Prikaži potpunu verziju : World of Tanks
Evo ga T-54 sa topom od T-44 kao Top tier tenk.... Oklop koji poseduje je odradio posao :D
Evo da se malo i ja pohvalim, nisam odavno:
http://i42.tinypic.com/zxqk1y.jpg
http://i40.tinypic.com/288w51z.jpg
http://i43.tinypic.com/dx0934.jpg
Prosto mi neverovatno da ista cev sa S-51 nije mogla da skine vise od 300-400 hp kada pogodi neki tenk od napred a kad pogodi sa strane e tek onda je pravila punu stetu i to samo nekim tenkovima sam mogo da skinem sav hp tipa ferdinand i tigar 1 a sve ostale tenkove kada bih pogodio sa strane pravio bih stetu od 500-800 hp i to je bilo max sto sam iz S-51 izvlacio a sada na SU-14-2 kakogod da ga pogodis bilo od napred ili sa strane pravis pogolemu stetu.
Moze link za skidanje 8.10 :)
Onaj sto je postavljen nije dobar. Tacnije nista ne skida ...
Kristian_KG
22.12.2013, 1:38
Imam T-44 i odlican mi je. Ne znam da li je najbolji, ali ja sam trecu partiju sa njim, a po statiscici/efikasnosti sam realno "nub", "uradio" :D 3500 dmg, 4500 primljenog dmg i 1500 asistencije timu dmg, sa 4 "medalje".
Inace to sam uradio sa osnovnim motorom, modifikovanim gusenicama i osnovnim 100mm topom.
Od opreme sam imao ramer, vent, i gld(umesto vertikalnog kojeg sam kasnije montirao)
virtuoz pavle
22.12.2013, 10:26
imao sam T-44, vrlo je brz, agilan itd. T69 sam sad izgooglao :D
http://wiki.worldoftanks.com/T69 vs http://wiki.worldoftanks.com/T-44
uglavnom, posle 33 sekunde (4*2+25 reload) oba tenka imaju isti dmg ostvaren, i onda ga T69 unisti lagano jer ima jos 4 granate koje ispali za 8 sekundi, dok T-44 takes 8.6 sekundi da ispali granatu iz 100mm LB-1 - ali ovo je slucaj da tenkovi stoje jedan naspram drugog.
Ja predlazem da se napravi simulacija na mapi Malinovka :D i to close combat, pa da se vidi ko brze okrece kupolu, ko ima bolji power/weight ratio, better traverse speed itd.
Oba tenka naravno naravno do kraja unapredjena. Bas me zanima kako ce to da izgleda :D
naravno, ko god bio "pobednik", to nista ne dokazuje, jer su real in-game battles situacijske, i vrlo retko stvarno 1 na 1.
uglavnom, posle 33 sekunde (4*2+25 reload) oba tenka imaju isti dmg
I opet... Imaš 4 granate u šaržeru. Opališ prvu, čekaš 2 sekunde... opališ drugu, čekaš 2 sekunde... opališ treću, čekaš 2 sekunde... opališ četvrtu, kreće reload od 25 sekundi. Za koliko vremena ispucaš šaržer? za 2 +2 + 2 = 6 sekundi.
Haaah... trekuješ, zapališ i gotovo :D nije lik bio AFK samo se iznenadio kad sam izleteo iza njega :D
http://www.dodaj.rs/t/D/A2/vpIEQZt/worldoftanks-2013-12-22-.jpg (http://www.dodaj.rs/?D/A2/vpIEQZt/worldoftanks-2013-12-22-.jpg) http://www.dodaj.rs/t/q/Gf/11PmaUlh/worldoftanks-2013-12-22-.jpg (http://www.dodaj.rs/?q/Gf/11PmaUlh/worldoftanks-2013-12-22-.jpg)
Dragan.P
22.12.2013, 12:39
Ne bih mu u kozi kada si ga sa 59-16 tier 6 ubio tier x, mogu samo da mislim sta je coveku prolazilo kroz glavu kada je video svoj mocni td kako gori i na kraju od njega ne ostane nista.
Nego ovaj bonus za ceo dan x2 je mnogo dobar, juce sam na onom novom nemackom td pz slf v uspeo da istrazim zadnju cev... pravo je mucenje bilo igrati sa onom prvom cevkom sada je vec mnogo lakse, onda sam na ferdinandu uspeo da skupim isto za zadnju cev, onda sam arty SU-14-2 skupio za gusenice i motor, a za danas je u planu da zavrsim sa T-34-1 jer mi tu treba jos nekih 20k do kraja pa onda da zavrsim AMX M4 45 i za njega mi treba jos nekih 20k da ga zavrsim i ono najbitnije da na AMX AC 48 skupim za zadnju cev a tu mi treba svih 63.200 exp-a. To je ono sto mi je bitno, mada ima tu jos dosta za grind ali ovo sam eto stavio kao prioritet.
PlazmaKeksWoT
22.12.2013, 13:55
Moze link za skidanje 8.10 :)
Onaj sto je postavljen nije dobar. Tacnije nista ne skida ...
http://worldof-tanks.com/eu-us-0-8-10-client-download/
Ja danas moram cev za T-54. Video sam da svi preporucuju onu sto vodi do OBJ al nekako mi deluje trulo jer slabo probija.... E75 donju plocu ne moze da probije a ova druga vec sa 219 pen je tu.... Isto probija kao T54E1. Sad duze nisani i malo duze puni... Tako da cu se izgleda opredeliti za nju. Meni je uvek vaznija probojnost od ostalih faktora :)
Milos942
22.12.2013, 14:30
Ja danas moram cev za T-54. Video sam da svi preporucuju onu sto vodi do OBJ al nekako mi deluje trulo jer slabo probija.... E75 donju plocu ne moze da probije a ova druga vec sa 219 pen je tu.... Isto probija kao T54E1. Sad duze nisani i malo duze puni... Tako da cu se izgleda opredeliti za nju. Meni je uvek vaznija probojnost od ostalih faktora :)
E sad ja igram t54 trenutno i imam preko 300 partija sa njim i mogu ti samo reci da su ti obe cev *****e,pogotovo ako naletis na npr. bas taj e75 frontalno,tih +18mm penetracije ti realno nista ne znaci,ionako ces morati zubku(tako se nekako zove heat na tom topu) da ubacis.Ja sam razmisljao ovako za tier 7 i 8 ti je dovoljno i 200mm a za devetke ti svakako nema spasa bez heat tako da opusteno uzmi top koji je dosta precizniji i brze puni jer tih +18mm penetracije ti nece znaci,jedino ako si bas stekara pa ne pucas uopste gold ammo onda mozda ti i bude znacilo
U pa kako to T54E1 sa 210 pen probija ladno E75 u otvor na kupolii donju plocu 1 od 2 udarca.... IS3 i Tigar II Sa 225 pen probijaju donju plocu E75 bez problema... Tigar I probija otvor na kupoli sa 203 pen.... Valjda 219 pen probija lagono......
Ja ni na T54E1 nisam koristio golde.... osim za reset sarzera... Videcu veceras, meni top obecava :)
Ako su u predhodnom patch-u nerfovali donju plocu na E-75 (nisam dugo igrao), mozda T54E1 i moze da je probije. Ako nisu, nema teorije, a ne moze ni jedan od T-54 topova (onaj sa 219mm pen ce probiti jednom u 10-20 suta... mozda). Pa ja sa E-75 cesto dingam drugi E-75 u donju plocu ako se ovaj malo iskosi.
Ma Vitko i sa T69 bez zlata spreda probija sve heavy tenkove, tako da nemojte da se čudite za T54E1 :kreza:
Koji top da uzmem za KV 1?
PlazmaKeksWoT
22.12.2013, 16:47
Koji top da uzmem za KV 1?
85 mm F-30
Onda sam ja pobrkao.... u junu sam igrao t54e1... Mozda probija samo kupolu a donju plocu ne.... Ne secam se tacno.
Onda mozda bolje da uzmem tu drugu cev.... ali onda moram pazariti OBJ a ne T62A.
Ko ce igrati posle jos 58k xp za istrazivanje cevi....
Dragan.P
22.12.2013, 17:44
Onda sam ja pobrkao.... u junu sam igrao t54e1... Mozda probija samo kupolu a donju plocu ne.... Ne secam se tacno.
Onda mozda bolje da uzmem tu drugu cev.... ali onda moram pazariti OBJ a ne T62A.
Ko ce igrati posle jos 58k xp za istrazivanje cevi....
Pa tebe niko ne tera da istrazujes OBJ 140 nego istrazis tu bolju cev pa se presaltas na ovu prvu cev pa nju istrazis pa krenes na T-62A.
Ja sam tu na pola puta do T-54 i znam da cu tu drugu cev prvo da otvorim pa onda ovu prvu sto ima vecu probojnost ali se jos uvek premisljam koji tenk od ta dva da uzmem, par njih mi kaze da je T-62A bolji a opet drugi vicu da je OBj 140 bolji ali niko da navede konkretne razloge zato je jedan bolji a zasto je drugi losiji.
Imam oba (i T-62A i Obj.140), ova cev sto ide na Obj.140 je drasticno bolja i bez obzira na koji T10 se ide je moja apsolutna preporuka. S onom drugom cevi ne mozes nista da pogodis, dok s ovom mozes komotno i u pokretu da gadjas.
Sto se tice ko je bolji, po meni, T-62A za randome zbog bolje kupole s kojom mozes da proviris iza nekog brdasca i pucas bez da te probiju (Obj.140 ima slabe tacke na kupoli koje se lako gadjaju ako stojis). Obj. 140 je malo bolji za klanske jer je taman toliko brzi da moze da se koristi. Inace, oba tenka su odlicna i vrede slota u garazi.
Dragan.P
22.12.2013, 18:09
Posto ne igram klanske onda T-62A a ako budem raspolozen ko zna mozda budem i ovog drugog istrazio pa jednog dana kada budem imao viska kredita da ga kupim.
atlantis
22.12.2013, 19:07
Nisam dugo igrao, vidim da su ubacili nekakve misije, neke donose premium dan ili više, interesuje me ako završim misiju i dobijem nagradu da li se može ponalvjati kasnije ili bi bilo "You have already received reward" kao na treningu?
I zašto su vratili Komarin mapu?
Dragan.P
22.12.2013, 19:16
Nisam dugo igrao, vidim da su ubacili nekakve misije, neke donose premium dan ili više, interesuje me ako završim misiju i dobijem nagradu da li se može ponalvjati kasnije ili bi bilo "You have already received reward" kao na treningu?
I zašto su vratili Komarin mapu?
Pa za dan premiuma imas misiju gde treba da napravis 50k stete, onda imas misije da sa svim tier 6 tenkovima ili oni koj isu na listi da skupis sa njima 100k exp-a i dobijas po 3 dana premiuma i ako uspesno zavrsis misiju dobijas kao glavnu nagradu is6 premium tenk ali to ti je sizifov posao, uglavnom su misje za po jedan dan ili vise ali samo kada se server resetuje e onda mozes da je ponovo zavrsis.
Sto su tu mapu vratili a sto je nebi vratili? Sta joj fali?
Zavisi da li su dnevne ili mesečne misije. Recimo 1 dan premiuma za 125 pobeda je mesečna misija za decembar i može se odraditi samo jednom u toku meseca. Postoje i dnevne misije kao ova za 50k damage-a i ona se može odraditi svaki dan, nagrada je takođe dan premiuma.
Prerađen je Komarin, ima mnogo više kućica i na jednoj i na drugoj strani.
atlantis
22.12.2013, 19:25
Sto su tu mapu vratili a sto je nebi vratili? Sta joj fali?
Meni nije smetala, pitao sam jer sam se iznenadio, sećam se da su baš dizali prašinu oko nje.
@DeCoy odlično si objasnio, to su znači kao neki eventi.
Deluje mi ta misija gde treba napraviti 50k stete na dan prilično izvodljiva ili grešim?
Da, posebno ako imaš neku desetku, najbolje TD. Ja nakupim jedno 30k dok skinem zvezdice i posle 5-6 partija sa E-100.
Vladica19
22.12.2013, 21:05
Ljudi kad i protiv koga da koristim fugasne granate? Ako uopste i treba da se koriste :)
minist@r
22.12.2013, 22:04
Ja ih koristim kad sam nizi tier i treba da resetujem cap, na svakom tenku po 2-3.
