Prikaži potpunu verziju : World of Tanks
NikolaDzoni
26.1.2014, 15:33
Poceo sam juce da igram ovu igru i jako mi se dopala.E sad imam jedno pitanje. Da li je moguce da postoji samo jedan mod igre (tim protiv tima) i da ne mogu da se biraju mape? Igrao sam preko Random moda i naravno da to podrazumeva da se sve bira nasumicno, ali mene zanima da li ima mod gde mogu da biram mod igre i mape, a da su protivnici i saborci nasumicni ?Mozda cu ispasti glup , ali neke mi stvari nisu bas najjasnije pa molim za pomoc :D
Hvala
darkowozzd
26.1.2014, 16:01
Poceo sam juce da igram ovu igru i jako mi se dopala.E sad imam jedno pitanje. Da li je moguce da postoji samo jedan mod igre (tim protiv tima) i da ne mogu da se biraju mape? Igrao sam preko Random moda i naravno da to podrazumeva da se sve bira nasumicno, ali mene zanima da li ima mod gde mogu da biram mod igre i mape, a da su protivnici i saborci nasumicni ?Mozda cu ispasti glup , ali neke mi stvari nisu bas najjasnije pa molim za pomoc :D
Hvala
mozes u opcijama da iskljucis encounter ( 2 tima na jednu bazu) i assault (jedan tim na protivnicku bazu), mape mozes da biras samo u trening modu.. gde ne dobijes pare i iskustvo a popravka ne kosta nista.. ali municija kosta...
EDIT: i jos nesto sto treba da znas.. ne ocekuj da ces do tier 10 stici tek tako... treba bar ~2500 borbi..ako ne i vise.. sad je u radu test server na kome mozes da vidis koji ti tenk odgovara...
mentolbrebombona
26.1.2014, 19:00
Možeš da vidiš koji ti tenk odgovara, pa dok ti stigneš do njega ovi uzmu pa ga nerfuju, pa to ne bude više baš takav tenk kakav se tebi svideo, ali dobro sad to nema veze...
darkowozzd
26.1.2014, 19:50
Možeš da vidiš koji ti tenk odgovara, pa dok ti stigneš do njega ovi uzmu pa ga nerfuju, pa to ne bude više baš takav tenk kakav se tebi svideo, ali dobro sad to nema veze...
i to se desava :D btw... sa ruskom linijom hevija nemoze da pogresi :D 5262 dmg i 7 ubijenih..http://www.dodaj.rs/t/3b/jc/3I5EhkDV/shot020.jpg (http://www.dodaj.rs/?3b/jc/3I5EhkDV/shot020.jpg)
posto si tek poceo, nemoj da razmisljas mnogo, click battle, pici, uci mehaniku igre, uci mape, i igraj. sve ce to samo doci od sebe tamo posle 1000 bitaka i onda gledaj na koju granu zelis da ides. probaj sve tier 1-2-3 tenkice vidi sta ti odgovara i nastavi dalje.
darkowozzd
26.1.2014, 20:00
kad sam ja poceo da igram nisam znao sta cu i poceo kineze.. do 3 tiera sam stigo i ukapiro da sam se zezno... najbolji za pocetak su nemci i rusi...
Do koliko sati po našem vremenu je x2 za pobedu?
darkowozzd
26.1.2014, 20:57
svakog dana u 7 ujutro se restartuju serveri...
ako danas nisi uzeo x2 xp jos.. mozes do sutra (ponedeljak ) u 7 ujutro... tad se resetuje,.,. ili mozda u 6 ujutro.. nisam siguran :D
Mislio sam na ovo danas za svaku pobedu ali verovatno važi isto. Nisam znao da je u 7, ranije je bilo u 1 ili 2.
EDIT: Ok, piše lepo u igri, 6:09 AM. Ne znam samo zašto tih 9. :)
darkowozzd
26.1.2014, 21:20
: Ok, piše lepo u igri, 6:09 AM. Ne znam samo zašto tih 9. :)
obnevideo sam totalno.. ceo dan igram.. :D otreso sam se od svih drugih igrica... bar dok ne nabavim novu grafu.. :D
EDIT: vredelo je svakog minuta... is7 stize..(mozda se wn6 malo zezno...) :D
http://www.dodaj.rs/f/3I/g/27VDVYSX/capture.jpg http://makeameme.org/media/created/Today-was-a.jpg
PlazmaKeksWoT
26.1.2014, 22:08
Jel se ovo *ovno opet nesto s*ebalo?
Sedi mi igra na logging in i ne mrda.
darkowozzd
26.1.2014, 22:16
Jel se ovo *ovno opet nesto s*ebalo?
Sedi mi igra na logging in i ne mrda.
i meni je tako malo pre... samo sam kliknuo na connect i alt tabovao i proverio posle 5 minuta
Previse igraca juri sansu da dobije premium tenk pa nije ni cudo sto serveri baguju...Cekam na mec po 2 min :(
PlazmaKeksWoT
26.1.2014, 22:41
Usao....
Ping 200-700 gubitak na vezi 70%...
Sve ovo na optickom linku 30/30 mbs.
Menjam zivotnu zelju da kidnapujem nekog poljskog igraca i da vezbam srednji vek na njemu.
Ocu da sretnem nekog iz WG-a na letovanju...:nov_mad2:
Trosarinac
26.1.2014, 23:29
Previse igraca juri sansu da dobije premium tenk pa nije ni cudo sto serveri baguju...Cekam na mec po 2 min :(
Mogu li da znam o cemu se radi kako mozes da dobijes premium tenk nisam igrao oko 3 meseca pa sam malo ispao :D
darkowozzd
26.1.2014, 23:32
Mogu li da znam o cemu se radi kako mozes da dobijes premium tenk nisam igrao oko 3 meseca pa sam malo ispao :D
tier 2 t-15.. ako pobedis u 60 bitaka..
Trosarinac
26.1.2014, 23:33
tier 2 t-15.. ako pobedis u 60 bitaka..
samo t15 :eek:
Dobio sam čudnu poruku nakon standardno odigranog meča, na mestu gde se ispisuju misije pisalo "There were no events in missions" i zaista nisam dobio ništa od nagrada kao na primer dupli XP i nema onih brojača misija, sve prazno, bila naša pobeda.
lol ponovo... Evo ispod i kako to izgleda.
Trosarinac
26.1.2014, 23:36
I jos nesto jel i vama i dalje nece da udje u igru meni se vrti ono sinhronizacija opreme i potrosne robe i ni da mrdne
I jos nesto jel i vama i dalje nece da udje u igru meni se vrti ono sinhronizacija opreme i potrosne robe i ni da mrdne
Da, dešava se.
Dobio sam čudnu poruku nakon standardno odigranog meča, na mestu gde se ispisuju misije pisalo "There were no events in missions" i zaista nisam dobio ništa od nagrada kao na primer dupli XP i nema onih brojača misija, sve prazno, bila naša pobeda.
nisi bio medju prvih 10 u svojoj ekipi po iskustvu
Trosarinac
26.1.2014, 23:42
Da, dešava se.
samo sto sam doso iz drakstora gde sam uplatio kredit da kupim golde za premium i oni ga ****ase:nov_mad2:
nisi bio medju prvih 10 u svojoj ekipi po iskustvu
Ma nije to, ima raznih misija i ni jedna se ne ispisuje. Postavio sam sliku kako to izgleda, sada ću da restartujem igru i da pređem na EU1.
EDIT: Sve ok nakon restarta, na EU1 ne može da se uđe, au WG.
darkowozzd
26.1.2014, 23:52
eo sad ni meni ne daje da udjem u igru:nov_mad2:
Trosarinac
26.1.2014, 23:53
ja sam uso posle 5 pokusaja udjem pa alt+F4 i tako 5 puta kad god nece :D
uh, super svima vama laguje igra i nece da udje :D:D:D, ja mislio samo meni posto koristim program za bypass-ovanje akdemske mreze, moguce je da je malo veci ping zbog program, ali meni uvek kada udjem u igru ping se vrti oko 450-600 !!!
jbt urac ne mogu da se ulogujem vec pola sata, al zato bednih dan premijuma curi!!!
uh, super svima vama laguje igra i nece da udje :D:D:D, ja mislio samo meni posto koristim program za bypass-ovanje akdemske mreze, moguce je da je malo veci ping zbog program, ali meni uvek kada udjem u igru ping se vrti oko 450-600 !!!
Tebi će uvek tako da bude bez obzira na opterećenje servera, igranje online igara preko proksija je najobičniji lagfest.
e jbg , 3g fleska mi ne gine , koliki je max ping sa kojim se moze "normalno" igrati ???
darkowozzd
27.1.2014, 1:10
e jbg , 3g fleska mi ne gine , koliki je max ping sa kojim se moze "normalno" igrati ???
ja kao korisnik wirelessa... mogu da kazem da je oko 400 najgore ali igrivo... sve preko... ne valja.. trazi bolje..i da... 90% vremena ce ti biti crvena lampica pored pinga... i sa 3g fleskom zavisi od vremena .. dali je uvece ili ujutro , ili podne,. neznam zasto ali ping se menja..
Meni je neigrivo sve preko 100.
sta je ta crvena lampica pored pinga, npr meni i pored ovolikog pinga ona je stalno zelena i ponekad trepne crveno....
darkowozzd
27.1.2014, 1:41
sta je ta crvena lampica pored pinga, npr meni i pored ovolikog pinga ona je stalno zelena i ponekad trepne crveno....
iskreno nemam pojma.. al mora da je lose :to_care:
To je lampica koja pokazuje da li igra laguje, meni već na 90-100 pinga kreće da treperi. Mada nije to baš tako precizan indikator.
Udji na EU2server tamo radi normalno.
Partija za pamcenje malopre, obozavam T54, i ovo sve sa puskicom sa T44
http://i42.tinypic.com/29xhdeg.jpg
Nije los t-54 cak sta vise odlican ALI ono sto srecu kvari .. veznao je samo za njegov Tier i nize 8-7 kad upadne napravi pokolj.
Najgore je sto meni konstantno vec 7 dana gura desetke i to teskase... E 100 i Mausa vidjam svaku drugu partiju a IS7 gotovo u svakoj.
Postoje mape na kojima skromna pen topa moze da se kompenzuje prilascima sa ledja ili strane dok na gro mapa ove desetke srecem face to face :(.
Onda mi ostaje da odlucim da li bi za paritju bilo korisno da ispucam 7 gold metkica koje nosim sa sobom ili ne.....
Bas je steta sto me MM sa njim nikako ne voli :(
Zalaufao sam se da uzme T 62A a njega cu ipak da prodam. Da samo ima top iz X kao leopld ili devetke medium japanci i englezi tenk bi meni bio najbolji u igrici.
Ovako.... :(
BTW u igri srecem igrace koji obilato uz njega koriste zlatnu municiju. Neko je rekao da se ta municija poznaje po sumu koji proizvodi..... To je tacno !!!
Naletim danas na rodjaka i pocesmo razmenjivanje udaraca sa 350 metara iza zaklona.... 3-4 hica na obe strane dingovanja i odjednom samo sustanje i bup probi me covek... pa jos jednom susti i probijanje.. Stanem iza zaklona i pitam ga jel prebacio na gold municiju i on potvrdi.
PS evo moje skromne statistike sa t-54
Tenk je odlican. E sad cesto upada u tir 10 ali nema tu toliko problema kao sto kazes. Ne moras frontalno gadjati teskase, ima brzinu i okretnost i mozes da ih busis iz drugih uglova. A to za tir 9 to si u pravu, tu je strah i trepet.
darkowozzd
27.1.2014, 9:54
To je lampica koja pokazuje da li igra laguje, meni već na 90-100 pinga kreće da treperi. Mada nije to baš tako precizan indikator.
meni treperi apsolutno sve vreme.. stim sto mi je ping od 30-80... kako kad... bukvalno tako varira.. igrao sam kod druga.. ima kablovski net.. ping mu stoji od 30-50.. tu i tamo predje malo... lampica zelena.. ali radi isto ko kod mene.,. :opanachke
Neko je rekao da se ta municija poznaje po sumu koji proizvodi..... To je tacno !!!Stanem iza zaklona i pitam ga jel prebacio na gold municiju i on potvrdi.
istina za gold municiju .. susti.. ali ne u svim slucajevima.. bar koliko sam ja primetio... imam onaj mod koji pokazuje ko me i sa kojom municijom gadja.. zasusti mi u vecini slucajeva kad je heat municija u pitanju.. neznam dal sam utripovao al tako je,..
zvezdan84
27.1.2014, 11:35
meni treperi cak i na 70, a ponekad tek preko 100
MaxMadneSS
27.1.2014, 13:53
istina za gold municiju .. susti.. ali ne u svim slucajevima...
