PDA

Prikaži potpunu verziju : World of Tanks

Strane : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 [93] 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129

PlazmaKeksWoT
9.12.2014, 10:27
:offtopic:

Jel neko probao nove AMD Omega drajvere ?

EDIT:

probao, kao i uvek uticaj na WoT = 0

atlantis
9.12.2014, 11:47
A nije mi ni jasno zasto sa td-om kada ih obidjem uopce i pokusavaju da nesto urade, pa brate ostavi komande i cekaj da te unistim, kako ces se okrenuti, znaci nema sanse za prezivljavanje ni 1% i opet svaki nesto pokusava. :facepalm

Bilo je slučajeva da ljudi batale svog td-a, najčešće nakon što stanem sa strane i blokiram traverse, mada veoma retko. I ja uvek pokušavam da se izvučem iz takve situacije, a u 99% situacija je bezuspešno. :)

0gold
9.12.2014, 19:19
Ne znam kakav je bio t50-2, zao mi je sto nisam imao priliku njega isprobati ali i sa ovim malim se moze praviti svasta.

Nemam iskustva ali stariji igrači kažu da je LTTB preslikan T50-2 + dobar top. Nekada se T50-2 igrao u CW, jedini tenk koji nije tier X.

atlantis
9.12.2014, 23:03
Pratim povremeno video klipove koje pravi QuickyBaby na yt, zna li neko kakav je ono mod pomoću kojeg slobodno šeta po mapi dok gleda replay?

Qoozma
10.12.2014, 0:30
Freecam for replays.

http://worldof-tanks.com/freecam-9-2-for-replays/

Ne znam da li radi sa ovog linka, ali tako se zove. :)

PlazmaKeksWoT
10.12.2014, 7:27
Pratim povremeno video klipove koje pravi QuickyBaby na yt, zna li neko kakav je ono mod pomoću kojeg slobodno šeta po mapi dok gleda replay?

http://wot-all.ru/mody/2286-svobodnaya-kamera-v-repleyakh-dlya-world-of-tanks

http://wow-clear.ru/chity/7816-cvobodnaya-kamera-world-of-tanks.html

Elin
10.12.2014, 14:02
Da li je mishatopola bio nekada na ovom forumu?
Meni se cini da jeste, jos se javis lepo tokom partije, ali ponovo nekultura igraca. A S3AL jos kazu friendly clan.
No mozda sam ga ja samo pomesao sa nekim odavde. :)

0gold
10.12.2014, 14:07
Ja držim isključen čet, vidim samo platoon čet i ništa više. Niko ništa na četu pametno ne govori, samo vređanja i ništa više (reklamiranje klanove/regrutacije). Imam XVM da mi pokaže ko je kakav igrač da znam kako da se orijentišem i to je to. Mislim da nisam jedini sa ugašenim četom.

DeCoy
10.12.2014, 14:07
Znaš kako, i meni je isključen chat tokom borbe. Tako da kad mi se javiš ako upadnemo slučajno u istu partiju dobićeš isti tretmnan :D

PlazmaKeksWoT
10.12.2014, 15:44
Da li je mishatopola bio nekada na ovom forumu?

Covek je bio zauzet spasavanjem golog zivota od Vas iz UNICA klana :kreza:

Elin
10.12.2014, 18:10
Cekaj, koliko vam je to dobro sto imate iskljucen chat tokom borbe?
Znam da ljudi smaraju i vredjaju konstantno ali nekada ti je stvarno potrebno nekome nesto napisati sta da uradi. Nije da uvek poslusaju ali ima partija kada fino poslusa savet i koordinira sa tobom.

@De Coy ako se sretnemo ima da te izvredjam na chatu pa cu onda na forumu da pisem kako sam sve najlepse o tebi pricao. :rofl:

@Plazma gde ce da bezi od UNICE, free damage za sve UNICA ovih dana. :)

Znam ruzno je govoriti o svom klanu bilo sta lose ali glavu dajem da sam u IIBII-u imao bolje taktike i komandire. Samo sto tamo nisi imao dobre igrace pa nisu mogli ni da ispostuju dogovoreno. Mislim da u ovoj kampanji nismo dobili ni jedan ozbiljan klan u bitkama. Jednom samo PTS ostalo se samo sile protiv prosecnih, cim nalete na jaci nista od toga. I svaki put je fail zbog postavki, taktike, mozda jednu sam samo doziveo sa HEFF da fokus fire je bi razlog poraza, da su imali 7 tenkova na 100 hp-a i manje.
No hajde da ne mislite da je lose u UNICI, toplo preporucujem za casual igrace, niko te ne forsira da si stalno aktivan, randome ako igras u platoonu sa nekim iz klana ide to fino, ali samo taj cw u ovoj kampanji boze me sacuvaj. No samo da dobijem tenk i sve u redu.:)

DeCoy
10.12.2014, 20:12
Ono kad sa 11 damage-a budeš prvi u timu...

http://www.dodaj.rs/f/1z/ws/1g5Zh5Qz/top.jpg

PlazmaKeksWoT
10.12.2014, 20:27
Ono kad sa 11 damage-a budeš prvi u timu...

Za godinu dana bice to dovoljno i za Ace Tanker. :kreza:

darkowozzd
10.12.2014, 21:19
Za godinu dana bice to dovoljno i za Ace Tanker. :kreza:

mozda cak i za treci mark of exellence :opanachke

MoNsTeR
10.12.2014, 23:47
Kako se zove onaj mod gde mogu vise da odaljim kameru nego uobicajno(od tenka da vidim bolje kad je neko iza ugla gde gleda i to), i ako moze link odakle da ga skinem :)

atlantis
11.12.2014, 0:44
Možeš da koristiš ove modove sa linkova što mi ja plazma dao gore, rade taj posao u mečevima. Inače valjda zoom out.

SoulCry
11.12.2014, 9:29
Cekaj, koliko vam je to dobro sto imate iskljucen chat tokom borbe?
Znam da ljudi smaraju i vredjaju konstantno ali nekada ti je stvarno potrebno nekome nesto napisati sta da uradi. Nije da uvek poslusaju ali ima partija kada fino poslusa savet i koordinira sa tobom...

Hah, brate šalji kartu za taj tvoj svijet da i ja malo živim u kulturnom okruženju :D Kod mene se ovo odvija u dva pravca:
- Naredbe šalje "igrač" sa 300eff, nasrne na neprijatelja sam, bude silovan i onda smara ostatak partije kako niko ne zna da igra i mi smo ostali nubovi. Naravno, bude ubjedljivo na posljednjem mjestu na kraju partije.
- Kažeš nekome da nešto uradi jer ne možeš da vjeruješ da niko nije skontao logiku u tom potezu sam po sebi i onda skontaš da te niko ne je*e ni 2%. Završiš partiju ubjedljivo prvi ali te i dalje oni sa 300eff prozivaju nubom i spavaju sa tvojom majkom.

Nisam pretjerano ponosan na svoje akcije ali period kada sam igrao sa 152mm na KV (prije podjele) problem neposlušnosti sam rješavao team kill-om. Na početku partije kažem gdje ko da ide (pod uslovom da sam top tier), prvi koji mi kaže nešto ružno, ja ga one shot-ujem i pitam da li još neko ima problema sa lancom komande. Takve partije sam obično pobjeđivao :) Sada dobiješ ban za team dmg, wtf!

Pucko
11.12.2014, 10:02
Ja sa u potpunosti slazem sa tobom. Dobija se ban jer je igra sada prepuna klinaca, demokratija u igri, tipa opalis samar za neposlusnost detetu, i odmah ides u zatvor, a pre je bilo udri pa ce da nauci i da postuje i da slusa ... :)

Zakljucak, previse klinaca u igri, jednostavno previse koje ne znaju ni sta je tenk a da ne pricam za ostalo ... nego daj ti meni tvoj nick pa da pikamo mi zajedno ako zelis - sherman_tank

SoulCry
11.12.2014, 10:34
Ja sa u potpunosti slazem sa tobom. Dobija se ban jer je igra sada prepuna klinaca, demokratija u igri, tipa opalis samar za neposlusnost detetu, i odmah ides u zatvor, a pre je bilo udri pa ce da nauci i da postuje i da slusa ... :)

Zakljucak, previse klinaca u igri, jednostavno previse koje ne znaju ni sta je tenk a da ne pricam za ostalo ... nego daj ti meni tvoj nick pa da pikamo mi zajedno ako zelis - sherman_tank

Nick kao i ovdje, odnosno SoulCry. Mada, samnom se nećeš usrećiti jer ja vrlo malo igram, bukvalno samo duple i definitivno ne svaki dan. Posljednje 2 sedmice sam zapostavio svoj profil, pomažem durgaru da skuplja kredite na svom, trebaju mu 2 desetke a inače samo grindam 7/1 koji mi je krajnje dosadio jer me MM uništi načisto (gubim partije sa preko 4k štete)... Mislim da se tvog profila sjećam, odnosno da smo se već sreli čak i više puta na bojnom polju :)

Pucko
11.12.2014, 10:38
Ima dosta sherman tenkova profila, bas sam i ja gledao. :D Anyway ja sam ignorisao debile u partijama i napunio ignore listu do kraja, i vise nisam mogao da dodajem prijatelje cak :kreza: cudan ovaj wot mnogo. Stavljam ignore da znam da je debil :D :kreza:

darkowozzd
11.12.2014, 11:45
zadnjih mesec dana pre nego sto sam "prestao da igram" sam iskljucen cet drzao. mora se. previse debila i retarda ima :D

btw , od kad sam ja starosedelac ovde :kreza: secam se ko da je juce bilo kad sam prvu poruku ovde napisao :dedica: :rolleyes:

DeCoy
11.12.2014, 13:41
LOL, 10+ uzastopnih rikošeta na artiljeriji :) Naleteo mi onaj Pz Ic prdavac, pre toga ubio naše 2 t4 artiljerije pa mislio da može i Bishopa sa autoaim-om na kupolu. Al` tvrd je Bishop, voćka čudnovata...

http://www.dodaj.rs/f/3K/Fd/1HApWgjr/worldoftanks-2014-12-11-.jpg

Lanikor
11.12.2014, 15:05
Hah, brate šalji kartu za taj tvoj svijet da i ja malo živim u kulturnom okruženju :D Kod mene se ovo odvija u dva pravca:
- Naredbe šalje "igrač" sa 300eff, nasrne na neprijatelja sam, bude silovan i onda smara ostatak partije kako niko ne zna da igra i mi smo ostali nubovi. Naravno, bude ubjedljivo na posljednjem mjestu na kraju partije.
- Kažeš nekome da nešto uradi jer ne možeš da vjeruješ da niko nije skontao logiku u tom potezu sam po sebi i onda skontaš da te niko ne je*e ni 2%. Završiš partiju ubjedljivo prvi ali te i dalje oni sa 300eff prozivaju nubom i spavaju sa tvojom majkom.

Brate od reci do reci moje iskustvo u zadnjih par dana, otprilike od kako je krenuo ovaj gold hype kod poljaka ceha i ostale bagre. Neko rece da cu da se nerviram i da psujem, kunem blizu i dalju familiju ubrzo i u pocetku sam mislio da preteruje ali sad se potpuno uklapam u to predvidjanje. Primer situacije - Erlenberg odbrana. Kreten krene kroz sredinu odmah sam i umre, krene da proziva mene koji spotujem sa brda i sve normalne ljude koji su ostali pozadi kao da smo mu mi krivi sto je naleteo na KV-3 i sto ga je (potpuno neocekivano zar ne) RHM one-shotovao.

Nisam ni ja neki preterano bajan igrac, jos "ucim" sto bi rekli ali sam maltene eksponencijalno poboljsavao partije i wn skor sve do zadnjih par dana, kakve neverovatne situacije se desavaju prosto da ne poverujes, niko ne ide tamo gde treba, cesto se desi da odem sam da pokrivam stranu i trolujem sto duze mogu dok me ne zgaze samo da bi pobedili.

Jednostavno pozelim Alt+F4 u toku partije da sibnem vise puta dnevno. Sto je jos gore, nesto se MM okomio na mene u zadnja dva dana pa me non stop gura u +2 partije, a kako sad grindam Tigra P preko VK 30.01 P nije bas da mogu da preokrenem partiju uvek, jos mi spade win rate s njim od 58 na 53 za dva dana...

SoulCry
11.12.2014, 16:25
@Lanikor
Uh, pričaj mi o padu wr-a. Moj sunovrat u jednom pravcu je krenuo od kada su poklanjali onaj jedan dan premiuma prije jedno mjesec dana (sedam dana posle toga su davali još dva dana premiuma kao se ne varam). Tada sam igrao sa centom i tenkić je onako bio solidan. WR odličan na 64% na 200+ partija. Od tog dana premiuma WR je konstantno samo padao u narednih 90 partija pa sam završio na 54-55% i posljednjih 5k exp uzeo iz free kase jer nisam mogao više da igram tim tenkom koliko mi se smučio grind. Kontao sam da će sa 7/1 biti bolje ali je bilo samo gore pa sam u prvih 130 partija bio na 35%. Do 200-te partije sam bio popeo na 40% ali tada jednostavno više nisam mogao pa sam profil dao drugaru da grinda 7/1 a koji je nevjerovatno dobar igrač pa je wr sada na oko 47%. Do kraja ga možda popne na pozitivan wr ali mi je apsolutno svjedno jer mi je cilj da uzmem FV prije smjene zbog potencijalnog "besplatnog" permium tenka. Statistiku nikada pretjerano nisam ni gledao ali normalan čovjek ne može psihički da izdruži da non stop gubi...

