Prikaži potpunu verziju : World of Tanks
Arcibalde
15.1.2014, 13:42
A ne uzima tenkove ispod tier5 zato sto su ih ljudi koristili da budze statistiku.
U svakom slucaju, koliko ja mogu da vidim iz zadnjih ~2000 borbi koliko koristim XVM koji pokazuje WN6 kada je vise losijih igraca (u top tier za tu bitku) u nekom timu taj tim gubi u ogromnoj vecini slucajeva. Zato i kazem da je WNx dobar pokazatelj umesnosti igraca.
ok, dodelio sam zahvalnicu!
wn7 - za ubistva da od tier6 pa navise, ali za dmg i ostale parametre uzima u obzir i manje tirove!!!
wn8 "WN8 becomes a “per-tank” rating, instead of a “dmg/tier” rating. This is why you won’t see the average tier term in the final equation...bla bla bla..."
ljudi, probajte i videcete kako vam statistika pada... samo jedan dan, ne mora 10!
i to ne morate bas OP tenkove tipa murder, evo uzmite ovo moje sr..e sa kojim se zlpopatim "crusader" :)
Ako se ne varam xmv, ti prikazuje eff/WN po ovako nečemu.
Ti igraš samo tier 5, imaš prosečno 9/10 (penetracija na 7) hitaca i imaš dmg ~750-800 (1 hitac ~110 dmg), sa druge strane igraš tier 9/10 i imaš prosečno 9/10 (penetracija 7) hitaca i dmg ~2500 (1 hitac ~350 dmg). Ta dva igrača su ista po eff/WN, iako sa ovim praviš 3x veći dmg.
Imaš ti igrače što tier 8-10 nisu ni videli pa im je stat kod XVM sav plav i ljubičast. A ti cepaš tier 10 i praviš 3-4x veći dmg od njih pa si crven. Jbg gleda se prosečan dmg i prosečan tier igrača.
Što se tiče vrednosti za pobedu u XVM, to je čista glupost i to sam isključio. Jednostavno pogledaš igrače i znaš na čemu si. Uglavnom su svi igrači 400-600 + par pojedinaca sa preko 1000-1200. Ko ima više pojedinaca koji imaju preko 1000-1200 eff/wn taj tim pobeđuju. Ne može tim koji ima 1-2 takva pojedinca da dobije tim što ima 5-6-7 takvih igrača. Može ali je mala šansa, kao da će Arsenal da prođe Bajern.
edit
Pada ti stat jer igraš ispod prosečno sa tim malim tenkom. Pre koji dan sam uzeo da dignem stat na KV1 (imao sam 47% sada sam na 50%). Prva pogiblje i lost game tek u 6. partiji. Svaka partija preko 1000 dmg + 2-3 killa (upijeno u svakoj min 1000 dmg, mada kontam da ovo ne ide u stat). Po onom ingame statu posle 10 partija sa KV1 sam bio ~2300 eff/WN sa značkom M. Ceo generalni stat mi je za malo porastao...
virtuoz pavle
15.1.2014, 14:20
evo jednog neverovatnog meca, 8 killova, ostao sam protiv njih 8 i pobedio (KV-1).
http://wotreplays.com/site/537974#self
OBJAVA
Ako neka ekipica koja ucestvuje na ovim turnirima ima potrebu za igracem bilo bi lepo da me pozove jer mi je random vec dosadio :D
ljudi, probajte i videcete kako vam statistika pada... samo jedan dan, ne mora 10!
i to ne morate bas OP tenkove tipa murder, evo uzmite ovo moje sr..e sa kojim se zlpopatim "crusader" :)
Probao sam... tamo negde oktobar, novembar, nakon što su bile one misije za premium ako ubiješ 30 protivnika sa određenim t5 tenkom sam odlučio da hoću da otključam bukvalno svako vozilo do t6. Igrao sam skoro mesec dana, svaki dan po 5-6 partija sa tim malim tenkićima i WN nije opao, ali je stagnirao. Kad igram sa jačim tenkovima možda dobijem 2 poena na mesec dana.
Ukupan procenat šanse za pobedu u XVM-u je nebitan jer ne uzima u obzir tenkove u kome se nalaze igrači. Pa se desi da dobijem tri unicuma u skautima u t9 borbi sa ostatkom tima šalabajzera, pa to nabije šanse za pobedu do 70% i naravno na kraju izgubiš jer skauti ne mogu da izvuku partiju.
Arcibalde
15.1.2014, 14:37
Samo sto se najvise vremena provodi igrajuci t7, t8 i t9 tenkove.
Vidi mene: Mardera ne racunam jer sam isao na obe nemacke TD grane pa sa njime imam vise borbi nego sto bi trebalo (tj. da sam isao na jednu granu):
T4-Marder II = 38 borbi
T5-Pz.Sfl.IVc = 53 borbe
T6-Nashron = 54 borbe
T7-Pz.Sfl.V = 145 borbi
T8-Rhm. Borsig = 264 borbi
T9-WT = 277 borbi
Neka imas jos po 20 borbi u svakom tier-u od 1 do 3 to znaci da imas ukupno low tier borbi 205 dok ovih jacih imas 686. Po tebi ovih 205 borbi ima veci uticaj nego ovih 686 borbi?
Da, neki tenkovi su bas *****e za igranje ali ako ides i grindas normalno high tier tenkovi imace drasticno veci uticaj na WN6/7/8 nego ti low tier tenkovi.
Ono sto hocu da kazem je da ako low tier igras samo dok grindas ne mogu ti uticati na statistiku vise nego high tier.
Koji ti je ingame nick? srleb?
Ako jeste pa ti si najvise vremena proveo u high tier bitkama.
http://www.noobmeter.com/player/eu/srleb/500648811/
edit: Poenta svega je da WN pokazuje ko je kakav igrac, losa statistika los igrac dobra statistika dobar igrac. Da mozda ce te neki tenk malo srozati ili stagnirati ali neces ga igrati u xxxx partija pa da to ima nekog znacajnijeg uticaja.
Koji ti je ingame nick? srleb?
Ako jeste pa ti si najvise vremena proveo u high tier bitkama.
http://www.noobmeter.com/player/eu/srleb/500648811/
jeste, u zadnje vreme 90% igram sa ISU152 jer je zlo!
edit:
koji top si koristio na T8-Rhm. Borsig?
Arcibalde
15.1.2014, 14:52
koji top si koristio na T8-Rhm. Borsig?
Iskljucivo 128ca. :D
Isu? OBJ 704 je zlo. U prvih 50 partija imao sam prosek od 3.5k dmg-a al sam se posle srozo na 3.1k dmg-a... Mada meni je 704 lego ko budali samar :kreza:
lose ti je islo sa 150?
meni se cini da 128ca vrlo cesto dinguje!?
e da, i desi se da zrno vrlo cesto na vecim daljinama "propadne" i padne ispred tenka...
edit:
sa objectom, ja pa vrlo slabo... samo skidam zvezdice! busi me ko kako stigne! mozda se malo osilim nakon ISU, ali...
Arcibalde
15.1.2014, 15:01
lose ti je islo sa 150?
meni se cini da 128ca vrlo cesto dinguje!?
150 dugo puni, mala penetracija, shell leti jaaako sporo, ima luk ko arty maltene, neprecizan. Isprobavao sam oba topa al mi je 128ca zaradila nagradu od 3k zlata i najveci dobijeni exp ikada, pa sam ostao na kraju na njoj. Sa t9, onim WT-om sam furao 150, prvu i to iskljucivo samo gold municija sve dok nisam izgrindo onu JT 128-cu. Na njemu mi je Borisova 128-ca pokazivala neke cudne znakove akutnog dingavitisa svega i svacega, ko drugi top da je. Ono sto je Boris sa istim tim topom otvarao bez problema WT je dingovo ko blesav, zato sam batalio taj top i namontiro 150-ku. Onu drugu 150-ku nisam ni otkljucao. A kada sam izgrindo jacu 128-cu onu JT-u, preporod. Ko laserom da gadjas.:D
tenk koji je kupljen na popustu, kada se prodaje posle popusta, koja mu je cena? pola od prave cene ili pola od cene koju si platio?
Serbandsteel
15.1.2014, 15:24
Free exp se ne pravi u enormnim kolicinama pa makar samo igrao prem tenkove po ceo dan. Odnosno ne pravi ga dovoljno da bi mogao da skoci na t7-t8 i fulla ga odma i onda dok izgrinda t10 sakupi dovoljno free expa za novi t7-t8 u fullu. Ljudi su koristili, mardera II, t1 tenkice, onog americkog td pre t49 a onda i sam t49 itd. upravo za budzenje statistike. Prosecan dmg po partiji povezan je prosecnim tierom kojim igras. Pa ti ljudi sto prave te formule znaju sta je koji tenk u mogucnosti da uradi, niko ne ocekuje 2k prosecnog dmg-a sa t3 tenkom. Sem toga u tim bitkama niskog nivoa igraju pocetnici tako da je nekom iskusnom lako da ih pobedi ili napravi puno kill-ova.
Osim toga, ti gledas svog jednog prijatelja a ja promatram kako borbe teku u zadnjih ~2000 meceva. Mislim da je moj uzorak malo veci od tvog. Naravno video sam ja i uber igrace koji zaginu relativno brzo ali nikada nisam video da dobar igrac radi nesto sto sam vidjao da losi igraci rade, ne uvek naravno, ali se nadje neki crvendac koji zapuca preko sred polja, na primer.
Iz sopstvenog iskustva ako je u mom timu top 5 igraca drasticno losije od protivnickih top 5 igraca u vecini slucajeva gubimo. Samo ovo mi je dovoljan pokazatelj da WN6/7/8 pokazuje koliko ko dobo/lose igra u 90% slucajeva.
edit: E da pogledaj igraca tatabrada i vidi sta covek radi sa lowtier TD-om Marderom :D
Ja sa Jagtigrom 8,8 pravim free exp kad iskljucim da mi posadu ne unapredjuje ide po 1000 po borbi prosek skoro(naravno premium tako da bukvalno ko zna da igra sam tenkicem premijumom 8 tiera moze za 400 borbi uzeti skoro tiera 10.Ne bi se slozio sa ovim sto si rekao da se free exp pravi malo,jer to stvarno nije tako.
tenk koji je kupljen na popustu, kada se prodaje posle popusta, koja mu je cena? pola od prave cene ili pola od cene koju si platio?
od prave cene
Arcibalde
15.1.2014, 15:27
Pola od trenutne cene, uvek je tako.
Ja sa Jagtigrom 8,8 pravim free exp kad iskljucim da mi posadu ne unapredjuje ide po 1000 po borbi prosek skoro(naravno premium tako da bukvalno ko zna da igra sam tenkicem premijumom 8 tiera moze za 400 borbi uzeti skoro tiera 10.Ne bi se slozio sa ovim sto si rekao da se free exp pravi malo,jer to stvarno nije tako.
To sto ti pravis nije free exp vec exp na tom vozilu koji mozes da prebacis u freeexp konverzijom za zlato. A free expa se dobija 5% od expa dobijenog u bitci.
Novi sovjetski t2 premium tenk :kreza:
http://ftr.wot-news.com/wp-content/uploads/2014/01/germany-Agrimotor.png
MaxMadneSS
15.1.2014, 16:24
OBJAVA
Ako neka ekipica koja ucestvuje na ovim turnirima ima potrebu za igracem bilo bi lepo da me pozove jer mi je random vec dosadio :D
Trebaju ti bar 3-4 desetke da bi usao u solidnu ekipu. Ako nemas, samo cepaj random i ne gledaj nazad :D
Trebaju ti bar 3-4 desetke da bi usao u solidnu ekipu. Ako nemas, samo cepaj random i ne gledaj nazad :D
Ma imaju ovi turnircici tipa 7 tier pet u timu.... al nece niko
http://worldoftanks.com/en/news/tournaments/weekend-warfare-3/
PlazmaKeksWoT
15.1.2014, 17:59
Hmmm, pazi ovo:
Indikator reload-a neprijateljskih tenkova.
DL LINK (http://d2.wow-clear.ru/indikator-perezaryadki-protivnikov-na-minikarte.7z)
Web Link (http://wow-clear.ru/mini-karty/12047-indikator-perezaryadki-protivnikov-na-minikarte.html)
darkowozzd
15.1.2014, 18:33
Hmmm, pazi ovo:
Indikator reload-a neprijateljskih tenkova.
