Prikaži potpunu verziju : Šta slušate od muzike...
Ja bih te banovao što pišeš 'w' umesto 'v' kao što to rade irc kiddies...
Ja bih pre zbog slova ž u ovom obliku->zh.
Da nema neko neki predlog za dobru muziku iz osamdesetih pa i devedesetih?
I jel zna neko ko je izvodjac one pesme "lambada"? Tako negde iz osamdesetih je.
Recimo da mi se iron maiden ne svidja. Sto se tice muzike slusam uglavnom trance i psy i neke metal stvari (SoD). Ali verovatno nisam u pravu za maidene. Ne bi bili toliko popularni da nisu kvalitetni.
Da,zaista su legendaran bend,jedan od simbola heavy metala.
Jedna od rijetkih mana je sto im pjevac(Bruce Dickinson) ima tragican glas :( Ovo je ipak subjektivno misljenje,poslusaj neke pjesme pa vidi svidja li ti se.Gledaj da nabavis cuveni DVD Rock In Rio...Preko 600 000 ljudi je doslo,nevjerovatno... :n_klanja:
WhenDarknessFalls
15.1.2007, 22:06
Ok, izvinjavam se jos jednom.. hah ;]
Inace, sta ti je to SoD ? ako mislis na Soad (system of a down), oni nisu metal, vec hc..
Mejdene, licno , i ne gotivim mnogo..svaka njima cast , ali nisam u heavy fazonu :)
System of a Down nikako ne može biti hardkor, jer apsolutno ne liči niti na stari hardkor pank kao što je recimo svirao Exploited na kasnijim albumima, niti na metalizirani hardkor kao što ga sviraju Black Dahlia Murder, Sworn Enemy itd.
SoaD bi se mogao svrstati u recimo alternativni metal, s obzirom na jedinstven stil.
WhenDarknessFalls
15.1.2007, 22:39
Mislim na ranije radove.. ovo novije je eventualno neka alternativa, ali metal nikako ;)
Ljudi!
Iron Maiden dolazi u Bg!
http://www.ironmaiden.com/homepage.php?section=0&subsection=0
:n_klanja:
@Covenant:
Био сам бржи (пост #2258):D
У сваком случају нешто што се никако не сме пропустити!!!
E jbg-a promaklo mi:)
Dobra je vest za metal zajednicu,ali ne i za mene,jer iako se radi o legendama ja ih nesto ne volim i ne slusam mnogo(kao uostalom i heavy metal),tako da mi i ne znaci mnogo...
Jos je u martu,a tada idem na Kanibale i Moonspell,a Angru i IM mogu i da preskocim;)
Karta za IM ce verovatno biti paprena-2000din sigurno,ako ne i vise...
Elem, da se i ja malo umesham u raspravu. To da Iron Maiden dolazi sam video na vishe foruma, a takodje i da ce karta biti 3-3.5 hiljade :O, kao i predvidjanja da ce Angra biti otkazana zato shto ce datum odrzhavanja koncerta biti previshe blizu datuma koncerta Iron Maidena...
3-3,5 hiljade za Gvozdenu Devicu?Au,pa i nije tako skupo kako sam mislio da ce biti...:qliranje:
Posto sam sa svojih 30 godina slusao i voleo dosta izvodjaca nabrojacu samo grupe koje su upojedinim trenucima mog zivota imale povlascen status u mome srcu.
Od domacih - Azra, EKV, Haustor, Partibrejkers
Strane - The Beatles, Led Zeppelin, Pink Floyd, Leonard Cohen, Nick Cave, Tom Waits, Siimon and Garfunkel, Bob Dylan, Bruce Springsteen, Yello, Depesche Mode, REM, Louis Armstrong, Frank Sinatra, Miles Davis, JJ Cale, Clash, Police, Bob Marley,Antonio Carlos Jobim, Toto Cutugno, Charles Aznavour
Eh da Soad. Promaklo mi a. Nivi albumi mi se ne svidjaju. recimo da je zadnji sa kojeg mi se dopalo dosta pesama : " Steal this album". Ne razumem se mnogo u metal i ne znam koji su pravac ali mi se jednostavno svidja muzika.
@NikolaS
Izvođač je Kaoma. Pesma je iz 1989.godine. Odslušaj i Dancando lambada, takođe je sjajna.
Da nema neko neki predlog za dobru muziku iz osamdesetih pa i devedesetih?
Au...pa odakle da počnem i gde da stanem kad su u pitanju '80 i 90'...:eek: Toliko je dobre, fenomenalne muzike iz tog perioda... Najpoznatije stvari bi bile recimo:
The Weather Girls: It's Raining man, Diana King - Upside Down, Gloria Estefan - I will survive... itd. Ovo su neke od najpoznatijih stvari iz tog doba, nemoguće ih je sve pobrojati... Ne znam da li voliš laganiju muziku nešto u stilu Sade... Ili rege gde je legenda nad legendama čuveni Bob Marley... Iz tog perioda odlične hitove ima i Tina Turner, George Michael, Bill Withers... bolje da stanem ovde, jer mislim da su '80 i '90 period iz koga možeš izdvojiti najveći broj hitova ikada... treba li da pominjem Stinga i The Police... Kao i lergendarnu Abbu, koja je ipak iz '70, ali meni je uvek nekako išla uz ove hitove.
']Gloria Estefan - I will survive
Ао се не варам, то пева Gloria Gaynor.
Ovako, Mart 14, Miden-i u Bg-u. Karte u prodaji od 24 januara. Ko ide i zasto? Da koncert je u hali sportova:aplauz:
@Belfegor:
Мала исправка - концерт је на Сајму (хала 1).
Iron Maiden su legende,čuo sam da će na koncertu igrati uglavnom stare stvari(1980-1990)i radujem se tome,možda ako dodaju koju stvar sa Brave new world.
nadam se da ču ići na koncert ako ne bude komplikacija sa matorcima,imam samo 16g.
I ja imamm 17...Ali sam lepo rekao mojima da idem,da je to nesto sto verovatno necu vise imati prilike da vidim ikad,a oni su imali razumevanja..*a vecina verovatno ne bi,posto mi u skoli super idu samo:matematika,fizika i informatika,sad sam bio nedovoljan-1 iz filozofije,naravno da sam tu imao 3 bio bih odlican)...
jbg. TO je nesto sto se nikako ne sme propustiti...NAdam se da ce koncert sto duze trajati...POsto je promotivna turneja albuma,verovatno ce skoro sve svirati sa " A matter of life and death"a iskreno:album je stvarno perverzija,sve pesme su extra...I posto nsu dolazili 20 godina,svirace dosta numera sa "Brave new world" i stare klasike:Trooper,Run to the hills,Runing free,Number of the beast,Hallowed by the name itd. itd. itd....
@NikolaS
Izvođač je Kaoma. Pesma je iz 1989.godine. Odslušaj i Dancando lambada, takođe je sjajna.
Hvala.;) Bas sam se iscimao da nadjem jer ima vise numera lambade a posle neke tri skinute sam digao ruke jer su bile promasaj. Ostao mi je u secanju onaj spot kada neki klinja u mornarskoj majci igra s nekom klinkom...:rolleyes:
']Au...pa odakle da počnem i gde da stanem kad su u pitanju '80 i 90'...:eek: Toliko je dobre, fenomenalne muzike iz tog perioda... Najpoznatije stvari bi bile recimo:
The Weather Girls: It's Raining man, Diana King - Upside Down, Gloria Gaynor - I will survive... itd. Ovo su neke od najpoznatijih stvari iz tog doba, nemoguće ih je sve pobrojati... Ne znam da li voliš laganiju muziku nešto u stilu Sade... Ili rege gde je legenda nad legendama čuveni Bob Marley... Iz tog perioda odlične hitove ima i Tina Turner, George Michael, Bill Withers... bolje da stanem ovde, jer mislim da su '80 i '90 period iz koga možeš izdvojiti najveći broj hitova ikada... treba li da pominjem Stinga i The Police... Kao i lergendarnu Abbu, koja je ipak iz '70, ali meni je uvek nekako išla uz ove hitove.
Imam sve to, to su klasike, najpoznatije kao sto rece. Ne volim nesto Boba Marleya. Sad me je nesto Depeche Mode malo povukao na osamdesete, pa i one pesme iz filma American Weding. Kada su u onom gay klubu i kada igraju. Nesto tipa: Bananarama - Venus, Belinda Carlisle - Heaven Is A Place On Earth i sta jos bese - A moze i: Alphaville - Sounds Like Melody, Beach Boys - Kokomo, Belouis Some - Imagination, Bruce Springsteen - Born In The U.s.a, Baltimora - Tarzan Boy, Bette Midler - Beast Of Burde, Blondie, Bobby McFerrin - Don't Worry Be Happy, Bronski Beat - Why, Cliff Richard - Devil Woman itd itd.:rolleyes: Jel moze tako nesto?
I ti tražiš preporuku za '80? :) Na pravom si putu, keep going on... ;) Poznaješ tu muziku bolje od mene... Depeche Mode - pravi i najbolji izbor!;)
edit:
Samo da napomenem da nemam ograničenja u muzici tipa: slušam samo rock ili nešto drugo... Već sam rekla da su mi omiljene grupe Rammstein i Sting. Dva kontrasta, dva različita pravca, ali ja ne mogu da ih odvojim... Takođe i Depeche Mode, Metallica, S.O.A.D., Scorpions, Led Zeppelin, Deep Purple, The Doors (:love: ), The Rasmus, G'NR, Muse.. itd. Milion muzičkih pravaca, ali svaki me ispunjava u nekom smislu... To sam shvatila u ono vreme kad sam znala ceo film "The Doors" napamet, svaku scenu, svaki tekst, svaku otpevanu ili izgovorenu reč Jima Morissona... i onda primetim, da mi se u tom periodu svideo i punk, kako strani tako i domaći... Tada sam shvatila da je glupo ograničavati se na samo jedan pravac, a kad na radiju slučajno čuješ neku lepu pesmicu, zaigra ti srce, malo bi da pratiš ritam lupkanjem noge o pod, ali te blam da neko kaže: " vidi ga ovaj.. glumi nekog rokera, a lupka nogom kad čuje rege..." Glupo je ići protiv sebe...
Rekla sam čak na ovoj temi da mi se sviđa i po koja pesma od Marchella, što su neki shvatili kao moje ograničenje, da slušam samo to... Ako mi se nešto dopadne, pratiću svoje osećaje... Javno ću da kažem da Christina Aguliera peva u rangu sa Marajom Keri, iako peva samo komercijalu i time gubi na težini svojih kvaliteta... Dok je Ivana iz Negativa pevala u grupi tap011, pričala sam kako je najbolji ženski vokal u Srbiji, a sada to tvrdim od kad peva u Negativu...
