Prikaži potpunu verziju : Šta slušate od muzike...
Kladim se da nemate prvi album od BAD COPY "Orbodmebej" (Ajs Nigrutin) :) od pre 10-ak godina. Manje komercijalno, tekstovi jos ludji!
Gde ćeš manje komercijalno od hitova sa prvog "43zla"? :))
Aha :D !!!!!
Narocito sto nista nema smisla.
Zar nije smesno?:D
I sta mi sad to treba, da kuliram sva sr*ja, put mi je poplocan sa vise kila granja.
Vise kila granja sa vise kila granja, danas sam podigo pantalone sa pranja.
A za glasove ne znam, valjda ne menjaju, ali ako je to moguce onda svi menjaju po malo, nije niko cist :dzavo:
Smešno, misliš smešno kao ono kad se ljudi smeju zbog, zbog..
ma, vidi, ima tu više vrsta:
smeje se ko lud na brašno,
cepa se ko šifonske gaće,
pa ...
nego ne razumem u koju kategoriju smešnog bih ovo smestio, možda najpre u neku recycle bin kategoriju,
kao komunalno kanalizaciono kontejnerski pravac u muzici ... :)
mogući naziv nekog takvog budućeg orkestra bi mogao biti: KaKa WC & Vodokotlić Bend... :)
Izvinjavam se zbog ispoljene neozbiljnosti ali posle onako visokoumnog teksta nisam izdržao...
inače logičan nastavak teksta je: nja, nja, nja, nja, nja, njaaaaa ...
Slusaj, veliki broj ljuudi u srbiji i sire slusa Ajsa zato sto su mu otkaceni tekstovi.
Ako tebi to nije smesno nema problema, svako ima drugacije sklonosti.
Meni jesu smesni jer su totalno otkaceni.
Ako imas broadband nece te puno kostati da skines koju pesmu da odslusas:)
Pa onda da dodjes i kazes da ti se i dalje ne svidja :kreza:
Skino sam album od 2pac-a "Until The End Of Time"... Vracam se korenima :)
AJS je stvarno freak,sa ovog novog albuma su mu sve pesme dobre.Zanima me me kada ce Marcelo da izda svoju knjigu i da li je to tacno?
Dushane za svaku pohvalu;)
Wolverine
11.11.2006, 14:04
Za dodatnu iz engleskog (bonus za takmicenje,spremanje itt.) sam izabrao temu History Of Rock Music!:D Ima da napisem referat od 15+ strana!
EDIT:Kad vec pisete o Marchelu moj brat od tetke iz KSa mu pise tekstove(bar mu je valjda pisao na zadnjem ali drugarski), a da stvar bude bolja moj teca je rocker i ne trpi bas taj rep(ali je ok sa tim)!
...I veceras je Yahel...SKC. Vidimo se tamo ;) Inace, on je 25-ti na listi najpopularnijih dj-eva
http://wwc.ru/upload/i_Kryak_f_1149862557.jpg
Lucic Nemanja
12.11.2006, 13:52
Blago vama koji mozete da idete na te zurke i koncerte.Meni mama nikad ne daje da idem na koncerte,a o techno zurkama da ne govorim:(
Jos godinu, dve i neces imati frke ;)
Koje su vam omiljene Techno "pesme"?
1200 MC-Hooligans :D
Sto se klubske muzike tice uglavnom slusam house,redje tehno
Mannibalseat
13.11.2006, 2:19
ATB-You are Not alone ...........e zaljubio sam se,em patim za lepim vremenom.
ATB-You are Not alone ...........e zaljubio sam se,em patim za lepim vremenom.
Evo pravog resenja. Nadji pesmu:
DJ teisto - Love Comes Again
Ili ako nadjes i spot...extra je
Cujem da se pojavila neka stvar na sceni,kao 8 dj-eva napravilo pesmu.Jel zna neko nesto o tome?
Shlaymara
13.11.2006, 15:52
Citam u nekim novinama da su COCKNEY REJECTS bili u beogradu:eek:
Ludilo, kazu da je bilo extra. Cak su pevali su i West hemovu himnu(koji ne smeju da pevaju u engleskoj jer odmah pocinje opsta tuca u publici). Steta sto nisam znao:( .
Je l` bio neko?
Evo pravog resenja. Nadji pesmu:
DJ teisto - Love Comes Again
Ili ako nadjes i spot...extra je
Pa sve Tiestove pesme su extra :D Jesi chuo "He's A Pirate" sa soundtracka "Pirati sa Kariba 2" ?
Evo sad sam prvi put otslusao Whole lotta love.
Nije ni cudo sto su ih proglasili za sataniste:eek:
A sad slusam Atom Heart Mother, za jedno 20 min. se zavrsava:kreza:
mad_skillz
14.11.2006, 22:26
sad pravim za kola neku kompilaciju i stavljam neshto u fazonu fast an da furious..:D
Znaci Tokio Drift je nezaobilzan u tvom slucaju :D
A jel neko provalio da neke pesme kada se puste unazad imaju skrivene poruke.
Neke su izuzetno zanimljive, dok su neke jezive:paranoia:
Izguglajte malo ;)
REDisLAW
17.11.2006, 20:33
A jel neko provalio da neke pesme kada se puste unazad imaju skrivene poruke.
Neke su izuzetno zanimljive, dok su neke jezive:paranoia:
Izguglajte malo ;)
@Simke
Pre negho sto izbrises post zelim da kazem da ovo ne mora da ima veze sa nekom "magijom" ili satanistima kao sto kruze price za Led Zeppelin, posto znam da su takve stvari zabranjene ovde.
Npr. neke od Iron Maiden-a... Čuo sam o tome... E, dal neko zna gde mogu naći pesme iz Most Wanted-a??? Baš mi trebaju...
Npr. neke od Iron Maiden-a... Čuo sam o tome... E, dal neko zna gde mogu naći pesme iz Most Wanted-a??? Baš mi trebaju...
here u go! ;) http://www.mp3real.ru/mp3/soundtrack/need_for_speed_most_wanted/
a ovo za iron maiden.... pa cuo sam i ja al ne verujem.
Led zeppelin je provereno.
Ja licno pustao u nazad.
Pogledajte ovde (http://www.guzer.com/animations/stairway.php).
A onaj kraj pesme, kada kaze razvuceno "and she's buying a stairway to heaven"
Unazad kse cuje "Play backward, hear words sung"
Weird....
Metaličar
18.11.2006, 0:35
Tesko je da napises obicnu pesmu, a kamoli i da jos ima znacenje kada se peva unazad.A Zeppelin je i najbolji rock bend svih vremena.
'Ajd' vi, "teoretičari zavera", recite molim vas šta se to čuje u Maidenovim pesmama?!:rolleyes: Nije to 26 frejm u filmu pa da vaš mozak to registruje a da vi nemate pojma. Čak i da ima nečega, kako mi to možemo da razumemo? Skroz im je neefikasna metoda + što je toliko teško iskombinovati tekst da bude dobar i još da ima nekoliko smislenih rečenica kad se pusti unazad! Mislim c'm on!:a_whistli
Metaličar
18.11.2006, 0:48
Mozda i nije za neke posto ja ne pisem pesme pa ne znam, ali ajde ti posto znas napisi nam takvu neku pesmu:)
Ajde ti napravi takvu pesmu ako je tako lako :a_whistli
Evo jos linkova Za one sa brzim internetom (http://www.youtube.com/watch?v=p_tTA3Ox9EI) ima dosta od led zeppelina, i mozete da procackate za jos neke izvodjace.
Postavio bih jos ali je pukao sajt na koji sam mislio, tako da cu staviti posle.
Metaličar
18.11.2006, 1:12
Odgledao sam klip.Covek koji je napravio to sam kaze da je sve to slucajnost sa cim se slazem, ali ono iz pesme Stairway To Heaven je stvarno neverovatno da se tako dobro uklope reci.
I da ima takvih poruka, ne mene nisu delovale! Slušam tu muziku 10-ak godina pa i dalje nisam satanista.:to_care:
Stairway je 100% namerno zbog poruke da odslusas unazad i zbog jos jedne stvari.
U jednom delu pesme (u napred) kaze "Cuz you know sometimes words have two meanings".
Znaci imaju dva znacenja, od napred i od pozadi.
Evo linkova:
http://www.albinoblacksheep.com/flash/backmask/
http://www.reversespeech.com/music_reversals.htm
Ovde nije bas sve o led zeppelin.
Poslusajte obavezno Britney ;)
I da ima takvih poruka, ne mene nisu delovale! Slušam tu muziku 10-ak godina pa i dalje nisam satanista.:to_care:
Nisam ni ja, hvala bogu:D
Samo kazem da je zanimljivo.
Moglo bi se teoretisati o ukupnom broju pesama koje postoje na planeti...
broj je svakako ogroman i postoji neka mogućnost da ima pesama sa čudnim delovima koji nikako nisu namera autora te numere.
Sve i da nisu u pitanju dokona zapažanja besposlenih likova i obične gluposti,
već da je u pitanju namera autora da se bavi nekom drugom tajnom tematikom u svojim pesmama postavlja se nekoliko pitanja:
Zašto bi to bilo toliko skriveno i zakukuljeno, postoje slobode može se pevati o svemu i svačemu... primera je na hiljade, zar ne?
Koje su to sprave na kojima prosečan slušalac sluša pesme unazad? Možda treba okrenuti baterije ili plejer držati naopako? Ovo sa spravama koje puštaju pesme unatraške mi izgleda zabavno, zainteresovan sam da nabavim neku pa da pustim ... neke pesme i pevače koje očima ne mogu da vidim a kamoli da slušam. :)
Šta je sa domaćom pameću, gde su nam baba roge, vampiri i pokojni radojica ... da li treba da pustim unatraške i pesmu ''Ide Mile lajkovačkom prugom'' ili ''Kafu mi draga ispeci'' a sumnjiva mi je i ''Emina'' nije se Šantić onako bez veze zatalambasao... djavolja posla su tu bila.
P.S.
A sada jedna obična i jednostavna primedba upućena SirDuck91.
Da te je neko od nastavnika naterao da njegove lekcije pročitaš i delić naučiš onako unazad, unatraške uveren sam 100% da bi se bunio do neba ... frka bi bila ogromna a ovamo opet imaš vremena i živaca da se baviš slušanjem raznih pesama od pozadi. Prihvati se knjige inače će neki džavolčiči tajno noću doći i pokvariti ti ocene u dnevniku a neće pomoći ni sve magije koje bi mogao da saznaš iz unatraških stihova.
Ako neko od mladjih misli da učenje i muzika nemaju veze ... pa, vara se, jako se vara.
Simke drago mi je sto se brines za moje ocene, ali ne moras.
Imam ja i zivaca i vremena da se bavim i ucenjem i slusanjem pesama unazad.
A sprava za slusanje unazad se zove gramofon ili Sony Sound Forge :)
Simke drago mi je sto se brines za moje ocene, ali ne moras.
Imam ja i zivaca i vremena da se bavim i ucenjem i slusanjem pesama unazad.
A sprava za slusanje unazad se zove gramofon ili Sony Sound Forge :)Ne brinem za tvoje ocene ni najmanje, meni mindeđ (svejedno) baš sam nezainteresovan.
