Prikaži potpunu verziju : Šta slušate od muzike...
Mil00rad
14.10.2007, 21:34
Tačno će mi devojka zabraniti da slušam Grandovce & company(mnogi od vas bi je častili pivom zbog toga).Šta ću ja bez džibera?!Jedino što me može spasiti je da i nju nagovorim kao što sam nagovorio moje društvo da pevamo zajedno Marinka Rokvića,ili da možda pustim Bugare pošto se u njihovu muziku slabo razume pa neće znati šta su džiberi a šta zabavnjaci.
Samo pogledajte listu najslusanijih pesama (http://www.last.fm/music/+charts/track/) tokom protekle nedelje :)
oho - metalci, rockeri i punkeri zajedno cine 55,3% populacije sk foruma :Freddy:
Samo pogledajte listu najslusanijih pesama (http://www.last.fm/music/+charts/track/) tokom protekle nedelje :)
Grrr, mrzim kada vidim Muse i Radiohead jedne pored drugih,... Nemaju veze s vezom...
Nisu oni toliko razliciti, i jedni i drugi imaju dosta eksperimentisanja u svojim pesama, jedino sto Muse ima jaci zvuk.
Ma kakvi, tekstovi MUSE-a su mnoogo bolji, zvuk je mnogo tvrdji. Verujem da slusas i jedne i druge. Po meni Radiohead je ona puka depresiva (tako zvuci), a o pevacu ne zelim ni da pricam.... Onome ni plasticna hirurgija na Beverli Hilsu ne bi pomogla. :)
Si ti bio na koncertu MUSE-a?
Nazalost, ne, bio sam na ekskurziji... Meni je Radiohead mnogo prijatniji za slusanje, Muse je cista zestina (barem vecina pesama), pa mi ne odgovara u svakom trenutku :o
Dirty Old Ann - Turn Me On (Phunkk Mobb Mix)
Za razbudjivanje specijalno.:to_care:
Nazalost, ne, bio sam na ekskurziji... Meni je Radiohead mnogo prijatniji za slusanje, Muse je cista zestina (barem vecina pesama), pa mi ne odgovara u svakom trenutku :o
Da znas sta si propustio... Ljudi su razvalili Arenu. Bilo je nesto vise od 3000 ljudi, a oni su svirali kao da nas ima 75 000.
Mislim da ovde (http://www.muse.kontra.org.yu/) imas verovatno najbolji opis koncerta. Ko je bio zna zasto su oni najbolji LIVE bend...
Muse po meni i nema bas neku zestinu, ali ih volim, i jako mi je zao sto nisam bila na koncertu.. Kazu da je bilo fenomenalno...
Inace, slusam metal (uglavnom power), rock (malo jaci), volim i grunge, malo i punk-a.. I tako..
Sto se tice ljudi koji slusaju narodnjake... Pa.. navikla sam na to.. Istina je da ih nimalo ne razumem (mislim, kako pesma 'mojne mojne..... itd' moze biti zanimljiva?!), ali trudim se da nemam nista protiv njih..
Jel ide neko na Helloween?
Da znas sta si propustio... Ljudi su razvalili Arenu. Bilo je nesto vise od 3000 ljudi, a oni su svirali kao da nas ima 75 000.
Mislim da ovde (http://www.muse.kontra.org.yu/) imas verovatno najbolji opis koncerta. Ko je bio zna zasto su oni najbolji LIVE bend...
E, to sam cula od svih koji su bili na koncertu.. Jaaako mi je zao sto zbog okolnosti nisam mogla da odem.. :(:(:(
Covenant
16.10.2007, 12:30
Tesko da su najbolji live band-pogledaj bilo koji koncert NIN-a i uveri se sam :opanachke
Tesko da su najbolji live band-pogledaj bilo koji koncert NIN-a i uveri se sam :opanachke
Ako ćemo pravo, Slayer je najbolji bend uživo, ali meni to malkice liči na mešanje baba i žaba. S druge strane, koncert Page-a i Planta je bio ubedljivo najbolji koji sam ikada gledala. Pa opet, ne može da se poredi sa Slayerom, kao što ne može ni sa Muse. Stvar ukusa...
Meni je sjajna bila njihova turneja iz 2001. godine; sreća da sam bila u UK kada su se tek pojavili, zaista su bili fantastični (http://www.youtube.com/watch?v=ObSYrX_1mnw)!
Jedan od koncerata sa te turneje je objavljen na kompilaciji Hullabaloo (http://en.wikipedia.org/wiki/Hullabaloo_Soundtrack).
WhenDarknessFalls
16.10.2007, 13:46
Ma sve je to stvar licnog afiniteta... Bodomi (koje ne volim nesto preterano) kidaju uzivo :dzavo:
Najbolji su nastupi posle 2-3 albuma (ako su oni kvalitetni, kao kod MUSEa), jer ne mora mnogo dobrih pesama da se izbaci :o
Covenant
16.10.2007, 15:15
Ono sto se meni svidja(izmedju ostalog :opanachke)kod NIN-a je da na svakom certu bude lomljave instrumenta,pojacala i slicnih rekvizita(eh taj The Who :D)
Ako ćemo pravo, Slayer je najbolji bend uživo
Ako cemo pravo-onda je to Rammstein :o
Jeste dobar Slayer-ne sporim,ali ipak....Kanibali :opanachke
BTW skoro svaki thrash metal bend je odlican uzivo(ko je rekao Kreator u Beogradu :D )
Tako da objektivno-i ne treba da cudi to za Slayer ;)
A nikako da taj Obituary dodje ovde i da se konacno uverim u te glasine da su Tardy i ekipa apsolutni kick ass uzivo ;)
Ma Kaiser Chiefs su zakon :D
Sto se tice razbijanja instrumenata i ostalih elemenata na bini, po meni je to sasvim bespotrebno... Ajde sto se stalno bacaju pare na nove instrumente (para barem ima), ali se unistava nesto sto se verovatno dosta dugo pravilo (ako neko ima para za nove instrumente, sigurno nece svirati na nekom krsu).
Evo da i ja dam svoj odgovor na to sta slusam od muzike... Slusam samo radio u poslednje vreme [vise od godinu dana] i to uglavnom TopFm... Na kompu imam preko 11.000 pesama i sve me smaraju, tako da sam skapirao da je najbolji shuffle playlist-e neke radio stanice, i pored toga sto skidam dosta mp3 muzike...:o
Ono sto se meni svidja(izmedju ostalog :opanachke)kod NIN-a je da na svakom certu bude lomljave instrumenta,pojacala i slicnih rekvizita
A ja ne znam šta može više da me iznervira od toga! :n-cc2: Koji su to muzičari kad lome sredstva kojima za 'leb zarađuju?! :boodala: Ne govorim ovde samo o NIN-u, nego o svakom bendu koji se tako pr0s€rava. Čemu ta destrukcija? Ne mogu da ostave utisak žešćom svirkom, nego lome opremu! Možda zvučim k'o penzos, ali to nikad neću razumeti! :cool:
Covenant
16.10.2007, 19:27
Hoce se ljudima-i ja bi tako radio kada bi imao milione na racunu u banci :opanachke
Nekima je i gitara potrosna roba :D
Slazem se.. I mene nervira to sto lome.. Bolje da daju te gitare nekom iz publike, kad im vec ne trebaju.. Uh.. sta bih dala da meni daju.. http://209.85.12.227/11943/98/emo/drools.gif http://209.85.12.227/11943/98/emo/punk.gif
Covenant
16.10.2007, 22:40
Brate ljudi,sta ima da vas nervira
Samo cu ovo reci "Ako je njima lepo,lepo je i meni"
Jednostavno :opanachke
vlatko666
16.10.2007, 22:47
ovako slusam : afi , rhcp, g n' r (jos su zakon ; kad se soberemo pa roknemo knockin' on heaven's door pa frend kaze :'a bre komsije stisajte malooooo'), fall out boy (i nisu ljigavi vec originalni , imaju super tekstove), placebo (energija na kvadrat), hole , offspring, marilyn manson (ove nove su mu zakon : heart shaped glasses . putting holes in happyness , they said hell's not hot....PARTY ON WAYNE!PARTY ON GART!WAYNE'S WORLD!WAYNE'S WORLD...
seymourc64
16.10.2007, 23:01
Kada smo vec kod "ljigavosti", eto ja sam se bas-bas primio na Plain White T's. Slusam po ceo dan It's So Easy i Hey There Delilah. Ovo je valda prvi bend koji sam poceo slusati pre nego li su se raspali ili umrli :)
ovako slusam : afi , rhcp, g n' r (jos su zakon ; kad se soberemo pa roknemo knockin' on heaven's door pa frend kaze :'a bre komsije stisajte malooooo'), fall out boy (i nisu ljigavi vec originalni , imaju super tekstove), placebo (energija na kvadrat), hole , offspring, marilyn manson (ove nove su mu zakon : heart shaped glasses . putting holes in happyness , they said hell's not hot....PARTY ON WAYNE!PARTY ON GART!WAYNE'S WORLD!WAYNE'S WORLD...
Afi volim (omiljene pesme su mi kiss and control, leaving song part II, 37 mm, miss murder itd).. Rhcp, recimo da mogu da slusam (bila sam na koncertu, bilo mi je jako dobro, i posle toga sam bila oko mesec dana zaludjena njima, ali sada je isto kao i pre koncerta, tj nista posebno).. A moram da prokomentarisem da ne volim fall out boy.. Meni su oni jako... ne znam kako bih to opisala.. ali, stvar ukusa.. A jel voli neko ovde the Cult? Ili doorse (morrison me vise odusevljava svojim tekstovima nego samom muzikom)?
mad_skillz
17.10.2007, 1:14
meni su FallOutBoy skroz okej bend, nista previse kic, dobro lik peva, bubnjar fino udara i basista kulturno svira..sve u svemu okej bend..
pesma koji mi je okej od njih je Tnx For The Memories..
Kada smo vec kod "ljigavosti", eto ja sam se bas-bas primio na Plain White T's. Slusam po ceo dan It's So Easy i Hey There Delilah. Ovo je valda prvi bend koji sam poceo slusati pre nego li su se raspali ili umrli :)
Jutros sam po ko zna koji put cuo pesmu Hey There Delilah, pa sam je ceo dan nesvesno pevusio u skoli :D Mnogo dobra stvar, a tako jednostavna...
vlatko666
17.10.2007, 16:31
Afi volim (omiljene pesme su mi kiss and control, leaving song part II, 37 mm, miss murder itd).. Rhcp, recimo da mogu da slusam (bila sam na koncertu, bilo mi je jako dobro, i posle toga sam bila oko mesec dana zaludjena njima, ali sada je isto kao i pre koncerta, tj nista posebno).. A moram da prokomentarisem da ne volim fall out boy.. Meni su oni jako... ne znam kako bih to opisala.. ali, stvar ukusa.. A jel voli neko ovde the Cult? Ili doorse (morrison me vise odusevljava svojim tekstovima nego samom muzikom)?nisu cult bili pankeri il tako nesto ...doors sam ranije slusao ali ranije :opanachke . brat ima jedan njihov album - kompilacija 'the best of' i isto me navukao na 'rage against the machine' ali sa 23,5 god. sam malo prestar za nesto tako zestoko :dedica: .od punk volim offspring slusam oko 40 njihovih pesama i afi normalno .omiljeni : miss murder , girl's not grey, totalimmortal , summer shudder itd. mislim da su njihovi tekstovi na jednom ramnistu kao rhcp - ono prava poezija :
"Summer Shudder"
Listen when I say,
When I say it's real.
Real life goes undefined,
Why must you be so missable?
Everything you take,
Makes me more unreal.
Real lines are undefined.
How can this be so miserable?
Under the summer rain, I burnt away.
Under the summer rain, (Burn!)
You turned away.
Listen I can't make.
Make a sound or feel.
Feel fine I kissed the lies,
Why must they be so kissable?
Listen as I break.
Break the fourth wall's seal.
Gorgeous eyes shine suicide
When will we be invisible?
We find a way.
You turned away.
This is the fall,
This is the long way down.
And our lives look smaller now,
And our lives look so small.
Willingly crying.
This is the fall,
This is the long way down.
And our lives look smaller now,
And our lives look so small.
