Prikaži potpunu verziju : World of Tanks
Meni Avast ne prijavljuje nista, verovatno je false positive.
Edit: Da dodam. Ni na sajtu, ni na fajlu.
I kod mene NOD kaže da se sve OK.
kod mene Norton ne prijavljuje ništa na sajtu, al' za fajl je prijavio. Ali po opisu je moguće da je false positive.
miša topola
13.11.2011, 2:46
Još jedan francuski tenk:
Somua SAu-40
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/308566_10150939136720377_494440040376_21486420_695 430855_n.jpg
M3 Lee na francuski nacin. :)
Vidoh da imaju i kopiju Sherman-a.
minhen mapa
From the designers:
“This small 600x600m map with restrained urban conditions resembles Himmelsdorf, but unlike Himmelsdorf it features a slight altitude difference and bushes placed at certain strategic points. It also has an industrial area, a railway branch, a street railway with a circle, a park with a pond and the half-destroyed residential area.”
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/385053_10150948355065377_494440040376_21520808_171 0593412_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/376136_10150948355135377_494440040376_21520809_294 973131_n.jpg
19 komada ovde (https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150948353490377.762303.494440040376&type=1).
Da li jos neko ima osecaj da miki maus kupola na t29 mnogo cesce guta granate?
Dok stignes do kupole pocne da te ubacuje u jace partije i sve si nize na listi, mislim da je pre do toga.
Kad i gadjam slabije tenkove. Jutros me je iznervirao jedan T1 i Tigar koje nisam mogao pogoditi. Gledam kroz snipe mode, protivnicki tenk u cistini i ne previse daleko, nisan maximalno suzen, HE granata. Opalim i nista. Cak ni da vidim da je bomba nesto pogodila u okolini.
virtuoz pavle
13.11.2011, 15:58
ta kupola ima slabe tacke. ja znam za "usi", tu se vrlo lako probija.
^To nema nikakve veze sa mojim pitanjem. Mozda zbog izraza "guta granate" si pomislio da ga svi pune, ja sam mislio na ghost shells.
Lako se probija, ali se retko i pogadja. Probao sam par puta da ga pogodim tu, samo sam jednom uspeo i to sam mu naleteo sa strane dok je gadjao drugog. S preda ili s ledja, tesko.
A sto gadjas slabe tenkove sa HE? Ako je 90mm top ili 105mm, HE ide samo za T9 i T10 teskase.
Zbog udaljenosti mete i broja napadajucih tenkova viseg tiera nije mi se isplatilo da saltam granate.
Dodatno AP gubi na penetraciji na vecim razdaljinama, kod HE to ne bi trebalo da bude presudno i/ili znacajno.
HE ide samo za T9 i T10 teskase
Mislim da ovde nisi u pravu.
Nikola16789
13.11.2011, 16:26
HE ide kad AP ne probija, nije bitno koji tenk je u pitanju.
Mislim konkretno za ta 2 topa na T29 tenku, posto koristim 90mm M3 na T20. S njim retko koji T8 tenk dingujem, a HE je cisto ako moram posto je dmg simbolican, 5% ako pogodim slabu tacku.
Ma ok, nebitno.
Da li jos neko ima utisak da se broj ghost shells-a povecao, postavljanjem Miki Maus kupole na T29?
atlantis
13.11.2011, 17:08
Ma ok, nebitno.
Da li jos neko ima utisak da se broj ghost shells-a povecao, postavljanjem Miki Maus kupole na T29.
Ja sam pre nedelju dana zavrsio grind sa T29 i nemogu reci da je sa drugom kupolom veci procenat Ghost Shell. Ja mislim da se to dogadja u odredjenom broju sa svakim topom. Ne znam da li su to glicevi ili sta je u pitanju ali nije tako cesto da bih dizao uzbunu.
Ono sto je opasno ostavilo utisak na mene je veliki procenat pogotka bez stete kod 90 mm, a cak i kod 105 mm, vec sam pisao o tome. Da ne pricam kada su u pitanju tenkovi viseg tira, vecinu ne moze ni da ogrebe kako posada i kaze u tom slucaju. Kada sam u takvom mecu odma menjam na HE.
I ja se ne bih opterecivao sa onim sto si napisao da zbog velike daljine menjas na HE. Mozda je manji damage za nijansu, ali je sigurno veci od HE, barem kod ovih topova. Znaci HE samo kada si gotovo siguran da ne mozes da napravis stetu sa AP.
Al zato kao sto si i sam napisao, sa AP vrlo cesto ume da bude 0 damage, dok ce u istom slucaju HE cesto dati ~150.
Meni se cini da nekad server vise bagauje a nekad manje. Mislim da tolko nema veze sa samim tenkovima nego da je nesto tog tipa u pitanju.
P.S.
Da li vam se nekada deslio da ukljucite onaj globalni pogled na artiju onda prevezete stotinak metara postrance u odnosu na ono u sta gledate (onako napamet, gledajuci na minimap vozite) i kada se parkirate i pocnete da pucate izvalite da vasi traceri ne dolaze iz ugla iz koga bi trebalo da dolaze. Skoro kao da dolaze sa onog mesta gde ste bili kada ste ukljucili globalni pogled a ne sa mesta do kojg ste se umedjuvremenu dokotrljali. ?
Meni se cini da nekad server vise bagauje a nekad manje. Mislim da tolko nema veze sa samim tenkovima nego da je nesto tog tipa u pitanju.
E o tome sam i ja razmisljao. Vrlo moguce.
Meni se cini da od ovog nazovi TD-a,M10 Wolverine nema veceg krsa u celoj igri. Cak i sa svim izucenim modulima i dalje je krs,trebace mi zesci zivci da preguram do sledeceg tier-a....
jozvan_Kg
14.11.2011, 13:26
Ne guta ona, nego top ih ne ispaljuje :D
Da guta, to ti je kad te neko grune u tenk, critical hit a 0 damagea napraviš..
Nikola16789
14.11.2011, 13:52
critical hit obicno i dolazi sa 0 damage
jozvan_Kg
14.11.2011, 16:06
Pa i nije baš svaki put.
Sa IS4 pogodim IS3 u gusenicu, čujem kaže critical hit, a ode mu 200-300 dmg...Većinom crit+0 ide kad sa slabijeg gađaš jači tenk..
Jbg, tri četri dana ne mogu da igram, crko mi spliter za adsl, a premium curi li curi...
atlantis
14.11.2011, 16:44
Jbg, tri četri dana ne mogu da igram, crko mi spliter za adsl, a premium curi li curi...
Daj nekom drugaru da pegla umesto tebe, da se ne baci to. :)
Inace da se pohvalim, meni Premium traje jos 4 dana i taman po proracunima istrazujem T34. Nakon toga pauza od igre jedan period. :)
Јеј, добио сам данас Бијотов орден, мој први епик:)
Очистио сам цело острво на Комарину иако ме артиљерија пунила све време, побио шест ликова (од тога петорицу са 54 хелта), добио топ ган, снајпер, стил вол и Бијота:)
Još jedan novi tenkić.
The French B1
http://www.dodaj.rs/f/4/9o/2mcBiyKD/312906101509564899803774.jpg
miša topola
14.11.2011, 22:06
Sličan je trenutnom nemačkom premium tenku PzKpfw S35 739 (f) koji je inače francuski tenk.
Nije sličan nego isti, ali ne kao taj što si ti napisao nego kao B2 740 (f). Kod nemačkih tenkova ono f na kraju označava da je u pitanju zarobljeni francuski tenk, a recimo slovo t na kraju označava češki zarobljeni tenk.
S35 739 (f) je ustvari zarobljeni Somua tenk.
atlantis
14.11.2011, 22:59
Lep info ali koji Nemacki tenkovi u WoT imaju f na kraju, nisam uspeo da pronadjem?
miša topola
14.11.2011, 23:01
Lep info ali koji Nemacki tenkovi u WoT imaju f na kraju, nisam uspeo da pronadjem?
http://statcdn.worldoftanks.eu/comeu_v2_110412_release/uploads/germany_tree_full(eng).jpg ;)
atlantis
14.11.2011, 23:46
Ako posada ima Repair Skill 100%, da li je potrebno koristiti i Toolbox Equipment? Mislim da je bilo reci o tome ali ja i dalje nisam siguran.
Meni je taj skil 100% i mogu reci da sam sasvim zadovoljan brzinom opravke i bez toolboxa.
Ја исто, просто се изненадим кад тракујем неког, а он стоји пола сата онако, истрипујем се шта му је:)
Meni je taj skill na 70% i dosta brze se popravi tenk (bez alata) nego bez skill-a samo sa alatom. Izgleda da procenti na skill-ovima znace koliko je nesto poboljsano, odnosno, 100% na celoj posadi, 100% ubrzanja?
Edit:
Koji top za IS? Da nastavim sa (i)D10T-om, posto je onaj od 122mm prvi beskoristan, a onaj drugi je isti takav samo malo brzi.
Meni se cini da od ovog nazovi TD-a,M10 Wolverine nema veceg krsa u celoj igri. Cak i sa svim izucenim modulima i dalje je krs,trebace mi zesci zivci da preguram do sledeceg tier-a....
Ni sledeci TD, tj. Slugger nije mnogo bolji sem sto ima jaci oklop...
Slugger je sa drugim topom baš zanimljiv za igranje, naravno ako ne upadneš u bitku gde su mahom t9 ili t8 tenkovi. Top ima sasvim solidan damage, a i penetracija je dobra. Onaj prvi top puca kao mitraljez ali ne može ništa da probije :opanachke
za te expres brze popravke u kritičnim momentima (uglavnom amo rack,gun ili gusenice, ranjen topdžija, komadir, požar) treba koristiti jednokratne module. Uvek nosim set za brze popravke, "hitnu pomoć" i aparat za gašenje požara.
Od brze reakcije upotrebe modula ponekada zavisi partija.
Na IS3 sam zakačio i trajne module stabilizator i gun laying drive, top se ne može prepoznati, krug nišana je uvek izuzetno mali.
nisam kačio tu "skupu" opremu sem na KV sa 152mm, tako da progledah :eek:.
Uvek nosim set za brze popravke, "hitnu pomoć" i aparat za gašenje požara.
^This.
Ne mogu da opisem koliko me nervira kada gledam teskasa kako gori jer je manijak stedeo na protivpozarnom aparatu.
http://gamemodels3d.com/
Sajt sa modelima tenkova. Gde je sta na kom tenku i td. Sajt izgleda radi samo u FF i Chrome ...
miša topola
15.11.2011, 14:54
Sajt sa modelima tenkova. Gde je sta na kom tenku i td. Sajt izgleda radi samo u FF i Chrome ...
Lepo i korisno.
Diskriminacija Opere!
Sta vise utice na IS-a, gusenice ili kupola? I da li moze da se igra uspesno sa 100mm topom, ovi od 122mm su mi mnogo losi, sad, mozda se drugacije ponasaju na IS-u?
miša topola
15.11.2011, 16:54
Kako misliš "šta više utiče?
Kupolu moraš da istražiš jer je ona na putu ka IS-3, gusenice moraš da istražiš jer povećavaju nosivost i trebaće ti kada istražiš motor i radio opremu.
Uzmi nabijač za 122mm top jer sporo puni, ako ti granate rikošetiraju možda je zato što koristiš AP granate, probaj sa HE.
100mm može da se koristi, ja ga koristim na KV-3 i lepo radi u kombinaciji sa nabijačom.
Mislim sta prvo, posto prvih 10k xp-a ide najbrze, pa bi zato ono bitnije. Kupola mi daje malo vidljivosti i nesto vise HP-a, ali je i sporija dosta. Gusenice bih samo zbog bolje okretljivosti i vece brzine, generalno, nisu neophodne zbog tezine jer ima i vise nego dosta na IS-u. Izucicu sve i na IS-u i na IS-3 (za njega cuvam i free xp, imacu oko 25k). Najvise mi je oko topa, svi imaju istu penetraciju, 100mm je samo dosta brzi i ima manji dmg. 122mm su dosta skupe granate (1025 kredita), a dinguju ko lude, na KV-3-jci mi je 100mm bio dosta bolji. IS ima iste topove, plus ovaj drugi 122mm koji je isti kao i prvi samo nesto brze puni.
Ja na IS koristim 122mm D25-T i generalno sam zadovoljan,retko kad mi se desava da dinguje nesto. Sto se izucavanja tice na njemu sam izucio bas sve osim potpuno nebitnog 85mm topa D5T koji em je los em ti nece trebati na IS3.
Nikola16789
15.11.2011, 17:17
E ako ne radi u Operi nije vredan paznje.
I po sto prvi put, na IS i IS3 ne morate da istrazite gusenice ako mislite da ce grindanje ici brze bez njih. :)
Ja na IS koristim 122mm D25-T i generalno sam zadovoljan,retko kad mi se desava da dinguje nesto. Sto se izucavanja tice na njemu sam izucio bas sve osim potpuno nebitnog 85mm topa D5T koji em je los em ti nece trebati na IS3.
