Prikaži potpunu verziju : World of Tanks
Ma gde se salim!!! Bas sam ozbiljan!!! :kreza:
Zivot mi se zgadio zbog tog tutlica!!!
miša topola
9.10.2011, 19:37
Kakvu drugu kupolu? Mozda si mislio na M3 Stuart.
Šalim se bre :)
Ma gde se salim!!! Bas sam ozbiljan!!! :kreza:
Zivot mi se zgadio zbog tog tutlica!!!
Ja nisam toliko ogorcen posto sam do juce igrao sa M2 sa kojim nisam mogao vecinu ni da ostetim ali bukvalno, dok je top kod M3 Lee pristojan.
Inace, iz mog ugla ubedljivo najgori tenk PzKpfw 38 nA!
Nikola16789
9.10.2011, 19:52
Ocigledno si tek poceo sa M3 lee :D
Ma gde poceo ,evo zavrsavam T34.Sa tutlicem mislim da imam samo 3-4 partije!!!
Kakav je nemacki tenk Luchs?
Brz i okretan kad se uzmu svi motori i gusenice. U 80% slučajeva upadaš u borbe sa svojim tierom, maksimalno do t5. Dobar je za skauta u TC.
Nikola16789
9.10.2011, 21:47
Ma gde poceo ,evo zavrsavam T34.Sa tutlicem mislim da imam samo 3-4 partije!!!
bilo je upuceno atlantisu ;)
http://overlord-wot.blogspot.com/2011/10/new-tanks-in-2011.html
German and Soviet TDs won't make it this year, both lines are rescheduled for 2012
Initial package of French tanks will come in Q4 2011 (18 vehicles)
M103 and the revision of T34 is to be performed this year
A few premium tanks will also arrive later this year (the exact vehicles to be specified)
:/
Pa ono... i dobre i loše vesti. Dobre su što za prebacivanje T34-ke u premiume nećemo morati da čekamo 6+ meseci :aplauz:
miša topola
10.10.2011, 16:05
E jbg. baš sam krenuo na T34, a stigao sam do M4 :)
Nikola16789
10.10.2011, 16:17
Sta jbg? imas 2 meseca to da odradis.
I šta radiš na M4 ako ideš na T34? :confused: Zar se M3 Lee ne račva na medium liniju (M4) i heavy liniju (T1 Hvy)?
Nikola16789
10.10.2011, 16:47
Promenjeno je tako da sa M4E2 moze direktno na M6. Naravo, ostaje i stara opcija sa M3Lee na T1 HT
miša topola
10.10.2011, 17:35
Sta jbg? imas 2 meseca to da odradis.
Nemam premium, da li će moći da se to uradi za dva meseca?
I šta radiš na M4 ako ideš na T34? :confused: Zar se M3 Lee ne račva na medium liniju (M4) i heavy liniju (T1 Hvy)?
Pa ja reko da ne idem na T1 heavy, nego da ga zaobiđem.
Nikola16789
10.10.2011, 17:41
To je ok, samo je problem sto ces duplo igrati tier 6, ali prednost je sto mozes odmah i na T20. No, svakako ces imati vremena da stignes do T34; onog trenutka kad T29 istrazis do kraja na konju si jer svi moduli idu i na T32, samo kupis gusenice za njega sa free xp i imas full T32 odmah.
Ja polako zavrsavam sa sluggerom, odmah ga prodajem i kupujem KV3 da bih stigao do IS4.
miša topola
10.10.2011, 17:45
To je ok, samo je problem sto ces duplo igrati tier 6, ali prednost je sto mozes odmah i na T20. No, svakako ces imati vremena da stignes do T34; onog trenutka kad T29 istrazis do kraja na konju si jer svi moduli idu i na T32, samo kupis gusenice za njega sa free xp i imas full T32 odmah.
Ja polako zavrsavam sa sluggerom, odmah ga prodajem i kupujem KV3 da bih stigao do IS4.
Meni treba 19.000 exp za IS-3 i posle ću da se ozbiljnije angažujem za IS-4.
Meni nekako izgleda nedostižno ovaj T34 bez premiuma, ali ako ti kažeš da je moguće onda idem da napredujem ;)
Nikola16789
10.10.2011, 17:50
Dostizan je isto koliko i IS4, ja sam uspeo :)
Mozda ce malo da te smori T32, ali je zato T29 najbolji u svom tieru i jako je zabavan za igru (bar je meni bio); i dalje cuvam T29 posadu sa nadom da cu u nekom trenutku skupiti kredita da ga uzmem ponovo.
Naravno da je dostizno doci do T34 bez premiuma ,pogotovo kada dodjes do T29 ,a potom T32 zato sto su fantasticni tenkovi i kidaju sve pred sobom u toj klasi ,a ove iznad dobro mozes da ostetis!!!
atlantis
10.10.2011, 18:41
Ja sam gotovo siguran da nemogu stici do T34 do kraja godine. :( Igram od kraja jula, imao sam i 1 mesec Premium i u garazi imam IS (nedostaje mi oko 40k za IS3), S-51, KV-3, KV, a kod USA i Germany sam pri kraju IV tira Medium grane. Igrao sam u proseku 2 do 3h dnevno. Sada vidim da je T34 tir IX, lol, mislio sam da je nesto nize. Ako stignem do IS-4 bice dobro.
Nikola16789
10.10.2011, 18:44
Pa jbg, igras siroko i to je cena. Moj predlog je da se skoncentrises na T34, pa IS4, a ostalo batalis na neodredjeno vreme.
Eto, ja imam otkljucane KV3, S-51, KV-1S, Chaffee, T25-AT, T30, ali nista od toga nisam ni krenuo da igram.
Tako je ,ne mozes brzo da uzmes tenk ,a igras vise linija!!!
Skoncetri se na jedan i samo cepaj!
atlantis
10.10.2011, 18:58
Jeste igrao sam siroko. Istrazen mi je i KV-13 iz KV-1S ali njega nisam kupio zbog nedostatka slotova. :) Nego, sada je valjda pametnije da stignem prvo do IS-4 posto sam blizi?
Nikola16789
10.10.2011, 19:03
IS4 ce biti prebacen u Tier 10 tek sledece godine, a T34 ce postati premium krajem ove, pa imas manje vremena da ga uzmes. Jedino je to razlog. Naravno, mozes i istovremeno da guras obe grane.
miša topola
10.10.2011, 20:24
Patch 7.0
A tank sporting snow-themed camouflage.
A tank sporting desert-themed camouflage.
=FI=Ghost
10.10.2011, 20:43
Šta će biti sa custom skinovima kada se pojave ovi?
Nikola16789
10.10.2011, 21:03
Verovatno da ce moci da se menjaju i dalje, samo ce postojati vise slotova za jedan tenk.
Koliko znam ti skinovi ce se (debelo) placati zlatom, i bice server-side. Znaci ko plati, ima taj skin i to svi mogu da vide. Za one koji plate taj skin, ono sto imaju u svom klijentu nece vaziti. Znaci mozes da menjas skin koliko oces, to nece imati efekta kad udjes u igru jer se tada primenjuje taj server-side skin. Ne verujem da ce staviti da svi skinovi budu server-side tj ocekujem da ce za sve ostale skinovi ostati da kakvi jesu, bez obzira da li su originalni ili zamenjeni.
Ti perma skinovi će se valjda kupovati za zlato, a biće i onih koji traju kraće i moći će da se nabave za kredite.
Camoes will be purchased for credits for a certain period of time (for a day and for up to a month), and for Gold for the unlimited period of time.
You can also buy an additional type of camo for Gold: the adaptive camo, which will be introduced as a special consumable in the store. The adaptive camo will "repaint" the tank into the relevant battle map colors. Additionally, the tank will get a special bonus to in-game invisibility.
Drugim rečima ako kupiš desert camo a izvučeš Erlenberg - ispušio si ga :D Ovaj adaptivni koji ima samo za gold će se automatski prilagođavati mapi.
Nikola16789
10.10.2011, 22:24
Teksture moraju da budu kod nas smestene, tako da ce svakako moci da se menjaju
Po meni je taj skin samo metod za izvlacenje para. Ne ocekujem da bude narocito vazan a ljudi ce uzimati sugurno.
Pa bili bi ludi da ne izvlace pare dok jos mogu, a videcemo kakve ce camo bonuse doneti.
Pa bice taj bonus na kamuflazu. Ali, setite se koliko su de ljudi bunili dok si dt-i bili nevidljivi. Ne verujem da ce dozvoliti da se opet desi tako neka situacija jer je onda to prevelika prednost za one koji placaju a oni su sve nesto ponosni ako wot nije pay to win.
additionally, the tank will get a special bonus to in-game invisibility.
Брате... па не морате на све начине да *ебете игру...
Дајте људима веће ин-гејм ките (црни секси тенк који не ради ништа специјално, само изгледа - 1000 голда), немојте им давати 230489723 начин да твикују механику парама...
poz,T-34 ce biti pemium tenk ali ni izbliza nece donositi pare kao lowe ili KV-5 sto je sasvim logicno jer nije kupljen za golde
druga stvar,ono sto me je odvratilo od amera to je da su jako mekani tenkovi pogotovo telo busi ih svako jedino onaj t-30 valja samo zbog cevi jer kad te okine ajd zdravo ali dzabe mu kad je mekan,ja sa IS-4 redovno ubijam T-34 nemoze mi nista(moze samo da me osteti a da me ubije to ni u snu),a ista klasa, ima slabiji top i mekan je dole,u jednom momentu pomislio sam da doguram do T-34(zbog premiuma) krenuo sam i stigao do T1 i posle dve partije odma sam ga prodao,a sa T-34 necu da me deru samo bi se nervirao,premium nije razlog da gubim zivce sa njim, eto tako stvari stoje iskreno se nadam da ce ovaj novi T-100 biti pravi hevi tank pa da me nateraju da igram amere
Tier10 tenkovi nisu predviđeni za random igranje sa gomilom budala, koji samo jure killove i ni sami ne znaju šta rade. U CW T30 se obavezno krije iza iskošenog Mausa i proviruje tek kada je protivnik svoj plotun sasuo u štit, tj. Mausa. Ili se jednostavno koristi kao snajper na mapama koje imaju dosta otvorenog prostora (El Haluf npr. ako neprijatelj odmah na početku krene u rush sa mediumima ili IS-7-cama).
