Prikaži potpunu verziju : World of Tanks
^
Joj, kako je dobro. :rofl:
It's TOG time!
Loa4azLe_-A
Puritania
20.4.2015, 22:22
Ahah, bolji si od mene :D
Ja imao 3987, bem ti rng.
A bre namestaj taj net, udruzio sam se s nekim grkom sto pravi average dmg sa arty preko 3k svaku partiju, milina za lake da otkacimo sve :P
Elem, obozavam Type 58, predobra masina
http://www.dodaj.rs/t/1z/1a/1YUaiQhR/shot194.jpg (http://www.dodaj.rs/?1z/1a/1YUaiQhR/shot194.jpg) http://www.dodaj.rs/t/1t/Mh/1HY9iSkM/shot195.jpg (http://www.dodaj.rs/?1t/Mh/1HY9iSkM/shot195.jpg) http://www.dodaj.rs/t/3X/Yf/aUL9IB3/shot196.jpg (http://www.dodaj.rs/?3X/Yf/aUL9IB3/shot196.jpg)
Puritania
21.4.2015, 10:51
Goreće SBB kako vidim, idem danas posle posla bas da vidim dal se prave glupi ili jesu glupi, auq.
Odem sinoć na test server da vidim koju arti da počnem da igram jer ih neigram uopšte kad ono ...
Ja laik za artije u prvoj partiji sa Britancem ošurim protivnike za 65oo+ štete .
Ostale artiljerije nemogu da se mere sa ovim čudovištem.
PlazmaKeksWoT
21.4.2015, 21:17
Goreće SBB kako vidim, idem danas posle posla bas da vidim dal se prave glupi ili jesu glupi, auq.
To je sve zbog toga sto koristis piratizovanu verziju Win 7 :kreza:
A sta je kod tebe problem ?
Posto kod mene ping dan/noc varira i 300%...
(mora da se i kod njih zaposlio neki bivsi zaposleni WG-a pa nastavlja sa politikom - Working As Intended)
@PK: ma to mu ja sabotirao da ga stignem u Win Rate :P
Jel kupovao neko ovde slucajno one kodove sa Intelovih procesora za Jagdtiger 8,8 + 7 premium dana i 1250 golda?
Mogu da se nadju za smesno malo para...
PlazmaKeksWoT
22.4.2015, 17:48
Jel kupovao neko ovde slucajno one kodove sa Intelovih procesora za Jagdtiger 8,8 + 7 premium dana i 1250 golda?
:rofl::rofl::rofl: Znaci ti si taj...
Mario Pavićević
22.4.2015, 19:41
Gde, sta, kako?
Imaš na ovim sajtovima što preprodaju ključeve za oko 30€ te kodove iz Intel procesora.
Na ovo nemam komentara, nije robot, monstrum sa verovatno nekim izraslinama nalik rukama...... Opet ponavljam, daleko od toga da sam ja extra igrac, ali ovo je naprosto sramota, pogledajte ovog, odmah iznad mene, prvi sa saveznicke strane. chatovao je, ovo je samo odlomak iz chata...... ima 82 partije sa premium t34, 185 avg dmg. t69 649 partija 151 avg dmg. ne igra arty, 29,79% hit ratio. definitivo mozda i najgori igrac sa 20k+ partija, ako neko ima gore primerke molio bi da objavi :facepalm
kv1 one question?
no
hahah :D
PlazmaKeksWoT
23.4.2015, 14:48
Na ovo nemam komentara, nije robot, monstrum sa verovatno nekim izraslinama nalik rukama...... Opet ponavljam, daleko od toga da sam ja extra igrac, ali ovo je naprosto sramota, pogledajte ovog, odmah iznad mene, prvi sa saveznicke strane. chatovao je, ovo je samo odlomak iz chata...... ima 82 partije sa premium t34, 185 avg dmg. t69 649 partija 151 avg dmg. ne igra arty, 29,79% hit ratio. definitivo mozda i najgori igrac sa 20k+ partija, ako neko ima gore primerke molio bi da objavi :facepalm
Ili će WG nešto učiniti povodm najezde BOT-ova (a neće jer im se za sada ne isplati) ili će zajednica početi da zlostavlja svakog koje ispod neke normalne granice retardacije.
MarilynManson
23.4.2015, 14:50
http://mondo.rs/a789125/Mob-IT/Igre/World-of-Tanks.html
Nagradni fond 300.000 dolara!? o.O
Pa šta, za Dotu je prošle godine nagradni fond bio oko 10 miliona, pobednički tim uzeo malo jače od pola te sume.
kv1 one question?
no
hahah :D
pisao je i kasnije: dont u see? i am playing dude ... ja nevera, mislim se šta ti igraš muko moja ... razumem plazmu kad je rekao da bi vežbao srednji vek na poljacima xD ja bi ovoga vezao u podrum i mučio svaki dan, dugo i sporo bi crkavao! xD
Samo da mi je znati na koga se poljaci zale u igri :p
pisao je i kasnije: dont u see? i am playing dude ... ja nevera, mislim se šta ti igraš muko moja ... razumem plazmu kad je rekao da bi vežbao srednji vek na poljacima xD ja bi ovoga vezao u podrum i mučio svaki dan, dugo i sporo bi crkavao! xD
Ne pomaze to, ubijes jednog, dodju nova dvojica.
A bot bi ti bio korisniji i bolji od ovoga bez razmisljanja. Tako da nemojte zaliti ako u timu imate botove, pre ces ostvariti pobedu sa 14 botova nego sa 14 ovakvih crvenih marmuna. Strasno je i videti da covek moze ovako lose da igra sa 21k partija.
A sada kako mogu u xvm konfiguraciji da vidim i zastave zemalja verujte da Balkan ne zaostaje puno za poljacima u crvenilu. I to ne da ne zaostajemo nego imamo paprika crvenih ljutih za izvoz. A mislim da smo prvi po uvredama koje upucujemo saigracima. I ni slucajno ne cinite gresku da nekom igracu sa ovih prostora kazete da se smiri malo sa uvredama, da pogleda prvo sebe kako igra pa onda krivi sve druge, aaaaaa tada si zaglibio, smarace te na chatu do kraja partije a ne retko dobices i pm posle partije. Sada i kada vidim nase sa cuvenim - pozz - bolje cutati, ko zna hoce li se okomiti na tebe iz cista mira kada pogine. :)
Ja imam u zadnje vreme mnogo malu toleranciju prema ljudima koji krenu da vređaju preko chat-, nebitno čije su nacionalnosti. Juče igram arty, tri artiljerije, naš conqueror zelen, umesto da nam pomogne, pun, beži od nas kad je njihov 13 90 krenuo na nas. Krećemo nas trojica da mu klikcemo na mapi, on nas tera u q... Ja lepo loadujem ap (t92, 370 pen), i ošinem ga za 1600, toliko mu je ostalo i ubijem ga... Prag tolerancije mi je NULA u zadnje vreme!
Još nešto, postoji li mod da vidim koliko imam spotovanog dmg u toku same borbe, da znam vredi li da se trudim u toku same partije ili ne. Koristim par stvari iz aslainovog pack-a (nišan, mapu, tech tree)
Mario Pavićević
24.4.2015, 10:23
Ima takvih modova ali iz mojeg iskustva su uglavnom netacni.
