Prikaži potpunu verziju : World of Tanks
Konsultacije u vezi opreme, naravno ISU ...
Ja sam mislio Binocular, Camo Net i rammer. I tako ima dugo da igram ovaj tank, pa sto da ne. Naravno nemam gold da ga kasnije demontiram ...
E sad negde sam procitao da kad ti posada ima 100% camouflage treba da izbacis camo net i uzmes ventilaciju ... Zasto ? Zar nece da ima bolju kamuflazu ako zadrzim mrezu ?
Opet neki ljudi preporucuju i gun laying device umesto binocular itd.
Nego,ko je za to da osnujemo neku agenciju za borbu protiv kucanja SIEMA kada pocneborba?
Nemam nista protiv poljaka,ali u 99% poruka uvek ti siema poljaci.
A kako se naprze kada napises semenka ili kurwa. :D
Obozavaju da ih poljuju drugovi cesi pa to ti je!Kod njih je recimo pozdrav siemka.
Da li koristite small med kit, repair kit itd. u random battle ?
Ja koristim pocevsi od tier V...
uvek! koristim i pp aparat.
Takođe, od petog tiera pa naviše obavezno!
Podrazumeva se!:)
Koliko god ti bilo skupo (iako nemaš premium) ovo moraš da nosiš. (T5 +)
Malo da se pohvalim. :D
Pobeda!
Bitka: Lajv Oaks Friday, August 03, 2012 16:26:52
Vozilo: КV-4
Primljeno iskustva: 1,278
Primljeno kredita: 40,821
Dostignuća u borbi: Čelični zid, Snajperista, Nišandžija Prve Klase, Značka klase: Tenkovski as
HAHAHAH! :rofl:
Koristite svi a?! Za mojih 3500+ partija nisam nijednom, ali nijednom koristio kit upravo zbog njegove cene! Zbog toga je u mom slucaju mazohizam dobio novo znacenje. Ma bre, redefinisacu rec mazohista u recniku kroz godinu dana:kreza:
Inace bravo Qoozma!
http://www.dodaj.rs/t/2t/IS/3JlGEsPZ/worldoftanks-2012-08-04-.jpg (http://www.dodaj.rs/?2t/IS/3JlGEsPZ/worldoftanks-2012-08-04-.jpg)
I ne dobih snajpera nanu im ga... samo Steel Wall.
EDIT: Woohoo 150k, novi rekord :D
http://www.dodaj.rs/t/1O/Hp/rRRZkqG/worldoftanks-2012-08-04-.jpg (http://www.dodaj.rs/?1O/Hp/rRRZkqG/worldoftanks-2012-08-04-.jpg)
I SS::D Moglo je još i Top Gun, ali s#ebao me ARL koji se krio iza mene i čekao da poslednja dva tenka spustim na manje od 100hp.
http://www.dodaj.rs/t/u/zK/1WcL3NGL/shot011.jpg (http://www.dodaj.rs/?u/zK/1WcL3NGL/shot011.jpg)
Ako nekom treba OTM.
http://wot-planet.com/mods/1819-otm-dlya-world-of-tanks-075.html
-------
Ping na Ensk mapi ide do 80 i solidno secka. Na test serveru sve mape (i Ensk sa modovima), ping mi je bio oko 110 i nije secnulo ni jednog trenutka. WG kada ne bi nešto iskomplikovao...:rolleyes:
Meni ping ne prelazi 999. Zadovoljan sam.
Koliko je E-50 sa zadnjim motorom drugi tenk, to je neverovatno...
http://www.youtube.com/watch?v=fWlAwC4P0rY&feature=player_embedded
Mora ovako, neće sa YT tagom.
Lepo izgleda, ali koliko će da podigne zahtevnost...?
*************** ih senke i opalo lišće...
EDIT:
@Morandi
I na tarabi je pisalo 3.14159čka, pa... :rolleyes: čisto sumnjam
http://www.youtube.com/watch?v=fWlAwC4P0rY&feature=player_embedded
Mora ovako, neće sa YT tagom.
Lepo izgleda, ali koliko će da podigne zahtevnost...?
Receno je u videu da ce zahtevnost biti manja.
Receno je u videu da ce zahtevnost biti manja.
Baš zato i kažem, dok ne probamo neverujem im ništa.
Mali specijal:
The Olympic Gods Weekend
We want to honour all of our heroes with some bonuses in game. From Saturday, August 4th at 08:00 CEST (06:00 GMT) until Tuesday, August 7th at 08:00 CEST (06:00 GMT), you can enjoy the following:
Experience bonus for the first victory x3 ;
This is the favourite bonus of commanders who are looking to research higher tiers. No explanation needed.
200% of usual credits with the following tanks :
German tier V medium tank PzKpfw IV
French tier VI light tank AMX 12t
American tier V tank destroyer M10 Wolverine
Soviet tier V heavy tank KV-1
Earn twice the usual amount of credits with these vehicles!
50% discount on the following tanks :
German tier VII heavy tank PzKpfw VI Tiger
French tier VII heavy tank AMX M4 (1945)
American tier VII medium tank T20
Soviet tier VII heavy tank IS
http://worldoftanks.eu/news/3316-olympic-gods-weekend/
Ovo je ludnica sa M10 Wolverine i PzKpfw IV zaradjujem boli glava43859
Uleti t-50-2 u nasu bazu i ostatak se zna... :))))
http://www.dodaj.rs/f/N/p1/mIzC2ZJ/shot004.jpg
Ponudise mi neki strendzeri da udjem sa njima u klan,kazu da dobro furam ovu t-34ku.
Nego koje su prednosti i mane klana posto nisam upoznat sa tim delom wot-a?
Prednosti klana ćeš da vidiš kad budeš imao tier 10 tenk ;)
Prednosti klana ćeš da vidiš kad budeš imao tier 10 tenk ;)
Zasto tek tada?Moze i sada ,udje sa t34 i t92 ga zlatom opali ,a delovi mu iz monitora poispadaju na drugi deo grada!!!!!
Zasto tek tada?Moze i sada ,udje sa t34 i t92 ga zlatom opali ,a delovi mu iz monitora poispadaju na drugi deo grada!!!!!
Ahhahah!
+1
Dakle svi furaju tozla i imaju tier 10ke.Kul...
Ovaj lik je imao IS pa ono,pomislih da nije tako kao sto vi rekoste.
Ja dogurah do t34-85 ali je tragedija koliko je los.Dok onaj KV1S je prava bombonica,jedva cekam da uzmem taj IS.
STa mislite o onoj grani medium tenkova sa T43 i dalje ka ST1 i ostalima?Ima li uopste poente imati medium tank ili je IS prava mera za te vece tierove?
Ja dogurah do t34-85 ali je tragedija koliko je los.Dok onaj KV1S je prava bombonica,jedva cekam da uzmem taj IS.
STa mislite o onoj grani medium tenkova sa T43 i dalje ka ST1 i ostalima?Ima li uopste poente imati medium tank ili je IS prava mera za te vece tierove?
Preko isa brale furaj ka najboljem tenku IS7 ;)
Prvi put u 0.7.5 padne mi Murovanka (kada oba tima napadaju istu bazu), ping je 80, a kada uđem u šumu onda je 115. Kao da sam imao dial-up konekciju.:mad:
Kako je kod ostalih?
K`o što reče xandar... dok nije 999, ja zadovoljan :D
Kako je kod ostalih?
Idi u temu kvarovi, da vidis kako mi je.
Prvi put sam shvatio sta znaci izgubljeno vreme(alien obduction movies).
Inace pazario sam vlc kad vec samo kredite dajem. Veoma agilan light, koji da ima brzi reload bi bio savrsen. Dobro i zaradjuje.
E da i ponovo skidam igru...mi veri hepi nau........
PlazmaKeksWoT
5.8.2012, 7:19
Pošto smo spominjali najveće tenkovske asove vermahta evo jedan koristan link za istorijske pravilne skinove:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/43212-gesars-skins-part-2/
Najveća gomila fotografija oklopnih vozila:
http://www.flickr.com/groups/tanktanks/pool/
Oću ovakvo kućište:
http://englishrussia.com/2012/07/24/tank-inspired-modding-of-a-computer-case/#more-105711
Ovako ću ja za par godina da se igram:
http://www.youtube.com/watch?v=hlUbZhsxcWI
Matchmaking 7.5 :
Malik Tintilinic
5.8.2012, 21:14
Ovo je,mislim,najvise kredita sto sam zaradio do sada:
Defeat
Battle: Mountain Pass Sunday, August 05, 2012 8:50:08 PM
Vehicle: PzKpfw IV
Experience received: 647
Credits received: 42,804
Sam,dobro skriven,s jedne strane mosta,a s druge strane odjednom KV-1S (unisten),VK 3001 (P) (unisten) i KV-1 (skinut na 7%) koji me je i ubio.
Imao sam 30 shots,od toga 23 hits,a 14 puta je mene ovo troje pogodilo.
Izgubili smo pri rezultatu 12:9,jer se jedan provukao do nase baze,a niko nije hteo da se vrati.Iskreno,tesko da bi neko i stigao na vreme,jer su bili daleko,a svi spori teskasi.
Da je,bar,neko ostao u bazi...
Dobar je pz4, dokle god mu izlazes sasiju.
Sad mi ping 100:alealeee:
PZIV sada zarađuje ko blesav dok je pod akcijom duple zarade još danas.
kako mogu da podesim da kod francuza vidim jos koliko metaka mi jos ostalo u sanzeru?
La.Prestige
6.8.2012, 11:07
Trebalo bi da su naslikane granate na samom nisanu. Dakle 6/4 zelene raketice.
Zavisi, ako ima neki mod za nišan koji to override-uje onda ništa ;)
sa IS mozes lepo da kidas ako znas gde da gadjas... Meni licno je bio jedan od omiljenih tenkova...
p.s. @DeCoy WTF? sa cime si to dobio 150k i kako? nisu neke mete, a i 16 pogodaka nije nesto urnebesno... mislim da je meni max 70-80k i to kad sam izgadjao preko 10-15 puta sa T95... p.s. imao sam premium... sta tu ne valja?
^Vozi premium tenk Lowe.
a tooo je? cccc...
koliko iznosi LOWE, u rsd?
ih, majke im ga....... od sledece plate... :kreza:
ali... pitanje je... LOWE ili T34?
a tooo je? cccc...
koliko iznosi LOWE, u rsd?
30e= 7500 golda
pa DeCoy rece 50e... sad' 30e ili 50e?
pa DeCoy rece 50e... sad' 30e ili 50e?
Pa 50 eur. Ja bih isao pre na T34, ahh ta topina kad pljune...
7.5k golda je bio kad se pojavio i 3-4 meseca nakon toga. Onda je poskupeo jer je mnogo bolji od KV-5 koji je koštao isto i već skoro godinu dana košta 12.5 hiljada golda. Meni je lepše igrati sa Lowetom, nego sa T34.
http://wiki.worldoftanks.eu/Premium_Tanks
ih, majke im ga....... od sledece plate... :kreza:
ali... pitanje je... LOWE ili T34?
ili IS6!
ovo na T34 je top od T28 koji je sjajan.
razmislicu jos, ima jos mesec dana do kupovine...
srleb, tek sam poceo o njemu da razmisljam... cuo sam da je solidan ali penetracija 175mm :facepalm (to je puska od IS-a ako se ne varam)...
--timebandit--
6.8.2012, 17:48
Nema ili, ili, ako imas 50e da pljunes nemoj da razmisljas ni sekundu da uzmes Lowe, igrao sam sa svim prem. tenkovima i ni jedan nije kao Lowe....
+ 1 za Lowe.
T34 privlači igrače zbog topa koji pravi odličan dmg. Da, to je isti top kao na T28/Prototype, ali sa daleko dužim rof-om, jedino je nešto precizniji. Za koj god da se odlučiš ne možeš da pogrešiš, ali jedan je Lowe.
Maksimalno koristim ovaj specijal.
Zarada je bez premiuma.
43873
43874
Ja cu da krepam dok stignem do sledeceg SPG-a.Ubija kolko se sporo dobija.