Američki tenkovi nisu idealni za flat mape i dogfight, ali na blago zatalasanom terenu, kada se namestiš da ti samo kupola i top vire, nema šanse da te probiju (osim naravno artiljerije :)).
pa jeste to stoji kupola im je jaka do jaja ali tela su im katastrofa koliko puta sam video T-30 u guzvi sa mnogo slabijim tenkovima izbusili su ga samo tako(mausu,ili,e-100 ne bi mogli nista),katastrofalno su im uradili armor za telo,pravi hevi tenk mora da bude kompletan jer oni idu napred i kad je guzva da se nadju tamo gde treba i objasne kako stvari stoje,a ne da se kriju iza brda i da im samo cev i kupola viri,tako stvari stoje nazalost, jednostavno to me je odvratilo od igranja sa njima,ja kad odvalim T-34 sa mojom IS-4 u telo nije mu dobro oduzmem mu jako puno helta
T-30\34 Hull Armor 102\76\51 (front/sides/rear, mm) smesno malo, pa to busi maltene svaki tier 5,previse mekano a hteo sam da ih isprobam a kad sam video u praksi kakvi su hvala lepo,poz
da ispravim ;)svaki americki hevi tenk kojeg pogodim tamo gde treba nije mu dobro
Nikola16789
11.10.2011, 13:35
ti si neki opasan....
Ako se prilagodis stilu igre kakvo zahteva igranje americkih heavy tenkova, jako su dobri i mogu da pomognu timu, ali ako igras kao sa rusima ili nedaj boze nemcima, nema sta da trazis... :)
Jesu malo meksi nego sto bi trebalo i bas zato ce biti zamenjeni novim.
T30 ide u lovce i pretpostavljam da ce biti dosta tvrdji, dok T34 mozda nece zaradjivati kao Type, ali ce ipak zaradjivati jer ce i on biti na prodaju za gold.
Ne, to samo govori da Amerikanci imaju drugačiju HT doktrinu od Nemaca i Rusa (tj. imali bi je da su ovi tenkovi ikada postojali) i da T30 nikako nije s****e tenk, kako ga ti doživljavaš. Očigledno da nisi baš mnogo CW partija odigrao ;)
Slazem se za T30. Nije nimalo naivan kako neki misle. Dosta vozim e75 i veruj mi da vise brinem o T30 nego o Mausu ili IS7. Od ove druge dvojice i mogu da popijem po neki pogodak i da se izvucem iz greske ali za T30 je dovoljno da me osine jednom i efektivno me izvaci iz igre cak i da me nije ubio.
miša topola
11.10.2011, 15:07
poz,T-34 ce biti pemium tenk ali ni izbliza nece donositi pare kao lowe ili KV-5 sto je sasvim logicno jer nije kupljen za golde
druga stvar,ono sto me je odvratilo od amera to je da su jako mekani tenkovi pogotovo telo busi ih svako jedino onaj t-30 valja samo zbog cevi jer kad te okine ajd zdravo ali dzabe mu kad je mekan,ja sa IS-4 redovno ubijam T-34 nemoze mi nista(moze samo da me osteti a da me ubije to ni u snu),a ista klasa, ima slabiji top i mekan je dole,u jednom momentu pomislio sam da doguram do T-34(zbog premiuma) krenuo sam i stigao do T1 i posle dve partije odma sam ga prodao,a sa T-34 necu da me deru samo bi se nervirao,premium nije razlog da gubim zivce sa njim, eto tako stvari stoje iskreno se nadam da ce ovaj novi T-100 biti pravi hevi tank pa da me nateraju da igram amere
A šta ako T30 košta isto kao Lowe i KV-5? Zašto onda ne bi donosio istu količinu srebra?
I nauči oznake tenkova, pogrešnim oznakama možeš da zbuniš ostale ;)
Kontam da će T34 biti u rangu KV-5, znači 7.5k golda. Koliko će kredita da donosi, to ćemo tek da vidimo.
da se razumemo nisam bas mislio bukvalno da je los tenk ima jaku cev,kupolu samo sam rekao da je mekan dole a samim tim i ogranicen i mora da pazi da ne uleti u guzvu i da se prilagodjava situaciji vise nego maus,is-7 ili e-100 jer ce da ga izbuse,i ja strepim od njega ali isto tako znam da i on ne sme da rizikuje jer zna da je slab dole,zato se nadam da ce ovaj novi T-110 biti bolji i da ce moci vise da rizikuje a ne da ga busi tamo neki marder 2 ili stug 3,to je poenta jednostavno necu da strepim od takvih slabih destrojera i slabih hevi tenkova,ja hocu takve tenkove da gazim sa tier 10 a ne da ih se plasim hocu da crknu kad prodjem pored njih ;)
P.S-nisam opasan nego to je tako
Tier10 tenkovi nisu predviđeni za random igranje sa gomilom budala, koji samo jure killove i ni sami ne znaju šta rade. U CW T30 se obavezno krije iza iskošenog Mausa i proviruje tek kada je protivnik svoj plotun sasuo u štit, tj. Mausa. Ili se jednostavno koristi kao snajper na mapama koje imaju dosta otvorenog prostora (El Haluf npr. ako neprijatelj odmah na početku krene u rush sa mediumima ili IS-7-cama).
Američki tenkovi nisu idealni za flat mape i dogfight, ali na blago zatalasanom terenu, kada se namestiš da ti samo kupola i top vire, nema šanse da te probiju (osim naravno artiljerije :)).
DeCoy stvarno dobro raspolazes sa cinjenicama ,mora da si u nekom odlicnom klanu?
Da ti nije MarshalSK neki komandir?:D
Kure lopove matori, ništa ne može da ti promakne :D
Nope, dok je taj bio commander ni ja nisam bio u klanu... kad se vratio stari i ja sam se vratio ;)
Uzeo sam juce t28 i na prvi pogled mi se svidja cak i onako "suv" bez upgrade-a ali prosto nisam siguran koja je njegova uloga kao medium tenka? Dosad sam igrao iskljucivo light scouting tenkove pa bi neki savet dobrodosao,hvala.
Glavna uloga mu je da ga tenkovi višeg tiera oneshotuju :D
Nije brz, nije okretan, nije preterano ubitačan, ima siluetu koju ni slepac ne bi promašio... trudi se da tokom partije napraviš što više damage-a i da se što pre oslobodiš te bede od tenka. Idi napred kad su partije t4-t5, ali nemoj previše da se junačiš jer, kao što rekoh, i KV sa 107mm može da te oneshotuje.
atlantis
12.10.2011, 14:56
Kada kupis drugi top i lici na nesto, do tada nekako izdrzi.
glavna uloga mu je da ga tenkovi višeg tiera oneshotuju :d
nije brz, nije okretan, nije preterano ubitačan, ima siluetu koju ni slepac ne bi promašio... Trudi se da tokom partije napraviš što više damage-a i da se što pre oslobodiš te bede od tenka. Idi napred kad su partije t4-t5, ali nemoj previše da se junačiš jer, kao što rekoh, i kv sa 107mm može da te oneshotuje.
Ја бих са друге стране препоручио пасивно играње, јер тенк има много добар топ (касније, ал добро), а од картона је. Тако да се, што се мене тиче, намеће неки стил који више приличи ловцима уз комбинацију ИС-овског приступа типа кружење око зграда и тако то. Јесте велики, али свеједно, ако кренеш негде раздрљених прса, умрећеш у року од секунд. И не бих се сложио да није брз и окретан.
Иначе, ја сам баш уживао у т-28 и то ми је један од омиљенијих тенкова. Играо сам га доста и кад сам одавно отишао на више тиере.
miša topola
12.10.2011, 15:08
Uzeo sam juce t28 i na prvi pogled mi se svidja cak i onako "suv" bez upgrade-a ali prosto nisam siguran koja je njegova uloga kao medium tenka? Dosad sam igrao iskljucivo light scouting tenkove pa bi neki savet dobrodosao,hvala.
Uloga tenka je da ti istraživanje KV izgleda nedostižno ;)
virtuoz pavle
12.10.2011, 15:27
kakav je T-34-85?
Pa ono... i dobre i loše vesti. Dobre su što za prebacivanje T34-ke u premiume nećemo morati da čekamo 6+ meseci :aplauz:
lol, a ja mislio ruski T-34 :D pa sam sav srecan kupio tenkic sa nadom da cu dobiti premium :D
miša topola
12.10.2011, 16:18
kakav je T-34-85?
lol, a ja mislio ruski T-34 :D pa sam sav srecan kupio tenkic sa nadom da cu dobiti premium :D
Amerikanci nemaju crticu u nazivima tenkova, dok je braća Rusi imaju ;) Ubuduće pazi na oznake i crtice.
http://statcdn.worldoftanks.com/comcom_v17/uploads/events/480_battle_of_moscow.jpg
Battle of Moscow Special will be available this weekend (October 14-17) for both EU and US servers.
* These tanks will be half price and earn double credits:
o PzKpfw 38 nA
o PzKpfw IV
o PzKpfw VI Tiger (P)
o VK 3001 (P)
o T-28
o KV
o KV-3
o IS
* These premium tanks are also half off:
o PzKpfw B2 740
o Matilda
* 5x XP for the first victory each day (on each of your tanks)
* Enlarging barracks are half off (150 gold)
* 100% crew training is half off (100 gold per member)
* Retraining crew to 100% primary skill will be half off (100 gold)
* Training a crew bought with a tanks to 100% also half off (100 gold)
Eto, ko je pitao hoće li skoro biti slotovi na popustu ;)
Taman da skupim pare za T29 i da eventualno ponovo kupim KV-3.
atlantis
12.10.2011, 17:42
Eto, ko je pitao hoće li skoro biti slotovi na popustu ;)
Ja sam pitao ali ovde ne pise da ce biti slotovi na popustu vec mesta za posadu? :confused: Obraduj me da to znaci da su i slotovi na popustu? :)
miša topola
12.10.2011, 18:01
Ja sam pitao ali ovde ne pise da ce biti slotovi na popustu vec mesta za posadu? :confused: Obraduj me da to znaci da su i slotovi na popustu? :)
* Enlarging barracks are half off (150 gold)
@DeCoy
Hvala na informaciji :) Taman sam hteo da prodam IS i kupim IS-3 kad sad videh da i IS dobija bonuse.
