Prikaži potpunu verziju : World of Tanks
Kinezi dodaju 2 zakivka više i dobije se T-34-2 :kreza:
T-50-2 se menja zato što tenk koji je u igri se ne ponaša u skladu sa istorijskim činjenicama. Moš` misliti :rolleyes:
Doboš = autoloader
miloszmaj
16.5.2013, 22:18
Nemam nikakve modove za nisa na wot, ovaj default mi los, ako znate neke linkove sa dobrim modovima ubacite...
Hteo sam da kazem nemam modove za nisan :D al jbga losa tatstatura, za ostalo mi ne treba samo nisan ako imate.
Evo, pa sam izaberi
http://mirtankov.net/crosshairs.html
Hteo sam da kazem nemam modove za nisan :D al jbga losa tatstatura, za ostalo mi ne treba samo nisan ako imate.
Evo ti ovde pa biraj;http://mirtankov.net/crosshairs.html
ernie2015
16.5.2013, 23:06
Ma ovaj Hetzer je smor. Gomila odbitaka i sličnih gluposti protiv jačih protivnika, ma samo da plačeš. Ja sam se sve nadao da ću brzo sa njim doći do sledećeg, ali ima ja još dugo da giljam sa njim kad ne igram arty da bih došao do novog tenka.
Sa njim je dobro jedino kod onog topa 105mm igrati gradove i slične mape, tu je šansa nekako se promuvati i doći neprijatelju sa strane ili pozadi i onda uz malo sreće i dosta skila nešto uraditi.
Onaj manji top je najbolji ako se kombinuje sa maskirnom mrežom i radiom izučenim do kraja, tu je šansa naći na mapi mesto za kampovanje, idealno ako je iza vas neka stena ili već nešto što vas zaklanja dovoljno da obratite pažnju samo ispred sebe. Pa sve ovo i da se poklopi opet se igra svodi na to da pogodite par puta nekog jačeg dok vas on već jednim ili drugim hicem ne unakazi.
Ovo sam ja za ovo malo igranja sa Hetzerom primetio, pa ako nekome
znači...
Nadam se da je onaj StugIII stvarno korak napred, valjda tek od njega pa nadalje postaje zanimljivo..?
Hetzer je beton TD stavi mu onu 10.5 cm kratku cev i samo ga napuni sa onim explozivnim granatama nista pancirne.Jedan shot i saljes protivnicke tenkove na Amin.To je jedan od najzabavnijih tenkova u igri.Poslusaj me samo HE granate.
mentolbrebombona
17.5.2013, 0:01
Kontam i ja sve to, sličnu stvar sam i ja napisao, naravno najbolje je kad te baci sa igračima i tenkovima koji su tebi ravni, onda može da se igra pristojno.
Igrao sam sa arty danas(sad već juče) i najbolju partiju izgubimo, jer dvojica koji su ostali samnom na kraju se zalete kao ludaci preko poljane ka njihovoj bazi i protivnička dvojica lepo uštekana u gustom žbunju ih skinu kao golubove. E a ja urlam tamo da sačekaju, da iskuliraju, da odigramo pametno i tako, ali ne vredi nekad pričati. Nisam ni ja najpametniji, često mi se dešavalo, naročito u početku, da se ispalim, loše se postavim, ne ispratim situaciju kako treba... Ali neki ljudi su samo da :n-cc2: došlo mi da ih gađam svega mi :kreza:
Kinezi dodaju 2 zakivka više i dobije se T-34-2 :kreza:
T-50-2 se menja zato što tenk koji je u igri se ne ponaša u skladu sa istorijskim činjenicama. Moš` misliti :rolleyes:
Doboš = autoloader
Nervira me sto legendarni tenkovi iz drugog svetskog rata nemaju isti status u igri recimo Tigar i panther a nemaju oni sta da govore o istoriskim cinjenicama dokle god se tenkovi iz jednog perioda mesaju sa tenkovima iz drugog.
miša topola
17.5.2013, 8:58
Nervira me sto legendarni tenkovi iz drugog svetskog rata nemaju isti status u igri recimo Tigar i panther a nemaju oni sta da govore o istoriskim cinjenicama dokle god se tenkovi iz jednog perioda mesaju sa tenkovima iz drugog.
Šteta što KV-2 u igri ne može da odvaljuje kupole švabama kao na Prohorovci :D
E to im je u planu da naprave... različiti načini uništenja tenka, a ne kao sada da se samo "pretvori" u gomilu krša.
Artiljerija sa autoloaderom, pa na šta će to da liči pobogu?
miša topola
17.5.2013, 10:35
Artiljerija sa autoloaderom, pa na šta će to da liči pobogu?
Kao Bat Chat arty, top tier kod Francuza trenutno ;)
Pukne 4 puta za 15 sekundi, a onda odeš da skuvaš kafu (puni duže od minuta).
miša topola
17.5.2013, 10:44
Ma ne treba da se kuva kafa, ubaciš kafu za posadu pre bitke pa podeliš sa njima :D
Evo jedne bitke sa T2 Light, ping nije bio kako treba da bude (obično je 35-55ms) iako sam igrao preko Telekom ADSL, ali ipak :love:
9-lAzLGhWGs
Ma ne treba da se kuva kafa, ubaciš kafu za posadu pre bitke pa podeliš sa njima
Kako razdeliš kafu/puding/čaj iz depoa životati il se zezas :D ! Pobeleo sam tamo trazeci po depou kako :confused:
Sent From My UltraSpeed S.E Xperia Arc S 1,4GHz Gaming Edition
Bolje to prodaj, nemoj da koristiš nećeš ni primetiti neko poboljšanje na malim tierovima.
MaxMadneSS
17.5.2013, 14:18
Pukne 4 puta za 15 sekundi, a onda odeš da skuvaš kafu (puni duže od minuta).
Problem je sto ne smes da mrdas kad fokusiras metu i krenes da pucas
da se nisan ne rasiri. Opalis tako 1-2 metka i pukne te counter arty :ciao:
Ma sa francuskom artiljerijom se ne sedi na pocetku mape, brzi si od vecine mediuma, mozes lako da dodjes do mnogo boljih pozicija gde te protivnicka arty nece ni traziti.
To ce biti britanska artiljerija. Drugo po meni kvari igru. Artiljerija je i tako dosadna. Niotkuda iz vedra neba tras pola helta i obavezo gusenice. Ovako imam vremena da se zakrpim i pomerim. E sad kad bude pucao jednu za drugom cim te vidi kraj igre. Ne mora ni da ima nesto veliki dmg dovoljno je da odvali gusenice par puta za redom i da me neko drugi dokrajci.
Pa u tome i jeste lepota i potreba artiljerije. Da nje nema igrom bi bez problema vladala najbolje oklopljenja vozila, kreneš samo pravo preko livade i boli te...
Na T-34-1 da li staviti 100mm ili 85mm. Jeste da stotka ima lepše statse, ali mi je 8 sekundi previše da napuni za jednog mediuma na tom tieru. Sad sam prvu partiju uopšte sa njim odigrao sa 100mm, bio top tier, napravio 2.5k damage, ali opet dugo puni a nisam heavy da mogu da primam pogotke za to vreme.
Ja koristim stotku. A ono nisi heavy da primas dmg al si medium pa kruzi oko tenka,mrdaj,sakrivaj se.... :)
Ok, ko ovde ima ac mile 46 i onaj poslednji top?
Kaze prosecan damage 300 za ap, ali primecujem da se radi ''underdamage'' ili tripujem? Koliko igram sa njim, mozda je par puta prebacio 300...
Da nema onog debilnog aim tajma mislio bih da i dalje imam 90mm dca 45.
Evo malopre, 10 zicera- damage 2100!?
Onda bolje da vratim na 90mm jer okvirno bolji, brzi aim, rof i 5x jeftinija municija...
MaxMadneSS
17.5.2013, 16:49
Pa u tome i jeste lepota i potreba artiljerije. Da nje nema igrom bi bez problema vladala najbolje oklopljenja vozila, kreneš samo pravo preko livade i boli te...
Na T-34-1 da li staviti 100mm ili 85mm. Jeste da stotka ima lepše statse, ali mi je 8 sekundi previše da napuni za jednog mediuma na tom tieru. Sad sam prvu partiju uopšte sa njim odigrao sa 100mm, bio top tier, napravio 2.5k damage, ali opet dugo puni a nisam heavy da mogu da primam pogotke za to vreme.
Nemam taj tenk ali gledajuci statove vidim da mu je svaki top los.
Mnogo je malo 128 pen za T7 partije a igraces sve do T9 partija, tako da po meni 85mm uopste nije opcija.
100mm je vec bolji izbor, ali posto ima lose statove osudjen si na blisku borbu odnosno dogfight.
Ja sam juce presao T-43 njegov najbolji top je 85mm sa 144pen 180dmg
i ja sam vrlo zadovoljan sa tim topom, e sad 85mm na T-34-1 i 128 pen ... ne uliva mi bas nadu
istoricar
17.5.2013, 16:49
koje module da istrazujem za KV 1?
Retko kad ćeš da prebaciš 300. Zato mnogi kažu da je bolje ostati na 90mm, mada ja sam ga uzeo pre neki dan, igraću sa njim pa šta bude...
@istoricar
Sve... ne moraš onaj top od 57mm
http://wiki.worldoftanks.eu/images/thumb/1/10/RT-USSR-KV-1.jpg/640px-RT-USSR-KV-1.jpg
PlazmaKeksWoT
17.5.2013, 16:54
- Leopard 1 too weakly armored? "Don't play Leopard1" and "It was really nice to troll whiners, knowing the armor thickness of this oversized light tank"
- the solution to nerf gold ammo pen and to increase its price was accepted, because "we consider out approach to be correct"
- Q: "Since there are new (German) camos being introduced, haven't you thought about new inscriptions, such as 'Gott mit uns'?" A: "Yep. And 'Jedem das seine' and 'Arbeit macht Frei'"
- for now, there are no plans to change the upcoming Soviet tier 7 premium medium tank into something on tier 8
- details about the patch 0.8.6: "Wait for patchnotes"
- developers are not happy with the way the players communicate in game, it is planned to "educate younger players" (Q: "And do you have plans to educate children"? A: "Sure. Beating with belt and bread and water diet.") (SS: here, SerB is trolling, but he also says that parents are responsible for bringing up their children, it's not Wargaming's task to educate players to be polite)
- premium account won't be split into active and nonactive parts (SS: a player suggested a hour-based premium account)
- if you have an arty researched and it gets moved to another tier, both that arty and the arty it gets replaced with will be unlocked (but not given)
- British arty will come in one of the following patches after 0.8.6
- when you sell a tank with gold (permanent) ammo, the amount of money you get for selling it will be the same as if it didn't have any camo at all
- the decision not to make an arty hardcap was taken because of the reluctance to introduce any hardcaps in general (SS: for those who still think it's bullshit, there is a post on EU forums about what can happen when hardcap goes wild...)
- Q: "Why is S-51 so expensive and it gets nerfed so hard?" A: "Want justice? Go to Hague tribunal."
- Q: "Why was the Chinese 121 medium tank pen nerfed in 0.8.6 supertest?" A: "We don't comment on rumors, leaks and other things causing butthurt."
- new methods of illegal mod detection won't be disclosed
- Storm will announce the artillery accuracy changes on monday (SS: funnily enough, Storm specifically denied WG will mess around with shell gaussian distribution for arty, so I really wonder what's going on)
- according to SerB, the KV-1S with 152mm howitzer is not historical, the pictures of KV-1S with a howitzer most likely show the version with a 122mm gun
- Although Leopard 1 is technically a MBT, it's very specific - other MBTs such as T-72 won't be introduced
- OF-40 and similiar tanks won't appear in WoT
- 0.8.6 will come roughly in 3-4 weeks from now
- Q: "Why is Jagdtiger not able to shoot enemies on 1 km distance as in real life?" A: "Want realism? Join the army."
- the L/70 on StuG III not having a muzzle brake is historical (SS: historically, there was indeed a L/70 project "Ausf.H" to arm StuG III with StuK 42. The superstructure however was quite different, "regular" StuG III (even Ausf.G) wouldn't be able to carry it).
- the "2S*" Soviet SPG's (SS: such as the 2S3 Akatsyia) won't appear in game
- dynamic objects on maps will be implemented ("when it's done it's done")
- there is no "biggest maps", 24 out of 34 maps have unified size: 1200x1200m
- there will be other Sherman modifications (models) introduced into the game
- the small "bump" on the backside of the T-34 turret is a porthole for firing crew infantry weapons
- when the T-34 driver's hatch is closed (as in the game), the driver IRL cotrols the tank according to commander's directions
- the Japanese captured tanks in US tree have not been scrapped, they might appear eventually
- water has no influence on arty shell splash
MaxMadneSS
17.5.2013, 16:55
Ok, ko ovde ima ac mile 46 i onaj poslednji top?
