Prikaži potpunu verziju : World of Tanks
PlazmaKeksWoT
30.9.2012, 7:06
Kubinka, moja destinacija...:n_klanja::n_klanja::n_klanja:
http://www.youtube.com/watch?v=vzfhz7q6vV8&feature=player_embedded
Ima li među nama neki turistički radnik da nam grupno ponudi neki izlet do Kubinke. Dok sam igrao STALKER maštao sam o turističkom obilasku Černobila, sad je došlo vreme na Moskvu sa njenim muzejima. Inače ko ima vremena u Sofiji (Bugarska) postoji odličan vojni muzej. Jednodnevni izlet boli glava.
http://www.militarymuseum.bg/
=FI=Ghost
30.9.2012, 10:51
Meni je primetan porast FPS-a u odnosu na igru pre ovo apdejta. Sada igram na medium podešavanjima sa istim ili boljim FPS-om u odnosu na ranije kada sam igrao na gotovo svim low podešavanjima.
PlazmaKeksWoT
30.9.2012, 11:17
Meni je primetan porast FPS-a u odnosu na igru pre ovo apdejta. Sada igram na medium podešavanjima sa istim ili boljim FPS-om u odnosu na ranije kada sam igrao na gotovo svim low podešavanjima.
Jel to na mašini koja ti je u profilu?
Rezolucija?
Koliko fps bilo a koliko je sad?
M4 Sherman ima 105mm derp, a dosta je agilniji i brzi. Meni je on uvek bio bolji izbor od Pz4.
Odogovorio sam ti i već na drugom forumu, ali zbog @PlazmaKeksWoT (http://www.sk.rs/forum/member.php?u=43380) moram ponovo. :)
PzIV je sada neuporedivo brži i agilniji nego pre peča, njegov 105mm top ima veću penetraciju za 11 što mnogo znači, mada ima manji prosečan dmg nego top kod M4 Shermana.
Nisam dugo igrao sa M4 Shermanom, ali sam siguran da je razlika u okretnosti tenka mala, dok je brzina ista.
PzIV 105mm top
6,12-7,5 Rate of fire (rounds/min)
64/150/53 Average penetration (mm)
350/350/410 Average damage
0,54-0,55 Accuracy at 100m (m)
1,7-2,3 Aiming time (sec)
M4 105mm top
7,5 Rate of fire (rounds/min)
53/150 Average penetration (mm)
410/350 Average damage
0,55 Accuracy at 100m (m)
2,3 Aiming time (sec)
=FI=Ghost
30.9.2012, 11:38
Jel to na mašini koja ti je u profilu?
Rezolucija?
Koliko fps bilo a koliko je sad?
1280*1024 rezolucija.
FPS nije neki astronomski, kreće se od 23-35 (zavisi od mape), s tim da mi je AIMP uvek uključen dok igram (ako ima nekog efekta). Ranije sam imao, kao što rekoh, niža podešavanja u grafičkim opcijama i kretao se oko 20-25.
Jeste, mašina je kao u profilu.
Ono što moram reći, što mi je malo čudno, jeste da je prvih 1-2 partije na Sigfrid mapi i na Fjordovima bilo nemoguće igrati (FPS oko 5). Međutim, nakon druge partije sve je došlo u normalu (oko 25).
PlazmaKeksWoT
30.9.2012, 11:40
1280*1024 rezolucija.
FPS nije neki astronomski, kreće se od 23-35 (zavisi od mape), s tim da mi je AIMP uvek uključen dok igram (ako ima nekog efekta). Ranije sam imao, kao što rekoh, niža podešavanja u grafičkim opcijama i kretao se oko 20-25.
Jeste, mašina je kao u profilu.
Ono što moram reći, što mi je malo čudno, jeste da je prvih 1-2 partije na Sigfrid mapi i na Fjordovima bilo nemoguće igrati (FPS oko 5). Međutim, nakon druge partije sve je došlo u normalu (oko 25).
Pa ti si super prošao, ovde kod mene se sprema narodna buna.:kreza:
Kod mene je sve na maksimumu i radi solidni FPS 35-4044221
E hvala :)
A sto se tice ovog novog "engina",ja sam sa mojom XFX gtx260 na nekih low-medium podesavanja vukao prosecno 100fps (imam SSD). A sad sa Asus GTX660, jos nikako da nadjem idealna podesavanja. Ako stavim sve na medium,vuce 30-40fps...
Za sada nisam zadovoljan. Na oko izgleda bolje, senke i svetlost mi se bas svidjaju,posto me je to ranije nerviralo,ali sa optimizacijom igra jos uvek pati od deciji bolesti...
Nesto kod tebe nije uredu, kod mene (masina iz profila) sve radi na max setovanjima, 40+ FPS-a.
Ne mogu da se ulogujem u igru, jel ima još neko sličan problem?
Edit.
Uspeo sam da se ulogujem.
Otvori Command prompt i daj mu sledecu komandu: ipconfig /flushdns
Restart kompa ili brisanje djubreta iz CCleaner-a sa stikliranom opcijom DNS Cashe takodje radi posao.
iarnautovic
30.9.2012, 17:48
Jel se jos nekom desava da trenutno ne moze da udje u igru?
MEni se desilo pa sam uradio ono sto je toxic napisao i onda je proradila igra,pa mi se posle dva minuta po***** net skroz i nisam mogao do sad da se nakacim na mrezu.I sad opet igra ne radi.
Brisanje DNS kesa nema veze sa internet konekcijom, nestala je zbog neceg drugog. Puno ljudi prijavljuju isti problem, nesto im server baguje ili petljaju nesto.
Ni meni nece,Stoji na logging in.
Ranije kada imah problem sa logovanjem javio bi da nece da se uloguje dok sada ne dolazi ni do toga.
pRoskiLLz
30.9.2012, 18:47
majke im ga spalim... meni se zabudzi na synchronizing equipment and consumables... -.-
Za**** sam se pa sam izašao iz igre, sad ne mogu ponovo da uđem!
pRoskiLLz
30.9.2012, 19:15
Za**** sam se pa sam izašao iz igre, sad ne mogu ponovo da uđem!
isti problem... /:
Meni je sad izasao prozor na kome pise nesto u fazonu "Serveri su zauzeti, vi ste u redu za cekanje bla bla"...Izgleda ili da su im pola servera down ili da su svi serveri prebukirani
pRoskiLLz
30.9.2012, 21:13
meni kaze cant login server maintenance...
Sada radi normalno stavise i obavestenje da su imali nepredvidjenih problema.
Inace,igrah danas malo sa hamelom malo sa su 8.Hamel mi se sve vise dopada dok ovaj su 8 je neopevana kanta,rangiracu ka u klasu "cist bol" zajedno sa A-20icom.:n-cc2:
Kakva su vasa iskustva sa francuskim lovcem S35-CA?
Ja sam prezadovoljan njim. MM u poslednjih mesec dana je savršen, nikad nije upao u bitke preko 7. tiera, a to sve može da probije ako se pametno gađa. U suštini u 75% slučajeva sam bio top tier. Koristim onaj poslednji top, sa 240 damage i 135mm penetracije. Mane su odsustvo oklopa, nikakva zakošenost istog i previše visok profil, mada je i top postavljen prilično visoko što znači prilikom izvirivanja iza brda. Velika prednost je što za jedan TD može prilično da pomera top levo-desno bez mrdanja šasije.
Što se zarade tiče stvarno nemam pojma, jer ne obraćam pažnju na taj detalj.
Ja sam prezadovoljan njim. MM u poslednjih mesec dana je savršen, nikad nije upao u bitke preko 7. tiera
Ni jedan tenk, osim ako nije u pitanju arty ili scout, ne upada u bitke veće od II tiera u odnosu na svoj.
Kakva su vasa iskustva sa francuskim lovcem S35-CA?
Odlican je i zaradjuje solidno. Inace igram sa prvim topom ima najvecu penetraciju i busi sve zivo, brzo puca. Mana je sto ako zapucaju na tebe brzo si gotov jer sto rece Decoy ima visok profil i tesko te promasuju. U odnosu na to kako je ruzan prilicno je zabavan za igru.
Nije li lepo kada se ovako nesto dogodi :)
prosto ti ogreje dusu, na sta li ste vi mislili rodjaci kada sa nulom izgubite :p
Taj s35 je tako velika meta da je greota da ne pucas u njega kada ga vidis.Ali ako on zapuca u tebe,joj kuku lele!Posebno ga voli artiljerija jer je golem ko KV.
PlazmaKeksWoT
1.10.2012, 16:51
Mod za izbacivanje magle na novim mapama, povecava vidljivost. Iskopirati u WoT\res_mods\0.8.0\
http://mirtankov.net/mods/9010-mod.html
Novi matchmaking:
Ovaj je dobar, ja sam probao neki raniji ali je taj imao nuspojavu da nebo postane potpuno crno :boodala:
PlazmaKeksWoT
1.10.2012, 19:22
Probao i ja... Nije samo što je bilo crno nego i artefakti i strob efekat.:boodala: Sa ova dva čuda moj dragi WoT počinje da liči na sebe od pre ovog !"#$%&/() zvanog 8.0. Izgleda da prokletstvo STALKER-a se preselilo na WoT. Baćuške su čudo.
Novi premium: SU-122 i PzIV :n-cc2::n-cc2::n-cc2::n-cc2::n-cc2:
Uzeli su mi isti onaj PzIV i sad je premium prelepo. Zasto mi nisu "upgradovali" tenk u premium ili bar nadoknadili gubitak u freeexp. Ali ne ...
A drugo neznam sta su se uhvatili za onaj turret zar ne moze bar da drugacije izgleda a da ima iste karakteristike i isti top.
Jel zna neko gde mogu da nabavim
Accurate Damage Indicator za 8.0 :confused:
Evo ja koristim ovaj posto stari vise ne radi.
http://mirtankov.net/mods/7931-damage-panel-mod-wot.html
Nismo se razumeli meni treba ovako nesto :)
http://www.curse.com/spotlight/wot-mods/worldoftanks/46425-accurate-damage-indicator-wot-mod-spotlight
mod koji pokazuje odakle dolazi granata koja vas je pogodila,tj. iz kog pravca...
Evo odigrah i ja sad nekoliko partija uspeo sam da unistim jedan tenk. :D E sad, nesto mi nije jasno zasto recimo kada mi uniste tenk i izadjem iz borbe vratim se u garazu i ne mogu da izaberem isti tenk kliknem na njega i nista se ne pojavljuje mesto u garazi je prazno? Dole mi na tenku pise „In Battle“.
PlazmaKeksWoT
1.10.2012, 21:04
Evo odigrah i ja sad nekoliko partija uspeo sam da unistim jedan tenk. :D E sad, nesto mi nije jasno zasto recimo kada mi uniste tenk i izadjem iz borbe vratim se u garazu i ne mogu da izaberem isti tenk kliknem na njega i nista se ne pojavljuje mesto u garazi je prazno? Dole mi na tenku pise „In Battle“.
In Battle - u borbi. Sve dok se borba u kojoj si učestvovao ne završi tvoj tenk se neće pojaviti u garaži. Jer se dimi negde na mapi:D
Rešenje (osim ako baš voliš da čekaš) je da igraš sa drugim. tj ne gubi vreme na završetak borbe.
Hvala. A jos nesto da pitam, kako otkrivam druge tenkove jel postoje samo ta cetiri u pocetku ili ima neki nacin da se otkriju drugi? Ovo su sve neki mali tenkici hocu one velike.
Imaces velike al za koju godinu,ili pljuni lovu pa kupi premijum tenk.
Ah, pa dobro igracu i sa ovim malim tenkicima zanimljivi su skroz, u sustini igra je ok svidja mi se.
Ako bih ikad zamislio da sam cuo eksploziju supernove, onda je definitivno top od jagdpanzera e-100 :eek:
PlazmaKeksWoT
1.10.2012, 21:26
Hvala. A jos nesto da pitam, kako otkrivam druge tenkove jel postoje samo ta cetiri u pocetku ili ima neki nacin da se otkriju drugi? Ovo su sve neki mali tenkici hocu one velike.
Velike? Koliko velike? Prvi heavy tenk ti je tier 5 to možeš da dogrindaš za nedelju dana. Tier 8,9,10. ima da potraje. Naravno ako imaš keš uvek možeš da pljuneš 50 eur-a i da pazariš neki tier 8 monstrum koji će ti u svakoj partiji donosti oko 50.000-100.000 kredita.
"Koliko para toliko muzike" ili "koliko partija takav i tenk".
Evo ti malo dataljnjije o samoj igri:
http://wiki.worldoftanks.eu/Main_Page
Evo ja koristim ovaj posto stari vise ne radi.
http://mirtankov.net/mods/7931-damage-panel-mod-wot.html
Ja koristim nešto slično, samo drugačije izgleda. :opanachke
LM da li je neko naišao na ovakvu verziju ali da ispred/iza oduzetog hp-a piše i ime tenka koji ga je oduzeo?
_Maximus_
2.10.2012, 10:01
Imaces velike al za koju godinu,ili pljuni lovu pa kupi premijum tenk.
Life is a bit*h. :D
Sine, bezi od ove igre dok je jos vreme. Ne kupuj nista jer ce ovi mali slatki tenkici vremenom postati mentalni bol u tvojoj glavi. :odoK:
Inace imam jedan problem. Pre patcha sam na premium T34 stiklirao da sav exp ide posadi. Sada sam je skroz nabudzio ali imam problem sto mi se ne skuplja exp od premium tenka za konvertovanje. Novim patchom te check-uncheck opcije nema.
Da nisu mozda ukinuli to supljanje expa-a na premium tenku i ako nisu, gde se to nalazi?
Kako nema, stoji tamo gde je i pre bila na levoj strani odmah iznad spiska posade :confused:
Aleksandar 91
2.10.2012, 11:10
Sine, bezi od ove igre dok je jos vreme. Ne kupuj nista jer ce ovi mali slatki tenkici vremenom postati mentalni bol u tvojoj glavi. :odoK:
Istina...
_Maximus_
2.10.2012, 11:34
Kako nema, stoji tamo gde je i pre bila na levoj strani odmah iznad spiska posade :confused:
Pre je stajala kad kliknes na tenk pa u desnom gornjem uglu.
A to iznad posade u levom cosku nisam stvarno video. Na poslu sam pa kad dodjem kuci idem da proverim.:a_whistli
Максимусе, све је у глави:) Ја успешно бродим по тенкићима ево већ дину и по дана, а све зато што их капирам као повремену разбибригу:)
Такође, рачунао сам сате и паре и зараду (мислим на РЛ) и дошао до закључка да чак и ако одиграм пет сати у месец дана, опет ми се исплати премијум налог:) Чудо како је математичка исплативост потпуно другачија од емотивне, мени је ЈАКО дуго требало да дам паре за игру било коју, али тај праг је пређен и сад само рачунам ''бројевима'', а не ''филингом'':)
За дину и по дана ја имам око 4 иљаде фајтова, мало, али сасвим довољно, да је више, не би ми било добро, да је мање, не би имало смисла улагати у игру, или чак и играти је:)
Оћу да кажем, само кад се смислиш сам са собом и онда пратиш то, нема зиме:)
http://www66.zippyshare.com/v/2614956/file.html
Evo ga, nije lep kao onaj prosli ali radi posao. :ciao:
_Maximus_
2.10.2012, 16:06
Максимусе, све је у глави:) Ја успешно бродим по тенкићима ево већ дину и по дана, а све зато што их капирам као повремену разбибригу:)
Такође, рачунао сам сате и паре и зараду (мислим на РЛ) и дошао до закључка да чак и ако одиграм пет сати у месец дана, опет ми се исплати премијум налог:) Чудо како је математичка исплативост потпуно другачија од емотивне, мени је ЈАКО дуго требало да дам паре за игру било коју, али тај праг је пређен и сад само рачунам ''бројевима'', а не ''филингом'':)
За дину и по дана ја имам око 4 иљаде фајтова, мало, али сасвим довољно, да је више, не би ми било добро, да је мање, не би имало смисла улагати у игру, или чак и играти је:)
Оћу да кажем, само кад се смислиш сам са собом и онда пратиш то, нема зиме:)
Draga upravu si. :love: Mada kad covek tolike pare da, nije mu svejedno.