A jes, moja greška... proširivanje baraka za posadu je 50% jeftinije. Nema ništa od slotova, a i meni bi dobro došli :( Biće verovatno za sledeći event (potražite neku značajniju WWII bitku u novembru/decembru :D)
Evo, operacija Baklja (Torch) je bila 8. novembra tako da tada očekujte novi event (američki i nemački tenkovi na popustu) ;)
=FI=Ghost
12.10.2011, 21:17
Moj prvi skin za WoT:
http://mirtankov.net/ussr/rupt/isu-152/5254-isu-152.html
Zalosno koliko je T1 los tenk! Svi me buse bez teskoca, a ja jedva skidam po 15-20% Healtha u najboljem slucaju i to tenkovima nizeg tira!
miša topola
13.10.2011, 7:30
Zalosno koliko je T1 los tenk! Svi me buse bez teskoca, a ja jedva skidam po 15-20% Healtha u najboljem slucaju i to tenkovima nizeg tira!
Zato sam ga ja preskočio, otišao sam zaobilaznim putem.
Nema veze, dočekaće te M6 :kreza:
miša topola
13.10.2011, 15:09
Nema veze, dočekaće te M6 :kreza:
Ali jedno *****avanje manje ;)
Majko mila koja je ovo zaraza, sinoc sam do 5 ujutru farmao za Hetzera , sad za Sturmgeschütz III.Mnogo malo nesto exp-a dobijam iako solidno odigram partije...ali ne predajem se :)
XP dobijaš proporcionalno sa štetom koju naneseš protivniku + za detekciju protivničkih tenkova.
Од данас сам поносни власник клот ИС-4. Верујем да постаје страх и трепет са утоком (и туретом), али заправо ми се не свиђа претерано гејмплеј, готивио сам ИС, ИС-3 ме је смарао невиђено, сад ми се опет ИС4 не свиђа. Наду ми даје то што би ИС-7 требало да буде ИС-олик, али до тада ћу душу испустити:)
jozvan_Kg
14.10.2011, 2:10
@Kiđa
Hehe, videćeš tek kasnije, kad krenu jači topovi, bolji armor...Mi grindamo od Septembra/Oktobra prošle godine, kako se uzme, i još ne nameravamo da stanemo.
@Doolio
Hmm, IS-4 je više nalik običnom IS-u, klasičan heavy tenk. Barem je meni išlo IS dobar, IS-3 sra*e, IS-4 odličan, IS-7 meh. IS-7 mu više dođe kao tier 10 medium, nego što je heavy. Mada, sve zavisi kako je ko naviko da igra. Barem je meni ''legao'' mnogo bolje IS-4 od IS-7. Jbg, ne volim da jurim napred non-stop, a i tvrđa mi je četvorka nekako.
IS-4 je mozda i najbolji tenAk. pogodovo 1 na 1.
Jozvane covece idi spavaj.
Evo malo sličica T110-ke, t10 američkog tenka koji će početkom 2012. zameniti T30.
http://overlord-wot.blogspot.com/2011/10/new-american-daddy.html
http://4.bp.blogspot.com/-fppqaYfXZbw/Tpb4g8CtoZI/AAAAAAAAAzc/RczHyWliqG0/s320/WorldOfTanks+2011-10-12+16-30-46-31.jpg http://2.bp.blogspot.com/-EfvYkX1s5VM/Tpb4h_-GBtI/AAAAAAAAAzk/5hvc0Mt6C1s/s320/WorldOfTanks+2011-10-12+16-30-56-27.jpg http://3.bp.blogspot.com/-bpRLLbly70U/Tpb4dHJstMI/AAAAAAAAAzM/oGnq33MUqDM/s320/WorldOfTanks+2011-10-12+16-30-34-01.jpg
Izgleda mi kao prerasli Pershing :)
Јозван и Куре:
Не, верујем да је четворка прилично тврда кад јој ставим куполу и да је мали нуклеарни цар кад му ставим топ. Али некако ми не лежи, зато ми је ИС био до јаја, а ИС-3 безвезе. Не знам како ти је ИС-4 ближи ИС кецу, кад је кец окретан ко змија и скаче по мапи:) ИС-3 је нешто као смирени кец, а четворка за сада је више зли спори тенк. Што је кул само по себи, али ја једва чекам седмицу да скачем по мапи (јер сам прочитао да враћа гејмплеј на ИС кеца), па макар лакше гино (што вероватно неће бити случај јер ћу да скачем по зградама):)
А медијуми су ми превише медијум некако, мени је ИС кец био савршен тенк:)
Мада, волим ја и бесмислено споре и јаке тенкове, типа Мауса, тако да можда и заволим овај:)
Nikola16789
14.10.2011, 14:53
Izgleda fenomenalno, jedva cekam :)
Јој, ја баш не волем те главате амерске тенкове са избоченим ''малим мозгом'', мени је ИС-3 са сток туретом најлепши у игри, а можда и уопште. Немци су ми онако, ружни су ми, али су ми некако психолошки готивни јер су коцкасти, па су у фазону ''челична кутија која ће ти ебати матер''.
miša topola
14.10.2011, 15:16
Ja danas pazario VK 3001 (P) po sniženoj ceni, nadam se da će brzo nadoknaditi srebro koje sam dao za njega.
Planiram da ponovo uzmem Pz IV i istražim VK 3601 (H), pošto je sada specijal pa mogu brzo to da obavim i da ga prodam po istoj ceni po kojoj je kupljen.
Ljudi počeo je specijal ne izlazite iz tenka! :)
atlantis
14.10.2011, 15:33
Kako je dobar osecaj kada se mlate pare! :) Cak i IS uzima lepo! :aplauz:
miša topola
14.10.2011, 15:44
КВ господар пара!
I ova dva VK tenka dobro zarađuju, skoro isto kao KV.
Kako je dobar osecaj kada se mlate pare! :) Cak i IS uzima lepo! :aplauz:
Preko ovih specijala može brzo da se stigne do T34, IS-4 ili T30 ako njega neko juri.
Fenomenalan osećaj dobijanja mnogo exp. i srebra :)
Dobijaš isto xp-a (osim za prvu pobedu gde ide x5 umesto x2), samo su krediti uduplani.
miša topola
14.10.2011, 16:30
Dobijaš isto xp-a (osim za prvu pobedu gde ide x5 umesto x2), samo su krediti uduplani.
Znam. Mnogo exp. je to x5 za prvu pobedu ;)
Управо тако, два и по ''дана'' за један.
miša topola
14.10.2011, 16:40
Istražen IS-3. Čekam da prođe specijal i da se srede stvari oko promena u igri i zamena tenkova pa ću ga uzeti.
E sada da li je neko upoznat sa menjanjem IS-4 tenka?
SaT|WarLord
14.10.2011, 16:42
Заиста,не знам више шта да радим са Шерманом,шта год покушам,завршим као гомила метала које се пуши.
Оклоп да трпим ударце немам,брзину да истражујем мапу немам,топ једва да скида нешто...ако се овако настави мораћу да престанем са овом игром,не видим поенту.
istražen is-3. Čekam da prođe specijal i da se srede stvari oko promena u igri i zamena tenkova pa ću ga uzeti.
E sada da li je neko upoznat sa menjanjem is-4 tenka?
Шта ти значи ''мењање'' тенка?
IS-4 prelazi u tier 10. Na njegovo mesto dolazi drugi tenk.
To će biti za nekih ~ 6 meseci.
@SatWarlord
Koji Sherman ti ne valja? M4? To ti je najzabavniji t5 medium, kad uzmeš 105mm sa stabilizacijom i rammerom i samo se vozikaš po mapi :D Jeste da te lako ubiju, ali je jako zabavan :) Meni po broju odigranih partija idu KV, IS-4, pa onda M4.
miša topola
14.10.2011, 17:00
IS-4 prelazi u tier 10. Na njegovo mesto dolazi drugi tenk.
@SatWarlord
Koji Sherman ti ne valja? M4? To ti je najzabavniji t5 medium, kad uzmeš 105mm sa stabilizacijom i rammerom i samo se vozikaš po mapi :D Jeste da te lako ubiju, ali je jako zabavan :) Meni po broju odigranih partija idu KV, IS-4, pa onda M4.
Super. Neću imati problema sa manjkom slotova.
M4 je isto dobar tenk, iako ga nisam do kraja istražio.
А то... лол ''мењање'', ја реко шта је сад, нека гејмплеј фора за коју нисам знао:)
miša topola
14.10.2011, 18:36
Dobro, mogao sam da kažem i zamena, ali svi znaju da se nešto radi sa IS-4 u skorije vreme ;)
Контам да бих те разумео да си рекао ''промена'', за замену бих се опет истрипово, оно, шта, мош да замениш ИС-4 за слот у гаражи или тако нешто:)
Промене се ваљда не знају још увек, вероватно ће да му набуџе дефанзиву, па ћемо ми Рује да имамо један весели тенк и једну мрцину:)
atlantis
14.10.2011, 19:29
Ako neko zna da odgovori sa sigurnoscu, da li se kolicina XP povecava zauzimanjem baze? Znam da vaznu ulogu ima kolicina nanete stete i detektovanje ali me ovo interesuje. Takodje i ono Base defense, mada to ne shvatam najbolje kako funkcionise.
Da, dobijaš dodatni XP sa svaki poen zauzeća protivničke baze. XP se dobija i za base defense, tj. kad pogotkom skineš liniju protivniku dok zauzima tvoju bazu.
Evo kako se sve dobija XP:
You will get experience for:
1. Damage you do to enemy tanks (major factor). You also get a small amount of experience for the overall damage your team does to the enemy.
2. Critical damage to enemy tanks. This means directly damaging an enemy tank's module/crew. The difference in tier-levels between the tank is taken into account. The higher the tier-level of the tank you damage, the more experience you'll get.
3. For spotting an enemy tank on the radar (only the first tank to spot each enemy gets the bonus). You will get more experience for discovering an SPG than for a regular tank.
4. For lighting up an enemy tank while your allies damage it from beyond their range of vision (you get a bonus of 50% of the experience the damager causes - note: this bonus is divided between all tanks that can see the enemy at the time of damage). This means keeping the enemy in the team's radar because he is within your radio range.
5. Kills -- Bonus experience for enemy tank kills (minor factor), only if you actually got the kill. The difference in tier-levels between the tanks is taken into account. The higher the level of the tank you damage/kill, the more experience you'll get. You gain minimal experience for killing a tank beyond the amount of damage done to kill it. Thus, killing tanks with 1% health will not give you much experience.
