Prikaži potpunu verziju : World of Tanks
dosadila mi je igra, pa sam resio da spiskam zlato, da li da uzmem T95 ili Mausa? ko bolje prolazi u randomima?
Vec ti je dosadila?
Croshair mod sa reload time, najcistiji sto sam nasao i umesto onog ГОТОВ pise READY :)
http://illidan.deminted.com/stuff/WoT/0.7.0/CrosshairMod/CrosshairMod.rar
miša topola
24.12.2011, 21:10
E to ti je dobra ideja samo kao sto rekoh kada te prvi put bude oneshotovo arty ima da psujes sve zivo a pogotovo tenk jer ce ti skine 1900 hp-a.
Trudiću se da tenk krijem od artiljerije.
atlantis
24.12.2011, 21:13
bilo bi dobrom kada bi postojala opcija za automatsku upotrebu PP aparata!
ovako nikad ne stignem da ga upotrebim...
Namesti ga na prvi slot, odnosno cetvrti i kada te zapale udri taster 4, nije daleko od wasd.
Namesti ga na prvi slot, odnosno cetvrti i kada te zapale udri taster 4, nije daleko od wasd.
Nije daleko ;)
ali obicno sam u nekom sr..u, pa bezim, ustvari takticki se povlacim :)
doslo i meni da batalim zbog budala....
da me T-50-2 sa 100% spusti na 20%, i to mi sve ostetio!
proso pored debila u medium tenkovima i doso kod mene. pokusao sam da okrenem kupolu, ali ne vredi.
ja prema mojima, ali se sporo krecem i niko da mi pomogne... seljaci
edit:
ah da, inace sam vozio T-29!!!!
miša topola
24.12.2011, 21:46
doslo i meni da batalim zbog budala....
da me T-50-2 sa 100% spusti na 20%, i to mi sve ostetio!
proso pored debila u medium tenkovima i doso kod mene. pokusao sam da okrenem kupolu, ali ne vredi.
ja prema mojima, ali se sporo krecem i niko da mi pomogne... seljaci
Zato sam ja istražio T-50 pa *****avam protivničke haubice. Još ako sam u bitci sa nižim tierima onda napadam i TD-ove.
ja sam bio u havy tenku!!!
ali ne vredi, ako su u timu ludaci..., dzabe! izgleda dsa moras samo svoje **** da gledas!
i to sam krenuo da pomognem medium tenkovima, a oni me ostavise sa ovim zvrkom?!!?
moram da kupim neki premium tenk, lowe ili typa, i da igram kao totalni noob... saigrqaci dfa me pljuju i psuju, ja da se pravim blesav i kud svi tu i mali mujo!
Croshair mod sa reload time, najcistiji sto sam nasao i umesto onog ГОТОВ pise READY :)
http://illidan.deminted.com/stuff/WoT/0.7.0/CrosshairMod/CrosshairMod.rar
Брате, ја сам због ГОТОВ и инсталиро:kreza:
Мада, у 7.0 уме да брљави, типа у свакој петој партији кад ти неко спичи муницију, лоадера или тако нешто, полуди са бројевима и показује глупости. Раније то није радио.
miša topola
24.12.2011, 22:35
ja sam bio u havy tenku!!!
ali ne vredi, ako su u timu ludaci..., dzabe! izgleda dsa moras samo svoje **** da gledas!
i to sam krenuo da pomognem medium tenkovima, a oni me ostavise sa ovim zvrkom?!!?
Pa kako te je T-50-2 uništio ako si vozio heavy tenk?
moram da kupim neki premium tenk, lowe ili typa, i da igram kao totalni noob... saigrqaci dfa me pljuju i psuju, ja da se pravim blesav i kud svi tu i mali mujo!
Ako planiraš da ideš na tier IX i X moraćeš da uzmeš premium nalog i/ili premium tenk. Zlato možeš da dobiješ od klana.
Icemansrb
24.12.2011, 22:58
T50-2 ubija IS4 gledo sam i smejo sam se.
Premium je pozeljan za tier IX i X al ne obavezan, premium tenkovi nisu lepo se skupi sa Humelom ili nekim tier VI tenkom sa elitnom posadom a bogme i sa VII medium.
Тај неки рад, премијум налог и неки манимејкер су типа дупло лошији од премијум осмице, тако да није толика разлика. Ако не може оба, ја бих увек ишао пре на налог него на тенк. Ако ништа, онда због искуства.
OverCHAOS
24.12.2011, 23:12
Upravo sam odigrao najbolju partiju sa E-75 : sa 14 hitaca sam ubio 9 tenkova (od tih 14 svi su pogodili metu) i pri tome nisam izgubio ni jedan jedini HP.
http://www.dodaj.rs/t/2G/FT/zGzX354/worldoftanks-2011-12-24-.jpg (http://www.dodaj.rs/?2G/FT/zGzX354/worldoftanks-2011-12-24-.png)
miša topola
24.12.2011, 23:22
T50-2 ubija IS4 gledo sam i smejo sam se.
Premium je pozeljan za tier IX i X al ne obavezan, premium tenkovi nisu lepo se skupi sa Humelom ili nekim tier VI tenkom sa elitnom posadom a bogme i sa VII medium.
To moram da vidim :)
Тај неки рад, премијум налог и неки манимејкер су типа дупло лошији од премијум осмице, тако да није толика разлика. Ако не може оба, ја бих увек ишао пре на налог него на тенк. Ако ништа, онда због искуства.
I ja sam za premium nalog zbog exp. Ako si u klanu onda možeš da računaš da ćeš imati dovoljno zlata za premium nalog, a moguće je sakupiti i neki premium tenk tipa Type 59.
Upravo sam odigrao najbolju partiju sa E-75 : sa 14 hitaca sam ubio 9 tenkova (od tih 14 svi su pogodili metu) i pri tome nisam izgubio ni jedan jedini HP.
http://www.dodaj.rs/t/2G/FT/zGzX354/worldoftanks-2011-12-24-.jpg (http://www.dodaj.rs/?2G/FT/zGzX354/worldoftanks-2011-12-24-.png)
Svaka čast ali čini mi se da je malo exp. za toliko uništenih tenkova.
OverCHAOS
24.12.2011, 23:27
Ne igra svako sa premium nalogom.
KornjacaNS
24.12.2011, 23:29
Pa dobio je sasvim dosta, ako pogledas koje je sve tenkove ubio onda je to to. Da je ubio 9 komda tipa: Muse, IS-4, E-75 itd onda bi mu bio koficijenat mnogo veci jer tim tenkovima nanosi mnogo vecu stetu pa samim time bi dobio mnogo vise para i mnogo vise exp.
Ali i ovo je za svaku pohvalu sto je uradio.
Ne postoji nikakav koeficijent, isto ti je da li si oneshotovao KV-3 ili ubio Mausa kome je ostalo 870 HP-a.
OverCHAOS
24.12.2011, 23:51
Ne postoji nikakav koeficijent, isto ti je da li si oneshotovao KV-3 ili ubio Mausa kome je ostalo 870 HP-a.
Za sve ove osim 2 IS-4 bio je dovoljan jedan hitac , mozda je to problem.
ne postoji nikakav koeficijent, isto ti je da li si oneshotovao kv-3 ili ubio mausa kome je ostalo 870 hp-a.
Јеси сигуран? Мени је нешто у глави да се рачуна однос тиера.
Јеси сигуран? Мени је нешто у глави да се рачуна однос тиера.
Racuna se odnos tira, sto je visi tir tenka koji ostetis ili ubijes, veci je i XP. Evo ispod citat;
The higher the tier-level of the tank you damage, the more experience you'll get.
To vazi samo za critical i za kill, zar ne? Za sam damage ne vazi. Tojest ako nekom skinete X healtha a niste ga ubili i nije critical tada je dodeljeni XP isti bez obzira na tier.
Earning Experience
World of Tanks does not go into detail about Experience formulas, but there have been comments on the forums about major parts of the experience system. We know the following:
You will get experience for:
Damage you do to enemy tanks (major factor). You also get a small amount of experience for the overall damage your team does to the enemy.
Critical damage to enemy tanks. This means directly damaging an enemy tank's module/crew. The difference in tier-levels between the tank is taken into account. The higher the tier-level of the tank you damage, the more experience you'll get.
For spotting an enemy tank on the radar (only the first tank to spot each enemy gets the bonus). You will get more experience for discovering an SPG than for a regular tank.
For lighting up an enemy tank while your allies damage it from beyond their range of vision (you get a bonus of 50% of the experience the damager causes - note: this bonus is divided between all tanks that can see the enemy at the time of damage). This means keeping the enemy in the team's radar because he is within your radio range.
Kills -- Bonus experience for enemy tank kills (minor factor), only if you actually got the kill. The difference in tier-levels between the tanks is taken into account. The higher the level of the tank you damage/kill, the more experience you'll get. You gain minimal experience for killing a tank beyond the amount of damage done to kill it. Thus, killing tanks with 1% health will not give you much experience.
Bonus experience for capturing enemy base. Applied only to the tanks in the enemy base circle, not the whole team, proportional to the time spent in the enemy base circle capturing it. That only applies if your team wins by Base Capture. NOTE: More tanks in the circle increases the capture-rate. Base capture-rate is roughly 1 point per sec per tank (by my observation}. Base capture yields a bonus equal to the experience value of all the enemy tanks, divided among your team in proportion to the experience you gained vs the experience your team gained (if you got 10% of your teams total experience, then you’d get 10% of the base capture)[citation needed].
Bonus experience for restarting the capture counter by damaging an enemy tank which is capturing your base. The amount is not very large, less than 100 exp.
Close Combat -- shooting in some radius (up to about 200m) from the enemy and being in the radius of enemy fire. You don't get much (less than 100 exp), but it still influences your experience gain.
Survival Bonus -- while there is a bonus for a tank's survival, it is very small.
The more your team damages the enemy, the more experience each player on your team gets. Only damage to a killed enemy is taken in account. Coefficient is not that big, but it's still experience.
Ne znam koliko se treba bukvalno shvatiti. Na primer, znam da je cest slucaj da cujem "Critical Damage", a da pritom u stvari nema damage. Ako neko ima siguran info neka nas oslobodi dilema.
Па каже "damage/kill". Мислим да узима у обзир и тиер при обичном демиџовању, само што се то не каже у овој првој тачки јер се прича о штети пер се. Просто је дато ''што више штете, то више искуства'', није дато да ли се узима тиер у обзир или не.
Мени се барем чинило и пре него што сам ово прочитао да има везе разлика у тиерима, поготово кад сам играо ко мамлаз са КВом.
Атлантис:
Па исто тако се деси и да те неко критикалује и не одузме ти ХП, али ти побије ликове, одвали ти гусеницу или урнише топ. Критикал не подразумева губљење хелта.
Da, ali za bonus xp. Ako je taj wiki uopste tacan.
A opet, moze se shvatiti i da je deo za damage nepotpun.
Па да, може како ош да се схвати. Али овако, нароцки, што би се рекло, ја сам имао неки осећај да више добијам ако пеглам више тиере, знам да сам увек био срећан кад сам низак тиер у КВу.
Ako ubiješ E-75 koji ima 100 HP-a sa KV-om dobićeš više xp-a, nego ako oneshotuješ recimo PzIII koji ima 310 HP-a. Koeficijent za povećanje xp-a se gleda samo kod damage/kill, ali ne i kod damage. O ovome su još u beti razglabali na forumu, samo ne mogu da pronađem thread.
Stoga ako možete da izlešinarite tenk koji je 2-3 tiera viši od vašeg - samo napred :D Ja sam tako napravio najviše xp-a na tenku... sa KV-om sam ubio 2 x t8 i 1 x t9, ako se dobro sećam.
Значи тако иде... Не знам што су то урадили, то подстиче лешинарење, да се ја питам, склонио бих било какав бонус на фрагове. Онда се људи не би тукли око једног тенка са пет ХП. Оно кад видиш како према њему лети пет граната и једна га погађа, а ова четворица у фазону ''ех, што нисам ја''.
Ne tuku se zbog xp, vec zbog brojke pored nick-a.
Јесте, али ајд, не може баш и то да се склони:)
А ово је нешто што може. Паметан играч ионако не гледа у фрагове. Ја рецимо никад не идем на то, кад видим да неко има мало чорбе, а има мојих тенкова около, просто гађам оног другог са више чорбе. Ал сад ето, сазнао сам да за фраг вишег тиера добијам неки коефицијент и контам да ће то утицати чак и на мене, нормалног човека:) а камоли на неке пајване што се ложе на бројеве. Тако да контам да је ипак и до тога у неком проценту бар.
Imam nešto zlata,..da li se isplati uzeti Ram II (dok traje popust) ?
Kupio bih jedan brz tenk za otkrivanje protivnika tzv scout, da li je dobar T-50, (T-50-2 neću da istražujem) ?
Na koju granu kod Nemaca da idem, gde je E-50, E-100 ili Maus ? Krenuo sam granu gde je E-100, trenutno imam Luchs-a i onaj 50mm top je veliko njesra. A vidim da i ostali PzIII, Leopard,..imaju iste/slicne topove (prednje probijanje užas)...