Kaze prosecan damage 300 za ap, ali primecujem da se radi ''underdamage'' ili tripujem? Koliko igram sa njim, mozda je par puta prebacio 300...
Da nema onog debilnog aim tajma mislio bih da i dalje imam 90mm dca 45.
Evo malopre, 10 zicera- damage 2100!?
Onda bolje da vratim na 90mm jer okvirno bolji, brzi aim, rof i 5x jeftinija municija...
Apsolutno isti problem sam ja imao sa JgPanther 88mm radi 240 dmg a 105mm radi 320 dmg dok su ostali statovi skoro isti
Medjutim sa 105mm sam uvek dobijao mali dmg roll obicno izmedju 250-280
a jedna metak me kosta 1024 silvera, dok kod 88mm kosta 256 silvera.
Naravno da nikad nisam koristio 105mm, zasto bih ;)
istoricar
17.5.2013, 16:56
a kojim redosledom da idem :)
Pazi onaj 90mm sa dzeksona mi je nemali broj prebacivao 300 a na papiru potpuno suprotno od prakse.
Ac mile 46 mi je ostao jos motor poslednji da istrazim, ali pije krv za grindanje. Mnoogoo sporo se istazuju moduli...trom, ogroman, ogromne slabe tacke, top je retardiran i povrh svega grille te one-shotuje..
Ne znam, od te cele francuske grane onaj tier 2 i 3 su odlicni td-ovi, ovi ostali su za mazohiste...
istoricar
17.5.2013, 17:03
da li se isplati vise da dam 1000 golda za 100% posadu na kv1 ili za prremium nalog?
PlazmaKeksWoT
17.5.2013, 17:03
Apsolutno isti problem sam ja imao sa JgPanther 88mm radi 240 dmg a 105mm radi 320 dmg dok su ostali statovi skoro isti
88 L/71 je meni najbolji top u igri. Brate, obozavao sam ga na Tigru, Tigru P, JgPantheru. Na Tiger II sam grindao onaj najjaci sa 88-com. Jednostavno volim precizne topove. Takodje US 90mm AT M3, milina...
da li se isplati vise da dam 1000 golda za 100% posadu na kv1 ili za prremium nalog?
Premium nalog naravno...
Ni jedno od ta dva. Skupi golda bar za mesec dana pa igraj ko covek.
E pazi, kod njega taj problem nisam imao, dobar je damage bio, retko kad sam u minusu sa 105mm. Doduse, to je bilo pre 6meseci, mozda se nesto promenilo u medjuvremenu...
istoricar
17.5.2013, 17:07
Ni jedno od ta dva. Skupi golda bar za mesec dana pa igraj ko covek.
a nemam ja para da uplacujem golde jedino preko kodova :D
Vidim da se kao za Mileta žale i na zadnji top JagdPanthera. Zadnji top na njemu je odličan, bar meni nisam sa njim imao nikakvih problema. Na Francuzu mi ni ne smeta to što ne prebacuje 300, nego što skuplja nišan 3 godine :n-cc2:
MaxMadneSS
17.5.2013, 17:13
88 L/71 je meni najbolji top u igri. Brate, obozavao sam ga na Tigru, Tigru P, JgPantheru. Na Tiger II sam grindao onaj najjaci sa 88-com. Jednostavno volim precizne topove.
Diskutabilo je koji je najbolji top na Tigeru 2, ja sam dugo pucao sa 88-icom.
Prvi top od 105mm je *****e tek je onaj drugi od 105mm dobar (sa 225 pen),
ali je diskutablino dal je "dovoljno" bolji od 88-ice da bi ga koristio.
Po meni je za random partije i dalje bolja 88-ica :)
a i profitabilna je ...
Za nisan se naviknes kad krenes sa francuzima, standard kod njih. Meni licno smeta tromost i ogranicen ugao topa koji nikako ne ide sa dugim aim tajmom(elevacija i depresija su ok).
Ne znam, od te cele francuske grane onaj tier 2 i 3 su odlicni td-ovi, ovi ostali su za mazohiste...
E da i S-35 CA. Kakvo je to ludilo :)
Hvala DC
PlazmaKeksWoT
17.5.2013, 19:22
Diskutabilo je koji je najbolji top na Tigeru 2, ja sam dugo pucao sa 88-icom.
Prvi top od 105mm je *****e tek je onaj drugi od 105mm dobar (sa 225 pen),
ali je diskutablino dal je "dovoljno" bolji od 88-ice da bi ga koristio.
Nismo se razumeli... Na Tiger II mi je stajala 88 dok nisam uzeo KwK 46 L/68 (i sve ostalo). Onaj između mi je nekako bio totalno ne logičan baš zbog cene municije i slabog bušenja. Samim tim logičnije mi je da na tier 7 TD-u držiš top sa jeftinijom municijom, većom preciznošću i boljim pen.(+ na svakih 6 sekundi možeš da počastiš nekog olovom :D)
MaxMadneSS
17.5.2013, 20:07
Nismo se razumeli... Na Tiger II mi je stajala 88 dok nisam uzeo KwK 46 L/68 (i sve ostalo). Onaj između mi je nekako bio totalno ne logičan baš zbog cene municije i slabog bušenja. Samim tim logičnije mi je da na tier 7 TD-u držiš top sa jeftinijom municijom, većom preciznošću i boljim pen.(+ na svakih 6 sekundi možeš da počastiš nekog olovom :D)
Da da, skontao sam pricu za JgPanthera, al sam se posle prebacio na Tigera 2.
Kod njega mi je diskutabilno koji top je bolji 88 ili 105. Koristim oba topa vec dugo vremena
al ne mogu da odlucim koji je bolji ... oba su dobra.
PlazmaKeksWoT
17.5.2013, 20:19
Da da, skontao sam pricu za JgPanthera, al sam se posle prebacio na Tigera 2.
Kod njega mi je diskutabilno koji top je bolji 88 ili 105. Koristim oba topa vec dugo vremena
al ne mogu da odlucim koji je bolji ... oba su dobra.
Hehe, ljubitelj nemaca... I ja sam teški germanofil, Tiger II i Ferdi su zaslužili svoje permanentno mesto u mojoj garaži. Nema prodaje...
Evo malo da se nasmejete:
http://www.youtube.com/watch?v=KZUxZuNTRTQ
ostati na hellcat-u ili ici na t-25/2?
PlazmaKeksWoT
17.5.2013, 20:24
ostati na hellcat-u ili ici na t-25/2?
Zadržati Hellcat i ići na T28 Prototype...
Evo malo da se nasmejete:
http://www.youtube.com/watch?v=KZUxZuNTRTQ
Odlicno!
Imam ja par ovakvih snimaka, preko cega da ih izeditujem?
PlazmaKeksWoT
17.5.2013, 20:54
Odlicno!
Imam ja par ovakvih snimaka, preko cega da ih izeditujem?
Sony Vegas ili Adobe Premiere/After Effects... Ako ćeš da komplikuješ.:D
Windows Movie Maker, za kućnu varijantu je sasvim dovoljan. BohemianEagle (jingles) je sve svoje klipove do nedavno radio na WMM-u.
mentolbrebombona
17.5.2013, 21:49
Dobar rezultat u buđavom Himelsdorfu, ne volim preterano ovu mapu
http://s10.postimg.org/wv002u4c9/wotstii.jpg
Sto stavi na taj tier rammer?
Inace, evo jedna od malopre...
http://s13.postimg.org/qu2mw46kn/wddw.jpg
http://s12.postimg.org/mriq99cod/swdw.jpg
Nazalost navata me scout, pitam se koliko bi kredita donemo da sa pobedom i premiumom:rolleyes:
Ionako je rammer za taj tier maltene džaba, još ako je uzeo na popustu :)
Kako je dobar ovaj specijal, novci pljuste kao kisa :)
E evo vam jedan domaci:
Ko dobije ''Ace tankera'' u porazu placam zlato :)
Kako volim kada naletim na legendu ove igre ''konjokradicu''! :rofl:
Prva slika - spotovan :alealeee:
Druga slika - sve sam mu blizi, sunjam se :dzavo:
Treca slika - posle iscrpne borbe 1vs1 KO u 11:30 :boxing:
Churchill I - najbolji low tier tenk :tapsh:
LOL konjokradica u DISCO klanu :rofl: :rofl: Mada, svaka mu čast, očekivao sam da bude crven što se WN-a tiče :n_klanja:
Koliko skilova moze da ima svaki clan posade tenka i da li ko koristi Churchill I tenk i da li se isplati da ga kupim
Molim pogledati poziciju pomenutog igrača u tom klanu :)
Pa ima iskustva covek. Cini mi se da je pre mesec dana bila opsirna rasprava izmedju njega i ostalih clanova na balkanskoj sekciji foruma, na konto njegove vestine:)
Cercil 1 mi se nije svideo, ali cercil 7 je cercil 1 na kub. Nepotopiv.
istoricar
18.5.2013, 15:34
na koj fazon neki kv 1 ima 640 hp a neki 590?
Onaj od 590 nema zadnju kupolu izucenu.
Churchill I - najbolji low tier tenk :tapsh:
LOL konjokradica u DISCO klanu :rofl: :rofl: Mada, svaka mu čast, očekivao sam da bude crven što se WN-a tiče :n_klanja:
DeCoy to je tvoj klan hahahaha tebe izbacili a njega primili :rofl:
Koliko skilova moze da ima svaki clan posade tenka i da li ko koristi Churchill I tenk i da li se isplati da ga kupim
Ja znam da mi iz klana neko ima tenk sa 5 skilova, da li moze jos ne znam.
Molim pogledati poziciju pomenutog igrača u tom klanu :)
To je bio uslov da udje u klan - rekao lepo ili zamenik komandira ili nista. I oni sta ce morali mu dati. A da, rekao je i da izbace DeCoya ako hoce da on udje :rofl:
Pa ima iskustva covek. Cini mi se da je pre mesec dana bila opsirna rasprava izmedju njega i ostalih clanova na balkanskoj sekciji foruma, na konto njegove vestine:)
Cercil 1 mi se nije svideo, ali cercil 7 je cercil 1 na kub. Nepotopiv.
Mislim da vozim kv1 i da naletim na churchila da bi ga pojeo, ali eto jos nisam izgubio 1vs1, no mislim da je vise do skilla nego sto je bolji od kv1.
E i mogu vam reci da konjokradica igra sada bolje. Pre jedno pola godine koliko se secam kada sam naleteo na njega nije me uspeo ni pogoditi kako treba, dok me je sada poprilicno ostetio :)
miša topola
18.5.2013, 16:01
Nije ograničeno, "možeš" da iskoristiš sve skilove u igri.
Jel zna neko kakav je Abrams US valjali ta kanta čemu?
Abrams ne postoji u igri ;)
Nabavio 5k golda, oće biti neki specijal il da troškarim?
mentolbrebombona
18.5.2013, 17:24
Sto stavi na taj tier rammer?
Ma tukli ko neće da uzme i ja uzmem, šta ću? :)
Dobra ti ona partija, svaka čast.
Nego, jel su stvarno Ruske arty punile onoliko brže od Nemačkih? Nisam nigde našao taj podatak, mada nisam nešto mnogo ni tražio. To mi onako bode oči što se kaže. Damage im je tu negde, nešto slabiji nego kod Švaba, a ovo im je baš bolje. Kontam da im je i oklop slabiji, al to je smešna stvar, jer sa arty kad te nađu našli su te, tako da to što je kod Nemaca malo jači oklop i nije ništa u praksi.
I pitanje za sve arty - Koja vam je najbolja artiljerija do klase 5, a koja posle?
Do 5 su meni najbolji Nemci, od 6 su svi dobri podjednako.
Abrams ne postoji u igri ;)
Hmmm... Slatko bi bilo i njega da uvedu šteta gledao sam emisiju da je za pustinjske i brdske uslove extra :)
P.S reko da pitam bez pretrage :)
korto malteze
18.5.2013, 18:39
DeCoy to je tvoj klan hahahaha tebe izbacili a njega primili :rofl:
Ja znam da mi iz klana neko ima tenk sa 5 skilova, da li moze jos ne znam.
To je bio uslov da udje u klan - rekao lepo ili zamenik komandira ili nista. I oni sta ce morali mu dati. A da, rekao je i da izbace DeCoya ako hoce da on udje :rofl:
Mislim da vozim kv1 i da naletim na churchila da bi ga pojeo, ali eto jos nisam izgubio 1vs1, no mislim da je vise do skilla nego sto je bolji od kv1.
