Prikaži potpunu verziju : World of Tanks
Kristian_KG
17.9.2013, 14:32
probaj sam da izracunas.. ja ne znam
jagdpanther, t7 lovac , da li se moraju uzeti gusenice za predzadnji top?
Mislim da ne. Al to lako možeš da proveriš prostim računanjem.
jagdpanther, t7 lovac , da li se moraju uzeti gusenice za predzadnji top?
Engines won't be a problem if you played with the VK 36.01 (H) or Tiger since they share engines. If you have been doing German TD line by itself then engines should be your 2nd priority, after guns. When you get the Maybach HL 230 P 45, you will immediately see a large speed gain, which allows you to run if things turn for the worst. Research the 88mm L/71 as fast as possible because the JgPanzerIV's 88mm is too weak and despite the accuracy of the 75mm, its shells tend to fly in every direction but where your crosshair is. When you get the L71 everything else will go smoothly. The 105mm will come in no time, and your crew's higher skill % will compensate for its accuracy. The 105 is also recommended to have before researching Ferdinand. Before mounting the 105mm gun you have to grind tracks or mount additional equipment.
http://wiki.worldoftanks.com/Jagdpanther
Locastan-ov mod za after-battle statistiku, bolje je od YasenKrasen-a
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/177899-color-messages-and-session-stats-088/
I jedan LOL za "trorednu" garažu :D
http://mirtankov.net/mods/10976-tank-karusel-v-3ryada.html
I jedan LOL za "trorednu" garažu :D
http://mirtankov.net/mods/10976-tank-karusel-v-3ryada.html
Ta garaža ima config file gde određuješ broj redova, veličinu sličica i veličinu fonta "x2" :)
Ja sam podesio tako da mi tačno tenkovi stanu u dva reda od kraja do kraja displeja...
=FI=Ghost
17.9.2013, 22:07
Ažurirana verzija mog moda sa slikama sovjetskih tenkista:
http://mirtankov.net/infoicons/crewicons/10982-ikonki-tankistov-ussr.html
CoFigamer
17.9.2013, 23:17
Ovako, par pitanja od pocetnika :)
1. Sta da izucavam (redno) na T-28, posto ne znam jos lepo da igram, po svakoj borbi dobijam manje od 100 iskustva, tako da imam da se naigram do teskasa.
2. Koje druge nacije imaju dobre tenkove? Kupio sam Cruiser Mk. III, posto sam dosta skupio igrajuci sa pocetnim tenkom V. Britanije.
3. Za iskustva sta je najbitnije, da sto vise naneses stetu ili da sto vise unistis neprijatelje?
To je to. Nadam se da Vas nisam smorio sa pitanjima.
Pozdrav!
Steta je bitnija, kill-ove mozes da ostvaris tako sto ces da dokrajcis nekoliko tenkova kojima je ostalo malo hp-a, tako da to ne mora mnogo da znaci.
Mogao bi da krenes na rusku heavy liniju. Kv-1 i dalje. Na njima se nekako najlakse izvezbas.
Izbor druge nacije najvise zavisi od tebe, kakav ti stil igranja odgovara. Probas pa vidis. :)
ernie2015
17.9.2013, 23:39
1. Sta da izucavam (redno) na T-28, posto ne znam jos lepo da igram, po svakoj borbi dobijam manje od 100 iskustva, tako da imam da se naigram do teskasa.
2. Koje druge nacije imaju dobre tenkove? Kupio sam Cruiser Mk. III, posto sam dosta skupio igrajuci sa pocetnim tenkom V. Britanije.
3. Za iskustva sta je najbitnije, da sto vise naneses stetu ili da sto vise unistis neprijatelje?
Pozdrav!
T28 - KV1 - T150 - KV3 - KV4 - ST1 - IS4 moja preporuka (ne bunite se vi tamo kako su KV1s i IS mnogo bolji izbor;))
Vise dmg pravi vise para ces zaraditi i iskustva naravno.
Iz mog iskustva mogu ti samo reci da Rusi imaju najbolje medium tenkove.Za ostalo ces morati sam da saznas.
CoFigamer
17.9.2013, 23:47
T28 - KV1 - T150 - KV3 - KV4 - ST1 - IS4 moja preporuka (ne bunite se vi tamo kako su KV1s i IS mnogo bolji izbor;))
Iz mog iskustva mogu ti samo reci da Rusi imaju najbolje medium tenkove.Za ostalo ces morati sam da saznas.
Mislim da cu tako, veci dmg pravi, a oklop nije losiji od IS-7 koji sam cuo da je najbolji, ali IS-4 pravi duplo vecu stetu.
Ostacu na SSSR :D , nego za T-28 sta da izucavam? Izucio sam radio.
Ostacu na SSSR :D , nego za T-28 sta da izucavam? Izucio sam radio.
1.Gusenice T-28A
2.kupolu T-28 conical
3.Top 57 mm ZiS-4
4.motor M-17F
Go from there.
CoFigamer
17.9.2013, 23:56
Ok, idem da izucim. Za sta su gusenice vazne? Hvala na odgovoru Bokile.
Ok, idem da izucim. Za sta su gusenice vazne? Hvala na odgovoru Bokile.
Za nosivost, ne možeš da nakačiš sve ovo na tenk a da ne apgrejduješ gusenice.
Nosivost T28 sa stock gusenicama je 18.9 tona i sad ne možeš da nakačiš kupolu teža je od stock, jači top je teži sve to kad se nakarika prelazi 18.9 tona.
Kad apgrejduješ gusenice imaćeš nosivost od impresivnih 32.3 tone i bole te uvo.
Gusenice su bitne i za agilnost tenka, tj. koliko brzo okreće u mestu (traverse speed).
Pozdrav!
Sto se britanaca tice moj ti je savet da se okanes te linije lakih tenkova.
Ja sam tu stigao do tenka iz V .. to je pravo mucenje.
Prva naciaj mi je bila britanija bas zbog tog laganog starta. A da vidis kako to sve lakse ide nego ruski start sa britancima idi na liniju gde su teski Cercil tenkovi. Dakle medium II-medium III-Matilda-Cherchil I....
U toj liniji jedino je problem Cherchil I vise zbog navikavanja na stil igre sporog tenka koji treba da bije iz daljine. Tenk je trom da tromiji ne moze biti al svi Cherchili su odlicni na daljinu. Jako lepo odbijaju neprijatelje a sampion dingovanja je black princ. Nijedan tenk ne odbija toliko metkice kao on ( ispod tier 8). Ako krenes tu liniju spremi se na jos jedno prilagodjavanje taktike igranja. To je odmah u Tier8. Osmica i devetka britanski teskasi se mnogooo razlikuju od predhodnika. Nema vise dingovanja ali su tenkovi dosta pokretni. Ja sam se lepo zabavio sa njima:)
I da.. nema pravila . Ako citas oprecna misljenja o nekim tenkovima to sve zavisi od igraca do igraca. Sta kome odgovara. Evo moj slucaj:
Toliko cenjeni T71 meni bio uzasan, a dok tako opljuvani njegov naslednik T69 meni bio najzanimljiviji i najbolji tenk sa kojim sam igrao do sada u nesto vise od 5000 partija.
Uzivaj dok igras al se i spremi za veliko nerviranje pri prelasku sa tenka na tenk jer svaki tenk bez zadnje cevi je kanta :D
PS KV-1 je dobar tenk al je za mena apsolutni sampion tier V francuski TD S35 CA koji za razliku od KV1 bez problema probija tenkove iz Tier 7 i pravi 300 dmg po hicu !!!
Ne kazem da nije losa i ta linija ruskih tenkova ali ne slazem se sa tobom da je bolja.
t150 vs kv1s lol > t150 ni blizu
kv3 vs IS > pre bi izabrao da sam brzi nego ''kao bolji oklop'' jer ko zna da puca ce te probijati imao ti oklop ili ne.
kv4 vs is3 > pa nemoj da se salimo da kv4 velika nepokretna kanta moze da parira is3
STI vs Is8 > e jedino izmedju ova dva tenka ne znam koji bi izabrao, ali opet je pitanje hoces li bolji oklop ili vecu agilnost, ali ova su mi oba dobra
Is4 vs Is7 > svaki na svoj nacin je dobar, opet dolazimo do tog stila igre, ja bi uvek izabrao is7
@VITKO
Molim te reci mi par stvari posto si nahvalio t69:
Jesi li ti taj tenk igrao bez zlatne municije?
Kada si ga igrao poslednji put?
1. Tenk je bez zlata neupotrebljiv
2. Ako igras sa zlatom u takvom minusu si sa novcem da places
3. Smanjena je penetracija zlatne municije sa 300 na 250, tako da sada ne mozes samo ici i pucati na auto aim
4. Da bi nesto vise uradio sa njim zaista moras imati dobru podrsku
I za t71 se ne slazem sa tobom, tenk je super, njega sam i zadrzao u garazi. Samo moram napomenuti da su mu uradili neki ''tihi nerf'' jer sada se mnogo lakse spotuje nego ranije. Mogao sam pre da stojim u zbunu a da me ne primete do 100m, bas sam isprobavao, sad nema sanse za to, malo malo pa mi se pali lampica, a imam kamo 100% i nosim i mrezu na njemu.
IS-4 linija je mozda malo bolja za pocetnike jer su tenkovi sporiji i bolje oklopljeni. Takodje, IS-4 je kao desetka trenutno trazenija u CW-u od IS-7. Jedini problem u toj liniji je ST-I na koji se ne prenosi top sa KV-4, vec sa IS-3 (BL-9) pa moze da bude nezgodan ako se ne igra uporedo i IS-7 linija. Po meni je najbolje igrati obe linije istovremeno (ili bar igrati do IS-3 uporedo).
Meni je cela T57 linija bila odlicna, pogotovo sam T57, tenk je OP po svim merenjima. (:
IS-4 linija je mozda malo bolja za pocetnike jer su tenkovi sporiji i bolje oklopljeni. Takodje, IS-4 je kao desetka trenutno trazenija u CW-u od IS-7. Jedini problem u toj liniji je ST-I na koji se ne prenosi top sa KV-4, vec sa IS-3 (BL-9) pa moze da bude nezgodan ako se ne igra uporedo i IS-7 linija. Po meni je najbolje igrati obe linije istovremeno (ili bar igrati do IS-3 uporedo).
Meni je cela T57 linija bila odlicna, pogotovo sam T57, tenk je OP po svim merenjima. (:
toxic ne pricam da je losa linija ali u poredjenju sa drugom stranom samo pogledaj realno da je ta linija losija od ove druge.
I ja teram uporedo obe strane i dosao sam do kv4 i is3.
kv4 imam vec u garazi ali necu ga jos dugo igrati, jer je smor tenk, dok is3 samo cekam da skupim free exp za top pa se krece.
A t57 je isvrstan, ni t54e1 nije los (sve sam isprobao na test serveru).
Nije ni t69 los ako pucas sa zlatom a moras taj tenk igrati sa zlatom, svako ko mi kaze da igra bez zlata na njemu je po meni lud jer 173 penetracije je smesno, mada i ovih 250 je na papiru a ume da mi dinga kao da je 200.
Zato i pitah @VITKO kada ga je zadnji put igrao, je l' pre smanjenja penetracije zlatnih metaka i na koji nacin ga je igrao, sa kojom municijom.
A da gubis novac ne da gubis nego samo jede pare.
Evo prilog koliko sam izgubio od jutros (samo sa njim igram celo jutro) i bas da stavim sa 14 pobeda do sada da mi onih 250k ne umanji koliko sam izgubio love na njemu. Dzabe ti i stetu sto pravis, prosecna steta za ovo jutro mi je 2178 i nisam ni gubio puno partija, novac ide dole pa ide, ali mora se pregurati i ovo cudo.
Wins / Battles: 66.67% (14 / 21)
Exp: 22427
FreeXp: 1156
Credits: -874833
Gold: 0
DmgDlt: 45756
DmgRcv: 20824
Frags: 32
Hits: 84.73% (347 / 294)
Ja vozim E-100 bez golda.
Jesam li noob?
Evo at it's finest! Jos sam tango-balet izvodio pola sata da ne bi neka prosla, na kraju mi tenk izgledao kao da je prosao kroz sreder...
14.500 primljene stete n kraju, ne mogu ****** sliku da najdem...
Ja vozim E-100 bez golda.
Jesam li noob?
Evo at it's finest! Jos sam tango-balet izvodio pola sata da ne bi neka prosla, na kraju mi tenk izgledao kao da je prosao kroz sreder...
14.500 primljene stete n kraju, ne mogu ****** sliku da najdem...
Rekoh treba biti lud, noobove nisam spomenuo. :)
Mora da si ti neki lud a? :a_bleh:
edit:
E i bas me zanimalo koliko pravis prosecne stete igrajuci tako e100 bez golda, videh i moram reci > pa xandar moras nesto menjati, ne mogu ja sa t8 da pravim vise stete nego ti sa t10, tako cemo gubiti partije. :kreza:
I kako spominjah t69, stigla jos jedna ''Ace tanker'' medalja upravo sada u zavrsenoj partiji! :alealeee:
E pa nece da radi gold, ljubi ga majka!
B.Buva[P-M-K]
18.9.2013, 18:48
Evo jos jedne partije gde sam dobio oznaku noob i koju smo naravno izgubili zbog tih virtuoza za kompom!:n-cc2::n-cc2:
Jel ti to preko mobilnog? Daj vece slike, slobodno.
Inace, da li postoji neki odredjen rok za sakupljanje onih transverzalnih tokena iz wop-a?
Da, sledećeg četvrtka WoWp izlazi iz bete i neće više biti tih tokena.
Disclaimer: Ja sam tako shvatio one njihove vesti, ako grešim neka me ispravi neko ;)
T69 sam igrao BEZ ZLATNE MUNICIJE pre jedno 2 meseca. Kupio sam samo 4 metka da bih mogao da resetujem sarzer kad mi zatreba. Sa njim je igrati pesma za mene. Upada u 80 posto slucajeva u T8 bitke , mozda svaku trecu podelu bude po 2-3 devetke a desetku sam vidjao jednom u 10 partija. To je tenk koji se kao nijedan drzao svog tira i bio 70 posto ako ne i vise u prvih 5 tenkova u tabeli tima.
Kako sam sa njim igrao. Evo pa probajte : Kretati se u grupi kad je mapa tipa "livade" ima vrlo precizan top. IS3 Busi vrlo lako sa prednje strane - samo treba pogoditi prednju resetku sto nije tesko jer precizniji top ja nisam video do sada. Tigar II uspesno busi otvor na kupoli i sa lakocom sam ga pogadjao. Sa strane probija svaki tenk. Sto se tice borbe 1-1 to je bila igra macke i misa u kojem je svaki protivnik mis. Samo ga opletem moravac oko njega i njemu je kraj. Donju plocu TD nemackih probija i u Tier 9 vrlo lako. Jedini tenk koji mi je zadavao muke, pored americkih TD iz 8-9 sa prednje strane je E75. Njega samo sa strane i to u kupolu - ima neke ko resetke- sam uspevao da probijem. Uglavnom sam od njega bezao. Mape gde je grad u prvom planu totalno leze T69-ki. Ako prelistate ranije postice nacete par izvestaja o nekim o uspesnim bitkama sa T69 koje sam kacio.
Evo kako sam igrao sa njim a kako sa T71.
PS bolji mi je bio T69 i od T54E1 pre svega zbog nizeg profila.
I ja sam T69 preso bez zlata, i to sa stock topom. Prskalica puni ekstremno brzo i mnogo je preciznija, sa mnogo boljim vremenom nisanjenja. Takodje ima i veci DPS i malo veci pen (175mm).
Sto se tice ruskih teskasa, i meni je IS-7 linija bolja, ali je za pocetnike ipak bolja IS-4 linija. Lakse ce se snaci u sporijim i bolje oklopljenim tenkovima. Desetke su obe dobre (imam ih), ali mi se IS-4 ipak vise svidja, moze cuda da prezivi, a i top je malo bolji.
WoWp 26. izlazi iz bete tako da se tokeni mogu skupljati do 25. Ja sam vec uzo mesec dana premiuma, doci ce jos jedno 10-ak dana do izlaska. (:
VITKO o cemu pricas da nema desetki i ne znam ni ja sta?