Gramofon :confused: :) kažeš ...
može jedino na kurblu pa da vrtiš unazad... :) ili svojeručno... :)
molim te samo me nemoj terati da shvatam i razumem ''umetnike'' koji maltretiraju ploče vrteći ih unazad po nahodjenju, po uticaju klime u lokalu, u skladu sa osvetljenjem na bini ili već čega i čim ne... opojna sredstva namerno ne spominjem...
nemam razumevanja i to ne smatram umetnošću niti muzikom...
znam da je donekle neprikladno poredjenje ali zamisli da neko razmesti kamenčiće na onom predivnom mozaiku u crkvi na Malom Kalemegdanu ... ma, udavio bih ga u reki mutni dunav u plićaku, momentalno i monumentalno... na 33 obrtaja.
Gramofon uzmes pa rukom vrtis unazad.
A moze i diktafon sa tom opcijom.
A sprava za slusanje unazad se zove gramofon ili Sony Sound Forge :)
Čak i da je to sve istina, ko je '70-ih imao Sound Forge i gramofon koji pušta ploče unazad?:icon_scra Kao da su Zeppelini tada znali da će za 30-ak godina postojati sprave koje će moći da puštaju pesme naopako?:to_care: A i što bi se neko zezao s tim kad postoji Black i Death metal gde ljudi otvoreno pevaju o :dzavo: temama! Long Live R'N'R!:nov_guita
Čak i da je to sve istina, ko je '70-ih imao Sound Forge i gramofon koji pušta ploče unazad?:icon_scra Kao da su Zeppelini tada znali da će za 30-ak godina postojati sprave koje će moći da puštaju pesme naopako?:to_care: A i što bi se neko zezao s tim kad postoji Black i Death metal gde ljudi otvoreno pevaju o :dzavo: temama! Long Live R'N'R!:nov_guita
Davno je izmišljen gramofon na kurblu,
mogli su oni to da okreću i tamo i ovamo
ali se nisu time bavili.
Oni su stvarali muziku i zahvaljujući tome sada imamo šta da slušamo. :dedica: :qliranje:
Mnogi današnji muzički virtuozi, naročito ovi što ''stvaraju'' maltretiranjem ploča, pa raznim prepravkama u raznim programima i sl. ne bi dobili šansu ni da im nose instrumente a kamoli da se popnu na binu.
Moje mišljenje o ljudima koji se bave proučavanjem muzičkih dela slušanih od nazad, unatraške, otpozadi... bih kategorizovao jednom narodnom:
''Besposlen Pop i jariće krsti''. ili kad se već pominje :dzavo: kako je Vuk negde pokupio i kaže: ''Đavo kada nije imao šta da radi sekao je uši i krpio d...''
Naravno ovo je bez zle namere da uvredim bilo koga lično.
70-ih je dosta ludi imalo gramofon, o cemu pricas:confused:
A svaki gramofon moze da pusta unazad rucno.
A sto se tice black death metala, on nije postojao tada, i nije sve bilo tako otvoreno.
70-ih je dosta ludi imalo gramofon, o cemu pricas:confused:
A svaki gramofon moze da pusta unazad rucno.
Pričam o normalnom puštanju unazad a ne o scratchovanju.:cool:
A sto se tice black death metala, on nije postojao tada, i nije sve bilo tako otvoreno.
Pa su se ljudi dovijali kako da prenesu poruku svog lorda :dzavo: ?:rolleyes:Kažeš nije sve bilo otvoreno? Tada je bila u fazonu deviza Sex, drugs, R'N'R! Ljudi su se tada mnogo više brinuli zbog odvaljene omladine koja se do'vata gde stigne tako da na satanizam niko nije ni obraćao pažnju čak i tamo gde ga je bilo. Pored svega što se dešavalo, sad je neko baš brinuo i o tekstovima pesama puštenim unazad? Evo, nek' ti neki veterani kažu kako je bilo i da li su se tripovali puštajući ploče unazad. Sve te priče su novijeg datuma. Ti ljudi su k'o dokone babe kad nemaju šta da rade. Ajd' da batalimo ovo, mene smaraju teorije zavera.:a_whistli
Nisam nijednom rekao da su teorije zavere, nego je zanimljivost.:)
Pa dobro, možda je nekom i zanimljivo!:kreza: Anyway, ima linkova pa ako nekog zainteresuje može da baci pogled. 'Ajmo mi malo da promenimo temu, jer su se ljudi izgleda smorili. Vidiš da samo nas par diskutuje. :to_care:
'Ajmo mi malo da promenimo temu, jer su se ljudi izgleda smorili. Vidiš da samo nas par diskutuje. :to_care:
Apsolutno,i bilo je vrijeme da se neko sjeti vise :dzavo:
Zanima me da li neko zna hoce li se Metalika pojaviti kod nas u skorije vreme?:D
Opet?
Ne verujem.
ni ja.... smrc :(
The Lord of The Rings: The Two Towers - The Uruk-Hai :qliranje:
zasto da ne?
Zato što su turneju St. Anger već održali a novi album nisu izbacili. Da već nisu svirali kod nas, možda bi i došli. Ovako, u najboljem slučaju će doći opet kad snime novi album.
Otprilike za nekih 2-4 god.?
Ja se nadam da će skorije da objave nešto. Nisu izbacili album od 2003. A ovde će opet doći možda 2008./'09, ranije nema šanse.
Covenant
22.11.2006, 23:05
Ko nije bio na koncertu,taj ne zna sta je u zivotu propustio;)
Jeste da je bilo skupo,ali vredelo je svakog dinara:)
Svirani su apsolutno svi hitovi,i na srecu samo dve stvari sa St. Anger-a koji.....hmmm.....ne valja...
A koliko videh na netu,ni novi album nece biti mnogo drugaciji...
Za mene Metallica postoji do sjajnog Justice For All albuma uz neke izuzetke sa Load i Reload-a....
Garage namerno ne pominjem jer su pitanju obrade(taj album je inace odlican) ;)
Uh... Povelik broj stranica na ovoj temi, pa i nisam bas u stanju sve da ih pregledam, a nadam se da mi necete zameriti ako je neko vec postavio link ka ovom sajtu: http://www.blogmusik.net/
U pitanju je sajt koji se ponasa kao music player. Sve sto trebate da uradite da bi ste culi neku pesmu jeste da otkucate ime izvodjaca ili pesme, ili ako niste sigurni kako se pravilno pise ime izvodjaca a znate pocetno slovo, kliknite na sloo koje odgovara pocetnom slovu izvodjaca ili grupe. Mislim da ce te se snaci! :)
Ako pak jeste onda, moderatori, brisite!;)
Roronoa Zoro
23.11.2006, 10:36
Bendove koje najčešće slušam su:
od stranih (Hard Rock & Heavy):
Ac/dc, Alice Cooper, Black Sabbath, Blind Guardian, Bruce Dickinson, Childern of bodom, Creedence Clearwater Revival,
Deep Purple, Dio, Edguy, Falconer, Gary Moore, Guns N`Roses, Hammerfall, Helloween, Iron Maiden,
Janis Joplin, Jefferson Airplane, Jethro Tull, Jimi Hendrix, Judas Priest, Kamelot, Kiss, Led Zeppelin, Lordi, Manowar,
Megadeth, Motley Crue, Motorhead, Pink Floyd, Rainbow, Rammstein, Ramones, Rhapsody, Scorpions,đ
Sonata Arctica, The Doors, Therion, The Who, Twisted sister, Uriah Heep, W.A.S.P, Whitesnake, Within Temptation, Yngwie Malmsteen, ZZ top
Ima ih još ali od njih ili nemam pesme u mp3 formatu ili mi se dopadaju samo par stvari.
dok od domaćih slušam sledeće:
Alogia, Apocalypse, Dargoron, Kraljevski apartman, Ortodox Celts, Riblja čorba, Ritam nereda, Smak,
Tornado, YU grupa, Direktori, Midgard....
Ima ih još ali od njih ili nemam pesme u mp3 formatu ili mi se dopadaju samo par stvari.
I od kako sam počeo da sakupljam anime počeo sam da slušam i Anime OST-ve.
Rap, Hip-hop, R&B, Techno, Narodnjake i densere i ostali fenseraj organski ne podnosim.
Wolverine
24.11.2006, 20:33
Hmm skoro nabavih sve od Maidena, vecinu RHCP, sve od Pink Floyda, Purpla...
REDisLAW
24.11.2006, 21:44
here u go! ;) http://www.mp3real.ru/mp3/soundtrack/need_for_speed_most_wanted/
a ovo za iron maiden.... pa cuo sam i ja al ne verujem.
Hvala puno! ;)
Hmm skoro nabavih sve od Maidena, vecinu RHCP, sve od Pink Floyda, Purpla...
Tek sada? :D
Salim se,naravno:)
Ja bas ovih dana dosta slusam Symphony X,a sinoc preslusah album V-The New Mythological Suite(po ko zna koji put) koji je cista perfekcija...
No koliko sam video,vecina ljudi nije cula za ovaj fenomenalni progressive/power metal band u kome svira najbolji gitarista na svetu Max Romeo(kak bre Petruchi:D )
Vas gubitak;)
Od Symphony X-a sam do sada slusao samo Candlelight Fantasia,Out Of The Ashes,Pharaoh i Sea Of Lies,cini mi se da je sve to sa albuma The Divine Wings Of Tragedy.Nisu losi,lagani su i tehnicki vrlo dobri,ali mi se ne cine nista posebno,na osnovu ovoga sto sam slusao.
A jel slusa neko Offspring?
Sta se desava sa njima, nisu se valjda raspali?:icon_scra
slusam ja! a da se kladimo da bi i oni koji ne slusaju odma prepoznali pesmu original prankster! :D
Ma imaju sve hitove ,kao npr. Preety Fly For Wight Guy !
Svaka im je zlatna :D
Ozbiljno, skoro sve su hitovi.
Nego izgleda da su uzeli duzu pauzu.
Nema nista novo vec n godina:(
Ljudi su se naradili pa sad lepo odmaraju negde na Karibima i peru noge u plicaku.
Za one sa brzim netom:
http://www.offspring.com/cgi-bin/WebObjects/Offspring.woa/wa/radio
Ima dosta pesama, oni koji ih nisu slusali neka otslusaju.
Za modove:
Nista nije ilegalno, ovo je sa njihovog oficijelnog sajta.
@pil€ & B@ne
Pa gde nađoste te dve, jedne su od najgorih! :boodala: Pure komercijala! Poslušajte album Smash iz '94-e i Ixnay On The Hombre iz '97-e, po mom mišljenju dva najbolja.
