Prikaži potpunu verziju : World of Tanks
Secam se toga!:rofl:
if you are one of the top three damage dealers on your team (whether your teams wins or loses), you’ll be rewarded with 30% extra credits!
Jao, al cu se olesim, **** ce mi porasti:to_care:
Ako ne igraju random onda odakle iskustvo?
$$$
pogledaj neke naloge "ozbiljnih igrača", na http://www.noobmeter.com pola tenkova nikada nije ni kupljeno, a kamoli provozano iz cele grane, samo X tier vožen.
I šta kad dođeš do tier10. Isto ti je kao i na tier1, ne postoje novi modovi igre, novi raidovi, instance? Samo se prebaciš na drugu liniju i voziš dalje, što bi bio ekvivalent igranja sa altom druge klase u klasičnim MMORP igrama.
Pa samo je dovoljno to da ne moras vise da brines za sledeci tier to je to vezbas taj tenk i onda krenes da igras ozbiljno recimo nesto klanski ili sta vec, a vise nikad neces da naletis na tenk koj je dva tiera jaci i koj te pojede samo iz tog razloga.
Pa i ako plati mora da vozi bar premium tenk u randomu xy partija da bi na njemu skupio XP, koji će zlatom konvertovati.
Čuj da ga vežba, pa gledam i ja LŠ od 1995. i pikam na poljančetu pa me još nijedan od evropskih klubova nije kontaktirao u vezi potpisivanja ugovora. Ako do t10 nisi naučio da igraš, nećeš ni vežbajući na t10.
Pa i ako plati mora da vozi bar premium tenk u randomu xy partija da bi na njemu skupio XP, koji će zlatom konvertovati.
Čuj da ga vežba, pa gledam i ja LŠ od 1995. i pikam na poljančetu pa me još nijedan od evropskih klubova nije kontaktirao u vezi potpisivanja ugovora. Ako do t10 nisi naučio da igraš, nećeš ni vežbajući na t10.
Pa nisi se dovoljno trudio sta ces :D
Postoji dosta ljudi koji su prodali svoj stari account, i od tih para napravili novi da bi očistili početnu statistiku.
A što se ovog što si linkovao tiče, ja ne vidim da je on nešto puno preskakao, igra čovek samo Amere. Koliko vidim preskočio je samo što je odmah otvorio T69, sve ostalo je igrao po redu.
tada vozi samo op tenk X ili V tier, ili ranije i tier 1 dok je cap igrao veliku ulogu (helcat, t49 i sl, naravno znanje se podrazumeva, ali nema paćenja na grindu kao na pr sa starom T34, ili sa bilo kojim stock tenkom, bez gusenica motora i cevke), .
Pa isto kao i svugde u životu, možeš da platiš pa da se voziš taksijem ili da se za džabe švercuješ u gradskom prevozu. ;)
ili imaš limuzinu sa šoferom i masažerkom :love: :D
darkowozzd
5.7.2013, 23:57
I šta je uopšte endgame u WoT-u? Već sam te to ranije pitao i nisam dobio odgovor.
ima istu foru sa endgame kao i gta... predjes sve... (odkljucas sve kuce i predjes sve misije) i onda nastavis da se zezas po gradu.. ali imam utisak da je endgame moguce dostici samo na test serverima... odkljucas sve... i provozas sve tenkove bar jednom.. i to bi bilo to... moj utisak :D ali je tesko ... :)
Nikola16789
6.7.2013, 0:55
Ima ljudi koji imaju sve tenkove, nije nemoguce ali treba potrositi dobar deo zivota na nebitnu stvar.
evo sad mi je ostalo 8M srebra nista golda i 87M xp.... ali sad krece problem... neznam sa kojim od 18 tenkova da igram... :D
To je lako... prvo probas onog koji te bas bije na tvom acc pa da vidis kakav si sa njim :) Ili pak probas tvoje naslednike ka kojima ides .
To je lako... prvo probas onog koji te bas bije na tvom acc pa da vidis kakav si sa njim :) Ili pak probas tvoje naslednike ka kojima ides .
najvise cu da igram sa batchat ,foch , e100, t62a i to je to...ove ostale sam samo hteo da vidim kakvi su :D
Analizirajući igru otkrio sam po meni najbolji tenk u igri.To je eng.TD
FV215b (183)
ima top sa 310/275/92 penetracijom
i 1150/1750/1750 damage
Znači sa standardnom granatom pravi 310 proboj i 1150 dmg :eek:
a gold pravi 275 proboj i 1750 dmg :eek::eek::eek::eek:
I puca 2 puta u minutu i nosi 12 granata.
I puca 2 puta u minutu i nosi 12 granata.
Jest to.Ali imao priliku da ga vidim u akciji.Oneshotovao je IS3:eek:
Prosjek preko 4k damage u borbi pravi.Kupola mu se okreće.Samo mu timski cuvaj bokove i eto ti garantovane pobjede.
Kupola se okreće do 45 stepeni na svaku stranu, ali opet bolje nego da je fiksirana.
miša topola
6.7.2013, 11:00
Analizirajući igru otkrio sam po meni najbolji tenk u igri.To je eng.TD
FV215b (183)
ima top sa 310/275/92 penetracijom
i 1150/1750/1750 damage
Znači sa standardnom granatom pravi 310 proboj i 1150 dmg :eek:
a gold pravi 275 proboj i 1750 dmg :eek::eek::eek::eek:
velika raga koja ne moze da se promasi
ta gold granata je HE pa ako probije onda pravi 1750 dmg
puni 25 sekundi za to vreme t62a sam moze da te unisti celog
is3 moze da se oneshotuje sa bilo kojim tenkom, ako se pogodi u skladiste municije
jeste dobar tenk, ali nije najbolji :)
na t29 sta je bolje prvo kupiti, kupolu ili zadnji top?
darkowozzd
6.7.2013, 12:17
po meni najbolji tenk je fosh 155 .. samo zato sto puca 3 puta za redom.. a dmg oko 1000,.. sam moze mausa da sredi za manje od 10 sekundi :D ako ne dinguje ni jednom :D
PlazmaKeksWoT
6.7.2013, 12:31
1. Najbolji tenk ne postoji, postoji samo tenk koji Vama (nekome) najbolje lezi.
2. Profi igraci (sad) otvaraju nove acc radi biflanja statistike, odatle ti acc sa po dva tier 10 tenka i nista vise. Imate kod mene na blogu igraca (sa budzenim acc) cija je efikasnost 12.000 win rate 98%(nisam povecao broj nula)
3. Svako od nas ne voli nesto u ovoj igri. Da ima mesta za poboljsanje - ima. Ali kakav god da je, wot: funkcionise, proizvodi pare i jos uvek privlaci nove igrace.
4. Podatak koji vecina zaboravljaju, igraci sa vise od 10.000 partija sastavljaju samo oko 5% totalne populacije na WoT-u. 80% igraca, statisticki gledano su blaga katastrofa (ja koji sam slepac za wot pa i njima mogu da drzim predavanja)
5. Citajuci raznorazne predloge igraca na forumu apsolutno mi je jasno zasto je SerB toliki troll.
6. Kad ce WoT postati bolji? Kad bude imao konkurenciju tj kad trziste natera slovena da zagreje stolicu.
Taj englez je verovatno dobar u odbrani kod cuvanja baze. Siba iz daljine i kraj.... sad cu to da vidim :)
Jel krenula ova *3 promocija kod mene nije, a pise da je trebalo krenuti od 7 jutros?
1. Najbolji tenk ne postoji, postoji samo tenk koji Vama (nekome) najbolje lezi.
2. Profi igraci (sad) otvaraju nove acc radi biflanja statistike, odatle ti acc sa po dva tier 10 tenka i nista vise. Imate kod mene na blogu igraca (sa budzenim acc) cija je efikasnost 12.000 win rate 98%(nisam povecao broj nula)
3. Svako od nas ne voli nesto u ovoj igri. Da ima mesta za poboljsanje - ima. Ali kakav god da je, wot: funkcionise, proizvodi pare i jos uvek privlaci nove igrace.
4. Podatak koji vecina zaboravljaju, igraci sa vise od 10.000 partija sastavljaju samo oko 5% totalne populacije na WoT-u. 80% igraca, statisticki gledano su blaga katastrofa (ja koji sam slepac za wot pa i njima mogu da drzim predavanja)
5. Citajuci raznorazne predloge igraca na forumu apsolutno mi je jasno zasto je SerB toliki troll.
6. Kad ce WoT postati bolji? Kad bude imao konkurenciju tj kad trziste natera slovena da zagreje stolicu.
na eu serveru je registrovano 6 miliona naloga, prošlog meseca je bilo aktivno milion njih
- ja sam odigrao 7,5k partija, 180k ljudi je odigralo više od mene
- dakle itekako ima iskusnih grača, 180k ljudi bude na serveru samo kada su neke sočne nagrade preko vikenda, 5x exp za 1 pobedu npr
Jel krenula ova *3 promocija kod mene nije, a pise da je trebalo krenuti od 7 jutros?
x3 je na XP za posadu, a ne za tenk.
PlazmaKeksWoT
6.7.2013, 14:48
na eu serveru je registrovano 6 miliona naloga, prošlog meseca je bilo aktivno milion njih
- ja sam odigrao 7,5k partija, 180k ljudi je odigralo više od mene
- dakle itekako ima iskusnih grača, 180k ljudi bude na serveru samo kada su neke sočne nagrade preko vikenda, 5x exp za 1 pobedu npr
Ja i nisam rekao da nema iskusnih, rekao sam da su iskusni mogu meriti u promilima naspram ostatka populacije koja je blagi uzas. Mnogo su cesce partije kad je vise od pola tima narandzasto ili crveno. Samim tim, nase vidjenje wot-a je zasnovano na prezivljavanju medju beskorisnom stokom. Primer: sad sam izasao iz partije gde je amx 50/100 top tier, zavrsio partiju nakon 1:30 sa 0 dmg. Naravno svi smo mi nubovi sto nismo jurisali za njim, a strucnjak ima 2k borbi i ef. rating 460.
Čest slučaj kod ljudi koji su tek krenuli sa tim tenkom. Na početku se zaleti napred i posle 20-ak sekundi skonta da mu treba 40 sec da napuni autoloader. Westfield je čist primer mape gde se to redovno dešava. Ovo važi i za Lorraine.
Kako budže takav win rate, mislim 98%? Nemoguće je u Random-u...
Možda bih i ja otvorio drugi nalog kada bih mogao da transferujem srebro, golde i Premium tenkove.
Pa on proda svoj main account i od tih para kupi šta mu treba na novom. A win rate budžiš u TC sa ekipom. Ipak 98% je stvarno previše.
98% jedino ako namesta, ali to je tupljenje i gubljenje vremena, a i vidi se.
Medjutim, ako igras u jakom vodu mozes lako da odrzavas pobede i na preko 70%. Tipa, igrao sam u jakom vodu 3 dana za redom, bas dosta, i podigo moj procenat pobeda za 1. Imali smo nekih 75% pobeda dok smo igrali, a prosecna steta oko 3k po partiji svako, T9 vod. Znaci, drasticna razlika.
usao sam na test server, koliko to traje i ima li nekih ogranicenja?
Obično budu dve faze testiranja, kažu na sajtu kad je kraj testa.
Ajde vi što ste na test serveru da kažete koliko košta da se kupi ova nova zamena za T-50-2 sovjestki tier6 light tenk MT-25.