Zato sam te i pitao kada si ti igrao taj tenk?
Evo ti dve partije za redom sam slikao da vidis kako nema desetki i svaka treca po koja devetka... da je tako kako ti pricas ja bi pevao svaki mec. ;)
To je isto da neko prica o is7 od npr 6.7 pacha i da kaze nema uopste desetki mnogo, po koja i sve ostalo tir 5-6. :D
Ova prva partija u njihovom timu bio ovaj e100 i dokaz koliko to ne pucam sa zlatom moze se okaciti macku o rep, pred kraj partije dosao sam mu sa ledja, vec smo dobili partiju i promenim na regularnu municiju da ne trosim novac vise. Pucao sam mu bukvalno u straznjicu 4x i nisam ni jednom probio, znaci samo gubis vreme pucajuci.
Tako da ko mi kaze da se moze igrati protiv tir 10 i vecine 9-ki bez zlata pozivam da me pozovu u vod, uzmu t69, pucaju bez zlata i da vidim kako to se igra bez njega ovaj tenk i koliko vi to stete pravite u mecu. :icon_scra
WoWp 26. izlazi iz bete tako da se tokeni mogu skupljati do 25. Ja sam vec uzo mesec dana premiuma, doci ce jos jedno 10-ak dana do izlaska. (:
Mora da imas suljeve.:)
PlazmaKeksWoT
18.9.2013, 20:56
WoT ludak Level 97 - http://englishrussia.com/2013/09/16/model-of-a-russian-tank-just-like-real/#more-130117
:kreza:
Mora da imas suljeve.:)
Najlaksi mesec premiuma ikad, trebalo je 12 dana po najvise 2 sata igranja. U prve 3-4 partije ispunis 10 unistenih aviona i zemljanih meta, jedino 10 pobeda nekad umeju da potraju, ali ako si u vodu od 3 i to resis u 10 partija.
B.Buva[P-M-K]
18.9.2013, 21:57
http://www.dodaj.rs/f/3i/ru/3l6UqQio/shot065.jpg
http://www.dodaj.rs/f/1g/X/2nX59ISz/shot068.jpg
nadam se da se sada bolje vidi :)
13/15 pobeda, već 1,5h ne mogu da pobedim je*ene 2 partije. Sve vrhunac maloumlja! Sa KV1S na dnu tabele imam najveći dmg u partiji sa t7-8 igračima. Reko da uzmem IS sa kojim imam ~200 partija i 58% pobeda da rutinski očetkam 2 pobede. Sat vremena nemoguće pobediti. Pa nije normalno da je ljudski rod ovoliko glup! Svaku partiju pola tima 0 dmg pravi! Pun mi ku*rac života a kamoli igranja ovog smeća... Tantalove muke su 0 sprem igranja ovoga! A i ja ne znam koji ku*rac ne prestanem da igram ovu igru gde je 95-98% igrača maloumno, svaki dan samo se nerviram...
VITKO o cemu pricas da nema desetki i ne znam ni ja sta?
Zato sam te i pitao kada si ti igrao taj tenk?
Evo ti dve partije za redom sam slikao da vidis kako nema desetki i svaka treca po koja devetka... da je tako kako ti pricas ja bi pevao svaki mec. ;)
To je isto da neko prica o is7 od npr 6.7 pacha i da kaze nema uopste desetki mnogo, po koja i sve ostalo tir 5-6. :D
Ova prva partija u njihovom timu bio ovaj e100 i dokaz koliko to ne pucam sa zlatom moze se okaciti macku o rep, pred kraj partije dosao sam mu sa ledja, vec smo dobili partiju i promenim na regularnu municiju da ne trosim novac vise. Pucao sam mu bukvalno u straznjicu 4x i nisam ni jednom probio, znaci samo gubis vreme pucajuci.
Tako da ko mi kaze da se moze igrati protiv tir 10 i vecine 9-ki bez zlata pozivam da me pozovu u vod, uzmu t69, pucaju bez zlata i da vidim kako to se igra bez njega ovaj tenk i koliko vi to stete pravite u mecu. :icon_scra
Pa normalno da ne mozes da probijes E100 kad ne znas gde da ga gadjas od pozadi !!!
Ne u zadnjicu vec u otvor okrugli na kupoli !!! Tu se probija E100 sa T69 od pozadi sa zadnjim topom 172 pen bez gold municije.
To sto ne znas gde da gadjas ne znaci da taj tenk ne valja. Tako sam i ja kad sam poceo igrati pricao kako tenk iz 7 ne moze da probije tenk iz 9 samo zato sto nisam znao gde da gajdam. Mrzelo me da citam al kad sam pregledao literaturu..... sve se samo kazalo :)
Najlaksi mesec premiuma ikad, trebalo je 12 dana po najvise 2 sata igranja. U prve 3-4 partije ispunis 10 unistenih aviona i zemljanih meta, jedino 10 pobeda nekad umeju da potraju, ali ako si u vodu od 3 i to resis u 10 partija.
Danas sam prebacio 4000 skupljenih tokena, imacu vremena do 25. valjda da skupim svih 5 000 za dva meseca.
Nekad zavrsim za 45 minuta, nekad se oduzi na dva sata, sve zavisi.
Za 45 minuta nema teorije, pa 10 bitke ne mozes za toliko da odigras, a kamo li da pobedis. (:
Gledo razne tutorijale za medijume i popravljam se. Ja zadovoljan.
http://www.dodaj.rs/t/3P/Jo/1PGzB0Us/shot003.jpg (http://www.dodaj.rs/?3P/Jo/1PGzB0Us/shot003.jpg)
Gledo razne tutorijale za medijume i popravljam se. Ja zadovoljan.
http://www.dodaj.rs/t/3P/Jo/1PGzB0Us/shot003.jpg (http://www.dodaj.rs/?3P/Jo/1PGzB0Us/shot003.jpg)
Bravo Boki, bravo! :tapsh:
Samo napreduj, jos malo i idemo ti i ja u trening 1vs1! :boxing:
Ljudi moji jeste da smaram ali uzeo sam is3!
Kakav je ovo tenk boze moj! :n_klanja:
Mislio sam da je 110 dobar ali is3!!! :n_klanja:
U sestoj partiji dobih ''Ace tankera'' uz 2614 expa, sada za ovu nedelju ima neko dobro da se pomuci da ga dobije! :a_whistli
Sto nije opet heavy specijal za exp da dobijem 3000 golda! :)
ernie2015
19.9.2013, 11:00
[QUOTE=Genoveva;1796076]Ne kazem da nije losa i ta linija ruskih tenkova ali ne slazem se sa tobom da je bolja.
t150 vs kv1s lol > t150 ni blizu
Eh ne znam sad ali ja u okrsaju sa t150 vs kv1s uvijek pobjedjujem.
T150 ima vise helta vise armora jeftinije granate i brze puni od kv1s.
Kv1s je teski tenk bez armora:eek: Pucaj ga dolje ispod kupole i obavezno ide dmg.
T150 za razliku od KV1s je money maker.
Imam najbolju stat sa t150 i naravno VK3601H
E sad dalje kako ide grana KV3 KV4 tu dolazi do pada konkurentnosti u odnosu na IS i IS3 ali onaj ST1 jbm mu gadjao sam ga u jednoj partiji sa Tigrom 2 i zadnjim topom.Od 12 ispaljenih granata samo 2 puta sam ga probio.A IS4 ima predobar top za razliku od onog IS7
Uglavnom ta grana T150 pa nadalje ima vise helta i vise armora naustrb pokretljivosti.Uostalom gdje si vidjeo da teski tenk ide kao medium ili nedaj boze kao light tenk.:D
Za 45 minuta nema teorije, pa 10 bitke ne mozes za toliko da odigras, a kamo li da pobedis. (:
45 minuta ili sat, desavalo se. Krace traju bitke nego u WoT-u, a i ja cesto ne prezivljavam bas do kraja.
@ernie2015
U jeeee imaš čitavih 70 HP-a i 15 mm oklopa više, 1 na 1 ga možeš dobiti jer puniš brže, ali u koliko slučajeva se zaista desi da se nađete 1 na 1 sa punim HP-om i da se niko drugi ne umeša u sukob. Ako se nađete sa recimo po 340 HP-a svaki, ti si mrtav posle prvog pogotka, on nije...
I zašto imaš najbolju statistiku na t6 tenkovima? Zato što su šestice generalno najbolje za seal clubbing.
ernie2015
19.9.2013, 12:34
@ernie2015
U jeeee imaš čitavih 70 HP-a i 15 mm oklopa više, 1 na 1 ga možeš dobiti jer puniš brže, ali u koliko slučajeva se zaista desi da se nađete 1 na 1 sa punim HP-om i da se niko drugi ne umeša u sukob. Ako se nađete sa recimo po 340 HP-a svaki, ti si mrtav posle prvog pogotka, on nije...
I zašto imaš najbolju statistiku na t6 tenkovima? Zato što su šestice generalno najbolje za seal clubbing.
Evo tipicne situacije kako je kv1s losiji tenk od t150.
Udjem u partiju sa su152 prvi stock gun (onaj derp)
Naidje KV1s u 90% slucajeva ga "one shotujem".
Naidje T150 nikad ga nisam "one shotovao".
Eto probaj pa vidi.
Tier 6 pa igra je takva sve poslije tier 7 je korak unazad i moras da igras jako pažljivo i ozbiljno.
Ali ja ovu igru ne igram zbog neke stat.već radi opuštanja živaca kad kući dođem sa posla umoran i pospan.
Večeram prebacim koji kanal na TV nema po običaju ništa.Upalim svoju mašinu i bacim jedno 10 do 15 partija svako veče.Uživancija.:qliranje:
MaxMadneSS
19.9.2013, 12:47
@Genoveva, ne svidja mi se taj IS-3 uopste, mnogo je naduvana prica za njega. Konacno sam istrazio IS-8, prodao IS-3 i presao na T-150 liniju.
@DeCoy, velika je razlika izmedju te dve linije. Mnogo vise problema imas da ubijes tenkove u IS-4 liniji nego u IS-7 liniji upravo zbog boljeg i pouzdanijeg armora.
@DeCoy, velika je razlika izmedju te dve linije. Mnogo vise problema imas da ubijes tenkove u IS-4 liniji nego u IS-7 liniji upravo zbog boljeg i pouzdanijeg armora.
Od t8 se oseti, T-150 i KV-3 su bušni kako god okreneš. Imaju jači oklop od svojih parnjaka u drugoj liniji ali ne nešto drastično jači. KV-3 se spreda buši bez problema u onaj vertikalni deo, posebno u rupu za mitraljez, o mantletu da i ne pričamo. Moraš malo više da nišaniš ali ništa strašno.
MaxMadneSS
19.9.2013, 13:10
To si upravu, tek od KV-4 se oseca znatno jaci armor
@Genoveva, ne svidja mi se taj IS-3 uopste, mnogo je naduvana prica za njega. Konacno sam istrazio IS-8, prodao IS-3 i presao na T-150 liniju.
Pa ne znam, mozda je naduvana prica ali ja sam uzivao ovih 9 partija, pogledaj stats evo ti slika.
Imam neki osecaj moci sa onim bl9 topom. 110 mi je takodje odlican tenk i zaista volim da igram i sa njim, kada igram TC on mi je prvi izbor, brze puca od is3 i ume i da dinga dosta ali ne znam zasto sa njim nemam taj ''osecaj moci'' kao sa is3. :dzavo:
@ernie2015
Mozda tebi ide dobro sa T-150 ali ja se ne secam da sam imao problema sa njim u bitkama, zaista, najveci problem u tom tiru mi je uvek bio td, i to samo zbog slabe vidljivosti kv1s-a, kada ga ne mogu spotati a on me tuce li tuce iz nekog zbuna na daljinu, to mu je jedina mana koju sam ja nasao, tenk je kao i vecina rusa corav, sve ostalo zaista razvaljuje tenk. Prodao sam ga, dosadilo mi vise sa njim da igram a zaista sam imao sjajnih partija sa njim. Ako ti upadne partija gde si top tir vecina tenkova ti je na oneshotu ili max dva sto je prevelika prednost.
Ja podrzavam sto ce da izgubi onu topinu od 122mm u nekom narednom pachu jer je OP za svoj tir. Pogledaj samo TC, skoro sve ti je KV1s, helcat, ostali ne mogu da pariraju.
Evo ti slika tvoje stat sa T-150 i pored moja sa kv1s pa uporedi. ;)
MaxMadneSS
19.9.2013, 13:44
Nego istrazio sam T-150 sa KV-2 medjutim nema sanse da prodam KV-2.
Kolko je dobar tenk sa 152mm Howitzer topom pa ovo je bolesno, totalno OP tenk.
Jeste reload veliki ali, covece, isplati se :D
Koje je ovaj A-43 đubre od tenka :facepalm
Orijentalni armored warfare nam uskoro stize!
http://worldoftanks.eu/en/news/46/japanese-tanks-coming/
Či-Ni Či-Ha Či-He Či-Nu Či-To Či-Ri
Bogato, nema šta. Kladim se da su za više tierove izvlačili nacrte iz prljavih misli na koje su onanisali japanski WWII inženjeri.
Kao da nema prečih stvari nego samo DAJ TENKOVA!
Vidi ima grešaka u igri... nema veze zakrpićemo to sa JOŠ TENKOVA!
Voja Paunic
19.9.2013, 16:29
Či-Ni Či-Ha Či-He Či-Nu Či-To Či-Ri
Bogato, nema šta. Kladim se da su za više tierove izvlačili nacrte iz prljavih misli na koje su onanisali japanski WWII inženjeri.
Ни сам не бих боље рекао.
Мени Чи-Ри фаворит. Просто замишљам јапанске војнике како узвикују Чииииии-Рииииииии (али онако крештаво и) у борби, док тамо негде Шермани седе и снајпују.
http://www.youtube.com/watch?v=dhyGPxc4gQY
Aleksandar
19.9.2013, 16:33
Nego,nubovi,da vam :dedica: pokaže kako se igra :kreza:
http://www.dodaj.rs/t/25/D5/uJ8ydCP/niz.jpg (http://www.dodaj.rs/?25/D5/uJ8ydCP/niz.jpg)
ili što kaže narodna poslovica:
Ko ima sreće ni u WC-u ne ostane gladan.
ernie2015
19.9.2013, 16:34
@Genoveva:E jbg uporedio si moj T150 sa IS3.
Dobar moj t150:dzavo::dzavo:
:aplauz:
@Genoveva:E jbg uporedio si moj T150 sa IS3.
Dobar moj t150:dzavo::dzavo:
:aplauz:
Ma slabo ti to nesto gledas sta je sta tu. :paranoia:
Nisam ti uporedjivao moj is3 sa tvojim T-150.
Ovo sto sam ti uporedio je tvoja statistika sa T-150 i pored ti je moja statistika sa kv1s. :)
Da se ne objasnjavamo vise sta je bolje, znas kako kazu ''da slika govori vise od reci'' pa pogledaj sam. :)
IS-3 će biti remodelovan i dobiće nešto "šiljastiji" izgled...
http://ftr.wot-news.com/wp-content/uploads/2013/09/e74fae790fb78026cde4aa4874f3e8a9.png
Cavic_Bronx
19.9.2013, 19:56
Drustvo, treba mi savet...
Lorraine 40t ili Jagdtiger??
Manje vise, interesuje me zbog prebacivanja skilova, koliko ce mi skinuti?
Posto na 13 90 imam 2 skill-a (drugi na 95%), treci treba tek da zapocnem,
dok na Ferdiju imam drugi skill tek na nekih 85-86%...
Kesa imam za jedno, pa gledam sta mi se vise isplati...
Cuo sam da za Lorraine treba odmah uzeti top? A nesto mi se ne trosi free exp odmah...
Interesuje me samo sa kojim ce biti bolje i lakse za dalje napredovanje...
Kod Francuza će ti skinuti više jer se radi prebacivanje sa light na medium tenk, kod Nemaca ide sa TD na TD pa su "penali" manji.
Cavic_Bronx
19.9.2013, 20:13
Kod Francuza će ti skinuti više jer se radi prebacivanje sa light na medium tenk, kod Nemaca ide sa TD na TD pa su "penali" manji.