Imam ja neko cudo iz OMC modpacka koje ti prikazuje potencijalno koliko si napravio ali funkcionise po principu - ti spotujes i brojac ti uracuna ceo preostali HP spotovanog tenka u taj potencijalni spot, nevezano za to da li ga je neko pogodio ili ne. Ne znam da li je u sklopu nekog moda, ali posle azuriranja necega sto sam ubacio od modova sada mi stoji lampica pored svega sto sam ja spotovao (valjda sam dobro pohvatao znacenje) i to je vec korisna stvar.
Za odbijen damage brojac radi dobro, proveravao par puta brojke i poklapaju se.
Još nešto, postoji li mod da vidim koliko imam spotovanog dmg u toku same borbe, da znam vredi li da se trudim u toku same partije ili ne. Koristim par stvari iz aslainovog pack-a (nišan, mapu, tech tree)
Imaš na Plazminom sajtu . ( Ja mu kliknem svaki dan tamo , čisto da mu popravim posećenost) :D
Mada obara FPS koliko sam čuo , nisam ga koristio ali valjda radi .
Ma treba mi za ovu zadnju misiju za Light-a za htc, 5k spotovanog dmg, a nikako da se nameste ljudski mape za to.
Imao sam skoro 7k spotovanog za ghost misiju, a trebalo mi 2k, prohorovka je bila u pitanju, ali sam imao dobru podršku iza sebe.
Pa običan XVM prikazuje kao plavi broj nakon bitke u rezultatima, ti paketi kapiram da imaju XVM možda treba podesiti samo.
EDIT: Sorry, nisam čita pažljivo, ne znam za u toku borbe.
Puritania
24.4.2015, 15:09
A ja opet kažem da je to zabagovano, na malinovci stojim u the dzbun sa mt, a iza mene bulldog, meni prijavljuje mod da ja spotujem, a na kraju partije vidim da mi je bulldog sav spot maznuo... Posle toga sam brisnuo mod :P Po osećaju znam otprilike kad ja nesto spotujem, a kad ne, treba da vam spot bude u line of sight, unutar view range kruga. Ako neko roka vaš spot a neprijatelj mu je unutar view range - a, spot vam se ne računa.
Na razerovom sajtu daju Bonus code (for new & existing players) includes:
• 1 day of Premium Account
• 1 case of cola
Treba li opet šta da se instalira?
Powered by HD7
Skines onaj njihov Comms od 92 megabajta i u njemu napravis nalog, ulogujes se na njihovom sajtu preko ovog linka i izaberes jednu ekipu za koju mislis da ce da pobedi (ja kliknuo Kaznu)
http://www.razerzone.com/wot-grand-finals-2015
Dobija se 1 premium dan i 1 kutija kole + 3 invite coda sa 7 dana premium naloga, 500 gold i t2 tenk sa slotom.
Kod vazi do Juna 2015.
Naravno samo jedan po WoT nalogu.
WTF Jel' ovo ima dan premiuma za login? Džabe sam ga protraćio, mogao sam da čekam ponedeljak kad imam vremena :facepalm
http://eu.alienwarearena.com/giveaways/the-world-of-tanks-bonus-code-key-giveaway
Naravno samo jedan po WoT nalogu.
WTF Jel' ovo ima dan premiuma za login? Džabe sam ga protraćio, mogao sam da čekam ponedeljak kad imam vremena :facepalm
Bio je za login premium stvarno? Nisam jos ulazio pa da ne gubim bezveze vreme, nemam kad da igram danas :P
http://eu.alienwarearena.com/giveaways/the-world-of-tanks-bonus-code-key-giveaway
Pošto daju iste bonuse, da li se ovi ključevi preklapaju sa onim Razerovim, tj. da li oba mogu da se aktiviraju na nalogu?
@Lanikor
Jbg, ja juče prepodne ušao u igru da vidim koliko je 13 90 na popustu i vidim premium 24h :/
Evo sad sam se ulogovao u igru (nisam ulazio 7 dana), ali nisam dobio nikakav premium za Log in - i dalje mi je standard account.
A pokupio sam oba koda (i Razer i Alienware), ali jos uvek nisam nijedan probao da unesem, pa ni ja ne znam da li ce moci oba koda na istom nalogu.
Oba koda rade, uneo sam ih ja juce.
I ne, nema dan premiuma za log in!
Powered by Lollipop
Onda jedino ako mi je Razer kod automatski unet na WoT nalog kad sam ga pokupio preko Razerovog sajta. Ne znam odakle, ali ja sam imao dan premiuma od juče prepodne do danas prepodne, a pre toga nisam ulazio u igru sigurno desetak dana.
EDIT: Mada moguće da znam odakle je to, bila je pre par nedelja akcija da pošaljete invajt sa vašeg naloga za novog igrača, pa on dobije neke premium dane, IS-6 na 4 dana i slično, a vi što ste poslali dobijete 1 dan premium naloga. Ja nisam odmah dobio ništa, tako da sam zaboravio na to, moguće da su naknadno dodali.
GFPREMWOT
Dan premijuma
Taj mi ne prihvata, pise invalid bonus code, ali ovaj je prihvatio.
2015WGNY
Meni ne prihvata nijedan od ta dva :)
Meni prvi nece, a za ovaj drugi sam video slucajno OVDE (http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=187912&page=294).
Izgleda kao onaj novogodisnji, ali ga je kojim cudom prihvatio.
To i jeste novogodišnji kod. Kod prođe na sajtu kad ga aktiviraš, ali na nalogu ne dobiješ ništa.
I meni je bilo cudno, jer znam da sam taj kod aktivirao vec za novu godinu.
Ubiše me ove misije za HTC-a , sve sam poraz , a fali mi par misija da rešim .
Sve neke ne-šanse po ceo dan , ili mapa je*e , ili arti fokusira , ili nešto drugo , ali ovako do sada bilo nije:mad:
Cela poljska mi je u timu , a kada nisu oni , crvenih pozz-ova koliko hoćeš:(
Zna li neko kako da promenim mail adresu. Opcija je zaključana, pisao sam i tiket wg ali nema odgovora...
Nikako. Ne dozovljavaju promenu e-maila, možeš i 300 ticketa da im pišeš.
Danilo023
27.4.2015, 13:23
Je l' još neko "prihvaćen" da igra ovaj WOT:Generals?
Meni stigao danas mail, a isključio sam net, sad razmišljam da ga aktiviram ponovo :(
Ubiše me ove misije za HTC-a , sve sam poraz , a fali mi par misija da rešim .
Sve neke ne-šanse po ceo dan , ili mapa je*e , ili arti fokusira , ili nešto drugo , ali ovako do sada bilo nije:mad:
Cela poljska mi je u timu , a kada nisu oni , crvenih pozz-ova koliko hoćeš:(
Ima takvih dana. Nemoj na silu da igras misije, kad vidis da ne ide batali pa radi nesto drugo i vrati se opet kasnije na to, samo ces bezveze da se nerviras i vise ce da ti bode oci to sto imas crven tim.