KornjacaNS
25.12.2011, 1:41
Јесте, али ајд, не може баш и то да се склони:)
А ово је нешто што може. Паметан играч ионако не гледа у фрагове. Ја рецимо никад не идем на то, кад видим да неко има мало чорбе, а има мојих тенкова около, просто гађам оног другог са више чорбе. Ал сад ето, сазнао сам да за фраг вишег тиера добијам неки коефицијент и контам да ће то утицати чак и на мене, нормалног човека:) а камоли на неке пајване што се ложе на бројеве. Тако да контам да је ипак и до тога у неком проценту бар.
E vidis ti u startu gresis, pa ja bih prvo odklonio tog sto ima manje energije da me ne gadja non stop dok se napucavam sa ovim koji je mozda pun energije ili je tek malo ostecen.
Evo ti sta se neki dan dogodilo, lik u IS-4 ide i neobraca paznju na Pz IV nego ide da se napucava sa T34 i frajer zaobidje Pz IV a ona lepo prebacila na HE granate i polako IS-4 u zadnji deo kljucka i sta se dogodilo taj Pz IV je ubio IS-4 naravno uz par hitova T34 ga je ubio ali eto ti sta se dogadja a da ga je lepo ubio na pocetku to mu se nebi dogodilo, jer taj mali ga je toliko gadjao da mu je ometao gadjanje u IS-4 i nije mogo normalno da nanisani T34 da ga pogodi kako treba nego kadgod ga Pz IV pogodi on mu drmne nisan i ovaj dinguje T34.
miša topola
25.12.2011, 1:44
Imam nešto zlata,..da li se isplati uzeti Ram II (dok traje popust) ?
Kupio bih jedan brz tenk za otkrivanje protivnika tzv scout, da li je dobar T-50, (T-50-2 neću da istražujem) ?
Na koju granu kod Nemaca da idem, gde je E-50, E-100 ili Maus ? Krenuo sam granu gde je E-100, trenutno imam Luchs-a i onaj 50mm top je veliko njesra. A vidim da i ostali PzIII, Leopard,..imaju iste/slicne topove (prednje probijanje užas)...
Da T-50 je odličan skaut. Zašto nećeš da ideš na T-50-2?
Kreni i na E-100 i na Maus-a ;)
Ako imaš Luchs-a onda ne možeš da stigneš do E-100 nikako.
Laki tenkovi imaju zadatak da otkrivaju protivničke tenkove, a ne da ih uništavaju tako da "loš" top kod njih nije mana.
e vidis ti u startu gresis, pa ja bih prvo odklonio tog sto ima manje energije da me ne gadja non stop dok se napucavam sa ovim koji je mozda pun energije ili je tek malo ostecen.
Evo ti sta se neki dan dogodilo, lik u is-4 ide i neobraca paznju na pz iv nego ide da se napucava sa t34 i frajer zaobidje pz iv a ona lepo prebacila na he granate i polako is-4 u zadnji deo kljucka i sta se dogodilo taj pz iv je ubio is-4 naravno uz par hitova t34 ga je ubio ali eto ti sta se dogadja a da ga je lepo ubio na pocetku to mu se nebi dogodilo, jer taj mali ga je toliko gadjao da mu je ometao gadjanje u is-4 i nije mogo normalno da nanisani t34 da ga pogodi kako treba nego kadgod ga pz iv pogodi on mu drmne nisan i ovaj dinguje t34.
Па кажем ако више нас решета тог једног, мени се релоадује, а имам прилику да рокам фул хелт лика, гомила људи ће да држи нишан на том што је већ печен, питање је стотинке, не ни секунде.
Да, два топа су опаснија него један, треба смањити број противничких тенкова фала богу, али причам о специфичној ситуацији. УВЕК у таквој ситуацији кад окренем нишан на фул лика, онај јадничак на кога сви кликћу цркне типа стотинку пре него што бих га ја погодио и онда га тако мртвог погоди још пет граната.
Pa kako te je T-50-2 uništio ako si vozio heavy tenk?
.
:)
lagano! kruzi oko mene i cepa!
ja sam jednom unistio ISU-152, isto tako ostao sam ... tako da je moja preporuka qoozmi da obavezno ilstrazi T-50-2. razlika u odnosu na T-50 je kao nebo i zemlja!
miša topola
25.12.2011, 10:22
lagano! kruzi oko mene i cepa!
ja sam jednom unistio ISU-152, isto tako ostao sam ... tako da je moja preporuka qoozmi da obavezno ilstrazi T-50-2. razlika u odnosu na T-50 je kao nebo i zemlja!
Jedino ako si vozio neki niži tier heavy tenka, mislim da T-50-2 ne može da uništi IX i X heavy tenkove.
I ja mu preporučujem da istraži taj tenk.
Problem sa T-50 je što t8 i t9 tenkovi mogu da te lako oneshotuju. T-50-2 ima 560 HP-a i možeš da preživiš i jedan pogodak od IS-7 ili Mausa što može mnogo da znači dok se približavaš.
A verovatno neće da ide na -2 jer treba 50k xp-a za njega :D
miša topola
25.12.2011, 11:05
Problem sa T-50 je što t8 i t9 tenkovi mogu da te lako oneshotuju. T-50-2 ima 560 HP-a i možeš da preživiš i jedan pogodak od IS-7 ili Mausa što može mnogo da znači dok se približavaš.
+ T-50-2 je brži od T-50 za oko 12 km/h.
Pa tih 50k exp može da sakupi za ovaj specijal x5 za prvu pobedu ;)
BajDVej:
Uspešno kupljen T34 :) Sada mi treba još 3 miliona za IS-4 :)
Jedino ako si vozio neki niži tier heavy tenka, mislim da T-50-2 ne može da uništi IX i X heavy tenkove.
I ja mu preporučujem da istraži taj tenk.
Vozio sam T29!!! doduse ne nabudzen, ali opet da popizdis....
inace, T-50-2, kako kaze DeCoy, tesko moze da se oneshotuje! Obicno prvi pogodak koji primis skine ti neki deo HP, a u najgorem slucaju osteti ti gusenice (vrlo retko)! Prilikom skretanja ne gubi brzinu. Brzina mu je velika kretanjem napred (naravno) ali i u rikverc. Sigurno se brze krece negoli80% kupola!
Najveci problem kod ovog scouta je sto si vrlo cesto u minusu 3000-5000 srebrenjaka!
miša topola
25.12.2011, 11:57
To nije problem, tu su premium nalog i premium tenk :)
U skorije vreme neću, možda na leto.;)
Kreni i na E-100 i na Maus-a ;)
Ako imaš Luchs-a onda ne možeš da stigneš do E-100 nikako.
Laki tenkovi imaju zadatak da otkrivaju protivničke tenkove, a ne da ih uništavaju tako da "loš" top kod njih nije mana.
Luchs je u istoj grani kao i E-100, samo što će mi trebati vremena da dođem do njega.:a_whistli
Znam da su laki tenkovi namenjeni za scuot-ing., ali treba mi 4+ x da opalim da bih probio i ubio svoj tier. (a možda se još nisam navikao na taj tenk)
Prvi razlog...:opanachke
Vozio sam T29!!! doduse ne nabudzen, ali opet da popizdis....
inace, T-50-2, kako kaze DeCoy, tesko moze da se oneshotuje! Obicno prvi pogodak koji primis skine ti neki deo HP, a u najgorem slucaju osteti ti gusenice (vrlo retko)! Prilikom skretanja ne gubi brzinu. Brzina mu je velika kretanjem napred (naravno) ali i u rikverc. Sigurno se brze krece negoli80% kupola!
Najveci problem kod ovog scouta je sto si vrlo cesto u minusu 3000-5000 srebrenjaka!
Drugi razlog..:opanachke
To nije problem, tu su premium nalog i premium tenk :)
Koj premium tenk, da kupim Ram II?
Nemoj da bacaš pare na Ram-II posebno ako nemaš premium nalog.
Sa Luchsa ideš na Leoparda, a odatle na VK2801 i tu se ta grana završava.
miša topola
25.12.2011, 13:41
Luchs je u istoj grani kao i E-100, samo što će mi trebati vremena da dođem do njega.:a_whistli
Znam da su laki tenkovi namenjeni za scuot-ing., ali treba mi 4+ x da opalim da bih probio i ubio svoj tier. (a možda se još nisam navikao na taj tenk)
Prvi razlog...:opanachke
Drugi razlog..:opanachke
Koj premium tenk, da kupim Ram II?
Luchs nije na istoj grani sa E-100 jesu u istom pravcu ali ne i na istoj grani.
pazividi
25.12.2011, 17:27
Kako to da uništim 7 tenkova ali ipak izgubim bitku?
Izgleda da glupost preovladava ovih dana!!!!
miša topola
25.12.2011, 17:55
6 Type 59 u jedno borbi na istoj strani je previše. Njihov novi MM je gori od predhodnog.
edit: 3 super haubice na jednoj strani sa još po jednom VII i V haubicom je isto previše.
Balaburin
25.12.2011, 18:19
samo da skupim pare za kv3 i odma krecem juris da nabavim t-50-2...
tolko mi je smesan da cu da puknem :D
jedva cekam da ga provozam...
6 Type 59 u jedno borbi na istoj strani je previše. Njihov novi MM je gori od predhodnog.
edit: 3 super haubice na jednoj strani sa još po jednom VII i V haubicom je isto previše.
Primetio sam da nikad, nikad nisam upao u borbu sa tier X tenkovima ukoliko soliram u Type-u ili sam sa nekim u platoonu. Ako sam u platoonu sa nekim drugim tenkom desi se i da upadnem u takvu borbu, ali sam nikada!
Pa i prema MM-u ne mozes sa Type 59 da updanes u T10 pt. Kad si u vodu je vec druga prica, ali solo ne mozes nikad. Sa Lowe vec mozes.
Može i više tajpova.:D.
http://imageshack.us/photo/my-images/11/shot007ar.jpg
Ako može neko da smanji sliku ja neznam..
6 type 59 u jedno borbi na istoj strani je previše. Njihov novi mm je gori od predhodnog.
Edit: 3 super haubice na jednoj strani sa još po jednom vii i v haubicom je isto previše.
Колико ја знам, ММ распон за Т59 се мења у 7.1? Ја нисам приметио да је другачији?
А то за стековање је проблем генералног мечмејкера, нема везе са Т59 распоном. А само распон ће се мењати.
Icemansrb
25.12.2011, 19:33
T43 gameplay(battle recording), 2200 expa:
http://www.2shared.com/file/nzDVKj0y/20111223_1534_ussr-T-43_lakevi.html
Fajl se pokrece tako sto idete na open with..., pa na browse pa na worldoftanks.exe (nalazi se u folderu igre).
Nemoj da bacaš pare na Ram-II posebno ako nemaš premium nalog.
Sa Luchsa ideš na Leoparda, a odatle na VK2801 i tu se ta grana završava.
Luchs nije na istoj grani sa E-100 jesu u istom pravcu ali ne i na istoj grani.
Nisam se lepo izrazio, koji pravac od ova tri je najzanimljiviji/bolji?
http://www.dodaj.rs/f/19/cb/4DA9yLFU/2011-12-25-18h0657.jpg
Vozim SU-85B sa 85mm LB-25 top-om (130/170/44mm, 161/161/280dmg), uspeo sam da uništim Tigra koji je imao 40%, a T29 ni da okrnjim.
Tank Hunter - Destroy 100 or more "animals" : Jagdpanther, Jagdtiger, PzKpfw V Panther, PzKpfw VI Tiger, and PzKpfw VI Ausf. B Tiger II. Ulovio sam nekoliko životinja, da li može negde da se pogdeda br. ubijenih?
A jel vidiš da nema strelice između VK2801 i VK3601?
Ne postoji bolji/zanimljiviji pravac, postoji samo tvoj pravac.
Koliko si kojih tenkova pobio proveriš sa ovim alatom...
http://wot-dossier.appspot.com/
@toxic
Vrlo lepo, Type59 ne može sa t10, a Panther II može bez problema.
miša topola
25.12.2011, 19:59
Nisam se lepo izrazio, koji pravac od ova tri je najzanimljiviji/bolji?
http://www.dodaj.rs/f/19/cb/4DA9yLFU/2011-12-25-18h0657.jpg
Vozim SU-85B sa 85mm LB-25 top-om (130/170/44mm, 161/161/280dmg), uspeo sam da uništim Tigra koji je imao 40%, a T29 ni da okrnjim.
Tank Hunter - Destroy 100 or more "animals" : Jagdpanther, Jagdtiger, PzKpfw V Panther, PzKpfw VI Tiger, and PzKpfw VI Ausf. B Tiger II. Ulovio sam nekoliko životinja, da li može negde da se pogdeda br. ubijenih?
