Prikaži potpunu verziju : World of Tanks
Radi, odnosno ima ga u ponudjenim kod komandira. Nego je problem kod tih perkova sto ce biti neaktivni sve do 100%.
To sto ga ima ne znaci i da radi. Recimo nisandzija ima onaj sto ostavlja metu vidljivom jos 3s plus, ali ne radi na arty iako ga ima u listi.
To mi je jako cudno, trebalo bi da isprave sto pre ako je tako. Mislim, ako moze da se izabere Perk, a ne radi? wtf?
43102
Posle ovakve partije, lepo ugasim komp i odem da spavam sa osmehom :)
hm, sa kojim tenkom to igras? nije to bas nesto mnogo exp s obzirom koliko si ih pogodio :eek:
Ne izgleda, nego je M41 :)
Da da, ali gledam sad pogodio ih je 5 a 4 je zakacio sa splash dmg-om tako da nije mnogo DMG napravio.Mada opet, malo je to exp-a...
Medvedenko
3.5.2012, 13:20
M41 ftw!
Ma da splash, nisam imao sreće sa verovatnoćom pogotka, ali ovako lepo izgleda.
:)
Još jedna medalja za kupusaru na mojim prsima :D
Smarajuća mapa, KAmpinovka, ali lepa partijica.
virtuoz pavle
3.5.2012, 13:50
super je taj arty. ja imam M37 :kreza: i imam Mastery: Ace Badge :D
Arty zaradjuje znacajno manje XP-a, a i kredita od tenkova za DMG koji napravi, tako da je to super partija.
Evo šta nam spremaju za 7.4 patch...
the development team is now switching its focus to the next step, namely 7.4 update. The upcoming update is supposed to be more than just a content patch.
While the exact content and features for the next update, which is 7.4, is still to be finalized and extended.
Extension of French tech tree
SPGs:
Renault BS
Lorraine 39 L AM
AMX 105 AM
AMX-13 F3 AM
Lorraine 155 (50)
Lorraine 155 (51)
Bat. Chatillon 155 (features cassette reloading)
TDs:
Renault FT AC
Renault UE 57
Somua Sau 40
S 35 CA
ARL V 39
AMX AC de 100
AMX AC de 120
AMX 50 Foch
MT:
Renault G1R
New premium vehicles previously available only to supertesters:
Soviet premium heavy tank of tier 8 Object 252/IS-6
German TD of tier 8 JagdTiger mit 8.8cm KwK 43 L/71
Two new maps:
Wide Park. This map is based on Munich landscape and contains a large city part.
Airport/Airfield. The map features airport located in the desert.
In addition to that we can expect a bunch of new premiums available for supertesters only until 7.5.
Also at this stage a lot of work is being done on the following sttuff:
multiple UI improvements, especially the design of tank trees
new camo patterns
new game modes - Assault and Counter battles, both entered the final production stage
new sound effects
improvements to the current team damage reimbursement mechanics
The updates of the 7.4 current status will be provided closer to its release date.
http://overlord-wot.blogspot.com/2012/05/wot-in-development-vol-5.html
BTW Zaboravih 7.3 dolazi sredinom sledeće sedmice...
Rusi danas dobili 7.3 patch, mi tek sledece nedelje...
Overlord (http://www.blogger.com/profile/04097311962547311945)May 3, 2012 09:45 AM (http://overlord-wot.blogspot.com/2012/05/wot-in-development-vol-5.html?showComment=1336063522415#c1550722008801630 88)
Both should arrive next week. See the official portals for updates.
Hehe, zanimljiva situacija...
Mountain Pass, ja u Lowe, svi leminzi krenu dole jedini ja preko snega. Iznerviram se i izađem odmah iz partije. Posle nekoliko minuta vidim da smo izgubili, a ja dobio Steel Wall :D
http://wot.17173.com/content/2012-02-01/20120201182521822_all.shtml
Zdravo svima,
nakon nekoliko meseci neaktivnosti u ovoj igri, sinoć sam skinuo najnoviju verziju i zaigrao. Zanima me da li se promenilo nešto u strukturi foldera pošto ni jedan grafički mod (skinovi tenkova, objekti na terenu, nišani) više ne funkcioniše kada ga instaliram koristeći JSGME?
Da, sada se svi modovi instaliraju u poseban folder. U instalacionom folderu igre bi trebalo da imaš novi folder res_mods a u okviru njega folder 0.7.2 jer je to aktuelna verzija igre. U taj folder se smeštaju modovi. Sad, ako je ranije mod išao u res->gui->flash onda istu takvu strukturu moraš da napraviš u novom folderu. U 0.7.2 sam kreiraš folder gui, pa u njemu folder flash i onda tu iskopiraš fajlove od moda. Kad sledeće nedelje dođe patch 7.3 dobićeš novi folder u koga ćeš morati opet da prekopiraš fajlove. Ovim JSGME postaje izlišan jer se više ne menjaju sami fajlovi igre, tako da ne znam da li uopšte i funkcioniše više.
Verujem da sam malo više konfuzno objasnio, ali reci ako ima nešto nejasno :o
šta konkretno znače novi modovi igre.
jeli to ono što sam davno još čitao, da će zastava biti na sredini mape pa ko je osvoji ili....
virtuoz pavle
4.5.2012, 12:30
sta su supertesteri? samo ce oni dobiti IS-6 and stuff?
New premium vehicles previously available only to supertesters
A sad udahni duboko i ponovo pročitaj rečenicu ;) Supertesteri su igrači koji pre svih imaju pristup novom sadržaju.
Ovo je njihov deo foruma, na koji mi obični nemamo pristup :)
http://supertest.worldoftanks.com/
hoce li u novom patchu "malo" da poboljsaju type?
Neće, a i zašto bi kad se više ne prodaje...
Procitao sam da je Type vracen u prodaju na Ruskom serveru.
Vasilii Zaitsev
4.5.2012, 13:42
http://worldoftanks.ru/news/1078-gift_shop_new/
Ево вам извор....
Može li mi neko reći šta znači ovaj mali trougao ispred imena člana posade?
http://img577.imageshack.us/img577/3559/shot001wb.jpg
Vasilii Zaitsev
4.5.2012, 13:57
može li mi neko reći šta znači ovaj mali trougao ispred imena člana posade?
Значи да ти је тај члан посаде означен као примаран, тј. да се искуство прво њему додељује...
Значи да ти је тај члан посаде означен као примаран, тј. да се искуство прво њему додељује...
Aha, hvala. A mogu li to nekako da promenim?
Lepo, lepo... Ruje u gift shopu dobijaju Type, a mi na EU severu one šugave light i medium premiume :rolleyes:
Inače, spremite se za još jedan specijal tokom cele sledeće sedmice, jer je Dan pobede 9. maja. Verujem da će opet da bude bar x3 za prvu pobedu.
Lepo, lepo... Ruje u gift shopu dobijaju Type, a mi na EU severu one šugave light i medium premiume :rolleyes:
Inače, spremite se za još jedan specijal tokom cele sledeće sedmice, jer je Dan pobede 9. maja. Verujem da će opet da bude bar x3 za prvu pobedu.
3X za prvu pobedu i bison upola cene !!!
3X za prvu pobedu i bison upola cene !!!
Ovog vikenda BT-2 u pola cene, ne propustite! Mada Bison deluje primamljivije. :D
Može li mi neko reći šta znači ovaj mali trougao ispred imena člana posade?
http://img577.imageshack.us/img577/3559/shot001wb.jpg
Trougao se pojavljuje kod elitiranih tenkova na kojima je ukljuceno ubrzano treniranje posade. Tada clan sa najmanje procenta dobija dupli XP iz bitke, to je taj za trouglom. Kada preskoci nekog po iskustvu, drugi clan dobije trougao i tada on dobija duplo iskustvo iz borbe.
Iznerviram se i izađem odmah iz partije.
to mi nikad' nece biti jasno...:facepalm
Iznerviram se i izađem odmah iz partije.
meni dodje da pucam u svoje kad vidim da se stekaju ili lemings fazon...
Šta ti nije jasno? To što ne želim da igram sa timom bezglavih morona?
Rado bih bacio komentar na ovu temu, ali nema stalnu internet konekciju
Mene jedino moze da iznervira kad se zaletim negde da zauzmem poziciju i neko od mojih me lupi.
Par puta sam ubio svoje zbog toga...
Vrhunac WoT modova!!!:aplauz::n_klanja::rofl:
LINK (http://mirtankov.net/attachments/article/7368/T50_remodel_Aradel.rar)
http://www.dodaj.rs/f/2G/Q7/42q7EEBC/shot003.jpg
Ček ček
Crew od 4 čoveka za kera i motoristu?
:icon_scra
:D
Mene jedino moze da iznervira kad se zaletim negde da zauzmem poziciju i neko od mojih me lupi.
takvi kao ti zasluzuju for life :dedica:
takvi kao ti zasluzuju for life :dedica:
Sta zasluzujem?
Pa ljudi to namerno rade , bas da iritiraju.Isto kao kad krenu da pucaju po svojima.
miša topola
5.5.2012, 13:47
sta su supertesteri? samo ce oni dobiti IS-6 and stuff?
Da samo će ST da dobiju IS-6 i JagdTigra 8.8cm ali će u 074 svi moći da ih kupe ;)
Jel si to hteo reci, stigne da se uvali u stek pre tebe pa te iznervira? :) I meni to smeta, ali jbg bio j brzi i to je to ... ima isto pravo ko i ja ...
Jel si to hteo reci, stigne da se uvali u stek pre tebe pa te iznervira? :) I meni to smeta, ali jbg bio j brzi i to je to ... ima isto pravo ko i ja ...
Ne to , to je ok.Nego napocetku kad krecemo zakuca se u mene i uspori me i nece da ode u rikverc kako bi se odglavili nego pici covek pravo.
Dosta puta se desi kad to uradi da mi ****e gusenice...
