Prikaži potpunu verziju : Šta slušate od muzike...
http://vimeo.com/37691149 :tapsh:
Geomaster
21.4.2012, 22:14
Vrte taj spot što si stavio na nekoj domaćoj televiziji bar 20 puta na dan.
2tkk8TMP3oE
Sad moram da te pitam nešto :D
Prvo, jel imaš možda lyricse?
Drugo, jel ima negde neki lossless format?
I treće, jel ima da se nađe onaj cover Number of The Beast-a?
uopste ovaj bend je daleko smesniji.
Ali realno prvi put cujem za ovaj bend.
:facepalm
Domaći za tebe:
ZDyxgGYjrrM
BRjqx1bdSiA
Q_mC3DovSPo
Prvo, jel imaš možda lyricse?http://www.lyricsmode.com/lyrics/k/kreator/phantom_antichrist.html
Za druga dva pitanja - ne, nisam video nigde.
Iris, smaras. Mozda sam cuo neke pesme ali generalno mi nije poznat bend sto ne znaci da su bolji od Rammstein-a mada i nisu isti podzanr.
Uostalom to nije ni bitno, samo sam potvrdio svoj sluh, da sam posle 2 sekunde provalio riff, sad ko koga kopira- yebe mi se a ti deli domace zadatke silnoj decici po forumu, ionako si neostvarena uciteljica-majka:dzavo:
http://www.lyricsmode.com/lyrics/k/kreator/phantom_antichrist.html
Za druga dva pitanja - ne, nisam video nigde.
Upravo sam te lyricse hteo da zaobiđem, očajni su. Hvala u svakom slučaju :D
bela lampa
22.4.2012, 2:21
oStyUDnZ7Cc
Prva pesma koju sam cuo od Clawfinger-a je "Out to get me" klinac sam bio svi smo odlepljivalji na tu stvar i Confrontation.... Interesantno da sam sledece nedelje na buvljaku kupio Mutter od Rammstein-a.... I dalje imam te kasete!:alealeee:
Edit: Od Clawfinger-a imam i cd i kasetu! :)
Dreamfall
22.4.2012, 11:04
Iris, smaras.
Uostalom to nije ni bitno, samo sam potvrdio svoj sluh, da sam posle 2 sekunde provalio riff, sad ko koga kopira- yebe mi se a ti deli domace zadatke silnoj decici po forumu, ionako si neostvarena uciteljica-majka:dzavo:
Ne znam zasto vredjas Iris kada ti je pokazala da gresis...ja sam cak zahvalan onima koji me isprave jer tako sutra niko nece da mi se smeje kad krenem da brbljam netacne informacije ;)
Obligatory conspiracy song...
DKkgN3QIWiU
+ original, and legendary
zUwEIt9ez7M
:nov_guita :qliranje:
HSVstoned
22.4.2012, 11:39
Nije mi Iris pokazala da gresim vec 2 clana pre, hate i jos neko. I jesi video negde da ih vredjam? :) Ne. Kraj price.
A ovo sto Iris radi je.. ne sad, iskreno mi se hebe sta ona pise, nisam bio na forumu 2 meseca i kada sam dosao i poceo da listam teme.. prosto nisam mogao da verujem, ali dobro, to je njihova poslovna politika, nemam ja nista sa tim:dzavo:
Nzm dal sam ih vec stavio..
GD3VsesSBsw
LX1fiE0U1qA
rTFUM4Uh_6Y&feature=related
Jedno od omiljenih Betovenovih dela
http://www.youtube.com/watch?v=VP7RnuCmM00
Ovo koristim kao energy boost kad nemam para za Guaranu
http://www.youtube.com/watch?v=xrIYT-MrVaI&feature=related
Odavno nisam video Frušantea ovde :D
OSs3Pk1kyZI
Voleo bih kada bi Džon, Fli, Čed i ovaj mali Džoš pravili koncerte, bez pesama samo sviranje :love:
gMJWGexU9FsToni > svi ostali.
Wolverine
22.4.2012, 23:39
Nije mi Iris pokazala da gresim vec 2 clana pre, hate i jos neko. I jesi video negde da ih vredjam? :) Ne. Kraj price.
A ovo sto Iris radi je.. ne sad, iskreno mi se hebe sta ona pise, nisam bio na forumu 2 meseca i kada sam dosao i poceo da listam teme.. prosto nisam mogao da verujem, ali dobro, to je njihova poslovna politika, nemam ja nista sa tim:dzavo:
And, here we have another fella taking Internet conversations to the heart.