Možeš i na ovoj novoj nemačkoj TD liniji od t5 pa naviše. Oklopa gotovo da i nemaju tako da skoro sigurno probijaš i praviš solidnu štetu + garant crkava neki modul/član posade.
minist@r
22.12.2013, 23:17
Tacno.Sad grindam SU-152 i uvek se obradujem kad mi naleti neki od novih Nemaca, onog pz sfl V uvek odvalim iz jedne.
A sto MRZIM OVU IGRU !!! Jbt kad igram sa 7 samo dolaze devetke... a kad igram sa 9 nema nigde te sedmice vec pola destke !!!
Glupi MM. Igra jeste kao besplatna ali te konstantno tera da kupujes gold municiju....
Nzm sto je uopste i igram :n-cc2::n-cc2::n-cc2::n-cc2::n-cc2:
BTW kupio cev za T-54 koja vodi do OBJ....
Kakva lopovija 1200 metak a na IS8 i ostlaim teskasima 1020.....
Katastrofa. Bolje igrao bez cevi jer sad mislim da nesto mogu al ono klinac :D Kako da i mogu nesto kad desetke pice i to kakve desetke Maus, E100, IS7, ameri T**3/4/5 nista bez tone oklopa mi nije protivnik :(:(:(
Vladica19
22.12.2013, 23:53
A sto MRZIM OVU IGRU !!! Jbt kad igram sa 7 samo dolaze devetke... a kad igram sa 9 nema nigde te sedmice vec pola destke !!!
Glupi MM. Igra jeste kao besplatna ali te konstantno tera da kupujes gold municiju....
Nzm sto je uopste i igram :n-cc2::n-cc2::n-cc2::n-cc2::n-cc2:
BTW kupio cev za T-54 koja vodi do OBJ....
Kakva lopovija 1200 metak a na IS8 i ostlaim teskasima 1020.....
Katastrofa. Bolje igrao bez cevi jer sad mislim da nesto mogu al ono klinac :D Kako da i mogu nesto kad desetke pice i to kakve desetke Maus, E100, IS7, ameri T**3/4/5 nista bez tone oklopa mi nije protivnik :(:(:(
To se slazem :D U 90% bitaka ja sam na dnu po levelu.
Well hello Mr. Bond, we meet again! :rofl:
http://www.dodaj.rs/t/2r/aJ/3GR0qi6S/worldoftanks-2013-12-22-.jpg (http://www.dodaj.rs/?2r/aJ/3GR0qi6S/worldoftanks-2013-12-22-.jpg)
Deluje mi ta misija gde treba napraviti 50k stete na dan prilično izvodljiva ili grešim?
Kako kada treba mi 35-40-45 partija, zavisi sa čim sve igram. Ali ovo ne igram svaki dan, samo vikendima kada su specijalni eventi za exp, kao danas x2 exp-a na sve partije + premium, vrlo lako se grinda (danas kupio VK 30.02 (D) i celog ga istražio + skupio 15k za sledeći tenk). Uglavnom dnevno odigram po 10-15 partija ako se razbesnim ponekad i 3-4...
Računaj min ~4h-5h igranja dnevno, ako imaš tier 9-10 onda će ti trebati ~2-3h.
Inače ovo je samo jedna vrsta tih repetativnih misija za dan premiuma (sve traju mesec dana). Ranije je bilo na 30 uništenih tenkova (mislim da ovo više nikada neće biti pošto iskusniji igrači uzmu tier 3-4 i onda naprave ove killove za sat igranja), pa nakon toga 50k expa (bez premiuma ima da igraš pola dana), pa je bilo mešano killovi i exp, pa zatim 10 pobeda u timskim borbama... Od januara će biti nešto novo za dan premiuma.
PlazmaKeksWoT
23.12.2013, 1:08
http://www.dodaj.rs/t/2r/aJ/3GR0qi6S/worldoftanks-2013-12-22-.jpg (http://www.dodaj.rs/?2r/aJ/3GR0qi6S/worldoftanks-2013-12-22-.jpg)
:tapsh::tapsh::tapsh:
Nasmeja me slatko...
Zar ON još igra?
HAHAHAHAHAHAHA :rofl::n_klanja:
Posle toliko vremena jos nije presao u zonu pomorandze!?
Stvarno treba biti nadljudsko bice da izvedes ovako nesto.
Narandžast je, samo ja nemam tu boju, meni je crvena do 800. On ima oko 650 i samo da znate izgubili smo partiju ali je čovek uzeo Sniper medalju
:dedica:
...
Jeli na cemu ti igras, na tosteru? Pa sto si tako oskrnavio detalje u igri. kao da igras neku igru iz 99"
Vladica19
23.12.2013, 2:36
kako se na ovoj slici vide nazivi tenkova? Nisam znao da moze da se ukljuci ta opcija.
Igram na Nokiji 3310 :o
Slike sa nazivima tenkova su iz moda, evo ove su ti već za 8.10
http://mirtankov.net/infoicons/7344-tank-icons.html
Odkada je restart servera u cetiri ujutru usta ih budjava j*bem. :nov_mad2::n-cc2::nov_mad2::n-cc2:
Narandžast je, samo ja nemam tu boju, meni je crvena do 800. On ima oko 650 i samo da znate izgubili smo partiju ali je čovek uzeo Sniper medalju
E nemojte tako, popravio se konjokradica! :)
Poslednji put kada sam ga sreo ostetio me je dobro sa t34 i videlo se lepo da sada zna da igra bolje. Morao sam pazljivije da mu pridjem posle prvog pogodjenog hica! :) Secam se prvi put kada sam ga video u bitci i jurisao na njega samo da ga ubijem jer je vec bio legenda na veliko, samo je vrteo kupolu tamo vamo u Tigru P. :)
Mozda za koju godinu dodje i do 1000 eff! :a_whistli
Odkada je restart servera u cetiri ujutru usta ih budjava j*bem. :nov_mad2::n-cc2::nov_mad2::n-cc2:
Ne flejmuj nego uzmi informisi se malo bolje.
on 23rd December from 04:00 to 11:00 CET (GMT +1)
Mora da su te za.ebali za premium dan ili nesto slicno da ti je bilo bitno cim si ovako poludeo. :)
Premium dan za danas će verovatno biti nadoknađen kao i uvek. Ali zakinuli su 3 sata za onih x2 na svaku bitku :p
ПротивГлобал
23.12.2013, 11:37
.....
Dragan.P
23.12.2013, 11:57
Ne flejmuj nego uzmi informisi se malo bolje.
on 23rd December from 04:00 to 11:00 CET (GMT +1)
Mora da su te za.ebali za premium dan ili nesto slicno da ti je bilo bitno cim si ovako poludeo. :)
J*be mi se za dan premiuma nego sto DeCoy kaze su me zakinuli za jos tri sata x2 exp na svaku pobedu a tu sam taman trebao da zavrsim da na AMX AC 48 istrazim zadnji gun i da AMX M4 45 da skupim jos 20k exp-a za AMX 50 100 i da na 50 100 bar pokusam da istrazim gusenice jer gun verovatno ne bih stigo da istrazim.
atlantis
23.12.2013, 12:12
1) Kakav je ovo Update?
2) Ako može neko da okači link za onaj paket sa nazivima tenkova na mapi i statsima igrača, sa nekoliko konfiga, zaboravio sam čak i kako se zove. :)
Kako kakav? Pa 8.10 patch.
XVM (http://www.modxvm.com/en/download-xvm/), u njemu samom ima nekoliko default configa, jedino ako je neko ranije ovde na forumu postavljao svoje.
Dragan.P
23.12.2013, 12:29
1) Kakav je ovo Update?
2) Ako može neko da okači link za onaj paket sa nazivima tenkova na mapi i statsima igrača, sa nekoliko konfiga, zaboravio sam čak i kako se zove. :)
Ja vec neko vreme koristim ovaj paket modova:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/219978-0810-chr1schi%C2%B4s-modpackage-prerelease-version-multilingual/
Pa ti vidi jel ti odgovara.
Includes:
- xvm full 5.0.2 Test1
- damage panel with firesound and a reversed damage log
- advanced xvm hitlog
- enemy hitpoints left by pressing alt
- sixth sence sound
- hangar clock
- j1mb0s coloured icon mod
- Jimbos crosshairs incl. shell travel time
- swivel range indicator for td and arty in gui and minimap
- accurate damage indicator
- max zoom out camera mod
- max farplane
- xvm minimap
- battle messenger with daily stats
- no shadow in zoom
- visible railcarts mod
virtuoz pavle
23.12.2013, 14:15
meni se cini da je TOG II platoon odlican, narocito ako vas tim pocne da gubi xD
ja cu da ga kupim :D
i dalje ne mogu da se odlucim izmedju tier8 tenkova. IS-6 vs 112. Oba tenka imaju 175mm armor penetration, znaci tu mora da ide premium ammo. 112 ima 2 velika weak-spota na kupoli, IS-6 ima skroz napred ("postansko sanduce")... topovi su ocajni, neprecizni, spori... mozda ce uskoro da izadje neki Britanski/Japanski premium tenk?
Dragan.P
23.12.2013, 15:10
meni se cini da je TOG II platoon odlican, narocito ako vas tim pocne da gubi xD
ja cu da ga kupim :D
i dalje ne mogu da se odlucim izmedju tier8 tenkova. IS-6 vs 112. Oba tenka imaju 175mm armor penetration, znaci tu mora da ide premium ammo. 112 ima 2 velika weak-spota na kupoli, IS-6 ima skroz napred ("postansko sanduce")... topovi su ocajni, neprecizni, spori... mozda ce uskoro da izadje neki Britanski/Japanski premium tenk?
Znas kako se kaze misliti i s*ati nije isto, imao si prilike da skiens test server i da isprobas sve premium tenkove pa da se odlucis za koji ces ali ne lakse je doci ovde i naklapati te ovaj je ovakav te onaj je onakav ili da li da uzmem ovaj ili onaj.
Vec vise puta je receno da kupis Lewe, T34 i odes u timske borbe najbolje je ako moes da navatas nekoga ko ce da igra sa tobom da bude u timu sa IS3, AMX 50 100, AMX 13 90 i neki TD tipa Fredi ili ISU-152 i u takvom timu ces garantovano pobedjivati a kes ce da leti sam od sebe. Ja sam u timskim borbama sa ISU-152 zaradjivao brdo kesa a da neces ti sa T34 ili Lowe.
Uostalom ako ti se bacaju pare na krs tenkove samo napred. Ti si onda pravi kondidat za sisanje: prvo kupis TOG pa si svatio da si se zeznuo pa onda kupis neki od ta dva 112 ili IS6 pa kada i tu skontas da si nasankan e onda ces po treci put opet dati pare da kupis nesto sto ti se odmah na pocetku govorilo da kupis.
edit: dzab pitas sta da kupis kada ce ti svako reci drukcije misljenje. Moras sam da skontas sta ti treba i koji stil igre ti odgovara, zato sam ti jos onda reko skini test server kupi premium tenkova koliko mozes kada nestane golda napravis novi nalog pa sa njime udjes pa kupis drugu turu premium tenkova pa opet isprobas i tako u krug dogod ne kupis sve premium tenkove i isprobas ih sve... samo tako ces doci do zakljucka koji premium tenk ti najvise lezi i koji da kupis.
E svaka im dala kako su lepo sredili ovu grafiku. Kad te arty omasi pravo je uzivanje kako lepo leti zemlja kao posle pravog udara granate. A tek na mapama sa snegom :alealeee::alealeee:
Neke mape su presvetle pa ko nije neka ukljuci blur makar na low !!! Drasticno postaje bolja slika. Ja ne volim blur i gasim ga u svakoj igri ali ovde je bas bas pretrana svetlost na nekim mapama pa bez njega mi nije prijatno za oko zbog preterane svetlosti.
Fps sa donjim podesavanjima vsync ukljucen u HD 40-60 fps.
Naravno za ovo je zasluzna GTX 660.....
Cekam da naidjem na mapu sa vodom da vidim da li su konacno napravili da kad tenk izadje iz vode dodje do slivanja iste niz tenk !!! Do sada je bilo samo prstanje koje je solidno odradjeno ali tenk kad izadje bude suv ko barut....
PS Krenulo me :nov_guita:nov_guita:nov_guita
Vladica19
23.12.2013, 16:28
Ljudi, ne znam da li tako treba ali meni tenk ne dobija elitni status kad istrazim sve mofule vec tenk pre njega dobija. Da li moram naslednika da istrazim kompletno da bi prethodnik dobio elitni status ?
ili je fora u necemu drugom?