Susti u svim slucajevima ali samo HESH municija. APCR ne susti :)
A i pored sustanja ako imas malo jace detalje vidi se drugacija explozija, malo crvenija rekao bih.
Najbolje se primeti kad igras cw pa te taguje protivnicki team i kad krene paljba po tebi sa HESH, onda ces sve dobro razlikovati :p
darkowozzd
27.1.2014, 14:20
samo HEAT susti.. evo sad me trojica gadjali sa heat.. sustao sam ko lisce u parku na jesen
Pa dobro, HESH je podvrsta HEAT municije ;)
darkowozzd
27.1.2014, 14:34
nisam mislio da kazem da hesh ne susti nego da samo HE gold susti :D toliko od prilike..
i KUPIO SAM IS7 ..yeah :D
ernie2015
27.1.2014, 17:14
Posle skoro godinu dana igranja ove igrice evo šta sam zaključio.
posada tenka je beton ako ima istražena min 3 skilla.
Ja imam e75 i obj 704 sa ventilac i onim bia.tenkovi sa tom posadom sabijaju u beton.
Idu brže brže pune brže nišane(ne moraš čekati da suzi nišan)Pogađaju neke nemoguće uglove.
Trosarinac
27.1.2014, 22:03
Molim za pomoc planiram da kupim neki 5 tier premium najvise se dovumim izmedju churchill III i T-25.Mozda mi preporucujete neki drugi ali voleo bi izmedju ova dva da mi neko kazeako ih ima kakvi su za kredite da li mogu po 10-ak hiljada kredita da budem u plusu? I jos nesto ja sam probao i kv1 ali mi neodgovoara jer je mnogo spor a oklop probijaju svi tako da nema nista od onog njegovog oklopa a ako se neko seca onog PZ-IV starog sa topom koji sada ima Stug III sa njim sam bas dobro igrao i zaradjivao pa mozda je T-25 slican njemu voleo bih da mi to kaze neko ko vec ima neki od ova dva tenka.
darkowozzd
27.1.2014, 22:13
bez razmisljanja churchil 3.. taj reload od 2 sekunde.. taj MM i kod mene 59% (i raste) winrate... to je fantasticno.. i po misljenju mnogih ,najbolji tier 5 premium... i da.. vecinu pobeda si po 15-20k u plusu... ako izgubis ,dobijes najmanje 7k
Trosarinac
27.1.2014, 22:16
Je li kakav je u odnosu sa kv1 da nije mnogo spor i top znam da je kratak ali jel je precizan?
Jedino ne znam da nije mozda slaba penetracija gledao sma nesto na yt da bas nemozes svaki put da probije kv1
???
a jel to sa premium akauntom15-20 k u plusu ili bez premium-a??
PlazmaKeksWoT
27.1.2014, 22:25
Je li kakav je u odnosu sa kv1 da nije mnogo spor i top znam da je kratak ali jel je precizan?
Jedino ne znam da nije mozda slaba penetracija gledao sma nesto na yt da bas nemozes svaki put da probije kv1
???
Spor, neokretan. Top slabije busi nego kv1.
Ali zato: DPM je extra, povlascen mm, ako se postavis pravilno dinga samo tako.
Meni licno mnogo bolji od skode (t25). Nekako taj oklop i dpm kidaju u tier 5 borbama.
Zarada: uvek si u plusu, 10.000-25.000 (odlicne partije 40k)
Bez prem naloga...
Trosarinac
27.1.2014, 22:38
Odlicno sve to sto si mi reko znaci moze da se nosi sa svim iz njegovog tiera najvise mislim da to da niej previse spor i da moze da probije skoro sve :)
I da kak to da se postavis jel mislis malo da se iskosis??
PlazmaKeksWoT
27.1.2014, 22:42
Odlicno sve to sto si mi reko znaci moze da se nosi sa svim iz njegovog tiera najvise mislim da to da niej previse spor i da moze da probije skoro sve :)
Kv1 koga vozi neko ko zna da igra na dobroj poziciji je smrt za tebe. Na srecu, takvih je malo. Sve ostalo burgijas lagano (pod uslovom da znas gde treba da gadjas)
Kad te baci u tier 6 borbu (to je svaka 4/5) normalno da neces izletati na kv1s. Inace kad si top tier, ti resavas borbu.
Sa njim uvek malo iskosi. Imas mod za izracunavanje efektivnog oklopa, on pri uglu od nekih 15-20 stepeni prikazuje efektivni oklop (telo tenka) 120+mm. Pa ti vidi...
Trosarinac
27.1.2014, 22:45
Hvala puno najverovatnije ga uzimam za koji dan :D
Trebam da skupim za t32 :D
Kv1 koga vozi neko ko zna da igra na dobroj poziciji je smrt za tebe. Na srecu, takvih je malo. Sve ostalo burgijas lagano (pod uslovom da znas gde treba da gadjas)
Kad te baci u tier 6 borbu (to je svaka 4/5) normalno da neces izletati na kv1s. Inace kad si top tier, ti resavas borbu.
Sa njim uvek malo iskosi. Imas mod za izracunavanje efektivnog oklopa, on pri uglu od nekih 15-20 stepeni prikazuje efektivni oklop (telo tenka) 120+mm. Pa ti vidi...
da neznas kako se zove da ga najdem na wot curse ako ga ima tamo ??
PlazmaKeksWoT
27.1.2014, 22:49
Hvala puno najverovatnije ga uzimam za koji dan :D
Srecan soping:alealeee:
Pogledaj moju statistku sa njim, sve ce da ti bude jasno kakav tenk. Ingame nick: PlazmaKeks
darkowozzd
27.1.2014, 22:50
na kv1 imas jedan deo frontalnog armora koji je pod uglom od 90 stepeni u odnosu na tvoj top.. kao donja ploca... pa malo iznad.. tu uvek probijam... ali ako zna da igra taj kv1 onda si se zezno ako izletis sam na njega... sa churchilom imam problem samo sa 2 tenka... a to je kad naletim na drugog churchil 3 i kad naletim na t1 heavy.. njega prosto neznam gde da gadjam..
Trosarinac
27.1.2014, 22:54
Pogledacu te plazma.Inace ja kv 1 uvek gadjam tamo u sredinu a t 1 mi nije isto problem njega znam da ga gadjam je trenutno sa njim najvise zaradjujem :D
PlazmaKeksWoT
27.1.2014, 22:54
da neznas kako se zove da ga najdem na wot curse ako ga ima tamo ??http://pkwot.blogspot.com/2014/01/810-effective-armour-calculator-from.html?m=1Pogledacu te plazma.Inace ja kv 1 uvek gadjam tamo u sredinu a t 1 mi nije isto problem njega znam da ga gadjam je trenutno sa njim najvise zaradjujem :D
Pa skini zone pogodaka... Samo ukucaj kod mene na blogu: hit zones.
a to je kad naletim na drugog churchil 3 i kad naletim na t1 heavy..
A Churchill I ti nije problem?
Trosarinac
27.1.2014, 22:58
jeste ja kolko sam vido ima malo jaci oklop :D
PlazmaKeksWoT
27.1.2014, 23:00
Kupola. Bilo gde osim u onu rupu odakle mu ide puska. Lagano ga dotuces dpm-om. Ako je na daljinu - jbg bolje biraj protivnike.
Trosarinac
27.1.2014, 23:00
Hocu reci churchill 1 stvarno ne znam gde da gadjam od napred a churchil 3 gadjam u kupolu od napred kad naletim na njega :D
darkowozzd
27.1.2014, 23:01
jok... samo kupola.. busna je.. i sa strane.. jedno od ta dva nemogu da promasim :D
Trosarinac
27.1.2014, 23:02
A sta znaci to DP-om
darkowozzd
27.1.2014, 23:05
demage per minute.. koliko mozes da uradis dmg za minut
Trosarinac
27.1.2014, 23:09
ok hvala bas i ne baratam tim Plazma ja sam skinuo ovo ali ne znam kako da ga koristim koja brojka treba da mi se pokazes kad se oskosim da bi bilo kako treba??
PlazmaKeksWoT
27.1.2014, 23:14
ok hvala bas i ne baratam tim Plazma ja sam skinuo ovo ali ne znam kako da ga koristim koja brojka treba da mi se pokazes kad se oskosim da bi bilo kako treba??
Pa ako si ga instalirao pravilno, onda treba dole na sredini ekrana da imas taj kalkulator sa slike.
Trosarinac
27.1.2014, 23:15
Pa ako si ga instalirao pravilno, onda treba dole na sredini ekrana da imas taj kalkulator sa slike.
pa imam nesto sto se stralno pomera neke brojke kad kod pomeriom misa ili se malo okrenem tenkom ono se pomera sve
PlazmaKeksWoT
27.1.2014, 23:17
pa imam nesto sto se stralno pomera neke brojke kad kod pomeriom misa ili se malo okrenem tenkom ono se pomera sve
To je to. Leva brojka je kupola. Desna telo tenka. Cifre su efektivna debljina oklopa iz pravca u koji ti gleda kamera.
Ali Churchill I i III imaju istu kupolu, ako mu je trojka problem onda je i kec, to sam hteo da kažem. Jedina razlika je što kec umesto 6-poundera ima jači 75mm vickers top.
Trosarinac
27.1.2014, 23:18
Ok,naso sam te i odicno ti ide cruhill :D ja sam Monster6661 mozda si me negde i vido u nekoj borbi :)
PlazmaKeksWoT
27.1.2014, 23:20
Ali Churchill I i III imaju istu kupolu, ako mu je trojka problem onda je i kec, to sam hteo da kažem. Jedina razlika je što kec umesto 6-poundera ima jači 75mm vickers top.
U pa bilo bi previse dobro da III ima 75cu:dzavo:...
Pa nece covek zone da ubacuje....
Random! Obratite pažnju na boje. :D
Imprerator Marcus
28.1.2014, 0:17
Ljudi ne znam da li vredi uzimati onaj premijum tenkic t-14 ? Malo sam igrao sa njim na test serveru i nije mi bas ostavio neki utisak. Mislim odbar je u svom tiru ali sam cuo da mu MM i nije bas naklonjen. Bitno mi je prvenstveno treniranje posade. Ono sto mi se ne svidja kod njega je to sto mu se nisan sporijeo skuplja a i sporo mu se kupola okrece, tako kada mu izleti neki brzi tenkic sa strane eto nevolje:opanachke. Inace imam E-25 i SU-100Y i stvarno sam prezadovoljan, jako su zabavni a i super stvaraju srebrnjake, cak i bez premijuma :qliranje:Eto bas sam danas zapalio Tigra 1 sa E-25 i ode 1700 demidza ko od sale ;).
PlazmaKeksWoT
28.1.2014, 0:20
Random! Obratite pažnju na boje. :D
Hahaha, ima i nas....
A sto unicum koristi gold za tomato igrace ?:icon_scra
Ne znam, nisam ja autor. :)
I meni je bilo čudno ali posle kapiram što da ne, i oni upadaju kao niži tier, a i gold ammo može biti jedan od načina na koji se pumpa stat ako se ima $.
Kristian_KG
28.1.2014, 3:01
Cercil 3 je bolji od Cercila 1 u mnogim stvarima:
-Deblji bocni oklop, 75mm naspram 68mm, sto znaci da mozes da postignes
bolju efektivnost prednjeg oklopa time sto bocni oklop jer je deblji smes vise
da zakosis, pa je tako i prednji oklop zakoseniji i protivnickim topovima treba vise penetracije kako bi ih(i prednji i bocni oklop) probili.Hteo bih i da dodam da oklop
kupole jedino mozete da stitite laganim kretnjama napred i nazad(pod uslovom
da vam je tenk iskosen) kako bi neprijatelju otezali nisanjenje. Efikasno pri
srednjim daljinama.
-Brzi za 3 km/h. Cini se kao malo, ali odigrajte par stotina partija gde ima bezbroj
situacija gde sekunde odlucuju. Ovo svakako povecava efikasnost i borbenu
upotrebljivost tenka.
-Oklopljene gusenice. Popularne "sanke" koje prakticno zaklanjaju takozvane
"weak spot"-ove.Oklop iako ne debeo ipak smanjuje penetraciju nadolazecih
granata, sto opet doprinosi cinjenici da on ima bolji oklop od britanske verzije.
Ovakav oklop mnogi zovu "space armour" ili "oklop pre oklopa". Ovo je povezano i
sa takozvanim "jedenjem" granata. Desava se da aktivira kumulativne granate
pre nego sto dodju u dodir sa glavnim oklopom.
-Premijum tenk. Bonus je sto si premijum pa ti nije problem da stavis 10 premijum
granata pa tako time mozes lagano da nadoknadis penetraciju topa ako zatreba.
-Bez 7 tir borbi. Ako igras samostalno nikada neces upasti u tir 7 borbu.
Ova cinjenica je ogromna prednost ako tenk uporedimo sa T-25 koji igra
i tir 7 borbe.