Do sada sam mogao da kupim sebi Paciotti cipele koje bih nosio jedno 5 godina. :) Zato je meni kua bioloski sat u glavi da uradim sto vise svaki dan, ko Nelson Mendela.
http://www66.zippyshare.com/v/2614956/file.html
Evo ga, nije lep kao onaj prosli ali radi posao. :ciao:
Hvala care,radi odlicno :alealeee:
PlazmaKeksWoT
2.10.2012, 17:34
Do sada sam mogao da kupim sebi Paciotti cipele koje bih nosio jedno 5 godina.
Fenser:D
Ja licno preferiram komunisticke modele sa pocetka veka - mokasine ili kad se osecam republikanski onda kaubojske cizme. Mada dok igram WoT uvek nosim pantofne ili natikace.
Panther M10:
Nije los onaj novi PZ IV.Nabudzih 7 ubistava malopre sa njime.Nije vise snajper ali 10.5 cm sa HE mu dodje mini derp,ubija A20 i ostale tenkice iz jednog pucnja sto je veoma dobro za utakmice protiv niskih tierova,posebno skautova.
Ah, pa dobro igracu i sa ovim malim tenkicima zanimljivi su skroz, u sustini igra je ok svidja mi se.
Ne moras se dugo zadrzavati na ''malim'' tenkovima.
Do tenka IV nivoa se obicno brzo stize.
Svaka nacija ima svoje research stablo.
Odaberi koje bi tebi po prilici najvise odgovaralo, mozes pogledati po forumima malo vezano za igru ili idi na youtube imas dosta snimaka borbi.
Za istraziti novi tenk imas ''research poene'' koje dobijas sa svakom bitkom, njihova kolicina zavisi od toga sta ste kao tim uradili i ti kao pojedinac pre svega tokom bitke. Videces kada kliknes na svoj tenk u gornjem desnom uglu ''research'' i to su ti ti poeni. Kada kliknes na njih uci ce ti u opciju gde ces videti da dati tenk mozes i nadograditi u svojim perfomansama pre svega (gusenice, motor, top, kupolu) i videces da odredjeni broj poena ti treba i za tenk koji se na njega nastavlja na toj grani, da ga istrazis kako bi mogao i da ga kupis. Tek kada ga istrazis bices u mogucnosti kupiti tenk narednog nivoa. Kazem ti do IV nivoa bi trebao brzo doci, posle toga ide malo vise zezanja, uglavnom imas puno izbora i nadam se i zivaca jer bice i nerviranja sigurno :) Cackaj malo shvatices brzo, uglavnom sa datim ''research '' poenima otvaras naredni nivo tenk. Free expirience poene bolje da ti ne spominjem koje se vremenom lagano i nedovoljno dobijaju kako te ne bih zbunio, shvatices vec kako budes igrao o cemu se radi.
Srecno u igri i nadam se da sam ti i malo po mogao. :ciao:
Draga upravu si. :love: Mada kad covek tolike pare da, nije mu svejedno.
Do sada sam mogao da kupim sebi Paciotti cipele koje bih nosio jedno 5 godina. :) Zato je meni kua bioloski sat u glavi da uradim sto vise svaki dan, ko Nelson Mendela.
WG ti je posvesno stavio pistolj u usta i rekao-plati. A ti nisi rekao-pucaj!
Rekao si u redu, metaforicki naravno....
Battlefiel 3 u mutiplejeru mi tera 55stepeni, dok je ovde 67. Doduse bf vise izjeda cpu, a wot graficku...
Sto se tice placanja koliko do sada povatah tier 9 i 10 su bolno neisplativi,dakle bez premiuma najvise mozes igrati 8micu uz poneko drljanje nizih tierova da vratis novce.Dok 9 i 10 gubis novac kao sto titanik propusta vodu :D
U nominalnom plusu si zaokruzeno sa tierom 7. Sve iznad je gubitak.
draga upravu si. :love: Mada kad covek tolike pare da, nije mu svejedno.
Do sada sam mogao da kupim sebi paciotti cipele koje bih nosio jedno 5 godina. :) zato je meni kua bioloski sat u glavi da uradim sto vise svaki dan, ko nelson mendela.
А ето, ја сам и то успешно пребродио са ефикасним ставом у погледу просутог млека:)
Оно, тако сам се тад осећао или шта год и заболе ме, ниједан купљен голд нисам гледао као инвестицију, него као нешто што сам пазарио ''јер сам тео'', па таман сутра да обришем игру заувек, не бих се сморио.
Мислим, ако си желео паћотија више него вот, а дао си паре на вот, онда си истрипово, а ако си желео вот више него паћотија и дао си паре на вот, онда нема шта сад да имаш жал за младос.
Проста мата, ал ради:)
Nije los onaj novi PZ IV.Nabudzih 7 ubistava malopre sa njime.Nije vise snajper ali 10.5 cm sa HE mu dodje mini derp,ubija A20 i ostale tenkice iz jednog pucnja sto je veoma dobro za utakmice protiv niskih tierova,posebno skautova.
Ma meni je sad bolji (zanimljiviji) tenk za igru nego pre peča, ubijaš sve skaute sa jednom AP granatom, kao i T49, T-34 i slične tenkiće, HE koristim za KV-1 i za tenkove koji su iznad tier V.
Sto se tice placanja koliko do sada povatah tier 9 i 10 su bolno neisplativi,dakle bez premiuma najvise mozes igrati 8micu uz poneko drljanje nizih tierova da vratis novce.Dok 9 i 10 gubis novac kao sto titanik propusta vodu :D
Sa T-54 sam često bio u plusu sa topom sa T-44, ali otkad sam uzeo poslednji top na T-54, skoro sam uvek u minusu, granata je 1.250, pa je dovoljno da ti se bar dva puta desi u partiji da imaš penetraciju sa 0 DMG-a (što mi se juče sve vreme dešavalo) pa da budeš i minusu.
Sve zavisi od tenka, možeš i sa tierom VII da odeš u minus bez problema, dok npr. sa T-44 tier VIII sam uglavnom u plusu.
Ne mora da znaci Tier VIII zaradjuje, doduse nije neka zarada ali je na kraju uvek u plusu. Za dalje ne znam.
Nakon desetak partija ISU-152 sam bio oko 15000 credita u plusu. Da u losijoj igri gubim "pare" ali u sledecoj nadoknadim.
Ako bih ikad zamislio da sam cuo eksploziju supernove, onda je definitivno top od jagdpanzera e-100 :eek:
Try T92 :eek:
_Maximus_
3.10.2012, 10:55
Мислим, ако си желео паћотија више него вот, а дао си паре на вот, онда си истрипово, а ако си желео вот више него паћотија и дао си паре на вот, онда нема шта сад да имаш жал за младос.
Проста мата, ал ради:)
Bitno je da sam u zivotu mnogo zena ljubio i dobrih tenkova vozio. Ne zalim pare. :D
WG ti je posvesno stavio pistolj u usta i rekao-plati. A ti nisi rekao-pucaj!
Rekao si u redu, metaforicki naravno....
Izgovora nema, sami smo krivi sto hocemo vise i bolje. Tu nekada splasne uzivanje.
Fenser:D
Mada dok igram WoT uvek nosim pantofne ili natikace.
Da ne blejish mozda u halterima? :love:
PlazmaKeksWoT
3.10.2012, 14:55
Da ne blejish mozda u halterima? :love:
Hahahaha, kakva bi to fotka bila :tapsh::tapsh::tapsh::tapsh::tapsh:
RC tenk na parni pogon. Primetite vesanje - Tiger 2. Dosada je cudo.
http://www.youtube.com/watch?v=c2xfTA3jjGk&feature=player_embedded
Mario Pavićević
3.10.2012, 15:31
I sta je uposte sa ovim silnim 0dmg shotovima? Ranije ih nije bilo ni priblizno toliko, ume bas da nervira kada sa KV-2 kome treba pola dana za reload napravim 0dmg, i to u bok ili gusenicu, prosto neverovatno.
Aleksandar
3.10.2012, 15:42
http://www.dodaj.rs/t/1b/5M/48qCSiYy/shot362.jpg (http://www.dodaj.rs/?1b/5M/48qCSiYy/shot362.jpg)
Ovo je još iz 0.7.5
Svaki put sam čuo "penetration" a hp mu ostao na 100%.
Htio sam smajlija da mu nacrtam,ali nisam uspio. :)
PlazmaKeksWoT
3.10.2012, 19:52
Moji the best of momenat penetracije bez dmg:
1. Tiger 2 KwK46 L/68 - daljina do mete 50m, meta Hellcat M18.
2. Tiger 2 KwK46 L/68 - daljina do mete 3m, meta BDR G1B. Prvi - we just ding them:eek:, Drugi - penetration (bez dmg):facepalm; Treci - single shoot. :n_klanja:
3. Ferdinand Pak44 L/55 - daljina do mete 150m, meta T-50/2 (sedi u mestu bez gusenica), we just ding them. :boodala:. Naravno cim je popravio gusenice rastrtio me je za medalju.
Naviknite se, obično se dešava kada pod uglom pogodiš u gusenicu ili kod tenkova koji imaju spaced armor (probiješ prvi layer, a drugi ne pa nema dmg).
Uzimao sam neki prosek kod zarade, ali sveukupno gledano veoma je varijabilna zarada od tenka do tenka ali i od igraca. I tier 9 moze dobro da zaradi npr e-75 mi nekad odem 10000+, ali vidim da premijumiasi zaradjuju geometriskom progresiom vise ako dobro odigraju mec u odnosu ne platise.
Deder decoy reci mi- onaj tvoj drugar, moj brat po krvi, posle koliko meceva je dobio t34 kao nagradu za svoj ultimativni mazohizam?
Planiram da uzmem T26E4 SuperPershing, kakav je tenk po vasem misljenju, i da li ga vredi uzeti za skupljanje exp-a? hvala unapred :)
I sta je uposte sa ovim silnim 0dmg shotovima? Ranije ih nije bilo ni priblizno toliko, ume bas da nervira kada sa KV-2 kome treba pola dana za reload napravim 0dmg, i to u bok ili gusenicu, prosto neverovatno.
Nije to nista zamisli kad ISU sa 152BL-10 napravi 0 dmg. I jos me ubiju jer prakticno ko prvi puca taj prezivi da prica o tome. Plus kolko kosta municija zderem se svaki put kad promasim ili se desi ovo. A tek kad uspe da dinguje i to tenkove koji su manje lvl od mene.
Planiram da uzmem T26E4 SuperPershing, kakav je tenk po vasem misljenju, i da li ga vredi uzeti za skupljanje exp-a? hvala unapred :)
Ako već planiraš sa njim da skupljaš XP, tj. imaš golda da pretvaraš iskustvo sa premium tenka u slobodno, onda bolje uzmi neki premium heavy jer SP ima prilično slabu penetraciju, a u suštini se sve svodi na što više dmg - to više XP-a ;) A ako ti je gušt da igraš mediuma, znaj da je ovaj spor i trom gotovo kao heavy tenk, zbog viška oklopa koji nosi.
Nije to nista zamisli kad ISU sa 152BL-10 napravi 0 dmg. I jos me ubiju jer prakticno ko prvi puca taj prezivi da prica o tome. Plus kolko kosta municija zderem se svaki put kad promasim ili se desi ovo. A tek kad uspe da dinguje i to tenkove koji su manje lvl od mene.
Meni se plače kad sa T-54 napravim penetraciju sa 0 DMG, svaka granata 1.250, neretko budem u minusu po 10k. :(
Isprobao ga na test serveru posto sam procitao dosta postova u kojima ga toliko hvalite i dizete u nebesa :alealeee:
I kako ga isprobah mogu samo reci da ne znam po kom osnovu ga hvalite toliko? :confused:
Nisam obracao toliko paznju na zaradu jer ako vec planiras da kupis premium tenk, svi oni manje-vise isto zaradjuju te ces pri odabiru verovatno izabrati onaj koji bi ti najvise i lezao sto se tice same igre sa njim, a SuperPershing kod mene bar ne bi nikada usao u izbor.
Ocekivao sam da ce SP biti dosta slican kao obican Pershing kojeg inace imam u garazi (i necu ga nikada prodati koga obozavam) i vec po startu partije sam mislio da nije nesto u redu jer dok nisam ubrzao ja mislim da su svi teskasi bili ispred mene i onda sledeci sok max brzina koju sam razvio koliko se secam bila je 24 km/h, ja ne znam gde je onih 38 km/h sto pise da je limit, mozda kada jurim niz brdo dogura do toga.
Zaista je puno puno tromiji od Pershinga sto mi se nije uopste svidelo, to je medium njemu treba okretnost a ne tromost :n-cc2:
Top manje vise kao i kod svih mediuma, ako znas da pucas probijaces i spreda svoj level i nize, 9. i 10. nivo nece ici bas, probao sam probiti is7 od napred 6-7 puta, znaci nema sanse i tu sam i zavrsio prvu partiju. Rekoh da ne sudim odmah po jednoj partiji uzeh jos koju da igram sa njim. Uglavnom isto kao i pre, sto me je strasno nerviralo sto je spor, trom, ne mogu da to podnesem kod mediuma, i ja sebe nisam mogao nikako da zamislim i da mi ga neko pokloni da bih igrao vise od jedne partije po danu sa njim.
Znam, preskocih pozitivnu stvar kod njega da izdvojim na kraju a to je prednji oklop koji je zavidan i veoma efikasan narocito sa njubarama kojih je sve vise i vise. U jednoj od 10-ak partija koje sam odigrao sa njim imao sam duel sa IS3, Lowe, Tigar i T25-2 gde nisam imao gde da se sklanjam i uz pomoc mog t29 sam ih ubio svo cetvoro i mislim da sam primio preko 30 hitaca, mene su samo gadjali, na t29 nisu obracali paznju i zaista sam bio svaki put iznenadjen kako svaki hitac koji su ispalili nije me probijao, ponekad su mi ostecivali gusenicu i mozda svaki 7-8 hitac neko me je probio od njih, sve ostalo 0 damage. E sada tu je bilo vise srece sto nisu znali da gadjaju, da je bio neko iskusan ne bih ni mogao zamisliti da bi preziveo, ali mi je pokazalo da je SuperPershing u odnosu na Pershinga sa oklopom miljama daleko i to je jedina stvar kojoj bih dao plus.
No s' obzirom da, kao sto rekoh, ja bar, od mediuma ocekujem brzinu i okretnost ne mogu da dam pozitivan glas SuperPersingu, i opet bi voleo da oni sto ga toliko hvale mi objasne zbog cega je to i kako vam je on super zanimljiv, koliko se secam da ste komentarisali? :eek:
Samo moje misljenje, ti ces naravno odluciti na kraju da li ga uzeti.
Pozz.
Super Pershing je više hevi nego medium tenk, tako i mora da se igra sa njim, jedino je problem što ima top kao medium. :)
Zbog svog vrhunskog oklopa, glavni zadatak SP i jeste da privuče svu moguću vatru na sebe, dok ostatak tima buši protivničke tenkove.