Nisam ni mislio da izucavam 85mm, ovo me je najvise interesovalo, 122mm D-25T. Onaj predhodni D-2-5T je mnogo los, dinguje sve, a D-25T je na papiru samo malo brzi, pa sam mislio da je i on dinger. Tek sad vidim da je on T8 top, verovatno zato i manje dinguje. Istrazujem i gusenice, okretnost mi je prioritet, smorio me je KV-3 najvise zbog toga. Nego, nisam jos siguran sta prvo, kupolu ili gusenice? (:
Ne mora, ima IS prostora dosta, jos 1,83T ostalo. Idem na gusenice prvo. Ova druga kupola ima isti armor, a daje samo 20m vise vidljivost, vise HP-a (100 valjda) i dosta je sporija. Svidja mi se IS, vuce na medium-a. Mnogo je bolji od sporog, ogromnog KV-3 tenka.
Edit: Nestade post. (:
U pravu si,sa max motorom i gusenicama je extra okretan i puno mi se svidja,osecam da cu se smoriti kad stignem do IS-3 :)
P.S. Bitka od malocas:
Victory!
Battle: Prokhorovka 15. novembar 2011 17:40:34
Vehicle: IS
Experience received: 2.732 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 36.519 :P
Smorićeš se sa IS-4, IS-3 je sličan...
IS-4 hocu samo da uzmem pre promena, ne planiram da ga vozim. (: Sa zamenom (Object 252) cu da jurim IS-7, kakav god bio, a mislim da ce ta strana da bude ona okretna posto ovamo stavljaju sve kornjace.
Cim izgrindam IS-4 vracam se na mediume, T20 je ekstra zabavan.
miša topola
15.11.2011, 20:27
Želim ti puno uspeha u pohodu na IS-4 ;)
Smorićeš se sa IS-4, IS-3 je sličan...
slično po čemu ? ... sem po imenu ja nisam primetio sličnost ... is-3 je tenk 8 nivoa i često ga baca da igra sa tenkovima 10 nivoa a ako je "stok" (ili neistražen) onda je više nego smešan i beskoristan u partiji ...
svaka linija ima po jedan loš tenk koji jede mnogo živaca dok se ne prođe na viši nivo ... is 3 je taj
(hummel je kod nemačke art tek da se zna)
ps. ovo pričam sa stanovišta regularnog igrača (nemam premijum nalog)
Sličan po karakteristikama jer je brz i okretan baš kao i IS, dok je IS-4 spor i trom tenk. Promena posle odigranih 300+ partija na takva dva slična tenka se veoma oseti i potrebno je neko vreme privikavanja na novi tenk.
IS-3 je odličan tenk (sa BL-9 naravno, jer ni o jednom tenku ne treba suditi na osnovu stock varijante), a osmi tier je jedan od najzanimljivijih za igranje, zato što si uvek pri vrhu lanca ishrane. Kada sa tier 5 tenkovima zapadneš u borbe sa t9 onda si smešan i beskoristan (osim ako nisi end game skaut), a nikako sa IS-3. BTW Hummel je odlična artiljerija za svoj tier, vrv najbolja u konkurenciji i uopšte nije smaranje igrati sa njom.
To što nemaš premium nalog nema nikakve veze, karakteristike tenka su iste u svakom slučaju.
Ja IS-3 ne mogu da probijem nikako, lakse mi kad naletim na Tigar II ili cak E75 nego IS-3, ovima jos nanesem neku stetu, IS-3 samo ding. Ako jos ima i BL-9...
Ja IS-3 ne mogu da probijem nikako, lakse mi kad naletim na Tigar II ili cak E75 nego IS-3, ovima jos nanesem neku stetu, IS-3 samo ding. Ako jos ima i BL-9...
Probaj ga u donju ploču prolazi svaka..
Napred? Mene nervira sto mu ni HE uglavnom ne skine nista, ni crit cak. Uspem jedino cunkom sa KV-om da mu napravim stetu, ovako nista, ni sa IS ni T20.
Edit: Nisam pogresio, sa gusenicama je pravi medium.
miša topola
15.11.2011, 22:07
Da, napred. Gađaš samo ispod kupole sa HE granatama, a sa AP gađaš u bokove i pozadinu.
Да, ИС тројка се прилично лако пробија од напред, он је само закошен за*ебано, али ако те то не с*ебе пробушићеш га ко сир. Не гађај у оне закошене плоче већ у доњу плочу или у ''шиљак'' где се спајају те три равни. Наравно, ко што рече колега, можеш и испод куполе, између куполе и трупа.
Иначе, тројка јесте ближа кецу од четворке, наравно, али је кец ипак неприкосновен, јој кад се сетим колко сам волео да играм с тим тенком:)
Zaboravite HE. To koristite samo kada nema nikakve sanse da probijete sa AP. Kada koristim HE cesto gadjam posred kupole, u top, jer HE cesce izaziva critical nego AP. (Ako mu s**** top a ne moze da ga opravi, gotov je sta god da vozi)
4 AP granate u IS-3, nista. 4 HE granate, nista. 5 AP granate u E75, 4 probijanja. Sve u istoj partiji, ja ocigledno nemam srecu sa IS-3, uvek je ovako. Cak sam IS-7-ici skinuo 10% sa 2 HE, ali IS-3, a i 4, nikako.
Мени је то тотално непојмљиво јер са тиер10 руским топом нпр. треба бацити мали оченаш ако пуцаш у Е-75 од напред, за случај да не оде у доњу плочу и онда жељно ишчекивати резултат у тој десетинки времена, док са ИС-ом идем на ИС-3 без трипа ''јој што баш мене нађе''.
Moze mala pomoc? :) Grindujem sad sa KV-3,a stigo sam po otkljucavanje topa. Koji je bolji po vasem misljenju 100mmD-10T ili 122mm D2-5T???
Po specifikacjama mi izgleda bolji 122mm ali interesuje me kako se pokazao u praksi ... :)
100mm je po meni dosta bolji, ista penetracija, dosta brzi i manji dmg. Plus, jedna granata 255 kredita, 122mm - 1025 kredita, a daleko od toga da ti je dmg duplo manji. Moraces oba u svakom slucaju da istrazis, ali istrazi prvo 100mm, a 122 ostavi za kraj. Oba su teski dinger, samo sto sa 122mm vise boli :)
Nikola16789
16.11.2011, 12:49
Taj 100mm i nije toliko los top, jedina mana je sto nije na putanji ka sledecem tenku, pa se ne isplati.
Uhhh, isplati se debelo. Pogotovo za kredite. :D
Pa nije na putanji, ali bolje s njim da grindas kupolu na IS-u (nego sa 85mm), a i dosta je bolji od onog prvog 122mm topa. Ja sad na IS-u igram sa tim od 100mm i tek cu ga zameniti sa drugim topom od 122mm (D-25T).
Starting from 5:30 AM UTC November 17th, until 5:00 AM UTC November 24th, you will receive x3 experience for the first victory of the day instead of the doubled one!
EDIT: Mazanje očiju jer 7.0 debelo kasni... Sad Overlord reče da će za nedelju dana možda public test patcha...
virtuoz pavle
16.11.2011, 19:09
moze li neko ko je kupvoao gold preko DAOpay-a da mi kaze koliko kredita na mts mrezi treba da imam da bih uzeo 2500g. Imam 1038din atm, i kad odem na WoT->DAOpay itd. kaze mi da placam 1004din. ali sigurno ce da mi skine i nesto mimo toga.
bojim se da mi ne pojede DAOpay pare, a da nista ne uradim.
znam da je sve to sa daopay klimavo, ali nemam drugi nacin da platim trenutno.
miša topola
16.11.2011, 19:27
moze li neko ko je kupvoao gold preko DAOpay-a da mi kaze koliko kredita na mts mrezi treba da imam da bih uzeo 2500g. Imam 1038din atm, i kad odem na WoT->DAOpay itd. kaze mi da placam 1004din. ali sigurno ce da mi skine i nesto mimo toga.
bojim se da mi ne pojede DAOpay pare, a da nista ne uradim.
znam da je sve to sa daopay klimavo, ali nemam drugi nacin da platim trenutno.
Uzmi Internet karticu i plaćaj preko nje bolje tako nego preko DAOpay. Taj servis za plaćanje nije pouzdan, neko je već uplaćivao preko istog i žalio se da nije dobio zlato na vreme tj. dok im nije poslao nekoliko emailova.
Pa bre ako covek kaze da nema karticu... Pavle,pokusaj sa direktnom uplatnicom,mislim da to radi fino.
virtuoz pavle
16.11.2011, 20:34
pa da, samo sto sam ja vec uplatio 1k kredita za ovo, tako da bih da probam sa ovim.
edit: verujem da ce biti okej, pa makar i cekao 2-3 dana.
ja sam plaćao najobičnijom DINARSKOM debitnom karticom (visa) ... i sve je prošlo ok ... za min legle pare ... dok sam ja gasio mozilu pare legle ... meni je ovo ok, drugo neću ni da probavam :D
ps. mislim da nije bila ni visa electron već obična ...
miša topola
16.11.2011, 21:23
Pa bre ako covek kaze da nema karticu... Pavle,pokusaj sa direktnom uplatnicom,mislim da to radi fino.
Pa šta ako nema? Ja mu savetujem da podnese zahtev za karticu sačeka dve nedelje da mu stigne i neka preko nje uplati premium nalog, tako ne mogu da ga zeznu kao preko DAOpay.
Red Wing
16.11.2011, 22:53
Moze mala pomoc? :) Grindujem sad sa KV-3,a stigo sam po otkljucavanje topa. Koji je bolji po vasem misljenju 100mmD-10T ili 122mm D2-5T???
Po specifikacjama mi izgleda bolji 122mm ali interesuje me kako se pokazao u praksi ... :)Planiram da nabavim IS-a pre nego sto ce doci do promene ruske grane - tako da u zadnje vreme igram sa KV-3. Jedino koristim 107mm - on mi se cini kao najbolje i najubojitije resenje a i ujedno je ekonomican. 100mm je neznatno precizniji i za 1sec ima bolji rof, ali zato prilicno manji damage... 100mm je pozeljno otkljucati da se tek kasnije montira na stock IS. 122mm je najrazornija opcija, ali dosta su mu skupe granate, spor je i mozda ga je najbolje odloziti tek za IS.
Dakle po meni je 107mm ubedljivo najbolja opcija i jedan od najopasnijih topova u igri, koji skida i tier IX tenkove...
Jedino sto ZiS6 107mm jos vise dinguje od ostalih dingera, a KV-3 i IS imaju strasno lose topove, dinger do dingera. Pogotovo sto upadas cesto u T10 partije, cekam jos da vidim ovaj 122mm D-25T kakav je. Za sad mi je najbolji 100mm jer s njim moze da probijes, a relativno su jeftine granate. Onaj prvi od 122mm je djubre tesko, nema sanse da sa njim na IS-u zaradis nesto.
Не знам, мени је последња стодвајсдвојка на ИС-у била одличан топ и убедљиво са тим тенком и тим топом сам се најбоље провео у игри и и даље ми је то најбољи тенк са којим сам икад играо. Чак и са ИС-3 се нисам осетио ретардирано пре БЛ-9, што је, ја мислим, једини пут у игри да нисам умирао у фетус положају кад заиграм са тенком који има топ са прошлог.
miša topola
17.11.2011, 0:37
Jedino sto ZiS6 107mm jos vise dinguje od ostalih dingera, a KV-3 i IS imaju strasno lose topove, dinger do dingera. Pogotovo sto upadas cesto u T10 partije, cekam jos da vidim ovaj 122mm D-25T kakav je. Za sad mi je najbolji 100mm jer s njim moze da probijes, a relativno su jeftine granate. Onaj prvi od 122mm je djubre tesko, nema sanse da sa njim na IS-u zaradis nesto.
122mm D-25T je super top, koristim ga na IS-3, evo danas sam uspeo da zaradim u nekoliko partija +700 i +800 exp. Za KV-3 ja koristim 100mm top.
Pa to je verovatno zato sto je tier 8 top, bez obzira sto su mu specifikacije iste (osim brzine) kao predhodnom.
Inace, neko rece da se smanjuje penetracija na razdaljini, meni se cini da je bas suprotno, udaljene tenkove busim gotovo uvek.
Kako idu pare sa IS-3? I jeste li istrazivali motor, sve se nesto neckam za njega? :)
toxic, samo ti se cini :)
Pa logicno bi bilo da gubi na probojnosti, ali izgleda da to nisu napravili bas kako treba.
Uzeo sam 122mm D-25T, dobar je. Prva partija 1200 xp-a, jes da sam platio municiju 12 i kusur hiljada, ali dobro, samo jedan je dingovao od tih 12 granata. Jos samo da vidim da li motor da istrazujem i juris na IS-3. :)
Губи на пробојности, али верујем да то што ти пробадаш, или ти се чини, ко што чоек рече, или просто има неке везе са нагибима, рецимо ако ти је Е-75 близу, и горња и доња плоча су ти под несрећним угловима, ако је далеко, погађаш нагибе под бољим угловима, плус што можеш да погодиш ствари које не можеш из близине (трипове на куполама рецимо) због трајекторије.