Upravo tako.. naslednika moras :) Ne moras ga kupiti ali da ga istrazis da:D
pRoskiLLz
23.12.2013, 16:38
Ljudi malo cu :offtopic: ali moram da postavim jedno pitanje za sve.
Gde mogu WOT majice da se nadju? Nasao sam dve, ali jedna je bas obicna sa onim grbom sa par tenkova a druga je ona poznata sto veliko pise ROLL OUT.
Mene zanima da napravim ili nabavim ovakvu:
http://worldoftanks.eu/dcont/fb/imagesforarticles/wot_2ndyear_jinx_t-shirt_ali_001f.png?MEDIA_PREFIX=/dcont/fb/
http://www.jinx.com/shop/coll/worldoftanks/
U Game-S koji prodaje Jinx odeću vidim da ima samo te dve što si i ti opisao. Najlakše ti je da sam napraviš šta ti se sviđa, svaka bolja kopirnica radi i štampu na majicama.
pRoskiLLz
23.12.2013, 16:51
Ma ovo je Amerika... to mi daleko, video sam to vec... :/
Da li se isplati kupiti Churchill III, za treniranje posade?
virtuoz pavle
23.12.2013, 17:10
Da li se isplati kupiti Churchill III, za treniranje posade?
yep, I guess. Ako nista drugo, mozes da uzmes *2 exp dva puta za istu posadu :D Churchill III moze da bude izuzetno zabavan kad si top tier. Top koji puca svake 2 sekunde je strasan za nize tier-ove.
Vladica19
23.12.2013, 18:39
Da li mogu posadu nekog tenka da prebacim da budu posada drugog tenka? prodam tenk a zadrzim posadu za nekog koji tek trebam da kupim?
Dragan.P
23.12.2013, 18:48
Da li mogu posadu nekog tenka da prebacim da budu posada drugog tenka? prodam tenk a zadrzim posadu za nekog koji tek trebam da kupim?
Naravno tako se i radi. Posaljes posadu pre nego sto prodas tenk u baraku a posle kada kupis novi tenk stavis tu posadu i pretreniras je da bude sposobna za to novo vozilo.
Vladica19
23.12.2013, 19:13
Video sam da neki od posade imaju iskustvo 101% kao 92+8. Sta mu znaci to?
Dragan.P
23.12.2013, 19:32
Da, a komandir najmanje?
Zato sto komandir daje svoj bonus na ostale clanove posade zato on ima najmanji procenat.
darkowozzd
23.12.2013, 19:32
:eek: ova grafika... me like it :n_klanja::n_klanja: izgleda mi ko max od ranije na mediumu sadasnjem... a fps isti :D
Vladica19
23.12.2013, 19:37
Da, a komandir najmanje?
Da. Sta je to?
virtuoz pavle
23.12.2013, 19:41
stigao 8.10? promenila se grafika?
Dragan.P
23.12.2013, 19:53
stigao 8.10? promenila se grafika?
Izvini moram da pitam? Jel se ti pravis lud ili si stvarno lud???
https://www.youtube.com/watch?v=UsgQKSVd3fk
Vladica19
23.12.2013, 20:10
Kako treniram posadu?
http://wiki.worldoftanks.eu/Crew
virtuoz pavle
23.12.2013, 20:24
Kako treniram posadu?
uzmes tenk, stavis posadu i pravac battle. Ako ti tenk ima elite status (istrazio si sve module), mozes da izaberes da se sav experience trosi na treniranje posade (videces da ti se povecava skill u procentima sto vise budes igrao, a kad stignes do 100% onda mozes da izaberes dodatne skillove i perkove).
Vladica19
23.12.2013, 21:16
Kad gledam ekipu iz tenka, vidim da svi imaju po 102% osim komandira a kada kliknem na nekog koji ima tih 102% onda vidim da ima 93%. Sad ne znam zasto se ove brojke menjaju i koja je validna i zvanicna, posto pise da trening moguc kad osnovno iskustvo bude 100%
virtuoz pavle
23.12.2013, 21:31
e da, komandir ako je na 100% daje neki bonus svima ostalima. Ne mogu da se setim tacno sta, a nemam client ovde instaliran tako da ne mogu da proverim...
Vladica19
23.12.2013, 21:37
Kad gledam sve generalno svi imaju po 102 osim komandira koji ima 93 a kad udjem posebno desnim klikom onda pise da svi imaju po 93%, zato me bune ova dva iskustva.
virtuoz pavle
23.12.2013, 21:49
@Vladica19
e pa to je to onda. Komandir daje 10% bonusa svim ostalim clanovima posade, kao ono "moral" i te zezancije. Tako da ako komandir ima 93% skill-a, onda ostali imaju 93% + 9.3% = 102.3% skill-a. Mislim da ti to cak i pise kad prevuces misa preko commander-a.
na kojim kompovima igrate WoT sa advanced graphics settings i kakav vam je fps?
darkowozzd
23.12.2013, 21:59
meni je na advanced na max na 1366x768 oko 20 fps... komp imas u profilu ovde
Vladica19
23.12.2013, 22:23
Ajde jos jedno pitanje i da ne davim vise :) Znaci to sto pise 93+9 nije dovoljno za treninge posto pise da mora biti osnovnog levela 100%?
darkowozzd
23.12.2013, 22:30
Ajde jos jedno pitanje i da ne davim vise :) Znaci to sto pise 93+9 nije dovoljno za treninge posto pise da mora biti osnovnog levela 100%?
kad si u garazi , i vidis tenk... gledaj levo... bice posada,,, ako tu pise 100% to je to
Vladica19
23.12.2013, 22:48
kad si u garazi , i vidis tenk... gledaj levo... bice posada,,, ako tu pise 100% to je to
E Hvala puno!
Hmmm... jel ima negde Damage Announcer kao onaj pre da u chatu ispisuje ko te je pogodio i sa kojim tipom municije? Stari ne radi (ni 1.6 ni 1.7) u chatu ne ispisuje ništa, samo izbacuje pored damage panela u donjem levom uglu koliko sam štete primio bez dodatnih podataka.
Ovo mi treba...
http://drongo-lab.ru/wp-content/uploads/2013/09/%D0%BC%D0%BE%D0%B4-22.jpg
Miloš987
23.12.2013, 23:57
meni je na advanced na max na 1366x768 oko 20 fps... komp imas u profilu ovde
u rezouluciji 1024x768 radi na oko 55-60 fps u proseku na kompu iz profila. Nisam skinuo update doduse, pa nisam proveravao posle njega.
CPU & Cooler - Intel i5-2500K 3.3GHz 6MB 64bit, Xigmatek Gaia SD1283
Motherboard - ASRock P67 PRO3 B3
RAM - Mushkin 8GB (2x4GB) 1866MHz DDR3 Redline
VGA - PowerColor Radeon HD 7870 2GB GDDR5 GHz Edition AX7870 2GBD5-2DH
Display - Dell U2412M 1920x1200
HDD - WD6400AAKS (Windows), Samsung F3 1.5 TB (Storage), WD RED 3 TB (Storage)
Sound - Int
Case - Cooler Master Elite 372
PSU - Thermaltake Toughpower XT TPX-675M 675W
Optical Drives - Samsung SH-224BB/BEBE
Mice & Keyboard - Ordinary
Internet - Telekom ADSL 10/1
OS & Browser - Windows 7 64 bit SP1, Cyberfox 64 bitEvo to je moj racunar i sa ovim konfiguracijom mi WoT radi 50-60 fps-a na max podesavanjima u igri.
Konfiguraciju sam iskopirao sa drugog foruma mrzilo me da pisem sve ponovo. :D
Vladica19
24.12.2013, 2:22
Kupio sam SU-85 pa me zanima koji top da istrazim, koji je najbolji za tu klasu? I zanima me da li mogu nekako da iskoristim iskustvo sa prethodnika SU-85B s'obzirom da sam sve istrazio na njemu?
Cavic_Bronx
24.12.2013, 2:28
Volim ove nocne partije.. :D Jos sam takticki uzeo sada onaj dan premiuma za 125 pobeda, sad ima da klepam celu noc.. :DDD
virtuoz pavle
24.12.2013, 2:32
generalno za topove gledas sledece:
armor penetration
shots per minute
alpha damage
accuracy (sto manji broj to bolje)
aiming time
Kupio sam SU-85 pa me zanima koji top da istrazim, koji je najbolji za tu klasu? I zanima me da li mogu nekako da iskoristim iskustvo sa prethodnika SU-85B s'obzirom da sam sve istrazio na njemu?
Istrazis ovaj Gun 85 mm D5S-85BM top posto on ide i na SU-100 pa ce ti tamo dosta pomoci kada pocnes da igras sa njime.
A sto se tice preostalog iskustva na nekom tenku samo onda kada je tenk elite moze da se iskoristi taj preostali exp ali tu postoji jedna caka a to je da moras da imas gold da bi mogo da konvertujes taj exp u slobodni exp ako to nemas onda nazalost taj exp ti ostaje zarobljen na tom tenku ma koji da je upitanju.
Vladica19
24.12.2013, 2:57
Istrazis ovaj Gun 85 mm D5S-85BM top posto on ide i na SU-100 pa ce ti tamo dosta pomoci kada pocnes da igras sa njime.
A sto se tice preostalog iskustva na nekom tenku samo onda kada je tenk elite moze da se iskoristi taj preostali exp ali tu postoji jedna caka a to je da moras da imas gold da bi mogo da konvertujes taj exp u slobodni exp ako to nemas onda nazalost taj exp ti ostaje zarobljen na tom tenku ma koji da je upitanju.
Hvala puno. A jbg nemam gold inace mi tenk ima elit. status :/
PlazmaKeksWoT
24.12.2013, 3:47
2.5 sata stelovanja *ebenih modova.
8.10:
Grafika - bogu hvala ste se setili da ubacite light filtere; prenaglasen efekat prasine (da, izgleda lepo);
Redizaj mapa - najzad. Mada koliko vidim 99% ljudi nema blage veze da su neke mape izmenjene.
Sve u svemu izgleda da je War Thunder probudio WG da malo zagreje stolicu.
Cavic_Bronx
24.12.2013, 3:48
2.5 sata stelovanja *ebenih modova.
8.10:
Grafika - bogu hvala ste se setili da ubacite light filtere; prenaglasen efekat prasine (da, izgleda lepo);
Redizaj mapa - najzad. Mada koliko vidim 99% ljudi nema blage veze da su neke mape izmenjene.
Sve u svemu izgleda da je War Thunder probudio WG da malo zagreje stolicu.
Grafika na low, i sljaka kao lud.. :D
@Vladica19
e pa to je to onda. Komandir daje 10% bonusa svim ostalim clanovima posade, kao ono "moral" i te zezancije. Tako da ako komandir ima 93% skill-a, onda ostali imaju 93% + 9.3% = 102.3% skill-a. Mislim da ti to cak i pise kad prevuces misa preko commander-a.
Ja sa amd fx6350, r7 260x 2GB, ram 8GB 1600Mhz lagano na bednih 1280x1024 izvlacim sve na max sto postoji pri 60-70fps(pre 8.10,sad skidam pa cu da vidim kako je sa novim pecom)
PlazmaKeksWoT
24.12.2013, 5:03
Ja sa amd fx6350, r7 260x 2GB, ram 8GB 1600Mhz lagano na bednih 1280x1024 izvlacim sve na max sto postoji pri 60-70fps(pre 8.10,sad skidam pa cu da vidim kako je sa novim pecom)
Sa tom masinom bi trebao da ti fura fullHD sve na max sa tim fps-om. Ja jos uvek nisam primetio neke padove u performansama.
Hvala puno. A jbg nemam gold inace mi tenk ima elit. status :/
Onda štikliraš kvadratić u gornjem levom uglu garaže (iznad slika posade) da bi to svo iskustvo sa elitnog tenka išlo na trening posade u njemu.
virtuoz pavle
24.12.2013, 11:53
zasto igrate na tako niskim rezolucijama?
ПротивГлобал
24.12.2013, 11:55
Зато што немају сви пара за бацање на рачунаре...
П.С. Ако неко од наших успе да освоји онај Алијенверов рачунар, нека одмах спреми 44% вредности да плати за царину и порез. Или мито...
virtuoz pavle
24.12.2013, 13:06
nemam ni ja para za bacanje, a trenutno imam Core2Duo na 3GHz, 2GB RAM-a i 9600GT sto je za danasnje standarde vec lose. Igram bez onih advanced graphics opcija (uglavnom na low), ali na rezoluciji 1600*1200, manji je HUD i onda je nekako preglednije.