DL LINK (http://d2.wow-clear.ru/indikator-perezaryadki-protivnikov-na-minikarte.7z)
Web Link (http://wow-clear.ru/mini-karty/12047-indikator-perezaryadki-protivnikov-na-minikarte.html)
ohoho.. moze mozee... divno ima da se ukombinuje sa xvm :D
EDIT: I radi :D i ovaj izgleda zanimljivo.. ako vam se ikada desi da slucajno okinete.. http://wow-clear.ru/mody-dlya-world-of-tanks/12038-safeshot-otklyuchenie-sluchajnoj-strelby-po-trupam-i-soyuznikam.html meni se desilo par puta :D
@Plazma
To već ima slično sa onim Received Damage Indicatorom, kad te pogodi/dinguje granata, pored vrste granate piše i reload protivnika koji te je gađao.
darkowozzd
15.1.2014, 18:56
@Plazma
To već ima slično sa onim Received Damage Indicatorom, kad te pogodi/dinguje granata, pored vrste granate piše i reload protivnika koji te je gađao.
istina.. ali od viska glava ne boli :D
MaxMadneSS
15.1.2014, 19:01
ako vam se ikada desi da slucajno okinete.. http://wow-clear.ru/mody-dlya-world-of-tanks/12038-safeshot-otklyuchenie-sluchajnoj-strelby-po-trupam-i-soyuznikam.html meni se desilo par puta :D
Odlican mod.
Igramo platoon ja i kolege iz klana i sad nas dvojica uzimamo tier 7 tenkove a ovaj sto je pozvao u platoon uze tier 8 destroyera i poce partiju odma i sad je on nas kao zeznuo jer je partija bila tier 10. Medjutim on genijalac ima taj mod i ja kazem saigracu da ga ubijemo odma na pocetku jer on naravno ne moze da puca u nas. I tako je i bilo :rofl:, nije nam napravio ni jedan dmg a poginuo je odma:rofl:
http://worldoftanks.eu/en/news/44/rest-month-missions/
Pocinje od sutra, treba obratiti paznju na prvu misiju i na zadnju a zadnja je samo za team battle gde je potrebno 15 pobeda da se postigne.
U proseku ako se odrade prva i zadnja dobija se 550k kredita sto i nije tako lose plus pride sto ovako igrate i zaradite... za 15 dana koliko ovo traje moze da se uzme 8.250.000 sto naravno nije za baciti, pod uslovom da svaki dan zavrsite 1 i 4 misiju.
darkowozzd
15.1.2014, 19:30
http://worldoftanks.eu/en/news/44/rest-month-missions/
Pocinje od sutra, treba obratiti paznju na prvu misiju i na zadnju a zadnja je samo za team battle gde je potrebno 15 pobeda da se postigne.
U proseku ako se odrade prva i zadnja dobija se 550k kredita sto i nije tako lose plus pride sto ovako igrate i zaradite... za 15 dana koliko ovo traje moze da se uzme 8.250.000 sto naravno nije za baciti, pod uslovom da svaki dan zavrsite 1 i 4 misiju.
moze... meni super.. bas mi trebaju pare...
Odlican mod. Medjutim on genijalac ima taj mod i ja kazem saigracu da ga ubijemo odma na pocetku jer on naravno ne moze da puca u nas. I tako je i bilo :rofl:, nije nam napravio ni jedan dmg a poginuo je odma:rofl:
ne skidam ovo.. ko zna kakvih jos vrsta siemki ima... treba to ubiti :D
te pare može da skupi neko ko ima vremena da odigra 50-60 partija dnevno
darkowozzd
15.1.2014, 19:45
taj sam :D vredece do kraja meseca :D
Jeste moze ali pored toga sto ne bih uzeli i ovo kada je vec tu i moze da se uzme a nije tesko? I ona u jednom danu mesto 550k uzmes 1.100.000 a mozda i vise sve zavisi kako te krenu partije!!!
PlazmaKeksWoT
15.1.2014, 19:59
@Plazma
Pa ja sam mator covek, kako mislis da pratim sve to:D
Od ovoga me malo manje boli moj alchajmer.
Eee pa ovo ce biti veliki problem. ajde ubiti 30 komada to je vec bilo al se dobijalo 250 ili 300k a sad samo pola, ali pobediti 15 u timu ... TO CE BITI NEMOGUCA MISIJA !!!
Kad je pre neki mesec bilo 10 pobeda jedva sam uspevao. Prvo sat vremena trazim tim da valja a posle aj ti sakupi te pobede.
To zajedno uzeti je tesko !!! Jedino ako se igra od jutra do mraka...
PS ove skrtice nisu dali nijednu misiju za dan premiuma....
darkowozzd
15.1.2014, 20:05
Eee pa ovo ce biti veliki problem. ajde ubiti 30 komada to je vec bilo al se dobijalo 250 ili 300k a sad samo pola, ali pobediti 15 u timu ... TO CE BITI NEMOGUCA MISIJA !!!
Kad je pre neki mesec bilo 10 pobeda jedva sam uspevao. Prvo sat vremena trazim tim da valja a posle aj ti sakupi te pobede.
a kad bi smo se nas nekoliko u klanu udruzili i uradili mozda bi i bilo :D
B.Buva[P-M-K]
15.1.2014, 20:12
NE slazem se sa tobom.Prvih 5k partija sam igrao na kanti od kompa,sa max 15-16 FPS i uz ping 110 pa navise,sada imam malo bolji komp i net,pa i igram bolje tako da su to gluposti sa WN-om i slicnim stvarima.Koristim XVM ali samo da vidim ko koliki br partija ima a vidis posle 2 min ko je kakav igrac...
Bas naprotiv ovo ce biti maciji kasalj, jer za prvih deset ubijenih dobijas 50k onda za dvadeset dobijas 100k i za ubijenih trideset dobijas 150k... a sto se tice igranja u timskim partijama nije nemoguca misija nego samo dobro organizovana ekipa da krene da igra tamo negde oko 18h i za sat dva maximalno se zavrsava misija.
Arcibalde
15.1.2014, 20:32
;1838162']NE slazem se sa tobom.Prvih 5k partija sam igrao na kanti od kompa,sa max 15-16 FPS i uz ping 110 pa navise,sada imam malo bolji komp i net,pa i igram bolje tako da su to gluposti sa WN-om i slicnim stvarima.Koristim XVM ali samo da vidim ko koliki br partija ima a vidis posle 2 min ko je kakav igrac...
Okej, sam ja svoje misljenje baziram na nekih ~2000 bitaka a ti baziras na jednoj osobi.
B.Buva[P-M-K]
15.1.2014, 22:16
Okej, sam ja svoje misljenje baziram na nekih ~2000 bitaka a ti baziras na jednoj osobi.
Samo kazem da to ne mora nista da znaci,Imao danas partiju,po XVM-u win chance 15% i nakraju je dobili jos jedan igrac i ja,jer smo odbranili flank sami i posle ocistili ostale...obojica po 49% po XVM 2-ca iz tima,platoon sa po 52% i 53% zaleteli se kao muve i zaginuli...WoT je cudo! :D
Hmmm... pa jesi li ti čitao raspravu ovde. Niko ne pominje Winrate kao neko merilo, nego WN rejting. Takođe, global win chance je pokazatelj šupalj k`o đevđir iz razloga koje sam ranije naveo (nema uticaja tenk u kome se igrač nalazi, što je veoma bitna stavka).
Shlaymara
15.1.2014, 23:20
Je l se veceras nekome desilo da mu tenk jednostavno krene napred sam od sebe? Kao da je lag, ali ostalim ne laguje pa te odvale. U tri partije dva puta mi se desilo :|
MaxMadneSS
15.1.2014, 23:25
Je l se veceras nekome desilo da mu tenk jednostavno krene napred sam od sebe? Kao da je lag, ali ostalim ne laguje pa te odvale. U tri partije dva puta mi se desilo :|
Konstantno mi se to desava, ili odjednom tenk zapamti jednu kontrolu i vrti se u krug 2 minuta ili napred i ne mogu da ga zaustavim. I sve to dok je ostalim sve uradu, nemaju lag ...
I meni se sad desillo u dve uzastopne partije sa IS3.
U prvoj sam i poginuo dok sam tako plesao (vrteo se u krug), dok u drugoj sam srecom bio malo izvan glavnog dela borbe pa sam nastavio normalno.
darkowozzd
15.1.2014, 23:43
i neki iz klana su sad imali isti problem.. ja nisam.,..
PlazmaKeksWoT
15.1.2014, 23:46
Works as intended...
;1838215']Samo kazem da to ne mora nista da znaci,Imao danas partiju,po XVM-u win chance 15% i nakraju je dobili jos jedan igrac i ja,jer smo odbranili flank sami i posle ocistili ostale...obojica po 49% po XVM 2-ca iz tima,platoon sa po 52% i 53% zaleteli se kao muve i zaginuli...WoT je cudo! :D
U principu ono sto je Decoy rekao, niko ovde ne spominje win chance, meni je to cak i iskljuceno. I ponovo uzimas jedan primer kao nesto sto se uvek desava. Ono sto sam ja pokusavao da objasnim je da sam igrajuci preko 2000 bitaka sa XVM-om primetio da u 90% slucajeva tim koji ima vise kvalitetnijih igraca u top tieru pobedjuje. Na osnovu ove opservacije dosao sam do zakljucka da igraci sa boljim WN-om igraju bolje. Bolje u kontekstu omogucavaju svom timu da pobedi protivnika.
Konstantno mi se to desava, ili odjednom tenk zapamti jednu kontrolu i vrti se u krug 2 minuta ili napred i ne mogu da ga zaustavim. I sve to dok je ostalim sve uradu, nemaju lag ...
U prvoj sam i poginuo dok sam tako plesao (vrteo se u krug), dok u drugoj sam srecom bio malo izvan glavnog dela borbe pa sam nastavio normalno.
i neki iz klana su sad imali isti problem.. ja nisam.,..
baguje vam bot :D
darkowozzd
16.1.2014, 9:38
baguje vam bot :D
a mozda svi imate istog provajdera kojem je zabagovalo nesto? :D
U principu ono sto je Decoy rekao, niko ovde ne spominje win chance, meni je to cak i iskljuceno. I ponovo uzimas jedan primer kao nesto sto se uvek desava. Ono sto sam ja pokusavao da objasnim je da sam igrajuci preko 2000 bitaka sa XVM-om primetio da u 90% slucajeva tim koji ima vise kvalitetnijih igraca u top tieru pobedjuje. Na osnovu ove opservacije dosao sam do zakljucka da igraci sa boljim WN-om igraju bolje. Bolje u kontekstu omogucavaju svom timu da pobedi protivnika.
Upravo to!
Mozete vi da filozofirate i pricate kako ste pobedili sa 20% sanse, vecinu partija dobija tim sa boljim igracima.
Naravno da se desi i da bolji tim izgubi, isto tako se desi npr u fudbalu da Osasuna pobedi Real, ali od 10 medjusobnih utakmica Real ce da pobedi 8, ali te 2 ce se prepricavati i govoriti medju igracima Osasune vidis kako mozemo da pobedimo, ne znace nista bolji igraci, a realnost je sasvim druga. E tako i vi ovde. Nema neko slucajno 60% win rate a neko 40%.
lupis enter napises bilo sta opet enter i trbalo bi da resi bagovanje :icon_stud
darkowozzd
16.1.2014, 14:02
evo ga.. 30 killova za 24 bitke.. trebalo mi je 3 ipo sata :D sa pauzicama :D neznam dal da se upustam u timske uopste :kreza:
ASAP za 8.11, T10 TD-ovi dobijaju nerf alpha damagea, a buff RoF-a. Nisam mislio da to ide u ovom patchu, prilično su me iznenadili
sD2jHxZ1v5k
darkowozzd
16.1.2014, 15:33
Nisam mislio da to ne ide u ovom patchu, prilično su me iznenadili
nisi srocio ovo kako treba...
moje misljenje je da mi je jedino nova mapa zanimljiva u sledecem patchu :D
nisi srocio ovo kako treba...
Fix`d
Ovo je samo filer patch, ne mogu da stignu da urade sve za 9.0 pa da ne bude prevelika praznina između dve zakrpe uleće 8.11.
Da li se neko seća kako se zove mod što povećava font kod misija. Oćoraviću uz igru. Bio sam na plazminom blogu izvrteo sam min 10 strana nisam našao. Znam da je u 8,9 bilo verovatno onda ima i za ovaj 8,10.
