Prikaži potpunu verziju : World of Tanks
eddy: jedino ako od strane WG-a ogranice broj kodova po accountu onda ce to biti bezveze. a ako sajtovi budu ogranicavali davanje koda, onda je to za nas super :D takodje ne vidim sta je lose u tome sto veliki broj ljudi ima prliku da na ovaj nacin dobije zlato, pojavice se "po neki" Lowe i/ili Type59 vise.
Pa to je najlogicniji potez po meni. I mislim da tako nesto i rade. Recimo kod poljskih kodova su ogranicili na 10 (sto je pomalo cudno), a na nemackim na jedan (doduse kasno). Kako ono bese sa alienware? 1 kod po nalogu?
Inace lose je upravo to sto si naveo. Previse kineza ima ako mene pitas. Sa tempom kojim izbacuju nove tenkove i sa "neogranicenim" kodovima to moze upropastiti igru. Da su WoWP i WoB gotovi, sve to bi bilo mnogo manje primetno posto bi, ako se ne varam, zlato bilo zajednicko.
Nisu na Poljskm ogranicili na 10, to je bila neka vrsta propusta slicno kao kod Nemca, sada mozes uneti samo jedan kod od Poljaka.
Jbg, predomislili su se. Ogranicenje od deset i nije bas slucajnost, osim mozda ako je programer greskom uneo 10 umesto 1.
EDIT: Negde sam pomenuo da nisam mogao da skinem rammer sa IS. E pa skontao sam u cemu je problem. Nisam skrolovao prozor na dole da bih video tu opciju. :boodala:
Одиграо сам грозну партију са тајпом и успео сам да узмем дваес и нешто иљада:) Не знам, кад све саберем (узимао сам и 70+, мада не знам да играм још увек са њим), нешто ми то мршаво за 30 евра. Мислио сам да је то мало померено, типа 70-120, а не 30-80...
pa kakvu partiju (genijalnu) treba da odigraš sa regularnim tenkom 7-8-9 bez premijum naloga da bi uzeo 60-80 hiljada, 60-80 hiljada sa dobrom, ne odličnom, partijom u t59 je 5+
virtuoz pavle
4.12.2011, 23:02
ako uzmem jos 5500gold-a uzecu MAUS-a od free exp-a, srebro nije problem :kreza: :to_care:
edit: da li se clan wars stats racunaju za Overall Statistics?
lol, koji si ti manijak. Zasto bi dao pare za mausa. bice on tu jos dugo.
OT: Jel si kladionicarski tip?
virtuoz pavle
4.12.2011, 23:24
ma ja to cisto teoretski lol. nisam kladionicar, samo me zanima, zato sto svakog dana glumimo glinene golubove kad igramo Clan Wars lol.
U kom klanu? Inace, da obrazlozim. Igra ce biti tu jos dugo, pa osim ako nemas viska para mislim da ne treba bacati na free exp kako bi preko vk dosao do misa. Narocito sto je barem jedan od tih VK vrlo dobar tenk, kako cujem.
virtuoz pavle
4.12.2011, 23:36
ja sam u EKP-u (ekipica). klan je vise kao zezancija, "stariji po cinu" klan EKP-a je 4C, nije ozbiljan klan, hteo sam samo da vidim kako to izgleda.
pa kakvu partiju (genijalnu) treba da odigraš sa regularnim tenkom 7-8-9 bez premijum naloga da bi uzeo 60-80 hiljada, 60-80 hiljada sa dobrom, ne odličnom, partijom u t59 je 5+
Са премијумом играм:)
Па немој да упоређујеш премијум тенк са обичним:) Ја сам пре пар месеци начуо да лове зарађује више од сто за солидну (не маестралну) партију. Просто сам мислио да обичан тенк и скуп премијум тенк не могу да се ''укрсте'' са зарадом никако, тј. ако са КВом побијем петнаесторицу, а са тајпом изађем одмах, да је опет тајп бољи.
Да се разумемо, овако је исто кул, али сам се мало разочарао због очигледно превеликих очекивања. Мислим, да је тајп десет евра, не бих реч рекао, тријес евра је већ просечна цела игра.
Pitam, jer bi me ti neozbiljni klanovi mozda i interesovali.
virtuoz pavle
4.12.2011, 23:48
da li bih dobio ban da recimo igram namestenu partiju, npr. ljudi iz mog klana i ja odbrojavamo na mumble, i padnemo se nas 25-30 u istoj partiji, a onda svi stoje, i ja ih pobijem lol. bas smo nesto pricali o tome. :kreza::kreza:
zna li neko koji procenat experience-a ide u free exp?
Ako niko ne provali ne bi dobio ban. :opanachke Ide 5% od dobijenog u FreeXP.
da li bih dobio ban da recimo igram namestenu partiju, npr. ljudi iz mog klana i ja odbrojavamo na mumble, i padnemo se nas 25-30 u istoj partiji, a onda svi stoje, i ja ih pobijem lol. bas smo nesto pricali o tome. :kreza::kreza:
zna li neko koji procenat experience-a ide u free exp?
To je XP boosting. :) U nekim igrama se kaznjava.
Igraju svi na brojanje onako iz zayebancije. Ali šanse da vas toliko upadne zajedno u partiju su ravne nuli... Možda u 4 ujutru i to možda...
Nema šanse ni tad. Jednostavno, morao bi da imaš gomilu tenkova različitih tiera, da nema puno ljudi na serveru, mnogo sreće. Mala verovatnoća je da se tako nešto desi.
Najviše što smo uspevali da upadnemo je 17 ljudi, sa obe strane. Ili 9 sa jedne.
Mada i platun od 3 čoveka može da reši partiju, od kad sam stavio top na T34, sa još dva drugara, u proseku imamo nas trojica po 10-11 fragova u partiji, što i nije tako loše.
Ali takođe dešavalo se i da nas trojica napravimo 12 fragova i izgubimo partiju (cap) jer 12 debila nije umelo da odbrani bazu...
Које троловање ова артиљерија:) Вис мајор:)
Фали ми још око 25к за готивни топ на С-51, мада и са овим се сјајно проводим, једино што се мало експа добија, па је дугачак грајнд. Ако добијем 700, скачем по соби ко девојчица...
Иако сам читао да је овај одвратан, ја немам такав утисак, добацује по целој мапи, а деси се и да пробије понекад, неког медијум 7-8 лика, а онда направи око иљаду... Иначе, није ми дингово никад, увек направим неку штетицу.
Nikola16789
5.12.2011, 12:06
Mi smo ranije redovno brojali i fora je da se uzmu isti tenkovi (naravno, ne moze 25-30 ljudi, ali 4-5 bez problema moze). Recimo, sa KV je radilo u 8 od 10 pokusaja.
Nikola, sa 2-3 platoona vrlo lako može da se upadne u istu partiju na brojanje. Onaj planira da popuni 30 ljudi u jednoj partiji na brojanje :D
Shlaymara
5.12.2011, 14:19
Ma dobra je igra, posebno ako pustite rusku muziku u pozadini ...
Aaaaaaaaaaa, ko se to nama vratio:dedica::rofl:
Кад смо код руске музике, има толко пропагандних песама које су да сузу пустиш, сиђеш у двориште и маршираш около, чуди ме да нису у саму игру убацили бар три комада.
И ако су већ једну, могли су рецимо Каћушу, неку жешће успорену верзију, па да пичи, некако је то више поп и више хеви од ових волгиних лађара:)
(да, прадеда ми је руски племић који је запалио, па сам мало русофил:kreza:)
...
Koji je tvoj nick u WoT?
EDIT: Ako je Slaj, pa sto me ubi covece?
Arcibalde
5.12.2011, 15:41
Za one koji ne citaju bench forum :kreza:
DUke NUkem MOD
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/67227-duke-invades-wot/
I spotic da se cuje kako to zvuci
http://www.youtube.com/watch?v=r1yjScypqk8
virtuoz pavle
5.12.2011, 15:47
kad ce vise patch? ne kapiram kako misle da lansiraju 7.1 i francuze do nove godine ako im ovoliko vremena treba da testiraju ove sitnice.
ахах сад сам срео Cagesa у фајту:)
И обојица смо успели да кноримо типа десет секунди пре краја:)
Bar smo ih isprebijali :P A juce sam sreo Decoy-a samo na suprotnoj strani :) I njega sam isprebijao :P
Nikola16789
5.12.2011, 16:15
Ima li planova za srpski audio set. Ima li zainteresovanih da se za pocetak prevedu sve recenice koje izgovara posada, pa onda da vidimo kako to da snimimo i obradimo?
Никола:
Нем појма, ал могу да се дерњам ако треба!
И мислим да не треба буквално преводити него у духу нашег језика и народа, оно, одвали те неко из једног хица и само чујеш ''у је*ОТЕ'' :kreza:
Nikola16789
5.12.2011, 16:34
Heh, eto, vec imamo glas :alealeee:
Nikako ne bi smelo da se bukvalno prevede, to bi bila cista glupost, zato i sam i mislio da se daju neki predlozi kako bi trebalo da zvuci, ali ipak (ma koliko bi se meni svidjalo) bez neprikladnog recnika.
Ма то се ја заебавам фала богу:)
Мада, са друге стране, сумњам да су тенкисти имали прикладан речник у таквим ситуацијама:)
Са преводом треба бити ЕКСТРЕМНО опрезан. Са једне стране, мора се избећи тотална аутентичност јер би сигурно била неприкладна, јелте, а са друге, треба избећи и синдром Метле без дршке и Павићевих серија, са усиљеним дијалозима које нико нормалан у стварности не води:)
''Хеј, стани, мислиш ли да си неки џек, па да можеш тако да се обраћаш мојој девојци?''
''Склони ми се са пута како те не бих нокаутирао!''
''Хоћеш ли да изађемо напоље?''
''Хоћу, али сачекај тренутак како бих упитао моје родитеље за дозволу''
pa vec je bilo takvih ideja, moze i bez psovki ... "a be kume nece ovaj jos dugo", "di nestade ovaj" ... i sl ...
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/44345-stari-voicepack/
Добро, ти трипови типа ''моје бегање нигде га нема'' су претерани мало, али контам да је пола речи било псовање:)
Мислим, псујеш солидно док причаш овако, на баскету ћеш већ псовати три пута више, а могу да замислим док си у тенку на шта то личи:)
Мада могуће да би могло и без псовања, карикирања и превише народног језика, оно, ''браво момци'', ''погодак!'' и томе слично, мада би била фрка за неке веће фразе... Мада, могу и оне да се скрате - ''погибе возач!'' :)
Shlaymara
5.12.2011, 17:32
Koji je tvoj nick u WoT?
EDIT: Ako je Slaj, pa sto me ubi covece?
Jeste, Shlay, ti si Eddy_WOT? Sreli smo se na Westfildu, ako se dobro secam.
Jeste. Mada mi je nick dosta nesrecan. Izgleda da neki moderator ima slican nick pa me relativno cesto prozivaju. Nisam hteo dodati brojeve ili nesto slicno pa sam dodao wot na kraj nicka.
Naprimer Ilidan i ekipa su razmatrali mogucnost da me prozivaju ali nisu ocekivali pozdrav na srpskom. No prozivali su me i neki levi zbog nicka.
I dobro se secas, westfield je bio u pitanju.
Da li se isplati da na IS-4 posadi kao drugi dodatni skill istrazim kamuflazu? Ta posada ostaje na IS-4, a sam tenk se do sad samo 1 zapalio. To me T30 pljusnuo direkt u njega s ledja, i onako sam vec bio prakticno gotov. Kamuflaza bi mi znacila kao zastita od artiljerije vise, bolje da kupujem aparat za kasenje?