MaxMadneSS
24.12.2013, 13:32
Mora polako da se prelazi na fensi grafiku. Cuo sam da ce izbaciti standardnu tako da nema izbora. Vec sam presao na fensi grafiku ... kolko je to samo tezak proces navikavanja ... :n-cc2:
Ostaće opcija da se ne koriste napredni efekti i grafika.
EDIT:
TankInspector
http://tankinspector.sinaapp.com/
http://ftr.wot-news.com/wp-content/uploads/2013/12/post-en.jpg
Cavic_Bronx
24.12.2013, 16:57
Ostaće opcija da se ne koriste napredni efekti i grafika.
EDIT:
TankInspector
http://tankinspector.sinaapp.com/
http://ftr.wot-news.com/wp-content/uploads/2013/12/post-en.jpg
Genijalna stvar.. :D Za neke tenkove stvarno nisam znao gde bi ih trebalo gadjati, a da nece dingovati (zbog debljine oklopa)...
Za svaku preporuku, pogotovu siemkama...
Dajte da vidim kako stojite sa T-54 ja slabo... Ne mogu da igram jer stalno bude po 6-7 desetki minimum po timu.... Retke su partije kad sam u vrhu tabele.
Bas me zanima kako ste igrali sa njim jer sam ja mnogooo vise ocekivao. Eto mi tu statistika ista kao sa T54e1 oko jedinice za dmg ratio
Edit...
Evo jedne da valja. Ja sam mislo da ce mi ovakva biti svaka 3-4. a ne 10.
darkowozzd
24.12.2013, 18:12
:eek::eek::eek::facepalm http://www.dodaj.rs/t/N/7v/3zW9aI5X/untitled.jpg (http://www.dodaj.rs/?N/7v/3zW9aI5X/untitled.png)
Dragan.P
24.12.2013, 18:25
:eek::eek::eek::facepalm http://www.dodaj.rs/t/N/7v/3zW9aI5X/untitled.jpg (http://www.dodaj.rs/?N/7v/3zW9aI5X/untitled.png)
Sta ti nije jasno???
darkowozzd
24.12.2013, 18:33
ovde nikad nije pisalo 109% :opanachke
Vidiš da je neobavešten :D Sad piše...
A vidi ga što krije koliko golda ima na accountu. Mora da je pun k`o brod :kreza:
E da, tebi Vitko stalno zaboravim da kažem. Za autoloader tenkove, napisao si da si premium koristio samo da bi resetovao šaržer. E pa, po defaultu taster C služi za to, ne treba zbog toga da nosiš premium ammo ;)
darkowozzd
24.12.2013, 18:45
A vidi ga što krije koliko golda ima na accountu. Mora da je pun k`o brod :kreza:
)
ma ne krijem nego krijem kredite, sramota me nemam ni srebra :D a tak xp sto nemam :D zezno sam malo acc.. :D
E da, tebi Vitko stalno zaboravim da kažem. Za autoloader tenkove, napisao si da si premium koristio samo da bi resetovao šaržer. E pa, po defaultu taster C služi za to, ne treba zbog toga da nosiš premium ammo ;)
:eek: Ooo hvala.. nisam znao .. bilo tesko pogledati spisak komandi :to_care:
Cavic_Bronx
24.12.2013, 19:06
ma ne krijem nego krijem kredite, sramota me nemam ni srebra :D a tak xp sto nemam :D zezno sam malo acc.. :D
Ne mozes biti gori od nekog ko ni nema golda ili srebra.. :D
Ja svoje golde drzim samo za opremu... A free exp skupljam kad mi dosadi da grindam za nesto...
Pitanje, za Lorr jel moram prvo da istrazim gusenice ili ce moci drugi top da se namontira na vec postojece gusenice? Posto prema onim tezinama topova cini mi se da cu ostati kratak za 0.1t.... :S
virtuoz pavle
24.12.2013, 19:25
mislim da imas onaj modul za 500k koji ti omogucava da natovaris tenk za dodatnih 10%.
skorpius
24.12.2013, 19:26
Kakva je engleska arty i dali ima ko g.w panthera
Bishop i FV304 (t5 i t6) su za plakanje. Preciznost je odlična za arty (krug je maltene manji od tenka), ali nemaju ni 500m dometa. Moraš da dođeš do pola mape da bi gađao nešto, a šanse da te brzo neko spotuje su 100%. Meni se plače kad ih igram, ako imaš free XP ovo je za preskakanje. Mada je FV lud, mislim da ide i do 70 km/h :D. Sedmica je VRLO čudna, naime unapred ide 14km/h, a unazad 44 km/h. Generalno britanci imaju najveći luk od svih artiljerija u igri, pa su dobre za gađanje protivnika iza prepreka, ali zato imaju i nešto manji domet.
Cavic_Bronx
24.12.2013, 19:58
mislim da imas onaj modul za 500k koji ti omogucava da natovaris tenk za dodatnih 10%.
Pa za te pare cu i izgrindati i jedno i drugo.. :D
Evo ti u jednom od best replay-a... http://youtu.be/ZvshsugPWk8?t=10m5s
konkretno to ti je t7 arty, a ide 40 u rikverc :D... A gw panter je za mene bio najbolji arty u tom rangu... Sad ne znam, nerfovali su sve arty-e, pa mozda nije kao pre... A pre si mogao da ga igras i kao td koliko je bio precizan, i pokretan za te tenkove.. ;) Ali zato nakon njega gw tigar, to ti je boljka koliko je spor tenk i sto ima male granicnike za gadjanje...
Da li neko zna gdje imaju bonus kodovi osim for the record i alenware arena?
darkowozzd
24.12.2013, 20:10
imao sam gw panthera... isto sto je hummel za grille to je i gw pather za hummela... malo veci shoot angle ( ono, top levo desno) malo duzi reload... malo veci dmg... malo brzi... i tako.. :D
virtuoz pavle
24.12.2013, 20:29
cujem da rusi sada imaju 3 tier10 medium tenka, zasto pobogu :D
Zbog sira... i vojne muzike!
Dragan.P
24.12.2013, 20:39
cujem da rusi sada imaju 3 tier10 medium tenka, zasto pobogu :D
Zato da bi takvi kao ti pitali!!!
DeCoy jel ovaj nas *****ava ili sta? Jel je on stvarno lud ili se samo pravi i nervira me svojim debilnim komentarima? De bre banuj ga i gotova stvar.
Овај КВ-1 ми тако иде на живце, дингује све живо... Ако ће са 85мм топом бити исто онда ћу стварно да полудим :mad:
atlantis
24.12.2013, 20:50
Nešto mi teže ide lov na one medalje 3,2,1 i M, da li su nešto čačkali tu u smislu da su povećli procenat ili vreme?
Arcibalde
24.12.2013, 21:02
Zato da bi takvi kao ti pitali!!!
DeCoy jel ovaj nas *****ava ili sta? Jel je on stvarno lud ili se samo pravi i nervira me svojim debilnim komentarima? De bre banuj ga i gotova stvar.
Laki je malo nervozan :D
virtuoz pavle
24.12.2013, 21:45
Овај КВ-1 ми тако иде на живце, дингује све живо... Ако ће са 85мм топом бити исто онда ћу стварно да полудим :mad:
nece, taj top od 85mm je i vise nego okej sa 120mm armor penetration za tier5/6.
3 dana premiuma + sutra onaj poklon tenkić
WGNY2014
ernie2015
24.12.2013, 22:20
Moram da pohvalim ovaj zadnji update od WG grafika je za cistu 10 na mojoj 7850 sve sljasti na full-u.
E sad jedno pitanje za stare veterane ove igre.One prekove (skills) za posadu sam sve skontao,ali onaj perk Intuicija nikako ne bendam.Po pravilu bi trebalo da saltas granate u cevi topa bez punjenja.I imam istrazeno na 2 tenka ali kako god izvrsim kombinaciju sa punjenjem granata stalno mi puni ispocetka.
Ako sam ja dobro shvatio Intuicija ti daje šansu da promeniš bez čekanja. Primera 5-10%, nije svako šaltaje granata trenutno.
Premium dobih al tenkica nema :D
Svejedno sacekacu sutra :)
PlazmaKeksWoT
24.12.2013, 22:37
@DeCoy:
Vertical Tech Tree 8.10 (kao i prosli put ;))
LINK (http://pkwot.blogspot.com/2013/12/810-vertical-tech-tree.html)
Milos942
24.12.2013, 22:48
zasto igrate na tako niskim rezolucijama?
Zato sto je to max rezolucija na mom monitoru dok ne kupim novi :)
miša topola
24.12.2013, 22:50
Dajte da vidim kako stojite sa T-54 ja slabo... Ne mogu da igram jer stalno bude po 6-7 desetki minimum po timu.... Retke su partije kad sam u vrhu tabele.
Bas me zanima kako ste igrali sa njim jer sam ja mnogooo vise ocekivao. Eto mi tu statistika ista kao sa T54e1 oko jedinice za dmg ratio
Edit...
Evo jedne da valja. Ja sam mislo da ce mi ovakva biti svaka 3-4. a ne 10.
Meni je T-54 trenutno najbolji tenk u mojoj garaži, posečan dmg skoro 2900, prosečno iskustvo skoro 1190. Koristim D-10 top i baš sam zadovoljan. Istražio sam i Obj140 i T-62A veoma brzo i lako, ostavljam ga u garaži i prebacujem mu posadu sa IS-4 :boxing:
Što se tiče MM za T-54, više mi odgovara da sam na dnu liste, jer onda ima mnogo više HP na protivničkoj strani i manje su šanse da se bitka završi brzo, pre nego što uspem da napravim ~3k štete... :)
Ne verujem .. daj da vidim statistiku :D
Bez gold municije???
miša topola
24.12.2013, 23:10
Ne verujem .. daj da vidim statistiku :D
Bez gold municije???
sa premium municijom naravno, zašto bi igrao T-54 sa običnom municijom sada kada je premium omogućena za kredite;)
Aj bezi... Lako je tako biti pametan !!!
Ja gledam kako tako da ne znam igrati sa mediumom kad smatram da igram solidno.
Normalno tako. Ja to ne koristim zato i nemam prosek !!!
Sta se onda javljas i hvalis se a pucas stalno zlatne metkice ???
Sad je meni jasno sto vi stalno pominjete T69 da ne valja , vi navikli da pucate zlato pa kad ne probijete par puta sa obicnim odma ne valja tenk :D:D:D
Sad sam skontao zasto kupujete premium tenkove... Pravite kredit da bi trosili na gold metke :rofl::rofl::rofl::rofl:
miša topola
24.12.2013, 23:30
Aj bezi... Lako je tako biti pametan !!!
Ja gledam kako tako da ne znam igrati sa mediumom kad smatram da igram solidno.
Normalno tako. Ja to ne koristim zato i nemam prosek !!!
Sta se onda javljas i hvalis se a pucas stalno zlatne metkice ???
Sad je meni jasno sto vi stalno pominjete T69 da ne valja , vi navikli da pucate zlato pa kad ne probijete par puta sa obicnim odma ne valja tenk :D:D:D
Sad sam skontao zasto kupujete premium tenkove... Pravite kredit da bi trosili na gold metke :rofl::rofl::rofl::rofl:
Ne pucam stalno premium granate.
Ali i bez premium granata može da se ima preko 2000dmg po borbi bez problema, T-54 puca na 6.30 sekundi, dobra pen. i dobra preciznost.
To što ti ne možeš da zaradiš za premium granate nije moj problem ;)
Поздрав,
Хтео би да питам у чему је проблем што ми је fps 8 и lag 120 ms?
Како то повећати уопште односно смањити..
nece, taj top od 85mm je i vise nego okej sa 120mm armor penetration za tier5/6.
U pravu si, koncacno skupih exp za njega, znaci progledao sam :D
Ne pucam stalno premium granate.
Ali i bez premium granata može da se ima preko 2000dmg po borbi bez problema, T-54 puca na 6.30 sekundi, dobra pen. i dobra preciznost.
To što ti ne možeš da zaradiš za premium granate nije moj problem ;)
Sta ne mogu da zaradim ???
Imam preko 2m kredita a kupio sam Tigra 2 i T-54 u zadnjih 14 dana...
Ja ne trosim kredit na gold municiju. Dosta kosta sama popravka i ova cuda za jednokratnu upotrebu. Sa tom gold municijom bude rashoda 30-40 hiljadarki po partiji ako te ne uniste pa ode jos 15k za popravku :D
Sto se tice stete pravim 2500-4k kad sam medju prvih 5 vozila u tabeli.... cim sam na dnu i u partiji sa 7-8 desetki 1000-1200 kad napravim ja zadovoljan :)
PS probao sam sad sa ovom zlatnom.... idi bezi mausa sam osinuo dva puta al zato kostaaaaaaa. Ne isplati se to meni...
minist@r
24.12.2013, 23:58
WGNY2014
Do kad mogu da ga aktiviram?