PlazmaKeksWoT
16.1.2014, 16:55
- BigWorld change in 8.11 will mean the mods will stop working
:mad::mad::mad:
A obicno su radili nakon svakog updejta...
pre sat ipo odradio i kilove i timske i ukupno dobar milion
evo ga.. 30 killova za 24 bitke.. trebalo mi je 3 ipo sata :D sa pauzicama :D neznam dal da se upustam u timske uopste :kreza:
Puno si izgubio vremna za 30 kilova, konatam da sada svi jure kilove i da kradu sto je vise moguce ali nadjes neki tenk sa kojim ti ide odlicno i sa njime picis samo i ako treba i ti krades kilove jer samo tako ces ispuniti svaki dan misiju bez nekog veceg nerviranja. A ovo za 250k sto da ne, nadjes dobru ekipu i pikate... nije misija ko zna kakav problem pa da sada se premisljate samo treba da pobedite :dzavo:.
Inace ja cu 30 kilova da jurim sa Obj 704 jer cini mi se da cu sa njime najlakse da to zavrsim.
29 kilova sa kv-1, u jednoj partiji 8
Double Experience for every Victory*
Ready for a major boost in progress? Enjoy double XP income in every victorious battle!
*This bonus will apply to any vehicle once it has achieved its First Victory of the Day and will only be awarded to the top ten players on the winning team (in terms of basic XP gained), and it will be available from Sunday 19thJanuary 06:10 until Monday 20th January 06:00 CET (GMT+1)http://worldoftanks.eu/en/news/44/slow-steady-special/
Budite u pripravnosti!!!
darkowozzd
16.1.2014, 19:02
Puno si izgubio vremna za 30 kilova, konatam da sada svi jure kilove i da kradu sto je vise moguce ali nadjes neki tenk sa kojim ti ide odlicno i sa njime picis samo i ako treba i ti krades kilove jer samo tako ces ispuniti svaki dan misiju bez nekog veceg nerviranja..
churchill 3 : reload 1.93,povlascen MM,dmg 70.. i queue pun japanaca bez armora :kreza: jel mislis da moze lakse od ovoga :D i 3 ipo sata su sa pauzama.. malo youtube malo tenkovi pa opet yt i tako :D i da... posto danas igram ceo dan i tako cu do kraja raspusta u ponedeljak.. daleko mi bolje dodje ova misija sto daje 50k za 5 pobeda , danas sam je pokupio 5 puta. , jos ni timske igro nisam , a vec sam profitirao milionce :D
http://worldoftanks.eu/en/news/44/slow-steady-special/
Budite u pripravnosti!!!
Eee znaci u nedelju jurim zadnji top na E75 :D
darkowozzd
16.1.2014, 19:11
Budite u pripravnosti!!!
jadni njihovi serveri u nedelju.. zadnji dan raspusta + dupli xp :a_whistli
Cavic_Bronx
16.1.2014, 19:19
I ja za Lorr i Tiger II.. xD
A ja kako znam i umem do nedelje moram da zavrsim AT15 i T-44 i da kupim sledece tenkove da ih izgrindam dok je taj specijal tacnije da ih nabudzim da budu u full-u.
Mislim ima tu jos tenkova (T28, T28 Prot, Tigar 2,) koje cu pokusati ako nista drugo bar da ih pozavrsavam a onda polako grind love pa kada stignem ih kupim pa polako ih budziti.
Edit:
Onu misiju gde treba da budete medju prvima po napravljenoj steti i gde treba da pobedite 5 random partija mozete da radite koliko hocete puta svaki put kada zavrsite seriju od 5 pobeda i budete medju prvima po nanetoj steti svaki put dobijate 50k kredita.
MaxMadneSS
16.1.2014, 21:01
Sta je ovo danas. Ne moze da izgubi Panther 2 znaci vadim partije iz mrtvih. Mnogo je dobro krenulo mora jedna pauza sat vremena sad :D
darkowozzd
16.1.2014, 21:44
kada zavrsite seriju od 5 pobeda i budete medju prvima po nanetoj steti svaki put dobijate 50k kredita.
treba da budemo u prvih 10 sa xp-om.. ne dmg..
odnosno samo da nismo afk
B.Buva[P-M-K]
16.1.2014, 23:06
Ne znam,poslednjih mesec dana dobijam sam kretene u timu,tako da samo poskidam zvezdice i bezim dok ne polomim nesto...Btw,ja mislio da mi koci tastatura kad se tenk tako zabaguje,zamalo da je slomim :P
PlazmaKeksWoT
17.1.2014, 0:20
Ove misije su extra ovaj put...
Bravo za WG :aplauz:
Hahahaha, (ovo se nadovezuje na pricu o XVM statistici i kakvih sve ima u randomu).
KV-5 eff rating 300... 3k. Koristi KV-5 kao skaut. Nisam izdrzao i pao je komentar u fazonu sta drugo ocekivati od 300.
Ovo je posle meca...
Od posle podneva do sada sam sve misjije zavrsio i u plusu sam 1.200.000
Victory!
Map: Ensk 1/16/2014 11:49:48 PM
Vehicle: 110
Exp: 1,680 Credits: 299,734
Victory!
Map: Highway 1/17/2014 1:00:24 AM
Vehicle: AMX AC mle. 48
Exp: 2,546 (x2 for the first victory each day) Credits: 130,582
Battle achievements: Spartan
Victory!
Map: Hidden Village 1/17/2014 1:56:14 AM
Vehicle: Indien-Panzer
Exp: 3,036 (x2 for the first victory each day) Credits: 239,174
Plus na sve to sam uzeo jos 150k na one misije gde treba da budes medju prvih 10 po exp-u i gde treba jos 5 pobeda, a da negovorim koliko se lepo zaradjuje u timskim borbama kada imas dobu ekipu. Naravno sve ovo je igrano u intervalima sa pauzom za veceru i gledanje nekog filma.
MaxMadneSS
17.1.2014, 4:21
Naravno sve ovo je igrano u intervalima sa pauzom za veceru i gledanje nekog filma.
Sta fali sto si igrao ceo dan "bez pauze"? Ne moras da se pravdas, nece te niko streljati :D
Sta fali sto si igrao ceo dan "bez pauze"? Ne moras da se pravdas, nece te niko streljati :D
Bar da jesam pa ni po jada bar bih skupio exp-a vise nego sto mi treba pa bih neke tenkove izgrindao do kraja ali nisam, i to sto sam juce igrao timske me je vec zadnji trap poceo boleti od sedenja i igranja ali sam hteo da budem fer prema ljudima koju su meni omogucili da uzmem 15 pobeda u timskim da se revansiram tako sto cu ja pomoci sada ostalima koji su se kasnije prikljucivali da uzmu tih 15 pobeda... tu smo zaseli pa sam onda pravio pauzu pa sam jurio kasnije kilove.
Ali zato danas je pao dogovor da se nadjemo ranije pa da pikamo timske pa se nadam da cu za to vreme igranja da zavrsim grindanje T28 Prot, AT 15 i T-44 (to je moja misija za danas) jer juce sam igrajuci sa 110-kom uzeo preko 25k exp-a na timskim igrama. Pa nesto kontam posto je ekipa odlicna da danas pozavrsavam ova tri pa sledeceg dana da krenem da forsiram Tigra 2 u timskim da istrazim E-75 ali sada opet slatka dilema sta pre kupiti? T30, E-75, Tortoise ili T-54, ja bih najradije hteo sve odjedared ali lova debelo kaska u zaostatku.
Hahahaha, (ovo se nadovezuje na pricu o XVM statistici i kakvih sve ima u randomu).
KV-5 eff rating 300... 3k. Koristi KV-5 kao skaut. Nisam izdrzao i pao je komentar u fazonu sta drugo ocekivati od 300.
Ovo je posle meca...
Hehehehehe, pa uvek igraci koji imaju katastrofa statistiku govore kako je statistika *****e :kreza: Sto je i logicno :D
darkowozzd
17.1.2014, 10:38
da vas pitam ja.. koje tenkove od tier 9 mislite da treba zadrzati u garazi(ako neki uopste i treba) posto znam za neke ostale tirove... tipa: is3,kv1,hellcat,kv1s..mozda stug..pa cak i 13 90 ,neke planiram da kupim opet... jel ste zadrzali neki tier 9 u garazi? :icon_stud
Ne trebaju ti devetke ničemu, ne mogu u timske, nisu za company... Ja sam prvo čuvao sve devetke, pa sam posle skontao da mi samo pare tu leže bezveze.
darkowozzd
17.1.2014, 11:53
Ne trebaju ti devetke ničemu, ne mogu u timske, nisu za company... Ja sam prvo čuvao sve devetke, pa sam posle skontao da mi samo pare tu leže bezveze.
to sam i ja mislio pa reko bolje da pitam... :dedica::kreza:
Ja verujem da cu T95 TD zadrzati i posto istrazim sledeci, cisto radi sprdnje. Ostalo sam prodavao da kupim desetke.
Ja verujem da cu T95 TD zadrzati i posto istrazim sledeci, cisto radi sprdnje. Ostalo sam prodavao da kupim desetke.
Nije više zabavan kao što je nekada bio, retko je top tier, naučili ljudi gde da se gađa, tu je gold ammo koji je dostupan svakome za srebro...
Cavic_Bronx
17.1.2014, 13:06
Ove misije su extra ovaj put...
Bravo za WG :aplauz:
Ovo je posle meca...
Jesi uzeo broj na kraju..? :D
PlazmaKeksWoT
17.1.2014, 14:03
Jesi uzeo broj na kraju..? :D
Jel znas onaj vic o tri "ljubitelja" dece ?
Punch line: Pa ljudi, pa to nije interesantno, to vec hoda...
Mada bila bi fora da je ubacim u klan i igram platoon sa njom cisto zbog skupljanja snimaka za YT.:D
miša topola
17.1.2014, 15:42
http://www.dodaj.rs/t/5/so/WSYArjD/shot603.jpg (http://www.dodaj.rs/?5/so/WSYArjD/shot603.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/39/YD/1W9XC0oY/shot604.jpg (http://www.dodaj.rs/?39/YD/1W9XC0oY/shot604.jpg)
Odličan medium! :dedica:
da vas pitam ja.. koje tenkove od tier 9 mislite da treba zadrzati u garazi(ako neki uopste i treba) posto znam za neke ostale tirove... tipa: is3,kv1,hellcat,kv1s..mozda stug..pa cak i 13 90 ,neke planiram da kupim opet... jel ste zadrzali neki tier 9 u garazi? :icon_stud
Ostavi T-54 obavezno! :boxing:
darkowozzd
17.1.2014, 16:02
Ostavi T-54 obavezno! :boxing:
na ruske mediume nisam ni mislio da idem.,.. bar dok ne nabavim.. neke tri desetke :D
Nije više zabavan kao što je nekada bio, retko je top tier, naučili ljudi gde da se gađa, tu je gold ammo koji je dostupan svakome za srebro...
Ja sam ga skoro iztrazio i kupio, ne znam za ranije, ali meni je i sad jedan od jacih.
Zar je taj tenk ikada bio zabavan? :)
Ja sam ga skoro iztrazio i kupio, ne znam za ranije, ali meni je i sad jedan od jacih.
Jacih smaraca? Mozda i najjaci. :)
Oprostite mi i dalje kada neko spomene t95 u dobrom kontekstu meni pozli malko. :) No, dobro, ima nas raznih kampera i obozavalaca igre, stao sam u zbun i ne mrdam celu partiju, pa nazivam ostale noobovi sto ginu i sto gubimo partiju za partijom.
Sto je jedan pametan igrac rekao ''koji ces mi k.urac u partiji i tvojih 2000-3000 damagea napravljenih na kraju kada te nije bilo kada se odlucivalo'', a tako ti je sa t95 u 80% slucaja, nigde ne mozes sa svojih 12km/h. No opet ponavljam, ne zamerite, ima nas raznih stilova igre i shvatanja ove igre.
Arcibalde
17.1.2014, 18:27
Hahaha s vremena na vreme uzmem t95, kao ocu da izgrindam E3 al ta jedna partija mi je dovoljna da ga zabatalim ponovo na sledecih nekoliko meseci. 12kmh je uuuuuuzasno spooorooooooooooo cak i sada kada nema po 5 artija sa svake strane. Kako su ljudi izdrzali da izgrindaju E3 sa tim uzasom meni stvarno nije jasno.
Cavic_Bronx
17.1.2014, 18:47
Jel znas onaj vic o tri "ljubitelja" dece ?
Punch line: Pa ljudi, pa to nije interesantno, to vec hoda...
Mada bila bi fora da je ubacim u klan i igram platoon sa njom cisto zbog skupljanja snimaka za YT.:D
Bilo bi jako da je ubacis u klan... :n_klanja:
Javi sta god da uradis.. :D
darkowozzd
17.1.2014, 18:50
Hahaha s vremena na vreme uzmem t95, kao ocu da izgrindam E3 al ta jedna partija mi je dovoljna da ga zabatalim ponovo na sledecih nekoliko meseci. 12kmh je uuuuuuzasno spooorooooooooooo cak i sada kada nema po 5 artija sa svake strane. Kako su ljudi izdrzali da izgrindaju E3 sa tim uzasom meni stvarno nije jasno.
a ti igraj platoon sa jos nekom devetkom i zamoli da te pogura.. :D
To ti pricam! :)
Moja prva linija, moj prvi grind mocni t95!
