PDA

Prikaži potpunu verziju : Šta slušate od muzike...

Strane : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66

Covenant
29.7.2007, 15:36
Lično, teško da verujem bilo kom organizatoru posle svih peripetija koje su nam priređivali u prošlosti, dok ne vidim dokaz crno na belo...

Kada potvrdi sve cika Frubi onda je to zagarantovano :)
Momci su prilicno ozbiljni,po nekom mom iskustvu :D
Sve je ugovoreno sa managementom jos od trenutka kada sam primio newsletter,a to sto neko ne azurira bas odmah zvanicni sajt Theriona je druga prica :)
Slicno je bilo i za Morbid Angel-cela stvar je bila zavrsena sa management-om,a tek posle mesec dana je osvanulo na zvanicnom sajtu
Malo manje paranoje molim(ih ko vam kaze:D),znam da ste nestrpljivi :)
Na kraju krajeva dovode ih isti ljudi :D

DaySleeper
29.7.2007, 15:52
EKV Revisited - Siguran (http://youtube.com/watch?v=pyFlGGrawYw) - spot na youtube-u ako neko mozda nije video a hteo je...

Skinuo sam sve njihove spotove sa YouTube-a, a inace slusam i rock i metal i jos dosta muzike nekog slicnog zvuka.
Ne mogu da vjerujem da ova tema ima 176 stranica so far...
P.S. Ne znam da li negdje na ovom forumu postoji tema o downloadu spotova sa YouTube-a, ali evo ko ne zna, moze to uraditi putem web service-a Video Download na adresi www.videodl.org (http://www.videodl.org)

Covenant
31.7.2007, 2:54
Jedan krajnje trash tekst velikog thrash metal benda zvanog Annihilator
Carevi....
Tekst je smesan,ali simpatican :)

Kraft Dinner,album Never,Neverland

["a popular north american delicacy, this macaroni and cheese dinner is probable the heavy metal musician's best friend! by 'living' off this stuff, i saved enough money to pay the rent on a rehearsal space and buy cigarettes each day! boy, what a happy teenager i was!! 'kraf dinner is full of love and butter!!!'"]

cupboard's bare, i'm so hungry
life ain't fair, give me some money
macaroni maniac, a cheddar cheese heart attack

i love, i love, i love, i love
kraf dinner

boiling water, i can't wait
it's getting hotter, it feels so great

kraf dinner

well that was fun, but now that i'm all done
now sedate, i think i'll buy a crate

kraf dinner

kraf dinner
dinner
kraf dinner
my dinner

i want it now

:rofl:

Ulmawen
31.7.2007, 6:20
A uz tu večeru mora nešto i da se pije. :D Nemački trasheri ovako zamišljaju ekspanziju u svemir.:D
Dakle, bend je Tankard, album je "The meaning of life" (:D)... Čista poetika!

Space Beer

Read in the morning paper
They're shooting up another satellite
Experiment on the final frontier
To create the ultimate beer
Precious yeast spinning in orbit
Unrestrained gravity fades
Nobody knows what this brew will be
A magic potion? Chemistry?
Everybody loves the new beer
So good you want to drink it day in night
It's better that and Pils, any Ex
Makes you feel like really good sex
If you're sick, don't fear the doctor
'Cos he has wonderful news:
a case of Beer will replace the pills
A drink of healing cures your ills
A new idea - great innovation
Future beer - it's a sensation

Chuck it down, tap another barrel
Magic potion out of space
Chuck it down, it's a drinker's heaven
Live it up and drink this beer
Space beer! Space beer!
Space beer - this is what I like
Space beer - it tastes alright

If you stick to drinking Space beer
Hangovers - headaches will be in the past
The Sci-Fi-booze makes you healthy and wise
Your dick and brain will grow in size
If you're bald, it'll make your hair grow
If you're not, drink it for fun
Your liver wants more and more of it
It keeps your stomach strong and fit
We love it - a beermaniac Utopia
We want it - oktobertest comucopia

Future beer is so fantastic
There is no end to what this stuff can do
It multiplied - it's no trick of the light
Empty bottles fill overnight
It's the best nothing can match it
Number one - galaxy wide
The aliens from all over space
Will come to earth to get a taste
A new idea - great innovation
Future beer - it's a sensation
:D

Covenant
31.7.2007, 11:37
Pure poetry in motion,bice toga jos,samo da nadjem :D

hacker_aca
1.8.2007, 1:40
Aj sad jedan house oglas.

Ko ide uskoro na Crnogorsko primorje a da sluša haus neka poseti ovaj sajt: http://www.refreshfestival.com/

Neki novi festival u Kotoru (organizatori su isti oni koji organizuju Exit u NS-u pa će sada poečti pljuvanje o komercijali :)) house muzike. Iako slušam tu muziku ima puuuno likova koje ne znam a da su poznati pa da ja vas pitam: da li vredi otići jednu noć u Kotor i videti ove likove?

Festival traje 4 dana, ulaznica za jedan dan je 7€ a za sva četiri dana je 20€. Pogledajte sajt sa informacijama pa recite da li valja ovo čemu.

Umlawen, Covenant: Nemojte da ste pomislili da mi pljujete house. :D

Ulmawen
1.8.2007, 2:10
Tctctc... Kao neki ruralni likovi što pljuju na ulici, misliš (ispred kuće)? :D
Ma house je zakon! Moram da dođem u Kotor na taj festivalčić. :D

Rocker
1.8.2007, 2:16
A mene kao osvedočenog elektromrzca si zaboravio,A?! :to_care: :p

Ma house je zakon! Moram da dođem u Kotor na taj festivalčić. :D
Ako je neko toliko naivan pa da joj poveruje, nek' se javi, ima reputaciju od mene! :rofl:

BTW, večeras je počela 41. Zaječarska Gitarijada. Svira jedan moj ortak prekosutra veče, bend se zove Anti - Dote, sviraju Trash metal. Biće prenos na RTS-u, pa ako ste zaludni, bacite pogled, momci sasvim dobro :nov_guita

Covenant
1.8.2007, 2:18
@Haker Aca

Necemo :D
Mrzi me da otvaram stranu,radjena je u flash-u a ja imam superbrzih 56k na centrali iz doba neolita :D
Idi ako dolazi Marshall Jefferson poznatiji i kao Godfather Of House :D
Nije da nesto volim techno muziku-ali lik je DJ boli glava :)
Acid house u svom najboljem izdanju iz Detroita...

P.S. Moj burazer slusa techno muziku i vise sam nego dobro upoznat sa dosta toga,mozda i preko svoje volje-hihihih

aerochivija
1.8.2007, 2:53
@Rocker

Ja mislio da još samo nas dinosauruse interesuje Gitarijada. A upravo (gledam) slušam neku retrospektivu na RCu (RTSu), grupa "Suncokret" - "Moje bube", "Prvi sneg"... Snežana, Bilja i Gorica sa sve šeširićima u cveću, trava oko njih...
Dolazi zima, duga i hladna...

glitch
1.8.2007, 3:41
@aerochivija: ja se na +40 najezim kad cujem tu stvar :)
@Rocker: ima li bolje "garaze" od Kreatora? :opanachke

Nicolas
1.8.2007, 4:09
@ hacker_aca
Coa jel moze malo house-a?>>>
Yves La Rock - Rise up ili
Enur Feat Natasja - Calabria 2007 (Hoxton Whores Remix)
Xavi Beat - Techu
Iio - Is it love
Dj Tatana - Silence (Simon & Shaker Edit)
Delano & Crockett - Missing
Dada Feat Sandy Rivera & Trix - Lollipop
itd.

Rocker
1.8.2007, 4:35
@Rocker

Ja mislio da još samo nas dinosauruse interesuje Gitarijada. A upravo (gledam) slušam neku retrospektivu na RCu (RTSu), grupa "Suncokret" - "Moje bube", "Prvi sneg"... Snežana, Bilja i Gorica sa sve šeširićima u cveću, trava oko njih...
Dolazi zima, duga i hladna...
Pa i ja spadam u dinosauruse....doduše one najmlađe, ali definitivno ne kapiram današnje klince i mjuzu na koju se oni (većinom) prže! :to_care: BTW, bila je ta emisija i sinoć, isto nešto ovako kasno, odlična je! Lepo je videti kako su izgledali počeci R'N'R-a kod nas, bar meni koji nisam to mogao lično da doživim.

@Rocker: ima li bolje "garaze" od Kreatora? :opanachke
Koja garaža, pa oni su mainstream sada! :p Zaista, ima dosta kvalitetnih bendova kod nas, koji su potpuno neafirmisani. Gitarijada je možda poslednje utočište mladih Rock, metal, punk bendova kod nas i mesto gde mogu da pokažu šta znaju široj publici. Meni je veoma žao što je ove godine propuštam... :o

Dimo
1.8.2007, 11:18
Ko je trenutno na moru, moze da skokne do manjeg rock festivala u Morinju (mjesto nadomak Kotora), glavni gosti niksicki punk rock bend DST.

steve89
1.8.2007, 11:29
Zaista, ima dosta kvalitetnih bendova kod nas, koji su potpuno neafirmisani. Gitarijada je možda poslednje utočište mladih Rock, metal, punk bendova kod nas i mesto gde mogu da pokažu šta znaju široj publici.

Atlantida:nov_guita:nov_guita:nov_guita ne znam koliko su neafirmisani, izdali su album ove godine, i to odlican album:nov_guita

Covenant
1.8.2007, 11:50
Kreator mainstrem?
Pa i ne bas,bar ne toliko :opanachke
Da je suportno ne bi drzali cert u SKC-u vec na JNA stadionu :a_bleh:

glitch
1.8.2007, 14:35
Dok sam bio riot :dedica: bili su kvalitetan trash... Sad sam se ozenio, odgovara mi heavy :kreza:

Rocker
1.8.2007, 17:31
Kreator mainstrem?
Pa i ne bas,bar ne toliko :opanachke
Dobro, ne toliko, ali kad dolaze čak u Srbiju na svirku :a_whistli

Da je suportno ne bi drzali cert u SKC-u vec na JNA stadionu :a_bleh:
Mislim da si ti taj koji tu svirku spominje kao najbolju ikad održanu ovde! :a_bleh: i ja sam do skoro, a onda su došli Stonesi i slightly sam promenio mišljenje! :a_whistli:to_care:

Iris
1.8.2007, 17:36
Šteta što niko nije bio na nekom od Apocalyptica/Rammstein koncerata (Reise, Reise turneja, 2004/2005).
Ja sam ih slušala u Budimpešti, i pored zaista VELIKE konkurencije (u koju spadaju i svirke koje sam slušala u V. Britaniji) - to je bio najbolji koncert ikada! :aplauz:

Covenant
1.8.2007, 17:54
Mislim da si ti taj koji tu svirku spominje kao najbolju ikad održanu ovde! :a_bleh: i ja sam do skoro, a onda su došli Stonesi i slightly sam promenio mišljenje! :a_whistli:to_care:

Najbolji cert za mene ove godine je bio Cannibal Corpse-ubedljivo
Bilo oko 500 ljudi,ja sam bio prvi red-fantazija :)
Kreator je na drugom mestu :D
Pa jbg nije bas Kreator toliki "in" ne moze svako da podnese onu kolicnu decibela :D

Šteta što niko nije bio na nekom od Apocalyptica/Rammstein koncerata (Reise, Reise turneja, 2004/2005).
Ja sam ih slušala u Budimpešti, i pored zaista VELIKE konkurencije (u koju spadaju i svirke koje sam slušala u V. Britaniji) - to je bio najbolji koncert ikada! :aplauz:

Ja sam slusao Apocalyptica-u na EXIT-u i smorio sam se za medalju
Bio sam prvi red,a ozvucenje je bilo sjajno,da ne bude zabune
Uzivo mi se nimalo ne dopadaju,jednostavno mnogo bolje mi deluju kada ih slusam na svom kompu npr. koliko god smesno delovalo :D
Necu oprostiti sebi sto sam isao na to a ne na Napalm Death od koga sam zakacio zadnjih 20 min i gde je bilo fantasticno
Sto se Rammstein-a tice oni jesu sjajni uzivo-pogotovu legendarni cert iz Berlina '98 godine
Mada odavno sam ja ispao iz te faze-Rammstein za mene postoji samo do albuma Mutter zakljucno;)
Ali isao bi svejedno na cert-mislim da vredi :)

Ulmawen
1.8.2007, 20:29

Nismo ni sumnjali. :kreza:

Ja sam slusao Apocalyptica-u na EXIT-u i smorio sam se za medalju

Apocalyptica bre namaže na hleb, i to onaj integralni sa susamom, sve te tvoje drekavce. Suomi Finland Perkele! :D

Covenant
1.8.2007, 21:30
Apocalyptica bre namaže na hleb, i to onaj integralni sa susamom, sve te tvoje drekavce. Suomi Finland Perkele! :D

E sad ima da ides u najblizi sveti gaj da se okajes zbog ove izjave :)
USA death metal da mi ne dirate :D

Dimo
1.8.2007, 22:57

Bio prije neki dan do mora, i ajde malo legao na plazu i rekoh da uzmem da procitam nesto, kupila drugarica Trece oko. Gledam neki clanak, dvoje ludaka iz Njemacke iskasapili nekog covjeka, umislili da su vampiri, i sad se opisuju njihove izjave i (ne)djela, i pominje se da je ova djevojka (momak i djevojka su u pitanju) izjavili da su sve to uradili inspirisani grupom Cannibal Corpse i njihovim velikim hitom Hammer Smashed Face :p
Uz sve postovanje prema toj legendarnoj pjesmi (i grupi), ali ni malo me ovo ne cudi. Posebno ne nakon nekoliko odgledanih spotova i pjesama grupa Six Feet Under i Mortis :) Postujem death metal (i slusam cesto), ali sto je mnogo mnogo je.

steve89
1.8.2007, 23:20
jel je neko posetio www.jamendo.com ? bio je opis u novom sk? sva muzika je besplatna, ali stvarno besplatna... ja evo prvo ajde da pogledam kao najpopularnije albume, i izbaci Silence - L'autre endroit (http://www.jamendo.com/en/album/830/) kao najpopularniji album, ispod pise electro, belgium, i kao nema veze samo da vidim sta je, jer ne slusam tu vrstu muzike cesto ali volim da neki put pustim faithless, kosheen, dm, i prodigy. i pustim ja prvu pesmu i prijatno se iznenadim, pustim drugu kad ono meni se ovo svidja i tako preslusam ceo album. ovako je neko definisao tacno ovu muziku Pseudo-classical ambient progressive electro-rock i meni se to svidja. tako da preporucujem svima prevashodno onima koji slusaju takvu muziku! sve albume sa sajta mozete prvo da preslusate pa tek onda da skinete, a hteo sam da kazem da sigurno ima jos dobrih grupa na sajtu, meni je zanimljivo i uvek hocu da cujem kako zvuce neke nepoznate, neafirmisane a odlicne grupe, kao sto je rocker rekao da ih ima puno kod nas tako ih ima i u svetu...:ciao:

Covenant
2.8.2007, 0:12
Bio prije neki dan do mora, i ajde malo legao na plazu i rekoh da uzmem da procitam nesto, kupila drugarica Trece oko. Gledam neki clanak, dvoje ludaka iz Njemacke iskasapili nekog covjeka, umislili da su vampiri, i sad se opisuju njihove izjave i (ne)djela, i pominje se da je ova djevojka (momak i djevojka su u pitanju) izjavili da su sve to uradili inspirisani grupom Cannibal Corpse i njihovim velikim hitom Hammer Smashed Face :p
Uz sve postovanje prema toj legendarnoj pjesmi (i grupi), ali ni malo me ovo ne cudi. Posebno ne nakon nekoliko odgledanih spotova i pjesama grupa Six Feet Under i Mortis :) Postujem death metal (i slusam cesto), ali sto je mnogo mnogo je.