We find away.
We find a way.
Under the summer rain, (Burn!) I burnt away.
You turned away..
vlatko666
17.10.2007, 17:43
neki kazu da su se afi prodali jer su na pocetku bili cist punk a sada su kao pop-punk-rock ali meni su super
PCmaster
17.10.2007, 18:10
Evo sto se mene tice ove pisme bih izdvojio:
James Blunt: Wiseman
MIka-Relax
???HI there Deliah
GnR- Knokig...
GNR- CRy... ima ih jos mnogo, ali se ponosim sobom jer ne slusam vise rammsteina mnogo.
Srlandand
17.10.2007, 18:12
Sajt za sve metalce i one koji se tako osecaju: www.metal-archives.com
mad_skillz
17.10.2007, 18:15
Evo sto se mene tice ove pisme bih izdvojio:
James Blunt: Wiseman
MIka-Relax
???HI there Deliah
GnR- Knokig...
GNR- CRy... ima ih jos mnogo, ali se ponosim sobom jer ne slusam vise rammsteina mnogo.
sto, sta fali Rammstein-u? ja ne mogu da zamislim nijednu sesiju Quake-a bez Rammstein-a i Prodigy-ja..:D
wolfologin
17.10.2007, 18:27
U poslednje vreme samo Metallica Master of Puppets i
...and justice for all :dedica:
vlatko666
17.10.2007, 20:21
Harvester of Sorrow
Language of the Mad
Harvester of Sorrow :dzavo::qliranje:
wolfologin
17.10.2007, 20:36
Harvester of Sorrow
Language of the Mad
Harvester of Sorrow :dzavo::qliranje:
Daj jednu slushku .:dedica:
nisu cult bili pankeri il tako nesto ...doors sam ranije slusao ali ranije :opanachke . brat ima jedan njihov album - kompilacija 'the best of' i isto me navukao na 'rage against the machine' ali sa 23,5 god. sam malo prestar za nesto tako zestoko :dedica: .od punk volim offspring slusam oko 40 njihovih pesama i afi normalno .omiljeni : miss murder , girl's not grey, totalimmortal , summer shudder itd. mislim da su njihovi tekstovi na jednom ramnistu kao rhcp - ono prava poezija :
nisu cult pankeri.. Oni su u pocetku bili neki alternativni rock, posle su onako postali vise hard rock ili tako nesto... A sto bi sa 23,5 godine bio star za rage against the machine?
Meni je sjajna bila njihova turneja iz 2001. godine; sreća da sam bila u UK kada su se tek pojavili, zaista su bili fantastični (http://www.youtube.com/watch?v=ObSYrX_1mnw)!
Jedan od koncerata sa te turneje je objavljen na kompilaciji Hullabaloo (http://en.wikipedia.org/wiki/Hullabaloo_Soundtrack).
Mrzim te.:p
Za sledecu turneju, kupujem ulaznicu za Wembley! :)
Inace, krivo mi je sto nisu svirali nista sa prvog albuma, koji su otkinuli na pomenutom Hullabaloo koncertu. Ima ga na youtubeu, stvarno fantasticno, posebno Showbiz... Brrrrrr:n_klanja:
Sto se scenskog nastupa tice, Rammstein je neprikosnoven. Slayer je nekako izgubio na zestini, pevac vise ne moze da otpeva pocetak Angel Of Deatha kako treba (ono "vristanje").
Samo treba pogledati Live Aus Berlin iz 1998,... Imam ceo koncert, saljem po zelji. :)
Skinless
17.10.2007, 22:59
Born to be ...!!!
Shlaymara
18.10.2007, 1:51
Posle skoro dve godine postojanja teme, prvi put se desilo da punkeri nisu zadnji. Oduvali smo narodnjake:nov_guita:D.
Covenant
18.10.2007, 13:56
Newsletter koji sam dobio sa yu metala ;)
U ovom izdanju:
1. 23. 10. 2007. - Krisiun & Incantation u Beogradu i Novom Sadu
2. 02. 11. 2007. - Devil’s Slingshot, SKC
3. 06. 11. 2007. - Massacre – otkazan koncert
4. 09. 11. 2007. - Joe Cocker, Beogradska arena
5. 17. 11. 2007. - Helloween & Gamma Ray, Hala Sportova
6. 11. 12. 2007. - Therion, Sirenia & Vision Bleak
7. 18. 12. 2007. - Shai Hulud, Winds of Plague & Dead Hearts
8. 19. 04. 2008. - Kamelot sa gostima, SKC
9. 10. 06. 2008. - Mark Knopfler, Beogradska Arena
10. 26-28. 06. 2008. - Castle Festival (objavljeni Ensiferum i Sybreed), Smederevska Tvrđava
1. 23. 10. 2007. - Krisiun & Incantation u Beogradu i Novom Sadu
-----------------------------------------------------------------
23. oktobra Krisiun / Incantation nastupiće i u Novom Sadu. NS Time je mesto održavanja koncerta, karte su u prodaji po ceni od 800 din. Mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima u Novom Sadu (ComTrade shop 1, TC Dalton, Bulevar Oslobođenja 95, 021/426180; ComTrade shop 2, Bul. Mihajla Pupina 1, TC Bazar, 021/452845; Mungos, Njegoševa 14, 021/527260; Milotours, Daničićeva 5, 021/4722120; Prestige SB Travel, Zmaj Jovina 21, 021/528239; Flamenko Travel, Dimitrija Tucovića 3, 021/459177; Jurešić, Zmaj Jovina 25, 021/426899; Follow me, Narodnih heroja 5, 021/529355; ComTrade shop 11, Bul. Mihajla Pupina 6, 021/520053).
Početak koncerta je u 20h. Specijalni gosti na turneji Funerus i Inactive Messiah. Session gitarista Funerusa je čuveni Jack Owen (ex . Cannibal Corpse), a u Incantation svira bubnjeve Craig Smilowski (ex. Immolation).
24. oktobra ovaj paket nastupa i u Beogradu, SKC, mala sala, cena 1200 din. Početak je takođe u 20h.
Za sve fanove detah metala ovo je obavezno, a činjenica da je ovo poslednji death metal koncert ove godine treba da bude još veći razlog da svi budemo na koncertima!
http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=34200
2. 02. 11. 2007. - Devil’s Slingshot, SKC
-----------------------------------------------------------------
Billy Sheehan / Virgil Donati / Tony Macalpine u Beogradu!
02. novembra u SKC-u nastupaju čuveni muzičari Billy Sheehan (Stevie Vai, Mr.Big, Van Halen Ritchie Kotzen), Virgil Donati (Derek Sherinian, Kiss, Billy Idol, A.Cooper, Yngwie Malmsteen, Mark Boals itd.), Tony Macalpine (Stevie Vai, G3, Planet X, Vitalij Krupij, Vinnie More, CAB, Mark Boals, Joey Teffola) kao trio "Devil's Slingshot". Devil's Slingshot će biti poslastica za sve rock/progressive/metal/jazz muzičare, ovo je idealna prilika da uživamo u ovim svetskim virtuozima. Očekuje nas preko dva sata svirke koju ćemo svi pamtiti, a verujemo mnogi od vas i naučiti mnogo toga. Gore navedeni delovi biografije obećavaju nezaboravnu svirku.
Cena karte: 1200 din, može se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Bilet Servisa (trg Republike), blagajni SKC-a i u Felix-u.
http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=34471
Covenant
18.10.2007, 13:58
4. 09. 11. 2007. - Joe Cocker, Beogradska arena
----------------------------------------------------------------
Sve informacije na:
http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=34642
5. 17. 11. 2007. - Helloween & Gamma Ray, Hala Sportova
Jedinstvena prilika da vidite ove nemačke legende na jednom mestu.
Kai Hansen na istoj bini sa Helloween-om, ne propustite.
Cena karte 2000 dinara do 01.-og novembra, od 01.-og, 2200 dinara.
http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=33660
6. 11. 12. 2007. - Therion, Sirenia & Vision Bleak
Therion povodom 20. godišnjice postojanja, održava 20th anniversary tour. Od 17 gradova i Beograd se našao na listi privilegovanih. Zahvaljujući odličnom prvom koncertu, bend je zahtevao da Beograd bude na listi turneje! Očekuje nas:
- ceo Theli odsviran od pocetka do kraja
- prvi put biće izvođena uživo: Adulruna Rediviva, Wisdom of the Cage
- specijalni gost Dan Swano (Edge Of Sanity, Bloodbath...)
- nova scenografija
- 2h+ trajaće nastup
Karte su u prodaji, mogu se kupiti na blagajni SKC-a, Felix, Eventim, Bilet Servis (trg Republike od petka 12. oktobra), cena 1800 din.
http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=33820
7. 18. 12. 2007. - Shai Hulud, Winds of Plague & Dead Hearts
Za fanove Metal core-a evo odličnog paketa bendova. Po prvi put na ovim prostorima Shai Hulud, Winds of Plague, Dead Hearts. Cena karte 1000 din, prodaja kreće od 1. novembra. Vidimo se. To bi bio kraj koncertne sezone Legacy Promotiona za ovu godinu ;)
8. 19. 04. 2008. - Kamelot sa gostima, SKC
Informacije uskoro, čitajte yumetal.net vesti ;)
9. 10. 06. 2008. - Mark Knopfler, Beogradska Arena
Turneja povodom promocije novog albuma, Kill To Get Crimson.
Prodajna mesta za karte:
Ticketline(Sva prodajna mesta)
TicketLine Call centar 011/203-0570
Beogradska Arena
Tuckwood Cineplex
Bilet Servis
Karte će se moći naručiti i preko sajtova organizatora www.lupapromotion.com i www.terranostra-promotions.com
Cene karata:
Vip parter 2500 dinara
Parter 2200
Tribine I kategorija 2300
Tribine II kategorija 2200
Tribine III kategorija 1900
Loze 5000
http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=34505
10. 26-28. 06. 2008. - Castle Festival, Smederevska Tvrđava
------------------------------------------------------------
Objavljeni bendovi: Ensiferum i Sybreed
http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=34507
Ko voli nek izvoli ;)
vlatko666
18.10.2007, 14:50
nisu cult pankeri.. Oni su u pocetku bili neki alternativni rock, posle su onako postali vise hard rock ili tako nesto... A sto bi sa 23,5 godine bio star za rage against the machine?ma slusao sam ih jedno 5-6 god. i sad ih postujem ali... naslusao sam se takve muzike (rap-rock) : l.bizkit , l.park , korn , papa roach...ne mozes forever slusati teen tekstove : zivot mi je haos , cura me ne voli , mrzim roditelje , bla-bla... ti bendovi sad ne znalju sta da rade ; experimentisu (l. park , korn) ili su se raspali (l. bizkit). ovi kvalitetniji kao m. manson ili r.h.c. peppers - slusas ih , pauziras neko vreme kao ovo vise ne slusam ali im se opet vratis jer te uvek iznenade - pozitivno.
Ensiferum! Konačno! :):nov_explo
Covenant
18.10.2007, 20:44
U pripremi je i Legacy Festival koji ce biti odrzan 30/31 maja na Uscu
Metal festival naravno :D
Za sada su potvrdjeni bendovi:
30.maj
Dark Funeral(Black Metal)
Destruction(Thrash Metal)
Threshold(Progressive Metal)
31.Maj
Jorn Lande(Heavy/Power/Prog Metal)
Amorphis(Death/Gothic Metal)
Melechesh(Black Metal)
I bice ih jos toliko,a organizatori kazu-i veoma zvucnih imena :)
Detaljnije na http://www.legacy-promotion.net/
Morate se registrovati ;)
Iskreno se nadam da ce od ovoga i onog u Smederevu biti nesto,a suska se i o dovlacenju nedavno oformljene legende Carcass ,mada licno cisto sumnjam :opanachke
Ako bude nesto u Smederevu javi se da svratis na pivo... :)
shin-bojan
19.10.2007, 16:02
Sem ako Jocic ne zabrani 'satanisticki' festival.
Od njega me nista ne bi zacudilo...
Carl Jonson CJ
19.10.2007, 23:09
Deep Purple у Сарајеву... Иде неко?
hacker_aca
20.10.2007, 2:14
Deep Purple у Сарајеву... Иде неко?
