Prikaži potpunu verziju : World of Tanks
Da li vam se desava kad vam razvale tenk da ne mozete prebaciti kameru na nekog od preostalih timskih kolega... Evo sada sam u dramaticnoj bici i ne mogu da prebacim kameru a pored, na listi sa imenima, stoji da sam prebacio ...
Jel ima neko resenje za taj problem, koji se periodicno javlja, pogotovo u najneizvesnijim bitkama...
Desava se meni. Pa klikcem ko lud dok ne proradi. Ali malopre nije hteo da mi reaguje ni na exit battle...pa sam isao na alt f4.
Desni klik misa pa malo sacekaj.Grafa ti malo losija ,verovatno.
Ma uradim to, nece da prebaci, ni posle cekanja, ne verujem da je grafa problem, tj. ''malo losija'' - Radeon 4850, mislim da je to stvar do igre, neki glitch, bug, sta vec, WoT obiluje time... To se desava retko, ali eto, bas kada je najdramaticnije :kreza:
virtuoz pavle
24.1.2012, 22:40
Dobijaju i Т110E5 i T30.
wow lol, da nije mnogo :D hocu i ja Object704! mada ja nisam igrao vec 10 dana xD
Mnogo bolji od type,kinez je najlosiji med tier 8...
kako to? Type59 je odlican, T-44 protiv Type-a nema sanse, PantherII je uzasan za close combat 1na1 kad je sa type-om. ne znam kakav je u odnosu na Pershinga, protiv njega nisam igrao.
Ma uradim to, nece da prebaci, ni posle cekanja, ne verujem da je grafa problem, tj. ''malo losija'' - Radeon 4850, mislim da je to stvar do igre, neki glitch, bug, sta vec, WoT obiluje time... To se desava retko, ali eto, bas kada je najdramaticnije :kreza:
Dogodilo se meni nekoliko puta. Da, nije u pitanju problem sa kasnjenjem (na to sam se navikao vec pa ne lupam po kliku kao manijak vise :)), vec je nemoguce prebaciti kameru na drugog tenka, ne znam ima li resenja, neverujem ali je retkost.
miša topola
24.1.2012, 22:52
wow lol, da nije mnogo :D hocu i ja Object704! mada ja nisam igrao vec 10 dana xD
Zašto mnogo? Bilo bi ne fer od njih da ne daju dva tenka za T30.
Тајп је океј, али никако није одличан. Одличан је против нижих тиера, где може да се понаша као мед-хеви и то тоји, за силеџијско малтретирање т6 тенкова, тајп је неприкосновен (јер ће да баунсује СВЕ са предње стране), али против осталих медијума је врло просечан, а против хеви тенкова високих тиера је најгори од свих т8 медијума јер му добар оклоп не значи ништа (просвираће га ко год оће и без нишањења у тачке), а то је једино што га издваја од осталих. Тром је, не дичи се неким топом... Окретан је мање-више, али и остали су исто тако, Першинг га ту шије како оћеш...
Тако да, ја сам више са ''Кејџзом'' по овом питању. Иако је ситуационо, ипак мислим да је битније кад је тенк бољи у високотиерним фајтовима. И онда имамо просту рачуницу:
-тајп је топ тиер у фајту:
мало је тром за медијума свог тиера, али то компензује невероватним баунсовањем на све стране, а опет, покретнији је много од хеви тенкова. Резултат је јасан, малтретирање свих типова тенкова нижег тиера. Топ није неки, али за дат фајт где је он топ тиер, топ је сасвим добар јер убија све из 2-4 поготка.
-тајп је ботом тиер у фајту:
мало је тром за медијума свог тиера, што више не компензује баунсовањем јер ће неки ИС-4 да га бушне како год оће. Остаје му да иде на агилност, која му није сјајна. Има океј топ спид, али има ИС-7 синдром. Онда значи, остаје му топ? Тешко, има просечан ако не и исподпросечан топ за свој тиер.
Ma da,kinez je vrlo los za svoj tier ali je do skoro imao povlascujuci matchmaking (kao i svi premijum tenkovi) a od pre par nedelja su mu to ukinuli i tek sad kad je krenuo da upada u bitke sa jacim tierima se vidi koliko je los u stvari. Armor mu je nikakav al je zaobljen pa nize tiere bouncuje,agilnost mu je nikakva za mediuma,top mu je tier 7 (iako na njemu pise tier 8) sa uzasno losom penetracijom i malim dmgom... Sve u svemu zaradjuje se sa njim i dalje ali vise nije to to,sad mi krivo sto nisam uzeo KV 5 ili Lowe umesto njega ali sta je tu je :)
Da bih napravio četu moram da imam premium nalog. Imam nešto zlata da uplatim jedan dan i napravim četu.
Kada mi istekne taj dan premiuma da li će ostati četa i koliko može da nas bude u istoj?
Ne ide to baš tako, TC tj. četa kako ti zoveš nestaje onog trenutka kada je raspusti onaj ko ju je napravio ili kad on izađe iz igre. Dok imaš premium možeš ponovo da je napraviš, kad istekne - nema više ;)
U TC učestvuje max 15 igrača ili manje u kategorijama koje su ograničene ukupnim tierom vozila u timu.
ma da,kinez je vrlo los za svoj tier ali je do skoro imao povlascujuci matchmaking (kao i svi premijum tenkovi) a od pre par nedelja su mu to ukinuli i tek sad kad je krenuo da upada u bitke sa jacim tierima se vidi koliko je los u stvari. Armor mu je nikakav al je zaobljen pa nize tiere bouncuje,agilnost mu je nikakva za mediuma,top mu je tier 7 (iako na njemu pise tier 8) sa uzasno losom penetracijom i malim dmgom... Sve u svemu zaradjuje se sa njim i dalje ali vise nije to to,sad mi krivo sto nisam uzeo kv 5 ili lowe umesto njega ali sta je tu je :)
Мени није криво, ја не видим пад у перформансама, само се треба прилагодити и не понашати се у супермен фазону:) Јесте, раније лепо узмеш, побијеш три панцера четворке, једног КВа и два ВК3001П и добијеш педес иљада, али сада опет добијаш тих педесет иљада иако си убио само једног лика јер пуцаш у ликове са много већим хелтом...
Ја кад сам се оладио и кренуо да играм са Тајпом као што играм са Т-43, то је постала друга прича, често преживим цео меч, опрезнији сам (осим ако нема много медијума, па сви кренемо да дивљамо одмах на почетку) и све у том стилу, тако да је све то океј.
Што се пуце тиче, јесте лошија, али не толико, д10т (као т7 топ најсличнији тајповом топу), иако има сличне перформансе, је много лошији топ од тајповог, мањи РоФ, нишан ко на КВовом чунку... Остали т8 медијуми имају боље топове, али заправо углавном не због пенетрације и штете већ због других ствари....
Тајп јесте тром, али је окретан, што је као неки трејдоф. Наравно, мање је окретан од, ја мислим, свих осталих (можда пантер2 није), али је довољно окретан да може да заебава хевије успешно.
Сад испада да причам обрнуто од онога што сам причао, међутим није, хоћу да кажем да је у високим фајтовима тајп са неких аспеката лошији у односу на остале т8 тенкове, али да то није ''уууууу аааа најгори ми тенк ааа не могу ништаааа'', он ради свој посао исто ко и сви остали. Једино ако би га стављао 1 на 1 на пољану са осталим т8 медијумима, онда би каскао, али то у фајту није случај, тајп је способан да ради оно чему служи (осим да пуца у Мауса, то не може без ХЕ):)
Slazem se sa Dooli-om :) Malo kad prilagodis igru,nije nekakav veliki problem sto vise nije toliko povlascen. Ne mogu vise sam da jurcam po mapi,i pucam a sve sto se mrda,moram malo takticki da igram,ali sto se tice zarade srebrnjaka i exp ne vidim nekakvu razliku od pre patcha 7.2 (cini mi se da su tad ubacili +1 za Type 59 matchmaking),a meni je upravo za to i namenjen...
Imam i KV-5,svidja mi se ali kad mi nabrzaka treba skrpiti nesto srebrnjaka,uvek igram sa kinezom,mnogo je zabavnije nego sa KV-5...
Ma Type je isti, ista zarada. To sto su mu povecali MM za 1 ne znaci nista, povecali su mu i zaradu. A ja jos nisam video T10 tenk sa Kinezom, a to su povecali. I dalje je najlaksi za grindanje kredita od svih premium tenkova.
То је онда индивидуално, пошто ја имам више т10 фајтова него т8 рецимо.
OverCHAOS
25.1.2012, 13:01
Ja sam takodje u najboljem slucaju 3-4 puta bio u T10 borbi sa Type-om tako da mi nije bitno kakav je u borbi protiv visih tiera. A sto se tice price da je Type slab... pa ne znam, nesto ne drzi vodu. Mogu lako 1na1 da dobijem bilo koji T8 medium osim Pershing-a.
Ne ide to baš tako, TC tj. četa kako ti zoveš nestaje onog trenutka kada je raspusti onaj ko ju je napravio ili kad on izađe iz igre. Dok imaš premium možeš ponovo da je napraviš, kad istekne - nema više ;)
U TC učestvuje max 15 igrača ili manje u kategorijama koje su ograničene ukupnim tierom vozila u timu.
Onda sam se ja pogrešno izrazio, bar tako mislim. Šta trebam da uradim da bih igrao u istom timu sa drugom (da nam piše onaj broj npr. 2 pored nick-a)?
I da li treba premium za to?
miša topola
25.1.2012, 14:16
Onda sam se ja pogrešno izrazio, bar tako mislim. Šta trebam da uradim da bih igrao u istom timu sa drugom (da nam piše onaj broj npr. 2 pored nick-a)?
I da li treba premium za to?
To ti je vod. Možeš da napraviš vod i bez premium naloga ali onda možeš da igraš samo sa jednim igračem, a ako imaš premium nalog onda možeš da igraš sa još dva igrača.
Arcibalde
25.1.2012, 18:01
Ljudi vasa omiljena igra je brutalno ugrozena!!!! Molim vas da dodjete na vas prijateljski forum iz komsiluka i uzdignete svoj WOT glas protiv stranih ugnjetavaca!!! Molim vas WoT-u je potrebna vasa podrska, ne dozvolite da ga prestignu neke mrljice od igara. Evo ga link
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?276146-Benchmark-GOTY-2011-Najbolji-multiplayer&p=2791800#post2791800
miša topola
25.1.2012, 18:20
E, šta je ovo bre? Odoh da napravim 100 naloga na Benču!
Ma Type je isti, ista zarada. To sto su mu povecali MM za 1 ne znaci nista, povecali su mu i zaradu. A ja jos nisam video T10 tenk sa Kinezom, a to su povecali. I dalje je najlaksi za grindanje kredita od svih premium tenkova.
Uglavnom se slazem sa vama osim u jednoj stvari:kazete povecali su mu income? Jesu,povecali su 5% sto je na prosecnih 50k zarade smesne 2,5k koje se i ne primete.... Sa starim MM sam malo-malo pa uspevao da prebacim 100k po partiji,od kako su drndali MM zadovoljan sam i kad uzmem 80k jer prosto nemam zivaca da se razvlacim celu partiju i da igram oprezno kad samo hocu da uzmem kredite...
Arcibalde
25.1.2012, 18:59
E, šta je ovo bre? Odoh da napravim 100 naloga na Benču!