Kakav način igre ti se najviše sviđa, brzo ili sporo? Ja ti preporučujem da kreneš i na E-100 i na Maus-a :)
@bobiv pretpostavljam da je protivnički tim pobedio :)
Mogu i Panther, T20, T-43... Ali premium mora da ima neku prednost. :D
A jel vidiš da nema strelice između VK2801 i VK3601?
Ne postoji bolji/zanimljiviji pravac, postoji samo tvoj pravac.
Koliko si kojih tenkova pobio proveriš sa ovim alatom...
http://wot-dossier.appspot.com/
@toxic
Vrlo lepo, Type59 ne može sa t10, a Panther II može bez problema.
Koj trip, tek sam sad provalio da nema strelice izmedju VK2801 i VK3601. Lepo ste mi napisali da sa Luchs-om nmg da stignem do E-100,..tada nisam video da nije spojena cela kolona.
Скроз сам вас погубио:)
Ај да поновим, за случај да је неко погрешно разумео.
Т59 ће у 7.1 (нисам сигуран, али мислим да је тада) добити већи ММ распон. Још увек га није добио. Тако да ''нови ММ за Т59'' не постоји, још увек је стари. Значи, онај ко је рекао да уведен нови ММ за Т59 и да је гори од старог, зезнуо се, није још. Проблем на приложеној слици је у генералном ММ који стекује тенкове.
Од конкретног ММ за тајп зависи број тајпова У ЦЕЛОМ ФАЈТУ, не и њихов распоред. Изменом ММ-а за тајп ће се смањити број тајпова у појединим мечевима, али ће ОСТАТИ проблем генералног ММ-а, а то је стековање.
atlantis
25.12.2011, 20:59
Savladao sam gadjanje slabih tacaka na E-75, a gde treba gadjati IS-4, to je takodje tenk sa rekordnim brojem dingovanih granata. Naravno prvenstveno me interesuje sa prednje strane da li je negde slab.
miša topola
25.12.2011, 21:07
Savladao sam gadjanje slabih tacaka na E-75, a gde treba gadjati IS-4, to je takodje tenk sa rekordnim brojem dingovanih granata. Naravno prvenstveno me interesuje sa prednje strane da li je negde slab.
Mesto gde se spaja kupola sa trupom je mesto koje treba gađati na IS-4.
Поштанско сандуче и даље ради
ok, a gde se gadja IS3 (od napred)?
Donja ploča, koja je kod njega baš velika...
miša topola
25.12.2011, 21:42
I koja ne može da se omaši, obožavam da bušim IS-3 na tom mestu :)
http://www.dodaj.rs/t/3t/DQ/3ahXNQ7N/shot050.jpg (http://www.dodaj.rs/?3t/DQ/3ahXNQ7N/shot050.jpg)
defeat! :(
Vasilii Zaitsev
26.12.2011, 10:33
Е, а да вас ја питам све нешто.
Видим на овим скриншотовима које остављате овде да су вам ФПС преко 60, а лаг испод 40.
Како вам то успева?
Није да имам неку аждају од машине(Core2duo на 3.2, интернет ми је кабловски са вееликим протоком :n_klanja:), али ме страшно нервира кад ми број ФПС-а не пређе 18-19, а лаг шета од75 до 200....:n-cc2:
KornjacaNS
26.12.2011, 11:02
Е, а да вас ја питам све нешто.
Видим на овим скриншотовима које остављате овде да су вам ФПС преко 60, а лаг испод 40.
Како вам то успева?
Није да имам неку аждају од машине(Core2duo на 3.2, интернет ми је кабловски са вееликим протоком :n_klanja:), али ме страшно нервира кад ми број ФПС-а не пређе 18-19, а лаг шета од75 до 200....:n-cc2:
Pa sto se tice laga tu ne mozes puno da utices a sto se tice fps-a e to vec zavisi od podesavanja koja stavis u igri. Najbolji nacin ti je da sve stavis na low pa onda jednu po jednu stavku dizi na medium ili high pa pokreni igru pa vidi kako se ponasa sa jednim podesavanjima a kako sa drugim. Znam da je mukotrpan posao ali samo tako ces izvuci najbolji fps iz igre.
Vasilii Zaitsev
26.12.2011, 14:15
И имам још једно питање:
Тера ли неко ову игру на Linux-у и ако ради, како да ја натерам мој Linux да гура ово чудо?:icon_stud
Јер, све апликације које потерам на Linux-у просто лете у односу на седмицу...
atlantis
26.12.2011, 14:45
Ima li informacija da li na kraju 7.1 dolazi pre nove godine? Vidim da cackaju nesto oko Test servera.
miša topola
26.12.2011, 15:37
Ima li informacija da li na kraju 7.1 dolazi pre nove godine? Vidim da cackaju nesto oko Test servera.
To niko ne može da ti kaže pa čak ni oni ;)
atlantis
26.12.2011, 16:13
To niko ne može da ti kaže pa čak ni oni ;)
Ok, to me interesuje, znaci nema informacije za sada. A moje prognoze su da nece doci ove godine. :)
Mesto gde se spaja kupola sa trupom je mesto koje treba gađati na IS-4.
Ovde bi samo napomenuo da top mora da ima bar 200mm penetraciju, uspeju po nekad da probiju i ovi mediumi sa 175, 180mm, ali vrlo retko. Takodje, ako je nakosen i T10 top tesko probija.
jozvan_Kg
26.12.2011, 16:26
Istražio sam i kupio T30.
Prva partija, oneshotovao me arti posle 1:42 sekunde od početka meča.
Druga partija, ubio E-100 iz 3 hica, ubio E-75 isto iz 3 hica, pogodio IS-4 za 769 helta, ubio me IS-7 dok sam reloadovao, a prethodno me pogodio arti.
Me likes it...very.
Takođe, Type zarađuje kao i ranije. Sinoć smo igrali company klanski, sa tier 8 tenkovima, krenuli u 19:45h, i igrali do negde 23:45. Imao sam 23k kredita na počektu, a završio company sa 1288516 kredita. Odigrali smo 22 partije ukupno, tako da šengcung mlati pare isto kao i ranije.
Uzeo sam i T-43, ruski med, odigrao jednu partiju, nije loše, sviđa mi se kako je pokretljiv, verujem da će biti još brži kad mu stavim gusenice i motor, ali mi je zanimljiv i ovako.
atlantis
26.12.2011, 16:34
Ko je nedavno napisao da Obj 212 ima veci splash dmg od S-51, evo ja sada imam obe arty u garazi i uporedjujem, isti topovi (203mm), iste HE granate, isti splash dmg. Barem je tako "na papiru". Jedino sto mnogo vise mesta za municiju ima objekat u odnosu na S-51, a kada mu stavim kompletnu opremu, uporedicu i reload time.
KornjacaNS
26.12.2011, 17:39
Ko je nedavno napisao da Obj 212 ima veci splash dmg od S-51, evo ja sada imam obe arty u garazi i uporedjujem, isti topovi (203mm), iste HE granate, isti splash dmg. Barem je tako "na papiru". Jedino sto mnogo vise mesta za municiju ima objekat u odnosu na S-51, a kada mu stavim kompletnu opremu, uporedicu i reload time.
Ja cu ti odmah kazem da Object 212 brze puni i brze skuplja nisan koji je vec polu skupljen kada pomeras arty. S-51 sa ramerom i posadom 100% mi je punio oko 37 sec mada se vise ni ne secam jer sam davno igrao sa njime a Obj 212 sa istim ramerom i posadom 100% i ventilacijom mi je punio 30,31 sec tako da je Obj 212 mnogo bolji arty i ima jaci sples i daleko je precizniji arty ali kako su sada HE granate nerfovane sada mu dodje na isto pa je sada bolje gadjati AP granatama i jos jedna razlika je ta sto Obj 212 moze da nosi 40 granata dok S-51 samo 12.
atlantis
26.12.2011, 18:21
Ja cu ti odmah kazem da Object 212 brze puni i brze skuplja nisan koji je vec polu skupljen kada pomeras arty. S-51 sa ramerom i posadom 100% mi je punio oko 37 sec mada se vise ni ne secam jer sam davno igrao sa njime a Obj 212 sa istim ramerom i posadom 100% i ventilacijom mi je punio 30,31 sec tako da je Obj 212 mnogo bolji arty i ima jaci sples i daleko je precizniji arty ali kako su sada HE granate nerfovane sada mu dodje na isto pa je sada bolje gadjati AP granatama i jos jedna razlika je ta sto Obj 212 moze da nosi 40 granata dok S-51 samo 12.
Sto se tice reload time;
S-51 Crew 100% rammer 37.48 sec
Obj 212 Crew 100% rammer 31.17 sec
Bas kako si napisao, stim sto ja nisam stavio ventilaciju, vec imam rammer, gun laying dive i camo net od ekvipmenta.
Lepo je cuti da i brze skuplja nisan i da je u startu uzi, to ostaje da se uverim. :)
Da li je bolji setup za arty rammer, gun laying dive i ventilaija umesto mreze? Uskoro cu imati 100% camo skil.
KornjacaNS
26.12.2011, 18:36
Sto se tice reload time;
S-51 Crew 100% rammer 37.48 sec
Obj 212 Crew 100% rammer 31.17 sec
Bas kako si napisao, stim sto ja nisam stavio ventilaciju, vec imam rammer, gun laying dive i camo net od ekvipmenta.
Lepo je cuti da i brze skuplja nisan i da je u startu uzi, to ostaje da se uverim. :)
Da li je bolji setup za arty rammer, gun laying dive i ventilaija umesto mreze? Uskoro cu imati 100% camo skil.
Pa po meni ti je bolja ventilacija jer ja sam je i tada imao dok nisu bili vraceni trejseri a tek sada nema smisla stavljati kamuflazu na njega jer ispalis granatu i menjas poziciju jer oni koji znaju da prate trejsere vec posle prve grante koju ispalis i ne promenis poziciju si zavrsio partiju, tako da ti je sada bolje da turis ventilaciju na njega jer ces jos malo smanjiti vreme punjenja a to malo nekada znaci mnogo.
miša topola
26.12.2011, 18:40
Istražio sam i kupio T30.
Prva partija, oneshotovao me arti posle 1:42 sekunde od početka meča.
Druga partija, ubio E-100 iz 3 hica, ubio E-75 isto iz 3 hica, pogodio IS-4 za 769 helta, ubio me IS-7 dok sam reloadovao, a prethodno me pogodio arti.
Me likes it...very.
Takođe, Type zarađuje kao i ranije. Sinoć smo igrali company klanski, sa tier 8 tenkovima, krenuli u 19:45h, i igrali do negde 23:45. Imao sam 23k kredita na počektu, a završio company sa 1288516 kredita. Odigrali smo 22 partije ukupno, tako da šengcung mlati pare isto kao i ranije.
Uzeo sam i T-43, ruski med, odigrao jednu partiju, nije loše, sviđa mi se kako je pokretljiv, verujem da će biti još brži kad mu stavim gusenice i motor, ali mi je zanimljiv i ovako.
Ne znaš ti moje muke sa T34. Tenk je super ali timovi sa kojima danas igram su ozbiljni kandidati za report! :n-cc2:
edit: Još jedna sjajna ekipa, ne znam šta je ovo, zašto gubim sve bitke sa T34?
KornjacaNS
26.12.2011, 19:04
Ne znaš ti moje muke sa T34. Tenk je super ali timovi sa kojima danas igram su ozbiljni kandidati za report! :n-cc2:
edit: Još jedna sjajna ekipa, ne znam šta je ovo, zašto gubim sve bitke sa T34?
He he, rekoh ti ja da se naoruzas strpljenjem. To ce ti se non stop desavati kada budes igrao sam, doduse manje vise... bice naravno partija gde ces da budes lider i da ih kidas ali sam i takve partije su retkost. Ako mozes nadji nekoga ko grinda IS-4 pa udjite zajedno u vod i videces da ce te u 90% partija biti top tier i da ce te upravo vas dvoje odlucivati kako ce partija da ide. Posto T34 ima jako busno telo onda se krijes iza IS-4 i preko njega pucas i odvaljujes ih a IS-4 manje vise ce ga dinguju a onda vi zavrsavate svakoga ko izadje na vas dvoje.
Ja sam juce sa T34 skupio verovo ili ne preko 25k exp a na koji nacin, pa kolega mi ima T95 i on stane ispred mene a ja iza njega ili sa strane i kako ko izviri tako ga odmah spustimo na nekih 10-15% hp-a ili ga cak ubijemo. A non stop smo bili top tier i onda nam je lako da resimo partije u svoju korist, naravno dese se i pehovi pa nam dodju sa ledja jer je druga strana pukla pa zato izgubimo ali su takve partije bile jako retke.
...ali timovi sa kojima danas igram su ozbiljni kandidati za report! :n-cc2:
LoL
Mislio sam da malo preterujes, ali ti nije do tenka. Timovi jesu uzasno uzasni danas (mozda su skolarci dobili day off zbog Bozica, ili je poceo raspust).
EDIT: Ako neko hoce u vod nek se javi! Ne znam da li da pitam, ali ajde. Sta bi sa SK tank company?
