PDA

Prikaži potpunu verziju : Šta slušate od muzike...

Strane : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66

bobi
14.6.2006, 18:21
je si siguran da je Varg izasao iz zatvora?posto sam vec nesto cula o tome,pa su mi posle rekli da to nije tacno?

Ma pricam bre o buducnosti, kroz godinu, dve. :)
Sta bi ti htela? Sutra da se udas? :)

Moras da zasluzis naseg Covenanta. :)

black
14.6.2006, 18:32
Ma pricam bre o buducnosti, kroz godinu, dve. :)
Sta bi ti htela? Sutra da se udas? :)

Moras da zasluzis naseg Covenanta. :)

umm...sad si me svetski zbunio...

Covenant
14.6.2006, 18:40
:rofl: :rofl:
Ljudi vi niste normalni:)
Naravno,u najpozitivnijem mogucem smislu :-)

Covenant
14.6.2006, 18:53
E sada sto se tice black metala....
Zaista nisam znao da je Varg izasao iz zatvora(naravno ako neko nije pustio buvu),ali ja mislim da je on rekao da se vise nece baviti muzikom,vec ce se,ako se ne varam,posvetiti pisanju knjiga o nordijskoj mitologiji-ali videcemo vec...
Inace Burzum je moj aposlutni favorit sto se tice black metala,iako su zadnja dva albuma koje je Varg radio u zatvoru prelepi,ali prelepi instrumentali....
Tu je zatim i Dissection,pa Emperor,a Bathory-pa sta znam,oni jesu odlicni,ali nisu(bar ja tako mislim)tipicni predstavnici zanra....
I takodje volim da cujem i neke black metal bendove koji se vise oslanjanju na epiku,slicno power-u-recimo odlicni nemacki black metal bend Mystic Circle i njegov album Drachenblut=Zmajeva krv-klavijature bas dominiraju,a to mi se svidja:)
Ili Einherjer ili pak Summoning,mada Einherjer nije bas tipicni black,vec mix nekoliko metal zanrova-blizi je,recimo viking metalu....
Ajd PoZ!

black
14.6.2006, 18:58
VARG DA PRESTANE DA SE BAVI MUZIKOM?!Nema sanse...nije valjda toliko nenormalan?pa kad mi neko kaze BLACK METAL prvo mi BURZUM padne na pamet...ne verujem...mozda ce da radi i jedno i drugo u isto vreme?nemam pojma.

Covenant
14.6.2006, 19:01
Pa to je bilo pre par godina-ko zna kakvog je misljenja sada-sve se ipak menja...

black
14.6.2006, 22:24
Pa to je bilo pre par godina-ko zna kakvog je misljenja sada-sve se ipak menja...

svakako...

e zao mi je sto remetim metal mir ali me mnogo zanima-sta mislite o grupama kao sto su GREEN DAY,GOOD CHARLOTTE,SIMPLE PLAN,BLINK 182...?

Covenant
15.6.2006, 0:37
Slusao jedino Green Day,ostale znam po imenu:)
Green Day meni licno nije nista specijalno:)

black
15.6.2006, 10:16
a o grupi Him?

Covenant
15.6.2006, 11:42
Uffffff
HIM.....
Uzas-recicu samo isto kao i za Cradle Of Filth-kakvi foliranti,a i dobar su kandidat za sledecu Evroviziju:rofl:
Inace mi deluju kao strasno-uzasno-losa kopija Moonspell-a-onaj iz HIM-a se trudi svim snagama da izvuce vokal,ali mu slabo ide od ruke....
No to je,kao sto sam vise puta naglasio,moje misljenje.....
Znam ja da devojke vole takve bendove(poput HIM-a),ali ima dosta boljih -npr. Lacuna Coil-znam da ce mnoge kolege metalci sad da dignu dzevu,ali meni je Lacuna Coil ekstra bend(da se ja pitam ne bi ga svrstavao ni u metal),dosta bolji nego fenseri zvani Nightwish koje u poslednje vreme ne da prezirem,iako sam ih slusao jedno vreme,jer imaju i dobrih stvari....
Takodje i za Evanesence vazi isto kao i za Lacunu....
Ajd uzdravlje i batali taj HIM i slusaj recimo Moonspell ili Opeth;)

Dimo
15.6.2006, 11:47
e zao mi je sto remetim metal mir ali me mnogo zanima-sta mislite o grupama kao sto su GREEN DAY,GOOD CHARLOTTE,SIMPLE PLAN,BLINK 182...?
Svaka grupa je zesci shit osim Green Day-a,oni su veterani na punk sceni,ali su mi i dalje ispod Offspringa,po meni najboljeg punk benda danasnjice.Naravno,ne slusam punk mnogo,ali ovo misljenje sam formirao na osnovu pesma jednog i drugog benda na Vivi :)

Dimo
15.6.2006, 11:52
a o grupi Him?
...mislim sve lose,jeste da su imali lepih pesama kad su pocinjali da se bave muzikom(prelepa balada Gone With The Sin),ali zadnjim albumom Dark Light su postali talog tog takozvanog love metala.Tuzno,Ville se ponasa kao peder(mozda i jeste),a glasovne mogucnosti su mu ravne nuli,naprosto da covek ne poveruje da su iz Finske,zemlje sa sjajnim metal bendovima.
Sto se Lacune Coil tice,slazem se sa Covenantom,ovaj zadnji album Karmacode nije nimalo los(ja bih ih svrstao u gothic :) ),malo pre sam na Vivi slusao obradu pesme Depeche Moda Enjoy The Silence,odlicna obrada.

Covenant
15.6.2006, 12:13
...mislim sve lose,jeste da su imali lepih pesama kad su pocinjali da se bave muzikom(prelepa balada Gone With The Sin),ali zadnjim albumom Dark Light su postali talog tog takozvanog love metala.Tuzno,Ville se ponasa kao peder(mozda i jeste),a glasovne mogucnosti su mu ravne nuli,naprosto da covek ne poveruje da su iz Finske,zemlje sa sjajnim metal bendovima.

Nije derpe-on je u semi,pazi sad sa-Tarjom Turnunen koja je pevala u Nighwish-u,iako deluje tako-kao sto sam rekao pozer-to je sada u trendu:)
BTW ako volis lepe blade poslusaj album Damnation od Opeth-a;)

Sto se Lacune Coil tice,slazem se sa Covenantom,ovaj zadnji album Karmacode nije nimalo los(ja bih ih svrstao u gothic :) ),malo pre sam na Vivi slusao obradu pesme Depeche Moda Enjoy The Silence,odlicna obrada.

Paaaa....
Preterano je da ih nazivas gothic-dark fazon je prisutan,to stoji-ali Lacuna Coil spada u Lacuna Coil:)
PoZ!

Rocker
15.6.2006, 12:44
Vidim ima novih ljudi ovde!Lovely!:aplauz: Pozdrav za black, prvu devojku koja se aktivno uključila u ovu temu:ciao: Neko pomenuo Green Day? Meni su OK mada su mi bolji stariji albumi. Isto važi i za Offspring. Moram da naglasim da se ni jedan ni drugi ne mogu smatrati za pravi Punk bend. Više su Punk Rock ili kalifornijski (melodični) Punk. Nemaju baš previše dodirnih tačaka sa izvornim Punk-om npr. Sex Pistols-ima, Ramones-ima ili Dead Kennedys-ima. U istu grupu može da se svrsta i Bad Religion. BTW, sluša neko njih?!

black
15.6.2006, 13:09
Uffffff
HIM.....
Uzas-recicu samo isto kao i za Cradle Of Filth-kakvi foliranti,a i dobar su kandidat za sledecu Evroviziju:rofl:
Inace mi deluju kao strasno-uzasno-losa kopija Moonspell-a-onaj iz HIM-a se trudi svim snagama da izvuce vokal,ali mu slabo ide od ruke....
No to je,kao sto sam vise puta naglasio,moje misljenje.....
Znam ja da devojke vole takve bendove(poput HIM-a),ali ima dosta boljih -npr. Lacuna Coil-znam da ce mnoge kolege metalci sad da dignu dzevu,ali meni je Lacuna Coil ekstra bend(da se ja pitam ne bi ga svrstavao ni u metal),dosta bolji nego fenseri zvani Nightwish koje u poslednje vreme ne da prezirem,iako sam ih slusao jedno vreme,jer imaju i dobrih stvari....
Takodje i za Evanesence vazi isto kao i za Lacunu....
Ajd uzdravlje i batali taj HIM i slusaj recimo Moonspell ili Opeth;)

e ovako niko nije rekao da ja slusam him,u stvari ja ih mrzim...