Recite mi jel bolji su 14 ili s51?
Trenutno grindam su 8micu.
Jos 2% i ja sam back in the game :rolleyes:
Da li neko moze da me uputi,ponovo,u te bonuse,specijale itd?
Zanima me,koji tenkovi su trenutno najjaci i sa kojima je najbolje nastaviti "put"?
Moji trenutni tenkovi su:
-Rusija: MS-1,A-20,BT-2,BT-7
-Amerika: T1 Cunningham,T2 Medium Tank
-Nemacka: Leichttraktor
Najvise sam igrao sa Rusima,tj sa BT-7 i njega "levelovao".
PlazmaKeksWoT
6.8.2012, 21:01
Sve do 5-og nivoa je čisti bol osim ako počneš da igraš sa lovcima ili arty... Doduše ja još držim stari Pz II u garaži. Više opreme na njemu nego što košta ceo tenk ali ponekad jednostavno volim kratki masakr početnika...:dzavo:
Statistic was parsed at:
06.08.2012
Total Players:
4 192 179
Active players in the past week:
491 092
Players in Clans:
186 886 (4.458%)
Players with more then 1000 games:
457 174 (10.905%)
New players registered in this month:
50 075 (1.194%)
Kako mizeran broj iskusnih igrača. Pa nije ni čudo što ja hoću da bombardujem "kto pl/siemka" server....
http://wot-news.com/stat/server/eu/norm/en
PlazmaKeksWoT
6.8.2012, 21:07
Ja i dalje drzim T-26.
Prva ljubav zaborava nema....:o
http://ww2db.com/photo.php?source=all&color=all&list=search&foreigntype=A&foreigntype_id=303
Zanima me,koji tenkovi su trenutno najjaci i sa kojima je najbolje nastaviti "put"?
Pa ovaj A-20 se meni licno nije svideo jedva sam ga izdrzao dok nisam skupio za T-34.T-34 je vec nesto i bar po meni mnogo dobar i lepo zaradjuje.Idi na onu granu koja od t-26 vodi ka KV-u i ostalim teskasima.Amere nikad nisam igrao,jednostavno mi se ne dopadaju.Sto se tice Svaba mozes da ides na Pz II pa na granu koja vodi ka Pz III/IV, a mozes i preko Pz35t na granu koja vodi na PzIV.
A sad moje pitanje :D : Na koji tenk da idem posle Pz III/IV, na VK 3001H ili na VK 3601H?
EDIT:Nisam znao gde da postavim, ali za sve tenkiste :D neka pogledaju film Beli Tigar.
PlazmaKeksWoT
6.8.2012, 21:25
3601 definitivno...
Tenk može da podnese sve i svašta ali zato cepa kao zmaj. Kad sam posle njega prešao na Tiger I hteo sam da plačem. E sad, pitanje je šta ćeš posle njega (PZ 3/4) ako ideš na E50 onda moraš 3001 H ako E100 onda 3601. Pogledaj šta ti se više isplati dugoročno tj koji ti stil više odgovara heavy ili medium.
http://wiki.worldoftanks.com/VK_3001_(H)
http://wiki.worldoftanks.com/VK_3601_(H)
Ja sam hteo na E-100, a da igram ruske mediume.
PlazmaKeksWoT
6.8.2012, 21:35
Onda 3601 ti ne gine. Tenk koji vredi ostaviti u garaži za uživanje.
EVo sto se tice rusa moj savet jer sam relativno skoro levelovao.
A20 je krs van granica realnost.T34 je super i dalje ga drzim,a li t34-84 koji ide posle njeka nije neki.
Juri KV1 i njegove grane posle.Dakle kreni sa t26 i t46 da igras,mozda su smesni ali posle postaju sve bolji tenkici,recimo t28 je neverovatno dobar.Otprilike on je kao t34 samo malo sporiji i veci.
PlazmaKeksWoT
6.8.2012, 21:44
EVo sto se tice rusa moj savet jer sam relativno skoro levelovao.
A20 je krs van granica realnost.T34 je super i dalje ga drzim,a li t34-84 koji ide posle njeka nije neki.
Juri KV1 i njegove grane posle.Dakle kreni sa t26 i t46 da igras,mozda su smesni ali posle postaju sve bolji tenkici,recimo t28 je neverovatno dobar.Otprilike on je kao t34 samo malo sporiji i veci.
A20 je čisti bol...
T34-85 ima telo od obične T34 tj veoma slab oklop tela a baca te u veoma jake borbe. T43 isti T34-85 samo mnogo jači oklop tela samim tim i može mnogo više da podnese pa igranje sa njim je kao uvod u SSSR mediume. T-44 kad se nabudži - ZVER... Ja ga zovem tenk za silovanje.
T-28 mada ima prilično jak top za svoj tier nema nikakav oklop a i ogroman je pa samim tim i omiljena meta. KV1 je posle 7.4 nerfovan do bola mada je i dalje meni sasvim ok. KV1s smor. IS uvod u SSSR heavy. IS-3 monstrum...
Moj savet je da zaobidjes E-100 jer je najgori T10 teskas u igri. Najbolje je ici na IS-7 i T110E5. Ruski mediumi su OK, bar od T-44. Sa T-62a sam odusevljen, agilan sa definitivno najboljim topom u klasi (rafalno puca).
Pa idem ja na ruske teskase, a amere ne podnosim.
Danas 121k sa type 59,uglavnom za ekstra partije dobijam oko 100k :)
Stoji da je t28 ogroman i omiljena meta,ali zato odigrah nekoliko partija da sam skinuo po 8 neprijatelja,samo je caka da igras sa njime kao da vozis light tank,samo juris u krug a ne snajpujes.
Jel stigao neko do ovog t62a koji je skoro ubacen u igru?
PlazmaKeksWoT
6.8.2012, 22:17
Danas 121k sa type 59,uglavnom za ekstra partije dobijam oko 100k :)
Sa kinezom i ceo svoj tim da pobiješ opet si u plusu... :mad:
Sa kinezom i ceo svoj tim da pobiješ opet si u plusu... :mad:
To samo ako imas premium. (:
Dobar je Kinez, ali za zaradu je ipak Lowe glavni, lavic je lavic.
T-34 je neopevana fekalija od tenka (ruski t5 medium), to nikome ne bih preporučio da igra.
Type ima najveći kreditni koeficijent od svih tenkova u igri, mada je opet lakše praviti dmg sa Lowe ili T34, a u dmg-u leže pare. Što se Lowe vs T34 tiče, jeste da Amer pravi 400+ dmg-a, ali DPS ti na kraju dođe tu negde. Jeste da sa T34 imaš veći alpha damage, Lowe-a fakat više dingaju i uvek ćeš duže sa njim da preživiš (osim ako ne uletiš u situaciju gde možeš samo kupolu da proviruješ, jer je T34 tu bolji mada ni Lowe nema baš mekanu "glavu". Minus za Lowe je što te spreda lako zapale i unište motor.
Meni je T-34 sasvim solidan tenk, ali svako ima svoje misljenje.
Decoy,sto mu je t34 fekalija od tenka?
On mu dodje po svim karakteristikama savrseni medium,niti je predobar u necemu niti je previse los,dakle mozes da ga cimas i kao snajpera i kao nekog jurisnika za strejfovanje a i za frontalni napad,mada ce realno za 5 sekundi da te pocisti neki TD ili heavy.
Meni je najbolji kod njega sniper mod jer brzo puca kao TD,uletis duboko u neprijateljsku teritoriju,ustekas se iza kamencuge i gledas paralelu po mapi,izleti neki neprijateljsi hevi i dok stigne da otkrije odakle pucas i okrene top ti ga sa 3-4 pucnja posteno ostetis.Ubiti ga sigurno neces,ali da ostavis KV1 na 100-200 helta je dobar uspeh.
Najgori t5 medium, loš i neprecizan top, najmanji dps i penetracija, jeste malo agilniji od konkurencije, ali ništa posebno, čak i limeni Sherman ima jači oklop. Tenk koga ćete igrati tako što klinete R par puta i izađete iz partije... Može da ga hvali samo onaj ko nije probao druge mediume. Da nečemu valja ljudi bi ga vozili, ovako vozi ga samo onaj ko mora...
Najgori t5 medium, loš i neprecizan top, najmanji dps i penetracija, jeste malo agilniji od konkurencije, ali ništa posebno, čak i limeni Sherman ima jači oklop. Tenk koga ćete igrati tako što klinete R par puta i izađete iz partije... Može da ga hvali samo onaj ko nije probao druge mediume. Da nečemu valja ljudi bi ga vozili, ovako vozi ga samo onaj ko mora...
Ne bih znao iskreno da li je najgori,ali ima dobru brzinu pucanja,kada krenes da pucas,ide kao da spamujes nekog,ima naravno we just dinged them,no penetration momenata ali taj ZIS 54 topic ipak se opravda pre ili kasnije.
Kao neko sa druge strane cevi t34 se krecu mnogo brze dok shermani samo cekaju da ih neko izroka.Ne znam da li zavisi od igraca,ali stekoh takav utisak.
Sta mu dodje R u igri? :)
Sigurno ga sije onaj Pz IV,cujem da je njegov topic mnogo bolji,ali da je manje pokretljiv.Sve zavisi da li zelis da imas medium koji vuce na heavy kao PZ IV ili zelis medium koji vuce na light,to je taj t34.
Pritisneš "R" tri puta i ne moraš da držiš "W" da bi išao napred.
Ne bih znao iskreno da li je najgori,ali ima dobru brzinu pucanja,kada krenes da pucas,ide kao da spamujes nekog,ima naravno we just dinged them,no penetration momenata ali taj ZIS 54 topic ipak se opravda pre ili kasnije.
Kao neko sa druge strane cevi t34 se krecu mnogo brze dok shermani samo cekaju da ih neko izroka.Ne znam da li zavisi od igraca,ali stekoh takav utisak.
Sigurno ga sije onaj Pz IV,cujem da je njegov topic mnogo bolji,ali da je manje pokretljiv.Sve zavisi da li zelis da imas medium koji vuce na heavy kao PZ IV ili zelis medium koji vuce na light,to je taj t34.
Ne bih bas rekao da vuce na heavy, po meni je cist medium. Sije ga u svakom pogledu. Svi koji se premisljaju odakle da krenu, pucajte na pz4. Dokaz o njegovoj efektivnosti govori da evo posle 70 partija sam skinuo 2miliona kredita i uzeo e-75.(Hvala ti konacno WG)
Mozda eventualno i t-82 sa kojim sam se zabavio najvise dosad!
PlazmaKeksWoT
7.8.2012, 2:29
Pz IV mi ostaje u garaži dok se neki genijalas iz WG ne seti da ga nerfuje. T-34 uopšte nije bio po mom ukusu ali zato mi je M18 Hellcat legao samo tako. Kome god da kažem da su mi pored svih ostalih tenkova i dalje omiljeni Pz II, Pz IV, i M18 svi me gledaju kao ludaka. Najveće razočarenje za mene je bio Tiger 1. Verovatno pošto sam celog života čitao o njemu kao o zverini a u WoT-u je on samo dobar sniper. Ali kao što smo već X puta rekli ovo je ipak arkada. Svako od nas ima omiljeni tenk i stil igre. Bitno je da je nama lepo kad prašimo po nekome pa makar i iz LoLTraktora. Samo se nadam da ova igra ima životni vek CS-a jer iskreno više nemam reflekse za ova nova sr*** a da jurim magične kristale po mesec dana nemam živce. Oće deda da vozi tenak :dedica:
Nemoj da te cuje neko za nerf, dobice ideju.:D
Da stil igre je kao i uvek u pitanju. Dakle prema tome se treba voditi, a mi ovde trebamo prevoditi samo svoja iskustva, pa ko uzme u obzir...
Samo je jedan Jagdpanzer.:D
Svi, apsolutno svi su se razočarali u Tigera, ja takođe i to baš iz razloga koji si naveo. IRL je bio zver, a ovde je samo t7 tenk i to osrednji t7 tenk.