EDIT2: Gde je onaj mod gde ne pise gotov vec ready?
atlantis
26.12.2011, 20:11
http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=1476751&postcount=4752
miša topola
26.12.2011, 21:07
LoL
Mislio sam da malo preterujes, ali ti nije do tenka. Timovi jesu uzasno uzasni danas (mozda su skolarci dobili day off zbog Bozica, ili je poceo raspust).
EDIT: Ako neko hoce u vod nek se javi! Ne znam da li da pitam, ali ajde. Sta bi sa SK tank company?
Ajde pište nickove u igri pa da krenemo sa tank četom sada na raspustu.
Edit-ovaću ovaj post sa vašim nickovima:
-----------
miša topola - mishatopola
Red Wing - Justinianus
Eddy - eddy_WoT
Martok - Martok
Vasilii Zaitsev - Vasilii Zaitsev
srleb - srleb
atlantis - Pear
KornjacaNS - KornjacaNS
Miloš987 - Paul_Sturm
Red Wing
26.12.2011, 21:24
Meni je nick Justinianus -igrali smo kanda vec u vodu...
Inace jel' ima nekih naznaka i informacija u vezi nove nemacke TD grane? Kad' bi moglo to da se pojavi? Jeste da ce vecina te grane biti ''glass gun'' TD-ovi, ali ce konacno Nemci imati razorne topove za svoj tier i mislim da ce to biti odlicno.
Pa ne mora tako, otvorite kanal, pa ko dodje videcemo ko je ....
EDIT: Imamo kanal ...
Inace jel' ima nekih naznaka i informacija u vezi nove nemacke TD grane?
"Postponed to Q2 2012" čitaj "Postponed indefintely"
Kako se tacno zove? Ja ga ne nalazim.
No nije na odmet da on skupi nickove. Ja sam mu posla preko PM.
Zove se
FORUM SVETA KOMPJUTERA
(mislim, kako bi se zvao :) :)
Zove se
FORUM SVETA KOMPJUTERA
(mislim, kako bi se zvao :) :)
Mislis ili ne, ja sam trazio SK, svet kompjutera i slicno, ali nisam upisivao forum. Nije bas toliko jednoznacno. No, dovoljno je da se upise forum, pa ce se naci.
miša topola
26.12.2011, 21:54
Meni je nick Justinianus -igrali smo kanda vec u vodu...
Inace jel' ima nekih naznaka i informacija u vezi nove nemacke TD grane? Kad' bi moglo to da se pojavi? Jeste da ce vecina te grane biti ''glass gun'' TD-ovi, ali ce konacno Nemci imati razorne topove za svoj tier i mislim da ce to biti odlicno.
Da, da, sećam se :)
Nije na odmet da zapišem nickove forumaša :)
Vasilii Zaitsev
26.12.2011, 22:19
И мој ник је исти као и овде.:kreza:
Али ми нико није одговорио за Linux...:confused:
atlantis
26.12.2011, 22:22
Ja sam u igri Pear, ako ste za Platoon ili sta vec, tu sam.
KornjacaNS
26.12.2011, 22:25
Moj niki je isti kao i ovde a sto se tice pitanja za Linux igra nije podrzana za taj sistem nazalost samo za Windows.
Miloš987
26.12.2011, 22:26
Paul_Sturm je nik u igri. Mogu posle podne ove nedelje i uvece posle 22h.
I kažete nisu dirali zaradu na Type-u. I pre je Lowe više uzimao, ali ne ovoliko više...
Victory!
Battle: Mountain Pass 26. decembar 2011 21:21:38
Vehicle: Type 59
Experience received: 7.860 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 76.218
Battle Achievements: Top Gun, Sniper
Victory!
Battle: Ruinberg 26. decembar 2011 21:32:16
Vehicle: Löwe
Experience received: 6.150 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 87.223
Meni se cini da jeste, i to bas tako nekako ...
Ja sam u igri Pear, ako ste za Platoon ili sta vec, tu sam.
Kruska? If so, dodao sem te u moju listu.
Red Wing
26.12.2011, 23:20
Jel' kojim slucajem kaznjivo imati dva naloga u igri? Napravio sam jos jedan kako bih mogao imati daleko bolju statistiku i rezultate od prethodnog, gde sam sa pocetnim neiskustvom, losim odabirom i forsiranjem a i losom srecom ostvario rezultate koji i ne odgovaraju bas mojim mogucnostima i potencijalu :D
Kad se samo setim da sam za prvih 100 bitaka imao jedva 40ak ubistava a sad sa 47 imam 65 i nije mi zao sto sam se odlucio na ovakav korak... Dosta me je tipova spustalo sto nemam vise ubistava od bitaka, pa sam dobio komplekse :kreza:
Planiram da igram samo sa novom predstojecom nemackom TD granom a dok ne izadje pripremicu dovoljno exp-a sa Marder II...
Al ste se rabezali sa kanala...
miša topola
26.12.2011, 23:33
Jel' kojim slucajem kaznjivo imati dva naloga u igri? Napravio sam jos jedan kako bih mogao imati daleko bolju statistiku i rezultate od prethodnog, gde sam sa pocetnim neiskustvom, losim odabirom i forsiranjem a i losom srecom ostvario rezultate koji i ne odgovaraju bas mojim mogucnostima i potencijalu :D
Kad se samo setim da sam za prvih 100 bitaka imao jedva 40ak ubistava a sad sa 47 imam 65 i nije mi zao sto sam se odlucio na ovakav korak... Dosta me je tipova spustalo sto nemam vise ubistava od bitaka, pa sam dobio komplekse :kreza:
Planiram da igram samo sa novom predstojecom nemackom TD granom a dok ne izadje pripremicu dovoljno exp-a sa Marder II...
Na istom serveru je kažnjivo, mada mislim da može da se zaobiđe to tako što im napomeneš preko email-a da na jednom nalogu igra neki tvoj ukućanin, a na drugom nalogu igraš ti. Probaj pošalji im email, ja ne mogu trenutno nikoga iz WG da pitam.
Ja imam katastrofa statistiku i ponosim se time :)
Red Wing
26.12.2011, 23:45
Evo sta mi je rekao lead moderator na temu dva account-a (ako nekom mozda isto padne na pamet)Naeron66*(10:42:36 PM)*no one cares as long as the accounts dont break the rules, if they do then you might need to prove its 2 people (i.e. if it looks like 1 is being used by bypass a chatban placed on the other)
pa dobro, moze dva akaunta ali postuj pravila...
virtuoz pavle
26.12.2011, 23:56
uzeo sam TigerP, postepeno krckam zlato. TigerP je odlican tenk, tierVIII top 88mm je takodje super, a o armoru da ne govorimo :D
svi kazu da je VK4502A najgori TierVIII koji postoji :/ a i deluje tako, ne secam se kad je dingovao neki moj round.
Victory!
Battle: Swamp 26. decembar 2011 23:13:00
Vehicle: IS-4
Experience received: 1.842
Credits received: 60.067
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Sniper
Ubio sam 4 od 5 artiljerija, falila mi jedna za Burdinu medalju :(
i kažete nisu dirali zaradu na type-u. I pre je lowe više uzimao, ali ne ovoliko više...
Victory!
Battle: Mountain pass 26. Decembar 2011 21:21:38
vehicle: Type 59
experience received: 7.860 (x5 for the first victory each day)
credits received: 76.218
battle achievements: Top gun, sniper
victory!
Battle: Ruinberg 26. Decembar 2011 21:32:16
vehicle: Löwe
experience received: 6.150 (x5 for the first victory each day)
credits received: 87.223
Па не можеш баш тако да гледаш, рецимо, пре два дана сам на отприлике исто толико искуства са тајпом узео 94 иљаде. Има превише параметара да би упоређивао тако.
Што се ника тиче, исти је.
Nick je Quzma_94
Imam SU-85B i T-28 full nabudženi; za SU-26 treba mi poslednji top; KV, M3 Lee,T-50, Marder II stock tenkovi. Ako odgovajaju vozila da se uključim i ja.
Nikola16789
27.12.2011, 1:17
Kakve su to nove medalje za rusenje drveca i slicno? :confused: Ili me drugar lozi?
jeste li primetili, da u toku bitke kada gadjas nekog, i u jednom trenutku cak imas priliku da ga ubijes ali nekako promasis, da obicno kasnije od tog istog i pogines!?!?
Kakve su to nove medalje za rusenje drveca i slicno? :confused: Ili me drugar lozi?
Cuo sam nestotog tipa. Ne znam da li je neko zezanje u pitanju.
Medalja zvana -IDIOT-!!!!:D
И имам још једно питање:
Тера ли неко ову игру на Linux-у и ако ради, како да ја натерам мој Linux да гура ово чудо?:icon_stud
Јер, све апликације које потерам на Linux-у просто лете у односу на седмицу...
Igra radi na linux-u odlično,
treba da pretražiš wot forum koji je o linux-u i tamo ćeš negde naći link da skineš ceo wine podešen za wot.
Onda samo iskopiraš igru sa vindoze ako imaš pri sebi a ako ne možeš onda da instaliraš ponovo ali u taj wine.
Njega recimo staviš negde drugde možeš i na desktop i iz njega ćeš imati ikone za start igre.
Sve je lik odradio.
Ja sam tako igrao prethodnu verziju dok nisam nešto shebao linux jer sam menjao i procesor i grafiku pa mi se shebao drajver i nikako da to sredim ili instaliram novi.
Nažalost ne znam da ti ostavim link ali pretraži baš wot forum u delu koji se bavi linux-om i sigurno ćeš naći.
Е, јел free xp исто добија множилац за прву победу? Ако добијем пет иљада, оћу ли добити и 250 слободног?
pa 5%, mislim da je tako, jer vidim da je brzo skočio od 0 do 7000
virtuoz pavle
27.12.2011, 12:35
koliko uzmete dnevno exp-a na jednom tenku, npr. da igrate oko 3 sata dnevno.
miša topola
27.12.2011, 12:40
Ja sam dnevno uzimao oko 20.000 exp za T32 :)
atlantis
27.12.2011, 12:55
Kako sam se za**bo, poslednji x5 XP je bio nocas izmedju 01h i 06h, a ja zaboravi, i sada x2. :n_klanja: Lepo sam propustio 27 dec! Jos znam za taj njihov glup sistem od ranije ali ne vredi...
Uros Ducic
27.12.2011, 13:17
Evo jedne zanimljive bitke od malopre :
[/URL]http://img692.imageshack.us/img692/1538/worldoftanks20111227115.th.jpg (http://www.sk.rs/forum/[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/692/worldoftanks20111227115.jpg/]http://img692.imageshack.us/img692/1538/worldoftanks20111227115.th.jpg%20%20Uploaded%20wit h%20) Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
:kreza:
KornjacaNS
27.12.2011, 14:17
Kako sam se za**bo, poslednji x5 XP je bio nocas izmedju 01h i 06h, a ja zaboravi, i sada x2. :n_klanja: Lepo sam propustio 27 dec! Jos znam za taj njihov glup sistem od ranije ali ne vredi...
To je najgore kada znas i propustis. Ja sam sinoc isto mogo da propustim to jer sam negde oko 00:45 lepo ugasio komp i lego da spavam kada sam se setio u 01:15 da to vazi samo do jutra a da ja kada ustanem da toga nece biti pa je bilo brze bolje se dizi i odigraj to sto imas bitno i bez nazad u krevet.
Srecom svaku partiju sam uzeo iz prve 5x exp i to bogami svaki je bio preko 5k a da je bilo manje opet je dobro jer bolje nego 2x exp, ali kada nema daj sta das.
Sve zavisi, ako igras sam onda ne tako mnogo ali ako si u vodu sa provrenom ekipom onda moze da se uzme dobar exp.
Red Wing
27.12.2011, 18:05
Ja sa Marder II i SU-85 smo rame uz rame gadjali M3 Stuarta na udaljenosti 170m. Sasuli smo na njega 10ak granata ali ga nismo okrznuli jer je bio zasticen i nije se micao iza mocne i neprobojne drvene ogradice.
Ne znam dal' je ovo neki propust i greska sa moje strane, ali ipak se slazem sa SU-85 vozacem koji je na sve ovo rekao WG fail...
:confused:
http://img683.imageshack.us/img683/3290/shotr.jpg
miša topola
27.12.2011, 18:22
Ja sa Marder II i SU-85 smo rame uz rame gadjali M3 Stuarta na udaljenosti 170m. Sasuli smo na njega 10ak granata ali ga nismo okrznuli jer je bio zasticen i nije se micao iza mocne i neprobojne drvene ogradice.
Ne znam dal' je ovo neki propust i greska sa moje strane, ali ipak se slazem sa SU-85 vozacem koji je na sve ovo rekao WG fail...
:confused:
http://img683.imageshack.us/img683/3290/shotr.jpg
Tri puta sam gađao SU-8 u bok iz topa 105mm na T34, udaljenost nije bila velika, nišan se skupio tako da ne mogu da omašim haubicu i ja sam sva tri puta promašim :( Dešavaju se propusti.
edit: ajde da se okupimo večeras oko 20h da igramo u četi.