Nikola16789
5.12.2011, 18:50
kupuj uvek aparat za gasenje jer je jeftinije nego da ti pola tenka izgori. Aparat za gasenje ostaje dok ga ne istrosis, tako da u vecini slucajeva nemas nikakav dodatni trosak.
miša topola
5.12.2011, 19:05
kupuj uvek aparat za gasenje jer je jeftinije nego da ti pola tenka izgori. Aparat za gasenje ostaje dok ga ne istrosis, tako da u vecini slucajeva nemas nikakav dodatni trosak.
Mislio je na drugu veštinu za posadu, a ne na dodatak koji se kupuje za tenk.
@toxic
Uzmi im aparat za gašenje i aparat za popravku kao prve dve veštine, kao treću uzmi im kamuflažu.
Ja sam na IS-7 i 59 žrtvovao aparat za gašenje zbog guvernatora.
Hehe, Pirati prepustili sve teritorije OM-u, sad će negde da udare iz zezanja.
To je i moja logika. Ako te nemas aparat, dogadjace se da te osakate na pocetku partije u kojoj bi mogao da budes dominantan ... i tada ces zazaliti :)
To i radim, zato cu da izucavam dalje kamuflazu, vise se isplati. Magnet sam za Arty. :D
Hehe, Pirati prepustili sve teritorije OM-u, sad će negde da udare iz zezanja.
Sto se meni jako svidja!!!
Napokon malo zurke.Mada mislim da su dosta klanova dosli na njihov nivo tako da oni ne predstavljaju vise toliki problem.Bar se meni tako cini.
Probali su oni pre nekih mesec dana da udare negde na mediteran pa su popili nokaut i povukli se.
Meni je ovde problem sto dok kliknem na aparat za gasenje uvek izgori neki od modula, koliko god da sam brz i vest. Mada, uvek idem Ctrl i misem, mozda je brze brojevima. Kada bi postojala opcija da se automatski aktivira nakon sto se tenk zapali ne bi bilo problema. :)
Nikola16789
5.12.2011, 19:36
Nema, ali ako imas neki malo bolji mis, mozes da napravis profil za WoT, sto mi se cini da je brze nego da juris broj na tastaturi.
virtuoz pavle
5.12.2011, 19:43
E-75 vs. VK4502P (Ausf. B)?
TigerVIB-II vs. VK4502A?
imam exp da istrazim PzVI Tigra, treba da odlucim MAUS ili E-100, a to cu odluciti na osnovu toga sta je lakse za grindanje :D
miša topola
5.12.2011, 19:49
Maus.
Za(j)ebi ovaj nepostojeći tenk ;)
Nikola16789
5.12.2011, 19:49
Cini mi se (nisam igra nemce nikad), da je E-100 grana laksa za grindanje. Ali, maus je svakako bolji tenk.
OverCHAOS
5.12.2011, 19:54
TigerVIB-II vs. VK4502A?
imam exp da istrazim PzVI Tigra, treba da odlucim MAUS ili E-100, a to cu odluciti na osnovu toga sta je lakse za grindanje :D
Tiger II i E-75. Sa KT-om imam ubedljivo najbolju statistiku i od svih tenkova on mi je najbolje legao. Plus ne verujem da VK4502A sa svojim slabijim topom moze da doprinese timu koliko KT moze.
KornjacaNS
5.12.2011, 20:12
TigerVIB-II vs. VK4502A?
Moj savet ti je da ides prvo na Tigra II posto je VK4502 (P) Ausf. A mnogo losiji tenk od KT pa ce ti samim i igra sa njme biti mnogo teza.
Znam iz licnog iskustva da je VK mnogo losiji tenk jer ih imam oba i da cu da se napatim sa njime dok ga ne predjem na sledeci dok sa KT mi je sve lako, a da ne govorim da sa KT imas istu opremu i na VK stim da na VK ti je manja penetracija i manji demedz pravis sa istim topom od KT.
Ausf. A je prilično slabiji od Tigra 2, pre svega što nema dugi 10.5mm top. A što se Mausa tiče on nije baš zanimljiv za igranje, jeste da ima 2800hp-a ali je spor, trom, pravi magnet za artiljeriju.
Nema, ali ako imas neki malo bolji mis, mozes da napravis profil za WoT, sto mi se cini da je brze nego da juris broj na tastaturi.
pa na svaki tenk staviš na iste položaje potrošni materijal, i nema greške prva pomoć (kada ubiju nekog člana posade) uvek mi je na 4, na 5 je alat (najčešće popravljam skladište municije 4-2), i na 6 protivpožarni aparat dovoljno je samo pritisnuti 6 i aparat se koristi, dok kod 4 i 5 potrebno je izbirati koga da oživiš, ako ima više mrtvih, ili šta da popraviš ako ima više kvarova.
mislim da bi za mene tek sa mišem bila zbunjoza.
Ma na tastaturu, nemoj ni da razmisljas, ionako opravljas uvek 2-3 iste stvari ...
kad ce vise patch? ne kapiram kako misle da lansiraju 7.1 i francuze do nove godine ako im ovoliko vremena treba da testiraju ove sitnice.
10.12.2011.
0.7.1 ce biti isto u decembru. nema mnogo oko tog patcha, samo content update, francuski tenkovi i 2 nove mape (valjda Cansas City i Mihnen)
virtuoz pavle
5.12.2011, 21:53
dobio mi je vozac IS-4 tenka unapredjenje lol. od cega to zavisi?
edit: novi skillovi stizu sa .7.1 patchom?
na svakih 50% bilo kog skilla se dobija novi cin
Kako to? Imam vise tastera na misu ako na to mislis. Imam one Back i Forward sa strane i skrol Click, u pitanju je Logitech M500.
La.Prestige
5.12.2011, 22:55
TigerVIB-II vs. VK4502A?
Po meni je Ausf B bolji od E75, dok je King Tigar drasticno bolji od Ausf A.
Nikola16789
5.12.2011, 23:07
Kako to? Imam vise tastera na misu ako na to mislis. Imam one Back i Forward sa strane i skrol Click, u pitanju je Logitech M500.
otvori logitechov program (set point) i zadaj da kad pritisnes to dugme sa strane recimo, na tastaturi se otkuca broj 6. Onda u tenkicima staavis aparat za gasenje na 6 i to je to.
Zna li neko jeli se ovo promenilo vreme restarta double wins? 01:00h proslo i nema zvezdica?
EDIT: Ugasio sam i upalio igru i tu su zvezdice.
Meni je ovde problem sto dok kliknem na aparat za gasenje uvek izgori neki od modula, koliko god da sam brz i vest. Mada, uvek idem Ctrl i misem, mozda je brze brojevima. Kada bi postojala opcija da se automatski aktivira nakon sto se tenk zapali ne bi bilo problema. :)
Ima takve opcije. Kosta 50 zlata.
Nisam znao za to, inace mnogo.
Ima takve opcije. Kosta 50 zlata.
Nisam znao za to, inace mnogo.
Samo da se ispravim. Sad sam proverio, kosta 20 zlata. No opet je mnogo (cim je u zlatima, mnogo je).
Košta 50 inače.
Da ste pogledali pre tri strane, bilo je reči da od 04.12-12.12 ima specijal.
50% popusta na municiju, slotove, module i gold consumables...
A da, popusti. Onda sam se ipak dobro secao.
virtuoz pavle
6.12.2011, 13:28
@DeCoy, sad sam video da za IS-7 treba 2 loadera. da li da prebacim posadu iz IS-4 u IS-7 i regrutujem jos jednog loadera ili da uzmem novu posadu?
edit: mislim da one klanske oznake na tenkovima izgledaju krajnje glupo. video sam americki tenk koji ima umesto zvezda sabljastog tigra i to neka bezvezna kockasta slicica.
da li ce transfer zlata sa jednog na drugi account biti moguc uskoro?
virtuoz pavle
6.12.2011, 13:45
cages, stavi to u spojler.
koja je razlika izmedju https://support.worldoftanks.com/index.php?/default_import/Tickets/Submit
i
https://support.worldoftanks.eu/?/Base/UserAccount/Profile
jedno mi trazi da se logginujem, a drugo ne.
pitam jer se bojim da nije neki phishing.
La.Prestige
6.12.2011, 13:47
Rekao bih da je prvi za americki, a ovaj drugi za ruski server.
virtuoz pavle
6.12.2011, 13:48
Rekao bih da je prvi za americki, a ovaj drugi za ruski server.
ovaj link sto trazi da se ulogujem kad kliknem na Submit a Ticket trazi da se ulogujem, ovaj drugi ne. ovaj sto trazi da se ulogujem je sa WoT sajta, ali cudno je to sto kad probam da se ulogujem emailom i sifrom od WoTa ono ne radi. tako da sam odmah promenio password.
Ovaj drugi link je za EU servere i treba da se uloguješ sa mail-om i lozinkom kao i u igri, to je standardna procedura.
virtuoz pavle
6.12.2011, 19:34
procitao sam na nekom forumu da tier10 tenkovi zaradjuju prosecno oko 50k credits. da li je to neko lupio ili je to na foru "t10 pobije sve zivo" pa ima gomilu credits?
Pa moze da se zaradi po 50k.Ja sam sa T30 zaradjivao i po 60k.
A moze da se zaradi i po 50k ,a popravka da te kosta sa municiom 64k.:D
Sve zavisi kako odigreas partiju ,koliko stete naneses.
virtuoz pavle
6.12.2011, 19:50
kako mogu da vidim koje sam "Secret Question" na WoT account postavio? nikako da nadjem.
Pa ako možeš da ga vidiš onda nije tajno.
virtuoz pavle
6.12.2011, 20:25
Answer to the "Secret" question treba da bude tajna, a ne the question itself. ne trazi mi odgovor na tajno pitanje cak ni kada hocu da promenim email ili password.
virtuoz pavle
6.12.2011, 22:28
Victory!
Battle: Abbey Tuesday, December 06, 2011 9:14:56 PM
Vehicle: Löwe
Experience received: 1,896
Credits received: 116,043
19/19 hits. okacicu screenshot da vidite koliko je KV-5 tenkova bilo lol.
Lich_king2
6.12.2011, 22:55
Da li se nekom desava da dok loaduje prilikom ulaska igru, izbaci na desktop? Neki nacin da se resi?
To je normalna pojava, s` vremena na vreme... Navikni se.
virtuoz pavle
6.12.2011, 23:03
-Fixed IS-4 hitbox
from patch notes 7.0
da li to znaci da ce hitbox biti povecan?
Cavic_Bronx
6.12.2011, 23:30
Pozz svima,
Zna li neko kada ce ponovo biti ovi free kodovi?
-Fixed IS-4 hitbox
from patch notes 7.0
da li to znaci da ce hitbox biti povecan?
Ne, nego će malo drugačije biti raspoređene hitzone.
Kodovi će doći kad dođu... bilo je 3 puta u 4 dana, a pre toga par meseci ništa. Očekuj sigurno nešto tako pred katolički Božić.
@DeCoy, sad sam video da za IS-7 treba 2 loadera. da li da prebacim posadu iz IS-4 u IS-7 i regrutujem jos jednog loadera ili da uzmem novu posadu?
edit: mislim da one klanske oznake na tenkovima izgledaju krajnje glupo. video sam americki tenk koji ima umesto zvezda sabljastog tigra i to neka bezvezna kockasta slicica.
da li ce transfer zlata sa jednog na drugi account biti moguc uskoro?