Ja sam to po sebi zakljucio, iznerviram se, pravim glupe poteze i trazim krivca u drugom nekom, posle kad se smirim premotam film i vidim kakve sam sve gluposti pravio, i provalim da je pola situacija i jace bilo do mene ipak.
A ako ti ovo ne pomaze, evo ti ovo sto sam okacio pre par strana da vidis sta je bedak, mozda ti pomogne...
http://www.dodaj.rs/t/3p/u9/3T6G4vwE/shot191.jpg (http://www.dodaj.rs/?3p/u9/3T6G4vwE/shot191.jpg)
A ako ti ovo ne pomaze, evo ti ovo sto sam okacio pre par strana da vidis sta je bedak, mozda ti pomogne...
To je pravi pakao :n-cc2:
Ma uhvatio sam sebe da već kada vidim da nema od partije ništa - dam gas pa dok me ne ubiju.
Znam da nebi trebao tako da igram ali jednostavno neda mi se da gubim vreme na propalu stvar :(
A potpuno si u pravu da treba odmoriti kada neide.
Nego nekada mi se čini da je sledeća partija baš ta , sa odgovarajućom mapom i sastavom tenkova.
Juče jurim ceo dan da sa mediumom ubijem 2 teška tenka tier viši od mene ali ko za qu*ac ili sam top tier ili samo jedan ili dva teška tenka ima , koje nestignem čak ni da vidim :(
Mislim da misije ne treba juriti. Igraš partiju da pobediš pa ako prođe, prođe.
Moraš ih juriti, drugačije nećeš ništa uraditi. Jedino sam TD misije odradio i ništa više. To su u neku ruku i najnormalnije misije koje se normalnom igrom mogu usput odraditi.
Nema ga 9.7 najavljen za jutros?
Pa uvek download krene tek oko 11-12.
Obicno krene odmah ujutru, a i igra ne radi...
the game server will be undergoing maintenance on 28 April from 05:00 to 14:00 CEST (UTC+2)
EDIT: Evo ga krenuo je update, 973mb, brzina odlicna, preko 30 Mb/s.
Nema više 'sil klab' :D
Implemented separation of new and experienced players in low-tier battles (for Tier I–III vehicles).
Puritania
28.4.2015, 12:23
Dzaba im to, ja sealclub-ujem tier 5 i 6 :p
Dzaba im to, ja sealclub-ujem tier 5 i 6 :p
Ja Hellcat-ujem , već mi je i dosadilo , redko kada neprijatelj ima neku šansu kada sam top tier .
Mada sam sve češće sa osmicama nego top :(
A i već 10-ak dana neigram sa njim , jurim prokletog HTC-a a kako uzmem tier 10 tenk tako su mi šanse odmah oko 30% , sa IS-7 mi WR pao sa 53 na 48%:n-cc2::nov_mad2::nov_explo
Valjda plaćam danak za Hellcat-ovanje:paranoia:
Nema više 'sil klab' :D
Neki i posle 10k bitaka ostanu na istom nivou :kreza:
To je pravi pakao :n-cc2:
Ma uhvatio sam sebe da već kada vidim da nema od partije ništa - dam gas pa dok me ne ubiju.
Znam da nebi trebao tako da igram ali jednostavno neda mi se da gubim vreme na propalu stvar :(
Ja takve partije ni ne igram (ono kad ti je ceo tim crven i pun Poljaka). Samo izađem iz bitke. Dobijem nula kredita nula exp, ali bar ne dangubim.
I tako ću raditi sve dok ne naprave balans između ekipa u random.
PlazmaKeksWoT
28.4.2015, 14:21
Ja takve partije ni ne igram (ono kad ti je ceo tim crven i pun Poljaka). Samo izađem iz bitke. Dobijem nula kredita nula exp, ali bar ne dangubim.
I tako ću raditi sve dok ne naprave balans između ekipa u random.
I kad naprave balans tebe ce MM stavljati u grupu sa tim Poljacima jer AFK unistava stat. Plus, ako te prijavljuju redovno mozes i neki mini ban da popijes.
Bem li ga, verovatno je dobro za zivce.
Da pitam ja vas iskusne
Igru juce skinem danas update jos 1gb
Imam 600kb/s download speed a skida mi oko 150kb/s i to kad iskljucim ono za torrente u podesavanja u igrici.Isto tako i na torrent sta da radim ?
Ništa. Čekaj dok ne skine, sigurno još par miliona skida u istom trenutku.
Nije toliki problem povecava se brzina postepeno doslo je do 300kb/s
Nego dok cekam da vas pitam koji je tenk najbolje da istrazim, i koji je najbolji od pocetnih da igram
Sve. :)
Kreni redom, svaku naciju pa vidi šta ti odgovara. Koliko partija si odigrao?
Nego dok cekam da vas pitam koji je tenk najbolje da istrazim, i koji je najbolji od pocetnih da igram
Ja bih Ti preporučio američku liniju TD-a (Hellcat linija)
A kasnije kada naučiš da se čuvaš već ćeš videti šta Ti odgovara.
Pogledaj malo na Youtube-u kako ljudi igraju i odluči se :D
Moji saborci ovih dana...
https://www.youtube.com/watch?v=MRPbttT4SI8
Ne bih rekao da su američki TD-ovi idealna stvar za početnika, heaviji uvek čine 50% tima, dakle treba da savladaš igru sa njima da bi znao kako da igraš protiv njih.
Kao što sam i svima što su počinjali igru rekao kažem i tebi, idi na sovjetski KV-1. Kad malo savladaš igranje sa heavy tenkom, možeš da se širiš na mediume i TD-ove.
Bas to naso na internetu isto istrazicu KV-1 prvo :)
Slažem sa ovim što je napisao DeCoy. KV-1 bi trebao da ti bude "prvi" tenk. Stim da ja mislim da ne bi trebao da srljaš nešto brzo do njega. Polako. Ako stigneš do KV-1 za nekih 100-200 partija, sve su šanse da ćeš biti laka meta za iskusnije igrače.
Jedan savet od početnika za početnika. :)
Odigrao sam oko 2.000 partija i kada bih morao u jednoj rečenici da sažmem to iskustvo kao neki savet, rekao bih ti sledeće:
Igraj sa bilo kojim tenkom kao da si stvarno u njemu.
Nemoj srljati, budi strpljiv. Probaj da preživiš što duže možeš, baš kao što bi i u stvarnom životu. Probaj da se zaštitiš umesto da juriš kill po svaku cenu.
Hvala na savetu
Dok ne skupim njega igram MS-1 dobar je tenk nadogradio sam ga malo
Nego me interesuje kako da pogledam koliko iskustva imam,vidim koliko dobijem posle partije ali ne znam koliko imam
U gornjem desnom uglu pored ispod imena tenka, imaš belu zvezdicu pored koje piše koliko XP-a imaš skupljeno na tom tenku.
Da bi se sto pre uhodao i da te ljudi ne nazivaju svakakvim imenima dok pohvatas sta je sta savetujem ti da odgledas klipove ovog lika, ima tu jos nekih ali Riising Sun nekako najplasticnije prikazuje. Malo su zastarele/promenjene neke stvari sa kanala ali vecina stvari ti vazi nevezano za promene u igri. Obavezno pogledaj Map Tactics plejlistu i WoT Tips pojedine klipove, iako imaju neki naziv koji ne sugerise bas na ono sto tebi treba, u njima objasnjava svakakve situacije u koje mozes da dodjes, kako da se iskosis, kako da napadas, da se branis itd.