black
15.6.2006, 13:10
Vidim ima novih ljudi ovde!Lovely!:aplauz: Pozdrav za black, prvu devojku koja se aktivno uključila u ovu temu:ciao: Neko pomenuo Green Day? Meni su OK mada su mi bolji stariji albumi. Isto važi i za Offspring. Moram da naglasim da se ni jedan ni drugi ne mogu smatrati za pravi Punk bend. Više su Punk Rock ili kalifornijski (melodični) Punk. Nemaju baš previše dodirnih tačaka sa izvornim Punk-om npr. Sex Pistols-ima, Ramones-ima ili Dead Kennedys-ima. U istu grupu može da se svrsta i Bad Religion. BTW, sluša neko njih?!

hvala na pozdravima,slazem se za green day...

black
15.6.2006, 15:12
sto se tice benda LACUNA COIL od njih sam do sad cula samo jednu pesmu koja nije bila tako losa,a EVANESCENCE je extra bend...

Dimo
15.6.2006, 15:59
sto se tice benda LACUNA COIL od njih sam do sad cula samo jednu pesmu koja nije bila tako losa
Kupi ovaj novi album Karmacode,dobar je,ili ako imas satelitsku redovno se na Vivi vrte dva njihova spota/singla Our Truth i Enjoy The Silence.

black
15.6.2006, 16:16
Kupi ovaj novi album Karmacode,dobar je,ili ako imas satelitsku redovno se na Vivi vrte dva njihova spota/singla Our Truth i Enjoy The Silence.

da videla sam spot our truth,ali ne znam,ne slusam ja tu vrstu metala.ali necu nista da pricam dok ne odslusam ceo cd

huligan
15.6.2006, 17:35
HIP-HOP KONZA

BEOGRADSKI SINDIKAT
MARCELO
STRUKA
SHORTY
WU-TANG CLAN
DMX
BAD COPY
AJZAK
PRTY-BG
VIP

bobi
15.6.2006, 18:12
e ovako niko nije rekao da ja slusam him,u stvari ja ih mrzim...
U bre... mrzis. :)
Sto? Mislis da je true jedino old school black koji slusas?
Cak i mnogi od njih su foliranti, posteno.

black
15.6.2006, 20:18
U bre... mrzis. :)
Sto? Mislis da je true jedino old school black koji slusas?
Cak i mnogi od njih su foliranti, posteno.

znam ja da su mnogi od njih foliranti...ali Him toliko vise nisu ono sto su nekad bili...zato ih mrzim,zato sto su se prodal...mada iskreno i ja sam pocela sa himom(ali sa onim starim pesmama-svakako)

Surovi
16.6.2006, 20:54
ergh postujem posle duzeg vremena i posto ima mnogo da se cita mrzelo me sve odjednom ali evo dacu svoje skromno misljenje koje niko nije trazio:)

mjuza koju volem je grunge(i to najvise stone temple pilotsi, alice in chains i soundgarden, i ajd ranije nirvana, mada i delom radiohead ako se oni svrstavaju u grunge). ne zato sto je muzicki kvalitetna, zato sto nije preterano da se ne lazemo ali je to onaj pravi kul zvuk koji kad cujem jednstavno mi se dopada. e da ne razumem ovaj coldplay, to je kao neki novi grunge?? ljudi to je bljuvotina jedna jedna losa kopija jedna nulla...
dalje i ovaj postgrunge kao QOTSA, ili ovaj spoj koji je napravio AUDIOSLAVE je potuno KUL i MNOOOGOOO DOOOOBAR.
sa druge strane dobar bluz i dobar stari rock nikad ne moze da dosadi kao ni stari rnb i soul pa cak i gospel i a capella(narocito horske obrade popularnih pesama) poneki.
dalje iako to spada u rock ali Creedence clearwater revival(iliti KRIDENSI) moraju biti izdvojeni

mnogo gotivim i smooth i acid jazz i LATINO koji je jednostavno muzika koja sve, ali sve ljude natera da se ili max opuste ili da skacu ko blesavi, pa cak i oni naj tromiji da klate glavom i cupkaju nogom..:)

nadam se da nije preostro ali uvek je vazilo da: KO SLUSA TECHNO TAJ SLUSA NARODNJAKE, a ko slusa narodnjake(mislim na turbo folk po antoniju pushicu, posto smatram da oni stari imaju kolku-tolku vrednos' iako su i oni glupi) taj nije bas cist, tj ima opasne probleme pa mora da ispira mozakkk...

ranije gotivih metal, osim trash-a koji je uvek bio trashina teska, a onda shvatih da iako moze da prodje, retke su grupe koje stvarno, ali stvarno mogu da se slusaju(da se ne lazemo, vecina njih moze da se obozava i onda je svaki metal JEA ali to nije pravo slusanje muzike nego neki tabu ili sta vec pa se po automatizmu priblizava turbanijama - nemojte me kriviti zbog ovoga ali to samo trenutno mislim promenicu se valjda).

sto se tice ovih domacih pop to je ista shitina kao i turbanije, a narodnjaci(koji po meni prestavljaju dno dna i iako ce mnogi reci da moras prvo da ih slusas da bi ih shvatio ja to odbijammmm:nov_explo ) se u zadnje vreme u svetu ponovo ponavljam iako je nepotrebno, po meni izjednacavaju sa ovim modernim hip hopom stranim crnackim i u neku ruku modernim rnbem(ne starim dobrim, pravim), i turskim istocnjackim melosem ostalim.......

oni stari ex ju fazon smara, jes ima par dobrih rok pesama ali ljudi to je g**no jedno zivo, a narocito dugme...

uhhh umrih se, i iako verovatno malo ko ovo i dalje cita stavljam .:opanachke :odoK:

Surovi
16.6.2006, 20:57
e i da dodam
NORAH JONES je trenutno naj zenska pevacica

a

JACK JOHNSON (koji btw potpuno lud muzicki pravac ima koji je mesavina nekiog soft rocka, havajske muzike i pretezno vuce na neki pop koji je iako pop mnogo obar) je glavni baja danasnjice... preslusatjte neke njihove pesme ako niste...:dedica:

Dimo
16.6.2006, 21:34
ranije gotivih metal, osim trash-a koji je uvek bio trashina teska, a onda shvatih da iako moze da prodje, retke su grupe koje stvarno, ali stvarno mogu da se slusaju

Metallica,Slayer,Destruction(steta sto nisam bio na koncertu :( )...Reci za njih da su obicni trash(u prvom smislu te reci)nije u redu,nikako ;)

Surovi
16.6.2006, 22:01
pa znam da nije u redu ali . . . dobro izvinjavam se ali ni metalika odavno vise nije sta je bila...:nov_guita

Covenant
16.6.2006, 22:54
Ali zato Slayer:dzavo:
Zadnji alabum God Hates As All je sjajan...
Pa Testament,Annihilator,Nuclear Assault,Kreator-svi poslednji albumi su im odlicni...
Ima jos dosta thrash metal bendova koji se nisu prodali
Thrash metal je sjajan pravac u svakom slucaju:)

voodoo_
17.6.2006, 0:14
Meni se zadnji album ne sviđa, mnogo se dernjaju... a ono što može da se čuje na sajtu a što će biti na novom albumu će verovatno biti isto ko GHUA...
Mnogo mi se sviđa eighties thrash, stara Metalika, stari Slayer... jes da su tekstovi glupi za sve pare na "Show No Mercy", "Hell Awaits" i "Reign in Blood", al je zato muzika :n_klanja:
I Kreator je fenomenalan, jedan od retkih bendova koji je posle 20 godina rada uspeo da napravi album koji se može smatrati jednim od najboljih, ako ne i najboljim...