A upoznajte LTP-a, premium poklon tier3 tenkić koji će najverovatnije biti deljen preko koda za neki specijalan event (verovatno rođendan WG-a).
http://ftr.wot-news.com/wp-content/uploads/2013/06/0_9d08a_30293b55_orig.png
darkowozzd
6.7.2013, 19:09
24400 xp i 880000 kredita... istrazuje se posle kv1s isto 6 tier. imam taj tenk i odlican je...ako ides sa nekim (ne budes sam) mozes da nabijes oko 2000 dmg :D nego kad je kraj testa jel brisu sve ili kako :D
MaxMadneSS
6.7.2013, 19:20
24400 xp i 880000 kredita... istrazuje se posle kv1s isto 6 tier. imam taj tenk i odlican je...ako ides sa nekim (ne budes sam) mozes da nabijes oko 2000 dmg :D nego kad je kraj testa jel brisu sve ili kako :D
Ovo je prva faza testiranja. Kad udjes na test imas npr. milijardu silvera i free XP-a ali i 20k golda.
Druga faza testiranja kad krene resetuje ti sve sto si kupovao i imao, znaci isto je kao kad si prvi put usao na test server.
To je dobro zbog golda, jer ne mozes da kupis vise od jednog T8 premiuma.
Ovako kad se resetuje ti mozes da probas neki drugi.
po meni najbolji tenk je fosh 155 .. samo zato sto puca 3 puta za redom..
Čiji je to tenk tj kojoj naciji pripada :cool: cisto da vidim njegove spec...
Sent From My UltraSpeed S.E Xperia Arc S 1,4GHz Gaming Edition
T10 francuski tank destroyer.
darkowozzd
6.7.2013, 20:05
1000 dmg po shotu :D
PlazmaKeksWoT
6.7.2013, 20:29
98% jedino ako namesta, ali to je tupljenje i gubljenje vremena, a i vidi se.
Medjutim, ako igras u jakom vodu mozes lako da odrzavas pobede i na preko 70%. Tipa, igrao sam u jakom vodu 3 dana za redom, bas dosta, i podigo moj procenat pobeda za 1. Imali smo nekih 75% pobeda dok smo igrali, a prosecna steta oko 3k po partiji svako, T9 vod. Znaci, drasticna razlika.
http://www.youtube.com/watch?v=KvuOVPVKdrk
Znas ono kad su SerB-a pitali sto ne dodeljuju medalje za lose igrace?
Odgovor: jer bi neki od nas i to skupljali namerno.
Dobro si rekao da je to tupljenje. Kad budem igrao zbog statistike onda nek idem u PM. Igram jer volim. Ako ne volim, pa nije jedina majku mu.
Дан први-Ја ово могу.
Дан други-Ја мислим да ово могу.
Дан трећи-Да ставим куполу на ИС8 или мотор после топа шта је битније?
Вратио сам се.
Pa on proda svoj main account i od tih para kupi šta mu treba na novom. A win rate budžiš u TC sa ekipom. Ipak 98% je stvarno previše.
Ne mora da se budzi WR u TC. Dovoljno je platunanje sa op setapom tenkova, recimo, 3xCercil (premijum), 3xKV-1S ili (moj omiljeni) 2xFoch+1xLeopard, ili neki cetvrti setap.
Cesto igram ovaj tier10 platoon i retko kad imamo manje od 70-75%.
O KV-1S da ne pricam, uglavnom se igra protiv boranije pa WR bude preko 90%.
http://www.youtube.com/watch?v=KvuOVPVKdrk
Znas ono kad su SerB-a pitali sto ne dodeljuju medalje za lose igrace?
Odgovor: jer bi neki od nas i to skupljali namerno.
Dobro si rekao da je to tupljenje. Kad budem igrao zbog statistike onda nek idem u PM. Igram jer volim. Ako ne volim, pa nije jedina majku mu.
Kao i u poruci sa prethodne strane, sve je tacno.
Temelj ove igre cini timska igra, ali tu istovremeno lezi najveci kamen spoticanja. Nas najveci zal nisu losi igraci vec kombinacija 90% populacije kakva se dobija u randomu koja sve samo ne timska. Igraci koji su iole svesni svog bitisanja zele da kolektivno dodju do pobede, takmicarski, jer je to ipak na cilj na kome pociva bilo koja igra danasnjice. To je ono sto mi zelimo, i za tim se zalimo, nije poenta da je neko los igrac, vec da taj igrac igra za tim iako se ne snalazi najbolje, ali se trudi, uci i daje sve od sebe. Onda mozemo samo da mu pruzimo ruku, i njemu na iskrenom trudu i suparnickom timu za pobedu.
Medjutim 90% community-a nije takav. I tu je problem.
Ovako nakaradno sredjen MM forsira taj mali % dobre populacije da bude bacen u gladijatorsku arenu sa gomilu *****, iz koje nema izlaza i pritom iako se izdvajaju po senzibilitetu i superiornosti, prinudjeni da zajedno koegzistiraju, jer im je to na kraju jedini izbor.
Dakle, prirodna selekcija i zakon(dzungle)opstanka ovde ne postoje.
Pretpostavljam, kad bi se MM bazirao na skilu cekali bismo mec 5sati, jer jednostavno nema dovoljno ljudi koji ispunjavaju uslove za to.
Igrati zbog statistike je nesto sasvim drugo, granici se sa neopisivim nivoom zaljenja za takve osobe koje se dice tim.
Ako je to jedan od nacina za podizanje self-esteema, onda smo nasli pogresan pristup i mesto kako cemo se ostvariri kao ljudsko bice.
Na kraju krajeva, takvi i losi igraci su u stvari dve strane istog novcica....
Nikola16789
6.7.2013, 23:03
btw, onaj 128x zoom mod je tesko srаnje, ne znam odakle vam ideja da je toliko precizan.
zar nije ovaj vikend trebalo biti iskustvo X3?
kod mene je po starom
Коју муницију да користим на КВ-2 тенку?!? Панцирна има нешто мало већу пробојност, а фугасна и до преко 1.100 штете. Гађам и једном и другом, и штета ми не прелази 400-500, случајно се деси да буде 600, или 700. Рецимо, десило ми се да фугасном гранатом ИС-3-ци направим штету око 700, а КВ јединици не могу ни 400.
Zar HE granate nisu sada zlatne na KV-2? Ako je tako, mani se cunke i stavi ZiS-6 top. Ako nije, pucaj HE samo. AP ima malu penetraciju i uglavnom ces da dingujes, dok HE pravi punu stetu (~910) samo kad probije, ali i ako ne probije pravi oko 300. Isti princip kao artiljerija.
Да, у праву си, са панцирном често дингује. Значи да ми је у сваком случају најбоље узети топ ЗИС-6, брже пуни, а прави исту толику штету (око 300) као и фугасна од 152 мм? (са обзиром на то да ћу тешко нешто пробити са пенетрацијом од 60мм на 152-ци, зарад пуне штете). Бзвз, јер сам КВ-2 узео баш због тог "чунка"...
Čunak fukcioniše dobro samo sa zlatom... 700dmg uz 206mm penetracije, jedna granata košta 4800 kredita.
koji tenk posle kv-1? imam opciju kv2, kv-1s i t 150??? sta mislite da je najbolje uzeti?
Nikola16789
7.7.2013, 17:14
Ma taj cunak je potpuno sheban s vremenom. Kako su se redjali patchevi tako je bivao sve losiji i losiji. E, gde su oni srecni dani iz bete kad je taj top pravio lom. :o
koji tenk posle kv-1? imam opciju kv2, kv-1s i t 150??? sta mislite da je najbolje uzeti?
KV-1S, pa na IS, IS-3...
darkowozzd
7.7.2013, 19:15
KV-1S, pa na IS, IS-3...
pa nakraju zavrsis sa is7... koji po meni i nije bas nesto... :D ta linija je dobra samo do IS3... ja bi krenuo linijom do foch 155 (francuski td) ... t57 americki heavy... i bat.chat. francuski medium :D od svih tier 10 naj koji sam isprobao :D
A na to se ide preko KV-1S, KV-2 ili T-150? :D
Realno treba preskakati ruske heavy, najgori su posle heavy francuza na end game...Znaci ovo sto kazem jeste do mene tj do stila koji mi lezi ali za neverovati je da sa IS-3 imam bednih 38% pobeda!! :boodala: Dok sa SP imam 55% a mnogi ljudi su pricali da je trosenje para...znaci dobri su do IS3 al posle su zalosna sredina...Najbolje je ici na ove sto si ti rekao plus britanskog Tda t10 a i ruski onaj je isto predobar...Znaci sve zavisi sta ti odgovara al meni ruski teskasi sad ne leze..Normalno da se razumemo kv1 je prejak kao i kv1s(nijedan t6 nema takav pen na topu i dmg) onda IS uz t29 opet prejak al se zadrzava skoro isti top sa kv1s i odatle pocinju isti topovi uz malo poboljsan pen...
miša topola
7.7.2013, 20:11
Realno treba preskakati ruske heavy, najgori su posle heavy francuza na end game...Znaci ovo sto kazem jeste do mene tj do stila koji mi lezi ali za neverovati je da sa IS-3 imam bednih 38% pobeda!! :boodala: Dok sa SP imam 55% a mnogi ljudi su pricali da je trosenje para...znaci dobri su do IS3 al posle su zalosna sredina...Najbolje je ici na ove sto si ti rekao plus britanskog Tda t10 a i ruski onaj je isto predobar...Znaci sve zavisi sta ti odgovara al meni ruski teskasi sad ne leze..Normalno da se razumemo kv1 je prejak kao i kv1s(nijedan t6 nema takav pen na topu i dmg) onda IS uz t29 opet prejak al se zadrzava skoro isti top sa kv1s i odatle pocinju isti topovi uz malo poboljsan pen...
Od 8 tier-a mora da se misli malo :p
darkowozzd
7.7.2013, 20:36
A na to se ide preko KV-1S, KV-2 ili T-150? :D
ne ide se :D zato kad stignem na eu serveru do IS3 stajem tu.. i odma na francuski td... i arty... i nemacke mediume do leopard 1...
Lord Vucko
7.7.2013, 20:56
Igrao sam na testu sada,i uverio se da ruski teskasi posle is3 nist ne valjaju.Pogotovo zbog britanskih TD kada te sa 2 granate raspori. :boxing:
a majka me nije rodila kao artiljerca pa sam i tu granu zaobisao kod svih nacija. :D
Meni vise leze medium tenkovi,i to pogotovo ruski i kineski.:)
Istrazio sam is3 na standardnom acc,fali mi samo 2 milionceta.
PlazmaKeksWoT
7.7.2013, 21:11
Istrazio sam is3 na standardnom acc,fali mi samo 2 milionceta.
I BL-9:dzavo:
7,8 i 9 tier je najveca zabava.
Ispod 5 tiera mi se gadi igranje, ne razumem taj nivo retardluka kad neko odigra 1000+ partija sa tier 3...
Pogotovo zbog britanskih TD kada te sa 2 granate raspori. :boxing:
Pa nemoj da igraš k`o muva bez glave i izigravaš heroja pa ti se neće tako nešto dešavati. :D
Ne igram od kad su ubacili kineske tenkove.
Ej, kineske.
Aj razumem da je igra naša, pa kao moraš, politika ebi ga, ali što bre ovde. Što bre pored panzera da stoje neki Typeovi?