M18 je super zanimljiv, zbog njega sam išao US liniju TD-ova iz početka (jer sam ranije sa E8 "skočio" na Sluggera), otključao sve na njemu i tu stao. Dalje me ne interesuje, a bacim ponekad koju partiju sa njim. Jedina mana mu je spora rotacija kupole, pa je malo teže u dogfightu.
@gently
Ili F za rikverc :)
Do sad sam igrao isključivo sa medium tenkovima i od skoro sam odlučio da krenem na IS-8 (pošto je jelte, vrlo brz i pokretljiv hevi tenk). Preko KV-13 sam otključao i uzeo IS i prilično mi se svideo, još uvek sam skoro stock i igram sa 100mm topom, partije jesu malo duže i sporije nego sa medumima, ali sam i stekao jak utisak da je mnogo lakše igrati sa hevi tenkovim nego sa medium tenkovima. Jednostavno sa hevi tenkovima ima manje razmišljanja, jesu sproriji ali imaju više HP-a, bolji oklop i jače topove.
Stvarno lepa promena, tako da sad već planiram da idem na Tiger P tenka.
Što se tiče tenkova koje ste spominjali, sećam se kad sam igrao sa A-20 da sam hteo da prekinem da igram WOT, T-34 je već mnogo bolji tenk, ali sa njim i nisam imao nešto dobre partije, T-34-85 je već ozbiljniji tenk, dok je igranje sa T-44 stvarno milina.
Pz IV mi ostaje u garaži dok se neki genijalas iz WG ne seti da ga nerfuje. T-34 uopšte nije bio po mom ukusu ali zato mi je M18 Hellcat legao samo tako. Kome god da kažem da su mi pored svih ostalih tenkova i dalje omiljeni Pz II, Pz IV, i M18 svi me gledaju kao ludaka. Najveće razočarenje za mene je bio Tiger 1. Verovatno pošto sam celog života čitao o njemu kao o zverini a u WoT-u je on samo dobar sniper. Ali kao što smo već X puta rekli ovo je ipak arkada. Svako od nas ima omiljeni tenk i stil igre. Bitno je da je nama lepo kad prašimo po nekome pa makar i iz LoLTraktora. Samo se nadam da ova igra ima životni vek CS-a jer iskreno više nemam reflekse za ova nova sr*** a da jurim magične kristale po mesec dana nemam živce. Oće deda da vozi tenak :dedica:
:rofl: ali kako ti sebe vidis... :rofl::rofl::rofl:
Svi, apsolutno svi su se razočarali u Tigera, ja takođe i to baš iz razloga koji si naveo. IRL je bio zver, a ovde je samo t7 tenk i to osrednji t7 tenk.
M18 je super zanimljiv, zbog njega sam išao US liniju TD-ova iz početka (jer sam ranije sa E8 "skočio" na Sluggera), otključao sve na njemu i tu stao. Dalje me ne interesuje, a bacim ponekad koju partiju sa njim. Jedina mana mu je spora rotacija kupole, pa je malo teže u dogfightu.
@gently
Ili F za rikverc :)
mislio sam da dodjem do M18 i da cepam sa njim kredite... idem sad francuske TD i nagrindacu do PzIV jer je najbolji moneymaker trenutno (kontam)...
Dok su bili ovi Olimpiski dani na WOT-u zaradio sam 4000000 kred. sa wolverinom i pzIV.Dali da kupim T32 ili T44?
Pokusavam ja od juce da kupim gold i sve vreme mi odbija karticu (Komercijalna Banka-Internet kartica). Probam pre par minuta i isto. Resim da zovem banku, i sta mi kazu: banka je blokirala placanje svojim karticama ka tom sajtu koji ste pokusavali !
:D
Onda sam probao drugu opciju preko "more payment options" pa "more payment options" pa "moneybookers".
Tu mi prodje uplata...
Eto za info, ako neko proba da placa....
Igram sad malo tenkiće, skidam zvezdice sa francuske t4 arty. PzIV mi se lepo namestio sa boka, stoji u mestu, čekam da se skupi nišan i primetim da mu je nick the_end_is_coming. Opalim, oneshotujem ga i napišem mu: the_the_has_came :D
Ljudi u velikoj sam dilemi da li da grindam ka T110E4 (imam izucenog M8A1) ili preko T-34-85 kog imam idem na KV-13 pa prema IS7?
To samo ako imas premium. (:
Dobar je Kinez, ali za zaradu je ipak Lowe glavni, lavic je lavic.
a kakav je za zaradu ovaj novi nemacki TD tier5 ili 6 bese, od 3200 golda?
Ljudi u velikoj sam dilemi da li da grindam ka T110E4 (imam izucenog M8A1) ili preko T-34-85 kog imam idem na KV-13 pa prema IS7?
i prema jednom ili drugom, sa te pozicije, mora da ti otekne ona stvar... ;)
u slicnoj sam dilemi bio i ja, pa sam posao na obe strane, i trenutno sam na korak do T110E4, i na dva do IS7.
A kazu da je trenutno bolji T110E4, mada za par meseci to ne morad da znaci...
a kakav je za zaradu ovaj novi nemacki TD tier5 ili 6 bese, od 3200 golda?
ako mislis na DMAX-a, nisam isprobavao ali ne moze da bude los... i onako najbolji za zaradu su tier V i VI, + premium tenk... zaradjuje to ko ludo...
Debeli Maksa ima dosta skupu municiju, 800 kredita ti je svaki hitac. Pravi solidan dmg u odnosu na ostale t6 TD-ove (ali nije veći od SU-100), ali je spor, sporo se okreće, ima siluetu kao JT i ne zarađuje baš toliko. Još kažu da prilično uleće u t8 partije.
Dikermax mi je lak neprijatelj skoro uvek,ali kada vidim jagdpanthere mogu da se pozdravim sa partijom.Kako me izludjuje taj TD,sta god radim urnise me.
jedino kada igram kao SPG se radujem kad ga vidim :D
Na koji top da idem na VK3601H i zasto je onaj tier 8 top samo 1500 exp?
Ja sam ga igrao sa onim od Pz4 (75mm), ali je i onaj od 88mm OK. Prvi ima bolji RoF, preciznost i penetraciju, drugi ima veci dmg, pa sta ti vise odgovara. Taj tier 8 nije dobar, zato i toliko kosta, previse mali dmg.
Nova vozila za sledeći 8.0 patch:
The new Soviet tank destroyers:
SU-100M-1 (tier 6)
Uralmash-1 (tier 7)
SU-122-44 (tier 8)
SU-122-54 (tier 9)
Object 263 (tier 10)
The first tier 5 British Premium tank:
Matilda Black Prince
Na koji top da idem na VK3601H i zasto je onaj tier 8 top samo 1500 exp?
Čitam da si skoro kupio VK....a došao si sa Pz3/4
Istraži i kupi taj tier8 top, pa kad istražiš gusenice i kupolu kreni ka 75 i 88mm. Bolji je od one 105-ce, a i od stock topa. Veoma dobra penetracija (average 167mm), ali mala šteta. Taj tenk često igra sa osmicama, pa će ti ovaj top značiti. Pucaj sa daljine (precizan je) i kreci se u grupi sa ostalim tenkovima. Ovaj top je na foru "iglice" koju ima Panter, samo da je RoF iznad 15 bio bi savršen.
Ovaj top je na foru "iglice" koju ima Panter, samo da je RoF iznad 15 bio bi savršen.
Ta iglica kod Pantera je po meni jedan od najboljih topova za svoj tier u igri, uživao sam da igram sa njim sa Panterom, čak sam i Pantera II sa njim skroz istražio bez problema, a čini mi se da sam čak imao bolje partije sa njim nego sada sa onim poslednjim topom kod Panhtera II.
hocu sad da uzmem PzIV i ovaj francuski TD tier V, pa da konacno nafarmam za IS-3... stoji istrazen vec par meseci i nista... :tapsh:
OD ove igre dobijam nuspojave.
Vozim se kolima i u suprotnom smeru ide skoda fabia sive boje.
Registarskih oznaka VK na kraju. U delicu sekunde pukne mi fles da ide na mene VK tenk i da moram da ga rammujem. :kreza:
Zamalo covece, otisao sam u 3 lepe s mozgom igrajuci satima svaki dan ovu igru. :paranoia:
La.Prestige
8.8.2012, 12:49
Nova vozila za sledeći 8.0 patch:
The new Soviet tank destroyers:
SU-100M-1 (tier 6)
Uralmash-1 (tier 7)
SU-122-44 (tier 8)
SU-122-54 (tier 9)
Object 263 (tier 10)
The first tier 5 British Premium tank:
Matilda Black Prince
Jel ima negde slika ili objasnjenje kako ce se deliti grane? Trebalo bi onda da se sa SU-85 ide ka SU-100M-1?
Registarskih oznaka VK na kraju. U delicu sekunde pukne mi fles da ide na mene VK tenk i da moram da ga rammujem. :kreza:
Zamalo covece, otisao sam u 3 lepe s mozgom igrajuci satima svaki dan ovu igru. :paranoia:
Ja kad god vidim sivi pezo partner od strica prvo mi se ucini da vidim i oznaku mu procitam kao panter... :opanachke
Malik Tintilinic
8.8.2012, 16:47
Znaci,nisam samo ja :D
Kad vidim auto koji ide u susret,odmah pokusam da prepoznam koji je tenk :facepalm
A tek sto sam poceo da smaram ljude pricama o tenkovima :dzavo:
Ja poceo da igram trenutno imam 4 tenka,ruski pocetni i t42 master,t46 i M3 stuart master.Ako postoji neki nas klan i ako nije problem neka me doda.Nick u igri mi je CrotalusPyrrhys.
8 komada danas sa KV1,naravno 85mm cevka.Ginuli su ko pilici :D
http://i580.photobucket.com/albums/ss241/Erie_Lackawanna_Fan/Logicbounced.jpg
Evo nekih fora koje vrte jos kada su culi da ce biti fizike u WOT-u
http://img585.imageshack.us/img585/6154/wot3.jpg
http://i86.photobucket.com/albums/k120/wmd2006/PC%20Games/WoT/wot2010080316234779.jpg
Eh, zaturio sam sliku ortaka kako koristi T-44 kao podmornicu na Komarinu :D
Bila je ta slika, koja je bila do j.... :cool:
Video sam je ovde u temi, ali pre jedno godinu dana.
:rofl::rofl::rofl:
ali da ga rammujem... hahahahahahahahaha, legendo!
posle par meseci iskustva u WOT-u (bilo pre godinu dana) krece neka WWII emisija na TV-u o tenkovima... gledam sa caletom i nabrajam mu koji je koji tenk pre nego sto kazu na TV-u... on popizdeo covek, "odkud ti znas ***** ti materina, da ucis tako k'o sto tenkove znas ne bi te nigde bilo"... :rofl::rofl::rofl:
Novi gift paketi... vratili Type59 i MiniMaus-a :D
Type59 - 28.99 E
Type62 (t6 medium) - 19.19 E
PzKpfw B2 740(f) - 6.99 E
PzKpfw 38H735 (f) + 2050 golda - 12.29 E
Koliko dobijam nadoknade u goldima za ovog mini mausa posto ga vec imam u garazi?
Eh, zaturio sam sliku ortaka kako koristi T-44 kao podmornicu na Komarinu :D
Bilo mi je dosadno, pa sam čeprkao po temi i našao. :opanachke
http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=1501897&postcount=5954
(prva slika :D)
Koliko dobijam nadoknade u goldima za ovog mini mausa posto ga vec imam u garazi?
Ništa!
Kao što ti je Kuzma rekao, ako uzimaš kao gift ne dobijaš ništa. Ali imaju oni kodovi od ComputerLand-a koji koštaju oko 1400 din. i ako njih ukucaš a već imaš tenkić dobiješ 750 golda kao nadoknadu.
Kako ide sa kupovinom tog koda u komputer landu?Kupim taj kod i ukucam ga onda na postojecem nalogu ili kako?