Dimo
17.6.2006, 11:24
ali ni metalika odavno vise nije sta je bila...:nov_guita
Tacno,ali najavljuju da ce biti mnogo vise solo deonica na novom albumu,jedva cekam da ponovo cujem majstora Kirka Hammeta.

voodoo_
17.6.2006, 11:36
Isto takođe su rekli da su oduševljeni zadnjim radovima SOAD-a i Slipknota, tako da džabe očekujete novi Master of Puppets, that ain't gonna happen...

Surovi
17.6.2006, 12:03
e jes sve to ali slipknot nikako ne mogu da skappiram, nemam pojma jednostavno mi se samo gade.... i korn isto.... za slayer se slažem da je ok,,, svakako nisam bio u elementu kad sam ih poredio sa našim šabanima sa pinka...

nego el neko od vas metalaca moyda slusao onog gore jack-a johnson-a:qliranje: ???

Covenant
17.6.2006, 12:17
Metallica je zesce *****e od albuma Justice For All pa nadalje-ja licno,nisam uopste ljubitelj Black albuma:)
Kill Them All je zakon-to nije nikakvo cudo,jer je ceo album napisao Dave Mustain...
A i Megeadeth je sada takodje *****e-od Youthanasia-e pa nadalje-teski mainstream,no moram da priznam da je zadnji album System Has Failed prilicno solidan,ali nista vise od toga...
Sto se tice SOAD-a i Slipknot-a-nisu losi,ali mene ne da smaraju-gledao sam par koncerata SOAD-a i scenski nastup im je ocajan-jedonostavno-dosadni su-opet za razliku od Slipknota koji je po meni daleko bolji-ali nikako mi nije favorit...
PoZ!

Surovi
17.6.2006, 12:20
dobro slipknot da ima scenski nastup ima to niko ne moze da porekne

Dimo
17.6.2006, 12:49
Ali SOAD po meni ima daleko lepse pesme i sadrzajnije takstove,a Slipknot je u sebi uvek imao trunku repa,sto mi se nikako ne svidja,mada im pesme uopste nisu lose.Sto se koncerata tice,u neku ruku je normalno da SOAD-ovi koncerti nisu mnogo upecatljivi,oni nisu neki zesci freakovi(da Shavo Oladijan ovo procita,brzo bi mi bio kraj :D )za razliku od Dzordisona,Tejlora i drugova.

Surovi
17.6.2006, 12:52
a o dream-u sta mislite, ovaj oktavarium kako god nije los ali opet nije ni nista posebno po meni barem, a opet se ograđujem posto sve ovo pasivno slusam...

Patrick
17.6.2006, 22:01
Najvise Metal, a zatim Rock, Rap i Techno
Omiljeni bend: Linkin Park
A slusam i : HIM, Rammsetin, Eminema, Scootera, 2 Pac i od domacih samo Riblju Corbu.

Surovi
17.6.2006, 22:21
a šta cenjeni prijatelji mislite o desert sessions-ima

da malo proširimo ovo sa metala...

Covenant
17.6.2006, 22:22
a o dream-u sta mislite, ovaj oktavarium kako god nije los ali opet nije ni nista posebno po meni barem, a opet se ograđujem posto sve ovo pasivno slusam...

Dream Theater je zaista fantastican bend-ono bas cisti umetnici a i sjajni muzicari-gde ce covek vise:)
Pa pazi skoro sam nabavio Octavarium i prilicno je dobar-ajd sad nije bas na nivou Scenes From A Memory,ali je OK...
Jbg ljudi se malo umore posle toliko albuma i godina,a ponestane i kreativnosti....
Nego je'l volis ti Symphony X?Zadnji album Odyssey iz 2002 godine je zaista odlican-bend je sjajan spoj progressive-a(svirka)i power-a(uglavnom tekstovi od pesama)

Surovi
17.6.2006, 22:34
ne nisam čuo za njih, mada ja slabo inače slušam metal, više neki grunge, indi, postrock, postgrunge i tako to , pogledaću kod nekih ortaka da li imaju nešto pa ću da čujem svakako...

Covenant
17.6.2006, 22:59
Od grunge slusam Alice In Chains i Nirvanu koja i nije bas tipicni pretstavnik....
Alice in Chains mi je jedan omijenijih bendova-omiljeni alabumi su mi Dirt i Jar Of Flies....
A njihov MTV Unplugged je nesto nevidjeno:tapsh:
Jerry Cantrell je odlican gitarista-sjajan je i njegov solo album Boggy Depot
PoZ!

Rocker
19.6.2006, 13:16
Kad već pominjete alternativu, jel' sluša neko Pearl Jam?:nov_guita

oluja
19.6.2006, 14:43
Kad već pominjete alternativu, jel' sluša neko Pearl Jam?:nov_guita
:) Prva dva albuma.

darkado
19.6.2006, 14:53
Nego je'l volis ti Symphony X?Zadnji album Odyssey iz 2002 godine je zaista odlican-bend je sjajan spoj progressive-a(svirka)i power-a(uglavnom tekstovi od pesama)
symphony x je super, posebno mi se svidja odyssey, egypt i mozda masqarade

shin-bojan
20.6.2006, 2:39
symphony x je super, posebno mi se svidja odyssey, egypt i mozda masqarade

A sta mislite o Shadow Gallery i Pain of Salvation? Po meni (trenutno) nisu nista losiji od X-a i DT-a.

oluja
20.6.2006, 10:20
Samo da vam prijavim da sam se fenomenalno proveo na koncertu Stinga :nov_guita
Da li je jos neko bio?
Ide li neko na jos neke koncerte ovog leta?

darkado
20.6.2006, 10:40
ja sam hteo da idem na stinga ali kad sam trazio karte vise ih nije bilo. ako nabavim pare nekako mozda odem na metal kamp u sloveniju.

Wolverine
20.6.2006, 10:43
Cuo neko za nas bend Simargal???:confused:

Bokile
20.6.2006, 10:53
Cuo neko za nas bend Simargal???:confused:
Koga,sta gde?:paranoia:

mijatovic_86
20.6.2006, 11:22
Linkin Park rules
p.s
sad je Mike Shinoda (iz linkin parka) izbacio nov album (2005) Fort Minor
ali nije napustio bend, i valjda ce sada neki nov album !!

Dimo
20.6.2006, 11:41
Linkin Park rules
p.s
kada li ce izbaciti nov album ??
Nije bilo konkretnih najava,ali verovatno do kraja 2006,ponestalo im je para.Sto se mene tice,lepse bi im bilo da se rasformiraju i prestanu da nas bombarduju svojom njesra muzikom.

Surovi
20.6.2006, 12:21
ma šta ja znam taj linkin park jete teško go*no ali opet ima i gorih... nekako su previše za malu decu, nemam pojma... i taj neki rap što ubacuju... glupani:D

mijatovic_86
20.6.2006, 12:27
Svako ima pravo na svoje misljenje, meni se svidja vecina pesama i sa Points of Authority i sa Meteore, ima i glupih , ali vecina je ok!!
A to da li je njesra je diskutabilno, po meni od njih sam cuo nesto novo i dopalo mi se !! inace slusam uglavnom sve oblike rocka, ali ponekad i rap i house, kad se smorim !! :D

Pozdrav svima

Mario Pavićević
20.6.2006, 12:29
Jer neko mozda ide na Blind Guardian u septembru?

Dimo
20.6.2006, 12:34
po meni od njih sam cuo nesto novo i dopalo mi se

Sta si to od njih novo cuo,majke ti?

Inace,Meteora je malo bolji album od prethodna dva(Hybrid Theory i taj Points),najvise zbog pesama tipa Numb,Somewehre I Belong,From The Inside,ali i dalje je to veoma slabo.Naravno,samo moje misljenje.

Surovi
20.6.2006, 13:01

Inace,Meteora je malo bolji album od prethodna dva(Hybrid Theory i taj Points),najvise zbog pesama tipa Numb,Somewehre I Belong,From The Inside,ali i dalje je to veoma slabo.Naravno,samo moje misljenje.

pa taj points je u stvari hybrid theory, a postoji i ceo album sa obradama tog istog hybrida i zove se reanimation, malo više vuče na rap, ali je i on ok ako volite lp. da se ne lažemo, slušao sam ja sva tri albuma više puta, i voleo neka pesme, ali šta ja znam sad kad se osvrnem nekako su mainstream previše za mene... uvek su oni bolji od nekih nedaj bože...

vladale
20.6.2006, 13:07
Samo da vam prijavim da sam se fenomenalno proveo na koncertu Stinga :nov_guita
Da li je jos neko bio?
Ide li neko na jos neke koncerte ovog leta?