Mislim, igra menja onu staru neravnotežu. A to nije u redu.
miša topola
7.7.2013, 22:45
7,8 i 9 tier je najveca zabava.
Ispod 5 tiera mi se gadi igranje, ne razumem taj nivo retardluka kad neko odigra 1000+ partija sa tier 3...
Uh dobro je, nemam 1000 bitaka sa tier 3... ali zato imam sa tier 2 :a_whistli
Ni meni nije jasno ko moze da igra toliko bitaka sa tier 3, ne znam ni jedan zanimljiv tenk u tom tier-u, osim premium tenkova...
Pobeda!
Bitka: Ruinberg 8. jul 2013 8:50:59
Vozilo: Lorraine 40 t
Primljeno iskustva: 3.396 (x2)
Primljeno kredita: 74.401
Lorr extra tenkic :)
^^
Tokom vikenda ima bonus od 30.000 kredita ako si među top tri damage dealera u svom timu (bez obzira da li pobedite ili izgubite). GJ za XP.
darkowozzd
8.7.2013, 10:09
Ni meni nije jasno ko moze da igra toliko bitaka sa tier 3, ne znam ni jedan zanimljiv tenk u tom tier-u, osim premium tenkova...
a pz.I.C, nemacki light, najbrzi u igri, sto puca ko hekler i po meni je najjaci tier 3... :dedica:
^^
Tokom vikenda ima bonus od 30.000 kredita ako si među top tri damage dealera u svom timu (bez obzira da li pobedite ili izgubite). GJ za XP.
ne bonus je 30% uvećana bruto zarada, kamo sreće da je 30k :)
- nego kako vam ide u ovoj akciji, ja sam dobio bonus 15x u 44 odigrane partije, 6x sam zauzeo 4 mesto :( u proseku bio sam plasiran na 5,3 mesto
MaxMadneSS
8.7.2013, 11:11
ne bonus je 30% uvećana bruto zarada, kamo sreće da je 30k :)
- nego kako vam ide u ovoj akciji, ja sam dobio bonus 15x u 44 odigrane partije, 6x sam zauzeo 4 mesto :( u proseku bio sam plasiran na 5,3 mesto
Kad je poceo bonus imao sam 150k silver, sad u ovom trenutku imam 2.3 miliona.
Cilj mi je da dodjem do 6 miliona do ponedeljka uvece tj. dok traje bonus :)
Edit: Ako odigram dobro sa T-34, uzmem top gun (extra 25k silvera), napravim 3-4k dmg, zarada u jednoj partiji je 130-170k silvera.
E do sada sam mislio da nema chitova u Wotu.... do sada.
Majstor u partiji sa t110e5, ja ispalio 4 metka normalna na njega, nista ni jedan probio, rekoh hajde zlato sledece punjenje, opet samo ga okrzne ili neku glupost mi kaze. A on sa svojim drugarom u platoonu krenuli po levoj strani rush, znaci pobedili su za dve minute i kada sam ja poginuo bas uzeo da gledam, covek ni ne nisani, sta je opalio to je i pogodio, pa majku mu ne moze bas svaki hitac u pokretu da pogodi. Malo ja ovo bez veze objasnjavam ali trebali ste da budete u partiji da vidite ovo, nemoguce nesto. Nisam njubara da ne znam pogoditi tenk i jos drugo punjenje sa zlatom sam ga gadjao, ma kakvi, nema sanse da ga probijem, niti jednom, a on samo da ste videli kako pogadja, samo vozi, opali=pogodak i tako sve redom. Na kraju-sniper! Covek u pokretu koji puca dobio snipera. I ja rekoh hajde da vidim majstorove statistike posle meca, rekoh sta ja znam bog igre ili sta vec, kada ne moze ni da mu vidis profil, pogledaj sliku sta mi izbaci! Wtf!!!
Nije mi ukljuceno snimanje pa da pokazem, ali za ovo nemam reci zaista!
Ne gledaj te WG igrace, ko zna sta oni voze. Sigurno zlato, neka blesava posada, zlatni potrosni materijal,...
Meni je ovaj event lego kao kec na desetknu panter mi zaradjuje nenormalno dobro moraju malo vise ovih eventa da ubacuju :rolleyes:
Jel naleteo neko na onaj mali premium TD na live serveru ?
E do sada sam mislio da nema chitova u Wotu.... do sada.
Majstor u partiji sa t110e5, ja ispalio 4 metka normalna na njega, nista ni jedan probio, rekoh hajde zlato sledece punjenje, opet samo ga okrzne ili neku glupost mi kaze. A on sa svojim drugarom u platoonu krenuli po levoj strani rush, znaci pobedili su za dve minute i kada sam ja poginuo bas uzeo da gledam, covek ni ne nisani, sta je opalio to je i pogodio, pa majku mu ne moze bas svaki hitac u pokretu da pogodi. Malo ja ovo bez veze objasnjavam ali trebali ste da budete u partiji da vidite ovo, nemoguce nesto. Nisam njubara da ne znam pogoditi tenk i jos drugo punjenje sa zlatom sam ga gadjao, ma kakvi, nema sanse da ga probijem, niti jednom, a on samo da ste videli kako pogadja, samo vozi, opali=pogodak i tako sve redom. Na kraju-sniper! Covek u pokretu koji puca dobio snipera. I ja rekoh hajde da vidim majstorove statistike posle meca, rekoh sta ja znam bog igre ili sta vec, kada ne moze ni da mu vidis profil, pogledaj sliku sta mi izbaci! Wtf!!!
Nije mi ukljuceno snimanje pa da pokazem, ali za ovo nemam reci zaista!
Daj Replay...
Novinarski nalozi, daju im sve max nabudženo da bi se primili i nahajpovali igru.
Uglavnom služe za izdrkavanje, ljudi se žale da prave dosta TK-ova i sl...
Evo pametnjakovići igraju t6+t1 platoon
http://imgur.com/a/ONzaN
@atlantis
Pročitaj poslednju rečenicu citirane poruke...
Da ne zaboravimo da je 0.000000000000000000001% novinara ima pedigre za pulicera....
Anyway izracunajte...:D
http://s14.postimg.org/l20ruuv7x/shot_357.jpg (http://postimg.org/image/l20ruuv7x/)
^^
Znam DeCoy...
zato sam i ovo dobio sinoc...
Pobeda!
Bitka: Prohorovka 7. jul 2013 20:40:42
Vozilo: M41
Primljeno iskustva: 2.712 (x2)
Primljeno kredita: 78.890
Dostignuća u borbi: Najbolji tenkista, Kosa smrti, Značka klase: Tenkovski as
2.2k dmg xD
Poceo igrati francuske td-ove krenem tako liniju stignem do 6 tier-a arl V 39 prvi top iz 3 tiera s njim treba da se nagrinda 5000 exp-a za gusenice tacna probojnost 68/91/38 mm ne moze se nista probiti ni sa premijumom, stvarno je frustrirajuce..ne vidi poentu :eek:
Navikavaj se.
Dostignuća u borbi:Kosa smrti
A jesmo ga preveli...
Zar se 40% vise zaradjuje sa premiumom?
http://s23.postimg.org/oexc8nwyv/shot_485.jpg (http://postimg.org/image/oexc8nwyv/)
http://s10.postimg.org/leha2amb9/shot_484.jpg (http://postimg.org/image/leha2amb9/)
Ili samo ekponencijalno raste?:confused:
miša topola
8.7.2013, 19:06
Zar se 40% vise zaradjuje sa premiumom?
http://s23.postimg.org/oexc8nwyv/shot_485.jpg (http://postimg.org/image/oexc8nwyv/)
http://s10.postimg.org/leha2amb9/shot_484.jpg (http://postimg.org/image/leha2amb9/)
Ili samo ekponencijalno raste?:confused:
40%??? :confused:
Zaradjuje se 50% vise
54k+54k/2=82k
ili ako ti je lakse 54k*1.5=82k
http://www.dodaj.rs/t/1Z/XB/47GCl28O/shot001.jpg (http://www.dodaj.rs/?1Z/XB/47GCl28O/shot001.jpg)
Ovo je jedna od onih partija kad se poklope planete na nebu.
MaxMadneSS
8.7.2013, 22:14
http://www.dodaj.rs/t/1Z/XB/47GCl28O/shot001.jpg (http://www.dodaj.rs/?1Z/XB/47GCl28O/shot001.jpg)
Ovo je jedna od onih partija kad se poklope planete na nebu.
Al si se nakupio kajmaka, znaci samo tako :D
miša topola
8.7.2013, 22:22
http://www.dodaj.rs/t/Z/WZ/1be7Kzfo/shot262.jpg (http://www.dodaj.rs/?Z/WZ/1be7Kzfo/shot262.jpg)
:dzavo::dzavo:
Pa gde ti cvarci Bole!?
40%??? :confused:
Zaradjuje se 50% vise
54k+54k/2=82k
ili ako ti je lakse 54k*1.5=82k
A?
Ja sam apstraktno odokativno lupio, ali sam morao digitron da uzimam zbog tebe.
54/82=0.65x100=65% iliti premium zaradjuje 35% vise. Jedino ako racunas krajnju vrednost...
Duplo bi bilo 108k ili ja ne znam da racunam...
MaxMadneSS
8.7.2013, 22:41
Pa gde ti cvarci Bole!?
A?
54/82=0.65x100=65% iliti premium zaradjuje 35% vise. Jedino ako racunas krajnju vrednost...
Nemam ja pojma sta ti racunas uglavnom, premium ti daje 50% vise kredita
i preko toga dodaj jos 30% posto si imao najveci dmg u partiji. To je to ;)
miša topola
8.7.2013, 22:41
Pa gde ti cvarci Bole!?
A?
Ko je rekao da premium account zaradjuje duplo?
Krajnja vrednost se i racuna.
Nadam se da tvoj profesor matematike ne cita tvoje postove :D
Premium ima 50% više od običnog accounta, ali običan account nema 50% manje od premiuma. :D
Kako beše onaj zadatak iz 6-7 osnovne? Cipele su koštale 100 dinara pa su poskupele za 50%, a zatim pojeftinile za 50%. Koliko sad koštaju cipele? :kreza:
Ko je rekao da premium account zaradjuje duplo?
Zaradjuje se 50% vise
Na sta si onda mislio ovde?:)
MaxMadneSS
8.7.2013, 22:51
Ljudi ... dal vi razumete kolko je 50% od necega ?
Edit: Mozda covek gleda realnu zaradu tj. neto zaradu. Ona moze da bude i 2-3 puta vec u odnosu na obican nalog ...
Kako beše onaj zadatak iz 6-7 osnovne? Cipele su koštale 100 dinara pa su poskupele za 50%, a zatim pojeftinile za 50%. Koliko sad koštaju cipele? :kreza:
ZNAM JA! ZNAM JA!
Ne koštaju ništa!
100% više je duplo, 50% više je 50% više :D
@Bokile
Dva puta ništa je ništa. Cipela nije ni bilo, matematika je jasna...