Zvuci mi kao manje cimanje nego da kupujem one internet kartice i to.
http://computerlandgames.rs/world-of-tanks-key-2000-gold-50000-credits-7-days-premium-acc-premium-tank-invite-code--5778-c111-view.htm
Odeš na worldoftanks.eu, uloguješ se i klikneš na Activate Bonus Code i to je sve. Za ovih 2000 golda možeš da uzmeš 2 nedelje premiuma (+ ona nedelja koju dobiješ uz kod) i da ti ostane još zlata, a ako već imaš tenkić i refundiraju ti 750 golda može da se uzme i premium za ceo mesec.
Ali opet ćeš da se cimaš sa uplatnicom i to...
VMNdkBzPksM
http://wiki.worldoftanks.eu/Type_62
Paketi će biti dostupni od 24. do 31. avgusta. Da nisam kupio GW2 razmislio bih o ulaganju u ovo sokoćalo ;)
BTW WG je kupio firmu koja je odradila BigWorld engine, tako da ga sada i poseduju, a ne samo licenciraju.
Hvala decoy.Zvuci mi fino,uzecu ga garant cim nadjem vremena.
I posto sam budala skucacu sve pare u slotove u garazi.
Tih 7 dana ima da grindam dok mi ne izadju tenkovi na nos.
Ako nekoga zanima evo covek prodaje 21 tenkic igracku za 2000 dinara.
http://www.kupindo.com/Makete/10596344_World-Of-Tanks-modeli-tenkice-21-komad
Da li ima da se kupi i neki fini rus tipa Kv1 ili IS?
Ljudi, 1 dan premijuma :)
Link http://worldoftanks.eu/news/3386-happy-tanks-day/
I 250.000 kredita kad prodate ove gluposti :D
U kakve partije upada ovaj mini maus?
Ljudi, 1 dan premijuma :)
Link http://worldoftanks.eu/news/3386-happy-tanks-day/
Još da za ovaj specijal Heavy Tanks Weekend IS ima duplu zaradu i eto meni lepog vikenda. :D
U kakve partije upada ovaj mini maus?
U 50% slučajeva su samo t2 tenkovi, u preostalih 50% ima i t3 tenkova i t2 TD-ovi i artiljerija. Bio je dosta jači ranije, sad su mu malo nerfovali oklop na kupolici pa se nešto lakše probija.
pRoskiLLz
10.8.2012, 11:02
mislio sam da uzmem taj code u computerlandu ili da uzmem mesec dana premium, pa gledam sta mi je isplativije... Ako valja cemu taj minimaus onda da uzimam code, ako ne, onda se mesec dana premium vise isplati... (ako ne racunamo kredite, ali cu ih svejedno zaraditi)..
pomagajte u odluci... (:
Ako misliš da ćeš sa njim para namlatiti onda nemoj, tenkić više dođe za zezanciju.
pRoskiLLz
10.8.2012, 13:19
ma nisam mislio da ce mi mlatiti pare, ipak je tier 2 ili koji vec, nego mi extra to sto skoro niko ne moze da ga probije pa dodje k'o maus tier 2... :kreza:
da zaradjuje po 5k po partiji, opet dobro, posto izgleda zanimljiv za igranje...
onda da kidam mesec premium ,a?
I nije im neki specijal.
You will enjoy the following bonuses:
200% usual income (double income) in credits for the following tanks:
VK 3601 (H), German tier VI medium tank
ARL 44, French tier VI heavy tank
M6, American tier VI heavy tank
KV-1S, Soviet tier VI heavy tank
http://worldoftanks.eu/news/3402-heavy-tanks-weekend/
ma nisam mislio da ce mi mlatiti pare, ipak je tier 2 ili koji vec, nego mi extra to sto skoro niko ne moze da ga probije pa dodje k'o maus tier 2... :kreza:
Ne može da te probije onaj ko ne zna gde treba da gađa. Kupola i vratanca napred su ti slabe tačke. A top koji ima takođe nije neki, slaba je i penetracija i dmg... Najbolje je kad se nađeš 1 na 1 sa drugim minimausom, tad uglavnom nastaje dingfest :D
I 250.000 kredita kad prodate ove gluposti :D
Ako imas sve nacije...ja nemam. Sad moram tri smene da odradjujem, proklet da si WG!
Kakav dan za grindanje.
Ovaj premium dusu dao za tako nesto.Otpali mi prsti kolko pucam,hehe.
Ako imas sve nacije...ja nemam. Sad moram tri smene da odradjujem, proklet da si WG!
Kako ako ima sve nacije? Dobijaš po pet paketa za svaku naciju, bez obzira koje nacije imaš u garaži. Potraži malo bolje, meni su se tako "zagubili" paketi za kineska vozila, koje sam kasnije pronašao. (a nemam kineska vozila u garaži)
Ako sam dobro razumeo tvoju poruku? :D
Noup. Imalo je za francuze i nemce koje inace imam, ali za ostalo nema ni traga...
temeljno sam pretrazio...:icon_scra
ides u depo (, valjda se depo zove) tamo nadjes gde su consumables i pobrines se da je cekirano da ti pokazuje sve sto ima a ne samo za tvoja vozila ....
Interesantna kombinacija ovog bonusa 200% na zaradu i jedan dan premiuma ... moze lepo da se zaradi sa pojedinim tenkovima:
http://www.dodaj.rs/t/2c/r8/1D9TDzdL/shot003.jpg (http://www.dodaj.rs/?2c/r8/1D9TDzdL/shot003.jpg)
Cak je i partija bila sasvim prosecna (ostetio sam 2 tenka i jednog unistio).
Interesantna kombinacija ovog bonusa 200% na zaradu i jedan dan premiuma ... moze lepo da se zaradi sa pojedinim tenkovima
Totalno se slažem. :)
Victory!
Battle: South Coast 12. avgust 2012 9:18:16
Vehicle: VK 3601 (H)
Experience received: 2.092
Credits received: 104.976
Battle Achievements: Defender, Confederate, Mastery Badge: "Ace Tanker"
_Maximus_
13.8.2012, 10:59
Totalno se slažem. :)
Victory!
Battle: South Coast 12. avgust 2012 9:18:16
Vehicle: VK 3601 (H)
Experience received: 2.092
Credits received: 104.976
Battle Achievements: Defender, Confederate, Mastery Badge: "Ace Tanker"
DA castis. :opanachke
Ja sam sa kv 1s napravio juce milionce kredita i vec skupio kintu za IS. Samo mi fali jos jedno 40k exp a. :a_whistli
Dogovoreno. :)
Ja sam preko vikenda zaradio oko 2.5 miliona, i to uglavnom sa VK 3601H i sa IS.
IS me je oduševio, prvi hevi tenk sa kojim igram i baš sam zadovoljan, odličan je čak i sa onim topom od 175/230, dok je sa 175/390 topom zver, ima odličan MM, vrlo često sam top tier, u proseku od 5 partija, 3 sam među prvih pet na tabeli. Trenutno mi je 63% pobeda sa 100 odigranih partija.
pRoskiLLz
13.8.2012, 13:23
ja sam najzadovoljniji do sada sa IS-om, od ovih tenkova sto sam imao... Malo je reci da je dobar cak i sa tako relativno malom penetracijom najjaceg topa.
Valjda cu uzeti IS-3 nekad', jer nikad kredite da skupim...
A da li je IS bolji od KV-3?
Stavih najbolji 122mm topic na KV1S i ono je drugi tenk!jeste da bolno sporo puca u odnosu na onaj ranije top,ali kada najzad mogu da skinem type59ki 300 HP-a prosto me obuzmu zmarci! :n_klanja:
Jedva cekam da uzmem IS,koliko vidim on ima isti topic,ali sa skoro duplo brzim pucanjem.
Inace kupih u computerlandu onaj kod za 1400 din,nema nikakvih uplatnica.I onaj mini maus tenkic je genijalan jer rastura za svoj tier.Nabih malopre 9 ubistava za partiju.I svi kada igras vicu mini maus dodji na ovu stranu,treba nam zivi stit :D
Nego,jel neko igrao sa mediumima pri vrhu,mislim t43,t44,t62 i to?Vredi li se cimati sa njima uopste?
La.Prestige
13.8.2012, 18:58
Po meni ne. Ako igram sa heavy tenkom, podrazumevam da imam armora a zrtvujem agilnost. Dok je kod IS-a obrnuto. Ali dobro, nekomo verovatno on lezi jer mu vise odgovara brzina tenka.
Po meni ne. Ako igram sa heavy tenkom, podrazumevam da imam armora a zrtvujem agilnost. Dok je kod IS-a obrnuto. Ali dobro, nekomo verovatno on lezi jer mu vise odgovara brzina tenka.
Baš tako, i meni je više odgovarao KV-3. Lepo sam se navikao na njega, a još bolje uklopio sa KV-4.:D
Stavih najbolji 122mm topic na KV1S i ono je drugi tenk!jeste da bolno sporo puca u odnosu na onaj ranije top,ali kada najzad mogu da skinem type59ki 300 HP-a prosto me obuzmu zmarci! :n_klanja:
Jedva cekam da uzmem IS,koliko vidim on ima isti topic,ali sa skoro duplo brzim pucanjem.
Inace kupih u computerlandu onaj kod za 1400 din,nema nikakvih uplatnica.I onaj mini maus tenkic je genijalan jer rastura za svoj tier.Nabih malopre 9 ubistava za partiju.I svi kada igras vicu mini maus dodji na ovu stranu,treba nam zivi stit :D
Nego,jel neko igrao sa mediumima pri vrhu,mislim t43,t44,t62 i to?Vredi li se cimati sa njima uopste?
Dok je KV-3 bio tier 6 i njemu je to bio najbolji top, ja sam sa njim pravio uvek preko 400hp štete. (naravno posada na 100%+) Isti top koji ima veći RoF. Samo su mu promenili redosled slova u nazivu, mogli su bar da povećaju prosečnu penetraciju na 190.:rolleyes:
Za T-62A se vredi oznojiti i istražiti ga.
miša topola
14.8.2012, 0:55
Ako imaš u planu da igraš u nekom klanu naravno da vredit uzeti T-62A, jer se u klanskim bitkama samo sa top tierovima igra.
Jel taj kod još uvek u prodaji, i kako se dobija šalju poštom ili ne?
Taj top na KV-1S u proseku pravi 390dmg., najbolji top na IS-u puca malo brže nego taj na KV-1S, makismalni ROF 4.17 u odnosu na 5.45.
T-44 je meni za sada možda i najbolji tenk u igri, T-43 isto nije loš, dok je igranje sa T-54 finansijski vrlo teško čak i sa premiumom, a kamo li bez premiuma.
Ako imaš u planu da igraš u nekom klanu naravno da vredit uzeti T-62A, jer se u klanskim bitkama samo sa top tierovima igra.
Jel taj kod još uvek u prodaji, i kako se dobija šalju poštom ili ne?
Ako imas karticu, samo uplatis online i kod ti stigne na mail adresu. Licno probao.
"Ako imaš karticu", većina ljudi bi da kupi kod jer žele da izbegnu korišćenje kartice ;)
@gently
Ako ne planiraš da uopšte uzimaš premium na duže, onda se fokusiraj samo na jednu grani i grindaj kao lud dok traje premium. Nemoj da se rasplinjavaš na više grana, jer ćeš se smoriti a nećeš stići ništa do kraja da izguraš.
Zainteresovani javite se ,ako ste za malo ozbiljnije zezanje!!!!!
OF8HfebyWaA
pRoskiLLz
14.8.2012, 10:03
Ako ne planiraš da uopšte uzimaš premium na duže, onda se fokusiraj samo na jednu grani i grindaj kao lud dok traje premium. Nemoj da se rasplinjavaš na više grana, jer ćeš se smoriti a nećeš stići ništa do kraja da izguraš.
upravo ono sto sam ja uradio... -.- guram 6 grana, ye*o me otac... sad kesa nemam ni za sta, uzeo sam premium opet i sad idem do IS-7 pa nek gori...
I ja rokam manje vise sve grane.Recimo obozavah artiljeriju dok nisam dosao pre neki dan do su 8.Smorih se totalno jer sporo puca,navikoh na su5 i su 26 koji pucaju svakih 5-10 sekundi.