Da ne bude čist off, šta bi bio vaš idealni bend, supergrupa fazon?
Kod mene: Patton kao pevač, Gilmour i Buckethead lead gitare, ritam gitare Richard Fortus i Hetfield, bas bi drljio Bootsy Collins i za bubnjevima Brain Mantia. I povremeni klavi Axla Rosea.
lijenština
23.4.2012, 0:38
Supergrupe su uglavnom loše sa razlogom, jer se veliki egoi teško podređuju interesu pesme plus su to uglavnom ad hoc skupine da se skupi lova. :dedica:
Haha, wolfie, baš bi se bootsy uklopio u tu skupinu :D
56m_zT5Rq-0&feature=related
n4RjJKxsamQ&ob
sxdmw4tJJ1Y
Highlander
24.4.2012, 19:06
Storm Corrosion (Mikael Akerfeldt i Stiven Vilson) su izbacili pesmu i video sa albuma koji izlazi ovih dana valjda.
manW5v-AR7U
Vredi gledati ;)
DonCorleone91
24.4.2012, 21:26
http://www.youtube.com/watch?v=XKMoVAObbhE&ob=av3e najbolji spot u istoriji spotova!
BX4-beVe3gU
http://www2.picturepush.com/photo/a/8116135/480/Anonymous/srce-u-ruci-479.jpg
Highlander
24.4.2012, 23:24
Da se prisetimo ;)
jdrBP-Rq-J0
yCW_UJm-Zdw
Luka Filipovic
25.4.2012, 17:42
AKiVttFnqkY&ob=av2e
Live verzija mi se posebno svidja
g0tB5oFDqjA
ja za Goribor:nov_explo
HSVstoned
25.4.2012, 21:45
Dajem 200e samo za ovu stvar uzivo:nov_explo
1IhXJQQoA0I
Belphegor
25.4.2012, 22:23
YjhcTB1IrCY
Rue37PdVAfQ
:nov_guita
Sad sam sve cuo !!! Kako nisam cuo za ovaj hit ranije ??? Yngwie Malmsteen na jedan novi nacin :rofl
5KpNM1UC804
lijenština
26.4.2012, 14:29
ThU9BOWcmjM
Odličan mix :)
Nisam veliki fan folk metala, ali ova stvar mi se mnogo dopada:
jliSWxcGWA8
Legenda. :n_klanja:
mHwk4rX-U40
Dreamfall
26.4.2012, 21:32
Dajem 200e samo za ovu stvar uzivo:nov_explo
1IhXJQQoA0I
Ne znam za ovo, ali za 60e mozes ovo da cujes uzivo 8 maja :D
8xPaeONSn_8
:a_whistli
Luka Filipovic
27.4.2012, 0:09
C:\Windows\Media\onestop.mid
potseca na milion razlicitih melodija iz igrica
:qliranje:
LoshMeeBre
27.4.2012, 0:29
Haha, wolfie, baš bi se bootsy uklopio u tu skupinu :D
Sto? Pa druzili su se on i Buckethead ranije :)
Yq2pWjEy8aY
Bootsy mozda jeste karikatura, ali je i za'eban lik :D
HSVstoned
27.4.2012, 10:27
xtD4kBLKFZY
HSVstoned
27.4.2012, 20:09
Christian alternative metal :kreza: :dzavo:
Ays2-eHNd7g&feature
Skenderevo
28.4.2012, 2:42
dHXgHjDOxUM
lWGveho-rg0
wARpFgS9jDs
EDIT:
Also,
svXOzwMr0Pw
Sabilo je. XD
HSVstoned
28.4.2012, 19:23
DC, Tomas Haake.. :n_klanja::nov_explo
qR6cWXSfR1I&feature
Muzika vase i nase mladosti .
http://www.youtube.com/watch?v=eGPhUr-T6UM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=6ifNTb1Xx_I&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=x45BtoJpoks&feature=related
nexexcalibur
29.4.2012, 19:43
wE-4i5KxutI
Geomaster
29.4.2012, 23:25
xiUrXfGOznE
M8sB1GlyQgE
Svašta zanimljivo ima da se nađe na ovom yt kroz related klipove. Krenem od jedne grupe i uskoro se dosta dobrih stvari nakupi.