Uzas bre UZAS! Razmilela se ona BF3 pesadija, vise s prozori, krovovi izviruju iz sahti prave zurku pod zastavu, ne moze covek cestito ni da ih pregazi, skacu, prde i trckaraju naokolo, mora bre da im se pokaze ko ima vece cevi, ne moze to tako. VREME JE ZA WOT OFANZIVU!!!!!!!!!:Battered:
Uzas bre UZAS! Razmilela se ona BF3 pesadija, vise s prozori, krovovi izviruju iz sahti prave zurku pod zastavu, ne moze covek cestito ni da ih pregazi, skacu, prde i trckaraju naokolo, mora bre da im se pokaze ko ima vece cevi, ne moze to tako. VREME JE ZA WOT OFANZIVU!!!!!!!!!:Battered:
Pa kad ovi iz WG-a nece da oprave mitraljeze na tenkovima. :D
miša topola
25.1.2012, 20:36
Stigao sam do 4. kola u kupu i tamo rasturim T-28 na 6% ali me je sačekao kada sam naleteo na njega i kraj :(
uglavnom se slazem sa vama osim u jednoj stvari:kazete povecali su mu income? Jesu,povecali su 5% sto je na prosecnih 50k zarade smesne 2,5k koje se i ne primete.... Sa starim mm sam malo-malo pa uspevao da prebacim 100k po partiji,od kako su drndali mm zadovoljan sam i kad uzmem 80k jer prosto nemam zivaca da se razvlacim celu partiju i da igram oprezno kad samo hocu da uzmem kredite...
Добро, то је већ до тебе, мене рецимо ни раније није мрзело да играм увек ко да ми је последња, а ни сада, тако да ја не осећам пад са тог аспекта. Штавише, скапирао сам да се много боље сада проводим у партијама кад морам да брејнстормујем и апдејтујем ситуацију нон стоп и да ми гори гуза:)
То је утицало на то да постанем тотално готиван мастер за Т-43 који има малтене исти ММ као и т8 медијуми, једва чекам Т-44...
@Misa topola
I ja sam imao slican slucaj...intersatno je da je za taj kup, barem ja tako mislim, potrebno vise srece nego nekog umeca ili tehnike. Naravno i to je obavezno, ali mislim da je sreca presudna
@ostali
Hteo bi da istrazim medium ruse (posto mi deluju kao najbolji medium tenkovi) pa mi treba neki savet za A20...Sta da stavim na njega, koji top, i kako da baziram svoju igru? DA li da idem iskljucivo na scout (mnogo malo exp-a zaradjuje) ili da probam sa nekom tehnikom scout/snipe pa da probam i da ubijem nekog? Interesuje me kakav je i T34-85? Igrao sam nekoliko nedelja sa T34 i tenk me je prosto odusevio, pa ako moze neko da napravi paralelu izmedju ta dva tenka (oklop, top, kako zaradjuje, koliko trosi, i kako zaradjuje exp)
Za A-20 kad krene partija pritisni R i kad te ubiju izađi iz partije, odigraj drugu sa nekim drugim tenkom i nadaj se da će tvoj tim da pobedi. Ponavljati dok se ne sakupi dovoljno XP-a za T-34.
Ruski mediumi postaju zanimljivi tek sa T-44.
Пошто сам излапели кретен, питање је колико се ја сећам, али ево:)
А-20 је мени био океј, иако СВИ остали кажу да је огромно гов*о. Ја лично сам узео ''да се играм скаута'' са њим. Пошто тенк није скаут пер се, то је било прилично килаво, али сам некако изграјндовао и више га нисам пипнуо.
Т-34 је мени био ГРОЗАН тенк. Али, оно, ниједан други тенк ми није пришао ни близу по трауми коју ми је овај тенк изазвао и за коју мислим да је никаква психотерапија неће ублажити до краја мог живота:) Мени се ту више свиђало да му набацим пљуц пљуц брзу утоку и да се гложим на близину са осталим медијумима. Али укупан утисак је такав да се скупим у фетус положај и тихо плачем кад се сетим Т-34. Опет, овде се разилазим са доста играча.
Т-34-85 ми је био видан напредак у односу на Т-34, све је боље, а добија се и фамозни идиот топ који је практично прејак за шести тиер. Тако да сам се фино забавио, ако се потрудиш да преживиш бар мало и спуцаш пар граната притом, прошетаћеш се кроз овај грајнд.
Т-43 је мени ФЕНОМЕНАЛАН ТЕНК. Што показује и чињеница да са њим имам 59% победа (у односу на биједних 48% генерално на налогу), више од једног уништеног тенка по партији итд.
Оно што фали овом тенку је прецизност топа, идиот је јако непрецизан топ сам по себи, а Т-43 је већ тенкић који служи да се трчкара около са њим, тј. класичан медијум вишег тиера. А не може да се набаци стабилизација. Са оним за скупљање нишана опет је далеко од сјајног.
Међутим, све у свему, јако често завршим у т10 фајтовима и преживим ако играм како треба, притом рокнувши пар комада. Не знам да ли мени лично тенк одговара или је стварно добар. Ајде да кажем, не сад нешто претерано добар, али не видим неку изражену слабост, рецимо да је тенк бар солидан са сваког аспекта, што није мала ствар.
Т-44 још немам, фали ми још неких 60 000 искуства, а онда иде убиствени грајнд, пошто сам скапирао да Т-44 има јако пуно скупих модула за истраживање, а притом да би набацио идиота (кога већ фураш кроз два тенка - Т-34-85 и Т-43) треба да истражиш и гусенице и куполу, што је прилично велики смор. Тако да претпостављам да је *ебено док се не истражи већина модула. Кад је фул претпостављам да је добар, барем то заснивам на искуствима против њега. Од напред уме да дингује прилично добро, али не као тајп, међутим све остало је боље или исто као код тајпа. Топ је доста бољи, тенк је окретнији.
Т-54 не знам какав је ал сам чуо да је цар краљ првак у скоку у даљ за класично медијумско иживљавање, што мене до јаја привлачи, зато сам и узео да пичим ка њему. Е-50 је далеко од класичног медијума, Патон је ближе, али опет, није та нека шок варијанта, како ја замишљам архетип медијум тенка у ВоТу.
Т-44 још немам, фали ми још неких 60 000 искуства, а онда иде убиствени грајнд, пошто сам скапирао да Т-44 има јако пуно скупих модула за истраживање, а притом да би набацио идиота (кога већ фураш кроз два тенка - Т-34-85 и Т-43) треба да истражиш и гусенице и куполу, што је прилично велики смор. Тако да претпостављам да је *ебено док се не истражи већина модула. Кад је фул претпостављам да је добар, барем то заснивам на искуствима против њега. Од напред уме да дингује прилично добро, али не као тајп, међутим све остало је боље или исто као код тајпа. Топ је доста бољи, тенк је окретнији.
I za T-43 i za T-44 kupiš ono za povećanje nosivosti da bi što pre mogao da montiraš idiota i ne smaraš se dugo sa stock topovima. Ostaje pitanje kupole, ali opet za 200k se rešiš grinda 10-20k xp-a sa očajnim topovima.
Za A-20 kad krene partija pritisni R i kad te ubiju izađi iz partije, odigraj drugu sa nekim drugim tenkom i nadaj se da će tvoj tim da pobedi. Ponavljati dok se ne sakupi dovoljno XP-a za T-34...
Jako koristan odgovor, hvala na receptu :D
A vise ne igramo TC? Nesto nema nikakvog okupljanja, ovo ono...
i za t-43 i za t-44 kupiš ono za povećanje nosivosti da bi što pre mogao da montiraš idiota i ne smaraš se dugo sa stock topovima. Ostaje pitanje kupole, ali opet za 200k se rešiš grinda 10-20k xp-a sa očajnim topovima.
Знам, размишљам се још да ли то да набацим или да грајндујем без, нећу ја још скоро до четресчетворке...
miša topola
26.1.2012, 8:15
Jako koristan odgovor, hvala na receptu :D
A vise ne igramo TC? Nesto nema nikakvog okupljanja, ovo ono...
Ja ne mogu da organizujem jer mi premium ističe za tri dana i ja moram da za to vreme istražim jedan tenk. Ali slobodan sam uvek u večernjim časovima za TC :)
Konacno preko 2k XP-a regularnim putem (bez dupliranja i slicno):
http://www.dodaj.rs/t/2x/K8/frnHQEf/shot132.jpg (http://www.dodaj.rs/?2x/K8/frnHQEf/shot132.jpg)
Jos samo 1k xp i dva miliona do IS4. Posto sam pare potrosio na T34.
EDIT: *Researched:
IS-4 researched. Undistributed experience spent: 168.665. Free Experience spent: 0.
miša topola
26.1.2012, 12:37
Konacno preko 2k XP-a regularnim putem (bez dupliranja i slicno):
http://www.dodaj.rs/t/2x/K8/frnHQEf/shot132.jpg (http://www.dodaj.rs/?2x/K8/frnHQEf/shot132.jpg)
Jos samo 1k xp i dva miliona do IS4. Posto sam pare potrosio na T34.
EDIT: *Researched:
IS-4 researched. Undistributed experience spent: 168.665. Free Experience spent: 0.
Bravo, sada još samo 100.000 exp pa da igraš kao čovek :)
Bravo, sada još samo 100.000 exp pa da igraš kao čovek :)
Nazalost da, i 85.000 do 120 mm topa na T34. Ali pretpostavljam, da to mogu da otpisem. Jel se zna konfiguracija T34 premium tenka?
Unofficial EU Server statistics (http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/65256-unofficial-eu-server-statistics/) Last update: 7. January 2012
EDIT: FAQ (http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/79914-072-and-us-heavies-simple-qa/) u vezi promena us tech tree.
miša topola
26.1.2012, 13:26
Nazalost da, i 85.000 do 120 mm topa na T34. Ali pretpostavljam, da to mogu da otpisem. Jel se zna konfiguracija T34 premium tenka?
Unofficial EU Server statistics (http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/65256-unofficial-eu-server-statistics/) Last update: 7. January 2012
Ima da se naigraš i namučiš više nego za IS-4 :)
T34 če biti tier VIII sa ovim 120mm topom, koji će naravno biti oslabljen kao i sam tenk.
Bah. necu ni da igram s T34. Treba da smanjim vreme provedeno u WoT. Fokusiracu se samo na premijume i zaradu za IS-4
miša topola
26.1.2012, 13:47
Ja sam odavno smanjio igranje, poslednja dva dana sam igrao baš dosta ali to je samo zato što mi ističe premium i što moram da uzmam T30. Kada uzmem T30, završavam sa aktivnim igranjem WoT.
Posto nigde na netu nisam uspeo da nadjem, interesuje me da li su granate jeftinije na 122mm D-25T u odnosu na 122 D-2-5T? Na ovom drugom topu, AP granate su oko 1000 srebrnjaka.
Ista je cena, 1025 kredita po granati, iste su granate u pitanju. Takodje, iste granate koristi i BL-9. Kod Rusa od KV-3 do IS-4 (do zadnjeg topa) koristis iste 122mm granate kroz ova 3 topa.
Jbt, skoro da sam pokupovao sve low tier tenkove ali i dalje ne mogu nahvatati H35, Renault FT i D1 da ih ubijem. Zar su svi iskoristili free xp za ove tenkove?!?! ARGH!!!
Uzmi PzII ili BT-2 i udri...
Imam pz2, njega sam bas cuvao. Bio mi je jedan od omiljenih tenkova. Prvo sam i krenuo sa njim. Tek sam danas provalio da su i njemu ubacili ono sa brzim punjenjem. Slicno francuskom sistemu.
This weekend, you can “Tune Up the French Steel”.
From Friday, 27 January, 5:00-5:30 UTC, to Tuesday, 31 January, 5:00-5:30 UTC, you will be able to buy a camouflage, garage slots and premium accounts at very low price!