To me je zanimalo....
Hvala DeCoy.. ;)
Jel vozao neko a-44? Pitam zbog 107mice. A-43 je kanta per ekselans,pa se razmisljam da li uopste da idem na a-44
Jel vozao neko a-44? Pitam zbog 107mice. A-43 je kanta per ekselans,pa se razmisljam da li uopste da idem na a-44
Vozi drugar iz klana - odličan u gradu (sidescraping), jako tvrd napred (15cm pod 60 stepeni), solidan top, ali mu je loša depresija... Inače je A-43 preskočio free expom jer mu se nije svideo na papiru :)
Edit : motor mu je napred.
Kupih juce IS3.... utisak kao i za svaki pocetni tenk - blagi uzas !!! Verovatno do gusenica, kupole i zadnjeg topa. Ako me sta nerviralo kod IS-a to je top koji cilja pola dana a puni jos duze - sa svim pomagalima, a na daljinu neprecizan i nenkako rasipa metak.
Ovakav IS3 , gotovo stock mi se nimalo ne dopada.
Ima da se naigram doks stignem do tog zadnejg topa..... :(
Kristian_KG
20.9.2013, 2:51
Kupih juce IS3.... utisak kao i za svaki pocetni tenk - blagi uzas !!! Verovatno do gusenica, kupole i zadnjeg topa. Ako me sta nerviralo kod IS-a to je top koji cilja pola dana a puni jos duze - sa svim pomagalima, a na daljinu neprecizan i nenkako rasipa metak.
Ovakav IS3 , gotovo stock mi se nimalo ne dopada.
Ima da se naigram doks stignem do tog zadnejg topa..... :(
Imam is 3 posada sad ce drugu dodatnu kvalifikaciju da krenu.
Na tenku od opreme imam vertikalni stabilizator koji je obavezan i koji
ce ti resiti tradicionalnu nepreciznost kod teskih sovjeta.
Nabijac je naravno nezaobilazan a 3 stavka je otvorenog tipa pa se smenjuju
binokular mreza i veliki alat.
Sada mi je alat na tenku.
Koristi premijum granate kako bi se sto pre dokopao bl-9 koji je odlican top!
JEdan od jacih tenkova u svom tiru.
Brzi je od IS ali sporiji od KV1s ide blizu 40 kmh.
kv1s ide 43 a IS 35km/h.
Tenk je dingabilan i ne iskosavaj se sa njim previse.
Kad kupis drugu kupolu i BL-9 top i stavis mu vertikalni osetices pravu snagu tenka.
Javi utiske kad ti tenk bude u "fulu".
Ja sa drugarom koji igra bolje od mene igram jedan na jedan protiv njegovog kv4 i ni jednom mi ne spusti ispod 50 posto helta a ja njega ubijem :D
MaxMadneSS
20.9.2013, 3:43
Sefe ...
Prva stvar, ne moze nikako IS-3 biti brzi niti agilniji od IS-a jer imaju isti motor od po 700 konja a IS-3 je jedno 5 tona tezi i ima sporiju rotaciju.
Druga stvar, nema potrebe stavljati na ruski heavy tenk vertikalni stabilizator (VS) je jer top neprecizan dakle osudjen si na blisku borbu gde je VS nepotreban.
Cak iako pucas sa srednje udaljenosti nemas nikakvu svrhu za tim modulom a sa vecih udaljnosti nemoj ni pucati ...
Binocular na IS-3 ? :boodala:
Alat je dobar izbor, nabijac ide na skoro svaki tenk, pored toga meni je i ventilacija na svakom tenku.
Vecina modula se stavlja zavisno od stila igranja ali neki moduli jednostavno ne idu na neke tenkove ;)
IS-3 ima solidnu rotaciju kupole, tako da i ima smisla stavljati vert. stabilizaciju zbog neke mid-range borbe. Jeste da je IS-3 brawler, ali u dosta situacija možda nećeš moći da priđeš protivniku u rang beonjača, pa kažem zna da pomogne pri nekim napucavanjima srednjeg dometa. Binosi su nepotrebni, bar meni...
Stabilizacija je obavezna na skoro svakom tenku na koji moze da se stavi, a pogotovo ruskim teskasima. Stabilizacija ne povecava preciznost vec smanjuje vreme nisanjenja za 20%. Odnosno, krug nisana ce se siriti za 20% manje (maksimalno sirenje), dok najmanja vrednost (kada se nisan skupi do kraja) ostaje ista (znaci sama preciznost ostaje ista). Takodje, radi uvek jer se nisan siri samo kada se kreces ili okreces kupolu, pa i kad stanes, nisan je vec u startu 20% manji pa mozes osetno ranije da puknes, odnosno mnogo brze da nanisanis. Znaci mnogo vise od EGLD-a, koji smanjuje vreme nisanjenja za 10%, odnosno ubrzava nisanjenje za 10% (ne smanjuje krug kao stabilizacija, vec samo ubrzava skupljanje, odnosno radi samo kad stojis).
U poslednje vreme, kod tenkova sa sporim skupljanjem nišana, obavezno stavljam ventilaciju, vertikalni stabilizator i brže skupljanje nišana. Izgleda da je bolje tako nego bilo šta od ova tri nabrojana zameniti sa rammerom.
PlazmaKeksWoT
20.9.2013, 13:04
Para vrti gde burgija nece: http://ftr.wot-news.com/2013/09/20/confirmed-official-gup-voicepack/
Sledece je Hello Kitty i Little Pony voiceover...
:facepalm
MaxMadneSS
20.9.2013, 13:19
Wiki (http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Accuracy_and_Dispersion)kaze sledece :
The accuracy discussed above applies is the best case scenario. During actual game play several factors can come into play that result in a penalty to your accuracy:
Dead Gunner: If your Gunner gets knocked out the Gunner's skill will be set to 0% for the purposes of calculating the accuracy stat. The effect is mitigated if the Commander has the Jack of All Trades skill. The effect is removed if the Gunner receives first aid via a consumable. See the Crew page for more information.
Gun Damage: A damaged ("yellow") gun typically fires with halved accuracy for as long as it remains damaged.
Shooting: With each shot you take your accuracy temporarily gets reduced dramatically depending on the vehicle type, but your Gunner will immediately start aiming again.
Turret Rotation: Rotating the turret results in a temporary accuracy penalty. The exact amount depends on the installed gun and the speed you rotate the turret at.
Vehicle Movement: Moving your vehicle forwards or backwards temporarily reduces accuracy. The exact amount depends on the installed suspension and the speed you are moving at.
Vehicle Rotation: Rotating your vehicle left or right temporarily reduces accuracy. The exact amount depends on the installed suspension and the speed you are rotating at.
Verticalni stabilizator - 20% reduction of the Accuracy Penalties.
The actual accuracy rating of the gun does not change. In other words, the aiming circle starts out 20% smaller, but the size when fully aimed remains unaffected.
Dakle Vertikalni stabilizator smanjuje penale za 20% od rotacije tenka i kupole lakse receno od kretanja tenka.
Dakle Preciznost cevi se menja ! Samo su penali od kretanja umanjeni za 20% pri tome ako je cev neprecizna i ogavna ovo nee pomoci nimalo ...
Brzina nisanjenja (recimo da je 3.4 sec) se ne menja jedino sto je krug 20% manji sve dok cev potpuno ne nanisani.
Dakle Vertikalni stabilizator nece smanjiti brzinu nisanjenja znaci ona ostaje 3.4 sec ...
Pa sta onda radi stabilizator ? On ublazava nepreciznost cevi dok je tenk u pokretu i smanjuje rasipanje (dispersion) metkova dok je nisan u fazi nisanjenja, onog trenutka jad je nisan maksimalno nanisanio nemate nikakvu korist od Vertikalnog stabilizatora.
Ocigledno je da ova oprema nije za neprecizne tenkove, ovo namenjeno medium tenkovima koji imaju solidnu cev tako da sa ovom opremom mogu da pucaju dok kruze oko tenkova bez da prebace tenk tj. promase ...
Sa druge strane EGLD (Enhanced Gun Laying Drive) smanjuje aim time za 10% U SVIM SITUACIJAMA.
P.S. sad sam tenk ustao nisam ni kafu popio, kasnije cu ispraviti greske kojih sigurno ima ;)
Aleksandar
20.9.2013, 13:45
Dakle Vertikalni stabilizator nece smanjiti brzinu nisanjenja znaci ona ostaje 3.4 sec ...
Nisi u pravu.
Put, koji treba da pređe krug nišana, je za 20% manji,a samim tim je i kraće vrijeme nišanjenja.
Enhanced Gun Laying Drive ubrzava prelazak tog puta za 10%.
Najveći dobitak je kad se koriste oba,pri čemu je krug 20% manji,a skuplja se 10% brže.
Para vrti gde burgija nece: http://ftr.wot-news.com/2013/09/20/confirmed-official-gup-voicepack/
Sledece je Hello Kitty i Little Pony voiceover...
:facepalm
Pokušavaju da proguraju igru u Japanu. Prošli mesec su objavili zvaničnu saradnju WG-a i GuP i sad, ničim izazvani, pojavljuju se japanski tenkovi. Baš kao što su se Kinezi slučajno pojavili odmah nakon otvaranja SEA servera.
MaxMadneSS
20.9.2013, 14:27
Nisi u pravu.
Put, koji treba da pređe krug nišana, je za 20% manji,a samim tim je i kraće vrijeme nišanjenja.
Enhanced Gun Laying Drive ubrzava prelazak tog puta za 10%.
Najveći dobitak je kad se koriste oba,pri čemu je krug 20% manji,a skuplja se 10% brže.
The actual accuracy rating of the gun does not change. In other words, the aiming circle starts out 20% smaller, but the size when fully aimed remains unaffected.
Edit: Evo citajte ako znate engleski, strana 31 i 32 ...
Link za forum (http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/116854-e-75/page__st__600__pid__4373242#entry4373242)
[Verticalni stabilizator - 20% reduction of the Accuracy Penalties.
Ajd sad procitaj sta si citirao. (:
Sa druge strane EGLD (Enhanced Gun Laying Drive) smanjuje aim time za 10% U SVIM SITUACIJAMA.
Samo sto tu nisi uracunao da se nisan smanjuje samo kad tenk miruje, cim krenes da se pomeras i/ili okreces kupolu, on krene da se siri, a ne da se skuplja. S toga, EGDL radi prakticno samo kada stojis i, do nekle, kada se kreces pravo i ne pomeras kupolu.
Preciznost (accuracy) se odnosi na odstupanja granate od centra nisana kada je nisan skroz skupljen. Vreme nisanjenja (aiming time) je vreme koje je potrebno da se skroz rasiren nisan skupi do kraja. Stabilizacija smanjuje velicinu skroz rasirenog nisana za 20%, dok EGLD smanjuje vreme nisanjenja (ubrzava skupljanje) za 10%.
Najveca mana IS-3 tenka je sporo sakupljanje nisana, odnosno veliki aiming time, pa onda moras da stanes i cekas dok nisanis pre pucanja, cak i kada si blizu protivnika. Stabilizacija ovaj problem ublazuje jer cim stanes, sam nisan je vec 20% manji pa ti treba i manje vremena da nanisanis i pucas.
Nedorečena je Wikipedija, džaba je citiraš. Krug je za 20% manji, e sad postoje dva objašnjenja. Ako brzina skupljanja ostaje ista i kod 20% redukovanog kruga onda imamo i smanjenje vremena nišanjenja za tih 20%. Sa druge strane, ako je vreme nišanjenja konstantno nevezano za veličinu kruga, onda se usporava vreme skupljanja da bi se kompenzovala redukcija od 20% i pri tom aim time ostao isti.
Aleksandar
20.9.2013, 14:37
^^^
Da,top ne može da bude precizniji,odnosno krajnja (najmanja) veličina kruga ostaje ista.
Ali početna veličina kruga (kad je najviše raširen) je za 20% manja,što skraćuje vrijeme nišanjenja.
Iako se krug skuplja nešto sporije i krajnje vrijeme nišanjenja je isto,
u praksi je malo drugačije jer na manjim udaljenostima ne mora da se čeka da se krug potpuno skupi.
A wiki za vertikalni stabilizator kaže i sledeće:
An excellent piece of equipment for players that prefer offensive play. Use in combination with an Enhanced Gun Laying Drive for maximum aim time reduction.
Када се дође до задњег топа на ИС3 онда је друга прича тенк разбија. Може лепо да се носи и са Т9 тенковима проблем су само Т10 тенкови али ако се ошамари на право место и онда пробија. Ја сам на мој ИС3 ставио прво набијач, стабилизатор и вентилацију и тек сад се види колико је моћан тенк. Нећу ићи даље зато што ми се ИС7 није свидео некако ми за Т10 слаб обично међу првима страда али то опет зависи од играча до играча.
MaxMadneSS
20.9.2013, 14:57
Nedorečena je Wikipedija, džaba je citiraš. Krug je za 20% manji, e sad postoje dva objašnjenja. Ako brzina skupljanja ostaje ista i kod 20% redukovanog kruga onda imamo i smanjenje vremena nišanjenja za tih 20%. Sa druge strane, ako je vreme nišanjenja konstantno nevezano za veličinu kruga, onda se usporava vreme skupljanja da bi se kompenzovala redukcija od 20% i pri tom aim time ostao isti.
Mozda, ali link za forum se cini legitimnim. Lik se prilicno potrudio da naucno objasni i sagleda razliku izmedju EGLD-a i VS-a.
I da, konacno covek koji razume, iako je krug 20% manji to ne znaci da je brzina skupljanja manja, sto i pise.
Jednostavno je krug 20% manji i omogucava marginalno preciznije pucanje pre nego sto je nisan maksimalno skupljen.
Ali imajuci u vidu nepreciznost ruskih cevi glupo je pucati pre nego sto se nisan skupio. Naravno, na blizinu nisan nije bitan znaci samo pucaj ...
Aleksandar
20.9.2013, 15:41
http://www.youtube.com/watch?v=Ei16-rnMMLE
Na 1:55 (T-54) se vidi da vertikalni stabilizator ipak skraćuje vrijeme nišanjenja za koji djelić sekunde.
Dobra rasprava je nastala oko ovoga da li stabilizacija pomaze ili ne. :)
I ono sto volim ovde je da se ljudi zaista trude da i da pronadju neke podatke da potkrepe ono sto tvrde, neki bi samo rekli radi-ne radi i ti se posle j... :)
Jos niko nije spominjao praksu odnosno razliku u igri a ja sam je sasvim slucajno imao priliku osetiti.
Inace da kazem stavljam vertikalnu stabilizaciju na svaki moguci tenk na koga ga je moguce staviti kao i brze punjenje, teko trecu stvar stavljam razlicito.
No spomenuh da sam imao priliku da vidim kako je igrati tenk bez stabilizacije > Naime jedne veceri bio sam kod druga i ima ti on istrazenu i3-ku i uzeo ja kao na njegovom accountu da malo opalim koju partiju dok smo cekali neku utakmicu da gledamo.
On na njemu nema nista od opreme. I sada ono sto sam punio malo duze nije mi ni smetalo, opalis sklonis se, u vecini slucajeva taj mali deo sekunde ni ne znaci toliko ali to na sta nisam mogao da se naviknem je upravo to sto nema stabilizaciju. Ja kod mene znam sa is3 koliko mi je potrebno vremena da nisanim i opalim da bi najverovatnije pogodio metu i pritom se vratio na bezbedno mesto posle hica ako je moguce. E a kod njega sam imao osecaj da onaj krug ne samo da mi se sporije skuplja nego i da je veci, i kao da nikada necu docekati da se skupi. Pazi kada sam mu rekao sine kako ti igras ovaj tenk matere ti!
A eto razlika je samo sto je kod mene na njemu vertikalna stabilizacija a on igra bez nje, ali verujte razlika je ogromna.
Eto ko zeli i da se uveri idite u nekom od narednih pacheva na test server pa isprobajte i videcete.
Moja licna preporuka je da bez vertikalne stabilizacije ni ne izlazite iz garaze ni na jednom tenku sto posedujete i na koji ga je moguce instalirati.