PlazmaKeksWoT
25.12.2013, 0:08
Naisao sam na odgovor zasto je WG tako "cudna" kompanja...
LINK (http://englishrussia.com/2013/12/23/this-funny-russia/#more-133056)
Zamislite tek na sta bi sve ovo licilo da kompanija potice sa balkana :facepalm
miša topola
25.12.2013, 0:08
Sta ne mogu da zaradim ???
Imam preko 2m kredita a kupio sam Tigra 2 i T-54 u zadnjih 14 dana...
Ja ne trosim kredit na gold municiju. Dosta kosta sama popravka i ova cuda za jednokratnu upotrebu. Sa tom gold municijom bude rashoda 30-40 hiljadarki po partiji ako te ne uniste pa ode jos 15k za popravku :D
Sto se tice stete pravim 2500-4k kad sam medju prvih 5 vozila u tabeli.... cim sam na dnu i u partiji sa 7-8 desetki 1000-1200 kad napravim ja zadovoljan :)
PS probao sam sad sa ovom zlatnom.... idi bezi mausa sam osinuo dva puta al zato kostaaaaaaa. Ne isplati se to meni...
A zamisli da si dingao Mausa 3-4 puta sa običnom - prvo izgubio bi oko 4000 kredita jer nisi napravio dmg i platiš granate, a drugo dozvoliš Mausu da živi duže za 600-700 HP koje si mogao ti da mu uzmeš i tako možda izgubiš bitku.
Zato ja nosim gold granate, zašto bih dingao bilo koju oklopljenu desetku sa običnom municijom kada mi je omogućeno da je bušim sa 330mm penetracije ;)
Ne isplati se to nikome, osim ako igraš sa premium nalogom.
Nemam T-54 pa ne znam cenu ali na IS3 cena po granati je 4800 srebra (ovo je veći kalibar kontam da košta malo skuplje). Svih 10 hitaca probija, pravi ~3700-4200 dmg ali zato košta 48000 srebra.
Sa VK 30,02D sam juče napravio 4300 dmg, zarada sa premiumom je bila 57k srebra, bez premiuma 38k srebra. Ali ja sam se otelio dok ovoliki dmg nisam napravio, po celoj mapi sam bio (2,5km), 30/26 pucanje. Što veći kalibar i dmg manje posla imaš :D
Imaj na umu da se sada skuplja 50000 dmg za dan premiuma, tako da se isplati pucati zlato, ako dobro odigraš bićeš u plusu ako puno promašuješ ili dinguješ (odigraš loše) ideš u velik minus. Ako pucaš zlato bez premium naloga ideš u debeli minus pa makar odigrao i kao Superman :D
zvezdan84
25.12.2013, 0:51
opet ne radi test server
Arcibalde
25.12.2013, 0:56
Ummm pa gotovo je sa testiranjem :D
Kako se zove onaj mod koji pokazuje ko te pogodi a ti ga ne vidis?
jeste li kucali bonus kod za 3 dana premijuma?
Kako se zove onaj mod koji pokazuje ko te pogodi a ti ga ne vidis?
Received Damage Announcer
MaxMadneSS
25.12.2013, 3:09
Sa mojih 7k partija ja ne verujem da sam ispalio vise od 50 premium granata do sada. Ne racunajuci cw naravno.
T-54, E-75 pa i E100 sa 235 pen nije nikakav problem a o manjim tirovima necu ni da pricam. Na medijum tenkovima je posebno glupo pucati premium jer ako napadas jake tenkove frontalno onda moras da menjas still igre pod hitno ;)
Da li vredi unaprediti KV-1 do kraja? Za sad sam uzeo top 85mm, kupolu i gusenice..
Da li vredi unaprediti KV-1 do kraja? Za sad sam uzeo top 85mm, kupolu i gusenice..
Pa ako mislis otvarat KV-2 i T-150 onda da ako ne i ides pravo na KV1-S onda nemas potrebe ali ako nemas drugih tenkova sa kojima ces skupljati pare onda ti je moj savet posle kada istrazis sledeci da ne prodaje KV1 jer ces sa njime moci da skupljas kredite.
Ovo je bolesno. Ovo je nemoguće, ovolika količina idiota na jednom mjestu. Nije istina.
PlazmaKeksWoT
25.12.2013, 6:13
Поздрав,
Хтео би да питам у чему је проблем што ми је fps 8 и lag 120 ms?
Како то повећати уопште односно смањити..
Lag - normalna pojava osim ako ne pozajmljujes net od komsije.
FPS - dobro dosli u fensi grafiku.
Moguca resenja:
LINK (http://pkwot.blogspot.com/2013/12/810-compressed-textures.html)
LINK (http://pkwot.blogspot.com/2013/12/810-fog-remover.html)
LINK (http://pkwot.blogspot.com/2013/12/810-wot-tweaker-v25-multilingual.html)
Ovo je bolesno. Ovo je nemoguće, ovolika količina idiota na jednom mjestu. Nije istina.
Novi premium paket:
Price: 50e
12.000 gold
3.000.000 credits
30 Big Anti-depressive Med Kits
:D
WGNY2014
stvarno do kada moze da se iskoristi kod?
gde si inace video tu vest?
Ја сам синоћ куцао и добио три дана премиума.
ma da radi, to znam, ali sada nemam mnogo vremena, pa bih kod ukucao posle nove godine! ako jos uvek vazi...
Nije još bila zvanična objava pa se ne zna tačno. Ali mislim da će važiti sve dok traju ove NG zayebancije, tj. do 15. januara.
EDIT: Našao na SEA serveru :D
Event Start: 25 December, 2013 (Wednesday) @ 00:00 UTC+8
Event End: 01 February, 2013 (Saturday) @ 00:00 UTC+8
I tamo očigledno ima idiota kao i u WGEU, važi do 1. februara 2013. :boodala:
Nije još bila zvanična objava pa se ne zna tačno. Ali mislim da će važiti sve dok traju ove NG zayebancije, tj. do 15. januara.
EDIT: Našao na SEA serveru :D
Event Start: 25 December, 2013 (Wednesday) @ 00:00 UTC+8
Event End: 01 February, 2013 (Saturday) @ 00:00 UTC+8
ihaaa! puna kapa! :icon_cool
Kristian_KG
25.12.2013, 11:09
Da li neko pouzdano zna da li ce SU-100Y biti u gift sopu biti na popustu od 30 posto i kad?
Sad trenutno je na 17 posto.
I u gift shopu je na 30% popusta, ali slot u garaži koji ide uz njega nije. Iz igre može da se uzme samo tenk bez slota, iz gift shopa ne može. S` tom razlikom da su slotovi u igri trenutno na 50% popusta, ali gift shop i dalje računa punu cenu :facepalm
konza strateg
25.12.2013, 11:23
prosle godine u ovo vreme je bilo exp x5 ya prvu pobedu,a sad se stisli.
dajte link za onaj program da vidim sanse za pobedu i ko je kakav igrac..
atlantis
25.12.2013, 11:25
http://www.modxvm.com/en/download-xvm/
Juce sam ukljucio premijum 3 dana i danas mi stigao nov tenkic Light Mk.VIC!!!
atlantis
25.12.2013, 11:32
Juce sam ukljucio premijum 3 dana i danas mi stigao nov tenkic Light Mk.VIC!!!
Ja nisam ukucao kod, a dobio taj tenk!
prosle godine u ovo vreme je bilo exp x5 ya prvu pobedu,a sad se stisli.
x5 je sad za vikend petak/subota/nedelja.
BTW
Tenk dobijaju svi nevezano za kod, ja sam juče napisao evo kod kao poklon a i sutra se dobija tenk, ali su ljudi povezali da se i to uz kod dobija.
atlantis
25.12.2013, 11:42
Ok, a imam neke nove Premium tenkvove tier 2 i 3, posle ću napisati nazive, za koje nemam ideju na koji način sam dobio. :)
virtuoz pavle
25.12.2013, 11:44
@atlantis,
mislis nisi se ulogovao dugo vremena i nasao si ih u garazi? :D
http://ftr.wot-news.com/2013/12/15/gift-tank-light-mk-vic-characteristics/
ako ga je neko isprobao, kako vam se cini?
atlantis
25.12.2013, 11:46
@atlantis,
mislis nisi se ulogovao dugo vremena i nasao si ih u garazi? :D
Baš tako. :)
konza strateg
25.12.2013, 11:52
a gde su ti kodovi?
darkowozzd
25.12.2013, 12:02
vreme je da se odvojim od ove igre na neko vreme... :odoK: upravo sam se probudio iz sna gde sam kao amx 13 75 pobio njih 8 :boodala: i da sam uz to bio na vrhu liste :facepalm
virtuoz pavle
25.12.2013, 12:11
a gde su ti kodovi?
WGNY2014 ako si na ovo mislio, to je jedini kod za koji ja znam. Daje ti 3 dana premium-a i mozes da ga iskoristis do februara. Scrolluj malo na dole, okaceno je vec.
@darkowozzd
lol :D
@atlantis
ima tu dobrih tenkica, onaj T1E6 je super. Ja sam napravio skroz novi account zbog statistike i boljeg imena, tako da je prvi low tier tenk koji cu dobiti kao poklon (cim se ulogujem), ovaj britanski tier2. Mozda kupim Tetrach ili neki tako dobar tenkic za pure fun.
Kristian_KG
25.12.2013, 12:27
DeCoy hvala puno na odgovoru. Jel znas da li ce ispralvljati tu gresku ili je to namerno uradjeno?
darkowozzd
25.12.2013, 12:45
jel moze neko da mi postavi zoom mod za 8.10?
http://pkwot.blogspot.com/2013/12/810-zoom-mod-2-4-8-10-30-10-positions.html
Ko pita ne skita :D
HE granta. Primera igram sa IS3 i Maus mi zauzima flag a ja nema šanse da ga probijem sa AP granatom. Ispalim na njega HE granatu skinuću mu barem 1hp i time resetovati njegovo zauzimanje?
Broj tenkova u mojoj garazi se povecao :)
E sad video sam da ima neki mod da su tenkovi izlistani u dva reda a ne kao sad da moram da mrdam strelicu da bih video sve.
Samo bih hteo to a da na igru ne ubacujem ostale budzevine jer mi se ne svidjaju !!!
Tako da bih molio link za mod sa garazom koja ima listu tenkova u dva reda :)
Dragan.P
25.12.2013, 13:14
Broj tenkova u mojoj garazi se povecao :)
E sad video sam da ima neki mod da su tenkovi izlistani u dva reda a ne kao sad da moram da mrdam strelicu da bih video sve.
Samo bih hteo to a da na igru ne ubacujem ostale budzevine jer mi se ne svidjaju !!!
Tako da bih molio link za mod sa garazom koja ima listu tenkova u dva reda :)
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/281624-089-multilined-tankcarousel-locastans-mod-for-89-v10/#topmost
Sa ovim modom mozes tenkove da stavis u koliko hoces redova. Ako imas neka pitanja javi se.
Sold: 'Light Mk. VIC' successfully sold. Received credits: 150,400.
Nisam ga ni provozao samo usao u garazu i prodao ga, kao sto sam uradio i sa svim dosadasnjim gift tenkicima sto sam dobio.
miša topola
25.12.2013, 13:27
Sa mojih 7k partija ja ne verujem da sam ispalio vise od 50 premium granata do sada. Ne racunajuci cw naravno.
T-54, E-75 pa i E100 sa 235 pen nije nikakav problem a o manjim tirovima necu ni da pricam. Na medijum tenkovima je posebno glupo pucati premium jer ako napadas jake tenkove frontalno onda moras da menjas still igre pod hitno ;)
Kad vidim E-75/ST-I/E-100-/IS-7... na 300m napisaću timu da ne pucaju na njega jer ću ja otići iza njega za oko 1 minut i napašću ga sa strane. Hvala na savetu, odmah ću da izbacim premium municiju sa T-54 :)
Где се куца тај код?
Logujes se na stranicu WOT ides media i na dnu imas activate bonus code.
A kako da poredjam ove tenkove do kraja kolone a ne da mi stoje pola pola ???
Dragan.P
25.12.2013, 13:36
A kako da poredjam ove tenkove do kraja kolone a ne da mi stoje pola pola ???