Puritania
11.12.2014, 18:25
Kukate ko neke babe
:-P Ja danas rekordnih 16 pobeda zaredom, sve dobre partije :D

MoNsTeR
11.12.2014, 19:25
Moze neki savet kako se najlakse popravlja efficency?Ja svaki put pravim dmg vise nego moj tenk sto ima hp i u narandzastima sam na xvm...Takodje me zanima kako se racuna onaj wn rejting?Matchmaking je nekako prolupao,ja sam danas bas gledao posle 25og poraza za redom :D Dobrim igracima,odnoso unicum daje bolje saborce nego ostalima...Pratio sam bas da mi je u 10ak partija danas zapalo 5-6 profesionalaca protiv mene a u nasem tim ovi crveni specijalci...Ne kazem da se kod nas u timu nikad ne nadje neki dobar,ali mnogo cesce kod protivnika...msm koliko god da sam ja los ili neko od 30 partija jednu bi tim bar trebao bez mene da pobedi...Mada sam ja prestao da se nerviram jer nisam igrao dugo pa sad nemam pojma i ne mogu da se ljutim na druge :)

DeCoy
11.12.2014, 19:52
To je apsolutno netačno tim pre što WG nema nikakve veze sa XVM-om i WN8 rejtingom koji ovaj koristi. WG koristi onaj svoj glupavi ingame rejting koji realno nema veze sa životom jer je za njega dovoljno da nabiješ što više partija.
Ti sa 2.5k partija i prosečnim tierom 5.2 teško možeš i da očekuješ WN od preko 1000 osim ako nisi stvarno uber igrač. Kako da povećaš WN? Igraj dobro sa t8, t9 i t10 tenkovima.

MoNsTeR
11.12.2014, 20:11
To je apsolutno netačno tim pre što WG nema nikakve veze sa XVM-om i WN8 rejtingom koji ovaj koristi. WG koristi onaj svoj glupavi ingame rejting koji realno nema veze sa životom jer je za njega dovoljno da nabiješ što više partija.
Ti sa 2.5k partija i prosečnim tierom 5.2 teško možeš i da očekuješ WN od preko 1000 osim ako nisi stvarno uber igrač. Kako da povećaš WN? Igraj dobro sa t8, t9 i t10 tenkovima.

A eff kako se povecava, znam da ste to pricali bas ono kad sam ja igrao, nego ne mogu da se setim? Btw nisam ja mislio da wg ima veze sa XVM nego da lik sa 60% pobeda nastoji da upadne u bolji tim nego ja sa 50%...Mislim gledam malo i QuickyBabe-a i onog bradonju, oni i kad iznubaju(odigraju losu partiju, ne koncentrisu se) ipak pobede a poraz im se dogodi jednom prestupne godine(pricam kad igraju sami a ne timski)

Koji drugi skill da stavljam na posadu is-3, prvi su mi popravke?

Lanikor
11.12.2014, 20:55
Kukate ko neke babe
:-P Ja danas rekordnih 16 pobeda zaredom, sve dobre partije :D

Pa kad si poceo da dominiras i usao u niz kakav ni Super Unicumi nemaju :P
Ti se ne racunas :P

DeCoy
11.12.2014, 21:21
QuickyBabe radi za WG, nemoj njega ni da gledaš. To ti je isto kad da gledaš teleshop.

http://wot-news.com/stat/calc/en/eu
Imaš tu opciju (Suggested WN8 tanks) da kad uneseš svoj nick vidiš sa kojim tenkovima si najbolje igrao, tj. najviše dizao WN8.

PlazmaKeksWoT
11.12.2014, 21:53
Aj malo da pomognemo domacu app scenu:

Zoran Todorovski je napravio WN Meter za android i iOS. Aplikacija je malena, brza i jednostavna za koriscenje. (za nas ludake koji zive od statistike :kreza:)

Svaki review je dobrodosao, da malo poguramo nesto i iz domace radinost :D

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wnmeter.main

Unapred hvala...

atlantis
11.12.2014, 22:03
Neko rece da cu da se nerviram i da psujem, kunem blizu i dalju familiju ubrzo i u pocetku sam mislio da preteruje ali sad se potpuno uklapam u to predvidjanje.

Nisam ni ja neki preterano bajan igrac, jos "ucim"

Kako budeš ulazio u štos, usavršavao igru i wn8, sve ćeš se više nervirati. Inače, ova igra može da iznervira čoveka kao ni jedna druga. Ali možda je u tome neka vrsta zaraze i uvek se većina nas vraća nakon pauze.

Puritania
11.12.2014, 23:27
Tu si u pravu, što više i više znaš o mehanici igre i osnovnu taktiku i strategiju, to se više nerviras... Naročito kad vidis lika sa duplo više borbi od sebe sa wn8 450, kako aka preko mape i izgine za minut, ili se steka u bazi ceo meč, dodje ti da se zapitas gde im je mozak... Zbog toga u se i u svoje kljuse, odmah u startu vidiš koje tenkove protivnicki tim ima, koje tenkove vi imate, ili sačekas minut da vidiš gde će ko da ode, pa odeš na onu stranu gde su manje šanse da vadiš situaciju, ili na suprotnu da pushate napad i napraviš neku razliku u startu. I obrises mod za win chance, pošto je bolje da ne znaš da kakvima igraš. Koga zanima može na Wot Labs da pogleda Garbadove guides, ima nekih stvari bas dobro objasnjenih tamo.

http://wotlabs.net/articles/how-to-win-when-you-play-like-crap/ , ovo bi trebalo siemke da prostudiraju :D

Nebojsa_0707
12.12.2014, 1:09
Aj malo da pomognemo domacu app scenu:

Zoran Todorovski je napravio WN Meter za android i iOS. Aplikacija je malena, brza i jednostavna za koriscenje. (za nas ludake koji zive od statistike :kreza:)

Svaki review je dobrodosao, da malo poguramo nesto i iz domace radinost :D

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wnmeter.main

Unapred hvala...

zanimljiva app, ko voli da gleda svoju ststistiku...:tapsh:

0gold
12.12.2014, 2:05
Da se pohvalim :)
http://www.dodaj.rs/f/19/Z0/4h2Uuuem/stat.jpg

Zadnjih par dana mi je svaki dan ovakav. Konačno sam počeo i dalje da grindam T-44.

Sve je igrano u platoonu od 3 igrača, nas 2 ~1450-1500 wn8 i ~1800 wn8. Uvek uzmemo istu klasu i idemo zajedno. Uvek u top 3-5 igrača, jedino ako se neko ne iznuberiše (dešava se češće nego što bi se očekivalo). Potpuno drugačija igra nego kada se solira.

Prvo palim team speak, vidim koga ima i da li neko hoće vod. Ako nema nikog ili svi već igraju igru ni ne palim. Ne vredi WOT više igrati sam.

Igranje tier X bez premium naloga
http://www.dodaj.rs/f/1L/DC/3Q8y1LI0/stat2.jpg
Odlično za pumpanje stata ali odeš u minus, koji doduše nije velik kao što sam očekivao. Da je premium nalog zaradio bih ~7-8k po partiju na tieru X.

Mnogo para gubim kada igram Leo 1, na IS-7 još i zarađujem. Moram mnogo bolje da počnem da igram Lea, bukvalno Hellcat (stari pre nerfa) na konjskim steroidima, ali ga igram mnogo lošije nego što sam pre igrao Hellcata. Jednostavno tenk ima previše HP-a. Sprem Hellcata ima 4x više HP ali pravi 1,6x veći dmg po granati. Jednostavno moram 2x bolje da ga odigram da bih imao isti učinak kao sa Hellcatom. A ne znam kako to da uradim, neko od iskusnijih ima neki savet?

Serbandsteel
12.12.2014, 4:37
Evo jedne lepe partije sa IS6 sto sam imao http://wotreplays.com/site/1418364#cliff-jasnasekaric-is-6

DeCoy
12.12.2014, 12:24
Novogodišnji specijali

http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/end-year-specials-2014/

Nagradni premium tenk je kineski t8 heavy WZ-111

Uslovi za dobijanje su za svaku naciju u t6+ tenkom napraviti 150k damage-a i uništiti 150 protivničkih tenkova.

MarilynManson
12.12.2014, 12:33
Novogodišnji specijali

http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/end-year-specials-2014/

Nagradni premium tenk je kineski t8 heavy WZ-111

Uslovi za dobijanje su za svaku naciju u t6+ tenkom napraviti 150k damage-a i uništiti 150 protivničkih tenkova.

bratee....150k dmg-a...da skapne covek pored WOT-a :paranoia:
jos sa svakom nacijom tako...

DeCoy
12.12.2014, 12:36
na t8 prosečno praviš 1000 damage-a, to ti je po 150 partija za svaku naciju odnosno 1050 partija ukupno. Misija traje 35 dana, to je 30 t8 partija dnevno, 7-8 minuta po partiji, znači ~4h po danu.

MarilynManson
12.12.2014, 12:40
rekoh ja...da skapnes :bibidu: :n-hang:

Puritania
12.12.2014, 12:45
Meni dmg neće da bude problem, ali biće zeznuto što se fragova tiče, a taman cu da izgrindam kineze i japance sa ovim misijom. Inace mi ne izgleda loše ovaj wz, taman sam krenuo kineske teške pa će da mi trenira posadu.

VITKO
12.12.2014, 13:25
A koji je to WZ 111 teskas ???? Jel tako nesto postoji u 8 tier ???

Ja znam za 112 i za 111 al IX tier.....

DeCoy
12.12.2014, 13:38
WZ-111 je do sada bio ekskluzivni tenk za kineski server, ujedno i prvi kineski tenk u igri (još pre Type 59).

http://vignette2.wikia.nocookie.net/wargaming/images/5/5b/WZ-111.png/revision/latest?cb=20120911192532

http://pbtanknews.blogspot.com/2014/02/wz-111-lost-chinese-heavy.html

The WZ-111 is a tier 8 heavy tank from the China tech tree. It has a powerful gun that can wipe out nearly any tank when HEAT ammo is used. This tank has strong frontal armour, so nobody will really want to confront this tough guy directly. Be sure to team up with others who can watch your sides and back while you take out enemy forces.

Pros:
Strong hull and turret frontal armour.
Gun deals high damage/min.
Shots penetrate well, especially with HEAT ammo.
Runs at a decent pace when travelling in a straight line

Cons:
Slow turning speed
Low engine power
Bad aim time

Prvi Kolobanov, pa još sa Emilom, ljubim ga u 15 granata :kreza:

http://www.dodaj.rs/t/3q/yP/1AVqLwLg/worldoftanks-2014-12-12-.jpg (http://www.dodaj.rs/?3q/yP/1AVqLwLg/worldoftanks-2014-12-12-.jpg)

BTW ko neće da grinda, vidim da u azijskoj prodavnici može da se kupi token za nacije (koji se inače dobija kad obavite misiju) + 2500 golda za 10$. Eto ako zapnete na jednoj naciji možda će moći za 10€ i kod nas da se uzme t8 premium :p

atlantis
12.12.2014, 14:32
Lepa misija, mada mi je teško da procenim da li je lakše ili teže od 100k exp ili koliko je trebalo za IS-6 i super per. Kod mene je problem što kod Japana imam samo tier 4, a kod Kine ništa osim Type 59. Da li sa Premium tenkovima mogu da igram misiju?

0gold
12.12.2014, 15:09
Po meni je ovo dosta dobra misija jer ne zavisiš od premium naloga što je dosta velik +.

E sada, da li valjda ovaj WZ-111 da se ne za***** kao za IS-6 koji nisam hteo da grindam XD Da li WZ-111 ima povlašćen MM. Na wot wiki nema infa u vezi tenka... Divota...

Bez premium naloga mnogo je lakše skupiti dmg. Sa premium nalogom, zavisi od tira, tu su negde ako igraš manje tirove. Ako vrtiš tier 9-10 lakše je dmg skupiti.

Meni su japanci i kinezi na tiru 6, francuzi i englezi na tiru 7. Ostale nacije su mi 9-10, tu neće biti problema.

EDIT
Ima povlašćen MM :D
http://ftr.wot-news.com/2014/12/12/wz-111-vs-112-is-it-worth-it/#more-20348
Skoro pa preslikan 112.

I na EU ima preskakanja nacija, verovatno 10e po naciji
http://i.imgur.com/XWXq7eo.png

MarilynManson
12.12.2014, 15:22
ja imam francuze, amerikance, ruse i nemce ...britance, japance i kineze nemam ...znaci 30$ moracu da platim da bih izbegao te nacije? neka fala...
propusticu i ovu misiju :)

atlantis
12.12.2014, 15:39
Token system. :D

Sve može kad se plati. :facepalm

0gold
12.12.2014, 15:43
Premium 8 tenkovi koštaju 45-50e. Tako da ti se isplati za 30e da ga uzmeš XD
Takođe premium nalog ovde ne igra nikakvu ulogu to vam je +10e od premium naloga koji bi ste uplatili da se grinda exp.

Šta ja znam... Imam Super Pershinga za grindanje para. Pitanje je kakav je ovaj sprem SP. Sigurno mi ne treba da grindam posadu u njemu, IS-6 slučaj. Mada opet ovo je teški tenk koji izgleda ima odličan oklop, mnogo je lakši za igru od SP. Hmmm......

MarilynManson
12.12.2014, 15:46
Premium 8 tenkovi koštaju 45-50e. Tako da ti se isplati za 30e da ga uzmeš XD
Takođe premium nalog ovde ne igra nikakvu ulogu to vam je +10e od premium naloga koji bi ste uplatili da se grinda exp.

Šta ja znam... Imam Super Pershinga za grindanje para. Pitanje je kakav je ovaj sprem SP. Sigurno mi ne treba da grindam posadu u njemu, IS-6 slučaj.

Sacekas popust na premium tenkovima i uzmes ga za 30e bez muke...isti Rajko...sijo mi ga Djuro ... :icon_stud

DeCoy
12.12.2014, 15:50
Popust na t8 premium tenkove je uvek 15%. Za 30€ možeš samo SP da uzmeš.

0gold
12.12.2014, 15:51
Imaćeš sada popust od 15% na tier 8 premium. To ti je onda 35-36e. Ne znam da li daju popuste od 30% na tier 8 premiume.

Opet te ovaj izađe jeftinije (ako preskočiš 3 nacije).

MarilynManson
12.12.2014, 15:55
za 5-6 e gore dole nece se ciganisemo majku mu...tako da...svakako necu da gubim vreme jureci nekakvu misiju + bacati novac :) :P

Lanikor
12.12.2014, 16:25
Fali mi previse nacija, ja cu ovo da preskocim, nemacki i americki deo cu najverovatnije da odradim i bar da se ogrebem za premium dane, a za ostalo tesko :P

Sanader
12.12.2014, 19:06
Misija je ok za one koji imaju bar 9 tier svake nacije, a ovako sa nižim tirovima traži žestoko mučenje . . .