Tek sam sad ovo video... Naravno da ćeš da preaciš posadu sa IS-4, bilo bi najbolje da tog dodatnog loadera imaš recimo na KV-u, sigurno je bolji nego da uzimaš one na 75%. Ako nemaš onda jbg uzmi novog na 75%.
Za transfer zlata sa jednog na drugi nalog pričaju već više od 6 meseci da će da ubace, pa ništa...
Koliko znam transfera zlata medju nalozima nema i nece ni biti. Postoji mogucnost da bude zamene kredita za zlato ali ni od toga nema nista dok se ne uvere da niko ne moze da ih prevari.
Postoji mogucnost da bude zamene kredita za zlato
Uh, ovo bi me obradovalo.
Nema šanse to da dozvole, nisu ludi da sebi `leb iz usta izbijaju...
Iz istog razloga nema ni transfera kredita među nalozima, jer bi tako mogao da napraviš novi nalog i sa 3-4 ortaka uzmeš premium, pa grindate kredite po potrebi.
Pominjao je overlord u nekom kometaru na blogu, ali ni ja ne verujam da ce skoro a i onda necee biti isplativo
Т29 је апсолутно превазишао сва моја очекивања и побио лоше коментаре, добија трајно место у гаражи. Изузетно прилагодљив тенк, добар топ, тврда купола и нема грешке.
пар слика
u ovoj sam igrao protiv ko zna kakvih likova 22 pogotka i živ, kada sam naleteo na Jagpantera, pomislih gotov sam, a lik se izpromašivao samo tako.
http://i420.photobucket.com/albums/pp287/fotoskladiste/svet%20tenkova/shot_015.jpg
http://i420.photobucket.com/albums/pp287/fotoskladiste/svet%20tenkova/shot_016.jpg
http://i420.photobucket.com/albums/pp287/fotoskladiste/svet%20tenkova/shot_017.jpg
http://i420.photobucket.com/albums/pp287/fotoskladiste/svet%20tenkova/shot_018.jpg
http://i420.photobucket.com/albums/pp287/fotoskladiste/svet%20tenkova/shot_019.jpg
КТ 1:1 остало ми преко 75% хелта
http://i420.photobucket.com/albums/pp287/fotoskladiste/svet%20tenkova/shot_027.jpg
http://i420.photobucket.com/albums/pp287/fotoskladiste/svet%20tenkova/shot_028.jpg
http://i420.photobucket.com/albums/pp287/fotoskladiste/svet%20tenkova/shot_029.jpg
Т29 је апсолутно превазишао сва моја очекивања и побио лоше коментаре, добија трајно место у гаражи. Изузетно прилагодљив тенк, добар топ, тврда купола и нема грешке.
пар слика
Ne znam zasto bi iko ikada u zivotu, u svemiru, van svemira, pre pocetka ili posle kraja vremena dao neki los komentar za T29...
(Ovo dolazi od pasioniranog vozaca nemackih tenkova ali i coveka koji je do kraja istrazio US heavy granu.... Sa T29 jedino T32 moze da se uporedi)
EDIT: KONACNO!!!!
http://overlord-wot.blogspot.com/2011/12/changes-in-game-economy.html
Sta je bolje da kupim Americki T29 ili Nemacki Tiger imam para samo za jednog.
Tigar jer posle njega idu sve smrt tenkovi (Kt,E75,E100) ali samTigar je jedan od najlosijih tier 7 tenkova,tako da ce ti trebati debeli zivci da ga preguras.
е сад су се сетили, ја прекјуче узо С-51, таман кад узмем нов топ, има да смање плаћу и то за четвртину лол
Баш терају људе да узму премијум тенкове
Puno lepih skinova
http://wotskins.ucoz.ru/
miša topola
7.12.2011, 18:12
Sta je bolje da kupim Americki T29 ili Nemacki Tiger imam para samo za jednog.
Idi na Tigra ako ne želiš da se kriješ sa američkim tenkovima T29, T32, T34, T30 bušni su po celom telu ali imaju najjači top u igri.
Sa Tigrom ćeš se namučiti ali posle ćeš voziti tvrđave sa dobrim topom.
T29 nije bas busan, za svoj tier je odlican, problem je sto ostali nemaju nikakvo povecanje armora. T29 je najbolji T7 teskas definitivno.
miša topola
7.12.2011, 18:26
T29 nije bas busan, za svoj tier je odlican, problem je sto ostali nemaju nikakvo povecanje armora. T29 je najbolji T7 teskas definitivno.
Nije bušan ako protivnik ne zna gde da gađa. Jeste dobar tenk, i za mene je najbolji tier 7 tenk u teškoj grani, ostali amerikanci moraju da idu sa Mausom kao pokretnim štitom iza koga će da provire kako bi uništili protivniči tenk.
Nije bušan ako protivnik ne zna gde da gađa.
Pa dobro, ovo generalno vazi za svaki tenk... sem za T95 ako nisi arty. :)
Konačno...
'T30' purchased successfully. You have spent credits: 6.100.000.
Тај рад, стаклени баја:)
Ин ди адр њуз, брате, поглејте какву партију сам имао и на крају извуку нерешено (обе базе заузете), у суштини сам био МВП текме и да ми нису порокали обе гусенице, не бих отишао да заузимам њихову базу, већ бисмо их побили ја и Т1 што је остао, али нисмо могли да стигнемо... Иначе, да су они секунд касније ушли у нашу базу, добили бисмо. Баш ми жао, иначе не знам да играм са мед/лајт тенковима, тако да, иако је оваква партија можда солидна за неког, за мене је сан снова:) И то зато што сам јуче гледао неки хау ту туторијал за медијум грану:kreza:
http://i177.photobucket.com/albums/w219/Doolio/shot_011.jpg
Konačno...
Svaka casta!!!
Jbg izgleda da sad dolazi ono zamrzavanje tenkova u CW koje će da traje 7 dana. Neprovereno je za trajanje, ali ako bude ovoliko oni nisu normalni... Treba nanizati tenkove. Još ~75k xp-a za 261.
Trenutno imam oko 22k free xp-a. Ako je ona vaša računica za 5% tačna onda ispada da sam za 10 dana sa svim tenkovima nagrindao 440.000 xp-a :D
Sad ce CW biti ludnica. I jos onaj Fog od war preko tog zamrzavanja..., haos
Konačno...
DeCoy, ja sam pre nekoliko dana uzeo T30... Moraces malo da se navikavas na stil igre, moras dosta da ga igras kao TD, ali kad se malo naviknes pa mu trupis jos i rammer, stabilizator pa i gun laying drive (dosta sporo skuplja), igra s njim postaje perverzija. Surovi suvi damage koji pravi ti baca osmeh na lice :D Samo pazljivo i uzivaj... :)
Jos jednom, da utvrdimo gradivo:
http://overlord-wot.blogspot.com/2011/12/changes-in-game-economy.html
Hehe
Hehe, znam... Nisam ni očekivao da budem zadovoljan njim, ali uzeo samo zbog CW-a.
Jutros Ruinberg, partija bez artiljerija. Idemo niz ulicu T95 i ja u T34. On ide prvi, ja se nabio njemu u guzicu i kupola mi samo viri iznad njega. Ubitačna mašinerija, ništa spreda ne probija, a ima dva topa. Na kraju su na HE svi prebacili :rofl:
Pa ako u randomu ne budes dobar s njim u CW-u mozes samo nobina da budes :P :)
Ne igram randome sa t10 tenkovima, samo TC.
Mada moraću malo na početku dok vratim posadu na 100%
EDIT: LOL @ Public Test #4
^ pa to ti kazem :) pazi samo, T30 moze relativno lako da se probije u vrh kupole, imaj to na umu, a videces, kad odigras 20 tak partija u kojima one-shot-ujes KV3 na primer ili ubijes mausa iz tri puta, ili IS4 iz dva puta kako taj T30, odnosno njegov gun postaje kao droga, samo ti se igra jos :D I igraj random, zaradjuje T30 kredite... Probijes 3 puta i u plusu si... A i brz je tenk...
Ви се стварно радујете што смањују паре артиљерији? Скачете пред руду, није проблем у заради већ у броју артиљерије кад ММ претера, па их набаца милион у један фајт... Ово служи само да смањи број возила која праве добре паре, а под маском ''ево, смањићемо број артиљерије'', ерго, наводе на своју воденицу да људи купују тенкове за тозла. Јесте, сад ће 70% артиљераца да престане да фура артиљерију у рандомима зато што су им мало смањили паре. Додајмо томе и ојађивање ХЕ муниције и имамо и т5 и т6 тенкове који слабије зарађују. Ово је исто, само што гађа артиљерију. И на крају ће да буде још више артиљерије јер ће морати људи више фајтова да играју за исто пара као раније, пошто ће цео ростер манимејкера мање да зарађује.
Ем се тако не решава проблем, ем су искористили жаљење на артиљерију да профурају још један ''дајте паре'' амандман.
virtuoz pavle
7.12.2011, 20:05
http://www.youtube.com/watch?v=JiMk2CVw5D0&feature=related
12 fragova xD
KornjacaNS
7.12.2011, 20:31
Ne igram randome sa t10 tenkovima, samo TC.
Izvini ali ovo je jedna od najglupljih izjava koju sam dosada procitao! Kakve veze ima da li je random ili tc ili cw, bitka je bitka... samo sto u tc i cw igras kako su ti drugi rekli i gde su ti rekli da odes i kada ces da krenes da pucas dok u random igras prema svojoj volji i zelji.
Po meni mnogo glupa izjava ali ok tvoja stvar kako ces da igras igru.
Не бих да се мешам, али то технички не може бити глупа изјава, фали ти још информација. Да је рекао ''не играм због тога и тога'', могао би да имаш шлагворт, овако, не знамо за разлог, самим тим, не можемо окарактерисати изјаву никако јер таква изјава нема довољно елемената за то.
miša topola
7.12.2011, 20:37
Izvini ali ovo je jedna od najglupljih izjava koju sam dosada procitao! Kakve veze ima da li je random ili tc ili cw, bitka je bitka... samo sto u tc i cw igras kako su ti drugi rekli i gde su ti rekli da odes i kada ces da krenes da pucas dok u random igras prema svojoj volji i zelji.
U vodu, četi i klanu ima veće šanse da pobedi, dok u random bitci ima veće šanse da na jednu stranu ode 14 tenkova, a na drugu samo jedan tenk :)
Ne igram jer ne želim da se nerviram i gubim novac zbog kretena koji obitavaju u randomima. Želim da igram sa timom, a ne sa idiotima koji ne znaju ni gde idu ni gde udaraju...
KornjacaNS
7.12.2011, 21:14
Ne igram jer ne želim da se nerviram i gubim novac zbog kretena koji obitavaju u randomima. Želim da igram sa timom, a ne sa idiotima koji ne znaju ni gde idu ni gde udaraju...
Pa dobro to stoji ali u vodu od tri coveka ne moze da bude losa partija. Evo ti primer od sinoc: gde smo nas troje na campinovki odradili posao za medalju a bio je jedan t30 i dva is4 i nas troje smo imali 8 ubistava zajedno i to samo nije ta jaedna partija nego se desavalo da nas troje imamo po 12 killova ali naravno uvek se desi i neki poraz ali ne da nas ubiju nego zato sto su debili sa druge strane popustili i zazuzmu nam bazu.
A sto se tice para to manje vise dodje i ode, sada ako cu da gledam da li cu ovde izgubiti 20k ili cu zaraditi 50k to mi je sve jedno jer igra mi sluzi za zabavu i uzivanje sa prijateljima pa tek sve ostalo.
Sta te briga za novac kad imas Kineza :)
Нема злата, него добијеш Т127 и дан премијума.