Arcibalde
27.12.2011, 18:27
...
svi kazu da je VK4502A najgori TierVIII koji postoji :/ a i deluje tako, ne secam se kad je dingovao neki moj round.
Deluje tako ali nije. Ausf A je najvece iznenadjenje u mojoj wot karijerici (koja broji nekih 25k bitaka sa sve betom). Na papiru taj tenk deluje BLJAK ali u bitci taj tenkic blista. Meni je bas legao sa prosecnim dmg od 1800+ po partiji :kreza: Ne ocekuj nista od njega, racunaj da ce te skoro svako busiti i tretiraj ga kao medijuma i videces rezultate :)
Red Wing
27.12.2011, 18:38
Pa ubedjen sam da nismo promasili tu ogradu, tj. M3 Stuarta - marder II je sasvim precizan, posada mi je na 100% a i da smo najgori ''noobovi'' pa ne bi promasili 10ak gadjanja... Cudno zaista, moracu vec napraviti inspekciju tog dela i te ograde ...
virtuoz pavle
27.12.2011, 19:34
Deluje tako ali nije. Ausf A je najvece iznenadjenje u mojoj wot karijerici (koja broji nekih 25k bitaka sa sve betom). Na papiru taj tenk deluje BLJAK ali u bitci taj tenkic blista. Meni je bas legao sa prosecnim dmg od 1800+ po partiji :kreza: Ne ocekuj nista od njega, racunaj da ce te skoro svako busiti i tretiraj ga kao medijuma i videces rezultate :)
sto bih voleo da se nisi zezao za ovo, nekako bih vise igrao sa elanom :D
Arcibalde
27.12.2011, 20:17
sto bih voleo da se nisi zezao za ovo, nekako bih vise igrao sa elanom :D
Sto je najsmesnije nisam se zezao, ozbiljan sam. Pogledaj mi stats sa tim tenkom :to_care: Od svih tenkova sa tim cudom sam ostvario najbolji rezultat. To mi je bio ubedljivo najbrzi grind sa T8 na T9 a izgrindao sam sve T10 tenkove.
Sta znam, mozda kada te vide da se napucavas sa njima kazu sebi:"Ausf A???? Bwhahahahaha, necu da trosim vreme na nisanjenje to ionako sve upija. BING!! Sta bre??? Mora da je serverska greska. Meh. BIG! MOLIM!! ON ce meni... Tamo je znam da je iza one stene sada sam ga nanisanio kada izleti da me zvekne ima da mu skinem gusenicu a onda ima da ga... (pauza jer se ausf a ne pojavljuje) !!!!!!! OTKUD ON IZA MENE!?!?!? NEEEEE!!!!!!!! KAKO ME ZAPALIO?!?!?! NE AMMO!! NEEEE!!!! NEEE!!!!! AGHHHHHHHH!!!!! Kako ga je us**o ma sledeci put ima da ga odvalim...."
Niko nista ne ocekuje a onda ih sve iznenadis, a sve ove vece teskase mozes lako da flankujes jer je tenkic jako brz i agilan samo ga tretiraj kao napucani medijum a ne kao hevi.
E da i nako oces slobodno me iscimaj za platoon ja ovih dana vozim t44, patera i t28(td). Nick je arcibalde :P
virtuoz pavle
27.12.2011, 20:41
@arcibalde
svaka cast lol!
sa TigromP sam 80% medju Tier10 tenkovima. nije fer.
Јосифе Стаљину седам, ми ти се кунемо:kreza:
Први минут партије, однесу ми милион хелта, остане ми 53 (педесет три) хелта. Преживим целу партију у сред главне туче и још добијем конфедералца. Да не каким ни ја сад много, могу да кажем да сам баш добро играо, провлачио се куда треба, ловио тенкове док пуне топ итд. али опет брате... Динг машина човече...
јооој
http://media.tumblr.com/tumblr_lw8nbpQcHa1qbbr8o.png
jozvan_Kg
28.12.2011, 12:28
Hehe, ja tako sa kinezEm sinoć. Zaklopi me na stepi odmah u startu s51 i odnese mi 1251 health iz šuta. Do kraja partije sam ubio T28 američki td, zavšio jednog kineza, ubio GW Pantera i M7 Priesta.
A ovamo sa tom jadom od zdravlja dingovao me Jagdtigar 2 puta od napred i treći put se lik okrenuo i pucao na T34 :kreza:, takođe, dingovala me i druga dva kineza iz njihovog tima i taj M7 Priest kojem sam zgužvao :kreza:
Imao sam sreće za medalju :D
miša topola
28.12.2011, 12:33
Da li je 46% pobeda dobro ili loše?
Arcibalde
28.12.2011, 13:15
Da li je 46% pobeda dobro ili loše?
Uzas, brzo brisi post pre nego sto ga neko vidi! :paranoia:
miloshbg
28.12.2011, 13:41
12 granata, 7 pogodaka, 6 mrtvih i dobijen cin Top Gun
http://i451.photobucket.com/albums/qq239/MiloshBg/WoT/shot_001.jpg
GameFREAK
28.12.2011, 13:59
Ja stvarno ne razumem ove td-ove. Resih da uzmem malo i njih da igram, posto imam i heavy i arty i mediuma, ali to je propast ziva. Koliko ja kapiram, td bi trebao da ima dobar prednji oklop, medjutim mene busi ko kako stigne. Trenutno vozim T25 americki, i cini mi se da bilo koji tenk, cak i medium, onako iz prolaza me pobusi kroz prednji oklop. Ni ovaj top nije bogzna sta, mada mozda ce onaj poslednji biti dobar.
miloshbg
28.12.2011, 14:12
Ne znam, ali meni su TD-ovi najzanimljiviji za igranje (pa medium-i), tj. taj stil mi odgovara, al s'obzirom da mi jedna ruka slomljena primoran sam da igram sa artijem, sa jednom rukom.
atlantis
28.12.2011, 14:20
Ja stvarno ne razumem ove td-ove. Resih da uzmem malo i njih da igram, posto imam i heavy i arty i mediuma, ali to je propast ziva. Koliko ja kapiram, td bi trebao da ima dobar prednji oklop, medjutim mene busi ko kako stigne. Trenutno vozim T25 americki, i cini mi se da bilo koji tenk, cak i medium, onako iz prolaza me pobusi kroz prednji oklop. Ni ovaj top nije bogzna sta, mada mozda ce onaj poslednji biti dobar.
Ne mozes od td da ocekujes da imaju dobar oklop, nego sto nemaju ni dobar damage sto je najgore, barem nemacka grana do 6 tira, koliko sam video kod drugara dok sam igrao. Verovatno postaje zanimljiva igra od 8 tira.
miša topola
28.12.2011, 15:22
Uzas, brzo brisi post pre nego sto ga neko vidi! :paranoia:
Zašto tako misliš?
I meni je TD potpuno neshvatljiv. Sa svim umem, igrinadao sam sve tenkove i arty na nemackom stablu al sa TD-om propast. Nit da vodis napad, nit da se stekas pozadi, nit da stanas na livadu, nit da udejs u grad ... sta god da uradis ne valja ...
@MT
LoL, zeza te. I, onda kazu da ja nemam smisla za humor.
virtuoz pavle
28.12.2011, 15:45
Zašto tako misliš?
ja sam jos gori, imam 45% pobeda. mislim da je u pitanju bad luck. kad igram sa IS-7 provedem se super, 55% pobeda, type59 60%, Lowe 39%...IS-3 i IS-4 43%.
desavalo mi se, a i dalje se desava da uletim u partiju koju izgubimo sa 1-2/15. kroz 2-3minuta samo vidis 0:7.
kad budem imao 5000 ili 6000 borbi imacu 50% pobeda, jer generalno u poslednje vreme dosta vise pobedjujem nego sto gubim, a i sa guildom igram TC tako da je to super za statistiku.
takodje ako budes odrzavao konstantan odnos pobeda i poraza, kroz vreme ce ti se statistika popraviti jer je 1/2<2/3<3/4 itd.
@ o tenk destroyerima
ja sam igrao bez malo sa svim tenk destrojerima, i meni su ok! svaki TD ima svoju svrhu!
od nemaca:
- marder 2 - za svoj tir odlican top (duplo bolji nego tenkovi sto imaju)
- stug III - brz, okretan i odlican strelac - 0,29 na 100m
- ferdi - sa zadnjim topom ZLO! veliki "fear factor" u borbi!
- jagtiger - nisam igrao...
rusi
- SU 85 sa cevkom od 107 mm, pravi odlican damage 170/300 slicno kao tigarII!!!
- ISU152 sa zadnjim topom, ladno se nosi i sa tier 10 tenkovima...
- object - nisam igrao...
ameri
T18 - brz kao laki tenkovi i sa cevkom kalibra 75mm oneshutujes skoro sve tenkove II i III nivoa!!! sa njim sam napravio deset ubistva...
M10 i M36 - ima rotirajucu kupolu i samim tim malo drugaciju logiku borbe. vrlo interesantni za igru.
T25AT - meni jedan od omiljenih... ok, nikad nista epohalno, ali je uvek u nekoj zlatnoj sredini. brz i precizan sa velikih udaljenosti! smrt za tigar tenkove ;)
T28 - odlican armor - 50% sigurno te dinguju!
T95 - nisam igrao
po meni ne postoji neko pravilo kako treba da se igra sa tenk distrojerima. Neki su za taktiku cekanja, neki su jurisnici. u svakom slucaju im treba podrska tenkova, ali zato imaju topove koji su za svoj nivo jaci od tenkova, pa umeju da naprave prevagu i promene tok bitke!
Sa IS-7 ne razmisljam puno kad naletim na T10 teskasa, bilo kog, ali... kad vidim T95... hmmm... ,,Gde li se sakrio taj Maus? Eno ga na drugom kraju mape. Nije mnogo daleko za tenk koji ide 50 na sat." :D
jeste li primetili da se mnogo vise dinguje!
i to neke neverovatne situacije... npr SU152 sa 155mm gun (790 damage) iz neposredne blizine(cca 50m) dinguje!
edit:
a inace gadjao sam tigar 1 ili vk3601!?!?
:) toxic p to ne govori u prilog TDa ne protiv njih. Od svih mogucih samo jedan u celoj igri moze da ti pravi problem
Ja ne bezim od T95 :p Nalupas ga s par HE, dok on gleda u tebe (a moze samo da gleda jer ne moze da te stigne) uvek ga sastavi arty ili neko sastrane ..
:) toxic p to ne govori u prilog TDa ne protiv njih. Od svih mogucih samo jedan u celoj igri moze da ti pravi problem
Ja ne bezim od T95 :p Nalupas ga s par HE, dok on gleda u tebe (a moze samo da gleda jer ne moze da te stigne) uvek ga sastavi arty ili neko sastrane ..
pa da, ali to je problem tima! svaki TD, pa i T95, mora da ima support.
sa dva tenka u supportu, on je sigurno nepobediv!
edit:
ali tu je problem sto ga svi ostave, pa tek kad ga opkruze neprijatelji, onda se kao sete uff ode nam T95 :(
Sa HE je moglo ranije, sad uglavnom pravis 0 dmg, a kad ti on odvali 750 HP-a nije sve jedno. Nemacki i ruski top TD-i mogu da se probiju s preda pa mozes i da ih dobijes, ali kad naletis na ovu zver koja je od napred ne probojna (305mm), a i sa strane nije slaba (152mm)... Uz to top kao i na T30-ici.
Uros Ducic
28.12.2011, 21:36
ja sam jos gori, imam 45% pobeda. mislim da je u pitanju bad luck. kad igram sa IS-7 provedem se super, 55% pobeda, type59 60%, Lowe 39%...IS-3 i IS-4 43%.
desavalo mi se, a i dalje se desava da uletim u partiju koju izgubimo sa 1-2/15. kroz 2-3minuta samo vidis 0:7.
kad budem imao 5000 ili 6000 borbi imacu 50% pobeda, jer generalno u poslednje vreme dosta vise pobedjujem nego sto gubim, a i sa guildom igram TC tako da je to super za statistiku.
takodje ako budes odrzavao konstantan odnos pobeda i poraza, kroz vreme ce ti se statistika popraviti jer je 1/2<2/3<3/4 itd.
Ja imam nesto vise od 2900 odigranih partija i 51 % pobeda, a igram samo random bitke.Stvarno ne znam kako...Ne verujem da mnogo doprinosim mom timu da pobedi.Mozda bas imam srece pa cesto dobijam ljude koji umeju da igraju za saigrace.:D
http://www.dodaj.rs/t/1C/h5/2mpZEDHc/statistika.jpg (http://www.dodaj.rs/?1C/h5/2mpZEDHc/statistika.jpg)
edit:
upravo sam popravio statistiku! :to_care:
http://www.dodaj.rs/t/1Y/XI/38as5lO/stat2.jpg (http://www.dodaj.rs/?1Y/XI/38as5lO/stat2.jpg)
virtuoz pavle
29.12.2011, 0:30
hoce li biti neki specijal za novu godinu?
koliko VK4502P (B) ima hp sa novom kupolom?