OgnHjAh6jVU
kNqr_b1e9pw
BkmGGavexBA
lijenština
30.4.2012, 0:40
Malo protomajstora na delu. :)
Nagas i Pyramid of the Moon.
yC9oUtrfOiw
EDIT: Izašao je novi Ufomammut.
dcvpxs7uFsY
Predrag Stankovic
30.4.2012, 1:02
Prelepo!
o9DO1U1U5Rc
virtualstefan
30.4.2012, 21:36
ja slusam rock, metal i dubstep
omiljenje grupe: Korn, Metallica, In Flames, Slayer, Machine Head, Lacuna coil, Nightwish, Whitesnake, Twisted sisters, Slipknot, Megadeth, Anthrax, Disturbed, System of a down, Ritam nereda, Putrid Blood, Riblja corba bla bla.. i naravno SKRILLEX, Knife Party, Nero od dubstep-a. I jos mnoge druge
Juče sam prvi put čuo ovu pesmu, do danas sam je preslušao više od stotinu puta. Srce i duša.
_W_JkgDzTwU
Sviđa mi se kako su ukomponovali harfu u celu priču, mada mi se glas ne sviđa...
Svejedno, podsetili su me na jednog majstora harfe:
dsyB27-C2u4
http://www.youtube.com/watch?v=fQ9nQNx0KEs
Into the night
Kako je Carlos napravio Čedu Krugera kul :p
hvhj-DkgytY a6RHIDAqOso
Crop Circle - Full Mental Jackpot (http://www.youtube.com/watch?v=rgKnLT0D2Rc)
The Delta - As A Child I Could Walk On The Ceiling (http://www.youtube.com/watch?v=WCuiKC2qtHI)
rEWZrxY-2sw Уопште и не слушам данашње смеће од психоделик тренса. И техна уопште
lUjWJSnGVB0
_KStjtezc_s
aHjpOzsQ9YI
Highlander
4.5.2012, 23:48
guTTGJ_PK2Q
I? Ide li neko u utorak? :)
guTTGJ_PK2Q
Ide Geo. U fen pit. Dovodim matematičare. :nov_guita
asteriks254
5.5.2012, 2:27
Nrbc_0Pf10Q&feature=related
WhenDarknessFalls
6.5.2012, 9:42
mBcDoZnN8ac
bela lampa
7.5.2012, 23:45
guTTGJ_PK2Q
Nego sta, naravno da idem!
Spreman sam da me oduvaju:nov_guita
ofd5LoFAVeE
9gTdL4tY2B4&feature=related
:odoK:
Luka Filipovic
8.5.2012, 22:39
n3Mn6V1IzHw&ob=av2n
The best mass of the dead, ever.
G-kJVmEWWV8
Mocartov? Respect, ali jok!
1S2NI0AIP3E
MeXR5blDTIk
gorillaz23
9.5.2012, 23:21
Jos jednom, ostali ne znaju nista, dok Iris zna sve!
Metalika razvalila sinoć! Ali fan pit treba zabraniti zakonom. Mi pozadi gledamo svirku na bimu, a pola fan pita prazno. Razumem da je 20 metara, ali bio je bar 100 u dužinu, tako da su neki koji su ostali napolju sigurno bolje videli od nas pozadi. Ali to je greška organizatora, matorci su odrokali za sve pare! :tapsh:
Da potvrdim to što čovek reče, a evo da vam prenesem delic atmosvere. Snimak nije baš najkvalitetniji ali valjda će da prođe :D
HhJiJgTX1uY
Jos jednom, ostali ne znaju nista, dok Iris zna sve!
Opet jovo-nanovo. Samo nudim - po meni bolju - alternativu. Mocart je klasičar, prilično sputan orkestarskim sklopom i muzičkim trendovima svog doba, dok su Verdi i Fauré imali svu slobodu, bogatstvo i energetski naboj romantizma. Da ne pominjem simfonijski orkestar od preko 100 učesnika. Dies Irae Mocarta i Verdija se ne mogu porediti - to je kao da Bitlsi sviraju naspram Slayera.
U tom svetlu Mocartu svaka čast, ali njegov Rekvijem u poređenju sa ostalima nije najbolji.
Evo recimo i Dvoržakovog, opet poređenja radi...
aPxHEN9lXCU
Iris, muzika je do pojedinca. Npr, meni se dize kosa na glavi kad cujem bilo sta od Turbo-Folka, a bogami i od dosta zabavne domace muzike. Ali nekom je to najlepse i najbolje, dok ja npr. volim Rock, Metal, Classic, itd. a njima se dise kosa kad to slusaju... Sve je do pojedinca, a o ukusima se ne raspravlja.