Паре са ИС-3 иду океј са премијумом, мада мислим да ћеш ићи у плус и без премијума. Такође, ту је проблем клот тенка версус фул тенка, који је код ИС-3 изражен пошто је у питању окретан тенк (не колико ИС, али довољно да би то значило), па ти тако значи и да имаш моторе и гусенице и да имаш топ... Иначе, мени лично се ИС-3 најмање свиђа од свих руских хевија.
Ok, istrazicu i motor sa IS-om. Cuvam FreeXP za IS-3, tako da cu imati u startu gusenice, 122mm D-25T i motor, a BL-9 ce biti blizu (imacu oko 25-30k free xp-a u startu). Meni odgovaraju agilni tenkovi pa cenim da ce mi i IS-3 leci. :)
Moguce da ima veze sa nagibom. Sa IS lako primetis manje odbijanja, sve ding-dong topovi, cim krene da probija znas da nesto nije u redu. :D
virtuoz pavle
17.11.2011, 17:31
i tako sam se ipak opeko na DAOpay, ja pozovem i sve to treba da traje 17min8sec, imao sam 1160din na mobilnom, 10min je bilo sve okej, a onda mi prekinu i meni ostane 204din kredita, a od zlata nista.
na koji email da se zalim lol? ipak su mi skinuli 960din i to ni za sta. sumnjam da cu bilo sta da postignem, ali cisto da probam. :(:mad:
Pametan čovek se uči na tuđim greškama, a budala na svojim.
p.s.:zelim ti srece da uspes u povratu svog novca
miša topola
17.11.2011, 18:03
Uzmi Internet karticu i plaćaj preko nje bolje tako nego preko DAOpay. Taj servis za plaćanje nije pouzdan, neko je već uplaćivao preko istog i žalio se da nije dobio zlato na vreme tj. dok im nije poslao nekoliko emailova.
Da li si ti pročitao moje postove? \/
Pa šta ako nema? Ja mu savetujem da podnese zahtev za karticu sačeka dve nedelje da mu stigne i neka preko nje uplati premium nalog, tako ne mogu da ga zeznu kao preko DAOpay.
i tako sam se ipak opeko na DAOpay, ja pozovem i sve to treba da traje 17min8sec, imao sam 1160din na mobilnom, 10min je bilo sve okej, a onda mi prekinu i meni ostane 204din kredita, a od zlata nista.
na koji email da se zalim lol? ipak su mi skinuli 960din i to ni za sta. sumnjam da cu bilo sta da postignem, ali cisto da probam. :(:mad:
Par pitanja....:D
1. Šta znači kada je nekom u mom timu ispisan nick plavim slovima?
2. Šta znače ovi (http://www.dodaj.rs/?3p/9X/2e9HMnKT/1/shot003a.jpg) brojevi? (sliku sam uzeo za primer)
3. Pošto ja imam lošu grafičku, igram na 1280x1024 sa low/medium podešavanjima. Da li i za ovu igru postoji neka "caka" kao i za CS, da se namesti na odgovarajuću rezoluciju da bi se preciznije pucalo?
4. Da li će u skorije vreme da se poveća br. slobodnih mesta u garaži ili ću morati da kupim neko kilo zlata?
@virtuoz pavle
E jbg. Cini mi se da u Support delu sajta ima da se posalje poruka administraciji, a postavi to i na forum. Mi mozemo da postujemo tamo i dramimo kako je strasno to sto se desilo i kako su mogli to da dozvole i blabla... mozda pomogne. :)
Inace, vratio sam iD10T-a, i onaj 122mm je dinger tezak i bula cista. Kako mi se cini i sa IS-3 cu sa 100mm do BL-9...
Edit: @Qoozma
Plava slova znace da je ubio nekog iz svog tima. Ti brojevi oznacavaju da su igraci sa istim brojevima u timu, ono Platoon. Moci ces da dobijes besplatne slotove posle nove godine ako imas u garazi KV, KV-3, IS-4 i jos neke. Svaki od njih ce se menjati, a ti ces (ako ih imas) da dobijes i njih i zamene, a za zamene i slot.
2. Šta znače ovi (http://www.dodaj.rs/?3p/9X/2e9HMnKT/1/shot003a.jpg) brojevi? (sliku sam uzeo za primer)
3. Pošto ja imam lošu grafičku, igram na 1280x1024 sa low/medium podešavanjima. Da li i za ovu igru postoji neka "caka" kao i za CS, da se namesti na odgovarajuću rezoluciju da bi se preciznije pucalo?
4. Da li će u skorije vreme da se poveća br. slobodnih mesta u garaži ili ću morati da kupim neko kilo zlata?
1.Znaci da povremeno ubija teammates i da je blizu da bude banovan
2.To su ljudi koji su u grupi 1 sa 1,2 sa 2 itd...
3.Ne znam,mislim da ne
4.Nece 5 je max osim ako ne dokupis dodatne ili eventualno dobijes neki za dz kroz buduce patcheve ako imas odgovarajuci tenk u garazi,bilo je reci o tome,vrati par stranica unazad :)
I dobićeš još jedno mesto u garaži (tačnije još jedan tier 1 tenk) kada budu došli Francuzi sa 7.1. To bi bilo najbliže, možda do NG, za ostala slobodna mesta u garaži kroz zamene tenkova čekaćeš bar još 6-7 meseci.
Za 6, 7 meseci IS-4 ide u T10??? Cool! :cool:
Red Wing
17.11.2011, 23:00
Danas sam oborio rekord... Izgubio sam vezanih 18 bitaka sa KV-3. Tek sam malopre dosao do prve, rutinske pobede od 15-5... Ne znam sta se stvarno to desavalo, ali to je bio pravi uzas, naprosto sam sokiran :paranoia: Nije da ne prihvatam krivicu za poraze, ali sam igrao sasvim solidno, u svakoj partiji sam smaknuo bar nekog, i ginuo sam medju zadnjima... Ali to nije pomoglo da se to sve spreci. Sad ocekujem jos jedno 10ak poraza. Ako mi je za utehu sa Marder II sam pobedio 22 zaredom...
Zahvaljujuci danasnjem danu imam 61% poraza sa KV-3... 97 bitaka, 92 ubistva i samo 35% pobeda :mad: Ajd' nije ni bitna statistika, ali mora da sve to ima neke veze sa onim 3X exp za prvu pobedu...
Ma jok, samo ti se poklopili debili u timu ;) Desi se ponekad, i ja sam imao 15-16 poraza sa Tigrom2 zaredom pre nekih 2-3 nedelje.
BigBadVuk
18.11.2011, 1:04
Postoji tema na WoT forumu o kupovini zlata preko DaoPay sistema (http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/50924-kupio-sam-zlato-preko-mobilnog/) - procitaj i vidi kako su ljudi sve prolazili pa se onda posavetuj gde i kako da se okrenes dalje kada utvrdis velicinu problema.
U principu ako nisi izgubio broj transakcije koji si dobio na pocetku - nije bitno da li ti je veza pukla 1 ili 30 puta uvek mozes da nastavis dok ti ne kaze sa druge strane da si prosao i da je transakcija zavrsena ok.Mada ni tada ponekad zlato nece odmah da stigne nego moras da se cimas sa Ultimateplay podrskom.
Ako nije kompletirana transakcija ili postoji neki drugi problem- prvo se obrati Ultimateplay podrsci ( moras da otvoris nalog i kod njih an sajtu) pa tek ako tu nemozes da uradis nista onda cimaj WoT support.
Bitno je velim , da samo imas sve podatke koje ti je DaoPay dao na pocetku transakcije.
Usput DaoPay + lelekom = dranje i gubljenje zivaca bez potrebe, ako ikako mozete izbegavajte ovu kombinaciju, to vam je moj prijateljski savet.:D
Samo malko bih se nadovezao na odgovor koji je dao cages:
1. plavo ti daje pravo da gruvas po njemu kao da je neprijatelj :) - ban ce uslediti malko kasnije ako doticni upuca jos nekog...
2. brojevi vodova koji su u bici, svi sa istim brojem pripadaju jednom vodu i na istom VOIP kanalu su
3. najbolja caka da podignes FPS prilikom "snajper moda" je da maknes delove user interface-a, i efekte dima..postoji na WoT forumu par modova koji to rade i dizu FPS osetno. Rezolucija nece mnogo da ti znaci.
4. povecace se broj slotova sa par sledecih patcheva, ali pod odredjenim okolnostima koje moras ispuniti: na primer ako posedujes KV tenk u garazi sa KV2 kupolom dobices jos jedan slot i novi tenk u njemu a zadrzaces i stari u malo drugacijoj forumi.
Isto vazi i za jos par modela ( na primer americki T34) itd..
Da li neko zna priblizan datum kada ce biti zamenjeni KV i KV-3 i ubaceni novi tenkovi plus besplatni slotovi u garazi?
približno, 2. kvartal 2012. :)
7.0 će da kasni bar mesec dana po svemu sudeći. Dakle, ako nastave sa praksom da se za svaki patch razvlače kao creva, ta njihova računica propada i sve što su pisali u vezi promena slobodno pomerite za bar jedno tromesečje.
EDIT: Evo opet onaj courier event, ovog puta povodom De Golovog rođendana. Baš me zanima da li će da bude evnt za Staljiov rođendan (koj je 18. decembra)... :D Ili za Hitlerov :D
miša topola
18.11.2011, 19:13
Da li neko zna priblizan datum kada ce biti zamenjeni KV i KV-3 i ubaceni novi tenkovi plus besplatni slotovi u garazi?
Dodaj najmanje mesec dana na datum koji su objavili.
približno, 2. kvartal 2012. :)
Da, tu negde.
7.0 će da kasni bar mesec dana po svemu sudeći. Dakle, ako nastave sa praksom da se za svaki patch razvlače kao creva, ta njihova računica propada i sve što su pisali u vezi promena slobodno pomerite za bar jedno tromesečje.
EDIT: Evo opet onaj courier event, ovog puta povodom De Golovog rođendana. Baš me zanima da li će da bude evnt za Staljiov rođendan (koj je 18. decembra)... :D Ili za Hitlerov :D
Negde sam pročitao da će promena T34 biti tek sledeće godine, a ne krajem ove kako su najavili. Isto tako IS-4 promena se pomera u drugi kvartal, a ne početkom sledeće godine. - Nezvanične informacije za sada.
Taj courier event je najvece sr@nje koje su mogli da uvedu. Za vreme ovog poslednjeg vikenda sam sam preko 30 sati proveo online i ni jedan jedini put ga nisam ni video a kamoli ubio....
virtuoz pavle
18.11.2011, 19:17
ja sam ga video, i skinuo ga sa IS-3 do 4%, a onda ga je pogodila haubica :D
EDIT: sad ima 5 WG_couriera, tako da je sansa primetno veca.
"have luck and good fun" :P
Otvoreni su javni 7.0 test serveri, pa ko hoće da proba nek izvoli. Mada nije puno zanimljivo obzirom da nema novih modela tenkova, nego samo ona adaptivna kamuflaža i dve nove mape.
miša topola
19.11.2011, 10:50
http://worldoftanks.eu/news/573-public-test-update-v70-started/
Testirajte novu verziju igre pre 23. novembra!
Ako neku instalira novu verziju neka iznese utiske, pošto ja neću moći da downloadujem do večeras.
EDIT: DeKoj me preteče! :)
Nema potrebe da skidate celu igru ponovo, samo ovaj 7.0 test patch. Prekopirajte folder u kome vam je instalirana trenutno igra na neku drugu particiju, zatim pokrenite test patch i obavezno kad vas pita za putanju unesite onu na koju ste kopirali igru, a ne onu od prave igre. I to bi bilo to.
EDIT: Zeznuli su me, nema više samo patch da se svuče, sad mora ceo klijent...
--timebandit--
19.11.2011, 17:01
Ovako vidim da se dosta ljudi raspituje za nacine uplacivanja i mogu im reci iz svog licnog iskustva da im je najbolja solucija da koriste neku vrstu electron kartice za kupovinu gold-a u igri jer ja sam puko neznam tacno preko telefona oko 10+ evra i to nikada nisam dobio, onda sam pokusao preko "ultimate game card"(uuuu kako su me tu navozali dok mi nisu poslali te dve kartice koje sam uplatio) doduse jesam dobio sto sam uplatio ali imam osecaj da nije vredelo truda...
Znaci ljudi najednostavnije vam je trk u neku banku jer pretpostavljam nisam siguran eto neka me neko ispravi i uzmete sebi neku od onih kartica uplatite zeljenu sumu na karticu i na WOT sajtu uplatite i uplata leze odmah.
P.S.