Arcibalde
29.12.2011, 1:11
@Misa... paaaaaaaaaaa... 46% covece! Moras pod hitno samnom u platun ali pod hitno! Situacija je kriticna!!!!!
Kako se moze imati vise od jedne hunter medalje? Kako se to racuna?
Tank Hunter
Destroy 100 or more: Jagdpanther, Jagdtiger, PzKpfw V Panther, Panther II, PzKpfw VI Tiger, PzKpfw VI Ausf. B Tiger II, Gw-Panther, Gw-Tiger.
Treba da unistis narednih 100 ''macaka'' da bi dobio novi hunter ribbon...
To je ok. Al me zacudilo sto imam vise od jedne te medalje.
KornjacaNS
29.12.2011, 3:02
hoce li biti neki specijal za novu godinu?
koliko VK4502P (B) ima hp sa novom kupolom?
To da li ce biti neki specijal ostaje nam da sacekamo ovih par dana pa da vidimo da li ce da nas iznenade sa necim a inace se zna da ce da dobijemo jedan premium tenkic da li druge ili trece klase i jedno garazno mesto za njega a da li jos nesto planiraju nemam pojma jer nema nikakvih novosti na sajtu.
A VK4502 (P) Ausf. B sa drugom kupolom ima 1950 hp-a.
Pocinjem da mislim da na IS-7 stavim Wet ammo rack, od juce su me 3x 1 hit-ovali. Jel ima jos neko ovakvih problema? Gledam ove modele (http://gamemodels3d.com/model.php?model=r01) tenkova u 7.0 verziji i IS-4 i IS-7 sada imaju ammo rack-ove tacno iza slabih tacaka...
miša topola
29.12.2011, 8:51
@Misa... paaaaaaaaaaa... 46% covece! Moras pod hitno samnom u platun ali pod hitno! Situacija je kriticna!!!!!
Stvarno moram da se popravim, sada sam krenuo novu liniju tenkova pa će statistika biti bolja.
jozvan_Kg
29.12.2011, 10:57
Opusti se jbt, niko neće da ti sudi zbog procenta pobede.
@arcibalde
Nije lepo ložiti ljude. Pogotovo ne nakon 25k bitaka, kako i sam kažeš.
Sa druge stran, taj ratio nije ni bitan, jer ti kao jedan od 15 tenkova u borbi realno slabe šanse imaš da utičeš na ishod, jer imaš 14 drugih igrača u partiji, koji mogu da zase*u i poginu odmah na startu.
Ja nikad nisam gledao win/loss ratio, damage, exp i ostalo. Bitno mi je da se zezam, čim mi ovo postane kao posao, da moram igrati, brišem igru i nalog.
Arcibalde
29.12.2011, 11:33
@jozvan_Kg (http://www.sk.rs/forum/member.php?u=319)
Zavitlavam ga bre, jos ranije sam ga pitao da li smem da se zavitlavam sa njime i rekao je da mogu (onomad kada smo platunisali sa Decoy-em). Onog trenutka kada kaze da ga smaram prestacu.:ciao:
Sta je bitno a sta ne je cisto subjektivna stvar. Tebi je bitno da se zabavis, nekome drugome je bitno da ima sto veci dmg po partiji, nekom trecem je bitno da ima sto veci procenat pobeda, nekome je bitno da izgrinda sto vise tenkova, itd. Mozda je Misi bitan procenat pobeda cim pita za to.
miša topola
29.12.2011, 11:56
@jozvan_Kg (http://www.sk.rs/forum/member.php?u=319)
Zavitlavam ga bre, jos ranije sam ga pitao da li smem da se zavitlavam sa njime i rekao je da mogu (onomad kada smo platunisali sa Decoy-em). Onog trenutka kada kaze da ga smaram prestacu.:ciao:
Sta je bitno a sta ne je cisto subjektivna stvar. Tebi je bitno da se zabavis, nekome drugome je bitno da ima sto veci dmg po partiji, nekom trecem je bitno da ima sto veci procenat pobeda, nekome je bitno da izgrinda sto vise tenkova, itd. Mozda je Misi bitan procenat pobeda cim pita za to.
Kad smo igrali zajedno u vodu?
Arcibalde
29.12.2011, 12:00
Kad smo igrali zajedno u vodu?
Errrr...:confused: uh bre ti nisi bio sa decoyem i samnom... Cekaj malo... Da nije bio eddy_wot? Uhhh izvini. Moja greska zamenio sam te sa nekime. Sorry.
Cek bre... STOJ!. Zar nisi ti bio sa Vladikom i samnom jednom u platunu, pa si mora da ides zato sto su te zvali iz klana?
miša topola
29.12.2011, 12:04
Errrr...:confused: uh bre ti nisi bio sa decoyem i samnom... Cekaj malo... Da nije bio eddy_wot? Uhhh izvini. Moja greska zamenio sam te sa nekime. Sorry.
Cek bre... STOJ!. Zar nisi ti bio sa Vladikom i samnom jednom u platunu, pa si mora da ides zato sto su te zvali iz klana?
Nisam sigurno, još uvek nisam igrao sa tobom.
Arcibalde
29.12.2011, 12:07
@Misa Izgleda da sam ja nesto tu zbrckao debelo... Izvini jos jednom ukoliko smatras da sala nije adekvatna.
miša topola
29.12.2011, 12:10
@Misa Izgleda da sam ja nesto tu zbrckao debelo... Izvini jos jednom ukoliko smatras da sala nije adekvatna.
Ma okej, nema problema, nije mi bitna statistika samo sam hteo da vidim šta vi mislite o statistici.
edit: Rusi su dobili 7.1 verziju.
virtuoz pavle
29.12.2011, 13:29
sta to znaci za nas? kad cemo mi dobiti patch?
KornjacaNS
29.12.2011, 14:25
Pa ko zna, mozemo da dobijemo u toku sutrasnjeg dana a mozemo da dobijemo pet dana kasnije. Sa njima ti nista nije na sigurno i sve dok ne vidis da je krenuo update da se skida u tvoj komp ne veruj da je stigao.
Icemansrb
29.12.2011, 15:38
Pocinjem da mislim da na IS-7 stavim Wet ammo rack, od juce su me 3x 1 hit-ovali. Jel ima jos neko ovakvih problema? Gledam ove modele (http://gamemodels3d.com/model.php?model=r01) tenkova u 7.0 verziji i IS-4 i IS-7 sada imaju ammo rack-ove tacno iza slabih tacaka...
Gledam i ja sad te modele i sve vise mislim da ne treba puniti municiju do kraja, posto svaki tenk ima po 2-3 ammo rack delova, logicki gledano ako nije ammo rack pun do kraja znaci da jedan od njih nije popunjen.
To sto su te pogodili 3 puta u ammo rack je cista slucajnost, i meni se desilo 3x za redom u t44 pa sam i ja poceo da razmisljam al evo vec 7 dana nista, iako me gadjaju bas u te tacke cak me ne ostete.
Red Wing
29.12.2011, 15:38
Ovaj matchfixing sistem je sve ludji i ludji - prvo 12 artiljerija u bici a zatim i 12 type 59 (od toga 8 u jednom timu) :facepalm
http://img59.imageshack.us/img59/2996/shot820.th.jpg (http://imageshack.us/f/59/shot820.jpg//)
http://img14.imageshack.us/img14/7718/shot043f.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/14/shot043f.jpg/)
virtuoz pavle
29.12.2011, 17:29
kad hocu da buy gold pa idem na onu Bank opciju, traze puno ime, adresu itd. sta se desava kad kliknem na Submit, da li to znaci da mogu da platim direktno na njihov racun ili moram da imam vlastiti tekuci racun?
ko je pobedio u ovoj partiji sa nType59 tenkova?
Red Wing
29.12.2011, 18:06
Pobedili su Ferdinandi, tj. mi :D Sva sreca da su ovi jurisali neorganizovano i anarhicno pa smo ih lepo poskidali... Da su bili malo ''pametniji'' mislim da bi nas brzo pobedili...
http://img705.imageshack.us/img705/5631/shot056l.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/705/shot056l.jpg/)
kad hocu da buy gold pa idem na onu Bank opciju, traze puno ime, adresu itd. sta se desava kad kliknem na Submit, da li to znaci da mogu da platim direktno na njihov racun ili moram da imam vlastiti tekuci racun?
Nemoj da ideš na tu opciju. Nijedna banka iz Srbije je ne podržava. Moraš da imaš račun u nekoj od ponuđenih banaka.
Što se ammo-racka kod IS-7 tiče, i ja samo od patcha 2 puta video kako ga oneshotuju drugi tenkovi (bookmaker iz Bencha je bio žrtva jedom, ako se sećam), dok je pre tako nešto uspevala samo artiljerija ako joj se mnogo posreći.
virtuoz pavle
29.12.2011, 18:25
ipak cekam kodove onda lol :D
TigerP je ubedljivo najbolji tenk sa kojim sam do sada igrao, 50% borbi sam top tier, a kad sam top tier onda se super provedem jer me svi zivi dinguju. imam problema kad naletim na T29 sa tIX topom, ali to se desilo samo jednom :D
miša topola
29.12.2011, 19:00
Ma kakvi kodovi, nema ništa od toga.
Ne, nego si sad punoletan pa pravac u banku i izvadi Visa Internet karticu.
miša topola
29.12.2011, 19:43
Ne, nego si sad punoletan pa pravac u banku i izvadi Visa Internet karticu.
To sam ja uradio pa su te nedelje pustili kodove :) Znači ako sada neko sa foruma uzme Internet karticu neki sajt će pustiti kodove.
miloshbg
29.12.2011, 19:59
Kako funkcionise ta kartica, jel se placa neko mesecno odrzavanje, moze li neki info od vas koji je imate?
Ne placas nikakvo odrzavanje niti placas bilo sta kad vadis karticu.
Samo im das 10e i toliko ti legne na karticu,Mozes i vise da uplatis.
Prosto kao pasulj.
Ta kartica moze da posluzi za jos monogo sto-sta ,a ne samo za wot!!!!!
mora vise da uplati, zbod sitne provizije koju uzme banka za isvrsenje placanja. najbolje je uplatiti 11-12€ ako se planira uzeti 2500golda koje iznosi 9.95€
Ja sam uplacivao 10e i sve je bilo OK!!!
KornjacaNS
29.12.2011, 20:24
TigerP je ubedljivo najbolji tenk sa kojim sam do sada igrao, 50% borbi sam top tier, a kad sam top tier onda se super provedem jer me svi zivi dinguju. imam problema kad naletim na T29 sa tIX topom, ali to se desilo samo jednom :D
Po mom licnom misljenju najgori tenk u svom tier-u, neverovatno spor tenk, losa cev, a ko je pametan i zna de treba da te gadja taj te nece gadjati u prednji deo nego ce te gadja u komander a onda si zavrsio sa igrom. Puno zivaca mi je otislo sa tim tenkom ali dobro agonija se zavrsila pa tako da se vise ne nerviram a kada vidim taj tenk preko puta na nisanu jako mu se obradujem i sa zadovoljstvom ga ubijem.
cini mi se da su ga poboljsali! svaka druga ding...
KornjacaNS
29.12.2011, 20:42
cini mi se da su ga poboljsali! svaka druga ding...
U komader nedinga ni jedna a kada ga tu puknes max dmg mu pravis tako da ako neki tenk ne mozte da probijete samo gledajte gde mu je komander i tu ga gadjajte i svi vasi problemi su reseni.
gde mu je tacno komander?
ja sve onom starom logikom, gadjam u kupolu, pa nekad prodje a nekada ne!
Miloš987
29.12.2011, 20:59
Kod kapka onog na kupoli valjda.
Taj kapak tacnije, sahta, poprilicno velika. Sto ne znaci da ces bas svaki put da pogodis. TigerP je dosta visok, pa ako si manji moze da bude nezgodno. Po meni je ovo mozda i najbolji T7 teskas.
Inace, IS-7 mi je jos jednom eksplodirao, postaje iritirajuce, pogotovo kad te Lowe 1 hit-uje s preda...
Cini mi se da IS-7 ima i bug jedan, cesto mi se desi da sam od sebe podje napred i ne mozes nikako da ga zaustavis nekih 5 sekundi. Nezgodno kad se ustekas posle pucnja, a on samo izadje iz zaklona. Jel se desava nekom ovo?
virtuoz pavle
29.12.2011, 21:14
Po mom licnom misljenju najgori tenk u svom tier-u, neverovatno spor tenk, losa cev, a ko je pametan i zna de treba da te gadja taj te nece gadjati u prednji deo nego ce te gadja u komander a onda si zavrsio sa igrom. Puno zivaca mi je otislo sa tim tenkom ali dobro agonija se zavrsila pa tako da se vise ne nerviram a kada vidim taj tenk preko puta na nisanu jako mu se obradujem i sa zadovoljstvom ga ubijem.