6. Bonus experience for capturing enemy base. Applied only to the tanks in the enemy base circle, not the whole team, proportional to the time spent in the enemy base circle capturing it. That only applies if your team wins by Base Capture. NOTE: More tanks in the circle increases the capture-rate. Base capture-rate is roughly 1 pt per sec per tank (by my observation}. Base capture yields a bonus equal to the experience value of all the enemy tanks, divided among your team in proportion to the experience you gained vs the experience your team gained (if you got 10% of your teams total experience, then you’d get 10% of the base capture)[citation needed].
7. Bonus experience for restarting the capture counter by damaging an enemy tank which is capturing your base. The amount is not very large, less than 100 exp.
8. Close Combat -- shooting in some radius (up to about 200m) from the enemy and being in the radius of enemy fire. You don't get much (less than 100 exp), but it still influences your experience gain.
9. Survival Bonus -- while there is a bonus for a tank's survival, it is very small.
10. The more your team damages the enemy, the more experience each player on your team gets. Only damage to a killed enemy is taken in account. Coefficient is not that big, but its still experience.
Nikola16789
14.10.2011, 19:37
Sigurno dobijas odredjen xp kad zauzmes zastavu, zavisi kolliko procenata si ti zauzeo, i verovatno se dobija bonus ako 100% uzmes ti. Za obranu vazi otprilike isto, ako tenk koji zauzima ima 30% i ti ga mlatnes, dobijas tih 30% za odbranu, i xp u skladu sa tim. Nisam siguran koliko tacno se dobija po jednom procentu.
Edit: Snipped :a_bleh:
SaT|WarLord
14.10.2011, 22:43
is-4 prelazi u tier 10. Na njegovo mesto dolazi drugi tenk.
@satwarlord
koji sherman ti ne valja? M4? To ti je najzabavniji t5 medium, kad uzmeš 105mm sa stabilizacijom i rammerom i samo se vozikaš po mapi :d jeste da te lako ubiju, ali je jako zabavan :) meni po broju odigranih partija idu kv, is-4, pa onda m4.За м4 шермана имам све откључано и посаду на 96% , па сам купио џамбо шермана који је безнадежно спор,а топове користи исте као и м4, који једном маусу,тигру или коме већ,не могу ни да пробију оклоп,а камоли да скину нешто више од 1%. Значи могу да бирам да убијам ниже нивое (који по правилу погину чим почне борба) или да откривам противнике. Крећем се једва 15-20 км/ч,значи откривање отпада. На крају се све своди на убијање слабијих тенкова и то када имам среће. По партији једва извучем 200 искуства,а за мотор ми треба изванредних 11000. Што се тиче топова,105мм се очајно споро пуни,тако да пукнем једном и умрем после две секунде,док се 75-76 брзо пуне,али мало скидају што ми не значи ништа.
Zato Jumbo Sherman i jeste bulja. E8 ima za 40% tanji oklop, ali je zato i za 40% brži, što kombinovano sa brzinom pucanja kao mitraljez (2.5 sec reload) daje zanimljivu kombinaciju sa kojom možeš lagano da obigravaš oko većih i sporijih tenkova. Ja ne volim nešto posebno da igram tako i zato mi se E8 nije ni preterano svideo, ali mnogima se dopada. Jumbo ima iste topove, ali je osetno sporiji i manje agilan, a svejedno te buši svaki ozbiljniji tenk.
A 105-ica sa 100% posadom i medium rammerom puni malo preko 5 sec, što i nije nešto mnogo.
Nikola16789
14.10.2011, 23:54
Kad ce da menjaju KV-3? Jel mi se isplati da ga sad prodam pa posle da ga kupim ili da ga cuvam u garazi?
Edit: U stvari ne sad posto je specijal pa kosta duplo manje, nego od ponedeljka.
Kad ce da menjaju KV-3? Jel mi se isplati da ga sad prodam pa posle da ga kupim ili da ga cuvam u garazi?
Edit: U stvari ne sad posto je specijal pa kosta duplo manje, nego od ponedeljka.
Meni su jako potrebni slotovi i prodao sam ga pre specijala posto sam shvatio da se menja sledece godine, ima do tada mnogo vremena! Sa druge strane, ko nema problema sa brojem slotova sada ga treba kupiti posto je lepa usteda!
Nikola16789
15.10.2011, 0:29
Ja se nadam da cu zavrsiti sa njim do nedelje kako bih uzeo IS u pola cene :)
OverCHAOS
15.10.2011, 10:58
За м4 шермана имам све откључано и посаду на 96% , па сам купио џамбо шермана који је безнадежно спор,а топове користи исте као и м4, који једном маусу,тигру или коме већ,не могу ни да пробију оклоп,а камоли да скину нешто више од 1%. Значи могу да бирам да убијам ниже нивое (који по правилу погину чим почне борба) или да откривам противнике. Крећем се једва 15-20 км/ч,значи откривање отпада. На крају се све своди на убијање слабијих тенкова и то када имам среће. По партији једва извучем 200 искуства,а за мотор ми треба изванредних 11000. Што се тиче топова,105мм се очајно споро пуни,тако да пукнем једном и умрем после две секунде,док се 75-76 брзо пуне,али мало скидају што ми не значи ништа.
Ne razumem se previse u americke tenkove jer ih ne igram, al znam iz iskustva da je 105 mm zakon. Tipa drugar je koristio isti top na T20 i imao odlicnu statistiku sa njim (nikada nije ni stavljao 90mm).
Ako sam dobro razumeo KV ce kostati 160k jos danas i sutra a od ponedeljka 320k?
Nikola16789
15.10.2011, 11:26
Da, a ako ga kupis dok je popust i budes ga prodao posle popusta, bices "na nuli" tako da se isplati
Odlicno,hvala. Ma i inace sam planirao da ga kupim ovo je samo plus sto je tako ispalo :)
jozvan_Kg
15.10.2011, 11:49
Inače, KV i KV-3 se ne prodaju, zato što mlate pare kao blesavi.
Na KV okačiš čunak, i mlatiš pare.
Na KV-3 okačiš ZiS-6 ili idiota (ako volite veću penetraciju a malo manji dmg) i on ume dosta fino da zaradi jer je malo skuplja opravka nego za običan KV. Jeste spor kao puž, ali dinguje kao lud. Juče u randomu mi se desilo da sam sa 87 hp-a (~2% hp) preživeo 7 granata i uništio 2 tenka (KV i T29) i oštetio još 2.
Dal postovji neki klan za nas polunobove? :) Racunam da je onda lakse grindati a verujem i da je veca zabava nego ovako solo :)
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum/104-zajednicka-igra/
Svaki iole ozbiljniji klan ima svoj "drugi" klan, za manje iskusne igrače, koji još nemaju top tier tenkove itd...
Nikola16789
15.10.2011, 19:27
Mislim da grindanje ide brze kad igras sam iz prostog razloga sto kad izgines odmah sedas u drugi tenk, dok ako si u vodu moras da cekas da vod izgine ili da se zavrsi bitka.
virtuoz pavle
15.10.2011, 19:38
sta da uzmem kao tercijarni skill za moju posadu? u IS-4 ih ima 4. kao sekundarnu imam: repair, repair, camouflage, firefighting. za tercijarnu uzimam camo, camo, repair, camo.
da li kamuflaza ima smilsa uopste za IS-4? ali firefighting definitivno nema, ne znam kad sam se poslednji put zapalio lol.
Nikola16789
15.10.2011, 19:43
pa isti djavo, na kraju ce svi clanovi posade imati sve skillove. Ali ako se tenk ne pali cesto nema potrebe za tim skillom. Camo, sto da ne, to je uvek dobro razvijati.
atlantis
15.10.2011, 20:30
Mislim da grindanje ide brze kad igras sam iz prostog razloga sto kad izgines odmah sedas u drugi tenk, dok ako si u vodu moras da cekas da vod izgine ili da se zavrsi bitka.
Ja uvek cekam da se zavrsi bitka, tako volim.
Ne znate koliko vam exp-a treba da napucate skill do kraja? Izracunajte pomocu ovoga :)
http://code.google.com/p/wotxp/
http://code.google.com/p/wotxp/downloads/list
U nekom od 0.7.x patcheva će doći i novi skillovi za posadu, pa će biti i reset svih dosadašnjih skillova i moći će novi da se odaberu. Tako da ne lupaj previše glavu, moći ćeš da ih zameniš ako ti se ne svide.
Ne smeta mi to. Nego cifre mi smetaju. Za treci sekindarni skill do 85% trebalo mi je oko 400k expa za od 85% do 100% mi fali jos 400k !!!
Da li znas sta ce biti sa cinovima posade? Do sada se dobija cin na pola bilo kog skila bilo primarnog bilo sekundarnog....
Mislim da sam pročitao negde da ti činovi nemaju apsolutno nikakvog uticaja na posadu i da će tako ostati sigurno još neko vreme.
@virtuoz pavle
Definitivno ti se više isplati da svim članovima posade daješ iste skillove jer se skill računa kao prosek svih članova posade, pa kada 2 imaju repair na 100%, a dva ga nemaju uopšte onda ti dođe kao da svi imaju na 50%, što baš i nije nešto. Najveći uticaj skill ima kada je na 100%.
Како ће функционисати тај ресет скилова? Ако имамо три скила, кад се ресетује, оћемо ли имати три ''слота'', па да убацујемо три скила по жељи који ће бити на оном нивоу на ком су нам били стари или иде фул ресет, па грајндујемо скилове испочетка?
Mislim da nikad nigde nije receno kako ce biti uvedeni novi skilovi. Gotovo sam siguran da nikakav reset nije pominjan (mada bi bilo logicno s obzirom na cifre koje su sada potrebne da se sve napuca na max)
I ja sam negde citao da cinovi nemaju nikakav uticaj na gameplay, valjda na zvanicnom forumu ili wikiu.
@Martok
Spominjani su novi skilovi (ako se dobro secam u nekim od videa koji prikazuju), ali ni ja ne znam da li ce se stari resetovati, tj. da li ce omoguciti biranje novih skilova umesto starih.
EDIT: Prema Wargamingovoj dosadasnjoj praksi verujem da je sasvim moguce da ce nakon uvodjenja novih skilova omoguciti biranje istih shodno vec istrazenom nivou skila.
Znam da cinovi ne uticu, skupljam to iz zezanja ...
Otvorio sam PzkpfwVI Tiger dali se isplati uzetiga?Dalije skup za odrzavanje?Znalineko kako se dobijaju oni cinovi ispred imena.Imam IS i preskup je za odrzavanje.
