Prikaži potpunu verziju : Šta slušate od muzike...
Odlicno, vidimo se na koncertu.
Nego ajde malo da se vratimo na temu. Slusa li ko Halloween?
Meni su oni super. Zacetnici powera!
Што се тиче Halloween-а, раније сам их мало и слушао. Сада слабо...
Оно што већ дуже време највише слушам је Opeth :nov_guita
Naravno.;)
Mi forumasi se moramo drzati zajedno...:D
Naravno da Slusam Helloween. Dark Ride, Keeper of the Seven keys, Pink Bubbles go Ape (iako ga ljudi nesto i ne vole).. ma ne znam, ima par albuma koji mi se ne svidjaju ali oni sto su dobri su nesto najbolje sto sam cuo u zivotu..
Shadowfax
20.3.2007, 16:39
Meni su najbolji albumi Master of the Rings i The Time of Oath, ali za nijedan album ne mogu da kazem da je los.
@huligan: Yep:D
Оно што већ дуже време највише слушам је Opeth :nov_guita
Ekstra ali ekstra bend-ljudi su cisti umetnici a pevac Mikael Akerfeld vrlo vesto kombinuje clean sa grind/growl vokalom koji je jedan od ekstremnijih;)
Omiljeni albumi Blackwater Park,Still Life,My Arms Your Hearse ma svi su im super:D
Ako volis Opeth obavezno poslusaj Agalloch i Katatonia-u;)
Што се Каtatonia-е тиче - слушао сам их, али ми се нису нешто допали... А што се тиче бенда Agalloch, од њих сам имао прилику да преслушам само албум Мantle (мислим да се тако зове), и онако...шта знам...нису лоши...
Али зато Opeth :n_klanja: :n_klanja: :n_klanja: , па могу слободно да кажем да су ми тренутно најомиљенији бенд!
Мени је лично НАЈ песма Forest Of October (нарочито ми се допада онај инструментал пред сам крај), и поред тога што ми тај албум није међу омиљенијим.
Мислим да се ови из Legacy-ja чак и труде да их доведу, али чисто сумњам да ће бити нешто од тога...
Nego ajde malo da se vratimo na temu. Slusa li ko Halloween?
Meni su oni super. Zacetnici powera!
Jesu brate dobra grupa.Power metal je izuzetno dobar pravac a ova grupa ga odlicno izvodi.
Ja sam citao u novinama da im je zao sto su morali da zbrzaju koncert,ali da su bili primorani zbog avionskog leta,koji je bio neposredno posle koncerta,e sad da li je to izgovor ili istina...
Ja se nadam/mislim da ce doci opet za jedno 2-3 godine(in the fuckin' foothball stadium!!!)...I naravno ocekujem duzu svirku...
A Dickinson je potpuno u pravu da su do sad mediji forsirali novokomponovanu muziku,pa skoro sam slusao,pricao Milan iz N'beba kakve su sve probleme imali 90tih da izdaju album-strasno!!!Ljudi su ih sve vreme sputavali i ne samo njih,to je bilo vreme turbo-folk,a seljaci koji su bili mocni nisu dozvoljavali nikom drugom da uspe,samo se nadajmo da je to vreme iza nas...
I jos jednom...Maiden,Maiden,Maiden,aaaaaaa!!!
Tacno je da se kod nas forsiraju neki drugi pravci i da su rok i metal u losoj situaciji ali Dikinson nije na to mislio vec na to da je politika uticala na nase opredeljenje sto se ovde za mlade ne moze reci.Jednostavno nas smatra i dalje zemljom sa starim rezimom.
Znam da to kazu uvek,ali ipak mislim da ce doci za promociju sledeceg albuma...
E sad mogu i ja kao ti na forumima da pocnem da zakeram: te da su trebali duze da sviraju,jer sam i ocekivao da ce biti duze,da zakeram zbog ruzne hale,ozvucenja,ili cega vec...Ali NECU!!!Necu,jer su oni legende,i prvi put sam imao priliku da ih vidim i cujem uzivo tako da ako nesto nije bilo potaman,oprosteno je...Tako da ta tvoja izjava kako "pravi" metalci nisu zadovoljni pada u vodu,to su samo oni koji traze savrsenstvo i koncert kakav su oni zamislili da bi njima odgovarao.Ja sam srecan sto su oni uopste dosli,i sto sam ja bio na to mkoncertu,a nadam se i da ce nam doci opet...
To je tacno ali opet starija garda metalaca je verovatno malo izneverena jer su dugo ocekivali ponovni dolazak Maidena koji su koncert malo ubrzali.Ni ja iskreno nisam skroz zadovoljan koncertom.Ali u svakom slucaju bilo je dobro.
Eurythmics - Sweet Dreams (Steve Angello Edit) :n_klanja:
Crew 7 - Eye Of The Tiger (B1 Original Mix) :n_klanja:
Crew 7 - Eye Of The Tiger (B1 Original Mix) :n_klanja:
odlican mix i po meni ;)
odlican mix i po meni ;)
Upropastili su tako dobru rock pesmu! :n-cc2:
Wolverine
22.3.2007, 15:40
Bon Jovi - Lost Highways
Iron Maiden - The Evil That Men Do
Iron Maiden - The Trooper
...
BTW Zna li neko kad ce novi Aerosmith?
Rolling Stones u Budvi 9 jula,a 15 jula u Beogradu,malo prije javili na Drugom crnogorskom dnevniku.Bend je izgleda odlucio da Zagreb zamjeni nasim najmodernijim primorskim gradom.
Licno,nesto nisam mnogo odusevljen,jer Stonse nikad nisam ni slusao,ali predpostavljam da ima dosta ljudi u CG koji bi voljeli da ih vide i cuju uzivo,a onda ovo moze da bude probijanje leda za neke mnogo jace metal bendove...
Mala ispravka u Beogradu 14. jula na hipodromu.Samo mi nije jasno kako ce da izvedu da koncert bude na plazi Jaz u Budvi.:icon_scra
Na dnevniku su javili 15 jula,ali ok je,ovi ionako nisu nesto pouzdani.
Prvi put cujem za mjesto odrzavanja u BD,ali ni ja ne kapiram kako ce tolika rulja da stane na tu plazu...
U Budvi tesko da se moze naci mesta za taj koncert, pogotovo sto ce to biti u sezoni pa ce biti dosta ljudi sa strane.
Fina pesmica:
Major Boys - Friday Night Kids;)
U Budvi tesko da se moze naci mesta za taj koncert, pogotovo sto ce to biti u sezoni pa ce biti dosta ljudi sa strane.
Na to su organizatori vjerovatno i tipovali prilikom odredjivanja grada za mjesto odrzavanja koncerta.Inace,ove godine se ocekuje rekordan broj inostranih turista(Rusi su vec rezervisali masu aranzmana),tako da ce ovo biti veliki spektakl i prava promocija Crne Gore.
http://i7.tinypic.com/44io9k0.jpg
:n_klanja: :n_klanja: :n_klanja:
Znachi, brutalno :)
Na to su organizatori vjerovatno i tipovali prilikom odredjivanja grada za mjesto odrzavanja koncerta.Inace,ove godine se ocekuje rekordan broj inostranih turista(Rusi su vec rezervisali masu aranzmana),tako da ce ovo biti veliki spektakl i prava promocija Crne Gore.
Sta, da nece biti dovoljno mesta za toliko ljudi?:kreza:
Svake godine novi rekordi jbte.:kreza:
Just kidding naravno.:)
NikolaS, imash privatnu poruku
@topic
Fluke - Atom Bomb
Malo starija stvar, al se uvek obradujem kad je chujem :)
I ovo je dobro Fluke - Absurd (Whitewash Mix)
Melodija mi je na fonu trenutno, uh kad zazvoni u busu recimo.:rolleyes:
+ nesto iz tog perioda:
Leftfield - Original
Chicane - Offshore (Disco Citizens Edit)
Leftfield - Inspection (Check One)
za rockere Urban Dance Squad - Good Grief
Carl Cox - Phoebus Apollo
hacker_aca
23.3.2007, 18:33
U vezi "Stounsa": link (http://www.cafemontenegro.cg.yu/index.phtml?akcija=vijest&id=22451)
A plaža Jaz bi trebala da je dovoljno veliko mesto da ih primi. To je plaža odmah kad se ide od Budve put Kotora. Ostavio sam sliku pa pogledajte a možete i preko Google Earth-a takođe. Potražite malo slika po Google-u.
P.S.: Ma rekao sam ja da će biti negde kod Lastve... :)
Nilsson - Everybody´s Talkin' <- great song;)
coA jel plaza tresteno jos levo od toga?
Ipak je Hipodrom bolje mesto za kotrljajuce kamenje...;) :D
Nema sumnje da je mnogo prostranije itd. ali mogli bi i na onu ravnicu gde ce RHCP, 98 hektara + sire put (3+3 trake a nije autoput) i postavljaju neke trafo stanice...;)
Ipak je Hipodrom bolje mesto za kotrljajuce kamenje...;) :D
Neki stadion bi bio još bolji, jer se sa tribina bolje viddi nego na ravnom hipodromu a ne može 80K ljudi da stoji u prvim redovima.:to_care:
Ne daju stadione jer im to unistava travu pa ih kosta a onda se ne iplati organizatorima iznajmljivanje tog prostora, mada su za Mettalicu napravili izuzetak, s pazlogom.;)
zdravkelja
24.3.2007, 18:58
Ja slusham sve:)
osim narodnjaka:boodala:
Jel zainteresovan neko za live bootleg Iron Maiden-a? U pitanju je audio format, a uskoro će biti spreman i video, pa ako je neko zainteresovan? :)
Jel zainteresovan neko za live bootleg Iron Maiden-a? U pitanju je audio format, a uskoro će biti spreman i video, pa ako je neko zainteresovan? :)
Ja sam zainteresovan!!!Kako mogu da dobijem to???
VEOMA zainteresovan! :aplauz:
Ne znam kako Vam odgovara - da li da uploadujem na internetu ili da pošaljem poštom?
I ja sam VEOMA zainteresovan!! Bio bih ti zahvalan kad bi uploadovao to negde (megaupload ,megashares...) , a pogotovo video.
hacker_aca
25.3.2007, 1:32
coA jel plaza tresteno jos levo od toga?
Trsteno. ;) Jeste, još levo od Jaza. Najmanja plaža a najlepša. Znam da su nešto opremali tamo u poslednje vreme a i ja se ne sećam kad sam zadnji put bio tamo.
A dobro je kod "Kotrljajućih Krševa" (:D) što je koncert odmah kod plaže pa odmah posle koncerta ljudi mogu da se bućnu u vodu. :)
I ja sam VEOMA zainteresovan!! Bio bih ti zahvalan kad bi uploadovao to negde (megaupload ,megashares...) , a pogotovo video.
Svi koji bi želeli video, moraće da mi se obrate tako što će mi poslati privatnu poruku, jer je u pitanju DVD.
Nego sta mislite da lice da izdaju DVD sa Maidenovim koncertom u BG-u...Video sma da je izaso dvd sa koncertom u Atini,pa mislim sto ne bi izasao i sa ovim nasim...
Nego sta mislite da lice da izdaju DVD sa Maidenovim koncertom u BG-u...Video sma da je izaso dvd sa koncertom u Atini,pa mislim sto ne bi izasao i sa ovim nasim...
Misliš, Maiden zvanično da izda?! To bi bilo xtra! :aplauz:
Shadowfax
25.3.2007, 15:23
Nece moci. Nijedna grupa do sad kod nas nije snimala koncert, pa kasnije izdala kao DVD izdanje.
Prva grupa koja ce to da uradi je Kamelot, i to 14.04.2007.