58% pobeda za sada, oko 30k exp-a. meni je tenk super.
Takodje imam 58% na tigruP i nema govora o tome da je najgori. Eventualno bi T29 stavio tigraP ...
KornjacaNS
29.12.2011, 21:37
58% pobeda za sada, oko 30k exp-a. meni je tenk super.
Ja sa reko po mom misljenju je najgori ali jbg nismo svi isti i ne lezi svakome svaki tenk isto. Ono sto je meni djubre je tebi ok a ono sto je meni ok mozda je tebi djubre i tako u krug.
Arcibalde
29.12.2011, 22:15
...
Cini mi se da IS-7 ima i bug jedan, cesto mi se desi da sam od sebe podje napred i ne mozes nikako da ga zaustavis nekih 5 sekundi. Nezgodno kad se ustekas posle pucnja, a on samo izadje iz zaklona. Jel se desava nekom ovo?
Pa ima ono ako se zaustavljas sa SPACE i nastavis da drzis W, nakon pucanja tenk sam krene... Ja sam se par puta tako zeznuo :D
Ma znam to (:
Ovo idem u rikverc posto sam opalio da se sakrijem dok puni, onda stanem, a tenk(re) krene napred i nece da stane. Tek kad krenem da lupam po tastaturi stane, ali tad je obicno vec kasno. Mislio sam prvo da je do tastature, ali desava se samo kad vozim IS-7.
Navalja ti tastatura :)
Zezam se, teski tnkovi se ne zaustavljju bas na mestu. Npr kada zajurim E75 na nekoj dobrij nizbrdici (el haluf) treba mu vise od dve(tri) duzine tenka da se zaustavi
Ma i to je OK, ali ja stojim u mestu, a on krene sam od sebe (znaci nisam ni blizu W ili R) i nece da stane, nece ni da uspori, samo voziiiiii :D
Ma i to je OK, ali ja stojim u mestu, a on krene sam od sebe (znaci nisam ni blizu W ili R) i nece da stane, nece ni da uspori, samo voziiiiii :D
Ukljucio si automatsko kretanje koje je po defaultu na R ja mislim...
edit:Ah,soz,tek sad sam lepo procitao ceo tvoj post :)
Kako funkcionise ta kartica, jel se placa neko mesecno odrzavanje, moze li neki info od vas koji je imate?
Imas u Unicredit banci takozvane prepaid Mastercard kartice koje kostaju 100 dinara. Znaci,bukvalno kupis tu karticu kod njih za 100 dinara i odmah (kada je kupujes) kazes koliko hoces da uplatis,recimo 1000 dinara,odes kuci,kupis gold za tih 1000 dinara i posle toga karticu mozes da bacis,bukvalno. Ne treba ti racun,ne treba ti nista.
Arcibalde
29.12.2011, 23:25
Ma znam to (:
Ovo idem u rikverc posto sam opalio da se sakrijem dok puni, onda stanem, a tenk(re) krene napred i nece da stane. Tek kad krenem da lupam po tastaturi stane, ali tad je obicno vec kasno. Mislio sam prvo da je do tastature, ali desava se samo kad vozim IS-7.
Reinstaliraj igru. Ja na primer ne mogu da kupim i stavim novi modul na tenk iz onih ikonica ispod tenka u garazi sto se nalaze. Vec moram da idem na reaserch tog tenka pa tamo na stablu da nadjem deo pa desni klik i onda izaberem buy and mount i jedino tako mogu da stavim nesto novo na tenk. A module tima gun rammer, vent itd moram prvo da kupim u prodavnici pa onda kada ih imam u depou da ih stavim na tenk... Gnjavaza jbt...:(
Imas u Unicredit banci takozvane prepaid Mastercard kartice koje kostaju 100 dinara. Znaci,bukvalno kupis tu karticu kod njih za 100 dinara i odmah (kada je kupujes) kazes koliko hoces da uplatis,recimo 1000 dinara,odes kuci,kupis gold za tih 1000 dinara i posle toga karticu mozes da bacis,bukvalno. Ne treba ti racun,ne treba ti nista.
Hmm a da li si koristio ovu karticu,tj da li prolazi placanje za wot?
Hmm a da li si koristio ovu karticu,tj da li prolazi placanje za wot?
Jesam,od kako je krenula ova afera sa visa karticama izbegavam da placam sa mojom regularnom pa kupujem ove prepaid i za WoT i za WoW.
UPD. Commanders!
The final countdown to New Year has began – the time to unwrap the presents. The unique premium light tank Mk VII Tetrarch is ready to be delivered into your garage.
If you wish to accept this Wargaming present, you need to login on portal and on your Account Management page enter Bonus Code:
NEWYEAR
IMPORTANT:
Use CAPS to enter the code;
The code may only be activated once (one account – one code activation);
The code may be activated only after the update 7.1 release: we are working hard to bring 7.1 as soon as it is humanly possible;
The code is valid for 30 days.
More detailed information on how to activate Bonus Code you may find here.
Happy New Tank Year!
Taman sam hteo da pitam gde se nalazi kod, al sam onda provalio da mi ne znaci nista...
Taman sam hteo da pitam gde se nalazi kod, al sam onda provalio da mi ne znaci nista...
kod je NEWYEAR
a sto ti nista ne znaci?
Aha, prevideo sam taj red u poruci. Prvo sam se obradovao da su to pustili u opticaj, al sam onda provalio da nisu. Zato sam rekao da mi kod za tetrapak ne znaci nista. Trebao sam dodati recicu "jos".
Nikola16789
30.12.2011, 19:16
pa odakle ti 7.1 patch?
IS-3 i dalje mi ne ide to probijanje kroz donju plocu?!
Gadjaj ga napred u one resetke ili sta li su vec, tu se busi bez problema.
a jel moze sa T29 (sa zadnjim topom)?
evo upravo sada me ubi :(
Koje resetke? Rezervne gusenice? Bas dobro ako je hitbox takav da se tamo najlakse busi.
Пробај у доњу плочу, али немој да се бахатиш са угловима, вероватно ти зато не иде. Значи, доња плоча, али скрооооз на врху, милиметар испод кљуна.
miša topola
30.12.2011, 19:42
a jel moze sa T29 (sa zadnjim topom)?
evo upravo sada me ubi :(
Naravno da može sa 105mm :)
@Doolio
Može bilo gde u donju ploču da gađa i uvek će proći.
Verovatno su ipak gusenice :D, ali tu ga ja probijam ako je naspram mene sa svakim topom od D10T (175mm penetracija) pa navise. Americki 105mm ce sigurno da prodje. Donja ploca je jos laksa, ali je T29 malo previsok (ako ste u ravni) i gadjas ga onda pod losim uglom.
LM:
http://img513.imageshack.us/img513/7341/wot2010091115055390.th.png (http://imageshack.us/photo/my-images/513/wot2010091115055390.png/)
:opanachke
Vezano za online okrsaje, otovio sam ovu temu u odgovarajucoj sobi:
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=77652
UPD. Commanders!
The final countdown to New Year has began – the time to unwrap the presents. The unique premium light tank Mk VII Tetrarch is ready to be delivered into your garage.
If you wish to accept this Wargaming present, you need to login on portal and on your Account Management page enter Bonus Code:
NEWYEAR
IMPORTANT:
Use CAPS to enter the code;
The code may only be activated once (one account – one code activation);
The code may be activated only after the update 7.1 release: we are working hard to bring 7.1 as soon as it is humanly possible;
The code is valid for 30 days.
More detailed information on how to activate Bonus Code you may find here.
Happy New Tank Year!
pa odakle ti 7.1 patch?
Zna li neko kada će 7.1 patch?
virtuoz pavle
31.12.2011, 12:33
soon. :to_care:
#virtuoz pavle
A, soon. :D
Evo ovde (http://worldoftanks.eu/media/?category=1) nekoliko wallpaper-a i kalendara (Full HD) za 2012. godinu.
miša topola
31.12.2011, 13:04
Zna li neko kada će 7.1 patch?
Kada objave na sajtu i kada tvoj klijent počne da se apdejtuje ;)
Evo ovde (http://worldoftanks.eu/media/?category=1) nekoliko wallpaper-a i kalendara (Full HD) za 2012. godinu.
Treba mi wall sa Paka-Paka,a ne sa ovima.
http://worldoftanks.eu/media/show/673/
virtuoz pavle
1.1.2012, 1:17
sa ruskog foruma:
December 30 from 10:00 (GMT) and until January 9, 9:30 (GMT) you expect:
Experience for first win of the day increases by three times.
Additional slots are sold in a hangar with a 50% discount (150 )
Good luck on the battlefield!
sa ruskog foruma:
December 30 from 10:00 (GMT) and until January 9, 9:30 (GMT) you expect:
Experience for first win of the day increases by three times.
Additional slots are sold in a hangar with a 50% discount (150 )
Good luck on the battlefield!
Samo ovo ne mora da znaci da ce da bude i kod nas, bilo bi lepo ako nista drugo onda bar zbog 3x exp jer slotova imam vise nego dovoljno.
Sretna nova godina i sve najbolje u 2012.
virtuoz pavle
1.1.2012, 14:07
juce sam zabelezio 9 uzastopnih pobeda sa TigerP :to_care: svaka pobeda sa ne manje od 1200exp-a. za manje od 1h sam uzeo oko 12k exp-a. nadam se da cu danas da nastavim niz.
ono sto je interesantno jeste cinjenica da sam uvek bio pri vrhu, ako ne top tier, a onda je iznad mene bio po neki IS-3 ili TigerII. nisam bio unisten nijednom tokom ovih 9 borbi, a u 2 slucaja sam cak ostajao zadnji protiv artiljerije :D
kada bih mogao da odrzim ovakav tempo (sto ne zavisi samo od mene) uzeo bih Mausa za ~10dana.
takodje sam primetio da za ovih 90 borbi, koliko ih imam sa TigerP tenkom, kad god sam bio top tier bila je to pobeda. ipak, neretko se desava da se padnem i sa TierX sto potpuno kvari igru.
Nikola16789
1.1.2012, 14:11
pa generalno tier 7 tenk nema sta da trazi u tier 10 borbi. Bas pre neki dan ucitava se mapa, ja gledam tabelu: 4 tier 10 sa obe strane, 4 tier 9 tenka sa obe strane, 3-4 velike artiljerije, skauti, i pri dnu po jedan IS u svakom timu. Sta on u IS koji k.... da radi tu?
I onda uzmem PzIV i pitam se isto pitanje...
Zato su Tigrovi dobri, kao i T29, dugih 88 i 105mm mogu da probiju i jace tenkove. Dok IS sa njegovih 175mm penetracije moze samo da se slika.
BTW, Srecna Nova Godina! (:
miša topola
1.1.2012, 17:03
@DeCoy stavi ovu temu (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?p=1480948) u glasanje.
virtuoz pavle
1.1.2012, 18:48
da li se jos nekom desava da kada pritisne PrintScreen -> WoT.exe --> CRASH!
KornjacaNS
1.1.2012, 19:04
Ne, probaj da uradis re-instal igre pa vidi hoce se i posle toga desavati? Ali uradi na sledeci nacin, obrisi igru, nadji sve fajlove koji su ti bili u windowsu od wot-a pa ih obrisi pa restartuj win pa kada se podigne sistem tek onda instaliraj ponovo wot.
mozda si obrisao folder gde treba da se smeste slike "screenshots"!
virtuoz pavle
1.1.2012, 19:46
desava se na svakih ~10 Printscreenova, nije konstantno, ali je iritirajuce kad koknes 7 sa TigerP i spremas se da koknes 8.-og, pritisnes PrintScreen i CRASH.
Navikni se, to je "normalno" za WoT. Meni se u poslednjih mesec dana počelo da dešava da mi bar jednom dnevno pukne igra u momentu kad me ubiju. Samo se prikaže olupina i cap, nema igre...
Eventualno koristi Fraps ili neki drugi program za hvatanje slika, ako te baš iritira ili se prečesto dešava.
KornjacaNS
1.1.2012, 21:32
Navikni se, to je "normalno" za WoT. Meni se u poslednjih mesec dana počelo da dešava da mi bar jednom dnevno pukne igra u momentu kad me ubiju. Samo se prikaže olupina i cap, nema igre...
Eventualno koristi Fraps ili neki drugi program za hvatanje slika, ako te baš iritira ili se prečesto dešava.
Pa bas naprotiv to nije normalno da igra puca sama od sebe. Meni igra hoce da se ugasi ali samo onda kada ulazim u partiju a da me izbaci usred partije to se jos nije dogodilo.
A sto se tice Frapsa on zna da uzima dosta resursa i da umanjuje fps samo ako se snima video ali za uzimanje slika mislim da nebi trebalo da bude problema.
Moram da kazem da se meni to jako retko desava!!!
Savrseno sve funkicionise.
Samo jos ja da naucim da igram!!!!!!