Ако си силово оне немачке, немаш за чим да жалиш...
^this
Inace i ja sam probao sa par mailova i vrlo brzo odustao. Jednostavno mi se ne cima toliko za jedan slot. Ono sto je interesantno je da sam ipak dobio kodove. Bez obzira sto je svaki put obavestavao o tome da nema vise. Neki su stigli danas oko 10h.
@virtuoz pavle
T127, je taman toliko dobar da im ovom prilikom mozda poraste broj u igri, ja ubijem jednog i bicu za jednu recku blizi master tankeru. Mada nemam pojma kad i da li cu ikad vise naleteti na KV-220 npr.
Mislim da ti se KV-220 ne računa jer se nalaze samo na nalozima koji su sa ruskih servera prebačeni na EU.
Ja imam Master Tanker, a nisam ubio KV-220
To bi bilo dobro. A najbolje bi bilo da se premium tenkovi uopste ne racunaju. Posto ih imam dosta na listi. A sto se tice regularnih tenkova, T28 i M12 nisam ocekivao na listi, i zamalo sam ubio E-100 jutros. Nazalost je neko drugi bio brzi.
EDIT: Izgleda da se premium tenkovi ne racunaju.
Hehe, a baš sam pošao d ti kažem da na tom sajtu pogledaš šta ti fali za MT :)
Ja imam MT, ali nisam ubio ove tenkove...
PzKpfw 38H735 (f) (Premium)
BT-SV (Premium)
M3 Stuart (Premium)
T-127 (Premium)
PzKpfw II Ausf. J (Premium)
T-15 (Premium)
KV-220 (Premium)
PzKpfw V-IV Alpha (Premium)
Dobar je taj sajt (http://wot-dossier.appspot.com/).
Na forumu pise na par mesta de se ne racunaju premium tenkovi:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/65622-master-tanker-achievement/page__p__1071696#entry1071696
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/74254-master-tanker-list/page__st__20__p__1162869#entry1162869
@DeCoy: Ajde ako mozes, prosiruj prvi post u temi sa ovim korisnijim linkovima.
:tapsh:
ovo sam tražio dugo 2w 1d 22h 52m 51s provedeno u igri :eek:
virtuoz pavle
8.12.2011, 15:44
danas me je u borbi digovao E-100, i to sa strane. bas ima weak armor pen.
jozvan_Kg
8.12.2011, 15:45
Wrong.
Ti si imao sreće.
EDIT: evo jedan kod viška, ko hoće...
CBSDE2DUR-4W73-865P
virtuoz pavle
8.12.2011, 15:47
Wrong.
Ti si imao sreće.
cinjenica je da E-100 15cm top ima slabu armor penatraciju. to brojke govore.
@Eddy,
IS-4
A i napisi u kom si bio tenku kad te dingovao.
jozvan_Kg
8.12.2011, 15:52
U kojem god tenku da je bio, nebitno je.
E-100 ima slabu pen, ali sa običnom municijom.
Da te je kresnuo sa gold granatom, kojima se inače puca u CW, češao bi se sine kao da su te konjske buve ujedale.
miša topola
8.12.2011, 15:52
Da li da prodam ovaj tenk pre nego što unesem novi kod?
http://worldoftanks.eu/news/701-v-70-release-plan/
Umesto hvala moze jedan kod! :kreza:
http://worldoftanks.eu/news/701-v-70-release-plan/
Umesto hvala moze jedan kod! :kreza:
Nerfovali nemacku liniju kako mi se cini (EDIT: ali povecali damage za 8,8cm L71), i sto mi je posebno drago GW artiljeriju.
A zanimljivo mi je sto uvek naglasavaju rare, kada kazu
Fixed the rare bug/issue.
Pitanje za ljude sa koji su bili aktivni na ovoj turi test servera, jel se taj dodatni dim moze iskljuciti u settingsima?
Данас сам се после дуго времена осетио као прави тешкаш у ИС-4 :)
Благословљен сам био топ тиер местом, мапа степе, одем ја тамо у оно камење и сконтам да сам једини тамо отишао лол. Наравно, њихових дође милион, два ИС-3 и један Т-29 и један ИС. И ја ту нешто као врлудам и они ураде координацију на мене и опколе ме...
и ја их побијем:kreza:
и добијем чељични зид, јелте:)
miša topola
8.12.2011, 20:53
Pa ta dva IS-3 treba da obrišu WoT sa računara :)
Pa ta dva IS-3 treba da obrišu WoT sa računara :)
Отприлике да, али свеједно, одавно нисам имао неку дивљачку партију са ИС-4, обично се заглавим негде са неким Е-75 и онда се дингујемо тако док нас не расканта артиљерија или тако нешто...
Ово је баш онако фино било, ниједан динг нисам имао, још је било клинч крљање, па онако кад уђеш у снајп мод, па пукнеш, а оно се расцвета оклоп у стилу Т-1000:kreza:
А твој тенк дингује ко блесав... Кажем ти, баш сам био у фазону хехе имам бољи тенак од ваших охохо, одавно нисам могао то да кажем, баш ми је лепо легло:)
И још сам инкасирао шездесетак иљада, милина:)
Mali off.
Da li može da se nareže klijent 0.6.7 na DVD?
Ja sam pokušavao nekoliko puta ali kada ubacim disk na drugi računar ne može da otpakuje(prijavi grešku)?
Pitanje za moderatore (DeCoy especially), jel mozemo otvoriti temu samo za wot kodove?
@Eddy
Odlična ideja. I to negde gde nema brojanja postova i tako toga. Da ne bih slao u Brbljaonicu, otvoriću novu temu u Online Susretima i tamo prebaciti poruke iz ove teme...
Odradiću sutra to ako nađem vremena...
A tebi ako nije problem jel možeš da skupiš neke korisne WoT linkove za ono što si ranije predložio?
EDIT: Evo nove teme, pa ubuduće sve informacije oko kodova postavljajte u njoj.
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=77073
Ubaciću link u zaglavlje u ovoj temi, kao i još neke korisne WoT linkove...
@Eddy
A tebi ako nije problem jel možeš da skupiš neke korisne WoT linkove za ono što si ranije predložio?
Recimo ovako nesto:
http://www.dodaj.rs/f/3r/iv/1n4DFP28/main3.png
http://www.dodaj.rs/f/2E/R3/iNrEH1W/main2resize.png
http://worldoftanks.eu/
http://www.dodaj.rs/f/3/Gw/2h0LfddB/wiki-copyresize.png
http://wiki.worldoftanks.eu/
http://worldoftanks.eu/encyclopedia/tanks/
http://overlord-wot.blogspot.com/
http://overlord-wot.blogspot.com/2011/04/full-tech-trees-revised-and-improved.html
http://worldoftanks.eu/game/guide/en/general/frequently_asked_questions
http://www.dodaj.rs/f/2Z/Ez/3sxoQsOT/scriptsrresize.png
ili
http://www.dodaj.rs/f/2f/eK/10wvPe5M/scriptsrresize2.png
ili
http://www.dodaj.rs/f/3I/6L/1ciwZ8ud/scriptsrresize3.png
http://wot-dossier.appspot.com/
http://www.dodaj.rs/f/3Z/Dh/1YATtvJS/mods2resize.png
http://wotskins.wordpress.com/
pa onaj link ka overhead markerima (i da se nadamo da ce postojati funkcionalna verzija)
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/48492-overtargetmarkers/page__st__40
i link ka onim ruskim modovima
EDIT: Trebace mi vise vremena, osim toga treba smanjiti ove banere.
EDIT2: Nesto sam ih smanjio + trebalo bi dodati jos par recenica objasnjenja ispod linkova.
Ako neko smatra da moze napraviti dopadljivije banere nek slobodno to uradi. Isto vazi i za linkove od znacaja, prijavite!
To mogu da ubacim samo u OP, u zaglavlje ne mogu to sa slikama.
BTW OverTargetMod više neće raditi sa 7.0 zakrpom, a WarGaming je "ubedio" lika koji ga je napravio da ga dalje ne razvija...
Pa dobro, kako god moze.
Zadnje sto sam cuo je da ce overhead markeri funkcionisati. Al zar je moguce da su otisli toliko daleko da su ga potplatili da prestane?!
EDIT:
Ja sam bio inspirisan ovakvim threadovima (izabrani sa trenutno prve strane NG-a):
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=434562
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=451289
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=451616
EDIT2: I mislio sam u OP. Ne znam, mozda nek odluce forumasi sta ime je bolje. Kada je "meni" opsriniji onda bih ja birao OP. Ali link ka bonus kodovima koji je vidljiv na svakoj strani je vrlo pametno resenje (stim sto bih kaznjavao narod sa odredjenim banom ako pale masu)
stavi link ka njegovom postu u glasanje... nesto kao WoT toold ili info ili sta god... a on neka updejtuje post kad dobije nesto novo i tako to...
dobro jutro svima, ima li neka stranica na kojoj su prikazane sve promjene tenkova i njihovih levela i koji su to sve novi premium tenkovi
na primjer. Drug ima KV-3, sta moze sa njom, da je proda ili "cuva"?
dobro jutro svima, ima li neka stranica na kojoj su prikazane sve promjene tenkova i njihovih levela i koji su to sve novi premium tenkovi
na primjer. Drug ima KV-3, sta moze sa njom, da je proda ili "cuva"?
http://overlord-wot.blogspot.com/2011/04/full-tech-trees-revised-and-improved.html
^^^^^
КВ-3 нек чува због оних промена што ће да буду за пар месеци, или бар нека га пазари опет тада.
Da li vam radi wot forum?
Iz opere, uopste ne mogu do foruma a iz ostalih brauzera ne mogu da se ulogujem ... (u igru ulazi OK)
Zasto se preporucuje da na Himmelsdorf Type i generalno mediumi idu na brdo?
BTW OverTargetMod više neće raditi sa 7.0 zakrpom, a WarGaming je "ubedio" lika koji ga je napravio da ga dalje ne razvija...
radice, ali nova verzija. imas izmenjen battle.swf sada i stari OTM.xml
Zato što heavy tenkovima treba dugo da se popnu... Mada ja ne idem na brdo ni sa mediumom, obično se sjurim niz šine da im pobijem artiljerce koji se smeste u gornjem levom uglu, ako krećem iz donje pozicije...
Pre neki dan debil u Mausu krenuo na brdo, nije lik stigao ni da se popne na kraj prve uzbrdice, već smo pobili ostatak njegovog tima i capovali bazu. Mislim da nije ni granatu opalio...
@illidan
A jel` znaš šta će biti sa custom skinovima? Ne mislim na hitzone skinove, nego sam sakupio kolekciju onih koji mi se sviđaju...
Контам да ће радити, што не би радили. Само их бекапуј, па их пејстуј (притом бекапујући ове нове:) ).
Мене смара што ћу морати опет да гуглам и да налазим оне твикове за дим и те трипове, нишане, маркере...
Nikola16789
9.12.2011, 16:16
Kad ce taj 7.0, pocinju da me nerviraju.
za Himmelsdorf je prosta stvar, brzi tenkovi moraju na brdo jer ce ici i protivnicki brzi. Ako protivnicki predju brdo, mogu vrlo lako da obidju tenkove koji su jos na uzbrdici i odu u bazu, cime su tenkovi na uzbrdici iskljuceni iz borbe (racunaj kao da su poginuli). Tim koji je presao brdo ima opcije ili da zauzima, ili da napadne "glavnu ulicu" sa ledja i time otvori prolaz svojim tenkovima koji su u toj ulici. Sa druge strane, dok se teski tenkovi koprcaju na uzbrdici, teskasi iz suprotnog tima probijaju ulicu bez znacajnih gubitaka.