:opanachke
Ali reci tako nesto za Lacrimosu, je stvarno, hmm preseravanje.
Pozz :)
Nisam uopšte govorila o ukusu, pošto o njima zaista ne vredi raspravljati... govorim o kvalitetu. To što je Mocartov Rekvijem poznatiji i popularniji ne znači i da je kvalitetniji. Kao što neko reče, Verdijev Rekvijem je po muzičkoj strukturi i emocijama mnogo intenzivniji i moćniji, i zapravo ne mogu ni da se uporede.
A najveći fazon je što Mocart Rekvijem nikada nije završio, i ne možemo u celosti znati koje delove je on uopšte i komponovao! Na primer, od Lacrimose koja ti je toliko draga znamo da je Mocart zabeležio samo prvih devet taktova... :a_whistli
Ako ništa drugo, izvoli pa prvo preslušaj sve ponuđeno, pa onda izvodi zaključak.
sidewinder989
10.5.2012, 10:45
"drogiram" se ovom pesmom u poslednje vreme..pesma je o Kerrigan i mislim da ce se svideti fanovima starcrafta ovde :)
flweOtAtwZM
Metalika razvalila sinoć! Ali fan pit treba zabraniti zakonom. Mi pozadi gledamo svirku na bimu, a pola fan pita prazno. Razumem da je 20 metara, ali bio je bar 100 u dužinu, tako da su neki koji su ostali napolju sigurno bolje videli od nas pozadi. Ali to je greška organizatora, matorci su odrokali za sve pare! :tapsh:
Nisam stekao utisak da je toliko prazno u fan pitu. Ja sam bio u sredini fan pita i pokušavao sam da ne poginem dok me udaraju matorci svojim pivskim stomacima :D
lijenština
10.5.2012, 16:23
j8t-Baxqir0
Dobra dumčina. :Freddy:
Ja sam bio u sredini fan pita i pokušavao sam da ne poginem dok me udaraju matorci svojim pivskim stomacima :D
Ako, da se prekališ malo! :D
lijenština
10.5.2012, 21:44
A što misliš zašto se to zove teški metal. :D
A što misliš zašto se to zove teški metal. :D
Zbog teških stomaka, naravno! :D
Inače, jako me smorio prizor na Nothing else matters...umesto hiljada upaljača, hiljade ekrana mobilnih telefona je svetlelo. Tuga. :n-cc2:
Richard Hawley ima novi album.
http://ecx.images-amazon.com/images/I/61Vh8VbTF0L.jpg
NfqbLaQDjNE
Flqcvk8TTpM
Fantastican koncert.
Ipak, što reče Kole iz Rapidforce-a, Metallica je na koncertu bila najslabija karika. Machine Head je odvalio, što se za potonje ne može reći. Jeste svirka bila bolja od one od pre 8 godina, kad su se bukvalno raspadali po šavovima, ali prava Metalika odavno ne postoji...
U to ime, da se podsetimo vremena kad su ne samo znali da sviraju, već su znali ko i šta svira:
tE6L1XVOn5w
QzQjehHvJlQ
Shadowfax
12.5.2012, 12:03
Metallica odvalila!
http://www.youtube.com/watch?v=DmeUuoxyt_E&ob=av2n
Nickelback-Rockstar (Obratite pažnju i na tekst) :D
Ipak, što reče Kole iz Rapidforce-a, Metallica je na koncertu bila najslabija karika. Machine Head je odvalio, što se za potonje ne može reći. Jeste svirka bila bolja od one od pre 8 godina, kad su se bukvalno raspadali po šavovima, ali prava Metalika odavno ne postoji...
U to ime, da se podsetimo vremena kad su ne samo znali da sviraju, već su znali ko i šta svira:
Uopste se ne slazem da je Metallica bila najslabija karika, posto slave karike nije ni bilo. Mislim da su razvalili ,iako je Lars gresio, ali mi to apsolutno nije smetalo, posto su ostali clanovi bili fantasticni, posebno James, koga skoro nisam cuo da onako peva. Slazem se da su stvaralacki daleko iza onog sto su nekad bili, ali da losije sviraju, daleko od toga.
WElvEZj0Ltw
Jamesu svaka čast ovaj put, bio je sjajan kao i Trujillo, ali da se ne lažemo, ne sviraju već dugo kako valja... Šteta, ali u Srbiju su došli 20 godina prekasno.