Ide moj drug iz Budve, zvao je i mene ali šta znam... :)
Rece mi drug prije neki dan da gostuju, to ce biti spektakl.
Wolverine
20.10.2007, 21:40
Ja, bih ako se nije prodalo, i ako sviraju Child In Time. A mozda vodim i ujaka.:to_care:
Van Gogh, Arena, RTS 2, sad !
Ja, bih ako se nije prodalo, i ako sviraju Child In Time. A mozda vodim i ujaka.:to_care:
Ako nešto pomaže, ova dva koncerta što su održali u Bg-u su bila sjajna. Svaka čast njima... Čak ni nedostatak Ritchie Blackmore-a nije pokvario doživljaj. :) Zaista, svi koncerti starih hard rock bendova su za svaki respekt.:)
Dr Zoidberg
21.10.2007, 1:47
Jel slusa ovde neko nesto dnb-a ? Prvenstveno mislim na Pendulum koji je stvarno mnogo dobar. Oni su po meni jedini bend cije live stvari zvuce bolje nego "originali" :) A sta reci kad umesto drum masine imaju prave bubnjeve, bass gitaru i obicnu [barem na live nastupima] :)
Ako nešto pomaže, ova dva koncerta što su održali u Bg-u su bila sjajna. Svaka čast njima... Čak ni nedostatak Ritchie Blackmore-a nije pokvario doživljaj. :) Zaista, svi koncerti starih hard rock bendova su za svaki respekt.:)
A kakva bi tek bila da koncerti nisu bili na shugavom sajmu.:mad:
Zalosna istina....
Akustika je tu a i budjavom Pioniru-ukratko katastrofa :kreza:
Treba izgleda covek da bude prvi red da bi sve pristojno cuo :rolleyes:
Arena je nada za bolju buducnost-akustika je savrsena,ali to je i novi objekat pa se o tome vodilo racuna,ocigledno :opanachke
Ma bio sam i u prvom redu na Duran Duranu, ali ne vredi, glasno se cuje,ali akustika losha.:mad:
mad_skillz
21.10.2007, 3:38
Zalosna istina....
Akustika je tu a i budjavom Pioniru-ukratko katastrofa :kreza:
Arena je nada za bolju buducnost-akustika je savrsena,ali to je i novi objekat pa se o tome vodilo racuna,ocigledno :opanachke
potvrdjujem..
bio sam na utakmici kosarke na Diamond Ball-u, Srbija - USA i kad se ljudi nisu drali(retki trenuci) moze bukvalno da se chuje sta se viche na parketu..
naravno ne bash sa vrha sale ali sa sredine se opushteno chuje..
za bilo kakav koncert, Arena je prava stvar..a i moze dosta ljudi da stane..
Stoji.:mad: Sajam uopšte nije prostor za koncerte. Mada su uprkos nepostojećoj akustici Purpli zvučali sjajno... Ista stvar i sa SKC-om. Koliko sam samo koncerata gledala tamo; staviti Therion i Apocalypticu u onu salu sa buđavom akustikom je zločin.:mad: Kako li bi tek zvučali da su svirali u nekom pristojnom prostoru, kad su onako dobro zvučali u šugavom SKC-u...
Covenant
21.10.2007, 11:57
U SKC-u zvuk valja otprilike samo ako si prvi red :opanachke
Na Kreatoru je bilo tako-i zvuk je bio,meni u prvom redu :p ,naprosto fantastican ;)
Carl Jonson CJ
21.10.2007, 15:34
Пропустио сам оба концерта код нас, и ако не одем на овај, а 99% да нећу, никад их нећу видети уживо, јер им је ово опроштајна турнеја :| К'о 'оће, нека оде, неће се покајати сигурно... И без Ричија, они су најбољи ;)
Иначе, Гилан изгледа неће више да пева Child in Time, јер не може више како треба да одвришти онај део :) Опрашта му се... :)
mad_skillz
21.10.2007, 18:11
Jel slusa ovde neko nesto dnb-a ? Prvenstveno mislim na Pendulum koji je stvarno mnogo dobar. Oni su po meni jedini bend cije live stvari zvuce bolje nego "originali" :) A sta reci kad umesto drum masine imaju prave bubnjeve, bass gitaru i obicnu [barem na live nastupima] :)
ja sam se drogirao sa drumom jedno 2 godine pa me je izludeo malo ali i dalje slusham..
pendulum je vrh grupa, ove nove stvari su im pogotovu dobre..
Juno Reactor , Don Davis - Mona Lisa <- iz Matrixa
Iron Maiden
26.10.2007, 22:00
Na Maidenima se iskreno nije toliko primetila losa akustika (mada su zvucnici pozajmljeni iza arene), ali je prostor dno dna. Nema normalnog WC-a, nema normalne ventilacije (nema uopste ventilacije), cak nema ni normalna cesma gde mozes za dz da pijes vodu kao u areni
Na Maidenima se iskreno nije toliko primetila losa akustika (mada su zvucnici pozajmljeni iza arene)...
Mora da si bio u prvom redu... Onaj koncert je bio užas, loše ozvučenje+loša akustika... I još su ga isfušarili...
Covenant
26.10.2007, 22:33
Kolko para toliko i muzike :a_whistli
Ipak su IM zvezdice tako da :opanachke
Jbg bice bolje neki drugi put :ciao:
Nema tog ozvucenja koje ce da anulira loshu akustiku. Bio sam na Duran Duran, doneli su citavu svoju produkciju, koja je uzgred vrhunska, ali ne vredi.:(
Covenant
27.10.2007, 22:17
Ne volim kada nam stagnira ova tema :opanachke
Anyway,ja sam na preporuku poceo da slusam folk metal bendove kao sto su Fintroll i Korpiklaani
Malo je reci da su sjajni i da sam odusevljen
Cottages and Saunas(finski no sta!) i i...Wooden Pints te Beer,Beer :D
U slican fazon spada i odlicni nemacki bend In Extremo-doduse njihov zvuk je nesto tvrdji nego pomenuti bendovi :aplauz:
Suomi Finland Perkele! (ko zna zna :D)
Poslednji album Tervaskanto je možda i najbolji album Korpiklaani-ja do sada. :) Toplo preporučujem da se malo pažljivije presluša... U poslednje vreme se sve više divim bendovima koji ne žive na staroj slavi. Oni kojima je svaki sledeći album bolji od prethodnog su za svako poštovanje. :)
Ali najbolji su ovi iz Fintrolla :D
Sa wikija
Finntroll is a folk metal band from Finland. They combine elements of extreme metal with Finnish polka, called humppa. Finntroll's lyrics are in Swedish, one of Finland's two national languages, because "Swedish just sounds damn trollish" ,according to the band's first vocalist, Katla (whose native language is Swedish). Finntroll means "Troll from Finland" or "a spotty troll" since the word for spot (acne) and a finnish person are the same in Swedish.
Koji carevi :rofl:
WhenDarknessFalls
28.10.2007, 0:48
Ma opijanje sa ortacima uz "happy little boozer" :rofl: ... Zlo :>
Ovih dana slušam Angels & Airwaves, i njihov drugi album I-Empire. Frontmen ovog benda, Tom DeLonge, je osnivač popularne pop-pank grupe blink-182. Prvi singl sa ovog albuma je Everything's Magic, a tu pesmu možete preslušati na njihovoj MySpace prezentaciji. (http://www.myspace.com/angelsandairwaves)
branko999999999
30.10.2007, 18:26
pre neki dan sam otkrio 'the cure' , mislim ne 'otkrio' posto ih brat slusa vec 10 god. covece imaju 50 singlova , od tih slusam oko 15 : 'boys don't cry' , 'friday i'm in love' , itd. postoje jos od '76 sto je za pocit :aplauz: a sad ce da izbace i 13 album.
Mani singlove, već obavezno preslušaj kompletne albume "Disintegration" i "Wish"... pa onda ostale :)
Dina Vass & Association - Let You Get Away
House na visini zadatka.:)
Wolverine
1.11.2007, 13:52
Slusali neko onog trsavog Miku, mozda jeste gej ali ne da peva. A nema ni 27 godina. Glas ima kao Freddie Mercury (ajde malo slabiji, ali tu je). Chak mu je Brian May dao blagoslov. Samo sto nije rok vec neki electro pop.
_Maximus_
1.11.2007, 14:42
Vidim rock je pobedio, haha.... Hvala bogu, jos ima nade.:alealeee:
Ako je to taj Mika_pesma Relax, onda je moj odgovor daaaa...
Inace pomenuste Cure, najomilljenija pesma mi je Love song....
:qliranje:
Carl Jonson CJ
2.11.2007, 0:14
Хехе, победи Ван Гог :) Волим само Неко те има ноћас, и не слушам их, али свеједно честитам :)
Иначе, ово остало... без коментара.
Inace pomenuste Cure,...Obožavam "Friday I'm in Love"... Jednom sam je slušao 37 puta zaredom. :qliranje:
Carl Jonson CJ
2.11.2007, 1:20
Obožavam "Friday I'm in Love"... Jednom sam je slušao 37 puta zaredom. :qliranje:
Их није то ништа, на ласт.фм-у могу да се нађу људи који слушају једну те исту песму и по стотинак пута заредом :qliranje:
Волите ли да слушате песме опет и опет? Мене кад ухвати тако... :qliranje:
Wolverine
2.11.2007, 11:45
Ako je to taj Mika_pesma Relax, onda je moj odgovor daaaa...
:qliranje:
Jeste, taj je.
_Maximus_
2.11.2007, 13:40
U tom slucaju, od mene 2 bambija... :)
Ja volim bend Crazy Horse Nil Janga...:qliranje:
Za sve koje interesuje...
Stoja je izdala novi album pod imenom "Metak"
Više informacija ovde (http://www.stoja.net/)... :D
Svim srcem sam za to da joj naslov albuma osvane u lobanji.:dzavo:
Za sve koje interesuje...
Više informacija ovde (http://www.stoja.net/)... :D
ahaahahhaa... :rofl:
bobi care :to_care:
seymourc64
3.11.2007, 15:41
Stojina muzika nije muzika. To je nacin zivota...
_Maximus_
3.11.2007, 16:17
Tezak je to zivot brate... Od naivne devojcice, pa do iskoriscene dive isibane zivotom (svim i svacim)... haha :D
Ajde necemo sad, svako ima svoj ukus, ne bih da se neko uvredi...:dedica:
ne bih da se neko uvredi...
Zentaš se se od Stoje?! :a_bleh:
Jel' znate da dolazi Joe Cocker 9.-tog? Nego, skupe karte prilično....:a_whistli
Grozota bre!Nikad nisam razumeo tzv."ženske"koje je slušaju,ali zbog njih i to moram da trpim(mada ima i druga grupa riba zbog kojih trpim Nigrutina koji je budala nad budalama).Ja slušam narodnjake,a ne džibere.U narodnjake spadaju:Miroslav Ilić,Haris Džinović,Marinko Rokvić...Najgora grupa su iskompleksirani seljoberi koji sad tu slušaju Metal da ne bi bili ono što jesu(a u kanti Mile Kitić,Ceca,Džej...).Budi ono što jesi,Srbin!
A Haris Džinović je baš Srbenda! :rolleyes: Kakve veze ima to sa nacionalnom pripadnošću? Muzika je umetnost ili bi bar to trebalo da bude. Pored toga, rokeri su veće patriote! Koliko puta je naša rok elita držala humanitarne svirke za pomoć ljudima na KiM, obnovu manastira, deci bez roditelja itd. Nešto se ne sećam da je bilo koji narodnjak održao neku humanitarnu svirku, a raspadaju se od kinte! :cool:
Carl Jonson CJ
3.11.2007, 23:20
Да би био Србин, треба да слушаш Хариса Џиновића?
Ако неко метал слуша, из било ког другог разлога (да би се допали у друштву, јер им се свиђају певачи, јер је то цоол...), а не због самог Метала, као музике, онда су то позери. Људи имају неке предрасуде према металу, а да га никада у животу нису послушали.
Haha... to i ja kažem :D
Nego znate šta ljudi? Meni zadnjih par godina teže da slušam raznorazne branioce metala i rocka, nego da mi neko pusti pomenutog grloglasnog Harisa Džinovića.