Sve razumem,ali....
Trece Oko? :rofl:
Nisam mogao da izdrzim :opanachke

Ulmawen
2.8.2007, 10:38
Posebno ne nakon nekoliko odgledanih spotova i pjesama grupa Six Feet Under i Mortis :) Postujem death metal (i slusam cesto), ali sto je mnogo mnogo je.
Mortiis je jedan jako interesantan goblin, koji je, tekom cele svoje karijere svirao samo instrumentalnu muziku i, na pretposlednja (poslednji nisam čula) 2 albuma, neki čudan crossover industriala i malo tvrđeg zvuka. Nema nikakve veze sa death metalom... A to što Norvežani vole da uhvate sintisajzer i viču na sav glas da sviraju black metal, to je već druga stvar.:) Inače, Mr Havard Ellefsen (=Mr Mortiis) je i sam priznao da mu je najveći uzor poslednjih par godina Trent Reznor iz NIN-a (Eh, šta postade od basiste Emperora!:kreza:). Ko ne veruje, nek samo pogleda njihov outfit.:D
Evo slike sa koncerta u Beogradu.:)
9862

Covenant
2.8.2007, 11:12
Mortis me nekako najvise podseca na Dargaard(bar prvi albumi)
Eh,Dargaard-sta je to neki parfem? :D
Veoma malo ljudi zna za ovaj "bend" (ako mogu tako da ga zovem)sto je steta(ili mozda nije,zavisi sa koje se strane gleda),slicno stoji i za Mortis
Vidim pominjete Six Feet Under-eh ala se srozao Kris Burns(iako je on u sustini do yaya lik)da je to za ne poverovati-SFU meni licno izuzev odlicnog albuma Warpath nije nista posebno,da ne u upotrebljujem sad neke teze reci ;)
Za one sa jeftinijiim ulaznicama-Chris Burns je prvi pevac Cannibal Corpse-a i jedna od sada vec legendi death metala(stara grada)dok ga nije smenilo njegovo visocanstvo Corpsegrinder,a neki ce ga zapamtiti po pojavljivanju istih u Ace Venturi :rofl:
Ta scena je legendarna :n_klanja:

P.S. Ne dam se ja tako lako jos :dzavo:

hacker_aca
2.8.2007, 14:53
@ hacker_aca
Xavi Beat - Techu
Iio - Is it love
itd.

Pola od ovoga sam slušao. :p Inače, nešto što sam u poslednje vreme slušao:

David Guetta ft Chris Willis - Love is Gone
David Guetta vs The Egg - Love Don't Let Me Go
Covenant - Call The Ships To Port (Club mix) (kako ga je kinteC opisao, elektro gotik :))
Takođe odslušajte album Tiesto - Elements of Life. Trance muzika, nema previše jakih tonova ali dobro zvuči.

A za ovaj Refresh festival (http://www.refreshfestival.com/) u Kotoru: gostuju sledeći likovi:

9. avgust: Umek (Uroš Umek), Vladimir Acić, Dee Face, Cule
10. avgust: Lottie, Ryan Shaw, Flo, Sagor Mash
11. avgust: Robert Owens, Alen Bajd, Big R, N.M.E.
12. avgust: Ian Pooley, Jonty Skruff, Iva, A.P.

Tu je i neki hip hop stage ali pretpostavljam da slabo koga to zanima. :) Nicolas, vredi li otići jednu noć do Kotora da se odsluša ovo čudo? Nikad čuo za ove likove a puštaju neki house, ovo - ono...

Dimo
2.8.2007, 16:31
Sve razumem,ali....
Trece Oko? :rofl:
Nisam mogao da izdrzim :opanachke
Pa rekoh, plaza - dosada - uzarila lampa, uzeh sta mi je prvo dopalo saka :)

Covenant
2.8.2007, 23:19
Covenant - Call The Ships To Port (Club mix) (kako ga je kinteC opisao, elektro gotik :))

Uh sto mi se svidja naziv benda-na nekoga me podseca :to_care:
Pise se inace Kovenant,a ja sam inspiraciju za nick imao u drugoj stvari(istoimeni album Morbid Angel-a :D)
Nije los bend though-prilicno interesantan ;)

hacker_aca
3.8.2007, 6:15
Uh sto mi se svidja naziv benda-na nekoga me podseca :to_care:
Pise se inace Kovenant,a ja sam inspiraciju za nick imao u drugoj stvari(istoimeni album Morbid Angel-a :D)
Nije los bend though-prilicno interesantan ;)

Inače se i Kovenant pominje u Bibliji. Ima na sajtu od ove grupe/pevača/šta_li_je ali mi nije bilo do čitanja...

Dushan
3.8.2007, 20:12
Aj sad jedan house oglas.

Ko ide uskoro na Crnogorsko primorje a da sluša haus neka poseti ovaj sajt: http://www.refreshfestival.com/

Neki novi festival u Kotoru (organizatori su isti oni koji organizuju Exit u NS-u pa će sada poečti pljuvanje o komercijali :)) house muzike. Iako slušam tu muziku ima puuuno likova koje ne znam a da su poznati pa da ja vas pitam: da li vredi otići jednu noć u Kotor i videti ove likove?

Festival traje 4 dana, ulaznica za jedan dan je 7€ a za sva četiri dana je 20€. Pogledajte sajt sa informacijama pa recite da li valja ovo čemu.

Realno, ja bih otishao samo na prvo veche (UMEK!!!), mada to u sushitini nije house, al nije bitno. To veche nastupice i nasha 2 sasvim solidna DJ (Vladimir Acic i Dee Face, dok mi je Cule nepoznat). I takodje bih otishao na zadnje, Ian Pooley je u kuci :D. Al opet, ovo je samo moje subjektivno mishljenje...

hacker_aca
3.8.2007, 21:16
Realno, ja bih otishao samo na prvo veche (UMEK!!!), mada to u sushitini nije house, al nije bitno. To veche nastupice i nasha 2 sasvim solidna DJ (Vladimir Acic i Dee Face, dok mi je Cule nepoznat). I takodje bih otishao na zadnje, Ian Pooley je u kuci :D. Al opet, ovo je samo moje subjektivno mishljenje...

Devojka koja je delila one knjižice sa informacijama o festivalu me pita da li volim house muziku, rekoh da volim i ona mi dade ovo, malo ishvali festival, pomenu Exit itd... Pa rekoh da li da idem ili ne, tražim savete. Hvala uglavnom. :)

steve89
4.8.2007, 13:09
evo nekih preporuka sa jamendo.com, muzika koju sam skinuo i preslusao...

1. Silence - L'autre endroit - Electro, Belgium (http://www.jamendo.com/en/album/830/)

2. JT Bruce - The Dreamer's Paradox - Instrumental Progressive Metal, United States (CA) (http://www.jamendo.com/en/album/3317/)

3. Project Divinity - Divinity - Ambient, Finland (ES) (http://www.jamendo.com/en/album/2572/)

4. VS - VS - Electro trip down post rock, France (http://www.jamendo.com/en/album/1683/)

:ciao:

Rocker
5.8.2007, 5:07
Evo malo vesti sa upravo završene 41. Zaječarske Gitarijade. Odlukom žirija (i po reakciji publike a i po mom skromnom mišljenju potpuno nezasluženo :n-cc2:) pobedio je bend Nightfall iz BG-a. Nikako mi nije jasno kako je taj bend uopšte došao do finala pored Hatred-a, Forever Storm-a, Aethernia-e, ali to su već njihove kalkulacije i analiza tržišta (mislim na Radio Beograd, koji pobedniku obezbeđuje snimanje albuma).
LM, ono što je daleeeeko važnije je mišljenje publike (jer bendovi su tu zbog publike), a publika je izglasala pirotski bend Antidote za pobednika 41. Gitarijade. Moj mnogo dobar ortak je lead gitarista u ovom bendu i veoma sam srećan zbog ove njihove pobede! :alealeee::tapsh::to_care:

ACHTUNG
5.8.2007, 11:15
Po novinama se pise da je poseta ocajna. Ali, koliko vidim, to vas nije sprecilo da pustite pivo i gitaru u venu. :)

Trenutno preslusavam novi album Slayera - Christ Illusion, javljam uskoro kakav je. :nov_guita :dzavo:

Ice-Man
5.8.2007, 12:24
Bio juce na "Disciplin a Kitschme" i bilo mi je extra!:love: Iako mi zvuk ovog benda nekako vuce na techno (koji i ne volim nesto) bili su mi extra. Jedino sto je ona predgrupa iz beograda smorila opasno! Mada mi ih je bilo malo zao jer je bubnjar bio veoma dobar. Ova predgrupa iz Nisa nije losa, a verujem da to ne govori Nislija u meni, mada je sve bilo smor dok se Disciplina nije pojavila! Uff popravili su mi nedelju!;)
Al bio jos neko sa foruma?

Wolverine
5.8.2007, 12:59
Kako stoji nasa zemlja sa rock koncertima 2008. Bon Jovi ima turneju u januaru, ali zapatili Blizzard simptom (nece da kazu o cemu se radi, a radi se o necemu velikom). Aerosmith je prosishao po svetu (Ajde opet, svratite i ovde). Da li ima sanse da se Wolfmother dovuce ovamo?

Covenant
5.8.2007, 13:27
Po novinama se pise da je poseta ocajna. Ali, koliko vidim, to vas nije sprecilo da pustite pivo i gitaru u venu. :)

Pa dobro,jbg-termin Gitarijade je nekako pao u spicu turisticke sezone

Trenutno preslusavam novi album Slayera - Christ Illusion, javljam uskoro kakav je. :nov_guita :dzavo:

Tek sada?
Ccccccc
Ja sam preslusao skoro odmah po pojavljivanju :a_bleh:
Nista specijalno,mada ne kazem da je los-sve u svemu solidno
Mada licno sam razocaran-sjajni God Hates Us All je daleko bolji ;)

Covenant
5.8.2007, 13:30
Kako stoji nasa zemlja sa rock koncertima 2008. Bon Jovi ima turneju u januaru, ali zapatili Blizzard simptom (nece da kazu o cemu se radi, a radi se o necemu velikom). Aerosmith je prosishao po svetu (Ajde opet, svratite i ovde). Da li ima sanse da se Wolfmother dovuce ovamo?

Skupi su batice...
To je problem-pa niko od organizacija ne zeli da se prihvati tako lako velikog rizika i da mozda nehotice upropaste sami sebe
Verovatno kostaju k'o 3 EXIT-a zajedno :D
Eto odgovora zasto nas i Rammstein i ACDC jos uvek uporno zaobilaze :kreza:

Wolverine
5.8.2007, 13:52
Skupi su batice...
To je problem-pa niko od organizacija ne zeli da se prihvati tako lako velikog rizika i da mozda nehotice upropaste sami sebe
Verovatno kostaju k'o 3 EXIT-a zajedno :D
Eto odgovora zasto nas i Rammstein i ACDC jos uvek uporno zaobilaze :kreza:

Batice:D, dosli su Stonesi, kad se malo oporavimo od njih (finansijski), mogli bi da dodju i ovde (kad su bili RS i malo nas advertisovali, mogu i navedeni). A na EXIT dolaze najvishe samo tehno, rap, i ostali "muzich(m)ari":rofl:.
We need rock'n'roll festival. Woodstock u Shumadiji. Ime odgovara.

Highlander
5.8.2007, 14:07
Jel' čuo neko domaći bend Amaranth? Zvuče slično kao Anathema na novijim albumima samo što je vokal katastrofa. Trenutno imam dve pesme od njih, Silent (koja traje 14min:eek: ) i Spleen... Imaju li oni još nešto snimljeno, baš bih voleo da čujem?:nov_guita

Covenant
5.8.2007, 14:16
Hmmmm-mozda....
Samo nemoj biti siguran da su reperi i DJ-evi bas nesto jeftini(pogotovu ovi prvi)
Snoop Dog je sigurno kostao ko 1/3 EXIT-a :D
A sto se tice EXIT-a-pa tek od skora su poceli da potenciraju rep and stuff-nije da ih je bilo bas toliko do zadnjeg EXIT-a(sem ako ne racunamo sporedne stage-eve;))
A sto se tice tehno-a pa jbg-to je kod EXIT-a ono u fazonu "volim sve sto vole mladi" :D

Wolverine
5.8.2007, 14:23
Hmmmm-mozda....
Samo nemoj biti siguran da su reperi i DJ-evi bas nesto jeftini(pogotovu ovi prvi)
Snoop Dog je sigurno kostao ko 1/3 EXIT-a :D
A sto se tice EXIT-a-pa tek od skora su poceli da potenciraju rep and stuff-nije da ih je bilo bas toliko do zadnjeg EXIT-a(sem ako ne racunamo sporedne stage-eve;))
A sto se tice tehno-a pa jbg-to je kod EXIT-a ono u fazonu "volim sve sto vole mladi" :D

Pa kad bi mogli da se okupimo kod vlade i da strajkujemo.
Ajde da sabotiramo EXIT i da skupimo pare Shumadijastock, evo dokaz da su pirarti iz XVII-XVIII veka preteca rokera, vec mi kljuca krv, za akcijom.