Dakle odvoji malo vremena i pogledaj klipove da vidis sta i kako, to ti je moj savet.
https://www.youtube.com/channel/UCRQecBHPYKpxYC6XiejfLVQ
PlazmaKeksWoT
28.4.2015, 19:24
9.7 BugWorld:
1. Igra radi malo brže, +10/15 fps.
2. Micro lag mi se vratio, čekam WoT tweaker da se rešim prašin/dima/crne magije.
3. Danas u dve partije je SVIMA (chat se upalio od psovanja obe ekipe) došlo do opasnog laga, ping 30-50 a niko nema kotrolu nad tenkom.
4. Ghost shell mi danas bio redovna pojava - verovatno da još "šteluju" servere pa dolazi do dissinhronizacije.
5. XVM - 1 od tri partije ne radi. Možda je do OMC-a, najverovatnije i oni updejtuju servere. Dodali su neke nove funkcije na sajtu u opcijama.
6. Overlord nisam ni video danas :(
7. Svi "legalni" modovi rade, osim OTM reload-a.
**. Jel neko provalio da WG nije ubacio facepalm emotikom ? Verovatno bi random bio preplavljen facepalm-om :kreza:
supressor
28.4.2015, 19:54
Ih, meni svaka druga partija bila na Overlord mapi.
Inače danas se desio mass kick sa servera iz sred meča. Odmah potom se moglo nastaviti sa istim tim tenkom...
Ghost shell sam i ja zapazio.
Samo jedno pitanjce
Da bih otkljucao ovaj sto sam zadrzao trebam da imam XP na ovom pre njega ?
Slika ispod
9.7 BugWorld: Svi "legalni" modovi rade, osim OTM reload-a.
Radi i OTM http://wotspeak.ru/
Samo jedno pitanjce
Da bih otkljucao ovaj sto sam zadrzao trebam da imam XP na ovom pre njega ?
Jeste. XP koji izgrindaš na nekom tenku može da se koristi samo za otključavanje sledećeg tenka (tenkova) ka kojima on vodi. Postoji i free XP (crvena zvezdica u gornjem desnom uglu), ali da ne komplikujemo za sada ne diraj free XP već koristi samo XP izgrindan na tenkovima da bi otključao sledeće.
Sad nije toliko bitno jer se brzo prelazi sa tenka na tenk, ali ubuduće kad otključaš sve module na jednom tenku i tenkove ka kojima on vodi a nastaviš da igraš sa njim, obavezno štikliraj mali kvadratić koji se pojavi pored imena posade jer će tako svo iskustvo da ide na posadu koju kasnije možeš da prebaciš na sledeći tenk, umesto što ga bespotrebno gomilaš na tom tenku.
@Plazma
To što XVM malo radi malo ne radi je sasvim normalna pojava kada se tek pojavi novi patch.
Kakva je ono nova opicja iznad posade, Automatically return crew? Ne razumem šta radi...
Valjda kad prebacuješ posadu sa jednog na drugi tenk da ne moraš više da ih prvo bacaš u barake nego može direktno.
Upravo tako , kada prebaciš posadu iz tenka u premium tenak a kasnije klikneš na taj tenak iz koga si prebacio posadu ona se automatski vrati u njega i obrnuto.
Ako ovo ima ikakvog smisla nekome:D
Ubijem spambota iz mog tima koji prodaje gold u chatu i oni me banuju na 1 sat. Pošteno :rolleyes:
Mario Pavićević
29.4.2015, 9:06
Jel i kod vas XVM zeza zadnjih par dana ili je samo do mene? Sve je ok sto se tice statistike, ali su mi zastavice sa informacijom o jeziku koji igraci koriste ubagovne, za vecinu igraca imam samo EU zastavu, tek za ponekog pravu zastavu zemlje.
P.S. i zbunise sa sa BIS ELC-om, pomislih novi neki tenk pa sam ga ganjao u LTTB-u po pola mape da vidim kako izgleda :)
Uloguj se na modxvm.com (http://www.modxvm.com/en/) i u okviru podešavanja izaberi zastavu koju želiš da prikazuje.
Ima još nekoliko dodatnih opcija koje su novina.
Da, i mene je juče zezao xvm. Tj, samo onaj deo koji pokazuje wn8, umesto 1114 koliki mi je, pokazivalo je 5000 i nešto.
Powered by Lollipop
Mario Pavićević
29.4.2015, 9:55
Nisam te najbolje shvatio, kako mislis da odaberem zastavu koju zelim da prikazuje?
Ne pricam o mojoj zastavi, pricam o celom timu, i to je vec par dana, i pre patch-a, udjem u igru, ili na loading ekranu, imam zastavu za mozda 3-4 coveka od 30 ljudi u timu, svima ostalim EU zastava.
P.S. Video o cemu pricas, ali to je kako ce drugi videti mene...
@Zoran
A bunio bi se da je 5000+ jeli? :P
dobio sam odgovor wg-a na tiket, hocu da promenim mail adresu, ali mi nije jasno kakva uplata je u pitanju, da li njima nesto placam ili samo skeniram uplatnicu za stari mail, tj provajder
Dear Tank commander,
Thank you for contacting customer service.
I understand that you want to change the email address associated to your World of Tanks account.
In order to change your email address, we need you to send us some information about your account, so that we can verify that you are the owner. We do this simply for security reasons only as I am sure that you wouldn’t like somebody to hack your account and be able to change the email address just by asking. The information that we need is:
- Name of the Internet provider when the account was registered
- City of registration
- Bill screenshots or any other information (for example, bank statements) related to WoT payments
- The new email address that you want to have associated to your World of Tanks account
In order to be able to send us the pictures with the payment information, please, save the pictures as .jpg, log in our support website: support.worldoftanks.eu , then click on “View Tickets”, and after choosing the one related to this message, click on “Post Reply” and on “Add file” to attach the pictures. Please, take into account that the maximum size of the .jpg files is 2 Mb.
Once we receive the information we are asking for, we will verify it and change your email address. We will get back to you once it is done.
ako neko ima iskustva sa ovim, pomoc bi mi dobrodosla
Ah da, setio sam se sad, i meni su to poslali, ali nisam imao račune od ranijih plaćanja, a nisam opet hteo nešto da im kupujem.
Treba im screenshot bilo kakve novčane transakcije koju si napravio u WoT-u. Dakle gold, premium tenk tako nešto, i to mislim da ne važi kupovina preko sms-a nego samo karticom ili paypalom. Dakle kad kupiš nešto, uhvatiš screenshot maila koji ti stigne kao order confirmation.
problem je što ja nikada nisam uplaćivao ništa, jedini premijum tenk koji sam kupio je matilda bp i to 14 februara kada je bio samo 400 golda, a taj gold sam inače zaradio na misijama, tako da slaba vajda...
Ima li ko informaciju šta nas očekuje u toku maja meseca, nešto sam načuo da se sprema misija za premijum tenkić...