Nazalost ili tako ili u jedan red pa da ih vitlas levo desno.
MaxMadneSS
25.12.2013, 13:45
Kad vidim E-75/ST-I/E-100-/IS-7... na 300m napisaću timu da ne pucaju na njega jer ću ja otići iza njega za oko 1 minut i napašću ga sa strane. Hvala na savetu, odmah ću da izbacim premium municiju sa T-54 :)
Ako mislis da je svaki HT tvoj kill, onda svakako napisi to i uradi tako ;)
virtuoz pavle
25.12.2013, 13:57
iako zvuci bezveze da medium tenk napada frontalno, to je surova realnost u 80% random borbi. To flankovanje i napad behind enemy lines funkcionise samo kad su tu 3 medium tank-a koji rade kao wolf pack.
naravno, desi se kad-tad da te neprijateljski tim ispromasuje i da mozete da im napravite velike probleme (batchat samoubilacke misije :D ), ali ono sto se u glavnom desava, jeste neko glupavo napucavanje: "jedni s jedne strane, drugi s druge strane"...
(mada opet, ja sam imao T-44, ne T-54; i imao sam Lorraine, a ne BatChat...)
najzabavniji tenk mi je bio AMX13 90, jer sam se sa njim stvarno igrao. vrtoglavo medju protivnicke tenkove... hit and run i bilo je rundi kad sam imao neverovatan dmg... i cim pocnem da igram WoT idem na francuze/japance, fuk KV i heavy liniju xD
darkowozzd
25.12.2013, 14:10
[URL]
Nisam ga ni provozao samo usao u garazu i prodao ga, kao sto sam uradio i sa svim dosadasnjim gift tenkicima sto sam dobio.
jel jos neko skoro pao sa stolice od smeha kad je video da se tenk zove VIC :D ili je to slucaj samo samnom? :D
MaxMadneSS
25.12.2013, 14:22
Kad igras medium tenk ponasas se kao da igras americki fudbal. Sacekas da krene partija i da se formiraju borbene linije za to vreme vrebas prazninu da proletis gde te najmanje ocekuju. Protrcis iza borbenih linija dodjes do cap-a i napises "touchdown !"
Bukvalno je taj rad :kreza:
virtuoz pavle
25.12.2013, 14:37
@MaxMadness,
najbolji opis uloge medium tank-a koji sam do sada video :D
to sam uspeo samo sa francuskim tenkovima AMX13 75/90 i mozda po neki put sa Lorraine-om, ali dosta redje.
Vidim da japanci imaju samo medium tank liniju, i onaj poslednji mi se dosta svidja. Ne znam samo da li da idem preko KV-1 na KV-1S -> KV-13 -> ... ->T-54
ili je bolje da krenem japanskom regularnom medium linijom ispocetka.
Cavic_Bronx
25.12.2013, 14:46
najzabavniji tenk mi je bio AMX13 90, jer sam se sa njim stvarno igrao. vrtoglavo medju protivnicke tenkove... hit and run i bilo je rundi kad sam imao neverovatan dmg... i cim pocnem da igram WoT idem na francuze/japance, fuk KV i heavy liniju xD
:(:(:( Meni zao da ga prodam.. Uzeo sam sad lorr, smara dok se ne istrazi sve na njemu, ali po meni 13 90 neprikosnoven.. :D Koliko sam samo puta trolovao ljude sto ne mogu da me pogode, pa to je strasno.. :D
Jos se kao iznerviraju pa me prijavljuju... :D
virtuoz pavle
25.12.2013, 15:41
bas neposredno pre nego sto sam prodao account Lorraine je postao tier9, sad verovatno treba dosta vise vremena da se stigne do AMX13 75?
Da li da idem na KV-1S ili T150?
virtuoz pavle
25.12.2013, 16:03
to iskljucivo od tebe zavisi, jedna grana ide ka IS-7, druga ka IS-4. Imao sam oba tenka, i oba tenka su mi bila super za random borbe.
T-150 ti je HEAVY heavy linija, KV-1S vodi ka laksim heavy tankovima. Meni je IS-8 bio odlican, vrlo je pokretan, odlican top, ima bezveze oklop, gotovo kao medium.
darkowozzd
25.12.2013, 16:12
bas neposredno pre nego sto sam prodao account Lorraine je postao tier9, sad verovatno treba dosta vise vremena da se stigne do AMX13 75?
ja stigo za manje od nedelju dana... ali svi zivci su mi otisli na amx 40
to iskljucivo od tebe zavisi, jedna grana ide ka IS-7, druga ka IS-4. Imao sam oba tenka, i oba tenka su mi bila super za random borbe.
T-150 ti je HEAVY heavy linija, KV-1S vodi ka laksim heavy tankovima. Meni je IS-8 bio odlican, vrlo je pokretan, odlican top, ima bezveze oklop, gotovo kao medium.
Koji je bolji tenk (top, oklop) KV-1S ili T150? Takodje i za IS-4 i IS-7?
darkowozzd
25.12.2013, 17:05
kv1s ima bolji top.,,, t150 i kv1s su prilicno slicni sa armorom... dok is7 ima bolji top a za armor neznam,..
virtuoz pavle
25.12.2013, 17:47
http://wiki.worldoftanks.com/IS-4
http://wiki.worldoftanks.com/IS-7
ovde imas super opise tenkova, sa sve prednostima i manama, kao i poredjenja sa tenkovima iz paralelnih grana.
Cavic_Bronx
25.12.2013, 17:50
Meni nije trebalo dugo da stignem do 13 75, ali muka ziva sa prethodnim, doduse, nije bilo tad elc-a...
virtuoz pavle
25.12.2013, 17:58
Meni nije trebalo dugo da stignem do 13 75, ali muka ziva sa prethodnim, doduse, nije bilo tad elc-a...
ja sam ustvari odmah igrao sa AMX13 75 jer sam imao gomilu free exp-a lol. Pogledao sam video sa AMX12t i secam se da ga nisam ni igrao :D
mnogo tu ima da se igra dok se ne dodje do AMX13 90, tako da necu francuze lol.
Rusi / Japanci medium grana. Dosta sam se naigrao teskasa.
JocaNoob
25.12.2013, 18:20
Zavrsio sam IS-4 granu pre nekoliko dana i mogu da ti kazem da sam prilicno zadovoljan...
Tenk nije puki zbir statistika - najbitnije je kako "lezi pod rukom". IS-7 nemam, ali do sada u IS-4 nisam imao problema da stanem pred bilo sta. Ume da upije dosta dmg ako se fino namestis, za top izgleda da vazi da je bolji od IS-7. Ono sto je u ovoj prici zeznuto je put do IS-4 - smorio sam se ziv na KV-3, nesto manje na KV-4 (koji je, u principu, fin tenkic), tek sam na ST-I progledao (meni je bio super). IS-7 grana kazu da je mnogo zabavnija za igru.
Edit: IS-7 ima bolji alpha dmg ali slabije ostale statse. Ovo nije polemika sa darkowozzdom - neko voli crnke, neko plavuse. Zato sam napisao da IS-4 ima bolju cevku.
Cavic_Bronx
25.12.2013, 18:42
ja sam ustvari odmah igrao sa AMX13 75 jer sam imao gomilu free exp-a lol. Pogledao sam video sa AMX12t i secam se da ga nisam ni igrao :D
mnogo tu ima da se igra dok se ne dodje do AMX13 90, tako da necu francuze lol.
Rusi / Japanci medium grana. Dosta sam se naigrao teskasa.
Bez problema ces stici do 13 90, ali moras da se naviknes na igru sa njima...
Kako mi je sad jedan iz tima digao pritisak, gadjam jedan tenk i taman da ga dokrajcim lik se namerno zakuca u mene i omasim. Naravno, morao sam da ga unistim i sad mi je suspendovan nalog do sutra >.<
Sinoć odigram ekstra partiju i na 6 minuta prije kraja ostanem bez municije. A na drugoj strani KV-1S. I 6 minuta ganjanja oko kuće do neriješenog. :)
http://usnimi.me/thumbs/shot052.jpg (http://usnimi.me/?v=shot052.jpg)
http://usnimi.me/thumbs/shot05fef.jpg (http://usnimi.me/?v=shot05fef.jpg)
Ne mogu da verujem, malopre uplatih 3 dana premijuma, (doduše jeftino, 186 dinara) i sad tek vidim taj kod za 3 dana .... :boodala:
Do kad to može da se iskoristi?
atlantis
25.12.2013, 20:29
Ne mogu da verujem, malopre uplatih 3 dana premijuma, (doduše jeftino, 186 dinara) i sad tek vidim taj kod za 3 dana .... :boodala:
Šta ima veze, imaćeš šest dana. Možeš da ukucač kod do februara ako se ne varam.
Dragan.P
25.12.2013, 22:04
Do 1 februara moze kod da se iskoristi.
atlantis
25.12.2013, 22:30
Ako neko može da mi objasni kako da menjam XVM config u onom editoru iz brauzera, problem je što nemogu da otvorim XVM.xc fajl, ako se neko bavio ovim verovatno zna o čemu govorim.
Inače pala Burda's Medal, pet artija u jednom meču, za sve što su me ******!
Hellcat i cela linija posle njega. Jeste da su tvrđi oni bez kupole, ali kupola je ipak kupola.
virtuoz pavle
26.12.2013, 1:18
Kako mi je sad jedan iz tima digao pritisak, gadjam jedan tenk i taman da ga dokrajcim lik se namerno zakuca u mene i omasim. Naravno, morao sam da ga unistim i sad mi je suspendovan nalog do sutra >.<
to mi se desilo dva-tri puta. Snajpujem na Himmelsdorf mapi sa MS-1, dobro ide, i samo vidis britanski tenk pokusava da me izgura iz cover-a... i sta da mu radim, ne smem da pucam u njega, samo cu sebi da smanjim score. Mogu samo da ga prijavim, a od toga mu sigurno nece biti nista, pa sto sam onda trosio vreme na ctrl+desni click -> report.
u tom slucaju se sklonim od budale, jer jbg, sta drugo da radim.
MaxMadneSS
26.12.2013, 4:32
Ako neko može da mi objasni kako da menjam XVM config u onom editoru iz brauzera, problem je što nemogu da otvorim XVM.xc fajl, ako se neko bavio ovim verovatno zna o čemu govorim.
Najbolje ti je da napravis nov iz pocetka.
I ubacis ga gde treba: ..../World of Tanks/res_mods/xvm/
Naravno da moras imati instaliran xvm pre svega toga, cisto da pomenem :p
to mi se desilo dva-tri puta. Snajpujem na Himmelsdorf mapi sa MS-1, dobro ide, i samo vidis britanski tenk pokusava da me izgura iz cover-a... i sta da mu radim, ne smem da pucam u njega, samo cu sebi da smanjim score. Mogu samo da ga prijavim, a od toga mu sigurno nece biti nista, pa sto sam onda trosio vreme na ctrl+desni click -> report.
u tom slucaju se sklonim od budale, jer jbg, sta drugo da radim.
ma kakav score!?!?? nema lepse nego kad mu se okrenem :P a najvise volim one idiote koji kada pocne bitka pucaju unaokolo bezveze, pa me pogode :eek:!
Winter Surprise Calendar i dalje stoji na 24.12? ili je samo mod mene nesto zakovalo?
virtuoz pavle
26.12.2013, 10:15
ma kakav score!?!?? nema lepse nego kad mu se okrenem :P a najvise volim one idiote koji kada pocne bitka pucaju unaokolo bezveze, pa me pogode :eek:!
ali nije logicno da pucas na njega ako je u full hp-u cak i kad te gura i smeta, jer ce da uzvrati vatru i onda ima da te spusti na low hp cak iako ga unistis.
@Srleb
winter surprise calendar staje na 24.-om, to je bilo poslednje.
ali nije logicno da pucas na njega ako je u full hp-u cak i kad te gura i smeta, jer ce da uzvrati vatru i onda ima da te spusti na low hp cak iako ga unistis.
...
znam, ali sta da radim kada su mi tanki zivci... :nov_explo
hteo sam da kazem da nije sve u scoreu!
Ja sam juče morao da dispečujem jednog, koji me je non-stop gurao iz zaklona. Nisam primetio neke sankcije.
virtuoz pavle
26.12.2013, 11:17
najgore je bilo kad me je neki lik izgurao tenkom sa litice na onoj maloj pocetnickoj mapi (bio sam u zaklonu iza zbuna). Otisla 1/3 hp-a, gusenice itd. Imao sam srece pa su me promasili 2-3 puta i onda sam pobegao. Prijavio lika naravno, ali to nista ne vredi jer pretpostavljam da mora da ga prijavi vise ljudi da bi dobio ban, a cak iako dobije ban ti od toga nemas nista cak iako ti pokvari igru.