Banovan sam pre nekih 20-tak dana jer koliko sam shvatio ove iz support-a ja sam povuko neku uplatu od 6.95 eur. e sad to nebi bilo toliko cudno jer sam im uplatio lepu kolicinu zelenih novcanica da ta uplata nije izvrsena preko PayPal acc koji ja nemam i nikada nisam imao :aplauz: Evo sada mi traze 25eur-a da bi mi reaktivirali acc u igri ali mi nepada na pamet da im vishe dajem kesha sad povremeno odigram koju partiju kod burazera sa IS-7 cisto da me zelja mine :D
ali od reaktiviranja i davanja para nema vishe nishta...
atlantis
19.11.2011, 17:54
Imas potpunu podrsku od mene. Koliko su namlatili para za "nedovrsenu" igru, koja nosi oznaku verzije 0.67, to je strasno. I ja sam licno dva puta kupovao Premium, a tesko se odlucujem da platim software po prirodi. Gotovo u svakom mecu bude najmanje jedan Premium tenk ~50 eur. Ocigledno je da igra ima neku vrstu zaraze ali tu je i dobra kolicina hajpa. Neko je jednom napisao da je barem kao wow gde platis 10 eur mesecno i imas sve privilegije kao i drugi, ali ovde das toliko mesecno za Premium, a pored toga je na raspolaganju brdo drugih beneficija koje su opcija da se plate. Sada ce u 0.7.0 ili u prekrstenom 7.0 biti dodata jos jedna u nizu, a to je kamuflaza. Takodje, igra polako ali sigurno postaje pay2win. :(
Izvini koje su to beneficije koje donosi premium nalog osim onih 50% na xp i kredite? Videćemo šta će biti sa ovim kamuflažama za gold, ali do sada igra nije bila pay2win (pay2play nikako ne može biti jer onda ne bi mogao besplatno da igraš uopšte). I ne vidim čemu ogorčenje na premium tenkove kad realno nisu ništa posebno, `ajde da razumem da postoje t10 premiumi koji su inba, ali ovako... Ti tenkovi su za ljudi koji na brži način hoće da dođu do kredita, jer u tome i jeste suština F2P filozofije, da ljudima koji plate omogućiš da brže dođu do nečega nego ljudi koji igru ne plaćaju. Jer zaista džabe ti i premium nalog i zlatna municija ako si nubara koja ne može ništa da pogodi.
Ali apsolutno se slažem... F2P igre u svakom slučaju od individue istiskuju više novca nego P2P naslovi. Uvek je bilo, uvek će biti.
атлантис:
Пеј ту плеј је океј:) али смер у коме вот иде просто није тај. Пеј ту плеј игре имају један фиксни периодични ''намет'' и ништа више, не постоји могућност да неко да више пара и да добије више што се тиче гејмплеја, односно механике. Ја бих више волео да је вот отишао у том смеру него у овом у коме иде, једноставно, знао бих да ли хоћу да платим или не и постојала би само једна категорија играча (или две, ако задрже фрај играње).
Овај систем ка коме се вот креће има мало другачији назив:) и надам се да ћу се заситити игре пре него што трансформација буде неподношљива.
дикој:
Није он говорио о премијум налогу него управо о пеј ту вин назнакама које се најављују дуже време и којих ће сигурно, али сигурно, бити све више и биће све озбиљније и све ће више утицати на гејмплеј. Сада је све то ситно, људи не користе голд муницију у 99% случајева, камуфлажа верујем да није супериорна итд. али назнаке су јасне, није битно КОЛИКО нешто утиче већ ДА ЛИ утиче, а до ''колико'' ће се већ стићи временом:)
Igram igru već 14 meseci sa pauzama i mislim da nijednom nisam došao u situaciju da se osetim oštećenim zato što nisam platio, a onaj drugi je platio. Kažem, videćemo šta će biti sa kamuflažom za gold, može da bude pay2win ali ne mora.
miša topola
19.11.2011, 18:28
Ja sam bio na korak do plaćanja premium naloga ali sam ipak odlučio da ne dajem novac za igru ne zato što ne zaslužuje nego zato što ima mnogo većih problema koji trebaju da se reše sa tim novcem, a ni finansijska situacija nije baš najbolja ni u kući ni u zemlji. Možda ako dobijem na kladionici ili Lotou onda ću uplatiti premium i pokupovati Lowe, KV-5, Type 59 i ostatak premium tenkova.
Da li neko može da nađe statistiku kupljenih Lowe, KV-5 i Type 59 tenkova?
igram igru već 14 meseci sa pauzama i mislim da nijednom nisam došao u situaciju da se osetim oštećenim zato što nisam platio, a onaj drugi je platio. Kažem, videćemo šta će biti sa kamuflažom za gold, može da bude pay2win ali ne mora.
Не мислим ни да ће камуфлажа донети чист пеј ту вин јер би то био превелики скок и шок, ја причам о стању игре за рецимо годину дана.
atlantis
19.11.2011, 18:49
Izvini koje su to beneficije koje donosi premium nalog osim onih 50% na xp i kredite?
Nisam to hteo reci, pogresno si protumacio.
I ne vidim čemu ogorčenje na premium tenkove kad realno nisu ništa posebno, `ajde da razumem da postoje t10 premiumi koji su inba, ali ovako... Ti tenkovi su za ljudi koji na brži način hoće da dođu do kredita, jer u tome i jeste suština F2P filozofije, da ljudima koji plate omogućiš da brže dođu do nečega nego ljudi koji igru ne plaćaju.
Nisam ogorcen na Premium tenkove, to sam naveo da bih docarao sliku koliko je igraca kupilo, sto mi je neshvatljivo i uvek se cudim posto nisu jeftini.
(pay2play nikako ne može biti jer onda ne bi mogao besplatno da igraš uopšte).
атлантис:
Пеј ту плеј је океј:) али смер у коме вот иде просто није тај. Пеј ту плеј игре имају један фиксни периодични ''намет'' и ништа више, не постоји могућност да неко да више пара и да добије више што се тиче гејмплеја, односно механике. Ја бих више волео да је вот отишао у том смеру него у овом у коме иде, једноставно, знао бих да ли хоћу да платим или не и постојала би само једна категорија играча (или две, ако задрже фрај играње).
Овај систем ка коме се вот креће има мало другачији назив:) и надам се да ћу се заситити игре пре него што трансформација буде неподношљива.
Hteo sam napisati Pay2Win, moja greska. :)
Da li neko može da nađe statistiku kupljenih Lowe, KV-5 i Type 59 tenkova?
To i mene interesuje.
Za lenje kao ja koje mrzi da se e*** sa test serverima
http://wot.webuda.com/index.php?topic=271.msg5144;boardseen#new
Ako ne vidte ovaj tred cimajte prekopiracu, uglavm je o toj kamuflazi, ima slicica ...
Jeftino je vrlo relativan pojam. Veruj mi, u normalnim državama nije nikakva tragedija da se iskeširaš 30-50 evra i kupiš premium tenk. To što mi živimo gde živimo je, nažalost, naš problem :(
Ne verujem da igde postoji statistika o tome koliko je kupljeno premium tenkova jer bi to u neku ruku bilo i zadiranje u finansijsko poslovanje WG-a.
EDIT: `Lebi ti, iskopiraj to negde, nismo svi u BENCH klanu :D
Aj sa cu, nisam znao sta se vidi ko nije clan ...
Slicice (sve su slicne, lik detaljan za medalju)
http://i.imgur.com/iUqSh.jpg
http://i.imgur.com/1Q9XF.jpg
http://i.imgur.com/XwC31.jpg
http://i.imgur.com/BvFD3.jpg
http://i.imgur.com/UukV2.jpg
http://i.imgur.com/H8MrZ.jpg
http://i.imgur.com/GYmB1.jpg
http://i.imgur.com/S85TX.jpg
http://i.imgur.com/kvkwj.jpg
http://i.imgur.com/vswfA.jpg
http://i.imgur.com/bmwMZ.jpg
http://i.imgur.com/RPtQL.jpg
http://i.imgur.com/UdYsN.jpg
http://i.imgur.com/EIEc0.jpg
http://i.imgur.com/2qoVI.jpg
Pod broj 1. (JEDAN velikim slovima) vam predlazete da pocnete kako tako krpiti sto vise para nego expa koji je sada x3, detalji ispod
Pod broj 2. ono sto mi se svidelo je mini mapa na kojoj mozete od sada videti kome je potrebna pomoc, ko na koga puca kada stisne "T" i ko je rekao "Follow me". Mapa sada ima malo drecavije boje vozila i bolja je preglednost, kao i vas pravac gledanja, vise nije beo vec zelene boje.
Takodje kada vam pocnu zauzimati bazu sirene za uzbunu se cuju, isto kao i kad vas saigrac zauzima njihovu bazu.
Kamuflaze i obrazlozenje za broj 1.
Prva opcija je kupovina kamoa za vecno, druga za 30 dana, a treca za 7 dana koja je duplo manja od prethodne. Variraju od tiera i samog tipa tenka (light, med, heavy, arty, td). Od izbora imate Bicolor i Tricolor.
Naime nemacke su najodvratnije, dok se dvoumim izmedju americkih i ruskih koje su najbolje
Evo i "Tip" za one koji voze T-44 sta ih ocekuje uskoro
atlantis
19.11.2011, 19:36
Jeftino je vrlo relativan pojam. Veruj mi, u normalnim državama nije nikakva tragedija da se iskeširaš 30-50 evra i kupiš premium tenk. To što mi živimo gde živimo je, nažalost, naš problem :(
To si u pravu ali zanemari standard na zapadu i kod nas, gledamo cisto na kesiranje onlajn igranja. Poredimo sa drugim naslovima i sistemom placanja.
Atlanstis,poenta je da ti kad jednom kupis "kineza" ti si ga kupio i to je to. A ljudi ga kupuju zato sto zaradjuje 50-100k kredita po partiji. Nece da se cimaju ko ti i ja sa artiljerijom ili KV-om da grindaju srebro nego kupe premijum tenk i vise nikad ne razmisljaju o tome.
Realno, kamuflaže izgledaju kao da ih je trogodišnje dete škrabalo. No, videćemo kako će da funkcionišu u igri, to me više zanima.
To ni meni nije jasno. Evo za 3 meseca premijuma ja cu da im nacrtam da lici na nesto :)
@atlantis
ne smiješ ovde da pljuješ po igri, a pogotovu ne po njenom finansijskom aspektu.
@DeCoy
juče igram partiju na kampinovki i imamo 5 type59 u timu. Pobijedili smo 15 > 4 za manje od 3 minuta.
Taktika: 5 type59-ki svi u napad sa lijeve strane (krećemo sa pozicije II tj. od onih zgrada), ostali u bazi i snajpuju po neprijatelju.
O ostalim gold elemntima neću ni da pričam. I definitivno igra polako postaje pay2win, kao uostalom i sve druge "ruske" igre. Primjer, opet allods koji je na početku bio odličan a kasnije izgubio 80% populacije zbog p2w. Sada su to "smanjili" ali se ljudi više ne vraćaju da igraju.
virtuoz pavle
19.11.2011, 21:42
ja ne vidim kako to igra postaje Pay2Win.
ko ima zlato brze napreduje, premium shells i premium tenkovi, ali sta tu ima lose?
CW je deo igre, izvoli igraj bez premijuma pa da vidim da l' ces da pobedis ...
Kakve veze ima premijum sa CW? :confused:
miša topola
19.11.2011, 21:55
ja ne vidim kako to igra postaje Pay2Win.
ko ima zlato brze napreduje, premium shells i premium tenkovi, ali sta tu ima lose?
Kako šta ima tu loše, pa ima da se napravi veliki jaz izmešu igrača koji plaćaju i koji ne plaćaju za igranje.
juče igram partiju na kampinovki i imamo 5 type59 u timu. Pobijedili smo 15 > 4 za manje od 3 minuta.
Da je bilo 5 full upgradeovanih T-44-ki ili Panther II-ki ishod bi verovatno bio isti. Jedina prednost 59-ke nad ostalim t8 mediumima je što ima yeben turret armor, ali naravno jednostavno ne treba ga gađati u kupolu.
Pa u CW se uglavnom koristi zlatna municija. Recimo E-100 sa drugim topom ne treba ni pomišljati da se koristi bez zlatne municije jer je penetracija sa običnom skoro nikakva.
I ne kontate uopšte filozofiju F2P igara. Poenta jeste da onaj ko plaća brže napreduje i neće se time stvoriti nikakav jaz između igrača jer će ostalima samo trebati više vremena. E sad druga bi situacija bila da recimo premium igrači imaju duplo više HP-a ili da su njihove granate duplo jače.
Da je bilo 5 full upgradeovanih T-44-ki ili Panther II-ki ishod bi verovatno bio isti. Jedina prednost 59-ke nad ostalim t8 mediumima je što ima yeben turret armor, ali naravno jednostavno ne treba ga gađati u kupolu.