Poz svima :) opet sam krenuo posle duze pauze da igram WoT pa bih vas pitao nesto. Naime, hteo bih da cujem od vas na koji tenk prvo da idem s obzirom da u garazi imam sledece:
1. StugIII (kod koga mi je sve istrazeno) i fali mi jos 19K exp (samo :D ) do Jagd Pz IV. moram reci da sam prezadovoljan sa njim , lako uzimam kredite i exp pa zbog toga mislim da cu relativno brzo skupiti to sto mi nedostaje.
2. M4 Sherman (isto sve istrazeno, sem radia ) skoro sam ga uzeo i , takodje, sam veoma zadovoljan sa istim. sa njim mi fali za oba sledeca tenka oko 25k exp . e sad na koji je "bolje" da idem?
3. T1 heavy (sve istrazeno,sem radia i motora od 15k exp) s njim sam delimicno zadovoljan samo. sve zavisi u kakvu me partiju baci, nekad napravim maskar , kad su slabiji tenkovi u pitanju a nekad me izbuse bas jako. do M6 mi fali 19K exp .
4. T28 (skoro sve istrazeno, cekam jos taj famozni top od 85 mm,fali jos 2500exp ) za ovaj tenk moram reci da sam bas razocaran, slabo zaradjujem kredite i exp , gotovo uvek me baca medju jace tenkove gde me izbuse samo tako. nadam se da cu uskoro nabudziti 85 mm pa cu valjda lakse i brze do KV.
5. T-34 (nisam istrazio jos samo motor, imam nabudzen top 76mm s54) delimicno zadovoljan, u pocetku je bilo katastrofa ali kako sam skoro stavio novi top pobljasao sam misljenje o istom :) s njim bi iskljucivo isao na T -34- 85 do kojeg mi fali bas dosta , oko 25k exp :D
e sad, zanima me samo vasa preporuka uz neko objasnjenje , s obizorom na moje trenutno stanje, na sta je "najpametnije" da idem PRVO ;)
hvala i pozdrav !!!
p.s. trenutno imam 263 000 novaca :D
Najbolje bi bilo da danas i sutra izgrindas KV i prvu kupolu na njemu. Sledece nedelje dolazi novi patch u kome se KV deli na 2 tenka i svako ko bude imao KV sa istrazenom kupolom dobice oba tenka i jedan slot. Cak, ja bih zapeo i istrazio odmah i KV-3 koga ceka ista sudbina. Detaljnije o ovome imas ovde (http://worldoftanks.eu/news/2087-public-test-73/).
StugIII je dobar, sledeci JPz4 je krs, ali je Ferdinand odlican, JT (T9) je diskutabilan. Posle M4 imas E2 i E8, E2 je cvrst (kao teskas) i sporiji tenk, dok je E8 brz, ali busan, top je isti. Americki teskasi su sasvim OK, M6 je slican kao T1 malo je jaci i ima dosta bolji top. T-34-85 je vec OK tenk, prevashodno zbog odlicnog D10T topa.
Najbolje bi bilo da danas i sutra izgrindas KV i prvu kupolu na njemu
mislis da je moguce da za dva dana istrazim KV do kog mi fali 13k exp? i da li onda prvo da probam da istrazim i montiram top od 85 mm? posto sa ovim trenutnim (76 mm f32) ne verujuem da bi za mesec dana uspeo da dodjem do kv.
mislis da je moguce da za dva dana istrazim KV do kog mi fali 13k exp? i da li onda prvo da probam da istrazim i montiram top od 85 mm? posto sa ovim trenutnim (76 mm f32) ne verujuem da bi za mesec dana uspeo da dodjem do kv.
Zavisi koliko igras dnevno ali mozes za par sati to da izgrindas.
@ kidja
pa pazi,nemam bas nekih obaveza ovih dana pa bi mogao sedeti za komp-om :D ali pitanje ostaje isto , da li onda da idem prvo na top 85 mm ili da pokusam sa ovim?
pozz
Najbolje bi bilo da danas i sutra izgrindas KV i prvu kupolu na njemu. Sledece nedelje dolazi novi patch u kome se KV deli na 2 tenka i svako ko bude imao KV sa istrazenom kupolom dobice oba tenka i jedan slot. Cak, ja bih zapeo i istrazio odmah i KV-3 koga ceka ista sudbina. Detaljnije o ovome imas ovde (http://worldoftanks.eu/news/2087-public-test-73/).
StugIII je dobar, sledeci JPz4 je krs, ali je Ferdinand odlican, JT (T9) je diskutabilan. Posle M4 imas E2 i E8, E2 je cvrst (kao teskas) i sporiji tenk, dok je E8 brz, ali busan, top je isti. Americki teskasi su sasvim OK, M6 je slican kao T1 malo je jaci i ima dosta bolji top. T-34-85 je vec OK tenk, prevashodno zbog odlicnog D10T topa.
Ma nego,izgrindati KV od nistice pa onda i KV 3 za 2 nepuna dana. Lud sam :eek:
Pfff, nikakav problem. Imao sam dane i sa preko 40k xp-a. Jos je sutra nedelja, pa jos i izbori... milina za grindanje. (:
@ kidja
pa pazi,nemam bas nekih obaveza ovih dana pa bi mogao sedeti za komp-om :D ali pitanje ostaje isto , da li onda da idem prvo na top 85 mm ili da pokusam sa ovim?
pozz
Ja sam prvo izgrindao 152mm, a kasnije i 107mm koji objasnjava, busi maltene sve zivo.
Zavisi sta ti se vise svidja ali 152mm sa HE granatama objasnjava.
nismo se razumeli , mislio sam top na T-28 . trenutno imam top 76mm f32 i imam 5000 exp. da li da izucim 85mm top i montiram ili da cuvam exp i da izgrindam KV sto pre?
Da, posebno ako ja vozim T28 a on mi se ugura na preglednu snajp poziciju sa PzIV :rolleyes: Prvo lepo zamolim da se pomeri jer bih ja tu bio korisniji, ako me ignoriše - ubijem!
A hoce li IS-4 kad predje u deseti tier imati module za otkljucavanje ili ce biti kao Maus i IS-7? Da se ne mucim da ih istrazujem ako ce posle biti kao na Mausu.
Dobićeš IS-4 kao t10 u fullu. Istraženi moduli na IS-4 tenku pre 0.7.3 patcha će se odnositi samo na novi IS-8 t9 tenk posle patcha. Ako si recimo istražio kupolu na IS-4 dobićeš je i na novom IS-8, ako nisi - nećeš.
virtuoz pavle
5.5.2012, 19:05
moze li preporuka za drugi skill za VK4502P B (jos malo pa Maus). prvi je repair.
Komandiru i radio operateru onaj sto povecava vidljivost. Vozacu bih ja onaj za bolju akceleraciju (Off road). Nisandziji mozda Armorer ili Deadeye, mislim da njemu ne treba onaj za preciznost prilikom okretanja kupole. Jednom puniocu Adrenaline Rush, drugom (kad ga uzmes) mozda Intuition.
Off road ti je beskoristan, pogotovo kad ta posada predje na mausa. Onaj snapshoot izgleda radi, mada sad ne mogu da uporedim kako je bez toga. Deadeye imam ali nisam provalio razliku. Maus mi zapale cesce nego ikad, pa trenutno istrazujem safe stowage. Videcemo koliko ce imati efekta. Recon i situational awernes rade ...
Pa kontam da Maus ni tih 20Km/h ne razvija bas brzo, pa bi svakakva dodatna akceleracija pomogla. Na Type se oseti. Safe stowage nema veze sa paljenjem vec sa Ammo Rack-om, manja sansa da se osteti. To je za ruske tenkove, nemacki ne pate mnogo od toga.
1. KV-3 u full-u (izgrindao sam i onih 19k exp-a za poslednji top, kada tenk pređe u tir7), posada na 100%, prvi skill za sve clanove sam stavio repair koji je na ~35%, šta dalje?
2. IS (kupljen na popustu sa posadom od 75%), na njemu je trenutno samo top D-10T, i 2000 exp-a i tu sam stao....ne bih da idem na IS-3.
3. Pošto će uskoro i kod nas da stigne verzija 0.7.3, razmišljam da sa KV-3-kom krenem da istražujem KV-4? Igrao sam na test serveru ali samo sa T34. Inače po specifikaciji KV-4 ima dobar oklop i top?
Pa sacekaj patch da vidimo sta ce biti, ali ja i dalje mislim da ce IS-7 ostati najbolji teskas u igri, tako da bih ja ipak nastavio sa IS-om.
Kad je IS bio na popustu? :confused:
Pa sacekaj patch da vidimo sta ce biti, ali ja i dalje mislim da ce IS-7 ostati najbolji teskas u igri, tako da bih ja ipak nastavio sa IS-om.
Kad je IS bio na popustu? :confused:
#toxic
Ja igram bez premium naloga, racunam da ću moći da držim tir8 tenkove (KV-4, Tiger II, VK4502A, T32) jer imaju topove "manjeg" kalibra (do 107mm), a koji imaju dobru probojnost (~200 i 200+mm), znači granate su oko 300 srebra? Zato sam pitao za KV-4. Jel neko igrao sa njim na test serveru?
#Kidja
IS i još neki tenkovi su bili pre oko mesec dana na popustu, tako da sam uzeo IS sa posadom na 75% za 812k srebra.:D
P.S. Pogledajte na sta liči trenutni WoT Calculator za Ruske tenkove.:kreza:
http://www.wotdb.info/
Na T8 tenkovima su granate oko 1000 kredita, ali i sa tim mogu da se igraju i sa obicnim nalogom. Nemam ni ja premium. Veci problem je sa T9 tenkovima, ali mogu i oni da se prodju.
KV-4 je spor i busan, IS-3 je mozda i najbolji T8 teskas, tu su negde sa KT-om.
Granate za te topove su 1000 kredita svaka. A igranje t8 tenkova sa stock topovima je idiotizam.
KV-4 ti je KV-5 samo bez onih turreta napred, tačnije teži za probiti. Naravno ima malo bolji top od onog ZIS-a sa KV-5. Za mene je KT naj t8 heavy.
Granate za te topove su 1000 kredita svaka. A igranje t8 tenkova sa stock topovima je idiotizam.