Ја се много боље проводим (а зарађујем исто) са њим него са тајпом:)
Спор је, има слабију пенетрацију, добар РоФ и дингује, то је најкраћи опис који могу да дам:)
Све зависи шта ти се свиђа и какав трип игре волиш. Ја сам се мало заситио јурњаве са медијумима, па ми просто милина да чучнем негде, рокам друге, они дингују мене и онда одем у гаражу са стил волом и гомилом кредита:)
no s' obzirom da, kao sto rekoh, ja bar, od mediuma ocekujem brzinu i okretnost ne mogu da dam pozitivan glas superpersingu
Па добро, играо си и сконтао да и није толико медијум, мислим, ова реченица се ослања на семантику и то што тенк има два ромба изнад, а не три. Замисли да је хеви, ето:)
Мислим, пише и на тараби оно што пише, па је опет тараба:)
Двеста пута си написао да је то медијум и како је спор ЗА МЕДИЈУМ и тром ЗА МЕДИЈУМ, ајде заборави на то и гледај на тенк као на неки бланко тенк који си узео да играш са њим:) Мислим, капирам да ти не одговара тенк, али то нема везе са тим.
Хоћу да кажем да класификација није битна за оцену тенка, седнеш па возиш, па видиш да ли ти одговара.
Ја лично и боље играм и боље зарађујем са њим него са тајпом и више ми се свиђа да га возикам, иако боље знам медијуме да играм. Просто мислим да је боље опремљен за своју улогу него тајп за своју.
top manje vise kao i kod svih mediuma, ako znas da pucas probijaces i spreda svoj level i nize, 9. I 10. Nivo nece ici bas, probao sam probiti is7 od napred 6-7 puta, znaci nema sanse i tu sam i zavrsio prvu partiju.
Тек сад видех ово.
Овај, спершинг има ММ исти као и тајп, да се разумемо, тако да нема сретања ИС-7, а тек понекад ћеш сретати деветке. Од пет партија, четири си топ тиер, а то пробијаш са својим топом, ако знаш да гађаш.
e sada tu je bilo vise srece sto nisu znali da gadjaju, da je bio neko iskusan ne bih ni mogao zamisliti da bi preziveo
Ово јесте, али пази, ту постоје два фактора:
-ни том искусном не би ништа помогло ако бисте били даљи од класичне догфајт раздаљине.
-колико људи у рандомима знају шта раде?:)
У преводу, ако се судариш са неким ко зна шта ради, а вози Т32 рецимо, можеш да идеш на баскет одмах:) Али далеко чешће ће се дешавати да стојиш ти код неке зграде, а преко пута КТ и два ИС-3 и они запале са по 3% хелта, а ти останеш са 70% :)
Зато је битно да се тенк изигра пре него што се да оцена, оно, бар тридесетак партија. Чисто да видиш теорија/пракса однос. Нпр. у теорији ако знаш слабе тачке, гађаћеш га из близине прилично поуздано у онај митраљешчић. Али у пракси сам држао два КТ на удаљености са које сам их пробијао сваки пут у куполу (то је нпр. 40м), а они мени нису ништа урадили јер су ме гађали у доњу плочу или ту негде код мантлета... још једна ствар, пошто је фора код спершинга у спејсд армору, њима се чује да су пробили (јер су пробили први лејер) и онда их то још више збуни и мисле да су имали фамозни ''0 дмг хит'' и покушавају опет ту.
PlazmaKeksWoT
4.10.2012, 16:39
Prevod Google:
In development 0.8.1
Next update World of Tanks - 0.8.1, the estimated period of the output of which - October-November 2012.
Major changes and improvements 0.8.1 update:
1. Entering the game the British branch of tanks:
Light tanks: Cruiser Mk I, Valentine, Cruiser Mk IV, Covenanter, Cruiser Mk II, Cruiser Mk III, Crusader.
Medium tanks: Vickers Medium Mk I, Vickers Medium Mk II, Vickers Medium Mk III, Infantry Tank Mk II Matilda, Cromwell, Comet, Centurion Mk I, Centurion Mk III, FV4202 (105).
Heavy tanks: Churchill I, Churchill VII, Black Prince, Caernarvon, Conqueror, FV215b.
To a review of the British tanks.
Please note that with the release of update 0.8.1 with Soviet tanks premiumnyh Valentine, Matilda and Churchill, located in the hangars of the players, nothing will happen - they will remain premiumnyh Soviet tanks without any changes.
2. Add a new premiumnyh technology:
Germany: Medium Tank Level 6 Pz IV Schmalturm, Medium Tank Level 7 Panther-M10.
USSR: PT-ACS 7-level SU-122-44.
3. Continued work on the new graphics - processing the following cards:
"Province";
"El Halluf";
"Spine of the Dragon";
"Monastery".
Doolio pa moram napomenuti i hiljadu puta da je spor za mediuma, pokusavam coveku da pomognem da izabere tenk za kupovinu, izdvojiti novac za igricu i nije lako (bar meni) jos ako odaberes pogresnu stvar, da ti se ne svidja tenk, tek onda mozes zaliti.
I ja da zelim kupiti premium tenk i recimo volim da igram sa medium tenkovima, pa se tako odlucim za kupovinu SuperPersha ocekivao bi da je kao i sto je napisano ''medium'' i da ima takve karakteristike.
Ali kao sto si i ti izneo najkrace (i ''vetar'' kao sto rece) nije klasican medium, vise ga treba tretirati kao hevija, ali onda otpada onda ono hocu da kupim mediuma jer volim da igram sa njima jer on to nije.
Nigde nisam rekao da je los tenk, samo rekoh da se ja ne bih odlucio za njegovu kupovinu, ne zbog toga sto mi ne odgovara, u igrici nije postojao tenk koji mi nije odgovarao, cak sam fino igrao i sa npr. m3 lee i amxm4(1945) i ne znam kojim sve jos koji svi pljuju na sve strane, ali ih nikada ne bi vise uzeo u zivotu, te znam da ni SuperPersh sigurno nije da mi ne bi odgovarao, nego ne bi ni igrao sa njim pored svih ostalih tenkova sa kojima se zabavljam.
Postujem sve sto ga ti volis, vise nego i typa, mada ni type ti nije okretan, probaj na nekom od sledecih servera t44 ili Pershinga pa ces osetiti razliku sigurno, ja sam eto navikao da je medium = medium pa i izneh svoje misljenje povodom SP-a, svakako smo mu pomogli bar malo, a on ce vec odluciti sta mu je ciniti.
I odlicno je kako kazes da MM mu je povlasten, ja sam ga igrao na test serveru pa sam stalno imao i 10-ke te tako i isprobah probojnost topa na is7, ako ih ne srece onda super, ali video sam da nema sanse da ih probije.
Kako god malo vas vise razumem koji ga volite, ja jednostavno ne mogu da ga prihvatim jer ako hocu da vozim mediuma zelim da je medium, a tenk medium koji se ponasa kao teski tenk ne znam da li bi me zabavljao, imam dovoljno teskasa za tu ulogu u garazi.
Pozz i tebi :ciao:
Ти не читаш прошле постове:)
Имам Т-44 већ фазон годину дана и сматрам га најбољим тенком у игри.
Зато сам и рекао да мислим да спершинг своју улогу игра боље него тајп своју. Нешто ниси разумео, или ја нешто нисам разумео:)
Друго, мени је јасно да ти хоћеш да кажеш да је спершинг спор за медијума, али му то није мана, то хоћу да кажем. Њему пише у спецификацијама да је медијум, али нит су му карактеристике за медијума, нити се тако понаша, нити се тако игра са њим - оно што ја хоћу да кажем је да је океј да упозориш човека да неће добити окретног медијума ако узме спершинга, али не знам зашто би написао ''медијум треба да буде окретан, а спершинг није'' - просто, немој га капирати као медијума и решен проблем. Није битно ни како се зове ни да ли му је нацртано да је медијум, оно што је битно је како се тенк понаша и који је принцип игре и да ли то одговара потенцијалном купцу. Мени одговара рецимо, теби не и то је све кул. Али уношење семантике у препоручивање тенка, не видим разлог за то, јер је тенк такав какав је, могли су да напишу и да је брод, а не тенк, опет би било најважније како се понаша у игри.
ali onda otpada onda ono hocu da kupim mediuma jer volim da igram sa njima jer on to nije.
Управо тако, то је поента.
ja jednostavno ne mogu da ga prihvatim jer ako hocu da vozim mediuma zelim da je medium, a tenk medium koji se ponasa kao teski tenk ne znam da li bi me zabavljao, imam dovoljno teskasa za tu ulogu u garazi.
Опет долазимо на то шта пише на тараби. По мени је то небитно. Суперпершинг је отприлике хеви тенк са слабијим топом и феноменалним армором (армор науштрб бојне моћи, нешто ко маус или КВ-5).
Хоћу да кажем да је много битније да наведеш карактеристике тенка у пракси и да је заправо то оно што ће му помоћи да одабере - дакле, спор, јак предњи оклоп, мали викспотови, мала пенетрација, солидан РоФ, фаворизовани ММ итд. А не да му замерамо на лошој семантици:)
Заправо, нешто мислим да се ми овде не разумемо нешто, можда неко ко види где запињемо може да нам појасни:) У сваком случају, мислим да смо обојица дали много инфоа о спершингу који човек може да искористи при одлуци.
--timebandit--
5.10.2012, 3:24
Spershing :D za 7k zlata odlican tenk, spor jeste ALI ima fenomenalan oklop, zaradjuje kao i svaki tier 8 tenk(premium)... Ma skroz ok tenk za tu kintu......
http://upload.slike.com/thumbs/qwrSj.jpg (http://upload.slike.com/slike/qwrSj.jpg)
http://upload.slike.com/thumbs/XBYPv.jpg (http://upload.slike.com/slike/XBYPv.jpg)
pRoskiLLz
5.10.2012, 10:26
ljudi pomagajte.
'ocu burazu kao poklon za rodjus da uplatim gold :kreza:, ali nece da mi prihvati karticu (ranije jeste)...
hocu da uzmem 5.5k gold-a za 19.95e a na kartici imam 26e ali i dalje nece...
znam kad sam uzimao T34 da sam morao da imam par eura vise, i zato sam i uplatio vise, ali ne prihvata je...
zna li neko sta moze biti problem? (u pitanju je Intesina Visa Internet kartica)
hvala unapred
p.s. ima li nacina da se drugome kupi gift sa karticom? kad obelezim buraza kao primaoca gifta izbaci mi da mogu da uzmem sa gamecardom ili necim drugim, uglavnom nema kartica...
Može da se giftuje preko gift shopa (moraš da budeš ulogovan na stranicu da bi video)
https://worldoftanks.eu/personal/gifts/
EDIT: Vidi stvarno nema više kartice, pre je bila i ta opcija čini mi se...
pRoskiLLz
5.10.2012, 10:53
da ali jedina opcija za placanje je Playspan i kada mi otvori novi prozor nema da odaberem karticu nego U CASH, ultimate gamecard i 3 more choices (playsafe card, cash u, WebMoney)...
kako da ja platim sa VISA?
p.s. kad obelezim Serbia kao drzavu, onda imam samo ultimate gamecard i WebMoney... /:
edit: sad videh da si menjao post... neam pojma... ali pokusavam da kupim sa njegovog acc-a i nece... tada mi se javlja onaj problem...
Shlaymara
5.10.2012, 12:25
Meni je moja VISA blokirana za moj acc pa uplacujem kao gift sa nekog drugog acc. Sad pogledah i imam opciju da platim karticom.
Koji perkovi, skillovi za rusku medium liniju ?
T-34-85 pa prema T-62a ...
Gledajte kako nas je unistio ovaj tip i to kad smo pomislili gotovo pobeda on sam resi igru u svoju korist. Prvi put vidim 10 ubistva solo ...
http://imageshack.us/a/img69/7866/1234ca.png (http://imageshack.us/photo/my-images/69/1234ca.png/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
pRoskiLLz
5.10.2012, 13:59
Meni je moja VISA blokirana za moj acc pa uplacujem kao gift sa nekog drugog acc. Sad pogledah i imam opciju da platim karticom.
imas opciju kada selektujes prijatelja da mu uplatis? Ja dobijem prostor da ukucam poruku i samo jednu opciju za placanje a to je onaj Playspan
problem je sto mi ne da ni da uplatim sa njegovog acc-a...
da nije bloirano jer vec uplacujem na svoj preko iste kartice? (potpuno nelogicno ali ne i nemoguce)
Shlaymara
5.10.2012, 14:09
Vidi sad ne moze ni meni kao gift.
Kartica mi je blokirana jer nije prolazila uplata a ja silovao pa mi blokirali za moj acc. Kad ti je kartica blokirana onda ti izbacuje onaj gataway error, tj mozes da ukucas sve podatke samo nece proci uplata. Izgleda da su iskljucili za Srbiju da se mogu kupovati giftovi preko kartice.
pRoskiLLz
5.10.2012, 14:16
ma i da je to uradjeno, opet ne mogu sa njegovog acc-a da uzmem gold... /:
We are sorry but your credit card was declined, bla bla bla...
to mi izbacuje... :n-cc2::nov_mad2:
PlazmaKeksWoT
5.10.2012, 14:45
Jel se ja to nesto opet tripujem ili zarada sa 5-6 LvL nije kao ranije. Otkad 5-6 kill-ova zaradjuje 10.000 -12.000.? Naravno mislim na samostalne kill-ove.
_Maximus_
5.10.2012, 14:49
We are sorry but your credit card was declined, bla bla bla...
Neverovatno ali isti problem imam za obican gold na mom akauntu. U banci mi kazu da je sve u redu i da su pare na racunu i to mnogo veci iznos od onog koji zelim da uplatim. Nemam pojma ni ja sta cu da radim i kako da uplatim premium kad mi ovaj istekne.
pRoskiLLz
5.10.2012, 14:54
Neverovatno ali isti problem imam za obican gold na mom akauntu. U banci mi kazu da je sve u redu i da su pare na racunu i to mnogo veci iznos od onog koji zelim da uplatim. Nemam pojma ni ja sta cu da radim i kako da uplatim premium kad mi ovaj istekne.
debilana... ne znam koji djavo... videcu da li ce na mom acc-u da radi pa javim...
_Maximus_
5.10.2012, 15:23
debilana... ne znam koji djavo... videcu da li ce na mom acc-u da radi pa javim...
ajde budi ljubazan posto je problem kod mene totalno nelogicne prirode a dobijam isto obavestenje.:a_whistli
pRoskiLLz
5.10.2012, 16:05
nisam rekao za tebe nego za celu situaciju majku mu...
PlazmaKeksWoT
5.10.2012, 16:59
Neko je bio trazio damage indicator:
http://mirtankov.net/mods/9056-mod-damage-indicator-dlya-world-of-tanks-080.html
S druge strane, vidim da sam pojeo ***** sto sam krenuo na granu americkih TD-a sa kupolom...ovo je zadnji put da slusam tamo nekog bugarina
Kao dokaz tome uzeh jgpanter 2 (iako su ga svi ispljuvali) i veoma sam hepi!
Doduse zao mi sto sam prodao jgpanter i amx 75 da bi ga uzeo:(
_Maximus_
5.10.2012, 18:53
nisam rekao za tebe nego za celu situaciju majku mu...
brale, znam...
Mod za izbacivanje magle na novim mapama, povecava vidljivost. Iskopirati u WoT\res_mods\0.8.0\
http://mirtankov.net/mods/9010-mod.html
Novi matchmaking:
Kao što si napisao ili iskopirati u WoT\res_mods\0.8.0\maps\skyboxes\
?