Nisam te najbolje shvatio, kako mislis da odaberem zastavu koju zelim da prikazuje?
Ne pricam o mojoj zastavi, pricam o celom timu, i to je vec par dana, i pre patch-a, udjem u igru, ili na loading ekranu, imam zastavu za mozda 3-4 coveka od 30 ljudi u timu, svima ostalim EU zastava.
P.S. Video o cemu pricas, ali to je kako ce drugi videti mene...
Znam da pričaš o celom timu, treba svi da izaberu zastavu. Vremenom će ljudi provaliti...
A ranije su zastave bile prikazivane na osnovu jezika koji je izabran u igri.
Da, i mene je juče zezao xvm. Tj, samo onaj deo koji pokazuje wn8, umesto 1114 koliki mi je, pokazivalo je 5000 i nešto.
Isto u okviru podešavanja na modxvm.com možeš da namestiš da ti wn8 prikazuje kao dva ili četiri broja, a možda ti je bila upaljena neka treća opcija.
Mario Pavićević
29.4.2015, 11:36
Aha, znaci ko ne koristi XVM, i ko ga koristi a nije podesio jezik u opcijama za njega nece biti ni prikazan. Tj. ako ume to da podesi, onda verovatno i ume koliko toliko pristojno da igra :D
Koliko ja znam, zastava u xvm-u zavisi od jezika koji se koristi u wot-u.
Powered by Lollipop
Napisao sam da je tako bilo ali sada treba izabrati zastavu.
Ne, ti možeš da staviš šta hoćeš da za tebe prikazuje, za ostale i ako nisu podesili prikazuje i dalje zastavu jezika WoT klijenta.
A Zoranu je prikazivalo 5000 jer je to onaj interni WG rejting koji se sada prikazuje po defaultu. Moraš da odeš na XVM sajt i tamo u opcijama ručno podesiš da prikazuje WN8.
Da, vidim da su izmenili podesavanja.
I da, stajao je wgr umesto wn8.
MarilynManson
30.4.2015, 10:55
This Invite Code for new players includes:
350 Gold
7 Days Premium
Pz.Kpfw. S35 739 (F)
Free Garage Slot
YDR7X-PGHVR-BAEXH-W6ANB-2VVWG
Eto, ako nekom treba...izvol'te key/code :D
ovi ponovo dele
Tokom maja će biti misija u kojoj može da se nagrinda 930 golda.
Pobeda (tier 5-10) u top 10 po expu daje 10 golda, može 3x na dan.
http://worldoftanks.com/en/news/pc-browser/22/may-mission/
Ne zaboravi da Ameri imaju mnogo bolje navlakuše zato što WoT matene niko ni ne igra...
Verovatno će biti i kod nas samo će sutra objaviti. I prošle godine je isto bila ovakva misija samo se ne sećam kog meseca.
Ja čekam da vidim misije za 9. maj. Nadam se da će biti popusta na opremu i municiju. Treba da kupim razne remere, ventilacije pa mi se ne daju pare sad kad bi za nedelju dana sve trebalo da bude 50% jeftinije.
PlazmaKeksWoT
30.4.2015, 15:34
Ovo treba WG da ubaci pre svake bitke u audio formatu:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/5a/81/cc/5a81cca385cbe2cb1bf56bd6a5037ff1.jpg
LOL, nisam ni primetio da mi je u garaži :)
http://www.dodaj.rs/t/16/q7/KElR7Ou/worldoftanks-2015-04-30-.jpg (http://www.dodaj.rs/?16/q7/KElR7Ou/worldoftanks-2015-04-30-.jpg)
A on ti je nagrada za?
Powered by Lollipop
Dobio na 4 dana preko nekih kodova, a nisam ga ni primetio do danas da je u garaži :opanachke Pošteni su, moraš ručno da ga izbaciš iz garaže kad istekne zakup, da ti automatski ne bi povukao i posadu koju eventualno natreniraš.
Oce li mi ko nabaviti kljuc za world of warships da zavrsim sa tenkicima :P
Jel dobiste vi ovaj dan premiuma od alienwarenarene? Kad ga unesem, piše kod uspešno prihvaćen, očekujete bonus u roku od par minuta ali nikako ne stiže.
Powered by Lollipop
oni dele samo 1 kod po nalogu, ko je želeo da uzme svake nedelje po dan premiuma morao je da napravi 5 naloga na njihovom sajtu
Plus što su svi ključevi u okviru jedne promocije, pa ako si već aktivirao neki od prošlih nedelja, sad kad aktiviraš ne dobiješ ništa.
Ne vredi jedan dan premiuma toliko cimanja.
Tokom maja će biti misija u kojoj može da se nagrinda 930 golda.
Pobeda (tier 5-10) u top 10 po expu daje 10 golda, može 3x na dan.
http://worldoftanks.com/en/news/pc-browser/22/may-mission/
Ja sam danas to vec dobijao, misija se zove daily challenge.
Nego iskoci mi ovo, pitam se jel jos jedna virtuelna znackica?
Izgleda da se to dobija na svakoj okrugloj hiljadarki, ja sam dobio za 11000.
Ne vredi jedan dan premiuma toliko cimanja.
Jednom kad se registruješ onda samo treba da klikneš na link koji neko postuje ovde.
Izgleda da se to dobija na svakoj okrugloj hiljadarki, ja sam dobio za 11000.
To je onda nesto od skoro ubaceno, posto ja to nisam vidjao ranije.
Mogli su i da ubace "No way to Go!" znackicu, posto skoro da imam isto toliko i poraza :D
Uđem da skinem zadnju misiju za TD-a sa JP2 , ispalim jedan hitac : ono 256 štete , drugi 243 , treći ding .:(
Rekoh ; koji mi je ovo top ?:mad:
Trebalo bi 320 da bude prosek :confused:
Prežalim 12k slobodnog iskustva i uzmem zadnji top.:D
I evo ga rezultat , skroz drugi tenak :
Ajd kad si ga već pomenuo, JP2 ili ferdinand? A kad već pričamo o Td-ima, mnogo me je obj 268 razočarao...704 mi je mnogo bolje legao.
Powered by Lollipop
JP2 je mnogo bolji , ima brzinu i možda malo manji oklop a top je isti.
Mislim da je mobilnost bolja opcija.
A object , neznam šta bih rekao , svako očekuje malo više od desetke nego što dobije.
Probao sam ga i nesviđa mi se :(
Da li je ono xTE klasičan Efficiency Rating? Vidi se u okviru Service Record > Vehicels, pored Mastery Badge. Sad ne znam da li ga vide samo oni koji imaju XVM ili svi ali definitivno nije bio pre 9.7.
Ovo je bolesno , nema šanse da se uđe u borbu sa lakim tenkom .
Čekam 2-3 minuta pa odustanem .
900 lakih na čekanju i po 400-500 artija a ostalih tenkova 50 - 100 .
Valjda svi navalili da uzmu AMX-a 30 :mad:
A fali mi još 3 misije sa lakima da uzmem HTC-a :(
PlazmaKeksWoT
2.5.2015, 21:22
Ovo je bolesno , nema šanse da se uđe u borbu sa lakim tenkom
Bug sa novim MM-om (navodno počeli da eksperimentišu sa hard cap-om). Biće rešeno tek u 9.8.