U principu je dobro da ima neki specijalac koji ce napasti sine.
Pre neki dan na himmelsdrofu, drugar u E100 i ja u T34 iza njega prosli do protivnicke baze po sinama i zauzeli, mislim da nije bilo ni 3 ubijena na svakoj strani. :D
miša topola
9.12.2011, 17:20
Kad ce taj 7.0, pocinju da me nerviraju.
za Himmelsdorf je prosta stvar, brzi tenkovi moraju na brdo jer ce ici i protivnicki brzi. Ako protivnicki predju brdo, mogu vrlo lako da obidju tenkove koji su jos na uzbrdici i odu u bazu, cime su tenkovi na uzbrdici iskljuceni iz borbe (racunaj kao da su poginuli). Tim koji je presao brdo ima opcije ili da zauzima, ili da napadne "glavnu ulicu" sa ledja i time otvori prolaz svojim tenkovima koji su u toj ulici. Sa druge strane, dok se teski tenkovi koprcaju na uzbrdici, teskasi iz suprotnog tima probijaju ulicu bez znacajnih gubitaka.
U principu je dobro da ima neki specijalac koji ce napasti sine.
Pre neki dan na himmelsdrofu, drugar u E100 i ja u T34 iza njega prosli do protivnicke baze po sinama i zauzeli, mislim da nije bilo ni 3 ubijena na svakoj strani. :D
Very very soon.
Nemoj da se nerviraš, posle treba da se testira 7.1 ;)
Ako par skinova i već postojeće tenkove ne mogu da srede za 2 i po meseca, šta misliš koliko će im trebati dok sastave nove tenkove da rade kako treba?
miša topola
9.12.2011, 17:45
Ako par skinova i već postojeće tenkove ne mogu da srede za 2 i po meseca, šta misliš koliko će im trebati dok sastave nove tenkove da rade kako treba?
Sve je spremno što se tiče novih tenkova, samo treba da se testira od strane igrača ;)
I ovo je sve bilo spremno, samo da se testira mesec i kusur dana :kreza: Mada igračima u neku ruku i odgovara ovo njihovo kilavljenje, jer smo na konto toga dobili nedelju dana x3 za prvu borbu i sad nedelju dana popusta na sve živo...
miša topola
9.12.2011, 18:33
Pa ljudi rade na dve igre kako da stignu na sve strane :)
Evo, sada sam dobio info. da 7.0 dolazi na US server 12. decembra.
Nikola16789
9.12.2011, 18:51
Ne rade na 2 igre, na ostalim igrama rade drugi timovi.
Kad izlazi za evropski server to je kljucno pitanje.
Update obično ide utorkom ili sredom...
KornjacaNS
9.12.2011, 19:55
Pa ljudi rade na dve igre kako da stignu na sve strane :)
Evo, sada sam dobio info. da 7.0 dolazi na US server 12. decembra.
Drgi razvojni timovi rade na WoW i WoB dok update 7.0 stize za evropski server 14-tog ovog meseca, a danas je pusten update na ruski server.
Једно питање:
Када идем на Т-34-85 са Т-34, обавезан пут ка њему је купола-топ-тенк. Е сад, ја тај топ имам истражен јер сам истраживао тешкаше, али немам куполу. Да ли ће да ми се ''упали'' тенк ако скупим искуство за њега или морам да истражим и куполу?
Nikola16789
9.12.2011, 22:00
Nece, moras da istrazis kupolu
Хм, претпоставио сам, али и даље мислим да је то глупо, имам последњу карику, зашто ми онда даје топ...
daje ti top, koji si istražio, a ne možeš da namotniraš, jer traži extended kupolu.
jozvan_Kg
10.12.2011, 10:46
@Doolio
Isto kao kad bi na običnu kupolu od KV-a stavio čunak.
Šta misliš šta bi se desilo sa tenkom, posadom, topom, Nemcima i univerzumom kad bi opalio?
Tenk bi se raspolutio, posada bi verovatno izginula, top bi opalio, Nemci se pokidali od smeha a univerzum bio bogatiji za novo iskustvo i čistiji za jedan gene pool..
Nije glupo, jer kad razmisliš malo, videćeš da je taj top jači, većeg kalibra, pa mu treba i adekvatna kupola. Osnovna verovatno nema dovoljno mesta za municiju ili nema dovoljnu čvrstinu da trpi paljbu iz njega.
Нисам болид људи:) нећу да качим топ на некомпатибилну куполу, не питам то, него за тенк. Квоутујте ми где сам то написао да хоћу да монтирам топ на неодговарајућу куполу:)
јој, какав ли ја то утисак одајем :kreza:
Mozda su programeri odlucili da umesto povecavanje potrebne kolicine xp-a za neki tenk, umetnu neki dodatak pre toga.
Ајој, па и то знам, неће ме сад опрати ни Сава ни Дунав, ни кривог ни дужног.
Него ми је глупо што тај топ светли, нек засветли онда кад истражим куполу (без обзира што га имам од раније).
Ево, да објасним, уопште није глупо то што причам, него сте се убацили у неки мод да лупетам:)
Ако имаш два пререквизита за нешто и оба су потребна, онда их ставиш на одвојене гране (па их спојиш међусобно стрелицом ако је један пререквизит за други). Ако си нацртао један пререквизит, па стрелицу ка другом, па стрелицу ка следећем тенку, онда испада да ако имаш последњи пререквизит, да си њиме оверрајдовао оне претходне. Јер пут ''последњи пререквизит - нови тенк'' је отворен.
Надам се да сам сад објаснио:)
Ако нисам, нацртаћу у пејнту кеве ми, ал уопште не лупетам, требало је то да среде и не, није питање мишљења:)
Pre neki dan debil u Mausu krenuo na brdo, nije lik stigao ni da se popne na kraj prve uzbrdice, već smo pobili ostatak njegovog tima i capovali bazu. Mislim da nije ni granatu opalio...
Ovo nešto bilo na račun nemačkih tenkova, a?
Elem, skoro sam krenuo sa VK3002DB. Prelep tenk. Blitzkrieg style.
http://i177.photobucket.com/albums/w219/Doolio/Untitled-3.jpg
Ево га:kreza:
Лево је како је сада. Ја имам топ са КВ или чега већ. Дакле, топ је истражен. На овако приказаном дијаграму, делује да је топ ПОСЛЕДЊИ пререквизит и ако имаш тај последњи (небитно да ли је са другог тенка, ја сам тај услов набавио), без обзира што ови пре нису испуњени, мени је стрелица ка новом тенку слободна. (није у игри, то сте ми рекли, али онда није леп приказ).
Десно је оно о чему причам. И топ и купола су услови за нови тенк. Испрекидана стрелица показује да је и купола повезана са тенком, тако да не може само помоћу топа. А испрекидана је да не би неко помислио како је ЈЕДАН ОД ТА ДВА довољан за нови тенк.
Е сад ако није јасно, не знам;)
sam si se uvalio :D :rofl:
potpouno je logično da ne možeš da otključaš naredni tenk, sa stock opremom, tenak ide u full pa tek onda naredni tenak
to bi bilo kao da na ispitu kažeš profesoru, upišite mi ocenu, ja sam ovaj poslednji deo gradiva polagao na drugom predmetu.
Profesor može da izađe u susret, a ne mora, da te ne pita poslednji deo gradiva, samo ako ima ogromno poverenje u drugog profesora, i ništa više od toga, ostali deo gradiva se mora polagati.
=FI=Ghost
10.12.2011, 12:06
Ајој, па и то знам, неће ме сад опрати ни Сава ни Дунав, ни кривог ни дужног.
Него ми је глупо што тај топ светли, нек засветли онда кад истражим куполу (без обзира што га имам од раније).
Ево, да објасним, уопште није глупо то што причам, него сте се убацили у неки мод да лупетам:)
Ако имаш два пререквизита за нешто и оба су потребна, онда их ставиш на одвојене гране (па их спојиш међусобно стрелицом ако је један пререквизит за други). Ако си нацртао један пререквизит, па стрелицу ка другом, па стрелицу ка следећем тенку, онда испада да ако имаш последњи пререквизит, да си њиме оверрајдовао оне претходне. Јер пут ''последњи пререквизит - нови тенк'' је отворен.
Надам се да сам сад објаснио:)
Ако нисам, нацртаћу у пејнту кеве ми, ал уопште не лупетам, требало је то да среде и не, није питање мишљења:)
Uopšte nije glupo. Za novi tenk ti trebaju i KUPOLA i TOP; budući da top (koji je na listi ispod) već imaš istražen na nekom drugom tenku, znači da ti ostaje samo kupola. Zašto bi TOP bio zacrnjen kada si ga već istražio?
Не контате ме и даље. Кажем да ГРАФИЧКИ ПРИКАЗ НЕ ВАЉА, погледајте оно из пејнта. Ако само од топа иде стрелица, а топ имам, табела делује као да је топ ултимативни пререквизит јер постоји само једна стрелица ка тенку, од топа. Ја топ имам.
Да су ставили оно испрекидано, па да буде јасно да је СВЕ ПРЕ ТОПА пререквизит, онда би било океј. Или да су ставили топ, не знам, црвено и да то значи да га имам, али не за тај тенк јер му треба купола.
Мислим, знам шта причам и стварно мислим да се свако заправо слаже само што ме не контате.
Ласто, гледај у табелу, пусти сад тенкове, кад бисмо кренули у реалност и паралеле, ништа не би ваљало, што није ни циљ. Ово је игра и није за сваки тенк тако. Причам о графичком приказу, заборави на тенкове, него гледај као поље А, поље Б.
zašto bi top bio zacrnjen kada si ga već istražio?
Можда не зацрњен, него ето, ''зацрвењен'':) Да знам да ми треба И КУПОЛА. Онакав шематски приказ показује да ако сам добио топ (на покеру, са другог тенка, продо сам гајбу и кола...), имам ОЧИШЋЕН ПУТ ка новом тенку. Карика која осветљава тенк је осветљена.
Ја ЗНАМ да ми треба и купола, али то слика у игри НЕ ГОВОРИ. Може да се ПРЕТПОСТАВИ, али никако није комплетан приказ.
Гоуст је једини сконтао око чега се буним. Али није испратио скроз. Гоусте, погледај оно што сам нашкрабао у пејнту.
zašto misliš da te ne razumemo....:D
da, ali top koji može da stoji na tenku, pa onda dalje
Tu poslednju strelicu posmatram kao sumu svih prehodnih, tako da je svaka uslov za narednu, kao karike u lancu, ak fali koja karika, lanac nije ceo.
Посматрам је и ја као суму претходних, али то табела не говори:) Зар не мислиш да би било јасније да поред ''истражено'' или ''неистражено'' постоји и ознака за ''нису испуњени услови'' или ''истражено, али за други тенк/истражено али некомпатибилно за овај тенк''?
Та сума се увек представља другачије, не представља се овако, једном линијом. Тј. представља се ако је једини начин да се дође до последње карике. Пошто није (могу исте ствари да се истраже и на различитим тенковима), онда добијамо да светли нешто што је после услова за то нешто.
Аналогија са ланцем је океј, али овде постоји један моменат који ланац нема, а то је усмереност. Иде се ка ''доле''. Ако ја имам најдоњу ствар пре ултимативне, веза са ултимативном је отворена. (није, знам, али могло је то другачије да се реши).
Сад смо дошли до онога о чему причам коначно:) Али и даље има један мали твистић који изгледа не умем да презентујем, иако вама сигурно делује да знате шта покушавам да кажем, али изгледа да не умем овако преко постова да се изразим како треба. Свеједно, битно је како је у реалности, а то је да свака карика мора бити истражена.