Gledao klipove, citao forum, neko ga hvalio i ja se primio! I bilo je ''Pa sto jarane to uradi''!
Znas kada sam otkljucao e3?
Kad sam u garazi vec imao is4, is7, e5, t57, e50m, e100!
Mrzelo me igrati sa njim i kada je x5 bilo, ne dao bog ikome. :)
Kako su ljudi izdrzali da izgrindaju E3 sa tim uzasom meni stvarno nije jasno.
QUoDaCH1MJM
Realno najlakši t9 grind, nisam ni osetio dok sam grindao za E3 čim su se pojavile TD desetke. Tada još nije bilo premium municije za kredite čini mi se...
Cavic_Bronx
17.1.2014, 21:34
Kad ne napravis neki zavidni dmg (oko 800 sto je smesno), ali zato napravis 5k spot dmg, rezultat je sledeci... :D
Nisam ponosan (moze to daleko bolje), ali konacno malo da me krene sa ovim autobusom... :D Nisam morao da poginem, ali sam se bas bio zaleteo sa malo hp...
Arcibalde
17.1.2014, 21:39
Realno najlakši t9 grind, nisam ni osetio dok sam grindao za E3 čim su se pojavile TD desetke. Tada još nije bilo premium municije za kredite čini mi se...
Ti si saradnik SK, vanzemaljac, prema tome ne racunas se. :D
darkowozzd
17.1.2014, 21:51
jel postoji neko mesto napred na t95 da moze da se probije?
- danas 15 pobeda u timskim borbama iz 43 meča, neverovatno, profit je bio 596k (premium nalog) ali džaba ga bilo
- ovim borbama dominiraju timovi sastavljeni od klanova, dobijaju čak i timove sastavljene od pojedinačno boljih igrača
- ne znam, moguće je da uvežbavaju taktike za svaku mapu
- nije ova opcija za moje nerve :D
MaxMadneSS
17.1.2014, 23:15
- ovim borbama dominiraju timovi sastavljeni od klanova, dobijaju čak i timove sastavljene od pojedinačno boljih igrača
Pa naravno, sta si ocekivao :)
Toliko smo uvezbali taktike do sada da nam ne treba teamspeak uopste ...
Arcibalde
17.1.2014, 23:15
jel postoji neko mesto napred na t95 da moze da se probije?
Ispod topa-donja ploca, i komandirov otvor gore.
darkowozzd
18.1.2014, 0:02
i da... jos nesto... koji top,na kom tenku, ima najveci pen. sa AP ili gold ap zrnom?
nego, sta mislite da li ce se menjati podesavanja za grafiku kako budu dolazili patchevi? voleo bi da vidim posebna podesavanja za grafiku tenka a posebna za okolinu :D
i da... jos nesto... koji top,na kom tenku, ima najveci pen. sa AP ili gold ap zrnom?
Pa obj 268 ima AP pen od 303mm (mislim da je to najvise) i gold od 450mm... A zar ti nije lakse da uzmes i pogledas sam?
268-ica dobija nerf penetracije u 8.11 ;)
268-ica dobija nerf penetracije u 8.11 ;)
Samo za tozla AP ostaje normalan :kreza:
darkowozzd
18.1.2014, 1:05
A zar ti nije lakse da uzmes i pogledas sam?
ko ce da gleda pen od svakog tier 10 kad vec mogu da pitam ovde :D
Ima li ko iskustva sa japanksim STB-1 stigao sam do tier 7 (Chi-Ri) i pomalo sam razocaran sa njim jer me vecunu baca sa tier 9 tenkovima gde on nema sanse da ista uradi sa 155 penetracijom :)
Tek posle ovog mi se svidja izgled Japanskih tenkova...
miša topola
18.1.2014, 1:42
- danas 15 pobeda u timskim borbama iz 43 meča, neverovatno, profit je bio 596k (premium nalog) ali džaba ga bilo
- nije ova opcija za moje nerve :D
Zašto igraš team battle čoveče? Ja stavim sve iz tima na ignore list na jedan dan posle tri poraza :icon_stud
darkowozzd
18.1.2014, 9:27
ovo je dobro jel da ? :to_care:
http://www.dodaj.rs/f/p/fc/2eijTomi/capture.jpg
Zašto igraš team battle čoveče? Ja stavim sve iz tima na ignore list na jedan dan posle tri poraza :icon_stud
zbog misije, 15 pobeda = 250k kredita, igrao sam timske i prošlog meseca ali samo do 3 pobede za egld
- 15 pobeda je stvarno preteran uslov, bolje da su stavili 5 pobeda 50k, 10 pobeda 100k i 15 pobeda 150k
- ovako moraš da se oteliš dok dođeš do tih pobeda
- a da tu je i čekanje da se oslobodi mesto u nekom od timova, pa te onda mm baci u trol ekipe sa t6 tenkovima ako se odlučiš za auto potragu
- doduše jednom se to desilo u moju korist, dobio sam tim sa još 2 t8 i 2 t3 ali je protivnički tim bio sastavljen od kv13, kv1 i ostalo t3 i t2 tenkovi, mapa je bila lakevill, samo sam pritisnuo w i krenuo kroz sredinu, ostatak tima je krenuo u grad, ubio sam 6 protivnika ostatak tima 1, konačno sam iskusio onaj osećaj moći koji su pre 2 godine imali igrači u t8-10 tenkovima koji su bili na vrhu liste protiv t5-t6 igrača na drugoj strani
Pa gde si ti video da se timske bitke igraju sa randomima tj. PUG-ovima, da iskoristim MMORPG terminologiju, posebno sad kad imaju misije vezane za njih.
ja ne znam o cemu pricate, timske malo sam malo sa ekipom. juce sa t1 uletim u ekipu dva tipa sa amx 50-100 i cetvorica jos iz drugog klana a i ova dva su iz bross klana i igrali su zbog mene jos 11 partija 9 zaredom pobede
ovo je dobro jel da ? :to_care:
http://www.dodaj.rs/f/p/fc/2eijTomi/capture.jpg
Pusti malo Čerčila malo da predahne :D
Ako igrate solo timske je najbolje igrati sa T1 (tier 1 usa). Nađete neki ozibljan tim (svi su iz istok klana) i sa njima cepate. Ni jedan ozbiljan tim neće krenuti da igra timske bez 2xT1. A to većina ljudi ne želi da igra. Kada su misije u vezi timskih samo T1 cepam :D
darkowozzd
18.1.2014, 15:18
Pusti malo Čerčila malo da predahne :D
pustio sam :D kupio sam is8 opet pa cu da ga grindam :D prebacio posadu iz cercila u njega... nemogu da verujem kolko je dobar cercil :D
Igram novu TD Nemačku liniju, krenuo sam od Tier 5 i oduševio me, pa me Nashorn smarao žestoko ali sam izdržao, a za ovaj Tier 7 Pz.Sfl. V tvrdim da je jedan od najgorih TD u igri. :n_klanja:
Arcibalde
18.1.2014, 17:43
Igram novu TD Nemačku liniju, krenuo sam od Tier 5 i oduševio me, pa me Nashorn smarao žestoko ali sam izdržao, a za ovaj Tier 7 Pz.Sfl. V tvrdim da je jedan od najgorih TD u igri. :n_klanja:
Tako je ali je onaj posle njega, gospodin Boris zlo :dzavo:
darkowozzd
18.1.2014, 19:04
Tako je ali je onaj posle njega, gospodin Boris zlo :dzavo:
ni devetka nije za podcenjivanje... vise puta me ona ubila nego osmica :nov_mad2:
Ali šta sada da radim, nemam Free XP, a nemam ni onaj drugi top. :(
darkowozzd
18.1.2014, 20:31
ostavi u garazi i igraj samo x2 ,ili pravi free xp ,ili se muci sa tim...
Arcibalde
18.1.2014, 20:47
Sada se mucis :p
Gotovo za danas !!! 30 kilova i fina zarada steta sto nemam premium... sa Su 122 44 a ni statistika nije losa a u banci je 4.2m:D
PS timske ne igram nisam lud :P
Ljudi,stalno mi blokira WoT kada ucitava mapu,mislim nece bas stalno,ali barem jedanput dvaput na sat igranja.
Kada blokira samo ctrl+alt+delete i iz task menadzera prekinem proces pa ponovo pokrenem.
Ima li tu pomoci,hvala!
PlazmaKeksWoT
19.1.2014, 0:52
Ljudi,stalno mi blokira WoT kada ucitava mapu,mislim nece bas stalno,ali barem jedanput dvaput na sat igranja.
Kada blokira samo ctrl+alt+delete i iz task menadzera prekinem proces pa ponovo pokrenem.
Ima li tu pomoci,hvala!
Cista reinstalacija...
Meni WoWp uvek tako reaguje nakon nekog updejta.
Jos jedan slucaj Works As Intended.
Takođe predlažem reinstalaciju igre...
Elem, nove medalje u 8.11 patchu
http://ftr.wot-news.com/wp-content/uploads/2014/01/Frz-99QXXpI.jpg
Main Caliber
“This award will be given to the player, that dealt the most damage of all the players in the battle. The player must deal damage that equals no less than 20 percent of the sum of the entire enemy team hitpoints and no less than 1000 damage. If more players meet the requirements, the award will be given to the player with most raw XP in the battle.”
http://ftr.wot-news.com/wp-content/uploads/2014/01/HTzj7yDcvto.jpg
Tanker - Sniper
“This award will be given to the player, that dealt the most damage at distance of no less than 300 meters. At least 1000 damage must be dealt this way and the damage dealt must be higher than the amount of hitpoints of the player’s own tank. The hitrate in that battle has to be no less than 85 percent and no less than 80 percent of all hits must actually cause damage to the enemy (including module damage). There must be no hits against allied tanks, otherwise the medal is not awarded. If more players meet the requirements, the award will be given to the player with most raw XP in the battle. This medal is not given to artillery players.”
Ove medalje ispod važe samo za Team Battle
http://ftr.wot-news.com/wp-content/uploads/2014/01/bLQrzxDmdLE.jpg
Armored Fist
Destroy all the enemy vehicles while losing no more than one of your own teammates
http://ftr.wot-news.com/wp-content/uploads/2014/01/8V60YjbmXzo.jpg
Tactical Breakthrough
Win three times in a row while being a member of randomly collected team
http://ftr.wot-news.com/wp-content/uploads/2014/01/lKcoslQVpcI.jpg
For Excellent Shooting
Be 100 times first in damage dealt in battle
http://ftr.wot-news.com/wp-content/uploads/2014/01/dycMBU22x2Q.jpg
For Excellent Training
Be 100 times first in XP gain in the battle
http://ftr.wot-news.com/wp-content/uploads/2014/01/9TiY_cnJ5sU.jpg
King of the Hill
Win a battle while remaining one last man standing. Cannot be obtained while playing artillery.
interesantne medalje, napokon snajper koji ima smisla :)
ernie2015
19.1.2014, 10:11
Budite u pripravnosti!!!
Hmm.Krenuo jutros rekoh svaka pobjeda je x2 kad ono klinac nista od ovog ili ja nisam nesto dobro skuzio.
ernie2015
19.1.2014, 10:30
Taj Pz.Sfl. V jeste zlo od tenka sa onim prvim topom,ali taj tenk ima najbolju depresiju topa stanes na brdo i tuces sve odozgo nevjerovatno je koliko se onaj top moze spustiti prema dolje
ernie2015
19.1.2014, 11:10
Moram da pohvalim ovaj t71.Nikad dosad nisam imao tenk sa nekim autoloaderom sad shvatam kad neki igraci stave komentar ingame "autoloader cheater".:)
Otkljucao ga kupio iskoristio free XP i stavio ga u full i prva partija pa jbm mu nikad nisam imao ovako dobro startovanje sa nekim tenkom u ovoj igri.