Imate dvd sniman od strane jednog lika koji je snimao sve vece koncerte(DP, Metallica, Whitesnake, IM).
http://maiden.belgradestage.com/
Kazu da je slika odlicna, a audio je sniman posebno. Slike kako izgleda pakovanje na sajtu. Imate i neke preview klipove, i forum.
p.s. Nadam se da nisam prekrsio neko pravilo.:)
Ljudi,ajde pisite o nekim koncertnim dogadjajima u skorije vreme ovde u Bg-u...:alealeee:
Shadowfax
25.3.2007, 17:52
Scorpions, 26.maja u Areni.
Predgrupe Alogia i jos jedna grupa.
"Za sada je izvestan dolazak"
Scorpions, 26.maja u Areni.
Predgrupe Alogia i jos jedna grupa.
"Za sada je izvestan dolazak"
Gde si našao ovu informaciju? U njihovom rasporedu ne piše Beograd...
♥ Da li ste se uključili? (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=12858)
Hm, tko će ga znati. Gde god da postoji ova vest, sva je nešto u obliku "trebalo, bi, sasvim izvesno je, još malo pa sa' će" i tome sl.
Možda je de facto već odlučeno da gostuju, nego je ostalo još samo da se dogovore o nekim modalitetima i tehničkim pitanjima, nakon kojih će da se i zvanično najavi dolazak. :) To bi po nekim izvorima trebao da bude humanitaran (?) koncert, opet ako ga uopšte i bude.
A što ti reče, nema informacije na sajtu.
Hm nesto mi to sumnjivo...Ipak ako dodju bice to veliki bum.:) I Alogia kao predgrupa bi bila extra...:alealeee:
Sta nam rade ove godine ljudi, da se ovako nastavi dugi niz godina moglo bi se reci da je prokockan jedan stan na koncerte (svaki mesec jedna rata na koncert).:D
Orb - Toxygene - malo je monotona u pocetku ali posle je pravi veseli,techno chillout <-neki novi zanr:kreza:
Shadowfax
25.3.2007, 21:43
;230525']Gde si našao ovu informaciju? U njihovom rasporedu ne piše Beograd...
Imas na bravofm.net vest na sredini stranice.
A i video sam na nekoliko foruma. Meni se cini da ce da dodju, pre svega zato sto su vec angazovali predgrupe.
Druga predprupa bi trebala da bude Karizma(?).
To nista ne znaci.Mogu da otakzu u poslednji cas.Ja cu ipak da sacekam zvanicno obavestenje...;)
Ah, stigla karta za peperse :)
Vec sam se uplasio da su zaboravili da mi je posalju :)
Cim stignem skeniracu.
Ah, stigla karta za peperse :)
Vec sam se uplasio da su zaboravili da mi je posalju :)
Cim stignem skeniracu.
Srecnice!!!!!!!!Ja nisam uspeo da nabavim....Tacnije nisam ni obratio paznju,jer sam se spremao za Maidene...A posle-nema karata......:n-cc2:
Sad se samo nadam da ce prosiriti kapacitet,ili da vise njih nece preuzeti svoje karte(na listi sam cekanja)...
Srecnice!!!!!!!!Ja nisam uspeo da nabavim....Tacnije nisam ni obratio paznju,jer sma se spremao za Maidene...A posle-nema karata......:n-cc2:
Sad se samo nadam da ce prosiriti kapacitet,ili da vise njih nece preuzeti svoje karte(na listi sam cekanaj)...
Stvarno su ih brzo prodali, ali ja sam uhvatio svoje sat vremena posle izlaska ;)
Da li to znaci da si prosao sa potrosenih 2000? :) Ako jesi, blago tebi.. Ja sam bio opusten, pa sam "puk'o" 2800 :o Ali verujem da ce se isplatiti.
hacker_aca
27.3.2007, 22:34
Možete da naručite karte za RHCP po ceni od 1590 dinara samo uz kupljenu kartu za EXIT (http://www.exitfest.org/).
Trenutno...Sting - The Best of:alealeee:
Petak, 22.jun Bob Sinclar u Beogradu :n_klanja:
Samo da karte ne budu preskupe...
http://www.bobsinclar.com/news
Petak, 22.jun Bob Sinclar u Beogradu :n_klanja:
http://www.bobsinclar.com/news
Gde ce biti koncert?
6am3 Fana71c
28.3.2007, 16:29
Sad ga stvarno preterase, jel ima bre neki dogadjaj koji NECE biti u junu mesecu??? Sta da radimo ostatak leta?
Gde ce biti koncert?
Ne bih znao, ali sam video po nekim forumima da je najrealnije ochekivati da bude u Expo Centru (gde je bio i Tiga). Naravno, ovo josh nije potvrdjeno...
Ne bih znao, ali sam video po nekim forumima da je najrealnije ochekivati da bude u Expo Centru (gde je bio i Tiga). Naravno, ovo josh nije potvrdjeno...
Mogao sam i da predpostavim...Gde Tiga,tu i Bob...:aplauz:
Da li to znaci da si prosao sa potrosenih 2000? :) Ako jesi, blago tebi.. Ja sam bio opusten, pa sam "puk'o" 2800 :o Ali verujem da ce se isplatiti.
Da, ali platio bi i 2800 da nisam stigao, ovo se ne propusta :)
PS: Crko mi skener :(
Upravo se vratih sa koncerta Moonspella-a
Bilo je EXTRA!
Prvi red,kvalitetna ali bas kvalitetna svirka i dobra playlista-prvi put sam ih gledao sada,a Fernado(sa kojim sam se rukovao:D) me je ostavio bez daha tj njegov vokal,a bogami i ostatak ekipe je bio na nivou;)
Sjajno... :n_klanja:
Upravo se vratih sa koncerta Moonspella-a
Bilo je EXTRA!
Prvi red,kvalitetna ali bas kvalitetna svirka i dobra playlista-prvi put sam ih gledao sada,a Fernado(sa kojim sam se rukovao:D) me je ostavio bez daha tj njegov vokal,a bogami i ostatak ekipe je bio na nivou;)
Sjajno... :n_klanja:
A zato ja ne mogu da spavam celu noć. :)
Pričaj još, kako je bilo. Ko su bile predgrupe. Jesu li svirali nešto sa prvih dva-tri albuma?
Full Moon Madness
Awake
Mephisto
Vampira
Opium
I tome slicno:D
Jbt kako covek peva-ne mogu da verujem:n_klanja:
Predgrupa Darkside-nista specijalno,kao neki melodic death ili sta vec
Atena Palada
30.3.2007, 16:44
2Pac (naravno chovek legenda)
West Side Connection
Method Man
Redman
Cypress Hill
Snopp (Doggy) Dogg
Ice Cube
Twista
i tako u nedogled:qliranje:
Bob Sinclar - The Beat Goes On (Mousse T Remix) :n_klanja:
Pesma sabija :)
2Pac (naravno chovek legenda)
Cypress Hill
Yo brother...:D
Malo ti korigujem listu,od silnih nabrojanih,slusam samo Cypress i 2pac-a.:ciao:
Malo kasnim, ali.. nadam se da će vam se svideti.
http://www.vladale.cjb.cc/ironmaiden/
Ja slusam mamu i tatu:D :D :rofl:
Slusam svasta - od Jazzaa do Punk-a. Lakse mi je da nabrojim sta ne slusam:
Dakle, ne slusam bilo sta od narodne i "narodne" muzike, HIP-HOPa, elektronske muzike (bilo da je tipa "tuc-tuc-tuc" ili "tpc-tpc-tpc" ;) ) i kojekakvih ostalih vokalno-instrumentalnih umetnika (DJ Kurta feat. DJ Murta).:)
mad_skillz
2.4.2007, 16:38
meni se recimo svidja izvorna narodna muzika ne vidim nishta loshe u tome da neko voli to..
Nemoj da si shtek radost je najveci lek (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=12858)
meni se recimo svidja izvorna narodna muzika ne vidim nishta loshe u tome da neko voli to..
Ne vidim ni ja nista lose u tome da se nekome svidja bilo koja vrsta muzike ili pravac u muzici, samo kazem da se meni ne svidja. Inace, ima individua koje za neku vrstu muzike kazu da je "njeSra", sto je, najblaze receno, uvredljivo za bilo kog postovaoca te "njeSra" muzike. Dakle, o ukusima se ne rapravlja, pa se tako ne moze pausalno odbaciti svaka vrsta muzike koja se nekome (ko izrazava svoje misljenje o istoj) ne svidja kao "njeSra". Moze se reci samo "ne svidja mi se". Za pitanje da li je muzika "kvalitetna" postoje objektivna merila, koja, pak, opet ne bi trebalo da budu merodavna, jer muzika je vid umetnosti i svako pronalazi nesto svoje u njoj.
Naravno, ono je melem za usi, jedini problem po meni je sto se do toga tesko dolazi i sto je zamrlo, odnosno pregazen je pravi kvalitet ovim turbo fekalijama.
Isto tako postoji i univerzalni ukus koji predstavlja sve dobro, vredno paznje pa i od ljudi koji preferiraju razlicite stilove od tog.
♥ Sklapamo računar, pogledajte! (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=12858)
E, pazi, za ovo "turbo fekalije" bi neko mogao svasta da ti kaze...
Ni meni se ta muzika ne dopada (opet, najblaze receno), ali ne zelim javno da iznosim sta mislim, a vala niti sam pozvan to da radim...
Dobro, ali to je neki vid normalnosti, ja slusam mnogo toga, od opere, preko elektra (sve), instrumentala, popa, rocka itd. do te izvorne ali ovo nase "ciribu ciriba imitacije" ne, e o tome se radi, i necu zameriti nikome na nikakvom pravcu ali stoji da je ovo pomenuto dno dna.
♥ Sklapamo računar, pogledajte! (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=12858)
I ja delim mishljenje svojih hrabrih prethodnika! :kreza: :to_care: :dzavo:
Elem, chekirajte novi projekat u nastanku, SUCTION, bend koji neguje experimentalnost u muzici i imun je na svaku kritiku, pozitivnu ili negativnu... :D
Ja sam jedan od idejnih tvoraca... :dzavo:
Chekirajte link obavezno! I downloadujte pesmu! :kreza: :dzavo:
Suction! (http://www.myspace.com/suctionforever)
:)
Ljudi jel' moze neko da mi pomogne? Imam isecak pesme ciji je autor grupa "Electric Universe" ali ne pise ime pesme tako da neznam sta da skinem:confused: Ako neko moze da preslusa isecak (137kb) pa da mi kaze koja je pesma u pitanju...
Unapred, hvala!
http://www.sendspace.com/file/8le5ik
Ljudi jel' moze neko da mi pomogne? Imam isecak pesme ciji je autor grupa "Electric Universe" ali ne pise ime pesme tako da neznam sta da skinem:confused: Ako neko moze da preslusa isecak (137kb) pa da mi kaze koja je pesma u pitanju...
Unapred, hvala!
http://www.sendspace.com/file/8le5ik
http://www.wildbits.com/tunatic/
Citaj SK malo bolje ;)
Mislis da nisam probao? Nemoze da nadje...
I ja delim mishljenje svojih hrabrih prethodnika! :kreza: :to_care: :dzavo:
Elem, chekirajte novi projekat u nastanku, SUCTION, bend koji neguje experimentalnost u muzici i imun je na svaku kritiku, pozitivnu ili negativnu... :D
Ja sam jedan od idejnih tvoraca... :dzavo:
Chekirajte link obavezno! I downloadujte pesmu! :kreza: :dzavo:
Suction! (http://www.myspace.com/suctionforever)
ZLA POGACHAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
:tapsh: :tapsh: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:qlira nje: :rofl:
Nisu lose solaze, samo je malo monotono ;) Da vam ja sviram bubanj, za****li bi smo Dream Theater ovom pesmom ;) :D :D
Hladno pivo, ljudi razvaljuju, voleo bih da ih cujem uzivo!