- Developers are already testing the fix for the LT and arty queue;
http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/05/01052015-q.html
Nego, juče gledam najavu za garažne borbe.
Majko Božija, i ovako 90% ne zna šta mu je raditi u borbi. Tek sad će biti šou program...
JP2 ili Ferdi ?
JP2
Ferdi je nekad bio smrt jer nije bilo ove preciznosti i zlata levo i desno. Jedina prednost Ferdija je gun traverse (horizontalni luk).
Inače JP2 kad je hull down može da bude napast i po. Dovoljno brz da prati medium rush. Jedan od nekolicine TD-ova sa kojima možete na Himlsdorfu jutišati "bananu" (ona ulica ispod brda). Ruševine Vam pokrivaju telo, malo zakosite dok punite i udri...
Uđem da skinem zadnju misiju za TD-a sa JP2 , ispalim jedan hitac : ono 256 štete , drugi 243 , treći ding .:(
Rekoh ; koji mi je ovo top ?:mad:
Trebalo bi 320 da bude prosek :confused:
Prežalim 12k slobodnog iskustva i uzmem zadnji top.:D
I evo ga rezultat , skroz drugi tenak :
Rezultat je :eek:
Ja sa njim preko 4,5k teško....ovo čitav tim samo prema tebi vozio, bez da skreće:D
I to mapa ništa posebno, Erlenberg
Za T67 kao prvi skill/perk da li uzeti BiA ili kamuflažu? Da li mi treba kamuflaža za T67 ako uzmem mrežu?
Mislio sam da kupim mrežu, binoculars i ramer. Je l' to okej za T67?
Camo za sve pare, eventualno komandiru 6th Sense odmah ako neces da resetujes skilove posle.
Oprema - mreza, binocs i ramer .
Nikad previše kamuflaze, ja sa mojim hellcat-om sa full camo posadom + bia, rokam sa 300 m i manje i ne mog da me spotuju. T67 je još i duplo manji tenak od helketa tako da će da mu legne još bolje.
Camo skill Ti daje 50% više kamuflaže a mreža samo 5% kao i maskirna boja.
Najbolje je sve u kompletu:D
Nabijač , binokular i mreža.
T-67 je bolestan , prejak je .
Sa njime imam napravljeno najviše iskustva u jednoj borbi (2200+) , bez premijuma i x2.
Juce, posle puno muke, odradi LT-15 za htc ! :tapsh:
Druge dve slike su danasnja sa T-67...jbg, ostao sam bez municije vise, a i kakav mi je dmg tim napravio, ja sam bio odlican !!!
Najjaci bug od kako je izasla ova zakrpa, a sve vise ovakvih klipova je na YT
Ekstremna desinhronizacija servera
Mu8iDGPvtw0
Tim koji se bori protiv nevidljivih tenkova
mHzSmhy91eU
Tom koji je nevidljiv, ista situacija
UDlekEJfb8o
Ja sam juče dobio kroz kuću . (onu koja se ne ruši)
A par dana pre mrtav tenk mi se prikazuje kao da je živ .
Kada ga osvetlim - crven je i ima nešto HP-a ali kada ga pogodim nikom ništa , i dalje stoji tako.
PlazmaKeksWoT
3.5.2015, 20:17
Working as intended :kreza:
Storm rece da nema dokaza za to. Molim Vas da se dezinformacije tog tipa ne sire vise :facepalm
Mario Pavićević
3.5.2015, 21:04
Ma i mi prekjuce, pohorovka, stronghold tier 8, igramo protiv red-s klana, is-3, t-69 valjda i dva amx 50-100 krajnja desna linija uz ivicu mape u zbunju, nasi lajtovi spotuju po sredini, mi pucamo na tenkove na sredini i u jednom momentu njihova 4 fcm50 i jedan is3 se stvaraju bocno od nas, prosli nas za 20 m preko sred livade i da ih niko ne spotuje??? Mikro shuttering necu ni da pominjem...
Meni se stuttering javio veče pre zakrpe. Posle patcha se desi ponekad, ne u svakoj partiji, kreće da crveni lampica za lag, a ping ispod 30, FPS zakucan na 60.
A ja vidim pao mi nešto win rate :)
Krik_Naglas
5.5.2015, 11:44
Jel to njihovo muljanje sa "rng" opet otišlo korak dalje ili sam ja lud?
Sa IS-7 sam u 5 partija pogođen samo 20-tak puta i svih pet puta sam ubiven. NIJEDAN DING? I svih 5 poraza...
Pa oni stvarno misle da smo mi stoka...
Ovo više ni pas s'maslom ne bi progutao.
20tak partija, 3-4 ghost shella, pogrešni tenkovi na minimapi, granate odlaze po 90% u stranu...
Vidim svojim očima M4 iza ćoška, iskočim i skinem mu 130 i nešto. Nema veze što treba bar 200. Navikli smo na belorusku ciganiju... On ostane na mapi tu nacrtan. Odem okolo i dolazi ponovo isti M4 sa full helthom:facepalm:facepalm:facepalm:facepalm:facepa lm
E sad ubijem skota. (nećeš se ti meni više vraćati :D)
A na mapi je i dalje tamo gde je bio....
Na kraju ispadne da sam pucao u chi-ria.... PA NI NALIK JEDAN DRUGOM.
Moj klijent je meni iscrtavao M4 umesto Chi-ria.
A onda pričamo o weakspotovima..... PA OVO JE CIRKUS ŠTA SU KONJI NAPRAVILI OD IGRE
Napravim rupu po sred-srede IS-6. Iznad trake.
Pod 90% sam.
Rupa "nacrtana" na modelu.
I DETRACK. Detraaaaaaaack???????
Ili modeli tenkova kakvi su bili više ne postoje (U slučaju mog IS-7)
Ili ono što nama klijent iscrtava nema više nikakve veze sa serverom.
Ja igrao par bitaka danas i nisam primetio ništa nenormalno, juče par puta se jeste desilo da opalim rhm-om i ništa se ne desi a čisto sumnjam da sam promašio. Inače IS-7 retko igram baš iz razloga što ga svi relativno lako probijaju, osim naravno drugog IS-7...
Da vidite sto je sad zanimljivo da se igra sa T62a, MS-1 moze da ga probije sad kroz kupolu :)
Elem, ko se prijaviljivao za kodove koje je delio Red Bull (da mi zivot zavisi od toga ne mogu da se setim kad sam kliknuo to) nek proveri mejl jer su stigli malopre (bar meni).
Bonus kod za postojece igrace: 3 dana premiuma
Invite kod za nove igrace:
7 days of premium
500 gold
T2 Light tank + garage slot
Kodovi vaze do Decembra 2015.
Taman kad bude neki dan odmora da izdivljam s Tigrom II i uzmem E75.
Rupe su kozmetika, osim toga po WG logici ti možeš da penetriraš tenk i da pritom napraviš 0 strukturne štete jer je recimo nesrećni vozač upio sav damage :kreza:
Inače, šta da ti kažem... jedan IS-7 je morao biti ubiven.