E i mogu vam reci da konjokradica igra sada bolje. Pre jedno pola godine koliko se secam kada sam naleteo na njega nije me uspeo ni pogoditi kako treba, dok me je sada poprilicno ostetio :)
u posedu sam slike koja zlata vredi.
tacno mi dodje da prodam t-44 i da krenem nesto ispocetka:confused:
mentolbrebombona
18.5.2013, 19:36
Da li utiče opcija "ubrzaj trening posade" i na brži trening pojedinačnih veština, nakon što posada dostigne 100%?
Vasilii Zaitsev
18.5.2013, 19:55
- Leopard 1 too weakly armored? "Don't play Leopard1" and "It was really nice to troll whiners, knowing the armor thickness of this oversized light tank"
- the solution to nerf gold ammo pen and to increase its price was accepted, because "we consider out approach to be correct"
- Q: "Since there are new (German) camos being introduced, haven't you thought about new inscriptions, such as 'Gott mit uns'?" A: "Yep. And 'Jedem das seine' and 'Arbeit macht Frei'"
- developers are not happy with the way the players communicate in game, it is planned to "educate younger players" (Q: "And do you have plans to educate children"? A: "Sure. Beating with belt and bread and water diet.") (SS: here, SerB is trolling, but he also says that parents are responsible for bringing up their children, it's not Wargaming's task to educate players to be polite)
- Q: "Why is S-51 so expensive and it gets nerfed so hard?" A: "Want justice? Go to Hague tribunal."
- Q: "Why was the Chinese 121 medium tank pen nerfed in 0.8.6 supertest?" A: "We don't comment on rumors, leaks and other things causing butthurt."
- Q: "Why is Jagdtiger not able to shoot enemies on 1 km distance as in real life?" A: "Want realism? Join the army."
-
Оплакао сам....:rofl:
Не да су безобразни и охоли, већ кад ј**у, не покривају.....:bibidu:
И да, заборавих да кажем: Elin-е, лош си трол, ти си за Pips-а (краљ тролова :Freddy:) мало дете... Зај*****ати човека јер је имао лош нет је, благо речено, детињасто...
И колико се ја сећам, DeCoy је сам изашао из клана, није избачен...:icon_stud
u posedu sam slike koja zlata vredi.
Zasto? To je bio x5 sepcijal....
http://www.dodaj.rs/t/1s/f2/2TNVuC2Z/shot001.jpg (http://www.dodaj.rs/?1s/f2/2TNVuC2Z/shot001.jpg)
Od pre neki dan kad je bio taj specijal.
Da li utiče opcija "ubrzaj trening posade" i na brži trening pojedinačnih veština, nakon što posada dostigne 100%?
Naravno.
И да, заборавих да кажем: Elin-е, лош си трол, ти си за Pips-а (краљ тролова :Freddy:) мало дете... Зај*****ати човека јер је имао лош нет је, благо речено, детињасто...
И колико се ја сећам, DeCoy је сам изашао из клана, није избачен...:icon_stud
Ne primaj se, pa DeCoy zna da sam se salio u vezi njega i klana.
A ne znam i sta si se primio za trolanje, ja cu i dalje da pisem da mi je zadovoljstvo sresti ''konjokradicu'' u igri jer je istinska legenda ove igre.
I opet ako ga sretnem cu postovati susret.
Niti jednog momenta mu se nisam obratio u igri, niti rec rekao kada sam ga unistio, tako da ne vidim sta se primas i pises da nekoga zezam ili iskazujem nepostovanje.
Jos sam napomenuo da igra mnogo bolje nego kada sam ga prvi put sreo.
Sve u svemu ne kapiram te zasto si se uopste nasao prozvan ti ovde u celoj prici. Idi nadji se sa Pipsom pa popite pice, raspravite sta imate jedan protiv drugog, posto vidim da ti je nesto mnogo stao na zivac.
Uzivaj, pozz.
Sto bi DeCoy rekao, Pips je supak. (:
LM. T-54 je najbolji T9 med u igri! Nemam jos topove (ostalo istrazeno) i razvaljujem. Cak se mislim da li da uopste stavljam najjaci top kad ga istrazim (ostalo je istrazeno), zaradjujem s njim ko da igram sa T7 tenkom sad, onaj LB-1 je na njemu ultra precizan i brz.
Najgore je to sto ste me svi izlozili da su ruski tenkovi najbolji a oni su u rangu sa francuzima ali francuzi imaju autoloader...Znaci jedino sto valja kod rusa su TDi i kv1,t-44...Tier 9i 10 nisam probao al vidim da imaju malu penetraciju,ocajan armor i skupljaju ssto godina,znaci nemci i ameri su 10x bolji...Super pershing je po meni tenk za is3 ali jos nemam bl9 fali mi 5k expa al kvitovacu igru kolko je los tenk....
Jedini tenk koji valja kod Francuza je Bat-Chat, a IS-7 ti je možda i najbolji all-round tier10 tenk. Lorraine 40t je trenutno tenk sa najlošijim WR u igri, light AMX-ovi su zezalice za trolovanje, a heavyji - pa lepo je imati autoloader, ali nije lepo posle toga 45 sekundi bežati nadajući se da ne naletiš na nekog. OK je ako si kamper.
Dobar im je i onaj TD, instant unistavanje bilo koje druge desetke. A kod Rusa nema loseg top tier tenka, svi su odlicni.
PlazmaKeksWoT
19.5.2013, 10:04
Koji sam ja sadomazohista pa to nema nigde...
Nedelja, procenat pobeda 30%. Zadnja partija tier 10, 3 od 4 tier 10 tenkova su AFK jer su verovatno videli na XVM-u da je verovatnoca pobede 37%. Partije pre toga, prem igraci sa eff rejtingom 300 i manje u prem tenkovima tier 8. DMG na kraju partije kod mene veci nego kod celog tima (zajedno):facepalm Platoon 3x IS3, top tier su u toj partiji. DMG (ukupni, njihov) na kraju partije 630 :icon_evil
Va5_rn3vG3A
Taman htedoh da napišem da je meni vikend za sad ok prošao, ali upravo gubimo 7:9 partiju koju smo počeli sa 7:0 na Lakevillu...
P.S. evo izgubili smo tako što je njihov hummel dobio našeg t-150 1 na 1...
Ovo sam sad video, znaci fenomenalno:
KZUxZuNTRTQ
:D
PlazmaKeksWoT
19.5.2013, 16:27
- in the new patch, the role of spaced armor vs HEAT will become more significant, but Panzer IV Schmalturm's side "grid" plates still won't count as spaced armor (too thin) - "for several reasons"
- the +/-25 RNG for pen and damage won't be changed
- the frontal spaced armor of Superpershing actually consists of two armor plates behind each other and then the vehicle armor itself. However, the second layer of spaced armor won't be taken into account, as its influence on HEAT protection is very small
- Q: "You have always said that TD's get the same amount of XP for battle as the heavies and meds and suddenly, it's different, how come?" A: "Well, that's what we are like - evil and nasty."
- Q: "How can we trust your answers then?" A: "You trust them or you don't - your choice."
- Q: "You said you wouldn't change the stats for premium vehicles, yet here you did with the LeFH - do you expect players to keep buying premium tanks after all that?" A: "Yes, based on previous experiences."
- SerB explaining how aiming and shooting works: "There is a point, where at the moment of the shot, the gun of the tank is aiming at. After that, random deviation is taken into account. After that, the shell flies along the trajectory, calculated from the point plus the deviation - and whether a part of enemy tank or nothing at all is located in the trajectory path when the shell arrives, that depends already on that specific situation." (SS: the translation is not literal, had to modify it to make better sense in English. It basically was a reaction on a player hinting that the hit/miss might be predetermined by the time the gun shoots.)
- if the game was realistic, all the tanks (except for the Russian ones) wouldn't be able to move the turret (SS: or move it extremely slowly - "handcranking") when the engine is damaged/destroyed (SS: Russian tanks have electric-driven turrets) - this was not implemented so players wouldn't whine too much
- the camo changes in 0.8.6 are not final, completely reworked camo system will come much later
- SerB doesn't expect flood of arty and TD's after buffing their XP income in 0.8.6
- the 5 arty hardcap will stay in 0.8.6
- the special arty aim circle shell distribution applies in both artymode (satellite view) and regular mode
- according to Storm, all guns will be more precise in 0.8.6 and guns that are precise now will be even more precise
- in connection with increased accuracy, the conditions for Sniper medal won't change
- in 0.8.6 there still will be differences between camo coefficients of small and huge TD's
- the camo bonus of bushes will be nerfed only slightly
- 0.8.6 won't bring crew perk/skill reset, the crew "camouflage" skill will work the same way it did pre-0.8.6
- Type 59 MM weight won't be changed apparently
- new emblems will come in one of the upcoming patches
- 0.8.6 will bring one new map
- according to Storm, Jagdpanzer IV and other such vehicles will be affected by the camo changes only slightly
- huge vehicles won't get a big camo bonus in 0.8.6
- company arty limits will be reworked, apparently Champion companies will be able to employ T7 arties (no more details)
- 0.9.0 (SS: for which the complete rework of camo mechanism is planned) will come much later
- regarding the mentioned economy changes: "Many people will be surprised."
- core mechanics changes in 0.8.6 have already been disclosed, eg. for example more changes in penetration mechanism won't come in 0.8.6
- during the 0.8.6 arty changes, when you have for example a on tier 6 only improved suspension unlocked and it gets moved to tier 7, both the tier 6 and tier 7 vehicles will have a new suspension unlocked. If you have a new suspension unlocked for tier 8 arty and it gets moved to tier 10, which has no new suspension, you will apparently lose that XP (eg. recieve no compensation)
- 7/42 companies won't come in 8.6 or 8.7
- currently, only one new map is developed atm
- there are currently no concrete plans for buffing the premium accounts (the plans for that were revealed earlier)
miša topola
19.5.2013, 19:14
Može izvor ovih informacija? Ovde ili na private, svejedno.
Momci jel zna neko dal WoT moze da radi preko proxy-a imali negde u settingsu il neka podesavanja znam da je cudno pitanje al da pitam vas iskusnije ;)
Verujem da može, ali bi te ping ubio.
Verujem da može, ali bi te ping ubio.
Hmmm.... mislim da je dovoljno svega? Eo blejim vec dva sata trazeci podesavanja znaci i'm dan here :banghead: ako iko zna nek pomaze :banghead:
Probo ja. Ne može, ne lupaj glavu bezveze.
dva noobish pitanja:
1.
Jel drhtanje nisana dok se nisani daleka nepokretna meta i njegova gruboca(nemogucnost lakseg 'mirnijeg' dolaska na metu tj centar nisana na istu) deo samog gejmpleja ili meni mish i senzitiviti i lejm podloga kvare performanse kod preciznog dalekometnog nisanjenja?
2.
Stojim na putu i gledam na taj put nizbrdo,prvi sam do 'linije fronta' i ne vidim tenk koji me gadja,malo izbegavam i onda se on pojavljuje kako mi lagano prilazi ,na tom putu je celo vreme,a ja bih fakticki trebao celo vreme da ga vidim, jer je relativno blizu i nema prepreka nikakvog tipa da ga zaklone. I nije da me je trazio na slepo nego me je sigurno video,3-4 pogodka iako sam brzo menjao lokaciju.
E o cemu se tu radi,zbog kojih sve faktora on mene vidi a ja njega ne?
Nisan ne bi trebao da ti se mrda (trese/drhti) dok nisanis. Ako ne pokreces misa i ne kreces se treba ti samo par sekundi da se kruzic skupi, da nanisanis, nista drugo.
Razliciti tenkovi imaju razlicit koeficijent kamuflaze i razlicitu vidljivost. Sto manji i nizi tenk to veca kamuflaza, plus bonus od skill-ova i opreme. Postoje neke tablice kamuflaze, ali ne i zvanicnih podataka za svaki tenk, a i to cesto menjaju. Vidljivost takodje utice, tenkovi sa boljom lakse otkriju protivnika, to imas u infou tenka. Tu ubacis i prepreke koje uticu na kamuflazu (zbunove, drvece, kamenje, kuce,...). Sve ovo se obracunava po formuli, ali ne radi uvek kako treba, na to ces se naviknuti.
dva noobish pitanja:
2.
Stojim na putu i gledam na taj put nizbrdo,prvi sam do 'linije fronta' i ne vidim tenk koji me gadja,malo izbegavam i onda se on pojavljuje kako mi lagano prilazi ,na tom putu je celo vreme,a ja bih fakticki trebao celo vreme da ga vidim, jer je relativno blizu i nema prepreka nikakvog tipa da ga zaklone. I nije da me je trazio na slepo nego me je sigurno video,3-4 pogodka iako sam brzo menjao lokaciju.