The greatness that was once Metallica:
9w888jMDPGk
3O1Gjx8s7Ag
Никако не могу да одредим да ли је ово што ради ова певачица квалитет или не. Врло специфични вокали. Руси су иначе луди за ну-металом, то тамо никада није био тренд, свираће га и за 100 година, чак су га и прилагодили свом језику, не могу ни да замислим ово на српском :)
Sleš i Majls Kenedi su izdali nov album, sve pesme su klasične slešovske ali ima par bisera kao što je ova:CgpDzgjM_0c
Belphegor
16.5.2012, 10:01
'bro jutro svima. :D
Evo nesto veselo za promenu.
bmZjPtXYs_Y
HSVstoned
16.5.2012, 10:25
:to_care::dzavo:
LKRo3IZplxc
Predstavljaće Crnu Goru na ovogodišnjoj Evroviziji (ili Eurosongu, kako to ovdašnji mediji udarnički nameću već godinama). Slušao sam nekoliko intervjua sa njim i više mi se sviđao dok sam sudio na osnovu tuđih mišljenja.
Equilibrium
16.5.2012, 22:33
Slusah sad neki domaci rock i 10 recommanded klipova kasnije zavrsih na Exploitedu, you can't explain that :)
3bZzM4s0Hgs
HSVstoned
16.5.2012, 22:58
:nov_guita:dzavo:
LRxmKXQ2OEs
nexexcalibur
17.5.2012, 18:08
27-TM3q5-Cc
Odličan YT kanal AUDIO-FILES (http://www.youtube.com/user/audiofilesmusic), ako volite indie.
LvaqUYqrghk
Dreamfall
18.5.2012, 20:45
Predstavljaće Crnu Goru na ovogodišnjoj Evroviziji (ili Eurosongu, kako to ovdašnji mediji udarnički nameću već godinama).
U to ime, pesma o takmicenju i o nasem kandidatu :D
V4RrqqFMBno
+
wDUwq5Y6Bzs
Odličan YT kanal AUDIO-FILES (http://www.youtube.com/user/audiofilesmusic), ako volite indie.
LvaqUYqrghk
Yea, indie rules!:qliranje:
Luka Filipovic
18.5.2012, 21:59
ZNBPrJ2Mq48
WhenDarknessFalls
19.5.2012, 13:42
zKACpFNJdfo
Luka Filipovic
19.5.2012, 19:28
DuCFBuj4ggc
HSVstoned
21.5.2012, 17:01
Novootkriveni bend. Toololik poprilicno..
o9crTzEjRao
RoowazqPgbo
Dave Gahan propevao za Soulsavers (http://www.youtube.com/watch?v=ypi_UJrhn0I), ali ipak čujmo još jednom Mark Lanegan-a.
Wp1rL7DI_D4
lijenština
22.5.2012, 13:29
Pivski solo. :D Dobra je ova postava sa trojicom gitarista. :)
hFmrpcyJkt8
Opsta kultura. :nov_guita
bg92QpjRcJk
Live > album.
UkOdsHECr3w
22W38jJk81s
Rambo objasnio na Evroviziji :kreza:
LoshMeeBre
22.5.2012, 21:26
Nisam gledao nastup, jel ima link? :D
HSVstoned
22.5.2012, 22:15
IXnm9YRH-1Q&list
7xD7YfXufBU&list
Dreamfall
22.5.2012, 23:16
Kad se pomene Metallica tu je i Megadeth :D
Evo nesto proslogodisnje od njih
P_yl2WuiW4g
K4MtiQHhlNY
:qliranje: :n_klanja: :alealeee:
thebluephoenix
23.5.2012, 7:47
6s0Mp7LFI-k
Nemam pojma šta je hteo sa ovom pesmom - zavijanje u stilu pravog Crnogorca, recitovanje à la Bajaga i još ona tri klipana koji trčkaraju iza njega...? Jes' da je cela Evrovizija kompletna glupost, ali Rambo je slične "pesme" radio pre 20 godina - čemu sad degradiranje, pa čak i ako je za Evroviziju? Jedino što u celoj priči valja je Igor Malešević.
Nego, pravi favoriti ;) (kad se već zavija, da se to radi u stilu):
WIIgCMvVSoE
lijenština
23.5.2012, 16:32
Nemam pojma šta je hteo sa ovom pesmom - zavijanje u stilu pravog Crnogorca, recitovanje à la Bajaga i još ona tri klipana koji trčkaraju iza njega...? Jes' da je cela Evrovizija kompletna glupost, ali Rambo je slične "pesme" radio pre 20 godina - čemu sad degradiranje, pa čak i ako je za Evroviziju? Jedino što u celoj priči valja je Igor Malešević.