A da cuo sam da je album Smash jako dobar, ali nisam josh preslusao te pesme,moracu sad da ih nadjem pa cu da ti kazem kakve su i dal' su bolje;)
A da cuo sam da je album Smash jako dobar, ali nisam josh preslusao te pesme,moracu sad da ih nadjem pa cu da ti kazem kakve su i dal' su bolje;)
Kako to misliš da mi kažeš kakve su?!:icon_scra Pa ja sam ih slušao još pre desetak godina a i danas ih pustim ponekad. Anyway, bolje su od novih:to_care:
@pil€ & B@ne
Pa gde nađoste te dve, jedne su od najgorih! :boodala: Pure komercijala! Poslušajte album Smash iz '94-e i Ixnay On The Hombre iz '97-e, po mom mišljenju dva najbolja.
pa dobro, nisam ja ni mislio da je najbolja, nego za one koji ih ne slusaju najprepoznatljiva.
p.s. od ova dva slusao sam samo smash, i odlican je! :D. a tek ona pesma nitro :kreza:
Nekako me stalno izbegava muzika koju volim.A to je iz 80-ih uglavnom strana.I jos po nesto sa pocetka devedesetih.Nikako nisam u situaciji da sebi pribavim tako nesto.ABBA,R.E.M,Enigma,Neprevazidjena Yu reatmix,valjda se ovako pise,Rokset,a od davnina,Beatlesy,doorsy,kompletna muzika iz filma Kosa,koji sam gledao bar 20 puta,BBking.A danas najbolji 50sents,i jos par crnackih grupa.Ima jos od ranije,ne mogu da se setim ali se pretpostavlja na koga mirise.Sto se domacih tice moram priznati sve osim turbo folka i 90% takozvanih narodnih pesama.
Wolverine
27.11.2006, 16:13
Stadium Arcadium od Peppersa je mrak!Ceo album!
Wolverine
27.11.2006, 16:16
Nekako me stalno izbegava muzika koju volim.A to je iz 80-ih uglavnom strana.I jos po nesto sa pocetka devedesetih.Nikako nisam u situaciji da sebi pribavim tako nesto.ABBA,R.E.M,Enigma,Neprevazidjena Yu reatmix,valjda se ovako pise,Rokset,a od davnina,Beatlesy,doorsy,kompletna muzika iz filma Kosa,koji sam gledao bar 20 puta,BBking.A danas najbolji 50sents,i jos par crnackih grupa.Ima jos od ranije,ne mogu da se setim ali se pretpostavlja na koga mirise.Sto se domacih tice moram priznati sve osim turbo folka i 90% takozvanih narodnih pesama.
Hehe o tome se ovde i govori...
Post Scriptum
Pise se Eurythmics
Mario Pavićević
27.11.2006, 16:26
Stadium Arcadium od Peppersa je mrak!Ceo album!
Upravo ga "nabavih" na CD-u(kvragu vise sa mp3-om:) ) tj. na 2cd-a pa ce danas da padne slusanje kad dodjem kuci:)
sasha vukelic
27.11.2006, 16:29
red hot chili peppers nisam prije slusao, sve dok 1995 nisu izdali one hot minute, a od tada su redovno na slusanju.
jonathan
27.11.2006, 16:50
da i ja koju napise,:
-Kreator
-SLAYER
-Nine Inch Nails
-Danzig
-OPETH
-Sepultura
-Machine Head
-MAiden i solo Brusa...
-Napalm Death.....:nov_guita
i naravno, balaševića..
balaš zakon
iMa_NeKo_PljUgU
27.11.2006, 17:23
ljudi moze pomoc?
kad sam bio klinac(90's) vrteo se spot na tv-u neki bend od nekih teenager-a
... spot je bio malkice istripovan secam se samo plaže... (nije nirvana:) ) ali me zanima ko su oni da li neko moze da prepozna ko su po ovom mršavom opisu...
GRACIAS unapred
P.S. sad upravo slusham d-mol od balashevica
Pepersi su zakon.
Oni su mi ubedljivo najomiljeniji.
Prva pesma mi je bila Otherside, i od tada sam se navukao :)
Ovaj novi album im je bas jak.
Najbolja je Especially in Michigan, pa onda Dani, pa Stadium Arcadium, i onda sve ostale.
-Kreator
-SLAYER
-Nine Inch Nails
-Danzig
-OPETH
-Sepultura
-Machine Head
-MAiden i solo Brusa...
-Napalm Death.....:nov_guita
i naravno, balaševića..
balaš zakon
Pored ovakvih velicina metal muzike ti ubacujes i Balasevica?Jbt...Iako on ima mnostvo obozavatelja i puno sjajnih tekstova,sama muzika mi se ne svidja,a onda i njegova politicka opredjeljenost i zesca jednostranost koja se osjeca u 90% njegovih pjesama.Slazem se da svako ima pravo na svoje politicko misljenje,ali je on svoj stav pocesto propagirao kroz pjesme,a muzika ne sluzi za to,makar ne ta vrsta muzike koju on pjeva.
jonathan
27.11.2006, 21:57
me sta da kazem, potpuno si upravu, al sam tekst pjesama poput d-mol, drvena pjesma il sta ja znam koje nemaju veze sa nasim vremenom a kamol sa politikom, te mogu i moram bit iskren samo 15 ili 20 pjesama od njega su mi OK al ono rmta-tmta fuj.....
inace sam mrtvi metalllllac al eto, sta meni bi pe mi se njegove pjesme svidjese
D-mol,Ne lomite mi bagremove i slicne su kultne pjesme.
a jel ste culi onu "da ti je bmw":D
Pored ovakvih velicina metal muzika ti ubacujes i Balasevica?Jbt...Iako on ima mnostvo obozavatelja i puno sjajnih tekstova,sama muzika mi se ne svidja,a onda i njegova politicka opredjeljenost i zesca jednostranost koja se osjeca u 90% njegovih pjesama.Slazem se da svako ima pravo na svoje politicko misljenje,ali je on svoj stav pocesto propagirao kroz pjesme,a muzika ne sluzi za to,makar ne ta vrsta muzike koju on pjeva.
:n_klanja: Mislim, ne ide uz ostalo nabrojano! Ima hiljada koje ga obožavajau, ali ni meni se ne sviđa ni on ni njegova muzika! Taj neki tihi sevdah i melanholija me navode samo na crne misli i duboku tugu, a inače sam vedra osoba!:to_care:
REDisLAW
28.11.2006, 23:11
Ljudi, a kako vam se čine Killersi??? Meni su baš extra... Somebody told me i When you was young su po meni najbolje...
When You Was Young sam slusao na MTV,smaraju vise sa pustanjem toga spota,svaki cas kad upalim TV.Inace,nisu losi,ali tesko da ce se mnogo izdvojiti iz mnostva slicnih i prolaznih rock bendica.
phoenix[illusion]
28.11.2006, 23:49
The Killers su sjajna grupa, prosto mi se svidja njihova muzika.
Evo skinuo sam when you were young, i slusam je sto puta na dan.
Alu ubedljivo je najbolja njihova prva pesma Mr.Brightside
']
Evo skinuo sam when you were young, i slusam je sto puta na dan.
Da covjek toliko slusa Enter Sandman od Metallice pa bi mu na vrh nosa izasla vise,a ne nekakve Killerse...Znam da si rekao u prenosnom znacenju,ali eto kazem.
Master Neo
29.11.2006, 0:34
Ne mogu da verujem, vecina ovde su rokeri i metalci! Bez ljutnje momci(i devojke, ako vas ima). Ali u tom delu nemamo nista zajednicko. Moj izbor su, House, Progressive, Dance, little bit of psihodelic, same as trance, minimal, i naravno HOP! Oh, I forgot DnB! Na zurke tog tipa ne idem jer me ne zanimaju. Volim samo dobru muziku i to je to. :)
Ne mogu da verujem, vecina ovde su rokeri i metalci! Bez ljutnje momci(i devojke, ako vas ima). Ali u tom delu nemamo nista zajednicko.
..."Come join us!...":to_care:
Master Neo
29.11.2006, 1:00
..."Come join us!...":to_care:
TNX, but NO TNX!:D
Master Neo: ako slusas Thunderdome, takvu elektronsku muziku, onda i imas razloga a ako slusas ove DANCE-TRANCE komercijalne shitove onda definitivno.. pridruzinam se
zivio meta l:nov_guita :nov_guita :nov_guita :nov_guita :nov_guita
Master Neo
29.11.2006, 1:12
Znam sta nam je zajednicko! Skazi!:D
E ovo za Skazija se slažem:) I Prodigy volim...
Ja sam uvek za to da se ne ograničavam po pitanju muzike: "E slušam samo to i to i tačka"... Neću. Ako mi se nešto dopada i ako je jače od mog opredeljenja za taj i taj muzički pravac, slušaću ako mi prija... Zato mi i jesu omiljene grupe Rammstein i Sting:) U suštini, bitno je da je dobro:nov_guita
hacker_aca
29.11.2006, 2:13
Ja samo volim kad ima dobar ritam, šta god da je. Neo ili ko drugi, da ne znate što dobro trance muzike da mi preporučite, neki album ili što...
Master Neo
29.11.2006, 3:10
Ja samo volim kad ima dobar ritam, šta god da je. Neo ili ko drugi, da ne znate što dobro trance muzike da mi preporučite, neki album ili što...
pa mogu pojedinacne pesme, nijedan album nije skroz kako treba, naravno ima izuzetaka ali je to prava retkost
phoenix[illusion]
29.11.2006, 8:54
Da covjek toliko slusa Enter Sandman od Metallice pa bi mu na vrh nosa izasla vise,a ne nekakve Killerse...Znam da si rekao u prenosnom znacenju,ali eto kazem.
Pa enter sandman sam slusao i do hiljadu puta:to_care:
jonathan
29.11.2006, 15:39
nabavi sve djelove "Thunderdome", to ti je holandska muzika i po meni to naj orginalnija elektro-haus muzika
sto se tice te elektro muzike, sluso sam jako davno, kao djete, al sad ne, jedino stavim ponekad Prodigy al i to rjetko
Moby je još jednom dokazao da je pravi čarobnjak za muziku. Odslušajte ako imate prilike Whispering Wind.
Mil00rad
29.11.2006, 20:19
Kakav metal,ljudi?Dranje bez ikakvog smisla.Predlazem da ponekad poslusate nekog narodnjaka,vrlo brzo ce vam u usi uci pesme Goge Sekulic,Nikole Rokvica,Tine Ivanovic,Mileta Kitica itd.Ako ne primecujete,domaci metal izumire,dok novi Grandovci samo nicu.:alealeee:
Ajoj, metal dranje ?!?!?!
A narodnjaci grand produkcije nije bezvezno zavijanje i kukanje???
Daj bre, grand je izvor svega loseg u srpskom narodu.
Pre kad se slusao rock zivot je bio lepsi, bar tako zamisljam jer nisam tada ziveo.
Mil00rad
29.11.2006, 20:49
Za zivot nije kriva muzika,nego politika.A ako ne primecujes Srbija napreduje.Ja necu odvaliti glupost da su sad narodnjaci bolji zbog napredovanja zemlje,a da je hip-hop los zbog toga sto sam ga slusao u siromasna vremena.
Kakav metal,ljudi?Dranje bez ikakvog smisla.
Ne komentarisi muziku koju ne kapiras ;) Ako ti u tome vidis samo dranje bez smisla,izvoli produzi dalje,upali TV pa uzivaj u "domacoj,izvornoj,muzici iz duse sprskog covjeka" :rofl:
Predlazem da ponekad poslusate nekog narodnjaka,vrlo brzo ce vam u usi uci pesme Goge Sekulic,Nikole Rokvica,Tine Ivanovic,Mileta Kitica itd.
Ne davam negativne poene i ne zelim da to pogazim.Sto se tice tih pjevaljki sto si nabrojao,ljepse bi zvucao moj teski bas tamo nego ono popijevanje,naricanje i slicno...