Da li neko ima iskustava sa onom francuskom premium artiljerijom koja je tier IV?Razmisljam da kupim nju,ne bih da kao 90% ljudi uzmem Cercila i smaram sa onim brzometnim topom.
Kure, pa kakva je ovo propaganda :D
@gently
Beži od tog đubreta, najgora arty u igri a igrao sam sve osim high tier francuskih. Kupio sam, bacio 1500 golda i posle par dana prodao za ~200k kredita :facepalm
Samo za tvoju informaciju artiljerije viših tiera pucaju na svakih 40+ sekundi, tako da navikni se... ;)
pRoskiLLz
14.8.2012, 10:26
nagrindas SU-14 i da te Bog vidi... 1850dmg svakih 40 sekundi, ali kad opali opalila je... skupih 50k XP sa njom i vratio sam se na M12 gde sam vec imao 50k... Grindam sve k'o magarac... Do sad bi' im'o 2 tier X i jednu tier VIII arti da sam igrao kako valja... ali ne kajem se, bar sam isprobao sve od svega i sad znam sta mi najvise odgovara...
Idealno je fokusirati se na dve grane, čim zagineš igraš sa drugim tenkom sa druge grane, brzo i jednostavno se napreduje, zarađuje i nema čekanja.
Imam jedno pitanje u vezi HE granata.
Koliko znam one imaju veći DMG ali manju penetraciju, tako da su dobre samo protiv tenkova koji imaju slab oklop?!
pRoskiLLz
14.8.2012, 10:55
Idealno je fokusirati se na dve grane, čim zagineš igraš sa drugim tenkom sa druge grane, brzo i jednostavno se napreduje, zarađuje i nema čekanja.
Imam jedno pitanje u vezi HE granata.
Koliko znam one imaju veći DMG ali manju penetraciju, tako da su dobre samo protiv tenkova koji imaju slab oklop?!
pa, prema mom iskustvu, nanose uvek dmg ali kad pogodis u deblji armor nanosis manje dmg-a (pod uslovom da ne probijes)... e sad, njima penetracija ne opada sa daljinom, tkd je to plus... Jedino sto, bez obzira koliki je dmg, ako pogodis u neki debeo armor neces naneti nista... ja sam dingovao artiljeriju sa T95 (posebno GwPanther-a)... Pukne kao da me je pogodio (ne cuje se ding) ali mi samo sye*e gusenicu ili tako nesto...
pa, prema mom iskustvu, nanose uvek dmg ali kad pogodis u deblji armor nanosis manje dmg-a (pod uslovom da ne probijes)... e sad, njima penetracija ne opada sa daljinom, tkd je to plus... Jedino sto, bez obzira koliki je dmg, ako pogodis u neki debeo armor neces naneti nista... ja sam dingovao artiljeriju sa T95 (posebno GwPanther-a)... Pukne kao da me je pogodio (ne cuje se ding) ali mi samo sye*e gusenicu ili tako nesto...
Upravo me i to intersuje, da koristim HE za arti ili neke tenkove manjeg armora kojima dolazim sa leđa ili strane, pošto do sada sam HE koristio samo kad ostanem bez standardnih granata, što je baš retko.
pRoskiLLz
14.8.2012, 11:10
u principu mozes, samo ne znam koliko ti je to isplativo, jer kad ih vec ugledas, dok prebacis na HE, mozes da oderes vec jednu AP... Jedino da ih pogodis jednom, pa onda prebacis na HE sto opet zna da bude nezgodno, jer ako ga uniste, dok vratis na AP................
ja uvek koristim AP, probija bez greske i nemam sta da brinem... HE samo kad nestane AP kao sto si i ti rekao...
Hvala na odgovoru,dakle nista od premium artiljerije.A vidim po nekim treeovima da su ranije rusi imali isto premium artiljeriju.Neki SPG 122,sta bi sa njime?
pRoskiLLz
14.8.2012, 11:44
ne nadjoh ja nista o njemu...
u principu mozes, samo ne znam koliko ti je to isplativo, jer kad ih vec ugledas, dok prebacis na HE, mozes da oderes vec jednu AP... Jedino da ih pogodis jednom, pa onda prebacis na HE sto opet zna da bude nezgodno, jer ako ga uniste, dok vratis na AP................
ja uvek koristim AP, probija bez greske i nemam sta da brinem... HE samo kad nestane AP kao sto si i ti rekao...
Jedino ta varijanta koju si spomenuo, ako naletim na neki slabiji tenk sa leđa, opalim sa AP i onda menjam na HE ili kada lovim arty.
Recimo ovde na zvanicnom sajtu stoji u treeu dole obelezen crvenom bojom
http://worldoftanks.com/dcont/fb/media/media/art_techtree/tech/ussr-_full1(com).jpg
pRoskiLLz
14.8.2012, 11:49
Jedino ta varijanta koju si spomenuo, ako naletim na neki slabiji tenk sa leđa, opalim sa AP i onda menjam na HE ili kada lovim arty.
pa da... naneces vise dmg-a tako jer ces verovatno da je probijes i sa HE, ali retko ce ti trebati vise od dve AP granate da je skines, tkd opet...... :kreza:
Recimo ovde na zvanicnom sajtu stoji u treeu dole obelezen crvenom bojom
http://worldoftanks.com/dcont/fb/media/media/art_techtree/tech/ussr-_full1(com).jpg
Ko zna kad dolazi, vidis sta je tenkova tamo? Imas i dve TD grane... :P
HE granate sam koristio dok sam vozio niže tier-e, pri zauzimanju moje baze. Kada trebam da resetujem zauzimanje baze koju osvaja tenk skoro duplo većeg novoa od mene. Nosim i sada HE, ali od kako vozim osmicu nisam ih nijednom upotrebio.
Koliko se procentualno gubi credit income sa gwpanterom u odnosu na hummel?
Citajuci na glavnom forumu, dobio sam kontradiktorne informacije...
Koliko se procentualno gubi credit income sa gwpanterom u odnosu na hummel?
Citajuci na glavnom forumu, dobio sam kontradiktorne informacije...
Ne znam koliko bi ti to pomoglo..., valjda će napisati neko ko zna.:D To najviše zavisi od partije kako odigraš.
Evo jedan primer:
U poslednja dva dana uglavnom svaka partija sa KV-4 (bez premiuma) ja u plusu, čista zarada od 5 do 10k, nekad i 18k. Bilo je partija kada odem u minus i 15k, ali tada mi je sugurno bio loš dan.:)
pRoskiLLz
14.8.2012, 16:20
njegovo pitanje se odnosi na to sto hummel vise zaradjuje od GWPanther-a...
GWPanher ce da upada protiv tier X, sto je dobro jer je bolje da ostecujes njih nego tier VII (sto se kredita tice) ali ce za isti dmg po partiji hummel da ti donese dosta vise kesa nego GWPanther...
Znaci, moraces jako dobro da biras mete sa GWPantherom da bi dobio iste rezultate kao sa hummel... :dedica:
Samo sto sa GWP-om pravis i malo veci dmg, a i precizniji je dosta. Hummel vise zaradjuje za isti dmg, ali GWP pravi vise dmg-a. GWP je uz to i ekstra zabavan za igranje, ima kupolu pa prakticno vidis celu mapu bez pokretanja. (:
Razumem da svaki veci tier manje zaradjuje u proseku sa prosecnim ucinkom u odnosu na prednodnika i trazio sam licno misljenje i odokativnu prognozu u procentima. Neko da lupi npr ''od kad sam ga uzeo zaradjuje otprilike oko 10-15% u proseku manje od hummela''itd. Jedna strana je komentarisala da su debelom minusu sa njim, dok druga da je odlican moneymaker. Opet u igri postoji dosta faktora koja uticu na to, i u velikoj meri zavisi od samog igraca...Inace jel je dobar u close quarters combats?
Pa moze dobro da zaradi, ali nista posebno. Za kredite su T5 tenkovi najbolji. Meni je u proseku isto zaradjivao kao i Hummel (ali opet, menjali su zarade od tad vise od jednom). Za bliske borbe moze da posluzi jer je brz, ima kupolu i brzo puni. Meni i GW Tiger fino zaradjuje i generalno sam u plusu s njim sve ukupno.
nagrindas SU-14 i da te Bog vidi... 1850dmg svakih 40 sekundi, ali kad opali opalila je... skupih 50k XP sa njom i vratio sam se na M12 gde sam vec imao 50k... Grindam sve k'o magarac... Do sad bi' im'o 2 tier X i jednu tier VIII arti da sam igrao kako valja... ali ne kajem se, bar sam isprobao sve od svega i sad znam sta mi najvise odgovara...
Takodje svih 5 klasa guram istovremeno...:kreza:
Da li neko ima drugi motor za KV-4 (27300 exp.) ? Vredi li nešto?
Još 100k exp. do ST-1. :rolleyes:
Vredi, naravno. Dobijes dosta na mobilnosti, ako se uopste moze reci da KV4 moze biti mobilan :D
Mada ga 80% ljudi kudi, meni je to ekstra zabavan tenk za igranje. Dinguje ga sve zivo, top dobar, po meni odlican tenk.
Vredi, naravno. Dobijes dosta na mobilnosti, ako se uopste moze reci da KV4 moze biti mobilan :D
Mada ga 80% ljudi kudi, meni je to ekstra zabavan tenk za igranje. Dinguje ga sve zivo, top dobar, po meni odlican tenk.
Imao sam taj motor na test serveru, ali nisam obraćao pažnu na njegove preformasne.
Ma kude ga i 100%, kada "onako bzv" pitam KV-4 or IS-3, pročitam svašta. Ma pljuju ga zato što je tenk odličan i stvara im velike probleme. ;) Meni je takođe odličan, utisak kvari popravka koja ide do 15,5k.
Ja kv4 mrzim iz dna duse, zato sto nemam pojma gde da ga gadjam da bi ga probio :) Kad god uletim sa IS3 u partiju gde u protivnickom timu ima kv4, gledam da ga nonsalatno izbegnem :)
pRoskiLLz
16.8.2012, 14:49
skroz dole izmedju gusenica ili u vrh kupole gde ima onu malu kupolicu... probices svaki put...
Ja kv4 mrzim iz dna duse, zato sto nemam pojma gde da ga gadjam da bi ga probio :) Kad god uletim sa IS3 u partiju gde u protivnickom timu ima kv4, gledam da ga nonsalatno izbegnem :)
Nije da mrzim ali nije i da baš da volim da ga vidim u protivničkoj ekipi.
Uvek gledam da mu priđem sa boka ili sa leđa, dobro je to što ima prilično sporu kupolu, pa ako primetim da nišani na suprotnu stranu od mene, priliazim mu što više mogu.
Kad igram sa IS ili sa T-44 uglavnom ga gađam pod pravim uglom sa strane (naravno ako ne uspem da mu priđem sa leđa) i u proseku svakom drugom granatom ga probijem, kod oba tenka top ima 175mm penetraciju.
pRoskiLLz
16.8.2012, 15:25
sa strane ga probijes svaki drugi put?! to mi nesto malo... trebao bi lepo da ga busis...
Malik Tintilinic
16.8.2012, 16:10
Evo link za WCG 2012 Game Festival
http://www.odem-mortis.net/index.php?site=live_show&action=showy&livID=14
_Maximus_
16.8.2012, 16:29
Kupola mu je jaka ko sam djavo, cak i sa strane. Zato ja gadjam sa strane odmah ispod kupole. Uvek skoro prodje, samo zavisi od ugla.
pRoskiLLz
16.8.2012, 16:30
kazem ja... nije ga problem probiti sa strane ako gadjas u gornji deo gusenice... a i, brate, spor je pa ga mo's flenkovati kako 'oces... obicno ga igraju kao snajpera pa to zna teze da ide ali jbg...
Drustvo, treba mi savet kako da igram sa t43? Koliko sam provalio, dosta je brz i okretan tenk, ali me muci cev koja ne vredi ni dve pare (cev je sa t34-85) a ubacuje me u bitke sa vecim tier-om, i realno sanse da nesto probijem su jako male.