Moje gađenje oko toga je počelo još dok sam bio dosta mlađi, kad sam na TV-u video Milića Vukašinovića i njegovu izjavu da je on došao da istrebi kič.
Pazi molim te? Najveće oličenje kiča da istrebi kič?
A danas opet to nisu iste stvari. Nekada sam se šibao na sred ulice zato što sam metalac, i da odbranim svoje pravo da budem metalac, a danas i najveći džiberi znaju da je neka tamo pevaljka šund.
Ma sve to treba kao u Jet Set (http://www.youtube.com/watch?v=T3iV_mbN7eE)-u. Vanzemaljci da istrebe, bre. :D
Zentaš se se od Stoje?! :a_bleh:
Ne bih da mi se neko sveti.... :kreza: Nikad ne znas ko posmatra i slusa, pa se zto pravim kao ''fin'' decko, postujmo tudj ukus i te fore. haha
Samo sam zaboravio da to nije ukus vec neukus...:aplauz:
Stikle na nogeeee:a_bleh:
Sir Mix-A-Lot - Baby Got Back [1992]
Stara ali dobra http://img233.imageshack.us/img233/2079/41jt1.gifhttp://img233.imageshack.us/img233/9194/18sn2.gifhttp://img233.imageshack.us/img233/2079/41jt1.gif
Stikle na nogeeee:a_bleh:
E, mojne tako br'te, to je Indira carica! :to_care:
:rofl:
Hahahaha
Budi lep budi jak
za sve ROKERE mrak....... :rofl:
Wolverine
5.11.2007, 15:45
Hahahaha
Budi lep budi jak
za sve ROKERE mrak....... :rofl:
Nemoj da ti padne mrak!:D:kreza:
_Maximus_
5.11.2007, 16:58
Alo Wolvi, nemoj da ti sine sunce ljubavi, odmah ces shvatiti iz prve.....:to_care:
Sting, nikako da mi dosadi, i mislim da nikada i nece, od pre 3 godine kada sam letovala na Krfu i prijateljica (divnog glasa) je slusajuci na disc-man-u pevusila melodije. Zavisno od situacije, moze sve, mada,biram ritam.
Takodje uzivo je zvucalo super (Sting) mada jako kratko, i prilicno "odradjeno" sa njegove str...:mad::paranoia:
Cekam novi konc.
Iron Maiden
6.11.2007, 20:48
Mislim da su gospoda iz Rammsteina (koji ne gotivim preterano, ali sam njime budio drustvo na ekskurziji :dzavo: ) dala jednostavan odgovor na pitanje sta raditi sa Grandovcima:
Feuer Frei!
mad_skillz
8.11.2007, 16:28
@Nicolas
jos jedna stara ali bas dobra - Beatbox feat. Real - Let the music play
vrh..
Mislim da su gospoda iz Rammsteina (koji ne gotivim preterano, ali sam njime budio drustvo na ekskurziji :dzavo: ) dala jednostavan odgovor na pitanje sta raditi sa Grandovcima:
Feuer Frei!
Evo ja naprimer nebih mogao da šlušam pomenutu grupu, nemam ništa protiv ljudi koji to slušaju, ali me ta muzika nešto teže podseća na neki kvalitetniji metal!
Naprimer ja bih se pre opredelio za Iron Maiden, Queensryche, Children Of Bodom...
Mada u poslednje vreme sve više slušam stari rok, npr Led Zeppelin, The Doors, Pink Floyd, Jefferson Airplane..... E, to je već muzika... :qliranje:
A na primer kao što je naveo Bobi da se "šibao" nasred ulice zbog metala, ja to nebih radio već jednostavno ignorišem komentare tipa " E, kako br`te možete da se zaje****te i cirkate uz tu vašu buku od muzike" :boodala::boodala: i još jednom:boodala:
:ciao:
Covenant
10.11.2007, 21:23
Ljudi-stay tunned....
Izgleda da kod nas na leto dolazi ni manje ni vise nego-Ministry!
Cekamo jos malo potvrdu i nadam se da nije dezinformacija :opanachke
Poslednja,oprostajna turneja koju pravi cika Al :D
Ovo se ne propusta-aposolutna legenda industrial muzike a i uopste :n_klanja:
BrutaLiS
10.11.2007, 21:25
slusa li neko knopflera (dire straits),claptona i slicno??najbolji su..meni naravno :D
Carl Jonson CJ
10.11.2007, 21:34
Оке је Clapton... :)
U ovom trenu slusham:
Chris Isaak - Blue hotel, i mogu vam reci da je mnogo lepo :)
Wtf niko ne pominje Rihannu:D.
Ja uzimam karte u pon:D.
Sta cu ljudi u onim sam godinama a palim se na crnkinje.
Insecticide
11.11.2007, 1:43
Sada sam se vratio iz "Dvorista" (To je klub u NSu) ,bilo je xtra....Svirao je lokalni death metal metal bend pod imenom "Disdained" ,bili su predgrupa benda "Sacramental blood"...Extra....
Pa ne znam, slusam odavno metal, Sepulturu najradje, ali trenutno mi je Biohazard OK. :confused:
Lijepa je brate, mada ako pogledas trezvenije :D i previse savrsena. Tesko da je prirodna takva, ali necu da ti kvarim uzitak :)
Btw, juce i danas padao prvi ovogodisnji snijeg u Niksicu :aplauz:
Da nam donesesh fotke obavezno,i ja volim crnkinje,a pogotovo Rihannu...Znachi bez bar 100 fotki ne dolazi na forum...
hacker_aca
12.11.2007, 0:14
Gde, što, ko, kako?
Daj nešto više informacija ili neki link.
Gde, što, ko, kako?
Daj nešto više informacija ili neki link.
Rihanna
Subota, 24. Novembar 2007
Beogradska Arena
Imas na http://www.ticketline.co.yu/ ;)
Carl Jonson CJ
12.11.2007, 0:40
Е тај линАк тражим дуго, било је у гласању ЕјСи ДиСи, да дођу код нас... сад их нема на листи, да то не значи можда оно што се нико од нас ни не усуђује да помисли :mrgreensa
Iskreno receno nemam pojma :D o kome pricate ali sam u Google Image Search ukucao doticno ime i imao sta i da vidim :to_care:
Kakva muzika i bakraci-vidim ja zbog cega vi idete na koncert :D :opanachke
Sto blize budete bini to bolje :a_whistli
Ti si, Covenante, na rečima sve za metal, a ovamo - "Bananarama", Rijana,...:kreza:
shin-bojan
12.11.2007, 10:21
Sada sam se vratio iz "Dvorista" (To je klub u NSu) ,bilo je xtra....Svirao je lokalni death metal metal bend pod imenom "Disdained" ,bili su predgrupa benda "Sacramental blood"...Extra....
Bilo je dobro, a?
Nije mi zao sto nisam bio, Sacramental sam gledao 100 puta, a ovi drugi ... ako su kao ostali NS bendovi nista propustio nisam.
Constantine
12.11.2007, 10:34
Da nam donesesh fotke obavezno,i ja volim crnkinje,a pogotovo Rihannu...Znachi bez bar 100 fotki ne dolazi na forum...
Nije ona crnkinja vec mulata(dete iz mesovitog braka) da je crnkinja izgledala bi ko Oprah Winfrey(ne znam jer sam lepo ispisao ime)a sto se koncerta tice isao bih da gledam samo zbog nje ali nema se para:paranoia:
Nije ona crnkinja vec mulata(dete iz mesovitog braka) da je crnkinja izgledala bi ko Oprah Winfrey(ne znam jer sam lepo ispisao ime)a sto se koncerta tice isao bih da gledam samo zbog nje ali nema se para:paranoia:
OF:Ma ja to rekao jer je i on napisao crnkinja,mada shto se tiche Rihanne i nisam siguran,ali Jessica Alba(mulatkinja)r to je savrshenstvo,ma necu nishta da pricham...
Iron Maiden
12.11.2007, 22:33
Ja sam se trenutno naprzio na Judas Priest... I na Tenacious D (Jack Black rules ftw)
Carl Jonson CJ
12.11.2007, 23:27
Ма бре, Евангелин Лили... :mrgreensa
Ja sam se trenutno naprzio na Judas Priest... I na Tenacious D (Jack Black rules ftw)
This is the painkiller! :D
Taj pevac je ladno feget. :paranoia:
A i ne cudi me, s obzirom kako peva.:p
Ja se večeras sa ćaletom žestoko posvađao oko metala... On uporno tvrdi da je metal mrtav, a ja suprotno. Zamalo me čovjek, u Homerovom maniru, za vrat uhvatio :D. Možda je metal manje popularan nego u svojoj "zlatnoj eri", ali da je mrtav - Neće ići :nov_guita
Carl Jonson CJ
12.11.2007, 23:52
На страни сам твог ћалета :opanachke
Мене мој напада зато што уопште слушам рок, ђавољу музику... :opanachke
Covenant
12.11.2007, 23:56
This is the painkiller! :D
Taj pevac je ladno feget. :paranoia:
A i ne cudi me, s obzirom kako peva.:p
Ni ja nesto ne volim Judas Priest ali Painkiller je do yaya album :a_bleh:
Ja se večeras sa ćaletom žestoko posvađao oko metala... On uporno tvrdi da je metal mrtav, a ja suprotno. Zamalo me čovjek, u Homerovom maniru, za vrat uhvatio :D. Možda je metal manje popularan nego u svojoj "zlatnoj eri", ali da je mrtav - Neće ići :nov_guita
Daleko je metal od mrtvog-Wacken svake godine puca od neposecenosti :opanachke
A i drago mi je kada npr Behemoth izbaci jedan extreman album poput Apostasy-ja koji je atak na sva cula u ovoj eri razvodnjavanja,zasladjivanja i omeksavanja muzike sve sa ciljem da se svidi plebsu i da se album bolje proda-ukratko ne valja sto muzika(skoro bilo koji znar)u poslednje vreme postaje tako gay-no dobro to je sada u modi :opanachke
I kada kazem gay-ne mislim na seksualnu opredeljnost :p
I kada kazem gay-ne mislim na seksualnu opredeljnost :p
Već misliš kao ono, music for pussies? :D
Mmmmm ne :D
Moze neko da bude p...a i da opet slusa npr metal ;)
hacker_aca
13.11.2007, 1:32
Društvo, jel' sluša ko Miku? :)
Ja se zaludio pesmama "Love Today", "Relax" i "Big Girl". Jeste da lik vuče malo na gay ali ne može da mi izađe iz glave. :)
Wikipedia: Mika (singer) (http://en.wikipedia.org/wiki/Mika_(singer))
Idite na YouTube i kucajte "Mika" u search bar, trenutno neće da mi se otvori YouTube pa da postavim linkove.
Ne, nisam gej. ;)
Da, baš je onako...strejt...:to_care:
http://i.thisislondon.co.uk/i/pix/2007/03/10L_23_mika_23_243x340.jpg
Ali opšte je poznato da su oni mnogo kreativniji.
Pa i mnogo velike rock legende su bile gay, pa nikom ništa :)
Ali opšte je poznato da su oni mnogo kreativniji.
Ne bih se ja bavio takvom kreativnošću! :rofl::dzavo:
Ne bih se ja bavio takvom kreativnošću! :rofl::dzavo:
Pa nije da se oni bave time da su gay, nego su jednostavno takvi, bolje im ide muzika.
Evo za primer uzmi Queen i Duran Duran :)
iMa_NeKo_PljUgU
13.11.2007, 2:03
I naravno Judas Priest i mr. Rob Halford:D
http://www.draewe.de/Links/Rob_Halford.jpg
Jedan moj drug se zezao u vezi Judas Priest-a :opanachke
Rekao je da je to bend gde kada primaju novog clana,ne pita se toliko da li znas da sviras ili pevas vec da li si p...r ili ne :D
Pa nije da se oni bave time da su gay, nego su jednostavno takvi, bolje im ide muzika.
