Prikaži potpunu verziju : World of Tanks
PlazmaKeksWoT
9.4.2018, 19:58
^^
XVM (https://modxvm.com/)...
@Plazma
Baš te briga dokle god si sa neuprljane strane motke...
Nisam uspeo ni jedno ko covek da opalim u ovo sporom FR *****u :mad:
Nije XVM, batalio sam XVM zbog seckanja.
PF stats: http://www.pkmods.com/battle-stats-by-polarfox-player-stats-without-xvm
Au nisam do sad ni primetio koliko je na Fisherman's Bay na desnoj strani što su je izmenili gornji tim u podređenom položaju
https://i.imgur.com/ytziERB.jpg
Bukvalno ne postoji arty safe sa gornje strane vetrenjače ako se arty namesti na H9, dok arty iz tvog tima ne može da pokriva donju stranu osim ako se spusti 9 linijom sve do dokova, gde je mrtva.
Ne ulazim u igru sa vise od 10 granata.Smanjio sam troskove.
Izvini, ali hahaha.
Nemoj nick nikad da menjaš!
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Samo da javim da sam rešio problem sa WOT-om 1.0 verzijom.
Instalirao sam Win 7 (sada imam dual boot) i na njemu instalirao WOT SD. Sve radi normalno, a na Windows 10 sa istim drajverima puca greška koju sam prethodno postavio.
Jedino što mi pada na pamet da je neki problem do DirectX-a, ili neka nekompatibilnost Win 10, GeForce 650 i WOT-a, pošto je hardware isti.
Ili su u pitanju gremlini :)
WTF is this :confused:
Most importantly, anyone can get the Progetto M35 mod 46 Tier VIII tank for free just by completing a set of 10 battle missions.
https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/progetto-m35-mod-46/
MilanLegenda
10.4.2018, 17:41
Igrao danas i padne se da sam bio najbolji i dobijem 24000 silvera i samo 650 exp. A igrao sa višim tier. Nemojte misliti da sam bot, ja sam dosta napredovao. U par dana od kad sam dosao na is2, stigao sa njim na 45000 exp. Samo mi ta runda dala toliko malo exp. Sa granatama idem 10, 2, 6. Ukupno 18. Dovoljno je za rundu. Poslednje koristim na viši tier makar da ga samo onesposobim u gusenice da bi ga artiljerija i ostali rokali. Kad sam ja najjači u rundi, igram nasilno. Naučio da postavim tenk da se granate odbijaju od mene. Napredujem.
Jesu li ovo nerfovali tigra 1 onaj krug mu se suzava sporo bas kao kod su 152 sa derp topom
PlazmaKeksWoT
10.4.2018, 19:01
....Sa granatama idem 10, 2, 6. Ukupno 18. Dovoljno je za rundu. ....
Bicu maksimalno tolerantan ali....
Cemu stednja na municiji ? :icon_scra
Ako ti tenk bude unisten ne placas sve sto si poneo, samo ono sto si iskoristio...
MilanLegenda
10.4.2018, 19:07
bicu maksimalno tolerantan ali....
Cemu stednja na municiji ? :icon_scra
ako ti tenk bude unisten ne placas sve sto si poneo, samo ono sto si iskoristio...
Ма у питању је следеће, треба му за релоад 13 секунде. И да имам више граната, споро би се то користило. Само командир ми је 97, остали на 104 мсм. Не знам колико му је најбржи релоад али ето разлога због муниције. Искључио сам да ми аутоматски купује. У врх главе потрошим 10 до 12 граната.
Aman covevce, granate napunis do maksimuma samo jedan put, i ukljucis automatsku dopunu. Dopunice ti se posle borbe samo onoliko granata koliko si potrosio i samo to ces da platis.
Ja jednostavnije ne znam da objasnim.
I plazma ti je to isto rekao samo izgleda nisi shvatio, da jesi ne bi dao takav odgovor na njegov post. U ostalom ako to ne shvatas bolje i da ne igras. Bolje i za tebe i za druge. Izvini ali tako je.
Možda juri Fadinovu medalju :kreza:
MilanLegenda
10.4.2018, 22:02
Боље више и да не пишем овде. Видимо се некад у борби.
matoranac
10.4.2018, 22:31
Nema razloga da se ljutis. Ovde su ti ljudi davali mnogo korisnih saveta i bili su mnogo tolerantni jel si pocetnik ali si ti uvek gurao neku svoju pricu a savete nisi hteo da slusas. Samim tim si doveo do ove situacije da ljude jednostavno nemaju vise zivaca da ti objasnajavaju po dva - tri puta jednu te istu stvar.
Upravo tako.
@MilanLegenda
Mislim da sam samo ja postovao nesto namenjeno tebi bar 20 puta, a da ne pricamo tek ukupno kao forum i uglavnom si gurao po svom. To doduse nije ni bitno, tvoja stvar koje ces tenkove da igras i slicno.
Ali oko ovoga sa granatama je stvarno smesno i raspravljati. Jednostavno potpuno je isti trosak, nosio samo 10 ili nosio 50 u borbu. Platices samo ono sto potrosis, s tim sto u slucaju da nosis maksimalan broj granata nema opasnosti da bez njih ostanes. Cak i da nikad ne potrosis vise od 10 granata sa IS, nema razloga da ne nosis sve jer ces platiti isto.
Eto to je moj poslednji post tebi, tako da nema razloga da napustas temu, ako si se osetio uvredjenim zbog onoga sto sam ja napisao.
EDIT:
Bas me zanima sta ce da urade oko ovih misija za italijana. Da li ce da opale neki maraton ili ce ipak biti neka laganija varijanta, kao za Pilota. :icon_scra
Ne mogu da se setim kakva je misija bila za T-44-100. Sećam se da nisam hteo da je radim jer je bila poprilično grinderska?
Pilot misije su bila laganica.
Možda daju nešto između.
Bilo bi super da ne budu vremenski ograničene, ali će verovatno biti.
Ja ne očekujem previše lagane misije, moraće da se zapne sto posto.
Ne mogu da se setim kakva je misija bila za T-44-100. Sećam se da nisam hteo da je radim jer je bila poprilično grinderska?
Za svaku naciju po 150,000 damagea i 150 killova.
Elem, rekli su da će biti 10 misija, a trenutno ima 10 nacija u igri, računajući i Poljake sa samo jednim premium tenkom, tako da čisto sumnjam da će biti opet nešto vezano za nacije.
Verujem da će biti ograničene do druge polovine maja, kad dolazi patch sa Italijanima.
RU server od 17. aprila ima maraton za novi t8 heavy premium - Kirovets 1
The Italian Challenge includes 10 consecutive stages to complete. To make the event more versatile and fun, we’re introducing two ways to earn rewards.
Endurance race: Built around the amount of base XP points you earn, this approach encourages those who succeed by sheer persistence. Each stage will require you to gain a certain amount of XP, rolling out in Tier VI and higher vehicles. Just remember: you’ll only have your result counted if you reach the Top 10 of your team’s list at the end of a battle—no matter whether your team wins or loses.
Ramp up the challenge: You can opt for alternative, far more complex tasks, while being limited to Tier X machines. Fulfilling these objectives will save you time, but you’ll have to give it your all.
Dakle ili XP grind ili nemoguće misije sa desetkama :D Stage 1 je 5k XP, svi stageovi ukupno 313k XP-a.
Od 13. do 27. aprila
https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/italian_event/
https://eu-wotp.wgcdn.co/dcont/fb/image/[wot]-it-marathon_en.jpg
Samo se base XP računa, dakle ništa X5, ništa premium acc, ništa boosteri...
Sad kad sam upalio klijent i pogledao misije, nisu baš toliko strašne, ali je problem što su samo t10 only, pa će konkurencija biti prevelika za prosečne igrače.
Prvih 6 misija su ok, zadnje 4... trebace vremena. Pricam o misijama za tier X.
Progetto Mission Requirements (https://imgur.com/a/PhWCW)
Dobra stvar je sto moze da se zavrsava i vise misija u toku dana, po redosledu, naravno.
Srecom pa sam nagrindao 20 miliona, trebace za desetke! :kreza:
I stvar koja je dobra je sto svaka zavrsena faza snizava cenu za 10% ukoliko se odlucite da iskesirate novac za BUNDLE! (znaci ne tenk, bundle).
A bundle 100 evrića :kreza:
Zezam se biće manje, ali ispod 50 neće.
Pa sobzirom na opremu i da daju 30 kredit bustera i sve ostalo, verovatno ce biti stotka.
Nisu mi baš jasne misije.
Recimo misija VIII.
Budi top player po dmg-u, 20x. To tokom svih 10 dana ili u jednom danu da budem 20x najbolji po dmg? Pa jbt ja 20 partija na dan ne odigram a kamoli da budem top dmg 20x u tiru X :ciao:
Pa kad krenes da zavrsavas tu misiju, onda moras da je odradis. Dok je ne zavrsis nema sledeca.
Lakše bi bilo da su opet dali mesec dana 150k expa i 150 killova po naciji :icon_scra
Kad je bila ona misija za japanskog tigra, mislio sam da samo onaj ko se oprosti sa zivotom moze to da predje. Na kraju sam je presao za 8 dana (Zoran cini mi se za 3, 4), a trajala je 30. Od tada ne pricam u napred o misijama. :D
Doduse ovu i ne mogu da zavrsim do kraja, jer na novom acc jos uvek nemam tier 10, a i da imamo tesko. Ne igram vise toliko. Odigram po 50 borbi nedeljno mozda.
Iskreno mislim da cu da se fokusiram na tier 8 premiume i idem na xp.
Mislim da mi je to bolja solucija nego da se fokusiram na tier X, idem full heat, i jurim misije.
Uz to osmica u tieru X ako napravi solidan dmg ima vece mnogo vece sanse za boljim base xp, nego tier X.