Da je bilo 5 full upgradeovanih T-44-ki ili Panther II-ki onda bi bilo skill/vrijeme vs. skill/vrijeme a ovako je bilo 150€ vs. 30€. I nisam još video u partiji 5 full upgradeovanih T-44-ki ili Panther II-ki na istoj strani dok 5 premium tenkova vidjam redovno.
Zato što najviše ljudi igra/grinda sa takvim tenkovima jer em što dobijaju gomilu kredita, dobijaju i xp koji odmah mogu da prebace u slobodni xp (naravno uz plaćanje). Ne vidim zašto se ti osećaš oštećenim što viđaš dosta premium tenkova u igri, osim možda zavisti što ih ti nemaš :confused:
I izbijte iz glave da premium tenkove igraju isključivo nubčine pa da vas razbiju zato štvo voze IMBA tenk a nemaju skilla... svaki iole ozbiljan igrač u svojoj garaži ima Lowe ili Type59 ili oba.
Kakve veze ima premijum sa CW? :confused:
U CW-u nemas sta da trazis bez T10, bez premijuma samo igraci sa veeeeeeeelikim viskom vremena mogu do T10
miša topola
19.11.2011, 22:03
Pa u CW se uglavnom koristi zlatna municija. Recimo E-100 sa drugim topom ne treba ni pomišljati da se koristi bez zlatne municije jer je penetracija sa običnom skoro nikakva.
I ne kontate uopšte filozofiju F2P igara. Poenta jeste da onaj ko plaća brže napreduje i neće se time stvoriti nikakav jaz između igrača jer će ostalima samo trebati više vremena. E sad druga bi situacija bila da recimo premium igrači imaju duplo više HP-a ili da su njihove granate duplo jače.
Kako god da okreneš, opet se pravi jaz između premium i običnih igrača. Ovi imaju povlastice dok drugi nemaju.
Da, ali da se igra plaća mesečno 10 evra, ti ne bi mogao da je igraš džabe koliko god hoćeš. Evo sad će da ubace i TC po levelima, znači neće biti potrebno da se ima t10 tenk da bi se igrao TC.
Ja sam recimo plaćao premium 2 meseca dok nisam izgrindao tier 10 tenk. Posle toga nemam premium i ne osećam nikakav preterani jaz između mene i onih koji ga imaju. Da sam ostao u klanu u kome sam bio (tj. da nisam iz njega otišao zbog solidarnosti sa nekim ljudima) imao bih i besplatnog golda za municiju, a verovatno i za premium nalog.
F2P poenta je da onaj ko plaća brže napreduje i neće se time stvoriti nikakav jaz između igrača jer će ostalima samo trebati više vremena. To bi bilo u idealnom nekom svijetu. Ja znam samo za LoL koji tako radi i nijednu više igru.
A premium granate jesu jače od običnih.
Zato što najviše ljudi igra/grinda sa takvim tenkovima jer em što dobijaju gomilu kredita, dobijaju i xp koji odmah mogu da prebace u slobodni xp (naravno uz plaćanje). Ne vidim zašto se ti osećaš oštećenim što viđaš dosta premium tenkova u igri, osim možda zavisti što ih ti nemaš :confused:
I izbijte iz glave da premium tenkove igraju isključivo nubčine pa da vas razbiju zato štvo voze IMBA tenk a nemaju skilla... svaki iole ozbiljan igrač u svojoj garaži ima Lowe ili Type59 ili oba.
Osjećam se oštećenim zato što na većini mapa, premium tenk (Lowe) može sam da drži jednu stranu dok svi ostali idu drugom stranom i tako direktno utiče na ishod bitke.
Po tvojoj teoriji, onaj ko da više para je ozbiljniji igrač?
Premium granate imaju veću penetraciju (arty granate jesu jače i imaju veći splash), ali retko ko to koristi van CW-a tako da se casual igrač neće osetiti ugroženim bez toga.
LOL Lowe da drži stranu. Ja se radujem kad naletim na Loweta jer je to toliko bušan tenk da ga je prosto milina gađati :D Ima donju ploču k`o Šlezvig-Holštajn pokrajina, nema šanse da je promašiš, a sa strane mu je i kupola bušna strašno.
Po mojoj teoriji onaj ko ima skilla je ozbiljan igrač. Pogledaj ljudima u profili koliki im je damage ratio (ukupan damage podeljen sa brojem partija) na high tier tenkovima i videćeš da većina onih koji imaju visok dr imaju i neki premium u garaži.
Meni je OK da premium igraci dobijaju 50% vise XP-a i kredita, ok mi je i da mozes da kupis premium tenk sve dok taj tenk nije veci od T8 i nije skroz OP. Koja frka da ubijes Lowe-a? Pa ja zezam s njim sa T20, cak i sa IS-om (sad kad je usavrsen do kraja) ih cesto dobijem 1 na 1 (: Type 59 je nesto zeznutiji tenk, ali nesto ne vidim da ostali T8 mediumi imaju problema s njima. KV-5 je smejurija cista.
Ne svidja mi se to sto ima premium municije, koja u kombinaciji sa boljim igracem jeste OP. Takodje, ovo sa kamuflazom koja se placa nije OK.
Premium granate imaju veću penetraciju (arty granate jesu jače i imaju veći splash)...
Ja se radujem kad naletim na Loweta jer je to toliko bušan tenk da ga je prosto milina gađati...
Pogledaj ljudima u profili koliki im je damage ratio (ukupan damage podeljen sa brojem partija) na high tier tenkovima i videćeš da većina onih koji imaju visok dr imaju i neki premium u garaži.
Da, Lowe je bušan. Ali je isto tako često na vrhu liste pa onda više i nije toliko bušan.
A ovo drugo, pazi sad:
Premium granate imaju veću penetraciju (arty granate jesu jače i imaju veći splash).
Pogledaj ljudima u profil koliki im je damage ratio (ukupan damage podeljen sa brojem partija) na high tier tenkovima i videćeš da većina onih koji imaju visok dr imaju i neki premium u garaži.Uostalom, na ovoj temi se svakih par strana pokrene ova priča.
Ranije sam naveo LoL kao primjer idealnog F2P. Pogledaj na toj temi koliko često se priča o ovim stvarima.
Što se kamuflaže tiče, ne znam da li je uopšte uvedena ona adaptivna, pričao sam sa ljudima koji igraju na test serveru, ali nisam baš potpuno shvatio. Trenutno je jedina razlika što za gold kupuješ trajnu kamuflažu, a za kredite privremenu (30 dana ili 7 dana).
@noisy
U vrhu je liste ali u 99.99% slučajeva sa druge strane postoji isti/bolji tenk koji će da mu parira. Ako voziš tier5 tenk što izlećeš na t8 tenk.
Dobro onda ti mrzi igrače što plaćaju u WoT-u, ako ćeš se zbog toga bolje osećati, šta da ti radim...
kamuflaz jos uvek ne bi trebao da daje bonus, to valjda dolazi kasnije, trenutno je samo za ukras.
@noisy
U vrhu je liste ali u 99.99% slučajeva sa druge strane postoji isti/bolji tenk koji će da mu parira. Ako voziš tier5 tenk što izlećeš na t8 tenk.
Dobro onda ti mrzi igrače što plaćaju u WoT-u, ako ćeš se zbog toga bolje osećati, šta da ti radim...
Znači, svi treba da se uštekaju u neki ćošak mape i čekaju kraj partije a samo 2 najjača tenka da se igraju?!
Ne mrzim ja igrače zato što plaćaju,
nego ne volim WG i mrzim igrače zato što to prihvaćaju kao da tako treba.
Premium municija + premium tenkovi = veći damage ratio = bolji igrač (copyright DeCoy).
Za damage ratio sam rekao na top tier tenkovima (za tvoju informaciju top tier tenk nije jednako premium tenk). I da, svaki ozbiljan klan će da gleda kakav ti je damage ratio na CW tenku pre nego što te prime.
Uostalom šta se ja raspravljam sa tobom kad si ti celu igru i CW video samo iz perspektive tier8 tenka. Jeb*** i drk*** nije isto.
Sta znam, mene CW ovde uopste ne privlaci. Video sam nesto da najavljuju neke nove tipove borbi, ovo Random sa ovih par mapa je malo dosadno. To bi trebalo malo da poboljsa gameplay. CW bi trebao da bude vise integrisan u igru i malo drugaciji sa nekim pravilima. Tipa, da ne moze 15x T10 teskasa da bude u pt-u, vec da mora da ima neki odredjen najmanji broj svakog tipa tenka. Onda, da ne moram da idem na sajt da bi pogledao koji klan sta drzi.
Pošto su nagrade u CW-u takve kakve jesu (tj. besplatni gold) onda i jeste pošteno da se koriste samo top tier tenkovi. Elem, od ovog patcha će postojati Tank Company rangiran po levelima, tj. moći će i igrači sa tenkovima nižih tiera da igraju sa sebi ravnima i tako uživaju i u ovom aspektu igre koji su dosad zaobilazili. Ali opet, ni TC nije TC ako nemate klan i saigrače na voice-u, jer se u suprotnom ne razlikuje mnogo od randoma.
Ma OK je da se koriste top tenkovi, ali ne samo teskasi i arty, tek ponekad i par mediuma. Trebalo bi da svi budu u igri, ovako sa TD-om nemas prakticno nikakve sanse za CW. Isto vazi i za light tenkove, a manje-vise i za mediume.
Igram ja CW sad sa klanom (SFRJ2), naravno, najveci nam je uspeh 2 unistena tenka :D, ali najvise sto sam do sad video su 2 mediuma, TD i Light nema nigde. Mislim, koj mandrak onda da igras s njim, ako nemas end game nikakav.
Bolje da se napravi tako da moraju sve klase za CW.
Ko je probao v0.7?
Meni je interfejs na ruskom, svima je tako ili sam ja skinuo pogresnu verziju (onu preko torrenta)?
U garazi su mi se pojavili tenkovi iz stare verzije, kupio sma premijum na 3 meseca ali kada sam ponovo hteo da udjem u igru nisam mogao! Ni na I ni na II server :mad:
Stara verzija v0.6.7 radi, i na razocarenje ostali su stari tenkovi, nadao sam se da ce se pojaviti novi koje sam izgrindao u novoj verziji. :(
Test server i game server nisu isto. 7.0 patch je na test serveru i to što grindaš na njemu se sve briše kad se server ugasi (23. novembra) i nema apsolutno nikakve veze sa pravim serverima na kojima i dalje piči 0.6.7 verzija igre. Test serveri, kao što im ime kaže, služe samo za javno testiranje predstojećeg patcha i feedback u vezi toga od strane igrača koji se odluče da ga testiraju.
I da, test serveri su na ruskom.
Za damage ratio sam rekao na top tier tenkovima (za tvoju informaciju top tier tenk nije jednako premium tenk). I da, svaki ozbiljan klan će da gleda kakav ti je damage ratio na CW tenku pre nego što te prime.
Premium municija je premium municija. Koga boli kujac na koji tier se stavlja (za tvoju informaciju top tier tenk jesu Lowe i Type 59 jer se oni mogu mjeriti sa T9 non premium tenkovima).
Uostalom šta se ja raspravljam sa tobom kad si ti celu igru i CW video samo iz perspektive tier8 tenka. Jeb*** i drk*** nije isto.
Aha, a sa T9 i T10 će mi biti samo lakše da se igram. Manje će mi smetati gold municija, gold kamuflaža i recimo Type 59 koga ne mogu da stignem ni pogledom sa svojim Maus-om ili E100.
Uostalom šta se ja raspravljam sa tobom kad si ti fanboy i žalosno je ako nisi plaćen za ovo.
Noisy,klanski druze,ipak gresis pomalo :) Ja vozim isu-152 sa BL10 topom trenutno,(jos malo pa cu uzeti objekt) i kada vidim lowe ili t59 samo se nasmejem. A i dalje sam tier 8... E sad kad igram vk3601 i naidjem na kineza ili lowe meni se place ali to je isto ko kad naidjem na tigra 2 ili IS 3 recimo... Gold municiju niko zivi ne koristi osim eventualno u CW a za njih se ona zaradjuje preko samih klanova tako da ne vidim poentu ove rasprave :) Ae zivi bili vi meni :)
Ne, nisam ja fanboy, ja ne kujem ovu igru u nebesa, naravno da ima mana. Problem je u tebi, jer svoje frustracije projektuješ na igrače koji ulažu novac u igru, koji kupuju premium tenkove i municiju, itd... Igra trenutno apsolutno nije Pay2Win, a da li će postati treba da sačekamo i da vidimo.
KV radi lowe-u sta hoce!!!!
A da ne pricam dalje kao recimo T32!!!
Samo treba znati i gotova prica.
I u opste se ne obazirem za gold kamuflaze sto ce neko da ima ,a ja necu imati.
U ostalom ,ako mi se svidi imacu i ja :to_care:.
@cages
nije poenta u načinu na koji se dolazi do premium municije nego samo njeno postojanje.