Covenant
5.8.2007, 14:26
Rock festival kod nas?
Uhhhhh-tesko opet
Mislim da su opet pare(a i organizacija bogami)glavna prepreka
Dok to ne podmaze(ili pripomogne)neko iz Vlade i kada ljudi budu malo prosirli vidike ne rukovodeci se samo zaradom :p -nema nista od toga
Komsije Bugari to rade mnogo bolje-lepo napravise ljudi mini festival u onom mestu na granici(Georgi Dimitrov se zove cini mi se),u jednoj sportskoj sali
Lepo bili Motorhead,Man-O-War i jos jedna grupa(ne mogu da se setim koja)i par ljudi koji su bili rekose da je bilo fantasticno(rekose da nikad nisu culu u zivotu tako dobro ozvucenje i da su bili prilicno iznenadjeni dobrom ogranizacijom svega)
Doslo skoro 100000 ljudi(doduse ne odjednom vec za nekoliko dana:D)

Covenant
5.8.2007, 14:27
Pa kad bi mogli da se okupimo kod vlade i da strajkujemo.
Ajde da sabotiramo EXIT i da skupimo pare Shumadijastock, evo dokaz da su pirarti iz XVII-XVIII veka preteca rokera, vec mi kljuca krv, za akcijom.

Previse si slusao Running Wild :rofl:
Eh sto je to dobra grupa :to_care:

Wolverine
5.8.2007, 14:34
Previse si slusao Running Wild :rofl:
Eh sto je to dobra grupa :to_care:

Nikad cuo.

Covenant
5.8.2007, 14:45
Pa potrudi se :)
Da ih cujes-old school hevy metal iz Nemacke koji u svojim tekstovima fura uglavnom piratsku(!)tematiku(jednom od clanova benda je neki potomak bio gusar ili tako nesto,i to im je onako iz zezanja dalo inspiraciju :D)
Meni licno-sjajni su i 10x puta bolji nego Gvozdena Devica(sad ce drvlje i kamenje :D)
Njihov album Under The Jolly roger je pravi biser heavy metala ;)

GrimReaper
5.8.2007, 15:46
Pa potrudi se :)
Da ih cujes-old school hevy metal iz Nemacke koji u svojim tekstovima fura uglavnom piratsku(!)tematiku(jednom od clanova benda je neki potomak bio gusar ili tako nesto,i to im je onako iz zezanja dalo inspiraciju :D)
Meni licno-sjajni su i 10x puta bolji nego Gvozdena Devica(sad ce drvlje i kamenje :D)
Njihov album Under The Jolly roger je pravi biser heavy metala ;)
Er, potomak? :D Inache, stvarno dobar bend, ko voli pirate i metal (kao ja, lol :D ), obavezno neka poslusha.

Wolverine
5.8.2007, 16:14
Pure rock'n'roll metafore Aerosmitha su tu keva. Aerosmith rules. Steven Tyler best singer ever.

Covenant
5.8.2007, 16:15
Moja greska...
Dobro-neki pra pra pra prethodnik :D

M1los
5.8.2007, 17:33
Predak ;)

Ice-Man
5.8.2007, 17:36
Hmm ja sam sumnjao da su pirati pradedovi rokera kad sam video Keith Richardsa...:kreza:

Mil00rad
5.8.2007, 20:59
Kako vam uspeva da slušate Very Hard Rock:icon_scra?Trudim se nešto,slušam muzikicu sa http://www.radiotower.com/ ali nema šanse,onaj hard rock mi bije po mozgu:n-cc2:.Jedino šta mi je prijalo je Classic Rock tipa Boat on the River:nov_guita.Svaka čast onome ko je napravio tu pesmu:tapsh:.

caine
5.8.2007, 21:19
Evo malo vesti sa upravo završene 41. Zaječarske Gitarijade. Odlukom žirija (i po reakciji publike a i po mom skromnom mišljenju potpuno nezasluženo :n-cc2:) pobedio je bend Nightfall iz BG-a. Nikako mi nije jasno kako je taj bend uopšte došao do finala pored Hatred-a, Forever Storm-a, Aethernia-e, ali to su već njihove kalkulacije i analiza tržišta (mislim na Radio Beograd, koji pobedniku obezbeđuje snimanje albuma).
LM, ono što je daleeeeko važnije je mišljenje publike (jer bendovi su tu zbog publike), a publika je izglasala pirotski bend Antidote za pobednika 41. Gitarijade. Moj mnogo dobar ortak je lead gitarista u ovom bendu i veoma sam srećan zbog ove njihove pobede! :alealeee::tapsh::to_care:

Rocker, cestitam :) Kao sto kazes, tu su na delu bile kalkulacije Radio Beograda, al' je ipak ispao happy end :) Svidela mi se ona njihova pesma ''Rastinje'' (ili nesto u tom stilu).

Po mom skromnom (napominjem da je skromno :o) misljenju, Gitarijada je ove godine podbacila :( Poseta manje-vise mala, organizacija kuku-lele, svirke su kasnile i po nekoliko sati (mada je ovo relativno uobicajeno)... Da nisam iz Zajecara, ne bih ni dosao... Kao slag na tortu, nisu tocili Zajecarsko pivo :n-cc2:

Divlje Jagode bas i ne volim, al je ispalo da su bili highlight festivala (Motori :qliranje:), cike iz Wishbone Ashea su urnebesne (neki lik iz publike im se dere ''mars u pm'', a pevac upravo zavrsava pesmu ''thank you very much'' :rofl:), Bora Corba izgleda ko da ce padne u nesvest... Uz njih bili su jos jedni manje-vise anonimni bendovi (D2? :icon_scra) i Full Flavor (sasvim OK)...

Evo sad gledam RTZ, neko je napravio grafit ''Kako je propao R'n'R, 41. Gitarijada'' :rofl:
Moram da idem da slikam sutra...

Covenant
8.8.2007, 1:24
Listen vamo metalheads :D
Poslusajte kada budete imali vremena pesmu Demonic Refusal sa Testament-ovog albuma Demonic
Jbt jaci i bolji rif odavno nisam cuo,a vokal razbija :n_klanja:

Ulmawen
8.8.2007, 14:21
Jedino šta mi je prijalo je Classic Rock tipa Boat on the River:nov_guita.Svaka čast onome ko je napravio tu pesmu:tapsh:.
Bend koji je napravio tu pesmicu zove se Styx. ;)

I, kako ti se sviđa? Ništa ne slušaj ove što uzdižu Cannibal Corpse u nebesa, ti pojma nemaju šta je the one and only Slayer. :D

GrimReaper
8.8.2007, 15:14
Au, pazi samo da te ne chuje Covenant. :opanachke :Freddy:

Covenant
8.8.2007, 15:28
Meni je ipak bolji prethodni album i to dosta :Freddy:
Na Christ Illusion mi sve svidja sto je Arayin vokal a i svrika dobrim delom opet u fazonu stare dobre thrash faze tipa Reign In Blood
A ostali aspketi tog albuma-onako :opanachke

Covenant
8.8.2007, 16:34
Koga interesuje ovaj vise nego interesantan muzicki pravac zvani industrial,neka pogleda malo ovde

http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=33475

Mada za ono spajanje goth i industrial muzike u jedno lik sa oprostenjem s*re :D
Nija to bas tako kakvim hoce da ga prikazu nadobudni pripadnici istoimenog pokreta
No,no :o

bobi
8.8.2007, 16:37
Ma i Slayer i Cannibal Corpse su shit. :D
Čisto da nađemo kompromis. :D

Covenant
8.8.2007, 16:43
Pricaj za sebe :D
Bolje tek ja da ne govorim sta mislim za Sh*t Flames i Children Of (S)Bodom :o

WhenDarknessFalls
8.8.2007, 16:59
Fear My Thoughts - Vulcanus je trenutno u fazi preslusavanja.

Pelagijska Argosija
8.8.2007, 17:18
Ziveo Rock/Metal! Ovo glasanje potvrdjuje tezu jednog mog ortaka da svi koji se ne odvajaju od racunara slusaju ovu vrstu muzike.

De-Lux
8.8.2007, 17:27
Ziveo Rock/Metal! Ovo glasanje potvrdjuje tezu jednog mog ortaka da svi koji se ne odvajaju od racunara slusaju ovu vrstu muzike.

Pa to je sjajno!!!!:D Triput ura za ROCK/METAL!!!! URA!!!!:alealeee: URA!!!!:alealeee: URAAAAAAAAAA!!!!!:D

De-Lux
8.8.2007, 17:34
Ma i Slayer i Cannibal Corpse su shit. :D

Ne diraj mi bre Slayer!!!:nov_mad2::nov_mad2::nov_mad2:

ali Cannibal Corpse je stvarno shit:D

Covenant
8.8.2007, 17:52
Ne diraj mi bre Slayer!!!

ali Cannibal Corpse je stvarno shit
danas 17:27

Ja,ja
Makar im je zadnji album bolji nego od Slayer-ovog zadnjeg :a_bleh:

Ulmawen
8.8.2007, 18:26
Da se ne lažemo, kompromis je u Norveškoj. :kreza:

SOAD
9.8.2007, 0:26
Omiljeni bendovi su mi System of a down, Nightwish, Sonata arctica, Labyrinth, Him, i sl. ...

GrimReaper
9.8.2007, 2:09
Pricaj za sebe :D
Bolje tek ja da ne govorim sta mislim za Sh*t Flames i Children Of (S)Bodom :o
Pravicu se da to nije bilo upuceno In Flames-u, pa necu da te skalpiram. :D

bobi
9.8.2007, 2:34
Pravicu se da to nije bilo upuceno In Flames-u, pa necu da te skalpiram. :D

Nemoj da se praviš da nisi čuo, nego Covenanta na lomaču! :D

GrimReaper
9.8.2007, 2:37
Ima da ga nateramo da se pokloni "to the gods of melodic death metal". :dzavo::qliranje:

aerochivija
9.8.2007, 4:51
^ Prodajem azbestno odelo, malo korišćeno, skoro novo :D

hacker_aca
9.8.2007, 5:14

Reci ortaku da se malo zeznuo. Nije se puno komentarisalo o house muzici ovde ali znam da Nicolas, Polarni Meda i ja slušamo house i srodne tipove muzike. Ne znam za njih ali ja dosta visim na kompu pa ipak ne slušam metal. Mogu da ga podnesem ali mi je lepše bez njega. ;) Baš trenutno slušam novi albuma Davida Guette "Pop Life". Svaka preporuka! :qliranje:

WhenDarknessFalls
9.8.2007, 5:18
Ima da ga nateramo da se pokloni "to the gods of melodic death metal". :dzavo::qliranje:

:n_klanja::n_klanja::n_klanja::n_klanja::n_klanja: :n_klanja: melodik je keva \m/

Nicolas
9.8.2007, 5:21
Reci ortaku da se malo zeznuo. Nije se puno komentarisalo o house muzici ovde ali znam da Nicolas, Polarni Meda i ja slušamo house i srodne tipove muzike. Ne znam za njih ali ja dosta visim na kompu pa ipak ne slušam metal. Mogu da ga podnesem ali mi je lepše bez njega. ;) Baš trenutno slušam novi albuma Davida Guette "Pop Life". Svaka preporuka! :qliranje:

Right on brother.:kreza:

Inace u samom pocetku teme smo neispostovani, tri pravca za "gitarase" a housa kao pravca nema.:D

@ hacker_aca btw Ima neki moj post na par strana nazad, neke pesmice, mislim da nisi video.;)

hacker_aca
9.8.2007, 5:31
Right on brother.:kreza:

Inace u samom pocetku teme smo neispostovani, tri pravca za "gitarase" a housa kao pravca nema.:D

@ hacker_aca btw Ima neki moj post na par strana nazad, neke pesmice, mislim da nisi video.;)

Misliš na ovo:

@ hacker_aca
Xavi Beat - Techu
Iio - Is it love
itd.

Pola od ovoga sam slušao. :p Inače, nešto što sam u poslednje vreme slušao:

David Guetta ft Chris Willis - Love is Gone
David Guetta vs The Egg - Love Don't Let Me Go
Takođe odslušajte album Tiesto - Elements of Life. Trance muzika, nema previše jakih tonova ali dobro zvuči.

A za ovaj Refresh festival (http://www.refreshfestival.com/) u Kotoru: gostuju sledeći likovi:

9. avgust: Umek (Uroš Umek), Vladimir Acić, Dee Face, Cule
10. avgust: Lottie, Ryan Shaw, Flo, Sagor Mash
11. avgust: Robert Owens, Alen Bajd, Big R, N.M.E.
12. avgust: Ian Pooley, Jonty Skruff, Iva, A.P.

Tu je i neki hip hop stage ali pretpostavljam da slabo koga to zanima. :) Nicolas, vredi li otići jednu noć do Kotora da se odsluša ovo čudo? Nikad čuo za ove likove a puštaju neki house, ovo - ono...

Probaj Davida Guettu kao što sam napisao u prošlom postu. Nećeš se pokajati. ;) Ne pada mi više ništa na pamet od nekih pesmica i albumčića. Deep Dish - We gonna feel it sigurno znaš... :)

Covenant
9.8.2007, 12:05
Interesantno kako nikad nisam mogao da smislim taj pravac u metalu
I da i da-mislim na melodic death a takodje i heavy i power uz par izuzetaka
Jedina stvar koju volim je Katatonia-ali ona nije bas tipicni predstavnik pa mi se verovatno zato i svidja :D
Death metal van USA-a ne priznajem(jos uvek...) :opanachke

(cuje se smeh koji odzvanja u daljini,kao u horror filmovima) :Freddy:

Nicolas
9.8.2007, 12:15
Misliš na ovo:

Probaj Davida Guettu kao što sam napisao u prošlom postu. Nećeš se pokajati. ;) Ne pada mi više ništa na pamet od nekih pesmica i albumčića. Deep Dish - We gonna feel it sigurno znaš... :)

Hehe, my bad.:D Nisam vide, cim vidim metal i neke munje ufff, samo preskocim pa...:opanachke
Da Deep Dish, slusao, imam, hit je dole na primorju, i ovo sto sam naveo se pusta dosta.
A ja sam ti te pesme Davida Guette slusao pre par meseci.;)

Tu je i neki hip hop stage ali pretpostavljam da slabo koga to zanima. Nicolas, vredi li otići jednu noć do Kotora da se odsluša ovo čudo? Nikad čuo za ove likove a puštaju neki house, ovo - ono...