E o cemu se tu radi,zbog kojih sve faktora on mene vidi a ja njega ne?
Ja bi rekao da je to losa konekcija neta naime ja imam(kući) 4mb net i često mi se desi da vidim neprijatelja(u pokretu) izdaleka na jednom mestu i hop glej cuda nestane na samo 1,5sek i ondak se pojavi 50m(ocitavanje sa nisana) dalje nebuloza čista a imam ga na nišanu :cool: e sad "xandar" kaze da je u spec game nasao da je minimum za net " Connection rate: 5 MB" pa proceni!
A što se nišana tiče to mi se nedešava mada imam baš loš wirles miš al kad ga nanišanim taj je pečen :D
PlazmaKeksWoT
20.5.2013, 9:20
Hightier penetration nerfs, courtesy of Crazytony
T57: Penetration: 258(269)/340(381)/60
T110E5: Penetration: 258(269)/340(381)/60
Patton mk3: Penetration: 268/330(350)/53
T110E4: no pen changes
T-62A: Penetration: 264/330(350)/50
IS-7: Penetration:250(260)/303/68 AP nerf? weird
IS-4: Penetration: 258(268)/340(400)/68
Object 268: no pen changes
Object 263 no pen changes
Maus: no pen changes
E-100: no pen changes
E-50M: Penetration:270/330(350)/60
Leopard 1: Penetration:268/330(350)/53
Jpz E-100: no pen changes
AMX 50B: Penetration:257(267)/325(351)/65 yes AP nerf as well
Batchat: Penetration:259/330(360)/53
Foch 155: no pen changes
FV4202: no pen changes
FV215b: Penetration: 259(269)/326(351)/120 yes AP nerf as well
FV215b 183: no pen changes
121: Penetration: 258(268)/340(400)/68 yes ap nerf as well
113: Penetration: 249(257)/340(400)/68
IS-2: no pen changes
Ja bi rekao da je to losa konekcija neta naime ja imam(kući) 4mb net i često mi se desi da vidim neprijatelja(u pokretu) izdaleka na jednom mestu i hop glej cuda nestane na samo 1,5sek i ondak se pojavi 50m(ocitavanje sa nisana) dalje nebuloza čista a imam ga na nišanu :cool: e sad "xandar" kaze da je u spec game nasao da je minimum za net " Connection rate: 5 MB" pa proceni!
A što se nišana tiče to mi se nedešava mada imam baš loš wirles miš al kad ga nanišanim taj je pečen :D
Nije to do toga, mehanika igre je takva.
You will not necessarily spot an enemy tank as soon as you have line of sight on it. The rate of visibility checks is limited as follows:
within 50 m range - every 0.1 sec
within 150 m range - every 0.5 sec
within 270 m range - every 1.0 sec
within 445 m range - every 2.0 sec
The rate limitation on visibility checks means that it is entirely possible that a hidden tank moves out of cover right after a visibility check, shoots you, and returns back into cover right before the next visibility check, thus never getting spotted and staying hidden. This can also lead to fast tanks getting spotted only closer to you than your spotting range would normally allow - at a maximum speed of 72 km/h a tank can cross 40m between spotting checks past 270m range.
Takođe ima i bagova, jer su developeri, da bi rasteretili servere, svakom tenku dodelili 6 kontrolnih tačaka. Ako može da se iscrta prava linija od tvog tenka do neke od tih tačaka onda taj tenk postaje vidljiv. Na nekim mestima na nekim mapama postoje greškice zbog kojih te linije ne mogu da se iscrtaju, te neprijatelj ostaje nevidljiv, a ne bi trebao.
ernie2015
20.5.2013, 10:11
Nisan ne bi trebao da ti se mrda (trese/drhti) dok nisanis. Ako ne pokreces misa i ne kreces se treba ti samo par sekundi da se kruzic skupi, da nanisanis, nista drugo.
Razliciti tenkovi imaju razlicit koeficijent kamuflaze i razlicitu vidljivost. Sto manji i nizi tenk to veca kamuflaza, plus bonus od skill-ova i opreme. Postoje neke tablice kamuflaze, ali ne i zvanicnih podataka za svaki tenk, a i to cesto menjaju. Vidljivost takodje utice, tenkovi sa boljom lakse otkriju protivnika, to imas u infou tenka. Tu ubacis i prepreke koje uticu na kamuflazu (zbunove, drvece, kamenje, kuce,...). Sve ovo se obracunava po formuli, ali ne radi uvek kako treba, na to ces se naviknuti.
Mali savet:Ako imate viska para kupite onaj stereskopski teleskop.Kosta 500k ali vredi svake pare jer se moze prenositi sa tenka na tenk.Povecava videokrug do 500m.Isprobao sam ga radi bez greske.Stanes na neko brdo i odatle vidis sve.Svi tenkovi imaju po defaultu vidljivost ispod 400m
Samo što se efekat gubi onog trenutka kad pomeriš kupolu. I povećan view range ne znači da ćeš automatski i da spotuješ sve protivnike u tom dometu.
mentolbrebombona
20.5.2013, 16:00
Stigoh konačno do StugIII, zbogom Hecer - možda i brže nego što sam mislio.
Koliko u proseku treba partija da se nabaci jedna veština posadi? Stavio sam onaj BiA svima na arty, već neko vreme mogu da uzmem Grille, ali mi se čini da ću ovako brže napucati skil. Da sam uzeo Grille morao bih ponovo da čekam da posada dođe do stotke da bi nastavila dalje da unapređuje veštine i tako...
Btw još dok sam igrao sa Bison desilo mi se jednom neverovatno "pucanje" nišana, na Redšajr mapi čini mi se. Ja sam se baš bio nameračio na neku peticu i nisam odmah izašao iz moda za nišan, ali sam ubrzo provalio da nešto nije kako treba, jer je sa nišanom bilo sve gore i gore, kao da malo radi, pa zabaguje nekako. Kad sam udario shift, video sam da je jedna naša petica mene bukvalno izgurala iz žbuna i gura me dalje niz poljanče koristeći mene kao zaklon od protivničkog tenka prema kome ide, koji me je tri sekunde kasnije poslao u zaborav.
Prijavio sam tog Poljaka posle i nekoliko tipova iz ekipe su bili u fazonu kao "man wtf, we're a team" i tako bla bla, nebitno...
Setio sam se sad ovoga, pa reko da podelim, jer ovo je najveći kreten jedan koga sam sreo na bojnom polju od kada igram ovo, znači "teamwork" velika nula. Mada sad mi deluje i dosta smešno sve, ali u tom trenutku da mi je bio na dohvat ruke zadavio bih ga koliko sam poludeo.:kreza:
Za prvi skill od 0 do 100% potrebno je 210.064 XP-a, za drugi duplo tj. 420.128 XP-a, za treći duplo od toga i tako dalje...
Ako hoćeš da računaš baš za svaki procenat...
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArEBnu_hBHF8dDcyVk9TalJHbi1Cc1ZHbVVjeDdCR Wc#gid=0
Koliko u proseku treba partija da se nabaci jedna veština posadi? Stavio sam onaj BiA svima na arty, već neko vreme mogu da uzmem Grille, ali mi se čini da ću ovako brže napucati skil. Da sam uzeo Grille morao bih ponovo da čekam da posada dođe do stotke da bi nastavila dalje da unapređuje veštine i tako...Ako si uzeo prvi skill, slobodno predji na grile. Za tih 20% ne mari toliko, to ces za cas da nagruvas, koliko? Zavisi od tebe odnosno kako igras. Kad nagruvas 100% ide nesto brze, koliko ? ne znam...
(uzmi sa rezervom ovo sto pricam, naknade reklamacije ne uvazam)
Btw još dok sam igrao sa Bison desilo mi se jednom neverovatno "pucanje" nišana, na Redšajr mapi čini mi se. Ja sam se baš bio nameračio na neku peticu i nisam odmah izašao iz moda za nišan, ali sam ubrzo provalio da nešto nije kako treba, jer je sa nišanom bilo sve gore i gore, kao da malo radi, pa zabaguje nekako. Kad sam udario shift, video sam da je jedna naša petica mene bukvalno izgurala iz žbuna i gura me dalje niz poljanče koristeći mene kao zaklon od protivničkog tenka prema kome ide, koji me je tri sekunde kasnije poslao u zaborav.
Prijavio sam tog Poljaka posle i nekoliko tipova iz ekipe su bili u fazonu kao "man wtf, we're a team" i tako bla bla, nebitno...
Setio sam se sad ovoga, pa reko da podelim, jer ovo je najveći kreten jedan koga sam sreo na bojnom polju od kada igram ovo, znači "teamwork" velika nula. Mada sad mi deluje i dosta smešno sve, ali u tom trenutku da mi je bio na dohvat ruke zadavio bih ga koliko sam poludeo.:kreza:Posle 2k partija pozeleces da izvedes teroristicki napad auto bombom u centru Varsave(nije da ja to zelim:rolleyes:).
U svakom slucaju ne obaziri se, redovna pojava nevezano da li je poljak ili ne. Nacionalnost ne igra nikakvu ulogu u tome.
mentolbrebombona
20.5.2013, 17:26
Naravno da nema veze to što je Poljak nego sam zaboravio nick, a imao je veze sa Poljskom toliko se sećam.
Što se ovog skila tiče, meni trenutno stoji da imam 254 iskustva u proseku po jednoj borbi sa ovom SturmpanzerII arty, tako da bi trebalo tu oko 800 borbi da imam, verovatno i više, da dođem do punog prvog skila, ako sam dobro sve razumeo. Verovatno i jeste najpametnije, pošto je prvi skil, da pređem na Grille, nisam znao ovo da za drugi treba duplo više XP...
E sad oduzimaće mi vreme malo i Stug dok se sa njim budem igrao i učio da "lovim", ali sve je to ok, i dalje mi je zanimljiva igra to je valjda najbitnije.
Ma sve je ovo samo igra :) meni se x puta desilo da me roknu dok me guraju u stranu al cekam svojih 5min samo opusteno e sad kad sam uzeo brz tenk cruiser 4(naspram onih pocetnih olupina ovaj leti) to se vise nedesava :cool: !
Jel zna neko ocel biti neka akcija besplatnih zlatnika uskoro ;)
Mozete li vi da udjete u igru.Meni pise da osvezava launcer i tako stoji.
И код мене иста ситуација.
Palite direktno WoT iz foldera igre, ne preko Launcher-a.
Video sam neki mod na yt, lik ima krug oko tenka na mini mapi koji mu oznacava dokle mu baca vidljivost, jel mozda ima neko taj mod.
Obično takvi modovi idu uz XVM, recimo ima ovaj ali pored viewrange-a, na minimapu dodaje i različite ikonice u zavisnosti od tiera tenka, kao i model tenka/nick igrača pa može izgledati prenatrpano.
http://mirtankov.net/mods/8973-mod-minimap-world-of-tanks.html
Pozdravi svima od čika SerB-a...
http://i47.tinypic.com/2mysviq.jpg
A izgleda da nas na zapadu trpaju u isti koš sa siemkama :D
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/20218367.jpg
Sa pravom, istocna evropa ko jaje jajetu....
PlazmaKeksWoT
21.5.2013, 19:00
:offtopic:
Stigla mi pozivnica za World Of Warplanes, ajde reko taman da promenim malo. Skinem, instaliram, neće da se nakači na server :mad:. Promuvam se jedno sat vremena po firmi, probam opet radi :D. Odigram jednu partiju i jedina konstatacija je: Kad će War Thunder da ubaci tenkove...
Jer WoT i WoW trenutno izgledaju ovako:
Jedna od onih partija kad igras dobro a izgubis,jis si i u minusu 46428 46427
darkowozzd
21.5.2013, 23:07
meni je wowp mnogo extra.... stigo sam do 5 tiera bf109e ... i igra je extra...ali steta sto ce da mi ode i moracu sve iz pocetka kad krene final verzija...brzo se zaradjuje xp ali zbog bete... u jednom mecu sam ih ubio 5 ili 6...i to mi je rekord...kao o wot...6 :D
jel se to meni cini da je is-8 nedavno kostao dva mil. i jos nesto?
Bio je na popustu, IS-3, IS-8 i IS-7, 30%. Sada su na popustu T32, M103 i T110E5.
Jedna od onih partija kad igras dobro a izgubis,jis si i u minusu 46428 46427
Jbg kad wg ima jadan biznis model koj utice na gameplay nikad necu da razumem te jadnike koji imaju odlicnu igricu a ne znaju da iskoriste to, znam treba da zarade ali zaradili bi mnogo vise da ne forsiraju ljude da placaju sa ovim glupim grindanjem i pay to win modelom.