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/191/e2re.jpg (https://imageshack.com/i/5be2rej)
Serbandsteel
19.1.2014, 12:36
Moram da podelim utiske da je stock 416 jedna muka za igranje,non stop dobijam tier 10 meceve.Njegov top prvi je toliko kriminalno los da ne znam kako cu uspeti da izguram 52k.Ima li neko neki mudar savet,kako igrati ovo cudo sta ciniti?Da li ipak mozda ici na kupolu prvo(kazu da povecava rate of fire)ili ici na gusenice da bi se kupili binokulari,mreza i nabijac pa onda ici na poslednji top?
darkowozzd
19.1.2014, 12:55
Moram da pohvalim ovaj t71
i treba... :D inace ja volim takav tip tenkova, mali brz i autoloader... ali secam se neko je rekao kad se sa njim malo jace zveknes u zid ode pola helta ko ga nisi imao...:opanachke zato biram francuze... imaju nesto malo vise armora i istu brzinu... ako ti se ovaj svideo probaj 13 75 i 13 90... 13 90 mi je omiljen tenk... apsolutno zabavan za igru... mozes da probijes sve.. sto sa strane sto od nazad.. na frontal zaboravi.. i ono naj vaznije uvek,ali uvek moras da se pomeras... ako stojis na jednom mestu i da te vide duze od 5 sekudni ,nema te... :dedica:
Shlaymara
19.1.2014, 13:17
Hmm.Krenuo jutros rekoh svaka pobjeda je x2 kad ono klinac nista od ovog ili ja nisam nesto dobro skuzio.
Dobija se dupli za pobedu, samo nema zvezdice.
i moras biti medju prvih 10
To je onaj prelaz kad izludis sa T20(koji je po meni najgori scout u igri) na nesto cemu se nisi nadao ;)
Auu kakav pocetak dana :D
Najbolja partija do sada sa e 75 taman mi krenuo lepo grind do zadnje cevke. Prosto mi nije zao sto sam poslao SMS da bi uplatio premium za danasnji dan.
Istrosio sam svu obicnu municiju i 3 goold metka od 4 koliko nosim sa sobom.... Da je potrajalo jos 1 min morao bih da statiram na mapi :D
ernie2015
19.1.2014, 15:05
To je onaj prelaz kad izludis sa T20(koji je po meni najgori scout u igri) na nesto cemu se nisi nadao ;)
Mislis na T21?
Da najgori scout jeste to je tacno.Ja bio igrao jedno vrijeme sa njim pa izludio nacisto pa ga prodam.U medjuvremenu razvijem t25/2 i otkljucam t28 prototype sa posadom na fulu ali posto nisam imao para da ga kupim pade mi na um da uzmem ponovo t21 sa posadom u fullu i onim equipment nije los tenkic.Samo je ko od papira i ima top koji nicemu ne sluzi.Dok je ovaj t71 druga prica.Isto je od papira ali top je cista uzivancija.
:offtopic:
Planiram da kupim 3G flešku..., koliko je potrebno MB/GB za deset dana igranja, za 10-15 prosečnih partija?
PlazmaKeksWoT
19.1.2014, 17:01
Planiram da kupim 3G flešku..., koliko je potrebno MB/GB za deset dana igranja, za 10-15 prosečnih partija?
Ako se nevaram mislim da kod vecine provajdera, kad potrosis paket, ide net za dzabe ali sa smanjenom brzinom (tj moze da se igra i dalje).
Pitanje je kakav je ping nakon potrosenog paketa ?
1 partija je10- 15 MB
- ping je duplo veći nego kod sbb-a oko 100
- mts gasi net kada potrošite paket, paket važi 2 meseca, može se uplatiti svuda dopuna
1 partija je10- 15 MB
- ping je duplo veći nego kod sbb-a oko 100
- mts gasi net kada potrošite paket, paket važi 2 meseca, može se uplatiti svuda dopuna
Nemoguće da partija potroši 10-15 mb, samo se prenose podaci na server i nazad. Mislim da se potroši onoliko koliko je replay velik ~1mb. Jer se na osnovu tih istih podataka replay pravi.
moguće, nisam igrao wot na mts-u 18 meseci :icon_scra
zvezdan84
19.1.2014, 19:21
ova misija mi uopste nije jasna. kad god budem los, ja dobijem duplo exp. racunaju se jedna od 10 najboljih pozicija u svom timu, a ja nisam ni blizu desete pozicije. kako se ustvari resava misija?
darkowozzd
19.1.2014, 19:42
ova misija mi uopste nije jasna. kad god budem los, ja dobijem duplo exp. racunaju se jedna od 10 najboljih pozicija u svom timu, a ja nisam ni blizu desete pozicije. kako se ustvari resava misija?
racuna se ako si u top 10 po dobijenom xp..
zvezdan84
19.1.2014, 19:50
a ja sam bio 13.
Da mislio sam na T21..Preko usb neta trosi oko 5-6 megabajta u proseku bas sam gledao nekad je bilo cak i ispod 2MB
Cavic_Bronx
19.1.2014, 20:39
Treba mi klasicni nisan, ali koji ima onaj serverski takodje... Ne mogu nigde da nadjem... Prso sam vise sa ovom artiljerijom, danas svaka 10 granata pogodi... :n-cc2::n-cc2:
Edit: Jedna od partija sa e50 u kojoj te psuju protivnici zato sto jednostavno ne mozes da pogines... :D
Samo 3k dmg, ipak nisam mogao na kraju protiv njih 7.. Ali me interesuje za sta je ovaj bonus "For courageous resistance"?? :D
darkowozzd
20.1.2014, 9:43
ljudi, koliko je tesko stici do e75? jel mislite da ce mi trebati vise vremena nego do is8? stigao sam do pz.nA ... ali necu da ga igram.. skupljam free xp za pz.IV.. pz.nA mi se neda igrati nikako.
miša topola
20.1.2014, 12:52
http://www.dodaj.rs/t/3q/jZ/295a6Y3h/shot611.jpg (http://www.dodaj.rs/?3q/jZ/295a6Y3h/shot611.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/13/Os/1EYA0zNx/shot612.jpg (http://www.dodaj.rs/?13/Os/1EYA0zNx/shot612.jpg)
Pokušao sam da uzmem skaut medalju :dzavo:
ljudi, koliko je tesko stici do e75? jel mislite da ce mi trebati vise vremena nego do is8? stigao sam do pz.nA ... ali necu da ga igram.. skupljam free xp za pz.IV.. pz.nA mi se neda igrati nikako.
Nije tesko stici do e75 meni je cak i lakse nego do is8. Jednostavno 6-7-8 tenkovi nemaca se lakse kompletiraju i kad su stock imaju bolje topove nego sto imaju rusi. Mene je navise odusevila 6. nemacka ciji top skida 220 zadnji a vrlo je lako doci do njega. Tigar krece upravo sa tim topom dok IS krece sa onim budjavim koji ne probija nista..... Tigar 2 krece sa topom od 200 pen a IS3 sa topom 175 koji je vrljav da vrljaviji ne moze biti. Taj top sa IS je samo za blizinu a i cudan je zna da masa nemoguce.
E75 je muka ziva dok se ne kompletira. Ja sam ga juce istrazio u fulu.
Cev sa tigra 2 slabo skida al ajde to nego je najgore sto se vuce ko prebijen bez drugog motora......
Serbandsteel
20.1.2014, 15:02
http://www.dodaj.rs/t/3q/jZ/295a6Y3h/shot611.jpg (http://www.dodaj.rs/?3q/jZ/295a6Y3h/shot611.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/13/Os/1EYA0zNx/shot612.jpg (http://www.dodaj.rs/?13/Os/1EYA0zNx/shot612.jpg)
Pokušao sam da uzmem skaut medalju :dzavo:
Nisam uspeo skaut ali patrol duty sa ovim cudom.
interesantne medalje, napokon snajper koji ima smisla :)
Imaju smisla samo da vidis ko je stekara a ko nije...po meni, veoma glupa medalja
Cavic_Bronx
21.1.2014, 0:24
Imaju smisla samo da vidis ko je stekara a ko nije...po meni, veoma glupa medalja
Ne bih da ulazim u polemiku, ali sta ima veze ako je neko stekara?
Ne mora da znaci da ako te neko gadja sa 300m da je stekara, vec te je video pa te gadja... a i postoje tenkovi koji jednostavo nisu za juris vec za cist stek, i ti tu nista ne mozes da promenis... Mozes samo da se nerviras kada te skinu :n-cc2::n-cc2::n-cc2:
PlazmaKeksWoT
21.1.2014, 1:01
Test server 8.11 krece sledece nedelje za RU region :alealeee:
A šta ima da se testira :kreza: Jedna nova mapa i par prerađenih :a_whistli E da, ima još jedna idiotarija - nation vs nation... tier10/9 borba samo sa autoloaderima na jednoj strani...
novi bigworld update mozda?
^^
Eh, kamo sreće da se War Thunder nije nikad ni pojavio, sad ovako moraju da šminkaju igru, dodaju lag i sa svakim apdejtom dr*aju ljude koji rade modove (a i nas koji ih koristimo).
PlazmaKeksWoT
21.1.2014, 3:38
^^
Eh, kamo sreće da se War Thunder nije nikad ni pojavio, sad ovako moraju da šminkaju igru, dodaju lag i sa svakim apdejtom dr*aju ljude koji rade modove (a i nas koji ih koristimo).
Ja bih bio najsrecniji da je igra ostala na 7.5 patch-u ali nazalost...
Ma prezivecemo mi i ovo. Mene vise brine 9.0...
virtuoz pavle
21.1.2014, 6:48
neki developer je rekao da se "iskreno nada da ce GTX 780" moci da izgura igru na maximum podesavanjima na 60fps. :o
Znaci ne postoji tenk bolji od Hellcat-a u igrici!
Spreman sam i da se potucem ukoliko neko misli drugacije. :)
Celo jutro igrao sa njim, izgubio 3 partije od 15 i sve 3 su bile t8 kada nisam mogao bas toliko da uticem, mada i 2 od te 3 smo mogli dobiti.
Inace t6 kada dobijem dominacija!
I ono sto ne moze da te ne odusevi kod njega je da se ne umaras igrajuci koliko je pokretan, mozes da stignes sa jednog kraja mape na drugi bez problema. Zamisli da uzmes at8 posle Hellcat-a da igras! :rofl:
E da, ako neko zeli nesto da nauci i vidi kako se igra, posto svi pitate kako ovo kako ono nadji kanal od ovog igraca LuciqueII, ja nisam video da je lik odigrao losu partiju. Ustvari evo mogu vam dati, DeCoy izvini ako nije dozvoljeno kazi mi i brisem taj deo. :)
http://www.twitch.tv/luciquell
Gledao sam i sinoc, kada mi je dosadilo da igram, neku ribu iz (FILO) klana, gatakristallin, smesno mi kada vidim da riba igra.
Nije neki igrac ali je zanimljivo gledati, komunicira sa ovima na chatu, i najjaca je kada krene da govori Lets kill bastards ili tako nesto hahahahaha!
darkowozzd
21.1.2014, 13:05
Znaci ne postoji tenk bolji od Hellcat-a u igrici!
!
apsolutna istina... imam sa njim nesto vise od 300 bitaka.. i mogu reci da mi je hellcat najzabavniji(posle amx 13 90 naravno :D )
DeCoy izvini ako nije dozvoljeno kazi mi i brisem taj deo. :)
on bi sam obrisao da mu se ne svidja :rofl:
virtuoz pavle
21.1.2014, 14:32
meni Hellcat izgleda kul, ali KV-1S je pravi zmaj. Alpha damage je neverovatan, nije mi jasno kako ga nisu nerfovali do sada. Imam 1024 average damage na KV-1S prosecno.
Nisu ga nerfovali jer je sovjetski tenk u pitanju. Da je kojim slučajem nemački bio bi pet puta nerfovan do sada, jer WG smatra da su nemački WWII inženjeri i dizajneri bili najobičnije budale.
darkowozzd
21.1.2014, 15:05
meni Hellcat izgleda kul, ali KV-1S je pravi zmaj. Alpha damage je neverovatan, nije mi jasno kako ga nisu nerfovali do sada. Imam 1024 average damage na KV-1S prosecno.
ali samo hellcat ima toliku mogucnos' da okrene bitku naopacke :opanachke i ima najlaksi top gun koji mozes da dobijes..:a_whistli
virtuoz pavle
21.1.2014, 15:24
bilo koji tenk moze da preokrene bitku, cak i KV-1 u tier6 borbi. Malo srece i to je to.
darkowozzd
21.1.2014, 16:55
recimo da je sa hellcatom to lakse... ako nisi igro hellcata neznas o cemu pricam... jednostavno... lako je..:icon_stud
MaxMadneSS
21.1.2014, 17:01
... jer WG smatra da su nemački WWII inženjeri i dizajneri bili najobičnije budale.
Yuri Pasholok ? Kolko sam umirao od smeha dok sam citao tekstove o njemu :rofl:
Taj, taj... nisam hteo da ga imenujem jer ni toliko ne zaslužuje :a_whistli
Misije za vikend...