Ako ne primecujete,domaci metal izumire,dok novi Grandovci samo nicu.:alealeee:
Ma sta mi kaza?Bravo za Grandovce :rofl: Zbog njih i Grand ispiranja mozgova svaki bogovetni dan u svako doba i nedoba na TV-u,ljudi ne mogu ni da cuju domaci metal,da poslusaju nekolike pjesme,odluce da kupe original i pomognu nasim metal talentima..Ovako,Ceca,Goga,Tina,Mina i ostali diletanti zaradjuju love kol'ko 'oces,a talentovani ljudi propadaju...
Toliko i o napretku zemlje koji si pomenuo,nego da ne zalazim u politiku mnogo.
Predlazem da ponekad poslusate nekog narodnjaka,vrlo brzo ce vam u usi uci pesme Goge Sekulic,Nikole Rokvica,Tine Ivanovic,Mileta Kitica itd.
Vala meni narodnjaci nece da udju u usi nikada!:qliranje:
jonathan
29.11.2006, 22:06
nisam htjeo da nikog citiram al nadam se da ce se oni prepoznat.
nije fer da pljujete po muzici koju nikad niste slusali, ja prvi priznajem da je kod mene sviralo, od boba mar. hausa, do nekog folka i sta ti ga ja znam, (al nije duze od minute..:D ) cisto da vidim sta je da mi nemoze sutra neko pametovat. ako ste culi bendove poput: Nargaroth, Cradle Of Filth, Soilwork, SODOM, Opeth, Otep, Death, Manowar, Dark Tranquliti i dost takvih sad da nebrajam, onda imate pravo da je deranje, i sam priznajem da jeste deranje i ako 90% nabrojanih bendova slusam, al isti tako, nemozet sve grupisat u isto kos, kao i u svakoj muzici, ima dobrih, ima losih.. imaju komercijalni bendovi i ne komercijalni i samim tim koliko zanrova metala ima:
-Alternative
-Avangarde
-Black
-Death
-Doom
-Folk
-Gothic
-Gothenburg
-Glam
-Grincdcore
-Hevy
-Industrial
-Metalcore
-Nu
-Power
-Progressive
-Stoner
-Suomi
-Symphonic
-Trash
Angra, Blind Guardian, Sonata Arctica i Stratovarius svakako nisu dranje, nego fin zvuk koji pleni lepotom.
hacker_aca
29.11.2006, 23:33
nabavi sve djelove "Thunderdome", to ti je holandska muzika i po meni to naj orginalnija elektro-haus muzika
sto se tice te elektro muzike, sluso sam jako davno, kao djete, al sad ne, jedino stavim ponekad Prodigy al i to rjetko
Videću da nađem negde. Hvala. :)
ako ste culi bendove poput: Nargaroth, Cradle Of Filth, Soilwork, SODOM, Opeth, Otep, Death, Manowar, Dark Tranquliti i dost takvih sad da nebrajam, onda imate pravo da je deranje, i sam priznajem da jeste deranje i ako 90% nabrojanih bendova slusam,
Dobro,zavisi sta podrazumjevas pod deranjem.Deranje kao pojam se moze podjeliti na urlanje i vristanje.Ne moze u oboje u isto vrijeme.Ja,npr. mogu da urlam jer imam glas takav,ali da vristim nikako.Death nije bas pravi primjer deranja,kao ni Manowar i Opeth.Svejedno,muzika svih bendova sto si nabrojao predstavlja mnogo vise od pukog dranja.Samo neiskusno uvo moze da je svede samo na to.
.Svejedno,muzika svih bendova sto si nabrojao predstavlja mnogo vise od pukog dranja.Samo neiskusno uvo moze da je svede samo na to.
da, definitivno to i ja kazem, samo oni vide to kao deranje, treba ipak znat muziku slusat, i mi metalci se mozemo sporazumjet, i skontat sta hocemo rec.. al zamisli nekog sto slusa rmta-tmta hu-ha folk.
da samo pustis Devils Dance od metallike, reko bi ooooooo, teror :eek: :eek: :bibidu: a ona njihova jaca, maca, ceca, meca nije teror.... ta muzika 100% zaglupljuje covjeka:n-cc2:
Kakav metal,ljudi?
Može i Uranijum, manje je štetan od narodnjaka!:to_care:
Pre bih pustio zmiju u svoje uši nego te stihove. Garant bi me manje bolelo!:kreza:
Ako ne primecujete,domaci metal izumire,dok novi Grandovci samo nicu.:alealeee:
Ja nešto ne primećujem!:icon_scra Mora da je zato što nisu brojni kao horde Grand orkova koji se svaki dan spawn-uju i svojim urlanjem i naricanjem zaglušuju i nebo i zemlju!:dzavo:
Kakav metal,ljudi?Dranje bez ikakvog smisla.Predlazem da ponekad poslusate nekog narodnjaka,vrlo brzo ce vam u usi uci pesme Goge Sekulic,Nikole Rokvica,Tine Ivanovic,Mileta Kitica itd.Ako ne primecujete,domaci metal izumire,dok novi Grandovci samo nicu.
To moze da mi udje u usi samo ako popijem afetamine i litar cistog alkohola-no ni tad nije sigurno:rolleyes:
Metal dranje?A bogati sta ovi tvoji rade:rolleyes:
....i sam priznajem da jeste deranje i ako 90% nabrojanih bendova slusam, al isti tako, nemozet sve grupisat u isto kos, kao i u svakoj muzici, ima dobrih, ima losih.. imaju komercijalni bendovi i ne komercijalni i samim tim koliko zanrova metala ima
U metalu se svira i tvrdja/brza muzika tako da je savim logicno da ce i vokali biti odgovarajuci...
Mogu samo da zamislim na sta bi licila muzika Cannibal Corpse-a kada bi Fisher promenio svoj brutalni/ekstremni vokal u nesto tanusno(ili da ne gazem gay)
Plus sto se metala tice ja preferiam grind/brutal vokale-vecina albuma metal grupa koji se odvaze da posle serije ekstremnih albuma/vokala izbace nesto laganije uglavnom doceka zgrazavnje i negodovanje fanova...
Naravno,izuzeci postoje i njima svaka cast(npr. My Dying Bride,Tiamat,Moonspell...),ali se skoro uvek takvi eksperimenti svedu na *****e na kraju(govorim o metalu)
A sto se tice urlanja i drndanja-pa i ja sam slicno mislio kada sam prvi put cuo Cannibal Corpse,ali kada sam nabavio jos par albuma i kada sam video njihovu svirku uzivo(DivX)prosto sam ostao bez daha jer ljudi sviraju zaista fantasticno(kao uostalom i svi death metal bendovi,americki naravno,a ne ono *****e iz Skandinavije-no offense anyone;) )takvu brzinu rada prstiju,a narocito basiste ja nigde nisam jos video...
Ajd uzdravlje i neka se niko ne vredja jer pricam za sebe;)
sasha vukelic
30.11.2006, 2:07
metal je veca umjetnost nego sto ce turbo folk ikada biti...
ja inace nisam metalac, vec slusam bas svasta, pocevis od fine starogradske pjesme, do ekstrema tipa slipknot.
mada, najbolje mi leze savrsenstva tipa a perfect circle.
kad se ovo razvilo u metal diskusiju, jel ko od vas sluso novi od Maiden A Matter Of Life And Death i od Slayer-a Christ Illusion
kad se ovo razvilo u metal diskusiju, jel ko od vas sluso novi od Maiden A Matter Of Life And Death
Bilo je već pominjano (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=747&page=65) pre 30-ak strana.
kad se ovo razvilo u metal diskusiju, jel ko od vas sluso novi od Maiden A Matter Of Life And Death
the reincarnation of benjamin breeg :qliranje:
ja inace nisam metalac, vec slusam bas svasta, pocevis od fine starogradske pjesme, do ekstrema tipa slipknot.
mada, najbolje mi leze savrsenstva tipa a perfect circle.
Ti bash svasta slusas...:D
Shta slushamo... Pa ovako: Megadeth,Metallica,Pantera,Hammerfall,Stratovarius ,pomalo
LP, svega lepoga uglavnom...:D
ovako:
RHCP-omiljena grupa!!!
A slusam i:
Nightwish,Iron Maiden,Metallica..
manje slusam-:alealeee: Bon JOvi,Whitesnake,Guns 'n' roses,eagles scorpions....
Dobro je sto nas je sve vise RHCP-ovaca:D
Ljudi su zakon, najbolji noviji rock sastav:aplauz:
Shlaymara
1.12.2006, 11:55
Dobro je sto nas je sve vise RHCP-ovaca:D
Ljudi su zakon, najbolji noviji rock sastav:aplauz:
Čuj noviji...:)
Mislio sam relativno noviji:D
Ne racunam im one prve albume, jedva da nesto valja, ali ima dobrih i tu.
Shlaymara
1.12.2006, 12:16
Mislio sam relativno noviji:D
Ne racunam im one prve albume, jedva da nesto valja, ali ima dobrih i tu.
Relativno...pa onda su i Beatles relativno noviji.
Mislim da ce ti neko isprasiti du*e zbog one druge recenice:D
RHCP rock?:confused: Ako je to rock ja sam Mao Ce Tung:)
RHCP je alternativna muzika i starije stvari su mi mnogo bolje-nisu losi u globalu ali nikako nisu na mojoj listi favorita;)
Pa dobro, druga recenica je moje licno misljenje, koje ce drugi, nadam se postovati, kao sto i ja postujem sva misljenja ovde (osim onog za narodnjake).
@Covenant
Pa jesu oni rock, samo immaju svoj stil.
@Covenant
Pa jesu oni rcok, samo immaju svoj stil.
Oni su bili rok. A dokle su stigli najbolje opisuje komentar jednog mog ortaka: "Ih, bre, pa ove Peperse su počeli i po svadbama da sviraju...". :rolleyes:
Mislim da ce ti neko isprasiti du*e zbog one druge recenice:D
Ja prvi!:dzavo: Californication mi je poslednji bio slušljiv, posle toga, ova dva raaaspad! Raniji albumi su bili mnogo bolji!:qliranje:
Šta vam je ljudi? Pa momci imaju baš lepe pesme... Npr Tell me baby, Dani California su hitovi... Baš lepe pesme...
6am3 Fana71c
1.12.2006, 19:55
Jel moze neko da mi kaze neku nasu narodnu pesmu [pravu narodnu, ne ove nove usr4ne zabavne] koja je posvecena Natasi? Nasao sam na netu Miki Jevremovic - Natasa, ali nisam je skinuo pa ne znam kakva je... Postoji li jos neka?
Da obavestim sve koji nisu culi nove albume:
Novi Maiden - NIKAKO NE UKLJUCIVATI OPASNO PO ZIVOT KOLIKO JE GLUPO!!!!
Novi Hammerfall - 2 solidne pesme ostalo odvaratno
Novi Deicide - NAJBOLJI ALBUM U 2006-oj GODINI!!!! Mada su mnogo promenili stil stvarno je agresivno i nije za svakog (Glen Bentton).
Solo rad Ihsahn-a je fenomenalan, lepse zvuci nego Emperor(Iako sam hard fan)
Novi Suffocation je skroz ok, u njihovom fazonu.