Drustvo, treba mi savet kako da igram sa t43? Koliko sam provalio, dosta je brz i okretan tenk, ali me muci cev koja ne vredi ni dve pare (cev je sa t34-85) a ubacuje me u bitke sa vecim tier-om, i realno sanse da nesto probijem su jako male.
Kao i sa svakim medium tenkom, flenkuj i izbegavaj frontalno prepucavanje.
Mozes max da upadnes u tier 9 borbu, skoro sve tenkove probijas sa boka, u najgorem slucaju otpozadi.
Sent from my HTC Wildfire
pRoskiLLz
16.8.2012, 17:57
tier VII i vise samo spotujes ili gadjas sa strane, napadas flenkove i trudis se da ne srljas kao budala nego da polako spotujes...
i ja sam trenutno na T-43, sve stock... trebaju gusenice pa kupola pa tek onda da montiram cev od KV-13... :facepalm
50% discount on purchase of the following German SPGs:
Tier II Sturmpanzer I Bison
Tier III Sturmpanzer II
Tier III Wespe
Tier IV Grille
Tier V Hummel
Tier VI GW Panther
gamescom is in Germany, so celebrate everything German by raining death from afar!
150% credit income with the following tanks:
French tier V heavy tank BDR G1B
German tier VII heavy tank PzKpfw VI Tiger
French tier VII heavy tank AMX M4 (1945)
American tier VII medium tank T20
Soviet tier VII heavy tank IS
Trying to save up enough credits to advance to tier VIII? Here’s your chance!
50% discount on premium consumables
Treat your crew to chocolate and coffee for less!
50% discount on purchase of the following premium vehicles:
German tier V medium tank T-25
Soviet tier V medium tank Matilda
Start earning credits at a faster rate with these premium vehicles.
x3 experience in the first victory of the day
We know you always love this bonus! Can you beat your personal high score?
50% on all equipment!
Been staring longingly at that tank shell rammer, or binocular telescope? It’s your lucky day because they are all half price!
http://worldoftanks.eu/news/3465-gamescom-special-offer/
Imam IS-a, a sad ću ne planirano da uzmem i Tigra. :)
Ako ti je Tigar stock, nećeš se baš namlatiti para sa njim ;)
IS RULEZ!!! :dedica::n_klanja:
skupljam vec 2 meseca za IS-3, ali dodjem do 2M i onda se nesto ispreci... majku mu... sad sam na 400k ali treba da uzmem francuskog TD tier V... NIKAD DO IS-3! :boodala::nov_explo
Ako ti je Tigar stock, nećeš se baš namlatiti para sa njim ;)
Još ga nemam, uzimam ga danas, ali za njega već imam preko Panhtera II istražen najbolji top i pretposlednji motor, ostaju samo gusenice i kupola, što je oko 20k expia, grunuću oko 10k free expia i još 10k ću na brzinu da nabudžim.
PlazmaKeksWoT
17.8.2012, 10:14
Još ga nemam, uzimam ga danas, ali za njega već imam preko Panhtera II istražen najbolji top i pretposlednji motor, ostaju samo gusenice i kupola, što je oko 20k expia, grunuću oko 10k free expia i još 10k ću na brzinu da nabudžim.
I onda ćeš se razočarati....:dzavo:
Tiger I je meni bio i ostao najveće razočarenje u igri. Heavy koji treba koristiti kao US TD sa kupolom. :boodala:
IS RULEZ!!! :dedica::n_klanja:
skupljam vec 2 meseca za IS-3, ali dodjem do 2M i onda se nesto ispreci... majku mu... sad sam na 400k ali treba da uzmem francuskog TD tier V... NIKAD DO IS-3! :boodala::nov_explo
IS-3 po meni spada u jedan od najnezgodnijih protivnika. Sa najjačim topom i opremom zver....
Ako imate problema sa bušenjem neprijatelja najbolje Vam je instalacija zona pogodaka. Pa dok ne naučite napamet koga, gde i kad tenkovi će Vam izgledati kao božićna jelka ali makar malo olakšava posao.
http://mirtankov.net/weakspots.html
pRoskiLLz
17.8.2012, 10:17
pa jeste da ga buse lepo, ali imas solidan top... kog svabu ne mozes da igras kao snajpera? ja ne znam... jednostavno snajpujes i eto te za cas na KT...
p.s. armori su mu kao na IS-u a ima 200hp vise... okretnost im je slicna a i DPM...
I onda ćeš se razočarati....:dzavo:
Tiger I je meni bio i ostao najveće razočarenje u igri. Heavy koji treba koristiti kao US TD sa kupolom. :boodala:
Iskreno me uopšte ne privlači Tigar, više mi se mnogo sviđa Tigar P (brži je i ima mnogo jači oklop), nego ga uzimam zbog specijala od 150% i da bi otključao KT-a.
PlazmaKeksWoT
17.8.2012, 12:42
Iskreno me uopšte ne privlači Tigar, više mi se mnogo sviđa Tigar P (brži je i ima mnogo jači oklop), nego ga uzimam zbog specijala od 150% i da bi otključao KT-a.
E u tom grmu leži zec...
Slabašni Tiger I vodi do Tiger II koji je već nešto opasnija zverka a da ne govorimo E75. Dok Tiger P (koji ima odličan oklop) vodi na 4502 Alfa koji se više ponaša kao medium nego kao heavy.
Sve specijale sam propustio zbog godišnjeg... Ogadimi mi se ceo godišnji zbog tenkova i specijala. Koji sam ja mentol... Na kraju ću da pazarim neki krš sa otpada JNA da se zamlaćujem pod stare dane.
Polako, uživaj u odmoru, biće još specijala...meni su u poslednje vreme ovi specijali postali glavni način zarade.
Čuo sam da je 4502 skoro kao medium, tako da sam preko Tigra P na njega i planirao da idem, ali evo sad zbog specijala idem i na TK. :)
Tigar je odlican tenkic, meni cak i bolji Tigra P. P ima malo vecu maksimalnu brzinu, ali je trom, trom, trom u pm. Oklop mu je bolji samo na papiru, tu 200mm prednju plocu i da hoces ne mozes da pogodis. Klasican Tigar je dosta agilniji i startniji, meni je mnogo laksi za grind.
Tigar je odlican tenkic, meni cak i bolji Tigra P. P ima malo vecu maksimalnu brzinu, ali je trom, trom, trom u pm. Oklop mu je bolji samo na papiru, tu 200mm prednju plocu i da hoces ne mozes da pogodis. Klasican Tigar je dosta agilniji i startniji, meni je mnogo laksi za grind.
Ima dosta igrača koji baš tu gađaju.:p
Ko zna gde da gađa probijaće oba tenka lako. Još malo i otključavam Tigra P, pa onda idem na Ferdija.
Inače Tigar P deli šasiju sa Ferdijem.
Ranije pitah pa posto se polako priblizavam GW panteru rekoh da se raspitam.Kakav je on?
Koliko razumeh kupola mu ima veeeeliki ugao sto mozemo vulgarno prevesti da je to su26 samo tier6?
PlazmaKeksWoT
17.8.2012, 15:52
Tiger I ili Tiger P
Sto ljudi, sto ćudi...
GW Panther - meni je bio extra, kad staneš u ćošak od mape lagano prašiš po celoj mapi bez pokretanja tela. Za jurcanje po gradu isto nije loš. Sve u svemu veoma lepe utiske imam o GW P....
http://wiki.worldoftanks.eu/GW_Panther
Koje je ovaj T-62 đubre, bušim ga sa Pershingom spreda kako hoću, T-54 ne mogu ni da opepelim :facepalm
pRoskiLLz
17.8.2012, 16:43
Koje je ovaj T-62 đubre, bušim ga sa Pershingom spreda kako hoću, T-54 ne mogu ni da opepelim :facepalm
102mm armora u odnosu na 120mm kod T-54... nije zanemarljivo 20%...
Tiger I ili Tiger P
Sto ljudi, sto ćudi...
GW Panther - meni je bio extra, kad staneš u ćošak od mape lagano prašiš po celoj mapi bez pokretanja tela. Za jurcanje po gradu isto nije loš. Sve u svemu veoma lepe utiske imam o GW P....
http://wiki.worldoftanks.eu/GW_Panther
To i cujem,zato rekoh ko su 26 dakle nema zezanja sa restartovanjem nisana pri pomeranju artiljerije.
A da li neko ima iskustva sa object 212?
Inace,KV2 je mama.Na pocetku mi je bio ocajan,ali kada uzeh onaj 152 DERP topic zveka ki lud.Jeste da masi,ali kada zvekne,pogotovu iz blizine samo osetim kako protivnickoj posadi ispadaju zubi :kreza:
Obj 212 je po meni najbolja ruska arty... Ume da uradi nekad i više dmg-a nego 261, relativno je brz u poređenju sa S-51 (ipak sporiji primetno od 261 sa istraženim motorima), ima kraći reload od t6 artiljerija, precizan je jako što je možda i najbitnije.
EDIT:
Patio sam se sa stock čunkom na SU-152, preporodio sam se kad sam uzeo drugi top, prosto razvaljiva.
U prvoj partiji:
Victory!
Battle: Himmelsdorf 17. avgust 2012 23:08:28
Vehicle: SU-152
Experience received: 1.785
Credits received: 45.685
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"
Tiger I ili Tiger P
Sto ljudi, sto ćudi...
100 žena ......:D :kreza:
---------
Sreo sam danas Doolio-a u borbi, izgleda da je ponovo krenuo da igra.:) U toj istoj partiji (Aerodrom) Ja odem sam na jednu stranu, naiđem na čopor mačaka (Panteri 3kom.) i pokoljem ih sve. Izgrebali su i oni mene, možda 30%, ubijem i E-75 i izgubimo partiju.:dzavo:
EDIT:
Patio sam se sa stock čunkom na SU-152, preporodio sam se kad sam uzeo drugi top, prosto razvaljiva.
Ja sam odigrao stvarno dosta partija sa SU-152 (sigurno 200+) i nisam koristio nijedan top osim stock topa.
Nervira me onaj njegov poslednji top, zato sto prakticno isti imam i na SU-100 i na IS pa mi dosadio, jedino sto ovaj na SU-152 ispaljuje granatu vise po minutu u odnosu na onaj sa SU-100.
A problem je sto me sa 152-jkom cesto stavlja u T9/T10 partije pa sa 175 penetration nista ne mogu da uradim.
Dok ovaj mali cunak svakom nanese 200-500 damage, samo sto dok nanisani mogu da popijem caj (a i punjenje traje duuugo).
I ja sam Su-152 igrao samo stock cunak (samo HE granate). ISU sam odmah posle cunka uzeo 152 mm BL-10 ... Uopste mi ne trebaju oni 122 mm topovi. Vise volim da ga roknem jednom ali da oseti nego da pucam u njega 5 puta. Sad kad vidim nekog sa 50hp prosto mi zao da pucam. Granata kosta vise nego sto cu da zaradim ako ga ubijem.
Kakav bre SU-100, sa ovim drugim topom (treći je isti samo brže puni) pravim 400-450 dmg-a IS-8 sa boka. Čunak ne volim jer moraju HE granate, AP nemaju nikakvu penetraciju i M6 spreda dingujem.
miša topola
18.8.2012, 15:27
I ja sam Su-152 igrao samo stock cunak (samo HE granate). ISU sam odmah posle cunka uzeo 152 mm BL-10 ... Uopste mi ne trebaju oni 122 mm topovi. Vise volim da ga roknem jednom ali da oseti nego da pucam u njega 5 puta. Sad kad vidim nekog sa 50hp prosto mi zao da pucam. Granata kosta vise nego sto cu da zaradim ako ga ubijem.
Ti ostaviš protivnika sa 50-100hpa i onda on tebe posle nekoliko minuta ubije :D
Ma jok ali da znas da sam oklevao cekam da vidim da li ce neko drugi da ga dokrajci. :p
Uostalom nekad me i kokne dok punim ali takvo mi je vozilo sta da se radi ...