Kud idijoti - veceras u Sapcu, na uskrnjem festivalu, okolin dodjite, bice super!
Kad smo kod domacih, cisto da pomenem, GOBLINI, RITAM NEREDA, KRALJEVSKI APARTMAN, ALOGIJU...:Freddy:
Ja od muzike slusam sve sem turbo folka i slicnih sr***a. Najvise slusam rok, rep, pa metal, tehno i malo R'n'B. Omiljene grupe: Linkin Park. Limp Bizkit, Good Charlotte, Helloween, Beogradski Sindikat, a pesme Numb, Eagle Fly Free, Faint, Rolling, Povratak,...
Vanesa Mae će gostovati u Novom Sadu, na trgu. Mislim da će to biti 20. maja. Ako neko ima još neke informacije, bilo bi lepo kada bi to podelio sa nama.
Evo da preporucim dve pesme:
DonMcLean - American Pie
S & G - The Sound of Silence
Bizzare Contact/Terra Magica (S.I.P Remix)
Odlicna stvar ;) :)
Wolverine
10.4.2007, 12:04
DonMcLean - American Pie
Ah, konacno nesto sa korenima posle svih metal postova (da ne bude zabune nemam nista protiv METALa, cak pomalo i gotivim)! SFax rep+
Ne, mislim na pravi pravcati obicni "Another brick in the wall". :)
A nije ni remix los.
Evo ja sam obe tek malopre odslusao jer je tek skoro proradio blogmusik a ne znam ni jedan dobar sajt za skidanje pesama...
E sad daju mi neke ideje te pesme a ja kakve sam srece sa nastavnicima bolje da nista ne probam...:paranoia:
NjegovaWisost
12.4.2007, 15:19
Azra, sve i svašta od njih
lijenština
12.4.2007, 15:29
Rammstein - Reise, reise :)
Rammstein - Reise, reise :)
Maestralan pocetak istoimenog albuma,da bi kasnije potonuo u prljavu komercijalu.Cast pjesmama Mein Teil,Keine Lust,America i Ohne Dich.
lijenština
13.4.2007, 10:49
Maestralan pocetak istoimenog albuma,da bi kasnije potonuo u prljavu komercijalu.Cast pjesmama Mein Teil,Keine Lust,America i Ohne Dich.
Nemam ceo album - samo te pesme koje si naveo sam i nabavio. :) Znači da se ne trudim za ostatak albuma ?
Nemam ceo album - samo te pesme koje si naveo sam i nabavio. :) Znači da se ne trudim za ostatak albuma ?
To je moje misljenje,a i te pjesme su se izdvojile po kvalitetu(za sve njih osim Reise,Reise su snimljeni i spotovi,sto dovoljno govori).Mnogi smatraju da je tekst pjesme Mein Teil jedan od najboljih Rammsteinovih u karijeri.Ako si negdje u prilici,pozajmi cio album pa preslusaj i ostatak,ali ne smatram da ces mnogo sta novog i kvalitetnog cuti.
Inace,neki krele(ili vise njih) mi dijeli negativne reputacije gdje stigne,ukljucujuci i gornji post,tj odgovor na tvoj(koji nije sadrzao nista cudno ili neprimjereno forumu,e za ovoga lika je to bio spam/glupost).Nadam se da ima u vidu da mu rep. vrijedi okruglo 1 poen :rofl: :rofl:
aerochivija
13.4.2007, 14:24
DonMcLean - American Pie
Takođe Don McLean: "Vincent" i "And I Love You So"
Drugu pesmu preporučujem za slušanje i u izvođenju Nane Mouskouri i Elvisa Presleyja
Trenutno slusham: Eurythmics - Sweet Dreams (Joey Negro 2007 Remix) :n_klanja:
Preporuke:
Eurythmics - Sweet Dreams (Joey Negro 2007 Remix)
Eric Prydz - Kings Of Prydzopolis
Eric Prydz Vs Michael Jackson - Proper Education Vs Thriller (Bootleg)(Richard Grey Mashup)
Digitalism vs Tiga - Jupiter Move My Body
Ian Carey - Love Won't Wait (Mark Knight Remix)
Martin Solveig - Rejection (Bob Sinclar Remix)
Pop Rock, Reggue:qliranje:
Hoce ici neko na Blackmore's Nights?
To zadovoljstvo kosta 2000din :D
Meni nisu favoriti-tipican new age crap(pricam za sebe;) ),mada mora da se prizna da je cela stvar odlicna na tehnickom nivou(Rici sa gitarom i vokal one pevaljke)
Kada ce neko da se smiluje i da dovede Dargaard? :n-cc2:
Neo-classical darkwave koga cine takodje pevaljka i Taren(bivsi clan poznatog austrijskog black metal benda Abigor)
Cela njihova svirka se sastoji od zenskog vokala i klavijatura,a prosto je za ne poverovati kako zvuci
Nista bez kompletnog Rainbow-a,Rici alone nije nesto.
Suska se da ce Kaiser Chiefs doci u Beograd tokom leta - a sto i ne bi? U Zagrebu su 20. juna, a sledeci nastup im je 24. juna. Mislim da bi bilo lepo otici na koncert... Da li ima istomisljenika?
Suska se da ce Kaiser Chiefs doci u Beograd tokom leta - a sto i ne bi? U Zagrebu su 20. juna, a sledeci nastup im je 24. juna. Mislim da bi bilo lepo otici na koncert... Da li ima istomisljenika?
Da :) Odakle ti ta informacija da dolaze? Sigurno idem, AKO dođu :)
slusam pank :)
:nov_guita
Za ovo mora da ide +rep.:D
Ja obozavam Blackmore's Night, ne znam da li ima jos karata. Problem mi je u tome sto znam prva tri albuma, a poslednja tri nemam pojma.. u stvari video sam da je poslednji album obradjuje novogodisnje pesmice, a oni treba da promovisu taj album.. hm,hmh,mh..
:nov_guita
Za ovo mora da ide +rep.:D
hehe ;)
Da :) Odakle ti ta informacija da dolaze? Sigurno idem, AKO dođu :)
Bilo u 24 sata, izjavio je direktor Arene da su pregovori u toku. Nazalost, svi znamo koliko je to onda sigurno :o
CENTROPEN
18.4.2007, 11:02
Evo već nedelju dana slušam samo:
Bauhaus: Slice of life, Crowds
Sex pistols: Holiday in the sun
Dead Kennedys: Police truck, Holiday in Kanbogia
Paraf: Javna Kupatila
Odlično za lečenje depresija i neuroza...:D
Wolverine
18.4.2007, 22:20
Preporucujem svim rokerima, bluzerima, dzezerima sledeceg gitaristu: Richie Sambora (inace gitarista Bon Jovi-ja)! Chovek ne da svira, nego sviiiiiira! Svrstavam ga u isti kos sa Claptonom i Cockerom jer je radio sa doticnim i licno je poducavan od strane njih! Za slusanje: Harlem Rain, Who I Am, Father Time, Undiscovered Soul, Rosie i instrumental Bon Jovi-a (sva cetvorica) Mr. Sambo! Ovo zadnje je prevezbano, a posebno bubanj (Tico Torres - "The Hitman")! Inache Sambora ima 2 solo albuma Undiscovered soul iz '98 i Stranger In This Town iz ' 92.
e ne znam da li je ovo prava tema .. ali koliko je karta za discharge ?
Shadowfax
19.4.2007, 10:24
Preporucujem svim rokerima, bluzerima, dzezerima sledeceg gitaristu: Richie Sambora (inace gitarista Bon Jovi-ja)! Chovek ne da svira, nego sviiiiiira! Svrstavam ga u isti kos sa Claptonom i Cockerom jer je radio sa doticnim i licno je poducavan od strane njih! Za slusanje: Harlem Rain, Who I Am, Father Time, Undiscovered Soul, Rosie i instrumental Bon Jovi-a (sva cetvorica) Mr. Sambo! Ovo zadnje je prevezbano, a posebno bubanj (Tico Torres - "The Hitman")! Inache Sambora ima 2 solo albuma Undiscovered soul iz '98 i Stranger In This Town iz ' 92.
Mali offtopic, ali vezano za muziku.
Wolverine, posto si toliki ljubitelj Bon Jovija preporucujem ti knjigu Telohranitelj.
Radi se o coveku koji je bio telohranitelj Led Zepelina, Bon Jovija, Kissa, Cher, Pola Makartnija itd.
Ima dosta toga o grupi Bon Jovi da se procita.
Molim vas,ljudi,da li neko ima odgovor na pitanje kada je koncert od Bob Sinclair-a,gde i koliko kosta karta?:ciao:
Mrka Kapa
19.4.2007, 13:22
Huligan, lakše to malo.
http://www.bobsinclar.com/news/
Koncert je 22. juna, ostalih detalja nema.
Game fever
20.4.2007, 17:12
LINKIN PARK for ever :n_klanja::n_klanja::n_klanja:
donator99
20.4.2007, 17:31
Metal i rock.
BTW. jel zna neko kad ce Joe Cocker doci u BG?
Neki lik iz Arene je najavio njegov dolazak za drugu polovinu godine.
Metal i rock.
BTW. jel zna neko kad ce Joe Cocker doci u BG?
Neki lik iz Arene je najavio njegov dolazak za drugu polovinu godine.
Joe Cocker će svirati na Road festu u Zrenjaninu, koji će se održati od 28-30. juna. Ne znam koji dan će tačno on svirati, a normalno, ne znaju ni organizatori. Biće tu još zanimljivih nastupa. Evo linka pa koga zanima...
http://www.zrenjanin.org.yu/aktuelno/NajavljenFestivalRoadFest2007.htm
Joe Cocker će svirati na Road festu u Zrenjaninu, koji će se održati od 28-30. juna. Ne znam koji dan će tačno on svirati, a normalno, ne znaju ni organizatori. Biće tu još zanimljivih nastupa. Evo linka pa koga zanima...
http://www.zrenjanin.org.yu/aktuelno/NajavljenFestivalRoadFest2007.htm
O ovome se odavno pricalo, ali izgleda od ovoga nema nista.:(
O ovome se odavno pricalo, ali izgleda od ovoga nema nista.:(
Pa navodno je Joe Cocker potvrđen, ali sećam se kako su i Stonesi bili potvrđeni pre par godina, tako da... Ko zna... Živi bili pa videli. Btw. na njegovom sajtu ne piše da dolazi kod nas http://www.cocker.com/Itinerary.asp?Month=6&Year=2007
Pa navodno je Joe Cocker potvrđen, ali sećam se kako su i Stonesi bili potvrđeni pre par godina, tako da... Ko zna... Živi bili pa videli. Btw. na njegovom sajtu ne piše da dolazi kod nas http://www.cocker.com/Itinerary.asp?Month=6&Year=2007
Pa to ti kazem, izgleda da je bilo obicno lozenje narodnih masa.:mad:
Bilo je vesti o tome pocetkom februara, od tada nishta.