Dragan.P
26.12.2013, 11:34
Ma ja po najnovijem ne pucam u nikoga, kada vidim da se guraju ili pokusava da me izgura sa mesta se sklonim i pustim njega na to mesto a onda lepo stanem iza njega i blokiram ga i izguram ga na neprijatelja pa ga oni ubiju i time resim dva problema, prvi resio sam retarda a drugi da sam sebi napravio privremeni stit.
MaxMadneSS
26.12.2013, 11:50
To je ubedljivo najjaca taktika sa T34. Nema nista lepse nego kad naletim na les od amx12t dok napredujem ka protivnickoj bazi.
Namestim amx po strani i guram ga do baze, nema sanse niko da probije nista na T34, a lagan amx solidnom brzinom se "krecemo" :kreza:
Može da ga prijavljuje 500 ljudi ban neće dobiti. Automatski ban se dobija kada u kraćem roku ubiješ previše svojih. Ako previše vređaš i psuješ u igri najviše što ćeš dobiti je chat ban na nekoliko dana.
virtuoz pavle
26.12.2013, 12:02
Može da ga prijavljuje 500 ljudi ban neće dobiti. Automatski ban se dobija kada u kraćem roku ubiješ previše svojih. Ako previše vređaš i psuješ u igri najviše što ćeš dobiti je chat ban na nekoliko dana.
znaci cela poenta onog prijavljivanja je da smiri zivce nekom igracu jer ima mogucnost da prijavi nekog? :kreza:
MaxMadneSS
26.12.2013, 12:49
Cuveni placebo efekat
virtuoz pavle
26.12.2013, 13:00
da li se desavalo da je Type59 bio na prodaji od kako je sklonjen iz premium shop-a? Taj bih najradije kupio... druga opcija je JadgTiger 8.8, ali taj nije ni priblizno zabavan kao Type59.
mada, sad su ovi popusti, a to verovatno znaci da ce se brzo pojaviti novi premium tenkovi (japanski i/ili britanski, pretpostavljam).
kupio bih i Mini Maus-a, mada cujem da je nerfovan.
edit: Kineska Nova Godina je 31. januara, mozda ce tad T-59 biti available.
Genoveva
26.12.2013, 13:42
Ma ja po najnovijem ne pucam u nikoga, kada vidim da se guraju ili pokusava da me izgura sa mesta se sklonim i pustim njega na to mesto a onda lepo stanem iza njega i blokiram ga i izguram ga na neprijatelja pa ga oni ubiju i time resim dva problema, prvi resio sam retarda a drugi da sam sebi napravio privremeni stit.
Ne... treba pucati, budalee treba odmah ubijati, ne dozvoljavati im ni minut da ostanu u igri.
Samo nemoj da ubijas dnevno vise njih i ako je slucajno u capu i nemas brige za ban.
Najgore sto moze da ti se desi je da poplavis, onda se pripazis i sutra budalee opet treba uciti pameti.
To je ubedljivo najjaca taktika sa T34. Nema nista lepse nego kad naletim na les od amx12t dok napredujem ka protivnickoj bazi.
Namestim amx po strani i guram ga do baze, nema sanse niko da probije nista na T34, a lagan amx solidnom brzinom se "krecemo" :kreza:
Jesi siguran da te ne moze niko nigde probiti? :)
da li se desavalo da je Type59 bio na prodaji od kako je sklonjen iz premium shop-a? Taj bih najradije kupio... druga opcija je JadgTiger 8.8, ali taj nije ni priblizno zabavan kao Type59.
mada, sad su ovi popusti, a to verovatno znaci da ce se brzo pojaviti novi premium tenkovi (japanski i/ili britanski, pretpostavljam).
kupio bih i Mini Maus-a, mada cujem da je nerfovan.
Hajde odluci se vise molim te! :)
Dragan.P
26.12.2013, 13:57
Ne... treba pucati, budalee treba odmah ubijati, ne dozvoljavati im ni minut da ostanu u igri.
Samo nemoj da ubijas dnevno vise njih i ako je slucajno u capu i nemas brige za ban.
Najgore sto moze da ti se desi je da poplavis, onda se pripazis i sutra budalee opet treba uciti pameti.
Ma znam za to ali ovo mi dodje kao jeftinije resenje. Sinoc sam kupio dva tenka T-34-2 i AMX 50 100 i spao sam na 200k u kasi pa nemam taj luksuz sada da placam penale po 20k.
U jos kako mogu da ga probiju, nije ni svestan toga.
Hajde odluci se vise molim te! :)
Znas imam neki osecaj da on nas malo zaj*bava i pravi se mutav i namerno nervira masu.
Klasična partija u wot-u. Mislim da mi je ovakvih 50%.
http://usnimi.me/thumbs/shot054.jpg (http://usnimi.me/?v=shot054.jpg)
T-62A ili Leopard 1?
Da li mediumu na tier X u opšte treba armor ili ga sve probija? Mada sa ovim Leopardom i da upadnem u tier VIII ima svi da ga buše kao od šale a sumnjam da T-62A mogu tako lako niži tirovi da gruvaju.
Kakva su iskustva? Grindam uporedno nemce i sovjete tier 7 mediume, hoću da imam T-44 i Indien-Panzer ali samo jednog ću nastaviti dalje da grindam a ne znam koga.
Klasična partija u wot-u. Mislim da mi je ovakvih 50%.
http://usnimi.me/thumbs/shot054.jpg (http://usnimi.me/?v=shot054.jpg)
A ako pobediš, pobediš sa tako nekim sličnim timskim skorom. ~70-80% partija se završava tako nekim rezultatom.
virtuoz pavle
26.12.2013, 14:07
evo primera gde pucaju jedni druge u timu: http://www.youtube.com/watch?v=_-5vpAE3iMc (prva bitka)
:paranoia: xD
update: http://www.youtube.com/watch?v=oFaPhSEUNRY (smesno, pogledajte makar prvi deo, ima 3 ukupno :D)
zvezdan84
26.12.2013, 15:36
evo jedna dobra bitka
Nakon vise dokaza, podelicu sa vama moju tvrdnju, da postoji neko varanje da budes stalno spotovan, ili vidljiv.
Meni se desava vec vise puta u par dana, da me gadjaju u focha, tacno u onu horizontalnu antenu sa preko 300m a da nisam spotovan. Promenim poziciju, i to drasticno, i opet me isti tenk pogodi.
Ponavljam, stojim iza dva zbuna, blizu svoje baze, ne spotovan. Tacnije, tu tesko da i mogu da budem ikako spotovan.
MaxMadneSS
26.12.2013, 16:04
U jos kako mogu da ga probiju, nije ni svestan toga.
U random partijama ? Ma jok, ne znam o cemu pricate uopste :D
Iskusni igrači pucaju napamet u žbunje gde znaju da se uglavnom neko šteka.
Nisi ti mene shvatio prijatelju.
Nemoguce je da me pogodi 3 puta za redom isti igrac u istoj partiji u jedini deo focha koji moze da probije, sa 300m, ne spotovanog.
To mi se desava vec u tri partije.
Sinoć, stojim iza ogromne stijene sa T71, a malo dalje neprijateljski kv-1s viri iza brda.
BAM! mrtav. Kroz ogromnu stijenu. Ja sav zbunjen, ne kontam. Okrećem kameru sa svih strana da vidim da li mi negdje izviruje neki dio tenka ili šta.
BAM! lik ubija našeg tenka na drugom kraju mape kroz par zgrada. 2:0.
BAM! 3:0. Ovaj put nisam ni upratio koga je ubio.
Report, exit, mrš u p.m.
Dragan.P
26.12.2013, 16:26
Nakon vise dokaza, podelicu sa vama moju tvrdnju, da postoji neko varanje da budes stalno spotovan, ili vidljiv.
Meni se desava vec vise puta u par dana, da me gadjaju u focha, tacno u onu horizontalnu antenu sa preko 300m a da nisam spotovan. Promenim poziciju, i to drasticno, i opet me isti tenk pogodi.
Ponavljam, stojim iza dva zbuna, blizu svoje baze, ne spotovan. Tacnije, tu tesko da i mogu da budem ikako spotovan.
Recu ti samo jedno a to je da novi nemacki td 8 tier ima toliko ubogi kamo i da se tenk ne vidi a moze da bude stacioniran na pola malinovke one livade neprijatelj ga nece videti a on ce sve da vas osvetlava i ostali kada uhvate da vas gruvaju nema sanse da se odbranite.
Tako isto na bilo kojoj mapi kada se negde on ukampuje zlo i naopako napravi, jos ako ima skill kamo na 100%, pa maskirnu mrezu na sebi pa sam kamo tenka mozes da mu pridjes na 10 metara neces ga spotovati.
A zna se da ova igra ujedno ima neki cudan sistem za detektovanje tenkova tako da nemoj da se cudis sto si spotovan i kada treba i kada nema sasnse za to.
Onda nemacki premium tenk E-25 isto ima zeznut kamo na sebi, tako da je puno tenkova koji mogu da te spotuju dok ti njih ne vidis a neko drugi te roka.
Sinoć, stojim iza ogromne stijene sa T71, a malo dalje neprijateljski kv-1s viri iza brda.
BAM! mrtav. Kroz ogromnu stijenu. Ja sav zbunjen, ne kontam. Okrećem kameru sa svih strana da vidim da li mi negdje izviruje neki dio tenka ili šta.
BAM! lik ubija našeg tenka na drugom kraju mape kroz par zgrada. 2:0.
BAM! 3:0. Ovaj put nisam ni upratio koga je ubio.
Report, exit, mrš u p.m.
Znas koliko mi se takvih situacija dogodila da ti ne mogu opisati, ne mora da znaci da te je kv1s pogodio i ubio celog nego te jos neko pogodi i u isto vreme te pogodi kv1s i pise da ti je on skinuo sav hp a ustvari su te pogodila dva tenka samo sto eto server je to pribelezio jednom tenku. To za pogodke kroz zgradu, madnje vise sve kuce imaju neki prozor kroz koji moze da se pogodi. Tako da sto bih ja reko *****a se dogadjaju.
Tako da vas u ovoj igri ne cude neke cudne i nerealne situacije jer ovde je sve moguce. Tak oda ako mozete prilagodite se ako ne jednostavno napustite igru bolje je po vase zivce.
Evo samo primer sto mi se juce desilo da lik u Foch 155 me gadja koji sam bio u T34 i da me sa sve tri granate dinguje a ja njega probijam, kada je napunio ponovo onda je prisao blize i ponovo me gadja i ponovo me dinguje u tom trenutku me pogodi arty i skine mi preostali hp koji su mi drugi skinuli i na kraju partije pogledam taj isti Foch 155 je imao preko 5k stete a mene je 4x dingovao i onda se pitam kako je isti napravio 5k stete kada je T34 4x dinogvao.
Zasto se meni cini da je drugi top na Tigru II bolji od treceg ??? Ovaj treci cesto omasi ono sto bi trebao biti siguran pogodak ?????
Recu ti samo jedno ....
Prijatelju, radi se o tome, da ja nijednom nisam bio spotovan.
Sve do kraja partije ;)
Pogodio me je tri puta, uz moje menjanje pozicija od vise duzina tenka, u jedino mesto gde je mogao, sa +300m. To je nemoguce, da ga podvedemo pod slucajnost.
Znaci, nespotovan sam bio i pre i posle. I nisu bili uobicajeni zbunovi za stajanje iza. Sto je i nebitno.
Dragan.P
26.12.2013, 16:57
Sve do kraja partije ;)
Pogodio me je tri puta, uz moje menjanje pozicija od vise duzina tenka, u jedino mesto gde je mogao, sa +300m. To je nemoguce, da ga podvedemo pod slucajnost.
Znaci, nespotovan sam bio i pre i posle. I nisu bili uobicajeni zbunovi za stajanje iza. Sto je i nebitno.
To ne znaci ako ti se nije upalila lampica da te neko nije spotovo. Ako do sada nisi shvatio da je ova igra isuvise ubagovana onda jbg sta da ti kazem.
Ili prihvati igru takvu kakva jeste ili sto bi se reklo bataljuj dok ti nije kasno.