Na ovom svetu je previše, previše dobre muzike da bi se ljudi ograničavali na jedan pravac samo da bi bili ql... Ne treba da pominjem ambijentalnu ili klasičnu... samo robot može da kaže da mu to ne prija. Nisu mi jasni ljudi koji mogu da slušaju metal u svim emocionalnim stanjima... Ja npr. mogu da ga slušam samo kad sam ljuta... valjda mi oduzme višak negativne energije i vrati me u prvobitno stanje :) Nije normalno slušati Sepulturu ili Korn kad si zaljubljen, razočaran, ljut, srećan, tužan... Svaki dan i u svakoj prilici.
Au, sad sam gotova kad se pojave metalci sa odbranom svog ukusa... bolje da idem ja na vreme...:D
:odoK:
WhenDarknessFalls
18.1.2007, 18:48
']Au, sad sam gotova kad se pojave metalci sa odbranom svog ukusa... bolje da idem ja na vreme...:D :odoK:
hehehe :D sve u svemu, interesantan izbor, preko popa i klasike , do metala i Depeche mode-a.. :)) btw, veliki plus za rasmuse :aplauz: :aplauz:
Da dodam još neke izvođače: Right Said Fred, Modern Talking, Duran Duran, Salt N Peppa, A-Ha, Alice Cooper, Baltimora, Bee Gees, Belinda CarlisleBoy George, Bronski Beat..... Osamdesete su bile definitivno najbolje vreme za muziku.
'] Nisu mi jasni ljudi koji mogu da slušaju metal u svim emocionalnim stanjima... Ja npr. mogu da ga slušam samo kad sam ljuta... valjda mi oduzme višak negativne energije i vrati me u prvobitno stanje :) Nije normalno slušati Sepulturu ili Korn kad si zaljubljen, razočaran, ljut, srećan, tužan... Svaki dan i u svakoj prilici.
Kad si tuzna,uzmes kompilaciju metal balada i pretvoris se u cesmu.Ili jednostavno uzmes Apocalypticu.
Kad si ljuta,Satyricon ce odlicno da legne,ili bilo koji true black metal(ne Dimmu Borgir).
Kad si zaljubljena,'fala Bogu,love metal bendova ima za bacanje(za sta i sluze)...
Kad si srecna,power dobro lezi.Ili System Of A Down,ali da se ne obazires na tekstove.
Vidis? :)
Kad si tuzna,uzmes kompilaciju metal balada i pretvoris se u cesmu.Ili jednostavno uzmes Apocalypticu.
Kad si ljuta,Satyricon ce odlicno da legne,ili bilo koji true black metal(ne Dimmu Borgir).
Kad si zaljubljena,'fala Bogu,love metal bendova ima za bacanje(za sta i sluze)...
Kad si srecna,power dobro lezi.Ili System Of A Down,ali da se ne obazires na tekstove.
Vidis? :)
omg...:rofl: Znala sam :) Dobro, dobro... u pravu si ;)
phoenix[illusion]
18.1.2007, 21:29
Iron dolazi, ima da idem, bice sigurno nezaboravno.
Wolverine
18.1.2007, 22:15
Hmm samo metal, i metal i metal i pogadjajte metal! E pa doslo je vreme TVRDE STENE (Hard Rocka prim. aut.)! Ljudi Deep Purple dolazi (opet) mozda idem da gledam! Od svih tih metalaca koji treba da dodju, DP je legendarniji!
phoenix[illusion]
18.1.2007, 22:55
Ma ja sam roker i to bas veliki roker, ali od metala najvise volim Maiden. Icicu i na Deep Purple, ako bude dolazio
Ono sto bi ja voleo da cujem je My Dying Bride,Testament,Kreator,Obituary,Opeth-dolazak nekih od ovih bednova bi mogao da bude izvestan-nesto se suska da ce My Dying Bride biti mozda na EXIT-u
Ono sto bi takodje veoma voleo da cujem uzivo je i Saturnus(sjajan doom/gothic),Inkubus Sukkubus(gothic/pagan rock),Dargaard(neo classical darkwave)i Ataraxia(medieval/gothic)ali ovo vec spada pod domen naucne(ili epske:D )fantastike....
Што се тиче бенда My Dying Bride, нешто ми у овом тренутку изгледа мало вероватно да ће доћи на EXIT-у. А што се тиче ових бендова које си набројао и ја бих исто волео да чујем Opeth. Иако их слушам релативно од скоро (~2 год.), могу рећи да су ми једна од најомиљенијих група, поред тога што нисам био баш одушевљен њиховим последњим албумом...
Osamdesete su bile definitivno najbolje vreme za muziku.
Slažem se!:rolleyes:
@ Imzadi
Znas kako, na svakih dan dva naidjem na neku pesmu na VH1 koju nemam a dobra je, uglavnom iz osamdesetih. Imam dosta toga ali uvek nesto dobro fali.;)
Ja za izbacivanje negativne energije koristim techno, trance, pa i psyho.:opanachke
ps Chris Isaak i recimo wicked game.
phoenix[illusion]
19.1.2007, 14:38
Osamdesete su bile definitivno najbolje vreme za muziku.
Ja ipak mislim da su sedamdesete. Ja sam ranije mislio isto tako, ali kasnije sam odslucao mnoge pesme iz sedamdesetih, pa sam shvatio da je muzika mnogo bolja, ima mnogo vise muziciranja, dok u osamdesetima to prestaje, a danas uopste nema.
Pre bih rekao da je to više stvar ukusa. Ionako mnogi izvođači su bili aktivni i tokom 70-ih i 80-ih, pa je malo teže reći kojem dobu pripadaju. Meni se više sviđa ta celokupna disko atmosfera osamdesetih.
Ekipo, Maiden će svirati u "Areni". Tako bar piše na njihovom sajtu. Uostalom, k'o da je važno, samo da dođu. Biće ludnica!:nov_guita
U Areni!?ODLICNO!!
Cuo sam da hala na sajmu nimalo nije akusticna....
Pre bih rekao da je to više stvar ukusa. Ionako mnogi izvođači su bili aktivni i tokom 70-ih i 80-ih, pa je malo teže reći kojem dobu pripadaju. Meni se više sviđa ta celokupna disko atmosfera osamdesetih.
Slazem se! :dedica: Neki su bili aktivni jako dugo te pripadaju i 70-tim i 80-tim. Jako bih voleo da se bar jos jednom, makar i na kratko, vrati onaj duh s kraja proslog veka.
@Rocker:
Где си прочитао да је концерт у Арени, кад лепо пише да је на Сајму?
The venue is the 18,000 capacity Belgrade Fair Indoor Arena and tickets for the show will be going on sale on Wednesday 24th January.
У сваком случају најбитније је да они долазе...
U Areni!?ODLICNO!!
Cuo sam da hala na sajmu nimalo nije akusticna....
I nije.Bio sam na nekoliko koncerata, zvuk je raspadanje.
eh,sta sad da se radi....
mislim da ce Maideni u svakom slucaju napraviti dobru svirku...
Mogli su da izaberu malo bolju lokaciju,ali dobro sad...
Budimo srecni sto uopste dolaze...
Slipknoter
20.1.2007, 15:13
Metallica, Slipknot, Slayer, Rammstein, Nightwish, Apocalyptica, Pantera, Korn, System of a Down...
Wolverine
20.1.2007, 18:19
Evo za rokere: http://www.tiketservis.com/event_details.php?eventID=5079 !
Evo za rokere: http://www.tiketservis.com/event_details.php?eventID=5079 !
WHOA!!!:eek:
Jel ovo dolaze samo navedeni ili celi bendovi??
Jel ovo moguce!?!?!
Deep Purple, Cult, Jamiroquai! OMG!!:aplauz: :aplauz: :aplauz:
slušam sve što mi se sviđa ali je Rock nekao daleko najbolji.
Što se tiče Maidena, ja mislim da će prvog dana kada će karte biti puštene u prodaju biti rasprodate, ipak je Sajmište mali prostor za veliki broj fanova Maidena!
Što se tiče Maidena, ja mislim da će prvog dana kada će karte biti puštene u prodaju biti rasprodate, ipak je Sajmište mali prostor za veliki broj fanova Maidena!
I ja se toga plašim...Da li se zna kad se karte puštaju u prodaju i pošto će biti, čisto da se pripremim za jurnjavu!:to_care:
Ne cekajte 2 Minutes To... ;)
Karte ce biti pustene u prodaju 24. januara,cena se sa za sad ne zna ali naculo se da ce biti od 2500 do 3500 sto za Maidene i nije mnogo...E sad hala na sajmu prima 18000,pa vi vidite...
Inace karte se mogu naruciti i preko interneta na www.tiketservis.com
A ko ne veruje internetu,zna se....
I ja strahujem za svoje mesto,pa se spremam....
Sto rece covek,ne cekajte 2 minutes to.......
Evo vam (ne)zvaničnog plakata za koncert u BG!:to_care:
Hm, kad smo već kod rocka, želeo bih nešto da vas upitam, znam da je ranije postojala novina koja se bavila tom muzikom, mislim na Rock Express, ali na žalost, više ne postoji. Pre neki dan sam video neku novinu Total Music, mada ipak nije to kao što je nekad bio REX, da li neko zna neku sličan magazin?
@vladale:
Што се тиче домаћих часописа који се баве музиком, једино ми Хупер пада на памет...:D
Karte za Maidena od danas (ili sutra, nisam siguran) u prodaji po ceni od 2600din.
Karte za Maidena od danas (ili sutra, nisam siguran) u prodaji po ceni od 2600din.
Sutra - 24.01.
http://www.mtsmondo.com/entertainment/music/story.php?vest=44677
Malo više informacija o prodaji karata.
Pa i nije skupo,za tako dobar koncert...:alealeee:
Wolverine
23.1.2007, 20:56
hahahah
Vest je super, stigao je novi Huper...Bljak
To su POLITIKINE novine, znas!Sad ce Voja da te...!
Danas me nisu primili u muzicku sa akusticnom gitarom jer "sam trebao da pocnem ranije", ali kad je gospoda cula kako pevam Bridge Over Troubled Water - odusevili se! I sad bi oni da me vrbuju da pevam SOLO!:eek:
Toliko od muzike a sad po kuci "skidam" Axl-ov glas i oce matori da me streljaju!