мораш признати да је у 2д графику то мало теже представити, али они нису погрешили и представили су како треба, јер иако имаш истажену последњу карику и довољно искуства за истраживање наредног тенка, једноставно то поље остаје тамно, док се не испуне и претходни услови.
KornjacaNS
10.12.2011, 13:01
Doolio mozes do sutra da teram mak na konac, da ispravljas krivu drinu pa cak ko kalimero da vices ovo je nepravda ali ti da bi istrazio T-34-85 moras da istrazis kupolu pa da stavis cev koju vec imas istrazenu pa tek onda da skupljas exp i da ga otklucas, drugacije nikako.
Али ја то не знам док не истражим све. Мислим, мени је сад тамно јер немам довољно искуства, па сам зато питао... Могао сам да се зезнем, био сам 90% у фазону да не може, али сам имао 10% сумње, мислим да интерфејс не би требало да оставља ни тих 10%:)
Зашто мислиш да је тешко у 2д? Само се ставе другачије стрелице водиље за обавезне и за необавезне ствари или се карике у ланцу означавају другачије ако су условне и ако нису. Или се нацрта ко што сам ја у пејнту десно.
Интерфејс генерално није јача страна ове игре, мислим, сад је све свима јасно, наравно, али сетите се кад сте почињали колико је главни екран био конфузан, а тек споредни:)
Па и сад рецимо не пише цена за делове тенка, само колико је искуства потребно.
doolio mozes do sutra da teram mak na konac, da ispravljas krivu drinu pa cak ko kalimero da vices ovo je nepravda ali ti da bi istrazio t-34-85 moras da istrazis kupolu pa da stavis cev koju vec imas istrazenu pa tek onda da skupljas exp i da ga otklucas, drugacije nikako.
Е сад сам стварно збуњен, зар није довољно да их истражим, па да идем даље? Зашто морам да их ставим? Не сећам се да сам то радио за хеви грану...
Мислим већ су стављена оба, али генерално питам.
Отприлике да, али свеједно, одавно нисам имао неку дивљачку партију са ИС-4, обично се заглавим негде са неким Е-75 и онда се дингујемо тако док нас не расканта артиљерија или тако нешто...
Ово је баш онако фино било, ниједан динг нисам имао, још је било клинч крљање, па онако кад уђеш у снајп мод, па пукнеш, а оно се расцвета оклоп у стилу Т-1000:kreza:
А твој тенк дингује ко блесав... Кажем ти, баш сам био у фазону хехе имам бољи тенак од ваших охохо, одавно нисам могао то да кажем, баш ми је лепо легло:)
И још сам инкасирао шездесетак иљада, милина:)
Hehe, aj sa mnom u trening 1vs1 pa da vidis koliko cu puta da te dingujem sa E75 ;) (Ne kazem da mnogo bolje igram, cisto da je mnogo bolji tenk)
Па кад имам поштанско сандуче на сред тенка... Мада 90% се пробија доња плоча на Е-75... А ако су искошена оба, онда је већ лутријица:)
Е, ал ми добијамо сад у печу армор који сте ви већ имали, тако да мислим да ће сад да буде равноправније.
miša topola
10.12.2011, 13:12
Da li je motor potreban na T32? Koliko će se povećati okretnost i brzina sa novim motorom?
KornjacaNS
10.12.2011, 13:17
Е сад сам стварно збуњен, зар није довољно да их истражим, па да идем даље? Зашто морам да их ставим? Не сећам се да сам то радио за хеви грану...
Мислим већ су стављена оба, али генерално питам.
pa mora da bude istrazeno ali ti ako neces ne moras da ih stavis na tenk. jer ako vec imas exp da predjes na sledeci tenk onda nema potrebe bacati pare jos i na to da ih stavis na taj tenk ako ces vec preci na sledeci. ali generalno moras da istrazis sve sto ti stoji na putu do sledeceg tenka.
http://i40.tinypic.com/2qwioat.jpg
evo ti primer, ti sada si uzeo sledeci tenk i ovo ti je gore sema tog tenka, znaci vec imas da kazemo istrazen motor i radio od predhodnog tenka, e ti tebi je sada na izboru hoces da stavis gusenice, kupolu i top ili ces direktno da ides da istrazis sledeci tenk. ali znaj da bez gusenica, kupole i topa ce ti igra bude puno teza osim ako nemas free exp pa ga istrazis odmah i preskocis taj tenk.
La.Prestige
10.12.2011, 13:27
Па кад имам поштанско сандуче на сред тенка... Мада 90% се пробија доња плоча на Е-75... А ако су искошена оба, онда је већ лутријица:)
Е, ал ми добијамо сад у печу армор који сте ви већ имали, тако да мислим да ће сад да буде равноправније.
Vozio sam oba tenka, i po meni je IS4 dosta bolji tenk. Cak mi je i VK Ausf B bolji od tog E75. Donja ploca ne trpi previse, a kada se iskosi, komandirska kupola je dobro resenje jer nanosi dosta damage-a. Mene je u IS4 dosta puta dingovao tier 9 tenk sa strane i od nazad. Aj to da vidim kod nekog nemca. Njega spicis bocno, ode motor u 90%.
Kod Nemaca je motor bočno strašno izložen, a i od napred kad probiješ Nemca često se desi da mu zezneš ili čak zapališ motor (ovo posebno kod Lowe i Ausf. B).
IS-7 dobija buff na armor, mislim da kod četvorke sve ostaje isto, samo su weak spotovi drugačije raspoređeni.
pa mora da bude istrazeno ali ti ako neces ne moras da ih stavis na tenk. Jer ako vec imas exp da predjes na sledeci tenk onda nema potrebe bacati pare jos i na to da ih stavis na taj tenk ako ces vec preci na sledeci. Ali generalno moras da istrazis sve sto ti stoji na putu do sledeceg tenka.
http://i40.tinypic.com/2qwioat.jpg
evo ti primer, ti sada si uzeo sledeci tenk i ovo ti je gore sema tog tenka, znaci vec imas da kazemo istrazen motor i radio od predhodnog tenka, e ti tebi je sada na izboru hoces da stavis gusenice, kupolu i top ili ces direktno da ides da istrazis sledeci tenk. Ali znaj da bez gusenica, kupole i topa ce ti igra bude puno teza osim ako nemas free exp pa ga istrazis odmah i preskocis taj tenk.
Добро, то су већ неке основне ствари, наравно да то знам, па ево још мало па узимам ИС-7. Него си ме збунио са постом, ниси се лепо изразио, треба да се истражи оно што је обавезно као услов за следећи тенк, али ништа не мора да се ставља.
kod nemaca je motor bočno strašno izložen, a i od napred kad probiješ nemca često se desi da mu zezneš ili čak zapališ motor (ovo posebno kod lowe i ausf. B).
Is-7 dobija buff na armor, mislim da kod četvorke sve ostaje isto, samo su weak spotovi drugačije raspoređeni.
Остаје исти армор као армор, али ''енџински'' се мења, добија се онај шеснаестоделни који су раније имали само немци високог тиера, тј. они нови што су додати (рецимо Е-75, Е-100). Самим тим мора да се гађа прецизније у слабе тачке. И плус добијају исти такав ''енџински баф'' на отпорност на ХЕ, који су исто имали нови немци високог тиера. Бар сам ја тако прочитао.
А прави баф, типа милиметре у армору или искошености, то да, то не добија ИС-4.
Skinuh i E-100 sa liste. Ponajvise zahvaljuci njegovom duzem reloadu. Probusio sam ga tri puta, ne znam da li bih uspeo sa regularnom municijom. A i arty ga je osakatio.
http://www.dodaj.rs/t/b/mX/1q5uEMsZ/tofrag3.jpg (http://www.dodaj.rs/?b/mX/1q5uEMsZ/tofrag3.jpg)
Taman kad sam se napalio na ovo, oni buffuju T95 i IS-7.
Da, IS-4 dobija otpornost na HE, vizuelno tek kasnije. Tacnije, svi dobijaju ovo, ranije su imali samo Maus, E-75 i E-100.
Inace, od kad sam stavio S-70 samo me artiljerija plasi. :)
atlantis
10.12.2011, 13:53
Da li je motor potreban na T32? Koliko će se povećati okretnost i brzina sa novim motorom?
Nemoj samo poslednji da istrazis, mnogo je 23k, a dobijas ga sa T34.
KornjacaNS
10.12.2011, 14:01
Nemoj samo poslednji da istrazis, mnogo je 23k, a dobijas ga sa T34.
Ne dobija ga, odkud ti to da ce da ga dobije ako ga ne istrazi? A ti ako mislis da si upravu slobodno ga savetuj pogresno a kada bude istrazi T34 onda ima da se napati ko isus dok prvo ne istrazi motor pa ne krene na ostalo.
Continental AV 1790-3 je stock motor na T34, tj. dobija ga kad istraži T34. Ne mora da ga istažuje na T32 da bi imao na T34.
KornjacaNS
10.12.2011, 14:09
Continental AV 1790-3 je stock motor na T34, tj. dobija ga kad istraži T34. Ne mora da ga istažuje na T32 da bi imao na T34.
Ajde neka vam bude! Mene necete zeznuti jer ja sam T32 presao odavno a i T34 mi je odavno u full-u tako da sada jedino sto radim je da kolekcioniram exp za T30.
atlantis
10.12.2011, 14:11
Ne dobija ga, odkud ti to da ce da ga dobije ako ga ne istrazi? A ti ako mislis da si upravu slobodno ga savetuj pogresno a kada bude istrazi T34 onda ima da se napati ko isus dok prvo ne istrazi motor pa ne krene na ostalo.
O cemu govoris? Izgrindao sam T34 pre dve nedelje i naravno da ga savetujem ispravno! Poslednji motor kao opcija istrazivanja kod T32 dolazi na T34 kao Stock!
I posto sam samo njega izostavio i na T29 i na T32, nakon istrazivanja T34 oba tenka su mi dobila status Elite.
jozvan_Kg
10.12.2011, 14:17
Izgrindao u prošlu Nedelju onaj top od 120mm na T34...Sad je pesma od tenka, ne prođem partiju ispod 2500 dmg sa njime, ma milina, nema dinga, samo buši. Posle IS-4, ovo mi je postalo omiljen tenk. Šta god da iziđe na nišan, biva oprljeno opasno, sinoć sam baš stuko prvog Mausa, a da nisam izlešinario :D
Uzeo sam sinoć i E-75. Nemam ništa sem one 10,5 cm cevke sa KT-a (ona zadnja na KT, što buši 225mm) i motora zadnjeg sa KT. Iako nemam gusenice, uspeo sam da montiram top, motor, ventilaciju i rammer. Ali što ide sporo, katastrofa, moraću gusenice da skokam sa free expom najverovatnije, mada se sad fokusiram na T30, da to što pre izgrindam.
Jel' se barem otprilike zna kad ide T34 u premijume, da zapinjem sa grindanjem ili ne, tj da li imam vremena da to odradim?
miša topola
10.12.2011, 14:23
Izgrindao u prošlu Nedelju onaj top od 120mm na T34...Sad je pesma od tenka, ne prođem partiju ispod 2500 dmg sa njime, ma milina, nema dinga, samo buši. Posle IS-4, ovo mi je postalo omiljen tenk. Šta god da iziđe na nišan, biva oprljeno opasno, sinoć sam baš stuko prvog Mausa, a da nisam izlešinario :D
Uzeo sam sinoć i E-75. Nemam ništa sem one 10,5 cm cevke sa KT-a (ona zadnja na KT, što buši 225mm) i motora zadnjeg sa KT. Iako nemam gusenice, uspeo sam da montiram top, motor, ventilaciju i rammer. Ali što ide sporo, katastrofa, moraću gusenice da skokam sa free expom najverovatnije, mada se sad fokusiram na T30, da to što pre izgrindam.