Gde je ovde Pay to Win, objasni mi molim te...
Gde je ovde Pay to Win, objasni mi molim te...
Premium tenkovi i municja koja je toliko skupa da onaj ko ne place ne moze da kupuje, klasican primer p2w-a u pravim f2p igrama svi igraju isto bez obzira koliko ti novca stavio u igru sto naravno nije slucaj u wot-u.
To nije P2W. P2W po definiciji znači nešto što si kupio za pravi novac sa čime si u borbama jači od ostalih protivnika koji ne plaćaju. Premium tenkovi nisu OP, samo su sredstvo za brže stizanje do cilja, što je osnova svih F2P naslova, da se omogući ljudima koji ulažu novac u igru da lakše i brže stignu do cilja (xp i money boost, a ne power boost).
Premium municija igra na tankoj žici posebno otkada su uveli da se kupuje i za kredite. Jeste da je tako dostupna svima, ali je dostupnija ljudima koji zarađuju više kredita tj. onima koji imaju premium nalog i premium tenk. Zato su i najavljene promene sistema, gde će verovatno nerfovati penetraciju te vrste municije.
F2P igra bez mikrotransakcija ne postoji, tj. postoji ali nije profitabilna i niko nije lud datakvu igru održava i apdejtuje za džabe.
To nije P2W. P2W po definiciji znači nešto što si kupio za pravi novac sa čime si u borbama jači od ostalih protivnika koji ne plaćaju. Premium tenkovi nisu OP, samo su sredstvo za brže stizanje do cilja, što je osnova svih F2P naslova, da se omogući ljudima koji ulažu novac u igru da lakše i brže stignu do cilja (xp i money boost, a ne power boost).
Premium municija igra na tankoj žici posebno otkada su uveli da se kupuje i za kredite. Jeste da je tako dostupna svima, ali je dostupnija ljudima koji zarađuju više kredita tj. onima koji imaju premium nalog i premium tenk. Zato su i najavljene promene sistema, gde će verovatno nerfovati penetraciju te vrste municije.
F2P igra bez mikrotransakcija ne postoji, tj. postoji ali nije profitabilna i niko nije lud datakvu igru održava i apdejtuje za džabe.
Nisam ni rekao da ne treba da ima mikrotransakcije nego da treba da ima mikrotransakcije koje ne uticu na gameplay npr premium tenk i ako kao sto kazes nisu op opet su nedostupni ljudima koji ne placaju zamisli da u Leage of legends ima heroj koj jedino mozes da kupis parama jer to fer ? Nikada ne treba deliti community na one koji daju pare i na one koji ne, treba podsticati da ljudi kupuju kozmetiku,neki normalan exp/credits boost i da svi uzivaju a ne ovaj crni grind da ti se smuci igra i jedino ako platis bice pijatno za igranje.Dok ne srede premium municiju igra je p2w previse kvari mehaniku igre.
miša topola
22.5.2013, 14:45
Nisam ni rekao da ne treba da ima mikrotransakcije nego da treba da ima mikrotransakcije koje ne uticu na gameplay npr premium tenk i ako kao sto kazes nisu op opet su nedostupni ljudima koji ne placaju zamisli da u Leage of legends ima heroj koj jedino mozes da kupis parama jer to fer ? Nikada ne treba deliti community na one koji daju pare i na one koji ne, treba podsticati da ljudi kupuju kozmetiku,neki normalan exp/credits boost i da svi uzivaju a ne ovaj crni grind da ti se smuci igra i jedino ako platis bice pijatno za igranje.Dok ne srede premium municiju igra je p2w previse kvari mehaniku igre.Šta treba da se sređuje kod premium municije? Da sistem premium municije za kredite ne valja sigurno bi ga uklonili i vratili na staro, premium municija samo za gold. Igru svako može da igra bez da plati premium nalog ili da kupi premium tenk, imaš razne turnire koje organizuje ESL i WG pa možeš tamo da osvojiš gold sa kojim kasnije možeš da kupiš premium tenk. Imaš i na zvaničnom forumu takmičenja na kojima isto možeš da uzmeš gold, dosta manje nego na turnirima ali ipak može da ti koristi za slot npr.
sidewinder989
22.5.2013, 15:17
pozdrav ! odrzava se LAN world of tanks turnir, ko je zainteresovan pogledajte ovde za vise informacija
http://e-frag.net/v2/asus-gaming-challenge-u-delta-city-ju/ (http://e-frag.net/v2/asus-gaming-challenge-u-delta-city-ju/;)
@sidewinder
Fali ti link očigledno...
@Aelos
Fer je jer imaš opciju. Opciju da stigneš do najjačih tenkova bez da na igru potrošiš i dinara. Duže će trajati i to znatno duže, ali te niko neće gankovati u tom procesu jer nisi platio. Da su premium tenkovi jači od tier 10 tenkova, da su to jedini tenkovi sa kojima možeš u CW, onda ne bi bilo fer. Ovako su čista kozmetika, dodatni money boost koji se opciono kupuje za pravi novac. Ne mora čak ni za pravi novac, ako si dobar igrač u dobrom klanu dobićeš gold i bez davanja novca.
Oba :D
Podjednako su dobri tenkovi, zavisi šta više preferiraš da igraš heavy ili medium, pa po tome odluči.
Podjednako mi se svidja i hevi i medium.Uzecu IS-2 pa cu da istrazujem t-34-1.
miša topola
22.5.2013, 18:14
pozdrav ! odrzava se LAN world of tanks turnir, ko je zainteresovan pogledajte ovde za vise informacija
btw odrzava se novi dota 2 turnir, svi zainteresovani pogledajte ovde za vise informacija
http://e-frag.net/v2/asus-gaming-cha...elta-city-ju (http://e-frag.net/v2/asus-gaming-challenge-u-delta-city-ju/;)
Koji je sistem takmičenja za WOT?
Podjednako mi se svidja i hevi i medium.Uzecu IS-2 pa cu da istrazujem t-34-1.
tako sam i ja prvo uzeo IS2 pa onda T-34-1!
Obavezno na IS 2 stavi gold municiju (penetracija 300... ako se dobro secam)!!! Njome ladno bijes IS3 ;)
IS-2 je najbolji stock tenk koji sam vozio, odigrah 2 partije po 3k dmg, ali zbog debila oba poraza :(.
IS-2 je najbolji stock tenk koji sam vozio, odigrah 2 partije po 3k dmg, ali zbog debila oba poraza :(.
da bas je ok tenk! jedina mana mu je nisan kome treba tri dana da se skupi i na vecim dinstancama ni zgradu ne mozes da pogodis.
Danas 3 puta za redom uletim u partiju gde je neko u tier 8 i 9 uveo pz II i ms-1.Zanima me samo sto to rade?
4200 damage sa Black Princeom iz 30 penetracija :D Naleteh na kraju na KV-4, tvrd orah, morao sam da prebacim na premium municiju.
morao sam da prebacim na premium municiju.
Ipak si popustio. (:
Šta treba da se sređuje kod premium municije? Da sistem premium municije za kredite ne valja sigurno bi ga uklonili i vratili na staro, premium municija samo za gold. Igru svako može da igra bez da plati premium nalog ili da kupi premium tenk, imaš razne turnire koje organizuje ESL i WG pa možeš tamo da osvojiš gold sa kojim kasnije možeš da kupiš premium tenk. Imaš i na zvaničnom forumu takmičenja na kojima isto možeš da uzmeš gold, dosta manje nego na turnirima ali ipak može da ti koristi za slot npr.
treba da se nerfuje mnogo ili izbaci iz igre jer kao sto sam vec rekao kvari mehaniku igre jer onda oklop gubi smisao, razlika izmedju premium municije i obicne je prevelika. Sistem ne valja a nece da vrate jer ko ima kredita da kupuje municiju placa tako da moze da konvertuje gold u kredite i da ne brine. Moze da se igra nisam ni rekao da ne moze ali je frustrijajuce posebno kad pocnes da gubis kredite. WG je namerno tako napravio da te tera da platis sto je vrlo glupo.
Pa ajde koliko dinarčića treba izvaliti iz dzepa da bi se iole zaradjivalo u premium modu znaci koji je minimum placanja? Ako moze neki isight nama početnicima :rolleyes:
Kad smo već oko toga :cool:
Pa ajde koliko dinarčića treba izvaliti iz dzepa da bi se iole zaradjivalo u premium modu znaci koji je minimum placanja? Ako moze neki isight nama početnicima :rolleyes:
Kad smo već oko toga :cool:
10 evra kosta da igras mesec dana sa premiumum, cene premium tenkova idu od 10 evra pa do 5o evra.
Ipak si popustio. (:
Pazi, neću da se razmišljam ako treba da rešavam partiju. Sad sam na svaki tenk nabacio 4-5 komada za takav slučaj, baš kao pre što sam tovario HE ako treba cap da skidam.
Ali opet mi se ne troše tako lako. Pre neki dan igram sa Miletom 1946 na Stepama i jurim da skinem cap jer njih 5-6 tamo. Razmišljam da li da prebacim na premium, pa rekoh uglavnom su 5-ce i 6-ce tamo lako ću ja to da probijem, što da bacam pare. Spotujem KV-1 i ima još 10 sekundi pre nego što iskapuju. Mile skuplja 100 godina, ja pucam i dingujem prokletog KV-a o bok kupole (samo sa nju video). I oni pobede :mad:
Mislim da su preterali sa nameštanjem i friziranjem... već mi se malo smučilo da tenkovima koji su mi na jedan metak i treba da budu uništeni, nakon mog pogotka ostane po 5-50 H... da budem pošten, i meni se to desilo sinoć, sa E3 ostanem na 5 HP i uništim iz dvaput obj.268... ipak,preterali su, previše ima tog "faktor iznenađenja" pro.eravanja... oklop više ne znači mnogo, granata i ako pogodi ne skine uvek koliko treba ili ne skine ništa (E3 u skautovo **** penetrira li penetrira bez demidža)... šta ja znam, sve je postalo nekako u lutrija fazonu...
Jednostavno bi trebalo da stave da ne postoji trackovanje ili uopšte pogodak u gusenice bez ikakvog damage-a.
MaxMadneSS
23.5.2013, 22:44
Jednostavno bi trebalo da stave da ne postoji trackovanje ili uopšte pogodak u gusenice bez ikakvog damage-a.
Nebi valjalo nikako. Trakovanje mora postojatia, a kad bi recimo pucanje u gusenice pravilo dmg i trakovalo,
onda bi svi nonstop to radili i nebi se niko mrdao nigde cim primi prvi metak.
Ono sto po meni treba izmeniti je izbagovani spaced armor. To je onaj armor koji nije napisan da postoji na papiru ali se zna da ga ima, negde se cak i vizuelno vidi; SuperPershing, Pz4, itd.
Kontam da uglavnom spaced armor pravi cuveni penetration bez dmg
Nebi valjalo nikako. Trakovanje mora postojatia, a kad bi recimo pucanje u gusenice pravilo dmg i trakovalo,
onda bi svi nonstop to radili i nebi se niko mrdao nigde cim primi prvi metak.
Ono sto po meni treba izmeniti je izbagovani spaced armor. To je onaj armor koji nije napisan da postoji na papiru ali se zna da ga ima, negde se cak i vizuelno vidi; SuperPershing, Pz4, itd.
Kontam da uglavnom spaced armor pravi cuveni penetration bez dmg
Nije izbagovan radi kako je treba, kad metak probije taj armor smanji penetraciju metku a onda ponovo racuna kad udari u pravi oklop.
Trekovanje bez štete po HP radi pouzdano samo na prvom i poslednjem zupčaniku gusenica. Pogodak u gusenice na sredini tenka recimo, uglavnom će rezultovati da te gusenice "pojedu" sav damage i čak se ne pokidaju nego samo postanu "narandžaste". E to je idiotizam, posebno kad granatom sa t9/t10 TD-a pogodiš skauta i to se desi. Ranije (pre godinu dana i više) toga gotovo uopšte da nije bilo.
I nisam ni mislio da svaki pogodak u bok tenka izazove pucanje gusenica i damage. Neka svaki napravi damage, a za trekovanje neka još treba i zvezde da se poklope...
Gusenice se racunaju kao spaced armor, zbog toga upijaju.
PlazmaKeksWoT
24.5.2013, 6:52
Trekovanje bez štete po HP radi pouzdano samo na prvom i poslednjem zupčaniku gusenica. Pogodak u gusenice na sredini tenka recimo, uglavnom će rezultovati da te gusenice "pojedu" sav damage i čak se ne pokidaju nego samo postanu "narandžaste". E to je idiotizam, posebno kad granatom sa t9/t10 TD-a pogodiš skauta i to se desi. Ranije (pre godinu dana i više) toga gotovo uopšte da nije bilo.