Ljudi,jel cuo neko kako zvuci djurdjevdan na americki nacin?:D
Pesma se zove Beyond Words,a izvodi je Outlandish....:p
na americki nacin?:
Zar Outlandish nisu Danci:confused:
http://en.wikipedia.org/wiki/Outlandish
Kreator u Beogradu! 16.06. SKC open air, predgrupa Amon Din.
Sad sam tek video,bio sam prepodne na sajtu i nista nisam video-prilicno sveza vest:)
http://legacy-promotion.net/koncerti.php?lang=sr&details=070616
Dolazi KREAAAAATOR!
Yeees,yeees i yeeees-ne propustam ni za zivu glavu! :n_klanja:
Jean Michel Jarre - Oxygen
Svi delovi.;)
Kreator u Beogradu! 16.06. SKC open air, predgrupa Amon Din.
Amon Din? Moji ortaci Valjevci.:)
auuuuuuuuuuuu KREATOR stize :eek: :eek:
ma kakav maiden davno su oni odsvirali svoje.. novi album sam laganim potezom uputio ka otvorenom prozoru
nista idemo na kreu :alealeee:
Ja sam već kupio kartu!:qliranje:
Ja sam već kupio kartu!:qliranje:
Jel' mozes da je skeniras u ooogromnoj rezoluciji? :dzavo:
Jel' mozes da je skeniras u ooogromnoj rezoluciji? :dzavo:
Nemam skener, sorry! Džaba bi bilo, jer ima hologram, ono "Eventim". :to_care: Na ulaznici piše nešto u stilu "ovo je obrazac za štampanje karte, bla,bla,bla". Možda ovo neće biti konačne ulaznice, nego vaučeri za dobijanje istih kad budu odštampane. A i čudi me da je bela karta za Maiden, k'o da sviraju Christian Rock!:dzavo:
auuuuuuuuuuuu KREATOR stize :eek: :eek:
ma kakav maiden davno su oni odsvirali svoje.. novi album sam laganim potezom uputio ka otvorenom prozoru
nista idemo na kreu :alealeee:
Da!"Maiden je odsvirao svoje!"Maideni ce uvek biti legende,najbolja NWOBHM grupa ikada....Novi album je jedan od najboljih do sad(naravno uz Brave new world,Number of the Beast,Fear of the dark..)...Jesu promenili malo stil na ovom novom album,ali je on spektakularan....
Oni su legende i uvek ce to biti....A mislim da je glupo uopste uporedjivati ime kao sto su Maideni sa nekim tamo KREATOROM,mislim nemogu da kazem da su losi,niti imam sta protiv njih jer ih nikada nisam ni cuo,mozda su i dobri,ali nikada ne mogu biti kao Maiden!!!Nikada....NIsam cuo grupu koja ima kompleskinije,jace,inspirativnije tekstove od Maidena....
Onda ćuti ako nisi čuo.
Kreator je mama. Iron Maiden vrti iste rifove 25 godina.
Ne slusam trash toliko, ali postujem Milojka Petrovica iz Kreatora. :)
Možda ovo neće biti konačne ulaznice, nego vaučeri za dobijanje istih kad budu odštampane.
Može da bude, ali ne mora da znači :). Takva nam je organizacija - zašto bi bespotrebno bacali kintu na sega-mega ulaznice, kad i ovo završava posao. Ne bi me čudilo da u dogledno vreme karte počnu da liče na plakate za amaterske boks-mečeve. Nešto tipa - hologram i nekoliko linija iznad kojih organizator markerom upisuje bend, datum, vreme i mesto koncerta :rolleyes:.
Sećam se feelinga kada sam pazario kartu za Toto. Iza mene su dve devojke kupile karte za koncert Svetlane Ražnatović, ako se ne varam. Bacio sam pogled i... Pa, malo je reći da sam se osećao bedno. U odnosu na njihove karte moja je izgledala kao račun za struju, a predstavljala je ulaznicu na koncert jednog od najpoznatijih bendova na planeti. Žalosno, zaista žalosno... :(
Da!"Maiden je odsvirao svoje!"Maideni ce uvek biti legende,najbolja NWOBHM grupa ikada....Novi album je jedan od najboljih do sad(naravno uz Brave new world,Number of the Beast,Fear of the dark..)...Jesu promenili malo stil na ovom novom album,ali je on spektakularan....
Oni su legende i uvek ce to biti....A mislim da je glupo uopste uporedjivati ime kao sto su Maideni sa nekim tamo KREATOROM,mislim nemogu da kazem da su losi,niti imam sta protiv njih jer ih nikada nisam ni cuo,mozda su i dobri,ali nikada ne mogu biti kao Maiden!!!Nikada....NIsam cuo grupu koja ima kompleskinije,jace,insirativnije tekstove od Maidena....
kako mozes govoriti tamo neki KREATOR kad ih nikad nisi ni cuo (sam to kazes)
ma nemam ja nista protv maide, ali nema nista ni za
moram priznat da imam sve njihove albume sem brawe new world ali oni uporno isto sviraju, svaki album je kvalitetno produciran ali muzika im je prosecna.. to fanovi maidena moraju da priznaju... maiden je postao dosada, covek zadnje albume kad slusa moze zaspat..
ja kad sam skontao sve za koncert, skim sta ovo ono.. i da uzmem kartu.... ne.. ja ne idem, nema sanse, kolko god bili veliki..
a ova ulaznica.. pa ja mislim da bolje izgleda od seke aleksic karta nego za "veliki" maiden..
kosto kaze neuro, lici na racun od struje, samo tacnije, racuno od grejanja. ..
pa bolje izgleda listic iz kladionice..
a kreatora moras poslusat, imas priliku i uzivo ih videt ;)
poz
Onda ćuti ako nisi čuo.
Kreator je mama. Iron Maiden vrti iste rifove 25 godina.
Baš zato ih i volimo!:qliranje: Ne menjaj konja koji pobeđuje!:to_care:
Sećam se feelinga kada sam pazario kartu za Toto. Iza mene su dve devojke kupile karte za koncert Svetlane Ražnatović, ako se ne varam. Bacio sam pogled i... Pa, malo je reći da sam se osećao bedno. U odnosu na njihove karte moja je izgledala kao račun za struju, a predstavljala je ulaznicu na koncert jednog od najpoznatijih bendova na planeti. Žalosno, zaista žalosno... :(
Jes', karte za TOTO, k'o flajeri za picerije što ih ubacuju po sandučićima. Ista priča i sa Whitesnake-om i MetallicA-om. Poslednja kvalitetna karta koju sam ja kupio je bila za Kud Idijote. 5.12.2000., hala sportova NBG. Od kvalitetnog lakiranog kartona.:aplauz: Baš je bedno da Ceca & Co. imaju bolje karte!
Al zato je za Blind Guardian bila profesionalna.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f6/Blind_guardian_belgrade_ticket.jpg
Legende jesu i samo to postujem,i nista vise;)
Mada,nikad mi nisu bili favoriti i licno meni ne predstavljaju nista specijalno-sve u svemu kad me neko pita sta mislim o IM ja kazem "Onako" i to otprilike najbolje opisuje moje misljenje o njima;)
A mislim da je glupo uopste uporedjivati ime kao sto su Maideni sa nekim tamo KREATOROM,mislim nemogu da kazem da su losi,niti imam sta protiv njih jer ih nikada nisam ni cuo,mozda su i dobri,ali nikada ne mogu biti kao Maiden!!!
Kako to mozes da znas ako ih nisu cuo:opanachke
Poslusaj Kreator pa ti garantujem da ces zaboraviti IM u roku od par dana:dzavo:
Kvalitet neke grupe se ne meri samo po tome kada je ona nastala/koliko je na sceni
Inace,Kreator je samo nesto mladja grupa od IM-a-oni su nastali oko '82-'83 godine;)
Nikada....NIsam cuo grupu koja ima kompleskinije,jace,insirativnije tekstove od Maidena....
Ajde sad stvarno,nemoj da me zasmejavas-njihovi tekstovi nisu losi,ali daleko da su neko otkrovenje-postoji tona i tona dobrih metal bendova koji imaju hiljadu puta bolje tekstove-npr My Dying Bride
Ja na koncert IM-a definitivno ne idem jer nisu moji favoriti,iako im je i cena skroz korektna-oko 2500din cini mi se
Sa druge strane Cannibal Corpse,Moonspell i Kreator ne propustam ni za zivu glavu:)
Al zato je za Blind Guardian bila profesionalna.
Da, ali kakav je papir? Jeste kvalitetan, ali "mršav". Bolje da ih štampaju na nekom lakiranom kartonu.
Zašto gledate papir, bitna je svirka!
Zašto gledate papir, bitna je svirka!
Pa eto, volimo da sitničarimo!:to_care: Što tamo neka Ceca da ima bolje karte za svirku od Maiden-a?
mad_skillz
25.1.2007, 17:59
ide se na maiden-e vidim ja i to masnvno , ako i treba...:D
maiden - ko voli finu muziku
kreator - ko voli dobru musku muziku
po meni bi se moglo tako svrstat
ja nebi to dvoje mesao, nikad se to ne moze poredit.. to je stvar ukusa, ja sam za maiden rekao svoje misljenje i mislim da imam pravo govorit o njima jer sam svaku pesmu i svaki album poslusao, kao sto rece iamam sve od njih.. a ne da govorim kako ne valja maiden a nikad nisam za njih cuo (kosto neki govore za Kreator.. -bez uvrede ;) )
jedan od naj drazih pevaca mi je Bruce ali to ne znaci da je dobar i maiden.. od Bruce Dickinson imam skoro sve solo albume, pesme sta vec.. i njega slusam kad hocu neku laganu i finu muziku a maiden se reklamura gotovo kao neka power progresiva a pesme im zive balade, pogotovo sa zadnjim albumima, okvir zadnjeg albuma neki tenk, ratovanje a pesme ko zalosna vrba, nikakve veze nema njihov lik Edi i muzika,.. pogotovo samo ime Irona Maiden (giljotina, ..mada svi misle celicna djeva)
cast Maidenu ali nemojte ih toliko dizat
kao i metallica.. svaka cast njima ali St. Anger -- no coment
Za Metalicu si u pravu sto se tice poslednjeg albuma!!!
A ja sam napisao,samo me izgleda nisu dobro razumeli...Da bi bilo glupo od mene da komentarisem kvalitet Kreatora,kad ih vec nikada nisam slusao...
Ja sam samo hteo da odbranim svoju omiljenu grupu tj. MAidene zbog onog-"Maiden je odavno odsvirao svoje!"
