Prikaži potpunu verziju : World of Tanks
Ok, ako nije cheat kako onda objašnjavate sva ona ubistva na slijepo?
I mod uopšte ne mora da bude čaroban da bi radio tako nešto.
PlazmaKeksWoT
7.3.2015, 8:47
Kill na slepo: ako si primetio radi se o izabranim scenama iz brorbi gde su ljudi prostom procenom (iskustvom) provalili gde ce da bude neprijatelj i ubili ga. Hoces da kazes da nikad nisi opalio u neki zbun ili neki cosak ako ti damage indikator pokazuje da je iz tog pravca nesto doletelo? Ili jednostavna procena da neprijatelj nema kud nego da ce bas tu da izviri ?
Da se razumemo. Spotovanje je iskljucivo serverska funkcija. Da bi se vama "nacrtao" tenk na ekranu, game klijent treba da dobije od servera informaciju sta gde ko. Ako toga mena od servera nema ni slike. Jedini zaobizni put oko toga je da neko u protivnickom timu koristi mini server (kao sto to ima warpack) i razmenjuje informaciju o toj mapi sa drugim korisnikom warpacka na toj istoj mapi.
Igram ovo od bete, nisam neki igrac ali da se razumemo, svaki put kad sam izginuo mogu da objasnim:
1. bio sam losiji igrac od protivnika (lose sam se namestio, izleteo, krenu na pogresno mesto itd)
2. protivnik je imao malo vise srece (da, rng +-25, ping, karma - sve to moze odluciti kad su u pitanju milimetri od mesta gde ga busis i gde rikosetiras itd)
Sto se tice tih snapshototva. Aimbot cilja (ako je dobar aimbot) u najslabije mesto na tenku. Zamislite to ovako: aimbot ne vidi vas tenk kao vi (boja, lepe texture itd) on ga vidi kao set tacaka koje su mu unesene u aim listu. Ako je tacka A nedostupna on pocinje da nisani tacku B itd. Skinite neki aimbot, aktivirajte serverski nisan i videcete koliko je to vrljav proces na tenku koji se samo okrece u mestu. Nisan se ponasa kao da je na elektricnoj stolici.
Vreme nisanjenja takodje NE mozete smanjiti jer je i to serverska funkcija. Ovaj zadnji nerf preciznosti je bas to i pokusavao da resi. Cilj: da granate bez full nisanjenja manje lete u centar kruga. To sto nekog usere da vas mlatne iz okreta recite hvala cika SerB-u i hebenom RNG-u.
Meni se licno desavalo da sa onim starim KV1s-om kreknem T-50-2 u ful brzini iz okreta. Koriscenje serverskog nisana u mnogome poboljsava verovatnocu uspesnog pogotka, aim assist (vrsi korekciju gresaka u kordinatama nisan-meta) takodje smanjuje verovatnocu da vam granata odleti u PM. Mislim da bi takav aim bio pravi hit i vec bi ga neko maznuo do sad.
disclajmer: Internet nam nije na zavidnom nivou (ma koliko tvrdili nasi provajderi), optika i ping 20-30 bez imalo gubitaka ce naravno uticati i na rezultat.
:facepalm lele, napisah manifest komunizmu...
To ti je kao kada u CS, COD, BF... ljudi nasumično bacaju bombe na određen deo mape. Znaju da je to štek mesto i da je 50% šansa da tamo nekog ima. Ista stvar i sa WOT. Ako si iskusan igrač znaš svaki pedalj mape i ko je gde odprilike. COD WAW sam igrao neke 2 godine, sve sam napamet radio, bacao bombe, iskako iz ćoškova i pucao (ili nema nikog ili sam ga ubio), znaš gde snajper šteka to mesto zaobićeš da mu ne izletiš...
Nije WOT skill igra, ko zna da iskoristi prednosti i mane terena taj će da razbija sve.
@Mersi
To ti je sreća odnosno RNG. Par puta sam sa Leopardom 1, koji ima 70mm oklop dingao Jagpanzera E 100 što ima 300 penetraciju. Isto tako i snap shot, ne pogodi te svaki put ali od 10-20 hitaca hoće jednom, svaku 4-5. partiju ćeš nekog tako odrati.
Nego znate li neki klan, onako malko iznad prosecan, za pocetnika (6k) koji redovno igra stronghold t8? Ovaj u kojem sam trenutno se raspada :dzavo: ...
Ja znam za moj klan , nije baš pun dobrih pojedinaca ali zajedno često pobeđujemo statistički mnogo jače klanove u strongholdu .
Fali nam još poneki dobar igrač. Ako si zainteresovan , javi se .
Ni ja nisam neki vrhunski , ali nisam ni loš , u svakom slučaju napredujem kao igrač.
Plazma je pomenuo serverski nisan.Par puta sam ga ukljucio i vise promasujem kad je ukljucen i naravno brze ginem jer cekam da se namjesti na metu.
Mnogo bolje gadjam kad nije ukljucen.U cemu je stos ne kontam:confused:
PlazmaKeksWoT
7.3.2015, 18:26
Plazma je pomenuo serverski nisan.Par puta sam ga ukljucio i vise promasujem kad je ukljucen i naravno brze ginem jer cekam da se namjesti na metu.
Mnogo bolje gadjam kad nije ukljucen.U cemu je stos ne kontam:confused:
Nije da branim WG ali...
Npr kod mene rezultat dosta varira kad igram kući ili na poslu. Razlika je sledeća:
Kuća:
AMD 8350, ATI 280x, SSD
Kablovski net 25/3(da ne ispadne da pljujem po firmi, zaista imam samo reči pohvale za njih)
Ping: pre podne 30-40, uveče 60-80
Posao:
Intel i7 4790k, Nvidia 970, SSD
Optika 60/60
Ping: pre podne 20-25, uveče 60-70
Serverski mi je većinom uključen (kao neka plavičasta senka da ne smeta). Naravno da je gubitak na vezi veći na kablovskom, samim tim severski nišan više "skače". Ali mene više nervira razlika jutro/veče. Znači uveče mogu da promašim i arty sa 5 metara. Ajde jasno mi je da uveče svi sednu za komp pa je kablovska opterećena ali kako onda i na optici ista priča. Znači (stara priča) štedimo na serverima. Nedavno sam gledao neki klip (bem li ga kako se zove), čovek igra sa pingon 5-10 (naravno u pitanju je Moskva).
Sad u zadnje vreme me izludjuje poskakivanje neprijatelja u daljini, taman mu uvatiš gde će da bude kad ono HOP i eto njega metar dva ispred. Sve u svemu stara priča, umesto da peglaju te osnovne stvari WG ulaže radne sate u neke stvari za koje većinu zabole.
Pogledajte samo novogotišnji ASAP video za 2014. Od 20 stvari koje su planirali za 2014 jedino je (delimično) rađen prelaz na HD tenkiće. U 2015 nastavljamo tendenciju. Havok evo ga samo što nije - odloženo do daljnjeg. Nova fizika, evo sad će - moramo još da testiramo. Legalizacija svih modova - PROMAŠAJ VEKA. Borba sa botovima - hvala vam za sve lepe grafikone ali ja i dalje redovno viđam ljude sa tier 10 tenkovima i prosečnim dmg manjim od 200 (i sa po 40k+ borbi).
(koji mi k****, počeo sam redovno da pišem rat i mir :boodala:)
Da se pohvalim:
Daj neki beta key plazma :-P
Ja bez serverskog nisana ne mogu da igram, masim ko lud.
PlazmaKeksWoT
8.3.2015, 17:41
Daj neki beta key plazma :-P
Ja bez serverskog nisana ne mogu da igram, masim ko lud.
Jedini ko to sad "deli" je SilentStalker sa bivseg FTR-a. Pusti mu mail...
Ako ja navatam nesto naravno da ce prvo dobiti rukovodstvo klana (u koje spadas i ti).
EDIT:
Vic meseca, neko je gdeskom ubacio Poljaka kod nas u klan. Pratite klanski chat i otkrivanje Klingonca u nasim redovima :rofl:
Nebojsa_0707
9.3.2015, 17:27
Vic meseca, neko je gdeskom ubacio Poljaka kod nas u klan. Pratite klanski chat i otkrivanje Klingonca u nasim redovima :rofl:[/QUOTE]
mislim da bi ovaj lik bio i vise nego dobrodosao u klan...
PlazmaKeksWoT
9.3.2015, 18:32
Menjamo naziv klana u Lolek & Bolek Tank Battalion
[L-B-T-B]
Sto da ne, dusu dalo za plotune u randomu, 2 biju dok ih jedan zavlaci na chatu sa siemka\kto pl forama, nesvesna reakcija im je da moraju da odgovore.
Salu na stranu, ovaj po statovima zna da puca koliko toliko, jos da ga naucimo srpski i bice sve u fulu.
Igrate li vi u PMK cesto strong t8?
MarilynManson
10.3.2015, 9:26
Vic meseca, neko je gdeskom ubacio Poljaka kod nas u klan. Pratite klanski chat i otkrivanje Klingonca u nasim redovima :rofl:
mislim da bi ovaj lik bio i vise nego dobrodosao u klan...[/QUOTE]
sta fali sto je poljak...bar ce vam biti zanimljivije :D
Puritania
10.3.2015, 10:51
Ja igrao juče vod sa njim, ne igra loše lik, samo što ne razume engleski a mlati nešto na poljskom non stop...
PlazmaKeksWoT
10.3.2015, 11:43
Ja igrao juče vod sa njim, ne igra loše lik, samo što ne razume engleski a mlati nešto na poljskom non stop...
Sadomazohista ili čovek koji voli nova iskustva :icon_scra
Ja mislim da su balkanci na ubedljivom 3 mestu posle Poljaka i Turaka po broju retardiranih igraca :tapsh:
Ne moze da prodje 1 partija bez nasih botova i provokacija izmedju naših igrača
51919
Bas smo ravnopravni (http://worldoftanks.com/en/news/pc-browser/22/daily-login-bonus-missions/) u odnosu na americki server ! :tapsh:
ernie2015
10.3.2015, 19:26
Bas smo ravnopravni (http://worldoftanks.com/en/news/pc-browser/22/daily-login-bonus-missions/) u odnosu na americki server ! :tapsh:
A to ti je zato sto Ameri uopste ne igraju ili jako malo igraju.To je samo ne bi li
se sto bolje plasirali na Americkom igrackom trzistu i privukli sto vise novih igraca.
Da se mi ponasamo kao Ameri tj.da smanjimo ucestvovanje u igri vidio bi ti ako bi nas zasipali zlatom i premijum akontima :D
Morao sam ovo da postavim :
Zamalo da završim misiju za lovce sa Hellcat-om iako je uopšte nejurim:)
Falio jedan shot do 4k štete.
Ali na žalost nije više bilo mušterija :mad:
A XVM nam je dao 13% šanse za pobedu :kreza:
http://www.dodaj.rs/t/1l/10T/4RlPTS1T/worldoftanks-2015-03-10-.jpg (http://www.dodaj.rs/?1l/10T/4RlPTS1T/worldoftanks-2015-03-10-.jpg)
XVM u zadnje vreme pokazuje , verovatno isto tačno kao i ranije , razne postotke ali se partije završavaju nekakvim katastrofalnim rezultatima .
Ja mislim da su balkanci na ubedljivom 3 mestu posle Poljaka i Turaka po broju retardiranih igraca
Ma apsolutno potpisujem i udaram pecat! :tapsh:
Jedva cekaju argument samo da ti... sve po spisku. Kakva je to stoka!
Covjece ja kad sretnem unicum-a iz npr. KAZNA tesko mi je povjerovati da je s ovog prostora.
Odlican je ovaj T-29 ! :tapsh:
U čemu je razlika između ova dva M?
Grafički se razlikuju. Ne znam zašto, kada se koje dobija?
Levi ti je najbolji licni rezultat s tim tenkom i uz to i M dok je desni obican M.
Medalja (3,2,1,M) koja ima lentu znači da si je prvi put dobio na tom tenku.
@Lanikor
Pa bolji mu je desni rezultat :)
Nisam obratio paznju, my bad :kreza:
Da, desno je borba iz koje sam prvi put dobio M, a ova druga je od jutros, kad sam razbio sa njim! :-)
Powered by Lollipop
Imprerator Marcus
14.3.2015, 1:38
Opet pametnjakovici iz WG uvode promene u sledecem pecu a to su naravno nerfovi probojnosti mnoooogo tenkova :n-cc2:.Jos jedan biser.
http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/03/097-test-changes.html#comment-form
Da li je igra dobila multicore podršku ?