PlazmaKeksWoT
5.10.2012, 22:35
Kao što si napisao ili iskopirati u WoT\res_mods\0.8.0\maps\skyboxes\
?
Kao što sam napisao...
Naravno unzipovano.:D
Aleksandar
5.10.2012, 22:56
Sa svakom novom verzijom sve je više otežano igranje igračima koji ne plaćaju
(što smo već zaključili nekoliko puta ovdje na forumu) ali stvarno su se obezobrazili.
Evo, partija u kojoj sam napravio 3600 štete i bio "nagrađen" sa 960 xp.
Još su me kulturno podsjetili (u novoj detaljnoj statistici) koliko bi to više bilo da sam im dao pare.
http://www.dodaj.rs/t/3M/XY/48711ZbF/izdasniwargaming.jpg (http://www.dodaj.rs/?3M/XY/48711ZbF/izdasniwargaming.jpg)
PlazmaKeksWoT
6.10.2012, 0:41
Sa svakom novom verzijom sve je više otežano igranje igračima koji ne plaćaju
(što smo već zaključili nekoliko puta ovdje na forumu) ali stvarno su se obezobrazili.
Evo, partija u kojoj sam napravio 3600 štete i bio "nagrađen" sa 960 xp.
Još su me kulturno podsjetili (u novoj detaljnoj statistici) koliko bi to više bilo da sam im dao pare.
http://www.dodaj.rs/t/3M/XY/48711ZbF/izdasniwargaming.jpg (http://www.dodaj.rs/?3M/XY/48711ZbF/izdasniwargaming.jpg)
Eeee, brate moj (po mukama)...
Ja sam od 8.0 od 100 partija imao možda 20-tak sa prihodom većim od 20.000. Pre 8.0 Hellcat mi je u proseku pravio 20-30k sad jedva 10-15k. znači moraću da pokleknem i kupim neki zlatni tenkić. Inače pare ima da skupljam po 12.1 patcha. Kažem ja zinulo im **** za fancy i za pare. Mora neko da plati centralu WG-a u Parizu. Minsk uopšte nije fancy.
Jel Vam se dešava od 8.0 da prečesto pogađate ivice zidova/kamenja/zemlje kad nišanite na neprijatelja koji tik izviruje. Meni već nekoliko puta granata završava u zidu ili kamenu koji je pola metra van kruga nišana. Kao da je zid/kamen veći/širi.
A ja sam isao na m18 upravo iz zarade:(
Jel Vam se dešava od 8.0 da prečesto pogađate ivice zidova/kamenja/zemlje kad nišanite na neprijatelja koji tik izviruje. Meni već nekoliko puta granata završava u zidu ili kamenu koji je pola metra van kruga nišana. Kao da je zid/kamen veći/širi.
Večeras sam to primetio na mapi Siegfried Line, namestio sam skupljen nišan po sredini "kamenog prozorčeta", opalim i granata završi u zid, i naravno ode 1k srebra bezveze....
U mom slučaju je bilo da sam Ja izvirio da pucam na otkrivenog neprijatelja.
PlazmaKeksWoT
6.10.2012, 2:15
A ja sam isao na m18 upravo iz zarade:(
Znači pre 8.0 mališa je prozvodio pare. Sad tuga i beda. Juče sam u jednoj partiji otresao 5 tenkova. KV-1s, Tiger, T34-85, StuG III i ARL 44 koji je bio na +40%. Sve to u solo varijanti i zarada 18.000 WTF!!! Pre nedelju dana bi lagano uzeo 30.000+.
StuG III ista priča, uzeo sam ga kao zamenu za PzIV (mater im krvavu). Mislim isti top - biće para. Otresem 4 tenka na Airfield-u. Zarada 12.000. Majke mi moje želja da mučim nekog siema Poljaka je nestala u momentu. Sad lovim nekog iz WG-a da vežbam srednji vek na njemu. Prvo PzIV sad i ovo.
Posle 8.1 ću verovatno rasprodati sve tenkove iznad tier 6 i dočekivati novo meso sa oficirskom posadom sa po 3 perka i opremom koja košta više od samog tenka.
Ja sam počeo lagano da rasprodajem. Ima tri-četri tenka s' kojima igram, ostalo sam odlučio da rasprodam. Prodao sam E100, potrajće dok te price portošim, pa onda prodajem dalje ...
Ali ovaj specijal sa duplom zaradom na scoute je sjajan, eto milionce zaradih do sada. Imam ja i Lowe-a, ali mi nije zanimljiv bas za igru, sa t-50 em zaradjujem em se silno zabavljam :alealeee:
Kakav je americki scout 5. nivo ''kafa'', nisam imao prilike vozati ga?
Evo upravo zavrsena partija:
Victory!
Battle: Serene Coast 06 October 2012 12:59:48
Vehicle: T-50
Experience received: 858
Credits received: 44,222
Battle Achievements: Scout
i sada malo losija
Victory!
Battle: Highway 06 October 2012 13:12:58
Experience received: 589
Credits received: 32,224
Battle Achievements: Scout
i evo kada izgubis a scoutujes 14 njih:
Defeat
Battle: Cliff 06 October 2012 13:20:16
Experience received: 299
Credits received: 21,850
Čefi je gotovo sušta suprotnost T-50-2, dosta je sporiji i manje agilan, ima nešto jači top (135mm penetracija), ali i dosta viši profil pa ga je lakše pogoditi. Jedina prednost mu je što ima najveći view range od svih skauta. Ako si navikao na ruske skaute, smorićeš se s` ovim ;)
meni je \0.8.0\ potpuno prazan.... jel tu treba samo da iskopiram ili??
Tu kopiraš sve modove koje hoćeš da koristiš sa 8.0 patchom.
I sada stojeće ovacije za WarGaming koji je na ruskom forumu objavio da će u 8.1 patchu pokušati da poprave bag sa izmrljanim tekstom koji se javlja posle 20-30 minuta igre na nešto starijim ATI karticama. Kako samo ljudi misle na sve :tapsh:
jozvan_Kg
6.10.2012, 17:34
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5528412_460s.jpg
Znači pre 8.0 mališa je prozvodio pare. Sad tuga i beda. Juče sam u jednoj partiji otresao 5 tenkova. KV-1s, Tiger, T34-85, StuG III i ARL 44 koji je bio na +40%. Sve to u solo varijanti i zarada 18.000 WTF!!! Pre nedelju dana bi lagano uzeo 30.000+.
StuG III ista priča, uzeo sam ga kao zamenu za PzIV (mater im krvavu). Mislim isti top - biće para. Otresem 4 tenka na Airfield-u. Zarada 12.000. Majke mi moje želja da mučim nekog siema Poljaka je nestala u momentu. Sad lovim nekog iz WG-a da vežbam srednji vek na njemu. Prvo PzIV sad i ovo.
Posle 8.1 ću verovatno rasprodati sve tenkove iznad tier 6 i dočekivati novo meso sa oficirskom posadom sa po 3 perka i opremom koja košta više od samog tenka.
Pa ovako ja zaradjujem, i za mene puna kapa:D Mora da ti nije bio dan..:kreza:
Mada forsiranje ovakve politike vec me oteralo u antiglobalissticke pokrete
E da jednom sam isao u duel sa amx 13 75 vs t-50-2 i lik mi sputio hp sa 900 na 120-30 i verovatno bi me dokrajcio da mi nije bilo spasioca iz tima. Tenkic je zlo.
Pa ima li smisla da ovoliko samo zaradis sa nanesenom stetom od 5200, mislim :n-cc2: :n-cc2: :n-cc2:
PlazmaKeksWoT
6.10.2012, 23:13
Pa ima li smisla da ovoliko samo zaradis sa nanesenom stetom od 5200, mislim :n-cc2: :n-cc2: :n-cc2:
Nehumano...
Kao svakog vikenda danas sam opet dobio povisen pritisak i suljeve. Umalo opet da deinstaliram igru itd.
Ali onda zadnja partija koja mi daje snage da igram ovo !@#$%^&* dalje. Tim koji gura svoj T95 na polozaj, arty koja cepa prave mete, scout koji radi svoj posao. T95 je zauzimao bazu:kreza:. Naravno dobili smo partiju ali sam filing ovakvih momenata je neopisiv. Kao melem na ranu. Nazalost ne mogu ove likove da pozovem na pice ali su ga zasluzili samo tako. Dedi se srce ogrejalo za WoT opet.:dedica:
Kakvo zlopacenje sa ovim samua s-40!:facepalm Ovakvu agoniju nisam imao otkad igram ou igru. Ovaj Td (ako se tako moze klasifikovati) ce definitivno ce mi uci hall of fame Najgori od najgorih. Zaista se divim onima koji su prosli njega a da nisu trenutno u mentalnoj ustanovi ili na sudjenju za ubistvo sa predumisljajem. Lakse je izdrzati Gvatanamo nego preci 12k i kusur iskustva mentalnog bola sa ovim fecesom.
Digovati sa njega je izgleda moguce na pun mesec ili kada je merkur i venera poravnate u konjukciji. Jedini tracak svetlosti je onaj njegov derp, sto je i logicno jer kad ispalis jednom, drugu priliku neces imati.
I what's a wargaming tank?
Pa ovako ja zaradjujem, i za mene puna kapa:D Mora da ti nije bio dan..:kreza:
Mada forsiranje ovakve politike vec me oteralo u antiglobalissticke pokrete
E da jednom sam isao u duel sa amx 13 75 vs t-50-2 i lik mi sputio hp sa 900 na 120-30 i verovatno bi me dokrajcio da mi nije bilo spasioca iz tima. Tenkic je zlo.
Nije glavni problem globalizam vec kapitalizam ali necemo sada o tome. ;) Money makes the world go round i ostale fraze kapitalista...
Nesto razmisljah,sta mislite kolika bi bila pretplata za ovu igru da postoji na mesecnom nivou kao recimo za neke MMORPG igre?Jer ovo frustriranje u zadnje vreme postaje stvarno nepodnosljivo.
Recimo imah pre nekog vremena 7 dana premiuma.Ubih se od novca tada,jeste da je bila 7.5 verzija i da sam imao vise vremena.Ali sada u 8.0 bez premiuma jedva zaradjujem neku crkavicu,tipa skacem od srece kada sam u plusu po 15 hiljada sa T34.
Pa jbg, ne mogu da pljujem srz problema iz licnih razloga, ali zato mogu njegove nusprodukte;)
Ovo je sistematski vodjena politika kupuj gold, razmeni exp, kredite kupuj sve premium tenkove itd, ako ces da igras posteno. Svedoci smo da cak i platise sve teze izlaze na kraj sa igrom...
Pa 10 evra ti je mesečna pretplata na WoT.
Pa jbg, ne mogu da pljujem srz problema iz licnih razloga, ali zato mogu njegove nusprodukte;)
Ovo je sistematski vodjena politika kupuj gold, razmeni exp, kredite kupuj sve premium tenkove itd, ako ces da igras posteno. Svedoci smo da cak i platise sve teze izlaze na kraj sa igrom...
Na dobrom si putu,docices i do kritike srzi,pre ili kasnije...
Vala koliko vidim platisama nije problem,pogotovu ako imaju neki premium 8 tank ili hebeni type 59 koji mlati novce kao lud a kosta 30 eura da se nabavi.
Decoy,10 eura je mesecni premium ako ides direktno preko kartice?
Pa 10 evra ti je mesečna pretplata na WoT.
Ja se mesecno jedva skrpim za kablovski internet od 2mb.
Ne *****.
Na dobrom si putu,docices i do kritike srzi,pre ili kasnije...
Vala koliko vidim platisama nije problem,pogotovu ako imaju neki premium 8 tank ili hebeni type 59 koji mlati novce kao lud a kosta 30 eura da se nabavi.
Decoy,10 eura je mesecni premium ako ides direktno preko kartice?
Pa to, pukni jedan premium tenk i gledaj kako ti pada kinta, a mozda udaris i gold ammo:D
Stigao sam do kraja tog puta odavno i naleteo na slepu ulicu. I potrazio alternativnu rutu...
Koliko razumeh sa jednim premiumom te boli uvce.POgotovu ako je to Lowe ili t34.Fali novac samo odvozas neki krug sa njima.
A tu tvoju izjavu da shvatim da si postao haker kao sto noobovi vicu u igri kada ih neko odrapi jer ima onaj no fog mod ili nije to taj alternativni put?
Sto se tice zlatne municije,toliko je paprena da ne vidim ko bi normalan osim onih clan wars ekipa koje se kolju oko velike kolicine golda je uopste koristili.
Kakvo zlopacenje sa ovim samua s-40!:facepalm Ovakvu agoniju nisam imao otkad igram ou igru. Ovaj Td (ako se tako moze klasifikovati) ce definitivno ce mi uci hall of fame Najgori od najgorih. Zaista se divim onima koji su prosli njega a da nisu trenutno u mentalnoj ustanovi ili na sudjenju za ubistvo sa predumisljajem. Lakse je izdrzati Gvatanamo nego preci 12k i kusur iskustva mentalnog bola sa ovim fecesom.
Digovati sa njega je izgleda moguce na pun mesec ili kada je merkur i venera poravnate u konjukciji. Jedini tracak svetlosti je onaj njegov derp, sto je i logicno jer kad ispalis jednom, drugu priliku neces imati.
I what's a wargaming tank?
Saoscam sa tobom mada su moje rane zacelile vec sa sledecim TD-om u nizu. Preskoci taj prd*z od tenka i daj sansu "cipeli" iliti "klompi" kako je od miloste zovem i videces sta mocna cevka moze da uradi.
Koliko razumeh sa jednim premiumom te boli uvce.POgotovu ako je to Lowe ili t34.Fali novac samo odvozas neki krug sa njima.
Imam i Lowe i Type59, veruj mi, kad samo slucajno predjem preko njih u garazi izgubim volju za igru. (: Zaradjuju oni dobro, ali treba da se igra i s njima dosta (zajedno imam sa njima preko 1k partija), premium nalog je daleko bolji. Em grindas tenk, em zaradjujes dobro u svim tier-ovima i sa svim tenkovima.
OverCHAOS
7.10.2012, 10:13
Evo ja imam Type59 sto sam uzeo preko onih kodova i samo sa njim imam oko 1300 borbi i na nos mi je izasao, ali nema sanse da im dam ni dinara.
_Maximus_
7.10.2012, 12:22
Preskoci taj prd*z od tenka i daj sansu "cipeli" iliti "klompi" kako je od miloste zovem i videces sta mocna cevka moze da uradi.
Who is Mr. Klompa? :confused:
Who is Mr. Klompa? :confused:
Francuski tier 5 tank destroyer S-35 (http://worldoftanks.eu/encyclopedia/vehicles/france/s_35ca/).
Nije klompa nego kada tj. bathtub ;)
BTW svako od starijih igrača (po stažu u WoT-u, ne po godinama) je da je hteo mogao da natenane i bez premiuma da izgrinda T34 koji je išao u premiume. Glasine da će se to desiti su počele negde u julu 2011. a to se i desilo u februaru 2012. Drugim rečima više od 6 meseci da se samo otključa US t9 heavy tenk. Ja sam npr. odmah u avgustu uplatio mesec dana premiuma i izgrindao od T1 do T34 za neke 2-3 nedelje.
PlazmaKeksWoT
7.10.2012, 13:18
Sta ti je zivot u Srbiji...:facepalm
Pre neki dan neki klinac mi drzi predavanje kako da igram. On 0 kill-ova sa Lowe ja 4 sa Slugger-om. Naravno pogledam mu garazu posle jel je toliko trolovao da je ceo tim poceo da mu pise: Shut tha f#kc up...