A sto se poslednjeg albuma Maidena tice,vec sam rekao da su dosta promenili stil od onog s kojim su poceli,sto je i normalno(svaka grupa evoluira,sazreva),e sad zavisi od ukusa,ali mislim da ce se pravi Maiden fanovi sloziti sa mnom da je album stvarno fenomenalan...
Jos jednom nemam nista protiv Kreatora,(eto potrudicu se da downloadujem koju pesmu i preslusam,mozda mi se i svidi)samo sam hteo da odbranim cast Iron Maiden,zasluzuju to...
A inace Steve je najpre grupi dao ime samo Maiden,a to Iron je dodeato zog okrele navijacke grupe Vest Ham-a-The Irons...I tako su postali "celicna djeva",a ne giljotina...
next cek cek.. samo malo... kazes da si fan maidena..
onda prijatelju ja ti se javno izvinjavam ako sam te uvredio, maiden nije grupa za pljuvanje a ako si ti njihov fan, ond svaka cast.. blago tebi pa ces moci da ih gledas u zivo..
hocu rec da mirzim kad neko nabacije nekom kako njegov "idol" ne valja i dovodit tog "fana" u neugodni situaciju, znam kako je meni kad neko lupeta o neki mmoim fanovima..
mislim da je neukusna daljna rasprava dali maiden valja ili ne.. ti ih volis i to je OK
ako si ti njihov fan (a predpostavljam i s razlogom) onda sretno na koncertu i zelim ti dobar provod :alealeee:
poz
maiden - ko voli finu muziku
kreator - ko voli dobru musku muziku
Mislim da je neumesno praviti ovakve podele! Mislim "muška muzika"?!:rolleyes: Evo, ja imam par drugarica koje se opasno lože na Kreator!
Wolverine
25.1.2007, 23:22
Baš zato ih i volimo!:qliranje: Ne menjaj konja koji pobeđuje!:to_care:
Jes', karte za TOTO, k'o flajeri za picerije što ih ubacuju po sandučićima. Ista priča i sa Whitesnake-om i MetallicA-om. Poslednja kvalitetna karta koju sam ja kupio je bila za Kud Idijote. 5.12.2000., hala sportova NBG. Od kvalitetnog lakiranog kartona.:aplauz: Baš je bedno da Ceca & Co. imaju bolje karte! 'bem ti šabane!:n-cc2:
Dobrom proizvodu ne treba velika reklama!
Ladno keva nece da me pusti na Deep Purple!:n-cc2: :nov_explo
ako si ti njihov fan (a predpostavljam i s razlogom) onda sretno na koncertu i zelim ti dobar provod :alealeee:
Ama svi smo mi Iron Maiden fanovi :) samo što se na Maidene ide iz rispekta a na Kreator zbog muzike.
phoenix[illusion]
25.1.2007, 23:37
Dobrom proizvodu ne treba velika reklama!
E pa vidis kod mene je drugacije. Mene puste da idem na koncerte i festivale, ali uvek se naguravam sa njima kada treba otici u diskoteku.
Malo cudno, zar ne?
']E pa vidis kod mene je drugacije. Mene puste da idem na koncerte i festivale, ali uvek se naguravam sa njima kada treba otici u diskoteku.
Malo cudno, zar ne?
Naprotiv, znaju ljudi da se po diskotekama pušta muzika koja šteti tvom duševnom miru i zdravlju!:to_care:
@Jonathan
Ma,OK!Ukusi su razliciti,svako bira sta ce raditi,voleti u ovom slucaju slusati...Vazno je da smo se razumeli,i da nismo imali nameru vredjati doticne bendove....
HVALA,sve najlepse i tebi na Kreatorovoj svirci...
Pozdrav!!!
@Rocker
Hvala za rep.!!!
Ama svi smo mi Iron Maiden fanovi :) samo što se na Maidene ide iz rispekta
Tako je :tapsh:
hehehe... ljudi.... :D
http://i121.photobucket.com/albums/o213/pile93/HWScan00001.jpg
doduse, nije moja, nego od moje sestre...
@pil€
upoznaj me sa sekom!:to_care:
Možda ovo neće biti konačne ulaznice, nego vaučeri za dobijanje istih kad budu odštampane. A i čudi me da je bela karta za Maiden, k'o da sviraju Christian Rock!:dzavo:
Ovakva je karta bila i za Duran Duran, bar u pocetku, posle su bile neki shit karte.
Jes', karte za TOTO, k'o flajeri za picerije što ih ubacuju po sandučićima. Ista priča i sa Whitesnake-om i MetallicA-om. Poslednja kvalitetna karta koju sam ja kupio je bila za Kud Idijote. 5.12.2000., hala sportova NBG. Od kvalitetnog lakiranog kartona.:aplauz: Baš je bedno da Ceca & Co. imaju bolje karte! 'bem ti šabane!:n-cc2:
Ja sam kartu za Toto kupio cim su se pojavile, bile su OK, kao ove za Maiden, a na koncertu sam video da su ih kasnije promenili, bile su neke shit karte od bednog papira , neshto nalik ulaznici u diskoteku ili tako neshto.
s jedne strane glupavo je komentarisat kakva je karta.. koga briga, ide sa na svirku.. a s druge strane, ocit dokaz koliko se daje paznje velikim bendovima i koliko ovde ljudi uopste znaju sta je muzika a kamoli veliki bendovi http://www.mobilnisvet.com/forum/images/smiles/icon_uhuh.gif
pa kad se ide na cecu, macu, jaci, gdeli vec.. dobije se citav foto album.. a kad se ide na metalliku, kreatora, maidena itd. dobije se samo neki racun da si uplatio da gledas taj bend,... zalosno
s jedne strane glupavo je komentarisat kakva je karta.. koga briga, ide sa na svirku.. a s druge strane, ocit dokaz koliko se daje paznje velikim bendovima i koliko ovde ljudi uopste znaju sta je muzika a kamoli veliki bendovi http://www.mobilnisvet.com/forum/images/smiles/icon_uhuh.gif
Sama cinjenica da ce koncert biti na sajmu je dovoljna potvrda za to. Ugodjaj ce biti degradiran ocajnom akustikom hale.
aerochivija
26.1.2007, 2:38
Jeftina štampa karata za velike majstore je često uslovljena finansijskim problemima organizatora, a ne nedostatkom pažnje.
I Toto i Whitesnake i Duran Duran i Maiden i Metallica će se slušati i za 100 godina i to priličan deo njihovih opusa, i jesu i biće poznati milijardama ljudi.
Ceca je imala organizaciju koja nije štedela, šta možemo, kad je kod nas sve postavljeno na glavu...
Dotična će trajati još par godina, od albuma do albuma i za koju godinu je neće gotovo niko ni pamtiti...
Jeftina štampa karata za velike majstore je često uslovljena finansijskim problemima organizatora, a ne nedostatkom pažnje.
I Toto i Whitesnake i Duran Duran i Maiden i Metallica će se slušati i za 100 godina i to priličan deo njihovih opusa, i jesu i biće poznati milijardama ljudi.
Ceca je imala organizaciju koja nije štedela, šta možemo, kad je kod nas sve postavljeno na glavu...
Dotična će trajati još par godina, od albuma do albuma i za koju godinu je neće gotovo niko ni pamtiti...
Da, ali fora je shto ovi najbolji bendovi ne mogu kod nas da pokazu sve shto znaju. Npr, Toto nije nosio svoje ozvucenje, pa su ovde dobili neko prosecno sa kojim nisu zvucali vrhunski kako bi trebali, iako je Tash Ok mesto.S druge strane, Duran Duran je nosio svoje ozvucenje, ali su im dali bedni Sajam...
Deep Purple je 2 puta bio i to na sajmu, Maiden ce biti na sajmu.Ali zato onaj 50 cent dobija Arenu.:n-cc2: Isto i Zdravko Colic.:mad:
Deep Purple je 2 puta bio i to na sajmu, Maiden ce biti na sajmu.Ali zato onaj coban 50 cent dobija Arenu.:n-cc2: Isto i Zdravko Colic.:mad:
'bem ti drzavu.:nov_mad2:
Nemoj Čolu, Čola je najveći šmeker na svetu!:to_care: Mora da dobije the finest!:dzavo:
neznam, ruzni je reci... sve je to fino sto dolaze ovamo bendovi ali.. meni se cini da oni nas gledaju sa "visine" i da smo mi neki idioti koji nemaju televozora kod kuce a kamoli da znamo sta valja, kakvoi ozvucenje, kakva treba bina bit itd. nikad se nije desio pravi neki show.. sve nesto tezgarenje, po nekim bednim halam..
tako mi zvuci da im ovde dodje svirka kao u nekom lokalnom kaficu pa ono samo usput.. to je sam dokaz na kojem ozvucenju sviraju i na kojem prostoru sto rece Garson
neznam, ruzni je reci... sve je to fino sto dolaze ovamo bendovi ali.. meni se cini da oni nas gledaju sa "visine" i da smo mi neki idioti koji nemaju televozora kod kuce a kamoli da znamo sta valja, kakvoi ozvucenje, kakva treba bina bit itd. nikad se nije desio pravi neki show.. sve nesto tezgarenje, po nekim bednim halam..
tako mi zvuci da im ovde dodje svirka kao u nekom lokalnom kaficu pa ono samo usput.. to je sam dokaz na kojem ozvucenju sviraju i na kojem prostoru sto rece Garson
Ne bih se bash slozio, Duran Duran je nosio svoje ozvucenje, a verujem da oni nisu ni znali kakav je shit sajam.Toto je bio na turneji u fazonu koncert svaki ili svaki drugi dan pa im je cimanje da vuku ozvucenje sa sobom, a i ne verujem da su znali kakvo ce im ozvucenje uvaliti.
Mislim da su ovi nashi krivi, napokon veliki bendovi dolaze kod nas a oni to ne mogu da organizuju kako treba.:mad:
Potpuno je razumem, najverovatnije će ona da ide... :)
to je muzika iz njenog doba, prema tome obraduj je i kupi joj kartu....
pa ako ona ne može da ide možda tebe pošalje da karta ne propadne. :)
Razmisli, valja biti taktičan... zar ne?
:)
Bacio si pogled i ...
Gledao si im u karte, neverovatno.
i još kažeš: ''Žalosno, zaista žalosno...''
Jeste, tako je ali samo zato što si ti gledao karte a ne te dve cice!
Pravi muškarci to ne treba da rade.
Da si ih šarmirao možda bi i tebi pazarile kartu, ko zna?