PlazmaKeksWoT
14.3.2015, 9:12
Opet pametnjakovici iz WG uvode promene u sledecem pecu a to su naravno nerfovi probojnosti mnoooogo tenkova :n-cc2:.Jos jedan biser.
http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/03/097-test-changes.html#comment-form
Umesto da smanje dmg gold municije, da podele pogotke na kriticne sa full dmg (motor, ammo rack itd) i na ne kriticne -25 do -50% manje dmg (komandirska kupola) oni su tupo skinuli po 10-20mm penetracije svim topovima sa vrha liste upotrebljvosti.
World Of Vanilla Tanks
Da li je igra dobila multicore podršku ?
Ma sklepali su nesto sto kao lici na multicore ali u praksi to radi kao stronk SSSR video kamere iz 1992.
FX-8350 nasviran do kraja daje manji fps nego prva generacija najjeftinije i5-ce
Danilo023
16.3.2015, 13:07
Nije mi jasno čemu dodatni nerf medium tenkova, kao da nisu dovoljno inferiorni i ovako.
U vezi ovih slova M, odnosno Mastery badges, da li neko zna da mi objasni, šta tačno znači average highest experience?*
*
Kako se određuje taj prosek? Da li je to prosek samo najboljih partija svih igrača?
I da li neko zna da li se to stvarno resetuje jednom nedeljno ili je to uvek poslednjih sedam dana?*
Pa imas prosek za poslednjih 7 dana, i imas 100% uzorka ljudi koji su igrali s tim tenkom u poslednjih 7 dana. Ako dobijes vise XP od 99% ljudi koji su igrali s tim tenkom u poslednjih sedam dana, dobijas M.
Gleda se zadnjih 7 dana koliko sam ja shvatio, mada neki pricaju da se ipak resetuje nekad u toku nedelje to ali cisto sumnjam da je tako.
PlazmaKeksWoT
16.3.2015, 18:10
Sta bi sa forumom zadnjih 2-3 dana ?
Domen bio zakupljen do pred vikend pa je to isteklo, zato je sve bilo offline, jutros produzili.
Ništa nije bilo offline samo domen sk.rs nije radio. Forum je i dalje bio tu na http://217.24.18.122/forum
Nisam imao gde da vidim tu adresu tako da mu dodje na isto :o
elem, Churchill III light tank edition
Rekoh da postavim poslednji put jednu zrelu partiju pre nego sto mi je igra otisla drugoj individui.
http://s3.postimg.org/czq7h6n0j/wewew.jpg
Dostignuce kakvo bi bipedalna orgaska materija opravdala plodove svojih najkonstruktivnijih vremena, dok ne promeni agregatno stanje.
Ni dan premiuma, ali vremena...da je vredelo...nije.
Elem, ucinio mi se na trenutak da se acc koristi za neke namenske svrhe npr botovanje, zbog naglog pada u wn7, medjutim, izgleda da je u pitanju samo veoma los ili pocetni igrac.
PlazmaKeksWoT
16.3.2015, 22:44
Jel sam se ja nesto utripovao ili se ekipa (odavde sa SK-a) sto igra wot pocela smanjivati eksponencijalno :confused:
Pa imas prosek za poslednjih 7 dana, i imas 100% uzorka ljudi koji su igrali s tim tenkom u poslednjih 7 dana. Ako dobijes vise XP od 99% ljudi koji su igrali s tim tenkom u poslednjih sedam dana, dobijas M.
Gleda se zadnjih 7 dana koliko sam ja shvatio, mada neki pricaju da se ipak resetuje nekad u toku nedelje to ali cisto sumnjam da je tako.
Izvinjavam se ako izgleda kao da trolujem ali stvarno ništa ne kapiram.
Ako samo nas dvojica igramo KV-1 poslednjih nedelju dana i svaki dan igramo po tri partije. Ti praviš svaki dan 1000, 500 i 300 XP-a, a ja pravim 700, 300 i 200 XP-a. To znači da ti praviš prosečno 600 XP-a, a ja pravim 400 XP-a prosečno u proteklih sedam dana samim tim i dnevno. Ako izračunamo naš prosek to mu dođe 500 XP-a.
Da li to znači da npr. Plazma treba da odigra sa KV-1 partiju u kojoj će imati 501 XP da bi dobio M?
Ili se "average highest experience" odnosi na prosek naših najboljih partija? Tačnije tvojih 1000 i mojih 700 što u proseku daje 850 i onda Plazma mora da napravi 851 XP da bi dobio M?
Ako se računa po jednoj od ovih varijatni, kako se onda određuje 3, 2 i 1? Tačnije za Mastery 3 kako odrede da sam bio bolji od 50% igrača? Ili se to odnosi na 50% tog proseka, odnosno ako je prosek 500 XP-a, moram da napravim 251 XP za Mastery badge 3.
Mali je uzorak samo vas dvojica da bi gledao tako. Svaki igrač koji je igrao partije sa određenim tenkom ima svoj average XP na konkretnom tenku u proteklih 7 dana. Dakle za M ti treba da imaš rezultat koji je bolji od prosečnog XP-a 99% igrača koji su igrali sa tim tenkom u zadnjih 7 dana. Drugim rečima ako imamo 1000 igrača ti treba da odigraš bolju partiju od proseka za njih 990. Tebi se ne izvlači prosek, tebi se gleda konkretna partija. 3,2,1 medalje su 50, 80, 95 % respektivno.
To ima smisla. Samo bi onda u opisu trebalo da stoji highest average experience
Zar nije juče stajalo x3 za posadu do 18.marta?! Jutros vidim nema, a dadoše jedan dan premiuma.
Powered by Lollipop
konza strateg
17.3.2015, 12:04
je vazi premijum i sutra,da ne ulazim danas,jer nemam vremena za igru?
Svasta, na jednom kompjuteru sam igrao normalno i pisaloe da nema nikakve misije, ni x3 za posadu niti bilo sta, a kad sam probao na drugom, sve normalno stoji, cak pise da sam odradio 12 od 15 za danas i x5 large repair kit-a...gluposti
@konza strateg, moras da se logujes najkasnije do 6:00 sutra ujutru, inace nema premium dan.
Ako imate avione i brodove + spojene naloge dobićete 3 dana za log u svim igrama.
Ne bih se hvalio, ali ovo je najveci dmg koji sam ikad napravio sa sp-om. :a_bleh:
Zašto su dali Premium 24h? Zbog greške da misije traju do 18. umesto do 17.? Ja sam onda propustio GLD...
Premium su dali leprekoni umesto ćupa sa zlatom...
Ako imate avione i brodove + spojene naloge dobićete 3 dana za log u svim igrama.
ja zaboravio da je to praksa, hvala
Jel sam se ja nesto utripovao ili se ekipa (odavde sa SK-a) sto igra wot pocela smanjivati eksponencijalno :confused:
Mogu samo govoriti u svoje ime, ja vise nemam nista sa njom.
Inace, ipak je u pitanju muzenje/botovanje jer ko moze da odigra 750 partija za 6 dana!
To je 125 partija dnevno!!!
Mogu samo govoriti u svoje ime, ja vise nemam nista sa njom.
Inace, ipak je u pitanju muzenje/botovanje jer ko moze da odigra 750 partija za 6 dana!
To je 125 partija dnevno!!!
Može veruj mi ...
PlazmaKeksWoT
18.3.2015, 8:46
Da im d*pe nije toliko zinulo za pare: uzmeš lepo i svu stoku što ima više od 10k a manje od 250 wn8 banuješ. Pa onda pregledaš sve vlasnike tier 10 vozila sa WN8 manjim od 250. Tu si rešio 70% idiota.
Ali zahvaljujući tim idiotima Viktor Kisliy (vlasnik WG-a) je u top 10 najbogatijih ljudi u Belorusiji. Što je dostignuće samo po sebi jer ta zemlja raj za tajkune i tako te marifetluke.
Još jedan interesantan momenat: ja inače jako retko uključujem general chat ali zadnjih nekoliko dana imam osećaj da vlada totalna anarhija tamo. Znači šamara se na Klingonskom, spama koliko hoćeš, psovanje, prozivanje WG-a itd. Pre neko vece gledam BBV kako/koliko ih banuje, verovatno su coveku utrnuli prsti od tolikog banovanja. Idiota za izvoz. Jednostavno u WG EU vlada anarhija.
MarilynManson
18.3.2015, 9:04
kad ce misija za americki premium tenk T34?
To je samo za NA (http://worldoftanks.com/en/news/22/operation-t34/) server.
Nije samo za NA server, kod rusa je vec u toku.
http://ftr.wot-news.com/2015/02/27/t34-marathon-on-ru-server/
Dakle ovo je drugi server koji dobija ovu misiju, mozda se i mi sa EU ogrebemo :P
Garage Slots 100 (Regular Price: 300)
Jos i to dobijaju tokom misije, bilo bi 10/10 kad bi bilo i toga kod nas.
Biće i kod nas, verovatno za leto.
Moram da okačim malog đavola , jedini razlog za ovoliku štetu je što niko drugi ništa uradio nije :mad:
supressor
18.3.2015, 15:29
Ja bih e25 ograničio da mu minimalni tier bude VIII.
Jbt kad igram tier VI i bude kod protivnika 2, ponekad i 3 E25- to je masakr.
Realno, previše OP tenk za ispod tier VIII. Možda VII, ali i tu mu je lako.
Imprerator Marcus
19.3.2015, 0:46
U tom slucaju bi trebalo da se puca samo sa goldom tako da tvoja tvrdnja pada u vodu :a_bleh:
PlazmaKeksWoT
19.3.2015, 10:19
Invajt kod:
1000 gold
7 prem nalog
T2 Light Tank + slot
DFE7KGDE
Šta se radi sa ovim kodom?
Je l' mogu nekako da napravim novi nalog pa da sebi uplatim zlato? :)
Zlato, a ni krediti, ne može da se prebacuje sa naloga na nalog.
Tebi kao "starijem" igraču ovaj kod ama baš ništa ne znači.
Mario Pavićević
19.3.2015, 16:56
OP dok ga ne potkaci KV-2 koji ga ubija na mestu :D
Ako zna gde da stoji, ubiće KV-2 3 puta dok mu se ovaj dovoljno približi da bi ga pogodio :D
Jesu mogli zadaci u ličnim misijama da se preskaču i pre? Danas mi kolega reče da mogu, a čini mi se da nisu pre mogli.
Ne mogu ni dalje da se preskaču, samo možeš jednu od 5 grana da iskuliraš jer ti treba 4 tokena za gift tenk.
Kolega reče da je preskočio misiju za medium tenkove. A na poslu sam ne mogu da proverim
Ili se zbunio ili laže :kreza:
PlazmaKeksWoT
19.3.2015, 20:35
:rofl::rofl::rofl::rofl:
SerB Hit Zone:
http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/03/meanwhile-in-china.html
http://2.bp.blogspot.com/-9hNuseUnWjQ/VQroNvBbi7I/AAAAAAAAAV0/FrQfGMS6omo/s1600/serb2.png
http://2.bp.blogspot.com/-lwPAX9AruJY/VQroOSAJo_I/AAAAAAAAAV4/VVjlyLsqy2o/s1600/serb1.png
posle prvog tenka se mogu birati misije
Dobih i ja beta kljuc za Armored Warfare, mislio sam da nece da se javi Silent Stalker jer sam mu mejl poslao 13og Marta, tako da ko je slao mejl nek proveri da li mu u sanducetu sedi Beta kljuc :P
Kolega reče da je preskočio misiju za medium tenkove. A na poslu sam ne mogu da proverim
Verovatno je mislio da nije igrao mediume jer je sa ostalima zavrsio oba cilja i uzeo 4x5 tokena tako da je skupio potrebnih 20.
^^
Pre će biti ovo što kaže Rajic jer kolega igra misije za drugi tenk.
Da li je iko od vas uzeo koncepta?meni se pojedine misije čine preteške... (mt15 ubi 3 lovca i preživi) msm nije nemoguće al bzvz je...
Da li je iko od vas uzeo koncepta?meni se pojedine misije čine preteške... (mt15 ubi 3 lovca i preživi) msm nije nemoguće al bzvz je...
Nije nista nemoguce ali vecina misija je takva da ti vise treba da imas srece u bitkama nego sto zaista odslikava neki skill igraca.
Ja sam zavrsio tu liniju za medijum tenka a da ni ne igram misije. Igrao danima t54 i malo po malo neka misija se resi pa i ta ubi 3 td-a.