@DeCoy
Uporno pokušavaš da kažeš da je igra savršena i da treba što više para da im damo zbog toga (iako kažeš da ima mana nisam nisam video da si pomenuo i jednu). A odbacuješ činjenice da je posle T8 skoro nemoguće igrati bez premium naloga, da je cw nemoguć bez gold municije i da WG radi samo na tome kako da ubaci još više džidža koje će se kupovati za gold.
Da, Lowe i Type 59 nisu strašni tenkovi ali je strašno kada ih u jednom timu ima 5 a u drugom jedan ili nijedan. Isto kao što je strašno kad u partiji ima 15 arty-a. Zar je toliko teško ubaciti jednu liniju koda (if arty/type59 >4 then look for another team/game, lupam).
I da, smatram da igrači (uglavnom iz zapadne evrope mada me i ovi naši iznenađuju negativno) jesu krivi, zato što će kupiti bilo šta da im ponudiš. Svi ti igrači žele i nadaju se da će dobiti još p2w dodataka u igri i to je činjenica koja opet odgovora samo wg-u.
Evo @kuureee potvrdio to :(
I dosta je više jer ovo ne vodi nikuda.
Ajd' na esl da istresem svoje frustracije na tebi u 1vs1. :) Možeš koristiti i gold municiju.
Pa ja se prvi žalim na glupavi matchmaking, pre svega jer igra nekada stavi 4 tenka istog tipa na jednu stranu, dok na drugoj nema nijednog. Zar nije jednostavnije 2 po 2. Slažem se, matchmaking je strahota, malo bolji od navodnih popravki, ali i dalje strahota. Iz tvog prethodnog posta na ovu temu više sam shvatio da si se žalio na 5 premium tenkova na jednoj strani, nego na matchmaking, ali OK. Mane su i nestajanje tenkova bukvalno na 20 metara od tebe, zbog nekog kao grma, loša optimizacija igre, gutanje granata, ima još gomila toga, ne pada mi na pamet sad...
Naravno da je grindanje posle osmog tiera bez premiuma na granici mazohizma, ali opet zar ovi iz WG rade za kikiriki? Da je P2P igra ne bi mogao ni do tier8 da dođeš, a da ne platiš, zar ne? Ovako ti nude mogućnost da uzmeš mesec dana premium, izgrindaš ta dva tiera i posle, lagano bez premiuma, uživaš u igranju najjačih tenkova. Ako nećeš da plaćaš - ne moraš, niko te ne prisiljava na to. Možeš da se vozikaš sa manjim tierovima do mile volje, teško da tu neko koristi premium municiju i da je Churchill OP tenk.
Elem, nisam nikada rekao da si ti loš igrač ili da sam ja bolji igrač od tebe. Tako da nema potrebe da se nalazimo negde na dvoboju :D Pa ni sa gold municijom.
@cages
nije poenta u načinu na koji se dolazi do premium municije nego samo njeno postojanje.
@DeCoy
Uporno pokušavaš da kažeš da je igra savršena i da treba što više para da im damo zbog toga (iako kažeš da ima mana nisam nisam video da si pomenuo i jednu). A odbacuješ činjenice da je posle T8 skoro nemoguće igrati bez premium naloga, da je cw nemoguć bez gold municije i da WG radi samo na tome kako da ubaci još više džidža koje će se kupovati za gold.
Da, Lowe i Type 59 nisu strašni tenkovi ali je strašno kada ih u jednom timu ima 5 a u drugom jedan ili nijedan. Isto kao što je strašno kad u partiji ima 15 arty-a. Zar je toliko teško ubaciti jednu liniju koda (if arty/type59 >4 then look for another team/game, lupam).
I da, smatram da igrači (uglavnom iz zapadne evrope mada me i ovi naši iznenađuju negativno) jesu krivi, zato što će kupiti bilo šta da im ponudiš. Svi ti igrači žele i nadaju se da će dobiti još p2w dodataka u igri i to je činjenica koja opet odgovora samo wg-u.
I dosta je više jer ovo ne vodi nikuda.
Ajd' na esl da istresem svoje frustracije na tebi u 1vs1. :) Možeš koristiti i gold municiju.
Meni ti satvarno nisi jasan!!???
O cemu ti pricas???
U CW moze sa pola gasa da se dobije klan koji koristi zlato ,ja mogu da se zakunem u to jer sam sa klanom drao klanove koje koriste zlato ,naravno bez zlata i to sa 15-2 1,5-3.
I stvarno u vecini slucajeva tvoje tvrdnje si gluposti i stvarno se nadamda ces prestati,jer ocigledno iskustvosa igrom ti je jako nisko!!!!
I mnogo igraca znam sto su izgridali po dve desetke bez premiuma ,ali jednostavno su grindali planski-takticki i nisu bedacili i padali u ocaj.
I molim te izbrisi ono sto si napisao da lowe moze sam da drzi jednu stranu.Jako je smesna izjava.
miša topola
20.11.2011, 11:04
@noisy
I ti imaš šansu da voziš premium tenk, govorim o T34 koji bi trebalo da se promeni u premium tenk krajem ove, malo verovatno, ili početkom sledeće, vrlo verovatno.
virtuoz pavle
20.11.2011, 11:14
cinjenica: IS-3 sa BL-9 > Lowe po svim aspektima. Cak i T-34-85 busi Type59 sa onim 100mm topom od 16k exp. (naravno, u borbi 1na1 Typ59 ce da pobedi, ali siguran sam da T-44 ima sasvim dobre sanse protiv Typ59 u slucaju 1na1.)
nemam ni Lowe ni Type59, a voleo bih da imam jedan. osim sto ne mogu da zaradjujem para koliko ljudi sa ovim premium tenkovima i ne osecam se nesto hendikepirano. Igra je besplatna, i normalno je da postoji jedan "aspekat" igre koji se placa. nista nema dzabe.
Balaburin
20.11.2011, 13:30
Pa ja se prvi žalim na glupavi matchmaking, pre svega jer igra nekada stavi 4 tenka istog tipa na jednu stranu, dok na drugoj nema nijednog. Zar nije jednostavnije 2 po 2
haha.. bas juce ovakva situacija... igram sa t-28, grindam za KV-a
i u protivnickom timu 4 ili 5 t-50
dosli nam sa strane dok jos nismo ni krenuli i pocistili pola tima...
Koliko ste sigurni u to za T-34? Mislim,dal ce to da bude 100%?
T34 ce postati premium tenk, 100%.
T-34 je ruski tenk koji nece postati premium tenak. :)
Postaće premium tenk, to je 100%, zameniće ga M103 kao tier9 heavy. A sad, da li će oni da održe svoju reč i da ga ostave u garaži onima koji ga imaju, tek treba da vidimo.
Da,da na T34 sam mislio,soz :)
@Decoy:pa da li je bilo reci o tome kako ce da kompenzuju gubitak tenka ako ga ne ostave ljudima? Jer,relno USA heavy su,barem meni,ubedljivo najlosiji i da nije te price o premiumu ne bi imalo svrhe igrati ih...
atlantis
20.11.2011, 14:33
Kako mislis kako ce da komenzuju gubitak tenka ako ga ne ostave? Dobio bi M103 i jedan Free slot kao sto ce biti slucaj sa KV, KV-3 i jos nekih, sto je i vise nego dovoljno. Ovaj slucaj je poseban ako bi korisnici dobili i Premium tenk sto je meni malo cudan stav sa njihove strane, da tek tako poklone 50 eur, mada evo ja sam na primer puko za Premium iz tog razloga (predpostavljam da im je to bio cilj donekle) ali sigurno ga je vecina imala u garazi pre nego sto je cula taj info.
Da,moguce,mada ne verujem da ga je vecina imala u garazi jer zapravo vecina ima IS-7 tj E100/Mousa.
La.Prestige
20.11.2011, 15:34
Probao sam malo test server i mogu vam reći da sam blago oduševljen. :)
Dosta toga su izmenili i ima stvarno cool stvari. Recimo dosta mi se svidelo to što su ubacili sirenu kada se capuje baza, slična onoj '99 za vreme bombardovanja ali je zvuk extra odrađen i kada se stave sluške, osećaj je kao da ti neko u kući pušta zvukove. :)
Neću vam baš o svakoj stavci pričati (a ima ih zaista mnogo), spomenuću samo neke . Recimo sirena za tenk košta 25 golda a smeće neviđeno. :D Ima nekih novih premium tenkova ali nisu ni za šta kao i ovi ostali tier 3-6. Smanjena normalizacija metka će obradovati vlasnike Ajkule (IS7) jer sada baš dosta upija metkova. Primio sam jedno 10 dingova za redom od tier 9 i 10 tenkova i sada se već osećam moćnije dok ga vozim (kao nekada davno :rolleyes:).
Kamuflažu ću isto spomenuti jer vidim da je trenutno tema razgovora. Kamuflaža utiče na detekciju ali u jako malim merama. Kada neka kamuflaža odgovara određenoj sredini, u donjem delu, gde stoji municija i consumables pojavi se ikona za kamuflažu i kada ona utiče na detekciju, pozeleni. Recimo ja sam na Ob 704 stavio pustinjsku i zapala mi je baš mapa Sand River :). Sakrio sam se u žbunje i ikona je pozelenela ali sam primio hitac od enemija jer me je patton upalio sa 400 i kusur metara (a posada ima cammo na 100% i imam još cammo net). Dakle ne utiče preterano na detekciju nego više estetski. Barem sam ja tako iskusio. :)
virtuoz pavle
20.11.2011, 15:38
uzecu 14500gold danas i + 1450 dobijem kao 10% bonus. da li da uzmem Lowe ili Type59 + premium za ostalo? Lowe mi se svidja jer ima odlican top. bolji nego BL-9 sto se tice penatracije.
probao sam test verziju :D super, ali te sirene su mi malo jezive :D
Ja sam stekao utisak da je t59 zanimljiviji da se igra pa bih ti preporucio njega ali napominjem da nisam probao nijedan tako da ne znam :)
Nemoj za sve ostalo da uzmes premijum,ostavi neku sicu za dodatni slot u garazi ili tako nesto.
I ja bih pre uzeo Type 59, meni bi bio bolji. Naravno, ako ti vise odgovara igra sa teskasem, onda Lowe. Uzmi onaj koji ti je zanimljiviji za igranje (teskas ili medium) posto oba zaradjuju odlicno, a oni za drugo i ne sluze.
miša topola
20.11.2011, 16:03
I moj glas ide za Type 59. Brz, okretan, dobar oklop, solidan top...
atlantis
20.11.2011, 16:12
I nije bas dobar oklop, redovno sam ga busio sa ozloglasenim topom 105 mm AP kod T32, doduse kada ga gadjam sa strane. Ali bukvalno nikada nije bilo dinga u tim slucajevima, damage ~300.
Kako vi to busite ja ne znam ali od pre 3-4 minuta razmisljam da deinstaliram retardiranu igru jer 2x zaredom dingujem u skrzljavi M6 sa BL10 koji ima penetraciju 286.... Ko koga tu je8e....? -_-
virtuoz pavle
20.11.2011, 16:29
Kako vi to busite ja ne znam ali od pre 3-4 minuta razmisljam da deinstaliram retardiranu igru jer 2x zaredom dingujem u skrzljavi M6 sa BL10 koji ima penetraciju 286.... Ko koga tu je8e....? -_-
to ni meni nije jasno, ja sam sa S-70 dingovao T1 i M6 u istoj rundi. ubedjen sam da tu nesto nije uredu.
virtuoz pavle
20.11.2011, 16:33
sto se typ59 i Lowe tice: ako zaradjuju iste pare po rundi onda mi t59 dodje kao jeftinija varijanta.
atlantis
20.11.2011, 16:56
Zasto tako mislis? Mozda pravi slabiji damage ali mu je verovatno reload time kraci, okretniji je itd... Trebalo bi da su istog ranga, samo zavisi kakva igra tebi vise odgovara.
virtuoz pavle
20.11.2011, 16:59
5k gold nije mala razlika, Lowe mi je bolji izbor jer vise volim teske tenkove, Type59 sam probao na test realmu, nista posebno tbh.
Probao sam i ja test verziju (u klijentu piše 0.7.0 :D), zadovoljan sam jer sam uspeo da izgrindam četiri tenka u ruskoj grani za 5-6 sati igranja. Ostali noviteti nisu loši, primetio sam da se promenio glas posadi.
Ispucao sam bezveze besplatan gold, pokupovao sam one tier V tenkove i par slotova + (za ostatak premium) i u početku koristio gold municiju. :facepalm Kasnije sam video da nisam isprobao teškaše (Lowe ili typ59):(. Inače T-28 me je oduševio, nabudžen do kraja, od 20-ak partija svaka 3+ ubistva (sa običnom municijom).
Kupio KV ali mi nešto ne ide....kažite mi šta da namontiram na njega? Da ga lepo isprobam dok traje test klijent.
Instalirao sam novi klijent preko starog, ali sada ne znam gde je onaj stari?