Ne znam kako ce biti ali lose ne moze da ti bude, pa sto ne otici.:) U svakom slucaju ces se provesto dobro.;) Samo nece tu biti housa, to ti je u najblazem slucaju trance pa do psycha. :)

WhenDarknessFalls
9.8.2007, 15:40
Hmm... Katatonia je doom :a_whistli Inache imash i u Finskoj kvalitetnog deatha samo takvog :D

Covenant
9.8.2007, 15:46
Hmm... Katatonia je doom :a_whistli Inache imash i u Finskoj kvalitetnog deatha samo takvog :D

Nije bas cisti doom-vec mesavina death-a i doom-a,i to rekao bi-i vise ovog prvog
Zasto sam i rekao da nije bas tipicni predstavnik
Plus da ne pominjem da je u svojim zadnjim radovima bend zagazio u duboku progresivu priblizavajuci svoj zvuk bendovima kao sto je Opeth npr ili pak drugim avangarde metal grupama ;)
Ono sto je interesantno kod Katatonia-e je da bend nije postao sh*t iako je napravio zaokret u stylingu i umeksao muziku(sto se inace dogadja u 90% slucajeva :opanachke )
Anyway jedan od mojih omiljenih Skandinavac bendova :D

WhenDarknessFalls
9.8.2007, 15:52
Upravo to, nova Katatonia je "malo" meksa, i napravili su solidan crossover.
A sad... nekome se svidja, nekom ne.

Milos
9.8.2007, 15:56
Sejo Kalač!:alealeee:

Pelagijska Argosija
9.8.2007, 18:56
Inace u samom pocetku teme smo neispostovani, tri pravca za "gitarase" a housa kao pravca nema

Vidis, nisam obracao paznju...:icon_scra
Pa dobro, u svakom slucaju "gitarista" i dalje ima 400+ a vas je dvojica i jos neko :a_bleh:

Dimo
9.8.2007, 23:51
E'o malo prije se zavrsi koncert Petra Grasa na Trgu Slobode, ovdje u NK. Prvo Boris Novkovic, pa Petar Graso. Sta je sledece, Doris Dragovic ili Severina? :mad:

hacker_aca
10.8.2007, 3:14
Pa dobro, u svakom slucaju "gitarista" i dalje ima 400+ a vas je dvojica i jos neko :a_bleh:

Pazi šta pričaš! I Spartanaca je bilo 300 protiv par miliona Persijanaca... :boxing:

E'o malo prije se zavrsi koncert Petra Grasa na Trgu Slobode, ovdje u NK. Prvo Boris Novkovic, pa Petar Graso. Sta je sledece, Doris Dragovic ili Severina? :mad:

Ne spominji mi Severinu. Iako mi je smešan hrvatski jezik moram priznati da imaju sjajne pevače/muzičke grupe. Ali Severina, jedna od najpopularinijih, se raspada... Pevala je u BD za Novu Godinu i ostale zezancije 2 - 3 puta zaredom, smorila i to dobro.

GrimReaper
10.8.2007, 13:35
E, jel moze neko da mi kaze koje su to pesme, skinuo sam ceo soundtrack, ali nikako ne mogu da nadjem ishta shto podseca na ono iz filma (znate, u scenama najzesce bitke, itd.) Hvala!

Covenant
10.8.2007, 15:55
Htedoh da odgovorim u vezi Seve,Mike,Tike,Mice i ostalih
Ali vidim pretekose me modovi
Ne volim ja da slusam te pinkovce,grandovce i "splavarose",pa to ti je :opanachke
Cak stavise,da budem otvoren-prezirem ih!
Kao i narodjnake...
Ima onaj dobar album od Metlice koji se zove inspirativno "Kill them all" :dzavo:

Ulmawen
10.8.2007, 16:02
Ne volim ja da slusam te pinkovce,grandovce i "splavarose",pa to ti je :opanachke
Cak stavise,da budem otvoren-prezirem ih!
Kao i narodjnake...

To si lepo rekao- ne voliš ti. Živi i pusti druge da žive, aman više! :kreza: Inače će ljudi da pomisle da Cannibal Corpse loše utiče na slušaoce, a šta ćemo onda? :D

Covenant
10.8.2007, 16:06
Naravno da sam ja u pitanju-nikad nista ne generalizujem :opanachke
Ali sto se tice narodnjaka i kompanije

Znas kako ide....

....ono od Slayer-a....

Show No Mercy! :dzavo:

hacker_aca
10.8.2007, 16:18
Ali sto se tice narodnjaka i kompanije

Znas kako ide....

....ono od Slayer-a....

Show No Mercy! :dzavo:

Ali što se tiče metalaca i kompanije

Znaš kako ide....

.... ono od Carl Coxa (za ovo nisam siguran)....

**ck you! :D

Covenant
10.8.2007, 16:21
Kakav inspirativan naziv
Karl Djokica :rofl:

To "fuck you" mora da su jedine reci u "pesmi"
Tako je to sa DJ-evima :opanachke

Samo jos da kazem-svo vreme do sada bio prilicno udrzan iako je bilo tone i tone postova jos odavno i koji su mi zesce isli na onu stvar
Tako da please-bolje za jezik niko da ne me ne vuce,ili ce svasta biti
Bunite se da se ovde prica samo o metalu,a da ja ne postujem na ovoj temi i jos par likova,odvno bi jos ona zavrsila u oblivionu
Eh skromnost-neki kazu da mi je to najbolja osobina :kreza:
Good day...

hacker_aca
10.8.2007, 17:35
I mene nerviraju ljudi koji nemaju neki smisao za humor ali 'ajde. Znaš li koliko mene nervira to "Metal is the best!"? A ono "žaljenje" u vezi toga što se samo o metalu priča si malo pogrešno shvatio. Ja se i ne razumem u house/srodne žanrove housu/domaću muziku (grandovci, narodanjci, zabavnjaci, rokeri i ostala družina) toliko da bih imao da raspravljam. Pojavim se ovde da dam neki komentar ako sam bio na neki koncert ili da ostavim neku listu dobrog house-a pošto ovde ima ljudi koji slušaju tu muziku i to je to.

Nemoj da shvatiš pogrešno, ja poštujem metal i sve ostale muzičke pravce samo me nerviraju ljudi (najveći procenat su metalci) kada pričaju:"Narodnjaci ovo, rep ono, bla bla..."

Ovo je tema o muzici, znači - priča se o muzici. Metal je jedan muzički žanr, znači - nema problema da se priča o metalu.

Hvala.

Covenant
10.8.2007, 18:13
Ja nigde nisam rekao da je metal die beste(mada za mene jeste :D)
Dosta postujem u temi,pa je logicno da ce dosta postova biti o metalu koga najvise slusam :D
Verovatno nisi primetio-ali ja nikad nista ne generalizujem u svojim postovima,uvek je u pitanju moje misljenje
Iako recimo hip hop ne mogu da smislim nisam(skoro :D)nikoga omalovazavao zbog toga-istina zaista nisam mogao da izdrzim kada se pojavio onaj psycho whisper ili kako bese i to sa postom u fazonu nesto tipa "ja ima da umrem za rep"
Ja nesto slicno nikad nisam rekao za metal npr u svojim postovima ;)
E to me je pecnulo i morao sam malo da spustim coveka... :opanachke
Eto cert Rolling Stones-a npr
Ja licno mrzim ali bas mrzim taj bend,da ih smislim ne mogu i na cert stvarno ni za dz ne bi otisao
Ali kakav bi to nacin i ja to sad covek bio da sam poceo nesto da *****m(a nisam)posle certa u fazonu "kako ste mogli da idete na to njesra" i sl
Zato sam i rekao da sam (po)prilicno tolerantan-koliko je samo postova u ovoj temi bilo sto mi se svidelo nije pa sam skoro uvek jednostavno zatvarao oci i nastavljao dalje
Povremeno to ipak bude jace od mene,pa :D
Ali zaista ne podnosim narodnjake :D
Ti si Aco zadnja osoba sa kojom bi zeleo da se svadjam :)

P.S. Plus da ne pominjem koliko prozivki ja imam na skoro dnevnom nivou sto slusam metal(pa su me proglasavali narkomanom i satanistom i cime sve ne jos) i to,slucajnosti li,bas od onih sto slusaju "ono"

Nicolas
10.8.2007, 20:05

Evo pretece me kolega... (+ ko se tebi obracao:icon_scra)
Pazi šta pričaš! I Spartanaca je bilo 300 protiv par miliona Persijanaca... :boxing:

Kvalitet je vazniji.;)

hacker_aca
10.8.2007, 21:10
Covenante, nekako sam iz tvojih postova stekao utisak baš onaj koji sam pre napisao. Ok, my bad. A u vezi prozivanja... I mene znaju ponekad tako da prozivaju pošto imam dosta društva koji slušaju metal. Ma budale... Ima dosta takvih ovamo kod mene.

Ajd' da se ne svađamo... Pozdrav! :ciao:

Ulmawen
10.8.2007, 21:14
Ma reci ti tim drugarima da idu da lupaju malo glavom o sto, a ti malo sa nama finima što slušamo metal da se družiš. :) Ipak si povlašćena kategorija na ovom forumu-čovek koji je došao iz CG... Dobar naslov za roman, šta kažeš?:) Skoro pa kao "Hari Poter-dečak koji je preživeo". :D

Covenant
10.8.2007, 21:26
Ma reci ti tim drugarima da idu da lupaju malo glavom o sto, a ti malo sa nama finima što slušamo metal da se družiš. :)

A tako dakle-ja nisam fini metalac :rolleyes:
Ja sam big,mean and ugly :(
Doduse, ovo prvo i trece da,a diskutabilno je koliko sam mean :D

@Haker aca

Ma ne svadjamo se-taman posla :)

Ulmawen
10.8.2007, 21:29

Ma jok.. Nego sebi persiram. :kreza::D

Rocker
10.8.2007, 21:37
To si lepo rekao- ne voliš ti. Živi i pusti druge da žive, aman više! :kreza:

Imaju Gunsi jednu finu pesmicu, zove se Live & let die! :dzavo:

@Covenant
Koliko ja kapiram, ti najbolje obožavaš :kreza: black metal i tu i tamo death. Videh i poneki doom, možda gothic....right? A što trash ne pominješ? Samo sam MetallicA-u primetio do sada da si pominjao od trashera. Ja lično sem heavy/street metala, jedino trash gotivim i poneki progressive. Ovo brundanje grunt vokala me extremno nervira....da nema možda instrumental verzije pesama nekog od tih bendova, jer mi je muzika OK, ali urlici jok?! :to_care:

Ulmawen
10.8.2007, 21:40
Ovo brundanje grunt vokala me extremno nervira....da nema možda instrumental verzije pesama nekog od tih bendova, jer mi je muzika OK, ali urlici jok?! :to_care:
Apocalyptica ima lepu obradu "Angel of death" od Slayera i odličan "Refuse/resist" od Sepulture.. A Metallicu da ne pominjem.. Koliko hoćeš... I previše, ako se ja pitam. :D

Covenant
10.8.2007, 21:47
Hmmmm
U principu slusam sve od metala :)
Izuzev heavy-ja,power-a te nu-metala uz par izuzetaka
I mislim a gresis za thrash-u poslednje vreme se odvaljujem od Testamenta(yeah baby!)i Annihilatora(albumi Alice In Hell i Never,Neverland-klasici!)te Tankarda(yeah!)
Pogledaj temu o tekstovima pesama ;)
I naravno(Dzej!)death,doom,black tu i tamo pokoji gothic i heavy :D

Ovo brundanje grunt vokala me extremno nervira....da nema možda instrumental verzije pesama nekog od tih bendova, jer mi je muzika OK, ali urlici jok?!

Nema,ali imas voice removal plugin za Winamp ako se ne varam :to_care:
Vi's kako sam dobar :D

Rocker
10.8.2007, 21:52
Apocalyptica ima lepu obradu "Angel of death" od Slayera i odličan "Refuse/resist" od Sepulture.. A Metallicu da ne pominjem.. Koliko hoćeš... I previše, ako se ja pitam. :D

Da, od Apocalyptice sam mahom sve čuo, ali me interesuju baš instrumental verzije, jer Apoclyptica ipak svira na drugim instrumentima, tako da to nije isto.;)

Nema,ali imas voice removal plugin za Winamp ako se ne varam :to_care:
Vi's kako sam dobar :D
Potražiću to čudo, zvuči zanimljivo! :to_care:

Garson
10.8.2007, 22:22
Ma reci ti tim drugarima da idu da lupaju malo glavom o sto, a ti malo sa nama finima što slušamo metal da se družiš. :) Ipak si povlašćena kategorija na ovom forumu-čovek koji je došao iz CG... Dobar naslov za roman, šta kažeš?:) Skoro pa kao "Hari Poter-dečak koji je preživeo". :D
A mozemo mi koji smo nekada slushali metal da se druzimo sa vama?:D

Nicolas
10.8.2007, 23:52
^ Prednost ima house.:D

Ja sam big,mean and ugly :(
Doduse, ovo prvo i trece da,a diskutabilno je koliko sam mean :D

A smelly i dirty?:kreza::p I jel vozis motor? Ako ne vozisneki opaki bike onda je sve to diskutabilno. :opanachke http://members.shaw.ca/wenpigs/vehicles/ChopperEmo.gif

hacker_aca
11.8.2007, 0:05

Pa ne baš tako... Možda bolje zvuči:"Čovek koji je došao iz Montenegra". Ipak je Montenegro svetski, znaš. :) Ako bude sreće da dođem na ovo okupljanje (ako se održi) ima da se svi družimo. ;)

A mozemo mi koji smo nekada slushali metal da se druzimo sa vama?:D

^ Prednost ima house.:D

Društvo, nemojte da navaljujete, ipak sam ja pozvan... :to_care:

Highlander
13.8.2007, 3:38
E, ima li neko od vas metalaca(:D) i ostalih onaj hit "Votka i džin"? Treba mi ili cela ili samo refren...

Srlandand
13.8.2007, 19:24
Ne mogu da verujem da sam pre tek dve nedelje cuo pesme Hammerfall-a i Royal Hunt-a. Sjajne su, vise mi se svidjaju cak i od Halloween-a.

Covenant
13.8.2007, 19:40
Je'l ide neko sutra na Cynic?

http://www.legacy-promotion.net/koncerti.php?lang=en&details=070814

Carl Jonson CJ
13.8.2007, 21:01
У последње време сам се баш залудео са Rainbowom :) Ричи у неким песмама свира чак и боље него у Deep Purple-u :) Ево једне њихове песме :)

Gates of Babylon (http://www.4shared.com/file/21334347/3b0ff6b/gates_of_babylon.html)

Dimo
13.8.2007, 21:03
У последње време сам се баш залудео са Rainbowom :) Ричи у неким песмама свира чак и боље него у Deep Purple-u :)
Ah, legendarna Black Masquerade, odslusaj je obavezno.