Samo upornost i naletece jednom. :)
supressor
23.3.2015, 10:40
U tom slucaju bi trebalo da se puca samo sa goldom tako da tvoja tvrdnja pada u vodu :a_bleh:
To uopšte nije problem. e25 je stvarno prejak kad igra sa tierom VI, a bogme i VII.
Elem, da se i ja zapljunem sas sliku neku. Žao mi je što screenshotove nisam čuvao, menali se sistemi, računari pa su neke epske partije nestale :)
TOG u akciji: mnogi ga ne vole, meni baš nekako leži. Imam 8 kilova na njemu.
http://www.dodaj.rs/t/6/Iw/ExQEROt/shot201.jpg (http://www.dodaj.rs/?6/Iw/ExQEROt/shot201.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/1j/Tc/48Arjav9/shot202.jpg (http://www.dodaj.rs/?1j/Tc/48Arjav9/shot202.jpg)
Leopard 1. Ponovio sam se pre neki dan. Mislio sam pro da na tier X ne idem uopšte, ali njega sam baš poželeo da probam.
http://www.dodaj.rs/t/3P/eH/1RpFWNjW/shot195.jpg (http://www.dodaj.rs/?3P/eH/1RpFWNjW/shot195.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/1W/h9/1ZBNPDxC/1/shot196.jpg (http://www.dodaj.rs/?1W/h9/1ZBNPDxC/1/shot196.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/n/1b/49S3JE1T/shot198.jpg (http://www.dodaj.rs/?n/1b/49S3JE1T/shot198.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/11/ND/1Iuxe8Ji/shot199.jpg (http://www.dodaj.rs/?11/ND/1Iuxe8Ji/shot199.jpg)
Kakakav je sada kv-1 kako zaradjuje
Ja igram sad sa KV-1 najviše i pucam često zlatnu municiju. Sa takvim stilom igre na nuli sam bez problema, ako ti to nešto znači.
Ja u suštini ne planiram da idem mnogo dalje od 5. tira tako da pare ne štekam za ne znam šta nego ih trošim na municiju. :)
Zato čim vidim viši tir odmah punim zlato.
Ako ti treba mogu da okačim par SS kad budem bio kući da vidiš koliko novca se dobija.
edit: Bez premijum naloga, naravno.
Lord Vucko
23.3.2015, 15:21
Pre mi je KV1 bio najbolji tenk i za zabavu i za novac,ali posle su mu smanjili brzinu,jako me baca u vise tier-e.Nz,po mom misljenju je zastareo,pregazili su ga ovi novi tenkovi.Sada igram sa t67,po meni je najbolji.Kada budem sa kv1 na vrgu liste sve pocistim,ali se sada to retko desava.
uzeo ja koncepta jos pre mesec dana...fora je da moras imati poduzu garazu da bi lakse vijao pojedine misije jer su pojedine napravljene da bukvalno samo sa jednim tenkom mozes da ih ispunis...cromwell je mama + mora i malo da te potera sreca ;)
ja sad vec tri nedelje nemogu da upalim dva tenka u jednoj partiji ili jednog dva puta...rng jede go.na...a imam e50m t 62 fv4202 cromwela pershinga i t69 i mixujem al bogovi srece nedaju.:nov_explo
Neke od tih misija mogu lakše da se urade na nižim tirovima. Na primer ta ti 3 TD-a bez problema sa Matildom kad sam top tir.
Koja Matilda? Premium ili obična? Pošto drugi set misija (posle gift StuG-a) može od t5 pa na više.
Inače povlače sledeće premium tenkove iz prodavnice...
Panther/M10
TOG II*
T14
FCM 36 Pak 40
Verovatno ona tier 4, fenomenalna je, a Matilda tier 5 premium je djubre kakvo svet nije video. :)
Da, mislio sam na tier 4 Matildu, baš je dobar tenk. Danas sam u jednoj partiji ubio dva KV-1 i jedan KV-1S sa njom. :)
Nisam znao za drugi set da je od petog i više. Verovatno zato što nikad neću ni prvi set završiti.
A vezano za pitanje koliko KV-1 zarađuje ovih dana, malo sam obratio pažnju i recimo da je minimum za poraz 10.000 po partiji gde imam oko 250 XP-a.
PlazmaKeksWoT
24.3.2015, 20:52
Koja Matilda? Premium ili obična? Pošto drugi set misija (posle gift StuG-a) može od t5 pa na više.
Inače povlače sledeće premium tenkove iz prodavnice...
Panther/M10
TOG II*
T14
FCM 36 Pak 40
Znaci pocinje polako priprema za prem tenkove bez povlascenog MM-a.
a Matilda tier 5 premium je djubre kakvo svet nije video. :)
Matilda tier 5 je djubre postala od predzadnjeg patcha možda, do tad je bila ok. Kasnije je postala toliko neupotrebljiva da sam je prodao.
Powered by Lollipop
supressor
25.3.2015, 14:11
Evo nešto sveže :)
http://www.dodaj.rs/f/2m/JK/3WBJwgCc/shot207.jpg
http://www.dodaj.rs/t/1I/zU/9wNn7t2/shot208.jpg (http://www.dodaj.rs/?1I/zU/9wNn7t2/shot208.jpg)
Celo jutro mi daje loše timove, i MM mi se sažali :D
zvezdan84
26.3.2015, 11:36
prvi put sam uzeo artiljeriju krecem amx13 f3 i imam problem sa nisanjenjem. kad mi skupi nisan naravno tek onda gadjam, ali toliko promasuje, da ponekad imam osecaj da mi je granata pala, ne pored tenka, nego da je odletela u neku drugu igru, sve gledam da mi ne izleti negde iza monitora. jel to svima tako? ima neki bolji nisan mozda da se skine? jos nesto. imam mozda jedan pogodak za vreme bitke
Mario Pavićević
26.3.2015, 11:58
Dobra posada je kljuc za celu pricu, ali naravno i dalje ne racunaj da ces pogadjati sa artiljerijom kao sa obicnim tenkom.
Zgodan je Battle assistant mod koji se moze preuzeti sa Plazminog sajta (http://pkwot.blogspot.com/2015/02/96-battle-assistant.html).
Imas klasican nisan, a iz zuma pritiskom na tester G aktiviras izometrijski pogled koji je daleko zgodniji.
MarilynManson
26.3.2015, 12:16
nisi naucio da igras sa arty-em :)
svima je tako...samo moras da sacekas da se nisan skupi...i onda trebas da ciljas lepo...nije samo staviti onu tacku zelenu na protivnickog tenka...zavisi pod kakvim uglom gadjas...nekad je onaj nisan (krug) vise u elipsoidnom obliku pa je drugcije tada gadjati...sve zavisi kako ti je neprijatelj namesten...da li je skriven, tj. da li samo viri...i jos nesto,,, polozaj tvog arty-a mnogo odlucuje pod kakvim uglom ces gadjati...zatim, ako se neprijateljski tenk krece ...i pri pokretu ti ga hoces gadjati...moras da izracunas otprilike kojom brzinom se krece i brzinu tvoje granate...opalis ispred njega nekoliko metara pa cak i nekoliko desetina metara ...necu da se hvalim ali tu sam dobar :D
eto, nadam se da ti je moj odg. nesto znacio.
pozdrav :)
EDIT: zaboravio sam da citiram zvezdana, jer je ovo njemu odgovor :P
MarilynManson
26.3.2015, 12:18
Dobra posada je kljuc za celu pricu, ali naravno i dalje ne racunaj da ces pogadjati sa artiljerijom kao sa obicnim tenkom.
Zgodan je Battle assistant mod koji se moze preuzeti sa Plazminog sajta (http://pkwot.blogspot.com/2015/02/96-battle-assistant.html).
Imas klasican nisan, a iz zuma pritiskom na tester G aktiviras izometrijski pogled koji je daleko zgodniji.
Vala menjao sam te nisane na arty-u...i mogu ti reci da mi je bolje bez ikakvog moda...bar po meni...mnogo sam vise precizniji i ubojitiji :boxing:
zvezdan84
26.3.2015, 13:30
nisi naucio da igras sa arty-em :)
svima je tako...samo moras da sacekas da se nisan skupi...i onda trebas da ciljas lepo...nije samo staviti onu tacku zelenu na protivnickog tenka...zavisi pod kakvim uglom gadjas...nekad je onaj nisan (krug) vise u elipsoidnom obliku pa je drugcije tada gadjati...sve zavisi kako ti je neprijatelj namesten...da li je skriven, tj. da li samo viri...i jos nesto,,, polozaj tvog arty-a mnogo odlucuje pod kakvim uglom ces gadjati...zatim, ako se neprijateljski tenk krece ...i pri pokretu ti ga hoces gadjati...moras da izracunas otprilike kojom brzinom se krece i brzinu tvoje granate...opalis ispred njega nekoliko metara pa cak i nekoliko desetina metara ...necu da se hvalim ali tu sam dobar :D
eto, nadam se da ti je moj odg. nesto znacio.
pozdrav :)
EDIT: zaboravio sam da citiram zvezdana, jer je ovo njemu odgovor :P
sve mi je jasno sto si napisao, sad mi samo onda ostaje da posada bude 100% pa ce valjda biti poboljsanje
MarilynManson
26.3.2015, 14:21
sve mi je jasno sto si napisao, sad mi samo onda ostaje da posada bude 100% pa ce valjda biti poboljsanje
hoce...razlika nebo i zemlja...videces i sam :D
mada i kada je posada u full-u, promasivaces...to je arty ...desava se...nije kao tenk ... ali svidja mi se sto je realno odradjeno...sve je to fizika...dakle ponavljam ...tenk se krece...i sad nagadjas otprilike da ce on i dalje ici...vidis da li je daleko tj. do samog kraja mape ili je negde blize, jer sto je dalje tebi onda granata duze putuje i pucas dosta ispred njega...i onda samo cekas da naleti...i BOOM :D
to najvise volim...da ih gadjam u pokretu...
a ako recimo stoji u mestu, uvek vise ciljas pozadi nejga, ne u centar tenka ili pocetni deo tenka...vec vise pozadi ...bar se meni ta metoda pokazala kao bolja ...nadam se da me razumes sta hocu da kazem :)
Na arti ti je obavezan vent + BIA + svaki dobar arti igrači što igra tier 8-10 stavljaju i koka kola/kafa/suši... šta koja nacija već ima.
Nebojsa_0707
26.3.2015, 15:59
[QUOTE=PlazmaKeksWoT;1980911]:rofl::rofl::rofl::rofl:
reko li ja da ce predje 5 milke u ovoj godini? :tapsh::tapsh::tapsh::n_klanja::n_klanja:
supressor
26.3.2015, 19:39
prvi put sam uzeo artiljeriju krecem amx13 f3 i imam problem sa nisanjenjem. kad mi skupi nisan naravno tek onda gadjam, ali toliko promasuje, da ponekad imam osecaj da mi je granata pala, ne pored tenka, nego da je odletela u neku drugu igru, sve gledam da mi ne izleti negde iza monitora. jel to svima tako? ima neki bolji nisan mozda da se skine? jos nesto. imam mozda jedan pogodak za vreme bitke
Ja sam iskoristio zeMsku poslugu da stavim na arty kad sam krenuo.
Komandira i nišandžiju odmah, posle sam dodao vozača i punioca.
Krenuo sam Engleze, jer sam imao želju da probam FV304...oduševila me.
Precizna, jako brz reload za artiljeriju...a što može da zabaci-ne može skoro ni jedna tako. Odličan lob ima.
Naravno, mana ovoga je mnogo manji domet nego kod ostalih(samo 500m), ali meni ne smeta.
Što se tiče mašanja, i meni nekad kao omaši kamen da baca-a ne granatu.
juče sam imo ekstra partiju sa FV, oko 3,6k dmg...ispalio 49 granata, otprilike pola je prošlo.
Da li je neko primetio (ili mi se čini samo) povećanu dozu plakanja i smaranja od strane plavih/ljubičastih igrača? nmg da poverujem da su pojedini u stanju da spamuju celu partiju raznim uvredama nakon što ih ja/saborac uništim iz artiljerije? nekima je izgleda wn8 postao životno važan,verovatno čupaju kosu i grizu nokte kad budu ubijeni. . . a sve je samo igra u pm...
Jedno pitanje, završio sam misije za Heavy i TD, hoću da ubacim devojke u FV 4202 tier X, ali prilikom izbora tenka postoje dva FV 4202, pored jednog stoji P?