Purchase an elegant camouflage:
30% off for the following vehicle camouflages:
AMX 40, Lorraine 40 t, AMX 13 75, AMX 13 90, ARL 44, AMX M4 (1945), AMX 50 100, AMX 50 120.
Extend your garage where you can park your brand new vehicles:
50% off for the garage slots
Increase all scores:
20% off for the 3, 7, and the 30 day premium accounts
Don’t miss the opportunity to save money ! This is a great occasion for you to buy more for less!
We hope you will enjoy it!
http://worldoftanks.eu/news/1036-pump-french-steel/
virtuoz pavle
26.1.2012, 19:05
20% popust na 30 dana premijuma je odlicno. dobar specijal.
ok gde sam pogresio?skinuo igru,registrovao i tamo gde se kuca sifra (ispod mail-a) password invalid?!
Necu da prihvatim takav ogranicen propust. Sto ga ne onemoguce za sve varijante. Priznajem da sam licemeran, jer im sa trenutnim stanjem accounta ne bi (TY Gamestar) dao ni para. Pre bih trosio na SWTOR.
Kakav ograničen popust?
Ma ne kuca čovek nikakve kodove, šifru neće da mu prihvati.
Dal da uzmem pzkf III ili 38 T(Tako nesto)!
Koji je to tenk,ja sam u nemackoj grani pa neki od ta dva.
pa dobro ako nemate ideja kazite.
Jesi proverio mail, ako si tek otvorio nalog možda prvo treba da odgovoriš na konfrimacioni mail koji dobiješ. Na kraju krajeva idi na forgot password pa upiši novu.
Kakav ograničen popust?
Ma ne kuca čovek nikakve kodove, šifru neće da mu prihvati.
Oprosti, ja sam pogresio u kucanju i sto nisam napomenuo post na koji odgovaram. Milsio sam na popust i odgovarao sam na post virtuoz pavle-a. Dodatno priznajem da sam koristio neodgovarajuce reci. Hteo sam reci da su mogli omoguciti taj popust na sve varijante pretplate.
Jesi proverio mail, ako si tek otvorio nalog možda prvo treba da odgovoriš na konfrimacioni mail koji dobiješ. Na kraju krajeva idi na forgot password pa upiši novu. mislis da nisam vec to uradio,nema veze pokusacu nesto drugo...
miša topola
26.1.2012, 20:29
Koji je to tenk,ja sam u nemackoj grani pa neki od ta dva.
Koji je drugi tenk u pitanju?
Koji je drugi tenk u pitanju?
Čovek se dvoumi između PzKpfw III i Pz38NA :D
#P.A.I.N
Idi na Maus-a, tj. kupi Pz38NA.
miša topola
26.1.2012, 21:36
Neka krene i na Maus-a i na E-100.
Trenutno je maus bolji ...
Kupio sam pz38(t) za sad mi je dobar,videcemo dalje...
miša topola
26.1.2012, 22:01
Trenutno je maus bolji ...
I po meni je bolji tenk, korisniji je od E-100. Ali neka krene na oba tenka.
Eh, ako stigne do 6. tiera a da se ne smori biće odlično :rolleyes:
miša topola
26.1.2012, 22:14
Eh, ako stigne do 6. tiera a da se ne smori biće odlično :rolleyes:
Ja sam stigao do Tiger P i Tiger :p
Ja stigo do Pz38Na, usavrsio ga do kraja pa iskoristio FreeXP i otkljucao Pz4.
Jos jedna prokletinja gora od T-28, jedva sam docekao da ga prodam! :D Pz4 nije los, malo tromiji nego sto sam ocekivao, ali ima fine topcice i MM.
Ja sam mrzeo pz4 i ne mogu se naterati da igram s vk3601
miša topola
26.1.2012, 22:50
Ja sam mrzeo pz4 i ne mogu se naterati da igram s vk3601
Ja sam zaobišao VK3601, otišao sam na Tiger P i preko njega uzeo Tiger-a.
Kako si zaobisao? free xp ili 3001?
EDIT:
Al od kad imam tier 8 tenkove i premiume, ne igra mi se sa ni sa ovim tenkovima:
http://www.dodaj.rs/t/Y/10Q/iGUwwbY/shot136.jpg (http://www.dodaj.rs/?Y/10Q/iGUwwbY/shot136.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/31/CV/P6r8i2B/shot137.jpg (http://www.dodaj.rs/?31/CV/P6r8i2B/shot137.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/1w/Yp/1K71ZCvC/shot138.jpg (http://www.dodaj.rs/?1w/Yp/1K71ZCvC/shot138.jpg)
Ali zelim i patona i tigra 2 i ruskog td...no imam pola godine premiuma, nesto cu jos izgrindati.
Najvise bih voleo igrati tier 8 TC. Ono prvo vece, kada smo se skupili i kidali, bilo mi je extra.
Gde si krenuo sa tim M7 krsem (izgleda dobro doduse)? Jos sto ne mozes ni na E2 sa njega, koji je, bar meni, dosta bolji od E8. Trebao si preko M4, mnogo bolji tenkovi i MM.
Krrenuo sam na patona (m3 lee ne podnosim):
Victory!
Battle: Cliff 26. januar 2012 22:24:42
Vehicle: M7 MT
Experience received: 1.422 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 22.875
Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter, Sniper
Pa predpostavljam da si krenuo na Pattona. (:
M3 Lee je bolji od M5 u svakom slucaju. Cela ta linija je papirnata previse.
miša topola
26.1.2012, 23:55
Kako si zaobisao? free xp ili 3001?
EDIT:
Al od kad imam tier 8 tenkove i premiume, ne igra mi se sa ni sa ovim tenkovima:
http://www.dodaj.rs/t/Y/10Q/iGUwwbY/shot136.jpg (http://www.dodaj.rs/?Y/10Q/iGUwwbY/shot136.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/31/CV/P6r8i2B/shot137.jpg (http://www.dodaj.rs/?31/CV/P6r8i2B/shot137.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/1w/Yp/1K71ZCvC/shot138.jpg (http://www.dodaj.rs/?1w/Yp/1K71ZCvC/shot138.jpg)
Ali zelim i patona i tigra 2 i ruskog td...no imam pola godine premiuma, nesto cu jos izgrindati.
Najvise bih voleo igrati tier 8 TC. Ono prvo vece, kada smo se skupili i kidali, bilo mi je extra.
VK3001P -> Tiger P -> Tiger
Kako se namnozilo tier X tenkova, vise nije nikakav specijalitet posedovati ih, a mecevi su mi sve veci smor sa vise tier X.
miša topola
27.1.2012, 0:54
Kako se namnozilo tier X tenkova, vise nije nikakav specijalitet posedovati ih, a mecevi su mi sve veci smor sa vise tier X.
Šta ćeš reći kada dođe nova heavy linija američkih i sovjetskih tenkova? A da ne pričamo o novim nacijama i kasnije novoj liniji francuskih tenkova :)
Tank's alchemy.
http://www.dodaj.rs/f/2O/Dh/1ZIrwB7N/424698101512200113803774.jpg
IMT + mitraljez = Loltraktor :D
A dobra je i ova za MS-1.
Slika je odavde: >> http://www.facebook.com/WorldOfTanks <<
A da ne pričamo o novim nacijama i kasnije novoj liniji francuskih tenkova :)
Nema nove linije francuskih tenkova. Fale samo artiljerija (do t8) i tank destroyeri (do t9).
Jel moze neko da mi pojasni ovu sliku? http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151093207630377&set=a.10151093207545377.779297.494440040376&type=3&theater
Gore pise da ima 13 tiera, a u igri ima samo 10...Ne razumem
virtuoz pavle
27.1.2012, 11:58
nisu to tierovi, Tier1-10 je napisan u koloni, ono sto ide do broja 13 predstavlja neku drugu kategoriju.
miša topola
27.1.2012, 12:02
Na osnovu koji parametara se određuje tier bitke?
miša topola
27.1.2012, 13:57
Znam. To nije odgovor na moje pitanje.
Jel valja da kupim wasper(tako nesto) artiljeriju, i na koje dugme se prebacujem na pogled iz pticije perspektive...
Znam. To nije odgovor na moje pitanje.
Mislim da bese ovako nesto. Na osnovu liste igraca koji startuje random, prvo random kupi najjace tenkove pa onda popunjuje donja mesta ostalima koji mogu da udju u T13 bitku. Istovremeno se od ostalih tenkova prave nove bitke ka nizim tier-ovima. Utice samo vrednost tenka i pravi se tako da ukupna vrednost oba tima bude sto slicnija, ne mora da bude jednaka. Upgrade tenka i posada se ne racuna, svaki tenk ima jednu vrednost bez obzira da li je stock ili elitovan i da li je posada na 50% ili na 100%.
Jel valja da kupim wasper(tako nesto) artiljeriju, i na koje dugme se prebacujem na pogled iz pticije perspektive...
Mozes da krenes sa Wespe, dobri su Nemci. Isto kao i snajp mod, na Shift prelazis u pticiju perpektivu.
da i onda se dešava uvek da sa t34, 105mm puškom (za one koji nisu igrali, to je top sa dva tiera nižeg T29 i na njemu je fantastičan, koji je takođe i glavni top i na VIII T32 na kojem je isto izuzetno upotrebljiv), sa druge strane imam full e75-ice ili is4-e, za plakati, procenat pobeda mi je sa T34 najmanji od svih tenkova koje sam ikada igrao, 35%.
već sa nabacivanjem 120mm puške, procenat se penje, pa je trenutno blizu 40%.
neko je spomenuo da bi zaobišao vk3601, odmah da napomenem da nema potrebe za zaobilaženjem, tenak je za medalju, jako lako i brzo ćeš ga igrati i uživati.
Arcibalde
27.1.2012, 16:51
Te najjace partije obelezene sa 13 to su ti one sa po 3 ili 4 tier 10 zveri pa onda jedno 10-11 tier 9 zveri. Kada upadnes u takvu partiju tada si dosegao
pinnacle MM-a.
virtuoz pavle
27.1.2012, 17:34
a sta je bilo ono kad su napravili nov matchmaking (bio je patch 0.6.7) i onda se cekalo po 5-15sekundi, i na mahove je stvarno izgledalo kao da je sve normalizovano, a onda odjednom ponovo rasulo. Da li je ovaj matchmaking system bolji? da li ce da vrate HE tako da i mali tenkovi mogu da se igraju?
Te najjace partije obelezene sa 13 to su ti one sa po 3 ili 4 tier 10 zveri pa onda jedno 10-11 tier 9 zveri. Kada upadnes u takvu partiju tada si dosegao pinnacle MM-a.
Ovde obavezno upadne i jedan KV da balansira. (:
Naravno neki T10 vozaci, uglavnom Mausa, imaju specijalnu taktiku za izbegavanje T13 partija. Krenu u vodu sa LOLTraktorom i naprave haos u MM-u. Iznad LT-a 3 T7 tenka, s druge strane 5 T5 tenka i svi gledaju traktor i LOL-uju, a niko ne provaljuje da je traktor tim duplo jaci u stvari. :opanachke
a sta je bilo ono kad su napravili nov matchmaking (bio je patch 0.6.7) i onda se cekalo po 5-15sekundi, i na mahove je stvarno izgledalo kao da je sve normalizovano, a onda odjednom ponovo rasulo. Da li je ovaj matchmaking system bolji? Da li ce da vrate he tako da i mali tenkovi mogu da se igraju?