Novi Vader me je odusevio, kao i Behemoth, poslusajte ih obavezno.
E, jel ide neko na Vader 15.12.
Šta je zadnje izdao Ihsahn?
Ovo zadnje od Vadera mi se nije naročito svidelo, ali je zato prethodni EP (Art of War) perfektan.
PS. Ihsahn mi je u listi prijatelja na majspejsu :D
Pitajte ga slobodno, svima odgovara na request :)
Da obavestim sve koji nisu culi nove albume:
Novi Maiden - NIKAKO NE UKLJUCIVATI OPASNO PO ZIVOT KOLIKO JE GLUPO!!!!
Novi Hammerfall - 2 solidne pesme ostalo odvaratno
Novi Deicide - NAJBOLJI ALBUM U 2006-oj GODINI!!!! Mada su mnogo promenili stil stvarno je agresivno i nije za svakog (Glen Bentton).
Solo rad Ihsahn-a je fenomenalan, lepse zvuci nego Emperor(Iako sam hard fan)
Novi Suffocation je skroz ok, u njihovom fazonu.
Novi Vader me je odusevio, kao i Behemoth, poslusajte ih obavezno.
E, jel ide neko na Vader 15.12.
e jesi me sad za Maiden... a ja jedva cekam da ga nabavim, hmmmmm
e stacu sad...:paranoia: :paranoia:
NISTA RAJA SULSAJTE ONDA STA VALJA, SAMO NEKA UDARA !!:nov_guita :nov_guita :qliranje:
IMA i drugih dobrih bendova
i ako neko zna o novom albumu SLAYER-a, pa da koju kaze. od njih naj vise ocekujem :aplauz: :aplauz:
samo da i to nebude :eek: :n-hang: :boodala:
Pusti priče, dobar je novi Maiden!;)
mad_skillz
2.12.2006, 4:25
ovo mi se trenutno vrti..
4618
e ovako:
-iron maiden
-rhcp
-nightwish
-metallica
-him
-linkin park
-evanescence
-rammstein
-stratovarius
-the cranberries
-green day
-guano apes
-bon jovi
-3 doors down!
A sto se tice novog albuma maiden-a album je mnogo dobar posle brave new world-a i somewhere in time-a po meni najbolji.i da da ne zaboravim powerslave album koji je tu takodje medju najboljima.
i zamalo da zaboravim system of a down...
@mad skillz
Vidim da držiš ekvilajzer na Live presetu.;) Pokušavaš da istakneš srednje frekvencije? Koje zvučnike imaš?
Ukusi su razliciti, meni se novi Maiden uopste ne svidja. Mislim Maideni su Maideni nema rasprave oko toga, ali nisu u starom fazonu. Ihsahn je bivsi gitarista Emperor-a, koji je izdao skoro solo album (bubanj mu je svirao onaj iz Borknagar-a). A sto se tice Vader-a nijedan album nece biti kao Litany ili Reign forever world. Novi Slayer sam slusao i onaki nije los, mnogo bolji je od God hates us all i vredi ga poslusati.
i ako neko zna o novom albumu SLAYER-a, pa da koju kaze. od njih naj vise ocekujem :aplauz: :aplauz:
samo da i to nebude :eek: :n-hang: :boodala:
Zadnji album Slayer-a je nista specijalno-meni licno se ne svidja uopste,mogao bi ga cak podvesti i pod njesra-ne znam...
Nekako mi dosta deonica kod pesama udara na nu-metal,a ako taj trend nastave i sa sledecim albumima,nece valjati:(
Odlicni God Hates Us All je daleko bolji;)
Ihsahn je bivsi gitarista Emperor-a, koji je izdao skoro solo album (bubanj mu je svirao onaj iz Borknagar-a).
Znam ko je Ihsahn samo nisam znao da je izdao išta. U međuvremenu sam skinuo album i odličan je.
mad_skillz
3.12.2006, 0:58
@mad skillz
Vidim da držiš ekvilajzer na Live presetu.;) Pokušavaš da istakneš srednje frekvencije? Koje zvučnike imaš?
imam neke stare 2.1 , treba sad da uzmem neki jachi 2.1 za sobu neki do 60,70 evra...
Zadnji album Slayer-a je nista specijalno-meni licno se ne svidja uopste,mogao bi ga cak podvesti i pod njesra-ne znam...
Nekako mi dosta deonica kod pesama udara na jbni nu-metal,a ako taj trend nastave i sa sledecim albumima,nece valjati:(
Odlicni God Hates Us All je daleko bolji;)
tolik osam privzen album Got Hates Us All da mi je to i naj draza recenica, naj drazi album i naj drazi koncert je njihov War At The Warfield.. a zadji album, pa neznam.. razocaran sam izjavama al ipak uzecu da vidim staje to
samo da dodam kad smo kod metala. Nevjerovatno je to da.. 99% osoba sto znam il slusaju metal il rock il hip-hop-rap, il neku elektronsku, kao sto je slucaj ovde.. a kad dodje neki rodjendan, nova god. slavlje, ja jos nisam cuo nista drugo osim glupih narodnjaka, turbo gluposti il sta vec.. priznajem, kod mene nesvira bas slayer al vala svira barem riblja corba, nekad balas.. il sta vec, al narodna nikad
imam neke stare 2.1 , treba sad da uzmem neki jachi 2.1 za sobu neki do 60,70 evra...
U tom slučaju si ih pametno postavio!;) Kod 2.1 sistema (i svih x.1) gde sateliti nisu 2-kanalni, visoki tonovi su malo izraženiji kao i bas (zbog woofera), pa se ovo najlakše kompenzuje pojačavanjem srednjih tonova u ekvilajzeru.:dedica:
mad_skillz
3.12.2006, 1:24
U tom slučaju si ih pametno postavio!;) Kod 2.1 sistema (i svih x.1) gde sateliti nisu 2-kanalni, visoki tonovi su malo izraženiji kao i bas (zbog woofera), pa se ovo najlakše kompenzuje pojačavanjem srednjih tonova u ekvilajzeru.:dedica:
pa otprilike jeste club,live i pop podeshavanja mi daju najbolji zvuk , barem meni tako izgleda dok ovo ostalo mi ne deluje bash po volji , kad budem uzeo neki kvalitetniji 2.1 mozda ce ovo biti malo bolje...nekako mi deluje da kad su niski i visoki tonovi u ravni a srednji ispod da bas malo tripuje i ne daje dobar zvuk , a kad ih pojacham onda se dobro chuje..mozda greshim tako se meni chini..
Za ljubitelje punka. Ima da se skine nekoliko odlicnih stvari.
http://www.cropunkbands.net/kompilacije
Nije piraterija nego promocija mladih bendova iz hrvatske.
Bon Jovi, Whitesnake, Guns 'n Roses, Poets of the Fall, Aerosmith, Bryan Adams i mLogi drugi :)
Znachi mahom rock, ali nađe se tu i malko metala, klasike i svačega još ponekad (zavisi i od raspoloženja) :qliranje:
Bon Jovi, Whitesnake, Guns 'n Roses, Poets of the Fall, Aerosmith, Bryan Adams i mLogi drugi :)
Znachi mahom rock, ali nađe se tu i malko metala, klasike i svačega još ponekad (zavisi i od raspoloženja) :qliranje:
Dobar izbor :)
klasike? sta na primer? :icon_scra
klasike? sta na primer? :icon_scra
Pa čovek sigurno ne misli na Bethovena, Ravela i sl... Ili možda misli? :D
Pa sta ako slusa klasiku?
To je odlicna opustajuca muzika.:dedica:
Mislim ja je ne slusam, samo po koji put u retkim slucajevima bolero (mnogo lepa kompozicija).
Kad pomenuste Bethovena i klasiku, i ja ih slusam dok radim na mapi (WarCraft), sto kaze covek opusta...a da me pitas koju sam slusao ne bih znao, meni su sve iste...!!!
Ma jeste to slicno, kao sto je seljacima svaka rock pesma ista.
Nemoj da vredjas ono sto nisi ni slusao.
Uzmi malo mocarta, nece ti skoditi.
Ajoj, preporucio sam nekome klasiku:D :opanachke
Nemoj neko pogrešno da me shvati, ali danas je izraz "slušam klasiku" toliko izlizan da i ljudi koji je stvarno slušaju ne zvuče baš ubedljivo. Danas je to trend, kao "slušam klasiku kad nisam po splavovima"!:rolleyes: Skoro sam prisustvovao sceni kada je jedan šaban pokušao da muva moju drugaricu...izblamirao se samo tako! S: "A šta tačno od klasike slušaš?" šaban: "Paaaa,....Ramštajna najviše, ali u principu sve"! :rofl: Nekad je negde čuo za Rahmanjinova i Rammstein pa je iskombinovao Ramštajna:rofl: Ja neću da se foliram, završio sam nižu muzičku i slušao sam najrazličitije kompozitore, ali ne mogu da kažem da je slušam. Ponekad pustim nešto, ali retko sam raspoložen da se potpuno posvetim slušanju koje je potrebno da bi se zaista uživalo u klasici. Uostalom, nikakav HI-FI sistem ne može da dočara koncertnu dvoranu neke opere i utisak koji se stiče kada se klasična dela slušaju uživo.:cool:
Od muzike slusam SVE! Dobro ,samo Grandovce ne slusam ,ali sve ostalo da. Poceo sam sa heavy metal-om , do raznih vrsta metala , preko trance-a i house-a do reggae i klasicne muzike. Sada uglavnom zavisi od raspolozenja sta slusam preko dana od svega toga
Od muzike slusam SVE! Dobro ,samo Grandovce ne slusam ,ali sve ostalo da.
Nemoj da se ljutiš, ali ovo je klasičan primer onoga o čemu sam malo pre pisao. :a_whistli Kako možeš da kažeš SVE?!:eek: Jesi li svestan šta spada pod SVE? :rolleyes: Da li jedeš SVE? Da li piješ SVE? Ne možeš ni da slušaš SVE ni pod razno. Reci "slušam različite, čak jako međusobno daleke pravce", ali nemoj da kažeš SVE. Zvuči glupo.;)
uuuuuuu, dobro eeee pogresno sam se izrazio . . . vidis da si i sam razumeo sta sam hteo da kazem.
uuuuuuu, dobro eeee pogresno sam se izrazio . . . vidis da si i sam razumeo sta sam hteo da kazem.
Jesam ja, ali da li će i ostali?;) Mnogo puta se dešavalo da ispadnu teška prepucavanja baš na ovoj temi zbog nedovoljno jasnog izražavanja.:to_care: Ja bih samo da to sprečim.:dedica:
Ne razumem sto bi uopste bilo ikakvih prepucavanja zato sto je neko rekao da slusa "Sve" . Ja sam napisao da slusam "Sve" samo zato sto necu da budem jedan od onih likova koji su u fazonu ,ja sam trancer , a ovamo idu po fensi diskotekama i slusaju Toplu Cokoladu. Ako razumes sta hocu da ti kazem.