Carl Jonson CJ
13.8.2007, 21:19
Ah, legendarna Black Masquerade, odslusaj je obavezno.

Хвала на препоруци, немам ту :) Имам од њих 3 албума, и сва су са Диом. Јел знаш како звуче са другим певачем?

Alek92
13.8.2007, 22:22
Da li neko zna koja je ono pesma sto ide uz reklamu za Sprite? Bas je ekstra a nikako da je "nadjem" :dzavo:

Dimo
13.8.2007, 22:44
Хвала на препоруци, немам ту :) Имам од њих 3 албума, и сва су са Диом. Јел знаш како звуче са другим певачем?
To je pjesma sa istoimenog albuma (Black Masqerade) i vazi za odlicnu.
Ja sam slusao bas ovaj album iz Rainbow ere gdje je pjevao momak po imenu Doogie White (www.doogiewhite.com , ja sam se odvalio od smijeha kad sam mu cuo ime :) ), tipicni Bruce Dickinskon i Jonathan Hammerfall glas, znaci cijukanje i sopranisanje, u nedostatku boljeg izraza. Poslusaj, moze da ti se svidi.

GordoN
13.8.2007, 23:55
Jel slusa neko Buckethead-a? Skoro sam saznao za njega preko Last.fm i mogu reci da sam potpuno obuzet njegovom muzikom. Znaci Buckethead po ceo dan !! :alealeee: Guitar One Magazine ga je postavio na 8 mesto kao najbrzeg gitaristu na svetu...I najvaznije nosi KFC korpu na glavi i belu masku, zbog cega ga mnogi ne podnose ,a ne znam zasto. Valjda je bitna muzika koju stvara ,a ne kako izgleda! Takodje mnogi su rekli da ne unosi emocije u svoje pesme ,sa cim se takodje uopste ne slazem...Kava je to emocija kad trckaras po bini ,razbijas gitaru o pojacalo itd itd(to kazem zato sto se on ne baca svuda po bini dok svira). Albumi kao sto su Colma i Electric tears su cist dokaz njegovih emocija ,i pesme kao sto su For mom ,whitewash itd ...

Voleo bih da cujem jos neko misljenje o ovom po meni izuzetnom muzicaru ,ako vas ovde uopste ima...Pretraga pokazuje da ga niko do sada nije spomenuo ,tj ne pokazuje :D

Covenant
14.8.2007, 1:49
A Cynic?
Somebody?Anybody? :(

zoran845
14.8.2007, 1:56
Not me, buddy.:D

WhenDarknessFalls
14.8.2007, 2:05
Beshe par melodeathera na forumu onomad.. pa evo da vam preporuchim neke stvari koje se u zadnje vreme vrte po winampu :>

Insomnium, The Duskfall, Sikth, Chimaira, Pathogen, Undying, Vesperian Sorrow (ovo neki meloblack, al ok su u sustini), Dimension Zero, Ablaze my sorrow, October Tide.. i da, kao obavezno shtivo: Novi Dark Tranquillity :} :dedica:

Covenant
14.8.2007, 2:17
Ljudi Cynic je da tako kazem istorija uzivo
Ljudi su radili sa Chuck Schuldinerom na Human albumu koji je jedan od utemljivaca znara-progressive death metal made in USA
A tek njihov album Focus da ne pominjem
Pesam I am But A Wave To je.... :love:
Shean Reinert je svirao bubnjeve,a Paul Masvidal ritam gitaru na Human albumu
Pesma sa albuma Individual Thought Patterns zvana The Philosopher(moja omiljena)je posvecena Masvidalu koji se nije bas prijateljski rastao ca Chuck-om i ovde ima znacenje "sera*tor" :D
Death=Kvlt!
RIP Chuck :n_klanja:

mad_skillz
14.8.2007, 3:11
Oni jesu svirali neku vrstu metala, nazovi to NU metalom ili alternativom, nije bitno. Primećuješ prošlo vreme koje sam upotrebio? Od poslednjeg albuma, Minutes to Midnight, su definitivno raskrstili sa starim zvukom... :( Čak se ni pesma Qwerty nije našla na njemu. A baš bih voleo da snime još neku nalik na Pushing me away ili Numb...:n_klanja:
vishe vuku na rock/metal Points of Authority ili eventualno Faint..mada moj lichni fav. je Papercut.. pazi jeste Minutes to Midnight laganiji album, da se tako izrazim, od Meteore i Hybrid Theory-ja ali daleko da je lagan..meni su What I've done i recimo No More Sorrow sa josh par pesama skroz okej po tempu..mada mi i prija malo laganog LP-a..s'obzirom da mi udaraju po prednjem reznju vec 4 godine moze i malo laganice..samo sam hteo da to da odreagujem..daleko od toga da su raskrstili sa starim zvukom..moze Chester i dalje bez problema da zavija u sve tri kao Freddy Mercury..:D

Highlander
14.8.2007, 3:29
Jeste da uživo zvuči mnogo loše kad zavija, ali who cares sve dok iz studija izlaze dobre pesme. :DLjudi su se razočarali poslednjim albumom jer su očekivali stari zvuk a dobili nešto drugačije. Nije da se meni ne svidja, u plej listi je još uvek, ali HT i Meteora su neprevazidjeni albumi.:n_klanja:

mad_skillz
14.8.2007, 3:33
nabavio sam DVD Live In Texas..veruj mi Chester mnogo dobro peva uzivo..meni ne smeta promena mnogo a ja sam zagrizeniji fan LP-a..dopada mi se shto malo i Shinoda sa njim u tandemu radi mnogo bolje i pa ako je to malo uticalo na muziku i nije loshe..ne sumnjam ja da ce oni da kidaju i dalje a ovo mi dodje kao manja pauza..meni se npr. mnogo dopada No More Sorrow..pravi meteora stil ali naravno kontam da se to nece opet ponoviti iako bih ja to voleo, ne ne ponoviti u smislu da oni to ne mogu da izvedu nego da su te pesme jedinstvene na poseban nachin

Covenant
14.8.2007, 12:25
Nego ljudi....
Da nije neko od vas bio na Szigetu?
Konkertno interesuje me cert NIN-a na kome kazu ljudi da je bilo fantasticno
Svirali su ljudi oko 105 min,odlicni scenski efekti,ozvucenje na nivou i cika Trent u elementu :n_klanja:
Isao bi i ja da nisam na civiliki(tacnije,nemam pasos)
Moram ali moram da ih cujem,za cenu ne pitam :rolleyes:

pyost
14.8.2007, 12:37
Zvanicna informacija - Muse u Beogradskoj Areni 7. oktobra 2007. Karta bi trebalo da bude 2500 dinara.

Kako bih isaoooooo, a nisam tu :(:n-cc2::icon_evil

Carl Jonson CJ
14.8.2007, 18:05
To je pjesma sa istoimenog albuma (Black Masqerade) i vazi za odlicnu.
Ja sam slusao bas ovaj album iz Rainbow ere gdje je pjevao momak po imenu Doogie White (www.doogiewhite.com (http://www.doogiewhite.com/) , ja sam se odvalio od smijeha kad sam mu cuo ime :) ), tipicni Bruce Dickinskon i Jonathan Hammerfall glas, znaci cijukanje i sopranisanje, u nedostatku boljeg izraza. Poslusaj, moze da ti se svidi.И Bruce има интресантно име :kreza: :rofl: Послушаћу песму обавезно ^_^

Iron Maiden
14.8.2007, 22:09
CJ nemoj da diras Bruce-a :boxing:

Carl Jonson CJ
14.8.2007, 23:57
Не се љутиш :) Додуше, свака шала... xD

Covenant
15.8.2007, 1:34
Ehe....
Sada se vratih za Cynic-a :)
Ljudi ****no dobar koncert :n_klanja:
Fantastican!
Kada sam cuo I am But a Wave To-uhhhhhh,vrh,savrsenstvo :D
Najaci utisak su na mene ostavili Masvidal(covece kako lik svira+njegova bezglava gitara....:D),te Reinert
Ali basista sine kako razbija,bas sa sve 6 zica-ono je fantasticno!
I kao likovi su super,max opusteni-meni je Masvidal delovao malo rezervisano u pocetku certa,ali sam kada sam se slikao sa njim,Reinertom i basistom video sam da je do yaya lik(ovi)!
Ladno je Masvidal kada se potpisivao likovima na karte otrcao po drugi marker,u fazonu ne valja taj sto mu je u ruci :to_care:
Sve u svemu super je bilo,ozvucenje dobro(iako mi se cinilo da je vokal bio malo prigusen :rolleyes:),atmosfera opustena
I ne znam da li se ja tripujem ili sta-ali Masvidal je ono bas u nekom Zen/Buda fazonu-dear friends all love you all,and all world :D
Hehe....
Hvala ljudima iz Legacy-ja za ovo cisto zadovoljstvo,cheers.... :alealeee:
Cert za pamcenje,svakog dinara vredan
E sada neka ovu temu proguta oblivion....:a_whistli

Covenant
15.8.2007, 20:40
Malo slika sa certa :)

I malo ovde :D

http://s24.photobucket.com/albums/c21/moonchild11/Cynic/

Ja se,nazalost,nisam nasao na ovoj grupnoj fotografiji,ali sam se slikao sa Reinertom,Masvidalom i basistom :D

Jos jednom ponavljam-cert za pamcenje iako nije bilo vise od 300 ljudi :to_care:

Ice-Man
16.8.2007, 11:22
Ljudi bio ja na koncertu Vlatka Stefanovskog u Nisu sinoc (tj. bio je festival Nisvile i na pocetku je bila neka Etno muzika ali poslesu nastupali Vlatko sa svojim Triom a onda neki Jazzeri) i bilo mi je mnoooogooo jako! Lik je po meni najbolji gitarista ever. Mislim ono - Hendrix jeste bio genije ali meni je Vlatko ipak bolji!:n_klanja::n_klanja: Takodje, svaka cast bubnjaru i bassisti koji su svirali sa njim jer su i oni bili super! Bez njih ne bi bilo to to. :opanachke Ok priznajem da sam otisao samo zbog Vlatka ali posedeo sam i malo poslusao ove Jazzere i super su i sve to... al Vlatko. Ok chutim.;)

E ova je bila ta ekipa sto su svirali sa njim: VSTrio (http://www.vlatkostefanovski.com.mk/image/gallery.aspx?s=37.jpg&g=gallery01)

Srlandand
16.8.2007, 13:34
Bio sam na Belgrade Beer Festu sinoc. Bilo je ekstra, samo nisam dugo ostao. Ucinilo mi se da sam na Kalisu video Voju dok sam isao.

Rocker
16.8.2007, 20:18
Ucinilo mi se da sam na Kalisu video Voju dok sam isao.

Učinilo ti se, Voja je na moru! :to_care: Ja jedva čekam sutra, jer sviraju Kraljevi, a vi sad izvol'te pa pljujte po njima do mile volje, ali oni su pravi undeground rokeri, to što malo kopiraju stilove drugih....ma i to dobro zvuči! :kreza:

aerochivija
16.8.2007, 20:30
Danas je 30 godina od smrti Elvisa Prislija.
Ko ga ne sluša, treba da ga ceni.
Imao je izvanredne pesme i u melodijskom i u tekstualnom smislu. Imao je izuzetan glas da ih otpeva i neponovljivu harizmu da ih publici učini još boljim od odličnih. Snimio je mnogo filmova koji su svi fenomenalne razbibrige, puni super mjuze i pozitivne energije koja nam često nedostaje.
Jednom rečju: Faca!
Malo više podataka ovde:
http://www.elvis.com/elvisology/bio/elvis_overview.asp
http://www.elvis.com/elvisology/billboard/elvis_singles.asp

King is not dead!

zoran845
16.8.2007, 20:49
The King is dead! Long live the King!
:)

Covenant
17.8.2007, 1:46
Evo kandidata za najduzi naziv pesme ikad

Bend se zove Bal Sagoth :D

Pesma se zove:

The Dark Liege Of Chaos Is Unleashed At The Ensorcelled Shrine Of Azura Kai-The Splendor Of A Thousand Swords Gleaming Beneath The Blazon Of The Hyperborean Empire Pt II :D

mr.marvin
17.8.2007, 3:50
1. Blondie - Dreaming
2. Maria McKee - Show Me Heaven
3. Melissa Etheridge - Nowhere to Go
4. Joan Osborn - St. teresa
5. Annie Lenox - I've Saved the World Today (live)
6. Janis Joplin - Cry Baby
7. Sheril crow - If It Makes You Happy
8. Sheryl Crow - Tommorow Never Dies
9. Meiko Kaji - The Flower Of Carnage
10. Coldplay - Trouble
11. Leonard Cohen - Hallelujah
12. Queen - Bohemian Rhapsody
13. Tom Waits & Nick Cave - Somewhere Over the Rainbow
14. Leonard Cohen - Suzzane
15. Olivia Newton John - Hopelesly Devoted to You
16. George Michael - Roxanna
17. Dido - Thak You
18. Nina Simone - Feeling Good

Playlista za spavanje... Dok ponovo ne poludim za Cepelinima.

Srlandand
18.8.2007, 21:57
Helloween nastupa 17. novembra u Hali Sportova na Novom Beogradu. Tek danas sam saznao, a drug pokusava to da mi kaze vec tri meseca:kreza:. Karte su 2000 dindzi.

vladale
19.8.2007, 2:45
http://www.punk77.co.uk/graphics/stranglers/gripad.jpg

Trenutno sam u toj Stranglers fazi :) Britanski rock bend, formiran davne 1974, muzičari ga svrstavaju u pank, ali ga ja ne bih svrstao u tu grupu zbog prisustva klavijatura. Veoma dobar bend, bili su u Beogradu pre nekoliko godina..

Covenant
19.8.2007, 3:02
Nisu losi Stranglersi
Anyway,ko god voli progresive zvuk treba obavezno da poslusa danski bend zvani Section A
Odlican je,u nekim(mnogim!)momentima bolji i od famoznog Dream Theatera koji je sa zadnja dva u najmanju ruku prosecna albuma(pogotovu kada se uporede sa ranijim remek delima)bas ono zas*ao :D

Dr Zoidberg
19.8.2007, 3:15
Dream Theatera koji je sa zadnja dva u najmanju ruku prosecna albuma(pogotovu kada se uporede sa ranijim remek delima)bas ono zas*ao :D

Ovaj zadnji mi se i nesvidja nesto, ali predzadnji "Octavarium" je dobar :)

Nightfall
19.8.2007, 3:34
Power/progressive metal najvise. Mada se slusa i dosta deatha. blacka, heavy, rocka, klasicne muzike. Bendovi tipa Blind Guardian, Stratovarius, Sonata Arctica, Therion, Sabaton, Hagard, Finttroll, Falchenbah itd...