Znam da sam nesto bitno propustio ali ne mogu da se setim sta. :D
Zamolio bih da me podsetite.
-Premijum tenk. Bonus je sto si premijum pa ti nije problem da stavis 10 premijum
granata pa tako time mozes lagano da nadoknadis penetraciju topa ako zatreba.
Nije poenta pucati zlatnim grantama kada vecina ovde koja je pitala pita iz razloga jer hoce da im posluzi za skupljanje kredita. Kasnije mozda ili imati par granata u slucaju da bas naletis na nekoga ko bi ti mozda na pocetku partije pomrsio racune pa se resis pretnje koja bi te bez zlatnih kostala partije a na kraju i bez kredita.
Ali generalno tu se slazemo da je churchill 3 bolja opcija od T-25 kojeg sam bio kupio i prodao jer ne valja ama bas nicemu. Churchill 3 nemam ali ono koliko sam mogo da vidim dok sam igra nize tirove je uglavnom dominirao partijama, neretko je bilo da je bas on prvi poginuo ali to je ono sto se kaze s*anja se dogadjaju.
Imprerator Marcus
28.1.2014, 15:51
Inace ljudi, otkako su pustili test server nikako ne mogu preko dana da se ulogujem, jedino tamo negde posle 24 sata :p a kada se ulogujem cekam da odigram sa Sermanom po 4 i vise minuta i onda me jednostavno izbaci.I tako stalno, nikako da probam taj premijum tenkic.Ostali tirovi lepo idu.
darkowozzd
28.1.2014, 16:16
-Oklopljene gusenice. Popularne "sanke" koje prakticno zaklanjaju takozvane
"weak spot"-ove.Oklop iako ne debeo ipak smanjuje penetraciju nadolazecih
granata, sto opet doprinosi cinjenici da on ima bolji oklop od britanske verzije.
Ovakav oklop mnogi zovu "space armour" ili "oklop pre oklopa".
zovu ga spaceD armor... sa D i bez U :D
Apsolutno je isto značenje armor i armour, prvo je američki način spelovanja reči, drugo je izvorni engleski.
PlazmaKeksWoT
28.1.2014, 16:20
Sa U
http://en.wikipedia.org/wiki/Spaced_armour
:D
Nova tema na SK; World Of Tanks Spelling Contest :kreza:
Auuuu, gle sad navalu napaljene decice...
http://www.alo.rs/vesti/reportaza-srbija/srpski-tenkisti-seju-strah-po-svetu/44622
ezos3siq9UQ
Jedina bitna rečenica u celom videu (odnosi se na novu verziju BigWorld-a)...
Attention! The game client functionality may be unstable with some computer configurations.
PlazmaKeksWoT
28.1.2014, 16:41
Another case of: "Works As Intended"...
bela lampa
28.1.2014, 16:44
qCk_l-IRyJg
darkowozzd
28.1.2014, 17:57
Sa U
malo sam se oslonio na recnik iz skyrima :D Apsolutno je isto značenje armor i armour, prvo je američki način spelovanja reči, drugo je izvorni engleski.
i mnogo sam gledao serije... friends,joey, two and a half men , big bang theory i ostale :D
EDIT: btw.. kako je extra is7 :eek: obozavam ga.. tenk mi jednostavno... lezi :cool:
Trosarinac
28.1.2014, 20:40
ezos3siq9UQ
jel se zna kad ce taj 8.11 da bude u funkciji i jos nesto koliko to slabi kompjuteri nece moci da pokrecu posto ja sam pokrecem wot ne na najmanje nego na predzadnje ono za grafiku na srpskom mu dodje to da ja pokrecem na nisko a ima i jos nesto MINIMUM pa da li cu ja moci da pokrenem sad kad dodje ovaj pec 8.11??
Jos nesto sad pokrecem na 20-30 fps da li cu moci da pokrenem kad dodje taj novi pec a da to bude IGRIVO?
darkowozzd
28.1.2014, 21:44
kako su nadmeni ovi iz Unike to je strasno... neko mu nesto kaze on u fazonu fak off... neko napise RUDE... a ovaj kao stfu.. :mad: strasno
kako su nadmeni ovi iz Unike to je strasno... neko mu nesto kaze on u fazonu fak off... neko napise RUDE... a ovaj kao stfu.. :mad: strasno
Imam jednog frienda stranca iz unica sa kojim igram povremeno, ja sam green ali mu srecom ne smeta. :) Kada napravi više od pet kills viče "this is unica", "uni power" i slično. :D
darkowozzd
28.1.2014, 21:55
ovaj se zove Amplificator
PlazmaKeksWoT
28.1.2014, 22:48
Posledice lag-a:
http://globalmilitaryreview.blogspot.com/2012/03/oops-sorry-didnt-see-you-russian-t-72.html
miša topola
29.1.2014, 13:32
http://www.dodaj.rs/t/1U/mT/1YawnPnc/shot631.jpg (http://www.dodaj.rs/?1U/mT/1YawnPnc/shot631.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/1j/3m/4Vxwfzf0/shot633.jpg (http://www.dodaj.rs/?1j/3m/4Vxwfzf0/shot633.jpg)
:dedica:
http://www.dodaj.rs/t/1U/mT/1YawnPnc/shot631.jpg (http://www.dodaj.rs/?1U/mT/1YawnPnc/shot631.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/1j/3m/4Vxwfzf0/shot633.jpg (http://www.dodaj.rs/?1j/3m/4Vxwfzf0/shot633.jpg)
:dedica:
Pokazi i trecu stranu da vidimo da li si dobio onih 50k za pet pobedjenih i budes medju prvih deset igraca po exp-u. :dedica::dzavo:
Msm da je u nedelju ponovo duplo iskustvo za pobedu :)
darkowozzd
29.1.2014, 18:43
Msm da je u nedelju ponovo duplo iskustvo za pobedu :)
da.. fala bogu :D :tapsh:
PlazmaKeksWoT
29.1.2014, 19:18
Pravo stivo za prosecnog igraca WoT-a...
miša topola
29.1.2014, 19:19
Pokazi i trecu stranu da vidimo da li si dobio onih 50k za pet pobedjenih i budes medju prvih deset igraca po exp-u. :dedica::dzavo:
Nisam stavio ss zbog kredita (koji me uopšte ne interesuju) nego zbog značke ;)
Nisam stavio ss zbog kredita (koji me uopšte ne interesuju) nego zbog značke ;)
A, jbg ja na te znacke ni ne obracam paznju! Kada dobijem dobio sam ali sada da se ja nesto trudim i silim da ih dobijam i to mi ga uz moravu, i kada imam 5 ubijenih i vidim da ne mogu da stignem da ubijes sestog necu ga juriti niti cu ovima govoriti da mi ga ostave da ga ja ubijem.
zvezdan84
29.1.2014, 20:38
da li ponekad, ili stalno imate osecaj da vas zakinu za bodovanje? imam vise napravljenje stete od tigra, imamo isti broj ubistva a on dobio vise iskustva od mene. napravio sam 3k stete sa 9 penetracija. znaci ne moze se reci da nisam bio aktivan u borbi.
On ima više pasivne štete.
darkowozzd
29.1.2014, 21:25
prvi put sam igrao cw :D lepo je bilo, novo za mene, al izgubismo .... :( moram da nabavim is4... 340 gold pena u odnosu na 300 od is7.,..
EDIT: zasto se large first aid kit dobija samo ako pobedjujes u mediumima?
EDIT: zasto se large first aid kit dobija samo ako pobedjujes u mediumima?
Lepo pogledas u misijama sa kojim tenkovima se zavrsava misija i resen problem.
darkowozzd
29.1.2014, 23:44
Lepo pogledas u misijama sa kojim tenkovima se zavrsava misija i resen problem.
nisi razumeo.. zasto se large repair kit dobijao za sve pobede a ovo samo za pobede mediuma.:confused:
Zato što su u WGEU tako hteli...
darkowozzd
29.1.2014, 23:46
sta god da je, logike tu nema :opanachke
sta god da je, logike tu nema :opanachke
Mozda tebi nema logike ali WG ima i oni odredjuju kako ce misje da postavljene odnosno koji ce biti uslovi za ispunjavanje misije.
Mnogo toga nema logike kod WGEU.
prvi put sam igrao cw :D lepo je bilo, novo za mene, al izgubismo .... :( moram da nabavim is4... 340 gold pena u odnosu na 300 od is7.
Ne mozes samo tako gledati, sve ti zavisi od taktike koju ti klan upotrebljava.
Negde ce traziti is7, negde is4, treba da nabavis sve tenkove. :) :p
Ja cw retko igram, igrao sada samo kampanju da dobijem tenk inace me to uopce ne zanima, u pocetku sam bio napaljen, nisam propustao bitke, sada ulazim samo kada vidim da ih bas nema, inace random i udri! :)
E bitna stvar - Citam redovno forum i ne retko nalazim kako se poteze rasprava oko win rate-a, kako vecina kaze nema veze sa skill-om igraca, upadam u lose timove, itd. itd. nema sta sve nisam citao.
Slazem se jedino da u dobrom platoonu ces imati vise pobeda nego kada sam igras (ja inace iz klana igram platoon samo sa 5 ljudi) i tada mi je procenat pobeda oko 70% uvek, kada igram sam, zavisi od dana mi je oko 60%, mada ima i kanal dana, ali vecinom je tako.
E sada, uzeo sam od druga account, inace ima 49% pobeda, i bas rekoh da vidim ima li sta od toga, zavere, cuda, kao sto mi i on govori ''stavlja me stalno u lose timove'', '' sve noobovi'', ma nema koji izgovor nisam cuo, i rekoh da mu izgrindam t49, pa neka ima Hellcata i poceo sam da igram sa onim m4a1 sta je vec td, sa posadom na 75%, znaci nista nisam imao, stock tenk poceo. I imao sam i pored timova gde nema cega se nisam nagledao, znate i sami cega svega ima u low tir bitkama, i pored svega znaci 68% pobeda! Znaci nije vam niko kriv za gubitke, nekada zaista ne mozes uraditi nista sam, kako god da igras i sta god da uradis, ali vecinu partija sam mogao da uticem sa svojom dobrom igrom.
Ne moras imati 60+, ali siguran sam da svako moze imati bar oko 55% pobeda ako imas nekog talenta za ovu igru.
I eto usao sam sada da pogledam kako mi je drug igrao, posto sam mu rekao da odigra koju partiju, da ne uzima t49 dok ne nabije posadu na 100%, i vidim da je vec uspeo da svuce procenat pobeda sa 68 na 60% :)
Tako da izgovori, zavere i sta sve se ne napise ovde, ili znas ili ne znas, nema druge, ne mozes ti biti dobar igrac i imati 50% pobeda - nemoguce.
Imaces mozda jedan los dan ali imaces jos 5 narednih dobrih.
Nemojte da se neko sada naljuti :) zaista sam hteo da vidim to sto i od njega slusam danima, ''ti si bolji igrac, stavlja te u bolje timove'', ''onda kada imas premijum isto bolji timovi'' ''nema skill igraca veze kada mi da los tim'' itd. itd. pa sam eto i na njegovom accountu isprobao, sa novim tenkom, losom posadom, losim timovima da se moze, ali treba znati igrati.
PlazmaKeksWoT
30.1.2014, 6:56
ali siguran sam da svako moze imati bar oko 55% pobeda ako imas nekog talenta za ovu igru
:( Idem da se obesim medju sunke (koje nemam)...
Priznajem, nemam talenta. Ali brate, ako sam ja nesposoban (sto i jesam) sta je onda sa likovima sa ratingom ispod 500 i sa 20k borbi? Losa karma???
Jednostavno nema covek drugi komentar nego kad ih vidi u npr IS4 sa 25k i crven, nego: WTF, HOW ???
:( Idem da se obesim medju sunke (koje nemam)...
Priznajem, nemam talenta. Ali brate, ako sam ja nesposoban (sto i jesam) sta je onda sa likovima sa ratingom ispod 500 i sa 20k borbi? Losa karma???
Jednostavno nema covek drugi komentar nego kad ih vidi u npr IS4 sa 25k i crven, nego: WTF, HOW ???
Plazma ne znam gde si se ti prepoznao ovde sa svojih 53%? :)
I sta sa likovima od 500 rating? Pa tu je i gde jeste. :)
Psovacemo ih i dalje, nervirati se.
Ja pricam o tome da sam procitao brdo postova kako su uvek drugi krivi za poraze, svi su drugi krivi sto imaju ispod 50% pobeda, i da skill nema veze sa time. Ima dana kada te nece, kada skoro svaku partiju imas 14 njih crvenih kao paprike i sta god da uradis neces pobediti ali nemoguce je da ce te tako ici non-stop. Nemoguce je da sa dobrom igrom ne mozes imati oko 55% pobeda. Eno ostavljao sam prosli vikend gde sam imao 40% pobeda mada sam sa t6 tenkom pravio prosecan damage 1900 (vecina sa t10 ne moze da napravi 2000 stete), jednostavno vikend, svega ima, ali sam do poslepodne vratio na 57% pobeda i vecinu tih pobeda sam uticao u ogromnoj meri.