KV-4 ti je KV-5 samo bez onih turreta napred, tačnije teži za probiti. Naravno ima malo bolji top od onog ZIS-a sa KV-5. Za mene je KT naj t8 heavy.
107 mm ZiS-24, ima probojnost 227mm kao i BL-9.
KT, jel to skraćeno od King Tiger - Tigar II ?
Znači oko 1000 kredita su, pomislio sam da je ista cena kao za KV top 107mm.:rolleyes:
Pa nisu baš stock topovi (manjeg kalibra), KV-4 ima najbolji top 107mm, Tigar II stock :D, VK drugi top, T32 najbolji top. Ali pošto su granate manjeg kalibra 1000 kredita, onda nema dileme, stavljam najjači top. A jesu li 122mm granate isto oko 1000 kredita? Za KV-3 plaćam 1024 jednu. Nzm kako je za T8> tenkove.
virtuoz pavle
6.5.2012, 11:29
pogledajte statistiku ovog tipa: http://worldoftanks.eu/community/accounts/500586588-Warzey/
vs.
http://worldoftanks.eu/community/accounts/500099208-DeCoy78/
Warzey izgleda da igra stvarno dobro. ima 6M dmg (6005 meceva). DeCoy78 ima 10M na 10M. Warzey ima 78 Top Gun medalja...ja sam za 5000 meceva dobio 18.
pogledajte statistiku ovog tipa: http://worldoftanks.eu/community/accounts/500586588-Warzey/
vs.
http://worldoftanks.eu/community/accounts/500099208-DeCoy78/
Warzey izgleda da igra stvarno dobro. ima 6M dmg (6005 meceva). DeCoy78 ima 10M na 10M. Warzey ima 78 Top Gun medalja...ja sam za 5000 meceva dobio 18.
Odlični rezultati, ali ovaj je najbolji.:eek:
http://worldoftanks.eu/community/accounts/500150298-armatomenos/
Odlični rezultati, ali ovaj je najbolji.:eek:
http://worldoftanks.eu/community/accounts/500150298-armatomenos/
Pa ovaj je vec odavno poznat i poznato je da koristi gold metke sa svakim tenkom!!!!!!!!!!!
virtuoz pavle
6.5.2012, 14:42
Warzey je iz Srbije. normalno je da sa vecim brojem borbi ukupan dmg raste do neke tacke, jer se koriste sve jaci i jaci tenkovi. nije me toliko dmg zacudio koliko broj Top Gun medalja i broj unistenih tenkova (~7300). igrao sam platoon 5-6 puta sa njim (danas), ne znam da li je to sreca, ali kada njega pratim tenkovi kao da mi sami izlecu da ih unistim lol.
Upravo sam izgrindao KV i tenk je OP !
Stock sve sem gun-a (uzeo mu vec istrazen 76mm S-54 pa nesto i probijam...
2 partije-2 win-a i to ladnjaka... steta sto ga ranije nisam uzeo :/ igra nije uravnotezena uopste :dedica:
Da li neko ima Jagtigra?
Citam po forumima da i nije bas nesto, probijaju ga lagano.Kakvi su vasi utisci sto se tice ovog tanka?
Ako bi ga uzeo sigurno bi prodao Ferdija ali da ne napravim veliku gresku...
Ja ga nemam, ali sam gledao par puta neke iz klana s njim. Nije mnogo cvrst i nema veliki dmg (poput Obj.704 i T95), ali puca najbrze i najprecizniji je. Nije los, on je i jedini pravi TD. Obj. je vise jurisni tenk, a T95 spora tvrdjava.
Jagdtigra ne moraš da nišaniš kad gađaš, svaka buši :D Sa M18 sam ga bušio u donju ploču koja je ogromna.
I šta bre mene uzimte kao neko poređenje, k`o da sam ja neki igrač. Lepo onaj merač statistike što je neko ostavio pre par strana kaže da su good players sa skorom od preko 1200, ja imam nešto manje od toga - dakle average.
Evo pogledaj ovog lika (koji je BTW jedna 0 od čoveka)
http://worldoftanks.eu/community/accounts/500090857-Pips/
Nije on loš igrač, ali je svoju statistiku killova i top gun-ova dobro napumpao na t2 premium tenku.
BTW Ako imate gomilu strpljenja nemojte da istražite Jagdtigra sa Ferdija samo skupite xp jer bi jednog lepog dana sa Ferdija trebalo da se ide na StuG E-100.
Jagdtigra ne moraš da nišaniš kad gađaš, svaka buši :D Sa M18 sam ga bušio u donju ploču koja je ogromna.
I šta bre mene uzimte kao neko poređenje, k`o da sam ja neki igrač. Lepo onaj merač statistike što je neko ostavio pre par strana kaže da su good players sa skorom od preko 1200, ja imam nešto manje od toga - dakle average.
Evo pogledaj ovog lika (koji je BTW jedna 0 od čoveka)
http://worldoftanks.eu/community/accounts/500090857-Pips/
Nije on loš igrač, ali je svoju statistiku killova i top gun-ova dobro napumpao na t2 premium tenku.
BTW Ako imate gomilu strpljenja nemojte da istražite Jagdtigra sa Ferdija samo skupite xp jer bi jednog lepog dana sa Ferdija trebalo da se ide na StuG E-100.
Decoy ne budi ljubomoran :p Pips je samnom u klanu od nedavno, i upravo kada je stigao sam mu gledao statistiku. Ok jeste nakupio dosta kilova sa onim 2. level ''Mausom'', tu si u pravu, ali gledao sam mu damage sa top tenkovima i koliko se secam npr. sa is7 je imao mislim 2600+ DPM sto je odlicno, ... prosecan damage po partiji mu je 1700 te ni sa te strane ne moze se naci zamerka, ne znam samo sta ti je ovo znacilo ''0 od coveka''.
To da sam bio sa njim u klanu dobrih 3-4 meseca i da vrlo dobro znam kakav je i da nije hteo da igra CW kad smo u klan došli mi iz Srbije. BTW napisao sam da je dobar igrač, to stoji.
To da sam bio sa njim u klanu dobrih 3-4 meseca i da vrlo dobro znam kakav je. BTW napisao sam da je dobar igrač, to stoji.
To vec ne mogu da komentarisem jer ga ne poznajem, tek je par dana kod nas, ali kao igrac nije los to mu ne mozemo osporiti.
E oko TD-a se bila povela prica, probao sam sve pa mozda novajlijama pomogne da se odluce - ja imam t95 i licno ne bih preporucio nikome da ga grinda, jeste sve to lepo oklop ovo ono i ja sam na to bio nalozen ali ljudi milion partija vi ne mozete da mrdnete nigde koliko je nepokretan, ako je nekome zanimljivo da stoji 8 min ili da se vozi 200m 5 min samo napred, to mi je bio prvi top level tenk koji sam izgrindao i mislim da imam samo 150 partija sa njim odigranih, uopste nema uzivanja u igri sa njim, zaista ga ne bih preporucio.
Objecta sam probao kod klanskog kolege i on je zlato za randome, mobilan sa onom topinom prosto se odusevis svaki put kada odvalis nekoga, mada oklop mu nije neka vrlina, po meni najbolji td od levela 9.
Kod komsije sam igrao sa Jagd-om i ni on mi nije bio los, strasno je precizan i puni jako brzo, lose je sto je glomazan i ko zna da ga gadja tesko da ce dingati nesto.
Generalno Ferdinand je najbolji td u igrici ako uzmes u obzir nivo, stetu koju pravi, oklop, i ostale parametre.
Koji je od ova dva tenka bolji IS-3 ili tiger-2 ista im je cena pa neznam kojeg da uzmem.Unapred hvala.:confused:
http://worldoftanks.eu/news/2282-special-military-parade/
x5 experience for the first victory of the day
Up to 58% off for premium ammo
50% off for equipment
15% off for 6-month premium account purchase
15% off for 1-year premium account purchase
50% discount on 100% crew training
50% discount on 100% trained crew purchased with a new vehicle
50% discount on 100% crew retraining
50% off for Skill reset
50% discount on the following vehicles:
Medium tank tier VII Т-43
Medium tank tier VII KV-13
Heavy tank tier VII IS
Tank Destroyer tier VII SU-152
SPG tier VI S-51
SPG tier VI SU-14
Medium tank tier VII PzKpfw V Panther
Medium tank tier VII VK 3002 (DB)
Heavy Tank tier VII PzKpfw VI Tiger (P)
Heavy Tank tier VII PzKpfw VI Tiger
Tank Destroyer tier VII Jagdpanther
SPG tier VI GW Panther
Medium Tank tier VII T20
Tank Destroyer tier VII T25 AT
Tank Destroyer tier VII T25/2
Heavy Tank tier VII Т29
SPG tier VI М12
Light Tank tier VII AMX 13 90
Heavy Tank tier VII AMX M4 (1945)
Show the world what you’ve got in our Military Parade!
ni isu-152 nije loš sa bl-10, dovoljno je dva tri hita po partiji
152 Caliber (mm)
3,41-3,50 Rate of fire (rounds/min)
286/329/90 Average penetration (mm)
750/750/950 Average damage
0,39-0,41 Accuracy at 100m (m)
2,9-3,4 Aiming time (sec)
6500 Weight (kg)
Rekoh ja da će da bude x5 :D
Demantovali me za Bisona doduse :D
virtuoz pavle
6.5.2012, 23:10
jos 45k do Mausa :D a onda ce mi Maus verovatno biti bezveze :kreza:
Koji je razlog ovog specijala? Gde se odrzava vojna parada ili sta je vec u pitanju, da li neko zna?
virtuoz pavle
6.5.2012, 23:57
zar je bitno :D 5x exp lol. mozda 9. maj? dan pobede rekao bih.
Poprilicno je jak Special i interesuje me povodom cega ovoliko daju. :)
Da, moguce da je 9. maj razlog!