Ako si instalirao jedan preko drugog (a u uputstvu je izričito pisalo da se instalira na drugo mesto), onda opet moraš da skidaš normalan klijent (jer test serveri se gase u sredu). Inače, nadam se da znaš da sve što si radio na test serverima se takođe briše.
Ako si instalirao jedan preko drugog (a u uputstvu je izričito pisalo da se instalira na drugo mesto), onda opet moraš da skidaš normalan klijent (jer test serveri se gase u sredu). Inače, nadam se da znaš da sve što si radio na test serverima se takođe briše.
Ja kao citao ceo onaj tekst.:) Imam 0.6.7 klijent na disku.
Znam da se sve briše, zato i "žurim" da isprobam tenkove koje na predhodnom klijentu nisam.
A neki predlog za KV?
A kada se ugase test serveri, onda može da se izbriše klijent 0.7.0 test sa HDD-a?
Meni ti satvarno nisi jasan!!???
O cemu ti pricas???
I u opste se ne obazirem za gold kamuflaze sto ce neko da ima ,a ja necu imati.
U ostalom ,ako mi se svidi imacu i ja :to_care:.
U CW moze sa pola gasa da se dobije klan koji koristi zlato ,ja mogu da se zakunem u to jer sam sa klanom drao klanove koje koriste zlato ,naravno bez zlata i to sa 15-2 1,5-3.
I stvarno u vecini slucajeva tvoje tvrdnje si gluposti i stvarno se nadamda ces prestati,jer ocigledno iskustvosa igrom ti je jako nisko!!!!
I mnogo igraca znam sto su izgridali po dve desetke bez premiuma ,ali jednostavno su grindali planski-takticki i nisu bedacili i padali u ocaj.
I molim te izbrisi ono sto si napisao da lowe moze sam da drzi jednu stranu.Jako je smesna izjava.
I opusti se čovječe. Nemoj toliko da se nerviraš, em nije zdravo, em nikad nećeš doći na platnu listu WGa. :D
A neki predlog za KV?
KV unapredjujes do kraja, tenk postaje fenomenalan kada mu uzmes top od 152mm, pravi ogroman dmg i na visim tirovima (tipa, poslednji put 45% sam skinuo E75-ici s jednim pogotkom, verovatno me u5rala neka slaba tacka, ali opet: ). Sa tim topom pucas samo HE granate, AP izbaci skroz. Mozes da 1 hit-ujes teskase do T6, ukljucujuci i njih.
@noisy
Ili si sa nama ili si strani placenik?
http://www.youtube.com/watch?v=r1yjScypqk8&hd=1
Duke Nukem voice mod, ne secam se da sam cuo bolji mod od ovoga
miša topola
20.11.2011, 19:49
O kakvom besplatnom zlatu pričaju Qoozma i virtuoz pavle?
Nikola16789
20.11.2011, 19:54
Na test serveru se dobija besplatan gold. Naravno, kad se ugasi test server sve se to brise.
miša topola
20.11.2011, 20:17
Na test serveru se dobija besplatan gold. Naravno, kad se ugasi test server sve se to brise.
A ako kupim premium da li će se exp. koji osvojim vratiti kakav je bio pre premium naloga?
Mislis kad prem istekne? Naravno da nece, sto si skupio skupio. Npr ljudi su placali prem da grindaju lepo kada imaju vremena za igranje a kada ih pritisnu obaveze onda su prestajali da placuju prem jer ne mogu da iskoriste kako treba ...
miša topola
20.11.2011, 21:15
Mislio sam na premium koji uzmem od besplatnog zlata.
Pa za svaki prem je isto. To sto se igrate na test serveru je samo za testiranje. Cim se test server zatvori, tamo necete vise moci da pristupite i sve ce biti obrisano.
miša topola
20.11.2011, 21:23
Onda je ovo odlična prilika da se zaradi dosta srebra i exp. :)
Pa i nije, to imas ovih dana do 23-eg valjda i onda ce sve da ispari. Da me ne mrzi da instaliram test, verovatno bi tamo uzeo neki od tih prem tenkova i malo se *****avao da isprobam sta to ima novo, ostalo zlato bi dao na module i sl ...
Onda je ovo odlična prilika da se zaradi dosta srebra i exp. :)
Dobro dođe početnicima koji baš nepoznaju sve tenkove kako se "ponašaju". Na test serveru imaju sve mogućnosti, da lepo isprobaju veći br. tenkova jende nacije.(do 23.) A posle kada se vrate na stalni server znaju za koji tenk da se bore.
P.S. To upravo ja radim.:p
Da li ima random borbi u kojoj učestvuju samo tenkovi istog novoa?
miša topola
20.11.2011, 21:50
Ček, ako sve ispari posle zatvaranja test servera onda i exp. koji osvojim i on će da ispari?
Da bre, test server i noramalan server nemaju nikakve veze jedan sa drugim
Pa naravno da nestane, na test serverima se sve dobija x10 samo da bi za kratko vreme mogao da stigneš da otključaš i kupiš nove tenkove ne bi li ih isprobao. Nisu ludi da ti to ostave :D Zato i daju i ovoliko golda, da bi mogao da istestiraš kamuflaže, a i odlična je prilika da se probaju premium tenkovi, ako neko namerava da kupi neki.
miša topola
20.11.2011, 22:12
Da bre, test server i noramalan server nemaju nikakve veze jedan sa drugim
Tako reci, nemoj da odgovaraš nejasno :)
Pa naravno da nestane, na test serverima se sve dobija x10 samo da bi za kratko vreme mogao da stigneš da otključaš i kupiš nove tenkove ne bi li ih isprobao. Nisu ludi da ti to ostave :D Zato i daju i ovoliko golda, da bi mogao da istestiraš kamuflaže, a i odlična je prilika da se probaju premium tenkovi, ako neko namerava da kupi neki.
Ja još malo završavam sa downloadovanjem test verzije, kako da je instaliram?
#miša topola:
Instaliraj u poseban folder.
Pa ti lepo pitaj kako da za***** WG a da ne platim nista pa cemo da ti kazemo :D
Pa ti lepo pitaj kako da za***** WG a da ne platim nista pa cemo da ti kazemo :D
Kako da zaj3bem WG i da ne platim nista? :D
Cekas da se ruje zeznu kao sto su sa PC press-om i pokupis 10 promo kodova :) Ali, ruje su to nece njih niko zeznuti dva puta ... :(
Cekas da se ruje zeznu kao sto su sa PC press-om i pokupis 10 promo kodova :) Ali, ruje su to nece njih niko zeznuti dva puta ... :(
Kazes dva puta? Onda dodaj i Digital! akciju. No, nema to tolike veze sa rusima koliko je bilo lose organizovano, pa su alavi likovi pronasli i email adrese davno izgubljenih rodjaka.
p.s.: Pretpostavljam da je pc press imao slicnu akciju kao digital. Nazalost nisam ucestvovao niujednoj od akcija. Kad bih dobio gold potrosio bih na slotove.
Ne moja greska mislio sam na Digital!
EDIT: Svaki kod je davao prem tenk tj slot za njega. prodas prem tenk jer ti ne treba i ostane ti slot :)
Eh, znam ljude koji su uzeli >100k zlata samo od tih kodova :)
Tad nisam bio zagrejan za WoT, pa nisam kupio digital!, da bih mogao da odgovorim na nagradno pitanje. Jos u pocetku nije ni bilo nagradnog pitanja. A D! sam prestao kupovati kada su promenili format. Oni bi bili dobra konkurencija SK, kada bi izbacili DVD i spustili cenu.
@DeCoy, e zamisli koliki manijak moras biti da uradis tako nesto. Na bench-u se javilo par takvih. No verovatno i ti znas. Steta sto se WoT tema na tom forumu pretvorila u chat par clanova. To je jedan od razloga sto cenim tvoju "moderaciju" na ovoj temi.
^^Dovoljno je da mu samo procitas novu titulu. :D
Steta sto tad nisam igrao, javite ako bude neka slicna akcija u buduce. :)
miša topola
20.11.2011, 23:31
Tad nisam bio zagrejan za WoT, pa nisam kupio digital!, da bih mogao da odgovorim na nagradno pitanje. Jos u pocetku nije ni bilo nagradnog pitanja. A D! sam prestao kupovati kada su promenili format. Oni bi bili dobra konkurencija SK, kada bi izbacili DVD i spustili cenu.
@DeCoy, e zamisli koliki manijak moras biti da uradis tako nesto. Na bench-u se javilo par takvih. No verovatno i ti znas. Steta sto se WoT tema na tom forumu pretvorila u chat par clanova. To je jedan od razloga sto cenim tvoju "moderaciju" na ovoj temi.
Nije bilo nikakvog nagradnog pitanja u Digital časopisu, samo si trebao da pošalješ email i da zatražiš kod za premium.
Think again. Uveli su nakon nekog vremena. Pitaj voodoo-a.
EDIT: Pitanje nije bilo u casopisu, nego je bilo potrebno poslati odgovor na pitanje vezano za casopis.
miša topola
20.11.2011, 23:39
Think again. Uveli su nakon nekog vremena. Pitaj voodoo-a.
Moguće, ja sam uzeo odmah po objavi akcije. Mogao sam da uzmem barem 50 kodova ali nisam jer tada WoT nije bio my life :)
virtuoz pavle
20.11.2011, 23:56
to neko deli neko zlato za WoT? :icon_stud
miša topola
21.11.2011, 0:09
Nema nigde.
Vozio sam sada Type 59 i zaradio preko 160.000 srebra, prosto te zove da ga kupiš za 50e :)
virtuoz pavle
21.11.2011, 0:18
160k...iz koliko borbi? cuo sam da Lowe zaradjuje 50-80k po pobedi.
miša topola
21.11.2011, 0:21
160k...iz koliko borbi? cuo sam da Lowe zaradjuje 50-80k po pobedi.
Iz jedne :) uništio Lowe skinuo sam mu možda 50% i oštetio ISU-152 za 30% i cap bazu 100% :D
ne zaboravi da je to na test serveru, na mormalnom bi bilo manje. Ne znam koliko vise daje test server.
Zato što imaš x10 množilac na kredite na test serveru :D
miša topola
21.11.2011, 0:36
ne zaboravi da je to na test serveru, na mormalnom bi bilo manje. Ne znam koliko vise daje test server.
Na normalnom serveru sigurno zarađuje više od 50.000 srebra.
Zato što imaš x10 množilac na kredite na test serveru :D
Da, znam za to ;)
Da, zaradio bi min 50k jer premium tenkovi i na normalnim serverima imaju veći množilac za kredite. Recimo da Lowe za pobedu, uz solidno odigranu partiju i premium nalog, bez problema uzima 100k kredita.
miša topola
21.11.2011, 0:47
Samo ga treba kupiti u ovoj besparici :)
Da li su najavili neke popuste za Božić i Novu godinu kada je u pitanju cena zlata?
Znate li kada bi kupio Premium tenk? Kada bi bio moguc transfer srebra u golde. :)
to ni meni nije jasno, ja sam sa S-70 dingovao T1 i M6 u istoj rundi. ubedjen sam da tu nesto nije uredu.
Danas (sa IS-om) me je IS-7 2x za redom dingovao, bio je na 10m od mene, cist pogled. Nisam mogao da verujem, jos sam ga i unistio... mislim 30% sto mu bilo ostalo, jos cudnije, dindoger dinguje T-50, a 2x busi IS-7 :D
U takvim situacijama, najbolja stvar je zamisljanje izraza lica protivnika.
EDIT: Takve situacije me teraju da mi HE (bas sa IS) granate budu primarne.
miša topola
21.11.2011, 9:04
Znate li kada bi kupio Premium tenk? Kada bi bio moguc transfer srebra u golde. :)
Ja bih kupio zlato što da ne, samo čekam Božić i Novu godinu :)
@Eddy @toxic
Ja prvih deset granata na IS-3 koristim AP i pucam samo ako mogu da pogodim bok protivničkog tenka nikako ne gađam napred osim ako nije neka kutija poput KV, T1, M6 ili artiljerija tada ih bušim sa svih strana sa AP.
Kada pređete sa IS na IS-3 moraćete da vodite računa o granatama jer jedna ispaljena granata u prazno znači -1000 srebra, dok jedna granata bilo da je AP ili HE koja se zabije u protivnički tenk može da znači i 3000 srebra.
Taj što te je dingovao sa IS-7 ili je kupio zlato pa ga konvertovao u free exp. i tako istražio taj tenk ili je toliko glup da gađa IS na prednju stranu bilo da je AP ili HE granata u pitanju.
atlantis
21.11.2011, 10:15
Instalirao sam Test klijent 0.7.0 u drugi folder, i pored toga sada bilo koji exe da pokrenem uvek se pali Test klijent, wtf?
miša topola
21.11.2011, 10:18
Instalirao sam Test klijent 0.7.0 u drugi folder, i pored toga sada bilo koji exe da pokrenem uvek se pali Test klijent, wtf?