Vojnik
12.12.2014, 20:17
Vas glas savesti je tu :D

Klasicna WG robovlasnicka misija.
Crkni pored PC-ja za jedan premijum tenk.
Nemaj zivot da bi imao premijum tenk.
Da li je vredno zanemariti sve radosti zivota zbog premijum tenka :)

Plivajte, volite se, uzivajte u zivotu, manite igicu :dedica:

Glas savesti mod off :D

atlantis
12.12.2014, 21:48
Jedan dobar meč sa Type 5 Ke-Ho, tier 4, opasan tenkić...
12034 wn8

I specifičan dan kada su u pitanju pobede i timovi...

svarogog
12.12.2014, 21:49
Prvi Kolobanov, pa još sa Emilom, ljubim ga u 15 granata :kreza:

cini mi se da je u pitanju fadinova medalja...

DeCoy
12.12.2014, 21:52
E jeste zeznuo sam se, Fadin je kad ucmekaš zadnjeg protivnika zadnjom granatom. Kolobanov je kad ostaneš sam protiv 5+ i pobediš, to već imam. Hvala na ispravci ;)

Qoozma
13.12.2014, 0:14
Nova zanimacija. :D

http://ftr.wot-news.com/2014/12/12/christmas-8bit-mode/

PlazmaKeksWoT
13.12.2014, 14:48
Pitanje na blogu:

"Moj drugar ima mod koji mu govori koliki ce procenat pobeda imati u toku dana. Znaci mod se povezuje sa serverom i daje tacnu procenu oces danas da gubis ili ces pobedjivati. Nazalost nece da mi da taj mod..."
Ne znam dal da se smejem ili da placem. Jel se ovaj WG reklamira samo na mestima gde se skupljaju kreteni pa je vecina novih igraca na mentalnom nivou amebe ???:boodala::facepalm

Patch 9.6 mora da se uvede da pre pocetka svake trece borbe odgovoras na prosta matematicka pitanja tipa "2+5=?", nesto captcha.

(sad ce da se nadje neki RNG strucnjak i odgovorice da je 2+5=8 ako prodje alfa dmg)

DeCoy
13.12.2014, 14:51
Koji će mi taj mod, ja svako jutro kad sednem za komp, pre nego što upalim WoT okrenem vidovitu Zorku i žena mi lepo kaže koliki će mi procenat pobeda biti za taj dan.

http://cdn.meme.am/instances/500x/53814772.jpg

PlazmaKeksWoT
13.12.2014, 17:50
Koji će mi taj mod, ja svako jutro kad sednem za komp, pre nego što upalim WoT okrenem vidovitu Zorku i žena mi lepo kaže koliki će mi procenat pobeda biti za taj dan.

Pffff, Vidovita Zorka... Ma bre bacis pasulj, pisas kroz sito i drzis kocku secera umotanu u papiric na kom pise zelejni WN8 i % pobeda :kreza:
(zabrinjavajuce je da ja uopste znam ove metode :facepalm)

Ovo je bilo jace od mene Zorka 9.5 Mod pack:
(6th sense lamp je upravo u izradi, i zvku njenog glasa: "Vidim, vidim, vidim... Auuu, nije dobro...)

DeCoy
13.12.2014, 17:57
A mokraća, jel mora prva jutarnja ili...?

ontopic...

Evilly hopes that the FV4202 mission (premium FV4202 “for free”) will come in first quarter of 2015

Dakle možda ima šanse da zamenu vidimo i do aprila 2015. mada se ja baš ne bih nadao tome...

Lanikor
13.12.2014, 18:49
Ja nesto razmisljao da za 6th sense stavim Sabanovu sliku i ubacim zvuk "Ene ga" kad me spotuju, samo da se nateram da se upustim u to

atlantis
13.12.2014, 20:02
I da li može da se igra misija za WZ-111 sa Premium tenkom?

DeCoy
13.12.2014, 20:28
Može, ako je t6+.

Snipe
14.12.2014, 1:48
Dakle možda ima šanse da zamenu vidimo i do aprila 2015. mada se ja baš ne bih nadao tome...

Ja sam bas zgotivio FV4202 valjda sto s njim pravim najvise dmg-a od svih desetki koje imam a imam ih jos dve pored njega :D (E50M i T110E5) bas i nije za pohvalu :)

Bas sam planirao da nabacim kamuflazu na njega sad kad bude popust, bio bi to moj prvi tenkic sa kamuflazom :)

Feldman
14.12.2014, 14:09
Mislim da misija za WZ nije ništa teža od one što je bila za Super Peru.

Lakše je napraviti 150k štete nego 75k iskustva , u najgorem slučaju 200 partija po naciji. ( Japan 250 partija )

Zasednemo od sutra pa do N.G. će biti.

DeCoy
14.12.2014, 14:16
Damage nije problem, meni je problem da se naganjam sa prokletim kamperima za kill-ove, zato i ne verujem da ću igrati ovo. Kad je bila ona fora 50k damage dnevno za dan premiuma, rešavao sam iz 15-ak partija. Imam 1 kill u proseku po partiji, za sada nemam nameru da odigram 1050 partija za 35 dana.

0gold
14.12.2014, 19:58
Bolje da su dali 200k dmg nego 150 dmg i 150 killova.

Nemam sa svakom nacijom po OP tenk sa kojim mogu da tučem po 2-4 killa po partiji. Dmg se mnogo lakše grinda.

Mada opet. Ajde da kažemo da sam voljan da platim 2 tokena da preskočim 2 nacije. 20e za premium tier 8 nije loše, dao sam 10e za Super Peršing, mesec dana premiuma, da nisam imao premium ne bih stigao da ga nagrindam.

Stat za kill po partiji u zadnjih 1000 partija mi je 1,00. Što znači min 750 partija za mesec dana, ~20-25 partija dnevno (2,5-3h), što nije tako strašno, dnevno i onako igram kako kada 15-20 partija. Ali ako se preskoči jedan ili dva dana kraj...

I onda posle kukaju kako je IS-6 uzelo svega (koliko beše) 5% igrača.

Odradim ruse, amere i nemce zbog 9 dana premiuma. Ako kojim čudom odradim i engleze i francuze platiću ta 2 tokena, mada sumnjam da ću ih odraditi. Inače nemam nameru da grindam svih 7 nacija.

darkowozzd
14.12.2014, 21:02
e zbog ovakvih sr*nja ne volim da igram ovo. zato sto ako zapnem , mogu tih 1050 bitaka iz 15 dana da uradim :D a posle toga ako ikad udjem u igru bice 19.9 patch :kreza:. zato pokusavam da se odmaknem od igre sto dalje. skino sam opet. uso na par dana po par partija, i nema me. taman sam se podsetio zasto sam otiso
EDIT: al posto se daleko od Wargaminga nemoze, skino sam world of warplanes. pa jel moze neko da mi kaze , sta je povezano sa WoT-om? znam za gold , a jel povezan free xp, silver?

Miloš987
14.12.2014, 21:44
Povezano je zlato i premium. Nisam siguran za free exp. Trebalo je da probas World of warships, ovo je bio Beta vikend, mogao je da se dobije kljuc relativno lako, Meni se bas svidja, igram se ceo vikend. :kreza:

Qoozma
15.12.2014, 1:19
Kad te hoće.. :rolleyes:

QFx9NRTvvrc

DeCoy
15.12.2014, 12:13
Već je počelo, artiljerija se šteka i neće da puca na tenkove sa full HP.

Lanikor
15.12.2014, 13:38
Već je počelo, artiljerija se šteka i neće da puca na tenkove sa full HP.

Osetio na svojoj kozi u T67 vs. KV3 + T29, 5 minuta ih drzim u mestu i rokam u slabe tacke a retard gadja VK 36.01 H na totalno nebitnom delu mape.

darkowozzd
15.12.2014, 14:20
i free xp je povezan. al zao mi je sto silver nije xD

iskoristio sam free xp da odkljucam neki tier 4, al nemam para da kupim :kreza:

Qoozma
15.12.2014, 16:26
Da li neko ima safe stowage, i kakav je u kombinaciji sa WAR?
Konkretno pitam za IS-3?

Sanader
15.12.2014, 18:08
Zašto su timske bitke ovako nepopularne? U sred bela dana ne može da se skupi tim, a bitka se čeka minutima jer svega nekoliko timova bude ...

svarogog
15.12.2014, 20:30
Da li neko ima safe stowage, i kakav je u kombinaciji sa WAR?
Konkretno pitam za IS-3?

ja samo i imam safe storage na is 3 nisam probavao war a nije mi nesto ni trebao desi se da ti ostete municiju i stekas popravku za to al retko kad se desi da ti je dva puta deknu u partiji po meni ti netreba i jedno i drugo...(1800+ partija u is 3)
danasnji rezime 39 partija 70 killova i 85k dmg

sonasi
16.12.2014, 0:50
Ха ха ха https://www.youtube.com/watch?v=yiIQ2zTwguc

SoulCry
16.12.2014, 8:43
Ne znam za vas ali ja striktno izbjegavam ove glupe misije. Previše je to napora za mene naročito kada u timu ne postoji tim ako kontate na šta mislim. Meni treba još 40k exp do FV i samo njega ću da ganjam ako uopšte i bude misija za njega i samo ako ne bude kao ove. Posle toga igram samo prem tenkovima i samo kada mi je dosadno (~jedan dan u 2 sedmice). Igra je realno otišla u k i uglavnom je igraju ili "unicum g.e.j.evi" kojima je samo statistika bitna pa se uglavnom štekaju, kradu kill-ove i pucaju samo zlato (čast izuzecima, ima ih) ili "komunisti retosi" koji se još uvijek bore da savladaju wsad. Zlatna sredina tu vrlo brzo ispi*di pa se igra tih ljudi uglavnom svede samo na duple.
Kao što već rekoše za arty, ti dobiješ confederate sa 5k dmg, obično zagineš u procesu i nemaš ni jedan kill a tamo neki smrad sa loader-om završi partiju sa full hp, 1500 dmg i 5 kill i kada su ovakve misije nagradu dobije samo on a ti možeš da ga duvaš iako ste pobjedili samo zahvaljujući tebi! Dok sam grindao Comet, odradio sam team kill na E-25 koji je radio upravo to! Ja 3k dmg sa onim prcavcem a ovaj mi pokrao sve kill-ove! Još smo i izgubili!
A tek arty, joj! :) Koliko me puta "prijateljska" arty ubila samo da ukrade kill od 100hp... Jeza me uhvati samo kada se sjetim!

atlantis
16.12.2014, 11:09
Misija je brutalno naporna, ja se takođe mislim da batalim i verovatno će tako biti. Da barem ne traže 150 uništenih, mislim da su preterali i da su sada i oni svesni toga. Ne daju mi se pare na tokene kada već imam dva t8 premium tenka. Sa druge strane lepa je nagrada 3 dana premium ako neku naciju već grindate.

MarilynManson
16.12.2014, 11:20
prosek oko 4,5k dmg-a i po 4-5 ubistava dnevno sa svakom nacijom i zavrsicete misiju ... Takodje imate tokene koje mozete platiti novce...1 token jedne nacije kosta oko 10e ...pa birajte :)
Ja mozda na kraju krajeva odradim sledece nacije: Nemacka, SSSR, Francuska, Americka i Britanska ...Kinesku i Japansku naciju necu moci...ako nista drugo uzecu premium dane za svaku naciju X3 ...a to je 15 dana premijuma ...a ako se odlucim da uzmem premium tenk, mozda i iskesiram 20e na 2 tokena pa uzmem tenk...u'ostalom,,,videcu. :)
Za sada sam poceo tako sto pravim vise dmg-a nego ubistava ...svi se stekaju i cekaju last hit...cak sam video da se zahvaljuju igraci kada ubiju pre tebe nekog.
Tipa ,, thank you for kill ,, . Misle da si im ostavio da ubiju a ono i ja ganjam da naredjam sto vise ubistava..ha'h!
No kad se sve sabere, juce krenuo da radim misiju i uglavnom odradio sam na svakoj od gore navedenih nacija, dakle po 6-9k dmg-a i oko 4-5 ubistava svuda ...i tu stanem ...ne igram dalje...uzeo sam neki prosek da se rasteretim :)
Msm, ja hocu da odradim 4,5k dmg-a i 4 ubistava, ali je nemoguce odraditi precizno jer negde oteras vise dmg-a nego ubistava ali to je za mene smao dodatni plus :)

0gold
16.12.2014, 12:16
Juče sam na 8000 dmg imao 1 kill i rekao fala lepo doviđenja misijama. Jbt lik izleti da uzme kill i da pogine, gledam i neverujem. 150-200k dmg je laganica da se odradi i onda bi svi uzeli tenk, ali 150 killova - e tu je zajban grind. Killovi jedino da se grindaju u OP tier 6 tenkovima, pa kada ste top tir da napravite dar mar među tier 4-5 tenkovima.

@SoulCry
Evo ti moj primer
tier 5: KV-1, SU-85I, Čerčil III, T-25
tier 6: Cromwell, Pz.Kpfw. IV Schmalturm + teški tenk još se nisam odlučio koji da zadržim (ARL-44, M6 ili nemac)
tier 7: kada izgrindam ova 2 tenka neću imati ništa, KV-3 i AMX M4 mle. 45, zato jedva čekam T28C individualnu misiju
tier 8: IS-3, T28P, Super Pershing, T-44, grindam još AMX 50 100 (tu sa njim stajem ne idem dalje)
tier 9: T30 (sumjnam da ću mu ikada uzimati tier 10)
tier 10: IS-7, Leopard 1, u planu još IS-4

To je to, moj vozni park koji igram. Imam svaki tier po par tenkova da mogu da igram vodove, imam solidne tenkove za SH i CW. Odlična je igra ali grind ubija u pojam. Igraš iz zabave sa tenkovima koje voliš i to je to. Ne znam šta sve imaš u garaži, nađi na svakom tiru po 1 tenk koji voliš da igraš i samo njih vrti. Hebeš grindanje... Nema svrhe imati po 15-20 tier X tenkova ako ćeš imati prosečno po 100-150 partija na njima (95% igrača).