Da si bio džentlmen mogao si i njima da pazariš karte za Totoa.
Da si malo veštiji u komunikaciji moga si da im objasniš koliko si duboko nesrećan zbog izgleda karte, možda bi te kasnije negde dugo i nežno tešile.
itd.
Moraš biti malo konstruktivniji, zar ne!? :)
■ Svi Vi ostali koji kukate i zapomažete zbog izgleda karata idite i kupite neku od onih lepih, potom je zihernadlom učvrstite na odevni predmet koji nosite... sami izaberite lokaciju... i nemojte da više zasipate temu takvim primedbama.
Naravno da nas ne interesuje gde ćete je okačiti, tu informaciju zadržite za sebe... pazite da se ne bocnete, da vam ne popucaju prozori od visokog C :)
Mislim da su ovi nashi krivi, napokon veliki bendovi dolaze kod nas a oni to ne mogu da organizuju kako treba.
Sa ovim se apsolutno slažem. Ne biste verovali šta se sve tu događa i koliko poznatih grupa poslednji put nastupa ovde zbog raznih brljotina naših organizatora. Ozvučenje tu spada u manje probleme... :(
:)
Bacio si pogled i ...
Gledao si im u karte, neverovatno.
i još kažeš: ''Žalosno, zaista žalosno...''
Jeste, tako je ali samo zato što si ti gledao karte a ne te dve cice!
Pravi muškarci to ne treba da rade.
Da si ih šarmirao možda bi i tebi pazarile kartu, ko zna?
Da si bio džentlmen mogao si i njima da pazariš karte za Totoa.
Da si malo veštiji u komunikaciji moga si da im objasniš koliko si duboko nesrećan zbog izgleda karte, možda bi te kasnije negde dugo i nežno tešile.
itd.
Za početak, kao pravi džentlmen, pomenuo sam samo karte. :)
Da mi kupe kartu za Svetlanin koncert!?! Ju, daleko bilo! Pa, ja bih na koncert dotične estradne umetnice mogao da odem samo da bih je gađao trulim paradajzom, da bih potom od strane besne rulje bio rastrgnut na sve strane sveta koliko god da ih ima (što reče Madžgalj u "Gruji"), herojski pevajući: "Čuj, ispravi kičmu, u glavu ga dr*ni, pokaži mu zube i ponosno crkni!" :Battered:
Da ih vodim na Toto!?! Pa da mi otprilike između odlaska predgrupe sa bine i početka koncerta jakim faancy aakcentom zakukaju kaako su se smoorile i da bi saada moogli na Blaaywatch da se maalo zeezamo. I onda bih ja tamo opet morao nekoga da gađam trulim paradajzom i potom da budem rastrgnut od strane obezbeđenja... :Battered:
Zbog preživljene traume prouzrokovane katastrofalnom razlikom između naših i njihovih karata, utehu sam svejedno morao potražiti na jednom safeplace-u...
Ovo itd. je na pravom mestu u pravo vreme. :D
Moraš biti malo konstruktivniji, zar ne!? :)
Konstruktivnost mi je oduvek bila jača strana - dokle god je žensko u pitanju pre ili kasnije smo uspevali da pronađemo zajednički jezik... :a_whistli
dokle god je žensko u pitanju pre ili kasnije smo uspevali da pronađemo zajednički jezik... :a_whistli
U bukvalnom smislu,I suppose :to_care:
Carl Jonson CJ
26.1.2007, 15:00
hehehe... ljudi.... :D
http://i121.photobucket.com/albums/o213/pile93/HWScan00001.jpg
doduse, nije moja, nego od moje sestre...
Јел те сигурно није она натерала да то поставиш :)
Позз
Wolverine
26.1.2007, 15:23
Potpuno je razumem, najverovatnije će ona da ide... :)
to je muzika iz njenog doba, prema tome obraduj je i kupi joj kartu....
pa ako ona ne može da ide možda tebe pošalje da karta ne propadne. :)
Razmisli, valja biti taktičan... zar ne?
Ono, vala , jeste jedna od najcenjenijih na toplisti moje keve, al zauzeta je to zena, mada...Simke mozda i probam? Koliko je karta?:D
Јел те сигурно није она натерала да то поставиш :)
Позз
tri puta pogadjaj... :dzavo:
samo jedna iinformacija u vezi karte i njenog izgleda
malo pre sam sa prijateljem komentarisao u vezi koncerta maide i karte i kaze da je potrpuno ista karta i istog izgleda bila kad je on bio na njihovom koncertu u holandiji pre nekih 4-5 god tako da to nije do organizacije vec do njih samo kaze da je ta karta imala zlatni stembilj dok ove nemaju..
a vec koji dan posle kad je bio rammstein u istom gradu, karte su bile zive slikovnice i imalo se sta da vidi
tako da nema bas razloga da se toliko pljuje na organizacuju
Pink Martini ! Preporucujem svima.;)
samo jedna iinformacija u vezi karte i njenog izgleda
malo pre sam sa prijateljem komentarisao u vezi koncerta maide i karte i kaze da je potrpuno ista karta i istog izgleda bila kad je on bio na njihovom koncertu u holandiji pre nekih 4-5 god tako da to nije do organizacije vec do njih samo kaze da je ta karta imala zlatni stembilj dok ove nemaju..
Ovo je vrlo moguće zapravo. Rekao mi je danas ortak koji radi u Domu Omladine, da te karte štampaju na lokalnom štampaču. Dobiju papir sa hologramom i samo "nalepe" datum, cenu, text na srpskom i ime benda.
Carl Jonson CJ
27.1.2007, 10:54
пиле
Хехе :) Важно је да је њој лепо :) БТВ, зар није логичније да се карте штампају тамо где се одржава церт :)
Zabrinut sam.
Nestao nam je jedan član.
Nema ga već skoro 200 poruka.
Da li se utopio u mutnim i opasnim vodama R&R? Mlad je, neuk ... možda nije umeo da pliva?
Da nije krenuo peške na neki od ovih koncerata pa se zagubio usput? Da ga nisu kidnapovali neki drumski razbojnici ili je onaj deda vaskrsao?
Da mu se nije otkačila neka žica sa gitare? Pretegao je on to sigurno ... pa baaam, direkt oko vrata?
Da li je on ono rekao da ima električnu gitaru? Mora da je čačkao nešto iznutra? Pokušao je da napravi frizura kao Dž. Hendriks.
Da ipak nije neki razulareni komšija izgubio osećaj za umetnost i razbio mu gitaru o tintaru?
A možda se u njegovom životu pojavilo neko nežno žensko biće, privučeno zvucima gitare i njegovim upornim zapomaganjem... pa odlučilo da ga uteši. Sad zasigurno svojim nestašnim prstićima tipka poruke na nekoj mekšoj podlozi, zanemarujući tastaturu i Forum... :)
Da li je počela lovna sezona na patke?
Nemam pojma.
Stvarno sam zabrinut.
PS
Znam da je :offtopic:
obrisaću kasnije, kada se uozbiljim.
...
Sto bi rekla jedna pesma :Here I am, on the road again:)
Nesto nemam vremena uopste za forum i internet u poslednje vreme (skola). Posecujem i ovu temu, ali nikako nesto da napisem, nisam hteo da se mesam u metal raspravu, i od tada me skoro pa uopste nema :)
● Umem da plivam, ne brini ;)
● Nisam isao na koncerte (nazalost), cekam nesto dobro (RHCP npr.), a sto se tice dede...nece se taj dizati iz mrtvih ;)
● Jeste, zveknula me tik ispod oka:(, imao sam srece. Naravno tu je stajalo pri ruci rezervno pakovanje pa je brzo resen problem.:)
● Nisam, ne svidja mi se Jimijev stil ;)
● Hvala bogu nije
● Necu da ti kazem, mozda nije mozda jeste...:p :)
Hvala sto si se zabrinuo za mene :)
sima strahota
28.1.2007, 21:02
A KUD IDIJOTI zauvjek i svuda!!!:nov_explo
Red Hot Chili Peppers u Beogradu, trač ili istina? -> http://www.mtsmondo.com/entertainment/music/story.php?vest=45272
Red Hot Chili Peppers u Beogradu, trač ili istina? -> http://www.mtsmondo.com/entertainment/music/story.php?vest=45272
Bilo u vestima, ali nisam ja cuo nego moj mladji brat, pa necu nista da tvrdim.
Samo kad bi dosli...
Sigurno je neko već pominjao antologijsku pesmu od Deep Purple "child in time"
Sweet child in time you'll see the line
The line that's drawn between the good and the bad
See the blind man shooting at the world
Bullets flying taking toll
If you've been bad, Lord I bet you have
And you've been hit by flying lead
You'd better close your eyes and bow your head
And wait for the ricochet
video na You Tube (http://www.youtube.com/watch?v=KlZxbTVfrMM)
Upravo sam cuo jednu veoma zanimljivu vest na Metropolisu, dodushe nisam pohvatao detalje.Naime, Police je ponovo na okupu.:alealeee: Da li se radi o nekoj kracoj turneji, ili mozda o samo jednom koncertu, nemam pojma.
I ja sam nesto nacuo o tome.Jel zna neko detalje???
Evo, sa Stingovog sajta.Tacno je, ali izgleda da ce to biti samo jedan koncert, 11. februara na Grammy dodeli nagrada.:(
http://www.sting.com/news/news.php?uid=4764
Sad sam cuo...
Lajbah u Nisu, 6. februara u Domu Vojske... ko voli, nek' izvoli :)
Ja bih isao, ali 3biga, petog idem na Therion u BG, tako da cu sestog da budem dosta iscrpljen.
Ja sam Laibach slusao dva puta-prvo SKC pre par godina,pa EXIT
Therion definitivno preskacem-to nije moj fax,kao ni Grobari;)
Lepo se provedi kolega:)
ljudi pogledajte tv reviju, broj 3-9. februara, strana 33.. lol
stavili su sliku children of bodom i ispod napisali "ajron mejden kad su bili mladi"
boze mili cuda golemoga... :)
To mora da je neki od onih strucnjaka sto opisuju albume i koncerte po dnevnim novinama ,jooj kad se samo setim opisa koncerta Megadetha u Blicu doslo mi da lemam letvom po glavi tenkrea koji je ono napisao.