Jel' se barem otprilike zna kad ide T34 u premijume, da zapinjem sa grindanjem ili ne, tj da li imam vremena da to odradim?
Krajem, krajem godine i početkom sledeće godine ;) Šta imaš T29 ili T32?
atlantis
10.12.2011, 14:26
Krajem, krajem godine i početkom sledeće godine ;) Šta imaš T29 ili T32?
On misli na grind za nesto drugo koliko sam ja shvatio, a T34 ima. :)
@jozvan
Uzimaj i kupolu na E-75 što pre, kad provale da imaš 1820 HP-a ima samo u kupolu da te gađaju, a buši je šta stigne...
jozvan_Kg
10.12.2011, 14:40
@Decoy
Imam T34 sve otključano, idem ka T30, načeo sam ga sa nekih 5000 expa za sada. Danas ću da ubijem nekih 40K, i nadam se još toliko sutra..
Hehe, ma znam, i ja to isto radim, čim vidim 1820, odma ga bijem u glavu :D
miša topola
10.12.2011, 15:14
On misli na grind za nesto drugo koliko sam ja shvatio, a T34 ima. :)
Pa što je pitao da li da grinda kada ga već ima :)
декој,
не верујем да ћу стићи до Т34 пре пача (сада сам на Т29, фали ми 30 000експ до Т32) , ако се којим случајем одужи пач, да ли треба само да имам Т34 у гаражи, или и он мора бити потпуно истражен да бих евентуално добио замену и премијум тенк.
Ne znam, nije ništa bilo precizirano u onom saopštenju od pre nekoliko meseci, mada je Vuk rekao da će možda nešto trebati, ali možda, ni on nije bio siguran u to.
A stići ćeš veruj mi, 14.12. izlati 7.0 i nema šanse da pre druge polovine januara bude gotov 7.1 videćete. Baš će oni da rade za Božić i NG :rofl:
ма то је мин 200к макс 300к експ, прелаз без премијум налога (имам још 11 дана) малте не као сав експ до тада заједно за УСА тешку грану.
мада опет како се лако игра са Т29 10 партија 10-15000експ, можда и није немогуће.
касно сам кренуо, све оно као ма немам времена, и тек у децембу кренем од Т1.
легао би ми тај премијум Т34 као :Battered:
мени фали нека буранија за мастер, а овај објекат сам открио и пунио 20-так пута и увек га неко докрајчи
Kolko ja kontam dovoljno je da imaš t34 u garaži i dobijaš drugi tenk..
E sad šta si istražio na njemu to ćeš i da dobiješ..
Evo ja završih grind za 120 mm cev..Sad idem za motor i to je to..
Posle ćem po manje se zezam ka t 30..Smorio me više krš..Papirni oklop
nema šta me ne buši.T 32 je mašina za ovo *****e..
Ako se ne racunaju prem tenkovi onda mi je ostalo samo jos da nadjem taj T40 sta god da to bilo
miša topola
10.12.2011, 17:42
декој,
не верујем да ћу стићи до Т34 пре пача (сада сам на Т29, фали ми 30 000експ до Т32) , ако се којим случајем одужи пач, да ли треба само да имам Т34 у гаражи, или и он мора бити потпуно истражен да бих евентуално добио замену и премијум тенк.
Jel imaš premium nalog?
Ne znam, nije ništa bilo precizirano u onom saopštenju od pre nekoliko meseci, mada je Vuk rekao da će možda nešto trebati, ali možda, ni on nije bio siguran u to.
A stići ćeš veruj mi, 14.12. izlati 7.0 i nema šanse da pre druge polovine januara bude gotov 7.1 videćete. Baš će oni da rade za Božić i NG :rofl:
Slažem se sa tobom. Testiranje 7.1 će trajati sigurno polovinu vremena kao testiranje 7.0 verzije.
Ako se ne racunaju prem tenkovi onda mi je ostalo samo jos da nadjem taj T40 sta god da to bilo
To ti je tier4 američki TD, pa onda ciljano igraj nešto približno tog tiera...
Jel tvoj nick jozvan[slf]? Mislim da jeste posto taj nick ima samo 2 partije sa E-75. Gde ispisuje damage po partiji, jel na onoj skripti? Ili racunas napamet pomocu overhead markera?
http://www.dodaj.rs/t/3B/cE/25W1U5ei/shot124.jpg (http://www.dodaj.rs/?3B/cE/25W1U5ei/shot124.jpg)
EDIT: Jel mi zna neko reci u kom folderu se cuvaju nedostajuce teksture? Ni za jednu naciju mi ne iscrtava teksture grba/logoa ili kako se to vec zove. Mada iskreno, najbolje bi bilo da reinstaliram igru. Ko zna sta jos nisam mogao vratiti sa Data Recovery.
http://www.dodaj.rs/t/1j/2/1qf6Rtyh/shot012.jpg (http://www.dodaj.rs/?1j/2/1qf6Rtyh/shot012.jpg)
Pa ako do sada nisi naucio da pravis becup sad ces nauciti :P
Mislis? Do sledeceg problema ce opet proci dovoljno vremena da ne pravim prokleti image particije pre eksperimentisanja. Ali, ako se samo ovo pokvarilo, ja sam srecan. Inace igra funkcionise. A od instalacija sam imao samo ovo na toj particiji. Valjda...
Jos jednom ako neko zna gde cuvaju nedostajajuce teksture, nek prijavi, pa cu prekopirati sa deska.
Mislim da ti fale decal, one oznake nacija. Pokusaj da nedjes neke modovane pa umesto originala ... i to je nesto ...
jel imaš premium nalog?
само ове бонус што скупљам и 3500голда, за прве швабе сам закаснио, тако да је остало још 11 дана, ако буде још бонуса, биће и премијума.
Ни на крај памети ми није да плаћам за играније.
То ти је у res/vehicles/zemlja/tenk/ па тамо види шта ти фали
едит:
е, за те налепнице не знам:(
Sad cu probati da zamenim sve vehicles texture.
EDIT: Nije mi uspeo pokusaj da zamenim teksture T-50 sa teksturama Maus-a. Tacnije nisam mogao uci u partiju tako.
miša topola
10.12.2011, 19:27
само ове бонус што скупљам и 3500голда, за прве швабе сам закаснио, тако да је остало још 11 дана, ако буде још бонуса, биће и премијума.
Ни на крај памети ми није да плаћам за играније.
Možeš za 11 dana da istražiš T34 ako igraš pametno sa nekim u vodu. Ako za tih 11 dana ne uspeš da istražiš T34 uplati od tog golda što imaš onoliko dana premiuma koliko ti treba za istraživanje.
Obavezno istraži top 105mm na T29 koji će ti trebati i za T32.
sad cu probati da zamenim sve vehicles texture.
Edit: Nije mi uspeo pokusaj da zamenim teksture t-50 sa teksturama maus-a. Tacnije nisam mogao uci u partiju tako.
Чек, што си то радио?:)
Мислим, другачији су модели скроз, нису компатибилни. Текстуре мауса мењаш са текстурама мауса:)
Iz za*****cije.
Ali je potvrdilo moju teoriju da se ponavljajuce teksture ne cuvaju kod svakog tenka. Jer sam dobio misa sa topom T-50. Kao onomad kada sam modovao neki ruski TD od kojih ima dva vrlo slicna. Pa je i ovaj drugi imao te modovane texture.
Па оно што вуче из тенковог фолдера је за тај тенк...
Kopiranje svih vozila nije urodilo plodom. Ali mi barem u garazi T-50 izgleda dobro:
http://www.dodaj.rs/t/34/20/POAZGcF/shot040.jpg (http://www.dodaj.rs/?34/20/POAZGcF/shot040.jpg)
i sa prcoljak topom:
http://www.dodaj.rs/t/1H/ix/4wEh0trI/shot035.jpg (http://www.dodaj.rs/?1H/ix/4wEh0trI/shot035.jpg)
i novom kamuflazom:
http://www.dodaj.rs/t/13/Rt/41ACnzhY/shot039.jpg (http://www.dodaj.rs/?13/Rt/41ACnzhY/shot039.jpg)
:kreza:
Ovaj MAUS, sto ga vise gledas, to vise lici na onaj improvizovani libijski buldozer APC.
http://www.aljazeera.com/mritems/Images/2011/10/19/20111019234913848734_20.jpg
Нисам добро испратио, што ниси просто копирао цео рес фолдер?
Rekoh trajace previse dugo. Pa sam kopirao samo vehicles folder. Razmislicu da li da probam to sto si predlozio ili da sacekam 7.0 pa da reinstaliram igru.
EDIT: Vidim da imam i backup koji sam onomad napravio za test server a nisam iskoristio za to. Tamo su texture ok. Sad cu kopirati odande, ili preusmerim shortcut u start meniju na to.
Nije tvoj problem u skinu, nego u declau. Probaj ovo odavde da stavis http://wotskins.wordpress.com/category/misc/decals/
te oznake nacija to tebi fali
miša topola
10.12.2011, 20:10
Šta da stavim na T32 pored nabijača i ventilacije?
Nije tvoj problem u skinu, nego u declau. Probaj ovo odavde da stavis http://wotskins.wordpress.com/category/misc/decals/
te oznake nacija to tebi fali
Pa tako mi kazi (installed into \res\gui\maps\vehicles\decals\ (Backup Original First)
Sad cu da prepisem taj folder. Ionako sam krenuo da prepisujem res folder sa fajlovima iz backup-a.
EDIT: This did the trick. Hvala na pomoci.
EDIT2: http://worldoftanks.eu/en/development -> Lepa slika o Collision Model-u i nece francuzi ove godine.
Every vehicle in the game consists of a set of polygons (planes). Collision Model (CM), which is used to calculate the vehicle damage, corresponds exactly to the vehicle model that you see on the screen, but with some simplifications.
http://worldoftanks.eu/dcont/fb/news/news_miscellaneous/matilda(lend-lease)03b.png
CM planes, which in reality would be the vehicle armour, are collected into groups. These groups are called "armour groups," and inside of all these groups there is a single armour parameter. In terms of the game model, each "armour group" is a single object.
The game CM has been changed twice already. During the closed beta testing CM had consisted of two "boxes" (hull and turret) with no internal structure (critical damages to internal modules had been purely coincidental). Beginning with the open beta test, CM became more realistic, duplicating vehicle shapes and its internal structure. There were 8 "armour groups" back then.
And now we are introducing 16 armour groups. CM is much more complex and has become more detailed, with all hatches, hinges, ledges and holes as in real tanks. If you study the armour structure of real tanks, you will find that armour in the game has been enhanced and ‘weak’ zones are practically the same as in reality.
miša topola
10.12.2011, 20:46
To se znalo za francuske tenkove odavno :)
Kad odavno? Od osmog? Danas je deseti. A cak ni mesec dana nije odavno.
And lol:
2. as i do not like this changes for the VK 3601H (the main tank battle for me) can I transform back the 3000 shells that I have in gold?
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/68713-geting-money-back-due-to-v70-changes/page__pid__1135438#entry1135438
miša topola
10.12.2011, 20:52
Kad odavno? Od osmog? Danas je deseti.