MaxMadneSS
20.9.2013, 16:50
Dobra rasprava je nastala oko ovoga da li stabilizacija pomaze ili ne. :)
I ono sto volim ovde je da se ljudi zaista trude da i da pronadju neke podatke da potkrepe ono sto tvrde, neki bi samo rekli radi-ne radi i ti se posle j... :)
Ovo sam shvatio kao kompliment jer sam sinoc i jutros par sati jurio forume i sajtove da se informisem na ovu temu pre nego sto udjem u diskusiju.
Da se vratimo na temu, Aleksandar je dao klip gde stabilizator nisani malo brze od istog tenka koji nema stabilizator.
Verujem da je to istina iako u toriji nebi trebalo da je tako, medjutim to je neprimetno poboljsanje u brzini nisanjenja. Stabilizator kao sto je napisano smanjuje nepreciznost topa za 20% sve dok on nije maksimalno skupio nisan. Pri tom, brzina skupljanja nisana se vrlo malo ubrzava, za recimo 2-3% ?
EGLD povecava brzinu nisanjenja za 10% npr. sa 3.4 sec imacemo 3.06.
Medjutim sto se tenk brze krece krug nisana je sve veci sto znaci da kada tenk stane, treba mu vise od 3.4 sekunde skupljana zapravo nisan tek posle par sekundi pocinje da se skuplja. Sto znaci da bi stabilizator u tom slucaju smanjio 20% velicinu kruga i brze bi skupljao nisan za 2-3% od prilike.
Dok bi EGLD celu brzinu skupljanja ubrzao za 10%.
Po ovom proracunu (ako je tacan) dolazimo do zakljucka da stailizator daje vecu preciznost u prvoj fazi skupljanja nisana (jer pocinje sa 20% manjim nisianom), dok EGLD daje vecu preciznost u drugoj ili zavrsnoj fazi nisanjenja (zbog brzeg skupljanja nisana).
Ja iskreno izbegavam ovu opremu jer od kako su povecali preciznost tenkova, od cini mi se 8.6 verzije, nemam uopste problema niti obracam paznju na nisan bilo koji tier da igram.
KV-2, 152mm Howitzer, 4 sec aim time, 0.6 preciznost i ja lagano pogadjam 3 puta za redom Tigera 2 na 430m i to pucam bez full aim-a, posada je 89% i nemam nikakve module.
Aleksandar
20.9.2013, 17:20
Zanimljiva je brzina nišanjenja IS-7 u istom tom klipu.
Sa EGLD i VS nišani značajno brže nego bez te opreme.
Zahvaljujući MaxMadneSS-u i otvaranju teme o opremi pregledao sam tenkove u garaži
da se još jednom uvjerim da sam dobro kupovao :) i primijetio sam neobičnu grešku.
Većina tenkova ima ventilaciju i kad pogledam posadu vidi se dobitak,
npr. komandir je na 105%,ostatak posade 116% (oni koji imaju BiA su 110% i 121%) ali samo kod IS-3 se ne vidi nikakva korist.
Komandir ima 100%,ostatak posade 110%,a ventilacija je na tenku.
Nemam volje da pišem tehničkoj podršci jer IS-3 stoji u garaži kao uspomena i za poneki TC
ali zanimljivo je da modul nema nikakav učinak na tenk (odnosno posadu).
Pih sta covek treba da uradi da bi pobedio?
Pih sta covek treba da uradi da bi pobedio?
A jel' moguce da su ti upropastili savrsenu partiju!!!!!! :n-cc2:
Sa kakvim li si njubarama bio, ja bi psovao pola sata posle ovoga!!!
Tonu expa bi dobio da ste pobedili, tonu!
Zanimljiva misija za vikend, nagrada je više nego primamljiva...
Special Mission : Wrecking Steel Sessions
Objective
Destroy a total of 60 enemies as follows:
Destroy 20 enemies with a T-34
Destroy 20 enemies with a T1 heavy
Destroy 20 enemies with a AT-2
Reward
7 days of Premium account
10 Automatic fire extinguishers
10 Large repair kits
10 Large med kits
1,000,000 credits
Conditions
Random battles only
Only doable once per account
Voja Paunic
20.9.2013, 19:49
Јел се то мени чини, или су много дарежљиви у последње време?
A jel' moguce da su ti upropastili savrsenu partiju!!!!!! :n-cc2:
Sa kakvim li si njubarama bio, ja bi psovao pola sata posle ovoga!!!
Tonu expa bi dobio da ste pobedili, tonu!
dobio sam expa ko u pobedi na konto heroic resistance il kako vec zato nisam podivljao :)
Cavic_Bronx
20.9.2013, 20:22
Zanimljiva misija za vikend, nagrada je više nego primamljiva...
Ma da, sad ce da nagrnu i sa tim tenkovima... Dovoljno mi bilo sto je u svakoj partiji po 10td-ova zbog misije za 60 unistenih, sad i ovo.. Al dobro, manji tear, necu ih ni vidjati.. :D
Јел се то мени чини, или су много дарежљиви у последње време?
Previse darezljivi... To verovatno da ne kukamo kako i dalje ne namestaju mm, ili sto ne stavljaju da igraju ljudi prema WN7 ili EFF...
Vise mi preko glave da igram sa e100 ili is7, is4, a eff mu 700, pritom ima 20k partija... I pogine prvi, pa se** kako mu tim ne valja i tako dalje... Uvek blokiram takve, nadam se samo da nema neki limit u blokiranju.. :D
Da li uzimati
JagdPz E-100?
ili da trosim novac ne nesto drugo, jer ce mi se vezati 6 milki za samo jedan tenk zauvek...
I sta je ovde tih 11%?
http://s16.postimg.org/jurkktak5/image.jpg
@Bronx
Evo jedna za tebe s ljubavlju iz Poljske. Zna se kako se zavrsila ova partija..
http://s15.postimg.org/hwl81qo2f/shot_617.jpg (http://postimg.org/image/hwl81qo2f/)
MaxMadneSS
20.9.2013, 20:30
@Aleksandar, posaljes posadu u barake i vratis na tenk. To bi trebalo da resi taj problem.
Desavalo mi se test serveru par puta ...
@xandar 11% od komandanta bonus, 5% od BiA i jos 5% od ventilacije
komandant daje 10% bonusa ostalim clanovima posade kada on ima 100%, znaci 10% od sopstvenog skill-a daje ostalim clanovima
posto imas ventilaciju i BiA koji daju ukupno 10% znaci da komandant ima 110% skill-a od cega 11% daje ostalim clanovima ;)
To je razlog zasto je ziv komandat u tenku visoko cenjen :)
jer ako ti u igri pogine komandant svi ostali clanovi gube tih 11% koje komandat daje i to se oseca na tenku.
Kako nemam to na drugim tenkovima? ili je u sinerigiji sa BiA?
MaxMadneSS
20.9.2013, 21:25
U sinergiji sa BiA nego sta :)
Pazi ovako:
Ovo je posada sa 100% vestinom na svima clanovima
Commander: 100%
Driver: 100% + 10% = 110%
Gunner: 100% + 10% = 110%
Loader: 100% + 10% = 110%
-Znaci ovde je dodat bonus od 10% od komandata
Kad na to dodas ventilaciju onda je:
Commander: 100% + 5% = 105%
Driver: 100% + 10% + 5% = 115%
Gunner: 100% + 10% + 5% = 115%
Loader: 100% + 10% + 5% = 115%
-Znaci +10% od komandanta koji ima 105% (trebalo bi da bude 10.5% ali nema decimala :D) i +5% od ventilacije
I plus BiA daje:
Commander: 100% + 5% + 5% = 110%
Driver: 100% + 11% + 5% +5% = 121%
Gunner: 100% + 11% + 5% +5% = 121%
Loader: 100% + 11% + 5% +5% = 121%
-Znaci ventilacija i BiA daju 5+5=10% i komandant koji ima 110% daje 11% (sad je zaokruzen broj bez decimala :D)
Sada sam igrao TC sa piratima, a igrao sam i sa efe-x par dana i video sam da mogu lagano da igram u bilo kom klanu.
Evo partije gde sam im ja noob morao vaditi partiju i to bas protiv drugih pro igraca! :)
miša topola
21.9.2013, 0:08
Koliko znam, niko iz PTS klana nije pro igrač :D
Maločas rekord - 93% šansi za pobedu. Tier5 borba na mojoj strani 4 zelena i 1 ljubičasti, kod njih svi crveni :rofl: A ja jedini u partiji sa Valentine AT :mad:
Krenuo specijal, zarada i izivljavanje moze da pocne! :boxing:
Upalio stuga, prvu upao u tir 7 bitku, potrosio svu municiju, napravio 2,5k damagea (bilo bi jos da sam imao municije) i dobio ''Ace tankera'' uz Halonen's medalju! :a_whistli
WoWP odlozen za 13 novembar.
To znaci, narode, da ima jos mesec i po za grindanje tokena za WOT premium, ko ima nerava.
Ja vec odradio jednu turu pa mogu da preporucim - uzmite nemacke T1 i T2 lovce, i T2 T3 heavy lovce (po jedan), i zavrtite ako vas ne mrzi. 190 tokena se rotacijom pomenuta 4 aviona ubije za pola sata u vr' glave. Ako jurite 10 pobeda za jos 50 tokena (i maksimalnih 240), moze da potraje nesto duze.
Što se tiče ove misije za 7 dana premiuma. U logu misija ima 3 dela, sad ubih dvojicu sa T-34, ispisa mi tu misiju posle završene bitke, ali nigde ne vidim da je pribeležio ta dva ubistva, i dalje stoji samo onaj tekst da treba da se ubije 20, bla, bla... Jel` to normalno ili mi misija još ne radi ni na drugim tenkovima jer nemam AT-2 u garaži za sad :confused:
Nisam igrao te misije, ali znam da na nekim misijama nije ubelezen progres, vec kada zavrsis samo napise da si zavrsio.
Ja imam sva 3 tenka, upravo sam zabeležio 12 ubistvo na papiru, kad završim samo će da se skloni tamo u misijama.
Nisu stavili brojač.
I ja sizim oko broja ubistava, trebali bi da stave brojac kao sto ima za broj pobeda za dnevni bonus od 250 000
Mislio sam da ni ne radi dok u prosloj misiji nisam zveknuo 20 komada sa stugom pa lepo pise mission complete i onaj brojac glavne misije je 1/4
Evo samo kaže Completed.
Da nisam išao da proverim gulio bi sa AT2 još.
http://www.dodaj.rs/t/1G/eZ/1aawpD2j/shot005.jpg (http://www.dodaj.rs/?1G/eZ/1aawpD2j/shot005.jpg)
Hvala :) Sad sam probao mod koji potpuno uklanja svo žbunje i drveće, jednostavno ne postoje više ni u naznakama. Skoka pinga kad snajpujem kroz šumu/grm više nema (pre je ping skakao do 150 i sa onim modom koji uklanja samo lišće). Jedino je problem što više nema skrivanja u žbunju osim ako ne znate napamet gde su :kreza:
Da li i koliko vredi da cela posada nauči repair skill?
MaxMadneSS
21.9.2013, 14:43
Vredi toliko mnogo da je ja uzimam i na artiljeriji !
Salim se, ali stvarno mnogo vredi svim tenkovima (osim na artiljeriji naravno :D)
Meni je to prvi skill na svim clanovima posade u svim tenkovima, a negde cak koristim i Repair Tools za bonus od 25% popravke i onda kombinujem i premium alat koji daje jos 10% bonus.
Ovu smrtonosnu kombinaciju sam koristio na IS-u koji je tada popravljao gusenice za 3.5 sec, a jos je imao i Torsion Bars pa su gusenice imale 30% vise HP-a
Totalna ludnica :D
Ne znam kako je kod Vas, ali kod mene mapu "Tundra" je ne moguće igrati. Dalje od 100m ne vidim nista, magla?
FPS je ok...
PlazmaKeksWoT
21.9.2013, 16:15
Ne znam kako je kod Vas, ali kod mene mapu "Tundra" je ne moguće igrati. Dalje od 100m ne vidim nista, magla?
FPS je ok...
Ako je magla problem:
http://pkwot.blogspot.com/2013/09/max-farplane-mod-88.html
I problem rešen...
Naišao sam na par mesta na filter slike SweetFX koji može da se koristi i sa WoT-om. Jel neko probao ovo? Na screen shootovima izgleda stvarno bolje.
odradjeni t-34 i T1,ajmo jos At-2 i da skacem od srecu!
Mislio sam nikada necu preci T1 Heavy al sad tek vidim da M6 i M7 nemoguća misija ima do nove godine da grindam iskustvo na njima uffff umorili su me obadvojica vuku se kao sline po tabli nedaj boze da moras da skrenes ili na brdo onda se pakao otvara u sporosti i tromosti(nekad se zapitam pa kako su ljudi uopste ovo vozili a kamoli borili se u njima i koji je pametni inzinjer projektovao ovu suludu tromost kod njih)joooj :(
Imali neko savet kako da ih predjem sto bezbolnije :confused:
Ja sam mislio da ću poludeti sa AT-2... nije više ono što je bio... nego, trebali ste malopre da vidite kako je krmača FV proturio @mishatopola (obj.268) granatu kroz noge na Erlenbergu, nije ga ni okrznuo :)
WG je taktikom mini specijala nasao dobar nacin da vas navuce ko sangarepom na magarce.
Dovoljan mi mazohizam sto igram igru. Hvala dovidjenja.
CoFigamer
21.9.2013, 19:28
Stvarno ne razumem, namerno su stavili grmlje, lisce, maglu itd. a vi ih sklanjate da vam bude laksa igra, da vidite dalje. I plus ima mod za lasere da se vidi gde je neprijatelj uperio cevku. :facepalm Stvarno ne znam sta reci.
Cavic_Bronx
21.9.2013, 20:11
Što se tiče ove misije za 7 dana premiuma. U logu misija ima 3 dela, sad ubih dvojicu sa T-34, ispisa mi tu misiju posle završene bitke, ali nigde ne vidim da je pribeležio ta dva ubistva, i dalje stoji samo onaj tekst da treba da se ubije 20, bla, bla... Jel` to normalno ili mi misija još ne radi ni na drugim tenkovima jer nemam AT-2 u garaži za sad :confused:
Tek kad zavrsis pokaze ti da si zavrsio taj deo... Meni isto tako radio za 10 pobeda td-a i 60 unistavanja... Morao sam recke da udaram.. :D
Hvala :) Sad sam probao mod koji potpuno uklanja svo žbunje i drveće, jednostavno ne postoje više ni u naznakama. Skoka pinga kad snajpujem kroz šumu/grm više nema (pre je ping skakao do 150 i sa onim modom koji uklanja samo lišće). Jedino je problem što više nema skrivanja u žbunju osim ako ne znate napamet gde su :kreza:
to je jedan od prvih zabranjenih modova :ciao:
nikada ga nisam koristio, i mislim da je to potpuni idiotluk
Voja Paunic
21.9.2013, 20:23
to je jedan od prvih zabranjenih modova :ciao:
Nikada ga nisam koristio, i mislim da je to potpuni idiotluk
Што се мене тиче, да играм ВоТ и даље инсталирао бих тај мод.
Избрисао бих га само онда када би средили енџин комплетно да не багује :)
ako ne igraš, onda se tvoje mišljenje apsolutno ne uvažava, i nemam ideju odakle ti volja da čitaš i da pišeš o nečemu što ne koristiš...al ajde...
možda da kupiš bolji računar...a ne na spektrumu da pokušavaš da igraš
Taj mod ne daje gotovo nikakvu prednost u igranju, cak vise i smeta jer ne znas da li si oborio npr. drvo, a ne mozes da koristis zbunje i krosnje kao zaklon. Jedina korist mu je da omoguci igrivost i na slabijim masinama. Cinjenica je da je WoT u pogledu optimizacije djubre. Ja nemam potrebe da ga koristim, ali ne vidim sta je tu idiotluk? Meni je mnogo veci idiotluk reci nekome da kupi bolji komp. Ili sta? Da ne igra?
Postoje modovi koji bi trebalo biti zabranjeni, kao npr. 6. sense bez samog perka, arty mod za TD-e ili 128x zoom mod koji stvarno daju prednost. Medjutim, ni jedan od modova nije zabranjen jer da jeste, neko bi u stvari i bio banovan zbog toga, a poznato je da su i neki klanovi koje WG sponzorise koristili ove ,,zabranjene" modove.