A bre, vi k`o da ste sa Marsa pali... Pogledajte video imate na početku T-34-85 i SU-100
vkI1W2xgn8o
Ili u JNA varijanti :)
aiykDgCZigI
virtuoz pavle
7.5.2012, 0:21
lol :D ja ne gasim WoT, vec samo Alt+tab. launcher vidim jednom dnevno :D
virtuoz pavle
7.5.2012, 15:12
google translate: world of tanks bonus code giveaway --> свет цистерне гивеаваи бонус кода.
:dzavo:
Džabe trošiš vreme, i da uspeš da nađeš ruske bonus kodove ništa ti ne vrede ;)
Koji je razlog ovog specijala? Gde se odrzava vojna parada ili sta je vec u pitanju, da li neko zna?
9. Maja se obeležava dan pobede nad fašizmom u Rusiji. Svake godine do današnjeg dana na taj dan na Crvenom trgu u Moskvi održava se vojna parada.
x5 je pa se malo zezam sa t2 tenkićima :D
http://www.dodaj.rs/t/1u/XR/3lh3Wd9h/worldoftanks-2012-05-07-.jpg (http://www.dodaj.rs/?1u/XR/3lh3Wd9h/worldoftanks-2012-05-07-.jpg) http://www.dodaj.rs/t/2D/136/3Nj0sS7R/worldoftanks-2012-05-07-.jpg (http://www.dodaj.rs/?2D/136/3Nj0sS7R/worldoftanks-2012-05-07-.jpg)
Update 7.3 sutra...
http://worldoftanks.eu/news/2277-upcoming-update-73-version/
virtuoz pavle
7.5.2012, 18:54
@DeCoy
super :D to je onaj Pz38S5 ili tako nesto? :kreza:
Ne, to je BT-2 i Tetrarch.
Sve, sve... ali kad vidim imbecile koji ne umeju da skontaju da bi možda bilo pametno da okrenu prednji deo tenka ka neprijatelju :facepalm
virtuoz pavle
7.5.2012, 23:04
upravo sam u prva 3 minuta igre unistio 5 tenkova sa IS-4. jedan type59 sam pogodio u ammo rack. poenta je da je ostalo jos 7-8 tenkova (od toga 4 arty).
rekoh sebi, bice 7+ killova. dojure mali AMX13 90 tenkovi i ociste sve od arty, pogodim GwPanther i ostane mu 10hp. Pogodim tigra sa 500hp i ostane mu oko 50hp. bezveze.
La.Prestige
7.5.2012, 23:13
Sto bezveze? Pa jel si im naneo dmg, jesi! Sta ti vise treba? Nisi valjda i ti kao ovi klinci da se loze na kilove i bacaju ga u slobodno vreme na igrace sa dosta vise ubistava od odigranih partija. :D
virtuoz pavle
7.5.2012, 23:31
ne jurim fragove. imam losu statistiku pa se trudim da maksimalno doprinesem timu. ali kad vec tako krene i imam sansu da uzmem Top Gun ili Boetler's medalju, onda bi to vec bilo lepo i ostvariti.
imam svega 18 Top Gunova (5036 borbi). Znam tipa (Warzey) koji ima 78 (6005 borbi). On ima 15-ak na Lorrainu i 2k dmg per battle! to znaci da ne juri fragove vec da zna nesto sto ja ne znam. ja imam 1k per battle, ponekad se desi da uzmem i do 5k, ali nikad ne unistim vise od 5.
ENDWAREU ,taj kod kucajte i dobijate neke sitnica ,cokolade ,coka-kolice i jos nekih sitnisa!!!!!!!
Ovo se dobija, valjda:
Extra Combat Rations - x5
Case of Cola - x5
Chocolate - x5
Improved Combat Rations - x5
Strong coffee - x5
1 day Premium Time
A radi od sutra
ENDWAREU ,taj kod kucajte i dobijate neke sitnica ,cokolade ,coka-kolice i jos nekih sitnisa!!!!!!!
Odakle si ovo izvukao da mi je znati XD?
Resili da i nama daju sansu da uz"n"emo Type59!
http://worldoftanks.eu/news/2286-special-gift-shop-offers/
Ovo se dobija, valjda:
Extra Combat Rations - x5
Case of Cola - x5
Chocolate - x5
Improved Combat Rations - x5
Strong coffee - x5
1 day Premium Time
A radi od sutra
Radi od odma uzeo malopre!
Samo ne mogu da provalim ko koristi poboljsana sledovanja hrane :confused:?
Radi i sad. Gde li nadje samo? :D
Edit : US site :D
Rekla mi pticica!!!!!:to_care:
Biće sutra posle patcha objavljeno i na EU kao što je sad na NA.
Inače čokoladu koriste Švabe, Rusi koriste ekstra sledovanja hrane (mukice :o), kafa je za Francuze, koka-kolja za Amere i, k`o što reče jedan klanski kolega, poboljšani pirinač za Kineze.
Ako sve to prodate imate 250k kredita :)
Najbolja informacija. (:
Odakle si ovo izvukao da mi je znati XD?
To je poklon od WG zato sto smo obrisali strumfove i zavrsio se rat u EU :D
Biće sutra posle patcha objavljeno i na EU kao što je sad na NA.
Inače čokoladu koriste Švabe, Rusi koriste ekstra sledovanja hrane (mukice :o), kafa je za Francuze, koka-kolja za Amere i, k`o što reče jedan klanski kolega, poboljšani pirinač za Kineze.
Prvi put vidim ovo, i ako moze neko da mi pojasni kakve bre cokolade, kafe... cemu to?
To se inace kupuje za zlato i to je jedini nacin da (privermeno) imas maksimalni moguci skil za posadu.
Bez cokoladica nije moguce imati maksimalni skil.
To je poklon od WG zato sto smo obrisali strumfove i zavrsio se rat u EU :D
Nisu strumfovi jos izbrisani ,koprcaju se jos uvek ,jos imamo bobri sa njima.
Bas pre neki dan zakljucim da mi je malo zao njihove sudbine!!!!!
virtuoz pavle
8.5.2012, 11:10
kad sam video svu ovu "graju" pomislio sam da ima Gold kodova. zna li neko kako mogu da platim preko Entropay? DAOpay mi je opet pojeo 80din, a nisam ni poceo da placam jer je prijavio gresku. FUK YOU DAOPAY!
Nisu strumfovi jos izbrisani ,koprcaju se jos uvek ,jos imamo bobri sa njima.
Bas pre neki dan zakljucim da mi je malo zao njihove sudbine!!!!!
To su zadnji trzaji, za nas je rat manje-vise zavrsen. Bice njih na mapi, ici ce u krstaske pohode, ali sumnjam da ce ikada imati onoliko teritorija koliko su imali.
wtf
posle update-a su mi dodali u garažu t-150 koga sam odmah prodao i kv-2 ali ne i 2 slobodna mesta u garaži, koja su takođe trebala da se pojave ako sam ja to dobro razumeo :confused:
Za svaki stari tenk koji je bio ukljucen u zamenu si dobio 2 za 1. Prodas tenk, ostane ti slot.
Evo specifikacija za novi ruski t8 premium
http://wiki.worldoftanks.eu/IS-6
Nije loš IS-8, al` je bušan samo tako :)
Inače ova francuska premium t4 artiljerijica je po mogućnostima topa preslikani M7 Priest, sa dodatkom AP granata. Međutim ovaj arty ima 60mm oklop spreda i sa strane tako da manji tenkovi mogu i da dingaju, ali je zbog toga i prilično spora. Grille i dalje suvereno vlada u tom rangu.
To za AP bi mogla da bude presudna stvar.
virtuoz pavle
8.5.2012, 14:03
IS-6: 175/217/61 mm probojnost.
bezveze...
edit: kosta 7500gold-a, pa je ovo mozda i razumno. Type59 takodje ima 175mm probojnost, ali je ipak medium.
Ma prem. tenk služi za kredite. Neka bude i osrednji pa će mlatiti pare ko nenormalan. I to više nego type jer ima više hp pa može duže da ostane u partiji.
virtuoz pavle
8.5.2012, 14:11
po toj logici bi KV-5 bio najbolji za mlacenje para, a ne bih rekao da je to tako. Type59 je medium, poput T-44 sa boljom kupolom. nije los za flanking. sumnjam da ce IS-6 to moci tek tako. videcemo, da ne pricam napamet.
Samo što si sa KV-5 i Lowe u 80% partija top tier ili eventualno sa jednim t9 tenkom, dok te sa Type baca u mnogo jače partije. A damage donosi pare, nema puno razlike da li si za 350 odvalio Tigra ili E-75.
po toj logici bi KV-5 bio najbolji za mlacenje para, a ne bih rekao da je to tako. Type59 je medium, poput T-44 sa boljom kupolom. nije los za flanking. sumnjam da ce IS-6 to moci tek tako. videcemo, da ne pricam napamet.
za ovo se ne bih kladio!
edit:
mozda lepse izgleda, ali da je jaca...?!?!?
Pa 200mm oklopa sa boljim zakosenjem (T-44 ima 120mm), takodje je i prednji oklop na hull-u jaci 100mm (T-44 ima 90). Type 59 je oslabljeni T-54.
Inace, svi koji smo sinoc ukucali kod, dobili smo jos jedan dan premiuma zbog update-a. (:
WoT Tweaker za 7.3 (http://mirtankov.net/soft/3395-wot-tweaker.html)
Svaki put kad ide update taj dan se ne troši premium nalog. Vrlo pošteno sa njihove strane.
Ima li nacina da se sredi ovaj "crveni ekran" ili moram non stop da izlazim iz igre?:confused:
virtuoz pavle
8.5.2012, 18:53
ukucao sam kod, nista se nije desilo. (vec 2 sata)
Ne funkcionišu kodovi popodne uopšte.
@Kidja
Kakav bre crveni ekran?
Izgleda da se desava posle neke mape nisam siguran koje tacno.
Uglavnom loading screen mi je crven skroz, kad pritisnem tab isto crveno i kad zumiram.
Ne funkcionišu kodovi popodne uopšte.
I sta cemo sad ? Posto sad kad smo ih aktivirali, ne verujem da ce moci (a i ne mogu) da se opet kucaju.