And lol:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/68713-geting-money-back-due-to-v70-changes/page__pid__1135438#entry1135438
Ako nisu poštovali ranije rokove zašto bi poštovali i ovaj za 7.1 koji dolazi oko Božića i Nove godine ;)
Е, па то сам причао, тих 16 групација сада добијају и руски тенкови, раније их је имало само њемачко свето тројство динговања:kreza:
Ako nisu poštovali ranije rokove zašto bi poštovali i ovaj za 7.1 koji dolazi oko Božića i Nove godine ;)
E pa sad. To se nije znalo odavno, vec su bile pretpostavke.
trailer za patch (0.)7.0:
http://www.dodaj.rs/t/2V/Aw/3qEPE4Ng/frtank4.jpg (http://www.dodaj.rs/?2V/Aw/3qEPE4Ng/frtank4.png)
http://www.dodaj.rs/t/2q/G7/2X98JlFM/frtank6.jpg (http://www.dodaj.rs/?2q/G7/2X98JlFM/frtank6.png)
http://www.dodaj.rs/t/2G/AJ/32QA0IHd/frtank5.jpg (http://www.dodaj.rs/?2G/AJ/32QA0IHd/frtank5.png)
http://www.dodaj.rs/t/45/Vm/4kxQ17l2/frtank7.jpg (http://www.dodaj.rs/?45/Vm/4kxQ17l2/frtank7.png)
http://www.facepunch.com/threads/1104861-World-of-Tanks-Shit-Teams-Edition/page32
Dobro izgledaju ovi high tier francuzi.
http://en.wikipedia.org/wiki/Oscillating_turret
http://gallery.pub.goha.ru/gals/ffsait32121221/orig/4a712cc2b669f085e10cc1f21f5626a8.jpg
http://gallery.pub.goha.ru/gals/2011/wotfrance/orig/ce5b1324a1cb9992fcb0a2c3af647630.jpg
lol (http://www.gamespot.com/world-of-tanks/images/1555687)
http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2011/271/989519_20110929_640screen015.jpg
http://branyi.hu/elfnet/images/stories/hadikep/harckocsik/2c/char_c2_legenyseg.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_rgLL4e_UAYs/TDwWXsAW-kI/AAAAAAAAENc/W0DyGY3Mi6Y/s1600/10.png
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=10607
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/58618-new-pics-g1-b-g1-r-batchat-25t-amx-of-all-kind/
http://www.peachmountain.com/5star/Museum_Tanks_AMX-50_tanks.asp
http://forums.goharu.com/showthread.php?p=291#post291
I ne mogu da nadjem onog francuza sa dva topa, ali on valjda i nece biti u igri. Lici na ovaj http://img174.imageshack.us/img174/4223/1084521911itpsv904as.jpg
miša topola
10.12.2011, 21:27
Odakle ti ove slike? Zanimljiv ovaj poslednji tenk :)
Мени су французи генерално лол:)
Ал добро, мени су само руски тенкови лепи, некако су ми најтенкастији... Поготово ми лепе линије имају ови високог тиера, типа ИС-3, ИС-7, Т-54... ИС-3 ми је можда и најлепши тенк у игри... lean'n'mean:)
Немци ми имају пар, па ај да кажемо, упечатљивих тенкова, али ни они ми нису лепи, већ ето, упечатљиви... Зле заебане кутије, отприлике...
Амери сви имају хидроенцефалију, поготово тешкаши високог тиера:) А нижи тиери имају елефантијазис на разним местима:kreza:
Једино ми је опак Т92 код амера.
miša topola
10.12.2011, 21:41
Мени су французи генерално лол:)
Ал добро, мени су само руски тенкови лепи, некако су ми најтенкастији... Поготово ми лепе линије имају ови високог тиера, типа ИС-3, ИС-7, Т-54... ИС-3 ми је можда и најлепши тенк у игри... lean'n'mean:)
Немци ми имају пар, па ај да кажемо, упечатљивих тенкова, али ни они ми нису лепи, већ ето, упечатљиви... Зле заебане кутије, отприлике...
Амери сви имају хидроенцефалију, поготово тешкаши високог тиера:) А нижи тиери имају елефантијазис на разним местима:kreza:
Једино ми је опак Т92 код амера.
Pa kada ima kanalizacionu cev umesto topa :)
ахах:)
Није него ми баш делује гадно и опако, ко нека зла бубашваба-робот, без емоција, кад бих га видо како се намешта ка мени уз кликете клакете, ус*о бих се жив. Док ми такав утисак не одају други тенкови, па ни ТДови.
Пардон, Т95 лол
Nikola16789
10.12.2011, 22:14
Vid francuz sto dize cev, moram da ga imam.
Ја сам се на тај тенк преврнуо, подсетио ме на механичког черупача пилића:)
http://www.youtube.com/watch?v=gZpkXxo3TE8&feature=player_embedded
A tek sto se vrtela posada.
http://en.wikipedia.org/wiki/AMX-13
možeš za 11 dana da istražiš t34 ako igraš pametno sa nekim u vodu. Ako za tih 11 dana ne uspeš da istražiš t34 uplati od tog golda što imaš onoliko dana premiuma koliko ti treba za istraživanje.
Obavezno istraži top 105mm na t29 koji će ti trebati i za t32.
не играм у воду, смара ме чекање, дочекивање, договори који немају апсолутног смисла, сем оних лево или десно, крештање које извире из лоших микрофона, истражен 105мм, Т29 у фулу.
за сада само рандом битке, пробао вод, можда је екипа била лоша, можда није...можда треба поново да пробам...можда нисам ни тражио ским да играм...нисам ни у једном савезу или клану и тд.
jozvan_Kg
10.12.2011, 22:53
@Eddy
Jeste ono moj nick, tek sam 4 partije sa E75 odigrao.
Što se tiče T34, računam otprilike sa overhead markerom. Ali još nije merodavno u statistici, top od 120 mm imam zadnjih 14 partija, tako da ima još ohoho da igram dok se u statistici ne prikaže, a inače svaku partiju brojim minimum do 2000 dmg, posle i ne pratim toliko, a i pitanje je da li stvarno overhead precizno prikazuje količinu nanete štete.
miša topola
10.12.2011, 23:05
не играм у воду, смара ме чекање, дочекивање, договори који немају апсолутног смисла, сем оних лево или десно, крештање које извире из лоших микрофона, истражен 105мм, Т29 у фулу.
за сада само рандом битке, пробао вод, можда је екипа била лоша, можда није...можда треба поново да пробам...можда нисам ни тражио ским да играм...нисам ни у једном савезу или клану и тд.
Ok, biće ti teže grindanje ali uspećeš. Imaš još dosta vremena.
KornjacaNS
11.12.2011, 0:09
Bas naprotiv u vodu treba da ti bude puno lakse za igranje, samo treba naci pravu ekipu. Ja sam isto se mucio sto se tice toga ali sada imam njih 4-5 sa kojima mogu uvek da igram. A sto se tice komunikacije sa ljudima to vrsimo preko Skype i imas pravo neko ima ok mikrofon a nekoga cujem kao da je u bunaru ali ako se to zanemari onda imamo ok igru i dosta pobeda i velikog ucinka u svakoj partiji a samim time i za mene bolje jer onda dobijam vise exp i kesa a samim time imam i jos nekoga ko mi pazi ledja ili ja njima pazim ledja. Sve u svemu igra u vodu je mnogo bolja ako igras sa jos nekim a i primetio sam da kada igram sam da me baca u dosta veci tier dok kada smo u vodu mi smo ti koji smo top tier.
па...да
у рандом битци пропустим да запамтим ник, или позовем некога чија ми игра одговара, наравно само домаћи долазе у обзир, са осталима нећу да имам посла , као ни они са нама. :d
ала се заређало једно 10 комада са по 150-700експ, што кажу неки то су "викенд" играчи никако пребацити хиљадарку.
Top tier scouting:kreza:
http://i177.photobucket.com/albums/w219/Doolio/shot_012.jpg
What about OverTargetMaker? Will the official version be introduced in 7.0 or will you continue supporting the mod?
For 7.0 you will be able to use the new mode, made by the same author. You can find it here. Later we will add to the client similar functionality.
http://worldoftanks.com/news/886-you-ask-we-reply-dec-8-2011/
Гледам нешто овај Т-34-85 и има доста стварчица за истраживање, може неки совјет којим редом да идем? Контам да ћу да га терам до елитног (ако је бесмислено, реците).
Icemansrb
11.12.2011, 13:17
Гледам нешто овај Т-34-85 и има доста стварчица за истраживање, може неки совјет којим редом да идем? Контам да ћу да га терам до елитног (ако је бесмислено, реците).
Idi na top odmah od 100mm, znaci gusenice, top, kupola top od 100mm onda ostalo, proso si najvecu muku sa t34 kad nabavis top od 100mm ima da pevas sa njime do t44 ako dotle ne srede top.
La.Prestige
11.12.2011, 13:45
Ipak ce biti OverTargetMarker za 0.7.0 Patch...
http://forum.worldoftanks.ru/index.php?/topic/217949-otm-070/
KornjacaNS
11.12.2011, 13:48
Pa besmisleno ti je bacati 65300 exp za istrazivanje KV-13 jer sa njime samo ides na IS a posto rece da imas IS-4 onda nemas potrebe bacati toliki exp za nista. A ostalo po potrebi, gusenice, kupola, cevka i juris na T-43.
Ipak ce biti OverTargetMarker za 0.7.0 Patch...
http://forum.worldoftanks.ru/index.php?/topic/217949-otm-070/
Treća poruka iznad tvoje...
I tačno tako, sa 7.1 će da dođe skill na commanderu tenka koji će da radi ovo što sad radi ovaj mod...
Je l? gde si nasao to za skilove? Jel ima negde nesto detaljno? Imam napucane posade, bice zabavno kada to uvedu.
pa besmisleno ti je bacati 65300 exp za istrazivanje kv-13 jer sa njime samo ides na is a posto rece da imas is-4 onda nemas potrebe bacati toliki exp za nista. A ostalo po potrebi, gusenice, kupola, cevka i juris na t-43.
Ма ја сам за********************************, нисам ни мислио КВ-13 да истражујем, него сам мислио на све делове тенка, па сам махинално откуцо елите:)
Nikola16789
11.12.2011, 14:35
sta je OverTargetMarker?
Onaj mod sa kojim vidiš koliko koji tenk ima HP-a i sa kojim piše koliko dmg-a praviš sa svakim pogotkom.
@Martok
Ne znaju se skillovi koji će biti, a za ovo je konkretno Overlord rekao kad je bilo pitanje zašto OTM neće dalje biti razvijan...
Nikola16789
11.12.2011, 14:42
aa, ne s... da ce to da nam ukinu i nametnu nesto slicno svoje... sr*nje.
aa, ne s... da ce to da nam ukinu i nametnu nesto slicno svoje... sr*nje.
Sto da ne,ne vidim da ce to biti neki problem,pa Blizzard to radi godinama,kad vide da je neki addon za igru popularan oni ga samo integrisu i ti vise ne moras da se smaras sa skidanjem novih verzija addona,podesavanjima i sl :)
Па зато што они неће да ураде то што Близард ради, него ће да убаце командерски скил који ти чита штету. А пустиће те још мало да фураш мод, чисто да се још више депримираш кад га склоне. Дакле, није у питању инкорпорирање мода него склањање мода.
Тај мод ми је пола забаве у игри, јако чудан потез са тим скилом, уместо да аминују или асимилују најпопуларнији мод за игру, они га с*ебу.
gledam prikaz FRA tenkova... mnogo brzo pune?!?!?
bas je glupo! :mad:
edit:
http://www.youtube.com/watch?v=D_UuJptV6Ro
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.