Naravno malisa ima full liniju tier 8 premium tenkova i E75.
Sta je 50 eura za prosecnu porodicu iz zapadne evrope - nista. 50 eura da ucutka debilno dete - sica. 100 eura mesecno za igru je mizerija preko. Ovde kod nas mozes u rupi da zavrsis za te pare.
Bolest zivota u tranzicionoj drzavi...
90' sam slusao na svakom cosku:Marke, marke, marke, ulje, secer itd. Sad samo fali da pocne neka vrsta marketa u WoT-u i naslusacu se: tenkovi, tenkovi, zlato za ulje, zlato za secer.
Ima da igram ovo pa makar se vratio na tier 2. Sta fali, platoon PzII, PzIII ili LoLtrakor-a.
Uzeh ovih dana IS inace moj prvi t7 tenk.Mnogo slabo zaradjuje dok mu se ne stavi onaj 122mm ali granata za njega 1000 i nesto.Mogu tek da zamislim kakvi su tier 8 pa navise bez premijuma mislim da je nemoguce igrati.Moze neka preporuka koji tenk za grindanje love?
Bilo koji premium tenk od setog tira pa na gore za grindanje love ako neces da se nerviras.Jbg pljunes jednom pare i miran si.Mada je ranije KV1 pravio dobre pare sad mislim da vise i nije nesto.
Hvala, ali mislio sam na obicne tenkove.Ako uopste vise postoji tenk koji zaradjuje a nije premijum.
Nije klompa nego kada tj. bathtub ;)
BTW svako od starijih igrača (po stažu u WoT-u, ne po godinama) je da je hteo mogao da natenane i bez premiuma da izgrinda T34 koji je išao u premiume. Glasine da će se to desiti su počele negde u julu 2011. a to se i desilo u februaru 2012. Drugim rečima više od 6 meseci da se samo otključa US t9 heavy tenk. Ja sam npr. odmah u avgustu uplatio mesec dana premiuma i izgrindao od T1 do T34 za neke 2-3 nedelje.
Takodje sam zestoko oznojio sedalicu i izgrindao T34 bez premijuma. Zlata vredi sad :D.
--timebandit--
7.10.2012, 17:04
Ne znam cemu tolika frka oko zaradjivanja srebra u igri? Platis jednom uzmes premium tenk 30 eur i uzivas(evo ja igram vec 2 godine otprilike manje vise i siguran sam da 30 eur treba za ovu igru ni cent vise i za vek vekova ste mirni za srebrenjake.), a ako neko nema toliko da plati jbg ne treba ni da igra ILI moze jednostavno da uzme francusku arty ili bilo koju tier 5 i jos jedan tier 5 tenk i lagano skuplja...
Sto se tice 8.0 juuupi meni je posle ovog patcha igra fenomenalna, mnogo vise FPS osetno vise, nema laga, a i grafika je za 10 ;)
Btw igrao sam na dva acc skoro 2 godine ulozio nekih 50 eur u igru za svo to vreme i prodao 2 acc za 250 eur i sad igram opusteno pun k.. zlata :kreza: + vratio svoje pare..........
Ja bi da prodam nalog, kako si ti prodao?
--timebandit--
7.10.2012, 17:14
Ja bi da prodam nalog, kako si ti prodao?
Prodao jedan preko oglasa nekom liku iz sarajeva i jedan prodao liku iz klana.. Nadam se da ne moram da ti pricam da moras da pazis sta radis BAN Ki-moon :D
alexandar87
7.10.2012, 17:16
Sta da stavim od opreme na VK3001P posto mi je on trenutno jedini izvor zarade,a i bice neko duze vreme!?
PlazmaKeksWoT
7.10.2012, 18:21
Sta da stavim od opreme na VK3001P posto mi je on trenutno jedini izvor zarade,a i bice neko duze vreme!?
1. Rammer - 200.000
2. Ventilacija 150.000
Sve preko toga je bacanje para.
Ако снајпујеш можеш и двоглед...
Da li se isplati uzeti poslednji top za VK3001P? Ipak ima dosta manju probojnost od L/70.
Svakako ću morati da ga istražim,....ali da li je bolje da istražim prvo motore?
alexandar87
7.10.2012, 20:19
Meni je sasvim ok taj zadnji top. Uostalom, njega i koristim,solidna penetracija,zna cesto da napravi "stetu" od 200+ hp...Mislim da ti je bolje da ides na top, pa onda na motore.Bar sam ja tako uradio.
PlazmaKeksWoT
7.10.2012, 20:33
Da li se isplati uzeti poslednji top za VK3001P? Ipak ima dosta manju probojnost od L/70.
Svakako ću morati da ga istražim,....ali da li je bolje da istražim prvo motore?
Probaj oba topa, za motore ces uvek imati vremena. Meni je u pocetku L/70 bio bolji zbog brzine pucanja ali posle L/56 je zbog dmg-a je mnogo za##baniji u bliskoj borbi. Bio sam u pocetku razocaran sa L/56 ali posle promene taktike je bombona.
Pogledajte u kakvu sam borbu upao nisam imao sta ovde da trazim.44275 osim skauta i to sa vrlo brzo zavrsilo.
A tu tvoju izjavu da shvatim da si postao haker kao sto noobovi vicu u igri kada ih neko odrapi jer ima onaj no fog mod ili nije to taj alternativni put?
.
Ovo drugo.
Saoscam sa tobom mada su moje rane zacelile vec sa sledecim TD-om u nizu. Preskoci taj prd*z od tenka i daj sansu "cipeli" iliti "klompi" kako je od miloste zovem i videces sta mocna cevka moze da uradi.
Isprdak. vidim ista sasija, ali me privlaci izbor topova svakako. Nazalost istekao mi mi net, pa ne mogu da nastavim sa izivljavanjem
OverCHAOS (http://www.sk.rs/forum/member.php?u=23527), gde da nadjem te kodove? :D
^^
Kasniš, ne mnogo, samo nekih 9-10 meseci...
Premium tenk t-50 :a_bleh: :a_whistli :aplauz: 51,080 srebrnjaka :aplauz:
Ne d'o bog da imam premium account :eek:
Umanji to za 50 % i to ti je realna zarada za tu partiju posto neki scouti ovih dana daju 50% vise kredita;)
Umanji to za 50 % i to ti je realna zarada za tu partiju posto neki scouti ovih dana daju 50% vise kredita;)
Ma znam, nego ovaj specijal ga je nacinio premium tenkom :)
Zaradio sam za vikend 3 miliona na njemu, em se ne umaras igrajuci sa njim, meni nikada nece dosaditi t-50 drifting :a_whistli
Ne daju 50% veću zaradu, nego 100% veću zaradu.
Pridružujem se onima koji misle da je smanjena zarada za tiere V i VI tenkove, dešavalo se ranije da često prebacujem zaradu od 30k, a od peča se to desilo samo par puta.
Napisao sam već par puta, ali moram ponovo, ako hoćete da zaradite bez premiuma jurite specijale, za V i VI tier daju bar 50% veću zaradu, kao što je to trenutno slučaj sa scout tenkovima.
PlazmaKeksWoT
8.10.2012, 12:43
Ja ću pre da idem na soluciju Type 59,Super Pershing, Lowe i T34.
Za ceo vikend sam namlatio manje od 500.000 :n-cc2: i to sam forsirao do maximuma. Ranije lagano milionče. Moracu da odrešim kesu inače sam osuđen da se vratim na tier 6:(
=FI=Ghost
8.10.2012, 12:49
Tačnije, umanji za 33.3% :)
_Maximus_
8.10.2012, 14:42
Ja ću pre da idem na soluciju Type 59,Super Pershing, Lowe i T34.
Za ceo vikend sam namlatio manje od 500.000 :n-cc2: i to sam forsirao do maximuma. Ranije lagano milionče. Moracu da odrešim kesu inače sam osuđen da se vratim na tier 6:(
E upravo zbog toga sam uzeo T34. Od tada nemam brigu za kintu i konacno sam poceo da igram sa uzivanjem. Sve se posle svodi na 10e mesecno i ne mislis ni o cemu. exp i srebro dolaze sami.
Gde pucati IS-3ci kada vam dodje na megdan?
E upravo zbog toga sam uzeo T34. Od tada nemam brigu za kintu i konacno sam poceo da igram sa uzivanjem. Sve se posle svodi na 10e mesecno i ne mislis ni o cemu. exp i srebro dolaze sami.
Pa kakvo mi je to "igranje sa uzivanjem" ako moram da igram sa type a radije bi sa necim sto ne zaradjuje. To ti je u stvari samo najjeftinije resenje ...
možeš i žmureći...planuće
Ko još nije naučio tu je YT (http://www.youtube.com/watch?v=D9CC15CO5RY) i mod (http://mirtankov.net/weakspots.html).
Shumsko_drvece
8.10.2012, 23:46
Pa, kao i svima ostalima: vrebaj debelo meso (60), ako ne onda bokove (90), ako ne - upali cigaru, veži povez preko očiju, i gađaj frontalno (110) pa ako prođe prođe... Ako u tom trenutku još uvek budeš živ, prebaci na fugasne, i nadaj se da ćeš da mu ubiješ nišandžiju :D. Nightov savet prihvati samo ako imaš nešto za dva tiera iznad :p.
Ако си близу, гађај куполу, није тешко погодити, али ебига, треба бити близу, зависи како с којим тенком. Исто тако, кад си близу, немој да гађаш доњу плочу због угла.
Ако се фејсхагујете, гађај куполу ако можеш, а можда је и боље да гађаш простор између турета и хула, ако убациш између, ето теби радости:)
На некој средњој удаљености, где не можеш да погодиш куполу, мораш да гађаш доњу плочу. Гледај да гађаш ту око кљуна јер је најмањи угао. Ово важи и за горњу плочу, најмањи угао је код кљуна, при турету је највећи.
Е сад, ако је истрипово и искоси се (мада зависи колико се искоси, али видећеш визуелно да ли имаш добар угао), имаш исту слабу тачку као на искошеном ИС-7. Мислим на онај део изнад гусеница (где ИС-7 има фарове). Кад је тенк искошен, та површина је равна или близу равне, иначе не гађај ту никако ако гађаш чеоно.
B.Buva[P-M-K]
9.10.2012, 4:40
Uzeh ovih dana IS inace moj prvi t7 tenk.Mnogo slabo zaradjuje dok mu se ne stavi onaj 122mm ali granata za njega 1000 i nesto.Mogu tek da zamislim kakvi su tier 8 pa navise bez premijuma mislim da je nemoguce igrati.Moze neka preporuka koji tenk za grindanje love?
Ja sam sa IS-om zaradjivao bas lepe pare,samo ti treba poslednji top,jos te i baca u fine partije,voli ga MM.Bas sam uzivao igrajuci sa njim,za razliku od Tigra,koji me je duboko razocarao:(
http://www.wotdb.info/#item-tree-18071258
Izaberi IS-3 i dole imaš Vulnerability.
Pa kakvo mi je to "igranje sa uzivanjem" ako moram da igram sa type a radije bi sa necim sto ne zaradjuje. To ti je u stvari samo najjeftinije resenje ...
Nije najjeftinije. T34 je odmah posle Lowe-a najskuplji premium tenk. Tim topom koga god da puknes, osetis toplo oko srca i radujes se sledecem punjenju. :icon_stud
+ ne mislis na kintu nikada. Generise exp koji pretvaram za bilo koji tenk jednom mesecno. To u prevodu znaci da immam toliko rezervi da mogu da igram sa kojim god tenkom mi se igra, placam popravke, granate, itd...
Trenutno sam na poslu pa cu tek veceras okaciti jednu moju prosek partiju sa T34 cisto da vidis kako uzivanje u masakru + dobra zarada greju moje srce kao vatrena vodica. :love:
pRoskiLLz
9.10.2012, 13:43
i meni je T34........................................ MAMA!
Ne znam cemu tolika frka oko zaradjivanja srebra u igri? Platis jednom uzmes premium tenk 30 eur i uzivas(evo ja igram vec 2 godine otprilike manje vise i siguran sam da 30 eur treba za ovu igru ni cent vise i za vek vekova ste mirni za srebrenjake.), a ako neko nema toliko da plati jbg ne treba ni da igra ILI moze jednostavno da uzme francusku arty ili bilo koju tier 5 i jos jedan tier 5 tenk i lagano skuplja...
Sto se tice 8.0 juuupi meni je posle ovog patcha igra fenomenalna, mnogo vise FPS osetno vise, nema laga, a i grafika je za 10 ;)
Btw igrao sam na dva acc skoro 2 godine ulozio nekih 50 eur u igru za svo to vreme i prodao 2 acc za 250 eur i sad igram opusteno pun k.. zlata :kreza: + vratio svoje pare..........
Mislim da cu zappoceti karijeru virtuelnog gold farmera. Vidim u kini je to unosan biznis.
A is-3?
You only need to spit at that tank and it will explode...
pRoskiLLz
10.10.2012, 9:24
Sto svi smatraju IS-3 za los tenk? u poredjenju sa T32, 50-100 i KT, samo ga T32 cepa... za ostale bas i nisam siguran... Jesu svi premiumi bolji, al opet, u poredjenju sa regularnim masinama nije tako los...
Mislim da je taj tier VIII *sran kod svih (pricam o heavy liniji)... Tier VII kod svih je relativno dobar, kao i tier IX, ali tier VIII....... :paranoia:
korto malteze
10.10.2012, 11:38
Sto svi smatraju IS-3 za los tenk? u poredjenju sa T32, 50-100 i KT, samo ga T32 cepa... za ostale bas i nisam siguran... Jesu svi premiumi bolji, al opet, u poredjenju sa regularnim masinama nije tako los...
Mislim da je taj tier VIII *sran kod svih (pricam o heavy liniji)... Tier VII kod svih je relativno dobar, kao i tier IX, ali tier VIII....... :paranoia:
Ne znam,ali ocigledno se nesto promenilo,jer ja kad sam jurio iz USA t-32 da otvorim i kupim t34 dok ne postane premium,is-3 je bio zakon,1 na 1 sa t32 i njegovim 105mm topom nije bilo sanse da dobijes is3,sad ga 105mm na 8-cama u teskoj liniji bez problema probija spreda i to i na pristojnim udaljenostima,to je samo moje zapazanje,koje je tvrdim tacno,sad sta su podesavali u wg-u i stelovali to je vec njihova stvar,ali promene sigurno postoje.
Do T8 su meni svi tenkovi izbalansirani, problem se javlja od T9. Tu ima specificnih tenkova koji ne upadaju dobro u mehaniku igre.
IS-3 je odlican tenkic, brz i agilan, solidan oklop i odlican top. Premium tenkovi su najslabiji u svojim tier-ovima.
_Maximus_
10.10.2012, 12:58
A is-3?
You only need to spit at that tank and it will explode...
Bulls@@t.
Is3 je jedan od najboljih tenkova sa kojima sam igrao. Da vidis kad mu nabacis najbolju pucu u drvetu i cim vidis kolegu tier VIII zaleti se na njega. Beze svi.
:paranoia:
Ljudi ne znaju da igraju sa njim ili im jednostavno ne lezi. Sto se Tiera VII tice, ko zeli da se razboli neka vozi tigra slobodno. Tigar II je neuporedivo bolji, ali i on je duplo busniji od IS3-ke. KO hoce da uziva se svabom, zezanje tek pocinje sa grindovanom E-75 com. Moje skromno misljenje.