@Sanader daj mi replay ako imaš, volim to da gledam. :)
Tier 8 premium FV4202 je ubačen u igru sa ovim (9.6) patchem, samo ga mi još ne vidimo.
@Sanader
I ja bih te psovao ostatak partije da me teamkilluješ sa artiljerijom
Pa da me pogodis recimo sad dok pokusavam da sto pre preskocim T-34 i Type T-34, veruj mi da bi cuo najnoviju paletu psovki, kolekcija 2014/2015, cak ni kinezi nemaju kopiju za to.
Inace bi me u bilo kom drugom tenku bilo briga, desava se.
Ova dva tenka su izvukla najgore iz mene, nisu oni toliko losi koliko me MM baca non stop u vise tirove gde sam neupotrebljiv, a non stop me pogadjaju moji "saborci" iz Poljske i okolnih bratskih zemalja, pa mi puca film redovno.
I ja sam pre 2-3 godine smatrao da je T-34 užasno loš tenk. A onda sam kad su izašli Kinezi igrao Type 34 koji mi se jako dopao, pa onda ponovo igrao i T-34 (zbog druge grane ruskih mediuma) kada me je baš oduševio. Inače ja sam nekada A-20 i T-34 "grindao" tako što pritisnem R tri puta i izađem iz partije :kreza:
Sta ja znam, sam po sebi T-34 je ok sa -8 depresijom, ali Type T-34 sa onom -5 depresijom mi je ogroman problem, cesto mi se desava da moram da izadjem potpuno kako bih mogao da opalim u nesto, i to se uglavnom zavrsi tako sto me sahrane za 2 sekunde :P
Ljudi se izgleda dele na one koji ne mogu da smisle ovaj tenk i na one kojima super ide s njim. Ne znam zasto evidentnu kopiju ne izjednace u potpunosti sa originalom, ne moraju nista drugo da diraju.
EDIT: Povlacim rec, Type T-34 je najgori tenk koji sam vozio do sad, beskorisno djubre.
Jedno pitanje, završio sam misije za Heavy i TD, hoću da ubacim devojke u FV 4202 tier X, ali prilikom izbora tenka postoje dva FV 4202, pored jednog stoji P?
@Sanader daj mi replay ako imaš, volim to da gledam. :)
Nikad ne snimam, nemam tu naviku, ali mogu skrinšotove da uzmem ponekad. Potpuno je neverovatno da se pojedini od tih 'stats manijaka' ne mogu pomiriti sa tim da su i oni smrtnici. Naravno, daleko od toga da sam ja ljubomoran, njihov stat mi zaista ništa ne znači niti imam neko strahopoštovanje prema njima (pojavi se kazna npr i onda: woow i kreće uvlačenje i ulizivanje od strane drugih igrača...), ali stvarno mi smor bude to plakanje i kukanje xD sa m40/43 oneshotam ~3300 wn8 rhm-a... doslovno narednih 10 minuta: fuuu yellow noob, click click pig, clicker bot .... samo neka od situacija. . . kapiram, bolji je daleko, ali kako da poneki od tih jakih da ukapiraju da nije svima prioritet takva stats za koju treba i para i truda mnogo... ok, neka sam i nub ja, al tužno je da neko toliko sprovodi virtuelno nasilje nad svojim ubicom u toj partiji. uđem ja sa drugarom, arty oba. ubijemo platon plavih fcm 50t, na njih smo nišanili samo da bi videli reakcije njihove (drug je braon, nebitno meni ali od životne važnosti stat herojima). svu partiju su nas smarali i posle slali poruke. . . zamišljam ponekad da iza tih kompova sede debeli manijaci koji ne ustaju sa kompa (50-60k+ partija/2500+wn)...i ja napisa roman , al takvih situacija je toliko da se knjiga može napisati xD artiljerci svih zemalja ,ujedinimo se i gađajmo statspaddere !! xD
@decoy
malo sam dvosmislen bio, mislio sam ja ili saborac ubijemo protivnika (nisam ja jedina žrtva 'cry spama') xD
EDIT: Povlacim rec, Type T-34 je najgori tenk koji sam vozio do sad, beskorisno djubre.
LOL, ako ides na 34-1, type ces zavoleti. 34-1 ne moze top da spusti UOPSTE.
Ja sam sa type 34 i 58 igrao bezbolno. Sad sam krenuo od T-50, koji mi je bio zabavan(iako me MM uglavnom stavljao sa tier VII).
Nije mi problem T-34, ako je tim iole normalan
Idem do Type 58, hvala bogu on je i stock skoro isti kao elitovan pa mogu da se koncentrisem na to da dovrsim Francuze i Japance onog momenta kad ga otkljucam.
Depresija nije problem koliko je problem sto pucas brze nego sto nisanis, a nisanis sporo pa si otkriven duze vreme kad izviris i cekas da nanisanis, pa pada u vodu cela RoF prica jer da bi pogadjao i ispratio taj RoF moras da se priblizis a to je uglavnom u tier 6+ partijama smrt za ovaj tenk.
Iskljucivo ga igram kao flankera + snajpera pa se kao popravlja situacija ali leti iz garaze cim izgrindam Type 58.
@Sanader Čekiraj opciju da igra snima barem poslednji meč. Može biti korisno, a ne košta.
Inače, igra generalno može da iznervira kao ni jedna druga, a kapiram da što igrač ima bolji stat, da se više nervira kada odigra loše. To su uglavnom ljudi koji jure stat, a i kada fejluju wn8 brutalno pada, mnogo izraženije nego nekom osrednjem igraču. Još ako bude Boom tudjom krivicom, zamišljam šou koji se odvija u njihovoj glavi. Gledaj da ne cepaš svoje ili isključi chat. :)
PlazmaKeksWoT
28.3.2015, 23:18
Bolje da cutim.
Porodica Bing je dala tolike tenkiste ??? :kreza:
Od 5 tenkista 4-ca su Bing (Microsoft pokusava da uvali Bing i ovde)
Ja još ovaj put kačim Hellcat-a da se pohvalim i više sigurno neću imati čime.
Treća zvezda i "Ključni doprinos" :)
Slike govore sve :aplauz:
Porodica Bing je dala tolike tenkiste ??? :kreza:
Od 5 tenkista 4-ca su Bing (Microsoft pokusava da uvali Bing i ovde)
Ili je to ili su ovi Kinezi preozbiljno shvatili seriju "Friends" :kreza:
PlazmaKeksWoT
29.3.2015, 12:08
Ili je to ili su ovi Kinezi preozbiljno shvatili seriju "Friends" :kreza:
http://ak-hdl.buzzfed.com/static/2014-05/enhanced/webdr04/12/10/anigif_enhanced-buzz-2799-1399905452-4.gif
Nego, 25 prem tenkova i rezultat vredan pohvale.
(borba protiv botova bas daje rezultate ili su ih banovali na 30 dana)
Neko igra ovaj test server? Koliko treba XP-a za medium koji se nastavlja sa 1390? Da iskljucim ubrzavanje treninga posade i pocnem skupljati lagano.
Trebaće Ti 500 XP-a manje nego za Lorr...
supressor
30.3.2015, 13:34
Odličan rezultat sa HC.
ko bi rekao da će HC postati ređa zverka u WOT,sećam se pre ih je uvek bilo najmanje po 3 ii 4 u svakom timu.
Da ne spominjem pariju u kojoj je bilo po 14 HC sa svake strane.... :)
Stvarno sve manje Hellcat-a u partijama viđam .
Sada je dosta jak ali je ranije bio premoćan pa je to valjda razlog :)
A šta mislite o Cromwell? Po meni je to jedan od naj OP tenkova trenutno u igri i najbolji "pimper" za wn8. wn8 sa njim mi je oko 2500 ukupan i 3500 poslednjih 15 mečeva, a WR 69% na 166 mečeva. Svi nešto jure T67 i Hellcat, a ovo je dragulj od tenka.
Krik_Naglas
30.3.2015, 16:38
Svaka čast za Helketa!
Ja sam svog ostavio da rđa u garaži. Kad se krug nerfovanja zatvori i kada ponovo malo pošume i izravnaju mape, doći će ponovo njegovo vreme. :-)
E sad jedno pitanje za iskusnije igrace.
Imam preko 11k partija. Nisam nikakav poseban igrac. Dovoljno poznajem igru da mogu biti koliko-toliko objektivan.
Trenutno mi je ceo nalog nerfovan tako da u poslednjih 1000 partija jedva držim 45% pobeda.
Solidno igram izgrindane tenkove koji su u svojim tirevima sposobni nositi igru, tako da sam apsolutno siguran da je u pitanju nameštaljka.
Poslednja dva-tri meseca, od 1000 partija jedva držim 45% pobeda. Sa 52% sam pao na 50%. I dalje padam.
Još pre više od godinu dana sam skoro najuren sa zvaničnog foruma zbog postova i tema koji se nisu dopadale "administraciji" i "domaćim izdajnicima".. ;)
Pukne mi film i krenem onda ja brljam šta god sam stigao...
Čak sam i zbog botovanja banovan na 15 dana. Sa pravom sam "odležao" svoju kaznu. Molim vas bez kamenovanja ovde. :kreza:
Sada već skoro godinu dana zvanični forum ni ne gledam, botovanje mi ne pada na pamet.
Ne koristim cheatove. Ne psujem WG i ne spominjem njihovu seksualnu orijentaciju na in-game chatu...
Nije mi jasno šta im sada smetam i zašto me tek sada očigledno teraju iz igre? :facepalm
Ima li iko sličnih iskustava koje sme ovde izneti ili je možda i ovde zdravije ćutati? :(
Ako sam te dobro razumeo, ti kažeš da ti WG namešta da gubiš da bi te najurili?
Ja uvek pođem od sebe. Svaku partiju koju zaginem analiziram gde sam pogrešio i šta sam mogao drugačije da uradim. Često se desi da sam bio na nekoj čistini ili da sam se peglao sa par tenkova. U toj situaciji kako mogu da krivim nekog drugog?
Igra je malo jajarska po pitanju junačenja i uglavnom se bolje prolazi ako se štekaš i kriješ iza neiskusnih igrača. Bar je to moje mišljenje.
PlazmaKeksWoT
30.3.2015, 19:47
Sta sam ja sve napisao o WG-u, koliko sam sr**ja doneo na EU, trebao bi WG da me banuje dozivotno :kreza:
Kod mene je WN8 i WR padao kad sam imao previse stock tenkova ili (u zadnjem zahebu) kad sam uzeo da grindam (5 komada odjednom) lovce bez kupole :boodala: E to je bolelo.
Ubedljivo najbolji skor pravim sa tier 7-8 teskasima.
Znaci menjaj tip tenkova, menjaj tier, menjaj nacin igranja - nesto jeste pogresno.
Nekako mi je suvise da verujem u teoriju zavere prema pojedincima jer bi to znacilo da WG ima neki veooooooma inteligentat sistem MM-a (u sta cisto sumnjam jer WG i inteligencija nisu ni u istom planetarnom sistemu)
Igra je malo jajarska po pitanju junačenja i uglavnom se bolje prolazi ako se štekaš i kriješ iza neiskusnih igrača. Bar je to moje mišljenje.
Ziva istina, igranje u drugom redu uvek bolje prodje nego neko "vodjenje" napada... JBG, na ove iza tebe se mozes osloniti koliko i na postenje politicara kod nas :kreza:
Krik_Naglas
30.3.2015, 22:36
Jasno mi je i logično da leveluju jake igrače. Njih posebno pritiskaju lošijim saborcima i lošijim rng-om. Čim si 54-55-56% počinje igranka. Možda i ranije. Jaki igrači to odavno kompenzuju platuniranjem u randomu i bežanjem od bilo kakve gužve na serveru u kojoj se lakše može prikriti namešten rng i mm.
Sve je u ovoj pokvarenoj nameštenoj igri podređeno peglanju igrača da bi svi bili zadovoljni jer su razlike u veštini igrača prevelike.
Od zvaničnog skill based MM-a nema ništa jer je već vrapcima na grani jasno da je odavno na snazi tajni MM koji radi to isto ali samo u službi levelovanja igrača...
I nije samo MM u pitanju. U pitanju je i RNG.
Ja u svom ST-1 tenku sa svom opremom i posadom sa skoro 4 skila imam 30 i nešto procenata WR. Ta nemojte kasti. Nijednu, pazite NIJEDNU partiju nisam preživeo više od 5 pogodaka. Moj ST-1 jednostavno kao da nema oklop. Znam da je vreme medijuma i da većina okreće na gold kad vidi staljina ALI ŠTO JE MNOGO - MNOGO JE.