Meni TigarP deluje puno bolji, al je u drugoj grani ...
Ne znam sta ti je cilj u igri, ali ja u longterm sa IS sam u plusu. Posto nemam premium i ne planiram da idem dalje i nemam neke zamerke vezane za njega.
Danas sam kupio T29 i pzIV. Interesuje me isto misljenje o TigerP. Posto me statistika vise vuce na "obicnog" tigra.
EDIT: Ja mislim da je tier VII heavy itekako moguce odrzavati bez premiuma
Tigar1 i TigarP su ti vrlo slicni sa jednom vrlo bitnom razilkom. TigarP ima de frontalnog oklopa koji je prilicno debeo i to ume da presudi u nekim trnucima. Recimo ovako, kada iz E75 pucam na tigra 1 ne biram gde cu, kada pucam na TigraP moram da pazim da ne pogodim taj deo prednjeg oklopa.
EDIT: Odrzavam T9 na nuli, bez premijuma
To sa T(P) sam primetio, hvala sto si potvrdio. Izbliza i spreda dinguje KV-ov tVII top. Gde mu je slaba tacka?
Pre pocetka bitke neki igraci imaju male stitove pored imena na kojima pisu brojevi od 1 do 3,moze neko da mi kaze sta je to?
Ljudi koji igraju zajedno u vodu.
Na nuli vec skoro mesec dana. Do duse vec je bio full kada mi je prem istekao. Pohvatacu jedan dan slicice ako bas ne verujes.
Шта ја знам, ја имам премијум и са клот ИС-4 са којим пурњам отприлике сваку партију, час идем у минус, час у плус, али на пресеку од десетак партија сам увек у плусу, рецимо просечно по 4000 кинти по партији. Ако ме неко не изгрува ко стоку, идем у плус шта год да сам урадио у фајту.
Тако да контам да је сасвим океј без премијума бити на нули са тиер9 тенком, поготово ако је набуџен, кад ја овако ретардиран са сток тенком идем у солидан плус. Јес да имам премијум, ал опет, говори се о нули, не о плусу, а и ако се човек скапирао са тенком, који притом није сток, што да не.
Nikola16789
16.10.2011, 2:20
Na nuli vec skoro mesec dana. Do duse vec je bio full kada mi je prem istekao. Pohvatacu jedan dan slicice ako bas ne verujes.
Samo toliko... znaci prakticno pola bitki si odigrao sa prem. ;)
Jednostavno, da ispucas 15 granata to je vec skoro 20k kredita. To je ako te niko ne osteti, ako te ubije (prosek umiranja je 75%) moras da platis i popravku oko 15k sto nas dovodi do racunice od 30-35k kredita sto obicno ne moze da se pokrije zaradom.
@Eddy, opusti se, nije nista tebi bilo upuceno :)
keykey
Nego krenem ja malopre, sa novostecenim t29 i najavim kako sam stock (nisam bas stock, izgrindao sam sa m6 najaci top) i osvojim top gun:
http://www.dodaj.rs/t/L/vl/OkqCed6/shot034.jpg (http://www.dodaj.rs/?L/vl/OkqCed6/shot034.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/15/vd/15qI9tvq/shot038.jpg (http://www.dodaj.rs/?15/vd/15qI9tvq/shot038.jpg)
Tog safea sam pogodio sa strane i skinuo sam mu barem 80%
Nikola16789
16.10.2011, 2:38
Bravo odlicno si "duplirao", ja uzeo 4000k za KV-3 malopre
Ja sam zavrsio sa specijalom, kupio sam T29, pzIV i KV-3. Mozda da izgrindam nedostajacu posadu KV-3 na 75%, pa da se posvetim zavrsavanju diplomskog rada.
http://www.dodaj.rs/t/3H/mm/ofnrUa4/shot035.jpg (http://www.dodaj.rs/?3H/mm/ofnrUa4/shot035.jpg)
Samo toliko... znaci prakticno pola bitki si odigrao sa prem. ;)
Jednostavno, da ispucas 15 granata to je vec skoro 20k kredita. To je ako te niko ne osteti, ako te ubije (prosek umiranja je 75%) moras da platis i popravku oko 15k sto nas dovodi do racunice od 30-35k kredita sto obicno ne moze da se pokrije zaradom.
@Eddy, opusti se, nije nista tebi bilo upuceno :)
15 граната је доста, ако си испуцао толико и погађао са већином, узећеш доста пара.
Не знам, ја и даље мислим да је врло изводљиво бити на нули без премијума ако ја са премијумом и сток тенком (и својом ретардираношћу приде) узимам 4000 по партији.
Из простог разлога што су ми партије грозне, а кад се навикнем на тенк и набуџим га, очекујем далеко бољи учинак.
Јако је битно колико су те тукли и колико си глумио каубоја са муницијом. Примера ради, мојих пар партија (ово је, јелте, премијум све):
defeat - 375xp; 17638 - 5093 - 5125 = 7420. Без премијума бих овде имао 1541, значи био бих у плусу, а ово је одвратно одиграна партија. Само зато што ме нису истукли много.
Ево мршаве победе ако те не туку много:
victory - 717xp; 25693 - 1056 - 6150 = 18 487. Без премијума 9923. Играо сам лоше, али нисам пио гранате.
Ево добре партије која се завршила победом:
victory - 1144xp; 43020 - 4836 - 8200 = 29984. Без премијума 15644.
Ово је гнусни пораз:
defeat - 298xp; 18105 - 16277 - 7175 = -5297. Без премијума би било -11382.
И тако даље, у принципу, солидна победа где останеш жив, доноси одличне паре и на обичном акаунту (петнаестак иљада) и генерално може да храни један исто такав епски фејл од фајта. Ово друго ђене-ђене, једно друго ''храни и саплиће''. Тако да не видим зашто не би могло да се буде на нули у пресеку од, не знам, педесет партија без премијума.
Морам још једном да напоменем да је ово сток тенк, значи аутоматски ће се повећати квалитет игре са мабуџенијим тенком и, што је још важније, јачи оклоп + боља утока = мање штете и више кинте.
OverCHAOS
16.10.2011, 10:39
Ne znam za tier 9 ali ja moj Tiger II odrzavam na nuli bez premijuma lagano.
Nikola16789
16.10.2011, 13:55
@Doolio: ma to je lepo ako prezivis. Ajde da ispucas i 5 granata i zagines, ponovo si u minusu.
A prosecan procenat prezivljavanja (na osnovu pregledanih stotinak profila) je manje od 30%
Znaci da si 70% bitki u minusu.
@doolio: Ma to je lepo ako prezivis. Ajde da ispucas i 5 granata i zagines, ponovo si u minusu.
A prosecan procenat prezivljavanja (na osnovu pregledanih stotinak profila) je manje od 30%
znaci da si 70% bitki u minusu.
Па зависи и у коликом си минусу и колико имаш баш добрих партија са друге стране, као и колико ти лежи тенк генерално. Исто тако, не мора да значи да ти је свако гињење аутоматски минус, можеш да играш добро, згинеш при пробијању и добијете партију. Такође ћеш имати партије где ћеш бити отприлике на нули.
Рецимо, ја на ИС кецу који ми је феноменалан, имам 35% преживљавања, 53% победа и више од једног уништеног тенка по партији, док је на ИС тројци, која ме смара невиђено, све то смањено (28%, 46%, 0.9). Претпостављам да је на тиер9 тенковима лакше правити бољи скор из простог разлога што су у 90% фајтова топ тиер, а и ако нису, нема шансе да буде више од по три тиер10 тенка у фајту (и то је ретко). Са друге стране, мање ћеш да зарадиш на неким скаутима и тако то, али опет, контам да је ''сурвајвабилити'' доста већи него на нижим тиерима. Нисам сигуран додуше, нека ме исправи неки ветеран:)
Хоћу да кажем да уопште не делује немогуће, чак ни тешко остварљиво, па да се сви чуде што неко држи т9 на нули без премијума. Контам да неко игра на нули, неко у минусу и то је то, не верујем да само Бата Живојиновић може да има позитиву:)
Узгред, узео сам добру петарду данас (7215), али ево баш малопре ми промаче још боља (1566)...
Nikola16789
16.10.2011, 15:39
KV-3 bez premiuma (dupli kredit)
http://www.dodaj.rs/t/2P/AE/2PZw2DWR/1/shot239.jpg (http://www.dodaj.rs/?2P/AE/2PZw2DWR/1/shot239.jpg)
virtuoz pavle
16.10.2011, 15:45
ima li nekih promocija za zlato?
atlantis
16.10.2011, 16:00
ima li nekih promocija za zlato?
Ima za nove registracije ako nekome treba. Inace, ovako za nas nista. :(
miloshbg
16.10.2011, 18:29
Da li je moguce prebaciti posadu iz jednog vozila u drugo, na primer iz jednok tenk distrojera u drugi, naravno iste "nacionalnosti"?
=FI=Ghost
16.10.2011, 18:34
Da li je moguce prebaciti posadu iz jednog vozila u drugo, na primer iz jednok tenk distrojera u drugi, naravno iste "nacionalnosti"?
Posadu jedne nacionalnosti mozeš da prebacuješ u bilo koje vozilo njihove nacionalnosti. Prvo ih prebaciš u baraku (desni klik u garazi na člana pa send to barracks). Zatim uzmeš vozilo koje zeliš, isprazniš ga od njegove posade (ukoliko si ga kupio sa posadom) i zatim dodaš one svoje. Da bi bili kompetentni moraju se i pretrenirati za to vozilo.
atlantis
16.10.2011, 18:50
Istrazio sam IS-3, da li je mozda IS vredan cuvanja u garazi iz nekog razloga?
Nikola16789
16.10.2011, 19:06
Ne, to se prodaje odmah, ali u ovom specijalnom slucaju, sacekaj da prodje specijal kako bi mu se cena kupovine i prodaje vratila na normalu. Mozda ako ti je posada blizu 100% nekog sekundarnog skilla mozes da odigras jos neku bitku.
Dokle traje ovaj popust na KV? do 12 ili ? Mislim da necu da stignem ali da pitam cisto informativno...
Nikola16789
16.10.2011, 19:20
mislim da je do 5 ujutru UTC. Koliko ti fali xp i kredita?
atlantis
16.10.2011, 19:26
Dokle traje ovaj popust na KV? do 12 ili ? Mislim da necu da stignem ali da pitam cisto informativno...