U 9.7 su "unapredili" te rupe.
eee ljudi...jel ima neko mozda neki kod viska...bilo kakav( a da nije onaj invite) :confused::confused: :eek:
Vidim da će da dele Tetrach za vikend kroz misije, koliko golda ce dobiti oni koji imaju tenka?
Koliko znam, gold je u vrednosti tenka, kada se misija ispuni
Da ali ne znam vrednost tenka, pošto su ga delili kao poklon za novu godinu.
Pa obzirom da jedini t2 premium koji može da se kupi u igri košta 750 golda, verujem da će i Tetrarch vredeti toliko.
Da ali ne znam vrednost tenka, pošto su ga delili kao poklon za novu godinu.
http://wiki.wargaming.net/en/Tank:Tetrarch_LL
Da, vredi 750 ali ako bude na popustu 50%, dobijaš pola.
Pazario na zadnjem maratonu (15+50,000+150 kilova), šta god da su delili :nov_explo
Rupe su kozmetika, osim toga po WG logici ti možeš da penetriraš tenk i da pritom napraviš 0 strukturne štete jer je recimo nesrećni vozač upio sav damage :kreza:
Inače, šta da ti kažem... jedan IS-7 je morao biti ubiven.
ahahaha care. . . ali to ubiven baš bode oči u tekstu xD
PlazmaKeksWoT
7.5.2015, 0:45
S**baše mi omiljeno mesto za pick-a-boo hull down silovanje...
Dobar ovaj 9.7 patch, za odigranih 68 partija - WR 68%, Type 59 dušu dao za grind WN8.
@Plazma
Dobro su se setili da to malo srede, nisam ni primetio jer igram samo mediume pa ne zalazim tamo :kreza: TD-ovi sa gornje strane mape su imali ogromnu prednost.
Spljostili su i onaj breg na sredini i rubu zapadne strane mape Live Oaks, zapadno ako se krece suprotno od grada, tu se vecina TD-ova kampovala, ali im je ostao onaj breg malo blize "lokve" njega nisu dirali koliko sam primetio.
Inace na tom Westfield-u mislim da su ubacili puteljak koji vodi iz sredine onog seoceta u dolini pravo u nazovi grad na bregu. Malo se brze popeti, dobro dodje za lake tenkove.
Dobar ovaj 9.7 patch, za odigranih 68 partija - WR 68%, Type 59 dušu dao za grind WN8.
Isto i ja samo Type 59 igram od početka meseca i wn8 nikada bolji ali WR 55%.
Taj rad...
http://www.dodaj.rs/f/d/0/3T9evSdS/sl1.jpg http://www.dodaj.rs/f/1V/x/1qHzZqzQ/sl2.jpg
EDIT: Pojavila se misija za Tetrarcha, prvo 15 pobeda, pa onda 50k XP-a.
EDIT #2: Urekao sam se, danas 9 partija bez pobede :/
PlazmaKeksWoT
7.5.2015, 21:28
Meni je danas izgleda ukljucen "full retard mod" :nov_mad2:
Igram kao da medicinski fenomen sa 0.5% mozdanih funkcija :facepalm
Srecom ima alternativa:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/0d/Wolfenstein_The_Old_Blood_cover.jpg
Moram Vam reći da je T-28 HTC jako dobar tenak.
Očekivao sam da je dosta lošiji ali stvarno me je pozitivno iznenadio.
Konačno neki poklon tenak koji nije uštrojen na sve moguće načine .
Mene prati neko prokletstvo izgleda, gde god da krenem sa JT 8,8, na toj strani svi moji poginu za manje od 2 minuta u yolo napadu, ne znam sta se desava.
MarilynManson
8.5.2015, 8:39
Ma kakav HTC...poceli su da izmisljaju tenkove...smesno izgleda...s*****e ovu igru kako su krenuli...prave tenkove i one koji su bili samo kao zamisljeni....glupi WG ...jos mi daje misiju za ovaj premium tenk tira II ...ma kako da ne ...bas cu da se lomim oko njega...50k exp-a...nije strasno...ali necu da gledam to..normalno cu da skidam X2 i ko ga ****...ako kojim slucajem spontano odradim misiju i dobijem njega, prodacu ga samo da bih imao +130k kredita ili kolko vec moze da se izvuce...ja chi nu kaia prodao i tog II ...a za ovo necu ni da gledam...uglavnom igra pocinje da smara ...mora vise realizma biti...doraditi na grafici ...da sto realnije bude...one silne opravke gusenica u sekundi, to bih izbacio...kupole...bas je u realnom zivotu tako bilo...ako ti otkine gusenicu...nema vise opravki...osteti cev...kupolu ...ali ajt...igru igram samo zbog drustva...jer caskamo preko TS-a...inace da nisam u klanu i da nemam tako dobro drustvance...ovo ne bih igrao nikada....
Konačno neki poklon tenak koji nije uštrojen na sve moguće načine .
Ne bih rekao da je poklon, treba proliti znoja za to. Ja sam od početka misija zaglavljen na arty i light još za Stug IV, jednostavno nemogu da igram ono gde se nerviram ili mi nije zanimljivo.
Ma kakav HTC...poceli su da izmisljaju tenkove...smesno izgleda...s*****e ovu igru kako su krenuli...prave tenkove i one koji su bili samo kao zamisljeni....glupi WG ...jos mi daje misiju za ovaj premium tenk tira II ...ma kako da ne ...bas cu da se lomim oko njega...50k exp-a...nije strasno...ali necu da gledam to..normalno cu da skidam X2 i ko ga ****...ako kojim slucajem spontano odradim misiju i dobijem njega, prodacu ga samo da bih imao +130k kredita ili kolko vec moze da se izvuce...ja chi nu kaia prodao i tog II ...a za ovo necu ni da gledam...uglavnom igra pocinje da smara ...mora vise realizma biti...doraditi na grafici ...da sto realnije bude...one silne opravke gusenica u sekundi, to bih izbacio...kupole...bas je u realnom zivotu tako bilo...ako ti otkine gusenicu...nema vise opravki...osteti cev...kupolu ...ali ajt...igru igram samo zbog drustva...jer caskamo preko TS-a...inace da nisam u klanu i da nemam tako dobro drustvance...ovo ne bih igrao nikada....
Ovo nije simulacija, već arkada.
MarilynManson
8.5.2015, 9:19
ako nije realisticno, onda nije dozivljaj pravi...
MarilynManson
8.5.2015, 9:38
izmisljen
Šteta prodati chi nu kai-a, dobar tenkić + pravi pare a i grinda posadu. Tog II sa druge strane nije tako dobar, ali ukoliko se igra u vodu 2-3 Tog-a, odlična stvar + pravi ozbiljno dobru lovu. Super prešun i wz 111 nisu sjajni ali prave lovu i grindaju posadu, type 62 kineski lajt je extra. Prodao sam jedino onaj T2 light, iako je brz, ne probija skoro ništa, a nešto i ne volim da pucam golde, dok čujem da Tetrarch ima mnogo bolju penetraciju sa standardnom municijom i njega sigurno neću da prodam ako je tako, a ja ne verujem u ništa što nisam sam isprobao (jer ne leži svakom isto odredjeni tenk). Ukratko radujem se svakoj misiji za preimjum tenkove jer mi se ne daje lova za to. Kako sam načuo trebalo bi da sutra bude popust na opremu (dan pobede nad fašizmom), pa ako neko hoće nešto da kupi nije na odmet da sačeka do sutra. (mada je informacija sa nekog ruskog sajta i skroz neproverena tj. da li važi samo za ru server ili i za eu)
edit: da da zaboravih stuga IV - sasvim solidan, za htc još 3 misije, čekam e75 da kupim ovih dana, biće uskoro i htc u garaži... a inače individualne misije (ove aktuelne) će da traju do kraja 2016 godine, a početkom 2016 dolaze i nove za nove tenkove...