Guska i po dinar i po
kol'ko kosta 15 gusaka?:D
Obican nalog zaradjuje 50% manje od premium naloga, u stvari. :D
miša topola
8.7.2013, 23:25
Na sta si onda mislio ovde?:)
Na 50% više :)
Jao! zaboravi i 30% sa sirom slikom:facepalm
Tacno, tacno 50% -.-
http://www.dodaj.rs/t/q/Dy/2xuX8Wxj/1/shot002.jpg (http://www.dodaj.rs/?q/Dy/2xuX8Wxj/1/shot002.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/3f/3v/3HZ1Dsj0/1/shot008.jpg (http://www.dodaj.rs/?3f/3v/3HZ1Dsj0/1/shot008.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/1R/gu/10marB96/shot034.jpg (http://www.dodaj.rs/?1R/gu/10marB96/shot034.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/3A/mK/46A1V99s/shot018.jpg (http://www.dodaj.rs/?3A/mK/46A1V99s/shot018.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/1i/EZ/2cZaLgJT/shot017.jpg (http://www.dodaj.rs/?1i/EZ/2cZaLgJT/shot017.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/3r/Vp/1cpD40JF/shot011.jpg (http://www.dodaj.rs/?3r/Vp/1cpD40JF/shot011.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/1I/FC/4y20ECk1/shot012.jpg (http://www.dodaj.rs/?1I/FC/4y20ECk1/shot012.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/1Q/d4/2azO6fam/1/shot013.jpg (http://www.dodaj.rs/?1Q/d4/2azO6fam/1/shot013.jpg)
Neki mali uspesi.:)
Ljudi ... dal vi razumete kolko je 50% od necega ?
Edit: Mozda covek gleda realnu zaradu tj. neto zaradu. Ona moze da bude i 2-3 puta vec u odnosu na obican nalog ...
recimo bez premiuma si dobio 100k.. bruto... bez oduzimanja popravke i municije.. zaradio si (neto) 10k a sa premiumom je bilo 150k bruto sto znaci jos 50k na zaradu... sto znaci da si zaradio 60k...nadam se da sam pojasnio :D
PlazmaKeksWoT
9.7.2013, 13:19
Taman kad pomislis da si sve video u ovoj igri kad ono:
(naziv klana):rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Moram da se pohvalim...
Pobeda!
Bitka: Fjord 9. jul 2013 13:15:17
Vozilo: T29
Primljeno iskustva: 5.334 (x2)
Primljeno kredita: 68.091
Dostignuća u borbi: Kolobanova medalja, Pulova Medalja, Čelični zid, Najbolji tenkista, Snajperista, Nišandžija Prve Klase, Značka klase: Tenkovski as
http://www.dodaj.rs/t/I/ZK/1tk8jEVa/shot143.jpg (http://www.dodaj.rs/?I/ZK/1tk8jEVa/shot143.jpg) http://www.dodaj.rs/t/2s/om/4rWE4yhq/shot144.jpg (http://www.dodaj.rs/?2s/om/4rWE4yhq/shot144.jpg)
PlazmaKeksWoT
9.7.2013, 14:18
Moram da se pohvalim...
:tapsh::tapsh::tapsh:
Kako je Mandarije elegantno spustio prozor da ne vidimo šta ima u garaži.:D
PlazmaKeksWoT
9.7.2013, 14:51
Za buduce potrebe :D
http://www.noobmeter.com/
hahahah ima 15ak tenkova... :)
IS7, obj.263, obj.261, t110e4, bat chat 155 58, t50-2, i ovo ostalo se grinda...da ne kucam sad sve :)
edit: grindam francuze sad, ostalo trenutno samo x2...ac mle 48 i lorr...
Moram da se pohvalim... :)
Progoni me partija od sinoc.
Prodao sam je najstrasnije.
Jedan promasaj u kljucnom momentu i niz vodu odose pobeda, Kolobanov, top gun i dve kile zivaca...
http://www.dodaj.rs/t/1S/vE/3Zrt5Jcg/captureat7.jpg (http://www.dodaj.rs/?1S/vE/3Zrt5Jcg/captureat7.png)
http://wotreplays.com/site/247631#siegfried_line-ohanzee-at_7
Ozbiljno pitanje.
IS8 je u pitanju, sva 4 člana posade imaju repair na 100% i broter in arms na 100%, ostalo nije bitno.
Zbog Brothers in arms stavio sam Improved ventilation 3, i stavio sam large calliber rammer.
Pitanje je šta da stavim kao treće, Tool Box ili binocular telescope? To sve ću posle da poskidam za zlato i ako mogu prebacim na IS7.
Vertikalna stabilizacija, dosta ubrzava nisanjenje.
Takodje, za tu liniju ti je neophodan Safe Stowage perk na jednom loaderu (IS-7 ima 2, IS-8 samo jednog, obrati paznju i na to), IS-7 zna da pukne.
Vertikalna stabilizacija, dosta ubrzava nisanjenje.
Takodje, za tu liniju ti je neophodan Safe Stowage perk na jednom loaderu (IS-7 ima 2, IS-8 samo jednog, obrati paznju i na to), IS-7 zna da pukne.
Safe Stowage je na 75% upravo.
Drugog loadera čeličim na KV1, pa kad dođe is7 biće spremni obojica.
Dakle vertikala. Doooobro. Biće tako.
Pa gledaj da imas na jednom 100% Safe Stowage kad uzmes Sedmicu, znaci dosta. Mene je pre toga znao i Lowe da detonira jednim pogotkom, sa 100% na 0.
Pa grinda se upravo na is8, dok ja izgrindam is7 on je tu. Sad je na 75%.
darkowozzd
9.7.2013, 22:54
Pa grinda se upravo na is8, dok ja izgrindam is7 on je tu. Sad je na 75%.
cekaj... i sta ce ti 100% posada sa 3 skila na tieru 10... ja msm da je tier 10 samo za grindanje posade...osim ako ne igras u klanu... ostalo nema smisla... po meni
Ako je bilo imalo nade, igra je def otisla u q
Igram sa patonom (tier 9) malionvku. I niko osim mene nije otisao na brdo.
Ejjjj tier 9 i 10 su u pitanju. Znaci igraci sa ko zna koliko borbi.
Svi su ostali u bazi da je revnosno brane i razvaljeni su sa brda sa nulom.
Kao da je u pitanju tier 1/2 bitka.
I nemoj da popizdis ...
edit:
mozda je ispravnije da kazem da su igraci otisli u q, a ne igra.
Ako je bilo imalo nade, igra je def otisla u q
Igram sa patonom (tier 9) malionvku. I niko osim mene nije otisao na brdo.
Ejjjj tier 9 i 10 su u pitanju. Znaci igraci sa ko zna koliko borbi.
Svi su ostali u bazi da je revnosno brane i razvaljeni su sa brda sa nulom.
Kao da je u pitanju tier 1/2 bitka.
I nemoj da popizdis ...
edit:
mozda je ispravnije da kazem da su igraci otisli u q, a ne igra.
Zato i mrzim malinovku.U 70% slucajeva svi ostanu da kampuju u bazi.A inace najvise debila sam sreo u t 8,9,10 pa zam natalio igram samo sedmice i bog da me vidi.
cekaj... i sta ce ti 100% posada sa 3 skila na tieru 10... ja msm da je tier 10 samo za grindanje posade...osim ako ne igras u klanu... ostalo nema smisla... po meni
Hoću da imam fulfensimaks posadu na IS7. Da imam vremena nakalemio bi im i četvrti skil.
ernie2015
10.7.2013, 11:13
Krenuo sam liniju ruskih teškaša i otključao i kupio t150
Sad me interesuje ima li ko kakvog iskustva sa kv3 kv4 st1 i na kraju is4
Pošto vidim da ona kv1s linija valja samo do is3 posle su nesto slabi ti teškaši
(is8 i is7)
darkowozzd
10.7.2013, 11:37
Hoću da imam fulfensimaks posadu na IS7. Da imam vremena nakalemio bi im i četvrti skil.
cisto da znas vozio sam IS7 na test serveru i nije nesto... foch 155 te sredi za manje od 20 sekundi... a ti ga pogodis 2 a prvi put dingujes... e100 zbog veceg dmg te sredi... bat chat moze da obilazi oko tebe i boli ga uvo... samo ceka da dodje nako da mu pomogne... po meni najgori heavy u 10 tieru... :D ta linija je dobra samo do IS3 .. a koliko sklova najvise moze da se stavi na posadu ?
Test server me ne interesuje ič. IS8 je odličan tenk.
Da ponovim skrinšot
Ima li ko VK 30.01 (P) kakav je tank
Ima li ko VK 30.01 (P) kakav je tank
Dobar tenk tezak grind :a_whistli
cisto da znas vozio sam IS7 na test serveru i nije nesto... foch 155 te sredi za manje od 20 sekundi... a ti ga pogodis 2 a prvi put dingujes... e100 zbog veceg dmg te sredi... bat chat moze da obilazi oko tebe i boli ga uvo... samo ceka da dodje nako da mu pomogne... po meni najgori heavy u 10 tieru... :D ta linija je dobra samo do IS3 .. a koliko sklova najvise moze da se stavi na posadu ?
Slušajte čoveka, ima iskustva, igrao sve na test serveru, a u igri stigao do IS-a :facepalm
Dobar tenk tezak grind :a_whistli
Kakav je sto se tice zarade i odrzavanja
Nikola16789
10.7.2013, 13:02
IS-7 zna da pukne.
Uh nagledao sam se toga jako puno, IS-7 na 100% odleti u vazduh ko da je MS-1, najcesce uz komentare tipa "that was unexpected" :kreza:
Ali daleko od toga da je najgora heavy desetka, po mom misljenju jedna od najboljih.
Ako će teramo mak na konac, puca i IS3 i IS8 ako ga pogodiš gde treba.
Puca cela linija, od IS-3 do IS-7, zato i kazem da Safe Stowage treba da bude prvi izbor na posadi. Imam par partija gde sam digo 2x IS-3 u vazduh, pogotovo sa vecim cevkama poput T95 i T110E3, rekord do sada je 2xIS-3 i IS-8 u istoj partiji. Sa Safe Stowage-om, meni IS-8 nikada nije puko, a IS-7 do sada 2x, ali ne sa 100% vec poprilicno unakazena i sa vec predhodno ostecenim ammo rack-om.
Sto se tice najboljih teskasa (T10), to su pre svega oba ruska i oba americka. Ostala boranija se retko vidja u CW-u, po neki Maus i E-100 koji cuce u bazi zbog velikog HP-a i ukupnog oklopa, ali i to samo ako se nema neki bolji TD.
miša topola
10.7.2013, 15:42
Probao si na test serveru gde svi pucaju premium municiju, a taj Foch koristi 408mm penetraciju sa premium municijom pa ne mora da nišani IS-7 niti bilo koji drugi tenk, uzmi ti Foch-a sa običnom municijom pa probaj da probiješ IS-7 sa sve tri granate.
Bat-Chat moze da obilazi i da dinguje 1-2 granate u bok IS-7 :D
Mogu da se stave svi skilovi, ako TI to možeš da izdržiš i doživiš ;)
darkowozzd
10.7.2013, 16:08
Slušajte čoveka, ima iskustva, igrao sve na test serveru, a u igri stigao do IS-a :facepalm
pa dobro brt... citam ja iskustva drugih takodje... i moje misljenje se slaze sa tim.. vozio sam sve sem is8 iz te linije... foch moze bez problema da na IS7 probije frontalni armor (sa trupa a ne kupole) i bez golda... gold u fochu koristim samo za TD-ove na koje naidjem.. ako me ne puknu pre nego sto pripucam u njih...