Zavidim ti :p Meni nisu hteli da daju, zbog škole. Ali idem na Beer Fest koji se svake godine održava u Beogradu, po prvi put :)

huligan
20.6.2006, 13:32
Beer Fest je do jaja dogadjaj!Ne propustam ga

Covenant
20.6.2006, 22:57
Samo da vam prijavim da sam se fenomenalno proveo na koncertu Stinga
Da li je jos neko bio?
Ide li neko na jos neke koncerte ovog leta

Bas sam to hteo nekog da pitam-je'l moze to malo detaljnije:)
Nisam neko obozavatelj Stinga-ali on je skroz OK:)

I da,da-ide se na Morbid Angel(Godz Of Death Metal:dzavo: )-16.avgust,basta SKC-a:dzavo:
Bice ludnica....

Jer neko mozda ide na Blind Guardian u septembru?

Ja sam hteo,ali karta je zaista paprena-2000din-koliko i za Stinga-lopovluk po meni....
Inace,ako neko namerava da ide bolje bi mu bilo da uzme karte jer ih ima samo 1000 i uskoro ih vise nece ni biti u prodaji-znaci,poslednji kontigent....
Krivo mi je,jer prvi put dolaze ovde,i bas sam zeleo da ih vidim/cujem:(
Poz svima!

Surovi
20.6.2006, 23:06
kakav je tah blind guardian tripozni bend. potpuno su loodilo fanatzijsko... superishka su... nego el sluša neko od vas oceansize:cool:

vladale
21.6.2006, 10:03
Beer Fest je do jaja dogadjaj!Ne propustam ga

Za one koje zanima ovaj festival, mogu da pogledaju njihovovu veb stranu koja je aktivna još od 2003 i na njoj možete videti puno informacija o samom događaju, istorijatu, muzičkom programu, galerije itd..

http://www.beerfest.co.yu/

huligan
21.6.2006, 10:52
Kad Blind Guardian dolazi kod nas?

Highlander
21.6.2006, 10:53
Verovatno Linkin Park & Adema - Giving In

Covenant
21.6.2006, 11:31
Kad Blind Guardian dolazi kod nas?

16.oktobar,SKC:)

Wolverine
21.6.2006, 14:10
Na cenjenoj muzickoj tv stanici VH1 sad za vikend bilo top 100 Classic Rock pesama, prva narvno - Led Zeppelin-Stairway To Heaven:n_klanja:

Dimo
21.6.2006, 15:27
Verovatno Linkin Park & Adema - Giving In
Ja sam njegov post shvatio kao da je u pesmama LP-a pronasao nesto novo i interesantno,pa ga pitam sta to originalno ima kod njih,nisam mislio je li cuo neku novu pesmu :)

Surovi
21.6.2006, 17:57
Na cenjenoj muzickoj tv stanici VH1 sad za vikend bilo top 100 Classic Rock pesama, prva narvno - Led Zeppelin-Stairway To Heaven:n_klanja:

e kad smo kod toga jel se seca neko one glupave top liste sto je radio b92 pravio pre par meseci(ili prosle god nemam pojma bilo je u bliskoj proslosti)...
jad i beda... i ono sto valja stavili na kraj... a tek top 5... nirvana smjelslajktinspirit... iako sam okoreli grunger i tako to moram da kazem:boodala: ... ko jos to sta bre aha ooops....:o

vladale
21.6.2006, 18:56
e kad smo kod toga jel se seca neko one glupave top liste sto je radio b92 pravio pre par meseci(ili prosle god nemam pojma bilo je u bliskoj proslosti)...
jad i beda... i ono sto valja stavili na kraj... a tek top 5... nirvana smjelslajktinspirit... iako sam okoreli grunger i tako to moram da kazem:boodala: ... ko jos to sta bre aha ooops....:o

Misliš na ovo?

10 Eagles – Hotel California
9 Depeche Mode – Enjoy the silence
8 Rolling Stones – Satisfaction
7 Metallica – Nothing else matters
6 Pink Floyd – Wish you were here
5 Queen – Bohemian Rhapsody
4 REM – Loosing my religion
3 Led Zeppelin – Stairway to heaven
2 Nirvana – Smells like teen spirit
1 The Beatles - Yesterday

Mario Pavićević
21.6.2006, 19:20
Ej ali karta za Guradian-e je 1500 din.Sta znam meni se i ide i ne ide sa obizrom ko im je predgrupa a i plasime se da ce previse baciti akcenat na brze stvari a da ce fantazije biti malo

voodoo_
21.6.2006, 19:23
Karta za Guardiane je 2000 i prvi tiraž od 1000 komada je rasprodat za 2 nedelje. Ostatak karata će biti pušten pred koncert. Ni ja ne volim kad deru za cenu karte, ali u ovom slučaju je opravdano. Božanska muzika koju sviraju Guardiani vredi svaki dinar.

Surovi
21.6.2006, 19:35
Misliš na ovo?

10 Eagles – Hotel California
9 Depeche Mode – Enjoy the silence
8 Rolling Stones – Satisfaction
7 Metallica – Nothing else matters
6 Pink Floyd – Wish you were here
5 Queen – Bohemian Rhapsody
4 REM – Loosing my religion
3 Led Zeppelin – Stairway to heaven
2 Nirvana – Smells like teen spirit
1 The Beatles - Yesterday

aha... bas trulo... mora da sam ja zaboravio kriterijum... najbolje ili najpopularnije??? stonsi, metalika,rem, nirvana i bitlsi, pa ajde i pink flojd, po meni ne zasluzuju top10... jest da su fine ali ekako su tralala

vladale
21.6.2006, 20:51
aha... bas trulo... mora da sam ja zaboravio kriterijum... najbolje ili najpopularnije??? stonsi, metalika,rem, nirvana i bitlsi, pa ajde i pink flojd, po meni ne zasluzuju top10... jest da su fine ali ekako su tralala

Najbolje, ukoliko hoćeš mogu ti poslati celu listu(ne bih ovde da pišem dugačke redove).

Metaličar
21.6.2006, 21:16
Ja sam takođe bio na koncertu Stinga a idem i jula na White Snake.Ne uzimajte za ozbiljno liste sa Vh1 jer je dosta komercijalna stanica prošli put je najbolja classic rock pesma bila Highway to hell od AC/DC-a što je apsurdno.Vladale svaki koncert propustiš zbog majke što ne pitaš ćaleta?
Evo jos nekih koncerata kojih sam imao prilike da vidim
Rolling Stones u Pragu
Metallica-BG
Queen i Paul Rodgers-Budimpesta
Santana-Budimpesta
Phil Colins-BG
Deep Purple-BG

Rocker
21.6.2006, 23:25
Za one koji ne znaju: Whitesnake, 30. Jul, Tašmajdan, 20h. Cena karte je 2000, ima ih u SKC-u i Domu Omladine. Predgrupe su Alogia i Kraljevski Apartman. Vidimo se tamo!:qliranje:

oluja
22.6.2006, 0:52
Za one koji ne znaju: Whitesnake, 30. Jul, Tašmajdan, 20h. Cena karte je 2000, ima ih u SKC-u i Domu Omladine. Predgrupe su Alogia i Kraljevski Apartman. Vidimo se tamo!:qliranje:
Naravno :)

vladale
22.6.2006, 11:29
... a idem i jula na White Snake.

Misliš na WhiteSnake (http://en.wikipedia.org/wiki/Whitesnake)?

Vladale svaki koncert propustiš zbog majke što ne pitaš ćaleta?