Garson
19.8.2007, 3:46
Trenutno sam u toj Stranglers fazi :) Britanski rock bend, formiran davne 1974, muzičari ga svrstavaju u pank, ali ga ja ne bih svrstao u tu grupu zbog prisustva klavijatura. Veoma dobar bend, bili su u Beogradu pre nekoliko godina..
Pa ako pogledash njihovu najpoznatiju stvar Golden Brown, teshko da su pank.;)

Covenant
19.8.2007, 3:47
Bili su neki pank rokic na pocetku ;)

Nicolas
19.8.2007, 3:56
Ibiza Music United - Show Me Love 2007 (Club Mix)
Offer Nissim Feat. Maya - First Time (Original Mix)

http://img526.imageshack.us/img526/1107/41snz7.gif

Garson
19.8.2007, 5:01
Bili su neki pank rokic na pocetku ;)
Ako je tako onda su daleko otishli od toga.;)

vladale
19.8.2007, 12:24
Pa ako pogledash njihovu najpoznatiju stvar Golden Brown, teshko da su pank.;)

Upravo tako, ali kažem Vam: oni za mene nisu nikakav punk, niti će biti :)

Covenant
19.8.2007, 16:08
Arjen iz Ayerona :D

Malo li je :to_care:

Oggy
19.8.2007, 16:18
Ayreon The Final Experiment.. zakon.

Dushan
19.8.2007, 20:45
Pryda vs Britney Spears - Spooky Ghosts (Phabulous Phunk Construction)

Predrag Stankovic
19.8.2007, 23:25
http://www.punk77.co.uk/graphics/stranglers/gripad.jpg

Pa da svrstavaju ih u Punk jer je i "New Wave" neka vrsta Punk-a. Sto se mene tice u zadnje vreme najvise slusam Green Day

hacker_aca
20.8.2007, 4:25
Ibiza Music United - Show Me Love 2007 (Club Mix)
Offer Nissim Feat. Maya - First Time (Original Mix)

http://img526.imageshack.us/img526/1107/41snz7.gif

Not bad, not bad. Probaj ovo:

Bob Sinclair - What I want by Fireball
Snap - Beauty Queen
Bob Sinclair & Cutee B - Sound of freedom (Everybody's free)

:qliranje:

Nicolas
20.8.2007, 16:42
Not bad, not bad. Probaj ovo:

Bob Sinclair - What I want by Fireball
Snap - Beauty Queen
Bob Sinclair & Cutee B - Sound of freedom (Everybody's free)

:qliranje:

Dobre su.;)
I ove su ok:
Gossip - Standing In The Way Of Control (Tronik Youth remix)
Turbofunk - Gotta Move Your Feet (Trent Cantrelle & Chris Cox mix)

Covenant
20.8.2007, 21:47
Hehe,evo da se pohvalim-slike sa clanovima Cynic-a,ca certa :)

Dakle slika br 1(s leva na desno)

Njegovo visocanstvo Paul Masvidal(solo gitara,zasigurno jedan od najbojih gitarista u metalu,svirao u bendu Death sa Chuck Schuldinerom-njemu je bila posvecena pesma Philosopher i to u znacenju se*ator,sarkasticno posto se nije bas prijateljski rastao sa Chuckom :D)

slika br 2

Basista(hehe koji pogled :D)

slika br 3

Visocanstvo zvano Shean Reinert(svirao takodje sa Chuck Schildinerom na albumu Human-bubnjar)

Moju ruznu njusku ne treba posebno predstavljati :D

Covenant
22.8.2007, 1:22
Pa sta bi-ostali ste bez reci zbog ovih slika? :D
Razmdrajte se malo :rolleyes:
Zaista-bilo je dobro na Cynic-u :)

DeCoy
22.8.2007, 1:35
A koji si ti od ove trojice:confused:

GrimReaper
22.8.2007, 13:59
A koji si ti od ove trojice:confused:

Verovatno onaj koji se pojavljuje na sve 3 slike. :rolleyes:

Shlaymara
22.8.2007, 14:13
Verovatno onaj koji se pojavljuje na sve 3 slike. :rolleyes:

:to_care::D:rofl:

Da ne ispadne da oftopicarim...
Poslusajte X-Ray Spex (http://www.x-rayspex.com/), jedan od boljih zenskih pank bendova koje sam cuo.

Covenant
22.8.2007, 14:19
E ljudi sto sam otkiro dobar bend

Zove se Municipal Waste :rofl:

Mesavine HC-a i treserice-sve pesme ne traju vise od 2 min :D
Koji likovi

Iris
22.8.2007, 21:19
... Femi Kutija, upravo sada na TV Enter :D

MilanSM
22.8.2007, 21:28
Helloween nastupa 17. novembra u Hali Sportova na Novom Beogradu. Tek danas sam saznao, a drug pokusava to da mi kaze vec tri meseca:kreza:. Karte su 2000 dindzi.

Nastupa Gamma Ray/ Helloween! Mojne da mi zaboravljaš Hansena! :)

Koncert mog života! Samo da ne otkažu. Prvo su u Madjarskoj, a dan kasnije kod nas!

Sto posto će otvoriti sa Garden of the Sinner! Pesma je stvorena za podizanje atmosfere na početku koncerta.

Covenant
22.8.2007, 21:58
Evo spiska svih certova koji ce biti odrzani do kraja godine i koji ce biti interesantan svim ljubiteljima tvrdjeg zvuka :D

Tool, 5. septembar 2007. Hala Pionir

Marduk, 17. septembar 2007. SKC

Agent Steel, Vicious Rumors, After All, 26. septembar 2007. SKC

Krisiun, Incantation, 23. oktobar 2007. SKC(mala sala)

Helloween, Gamma Ray, 17. novembar 2007. Hala Sportova

Shai Hulud, Winds Of Plague, Deadhearts 18.decembar 2007. SKC

Therion, Sirenia, Vision Bleak 11. decembar 2007. SKC

Trebao je da bude(25. oktobar)i cert Killswitch Engage-a ali je nazalost otkazan :(

Svi ovi koncerti su koliko ja znam potvrdjeni,a vise informacija na

http://www.legacy-promotion.net/

Takodje uskoro treba da se potvrdi jos jedan cert za posle Nove Godine,ali to neka za sada ostane iznenadjenje :D
Uzivajte,ima za skoro svakog po nesto,a i cela ova godina je bila vise nego bericetna sto se tice metal koncerta :)
Rodna godina nas polako ostavlja,a sledeca ce nadam se biti jos bolja :D

E i na kraju savetujem Acthung-u :D da nikako ne treba da propusti Marduk :a_whistli

mad_skillz
22.8.2007, 22:09
Celldweller - Switchback, mnogo dobra stara stvar..danas sam gledao neku seriju i ishla pesma i setim se jer sam je chuo ranije na nekom filmu za counter-strike i iskopam je negde na hardu..prvoklasna stvar..:)

Highlander
22.8.2007, 22:15
@Covenant: Meni ovi iz benda deluju nekako uplašeno...:paranoia:

Covenant
22.8.2007, 22:21
Uplasila ih moja pojava :D
Hehe-salim se,pa sta znam bila je bas opustencija :a_whistli

MilanSM
22.8.2007, 22:33
@ Covenant

I jesi li tražio od lika sa treće slike da ti pokloni peškirče? :D

I onda ga čuvaš u nekoj vitrini pa kada ti dodju gosti onda im glasom comicbook-guy-a objasniš:
"As you can smell, it still has some of the Reinert's original sweat. :dedica:". :)

Covenant
22.8.2007, 22:41
Nisam!
Ali na certu Type O Negative umalo nisam uhvatio onaj peskiric sto ga je Pera Celik bacio u publiku-histericne klinke su bile brze :D
Istina umalo ja i jedan lik na Cynic-u nismo oci povadili jedan drugome oko Rainertove palice :D
A nikad ne trazim autogram-jbg to mi je malo idolopoklonicki i bzvz,a slika je vec nesto drugo,ono za uspomenu :love:
Jbg slikao bi se ja i cesce ali nemam digitalac,a i mobilni mi nema nista-Nokia 3330 :to_care:
Ovako srecna okolnost sto je bio drugar koji je prosvercovao aparat :)

Rocker
23.8.2007, 2:03
Ali na certu Type O Negative umalo nisam uhvatio onaj peskiric sto ga je Pera Celik bacio u publiku-
Istina umalo ja i jedan lik na Cynic-u nismo oci povadili jedan drugome oko Rainertove palice :D

A nikad ne trazim autogram-jbg to mi je malo idolopoklonicki i bzvz

A znojav peškir nije, A?! :a_bleh:
Mali savet za mlađane rokere/metalce: Kad neko krene da baca trzalice, palice, šta god, sa stejdža u publiku i ako to nešto leti ka vama, bežite što brže možete, u suprotnom ćete dobiti 100 puta gore batine nego u najgorim šutkama! Priča :dedica: iz iskustva! :kreza:

Ulmawen
23.8.2007, 11:35
Mali savet za mlađane rokere/metalce: Kad neko krene da baca trzalice, palice, šta god, sa stejdža u publiku i ako to nešto leti ka vama, bežite što brže možete, u suprotnom ćete dobiti 100 puta gore batine nego u najgorim šutkama! Priča :dedica: iz iskustva! :kreza:
Osim ako ste žensko. :D Onda samo treba malo da trepnete, na kvarno munete jadnika koji se polomio da uhvati magični artefakt, i dok sirota razularena bagra shvati šta se dešava, već ste daleko. :D
Tako sam ja dobila parče palice Nika MekMozga dok sam još bila mlada i poletna:dedica:... uz pomoć prljavih ženskih trikova. :a_bleh: A jadni vlasnik ostatka iste je bežao da sačuva glavu... :D The end of this chapter: Platio je život time što je svima dao po parče palice. Malo li je? :)

I da ne offtopičim više, nego da preporučim jedan odličan bend- Korpiklaani (http://www.korpiklaani.com/). Sjajan spoj krljanja, frulica i harmonike. Naravno, Finci su u pitanju.

NjegovaWisost
24.8.2007, 2:59
Sad sam sa koncerta Riblje Čorbe iz Municipijuma:kreza::kreza:

Bio sam, funjara na Plejbeku svirala. Zato je urlao 3 sata :D

Nije puštio moju omiljenu, Kad hodaš...

Pošto svake godine dolazi u Pljevlja (vjerovatno ima nekog ovde) zadnja 3 koncerta je pričao iste fore. Znate ono, Poštena Iskrena Časna Koalicija Alkoholičara (P***A) i sl.

A pred Avione slomiću ti krila, ispričao je stari moćan vic.

Takmičili se Njemav, Švajcarac i Rus ko ima najveći avion bla bla bla... i Rus kaže: Mi imamo 16 kopilota. Amer: Pa?
Rus: Pilot naredi kopilotu Sergej, idi u zadnji dio aviona i vidi šta zuji.Sergej sjede u džipa i ode u srijedu te se vrati u subotu veće i pita ga pilot: Šta je bilo?
Sergej: Ma ništa, zaboravili smo da zatvorimo vrata od WCa, pa ušao Boing 747 i zuji oko sijalice... :D :D :D :D

Dushan
24.8.2007, 6:54
Evo jedno obaveshtenje:

31.12.2007. Armand Van Helden @ Expo XII:qliranje:

caine
24.8.2007, 13:57
A pred Avione slomiću ti krila, ispričao je stari moćan vic.

Takmičili se Njemav, Švajcarac i Rus ko ima najveći avion bla bla bla... i Rus kaže: Mi imamo 16 kopilota. Amer: Pa?
Rus: Pilot naredi kopilotu Sergej, idi u zadnji dio aviona i vidi šta zuji.Sergej sjede u džipa i ode u srijedu te se vrati u subotu veće i pita ga pilot: Šta je bilo?
Sergej: Ma ništa, zaboravili smo da zatvorimo vrata od WCa, pa ušao Boing 747 i zuji oko sijalice... :D :D :D :D

Isti fazon je pricao i na Gitarijadi. Inace, bas kod te pesme se vidi kako mu je puk'o glas. Ruina od (muzickog) coveka...

NjegovaWisost
24.8.2007, 18:50
Ne, vidi se da je haos propao, al svejedno je moja omiljena grupa R.C. :)
Opet, izdrzao je vise od 3 sata urlanja i dranja, plus otpjevao Himnu CG :D (naravno, njegovu verziju) a nije promukao za razliku od svih ostalih i jedne narodnjacke krave koja je bila na trgu za Srpsku Novu... Jedino sto se blamirao sa ovom trilogijom, ovo mu nije trebalo...

gorillaz23
25.8.2007, 18:16
Muzika, spotovi, knjiga, DVD-i, prica o bendu, sajt...

Ne mora sve, samo mi je bitno da saznam mislenje drugih.

Dimo
25.8.2007, 20:51
Ako bi neko ostavio link ka jednoj od pjesama grupe Wolf's Hunger bio bih vrlo zahvalan. Rece mi drug da su prilicno interesantni, posebno tekstovi, ali nisam uspio nigdje da nadjem nista od njih, a volio bih da cujem to.

zoran845
25.8.2007, 21:47
Vidi ovde (http://www.spirit-of-metal.com/parole-groupe-Wolf%27s_Hunger-nom_album-Osveta_u_Krvi_%28Retalation_In_Blood%29-l-en.html).;)

FGW

ACHTUNG
25.8.2007, 23:24
Ljudi, tek sam sad saznao da kod u Arenu, 7. oktobra dolazi MUSE!

Svirka je jos daleko, ali ako ima zainteresovanih, mozemo da idemo together.:D
Iskreno, ne znam nikoga ko bi isao na njihov koncert, mislim da su preterali sa Arenom. Ali, ko god da ide sa foruma, obavezno neka me cimne!

Ako ne, ici cu sam, i ovako je muzika depresiva. :D

vladale
26.8.2007, 0:26

Svirka je jos daleko, ali ako ima zainteresovanih, mozemo da idemo together.:D
Iskreno, ne znam nikoga ko bi isao na njihov koncert, mislim da su preterali sa Arenom. Ali, ko god da ide sa foruma, obavezno neka me cimne!