Па није баш 5-15 секунди, чекало се и пола минута, али је био бољи ММ. То су склонили јер им је било велико оптерећење за сервер, тако су бар рекли. Ваљда су те скрипте или шта већ ебале кеве са ресурсима и онда су сконтали да не могу да иду тим путем, па су регресирали на стари ММ. Најављене су неке ММ промене, али не иду више у том контексту, већ су отишли више ка индивидуализацији ММ вредности за појединачне тенкове, а и појединачне акаунте (рецимо, ако си са тигром улетао у прејаке партије, повећава ти се шанса да будеш топ тиер у свакој следећој и тако те форе).
Токсик:
Јеси сигуран? Колико ја знам, гледа се најјачи тенк у воду, тако да нема балансирања за трактора у другом тиму...
evo jedan wolfpack teamplay i kako voziti Pershing sa 15HP :D
http://www.youtube.com/watch?v=mtRCbvVPMjM&hd=1
1080p for full enjoy :)
Kako sa drugarom da igram na istom serveru,jer moze neko da mi pojasni?
Hvala.
Kako sa drugarom da igram na istom serveru,jer moze neko da mi pojasni?
Hvala.
ispod dugmeta "battle", kliknes na strelicu pored "stndard battle". Izaberes "platoon", i otvorice ti se nov prozor u kome nadjes prijatelja i >> prebacis ga u prozor "invite"!
on u donjem desnom uglu prihvati poziv, izaberete tenkove i cepate...
Токсик:
Јеси сигуран? Колико ја знам, гледа се најјачи тенк у воду, тако да нема балансирања за трактора у другом тиму...
Gleda se vrednost oba tenka, od najjaceg zavisi tier borbe. Zato i partije sa vodovima obicno nisu balansirane dobro, cesto ima tenkova koji imaju potpuno razliciti MM. To se onda balansira kako moze sa vrednostima tenkova, ali oni (u ovom slucaju) ne mogu da ubace Ltraktor i na drugu stranu vec postave jace tenkove na strani Ltraktora da bi ukupna vrednost tima bila sto slicnija.
Аха, значи тако, најјачи тенк одређује бетл тиер, али се однос тимова еквилибрише... Да, онда испада да је често тим са лолтрактором у предности јер ће да има, лупам, три тигра против једног тигра и два панцера четири...
pa da, ako uzmemo da traktor + maus imaju vrednost 100 (nečega) i da istu vrednost 100 imaju 4xT6 vozila.
druga strana medalje je što T6 vozilo ima istu šansu protiv mausa kao i traktor protiv T6, nikakvu.
ne bi bilo loše, da ubace ukopavanje vozila kao opciju, neka traje i 45-60s, to je bila realnost na otvorenim bojištima, a i većina tenkova može donekle samostalno da se ukopa.
prvenstveno bi bilo korisno za TD gotovo svi imaju nezaštićenu donju ploču, ali mislim da bi im to bio krupan zalogaj jer treba sve mape prilagoditi.
pišem iz ugla trenutnog igrača T34.
virtuoz pavle
28.1.2012, 19:28
vise puta sam vidjao tier10 i tier1 u platoonu, i ono sto je toxic rekao je uglavnom tacno. ipak, ponekad se desi da je nasuprot tier1 tenka tier8 tenk i da su bas svi odgovarajuci tierovi izjednaceni.
Dajte savet da li da prodajem IS-3 ili cuvam za mozda neke company bitke ili slicno, elitovan je, full nabudzen i sa mnogo dobrom posadom.
Ili da tu posadu prebacim u IS-4 ili kako bi vi postupili?
Prebaci posadu. Vozi midijum TC kada ti je dosadno. Prodaj ako ti trebaju krediti (a imas prem)
Odigrao sam desetinu partija i moram da priznam da mi se veoma dopada,i ovo je izvaredna prilika da se dve moje strasti spoje u jedno.Istovremeno se moram zapitati kako sam uopste ovo propustio,dosad sam mislio da se radi o casual naslovu koji nema toliko veze sa oklopnim vozilima, a kamoli ovakav nivo autenticnosti i istorisku preciznosnost kao ova,magicni trougao-oklop,brzina i vatrena moc su u ovoj igri vazni kao i u stvarnom zivotu!(priznacete retke su dobre igre sa ovakvom tematikom):tapsh:.Doduse koliko sam primetio iako igra vuce veliki teret oklopnih vozila prve polovine 20 veka autori su sebi dali malo vise slobode.Tu pre svega mislim na cuveni maus,koji je put od projekta stigao na jedva kompletiranu sasiju odnosno nikada nije bio operativan jer bi propao pod sopstvenim gusenicama.To i nije toliko bitno u odnosu na drugu stvar koja me nervira.Osim ovih nacija koje ima, u igri nema ni pomena britanskih i japanskih oklopnih vozila!?zasto, sta se desilo!?mogla je da izdvoji cela tehnolaska grana za japance.Dobro opet donekle mogu da razumem za njih ipak su imali lose tenkove i skoro svi su inspirisani(da ne kazem kopije) evropskim,ali opet to nije dovoljno.Pa ako je mogao jedan jedini kineski,onda je mogao i ovaj http://www.historyofwar.org/articles/weapons_type_89_chi_ro.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Type_97_Chi-Ha
Mozda sam i predvideo britance, ali nisam video comet,crusader,cromwell i sl.Pretpostavljam da su strpani na americku stranu.:rolleyes::mad:
i jel ima ovog u igri? http://en.wikipedia.org/wiki/Sturmtiger
ne trazim mnogo od ovakve igre tipa tacne podatke o vozilu,veoma je diskutabilno jer verovatno to samo kustosi muzeja tacno znaju,ali kada se oslanja na nesto...inace gameplay je fluidan i nemam zamerki uopste sto se toga tice.
^^ Britanci su planirani da dodju kao ravnopravna strana. Njih ce poslednje da ubace ali kada to niko ne zna.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sturmtiger Sto se ovoga tice, njega nema u igri posto nece ubacivati vozila koja koriste rakete iliti projektile sa sopstvenim/samostalnim pogonom.
Odigrao sam desetinu partija...
Britanci ce imati svoje stablo, Japanci takodje. Negde procitah da ce prvo ubaciti Britance, ali nisam siguran. Za ostale nacije, ubacice jos jednu granu TD za nemce, Heavy i TD granu za ruse, TD granu za amere (u sledecem patchu), arti i TD granu za francuze (plus ce da pretumbaju trenutni raspored hvy/med u stablu).
Sto se tice SturmTigra, bila je neka prica da ce biti kao premijum arty ali to nije sigurno.
miša topola
29.1.2012, 10:17
E ovo se zove random bitka :)
http://www.dodaj.rs/t/P/W5/152V4rt7/shot053.jpg (http://www.dodaj.rs/?P/W5/152V4rt7/shot053.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/3m/vL/1AvAKFJN/shot052.jpg (http://www.dodaj.rs/?3m/vL/1AvAKFJN/shot052.jpg)
Meni se čini da su rekli da će ukupno biti 5 grana zaključno za Britancima. Japanci će dolaziti isključivo kao premium tenkovi.
Inače Type 59 se pojavio isključivo da bi popularisali WoT u Kini.
@Miša
Ja sam u ranim jutarnjim časovima učestvovao i u 2 na 2 bitkama ;)
Prebaci posadu. Vozi midijum TC kada ti je dosadno. Prodaj ako ti trebaju krediti (a imas prem)
Imam kredita, nije mi srebro problem. Nego ne znam ni sam da li cu imati potrebe da igram sa IS-3 nekada ponovo.
Ako budeš želeo da igraš Champion TC imaćeš, ako ne - nećeš ;)
miša topola
29.1.2012, 12:34
Meni se čini da su rekli da će ukupno biti 5 grana zaključno za Britancima. Japanci će dolaziti isključivo kao premium tenkovi.
Inače Type 59 se pojavio isključivo da bi popularisali WoT u Kini.
@Miša
Ja sam u ranim jutarnjim časovima učestvovao i u 2 na 2 bitkama ;)
Dobro je da u ovoj nismo pobedili inače bi dobio malo exp :)
мало прошуњајте по музеју до сале са тенковима, улаз у унутрашњост тенка и тд. да осетите како би било када би ви били на том месту у погођеном тенку
http://www.emku.pl/pano/panoramy-sferyczne-mbp/
^^http://en.wikipedia.org/wiki/Sturmtiger Sto se ovoga tice, njega nema u igri posto nece ubacivati vozila koja koriste rakete iliti projektile sa sopstvenim/samostalnim pogonom.
Ima logike, ali ne vidim zasto ne bi?cini mi se da sam video http://en.wikipedia.org/wiki/15_cm_sIG_33_(Sf)_auf_Panzerkampfwagen_I_Ausf_B
pa kao naslednike trebalo bi ici preko brummbar-a i na kraju sturmtiger-a.Opet video sam nemacku osu u igri i cini mi se i m7 priest,tako da ne vidim nikakav razlog da se ne pojavi i ona u igri iako je sluzila za demoliranje bunkera ili podrska pesadiji pa i kao samohodna haubica.
miša topola
29.1.2012, 17:25
мало прошуњајте по музеју до сале са тенковима, улаз у унутрашњост тенка и тд. да осетите како би било када би ви били на том месту у погођеном тенку
http://www.emku.pl/pano/panoramy-sferyczne-mbp/
Super je ovo, posle 15 minuta su me zabolele oči i glava od pomeranja pogleda :)
vakanohana
29.1.2012, 21:53
cao ljudi, ajde dajte savet. Dosao sam do KV i neznam dicu sada, jel moze mala sugestija ?
miša topola
29.1.2012, 23:52
Sada mu istraži sve module.
Posle možeš da kreneš na KV-3.
Istrazi mu prvo gusenice pa 122mm top, dosta je bolji od pocetnog i lakse ces s njim da izgrindas sledeca 2 topa (152mm i 107mm). Onda sa onim koji ti vise odgovara izgrindas motor i ostalo. Uzmi mu sve, tek onda KV-3, arty ne moras.
miša topola
30.1.2012, 18:14
S-51 može da istraži dok skuplja kredite, neće ni primetiti kada sakupi 130.000 exp.
Medvedenko
30.1.2012, 18:33
:n_klanja:zkkiollllHelou evribody (Helou dr. Nick) :)
Nakon što sam mesec dana čekao servis da mi sredi komp, skontao sam da mi nedostaje Wot.
JovaMedved će da praši opet, ako mi dozvole nick iz bete :D
Veliki fail mi je bio što sam tada igrao medium USA tenkove, svi su me guzili odreda. Znači idem na heavy, pa koji bi ste mi preporučili da je najpogodniji za f2p lagani gejming? Nemački/USSR/USA?
Thnx
Nije ti Međed obrisan, samo sada ima 0 partija tako da ti je nick sačuvan ;)
Ako ćeš heavy liniju igraj Nemce ili Ruse možda pre i Ruse jer im teškaši počinju već na petom tieru, Amere preskoči da se ne bi nervirao. Mada i dalje postoji problem zbog koga si se smorio u beti. Matchmaking je očajan, u preko 50% partija će te bacati među tierove gde nema šanse bilo šta da uradiš.
I GZ za popravku kompa.
vakanohana
30.1.2012, 19:28
jos jedno pitanje u veyi KV,
Koju municiju da koristim , jer kad me ubaci u jace partije samo dingujem , ni komarca nemogu da unistim. i jel prvo da idem na top od 122mm ili onaj drugi od 76mm, jer me jako nervira sto pogadjam a ono nista.
hvala jos jedared!
Koristi AP jer HE više nisu ni za k. Tek kad uzmeš 152mm top onda koristi HE granate.