Slažem se, više bi priličio Rano za pocetak, prekasno za kraj koji je prava parodija evrovizijskih kancona (da ne kažem kacona :D)
Ja mislim da je tezga u pitanju. Bruno X 2. Koje tu Dragana Mirković nemam pojma.:D
LoshMeeBre
23.5.2012, 17:36
Ne znam sta pricas, bas ima funky groove. Da nema refrena cak bi bila i slusljiva :D
On topic, evo malo Scorch Trio-a za ljubitelje glasnih bubnjeva :)
5usK6T6_jBs&feature=related
auu sad tek vidjeh da nisam bas normalan :P jer slusam metal, punk, rock, rap i narodnu xD dal' ima jos ko takav ovde :) :D
On topic, evo malo Scorch Trio-a za ljubitelje glasnih bubnjeva :)
Evo nečeg još glasnijeg :)
o7k6VYGtm8g
Malo pirate metala :D
JLwv0jH3RKA
3hkM0M-JJXA
:nov_guita :qliranje:
Nisam znao da je ova stvar iz dirt3 baj Hudson Mohawke..
WvDI2YrpqaM
Na ovoj evroviziji (od ovoga što sam video) samo Italija ima nešto što liči na pesmu.
1K8PB8eIy50
vZpbyBsj__Q
Sta kazete za audio kvalitet? :dzavo:
uz6UrYvacQk
uTNlHRx4riE
qVP63IkFssU
Каћуша
BWoaTgSX6Rs
Расцветале јабуке и крушке,
развила се магла над реком.
Излазила на обалу Каћуша,
На високу обалу, на стрмину.
Излазила, песму задевала,
о степском, сињем орлу,
о оном, кога је волела,
о оном, чија писма чувала.
О, ти песмо, девојачка песмо,
ти лети за јасним сунцем,
и борцу на далекој граници,
од Каћуше пренеси поздрав.
Нек' се сети девојке обичне,
Нек' послуша, како она пева,
нек' земљу чува родну,
а љубав ће Каћуша сачувати..
nexexcalibur
28.5.2012, 20:05
UDCVVayfUIw
Equilibrium
29.5.2012, 22:51
Pantera i trening, idu k'o pivo i zestina :)
DpMbR8jWZ6A
bela lampa
30.5.2012, 0:13
Upravo slusam Kavinskog i ova stvar mi se posebno svidela.
N8ZAx_OvKpM
lijenština
30.5.2012, 2:08
tY8m4DbIBJI
@бела лампа
Одлично звучи, морао сам опет да покренем свој 2.1 систем. :to_care:
Novi Freedom Call, za sve powerashe.
9pOXw-qMX24&
LoshMeeBre
31.5.2012, 14:42
Gledao sam juce The Intouchables film, kupili su me kada su ubacili ovu pesmu :D
HY2VfzBWKXM
altec.gs@ :aplauz::aplauz::aplauz::ciao::tapsh:
plQRn6WzgI0
Izašao novi Candlemass, ali dok se ne pojavi na yt, WIZAAAAARD!
Bogovi! :nov_guita
bR8D4Uybtzs
nexexcalibur
1.6.2012, 19:14
wz3Behld-O8
lvR1YgT7QYs
Izuzetno. Ali zaboga šta se ovaj plavi tranvestit beči na mene uvek kad slušam nešto dobro YT. Uvek me iznervira i upropasti doživljaj pesme, ipak ću se od sad držati YTubePlayer za puštanje snimaka sa YT.
Slusa li ko ovaj bend?
wK_HE7cGcOE
R.I.P. Preacher :n_klanja:
W0bsWl-GnOo
.
.
.
cou_qZjc_yI
Nesto i od jednog od najboljih rock bendova ikad..
_oGi4bIHhx8
.
.
UdvIUHw31js
.
.
7oxTL-vI3WY&feature=related
bela lampa
4.6.2012, 23:43
ULz-GHTxEF0
Highlander
5.6.2012, 13:33
Mr. L nikada ne razočara. :) Novi solo album, dupli CD sa 20 pesama. Prvi disk je koncept album, dok se na drugom nalazi par obrada i nekoliko pesama koje ne pripadaju priči sa prvog.
Zvuk me podseća pomalo na Into the Electric Castle, samo malo moderniji. U svakom slučaju, odličan album.