Cavic_Bronx
26.12.2013, 17:52
Sve do kraja partije ;)
Uvek se moze desiti da ti lampica ne radi, tj da se ne upali... Koliko puta se meni desilo sa artiljerijom da igram i nadju me likovi sa 400-500 metara, a meni se lampica nije upalila... Sad sam vise i prestao da verujem toj lampici.. :)
PlazmaKeksWoT
26.12.2013, 17:58
Ovako je danas izgledalo skidanje zvezdice sa tri tenka koja grindam. AT15, Caernavron (ili kako vec) i IS-2.
Battles/Wins: 3 / 13 ( 23.08% )
:icon_scra
Juce, isti tenkovi, isti termin:
85% pobede...
Works as intended... :icon_evil:nov_mad2:
Shlaymara
26.12.2013, 18:08
Uvek se moze desiti da ti lampica ne radi, tj da se ne upali... Koliko puta se meni desilo sa artiljerijom da igram i nadju me likovi sa 400-500 metara, a meni se lampica nije upalila... Sad sam vise i prestao da verujem toj lampici.. :)
To se zove trejsanje i postoji od kad postoji igra...sem onomad kad se postojali cheatevi za trejsove:p.
Medjutim, i ja mislim da postoje neki cheatovi u vezi spotinga jer mi se nedavno desio da me protivnicka arti ubije u prvih 20 sec partije. Ja sam vozio BatChat arty i reload mi je 60+sec, vozim se izmedju hangara, ne rusim nista, nisam spotan kad odjednom bam, ubi me arty. Pitam ja lika na chatu kako me pogodio kad nisam spotan a on mi napise da sam njubara i da se ne pmeram kad pucam tj da me je trejsovao. A ja mu kazem da moja arty puni preko 60 sec i da nisam stigao ni da napunim i lik vise nista ne kaze. Do kraja partije je "istrejsovao" i ostale nase artije.
Pisao sam supportu i poslao replay i lik mi kaze da me covek pogodio na srecu, kao opalio je bezveze i pogodi mene direkt. I kao u WoTu je nemoguce koristiti chetove. Ja mu kazem da ne **** kojesta i da je mnogo veca verovatnoca da je koristio cheat nego da me pogodio na srecu. I lik kaze da sam u pravu ali da me je pogodio na srecu jer u WoTu nema cheatova. I tako smo se dopisivali par dana i dosli do zakljucka da je lik naverovatnije imao cheat ali da WG ne sme javno da prizna da ipak ima cheatova.
Srecom, posle toga nikad mi se nije desilo da me neko pogodio a da nisam bio spotovan.
Oooo, pa zar ti još igraš ovo :)
Cavic_Bronx
26.12.2013, 18:15
Ovako je danas izgledalo skidanje zvezdice sa tri tenka koja grindam. AT15, Caernavron (ili kako vec) i IS-2.
Battles/Wins: 3 / 13 ( 23.08% )
:icon_scra
Juce, isti tenkovi, isti termin:
85% pobede...
Works as intended... :icon_evil:nov_mad2:
Juce nisam ni mogao da uzmem sve zvezdice koliko su me nervirali, a danas 5/7 partija dobijeno, 5 zvezdica skinuto... Posao za danas zavrsen, ne zelim da kvari score.. :)
To se zove trejsanje i postoji od kad postoji igra...sem onomad kad se postojali cheatevi za trejsove:p.
Medjutim, i ja mislim da postoje neki cheatovi u vezi spotinga jer mi se nedavno desio da me protivnicka arti ubije u prvih 20 sec partije. Ja sam vozio BatChat arty i reload mi je 60+sec, vozim se izmedju hangara, ne rusim nista, nisam spotan kad odjednom bam, ubi me arty. Pitam ja lika na chatu kako me pogodio kad nisam spotan a on mi napise da sam njubara i da se ne pmeram kad pucam tj da me je trejsovao. A ja mu kazem da moja arty puni preko 60 sec i da nisam stigao ni da napunim i lik vise nista ne kaze. Do kraja partije je "istrejsovao" i ostale nase artije.
Pisao sam supportu i poslao replay i lik mi kaze da me covek pogodio na srecu, kao opalio je bezveze i pogodi mene direkt. I kao u WoTu je nemoguce koristiti chetove. Ja mu kazem da ne **** kojesta i da je mnogo veca verovatnoca da je koristio cheat nego da me pogodio na srecu. I lik kaze da sam u pravu ali da me je pogodio na srecu jer u WoTu nema cheatova. I tako smo se dopisivali par dana i dosli do zakljucka da je lik naverovatnije imao cheat ali da WG ne sme javno da prizna da ipak ima cheatova.
Srecom, posle toga nikad mi se nije desilo da me neko pogodio a da nisam bio spotovan.
Znam za tejs, nisam igrac od juce... Ali ne pricam o artyju, tako i ja jurim protivnicke arty-e, nego drugi tenkovi... Tipa, prolece skaut na 200-300 metara, a mene skida neko drugi sa vece udaljenosti..
Ja se ne pomeram, camo na 94% na svim clanovima posade, kamuflaza i na vozilu... Lampica se ne pali, a ja mrtav... I pitas se kako to da te je ubio, a nije te spotovao.. ;)
virtuoz pavle
26.12.2013, 18:29
ta lampica se pali samo ako imas onaj perk "6th sense" ?
Shlaymara
26.12.2013, 18:55
Oooo, pa zar ti još igraš ovo :)
Vratio se posle 8 meseci pauze. Uplatio premijuma pa kad potrosim opet pauza...medjutim, uplatio sam pocetkom novembra 30 dana i jos uvek stojim na 27 :D
Falilo mi nerviranje, psovanje po chatu, ne znanja gde je levo i tako...a i Alt+F4 nisam stisnuo ne pamtim pe rekoh da malo razradim tipke:p
Jedna od retkih sa desetkama a da odigram kako valja....
Onaj leopold 1 mi najlaksi protivnik.. kad njega vidim prosto se ozarim :D
Alexa M.
26.12.2013, 19:14
Jesi ti proveravao skoro,da ti nije pregorela ta sijalica?!:confused:
Onaj leopold 1
0LC38rBYK7c
virtuoz pavle
26.12.2013, 19:34
hahaha :D
ako se tenk zaleti nizbrdo (ka litici) ne moze da se zaustavi vise u mestu kao ranije? gledao sam neki video gde ljudi padnu sa vrha litice kao da nisu mogli da se zaustave lol.
Ahahhahaha gde se seti toga :D
Krenulo me sa T-54 !!!
Odrao sam ih zive.... Onaj svapski TD sam razvalio sa onom trecom vrstom municije. Skida 400-420 po udarcu. Stvarno mu pretanka kupla pa nosim par raketica za tu liniju. A ispalio sam i jednu gold raketu kako bih ubio E100 :D
Samo je municija preskupa.. ja sam mislo da ce za medium biti jeftinija nego za tesku devetku a ono obrnuto - skuplja :boodala:
Šta na IS8 da uzmem od prekova, da li ga lako pale kao IS3 pa da mi treba safe stowage i preventive maintance? Da li je pametno za prvi skill uzimati BIA (prvo ide repair pa zamenim) ili 6 čulo pošto je ovo ipak neki nadrkani medium a ne teškaš.
Mediumi brzo pucaju (veći dmg po minutu, medium ima veći dmg od teških) verovatno je zbog toga skuplje.
Uzeh T150, jel se za njega uzima 107mm?
Dal je moguce da je pocetni top TOLKI KRS da sve zivo dinguje??!
atlantis
26.12.2013, 22:03
Dal je moguce da je pocetni top TOLKI KRS da sve zivo dinguje??!
Naravno da je moguće, pogotovo ako se nadješ sa t8.
Evo i ja malo da se pohvalim sa ovim pocetnim krs topom :D
http://worldoftanks.eu/en/news/85/hurtgen-forest-truce/
virtuoz pavle
26.12.2013, 23:50
http://worldoftanks.eu/en/news/85/hurtgen-forest-truce/
pa ovde nema nikakvog in-game bonusa xD
Ali zato ima in-life bonusa :)
virtuoz pavle
27.12.2013, 0:45
nije fer, sad kad sam procitao ovo jos vise mislim da treba neki in-game bonus da daju na kontu ovoga :D Npr. 5X experience and credits za 0 dmg u borbi :D
karakondzula1
27.12.2013, 1:24
Poz. svima, ima li neko adresu nekog sajta za onaj programcic sto smanjuje grafiku na wot ko ima slabiji komp, i ako moze malo objasnjenje kako se instalira, hvala.
virtuoz pavle
27.12.2013, 2:01
FPS - dobro dosli u fensi grafiku.
Moguca resenja:
LINK (http://pkwot.blogspot.com/2013/12/810-compressed-textures.html)
LINK (http://pkwot.blogspot.com/2013/12/810-fog-remover.html)
LINK (http://pkwot.blogspot.com/2013/12/810-wot-tweaker-v25-multilingual.html)
mislim da je to to.
karakondzula1
27.12.2013, 2:36
mislim da je to to.
Hvala brate, ovaj prvi link mi deluje dobro, nego ima na njemu nekih 20 foldera izbora za skidanje
Download Link 6% (https://mega.co.nz/#%21XFAGULZb%21I1-DZkE-37EpNka_0RI2qT56e0k8_Yq4ShpZob_-9G0)
Download Link 12.5% (https://mega.co.nz/#%21XcYWRAoZ%21QyR_TBaUMyEYNdtnGSvtgF5uT5x56Hw9bit wZBjBKkg)
Download Link 25% (https://mega.co.nz/#%21jNZHGDIR%21UFgH2CDKhMVTGWvQahbNFQTwB2polGyUG-HN5W5Ze-4)
Download Link 15% By Sergej_g (https://mega.co.nz/#%21TA5zQAZJ%21GDBEo1Quw2ISjmPbr9DGlBI9bmQ1nWEIMr1 O7pKjuDI)
24.12.13 Update:
1.0%(0.75%)_Textures_for_0.8.10_Setup.exe (http://dfiles.eu/files/0d4jefmce)
1.5%_Textures_for_0.8.10_Setup.exe (http://dfiles.eu/files/un3sbcz2q)
3.0%_Textures_for_0.8.10_Setup.exe (http://dfiles.eu/files/2jy5s65f4)
6.0%_Textures_for_0.8.10_Setup.exe (http://dfiles.eu/files/t50bsaywt)
12.5%_Textures_for_0.8.10_Setup.exe (http://dfiles.eu/files/2j9cfki14)
25.0%_Textures_for_0.8.10_Setup.exe (http://dfiles.eu/files/nizfbn7r2)
50.0%_Textures_for_0.8.10_Setup.exe (http://dfiles.eu/files/vlrjkaj94)
sta da skinem od ovoga, vidim ima od 1 do 50% tekstures nesto, ako skinem 50% tekstures jel to znaci da smanjuje grafiku za 50 %, ne razumem, i ovi linkovi od 6, 12, 25% sta je to, moze objasnjenje.
Što je manji broj to je veća kompresija, tj. teksture jedu manje memorije pa bi teoretski trebalo da imaš više FPS-a. Samo da znaš da sa jako kompresovanim teksturama igra izgleda kao da ju je crtalo petogodišnje dete sa vodenim bojama. Pa sad oceni neki balans između izgleda i performansi. U suštini mislim da ti ta kompresija nije ni potrebna, skini WoT Tweaker i poisključuj sve efekte. Imaš isto link na plazminom blogu, videćeš sa desne strane u najtraženijim.
karakondzula1
27.12.2013, 3:04
Što je manji broj to je veća kompresija, tj. teksture jedu manje memorije pa bi teoretski trebalo da imaš više FPS-a. Samo da znaš da sa jako kompresovanim teksturama igra izgleda kao da ju je crtalo petogodišnje dete sa vodenim bojama. Pa sad oceni neki balans između izgleda i performansi. U suštini mislim da ti ta kompresija nije ni potrebna, skini WoT Tweaker i poisključuj sve efekte. Imaš isto link na plazminom blogu, videćeš sa desne strane u najtraženijim.
Ok probacu ovaj od 25%, ma brate pogledaj mi konfiguraciju, moram to da skinem inace mnogo koci.
Maticna Biostar a780lb
Graficka AtiRadeon x1050
Procesor Amd Sempron LE-1100
Memorija 2gb
Samo da na vreme upozorim. Ako koristite ovo kompresovanje textura, nećete moći da update-ujete igru (ima novi update svakih mesec dana). Moraćete ponovo sve da skidate. Tako da bi bilo mudro napraviti back up tih fajlova što će da se kompresuju.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.