Da ne pricam nista napamet i unapred, sto kaze Optimum, videcemo kako se razvijaju stvari.
Kada bi imali malo mozga, pa napravili misije da ne može niko da puca premijum municiju.
Opet favorizuju "dobre igrače" kao i uvek.
Ima "gold" samo da šišti.
A jbg, to im je i cilj, da se pomucis, psujes i na kraju (jedan deo igrača) iskesiras pare za progeta.
Ne verujem da će više od 30% wot igrača uspeti da ga uzme bez para. I to je možda mnogo.
matoranac
12.4.2018, 10:21
Sto se mene tice nema nista od tog premijum italijana. Onako odokativno sto sam izracunao za mene kao prosecnog igraca treba minimum 6 sadi dnevno igranja. Ja jedino da uzmem odmor, isteram zenu i dete iz kuce pa da igram ceo dan. Kako da ne, lepse je mene sa deteom u parkicu nego da ceo dan sedim i jurim tenk koji ce nerfovari za 2-3 meseca.
A da zaboravih,da ne racunam sto bih popusio 2 kutija cigara dnevno 😈.
Premium tenkovi se ne nerfuju. Naučili su lekciju sa Type 59.
Može samo da bude buffovan kasnije, kao fv, mod, M46 KR i sl.
navadis zenu da i ona igra i eto ga u dve smene
10x na dan dinguj 4000 dmg-a.
Imam samo IS-7 od teškaša i prosek dinga mi je sa njim oko 2000-2500. I ja sada treba u jednom danu da 10x dingam 4000. Pa jbt koliko partija treba za tako nešto da odigram... Nisu normalni.
Koliko nemački i japanski super teškaši imaju u proseku dinga?
Ili ako ovo nisi u stanju nagrindaj 35k expa XD Mogli su dozvoliti da se računa premium nalog, boosteri ne moraju. Ali onda bi većina igrača uzela tenk.
mislim da ce se racunati premijum, ali videcemo
Neće, računa se base XP, baš zato da bi svi igrači bili ravnopravni.
PlazmaKeksWoT
12.4.2018, 19:24
https://i.imgflip.com/2896h0.jpg (https://imgflip.com/i/2896h0)via Imgflip Meme Generator (https://imgflip.com/memegenerator)
^^
Mislim da bi first world problems template mnogo bolje legao :D
http://derechoavivir.org/wp-content/uploads/2017/11/Mujer-llorando.jpg
MilanLegenda
13.4.2018, 1:01
Znači misije su veoma teške? Nisam mnogo gledao jer trenutno ne mogu da igram. Posao i samo posao nego što je to daleko od mog pravog posla pa se radi mnogo a i nisam kući pa da imam pristup tenkićima a i previše sam umoran da i kad bi imao, ne znam da li bi i igrao. Ovo će proći ali kao tier 7, meni ovo koliko vidim ništa i ne znači meni. Verujem da će taj tenk moći da se kupi na nekoj akciji u narednim mesecima, ko bi ga znao.
Eto kad se vratim, idem ka tier 8. Naslednikom is 2. Mene zanima da li da se zadržim na sedmici ili da jurim ka osmici. Tipa da nabudzim is2 do kraja ili da jurim tier 8?
Ako se nešto od modula prenosi sa IS-2 na 110, obavezno to istraži na sedmici, mnogo je lakše nego da se akaš sa stock osmicom.
Inače, bez uvrede, nije Progetto tenk za tebe (početnika), nisi još ni autoloadere igrao, pa ćeš odmah da skočiš na autoreloadera.
MilanLegenda
13.4.2018, 9:09
Ma neću da kupujem tenk niti bilo koji drugi. Autoloader sam trenutno na Luchs što se tiče toga. I išlo mi sjajno ali na terenu sam pa prc. Slični su koliko sam video is2 sa 110 ali gde se brže i više zaradjuju xp, pare i ostalo. Sa tim što mi osmica više odgovara jer mogu da igram stronghold bez problema. Ovako sa sedmicom kad udjem, niko ne želi da ubaci neparan broj majku mu xD
^^
Kad budes bio online, pusti zahtev za platoon, hocu da te vidim kako igras!
_No_12_
Slični su koliko sam video is2 sa 110 ali gde se brže i više zaradjuju xp, pare i ostalo. Sa tim što mi osmica više odgovara jer mogu da igram stronghold bez problema.
'Ajde ovako. Trebaju ti oba 122mm topa, kupola ti ne treba ako je nisi istražio. Prenosi se i zadnji motor, pa bi bilo dobro i njega da istražiš na sedmici. Radio ako nisi istažio zadnji, nemoj, dobijaš ga automatski na 110.
Što se XP-a tiče na osmicama, teoretski možeš da zarađuješ više XP jer praviš više damagea nego na sedmici, ali opet zavisi od tebe. Imaj na umu da je t8 trenutno najgori tier u igri što se matvhmakinga tiče i da ćeš gotovo uvek da igraš sa desetkama. Što se kredita tiče, ne očekuj da ćeš da zaradiš nešto. Za to treba da ti služi ili premium tenk ili obični t5/t6 tenk. Pričam za random.
EDIT: 60€ je paket sa Progettom...
I nije strasna cena, moci ce to da se uzme za manje od 20 eura a mozda i manje. Verovatno manje.
Koliko kosta ovaj italijan progeto da se kupi jer ga vec voze po partijama
Piše ti iznad, 60€ je ceo paket sa tenkom i svim nagradama za 10 misija.
supressor
14.4.2018, 11:07
Ja sam juce bio slobodan, pa sam imao više vremena. Otprilike sam igrao 3-5h ali ne u kontinuitetu.
Stigao sam do pola treće misije za progetto.
Dobro je to se base XP računa pobedio/izgubio.
Nije lako, sumnjam da ću uspeti više od pete da doguram za ove dve nedelje.
Inače, meni najbolje ide sa TD premium osmicom kinezom. U 10/10 partija sam među prvih deset, nije važno da li pobedim ili izgubim XP se broji. Nek je prosek 300(a nije tako nizak) to je 3000XP+na stranu barem pola miće srebra
QUOTE=0gold;2177452]
Koliko nemački i japanski super teškaši imaju u proseku dinga?
.[/QUOTE]
Sve zavisi kad protivnik stisne dvicu :-/. Kako se WOT sada igra, sve zavisi. 4k nije teško odbiti sa T5HT ali nije baš ni da se dešava u svakoj partiji.
"Dvica" ide kroz kupolu kao kroz sir, a i protivnik ako je pametan ne gađa te puno od napred, nego se skloni pa ide na flank...
PlazmaKeksWoT
14.4.2018, 22:30
https://preview.ibb.co/c70ke7/Screenshot_1.png (https://ibb.co/mbFJz7)
Komentar dana.
:tapsh:
supressor
14.4.2018, 23:32
11 partija za 8k XP
Otrilike da kažemo 700XP po partiji.
Večeras je bilo dobro za mene. Mislim da ovo sa brojem igrača i MM ima dosta veze, meni je večeras MM za sve osmice bio skoro pa idealan.
Uglavnom sam igrao full tier VIII, ili u najgoru ruku sa tier IX. Mislim da 3-5-7 sa osmicama u ovih 11 partija nisam ni jednom imao.
@plazma
I meni su desetke nešto kao trofejini tenkovi. Nisam loš sa njima, ima ih koje volim(nemam ih ni deset) ali meni su skupi za igru.
Trebao bi WG da uradi nešto da ih učini primamljivijim.
Osim toga, pala mi na pamet ideja, a nisam video da ju je neko igde postavio: zašto posluga na jedno liniji, recimo T100LT, jednom kada se dođe do kraja linije ne bude kompatibilna sa svim predhodnim tenkovima? Nešto kao premiujm posluga? Realno, imaju iskustvo na svim predhodnim vozilima....?
Mislim, jasno je meni zašto nije tako....
Večeras je bilo dobro za mene. Mislim da ovo sa brojem igrača i MM ima dosta veze, meni je večeras MM za sve osmice bio skoro pa idealan.
Uglavnom sam igrao full tier VIII, ili u najgoru ruku sa tier IX. Mislim da 3-5-7 sa osmicama u ovih 11 partija nisam ni jednom imao.
U zadnja 3 dana otkad je počelo x5 sa osmicama sam imao možda jednu-dve full t8 partije, ostalo uglavnom 3-5-7 sa desetakama. Zanimljiv podatak, u zadnjih 2-3 meseca sigurno 60-70 partija sa T-44 (skidanje x2 skoro svaki dan) i NIJEDNOM, ali NIJEDNOM nisam bio u 3-5-7 situaciji kada sam ja top tier.
Meni islo odlicno danas sto se igre tice ali pobede slabo. Juce obrnuto, nece igra a idu pobede. :facepalm
Malo sto mrcvare ljude sa MM-om, i cuvenim nizovima pobeda/poraza, nego i RNG poceo da radi na dnevnom nivou. Prosto mi je neverovatno koja razlika kod mene u igri juce i danas. Kao da nije ista igra.
Ova peta misija me je namucila, igrao sam sve desetke, I pre sam uspeo da uzmem 35k, nego deset puta da blokiram 4k!!! Sedam puta sam, I to je to.
Šestu definitivno idem na high caliber, pa kako bude.