Probao si na test serveru gde svi pucaju premium municiju, a taj Foch koristi 408mm penetraciju sa premium municijom pa ne mora da nišani IS-7 niti bilo koji drugi tenk, uzmi ti Foch-a sa običnom municijom pa probaj da probiješ IS-7 sa sve tri granate.
Bat-Chat moze da obilazi i da dinguje 1-2 granate u bok IS-7 :D
bat chat odvlaci paznju... (mogu da ga skinem brzo- misao koja prolazi kroz glavu vlasnika IS7) i ovo mi se licno desilo... vrteo sam se na prohorovki oko IS7 ko kisa oko kragujevca..tamo gde su one kucice kod hilla. i sredi ga upravo foch u frontalni armor... upravo sa hilla..tako da ljudi mozda nemam iskustvo ali sad znam do kog tenka da grindam a to svakako nije IS7
Test server pre svega sluzi da isprobas premium vozila i nove top tier tenkove, cisto da vidis da li vrede da se kupuju/grindaju. Oklop tenkova mozes da zanemaris jer svi pucaju zlato, pre svega gledas pokretljivost, preciznost, RoF i pen. To sto vidis da TD koji ima preko 400mm pen busi neki tenk znaci ama bas nista, jedino mantlet topa T110E3 moze da dinguje zlato efikasno, sve ostalo je auto aim kategorija.
tako da ljudi mozda nemam iskustvo ali sad znam do kog tenka da grindam a to svakako nije IS7
Ne znas. IS-7 je uz T110E5 najpozeljniji T10 teskas u CW-u.
darkowozzd
10.7.2013, 16:42
Test server pre svega sluzi da isprobas premium vozila i nove top tier tenkove, cisto da vidis da li vrede da se kupuju/grindaju. Oklop tenkova mozes da zanemaris jer svi pucaju zlato, pre svega gledas pokretljivost, preciznost, RoF i pen. To sto vidis da TD koji ima preko 400mm pen busi neki tenk znaci ama bas nista, jedino mantlet topa T110E3 moze da dinguje zlato efikasno, sve ostalo je auto aim kategorija.
a to sto ja dingujem jednom u 20 pucnja sa foch 155 bez golda... a to sto me ubiju sa is7 medju prvih 5... a to sto sa e100 ostanem medju 3 zadnjih sa 3 ubijenih i 2000-3000dmg prosek... a sa is7 i e100 igram bukvalno isto... isti playstyle... to sto ne mogu da ubijem nikog sa IS7.. moze ali retko (ako MM ubaci neki Ltracktor :Freddy: :kreza:) mozda se traze najvise ali po meni IS7 najgori heavy u tier 10...
i da...
znam jer sam napisao da znam kog cu da grindam a ne ko je najgori/bolji tenk
To sto ti ne znas da igras sa tier 10 tenkom je druga stvar. (: Nije ni cudno jer jos i nemas T10 tenk (imas T7), test server ne znaci nista.
Ne mozes isto da vozis IS-7 i E-100 jer su potpuno drugaciji tenkovi, nikakvu slicnost nemaju. IS-7 je brz tenk, sa najboljim prednjim oklopom u igri i sa odlicnim topom. Jurisni tenk. E-100 je spor i busan, ali sa velikim HP-om. Ima ogroman dmg, ali malu penetraciju. Sluzi kao odbranbeni tenk. U svemu, sem HP-a, je inferioran u odnosu na IS-7. To sto dingujes Foch 155 (koji je pored Obj.268 verovatno i najbolji TD) je zato sto ne znas gde da ga gadjas, realno Foch nema nikakav oklop u T10 bitkama.
P.S. Ne znas. (:
Kakav je T57 haevy mislim se da se uhvatim te linije smorili me ovi teski tenkovi... A vidim ti pucaju brzo. Dok ja napunim on opalio tri puta :) ???
Opali četiri puta i onda puni oko 25 sekundi za sledeća četiri puta. Što se vremena reloada tiče vrv je i najbolji od svih tenkova sa autoloaderom.
darkowozzd
10.7.2013, 17:01
P.S. Ne znas. (:
opet ti... napisao sam to znam kao znam sta cu da grindam... a ne kao znam to i to vezano za igru...
Što se vremena reloada tiče vrv je i najbolji od svih tenkova sa autoloaderom.
pored focha koji ima autoloader takodje.. :D
opet ti... Napisao sam to znam kao znam sta cu da grindam... A ne kao znam to i to vezano za igru...
Pored focha koji ima autoloader takodje.. :d
Питао си за неки савет људи ти одговорили... Момак почиње да паметује и да соли памет људима са 10к+ партија.... Тотално непоштовње ал обзиром да сте ви,омладинци,такви и у rl ништа ме не чуди на нету где сте сви до једног курчевити интернет "ратници"...
pored focha koji ima autoloader takodje.. :D
A koliko dugo puni Foch kad ispuca tri hica? Čitaj malo šta sam napisao pre nego što nastaviš da peniš na Focha... :facepalm
Nista sad cu da krenem tu liniju... tier4 :facepalm M5 smart.... ima da otegnem papke dok stignem do IX...
Is7 liniju prati karakterističan stil igre, ne možeš stajati na čistini dugo, potrebna ti je brza popravka ako ti smaknu nešto. Vrlo retko se dešava da pogine neki član posade osim vozača, on vrlo često gine, barem meni.
Nisi MAUS nemaš debeo armor pa da stojiš dok te gruvaju od napred, tvoji prijatelji su kuća, kamen, brdo, pa i drugi tenk.
Imaš jak top iskoristi ga, osoli i sklanjaj se, i kamera je tvoj prijatelj odzumiraj pogledaj iza ćoška ako si bezbedan gruvaj dalje, ako vidiš da ide prema tebi beži, imaš jači motor, brži si od njega.
Linija mi je legla ko budali šamar,ne mogu za sebe bolju da zamislim.
darkowozzd
10.7.2013, 17:50
A koliko dugo puni Foch kad ispuca tri hica? Čitaj malo šta sam napisao pre nego što nastaviš da peniš na Focha... :facepalm
da.. ali kad ispuca pretnje odavno nema... osim ako neprijatelja na jednom mestu ima bar za dvojicu vise
Is7 liniju prati karakterističan stil igre, ne možeš stajati na čistini dugo, potrebna ti je brza popravka ako ti smaknu nešto. Vrlo retko se dešava da pogine neki član posade osim vozača, on vrlo često gine, barem meni.
Imaš jak top iskoristi ga, osoli i sklanjaj se, i kamera je tvoj prijatelj odzumiraj pogledaj iza ćoška ako si bezbedan gruvaj dalje, ako vidiš da ide prema tebi beži, imaš jači motor, brži si od njega.
Linija mi je legla ko budali šamar,ne mogu za sebe bolju da zamislim.
i meni ide... ali IS7 ne mogu da smislim... mada vec vise dana igram samo test treba da odem malo i na EU :D
Da ti pokaže čiča šta radi.
Evo skrinšot.
http://www.dodaj.rs/t/E/2B/3pCgAFdf/shot002.jpg (http://www.dodaj.rs/?E/2B/3pCgAFdf/shot002.jpg)
Evo riplej.
http://www.2shared.com/file/igqUncQI/20130710_1749_ussr-IS8_60_asia.html
Pa ti još igraj na test serverima.
Kakav je T57 haevy mislim se da se uhvatim te linije smorili me ovi teski tenkovi... A vidim ti pucaju brzo. Dok ja napunim on opalio tri puta :) ???
Odlican po onome sto vidim, jako brzo puni sarzer od 4 granate, agilan, solidan oklop (za razliku od AMX50b npr.). Trenutno igram T54E1, grana je odlicna, jako zanimljiva za igranje.
@Bokile
IS-7 ima dosta bolji prednji oklop od Maus-a. (:
IS-7 ima dosta bolji prednji oklop od Maus-a. (:
Ne cepidlači znaš šta sam mislio:D
Ma da ne tupim više... Foch je najbolji, IS-7 je najgori! Ionako će se dete smoriti kad mu počne škola...
DeCoy nemoj da se zavadimo. Ne psuj mi liniju!
-D3jd5cEWRY
PlazmaKeksWoT
10.7.2013, 19:00
DeCoy nemoj da se zavadimo. Ne psuj mi liniju!
-D3jd5cEWRY
A sto mene ovo podseca na svaku random bitku ?
Ono.. kad te hoce :D
http://i33.servimg.com/u/f33/18/11/24/37/th/clipbo14.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=79&u=18112437)
http://i33.servimg.com/u/f33/18/11/24/37/th/clipbo15.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=80&u=18112437)
Da ti pokaže čiča šta radi.
Evo skrinšot.
http://www.dodaj.rs/t/E/2B/3pCgAFdf/shot002.jpg (http://www.dodaj.rs/?E/2B/3pCgAFdf/shot002.jpg)
Evo riplej.
http://www.2shared.com/file/igqUncQI/20130710_1749_ussr-IS8_60_asia.html
Pa ti još igraj na test serverima.
otkud ti tolko municije da onom is 8 napravis 300+ kritikala???
Zapali ga, ovaj nema čim da ugasi vatru, moduli i posada samo nestaju... :D A to sa 335 criticala mu je neki bag sa modovima. Vidiš i u zaglavlju prozora da mu je XVM puk`o.
A i po ikonicama je ubio 9 tenkova, a nije dobio Top Gun. Ma to Bokile nešto mulja po običaju :kreza:
Zapali ga, ovaj nema čim da ugasi vatru, moduli i posada samo nestaju... :D A to sa 335 criticala mu je neki bag sa modovima. Vidiš i u zaglavlju prozora da mu je XVM puk`o.
A i po ikonicama je ubio 9 tenkova, a nije dobio Top Gun. Ma to Bokile nešto mulja po običaju :kreza:
I ja isto gledam pa mi nije jasno, jedino da je neko drugi pobio njih 10.
MaxMadneSS
11.7.2013, 1:09
Ma jok, prsko je coveku XVM ...
Meni se mnogo svidja T69 ali mrzi me da igram sa t21 (a i sledecim t 71) jer nemam blage veze sta da radim sa njima :kreza:
otkud ti tolko municije da onom is 8 napravis 300+ kritikala???
Donacija Ujedinjenih nacija.
A taj IS8 je igrao na test serverima, nema iskustva.
Meni se mnogo svidja T69 ali mrzi me da igram sa t21 (a i sledecim t 71) jer nemam blage veze sta da radim sa njima :kreza:
Mislim da treba da ih igras kao heavy tenkove :paranoia:
A kako sam se smejao o oceni is7 kao najgorem tir X tenku :D (daarkowozzd)
Ja ne znam jesi ti na test serveru igrao 1vs1 pa pucate jedan na drugog dok neko nekoga ne ubije, pa imas ocenu e100 te ubije zbog vise healtha, foch te pojede, ...
Mislim daleko od toga da je foch los, i ja odem na test server pa se zezam sa njim, ali govoriti za is7 kao najgorem tir X tenku, ti nesto pogresno radis sa njim :)
DeCoy dobar ti ovaj cheat za više municije, radi odlično.
miloszmaj
11.7.2013, 10:03
Poz igram sa kv1s ali mi je dosadio pa krenuo na kinesku liniju 121, svidja mi se linija, lepi tenkovi, izgledaju kao oni nasi t72, sad trenutno imam m5a1 i prokleto mrzim taj retardirani tenk:n-cc2:, stalno upadam da igram sa tier 6, pritom ni najgori tier 6 ne mogu cak ni da okrznem jedino malo farbe da mu skinem sa najjacim topom :facepalm jbte sta da radim, kako da upadam u normalne tier 4 bitke ae moze i tier 5, ili uglavnom upadnem sa kv1s, lowe, tigrom, is i ostalim monstrumima, dobro znam da ne mogu da se nosim sa njima pa igram izvidjaca, uletim medju njih skautujem nekih 7-8 tenkova onda me 9 ubije iz prve, jbte stvarno nije ok.