Grindam jedino AMX 50 100 (dalje ne idem pošto se njegov tier X ne traži na CW). A IS-4 vremenom, malo po pola jer sav grind sa IS-7 linije ide i na njegovu, treba samo gusenice i kupole kupovati.

MarilynManson
16.12.2014, 12:45
Pa i ja hocu AMX 50 100 i AMX 13 90 i ne idem dalje...to zbog turnira...inace ovo je moj vozni park

T4: AMX40, Covenanter
T5: T-25 (Premium)
T6: ARL44, SU-8, Hellcat
T7: /
T8: T-44, IS-3, Tiger II
T9: E-75

E to je to ...sa 5k borbi ...imao sam jos 6-ica, T-34-85, KV-85, TOGII, zatim 7-ica Tiger I, T-43, IS ali sam sve to prodao ...uglavnom od sada drzacu samo one tenkove koji ce mi biti korisni za stronghold, timske borbe, tenkovske cete, ESL turnire i cupove i naravno, ciljam da nabavim tenkove za klanske borbe...trenutno jurim da uzmem davno otkljucani IS-8 kako bih kasnije gledao da uzmem IS-7 i E-100 ... i da,, nabavicu gore napomenute tenkove, dakle AMX 13 90 i AMX 50 100 .. :)

0gold
16.12.2014, 13:43
E-100 bolje preskoši. Jedini tier X teški tenk koji u randomu mora jedino zlato da puca (ali bukvalno) + spor, trom... svi znaju gde se buši. Ne igra se na CW-u. Ali hebeš CW, nećeš se sa njim ni randoma naigrati bez premium municije.

Sanader
16.12.2014, 14:14
Juče sam na 8000 dmg imao 1 kill i rekao fala lepo doviđenja misijama. Jbt lik izleti da uzme kill i da pogine, gledam i neverujem. 150-200k dmg je laganica da se odradi i onda bi svi uzeli tenk, ali 150 killova - e tu je zajban grind. Killovi jedino da se grindaju u OP tier 6 tenkovima, pa kada ste top tir da napravite dar mar među tier 4-5 tenkovima.

@SoulCry
Evo ti moj primer
tier 5: KV-1, SU-85I, Čerčil III, T-25
tier 6: Cromwell, Pz.Kpfw. IV Schmalturm + teški tenk još se nisam odlučio koji da zadržim (ARL-44, M6 ili nemac)
tier 7: kada izgrindam ova 2 tenka neću imati ništa, KV-3 i AMX M4 mle. 45, zato jedva čekam T28C individualnu misiju
tier 8: IS-3, T28P, Super Pershing, T-44, grindam još AMX 50 100 (tu sa njim stajem ne idem dalje)
tier 9: T30 (sumjnam da ću mu ikada uzimati tier 10)
tier 10: IS-7, Leopard 1, u planu još IS-4

To je to, moj vozni park koji igram. Imam svaki tier po par tenkova da mogu da igram vodove, imam solidne tenkove za SH i CW. Odlična je igra ali grind ubija u pojam. Igraš iz zabave sa tenkovima koje voliš i to je to. Ne znam šta sve imaš u garaži, nađi na svakom tiru po 1 tenk koji voliš da igraš i samo njih vrti. Hebeš grindanje... Nema svrhe imati po 15-20 tier X tenkova ako ćeš imati prosečno po 100-150 partija na njima (95% igrača).

Grindam jedino AMX 50 100 (dalje ne idem pošto se njegov tier X ne traži na CW). A IS-4 vremenom, malo po pola jer sav grind sa IS-7 linije ide i na njegovu, treba samo gusenice i kupole kupovati.
Jel igraš ti cw? AMX 50b jako često srećem u cw, a bogami i e100 , nije da se baš ne traže ... to može da se kaže za mausa, FV4202, oni su baš nepoželjni... Mada realno , ruski medium objecti su doživeli veliku ekspanziju, svi jači klanovi ih masovno uzimaju u cw.

0gold
16.12.2014, 14:33
Ni 50B i ni E100 nisu ni prvi ni drugi izbor prilikom pravljenja tima, nego je u fazonu daj šta daš, bitno što nas je 15 tu.

Uvek se traži T57 Heavy, ako neko kaže imam 50B a odgovor je uvek isti, neka videćemo šta još ko šta ima...

Naleteh u igri na neku domaću dileju 4MR0D. Plav igrač sa WN8~2050 veze sa životom nema. Samo se šteka/kampuje i pravi dmg. Sa E100 celu partiju snajpao, sa E100 ima ~350 partija a 46% win ratio a dobar dmg ratio. Tuga kakvi idioti igraju, plav igrač što nije u stanju da odluči partiju nego samo gleda da pumpa stat. Naravno popušena partija zbog njega, ali brate napravio je 2500 dmg i 2 killa, to što je partija izgubljena zbog njega on ne može da shvati jer je malouman. Onda mu malo pogledaš stat i vidiš da nikad nije ni 1 klansku odigrao. ***** takvu igru i ***** takve plave igrače što o taktici i ponašaju tenkova znaju 0, bitan je samo kamp (bez obzira na vozilo) i pravljenje dmg-a. Tuga...

brano88
16.12.2014, 15:54
Ni 50B i ni E100 nisu ni prvi ni drugi izbor prilikom pravljenja tima, nego je u fazonu daj šta daš, bitno što nas je 15 tu.

Uvek se traži T57 Heavy, ako neko kaže imam 50B a odgovor je uvek isti, neka videćemo šta još ko šta ima...

Zavisi od klana. U mom klanu se uveliko preferira AMX 50B u odnosu na T57. Stavise, kao i Batchat, 50B nam je postao sastavni dio klanske borbe.

Feldman
16.12.2014, 16:33
Ja juče prepolovio Amerikance a danas ću ih završiti , i idem odmah na najteže Japance jer sve ostalo mislim da nije problem.

atlantis
16.12.2014, 16:37
lol znači za 14 dana je WZ-111 tvoj.

A posle na rehabilitaciju. :)

Mario Pavićević
16.12.2014, 16:37
E-100 je bas i koristan protiv autoloadera, jeste spor, ali nije losa kombinacija staviti par E-100ki napred da upiju damage od bc, t57 i ostalih, a za njima da prodju agilniji tenkovi i dokusure autoloadere dok pune.

SoulCry
16.12.2014, 16:46
E100 je odličan ako protivnik ne spamuje HEAT pa buši kupolu k'o od šale. Dobar side scrape će zadržati bilo koga i navući da potroše granate. S druge strane, E100 će da probije bilo kog autoloader-a sa standardnom granatom (ne mora da koristi zlatne).

DeCoy
16.12.2014, 17:02
Koristi se E-100 u CW samo na nekim mapama. Argument da je bušan ne stoji jer je u CW svaki tenk bušan, mislim ko normalan puca običnu municiju u CW. T57 Heavy će uvek imati prednost u odnosu na AMX, koji se ređe koristi.
Članak (http://wotlabs.net/articles/best-tanks-clan-wars/) je stari ali dalje je to otprilike to.

Inače sretoh sad prvog WZ-111 u igri.

I opet moram da se smejem našem genijalnom prevodu "naneto štete poena izdržljivosti" :rofl:

brano88
16.12.2014, 18:56
T57 Heavy će uvek imati prednost u odnosu na AMX, koji se ređe koristi.

Netacno! Dobrodosao u 2014-u! :nov_explo

DeCoy
16.12.2014, 19:26
Hvala :D Srećna Nova i tebi :)

PlazmaKeksWoT
16.12.2014, 20:57
Prekidac za serverski nisan: http://pkwot.blogspot.com/2014/12/94-server-sight-onoff-button.html

"Pametne" konture: http://pkwot.blogspot.com/2014/12/94-contour-mod-my-gpcracker.html

Snipe
17.12.2014, 2:41
Inače sretoh sad prvog WZ-111 u igri.

:paranoia: dafak?

ja inace ne razmisljam o misiji.

DeCoy
17.12.2014, 2:59
Pa kupio čovek 7 tokena po 10€ svaki i eto mu WZ-111 :) Prosečan igrač (žut, preko 1000 WN8), ima skoro 30k partija a očigledno i višak novca...

MoNsTeR
17.12.2014, 13:41
Pa kupio čovek 7 tokena po 10€ svaki i eto mu WZ-111 :) Prosečan igrač (žut, preko 1000 WN8), ima skoro 30k partija a očigledno i višak novca...

Bas sam gledao QB juce posto je i on kupio, kaze da je los.Poredio je njega i 112 i kaze da je 112 skoro u svemu bolji....Smatra da za taj tenk ne bi dao vise od 20$ a da su svi t8 preimumi bolji od njega...Tako da jedino onaj ko ima viska vremena(ili para) treba da ga juri inace se ne isplati...Mozda kupiti dva tokena ako se ostale misije ispune.

DeCoy
17.12.2014, 13:49
Od gledanja QB možeš samo da dobiješ hemeroide i ništa više. Tenk je omiljen na CH serveru jer tamo premium municija za ovaj tenk je jeftina (kod Kineza nema kupovine premium municije za kredite) a ima 300 mm penetraciju (na ostalim serverima je 250) tako da je dušu dao za autoaim.

EDIT: E-25 se definitivno uklanja iz prodavnice
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/e25-withdrawal-sales/

skorpius
17.12.2014, 14:25
Kakav je sad ovo mini apdejt

Qoozma
17.12.2014, 14:44
500 zlatnika giveaway, ističe za dva dana.
http://nolajfer.net/giveaways/wot-giveaways/wot-giveaway-500-gold/

Ja ne mogu da se registrujem, probajte.

srleb
17.12.2014, 14:57
...
EDIT: E-25 se definitivno uklanja iz prodavnice
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/e25-withdrawal-sales/

hoce li nesto da ga nefruju?

DeCoy
17.12.2014, 15:11
Ne neće, verovatno se više nikad neće pojaviti u prodavnici već biti na specijalnim promocijama kao Type 59.

0gold
17.12.2014, 16:09
22 decembar - 11 januar je 30% popust na premium tier 6-7.
E25 - 3,162.62 Din (25.75 EUR). Taman ide zadnji voz za njega pa ko zeli neka saceka popust i uzme E25 za ~2050 din. Sad ce pasti njegova masovna prodaja i kraj nema vise.

PlazmaKeksWoT
17.12.2014, 17:56
500 zlatnika giveaway, ističe za dva dana.
http://nolajfer.net/giveaways/wot-giveaways/wot-giveaway-500-gold/

Ja ne mogu da se registrujem, probajte.

E koji smo mi jadnici:

"Zbog neočekivanog interesovanja izvlačićemo 2 dobitnika."

srleb
17.12.2014, 20:06
Ne neće, verovatno se više nikad neće pojaviti u prodavnici već biti na specijalnim promocijama kao Type 59.

Ne znam da li se secas da su type 59 nakon povlacanje nefrovali!
Kupio bih E25, ali me brine da ga nesto ne upropaste.

atlantis
17.12.2014, 20:37
Kada već pominjete Type 59, njega su nerfovali nekoliko puta, barem tako pišu ljudi. Meni se čini da sam osetio svaki put da je tenk lošiji, a najviše da je oslabljen oklop i da manje dinga. Gotovo da me je svaka granata bušila. Poslednjih mesec dana možda, čini mi se da dinga ponovo, mnogi su kukali na oficijelnom forumu uključujući i mene, možda su ga sredili malo. :)

srleb
17.12.2014, 20:46
u poslednje vreme sam bas retko igrao sa njim. cini mi se da dosta truda treba da se ulozi da bi se nesto I postiglo...
posto, u zadnje vreme, nemam vise volje da se previse trudim, igram samo sa SU100Y. Opalim 3-4 puta u toku partije I ja sam zavrsio svoje ;)

DeCoy
17.12.2014, 20:58
To sa bušenjem/dinganjem Type-a ti je više subjektivan osećaj i uticaj RNG-a. Ne treba zaboraviti i da su uveli prem granate za kredite nakon što je Type povučen iz prodaje, tako da i to itekako ima uticaja. Zvanično nije bilo nikakvog rebalansiranja Type-a otkako je povučen iz prodaje.

Elem, ovo je iz announcementa...

We would like to keep the E 25 in the state we all love it for, without any painful changes and rebalancing.

Cane
18.12.2014, 1:41
Koji top za WT auf PzIV L61 ili L38?

MarilynManson
18.12.2014, 9:42
E koji smo mi jadnici:

"Zbog neočekivanog interesovanja izvlačićemo 2 dobitnika."

Nece da se regustruje...ukucam sve i kad kliknem na opciju "Registruj se" , opet me ucita istu stranicu i ponovo ista prica...prazna polja su ispred mene koja opet moras da popunis da bi se registrovao...i tako u krug...do cega je problem?

ernie2015
18.12.2014, 10:44
Koji top za WT auf PzIV L61 ili L38?

Ja sam na tom tenku koristio L38 top jer je sa tim topom tenk cista zabava.
Taj top sam nastavio da koristim na wte100 i da ti kazem taj tenk mi je jedan od najzabavnijih tenkova u igri.Natovarim ga sa onim HE granatama
4 u sarzeru i zabava je garantovana.
Najbolje mi je kad mi naleti protivnicki WTe100 dva puta u kupolu i on je amin:aplauz:
A da ti ne govorim o nanesenim crit dmg i neizostavnim chat od protivnickih igraca koje mi ostavljaju tipa noob ili cheater :rofl:

atlantis
18.12.2014, 11:56
u poslednje vreme sam bas retko igrao sa njim. cini mi se da dosta truda treba da se ulozi da bi se nesto I postiglo...
posto, u zadnje vreme, nemam vise volje da se previse trudim, igram samo sa SU100Y. Opalim 3-4 puta u toku partije I ja sam zavrsio svoje ;)

Meni je zanimljivo da igram Type 59 i naprotiv, relaksiram se. Jedino što nikako nemogu da uzmem drugi mark of exellence, možda bih trebao da igram malo pasivnije i da jurim damage. Ispod je jučerašnja statistika sa njim.