Moze se reci da je glavni pravac koji slusam House ,ali necu da glasam gore za House ili Ostalo ,i da kazem slusam House, kad pored House-a "slušam različite, čak jako međusobno daleke pravce" ;) iliti "SVE" ( :boodala: )
Mnogi kazu ''Slusam sve'',medjutim,na pitanje slusaju li zaista metal(posto je takva populacija kod nas nazalost u zescoj manjini),odgovore da obozavaju Nothing Else Matters i poneko Unforgiven.Naravno,ko pjeva doticne ne'aju pojma.I njihova predstava o metalu,izmedju ostalog,svodi se na samo to...Najobicniji jbni bullshit.
Uz Warcraft preporučujem pesme Rhapsodyja ili sličnog epic metala :)
Tu je ionako pola tema pokradeno iz klasike :)
Shlaymara
3.12.2006, 23:41
Preporuka za sve koji slusaju famozno "SVE"
Bend se zove Daly`s Gone Wrong (http://www.dalysgonewrong.net/newsite/), sviraju punk,metal,HC,ska,rege i jos svasta....i to sve u jednoj pesmi:D
Dok ih slusam moze se reci da slusam "sve":D
Preporuka za sve koji slusaju famozno "SVE"
Bend se zove Daly`s Gone Wrong (http://www.dalysgonewrong.net/newsite/), sviraju punk,metal,HC,ska,rege i jos svasta....i to sve u jednoj pesmi:D
Dok ih slusam moze se reci da slusam "sve":D
hahaha ,to moram da cujem ...:D
Bas ono sto meni treba ;)
Shlaymara
3.12.2006, 23:48
Ja sam ih bas danas otkrio. Uspeo sam da nadjem 6 pesama i kikaju esove:nov_guita
ja samo jednu DieDieDie and then some :nov_guita . Pocepao sam se od smeha dok sam slusao . Aj na Pm ako ti nije prob mi posalji gde si ih nabavio
tolik osam privzen album Got Hates Us All da mi je to i naj draza recenica, naj drazi album i naj drazi koncert je njihov War At The Warfield.. a zadji album, pa neznam.. razocaran sam izjavama al ipak uzecu da vidim staje to
samo da dodam kad smo kod metala. Nevjerovatno je to da.. 99% osoba sto znam il slusaju metal il rock il hip-hop-rap, il neku elektronsku, kao sto je slucaj ovde.. a kad dodje neki rodjendan, nova god. slavlje, ja jos nisam cuo nista drugo osim glupih narodnjaka, turbo gluposti il sta vec.. priznajem, kod mene nesvira bas slayer al vala svira barem riblja corba, nekad balas.. il sta vec, al narodna nikad
Sto se tice Slayer-a meni je Reign In Blood neprevazidjen-jedan od najboljih albuma koji postoji u metalu:)
Sto se tice zurki i rodjendana-bilo je interesantno videti na maturi okorele metalce i pankere kako se penju na stolove i vrckaju u ritmu narodnjaka-sto je najgore-neki nisu ni bilo toliko pijani;)
Rekao sam sebi-nikad,jer je muzika jedina stvar gde necu praviti kompromise,pogotovu kada su u pitanju seljoberi i njihova "muzika"...
Neko je gore pomenuo klasiku,i OK je to-ali ja to jednostavno da slusam ne mogu,koliko god dobro bilo-jednostavno nista ne nalazim u tome,ali videcemo sa godinama,mlad sam ja jos..
Ono sto me veoma nervira je to sto neki ljudi koje poznajem pustaju klasiku samo da bi ispali bolji od drugih ili dok im je drustvo u sobi-toga sam se vala nagledao;)
Sto se mene tice-more na mojoj svadbi ima da se pusta Obituary:dzavo:
PoZ!
Nista ako nebudem pozvan, bices Canibal Corpse:dzavo: :dzavo:
A sto se tice metalaca i narodnjaka, nije ni meni islo u glavu sve dok nisam sazno koliko slusaju metal. a kad sam sazno da su to oni koji prekonoci osvanu sa slipknot, maide, metallica, sepultura, slayer majicama... muka mi je bila. e takvi su naj gori. nemaju pet albuma od svih grupa a raspali se gradom u crnom sa koznjakom i martinkama.. fuj -
--- e ti se penju na stolove jer, moze on iz sela al selo iz njega ne
A sto se tice metalaca i narodnjaka, nije ni meni islo u glavu sve dok nisam sazno koliko slusaju metal. a kad sam sazno da su to oni koji prekonoci osvanu sa slipknot, maide, metallica, sepultura, slayer majicama... muka mi je bila. e takvi su naj gori. nemaju pet albuma od svih grupa a raspali se gradom u crnom sa koznjakom i martinkama.. fuj -
--- e ti se penju na stolove jer, moze on iz sela al selo iz njega ne
Da, postoji i takva varijanta! Pozeri kao i ovi što se foliraju sa klasikom. Mnogi nisu "u fazonu" zbog muzike, nego da bi bili drugačiji. A takvi i meni znaju da s€ru kako sam i ja roker iz fazona i da kući sečem vene uz Cecu...:boodala: JBG, glupog niko ne nauči! Anyway, evo tebi jedan reponja zato što si se setio toga. Ja sam načisto zaboravio na tu "vrstu".:to_care:
@Vodoo:
Nesto ne pratim zbivanja u poslednje vreme.. ali Rhapsody je promenio ime u Rhapsody of Fire?? Oni nisu normalni.. pisu najgore tekstove ali su mi jedan od najboljih bendova.
E vidite, meni se gade baš oni što se prave pametni i rugaju se i nipodoštavaju one sa sela. Ti "narodnjaci" teško da bi opstali dugo, ako bi ih slušali samo ljudi sa sela. Njih izdržavaju gradovi. I velika većina vas ovde ima nekog sa sela, tako da bi onda trebalo i sami sebe da ubrojite u tu grupu.
E vidite, meni se gade baš oni što se prave pametni i rugaju se i nipodoštavaju one sa sela. Ti "narodnjaci" teško da bi opstali dugo, ako bi ih slušali samo ljudi sa sela. Njih izdržavaju gradovi. I velika većina vas ovde ima nekog sa sela, tako da bi onda trebalo i sami sebe da ubrojite u tu grupu.
Niko ovde ne dira ljude sa sela. U selima kojima sam ja bio, ljudi mahom slušaju punk/rock/metal. Procentualno, neuporedivo manje šabana nego u gradovima. Druga stvar je što većina, "urbanih" ljudi smatraju ljude sa sela "seljacima, seljačinama" i sl. pa se to naziva "seljačenje".
Napisao sam poruku, imajući u vidu Jonatanovu zadnju rečenicu. Muzika ne može da se deli na onu što se sluša u gradovima i na onu što prolazi po selima. Ima svakakvih ljudi i tamo i onamo.
Hmmm mali OT:
Zna li neko gde da nadjem pesme za Guitar Pro, ubih se trazeci, ali sve neki sajtovi puni spyware-a.
Naravno sve legalno da bide, ali besplatno, a moze i hmmmm ali na PM:)
Molim vas pomagajte.
@Moderatori
Molim vas ostavite ovo bar dok ne dobijem odgovor, a onda slobodno u kantu :)
@Vodoo:
Nesto ne pratim zbivanja u poslednje vreme.. ali Rhapsody je promenio ime u Rhapsody of Fire?? Oni nisu normalni.. pisu najgore tekstove ali su mi jedan od najboljih bendova.
Ladno jesu... kaže na metal-archives.com, "The new name of Rhapsody, taken up on 14th July 2006 because of copyright issues."
Skoro pa svaki power metal bend ima smesne tekstove,neki su bez preterivanja na nivou osnovne skole-npr Nightwish je dobar primer,mada oni nisu bas tipicni power-asi(bili)
No u poweru je svirka ono sto je fantasticno,a i vokal-tu pogovora nema;)
Napisao sam poruku, imajući u vidu Jonatanovu zadnju rečenicu. Muzika ne može da se deli na onu što se sluša u gradovima i na onu što prolazi po selima. Ima svakakvih ljudi i tamo i onamo.
Ma nisam ja mislio na ljude sa sela, Boze sacuvaj, to su naj bolji i naj posteniji ljudi. Mislim na ove novopecene mutante sto oponasaju metal pa kazem figurativno: moze on iz sela al selo iz njega ne.. mislim na opcenito njihov mentalitet
Ma što se toliko opterećuješ time ko je pravi ljubitelj, ko se folira... mene me to nikad nije pogađalo. Kada čujem nekog kako pokušava da pokaže sebe u nekom lažnom svetlu, ja se samo nasmejem onako za sebe. To je njihova mana, ne moja. Puno ljudi me ponekad čudno gleda, kada pojačam do daske starogradske bisere kao što su "Moj dilbere, kud se šećeš", "Stani, stani Ibar vodo", "Donesi vina krčmarice".... ili pak kad pustim Fortunu, Bolero, Nabuko.... Ne obazirite se na druge, uživajte u životu.
doduse i ja kad pustim NARGAROTH poprjeko me gledaju i neki metallci al stacu.. to mi je u krvi
i dobro si reko, uzivajte u zivotu
Mozda te gledaju cudno zbog onih sluski na http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=9521&page=2 :confused:
No hard feelings:opanachke :kreza:
Mozda te gledaju cudno zbog onih sluski na http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=9521&page=2 :confused:
No hard feelings:opanachke :kreza:
:kreza: :kreza: :kreza: :rofl: :rofl:
E vala, bas si me nasmejao..
Ma nisam ja od onih sto nabace kapuljace, ogromne sluske i zamisljajuci da su na koncertu furaju kroz grad:qliranje:
Al sad sto si spomenuo moje sluske, zamisljam se sa njima vani i evo sam se sebi smejem..
Imas poz. :ciao:
E, zbog toga ne volim taj fazon, corpse face, sminka i ostatak su mi toliko pozerski da ne mogu da opisem. A sto se tice majci kada sam bio na koncertu Morbida video sam od Vital remainsa do Severe torturea i Decapitateda. A kada vidim te likove u koznjacima, martinkama, lancima i sl MUKA MI JE. Inace Decapitated snimaju novi album, jedva cekam da ga cujem, ona prethodna 3 su fenomenalni.
Pretender
4.12.2006, 18:41
klasike? sta na primer? :icon_scra Prvo, evo linka ka lepoj temi sa MyCity-ja:
http://www.mycity.co.yu/Muzika/Klasicna-muzika-2.html
Dalje, hmmm... ne mogu reći da sam vrstan poznavalac klasične muzike, ali svakako znam šta mi prija uhu :)
A što se tiče muzike u globalu, recimo da sam veliki fan Bon Jovija i Poets of the Fall. Čak sam i admin dotičnog sajta
Ali vratimo se na klasiku - pa evo šta mi prija i šta slušam rado: Vivaldija, Baha i Mocarta. S tim da me od Mocarta boli glava jako često kada ga slušam =/ A nisam ni jedini, sa mojom devojkom recimo je slično. Favoriti su mi "Canon in D major" od Pachelbel-a i "Winter from the Four seasons" kao i "Spring from the Four seasons" od Vivaldija.
To bi bilo to.
Btw, samo da se zahvalim nekima koji su odmah krenuli da spekulišu i nagađaju - konkretno mislim na Rocker (http://www.sk.co.yu/forum/member.php?u=268)-a koji me je očigledno već proglasio za lika koji ide po splavovima. Ako se to iz onoga što sam nabrojao pre ovog posta vidi onda stvarno ne znam šta da kažem...