EDIT: I plus ovo za IS-4... Kako misle da ja skupim onoliko iskustvo za top sa tier 10 tenkom koji ima neupotrebljiv tier 8 top.
Pa dobio si IS-8, na njemu imas BL-9, s njim istrazi top za IS-4.
Pa dobio si IS-8, na njemu imas BL-9, s njim istrazi top za IS-4.
Samo sto je IS-8 veci krs. Kao da im je bilo tesko da stave BL-9 na IS-4.
To mu je istorijski top. Kad ides normalno do IS-4 moras da istrazis i ovaj novi posto preko njega ides na IS-4 sa ST-I.
Meni IS-8 odgovara, ekstra je brz, a top je odlican.
I jel radi ovaj kod, mom drugu ne. Kaze ukucao ali nista dobio nije.
Hoce li popraviti to?
Popraviće, al` ka` će - ne zna se :D
Ja još nisam ukucao kod. Da li da čekam da isprave grešku ili da ga ukucam, pa će valjda da stigne to što treba?:D
Pazi da ne propustiš, može samo do 10. maja u 2:00 da se ukucava.
EDIT: Evo javljaju ljudi što su popodne ukucavali da im je stigao dan premiuma.
virtuoz pavle
9.5.2012, 0:00
da sumiram utiske. IS-4 je okej. IS-8 mi je bas simpatican, brz je i ima super top (kao i IS-4). imam utisak da vozim neki medium. KV-1/2/3 cu da prodam kao i T-150. Mislio sam da prodam i IS-8 dok nisam video kako je to super tenkic. (u pocetku mi je bio skroz bezveze, tj. dok se nisam uigrao).
kod je aktiviran, imam dan premiuma. zaboravio sam kako je kul imati premium. 9k za prvu bitku sa VK4502P B. definitivno cu morati da uzmem premium. one way or another :mad: lol (ipak ce biti "another"). Dok ne uzmem kreditnu karticu nema od premium accounta nista. :kreza:
btw, za neki dan cu istraziti Mausa, ali meni nije palo na pamet da ja nemam 6.1M credits lol. bice jos vise grinda za to...
Ukucao sam i ja negde oko 21h i prihvatio je. Odem u igru..., imam dan premiuma, prodam cokolade i ostalu hranu i uzmem 200k kredita.:D
Vasilii Zaitsev
9.5.2012, 8:11
Е, какво је ваше искуство са овим новим мапама?
Куда ићи са ТТ на Змајевом гребену, а куда средњацима?:confused:
Pazi da ne propustiš, može samo do 10. maja u 2:00 da se ukucava.
The Victory Day Promo code will remain active from May 8, 2012 through May 9th at 16:59 PDT (23:59 UTC).
Non stop menjaju vreme, kad je tek izašlo obaveštenje pisalo je da je kod aktivan do 15. maja, pa do 10. i sada piše do 9. maja.
Ja sam ukucao kod sada iako ću tek večeras moći da igram, pošto možda opet skrate vreme..
To ti je sa američkog servera. 16:59 Pacifičko vreme ;)
Pazi stvarno :), i sad kad se ulogujem na zvanični američki WOT sajt piše da mi je accaunt blokiran?!
Valjda to nema nikakve veze sa EU serverom na kom igram?
virtuoz pavle
9.5.2012, 13:01
Е, какво је ваше искуство са овим новим мапама?
Куда ићи са ТТ на Змајевом гребену, а куда средњацима?:confused:
5 puta mi se juce pala ta mapa. primetio sam da ljudi nemaju pojma gde da idu, pa se uglavnom stvaraju "lemmings". Meni je mapa super.
ne znam gde bi trebalo da idu medium tenkovi, a gde heavy. uglavnom ljudi idu prema sredini mape gde je glavna tabacina. ovo ce verovatno prestati kroz neko vreme, kada se ljudi naviknu, i malo vise istraze mapu.
5 puta mi se juce pala ta mapa. primetio sam da ljudi nemaju pojma gde da idu, pa se uglavnom stvaraju "lemmings". Meni je mapa super.
ne znam gde bi trebalo da idu medium tenkovi, a gde heavy. uglavnom ljudi idu prema sredini mape gde je glavna tabacina. ovo ce verovatno prestati kroz neko vreme, kada se ljudi naviknu, i malo vise istraze mapu.
Heavy idu na centar a medium mogu da flankuju na desnoj strani mape.
Inace,prvi win sa PZ IV danas (imam jos dvadesetak minuta premiuma od jucerasnjeg bonus coda),pa pogledajte :alealeee:
Sa hummelom sam takodje razbio, 58 000 credits , 5480 xp i confederate :D
taj kod sto spominjete, jel vazi samo za premium?
taj kod sto spominjete, jel vazi samo za premium?
Važi za sve!
http://worldoftanks.eu/news/2321-victory-day-bonus-code/
@Novica89
Svaka čast za partiju sa PZ IV.
Samo sto je IS-8 veci krs. Kao da im je bilo tesko da stave BL-9 na IS-4.
sta fali IS-8 :)
evo moja prva bitka sa njim (i jedina zasada, nisam nesto mnogo igrao)
http://mwreplays.com/replay/DZ79AWYGEQLH/
IS-4 jos nisam probao
Važi za sve!
http://worldoftanks.eu/news/2321-victory-day-bonus-code/
E hvala, sad sam prodao termostat za kafu i coctu.
Medjutim posto mi se se otvorile nove mogucnosti, primoran sam da pitam za misljenje-
da li sad uzeti limeni jagdpanzer i reci-lock & load! :facepalm
ili
uzeti 3001p, ili
propistati majcino mleko i uzeti tiger 2?
Inace imam pz4,stug,amx12t,grille i tiger.I skoro 900,000 exp.
Ovde konvert exp ne pali, bar ja nisam mogao.
Malo sam razocaran sto se tice jagtiger-a.
Mnogo je spor, jedva mogu da ga rotiram kad zatreba.Cini mi se da svaki heavy moze da prodje pored mene i odrade posao kao neki medium...
Doduse nemam drugi motor videcemo sad kad ga budem uzeo.
I da, prica se da ce da bude premium Jagtiger u sl patchu da li je to istina ili ubacuju neki novi jagtiger kao premium?
Biće Turtle Jagdtigar tier 8 premium TD sa stock Ferdinandovim topom.
Meni ovaj novi IS-4 nikako ne leži, top mi je užasno neprecizan, malopre sam dingovao KV-2 posred kupole (jbg samo to je virilo), a opet me svi prilično lako buše. A to sam primetio i kad sa drugim tenkovima gađam IS-4, sanduče i dalje prima poštu :D
virtuoz pavle
9.5.2012, 17:39
meni je IS-4 vrlo precizan, ima dobar top, ali oklop mu je ocajan. nekako mi je bilo lakse da igram IS-4 kad je bio tier9. Bilo bi lepo da mu daju neku drugu slabu tacku. Ne moram ni da nisanim da probijem prednju stranu.
probao sam i IS-4...
Victory!
Battle: Prokhorovka sreda, 9. maj 2012 17:39:11
Vehicle: IS-4
Experience received: 7.155 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 60.795
Battle Achievements: Mastery Badge: II Class
'nako... T110 mi je ipak najbolji tenk :)
sta fali IS-8 :)
evo moja prva bitka sa njim (i jedina zasada, nisam nesto mnogo igrao)
http://mwreplays.com/replay/DZ79AWYGEQLH/
IS-4 jos nisam probao
Fali mu to sto je busan k'o sito. Mrzim takve heavy tenkove... Al hajde sto je IS-8 krs, sa njim samo igram da uzmem top, nego sto su IS-4 upropastili. Posto tier 10 ne igram (imam E-100 i uzasna je krsina), najbolji heavy i ujedno i tenk u igri koji sam probao je bio E-75; jedva sam cekao da uzmem IS-4 jer je on bio slican, kad sad imam sta da vidim.... prebacili u 10 tier a nisu ojacali oklop. Posto ni IS-7 nije puno bolji, ne preostaje mi nista drugo nego da krenem na T110.
Mora da se kosi IS-4 kao i ranije, inace stigne posta. (:
Dobar je tenkic, moze dosta da istrpi. U partiji sa po 4 T10 tenka sam primio preko 40 pogotka, a zavrsio partiju sa ~1900 HP-a. Ostetio me je samo E-100 sa HE. (:
IS-7 je i dalje najbolji T10 tenk u igri, ali ce i IS-4 da posluzi.
Nije mi jasno sto su dirali is4 umesto da is8 ubace kao tier10?
Izgrindovao sam e75 i prezadovoljan sam s njime.
iarnautovic
9.5.2012, 20:48
Lorraine 40t ili T-44??
Inace,od tenkova sa kojim sam igrao do sad AMX 13 90 broj 1.
Lorejn je krs, T-44 ni tamo, ni ovamo. Od T8 mediuma je Pershing najbolji po meni.
IS-8 je samo usavrsena verzija IS-3-ke, ni on ni IS-4 (koji je radjen kad i IS-4 i na kraju odbacen jer je bio pretezak i prespor) nisu za tier 10.
virtuoz pavle
9.5.2012, 21:27
nije Lorraine krs. super je, samo je malcice glomazan u odnosu na AMX13 90. kad istrazis drugi motor bice mnogo bolje. Zadrzi 90mm top, jer je onaj od 100mm mnogo spor.
Lorejn je krs, najgori grind mi je to bio. Bat je vec odlican, AMX 13 na steroidima. :)
virtuoz pavle
9.5.2012, 22:54
1500dmg per battle sa VK4502P Ausf. B. S obzirom da sam igrao velik broj partija kao stock tenk ovo je odlicno. sa IS-8 nemam punih 1300. (jer sam igrao IS-4 sa 122 stock topom (175mm penetracija).
@toxic
moguce je da sam zaboravio sta je bio AMX13 90 :D ali Lorraine nije tako los sa boljim motorom.