T10 sovjetski medium iz linije sa kupolom pozadi...
https://i0.wp.com/rykoszet.info/wp-content/uploads/2018/04/K91.jpg
Ono, kad si jedini lajtu u timu! :rolleyes:
https://s17.postimg.cc/slbdy74iz/shot_567.jpg (https://postimg.cc/image/slbdy74iz/)
A evo ga i Object 277, nedostajući tier 10 heavy u T-10 liniji.
https://i0.wp.com/rykoszet.info/wp-content/uploads/2018/04/Object-277.jpg
HP: 2 200
Engine: 950 hp
Mass: 55 t
Maximum load: 60 t
Power-to-weight: 17,27 hp / t
Max speed / Min speed: 55 / -15 km / h
Hull turning speed: 32 °/s
Turret turning speed: 27,1 °/s
Terrain resistance values: 1,247 / 1,726 / 2,973
View range: 400 m
Radio range: 730 m
Hull armor: 140 / 112 / 50 mm
Turret armor: 290 / 224 / 80 mm
Gun: 130 mm M-65
Alpha Damage: 490 / 490 / 640
Penetration: 265 / 350 / 65 mm
Rate of fire: 5,441 rounds/minute
Damage per minute: 2 666,1
Reload time: 11,027 s
Accuracy at 100 m: 0,336
Aiming time: 2,4 s
Depression/Elevation: -5,5 / +15,5
supressor
16.4.2018, 21:44
Ova peta misija me je namucila, igrao sam sve desetke, I pre sam uspeo da uzmem 35k, nego deset puta da blokiram 4k!!! Sedam puta sam, I to je to.
Šestu definitivno idem na high caliber, pa kako bude.
:eek: oslepećeš :)
Realno lakše je(verovatno) pet puta high caliber nego 10x da se odbije po 4k štete.
Nije mi jedna stvar samo jasna, da li su ljudi svesni da neće dobiti ništa ako igraju kao muva bez glave...a takvih je mnogo od kako je počela ova misija
Nema sanse ni to!
Evo ko zna koja po redu juce i danas, i ni jedan high caliber. Evo vec 15k xp-a imam ali ni jedan high caliber. I odlucio sam da preskocim zadnje dve misije, bolje da dam 10 eura, nego da mi oci ispadnu za zadnjih 100k xp-a.
Videćemo. Probaću par partija sa deathstar, badgerom i 268/4.
Ako uspem da ubodem 2-3 relativno brzo, onda ću didem na to
JA sam gledao statistiku, sa kojim tier X imam najvise high caliber medalja, ispada sa Grilleom i 103b. ISkreno, previse kredita gubim, a nema ucinka.
Ostavicu tier X za sledecu misiju, top po dmg u svom timu, to je vec ostvarivo, a opet kazem, zadnje dve cu da preskocim, jer 10 eura je nista naspram muke koje treba da se uzme zadnjih 100k.
Nije mi jedna stvar samo jasna, da li su ljudi svesni da neće dobiti ništa ako igraju kao muva bez glave...a takvih je mnogo od kako je počela ova misija
Dam ti ja deset mojih skauta što čuče u ćošku mape za jednog tvog što igra k'o muva bez glave. Na tog tvog bar ne moram da trošim municiju, ubije ga protivnički tim.
Na tog tvog bar ne moram da trošim municiju
Dobro je, nisam znači jedini koji poplavi s vremena na vreme!
supressor
17.4.2018, 22:04
Dam ti ja deset mojih skauta što čuče u ćošku mape za jednog tvog što igra k'o muva bez glave. Na tog tvog bar ne moram da trošim municiju, ubije ga protivnički tim.
Ma kakvi crni skauti nego HT mediumi i TD....
Evo lep primer. Tier X neću da igram uopšte. Nema šanse da izgrindam više od 6-7, neću ni da pokušavam uopšte. 8tier X tenkova sa ispod 100dmg, 4 sa 0 dmg.... i to tenkovi koji mogu da naprave dmg....
https://s14.postimg.cc/6h6tgbc0x/bots.png (https://postimages.org/)
A o RNG da ne pričam uopšte. Posebno voli da me potkači sa type 64. Ja ne znam da li sam ja lud, ili šta ali top na type 64 je verovatno najgora osobina tog tenka.
Ovako na papiru deluje ok, ali u praksi...790m/s brzina granate....
Današnji grind: jeeedva 20k za ceo dan. Večerašnja sesija od 2 sata, u najbolju ruku 30% pobeda.
Dobro je, nisam znači jedini koji poplavi s vremena na vreme!
Evo pred spavanje me nerviraju mamlazi, popio sam ban na sat vremena :mad:
supressor
18.4.2018, 14:25
Gotova peta, šestu ću verovatno započeti danas.
Kada su izbacene encounter battle i assault modovi za mape u opste nedolaze od zadnjeg ovog apdejta
Assault mi je isključen, ali encounter dolazi normalno kao i pre...
Meni je sve ukljuceno i sve je ok.
Ukljuceno je i meni sve ali retko dolaze te staze
Ti si malocas rekao da ti uopste ne dolaze a ne retko. To sto dolaze retko to je druga stvar. Nisam nesto obracao paznju, moguce je.
Meni je assault isključen. Jer mi je prečesto dolazila karelia i sand river assault. I non stop ja napadam. Nerviralo me je to i isključio sam. Pričao o periodu pre 1.0.
PlazmaKeksWoT
21.4.2018, 17:38
Idem po pice i grickalice da castim klince ispred zgrade:
https://image.ibb.co/iEeXOc/Screenshot_1.png (https://imgbb.com/)
Krv im hebem, ovaj tenk zahteva zen level 99 :n-cc2:
Ko nije dugo igrao nek proveri mail :)
https://thearmoredpatrol.files.wordpress.com/2018/04/ssaeeeeed.png
PlazmaKeksWoT
21.4.2018, 21:18
A da nama sto smo se u#rali da igramo redovno, premium djoka ? :mad:
(brat bratu ne treba mi, ali sto je dzaba i Bogu je drago :kreza:)
Ne shvatam bas najbolje. Zar se kroz Boot Camp ne prolazi samo sa novim acc? Kakve veze ima sto neko dugo nije igrao s tim?
Možeš uvek boot camp da igraš, ali samo se prvi put dobija XP (valjda ide u free XP). Valjda im je to nekakav debili pokušaj da povratnike podsete osnovama igre pre nego što ih bace u vatru :kreza:
@Plazma
T-34-85M je bio najlakši maraton u istoriji WoT-a, dnevne misije tipa pređi tenkom 100 metara i slično, nije mi jasno kako ga nisi tad pokupio.
Ja sam dobio Excelsiora ovako pre par godina, al' trebalo je valjda 20-ak ili više partija da se odigra.
One man army! :kreza:
https://s17.postimg.cc/72h1ta6jf/shot_569.jpg (https://postimg.cc/image/72h1ta6jf/) https://s17.postimg.cc/84r8btx2j/shot_570.jpg (https://postimg.cc/image/84r8btx2j/)
PlazmaKeksWoT
22.4.2018, 10:50
....@Plazma
T-34-85M je bio najlakši maraton u istoriji WoT-a, dnevne misije tipa pređi tenkom 100 metara i slično, nije mi jasno kako ga nisi tad pokupio...
Nisam bio tu :)
Ma hebe mi se tenk (imam 40+ milki u srebru), sam odnos mi malo tupav.
Sad je pocelo da stize i ljudima koji igraju Blitz. TJ pokusavamo da prelijemo igrace iz jedne u drugu igru ?
Ne kontam logiku.
Sad ce neko posle 2 godine da im se vrati ? Hoce, ali malo sutra.
Dolazis ti/ja posle 2 godine:
Engine bagovit.
Gomila novih OP tenkova.
Samara se gold ko da je za dz.
Ide neki maraton koji trazi da igras ko mentol.
itd itd...
F#ck this shit....:mad:
ernie2015
22.4.2018, 19:22
Pitanje jedno.
Ima li neko istrazen onaj perk oko sokolovo?
To je na komandiru i omogucava mu da vidi kriticne kvarove na protivnickim tenkovima.
Imam taj perk na e50m njega bas i ne igram pocesto ali nedavno sam ga istrazio i na Scorpionu kojeg igram cesce i taj perk mi ne radi.
Prije je tacno iscrtavao modul u obliku slicice koji je ostecen na tenku.
Sad nista i ne mogu da utvrdim otkad se to desava i kako da popravim.
Probao sam i na E50m ne radi isto.Nista ne ocitava
Koja je onda korist tog perka ?
Moraš valjda da držiš nišan na protivničkom tenku 4-5 sekundi da bi video module.
ernie2015
22.4.2018, 19:39
Znam to odavno.Ali nista ne iscrtava.Da nije rekoh od ovih novih peceva
Kod mene je sve na ultra detaljima.
supressor
22.4.2018, 21:54
Moguce, ko ce ga znati.
Meni je to nepotreban perk, dokle god imas 5-6 da istrazis, to je ono, bas za poslednje.
Ja sam na jednoj od td posluga pre imao onaj za kriticne pogotke, pa sam ga resetovao. Jednostavno, mnogo puta sam pravio kriticne, ali nebitne pogotke:gusenice, observation device, itd...
Ja sam to imao na IS-3 pre peca. Nikad nije radilo, ili ja nisam znao da koristim. :confused:
ernie2015
23.4.2018, 19:21
Moguce, ko ce ga znati.
Meni je to nepotreban perk, dokle god imas 5-6 da istrazis, to je ono, bas za poslednje.
Ja sam na jednoj od td posluga pre imao onaj za kriticne pogotke, pa sam ga resetovao. Jednostavno, mnogo puta sam pravio kriticne, ali nebitne pogotke:gusenice, observation device, itd...
Greska ti je to sto si resetovao perk za kriticne pogotke (gunner-sharpshooter)
Smatram da je taj perk must have na svakom tenku.
A ovaj na komandiru eagle eye mi je 5 perk na scorpionu G zavrsen prosle nedelje i krenuo sam 6 perkove.
Ali sjecam se imao sam taj perk na pz25t i radio je savrseno iscrtavao module,pa sam tu posadu prebacio na e50m i tu je radio.Ali evo vec par dana igram sa scorpionom i nista ne ocitava.
I ja sam na eagle eye zaboravio potpuno. Imam ga na t62a, redovno posadu koristim u modu 1, i ni ja vec neko vreme ne vidim oštećene module.
A nekad je radio bez problema.