Nije tačno, jednostavno nema neko para da ide na sve te koncerte. A i vremena. A i društva. Brat mi je na faksu, tako da ne mogu da idem sa njim, a od mog društva skoro niko takve stvari i ne sluša. Inače, pored BeerFest-a i ja idem na koncert Whitesnake-a, videćemo se tamo! :nov_guita

Evo jos nekih koncerata kojih sam imao prilike da vidim
Rolling Stones u Pragu
Metallica-BG
Queen i Paul Rodgers-Budimpesta
Santana-Budimpesta
Phil Colins-BG
Deep Purple-BG

Opet nekome zavidim :p

REDisLAW
23.6.2006, 13:44
Jel znate šta je najgore? Imaš extra ortake, a svi slušaju, ni manje ni više, nego narodnjake! Sreća, pa to nije slučaj samnom, ali ima takvih... Zamislite kako je njima... (podrazumeva se da mi slušamo rock, metal, neki hip-hop itd...)

bobi
23.6.2006, 15:05
Predgrupe su Alogia i Kraljevski Apartman. Vidimo se tamo!:qliranje:
Pa ko ce drugi da bude predgrupa, nego oni. :boodala:

"Nek nas bog sacuva" :)

bah...:paranoia:

Dimo
23.6.2006, 15:51
Jel znate šta je najgore? Imaš extra ortake, a svi slušaju, ni manje ni više, nego narodnjake! Sreća, pa to nije slučaj samnom, ali ima takvih... Zamislite kako je njima... (podrazumeva se da mi slušamo rock, metal, neki hip-hop itd...)
E jbg,isto je tako kod mene,sve okolo reperi(ne folkeri nego reperi),u celoj generaciji maturanata niksicke gimnazije(koju sam sa srecom zavrsio)bilo je 14 (recima:cetrnaest)metalaca od ukupno 300 djaka :nov_mad2:
Zalosno...

@bobi Sto ti se ne svidja Alogia?Textovi su im stvarno malo smarajuci(naglabanje o prolaznosti zivota,to je zanimljiva tema,ali bas svaka pesma...),ali ukupno gledano nisu losi.

bobi
23.6.2006, 16:05
@bobi Sto ti se ne svidja Alogia?Textovi su im stvarno malo smarajuci(naglabanje o prolaznosti zivota,to je zanimljiva tema,ali bas svaka pesma...),ali ukupno gledano nisu losi.

Ma, da ne bude zabune, uvek cu gledati da podrzim domace bendove, bez obzira na sve.

A sto se tice ova dva domaca benda, mislim ne shvatam zasto sviraju nesto sto je maiden svirao pre 20 godina i to mnogo bolje.
A znam licno i momke iz Kraljevskog, i dobri su to ljudi, ali ocigledno ne kapiraju da jos uvek u muzici pohadjaju prvi razred.

optimus_prime
23.6.2006, 18:15
Nightwish, Nightwish ! A narodnjake moram delimicno zbog profesije (ne grand i ostala s.....)

Miloš
23.6.2006, 18:17
A narodnjake moram delimicno zbog profesije (ne grand i ostala s.....)
А којом се то професијом бавиш, ако смем да питам?:)

huligan
23.6.2006, 21:09
Ma pusti ga,jos jedan u nizu Metalaca:D

optimus_prime
23.6.2006, 22:05
А којом се то професијом бавиш, ако смем да питам?:)

Bavim se Muzikom , znaci : Aranziranje, Mastering, Mix, a ponekad ispadne neka tezga da oderem ove nase Gastarbeitere u Austriji, pa eto ga nov komp! A Nightwish slusam za moju dusu!!!

darkado
23.6.2006, 22:32
Pa ko ce drugi da bude predgrupa, nego oni. :boodala:

"Nek nas bog sacuva" :)

bah...:paranoia:
mogu da ti kazem kad je kraljevski svirao u ovoj mojoj septickoj jami univerzuma od mesta da su dobro odradili

Surovi
24.6.2006, 10:34
e a sta je sa nightwishom uopste sad kad su oterali onu budalu? (sto je htela da ih u pop i mainstream ubaci)

Dimo
24.6.2006, 11:44
e a sta je sa nightwishom uopste sad kad su oterali onu budalu? (sto je htela da ih u pop i mainstream ubaci)
Sta god je i kako god je htela,ne zanima me,znam samo da ima sjajan sopran.Tesko ce naci neku podjednako dobru pevacicu kao sto je bila Tarja.

Highlander
24.6.2006, 14:37
Gde nam nestade kviz?:nov_mad2:

optimus_prime
24.6.2006, 15:49
Sta god je i kako god je htela,ne zanima me,znam samo da ima sjajan sopran.Tesko ce naci neku podjednako dobru pevacicu kao sto je bila Tarja.

Nema vise nikad da budu ono sto su bili !!!

Rocker
24.6.2006, 18:09
A znam licno i momke iz Kraljevskog, i dobri su to ljudi, ali ocigledno ne kapiraju da jos uvek u muzici pohadjaju prvi razred.
Repetitium ist madre studiorum!!!:to_care: Ja mislim da su baš "prigodni za tu priliku". Oni su više Hard Rock bend nego metalci i smatram da će se odlično uklopiti u atmosferu. U svakom slučaju, na koncert se ide zbog grupe a ne predgrupe. Da li znaš nekog ko je išao na Metallica-u da bi slušao Van Gogh?!
Ma biće to extra svirka, jedva čekam!!!:aplauz:

Dimo
24.6.2006, 18:30
Nema vise nikad da budu ono sto su bili !!!
Slazem se,verovatno ce oni i sa novom pevacicom prodati dosta ploca,ali tesko da ce da ponove uspeh albuma Oceanborn,Once,Wishmaster.
Razmisljam da se prijavim ako kojim slucajem odluce da promene stil pevanja pa im zatreba duboki bas,pravi sam covek za to :) Mada bi moje glasovne mogucnosti vise odgovarale nekom viking black metal bendu...

optimus_prime
24.6.2006, 21:15
Slazem se,verovatno ce oni i sa novom pevacicom prodati dosta ploca,ali tesko da ce da ponove uspeh albuma Oceanborn,Once,Wishmaster.
Razmisljam da se prijavim ako kojim slucajem odluce da promene stil pevanja pa im zatreba duboki bas,pravi sam covek za to :) Mada bi moje glasovne mogucnosti vise odgovarale nekom viking black metal bendu...

Sto ne probas sa audiciom ako su promenili pevaljku mozda promene i Zanr, nikad se nezna!:nov_guita :nov_guita :nov_guita :) :)

Covenant
24.6.2006, 21:30
Ih,mrzim White Snake-kao i sav taj glam sljam iz 80-tih:nov_mad2:
Kao sto je rekao Dave Mustaine-"That gay music....":rolleyes:
No,nemojte me shvatiti za pogresno-pricam za sebe:D
Tako da,please,bez uvrede:)

E sad sto se tice Nightwish-a-smatram da je to jedno najobicnije njesra sem lepe i talentovane pevacice-kao sto je lepo primetio jedan lik sa nekog foruma "Aha,Nightwish-to su oni sto provlace 3 ista rifa kroz sve pesme"
A i dobar deo tekstova od tih istih pesama je na nivou osnovne skole-ja sam se bukvalno smejao dok sam pregledao neke...
Budale su najurile jedinu stvar koja valja u tom njihovom bendu-Tarju Turunen-uhhh kako bi samo ona legla nekom doom ili gothic bendu,a ne ovoj smejuriji.....
A treba li da napomenem da je od albuma Wishmaster sve komercijala i to ona najgore vrste-povrsno,plitko i pravljeno sa tendencijom da se svidi svakom...

Takodje,neka me neko ne shvati pogresno-u pitanju su licni stavovi:D

PoZ!

Gorans
24.6.2006, 21:36
Narodnjaci su moja najveca perverzija, to slusam samo nocu kada nema nikog i kad niko ne moze da cuje sta slusam (u rane predjutarnje casove), i nikom ne pricam da slusam narodnjake... :) :) :)

Ma pali brate, narodnjaci su zakon.... rece neko nekad!

Zapalili su ga!:aplauz:

Dimo
24.6.2006, 22:07
Sto ne probas sa audiciom ako su promenili pevaljku mozda promene i Zanr, nikad se nezna!:nov_guita :nov_guita :nov_guita :) :)
Hm,Nightwish black metal...:paranoia: Radije se ne bih prijavljivao :Freddy:

@Covenant Ne secam se dobro,odavno nisam to slusao,ali cini mi se da mi se vise svideo Once nego Wishmaster(a istoimena pesma sa tog albuma je zesci Shit po meni),ali verovatno su i oni potpali pod komercijalu,je li moguce da se to desava sa svakim bendom koji postigne neki uspeh? :(

Grimm_SBL
24.6.2006, 22:22
Nu Metal, suckers! :D

optimus_prime
24.6.2006, 23:11
Da li ste culi za novi Guns N Roses?