Nego jel neko od vas registrovan ovde http://www.last.fm/user/Nebojsa986/
ajde dajte linkove da vidimo sta stvarno sliusate:qliranje: :qliranje:
Dr Zoidberg
4.2.2007, 2:31
Pa ima nas svakakvih :rofl:
@nebojsa986
Da neces da ti mozda winamp listu upload-ujem :D
Trenutno slusham:
http://i19.tinypic.com/30cui48.jpg
Najbolji house San Francisca :aplauz:
To mora da je neki od onih strucnjaka sto opisuju albume i koncerte po dnevnim novinama ,jooj kad se samo setim opisa koncerta Megadetha u Blicu doslo mi da lemam letvom po glavi tenkrea koji je ono napisao.
Nego jel neko od vas registrovan ovde http://www.last.fm/user/Nebojsa986/
ajde dajte linkove da vidimo sta stvarno sliusate:qliranje: :qliranje:
http://www.last.fm/user/vladale
lijenština
4.2.2007, 19:47
Type O Negative - Everyone I love is dead i A Perfect Circle- Judith. :qliranje:
slusa li ko hammerfall :confused:
slusa li ko hammerfall :confused:
Jedno vrijeme,posle sam prestao.Sta te zanima?
ma nista samo onako pitam tek da znam sta slusate... svidelo mi se nekoliko njihovih pesama. a sto si prestao?
ma nista samo onako pitam tek da znam sta slusate... svidelo mi se nekoliko njihovih pesama. a sto si prestao?
Dosadili su mi opasno,nikad ih nisam ni volio mnogo(kao ni power uopste,osim Blind Guardiana i Manovara),pjesme su previse jednolicne,a Johnatanov glas probija mozak...:opanachke
Auh, još uvek mi zvoni u ušima... Loodilo! :nov_explo Ko nije ispratio Laibach večeras u SKC-u neka to obavezno uradi u NS-u ili Nišu.
Laibach fan-e?
Ja sam ih slusao vec dva puta,pa sada,eto,necu:D
Uvek super bili su:alealeee:
Malo elektra:
Dragonfly - A voyage into trance (sa istog albuma track 11 je isto dobra)
Astral Projection - Utopia Cncept rmx
Sun Project - That'S Trap
Sun Project - Frisco Machines (Sun Project Rmx)
Sun Project - Out Of My Brain
Umek - Lanicor ( Simon Digby & Will mix ! )
The Chemical Brothers - Let Forever Be
Electocheme - When I Rock
Xxx - Orbital
Riva feat. Dannii Minogue - Who do you love now
I specijal;) -> FatBoy Slim feat. Prince - When Doves Cry 2000
+ Bingoboys - No communication
Malo su zanrovi pomesani ali dobro, ko zna zna.:)
Na ovoj slici se po rečima autora nalaze metaforično predstavljena imena 100 svetski poznatih bendova. Da vidimo koliko prepoznajete svoje favorite?;)
Led Zepelin, Roling Stones, Guns and Roses... za sada vidimo to... pokusacu kasnije opet :)
LZ je gore na nebu, kamenje je na putu a GnR je dole levo
B52's (bombarderi), Whitesnake (na merdevinama levo), Gorillaz, The Eagles (desno), Scissor sisters (makaze iznad broja 20).
Dobri ste, ali nikako mi nije jasno kako niste uočili Sex Pistols (kraljica i ono što drži u rukama:a_whistli ) i Led Zeppelin (vrlo upadljiv). Neću više da vam pomažem, gledajte malo pažljivije...iznenadićete se!;)
Evo sad vidim Queen, Smashin' Pumpkins i Blues brothers(?)
Kraljica je odmah ispred nosa, Pumpkins malo levo, neki tip sa macolom razbija bundeve, a blues su upadljivi u njihovim odelima.
Pink floyd...Zbog ovih roze malih stvorenja ili mozda zbog roze neba...
Mozda ona zgrada na kraju ulice predstavlja Deep Purple :icon_scra
DorianGrey
5.2.2007, 15:50
matchbox twenty, dole vidi se broj 20; zgrada skroz dole, jeste deep purple; skroz desno su Beach Boys; prosuta kanta, Garbage; iza blues brothersa je rekao bih celicni kip, mislim daje to Iron Maiden,
I meni se ucinilo da je ono iza Celicna devica,ali nisam nesto bio siguran...
Niste loši, ali čudi me da niko ne primećuje White Zombie (zombi skroz levo), Alice In Chains (skroz desno), Blur (odmah pored Alice). Malo dalje je grupa ljudi u belom (Quiet Riot).
Šta predstavlja ova kašika naslonjena na zgradu? :)
DorianGrey
5.2.2007, 17:43
Šta predstavlja ova kašika naslonjena na zgradu? :)
Pretpostavljam da je grupa spoon :).
Crna zastava na zgradi je, mislim, Black flag. Izmedju kraljice i ovog njenog :a_whistli su jegulje, dakle grupa Eels :)
Ah, da, zaboravih, brdo izmedju gorila je Cypress Hill
Ako je ono iza kraljice(blize velikom novcicu)skorpion,onda su to scorpions....
A znam da su na ovoj slici sigurno negde Black sabbath i KISS,ali ih ne vidim...
Cypress Hill!?Onda je onaj veliki novcic definitivno selja zvani-50cent!!
A ja mislio da su ovde samo rock bandovi...
A oni avioni su verovatno The Jets;)
Sorry,sad videh da ih je Garson imenovao kao B52`s
Eh,ovo ste propustili...ove vile sto lete na levoj strani...verovatno The Pixies
DorianGrey
5.2.2007, 18:29
A znam da su na ovoj slici sigurno negde Black sabbath i KISS,ali ih ne vidim...
Pa dole ispod "bele smije" se dvoje ljube, moze biti da je to KISS:D
Pink floyd..
I moj izbor...:ciao:
Blur, Nine Inch Nails (?)...
edit: Blah, sad videh da je neko vec napisao Blur
Malo bolji pogled ;)
http://gtmcknight.com/log/up/virgindigital1280x960.jpg
Sad vidim i Police, tamo iza Maidena.
Edit: I Radiohead
Edit2: Mozda Kiss tamo kod bandere pored onog zutog lika i plakata sa ajkulom?
Edit3 (Bolje nego da pisem jos postova): RHCP, mozda, tamo u gajbi sa lubenicama.
hammerfall je ovaj lik sto je zamahnuo cekicem
hammerfall je ovaj lik sto je zamahnuo cekicem
Ne, to je Smashing Pumpkins .
PS: Doors iza Kiss-a, i White stripes (pesacki prelaz :D)
PS2: U2 (bljak), na zidu iznad onog tipa sa kaubojskim sesirom na desnoj strani slike.
A sta ona kola predstavjaju?
Mozda onog lika sto se proslavio s hitom Cars?!
Inace mnogo dobra pesmica.;)
A ova osoba s dugom sedom kosom i nabubrelim nosom na terasi tu odmah levo?
A ova osoba s dugom sedom kosom i nabubrelim nosom na terasi tu odmah levo?
A, to je Blondie :) i nije nos nego zvaka :)
PS: Green Day, kalendar, na njemu je dan obojen u zeleno :)
Aj postavite tu sliku gde se bolje vidi,posto mi dati link prijavljuje gresku...
Aj postavite tu sliku gde se bolje vidi,posto mi dati link prijavljuje gresku...
http://imagecloset.net/uimages/arx1170720988y.jpg
Prevelika je, necu da je kacim ovde, ali sam je hostovao na ovom linku.
neznam jel bilo..
garbage kanta sa prevrnutim djubretom
The Roots, ispod novcica.
ps Sada je mnogo jasnije.
beach boys moci koji nose surf daske.. (navodno..)
holl ...rupa na sred ceste
Pink je nebo.
Pet Shop Boys, izlog odmah levo.
Frank Sinatra, levo, ovaj kao plakat, pa gornji lici na njega. Cudno, dodnji lici na ubijenog predsednika SAD Kenedija.
http://img454.imageshack.us/img454/8754/80bandas8rf.jpg
nine inch nails..
stoji na podu dugi ekseri.. neko je pitao gdje je
eminem rasute bombone na podu m&m
@jonathan
Bili su i Beach boy-si i Garbage i U2!
Postal Service, valjda se tako zovu.
Onaj postar levo...
Ah sad je sve mnogo jasnije,Scorpionsi su iz kolica sa G'n'R...Pink Floyd je ipak nebo,jer su obo dole roze makaze...
Obratite paznju na 133. stranu u novom SK-u :D
Znam,primetio sam odmah i smejao se...A slogan im glasi za one koji znaju!!
Ljudi stavili sliku za Trooper!?:boodala:
A koliko se secam Trooper je inspirisan herojskim delovanjem Britanske konjice u ratu prtiv Rusa na strani Turaka!?
Slusam sve sto prija mojim usima.
Na tezgi kod lubenica se nalaze Red Hot Chili Peppers!Bee Gees na zidu pise BGS!
DorianGrey
6.2.2007, 20:02
Levo je rob Zombie, dva plakata jedan iznad drugog levo su Dead kennedy's, skroz dole je Police, desno pored prosute kante su Village people, levo torta je grupa Cake, levo od kraljice je T-rex :)
Foka na posteru SEAL!
Ogromna vrata skroooz desno mozda su DOORSi!
Dva klinca ispred prodavnice kucnih ljubimaca(skroz levo) - Pet Shop Boys
Orlovi u letu(desno ispod majmuna) - Eagles
Bas me zanima sta su(ko su) oni nasmejani limunovi na tezgi sa vocem?
oni nasmejani limunovi definitivno su obicni smajli,, :) ..prvo sto mi je naompalo jest nirvana, al kod njihovog smajlija su oci x a usta su krivudava
mene od samog pocetka interesuje lik koji je mutan skroz desno kod alice in chains.. jel neko otkrijo koga on predstavalja ?
Karleuša, na balkonu:) , Guns And Roses ( pištolji upakovani sa ružama), Iron Maiden (ista fora, gvozdena devica na ulici), Tri orla u letu - Eagles (logično), Tip koji "ubija" tikve - Smashing Pumpkins, Roze makaze sa mašnicama - Scissored Sisters, Baba sa rozim pištoljima :) - Sex Pistols, 2u na zgradi - U2, Scorpionsi - pored torte, dole levo, Zmija na banderi - WhiteSnake, Half Dollar ( dole, na trotoaru) - 50cent, Ovaj Cepelin je pretpostavljam Led Zeppelin, Majmuni su Gorrilas, Ovo veliko kamenje u pokretu - Rolling Stones, Tip sa kasetofonom - Radio Head, uvučena ljubičasta zgrada može da bude Deep Purple, Plava devojčica desno - Alice In Chains, Pored nje, ovaj "blurovani" čika - Blur, 2 dečaka kod pet shop prodavnice - Pet Shop Boys, velika kašika - Big Spoon, D12 na žutom zidu pored Beeges, kalendar (koji mi je bio najinteresantniji) - je Green Day ;) Svetica na vratima je Madonna, Kesice u gajbici su Crannberries, šibice su MatchBox 20, Smeće je Garbage, Subway dole desno je Subway :), ehhh.. ne mogu više... :)
hehe provalila sam još:):
baba sa pištoljima je The Queen,
ovaj što se brani je Prince
Drvo na planini iza zgrade je Cypress Hill
Pored BGS i ispod U2, na vratima sitno pise D12.
mene od samog pocetka interesuje lik koji je mutan skroz desno kod alice in chains.. jel neko otkrijo koga on predstavalja ?