A vrlo dobro znam gde mi je mesto na mapi, mesto u timu i kako treba da postavljam tenk.
Otkačim pa krenem samo da igram e-25. 30 partija, 20tak pobeda. Stvarno je i dalje brutalan tenk.
E onda se uključi i tu nerf mod i sledećih 30tak partija dobijem 10.
Nema više tir7, nema više ruskih livada, nema pustinja. NEMA VIŠE NI VREMENA za više od deset šuteva jer moji timovi padaju kao domine u prvih 3 minuta.
Mogu ja da ne znam da igram amx50-100 ali sa 1400 prosečne štete ne treba da imam 40% wr.
t-29 1200 prosečna šteta, wr 35%
To su tenkovi sa tek 100 partija lako odavno u full-u i priznajem da tek treba podići prosečnu štetu i sve ostalo.
Desetke sam prestao i igrati jer se bez premijuma finansijski ne mogu izboriti protiv ovakve nameštaljke.
IS-3 takođe ne radi. T-67 ne radi. Easy8 ne radi. RHM ne radi...
Odlične posade, oprema i ofarbani tenkovi (oni koji treba da su ofarbani)
Da mi nije e-25 tenka, odavno bih prodao nalog pošto-po-to pa nek se drugi pati.
Samo ne verujem da bi se onda ikad više vraćao...
fiksumdyrdum dajte coveku orden :tapsh:
Mene su banovali privremeno nekoliko puta, mada ja ne posećujem domaće delove foruma, trolujem isključivo na onom general delu na engleskom. Na FB su mi takođe onemogućili ostavljanje komentara.
Ali ne primećujem da mi se neko "sveti" ingame, svašta. ~57 % mi je win rate u ovom aktuelnom patchu za nekih 200-250 odigranih partija. Stvarno se desi neki put u partiji da RNG nije naklonjen, bukvalno sve dinguje ili pogađa u gusenice, iznerviraš se ali jbg. Posle 2-3 partije dođe ona gde ne moram maltene ni da nišanim jer skoro sve penetriram :kreza:
PlazmaKeksWoT
31.3.2015, 8:09
ALI ŠTO JE MNOGO - MNOGO JE.
Ponestaje mi teorija...
Los net ???
Daj ingame nick da te pogledam na en.wot-life.com-u.
Nesto se meni ovde ne uklapa :paranoia:
https://i.imgflip.com/jjs2w.jpg (https://imgflip.com/i/jjs2w)via Imgflip Meme Maker (https://imgflip.com/memegenerator)
@ Krik_Naglas
zbog takvih sr*nja (desavanja) u WOTu, koja si lepo naveo, ja vec par meseci ne igram. vise me unervozi nego sto me opusti!
Pa većinu unervozi ali se opet vrate da igraju...Jednostavno je mm namesten da ako dobro igras ima da gubis do neke zadate granice i onda ti daju dobre timove.Za svo vreme otkad igram naucio sam da ne treba igrati vikendom nikakav random,a i da udjes ne ulazi bez 2 coveka u platoon-u.
Pa većinu unervozi ali se opet vrate da igraju...Jednostavno je mm namesten da ako dobro igras ima da gubis do neke zadate granice i onda ti daju dobre timove.Za svo vreme otkad igram naucio sam da ne treba igrati vikendom nikakav random,a i da udjes ne ulazi bez 2 coveka u platoon-u.
Ne unervozi mene to sto su u timu botovi, slabi igraci, ..., vec to sto npr sa ISU152, sa Bl topom pucam na metar od mene neki tier 5-6, koji je trenutno OP, i dingujem!? ili sa JgPzE100 sa 210mm, koliko se secam ima taj kalibar, pucam na bat artiljeriju i kaze critical hit i 0 damadge!? Alo bre! to sto gubim partije jer ja slabo igram ili ceo tim ne funkcionise kako treba, to me manje iznervira nego ove gluposti sa dingovanjem. Vise sam gledao da ja odigram kako treba, nego to da li je tim pun botova!
Nova zanimacija.
http://wotundead.com
nesto van teme...
od juce ne mogu da skrolujem stranice ovog foruma. Preko google chroma i internet expl. nece, dok preko mozile radi. Kod mozile se ne vidi scroll bar, ali strelicama moze da se skroluje.
Jel to samo kod mene problem? Inace, ostali sajtovi mi rade ok.
Krik_Naglas
1.4.2015, 14:12
Evo malo sprdnje:
https://www.youtube.com/watch?v=TrlWOiwS5dQ
Sad su kao i duhoviti....
E moji beloruski "šabani", bliži ste vi grani sa koje ste preključe sišli nego 21 veku... :facepalm
I da: Skrolovanje vam ne radi.
Ako nemate analogne imate makar digitalne kalendare, pa i za WG zombi mod i za SK nedostatak skrola možete povremeno da konsultujete taj kalendar.
nesto van teme...
od juce ne mogu da skrolujem stranice ovog foruma. Preko google chroma i internet expl. nece, dok preko mozile radi. Kod mozile se ne vidi scroll bar, ali strelicama moze da se skroluje.
Jel to samo kod mene problem? Inace, ostali sajtovi mi rade ok.
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=17033&page=86
:)
PlazmaKeksWoT
1.4.2015, 16:01
Nova zanimacija.
http://wotundead.com
Sta uradi crni covece, sad cu i ovo da ganjam na poslu :n_klanja::n_klanja::n_klanja:
http://www.dodge-dart.org/forum/attachments/nor-cal-darts/14480d1370632709-nor-cal-darts-club-meet-june-23rd-why-meme.png
Dakle izgleda da još niko nije pogledao današnji datum :icon_scra
PlazmaKeksWoT
2.4.2015, 8:08
Dakle izgleda da još niko nije pogledao današnji datum :icon_scra
Bio sam zauzet opreznoscu da mi neko od kolega ne podvali nesto u znak zahvalnosti za proslu godinu :kreza:
Krik_Naglas
2.4.2015, 13:25
A koji je juče bio datum? Otcepio sam list i sada ne znam? :confused:
Po onoj staroj narodnoj: "Ko se poslednji smeje, nije shvatio vic." :eek:
:rofl:
...pa i za WG zombi...
Ja se naigrao sinoć na poslu.
Pa ni ne rekoh da uopšte ne postoji, ali postoji kao parodija povodom 1. aprila, a ne neki "ozbiljan" projekat ;)
Moram da pohvalim 'novi' procesor, u pitanju je intel e8500 core 2 duo, fps vrti 70-105 od kako sam ga stavio . jest da je stara generacija, al wot ko da je kodiran za njega xD
Pa kad im je optimizacija za multicore procesore sakata, sve radi kontra :P
PlazmaKeksWoT
3.4.2015, 14:30
Znaci AMD i WoT nikako... (ako hocete sve na max)
Dvojezdarni i3 ima bolji FPS nego 8350 a 8 jezgara :nov_mad2:
Znaci sledeci upgrejd i5 4690k...
da stvar bude apsurdnija,temperatura je svega 29-35 stepeni , podešavanja nešto na low nešto medium na praistorijskih 2gb ddr2 rama. Work as intended xD taman su tu stali pijanice iz wg
Meni na i5 sve radi savršeno.
Mada vidim da radi samo jedno jezgro i ponekad 2 , kako bi radilo sa 4 nemam predstavu a očigledno ni WG.
Moram da pohvalim 'novi' procesor, u pitanju je intel e8500 core 2 duo, fps vrti 70-105 od kako sam ga stavio . jest da je stara generacija, al wot ko da je kodiran za njega xD
Sve zavisi koju grafičku imaš! Ja imam e8500 i 4870 sa 512 mb rama, na medium sve radi ok uz zadovoljavajuc broj frejmova.
PlazmaKeksWoT
4.4.2015, 13:11
Sve zavisi koju grafičku imaš! Ja imam e8500 i 4870 sa 512 mb rama, na medium sve radi ok uz zadovoljavajuc broj frejmova.
Tu silno gresis...
Najveci dobitak na FPS-u u WoT-u ima CPU (pod uslovom da ne koristis graficku iz doba jure).
npr. kod mene je 280x kod komsije 7850. Moja ima 2000 stream procesora, njegova 1000. Ja imam 8350 cpu on ima i3, kod njega je veci fps. Testa radi zamenili smo grafike. Razlika je bila mizerna (govorimo od 3-5 frejma).
Pogledaj grafikone ovde http://pkwot.blogspot.com/2014/04/what-do-you-need-to-play-wot.html to je ta njihova optimizacija :n-cc2:
Jednostavno BugWorld engine ne iskoriscava hardver kao ostali moderni endzini. Igram sve ostalo na max jedino mi WoT stuca. Na kraju se uvek vratim na podesavanja "za turnire" koje sam pre sto godina nasao negde na RU forumu.
Ja imam stabilan FPS ali sve zivo na low/off osim vidljivosti koja je na maksimumu. E sad je ili neki mod optimizovan ili je neki od onih micro patcheva sredio nesto pa mi je od skoro mi je FPS na stabilnih 45+ frejma a cesto i mnogo vise, juce sam poceo cak i da se bahatim i da stavim neke efekte sa off na low i da cedim suvu drenovinu sa laptopom koji ima i3 2310m na 2.1 GHz procesor, Nvidia GT540m grafiku (1 GB VRAM DDR3 128 bit) i 4 GB DDR3 RAM.
Rezultat je oko 30ak fps, ali varira dosta.
Prijatelji, da li moze mala pomoc:
Resio sam misiju Td-14 za T-28 HTC koji mi na zalost World of Tanks nije priznao. Neophodno je da igrate kao platoon of destroyers, da napravite 40% ukupnog damage i da pobedite. Sve smo to uradili.
U prilogu saljem sliku koja to potvrdjuje. Ako bi se sve izracunalo moj platoon ima 40.461 posto damage, sto je dovoljno da se predje misija. Da li je jos neko imao slican problem? :o
I ja sam imao par puta bagove sa misijama ... ocigledno sam ispunjavao uslove, ali ipak ih nisam uspevao da zavrsim misiju ... isao sam posle na restart (ponovo birao misiju) i nakon toga je sve bilo ok.
Meni je sa najslabijim i3 procesorom, 8 GB i 750 Ti sve na high/maximum, jedino sam shadow i lighting stavio na low jer mi te povećane vrednosti dižu temperaturu grafičke na preko 70 stepeni i ventilator na njoj počinje prilično da bude bučan. Mogu da živim i bez toga, a imam konstantih 60 fps-a.
Da ne zaboravim, ko ima problem sa FPS neka skine WoT Tweaker, programcic moze da pogasi svasta nesto i iskljuci neke nebitne stvari i tako vam omoguci pristojan FPS.
Ja iskljucio dim iz auspuha i prasinu koja se dize iza tenkova posto mi to urnise FPS ali zato ostavio dim/prasak iz cevi i efekte kad pogodim neki tenk, a to u klasicnim WoT podesavanjima ne moze da se uradi.
Poslao sam poruku WOT-u sa molbom da mi uracunaju prelazak misije, nadam se da ce da odgovore pozitivno. Javljam sta su mi rekli.
PlazmaKeksWoT
6.4.2015, 10:30
Poslao sam poruku WOT-u sa molbom da mi uracunaju prelazak misije, nadam se da ce da odgovore pozitivno. Javljam sta su mi rekli.
Postovani,
hvala vam sto ste kontaktirali tehnicku podrzku. Nazalost mi nismo u mogucnosti da se bavimo svakim incidentom pojedinacno. Ukoliko sistem nije uracunao ovu bitku kao dovoljnu za prelazak misije, mi nazalot ne mozemo nista da uradimo povodom toga.
S postovanjem Bot Botovic
WG Paris HQ
:kreza:
Javi mi dal sam pogodio...
:offtopic:
Petak i subotu na mom acc-u je igrao neko ko do sad nije u zivotu seo za WoT. Sad mi jasno ponasanje nekih igraca (kojih ima sve vise). Oni su ustvari dobili od nekog acc i sad tek uce da igraju. Sedim ja tako iza te osobe i mislim: "Jbt da mi nije rodjak, zadavio bih ga..."