Pokreni WOTLauncher iz Game foldera u C particiji, ako si tamo instalirao igru.
atlantis
21.11.2011, 10:22
Ok, sada je u redu. Pali se 0.6.7 kada pokrenem exe i starog foldera ali mogu da se zakunem da nije bilo tako prvi put.
Sada drugo pitanje. Imam nesto golda na standardnom serveru i vidim da su se sabrali sa ovim na testu. Nadam se da ako potrosim sve na testu ne utice na one real ali moram da pitam, nije za zezanje. :)
miša topola
21.11.2011, 10:38
Ok, sada je u redu. Pali se 0.6.7 kada pokrenem exe i starog foldera ali mogu da se zakunem da nije bilo tako prvi put.
Sada drugo pitanje. Imam nesto golda na standardnom serveru i vidim da su se sabrali sa ovim na testu. Nadam se da ako potrosim sve na testu ne utice na one real ali moram da pitam, nije za zezanje. :)
Neće da se potroši zlato sa pravog servera, ne brini. Test server i pravi server nisu povezani, skoro da su kao posebne igre.
Nije valjda i BL-9 dinger na IS-3? Naviko sam vec na IS-ove 122mm topove da mora pazljivo, ali valjda sa BL-9 mozes da izbusis ljudski i sa auto-aim? :)
Može, ali t6 i niže, jer autoaim nišani ravno posred kupole koja je uvek najdeblja, pa nemoj da se čudiš ako ti tako mnogo dinguje i tier sedmice...
miša topola
21.11.2011, 13:43
Uzeo sam u petak BL-9. Za vikend sam zaradio 15.000 exp. Zahvaljujem se svima koji su me naveli na ispravan put :n_klanja:
Uzeo sam nabijač i kamuflažu i praktično ostao bez srebam trenutno imam samo 127.000. Da li mogu da očekujem neka poboljšanja vezana za nabijač?
A taman sam se ponadao da cu moci ne ozbiljno da se poigram sa IS-3, smorilo me vise da nisanim samo slabe tacke sa IS-om.
Samo da izgrindam vise taj IS-4...
Znaci nista od plusa sa IS-3? (:
miša topola
21.11.2011, 13:51
A taman sam se ponadao da cu moci ne ozbiljno da se poigram sa IS-3, smorilo me vise da nisanim samo slabe tacke sa IS-om.
Samo da izgrindam vise taj IS-4...
Znaci nista od plusa sa IS-3? (:
Sad sam dobio +5000 za uništen Type 59, oštećen Tiger i otkriven SU-14 koji me je uništio.
Od tiera 8 nema neozbiljnih borbi.
A dobro, ali jel mozes da budes bar na nuli? I da li vredi da se istrazuje kupola na IS-3? Ja imam vec motor, radio i naravno onaj drugi 122mm top. Mislio sam sa FreeXP-om da istrazim gusenice pa da idem na BL-9, bez kupole? Takodje stavicu mu rammer i jedan od onih za suzenje nisana.
miša topola
21.11.2011, 14:00
Da, možeš. Evo u ovoj borbi je osvojeno +12000.
http://www.dodaj.rs/t/18/cv/2vUWGAZQ/shot004.jpg (http://www.dodaj.rs/?18/cv/2vUWGAZQ/shot004.jpg)
Ja bi ti savetovao da istražiš sve na tenku isto kao što su mene savetovali ostali igrači sa ovog foruma. Velika je razlika između drugog topa i BL-9, u pobedama u kojima uništim jedan tenk i oštetim još jedan, osvajam +700 exp. Ja sam ostavio neistražen radio i ne verujem da ću ga istražiti do IS-4.
OK, i mislio sam da istrazim BL-9, to obavezno. Jedino nisam bio siguran za kupolu. Isti tier je kao i pocetna, a ima armor veci samo sa strane, a manji s preda i od pozadi. Jel se dobija HP za nju? Ako se dobija, uzecu je, ovako necu.
miša topola
21.11.2011, 14:44
OK, i mislio sam da istrazim BL-9, to obavezno. Jedino nisam bio siguran za kupolu. Isti tier je kao i pocetna, a ima armor veci samo sa strane, a manji s preda i od pozadi. Jel se dobija HP za nju? Ako se dobija, uzecu je, ovako necu.
Dobija se +50 HP :)
Onda necu! :) Bolje malo vise armora napred i na pozadini.
Za jedno 3 dana krecem sa IS-3 pa ce mo videt...
Ne treba ti kupola na IS-3 zaista.
Što se tiče rammera, ne znam kakva poboljšanja očekuješ, osim što ćeš 10% brže da puniš. Tj. ako je top punio 8 sekundi, sada će da puni 7.2 sekunde.
Inače kada izađe 7.0 patch zaboravite na skoro sve trenutne modove, OverTargetMarker neće raditi dok se izađe nova, prilagođenja, verzija moda, zatim oni hitzone skinovi više neće biti uopšte tačni jer je kod većine tenkova to sad prerađeno i umesto 8 različitih sada ih ima 16...
virtuoz pavle
21.11.2011, 15:19
definitivno kupujem 14500 zlata i + su mi poslali onih 2500g od DAOpay (dugo im je trebalo). moze neki link do onih buducih premium tenkova, da ne bude da sam kupio Lowe a pojavio se neki drugi SUPER AWESOME premium tank.
kakvi su to bozicni specijali itd?
hvala
btw, ne radi mi mouse button 3 (tj. tockic, kad ga pritsnem ne mogu vise da skrolujem tako sto povucem misa na dole).
A dobro, ali jel mozes da budes bar na nuli? I da li vredi da se istrazuje kupola na IS-3? Ja imam vec motor, radio i naravno onaj drugi 122mm top. Mislio sam sa FreeXP-om da istrazim gusenice pa da idem na BL-9, bez kupole? Takodje stavicu mu rammer i jedan od onih za suzenje nisana.
U principu ja sam u vecini partija sa mojim ISU-152 (tier 8) u plusu cak i kad izgubimo.Municija mi je 1600+ komad,plus oko 13k full repair ali sa 3-4 dobra pogodka idem u plus lagano.Hope it helps :)
Što se tiče rammera, ne znam kakva poboljšanja očekuješ, osim što ćeš 10% brže da puniš. Tj. ako je top punio 8 sekundi, sada će da puni 7.2 sekunde...
Znam, stavljam ja ramer na svaki top, svako ubrzanje mi znaci primetno. Ja bi najradije onaj rafalni M1A2, on mi je bio idealan. I na njemu sam imao rammer, jedini put da sam ostajao bez municije. :D
miša topola
21.11.2011, 15:34
Onda necu! :) Bolje malo vise armora napred i na pozadini.
Za jedno 3 dana krecem sa IS-3 pa ce mo videt...
Evo ja ću danas da igram sa prvom kupolom pa ću da ih uporedim i taman ću da istražim motor i onda krećem ka IS-4 = +10.000 exp. / dan + srebro od KV i KV-3 tenkova.
Ne treba ti kupola na IS-3 zaista.
Što se tiče rammera, ne znam kakva poboljšanja očekuješ, osim što ćeš 10% brže da puniš. Tj. ako je top punio 8 sekundi, sada će da puni 7.2 sekunde.
Inače kada izađe 7.0 patch zaboravite na skoro sve trenutne modove, OverTargetMarker neće raditi dok se izađe nova, prilagođenja, verzija moda, zatim oni hitzone skinovi više neće biti uopšte tačni jer je kod većine tenkova to sad prerađeno i umesto 8 različitih sada ih ima 16...
Jel francuzi dolaze u 0.7.1?
definitivno kupujem 14500 zlata i + su mi poslali onih 2500g od DAOpay (dugo im je trebalo). moze neki link do onih buducih premium tenkova, da ne bude da sam kupio Lowe a pojavio se neki drugi SUPER AWESOME premium tank.
kakvi su to bozicni specijali itd?
hvala
btw, ne radi mi mouse button 3 (tj. tockic, kad ga pritsnem ne mogu vise da skrolujem tako sto povucem misa na dole).
Koji sad Božićni specijali?
Pa biće neki eventi organizovani za Božić, verovatno popusti i slično, ne zna se još tačno šta, niti će se znati bar još neko vreme.
Što se tiče premium tenkova, biće u narednih 6 meseci još jedan ruski t8 teškaš - Object 252 ili IS-6. Naravno, ne zna se kakav će da bude...
http://overlord-wot.blogspot.com/2011/08/object-252-or-is-6-in-screenshots.html
nije valjda i bl-9 dinger na is-3? Naviko sam vec na is-ove 122mm topove da mora pazljivo, ali valjda sa bl-9 mozes da izbusis ljudski i sa auto-aim? :)
Немој тако да размишљаш пошто ће те онда разочарати и т10 топови:) И кад погледаш, то је крајње логично, ни теби не би било лепо да те неко нон стоп буши док возиш неки ИС-4. ИС-7 дингује свој топ ко блесав и томе и служи.
Просто, динговања ће бити међу сличним тиерима и то је то. Штавише, на високим тиерима ти је још битније да озбиљно играш, пошто пуцаш спорије, а јаче, па ти никако не одговара да тебе неко погоди, а ти њега јок. Под озбиљним играњем мислим и на селективно нишањење и познавање слабих тачака тенкова и на генералну тактику и стратегију и на (не)одговорно излетање код пикабу фајтова.
Ја лично сам аутоматски нишан бајндовао на нешто недохватљиво чим сам инсталирао игру, јер не волим да ме нешто ограничава на тај начин и показало се као добра одлука, поготово кад треба да се погоди неки т-50-2 :)
Evo nekog bajatog linka o IS6, jos iz jula ... http://translate.google.com/translate?hl=en&prev=/search%3Fq%3Dgame.worldoftanks.ru%26hl%3Den%26safe %3Doff%26biw%3D1676%26bih%3D925%26prmd%3Divns&rurl=translate.google.com&sl=ru&twu=1&u=http://forums.goha.ru/showthread.php%3Ft%3D625322
ko nije ukapirao Object 252 i IS-6 su jedan tenk
Hahah Doolio, Srecniji sam kad iz E75 pogodim T-50-2 nego kad ubijem IS4 :)
virtuoz pavle
21.11.2011, 16:04
"Christmas and New Year holidays are nearing. World of Tanks Developers Team decided to make a gift to the players. And we are glad to announce the launch of the Special Holiday Campaign - from December 20, 2010 till January 2, 2011 all the players will be given 500 gold daily (and it doesn’t matter if you played a battle or not). In addition to the increased daily gold giveaway, some other pleasant surprises are also possible.
Enjoy World of Tanks during your Holidays!"
kad je bilo ovo? i da li je stvarno bilo? :D
Ja se toga ne secam, mislim da nije bilo.
То је било у бети, осим ако нисам истриповао датуме, а тада су сви добијали неки голд, па се све ресетовало кад је изашла игра, тако да немој претерано да се надаш:)
Мислим, нисам играо бету, па не знам да ли је било, али свеједно је и да јесте и да није:)
Kad kazem dingdonger mislim pre svega na dingovanje dosta nizih tirova tenkova. Tipa, desava mi se cesto da dingujem T-50, Pz4, M4, KV,... a racunam da njih mogu da busim bilo gde da ih pogodim sa IS-om i D-25-T. Za tier nizi od sebe i vece uvek koristim rucno nisanjenje. Auto aim je odlicna stvar za start nisanjenja kad ti je top okrenut na drugu stranu, pa kad se priblizi meti ga iskljucis i nanisanis rucno. Dosta ubrzava stvar i omogucava ti da i okrenes tenk i sakrijes slabe tacke po potrebi mnogo brze nego bez automatskog nisanjenja jer top uvek ostaje na meti skoro do kraja suzen.
Da u beti je bilo redovno zlato, to obavestenje se verovatno samo odnosilo na to da ce dati duplo nego inace, ako me secanje ne vara ...
virtuoz pavle
21.11.2011, 16:39
novi specijal :D
http://worldoftanks.eu/news/580-gustav-line-breakthrough/
Jel neko testirao arti na test server? Zanima me da li je ova promena u vezi sa HE uticala na arti.
atlantis
21.11.2011, 20:39
Da li ima grafickih promena u novom klijentu, cini mi se da se racunar vise opterecuje?
I mozda je neko napisao ali ne secam se, kada dolazi regularan Update 0.7.0?
Da bi prikazao vise dima, moraju se komponente dodatno zagrejati. :D
Ovde mozes pogledati detalje:http://overlord-wot.blogspot.com/
miša topola
21.11.2011, 21:38
Da li ima grafickih promena u novom klijentu, cini mi se da se racunar vise opterecuje?
I mozda je neko napisao ali ne secam se, kada dolazi regularan Update 0.7.0?
Mislim da je update spreman za 23. novembar.
virtuoz pavle
21.11.2011, 22:09
mislis da ce odmah nakon zavrsetka Testa "servirati" patch?
Ne verujem da će biti u sredu...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.