I da li je neko bio na Blackmore's Night-u? Ja sam se dvoumio da li da idem jer niko koga ja znam to ne slusa, ali sam ipak kupio kartu. I nisam se prevario, to je bio jedan od najboljih koncerata, ma najbolji, na kom sam bio (doduse nisam se pretrgao od koncerata u zivotu ali ne mogu da trazim nista vise od ovoga sto su prikazali, perfektno). Candice Knight :love: i uzivo ima nebeski glas, i ume da komunicira sa publikom, nije uobrazena i uopste sav koncert je bio lep ali ne na silu kao sto se to inace radi u nasoj zemlji. Jedino sto mi je kod nje zasmetalo je prica kako su u Srbiji videli amazing stvari itd. Ritchie je bas ludak, samo cuti i svira, kada je neko iz publike viknuo "Ritchie, say something" on je prisao mikrofonu i rekao "Hello". Za moj ukus su svirali Under a Violet Moon i Wind in the Willows, svirali su dosta stvari sa prva tri albuma Fires at Midnight, Clock ticks on, Play Minstrel Play itd., a za one hardcore-ovce mogli su cuti Soldier of Fortune, Child in Time, Smoke on the Water i jos jednu od Deep Purple-a ne mogu da se setim sada koju. Ceo koncert je trajao oko 2 sata, plus predgrupa koja je isto bila veoma dobra. Na kraju jedne pesme su svi zajedno izasli na binu i svirali. Pesme od Blackmore-a su bili cak lepo aranzirane za publiku, sa cestim ubacivanjem iznenadjenja u toku pesme, da bi se ona nakon tog performansa atraktivno nastavile.. cak je i klavijaturista koji ima operski glas nesto otpevao, a jednu pesmu je otpevao i basista. Ma super je bilo!
Dr Zoidberg
21.4.2007, 14:51
Dali ide neko na Darkwood Dub u Kragujevcu ?
Cuo sam bice jos neki izvodjaci jos po nesto :)
P.S. Jel slusa neko Dream Theater i Rhapsody[of fire]
Dali ide neko na Darkwood Dub u Kragujevcu ?
Slusam Darkwood Dub,ali ne verujem da cu da se cimam cak do tamo zboh njih...:D
Evo tekst od jednog mog komsije koji je zaista talentovan za ove stvari.Bavi se ovom vrstom muzike i skoro ce nesto i da izda.Ovo i jos desetak stvari mi je dao da pustim na svom omiljenom forumu.Naravno ako Vam se ovako nesto i dopada.
Onako kakav sam
Ponekad pozelim da ne poznajem ljude i
Da se nisam ni radjao
Sve ove godine lude sam uzalud sklapao
A nisam razmisljao-zivot je polako isao svojim tokom
Sad ga gledam drugim okom
Jer sam svakim novim skokom blizi da ga shvatim
Lekcije lako pratim,a za glavu cu da ga skratim
Svaku budalu-da li jesam ili nisam u pravu
Moj je problem,moj je problem
Vidim vise ciljeve zbog kojih sam rodjen i njima tezim
Od *****a vise ne bezim pa se krvi ne jezim
Kad na jedno se resim,posle stalno se smesim…
Refren:
Onako kakav sam-takav zelim da budem
Onako kako su –prosle godine lude
Onako kako bi-sve trebalo da bude
Onako kako je!!!
Hrabro okrecem kormili,jer me nije slomilo
To sto se dogodilo
Najbolji prijatelj je pogino,pao
Bilo mi je zao,al’ nisam stao
I dalje sam pucao i krao i dalje bio sam zao
Sebi pravio carstvo,zgrtao bogatstvo
Retko kad sam mirno zaspo
Drugima sam malo presto
Jos jedno sruseno drugarstvo
Ma bilo je strasno…
14 ubistava,jos uvek neispavan
Drugom svetu pripadam,drugi svet mi pripada
Postavljena zaseda a ja naucio da napadam
U zivot razocaran samo mogu da pretpostavljam-kakav sam
Samo mogu da se ponadam zasto sam…
-Cinio gluposti i sebe nimalo stedeo
Ako je ikada vredeo sad je zivot sasvim izbledeo
Pa se smatram za morona ispred svakog eskadrona
Cak ni tona trodona ne znaci poraz
Pa drugi okrecem obraz
Pre nego sto prvi ucinim korak
Nekad zivot mi je bio gorak
A sada je to fora, sto se mora nek’ se mora
Jos jedna zora ili mora-skupa kola
Od zivota ostalo je pola
A ja samo trazim prolaz,samo trazim prolaz.
Vidim niko nista ne komentarise.Ali evo jos jedne pa sta bude:
Pismo parlamentu
Druze predsednice…
Ne znam ko si i kako na vlast dosao si
Al’ unapred molim te oprosti i slusaj narod prosti
Sto na ovoj svetoj zemlji vekovima seje kosti
Samo reci dal’ ces moci,samo reci dal’ ces hteti
Ova nacija te moli,nema snage da ti preti
Placu oteti,ukleti,prokleti
Suze njihove oseti neka te bol podseti
Kako zivot brzo prolazi
I da se crni navlace oblaci sto nisu od ljubavi postali
Dobar budi i ostani,dobar budi i ostani
Molim te,molim te… da i na ovoj strain Balkana
Procveta istina sama-bez srama
Receno medju nama i ova tama smara
Hocu svetlost sa neba i brdo para
A ne jos nekog kretena da nas vara
Jer smo jednom bili narod a sad smo bara
Prljava od potresa i skandala
Nije vazna hrana vec ko sa kim spava
I da komsiji crkne krava,od *****a puca mi glava…
A vidis,ne rade kasarne,vojska izasla na proteste
Vojvodina i Kosovo hoce da se otcepe
Od drzave proklete ne vaze tradicije vekovne
Zakon pisu knjizice cekovne
A od vlasti prethodne ostale su roletne gvozdene
I u secanju sankcije,krupne malverzacije
I suze citave nacije,bez tolerancije,shvati me!
Jer odavno sam prestao da mislim svojom glavom
I kroz zivot idem pravo,samog sebe sam uspavo
Samog sebe mi je zao,a kad pred Boga budem stao
I na kolena pao,zahvalicu se lepo sto Srbiji sansu je dao
Koja nista nece biti ako i ti budes krao
I prljav novac prao,Predsednice...
A ne zaboravi nikad ko si,sta si i gde si
Sta god da se desi skloni bagru i bedu
I bice sve u redu,nesramoti svog dedu
Koji je umro braneci zemlju
I pruzi narodu sansu koja sigurno nedostaje
Amandmana i tih *****a dosta je
Nek ponovo prorade trafike,fabrike
Nek’ se zivi bez panike da ruzne izblede navike
Slusaj krike i urlike s’ ulice pa razumi me…
I dalje ovako-mrzim i tvoje i ove druge
Puno doneli ste tuge i za vreme stare juge i ove juge druge
Al’ nek’ bude sta bude,al’ nek’ bude sta bude
I na kraju-reci cikama u plavim odelima
Kakvim se bavimo delima
Zastiti rep koji je svetinja
I eto ti glasova,poziva,odziva
Ako hoces da dobijas,dobijaj…
I vrati grafite,jer je to kultura koju postujem
U koju duboko verujem,glupih saveta postedi me
I to je sve Predsedniceee…
lijenština
22.4.2007, 18:05
Evo ja ću dati komentar i biću oštar
Previše rime odvlači pažnju od suštine
Ne mora se rimovati rečenica svaka
da bi poruka u pesmi bila jaka
Sve se može reći i sa mnogo manje reči :D
Jel' neko sluša njemačku Power metal (kako Wiki kaže) grupu Primal Fear? Ja sam došao do nekih pjesama, i nisu loše.
Evo ja ću dati komentar i biću oštar
Previše rime odvlači pažnju od suštine
Ne mora se rimovati rečenica svaka
da bi poruka u pesmi bila jaka
Sve se može reći i sa mnogo manje reči :D
Delimicno se slazem sa tobom.Ali bih jos dodao da mi se druga pesma mnogo vise svidja,jer u prvoj vise izigrava maco mena i lici na nekog pozera,dok mi relano zivotno pitanje u drugoj pesmi mnogo bolje zvuci.:)
Delimicno se slazem sa tobom.Ali bih jos dodao da mi se druga pesma mnogo vise svidja,jer u prvoj vise izigrava maco mena i lici na nekog pozera,dok mi relano zivotno pitanje u drugoj pesmi mnogo bolje zvuci.:)
Kakav je bre komsija pozer.Izuzetno dobar i namucen mladi covek.Inace je veterinarski tehnicar.
Jel se zna nesto o Scorpionsima?
Oce li dolaziti ili ne?
Pa evo, sudeći po ovome (http://www.eventim-yu.com/index.asp?page=event&IDevent=7447) već je sve sređeno i ugovoreno, a ni na domaćoj fan-club prezentaciji (http://www.scorpions-serbia.org/scorpionsserbia.html) ne sakrivaju ushićenje.
Samo onde gde treba najpre da piše, ništa ne piše. :kreza:
http://www.the-scorpions.com/english/tourdates.asp
6am3 Fana71c
23.4.2007, 19:13
Ehem... Svidja mi se pesma Judas Priest - You got another thing comming i Bark at the moon od Ozzy Osbourn-a ( obe su iz GTA VICE CITY :D ) pa ako moze neko da mi kaze jos neke pesme u slicnom stilu, stvarno su mi super :ciao:
Pa evo, sudeći po ovome (http://www.eventim-yu.com/index.asp?page=event&IDevent=7447) već je sve sređeno i ugovoreno, a ni na domaćoj fan-club prezentaciji (http://www.scorpions-serbia.org/scorpionsserbia.html) ne sakrivaju ushićenje.
Samo onde gde treba najpre da piše, ništa ne piše. :kreza:
http://www.the-scorpions.com/english/tourdates.asp
A, evo ima na ticketline-u, prodaju se karte :)
Izgleda da mi se ekskurzija poklapa sa koncertom....steta....draza mi je jedna noc u hotelu bez roditelja, sa ribom od njih :D
aerochivija
23.4.2007, 23:57
A, evo ima na ticketline-u, prodaju se karte :)
Izgleda da mi se ekskurzija poklapa sa koncertom....steta....draza mi je jedna noc u hotelu bez roditelja, sa ribom od njih :D
Lepo zboriš. A možda će vam ulepšati ugođaj album Scorpionsa i Berlinske filharmonije "Moment of Glory".
Jedan od najboljih albuma neke rock grupe u sadejstvu sa simfoničarima.
Lepo zboriš. A možda će vam ulepšati ugođaj album Scorpionsa i Berlinske filharmonije "Moment of Glory".
Tako je! Koncert je fantastičan... Zaboravio si da pomeneš i hor, koji je svemu tome dao neku posebnu notu. Nemam reči koliko je koncert dobar...:tapsh:
Nemam to, a mislio sam da imam sve od njih...:o
Sacu da potrazim, bas me zanima :)
Edit: uh, ovo obecava, jedva cekam da se skine :)
Dobro je, nema sta :)
Niko vise ne pise o muzici...
Jel zna neko nesto o Pure Fest-u?
Uh Scorpions-i-ja to ne slusam...
Nego kad ste pomenuli Eventim-oni organizuju i koncert Type O Negative-a
Vala mogli su malo bolje da urade kartu,izgleda vise kao vaucer(isto kao i za Iron Maiden),tj bedno-ja sam za 1800din ocekivao nesto bas fancy:)
Nije da mora da bude bas pozlacena,but :to_care:
Gde su na spisku Pop-Rock i Reggue? :n-cc2: :n-cc2: :n-cc2: :n-cc2: :n-cc2:
Porazmislićemo o tome kad pravilno napišeš "rege" ;)
Gde su na spisku Pop-Rock i Reggue? :n-cc2: :n-cc2: :n-cc2: :n-cc2: :n-cc2:
Pa Pop-Rock je samo podzanr,tako da mu i nije mesto u glasanju,zamisli da su okacili za sve vrste metala(hevy,death,power,gothic,dark,itd...).
A reggae(ovako se pravilno pise,valjda...) su mogli da stave,ali glasanje je i onakio postavljeno odavno,tako da nema svrhe,a pitanje je i da li moze ubacivati sada...