Do 7 ujutru po nasem vremenu.
Mozda ako ti je posada blizu 100% nekog sekundarnog skilla mozes da odigras jos neku bitku.
82% sekundarni skil, mislim da je mnogo igrati do 100%. Inace, sta se desava sa sekundarnim skilom kada posadu istreniram za IS-3, znam da osnovni skill padne 10% kada platim 20k po clanu ali sta je sa sekundarnim?
mislim da je do 5 ujutru UTC. Koliko ti fali xp i kredita?
Kredita imam pola mil skoro a exp ~7000 tj pola :)
Nikola16789
16.10.2011, 20:01
Kredita imam pola mil skoro a exp ~7000 tj pola :)
stizes opusteno, ja sam za 2 dana uzeo 55k xp sa KV-3. Jest da t-28 uzima manje ali 7k je smesna cifra :)
@atlantis, to nije ni blizu, ne moras da se cimas da dodju do 100% :)
stizes opusteno, ja sam za 2 dana uzeo 55k xp sa KV-3. Jest da t-28 uzima manje ali 7k je smesna cifra :)
Ma da, nego sam mislio da se ranije zavrsava pa zbog toga.
Evo po mojoj racunici -3k na 13-14 partija, prakticno nula, nisam racunao, nek racuna ko ne veruje ...
http://imageshack.us/photo/my-images/853/nula.jpg/
Nikola16789
16.10.2011, 20:31
jbm li ga, mozda E-75 moze da izdrzi vise batina pa onda manje placas popravke...
Pa me ja mislim da je poenta u steti koju pravis. To je ipak T10 top, sporo puni dobro lesi. Ako pogodis svaku tesko da ces opaliti vise od 10, max 15 puta a pri tome pravis dobru stetu i to se lepo placa. Ne juris fragove nego demidz i to je to ...
Nikola16789
16.10.2011, 20:53
dzaba sva steta ako pogines
Ko je pitao u vezi reseta starih skillova posle dolaska novih. Ovo je sa poslednjeg Q&A od strane developera igre...
- Will we be able to reset the crew skills for free, when new ones appear? Or will it be possible for gold only?
After adding new skills, it will be possible to reset the crew skills for free.
virtuoz pavle
16.10.2011, 21:27
Ko je pitao u vezi reseta starih skillova posle dolaska novih. Ovo je sa poslednjeg Q&A od strane developera igre...
- Will we be able to reset the crew skills for free, when new ones appear? Or will it be possible for gold only?
After adding new skills, it will be possible to reset the crew skills for free.
ja sam hteo da izbrisem FIREFIGHTING skill (kao sekundarni), misleci da mogu da ponovo izaberem jos jedan, kad ono sada imam tercijarni (koji je tek 35%) umesto sekundarnog...
Ovo će da važi kada budu došli novi skilovi. Sada mislim da može da se obriše skill, ali se sa novim onda kreće od 0.
virtuoz pavle
16.10.2011, 23:13
imao sam "firefighting - 100% + camo 35%". izbrisao sam "firefighting", sada imam samo "camo 35%" i nemam vise onaj plus da dodam skill. kad dodje novi patch da li cu biti "hendikepiran" za taj jedan skill koji sam obrisao ili stize potpuno nov sistem?
Taj firefighting od 100% što si obrisao - zaboravi na njega :( Možeš opet da uzmeš firefighting, ali kreće od nule.
virtuoz pavle
16.10.2011, 23:28
Taj firefighting od 100% što si obrisao - zaboravi na njega :( Možeš opet da uzmeš firefighting, ali kreće od nule.
pa ne mogu ni to lol. sad imam kamuflazu kao sekundarni skill, i dok kamuflazu ne doteram do 100% ne mogu da uzmem drugi skill. kakvi ce biti ti novi skillovi za posadu?
=FI=Ghost
17.10.2011, 0:57
@atlantis, to nije ni blizu, ne moras da se cimas da dodju do 100% :)
Zaradio si 55 hiljada XPa za dva dana???? Svaka čast!:aplauz:
Nikola16789
17.10.2011, 1:08
Jurio sam IS dok je na popustu i morao sam da istrazim motor za KV-3 i IS sto je ukupno oko 53k xp.
Moram da priznam da je pomoglo 2 puta po 4.5k xp za prve pobede dana.
Edit: Evo sad odigrah sa T34 ostetio petoricu, ubio dvojicu, preziveo i u minusu sam. Nema nikakve sanse da se zaradi.
Ти си се баш наиграо еботе:)
Ја сам за овај специјал ''киповао трек'' и отпико сам укупно 50 партија са различитим тенковима, 55 392 експа и
1 308 433 кинте.
(није да су нешто битни подаци, али сам их испратио, па сам морао да напишем:d )
Међутим, битне ставке:
-изашли су ми тенкови на нос
-имам премијум
-пошто је више тенкова, имао сам шест 5х победа (КВ и ИС-4)
Тако да контам да ти баш ниси излазио из тенка:d
Свака част на издржљивости, ја не бих мого:)
Још сам схватио да немаш премијум брааате:) Рачунам да си за то искуство морао да одрадиш неких 14 сати и то не седења, већ ефективног пикања. Сутра узми и гледај цртаће цео дан, ја бих полудео:)
Nikola16789
17.10.2011, 1:57
Ma ja cenim da sam zavrsio sa WoT za narednih 5 dana, izasao mi KV-3 na nos, muka mi je vise i da ga pogledam :kreza: Eventualno cu pershinga da igram.
Posto ne uzimam premium, moram da iskoristim specijale :)
Skupio sam, mogao sam i ranije ali eto... :) sad polako dalje...
Nikola16789
17.10.2011, 2:19
Pa jos traje popust, taman.
Ја узео петарде за данас, могу на кунт:)
Samo sad jos da skupim za ZIS-6 i to je to.Nego sad imam jedan problem a verujem da se vama to iskusnijim igracima desavalo.
Naime krenuo sam partiju sa KV-om, posle odbrojavanja teksture mi se zeznule (bile nekompletne) i alt f4 sam.Posle par minuta rekao da se logujem kad posle login-a kad treba da udje u garazu odmah posle "azuriranja opreme i vozila" izbaci me u dekstop.
Pogledao support kazu da instaliram framework 4 i jos nesto koje vec imam...
Poslao sam ticket u svakom slucaju ali ako neko zna resenje, bilo bi lepo da pomogne :)
Nikola16789
17.10.2011, 3:22
Desi se da igra povremeno pukne, ali sa teksturama nemam nikakvih problema
Desi se da igra povremeno pukne, ali sa teksturama nemam nikakvih problema
Da, desavalo se i meni da izadje iz igrice odmah posle loading screen kad udjem u borbu ali ovo nije do sad.Eto, jos nece i dalje me izbacuje na desktop.
Moracu da cekam ticket izgleda...
virtuoz pavle
17.10.2011, 15:49
cześć!
planiram da uzmem zlato za WoT, sad u kojoj meri to nisam siguran. voleo bih da imam type59 (jer je Lowe suvise skup), mada sta mi znaci premium tank kad necu imati premium ili zlato da konvertujem Type59 experience u free experience.
Kako zaradjuje Type59 (credits i exp), ili ako kupim zlato da potrosim samo na premium account i eventualno konverziju Churchill exp (koji se nagoooomilaoooo) u free exp?
dzięki! ( u duhu WoT-a lol, ima bas mnogo poljaka :D )
Nikola16789
17.10.2011, 15:51
Ako ne znas na sta da potrosis novac, type je pravi izbor. Generalno nema problema sa xp koliko je problem skupiti kredite, a type zaradjuje odlicno i bez premiuma.
Ја генерално увек навијам за премијум налог, пре него за премијум тенк. Али ако узимаш тенк, контам да је Кинез сасвим добар избор, мада, шта ја знам, ако бих се одлучио већ на корак узимања доброг премијум тенка, стрпио бих се, па бих пазарио Ловеа.
virtuoz pavle
17.10.2011, 15:59
nije meni problem nedostatak novca, nego moja "savest" :D
iskreno, tesko mi je da dam 100evra za igru, tako da gledam da prodjem sto jeftinije...Kir Janja greets ya all!
Ne znam da li se uopšte ikom isplati da kupuje gold za konverziju vezanog xp-a u slobodni xp. Recimo da bi istražio t8 tenk na t7 tenku treba oko 100k xp-a (i više ako hoćeš sve da istražiš). 125k xp-a je 5000 golda, tj. tačno 20 evra da bi bez grinda uzeo t8 tenk. Za t9 je ta cifra skoro duplo veća, za t10 takođe. Po takvoj računici potrebno je ~100 evra da bi se bez grinda otišlo sa t7 na t10 (bez grinda uslovno jer ćeš da grindaš na premiumu). Tu konverziju u slobodan xp opravdavam samo kada imate stock tenk i ne želite da se zezate sa takvim tenkom nego konvertujete 30-40k xp-a za desetak evra, uzmete gusenice, kupolu, top i dalje grindate sa pristojnim tenkom bez cimanja.
Inače, Poljaci su nužno zlo svake online igre :D
virtuoz pavle
17.10.2011, 17:45
imam IS-4, trenutno imam oko 40k free exp i planiram da uzmem neki nemacki tenk, to je otprilike dovoljno za neki tier6 nemacki.
a sto se zlata tice, cekacu da se pojave ti novi premium tenkovi. da ne bude kao kad sam se istrcao pa kupio Churchilla (a ostatak zlata sam potrosio na posade od 100%, i to za tri razlicita tenka, jer avaj! bejah NOOB), a malo posle toga su izasli Lowe i KV5...
Evo malo domaceg zadatka ;) Btw, i pored tolikog broja ubistava izgubio partiju... Mozete misliti kakav mi je tim bio :to_care:
http://i232.photobucket.com/albums/ee269/simets/shot_016.jpg
http://i232.photobucket.com/albums/ee269/simets/shot_017.jpg
Mozda ih je tim dovoljno ostetio da mozes vecinu oneshotovati. :dzavo:
Nego samo toliko xp-a za 10 ubistva?
nije meni problem nedostatak novca, nego moja "savest" :d
iskreno, tesko mi je da dam 100evra za igru, tako da gledam da prodjem sto jeftinije...kir janja greets ya all!