Ostavio sam ranije link od onog luciqueII, igra non stop sam a ima win rate oko 70%, utice covek na 90% partija, gledao sam ga dosta puta, ceo tim ne napravi skoro nista a on iscupa, no ok on je super unicum, druga dimenzija igre. No nije istina da ti svojom dobrom igrom ne mozes uticati na ishod, da ne mozes da od deset partija pobedis sest i vec si na 60%, i tako malo po malo i imas oko 55% pobeda. Jos ako imas dobar platoon, nema brines. Ne racunam ljude koji su tek poceli da igraju pa ne znaju gde je levo, ubrajaju se tu ovi sto si ih spominjao sa 20k bitaka i crven, da zna da igra ne bi bio crven sa 46% win rate i prosecnom stetom sa t10 tenkom od 500. Kazem ti imam dva najbolja druga, jedan ima 47% (ali on ne kuka, on sam kaze da ne zna) i ovaj sto ima 49%, aaaa tu je cudo, zavera, svi su krivi do njega samog, a igrali smo vise puta zajedno, a i cesto im dam moj acccount da se igraju, pa kada ga npr vidim da izlazi bocno iza ugla meni pozli. A ne mozes mu dokazati da ne zna, jos se uvredi kada mu objasnjavam. Najgore sto kada uzme moj account zaista ga hoce sreca sa timovima, pa iako nista ne uradi pobedi pa onda prica kako mene sto sam bolji igrac stavlja u bolje timove, itd.
Eto zovi me u platoon kada me vidis, ako budemo imali ispod 50% pobeda vodim te na pivo odmah, a preko 55% castis dva, vazi ;)
Evo ovog jutra sam mu nastavio m8a1:
WN7: 2,068 ( 98 ) 4.0 tier
--------------------------------------------------------
Session statistics
Battles / Wins: 12 / 17 (70.59% )
Exp / avg.: 10,047 ( 591 )
Exp X / avg: 10,791 ( 634 )
Damage Dlt. / avg.: 13,394 ( 787 )
Znaci ili znas ili ne znas, nema zavere :) a poceo sam sa 0:4 pobeda :)
PlazmaKeksWoT
30.1.2014, 12:36
Ma salio sam se. Sve si ti to lepo objasnio ali nazalost koliko ce ljudi priznati da su nesposobni?
Kao i za sve ostalo, uvek nam je kriv neko drugi.
Zaista je frustrirajuce kad te mm baca u timove u kojima ti napravis vise stete nego ceo tim zajedno. E sad, kao i svaki multiplayer ni ovaj nas nije imun na kretene. Srecom koga bi silovali da nema crvendaca :dzavo:.
Cinjenica je da mm lose funcionise i da bi to trebao da bude prioritet u nekom 9.X patchu.
Hehe, sad sam video rezultat. Seal clubbing u najboljem izdanju.
darkowozzd
30.1.2014, 16:22
ja imam samo jednu recenicu da kazem za ovo.. ako si u prvih 3 po xp i dmg a izgubio si, tim je kriv.. i kraj..:opanachke
Ping 300 lampica trepti. Pre neki dan nije hteo da udje na server. Laguje ... Imate li slicnih problema ?
Aleksandar
30.1.2014, 16:49
Nemoguce je da sa dobrom igrom ne mozes imati oko 55% pobeda.
Iz mog iskustva, navedena rečenica nije tačna (snimci ekrana su iz različitih dana):
http://www.dodaj.rs/t/h/XA/nlYiyda/performance.jpg (http://www.dodaj.rs/?h/XA/nlYiyda/performance.jpg)
No nije istina da ti svojom dobrom igrom ne mozes uticati na ishod
Iz mog iskustva, navedena rečenica nije tačna (svi snimci ekrana su iz poraza):
http://www.dodaj.rs/t/1g/3D/1ZQcoccG/ucinak.jpg (http://www.dodaj.rs/?1g/3D/1ZQcoccG/ucinak.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/L/yv/4zE7XxFS/ucinak2.jpg (http://www.dodaj.rs/?L/yv/4zE7XxFS/ucinak2.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/A/oX/4JYdFLr4/ucinak3.jpg (http://www.dodaj.rs/?A/oX/4JYdFLr4/ucinak3.jpg)
Da ne budem poput igrača kojima su svi drugi krivi za poraze i protiv kojih je skovana zavjera evo primjera iz moje "igračke karijere".
T-46 i Hetzer-a sam igrao kao noob,pojma nisam imao šta treba da radim i igrao sam loše,ali postotak pobjeda je 60% i 54%.
Dodao sam još i AMX 50 100,jer smatram da ovim tenkom dobro igram (možda nisam u pravu) ali postotak pobjeda je 48%.
http://www.dodaj.rs/t/I/YR/4j1K0LWL/postotak.jpg (http://www.dodaj.rs/?I/YR/4j1K0LWL/postotak.jpg)
Eto zovi me u platoon kada me vidis, ako budemo imali ispod 50% pobeda vodim te na pivo odmah, a preko 55% castis dva, vazi
Ako ovaj poziv važi za sve članove foruma,ne bih žalio dva piva i priznanja da nisam u pravu.
Interesuje me šta mislite o T34 Premium i da li ga ovde neko igra uopšte? Mnogi kažu odličan tenk, a meni jedan od najgorih. Dobio sam ga grindanjem ranije kada je došlo do zamene. Ne volim da prodajem Premium tenkove, a uradio bih to odavno.
Da krenem redom. Prosečan damage nije nešto visok, oko 370 koliko IS pravi na primer, a i KV-1S je blizu, a tier 6 je. Skupljanje nišana sporo. Reload time prilično visok. Mobility užasan, krajnja brzina loša, brzina okretanja kupole loša. Telo papirno, kupola nešto tvrđa i svi je dižu u nebesa, a nije tako. Može je lako bušiti većina tier 8 po otvorima ili sa strane ili nazad gde uvek bude štete, neću da pominjem gold ammo ili tier 10 ako ga gađa u kakve mečeve vrlo često upada. Jedino što je dobro je penetracija.
Rešio sam da pre treniram posadu i napravim TD build, pokušaču tako da igram.
Trosarinac
30.1.2014, 17:56
Interesuje me šta mislite o T34 Premium i da li ga ovde neko igra uopšte? Mnogi kažu odličan tenk, a meni jedan od najgorih. Dobio sam ga grindanjem ranije kada je došlo do zamene. Ne volim da prodajem Premium tenkove, a uradio bih to odavno.
Da krenem redom. Prosečan damage nije nešto visok, oko 360 koliko IS pravi na primer, a i KV-1S je blizu, a tier 6 je. Skupljanje nišana sporo. Reload time prilično visok. Mobility užasan, krajnja brzina loša, brzina okretanja kupole loša. Telo papirno, kupola nešto tvrđa i svi je dižu u nebesa, a nije tako. Može je lako bušiti većina tier 8 po otvorima ili sa strane ili nazad gde uvek bude štete, neću da pominjem gold ammo ili tier 10 ako ga gađa u kakve mečeve vrlo često upada. Jedino što je dobro je penetracija.
Rešio sam da pre treniram posadu i napravim TD build, pokušaču tako da igram.
Nekoliko puta sam cuo da je katastrofalan pogotovo zbog mm-a kakav niko nema kazu da bas cesto ulazi u 10-ke i da je mnogo tesko da tamo profitiras.Ja ga nemam ali sam ga nekolko puta sretao 1 na 1 i on se samo tako busi u dodnju plocu od napred oklop sem kupoleje po meni los.A jos nesto jednom sam mu sa gwpantherom sa strane skinuo hiljadu i nesto dmg da ne pricam sta bi mu s51 uradila one shoot :D mad mozda i postoje oni koji znaju da igraju sa njim pa cesto i profitiraju ali kad bih kupovao nesto od 8 tiera uzeo bih lowe
Trosarinac
30.1.2014, 18:01
Imam jedno pitanje video sam da je od sutra churchill 3 na popustu tj 50 % discount jel to znaci posto mu je prava cena 1500 da ce dok traje popust da bude 750 gold.
I jos nesto kada se kupuje gold preko sms-a koliko treba da ti ostane para tj ako uplacujes 180 dinara jel treba posle sms-a da i ostane lupam sad 300-180=120 ili kolko vec treba da ostane da bi prosla kupovina???
darkowozzd
30.1.2014, 18:12
Imam jedno pitanje video sam da je od sutra churchill 3 na popustu tj 50 % discount jel to znaci posto mu je prava cena 1500 da ce dok traje popust da bude 750 gold.
I jos nesto kada se kupuje gold preko sms-a koliko treba da ti ostane para tj ako uplacujes 180 dinara jel treba posle sms-a da i ostane lupam sad 300-180=120 ili kolko vec treba da ostane da bi prosla kupovina???
ja sam kupio churchil 3 na poputu preko sms... uplati 700 din i bice dosta
Izađe te pare koje daješ za kupovinu golda + cena obične poruke.
Trosarinac
30.1.2014, 18:44
Ping 300 lampica trepti. Pre neki dan nije hteo da udje na server. Laguje ... Imate li slicnih problema ?
Da,stalno je to sa pingom.
Jos nesto posto ce da bude na popustu jer ce on biti 750 golda i ako ga budem kupovao i iz garaze tj iz igre?
Vredi li čemu ovaj Excelsior, pošto vidim da će biti na popustu?
darkowozzd
30.1.2014, 19:20
Jos nesto posto ce da bude na popustu jer ce on biti 750 golda i ako ga budem kupovao i iz garaze tj iz igre?
da... tako sam ja kupio
ja imam samo jednu recenicu da kazem za ovo.. ako si u prvih 3 po xp i dmg a izgubio si, tim je kriv.. i kraj..:opanachke
Slazem se, naravno da ima slucaja da je tim kriv, pa da nije tako neki sjajan igrac bi imao 100% pobeda, a toga nema, nesto moras izgubiti. :)
Ne shvatate me, govorim o mom drugu i nekima jos koji za sve poraze krive druge i ostale teorije zavere koje sam procitao ovde ili cuo od njega.
Treba samo da ste sa nama u drustvu kada pocne da govori zasto ja imam bolji procenat pobeda ili sam bolji igrac od njega, kako ga mm mrzi, ma nema sta nije izgovorio. :)
Ne mozes coveku dokazati da je on kriv u vecini slucaja jer ne zna da igra i ne odlucuje o vecini partija nego je samo ucesnik koji se nada da ce imati bolji tim i tako pobediti.
Iz mog iskustva, navedena rečenica nije tačna (snimci ekrana su iz različitih dana):
http://www.dodaj.rs/t/h/XA/nlYiyda/performance.jpg (http://www.dodaj.rs/?h/XA/nlYiyda/performance.jpg)
Ako ovaj poziv važi za sve članove foruma,ne bih žalio dva piva i priznanja da nisam u pravu.
Ne znam sta bi ti rekao, losa sreca, je l' ti napomenuh da sam ja krenuo sa 0:4 jutros pa sam posle izgubio samo jos jednu partiju, i prosli vikend isto katastrofa poceo pa do kraja dana vratio svoj win rate oko 60%, moras istrajati, ne mozete igrati dobro i stalno gubiti, nema sanse ljudi.
Evo vidi popravio sam jos vise od jutros statse kod njega sa m8a1:
WN7: 2,410( 99 ) 4.0 tier
Session statistics
Battles / Wins: 24 / 32 ( 75.0% )
Exp / avg.: 20,809 ( 650 )
Exp X / avg: 21,553 ( 673 )
Damage Dlt. / avg.: 28,142 ( 879 )
Dmg taken / avg.: 5,685 ( 177 )
Hits / shots: 358 / 510 ( 70.2% )
Penetrations / shots: 322 / 510 ( 63.14% )
Kills / avg.: 73 ( 2.28 )
Assist / avg.: 10,894 ( 340 )
---------------------------------------------------
I uporedio sam svoje partije sa m8a1 i sada kod njega. Nisam kod sebe igrao puno sa njim, samo sam na brzaka isao da otvorim Helcata, ali uglavnom brojke su skoro iste, sa svim parametrima.
Podigao sam mu i wn7, sada mu je 1006, a bio je pre neki dan 911. :)
Ima li rezultata za onaj ''End of the Year Meets Japanese Tanks!'' da li je ko dobio nagrade za najboljih 100 japanskih tenkista?