MaxMadneSS
21.9.2013, 21:45
Taj mod ne daje gotovo nikakvu prednost u igranju
Verujem da mod ima svoje mane, ali da ne daje prednost ? To ne moze nikad biti tacno ...
100 puta sam promasio skauta ili generalno tenk koji se krece kroz sumu
po neravnom terenu i ja posto ne vidim teren a ni tenk (jer moram da pucam ispred njega)
promasim jer se on spustio ili popeo na neki grm koji ja ne mogu da vidim
a ne znam bas svaku mapu napamet toliko dobro ...
Recimo da sam imao taj mod video bi teren i pogodio bi tenk.
Meni je ovaj mod kao Six Sense, narusava balans igre i zato nikad necu koristiti ni jedno ni drugo.
Iako je Six Sense ok perk na posadi meni je to bezveze. Cuj imas perk koji ti kaze kad si primecen ?
Ma daj ... sledeci skill predvidjam RAMPAGE na loaderu. 5% sanse da loader poludi i ubaci 4 metka u cev povecavajuci damage za 4x ...
Ma pucanje u izvidjace je uvek lutrija, video ga dobro ili ne. Meni je taj mod vise stete nego koristi.
6. sense jeste da nema mnogo logike, ali je izuzetno koristan perk, imam ga na svim tenkovima.
Kad uzmes vise XP-a (bazicnog) u izgubljenoj od najboljeg protivnika. (:
http://www.dodaj.rs/t/2/1Z/3u9jsIkU/shot012.jpg (http://www.dodaj.rs/?2/1Z/3u9jsIkU/shot012.jpg) http://www.dodaj.rs/t/3X/iU/2RtCxclE/shot011.jpg (http://www.dodaj.rs/?3X/iU/2RtCxclE/shot011.jpg)
Cavic_Bronx
22.9.2013, 1:32
http://img12.imageshack.us/img12/7756/yey5.png
Kad se obradujes za laku noc.. :D
Meni jos dve pobede......
Joj sto me nervira IS3. Stvarno je pokvareno sto su ovom tenku dali djubre od topa a ne izlazi iz tier 10 drustva.... Sta uraditi sa topom koji ne moze da probije gotovo nista.... Mislim na onaj koji je nasledio od IS-a.
Ostaje nada da je bl9 top dostojan ovog tenka al dok ne dodjem do njega ima da otegnem papke. Jos samo 20k xp :(
Ovom dinamikom potrajace dva dana :D
PS mogli su da ubace neko prelazno resenje , recimo 200 penetracija i 6 udaraca u sekundi:)
ako ne igraš, onda se tvoje mišljenje apsolutno ne uvažava, i nemam ideju odakle ti volja da čitaš i da pišeš o nečemu što ne koristiš...al ajde...
možda da kupiš bolji računar...a ne na spektrumu da pokušavaš da igraš
Ni ja ne igram atm pa ipak redovno pratim ovaj forum. Ne razumem tvoju aroganciju,zaista...
Sent from my Prestigio 4044DUO using Tapatalk
PlazmaKeksWoT
22.9.2013, 9:30
Opet se vracamo na pricu od pre 2 meseca u vezi modova.
Pa da modovi toliko pozitivno uticu na necije sposobnosti onda ne bismo imali tomato fest na visim tirovima.
I ja sizim oko broja ubistava, trebali bi da stave brojac kao sto ima za broj pobeda za dnevni bonus od 250 000
Mislio sam da ni ne radi dok u prosloj misiji nisam zveknuo 20 komada sa stugom pa lepo pise mission complete i onaj brojac glavne misije je 1/4
za brojanje kao i za sve statističke stvari koristi wot statistics, u meniju odabereš Custom Groupings ubaciš 3 tenka koja voziš i na period selection staviš dan početka misije...
http://www.wotstatistics.net/
dole na slici zelene cifre predstavljaju broj ubijenih
Taj mod ne daje gotovo nikakvu prednost u igranju, cak vise i smeta jer ne znas da li si oborio npr. drvo, a ne mozes da koristis zbunje i krosnje kao zaklon. Jedina korist mu je da omoguci igrivost i na slabijim masinama. Cinjenica je da je WoT u pogledu optimizacije djubre. Ja nemam potrebe da ga koristim, ali ne vidim sta je tu idiotluk? Meni je mnogo veci idiotluk reci nekome da kupi bolji komp. Ili sta? Da ne igra?
bolje da ne igra nego da kuka da je igra bagovita, bagove sam za ovo svo vreme (preko 100 dana neprekidne borbe) doživeo kao vrlo retku i prolaznu stvar, trenutno na pr, se dešava da server secka (ima lagove). Što se tiče igranja na slabim mašinama, kod mene odlično radi i na amd 5200+, pa mogu da zamislim samo na kom kompu dotični pokušava da igra, ne pričam ovde o računarima visokih performansi iz ove godine, već srednjoj klasi staroj 4-5 godina, a njegov komp 100% ne spada ni u to, pa je moj savet dobronameran, a korišćenje tog moda jeste idiotluk, jer kompletna postavka igre gubi svaki smisao sem nišana i mete...može onda da igra flesh igre sa patkicama koje prolaze i sačmarom...
Sinko jes ti došo ovde da pričamo o igri il da komentarišemo ko ima veći?
Ja isto igram na minimumu minimuma, uklanjam šta se ukloniti može, kukam jedino na lag al to ne verujem da je do mene nego do nekih viših sila i šta ćemo sad?
bokile da li si ti uopšte pročitao post ili pišeš samo tako da bi pisao, što bih i predpostavio na osnovu tvojih 4700+ postova
da li ti je jasno da ne pričam o ovogodišnjim modelima visoke kategorije, da ne pričam čak ni o visokoj kategoriji računara od pre 5 godina, već o budžet klasi od pre 5 godina koja bez problema može da nosi igru....na low ali ide.
ovogodišnja budžet konfiguracija tera sve to na srednjim i visokim podešavanjima, tako da se ne radi ovde o velični Bokile, vidim da ti patiš od iste na osnovu prve reči tvog posta, već o minimalno potrebnim uslovima, ništa više.
Ne može se sa tobom razgovarati. Ti si nešto zacrto i to je to.
EDIT:Ideš ti meni na ignore, pa broj još malo postove.
Ode na ignore i tebi i svim ostalima... Tip ljudi koji jedino na internet forumima mogu da ostvare sebe i to na nacin da ponize drugog... Slika i prilika danasnje omladine...
Ljudi!!!
http://www.dodaj.rs/f/2C/Vk/3KsYptcK/shot085.jpg
Završio si 20+20+20 killova + jedna random bitka misiju i dobio premium, pare i opremu. Ja ću da čekam sa završetkom do ponedeljka u noć. Možda sledeći vikend bude neki mnogo dobar specijal, pa bi bilo lepo da ceo bude pokriven sa tih 7 dana premiuma ;)
PlazmaKeksWoT
22.9.2013, 14:00
Daj bre da se svi nadjemo na nekoj poljani pa fajt golim rukama do poslednjeg.
Taj poslednji nek zauvek kaze sta je bolje.
Ili da se "raspravljamo" ovde i da postavimo novi rekord SK foruma...
To mod or not to mod.
:boxing:
Ljudi!!!
http://www.dodaj.rs/f/2C/Vk/3KsYptcK/shot085.jpg
E ovo je covek sa debelim zivcima... Bravo...
Eo ga još jedan živčani
http://www.dodaj.rs/t/2F/iy/4c2ArLk0/shot006.jpg (http://www.dodaj.rs/?2F/iy/4c2ArLk0/shot006.jpg)
PlazmaKeksWoT
22.9.2013, 14:17
Eo ga još jedan živčani
http://www.dodaj.rs/t/2F/iy/4c2ArLk0/shot006.jpg (http://www.dodaj.rs/?2F/iy/4c2ArLk0/shot006.jpg)
E sad su ja da se utripujem da je to ocas vremena i da zavrsim na psihijatriji pokusavajuci....
Mislim stvarno:D
E sad su ja da se utripujem da je to ocas vremena i da zavrsim na psihijatriji pokusavajuci....
Mislim stvarno:D
AT2 išlo je lako, dinge dinge ćao zdravo.
T1 heavy-išlo je tu i tamo.
T-34-Grom i pakao.
MaxMadneSS
22.9.2013, 14:35
Poslao sam tiket da mi vrate T34 premium koji prodah pre mesec dva ...
pa da vidimo sta ce biti :)
T1 Heavy iz 5 partija jutros :) T-34 me juče bacao nekoliko puta u t7 pa je duže trajalo. A za AT-2 mi treba još 3k XP-a, ovaj Alecto je čudovište, još igram sa onim stock topom, ovi posle imaju slabu penetraciju.
Voja Paunic
22.9.2013, 15:32
Možda da kupiš bolji računar...a ne na spektrumu da pokušavaš da igraš
То што долазим на ову и још пар тема је апсолутно моја ствар која те се не тиче. Пратим још како се развија игра, занима ме у ком праву ће отићи да гледам да ли да се враћам игрању.
Друга ствар, има игара које су далеко комплексније по енџину и графици (дакле не њањава цртачка графика ко ВоТ) које мој комп разбија. Дакле није комп.
miša topola
22.9.2013, 19:38
http://www.dodaj.rs/t/h/gd/4RmYlKGn/shot353.jpg (http://www.dodaj.rs/?h/gd/4RmYlKGn/shot353.jpg)
Još jedno "M" :dedica::icon_stud
Najpouzdanije merilo retardiranosti vašeg tima na malim tierovima je intenzitet pucanja u prazno na početku bitke...
Voja Paunic
22.9.2013, 20:19
najpouzdanije merilo retardiranosti vašeg tima na malim tierovima je intenzitet pucanja u prazno na početku bitke...
Их, колико су мене прозивали нубом кад дам девојци да провоза "Тигра" или "Секстона".
Nerfovi i buffovi...
1. T57 Heavy and Foch155 will NOT be nerfed in the next patch (0.8.9) but they will be nerfed in patch 0.9.0.
2. KV-1S will not be nerfed in the nearest future, but devs are considering splitting it into two separate tanks (OP, probably KV-85 and KV-122).
2. A lot of tanks will be buffed in the next patch, but all of them are mid-tier. Don’t expect any T9-10 buffs.
2. Medium tier arty will get a slight buff.
3. VK 4502B may get a buff, but don’t expect that to happen anytime soon.
4. Tanks that will NOT get a buff: AMX 50B, AMX 13 75, T95, T43, Jagdtiger, JgTig 8.8 (regarding Tiger II chasis buff/nerf), KV-5, Maus.
5. Regarding IS-3 remodel, its armor won’t be worse. In fact it will probably be a bit better because of the angles. Also, the tank will be higher. The previous screenshot that you all saw is a work in progress.
...i matchmaking
Devs do not like the current matchmaking (like 8TD’s in one team and 2 in the other) and we should expect some new tweaks and changes in the next patches
Najpouzdanije merilo retardiranosti vašeg tima na malim tierovima je intenzitet pucanja u prazno na početku bitke...
Ajde na malim tierovima, ali ja sam se toga nagledao i na višim, tipa VIII....:paranoia:
KV-4 je zivotinja...
Tek sam poceo da se privikavam posle KV-3 koji mi je bio totalni rebus, mislim da cu se sa ovim bolje slagati :D. 62 primljena hica, 12K potencijalnog dmg :eek:...
http://www.dodaj.rs/t/2d/13e/1QBiIKpU/shot040.jpg (http://www.dodaj.rs/?2d/13e/1QBiIKpU/shot040.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/3u/MR/1XNkQm8b/shot042.jpg (http://www.dodaj.rs/?3u/MR/1XNkQm8b/shot042.jpg)
1. Uklajanje flore i vegetacije(to nije isto), razni razlozi, nekome zbog fps-a, jednostavno smeta ili prepreka na putu za poboljsanje svojih vestina...iskreno, who cares...
2. Cekaj, ovaj steel specijal, treba kupiti 3 tenkaza 350k i ubiti po 20 komada u randomu bilo cega? Zar se ne dodje na isto finansijski?
3. Osoba koja ima na tieru 3 presla vise od 100 partija izivljavajuci se na zelenim junadima, treba ozbiljno da se konsultuje sa svojim samopouzdanjem.
Hvala i dovidjenja.
Dobiješ i 7 dana premiuma. Osim toga kad prodam T1 Heavy i AT-2 meni će ono milionče da ostane čisto, ovi tenkovi su se sami isplatili, tri dana po 15 pobeda = 750k ;)
Od petka uveče
T-34 - 11 borbi
T1 Heavy - 10 borbi
Universal Carrier - 10 borbi
Valentine AT - 21 borba
Alecto - 37 borbi
Procenat pobeda 63.29 %
Uzeo sam AT-2 sa njim ću sutra da se pozabavim...
Ajde na malim tierovima, ali ja sam se toga nagledao i na višim, tipa VIII....:paranoia:
Da vidis kako izgledaju T10 bitke... od kad je ovaj specijal za 50k xp-a proteram iz garaze nekad i svih 12 desetki (pre ovog patch-a, sad i za izgubljenu moze lepo da se prodje)... epic! Jedan s Maus-om krenuo na brdo, stigo pred kraj partije (ostao samo on ziv). Obj.268 pokusava da puca iz vode (amfibija, sta li vec)... xyz Obj.268 drowned. Arty izvidjac. Arty s negativnim skorom, od 3 mete (najmanje u okviru nisana) kreten gadja ovog spojenog s timskim tenkom i naravno -1. E-100 sa 155mm topom snajpuje iz baze i onda si ti noob sto te je pogodio sa 500m jer si mu uleteo na top dok si kruzio oko protivnickog E-100, mislim, sto nisi stao da covek moze lepo da snajpuje.
Posaljes im samo tacku, i i tacku ili, eventualno, poplavis. :)
A da to zaboravih, u sustini me zabole. I skidanje 15 pobeda traje u proseku 3-4 sata...
Kao sto rekoh, dovoljna mi kazna sto uopste igram igru...
da li je moguce putem sms-a uplatiti golde nekom iz republike srpske?
Hehehe... 63 shots fired, 4830 potential damage received :kreza:
http://www.dodaj.rs/t/15/ks/3ot5c9CE/worldoftanks-2013-09-23-.jpg (http://www.dodaj.rs/?15/ks/3ot5c9CE/worldoftanks-2013-09-23-.jpg) http://www.dodaj.rs/t/b/rP/4Ww2ckrf/worldoftanks-2013-09-23-.jpg (http://www.dodaj.rs/?b/rP/4Ww2ckrf/worldoftanks-2013-09-23-.jpg)
Bez obzira na ovo, tenk je smarač neviđeni, jedino ako hoćete da grindate steel wall medalje ako naletite na budale sa suprotne strane...
Koja je fora sa clan wars, kako se to igra kako se pridruzuje clanu, skoro sam poceo da igram pa nisam upucen bas :kreza::kreza::kreza:
Kad izgrindaš i kupiš tier 10 tenk moći ćeš da igraš Clan War. Do tada se možeš slobodno priključiti nekom klanu (naravno moraju da te pozovu), najlakše ti je da potražiš na forumu...
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum/542-klanska-regrutacija/
da li je moguce putem sms-a uplatiti golde nekom iz republike srpske?
Ja sam probao onu najmanju sumu 180dindzi za 200zlatnika(čisto iz znatiželje) radi lepo na telenoru za r.s nisam siguran!!!
Ovde u SRB daje samo za domaće mreže :cool:
Sent From My UltraSpeed S.E Xperia Arc S 1,4GHz Gaming Edition
U zadnji top na IS3 razvaljuje !!! Sad vidim zasto ste pominjali osecaj moci sa IS3. Bije desetke bez problema !!!
Steta .. falilo mi jedno ubistvo za misiju :(
Kad izgrindaš i kupiš tier 10 tenk moći ćeš da igraš Clan War. Do tada se možeš slobodno priključiti nekom klanu (naravno moraju da te pozovu), najlakše ti je da potražiš na forumu...