Ma taj od 76mm mozes i da preskocis, ono kad jednom istrazis S-51 artiljeriju mozes i taj top, cisto da elitiras tenk. :)
Istrazi 122mm prvo, on se puni sa HE samo (kao onaj od 105mm derp na M4 i Pz4) i nije los top. Taj prvi samo AP i gledaj da gadjas slabe tacke (donju plocu, sa strane, pozadi), HE ce retko cemu napraviti dmg. Jeste krs, ali predje se brzo.
Medvedenko
30.1.2012, 19:43
Nije ti Međed obrisan, samo sada ima 0 partija tako da ti je nick sačuvan ;)
.
Nažalost pass sam zaboravio, ili mi ga ne priznaju više.
Čak sam se setio passworda za sajt, pa sam im poslao ticket sa molbom za povraćaj/dodelu novog passa.
Nadam se da im je vreme odgovora kratko.
Hmmm, password na sajtu i u igri bi trebalo da je isti...
miša topola
30.1.2012, 20:30
Hmmm, password na sajtu i u igri bi trebalo da je isti...
I jeste isti. Postoji samo jedan jedinstven nalog za sve forume i igre, za samo jedan server.
Nisam dugo proveravao mail nalog, odem večeras i vidim hiljade poruka od "Computer Bild-a" (onaj sajt odakle smo uzimali kodove:D)
Ako se dobro sećam još neko je imao problem sa ovim stizanjem poruka, ali nmg da nađem na kojoj je to strani.
Može pomoć, šta da uradim pa da mi više ne stižu poruke?
Moze li neko da mi objasni kako ucestvovati u onom turniru ESL? Prijavio sam se, pa mi je ispisalo ovo "Please wait for an admin to add you to the list of participants."
Sta treba da radim posle?
Proveriš mail sa kojim si se registrovao na ESL sajtu i vidiš da li si upao u takmičenje.
miša topola
30.1.2012, 23:38
Ja opet igram sa T-50. Prošli put sam stigao do 1/4 i zeznuo me T-28 :)
Pozdrav svima.
Moze li neko da mi odgovori sta treba jos da unistim za medalju ''Master tanker'', ja sam ovde samo siguran za obj261, za ostale na listi ne znam ni da li postoje, ovo mi je jos ostalo na listi :
AMX 50 68t
Объект 261
PzKpfw IV Hydraulic
БТ-СВ
КВ-220 Бета-Тест
PzKpfw II Ausf. J
СУ-85И
КВ-220
MTLS-1G14
Koristi ovaj sajt: http://wot-dossier.appspot.com/
Mnogo je pregledniji i ima pravih imena (iz igre), a i pise ti koji tenk je premium (taj ne treba, a imas ih u toj listi).
miša topola
31.1.2012, 16:42
Samo ovog treba da uništiš AMX 50 68t.
Meni su ostali ovi RenaultFT, Object 261, GW Typ E, AMX 50B.
Da, treba taj AMX 50 68t (valjda je to onaj zadnji, T10) i Object 261, ostalo su premium tenkovi.
Meni ostalo puno Francuza, 2 nedelje pre 7.1 update-a sam jurio Chaffee-a i nikako da ga ubijem (a samo mi on bio ostao). I naravno, Marfijev zakon, ubijem ga 2x prvog dana patch-a. :D
miša topola
31.1.2012, 17:34
Ma polako, ja kada nanišanim T92, GW Typ E ili Objekat 261, uvek sačekam da ih neko skine na ispod 80% pa da ja pucam i da ih uništim, ali prc, krene 5-6 granata ka njima :)
НИКАД не дозвољавам да ми такве ствари утичу на игру. Играм да победимо, да се шибамо са другим тимом и да помогнем свом тиму и то је то. Колика ће ми бити поправка, да ли ми треба нека медаља, да ли ћу добити више искуства ако урадимо ово, а не ово, то све сматрам за, ај не баш нефер игру, али просто избегавам јер то није играње пер се.
Можда да сам адолесцент, био бих себичнији и сујетнији, овако, ако сам већ узео да играм такву и такву игру са таквим и таквим циљем и гејмплејом, не гледам те ствари и сматрам их лошим. Све медаље које имам су апсолутни нуспродукт регуларног играња.
Вероватно зато имам само једног мастер танкера на скоро три иљаде фајтова, ал добро, мени је битно да је добра партија и не идем даље од тога:)
едит:
јел уопште може да се има више мастер танкера, сад читам текст и збунио сам се:)
Ma polako, ja kada nanišanim T92, GW Typ E ili Objekat 261, uvek sačekam da ih neko skine na ispod 80% pa da ja pucam i da ih uništim, ali prc, krene 5-6 granata ka njima :)
I onda umesto 500, napraviš 100 damage-a. Je6eš fragove, sto puta je rečeno da je damage po partiji najrelevantniji pokazatelj nečijeg umeća u ovoj igri.
@Doolio
Master Tanker i može samo jedan da se dobije ;)
Sa artijem je igra super prosta i nema filozofije. Pucas na sve sto mozes da pogodis cim se ukaze prilika, imas neke prioritete ali ni to nije presudno. Juris arty jer si cesto ti jedini koji moze da ga ubije. Onda juris najci tenk jer je to najveci problem za tenkove u tvom timu. Njega lomis do kraja jer je i sa 10% opasan za slabije tiere u tom timu. Na kraju juris damage a ne kill jer je tvom timu uvek lakse da dovrsi nacete tenkove nego netaknute. Confederate u GW-E mnogo boli protivnicki tim.
Mislim da nisi shvatio šta je hteo da kaže. Kad je u tenku on čeka da neko skine protivnički t8 arty na 20% pa tek onda puca.
miša topola
31.1.2012, 20:13
February Calendar!
http://worldoftanks.eu/news/1071-february-calendar/
Doolio ja nisam ni spomenuo uopste da mi je prioritet da dobijem medalju ''Master tanker'', do ovih podataka sam i naleteo ovde na ovome forumu pa me cisto zanimalo koji su to tenkovi koje nisam unistio, jer za vecinu nisam nikada cuo a imam preko 8000 partija.
I obj261 sam imao priliku vise puta da unistim samo da sam cekao da neko prvi puca (jer ga ne mozes ubiti sa jednim hicem) ali to je seljacki, ja pucam kada god imam priliku imao on 10 ili 100%, kad tad ce svi doci na listu.
I DeCoy ni avarage damage po partiji ti nije pravi pokazatelj umeca tenkiste jer ne nanose isti damage tenk 2 i 10 nivoa, ja sa is7 i is4 imam damage po partiji preko 2000 hiljade, ali isto tako volim da se zezam sa npr. tetrachom sa kojim ako ubijes svih 15 neces imati toliki damage, a sve ti ulazi u ukupan skor napravljene stete.
ja sam misi ono pricao, ne tebi:)
Dikoj je mislio na avg dmg za konkretan tenk, ne na akauntu. Mada ni to nije pokazatelj, zavisi od stila igre, tenka, dosta stvari, zapravo, ne postoji ful nad-statistika koja pokazuje necije umece. Win ratio moze da bude dobar pokazatelj ako je neko dosta dobar (55+) ili dosta los (45-), ali neko sa 50% i neko sa 52%, to je vec, po meni statisticka greska. Ja sam ranije bio VELIKI protivnik gledanja win procenta kao nekog pokazatelja, ali vremenom sam skontao da kad su u pitanju veliki brojevi, covek zaista utice na svoj win procenat, iako je samo jedan od njih petnaest.
Doolio ja nisam ni spomenuo uopste da mi je prioritet da dobijem medalju ''Master tanker'', do ovih podataka sam i naleteo ovde na ovome forumu pa me cisto zanimalo koji su to tenkovi koje nisam unistio, jer za vecinu nisam nikada cuo a imam preko 8000 partija.
I obj261 sam imao priliku vise puta da unistim samo da sam cekao da neko prvi puca (jer ga ne mozes ubiti sa jednim hicem) ali to je seljacki, ja pucam kada god imam priliku imao on 10 ili 100%, kad tad ce svi doci na listu.
I DeCoy ni avarage damage po partiji ti nije pravi pokazatelj umeca tenkiste jer ne nanose isti damage tenk 2 i 10 nivoa, ja sa is7 i is4 imam damage po partiji preko 2000 hiljade, ali isto tako volim da se zezam sa npr. tetrachom sa kojim ako ubijes svih 15 neces imati toliki damage, a sve ti ulazi u ukupan skor napravljene stete.
Ne mislim na ukupan prosečan damage po partiji nego damage na tenkovima koji se koriste u klanskim borbama. Čisto sumnjam da je sa BT-2 naleteo na t8 arty i čekao da je neko spusti na 20% :D
Avaj kupih PzKpfw 38NA bez posade misleci da samo prebacim sa prethodnog,medjutim ne moze,uradih reobuku i spade im iskustvo za tricavih 20%,i naravno opet ne mogu oni.Pa sam bio primoran da skrpim iz barake neke ljude...da li sam nesto predvideo mozda?
Posadu prebacujes na isti tip tenka samo ako je na 86%+, skida ti tada 10% ako platis (20k po clanu), odnosno 20% ako hoces besplatno. Ako je posada ispod 86% onda uzmes najbolje novu i istreniras je na 75% (20k po clanu). Posada na 50% je besplatna.
Posadu prebacujes na isti tip tenka samo ako je na 86%+, skida ti tada 10% ako platis (20k po clanu), odnosno 20% ako hoces besplatno. Ako je posada ispod 86% onda uzmes najbolje novu i istreniras je na 75% (20k po clanu). Posada na 50% je besplatna.
i sta znaci elitni status?ubrzanje obuke jel?oh edit skapirah
nego da prodam ovaj prethodni?38t?
Ma mozes da je prebacis, ali prilikom prebacivanja posade na drugi tenk ide ono sto sam ti napisao. Mozes i bez treninga, ali se ni to ne isplati. Najbolje ubaci novu posadu na 50% (ako neces da placas).
Elite znaci da dalje steceni XP mozes da konvertujes zlatom u FreeXP ili da ukljucis ubrzani trening posade (sav XP koji dalje zaradis ide na trening posade, brze raste procenat).
Prodaj predhodni, ne treba ti. Inace, taj Pz38Na je tezak krs. (: Pz4 je vec dobar tenk.
Prodaj predhodni, ne treba ti. Inace, taj Pz38Na je tezak krs. (: Pz4 je vec dobar tenk.
da,da staj mi na muku jer cu svakako provesti jos mnogo sati gamepay-a s njim.:rolleyes:
Lego Tanks.
Tiger (http://www.youtube.com/watch?v=ZUYJD8PjrHg&feature=player_embedded)
T-72M (http://www.youtube.com/watch?v=Qo6WYv4KXlo&feature=player_embedded)
Leopard 2A4 (http://www.youtube.com/watch?v=XvekGcmerGc&feature=player_embedded)
Stridsvagn 103 (http://www.youtube.com/watch?v=_-DYTLgyI-Q&feature=player_embedded)
T28 (http://www.youtube.com/watch?v=KCDoIcpY3eI&feature=player_embedded)
AMX-56 Leclerc (http://www.youtube.com/watch?v=rQ68RIHP6Rk&feature=player_embedded#!)
Abrams M1A2 (http://www.youtube.com/watch?v=ZJYUNHah9mc&feature=player_embedded#!)
Challenger 2 (http://www.youtube.com/watch?v=ryMDQO5_0t4&feature=player_embedded)
Greyhound (http://www.youtube.com/watch?v=GfWBXaLptLw&feature=player_embedded)
Novi XP rekord sa PzII. Steta sto je jedan bas zapeo da capuje.
http://www.dodaj.rs/t/1r/Z/1JL9gDIZ/shot039.jpg (http://www.dodaj.rs/?1r/Z/1JL9gDIZ/shot039.jpg)
Svaka tebi cast, ja sad gledam i ne verujem - ispalio si 190 metaka!!! :aplauz:
Mora da menjas mis svakih nedelju dana :)
miša topola
1.2.2012, 20:42
Jel učestvovao neko u Twitter kvizu?