K27_7w52jUI
Qz_lP3HdVJQ
5ymqS_1F3w4
hipnotisan sam..
bO2BIf12xnQ
Mr. L nikada ne razočara. :) Novi solo album, dupli CD sa 20 pesama. Prvi disk je koncept album, dok se na drugom nalazi par obrada i nekoliko pesama koje ne pripadaju priči sa prvog.
Zvuk me podseća pomalo na Into the Electric Castle, samo malo moderniji. U svakom slučaju, odličan album.
Nisam ga slušala do sada, zvuči kao progressive verzija Rick Wakemana. Sjajna preporuka, hvala :qliranje:
nexexcalibur
6.6.2012, 12:21
y6qt6vJTWK8
http://www.youtube.com/watch?v=4KSs1brslT0
ee ta droga..
DRbyuqK181s
nexexcalibur
8.6.2012, 16:53
LQtZ0ZsTW8c
http://www.youtube.com/watch?v=b-I2s5zRbHg
"You know I'm no good"
Opet mi je ovo uslo u glavu, pa sad ne mogu da prestanem da pevam i sviram "vazdusnu" gitaru, iako mi u cosku cami akusticna. :nov_guita
lgSLz5FeXUg
faBhF-QQvkE nTrP8Pmjo1U eu3FcQJUZZY
bela lampa
10.6.2012, 23:50
ejorQVy3m8E
dMi5KU0UjYE
HSVstoned
11.6.2012, 17:26
t8jNyofq4Q8&feature
Definitivno jedna od najboljih rock/metal pesama za koncert! (Da se ne zabuni neko, ne kazem da je najbolja rock/metal pesma). Jednostavno je obozavam. :dzavo:
1QP-SIW6iKY
:nov_guita:nov_explo:nov_explo:nov_explo:nov_explo
lijenština
12.6.2012, 0:07
Malo domaće depresije i mizantropije.
uYC6WVzkiCI
jfV5_8IIN2w
HSVstoned
12.6.2012, 21:13
LNHfFxP9SyM&feature
Malo stariteta :qliranje:
http://www.youtube.com/watch?v=9Tv_KwmdWYw
8C2W6cN19Cs
@hate, ovo uz Waiting for the man. Kad se setim večeri i jutara koje sam provodio kulirajući uz ovo :)
thebluephoenix
16.6.2012, 12:20
GeQBRHyYy4w
http://www.youtube.com/watch?v=Yly7lI-HcSI
Bolje od originala. :D
Poslednja 2 dana,samo ovo:(
http://www.youtube.com/watch?v=tlyiAO9CuJE
Drugovi iz srednje se ne zaboravljaju.
Luka Filipovic
16.6.2012, 20:05
Uff koliko mi se smucila ova pesma, vec ceo osmi razred je pustaju i pevaju, a tek sad zadnja dva-tri dana...
Boli me glava kad je cujem :dzavo:
Ontopic
DFg0SC9hqeU
Uff koliko mi se smucila ova pesma, vec ceo osmi razred je pustaju i pevaju, a tek sad zadnja dva-tri dana...
Boli me glava kad je cujem :dzavo:
Kakvo đubre od pesme... pored svih dobrih balada od Čorbe, Pilota ili kojeg god domaćeg benda u poslednjih 50 godina, nađoste baš ovako nešto :facepalm
Društvo iz srednje valjda može da se pamti, a i da se rastaje uz neku bolju muziku...
CnQ8N1KacJc
P2K_1qvIsFo
Dreamfall
16.6.2012, 21:57
xhgE5bfcFTU
Ovako sam se ja sa ortacima rastajao od srednje :alealeee: horsko izvodjenje ove pesme ispred skole se podrazumeva ;)
eee to su bila vremena :rolleyes:
Luka Filipovic
16.6.2012, 22:05
Na tu temu
Vbg7YoXiKn0
oAEKtxAJnuY
Ne znam zasto ali ne mogu ovo da izbacim iz glave:
bbFtPq3RqUA
Reshatnayak
16.6.2012, 23:01
SDiGIGZAsUw
Game fever
17.6.2012, 12:18
:nov_explo:nov_guitahttp://www.youtube.com/watch?v=KQMBz6HvSoM
u7boqsIQdUg
Oooo letoooo :to_care:
http://www.youtube.com/watch?v=HMigfitM7FE&feature=related
:dzavo: kad smo vec kod leta! :dzavo:
http://www.youtube.com/watch?v=5xkdAx2qNP8 Swedish house mafia :alealeee:
3XROTzaZbzQ
Fali ovoga u ovoj temi :)
Evo malo dobre muzike, jednosatvno ovu stvar ne mogu da izbacim iz glave. :D
0m8ql3nQPuM
Hejj polako momci ;) Bajaga se podrazumeva i ostali,ali ova pesma ima dobre reci,nema svako isti ukus.Ja licno slusam house,dance i nasu staru narodnu muziku,i ne volim kad mi neko kaze,`gde bas to slusas`,a ti prvi kad cuju takvu pesmu luduju:) A ovi osmaci,ajde bre molim te,skoro svi ce zajedno ici u srednju,kakva je to matura:kreza:
nexexcalibur
19.6.2012, 11:45
cDEXZM_71wQ
blast beat
19.6.2012, 11:52
Jedan od najboljih domaćih bendova, neverovatna energija. :qliranje:
XsEMu5UCy0g
HSVstoned
19.6.2012, 12:22
xxu2gNebkpI
http://www.youtube.com/watch?v=8boNhR297Ck
Eku4G11eCa8
Umro sam od smeha. EPIC FAIL!