EDIT: Zavrsio i devetu.
supressor
24.4.2018, 20:53
Ala ti imaš vremena u životu.. Ja sam na 5k da završim sedmu, juče nisam igrao kao ni danas.
Možda ispunim osmu, realno, za džaba tenk nije loš, ovako me za sada nešto ta linija ne zanima previše baš.
Možda ga i kupim ako završim osmu.
Uzeo sam ga...sa 90% popusta, desetu nisam ni probao da zavrsavam.
https://s17.postimg.cc/jx4d8b2r3/shot_573.jpg
Dopuna:
Tri odigrane, tri pobede, dvaput top tier, jedna tier X, sva tri puta top po xp-u.
Zanimljiv autoloader. ;)
https://s17.postimg.cc/bl8m6xnbz/shot_581.jpg
MilanLegenda
25.4.2018, 11:09
Uspeo da uradim nemoguće, nisam ni gledao šta radim. Otključao 110 i prodam nekako šuntavo i slučajno is2 i sad nemam još uvek novca za tier 8 tj 110 i nemam više tier 7. Imam su 100 na tier 6. Ja sam marmun. Nisam igrao desetak dana i eto, ujeba sve, 110 mi sad izgleda za 1.500.000 daleko xD I opet me neće biti tu. Bar manje da se nerviram za is2, cmrc ��
supressor
25.4.2018, 21:42
Uzeo sam ga...sa 90% popusta, desetu nisam ni probao da zavrsavam.
https://s17.postimg.cc/jx4d8b2r3/shot_573.jpg
Dopuna:
Tri odigrane, tri pobede, dvaput top tier, jedna tier X, sva tri puta top po xp-u.
Zanimljiv autoloader. ;)
https://s17.postimg.cc/bl8m6xnbz/shot_581.jpg
Trebao si, šta je to za tebe :kreza:
Daleko od toga da je tenk neupotrebljiv, velika mane ja što su mekani dosta.
Nadam se nekim misijama za ovaj novi PL tier 8 premium. Izgleda interesantno.
P.S: kao tražili su nešto novo, a on izgleda kao spljošteni is3:)
A ja mislio da će poljski tier 1 da bude konjanik :kreza:
https://imagizer.imageshack.com/v2/280x200q90/923/J6WzId.jpg (https://imageshack.com/i/pnJ6WzIdj)
To je taj! :boxing:
MladenIsakovic
26.4.2018, 16:34
Jel imate i vi utisak da je čitera više nego ikad? U koji god tenk da uđem, nekog probijem, nekog ne, i na weak spot nekad neće, zavisi od mnogo faktora, razumem. Ali imam utisak da mene svi živi buše, gde god da stanem. Jedino me poneko dinga kad sam u VK 45.02B, ali 'ajd to je takav tenk, fin oklop, u ostalim tenkovima - retko kad se desi u poslednje vreme da me neko ne probije, baš retko. U poslednje vreme, rekao bih, sve više. Dal je zbog ovih misija za ovaj 'talijanski premijum, ili samo od sebe - ppojma nemam.
Evo malopre uđem u T57 Heavy, da pokušam danas skinuti x2, budući da juče nisam uspeo. Ajd što pucaju gold, nema veze to, ali 3 tenka me pogađaju, samo 1 rupa, gledam gde su me pogađali, na donjoj strani kupole, jedna rupa, 3 tenka me u istu rupu pogađaju, nigde drugde ni ogreban! Ej bre! Nedavno sam uzeo ovaj tenk, odigrao 15-ak partija možda, ne sećam se da me je makar jednom neko dingao, svi pogađaju bukvalno u one obraze weak spot, svaki šut, bez obzira sa koje daljine.
Sinoć se napucavam sa drugim T57 Hevi-jem, na 220m daljine, ja njega od 4 granate u klipu, prvu promašim, podbaci, druga ga pogodim i probijem u weak spot obraz, treća ga ne pogodi tu već negde iznad, critical, bez dmg, četvrta pogodi gusenicu. Posada mi je, evo 5-i perk se puni. Imam sve od opreme. On mene sve 4 isklipa, samo 2 rupe vidim, obe u weak spot.
Ja ne znam, ovi aimboteri, ajd nek 30% igrača, evo nek 50% igrača ima odlične posade, skill, zna sve weak spotove na svakom tenku, okej. Al da 95% igrača tako dobro pogađa - nisam siguran :icon_scra
Ja bih se začudio da nešto dingam sa T57, ceo tenk je weakspot. Elem, ne mora svaka rupa od probijanja da se vidi, nešto se renderuje, nešto ne, posebno ako su penetracije relativno blizu jedna drugoj.
Jure kvalitetni igrači misije na desetkama u zadnjih desetak dana, zato ih ima više u t10 bitkama.
supressor
26.4.2018, 21:29
Jel imate i vi utisak da je čitera više nego ikad? U koji god tenk da uđem, nekog probijem, nekog ne, i na weak spot nekad neće, zavisi od mnogo faktora, razumem. Ali imam utisak da mene svi živi buše, gde god da stanem. Jedino me poneko dinga kad sam u VK 45.02B, ali 'ajd to je takav tenk, fin oklop, u ostalim tenkovima - retko kad se desi u poslednje vreme da me neko ne probije, baš retko. U poslednje vreme, rekao bih, sve više. Dal je zbog ovih misija za ovaj 'talijanski premijum, ili samo od sebe - ppojma nemam.
Evo malopre uđem u T57 Heavy, da pokušam danas skinuti x2, budući da juče nisam uspeo. Ajd što pucaju gold, nema veze to, ali 3 tenka me pogađaju, samo 1 rupa, gledam gde su me pogađali, na donjoj strani kupole, jedna rupa, 3 tenka me u istu rupu pogađaju, nigde drugde ni ogreban! Ej bre! Nedavno sam uzeo ovaj tenk, odigrao 15-ak partija možda, ne sećam se da me je makar jednom neko dingao, svi pogađaju bukvalno u one obraze weak spot, svaki šut, bez obzira sa koje daljine.
Sinoć se napucavam sa drugim T57 Hevi-jem, na 220m daljine, ja njega od 4 granate u klipu, prvu promašim, podbaci, druga ga pogodim i probijem u weak spot obraz, treća ga ne pogodi tu već negde iznad, critical, bez dmg, četvrta pogodi gusenicu. Posada mi je, evo 5-i perk se puni. Imam sve od opreme. On mene sve 4 isklipa, samo 2 rupe vidim, obe u weak spot.
Ja ne znam, ovi aimboteri, ajd nek 30% igrača, evo nek 50% igrača ima odlične posade, skill, zna sve weak spotove na svakom tenku, okej. Al da 95% igrača tako dobro pogađa - nisam siguran :icon_scra
Varanja ima dosta, ali nije samo do toga.
Kvalitet veze, kvalitet kompa, kvalitet opreme itd...i pored svega toga kvalitet i iskustvo igrača.
T57Ht je dobar tenk-za autoloadera ali treba znati sa njim igrati. NE kažem da ti ne znaš, mada posle par bitaka sa njim svakako nemaš pravu sliku.
Rekoh ti, jako sličan t54E1, naročito po ponašanju topa.
supressor
27.4.2018, 21:34
:tapsh: za MM
https://s14.postimg.cc/x8gnix72p/shot_137.jpg (https://postimg.cc/image/6ne4nd4p9/)
https://s14.postimg.cc/esw6lldjl/shot_138.jpg (https://postimg.cc/image/ip9ihkyj1/)
World OF Premium Tanks
PlazmaKeksWoT
27.4.2018, 22:13
Kad bi aimbot eliminisao RNG i gadjao u tacku gde bi meni bio kraj.
Znaci ovakve price samo doprinose totalnoj paranoji vezanoj za modove.
Ljudi shvatite više, ne ubija Vas mod, već vaše neznanje.
Pozdrav, narode! Sklopio sam novu konfiguraciju i sad neće WOT da mi se instalira. Skine sve što treba i samo iskoči da ne može da raspakuje fajlove. Evo i sličice u prilogu.
https://s20.postimg.cc/pl1ka1eqx/WOT.jpg (https://postimg.cc/image/pl1ka1eqx/)
Jel može greška u originalu, a ne sa ovim nesretnim prevodom?
Uglavnom mislim da ti instalacija iz nekog razloga nije dobro skinuta (packet loss, šta li već...).
:tapsh::tapsh::tapsh::tapsh::tapsh::tapsh::tapsh:
:n_klanja::n_klanja::n_klanja::n_klanja::n_klanja:
Kad bi aimbot eliminisao RNG i gadjao u tacku gde bi meni bio kraj.
Znaci ovakve price samo doprinose totalnoj paranoji vezanoj za modove.
Ja ne znam koliko sam samo ja puta pricao o tome kako aim-bot funkcionise i da vec zutom igracu nije od pomoci, a zelenom je vec vise smetnja nego korist.
A o tome da postoji cit koji nekoga cini imunim na penetraciju, bude stalno critical ili ga promasuju granate ne vredi ni da se da kometar. Zato i nisam nista pisao nakon te kuknjave.
EDIT:
Ajde i ja nesto da se pozalim... :)
Problem je WZ-131. Tenk je ubitacno dobar i ide mi super s njim sto se igre tice ali... Procenat pobeda je 45% nakon 170 borbi. Stvarno sam vise izgubio zelju da ga igram, jos 10k xp-a do 132 a bas je bezveze sto ce mi ostato takav procenat na njemu.
Ja sam cak od onih kojima je pobeda sekundarna stvar. Uvek se trudim da odigram najbolje sto mogu i ne nerviram se oko krajnjeg rezultata jer smatram da sam uradio sta sam mogao. Ali ovo je ipak previse cak i za mene. :mad:
Isti slučaj za WZ-131, ali mi je strašno zabavno da igram sa njim i prava je muzara za WN8.