Tu je i jedan screen bliske borbe sa drugim Type 59 koji je dobar igrač i damage panel pokazuje koliko je bilo dingovanja na obe strane.

RAJIC
18.12.2014, 20:21
https://www.facebook.com/wothungary.eu
probajte mozda neko uspe:alealeee:

0gold
18.12.2014, 20:39
Plazma, jel postoji neki mod koji ispisuje koliku su penetraciju imao prilikom dinga i probijanja? Primera kada napraviš dmg da pored dmg-a (gore/dole, levo/desno) piše i cifra penetracija, a kada dingaš samo cifra neuspele penetracije.

PlazmaKeksWoT
19.12.2014, 0:52
Plazma, jel postoji neki mod koji ispisuje koliku su penetraciju imao prilikom dinga i probijanja? Primera kada napraviš dmg da pored dmg-a (gore/dole, levo/desno) piše i cifra penetracija, a kada dingaš samo cifra neuspele penetracije.

Ne razumem:paranoia: (izvini gulim treću već nedelju dana, alchajmer me drma)

Ima nišana sa realtime kalkulatorom debljine oklopa LINK (http://wot-all.ru/mody/5510-uluchshennyj-marker-broneprobitiya-dlya-world-of-tanks) ili sa brojkom koja predstavlja koliko još imaš viška penetracije u odnosu na oklop LINK (http://pkwot.blogspot.co.uk/2014/11/94-penetration-indicator.html) ...

DeCoy
19.12.2014, 0:57
Pita da li pored damage-a u damage panelu može da piše i koliku si penetraciju postigao, pošto i ona zavisi od RNG-a.

PlazmaKeksWoT
19.12.2014, 0:59
Pita da li pored damage-a u damage panelu može da piše i koliku si penetraciju postigao, pošto i ona zavisi od RNG-a.

Nisam još naišao na tako nešto :(

Feldman
19.12.2014, 3:32
Ja rekoh već kada grindam damage da usput grindam i neki tenak .

Imao sam odključan KV-3 pa rekoh da probam , uzeo ga par dana pre misije.

Prebacim posadu iz T-150-ke (bez preobuke) i oni mi budu na 88% .

Šta bi bilo da su bili na 100% , nezna se .

Kupio KV-4 , valjda će me i on ovako prijatno iznenaditi.

PlazmaKeksWoT
19.12.2014, 18:59
Achilles Mod:

Exploit za trejsere i poboljsani Shadow mod:
LINK (http://pkwot.blogspot.com/2014/12/94-achilles-mod-shadow-mod-and-tracers.html)

Najsvezije iz kuhinje LSDMAX-a.

PS 4cheat.ru je uspeo da provali koji je moj acc, opet sam banovan :kreza:, blago meni pa imam jos 2 rezervna acc-a :D
http://www.captionite.com/c/2013/2/15/fac42.jpg

Lanikor
20.12.2014, 0:19
Napokon uzeh i M sa KV-1, posle Togtobera sam izgubio volju da igram s njim jer me nikako nije islo s timovima i bio sam veci nub jer mi je bio prvi tier V jos je i win rate s njim spao na ocajnih 45%. Od skoro igram ponovo i polako se procenat vraca u normalu, tenk je zver i odbija svasta, angled ili sidescrape, pre mi nije bilo jasno zasto ljudi misle da je OP ali kad odigras malo i sa visim tirovima pa se vratis na njega, shvatis o cemu se radi :P

Kako sam jedini krenuo ovde svaka cast artijima koliko su me ispostovali i pucali samo na ono sto je islo na mene, retko kvalitetna partija, rezultat - groblje ispred mene i sa moje leve strane jos 2-3 pokusaja flankovanja koji su se pretvorili u prah :)

VITKO
20.12.2014, 2:18
Kupih foch 155 i vrlo se neprijatno iznenadio !!!
Ljudi ja nanisanim do kraja opalim na tenk 410 metara i nista se ne desi !!!
Tako par puta. Jel ovaj tenk ne moze da pogodi nista na daljinu ili sta ???

JA kontam da kaze nisi probio i sl sr***a al ovo kao da nisam opalio metak.
62 posto imam pogodaka sa ovim tenkom u 7 partija.
T110E4 je za ovo TD-jcina !!!

atlantis
20.12.2014, 11:12
To je takozvani ghost shell, može se dogoditi na bilo kojem tenku, nisam siguran koji je razlog. Probaj sa uključenim serverskim nišanom, da budeš siguran da si nanišanio i da nema laga.

Mario Pavićević
20.12.2014, 11:17
Kako u klanu uglavnom vozim T-150, posle duzeg vremena sam seo u randomu da odigram KV-2, i zapao u top tier. Odmah se setio zasto nikada necu prodati KV-2 :D

http://www.dodaj.rs/t/1X/13D/PWlAhRd/shot006.jpg (http://www.dodaj.rs/?1X/13D/PWlAhRd/shot006.jpg)

Snipe
20.12.2014, 17:37
Danas dobijem Commemorative Token "Eye for an Eye" interesovalo me sta znaci i vidim da u opisu kaze ubij protivnika i u isto vreme budi ubijen od njega. Ali fora je u tome sto pored ovog tokena ima jos jedan koji se zove "No man's land" a opis je zavrsi partiju nereseno gde su oba tima unistena... (team battle only) mislim.... koliko je ovo izvodljivo? Teorijski moze ukoliko ostanu dva protivnika pa im se desi Eye for an Eye ali prakticno skoro pa nemoguce...

svarogog
20.12.2014, 18:15
rusi i francuzi odrobijani ameri na 30% wz za max 20 dana....:D

darkowozzd
20.12.2014, 20:14
Danas dobijem Commemorative Token "Eye for an Eye" interesovalo me sta znaci i vidim da u opisu kaze ubij protivnika i u isto vreme budi ubijen od njega. Ali fora je u tome sto pored ovog tokena ima jos jedan koji se zove "No man's land" a opis je zavrsi partiju nereseno gde su oba tima unistena... (team battle only) mislim.... koliko je ovo izvodljivo? Teorijski moze ukoliko ostanu dva protivnika pa im se desi Eye for an Eye ali prakticno skoro pa nemoguce...

tehnicki 2 artija se vide na 100 metara. pucaju u isto vreme. i eto ti ga

DeCoy
20.12.2014, 20:17
...i jedan promaši.

RAJIC
20.12.2014, 21:12
rusi i francuzi odrobijani ameri na 30% wz za max 20 dana....:D
na nivou cele akcije DMG 47%, unistenja 33,3%

MarilynManson
20.12.2014, 21:48
Ljudi, jedno pitanje...hitno!
Kakav je Fury tenk? Je l' donosi barem dobru zaradu? Prodaje se u sepcijalima ...

3,688.92 Din. (29.99 EUR)
This package contains:

Fury Tank with 100% trained crew;
slot in World of Tanks;
5 barracks slots - bonus;
4 200 gold.

Da li se isplati?

Ili uzeti Super Pershing kada bude na popustu...za sada ovoliko ksota

T26E4 SuperPershing

3,376.49 Din. (27.45 EUR)

DeCoy
20.12.2014, 22:29
Superpershun.

Imprerator Marcus
20.12.2014, 23:27
E-100 bolje preskoši. Jedini tier X teški tenk koji u randomu mora jedino zlato da puca (ali bukvalno) + spor, trom... svi znaju gde se buši. Ne igra se na CW-u. Ali hebeš CW, nećeš se sa njim ni randoma naigrati bez premium municije.

Otkud ti to da se ne igra u CW-u? Bas naprotiv.:icon_stud

Lanikor
21.12.2014, 1:54
Postoje li neke cake za boost FPS-a, igram na laptopu pa zamena delova nije neko resenje a vec igram na low, vrtim se izmedju 20 i 30 FPS a bilo bi zgodno kad bih isterao do 40 nekako bar?

PlazmaKeksWoT
21.12.2014, 3:06
Postoje li neke cake za boost FPS-a, igram na laptopu pa zamena delova nije neko resenje a vec igram na low, vrtim se izmedju 20 i 30 FPS a bilo bi zgodno kad bih isterao do 40 nekako bar?

1. Uklanjanje nekih efekata u borbi (prasina dim itd): LINK (http://pkwot.blogspot.co.uk/2014/11/94-wot-tweaker-plus.html)
2. Kompresija textura (omogućava ti da igraš WoT i na digitronu, kod nekih dovodi do veoma čestog krešvanja igre): LINK (http://pkwot.blogspot.co.uk/2014/11/94-compressed-textures.html)
3. Four's FPS And Performance ModPack (moja preporuka, ako ćeš da izvučeš maximum iz laptopa, čovek se proslavio zbog ovog svog mod pack-a na WG forumu):LINK (http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/392296-94-fours-fps-and-performance-modpack-53/)

(defragmentacija i svež klijent/drajveri/directx 9 + OS se podrazumeva)

0gold
21.12.2014, 13:21
Da li ovi modovi mogu i da se kombinuju ili ovaj Four's FPS ima sve i iz 1. moda.

Koji je dobar mod za skidanje magle, znam da je pre bio neki što skida maglu i diže fps, a sada koliko vidim ima dosta njih što skidaju maglu ali ne daju fps boost?

Kupio sam 3x permanent kamuflažnu farbu za Leo 1, sve zajedno 375 golda na 50%. Taman sam toliko i skupio golda do sada :D

DeCoy
21.12.2014, 13:30
1. Uklanjanje nekih efekata u borbi (prasina dim itd): LINK (http://pkwot.blogspot.co.uk/2014/11/94-wot-tweaker-plus.html)
2. Kompresija textura (omogućava ti da igraš WoT i na digitronu, kod nekih dovodi do veoma čestog krešvanja igre): LINK (http://pkwot.blogspot.co.uk/2014/11/94-compressed-textures.html)
3. Four's FPS And Performance ModPack (moja preporuka, ako ćeš da izvučeš maximum iz laptopa, čovek se proslavio zbog ovog svog mod pack-a na WG forumu):LINK (http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/392296-94-fours-fps-and-performance-modpack-53/)

(defragmentacija i svež klijent/drajveri/directx 9 + OS se podrazumeva)

Samo u slučaju ovih modova sa kompresovanim teksturama prilikom svakog apdejta igre klijent će vam skidati celu igru (12GB) iz početka.

Miloš987
21.12.2014, 14:31
Ili da jednostavno bekapuje stare teksture, pa da ih vrati pre update-a.

DeCoy
21.12.2014, 14:50
To može da prođe kad je najavljeni veliki apdejt, ali za ove mikro-zakrpe teško. Jedino da svaki dan pre pokretanja klijenta pitaš nekog jel` bio neki patch :D

Barni
21.12.2014, 16:15
koliko je ovaj buldog op tenk to nije normalno, danas sam za 1196 baznog xp-a dobio tek značku 2 klase, nešto ranije sa 1214 baznog xp-a asa na is 8 :opanachke

PlazmaKeksWoT
21.12.2014, 17:44
Da li ovi modovi mogu i da se kombinuju ili ovaj Four's FPS ima sve i iz 1. moda.

Koji je dobar mod za skidanje magle, znam da je pre bio neki što skida maglu i diže fps, a sada koliko vidim ima dosta njih što skidaju maglu ali ne daju fps boost?

WoT tweaker mozes da kombinujes sa ostala dva "resenja". Four's mod pack vec sadrzi kompresovane texture.
Sto se tice skidanja celog klijenta - generalno, pozeljno je svaki patch instalirati od nule (jednostavno svaki updejt ima tendenciju da po*ebe nesto unutar klijenta). E sad ako to nije opcija (spor internet,3G itd), onda backup klijenta ti ne gine.

Sto se tice uklanjanj magle: Mav's Ultra Fog Remover (http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks/mavs-ultra-fog-remover)
(ovo NIJE Max Farplane mod od koga pada fps)

MoNsTeR
21.12.2014, 19:05
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/version-95-release/

Sad mene zanima, do kog od ovih vozila je realno stici kao prosecan igrac?

DeCoy
21.12.2014, 19:26
Do svih. Samo je pitanje koliko vremena treba.

Lanikor
21.12.2014, 20:45
Svidja mi se ovaj britanski helket, samo jos da vidim koliko je ovaj good mobility stvarno good, jer originalu jedino to fali da bude jos veca trolcina :P

DeCoy
21.12.2014, 22:08
Pa Hellcat je već maksimalno "mobilan", njemu fali veći turret traverse speed. Inače to nije britanski Hellcat, nego britanski Wolverine, tj. M10 sa britanskim topom.

PlazmaKeksWoT
22.12.2014, 0:47
Koliki je reload i koji je top na Firefly-u u finalnoj verziji 9.5 ?

skorpius
22.12.2014, 17:50
Vec su poceli da voze nove tenkove

Sanader
22.12.2014, 19:21
Ovaj Firefly naj OP tenk ikad! Po onome, svi ostali su male bebe. 171 pen na 6 tier mediumu, wtf?!?

MoNsTeR
22.12.2014, 20:31
Ljudi sta da uzmem, cercila tri ili t-25?
Mozda nesto drugo u opsegu do 800g sad kad bude popust?

VITKO
22.12.2014, 20:58
Ako imas ruske teske tenkove IS3, IS7, IS4 ili ides na njih kupis cercila 3 zbog treniranja posade.

Ako pak vozis nemacke mediume tipa pantera, E50, leoparda onda kupis T25 da ti trenira posadu za njih.

Za ostale stvari ovi V tier tenkovi i ne sluze. Malo kad ih kupis bude zabavno al brzo dosade pogotovo kad ih stavljaju sa sesticama :(

BTW Panter 8.8 srecem u svakoj drugoj partiji. Pa zar ima toliko "ludaka" da kesiraju prvi dan a taj tenk i nije nesto. Cak i WG kaze da je za snajp sa 450 metara xD

atlantis
22.12.2014, 20:58
Churchill III, spor (mada ne mnogo), solidna penetracija, mali alpha damage, ultra brzo puca (1.89 sec) sa vents, BiA i rammer, prejak hull armor (ne buše ga ni tier 6), kupola slaba ali opet neki tier 5 ne mogu ni tu da probiju, i najvažnije povlašćen mm.