Jesi li probao municiju sa osiromašenim uranijumom?
Jesi li probao municiju sa osiromašenim uranijumom?
Xe xe xe xe ova ti je dobra bokile ;) !
Za "zmaja" Scout je scout nema druge ja sam odigrao oko 400 krugova sa kineskim scoutom i magicna rec je " samo po gasu " :cool:
Donacija Ujedinjenih nacija.
A taj IS8 je igrao na test serverima, nema iskustva.
Daj Bokile nepricaj dovoljno je da na test serveru odigras 10 partija sa nekim tenkom i onda mozes svima da solis pamet kako kako se to ustvari radi :boodala:
stalno upadam da igram sa tier 6, pritom ni najgori tier 6 ne mogu cak ni da okrznem jedino malo farbe da mu skinem sa najjacim topom :facepalm
Svi bi samo da ubijaju, shvati da tvoja uloga kao skauta nije da pucaš na druge niti da se odmah zaletiš među protivnike i pokušaš da voziš slalom. Kad otkriješ prvog odmah se okreći nazad, traži zaklon u neravninama terena i nemoj nikako da staješ. Zuji malo na bezbednoj razdaljini, pa se vrati po drugu turu, naravno ne na istom mestu. XP od spotting damage-a je više nego lep. Sad nema puno artiljerije, ali ranije kad malo ispipaš odbranu, zaključiš ako negde imaju rupu, pa tuda projuriš da nabodeš arty.
darkowozzd
11.7.2013, 11:38
Svi bi samo da ubijaju, shvati da tvoja uloga kao skauta nije da pucaš na druge niti da se odmah zaletiš među protivnike i pokušaš da voziš slalom. Kad otkriješ prvog odmah se okreći nazad, traži zaklon u neravninama terena i nemoj nikako da staješ. Zuji malo na bezbednoj razdaljini, pa se vrati po drugu turu, naravno ne na istom mestu. XP od spotting damage-a je više nego lep. Sad nema puno artiljerije, ali ranije kad malo ispipaš odbranu, zaključiš ako negde imaju rupu, pa tuda projuriš da nabodeš arty.
a sad objasni meni kako da igram sa IS7? mozda i nije toliko los koliko mislim...
a sad objasni meni kako da igram sa IS7? mozda i nije toliko los koliko mislim...
Na test serveru i nemozes nesto da se proslavis sa is 7 jer svi peglaju goldima nagrindaj ga na normalnom serveru a dok dodjes do njega sudeci po tvojoj statistici za jedno godinu dana nesto ces valjda i nauciti ;)
http://www.youtube.com/watch?v=_wZEz7ocwIs skroz ok tutorijal za is 7 jeste da je to neka 8.5 otprilike verzija al poenta je ista...
miša topola
11.7.2013, 12:09
Sada možeš da ga igaš kao snajpera pošto je preciznost povećana, a možeš da se zaletiš niz El Haluf i da ramuješ nekog mediuma sa 68 km/h :kreza:
Ako je tebi IS-7 sada posle poboljšanja preciznosti loša, šta bi rekao za predhodne patch-eve kada nije mogao da pogađa iznad 200 metara :D
darkowozzd
11.7.2013, 13:22
Na test serveru i nemozes nesto da se proslavis sa is 7 jer svi peglaju goldima nagrindaj ga na normalnom serveru a dok dodjes do njega sudeci po tvojoj statistici za jedno godinu dana nesto ces valjda i nauciti ;)
http://www.youtube.com/watch?v=_wZEz7ocwIs skroz ok tutorijal za is 7 jeste da je to neka 8.5 otprilike verzija al poenta je ista...
pa nisam aktivno igrao ima nekoliko dana... ako ocu (ako se zainatim :kreza:) stici cu do njega do septembra..ili oktobra .. ali imam ja i druge igre da igram tako da tesko :D al bice jednom :D
Oćeš. Stići ćeš. Al na test serveru.
darkowozzd
11.7.2013, 15:58
Oćeš. Stići ćeš. Al na test serveru.
kako ide ono dodjoh videh...aaa zaboravio sam .. nmvz.. ako stignem do bar 4 tenka iz osmog tiera bice super.. :D is3.. tigar... i jos neki... uglavnom test mi je pomogo da se ne zalecem na tenk koji mi ne lezi... :D
kako ide ono dodjoh videh...
...odustah.
Koliko je dobar T28 td nemogu da se načudim, verovatno jedan od tenkova sa kojim najbolje igram/prolazim u mečevima trenutno i najmanje se nerviram, i ako td bez kupole nisam mnogo igrao u karijeri. Da nije onako trom bilo bi bolesno...
MaxMadneSS
11.7.2013, 16:32
IS-7 nije nista specijalno sada kad su ubaceni drugi T10 tenkovi koji su uglavnom bolji od IS-7.
Ja licno ne podnosim ''pike nose'' , mislim na prednji armor na IS-3, IS-8 pa i IS-7.
Totalno je beskoristan protiv iskusnih igraca i totalno onemogucava pucanje iza coska
jer ne moze izaci pod pravim uglom a cim se nakosis prakticno nemas armora uopste i svako ce te probiti.
Meni su bolji tenkovi bez takvog armora gde ti mozes sam da podesavas ugao zavisno od potrebe, pa tako sam se prepucavao sa Tiger2 vs BatChat
gde je on uspeo jenom da me probije i 3 puta je dingovao sa 260 pen. To ne moze da uradi npr. IS-3.
Majko moja i ti igraš na test serveru?
MaxMadneSS
11.7.2013, 16:51
Meni test sluzi samo da probam premium tenkove, inace imam IS-8 i E-75
tako da znam sta pricam iz prve ruke :)
Bat tesko moze Sedmicu da probije frontalno (imam oba tenka), dok sve ostale desetke moze komotno da busi. Upravo taj nos i daje prednost jer kad gledas direktno u protivnika dobijas jako velike cifre efektivnog oklopa (tek T10 TD-i mogu sigurno da buse telo sa zlatom). Takodje, i sama donja ploca je manja i zakosenija pa mozes da je probijes jedino ako se nalazis dosta nisko, a kako su sve ostale teske desetke dosta vise od Sedmice i to je redak slucaj.
Sedmica, T110E5 i, sada, T57 su najbolje teske desetke i koriste se uvek u CW-u kao primarni tenkovi. Ostali sluze da popune mesta. Od mediuma samo Bat ima aktivnu ulogu u CW-u. TD-i se koriste uglavnom kao odbrana, a arty se prakticno vise i ne koristi.
Jedan problem pa ako moze neko da pomogne,instalirao sam test server8.7 pokusao da se ulogujem kad ono trt pogresna sifra ili emai,pokusam da se ulogujem na wot nece ni tamo isti problem,odem na wargaming nece ni tamo.Pokusam da resetujem sifu preko mob.telefona ne posalju mi onaj kod.:icon_scral (pre instalacije test servera sve je normalno radilo)
Da li postoji neko resenje ili mora da se napravi novi nalog?
darkowozzd
11.7.2013, 17:27
...odustah.
very funny :p nece da se uloguje na test server ni meni... ali oce na ostalo... :eek:
miša topola
11.7.2013, 17:29
very funny :p nece da se uloguje na test server ni meni... ali oce na ostalo... :eek:
Izasao je novi test server http://worldoftanks.ru/ru/news/1/087_common_test_second_stage/
Nikola16789
11.7.2013, 21:14
el ima danas neka akcija? Jbt najezda idiota celo vece.
Kako je mucno igrati sa M7......
darkowozzd
11.7.2013, 21:51
Izasao je novi test server http://worldoftanks.ru/ru/news/1/087_common_test_second_stage/
novih 5GB.?.. a ne... ovaj put ne... (pomisao da sam video sve sto sam hteo.)
EDIT: ahaa... cekaj... ide mi update od 80 mb... dobro je... ako dobijam nove pare i xp kupicu IS7 (izvinjavam se sto davim sa tim vise :D ) nema vise focha... kupujem IS7 i IS8... I IS4... i jos neke... pa tek kad budem imao po minimum 30 videcu dal mi leze...iako pucaju sa goldom :D
ae da kazem sad nesto korisno kao osoba koja je bila na novoj mapi. jedno petnaestak puta.. belogorsk-19.. uvek sam se spawn-ovao na gornjem delu mape.. sa leve strane (linije skroz levo dakle 0-1) je jedan mali hill... dovoljno da vidis veci deo centra mape... neprijatelji se penju na planinu-hill sa druge strane...i mogu da nas podkace... meni su tako focha unistili jer trojica u isto vreme u side armor... ispred nas na tom malom hillu je sve ko stvoreno za td-ove iz britanske linije.. dakle tier 10 zbog kupole koja je pokretljiva na 45 stepeni sa obe strane... lakse je njima sa donje strane nego nama...i eto.. nadam se da sam vas donekle upozorio i reko sta treba da se pazi na toj mapi... i da.. heviji su skoro uvek svi na centru mape.. medju nekim kucicama...mada ima jedan mostic na mapi koji izgleda kao da nebi izdrzao ni land rover a ne neki tenk kao sto je maus ili jos neki tezi :D
Nikola16789
11.7.2013, 21:57
Kako je mucno igrati sa M7......
Nije, odlican tenkic je M7, malo se prilagodi, igraj ga kao low tier panthera. I da, rokaj samo gold.
darkowozzd
11.7.2013, 22:07
nego jel zna neko sta se desava posle ovog drugogo dela testa? :D
Nikola16789
11.7.2013, 22:09
Pa valjda ide patch na glavne servere.
darkowozzd
11.7.2013, 22:33
msm sta se desava sa test klijentom koji sam skino...? HELP iam problem... sa test klijentom kliknem play ekran se zacrni kao kad pocinje igra i odjedanput... puf nestade... bez traga i glasa... nista... nema ga... sta ne valja...
novih 5GB.?.. a ne... ovaj put ne... (pomisao da sam video sve sto sam hteo.)
EDIT: ahaa... cekaj... ide mi update od 80 mb... dobro je... ako dobijam nove pare i xp kupicu IS7 (izvinjavam se sto davim sa tim vise :D ) nema vise focha... kupujem IS7 i IS8... I IS4... i jos neke... pa tek kad budem imao po minimum 30 videcu dal mi leze...iako pucaju sa goldom :D
ae da kazem sad nesto korisno kao osoba koja je bila na novoj mapi. jedno petnaestak puta.. belogorsk-19.. uvek sam se spawn-ovao na gornjem delu mape.. sa leve strane (linije skroz levo dakle 0-1) je jedan mali hill... dovoljno da vidis veci deo centra mape... neprijatelji se penju na planinu-hill sa druge strane...i mogu da nas podkace... meni su tako focha unistili jer trojica u isto vreme u side armor... ispred nas na tom malom hillu je sve ko stvoreno za td-ove iz britanske linije.. dakle tier 10 zbog kupole koja je pokretljiva na 45 stepeni sa obe strane... lakse je njima sa donje strane nego nama...i eto.. nadam se da sam vas donekle upozorio i reko sta treba da se pazi na toj mapi... i da.. heviji su skoro uvek svi na centru mape.. medju nekim kucicama...mada ima jedan mostic na mapi koji izgleda kao da nebi izdrzao ni land rover a ne neki tenk kao sto je maus ili jos neki tezi :D
Svaki tenk trebas da upoznas dobro, da flertujes sa njim, zavodis, impresioniras..