Axis and Allies: 15 pobeda (morate biti u prvih 10 po XP-u) dobijate 15 gold repair kits, može da se radi i više puta dnevno.
For Victory We Fight: Ako odradite prethodnu misiju 4 puta tokom vikenda (petak, subota, nedelja) dobijate T-15 tenkić. Drugim rečima dobijate ga za 60 pobeda preko vikenda.
It’s Too Hot Here!: Potrebno je da odigrate jednu partiju na pustinjskoj mapi i bude u prvih 10 po XP-u da bi dobili 5 zlatnih protivpožarnih aparata. Radi samo jednom dnevno.
The Extra Mile: Odigrajte 50 bitaka (i bude u prvih 10 po XP-u) i dobijate Binoculars. Može samo jednom tokom celog vikenda.
Radni dani, posle vikenda (od 27.1.):
* 15 pobeda u danu - 10 gold medkits
* uništeno 50 francuskih vozila - 500k kredita (jednom po nalogu)
darkowozzd
21.1.2014, 19:42
Misije za vikend...
Axis and Allies: 15 pobeda (morate biti u prvih 10 po XP-u) dobijate 15 gold repair kits, može da se radi i više puta dnevno.
)
jel sam ja jedini koji ovde vidi samo puuno para kad se proda? :rolleyes: 150k samo kad se proda... duplirana misija za pobede
Cavic_Bronx
21.1.2014, 19:56
Misije za vikend...
For Victory We Fight: Ako odradite prethodnu misiju 4 puta tokom vikenda (petak, subota, nedelja) dobijate T-15 tenkić. Drugim rečima dobijate ga za 60 pobeda preko vikenda.
It’s Too Hot Here!: Potrebno je da odigrate jednu partiju na pustinjskoj mapi i bude u prvih 10 po XP-u da bi dobili 5 zlatnih protivpožarnih aparata. Radi samo jednom dnevno.
The Extra Mile: Odigrajte 50 bitaka (i bude u prvih 10 po XP-u) i dobijate Binoculars. Može samo jednom tokom celog vikenda.
Radni dani, posle vikenda (od 27.1.):
* 15 pobeda u danu - 10 gold medkits
* uništeno 50 francuskih vozila - 500k kredita (jednom po nalogu)
Zar nije 50 USA tenkova?? :opanachke
jel sam ja jedini koji ovde vidi samo puuno para kad se proda? :rolleyes: 150k samo kad se proda... duplirana misija za pobede
Ja samo to i vidim.. :D Cekao sam da prodju ove akcije sa 50% popusta na tu opremu samo da bi je prodao.. :D
Zar nije 50 USA tenkova?? :opanachke
Da za tekuće radne dane. Ja pričam (kao što piše) o idućoj sedmici, od 27. januara.
Inače, ima AMA na redditu u četvrtak, ću da idem da ih trolujem opasno :kreza:
Cavic_Bronx
21.1.2014, 20:04
Da za tekuće radne dane. Ja pričam (kao što piše) o idućoj sedmici, od 27. januara.
Da da, sad sam usao u igru i video to... :to_care:
Bice interesantno... Pogotovu sto sve ovo daju kada treba da pocne ispitni rok..:kreza::kreza:
PlazmaKeksWoT
21.1.2014, 21:08
Lele...
^^
Kasniš :p
http://www.igrorama.com/2014/01/pare-leze-u-sesirima.html
PlazmaKeksWoT
21.1.2014, 22:03
^^
Kasniš :p
http://www.igrorama.com/2014/01/pare-leze-u-sesirima.html
Pa zato si ti moderator...:D
darkowozzd
21.1.2014, 22:10
http://www.dodaj.rs/f/X/RI/1RHNxzPG/capture.jpg sve sa is8 i jedna sa 13 90 :D lepo je bilo danas :D
Ne znam hoćete li verovati ali stigao do 30 kills za 300 srebra a samo jedan US tenk među njima uništen, neverovatno. Preterali su sa 50 i ako je nekoliko dana rok i ako sam ja maler... Možda nisu uzeli u obzir da će dobar deo ljudi upravo da batali US tenkove zbog takve misije.
Možda nisu uzeli u obzir da će dobar deo ljudi upravo da batali US tenkove zbog takve misije.
Znaš šta bi doktor Arsla rek`o? Vozači US tenkova se ove nedelje osećaju nelagodno k`o krme u Teheranu. Neka je Bog u pomoći svima koji grindaju Amerikance ove nedelje http://www.dodaj.rs/f/R/7y/4B9qfl62/1/pdtpop.gif
Au contraire... T95 love train...
http://www.dodaj.rs/t/t/JJ/1CV7IYjW/shot031.jpg (http://www.dodaj.rs/?t/JJ/1CV7IYjW/shot031.jpg)
i rezultati...
http://www.dodaj.rs/t/2/vX/1HbZ4xSM/shot033.jpg (http://www.dodaj.rs/?2/vX/1HbZ4xSM/shot033.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/2O/Ni/2kB4wUdK/shot032.jpg (http://www.dodaj.rs/?2O/Ni/2kB4wUdK/shot032.jpg)
darkowozzd
21.1.2014, 23:51
Znaš šta bi doktor Arsla rek`o? Vozači US tenkova se ove nedelje osećaju nelagodno k`o krme u Teheranu. Neka je Bog u pomoći svima koji grindaju Amerikance ove nedelje http://www.dodaj.rs/f/R/7y/4B9qfl62/1/pdtpop.gif
jadan ja koji grindam 13 90 sledece nedelje...:( :paranoia:
Ne znam hoćete li verovati ali stigao do 30 kills za 300 srebra a samo jedan US tenk među njima uništen, neverovatno. Preterali su sa 50 i ako je nekoliko dana rok i ako sam ja maler... Možda nisu uzeli u obzir da će dobar deo ljudi upravo da batali US tenkove zbog takve misije.
Procitah ovaj tvoj post i bas rekoh da vidim kakvo mi je stanje sto se tice tih US tenkova posto nisam ni obracao paznju. :)
41 unisten i samo 4 su Ameikanci! :rofl:
Znaci nema sanse. :)
Bar je na meni neko zaradio, posto sam Hellcat-a vozio celo jutro, 6 puta poginuo. :)
ja ni ne jurima amere. danas sam odigrao do 30 ubijenih i to mi je dosta. 44 partije od tog samo 6 pobeda:o
svidja mi se ruski lovac
Cavic_Bronx
22.1.2014, 1:17
jadan ja koji grindam 13 90 sledece nedelje...:( :paranoia:
Vec vidim kako cu da parkiram Lorr na jos nedelju dana.. :D
Edit: Konacno M posle 219 partija... :D
Potrosena 1 zlatna, ali vredna.. :D 5.7k dmg i neka sica za spot dmg...
zvezdan84
22.1.2014, 19:57
u kojem stablu se nalazi t59 Vlll? treba da je kod kineza, ali ga nemam
Type 59?
Premium tenkic, tier 8, kinez. Nije više na prodaju, zato ga nemaš.
darkowozzd
22.1.2014, 20:06
u kojem stablu se nalazi t59 Vlll? treba da je kod kineza, ali ga nemam
ako mislis na specijalan. onda ga nema.. jer je specijalan :rolleyes: sve tenkove koje nisu u prodaji nemas u stablu, tipa LTP ,t7 car, light VIC , i one koji se kupuju posebno za pare, tipa kv220, i jos neki
EDIT: preteko me noisy :D
Koji Td je bolji AMX AC 48 ili AT15 neznam koji da kupim od ove dvojice
AT 15 je bolji tenk kao tier 8 ali sve zavisi sta si resio tj. na koga prvo je naravno enstveno hoces da ides (francuska ili britanija) posto je AMX 50 Foch 155 daleko bolji izbor od Britanca kao tier 10...
darkowozzd
23.1.2014, 10:10
posto imam ~5k bitaka, mnogo sam igrao manje tirove.. i tek sad sam "pozuteo" u xvm-u :D idem polako ka zelenom.. :D samo da nastavim kako sam igrao zadnjih 1000 bitaka :to_care:
EDIT: nego... vidite kakav sam "razgovor" imao sa obj704 koji je dingovao moj IS8 sa ledja dva puta :D
http://www.dodaj.rs/f/L/4y/4NL9Ndun/capture.jpg
Hellcat my love!
Gotove misije 30 ubistava u 11 partija 100% pobeda.
Hellcat 10-10! :n_klanja:
Zapoceo sa amx50100, 870 stete, nisam mogao ni da se razmahnem, svi kampuju, vecina igra sa tdi-ima, a njega bez podrske ne vredi igrati, pa rekoh hajde ti da se ne nerviras uzmi lepo mackicu.
I divan zavrsetak misija, slika govori vise od reci, stats za pozeleti. :)
darkowozzd
23.1.2014, 11:48
:tapsh: lepo :tapsh: moram opet da ga kupim... neznam ni sto sam ga prodavao koji moj..:opanachke
zvezdan84
23.1.2014, 17:43
zar ne treba danas da pocme da radi common test server 8.11?
MaxMadneSS
23.1.2014, 18:21
zar ne treba danas da pocme da radi common test server 8.11?
Proveris legitiman blog kad te interesuje nesto (FTR (http://ftr.wot-news.com/2014/01/23/test-8-11-delayed-until-tomorrow/)).
obzirom na los procenat pobeda dobro je. u ovo je uslo i 50 amera
http://worldoftanks.eu/en/news/44/africa-fall-tripoli/
For Victory We Fight!*
Goal After achieving a vehicle’s first victory of the day, win a battle with that vehicle!
Reward Double Experience for the Battle
Conditions
Any battle mode
Only experience from battles where you are in the top 10 by basic experience counts (i.e., experience bonuses for the first victory, premium account, etc., are not taken into account to determine the top 10).
You can receive the reward each time you complete the goal.
:)
PlazmaKeksWoT
24.1.2014, 0:05
MM se opet setio mene. RNG isto.
Vrhunac je bio kad sam upao protiv platoona iz mog klana (troje njih).
A inace uspeo sam danas, dva puta zaredom, sa daljine 5 cm, uradim pen bez dmg sa ferdijem gadjajuci arty u bok. :icon_scra
Predlazem novi nacin napredovanja u WoT-u:
Crveni igraci ne mogu da imaju tenk veci od tier 6.
Narandzasti, ne veci od 7.
Zuti, ne veci od 8.
Zeleni, ne veci od 9. itd.
Ovaj specijal je izgleda aktivirao onu stoku sto ne moze svojim igranjem ni tier 8 da odrzava.
Cavic_Bronx
24.1.2014, 2:19
MM se opet setio mene. RNG isto.
Vrhunac je bio kad sam upao protiv platoona iz mog klana (troje njih).
A inace uspeo sam danas, dva puta zaredom, sa daljine 5 cm, uradim pen bez dmg sa ferdijem gadjajuci arty u bok. :icon_scra
Pa omiljen si im clan, posto redovno kacis one ''citove'' na svoj blog :DDD
http://worldoftanks.eu/en/news/44/africa-fall-tripoli/
:)
Cek cek ako sam ja dobro razumeo..... nakon prve pobede i uzimanje x3 za iskustvo kad pobedis naredni put dobijas x2 iskustvo , naravno sa tim tenkom. A da li to sad znaci da dibjas samo za prvu pobedu nakon uzimanja zvzdice ili za neogranicen broj pobeda u toku vazenja specijala ????
Cavic_Bronx
24.1.2014, 2:37
Cek cek ako sam ja dobro razumeo..... nakon prve pobede i uzimanje x3 za iskustvo kad pobedis naredni put dobijas x2 iskustvo , naravno sa tim tenkom. A da li to sad znaci da dibjas samo za prvu pobedu nakon uzimanja zvzdice ili za neogranicen broj pobeda u toku vazenja specijala ????
Mislim da bi onda pisalo da je za ceo dan x2... A ovako mi se cini kada skines zvezdicu da pobedis i onda dobijas x2... Mada mozda i gresim... tj nadam se da gresim.. :D
PlazmaKeksWoT
24.1.2014, 3:12
Pa omiljen si im clan, posto redovno kacis one ''citove'' na svoj blog :DDD
Ma i poternicu raspisali za mnom...
Nagrada 3 dana premium nalog, slot za garazu i Pz.Kpfw. S35 739 (f).
Ne, nego moram ja da nadjem neku drugu zanimaciju. Tj da rasprodam sve, premestim posade u tenkove za uzivanje i bavim se seal clubbing-om.