T-25, mobilnost možda prosečna za medijuma, dobra krajnja brzina, dobra penetracija, prosečan alpha damage, oko 3.5 sec reload, loš armor ali nije papir kao japanci na primer, i upada u tier 7.

Mario Pavićević
22.12.2014, 21:50
Ovaj Firefly naj OP tenk ikad! Po onome, svi ostali su male bebe. 171 pen na 6 tier mediumu, wtf?!?

Pen da, ali alpha damage nije nesto visok, tenk je jako spor za mediuma, a i prilicno mekan.

Snipe
23.12.2014, 3:22
Sticem utisak da od ovog patch-a sve vise skauta samo srlja da osvetli i pogine...

A onog novog premium Panther-a vidjam samo kad igram sa tier 9 i tier 10 tenkovima.

PlazmaKeksWoT
23.12.2014, 9:52
9.5 Winter Mod izasao: http://wow-clear.ru/mody-dlya-world-of-tanks/11955-zimnij-mod-dlya-world-of-tanks.html

Ko je u fazonu novogodisnjih praznika/Bozica itd :worshippy

Kalkulator WZ111 misije:

www.plh1.pl/wz111en.php

Puritania
23.12.2014, 11:06
2015WGNY

One day premium.

atlantis
23.12.2014, 11:31
Meni nešto ne radi ovaj kalkulator dobro. Svuda prikazuje iste brojeve, verovatno od jedne nacije, a grafikon na nuli.

MoNsTeR
23.12.2014, 11:34
2015WGNY

One day premium.

Dokle vazi?
Da li cu moci za vikend da iskoristim?:confused:

Puritania
23.12.2014, 12:05
Pojma nemam, verovatno ima par hiljada kodova, ja ću da vidim da iskoristim kad stignem da posla, pa ako prodje popodne javljam.

DeCoy
23.12.2014, 12:12
Nema par hiljada, kod je univerzalan kao i svake Nove godine. WG ga zvanično objavi tek oko NG, ali uvek procuri ranije. Obično ističe sredinom januara.

Barni
23.12.2014, 13:00
preporuka da se aktivira 26. tada počinju 4 dana sa x5 za prvu pobedu ;)

PlazmaKeksWoT
23.12.2014, 14:14
JBT al meni laguje 9.5 na SBB netu...
Idem na posao, da probam na telekomovom optickom.

Na kraju cu opet reinstalirati sistem i igru :facepalm

DeCoy
23.12.2014, 14:32
A ja baš gledam juče, smanjio mi se ping u 9.5 sad je konstantno ispod 30ms :D

PlazmaKeksWoT
23.12.2014, 15:06
A ja baš gledam juče, smanjio mi se ping u 9.5 sad je konstantno ispod 30ms :D

Znaci reinstalacija :nov_mad2:

Pappas
23.12.2014, 17:37
Ljudi sta da uzmem, cercila tri ili t-25?
Mozda nesto drugo u opsegu do 800g sad kad bude popust?

A kada ce biti popust, i ja bih uzeo Cercila 3....???

DeCoy
23.12.2014, 17:42
Od sutra pa do 11. januara.

Inače i onaj kod za 1 dan premiuma može da se iskorisiti do 11. januara, a sutra dobijamo i gift t2 tenkić.

PlazmaKeksWoT
23.12.2014, 20:01
preporuka da se aktivira 26. tada počinju 4 dana sa x5 za prvu pobedu ;)

:n_klanja:
Za malo da ga iskoristim odmah...

0gold
23.12.2014, 21:06
To ti je vikend bolje ga iskoristi odmah XD

PlazmaKeksWoT
23.12.2014, 21:43

http://ih0.redbubble.net/image.11629851.1995/sticker,375x360.png

Qoozma
23.12.2014, 22:56

X5 je 26. i 29. tada nije vikend, najbolje tada. ;)

0gold
23.12.2014, 23:57
Petak spada pod vikend :D

DeCoy da li se razumeš u prodaju WOT naloga?

DeCoy
24.12.2014, 0:35
Ne baš, ali ovde nema toga jer nema ni malih oglasa. Baci pogled na kupujem prodajem.

PlazmaKeksWoT
24.12.2014, 10:14
UfQfZRff_ak

MoNsTeR
24.12.2014, 10:55
Jel onaj kod i dalje vazi za 24h premiuma,meni se ujutru automatski aktiviralo nekih 1dan prem al ne znam odakle niti kako :D

DeCoy
24.12.2014, 11:13
Sa FTR-a:

Guys, just a quick reminder – if you want one more free day of premium account (which is common with WoT), you have to log on to World of Warplanes between 24.12. and 10.1. – up to you, whether it’s worth downloading the client or not.

This is valid for US server, but apparently it works for EU as well.

data
24.12.2014, 12:11
dali se neko susreo sa blokadom foldera sa misijama u garazi.Jednostavno ne mogu da otvorim niti mi daje borbeni rezultat posle bitke.Jednostavno nemam uvid u misije.Pored fascikle sa misijama postoji znak upozorenja (uzvicnik u krugu ).Brat mi je instalirao sniper mod ali je izgleda to uradio dok je igra bila otvorena a cuo sam da ne sme biti.Sada sam izbrisao sve modove ali opet nista .Sta raditi .....:boodala: :ciao:

PlazmaKeksWoT
24.12.2014, 17:31
dali se neko susreo sa blokadom foldera sa misijama u garazi.Jednostavno ne mogu da otvorim niti mi daje borbeni rezultat posle bitke.Jednostavno nemam uvid u misije.Pored fascikle sa misijama postoji znak upozorenja (uzvicnik u krugu ).Brat mi je instalirao sniper mod ali je izgleda to uradio dok je igra bila otvorena a cuo sam da ne sme biti.Sada sam izbrisao sve modove ali opet nista .Sta raditi .....:boodala: :ciao:

1. Integrity check: https://eu.wargaming.net/support/Knowledgebase/Article/View/429/30/what-should-i-do-if-my-game-does-not-start-how-to-check-integrity-of-launcher
2. Reinstalacija igre :mad:
3. Mučiti brata dok igra ne proradi :kreza:

Qoozma
24.12.2014, 19:52
Jel onaj kod i dalje vazi za 24h premiuma,meni se ujutru automatski aktiviralo nekih 1dan prem al ne znam odakle niti kako :D

To ti je novogodišnji poklon.

The full list of the gift’s contents is as follows:

PzKpfw. II Ausf. D, Tier II Premium German light tank
1 x Garage Slot
1 day Premium Account
5 x Extra Combat Rations
5 x Chocolate
5 x Case of Cola
5 x Pudding and Tea
5 x Strong Coffee
5 x Improved Combat Rations
5 x Onigiri

A kod 2015WGNY važi i dalje.

data
24.12.2014, 21:40
hvala na pokusaju....
1.ne ide pod jedan
2.vec sam odradio reinstalaciju
3.izgleda mi da ovo pod tri najrealnije mada se nekom nece svideti
dali je ovo neka vrsta banovanja jeste da nisam dobio neku poruku od njih ali mi lici na to ????

data
25.12.2014, 1:26
aaaa.png (http://www.sk.rs/forum/attachment.php?attachmentid=51229&stc=1&d=1419463534)
ovo je slicica problema
taj uzvicnik se pojavio i nema otvaranja misija
ne znam da li je to mozda neka kazna ili ????

0gold
25.12.2014, 12:57
Možda ti neki mod s***** misije? Najbolje bi bilo da odeš na zvaničan eng forum i tamo da pitaš.

Od kako su uveli 25 golda za 5 pobeda, više od 5-6 pobeda na dan ne igram. Rusi i Nemci su mi ~100k dmg i ~50 killova, ostale nacije sve nešto sitno ni ne vredi spominjati. Izgleda da za mene nema ni par dana premiuma od WZ misija.

Primer koliko je malouman MM. Idioti nisu čak mogli ni isti broj teških tenkova da raspodele po timovima, o skillu igrača da ne govorim, ipak je ovo Random. ***** se Serbu u usta.
http://www.dodaj.rs/t/1d/Wk/1PgjIL5/shot004.jpg (http://www.dodaj.rs/?1d/Wk/1PgjIL5/shot004.jpg)

Posle ovoga mi došlo da obrišem WOT, nisam ni 25 golda uzeo. Zadnjih par dana su sve ovakvi timovi, što je najgore forsirao sam Leo 1 sa kojim imam malo partija i sada sam sa njim na 46% win ratio. Sve partije se gube, sve maloumna ***** u timu i naravno ako ne igram tier X večito je +1-2 tier. Dva drugara, jedan 2300 wn8 drugi 1800 wn8 i ja igramo celo veče tier X. Od 25 partija svega 5 pobeda. Da je nego od WG programera bio u sobi verovatno bih mu sve prste izlomio.

Jedva čekam Armored Warfare, da se opustim uz co-op, i PVP koji je 10v10 (više skill orijantisan) a ne da imaš u timu 12-14 mentalno zaostalih debila.

walkerz
25.12.2014, 16:53
SU-100Y ili Dicker Max ?

E25 ili SU-122-44 ?

:confused:

darkowozzd
25.12.2014, 17:13
SU-100Y ili Dicker Max ?

E25 ili SU-122-44 ?

:confused:

e25 . dok ga nisu ostavili da se po-type59-ici xD

MoNsTeR
25.12.2014, 17:15
SU100Y i e25 po meni
btw mislim da sam najvise pogresio sto nisam uzeo t25 umesto cercila 3 :kreza:

DeCoy
25.12.2014, 17:22
Čini ti se, kad sa T-25 upadneš u t7 možeš samo da plačeš.

MoNsTeR
25.12.2014, 19:11
Ljudi moze link od sledecih modova:1)nisan sa zoom-om 2)radio 3)i hitzone tenkova
Od ove verzije aslanov mod onaj sto ima sve u sebi koci igru kod mene.Radi mi kad udjem al kad u garazu treba, samo se zaledi i moram da rr komp( i ovo se ne desava stalno al bar jednom u 3 sata igranja)

PlazmaKeksWoT
25.12.2014, 20:26
Malo ekskluzive:

Svi vasi tenkovi u garaži:

6mHmX_HGSFk

LINK (http://pkwot.blogspot.co.uk/2014/12/95-all-your-tanks-in-hangar-mod-by.html)

Troll level 99 u chatboxu:

Slika prva: nekoliko ljudi je pitalo za neke nemoguće modove, moj odgovor...

Link inače vodi do ovog gif-a: http://rs1img.memecdn.com/smack-dat-tinker-ass_o_750408.gif

Slika 2: Skroz dole je link za taj mod. Reakcija prosečne WoT populacije,

A mi se nerviramo što su nam timovi kao od probranih retarda sabrani.

VITKO
26.12.2014, 2:45
Ko nije odradio "poslic" za dodatni dan premiuma neka izdvoji malo vremena i uposli racunar kad nije kod kuce.
Elem... Potrebno je logovati se u world of warr planes hangar i podici 1 dan premiuma.
Cim se logujes dobices na tenkicima dodatan dan premiuma.
Ko ima instalirane avioncice to odradi za 1 min a ko nema... pa download-instal- :)

PS logovati se sa mailom i sifrom wot naloga

SoulCry
26.12.2014, 8:40
Ko nije odradio "poslic" za dodatni dan premiuma neka izdvoji malo vremena i uposli racunar kad nije kod kuce.
Elem... Potrebno je logovati se u world of warr planes hangar i podici 1 dan premiuma.
Cim se logujes dobices na tenkicima dodatan dan premiuma.
Ko ima instalirane avioncice to odradi za 1 min a ko nema... pa download-instal- :)

PS logovati se sa mailom i sifrom wot naloga

Ja sam odavno prošao fazu u kojoj mi 1, 2, pa čak i 7 dana premiuma znači nešto. Uzeo sam bio mjesec za 7/1, izgrindao ga i onda nisam ušao u profil više od 7 dana iako je to sve bio premium. Pomagao drugaru da skuplja keš za desetke. Posljednje 2 godine obavezno izbjegavam da igram danima kada daju neki prem dan ili x3 i x5 exp jer mislim da tada iz podruma izlaze najgore spodobe da igraju ovu igru i koriste priliku, ne da nešto urade, već da sj*bu igrače kojima ova olakšica zaista znači. Isto to ću da postignem sa nekoliko partija više na regularan dan ali sa mnogo manje nerviranja...
Hvala za info u svakom slučaju, prenijeću drugarima koji još nisu shvatili kako ovo funkcioniše :D

atlantis
26.12.2014, 11:37
Ljudi, šta je ovo danas stvarno? Meč za mečom sa bolidima. :n_klanja:

Lanikor
26.12.2014, 11:44
Ko zna, juce nisam ni igrao a prekjuce 6 pobeda i 18 poraza, silom sam igrao samo da uzmem gold...

[teorija zavere mode on]
To je garant zato sto hocemo mufte gold i da batalimo pa nas tako namerno forsiraju da igramo vise da bi dosli do zlata :kreza:
[teorija zavere mode off]

EDIT: Cisto da se nadovežem na danasnji početak dana koji se i ne razlikuje nesto od onih od prekjuce, testiranje one premium kante ne racunam jer je tako tako tenk, moze da ubija...

atlantis
26.12.2014, 14:04
Jel zna neko šta pokazuje onaj kvadrat (Square) na mini mapi u većini XVM setapa?

PlazmaKeksWoT
26.12.2014, 14:30
Jel zna neko šta pokazuje onaj kvadrat (Square) na mini mapi u većini XVM setapa?

Maksimalna daljina na kojoj mozes da vidis neprijateljski tenk (koji je spotovan od starne tvojih saveznika) ili poznatiji kao render kvadrat.

Uskoro treba WG to da prebaci nna krug jer ti ovako ispda da po dijagonali nekad mozes da samaras na 600+ metara.