Carl Jonson CJ
26.4.2007, 0:50
Ових дана прилично често слушам Пеперсе, и све ми је теже да их сврстам у било коју категорију рока :/ Јесте то то, али опет није :/ Неко их ставља у такозвани "нови рок" :/
Ових дана прилично често слушам Пеперсе, и све ми је теже да их сврстам у било коју категорију рока :/ Јесте то то, али опет није :/ Неко их ставља у такозвани "нови рок" :/
To je prvi rok bend koji sam slusao i sa kojim sam uopste poceo sa ovom vrstom muzike,i danas slusam i njih i Maidene i Nightwish itd...(da ne nabrajam)A posto su RHCP prvi uvek ce mi biti:n_klanja: (bez obzira na poslednji fensy album)...
Evo citata iz neke biografije o njima,kako taj koji je pisao definise taj pravac muzike:
"Red Hot Chili Peppers are a Californian rock band who have combined aspects of funk and hip-hop with rock and roll, pioneering funk metal."
Carl Jonson CJ
26.4.2007, 1:19
То је неки паприкаш :) Свеједно, они су све те састојке поприлично добро смешали, и то је испао онда добар паприкаш :) БТВ, слуша ли неко Ерика Клептона :)
"Red Hot Chili Peppers are a Californian rock band who have combined aspects of funk and hip-hop with rock and roll, pioneering funk metal."
Sve, sve, al' u metal ne mogu da se svrstaju nikako! Pogotovo što je jedan od njih (zaboravih ko tačno) izjavio da sem Guns-a, metal ne može da smisli (mada su Guns-i više hard rock, al' ajd' :rolleyes: ). Koliko ja znam, zvanična klasifikacija njihove muzike je Funk-rock.
Sve, sve, al' u metal ne mogu da se svrstaju nikako! Pogotovo što je jedan od njih (zaboravih ko tačno) izjavio da sem Guns-a, metal ne može da smisli (mada su Guns-i više hard rock, al' ajd' :rolleyes: ). Koliko ja znam, zvanična klasifikacija njihove muzike je Funk-rock.
Ma ja sam samo citirao sta lik pisao,ne znam ko(nije niko od njih mislim)...Nisam cuo da je neko rekao da ne podnosi metal,ali znam da je Anthony odrastao uz Deep Purple....
A inace basista Flea je svirao dzez u skoli tj. pre nego sto su on i Anthony osnovali bend,a i njega ubrajaju u trenutno 3 najbolje basiste na svetu...
U svakom slucaju ni meni ne lici ni malo na metal,tako da bih se slozio s tobom da je u pitanju funk-rock...
Nego el slusao neko onu nasu grupu Atlantidu???
I el cuo neko promo cd Nightwisha???Samo se nadam da album nece liciti na promo,ili da je neko nesto postavio pogresno...Zvuk lici na nj\ih,ali peva neki pevac-idiot(a nije basista siguran sam),a i ne znam zasto on peva kada imaju novu pevacicu,cak je i na omotu...A i pesme sa promoa su takva komercijala....Kazem nadam se da nece biti tako na albumu,ili da je neko nesto pogresno postavio...
A inace basista Flea je svirao dzez u skoli tj. pre nego sto su on i Anthony osnovali bend,a i njega ubrajaju u trenutno 3 najbolje basiste na svetu...
Flea jedan od trojice najboljih na svetu???? Sta pricas, bre. Pa ja mogu da nabrojim barem 10 njih DRASTICNO boljih od njega. Primeri: Victor Wooten (od njega verovatno nema bolje), Steven Bailey, Les Claypool, Stuart Hamm, John Myung, Marcus Miller, Jaco Pastorius (ok, ovaj vise nije ziv, ali...), Oscar Pettiford...
Flea je dobar i svira u poznatom bendu, ali je mnooogo izvikan. To ti je kao kada sam slusao kako jedan lik ubedjuje drugog kako je Dave Grohl iz Nirvane jedan od deset najboljih bubnjara na svetu:rofl: Ili Lars Ulrich iz metalike (u pet najboljih):rofl: :rofl: . Pa, ne znam ko sve jos...pa onaj iz benda Korn (e tu sam se upis'o od smeha), pa Children Of Bodom... Pa, kao onaj iz Iron Maidena najbrzi single bass pedal bubnjar (mislim stvarno, ja sam bar 30% brzi od njega:D )... I tako dalje. Ljudi su skloni da POZNATE muzicare svrstavaju u NAJBOLJE sto nema veze sa zivotom. Naravno, termin "najbolji" je ovde neadekvatan jer je muzika ipak umetnost, i ne moze se izmeriti kvalitet necije muzike...
Flea jedan od trojice najboljih na svetu???? Sta pricas, bre. Pa ja mogu da nabrojim barem 10 njih DRASTICNO boljih od njega. Primeri: Victor Wooten (od njega verovatno nema bolje), Steven Bailey, Les Claypool, Stuart Hamm, John Myung, Marcus Miller, Jaco Pastorius (ok, ovaj vise nije ziv, ali...), Oscar Pettiford...
Flea je dobar i svira u poznatom bendu, ali je mnooogo izvikan. To ti je kao kada sam slusao kako jedan lik ubedjuje drugog kako je Dave Grohl iz Nirvane jedan od deset najboljih bubnjara na svetu:rofl: Ili Lars Ulrich iz metalike (u pet najboljih):rofl: :rofl: . Pa, ne znam ko sve jos...pa onaj iz benda Korn (e tu sam se upis'o od smeha), pa Children Of Bodom... Pa, kao onaj iz Iron Maidena najbrzi single bass pedal bubnjar (mislim stvarno, ja sam bar 30% brzi od njega:D )... I tako dalje. Ljudi su skloni da POZNATE muzicare svrstavaju u NAJBOLJE sto nema veze sa zivotom. Naravno, termin "najbolji" je ovde neadekvatan jer je muzika ipak umetnost, i ne moze se izmeriti kvalitet necije muzike...
Ma ja sma to negde procitao,kao objavo neki casopis ili organizacija listu...A ja ne mogu da procenim ko je najbolji miti mogu jer ima mnogo onih koje nisam cuo...Imas mnogo gitarista i basista koji su mnogo dopbri i koje neki smatraju najboljima a koji uopste ne sviraju u bendovima....Tako da nezahvalno je da mi pricamo o tome ko je najbolji,ja sam samo naveo sta sam negde procitao,zato sam i napisao-"ubrajaju"...
Yahel - Around the world mix (mycel)
Secate se da je bilo glasina da Kaiser Chiefs dolaze u Beograd? E pa izgleda da to ipak nisu bile glasine - na njihovom sajtu lepo pise "19 Jun 07, Belgrade, Srbija, Sports Hall" :D
aerochivija
27.4.2007, 13:23
То је неки паприкаш :) Свеједно, они су све те састојке поприлично добро смешали, и то је испао онда добар паприкаш :) БТВ, слуша ли неко Ерика Клептона :)
Eric "Slowhand" Clapton... Slušam and posedujem sve značajno iz njegove zvanične diskografije + mnogo snimaka sa raznih gostovanja i jam sessiona na kojima je učestvovao...
Mali offtopic: Dizajn omota njegovog ("živog") albuma "E.C. Was Here" smatram i dan-danas jednim od najboljih ikad urađenih.
AC Was Here
Nego jel' sulsa ko od vas Type O Negative?
Konacno sam se docepao njihovog novog albuma Dead Again i moram priznati da je zaista sjajan...
Ne skidam se sa pesme Septembar Sun:D
Vala jedva cekam cert:n_klanja:
Nego jel' sulsa ko od vas Type O Negative?
Konacno sam se docepao njihovog novog albuma Dead Again i moram priznati da je zaista sjajan...
Ne skidam se sa pesme Septembar Sun:D
Vala jedva cekam cert:n_klanja:
Ey,kad je kocert i gde,daj neke informacije...Jedan moj ortak se zesce nalozio na na Type O Negative,treba da uzmem od njega album da preslusam...
Basta SKC-a,3.jul,karta kosta 1800din
Jeste poskupo,ali ko zna kada ce opet doci(citaj-nikad),a jos nastupaju ekskluzivno kod nas zahvaljujuci ovima iz Legacy-ja
Sto ce reci oko 2h svirke kako stvari stoje i na to se ide pod stavku razno:)
http://www.legacy-promotion.net/koncerti.php?lang=sr&details=070703
Wolverine
28.4.2007, 23:04
Da li neko zna kada ona drtina:D Steven Tyler planira tacno da izbaci novi album svog banda (ko ne zna Aerosmith je u pitanju)? BTW Znate li gde postoji oficijelna lista najboljih rock pevaca?
PS za BTW
Ako Tyler nije na listi odracu ih! :D
aerochivija
28.4.2007, 23:15
GARY MOORE
Sava Centar, 11. maj, 21.00
Nisu rekli da li će svirati hard rock ili blues :)
E, ovo je mnogo jako ;)
Iz časopisa "24 sata", ponedeljak, 13. april 2007.
TRANSPARENT
Dva meseca uoči dolaska Rolingstounsa u Budvu, u Crnoj Gori već su počele pripreme za koncert. Tamošnji obožavaoci Stounsa, na putu između Cetinja i Budve, raširili su transparent na kom stoji tekst:
"Sa Lovćena vila kliče,
dobro doša' Džeger Miče"
Koncert na plaži Jaz kod Budve održaće se 9. jula, a organizatori očekuju prodaju najmanje 73.000 ulaznica.
alesandro
30.4.2007, 16:19
Ne znam, meni nekako najvise Grand lezi. Pogotovo Stoja. Pa ona rastura. A kakav tek glas ima, uuuuuu. Sve njene albume imam, oba. Drzim ih na posebnom mestu gde je uvek suvo i gde je temperatura konstantno ispod nule. Za svaki slucaj, da ne puknu od vrucine :). Salu na stranu... Slusam sve osim tog famoznog GRANDA I teskog metala. :D
daco kralj
30.4.2007, 16:39
OVO JE MOJ ODGOVOR:
Yeah...
I know sometimes, things may not always make sense to you right now
But hey, what daddy always tell you?
Straighten up little soldier - stiffen up that upper lip
What you cryin about? You got me
Hailie I know you miss your mom, and I know you miss your dad
when I'm gone but I'm tryin to give you the life that I never had
I can see you're sad, even when you smile, even when you laugh
I can see it in your eyes, deep inside you wanna cry
Cause you're scared, I ain't there, daddy's with you in your prayers
No more cryin, wipe them tears, daddy's here no more nightmares
We gon' pull together through it, we gon' do it
Laney, Uncle's crazy ain't he yeah but he loves you girl and you better know it
We're all we got it this world, when it spins, when it swirls
When it whirls, when it twirls, two little beautiful girls
Lookin puzzled, in a daze, I know it's confusin you
Daddy's always on the move, mama's always on the news
I try to keep up sheltered from it, but somehow it seems
the harder that I try to do that the more it backfires on me
All the things growin up as Daddy that he had to see
Daddy don't want you to see but you see just as much as he did
We did not plan it to be this way, your mother and me
But things have got so bad between us, I don't see us ever bein
together ever again, like we used to be when we was teenagers
But then of course everything always happens for a reason
I guess it was never meant to be
But it's just somethin that we have no control over and that's what destiny is
But no more worries, rest your head and go to sleep
Maybe one day we'll wake up and this'll all just be a dream
ONO STO JA VOLIM JE SAMO MOJA STVAR
DAJ DA VIDIM TOGA KO CE DA MI ODUZME DAR
DA REPAM O ZIVOTU I MUKAMA MOJIM
NIKOG SE NE BOJIM,JER SAMO JE JEDAN DACO KRALJ :opanachke
daco kralj
30.4.2007, 16:45
E, ovo je mnogo jako ;)
Iz časopisa "24 sata", ponedeljak, 13. april 2007.