Nabijem ja ceo WG tim na Dragon Ridge :nov_mad2: Svaka treća partija zabode ta mapa, a ima bar 20 različitih. A ona druga nova danas nijednom od bar 50 komada.
@toxic
moguce je da sam zaboravio sta je bio AMX13 90 :D ali Lorraine nije tako los sa boljim motorom.
Sacekaj da ga istrazis do kraja, pa da krenes na Bat... I meni je bio OK u pocetku. (:
U Kinezu samo Dragon Ridge igram, sinoc 3x za redom... nisam menjao tenk, samo s njim i jedna za drugom.
Da li je neko probao KV-4? Kakav je u odnosu na IS-3, Tiger II?
Definitivno se teže buši spreda, rekoh već da je to KV-5 bez onih mitraljeskih tureta napred koje sve može da probije.
IS-4 je veoma slab T10 tenk, preosetljiv, retko ali bas retko se dogodi da odbija udarce cak i kada je nakosen. Opsti utisak je da bilo koji tenk T9 ili T10 moze da te pogodi s preda i da te probije bez ikakvih problema.
Definitivno se teže buši spreda, rekoh već da je to KV-5 bez onih mitraljeskih tureta napred koje sve može da probije.
To stoji.;) Nego kada se uporede KV-4 i IS-3? Ja bih išao na KV-4 ali posle na ST-1 nemam BL-9 top...
Mene KV-4 interesuje zbog tc, ne znam da li da kupujem IS-3 koji mi je u fulu ili da istrazujem KV-4... Tiger II nemam istrazen, a T32 je smece.
Pz IV top 10 cm ili 7.5 ?
Iz iskustva ovako sta treba veci dmg ili penetration ?
I turret standardni ili onaj ruzni ali veci armor ? Mada manji rotation speed ...
P.S.
Upravo sam video ovog wg_community_echo
I razbi me arty :(
Ja su-152 a on amx 13 75 samo da mi je naiso na nisan i eto free gold ... Ali ne kad sam baksuz ...
Pa najjači ZIS-24 top pravi na papiru malo manji damage od BL-9 (u skoro istu penetraciju), ali zato i puca nešto brže tako da mu dođe na isto.
A za PzIV mislim da na prvu kupolu ne mogu ni da se montiraju HE top od 10.5 i najjači od 7.5 tako da nemaš puno izbora.
Pz IV top 10 cm ili 7.5 ?
Iz iskustva ovako sta treba veci dmg ili penetration ?
I turret standardni ili onaj ruzni ali veci armor ? Mada manji rotation speed ...
Taj 7.5 za PZ IV je možda i najabolji top za tier V u igri, odlična pentracija, dobar dmg, prilično precizan i solidan rof.
Bez problema sa njim bušim skoro sve tier VII tenkove i to spreda, dok tier VIII može da probije sa strane i od pozadi.
Svaki dan se bar jednom podsetim iz kog razloga sam pre godinu dana prestao da igram WoT na jedno pola godine ili tako nesto...
E hvala, sad sam prodao termostat za kafu i coctu.
Medjutim posto mi se se otvorile nove mogucnosti, primoran sam da pitam za misljenje-
da li sad uzeti limeni jagdpanzer i reci-lock & load! :facepalm
ili
uzeti 3001p, ili
propistati majcino mleko i uzeti tiger 2?
Inace imam pz4,stug,amx12t,grille i tiger.I skoro 900,000 exp.
Ovde konvert exp ne pali, bar ja nisam mogao.
da li moj komentar trazi previse kognitivnih sposobnosti za pristojan odziv?
Pa sigurno necu nikog verbalno da silujem...
OverCHAOS
10.5.2012, 15:08
da li moj komentar trazi previse kognitivnih sposobnosti za pristojan odziv?
Pa sigurno necu nikog verbalno da silujem...
Uzmi KT.
Sent using Tapatalk
OverCHAOS
10.5.2012, 15:23
KT - King Tiger (Tiger II)
Sent using Tapatalk
aha...oki-doki
Prvo mi pade na pamet neka kvazi verzija KV-a.:)
Mene KV-4 interesuje zbog tc, ne znam da li da kupujem IS-3 koji mi je u fulu ili da istrazujem KV-4... Tiger II nemam istrazen, a T32 je smece.
naprotiv, T32 u ovoj konkurenciji je za moj stil igranja, ubedljivo najbolji tenk.
nizak, sa najtvrđom kupolom u celoj igri, solidno dinga manje tiere, odličan reload, odličan top i dmg, depresija topa, startan i dovoljno brz.
tigarII i is3, nemaju nikakvu depresiju topa, moraš dobro da se namestiš, izađeš, da bi opalio na imalo brdovitom terenu, KT je ogroman spor i buši se skoro svuda. IS3 je "naj" ali ne volim taj tenk, slaba depresija topa, skoro nikakva, dmg odličan ali dugo puni.
sa t32 možeš u zagrljaj sa sve jednim tenkom i TD u igri, par puta se desilo da uđem u objekt 704, T28, E75 u pojedinačnim partijama i da uspem ili da ih ubijem ili da ih toliko oštetim da postaju laka lovina.
TC u poslednj vreme samo sa francuzima igram, eventualno T34 ili artiljerija.
Uzeo sam ga ja posle patcha, zaintrigirao me onaj top ali tenk je toliko spor i trom da sam ga danas prodao. Imam IS-4 pa ne moram da jurim ST-1, treba mi gooomila exp-a da stavim sve od gusenica do kupole pa jos i top 40000 exp to je vec previse! Imam T34 i IS-3 za TC. A KV-4 stock je tuga za igranje.
T-150 takodje ide na prodaju jer pored KV-1S nema sta da trazi u TC-u, spor ko KV-3 sto je bio ali ima top od KV-a.
http://worldoftanks.eu/news/2321-vic...ay-bonus-code/ (http://worldoftanks.eu/news/2321-victory-day-bonus-code/)
Sta im sada ovo znaci, meni istekao ovaj gift code jutros, sad kao produzili do 17. maja ? Kada probam da ukucam ponovo kod, kaze incorrect??
[UPDATE] The celebration continues. In order to give you all a little more time to claim your gifts, we’ve extended the expiry date of the “End of WWII” bonus code. You’ll now be able to use your code until May 17th at 01:59 CEST (May 16th 23:59 GMT).
http://worldoftanks.eu/news/2321-vic...ay-bonus-code/ (http://worldoftanks.eu/news/2321-victory-day-bonus-code/)
Sta im sada ovo znaci, meni istekao ovaj gift code jutros, sad kao produzili do 17. maja ? Kada probam da ukucam ponovo kod, kaze incorrect??
[UPDATE] The celebration continues. In order to give you all a little more time to claim your gifts, we’ve extended the expiry date of the “End of WWII” bonus code. You’ll now be able to use your code until May 17th at 01:59 CEST (May 16th 23:59 GMT).
To vazi za one koji nisu iskoristili kod.
ma sad vidim, ponadao sam se...:)
dobro došlo meni, jer nisam iskoristio kod... :D
Koja je fora sa onim cokoladama i za*****cijama ?
Kad bi trebale da se koriste ?
Drugo Pz IV je razocarenje. Prva igra sa 7.5 cm topom rikoset od T-50 :confused:. Onda sam par puta promasio a nemacki topovi su kao prezicni.
I ne mogu da okrznem type-59 a on meni jedan pogodak skoro ceo hp. i to me jos pogodio u turret tu gde je najdeblje ... Ili mnogo losa sreca ili ...
Nego kako stoje stvari sa klanovima prima li neko nove clanove. Imam Su-152 ...
Koja je fora sa onim cokoladama i za*****cijama ?
Kad bi trebale da se koriste ?
Drugo Pz IV je razocarenje. Prva igra sa 7.5 cm topom rikoset od T-50 :confused:. Onda sam par puta promasio a nemacki topovi su kao prezicni.
I ne mogu da okrznem type-59 a on meni jedan pogodak skoro ceo hp. i to me jos pogodio u turret tu gde je najdeblje ... Ili mnogo losa sreca ili ...
Nego kako stoje stvari sa klanovima prima li neko nove clanove. Imam Su-152 ...
PZ IV je daleko od razocarenja... Samo moras da naucis igrati sa njim. A to sto ti je bounceovalo par puta,verovatno je zbog toga sto si gadjao gde ne treba.Type 59 je mnogo jaci tier od PZ IV i za ocekivati je da skine skoro ceo HP jednim pogotkom. Ako hoces da mu uzmes neki dmg onda ga tuci u sredinu tenka sa strane,ispod kupole,ili od nazad,od napred mozes samo da mu se poklonis.
Cokoladice i za*****cije prodas i uzmes dobre pare :D Ja imam 10x chocolate 5xfood rations 5xrice 5xnemam pojma sta ... na kraju kada se zabere cistih 300 k credits kada prodam
Nemački topovi jesu precizni, ali ne zaboravi da treba da imaš posadu na 100% i ugrađenu ventilaciju koja dodaje 5% da bi se to osetilo. Ako baš hoćeš da se rabacuješ kupiš i čokoladu koja dodaje još 10% na skill posade. U randomima ti se ovo poslednje ne isplati tako da te poklončiće bolje prodaj i uzmi kredite.
Drugo Type ima top koji probija 175mm tvoja kupola ima 120mm (i to ona druga i to je super za tier5) - računica je jasna, sreće imaš ako te dinguje. I naravno da nema šanse da okrzneš Typea spreda, jedina šansa ti je da ga flenkuješ. Mada, poređenje ta dva tenka ti je glupo, treba da se porediš sa tenkovima tvog tiera, a ne sa onima 3 tiera iznad tvog. Otkako su KV-2 digli za jedan tier, PzIV je definitivno najbolji t5 tenkić.
A o frustracijama pričaj kad sa IS-4 dinguješ T-50 u pokretu :facepalm
Ovaj dragon ridge ma podseca na neke mape iz battlefield vietnam, samo fali sveopsti rat ovde...
Prepostavljam da obuhvata i taj period do predpocetka kompozitnog oklopa i eletronike, onda ce sigurno ubaciti neku mapu korejskog konflikta iz pedesetih godina...kad se vec ide zbrda na dole...