Najlepse je snajpovanje iz daljine kad te ne vide a ti samo redjash po 700, 800 dmg ...
miša topola
18.8.2012, 15:47
Ma jok ali da znas da sam oklevao cekam da vidim da li ce neko drugi da ga dokrajci. :p
Uostalom nekad me i kokne dok punim ali takvo mi je vozilo sta da se radi ...
Najlepse je snajpovanje iz daljine kad te ne vide a ti samo redjash po 700, 800 dmg ...
Koji tenk voziš?
Kakav bre SU-100, sa ovim drugim topom (treći je isti samo brže puni) pravim 400-450 dmg-a IS-8 sa boka. Čunak ne volim jer moraju HE granate, AP nemaju nikakvu penetraciju i M6 spreda dingujem.
http://www.dodaj.rs/t/2z/iI/30e0sBCw/topovi-122mm.jpg (http://www.dodaj.rs/?2z/iI/30e0sBCw/topovi-122mm.jpg)
S leva na desno topovi od: IS, KV-1S, SU-100, SU-152.
I sva ova vozila mi stoje u garazi, pa zato kazem da mi dosadio top :).
PS. Na slici je treci top od SU-152
Da, na papiru ne piše ali veći dmg pravi na SU/ISU-152 nego na SU-100.
Koji tenk voziš?
Ma ISU-152 nego sam pretereo ovih 800 dmg ...
Nisam siguran koliko pravi nisam igrao par dana a novi top sam igrao samo par puta. Pa sam lupio onako ...
PlazmaKeksWoT
18.8.2012, 19:10
Britanski tenkovi na GamesCon-u:
http://www.youtube.com/watch?v=U46ODXssToY&feature=player_embedded
8.0 balans:
StuG E-100:
Brzina rotacija: +2 stepena.
Prolaznost pološem terenu: + 7-8%.
Poboljšaće se vreme nišanjenja i preciznost.
AMX 50B:
Brzina okretanja: +4 stepena.
Nišanjenje u toku kretanja: -10%.
+100 HP.
RPM: +9%.
+2 stepena na horizontalnu pokretljivost topa.
-20% na nepreciznost prilikom pomeranja tela.
+4 stepena u sekuni na okretanje kupole.
T30:
Maksimalna brzina: sa 12 na 10 km/h.
Vreme punjenja 155mm At Gun T7: sa 20.3 na 21 sec.
Kretanje po lošem terenu: -5%.
Izvor: Storm
18.08.2012. Storm (Mihajil Živec) intrevju, najinteresantniji detalji: (unapred se izvinjavam zbog grešaka)
-Zašto više neće biti gold-a na test serverima?
-Želimo da statistika i realnost borbi bude što bliža realnim.
-Koja će tehnika biti dostuppna na test serveru?
-Sva koja je dostupna, uz to da će svaki igrač dobijati dovoljno EXP-a da istraži do 3 perka.
-Novi SSSR TD-ovi?
-Brži, okretniji, precizniji.
-Neke tehnikalije?
-SU-100M-1 telo i nadgradnja 90mm. Uralmaš-1 90mm telo sa odličnim nagibom, nadgradnja 120mm takođe sa odličnim nagibom. Obj. 263 telo 250mm nadgradnja je još u razradi.
-Promena nick-a?
-U razradi je ali za e-mail nema informacija.
-Sekundarna grana TD Germany?
-U razradi, očekujte sledeće godine.
-Matilda Black Princ?
-Obična Matilda ali sa kupolom i topom (57mm) sa Cherchil-a.
-Izbor modova igre u settings?
-Biće moguće birati modove ali Encounter će biti dostupan od 4 lvl a Assault od 6 lvl. Oba možete isključiti iz random-a.
-Germany Heavy LvL10?
-Maus je za sada dobar u random-u ali loš ako ga gađate gold-om, E-100 dodajemo HP, verovatno i brzinu okretanja.
-KV-5?
-Ostaje isti.
-Mnogo je nezadovoljnih sa Type 62?
-Kao i uvek igrači su nezadovoljni sa premium tenkovima. Po statistici sve je ok.
-Kakav je tehnički napredak u planu sa kupovinom BigWorld-a?
-Karte će biti mnogo veće, serveri će biti maksimalno optimizovani, povećanje vidljivosti na mapama.
-Šta se dešava sa hardverskom zahtevnošću igre?
-Postojaće mogućnost izbora novog ili starog rendera. Novi ne smanjuje FPS. Sa novom optimizacijom stari render daje dva puta bolje rezltate.
-Arty 10 LvL?
-Biće ubačena nova tehnika ali u sredinu tako da će arty 8 LvL postati 10 Lvl. Pojačavanja borbenih karakteristika za sada nije u planu.
-Premium tenkovi LvL10?
-Ne...
-Sekundarna grana Germany/France medium?
-Biće sigurno Germany. France za sada nije ni u planu.
-Premium arty LvL4-8?
-Polako će biti dodavana.
-Mobilne platforme?
-Postoji tim koji se bavi time ali ja nemam konkretne informacije.
-Novi perkovi?
-Od sledeće godine, možda.
-Balansiranje po efektivnosti?
-Ne, ne želimo da vređamo određene igrače i ne želimo da otežavamo igru. Teža igra - manje igrača.
-Fizika?
-Fizika kretanja samog tenka. Rušenja novih objekata neće biti, otpadanja kupole neće biti. Biće sve što bliže realnosti. Padanje u vodu i davljenje ako ste duže od 10 sec, izlaženje iz vode. Pri padu sa visine (u zavisnosti od visine) možda nemate nikakvo oštećenje, oštećenje gusenice ili oštećenje tela tenka. Sva čudna mesta gde možete da bse zaglavite su sklonjena ali će te moći da padnete sa litice u provaliju. Efekat grebanja tenk o tenk će nestati. Biće moguće gurati samo žive tenkove. Okretanja zbog brzine neće biti. Suvišna realnost bi otežala igru. Za teške tenkove sve će biti isto. Sredni ilaki će najviše osetiti fiziku. Taktika će definitivno pretrpeti izmene.
USA T54E2:
Sad kad izadju Britancioce li se dobijati neki slotovi u garazi zbog viska tenkova?
PlazmaKeksWoT
18.8.2012, 21:19
Pa do sad su uvek davali slot, ne verujem da će to da menjaju... Valjda...:facepalm
A da malo nerfuju onaj top od kv1s? Dokle vise da me one-shot-uje...
A da malo nerfuju onaj top od kv1s? Dokle vise da me one-shot-uje...
Stvarno onaj 122mm je zlo.Idem ja sa VK3601H i imam nekih 400hp-a i odjednom samo me svekne sa strane i unisti iz jedne.
Prvo me perverzno zlostavljao kv2. Sad kad njega vise nema dosao je novi pedofil u gradu...kgh//
Dokle vise nocnih mora...
X3 + vikend + MM = neopisiva sreca, radost i uzivanje u zemlji zvanoj Botlandija!
http://mwreplays.com/replay/UWJ18POXEA5H/
Obj 212 je po meni najbolja ruska arty... Ume da uradi nekad i više dmg-a nego 261, relativno je brz u poređenju sa S-51 (ipak sporiji primetno od 261 sa istraženim motorima), ima kraći reload od t6 artiljerija, precizan je jako što je možda i najbitnije.
Hvala,to i ocekivah na osnovu karakteristika i kapaciteta municije koje videh.Dakle obj 212 i gw panther i to je to.
E, evo ko ima vremena i voli neobicne partije... Ovo je replay partije koju sam igrao danas i ostao sam sa ELC AMX protiv 4-5 tenkova na vise od 5 minuta od kraja partije i uspeo da izvucem draw samo zato sto im je du*e bilo bas zinulo da me roknu :)
http://www.mediafire.com/download.php?i5cs1sqettrargy
Nikola16789
19.8.2012, 14:51
Znaci poraz... samo sto su obe ekipe izgubile :D
Posle svega sto sam pregurao u toj partiji ja sam se osecao kao da sam pobedio veruj mi :D
Nikola16789
19.8.2012, 14:59
Ma zezam se, mislim tehnicki to jeste poraz, ali bar postoji satisfakcija da ni protivnik nista nije dobio. :)
Znaci vrhunska partija,svaka cast :) Posebno komentari protivnika par minuta pred kraj :P Ovo je bilo ko za udzbenike kako treba igrati sa light/medium tenkovima umesto bezglavog zaletanja koji vecina ljudi praktikuje.
gg...
^ Da da, komentari su ubitacni :) "Die already... Give me a troll hammer... F#$k you... S*iiiiiiit...." :D
Uzivao sam u tome... Hvala na pohvalama, imao sam mnogo statisticki boljih partija, ali ovaj draw me je tako odusevio :) A samo da su bili dovoljno pametni da jedan kapuje a drugi da cuva bazu :)
Dobro, solo akcija i to kakva:)
Ovako slicno light treba igrati, znaci kao podrska teskasima i dok se svi kolju naci rupu odbrani pobiti artie i praviti haos iza neprijateljskih linija. Nazalost ogromna vecina ide suicidno zaletanje:facepalm
^ Ma samo da ovaj ELC AMX moze da okrece kupolu, ma cuda bi bila :)
^ Ma samo da ovaj ELC AMX moze da okrece kupolu, ma cuda bi bila :)
Haha,prvi put kad sam ga video i usao u igru sa njim ja se odusevio,rekoh sebi "jbte,ovo je mini battchat,ima da ih silujem redom" medjutim vidim ja nesto nije u redu,wtf?? Ne mogu da okrenem kupolu,aaa! Doduse i ovako je dobar ali ko sto rece da moze kupola da se okrece bio bi preteran :)
Baš je za*eban, vrlo nizak, mali i brz, vrlo ga je teško pogoditi, mislim da je čak lakša meta T-50-2.
Ja sam ga odmah uzeo i odigrao pedesetak partija sa njim, po meni je dobar, upravo zbog niskog profila jer te niko ne primecuje(naravno ukoliko se zaleces ko manijak onda si koristan koliko i isprdak). A t-50-2 iako lakse pogoditi ima kec u rukavu-tier 9 dinguje na njega:nov_mad2:
Nisam ni znao da je ELC AMX TD,jedino znam da kao artiljerija ako mu moj tim pusti da uleti do mene znam da sam mrtav odma.
Mrzim ih najvise,dok t50 mnogo lakse upucavam i artiljerijom iz blizine
Predstavljanje druge linije sovjetskih TD-ova iz 8.0 zakrpe:
http://overlord-wot.blogspot.com/2012/08/wot-soviet-tds-of-80.html
pRoskiLLz
20.8.2012, 17:58
Nisam ni znao da je ELC AMX TD,jedino znam da kao artiljerija ako mu moj tim pusti da uleti do mene znam da sam mrtav odma.
Mrzim ih najvise,dok t50 mnogo lakse upucavam i artiljerijom iz blizine
Pa i nije ... light tenk je, samo sto ne moze da vrti kupolu... :P
Sent from my Galaxy Nexus using Xparent Blue Tapatalk 2
Sta je ovo
http://www.youtube.com/watch?v=zKItVDjmlk8&feature=related
To je bila WG prvoaprilska šala, pogledaj datum uploada videa ;)
Nisam ni mislio da ce ubaciti ovu mrcinu, ali sam se zacudio kad sam ga video ,jos neki gejm dizajner prica o tome.
PlazmaKeksWoT
21.8.2012, 7:03
Postoji (već duže vreme) ideja ubacivanja boss-ova na server. Beli Tiger je bio prisutan na RU serverima ali nažalost na EU nije bilo ništa slično. Biće valjda...
pRoskiLLz
21.8.2012, 10:00
sve u redu ali, cemu? jedino da ubace neki novi mod, tipa "kill tha bawz" ili tako nesto... unistilo bi i ovako nesretan balans...
igram pre neki dan, 8 tier X u mom a 6 u drugom timu... naravno razvalimo ih k'o nikoga...