DeCoy
26.12.2014, 22:18
Omiljeni ingame popup prozor...

http://www.dodaj.rs/f/Y/jR/1c7TnNlk/worldoftanks-2014-12-26-.jpg

PlazmaKeksWoT
26.12.2014, 22:47
Omiljeni ingame popup prozor...

http://www.dodaj.rs/f/Y/jR/1c7TnNlk/worldoftanks-2014-12-26-.jpg

http://risovach.ru/upload/2013/08/mem/villi-vonka_26200681_orig_.jpeg

Koga si sad umlatio ?

data
27.12.2014, 0:24
http://www.sk.rs/forum/attachment.php?attachmentid=51229&stc=1&thumb=1&d=1419463534zar se niko nije susreo sa ovakvim problemom.

Ovaj uzvicnik mi ne dozvoljava da udjem u misije .Sve sam pokusao ( reinstalirao kopletnu igru ,izbrisao modove ali nista ...).Borbena statistika se pojavi samo ako ne odradim slucajno nesto od ponudjenih misija...
Izuzetno je iritirajuce kad nemas uvid sta radis.....
Heeeeelp......:mad:

DeCoy
27.12.2014, 0:39
A da pošalješ support ticket Wargamingu? Nema poente da ovde pitaš stalno, ako je neko znao pomogao bi ti do sada.

@Plazma
Ma pobio neke čobane...

PlazmaKeksWoT
27.12.2014, 1:20
@Plazma
Ma pobio neke čobane...
Pa to mi je odmah bilo jasno, but why ?

DeCoy
27.12.2014, 1:26
Zato što su čobani...

Feldman
27.12.2014, 11:22
Mene juče sličan čoban iz čista mira upuca sa strane u čistoj nameri da me ošteti (razlog nepoznat (Poljski klinac verovatno)) ali moj Tiger puni oko 5 sec tako da sam mu uzeo to malo života iz 2 shota (još se i rimuje)

Na sreću sam samo poplaveo.

PlazmaKeksWoT
27.12.2014, 12:57
Auuuu, znaci WoT ne ukljucivati do 15. Januara... :boodala:

darkowozzd
27.12.2014, 19:08
heh, secam se kad sam imao platoon u timu, e100 i amx12t :D ja sa Bc-om. stane on ispred mene (a ja necu nazad jer imam nesto drugo u planu) i guram ga ja onako stabilnih 10kmh :D i gurnem ga sa litice :to_care:
EDIT:amx stane ispred mene xD

Marezz
27.12.2014, 23:06
Kako sam se sad zaebao, dodje mi da iskocim iz koze... Igram sa Pz IV H i jedva nakupim exp i pare za VK 36 01 H da bi isao ka Tiger I i greskom kupim VK 30 01 P koji ide ka Tiger P... Jel moze da se nekako to refundira ili sta vec? :(

Puritania
27.12.2014, 23:34
Vk p je mnogo dobar tenkic, ja sam preko njega i tigra p(koji je takodje odličan) išao na tigra I, i nisam zažalio. A odgovor na pitanje ti je, ne možeš da refundiras potrošeni xp na tenk , bar koliko ja znam.

Lanikor
28.12.2014, 0:33
Pz H trolcina od tenka (pozdrav za T67 i D.W 2), opasan hull down minobacac, kad mu montiras derp nozes da ga koristis i kao snajpera ako su mete staticne.

VK P takodje prilicno dobar tenk, prva stvar koju moras da uradis jeste da mu montiras kratku 88icu pa sve ostalo, tezak je za igranje u pocetku ali je posle odlican tenk.

Tigar P klasa za sebe, jos ga nisam u potpunosti savladao ali kad ga isteras do kraja i montiras sve od opreme (narocito dugu 88icu) tenk je zivotinja. Tigar I brzi malo i brze puca ali sve se plasim da ces da dodjes u situacije kad mozes da pucas minut brz prestanka i da isteras navedeni DPM, gde ga vidim odmah pucam u njega, kao i vecina ostalih koji koliko toliko znaju da je busan.

Od kako sam ga nabudzio u smislu opreme, WN8 s njim u zadnjih 15ak-20ak partija skocio na preko 2k tako da izmedju Tigra I i Tigra P uvek Tigar P.

PlazmaKeksWoT
28.12.2014, 2:00
Kako sam se sad zaebao, dodje mi da iskocim iz koze... Igram sa Pz IV H i jedva nakupim exp i pare za VK 36 01 H da bi isao ka Tiger I i greskom kupim VK 30 01 P koji ide ka Tiger P... Jel moze da se nekako to refundira ili sta vec? :(

Au brate, moje saucesce (mada te dve linije su sasvim solidne, ali gadan je momenat).

Ja sam se pre dosta vremena tako zahebo za ozbiljnu kolicinu XP (ne secam se za koji tenk tacno). Znaci nedelju dana sam sam sebi psovao sve po spisku.

Marezz
28.12.2014, 13:14
Pz H trolcina od tenka (pozdrav za T67 i D.W 2), opasan hull down minobacac, kad mu montiras derp nozes da ga koristis i kao snajpera ako su mete staticne.

VK P takodje prilicno dobar tenk, prva stvar koju moras da uradis jeste da mu montiras kratku 88icu pa sve ostalo, tezak je za igranje u pocetku ali je posle odlican tenk.

Tigar P klasa za sebe, jos ga nisam u potpunosti savladao ali kad ga isteras do kraja i montiras sve od opreme (narocito dugu 88icu) tenk je zivotinja. Tigar I brzi malo i brze puca ali sve se plasim da ces da dodjes u situacije kad mozes da pucas minut brz prestanka i da isteras navedeni DPM, gde ga vidim odmah pucam u njega, kao i vecina ostalih koji koliko toliko znaju da je busan.

Od kako sam ga nabudzio u smislu opreme, WN8 s njim u zadnjih 15ak-20ak partija skocio na preko 2k tako da izmedju Tigra I i Tigra P uvek Tigar P.

Prijatelj mi je preporucio ovaj treci po redu VI 7,5 cm Kw.K. 42 L/70 135/135/175dmg 150/194/38pen 13.04 RoF zbog mnogo brzeg reload-a i vece penetracije, znaci ipak je bolji ovaj 8.8cm?

http://i.imgur.com/Iwb07xz.png

Puritania
28.12.2014, 14:01
Za tier 6 i 7, 135 pen-a je dovoljno, a i imaš fear factor sa njim pošto je bolje kad grunes odmah 200+ dmg, nego da napravis samo 130 dmg i dok reloadujes neprijatelj ode u zaklon. Meni je sa full posadom i rammerom na njemu reload 5,6 sec. Već u tieru 8 moraćeš da pucas goldom kad zagusti, ali je po meni to ok deal.

Lanikor
28.12.2014, 15:47
^ Sve sto rece covek, inace moj duhovni vodja, guru, stari vrac i iscelitelj :dedica:.

Plus ti ionako nisi heavy pa da pucas u nekog sa prednje strane, mozes da probijas tvoj i neke iznad tvog tira hevije ako pogodis gde treba ali izbegavaj to da radis, gledaj da im dodjes sa strane ili da to radis kad negde drugde gledaju i da sto vise forsiras svoj mantlet na kupoli kao jedinu otkrivenu stvar i to samo kad bas nemas drugih opcija ili si siguran da te neprijatelj nece pogoditi u weakspot, sta sve moze da dinga/upije to nije normalno.

Evo ti dva primera od juce sta mozes sa njim da (u)radis, jedno je za dmg, a drugo je za odbijanje/trolovanje mantletom pa cak i armorom, odigrao sam par partija kad sam procitao da si se pozalio na sudbinu kletu, nisi svesan kakav je VK P statpader, pogodis 4-5 puta sa kratkom 88icom i ispunis target dmg za ljubicast WN8, na zadnjoj slici imas sve :kreza:

B.Buva[P-M-K]
28.12.2014, 20:53
Ljudi,znam da je malo off-topic ali sam cuo da se moze dobiti dan prem na WoW i 150 golda koji vaze za WoT i ja lepo skinem igru i kad sam pokusao da ukljucim,dobio sam ovu poruku ---------------------------
Critical Error Occurred
---------------------------
Runtime error (0xE06D7363) at 0x7569812F
IntZ and ResZ not supported
ASUS EAH4670 series

Jel zna neko kako da ovo resim a da ne kupim novu graficku :P

Lanikor
28.12.2014, 21:25
Da ti neko drugi udje na nalog na WoW, ili da ti odes kod nekog ko ima to i da udjes kod njega. Naravno pouzdanog lika da nadjes ako vec nemas :D

B.Buva[P-M-K]
28.12.2014, 22:02
Da ti neko drugi udje na nalog na WoW, ili da ti odes kod nekog ko ima to i da udjes kod njega. Naravno pouzdanog lika da nadjes ako vec nemas :D

Vec pitao zeta ali nema jos odgovora...

DeCoy
28.12.2014, 22:27
Evo ti dva primera od juce sta mozes sa njim da (u)radis, jedno je za dmg, a drugo je za odbijanje/trolovanje mantletom pa cak i armorom, odigrao sam par partija kad sam procitao da si se pozalio na sudbinu kletu, nisi svesan kakav je VK P statpader, pogodis 4-5 puta sa kratkom 88icom i ispunis target dmg za ljubicast WN8, na zadnjoj slici imas sve :kreza:

BTW to nije WN8, to je neko njihovo (sajta TargetDamage) viđenje kvaliteta igrača izraženo kroz damage, kao što nije tačan ni onaj "WN8" koji se dobija sa YasenKrasen modom u battle review.

MoNsTeR
28.12.2014, 22:30
BTW to nije WN8, to je neko njihovo (sajta TargetDamage) viđenje kvaliteta igrača izraženo kroz damage, kao što nije tačan ni onaj "WN8" koji se dobija sa YasenKrasen modom u battle review.

Znaci taj yasen nije tacan? Da li pravi wn8 racuna spotting dmg i cap? Posto mi je malo glupo da ja kad god igram skauta treba da napravim odredjen dmg i ubijem nekog za dobar wn8 i eff?

0gold
28.12.2014, 23:14
WN8 ne računa spot niti cap/decap. Samo dmg i killovi. Ili ako i računa ostale stvari u računicu odnos je 90% u korist dmg-a.

Lanikor
28.12.2014, 23:22
Ovde otprilike pise tacan odnos u procentima a i najbrze detektuje promenu, mada se 99% poklapa sa onim sto mi Wotlabs pokaze samo sto ga prikaze pre, jedino NoobMeter kasni izgleda sa refresovanjem :P

http://wot-news.com/stat/calc/en/eu

vlado_ns
28.12.2014, 23:35
Ako neko hoće da se iznervira i pre nego što partija počne, može da instalira Aslainov mod. Pokazuje zastavice zemalja odakle igrači dolaze već prilikom učitavanja partije... znate zbog čega je to bitno, zar ne?

DeCoy
28.12.2014, 23:48
WN8 ne računa spot niti cap/decap. Samo dmg i killovi. Ili ako i računa ostale stvari u računicu odnos je 90% u korist dmg-a.

Ali računa indirektan damage.

Resetovao sam statistiku na YasenKrasenu i igrao tri dana, posle pogledao prosek WN8 i mnogo je veći od onoga što pokazuje noobmeter za ta ista tri dana. Posebno se oseti ako igraš niže tierove.

Konačno gotov Sturer Emil, armor-use efficency: 0.05 :kreza:

Imprerator Marcus
29.12.2014, 0:48
Milina je igrati posle 24:00, valjda tada botovi najvise spavaju:ciao:

darko31
29.12.2014, 1:04
Uh kakve tri partije za redom, Mastery Badges za Cromwell, Tigra I i IS-3.

BTW Mislio sam da formula za WN8 ide ovako

WN8 = 980*rDAMAGEc + 210*rDAMAGEc*rFRAGc + 155*rFRAGc*rSPOTc + 75*rDEFc*rFRAGc + 145*MIN(1.8,rWINc)

dakle, trebalo bi da se sve računa?

DeCoy
29.12.2014, 1:39
Vašar debila se nastavlja. Stojim iza ugla nišanim, BAM... ode 1000 HP-a sleđa. WTF gledam u listu nema artiljerije, nikog na minimapi iza mene nema osim mojih igrača i onda skontam da me je moj FV215 odalamio. Jbg, debil nema veze, pozdraviću mu poljsku majku nakon partije. Vratim se sa svojom 110-kom na isto mesto, izvirim, BAM... ubije me moj E-50M :facepalm

http://i.imgur.com/3IYGbVXl.jpg (http://imgur.com/3IYGbVX)

darko31
29.12.2014, 2:13
http://www.quickmeme.com/img/02/02b4419f5e8c5a153baf4b4f34e6f555ea138a6e47bb4b2e1d 2684fa9b2c96db.jpg

nek si mu rekao! :rofl:

Slična situacija kod mene, vozim IS-3 i gledam kako da uhvatim hull down, i dobijam dva komada od nazad u kupolu od AMX 50 100. Beži od budala, šta drugo da se radi.

PlazmaKeksWoT
29.12.2014, 3:01
Sledece nedelje eto nama DeCoy-a u FTR-om Hall Of Shame :kreza:

DeCoy
29.12.2014, 3:31
Trudim se, al` mi Hall of Shame stalno izmiče :cool:

SoulCry
29.12.2014, 8:22
@DeCoy - Ja bih rekao da su u pitanju botovi mada me ne bi iznenadilo ni da su retardi. Ja sam u par navrata upratio da se tenk ponaša onako kako ne bi trebalo (npr. teškaš kampuje ispred baze) i BAM, mene neko odalami u leđa, ja se okrenem i vidim da je taj tenk i onda ga upratim kako se ponaša. Bot samo nišani prema neprijatelju kog neko spotuje i opali ako je u liniji vatre. Međutim, ne obraća pažnju ako se neki prijateljski tenk nalazi između. Njega ne vidi uopšte.

Elem, moja partija sa FV4202. Nemam ih mnogo ali od posljednjih 30K exp na Cent I i čitav 7/1 i sada FV, naučio sam da mrzim britansku liniju! Tenkovi su odlični ali MM ih satire, bar u mom slučaju! Zahvalnica za ovu partiju ide IS-8 i Obj 268 koji su se bacili u arty hunt pored 50B i Batchat-a koji su ih pobili k'o zečeve i onda završili i nas ostale. Izgubljena dobijena partija...

http://www.dodaj.rs/f/0/wZ/1pBYeA2a/shot015.jpg

Ali zato evo jedna i sa T-44, kao osveta. Posljednjih 6 od 7 neprijatelja su bili moji iako smo gubili 12-8

http://www.dodaj.rs/f/1z/lp/41d1hlLO/shot016.jpg

Btw, pitanje, kako ubacujem sliku da se prilagodi ekranu pošto preko standardne IMG opcije ode preko čitavog ekrana?