Elem, 1.0.1 patch dolazi 3. maja
Novi sovjetski tier5 premium tenk - T-34E, meni izgleda kao plod seksualnog činai između T14 i T-34 :D
http://rykoszet.info/wp-content/uploads/2018/04/T-34E-7.jpg
Tier: MT-5, USSR, premium
HP: 500
Engine: 500 hp
Mass: 31,9 t
Maximum load: 34 t
Power-to-weight: 15,67 hp / t
Max speed/Min speed: 56 / -20 km / h
Hull turning speed: 36 °/s
Turret turning speed: 36 °/s
Terrain resistance values: 1,055 / 1,247 / 2,205
View range: 340 m
Radio range: 547,5 m
Hull armor: 45 / 40 (+16) / 40 mm
Turret armor: 45 / 45 (+16) / 45 (+16) mm
Gun: 76 mm F-34 (1943)
Alpha Damage: 110 / 110 / 156
Penetration: 120 / 150 / 38 mm
Rate of fire: 15,643 rounds/minute
Damage per minute: 1 720,7
Reload time: 3,836 s
Accuracy at 100 m: 0,43
Aiming time: 2,3 s
Depression: -8
Crew: 4 people – Commander, Radio Operator, Driver, Loader.
supressor
28.4.2018, 22:44
Meni izgleda kao SC na tieru V.Ovaj oklop mi uopšte ne miriše na dobro. Osim toga ima prilično dobar top za Tier V i još ruski tenk. Običan T34 sa ovim topom ima 92 pen....I ne zaboravimo najvažniju stvar depresiju od -8 O_O
No, jedna solidna sa T57HT za MladenaIsakovica
https://s14.postimg.cc/fxi0pmipp/shot_139.jpg (https://postimg.cc/image/fxi0pmipp/)
https://s14.postimg.cc/vvqqfrsd9/shot_140.jpg (https://postimg.cc/image/vvqqfrsd9/)
https://s14.postimg.cc/4l5f7uhql/shot_141.jpg (https://postimg.cc/image/4l5f7uhql/)
P.S: nosim samo jedan klip golda(mislim da ga nisam ni koristio), sve sa malih daljina, samo dva pogotka kao što se vidi na preko 300m. Voleo me je RNG, 430 me ubio zahvaljujući nenormalno maloj brzini tenka u nazad(12km/h)
Zaboravljaš da ovaj T-34E nema povlašćen MM, tako da je top OK.
Type 3 Chi-Nu Kai ima dosta bolji top ali je dosta sporiji tenk.
Sličan top ima T-25.
To su sve tier 5 tenkovi koji imaju normalan MM. Ne možeš igrati protiv tira 7 sa ~90 pen :D
Par puta sam rekao, ne kačite samo slike partije okačite i replay da može da se pogleda :)
EDIT
Moram da pitam, koji tenk je SC?
Moram da pitam, koji tenk je SC?
Super Conqueror, pretpostavljam.
Da, vidite da na telu sa strane i na kupoli sa strane i pozadi tenk ima dodatnih 16mm spaced armora, otprilike kao SC, pa i običan Conqueror na kupoli.
Super Conqueror, pretpostavljam.
Baš tako Super Conqeror.
Igra i običan t34 protiv sedmica... Ovaj spaced će biti zeznuta stvar. Jedino što je efikasno protiv istog je HE: smešno je kako super conq ne podnosi HE čak direktno po kupoli.
Na t34 ovaj dodatni oklop je napravljen protiv HEAT i potkalibarne municije
A evo i link za replau :)
http://wotreplays.eu/site/4327266#murovanka-4tlas-t57_heavy_tank
PlazmaKeksWoT
29.4.2018, 13:41
+500 jaci DPM.
https://www.youtube.com/watch?v=5E-3_JpT3LE
Ono što je WoT-u preko potrebno, još jedan Sherman...
http://rykoszet.info/wp-content/uploads/2018/04/Sherman-Firefly-IC-10.jpg
Tier: MT-6, Great Britain, premium
HP: 750
Engine: 400 hp
Mass: 33,2 t
Maximum load: 36 t
Power-to-weight: 12,05 hp / t
Max speed/Min speed: 40,2 / -18 km / h
Hull turning speed: 43 °/s
Turret turning speed: 48 °/s
Terrain resistance values: 0,767 / 0,959 / 1,726
View range: 370 m
Radio range: 594,4 m
Hull armor: 50,8 / 38,1 / 38,1 mm
Turret armor: 76,2 / 50,8 / 50,8 mm
Gun: OQF 17-pdr Gun Mk. VII
Alpha Damage: 150 / 150 / 190
Penetration: 171 / 239 / 38 mm
Rate of fire: 13,905 rounds/minute
Damage per minute: 2 085,7
Reload time: 4,315 s
Accuracy at 100 m: 0,355
Aiming time: 2,01 s
Depression/Elevation: -6 / +20
Crew – 4 members: commander, gunner, driver, loader.
http://rykoszet.info/wp-content/uploads/2018/04/T26E3-10.jpg
Tier: MT-7, USA, premium
HP: 1 200
Engine power: 500 hp
Mass: 39,4 t
Maximum load: 43 t
Power-to-weight: 12,69 hp / t
Max speed/Min speed: 48 / -20 km / h
Hull turning speed: 36 °/s
Turret turning speed: 37,5 °/s
Terrain resistance values: 1,055 / 1,247 / 2,014
View range: 390 m
Radio range: 776,9 m
Hull armor: 101,6 / 76,2 / 50,8 mm
Turret armor: 101,6 / 76,2 / 50,8 mm
Gun: 90 mm Gun M3E
Alpha Damage: 240 / 240 / 320
Penetration: 172 / 207 / 45 mm
Rate of fire: 7,631 rounds/minute
Damage per minute: 1 831,4
Reload time: 7,863 s
Accuracy at 100 m: 0,364
Aiming time: 2,21 s
Depression/Elevation: -10 / +20
Crew – 5 members: Commander, Gunner, Driver, Radioman, Loader.
PlazmaKeksWoT
30.4.2018, 20:02
CTRL C
CRTL V
Filozofija stancanja prem tehnike se nastavlja.
Sto vise jednostavno ne dozvole da napravis prem tenk od svakog obicnog.
Platis 50e i bilo koji tier 8 po tvom izboru postane (npr) Elite. Stavis mnozilac za kredite i +50% za posadu i toliko.
To se i ja odavno pitam...
Ali WG je uvek bio bez ideja. Koliko su samo modovi uvek bili ispred njih. Trebalo im je par godina da u igru ubace ono sa cim je igralo sigurno bar 70% ljudi.
Uzeo sam Progetto.
Dosta dobar tenk. Sa poslugom bez perkova i na 100% top mu je bolji od svih osmica koje ja imam. Bolje se ponaša.
Odlično i zarađuje.
https://s14.postimg.cc/si2vilm41/shot_142.jpg (https://postimg.cc/image/lrme95yy5/)
https://s14.postimg.cc/9pr0f1kkx/shot_143.jpg (https://postimg.cc/image/c72rmb4h9/)
https://s14.postimg.cc/rfsp035vl/shot_145.jpg (https://postimg.cc/image/hiho70y9p/)
https://s14.postimg.cc/mtwkrq4wx/shot_146.jpg (https://postimg.cc/image/suu9osrj1/)
https://s14.postimg.cc/yvrylw90h/shot_148.jpg (https://postimg.cc/image/tx4g7d57h/)
https://s14.postimg.cc/cju5si26p/shot_149.jpg (https://postimg.cc/image/umn8jpy19/)
LoL
Predji 20 misija, skupi tokena, sta vec. A vrhunac nagrade na misijama dan premijuma... :n_klanja:
MladenIsakovic
5.5.2018, 0:52
Sve mi se više gadi ovaj wot. Evo zadnji meč, ostanem sam na trojicu, uspem da ih dobijem, pobedimo, napravim 6 killova i 3.3k dmg, i sa sve premijum acc koji imam, opet 13.5k u minusu. A da nemam premijum acc bio bih 30k u minusu. Pa ko je ovde lud, pitam se? Pa kad imam 0 dmg i 0 svega, a moj tim pobedi, ja budem 12k u plusu. Pa to ispada najbolje ne raditi ništa, samo kampati, ako nešto i opališ ili ne, briga te. Ovaj WG izgleda nagrađuje kamp bot i ne preduzimanje akcije. Sve mi se više gadi igra! :nov_mad2::nov_mad2:
https://s19.postimg.cc/d9mqn3xen/shot_004.jpg (https://postimg.cc/image/d9mqn3xen/) https://s19.postimg.cc/ua5mvrv0f/shot_005.jpg (https://postimg.cc/image/ua5mvrv0f/)
Koja municija?
Aha premium, pa šta očekuješ onda? Plus imaš otprilike 50/50 odnos ispaljenih hitaca i penetracija, što znači da bacio nekih 25k kredita.
MladenIsakovic
5.5.2018, 2:20
Bilo je i golda pred kraj kad mi ostali IS-7, arti i ovaj lovac, bili su mi relativno u dometu, pa sam morao da budem siguran, možda jedno 5 gold granata, otprilike.
Ali poenta mi je nagraditi učinak, trud, itd, ispada brate da mi je jeftinije bilo pustiti da mu ubiju i ne uraditi ništa. Valjda je poenta nagraditi učinak, to sam hteo reći.
Prethodnih par mečeva, isto strv, jer mi fali 40k XP do 10ke 103-B, počeo meč, prvih 2-3 min ništa, pa sam morao nešto majci pomoću, ali već smo vodili 4-0. Dok sam joj pomogao, meč gotov. Znači, ništa nisam imao učinka, preživeo, dobili 15-1, moj učinak = 0. I dobijem valjda 12.5k kredita, znači u plusu.