Mislim da bi onda pisalo da je za ceo dan x2... A ovako mi se cini kada skines zvezdicu da pobedis i onda dobijas x2... Mada mozda i gresim... tj nadam se da gresim.. :D
Svaka pobeda posle prve koja je x3 je x2 što se XP-a tiče. Mada jesu nedorečeni u opisu...
Goal: After achieving a vehicle’s first victory of the day, win a battle with that vehicle!
You can receive the reward each time you complete the goal.
Ali ovo ne važi preko celog vikenda već samo za nedelju.
Razlog zasto ne treba igrati kada su neke vikend misije je: :)
WN7: 2,837 ( 99 ) 6.0 tier
--------------------------------------------------------
Session statistics
Battles / Wins: 6 / 14 ( 42.86% )
Exp / avg.: 14,351 ( 1,025 )
Exp X / avg: 17,783 ( 1,270 )
Damage Dlt. / avg.: 26,831 ( 1916 )
Dmg taken / avg.: 6,093 ( 435 )
Hits / shots: 159 / 212 ( 75.0% )
Penetrations / shots: 139 / 212 ( 65.57% )
Kills / avg.: 41 ( 2.93 )
Assist / avg.: 6,699 ( 478 )
Ne vredi, retko t6 borbe, a u t7-t8 ne znas koji je gori igrac, sve partije ja sa t6 imam najveci damage. :boodala:
Gotov sa americkih 50 unistenih :)
Kako dobro legne tih 500 000, jedino istekao premijum tiket e sada muke :)
I jos :)
Misija Završena! Nagrada:
Opreme dodato: Veliki alat za popravke (x15)
A i kugla srece se vratila malo kod mene :)
Battles / Wins: 16 / 28 ( 57.14% )
Radi test server
http://dl.wargaming.net/wot/ct/files/WoT_internet_install_ct.exe
Ja sam zaista imao želju da pokušam da uzmem onaj T-15 tenkić, ne zato što mi treba nego što skupljam te male premiume, neke sam dobio sa kodovima, neke sam uzeo na popustima. Nisam igrao WoT nekih desetak dana, rekoh odmoran sam od budala, mogu ja da izguram 20 pobeda dnevno, to je 40-ak partija...
ALI... odustao sam posle dve izugbljene partije sa 110-om. Kad ti u prvih 2 minuta izgine 5 top tier tenkova, ostaje ti samo da lepo skočiš sa ivice pristaništa :odoK:
Ja sam shvatio pre tri dana da vise ne treba da jurim neke statistike.
Osnovni cilj je da igram i da se zabavim a sta ce pisati u statistici vrlo vazno.
Svakako svi znamo da je statistika skup netacnih podataka !!!
MaxMadneSS
24.1.2014, 16:07
Svakako svi znamo da je statistika skup netacnih podataka !!! Statistika je skup tacnih podataka, ali oni koji pokusavaju odrede skill igraca na osnovu te statistike prave gresku. Samo je tu razlika :)
Obicno bude bas tako kako se tebi desilo. Covek se primi na statistiku, juri ovo ono. Skonta da posle 2-3 meseca nije nista popravio na statistici i da mu je statistika i dalje losa. Onda zarad unutrasnjeg mira i spokoja duse (nevoljno) prizna kako je statistika nebitna i totalno netacna. Iskreno, zasto si ikad mislio da statistika igra veliku ulogu u igrici? Cisto sumnjam da si poceo da igras radi statistike, prema tome zaboravi statistiku xvm i ostale gluposti ...
Ja sam shvatio pre tri dana da vise ne treba da jurim neke statistike.
Osnovni cilj je da igram i da se zabavim a sta ce pisati u statistici vrlo vazno.
Svakako svi znamo da je statistika skup netacnih podataka !!!
To kazu oni koji imaju losu statistiku pa sami sebe tese ma statistika nije bitna ali cu ti kazem da puno gresis oko toga, po meni je vrlo dobar pokazatelj ko je kakav igrac i tacno se vidi u igri kada mi na pocetku partije IS-7 krene da se steka u bazi a neki sa mali tenkicem krece u jurisanje i taj mali tenkic na kraju partije ima vise stete nego ovaj IS-7 sto je ostao u bazi da kanpuje.
Onda opet mi je bitno da vidim ko je kakav igrac da znam sa kojima cu da krenem i da pokusam da drzim stranu dok ostali pokusaju na drugoj strani mape da se probiju, onda koliko mi se samo puta desilo da mi neko pise da ga pratim u partiji a kada ga pogledam a on ne moze biti crveniji nego sto jeste.
I ja kazem da je bitno da se igramo i zabavljamo ali izem ti ja tu zabavu ako cu ja da udjem u partiju i da napravim 2-3 hiljade stete i da izgubim partiju onda isti slucaj da se ponovi u sledecoj partiji to vec nije zabava i prelazi u nerviranje a nerviranje izaziva bes a kada sam besan onda ne razmisljam kako treba i pravim pocetnicke greske u igri koje inace ne bih radio da tim pobedjuje a nije slucaj da krenem da svima pominjem robinu po abecedi.
Ma ovo sto sam rekao nije vazilo za mene. Ja do pre 10 dana nisam ni imao ubacen mod koij meri performance u izvestajima ( ostale modove osim premium garaze nemam!!!).
Ljudi ovde stalno pricaju o nekoj statistici i daju isecke iste kako im je prosao dan ....
JA ne koristim xvm tako da ne znam koji igrac ima kakvu statistiku u partiji. To me ne zanima.
Nego jednostavno sam gledao u tom modu za izvestaje menjanje boje od zute do ljubicaste a tu uglavnom zavisi od pobede. Ako napravis 3k dmg a ostali daleko manje i bude poraz neces nesto napredovati. Vezem takve tri partije sa porazom a visokim dmg "boja" se ne menja. Udarim jednu pobedu sa takvim dmg odmah predjem iz zute u plavu ili iz plave u ljubicastu zavis......
Edit
@Dragan.P
Vidis ja posto ne koristim taj sarenis u samoj igri koji vama govori "kakv je ko igrac" ja se rukovodim protiv kog tenka igram.... Tacno znam sta moj tenk moze da uadi protinickom tenku a sta ne moze. Ja na osnovu karakteristike tenkova donosim odluku sta cu da uradim , da li da napadnem ili se povucem pred protivnickim tenkom.
Dakle , ja poteze ne vucem sprem boja iz nekog moda vec na osnovu tenkova koji se nalaze jedan naspram drugog :)
PS ovaj mod za statistiku u izvestajima kod mene radi na dnevnom nivou
Shlaymara
24.1.2014, 17:46
Svidjali se nekome rejtinzi ili ne, oni su tu i svi koji koriste XVM (a ima ih na desetine hiljada) formirace misljenje o vam prema brojkama koje stoje pored vaseg nicka.
Naravno, prikazati nesto kao skill egzaktnim brojem je nemoguce, ali rejtinzi koji se koriste u WoT-u manje-vise daju realan prikaz o tome kakav je ko igrac, opet, svidelo se to nekome ili ne. Cak stavise, rejtinzi bolje prikazu ko je los igrac nego ko je dobar. Mnogo puta sam video da neko ko ima visok rejting odigra lose ali nikad nisam video nekog ko ima los rejting da odigra dobro.
Pa tako je i predviđeno, resetuje se svakog dana.
Arcibalde
24.1.2014, 18:23
Mnogo puta sam video da neko ko ima visok rejting odigra lose ali nikad nisam video nekog ko ima los rejting da odigra dobro.
Ovo :dedica:
Imprerator Marcus
24.1.2014, 18:42
Francuz je mnogo bolji, potpisujem.Brz, agilan, odlican prednji oklop dinguju te ko ludi (jedino te Rhm probije uvek iz prvre), odlicna penetracija tako da ti 9 tir i ne predstavlja veci problem za probiti, odlican demidz, super u klinc borbi.Mane su mu da se nisan sporije skuplja, artiljerija ako te nanjusi moze iz hica da te ubije i ima jako slab oklop sa strane.Jedan od najboljih TD u klasi pored Prototipa 28.Ako volis TD koji nisu samo da se zabodu i snajpuju on je pravi izbor a i vodi ka Fosu 155 ,mada ce da ga nerfuju ali mislim da ce i pored toga biti u samom vrhu.
Ma ovo sto sam rekao nije vazilo za mene. Ja do pre 10 dana nisam ni imao ubacen mod koij meri performance u izvestajima ( ostale modove osim premium garaze nemam!!!).
Ljudi ovde stalno pricaju o nekoj statistici i daju isecke iste kako im je prosao dan ....
JA ne koristim xvm tako da ne znam koji igrac ima kakvu statistiku u partiji. To me ne zanima.
Nego jednostavno sam gledao u tom modu za izvestaje menjanje boje od zute do ljubicaste a tu uglavnom zavisi od pobede. Ako napravis 3k dmg a ostali daleko manje i bude poraz neces nesto napredovati. Vezem takve tri partije sa porazom a visokim dmg "boja" se ne menja. Udarim jednu pobedu sa takvim dmg odmah predjem iz zute u plavu ili iz plave u ljubicastu zavis......
Edit
@Dragan.P
Vidis ja posto ne koristim taj sarenis u samoj igri koji vama govori "kakv je ko igrac" ja se rukovodim protiv kog tenka igram.... Tacno znam sta moj tenk moze da uadi protinickom tenku a sta ne moze. Ja na osnovu karakteristike tenkova donosim odluku sta cu da uradim , da li da napadnem ili se povucem pred protivnickim tenkom.
Dakle , ja poteze ne vucem sprem boja iz nekog moda vec na osnovu tenkova koji se nalaze jedan naspram drugog :)
Taj sarenis kako ga ti nazivas je od izuzetne vaznosti (u ovom slucaju bar meni) a verujem i dosta drugim igracima.
Onda ja se ne vodim bojama ko je kakav tenk nego sam reko da gledam u mom timu ko je kakve boje i da znam kojem igracu cu da krenem da pomazem a kojem necu a ne da se vodim bojama aha ovaj igrac je los a vozi tenk koji moze ipak da me odvali od zivota.
Imaju 400 miliona zarade, a ne mogu da naprave odvojene test servere za EU, RUS ...
zvezdan84
24.1.2014, 19:08
Radi test server
http://dl.wargaming.net/wot/ct/files/WoT_internet_install_ct.exe
Ja sam zaista imao želju da pokušam da uzmem onaj T-15 tenkić, ne zato što mi treba nego što skupljam te male premiume, neke sam dobio sa kodovima, neke sam uzeo na popustima. Nisam igrao WoT nekih desetak dana, rekoh odmoran sam od budala, mogu ja da izguram 20 pobeda dnevno, to je 40-ak partija...
ALI... odustao sam posle dve izugbljene partije sa 110-om. Kad ti u prvih 2 minuta izgine 5 top tier tenkova, ostaje ti samo da lepo skočiš sa ivice pristaništa :odoK:
jesi probao, ili si samo procitao za test server?
Cavic_Bronx
24.1.2014, 19:33
Mnogo puta sam video da neko ko ima visok rejting odigra lose ali nikad nisam video nekog ko ima los rejting da odigra dobro.
Ja sam imao slucajeva da igrac koji je los inace (po statistici) razvali u partiji i da pobije i napravi dmg daleko vise od svih nas...
Po meni, ta statistika je i dobra i losa. Dobra je sto delimicno mozes videti ko je kakav igrac, losa, zato sto to meri ceo nalog igraca, ne samo odredjeni interval... Mozda je taj igrac igrao dosta lose prvih 5k-10k partija, kao ja recimo koji sam u svojih 7k partija 5k jurcao i ginuo u prvih 5 minuta, a onda se kasnije popravio (doslo iz d***** u glavu), medjutim treba mu narednih 20k partija da bi popravio taj score kako bi pisalo da igra na tom nivou...
To je mac sa dve ostrice, moze ti reci da je dobar igrac i da on odigra ocajno, da je los igrac i da odigra odlicno... Najvise me nervira kada neko na startu partije napise: "Noobs, all red and yellow, i'm out of here", "Oooh, another 40% for win" i najjaci covek ode i zakuca se u njih i pogine u prvih 30-60s... Po meni cist idiotizam, i zato je ne treba imati...
Tacno znam sta moj tenk moze da uradi protivnickom tenku a sta ne moze. Ja na osnovu karakteristike tenkova donosim odluku sta cu da uradim, da li da napadnem ili se povucem pred protivnickim tenkom.
Zato mislim da bi trebalo svi da se vode ovom politikom... Znas svoje mogucnosti, znas mogucnosti drugog tenka, znas slabe tacke, i igras...
Zato mislim da bi trebalo svi da se vode ovom politikom... Znas svoje mogucnosti, znas mogucnosti drugog tenka, znas slabe tacke, i igras...