Mali anex (kao potvrda mog muzičkog ukusa, čisto da ne budem svrstavan u koš sa fenserima i ostalim skeledžijama i splavarima): http://www.last.fm/user/Pretender381/ ;)
Pozdrav svima
a ne svidja ti se antonio vivaldi:the four seasons concerto in g minor, R.315 "summer"; presto :)
p.s. bon jovi rulezzzz!! blaze of glory :qliranje:
Wolverine
5.12.2006, 18:41
Najkomercijalnija muzicka stanica MTV me je veoma prijatno iznenadila prenosom sa LIVE AIDA.Nisam gledo celo...nazalost!
Btw, samo da se zahvalim nekima koji su odmah krenuli da spekulišu i nagađaju - konkretno mislim na Rocker (http://www.sk.co.yu/forum/member.php?u=268)-a koji me je očigledno već proglasio za lika koji ide po splavovima. Ako se to iz onoga što sam nabrojao pre ovog posta vidi onda stvarno ne znam šta da kažem...
Sorry ako si se osetio prozvanim, nisam uopšte na tebe mislio u svom postu, niti se tebi obratio. Koliko vidim, nisi rekao da slušaš MetallicA-u pa naveo Unforgiven 2 ("koji je mnogo bolji od keca"), Gunse i November Rain, Aerosmith i Don't Wanna Miss A Thing a pritom dodao Cecu, JK, Seku, Jecu, Mecu, Kucu, Macu... Ramštajna :rofl: što je tako tipično za one na koje sam mislio! Zapravo, nisam mislio ni na kog odavde, nego sam pričao uopšteno. Nisam ni ja baš hard core roker, nađe se tu i neki punk i metal!:to_care:
a ne svidja ti se antonio vivaldi:the four seasons concerto in g minor, R.315 "summer"; presto :)
p.s. bon jovi rulezzzz!! blaze of glory :qliranje:E što volim resavsku školu...
Znaš li ti uopšte da se to na srpskom zove ovako:
Antonio Vivaldi, "Četiri godišnja doba", R. 315 (oznaka dela) "Leto", Presto (oznaka stava, najverovatnije trećeg)?
E što volim resavsku školu...
Znaš li ti uopšte da se to na srpskom zove ovako:
Antonio Vivaldi, "Četiri godišnja doba", R. 315 (oznaka dela) "Leto", Presto (oznaka stava, najverovatnije trećeg)?
naravno da znam! ucim ja muzicko u skoli! i imam peticu! :kreza:
cetiri godisnja doba su izvodjena 1725 u vreme barokne epohe u muzickom obliku koncerta, a svaki od njih se sastoji iz tri stava. prvi stav ima brz tempo, drugi spor, treci brz, a ako postiji i cetvrti (u ovom slucaju ne) i on je brz. :icon_stud
vivaldi je bio veliki italijanski kompozitor (svirao je i violinu) i komponovao preko 500 koncerata!
p.s. presto znaci brzo na italijanskom
naravno da znam! ucim ja muzicko u skoli! i imam peticu! :kreza:
cetiri godisnja doba su izvodjena 1725 u vreme barokne epohe u muzickom obliku koncerta, a svaki od njih se sastoji iz tri stava. prvi stav ima brz tempo, drugi spor, treci brz, a ako postiji i cetvrti (u ovom slucaju ne) i on je brz. :icon_stud
vivaldi je bio veliki italijanski kompozitor (svirao je i violinu) i komponovao preko 500 koncerata!
A ovo nisi prepisao iz knjige ;)
A ovo nisi prepisao iz knjige ;)
nisam, nego sam imao kontrolni proslog utorka, pa sam sve nabubao! imao sam 18 od 19 bodova! :ciao:
ako mi ne verujes, pitaj me o orguljama, cembalu, j.s.bahu, g.f.hendlu, a.vivaldiju i baroku!
Wolverine
6.12.2006, 15:18
p.s. bon jovi rulezzzz!! blaze of glory :qliranje:
O yeah! Ali Blaze Of Glory je solo Jonov album (kao i odlicini Destination Anywhere), a top pet naj pesama BJa je 5.Born To Be My Baby
4.Runaway
3.Livin' On A Prayer
2.These Days
1.It's My Life
Ljudi skinuo sam solo album Johna Petruccia, extra je, ne smara kao Dream Theater, mada jesu pesme dugacke ali odlicne, poslusajte obavezno.
super nego...jel neko mozda zna gde mogu da skinem od Beogradskog Sindikata ovu novu pesmu nesto za izbore jako je dobra a sto je najbolje neznam ni naziv???
E, jel ide neko 15. u SKC na Eyesburn, Sunshine, Orthodox celts-e i Partibrejkerse???
super nego...jel neko mozda zna gde mogu da skinem od Beogradskog Sindikata ovu novu pesmu nesto za izbore jako je dobra a sto je najbolje neznam ni naziv???
Kad pomenu BS (zato sto je HipHop), evo da spomenem, Edo Maajka je napravio dobru stvar sa "Cumurom"...!!!
Jel neko ide na Bajagu, 23 decembar?
Išao bih, ali imam 25 pismeni iz matiša, šteta :(
Jos razmisljam,mislim ici cu sigurno samo da vidim hocu lis a ortacima ili sa ribicom
@ Marsa
jel mislis na ono "stigo cumur"
Pesma se zove "Oni su", a i ja je trazhim da skinem, al nigde ne nalazim... Ako sluchajno nadjesh, poshalji mi link na pm...
Wolverine
10.12.2006, 21:52
E, jel ide neko 15. u SKC na Eyesburn, Sunshine, Orthodox celts-e i Partibrejkerse???
Kad pomenu Celtse njih obozavam(ali i dalje sam Hard Rocker)! I umem da "skinem" Rocky Road T Dublin ( Down The River)
Zbog Ortodoxa idem sigurno...
Wolverine
11.12.2006, 18:22
Izvinjavam se sto po xyz put pominjem ali Stadium Arcadium od Peppersa je toliko dobar da je ono perverzno!Uzivotu sam se samo bio nalozio tako na It's My Life od Jovija, i sad na ovaj Stadium Arcadium(album)!
Izvinjavam se sto po xyz put pominjem ali Stadium Arcadium od Peppersa je toliko dobar da je ono perverzno!Uzivotu sam se samo bio nalozio tako na It's My Life od Jovija, i sad na ovaj Stadium Arcadium(album)!
poslusaj i californication (ako vec nisi :D ) , i on je dobar!
Sta da ti kazem, ista droga :)
Malo obaveštenje:
Vader, 15.12. SKC Beograd, ulaz 900 dinara, prodajno mesto Felix
Vader, 14.12. NS Time Novi Sad, ulaz 600 dinara, prodajno mesto Mungos
\m/
shin-bojan
12.12.2006, 12:11
Prvo su rekli da ce biti 500 :icon_evil .
Ljudi molim vas pomozite.
Jel ima neko pesme Confederacije?
Sweet Home Alabama, Yellow Rose of texas, Im a good ol' rebel i ostale.
Molim vas javite se ako imate, izgubio sam disk, a sad ne mogu da nadjem nigde na ibternetu.
Ja imam sweet home alabama,ali ove druge ne
Wolverine
12.12.2006, 15:31
Jao, ljudi the greatest America's r'n'r band(tako ih neki kriticari zovu) Aerosmith prave novi album koji bi trebalo da izadje sedeceg leta!:alealeee:
Mario Pavićević
12.12.2006, 15:41
Nego jer idete na Hammerfall u februaru?
Ja imam sweet home alabama,ali ove druge ne
To sam i uspeo da nadjem, ali ovo drugo nema nigde...smrc :icon_sad:
Jbg,to ljudi najvise vole mada imaju oni i bolje pesme.
Covenant
13.12.2006, 11:48
Moonspell dolazi kod nas :alealeee:
Cool:to_care:
http://www.legacy-promotion.net/koncerti.php?details=070329&lang=sr
Wolverine
13.12.2006, 15:40
Skinuh pre koji dan LimeWireom Jon Bon Jovi, Steven Tyler i Perry pevaju Walk This Way!Bas zvuci ono
Acid burn
13.12.2006, 17:38
Psychedelic Trance
jes slusa neko helloween?
Shlaymara
13.12.2006, 23:54
Kad ste spiminjali peperse i aerosmith, sad se setih.
Dosta lako da ce pepersi 2007 godine svirati u novom sadu, ne na exitu nego na stadionu. A aeorosmith na exitu.
Da posle ne bude da vas lozim stavicu link...samo da ga nadjem.
edit
Nema na Dnevnikovom sajtu. Ali tekst se nalazi na naslovnoj strani Dnevnikove Novosadske Hronike od subote 9. decembra. Ako treba slikacu:D
:alealeee: :alealeee: :alealeee: :alealeee:
Vidim ja da cu svracati u novi sad, haha sto sam srecan:alealeee: :alealeee: :tapsh: :tapsh:
Jeeeeeee!!!
Večeras sviraju Kud Idijoti u Smederevskoj Palanci, posle 16 godina! :aplauz: Ovo mesto je nekad imalo jaku R'N'R ekipu, ali nažalost malo toga je danas ostalo.:cool: Možda Idijoti otvore oči nekim novim klincima...:nov_guita Anyway, ja idem i preneću vam utiske!:to_care:
Shlaymara
14.12.2006, 11:08
^ You lucky Bastard!:)
Moonspell dolazi kod nas :alealeee:
Cool:to_care:
http://www.legacy-promotion.net/koncerti.php?details=070329&lang=sr
Jeeeeee:alealeee:
Jel' ides Covenante?
Znaci 2007 exit jaci nego ikad?
Jel se zna koji sve izvodjaci dolaze na EXIT 07 ,ili se samo prica nezvanicno.
Polako ljudi, do Exita ima još 8 meseci!:eek: Da nama dođe Maiden i Pearl Jam kao što se priča, Exit neću ni da vidim!:to_care:
Wolverine
14.12.2006, 15:23
Ako Aerosmith,Peppersi i Bon Jovi dodju u Srbiju ima da ubijem da bih dosao na koncert!
Ako Aerosmith,Peppersi i Bon Jovi dodju u Srbiju ima da ubijem da bih dosao na koncert!
koga??? al ne verujem da ce doci.
Wolverine
14.12.2006, 22:53
koga???
It's a freakin' expression!
Shlaymara
14.12.2006, 22:59
Evo teksta o (ne)dolasku pepersa i aerosmitha.
http://img17.imagevenue.com/loc456/th_29878_Picture_0200_122_456lo.jpg (http://img17.imagevenue.com/img.php?image=29878_Picture_0200_122_456lo.jpg)
nemoj wolverine ko boga te molim! :D
voleo bih i ja da dodju, ali pomiri se sa sudbinom. mi zivimo u jednoj maloj zemlji. papricice, aerosmith i jovi su zauzeti, moraju da idu i na koncerte u vecim zemljama jevrope i amerike. :kreza:
p.s. cudo nisu napisali аеросмитх ili ред хот цхиллу пепперс
Wolverine
14.12.2006, 23:09
Evo teksta o (ne)dolasku pepersa i aerosmitha.
Evo rep za ovo. Shlaymy stvarno si car.
Ja sam rekao, ako dodju idem peske do NS-a ako treba.