Od generalizovanja nema nista. Sve je prica za sebe i sve je relativno.
Genoveva
10.10.2012, 17:46
Moram da pitam vas iskusnije u vezi sa kupovinom golda preko telefona, da li moze da se naruci i sa mobilnim telefonom (064 mreza je u pitanju) ???
Izvinjavam se unapred ako je neko pisao ranije o tome, nisam uspeo da vidim takav post sem onih o kupovini preko kartice.
Imaš fifti fifti šanse da će da ti funkcioniše perfektno i da gold dobiješ odmah ili da ćeš da se iscimaš kao mladi majmun po supportima dok ti gold ne legne na account. I mislim da se na ovaj način može max 10 eura da uplati tj. paket od 2500 golda.
Pogledaj ovu temu na WoT forumu:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/50924-dao-pay-sistem-placanja-telefonom/
BTW od sutra ćete moći da promenite svoj ingame nick. Cijena? Prava sitnica... 2500 golda :D
korto malteze
10.10.2012, 18:26
Moram da pitam vas iskusnije u vezi sa kupovinom golda preko telefona, da li moze da se naruci i sa mobilnim telefonom (064 mreza je u pitanju) ???
Izvinjavam se unapred ako je neko pisao ranije o tome, nisam uspeo da vidim takav post sem onih o kupovini preko kartice.
Za 2500 golda preko 064 mreze,mozes da otvoris visa virtuon karticu u rajfajzenu,da polozis depozit od 20 e na nju koji treba stalno da bude tu i njega ne mozes da trozis,da platis mesecno unapred odrzavanje kartice za onoliko meseci na koliko je izdata i to 20 dinara za svaki mesec,plus da uplatis 1o-15 evra na karticu i jos da ti ostane za cigare koliko bi te kostalo da kupis preko mobilnog telefona 2500 golda,toliko je povoljno preko mobilnog,sad ako nemas mogucnost da za karticu,nisi punoletan,to je jedini uslov,bolje onda uzmi preko fiksnog,ali pre toga ipak pogledaj ako neces ti sopstvenu karticu da ti neko pusti golde preko kartice,preko mobilnog savet ne trosi novac uzalud.
Apsolutno netacno.Placao sam sa mobilnog i cena je oko 830 din sa sve pdv-om za 1500 golda.A isto mu dodje i da placa karticom.Isto vazi i za 2500 golda.Ista je cena kao i sa karticom.Jedina razlika je sto se ceka po pola sata sat da legne gold.I sto je cimanje da kad pozoves moras da cekas 15 minuta.Pa prekine jednom i opet pozoves da nastavi.I ne naplacuje se ispocetka vec nastavlja gde je stalo.
Da napomenem da je placanje islo preko postpaid-a.A za prepaid nemam pojma.
Za 2500 golda preko 064 mreze,mozes da otvoris visa virtuon karticu u rajfajzenu,da polozis depozit od 20 e na nju koji treba stalno da bude tu i njega ne mozes da trozis,da platis mesecno unapred odrzavanje kartice za onoliko meseci na koliko je izdata i to 20 dinara za svaki mesec,plus da uplatis 1o-15 evra na karticu i jos da ti ostane za cigare koliko bi te kostalo da kupis preko mobilnog telefona 2500 golda,toliko je povoljno preko mobilnog,sad ako nemas mogucnost da za karticu,nisi punoletan,to je jedini uslov,bolje onda uzmi preko fiksnog,ali pre toga ipak pogledaj ako neces ti sopstvenu karticu da ti neko pusti golde preko kartice,preko mobilnog savet ne trosi novac uzalud.
Ili odes do Intese i za 100 dinara dobijes sve ovo, dodatno ne moras poloziti nikakav depozit i ne postoji nikakvo odrzavanje, a kartica traje dve godine. Jedino moras biti punoletan.
=FI=Ghost
10.10.2012, 19:34
Pravi mod za sve kojima se ne sviđa novo "tehnološko drvo":
http://mirtankov.net/mods/9085-mod-kompaktnoe-derevo-razvytya-tankov-wot.html
Bulls@@t.
Is3 je jedan od najboljih tenkova sa kojima sam igrao. Da vidis kad mu nabacis najbolju pucu u drvetu i cim vidis kolegu tier VIII zaleti se na njega. Beze svi.
Ljudi ne znaju da igraju sa njim ili im jednostavno ne lezi. Sto se Tiera VII tice, ko zeli da se razboli neka vozi tigra slobodno. Tigar II je neuporedivo bolji, ali i on je duplo busniji od IS3-ke. KO hoce da uziva se svabom, zezanje tek pocinje sa grindovanom E-75 com. Moje skromno misljenje.
Od generalizovanja nema nista. Sve je prica za sebe i sve je relativno.
Sta se primas?:D
Rekao bi da je tiger 2 za nijansu nadmocniji u oklopu.
Sa is-3 nemam iskustava, ali iz ugla punioca tigra 2 jedva sam cekao sledecu rundu da ga nabodem. Ne znam kako je bilo pre, ali taj tenk mi nije nikad predstavljao problem, osim ponekad kada ugao odluci svoje. Tier 8 top ga probija kako hoces. Na kraju krajeva deli slicnu superstrukturu sa amx-om 120, pa recite kako kako se pisa uz vetar...
Ali da tiger 1 je krs, i da is-3- poslednji top je iskonsko zlo:kreza:
http://worldoftanks.com/news/1679-playspan-security-breach/
Tankers! We were informed by our partners that Playspan Marketplace suffered a security breach. Only a part of the usernames and encrypted passwords were stolen from the database. Our partners informed us that the Playspan Marketplace is a separate service from the VISA Playspan payment service that is available on our World of Tanks website. If you were a registered Playspan Marketplace user, it is possible your information has been compromised, although your financial information has not been compromised.
Nema ništa na eu stranici.
korto malteze
10.10.2012, 22:57
Apsolutno netacno.Placao sam sa mobilnog i cena je oko 830 din sa sve pdv-om za 1500 golda.A isto mu dodje i da placa karticom.Isto vazi i za 2500 golda.Ista je cena kao i sa karticom.Jedina razlika je sto se ceka po pola sata sat da legne gold.I sto je cimanje da kad pozoves moras da cekas 15 minuta.Pa prekine jednom i opet pozoves da nastavi.I ne naplacuje se ispocetka vec nastavlja gde je stalo.
Da napomenem da je placanje islo preko postpaid-a.A za prepaid nemam pojma.
Moze biti da je apsolutno netacno,s toga mu toplo preporucujem nek uradi uplatu preko mobilnog,pa kad sumira utiske neka postuje,ja imam sasvim drugo iskustvo,nisam uzimao po 1500 golda,ali kad plati neka javi koliko je.
Uvedeno je da ako das zlata mozes promeniti alijas u igrici./Zna li nekoj koji broj je tacno u pitanju???
Inace ocekujem do nove godine da uvedu i raznobojne LED diode,u fazonu pimp my tank.Naravno moguce jedino pimpovanje zlatom.
Uvedeno je da ako das zlata mozes promeniti alijas u igrici./Zna li nekoj koji broj je tacno u pitanju???
Inace ocekujem do nove godine da uvedu i raznobojne LED diode,u fazonu pimp my tank.Naravno moguce jedino pimpovanje zlatom.
2500 golda je potrebno za promenu imena.
OgiTerminator
11.10.2012, 9:29
RAmmer,Dvogled,i Mrezu....ja sa njim imam preko 1700 borbi ...
Uzimao sam ja pre neki dan gold preko daopay-a 2x 2500 golda, obe transakcije su stigle za oko 4h, jedna me je kostala 1145din..znaci koliko je i pisalo pri naplati.Veza je pukla jednom..preko 064
korto malteze
11.10.2012, 10:27
Uzimao sam ja pre neki dan gold preko daopay-a 2x 2500 golda, obe transakcije su stigle za oko 4h, jedna me je kostala 1145din..znaci koliko je i pisalo pri naplati.Veza je pukla jednom..preko 064
E aj,da resimo dilemu,sta te je kostalo 1145 dinara,jel 9,95 evra ili 9,95 evra zajedno sa trajanjem poziva te je kostalo 1145 dinara,ako te je samo 9,95 evra kostalo 1145 dinara koliko te je kostao poziv,i da veza puca samo jednom jer je telekom ogranicio poziv na 10 minuta,koliko se secam iz mobilne mreze je poziv skuplji,kada sam ja imao problem s tim i kada sam zvao 064 korisnicki servis da pitam sto mi je vise naplaceno nego prethodno,odgovor je bio da broj koji pozivam je u Velikoj Britaniji a da je cena poziva prema toj zemlji u medjuvremenu poskupela,to je bilokrajem leta prosle godine,a ti sad napisi koliko te je kostao poziv i vreme cekanja do javljanja operatera i to puta dva.
Veza mora jednom da "pukne" jer Telekom ne dozvoljava da pozivi ka tim specijalnim brojevima traju duže od 10 minuta.
pRoskiLLz
11.10.2012, 10:35
istu onu karticu koju nisu hteli da prihvate su prihvatili pre neki dan bez problema...
ne znam sta je bio problem...
E aj,da resimo dilemu,sta te je kostalo 1145 dinara,jel 9,95 evra ili 9,95 evra zajedno sa trajanjem poziva te je kostalo 1145 dinara,ako te je samo 9,95 evra kostalo 1145 dinara koliko te je kostao poziv,i da veza puca samo jednom jer je telekom ogranicio poziv na 10 minuta,koliko se secam iz mobilne mreze je poziv skuplji,kada sam ja imao problem s tim i kada sam zvao 064 korisnicki servis da pitam sto mi je vise naplaceno nego prethodno,odgovor je bio da broj koji pozivam je u Velikoj Britaniji a da je cena poziva prema toj zemlji u medjuvremenu poskupela,to je bilokrajem leta prosle godine,a ti sad napisi koliko te je kostao poziv i vreme cekanja do javljanja operatera i to puta dva.
Poziv ga nije kostao nista jer servis tako radi naplacuje minutima cifru koja je narucena i to lepo pise tamo.Znaci nema nikakve teorije zavere tu.Jedino sto moze da ti naplati uspostavu poziva koje je nesto ispod 10din koliko ja znam.Mada mislim da ne naplacuju ni to.Opet kazem to je za postpaid a kako radi sa prepaidom i kolko deru nemam pojma.
BTW nemojte koristiti jednu karticu da kupujete gold na više naloga (može kao gift), jer će vam PlaySpan banovati karticu na neko vreme.
2500golda - 1145 din ukupno
atlantis
11.10.2012, 19:07
Kako su sj***** igru sa 8.0, i na osrednjim konfiguracijama FPS pada ispod 30, a koliko varira da ne govorim. I to sve na Standard endzinu, ne znam zasto malo ne porade na optimizaciji umesto sto budze grafiku koja i nije nista spektakularno, a i sto neko rece nije za sutere primarna.
Nov WoT Calculator (http://www.wotdb.info/), još samo da ubace sličice za USSR.
E ovako da urade i u igri.
PlazmaKeksWoT
12.10.2012, 10:06
8.1 uskoro stiže, najava na SEA serveru:
Obratite pažnju na opciju kupovine zlatne municije za srebro ?!?
Content:
- Added base British Tech Tree: medium tanks branch with FV4202 as Tier 10 and heavy tanks with FV215 as Tier 10 tank. IMPORTANT! Please, take in count, that economical, research, and characteristics balance of British vehicles is not yet ready and will be changed
- Following Premium vehicles were added to in-game store: Tier 7 Soviet TD SU-122-44, Tier 7 German MT Panther M-10, Tier 6 German MT PzIV Schmalturm
- Following maps were reworked and optimized for new render graphics: Province, El-Halluf, Dragon Ridge, Abbey
- ‘Dragon Ridge’ map re-introduced to random battles
- ‘Prohorovka’ Assault map removed
- ‘Insufficient credits’ status added to the module hint
Game Mechanics:
- Added possibility to purchase premium rounds using credits in addition to the current gold variant (prices are based on 1 gold = 400 credits exchange rates)
- Added possibility for a platoon creator to exclude game modes for the platoon – this means that platoon will enter only game modes, which are selected in platoon creator options
- Added Object 263 to the description of the ‘Sinai Lion’
- For majority of tanks systemized and readjusted speed of tank burning (minor corrections)
- Chat messages returned to replays
- Upon entering XP exchange window on elite vehicle, which has not all modules researched (due to addition/change of vehicles within update), exchange XP unchecked for it, but vehicle will still be in the list.
Technical Optimization:
- Some objects on several maps were optimized for new render
- Optimized drawing speed of some small objects
- Fixed the productivity slump for several hardware configurations
Fixes:
- Fixed rare issue, which caused player be balanced into game modes he previously excluded
- Fixed a wrong possibility rate to be balanced in a game mode, if one of game modes is excluded (for example, this caused player be balanced to often to ‘Encouter’ game, if ‘Assault’ if excluded)
- Fixed the bug, which caused throwing tank out after it drove inside a bunker
- Fixed the errors in placing of objects and lighting on maps Ruinberg, Widepark, El-Halluf and Himmelsdorf
- Removed tank ‘shadow’ from the hangar for cases, when the vehicle is still in battle
- Removed gap between tank and surface in standard hangar
- Fixed mistakes in models of following vehicles: Pz IV Schmalturm, SU-122-54, Super Pershing, VK 3002 DB, VK 3001H
- Fixed mistakes in display of camouflage patters on SU-100-M1
- Fixed incorrect display of emblems and inscriptions on following vehicles: AMX 13F3AM, D2, SU-122-54, Tetrarch, VK3601H
- Fixed the display of SPG schematics in status window during the battle (previously tanks were displayed instead of SPG
- Fixed the display of SU-122-54 turret armoring
- Fixed the slop angle of lower armoring plate of IS-7 (changed to historical)
- Fixed the slop angle of lower armoring plate of IS-3 (changed to historical). Fixed armoring of tank’s bottom
- Fixed water display artifacts with enabled antialiasing
- Fixed the incorrect re-initialization of dynamic shadows after switching over to the game using Alt+Tab
- Fixed the display of suspension tracks while in air
- Fixed the display of grass in Sniper Mode with this option disabled
- Fixed rare incorrect interaction between water and fog
- Fixed many small interface errors of after battle statistics window
- Fixed error of replaying the base capture sound during replay pause
- Fixed the rare error with stop of replay reproduction after rewinding
- Fixed the incorrect work of minimap in Clan Wars battles (with Fog of War enabled)
- Fixed the impossibility to reconnect to Clan Wars battle, if replays are enabled
- Fixed the memory leak upon radial menu opening
- Fixed the update of tank icons in nation tree in research menu
- Fixed the incorrect status for researched modules on vehicles that has not been yet researched
- Fixed the intersection of ammo rack blow-up icon with damage numbers
- Fixed the incorrect sound for hitting the stone surface
- Fixed the call of battle menu only after second pressing of ‘Esc’ button
- Fixed rare bug with unavailability of mouse cursor in battle menu window
- Fixed some small errors in ‘Exterior’ menu window
- Fixed some grammar errors in German inscriptions
- Fixed the receive of a daily suspension, if account was online for more than 25 hours
- Removed possibility to retrain crew to ‘Observer’ tank
- Fixed incorrect display of penetration mark after ricochet
- Fixed the impossibility to make a screenshot with active battle chat
- Fixed the display of 3 types of shells in Hangar for tanks, which have only 2 types of ammunition
Medvedenko
12.10.2012, 10:11
GRRRR
Kakvo poniženje!
:nov_mad2:
T 50 2, najmanja patka u igri!