Svaka tebi cast, ja sad gledam i ne verujem - ispalio si 190 metaka!!! :aplauz:
Mora da menjas mis svakih nedelju dana :)
To je onaj automatski top...
S'tim sto je sad slican francuskom sistemu. Jednim klikom se ispucaju dve granate i sledi jako kratko punjenje ( verovatno je pametnije reci priprema). Nakon deset ispucanih granata sledi pravo punjenje sarzera sa deset novih granata.
A sto se misa tice, mozda bi trebalo da prestanes da ih kupujes na buvljaku. :D
Pretpostavljam da bi za petnaest minuta igranja mnogo vise kliknuo u Diablu ili nekoj slicnoj igri. Verovatno i u nekoj strategiji.
Sada mi se desilo drugi put da na Kareliji ubijem arty-a skoro preko cele mape - 669m, ovo sam i sacuvao, no najveca udaljenost na istoj mapi mi se dogodila 681m i to sa td t40.
Seca li se ko od vas najudaljenijeg ubistva?
miša topola
2.2.2012, 14:41
Sutra počinje specijal - Kamikaze! Traje do ponedeljka! Za medalju se dobija 1000 golda.
Novi trejler za 7.2 verziju.
http://worldoftanks.eu/news/1117-world-tanks-update-72-trailer/
Ne dobija se, nego ti napraviš snimak na kome u borbi ramuješ protivnika i pošalješ ga, pa oni izaberu 30 najzanimljivijih koji dobiju po 1k golda ;)
Ljudi se masovno pale na T28 Prototype ali uzalud, nema šanse da ostave oklop sa T28 i dodaju kupolu jer bi to onda bio stvarno OP tenk.
miša topola
2.2.2012, 14:54
Ah, nisam video to, stavili su ga skroz dole.
Steta sto nisam snimao, imao sam pre neki dan dobru Kamikaza medalju sa Slugger-om. Zgazio sam Type 59. Da se glasa na forumu, sigurno bih dobio prvo mesto. Samo napisem nesto tipa: ,,Run over noooob China goldy tank!" i dobijem 1001 plus. :D
miša topola
2.2.2012, 15:55
Ne bi ti se račnala ta bitka za ovo takmičenje, jer učestvuju bitke od petka do ponedeljka.
Steta sto nisam snimao, imao sam pre neki dan dobru Kamikaza medalju sa Slugger-om. Zgazio sam Type 59. Da se glasa na forumu, sigurno bih dobio prvo mesto. Samo napisem nesto tipa: ,,Run over noooob China goldy tank!" i dobijem 1001 plus. :D
On a side note, zar ti nije namesteno da se za svaku borbu generise replay? (podsetih sebe da ukljucim ovo i na laptopu)
miša topola
2.2.2012, 16:53
Ja snimam sve borbe i folder sa snimcima ima samo oko 700 MB (1400 bitaka).
Big Bad Vuk je napustio igru i forum!
Ne utice na performanse? Meni je to iskljuceno. Nikad nisam snimao. :)
Big Bad Vuk je napustio igru i forum!
Odkud ti to? Video sam juce da moderiše chat?
Odkud ti to? Video sam juce da moderiše chat?
Postavio na forumu (http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/82927-dovidenja-dragi-prijatelji/page__pid__1395313).
miša topola
2.2.2012, 17:26
:D naš četvorica čitamo istu temu istovremeno :D
miša topola
3.2.2012, 11:51
Za 10 minuta počinje jurnjava za Wargaming igračima.
http://worldoftanks.eu/news/1122-hunt-us-down1/
250 zlata za ubijanje jednog od ova 4 nicka:
WG_Community_Alfa
WG_Community_Bravo
WG_Community_Charlie
WG_Community_Delta
Debil of the day!
http://worldoftanks.eu/community/accounts/501682200-spiderco/
Lik u KV-5 ja u Lowe, vozi se oko kuće ja idem za njim, okrenuo mi zadnji deo tenka, ne pokušava čak ni da okrene kupolu dok ga lagano punim olovom, trebalo mi je 5 hitaca da ubijem jer je bio na full health, posle 2 kruga oko kuće kad sam ga spustio na 4% se smorio pa je stao :aplauz:
Umro sam kada sam mu video statistiku.
spiderco ,hahahahaahaahah
Posle 2373 borbe njegov najjaci tenk je tier 6, znaci obdaniste do najvise 4. razred. Ima ih puno i sve ih je vise. :)
Ima i KV-5 a on je tier 8. (:
miša topola
3.2.2012, 15:47
Ali nije istražen :p
I meni se desilo danas na Himelsdorfu da sa KV-om skinem KV5 sa 100% na 0. Lik stao ispred mene i potpuno me ignorisao. Pogodio me dva puta, ali se kasno setio.
Ko kaze da beginner mm ne funkcionise:
Victory!
Battle: Mines 3. februar 2012 19:27:28
Vehicle: T34
Experience received: 1.000
Credits received: 36.961
Battle Achievements: Master Gunner
Victory!
Battle: Mountain Pass 3. februar 2012 19:19:39
Experience received: 1.274 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 27.052
Defeat
Battle: Mines 3. februar 2012 19:08:48
Experience received: 574
Credits received: 27.888
Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter
Victory!
Battle: El Halluf 3. februar 2012 19:38:51
Experience received: 1.237
Credits received: 35.968
Sa 105mm
Bas mi je zao sto ce sad implementirati promene u americkoj grani.
Pozdrav svima,promenio sam windows,skoro sve sam obrisao,i sad kad ocu da instaliram igru izbacuje mi gresku..http://www.dodaj.rs/f/1g/Hp/7EwXz06/untitled.png
Koruptovani download, verovatno si igru skidao preko download dugmeta na sajtu. Skini ponovo, najbolje sa torrenta.
miša topola
4.2.2012, 10:45
Kupljeno:
Tenk 'T30' je kupljen uspešno. Potrošeno je kredita: 6,100,000.
:dedica:
GZ Mišo! :aplauz:
Elem, novo jutro, novi debil
http://worldoftanks.eu/community/accounts/501747439-zdefor/
Kapuju nam bazu 1-2 tenka, mapa Fjords mi na levoj strani. Lik u IS-u je dole na pola puta do onog špica oko planine i odluči da se vrati u bazu. Umesto da okrene tenk za 180 stepeni, on je faca okrenuo samo kupolu i lagano se vozi u rikverc. Prvo što mu je trebalo 100 godina da se vrati (sreća pa je arty jednom resetovao cap), a drugo što su ga ova dvojica razvalila u zadnji deo tenka čim se pojavio kod onih kuća.
Naravno KV-5 i Type obavezni deo inventara :facepalm
hahahahhaha ,Decoy gde ih samo iskopas?!
Postala mi je praksa da kad vidim da se neko ponaša kao debil u igri (što je nažalost sve češći slučaj) gvirnem u njihov profil i imam šta da vidim :facepalm
Elem...
So we get to try out the WZ-111 on the coming test server? Does this include the Type 62 as well?
These will be Chinese server exclusive tanks. They may be available in the test server but will not be released on the RU, EU, or NA servers.
After the rebalancing (or to some people, “nerfing”) of HE ammunition, the VK2801 appears rather lackluster compared to the other two T5 Scout Lights due to its primary feature being the 105 gun, which is almost always used to shoot HE. Is there a chance for the 2801 to be reexamined, either for an attribute change to compensate for the less effective weaponry, or the possibility of it receiving another potential gun, such as the 7.5cm/L70?
Currently only T-50-2 has shown that it is better than the other scouts. In a few areas it is much better than the other Tier 5 lights. It will be either slightly reduced in effectiveness or replaced.
Secondly, we are planning to slightly increase the damage HE shells deal, which will compensate the HE mechanics changes impact on the gameplay. The number that is being played with at this moment is 20%, but it is subject to change during testing.
Neee, uzece mi T-50-2 pijane komunjare! :facepalm
GZ Miso!
A vidi ove careve sa 4 td a na gradskoj mapi..
http://www.dodaj.rs/f/39/gG/4vTxWaXD/shot042.jpg
Kupljeno:
Tenk 'T30' je kupljen uspešno. Potrošeno je kredita: 6,100,000.
:dedica:
U jee, koliko si peglao za ovo, znam da sam mnogo pre tebe istrazio T34, a za T30 mi fali mnogo. Inace, congrats. :)
Ima li pribliznijih informacija kada dolazi do zamene T30?
virtuoz pavle
4.2.2012, 18:44
cim stigne patch 0.7.2.
cim stigne patch 0.7.2.
Ok, a kada stize? :) Znaci ne zna se jos uvek, ok.
miša topola
4.2.2012, 19:53
U jee, koliko si peglao za ovo, znam da sam mnogo pre tebe istrazio T34, a za T30 mi fali mnogo. Inace, congrats. :)
Ima li pribliznijih informacija kada dolazi do zamene T30?
Baš sam dosta igrao u poslednjih nekoliko dana :) Pa ti si se olenjio kada si uzeo T34.
virtuoz pavle
4.2.2012, 20:06
Ok, a kada stize? :) Znaci ne zna se jos uvek, ok.
stize ovog februara, tako sam procitao na njihov sajtu. ne bi mi cudilo da odloze malo xD
stize ovog februara, tako sam procitao na njihov sajtu. ne bi mi cudilo da odloze malo xD
Ne bi bilo lose, da taman i ja stignem do T30. :)
miša topola
4.2.2012, 20:45
Ne bi bilo lose, da taman i ja stignem do T30. :)
Pa bre ako imaš premium to će brzo. :) Ja sam poslednjih 50.000-ak exp sakupljao bez premium naloga.
O MOJ BOZE!
jel i nekima od vas bilo ovako idiotski od kad ste kupili PzKpfw IV!?
prva partija 3 kills...hm reko ok, ali zato onda svaka naredna je sve gora i gora nista ne mogu da u radim,neprecizna do bola(znam zasto),da mi stoji tenk ispred nosa ne bih ga opalio.Ovo iz mog iskustva nije bas napredak,sa Pz38NA sam koliko toliko neuhvatljiv bio a ovo :(.Jos me nervira kad stave kupolu od pantera na nju,izgleda na silu da je sklopljeno i neprirodno...fuj.
miša topola
4.2.2012, 21:47
Pz IV mi je zanimljiv tenk, kada mu istražiš onaj dugački top onda je super tenk.
treba stici dotle....evo odigrao sam par partija u medjuvremenu i razvalise me!
dosta je za danas!:mad:
pancer cetvorka je jedan od najboljih tenkova u igri, i to objektivno:)
da je dobar tenk ja bi sad jeo strudlu,pevusio nazi himnu,klanjao se portretu Hitlera,i svaki dan, jurio one sexy omladinke hitlerjugenda.:D
salim se naravno...mozda je to slucaj u nekoj drugoj altenativnoj dimenziji
Kupih onaj 7.5mm duga uzljebljenja cev,sad je bolja situacija
Kad kažemo da je neki tenk dobar onda se podrazumeva da je u full varijanti. Svi stock tenkovi su k...c ;)
Управо тако. Не гледај тенк кад га тек пазариш. Исто тако, не игра се сваки тенк исто. Рецимо, панцера четворку НИКАКО не играш као што си играо тријесосмицу. То је чист снајпер кљуцач и као такав врло могуће да нема премца у целој игри.