Time ispada da mi je isplativije kampati i ne raditi ništa, čekati da tim sve odradi, pa ako uspe uspe, ako ne uspe, uspeće u sledećem meču. Biće nešto malo XP, al će biti silvera. A ovamo se mučim, napucavam, bežim, sklanjam, borim se, uspem nešto dobro odraditi i uzeti win na kraju, i 13.5k u minusu, da nemam premijum, bilo bi 30k minusa.
Meni to glupo totalno brate.
Najjeftinije je ti je da sa svakom ispaljenom granatom probiješ i napraviš štetu, ili makar da digneš odnos ispaljene/probijene na 75-80%. Uostalom, ne farmaju se krediti na desetkama.
Bilo je i golda pred kraj kad mi ostali IS-7, arti i ovaj lovac, bili su mi relativno u dometu, pa sam morao da budem siguran, možda jedno 5 gold granata, otprilike.
Ali poenta mi je nagraditi učinak, trud, itd, ispada brate da mi je jeftinije bilo pustiti da mu ubiju i ne uraditi ništa. Valjda je poenta nagraditi učinak, to sam hteo reći.
Prethodnih par mečeva, isto strv, jer mi fali 40k XP do 10ke 103-B, počeo meč, prvih 2-3 min ništa, pa sam morao nešto majci pomoću, ali već smo vodili 4-0. Dok sam joj pomogao, meč gotov. Znači, ništa nisam imao učinka, preživeo, dobili 15-1, moj učinak = 0. I dobijem valjda 12.5k kredita, znači u plusu.
Time ispada da mi je isplativije kampati i ne raditi ništa, čekati da tim sve odradi, pa ako uspe uspe, ako ne uspe, uspeće u sledećem meču. Biće nešto malo XP, al će biti silvera. A ovamo se mučim, napucavam, bežim, sklanjam, borim se, uspem nešto dobro odraditi i uzeti win na kraju, i 13.5k u minusu, da nemam premijum, bilo bi 30k minusa.
Meni to glupo totalno brate.
Mladene pogledaj moj post na predhodnoj strani. Partija sa 57HT u plusu 17k.
https://postimg.cc/image/4l5f7uhql/
27 granata ispalio, 25 pogodio-20 probilo. Bez golda
Ja igram sa premijum osmicama dosta-pa su mi desetke i dalje nešto kao trofejni tenkovi i skupi za igru.
@MladenIsakovic
ne vidim šta je sporno, sam kažeš da si koristio gold da bi osigurao pobedu i killove, znači platio si pobedu i killove koje možda ne bi ostvario sa običnom municijom...
MladenIsakovic
5.5.2018, 16:43
Od 18 granata, 5 golda sam ispalio. Ok, platio sam da osiguram pobedu. Nije problem.
Poenta je totalno drugačija onoga što sam hteo reći.
Poenta je, da sam par mečeva pre ovoga, počeo meč, mati me zvala, otišao joj pomoći nešto, dok se vratio, meč gotov, moj tim pobedio 15-1, ja preživeo u žbunu. Učinak mi je bio 0 svega. I bio 12.5k u plusu. Ovde ostao 45 sekundi do kraja, borio se non stop, odigrao fantastično, i pametno, što je za mene retkost, ja nisam neki sjajan igrač, drugar mi reče wn8 mi je 520, i da je to ispod prosečno. I ostanem sam na trojicu, pobedim u meču, 6 kilova ukupno, 3.3kdmg, nebitno - i budem 13.5k minusa, a da nemam premijum nalog, bio bih 30k minusa.
Poenta je da ispada da je bolje ne raditi ništa, kao u prethodnom meču kad sam bio afk, nego se boriti i na kraju izboriti pobedu od sigurnog poraza, tako ispada, ako se gleda samo zarada golda. Dobro, kad sam bio afk bilo je 150xp iskustva valjda, a ovde 2.5k, to je okej.
Bio sam malo isp**deo jer grindam 2 devetke, i uglavnom sam u minusu, iako imam premijum account. Okej, decoy lepo reče, devetke i desetke ne igraš da farmaš silver, znam, kad mi treba silver, imam 2 premijum tenka pa farmam, ali mi je svejedno glupo, namučiš se, odigraš super, i budeš u minusu debelom, a ovamo budeš afk ceo meč, i budeš u plusu sa novcima. To mi baš bezveze.
Ne gledaj pare nego exp na kraju partije. Po expu se vidi kakav si igrač.
Partiju što si bio afk si dobio sve ukupno 12k kredita, ovde si dobio 52k kredita. Zaradio si 4x više kredita a ne ništa.
Ali imao si troškove jer si nešto i uradio u partiji. A tamo si imao 0 ispaljenih granata i 0 hp da popraviš posle borbe.
@PlazmaKeks
Interesuje me mod koji ofarba konturu tenka kad se zakljuca na desni klik, jer bas cest mi se desi da ne znam da li sam zakljucao tenk. Kliknem da zakljucam kad ono mucak. :D Izgleda jos uvek postoji problem sa tim zakljucavanjem.
Sad, zanima me je li uopste legalan taj mod i ukoliko jeste, zamolio bih te da mi okacis link, posto ne znam kako se zove. Kad ga trazim uporno mi izbacuje neke aim botove, a vidjao sam taj mod.
PlazmaKeksWoT
6.5.2018, 6:17
@PlazmaKeks
Interesuje me mod koji ofarba konturu tenka kad se zakljuca na desni klik, jer bas cest mi se desi da ne znam da li sam zakljucao tenk. Kliknem da zakljucam kad ono mucak. :D Izgleda jos uvek postoji problem sa tim zakljucavanjem.
Sad, zanima me je li uopste legalan taj mod i ukoliko jeste, zamolio bih te da mi okacis link, posto ne znam kako se zove. Kad ga trazim uporno mi izbacuje neke aim botove, a vidjao sam taj mod.
http://www.pkmods.com/autoaim-indicator-by-spoter/
Legalan 100%, imas podesavanja unutar njega (u hangaru, dole desno), pa mozes da menjas dal ce biti krug oko tenka kocka itd.
Mi smo malo iz editovali daj mod i dodali ga u AVS. Stvarno olaksava kad iz gomile autoaimujes onog sa najmanje HP-a
Nije loša ova frontline zezancija.
PlazmaKeksWoT
7.5.2018, 18:33
Stanes u drugi red sa nekim prem tenkom i nakucas 10k stete ko iz sale.
150k zarade bez prema :facepalm
Sad kad retardirani poljaci skontaju za sta ustvari sluzi FT tehnika :D
Jedino što mi na pola partije FPS sa 60 spadne na 30-40 uz mikro lagove kod nišanjenja u sniper modu :mad:
PlazmaKeksWoT
8.5.2018, 14:43
Kod mene stabilno ali...
Hebeni ping juce oko 150, obicno oko 30.
Vidi se da je mod neispeglan ali kao ideja je definitivno (za sada) veoma dobro.
Samo da nekako stimulisu aktivno igranje inace ovako napadajuci tim zasedne i farmuje dmg...
Odavno mi nije bio laksi grind nego sa karnevona na konkverora. Pravo uzivanje, zavrsio za 50 partija.
PlazmaKeksWoT
9.5.2018, 17:51
To mu WG steluje RNG i MM jer strimuje :Freddy:
[TIN FOIL ALERT]
Haha
Ja sinoc odigrao desetak, samo dve sam dobio. RNG i da ne govorim... Promasivao sam nemoguce, palili me, dizali mi kupolu, ma haos koliko mi igra nije dala da odigram.
I sa stock Caernarvonom?
Naravno da ne!
Motori i radio vec bili otkljucani sa td linije, iskoristio 45k free xp-a otkljucao sve module! ALI, ipak i dalje, nisam osetio tih 110k.
Dok je black prince bio pravo mucenje.
Pa juce otkljucao karnevona, danas konkverora, ali me je htelo, da se ne lazemo.
https://s31.postimg.cc/m006jyv13/shot_586.jpg (https://postimg.cc/image/m006jyv13/) https://s31.postimg.cc/dui4luh2v/shot_586a.jpg (https://postimg.cc/image/dui4luh2v/)
Ova Frontline nije losa pogotovo ako se igra sa ovim dodatim prem tenkovima i jos ako imate u garazi svoje prem tenkove.Moze dobra
lova da se zaradi.
E sad problem je u tome sto je jako tesko pobijediti ako napadas
Zasto?
Zato sto se i jedan i drugi tim pristekaju i snajpaju sto ide na ruku ovima
sto se brane.
Najbolja do sad
http://i.imgur.com/gWWfrGph.jpg (https://imgur.com/gWWfrGp)
Elem, završio sam sa Konštruktom, na redu je TVP, jel' stvarno toliko g***o kao što kažu?
Ja imam poprilicno cesto lag dok igram taj mod, tj. dok sam igrao. Posto mi bas smeta i ne igram ga vise.
Random me takodje smorio.
https://image.ibb.co/b9x3yy/Untitled1.png (https://imgbb.com/)
Jeste da je 250 borbi mozda mali uzorak, ali to je zato sto nisam igrao nedelju dana a i nedeju pre toga sam takodje slabo igrao. Inace situacija nije bila ni tada bolja, bilo je oko 450 borbi i procenat oko 46%.
Ja ne znam sta sam skrivio WG-u... :(
WN8 je ok, s obzirom da je nov acc i posada je bedna na svim tenkovima, i mislim da bi bar nekih 53% trebalo da ga prati. Ja stvarno ne znam jel znaci vise nesto skil u ovoj igri, ili je sve postalo RNG i MM.
Ja imam poprilicno cesto lag dok igram taj mod, tj. dok sam igrao. Posto mi bas smeta i ne igram ga vise.
Meni počinje da laguje tek kada se dođe do poslednje zone sa onih 5 topova.
supressor
12.5.2018, 23:55
Odavno mi nije bio laksi grind nego sa karnevona na konkverora. Pravo uzivanje, zavrsio za 50 partija.