Ako ne, ici cu sam, i ovako je muzika depresiva. :D

Ja bih išao, ali nedostatak novca mi predstavlja veliki problem (2500 za kartu, 1000 za prevoz i 500 za trošak) :(

ACHTUNG
26.8.2007, 3:55
Pa kazem, preterali su sa kartom. Trebala je biti 1500 eventualno 1700. Ali, sta je tu je...

Elem, ako dolazi neko van Beograda, mogu da mu organizujem prenociste, posto ce kod mene u domu biti prazan jedan krevet (cimer je apsolvent). Jeste da je jos rano za dogovor, ali ako je nekom problem prenociste i to cemo da resimo!;)

Covenant
26.8.2007, 9:21
Brate ti bas pucaju na visoko :a_whistli
Nesto nisam siguran da Muse moze da napuni i pola arene,a'l ajd :opanachke

Dimo
26.8.2007, 11:15
Vidi ovde (http://www.spirit-of-metal.com/parole-groupe-Wolf%27s_Hunger-nom_album-Osveta_u_Krvi_%28Retalation_In_Blood%29-l-en.html).;)
FGW
Pogledacu kad mi se unormali konekcija (ako se to ikad desi). Zahvaljujem.

gorillaz23
26.8.2007, 12:30
Ja inace slusam Gorillaz, Linkin Park, Daft Punk, Gnarls Barkley, Malo Balasevica, pre sam Riblju Corbu...

pyost
26.8.2007, 19:12

Sa ovakvom cenom, ne. Da je jeftinije, verujem da bi uspeli. Ali, posto ja necu biti tu... Smrc :(

Ja napisah na nekoj od proslih strana :)

SirDuck
27.8.2007, 1:26
Mozda je bilo vec, ali ide li neko na Jelen live?:)
Ja cu samo drugi dan, ako ne uspem preko veza i vezica ( ;)) da izvucem besplatno oba ;)

hacker_aca
27.8.2007, 4:01
Mozda je bilo vec, ali ide li neko na Jelen live?:)
Ja cu samo drugi dan, ako ne uspem preko veza i vezica ( ;)) da izvucem besplatno oba ;)

A mogao je i neki link da se postavi. ;)

http://www.belgradebeerfest.com/active/sr-latin/home/jelen_pivo_live.html

Ukratko:

Festival je 7. i 8. septembra. Jednodnevna ulaznica je 1200 dinara dok je dvodnevna 2000 dinara. Muzika...

Podsetimo, na festivalu Jelen Pivo Live će, pored šest izabranih bendova, nastupiti i Ian Brown, Happy Mondays, Gary Moore, zatim Disciplin A Kitschme, Partibrejkers, Hladno Pivo, Let 3, Plejboj, Darkwood Dub, Obojeni Program, Marčelo, Time...

Čuo sam da će biti nekog piva, nisam siguran... :)

SirDuck
27.8.2007, 9:31
Idem da se napijem pa da skacem u kavez sa medvedom ;)

Ma samo hocu da cujem caneta, koji je to kralj :to_care:

ACHTUNG
27.8.2007, 12:08

To se zove nerazumevanje za stanje u nasoj zemlji. Sad, Muse definitivno ne zasluzuje da prodje kao onaj Busta Rhymes ili slicno. I ne verujem da ce tako proci, ako bude jaca reklama.

Elem, vec sam nasao dva drugara koji ce ici na koncert. Muse dolazi sad i ko zna kad vise...

Covenant
27.8.2007, 13:55
Ja taj Muse znam samo po imenu-u zivotu nisao slusao to :opanachke
Nego idi ti lepo dragi moj Acthung na Marduk i provedi se kako dolikuje :D
Proveri na wikiju zasto bi ti bili interesantni :a_whistli

ACHTUNG
27.8.2007, 17:43
E kakav si pilicar :p

Znam ja sta je Marduk vrlo dobro... Video sam neki poster Panzer Division 666 :D
Pazi ti ovu definiciju:

Marduk's predominant lyrical topics are Satanism, anti-Christianity, Biblical tales, Nazism and World War II.

:paranoia:

A Muse je mnogo jaca varijanta Radioheada. Sa time sto i pevac lici na nesto. Ono sto peva u Radioheadu je definitivno Creep.:D

PAIN
27.8.2007, 18:13
El cuo neko od Seether "Fake It":)...Extra pesma.....

Srlandand
27.8.2007, 20:06
ne mogu da verujem koliko se njih nalozilo na onaj mentolski Tokio Hotel. Pesme su im nula, a za onog pevaca ne znas da li je muzko, zensko ili oboje.

Dimo
27.8.2007, 20:28
Ja dosad nisam upoznao musko celjade koje ih gotivi :)

Wolverine
27.8.2007, 20:53

Ni ja. Ono je chista industrija. Nemuzikalni klinci koji "nisu boj bend". Duran Duran je za njih rock, bre.:D

gorillaz23
27.8.2007, 22:22

Ja jesam. Puno muske dece mog godista ('94) pali na njih, iako pola od njih ih samo slusaju, a ocima ne mogu da ih vide. Inace, kad sam slusao njihov prvi album 2h posle toga me je glava nenormalno bolela.

Gorillaz, anyone?

steve89
27.8.2007, 22:43
Gorillaz, anyone?

slusao sam ih ja malo... vise mi se svidja prvi album, a od pesama starshine, clint, 19-2000, tomorrow comes today, slow country, re-hash, rock the house, latin simone, i sa novog albuma, mada sam njega mnogo manje slusao nego prvi, dare, feel good, every planet, last living souls...

mad_skillz
28.8.2007, 3:31
Marvin Gaye - Ain't No Mountain High Enough..ako je neko voljan da skine, mene je pesma odushevila..:qliranje:

WhenDarknessFalls
28.8.2007, 4:06
Sada sam se bacio na Gardenian. Ponovo melodeath haha :D Iako se bend raspao, imaju 3 fenomenalna albuma. Kao preporuka pesma "the heartless"...

Rocker
28.8.2007, 6:26
Ja jesam. Puno muske dece mog godista ('94) pali na njih
Jesi siguran da su muška deca?! :dzavo::rofl:
Marvin Gaye - Ain't No Mountain High Enough..ako je neko voljan da skine, mene je pesma odushevila..:qliranje:

Extra je stvar, soundtrack za film Stepmother! :aplauz:

mad_skillz
28.8.2007, 13:48
Extra je stvar, soundtrack za film Stepmother! :aplauz:
ja sam je chuo u filmu Remember the Titans, i tu se pojavljuje u soundtrack-u..ali pesma je stvarno extra..:qliranje:

LoneWolf
28.8.2007, 15:43
Ja danas dovrsio i trenutno slusam svoju novu stvar pod radnim nazivom DOMACI GOSTI,hiphop numeru koja ce se naci na mom OpenSourceMusic albumu koji pripremam do kraja godine.
Kompletan album je RAPresent,kako moj tako i ekipni.
Nemojte jos da mi trazite lnkove za download,to moram da vas zamolim,jer sam planirao da izdam sve odjednom i sve cu da postavim na forum kad izadje kompletan album.

Covenant
28.8.2007, 15:51
E kakav si pilicar :p
Znam ja sta je Marduk vrlo dobro... Video sam neki poster Panzer Division 666 :D
Pazi ti ovu definiciju:

Dakle video si na posteru-ala se vadis :D :opanachke
Mada u poredjenju sa Mayhem-om(Euronymus i Dead pre svega)i Varg Vikernsom ovi iz Marduka deluju kao plasljiva decica :Freddy:

Wolverine
28.8.2007, 19:22
Inspirisan albumom Intsant Karma (ovo sa GDayom i Co.), pocinjem da radim na mom tribute wannabe albumu Legends. Prvo pisem muziku i reci. posle snimam itd. Pocinjem sa pesmom o meni omiljenom idolu Jonu Bon Joviu - radni naslov je Mr.Bigtime. Svaka pesma ce biti tribut nekoj legendi, tu su i Cepelini, Parpl, Bube, Kamenje, pre svih Jovi i Aerosmith.

ACHTUNG
28.8.2007, 23:10
Dakle video si na posteru-ala se vadis :D :opanachke
Mada u poredjenju sa Mayhem-om(Euronymus i Dead pre svega)i Varg Vikernsom ovi iz Marduka deluju kao plasljiva decica :Freddy:

Iskreno, imam neku granicu sto se tice tekstova. Ajde, Slayer sam nekako i "progutao", jer oni ne plslave Satanu vec kritikuju vere, ratove i slicno. Nema da pisu sebi 666 na celu i slicno.

Mada su oni na granici. Mislim, kad se koncert u Novom Sadu otvorio sa God Hates Us All...:paranoia:

Covece, koja je to sutka bila. Ja sam iz prvih redova odleteo na sredinu i pogubio drustvo. Posle sam se ustekao pored jedna gorile sa cirokanom. Njega niko nije ni pomisljao da gurne. I uvek mi je bio kao orijentir, jer je strcao iz mase svojom glavudzom i frizurom. A samo se zadovoljno smeskao...:D

Covenant
28.8.2007, 23:24
A jos interesantije je da je kisa koja je je lila k'o iz kabla skoro ceo dan nekim cudom prestala bas kada pocela svirka :dzavo:
A kakav je to cert bio-aaaaaaaaaaaaaa-ja sam slucajno dobio pesnicu u sutki :D
God Hates Us All :n_klanja:
Ma nisu bre oni satanisti-dobri su to momci koji se samo malo zezaju :D

WhenDarknessFalls
28.8.2007, 23:59
Ti dobri momci kada imaju neku vecu svirku, sa sobom obavezno vode privatnu ambulantu. Jer se svi tako pocepaju u sutkama da je to cudo...

voodoo_
29.8.2007, 0:02
Najbolje da se Slayer sluša zbog tekstova :)
It's about thrash metal, dude!

Ulmawen
29.8.2007, 7:51
Iskreno, imam neku granicu sto se tice tekstova. Ajde, Slayer sam nekako i "progutao", jer oni ne plslave Satanu vec kritikuju vere, ratove i slicno. Nema da pisu sebi 666 na celu i slicno.
Mada su oni na granici. Mislim, kad se koncert u Novom Sadu otvorio sa God Hates Us All...:paranoia:

Otvorili su koncert pesmom Disciple, God hates us all je album. A Slayer je unikatan bend, takav brutalan prikaz stvarnosti je njihov stil oduvek bio. Nikada nisu imali veze sa satanizmom. A i prilično odskaču od ostalih trash bendova. There can be only one! :D

LoneWolf
29.8.2007, 11:11
Sorry za off :

jbt sve metalci na forumu :eek:
Straaaazaaaaaaa :D

Slusa li neko hiphop a da je voljan da uradi nesto,da producira neku stvar sam, ili se sve vrti oko "nabrijanih" klinaca 89 pa nadalje?
Ovo ne pitam da bi provocirao ni bilo sta slicno,nego mi treba necije misljenje o stvarima koje radim trenutno (produkcija,tekstovi,obrada).
Naravno,ne treba mi bilo cije misljenje,nego misljenje nekog kompetentnog.

WhenDarknessFalls
29.8.2007, 11:50
Shta, a mi metaleri nismo kompetentni? :D

LoneWolf
29.8.2007, 12:05
Shta, a mi metaleri nismo kompetentni? :D

Pa logicno je da ti (sorry,ne znam 'si M ili Z) ako slusas metal ne mozes da mi das jasnu,tacnu i objektivnu kritiku.
To bi bilo isto kao kad bi pitao Boru Drljacu da ti komentarise novi album Metallicce.Znaci,apsurd,zar ne?

zoran845
29.8.2007, 12:14
ja sam slucajno dobio pesnicu u sutki :D

Covece, koja je to sutka bila. Ja sam iz prvih redova odleteo na sredinu i pogubio drustvo.

Čovek se uči dok je živ: kad se uželite dobrih batina - pravac na koncert nekog metal benda.:D

E, ne da ste me nasmejali, imate obojica po (skromnog) "bambija".:)

Dr Zoidberg
29.8.2007, 13:53
Sorry za off :

jbt sve metalci na forumu :eek:
Straaaazaaaaaaa :D

Slusa li neko hiphop a da je voljan da uradi nesto,da producira neku stvar sam, ili se sve vrti oko "nabrijanih" klinaca 89 pa nadalje?
Ovo ne pitam da bi provocirao ni bilo sta slicno,nego mi treba necije misljenje o stvarima koje radim trenutno (produkcija,tekstovi,obrada).
Naravno,ne treba mi bilo cije misljenje,nego misljenje nekog kompetentnog.

Imam ja ortaka, koji fura rap, voli tako underground stvari... ako oces javi na pm pa da mu posaljem :)

aerochivija
29.8.2007, 14:27
Čovek se uči dok je živ: kad se uželite dobrih batina - pravac na koncert nekog metal benda.:D

E, ne da ste me nasmejali, imate obojica po (skromnog) "bambija".:)

Danas je očigledno bolja situacija... Mi smo svojevremeno "pili" i delili batine i na koncertima Yu grupe, npr... Kad počne "Čudna šuma", ko ne voli "šljive", ili nema kod kuće sirće, luk i krompir, bolje da izađe iz prostora...
A danas treba otići na metal koncert... O tempora, o mores!

Rocker
29.8.2007, 17:15
A danas treba otići na metal koncert... O tempora, o mores!

Prže veterani i danas sasvim odlično! :aplauz: Ima sigurno ljudi sa proteklog Beer Fest-a koji mogu da potvrde dobre batine! :kreza:

ACHTUNG
29.8.2007, 21:33
Otvorili su koncert pesmom Disciple, God hates us all je album. A Slayer je unikatan bend, takav brutalan prikaz stvarnosti je njihov stil oduvek bio. Nikada nisu imali veze sa satanizmom. A i prilično odskaču od ostalih trash bendova. There can be only one! :D

Da, da, potpuno si u pravu. Prvo je isao intro sa pomentog albuma, pa Disciple pa God Sent Death. Imam celu listu kuci za WMP, napravio sam je cim sam stigao, da ne bih zaboravio.

Ipak, najbolje je bilo kada je krenuo Raining Blood... Rominjala je kisa, a pesma je lagano pocinjala... A potom, kakva sutka, kakvo poginuce... Mislim da je svih 30 000 ili vise ljudi ucestovalo u tom zajednickom izlivu adrenalina. Oh Slayer, come in my dream tonight!:D
(fanovi ce prepoznati iz koje je ovo pesme).;)

Covenant
29.8.2007, 21:40
There can be only one!