Uletim u Big boys game X, i IX
Lepo prošetam između redova, i navatam T92 arty, pomislim mljac :fastfood:
Sve po ps-u, prebacim na HE, udjem mu u guz, ne dam mu da se okrene.
I onda je krenulo, 1,2,3,4,5,6+(preko 10) pogodaka, skinem mu 100hp max.
Ding, ding, could not penetrate his armor, ding, -10hp, ding....itd
Poražavajuća nemoć (dzaba mi Sniper i Sharpshooter medalje)
Naravno da je posle 1 min došao neki E 50, uonšot :n-hang:
Ovo je kap koja je prelila čašu, odo na BatChat :odoK:
_Maximus_
12.10.2012, 11:27
istu onu karticu koju nisu hteli da prihvate su prihvatili pre neki dan bez problema...
ne znam sta je bio problem...
Zadnje 2 nedelje sam dobijao obavestenja credit card declined. Kada sam procitao tvoj post, raekoh ajde jos jednom da probam. Kad ono prodje iz prve. Luda kuca. :)
A bre pa što HE nisu ni za k. Pre neki dan u t8 heavy tenku (mislim da je Lowe bio) slučajno prebacim na HE (popravljao sam nešto i slučajno pritisnuo 3 nisam ni primetio), opalim na GW Panther (koji inače one-shotujem sa AP) i skinem mu 74 HP-a! C`mon :facepalm
A ništa sa zamrljanim tekstom na starijim Radeon karticama, svaka čast :aplauz:
BigBadVuk
12.10.2012, 13:47
8.1 uskoro stiže, najava na SEA serveru:
Obratite pažnju na opciju kupovine zlatne municije za srebro ?!?
Content:
- Added base British Tech Tree: medium tanks branch with FV4202 as Tier 10 and heavy tanks with FV215 as Tier 10 tank. IMPORTANT! Please, take in count, that economical, research, and characteristics balance of British vehicles is not yet ready and will be changed
- Following Premium vehicles were added to in-game store: Tier 7 Soviet TD SU-122-44, Tier 7 German MT Panther M-10, Tier 6 German MT PzIV Schmalturm
- Following maps were reworked and optimized for new render graphics: Province, El-Halluf, Dragon Ridge, Abbey
- ‘Dragon Ridge’ map re-introduced to random battles
- ‘Insufficient credits’ status added to the module hint
Game Mechanics:
- Added possibility to purchase premium rounds using credits in addition to the current gold variant (prices are based on 1 gold = 400 credits exchange rates)
- Added possibility for a platoon creator to exclude game modes for the platoon – this means that platoon will enter only game modes, which are selected in platoon creator options
- Added Object 263 to the description of the ‘Sinai Lion’
- For majority of tanks systemized and readjusted speed of tank burning (minor corrections)
- Chat messages returned to replays
- Upon entering XP exchange window on elite vehicle, which has not all modules researched (due to addition/change of vehicles within update), exchange XP unchecked for it, but vehicle will still be in the list.
Technical Optimization:
- Some objects on several maps were optimized for new render
- Optimized drawing speed of some small objects
- Fixed the productivity slump for several hardware configurations
Fixes:
- Fixed rare issue, which caused player be balanced into game modes he previously excluded
- Fixed a wrong possibility rate to be balanced in a game mode, if one of game modes is excluded (for example, this caused player be balanced to often to ‘Encouter’ game, if ‘Assault’ if excluded)
- Fixed the bug, which caused throwing tank out after it drove inside a bunker
- Fixed the errors in placing of objects and lighting on maps Ruinberg, Widepark, El-Halluf and Himmelsdorf
- Removed tank ‘shadow’ from the hangar for cases, when the vehicle is still in battle
- Removed gap between tank and surface in standard hangar
- Fixed mistakes in models of following vehicles: Pz IV Schmalturm, SU-122-54, Super Pershing, VK 3002 DB, VK 3001H
- Fixed mistakes in display of camouflage patters on SU-100-M1
- Fixed incorrect display of emblems and inscriptions on following vehicles: AMX 13F3AM, D2, SU-122-54, Tetrarch, VK3601H
- Fixed the display of SPG schematics in status window during the battle (previously tanks were displayed instead of SPG
- Fixed the display of SU-122-54 turret armoring
- Fixed the slop angle of lower armoring plate of IS-7 (changed to historical)
- Fixed the slop angle of lower armoring plate of IS-3 (changed to historical). Fixed armoring of tank’s bottom
- Fixed water display artifacts with enabled antialiasing
- Fixed the incorrect re-initialization of dynamic shadows after switching over to the game using Alt+Tab
- Fixed the display of suspension tracks while in air
- Fixed the display of grass in Sniper Mode with this option disabled
- Fixed rare incorrect interaction between water and fog
- Fixed many small interface errors of after battle statistics window
- Fixed error of replaying the base capture sound during replay pause
- Fixed the rare error with stop of replay reproduction after rewinding
- Fixed the incorrect work of minimap in Clan Wars battles (with Fog of War enabled)
- Fixed the impossibility to reconnect to Clan Wars battle, if replays are enabled
- Fixed the memory leak upon radial menu opening
- Fixed the update of tank icons in nation tree in research menu
- Fixed the incorrect status for researched modules on vehicles that has not been yet researched
- Fixed the intersection of ammo rack blow-up icon with damage numbers
- Fixed the incorrect sound for hitting the stone surface
- Fixed the call of battle menu only after second pressing of ‘Esc’ button
- Fixed rare bug with unavailability of mouse cursor in battle menu window
- Fixed some small errors in ‘Exterior’ menu window
- Fixed some grammar errors in German inscriptions
- Fixed the receive of a daily suspension, if account was online for more than 25 hours
- Removed possibility to retrain crew to ‘Observer’ tank
- Fixed incorrect display of penetration mark after ricochet
- Fixed the impossibility to make a screenshot with active battle chat
- Fixed the display of 3 types of shells in Hangar for tanks, which have only 2 types of ammunition
Pre druge polovine novembra - nemoj ocekivati ovaj patch. Nema sanse da bude ranije. E sad da li je mesec dana "uskoro"... Pa , mozda i jeste
Nikola16789
12.10.2012, 13:55
:rofl:
Generalno je Assault/Defend mod neizbalansiran do bola, sreća pa sad može da se izbaci.
Generalno je Assault/Defend mod neizbalansiran do bola, sreća pa sad može da se izbaci.
Ma da mogu da izbacim dosadne, spore, stekarske fking standardne partije. Napad mod bar prodje brzo, a i vec su provaljene taktike za napad na Proharovci. Meni je licno napad mod na Siegfried Line mapi najbolja igra.
Dakle mocice srebrnjacima da se kupuje gold ammo...Divota...Ovo ce tako da unisti igru nemate pojma koliko.
Ima da moj KV3 bude izbusen od nekog lika sa PZ III sa tim gold ammom.
A kako ce skupljati dovoljno srebrnjaka za municiju?Kupice premium tennk ili premium nalog i gotovo...
PlazmaKeksWoT
12.10.2012, 15:22
Dakle mocice srebrnjacima da se kupuje gold ammo...Divota...Ovo ce tako da unisti igru nemate pojma koliko.
Ima da moj KV3 bude izbusen od nekog lika sa PZ III sa tim gold ammom.
A kako ce skupljati dovoljno srebrnjaka za municiju?Kupice premium tennk ili premium nalog i gotovo...
Ista pomisao nakon čitanja... :boodala:
Samo se nadam da će ta "razmena" biti ostavljena isključivo za SEA server kao i zlatni Type59.
Inače WoT ima da se pretvori u TankiOnline ili neki slični Pokemon shooter.
Sledeće je verovatno multiplatform revizija. Zamislite borbu sa nekim pajserom koji igra WoT na tabletu.
http://www.youtube.com/watch?v=DBgZ7tKtFnI
_Maximus_
12.10.2012, 15:30
Ovo ce dovesti u pitanje performanse apsolutno svakog tenka i njegovu ulogu u borbi. Moci ce svaka susa da vas probusi ako ima para.:boodala:
S druge strane, KV-1S i KV-3 sa njihovim 122mm topovima i zlatnom municijom ima da se izivljavaju na T8 i T9 tenkovima. (:
PlazmaKeksWoT
12.10.2012, 16:15
Burkatovski (SerB) je pre jedno 3 meseca u jednom intervju kategorično negirao da će ova opcija ikada postati dostupna baš zbog propasti balansa (tj zarade WG). E sad, SEA serverima upravlja totalno drugačiji tim nego EU, RU i US. Iskreno se nadam da će ovo biti neki njihov fazon. Stvarno ne vidim finansijsku isplativost svega ovoga za WG. Ako se to desi onda životni vek igre ima da potraje do sledećeg leta.
Nikola16789
12.10.2012, 16:17
sta je SEA server?
Ovo ce dovesti u pitanje performanse apsolutno svakog tenka i njegovu ulogu u borbi. Moci ce svaka susa da vas probusi ako ima para.
Bas obrnuto, do sad je mogao da te busi kako je ko hteo ako ima para, ako uvedu gold ammo za srebrenjake, sva municija ce biti dostupna svima sto bi trebalo da bude ravnopravnije.
PlazmaKeksWoT
12.10.2012, 16:28
sta je SEA server?
Bas obrnuto, do sad je mogao da te busi kako je ko hteo ako ima para, ako uvedu gold ammo za srebrenjake, sva municija ce biti dostupna svima sto bi trebalo da bude ravnopravnije.
Azijski server.
Ravnopravnije ??? KV1 će sad bušiti E75 sa daljine 400+ metara. Ma extra će da bude. Sada u proseku na 100 partija primetim 1-5 pogodka da su sa gold municijom. Sad (ako ovo krene) svaki slinavac sa premiumom će štancovati pare i silovati mene sa nekim kršom. Oklop na heavy tenkovima ima da postane mrtvo slovo na papiru a Konisch top nuklearni raketni bacač. Da, jedva čekam.
Nikola16789
12.10.2012, 16:35
Generalno, ti nemas pojma kojom municijom te pune, uopste ne mora da znaci da ce gold ammo da te razvali isto kao sto se desi da ti obicna municija razvali tenk. Milion puta su me nazvali "gold ammo noob" iako u random bitkama nikad nisam nosio gold ammo.
Ravnopravnije jer ce moci svi da koriste istu municiju, a ne samo oni kome mama i tata mogu da placaju to zadovoljstvo.
KV1 i sad moze to isto da radi, samo ako platis dovoljno. ;)
Jedno pitanje: da li ste vi ikada pucali sa zlatnom municijom i znate kako ona "radi" ili pričate napamet?
Iskreno ne vidim zašto će od sada "svako ko ima para" da vas buši sa KV-1, a do sada ti "što imaju para" to nisu radili?
Iskreno ne vidim zašto će od sada "svako ko ima para" da vas buši sa KV-1, a do sada ti "što imaju para" to nisu radili?
Vjerovatno se misli na to da će od sada "svako ko ima virtuelnih para" da buši sa KV-1, a do sada su to radili samo oni sa pravim parama.
Mada mu i ovo prvo opet dođe onaj sa pravim parama jer mu treba premium tenk i premium nalog.
Ja ne vidim razlog zasto bi neko pucao zlato sa npr. KV-1 ili bilo kojim drugim tenkom sem T10 tenkova, a i to ne cesto. Preskupo je, 1 zlatnik = 400 kredita, a granata ne kosta samo 1 zlatnik. Ovo ce samo omoguciti manjim klanovim da pucaju zlato u CW-u i u po nekom turniru, nista vise.
A ako se dobro sećam zlatna granata je oko 10 golda, tj. koštaće 4000 kredita po pucnju. Čak i sa premiumom bi i tier5 tenkovi definitivno išli u minus. Realno bi neko trebao da igra sa premium tenkom samo da pokrpi troškove municije, a kamo onda pare za nove tenkove, equipment i slično? Jednostavno se opet ne isplati pucati u randomu sa zlatom. Naravno, debila koji žele da uvećaju svoj virtualni penis će uvek biti.
Upravo to jedna granata kao cela opravka nekog nižeg tiera..
Dal će se isplati to?
Za cw je ok..
Sutra kreće neki specijal, pa će SU-152 (između ostalih) biti prodavan sa 50% popusta. Da li da ga uzmem, vredi li? Ili da idem na onaj drugi t7 TD SU-100M1? (on nije na popustu)
Recimo, meni kao stil igre više odgovara da odjednom isporučim veliki alfa demidž (i po mogućstvu neutrališem cilj), a ne samo da ga oštetim i brzo bežim, pa se sakrivam i onda opet dejstvujem.
Onda ti je bolji SU-152, ako upadneš u top tier partiju sa topom od 700 dmg-a razvaljivaš sve iznad t6 sa boka, a ove sitnije oneshotuješ i spreda. I oni drugi topovi sa ~400 dmg su sasvim zadovoljavajući (lično igram sa poslednjim topom). Govorim samo za sedmi tier, koja linija je bolja posle ne bih znao.
=FI=Ghost
12.10.2012, 18:48
Čini mi se da stara sovjetska TD linija (SU-152 => ISU-152 => Ob 704 => Ob 268) nosi sirovu snagu, jači oklop, manju manevribilnost i sporije punjenje.
Nova sovjetska TD linija (SU-101 i dalje) imaju slabije topove, slabiji oklop, ali brže pune i brže se kreću (te su, bar što se XP-a tiče, jeftiniji).
PlazmaKeksWoT
12.10.2012, 19:05
Generalno, ti nemas pojma kojom municijom te pune, uopste ne mora da znaci da ce gold ammo da te razvali isto kao sto se desi da ti obicna municija razvali tenk. Milion puta su me nazvali "gold ammo noob" iako u random bitkama nikad nisam nosio gold ammo.
Ravnopravnije jer ce moci svi da koriste istu municiju, a ne samo oni kome mama i tata mogu da placaju to zadovoljstvo.
KV1 i sad moze to isto da radi, samo ako platis dovoljno. ;)
Pa mislim da bar toliko mogu da procenim po damage panelu da sa jednim pogotkom me neko očetka na manje od 50%. Uopšte nije diskutabilno kad se borba odvija sa ozbiljnim igračima da svako od njih ima makar 5 komada golda. Ali kad vidim da me prcvoljak sa manje od 700 partija buši iz prve i pravi damage kao da me je cepnula arty ona o čemu pričamo. Naravno da niko normalan neće bacati pare na gold u randomu ali zaboravljate da ozbiljnih igrača (7000+ partija) ima manje od 2%. Tj većina su retardirani klinci koji će ovo jedva dočekati da troluju ozbiljne igrače. Po sistemu: jednom ali sam ga s*****...
Imam nećaka koji je živi primer premium tenk kretena. 4x tier 8 premium i nula mozak. Pa on će da svrši na free (za njega) gold ammo. Nema više da cima mamu za pare.:boodala:
Dmg koji pravi gold ammo je neznatno veći od obične municije. Penetracija je za oko 30% veća, a gold takođe dinga ako protivnik ume da se postavi kako treba. A tek situacije tipa, penetracija, gusenica postane narandžasta, 0 damage, a ti pucao sa gold ammo...
PlazmaKeksWoT
12.10.2012, 21:21
Pa ja ne bi sigurno. I ovako od 8.0 mucim muku sa farmingom pa jos da dajem 4000+ po granati?!? Ja to vidim kao siguran put mene u ludnicu ili u banku da pljackam. Do duse, ako se i ovo bude obistinilo, kao i uvek u WoT-u: svako cudo na mesec dana.
Po jedno zlatno djule drzim na 8+ tenkovima cisto iz obesti, ono u fazonu kad sam vec mrtav makar malo da ga bocnem.