B.Buva[P-M-K]
30.1.2014, 22:28
Ne znam sta bi ti rekao, losa sreca, je l' ti napomenuh da sam ja krenuo sa 0:4 jutros pa sam posle izgubio samo jos jednu partiju, i prosli vikend isto katastrofa poceo pa do kraja dana vratio svoj win rate oko 60%, moras istrajati, ne mozete igrati dobro i stalno gubiti, nema sanse ljudi.
WR mi je 49% jer sam prvih 6-7k bitaka igrao na 13 fps max uz kompresovane texture i ping standardno preko 130 i priznajem da nisam imao pojma,ali sada sam skoro uvek medju 3 po Xp-u i dmg ali nikako da popravim WR,pre koji dan sa AMX 12t u T8 partiji sa PRVIH topom napravim preko 2500 dmg a sledeci je imao 900 i nesto...ipak mnogo zavisi od tima...
MaxMadneSS
30.1.2014, 22:49
Najverovatnije si pravio dmg na nepotrebnom mestu ili si samo kupio kajmak kad je partija vec bila izgubljena :D
ernie2015
30.1.2014, 22:55
Kao sto sam prije rekao u ovoj igri posada je najbitnija i to sam min 3 skills
na obj704 imam je u fullu i kad gubim i kad pobjedjujem uvijek sam u prvih 5.
Ali kad pobjedjujem e onda se desavaju ovakve stvari:
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/17/5ooa.jpg (https://imageshack.com/i/0h5ooaj)
Da stavim na T54 medium spall liner za zastitu od udesa i eksplozija ili vertikalnu stabilizaciju?
Vertikalna stabilizacija ti je logicniji izbor po meni, barem kad je medium tenk u pitanju.
Da stavim na T54 medium spall liner za zastitu od udesa i eksplozija ili vertikalnu stabilizaciju?
Logicniji ti je izbor vertikal stab. jer ces sa njime u trku preciznije pucati nego da stavljas spall liner koji je tezak 500 kg i samo ce te dodatno otezati i samim time ces biti sporiji od drugog t54 koji to nema. Pored vertikal stab stavi rammer i trece mozes ventilaciju ili za brze skupljanje nisana to vec je tvoj izbor.
Medijum treba da je pokretan, bas ono sto ti je Dragan rekao, sa spall linerom ces samo postati tromiji.
Vertikalna stabilizacija, Rammer obavezno i sada biraj trece ili ventilacija ili optiku, zavisi od stila igre, na t54 vise ce ti korisititi ventilacija.
Vidi ovu partiju - ostao sam protiv 7 njih hahahaha, vec svi poceli da psuju, a protivnici da se raduju, kad ono - suprise - i nisam imao metaka da ubijem jos jednog koji je bio afk, morao sam kapati. :)
Pa da vec imam ramer i ventilaciju. Samo mi liner 200k a stabilizacija 500k. :mad:
Hoce li neki popusti uskoro na tenkove? Treba da uzmem i lorreina.
Pa da vec imam ramer i ventilaciju. Samo mi liner 200k a stabilizacija 500k. :mad:
Hoce li neki popusti uskoro na tenkove? Treba da uzmem i lorreina.
Samo sa liner ne dobijas ama bas nista osim sto ces da budes troma mrcina dok sa stabilizacijom itekako poboljsavas mogucnosti t54 i mnogo bolje ces da nisan kada si u pokretu i pucas tako ili kada kruzis oko neprijatelja a tu dolazi t54 do izrazaja i njegova agilnost a da mu stavis liner samo ces sebe zeznuti i nista vise. No radi kako hoces ali na kraju ces reci trebao sam ipak da ih poslusam i onda te stabilizacija nece kostati 500k nego 700k.
Kristian_KG
31.1.2014, 1:36
Vredi li čemu ovaj Excelsior, pošto vidim da će biti na popustu?
Uzmi Cercila 3, bolji je.
MaxMadneSS
31.1.2014, 7:34
@Morandi
Spall Liner nije toliko losa ideja na medium tenkovima tira 9 i 10. Dodatnih 500 kila na tenku od 36 tona neces osetiti ni ti a ni tenk. Dobar je izbor za ramovanje, dobar je izbor za posadu (25% manje ce ginuti) i svakako je dobar izbor protiv HE (arty) i HEAT (70% tenkova tira 9 i 10 puca HEAT kao premium municiju) koji ce pucati na tebe. Ti sad vidi dal ti ovo valja ili ne :)
Vertikalna stabilizacija po meni nije potrebna jer tenk ima malu penetraciju tako da ces uvek morati da pucas na tenkove sa strane ili ces morati da gadjas weakspotove. Ne uklapa se nigde pomenuti modul jer kad kruzis oko tenka ne treba ti preciznost na 50m ili ako snajpujes moraces weakspot da pogodis znaci morace do kraja da suzi nisan. Ni u jednoj situaciji ti ne treba pomenuti modul.
Torsion bars je solidan izbor, ja koristim taj modul na T-54. Vise hp-a imaju gusenice i to mnogo znaci jer ces retko biti trakovan sto je i najbitnije kod medium tenka. Pored toga neces primati dmg kad pocne tenk da skace po neravnim povrsinama pa cak i od "padova" sa nekih da kazem normalnih visina. Dakle odlican izbor po meni.
To je sve sto se tice ovih modula, ti sad izvagaj sta ti vise odgovara.
E šta sve čovek neće da pročita... Vertikalna stabilizacija nepotrebna na mediumima jer imaju malu penetraciju... Spall Liner štiti samo od splash damage-a kod artiljerije, nema nikakvog uticaja na direktne pogotke koji probiju oklop (a to je 99% HEAT granata).
PlazmaKeksWoT
31.1.2014, 11:03
Jeste na rukom ali pozicije su extra...
NhR3I2MsHs4
darkowozzd
31.1.2014, 11:39
jel dobro staviti spall liner na is7.. mene bas voli da gadja arty :paranoia:
MaxMadneSS
31.1.2014, 11:56
E šta sve čovek neće da pročita... Vertikalna stabilizacija nepotrebna na mediumima jer imaju malu penetraciju... Spall Liner štiti samo od splash damage-a kod artiljerije, nema nikakvog uticaja na direktne pogotke koji probiju oklop (a to je 99% HEAT granata).
Osim sto HEAT uopste ne probija toliko kolko bi trebao jer ima dosta manju penetraciju od APCR tako da u 50% slucajeva primas HE dmg od granate koja nije probila armor ili jos cesce ako pogodi spaced armor kojim ruski tenkovi obiluju.
Vertikalna stabilizacija je upravo glupost zbog male penetracije jer ne mozes da se vozikas levo desno dok pucas i da ocekujes da, ne samo pogodis, nego i probijes ?
Na T34 koristim vert.stab. jer top mnogo sporo nisani i kupola se sporo okrece pa 90% situacija pucam pre nego sto se skupi nisan. Ali to mogu da radim jer T34 ima 246 penetracije i lagano probija sve u tiru8 gde god da pogodi. Dal to moze da radi T-54 u tiru 9 sa 200 penetracije ? Ne moze da pridje ...
@MaxMadness postujem tvoj izbor sa opremom na medijume ali mislim da nisi u pravu sa stabilizatorom.
Gde god da postoji da se moze staviti on je skoro nezamenjiv, gde god da mogu da stavim stabilizator on mi ide na tenk bez razmmisljanja. Isprobavao sam tenkove na test serveru sa njim i bez njega, mnogo znaci.
Davno sam pisao kada sam igrao is3 kod druga gde on nema nista od opreme na njemu, znaci nebo i zemlja koja je razlika kod mog is3 sa stabilizatorom i ventilacijom, gubio sam se kao niko sa nisanjenjem kako sam navikao kod mene kada mogu pucati da pogodim koliko mi je stabilizator pomagao.
A evo ti i link sa t54 i videces sta je predlog za njega od opreme, ne kazem da su i oni uvek dobri sa tim savetima, ali verujem da sa stabilizacijom svaki tenk ti je mnogo ubojitiji.
http://wiki.worldoftanks.com/T-54
I dalje se zezam kod druga sa tenkovima, kod mene svakako vise nista ne grindam niti mi trebaju srebrnjaci.
Otisao na t49 i iz prve ''Ace tanker'' :)
Izvini, nisam znao da kampuješ sa mediumima. I da, HEAT municija ima veću penetraciju od obične AP. Evo ti primera sa SU-152 gde redom idu AP/HEAT/HE.
http://www.dodaj.rs/f/1X/oI/3Oa3UO37/su152ammo.png
Izvini, nisam znao da kampuješ sa mediumima.
Pusti ga vidis da covek igra isto sa t54 kao sa t34 i onda ocekuje da bude ucinkovit u partiji. I drugo ko normalan uporedjuje teske tenkove sa mediumima, ocigledno niko normalan ili bar ko razmislja logicno.
MaxMadneSS
31.1.2014, 13:07
Respect za Elin-a ali vas dvojica, ne znam sta pricate. T-54 je rush tenk, za njega je jedini izbor bliska borba gde dolazi do izrazaja njegova agilnost. Situacije kad se vrtis oko 1-2 tenka i pucas sa strane. Na takav stil igre ne vidim kako se uklapa vert.stab. ali ajde, ako vi tako kazete onda ok.
Tih 250 penetracije kao sto si naveo nije dovoljno da pouzdano prodje kroz upper plate na T-54 koji efektivnog armora na tom delu ima oko 200-220. Znaci opet ce pomoci spall liner kad smo kod toga ;)
Pa nije problem ako se vrtiš oko Mausa ili E-100 koji su ogromni, ali uđi u dogfight sa nekim niskim mediumum, pa da vidiš koliko se na 10-20 metara raširi nišan dok voziš i mrdaš kupolu. OK, u pravu si za spall liner, biće mu od koristi u 2% primljenih hitaca, u ostalih 98% slučajeva će da smrdi na tenku.
Nemoj da dovodiš ljude u zabludu da bacaju pare na spall liner i torsion bars na T-54, ima toliko upotrebljivijih delova opreme za njega.
Ja sam ga juce prodao.... Koristio sam dodatke za suzavanje nisana, brze punjenje i VENTILACIJU. Prvo sam imao vertikalnu stabilizaciju i utvrdio sam da ne znaci mnogo.... Zamenio sam je za Ventilaciju i nisam pogresio jer je reload pao sa 6.87 na 6.55 sec a da sam imao istrazenu BIA vestinu posade bilo bi jos 5 posto manje vreme za reload a u igri svaka desetinka znaci.
A takodje se brze popravljaju i gusenice :D
E sad ovo oko vrtenja oko tenka .... Meni se to retko desavalo... Mozda 10-ak puta u 300 partija a tenkic solidno bije i sa prednje strane. U sarzeru sam imao uvek 7 zlatnih metkica za E100, Mausa i onog TD rodjaka E100 koji imaju bas tvrdu donju plocu. E 75 bez problema u otvor na kupoli....
Tenk je odlican samo kad bi se malo vise drzao svog Tira i partija sa 8 i 7 jer tad sam pravio 3-5k dmg ali te partije su mi bile retke.... recimo svaka 6-7. mi je bila u tom okruzenju :(
MaxMadneSS
31.1.2014, 14:54
Nemoj da dovodiš ljude u zabludu da bacaju pare na spall liner i torsion bars na T-54, ima toliko upotrebljivijih delova opreme za njega.
Covek je pitao za spall liner ja sam objasnio kada i kako je koristan taj modul i tu sam zavrsio pricu. Sto se torsion bars-a tice ja koristim na skoro svakom medium tenku jer jer nema nista upotrebljivije od toga pored ventilacije i ramera.
Ako na 50m omasis sa medium tenkom, koju god cev da imas, nece ti onda pomoci ni vert.stab. to je manjak skill-a u pitanju. Ne moguce je promasiti na 50m jedino ako ti je fps 15 ili ping 400. I pored toga opet ver.stab. ne pomaze ...
Zato ti tako dobro i ide na T-54, 33% WR iz 45 partija ;)
Covek je pitao za spall liner ja sam objasnio kada i kako je koristan taj modul i tu sam zavrsio pricu. Sto se torsion bars-a tice ja koristim na skoro svakom medium tenku jer jer nema nista upotrebljivije od toga pored ventilacije i ramera.
Ako na 50m omasis sa medium tenkom, koju god cev da imas, nece ti onda pomoci ni vert.stab. to je manjak skill-a u pitanju. Ne moguce je promasiti na 50m jedino ako ti je fps 15 ili ping 400. I pored toga opet ver.stab. ne pomaze ...