Evo za primer uzmi Queen i Duran Duran :)
Gay muzičari
(http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Gay_musicians) Strejt muzičari - svi ostali.:p
iMa_NeKo_PljUgU
13.11.2007, 2:24
Jedan moj drug se zezao u vezi Judas Priest-a :opanachke
Rekao je da je to bend gde kada primaju novog clana,ne pita se toliko da li znas da sviras ili pevas vec da li si p...r ili ne :D
Po meni, najbolji album ikad snimljen je upravo njihov i to Painkiller (čisto subjektivno mišljenje;))... A to što je on gay njegova stvar:D
Ni ja nesto ne volim Judas Priest ali Painkiller je do yaya album
Po meni, najbolji album ikad snimljen je upravo njihov i to Painkiller (čisto subjektivno mišljenje)... A to što je on gay njegova stvar
iMa_NeKo_PljUgU
13.11.2007, 2:32
Fijuuu... na trenutak sam pomislio da će biti belaja tj. odmazde sa tvoje strane kada budeš pročitao moj post:o:D Sva sreća svideo ti se album...:qliranje::nov_guita
Ma Judas Priest je u globalu sjajan bend onako antologijski kako se kaze,mada ja ne slusam toliko hevic
Eto meni je Queen omiljeni rock band pored toga sto je Freddy bio ahmh... :D
Iron Maiden
13.11.2007, 11:35
lol, ja jos uvek nisam znao da je Rob... khm...
Carl Jonson CJ
13.11.2007, 13:20
Фуј :opanachke Маните се какви су они људи, битно је какви су музичари.
Опште је познато да је Ричи Блекмор нпр. ђубре од човека :opanachke
А сјајан музичар :)
А и није од "оних" :to_care:
Covenant
13.11.2007, 14:14
Tacno :tapsh:
Meni je eto Burzum jedan od omiljenih metal bendova a zna se ko je i sta je bio Varg Vikerns-sta te briga kakav je on dok ti se svidja muzika koju pravi-ta *ebiga pa nece ti biti cimer pa da ta treba da ti smeta nesto :opanachke
nikola87
13.11.2007, 14:53
Meni nije jasno zasto nije stavljen u tabeelu POP. Mislim to je mozda i najrasprostranjeniji i najkomercijalniji pravac.
Ni ja nesto ne volim Judas Priest ali Painkiller je do yaya album :a_bleh:
Sto kaze moj drugar metalac: "Valjda on khm, khm, ostale clanove benda" :D
Guardian
13.11.2007, 19:50
Znači, ako želite da budete kreativni i uspešni umetnik, ili pređite na onu drugu stranu sexualnosti, ili uzmite LSD, trećeg nema! A ja bih pre ovo drugu opciju! :) :)
Ja se trenutno "drogiram" sa Pink Floydom, prosto neverovatna grupa....:qliranje:
And you run and you run to catch up with the sun, but its sinking
And racing around to come up behind you again
The sun is the same in the relative way, but youre older
Shorter of breath and one day closer to death
Znači, ako želite da budete kreativni i uspešni umetnik, ili pređite na onu drugu stranu sexualnosti, ili uzmite LSD, trećeg nema! A ja bih pre ovo drugu opciju! :) :)
Aha, sjajno, ode umetnost u propast zbog takvog razmišljanja. "Hajde da se drogiramo, ma nek se oči sjaje..." :boodala:
Baš zato što su pojedinci tako razmišljali, zbog overdose-a smo ostali bez sjajnih muzičara a lista smrtnih slučaja prouzrokovanih drogom i/ili alkoholom (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_drug-related_deaths) je još duža od prethodne! Od svih mi je najviše žao Layne Staley-a...
Covenant
13.11.2007, 20:31
Aha, sjajno, ode umetnost u propast zbog takvog razmišljanja. "Hajde da se drogiramo, ma nek se oči sjaje..." :boodala:
Baš zato što su pojedinci tako razmišljali, zbog overdose-a smo ostali bez sjajnih muzičara a lista smrtnih slučaja prouzrokovanih drogom i/ili alkoholom (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_drug-related_deaths) je još duža od prethodne! Od svih mi je najviše žao Layne Staley-a...
Mozda...
Ali da nije bilo te droge neki bendovi(tacnije pojedini njihovi clanovi)mozda ne bi ni stvorili toliko dobrih stvari za sva vremena
The Doors su lep primer,a tek Nirvanu da ne spominjem :opanachke
E tu sam vas čekala! Da su u pitanju zaista kvalitetni muzičari i suštinski kreativna bića, apsolutno im ništa (do lude glave!) ne bi trebalo da naprave kvalitetno delo!
Setite se samo Bitlsa - bili su prvi boys band na planeti i želeli samo da nas 'drže za ruku' dok 1965. godine nisu otkrili LSD, i kao od šale komponovali "Rubber Soul", "Revolver", "The White Album"... A šta su to značajno komponovali od tada? Svi članovi Bitlsa (izuzimam Lenona koji je bio kompletan umetnik i kosmopolita kakav se retko rađa) su od raspada benda nastavili da komponuju, ređale su se gluposti (da li je neko preslušao poslednji McCartneyev album?!) i više se nikad nisu izdigli iznad osrednjosti koja krasi, je li, veliki broj wannabe umetnika... verujem da bi se isto desilo Morisonu ili Hendiksu, da su poživeli. Nirvana takođe nije izuzetak, Foo Fighters je bend koji bi zapravo trebalo da apostrofiramo.
Ukratko, uvreda je za bilo kog kvalitetnog muzičara/umetnika da se apostrofira delo zasnovano na uticaju droga i alkohola, jer u takvom stanju kreativno može da se izrazi i moja baba! :)
Covenant
13.11.2007, 20:54
Ma jes kako da ne :rolleyes:
Te su droge isle usput
A to sto su(ako su)pospesile njihovo stvaralastvo-eto tako se potrefilo :opanachke
Uostalom ne pije ti teorija bas vodu-ja nesto ne verujem da se Enio Morikone drogira :rofl: pa mu je kompletan opus fenomenalan-tj. ima hrpa dobrih muzicara i bez narkotika :p
Da li neko smrce ili ne i kako to utice na njihovo stvaralastvo mene savrseno ne zanima-dokle god prave dobru muziku lepo je i meni i njima :opanachke
Krajnji rezultat je isti-dobra muzika
....jer u takvom stanju kreativno može da se izrazi i moja baba!
I sta sada-ja treba da se uduvam i da se redovno drogiram i da za jedno par godina postanem kvtl muzicar i dostojni naslednik Chuck Schuldinera-hoce to tako u zivotu :kreza:
Inace namerno sam pomenuo Charles-a-on niti je pio niti se dorgirao a pravio je muziku i pisao tekstova za sva vremena
Moja poenta je-ne pospesuje droga stvaralastvo kod svakoga vec samo kod nekih,izabranih i darovitih koji i mozda na taj nacin cekaju da im se otkljuca talenat-nije svaki narkos umetnik :opanachke
Meni je najviše žao Bona Scotta.:(
Neverovatno je koliko odličnih stvari ima AC/DC od '76. do '79. (tj, do Highway to Hell, što je zadnji Bonov album, mada ni Back in Black nije loš), a posle toga... Možda to i nema veze sa Bonom, možda ne bi bili toliko dobri ni sa njim, ali stoji da Brian Johnson ne zna da peva.:D
Covenant
13.11.2007, 21:07
Bon Scott nije umro od droge vec od trovanja alkoholom-moglo se desiti bilo kome ;)
Bon Scott nije umro od droge vec od trovanja alkoholom-moglo se desiti bilo kome ;)
Znam, neme veze moj post sa raspravom o narkoticima, samo kažem (ima ga na onoj listi, na Wiki, pa sam mogao da prokomentarišem :D)...
Uostalom ne pije ti teorija bas vodu-ja nesto ne verujem da se Enio Morikone drogira :rofl: pa mu je kompletan opus fenomenalan-tj. ima hrpa dobrih muzicara i bez narkotika :p
Ja sam rekla da je uvreda je za bilo kog kvalitetnog muzičara/umetnika da se apostrofira delo zasnovano na uticaju droga i alkohola, upravo zato što postoji veliki broj sjajnih muzičara koji se ne leše od alkohola i droge, i njihovom opusu apsolutno ništa ne fali. Zašto bismo u istu košaru stavili grupu The Cure, na primer, i The Doors; prvi stvaraju i izvode kvalitetnu muziku već decenijama, plus je Robert Smith jedan od najkvalitetnijih tekstopisaca u modernoj muzici i bez posebnih 'pomagala' :). I ne, trovanje alkoholom ne može se desiti "bilo kome"...
Da li neko smrce ili ne i kako to utice na njihovo stvaralastvo mene savrseno ne zanima-dokle god prave dobru muziku lepo je i meni i njima :opanachke
"Not the path, but the means we choose to travel upon it" ;)
zdravkelja
13.11.2007, 21:15
To :aplauz:
Covenant
13.11.2007, 21:24
Ja sam rekla da je uvreda je za bilo kog kvalitetnog muzičara/umetnika da se apostrofira delo zasnovano na uticaju droga i alkohola, upravo zato što postoji veliki broj sjajnih muzičara koji se ne leše od alkohola i droge, i njihovom opusu apsolutno ništa ne fali.
Koga je briga kada je rezultat isti ;)
Totalno suvisna rasprava...
Zašto bismo u istu košaru stavili grupu The Cure, na primer, i The Doors; prvi stvaraju i izvode kvalitetnu muziku već decenijama, plus je Robert Smith jedan od najkvalitetnijih tekstopisaca u modernoj muzici i bez posebnih 'pomagala' :)
The Doors ne mogu da se porede sa Cure ni pod razno :opanachke
Jednostavno-mnogo su bolji,nesto......sto se zove institucija :cool:
Mada da ne budem nepravedan-ne podnosim Cure kao i svu tu ostalu post pank bagru(sve na isti fazon i kalup,cast izuzecima),a pravicu se i da nisam cuo ovo za pisanje tekstova :opanachke
:offtopic:
Hoćete li konačno prestati da tupite u prazno?
Carl Jonson CJ
13.11.2007, 22:53
Meni je najviše žao Bona Scotta.:(
Neverovatno je koliko odličnih stvari ima AC/DC od '76. do '79. (tj, do Highway to Hell, što je zadnji Bonov album, mada ni Back in Black nije loš), a posle toga... Možda to i nema veze sa Bonom, možda ne bi bili toliko dobri ni sa njim, ali stoji da Brian Johnson ne zna da peva.:D
Тја, како коме... Брајанов глас је бољи, али су зато албуми са Боном... Рећићу само Powerage :opanachke
И оно чувено... укуси су различити :p :)
Тја, како коме... Брајанов глас је бољи, али су зато албуми са Боном... Рећићу само Powerage :opanachke
И оно чувено... укуси су различити :p :)
Šta ja znam, meni se nikako ne sviđa ono Brajanovo ''šaputanje''. Mislim, kad uporedim kako Brajan peva TNT, a kako je peva Bon...:opanachke Ja sam za to da se Brajan ukloni (:D), a da se unajmi pevač Jackyla, brat blizanac Bonu, po glasu.:D
Inače, u pravu si za Powerage, možda je meni bolji samo Highway to Hell... Doduše, svi albumi, od prvog, pa do For Those About to Rock su prva liga.:to_care:
Ali dobro, sto ljudi, sto ćudi.:dedica:
Po meni, stoji da Bon ima bolji glas, ali zato Brajanov zvuči kao krik iz pakla, što, jel'te, više pristaje jednom Harder than a rock bendu :dzavo:
Carl Jonson CJ
14.11.2007, 1:56
Јел... А како би ти уклонио Брајана :D
Него, шта би са њиховим доласком... Скинули су анкету са оног сајта за карте... :opanachke
Ja se trenutno "drogiram" sa Pink Floydom, prosto neverovatna grupa....:qliranje:
And you run and you run to catch up with the sun, but its sinking
And racing around to come up behind you again
The sun is the same in the relative way, but youre older
Shorter of breath and one day closer to death
A, to je dobra droga...jednom sam slušao Atom Heart Mother ceo dan...osećao sam se blesavo posle :D
Obavezno probati nekog letnjeg dana :)
Edit: Znam da je ovo Time, ali ja sam slušao AHM :)
Edit2: Uzmi i poslušaj Echoes :)
Newsletter sa Legacy Promotiona
Postovani,
obavestavamo vas da je upravo potvrdjen nov datum odrzavanja koncerta grupe Marduk !