Pozdrav svima
Ja sam novi član, možete me naći pod nikom salencenis, wot je jedina igra koju igram, prilično sam aktivan i to uglavnom u večernjim časovima (posle 20h). Ukoliko nekom treba pomoć oko misija neka me slobodno kontaktira, volim da igram u vodu, solidan sam sa IS-3, rhm i hellcatom, mada u poslednje vreme napredujem i sa 13-90 i 50-100, (relativno novi tenkovi u garaži). Misije za stugIV sam prilično lako rešio, ove nove za koncept sam pri kraju (nešto ih i nisam jurio), dešavalo se i meni da izvršim misiju a da mi ne priznaju i to jednom HT-15 za stugIV, ostalo bilo bez problema, inače čitao sam na nekom forumu da će olakšati misije za prva dva tenka uskoro...
Da li neko ima 6 redova skilla na posadi nekog tenka i koliko mečeva odigranih sa tim tenkom, sa ili bez premiuma?
Ja na Type 59 imam peti red na 73% i potrebno je oko 40000 XP za 74%, brutalno. 2500 odigranih mečeva sa njim, do 1000 meča otprilike premium, a posle uglavnom bez.
Ja sam izgrindao 2 posade sa po 3 skilla, jedna je prebačena na kinesku heavy liniju, drugi su još u Type-u imaju negde pola četvrtog skilla, još malo pa 1500 partija odigranih u njemu.
Koja mi je najbolja artiljerija da počnem da igram? Nikad nisam igrao pa čisto da probam i tu klasu malo. Igrao bih sa četvrtim tirom zbog misija, da mogu i neku da pređem možda.
Francuska ubedljivo. Jedino splash fali, tako da kao alternativa može i USA. Sve ostalo žali bože, probao sve na testu i to je moj utisak, ali ne mora da znači da je kod drugih tako :D
MarilynManson
7.4.2015, 8:18
Da li jos neko primecuje da su misije za onaj t28 AT ili kako se vec zove, dakle da su teze nego za StugV? Stug sam odmah prodao jer ne valja nista...slaba zarada...ali ove misije su mi komplikovane...tipa trekuj i dok je trekovan zadaj 2 hita...ili jednom granatom osteti 3 neprijatlejska tenka za arty-em ...da poludi covek...zato guram Heay i TD misije sa pocastima kako bih jednu granu tenkova preskocio...bruka ...
EDIT: Mnogo su teze!! Mogu da zamislim kako ce biti za T55A
Koja mi je najbolja artiljerija da počnem da igram? Nikad nisam igrao pa čisto da probam i tu klasu malo. Igrao bih sa četvrtim tirom zbog misija, da mogu i neku da pređem možda.
Ja bih početnicima preporučio nemačke artiljerije Grille (t5) i Hummel (t6).
Pa logicno je da su teze kad dobijas kvalitetnije tenkove viseg tiera, ionako su misije koncipirane tako da te "nauce" da igras igru, zato im je trajanje neograniceno do daljnjeg.
I te misije za T28 HTC i treba da budu teze, nisam jos otvarao Tank Inspector da proverim gde je sve slab osim onih gun portova sa strane jer ih relativno retko srecem, ali ako to sakrije u kad je top tier, recimo sidescrape iza neke zgrade odradi tako da sakrije te mini kupolice, mozes samo da ga gledas kako te ubija tako da kad igram protiv njega gledam da prioritet dam njemu jer dobar deo ljudi jos uvek ne zna kako da ga ubije.
MarilynManson
7.4.2015, 11:45
Ma i njega cu da prodam...kakav T28HTC ili kako vec...samo da se dokopam do T55A :D
Ako ne možeš da rešiš misije za t28, teško da ces da stignes do T55 :P I normalno da je slaba zarada sa stugom kad on nije premium tenak, jedino sto moze da trenira posadu, ali mu je zarada kao i normalnom tier V td-u. A nije loš inače, ima limited mm ako ništa drugo, pa ga zbog toga čuvam.
Rodjendan WG-a u ponedeljak mislim da je, ko se uloguje tad dobija Chi Nu Kai :)
MarilynManson
7.4.2015, 13:06
Chi Nu Kai? :D
i njega cu da prodam :P :D
haha ...
Ja sam krenuo engleze, i nisam se pokajao.Fali im splash i domet(barem do tiera VII), ali su mnogo zabavni za igru :)
FV304 je mnogo dobar, a ni crusader SP mi nije loš. Precizne artiljerije, sa veoma brzim reloadom.( za arty)
Naravno, ovo sve zavisi od stila igre. Nemci su naravno dobri, kao i francuzi.
MarilynManson
7.4.2015, 13:54
Ja sam krenuo engleze, i nisam se pokajao.Fali im splash i domet(barem do tiera VII), ali su mnogo zabavni za igru :)
FV304 je mnogo dobar, a ni crusader SP mi nije loš. Precizne artiljerije, sa veoma brzim reloadom.( za arty)
Naravno, ovo sve zavisi od stila igre. Nemci su naravno dobri, kao i francuzi.
SU-14-1 ...tier VII ... bastra :D
1850 dmg-a ako roknes dobro :D ...mana, puni 50 sec :/
malo sam istraživao, kaže ovako: Wargaming osnovan 12. avgusta 98, drugi bitan datum je: 12 april - (On April 12, 2011, World of Tanks was released in North America and Europe). Ne bi bilo loše da se proprate oba datuma, sigurno ću da proverim i ponedeljak 13 (Puritania - Rodjendan WG-a u ponedeljak mislim da je, ko se uloguje tad dobija Chi Nu Kai) i nadam se da onima koji taj tenk imaju daju gold u tom iznosu (kupio klincu kad je bio na popustu 50% i to zlatom koje je dobio uz pozivni kod)... što se artija tiče imam pedesetak partija u njima, čini mi se da kad opalim, metak ode na drugu mapu, nekako nisam rodjen za to, ali mi se čini da su najnezgodniji britanci, bukvalno me pogode iza zaklona kao da me gadjaju iz aviona a ne sa zemlje, totalno nerealno, ili bar ja tripujem tako...
Ne tripuješ, granata ima jako veliku parabolu. Kad opalim prvo ode do Jupitera, pa onda padne dole :)
Doduše treba naravno i nišaniti pažljivo, u 99% slučajeva mogu da pogodim što ostali artiji ne mogu.
Mana: domet od 500m i relativno mali dmg. Nije prijatno gledati zakrvavljene beonjače neprijateljske iz arty :D
Ipak neće za log da dele Chi-Nu Kai nego kroz misiju.
Part 1:
Win 15 battles, be in top 10 xp earned
Reward: 1 day premium
Part 2:
Earn 75.000 xp, be in top 10 xp earned
Part 3:
Play 30 battles, be in top 10 xp earned
Completing all 3 parts rewards you with a garage slot and a Type 3 Chi-Nu Kai premium tank.
The event runs from Friday morning to Tuesday morning.
Moraće za vikend barem 60-70 partija da se odigra.
Au, 75.000 XP! Pa meni treba 300 partija za to...
Ipak neće za log da dele Chi-Nu Kai nego kroz misiju.
Part 1:
Win 15 battles, be in top 10 xp earned
Part 2:
Earn 75.000 xp, be in top 10 xp earned
Part 3:
Play 30 battles, be in top 10 xp earned
Completing all 3 parts rewards you with a garage slot and a Type 3 Chi-Nu Kai premium tank.
The event runs from Friday morning to Tuesday morning.
Moraće za vikend barem 60-70 partija da se odigra.
Churcill III stvoren za ovu misiju, taman ima i da izgrindam bar milionce kroz te partije.
Jel prošao nekom jutros veći update, čini mi se 664 mb nakon onog od 37 mb?
Isto mi tako kažu i ljudi u klanu, a meni prodje update od 664 mb nakon tog manjeg. Verzija igre 9.6...
MarilynManson
8.4.2015, 13:55
sta je novo u tom update-u?
Moguće da su zbog nekog moda ili nečeg trećeg neki fajlovi igre bili modifikovani, pa je launcher odlučio da ih ponovo skine. Ni meni nije skidalo ništa posle ovog malog od 37 MB.
Mini patch zbog wg rodjendana, a ako koristiš Wot tweaker oće to tako :p
^To je to, stavih pre neki dan taj tweaker. :D
http://eu.alienwarearena.com/giveaways/the-world-of-tanks-bonus-code-key-giveaway
navalite
Nestalo je sinoć i pre ponoći :kreza:
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/special-wot-4anniversary/
x5 expa za vikend. Sad će biti laganica skupiti 75k exp za misiju.
Nego tier 5 premium tenkovi su na 50%. Kupiš Chi-Nu-Kai za 750 golda i kada odradiš misiju dobiješ 1500 golda ili 750 jer je tenk na popustu? Sumnjam da bi napravili ovakav propust ali ko zna :aplauz:
Dobićeš 750 golda naravno
Zamišljam scenario... završiš sve tri prekursor misije, smoriš se kao aždaja i onda deset partija zaredom upadaš u debil timove i ne možeš da dobiješ tu jednu pobedu za Chi-Nu :kreza:
X5 za prvu pobedu ili ceo dan?
Sećam se da je nekada bio bonus po ceo dan.
PlazmaKeksWoT
9.4.2015, 20:33
Zamišljam scenario... završiš sve tri prekursor misije, smoriš se kao aždaja i onda deset partija zaredom upadaš u debil timove i ne možeš da dobiješ tu jednu pobedu za Chi-Nu :kreza:
I vikend u Poljskoj moze da pocne :kreza:
http://www.dodge-dart.org/forum/attachments/nor-cal-darts/14480d1370632709-nor-cal-darts-club-meet-june-23rd-why-meme.png
Nego, jel sam se ja nesto utripovao ili sam danas sve upadao u timove gde ima brdo nasih ljudi (po 3-5 po timu) ? Jos cemo da ispadnemo gori od Klingonaca :facepalm
Nema bota bez Balkanca. Nisi se utripovao, zanimljivo i kod mene ista situacija. Počeo uskršnji raspust pa nema čkole :kreza:
Krenula je sezona u Poljskoj, svaku drugu (i cesce) partiju moram da im pobijem pola tima da bi pobedili ili bar nereseno izvukli...
Sva sreca pa uvek imam bar jos jednog s mozgom u timu pa se podelimo nekako :P
Ali kad nema, flankuju me i kao utesnu nagradu dobijem M u KV-1 :facepalm
http://www.dodaj.rs/t/9/GI/2kZvpWfr/shot143.jpg (http://www.dodaj.rs/?9/GI/2kZvpWfr/shot143.jpg) http://www.dodaj.rs/t/41/w6/2BMtlW3U/shot140.jpg (http://www.dodaj.rs/?41/w6/2BMtlW3U/shot140.jpg) http://www.dodaj.rs/t/2b/WH/1acD08Lz/shot141.jpg (http://www.dodaj.rs/?2b/WH/1acD08Lz/shot141.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/2l/DZ/4lJjVugQ/shot137.jpg (http://www.dodaj.rs/?2l/DZ/4lJjVugQ/shot137.jpg) http://www.dodaj.rs/t/c/qS/ueUI2Wl/shot142.jpg (http://www.dodaj.rs/?c/qS/ueUI2Wl/shot142.jpg) http://www.dodaj.rs/t/23/B0/43Z40jlK/shot139.jpg (http://www.dodaj.rs/?23/B0/43Z40jlK/shot139.jpg)
PlazmaKeksWoT
10.4.2015, 0:10
Nema bota bez Balkanca. Nisi se utripovao, zanimljivo i kod mene ista situacija. Počeo uskršnji raspust pa nema čkole :kreza:
BOT sendvicar, kod nas. :rofl:
^^
Pokušaj (http://steamcommunity.com/id/panzerscout) odbrane od botova na Steamu. Svaki dan dobiješ po desetak invajta :/
EDIT:
http://www.dodaj.rs/t/1a/FT/P73xPtC/shot017.jpg (http://www.dodaj.rs/?1a/FT/P73xPtC/shot017.jpg)
Jel' ovo nešto novo da čestita na svakom okruglom broju ili šta? Prvi put vidim ovo :confused:
PlazmaKeksWoT
10.4.2015, 10:22
^^
Pokušaj (http://steamcommunity.com/id/panzerscout) odbrane od botova na Steamu. Svaki dan dobiješ po desetak invajta :/
Ovo je fenomenalno !!! :n_klanja:
:rofl::rofl::rofl::rofl:
Nisam se logovao, posao. Je l' X5 samo za prvu pobedu?