Samo da ti kazem da sam posle vertikalne stabilizacije i onog skilla na nisanu kod nisandzije i kod vozaca mirna voznja,pogadjao sa t54 mete i na 300m u punoj brzini ;)
MaxMadneSS
31.1.2014, 15:26
Zato ti tako dobro i ide na T-54, 33% WR iz 45 partija ;)
Mislis da bi vert.stab. pomogla ? :rofl:
Nema tu pomoci druze, odbijam da pucam gold a prvi top sa 175 penetracije ne pije vodu u tier 10 partijama. Ali nije to ni bitno, kad unapredim sve u full onda se tek racuna winrate ;)
mentolbrebombona
31.1.2014, 15:49
Da li neko zna nesto o tzv. crnoj listi klanova i da li tako nesto uopste postoji? To sam juce prvi put cuo kad su neki likovi pricali na kratko o tome u jednoj borbi?
Jbt kakav maler .. gde god mrdnem sa T 62 A udarim na ono go**o od nemackog TD sa 6 hitaca u magacinu i kraj !!! Pa jel moguce da uvek na to cudo naletim :n-cc2::n-cc2::n-cc2:
Idemo novi special event i novi pakleni vikend...:boodala:
0/7/exit game/logoff/skoči s' mosta
Sta je potebno uraditi sa devetkom da bi zaradio ko covek ??? Nista samo uplatiti PREMIUM nalog......:n-cc2:
Stvarno nema smisla.. toliko napravljenog DMG , ostali kilometrima iza a zarada ni 20k ...
BTW mnogoo vis mi lezi IS8 nego ovaj puz od E 75.... Aj sto je spor nego sto mu je ubrzanje nula i prosto je muka igrati sa njim izvirivanja iz zaklona i povlacenje....
O vise od 13 sec reloada da ne govorim. Kad razmislim to sporo punjenje me najvise nervira
Nastavlja se "Top of the tree (http://worldoftanks.eu/en/news/44/top-tree-fv215b183/)" specijal. :alealeee:
darkowozzd
31.1.2014, 19:49
upravu su ljudi kad kazu da platoon u klanu, pomaze za winrate.. ja u is7, i jos dva lika u t110e5.. od 7 meceva ,dva poraza.. samo zato sto je ta dva poraza jedan od ove dvojice otiso na kratko.. :D
Platoon u CW, zanimljiv koncept nema šta...
darkowozzd
31.1.2014, 19:59
nisam ni gledo sta pisem hahahah :D platoon sa igracima iz klana..
PlazmaKeksWoT
31.1.2014, 21:05
Da li neko zna nesto o tzv. crnoj listi klanova i da li tako nesto uopste postoji? To sam juce prvi put cuo kad su neki likovi pricali na kratko o tome u jednoj borbi?
Jedino (slicno) sto sam cuo je da WG ima neki spisak na kome se nalaze igraci na koje se najvise zale. Plan je navodno da se sistem zalbi optimizuje i da npr za tk odmah dobija ban na 24h. Ovi sa spiska ce navodno biti prvi na udaru novog sistema jer ce na njima testirati sistem nadzora.
Mada stvarno ne vidim kako ce to realno funkcionisati.
mentolbrebombona
31.1.2014, 22:23
Neke ljude stvarno treba izbaciti.
Igram pre neki dan sa lovcem i nas dvojica u debeloj hladovini se stekamo i ćutimo, čekamo ih da dođu, a ispred nas dva lika koja su u vodu se jure okolo naokolo i pucaju jedan na drugog a i nas malo zapiče kad se promaše. Treći lik koji je sa njima u vodu je otišao negde u stranu, nije sa njima bio što je čudno, ali vidim posle par minuta neki lik koji je na toj istoj strani mu govori "please, dont help me no more, just go" - valjao sam se od smeha, nisam se čak nervirao kao po običaju.
Ne znam šta da kažem, postoje treninzi pa se tamo glupirajte i jurite, a kad ste već u nasumičnoj borbi pokušajte da ne odmažete, ako već ne znate kako da pomognete timu.
Inače, ovo za crnu listu sam u međuvremenu izvalio da uopšte ne postoji u izvedbi wota, to su neki tipovi pričali o nečemu što oni lično(njihov klan) uređuje na njihovom forumu.
Btw jedan tip iz klana TITO planira da me prijavi zato što sam ga prozivao u toku borbe, to saznam tako što se čovek žalio komandantu našeg klana i tražio da me ovaj prevaspita i/ili izbaci iz klana. Evo još se smejem.
Pa ja njemu nisam stigao da kažem ni deseti deo onoga što sam mogao, nego nisam bio ništa specijalno nervozan, a i čovek me nije inspirisao dovoljno - običan kreten i još svilen.:kreza:
miša topola
31.1.2014, 22:58
@Morandi
Spall Liner nije toliko losa ideja na medium tenkovima tira 9 i 10. Dodatnih 500 kila na tenku od 36 tona neces osetiti ni ti a ni tenk. Dobar je izbor za ramovanje, dobar je izbor za posadu (25% manje ce ginuti) i svakako je dobar izbor protiv HE (arty) i HEAT (70% tenkova tira 9 i 10 puca HEAT kao premium municiju) koji ce pucati na tebe. Ti sad vidi dal ti ovo valja ili ne :)
Vertikalna stabilizacija po meni nije potrebna jer tenk ima malu penetraciju tako da ces uvek morati da pucas na tenkove sa strane ili ces morati da gadjas weakspotove. Ne uklapa se nigde pomenuti modul jer kad kruzis oko tenka ne treba ti preciznost na 50m ili ako snajpujes moraces weakspot da pogodis znaci morace do kraja da suzi nisan. Ni u jednoj situaciji ti ne treba pomenuti modul.
Torsion bars je solidan izbor, ja koristim taj modul na T-54. Vise hp-a imaju gusenice i to mnogo znaci jer ces retko biti trakovan sto je i najbitnije kod medium tenka. Pored toga neces primati dmg kad pocne tenk da skace po neravnim povrsinama pa cak i od "padova" sa nekih da kazem normalnih visina. Dakle odlican izbor po meni.
To je sve sto se tice ovih modula, ti sad izvagaj sta ti vise odgovara.
Jesi lupio za medalju, zato sigurno imaš odličan procenat pobeda i avg.dmg. na t-54 :D:aplauz:
Ovo je još gore od onog video snimka što je WG objavio za T-62A, neko reče tamo na forumu "molim vas ne igrajte ovako t62a ako ste u mom timu" :)))
Btw jedan tip iz klana TITO planira da me prijavi zato što sam ga prozivao u toku borbe, to saznam tako što se čovek žalio komandantu našeg klana i tražio da me ovaj prevaspita i/ili izbaci iz klana. Evo još se smejem.
Pa ja njemu nisam stigao da kažem ni deseti deo onoga što sam mogao, nego nisam bio ništa specijalno nervozan, a i čovek me nije inspirisao dovoljno - običan kreten i još svilen.:kreza:
A u kom si ti klanu ako sme da se zna? I kako ti nick?
Ko je voljan za platoon, nek mi salje nick na pm.
Jel ima neko T14?? Kako mu se pokazao po zaradi ??? Molio bih i opste utiske o tenku... meni deluje zanimljiviji od cherchila III....
Imam ja i njega i Cercila. Po meni nije bolji od Cercila. Top mu i nije nesto, Cercil ga sije brojem metaka koje moze da saspe za kratko vreme. Ima solidan oklop, ali uglavnom ljudi znaju gde da ga gadjaju. Sve u svemu meni nije nesto "legao", ispred njega stavljam i Cercila i T-25.
MaxMadneSS
1.2.2014, 10:03
zato sigurno imaš odličan procenat pobeda i avg.dmg. na t-54 :D:aplauz:
Ti kao juce da si napravio nalog i poceo da igras
T-54 kao stock ima 175 penetracije a igra se tir 9-10, prema tome o kom avg.dmg. mi pricamo i o kom winrate pricamo posle 46 partija ? :boodala:
miša topola
1.2.2014, 10:38
Ti kao juce da si napravio nalog i poceo da igras
T-54 kao stock ima 175 penetracije a igra se tir 9-10, prema tome o kom avg.dmg. mi pricamo i o kom winrate pricamo posle 46 partija ? :boodala:
Ima opcija da se kupi premium municija za kredite ako već igraš stock tenk i ne možeš da otvoriš najjači top ;)
Jedino (slicno) sto sam cuo je da WG ima neki spisak na kome se nalaze igraci na koje se najvise zale. Plan je navodno da se sistem zalbi optimizuje i da npr za tk odmah dobija ban na 24h. Ovi sa spiska ce navodno biti prvi na udaru novog sistema jer ce na njima testirati sistem nadzora.
Mada stvarno ne vidim kako ce to realno funkcionisati.
Ja verujem da imam dosta prijava zbog Chat kanala. Neka budem na udaru, dobiće k**** od $ za Premium, a oni to i znaju i zato su blagi. Meni prvom malo fali da me neko iz nekog razloga udalji od igre na odredjeno vreme i smorim se posle da je palim ili predjem na drugu.
Imao sam i ja slične slučajeve, takvi ljudi se bolje osećaju onda jer je to sve što mogu da urade u ciklusu besa. :D Z***** me za klan, barem klanova ima koliko hoćeš i da me čak izbace zbog nekog 24/7 bota koji je kukao. :)
kako da im posaljem sliku da mi nisu ubelezili kill u partiji?
Support ticket, pa u attachmentu (odeš na My Tickets pa imaš tu New Ticket).
https://eu.wargaming.net/support/core/Default/Index
Misije za februar... 7 dana premiuma rekao bih vrlo lako :)
http://worldoftanks.eu/en/news/44/missions-february-2014/
Nadam se da taj smajli znači da si bio sarkastičan :)
Pa misije su vise nego lake, onih 25 kilova sto treba u timskoj mogu u toku jednog dana da se zavrse ili vec kako hoces, onda 375 random partija nije bitno pobeda ili poraz jedino ovih 500 komada da se ubiju je da se kaze kao malo teze ali opet za mesec dana ako ih ne mozes pobiti toliko onda pravac da deinstalira igru ma kogod da ne uspe ovo i ovih 150 pobeda to se da resiti za 2-3 dana sve zavisi koliko ko igra, neko ce mozda to da resi u jednom danu neko ce da resi za 2 dana a neko mozda za 7 dana.
Mislim da njima vec ponestaje ideja za ove misije.
Misije 2. i 4. uopšte nisu najvne ali ok mesec dana.
PlazmaKeksWoT
1.2.2014, 14:45
Ja verujem da imam dosta prijava zbog Chat kanala. Neka budem na udaru, dobiće k**** od $ za Premium, a oni to i znaju i zato su blagi. Meni prvom malo fali da me neko iz nekog razloga udalji od igre na odredjeno vreme i smorim se posle da je palim ili predjem na drugu.
Meni nesto kazes, svaka druga partija kucam: Useless Cunts itd.
Redovno TK kad me neko gura sa nekim prcvoljkom ili kad vidim platoon npr tier 9 i tier 4 (a nije scout). U PM redovno psujem sve po spisku cak sam poceo i na skype da ih zovem (da, znam, treba mi profesionalana pomoc :p)
Jedno kratko pitanje:kako se kupuje gold preko tel.?
Hvala unapred!
mentolbrebombona
1.2.2014, 15:36
A u kom si ti klanu ako sme da se zna? I kako ti nick?
Nije nikakva tajna, nego niti je to neki bitan klan niti sam ja neki opasan igrač pa da se sad ovde javno predstavljam, nemam ni 5k borbi još. Ostaviću ti na pm pa možemo nekad vod ili timsku ako budeš raspoložen.
Mislim da njima vec ponestaje ideja za ove misije.
To se u dobrom delu slažem sa tobom. Malo su im te misije kako vreme prolazi sve manje zanimljive.
A ti Plazma ćeš uskoro lekiće da piješ pre borbe... a koliko vidim po tvojoj lokaciji ti si već zašao u te vode :D
Jedno kratko pitanje:kako se kupuje gold preko tel.?
Hvala unapred!
Više nema DAOPay, sada mogu samo mali paketi preko SMS-a...
https://eu.wargaming.net/shop/gold/by_sms/
Klikneš na paket koji hoćeš oni ti daju oblik poruke i broj na koji šalješ. Platiš cenu paketa + cenu obične poruke.
Aleksandar
1.2.2014, 15:56
Evo jednog primjerka koji, iz nepoznatih razloga, smatra da je pametniji od svih i koji me je zabavljao cijelu partiju (pošto mi je tenk uništen ranije nego što sam planirao).
http://www.dodaj.rs/t/Z/11J/3AVwDENh/strucnjak.jpg (http://www.dodaj.rs/?Z/11J/3AVwDENh/strucnjak.jpg)
Srećom, bio je u protivničkom timu,a po WN8 formuli imao je 55,a vidim da je sada "podigao" vrijednost na 72. :)
Izašao je bočno u t4 ili možda t5 japanskom tenku pred mene (Pz IV sa derp topom) i, naravno, jednim pogotkom sam ga oduvao zajedno sa monitorom i stolicom.
Cijelu partiju me je prozivao kako sam "gold noob".