Večeras mi se prvi put ovo desilo, igrao sam sa KV-om. Uđem u partiju, mapa Himmelsdorf, za vreme odbrojavanja nisam dirao ništa (niti okretao miš-kameru). Krene borba, svi krenu napred ali ja nmg ništa (mogao sam samo da okrećem kupolu). Vidim na tim čet-u piše E-75 iz mog tima: LAG!!! Došla u bazu dva T-50-2 i Leopard i počeli da kruže oko nas ali ne pucaju, krenulu da cap-uju. Za max 10-ak sekundi dolazi T-43 i izuva svu trojicu. Tek tada su proradile kontrole, ali tada je bilo 15>6.:a_whistli
Poslednja dva tri dana T34 je postao masina za ubijanje tenkova, pa da li su ga nesto cackali ili sta ali svaki tenk kada pogodim jednostavno ga probijem bilo koji da je. Bilo to da je IS-3 ili IS-7 jednosatvno mu pravim max dmg, onda da li gadjao Object 704 ili JgTigra isto mu pravim full dmg... Maus, E-100, E-75, znaci sve jace tenkove poslednja dva tri dana jednostavno ubijam u pojam a one manje to da ni ne pricam jer za njih mi nije bio problem ni ranije ali ove jace sam nekada znao da dingujem ali kao sto rekoh posednjih dana jednostavno svaka granata prolazi i pravi max dmg.
Ako ovako ostane necu se zaliti.
Bas sam malo pre odigrao jednu partiju gde sam gadjao IS-7 i svaka granata koja ga je pogodila mu je skidala po 500 hp-a i lik u cudjenju kako mu ja skidam toliko a E-100 koji je bio pored mu je skidao po 300 hp-a.
Jel koristis 120mm top? Kod 105 ja nisam tako nesto primetio, njegove granate vecina dinguje.
Inace, fali mi oko 10k XP do najboljeg topa i javljam utiske.
Večeras mi se prvi put ovo desilo, igrao sam sa KV-om. Uđem u partiju, mapa Himmelsdorf, za vreme odbrojavanja nisam dirao ništa (niti okretao miš-kameru). Krene borba, svi krenu napred ali ja nmg ništa (mogao sam samo da okrećem kupolu). Vidim na tim čet-u piše E-75 iz mog tima: LAG!!! Došla u bazu dva T-50-2 i Leopard i počeli da kruže oko nas ali ne pucaju, krenulu da cap-uju. Za max 10-ak sekundi dolazi T-43 i izuva svu trojicu. Tek tada su proradile kontrole, ali tada je bilo 15>6.:a_whistli
Ciji internet imas? Meni se telekom adsl vuce ko prebijena macka. A speedtest mi daje odlicne rezultate.
http://www.speedtest.net/result/1680723984.png (http://www.speedtest.net)
Kad meris ,stavi da je server u Parizu.
Zato sto su im tamo serveri za EU!!!
Nema neke razlike. Ping je sada realniji.
http://www.speedtest.net/result/1680735063.png (http://www.speedtest.net)
Sada sam iskljucio i internet radio. Ali mi se sajtovi otvaraju znatno sporije nego inace. WoT nisam ni probao.
Nije do interneta nego do toga što su radili klasterizaciju servera koja još uvek ne radi kako treba. Kao što ranije Shlay reče upravo zbog toga je CW "na ledu", da ne bi bilo problema sa lagovima u borbama.
Jel koristis 120mm top? Kod 105 ja nisam tako nesto primetio, njegove granate vecina dinguje.
Inace, fali mi oko 10k XP do najboljeg topa i javljam utiske.
Da sa topom od 120 mm pravim haos a inace mi treba jos nekih 20k exp i istrazio sam T30, jos samo da skupim 3.5 miliona i mogu da ga kupim.
Kad meris ,stavi da je server u Parizu.
Zato sto su im tamo serveri za EU!!!
pa bolje da stavi Minhen, jer je i server u Minhenu :)
Servei su u Francuskoj!!!!
virtuoz pavle
2.1.2012, 14:28
da li je TigerP:<=Tier7 = Maus:<=Tier10?
juce sam imao borbu u kojoj su me pogodili 37 puta, unistio sam 5 tenkova i ostalo mi je svega 21hp :D
mislio sam da prodam PorscheTiger-a, ali tenk je super zarazan! kad sam top tier imam utisak da sam odlucujuci faktor: pobeda ili poraz :boxing: :to_care:
miša topola
2.1.2012, 14:30
Servei su u Francuskoj!!!!
Serveri su i u Minhenu.
da li je TigerP:<=Tier7 = Maus:<=Tier10?
juce sam imao borbu u kojoj su me pogodili 37 puta, unistio sam 5 tenkova i ostalo mi je svega 21hp :D
mislio sam da prodam PorscheTiger-a, ali tenk je super zarazan! kad sam top tier imam utisak da sam odlucujuci faktor: pobeda ili poraz :boxing: :to_care:
Ja uzimam Tiger P za nekoliko dana kada sakupim kredite za IS-4 :)
virtuoz pavle
2.1.2012, 16:16
malo pre sam bio u timu koji je uspeo da ubije 5 saigraca, trojica su poplavela, svi iz nekog BR klana.
KornjacaNS
2.1.2012, 16:27
malo pre sam bio u timu koji je uspeo da ubije 5 saigraca, trojica su poplavela, svi iz nekog BR klana.
I sta im je to trebalo sada? Kao prvo onaj koji je ubio dvoje je odmah udaljen iz igre na jedan dan/ban a ako se tako nastavi moze da bude i trajno banovan bez prava na zalbu i vracanje naloga ma sta imao na njemu i koliko golda dosada uplatio na isti.
virtuoz pavle
2.1.2012, 16:36
prvo se scout zakucao u T32, pa ga je ovaj ubio i zatim poplaveo. onda su ljudi poceli da pucaju plavi T32, ali ovaj je imao drugare iz platoona koji su poceli da pucaju na sve ostale...protivncki tim dobacuje "ROFL LOLOLOLOLOL" :kreza:
miša topola
2.1.2012, 17:59
prvo se scout zakucao u T32, pa ga je ovaj ubio i zatim poplaveo. onda su ljudi poceli da pucaju plavi T32, ali ovaj je imao drugare iz platoona koji su poceli da pucaju na sve ostale...protivncki tim dobacuje "ROFL LOLOLOLOLOL" :kreza:
I ja volim da zayebavam teške tenkove sa T-50, jednom me je IS-3 uništio jer sam kružio oko njega i zakačio ga nekoliko puta :)
virtuoz pavle
2.1.2012, 18:13
I ja volim da zayebavam teške tenkove sa T-50, jednom me je IS-3 uništio jer sam kružio oko njega i zakačio ga nekoliko puta :)
to bas i nije lepo lol.
Mauntovao sam 120 mm na T34 i vec nakon prvog meca sam prezadovoljan! Busim IS-4 lagano, dok je 105 bio nemocan, a steta je veca. Koliko su predhodni topovi losi, ovaj izgleda dobro, ali videcemo dalje jos je rano.
miša topola
2.1.2012, 18:58
to bas i nije lepo lol.
Ma ko ih ebe kad su spori :)
Mauntovao sam 120 mm na T34 i vec nakon prvog meca sam prezadovoljan! Busim IS-4 lagano, dok je 105 bio nemocan, a steta je veca. Koliko su predhodni topovi losi, ovaj izgleda dobro, ali videcemo dalje jos je rano.
Meni sada treba još top, pošto sam kupolu i gusenice istražio.
Ja sam se poprilicno namucio sa T34, bilo je i wow meceva ali retko, nadam se da ce ovaj top sada da donese pristojniju igru. Nadjes se ispred IS-4 i ne mozes mu nista (ono sanduce gadjam nista, probijao sam ga samo nazad i to ne uvek), a isti ste tir. E-75 i nekako ako se lepo pogodi otvor. Ima jos dobar niz tenkova kojima nisam mogao nista. Jednostavno, sa takvim tenkom i IS-4 na primer u suprotnom, u istom ekvivalentu, celokupan tim u kojem je T34 je u malom nedostatku.
Ciji internet imas? Meni se telekom adsl vuce ko prebijena macka. A speedtest mi daje odlicne rezultate.
http://www.speedtest.net/result/1680723984.png (http://www.speedtest.net)
Koristim Telekom-ov klik4, (4,20 Mb/s ; 0,45 Mb/s ping za BG je 23, a za Pariz 54).
Ja se ne žalim, evo baš sada radi download u JD, avg 499 KB/s. Zna ponekad YT da zeki:), ali brzo preboli.
Nije do interneta nego do toga što su radili klasterizaciju servera koja još uvek ne radi kako treba. Kao što ranije Shlay reče upravo zbog toga je CW "na ledu", da ne bi bilo problema sa lagovima u borbama.
Biće da je zbog ovoga što je pomenuo DeCoy , jer to se desilo i E-75-ici iz mog tima.
Ali najzabavnije mi je bilo da gledam kako kruže tri scouta oko nas, dolazi naš T-43 i rezbuca ih sve.:p
Jednom mi se desilo da smo u bitki lagovali samo ja i jos dvojica koji su na telekomu. At least, samo su oni prijavili kada sam pitao za lag.
KornjacaNS
2.1.2012, 20:35
Ja sam se poprilicno namucio sa T34, bilo je i wow meceva ali retko, nadam se da ce ovaj top sada da donese pristojniju igru. Nadjes se ispred IS-4 i ne mozes mu nista (ono sanduce gadjam nista, probijao sam ga samo nazad i to ne uvek), a isti ste tir. E-75 i nekako ako se lepo pogodi otvor. Ima jos dobar niz tenkova kojima nisam mogao nista. Jednostavno, sa takvim tenkom i IS-4 na primer u suprotnom, u istom ekvivalentu, celokupan tim u kojem je T34 je u malom nedostatku.
Pa da li se meni cini ili to zato sto sam vec na kraju sa T34 ali jednostavno svaki tenk busim, doduse treba znati i slaba mesta svakog tenka pa je samim time 50% posla vec obavljeno. Ali da je tim u kome je T34 oslabljen nece biti, pa iz vise razloga primera radi E-75 dok napuni treba mu 13 sec a T34 sa 100% posadom, ventilacijom i ramerom mu treba 8.8 sec a to isto ima i E-75 i dok on tebe jednom pogodi ti si njega dva puta pogodio.
Generalno sa T34 treba imati strpljenja i igrati pametno a ponajvise se stekati iza nekog jaceg tenka koji ima bolji armor od vas, ja sa T34 kada igram uvek u vodu imam IS-4 ili neki TD bilo to da je T95 ili Obj 704 a onda je sve mnogo lakse kada imate nekoga pored vas da vas podrzi i stiti a samim time sto je on TD i ja stitim njega. Moze se igrati i sam sa njime ali vec nije to to posto nemate iza koga da krijete telo tenka koje je jako busno i buse vas apsolutno svi i sama takva igra je onda mnogo teza.
Ali da je tim u kome je T34 oslabljen nece biti, pa iz vise razloga primera radi E-75 dok napuni treba mu 13 sec a T34 sa 100% posadom, ventilacijom i ramerom mu treba 8.8 sec a to isto ima i E-75 i dok on tebe jednom pogodi ti si njega dva puta pogodio.
Predpostavljam da nisi pazljivo procitao moj post. Napisao sam da ako je T34 sa 105 mm topom ili onim prvim Stock u jednom timu, a u drugom IS-4 kao ekvivalent posto su isti tir, a matchmaking to tako gleda i ne racuna module naravno, onda je tim sa amerom oslabljen. I opisao sam situaciju, odigrao sam sa takvim tenkom previse meceva, pokusavao svasta, pitao sam ovde vas koja mesta gadjam na IS-4 i nisam uspeo da ga probijem nigde osim nazad. Vec na osnovu nekoliko meceva koje sam odigrao sada sa 120 mm vidim da je to druga prica i ovo sa takvim topom ne vazi.
EDIT: Nasao sam post nekog stranca sa oficijalnog foruma koji je opisao razliku 105 i 120 mm topova bas kako i ja vidim;
With the 105 mm gun the T34 is a joke.
After having grinded the 120 mm gun and all available modules on the T34 it's much more enjoyable to play with.
I rarely play my T32 elite anymore since playing the fully upgraded T34 is much more fun.
With the upgraded gun+engine it's actually very capable against IS4, E75 etc. The only weakness is it's weak hull
armor. With it's weak hull armor the T34 is best used for backup / ambush style play, but can also be used for assult against lower tier tanks ...if you choose
your battles wisely it can wreak havoc.
When I only had the 105 mm gun, IS3 / IS4 / E75 / E50 / Tiger II tanks just went straight for me and killed me without much effort, but not anymore.
With the 120 mm gun they have to be a lot more careful when engaging me and they know it, since the 120 mm gun can do some serious damage to them.
After having upgraded the gun+engine I have killed more IS4 / E75 tanks than never before and even some IS7 tanks as well. The E100 and Maus are still very tough nuts to crack.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.