PlazmaKeksWoT
10.4.2015, 18:48
BOT sendvicar, pa jos i uvredljiv kad ga pitas jel lepo ziveti BEZ mozga:
Random. Lik 15k partija/ 180 wn8!!! Ja pitam , may I ask u something pa njegovo ime (zaboravih),čisto da vidim dal je bot. Kad on reče - pitaj slobodno, na srpskom. Ja samo odgovorih - ništa,ništa.... Boli me uvo za stats , ne zavisi mi život od nje, ali jedino bi stavio da likovi sa crvenim wn8 na 10k+ partija automatski gube nalog. Pre neki dan druga situacija, full hp naš t29 protiv ~800hp tiger 1 . Sve mu skine naš t29, ostalo tigru 50hp. T29 1000hp u momentu kad je ovaj imao 50. Živa istina, jako je teško poverovati, sve ga je dingovao ili mašio t29, dok ga tigar nije ubio!! Izbio sam space i enter od udaranja u tastaturu. T29 je inače bio balkanac. Najezda najnovijih balkanskih 'sendvičar' botova je u toku, prete da sustignu siemka debilčine...
Puritania
10.4.2015, 21:36
http://i1023.photobucket.com/albums/af360/puritaniabre/shot_006_1.jpg Da se pohvalim da sam trenutno najzaebaniji na serveru sa ovim tenkicem :cool: I rekoh pre jedno 50 stranica da nas sa balkana ima mnogo gorih od poljaka :facepalm jos dodajte nas mentalitet nedostatku mozga...
Domaćica sa 26 % hit rate, a ne igra arty :facepalm:
http://www.dodaj.rs/f/20/gf/3OH8B9K6/shot017.jpg
CBTEUPREM
kod prihvacen ali nista jos ne vidim u garazi, navodno 7 dana premijuma
Da, kod je za WoT:Generals betu.
EDIT: Fisherman Bay mapa, win chance 26 %. Idem sa Type-om na 1 liniju i naleti protivnički t8 medium (zaboravih koji), sudarimo se čeono bukvalno pod 90 stepeni i obojici odu gusenice. Kad su moji kamperi sa B1/B2 osuli paljbu po meni, skinuše mi 50% :facepalm:
PlazmaKeksWoT
11.4.2015, 18:04
Postojao je neki skriveni karmički razlog zašto sam ja dežurni ovog vikenda...
Pre oko dva sata je stigao serviser...
Poljak...
Sad samo još da mi kaže da igra WoT i ingame nick.
(ako je loš igrač, ostaje kod mene u podrumu da zimuje :icon_evil)
Pretpostavka je majka svih z... Dobili smo partiju na kraju :)
http://www.dodaj.rs/t/2C/l1/S1chk74/shot018.jpg (http://www.dodaj.rs/?2C/l1/S1chk74/shot018.jpg)
Stock T30, skidao x5 :D
http://www.dodaj.rs/t/1T/EX/4SsQUog1/shot054.jpg (http://www.dodaj.rs/?1T/EX/4SsQUog1/shot054.jpg)
Da li zna neko da li ima negde da se skine mod koji prikazuje SAMO draw distance i view range na mini mapi?
Skinuo sam neke ali oni menjaju i markere i dodaju XVM stats. Je l' može bez XVM-a?
PlazmaKeksWoT
13.4.2015, 16:49
Da li zna neko da li ima negde da se skine mod koji prikazuje SAMO draw distance i view range na mini mapi?
Skinuo sam neke ali oni menjaju i markere i dodaju XVM stats. Je l' može bez XVM-a?
Locastan-ova minimapa: http://www.locastan.com/
http://oi62.tinypic.com/1ztavs.jpg
Mali updejt:
moj Poljak igra WoT :dzavo: ali nece da mi kaze nick, pitam se zasto :nov_mad2:, ja se pripremam:
http://i.imgur.com/N50yNFM.gif
Hvala, Plazma. Ovo je dosta bolje tj. najbolje za sada. Naravno, i ovde me smaraju neke stvari kao što su sitan font i druge slike za mapu. Nešto može da se podešava pa ću videti...
MarilynManson
14.4.2015, 8:17
Jeste li uzeli Chi Nu Kai-a? :D
tenkic je bolji za grindanje parica od nemackog T-25 :D
odusevio me :D
cak ima i bolji GUN :P
Dobar je u tier 5, sa camo i negde u žbunu 500 m iza fronta. :D Kao i drugi Japanci tier 4-7...
MarilynManson
14.4.2015, 8:47
Dobar je u tier 5, sa camo i negde u žbunu 500 m iza fronta. :D Kao i drugi Japanci tier 4-7...
meni je super i u prvim linijama fronta :D
samo moras da se pazis...gledam da pucam iza nekog heavy-a :P
opalis i vidis da li gleda u tebe , ako gleda bezis nazad...a ako ne gleda, nastavi tamo gde si stao :D :D :P
ali dobro zaradjuje...to mi se svidja... mada imam i T-25 i Super Peru ...tako da Pershing je nezamenljiv sto se mog grindanja tice :D
usput , u roku od 2 nedelje sam uspeo nabaviti sebi E-100 (zahvaljucuji x5 dosao brzo do zadnjeg gun-a) zatim T-54 rus i AMX 50 100 ... sada pripremam kintu za IS-7 :P
Puritania
14.4.2015, 11:25
Ja juce predjoh 13k borbi, a još ni devetku nemam :P
MarilynManson
14.4.2015, 11:28
Ja juce predjoh 13k borbi, a još ni devetku nemam :P
ja sa 8k imam tri devetke i jednu desetku :D
Poslali me belorusi malo da odmorim mozak. :)
A paradoks je što sam bio pod petodnevnim chat banom, koji treba da istekne u četvrtak, baš se nameračili na mene. :D
Iskreno, mnogo se nerviram i nemogu da se kontrolišem često, mislim se ozbiljno da ubuduće igram sa isključenim Chat dok još nisam dobio neku vrstu Permanent bana.
Inače, ova jednodnevna zabrana igranja je od nakupljenih Report, tako da ta opcija ipak nije bez veze u igri.
Ma jok, to te je neko prijavio kroz ticket sistem na sajtu sa sve priloženim replay-om, zato si popio ban.
PlazmaKeksWoT
14.4.2015, 15:07
Pa sta uradi tako strasno ne sportski ???
Pretpostavljam da je naišao na komšiju sa Balkana i popričao malo sa njim. :)
Mog drugara tako često banuju na po jedan dan zato što kad izgubi odmah objasni na chatu svojim saigračima kako su glupi. Još ako je u ekipi neki Hrvat ili Albanac... Eto bana.
PlazmaKeksWoT
14.4.2015, 15:20
Pa ja bih onda bio u banu vise nego na slobodi :nov_mad2:
Meni vec na ucitavanju mape pocne da varnici kad vidim ko sve ima T10 tenkone :icon_evil
Ovo je prvi put da sam dobio zabranu pristupa igri, a oduvek se ponašam isto. Ništa specijalno nisam zabrljao poslednjih nekoliko dana. Baš to, malo napušavam pomoranže kada napravim 3k damage, a prvi ispod mene ima 800 i svi dalje lošiji i naravno izgubljena. Često pucam u svoje, kada me blokiraju ili mi ukradu kill, jednostavno je jače od mene.
atlantis, iskljucis chat i preporodis se. Za razliku od nekada kada je igra bila u zacetku i kada je svako u chat-u pomagao koliko je mogao timu, nekim normalnim sugestijama, sada je chat prepun kojekavih gluposti najcesce sadrzan prozivkama tipa nob clickers, tomato noob, gold noob, idiot pa do pozdrava poput siemka, moin, poz, sziasztok, s.a/a.s elem nista pametno u chat-u ne mozes procitati. Tu i tamo neko napise nesto normalno i tu ne treba gresiti dusu ali nije vredno drzati chat ukljucen da bi procitao nesto normalno u 1.000 partija.
Ta promena ponasanja ljudi koji pisu po chat kanalu se desila po mojoj proceni negde na pola puta od pocetka igre pa do sada, kada je statistika odjednom postala izuzetno bitan faktor za svakog igraca i gde se ona izdizala iznad timskog rada a dolaskom xvm-a gde svako moze da vidi statistiku onog drugog, oni koji prozivaju su se okurazili jer su imali instant uvid u svaciju statistiku i ako je za nijansu njegova statistika bolja od tvoje automatski mu daje za pravo da te isproziva i nazove uber noob-om.
Ja kako drzim chat iskljucen napokon mogu da se fokusiram na igru i na minimapu i da odigram normalno a da mi ne odvrate paznju gluposti koje dokoni igraci pisu po chat kanalu.
Iskljuci chat, probaj jedno vreme, neces se pokajati.
EDIT: Ako cesto pucas u svoje onda i ne treba da te cudi sto si dobio suspenziju na 1 dan, mislim nisu ti igraci krivi, i meni ukradu kill ali ja ne znam kakve boje mu je rejting tako da mi je svejedno sto je njegov tenk napunio top pre mog tenka, batali i te sare, to nista ne znaci, los igrac se prepozna i bez xvm rejtinga, bot takodje, kad neko igra normalno i pokusava kako tako da doprinese timu njegove xvm sare su nebitne jer se trudi.
Poslednji put kad sam roknuo nekog svog je bilo iz opravdanih razloga, kreten u IS me trackuje da bi on ubio artije, ali 122mm iz KV-3 + high roll = burn baby burn.
Sto se tice statistike, boje gledam iskljucivo kao verovatnocu da ce neko nesto da zezne, zato sto i unicume nekad odvale u prvih 10 sekundi, ali se to redje desava.
Potpisujem sve što je rekao Snipe. Otkada sam isključio chat više se koncetrišem na igru. Sve što želim da kažem mogu preko komandi i klikova na mapi.
Ionako taj chat služi samo za trolovanje :)
Ja čet držim uključen ali nikada nikome ne odgovaram na bilo kakve prozivke jer većina tih budala su neka deca bez mozga ili samo bez mozga.
Kada me neko iz čista mira upuca - ignorišem ga , ako se to već ponovi gledam da ga sje*em trakovanjem ispred neprijatelja ili guranjem u vatru ali nepucam na njih.
Puritania
15.4.2015, 11:40
Bas sto rece Fieldman , ne treba uopste obracati paznju na budale i odgovarati na prozivke, jer se samim tim spustate na njihov nivo. Juce me je npr buldog iz tima izresetao zato sto sam mu zauzeo znajping poziciju, posle 5 shota je dobio ban :to_care: a ja nastavio da igram sa 700hp manje, ali bar happy jer je idiot otisao da pauzira sat vremena zbog mene.
I nisam pojma imao da jos neko obraca paznju na kill steal-ove, mislio da je to rezervisano za Counter Strike :kreza: Ovo je timska igra, i licno gledam da napravim sto vise stete , a fragovi me manje interesuju; zavrsavao sam partije sa po 4-5k dmg-a a sa nula ili 1 fragom.
Evo izčupao sam muzičke teme iz WoT-a pa kome se svidi ...
https://yadi.sk/d/Ve1G8YaxfuRHu
Puritania
15.4.2015, 13:34
^
Hvala, trazio po youtube, i nisam mogao da nadjem, tj nasao samo st za 8.11 verziju.
http://i1023.photobucket.com/albums/af360/puritaniabre/shot_008.jpg
Uzeh inace i sa Cometom treci mark, odlican medium.
Uzeh inace i sa Cometom treci mark, odlican medium.
Svaka čast , treba biti majstor sa tim tenkom , meni i nije nešto ležao :(
Ima neki mod što ti ne daje da pucaš po svojima. Jako korisno da ti budala ne izleti dok nišaniš. A to ubijanje svog saigrača jer te je iznervirao sam davno prerastao. Nemaš ništa od toga, samo najebeš.
Što se tiče timske igre...
WOT se igra iz samo 2 razloga. Ili grindaš tenkove ili grindaš stat. Treće ne postoji. Ovi što grindaju tenkove su opušteni likovi ali ovi što grindaju stat su svi nakurčeni i bahati pa makar imali i svega 1300 wn8.
Cela ta USA laka linija tenkova je za pumpanje stata, niko njih ne igrao kao lajt tenkove svi samo snajpaju sa njima. Ako u timu imaš zelenog Buldoga ili T49 to su teške štekare, o spotovanju nema ni reči.
Ja ne grindam ništa, igram iz zezanja kad mi dođe. Eventualno grindam ako budu neke misije kao sad za vikend. Hteo sam da jurim ove IM za gift tenkove, ali sam posle par dana shvatio da me i to mrzi. Posle prošlog vikenda sigurno jedno 10 dana neću ni ući u igru.