Претпоставио сам, свако са нормалним примањима (или џепарцем) може да оде одмасадаодма и да купи два Ловеа, ал брате, јесте заебано одлепити се од толико пара у цугу због неког виртуелног тенка:)
Зато кажем, мени је премијум налог нека златна средина. Са сток т9 сам у плусу, претпостављам да ће тај плус бити још већи кад га опремим. За т10 ћемо да видимо, мада мислим да ни то неће бити проблем. Наравно, премијум тенк би помогао у смислу ако ми треба нека сума за конкретни трошак, али без премијум налога бих се брзо сморио ако бих стално морао да шалтам са главног тенка на премијум тенка да не бих ишао у минус.
А да узмеш премијум налог и неки средњи премијум тенк? Налог ти је дес јура месечно.
@Еди:
Узми у обзир да је изгубио партију, као и тиер његовог тенка. Иначе, свака част, ја највише што сам побио је седам са КВом и био сам топ тиер.
simets (http://www.sk.rs/forum/member.php?u=22308) Pa nisi dovršio ni jedan tenk svog tiera a kamoli neki veći od tebe..
U takvim partijama uz malo sreće budeš nadmoćan..
Meni je ipak draže kad sa nižim tierom izvozam neki jači tenk..
Ovi medijumi su za tvog kt samo boranije..
Sta da kacim na KV ZIS-6 ili neki drugi top?
OverCHAOS
17.10.2011, 19:18
ZIS-6.
Зависи какву врсту забаве преферира:)
Ја сам, на пример, за овај специјал намонтирао 152 и провео се ко змај:) Има нешто у томе кад разноразни Мауси не смеју да провире иза зграде:)
Али да, стандардно-*ебачки топчић је зис.
simets (http://www.sk.rs/forum/member.php?u=22308) Pa nisi dovršio ni jedan tenk svog tiera a kamoli neki veći od tebe..
U takvim partijama uz malo sreće budeš nadmoćan..
Meni je ipak draže kad sa nižim tierom izvozam neki jači tenk..
Ovi medijumi su za tvog kt samo boranije..
10 killova je 10 killova... Bez obzira na sve...
virtuoz pavle
17.10.2011, 20:16
10 killova je 10 killova... Bez obzira na sve...
igrao sam danas sa nekim IS-4 u mom timu. unistio je 10 tenkova, i + smo pobedili, bas me zanima koliko je exp i para dobio.
miša topola
17.10.2011, 20:27
Isprobaj i 152mm top.
Nego je može da se posada sa IS prebaci na IS-3?
Nikola16789
17.10.2011, 20:28
Naravno da moze, samo mora da se pretrenira, sto kosta 80k kredita za 90% skilla
@Еди:
Узми у обзир да је изгубио партију, као и тиер његовог тенка.
Jao da. To sam prevideo.
Ал свеједно, мислим, па неће ваљда да порока десет Мауса... Па и за десет ликова свог тиера су астрономски мале шансе, а богами и за десет ликова тиер ниже...
Био је на правом месту у право време, играо је супер, погађао и то је чињеница која стоји и без гледања партије. Кажем, ја сам једном успео седморицу да скинем и то са топ тиер КВом, а знамо шта значи КВ који је топ тиер:)
И то не само што те бију сви, па се трошиш полако, него брате, треба све то стићи побити од артиљерије и медијума:)
miša topola
17.10.2011, 21:23
Za stock top na IS-3 imam po 8 granata u depou. Interesuje me da li ste te granate naplaćuju? I inače kako funkcioniše to sa granatama iz depoa.
Sta da zakacim na KV? Onaj 152mm mi deluje nekako presporo?
p.s. mislim na top :)
virtuoz pavle
17.10.2011, 21:47
pa to je valjda ono sto imas kao rezervu, cim istrosis ponovo placas.
@cages
152mm je super jer mozes da ostetis bez problema i visi tier, ali kad si top tier tank nije bas intersantno imati cunak.
Za stock top na IS-3 imam po 8 granata u depou. Interesuje me da li ste te granate naplaćuju? I inače kako funkcioniše to sa granatama iz depoa.
Vec si ih kupio, te se ne naplacuju ponovo.
Neka vest o matchmakingu, nisam primetio da je bila na EU sajtu ali ce verovatno biti uskoro ... Nesto u ovom stlu je pominjano i na overlordovom blogu ...
http://worldoftanks.com/news/793-matchmaking-improvements/
atlantis
17.10.2011, 22:24
Da li je M6 identicno djubre kao T1? Upravo zavrsavam sa T1.
To su ti verovatno granate koje si koristio za IS. Inace, izgleda da smo u isto vreme istrazili i kupili IS-3. :)
Ako upoređuješ T1 i KV na tier5, isto poređenje je sa M6 i KV-3 na tier6. Slabi topovi, bušan tenk, jedina prednost mu je što je nešto brži.
Lepo sam ja još u beti rekao da njihov je matchmaking sistem orijentisan na to da igrač što kraće čeka na partiju, a ne na to da igrač bude ubačen u partiju koja mu po tieru najviše odgovara. Očigledno da im dolazi iz doopeta u glavu.
atlantis
17.10.2011, 23:42
Dajte neki savet da li i sta da istrazujem na M6 u cilju da sto pre stignem do T29? Da li nesto osim ona dva topa koja moram?
Dajte neki savet da li i sta da istrazujem na M6 u cilju da sto pre stignem do T29? Da li nesto osim ona dva topa koja moram?
Istrazi sve ,prosto tako mora.
Istrazi sve ,prosto tako mora.
Kako mislis mora tako, mora samo dva topa koja su na putu do T29?
Da, ali topovi ne mogu bez kupole, koja opet ne može bez gusenica. A veruj mi, ne želiš da grindaš do T29 na stock topu u tenku koji je i maksimalno nabudžen očajan ;)
I dodatno ne zelis da grindas sa T29 sa njegovim stock topom.
Mislio sam da grindam T29 sa stock M6, tako sam zavrsio sa T1. :) Znaci predlazete sve. :facepalm
Kupio sam onaj 152mm top, da nisu malo skupe granate? :p ima da bankrotiram sa ovim topom
Neces zato sto kada odvalis jednom granatom preko 400 dmg visem tiru osigurao si 10.000 srebra. Nemoj samo sa velike daljine da pucas.
Nikola16789
18.10.2011, 2:39
Jedna odlicna bitka sa IS:
http://www.dodaj.rs/t/U/12J/2vy010JN/shot240.jpg (http://www.dodaj.rs/?U/12J/2vy010JN/shot240.jpg)
Granate za KV su skupe (mada i nisu kad uporedis sa tier 9 i 10 tenkovima), ali zato mozes da ispucas samo malo vise od 2 po minuti tako da nije problem.
jozvan_Kg
18.10.2011, 9:48
Jel ovo sa ili bez premiuma?
Ako je bez, svaka čast.
Ako je sa, lešinari malo manje :kreza::kreza:
Ovo prvo je KV 10 tenkova a druge dve slike su T34 sa prikazom exp i dostignuca u borbi.
Mala reklamica za sremce (SOB inace klan u zacetku):)
"Taman se mi najeli slanine i sunke kad nemci zauzese bunar.":rofl:
Shlaymara
18.10.2011, 12:13
Mislio sam da grindam T29 sa stock M6, tako sam zavrsio sa T1. :) Znaci predlazete sve. :facepalm
Trenutno isto teram M6. Iako sam ocekivao da bude vece djubre, ispostavilo se da nije ni toliko los tenk (ali samo sa zadnjim 90mm topom). Mada mi je smor da igram sa njim i uzimam samo dupli.
Ne znam kako tebi, ali od ovih nekoliko partija koje sam odigrao u svakoj sam bio sa tier10kama.
atlantis
18.10.2011, 12:31
Ne znam kako tebi, ali od ovih nekoliko partija koje sam odigrao u svakoj sam bio sa tier10kama.
Isto! I to je ono sto tenk cini jos losijim! Resio sam da istrazim 90mm, tako savetuju i na oficijalnom forumu, a verovatno cu preskociti radio i motor (nisu kompatibilni sa T29).
EDIT: Najveci problem T1 i M6 stock topa je sto napravi dmg svaki 5 put iako pogodim regularno, ne znam zasto toliko lose uradise taj top. :n_klanja:
Defeat
Battle: Arctic Region 18. oktobar 2011 12:21:04
Vehicle: Object 212
Experience received: 591
Credits received: 39.114
Battle Achievements: Invader
Od psovanja i bacanja miša nisam stigao screenshot da uhvatim :D
Elem, ostali smo samo ja kao arty i njihova 2 tenka (T30 i IS-3). Zauzimao sam bazu, bila je na 100% i ono treba da prođe 2-3 sekunde pre nego što se pojavi Victory! Milisekundu pre toga me upuca T30 i izgubim partiju. Dobio sam Invadera jer je baza već bila zauzeta, a on nije dobio Defendera :rofl: Da nisam bio zadnji tenk u borbi, bila bi naša pobeda, jbg...
@Shlay
Aaaa... prpa za novembar, mora i treći t10 da se uzme zbog lockdowna :D
virtuoz pavle
18.10.2011, 13:04
kakav lockdown?
Nikola16789
18.10.2011, 13:12
Zaista, kakav lockdown?
U patchu koji bi trebalo da dođe krajem novembra kad ti tenk unište u CW-u biće zaključan u naredna 2-3 dana (samo za CW, ne i za random borbe). Ovo važi samo za bitke za teritorije, za landinge se lockdown neće uzimati u obzir.
Nikola16789
18.10.2011, 13:20
A, da, procitao sam to... mada mislim da nece nista promeniti jer verovatno da svako ko igra dugo i placa vec ima po 2-3 T-10 tenka ilo razne objecte, t-54...
Edit: Sad odigrah sa T34 da dupliram, ubio E75 (70% damage), tigra 70% i jos neku artiljeriju 100%, ostetio T54 nesto malo. Zarada 20k kredita, popravka i municija 22k. I posle slusam price kako sa T9 moze da se bude na nuli bez premiuma. Mozda sa IS4 i E75 , sa T34 definitivno NE. Da ne spominjem jadnih 1200 xpa (duplirano) za sva ova go*na + 50% cap baze. Smesno! :nov_mad2:
Pa mislim da bi stvari u CW mogle dosta da se promene. Zaboravili ste da su obecali foog of war. Midijumi ce imati znacaniju ulogu nego sada ako to bude. Pa kad krenes da racunus sa saveznicima i padne ti na pmet da zrtvujes tenkove za ovo, ono ... Bas jedva cekam da sve to uvedu, ovako postaje monotono
atlantis
18.10.2011, 15:29
Koji drugi sekundarni Skill imate na KV, meni je prvi Repair?