Caernarvon je odličan tenk, dok nije došao ovaj buff za mediume-meni je bio mnogo bolji.
Cent I imao onaj 20-punder mark 1, a caernarvon može da nosi mark 2-koji je osetno boji.
Naravno, to pričam pre ovog trećeg topa.
Dobar je tenk za drugu liniju, meni je bio baš pravo iznenađenje posle BP.
Inače, pokušavam da dobijem treći mark na jumbo sa derp topom i HE municijom i MM i RNG ne da me kecaju na finjaka....
https://s9.postimg.cc/8jmczf0jz/shot_167.jpg (https://postimg.cc/image/s1h0fcxhn/)
https://s9.postimg.cc/8wdr5lqjj/shot_168.jpg (https://postimg.cc/image/3xq8r2mqj/)
https://s9.postimg.cc/tgil43e0f/shot_188.jpg (https://postimg.cc/image/6f1zycecr/)
Ovo kada sam bio na 94,96% sam tačno hteo da pojedem tastaturu.....
Mnogo je za*****o sa HE...ali mi zanimljivo
77 partija u krug:facepalm
supressor
13.5.2018, 10:45
:alealeee::alealeee::alealeee:
https://s9.postimg.cc/gatw6hi7v/shot_189.jpg (https://postimg.cc/image/gatw6hi7v/)
https://s9.postimg.cc/z35r9tm9b/jumbo_the_third.jpg (https://postimages.org/)
MilanLegenda
13.5.2018, 21:55
Počinje igrica da mi ide na onu stvar. Isti tier, ja TD sa Su 152, gadjam heavy tank O I sa svih strana. Nece penetration. Predjem na drugog medium tier VIII, gadjam ga pozadi, nista hp da mu oduzmem. Ajde da gadjam sa velike razdaljine pa da razumem ali nece da probije i nece. Inace kad probije, pravi 600 do 790 dmg.
Još nisi naučio da HE granate nemaju nikakvu penetraciju...
MilanLegenda
13.5.2018, 22:32
A ko je pomenuo HE ili HEAT? Rokam sa obicnom municijom i to gledam da bude najslabija moguca tacka tenka. Kod SU 152, sve vrste municije imaju isti dmg,razlika je samo u penetraciji i zato se najviše isplati obična.
Za O-NI ti je 135mm na AP premalo, a za shot pozadi jbg desi se, ode granata u gusenicu koja upije sav damage :kreza:
Ovaj svetlozeleni pojas sa strane je jedino mesto gde ti sa 152mm topom na SU možeš da probiješ O-Ni.
https://tanks.gg/tank/o-ni/model?cs=su-152&cl=001120
Svejedno, opet nije igra kriva...
@MilanLegenda za derp topove koristi HE municiju...
Počinje igrica da mi ide na onu stvar.
...
Tebi pocinje, a meni vec otisla :kreza:
PlazmaKeksWoT
14.5.2018, 15:45
Koja smo mi skupina sadomazohista.
Svi bi vezbali srednji vek na osoblju WG-a a igramo i dalje svaki dan :facepalm
U pravu si...
Sipao bi im vodu u usta kroz levak, ko u posetiocima. :dzavo: :dzavo: :dzavo:
Znate svi na koju scenu mislim. Nisam mogao da nadjem sliku. :D
U kakvoj državi živimo, pa nam prešlo u naviku.
upravo suprotno!
igram dok se prva "glupost" ne desi, i odmah izlazim iz igrice. Tako da dnevno odigram 2-3, ili uopste i ne ukljucim. :odoK:
dakle ipak igras, nije bitan broj partija, bitno da se igra. meni je i dalje posle 5+ godina ok, iako kao i svi imam zamerke. dzabe je i to je to
da, ali nisam sadomazohista ;)
Ko je tražio da pretvore regularne tenkove u premiume?
https://thearmoredpatrol.files.wordpress.com/2018/05/fdf5c00bbe28480a91fc7e01a72c444c.png?w=656
https://eu.wargaming.net/shop/wot/main/9044/
:kreza:
PlazmaKeksWoT
16.5.2018, 15:14
:aplauz:
Ta ce cevka lepe pare da zaradjuje. :D
Samo mi nije jasno zasto ta cena. Sve sestice koje su do sada izlazile bile su oko 2k u standardnoj ponudi.
Kad sam video, taman reko mozda da uzmem. Ali 3k sigurino necu da dam za tier 6 tenk.
Pa mora i SEGA da dobije deo para od tenka.
ako je mekan kao su100y onda je njesra...
^^
To je KV-2, u potpunosti isti kao onaj u sovjetskoj grani, samo dolazi sa WH40k skinom (koji može da se ukloni), i posadom sa nultim BiA skillom.
Eh kad bi omogucili za svaki tenk da moze da bude premium. :rolleyes:
Dao bih mislim i 10k golda, samo da M6 prebacim u premium. :D
PlazmaKeksWoT
17.5.2018, 17:41
Zamislite samo sledece tenkove ko prem:
Hellcat,
T67,
:dzavo:
supressor
17.5.2018, 17:51
Ko je tražio da pretvore regularne tenkove u premiume?
https://thearmoredpatrol.files.wordpress.com/2018/05/fdf5c00bbe28480a91fc7e01a72c444c.png?w=656
https://eu.wargaming.net/shop/wot/main/9044/
.
:kreza:
Cool mi je. Da su pametni pa da izbace više ovih skinova za 500-600 golda
Prodavaće ovo dobro na žalost.
Prodaje se, ali ne zbog skina već zbog činjenice da je to PREMIUM KV-2. Video sam ih juče desetak u partijama i nijedan nije nosio WH skin (uključeno mi je non-historic paint ili kako već).
Nebojsa_0707
18.5.2018, 0:56
I naravno T28P kao premium, ccccc :n_klanja:
MilanLegenda
18.5.2018, 16:03
Свеједно ми је, да ли је КВ2 или КВ2 Р, ја са су152 га откинем са 152 мм. Провалио сам са њим да сад могу и тешкаше да пробијам са ХЕ. Мање скида али нема везе, кад рокнем неког медиум са стране са ХЕ, 900 дмг узео једном.
PlazmaKeksWoT
18.5.2018, 17:16
.....рокнем неког медиум са стране са ХЕ, 900 дмг узео једном.....
The Derp is strong in this one.
He might still turn to the gold side and become a unicorn....
Raspali bot sa 17k partija, WN8 50 i maltene svim premium tenkovima koji postoje u igri. Šteta što novac ne može da kupi mozak...
https://worldoftanks.eu/en/community/accounts/536451768-Corsaro_warrior/
PlazmaKeksWoT
19.5.2018, 13:55
http://prntscr.com/jjvu9y
Krece mu WN8 na bolje, uci BOT.
To je bre lik koji je u timu za balansiranje igre. Ko kaze da oni ne igraju i ne poznaju igru.
On je verovatno balansirao 268_4 :kreza:
Pre nedelju dana kad je SirFich napravi rant u vezi istog, na RU regionu su izvadili odgovor WG tima kako igrati protiv onog monstruma:
Just go around it...
Samo fali Nike znak.
Tako da mu to sad dodje zvanicni stav WG-a u vezi OP tenkova. Just go around it... :nov_mad2:
https://thumb.ibb.co/h9wE1T/maxresdefault.jpg (https://ibb.co/h9wE1T)
supressor
19.5.2018, 15:13
Raspali bot sa 17k partija, WN8 50 i maltene svim premium tenkovima koji postoje u igri. Šteta što novac ne može da kupi mozak...
https://worldoftanks.eu/en/community/accounts/536451768-Corsaro_warrior/
Prosečna šteta 180 po partiji, jedan high caliber na 18k bitaka:eek:
I 1800 bitaka u Loltraktoru...
Фонт ми се пореметио у преходној поруци.
Нисам играо месец дана, сад сам играо два дана да помогнем неком рођаку како да игра, и суочим се са милион неких италијанских прогето 46 тенкова.
Оно што могу са сигурношћу да кажем је прогето 46 + аимбот = најбољи тенк у игри.
Да си највећи дебил идеш на лаганих +3000 штете по партији.
Пробам онај нови мод, заборавих како се зове.
Играчи који играју са тим прогетом на крају партије имају лагано преко 10 000 штете. Тај прогето + Скорп Г и да певаш.
Где се уопште набавља тај тенк, нема га у прем шопу.
И одакле га има толико у игри? Више него скорп Г.
Mogao si do pre koji dan da ga kupiš za 60€ u shopu, a mogao si za džabe ili sa debelim popustom da ga dobiješ na prošlomesečnom maratonu.
BTW, ne možeš da pišeš ćirilicom a zatim da edituješ poruke, dobiješ hijeroglife...
PlazmaKeksWoT
21.5.2018, 15:26
Kad naidjes na savrseno neprijateljsko stado:
https://thumb.ibb.co/dT3YY8/Screenshot_3.png (https://ibb.co/dT3YY8)
Naravno celu partiju me prozivao lik koji je napravio 500dmg ukupno. Jer ja sam kamper i treba da idem da spotujem za njega u JgPanther 2 :a_bleh:
Kad naidjes na savrseno neprijateljsko stado:
https://thumb.ibb.co/dT3YY8/Screenshot_3.png (https://ibb.co/dT3YY8)
Naravno celu partiju me prozivao lik koji je napravio 500dmg ukupno. Jer ja sam kamper i treba da idem da spotujem za njega u JgPanther 2 :a_bleh:
Dobra partija, baš!
Gledam tvoj skor, i manje vise smo tu negde, mada ja nisam igrao zadnje dve godine puno. Jel taj skor dobar, prosek ili sta vec, tipa na skali od 1-10, čisto me zanima?
PlazmaKeksWoT
23.5.2018, 16:44
Dobra partija, baš!
Gledam tvoj skor, i manje vise smo tu negde, mada ja nisam igrao zadnje dve godine puno. Jel taj skor dobar, prosek ili sta vec, tipa na skali od 1-10, čisto me zanima?