Potrebno je vreme za to, daleko dalje od onog sto steknes u prvom utisku.
Foch je ekvivalent vitkoj atraktivnoj plavusici sa pornicarskim korenima diskutabilnog iq-a cije silikone i hedonizam finanssira lokalni gazda narko kartela, pimp boss ili brizni nebioloski ocuh koji se spandjo sa kevom jer mu alimentacija istekla, ali te odnela ta njena providna zavodljivost i elemenat easy kill-a odnosno mislis, omrsices se jer je prelaka pa ce da ti da.
I dodje taj trenutak u toj porvrsnoj imtimnosti kada saznas da ti nisi jedini u vezi koji ima stojka;)
Is7 nije ostavio dobar utisak na prvom sastanku.
Rosava debela bibliotekarka sa custom made dioptrijom i predratnim brkovima adolescenta i vokabularom sirokim poput nekoga Daunovim sindromom prouzrokovam socijalnim kompleksima...ali....
Nakon vise sastanaka, shvatices, bez obzira sta spoljasnost govorila, uvek pratis svoj instinkt i pogledas sta je unutra jer je vrlo moguce da je ona tvoja srodna dusa.
I svaka voznja sa njom budi u tebi leptirice dok rokas po arenama jedne debilne online igre sa jos debilnijim communitijem...
miša topola
12.7.2013, 0:07
nego jel zna neko sta se desava posle ovog drugogo dela testa? :D
Dolazi patch, a test mozes da obrises sa kompa posto ti nece trebati nikada vise ;)
darkowozzd
12.7.2013, 0:54
Dolazi patch, a test mozes da obrises sa kompa posto ti nece trebati nikada vise ;)
mislio sam jel ce izaci 8.8 test update za test klijent... ?
Svaki tenk trebas da upoznas dobro, da flertujes sa njim, zavodis, impresioniras..
Potrebno je vreme za to, daleko dalje od onog sto steknes u prvom utisku.
Foch je ekvivalent vitkoj atraktivnoj plavusici sa pornicarskim korenima diskutabilnog iq-a cije silikone i hedonizam finanssira lokalni gazda narko kartela, pimp boss ili brizni nebioloski ocuh koji se spandjo sa kevom jer mu alimentacija istekla, ali te odnela ta njena providna zavodljivost i elemenat easy kill-a odnosno mislis, omrsices se jer je prelaka pa ce da ti da.
I dodje taj trenutak u toj porvrsnoj imtimnosti kada saznas da ti nisi jedini u vezi koji ima stojka;)
Is7 nije ostavio dobar utisak na prvom sastanku.
Rosava debela bibliotekarka sa custom made dioptrijom i predratnim brkovima adolescenta i vokabularom sirokim poput nekoga Daunovim sindromom prouzrokovam socijalnim kompleksima...ali....
Nakon vise sastanaka, shvatices, bez obzira sta spoljasnost govorila, uvek pratis svoj instinkt i pogledas sta je unutra jer je vrlo moguce da je ona tvoja srodna dusa.
I svaka voznja sa njom budi u tebi leptirice dok rokas po arenama jedne debilne online igre sa jos debilnijim communitijem...
hahahah brt svaka ti cast malo mi falilo da padnem sa stolice od smeha :D a ja sam poredio focha i IS7.. ko da sam poredio bananu i krastavac :D
HELP iam problem... sa test klijentom kliknem play ekran se zacrni kao kad pocinje igra i odjedanput... puf nestade... bez traga i glasa... nista... nema ga... sta ne valja...
i jos ni jedna jedina pomoc,.. joj sta da radim? :D
Hoće, ali moraćeš da skineš njega, ovaj za 8.7 više neće biti u funkciji.
darkowozzd
12.7.2013, 2:37
Hoće, ali moraćeš da skineš njega, ovaj za 8.7 više neće biti u funkciji.
ponovo da skidam 5 GB ? aint nobody got time for that.. :rolleyes: sto samo ne postave update.. ?
MaxMadneSS
12.7.2013, 3:57
ponovo da skidam 5 GB ? aint nobody got time for that.. :rolleyes: sto samo ne postave update.. ?
Zato sto bi oni onda trebali da cuvaju taj update pa u zavisnosti od toga sta su izmenili moraju da urade incremental ili differetial patch ovako ti samo izbace full patch pa ti skidaj 5GB.
Kao sto rece ''aint nobody got time for that ...'' :D
Nije, odlican tenkic je M7, malo se prilagodi, igraj ga kao low tier panthera. I da, rokaj samo gold.
Ma kakav snajper i gold ne igra se ss njim tako
miša topola
12.7.2013, 9:50
Hoće, možda u septembru.
ma covece batali ti wot cekaj samo test verzije i udri :odoK:
Nikola16789
12.7.2013, 12:53
Ma kakav snajper i gold ne igra se ss njim tako
Da se mozda ne scoutuje? :kreza:
_Maximus_
12.7.2013, 13:04
Sedmica, T110E5 i, sada, T57 su najbolje teske desetke i koriste se uvek u CW-u kao primarni tenkovi. Ostali sluze da popune mesta. Od mediuma samo Bat ima aktivnu ulogu u CW-u. TD-i se koriste uglavnom kao odbrana, a arty se prakticno vise i ne koristi.
Zaboravio si IS4 da pomenes zajedno sa T62. :)
Ne skautuje se, ali je tenk prilično agilan i odličan je za flankovanje i bez premium municije.
opusteno skautuje a jos bolje flankuje i jos imas mega dobar mm.
Nikola16789
12.7.2013, 15:04
Kao scout je go k**ac, velika kutija na gusenicama koju ne moras ni da ciljas da bi pogodio. Svako priblizavanje protivnickim tenkovima se zavrsi pogibijom jer tenk moze da izdrzi citav shot i po. Jos bih se i slozio da moze da scoutuje da nema tako dobar MM.
Kao sto rekoh, najbolje resenje je aktivan snajp, sa cestom promenom pozicije i gadjanjem u bok.
Sa druge strane ovaj T21 je zlo kakvo davno nisam vozio, isto sr*nje kao M7 samo retardiran MM.
Zaboravio si IS4 da pomenes zajedno sa T62. :)
IS-4 je malo spor za CW, ali cesto moze da odradi posao u zavisnosti od mape i taktike. Ima solidan oklop, pogotovo kupolu i fenomenalan top, po meni najbolji T10 top.
T62a je dobar medium, ali realno, mediumi sluze pre svega kao izvidjaci, a 50Km/H je mala brzia. To mu je najveca mana, uz to Bat ima sarzer i moze da rokne desetku jako brzo i zbrise da napani, to, brzina i velicina mu daju ogromnu prednost u odnosu na sve ostale mediume.
M7 je super tenkic, ekstra brz i agilan, top trazi navikavanje, ali je sasvim dobar (blesav RoF).
T21 je meni najbolji od svih t6 light tenkova, baš dinamičan i zanimljiv za igru.
Nikola16789
12.7.2013, 16:03
^nemam ja zivaca za ovo, nagrindam ga do 20k xp i zavrsavam ga sa free xp.
Od 15. pa do kraja meseca američka miks linija od t8 pa naviše je na 30% popusta. Tj. T69, T54E1 i T57 Heavy su 30% jeftiniji :)
Nikola16789
12.7.2013, 17:47
Eto motiva vise da se sto pre otarasim T21 i probam da uhvatim Tier 8 dok je na popustu.
>Igram sa IS8
>Setim se artiljerije
>Kupim SU-5 iz zezanja
>12 granata
http://www.dodaj.rs/f/1D/by/1J5OAHMf/capture.jpg
Ljudi iz WG-a su zaključili da je 14 granata (koliko ih je ranije imao) za SU-5 previše. :p
Zato Genoveva ima 13 Fadinovih medalja za SU-5 (sve od pre 8.6 verzije). :D
Kojem maloumnom majmunu u WG je palo na pamet da ovoliko upropasti artiljeriju?
Sačuvaj bože i sakloni znači, taman sam zaboravio što sam prodao sve artije i ponovo sam prodao SU5 zbog kukumavčenja dečurlije na zvaničnim forumima.
Ovo će da poprave inače ću Putina da im zovem.
miša topola
12.7.2013, 21:25
Kojem maloumnom majmunu u WG je palo na pamet da ovoliko upropasti artiljeriju?
Sačuvaj bože i sakloni znači, taman sam zaboravio što sam prodao sve artije i ponovo sam prodao SU5 zbog kukumavčenja dečurlije na zvaničnim forumima.
Ovo će da poprave inače ću Putina da im zovem.
To je moj predlog :o
>Igram sa IS8
>Setim se artiljerije
>Kupim SU-5 iz zezanja
>12 granata
Ajde što je 12... Nego promašiš sa 5 i sa 100% posadom, onda dve padnu nakon što tvoj ally uzme kill ili se enemy pomeri pošto sada granate putuju dva sata i onda samo Sell ostaje nakon meča. :n_klanja:
Eo i ja malo da se pohvalim nije nesto al sobzirom da jos nisam unapredio 58-cu dobro je u svakom sliucaju ;)
http://www.dodaj.rs/f/25/iC/2oLs6fKK/wot-petak.jpg
vidim da posle t29 ide t32, isti motor isti top?
koliko je to lose obzirom da ce upadati u teze partije?
To je moj predlog :o
Dal si bre ti čoveče normalan šta uradi. Kako bre spavaš noću?
Odlican, malo je frka sa stock kupolom (papirna je), ali cim ga unapredis (jako brzo) postaje zverka. Po meni mozda i najbolji T8 teskas.
@miša topola
Izdajnice! :D
Od 15. pa do kraja meseca američka miks linija od t8 pa naviše je na 30% popusta. Tj. T69, T54E1 i T57 Heavy su 30% jeftiniji :)
A uu znaci moram da "poitam"
PS nije los ovaj tenkic, navikao sam se malo na top jedino je gadno kad me ubace klasu iznad...kv 1 je podnosljiv :)
Odlican, malo je frka sa stock kupolom (papirna je), ali cim ga unapredis (jako brzo) postaje zverka. Po meni mozda i najbolji T8 teskas.
@miša topola
Izdajnice! :D
probao sam ga na test serveru, nije los deluje zivahno, mozda ne bas kao is-3 ali ok.
miša topola
13.7.2013, 10:08
Nije teže, T32 je jedan od najboljih tier 8 tenkova.
Ljudi, nisam igrao neko vreme, pa sam malo ispao iz štosa.
Sa poslednjim updateom mi se tenk ljulja kad pucam u snajper modu, može li ovo da se isključi?
Ne rade mi modovi, imao sam onaj za odzumiranje, skidanje maske u snajper modu i jedan što je beležio načinjenu štetu sa svakim pogodkom...
Isključi dynamic camera ako ti smeta ljuljanje tenka kada pucaš, a većina modova mora da se skida za aktuelnu verziju da bi radili, kačili su ljudi ovde valjda neke popularnije nakon što se pojavio 8.6.