Nemački topovi jesu precizni, ali ne zaboravi da treba da imaš posadu na 100% i ugrađenu ventilaciju koja dodaje 5% da bi se to osetilo. Ako baš hoćeš da se rabacuješ kupiš i čokoladu koja dodaje još 10% na skill posade. U randomima ti se ovo poslednje ne isplati tako da te poklončiće bolje prodaj i uzmi kredite.
Drugo Type ima top koji probija 175mm tvoja kupola ima 120mm (i to ona druga i to je super za tier5) - računica je jasna, sreće imaš ako te dinguje. I naravno da nema šanse da okrzneš Typea spreda, jedina šansa ti je da ga flenkuješ. Mada, poređenje ta dva tenka ti je glupo, treba da se porediš sa tenkovima tvog tiera, a ne sa onima 3 tiera iznad tvog. Otkako su KV-2 digli za jedan tier, PzIV je definitivno najbolji t5 tenkić.
A o frustracijama pričaj kad sa IS-4 dinguješ T-50 u pokretu :facepalm
Ili kada pogdis t-50 dva puta sa Tiger II,oba puta penetracija i oba puta skines 0 dmg :)
Ma ok ali ja svoj tier uglavnom i ne vidim samo KV, IS, Type da ti se smuci ...
Kako me sad nervira su-152 stacionaran kamuflazna mreza posada 100 exp i 75 u kamuflazu i plus onaj dvogled i ubi me neko iz ***** materine ja njega ne vidim ... Stvarno mi nije jasno
Ne mora da znači da te je taj koji te ubio i osvetlio.
Ili kada pogdis t-50 dva puta sa Tiger II,oba puta penetracija i oba puta skines 0 dmg :)
Pa ako nista bar tebe nije ostetio, nema nista gore kad se napucavas sa nekim i govori ti ''penetration'' a njemu HP ne mrda a on tebe ljusti li ljusti.
Ranije ovakve stvari nisu se uopste desavale ali od 2 pacha unazad ova pojava ne da je zastupljena nego imas srece ako ti se u svakoj partiji ne desi minimum jedanput.
Sve kao opravdavaju ''rare bag'' a tebi zivci odose koliko je redak!
A PZIV nemojte ljudi da se salite i pricate lose o njemu, ako vam je on los definitivno niste za ovu igru, ili niste nista drugo vozili pa ne znate sta je lose. Sa posadom od 100%, rammerom i ventilacijom ti kao da imas mitraljez, a top i vise nego dobar.
Njemu je mogao parirati ranije samo KV, od ovog pacha bolji je od svih tir5 tenkova.
Ranije je bio kritikal, sad je promenjen zvuk. (: Doduse, tad si bar znao da nisi uradio nista, sad kad kaze We hit them hard! pomislim da sam odvalio i onog do njega, kad ono...
Ja se trudim da ne izlozim sasiju kod pz4, obicno se skonim iza neke prepreke tako da mi samo kupola viri, mogu da zamislim vece tiere kako ***** zbog toga sa druge strane...:)
Meni se sad 3 puta culo ''enemy is hit!'' i naravno no damage.
Klasična glupost, odvališ ga sa strane topom koji pravi 400 dmg, a njemu gusenica postane narandžasta :facepalm
Ljudi gde mi stoje ti slatkisi koje smo dobili kao poklon? Hteo bih da ih prodam, ako su jos tu :D
U Depot-u, pod Consumables. Tu su jos uvek, rasprodaj to.
U depotu mi stoji jedna ventilacija II klasa koju sam skinuo sa pz4. Mogu da je prodam za 75k. Da li ja nju mogu nekako da nabacim na E75?
Ne moze na E-75, samo za mediume je ta.
LowLander
11.5.2012, 18:36
Pozdrav svima,
Nov sam na forumu i strastveni igrač WOT-a. Elem posle 7.3 je počeo da mi se dešava vrlo iritantan problem. Posle partije na onoj novoj mapi - Zmajev prevoj - umesto snajper moda dobijam crveni ekran, što je užasno iritantno i već me je koštalo par partija :nov_mad2:. Jedini lek je restart igrice. Ima li ko ideju šta se to dešava? Na ostalim forumima spominju memory leak, bla, bla bla... ko zna šta još ne. Ima li još neko tih problema?
To je bag za koji za sada nema pomoći, jedino ti ostaje da restartuješ igru kad ti se to desi :S
Probaj da update-ujes drajvere za graficku, meni je to za sad resilo problem sa crvenilom (vec dva dana se nije pojavilo). Memory leak nije sigurno.
Zelena Trava
11.5.2012, 19:11
Resio sam da skinem tenkove ... stavicu veceras . Svi nesto samo o tome pricaju . Gledao sam par videa tipa tenkic siluje debelog tenka vozika se oko njega i pucka a ovaj debeli koliko je spor ne moze da okrene kupolu da ga pogodi .. Sad me zanimaju ti brzi tenkovi koji mogu da buse te debele sa strane . al ne znam koji su . jel moze neki TIP ? da ne listam 400 strana :boxing:
Meni ne izbacuje vise crveni ekran.
Nisam siguran sta je resilo problem ali bio mi je instaliran win 32bit posto sam na to totalno zaboravio i tako da mi nije koristio sav RAM sto imam.
Instalirao 64bit i sad evo 2 dana nisam imao problem a igrao sam tu mapu dosta puta.
Najbolji silovatelj je T-50-2, cudo od tenka.
Najbolji silovatelj je T-50-2, cudo od tenka.
+1...
Imam i ja 32-bitni Win i samo 2GB RAM-a, pa nemam tih problema. Neoptimizovana je igra, to je poznato od ranije, a Dragon Ridge pravi probleme jer je vizuelno najzahtevnija mapa (magla, mnogo vegetacije...)
Inače T-50-2 jeste najbolji za to, mada nije sve baš tako super i lako kao što se može videti na snimcima ;)
EDIT: Novosti sa Overlordovog bloga... Podrobnije o novim game modovima, nešto o francuskom premium heavy tenku, nerf T-50-2, suknjice...
http://overlord-wot.blogspot.com/2012/05/wot-new-in-wot-digest-part-1.html
LowLander
11.5.2012, 20:40
To je bag za koji za sada nema pomoći, jedino ti ostaje da restartuješ igru kad ti se to desi :S
To i radim, al' kad me strašno nervira,
Sad me zanimaju ti brzi tenkovi koji mogu da buse te debele sa strane . al ne znam koji su . jel moze neki TIP ? da ne listam 400 strana :boxing:
Nećeš se ti leba najesti ako tražiš to :D
U ovoj igri se sve svodi na to da imaš što veći tier tenk.
Možeš ti da vozikaš brzanjca oko debelog sporaća ali samo ako je sam i nema prepreka pa da ako te to uqenja kružiš oko njega.
Međutim veće su šanse da ako voziš brzanjca budeš one-shotovan :opanachke
Onda ćeš se iznervirati i krenuti na grindanje za veći tier da 'ebeš kevu tom debelom jer ga nisi ni zagolicao.
A onda opet, pa opet i tako dok ako ne mariš za život ne dođeš do top-tier-a.
I mnogo pre toga shvatiš da moraš da platiš ;)
I što je još gore da u to vreme (vožnja top-tiera) nema malih brzih koji za'ebavaju spore debele :kreza:
--timebandit--
12.5.2012, 2:40
Resio sam da skinem tenkove ... stavicu veceras . Svi nesto samo o tome pricaju . Gledao sam par videa tipa tenkic siluje debelog tenka vozika se oko njega i pucka a ovaj debeli koliko je spor ne moze da okrene kupolu da ga pogodi .. Sad me zanimaju ti brzi tenkovi koji mogu da buse te debele sa strane . al ne znam koji su . jel moze neki TIP ? da ne listam 400 strana :boxing:
Ako te zanimaju brzi i zae6ani tenkovi hvataj se francuza topla preporuka jer kad jednom udjes u stos vise te nista drugo nece zanimati, 1.brzi, 2.dobri topovi, 3.slab oklop (ali s'vremenom naviknes), 4.zabava 24/7 :)
Da ne davim, volis brze tenkove onda igraj sa francuzima. Usput probaj i t-50-2 ali se sa njim neces leba najesti u random bitkama, sem ako nebudes uzasno strpljiv...
Meni su midijumi najzabavniji za random i to type i bilo koji t9-8
Imam i ja 32-bitni Win i samo 2GB RAM-a, pa nemam tih problema. Neoptimizovana je igra, to je poznato od ranije, a Dragon Ridge pravi probleme jer je vizuelno najzahtevnija mapa (magla, mnogo vegetacije...)
Istina, samo je zanimljivo da mi se problem resio posle toga.Jos mi se nije desilo i verovatno nece.
Savet : Nemoj da uzimate Jagtiger-a (najvece go**no u igri):nov_mad2:
Skoro je bilo reči o PZ IV tenku, od novog peča ništa ne mogu da uradim sa tim tenkom, skoro sve tenkove probijam i bude 0 dmg-a, pre peča sam baš dobre partije imao sa njim.
Evo sad sam gađao KV-1 3-4 puta zaredom probijem ga i 0 dmg, pre peča mi KV nije bio nikakav problem, sad ne mogu da ga oštetim, slično mi se dešava i sa T-43 i Pantherom, penetracija bez dmg-a.
Baš sam besan! :nov_mad2:
Ne bih znao za PZ IV meni je odlican bio i pre ovog patch-a,a i sada:
Tim teskih lemmings-a,KV-1 i ja krenuli napred sami i pobili ceo tim xDD
Ostatak naseg tima kampovao u bazi.