DeCoy
29.12.2014, 10:11
Btw, pitanje, kako ubacujem sliku da se prilagodi ekranu pošto preko standardne IMG opcije ode preko čitavog ekrana?

Iskopiraš treću opciju sa dodaj.rs u poruku (kod za forum sa pregledom).

SoulCry
29.12.2014, 11:05
Da li mi može neko nešto reći o premium Čerčilu? Juče sam ga uzeo jer mi je ostalo nekog zlata da kažem viška (oko 3K) pa kontam da u njemu budžim posadu sa vremena na vrijeme za IS8, koji imam, pa onda i za STI koji trebam da kupim (ko zna kada). Čuo sam da ima najbolji exp množilac a na svom nivou, kada se RNG ne pravi blesav, može poprilično da troluje. Prvu partiju sa njim sam zaginuo ali tek poslije 21 pogodak i oko 1200dmg koje sam ja napravio, ako se dobro sjećam. Bukvalno, kada naleti neki medium tenk samo na auto aim opalim i pustim mozak na pašu i pokušavam da kontriram da mi ne dođe sa strane. 1.9sek punjenje radi ostalo :)
WoT ionako svodim na to da sa vremena na vrijeme samo igram prem tenkovima i samo duple na grind tenkovima (trenutno T-44, VK Ausf B i IS8) jer se "nasilan" grind (Cent I i 7/1) ne isplati kada se u računicu ubaci i trošak živaca :)

atlantis
29.12.2014, 11:22
Evo moj utisak pre nekoliko nedelja, nakon što sam kupio Churchill III i odigrao par mečeva. :)

http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=1949178&postcount=22890

Elin
29.12.2014, 13:31
Evo moj utisak pre nekoliko nedelja, nakon što sam kupio Churchill III i odigrao par mečeva. :)

http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=1949178&postcount=22890

Dobar je Churchil kada krene da rostilja, sve se pitas ima li kraja, pusti me covece da prodisem. :)

A kako ''ubise'' Hellcat-a ne postoji tenk koji je vise OP od t67!
Pa ovo treba nerfovati pod hitno! Kada treba da ispunjavam neke misije a da dozvoljavaju njega ni ne premisljam se sa cim cu igrati. Ovaj tenk ne moze da dosadi. Evo uzimao sam 25 golda ovog jutra i krenuo sa amx50 100 i sa njim volim da igram. No ne vredi jer sam konstantno upadao sa legendarnim timom, ginuo sam a da nisam stizao ni prvi klip da zavrsim, pa sam odustao solo sa njim, uzeo x5 na LTTB-u koga grindam i rekoh zasto se ja mucim kada mogu da uzivam u igri i uzmem t67.
Jeste, dobio sam 3 od 5 partija ali prosecan damage 2200, kao da sam t10 tenk. :) Ove dve partije sto sam izgubio, bez preterivanja, dobio bih lagano nego mi nestalo municije. Najjzalije na Prokhorovci T150 u kapu nasem na 200Hp-a ja u zbunu gledam ga i placem sto nemam vise cime da ga gadjam.
I ovu drugu partiju sto sam izgubio Chi to i ja ostali on na 100Hp-a ja sa 20Hp, zadnji metak, opalim i pogodim ga u gusenice, metaka vise nema, nisam ni hteo da se sklanjam, samo ostavio komande da me ubije, sreca pa se kontrolisem, neko bi salomio tastaturu.
A partija gde sam ostao sam protiv 5 njih nista lepse, dobijes na drugoj strani drugare iz IIBII-a koji su sada u TOXIC-u, jos komadant stripy, nase sanse za pobedu katastrofa, ali t67 nevidljivi vrag ne da izgubiti. Unistio ih obojicu u t14, i isto za zadnjim metkom zavrsim partiju, gde ces lepse.
Evo tri partije screen shotovi. Tri partije 22 unistenih. :)

0gold
29.12.2014, 14:45
dakle, trebalo bi da se sve računa?

Drugar je na light tanke dobio M zbog spotinga, imao je 200-300 dmg, 600-700 WN8. A kada tučeš po par hiljada dmg dobijaš 1-2 klasu i po 3000 wn8.

EDIT
Jbt odličan je ovaj sajt http://wot-news.com/stat/calc/en/eu

Evo razlike u igranju tenka što može da odluči partiju IS-7 i support tenka Leopard 1 (kojeg tier 7 skauti buše + svaki primljeni pogodak ili je uništen modul ili ubijen član posade).

Leo 1: 1847 wn8, 2103 prosečan dmg, Kill/Death Ratio 1.54, 48% win ratio iz 101 partije
IS-7: 1854 wn8, 2037 prosečan dmg, Kill/Death Ratio 1.52, 56% win ratio iz 295 partija

Marezz
29.12.2014, 19:39
@Lanikor, Puritania, Plazma: Hvala ljudi, sad vise nisam smoren zbog VK P, poslusacu vas savet :)

PlazmaKeksWoT
29.12.2014, 20:28
@Lanikor, Puritania, Plazma: Hvala ljudi, sad vise nisam smoren zbog VK P, poslusacu vas savet :)

Ma samo opušteno, ima u ovoj igri kaktusa od tenkova, ima vremena da se razočaraš :kreza:

DeCoy
30.12.2014, 11:21
Spustiće cenu HitlerPanthera, sad će da košta otprilike kao i SuperPeršun.

SoulCry
30.12.2014, 13:06
Spustiće cenu HitlerPanthera, sad će da košta otprilike kao i SuperPeršun.

Ugh, šta je HitlerPanther?

Puritania
30.12.2014, 14:07
Ovaj novi premium, panther 8,8.
(H je 8. slovo u alfabetu, Heil Hitler = 8 8.)

Qoozma
30.12.2014, 19:05
January Sneak Peek
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/january-sneak-peek/

Stiže i ''paka paka'' posada. :D
You will also be able to acquire the first ever female crews available in World of Tanks. As well as finally representing female contributions to tank warfare, each female crew member will also come with:

100% training level
Enough experience for training an additional perk
1 bunk in the barracks
A unique skill called “Sisterhood of Steel” that will work similarly to “Brothers in Arms”

Winter Game Mode
For NA, EU, and Asia: January 26th 2015.

Trosarinac
30.12.2014, 20:44
Kad hocu da resetujem sifru ukucam email i one brojke dole i kad mi stigne u gmailu poruka pise ime drugog akaunta (koji sam napravio na ovom kompjuteru ali valjda nisam mogo da stavim isti email za obadva akaunta,valjda to ne moze)i onda nikako ne mogu da promenim sifru prvog akaunta ciji sam email ukucao da li neko zna sta da radim,mada sam nasao neke stare poruke kad sam pre menjao sifru pa sam je preko tog linka od pre promenio i sad ali da li nekako mogu da ispravim ovo sto mi se desava?

PlazmaKeksWoT
30.12.2014, 22:30
Kad hocu da resetujem sifru ukucam email i one brojke dole i kad mi stigne u gmailu poruka pise ime drugog akaunta (koji sam napravio na ovom kompjuteru ali valjda nisam mogo da stavim isti email za obadva akaunta,valjda to ne moze)i onda nikako ne mogu da promenim sifru prvog akaunta ciji sam email ukucao da li neko zna sta da radim,mada sam nasao neke stare poruke kad sam pre menjao sifru pa sam je preko tog linka od pre promenio i sad ali da li nekako mogu da ispravim ovo sto mi se desava?

Email je vezan za acc i ne moze da se menja (osim ako si nenormalno uporan i veoma srecne ruke pa naidjes na nekog u WG ko zaista zeli da pomodne)

Znaci, ako ti nakon menjanja sifre salje mail sa nazivom starog (ne tvog) acc-a onda (naravno) ne menjas sifru svom (sadasnjem) acc-u vec starom.

(sad ni sebi nisam jasan :kreza:)

Elem, nemas pristup email edresi sa kojom si napravio tvoj acc, nema nista od promene sifre...

Ostaje da aktiviras funkciju vezivanja acc-a za broj mobilnog i onda da probas izmenu sifre...

Trosarinac
30.12.2014, 23:35
ma ja sam sad izmenio sifru i naso sam neku caku kako da menjam ali nije to bas najnormlanije i ne cini mi se najpouzdanije ali za sad radi poso :D

PlazmaKeksWoT
31.12.2014, 0:25
ma ja sam sad izmenio sifru i naso sam neku caku kako da menjam ali nije to bas najnormlanije i ne cini mi se najpouzdanije ali za sad radi poso :D

Ako nesto radi, ne diraj ga :kreza:
(za svaki slucaj aktiviraj opciju menjanja sifre veznu za mobilni broj, dobija se neko zlato, valjda)

Trosarinac
31.12.2014, 0:34
Ok hocu moze li neko da mi kaze koliko zauzima ukupna instalacija wot-a ako naprimer izaberem neku particiju gde da mi se instalira da znam kolko ce tu gde izaberem da zauzme kad instaliram i zanima me koliko ce da zauzime u C tj tamo gde je windows instaliran posto znam da valjda i tamo ode jedno gibabajt ili dva? INace nemam nesto mnogo veliki hard disk imam jedno 37 gb u E i u C(mi posle instalacije windowsa ostane jedno 3 ili 4 Gb) pa da znam da li cu da imam mesto.

DeCoy
31.12.2014, 0:49
Oko 16GB, ali moraš imati bar još 2-3 slobodna GB na particiji zbog skidanja apdejta. Takođe nakon svakog apdejta obriši updates folder da ti se ne bi bez veze nagomilavalo đubre.

petar86
31.12.2014, 0:52
meni je na sistemskom 320MB a tamo gde instalirano 15.6GB. al na to dodaj jos 2-3gb kad bude neki updade i jos oko 1gb za slike,replay,modove

Trosarinac
31.12.2014, 1:54
OK ocigledno je da cu da imam ali me zanima to sto odlazi u C tj tamo gde mi je Windows instaliran meni je po 1gb ili 2 gb odlazilo tamo koliko se secam ili ja mozda gresim

Kazite da li ce da radi wot sa pentium g 620 2.6 ghz i sa nekom od ove 3 graficke(r7 240 ili r7 250 ili r7 260)
da li bi neki medium mogao da se izgura

PlazmaKeksWoT
31.12.2014, 3:09
Kazite da li ce da radi wot sa pentium g 620 2.6 ghz i sa nekom od ove 3 graficke(r7 240 ili r7 250 ili r7 260)

Bez problema (R7 260)...
(pod uslovom da ti je OS u solidnom stanju)

darkowozzd
31.12.2014, 9:34
OK ocigledno je da cu da imam ali me zanima to sto odlazi u C tj tamo gde mi je Windows instaliran meni je po 1gb ili 2 gb odlazilo tamo koliko se secam ili ja mozda gresim

ja imam g630(isti procesor, sem sto je 2.7ghz, sto su ga pravili, ko ce ga znati :rolleyes:) i gtx 650. i igram na high oko 45fps na 1366x768. al eto.

MarilynManson
31.12.2014, 10:16
Čini ti se, kad sa T-25 upadneš u t7 možeš samo da plačeš.

T-25 je extra tenkic za grindanje parica, i usput, imas penet. 116 sto je sasvim dovoljno i za tier VII ... ;)

Ako zagusti tu je gold...sta da ti kazem, bez problema idem na KV-85 sa topom od 122m, omasi me prvi put i moze posle samo da place, jer kruzim oko njega zbog zvoje mobilnosti i brzine i brzo load-ujem, i samo "pljak, pljak, pljak" i nema ga. Tako isto i kad ima 100mm cev samo sto je tada teze, nisam heavy pa koristim druge metode ...tako i tigra I ...jedino tigar P je malo tezi za probiti ali tu je gold i pucam gore u onaj otvor,,,i naravno,,,ne idem da se napucavam vec pokusavam da ga izbegnem pa bocno ili iza ledja probijam ... sta da ti kazem kad sam IS-7 probio otpozadi vise puta, da l' sam jednom dingovao...ja se cudio pa opalim jos koji put i probija ljudi...mali je ZVER od tenka!
Ko god da kupi T-25 nece pogresiti ...mali girnda u proseku 20k po partiji bez premiuma, sa premiumom 30k prosek ... kupio ga na popustu od 49% i uzeo ga za 3.88e!

Imam i Super Peru koga ste mi rpedlozili, e to je vec masina za grindanje para...za 1 dan igre, skupio 3m i kupio IS-8 na popustu :)

P.S

IS-7 sam probijao u timskim treninzima...jer ovako teorije nema da upadnem u taj tier jedino ako igram VOD tipa ja V tier a drug X pa onda je moguce..

SoulCry
31.12.2014, 10:20
T-25 i kruženje oko protivničkog tenka ne ide, al' baš, nikako. Ima očajan traverse speed.

MarilynManson
31.12.2014, 10:40
T-25 i kruženje oko protivničkog tenka ne ide, al' baš, nikako. Ima očajan traverse speed.

Ide,,,ako unapred iskrivis cev i ne pucas dok ne dodjes bocno i namestis se tacno za pucanje...znaci kupola na stranu, drzis desni klik kako se ne bi rotirala, kameru ispred mozes da okreces a da se kupola ne okrece i picis napred...e onda kad stignes bocno, kupola ti je vec okrenuta ka njemu i dalje znas, nema potrebe za manevrisanjem kupole vec samog tenka,,,provereno ;)
Inace istina je,,,traverse speed je ocajan, pa sam skontao da jedino tako moram,,,ali pre svega cekati njegov 1 Miss i odna jurish! :boxing:

atlantis
31.12.2014, 11:33
i usput, imas penet. 116 sto je sasvim dovoljno i za tier VII ... ;)

:eek:

To jedva probija kv-1 frontalno.