PlazmaKeksWoT
21.8.2012, 11:07
To se zove (ubacivanje boss-ova) šamaranje mrtvog magarca. 70% igrača ima manje od 1000 partija. Treba prodati igru deci sa zapada sa kreditnom karticom koja nemaju nameru da zamaraju mozak sa proračunima pod kojim uglom buši KwK44 L/55 200mm oklopa...
SU-1001M:
http://wot-news.com/main/post/08202012/5
Uralmash:
http://wot-news.com/main/post/08202012/4
SU-122-54:
http://wot-news.com/main/post/08202012/3
Object 263:
http://wot-news.com/main/post/08202012/2
sve u redu ali, cemu? jedino da ubace neki novi mod, tipa "kill tha bawz" ili tako nesto... unistilo bi i ovako nesretan balans...
igram pre neki dan, 8 tier X u mom a 6 u drugom timu... naravno razvalimo ih k'o nikoga...
Sigurno bi bilo balansirano, meni se sviđa ideja, čisto da se još malo osveži igra, npr. da klikneš na random i uleti tvoj tim protiv jednog bosa, naravno te partije ne bi bile česte..
@PlazmaKeksWoT (http://www.sk.rs/forum/member.php?u=43380)
Mnogo mi se sviđa kako izgleda ovaj Uralmash.
pRoskiLLz
21.8.2012, 11:10
Sigurno bi bilo balansirano, meni se sviđa ideja, čisto da se još malo osveži igra, npr. da klikneš na random i uleti tvoj tim protiv jednog bosa, naravno te partije ne bi bile česte..
ali pazi, cemu to, ceo tim protiv jednog tenka? mogli bi da ga probiju samo visi tierovi u timu, mediumi bi ga flenkovali kako bi hteli, artiljerija bi ga razvalila, mislim, ne moze da pobije ceo tim sve i da mu je jedna granata - jedan kill...
ako malo razmislis ne moze to biti balansirano...
PlazmaKeksWoT
21.8.2012, 11:15
ali pazi, cemu to, ceo tim protiv jednog tenka? mogli bi da ga probiju samo visi tierovi u timu, mediumi bi ga flenkovali kako bi hteli, artiljerija bi ga razvalila, mislim, ne moze da pobije ceo tim sve i da mu je jedna granata - jedan kill...
ako malo razmislis ne moze to biti balansirano...
Pa sa Belim Tigrom je bilo 15 T-34/85 protiv jednog Tiger P sa 160000 HP i topom od Mausa. Znači mora boss da bude modifikovan i naravno balans podešen.
Predlog:
15 komada (novih igrača) Tier 1-4 protiv jednog Tier 7-8. Čisto klinci da osete šta znači brza smrt a jači igrači da leče zivce. Jedna na 200 partija je dovoljno. Eto ti jednostavan boss sistem.
pRoskiLLz
21.8.2012, 11:16
a ko da ubije tog boss-a? to nije boss game, to je partija gde se 15 tenkova trka ko ce prvi da zagine...
ne kazem, za smirivanje zivaca, dusu dalo...
PlazmaKeksWoT
21.8.2012, 11:25
Ja kao matora stoka nemam uopšte milosti za vikend igrače koji su kupili neki premium tenk a nemaju blage veze. Lepota mora da boli. Apsolutno je sr*** kad uletim u tim gde T34, KV-5 jurisa preko poljančeta Malinovke a ja kao pokušavam da solo zauzmem brdo ili makar crkvu. :nov_mad2:
Zato mlađe generacije treba mučiti što više da znaju da cene 5000+ partija. Dođe mi sečem ruke kad mi neki slinko sa 500 partija u Pz38na glumi snajpera a ja sa Tiger II idem da "otvaram" mapu i na kraju samo on preživi i napiše noob team... Odmah mi dođe da kupim atomsku bombu...
Pre neko veče odem kod bratanca. 2000 partija, 3 premium tenka (T34, Type59, Lowe). Tatika: T34 i Lowe ako mu u partiji pređu 200 metara sečem ruku. Type 59 juriš najkraćom putanjom pa koga ogrebem. Malo mi falilo da ga zadavim bezžičnim mišem. Vrhunac ironije: čovek nema ni jedan "normalan" tenk samo ta tri premiuma. Pitanje je: ko je veći magarac ja što hoću aneurizam da dobijem zbog balasa ili on što ga zabole ?
pRoskiLLz
21.8.2012, 11:32
@PlazmaKeksWOT sve razumem prijatelju... sreca pa imam lap top jer kontam da bi do sad vrisnulo bar 20 tastatura...
PlazmaKeksWoT
21.8.2012, 11:35
@PlazmaKeksWOT sve razumem prijatelju... sreca pa imam lap top jer kontam da bi do sad vrisnulo bar 20 tastatura...
Žena mi kupila gumenu za 600 din. Imam zabranu na obične zbog troškova. Mada ako dovoljno poludim mogu uvek da je pregrizem.:D Sto za komp mi je bivša platforma za slonove u cirkusu tako da trpi moje udarce (za sada).
http://englishrussia.com/2011/11/10/grateful-to-heroes/#more-75625
http://englishrussia.com/2011/10/10/world-war-ii-germany-downfall/#more-71067
pRoskiLLz
21.8.2012, 11:39
nisam ni ja daleko... bivse kuciste sam ulubio odozgo 10 cm kad sam ga opalio sakom... sto je najgore, ulubio sam tamo gde se sastavljaju gornja ploca i ova sa strane (gde je najjace, ugao od 90 stepeni)... kad ga tad' nisam pojeo nikad necu... a ta klincurija o kojoj pricas mi sve vise daje snage da uzmem neki program za trekovanje IP i MAC adrese, da ih trazim (bar po Srbiji) trpam u crne kese, ISECE...................... ufffffffff :nov_mad2:
Ja kao matora stoka nemam uopšte milosti za vikend igrače koji su kupili neki premium tenk a nemaju blage veze. Lepota mora da boli. Apsolutno je sr*** kad uletim u tim gde T34, KV-5 jurisa preko poljančeta Malinovke a ja kao pokušavam da solo zauzmem brdo ili makar crkvu. :nov_mad2:
Zato mlađe generacije treba mučiti što više da znaju da cene 5000+ partija. Dođe mi sečem ruke kad mi neki slinko sa 500 partija u Pz38na glumi snajpera a ja sa Tiger II idem da "otvaram" mapu i na kraju samo on preživi i napiše noob team... Odmah mi dođe da kupim atomsku bombu...
Pre neko veče odem kod bratanca. 2000 partija, 3 premium tenka (T34, Type59, Lowe). Tatika: T34 i Lowe ako mu u partiji pređu 200 metara sečem ruku. Type 59 juriš najkraćom putanjom pa koga ogrebem. Malo mi falilo da ga zadavim bezžičnim mišem. Vrhunac ironije: čovek nema ni jedan "normalan" tenk samo ta tri premiuma. Pitanje je: ko je veći magarac ja što hoću aneurizam da dobijem zbog balasa ili on što ga zabole ?
Sve što si napisao je istina, ali da bi se što manje nervirao, od svog tima ne očekuj ništa i nikad ne idi sam na stranu na kojoj nema nikog iz tvog tima.
Mada se ove druge stavke ja često ne pridržavam i obično me pregaze, ali nekad prođem i napravim haos.
PlazmaKeksWoT
21.8.2012, 11:42
Daj da se udružimo, imam ja dobru radionicu za metal. Može Saw uživo da snimamo.:kreza:
Kakav bi samo to bio naslov u Blicu. Ubijali decu zbog igrice. Brate do kraja života bi nas proučavali.:rofl:
Sve što si napisao je istina, ali da bi se što manje nervirao, od svog tima ne očekuj ništa i nikad ne idi sam na stranu na kojoj nema nikog iz tvog tima.
Mada se ove druge stavke ja često ne pridržavam i obično me pregaze, ali nekad prođem i napravim haos.
Pre nekih mesec dana, malinovka, krećem na brdo sa Tiger 2, stižem do crkve i vidim da ceo tim sedi u bazi. Ja sam inače na sredini liste. WTF??? Na kraju sam primio 47 pogodaka i držao sam crkvu protiv 5 tenkova. FEEEEECK!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=LsGoAhifAw4
pRoskiLLz
21.8.2012, 11:47
hahahahahahhahaahahah... zatvorili bi nas u sobe, dali da igramo WOT protiv nubova i posmatrali mozdane talase... verovatno bi nasli nesto nadcovecansko u tim rezultatima... neki ne otkriveni nivo besa ili tako nesto, posto meni pritisak dok igram varira od 120/80 do 240/160 (citaj: bar)...
p.s. ima i zanimljivih stvari kad igram protiv takvih dileja... jednom dobijem 80 pogodaka sa KV-3 (bio sam prvi, tada je bio tier VI) na malinovki jer izadjem da me vide i stanem... garantujem zivotom da je bar polovini nestalo granata do kraja partije... sto je tuzno, partija bez artiljerije i na kraju ostanem na full HP... :kreza:
samo zamisli koliko me je granata promasilo... :facepalm kontam, bar 200...
miša topola
21.8.2012, 17:45
Javni test fizike - prvi put! http://worldoftanks.ru/news/1414-test_tanks_physics/
RU igrači
:ciao:
Javljajte utiske oko fizike,da znamo da li da se radujemo ili da placemo.
Upravo skidam pa javljam.
miša topola
21.8.2012, 18:59
Javljajte utiske oko fizike,da znamo da li da se radujemo ili da placemo.
Raduj se, ne možeš da se zaglaviš osim ako ne upadneš u neku provaliju, ali uglavnom da se tenk zaglavi na normalnom terenu nije moguće sa fizikom.
Hahahaha,kakav si kralj! <3
Jel svako moze da proba/igra na tom test serveru?
miša topola
21.8.2012, 19:03
Jel svako moze da proba/igra na tom test serveru?
Samo ako si registrovan pre 14. avgusta.
Hm, potrebna je neka nova registracija ili da uopste imam nalog u igri registrovan pre tog datuma?
miša topola
21.8.2012, 19:11
hm, potrebna je neka nova registracija ili da uopste imam nalog u igri registrovan pre tog datuma?
На тест сервер се логуйеш са твойим личним налогом, не треба да региструйещ поново.
Video sam neke novine tipa neki A-32 nisam znao da ima taj tenka, pa onda pzIV ima drugaciju kupolu nova gradika je dobra.Jedino jos nisam video kakva je fizika posto su me roknuli.I zasto ja nemam neke tenkove koje sam danas uzeo u garazi nego i dalje imam ono stanje kakvo je bilo pre nedelju dana?
EDIT:Uravo sam srusio tenk sa litice u jezero.I imas 10 sekundi da ga izvuces ili gines.Sve u svemu dobro je.
Gledam snimke i izgleda ok.
http://www.youtube.com/watch?v=tnKZLGU7Rvs
http://www.youtube.com/watch?v=N1mgK_ZlRU0
Ne svidja mi se sto se ne moze prevrnuti tenk i sto ides kroz vodu kao brodic,jedino ti taj tajmer daje 5 ili 10 sekundi maksimalno.
Prvi video je debilizam teški, jasno se vidi da fizika ne doprinosi realnosti nego još većem približavanju arkadi. Jedina dobra stvar je što više nema zaglavljivanja o nepostojeće stene. A za tajmer koliko dugo si u vodi samo mogu da :facepalm
Elem, A-32 je bio preorder tenk, tj. dobijali su ga igrači koji su na startu igre poručili najmanji paket golda.
Vala, ovo sa tajmerom u vodi je glupost neviđena, skoro svi tenkovi iz perioda Drugog svetskog rata su imali snorkel sistem, pogotovo oni veći, da se izrazim, da ''prerone'' reku, jer su pojedini bili preteški za mostove...
^ da... Maus je na primer napravljen da moze da prodje ispod nivoa vode da bi presao reku jer nijedan most ne moze da izdrzi 190 tona.
Ameri su koristili nepropusne Sermane u invaziji na ostrva po tihom okeanu, cak je zabelezeno da su se neki borili iz mora dok im je telo bilo pod vodom a napolju virila samo kupola...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.