Wolverine
25.6.2006, 10:02
Vi "konceratshi" odakle uzimate te podatke ocu i ja da vidim da li ce Aerosmith i BJ da dodju u ovu roopoo!

Surovi
25.6.2006, 14:55
Budale su najurile jedinu stvar koja valja u tom njihovom bendu-
A treba li da napomenem da je od albuma Wishmaster sve komercijala i to ona najgore vrste-povrsno,plitko i pravljeno sa tendencijom da se svidi svakom...
PoZ!

istina istina istina istina... uz to cenim da su bili na prekretnici... ili je zadrze i postanu komercijala i niko ih ne slusa, ili je šutnu i onda će bar sledeći album da prodaju, a tarja sa nekim blazim zvukom ima da pere...

i da nightwishove pesme osim mozda wishmastera i nightquesta i nisu valjale,,, samo su mi se dopadale one lagana tipa sleepwaker. a mnogo je dobra angels fall 1st i ona sa novog albuma neka na onom njihovom finskom ili starom keltskom na kom li je neka talije ulijea urilkikilem(sad sam ga odvalio ali jbg:to_care: ) u kojima se samo tarja i cuje uglavnom...

Dimo
25.6.2006, 15:52
neka na onom njihovom finskom ili starom keltskom na kom li je neka talije ulijea urilkikilem(sad sam ga odvalio ali jbg:to_care: ) u kojima se samo tarja i cuje uglavnom...
Kuolema Tekee Taiteilijan se zove pesma :) U toj pesmi Tarja pokazuje po ko zna koji put lepotu njenog soprana.

Rocker
25.6.2006, 16:01
Da li ste culi za novi Guns N Roses?
QUE?!:confused: U kom sastavu?! U kom fazonu?! U kom svetu?! Jel' znaš ti neke detalje?!

Surovi
25.6.2006, 16:02
da da... predivno... mrzelo me da trazim audio... ta stvar moze da se slusa ceo dan na repeat...

nego ajd sad nesto novo... sta vise volite mp3 ili audio, tj da li vise volite da pustite huge winamp listu i bacite na shuffle ili da lepo ubacite audiocd u vas soundsys, zavalite se u fotelju i uzivate...
opet koliko vam smeta nesavrsenstvo mp3-a, koje je po meni sasvim podnosljivo ali opet nije audio....

odavde se verovatno vidi u cemu ja vise uzivam:D :rolleyes: :rolleyes:

ovo bi moglo da bude ono tipa: Sta slusate od muzike... audio ili mp3

Rocker
25.6.2006, 16:03
Ih,mrzim White Snake

VAJSNEJK dami nediraš!!!:kreza: :to_care:

optimus_prime
25.6.2006, 17:56
QUE?!:confused: U kom sastavu?! U kom fazonu?! U kom svetu?! Jel' znaš ti neke detalje?!

Neznam tacno to mi rekao drug iz Srbije on gledao spot, kaze da je samo Axel Rose ostao da je pustio bradu da se smirio (ne trci vise go lud po bini) i da mu se glas promenio!

Dimo
25.6.2006, 19:55
i da mu se glas promenio!
Hvala Bogu ako je ovo tacno,onaj njegov piskavi glasic mi ide na zivce.

optimus_prime
25.6.2006, 20:10
Hvala Bogu ako je ovo tacno,onaj njegov piskavi glasic mi ide na zivce.

Nadajmo se!

K'R' HooD
25.6.2006, 22:57
RAP... Uglavnom domaci, Marchelo, BS, Shkabo, D-Fence, Struka, V.I.P itd...

Rocker
25.6.2006, 23:34
Neznam tacno to mi rekao drug iz Srbije on gledao spot, kaze da je samo Axel Rose ostao da je pustio bradu da se smirio (ne trci vise go lud po bini) i da mu se glas promenio!
Omatorilo se:to_care: Ne znam, mnogim ljudima smeta njegov "glasić", ali meni su baš zbog toga jedinstveni. U svakom slučaju, to mora da bude dobro ako misle da i dalje budu ono što su bili. Toliko godina pauze...

Surovi
26.6.2006, 11:27
Slash has denied rumours that he will reunite with Guns n' Roses.

Instead, the guitarist will focus on his work with velvet revolver, the band he formed with former G'n'R members Duff McKagan and Matt Sorum.

"I don't know where (the rumours come) from, but I haven't dealt with Guns N'Roses any more than I have in the last ten years," he told MTV. "So it's not really a thing with me. I have, in the foreseeable future, no re-involvement with that band whatsoever."

The legendary guitarist said that he does have some contact with Guns n' Roses singer Axl Rose, however.

"I've actually sent him Christmas cards, just to be cordial, but he never returns anything."

eto sta sam ja naso na gugl i okolo... ne obecava bas...

ali zato opet

Guns n Roses are not the same anymore.Without slash , Duff McKagan and Matt Sorum to me it's just an axl solo project.They should have left it after use your illusion and never brought out that crap cover ablum called the speghetti incident.Slash is doing great with Velvet Revolver who i have saw live and they ****in rock.Guns n roses died in the 90's as far as i'm concerned.I loved them and their music which i still listen to but all they are to me now are great memories.They are playing here in the UK next month but i have refused to go to see it as it wont be the same without the other 2 originals and off course matt.

tako da... pominje se neki koncert u turkoj sta ja znam, nije daleko ako neko hoce da gleda axla:)

edit... 23 juna u grckoj, 24. u turskoj

optimus_prime
26.6.2006, 11:34
Slash sigurno nece da svira sa Axelom a za ostale nisam siguran, ko bi ga znao!

Surovi
26.6.2006, 11:44
Guns N' Roses in shock Download reunion
Axl and Izzy put their differences behind them at Donington

Guns N'Roses' singer Axl Rose was reunited with estranged guitarist Izzy Stradlin as Download drew to a close tonight (June 11).

And heavy metal's legends of Sunset Strip closed the Donington festival in a typically chaotic style.

Midway through the set, Rose introduced original member Stradlin for three songs, 'Patience', 'Night Train' and 'I Used To Love Her'.

It was only Stradlin's second show back with the band in over a decade, following a shock appearance in New York last month.

But that was not the only surprise instore; for 'My Michelle', the band were joined by former Skid Row singer Sebastian Bach.

Guns N'Roses took the stage half an hour early, but Rose easily made up the time in a series of sensational walk-offs.

After slipping over during 'Sweet Child O'Mine', Rose annnounced that the band were experiencing "technical difficulties" and left the stage for five minutes while a guitarist played an instrumental version of 'Don't Cry'.

The singer had already abandoned the show once before, leaving the crowd with an instrumental version of Christina Aguilera's hit 'Beautiful'. And he threatened to leave the stage after 'Better' if the crowd persisted in throwing bottles.

However, they did get to air 'new' songs 'Better', 'The Blues', 'IRS' and 'Madagascar'.

Perhaps referencing this weekend's Nokia Isle Of Wight festival, Rose dubbed the site "the Isle Of Wrong" before 'Sweet Child O' Mine'.

btw ako je ovo on stvarno ne znam:) :rofl: :rofl:

optimus_prime
26.6.2006, 12:12
Pa lici, samo 10 godina, nije malo! :ciao:
evo ovde ima o GNR

http://www.newgnr.com/newgnr.html

Dimo
6.7.2006, 11:31
Kad treba da izadje novi Slayer?

N!KSY
6.7.2006, 12:59
Pa zna se šta slušaju normalni ljudi/klinci => ROCK!!!!!!!!

vladale
6.7.2006, 16:37
Počinje EXIT!! Hooray!

tomas
6.7.2006, 19:04
Schranz Techno,Hard Techno,Progressive House,Tek-House,Deep House,Drumm"n"Base (Dark Step),Ambijent...

Rocker
7.7.2006, 2:21
Počinje EXIT!! Hooray!
Gledao sam večeras Cardigans-e, simpatični su bili. Kad svira Billy Idol?! Neću samo zbog njega da palim na Izlaz, ali bih voleo da ga vidim na TV.

dimitrix
7.7.2006, 15:50
Samo RAMMSTEIN :icon_evil :icon_evil :icon_evil

purposemaker
7.7.2006, 16:06
Schranz Techno,Hard Techno,Progressive House,Tek-House,Deep House,Drumm"n"Base (Dark Step),Ambijent...
:alealeee: :n_klanja: :alealeee:
:tapsh: :to_care:
Tomas kao Thomas P. Heckman?