Ni meni Pz4 nije bas legao, skroz je usavrsen. Mnogo je spor, a i nisam siguran koji top da koristim, 105mm ili 75mm. 75mm nije los, ali derp je mnogo laksi za koriscenje. Jel vredi da mu se stavi Additional Grousers, jel ima nekog osetnog poboljsanja agilnosti? Tromost mi najvise smeta, M4 mi je zbog ovog mnogo bolji. Ne moram da kazem da je sa onom drugom nakalemljenom kupolom najruzniji tenk u igri. :)
Ljudi gase polako Balkanski deo igre, citiracu vam moderatora sa Balkaskog foruma koji ji odalzi iz tima:
Pozdrav svima
Kao prvo, dugo sam se lomio da li da ovo objavim u zvaničnim informacijama, ali smatram da, pošto će ovo imati veliki uticaj na zajednicu, treba da bude u zvaničnim informacijama.
Da ne dužim: pošto ni posle višestrukih pokušaja nismo naišli na razumevanje Eu kancelarije koja se od nedavno otvorila i preuzela sve funkcije, odlučio sam da napustim WoT server, forum i igru kao moderator.
Od sada, još par nedelja će o vma brinuti Berbo i Hunter, za cDa zaista nisam siguran, moguće je da će i on otići brzo, ne mogu da govorim u njegovo ime.
Verovatno se većina vas pita zašto takva odluka:
Prvo moram da naglasim da nije bila ni malo lako odbaciti 2 godine uloženog rada u ovu zajednicu, počevši od truda da se otvori lokalizovani forum, i da se počne rad na lokalizaciji klijenta, pa do pokušaja da nađem nekog u EU kancelariji ko bi pomogao u najjednostavnijem redizajnu ovog foruma u funkcionalniji i pregledniji pod forum.
Na žalost ni posle toliko vremena , ja lično nisam uspeo da vidim svetlo na kraju puta, balkanska zajednica je , po mom skromnom mišljenju, zaslužila mnogo više od onoga što je dobila:
Nije bilo ni jednog iventa organizovanog za nas (pogledajte na primer Poljake, ili sl.), nisu nam dali ni menadžera zajednice, iako smo i cDa i Ja više puta navaljivali na njih i kucali na vrata EU kancelarije još od avgusta, da ili zaposle nekog, ili omoguće nama da preuzmemo tu poziciju. SMS poruke kao vid plaćanja neću ni da pominjem...
Nasuprot svemu, iako mnogi od vas neće verovati, moderatori su se borili da vam omoguće bar neke stvari - nažalost često puta neuspešno, jer nismo nailazili na razumevanje. Na kraju se sve to pretvorilo u bitku sa vetrenjačama, i u trku u krug. Navešću primer toliko puta potezane balkanske lige:
Čim se potegla tema, kontaktirali smo WN..
"Za to vam je potreban menadžer zajednice da organizuje to"
"Ali mi nemamo menadžera zajednice, da li možemo onda da imamo jednog, dodelite nam nekog, ili uzmite nekog od nas"
"Ne, ne , Balkanu ne treba menadžer".. je otprilike bio zatvoren krug odgovora.
I gde smo sada pitate se verovatno?
Vas će za par nedelja preuzeti "profesionalni moderator" iz Pariza, kome ćete moći da se obratite za sve što vam bude trebalo, i koji će vam biti na dohvat ruke kada god to bude potrebno. Tako nam je rečeno iz EU Kancelarije.
Da li mogu da vam poručim nešto za kraj?..Verovatno mogu, ali pitanje je da li će svi da se slože oko toga http://forum.worldoftanks.eu/public/style_emoticons/default/Smile_Default.gif
Slušaje momke koji ostaju ovde još neko vreme, pomažite im koliko možete, ne pravite probleme i pomozite im da im ovih par poslednjih nedelja ostane u lepom sećanju.
Ja lično mogu samo da vam poželim puno sati lepog i kvalitetnog igranja , da se izvinem svima koji su se osetili uvređeno ili oštećeno na bilo koji način, sve što sam radio radio sam sa dubokim ubeđenjem da gradim bolju igračku zajednicu za ljude sa Balkana.
Pozdrav
Vuk
Ja sam otvorio Peticiju da se njegovi zahtevi ispune, pa vas molim sve da se prikljucite peticiji na sledecem linku:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/83635-peticija/
Da sacuvamo Balkanski deo igre i ljude koji se trude da igru prilagode Balkanskom podnjevlju.(ako ukinu Balkanski deo, zaboravite na prevod igre u sledecim patchevima, podrsku za placanje i kad ne stigne zlato, a moguce je i da ce da ukinu placanje preko telefona, itd.)
Veliki_Los_Vuk je inace clan ovog foruma tako da sam upoznat sa tim...podrzacu peticiju sutra (citaj: kad se otreznim). Jako bi bilo lose da se ukine Balkanska Zajednica...
ni meni pz4 nije bas legao, skroz je usavrsen. Mnogo je spor, a i nisam siguran koji top da koristim, 105mm ili 75mm. 75mm nije los, ali derp je mnogo laksi za koriscenje. Jel vredi da mu se stavi additional grousers, jel ima nekog osetnog poboljsanja agilnosti? Tromost mi najvise smeta, m4 mi je zbog ovog mnogo bolji. Ne moram da kazem da je sa onom drugom nakalemljenom kupolom najruzniji tenk u igri. :)
Не сећам се сад како и шта, ал сам само тео да те питам, шта ти значи ''није ми легао тенк, скроз је усавршен''?:)
Ehehe, skroz je usavrsen znaci da imam sve topove, motore, gusenice, radio i kupolu. Stavio sam mu ventilaciju, rammer i alat. Nije mi legao: dosadan, spor, ne mogu da se odlucim za top (nisam 75mm zadnji ni probao). Posada na negde 80 i kusur trenutno.
Vredi li necemu Additional Grousers? Daje 10% performansi na mekanoj podlozi i 5% na srednjoj, sta to znaci, akceleracija?
Па пази, мени исто не лежи тај стил играња, мени леже КВови и ИСови више, контам да ће ми маус лећи ко кец на десет за пет година кад га будем истражио:)
Али за оно што треба да ради и како треба да се игра (да глуми туретни мобилни ТД по околном жбуњу или да кружи око КВа кад затреба) је апсолутно савршен.
Ne znam jel neko imao ovaj problem sa igrom ? kad je startujem samo blinka crni ekran i igra pukne uopste se ne startuje. Pokusao sam da zamenim drajvere i cackam po preferenc.xml fajlu ali ćorak. Jel ima neko ideju ili mora reinstal...
ako uopšte ne možeš startovati igru, prvo probaj da vratiš win na neki raniji datum (najbrže), ako ni to ne pomaže, uradi čistu instalaciju igre, sa nekim od alata za kompletan uninstal igre uradi deinstalaciju pa tek onda instaliraj..
Da sacuvamo Balkanski deo igre i ljude koji se trude da igru prilagode Balkanskom podnjevlju.(ako ukinu Balkanski deo, zaboravite na prevod igre u sledecim patchevima, podrsku za placanje i kad ne stigne zlato, a moguce je i da ce da ukinu placanje preko telefona, itd.)
Drama queens :kreza:
IMHO, plaćanje putem SMS-a i treba da se ukine.
Jel vredi ovo probati?? I jel ima kakve razlike izmedju onih sto daju pare i onih koji to ne rade??
miša topola
5.2.2012, 16:50
Kada igrači iz ovog regiona počnu da daju novac za igru onda će WG da obrati mnogo više pažnje na nas.
Jel vredi ovo probati?? I jel ima kakve razlike izmedju onih sto daju pare i onih koji to ne rade??
Razlika je što oni koji plaćaju dobijaju 50% više iskustva i kredita iz borbi. Drugim rečima njima će trebati 10 sati da izgrindaju neki tenk, a tebi 15 sati u nekim idealnim uslovima kad biste isto igrali partije. Bez premiuma možeš bezbolno da igraš otprilike do 8. tiera. Za tier 9 i 10 je dosta teže, ali ne i nemoguće.
Повећај тих петнаест сати на двадесетак или више јер је тако заправо у пракси:)
Практични импакт је много већи од теоријског, нпр. за кредите се добија бруто 1.5, а не нето, тако да је разлика већа од 1.5 заправо. Што се искуства тиче, ту имамо једну прогресију која ради у корист премијума: Брже бежиш из стока + брже добијаш паре, тако да заправо доста мање времена утрошиш.
Рецимо, ја сам изграјндово т-34-85 за, лупам, осамдесетак фајтова, а лик који је боље играо од мене са Т-34, није га изграјндовао за 120 партија, већ за, заправо, доста више (можда и више него дупло).
Premium vredi svaku paru koju se ulozi u njega ako razvijas tenkove, kad stanes sa razvijanjem, tj. slupis zeljene tenkove, dovoljan je jedan premium tenk da ti servisira troskove.
Potpisite peticiju sacuvajte Balkanski deo WOT-a:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/83635-peticija/
Ne znam da li je prava, ali svakako dobro izgleda. Test fizike:
http://i.imgur.com/j2uwb.jpg
P.S.
Vredi li necemu Additional Grousers? Daje 10% performansi na mekanoj podlozi i 5% na srednjoj, sta to znaci, akceleracija? (:
Evo kako izgleda spajanje accounta za World of Tanks i World of Battleships. Mapa je Komarin :D
http://www.dodaj.rs/t/42/o0/PIrSjCI/wot-potonuo-tenk.jpg (http://www.dodaj.rs/?42/o0/PIrSjCI/wot-potonuo-tenk.jpg)
A Čerčil malo krenuo u planinare...
http://www.dodaj.rs/t/2x/xN/4xWTvW02/wot-cercil.jpg (http://www.dodaj.rs/?2x/xN/4xWTvW02/wot-cercil.jpg)
http://www.dodaj.rs/f/2R/ZN/3NJWqq25/t34.jpg
sta se desava sa posadom, nakon peca 7.2, koja je prebacena sa T32, i jos uvek je nisam istrenirao za T34?
znaci, sta ce se desiti ako je ostavim takvu do patcha 7.2?
Istina da je čovek krenuo da igra tek pre desetak dana, ali se vidi da, siroma`, baš nije talentovan...
http://worldoftanks.eu/community/accounts/502249056-jaro196/
Prosečan damage po partiji: 13 :to_care:
@Srleb
E sad nemam pojma, u suštini su rekli da se na T34 premiumu dobija ganc nova posada na 100%, a da na M103 ostaje posada koja je ranije bila na T34 sa svim skillovima koje su imali i ranije (naravno za dž i bez gubitaka xp-a preternirani na novi tenk).
miša topola
6.2.2012, 1:35
DeCoy đe ih bre nalaziš :)
Grindam američke TD-ove mali level da bi sa Wolverina mogao da skočim na drugu TD liniju (pošto sam ranije išao sa E8 na Sluggera). Kad je gusto i pred kraj zaginem, ostanem u partiji da vidim šta će biti i uvek se nađe poneki biser.
Elem, sjajan sistem reparacije prijateljske štete. Juče naš Obj 704 razvali naš tenk jer ga je blokirao na uzbrdici. Ja bio iza u Pantheru II i roknem Objecta u gusenicu, trekujem ga i skinem mu ~200 HP. On mene posle toga odvali skroz do 0 (to je 1450 HP-a). Na kraju borbe stigao račun: ja njemu platio nanetu štetu 5750 kredita, on meni 525... :facepalm
Njemu je verovatno pisalo da je platio 10k stetu, a dobio 150 kredita nadoknade. :)
Ja srecem i u jacim mecevima bisere, najbolje kad vidim KV-a kako sa cunkom pokusava da snajpuje iz baze... Kontam da ima 15% pogodaka. :D
^^
Sand River nubčine :mad:
Само ви гађајте своје и нубујте људе:)
Ево, управо сад сам добио партију само зато што лепа реч и гвоздена врата отвара. Искомуницирао сам светски са неким ТД ликом зато што смо били топ тиер (јт и ис4) и преокренули смо изгубљену партију у победу само због тога. Он шест убистава, ја четири, њима на крају остала артиљерија, нас двојица каповали базу и то је то. Фин х2 за данас од неких три иљадице. На крају гг и надам се да се видимо у следећој партији.