Ne zelim da pozivam na linc, ali: :n-hang:
Eku4G11eCa8
:facepalm Јој.
Sta je Ljuso, ne volis Karleusu ? :rofl:
I tako nismo mrdnuli ni trunku od 90-ih...
Braveheart
19.6.2012, 18:01
7qrRzNidzIc
http://www.memecreator.org/static/images/memes/237137.jpg
Da uklonim posledice:
ADBo0s4CbvM
Zasto postavljate nesto na sta vam se prevrce zeludac ako je naziv teme: "Sta slusate od muzike?"
Ne mogu da shvatim kako neko moze da slusa taj tip muzike. Al stvarno, uprkos trudu, ne mogu.
Belphegor
19.6.2012, 19:56
hWspB9ZYco4
S4Bc5K9LMmk
lijenština
20.6.2012, 8:55
Čak štaviše devedesete su, kako izgleda, popularne i u svetu. Recimo EU se trenutno ugleda na SFRJ u 89 toj.. :D
Q6U8wRMrswY
hRdyL6PkZKM
... ali kakav stajling! :)
PS. Prepoznajete li sve prisutne face? Ja baš i ne.
9RBzBwKCq-Q
D9Nfd7ZgkqE
Ayreon mi ne leži iz nekog razloga, ali zato Star One... :qliranje:
VQH8ZTgna3Q
kiQppszlXrg
Ay4HQJiTKyEKakav će ovo album da bude.
Kakav će ovo album da bude.
Чек, какве су то Advaitic Songs? :o
Зашто је слика св. Јована Крститеља искоришћена у видеу?
Чек, какве су то Advaitic Songs? :o
Зашто је слика св. Јована Крститеља искоришћена у видеу?Novi album grupe OM (http://en.wikipedia.org/wiki/Om_%28band%29).
To je omot albuma. Al (http://en.wikipedia.org/wiki/Al_Cisneros) voli ikone, što se vidi i sa prethodnih omota - God is Good (http://en.wikipedia.org/wiki/File:Om_God_Is_Good_cover.jpg), Pilgrimage (http://en.wikipedia.org/wiki/File:Om_pilgrimage.jpg).
AwLxg-yvEmc&feature=relmfu
BsIXGVOvah8
Milan1997
21.6.2012, 22:07
vddjt_aewkQ
Poznati beogradski bend, inače sviraju jako dobru insturmental muziku.
:love: the rhytm[s]
7E_rGd4ofcA
Reshatnayak
23.6.2012, 22:29
0q6xBUq_8WM&feature=related
PrrzJ53qJtY&feature=related
Luka Filipovic
24.6.2012, 15:48
lSIw09oqsYo
Dreamfall
24.6.2012, 22:54
Ou0FzbPXGxk
vxUMOMLHcvY
^ solo na violini od 2:08 je objasnio :n_klanja:
nexexcalibur
25.6.2012, 12:33
BDUDNf7fULk
zdravkelja
25.6.2012, 20:01
H4Egmwz-Mnw
Marti Misterija
26.6.2012, 0:30
Ko voli Game of Thrones evo jedne jako lepo uradjene stvarcice...
dtKCDlpTEKs
KN2ync-FpQg
Ojsa!! :nov_explo
Naleteh skoro na neki novi bend iz Kopenhagena. Dobri su, imaju talenta. Na Soundcloud-u su, odvojite vreme i poslušajte.
http://soundcloud.com/massiveAggression
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.