Belinea
7.7.2006, 22:24
Pa recimo ja najvise slusam Rammstein jer su meni najbolji a d vrste muzike metal,rock....itd itd;)

vladale
8.7.2006, 1:40
Gledao sam večeras Cardigans-e, simpatični su bili. Kad svira Billy Idol?! Neću samo zbog njega da palim na Izlaz, ali bih voleo da ga vidim na TV.

Danas svira. Pored njega, Him i Van Gogh od meni važnijih izvođača. Main stage.

pyost
8.7.2006, 10:36
Kako je meni zao sto nisam bio na Franz Ferdinandu :( Britanci ubedljivo imaju najbolju muziku - Coldplay, Radiohead, Oasis, Franz Ferdinand, Arctic Moneys - sta ces vise!

Covenant
8.7.2006, 14:51
Kako je meni zao sto nisam bio na Franz Ferdinandu :( Britanci ubedljivo imaju najbolju muziku - Coldplay, Radiohead, Oasis, Franz Ferdinand, Arctic Moneys - sta ces vise!

Coldplay i Radiohead su odlicni bendovi to stoji....
Ali sto se tice ostatka-u pitanju je MTV shit i gay bendovi najgore vrste-gay u nekom drugom smislu,a ne ono na sta se alaudira:)
Ove godine je EXIT zesce *****e-jer dovode proplitete poput Billy Idola ili Pet Shop Boys-a koji su odavno ispucali svoje i koji nece vise svirati od 1h na Main Stage kako je to svojevremeno bilo sa Iggy Pop-om,na cijem sam se koncertu samo smorio...
Jedine stvari zbog koji bi mozda otisao tamo je The Cult,Morrisey i Moonspell....
Iako u svim medijima na sav glas grakcu kao je ovo najbolji EXIT do sada-to naprosto nije istina-ubedljivo najbolji EXIT je bio prethodni,a odlicnu atmosferu nije uspela ni da pokvari kisa koja je lila sva cetiri dana kao i blato do kolena....
Sve ovo vam prica covek koje je bio na svakom EXIT-u do sad i to sve dane-no ovaj sam resio definitivno da preskocim....
Iznosim moje misljenje,tako da no offense:)

voodoo_
8.7.2006, 15:21
Svaki sledeći Exit će biti "najbolji Exit do sada", gde je problem? :D
Marketing je u pitanju, neće sigurno reći "e ovaj je bezveze, onaj pre dve godine je bio bolji, nemojte doći nego se sećajte tog prethodnog"...

pyost
8.7.2006, 20:30
Ali realno, velika je mogucnost da svaki sledeci bude bolji. Exit polako postaje pravi evropski festival i iz godine u godinu mu raste popularnost.

S obzirom da je meni jos rano za Exit (previse sam mlad :p ), ja se nadam da ce za 2 godine dovesti Coldplay :D Taman ce tada biti na turneji ;)

Rocker
8.7.2006, 21:13
Ja sam malo bacio pogled na Franz Ferdinand. Bili su na RTS-u live! Ne znam, mene taj štreberski R'N'R opasno smara (ili svi gay banedovi kako je Covenant rekao :to_care: ) Čak i Coldplay i Oasis ne gotivim. Od britanaca volim old school: Whitesnake, Rolling Stones, Iron Maiden... kao i punk ekipu: Od Sex Pistolsa pa nadalje. Što se mene tiče, Billy Idol je jedan od najboljih koji gostuju na ovom "Izlazu".

Dimo
8.7.2006, 21:19
Je li slusao ko The Cult?Citam da je bilo njesra zesce.

Iris
9.7.2006, 1:01
Billy Idol je otkin'o večeras, svaka mu čast, stvarno je najbolji! :alealeee:

PS. Najbolji EXIT je bio 2002. godine

Rocker
9.7.2006, 23:26
Čika Billy je stvarno otkin'o!!!:tapsh: :nov_guita Rebell Yell je bio pravo loodilo!
Kad bi neko bio pametan pa da organizuje samo njegov koncert...

Neuro
10.7.2006, 9:11
Ispratio ih je moj ortak. Smorio se kao rezervni točak - Astbury je više psovao nego pevao...

Neuro
10.7.2006, 9:23
PS. Najbolji EXIT je bio 2002. godine
Ne bih se složio. Meni lično je ubedljivo najbolji bio 2001. i to najpre zbog samih ljudi. Ogromna količina akumulirane pozitivne energije zbog pada bivšeg režima i promena na političkoj sceni (bar se još uvek mislilo da je došlo do promena :rolleyes:) eksplodirala je na tom EXIT-u. Dan-danas se naježim kada počnem da evociram uspomene sa tog festivala.

Rocker
10.7.2006, 11:17
Ogromna količina akumulirane pozitivne energije zbog pada bivšeg režima i promena na političkoj sceni (bar se još uvek mislilo da je došlo do promena :rolleyes:) eksplodirala je na tom EXIT-u. Dan-danas se naježim kada počnem da evociram uspomene sa tog festivala.
Ja baš zato i ne gotivim Exit! Stalno mora da ima neku poruku. Muzika i politika ne idu zajedno. Muzika je stvorena i stvara se radi uživanja i skretanja misli sa svakodnevnog života i problema. Kad odem na svirku neću da slušam proser*vanja o trenutnim političkim, ekonomskim i socijalnim problemima u zemlji!:nov_mad2: Hoću da slušam muziku i dobro se provedem! :qliranje:

Iris
10.7.2006, 11:25
Da, dobro, 2001. godine Exit jeste bio nešto posebno - jednostavno se još uvek nije pretvorio u vašarište pa je profil ljudi koji su ga posetili i bendova koji su tada svirali bio umnogome drugačiji nego sad a samim tim i atmosfera... i još uvek nije bilo prašine i blata na Tvrđavi :D
Isto ne mislim da je atmosfera dugovala promenama na političkoj sceni, znam da kod mene i mojih to nije imalo nikakvog udela... uostalom, koga još interesuje politika kada je na Exitu?? :rofl:

Neuro
10.7.2006, 16:01
@ Rocker
@ Iris
Ne razumete me, ljudi. Ne pričam o mešanju politike i muzike. Ja sam davno digao ruke od politike - ni TV u stanu nemam, za razliku od muzike i audio opreme zahvaljujući kojima sam još uvek normalan. Valjda...
Anyway, ne znam za vas, ali mene i dobar deo moje ekipe je ta euforija zbog verovanja u "promene" držala dobrih godinu dana. Još uvek pamtim osmehe na licima ljudi, čestitanja na sred ulice, dobar početak cele priče... Dosta ljudi koje poznajem bili su presrećni jer su preživeli Kosovo, bilo u uniformi bilo u civilu, doživeli ukidanje sankcija, otvaranje granica, ponovnu integraciju u evropske i svetske institucije. Bili smo na pragu da ponovo postanemo deo sveta... Zbog toga smatram da se baš to odrazilo i na prvi EXIT, naravno i zbog činjenice, kao što Iris reče, da još uvek nije postao vašarište. Puno zdrave pozitivne energije i dobre muzike na jednom mestu - to je bio EXIT 2001. Ovo sad podseća na navijače na fudbalskom derbiju - gomila ljudi koja je došla da isprazni nagomilanu negativnu energiju po svaku cenu... Čast izuzecima.
P.S. Izvinjavam se zbog off topic-a.

Iris
10.7.2006, 17:49
Puno zdrave pozitivne energije i dobre muzike na jednom mestu - to je bio EXIT 2001. Ovo sad podseća na navijače na fudbalskom derbiju - gomila ljudi koja je došla da isprazni nagomilanu negativnu energiju po svaku cenu... Čast izuzecima.
P.S. Izvinjavam se zbog off topic-a.