18.januar 2008.god, mala sala SKC-a . Cena karte 1400.din od 1.decembra predprodaja(SKC,Felix). Svi koji su zadrzali svoje karte moci ce da ih iskoriste 18.januara.
Therion- 11.decembar . Novosti vezane za koncert:
"Ferdy Doernberg (Uli Jon Roth, Axel Rudy Pell, Rough Silk and more) will be joining the entire tour to play keyboards. The songs will be re-arraged for keyboards especially for this tour.
-We will be having the amazing belly dancer Arien as a special guest starting at Glachau up til London and then also for the finale in Paris.
-Piotr Wawrzeniuk will be joining us at Glachau and go with us til Krakow.Piotr Wawrzeniuk is best known for his membership in Swedish heavy metal band Therion, where he was singer and drummer 1992-1996. He continues to lend his vocals to current Therion albums post-1996
-There will also be 2 more secret guests attending all shows for the tour."
Karata jos ima , cena je 1800din. Mogu se kupiti na Bilet Servisu(Trg Republike),SKC,Felix, Dom Omladine , Nis-Cd Sound Music Shop, sva ostala prodajna mesta Eventima sirom Srbije !
Kao sto je vec objavljeno bend ce svirati : 2h i 30min , ceo Theli album + 15.pesama koje su fanovi odabrali !
Shai Hulud/Winds of Plague / Deadhearts : 18.decembar, SKC mala sala .
Deadhearts , dolaze u Beograd 18.decembra u sklopu Evropske turneje.
Koncert je u SKC-u, s'pocetkom u 20h, karte su u prodaji od 15.novembra na blagajni SKC-a, i Felixu,cena 1000din .
Shai Hulud je legendarni US / N.Y metal core , nastali 1995.god . Iza sebe imaju 5.albuma(2re-izdanja) , 3.ep-a. Gomila koncerata iza sebe, gomila odlicnih recenzija,im je omogucila da imaju kultni status medju HC publikom sirom sveta.
Winds of Plague sviraju klasicni metalcore, sa primesama brutal death metala. Kao glavne uzore navode Suffocation, legende NY death metal skole. Ove godine su potpisali ugovor sa najvecim Metal izdavacem Century Mediom.
Deadhearts su takodje novija skola HC/Punk-a , svoj album prvenac "Bitter Verses" su izdali prosle godine pod cuvenim Ferret recordsom.
Ovo ce biti idealna prilika za sve fanove HC/Metal core muzike da provere zasto ovi bendovi vaze za jedne od najboljih u ovom zanru.
L E G A C Y FESTIVAL !
Potvrdjeni bendovi :
30.maj
Obituary(Death Metal)
Dark Funeral(Black Metal)
Destruction(Thrash Metal)
Threshold(Progressive Metal)
31.Maj
Jorn Lande(Heavy/Power/Prog Metal)
Amorphis(Death/Gothic Metal)
Melechesh(Black Metal)
Rage(Heavy Metal)
Unleashed(Death Metal)
od 20.novembra web sajt krece sa radom(gde ce moci da se nadju info o ceni karte , prodajna mesta, info o bendovima , itd. ).
Pozdrav !
Vidimo se !
Regards,
The Legacy Promotion Team.
http://www.legacy-promotion.net/forum/index.php
Yeah
Marduk-Panzer Division 666 :dzavo: :nov_guita
aa.. jedno pitanje za vas, informacija bi mi dobro dosla:
imali neko ovu pesmu:
Faith No More/Boo-Ya Tribe - Another Body Murdered (http://www.youtube.com/watch?v=YfTg4Fcza58) youtube klip..
dali zna neko na kojem je albumu,.. od faith no more nema nigde,,. bas nigde, a ne znam gde se u opste nalazi.. tzreba mi ova pesma nesto radim pa.. bio bi zahvalan ako neko nesto zna
poz
Јел... А како би ти уклонио Брајана :D
Testerom (http://www.4shared.com/file/29229824/f70f8a19/06_Jackyl_-_The_lumberjack.html) (preslušaj celu, solo otkida :rofl:).
Da ne bude veliki offtopic, trenutno slušam:
The Allman Brothers Band - Melissa, One Way Out, Jessica...
ZZ Top - La Grange, She's Just Killing Me...
Lynyrd Skynyrd - Freebird
Bruce Dickinson - Tattooed Millionaire, Road to Hell...
Mercyful Fate - Melissa, Into the Coven...
Ocean Colour Scene - Day Tripper
Tito & Tarantula - Angry Cockroaches...
The Answer - album Rise :n_klanja:
Naravno, sve preporučujem.:D
Evo u poslednje vreme samo slušam soundtrackove iz igara. Ne znam šta mi je...:opanachke
Jesper Kyd - hitman, Kelly Bailey - HL i HL2, Danny Elfman i Russell Shaw - fable.
Našli ja i kolega (okoreli metalac) na jednom kompu na faxu album od Squarepushera iz 2006, i počeli da ga slušamo iz fore, videli kakav je on lik (Squarepusher) i sada pod njegovim uticajem idemo na Astral 1.12.:eek:
dali zna neko na kojem je albumu,.. od faith no more nema nigde,,. bas nigde, a ne znam gde se u opste nalazi.. tzreba mi ova pesma nesto radim pa.. bio bi zahvalan ako neko nesto zna
poz
Pesma je rađena za soundtrack filma "Judgment night" (http://en.wikipedia.org/wiki/Judgment_Night_(film)#Song_Album_Track_Listing). Jedan od boljih soundtrackova gde je urađen odličan eksperiment kombinacija metal/core/alternative sa repom.
Covenant
14.11.2007, 14:53
Hehehe
Culi ste vec za grupu Vital Remains(verovatno :opanachke )
Veceras u vestima neka frka u fabrici "Vital", to je kupio onaj Peconi, i sad tu kamere snimaju i u jednom momentu snimaju tablu a ono neko auto lakom dopisao ispod Vital ''remains''!!!
:rofl:
Postovao neki lik sa yuma
Hahahaha... :rofl:
Pazite šta sam pročitao u novinama... :D
Seka Aleksić uskoro objavljuje roman
Popularna folk pevačica Seka Aleksić objaviće uskoro roman koji će biti štampan u početnom tiražu od 10.000 primeraka, saznaju "Večernje Novosti".
I sada ide najbolji deo... :rofl:
Seka, medjutim, nije sama napisala knjigu, već je na osnovu njene priče i vizije sadržaja romana to uradio jedan novinar iz Sremske Mitrovice, gde Seka živi. Za svoj rad autor će, navodno, dobiti 2.000 evra, a obećan mu je i odredjeni prihod od tiraža. Roman će imati i autobiografskih elemenata, a samo štivo je u stilu latinoameričkih sapunica.
:rofl::rofl::rofl:
Dođoh, pročitah, ne povjerovah...:boodala:
Guardian
14.11.2007, 15:46
Evo u poslednje vreme samo slušam soundtrackove iz igara. Ne znam šta mi je...:opanachke
Jesper Kyd - hitman, Kelly Bailey - HL i HL2, Danny Elfman i Russell Shaw - fable.
Obavezno preslušaj soundtrack za Gothic 3 i Neverwinter Nights (a posebno Mask of Betrayer)
E, ovako. Planiram da malo poslušam onaj skandinavski, viking, kako-već-bijaše metal :D. Koje grupe i koje pjesme bi mi preporučili, da su onako, tvrđeg zvuka?
Covenant
14.11.2007, 23:36
Tvrdje,a? :opanachke
Onda probaj Enslaved,recimo album Eld :)
Poslusaj takodje Tyr, Einherjer i Ensiferum npr
Uostalom pogledaj ovde
http://www.yumetal.net/forum/index.php?showforum=48
Malo si mi nejasan-je' ti treba skandinavski metal u globalu ili samo viking metal?
Sam sebi sam nejasan :D.
Viking metal :)
zoran845
15.11.2007, 16:29
Preporučujem novi, ali sjajan bend: VMBWTFN.
:D
Covenant
15.11.2007, 17:45
Sam sebi sam nejasan :D.
Onda pogledaj ovo sto sam ti preporucio :D
Preporučujem novi, ali sjajan bend: VMBWTFN.
:D
Viking Metal Band Without The F****ng Name? :D:D:D
zoran845
15.11.2007, 19:55
Aha. Samo nemoj da "guglaš", ni oni sami još ne znaju da se tako zovu.;)
A zar to sa imenom benda nije paradoks? :D
E, ovako. Planiram da malo poslušam onaj skandinavski, viking, kako-već-bijaše metal :D. Koje grupe i koje pjesme bi mi preporučili, da su onako, tvrđeg zvuka?
Obavezno poslušaj i Myrkgrav (http://www.last.fm/music/Myrkgrav), Falkenbach (http://www.last.fm/music/Falkenbach)i Windir (http://www.last.fm/music/Windir). I već pomenuti Ensiferum (http://www.last.fm/music/Ensiferum?q=ensiferum)i Einherjer (http://www.last.fm/music/Einherjer?q=einherjer). A pre svih, the one and only Bathory (http://www.last.fm/music/Bathory?q=Bathory) (od albuma Hammerheart na dalje). ;)
A zar to sa imenom benda nije paradoks? :D
Znači, usvojio si ime za bend?:D Aukcija se zatvara.:D:D:D
Preslisavam muziku sa originalnog diska "guitar heroes". odusevio sam se nemam reci. Steta samo sto su mi zvucnici slabi da bi izvuko iz diska maksimum. Najvise mi se dopalo: Santana-Jingo, Jimi Hendrix-Bleeding heart,itd.
Wolverine
16.11.2007, 20:28
Je l cuo neko od Vanilla Sky-a Umbrella(hard rok obrada Rihanne)? Extra zvuci a u spotu su unistilu ovu "malu" sto peva original.
E ljudi.... Šta mislite o Blackmore's Night...
Jel slušao neko?:confused:
Jedno vreme su ih puštali na radio b92...:cool:
:a_whistli
Dobri su,mada nisu moj favorit sto se te muzike tice ;)
Veruj mi imao mnooogo boljih bendova u tom fazonu ali ime tj trademark cuda cini :opanachke
Carl Jonson CJ
17.11.2007, 0:11
Има бољих од Ричија? Наравно да не :D
Не знам, али његово свирање + Кендисин прелепи глас стварају музику каквом се може подичити мало који бенд тог жанра. Иако су првенствено окренути средњовековној музици, има ту још много, много тога.
Raise your hats and your Glasses too
We will dance the whole Night throught
We're going back to a Time we knew
Under a violet Moon!
Хеј хеј! :D
Pffff
Poslusaj ti lepo Ataraxia-u
Mada pevacica ima malo dublji vokal koji ne mora svakom da se svidi
Inace vecina pesama im je na latinskom,italijanskom(inace su iz Italije ;)) i nesto malo na spanskom i francuskom-tako je to kada ljudi sviraju za svoju dusu :p
hacker_aca
17.11.2007, 0:40
Je l cuo neko od Vanilla Sky-a Umbrella(hard rok obrada Rihanne)? Extra zvuci a u spotu su unistilu ovu "malu" sto peva original.
Misliš na ovo (http://www.youtube.com/watch?v=TvC6VS4Np4U)? ;)
Carl Jonson CJ
17.11.2007, 1:51
Pffff
Poslusaj ti lepo Ataraxia-u
Mada pevacica ima malo dublji vokal koji ne mora svakom da se svidi
Inace vecina pesama im je na latinskom,italijanskom(inace su iz Italije ;)) i nesto malo na spanskom i francuskom-tako je to kada ljudi sviraju za svoju dusu :p
Да ли ти то хоћеш да кажеш да су Blackmore's Night комерцијала?
Можда. :D Али опет су сјајни :D
Пронаћићу ту групу, мада не волим латински :)
Dreamfall
17.11.2007, 17:26
U zadnje vreme volim da cujem Osvajace,Riblju corbu,art diler,Iron maiden,HIM,GNR,Bon Jovi,Deep Purple nekako mi sada vise prija neki rok ili manje bucan metal koje sve navedene grupe sviraju.