Nista me ne bi zautsavilo, kao i Wolverine ubio bih za karte i da dodjem do tamo.
Ozbiljan sam.
Sve potencijalni ubica do ubice, pogledajte samo kako vas merkaju ovi sa pravnog fakulteta. :)
Gde je Rocker, jel' on na pravu, što mi se čini da zadovoljno trlja ruke poput prodavaca na pijaci kada ih krene šut... već vas vidi kao buduće mušterije, ima posao da mu cveta. :)
Smišlja on već neke reklame:
· Zatvorske rešetke na metar, popust na količinu.
· Sredstvo protiv zatvora, prirodne komponente.
Pa i ovi budući novinari, sumnjivih časopisa vas nešto šacuju i već smišljaju naslove i uvode kao:
Umorni obožavalac pepersa i aerosmitha ugušio tri babe i jednog dedu na dugom putu do koncerta.
Ovaj monstruozni čin se desio kada je već premoreni obožavalac na dugom putu pešačeći od svoga mesta do hale za koncert mučki udavio starije osobe, grozni čin je izvršio sa svojim znojavim čarapama ... što je dokazano podrobnim ispitivanjem, ubijene osobe su imale visok nivo otrova u sebi koji su unele prisilno udišući miris istih.
Jedino je dedu ubio na drugi način, pošto nije uspeo da ga udavi jer je deda postao imun pušeći krdžu njega je napao svojim mp3 plejerom, stavljajući mu ga na levo uvo jer je deda na desno potpuno gluv... čuvši zavijanje i buku iz te užasne sprave deda je pomislio da se nalazi na Solunskom frontu i zalegao je u prvi potok za koji se ispostavilo da je Morava...
:)
Dobro jutro, džezeri ...
Dobro jutro, majstori...
Nema frke momci, samo kada krenete pesaka izadjite na autoput sa tablom SK forum i stopirajte - pokupicu vas ja i spasiti Srbiju krvoprolica:kreza:
U engleskoj se pojavio novi dzek Trbosek,ne treba i nam jos jedan,makar ne zbog pepersa...
@Simke
Ti si ludak majke mi :rofl: :rofl: :rofl: koji lik.:D
Koju sam muziku pustio dedi?? :D
Gde je Rocker, jel' on na pravu
Nope, Rocker je budući diplomata.
Večeras sviraju Kud Idijoti u Smederevskoj Palanci, posle 16 godina! :aplauz: Ovo mesto je nekad imalo jaku R'N'R ekipu, ali nažalost malo toga je danas ostalo.:cool: Možda Idijoti otvore oči nekim novim klincima...:nov_guita Anyway, ja idem i preneću vam utiske!:to_care:
Well, svirka je prošla i mogu vam reći samo jedno : LUDILO!!!:aplauz: Odavno nisam bio na boljoj svirci, baš su se potrudili. Preko 2 sata su svirali. Čini mi se da je bilo pola Srbije. Bilo je ljudi iz Kruševca, Mladenovca, Paraćina... Mogu vam i reći da nisam skorije došao kući ovoliko izubijan, celu svirku je bila šutka, bez pauze!:kreza: Slušao sam ih i ranije uživo, ali ovaj put su definitivno bili najbolji!:n_klanja:
Shlaymara
15.12.2006, 17:30
Ma Idijoti su pravi ljudi. Nisu kao neki pussy bendovi koji misle da su povukli boga za jaja kad sviraju. "Mi smo ovde samo zbog para" nikako se ne moze primeniti na njih. Pre par godina na exitu, kad su svirali Idijoti i Hladno Pivo, HPovci su bezali od nas(u backstageu) k`o da smo leprozni. A blesavi&pijani Tusta i Sale Veruda su nas cak ponudili pivom i neuspesno muvali jednu moju drugaricu:D
Carovski bend.
A kojim povodom su svirali u smed. palanci? Je l` to imaju neku turneju ili samo onako, da se izduvaju. Nadam se da ce zalutati i u NS.
Svirali su u Palanci, jer su ovde najbrže postali popularni dok su još bili neafirmisan bend. Imali su jak uticaj i na mnoge lokalne bendove i omiljen su bend svim punkerima/rockerima u gradu. Jednostavno, ovde imaju kultni status. Posle svirke su ostali još par sati, dok ih svi fanovi nisu startovali. 14. Decembar je izabran jer su pre tačno 16. godina poslenji put svirali ovde.
A kojim povodom su svirali u smed. palanci? Je l` to imaju neku turneju ili samo onako, da se izduvaju. Nadam se da ce zalutati i u NS.
Pa zar nisu sinoć bili u SPENS-u?!:icon_scra Ja sam čuo da su sinoć trebali da nastupe tamo.
Shlaymara
16.12.2006, 19:25
Gde si to cuo? Niko nista ne zna:confused: Nema nikakvih informacija o tome....mada mi je sad vec kasno:n-cc2:
Gde si to cuo? Niko nista ne zna:confused: Nema nikakvih informacija o tome....mada mi je sad vec kasno:n-cc2:
Pa šuškalo se da posle Palanke pale u NS i da će svirati u SPENS-u. Možda nije tačno, ali se dosta govorkalo o tome. Mada, ako ti nisi čuo za to, onda verovatno i nije bila tačna informacija!;)
Shlaymara
17.12.2006, 14:31
Ne mogu da verujem da nisam znao da ce svirati na Gradilistu. Smrc,smrc...
Je l` neko video postee,reklame ili nesto? Bas sam se smorio:(
Ne mogu da verujem da nisam znao da ce svirati na Gradilistu. Smrc,smrc...
Je l` neko video postee,reklame ili nesto? Bas sam se smorio:(
Jel' to znači da su ipak bili?:icon_scra
Shlaymara
18.12.2006, 0:23
Jel' to znači da su ipak bili?:icon_scra
Na moju zalost DA, svirali su u petak na Gradilistu(smrc). Oni kiji su bili kazu da je bili neverovatno dobro(jos veci smrc).
:n-cc2:
Роцк,грунге,реггае,д`н`б,техно,транце.. све по мало..
Na moju zalost DA, svirali su u petak na Gradilistu(smrc). Oni kiji su bili kazu da je bili neverovatno dobro(jos veci smrc).
:n-cc2:
Sorry dude...Ako su bili upola dobri kao kod nas, malo je reći da je to bilo extra!:a_whistli Neću više da ti stajem na muku.:to_care:
Pretezno elektronsku muziku i sad me sve vise zanima Alternative:nov_guita
Well, 2000.-iti post na ovoj temi je morao da bude moj!:to_care: Da ne bude totalni off, da li neko zna hoće li biti svirke na trgovima za NG? U SK ima neki malen text u kome piše da izgleda nema ništa od dočeka po gradu ove godine!:icon_scra
mad_skillz
20.12.2006, 4:02
samo da makar budu 4 stage-a kao proshle godine da imam gde da odem da se smrzavam ali da ima neku poentu...:) voleo bih da kelti sviraju opet...
Pff.. Znam da u NS.u svira Van Gogh cxini mi se u 1.. a onaj likkk.. xmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. Nije ni vazxno,znam samo za ove likove ,sxto me i zanima,nisam se raspitivala za ostalo.. U BG.u ima 4 stejdza?..
Pff.. Znam da u NS.u svira Van Gogh cxini mi se u 1.. a onaj likkk.. xmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
Ma VG samo po svadbama što ne svira!:to_care:
U BG.u ima 4 stejdza?..
Bilo ranije, ove godine izgleda neće biti ni jedan!:n-cc2:
U ja strasno volim Kelte ,pogotovo onu Me,My self 'n' Sky
Pretender
21.12.2006, 1:16
Sorry ako si se osetio prozvanim, nisam uopšte na tebe mislio u svom postu, niti se tebi obratio. Koliko vidim, nisi rekao da slušaš MetallicA-u pa naveo Unforgiven 2 ("koji je mnogo bolji od keca"), Gunse i November Rain, Aerosmith i Don't Wanna Miss A Thing a pritom dodao Cecu, JK, Seku, Jecu, Mecu, Kucu, Macu... Ramštajna :rofl: što je tako tipično za one na koje sam mislio! Zapravo, nisam mislio ni na kog odavde, nego sam pričao uopšteno. Nisam ni ja baš hard core roker, nađe se tu i neki punk i metal!:to_care:
Ne vidim gde sam tu naveo "Unforgiven 2", mora da si me zestoko pomesao sa nekim...
Ajde pogledaj postove sa prethodne strane. Vrlo moguce da je neko drugi tako nesto napisao pa si ti citirao pogresnog lika :rolleyes:
Uostalom, ostavih link ka profilu na LastFM-u u prethodnoj poruci pa pogledaj sta slusam...
Ma VG samo po svadbama što ne svira!:to_care:
(:.. da,tu si u pravu..
Bilo ranije, ove godine izgleda neće biti ni jedan!:n-cc2:
Ipak je to BG.. bicje..:n-cc2:
Ne vidim gde sam tu naveo "Unforgiven 2", mora da si me zestoko pomesao sa nekim...
Nisam te pomešao, nego ti kažeš da sam te isprozivao a govorio sam uopšteno.:cool:
Ajde pogledaj postove sa prethodne strane.
Nije sa prethodne, nego sa pre 5 strana!:a_whistli
Vrlo moguce da je neko drugi tako nesto napisao pa si ti citirao pogresnog lika :rolleyes:
Vrlo nemoguće da sam pogrešno citirao, jer se u poruci vidi šta ko citira i piše ko koga citira!:to_care:
Uostalom, ostavih link ka profilu na LastFM-u u prethodnoj poruci pa pogledaj sta slusam...
Ajd' ti još jednom pročitaj šta sam ja napisao u tom postu. Ako ne razumeš paralelu između pesama koje sam naveo, evo mali hint: sve su najkomercijalnije od pomenutih bendova i za njih su čuli i oni koji slušaju "sve". Kad nekome ko se pravi pametan i kaže da sluša sve pomeneš MetallicA-u, on će ti reć "Aaaa, znam Unforgiven, ali bolji mi je 'drugi deo'!:boodala: "
Got it now?;)
Prosle godine su svirali Slayer, Napalm death i ostatak, a ove Alogia i prijatelji. Jedino sto je bilo interesantno...Sacramental blood i Retribution. Cuo sam neke glasine za Emperor, mada ne verujem previse su veliki bend...
Anw. iako ne volim toliko rock voleo bih da vidim Van Halen, gledao sam njihov koncert i ODUSEVIO SE!!!!!! Mada ne vidim svrhu dovodjenja toliko skupog benda kao Blind guardian ponovo, bolje da su pozvali Dissection ili Dissmember... A sta je to bilo u Novom Sadu za Vader cuo sam da je ispalo nesto?
Aaaa, znam Unforgiven, ali bolji mi je 'drugi deo'!:boodala: "
Nezavisno od diskusije,ali i jeste bolji ;)
I to 2x.
Nezavisno od diskusije,ali i jeste bolji ;)
I to 2x.
Slazem se :)
"Aaaa, znam Unforgiven, ali bolji mi je 'drugi deo'!:boodala: "
Primetio sam tu pojavu.
Svako zna dve pesme od metalike, i to su ove dve navedene, a od ostalog slusaju tubro folk shit.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.