Наравно, ништа од тога се не би десило да нисам кренуо са ''јел ти треба помоћ тамо, ако не одо ја на север блаблаблаб па ћу да се вратим балблабла''. Не бисте веровали како људи реагују на трачак нормалности.
Ma bas cu da se sporazumem sa tamo nekim Poljakom od 12 godina. Ovako ga roknes i mozda bude rage quit, double score! :D
Da li da prijavim idiota koji me je upucao jer sam mu navodno ukrao kill=frag? o.O
http://i451.photobucket.com/albums/qq239/MiloshBg/WoT/shot_007.jpg
miša topola
6.2.2012, 12:51
Da, prijavi ga. Ukoliko imaš snimak bitke, verovatno će biti kažnjen.
- došao sam do 100% posade ne kv-u i raspodelio im dodatne veštine u odnosu 2 člana za popravke, 2 za gašenje požara i 1 za kamuflažu
- da li sam možda trebao svima da stavim istu veštinu?
Novi specijal!
http://worldoftanks.eu/news/1150-1st-february-special/
Kada smo već kod "krađe" ubistva, jel može zbog toga da se dobije nekakva kazna?
miša topola
6.2.2012, 14:05
- došao sam do 100% posade ne kv-u i raspodelio im dodatne veštine u odnosu 2 člana za popravke, 2 za gašenje požara i 1 za kamuflažu
- da li sam možda trebao svima da stavim istu veštinu?
Dobro si podelio veštine. Sledeću podelu uradi isto tako.
@Qoozma
Kazna za krađu ubistva? Npr. ti skineš 95% Maus-u, a ja ga uništim?
Deljenje različitih skillova po posadi je glupost. Zato što se skill računa kao srednja vrednost svih članova posade. Ako ih ima 6, a ti po dvojici staviš svaki skill kad dođu do 100% to će biti kao da imaju 33% na repair, 33% na firefighting i 33% na camo, drugim rečima nisu ničemu. Celoj posadi dodeliš jedan skill pa kad ga svi izuče do 100% vidiš da ima nekog efekta, a ne ovako sve znaju, a ništa ne rade kako valja ;)
@miša
Prijavi ga, ali nemaš ništa od toga jer neće mu ništa uraditi.
dobro, šta je prioritet popravka ili gašenje požara?
Popravka, za gašenje požara uvek nosiš sa sobom aparat. Ako te zapale više od jednog puta u partiji - e jbg onda si baksuz :kreza: A i kod tenkova koji se lako pale se uzme wet ammo rack ili onaj CO2 u rezervoaru.
Kada smo već kod "krađe" ubistva, jel može zbog toga da se dobije nekakva kazna?
Ako mislis na ono kada neko iz tvog tima pocepa nekog iz suprotnog do 1% i ti ga dokrajcis i dobijes skor, naravno da se ne moze dobiti kazna.
Zamisli samo situaciju, gledas protivnika sa 1% helta kako jadi tebe i tvoj tim ali ti ne pucas kako ne bi "ukrao" kill timmejtu.
Popravka, za gašenje požara uvek nosiš sa sobom aparat. Ako te zapale više od jednog puta u partiji - e jbg onda si baksuz :kreza: A i kod tenkova koji se lako pale se uzme wet ammo rack ili onaj CO2 u rezervoaru.
ok
šta nakon popravke najviše koristi kod posade za kv
- uzeo sam gun rammer za njega, šta bi nakon toga došlo u obzir od te dodatne opreme
- vidim sada je popust od 50% za tenkove, od ovih koji su na popustu mogao bih da izgrindam m4 e8 ili t34-85, šta je bolja opcija?
Ako mislis na ono kada neko iz tvog tima pocepa nekog iz suprotnog do 1% i ti ga dokrajcis i dobijes skor, naravno da se ne moze dobiti kazna.
Zamisli samo situaciju, gledas protivnika sa 1% helta kako jadi tebe i tvoj tim ali ti ne pucas kako ne bi "ukrao" kill timmejtu.
Ma u mom slucaju nije bila kradja fragova uopste, nego se lik istripovao sto sam ubio lika koga je i on nisanio par sekundi pre njega, one-shotovao sam ga... A verujem da je u pitanju neki klinac 100%, samo mi zao sto se nisam setio da ga odmah u igri prijavim za team kill jer bi onda dobio ban bar na jedan dan! :opanachke
Nikola16789
6.2.2012, 16:24
Ma kakva crna kradja fragova, xp se dobija po damageu. Bole mene q da mi neko pokrade sve, ako sam ja poskidao po 99% a on po 1% od svakog tenka.
Inace danas sam poludeo. Udjem sa T30 na fjord mapu, na pola mape zabode komp. Ae restart, ulazim u igru, unakazen na pola. Gadjam Type 59, dingujem; gadjam batchata - ding, gadjam IS7 u bok u telo - ding. Vec sam na ivici nervnog sloma i onda krece kako valja, ubijam type, 2 IS7, artljeriju. 2500xp duplirano - ja zadovoljan. :P
ok
šta nakon popravke najviše koristi kod posade za kv
- uzeo sam gun rammer za njega, šta bi nakon toga došlo u obzir od te dodatne opreme
- vidim sada je popust od 50% za tenkove, od ovih koji su na popustu mogao bih da izgrindam m4 e8 ili t34-85, šta je bolja opcija?
Ja kod posade uvek idem prvo popravke, pa kamuflazu i na kraju gasenje pozara. Nosim aparat, a samo mi se jednom desilo da me 2x zapale i to samo u Lowe-u.
Pored rammer-a mozes da mu stavis ventilaciju i, ako koristis cunak (152mm), Gun Laying Drive.
Uzmi neki od tih tenkova ako si planirao da ides na tu liniju. M4 je dobar za farmanje kredita, ovi ostali samo ako planiras da nastavis.
Ok, da znam ako dođem u sličnu situaciju kao (Pokojni Toza).
Inače retko kad pišem na četu, ne prozivam nikog, jedino napisem good ako pobedimo:)
Ja samo obracam pažnju na one koji pucaju na mene, a iz mog su tima (mada to se desilo dva-tri puta dok sam igrao Tier 1-2), za sada igram sa ozbiljnim igračima (bar ne ubijaju svoje :D).
Još dva premium tenka izbacuju iz igre.
http://worldoftanks.eu/news/1155-changes-world-tanks-game-store/
Ma kakva crna kradja fragova, xp se dobija po damageu. Bole mene q da mi neko pokrade sve, ako sam ja poskidao po 99% a on po 1% od svakog tenka.
Upravo to, nikad mi nije prioritet da gadjam coveka koji ima sitno HP-a, jeftinije mi je da ga ramujem ako imam priliku za to nego da ga gadjam, narocito na visim tirovima gde projektil kosta po 1.000 i vise srebrnjaka.
Pametnije je ispaliti nekoliko projektila u razlicite mete koje su sa HP-om u full-u i dobiti pristojan XP plus mozda i sniper/confederate.
Sta staviti na T25 AT? Stavio sam mu rammer za sad sa binoom i kamuflazom. U opciji su bino, optika, kamuflaza, ventilacija i GLD.
Kupljen na popustu pa bar i da ga popunim dok traju popusti. :)
Ja na njemu imam rammer, bino i kamuflazu a za ventilaciju mislim da nemas potrebe.
Takođe imam to što i Miloš, ventilacija ti je nepotrebna jer verujem da nećeš da ga ostavljaš u garaži, nego samo da ga "pregrindaš" ;)
Sta ga znam, ventilacija sada kosta samo 75k, a cini mi se kao bolji izbor od kamuflaze. Na Slugger-u je znacila zbog kupole, ovde vec...
Nece skoro ovo da se pregrinda, isteko premium. (: Ostace duze u garazi, uzeo sam ga samo zbog popusta. Grindacu istovremeno i T95 i T30, pa kad bude.
Samo da dodam, mada nisam skroz siguran, da ventilacija ima efekta samo na posadi koja je 100%?
^ kod mene na Patton-u pise 96%+5%= 101% za komandira a za ostale clanove pise 96+5+10=111%
Daje sve vreme +5%. Ovo ostalo (+10) dobijas od komandira na ostalim clanovima.
miša topola
7.2.2012, 20:17
@atlantis jel si uzeo T30?
Daje sve vreme +5%. Ovo ostalo (+10) dobijas od komandira na ostalim clanovima.
Ne znam zasto sam gotovo siguran da sam negde procitao da ventilacija ima efekta samo na posadi koja je 100%.
@atlantis jel si uzeo T30?
Fali mi 100k. :D
miša topola
7.2.2012, 21:38
Pa bem ti lebac šta čekaš :)
Za one koji ne znaju, taster = pored Backspace uvecava mini mapu, mnogo korisna stvar!
Nije to = nego + i - sa povećanje i smanjenje ;)
Ok, u zavisnoti od layout-a tastature ima razlicitu funkciju, meni ispisuje = na EN rasporedu. Inace, slucajno sam provalio to kada sam raspalio po tastaturi. :) Ne znam zasto to nigde nije oznaceno u igri, na primer na onom helpu pritiskom F1. Znam da je bilo modova koji su vrsili tu funkciju ranije, mozda je ovo doslo sa 7.1.
Nikola16789
8.2.2012, 15:47
Ok, u zavisnoti od layout-a tastature ima razlicitu funkciju, meni ispisuje = na EN rasporedu. Inace, slucajno sam provalio to kada sam raspalio po tastaturi. :) Ne znam zasto to nigde nije oznaceno u igri, na primer na onom helpu pritiskom F1. Znam da je bilo modova koji su vrsili tu funkciju ranije, mozda je ovo doslo sa 7.1.
Ja sam tako raspalio pa sam ugasio mapu, poludeo sam dok nisam nasao da je vracanje mape na slovo M :kreza:
@Pegasus
Video sam taj video ranije... nikakvo umeće scoutinga, samo je vozio pored gomile idiota koji ne znaju da ga pogode.
@Decoy
ali moras priznati da je dobar klip! :D
Za one koji ne znaju, taster = pored Backspace uvecava mini mapu, mnogo korisna stvar!
Nije to = nego + i - sa povećanje i smanjenje ;)
Postoji opcija za "dodeljivanje" tastera koji reguliše veličinu mini mape, nalazi se u podešavanju igre.
Meni je bilo podešeno na + i - i na to mi najviše odgovara.
@pegasus
video sam taj video ranije... Nikakvo umeće scoutinga, samo je vozio pored gomile idiota koji ne znaju da ga pogode.
Ти баш све озбиљно схваташ?
Човече, лик се мало зевзечи, нигде није ни тврдио да показује своје "умеће извиђања".
Gunner4Life
8.2.2012, 22:24
Tamo gde je municija,pa se leve strane .. Kada kupujem te module koliko bitaka traju ???
Nemaju rok trajanja, tu su dok ih ne demontiras ili prodas tenk i njih zajedno sa njim. Obrati paznju da ima modula koji se demontiraju besplatno, i drugih za koje treba da platis po 10 golda da bi ih skinuo.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.