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum/542-klanska-regrutacija/
hvala :)
2. Cekaj, ovaj steel specijal, treba kupiti 3 tenkaza 350k i ubiti po 20 komada u randomu bilo cega? Zar se ne dodje na isto finansijski?
Poštovani mizantropski kolega,
nije baš džaba special, evo recimo ja imah T1 i t34 jedino kupih At2. Inače dobiješ i onih premium potrebština koje kada uvaljaš dobiješ na to milionče još 500 000 srebrnjaka. Dakle 1 500 000 srebrnjaka + 7 dana prema,nije loša nagrada uopšte.
Taman imam prema da što stignem tokom nedelje kucam exp na IS-8 pa valjda uzmem taj IS-7 pre 11 000 borbe. To će mi btw biti prvi tenak tier 10, volim stvari sporo da idu,natenane...
Markonije
24.9.2013, 17:00
@pucanje u prazno
Ah koliko meceva 'smo' dobili zbog 'fire for effect' :alealeee:
Pogotovo na mapama gde mozes da pretpostavis gde se nalazi camper protivnika,a dovoljno si udaljen da ne mozes da oktrijes sopstvenu poziciju sa pucanjem.
Zasto?
Pa unervoze se camperi kad prsti okolo njih,plus misle da ih vidimo pa menjaju poziciju svako malo,a za to vreme,teskasi lagano prilaze sa boka,i kad ih scoutuju ,AT zavrse posao jako brzo jel su vec na pozicijama (ucestvuju celo vreme u 'pljuckanju')
I ono u 90% partija odlucuje ko se od 2 najaca tenka pogodio prvi (ako su na kriticnom sektoru mape,pa posle imaju nepovratan momentum)
I inace 'fire for effect' ili 'barazna paljba' dobija ratove i ubija najvise vojnika i menja tok istorije.
Cuveni fire for effect na Kursku je omlatio 40% nemacke tehnike,pa je bitka bila odlucena i pre samog pocetka. (general je trebao biti streljan jer je naredio baraz od 24h non-stop na svoju ruku,ali rezultati istog su mu spasli glavu na ramenima)
Kakav te Kursk spopao? Kakva baražna paljba. Ovo su idioti koji krenu da pucaju čim se spawnaju u vlastitoj bazi i to jer su retardirani, a ne zato što pokušavaju da zaplaše protivnika.
Osim toga baražna vatra IRL se ne vrši tenkovima nego artiljerijom.
Evo nove, malo promenjene verzije mog paketa modova: pripremljeni (https://mega.co.nz/#!tw8DDZLY!OhseJQcIe0divCFplRO9Z1x40F0QdVupSVX81Jz qBpQ) i pojedinacno (https://mega.co.nz/#!QgsQDCYS!GvKBDSxxVEZGRNC-J7FzJ1UeYgMas9EVGcl23mE_m5c).
Sadrzi:
XVM sa WoW Style configom (nova verzija, posredjena),
zoom in/out (max zoom out, +1 za zoom in),
prem garazu (radi samo na vecim rezolucijama, u drugom slucaju obrisati folder: World_of_Tanks\res_mods\0.8.8\spaces\hangar),
granicnike za arty i TD-e,
vertikalno drvo,
Jimbo nisan sa vremenom punjenja i HP% (plus vreme leta granate za arty),
mod za grafiku (izbacuje odsjaj i poboljsava vidljivost),
sat u garazi (novi, lepsi, sa datumom).
Jedna dobra sa IS-7 od 8714 dmg-a u kojoj sam ostao bez granata po prvi put sa desetkom. (:
http://www.dodaj.rs/t/3A/aR/ZU8ifI3/shot014.jpg (http://www.dodaj.rs/?3A/aR/ZU8ifI3/shot014.jpg) http://www.dodaj.rs/t/1V/NQ/3j1nd59c/shot015.jpg (http://www.dodaj.rs/?1V/NQ/3j1nd59c/shot015.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/1D/qe/4lX5w485/shot016.jpg (http://www.dodaj.rs/?1D/qe/4lX5w485/shot016.jpg) http://www.dodaj.rs/t/2t/bW/r8oheFK/shot017.jpg (http://www.dodaj.rs/?2t/bW/r8oheFK/shot017.jpg)
Moze li neko da mi pomogne sa tim sta da izbrisem u ovom Aslains XVM-u da mi nisu ove oznake tenka ovako obojene nego normalno kako su i bez XVM-a, za nase ''partizane'' zeleno a njihove ''nemce'' crveno, evo slika, znaci ovo iznad tenka zelim da nestane.
Hvala na pomoci unapred.
Moze li neko da mi pomogne sa tim sta da izbrisem u ovom Aslains XVM-u da mi nisu ove oznake tenka ovako obojene nego normalno kako su i bez XVM-a, za nase ''partizane'' zeleno a njihove ''nemce'' crveno, evo slika, znaci ovo iznad tenka zelim da nestane.
Hvala na pomoci unapred.
Probaj ovaj mod
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/219978-088-chr1schi%C2%B4s-modpackage-10-multilingual/
Sve je isto kao sto je taj sto ti imas samo nema ta imena iznad vozila.
Da bi uspesno ubacio ovaj mod moras sve od predhodnog moda izbrisati da bi ovaj radi kako treba ili samo iskopirati res_mode negde drugde cisto da ako ti se ovaj ne svidi da mozes da vratis taj.
Uuuu ovaj je super, promenio samo nisane, ostalo je za 5*!
Hvala puno! :n_klanja:
Noćas mi pukne igra pri učitavanju partije, ja se iznerviram i odem na spavanje. Jutros palim igru i imam šta da vidim :D
Victory!
Map: Sacred Valley
Date: 25.9.2013 1:40:59
Vehicle: T-44
Exp: 522 Credits: 12.630
Achievements: : Steel Wall
Botina!
Uuuu ovaj je super, promenio samo nisane, ostalo je za 5*!
Hvala puno! :n_klanja:
I sto je najbolje vrlo cesto ako ima potrebu za azuriranjem modova to odradi tako da video si link koji pa ga sacuvaj pa svremena na vreme otidji vidi jel izbacio neku novu verziju.
Danas sam rešio da izgrindam T29, držte mi palčeve.
Obratite pažnju na top damage dealer-e... Ja koji se smucao po celoj mapi i jurcao za tenkovima, a sa druge strane Jagdtiger koji je tokom cele partije bio na jednom mestu i snajpovao. Kod nas je očigledno bila gomila retarda koji su mu sami izlazili na nišan... :eek:
Još jedna zanimljivost je i to što sam tek sa 1524 dobio M, dok 1315 nije bilo dovoljno. Pretpostavljam da mali broj igrača igra sa E50 i da će ovaj skor možda i ući među top 50 za onih 3000 golda. :a_whistli
Inače, mislim da mi je ovo partija sa najviše damage-a u mojoj historiji. :D
http://i42.tinypic.com/2h5us5i.jpg
Danas sam rešio da izgrindam T29, držte mi palčeve.
Uh tenk je babaroga, uradi ovako. Kada ga istrazis idi prvo na drugi gun pa gusenice pa zadnji gun pa drugi motor pa kupola pa tek na kraju idi na treci motor. Ako tako budes uradio neces nimalo pogresiti.
Cela ta linija tenkova do T110E5 je odlicna (ako zaboravis na M3Lee :)), samo gledaj da ides na T29 preko M6 zbog topa (ili ako si igrao mediume, isti top je na T20). Grindanje istog sa stock T29 je nocna mora. Ne znam sto su uopste menjali da se sa M4A3E2 ide direktno na T29, ranije je bilo mnogo bolje kad se islo sa E2 na M6.
Priča u slikama, obratiti pažnju na gornji levi ugao mini mape!
Moj tim posle 2 minuta...
http://www.dodaj.rs/t/1V/GO/3HGQa8Fq/worldoftanks-2013-09-25-.jpg (http://www.dodaj.rs/?1V/GO/3HGQa8Fq/worldoftanks-2013-09-25-.jpg)
Moj tim posle 6 minuta...
http://www.dodaj.rs/t/2D/Vw/4lcPVB6h/worldoftanks-2013-09-25-.jpg (http://www.dodaj.rs/?2D/Vw/4lcPVB6h/worldoftanks-2013-09-25-.jpg)
Dobili smo na kraju samo zato što su njihove t8-ice bile još veći retardi, pa su KV-5 i T69 jurnuli odmah na početku po sred mape ka našoj bazi.
Cela ta linija tenkova do T110E5 je odlicna (ako zaboravis na M3Lee :)), samo gledaj da ides na T29 preko M6 zbog topa (ili ako si igrao mediume, isti top je na T20). Grindanje istog sa stock T29 je nocna mora. Ne znam sto su uopste menjali da se sa M4A3E2 ide direktno na T29, ranije je bilo mnogo bolje kad se islo sa E2 na M6.
Trenutno sam na M6, na njemu sam sve otključo što se otkljušati može tako da top prenosim na T29 bez problema.
Evo grindujem oči mi ispale, ostalo mi još 5000, idem da napravim pauzu.
Ta cela linija ce ti onda biti laganica grind. Samo trebas da sacuvas nesto FreeXP-a za drugi top na M103 da ga ne bi igrao sa topom od T29.
Imam 3000 free exp, to ću da sačuvam za taj drugi top.
Pozdrav tenkistima digitalnog bojista. Da li je neko mozda menjao komande radial menija. Skinuo sam neki editor i ubacio Radialmenu.xml u modove ali posle toga igra nije htela da se startuje dok ga nisam obrisao. Da nije mozda dzbog promene verzije ili nesto nisam dobro uradio. Da li neko ima neki predlog?
AKCIJA! AKCIJA! (na hevije)
http://www.usnimi.me/thumbs/shot00nyn.jpg (http://www.usnimi.me/?v=shot00nyn.jpg)
Priča u slikama, obratiti pažnju na gornji levi ugao mini mape!
Moj tim posle 2 minuta...
http://www.dodaj.rs/t/1V/GO/3HGQa8Fq/worldoftanks-2013-09-25-.jpg (http://www.dodaj.rs/?1V/GO/3HGQa8Fq/worldoftanks-2013-09-25-.jpg)
Meni se svidja tvoj chat, to mi je prvo upalo u oci! :rofl:
Pozdrav tenkistima digitalnog bojista. Da li je neko mozda menjao komande radial menija. Skinuo sam neki editor i ubacio Radialmenu.xml u modove ali posle toga igra nije htela da se startuje dok ga nisam obrisao. Da nije mozda dzbog promene verzije ili nesto nisam dobro uradio. Da li neko ima neki predlog?
Verzija moda mora da bude za patch 8.8 i/ili vidi u uputstvu za mod ili tamo gde ga skidas gde treba da ga smestis.
Danas konačno kupih WZ-131
47344
Pa ako ima neko neki insight kakav je tenk i tako to...nisam stigao ni da ga provozam mora se i raditi jel :rolleyes:
da cujem neka mišljenja :cool:
Inače malo sam stopirao liniju do T29 smorio me onaj M6 užas mislim da ga nikada necu preci uhhh :banghead:
Izgrindah T29. Na mišiće, al izgrindah, je*o sam mu kevu! Za 1 dan 29.000 EXP Ne do Bog nikom onaj M6.
http://www.dodaj.rs/t/1u/vF/2tB6r9ks/shot007.jpg (http://www.dodaj.rs/?1u/vF/2tB6r9ks/shot007.jpg)
Ne do Bog nikom onaj M6.
Ništa mi nepričaj sve mi je jasno zato sam i zaglavio na M6 vec 10ti dan huh :banghead:
Svaka ti čast derane ubijas :thumbup:
I isplatilo mi se. Mali ubija. Nači zver.
http://www.dodaj.rs/t/2x/Pb/4Rhagk26/shot008.jpg (http://www.dodaj.rs/?2x/Pb/4Rhagk26/shot008.jpg)
Inače malo sam stopirao liniju do T29 smorio me onaj M6 užas mislim da ga nikada necu preci uhhh :banghead:
He he, ne znas ti sta je muka. Ja sam sa M3 Lee isao na M4 pa sam istrazio Sherman Jumbo pa sa njega sam isao na T29, a ono sto mogu da ti kazem da sam 90% partija bio u tier 7-8 a da predjem sa Sherman Jumbo mi je trebalo 55k exp-a. E to je bila patnja. Ali dobro svo to zrtvovanje se isplatilo kada sam uzeo T29 i zaigrao sa njime. Ostalo mi je na T29 da mu stavim zadnji motor i mogu da krenem na T32. Inace T29 nema sanse da prodam iz garaze, to je tenk koji se cuva kao i IS3.
E2 je bio odličan tenk dok su HE granate radile kako treba, eh beše WoT mnogo dobra igra nekad... :(
Ovaj T29 je bager za srebrnjake.... Bager.
miša topola
25.9.2013, 21:34
Danas konačno kupih WZ-131
47344
Pa ako ima neko neki insight kakav je tenk i tako to...nisam stigao ni da ga provozam mora se i raditi jel :rolleyes:
da cujem neka mišljenja :cool:
Tenk je fenomenalan, dobar top, ja koristim onaj od 100mm ali imam u depou i 85mm pa ću da menjam sada kada je tenk skroz istražen. Rekord u šteti koju sam napravio je oko 3.800 (na kraju sam bio u minusu za oko 30.000 kredita :kreza:), a rekord u šteti koju sam spotovao je oko 7.900 stavio sam mu optiku pa sada ima 390m + 10% + 5% od dva skilla koji pojačavaju view range. Brz je, okretan, kupola se brzo okreće, malo sporije nišani ali je top precizan i 100mm i 85mm. Ima dobru penetraciju sa običnom i odličnu sa premium municijom oko 240mm. Možeš da ga igraš kao mediuma kada si u tier 8 borbi i kada imaš prostora za vožnju.
Tenk će možda ostati u garaži ako budem imao dovoljno kredita za 132 :)
Preporuke od mene za ovog kineza.
Jedna "zanimljivost" :)
http://www.dodaj.rs/t/3z/tO/1KW9S1ep/shot004.jpg (http://www.dodaj.rs/?3z/tO/1KW9S1ep/shot004.jpg)
http://www.imdb.com/name/nm0696059/?ref_=sr_1
S druge strane, evo kako je zapocela jedna nova&sjajna WoT karijera. Zna covek tajnu - samo najgrdji pezanti krecu od keca... Znalci odmah udaraju klizeci...
http://www.dodaj.rs/t/3L/E3/26fetFUw/1.jpg (http://www.dodaj.rs/?3L/E3/26fetFUw/1.png)
^^
Lik koji ima sedamdesetak borbi na t5 tenku i ima na njemu prosečan damage od celih 18, odluči da bi bilo pametno da kupi t8 heavy premium tenk. Kupi 112-ku i od 8 partija je uspeo svaku drugu da pogodi nešto. I onda zapadne u tvoj tim :n-cc2:
http://worldoftanks.eu/community/accounts/512111419-tdwg/
Јел треба на Т-44 изучавати задњи мотор в54-6 и онај топ од 122мм да би се ишло на Т-54 или може да се прескочи?
Ne, taj zadnji motor ne postoji kod T-54, kao ni top od 122 mm. Možeš i sam to da vidiš u igri.
Motor je preporucljiv, kod te linije je sve na brzini. 122mm top je visak, tu je samo iz istorijskih razloga.
Јел треба на Т-44 изучавати задњи мотор в54-6 и онај топ од 122мм да би се ишло на Т-54 или може да се прескочи?
Taj top od 122mm kao sto su ti ostali rekli preskoci a motor obavezno istrazi jer kao sto ti je opet receno jer kod medium tenkova ti je brzina bukvalno sve. Prvo istazis ovaj gun Gun 100 mm D10T pa onda ovaj Gun 100 mm LB-1 jer ce ti ovaj drugi biti sve dok na T-54 ne istrazis ovaj gun Gun 100 mm D-54 koji se najvise koristi na njemu. E sada ako ces da ides i na Obj 140 onda ces morati i onaj top koji vodi do Obj 140.