Ali ako znaš da je nasuprot tebe loš igrač, možeš da pretpostaviš da verovatno neće znati da adekvatno sakrije svoje slabe tačke, niti da u potpunosti iskoristi tvoje, što ti otvara mogućnosti da igraš napadnije.
@Vojnik
`Ajde što nemaju odvojene test servere, nego i game serveri laguju (od 5 partija u dve je celom timu lagovalo).
PlazmaKeksWoT
24.1.2014, 19:38
Ali ako znaš da je nasuprot tebe loš igrač, možeš da pretpostaviš da verovatno neće znati da adekvatno sakrije svoje slabe tačke, niti da u potpunosti iskoristi tvoje, što ti otvara mogućnosti da igraš napadnije.
Mapa Abbey, idem sam sa T32 kroz "uvo", nailazim na tri Lowe-a, svo troje u platoonu, svo troje 0k, ef rating ispod 300. Izmasakriram ih jer momci koriste autoaim :boodala:. I sta je posle toga trebao da uradi njihov tim ???
Sta se desava kad ne verujes u statistiku: seal clubbing...
Naravno da svako ima losih dana ali ne moze non stop biti los i imati dobar rejting zar ne ?
Koliko bi bilo bolje da imamo skill mm ? Pa nepismena stoka bi imala drustvo da jure preko poljane na kampanovki sa top tier tenkom...
Dal je ova borba mogla drugacije da se zavrsi ??? Znaci, moze taj famozni MM malo bolje to da odradi. Totalno je sumanuto igrati u timu koji je na trecoj minuti desetkovan. A da je MM jos malo to "promuckao", bila bi borba a ne pokolj.
pozz drustvo,posto sam korisnik akademske mreze i nisam mogao igrati igru sve do sada jer sam nasao program koji zaobilazi blokiranje mreze :alealeee::D, i sad imam jedan problem odigrao sam samo 2 bitke i ping mi je 500 i vise pa me zanima da li je to do igre, ili do interneta, protok je 10 mbit/s ????
To ti je do programa koji zaobilazi blokadu ;)
miša topola
24.1.2014, 21:32
http://www.dodaj.rs/t/3a/gD/iZtm8Aj/shot613.jpg (http://www.dodaj.rs/?3a/gD/iZtm8Aj/shot613.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/B/SK/3XDbeprE/shot614.jpg (http://www.dodaj.rs/?B/SK/3XDbeprE/shot614.jpg)
Najbolji tier 8 :dedica:
Serbandsteel
24.1.2014, 22:06
http://www.dodaj.rs/t/3a/gD/iZtm8Aj/shot613.jpg (http://www.dodaj.rs/?3a/gD/iZtm8Aj/shot613.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/B/SK/3XDbeprE/shot614.jpg (http://www.dodaj.rs/?B/SK/3XDbeprE/shot614.jpg)
Najbolji tier 8 :dedica:
Svaka cast,ne mozes da zamislis koliko zelim da vidim snimak te bitke :D.
Koji retard je naziv misije "New Year`s Resolution" preveo kao "Novogodišnja revolucija" :n_klanja:
miša topola
24.1.2014, 22:29
Svaka cast,ne mozes da zamislis koliko zelim da snimak te bitke :D.
Nadam se će biti na YT uskoro :)
darkowozzd
25.1.2014, 10:22
aaa cetvrtak uvece, do sad , nisam imao internet... a onda sam shvatio koliko vremena provodim u ovoj igrici :paranoia:
MaxMadneSS
25.1.2014, 11:55
aaa cetvrtak uvece, do sad , nisam imao internet... a onda sam shvatio koliko vremena provodim u ovoj igrici :paranoia:
I forumu :opanachke
darkowozzd
25.1.2014, 12:24
I forumu :opanachke
yeah :paranoia: btw... do ponedeljka uvece odkljucavam svoju prvu desetku :D is7 stize u garazu skoro.. kad skupim parice :D
PlazmaKeksWoT
25.1.2014, 12:33
Sad sam tek ovo video:
- regarding the chance to drop into “national battles”:
With assault and encounter enabled: 20 percent.
With one mode (either assault or encounter) enabled: 30 percent
With no other mode enabled: 40 percent
Hteo, ne hteo bices *eban...
Mogu da se isključe nacionalne bitke, kao i druga dva moda ;)
darkowozzd
25.1.2014, 12:52
koliko misija ima danas... au... svaki drugi mec zavrsim neku misiju... te 5 pobeda, te 10 ubijenih... pa jos 5 pobeda pa 20 ubijenih... malo malo pa dobijem neke pare :D
PlazmaKeksWoT
25.1.2014, 14:07
Mogu da se isključe nacionalne bitke, kao i druga dva moda ;)
Ma kad sam video jutros :nov_mad2:
primetio sam da par puta kad sam u pobednickoj ekipi i kad sam deseti ne ubelezi misiju a trebalo bi
darkowozzd
25.1.2014, 14:32
primetio sam da par puta kad sam u pobednickoj ekipi i kad sam deseti ne ubelezi misiju a trebalo bi
treba da budes deseti po zaradjenom xp.. a ne deseti na listi..
Pa lista valjda ređa igrače po XP-u (bar je kod mene tako) :rolleyes:
darkowozzd
25.1.2014, 14:49
Pa lista valjda ređa igrače po XP-u (bar je kod mene tako) :rolleyes:
kod mene je bilo namesteno da redja po vozilu :D hahhah :D tek sam sad video da moze da se promeni :D :boodala:
Ovo bi bio poslednji vikend koji sam ja usao u ovu igru...
mentolbrebombona
25.1.2014, 15:12
Kod mene redja po steti.
Jel neko čuo za priču da KV1S nešto pomeraju u novom peču?
Šta ima novo uopšte sad sem tih par gluposti o nacionalnim borbama i slično?
Ja skoro da više i ne igram sa njim ali toliko mi je bio dobar da mi se nije prodavao, a i nisam imao potrebe.
darkowozzd
25.1.2014, 15:34
Jel neko čuo za priču da KV1S nešto pomeraju u novom peču?
.
kv1s ce biti izbacen u nekom patchu..ne u 8.11 zamenjen za 2 tenka.. bar je bila neka diskusija o tome,pre neko vreme... i ako imas kv1s u garazi za vreme menjanja dobices 2 tenka.. jedan ce zameniti kv1s a drugi ce ti biti dodat+garazni slot... nisam siguran koliko je sve ovo istina ali proculo se... :D
treba da budes deseti po zaradjenom xp.. a ne deseti na listi..
da tako je
Radi li igra kod vas? Prvo dobijem queue, a kad konacno udjem ping skoci do 999 i zabode tu. Lagovalo je i ovih dana, ali sad ne moze da se igra uopste.
darkowozzd
25.1.2014, 19:02
meni ne...
da pitam nesto... na churchil 3 imam reload 1.93 sekunde... sa gun rammerom i posadom sa 100% bia skillom... ako uzmem ventilaciju koliko ce da mi se smanji reload?
To i mene zanima ali za Matildu. Ja sam uzeo ramer i sada mi je 1,77...
Laguje igra i danas i juče strašno, doduše ne u svakoj partiji. Ne samo meni, kad naleti lag žale se svi u partiji, tako da nije do mog interneta nego do njihovih buđavih servera.
Meni je juce igra u dva navrata uradila sledece na kraju partije kada je ostao jedan tenk da se ubije se igra smrzla i nema ni makac a nije problem bio do neta i drugi put sam taman sto smo poceli partiju odbrojalo vreme i reko da krenem na poziciju ali oces vraga nece tenk da se mrdne kao da nije tastatura ukljucena ali i okolo mene vidim da svi stoje smrznuti i onda u task menadzer iskljuci igru pa ponovo udji i onda je sve proradilo. Tu i tamo bilo je malo laga ali sam od ostalih slusao kako im se tenkovi vrte u krug i slicne stvari sa skakanjem pinga, uglavnom su se zalili oni koji su bili na EU2 serveru dok meni ovo sto se dogodilo je bilo na EU1. Danas je stanje odlicno, bar za sada koliko sam uspeo da odigram ovih 5-6 partija.
A sada baguje sve i ne može da se konektuje!
darkowozzd
25.1.2014, 20:47
a zasto sam ja jedini kome radi super? :D
miša topola
25.1.2014, 22:30
http://www.dodaj.rs/t/2V/14/4iiGDD2P/shot616.jpg (http://www.dodaj.rs/?2V/14/4iiGDD2P/shot616.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/1d/Dm/1IGEL3YG/shot617.jpg (http://www.dodaj.rs/?1d/Dm/1IGEL3YG/shot617.jpg)
Gospodar randoma :dedica:
Obratite pažnju na siemke na dnu liste ;)
Nisu samo siemke... i mi imamo idiota za izvoz :alealeee:
http://www.dodaj.rs/t/3j/fh/1HYg2rEV/worldoftanks-2014-01-25-.jpg (http://www.dodaj.rs/?3j/fh/1HYg2rEV/worldoftanks-2014-01-25-.jpg)
PlazmaKeksWoT
25.1.2014, 23:27
http://www.dodaj.rs/t/3j/fh/1HYg2rEV/worldoftanks-2014-01-25-.jpg (http://www.dodaj.rs/?3j/fh/1HYg2rEV/worldoftanks-2014-01-25-.jpg)
Pa kako rade serveri zadnjih nekoliko dana nije ni cudo sto je ovaj vikend bio kao silovanje.
Znaci nikad vise laga i cekanja na partiju.
darkowozzd
25.1.2014, 23:31
yeah... but dat t95 tho' .. :eek: :D nisam mogo da odolim :D
Kakvi idioti, ovde http://worldoftanks.eu/en/news/44/africa-fall-tripoli/ uopšte nisu napisali da je i Štug uključen u akciju, tek u igri sam video...
Cavic_Bronx
26.1.2014, 12:27
Kakvi idioti, ovde http://worldoftanks.eu/en/news/44/africa-fall-tripoli/ uopšte nisu napisali da je i Štug uključen u akciju, tek u igri sam video...
hmmm, jesu napisali.. Ima u drugoj koloni kod tenkova gde je 50%.... ;)
Uh, ja sam onda ispao glup, nisam to video :boodala:
Možda i nisi, a oni dodali u međuvremenu. Dešavali su im se takvi i slični propusti i ranije.
zvezdan84
26.1.2014, 12:48
Tu si upravu. Juce sam. Igrao sa kompletnim idiotima. Svaku partiju smo gubili od pocetka, teski tenkovi ostajali u pozadini da snajpuju, sve bitke sam izgubio juce, bukvalno bez pobede
Ne mogu da udjem na sajt :D
imaju izgleda problema sa serverima?
inace pre tih problema uspeo da osvojim t-15 premijum i odradim 30 ubistava
Da, bas imaju problema sa serverima.
Juce sam malo gledao ono finale European wargaming lige i desavalo se i njima u pojedinim partijama da skroz zablokira (samo ucita mapu, a ne mogu da pokrenu tenkove) pa onda pokusavaju iznova.
Inace, i to finale se igralo na EU1 i EU2 serverima, pa otuda isti problemi (posebno u popodnevnim satim).
zvezdan84
26.1.2014, 14:31
sa hd 7850 2gb jedva mogu da igram uvek ispod 30frejmova
inace pre tih problema uspeo da osvojim t-15 premijum
Kako jbt, mislio sam da je nemoguće kao i 50 USA tenkova.
Nego, jel ovo svake nedelje dupli XP za pobedu?
Ne, samo danas u sklopu ovog specijala.
Ako imaš živaca nije teško uzeti T-15, računaj da ćeš kroz tri dana imati wr negde oko 50%, ali `ajde da u obzir uzmemo da si baksuz pa je wr 40%. To znači da ti je za 15 pobeda potrebno 38 partija, x4 za 4 misije i to je 152 partije. Recimo da si u 10 pobeda igrom slučaja bio ispod 10. mesta po xp-u, onda se za tih 10 fejl pobeda dodaje još 25 partija. Ukupno ~175 borbi odnosno 60-ak po danu i ako prosečna partija traje 7 minuta to mu dođe osmočasovno radno vreme :D
BTW
On 13.1.2014, a young Russian Federal Penitentiary Service employee from the city of Kungur by the name of Nikolai Grekhov spent the night from Monday to Tuesday playing World of Tanks and drinking alcohol. His wife told the news that he was obsessed with the game and losing in it made him very upset. After spending a sleepless night and not wanting to go to work, he committed suicide.
http://lifenews.ru/news/126013
EDIT: LOL ipak nije WoT nego Tanki Online :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.