I nisam ni mislio da svaki pogodak u bok tenka izazove pucanje gusenica i damage. Neka svaki napravi damage, a za trekovanje neka još treba i zvezde da se poklope...
Molim te nemoj SerB da te čuje, pa kako ću da trolujem bokom ?
Ljudi jel igrao neko sa T-34 al kineskim cinimi se da je malo bolji od ruskog skuplji je za skoro sotinjak hiljada srebrenjaka pa neznam valjal? Moze neki insight :thumbup: il neka preporuka za te novce? Nemogu više s onim englezima nista neprobijaju :banghead: bar cruiser klasa !
Što se tiče engleza idi ovom linijom:
Vickers Medium MkIII
Matilda
Churchill I sa zadnjim topom
Sve odlični tenkovi.
Ne odustaj.
MaxMadneSS
24.5.2013, 11:23
Nije izbagovan radi kako je treba, kad metak probije taj armor smanji penetraciju metku a onda ponovo racuna kad udari u pravi oklop.
Ne znam tacno sta je tu izbagovano al nesto sigurno jeste, jer je ne moguce
da ja sa tigerom koji ima 200 pen 2 puta pucam na 300m udaljenog
PzNa (onaj tier 4 smesni) oba puta pogadjam coveka sa ledja pod pravim uglom
koji nepomicno stoji i oba puta penetracion bez dmg
http://mymememaker.com/media/created/lonve2.jpg
Nema tu spaced armora, pogodio si neki modul ili nekog člana posade koji je "upio" sav damage. Working as intended, što bi SerB rekao...
http://www.dodaj.rs/f/2D/4b/3Zp8gbbr/serb-laugh.jpg
darkowozzd
24.5.2013, 14:27
koliko mi treba borbi/sati da od nula xp na kv-1 strignem da kupim kv-1s? ako imam 50% pobeda
PlazmaKeksWoT
24.5.2013, 14:36
koliko mi treba borbi/sati da od nula xp na kv-1 strignem da kupim kv-1s? ako imam 50% pobeda
:icon_scra
23.800 XP za KV-1s, nek ti je prosek 500xp u partiji, pa to podeli sa 50% pobeda. cca 120 partija po 7 minuta svaka. Može malo klađenje da otvorimo.
To bi možda čika SerB trebao da odgovori...
mentolbrebombona
24.5.2013, 14:37
Ja ne znam da ti kažem tačnu cifru ali naguraćeš ti to brzo, naročito ako igraš uglavnom sa tim tenkom i ako ti je zabavno i ide ti, onda ima da ti proleti.
Mislim da sam malopre prisustvovao vrhuncu debilizma. T10 je borba, lik u M103 ima oko 1000 WN7, kaže ovde su samo nubovi imamo 46% šansi za pobedu i ode iz partije... :facepalm
I to je naš, neki ddrazen iz NUKES-a :facepalm :facepalm
Naravno, dobili smo partiju... bez idiota je lakše :D
PlazmaKeksWoT
24.5.2013, 17:49
Mislim da sam malopre prisustvovao vrhuncu debilizma. T10 je borba, lik u M103 ima oko 1000 WN7, kaže ovde su samo nubovi imamo 46% šansi za pobedu i ode iz partije... :facepalm
I to je naš, neki ddrazen iz NUKES-a :facepalm :facepalm
Naravno, dobili smo partiju... bez idiota je lakše :D
Streljanje, majke mi mile...:nov_mad2:
Ma treba ga banovati na jedno mesec dana da se malo opasulji...
mentolbrebombona
24.5.2013, 17:54
Taj neki mnoogo pametan :D
Uzeh ja evo da igram sa Churchilom VII da bih do kraja specijala stigao do Black Princa koji ce biti na popustu i prva partija sa njim, ostanem sam na kraju protiv 6 njihovih: Hellcat, VK 30.01, kv1s, churchil VII, kv1 i cromwellom.
Dalje je prica sama za sebe kako preziveh sa par HP a i dobijenom partijom uz pregrst medalja. Sreca imao sam i 19 metaka premium municije, inace sam igrao sa topom od Churchila I (ali slicni su topovi pa nema neke razlike) ali zaista je cudo kako ovo preziveh, onaj Hellcat me posteno sibao.
Ovaj tenk ima jako dobru kupolu nema dingali su me ko ludi posto sam samo nju isturio i pucao. Steta sto nisam snimao ovo.
ernie2015
24.5.2013, 20:18
Secate se kad sam kupio SU152 i govorio kako je spor kako sporo puni top od 152 mm itd.Malo po malo uigrao sam se sa njim i stavio ovu zadnju cev na njega.(122mm).Top je extra 7 sec punjenje za razliku od 17sec kod 152mm.Probija ko od sale.Sad je SU152 kako valja:alealeee:
mentolbrebombona
24.5.2013, 21:38
Prebacio sam posadu na Grille i sad imam jednog punioca viška, jel bi bilo ok da ga prebacim i preobučim na StugIII, sad ima 100% i 60% BiA, ništa drugo sa njim i ne mogu da uradim, ne znam da li mogu da ga bacim na Ruse? Krenuo sam malo i tom linijom, došao sam do T-28.
Edit: Evo stavio sam maskirnu mrežu, koju sam skinuo sa T18 pre nego što sam ga prodao, na Rusa T28 i ne radi, nije radila ni na T46 lakom Rusu, nemoguće da je neki bag, znači ne može ako nije iz iste zemlje, koje srajne.
Kad menjaš tip vozila umesto 10%, posada gubi 20% obučenosti. Slučaj kad plaćaš 20k po članu posade. A inače čuvaj tog loadera, trebaće ti opet na Hummelu.
Obrati paznju na posadu tenkova na koje ides unapred, pogotovo kod arty prelaza T4 do T7. Na jednom npr. imas 2 loader-a, pa na sledecem samo jednog, pa opet na sledecem 2.
mentolbrebombona
25.5.2013, 13:48
Ništa sad, loader viška će na odmor u kasarnu dok ne stignem do "Bumbara" :D
Da li možete da mi kažete kako da stupim u kontakt sa Wargaming podrškom?
Da li možete da mi kažete kako da stupim u kontakt sa Wargaming podrškom?
Klikneš gore na support (https://support.worldoftanks.eu/) , pa klikneš na MY TICKETS (https://support.worldoftanks.eu/Tickets/ViewList) , pa onda se prijaviš, i na sledećoj strani ćeš imati sa desne strane NEW TICKET , gde klikneš i obrazložiš problem. :)
A jel zna neko kako se zatvara WoT nalog? Cisto da se zna ako je neko radio vec il zna?
https://support.worldoftanks.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/108/22/how-do-i-delete-my-account
Previše cimanja, ako nisi ništa plaćao ne možeš ni da dokažeš da je u pitanju tvoj account.
Evo jedna sa stock IS-2
http://www.dodaj.rs/t/2o/5F/4VIZ0ufc/shot014.jpg (http://www.dodaj.rs/?2o/5F/4VIZ0ufc/shot014.jpg)
https://support.worldoftanks.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/108/22/how-do-i-delete-my-account
Previše cimanja, ako nisi ništa plaćao ne možeš ni da dokažeš da je u pitanju tvoj account.
Ja sam recimo, placao malo premium, kupio tenk, T26E4, da li ce novac da mmi se vrati ako zatvorim account ili ?
Aha, poslaće ti i 200 eura džeparca, onako da ti se nađe... :D
Aha, poslaće ti i 200 eura džeparca, onako da ti se nađe... :D
hahahahahhahaha :tapsh::tapsh::tapsh: :rofl::rofl:
A ja mislio sad da brisem i da batalim ovo ... kad ono sipak ..
A ja mislio sad da brisem i da batalim ovo ... kad ono sipak ..
De si ti vido da se narkomanu vraćaju pare kad odluči da prestane da se drogira?
Eeeeeee kad bi meni vratili sve sto sam potrosio na pretplate,razne premijume,coine i stasvene u zadnjih 10 godina,odma bi se zenio :)
darkowozzd
26.5.2013, 22:19
koliko je dobar stock is-3 ? iz koliko pogodaka od prilike moze da dobije nabudzeni kv1s...
MaxMadneSS
26.5.2013, 22:34
koliko je dobar stock is-3 ? iz koliko pogodaka od prilike moze da dobije nabudzeni kv1s...
Iz jednog ... ako pogodis ammo rack :p
Zavisi kolko jaku rakiju pored sebe imaš da se smiruješ.
Zavisi kolko jaku rakiju pored sebe imaš da se smiruješ.
Ma osim toga sto skuplja milenijum, kv1s mozes lako da ownujes posto je on bukvalno papir,probijes ga odnapre lagano,znaci dva pogotka ali kad ti dodje t8+ mozes da deljes glavom u radijaator ili da koristis gold ammo...
darkowozzd
26.5.2013, 23:08
Iz jednog ... ako pogodis ammo rack :p
very funny :tapsh: i jos jedno pitanje... koji tenk iz 6 tiera je nabolji...
Kv1s je prejak zbog topa koji pravi najvise dmg i sve probija,mada meni lezi dosta i vk36001h(ima 850hp,top od 220dmg i ide 40km/h)...Da sad krecem igrao bi m6 posto posle njega dolazi t29 koji je najjaci t7 tenk..
Dve dobre partije,jednu dobijes a drugu izgubis takav je zivot nas tenkista.46461
MaxMadneSS
27.5.2013, 4:16
Kvalitetna partija sa Tigerom 2, verovatno najbolja sa moje strane :)
Kv1s je prejak zbog topa koji pravi najvise dmg i sve probija,mada meni lezi dosta i vk36001h(ima 850hp,top od 220dmg i ide 40km/h)...Da sad krecem igrao bi m6 posto posle njega dolazi t29 koji je najjaci t7 tenk..
Nije los ni 3001 zadovoljan sam sa njim jos da moze malo vise da spusti cev bio bi savrsen ali dobro, jedini nacin koj sam nasao da igram sa njim je da idem sa heavy i tako dodajem damage i koristim ga kao stit jer tenk je nesposoban za flankovanje (postoje narvano situacije kad moze ali retko)
Uskoro planiram da nabavim T34-85 jel imao neko iskustva sa njim ?
De si ti vido da se narkomanu vraćaju pare kad odluči da prestane da se drogira?
i to sto kazes ....
Nije los ni 3001 zadovoljan sam sa njim jos da moze malo vise da spusti cev bio bi savrsen ali dobro, jedini nacin koj sam nasao da igram sa njim je da idem sa heavy i tako dodajem damage i koristim ga kao stit jer tenk je nesposoban za flankovanje (postoje narvano situacije kad moze ali retko)
Uskoro planiram da nabavim T34-85 jel imao neko iskustva sa njim ?
T-34-85 je zabavam i mnogo drugaciji od nemackih t6 srednjih tenkova.ima mnogo dobar top za svoj tir 85mm 144pen a nekad zna i da predje 200 dmg, a i mozes da flankujes teskase, jedina mana mu je slab oklop.
T-34-85 je zabavam i mnogo drugaciji od nemackih t6 srednjih tenkova.ima mnogo dobar top za svoj tir 85mm 144pen a nekad zna i da predje 200 dmg, a i mozes da flankujes teskase, jedina mana mu je slab oklop.
a dobro ne moze jare i pare, bas uzivam u tim tenkovima bilo je bolno dok nisam unapredio vk verovatno ce da bude i sa t-34-85 ali vredi.
Type 58 je mnogo zabavniji od 34-85 jer je dosta mobilniji i stoga bolji za flenkovanje, oklop je isti, jedino ruski tenk ima bolju penetraciju, mada je RoF na strani kineza.
_Maximus_
27.5.2013, 13:44
Budite ljubazni i napisite mi sta da stavljam od skilova na AMX12t, tu posadu bi gurao do Bat-a. PRvi skil+2 skil+3 ako nije problem.
Hvala
PlazmaKeksWoT
27.5.2013, 21:51
Budite ljubazni i napisite mi sta da stavljam od skilova na AMX12t, tu posadu bi gurao do Bat-a. PRvi skil+2 skil+3 ako nije problem.
Hvala
Aktivni i pasivni scout. Problem je sto ti nista od ovoga nece sluziti na betmenu...
http://wiki.worldoftanks.ru/Bat_Chatillon_25_t
Prelistaj starnu na dole imas razlicite varijante perkova za razlicite uloge, jbg na ruskom je ali snacices se...