Nikola16789
13.7.2013, 22:09
Impresivno, gomila idiota:
http://www.dodaj.rs/f/E/y0/Q7MYq77/capture.jpg
Ja na svom hardu imam dovoljno takvih screenshotova da mogu 5minutni film da na napravim...
Inace ovako se uzima invader-ne daj mu da udje u krug!
(http://postimg.org/image/hafj5uwlr/)
:D
[IMG]http://s17.postimg.org/ieaokzgsb/shot_490.jpg (http://postimg.org/image/ieaokzgsb/)
Napljuva me danas neki lik kako nista ne uradi, a ja vozim gw tiger u himmelsdorfu, onda vidim da je neki nas sa 42k partija!>?
Impresivno, gomila idiota:
http://www.dodaj.rs/f/E/y0/Q7MYq77/capture.jpg
Encounter battle, mapa Siegfried Line. 14 tenkova odlazi u grad, samo ja ostajem na poljani. I lik me naziva nubom, zato što se igra "encounter i grad je važan, poljana nije bitna".
Suvišno je reći da smo pobijedili samo zahvaljujući meni. :)
Sta da uzmem prvo na kv 4 top zadnji ili kupolu?
Sta da uzmem prvo na kv 4 top zadnji ili kupolu?
Top, naravno...
Imprerator Marcus
14.7.2013, 13:21
Koji su po vama najbolji td i teskasi od 6,7,8,9 i 10 ?
Black Princ je odlican u VII. Sa njim sam mogao lagano ako sam top tier tenk da stanem ispred i da dingujem udarce a i jako dobro lema IS. Problem sledi kasnije u tier 8 kada taj stil igre ne mozes da primenjujes pa ti treba privikavanje. Generalno i cherchil VII je ok u sestici al je Cherchil I u petici prilicno muka za igranje. Em spor em dosta ranjiv.
Nego da pitam i ja ponovo nesto....
Ovaj englez teskas iz 10-ke ima isti top ko conqueror iz 9-ke. Jel to znaci da nece imati nista jacu penetraciju i stetu od ovog tenka iz 9-ke vec da se sa njim samo dobija oklop i naravno uletanje u masu tier 10 tenkova koji su dosta jaci?
miša topola
14.7.2013, 14:41
Koji su po vama najbolji td i teskasi od 6,7,8,9 i 10 ?
KV-1S, T29, T32/IS-3, IS-8, T110E5/OBJ268
Nego da pitam i ja ponovo nesto....
Ovaj englez teskas iz 10-ke ima isti top ko conqueror iz 9-ke. Jel to znaci da nece imati nista jacu penetraciju i stetu od ovog tenka iz 9-ke vec da se sa njim samo dobija oklop i naravno uletanje u masu tier 10 tenkova koji su dosta jaci?
Da
Onaj t21 laki tenkic iz tier6 je naizgled bespomocan ali kad se uparis sa nekim jacim tenkom tipa tigra i IS i udarite na dva protivnika sa lakocom bije :D
Pokretan je samo tako :). Dok teskas bije lepo "zadrem" za ledja protivniku i cap gotovo :D
Vrlo zabavan tenk za igru :)
Nikola16789
14.7.2013, 21:39
Ja bas imam drugacije iskustvo, Cercil I mi je odlican, trpi dosta, bije sve. T21 mi je muka, evo danas sam uspeo da silujem jgdtigera, al to je jedna u 50 bitki.
Sve zavisi u kakve partije upadne. Nekad me oduševljava a nekada po cijeli dan ne mogu da uzmem dupli xp za prvu pobjedu sa njim.
Opade mi win rate, minus 30 partija...
Bem ti raspust..
_Maximus_
15.7.2013, 12:45
IS-4 je malo spor za CW, ali cesto moze da odradi posao u zavisnosti od mape i taktike. Ima solidan oklop, pogotovo kupolu i fenomenalan top, po meni najbolji T10 top.
T62a je dobar medium, ali realno, mediumi sluze pre svega kao izvidjaci, a 50Km/H je mala brzia. To mu je najveca mana, uz to Bat ima sarzer i moze da rokne desetku jako brzo i zbrise da napani, to, brzina i velicina mu daju ogromnu prednost u odnosu na sve ostale mediume.
Samo da podcetim da IS4 je imao vecu penetraciju od IS7 i da je u mnogim situacijama busio tamo gde ovaj ne moze. Uzmi npr kupolu Mausa spreda pa si mogao da probas da vidis cija granata prolazi a cija ne. Oklop tezi za probiti od IS7.
T62 u situacijama 1 na 1 sa Batom je takva da ako Bat promasi jednu granatu, T62 ga ima i tu je kraj price. Sve zavisi od situacije. S tim sto t62 mozes veoma lako dingati zbog zaobljene kupolice i ostrih linija prednjeg oklopa dok je Bat mekan i upija granate ko baba penziju. :)
Maus-ovu kupolu busis vec sa T9 topovima i AP municijom. (:
IS-4 je imao znacajno vecu penetraciju do patch-a, ali je sada dosta nerfovana tako da tu vise nema toliku prednost (pogotovo sto je promenjena mehanika HEAT granata). Oklop ima bolji svuda sem s preda od Sedmice, i dalje s preda Sedmica najbolje dinguje.
T62a u situaciji jedan na jedan moze lako da dobije Bat-a, problem je samo sto su situacije jedan na jedan retke i ne mnogo bitne. Bat moze za kratko vreme da bilo koju desetku urnise, ili da pozavrsava par tenka kad je najpotrebnije. Takodje, znacajno je brzi i manji. T62A treba malo jaci motor i max brzinu 60Km/H da bi mogao kvalitetno da se koristi u CW-u.
T-62A ima jaku kupolu, trup probija svaki t8 tenk bez obzira koliko se ti kosio i trtio.
T62A treba malo jaci motor i max brzinu 60Km/H da bi mogao kvalitetno da se koristi u CW-u.
Mada nemam T62A,jos uvek sam na T54,nekako mi se cini da je T62 korak unazad.
jel se koristi t 57 10tier amer za cw?
Ma i kupola se busi sa zlatom ili sa nekim jacim (T9 i 10) TD-om. Jos nisu nerfovali zlato kako treba, najbolje da ga izbace skroz.
@DeCoy
Sta ti bi juce sa avatorom, bio minijaturan? (:
@maxrema
Koristi se, odlican tenk.
Voja Paunic
15.7.2013, 14:17
mada nemam t62a,jos uvek sam na t54,nekako mi se cini da je t62 korak unazad.
Чини ти се по причама. Има један од најбољих топова у игри, добру агилност (на уштрб оклопа), може лепо да се сакрије где год затреба, и што ја волим код њега (и М48 Патона) је што има завидну прецизност при пуцању у покрету..
@toxic
Koristi se, odlican tenk.
Ima dobar specijal sad do 30 jula-a pa se nadam da cu bar do t 69 :D
Ja se nadam da cu prici na bar 100k XP do T57. (:
Nikola16789
15.7.2013, 18:34
Ja zavrsavam T21, izdrzao sam ga bez potrosenog free xp. Stici cu do T69 sigurno, pa makar iskoristio malo free xp.
Naoštrio se na AT2, hoću da imam taj TD i idem redom, sad sam na Alectu, samo da kažem da je to nešto najgluplje i najretardiranije što sam vozio u igri.
Taj MM, taj top, to, to, UF! %Q#&)"/$&
Razocaraces se u tu liniju, poslednji ima onaj blesavi troll top, ali su svi do njega krsevi, pa i on. Ako hoces TD, cepaj na ruski Obj.268 ili francuski Foch 155.
Reko sam da oću AT2, nisam reko da ću istraživati kompletnu liniju.
Dakle konkretno oću taj tenk.
Rece da hoces da ides redom. (:
BTW, i AT2 je krs. Spor, izgovor umesto topa, a i svi znaju kako da te buse.
Ti stvarno misliš da se nisam raspitao sve o tenku pre nego što sam odlučio da li da ga kupim?
PlazmaKeksWoT
15.7.2013, 20:23
Vidi kakav vojni muzej imaju braca slovenci:
http://ftr.wot-news.com/2013/07/15/more-photos-from-pivka-museum/
A nama "eksponati" trunu na Kalemegdanu.:facepalm
A nama "eksponati" trunu na Kalemegdanu.:facepalm
kao i sve ostalo u ovoj shiti drzavi :(
Dzaba reci trositi na nas :banghead:
, ali hvala za insight odlicno je :cool:
Ti stvarno misliš da se nisam raspitao sve o tenku pre nego što sam odlučio da li da ga kupim?
Taj TD, kao i cela linija, bili su OK prvih desetak dana od patch-a kad su se pojavili jer niko nije znao gde da ih gadja. A i ne bi bilo prvi put da WG izbaci novu liniju koja je odlicna, pa da ih onda kroz sledece patch-eve urnise potpuno. Tenk je spor, ima ogromne slabe tacke, svuda, topovi su mu smesni za svoj tier.
U ostalom, probaj pa vidi.
Što se nižih tierova tiče i dalje je 50-50 da ne znaju gde treba da gađaju. Imam AT-7 koji nema hatch nego bušno bure na vrhu tenka i ili te buše svaku ili nemaju pojma pa raspale po sred tenka.
Probao, ovo je pokretna banka. I kad gubi dobija lepe pare, zadržaću ja ovo.
Nikola16789
15.7.2013, 22:35
^^Da, videh te juce na stepi sa AT-7, hteo da te jurim, ali te ubise dusmani. :kreza:
miloszmaj
15.7.2013, 22:48
Poz. Ima li neko kompresor tekstura za 8.6, ja imam ovaj http://pkwot.blogspot.com/2013/06/texture-compression-in-86.html
ali nesto ne radi sajt, bar meni.
Uf stock T69 mi je užas živi, strašno trom tenk, bez poslednjeg motora jedva 30 km/h pređe na ravnom. A tek što je startan :rolleyes:
Znao sam da će penetracija biti problem, ali baš je jadno kad dinguješ E-75 sa boka pod maltene pravim uglom :opanachke
OK posada je na 80%, ali mi se čini da je aim time baš veliki, lakše mi je gađati sa Lorraineom nego sa ovim.
20% manjak je dosta, to je 30% na nisandziji, dosta utice. Prvi top dosta brzo nisani, jos kad mu stavis stabilizaciju i ventilaciju je odlican. Puni samo 15 sekunde, ima granatu vise i dosta brze nisani od drugog. Ja sam izgrindao T54E1 sa stock topom, bio mi bolji. Drugi nisani dugo, puni dugo i ima manji pen, cak mu je i DPS manji zbog granate manje i duzeg punjenja. Kad ga usavrsis do kraja bice odlican. Lagano sam izgrindao T54E1.
MaxMadneSS
16.7.2013, 1:09
Uf stock T69 mi je užas živi, strašno trom tenk, bez poslednjeg motora jedva 30 km/h pređe na ravnom. A tek što je startan :rolleyes:
Znao sam da će penetracija biti problem, ali baš je jadno kad dinguješ E-75 sa boka pod maltene pravim uglom :opanachke
OK posada je na 80%, ali mi se čini da je aim time baš veliki, lakše mi je gađati sa Lorraineom nego sa ovim.
A i ti si udario na najjaču devetku (E-75) i buniš se što ne probija :D
To za aim time je tako na svim autoloaderima. Da imaju brži aim bili bi prejaki.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.