Ne pratiš, napisao sam već : Blur.;)
Levo je rob Zombie
Pre bih rekao da je to White Zombie. Vidiš da je beo?:to_care:
A koliko se secam Trooper je inspirisan herojskim delovanjem Britanske konjice u ratu prtiv Rusa na strani Turaka!?
To je više bila idiotska akcija nego herojska. Inače, spada u najveće vojne promašaje svih vremena.:boodala:
To je više bila idiotska akcija nego herojska. Inače, spada u najveće vojne promašaje svih vremena.:boodala:
Pa dobro sad...Znam da nisam bas nesto upucen s tim delom istorije pa mozda i nisam treabao da komentarisem,ali Maideni me ucili da je hherojska:D ...
A vala ako je promasaj,kad su trazili da ratuju na strani Turaka protiv Rusa....
Pa dobro sad...Znam da nisam bas nesto upucen s tim delom istorije pa mozda i nisam treabao da komentarisem,ali Maideni me ucili da je hherojska:D ...
A vala ako je promasaj,kad su trazili da ratuju na strani Turaka protiv Rusa....
The Trooper upravo i govori o besmislenosti te bitke:
"...The Bugle sounds and the charge begins
But on this battlefield no one wins..." a ne o herojstvu.
Ok!My falt!sorry...
Meni zbog onog pocetka sa spota the 6000 uvek licilo kao da ih velicaju nisam obratio paznju....
Slicno sam se zbunio sa ovom novom-Thees colours don't run,u pocetku sam shvatio kao ratnu pesmu koja velica heroje rata,kao ne bojimo se rata itd...
Ali kad sam malo vise obratio paznju shvatio sam da govori o besmislensti rata i frazama koje politicari salju vojnicima kada ih salju rat...
Hvala sto si me ispravio....
Ljudi bre, niko da pomene koncert Theriona u SKC-u.
Evo ja ću da iznesem svoje utiske...
Prvi bend (kome ne znam ni ime) i koji imaju, koliko sam čuo, neku komunističku ideologiju, nisam ni udostojio pogleda, već sam sve vreme bio u onom predvorju i cirkao pivo. Grave Digger je odlično odsvirao, mada ja ne volim takav metal. Ono što me iznerviralo kod Grave Diggera (i što me nervira kod mnogih drugih bendova) jeste namešten bis. Znači tačno se vidi koje su pesme ostavili za bis. Bis je bis i po mojem mišljenju treba biti prirodno izveden. Doduše ne mogu da kažem da publika nije tražila da se vrate na stage.
Therion je bio odličan. Svirali su, kako nove, tako i stare stvari, ne baš old school stare, ali bili su hitovi poput The rise of Sodom and Gomoria i mene su lično iznenadili i oduševili kada su pred kraj odsvirali moj voljeni Grand Finale instrumental. Za bis su ostavili manowar obradu (nisam ni znao da je obrada dok mi drugar nije rekao).
Jedino što mi je zasmetalo kod Therionovog nastupa (tačnije, više mi je bilo smešno :)) jesu dve njihove snajke koje su pevale female deonice. Mislim, super devojčice pevaju, ali su se gestikulacijom ponašale ko neke dive, pa sam hteo da umrem od smeha. Takođe, bile su vrlo neukusno obučene po mom mišljenju. Da se ja pitam, zatvorio bi ih negde pozadi, da može samo da se čuje njihov glas. :dzavo:
Eto to je to...
Je l' bio još neko?... baš bih voleo da čujem utiske...
Na crnoj zastavi se vidi pomuceno lice pa bih rekao da je to Black Sabbath
Mali Dinosaurus ispod kraljice je mozda Dinasour
EDIT:
Riba u akvarijumu kod broja 20 je mozda Citizen Fish
Ona ajkula na panou mozda predstavlja Tiger sharks...
Gore dseno od kauboja, tamo gde pishe Main su The Raven
Slika Kennedija je mozda grupe Mr. President
U zgradi desno se vidi da su sobe popunjene ljudima, kao neka zurka. Mozda su to partibrejkersi :D
Policajci predstavljaju The Police
Tamo kod bandere se ljube dve devojke, mozda je to Tatto :D
Trenutno
http://img162.imageshack.us/img162/4439/coverqp6.jpg
:aplauz: :aplauz: :aplauz:
http://img238.imageshack.us/img238/8703/slikaqc7.jpg
Cheaterrrr!!!:a_bleh: Pokvario si nam žurku!:to_care:
:D mogu je ja maket, al vidim niko ne komentarise o njoj ..pa da reko udarim i resenje
METALLICA U BEOGRADU ILI ?? (http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=15&status=jedna&vest=99667&datum=2007-02-08)
Videćemo, ali ako opet dođe MetallicA biće...:qliranje: :nov_guita
Ako,dodju,ovaj put ih ne propustam.
Cuo sam da na Exit dolazi Basement Jaxx i jos neki pilicar...
Od kad je dolazio Slayer,za mene tamo nema muske muzike.:D
Ako,dodju,ovaj put ih ne propustam.
Cuo sam da na Exit dolazi Basement Jaxx i jos neki pilicar...
Od kad je dolazio Slayer,za mene tamo nema muske muzike.:D
Zar si propustio MetallicA-u 2004? Ne pričam više s tobom!:a_bleh: To je bila naj svirka na ovim prostorima otkad ja idem na njih.
Ma bilo mi mnogo to para tad.Mada ja nikad ne propustam Soulfly kad dodje.Uvek otkinu.Ako je Metallica bila bolja od Slayera secem m....kabal od misa:D
Ух, ко ће да испрати све те концерте...
До данас сам имао у плану Kreator и Blind Guardian, али ће због Metallica-е највероватније отпасти Blind Guardian. Нисам био на ЈНА 2004. године, тако да једва чекам 28. јун. :nov_guita
Ma bilo mi mnogo to para tad.Mada ja nikad ne propustam Soulfly kad dodje.Uvek otkinu.Ako je Metallica bila bolja od Slayera secem m....kabal od misa:D
Ja sam se zadnji put smorio na Soulfly-u:(
Mozda zato sto sam ga slusao jos dva puta pre toga:)
Steta sto nisu bio na Metallica-i-koncert Slayera je bio podjednako dobar ako ne i bolji-definitvno je vredelo onog blata i kisurine-vrh...
Ako Metallica dodje jos jednom-mislim da cu preskociti-vec sam ih slusao,a ono sto mene interrsuje je kada ce doci ovde My Dying Bride,Testament i Opeth
Do tad-idem na Cannibal Corpse(7. mart),Moonspell(29. mart) i Kreator(16. jun)pod stavku obavezno
Mislio sam da idem na Blind Guardian,ali brate bez uvrede-ko ih j...e kad dolazi Kreator
Kreator!
Nije nam otkrio jos samo da cela slika predstavlja "Crazy town".;)
METALLICA U BEOGRADU ILI ?? (http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=15&status=jedna&vest=99667&datum=2007-02-08)
Nažalost, ovo ILI je mnogo izvesnije od nastupa, sve dok se na njihovim zvaničnim listama ne nađe i Beograd. Odličan primer za to je nedavna izjava Makse Ćatovića, direktora "Komune", da RHCP ne dolaze u BG, ali da zato ZZ Top dolaze sigurno 11. ili 12. juna. Posle par dana se oglasio menadžer bradatih rokera i rekao da prvi put čuje da treba da gostuju u tamo nekom Beogradu...
NjegovaWisost
10.2.2007, 13:44
Ma važno je da sam ja preko neta dobio kartu za Mejdene...
Nije nam otkrio jos samo da cela slika predstavlja "Crazy town".;)
Oni rep-rock pevaljcici?
kad se spominje slika, zasto su crveno zaokruzeni oni listovi, kakotis kod kolica u dnu slike ili recimo ona litka u izlogu.. ?
doduse nisam se ni trudio da saznam, al eto.. pitam nako
Oni rep-rock pevaljcici?
Ne verujem bas da imaju mnogo veze sa repom,ali to je rock sve u svemu...:kreza:
crazy town rock ????
mozda pesma Toxic a ostalo je ..neki hip-hop shit
imam i the gift of game i darkhorse albume tako da znam sta pricam
Oni rep-rock pevaljcici?
Na njih sam mislio, proslavili su se hitom butterfly pre 4-5 godina i to je to otprilike.
Da,da...Butterfly nije losa pesma,imam spot na nekom disku,cini mi se...:confused:
Prije neki dan sam gledao spot na MTV,kao na neku livadu/sumu,pojavljuje se djevojka neka itd.Nisam pamtio naziv pjesme,jer sam vidio da je shit posle prvog refrena.
Spot za Butterfly je sniman u nekoj tropskoj sumici...:D Sigurno si to gledao...
James Blunt - Wiseman
Dobra pesmica!:qliranje:
Wolverine
12.2.2007, 15:52
Ljudi upravo sam otvorio Pandorinu kutiju, ne mogu da prestanem da pevam I'll Sleep When I'm Dead od Bon Jovia...probajte ako smete!:D
"...I'm gonna live while I'm alive, I'll sleep whenam dead...":qliranje:
Slusao neko novi Slayerov album?Cuo sam samo pesmu "Cult" i ocigledno je pravljena za tesku shutku:nov_guita :Battered:
Full_Metal_Yakuza
12.2.2007, 16:30
Ja jesam:)
Meni licno nista specijalno-God Hates Us All mi je bio daleko bolji album u globalu
Mada nisam video spot;)
A sto se tice sutke-ma Dittohead je zakon:nov_guita
A tek Soulfly kad izadje sa srpskom zastavom i zasvira Eye For An Eye...:cool: :tapsh:
Ko je preziveo zna...