TRANSPARENT
Dva meseca uoči dolaska Rolingstounsa u Budvu, u Crnoj Gori već su počele pripreme za koncert. Tamošnji obožavaoci Stounsa, na putu između Cetinja i Budve, raširili su transparent na kom stoji tekst:
"Sa Lovćena vila kliče,
dobro doša' Džeger Miče"
Koncert na plaži Jaz kod Budve održaće se 9. jula, a organizatori očekuju prodaju najmanje 73.000 ulaznica.
HA,HA,HA,HA :rofl: ,stani malo zbog cega karte za VIP kostaju 500 EURA :icon_scra
ma boli me *****,za STOUNSE,ma dovedite vi DMX ili ipak FIFTIJA ,da ih nijh slusamo :qliranje:
HA,HA,HA,HA :rofl: ,stani malo zbog cega karte za VIP kostaju 500 EURA :icon_scra
ma boli me *****,za STOUNSE,ma dovedite vi DMX ili ipak FIFTIJA ,da ih nijh slusamo :qliranje:
Fiftija si imao prilike da vidis u BG-u,mada ne toliko senzacionalno,koliko je to publika ocekivala,a bogami kako je skoro dolazio i Basta,ne bi me cudilo da nam i DMX bane u arenu.CG boljim se nece jos dugo videti spektakl nekog stranog hopera,realno...:(
U poslednje vreme videli ljudi da popularnost dobre muzike raste a da turbofolk H V A L A B O G U polako pada u zaborav iako i dalje povece mase na zalost mladih ljudi lutaju ulicama ispranog mozga ponavljajuci stihove Seke Aleksic od kojih se kosa dize na glavi a istovremeno su i smesni jednom reciju crni humor inace uvidevsi jos jednu rupu na Srbinovom novcaniku ljudi koji brinu o njegovom praznjenju pozvali RHCP,Rollingstonse,pa i Scorpions-e 29.08.2007 cena karte od 1200 do 7000 din...Sto se cele Evrope tice Sonata Artica dolazi u Budimpestu Nightwish mozda posle turneje po SAD dolazi u Nemacku,Evanescence od cele Evrope znaju 'de je samo Engleska i francuski San Trope,Iron Maiden overio Srbiju iako je Bruce uporno na pocetku koncerta vikao Scream for me Serbia & Montenegro:boodala: ali pomak u kvalitetu zvuka koji stize do Srbinovog uveta i uveta svakog prosecnog Evropljanina je porastao sto je za pohvalu;)Mozda ce kroz par godina kada Srbija postane zemlja za koju ljudi znaju da postoji i gde se nalazi na karti u nju doci i ljudi koji stvaraju moju omiljenu muziku Sonata Artica ,Nightwish i System of a Down:D
U poslednje vreme videli ljudi da popularnost dobre muzike raste a da turbofolk H V A L A B O G U polako pada u zaborav iako i dalje povece mase na zalost mladih ljudi lutaju ulicama ispranog mozga ponavljajuci stihove Seke Aleksic od kojih se kosa dize na glavi a istovremeno su i smesni jednom reciju crni humor inace uvidevsi jos jednu rupu na Srbinovom novcaniku ljudi koji brinu o njegovom praznjenju pozvali RHCP,Rollingstonse,pa i Scorpions-e 29.08.2007 cena karte od 1200 do 7000 din...Sto se cele Evrope tice Sonata Artica dolazi u Budimpestu Nightwish mozda posle turneje po SAD dolazi u Nemacku,Evanescence od cele Evrope znaju 'de je samo Engleska i francuski San Trope,Iron Maiden overio Srbiju iako je Bruce uporno na pocetku koncerta vikao Scream for me Serbia & Montenegro:boodala: ali pomak u kvalitetu zvuka koji stize do Srbinovog uveta i uveta svakog prosecnog Evropljanina je porastao sto je za pohvalu;)Mozda ce kroz par godina kada Srbija postane zemlja za koju ljudi znaju da postoji i gde se nalazi na karti u nju doci i ljudi koji stvaraju moju omiljenu muziku Sonata Artica ,Nightwish i System of a Down:D
Ne znam cini mi se da Nigthwish retko silazi juznije od nemacke,bar sto se Evrope tice,znaci skandinavija,Beneluks,Nemacka,eventualno jos nesto...
I ja njih obozava,,i stvarno se nadam da su nasli dostojnu zamenu za pevacicu...Mada,poslusao sam neki promo,i iskreno se nadam da nece tako zvucati na novom albumu ili da se neko jednostavno zezao i da ono u stvari nisu oni...
Pa nisam bas siguran da turbofolk jenjava, ali ajde da ti verujemo :)
Sto se tice SoaD moslim da su se oni raspali...
Nisu se raspali nego su samo kako oni kazu napravili pauzu na vreme od nekoliko godina ,i svako je otisao na svoju stranu da zadovolji neke svoje potrebe koje nisu mogli dok su bili zajedno u bendu (na pr Malakian ce biti u bendu Scars on Broadway ,a Tankian ce svirati solo ... i cuo sam da ce jos neki clan benda otvoriti neku online prodavnicu stripova:kreza: ) .Uglavnom videcemo mi jos albuma od njih ,a kad ,to je pitanje...
U globalu SOAD izuzev odlicnog Toxicity-ja i eventulano Mesmerize-a i nije neki bend-ono kako se kaze "nista specijalno"
Ista stvar je i sa Nightwish-om kod koga tesko sta valja(mozda prvi album,dok su tekstovi uglavnom na nivou osnovne skole)sem glasa Tarje Turunen koja vise i nije u bendu(hint: poslusati njen novi solo album-za svaku preporuku;) )
Moje misljenje,tako da no offense:dedica:
U globalu SOAD izuzev odlicnog Toxicity-ja i eventulano Mesmerize-a i nije neki bend-ono kako se kaze "nista specijalno"
Ista stvar je i sa Nightwish-om kod koga tesko sta valja(mozda prvi album,dok su tekstovi uglavnom na nivou osnovne skole)sem glasa Tarje Turunen koja vise i nije u bendu(hint: poslusati njen novi solo album-za svaku preporuku;) )
Opet , kako kome ... Ja sam cuo jednu njihovu pesmu davno po prvi put i svidela mi se ,pa nabavim ceo album pa mi se ceo album svidi i td i td... i od tada nema njihove pesme koju ne volim da cujem ,prosto ih obozavam. Mada opet Mesmerize mi se nije svideo nesto posebno(kao ceo album)...
Nego dosta o SoaD ,jel ko cuo za Rosenberg trio (pretpostavljam da jeste ), jer ja sam juce prvi put cuo za njih i likovi odvaljuju ... sviraju kako neki ganci jazz, vrlo melodicno ... Najvise mi se svidjaju bossa dorado i for sephora :a_whistli
nisam bas siguran (mislim na SOAD) zadnja dva albuma ( mesmerize i hypnotize) prikazuju veoma sazreo bend, a toxicity im je definitivno najbolji, naravno uz aerials,chop suey... slusao sam ih nekad:to_care:
trarja je stvarno odradila dobar posao sa tim odlaskom, ali to su njihovi problemi!
i da to je moje misljenje
Trenutno slušam MARKA BULATA.:alealeee:
Trenutno slušam MARKA BULATA.:alealeee:
Inspirativno, nema šta...
Nego, ima li neke šanse da Anathema dodje kod nas ili bar u nekoj susednoj zemlji?
Sad mi se jedna "letnja" pesmica vrti po glavi i nikako ne mogu da prestanem da je pevusim - King Africa La Bomba! :)
A dobra mi je i (nema veze sa ovom prvom) Guano Apes - Open You Eyes.:n_klanja:
A dobra mi je i (nema veze sa ovom prvom) Guana Apes - Open You Eyes.:n_klanja:
Nije Guana nego Guano. Da, pesma je stara već 10 god, mada imaju oni i dosta boljih.
Mr. Garrison
4.5.2007, 23:37
kao npr. "too close to leave", "anne claire" i sl...
kao npr. "too close to leave", "anne claire" i sl...
Meni se lično najviše svidela Don't You Turn Your Back On Me. Jako je retka, jer se nikad nije pojavila na albumu pošto je rađena kao soundtrack za neki nemački film.
Mr. Garrison
5.5.2007, 3:05
poznato mi zvuci, ali nisam siguran da sam je cuo. imam sva 3 albuma od nemackih cobana...
poznato mi zvuci, ali nisam siguran da sam je cuo. imam sva 3 albuma od nemackih cobana...
Kažem ti, nema je ni na jednom albumu i samo se "vrtela" na TV-u kad je bila aktuelna (negde '99-te, pre drugog albuma). Preporuka svima koji gotive Guano Apes, nađite nekako ovu pesmu, stvarno je vredi čuti. :aplauz:
Mr. Garrison
5.5.2007, 3:23
nasao sam na muli :D javicu utiske kada se skine i kada preslusam.
edit:
skinuo sam pesmu i nije losa. ali imaju oni i boljih pesama, jel' tako Rockeru ;)
NjegovaWisost
5.5.2007, 16:51
Ljudi, znate šta mi treba (da ne otvaram novu temu, ova je muzička)
Ako iko ima notni zapis, tabulaturu, gp3 format ili bilo koji drugi zapis za sviranje narodne pjesme "Snijeg pade na behar na voće"
Indexi su je prepjevali.
Ako ima neko negdje notni zapis, molim ga da ga iskenira i javi mi.
Znači, ja i jedan drug mjesecima tražimo to, al nigdje nema. Na internetu nema sigurno. Ili bar mi nismo uspjeli da nađemo
polarnimeda
5.5.2007, 17:57
sve osim novokomp. narodnjaka; posebno volim house...
U sredu, 09.05 na Trgu Slobode u Novom Sadu svira Peter And The Test Tube Babies:nov_guita. Sem njih nastupaji i Atheist Rap i Vrisak Generacije. Sve u okviru proslave Dana Evrope.
Idemo pankeri...
Dan Evrope 9. maj biće ove godine u Novom Sadu obeležen velikim koncertom na kome će nastupiti legendarni britanski pank bend Peter and the Test Tube Babies.
Osim "Pitera" kako taj bend zovu fanovi u Srbiji, na tom koncertu sviraće i novosadski bendovi Atheist Rap i Vrisak generacije, saznaje Beta u Studentskom kulturnom centru Novi Sad, koji je organizator tog koncerta uz podršku Izvršnog veća Vojvodine.
Pored koncerta, koji će biti održan na centralnom Trgu Slobode u Novom Sadu, tokom čitavog dana odvijaće se brojni prateći programi, kao što su projekcije filmova, tribine, DJ nastupi, breakdance izvodjači i crtanje grafita.
Peter and the Test Tube Babies osnovani su 1978. godine u Brajtonu u Engleskoj. U karijeri su objavili više od deset studijskih albuma i nekoliko koncertnih izdanja.
Poslednji studijski album "A Foot Full of Bullets" snimili su 2005. godine. Krajem leta 2004. godine, svirali su u Beogradu u klubu "Akademija"
http://www.glennhughes.com/
Glen Hjuz 9. maja u Dimitrovgradu, povodom otvaranja muzičke hale. 'Ajmo jug :alealeee:
Ljudi, kupih, Honkin' On Bobo od Aerosmitha(zadnji studijski)! Naj je The Grind (8 pesma - po originalu)! Booklet je odlican kao i svirka, ali pesme su valjda obrade starih blues stvari! Na zadnjoj pesmi pratece voxove peva Tylerova kcerka, koja je tad inace imala 15 godina, a glas jaci i od tatinog(kao da je zenski Fredie Mercury)!