Sto se tice T-54, taj drugi top koji vodi na Obj.140 je mnogo, mnogo, drasticno bolji od ubogog D-54 koji nisani pola partije. (:
Imam ovakav problem na Komarinu i Mocvari, zna li neko kako to da resim?
http://www.dodaj.rs/t/3k/n7/1b3XVlJQ/shot030.jpg (http://www.dodaj.rs/?3k/n7/1b3XVlJQ/shot030.jpg)
Ne vidim nista ispred sebe, ne verujem da to tako treba.
pRoskiLLz
26.9.2013, 11:07
proveri da ti nije ona Draw distance opcija podesena na minimum...
Ma jok, to je WG-ovo maslo. Treba ti onaj mod za uklanjanje magle ima par stranica iza već su ljudi ostavljali linkove, nemam vremena sad da tražim, sorry...
Ooooooooooo vi ar half vej deeeer, oooooooooooooo living on a prejr!!!!!!
http://www.dodaj.rs/t/1e/ZK/2cS4hjte/shot009.jpg (http://www.dodaj.rs/?1e/ZK/2cS4hjte/shot009.jpg)
EDIT:
http://www.dodaj.rs/t/3y/bb/1aXlp7AW/shot010.jpg (http://www.dodaj.rs/?3y/bb/1aXlp7AW/shot010.jpg)
+Ventilation class 3
http://ftr.wot-news.com/2013/09/26/weekend-20-kill-mission/
Tenkovi koji ce vam trebati za part 3 specijala. Nagrada je vec svima dobro poznata.
Super :)
Ja sam propustio prvi deo ovih misija, koji su tada tenkovi bili u pitanju, jel` se seća neko možda?
Super :)
Ja sam propustio prvi deo ovih misija, koji su tada tenkovi bili u pitanju, jel` se seća neko možda?
Destroy a total of 60 enemies as follows:
Destroy 20 enemies with a T-34
Destroy 20 enemies with a T1 heavy
Destroy 20 enemies with a AT-2
To je bilo prošli vikend kao drugi deo, to sam odradio. Ja sam skontao da je bio i prvi deo pre 2 vikenda, možda grešim...?
miša topola
26.9.2013, 15:34
To je bilo prošli vikend kao drugi deo, to sam odradio. Ja sam skontao da je bio i prvi deo pre 2 vikenda, možda grešim...?
Stug III Churchill I Type T-34 :)
Još jedna zanimljivost je i to što sam tek sa 1524 dobio M, dok 1315 nije bilo dovoljno. Pretpostavljam da mali broj igrača igra sa E50 i da će ovaj skor možda i ući među top 50 za onih 3000 golda. :a_whistli
Inače, mislim da mi je ovo partija sa najviše damage-a u mojoj historiji. :D
http://i42.tinypic.com/2h5us5i.jpg
Šta treba za to zlato da se uradi?
Neki link kada je bilo objavljeno?
E2 je bio odličan tenk dok su HE granate radile kako treba, eh beše WoT mnogo dobra igra nekad... :(
Ja sam sa E2 i derpom istražio T29, sad čekam da bude na popustu pa da ga kupim.:D (a ostavio sam i exp za top...;))
Imam ovakav problem na Komarinu i Mocvari, zna li neko kako to da resim?
http://www.dodaj.rs/t/3k/n7/1b3XVlJQ/shot030.jpg (http://www.dodaj.rs/?3k/n7/1b3XVlJQ/shot030.jpg)
Ne vidim nista ispred sebe, ne verujem da to tako treba.
Isti problem sam imao i ja sa mapom tundra, ali se kod mene za nijansu bolje videlo, u svakom slučaju je bilo ne igrivo dok nisam stavio ovo:
http://pkwot.blogspot.com/2013/09/max-farplane-mod-88.html
T29, sad čekam da bude na popustu pa da ga kupim.:D (a ostavio sam i exp za top...;))
jel se zna kad ce biti na popustu?da tenkujem ubrzano u 5toj il opusteno u 1voj brzini ;)
Sent From My UltraSpeed S.E Xperia Arc S 1,4GHz Gaming Edition
jel se zna kad ce biti na popustu?da tenkujem ubrzano u 5toj il opusteno u 1voj brzini ;)
Verovatno da nece biti skoro, tako da ja ne bih cekao nego bi ga odmah kupio jer do k ti sacekas taj popust do tada ti T29 moze vec biti u full-u istrazen i to sto bi ustedeo cekajuci popust ces dotle igrajuci zaraditi tri puta.
Cavic_Bronx
26.9.2013, 21:27
Jednostavno moram da pohvalim e50... Ne znam da li postoji jos neki tenk pored njega i amx 13 90 da prosto uzivam dok ih vozim...
Jos uvek sam sa 43/L71 topom, solidna penetracija, brzo puni, ali mali dmg, zbog cega cesto ne napravim preko 2, 2.5k dmg...
Ali ostalo je jos malo za grind poslednjeg topa (srecom onaj zadnji motor su izbacili pa ne moram da ga istrazujem,
a drugi po redu motor sam dobio istrazen, a nisam ga istrazivao?:eek:? zna li neko nesto oko toga??)
Mogu da zamislim kakav je tek sa poslednjim topom gde skida prosek 400-450dmg a penetracija 270.. Jest da ce puniti 2-3 sekunde vise, ali vredece.. :D
Edit: Evo jedna zanimljiva sa 13 90, but still can't get M medal :(:mad:
http://i.imgur.com/8YbbfUb.png
Zadnji top ima 220mm penetraciju, 270mm ima sa zlatom, ali je dovoljno dobar da izbusis bilo sta s preda. Ima prosecan dmg 390, a ono sto je najbitnije je da nisani 2,3 sekunde i sto je dosta precizan. Dobio si zadnji motor zato sto je najjaci izbacen, oni koji su imali i njega istrazenog su dobili 25k free xp-a. Super je E-50 tenkic, samo sto su ga dosta nerfovali u ovom patch-u. Pre je bio dosta brzi, a i cvrsci jer ti boranija sa 200mm penom nije mogla da probusi donju plocu, sad moze svako.
Cavic_Bronx
27.9.2013, 0:20
Zadnji top ima 220mm penetraciju, 270mm ima sa zlatom, ali je dovoljno dobar da izbusis bilo sta s preda. Ima prosecan dmg 390, a ono sto je najbitnije je da nisani 2,3 sekunde i sto je dosta precizan. Dobio si zadnji motor zato sto je najjaci izbacen, oni koji su imali i njega istrazenog su dobili 25k free xp-a.
Ahaaa, znao sam za tih 25k expa da dobijaju ovi koji imaju vec istrazene, ali posto sam bio bas daleko od njega (oko 10k za drugi motor i 50k za taj treci) odustao sam od grinda to istog... Ali nisam znao da ce mi ga okljucati odmah. :to_care:
Super je E-50 tenkic, samo sto su ga dosta nerfovali u ovom patch-u. Pre je bio dosta brzi, a i cvrsci jer ti boranija sa 200mm penom nije mogla da probusi donju plocu, sad moze svako.
To sam primetio da redovno pogadjaju manji tear-ovi, sto me malo nervira :n-cc2:, ali dobro...
Nego, reci ti meni, sta ja sad da radim ovom timu..?? Naravno svi su krenuli na jednu stranu, trojica drze sami drugu stranu, ja pripomazem snajpom sa 650 metara sa brda (krenuo za masom, ne zelim prvi da ginem) :D:D
Prolazi njihov scout, skida arty i krece cap... Uspem nekako da se vratim u bazu, resetujem cap sa 99% (dobio 113 deff poena :D), ubijem jednog, ubijem drugog i skine me arty pre nego sto sam ubio treceg... I na kraju idioti sa 9-5 za nas izgube sa 10-15... :eek:
Dodje mi da placem... :(
http://prntscr.com/1tnp6n
http://prntscr.com/1tnpkz
http://prntscr.com/1tnrhu
p.s. stavio sam linkove, budu prevelike slike kada ih stavim direktno u kodu, ne znam kako da se smanje posle ubacivanja u kod...
Sve zavisi od raspolozenja, nekad kucam u chat-u Hodor, nekad Timmy! Nekad, opet pripucam po svojima, u zadnje vreme se cak i zaletim pa odradim slalom sa najbolje litice na mapi. (:
Za onu misiju od 15 pobeda ja dobijem 12 od 15 i taman kad sam pomislio sad cu da zavrsim, kad ono ki*a odigrao sam jos 17 borbi da bi uzeo tih 250k.Ali sam na kraju uspeo da uzmem onu ventilaciju i prodao je za 300 soma.
Sta mislite od 110 kinezu, vredi li ga uzimati?
Za onu misiju od 15 pobeda ja dobijem 12 od 15 i taman kad sam pomislio sad cu da zavrsim, kad ono ki*a odigrao sam jos 17 borbi da bi uzeo tih 250k.Ali sam na kraju uspeo da uzmem onu ventilaciju i prodao je za 300 soma.
Sta mislite od 110 kinezu, vredi li ga uzimati?
Greska sto si je prodao ali ok tvoj problem a sto se tice 110 ona ti je kao IS3, tako da neces pogreseiti ako je uzmes.
Moram evo po prvi put da pohvalim igraca za zaista epsku borbu.
Igrac Giorgi739 koji je u svoj toj masi prosecnih igraca ali sada sta je uradio svaka mu cast, naizad da vidim da neko drugi vadi partiju iz nemoguceg.
Dobio je na kraju 7 medalja:
1.Radley-Walter's
2.Kolobanov's
3.Spartan
4.Steel wall
5.Top gun
6.Defender
7.Invader
:tapsh: :tapsh: :tapsh:
Evo i ja da se pohvalim:
http://www.dodaj.rs/t/2F/AS/3exIK3cG/shot011.jpg (http://www.dodaj.rs/?2F/AS/3exIK3cG/shot011.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/r/UN/2ACa83Ki/shot012.jpg (http://www.dodaj.rs/?r/UN/2ACa83Ki/shot012.jpg)
Ovaj jedan hitac što sam pogodio našeg, bio sam u snajper modu i čovek niotkuda izlete u punoj brzini i ja ga osoli. Naravno bilo je NOOB!
Ali su ga ostali ućutkali vrlo brzo.
Taj t29 pravi isto srebrnjake ko i IS samo ti imas premium pa ti se cini da je to mnogo:D
Verovatno je bolji tenk jer ima proboj 190 sa zadnjom cevkom al sam ja imao iste rezultate sa IS ako se gleda zarada bez premiuma.
Sto ja imam utisak da ovi iz WG namestaju zadnaj dva dana da bi se sto teze uzeo bonus od 250k??? Aman 15 borbi 4 pobede a poreazi sve zbog loseg tima. Svaka druga mi ovakva borba al dzabe sto ja pravim minimum 2500 dmg po partiji kad je ostatak tima nula. Nisu tu cista posla !!!
Jeste čim ne ide na našu ruku onda WG namešta MM, a kad nas kaki N od N pobeda onda je OK :D
Kako ono beše kad se stavi crvena posada na tenk? Ako je isti tip vozila penali su -25% tj. umesto 100% skilla kao da imaju 75%. Pošto mi se i to više isplati da stavljam na ove petice, nego da uzimam frišku posadu od 50% ili ne daj Bože, plaćam za ove od 75%.
Ne hvalim se ja zbog srebrnjaka, nego zbog značke.
ernie2015
27.9.2013, 17:28
Jeste čim ne ide na našu ruku onda WG namešta MM, a kad nas kaki N od N pobeda onda je OK :D
Kako ono beše kad se stavi crvena posada na tenk? Ako je isti tip vozila penali su -25% tj. umesto 100% skilla kao da imaju 75%. Pošto mi se i to više isplati da stavljam na ove petice, nego da uzimam frišku posadu od 50% ili ne daj Bože, plaćam za ove od 75%.
Kad imaš posadu na 100% i prebacuješ je na drugi tenk koji je njima sledeći onda ti je besplatno 80% 20k košta 90%,da ih staviš na 100% košta 200 golda za svakog člana ponaosob.
E sad ako prebacuješ posadu sa artija na med ili heavy onda ide po 25% ili čak 30% manje.
Ne to, nego neću da ih pretreniram. Hoću da ostanu crveni i pitam kakvi su penali za to. Samo pitam da li sam ovo dobro rastumačio...
If a crew member is moved to a vehicle of the same Type as that in which he has his Vehicle Competence, and the vehicle is a premium vehicle, there is no penalty.
If a crew member is in a vehicle of the same Type as that in which he has his Vehicle Competence, and the vehicle is not a premium vehicle, he will take a 25% penalty to his current Training Level. For example, an 80% Training Level will be reduced by 25% to 60% and a 100% level would be reduced to 75%.
If a crew member is in a vehicle of a different Type as that in which he has his Vehicle Competence, and the vehicle is a premium vehicle, he would also take a 25% Penalty to his current Training Level.
If a crew member is in a vehicle of a different Type as that in which he has his Vehicle Competence, and the vehicle is not a premium vehicle, he will take a 50% penalty to his current Training Level. For example, an 80% Training Level will be reduced by 50% to 40%, while a 100% level would be reduced to 50%.
BTW jel` vam radi XVM u poslednjih pola sata-sat? Vidim da su juče izbacili 5.0 test3 verziju.
ernie2015
27.9.2013, 17:59
Ne to, nego neću da ih pretreniram. Hoću da ostanu crveni i pitam kakvi su penali za to. Samo pitam da li sam ovo dobro rastumačio...
BTW jel` vam radi XVM u poslednjih pola sata-sat? Vidim da su juče izbacili 5.0 test3 verziju.
Hmm.Ali ako se dobro sjećam ako ti je posada koja ima 100% u nekom tenku za koji nije prekvalifikovana(čitaj crvena je xD)onda je automatski na 50%
Sve dok je ne istreniraš za taj tenk na kojem je sad.
Ovo što piše je mislim koliko posada gubi kad je besplatno prebacuješ (treniraš) na neki drugi tenk.
Ipak nemoj me uzimati za ozbiljno pošto stalno nešto mjenjaju u ovom WoT-u.
Meni radi XVM, test2 verzija.
Sto se tice posade, upravo je tako kako si citirao. Takodje, skill-ovi i perk-ovi rade, bez obzira sto u opisu pise da ne rade (jedino ako nisu nesto promenili od 8.8).
Proradilo je samo od sebe, baš kao što je i prestalo da radi ;)
Hahah, opet AT2 u akciji - 41 hits, 4 penetrations, 4850 potential damage received. Držao sam naš cap protiv 5 tenkova dok je drugi KV-1 iskepovao njihovu. Na kraju je protivnički T1 Heavy zavapio "WTF is this tank?" :rofl:
EDIT: Skinite test3 XVM obavezno, vratili su mnoge stvari iz verzije za 8.7, npr. damage i pasivni damage na prvom ekranu after battle reporta i opet ispisuje neto zarađene kredite, a ne bruto :aplauz:
Nikola16789
27.9.2013, 23:57
Koji q se desava sa serverima?
Koji q se desava sa serverima?
Upravo me izbacio iz igre nema šamse da se ulogujem :rolleyes: a i bolje sad ću da spavam ionako je lagovala do j***a zadnjih sat vremena
!Ajmo raja na spavanjac pa sutra na posao uhhh :cool:
Meni radi bez problema u zadnjih sat vremena, mada sam večeras u jednoj partiji primetio da je igra izbacila pola protivničkog tima, bilo je kao u streljani :kreza:
Jbg, Telia prijatelji, obrćemo milione a zakupljujemo najcrap servere u Evropi.
Koliko bih dobio da smo pobedili?:rolleyes:
Defeat!, E-100, Port, 9/28/13 2:16 AM: 1,649 nXP, 5,815 dmg (http://www.noobmeter.com/replay/502234397.1695426835514198)
http://s23.postimg.org/llp0quuif/gygyug.jpg (http://postimg.org/image/llp0quuif/)
Za sada najbolja sa Ferdijem, a da smo pobedili...
http://www.dodaj.rs/t/14/wu/1CDxDQwq/1/shot004.jpg (http://www.dodaj.rs/?14/wu/1CDxDQwq/1/shot004.jpg) http://www.dodaj.rs/t/1l/Gn/qBvQBDR/1/shot005.jpg (http://www.dodaj.rs/?1l/Gn/qBvQBDR/1/shot005.jpg)
Igrao sam sam protiv svih dok mi se is8 nije probudio posle 5 min pa pomogao covek, bio afk i na kraju i on napravio 4k damagea, mene noobine jurili da ubiju, nema sta mi nisu psovali, kao samo tebe da ubijemo i onda jos mnogo psovki dodato! :rofl:
Mogao sam i 10 da unistim ali alavi e75 lepo ga zamolim da mi ostavi kill ali ne mora on, kakvih ljudi ima! :facepalm
I da > Researched:
Object 140 researched. Undistributed experience spent: 1478. Free Experience spent: 0.