MarilynManson
8.5.2015, 10:01
HTC na sve lici samo ne na tenka...tako i onaj t95e2 ili kako vec....smesno je postalo...jos malo pa ce im dodavati krila,,,da bljuju vatru i slicno ...
Chi Nu Kai sam prodao jer imam T-25 i Super peru koje sam platio...tako da nema svrhe drzati chi nu kai pored t-25 koji je brzi, brze puca, veci HP ....
izmisljen
E šta sve čovek neće pročitati ovde...
http://img.dwstatic.com/wot/1410/276437685379/276438107675.jpg
WT E-100 je izmišljeno vozilo, koje nikada nije postojalo čak ni kao nacrt, a kamoli kao prototip.
MarilynManson
8.5.2015, 10:37
E šta sve čovek neće pročitati ovde...
http://img.dwstatic.com/wot/1410/276437685379/276438107675.jpg
WT E-100 je izmišljeno vozilo, koje nikada nije postojalo čak ni kao nacrt, a kamoli kao prototip.
Vrati se pa procitaj lepo...izmisljenih tenkova ima...a za ovaj T95E2 ili kako se vec zove...rekao sam u naletu...cilj mog komentarisanja je bio da ima izmisljenih tenkova, da igrica nije realisticna...i da pocinje da smara... grafika nije ok...a 2015 je godina...o tome se radi... dakle raditi sto vise na realisticnosti...
a posebno me nervira sto izmisljaju tenkove...kao sto rekoh...krila i vatru ce bljuvati jednog dana...
postojalo je mnogo zamisli i nacrta tenkova koji nikad nisu bili uradjeni pa su ih ovde odradili...nema logike...to tako ne moze...sad cu ja na papiru da stavim tipa top 200mm ...oklop 900mm hull i turet armour...napravim ga od 200 tona ...ali u praksi to nikad odradjeno nije...nema svrhe...
dakle botova kolko hoces...sve se vrti oko pucanja zlata...ja kazem...neka uvedu platinijumske granate...jer je to jos skuplji dragoceni metal...pa neka bude tipa...kolko skines HP-a protivniku, toliko sebi nadoknadjujes HP ...i eto ti LVL neka igra poput super maria ....
a i ne bih se cudio da tako nesto i urade...posto lagano u*****aju igru i ostavljaju je botovima da ozivljavaju mrtve ljude , da opravljaju kupole i motore i ako su unisteni ...i da pucaju zlatne granate...nema sta...
PlazmaKeksWoT
8.5.2015, 11:59
A sto se mi jos uvek ubedjujemo oko toga da je WoT zastarnio. Pa zinulo im d***pe za pare, ulazu radne sate u propale projekte i tako u krug.
Ako ih sad AW ne potera niko nece, narocito ne mi - cemu onda nerviranje....
http://i47.tinypic.com/2cmkfvm.jpg
Ljudi se prerano uzdaju u AW.
Sacekajmo malo da im slava udari u glavu.
Elem, kupio sam ST-I...nisam skoro uzivao sa necim da igram koliko sa njim.
Predobar tenk.
Samo kukate ko neke babe :-P nema loših tenkova, samo loših igrača... Naslušao sam se svega i svačega za sturer emila npr. a td je odličan, samo ebe stvar sto ima malo džebane...
Ebe, ali dok ne uzmeš zadnji top on ebe tebe.
A i nije bas tako, uzeo prvi Ace sa stock topom , i dok nisam istrazio zadnji top uzeo bar još 4 Ace tankera. Vadi me dosta vrv što sam imao posadu dobru odmah u startu, ali ko će da igra tier 7 sa stock posadom :p
Samo sam ja bio glas razuma :D
Za 18e se dobija:
8.8 cm Pak 43 Jagdtiger tank (tier 8 premium)
7 Days of Premium
1250 Gold
http://www.kinguin.net/product/118364/world-of-tanks-1250-gold-8-8-cm-pak-43-jagdtiger-tank-7-days-premium-bonus-code-1414011884-374460-t/
Pre ~mesec dana je bila ista akcija, dosta klanskih kolega je uzelo. Radi kod bez problema. Prošli put su bez kodova ostali za pola dana.
EDIT
Izgleda da su upravo ostali bez kodova. Ja sam malo pre ovo video, verovatno se prodaje od jutros kao prošli put
Ovo može da vam posluži za ubuduće da znate šta možete očekivati na ovom sajtu. Biće uskoro verovatno opet ista prodaja.
Puritanicall i ja uzeli juce po malo vecoj ceni i rade kodovi, da smo cekali jos prosli bi i jeftinije.
EDIT: Ipak nismo mnogo pukli ako nema vise :P Sve u svemu isplati se :P
http://www.dodaj.rs/t/2e/OF/3LbSc8JR/1/shot244.jpg (http://www.dodaj.rs/?2e/OF/3LbSc8JR/1/shot244.jpg) http://www.dodaj.rs/t/1h/wF/1EtBhC1i/1/shot245.jpg (http://www.dodaj.rs/?1h/wF/1EtBhC1i/1/shot245.jpg) http://www.dodaj.rs/t/1L/lM/3kboh1ty/1/shot246.jpg (http://www.dodaj.rs/?1L/lM/3kboh1ty/1/shot246.jpg)
PlazmaKeksWoT
8.5.2015, 19:49
Top tier iz snova :kreza:
Ima i dalje, samo je veća cena 25+ eura, kako kod kog prodavca.
EDIT: Lažem, ima i za 20€
Na Kinguinu isto, sad je lik digao na 20.95€.
Za te pare bi ga uzeo da sam na Vašem mestu .
Već imam E-25 pa mi je bezsmisleno da ga kupujem .
Samo gold i premium pokriva skoro sav ulog (po zvaničnoj "tarifi"):D
Samo da skrenem pažnju da se ne zalećete za Jagdtiger 8.8, osim ukoliko niste specijalizovani za TD takvog tipa. Pogledajte neki replay, a najbolje je da probate na test severu ili kod nekoga. Meni apsolutno ne odgovara i nemogu da izvučem zeleni wn8, najveći problem je što je brutalno spor, odigrao sam kod brata nekih desetak mečeva. E sad, neki su kupili dva koda, pošto se prilikom unosa drugog dobija kompenzacija u gold i možete dobiti dva tenka po ceni jednog, plus 14 dana premium, plus ostane nešto golda.
Ja nisam našao ništa jeftinije od 28 eura. A sto se tice takvih td-a, navikao sam, imam obj 268, a nemačku liniju sam stigao do jpanthera.