Za mene je medicinski fenomen tj 16 (na skali od jedan do 10)
Mnooogo pomoglo jer me celu partiju prikrivao Charioteer. Da nije njega jednostavno bi pregazili.
Igra se dooosta promeni za zadnje dve godine. Ako planiras da se vratis, naoruzaj se strpljenjem i zen levelom 999. Ima jako puno novih tenkova, na tier 9 i 10 imas celu gomilu OP masina i generalno se kvalitet igraca smanjio. :(
@Tantor
Ova partija sto je plazma okacio je van serijska, i takve se prosecnim igracima (vecini) desavaju bas retko. Ako tako igras stalno i pravis takav skor, nece ti biti problem ni tier 11 a kamo li OP tenkovi, jer si medju 0,01% igraca. ;)
supressor
23.5.2018, 21:09
Mučim se sa misijima za OBJ 260 sa artiljerijom.
M53/55 me razočarao debelo, M44 je dobar, ali neke misije sa njim ne mogu(dmg)
Rešim da uzmem ponovo T92. Ko se seća starih artljerija-ovo je najbliže njima, kontam da su sve desetke manje-više takve sem Francuza.
Svaka druga partija blizu 4k ili blizu 4k dmg.
Da napomenem da je pederasto što sad moraju sa svim klasama da se ispune misije, pre su bile dovoljne samo četiri po izboru.
Najgore od svega je što mi fali jedan bond. Zašto? Jer sam bio glup i nisam znao da mogu odmah da se otključaju sve zadnje misije(tj uopšte ne morate da igrate ostale):boodala:
Ako neko ne zna, nek se uči na mojim greškama.:dedica:
P.S: nisam igrao sa 430 desetkom, kao devetka mi je dosta dobar tenk.
Pa i sada ti trebaju 4 klase. Petu otkljicas naredjenjima sa prethodne 4.
MladenIsakovic
24.5.2018, 1:30
Treba mi savet, od vas iskusnijih. Treba da uzmem ovaj američki lovac, T28. Ja sam išao drugu liniju, i imam T28 Prototype, ali sa njega mogu na T28, pa na "kravu" T95, koja mi je krajnji cilj.
E sad, što se lovaca tiče, izgrindao sam Švedske lovce do kraja, imam Strv 103 B, i to mi je uz VK najomiljenija linija tenkova koje sam igrao. Ali što se Švedskih lovaca tiče, znam pravilo, stelt, camo, daljina, i iz daljine rokaj. Kontao sam sličan sistem i na T28 iako je on drugi tip lovca, spor sa armorom, ali sam kontao isto staviti nabijač, binokulare i mrežu, posadu posle 6 čula i specifičnih za posadu, drugi perk camo svima.
Međutim, zbunio me "iskusniji" lik iz klana, sa kojim sam se hteo posavetovati, on mi kaže da grešim. Kaže to ti je k'o hevi tenk, znači stavljaj nabijač za top, poboljšan mehanizam topa i ventilaciju, i popravke jer će me dosta trekovati, i pušaj napred kao hevi, da s njim nema kamp kao švedski lovac. I evo skupio sam paru u igri da ga kupim, pa sam se hteo posavetovati ovde sa iskusnijim igračima od mene, da li je taj drugar iz klana u pravu, znači da stavljam sve kao na hevi i igram push napred, ili grešim?
Americka linija tj obje linije TD-ova su spori tenkovi sa veoma jakim prednjim
oklopom.
Recimo meni onaj T110E3 ima jaci oklop od jagdpze100.
Ovaj drugi busim ko od sale obicnom granatom u donju plocu.
Kolega iz klana ti je dobro rekao da ih igras kao polu hevi.
Posebno za tu vrstu igre je pogodna ona linija sto zavrasava na T110E4
Nema potrebe da campas sa njima.Koristi oklop i prati da ti neki med ili lajt ne
dodje sa ledja.
supressor
24.5.2018, 22:23
Živo me interesuje koja li je logika iza računanja čina u frontline modu.
Danas partija 8600 dmg, 2-3 blokirano 6500 spotano-dobio čin generala(i to još na ispod 8k dmg)
Partija posle, 11600 dmg, 3-4 blokirano i 4000+ spotano-kapetan?
Ništa mi tu nije jasno.
Za damage u cap krugu i damage na 150m od objectivesa se dobija dodatni bonus.
Opet mi malo nelogično da 3k štete više bude dva čina niže.
https://i2.wp.com/rykoszet.info/wp-content/uploads/2018/05/Chimera.jpg
490 alpha damage na premium t8 mediumu, ovi stvarno više nisu normalni...
PlazmaKeksWoT
29.5.2018, 16:58
Just go around it.... :kreza:
Heh, i leteći tanjir su ubacili u supertest
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/de/Object_279_in_the_Kubinka_Tank_Museum_pic4.jpg/800px-Object_279_in_the_Kubinka_Tank_Museum_pic4.jpg
https://i1.wp.com/thedailybounce.net/wp-content/uploads/2018/05/Object_726_4.jpg?resize=780%2C439&ssl=1
Nelici bas na original,sem gusenica
Sent from my NEM-L21 using Tapatalk
Ovo u igri je prva verzija, real-life prototip je ko zna koja revizija posle.
Skontao sam da kad se igra frontline, iz ko zna kog razloga dmg napravljen u borbi i prikazan posle nije isti.(barem u knokretnom slučaju)
Imao sam dobru partiju gde sam imao preko 13k dmg-što sam zapamtio, interesovalo me koliko ću zaraditi.
Posle partije registrovan dmg je 11028, a kada sam uključio replay dmg na kraju je bio 11518:icon_scra
Nisam do sada obraćao pažnju, ali sad mi je zapalo za oko jer je razlika bila velika.
P.S: ako ste prestali da igrate WOT, možete da probate frontline. Ne treba premium nalog, ne treba premium municija, protiv istog tiera se borite.
Naravno da nije savršen, meni je FPS manji najmanje duplo, ali baš mi prija. Pored toga, zarađuje se dobro, i sa običnim tenkom-kao da igrate sa premiumom.
Koliko vidim, za sada ne ulazi u statisktiu naloga i WIN8
Evo Plazmo sad WG može da ti legalno perma banuje nalog ako imaš fansajt koji im se ne dopada :kreza: (za sad samo NA, ne bi me čudilo da promene i EU EULA).
9.3.1 you acknowledge and agree that Wargaming retains ownership of the Fansite Content, and any and all derivative works thereof, and has the right to amend, delete, add to or otherwise modify, or to revoke the foregoing license with respect to, any items of Fansite Content at any time;
9.3.6 the Fansite will not post material that is disparaging, illegal or infringes on the rights of any third party or that damages (or that might damage) the reputation of Wargaming or of any of the Games;
9.3.7 except as expressly permitted in this EULA, you shall not rent, lease, reproduce, modify, translate the Fansite Content, or make an adaptation of (including without limitation fiction or visual art), or in any way exploit, any of the Content without our express written permission; and
9.3.8 you must not make, or seek to make, any commercial use or profit out of the Fansite Content (including for example by selling subscriptions to your Fansite) without our prior written consent.
9.4 If you fail to comply with any of the terms set out in this section, we reserve the right to terminate your license over the Fansite Content and also to close your Account.
PlazmaKeksWoT
2.6.2018, 14:08
Video na TAP-u...
Neonacisti.
Ali i to me zabole, kupicu neki levi acc za 50$ i silovati low tier :dzavo:
Da sam pre 1.5 godine dobio ban zaista bi popi#deo. Sad, iskreno me zabole.
SP i IS6 sam dobio za dz. Prem nikad nisam uplatio. Nista ne gubim. A sa novom generacijom prem tenkova bar može da se igra.
Ovo ce samo jos vise udaljiti community-a. Jer jgb, ne moze da se pljuje po firmi i da se prica da je OBJ OP :facepalm
Heh, i leteći tanjir su ubacili u supertest
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/de/Object_279_in_the_Kubinka_Tank_Museum_pic4.jpg/800px-Object_279_in_the_Kubinka_Tank_Museum_pic4.jpg
https://i1.wp.com/thedailybounce.net/wp-content/uploads/2018/05/Object_726_4.jpg?resize=780%2C439&ssl=1
Koliko gusenica ce biti potrebno pokidati da bi se zaustavilo ovo vozilo? Realno moze da se krece na dve gusenice, jedna gusenica po strani tenka. Ako se budu drzali klasinog modela da jedna pokidana gusenica zaustavi vozilo onda ce ovaj tenk biti poprilicno cesto zaustavljan jer je olako pogoditi jednu od cetiri gusenice, sto moze da rezultuje arty fokusom.
Kako je to trenutno reseno na super testu?
Supertesteri imaju NDA tako da informacija o tenku, osim onih zvaničnih od WG-a , nema.
forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/674832-the-object-726-soviet-durability-on-four-caterpillars
A vidim napisali su na forumu da ce biti primenjen model kao i kod T95 koji ima slicno po dva para gusenica sto znaci jedna pokidana gusenica zaustavlja vozilo. T95 nema potrebu da gura napred kao jedan heavy tenk pa taj model moze da funkcionise kod njega, s toga ja (subjektivno) mislim da ce gusenice na ovom prototipu imati vise HP-a ili ce kroz critical hit cesce "gutati" projektile kako bi malo kompeznovali i kako bi mu omogucili da moze da pogura neku stranu na mapi bez preterano frekvetnog zaustavljanja.
Ne igram odavno, pa ne poznajem vise sve tenkove, vidim ima milion novih.
Sad moj klinac igra, pa da pitam par stvari umesto njega.
Koja je fora sa ovim Obj 268 4?
Tako reci na kraju svake partije to je tenk sa najvise dmg.
Kako se to probija?
^
Nikako! 😁