Između ostalog napisao sam mu: "Da,ja sam noob,a ti si pro sa 55 eff." na šta je on,na kraju "razgovora" odgovorio: "Šta hoćeš,priznao si da si noob" i "Uninstall WoT". :aplauz:
Nisam umišljen (jedva sam malo iznad prosjeka) i ne potcjenjujem ni najlošije igrače (čak sam ih branio u nekom od ranijih postova) ali zanimljivo je kako oni imaju potrebu da se nameću drugima iako to niko od njih nije tražio.
darkowozzd
1.2.2014, 15:59
cisto da razjasnim malo.. ako u vecim tierima nas recimo dvojica pucamo iza kamena.. ovaj sto je iza priprema se da puca,ovaj ispred izleti i ovaj sto je pucao ga pogodi.. ko je kriv, ovaj sto je izleteo ili ovaj sto je pucao ? toliko ljudi nije normalno po top pitanju...
Aleksandar
1.2.2014, 16:09
Kao i u saobraćaju,po zakonu,kriv je onaj koji je iza bez obzira da li je ovaj ispred naglo zakočio ili mu oduzeo prednost.
Ako si u takvoj situaciji,nemoj da se guraš sa budalama,odustani,promijeni mjesto,koštaće te manje živaca i srebra.
MaxMadneSS
1.2.2014, 16:28
Ja uvek krivim tog prvog lika, jer kad sam ja na tom mestu trudim se da vodim racuna o tome. Tako da kad saigrac opali ja tek onda izadjem da opalim. Diskutabilna je situacija ali najjaci fazon je kad lik koji stoji prvi tu, saceka da ja skinem protivnika na onehit i on onda izadje i uzme kill. E tu mora TK da padne znaci nema mu spasa :D
Edit: Nije toliko ni bitno ko je kriv jer ovaj sto je prvi prima metak i ode mu helt tako da on mora da pazi. Dobijes ti kompenzaciju za stetu na kraju partije ali osta rupa na pozadini kupole :D
Ako sam u snajp modu baš ću ja da pazim da li će neka budala pored mene da uleti u putanju. Tako kad se non-stop guzi neki retard ispred mene prvo ga pogodim, a onda mu ne dam da se vrati nazad.
Ja bih samo dodao da sam naleteo na jednog našeg lika pre nekih mesec-dva, mislim da mu je nik zastavnik ili tako nešto (možda je i neko od vas), mislim da se klan zove DISCO...nije ni bitno...
Ja sam igrao sa scout vk 28.01, malo sam na početku ispred neke čistine osvetlio neprijatelje, i svi su se uštekali i čekali da neko izađe na tu čistinu...
Pošto vk 28.01 nije ni brz ni mali tenk, pa da sam imao bilo kakve šanse da prođem kroz tu čistinu i da osvetlim neprijatelja, a da ne završim mrtav, nisam hteo omda' da krenem tamo, nego sam čekao, pa da idem zaobilaznim putem...
ovaj naš zastavnik ili kako već, kreće da me proziva na chatu, je*e mi sve po spisku, i na kraju me lik ubija i napiše mi da naučim da igram sa scout-om, pa da onda igram igricu.
To sve zato što nisam hteo da izvršim samoubistvo, da bi on dobio jedan kill. Pa nisam vozio nekog francuskog light-a, pa da mogu da prošetam kroz livadu. Naravno on nikad u životu nije vozio vk 28.01 da bi znao kakav je tenk i kako se igra sa njim.
Ne znam što ovo pišem, ali uvek se razočaram kad vidim da ima takvih ljudi, prvo da te toliko izvređa bez povoda, a čak i da je imao povod, to se ne radi tako.
Eto, malo kukanja sa moje strane, ja se izvinjavam :D
Jeste, zastavnik iz DISCO klana :) Mislim ne poznajem lika, znam samo da je kod nas u klanu.
PlazmaKeksWoT
1.2.2014, 16:40
A ti Plazma ćeš uskoro lekiće da piješ pre borbe... a koliko vidim po tvojoj lokaciji ti si već zašao u te vode :D
Zamisli karmicku pravdu da radim u kompaniji koja proizvodi lekove a ne proizvode ni jedan za smirenje :mad:
Ako ima neki konkurs za galeniku javite mi....
Eto prilike da gazdi predložiš proširenje proizvodnog asortimana :kreza:
Lord Vucko
1.2.2014, 16:49
Drage kolege tenkisti,uvideo sam da nema zarade u srebru bez nekog premium tenka.Sta biste mi preporucili da uzmem.Mogu da igram sa svim,ni pare nisu toliki problem.:D
Drage kolege tenkisti,uvideo sam da nema zarade u srebru bez nekog premium tenka.Sta biste mi preporucili da uzmem.Mogu da igram sa svim,ni pare nisu toliki problem.:D
Ako mozes bilo koji tenk tier 8 ako ne onda gledas nesto sta ti se cini primamljivim tvom novcaniku! Naravno da ima razlike koji tier 8 tenk da uzmes ali najbolje bi ti bilo da sada skines test server pa tamo isprobas neke od premium tenkova a kada ti tu nestane golda ili napravi neki novi nalog ili uzmi od nekog kolege njegov nalog pa se tako uloguj pa probaj drugu seriju premium tenkova. Samo tako ces najbolje uvideti koji ti premium tenk najvise lezi, jer sada da ti neko nesto predlaze to je totalno suludo jer mozda meni lezi neki tenk dok nekome drugome ne lezi, tako da je o tome suludo raspravljati. Ovo sto sam ti predlozio je najbezbolnija opcija da isprobas sve premiume na testu pa se odlucis koji ti najvise odgovara.
darkowozzd
1.2.2014, 17:56
type 59( ako ga stave ikad u prodaju) super pershing,t34, ili is6... za njih kazu da su najbolji.. tim redom..
Nemoj SP nikako, to te je neko slagao kad je rekao da je najbolji posle Typea :boodala: JT8.8 ide na to mesto, ako ti je OK igranje sa TD-ovima.
Zanimljiv MM :)
http://www.dodaj.rs/t/2b/t0/15twzCMJ/shot001.jpg (http://www.dodaj.rs/?2b/t0/15twzCMJ/shot001.jpg)
Mogu da preporucim SU 122 44 iz VII tiera.... Igras ga kao TD iz pozadine, stavis mu durbin a posadu utreniras za kamuflazu i para samo pada:)
20k je zarada po partiji bez premiuma a kad bas odigras zna biti i 40k...
Naravno prvih 50-ak partija se privikavas na tenk a kasnije samo leti dmg i padaju fragovi. Sto se tice MM-a cesto igra u svom tiru ima i devetki ali ne preterano. A posto gadjas iz daljine nisu ni one problem jer ih cesto zateknes aa kupolom u drugu stranu ili cak popreko okrenute..... Brzo puni tako da sam ja prezadovoljan. Pazario sam ga dok je bio na popustu 30 posto....
A evo i moje statistike ....
Sta da radim sa LTP (lleichttraktor premium) i T17 Combat car.
Prodam ?
Prodam ?
A sta drugo, da neces sa njima da grindas kredite? :dzavo:
Definitivno vikende treba izbegavati...
miša topola
1.2.2014, 21:20
Prodam ?
Nemoj da ih prodaješ, te tenkove nikada nećeš moći da kupiš... A i nije ti neka zarada ako ih prodaš.
jos jedan kill mi nisu upisali
Nemoj da ih prodaješ, te tenkove nikada nećeš moći da kupiš... A i nije ti neka zarada ako ih prodaš.
a i zauzimaju ti slot koji mozda nemas?
Meni ponovo ono "There were no events in missions" nakon odigranog random meča. :confused:
Sada sam siguran da je bug zbog misije "Play a total of 375 battles".
darkowozzd
1.2.2014, 22:24
a i zauzimaju ti slot koji mozda nemas?
dobio si nov slot zajedno sa tenkom
morate biti u prvih 10 po exp u toj partiji u vašem timu da bi vam se to računalo
- meni je danas "propalo" 3 kill-a u jednoj partiji, imao sam tu nesreću da to bude dovoljno tek za 11 mesto jbg....
A za koji krasni ***** da ih cuva???
Jel su tenkici nesto specijalni pa da su sada toliko dobri pa da kaze covek da ih zadrzava u garazi, naravno da nisu jer da su dobri mi ih ne bi dobijali nego bi bili u gift shopu pa bi se kupovali.
Izgleda da si u pravu. Za većinu misija je to uslov i onda nema ničega kada nisi u prvih 10.
darkowozzd
1.2.2014, 23:15
A za koji krasni ***** da ih cuva???
ali realno.. sluze da ti daju slot u garazi i ~100k kad ga prodas..
ali realno.. sluze da ti daju slot u garazi i ~100k kad ga prodas..
Pa to znam i ja ali ocekujem da mi doticni misa kaze po cemu su oni tako bitni i specijalni pa da se ne prodaju? Jel zaradjuju po partiji 10 golda kada odigras sa njima umesto kredita.
Možda neko voli da skuplja low tier premiume, kao ja na primer. Imam ih dobijenih preko kodova, dobijenih na poklon od WG i kupljenih na popustima.
Možda neko voli da skuplja low tier premiume, kao ja na primer. Imam ih dobijenih preko kodova, dobijenih na poklon od WG i kupljenih na popustima.
Ok to postujem ali onaj lik je pita osta da radi sa njima? Ocigledno da mu ne trebaju a da bi mu ta dva slota ocigledno dobro dosla u garazi za neke druge tenkove koje bi mozda mogo da krene da grinda.
miša topola
2.2.2014, 0:32
Ok to postujem ali onaj lik je pita osta da radi sa njima? Ocigledno da mu ne trebaju a da bi mu ta dva slota ocigledno dobro dosla u garazi za neke druge tenkove koje bi mozda mogo da krene da grinda.
Promeni šifru + doda broj telefona i eto dva slota ;)
Promeni šifru + doda broj telefona i eto dva slota ;)
Ok ali taj gold moze da upotrebi za nesto drugo, ili dokupi jos koji gold pa kupi neki premium koji bi mu bio korisniji nego ta dva mala *****ceta koje sada ima u garazi.
miša topola
2.2.2014, 1:21
Ma taj gold može da upotrebi da preimenuje posadu...
Evo, pre neki dan neko je tražio replay bitke sa Obj. 416
t3IrQcp_J7U
Trenutno, po meni to je najjača osmica u igri :boxing:
Ako imate neko pitanje u vezi ovog tenka, samo cepajte :D
treci kill danas koji nije ubelezen. za killove ne treba biti u prvih deset
darkowozzd
2.2.2014, 10:01
juce, kupio churchil vii... i u jednom trenutku posle 10 uvece, bilo je oko 2200 ljudi u queue a od toga 1175 samo za 6 tier.. minut i po sam cekao da udjem u game.. nije to nista u odnosu na lol.. ali ipak... treba prosiriti eu servere.. i to znacajno.. bar jedno 30%
juce, kupio churchil vii... i u jednom trenutku posle 10 uvece, bilo je oko 2200 ljudi u queue a od toga 1175 samo za 6 tier.. minut i po sam cekao da udjem u game.. nije to nista u odnosu na lol.. ali ipak... treba prosiriti eu servere.. i to znacajno.. bar jedno 30%
A sto ti to nama govoris, kao da mi sami to ne znamo da serveri treba da se prosire, na pogresna vrata kucas i dajes informacije. A veruj mi znaju to i ovi iz WG samo cekaju da toliko budu preoptereceni da ne moze da se igra pa ce onda konacno da se smiluju pa ubace EU3 server a to moze da bude za mesec dana a moze da bude za 2 godine, to niko ne zna sta se u njihovim pijanim glavam vrti osim evrica koji su im non stop na pameti a sve ostalo im padne na pamet kada trose nase pare na svoju luksuz.
PlazmaKeksWoT
2.2.2014, 11:14
A sto ti to nama govoris, kao da mi sami to ne znamo da serveri treba da se prosire, na pogresna vrata kucas i dajes informacije. A veruj mi znaju to i ovi iz WG samo cekaju da toliko budu preoptereceni da ne moze da se igra pa ce onda konacno da se smiluju pa ubace EU3 server a to moze da bude za mesec dana a moze da bude za 2 godine, to niko ne zna sta se u njihovim pijanim glavam vrti osim evrica koji su im non stop na pameti a sve ostalo im padne na pamet kada trose nase pare na svoju luksuz.
Pouka cele price:
NE DAJ TE PARE...
darkowozzd
2.2.2014, 11:24
A sto ti to nama govoris, .
vi ste mi rame za plakanje :kreza: :rofl: ok sorry offtopic brisite ovo :D
Moram da pitam, jel ima naznaka da ce se biti sredjen matchmaking, ili da prekidam da igram? :)
http://donnews.ru/static/images/2014/02/01/%D0%A2%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B8%D0%BA.jpg
http://war-tundra.livejournal.com/2086064.html
@Flash91
Matchmaking sigurno neće biti skill-based, tako da ostaje ovakav kakav je, a realno mu ništa ni ne fali.