Full_Metal_Yakuza
12.2.2007, 16:48
Naravno-slusao sam ih dva puta ovde-SKC i EXIT,kao i onaj Tribal Jam kada je bila kombinacija sa Eyesburn-om(u principu oni su svirali a Max je cepao stvari od Sepulture i Soulfly-a)
Yeah:nov_guita
Sad slusam Muse(sve albume) i krivo mi je sto ne dolazi neki bend poput njih ili Radiohead-a kod nas:(
No one is gonna take me alive,it's time to make things right,you and i must fight for our rights,you and i must to survive...
Bio neko na genijalni Buena Vista?
Ja evo već danima slušam Maidenov Virual XI! Baš mi se sviđa, ne znam što je ispljuvan po kritikama. Verovatno zato što umesto Bruce-a peva Blaze Bayley. Achtung, možda ti se i svidi, pošto znam da mrziš Maiden zbog Bruce-a. Ovaj nema ni približno sličan glas!:to_care:
Ma mrzim ga zbog silovanih solaza...a naravno i zbog onog pistavca...
Nema tu muske distorzije.:D
Deathstars (http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=3840639)
Ovi su dolazili 2 puta kod nas.Treca pesma sa spiska je extra,ali zato cetvrta... :)
Perfektan refren:D :n_klanja:
Full_Metal_Yakuza
12.2.2007, 17:32
Ne znam-ali meni solo albumi od Dickinsona zvuce 5x bolje nego IM
Vise neki hard rock fazon
Ne znam-ali meni solo albumi od Dickinsona zvuce 5x bolje nego IM
Vise neki hard rock fazon
I meni su solo albumi extra! Baš hard rock fazon. I Tyrany Of Souls je odličan, pogotovo Kill Devil Hill, Devil On The Hog, Abduction, ali i balada Navigate The Seas OF The Sun.:aplauz:
i tatooed millionaire, chemical wedding, accident of birth,... :)
Ja evo već danima slušam Maidenov Virual XI! Baš mi se sviđa, ne znam što je ispljuvan po kritikama. Verovatno zato što umesto Bruce-a peva Blaze Bayley. Achtung, možda ti se i svidi, pošto znam da mrziš Maiden zbog Bruce-a. Ovaj nema ni približno sličan glas!:to_care:
Ja sam se mnogo palio(i sad je isto) na CLANSMAN sa tog albuma,pesma je stvarno vrh!!!
A dobre su(bar po meni) i Don't Look To The Eyes Of A Stranger i Como Estais Amigos...
Dickinsonove solo albume nisam slusao,potrudicu se da nadjem...
Ja sam se mnogo palio(i sad je isto) na CLANSMAN sa tog albuma,pesma je stvarno vrh!!!
A dobre su(bar po men) i Don't Look To The Eyes Of A Stranger i Como Estais Amigos...
Dickinsonove solo albume nisam slusao,potrudicu se da nadjem...
A Lightning strikes twice?:nov_guita
A Lightning strikes twice?:nov_guita
AAAAAAAAA!!!!Konacno mi je danas stigla karta za MAIDEN!!!:kreza: :a_bleh: :alealeee: :alealeee: :alealeee:
Meni se nekako sa tog albuma bas istakle gore navedene tri,a doba je i ta Lightning Strikes Twice...U svakom slucaju album i nije bio toliko los,koliko su kriticari predstavili...Meni je recimo najgori Killers,sa tog albuma jedino slusam Wrathchild...
„Red Hot Chili Peppers” 1. juna u Srbiji, koncert će biti održan u Inđiji.
http://www.24sata.co.yu/vodic.php?id=6763
hacker_aca
13.2.2007, 2:45
Ekstra. Volio bih da odem tamo. Nego, nikad se ne zna..... Samo da vidimo koliko će biti karte. Vaša procena?
Samo da vidimo koliko će biti karte. Vaša procena?
2-3 hiljade. Ne verujem da ce biti preko 3 niti ispod 1500.
Shlaymara
13.2.2007, 15:53
Sjajna vest - novi festival Road Fest u Zrenjaninu. Grupe koje ce nastupati su stvarno :eek:
http://www.mtsmondo.com/entertainment/music/story.php?vest=47060
I jos nesto u vezi Road Festa
http://www.klubskascena.com/content/view/1759/2/
I oficijalna strana
http://www.roadfest.co.yu/
hehehe. ljudiii. :aplauz: nasao sam jednu lepu pesmu, zove se metalac (http://www.box.net/index.php?rm=box_v2_download_shared_file&file_id=f_38831518).
taman bi pristala sir ducku, iako je on vise rocker. u pesmi se radi o komsiji jednog metalca, koji je bosanac i voli narodnjake... downloadujte pesmu pa ce te videti... :D :D :D
Nije lose,priznajem...Iako slusam gotovo iskljucivo hop...:dzavo:
pa dobro, ovo je metal/narodnjak :D
slusao sam i ja pre hip hop i rep... vise rep, i to strani. najvise sam slusao 2pac-a, 50 centa, eminema.... :kreza: pa sam malo poceo gorillaz, pa maidene, pa bon jovia, depeche mode, judas priest, rammstein, helloween,... :a_whistli
Ekstra. Volio bih da odem tamo. Nego, nikad se ne zna..... Samo da vidimo koliko će biti karte. Vaša procena?
Mmmm...ne. Na zvaničnom sajtu još ne piše ništa, ali u blicu je pisalo da dolaze 26og juna (u sred ispitnog roka, mamu im njihovu :icon_scra :icon_stud ), a istu informaciju sam videla i na last.fm-u:
http://www.last.fm/music/Red+Hot+Chili+Peppers/+events
@Pil€
:to_care: si najveći! Ovo je extra! Must have! Dobijaš reputaciju prvom prilikom!
hvala hvala!!! :D znao sam da ce vam se svideti :rolleyes:
Ja slušam RnR i Metal, ako je dobar. Children of Bodom ima odličan instrumental, ali je glas :eek: . Mislim, jes' to Death Metal, ali što je mnogo, mnogo je...:) Izem ti pjesmu kad ne razumijem ni riječi.:D
Zapravo CoB je power metal, samo je vokal malo nestandardan :)
Lično više volim kad reže i skiče, reči me ionako ne interesuju.
Zapravo CoB je power metal, samo je vokal malo nestandardan :)
Lično više volim kad reže i skiče, reči me ionako ne interesuju.
Meni su uvek bitnije reci od same zike,zato i gotivim hop najvise...
Pre par nedelja bilo je prica da se Police ponovo na okupu. Sting je na njihovom koncertu u LA potvrdio da bend u maju krece na svetsku turneju (SAD, Evropa, Australija, Japan...). Ko zna mozda svrate i u Srbiju.:n_klanja:
Tesko...:( Srbija je ipak uglavnom van tokova turneja svih svetski poznatih bendova...
Jaoo kako mi je samo krivo sto sam 8. razred. :(
Ove godine ima toliko dobrih muzickih dogadjaja a ja moram da polazem prijemni!:( Aaa kako mi krivo. Nadam se da ce ovaj Road Fest poziveti i do sledece godine kada ga necu propustiti!:rolleyes:
Tool, Alice in Chains, Soundgarden, Rob (White) Zombie, Pixies, Yo La Tengo, Smashing Pumpkins, Tindersticks, Strauss Jr., Wagner, Cajkovski,...
Hmm, tesko se odluciti za jednu vrstu muzike.
Dual pretop
17.2.2007, 10:54
Eric Clapton is god:dedica:
Wolverine
17.2.2007, 11:19
Jaoo kako mi je samo krivo sto sam 8. razred. :(
Ove godine ima toliko dobrih muzickih dogadjaja a ja moram da polazem prijemni!:( Aaa kako mi krivo. Nadam se da ce ovaj Road Fest poziveti i do sledece godine kada ga necu propustiti!:rolleyes:
Delimo isti problem!
@flaster
:to_care: gotivis Zombia?e,on je likcina...
BTW,ljudi nisma znao da Hammerfall svira veceras u Beogradu!!!Kako to da niko nije spominjao?Au,propusticu jedan od najznacajnijih koncerata u 2007 sigurno...:mad:
Moji snovi su se ostvarili!:aplauz: :tapsh:
O hvala bogu!!!!!
Kupujem karte cim izadju, ocekujte me tamo :D
hehehe. ljudiii. :aplauz: nasao sam jednu lepu pesmu, zove se metalac (http://www.box.net/index.php?rm=box_v2_download_shared_file&file_id=f_38831518).
taman bi pristala sir ducku, iako je on vise rocker. u pesmi se radi o komsiji jednog metalca, koji je bosanac i voli narodnjake... downloadujte pesmu pa ce te videti... :D :D :D
Xaxa, odlicna fora :D
Udara gitaru taj metalac :rofl:
evo rep.
Da finaly RHCP!!!
ALi jos nista nije sigurno,pa nisam hteo nista da pricam...
I da Pile,stize rep...Extra fora......:opanachke
Ja volim hard'n'heavy zanr a idem na maidene i RHCP
U pravu si za TROOPERA to je pesma inspirisana ucestju britanske kojnice u rusko-turskom ratu hiljadu osamsto neke
Wolverine
17.2.2007, 21:59
Ljudi slusa li neko Leb I Sol i Vlatka Stefanovskog (najboljeg gitaristu na Balkanu posle Ducka i mene:D (But I really stink))???
EDIT: Ljudi IMovci, Bruce Dickinson je diplomirani (I guess??) istoricar. I pilot. Ne pitajte kako ali je oba u isto vreme - a malo i peva, jelte.
Ljudi slusa li neko Leb I Sol i Vlatka Stefanovskog (najboljeg gitaristu na Balkanu posle Ducka i mene:D (But I really stink))???
EDIT: Ljudi IMovci, Bruce Dickinson je diplomirani (I guess??) istoricar. I pilot. Ne pitajte kako ali je oba u isto vreme - a malo i peva, jelte.
Znamo da je Dickinson diplomirani istoricar i pilot,sta mislis sta je Bruce Air...
A samim tim sto je istoricar,trebalo bi vise da postuje nas Srbe..(i hope so..)
Ovo je neproverena informacija,ali nacuo sma da kad su dolazili u Srbiju(long time ago),neko iz grupe kad su trebali da biruaju predgrupo,prokomentarisao je nesto u stilu:Ma,sta srbi znaju///Dickinson mu je na to odgovorio:Nemoj tako da govoris o njima,ne znas njihovu istoriju....kao respect itd...Sad i meni je malo tesko da poverujem u ovo,ali naculo se...Jos jednom da kazem neproverena informacija...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.