Constantine
7.5.2007, 21:57
U Kragujevcu juce bio Bregovic povodom dana grada i Djurdjevdana i toliko je smorio nevidjeno:icon_scra :icon_scra :eek: :eek: :mad: :mad: .Na srecu danas sviraju Osvajaci a Sutra Van Gog pa ce valjda biti bolje nego na jucerasnjem koncertu Bregovica koji nije imo' pojima kao ni ono buljuka raznih sviraca koje je dovukao ispred opstine Kragujevca.
U Kragujevcu juce bio Bregovic povodom dana grada i Djurdjevdana i toliko je smorio nevidjeno:icon_scra :icon_scra :eek: :eek: :mad: :mad: .Na srecu danas sviraju Osvajaci a Sutra Van Gog pa ce valjda biti bolje nego na jucerasnjem koncertu Bregovica koji nije imo' pojima kao ni ono buljuka raznih sviraca koje je dovukao ispred opstine Kragujevca.
Van Gogh bi bilo lepo cuti ponovo,jel idete u arenu,ljudi?
Van Gogh bi bilo lepo cuti ponovo,jel idete u arenu,ljudi?
Ja ću najverovatnije otići. Jes' da su postali šabani najveći sa ovim tehno tripovima koje forsiraju već par godina, ali odrastao sam uz njih a i nekad su bili dobar new wave bend! Pored toga, na retko kojoj svirci ima toliko devojaka! :dzavo:
Ja ću najverovatnije otići. Jes' da su postali šabani najveći sa ovim tehno tripovima koje forsiraju već par godina, ali odrastao sam uz njih a i nekad su bili dobar new wave bend! Pored toga, na retko kojoj svirci ima toliko devojaka! :dzavo:
Potpuno si u pravu,bio sam ja na svirci u Paracinu,znas koliko je bilo devojaka,jos pred kraj Djule izveo njih 10tak na binu....heheh
E sad to sto su u poslednje vreme malo *****,stvarno ne znam sta im to znaci...:confused:
Ali sad necu da zbog njih zapucam cak za BG!!!
btw. El zna neko mozda gde mogu da downloadujem(ako je uopste to moguce) nesto od "Ritam nereda",nikad nisam cuo bilo sta od njih,ali u poslednje vreme cujem samo reci hvale o njima...
Potpuno si u pravu,bio sam ja na svirci u Paracinu,znas koliko je bilo devojaka,jos pred kraj Djule izveo njih 10tak na binu....heheh
E sad to sto su u poslednje vreme malo *****,stvarno ne znam sta im to znaci...:confused:
Ali sad necu da zbog njih zapucam cak za BG!!!
btw. El zna neko mozda gde mogu da downloadujem(ako je uopste to moguce) nesto od "Ritam nereda",nikad nisam cuo bilo sta od njih,ali u poslednje vreme cujem samo reci hvale o njima...
http://www.nostalgija.com/muzika/r.php
Bon Jovi, Aerosmith, Rolling Stones...Ima tu devojaka koliko ti dusa zeli:D! But you can never get enough, can't you!
E, uzgred, neko je "pustio bubu" da ce Dave Weckl Band da svrati u Beograd, ali ja na netu nista o tome nisam nasao... Jel' cuo jos neko nesto na ovu temu?
E, uzgred, neko je "pustio bubu" da ce Dave Weckl Band da svrati u Beograd, ali ja na netu nista o tome nisam nasao... Jel' cuo jos neko nesto na ovu temu?
Brate, ako je ovo tacno onda ce biti ludilo.:qliranje:
Ja sam cuo da Chick Corea dolazi u BG negde na leto.:confused:
Brate, ako je ovo tacno onda ce biti ludilo.:qliranje:
Ja sam cuo da Chick Corea dolazi u BG negde na leto.:confused:
Ako je tek OVO tacno, e onda ce biti pravo ludilo.:tapsh: :alealeee:
children of bodom, pantera, blind guardian,sodom, as i lay dying,morgorth,slayer,megadeth,........... da sve nabrajam spisak bi bio poduzi a i ja bi se smorio od kucaja.......................
@ivan79
Blind Guradian,tako je care!:alealeee:
Steven Tyler je prorok!!!
Godinu dana pre izlaska Viste covek napravi pesmu Devil's Got A New Disguise (pesma je radjena od '94 tako da je ubo za sve Winove)!:rofl:
Kad smo kod njih, zna li neko gde ima da se nabavi Joe Perry Project???
Ja sam poludeo. Otslusao sam Atom Heart Mother danas jedno 20x :confused:
pesma nije zdrava majke mi...:paranoia:
@ivan79
Blind Guradian,tako je care!:alealeee:
Ja opet necu ici na BG:D
Sta da se radi-daleko bitniji su mi Kreator/Kreature:D i Type O Negative:)
Vec sam uzeo karte,tako da....
BTW nesto sam nacuo da bi na EXIT-u mogao da se pojavi My Dying Bride i to na metal stage-u
Jbt na to moram da idem,obavezno....
Inace ovogodisnji EXIT je po meni najveci sucks do sad-jedini vredni paznje su Beastie Boys-i ali to ne slusam toliko,a nesto ne verujem da ce se spisak izvodjaca preterano menjati jer do festivala ima manje od dva meseca
Dance arena za one koje slusaju tehno je po meni takodje njesra-ni jedna velika zverka od DJ-eva ne nastupa,izuzev Bukema na Main Stage-u
Ocaj u odnosu na pretprosli(pa i prosli)i ubedljivo najbolji EXIT ikad:)
aerochivija
10.5.2007, 2:29
Ja sam poludeo. Otslusao sam Atom Heart Mother danas jedno 20x :confused:
pesma nije zdrava majke mi...:paranoia:
Ako misliš na "Pink Floyd"... Odslušaj i "Echoes" - album "Meddle". I nastavi s "Flojdima"...
BTW nesto sam nacuo da bi na EXIT-u mogao da se pojavi My Dying Bride i to na metal stage-u
То сам и ја начуо, али ми у овом тренутку изгледа мало вероватно.
Међутим, ко зна...
Ako misliš na "Pink Floyd"... Odslušaj i "Echoes" - album "Meddle". I nastavi s "Flojdima"...
Will do :)
Vidim da je neka boles' kao i atom, ima 22 Mb...
Iron Maiden
10.5.2007, 16:48
Heavy Metal i to Iron Maiden(samo mi pogledajte nick), Metallica, Panthera, Rammstein, Black Sabbath, AC/DC, Guns 'n' roses...
Heavy Metal i to Iron Maiden(samo mi pogledajte nick)
A ja mislio da si nick uzeo aludirajući na srednjevekovnu spravu za mučenje. :D
:rofl:
Јел идe неко на Suffocation вечерас?
Ja ne mogu-kao sto sam rekao,istrosio sam se za svoje favorite
Nego je'l slusao neko od vas momke zvane Running Wild
Ne da su dobri,nego su ekstra-u pitanju je old-school heavy metal a tematika je uglavnom gusarsko/avanturisticka:D
Carevi-upravo slusam album Under Jolly Roger :nov_guita
Evrovizija...koji krs.
Do sada jedino poljska odudara, a narocito ona riba sto peva :love:
Balavim...
Gleda li neko jos?
Posle pobede norveske pola ih fura rock fazon...ne ide im...
Citam knjigu i bacim pogled from time to time.Smaracina zesca,mozda sunem koji glas posle za Bjelorusiju,rece mi sestra da je ok pjesma.
Fedi se pederise na bini ko sretan...Ako nista drugo,ljepsi je od Serifovicke brate...:p
Meni su oni metalerosi - Česi bili sasvim OK. Mada, ova naša ima glaščinu, samo je mnogo r...:to_care:
A od ovih EMOsa iz Andore mi se pegla! Štreberski rok!:n-cc2:
Meni su oni metalerosi - Česi bili sasvim OK. Mada, ova naša ima glaščinu, samo je mnogo r...:to_care:
A od ovih EMOsa iz Andore mi se pegla! Štreberski rok!:n-cc2:
Hmmm, vise je punk nego rock.
Sto, nisu losi.
Mada poljska rula po meni, iako nije moja vrsta muzike, odlicno izvedena, i ova ima super glas.
Hmmm, vise je punk nego rock.
Sto, nisu losi.
Punk su Ramones-i, Pistols-i, Exploited itd., žestoki momci a ne štreberi! :to_care: A što su loši? Pa zato što ovi današnji trendovi od R'N'R-a koji je bio muzika za rebele, napraviše muziku za najobičnije outsider-e, koji nisu deo mase zato što misle svojom glavom i zato što su cool, nego su sami jer ih niko neće! :rofl: E, to je glavni razlog zbog kog ne mogu da ih smislim . Uostalom, pravi rokeri nikad ne prate trendove!:cool: Videćeš za jedno 10-ak godina ko će od njih još biti na sceni, dok će za Purple, Whitesnake i ostalu ekipu znati i naši unuci! :n_klanja: :nov_guita
Punk su Ramones-i
Ramones nisu bas tipican predstavnik ovog pravca:)
To je vise neki punk-rock-ic;)
Za ostatak-respect!
Ama ok, nemoj da me flame-ujes odma' :D
Green day i blink, taj fazon, pa sad ti vidi sta su oni.
Bre glupa ova evrovizija, sve trule pesme prosle, nista sto valja.
Razocaran sam.
Mada sam zadovoljan sa druge strane, mi smo prosli, komsije nam samostalno pukle...:D
Kroci poskoci upala mi u oci...joj...
PS:Samo da napomenem da mislim da je i nasa pesma bezveze.
Green day i blink, taj fazon, pa sad ti vidi sta su oni.
Nisam te flejmn'o, to bi bilo mnogo gore! :to_care: Green Day je mnogo stariji bend i jedan od glavnih predstavnika Melodičnog Punk-a (ili Kalifornijskog, kako ti drago) zajedno sa Bad Religion-om, Offspring-om, NOFX-om itd. koji ne mogu da se porede sa Blink pozerima. :rofl:
Mada sam zadovoljan sa druge strane, mi smo prosli, komsije nam samostalno pukle...:D
Ne znam da li misliš na Hrvate, ali za Dada Topića samo respekt! :aplauz: Crnogorce nisam ni čuo! A ova voditeljka je najveća :to_care: na svetu! Kako je prozivala sve živo, pa to je čudo jedno! :rofl:
Nasa pjesma je bila shit i to stoji(kao i to da nam je pjevac gej),ali to nije razlog za bilo kakve infantilne politicke provokacije...
Ja nisam pratio eurosong,ali sam cuo nasu pesmu,i sve pesme iz bivsih YU republika,jos pre..I pravo da vam kazem jedino mi se svidja Hrvatska...
Samo da napomenem da mislim da je i nasa pesma bezveze.
Nasa pesma je sasvim solidna, sta vise, odlicna je za Evroviziju. Kako god Marija Serifovic izgledala, ne moze se reci da ne peva dobro.
Ovo je lepo videti: metal bije elec/tehno.
Ovo je lepo videti: metal bije elec/tehno.
za čitavih 0.13% ; mrtva trka ako mene pitaš :D
Uh, ocekivao sam jedno 10 negativnih reputacija za post gore :D
Da, mislim na crnogorce. Zadovoljan sam posto su bas oko europjesme napravili frku prosle god. posto su hteli samostalnost. Nego necemo o politici, i nadam se da necu dobiti neg. :D
Joj, izazivam sudbinu :D
Sto se tice Molitve, lepo ona peva, ne izgleda tako lepo kolko i peva, ali ald' necemo joj zameriti.
Meni se pesma jednostavno ne svidja...
Hrvati...Dado je ok, samo je pesma bila slaba pa su pukli...mogao je i bolje.