Nikola16789
18.10.2011, 15:34
Koji drugi sekundarni Skill imate na KV, meni je prvi Repair?
mislim da je camo + repair dobar izbor jer KV nije bas tenk koji se lako zapali (kada uporedim sa KV-3 ili IS recimo)
Shlaymara
18.10.2011, 16:18
@Shlay
Aaaa... prpa za novembar, mora i treći t10 da se uzme zbog lockdowna :D
:busted:
Cuj treci, peti :D
atlantis
18.10.2011, 18:02
Opa, ovaj vikend izgleda nov Special!
EL ALAMEIN (http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/el-alamein)
miša topola
18.10.2011, 19:28
Da li je M6 identicno djubre kao T1? Upravo zavrsavam sa T1.
To su ti verovatno granate koje si koristio za IS. Inace, izgleda da smo u isto vreme istrazili i kupili IS-3. :)
Da, jeste đubre ;)
Ja sam ga istražio u subotu ali sam ga juče kupio, valjda ću uživati do IS-4.
Nikola16789
18.10.2011, 20:57
Da li uzimati gusenice za IS, meni deluju kao losa investicija? :confused:
atlantis
18.10.2011, 21:03
Mislis za IS-3? Izracunaj da li su potrebne sto se tice nosivosti, meni se cini da nisu barem u pocetku. Ona druga kupola je laksa. Mozda kasnije ako budes imao u planu da kupis ekvipmente...
EDIT: Sorry, pomesao sam te sa Misom Topolom! :) Ja sam na IS sve istrazio, ne secam se da li su i u kom trenutku bile potrebne ali uzivao sam sa tim tenkom i nije bio problem.
virtuoz pavle
18.10.2011, 21:07
Opa, ovaj vikend izgleda nov Special!
EL ALAMEIN (http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/el-alamein)
to je super!
bonusi za naciste i amerikance pretpostavljam...a ja sam SSSR lol. :D
nema potrebe za njima. ja sam ih istrazio poslednje i to samo zato što mi je ostalo nešto xp-a pa reko da bude elite tenk.
ИС је царина од тенка, ја сам истражио све иако нисам морао. Ја бих лично набацио гусенице јер је тенк сам по себи прилично мобилан, а тек са гусеницама је прави хеви-медијум.
Nikola16789
18.10.2011, 21:55
Igrao bih se ja sa njim, ali mi se zuri da dodjem do IS4 sto pre, tako da cu bataliti gusenice i ici na top koji je neophodan za IS3
EDIT: Sad sam odigrao jednu sa ludim timovima:
http://www.dodaj.rs/t/3a/mF/4XrPBqBu/shot242.jpg (http://www.dodaj.rs/?3a/mF/4XrPBqBu/shot242.jpg) http://www.dodaj.rs/t/3/9x/2g6obByI/shot243.jpg (http://www.dodaj.rs/?3/9x/2g6obByI/shot243.jpg)
Pobeda na kraju, a za ovaj -1 sam ja zasluzan delimicno jer sam zaglavio scouta i bas se nadao da bi neprijateljska artiljerija mogla za malo da me promasi :)
PS. Ovaj "dodaj.rs" je izgleda odlican sajt, mnogo bolji od imageshacka
=FI=Ghost
19.10.2011, 0:20
Teorija o "ghost shell-u":
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/61469-possible-explination-on-ghost-shells/
Мени се на дваес пинга дешава то, тако да не знам баш...
Nikola16789
19.10.2011, 12:57
A koja je fora sa trejserima koji prolaze kroz objekte?
Malopre u partiji naletim na nekog retardiranog IS-a koji, iako je jedini top tier tenk u partiji, sve vreme presedi u žbunju i kada su počeli da capuju našu bazu on krene ka protivničkoj umesto da skida cap od dva neka bednička tenka.
Ne znam zašto, posle partije mu pogledam profil. Pa ljudi moji, da li je ovo bot ili neko stvarno može da bude ovoliko retardiran :facepalm
http://img195.imageshack.us/img195/7936/worldoftanks20111019160.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/195/worldoftanks20111019160.jpg/)
Nikola16789
19.10.2011, 16:19
Sta je onaj zuto sivi ribon, ima ih 5 komada?
Hehe i meni je to posle broja ubistava zapalo za oko. To je Invincible, tj. broj partija zaredom u kojima primiš 0 damage-a. Štekara smrdljiva.
Nikola16789
19.10.2011, 16:36
Ja za vise od 4.5k bitki nisam uspeo ni jedan taj da dobijem :kreza: ali sam uspeo da pobijem vise od 3.5k tenkova tako da ne zalim za tim ribonom ni malo :D
Da li je moguce prebaciti posadu sa lakog na medium tenk? Rusko stablo je u pitanju,atm sam na bt7 i izvinjavam se ako ima neka greska,pisem sa moba,nisam za kompom :) Hvala unapred.
Može, ali umesto 10% gubi se 20% na obučenosti posade kad prebacuješ na različite vrste vozila. Prebacivanje posade u vozila drugih nacija nije moguće. Tako da ako ti nije posada na 100% i nema skillove, više ti se isplati da za iste pare uzmeš novu na 75%.
Nikola16789
19.10.2011, 17:30
Na malim tierovima se generalno ne isplati prebacivati posadu
Lele, nisam ni znao za tu invincible medalju.
Jedini nacin da ga dobijem je da moj tim odigra odlicnu partiju u jednom od slucajeva kada zaboravim da se alt-tabujem u igru. Sto mi se desilo par puta, nadam se da me nece neko prijaviti.
Jel je potrebno vise od jedne partije zaredom da se dobije?
miloshbg
19.10.2011, 19:07
Malopre u partiji naletim na nekog retardiranog IS-a koji, iako je jedini top tier tenk u partiji, sve vreme presedi u žbunju i kada su počeli da capuju našu bazu on krene ka protivničkoj umesto da skida cap od dva neka bednička tenka.
Ne znam zašto, posle partije mu pogledam profil. Pa ljudi moji, da li je ovo bot ili neko stvarno može da bude ovoliko retardiran :facepalm
http://img195.imageshack.us/img195/7936/worldoftanks20111019160.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/195/worldoftanks20111019160.jpg/)
Da li je moguce da se lik registrovao 26.septembra i da je do danas odigrao toliki broj bitki? :eek:
Naravno, to ti je 50-ak bitaka dnevno, tj. nekih 7-8 sati igranja.
Tako sam i ja racunao, oko 50 partija dnevno. Ali brate 7-8 sati dnevno... Ja sam zamalo dobio srcani napad kada sam pokrenuo onu skriptu koja pokazuje i vreme potroseno u igri. Ne smem je pokrenuti ponovo :D
miša topola
19.10.2011, 19:38
Naravno, to ti je 50-ak bitaka dnevno, tj. nekih 7-8 sati igranja.
Ja odigram toliko bitaka ali sa svih 5 tenkova koje imam u garaži. Sa M4 obično izviđam i brzo završavam bitke, ali ipak se dobije solidan broj exp bodova 250-300, više se zadržavam na IS-3 jer je tip tenka takav da se sporije igra.
Ja sam zamalo dobio srcani napad kada sam pokrenuo onu skriptu koja pokazuje i vreme potroseno u igri.
Hehe, meni je 419h35m53s :D I to je samo vreme provedeno u borbama :paranoia:
Od toga najviše KV i IS-4, skoro po 2 dana svaki...
Kad preracunam u dane, i nisi ni tako los. Mislio sam da imas vise. Nisam ti gledao statistiku odavno. Mesecno cirka tri dana non stop igranja.
Doduse mogu da prikazem brojke tako da izgleda gore.:D
EDIT: Hahaha, jel to sad gledas moju statistiku ili samo igras? :-) (ako se ne varam malopre nisi bio online)
EDIT2: Sa cime si napravio onaj sharpshooter combo?
Hehe, meni je 419h35m53s :D I to je samo vreme provedeno u borbama :paranoia:
Od toga najviše KV i IS-4, skoro po 2 dana svaki...
Ne mogu da nadjem tu skriptu, Imas neki link da ostavis?
atlantis
19.10.2011, 21:15
Koji prvi Skill posade za S-51 preporucujete, camo?
Como je jedini skil koj ima smisla na artiju ...
Poceo sam i ja ovo malo da igram, fina zanimacija.
Nego, interesuje me da li moram ove prve tenkove da usavrsavam ili da cuvam poene za kasnije? I, da li ima neka nasa kompanija (gild) za pocetnike?
Ne mogu da nadjem tu skriptu, Imas neki link da ostavis?
http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=1410016&postcount=1662
Da to je ta...
Eddy, onaj combo je sa T32.
@toxic
XP sa jednog tenka možešda koristiš samo na tom tenku. Da bi mogao da taj xp koristiš i na drugim tenkovima moraš da ga konvertuješ u free xp, a to se plaća goldom, tj. pravim novcem. Tako da samo istraži sve na tenku na kome igraš, istraži novi tenk, prodaj strai, kupi novi i piči dalje sa njim, i tako dok ne dođeš do petog tiera.
Retko koji klan će da te primi ako nemaš bar tier5 tenk (jer se ako nemaš to, ne računaš se čak ni kao čip za CW).
Hvala, imao sam osecaj da nije na tenku na kojem su granate jeftine.
Opet ja, rece mi ortak da ima neki sajt ili nesto sa "week spots " tankova pa ako zna neko o cemu pricam nek napise link ili nek posalje na pvt.:dzavo:
To su skinovi sa slabim tačkama na tenkovima, koji se ubacuju umesto postojećih skinova u igri.
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/38001-updated-for-067-hitzones-skins-for-version-067/
=FI=Ghost
19.10.2011, 23:33
Da li postoji mogućnost da se fiksira pozicija kupole prilikom pomeranja kamere bez da se mora stalno držati desni klik miša? Bilo bi dobro da slovo X to radi kao što fiksira TD-ove i art.
Jedno pitanje... Jel se i vama dešava da udarate po tastaturi i ispitujete koliko je miš otporan na udarce zbog gluposti saigrača???? Od kada igram ovu igru, meni se to dešava bar jednom, svaki dan... Elem, imam i ja skoro 3000 bitaka pa kontam da sam zreo da se priključim ovoj temi...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.