Type 58 je mnogo zabavniji od 34-85 jer je dosta mobilniji i stoga bolji za flenkovanje, oklop je isti, jedino ruski tenk ima bolju penetraciju, mada je RoF na strani kineza.
Da ali koliko sam ukapirao kineski mediumi mogu samo -5% da spuste top sto
bas i nije pogodno za flankovanje.
Jedna zanimljiva partija sa britancem :D
Da ali koliko sam ukapirao kineski mediumi mogu samo -5% da spuste top sto
bas i nije pogodno za flankovanje.
Kakve veze ima spustanje topa sa flankovanjem?
MaxMadneSS
28.5.2013, 15:01
Pa kako nema, nabiju se dva tenka jedan u drugog i recimo ne mozes da mu pucas u kupolu jer je jaka,
a ne mozes ni da spustis nisan da pucas u tenk jer je nizak odnosno nemas gun depression.
Ima jos 9 razloga kojih sam se setio all ovaj je najbitniji :)
Aham,sad razumem,nema veze onda jer ja drugacije gledam na flankovanje :) To sto si ti opisao meni licno nije flank :P
Samo sto su svi ti mediumi vec najnizi u igri. (:
Pa kako nema, nabiju se dva tenka jedan u drugog i recimo ne mozes da mu pucas u kupolu jer je jaka,
a ne mozes ni da spustis nisan da pucas u tenk jer je nizak odnosno nemas gun depression.
Ima jos 9 razloga kojih sam se setio all ovaj je najbitniji :)
To opet nema veze sa flenkovanjem. Mada i kada se nabiješ u nekoga, recimo heavy tenk, u 80% slučajeva ga nećeš gađati dole, nego u hatch gde je dalako najslabiji a i iz blizine ćeš teško da ga promašiš. Dakle, bitniji ti je + nego -.
ernie2015
28.5.2013, 16:39
Evo jedna od onih kad ti stvarno dodje da zaplaces sto si izgubio.
http://img593.imageshack.us/img593/3431/shot005em.jpg
MaxMadneSS
28.5.2013, 20:16
Aham,sad razumem,nema veze onda jer ja drugacije gledam na flankovanje :) To sto si ti opisao meni licno nije flank :P
Flankovanje je kad pucas na tenkove sa strane sa koje te ne ocekuju,
ako se ukaze prilika (80% slucajeva) uleces odma u dogfight i vozis se oko
tenka dok da gadjas sa strane i pozadi, dakle flank je uvod u dogfight.
To opet nema veze sa flenkovanjem. Mada i kada se nabiješ u nekoga, recimo heavy tenk, u 80% slučajeva ga nećeš gađati dole, nego u hatch gde je dalako najslabiji a i iz blizine ćeš teško da ga promašiš. Dakle, bitniji ti je + nego -.
Heavy tenk; uvek kruzis oko njega dakle tesko je pogoditi hatch u hodu
a i nema svrhe jer ces samo ubiti komandanta, ovako kad gadjas sa strane
pucas u motor, ammo rack, gusenice ili nesto u tom fazonu.
Čitaj napisano sa razumevanjem. Napisao sam kad se nabiješ u nekoga, a ne kada kružiš oko nekoga.
I ne, nećeš ubiti samo komandanta.
Flankovanje je kad pucas na tenkove sa strane sa koje te ne ocekuju,
ako se ukaze prilika (80% slucajeva) uleces odma u dogfight i vozis se oko
tenka dok da gadjas sa strane i pozadi, dakle flank je uvod u dogfight.
Uuuuu,hvala! :a_whistli
PlazmaKeksWoT
29.5.2013, 11:05
Promena preciznosti topova u 8.6:
8.5............................................... .....8.6
_Maximus_
29.5.2013, 13:03
Bilo je i vreme. Nekad imam osecaj da je i pracka preciznija od odredjenih topova. :dedica:
Ima mnogo veze jer moras da predjes preko celog brda da bi ispalio metak i tako pokazes ceo tenk pa moras da vodis racuna o svakoj izbocini pa cak i kad pridjes imas muke tako da otezava posao mnogo i ide na zivce jer nadjes se na savrsenoj pozici da ih napunis olovom ali jbg ne moze i dok nadjes poziciju iz koje mozes da pucas vec je kasno.
Stiglo 500 zlatnika za cestitku sto sam poslao za 2.rodjendan:aplauz::aplauz::aplauz:
PlazmaKeksWoT
29.5.2013, 22:17
Stiglo 500 zlatnika za cestitku sto sam poslao za 2.rodjendan:aplauz::aplauz::aplauz:
Pa daj i mi da je vidimo...
Čestitam :aplauz:
8.6 (test) kreće danas na RU serveru...
Tih 500 golda (koje sam i ja dobio) mogu da uzmu nazad i da ih nabiju u **** zajedno sa brigom o korisnicima, koja je već tamo. Znate li kakve su ljudi čestitke slali, umetničke slike, gravure, haos, da bi dobili smešnih 500 golda koji njih, by the way, ne koštaju NIŠTA... pa ja nisam uradio ništa posebno ali me je koštalo 200 dinara da pošaljem a to je taman tih 500 golda. A najavili su stvarno cool nagrade za sve. 500 golda sigurno nije cool. LOL? Debili... Moj "gold", to je sigurno, više neće videti.
P.S. Jel to grmi napolju? (War Thunder)
Tih 500 golda (koje sam i ja dobio) mogu da uzmu nazad i da ih nabiju u **** zajedno sa brigom o korisnicima, koja je već tamo. Znate li kakve su ljudi čestitke slali, umetničke slike, gravure, haos, da bi dobili smešnih 500 golda koji njih, by the way, ne koštaju NIŠTA... pa ja nisam uradio ništa posebno ali me je koštalo 200 dinara da pošaljem a to je taman tih 500 golda. A najavili su stvarno cool nagrade za sve. 500 golda sigurno nije cool. LOL? Debili... Moj "gold", to je sigurno, više neće videti.
Definitivno se sprema oluja
Svima koji su poslali čestitke udelili su 500 golda. Najbolje čestitke su dobile Type 59, Type 62 ili Locust-a.
Niko te nije terao da praviš i šalješ čestitku, tako da nemaš pravo ni da se buniš. Bio si alav na nagradu, uhvatili su te na marketinšku foru, jbg budi pametniji idući put. :)
Sta si ti slao?ja sam poslao cestitku za 50din.
mentolbrebombona
30.5.2013, 15:26
Jel ima neko da je igrao i Britance i Ruse, liniju gde su na petici Churchill i KV1, koja je bolja po vasem misljenju? Ja sam već krenuo sa Rusima da se zanimam, ali nebitno, probaću kasnije i nešto drugo...
Inače, problem koji sam imao sa maskirnom mrežom na Ruskoj liniji se rešio sam od sebe, prosto je proradilo, nakon što sam promenio server pa se vratio, tako nekako.
Jel ima neko da je igrao i Britance i Ruse, liniju gde su na petici Churchill i KV1, koja je bolja po vasem misljenju? Ja sam već krenuo sa Rusima da se zanimam, ali nebitno, probaću kasnije i nešto drugo...
Inače, problem koji sam imao sa maskirnom mrežom na Ruskoj liniji se rešio sam od sebe, prosto je proradilo, nakon što sam promenio server pa se vratio, tako nekako.
Rusi, naravno, uvek :)
PlazmaKeksWoT
30.5.2013, 18:42
KV-1 - jer je: bolji tenk u svakom pogledu; otvara vise drugih tenkova koji sami po sebi odlicni; bezbolan gring kojom god stranom da krenes.
Ako je suditi po WoWp, War Thunder ce obrisati pod sa WoT-om...
miloszmaj
30.5.2013, 22:17
Ako je suditi po WoWp, War Thunder ce obrisati pod sa WoT-om...[/QUOTE]
Treba imati onaj dzojstik za avione da bi se to normalno igralo.
Zapravo ne treba, ako si igrao onda znas da imas da podesavas kako hoces da igras (war thunder). Imas da biras sa misem i tastaturom, samo xbox controller-om, palicom za upravljanje (za letenje itd).
PlazmaKeksWoT
30.5.2013, 23:08
Silno gresis. Igram sa misem i tastaturom bez problema. Pa kad sam mogao u Battlefield-u (1,2,3) da letim samo sa tastaturom ovde je pa lakse da lakse ne moze biti.
Ukljucio sam partiju jednu sa kv-1s. Uzmem lepo da cistim monitore, posto praljivo opasno bese, pocela partija i ja ih cistim dalje, kad ono booom, gadja mene at8... ja ga pogledam, on se skloni, uzmem gadjam ja njega, pa on mene ponovo, nista sta cu sad, nista mi drugo ne preostaje osim da ga ubijem :kreza: , sto i uradim. I onda onaj rage "report" "noob" "gg" ali tokom partije:
Victory!
Battle: Airfield Friday, May 31, 2013 8:48:51 AM
Vehicle: KV-1S
Experience received: 1,866 (fine for causing damage to allies: 416; x2 for the first victory each day)
Credits received: 6,832 (fine for causing damage to allies: 24,000; compensation for damage caused by allies: 1,550)
Battle Achievements: Top Gun
:alealeee::alealeee::alealeee::alealeee:
P.S. ima da cistim moje monitore kad ja 'ocu i niko nece da mi smeta u tome! :Freddy:
8 kontakta 6 ubijenih plus 1 iz naseg tima :cool:
Rekli su da će jedan premium nalog važiti za sve tri igre. To je OK potez, samo da ne poskupe premium :kreza:
Sada su nemački teškaši na popustu, Tigar II, E-75 i E-100 na 30% popusta (i 30% veća zarada) u naredne 2 nedelje.
Video sa svim promenama koje dolaze u 8.6 patchu
QYmEp8ouP7s
Odoše i derp topovi sa gold municijom u tri lepe :)
Dobro su se setili: povećana zarada i XP kod TD-ova za 30%, a kod artiljerije za 50%.
E sad bas razmisljam da uzmem E100. Trenutno imam 5 150 000 kredita, mislim da bi mi se isplatilo. Nego da li ce biti takav popust i za recimo ruske TD 10tog tira?
Rekli su da će jedan premium nalog važiti za sve tri igre. To je OK potez, samo da ne poskupe premium :kreza:
Sada su nemački teškaši na popustu, Tigar II, E-75 i E-100 na 30% popusta (i 30% veća zarada) u naredne 2 nedelje.
Video sa svim promenama koje dolaze u 8.6 patchu
QYmEp8ouP7s
Odoše i derp topovi sa gold municijom u tri lepe :)
Dobro su se setili: povećana zarada i XP kod TD-ova za 30%, a kod artiljerije za 50%.
gde odose derp topovi??:mad::eek::n-cc2:
Derp topovi su ostali isti, ali smanjiće penetraciju HEAT (zlatne) municije za njih. Realno, stvarno je bilo preterano da me Jumbo Sherman odvali za 400 HP-a kad vozim t8 heavy tenk.
PlazmaKeksWoT
31.5.2013, 18:40
:kreza:
znaci nerfuj sve buffuj hevy tankove sad mogu samo da ih gledam.
Eto sad, prvo kukaju kako je arty OP, kad povećaju reload onda kukaju zato što je nerfovana. :facepalm
@Aelos
Pa nemoj da ih gledaš, nauči da igraš sa medium tenkom.
znaci nerfuj sve buffuj hevy tankove sad mogu samo da ih gledam.
Nisam ja loše prošo onda...
EDIT:
http://www.dodaj.rs/t/m/vU/TUvk77L/shot014.jpg (http://www.dodaj.rs/?m/vU/TUvk77L/shot014.jpg)
I replay:
http://www.2shared.com/file/e7Wt2N08/20130531_2304_ussr-IS-3_14_sie.html
Ma IS-3 je glavna zverka medju osmicama, jedino je problem sto ljudi pokusavaju da snajpuju s njim, mesto da se igra sto agresivnije.
Jedino sto me tesi za arty je sto ce sada primati resurse za komletnu stetu koju napravi, a ne samo 50%... Inace, najgluplje resenje koje su mogli da smisle.
Pa nije samo to u pitanju. I kod TD-ova, a posebno kod artiljerije je bio problem što nemaš one indirektne štete gotovo uopšte (sa izuzetkom nešto brzih TD-ova koji mogu da idu na prvu liniju). A to vuče baš dosta i XP-a i kredita.
Da, i TD-i dobijaju od 8.6 100% (ranije su 70%). Samo sto je kod njih to bilo manje izrazeno nego kod arty. Sa arty si bas morao da pobijes pola protivnickog tima za dobar rezultat, pogotovo sa ovim veceg tier-a.
Konacno Purchased: 'E-100' successfully purchased. You have spent credits: 4,270,000.