Moram da pitam, jel ima naznaka da ce se biti sredjen matchmaking, ili da prekidam da igram? :)
Prekidaj, dva tira razlike će uvek biti, ranije je bilo i četiri, WG na taj način zaradjuje. Na primer čovek poludi pošto sa tier 8 ne može da probije tier 10 i kupi gold ammo i eto njima $ u džepu.
@Flash91
Matchmaking sigurno neće biti skill-based, tako da ostaje ovakav kakav je, a realno mu ništa ni ne fali.
Mora da se salis. 10 partija od ukupno 12 odigranih juce upadam u tim sa ljudima koji ne znaju sta je poenta Encountera. Znaci trojica afk, ostatak debila kojima se obrise patos za manje od 4 minuta i ja koji kao pokusavam da nesto uradim sa tier 4 (4-6), a igru igram manje od nedelju dana.
Nije problem sto te ubacuje sa vecim tierima, problem je sto degenerici treba da imaju svoje partije a normalni igraci svoje. Ili da se makar randomizuje, pa da imas bar dvojicu sa kojima mozes nesto da uradis.
Na višim tier-ima je taj problem malo manje izražen, ali uvek toga ima...
najviše mi je žao kad igram tier 8-9 meč npr, a nama je najjači hevi lik koji veze nema, ali eto igra dovoljno dugo da je uspeo da nabavi jakog hevija, to su izgubljene partije...
ako je idiot u timu scout, arty ili čak medium i td, još i nekako imaš šanse da pobediš, ali ako ti je to top tier heavy takav, onda si u mnogo većem problemu.
Ali opet, šansa je 50-50 kome će da zapadnu takvi igrači, tako da jbg :)
Meni se jutros desilo od 6 partija, u 5 partija je pola tima izginulo za manje od 2 minuta.
Uvek mozete da kupite tier 1 i da igrate do mile volje, ako niste do sada naucili da u svakoj partiji mora da se nadje neki klovan koji ne ume da igra ali eto nekim slucajem ima taj tenk onda lepo se vratite na pocetak igre pa uzivajte do sutra ako hocete. Malo malo pa neko kuka ko baba, te mu smeta ovo te mu je neki tenk op pa treba da ga zbog nega samog nerfuju pa im smeta sto neko puca zlato.
Malo pre me neki lik u pattonu napusava sto vozim op tenk t54 i sto koristim gold, pa reko dobro a kako zamisljas da te probijem sa cevkom od t44 pa kao sta ima veze imas op armor na tenku... mislim retard. Svakoj b*dali nesto smeta i nije mu po volji zato sto on nije imao zivaca da ide na taj tenk pa je isao linijom manjeg otpora.
Ne vidim uopšte kakave veze ima kupovina tier 1 tenka sa smanjenjem loših igrača u timu?
PlazmaKeksWoT
2.2.2014, 15:58
Novi nacin napredovanja u WoT-u:
Crveni igraci ne mogu da imaju tenk veci od tier 6.
Narandzasti, ne veci od 7.
Zuti, ne veci od 8.
Zeleni, ne veci od 9. itd.
I onda WG ide u stecaj za 6 meseci :kreza:
Ili lepo x3 platoon pa u najgorem slucaju mozes bar neki solidan skor da zabelezis u izgubljenoj partiji.
Upravo tako, nijedna kompanija kojoj je stalo do zarade neće svoje mušterije podeliti na "glupe" i "pametne".
da li je neko upucen ona misija 25 ubistava u timskim, da li je to potrebno uraditi samo jednom ili svaki dan?
inace odgovorili su mi da moram biti u prvih 10 po iskustvu da bi se zaracunao kill. iako to nigde ne pise.
Ako misliš za onih 7 dana premiuma, dovojno je samo jednom odraditi svaku od mesečnih misija, pa i one koje se ponavljaju svakog dana.
Sta je ovo danas sami porazi 17/1:n-cc2::n-cc2::n-cc2:
To je to, 1 dan normalno (daleko vise pobeda), drugi dan uzas. Ako prve 2 partije upadnes u tim koji bude oduvan, topao savet da zavrsis za taj dan i igras sutra.
PlazmaKeksWoT
3.2.2014, 6:47
Karmicka istina?
Garant nisi propustio nekog pesaka na pesackom :kreza:
To je to, 1 dan normalno (daleko vise pobeda), drugi dan uzas. Ako prve 2 partije upadnes u tim koji bude oduvan, topao savet da zavrsis za taj dan i igras sutra.
Zvuci sasavo ali +1 za najbolji odgovor. Jednostavno borba protiv MM-a je uzaludna.
We are the Borg MM system, resistance is futile...
WZEJ4OJTgg8
Teror se nastavlja :D :D :D
WN7: 2,735 ( 99 ) 5.0 tier
Session statistics
Battles / Wins: 25 / 31 ( 80.65% )
Exp / avg.: 21,652 ( 698 )
Exp X / avg: 22,089 ( 712 )
Damage Dlt. / avg.: 38,847 ( 1253 )
Dmg taken / avg.: 8,269 ( 266 )
Hits / shots: 474 / 611 ( 77.58% )
Penetrations / shots: 407 / 611 ( 66.61% )
Kills / avg.: 71 ( 2.29 )
Assist / avg.: 10,496 ( 338 )
I za kraj jedna fina:
darkowozzd
3.2.2014, 16:40
nije jedini.. meni wr za juce 16%.. a sva statistika zelena..
Teror se nastavlja :D :D :D
reseno je.. kupujem ga opet , i sa hellcatom i sa njim imam dobru statistiku..... EDIT: nego.. noob nad noobovima.. neki ljudi stvarno neznaju sta da rade http://www.noobmeter.com/player/eu/colinbrett666/500373472/
http://worldoftanks.eu/en/news/44/weekly-missions-febweek1/
Nedeljna misija... automatski pp aparati, 30k dmg za 50k srebra i najteze ubiti 50 engleza za pola milke.... gde naci tolike engleze pa ih jos ubiti ???
Ma te misije su totalna glupost. Ubiti 50 Britanskih tenkova ? Pa naravno da ce ljudi izbegavati da igraju te tenkove inace zerg rush na njih krece ...
Trebalo je to drugacije da se uradi. Treba podstaci ljude da igraju Britance nekom misijom (30-50% veca zarada) i onda prethodna misija ima poentu.
Medjutim ... How Terrible :kreza:
Najače je ovo;
Goal Deal a total of 30,000 points of damage over any number of battles.
Reward 50,000
Stvarno neki car smišlja misije u WG. :n_klanja:
Najače je ovo;
Stvarno neki car smišlja misije u WG. :n_klanja:
Pa nije teško to dostići.Ja sjedem u obj704 i prosjek po partiji je 3k dmg.
10 partija i eto 50k srebra
ali 50,000 srebrnjaka za to je stvarno malo. pre je bilo za 50,000 dan premijuma
ali 50,000 srebrnjaka za to je stvarno malo. pre je bilo za 50,000 dan premijuma
bilo je 50.000 xp za dan premiuma...
ovo je ipak 30.000 dmg...
Slazem se sa @atlantis, taj ko smislja te misije je zaista neki lik! :)
Ne znam kako ih nije sramota da stave da pravis 30 000 damgea da dobijes bednih 50 000 srebrnjaka? :facepalm Pa jedna partija sa t8 premijumom ces dobiti toliko i da ne uradis nista. Jos ovo sto su napisali ''misiju mozes uraditi vise puta'' hahahahaha zbilja ima b.udala tamo sto rade.
A ovo sam zaboravio:
Weekly Mission 3
Goal Deal a total of 30,000 points of damage over any number of battles.
Reward 50,000
Conditions Random Battles and Team Battles only.
Tier restriction: IV and above
Jer u tiru I-III pravi se previse stete! Epic! :rofl:
Evo da smaram jos malo sa Malinovkom, ovo je vec bezobrazno od mene kada dodje ta mapa, cak nije humano, steta sto je vidim jednom u 20 partija. :)
Imali smo sanse sa pobedu 15%, ali to nista ne znaci kada ja uhvatim moj zbunic. :rofl:
A i volim da igram kod druga na accountu, sada svi koriste xvm, pa me ne shvataju ozbiljno u vecini partija sa njegovih 1000eff, cesto vode sa 5-6 razlike i jurnu i tu se prevare. :rofl: Vecinom kada igram na mom vide dobar wn7 pa su oprezni, ovde prave fatalne greske -fatalne! :rofl:
Za sada drzim wn7 malo veci od njegovog, a i pobeda: :rofl:
WN7: 2,946 ( 99 ) 5.0 tier
Session statistics
Battles / Wins: 12 / 17 ( 70.59% )
bilo je 50.000 xp za dan premiuma...
ovo je ipak 30.000 dmg...
Priseti se malo bolje... tokom celog decembra je bilo 50k damage = 1 dan premiuma.
@Elin
Vragolanu jedan :kreza:
znam da je ranije bilo 50k exp u pitanju... samo se ne secam kad..
darkowozzd
4.2.2014, 15:15
znam da je ranije bilo 50k exp u pitanju... samo se ne secam kad..
oktobar ili novembar, ali nesecam se za nagradu?
Treba mi savet oko placanja u premium shop-u ako neko ima iskustvasa visa electron karticom u komercijalnoj banci posto mi standardno iskace:We were unable to process your payment at this time.Please try using another payment method or you can contact customer support at customersupport@ultimatepay.com :n-cc2:
Probao sam cak i jedan dan premiuma opet isto...Samo me zanima za donje polje name of card da li kucam visa electron ili sta vec???
Tu kucaš svoje ime, tj. ono ime koje je na kartici (lepo piše Name ON Card ;))
miša topola
4.2.2014, 16:46
http://www.dodaj.rs/t/1Y/CW/3Nt19d1n/shot635.jpg (http://www.dodaj.rs/?1Y/CW/3Nt19d1n/shot635.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/1q/Zx/IgI8ozV/shot636.jpg (http://www.dodaj.rs/?1q/Zx/IgI8ozV/shot636.jpg)
Mod - juriš; Napadački tim :dzavo:
MaxMadneSS
4.2.2014, 17:34
Treba mi savet oko placanja u premium shop-u ako neko ima iskustvasa visa electron karticom u komercijalnoj banci posto mi standardno iskace:We were unable to process your payment at this time.Please try using another payment method or you can contact customer support at customersupport@ultimatepay.com :n-cc2:
Probao sam cak i jedan dan premiuma opet isto...Samo me zanima za donje polje name of card da li kucam visa electron ili sta vec???
Isto se popunjava kao bilo gde da kupujes elektronski. To polje, gde trazi ime sa kartice, moras da napises ime vlasnika kartice odnosno tvoje ime ako na tebe glasi kartica. I to moras da napises bas isto kao sto pise na kartici.
Jednom kad popunis zapamtice ti sta si kucao (ako to izaberes) tako da sledeci put samo izaberes gift, kliknes submit/accept i gotova prica.
Moja preporuka ti je da koristis PayPal jer uplate idu daleko brze i jednostavnije. Bezbednije takodje.
mentolbrebombona
4.2.2014, 18:57
A i volim da igram kod druga na accountu, sada svi koriste xvm, pa me ne shvataju ozbiljno u vecini partija sa njegovih 1000eff, cesto vode sa 5-6 razlike i jurnu i tu se prevare. :rofl: Vecinom kada igram na mom vide dobar wn7 pa su oprezni, ovde prave fatalne greske -fatalne! :rofl:
Sa kakvim tebe protivnicima baca na Random kad te ne shvataju ozbiljno? Ja kad igram u vise od pola slucajeva je to propast od likova i u jednom i u drugom timu. Ti pricas kao da je tvoj MM takav da u vecini slucajeva igras protiv nekih dobrih igraca pa te onda oni ne cene dovoljno i ti ih kaznis onda...
Kupio sam preko pay pal-a...Istu gresku mi je izbacivalo sta god otkucam...Ja sam i kucao ime i prezime prvo nego mi nesto bilo u glavi name of card a ne moje ime i konstantno sam kucao Visa electron ;)
mentolbrebombona
4.2.2014, 20:42
Da nije neko raspolozen za timsku borbu? Neka se javi...
Koji premium tenk V tier je najbolji po vama i koji ima najbolji MM ??
Hvala unaprijed :aplauz:
Ja sam kupio Japanca Chi nu kai pre koju nedelju (toliko sam mogao sebi da priustim) i vecinu sam igrao protiv tier 5-6...Retko kada upadam u tier 7 sa njim.Tako da ko je raspolozen neka zove in game nick mi je ubuljicnik ;)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.