PlazmaKeksWoT
15.4.2015, 16:47
Sudbina je rešila da me hebe na internacionalnom nivou.
Znači da me je Aerton Sena lično vozao ne bi me ovako navozao.
Poljak je unicum sa 2000+ WN8. :boodala:
http://4.bp.blogspot.com/_DC-d8WTt94w/TObdoukXatI/AAAAAAAAANc/8j3ji15JPCo/s1600/fuuu.png
Idem da se obesim među šunke koje nemam.
supressor
15.4.2015, 17:13
Ja sam juče ubio jednu svoju artiljeriju, a drugu skoro ubio. Nisam hteo da opalim treći put zbog bana.
Mada sam ja kreten:vratim se da im pomognem, pošto su svi naši izginuli po toj strani.
Naravno, nisam blesav da idem i izginem bezveze.
GW Tiger preti meni da se mrdnem ili će me on ubuti. Posle minut dva upuca me naš m12 namerno, spasi me PP aparat. Tu mu je bio kraj. Zatim odvalim gw tigera, ostane mu 50 HP. On ubije mene, a naš RHM njega.
Debili.
Kad sam ih pobio, lepo im kažem: mogao sam da se i ne vratim, pored mene niko i nije. I to mi je hvala.
Inače, do skora mi je to bilo nezamislivo. Sad, čim vidim skauta da kampuje, teškog i slično, ne libim se uopšte.
Licno mi je drago kad vidim da se tim steka ... to je mnogo bolje nego da poginu svi u prvoj minuti ... a za teamkill nemam nikakvo razumevanje. Ne shvatam sta ljudi ocekuju od lajt tenkova, kada vecina mapa nije gostoljubiva za spot, uglavnom tuneli za ht.
Ja igram LT, imam buldoga, igrao sam sa T50...sa elc imam blizu 1000 bitaka...
Znam šta mogu a šta ne.
Ja pričam o mapama gde LT mogu da spotaju: Ognjeni luk npr
Mada, LT obično čine fatalnu grešku: zalete se i izginu za minut.
Više me nerviraju teški tenkovi koji kampuju. Što su viši nivoi, to je izraženije.
A to štekanje, može biti samo manjak iskustva, kad ne znaš gde treba da ideš, kako da se okreneš, kuda da prođeš itd....ubija draž.
Sad se setih, naleteo sam pre neki dan na WG plotun, 2 lika u Pz II J a ja u M3 Lee, jednog osakatim dobro a drugog roknem i koliko se secam bila je jedno vreme neka prica da se dobija neki gold ili tako nesto ko ih ubije u partiji, pitam lika nakon sto ga roknem jel ce da padne neki gold prize i on kaze jok...
Mogu da se zakunem da sam video negde da daju gold kad ih roknes, nek' mi osvezi neko pamcenje?
Daju ako najave specijal. Tipa za vikend ko nas dobije i Team Battle i slično. Moguće je da su davali i za random kill ali to mora da bude najavljeno na sajtu kod njih od kada do kada to traje.
Dobija se gold samo ako je u toku najavljen event, ja sam baš za prošli vikend roknuo jednog WG-ovca u T-44.
PlazmaKeksWoT
16.4.2015, 13:56
Evo jos jednog domaceg BOT-a sendvicara i to veoma uvredljivog.
Naravno klasicna prica: "ja ovo igram iz zabave".
Vec drugi put nalecem na njega i oba puta je napravio oko 100 dmg za celu partiju.
Na kraju cu da batalim Poljake :facepalm
^ Samo M sa Tiger II iz 300 mečeva i nije toliko lako. :)
A ima lik i 100% win rate na AMX 12t!
supressor
16.4.2015, 23:47
Malo pre nešto gledam svoj profil, kad primetim da mi nema Paskuči medalja. Imam ih najmanje 2, jednu sam pre neki dan osvojio sa TOG2.
Evo i korpus delikates:
http://www.dodaj.rs/t/2s/Mu/1AYWU0eI/shot223.jpg (http://www.dodaj.rs/?2s/Mu/1AYWU0eI/shot223.jpg)
Ja igram LT, imam buldoga, igrao sam sa T50...sa elc imam blizu 1000 bitaka...
Znam šta mogu a šta ne.
Ja pričam o mapama gde LT mogu da spotaju: Ognjeni luk npr
Mada, LT obično čine fatalnu grešku: zalete se i izginu za minut.
Više me nerviraju teški tenkovi koji kampuju. Što su viši nivoi, to je izraženije.
A to štekanje, može biti samo manjak iskustva, kad ne znaš gde treba da ideš, kako da se okreneš, kuda da prođeš itd....ubija draž.
Stekanje ubija draz igre svakako, to se slazem, ali koliko puta se iznerviram sto me tim nije ispratio u najosnovnijim stvarima, pa posle pocnem da igram ziheraski.
Jedino za koga sam spreman da rizikujem je saborac iz plt, i to samo ako vlada neki umereni reciprocitet.
Ne znam, ali igra mi je predstavljala veci uzitak kad sam bio nub i kad je svaka partija bila yolo, ne znam, mozda sam se zastitio wotke :p
Stekanje ubija draz igre svakako, to se slazem, ali koliko puta se iznerviram sto me tim nije ispratio u najosnovnijim stvarima, pa posle pocnem da igram ziheraski.
Jedino za koga sam spreman da rizikujem je saborac iz plt, i to samo ako vlada neki umereni reciprocitet.
Ne znam, ali igra mi je predstavljala veci uzitak kad sam bio nub i kad je svaka partija bila yolo, ne znam, mozda sam se zastitio wotke :p
ako se nestekas neuradis nista jako retko te u randomu isprati ostatak tima mozda 1 u 100 partija. Ja imam ok statistiku mada se nisam nikad nesto cimao oko toga al mogu ti reci da zadnjih 15k partija se stekam retko kad nedocekam kraj partije jer u randomu je igra takva da ako krenes da se herojises i ocekujes da ce te tim podrzati ostatak bitke moz da gledas iz prijateljskih tekova ili jednostavno da odes u garazu i igras novu partiju. Jbg random u odnosu na timske i cw su nebo i zemlja...
Jedna rec - plotun.
Sve ostalo moz' samo da sanjas da ce da se uklopi kad igras.
Juce igrao plotun s nekim Cesima, obicno ih svrstavam u isti kos kao i (skoro sve) Poljake ali ovi su bili prekaljeni igraci sa preko 20k partija, po statovima nikad ne bih rekao da mogu da naprave nesto ali ovi stvarno kapiraju sta treba da rade dok ja vrsljam po mapi.
To je samo potvrdilo neko moje razmisljanje da XVM treba da pokazuje RECENT WN8 umesto totalnog, uzorak od zadnjih 1k partija je znatno bolji nego uzorak od 20k partija gde su radili bog zna sta.
To je samo potvrdilo neko moje razmisljanje da XVM treba da pokazuje RECENT WN8 umesto totalnog, uzorak od zadnjih 1k partija je znatno bolji nego uzorak od 20k partija gde su radili bog zna sta.
Potpuno se slažem sa ovom konstatacijom.
Najbolji primer je moj slučaj gde mi je sveukupna statistika u "žutom" ali trenutna mi je "plava" . (Trebalo mi je 8k borbi da naučim da igram)
Tako da sasvim sigurno kada sam top tier nosim igru u pobedu , osim ako svi ostali glupani ne izginu za minut a onda je već sve jedno kakav si igrač , ako stignem da opalim 2-3 metka mogu da se radujem.
A ta sr*nja se sve češće dešavaju bez obzira na XVM postotak.
Strašni porazi od 15-3 i tome slični iako su šanse za pobedu preko 60% :confused::n-cc2::confused:
supressor
18.4.2015, 17:15
Kakav tim, 3 tenka 14 protivničkih pobilo
http://www.dodaj.rs/f/2i/k2/2dHPRagD/shot233.jpg
Samo trojica sa 0 damagea :eek: odličan si ti tim imao, samo da ti kažem...
Kad se poklope kockice, 5 minuta sam presedeo u zbunju, a ne da me je svrbeo prst...
http://www.dodaj.rs/t/3y/kP/3xNZqHua/1/shot182.jpg (http://www.dodaj.rs/?3y/kP/3xNZqHua/1/shot182.jpg)http://www.dodaj.rs/t/3B/RR/1KPA99PR/shot183.jpg (http://www.dodaj.rs/?3B/RR/1KPA99PR/shot183.jpg)http://www.dodaj.rs/t/1W/HE/IDixZ5q/shot184.jpg (http://www.dodaj.rs/?1W/HE/IDixZ5q/shot184.jpg)
Hajde da se pohvalim i ja sa jednom dobrom!
Kako funkcionise sistem kriticnih ostecenja? Nesto me zbunjuje poslednjih dana jer logicno je da ako gadjas gusenice, motor, odredjeni deo tenka sa nekim modulom to obicno bude prikazano na kraju partije u battle report-u.
Ali sam primetio ili mi se samo pricinjava da to ponekad nije bas tacno. Konkretno pre neki dan napucavao sam se sa jednim igracem koji je vozio Patton-a tier 9 a ja bio u FV4202 onako iz daljine hull down samo nam se kupole vide i razmenjujemo municiju, pogodim ga 4-5 puta od toga 3 su skinula odredjeni hp dok ostali nisu ali je svaki projektil imao povratnu informaciju "Critical hit" znaci 4-5 puta Critical hit. Na kraju partije kada sam pogledao battle report od ostecenih modula je imao samo "tracks" sto mi je bilo prosto neverovatno i neshvatljivo... jer sam ocekivao bar view port/commander ili slicno tome.
Nesto propustam?
Ma desi se da glupa igra ponekad kaže "critical hit" i kad se ništa ne desi, tj. kada samo dinguješ protivnika.
Kako funkcionise sistem kriticnih ostecenja? Nesto me zbunjuje poslednjih dana jer logicno je da ako gadjas gusenice, motor, odredjeni deo tenka sa nekim modulom to obicno bude prikazano na kraju partije u battle report-u.
Ali sam primetio ili mi se samo pricinjava da to ponekad nije bas tacno. Konkretno pre neki dan napucavao sam se sa jednim igracem koji je vozio Patton-a tier 9 a ja bio u FV4202 onako iz daljine hull down samo nam se kupole vide i razmenjujemo municiju, pogodim ga 4-5 puta od toga 3 su skinula odredjeni hp dok ostali nisu ali je svaki projektil imao povratnu informaciju "Critical hit" znaci 4-5 puta Critical hit. Na kraju partije kada sam pogledao battle report od ostecenih modula je imao samo "tracks" sto mi je bilo prosto neverovatno i neshvatljivo... jer sam ocekivao bar view port/commander ili slicno tome.
Nesto propustam?
Kritikal se uglavnom i dobija na gusenicama....mada ne mora da znači
Elem, to ti je ***** shot, pogodiš i detrakuješ npr...ali bez dmg
Što se tiče kupole možda si pogađao neki spaced armour...
Ja zbog toga volim moj t30: kad ga ''odvalim'' sa 150mm koji ima 276pen i 750 dmg bez načinjene štete....
Ako slučajno imaš perk kod posade za kritikale, odmah menjaj: ja sam se sa TD bio zeznuo, dešavalo mi se da pogodim 5x za redom bez štete.
Ma desi se da glupa igra ponekad kaže "critical hit" i kad se ništa ne desi, tj. kada samo dinguješ protivnika.
Ovo +
Kritikal se uglavnom i dobija na gusenicama....mada ne mora da znači
Što se tiče kupole možda si pogađao neki spaced armour...
Ako slučajno imaš perk kod posade za kritikale, odmah menjaj: ja sam se sa TD bio zeznuo, dešavalo mi se da pogodim 5x za redom bez štete.
Spaced armour na kupoli ima smisla, i pazi kad je verovatno kupola dingovala u gusenice, sad sam se setio jedne situacije jos dok je T30 bio heavy tenk a ja vozio T34, na mapi Ensk dingovao mi je T30 sa kupole u gusenice isto jedan frontalni projektil... i zaboravio sam za tu mogucnost...
Nemam perk za "kritikal" pogodtke, vecinom furam za tenkove repair+BIA/commander 6th sense/gunner snapshot
Imam na artiju Lorr. 155 51 taj perk, ali tu koristim HE municiju pa valjda ima smisla?
Zaboravih opet da postavim kad je bio rođendan, jes' da su prošle 4 godine ali je i dalje dobro, posebno situacija na kraju sa skautima :kreza:
LaSPJCsxAv8
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.