OFF danas sam se posvadjao sa nekom babom u 46 sto me psovala sto sam nosio gitaru u torbi na ledjima a nevidjena guzva bila a jos vozac zapalio pljugu a meni smetaju cigare poludeo sam preselicu se u Novi Sad ako se ovako nastavi.:aplauz:
Wolverine
17.11.2007, 18:11
U zadnje vreme volim da cujem Osvajace,Riblju corbu,art diler,Iron maiden,HIM,GNR,Bon Jovi,Deep Purple nekako mi sada vise prija neki rok ili manje bucan metal koje sve navedene grupe sviraju.
OFF danas sam se posvadjao sa nekom babom u 46 sto me psovala sto sam nosio gitaru u torbi na ledjima a nevidjena guzva bila a jos vozac zapalio pljugu a meni smetaju cigare poludeo sam preselicu se u Novi Sad ako se ovako nastavi.:aplauz:
Ako oces manje bucan rock od Jovija odslusaj These Days(album) a moze i KTF.
Baba down, guitara up.
Btw, zna li neko kakav je ovaj Magic od Bruce-a Springsteen-a izdat 2007?
Dreamfall
17.11.2007, 20:21
Ako oces manje bucan rock od Jovija odslusaj These Days(album) a moze i KTF.
Baba down, guitara up.
Btw, zna li neko kakav je ovaj Magic od Bruce-a Springsteen-a izdat 2007?
Slusao sam sve albume BJ ali po meni TD, Keep the faith i Slippery when wet su najbolji albumi ikada mada The lost highway i Crush nisu za bacanje.
BTw novi album Springsteen-a je bash cool slusao sam na radiju 202 bila emisija Traka za R'n'R valjda ne znam tacno i pustali i komentarisali sve pesme sa albuma i rekose da ce album da se kandiduje za album godine a po meni bar 3 pesme su extra pozz:ciao:
BTw novi album Springsteen-a je bash cool slusao sam na radiju 202 bila emisija Traka za R'n'R valjda ne znam tacno...:
:rofl::rofl:
Linija za rock n' roll.
Btw. da se i ja malkice uključim u ovu priču o Bon Jovi-ju... Meni je najbolji album New Jersey, mada ni Slippery when wet nije loš... Mada mi je pesma Runaway ostala nekako najdraža... Prva ljubav...Znate već.:D
che daboli guz
17.11.2007, 20:32
Lista je poduga da bih je napisao....
...kao sto Ulmica rece...prva ljubav (na strani nacin):
Uriah Heep, J.Hendirx, K.Diamond (M.Fate) (skoro maximalno svi albumi/ako i ne svi albumi:a_bleh:)....
...da bi nestali u vihoru rata bas i onako kako su se pojavili u mom zivotu.... :n-cc2:
Dreamfall
17.11.2007, 20:38
:rofl::rofl:
Linija za rock n' roll.
Btw. da se i ja malkice uključim u ovu priču o Bon Jovi-ju... Meni je najbolji album New Jersey, mada ni Slippery when wet nije loš... Mada mi je pesma Runaway ostala nekako najdraža... Prva ljubav...Znate već.:D
Da u Linija za rok 'n' roll principu nisam skrenuo sa pravca:D
da sa albuma New Jersey Born to be my baybe je pesma koju cu pamtiti do kraja zivota:o
RUNAWAY
---------------------------------------------------------------------------------------
On the street where you live girls talk about their social lives.
They're made of lipstick, plastic and paint, a touch of sable in their eyes.
All your life, All your life all you've asked when's your Daddy gonna talk to you.
You were living in another world tryin' to get your message through.
No one heard a single word you said.
They should have seen it in your eyes
what was going around your heart.
Ooh, she's a little runaway.
Daddy's girl learned fast
all those things he couldn't say.
A different line every night guaranteed to blow your mind.
See you out on the streets, call me for a wild time.
So you sit home alone 'cause there's nothing left that you can do.
There's only pictures hung in the shadows left there to look at you.
You know she likes the lights at nights on the neon Broadway signs
She don't really mind,
it's only love she hoped to find.
No one heard a single word she said.
They should have seen it in your eyes
what was going around your heart.
Daddy's girl learned fast,
now she works the night away.
Daddy's girl learned fast,
now she works the night away.
Sta reci ljudi su genijalci:ciao:
malesija
17.11.2007, 21:06
E Jel Neko Slusha Ajzaka Ovde
Carl Jonson CJ
17.11.2007, 21:20
U zadnje vreme volim da cujem Osvajace,Riblju corbu,art diler,Iron maiden,HIM,GNR,Bon Jovi,Deep Purple
Нова нада домаће сцене :) Вокал је мало "слабији", али опет сасвим ОК :) Једва чекам да издају албум :)
RUNAWAY
Јесу, само у том споту Џон изгледа мало... кхм кхм :rofl: Али свеједно добро одвришти оно на крају :to_care: Ооооо шииизааа литл рааанааавеј :nov_guita :)
Covenant
17.11.2007, 21:39
RUNAWAY
Nadam se da salis-daj bre nije nista spec :)
Wolverine
18.11.2007, 18:48
Nadam se da salis-daj bre nije nista spec :)
Xexe, Covy Covy...
@Everybody commenting BJ on this page
Daleko najbolja pesma BJa je po meni Dry County, zbog toga mi je KTF malkice drazi o TD, Farenhajt je toliko zanemaren i los da su ga se i oni aman odrekli(kazu da nece da sviraju pesme sa TOGA ubuduce), SWW i NJ su glam rock u svom najboljem. Vise volim SWW od ova dva. I Dreamfall respect za BTBMB.
EDIT: A naj rokacina im je If I Was Your Mother
Ima li neko snimak sa Dickinsonom Brucetom : to care : i Bon Jovijem u Nemackoj 1990 i neke?
Covenant
18.11.2007, 19:21
Pa dobro de-nisam rekao da je lose-ali daleko od toga da je najbolje :D :)
Iron Maiden
19.11.2007, 20:16
Jel zna neko (Rocker mozda) kad izlazi ovaj novi album od metalike? Samo da ne bude ROFLMAO kao St.Anger.... /laugh
Jel zna neko (Rocker mozda) kad izlazi ovaj novi album od metalike?
Pa nisam im ja producent pa da im znam planove! :to_care: ZZM se, ne zanima me preterano priča oko novih albuma (bilo čijih). Kad nešto izađe, tad se sluša, do tada, dobre su i starije stvari! :nov_guita
Covenant
19.11.2007, 21:43
Jel zna neko (Rocker mozda) kad izlazi ovaj novi album od metalike? Samo da ne bude ROFLMAO kao St.Anger.... /laugh
Ali bice-nemoj preterano da se nadas ;)
Momci izjavljuju da su u poslednje vreme inspirisani nu-metal zvukom i grupama kao sto je SOAD tako da mi je jasno sve :opanachke
LoneWolf
19.11.2007, 23:45
E Jel Neko Slusha Ajzaka Ovde
Radio sam svirku sa njim prije 3 sedmice.
Ako mislis na Ledenog Chavu aka Ajs Nigrutina aka Vladana Aksentijevica.
Momci izjavljuju da su u poslednje vreme inspirisani nu-metal zvukom i grupama kao sto je SOAD tako da mi je jasno sve :opanachke
Nije valjda?! :eek: Well, RIP MetallicA! :n-cc2:
In a recent interview with Rolling Stone, Velvet Revolver drummer Matt Sorum described his impressions of the unfinished songs:
“Lars (Ulrich) is a good friend of mine. He played me the demos from San Francisco, and I turned and looked at him and I said, 'Master that shit and put it out.' It's ridiculous. The demos were sick. Eight-minute songs, all these tempo changes, crazy fast. It's like, 'Dude, don't get slower when you get older, but don't get faster!? How are you gonna play this live?' And then me and Lars were out partying all night, and he had to go in the studio the next day and do this stupid like nine- or ten-minute song, and I was laughing at him — because he played me the demo of it, and it was [sings really fast drum part], so fast. I called him, and said, 'Dude, how are you feeling?' He was like, 'Dude, I'm hurting.' They're cutting everything to tape, no fuckin' ProTools — live, no clicks. Bitchin'. I dig it. I'm really excited for them."
http://en.wikipedia.org/wiki/Metallica%27s_ninth_studio_album
Jihaaaaaa....
Fintroll dolazi na Legacy Festival! :n_klanja:
A tu je i Unleashed
Inace festival je dobio i sajt ;)
http://legacy-promotion.net/festival/news.php?lang=sr
Uzivajte...
Wolverine
20.11.2007, 11:09
Nije valjda?! :eek: Well, RIP MetallicA! :n-cc2:
Kad Alchoholica bude napravila nesto kao Sandman opet, ja cu da budem bolji gitarista od Joe-a Perryja.
Covenant
20.11.2007, 23:27
Jihaaaaaa....
Fintroll dolazi na Legacy Festival! :n_klanja:
A tu je i Unleashed
Inace festival je dobio i sajt ;)
http://legacy-promotion.net/festival/news.php?lang=sr
Uzivajte...
Alo metalci :n-cc2:
Dolazi i Vader na fest potvrdjeno je :opanachke
Uvek,bez uvrede za koga,ista pesma-prvo ljudi kukumavce kako niko od bendova ne dolazi pa kada se objavi i potvrdi ovakav dogadjaj na kraju ti sto kukumavce i ne odu na isti
Inace Legacy Fest ce zaista biti do yaya-sjajna lista bendova mozda fali jos par imena pa da opasno *****u i Wacken :a_bleh:
To i jos plus Ministry dolazi na leto kako stvari stoje-i niko nista da kaze
Pfffff....
Uvek,bez uvrede za koga,ista pesma-prvo ljudi kukumavce kako niko od bendova ne dolazi pa kada se objavi i potvrdi ovakav dogadjaj na kraju ti sto kukumavce i ne odu na isti
Čekaj da vidiš kako će da se javlja ekipa kad bude Rihanna! :p
(no offence 2 anyone) ;)
BTW, čuo sam da Smashing Pumpkins dolaze 27. Januara! :to_care:
A pa za Rihannu je skoro već sve rasprodato.....
Pa jbg...Dobro peva:D
Ma kad će više da dođe Metallica....Jedva čekam...:confused:
Pelagijska Argosija
23.11.2007, 13:28
Ma kad će više da dođe Metallica....Jedva čekam...:confused:
Pa, jbg bili su 2004. Proći će još dosta vremena dok opet ne dođu, ako uopšte dođu.:(
Što se tiče njihove muzike na poslednjem albumu imam samo jedno pitanje - Šta se, zaboga desilo sa solažama?:confused::(
A pa za Rihannu je skoro već sve rasprodato.....
Pa jbg...Dobro izgleda:D
Slažem se! :a_whistli
Za one koji ne znaju, Brejkersi nedavno izdali novi album.
Ja bas volim rock. A slusam i balade, domace i strane, ima tu jos nekih iz drugih zanrova...
Marko Nastic, Dejan Milicevic, UMEK, John Digweed, Hernan Cattaneo, Carl Cox...
Slažem se! :a_whistli
Za one koji ne znaju, Brejkersi nedavno izdali novi album.
Evo danas sam kupio original, 400 kinti, bre sramota da dam 200 za pirata, uopste sramota da kradem od njih.
Klasicni Brejkersi, ja njih inače jako gotivim, i isto tako gotivim i ovaj album :)
Cane opet nema pojma šta je hteo da kaže u tekstovima :kreza:
Znači album je ol' school! :to_care: Ja ga još nisam čuo, iako ga imam! :boodala:
Klasicni Brejkersi, ja njih inače jako gotivim, i isto tako gotivim i ovaj album :)
Jesi li možda slušao kako je Rambo parodirao Caneta na albumu "Don't Happy, Be Worry" (2001) u pesmi "Kukuruz za moju bivšu dragu"?:D (Ja obožavam "Brejkerse".)
Jesi li možda slušao kako je Rambo parodirao Caneta na albumu "Don't Happy, Be Worry" (2001) u pesmi "Kukuruz za moju bivšu dragu"?:D (Ja obožavam "Brejkerse".)
Hehe, nisam čuo ali zvuči dobro :D
Ma old school, baš je dobar album :)
Mali offtopic: nisam hteo da otvaram temu, nego sam postovao ovde.
Potrebne su mi 10ak ljubavnih pesama za ples.Mene drugar stavio za DJa (rodjendan mu je u petak), a ja nebih da se brukam:o (od mene moz da cuje DeepForest, Joe Cocker, Van Gogh i ostalu kompaniju:kreza:).Ajde sastavite mi neke nase pesme za ples.