Jao, pazi ovo:
http://wot-news.com/main/post/10122012/6
Kazem ja zinulo im **** za pare. Sta je sledece: zvake sa ukusom olova:kreza:
vlado_ns
12.10.2012, 21:31
Činjenica je da se sve više otežava igra bez ulaganja pravog novca i favorizuje kupovina premium naloga i tenkova pa je i teže zaraditi srebro nego ranije. Ovo sa kupovinom gold municije za srebro je logičan nastavak te politike i samo tako to treba gledati - mukotrpno zarađen novac će se trošiti i na gold municiju jer će retko ko odoleti da ne potroši srebro i na to tu i tamo. To će dodatno usporiti kupovinu novih vozila i opreme i pre ili kasnije mnogi će izgubiti strpljenje i pokupovati premium tenkove i početi plaćati naloge - to je to...
Gde će ih to odvesti, videćemo.
=FI=Ghost
12.10.2012, 21:48
Činjenica je da se sve više otežava igra bez ulaganja pravog novca i favorizuje kupovina premium naloga i tenkova pa je i teže zaraditi srebro nego ranije. Ovo sa kupovinom gold municije za srebro je logičan nastavak te politike i samo tako to treba gledati - mukotrpno zarađen novac će se trošiti i na gold municiju jer će retko ko odoleti da ne potroši srebro i na to tu i tamo. To će dodatno usporiti kupovinu novih vozila i opreme i pre ili kasnije mnogi će izgubiti strpljenje i pokupovati premium tenkove i početi plaćati naloge - to je to...
Klasična "šargarepa na štapu" situacija :)
Bas tako.Jer WG ipak nema zaradu od nas koji nemamo premium.Ali ako svako kupi makar po mesec dana premium ili jedan tier 8 premium eto zarade.
Igra polako postaje pay to win jer cete ovako imati budale koji ce bacati pare na ovakvu municiju i onda ce da ves lese kao majmune. Ili recimo pokusavam da zamislim t92 na javnom serveru sa ovom zlatnom municijom.
Drustvo, izasao test 8.1 :) Ubaceni britanci :)
A da...ovo za premium municiju. Od 8.1 se placa srebrnjacima, tako da nista od pay2win. nemogu da opisem koliko sam uzbudjen. Jedva cekam :)
So basically, vest da ce biti olaksana kupovina zlatnika uslovno znaci da ce svaki dobar klinja poceti da ukida onu decju pastetu kako bi, kad se pojavi u partiji, svako vozilo od battle harden igraca sa xxxx stazom tenkiste, doslovno svojim zracima smrti sveo na nivo molekula.
Plausible...da nema vec pripremljenog kontra-balansa.
http://worldoftanks.eu/community/accounts/502203805-enid/
Ovaj lik i ja samo registrovani istog dana....hm....
Neka neko pozove gaja ricija i kaze mu da mu je vremeplov maznut iz garaze!!!
Jedva 400 partija a vec zreo da pokupi sve premium tenkove...http://worldoftanks.eu/community/accounts/500827224-killeronly666/
Ovaj jos gori http://worldoftanks.eu/community/accounts/504462468-Misiu11111/
http://worldoftanks.eu/community/accounts/502412936-somark/
Prosek cene zlatnih granata placanih kreditima je 4000 kredita svaka... to bre ni sa premium nalogom i igranjem sa Lowe ne moze da se odplati, a da budes u plusu. Ti koji imaju para da se igraju tako jos odavno se vec igraju tako jednostavnom kupovinom zlatnih metaka za zlato. Ovo moze samo da znaci plus manjim klanovima koji na ovaj nacin mogu da pariraju vecim klanovima koji odavno pucaju zlato u CW-u i turnirima.
Added option to purchase premium rounds using credits in addition to the current gold variant (prices are based on 1 gold = 400 credits exchange rates)
Nikad nisam kupovao zlatnu municiju, nije valjda komad 10 golda???
Za arty i E-100 je i vise, dosta vise. (:
Sutra kreće neki specijal, pa će SU-152 (između ostalih) biti prodavan sa 50% popusta. Da li da ga uzmem, vredi li? Ili da idem na onaj drugi t7 TD SU-100M1? (on nije na popustu)
Recimo, meni kao stil igre više odgovara da odjednom isporučim veliki alfa demidž (i po mogućstvu neutrališem cilj), a ne samo da ga oštetim i brzo bežim, pa se sakrivam i onda opet dejstvujem.
Kada dodjes do ISU-152 i stavis bl10 krece dozivljaj moci, jaooo kako volim sada zvuk kada samo ispali granatu :eek2: potrosio sam sav free exp na gusenice i top i nije mi zao ni malo :alealeee:
Sta reci sem udara da boli, pazi partija sada zavrsih i dobih i master tanker medalju, odvalio sam im pola tima sam :qliranje:
@xandar Konačno skontah ovog Type 62 zahvaljući tvojim linkovima.
Vidio sam ga par puta u igri ali ga nema nigdje da se kupi. Kad sam pitao na četu za njega rekoše mi da ne postoji taj tenk. :) Već sam mislio da je do mene.
Za arty i E-100 je i vise, dosta vise. (:
6000 srebra je granata za Obj.261, odnosno 15 golda komad
3000 zlatnika je onaj PZ IV premium a panther m10 premium 6000 ako se ne varam
Mario Pavićević
13.10.2012, 12:59
Kada dodjes do ISU-152 i stavis bl10 krece dozivljaj moci, jaooo kako volim sada zvuk kada samo ispali granatu :eek2: potrosio sam sav free exp na gusenice i top i nije mi zao ni malo :alealeee:
Sta reci sem udara da boli, pazi partija sada zavrsih i dobih i master tanker medalju, odvalio sam im pola tima sam :qliranje:
Blah, ja to mogu sa KV-2 :P
http://s11.postimage.org/61bxs44jz/shot_001.jpg (http://postimage.org/image/61bxs44jz/)
minist@r
13.10.2012, 13:11
http://s11.postimage.org/61bxs44jz/shot_001.jpg (http://postimage.org/image/61bxs44jz/)
I kolika tije bila zarada kad oduzmes popravke i municiju?
@xandar Konačno skontah ovog Type 62 zahvaljući tvojim linkovima.
Vidio sam ga par puta u igri ali ga nema nigdje da se kupi. Kad sam pitao na četu za njega rekoše mi da ne postoji taj tenk. :) Već sam mislio da je do mene.
I ja sam ga primetio, ali nisam nesto upozna sa pitanjem kupovine...definitvno je tu.
Evo i ja da uvelicam svoje viertuelno samopouzdanje :cool:
http://s6.postimage.org/a03tg64bh/Capture.jpg (http://postimage.org/image/a03tg64bh/)
http://s6.postimage.org/5kleawrx9/image.jpg (http://postimage.org/image/5kleawrx9/)
http://s6.postimage.org/pt8rwmr8d/gddedf.jpg (http://postimage.org/image/pt8rwmr8d/)
http://s6.postimage.org/8tzthdg0t/hfhf.jpg (http://postimage.org/image/8tzthdg0t/)
http://s6.postimage.org/cf0aec9y5/tte.jpg (http://postimage.org/image/cf0aec9y5/)
http://s6.postimage.org/aoh9cusf1/tyert.jpg (http://postimage.org/image/aoh9cusf1/)
http://s6.postimage.org/7659ggrj1/image.jpg (http://postimage.org/image/7659ggrj1/)
I evo koliko me kosta popravka kad sam unisten
http://s6.postimage.org/7wxzm8twd/jyuyj.jpg (http://postimage.org/image/7wxzm8twd/)
Sve skoro mediumi, dobar MM
http://s6.postimage.org/544s27tjx/dgfd.jpg (http://postimage.org/image/544s27tjx/)
http://http://s18.postimage.org/4jxlsusex/Capture.jpg
Genoveva
13.10.2012, 18:33
Ne pricah o ubistvima, nije to nista narocito sto sam ubio 5 komada - pogledaj damage ostvaren u partiji 6232 :a_whistli mada znam, ume kv2 da zaboli sa 152mm ali nisam nikada sa njim vise od 3000 po partiji napravio i to bas kada te hoce, okacite damage ostvaren, to da vidimo koliko odvaljujete :alealeee:
http://wiki.worldoftanks.eu/images/f/f2/China-Ch01_Type59_Gold.png
Ovaj (http://wiki.worldoftanks.eu/Type_59_G) tenk košta malo više od 500€!
Mario Pavićević
13.10.2012, 19:35
I kolika tije bila zarada kad oduzmes popravke i municiju?
Oko 17.000 za tu partiju.
@Genova da, damage po partiji retko predje 2-2,5k ali za jedan tier 6 tenk, itekako ubitacno. Cak stavise daleko bolje prolazim sa njim nego sa KV-3.
atlantis
13.10.2012, 20:02
http://wiki.worldoftanks.eu/images/f/f2/China-Ch01_Type59_Gold.png
Ovaj (http://wiki.worldoftanks.eu/Type_59_G) tenk košta malo više od 500€!
The Type 59 G has one additional difference from the Type 59: it earns twice the experience and credits.
Sta je bre ovo? :D
Suvo zlato. :rolleyes:
The Type 59 G has one additional difference from the Type 59: it earns twice the experience and credits.
minist@r
13.10.2012, 21:58
I to za samo 500 evra.
PlazmaKeksWoT
13.10.2012, 22:21
Nekada davno sam čitao negde u SK da je neki arapin (bogato dete nafte) plaćao igrače u njegovom gildu baslosnovne sume da igraju kod njega. Naravno znanje i skill može da se naplati. I to je neka vrsta specijalnosti koja ima svoje tržište.
Ovde je sistem obrnut. Čemu mozak i skill ako možeš kupiti sve. Mislim da smo ušli u razdoblje ceđenja poslednje pare iz igrača dok sledeća mula ne stasa (mislim na World of Warplane). Pa onda sledeća mula i eto nama male farme $$$. U međuvremenu smotani profesor teoretske fizike postaje multimilioner (mislim na Burkatovskog).
miša topola
13.10.2012, 22:51
Premium tenk koji je bio dostupan samo za Kina server.
Nekada davno sam čitao negde u SK da je neki arapin (bogato dete nafte) plaćao igrače u njegovom gildu baslosnovne sume da igraju kod njega. Naravno znanje i skill može da se naplati. I to je neka vrsta specijalnosti koja ima svoje tržište.
Ovde je sistem obrnut. Čemu mozak i skill ako možeš kupiti sve. Mislim da smo ušli u razdoblje ceđenja poslednje pare iz igrača dok sledeća mula ne stasa (mislim na World of Warplane). Pa onda sledeća mula i eto nama male farme $$$. U međuvremenu smotani profesor teoretske fizike postaje multimilioner (mislim na Burkatovskog).
Kako može da bude smotan ako je milioner??? :confused:
Nije taj sin šeika plaćao igrače, nego je kupovao charove za ogromne sume novca.
PlazmaKeksWoT
13.10.2012, 23:12
Kako može da bude smotan ako je milioner??? :confused:
Bill Gates... :icon_scra
Ili još bolje: neimenovani direktor firme u kojoj radim. :D
Bill Gates... :icon_scra
Ili još bolje: neimenovani direktor firme u kojoj radim. :D
E sad si ga na7ebao! :D
-------
Koja linija TD-a (USA) je bolja, sa ili bez kupole? Šta mislite generalno za sve posle Wolverine-a?
PlazmaKeksWoT
14.10.2012, 1:40
M18 - brz, precizan, snajper boli glava. Ako se nađeš u lošoj poziciji njegova brzina te spašava jer se lako prebacuješ sa jedne linije napredovanja na drugu. Nikakav oklop. M3 milina.
M36 - precizan, snajper boli glava. Zna da podnese dosta. Jedan od najboljih topova na tier6 (M3 - mislim na preciznost+dmg+rof)
T25 - odličan zadnj top, prilično brz za lovca, ostao mi je u dobrom sećanju.
T25/2 - prilično jadan zadnji top, vrlo precizan ali nema ni pen ni dmg. Traži specifičan način igranja. Daljina i nikako dogfight.
T28 - T95 - pokretne tvrđave, veoma si zavistan od tima koji mora da te brani. Arty te obožava.
T28P - užas stock gun. Zadnji top leči sve. Spor ali zato prilično otporan. Arty zna da te unakazi zbog otvorene kupole.
M18 i M36 su još uvek u garaži. Tenkići za silovanje samo tako:dzavo:
Stvarno ne znam šta da ti preporučim jer to zavisi od stila koji voliš. Meni lično više leži kupola. Lakše mi nekako da nađem mest (znam NOOOOOOB :kreza:).
miša topola
14.10.2012, 9:09
E sad si ga na7ebao! :D
-------
Koja linija TD-a (USA) je bolja, sa ili bez kupole? Šta mislite generalno za sve posle Wolverine-a?
T30 -> T110E4 znači idi na kupolu.
iarnautovic
14.10.2012, 16:04
Danas mi ping ide i preko 100,obicno je do 50.Zna li neko razlog?
Genoveva
14.10.2012, 16:45
Evo samo da javim iskustvo sa narucivanjem golda preko mobilnog telefona (mreza 064). Narucio sam sinoc oko pola 12 i stiglo mi je danas kako pise u 9:14h ujutro, znaci oko 9-10 sati je trebalo da mi se prosledi.
Skinulo mi je koliko je i pisalo 1145 dinara za 2500 golda.
Pozdrav svima :ciao:
miša topola
14.10.2012, 16:51
Danas mi ping ide i preko 100,obicno je do 50.Zna li neko razlog?
Problem kod tvog Internet provajdera?
iarnautovic
14.10.2012, 16:53
Evo samo da javim iskustvo sa narucivanjem golda preko mobilnog telefona (mreza 064). Narucio sam sinoc oko pola 12 i stiglo mi je danas kako pise u 9:14h ujutro, znaci oko 9-10 sati je trebalo da mi se prosledi.
Skinulo mi je koliko je i pisalo 1145 dinara za 2500 golda.
Pozdrav svima :ciao:
Pozoves onaj ispod inostrani broj,dobijes golde istog trenutka...cena je ista
Kupih KV13.Ljudi,koja milina od medium tenka,nema krs armor,postena brzina,puca klasika sa brzim pucanjem.Sve u svemu divota.A i parice fino zaradjuje.
Kakav je t43 u odnosu na KV13?
Kakav je t43 u odnosu na KV13?
Spora, busna konzerva.
Istrazio sam KV13, i jako mi je potreban novac kako bi kupio t44, a i za druge tenkove, posto moram da odrzavam posle IS8 i t44 (i kasnije tenkove). U garazi imam t34-85 i cercila, ali nekako osecam da mi treba i treci tenk za money. Da li da uzmem KV13 ili KV2?
Za kredite T7 tenk nije najbolji izbor, T5 ili T6, tako da u tvom slucaju KV-2.
Uzmi KV13.Ja bas prodah KV2 i Kv1s da bih skupio pare za Kv13.A pored imam IS,t34 i t34-85.
Pravljenje love sa Kv2 nije tako lako jer kada je neka otvorena mapa kao one u pustinji mozes da se slikas jer si neprecizan na daljinu a artiljerija te cisti samo tako jer nemas gde da se sakrijes.
A kv13 za sada kada je pobeda zaradi oko 10-15 000 sto je dobra cifra.
P.S.Zaljubih se malopre,neka Siemka girl to jest poljakinja igrala hummela i zabola 5 fragova.Ja ih iskautujem i ocesem sa KV13 a ona ih pocisti.Kazem vam drugari,ljubav na prvi kontakt :love:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.