Ma samo su trule pesme neke prosle osim nekoliko koje valjaju. Svi moji favoriti su propali :(
Iron Maiden
11.5.2007, 13:52
Meni zao sto su cesi propali (ali mi se cini da bi im pesma imala mnogo vise smisla kada bi ih razumeo:kreza: ) A sad mi zao sto necu gledati nastup lordija pre finala jer sutra uvece idem na Night of the jumps u arenu
Please come down ...:offtopic:
Wolverine
11.5.2007, 15:20
Nemoj da mi dira Queen, plagijator jedan! Mercury jeste bio gay, ali je pevao bolje nego kad bi ujedinili najbolja rock vokale ovih dana!
Meni uopste nije jasno sto se uopste prepucavate oko te kicerice i sprdacine koja se naziva Evrovizija?
Toliko dobrih koncerata sledi ovog leta(pogotovu za one koji slusaju metal;) )mozda ce biti nesto fino i na EXIT-u,a vi se u'vatiste za sugavu Evroviziju:n-cc2:
Vaistinu zboriš! :to_care: LM, Eurosong je vest za jedan dan. Čim prođe, više se neće ni pominjati. Sad je aktuelna, pa se zato i pominje. Kad smo kod koncerata, jel' ide neko na ovaj humanitarni koji je sad u Nedelju na Marakani? Sviraju Čorba, Bajaga, N'Bebe, Partibrejkersi, Direktori, 357....brdo bendova (R'N'R only). Karta je 400 kinti, prodaju se na blagajni Marakane.
Nego...jel` imao ko od vas prilike da preslusa novi album Linkin Parka - Minutes to Midnight?
Meni nije nista posebno...losiji je od prethodna dva:( Na prvo slusanje ne bih mogao da izdvojim nijednu pesmu...
Inace album treba u prodaji da se pojavi 14. maja :p
Nego...jel` imao ko od vas prilike da preslusa novi album Linkin Parka - Minutes to Midnight?
Meni nije nista posebno...losiji je od prethodna dva:( Na prvo slusanje ne bih mogao da izdvojim nijednu pesmu...
Preslušao, ništa naročito, tako da delim isto mišljenje sa tobom.
od njih sto smo culi, culi smo! licno neverujem da ce im bilol koji sledeci album biti nesto posebno! ako posle ovoga i izdaju jos koji!:rolleyes:
Slicno je sa njima kao i sa Lordima-jos im samo fali Tarja Turunen(kao sto rekoh na jednom drugom forumu-ona se sa svojim zadnjim solo albumom bas uklapa u Evrovizija styling-Rocker zna o cemu pricam:) )
Za Lordi se slažem, ali Apocalypticu ne treba trpati u isti koš sa njima, zapravo ni sa njima ni sa ostalima. No, to je stvar ukusa, da ne ulazimo bespotrebno u neke debate.
U svakom slučaju, Scorpionsi su otkazali koncert, to sam zapravo htela da kažem.
NjegovaWisost
11.5.2007, 19:54
Apsolutno se slažem. Nažalost lošiji je i to dosta. Ili sam ja nešta specijalno očekivao.
Internet je čudo:D
U svakom slučaju, Scorpionsi su otkazali koncert, to sam zapravo htela da kažem.
Pa, to resava moju dilemu da li da idem ili ne :D
Koje sr*nje!:mad:
Edit: Pomeren za jesen...
Preslušao, ništa naročito, tako da delim isto mišljenje sa tobom.
Uhh...dobro je...a ja sam se uplašio da sam omatorio pa mi se ne sviđa:paranoia:
Kao veliki ljubitelj po meni, možda i najbolje grupe ikada - Faithless, retko kada mi prođe dan a da ne odslušam barem jednu njihovu pesmu. Već nekoliko dana slušam samo njihov, nažalost, poslednji album To All new Arrivals. Preporučujem da odslušate Bombs, Spiders, Crocodiles & Krypton, Music Matters i To All New Arrivals.
Osim Pantere slusam u zadnje vreme i Zvezde Granda :qliranje:
Pre nego me prokunete i zamrzite, samo da objasnim da je to samo zbog toga sto je Renato Henc moj drugar i zato sto mi je drag i sto je konacno posle 20 godina shvatio da nije dovoljno da dobro pevas da bi postao zvezda u Srbiji. Shvatio je verovatno i pre, ali nije hteo da se menja. Drago mi je sto se predomislio. Guraj Renato !
E, da, prodajem bubnjeve ako nekom treba :rolleyes:
Iron Maiden
15.5.2007, 19:26
Pantera & *granda :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Ali nisi gori od moje drugarice. Ona je kao 'metalka' a pre neki dan isla na snimanje *granda
NjegovaWisost
15.5.2007, 20:29
Dolaze Partibrejkersi u PV:qliranje: jipi ja jo, da neće ko da navrati?
Dolazi i Rambo Amadeus:to_care:
Znate li da je on završio muzičku akademiju, odsjek flauta?
Dolazi i Rambo Amadeus:to_care:
Znate li da je on završio muzičku akademiju, odsjek flauta?
Koliko ja znam, Rambo je zavrsio Masinski fakultet u Beogradu. Mozda je i ovo paralelno...
NjegovaWisost
16.5.2007, 14:04
Koliko ja znam, Rambo je zavrsio Masinski fakultet u Beogradu. Mozda je i ovo paralelno...
Mašinski?
Nemam pojma, ja sam u nekim našim novinama čitao ovo za flautu, a o mašinsvu nije bilo pomena
Šta vam je ljudi, Rambo je doktor svih nauka! :to_care: Nego, načuh danas da se šuška o dolasku Tool-a kod nas negde u Septembru....jel' zna neko od vas nešto o tome? :confused:
NjegovaWisost
16.5.2007, 17:26
Eto ti stoto hvala:D Jeste, zaista je doktor!
Jesli li iz BG@ rocker
Šta je ovo, svi navalili na balkan... To je čudo jedno. Heh, Džeger će biti smješten u Kraljevskom apartmanu od 200 kvadrata u Splendidu. Majko moja, ja ih stvarno volim, ali kako zanovjetaju:eek:
Dr Zoidberg
16.5.2007, 19:55
Heh, Džeger će biti smješten u Kraljevskom apartmanu od 20 kvadrata u Splendidu. Majko moja, ja ih stvarno volim, ali kako zanovjetaju:eek:
Jbg ima se moze se :cool:
nego ako Tool stvarno dolazi bice bruka :)
NjegovaWisost
16.5.2007, 20:02
Od 200 a ne od 20:boodala:
Uf, a tražili su da im na svakom ćošku stoji po pepeljara, da mogu sa svakog mjesta da puše cigare... A Maideni su tražili samo flašu vode i flašu kole...
Dr Zoidberg
16.5.2007, 20:16
Od 200 a ne od 20:boodala:
Uf, a tražili su da im na svakom ćošku stoji po pepeljara, da mogu sa svakog mjesta da puše cigare... A Maideni su tražili samo flašu vode i flašu kole...
Pff pozeri :mad:
Pih,Rollingstones:rolleyes:
Nikad ih nisam voleo,a bez uvrede za bilo koga,na cert ne bio otisao ni za dz:a_bleh:
Matore drtine koje se odavno odsvirale svoje-samo nek se cuvaju,moz' neko iz benda da izdahne na bini,godine su to ipak :rofl:
A Maideni su tražili samo flašu vode i flašu kole...
I peceno pile,i neko britansko pivo,ne znam kako se zove...Ljudis u skromni,a ne kao recimo Robbie Williams koji na svakom koncertu iza scene mora da ima mali sank i barmena koji ce mu dati omiljeno pice...
Matore drtine koje se odavno odsvirale svoje-samo nek se cuvaju,moz' neko iz benda da izdahne na bini,godine su to ipak :rofl:
Al' će bar da umru srećni, a ni to nije baš nebitno. ;)
Al' će bar da umru srećni, a ni to nije baš nebitno. ;)
I će da idu u pakao, a ni to baš nije nebitno. :D
I će da idu u pakao, a ni to baš nije nebitno. :D
Gde si ti video da misirske babe ide u Pakao? :D
Gde si ti video da misirske babe ide u Pakao? :D
haha... true, true :)
A jeste li culi sta je onaj "muzicar" 50cent trazio - SVE - od Kentaki pecenih pilica, preko HD TV (vise komada), vrsta alkoholnog i bezalkoholnog pica, marke kondoma, do boje koje treba da bude prostorija u kojoj on boravi. Naravno, podrazumeva se da je trazio i "poslovnu pratnju", i sve sto uz to ide. Neki ljudi su toliko iskompleksirani, da, kada im pare "udare u glavu", nacisto polude i izgube smisao za umerenost, a ubrzo i sve druge osobine normalnog coveka...
Jel neko zna kada dolazi Depeche Mode? Sad mi rece drugar da treba da dodju...
To ce biti ludilo.:rolleyes:
Edit: preporuka za Cassie - Me & You. Neki rnb sta li je, simpaticna pesmica, sporog ritma.
Wolverine
17.5.2007, 12:58
A jeste li culi sta je onaj "muzicar" 50cent trazio - SVE - od Kentaki pecenih pilica, preko HD TV (vise komada), vrsta alkoholnog i bezalkoholnog pica, marke kondoma, do boje koje treba da bude prostorija u kojoj on boravi. Naravno, podrazumeva se da je trazio i "poslovnu pratnju", i sve sto uz to ide. Neki ljudi su toliko iskompleksirani, da, kada im pare "udare u glavu", nacisto polude i izgube smisao za umerenost, a ubrzo i sve druge osobine normalnog coveka...
U odnosu na njega koji se juce ispilio, Kamenje koje postoji duze od Broja Jedan (TM) je veoma skromno!!!:dedica: :dedica: :dedica:
Osim Pantere slusam u zadnje vreme i Zvezde Granda :qliranje:
Grand rulez!Oni hard-core fanovi Granda se sigurno secaju Bugarke Reni-Mercedes(ne smem s tobom kume).Sad su dosli ovi amateri,nemaju blage veze.Zadnji novopeceni dobar Grandovac je Darko Filipovic.Uostalom,onaj ko je gledao Mi Nismo Andeli 3 zna zasto treba biti Grand fan.
Wolverine
17.5.2007, 21:26
ROFLx1000000
Ovo cemu se ti smejes je tuzno!!!
BTW, nadjoh extra jak unplugged album Bon Jovi-a:n_klanja: :n_klanja: (znali ste, a?)!!!
Onaj iz Japana 2003! Ali imam problem ne mogu da se skinem sa Kazalishta!:n_klanja:
Elitni Odredi-Moja jedina
nidza bleja-ti i ja
Pure-Za Jelenu
Odlicne hop pesme.;)
NjegovaWisost
18.5.2007, 14:40
Donio mi buraz sa exkurzije orginal Number of The Beast od Maiden (15 evra:a_whistli ).
Eh kad čovjek uporedi orginal naše grupe i neke strane.
A kad sam bio u italiji na gimnazijskoj ekskurziji disk Metalike 35 evra! U metalnoj kutiji....
Iron Maiden
19.5.2007, 0:37
Jao ja bih ubio za original number ali bas strani (a ne kao a matter of life and death koji je kod nas izasao u kutiji kao kod pirata)
Aegon the Conqueror
19.5.2007, 2:23
Progressive, black, avantguarde i thrash metal.
Hardrock i electro muziku (pomalo)
Jao ja bih ubio za original number ali bas strani (a ne kao a matter of life and death koji je kod nas izasao u kutiji kao kod pirata)
Sad znas i koga treba da ubijes :Freddy:
Wisosti, zakljucavaj sobu kad legnes da spavas :bibidu:
:D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.