:icon_scra da li mogu da sapremijum nalogom konvertujem exp u zlatnike
:icon_scra da li mogu da sapremijum nalogom konvertujem exp u zlatnike
hahaha ne :D
:mad: hvala :odoK:
Pa ono,bio bi im to ogroman propust u logici da je moguce :)
Kupis jednom premium,pre toga nastekas free exp i konvertujes ga u 10x vise gold-a :)
ed_hunter
12.5.2012, 20:50
Pa ono,bio bi im to ogroman propust u logici da je moguce :)
Kupis jednom premium,pre toga nastekas free exp i konvertujes ga u 10x vise gold-a :)
ne, mogli bi da omoguće to, ali da u obrnutom smeru ide po duplo manjoj tarifi...
virtuoz pavle
12.5.2012, 20:52
*Purchased:
'Maus' purchased successfully. You have spent credits: 6,100,000.
Imam KV-3 sa posadom na 100%, šta od skilova i perkova da uzmem?
Nista. KV ces brzo preci, tj. u svakom slucaju pre nego sto istrazis taj skil do kraja. Ako ne uzmes taj skil sada, exp ce se gomilti pa kada prebacis posadu na novi tenk nece krenuti od 90% nego od neke vece cifre, sve zavisi koliko nagomilas tog expa ...
Ali radi se o tome da mislim da neću ganjati naredni tenk, jer nemam premium nalog i već sa ovim skoro da gubim pare čak i kad pobedim, dok kupim municiju i popravim ga.
*Purchased:
'Maus' purchased successfully. You have spent credits: 6,100,000.
Čestitam i neka te dugo služi.:D
Još 30k exp do KV-4...
Ali radi se o tome da mislim da neću ganjati naredni tenk, jer nemam premium nalog i već sa ovim skoro da gubim pare čak i kad pobedim, dok kupim municiju i popravim ga.
Nemam ni ja,niti sam ikada imao premium,pa imam trenutno (vec dosta dugo vremena) Tiger II i nekada,ukoliko je dobra partija,cak i on zna napraviti koju hiljadu kredita.Sada idem na E75. Imas sa strane 1-2 tenka za pravljenje para i mozes ici na tier X ako hoces...
virtuoz pavle
13.5.2012, 13:00
Maus je odlican tenk lol! Tako je velik i glomazan da mogu IS-4 da pogodim "krov kupole" :D 6 igara, 4 Steel Wall :D
nije nedodirljiv, to stoji, ali je definitivno najzabavniji tenk koji sam do sada igrao.
btw, ako krenete down the hill, necete moci da se zaustavite tek tako :D inercija ftw :kreza:
EDIT: nekako mi je besmisleno da imam repair skill na Mausu. cak i kada mi pokidaju trake, nije kao da negde mogu brzo da se sklonim... preporuke za skillove za Mausa (imam 2 skilla).
Shlaymara
13.5.2012, 14:21
...
btw, ako krenete down the hill, necete moci da se zaustavite tek tako :D inercija ftw :kreza:
Ima fora kako da se zaustavis u mestu sa svim tenkovima. Sa Mausom ne stanes bas u mestu kad ides nizbrdo ali skoro.
Fora je sledeca, stisnes W i drzesi W ubacis u prvu brzinu i normalno vozis tenk (znaci tenk je u prvoj ali drzis i W tako da tenk ide normalnom brzinom). Kad zelis da stanes stisnes S i tenk stane u mestu, nema inercije :)
Onda sigurno moze da se parkira na uzbrdici pod rucnom.
Koja nacija po vama ima najbolje TD, hteo bih da pocnem sa njima igrati. Imam izucenog stug III, ali me nemacki TD ne privlace uopste. Ruski mi se cine najzanimljivijim.
Meni su sve 4 (sa 2 americke) grane OK. Zavisi samo sta ti vise odgovara. Sa kupolom kao T30, oklopljena i spora tvrdjava T95, jurisni Obj.704 sa najjacim topom u igri ili JT koji je najprecizniji i najbrze puca, ali je dosta mek i ima manji dmg. Ja trenutno igram obe americke, ali cu da krenem i ove druge 2 uskoro. Takodje, Nemci dobijaju jos jednu granu sa jednim oklopnijim TD-om na kraju, E-100 u TD verziji.
Ferdi + Hellcat najzanimljiviji u igri, 704 najbolji. T30 predugo puni (18 sec).
Sada i ostali znaju kada neko nekog pogodi u ammo rack.:D
http://www.dodaj.rs/t/2D/pF/3j3CKOBF/shot004.jpg (http://www.dodaj.rs/?2D/pF/3j3CKOBF/shot004.jpg)
Sta bi ste stavili od perkova na pz4?
virtuoz pavle
13.5.2012, 16:50
Sta bi ste stavili od perkova na pz4?
Ja bih stavio Repair, to je najkorisniji skill koji mozes imati.
btw lol, (Maus) stavio sam onu nemacku cokoladu za +10% efficiency za crew (umesto aparata za gasenje pozara). zapalili su me, a onda me je pogodio T92. LOL xD
odmah sam prodao sve cokoladice i zavrzlame, uzeo Rammer i Spall Liner.
Da li ste zadrzali AMX 13 90? Mnogo je dobar tenk, mada nije ni za tc, cw... ali zao mi je da ga prodam, verovatno jedan od tenkova sa kojim sam najkvalitetnije igrao i ako su mi svi oni pocev od 12t u pocetku bili nedefinisani.
Iako nisam čuo mnogo lepih reči o njemu, meni je T20 najbolji t7 medium. Neverovatno je kako je ovaj 90mm top precizan za razliku od one ruske prangije na T-43. A i ne znam da li mi se desilo da dingujem sa njim tenk ispod osmog tiera. Pod utiskom idem sad na Pershinga, iako sam mogao da kupim još i T-44 ili E-50.
EDIT: U bre, ovaj Pershing bez gusenica i motora ubrzava k`o najgore kljuse...
Pershing je krs kao stock, ali kad se usavrsi do kraja postaje najbolji T8 medium. Mora kod njega sve da se usavrsi jer je bas osetna razlika izmedju stock-a i usavrsenog svakog dela.
Maus je vrlo dodirljiv samo cekaj da naidjes na nekog ko zna slabe tacke. Meni se svideo, nije ni tesko nauciti kako da se branis s njime. Uvek gledaj da igras relativno agresivno sa njime, po meni je to dobitna kombinacija. Odlican je i za snipe kad zatreba. Imam oko 600 partija u njemu ...
virtuoz pavle
13.5.2012, 18:58
Maus je vrlo dodirljiv samo cekaj da naidjes na nekog ko zna slabe tacke. Meni se svideo, nije ni tesko nauciti kako da se branis s njime. Uvek gledaj da igras relativno agresivno sa njime, po meni je to dobitna kombinacija. Odlican je i za snipe kad zatreba. Imam oko 600 partija u njemu ...
da, ali sa Mausom sam uglavnom igrao u platoonu, i to sa IS-4. odlican tandem.
pitanje: gde da gadjam IS-7? i sam imam IS-7, ali nikad nisam znao gde da gadjam, kad god sam video taj tenk gadjao sam ga u donju plocu ili levo/desno od "postanskog" sanduceta. ponekad probijem, ponekad ne.
gde mu je slaba tacka?
da, ali sa Mausom sam uglavnom igrao u platoonu, i to sa IS-4. odlican tandem.
pitanje: gde da gadjam IS-7? i sam imam IS-7, ali nikad nisam znao gde da gadjam, kad god sam video taj tenk gadjao sam ga u donju plocu ili levo/desno od "postanskog" sanduceta. ponekad probijem, ponekad ne.
gde mu je slaba tacka?
XL-skG8ol8Y
Kad gleda pravo u tebe onda samo u donju plocu, moguce je da se probije i u one otvore na kupoli, ali kod njega nisu bas pristupacni. One ploce gde su farovi gadjas samo ako je iskosen jer gubi tako zakosenost i priblizava se pravom uglu.
Pa ja sam svario sve sem IS7. Od napred je problem. Ako ne mozes da ga gadjas u donju plocu sve ostalo je lutrija ako nisi dovljno blizu. U takvim slucajevima moras da promenis poziciju ako mozes da bi dobio povoljniju situaciju.
Postoji li mod za 7.3 koji obuhvata skinove i vreme punjnja topa?
Ako si modove imao za 7.2 samo prekopiraj sve iz 0.7.2 foldera u 0.7.3 (sve je to u res_mods folderu naravno).
skinuo sam neke skinove sa http://mirtankov.com/index.php?start=10 ali su instrukcije na ruskom :eek: da li neko zna gde treba da ih stavim
A čemu služi Google Translate?
After the release of patch 0.7.3 changed the installation path of skins WOT.
Instructions for installing skins. For example, consider a camouflage for the IS-7:
1. In the client with the game go to the folder res_mods, then Folder 0.7.3 2. There create a folder vehicles.
3. Then the folder russian.
4. In the folder, create a folder russian R45_IS-7 ( Now if you want to change camo, then change it only in this folder).
5. Now copy the files with the extension dds (except for tracks and decals, if they exist in the archive)
6. Start the game, skin installed.
German tanks are installed at: WOT \ res_mods \ 0.7.3 \ vehicles \ german \ folder with the name of the tank.
American tanks are installed at: WOT \ res_mods \ 0.7.3 \ vehicles \ american \ folder with the name of the tank.
Chinese tanks are installed at: WOT \ res_mods \ 0.7.3 \ vehicles \ china \ folder with the name of the tank.
French tanks are installed at: WOT \ res_mods \ 0.7.3 \ vehicles \ french \ folder with the name of the tank.
Soviet tanks are installed at: WOT \ res_mods \ 0.7.3 \ vehicles \ russian \ folder with the name of the tank.
EDIT: Hehe, evo WoT dobio mod sekciju i na čuvenom Curse.com (http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks), mada nisu baš ažurni :D
Ovo stvarno nema smisla.... Koliko idiota ima u WoT-u
Da li je T34 premium sad sam mislio da pocnem a to mi je omiljeni tenk iz WWII
T34 je premium tenk od skoro, ali imas u igri T29 i T30 tenkove koji su u principu isti tenkovi sa razlicitim topovima.
Da li je T34 premium sad sam mislio da pocnem a to mi je omiljeni tenk iz WWII
Jeste
A koliko kosta t34 i da li t30 moze da se nadogradi na nivo t34-vorke
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.