Yes indeed-Testament! :D

aerochivija
29.8.2007, 23:44
There can be only one! :D

"Queen" - "A Kind of Magic", "Highlander" Soundtrack :qliranje:

nickey
30.8.2007, 0:51
Heartbeat on time
Dancing
Dancing
To the rhythm
Elektro is fine
It can
It can
Get you moving
Moving on time
Elektro
Elektro
Is a new style
Jackie and Jane
See them moving
To the bass-line :alealeee:

Електро мјуза РУЛЗЗ!

WhenDarknessFalls
30.8.2007, 1:48
Pa logicno je da ti (sorry,ne znam 'si M ili Z) ako slusas metal ne mozes da mi das jasnu,tacnu i objektivnu kritiku.
To bi bilo isto kao kad bi pitao Boru Drljacu da ti komentarise novi album Metallicce.Znaci,apsurd,zar ne?

Mushko sam, opushteno.. Pa gle, ako slusam metal, to odmah ne znachi da se ne razumem u neke druge muzicke pravce... Ono, srecno ti bilo sa tim tvojim stvarima ;)

nickey
30.8.2007, 10:32

Od kud' ti znas?:n-cc2: Aca Lukas je bio ROKER u pocetku, pa vidi sta je posto', narkoman i narodnjak. Mozda je Drljaca skriveni fan Metalike.

Sada cu 3x da se prekrstim zbog ovoga sto sam rekao, ju ju ju, SHALA MALA.:D

Shlaymara
31.8.2007, 23:33
Ajmo pankeri:nov_guita (svih 24 komada).

Punk-o-Matic (http://www.2flashgames.com/fullscreen.php?id=548)(Flash zezancija)

NjegovaWisost
1.9.2007, 0:30
Trenutno najviše slušam Haustor - Ena !!! :D

Haustor - Ena

Ja svoje loše dane
volim gristi sam
Piti i lutati po krčmama
Al' često stignem samo
Do njenog pogleda

Ena je divna žena
Ena dobro zna
Da takvi dani svrše s gužvama
Zato me zove k sebi
Da bi mi pomogla

Ja Ena nisam tvoj sin
Zapamti to
To možeš raditi s njim
Za mene je već kasno

Znam da bi Ena htjela
Da sam stalno njen
Valjda jer tako često nestanem
Ona me uvijek ima u
Svojim mislima

A kad joj zelim reci
Da je bolji kraj
Od naših bjegova i zasjeda
Ena me samo gleda
I kaže ne ne ne

I ne idi bez kaputa
Pogledaj sve je bijelo
Zima je

Ja Ena nisam tvoj sin
Zapamti to
To možeš raditi s njim
Za mene je već kasno

Prošlo je dugo vrijeme
i daleki bijeg
i mada nemam čak ni imena
Ja često sretnem Enu
U svojim snovima

Kad svoje loše dane
Ovdje grizem sam
I sretnem putnike po krčmama
Ja pitam da l' je znaju
I je li ponosna

Kažu da još je lijepa
I da ima stav
Al' često čak i kad je vesela
Opaze plavu sjenu
U crnim očima

Ja Ena nisam tvoj sin
Zapamti to
To možeš raditi s njim
Za mene je već kasno

Do mene nema puta
Pogledaj sve je bijelo
Zima je

A u kafiću Romansa (kafić sa dušom) preje neku noć počinje ova pjesma i čitav kafić u glas zapjevao...

tesha teshanovic
1.9.2007, 1:23
metal punk industral ambient klasiku

Nicolas
2.9.2007, 1:56
Mixmaster pres. marc vane feat. bear who - boom boom room (keepers of the melody e-klaustro remix)

Covenant
2.9.2007, 2:00
Dying Fetus :a_whistli

shin-bojan
3.9.2007, 18:33
Neki car se pojavio na RTSu i pricao kako je Death satanisticki bend. Katastrofa...

steve89
3.9.2007, 20:08
Trenutno Nightwish - Dark Passion Play :qliranje: :nov_guita
with voiceovers:D You are listening to the new Nightwish album Dark Passion Play and this track is called Last Of The Wilds:D... meni ne smeta, na svaka 2 minuta kaze, ipak album izlazi tek za mesec dana ali :dzavo:...

Dimo
3.9.2007, 20:38
Kakav je novi vokal?

steve89
3.9.2007, 20:52
Kakav je novi vokal?

Anette Olzon (http://en.wikipedia.org/wiki/Anette_Olzon)

Ipak je Tarja zakon :cool: :n_klanja:. Ali nije ni ova losa :) po meni se dobro uklopila, dobro peva ali skroz drugacije od Tarje...

M1los
3.9.2007, 20:59
I mene zanima. Toliko sam se navikao na Tarju, da sumnjam da bih podnio neku veliku razliku :)

Iron Maiden
4.9.2007, 11:12
jel zna neko gde moze da se 'nabave' pesme nemacke grupe SEED, iako slusam metal, mnogo mi se svidelo? Ako neko nesto nadje neka posalje na PM i ima rep + od mene

Covenant
5.9.2007, 15:38
Posto je danas cert grupe zvane Tool bilo bi lepo da neko ko ide prenese posle svoje utiske jer se sa pravom ocekuje spektakl
Ide sigurno bar neko sa ovog foruma :D
Hvala unapred....

Pelagijska Argosija
5.9.2007, 23:42
Evo ja se upravo vratio sa koncerta Tool-a...
Ja nisam cuo puno pesama od njih ali ono sto jesam dopalo mi se pa sam zato i odlucio da odem na koncert i nisam se ni najmanje pokajao.
Bilo je odlicno, scenski nastup za pamcenje, samo je malo kratko trajalo oko sat i po ako ne i manje.
Basista je najjaci lik, u jednom trenutku cak je poceo da svira flasom od piva ili cega vec.:nov_guita:aplauz:

kish
6.9.2007, 11:38
Sto se show-a tice, bio je fantastican i bend je odradio majstorski posao. Jedino me je ozvucenje razocaralo. Vokal se cesto nije mogao jasno cuti, i da nisam poznavao pesme tesko da bih se mogao uklopiti u ceo happening :)

Deusdies
6.9.2007, 11:51
Rammstein (http://www.rammstein-online.com), Oomph! (en.wikipedia.org/wiki/Oomph!), Emigrate (http://www.emigrate.eu).... :)

Cage
6.9.2007, 14:23
jel slusa neko haus... ili tako nesto?

Cage
6.9.2007, 14:32
Trenutno najviše slušam Haustor - Ena !!! :D

Haustor - Ena

Ja svoje loše dane
volim gristi sam
Piti i lutati po krčmama
Al' često stignem samo
Do njenog pogleda

Ena je divna žena
Ena dobro zna
Da takvi dani svrše s gužvama
Zato me zove k sebi
Da bi mi pomogla

...
A u kafiću Romansa (kafić sa dušom) preje neku noć počinje ova pjesma i čitav kafić u glas zapjevao...
ekstra je pesmica, mada je nisam cuo ali svidja mi se

Covenant
6.9.2007, 15:32
Utiscki oko certa Toola su prilicno podeljeni
Ali u jednom se skoro slazu svi-organizacija i ozvucenje(koliko vidim) su bili ocaj! :paranoia:
Evo ovde,pratite zadnjih par strana

http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=33311&st=560

SirDuck
6.9.2007, 15:38
Bio je moj drug juce i danas mi je pricao.
Iz price vidim da je bilo jako slicno pepersima, sat ipo su svirali, dosli, odradili svoje i otisli.
Bacali su trzalice, palice za bubnjeve, a pevac je bacio sta? Praznu flasu! :D

ACHTUNG
6.9.2007, 18:13
Oh man, oh MAN:

"Estranged brothers and Max and Igor Cavalera, founding members of famed Brazilian metallers Sepultura, look to have put their differences behind them and will collaborate again for the first time in ten years.

The two parted ways after a bitter disagreement over a decade ago, after Max's wife and manager – grieving the loss of her son in a car accident – was replaced with another tour manager at the behest of Igor.

An incensed Max Cavalera soon quit the band, forming Soulfly not long after.

But now, according to an interview posted on the official Soulfly website, the guitarist and drummer will rejoin forces.

"I hope people are going to be very excited about it," Max said, "because it's going to be a very special album for us regardless of what happens on it. It's the first time I've worked with my brother in 10 years in the studio."

He said that he had played for his brother some raw demos, and that he doesn't want to put any limits on its musical direction.

Max continued: "In many ways it's pretty historic and even magical for me – 10 years is a very long time. This project is going to be very much like a volcano exploding. We've had so much anger and aggression building up, and I know that Igor is going to f***ing destroy the drum kit in the studio. I really doubt the drum kit will even survive the recording, and I hope doesn't. So far it's sounding very aggressive, but again, at this point there are no rules or limitations with it. It's going to be mainly just me and Igor, but I want to have some other guys involved with it. It's going to be similar to Nailbomb in that it's only two guys, some friends, and one album – but it's definitely going to have it's own style. It's metal Cavalera style, and it's the closest thing that anyone's going to get to seeing any type of reunion. I don't know what the f**k is going to happen with it, but I'm very excited to see where it goes and what we can do."

Bice pokolja. :aplauz:

Ulmawen
6.9.2007, 22:24
Oh man, oh MAN:

"Estranged brothers and Max and Igor Cavalera, founding members of famed Brazilian metallers Sepultura, look to have put their differences behind them and will collaborate again for the first time in ten years...

Iz tvojih usta u božju m*t*r! :D Bilo je krajnje vreme... Samo da ne bude previše nalik Nailbombu....
Gde si ovo pročitao btw?

Covenant
7.9.2007, 0:05
SOULFLY mainman Max Cavalera recently spoke to Holland's Toazted about his new project with his brother Igor (tentatively dubbed THE CAVALERA CONSPIRACY) and the much-rumored reunion of the classic SEPULTURA lineup. Asked for his thoughts on the possibility of him playing with his former SEPULTURA bandmates again, Max said, "My approach [to the reunion idea] hasn't really changed from… let's say now… two or three years since this thing kind [the rumors] of started. So it's not really up to me. Everybody knows my position is I'd like to do it for many reasons, but the best reason is music — I'm a fan of music, I love music, and for me to do SOULFLY, to do [THE CAVALERA] CONSPIRACY, to do SEPULTURA, it's always music things. As long as I'm doing music, I'm happy, I'm doing what I like to do — everything else I suck at. I'd like to do the reunion, I've said that, but [I'd like to take] a little bit of a different approach. The other guys, I think — especially, I think, Andreas [Kisser, guitar] and Paulo [Xisto Pinto Jr., bass] — wanna only do the four-guy reunion. I'm against that idea — I think it should be the entire reunion of even the older members, the guys from back in the death metal days [presumably referring to guitarist Jairo 'Tormentor' Guedz (who never played with the band outside Brazil) and guitarist/vocalist Wagner 'Antichrist' Lamounier (who never appeared on a single SEPULTURA release) — Ed.]. To me it's more fair — more like a real reunion. SEPULTURA was not only four guys — it's been more than four people. If I had my way, it would be a reunion with the old members, the classic lineup… yeah, inviting everybody [for] a big jam."

Asked if he would consider quitting SOULFLY in favor of a SEPULTURA reunion, Max said, "No. 'Cause SOULFLY is something completely different from everything else I'm doing. I like all of them very much, but SOULFLY is really my way of expression that I use for anything — positive or negative. So, no, there's no reason to… That's actually insane, 'cause SOULFLY is getting more and more popular but with more integrity all the time because we get heavier — 'Dark Ages' [the latest SOULFLY album] was heavier, so we got more credibility, I like it more, so why quit SOULFLY? That [would be] stupid. If I can do all of them, yeah, it's alright. Fuck, I'll rest when I'm dead. [Laughs]"

Blabbermouth

Inace vest je procurila ima vec nedelju i nesto ;)

hacker_aca
7.9.2007, 0:28
jel slusa neko haus... ili tako nesto?

Moj čovek! :)

Slušamo Nicolas, polarnimeda i ja a da smo se javili ovde. Pogledaj prethodne strane, Nicolas i ja smo pisali imena nekih dobrih pesmica.

Evo, moj brat je uzeo neki disk full mp3 muzike što se pustalo ovog leta po onih otvorenih lokala po Budvi. Kada odslušam detaljno postaviću ovde neku listu. ;)

Nicolas
7.9.2007, 1:21

Slušamo Nicolas, polarnimeda i ja a da smo se javili ovde. Pogledaj prethodne strane, Nicolas i ja smo pisali imena nekih dobrih pesmica.

Evo, moj brat je uzeo neki disk full mp3 muzike što se pustalo ovog leta po onih otvorenih lokala po Budvi. Kada odslušam detaljno postaviću ovde neku listu. ;)

Ajde, to bi bilo great.;) Bilo je dobrih pesama.:rolleyes:
Odmah ti mogu reci da imas na disku yves la rock i calabriu '07.;)

nickey
7.9.2007, 9:06

Ja se javih, ali pre 1k postova. Evo nesto sto se pusta na radiu AS, verovatno i ovog leta u Budvi.

Dirty Old Ann - Turn me out
House Agents - 1 week in Ibiza
Wawa - Sombrita
Wawa - Stranger
Sesa - Like this, like that
Sunblock - Baby, baby
Kurtis Mantronix feat. Chamonix - How did you know
Chris Lake feat. Emma Hewitt - Carry me away
Tod Terry - Get Down
Freemasons - Rain down love
Franky Ti - One love world love
Armand van Helden - I want your soul
Bob Sinclair - Sound of freedom
Fireball - What I want
David Guetta - Love is gone
Tom Novy - Your body
Yves Larock - Rise up

Ovih par zadnjih su 100% otkidale svako vece.

Bice jos, u nedelju mi stize dvd najsvezije electro mjuze od nekog dj.

voodoo_
7.9.2007, 22:45
Nova pesma poljskog Vejdera, "Sword of the Witcher", sa delovima iz nadolazećeg poljskog RPG-a "The Witcher" :)
http://uk.youtube.com/watch?v=dFTV2ic9qI4

Ulmawen
7.9.2007, 22:48
Nova pesma poljskog Vejdera, "Sword of the Witcher", sa delovima iz nadolazećeg poljskog RPG-a "The Witcher" :)
http://uk.youtube.com/watch?v=dFTV2ic9qI4

E, Vader je stvarno sjajan bend. Hvala za link i za podsetnik. :)

pelezinjo
7.9.2007, 22:51
jel ima neko da slusa Six Pack?

Rocker
8.9.2007, 15:47
jel ima neko da slusa Six Pack?

Slušam ja, to su mi zemljaci i znam ih sve! :aplauz:

Nicolas
8.9.2007, 20:31
bart claessen - when morning comes

Extra za brzu voznju krivudavim putevima bez guzve.:D

Deusdies