Mrka Kapa
28.11.2007, 0:20
Mali offtopic: nisam hteo da otvaram temu, nego sam postovao ovde.
Potrebne su mi 10ak ljubavnih pesama za ples.Mene drugar stavio za DJa (rodjendan mu je u petak), a ja nebih da se brukam:o (od mene moz da cuje DeepForest, Joe Cocker, Van Gogh i ostalu kompaniju:kreza:).Ajde sastavite mi neke nase pesme za ples.
A šta sluša taj drug? :)
Otprilike...
Ma nije bitno sta slusa.Otkud znam sta slusa.Pola odeljenja slusa one lopove sa Granda,neki bolesni rep, jedino mala kolicina nas slusa normalne pesme.Ne mog da igram sa devojkoj u Deep Fores (http://www.youtube.com/watch?v=57N_mTbjynA)t:kreza:
Recimo nesto od Berry White-a npr :)
mad_skillz
28.11.2007, 0:31
Mozda neke od ovih:
Marvin Gaye - Ain't No Mountain High Enough
Barry White - Can't Get Enough of Your Love
Celine Dion - The Power of Love
Elton John - Can You Feel The Love Tonight
Rolling Stones - Anybody Seen My Baby
Sam Cook - Stand By Me
Cutting Crew - I Just Died In Your Arms Tonight
Maroon 5 - She Will Be Loved
Nicole Sherzinger - Baby Love
Leona Lewis - Bleeding Love
etc.
Uz vecinu ovih moze da se igra stiskavac a kontam da je to namena.
Imam pravu stvar za tebe :)
Lynyrd Skynyrd-Tuesday's Gone
Eto za pocetak
Ne možeš da pogrešiš sa starijim hitovima ('80e, početak '90ih):
"Take My Breath Away” (Berlin)
"Lady In Red” (Chris DeBurgh)
"Alone” (Heart)
"Purple Rain” (Prince)
"Kiss From A Rose” (Seal)
"Time After Time” (Cyndi Lauper)
"Imagine" (J. Lennon)
"Love Hurts" (Nazareth)
"Total Eclipse Of The Heart" (Bonnie Tyler)
i hit nad hitovima:
"Can't Get Enough Of Your Love Baby" (Barry White)
:)
Insecticide
28.11.2007, 1:21
Ej,ovu pesmu ni slucajno nemoj da zaboravis ako hoces ples sa ribom :)
Gary Moore - Still got the blues
Znaci jedna od naj pesama ikada.
Evo ti video sa youtuba
http://www.youtube.com/watch?v=cr0C0ExEJyo
Setio sam se josh jedne
Chris Isaac : Wicked game
http://www.youtube.com/watch?v=XXmlJQN5Pm8
Znaci ove 2 su "A must"
DragonMage
28.11.2007, 10:13
A ako hoces nesto malo brze, onda je prava stvar "Love Is A Battlefield" od Pat Benatar. Kraljica roka osamdesetih:tapsh:
Evo danas sam kupio original, 400 kinti, bre sramota da dam 200 za pirata, uopste sramota da kradem od njih...
Gde si kupio nigde ne mogu da nadjem
Wolverine
28.11.2007, 20:53
Malo mog Jovisma, za Guterilla, Bed Of Roses ili Always obavezno. Naravno od Bon Jovi-a.
PS Always je losija od BoR jedno 10 puta.
Gde si kupio nigde ne mogu da nadjem
Pa imaš u platou, pogledaj u radnjama koje prodaju originale :)
Guterill
28.11.2007, 22:54
Hvala ljudi!a znate li neke od novijih pesama koje se slusaju.One d3b|l3 iz grand (kafe), neke ove :PoP pevace itd.Sad sam se i ja setiJo: ima Van Gogh jedno 2 pesme za ples u Kolu.
Ne možeš da pogrešiš sa starijim hitovima ('80e, početak '90ih):
"Take My Breath Away” (Berlin)
"Lady In Red” (Chris DeBurgh)
"Alone” (Heart)
"Purple Rain” (Prince)
"Kiss From A Rose” (Seal)
"Time After Time” (Cyndi Lauper)
"Imagine" (J. Lennon)
"Love Hurts" (Nazareth)
"Total Eclipse Of The Heart" (Bonnie Tyler)
i hit nad hitovima:
"Can't Get Enough Of Your Love Baby" (Barry White)
:)
stvarno dobre stvari
Mrka Kapa
29.11.2007, 0:39
Hvala ljudi!a znate li neke od novijih pesama koje se slusaju.One d3b|l3 iz grand (kafe), neke ove :PoP pevace itd.Sad sam se i ja setiJo: ima Van Gogh jedno 2 pesme za ples u Kolu.
Eh, sa Vladom Georgievim, Dadom Glišićem, Gibonijem, Bojanom Marovićem, Sergejem Ćetkovićem, Sašom Vasićem i sličnim izvođačima ne možeš da pogrešiš.:)
jel slusa neko rammstein?!:n_klanja:
Pelagijska Argosija
29.11.2007, 1:24
Sad sam se i ja setiJo: ima Van Gogh jedno 2 pesme za ples u Kolu.
Ako si već za Van Gog onda ti je najbolje Opasan ples, Zamisli me, Brod od Papira i možda A šta ako...
jel slusa neko rammstein?!:n_klanja:
Šlušam ja. Nego prave li oni neki novi album?
Carl Jonson CJ
29.11.2007, 15:42
За плес: Филм - Срце на цести :kreza:
Gordon Freeman
29.11.2007, 16:32
Jel cuo neko za grupu Ooomph!? Iz Nemacke su ,starija grupa od rammstein-a, najpoznatija pesma im je Augen auf iz neke fife(ne znam tacno koje 2005/6/7).
Cuo sam ih odavno... Industrijal koliko se secam.
Nego Gordone, daj snimi glas, pa pusti na forum, da ga svi vec jednom cujemo. :D
Ili ako imas neki private snimak sa Alex. :p
Gordon Freeman
29.11.2007, 16:50
Cuo sam ih odavno... Industrijal koliko se secam.
Nego Gordone, daj snimi glas, pa pusti na forum, da ga svi vec jednom cujemo. :D
Ili ako imas neki private snimak sa Alex. :p
Aha ,jeste industrijal.:qliranje:
Ugovor mi to ne dozvoljava:p
DOG ih je sve izbrisao i pobegao:boodala:
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Covenant
29.11.2007, 17:13
Gordone-ako volis industrial je ti preporucujem da poslusas Ministry,Godflesh,White Zombie ili mozda Genitortures ili KMFDM-ako vec nisi
Mislim da ces biti zadovoljan :D
lijenština
29.11.2007, 17:25
Kad smo već kod industrijala jel neko slušao zadnji album Ministry-ja "The Last sucker" ? Koliko sam čitao na netu Al kaže da će biti zadnji Ministrijev. Sad ga preslušavam. Prže gitare. :icon_evil :qliranje:
Inače slušao sam ponešto od KMFDM- a. Nisu loši. :) Ovo mi je omiljena stvar od njih.
KMFDM - A drug against war (http://www.youtube.com/watch?v=855QLTV2Rj4)
EDIT: Preslušah Ministrija. Ekstra album . :Battered: :kreza:GWB:kreza: je opet u glavnoj ulozi.
Gordon Freeman
29.11.2007, 20:44
Gordone-ako volis industrial je ti preporucujem da poslusas Ministry,Godflesh,White Zombie ili mozda Genitortures ili KMFDM-ako vec nisi
Mislim da ces biti zadovoljan :D
Nije da sam toliko za Industrijal koliko gotivim Nemacki jezik uz elektricnu gitaru, mnogo mi je vrh:qliranje:
U svakom slucaju White Zombie sam cuo negde ,ne secam se gde , i znam da su dosta dobri. Poslusacu tvoj savet za ostale.
A da ne znas nesto o grupi Kill Switch Engage , drugar mi ih je pomenuo i rekao da su mnogo dobri, znam da su iz Bostona i da su nekomercijalci.
Covenant
29.11.2007, 21:09
Kad smo već kod industrijala jel neko slušao zadnji album Ministry-ja "The Last sucker" ? Koliko sam čitao na netu Al kaže da će biti zadnji Ministrijev. Sad ga preslušavam. Prže gitare. :icon_evil :qliranje:
Inače slušao sam ponešto od KMFDM- a. Nisu loši. :) Ovo mi je omiljena stvar od njih.
KMFDM - A drug against war (http://www.youtube.com/watch?v=855QLTV2Rj4)
EDIT: Preslušah Ministrija. Ekstra album . :Battered: :kreza:GWB:kreza: je opet u glavnoj ulozi.
Naravno da smo slusali ;)
U sustini manje-vise ista stvar kao Rio Grande Blood ali je dobro,cak stavise super :)
Ne znam da li znas-ali kazu da Ministry na leto dolazi kod nas-navodno se ceka potvrda jer treba uskladiti datum dolaska sa Szigetom ;)
Poslednja turneja nakon koje cika Al raspusta bend-to ne treba propustiti :cool:
@Gordon
Nisam ih slusao toliko ali dobri su-poslusaj pa pogledaj da li ti se svidaju,sta da ti kazem-u pitanju je mesavina metala i hc-a ;)
Trenutno Nightwish, dade mi jedna drugarica sve njihove dosadasnje albume u MP3 formatu (sem The Best Of koji imam original, limited version, sa 3 dodatna live spota) i zadnjeg, koji sam skoro narezao.
Lijepo je podsjetiti se starijih pjesama i Tarjinog savrsenog vokala.
Jeste da sam ja bas, ali imamo neku trunku postovanja i za te soprane :D
Insecticide
29.11.2007, 23:57
Preporucite mi neki Pantera alike bend
Ono ,znaci gitara da cepa nenormalno a da vokal ne bude neki death.
I obavezno da bude solaza na gitari,necu neko novo s*anje .
Posto sam bash u tom fazonu znam za dosta bendova ,al reko da vas pitam da mi nesto ne promakne :).
A i vokal uopste ne mora da postoji,gitara je primary.
Omiljeni bendovi su mi : Megadeth,Metallica,Pantera,Marty Friedman(Onaj solo projekat)
A gitaristi: Dimebag,Marty Friedman,Alex "Wildchild",Kirk Hammett.
Zestina pre brzine :rolleyes:(Ne mislim na vodku pre svirke ,nego da budu jaki rifovi ,ne mora da bude brzo nesto)
Znaci preporucite nesto
Aj pozz :to_care:
Testament ;)
Pa recimo Carcass-mada je tu death vokal :opanachke
Gordon Freeman
1.12.2007, 11:21
E ovi KillSwitch Engage su mnogo dobri:tapsh: , sidam kapu gitaristima -stvarno dobar zvuk. Nego dok sam kopao o njima naleteo sam na Good Charlote - The river , komercijala , ali dobra komercijala , super pesma:qliranje:
Preporucite mi neki Pantera alike bend.
Zestina pre brzine :rolleyes:: (Ne mislim na vodku pre svirke ,nego da budu jaki rifovi)Odmah sam pomislio na Crowbar.
Poslusaj Broken Glass i Time Heals Nothing. Zestoko i depresivno :D
Ono, znaci gitara da cepa nenormalno
Preporuka za Machine Head, albumi Burn My Eyes i The More Things Change, ako nisi slusao.
Postoji jos jedan bend, FaceDown, ja sam imao kasetu Mindfield, probaj da pronadjes taj album, mislim da bi ti se svideo. Nije lose da poslusas i GZR - Plastic Planet (samo taj album). Koliko se ja secam i Sacred Reich na albumu Independent su zvucali poput Pantere.
Mozda i da procesljas sledece bendove: DevilDriver, Chimaira, Skinlab. Meni licno najvise se svidja DevilDriver, ali mozda zato sto volim i Coal Chamber.
Koliko se ja secam i Sacred Reich na albumu Independent su zvucali poput Pantere.
Loše se sećaš.:D Sacred Reich na svim albumima ima onaj prljav zvuk gitara tipičan za NYHC, pa i na albumu Independent, koji je zaista sjajan... Ali veze nema sa Panterom.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.