Mission completed! Award:
Premium days added: 1
miša topola
28.9.2013, 20:13
Koliko bih dobio da smo pobedili?:rolleyes:
Defeat!, E-100, Port, 9/28/13 2:16 AM: 1,649 nXP, 5,815 dmg (http://www.noobmeter.com/replay/502234397.1695426835514198)
http://s23.postimg.org/llp0quuif/gygyug.jpg (http://postimg.org/image/llp0quuif/)
Za sada najbolja sa Ferdijem, a da smo pobedili...
http://www.dodaj.rs/t/14/wu/1CDxDQwq/1/shot004.jpg (http://www.dodaj.rs/?14/wu/1CDxDQwq/1/shot004.jpg) http://www.dodaj.rs/t/1l/Gn/qBvQBDR/1/shot005.jpg (http://www.dodaj.rs/?1l/Gn/qBvQBDR/1/shot005.jpg)
Dobili ste exp. i kredite kao da ste pobedili, jer ste osvojili medalje Čelični zid, Snapjperista i Branilac.
Dobili ste exp. i kredite kao da ste pobedili, jer ste osvojili medalje Čelični zid, Snapjperista i Branilac.
to je onaj heroic resistance neki dan sam ja dobio 2k exp u porazu al sam uzo par medalja u partiji i zbog toga expi ko da si pobedio...
Nova verzija modova sa XVM Test3 i serverskim nisanem (https://mega.co.nz/#!49EWWLAL!fERgf0heeHushcj8KLzgz1Xu54k9yxFXsSU_JDv 15bM). Pojedinacni modovi (https://mega.co.nz/#!15sDXB6A!Vh9IuDFiolX4dMSihZ2vjlbZ5WAwZiqBie09781 JqDc).
Sadrzi:
XVM test3 sa WoW Style configom (nova verzija, posredjena),
zoom in/out (max zoom out, +1 za zoom in),
prem garazu (radi samo na vecim rezolucijama, u drugom slucaju obrisati folder: World_of_Tanks\res_mods\0.8.8\spaces\hangar),
granicnike za arty i TD-e,
vertikalno drvo,
Jimbo nisan sa vremenom punjenja i HP% (plus vreme leta granate za arty),
mod za grafiku (izbacuje odsjaj i poboljsava vidljivost),
sat u garazi (sa datumom),
serverski nisan (ako mislite da ga iskljucujete, obrisite ga, inace baguje klijent nisan, fajlove nadjite iz pojedinacnog).
Ovi koji bi da igraju arty neka probaju sa serverskim nisanom, mnogo, ali mnogo utice. Em pogadjas, em vidis zasto si ranije promasivao toliko. :)
SS:
http://www.dodaj.rs/t/2U/6K/33NtpcHQ/shot019.jpg (http://www.dodaj.rs/?2U/6K/33NtpcHQ/shot019.jpg) http://www.dodaj.rs/t/2U/Sq/SbgScMH/shot018.jpg (http://www.dodaj.rs/?2U/Sq/SbgScMH/shot018.jpg) http://www.dodaj.rs/t/3e/131/40PAJjWU/shot020.jpg (http://www.dodaj.rs/?3e/131/40PAJjWU/shot020.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/2y/VH/3BGTo2KA/shot023.jpg (http://www.dodaj.rs/?2y/VH/3BGTo2KA/shot023.jpg) http://www.dodaj.rs/t/1C/1h/fjB7jTx/shot024.jpg (http://www.dodaj.rs/?1C/1h/fjB7jTx/shot024.jpg) http://www.dodaj.rs/t/2p/xU/1y4h4qO8/shot025.jpg (http://www.dodaj.rs/?2p/xU/1y4h4qO8/shot025.jpg)
AAA to je ono sto je od 8.8 updejte uvedeno...
Da, znam za to, nego ja sam imao priliku da dobijem još više.:)
Da sam sačekao 1min, pobedili bi, dobio bih još Top Gun i Stell Wall i imao bih veću napravljenu štetu za još 1200hp.;)
E ovo je poraz za plakanje, nema medalje, jedino +25k kredita za damage :o
http://www.dodaj.rs/t/1I/gL/4wOp46gc/worldoftanks-2013-09-29-.jpg (http://www.dodaj.rs/?1I/gL/4wOp46gc/worldoftanks-2013-09-29-.jpg)
Markonije
29.9.2013, 17:22
Koliko bitno da arty stoji na horizontalnoj podlozi?
Cini mi se,da je mnogo precizniji kad je na ravnom terenu,i po logici stvari kontam da je bolje da je na ravnom terenu prilikom ispaljivanja projektila!
Ma isti djavo, igra se nije bas ubila od realisticnosti. Ako hoces da igras arty, pali serverski nisan, to jedino utice.
Cavic_Bronx
29.9.2013, 18:54
Ma isti djavo, igra se nije bas ubila od realisticnosti. Ako hoces da igras arty, pali serverski nisan, to jedino utice.
Kako serverski nisan utice na gadjanje??
Tako sto ovaj klijentski cesto kasni i pokazuje pogresno, kod tenkova se to ne primeti puno, ali kod arty... Cesto ti je recimo nisan skroz skupljen po serverskom i onda ga mrdnes malo da nanisanis (ne pomeras arty, samo top), klijentski ti pokazuje da je nisan i dalje skroz skupljen, a u stvari (vidis na serverskom) da se skroz rasirio (kao da si pomerio arty). Zato se cesto desava da granata ode van kruga. Takodje, jos cesce, je da ti klijentski pokazuje da se nisan skroz skupio, a na serverskom vidis da mu treba jos par sekundi. Potpuno je drugacije sa arty kad ukljucis serverski, mnogo vise pogadjas.
Cavic_Bronx
29.9.2013, 22:00
Tako sto ovaj klijentski cesto kasni i pokazuje pogresno, kod tenkova se to ne primeti puno, ali kod arty... Cesto ti je recimo nisan skroz skupljen po serverskom i onda ga mrdnes malo da nanisanis (ne pomeras arty, samo top), klijentski ti pokazuje da je nisan i dalje skroz skupljen, a u stvari (vidis na serverskom) da se skroz rasirio (kao da si pomerio arty). Zato se cesto desava da granata ode van kruga. Takodje, jos cesce, je da ti klijentski pokazuje da se nisan skroz skupio, a na serverskom vidis da mu treba jos par sekundi. Potpuno je drugacije sa arty kad ukljucis serverski, mnogo vise pogadjas.
Ne znam, ja imam nisan od nekog moda, ruski neki.. Do sada mi samo jednom izbacio granatu iz kruga.. :D A bogami, odigrano je jedno 100 partija sa arty-em...
Mada, svako normalan zna da koliko god pomerao nisan, bez pomeranja tenka, mora da se rasiri.. :D
Treba mi savet, sta raditi... Imam dovoljno kesa za Lorrain-a, ali me sad muci isto sto me mucilo dok sam igrao sa VIII tear-om.
Naime, dok sam imao 13 90, uporedo sam igrao i sa Panterom II, Tigrom II, Ferdijem i GW Tigrom... Istrazio sam sve redom sem Tigra i gw tigra, i nisam imao para da kupim naredne tenkove (nema se kesa za premium, a i ne igram toliko cesto)...
Naravno, sada sa ovim misijama sam skupio kesa i za e50, i za jagdtigra, i sad evo me kod lorrain-a... Sad me brine, posto su naredni tenkovi jos vise skuplji, da li da ostavljam kes za recimo e50m ili da idem dalje sa kupovinom?
Da li da cekam novi mesec, zna li se sta ce biti na popustu, i da li ce biti neka akcija za dodatnu opremu, topa 30-50% jeftinija da bude, da ne uzimam odmah tenk, vec da kupim opremu??
Artiljerije do sada nisu bile na popustu, ne znam ni da li ih planiraju. Francuski mediumi su bili početkom avgusta na to zaboravi u skorije vreme. Nemačka prva medium linija (gde je E-50) i nemački TD-ovi nisu do sada bili tako da ti se to isplati čekati. A ako već nemaš premium veruj mi da ti ne trebaju tri tier devetke da ih igraš uporedo, i dve su ti previše tako da bolje njih guraj ka desetkama.
Cavic_Bronx
29.9.2013, 22:46
Artiljerije do sada nisu bile na popustu, ne znam ni da li ih planiraju. Francuski mediumi su bili početkom avgusta na to zaboravi u skorije vreme. Nemačka prva medium linija (gde je E-50) i nemački TD-ovi nisu do sada bili tako da ti se to isplati čekati. A ako već nemaš premium veruj mi da ti ne trebaju tri tier devetke da ih igraš uporedo, i dve su ti previše tako da bolje njih guraj ka desetkama.
Znam, jedva sam igrao sa 4 osmice od minusa posle svake partije, a kamoli sad da igram sa 4 devetke (ako racunamo i gw tigra).. :D Mada sada mogu ti reci, kako su se zeznuli sa ovom misijom dobijes 25k za 5k dmg, svaku partiju sam u plusu 30-40k+ sa tim devetkama.. :D
e50 mi ide lagano, jos malo da zadnjeg topa, pa posle grind do e50m, samo sto ce to ici dosta sporije od sledece nedelje kada pocne fax, jbg obaveze su obaveze... gw tigar na pola do narednog tenka, a ostali bogami daleko...
Ma videcemo kako bude od nedelje, pa ko zna sta ce dalje biti...
Samo se nadam da ce biti o5 nekih misija kao ova 15 pobeda 250k...
Za nesto drugo mi se i ne isplati dolaziti.. :D
^Ne kapiras, ne pricam ja da se nisan ne siri kada pomeras top, naravno da se siri, ali malo (imam 3k+ partija samo sa arty, valjda sam do sad skapirao: ). Rekao sam da kada malo pomeris nisan, a ne pomeris tenk (kada pomeris tenk, nisan se rasiri maksimalno), nisan se malo rasiri i brzo opet nanisani. Ali u stvari se rasiri skroz (tako ga server zabelezi, kao da si mrdnuo tenk), a klijent nisan to ne registruje. Ti opalis i promasis. Sa serverskim nisanom (imas slike malo iznad gde sam postavio moj paket modova) vidis kada se ovo desi, a desava se cesto. Jos cesce se desava da se klijent nisan skroz skupi, a da server to tako ne vidi, vec po njemu treba da sacekas jos malo da se skroz skupi. Pogotovo je problem sada kada su serveri prepuni i ima cesto laga. Moras da probas da bi video.
T9 jeste skuplji, ali ti moras da ga kupis da bi ga igrao. (:
Kupi odma jedan od njih, najbolje Lor.40t, on je krs, ali je Bat najbolji med. Ako cekas specijal, nikad nema da ga docekas.
Cavic_Bronx
29.9.2013, 22:54
^Ne kapiras, ne pricam ja da se nisan ne siri kada pomeras top, naravno da se siri, ali malo (imam 3k+ partija samo sa arty, valjda sam do sad skapirao: ). Rekao sam da kada malo pomeris nisan, a ne pomeris tenk (kada pomeris tenk, nisan se rasiri maksimalno), nisan se malo rasiri i brzo opet nanisani. Ali u stvari se rasiri skroz (tako ga server zabelezi, kao da si mrdnuo tenk), a klijent nisan to ne registruje. Ti opalis i promasis. Sa serverskim nisanom (imas slike malo iznad gde sam postavio moj paket modova) vidis kada se ovo desi, a desava se cesto. Jos cesce se desava da se klijent nisan skroz skupi, a da server to tako ne vidi, vec po njemu treba da sacekas jos malo da se skroz skupi. Pogotovo je problem sada kada su serveri prepuni i ima cesto laga. Moras da probas da bi video.
T9 jeste skuplji, ali ti moras da ga kupis da bi ga igrao. (:
Kupi odma jedan od njih, najbolje Lor.40t, on je krs, ali je Bat najbolji med. Ako cekas specijal, nikad nema da ga docekas.
Ahaaa, a zato ima 2 kruga??
Ma imam ja vec e50, jagdtigra i gw tigra... Pitam da li da sad uzimam i Lorrain-a, bas zbog toga sto je krs, kontam da cu se muciti dosta sa njim.. :D a bogami treba veliki grind do bat-a...
Da, ovaj plavi je serverski i granata ide unutar njega, tek kad probas skapiras zasto si pre promasivao sa artiljerijom. Ja sad jako retko promasim tenk, bar ga splash-ujem.
Uzmes Lor.40t i skidas zvezdice samo, pa kad stigne, stigne.
Cavic_Bronx
29.9.2013, 23:07
Da, ovaj plavi je serverski i granata ide unutar njega, tek kad probas skapiras zasto si pre promasivao sa artiljerijom. Ja sad jako retko promasim tenk, bar ga splash-ujem.
Uzmes Lor.40t i skidas zvezdice samo, pa kad stigne, stigne.
E onda moram uzeti njega da probam kakav je, mislim da sam jednom i igrao sa njim, ali me nerviralo zasto ima dva kruga.. :D Nisam ni znao za to, mada sam retko promasavao tenkove, sto ti kazes barem splash...
Probacu i sa njim, hvala!
A sto se tice kupovine, sacekacu jos malo, da vidim hoce li sta biti na popustu naredni mesec, pa to da kupujem...
Neces.
Igraj onako kako se od njega ocekuje, kao cistokrvnog mediuma drugog reda. Snajperisi iz pozadine i kad ti se ukaze usamljeni td, pojutis ka njemu, saspes ga autoloaderom u izduv za bombasticni efekat.
Jel` ono crosshair_strategic beše fajl za arty nišan?
Da.
- crosshair_panel_arcade.swf : Crosshair for arcade mode
- crosshair_panel_sniper.swf : Crosshiar for sniper mode
- crosshair_panel_strategic.swf : Crosshair for Artillery mode
- crosshair_panel_postmortem.swf : Crosshair for dead mode
- crosshair_sniper.swf : Aim circle for arcade and sniper mode
- crosshair_strategic.swf : Aim dots for artillery mode
Cavic_Bronx
29.9.2013, 23:44
Da.
- crosshair_panel_arcade.swf : Crosshair for arcade mode
- crosshair_panel_sniper.swf : Crosshiar for sniper mode
- crosshair_panel_strategic.swf : Crosshair for Artillery mode
- crosshair_panel_postmortem.swf : Crosshair for dead mode
- crosshair_sniper.swf : Aim circle for arcade and sniper mode
- crosshair_strategic.swf : Aim dots for artillery mode
Bese moze i samo on da se zameni, a ostatak da ostane isti, jel tako?
Moze, ali ako mislis na serverski nisan, on je nevezan za ovo, posebni fajlovi.
Vidi se da je nedelja, inače odigram 30-40 partija za dan otkad imam premium i win rate obično bude oko 55%. Za danas 36 partija i win rate 44% (http://www.noobmeter.com/recent/eu/decoy78/500099208/500099208_00017638_20130928_223555/500099208_00017674_20130929_215340) :kreza: Rekorder mi je AC 48 sa skinutom zvezdicom u devetoj partiji :nov_guita
Epske partije sve za vikend, ne verujem da imam preko 40% pobeda. (:
LM, dobar ovaj mali VK45A, zujalica, a puca li puca. Cak i dinga solidno, vise nego KT cini mi se. (:
Cavic_Bronx
30.9.2013, 0:03
Izgleda meni jedino prija ovaj vikend.. :D
od 30ak partija 65% pobeda.. :D i to za 15 pobeda zavrsio sa 75%, kasnije se malo opustio.. :D
Moze, ali ako mislis na serverski nisan, on je nevezan za ovo, posebni fajlovi.
Skinuo sam tvoje pojedinačne modove, sad hocu da zamenim samo nišan za arty. Ako uradim po onom uputstvu iz "read me" samo će da se promeni nišan za arty, a ostalo ostaje kao pre?
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.