Mislim da je za ovaj kes dobra kupovina :D
Kazu da je E-100 na 8.6 testu konacno dosao do faze dobrog tenka, sad se zlatom malo teze busi.
Trenutno imam skor 8 poraza i 1 pobeda. :cool:
Ma to ne znaci nista u randomu, a 8.6 jos nije aktuelan. Probaj Sedmicu u randomu. (:
mentolbrebombona
1.6.2013, 17:26
Jel ok kod KV-1 prvo uzeti 122mm top, pa kupolu, onda gusenice, motor i radio? Šta bi mu trebalo kupiti kao dodatak za srebro, neki predlog?
PlazmaKeksWoT
1.6.2013, 18:21
Jel ok kod KV-1 prvo uzeti 122mm top, pa kupolu, onda gusenice, motor i radio? Šta bi mu trebalo kupiti kao dodatak za srebro, neki predlog?
122 je ok za početak samo ubaci bar nekoliko zlatnika za ne daj Bože. Posle naravno F-30 top prvom prilikom. Oprema: rammer, ventilacija i EGLD. (ako imaš nameru da zadržiš tenk za farm kredita)
http://wiki.worldoftanks.com/KV-1
Ja samo da vam kazem da se ne primate tolko na ruse,jeste kv-1 najjaci t5,posle njega ide kv1-s koji je takodje medju najjacima t6 ali kasniji tieri su po meni nevidjeno losiji od ostalih....
Cela ta IS-7 linija ima sve dobre tenkove, od KV-1 do IS-7. T7 teskasi su svi izjednaceni, IS-3 je definitivno najbolji T8 teskas, IS-8 je takodje odlican tenk, a IS-7 je IS-7. (:
Cela ta IS-7 linija ima sve dobre tenkove, od KV-1 do IS-7. T7 teskasi su svi izjednaceni, IS-3 je definitivno najbolji T8 teskas, IS-8 je takodje odlican tenk, a IS-7 je IS-7. (:
Potvrdjujem!!!
darkowozzd
1.6.2013, 20:38
meni isto treba pomoc za kv-1... imam 9000 xp na njemu...sve sem radia izuceno...i samo 190000 kredita... stojim na toj cifri vec od kako sam kupio zadnji top...sto ide posle druge kupole...u proseku na 5 bitaka imam 2 pobede... i blejim na nuli sto se kredita tice...ni manje ni vise... sta da radim da dobijam malo vise srebra :D da manje trosim municiju ili tako nesto...da kupim drugi tenk za farmanje srebra?? :confused:
Eto i ja odlucih da probam kao izgledaju ovi test serveri.
Zakljucak je samo jedan. Nikad vise necu kukati na poljake i slicne. Ovi rusi su potpuno retardirani.
Evo moja najbolja partija iz prvih 500 pokusaja :)
http://www.dodaj.rs/f/G/Zz/4seqdQXm/shot001.jpg
MaxMadneSS
2.6.2013, 10:29
Ja samo da vam kazem da se ne primate tolko na ruse,jeste kv-1 najjaci t5,posle njega ide kv1-s koji je takodje medju najjacima t6 ali kasniji tieri su po meni nevidjeno losiji od ostalih....
i IS je po meni najjaca sedmica, kupio sam i IS-3 i nisam zadovoljan,
IS-8 sam igrao kod ortaka i nije los ...
Tiger2 i E-75 tuku ruske tenkove u tom tieru kao nista, jedino se IS i IS-7 isticu.
PlazmaKeksWoT
2.6.2013, 10:54
Hehe, citam komentare o tenkovima i nekako odmah cujem SerB-a u glavi: IS-3 vam nije dobar, pa nemojte igrati sa IS-3. E-75 vam nije dobar, pa nemojte igrati na E-75.
IS3 je i po meni najjaci tir8, E-75 dobar tir9, dok je E-100 s onim prvim topom ocaj,pali se non stop, motor ode takodje... nadam se da ce se popraviti situacija sa onim derpom.
darkowozzd
2.6.2013, 11:41
nije u redu... nece ti dati da montiras dok ne nabavis gusenice... kao zbog tezine
i IS je po meni najjaca sedmica, kupio sam i IS-3 i nisam zadovoljan,
IS-8 sam igrao kod ortaka i nije los ...
Tiger2 i E-75 tuku ruske tenkove u tom tieru kao nista, jedino se IS i IS-7 isticu.
Jeres :boodala:
**** teee ova igra stvarno je zlo! Sta ocekivati u Tir10 partiji kad na obe strane imaju po 3 E-100 i naravno na suparnickoj strani 3x BatChat i 4 arty 8 tira? Silovanje je slaba rec.
Sta koji moj stalno neki pecevi ku*cevi kad 3 godine ne mogu ni MM da naprave da valja?? :n-cc2::n-cc2:
PlazmaKeksWoT
2.6.2013, 13:01
**** teee ova igra stvarno je zlo! Sta ocekivati u Tir10 partiji kad na obe strane imaju po 3 E-100 i naravno na suparnickoj strani 3x BatChat i 4 arty 8 tira? Silovanje je slaba rec.
Sta koji moj stalno neki pecevi ku*cevi kad 3 godine ne mogu ni MM da naprave da valja?? :n-cc2::n-cc2:
Idem da uplatim loto...
10 tenkova, 10 partija, 10 pobeda, 10 odlicnih partija, 10 odlicnih timova. Posle 2+ godine igranja i to da dozivim. Prvi put da izadjem posle skidanja zvezdica sa 100% win rate. Verujem da ce karma da me kaznjava sledecih 6 meseci ali doziveo sam da me MM voli...
darkowozzd
2.6.2013, 13:46
evo jedna sa kv-1 i topom od 122mm...3 ili 4 sam ubio sa jednim hicem...i na kraju me sredio protivnicki kv-1 http://www.dodaj.rs/f/3s/1y/4PPJ3kNd/worldoftanks-2013-06-02-.png
MaxMadneSS
2.6.2013, 13:57
Pa ne moze da valja kad mm uzima u obzir tezinu tenka i na taj nacin balansira partiju uz odredjene izuzetke.
Nikako mi nije jasno kako tezina tenkova moze pravilno da balansira partiju,
i pri tome nije bitno da li je tenk full ili je stock ... well done.
Mozda bi to bilo dobro da igramo neki arena team crash gde se ramujemo do unistenja ...
Kad se kaže "težina" tenka u MM-u, ne misli se na stvarnu težinu u tonama. Svaki tier ima svoju default "težinu". HT se na to dodaje 20%, artiljeriji 25%. Za mediume 9 i 10 tiera se takođe dodaje 20%, kao i za TD-ove 8, 9 i 10 tiera (drugim rečima sva vozila 9 i 10 tiera imaju istu težinu i tretiraju se isto pri MM-u).
kada kupite novi tenk u prvih 15-tak partija imaćete 2/3 pobeda, jer će vas mm češće stavljati na vrh liste, sa dobrim saigračima, kada prođe "medeni mesec" sa vašim novim tenkom sledi 30-tak partija sa takvim timovima da će prosečni igrač ostvariti 6-7 pobeda, dovoljno da se spusti ispod 40% pobeda, logično pošto vozi stock tenk (tier 7 pa naviše) a 40-50 bitaka (bez premium-a) nije dovoljno da dođe do najboljeg topa i motora
- nakon toga se mm normalizuje (u smislu kvaliteta saigrača) i sledi dug put ka 50% pobeda, s time što čim igrač veže 3-4 odlične paritje mm ga u narednih 4-5 partija stavlja sa lošijim timovima
- sada je još ok mm, pa imate situaciju da ste na vrhu liste u 1/4 partija u 1/2 ste u +/-1 tier borbama, negde na sredini liste, u 1/4 partija ste na dnu liste sa +2 tier tenkovima
Pozzzz nov sam u WoT-u i koje tenkove bi mi vi preporucili da istrazujem..? Mislim dal da istrazujem USSR,svabe,kineze,amere itd...
Skill igrača nema veze sa MM-om, to je najobičnija teorija zavere. Kako onda objašnjavaš što na nekim vozilima imam blizu 57-58% pobeda, a ne igram u platoonu niti su u pitanju CW vozila. Sve zavisi od doba dana i sedmice kada igraš. Radnim danima u periodu od 16-22h u tier8 partiji ako bude po jedan igrač sa WN preko 1200 to je super. Kada prođe ponoć, broj dobrih igrača se drastično povećava, ali i šansa da kao tier8 redovno upadaš u partije sa 4-5 tier10 tenkova.
Ako vas baš zanima kako radi MM do u tančine, Plazma je ranije postavio WG-ov patent za MM pa se razbijte od čitanja.
- to su i rekli ovi iz wg da će po kupovini novog tenka igrači imati nešto blaži mm
- mogu da potvrdim da to stoji na osnovu iskustva sa svim tenkovima koje sam pazario ove godine, pogledaj malo zvanični forum videćeš da nisam jedini ovo primetio, vodio sam i statistiku :D
npr t32 u prvih 16 bitaka bio sam na vrhu liste 8 puta i ostvario 10 pobeda, od 17 do 55 partije top tier (ali nikada sam :() sam bio 15 puta sa skorom posle tih 55 partija 20 pobeda, 34 poraza i 1 remi
- % pobeda na tenkovima koje ste izgrindali ili su toliko užasni da ih igrate samo da skinete zvezdicu raste jer igrate samo do 1 pobeda dana, tako ćete imati na kraju meseca 30 pobeda iz 45-50 partija, ako ste prosečan igrač, pa nije to viša matematika, takođe max nabudženi tenkovi ostvaruju bolje rezultate od stock ili polu-stock vozila (prave više štete, mogu da izdrže više pogodaka) pa više doprinosite timu i time povećavate šanse za pobedu
MaxMadneSS
2.6.2013, 16:38
Kad se kaže "težina" tenka u MM-u, ne misli se na stvarnu težinu u tonama. Svaki tier ima svoju default "težinu". HT se na to dodaje 20%, artiljeriji 25%. Za mediume 9 i 10 tiera se takođe dodaje 20%, kao i za TD-ove 8, 9 i 10 tiera (drugim rečima sva vozila 9 i 10 tiera imaju istu težinu i tretiraju se isto pri MM-u).
Ok, ali tezina u bilo kom smislu ne moze da bude relevantna za kvalitetan mm.
Svaki tenk je svoja prica pa cak i da pricamo o HT.
Glupo je da na otvorenoj mapi u jednom timu bude 6 IS tenkova, a u drugom timu 6 Tiger tenkova,
glupo je da u jednom timu svi igraci budu crveni sa 45% wr, a u drugom zeleni sa 52% wr.
To su sve stvari koje se desavaju i omogucava trenutni mm sa cuvenom "tezinom" tenkova kao glavnom karakteristikom istih.
Nesto tu opasno ne stima :icon_scra
PlazmaKeksWoT
2.6.2013, 18:48
Pozzzz nov sam u WoT-u i koje tenkove bi mi vi preporucili da istrazujem..? Mislim dal da istrazujem USSR,svabe,kineze,amere itd...
Probaj sve...
Nekome leže teški tenkovi, nekome medium, neko više voli da šamara artiljerijom preko cele mape, neko voli da sedi u žbunju i čeka na svoj plen. Univerzalnih tenkova nema isto kao što nema igrača kojima leži svaki tenk. (hehe, uvek se setim Full Metal Jacket-a: Tonight, you pukes will sleep with your rifles. You will give your rifle a girl's name because this is the only pussy you people are going to get. Your days of finger-banging ol' Mary-Jane Rottencrotch through her pretty pink panties are over! You're married to this piece. This weapon of iron and wood. And you will be faithful. Port, hut!)
Pitanje za ljude koji su probali public test 8.6-ice. Kakve su cene artiljerije sad kad su ih raširili do t10? Standarno kao za druge tipove vozila: t9 ~3.5M, t10 ~6.1M ili?
miša topola
2.6.2013, 21:49
Pitanje za ljude koji su probali public test 8.6-ice. Kakve su cene artiljerije sad kad su ih raširili do t10? Standarno kao za druge tipove vozila: t9 ~3.5M, t10 ~6.1M ili?
Da. (Evo forume, sada ima više od 5 karaktera)
Ova partija je bila super,jes da smo izgubili.Opkolilo me pet tenkova i svi sibaju po meni a ono se sve odbija od tenka.Pogodili su me 128 puta dok me nisu sredili.46524
A ovo je jedna od najboljih sa ovim tenkom.46522
Ovaj tenk je cudo malo je spor al idem samo napred i pucam sve zivo odbija od sebe evo jos dve partije nisu lose46525
46526
Koj top koristis za AT2?
OF 6-pdr AT Gun Mk
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.