Sad se razumemo... :aplauz:

tomas
10.7.2006, 21:54
:alealeee: :n_klanja: :alealeee:
:tapsh: :to_care:
Tomas kao Thomas P. Heckman?

ne ne tomas gee,switchlade,amok,swen witekind,boris s,matt m madox,robert natus,glen willson,chris liebing,mark egg,concrete djz...
i naravno moji naj omiljeniji producenti andreas krämer & thomas pogadl:n_klanja:

black
12.7.2006, 23:17
E ljudi evo mene opet!Vidim da nesto raspravljate o EXITU!Pustite vise taj EXIT,ko je hteo da ide isao je,ko nije hteo nije!neki misle da su bendovi ocaj,neki misle da su bendovi bili sjajni!Pa zasto onda raspravljati,svako ima svoje misljenje!EXIT proso i do sledece godine zatvorite tu temu!Zasto na primer ne pricate o METAL kampovima i festivalima koji se ove godine odrzavaju u okolnim zemljama!Ili o bendu MORBID ANGEL koji u avgustu dolazi!To ce biti ludo!ko vise brine za EXIT?!?!?!

Covenant
13.7.2006, 0:05
Da,da Morbid Angel :n_klanja:

vladale
13.7.2006, 13:46
Zasto na primer ne pricate o METAL kampovima i festivalima koji se ove godine odrzavaju u okolnim zemljama!!

http://www.metalcamp.com - Mesto održavanja je u Sloveniji. Pogledaj i sajt MTV Adria-e (http://www.mtvadria.com), postoji nagradna igra, možda i dobiješ ulaznicu za Metal Camp.

black
13.7.2006, 16:28
Da,Slovenija...A bice ih i u Bugarskoj i u Madjarskoj...

tomas
13.7.2006, 16:48
EXIT?! SMORIO!

bobi
13.7.2006, 23:39
Pustite vise taj EXIT,ko je hteo da ide isao je,ko nije hteo nije!neki misle da su bendovi ocaj,neki misle da su bendovi bili sjajni!Pa zasto onda raspravljati,svako ima svoje misljenje!EXIT proso i do sledece godine zatvorite tu temu!

Zato sto je smisao foruma upravo u tome. U razmeni misljenja.
Sad, kada bi se svi rukovodili onim :" Ja mislim, sta mislim, i necu da raspravljam o tome", onda na nijednom forumu na svetu ne bi bilo nijednog posta (priznajem da mi mnogo simpaticna ova ideja. Da forumi postoje, al' da niko ne postuje :) )

Zasto na primer ne pricate o METAL kampovima i festivalima koji se ove godine odrzavaju u okolnim zemljama!Ili o bendu MORBID ANGEL koji u avgustu dolazi!To ce biti ludo!ko vise brine za EXIT?!?!?!

Ehhh.. Ako Bog da, ovog cu se Avgusta pustiti na Monsters of Rock u Bugarskoj.
Rekoh vec jednom :"Ima da bude loodilo"

Rocker
14.7.2006, 2:12
Neuro:

Meni lično je ubedljivo najbolji bio 2001. i to najpre zbog samih ljudi. Ogromna količina akumulirane pozitivne energije zbog pada bivšeg režima i promena na političkoj sceni (bar se još uvek mislilo da je došlo do promena :rolleyes:) eksplodirala je na tom EXIT-u. Dan-danas se naježim kada počnem da evociram uspomene sa tog festivala.

Биће и следеће добар EXIT кад, падне овај режим...:)[/QUOTE]
Opet politika i muzika?!:n-cc2: Da sam mod, sad bih te proganjao!:to_care:

Djordje81
14.7.2006, 2:22
Depeche Mode is the best, а посебно , ове песме са последњег албума:
А pain that I'm used to
John the revelator
Nothing's Impossible, и мање више све из златних осамдесетих...

Dimo
14.7.2006, 11:21
Pesmu Enjoy The Silence obradili su svi zivi pevaci :aplauz:

GakunGak
14.7.2006, 11:24
Parodije Wierd Al Yankovicha.

Note: Moze se vidjeti taj lik na Naked Gun 2 kad Nielsen izlazi iz aviona...

black
14.7.2006, 13:08
[QUOTE=bobi]Zato sto je smisao foruma upravo u tome. U razmeni misljenja.
Sad, kada bi se svi rukovodili onim :" Ja mislim, sta mislim, i necu da raspravljam o tome", onda na nijednom forumu na svetu ne bi bilo nijednog posta (priznajem da mi mnogo simpaticna ova ideja. Da forumi postoje, al' da niko ne postuje :) )

ok,forumi postoje za to...samo mislim da ne trebati raspravljati o necemu sto je proslo nego o necemu sto tek dolazi...

Kum Ruzvelt
14.7.2006, 13:09
A breeee... Kad pocnu matori propali/mladi i neukusni novinarcici koji verovatno nisu dobili akreditaciju ili im zena/muz nisu ispunili bracne obaveze prethodnu noc, da "trune" o necemu o cemu nemaju pojma... Trebalo je biti u prvim redovima, pa doziveti. Osim sto se Ian ugojio kao prase i evidentno mu fali kondicije, sve ostalo je bilo VRH. A ekipa... sve matorci u prvim redovima. Vratise me u mladost za sekund.

Mannibalseat
15.7.2006, 0:50
trance,pshyhodelic,hard-core tu i tamo "ispiranje'",SAMO to i nista vise-metal bih mogao....ali samo posle....Ambiental i to volim Deep forest!!!

huligan
15.7.2006, 16:36
Ja slusam dosta razlicitu vrstu muzike.For example,slusam hip-hop i to dosta(Bad Copy,Beogradski Sindikat,Prty BGeeeee,Marcelo,Struka,Edo Maajka,Shorty,VIP...),a takodje slusam i metal,rock(Blind Guardian,SOAD,Metallica,Avril Lavigne,Marlyn Manson...).

Covenant
17.7.2006, 16:02
Sta ste se ucutali-ajd nek neko jos prenese utiske za EXIT-a:)
Je'l bio bilo ko na Moonspell-u?:)

bobi
17.7.2006, 16:53
Bili neki drugari i kazu da je Moonspell odrao kvalitetom svirke (koja je kasnila zato sto su momci gledali utakmicu :) )
Meni je zao sto nisam isao 98 da ih gledam u bg-u, tada su svirali kao predgrupa Kiss-u (ima li odvratnijeg benda) i taman su izdali maestralni drugi album.

Jel' slusao neko Seventh Demonarch, projekat pevaca Moonspela. Sjajan melodic death bend.

DukeofSerbia
18.7.2006, 22:09
Narodna, hip-hop strani (pogotovo poljski i americki) i delimicno domaci, strani pop (uglavnom nemacki i americki), muzika iz odredjenih video-igara, Prodigy

Dimo
19.7.2006, 11:40
Poljski hip-hop?Da to nije nesto u rangu ruskog repa :Freddy:

Bond_007
19.7.2006, 17:33
Volim volim NARODNOoooo

Dushan
19.7.2006, 17:38
David Guetta ftw

DukeofSerbia
19.7.2006, 18:04
Poljski hip-hop?Da to nije nesto u rangu ruskog repa :Freddy:

Nemam pojma. Gledam s vremena na vreme Viva Polska ako još postoji na Hot Bird-u. Jednostavno mi se svideo kako rade spotove. Opi**ni su 100%!

shin-bojan
19.7.2006, 23:19
Izasao novi Cataract,Hatebreed,Terrorizer...cekamo Slayer. Divno leto...

maksbi
21.7.2006, 3:10
Omiljeni albumi:

Nekad

Wishbone Ash - 1980 - Just testing
Thin Lizzy - 1979 - Black Rose
The Clash - 1979 - London Calling
Styx - 1979 - Cornerstone
Supertramp - 1979 - Breakfast In America
Bob Marley - 1980 - Uprising
Bob Dylan - 1976 - Desire
The Band - 1978 - Anthology Volume 1
The Eagles - 1979 - The long run

Sad

Rammstein - 1998 - Sehnsucht
James Blunt - 2005 - Back To Bedlam
NEK - 2005 - Una Parte Di Me
System of A Down - 2005 - Mesmerize

p.s. Toplo preporucujem:
A Metal Tribute To ABBA
Golden D.J. hits 80-90

Dimo
21.7.2006, 11:25
Rammstein - 1998 - Sehnsucht

Sjajan album,ali je meni Mutter za nijansu bolji.Inace,Sehnsucht je izasao '97,a ne 1998.

Wolverine
21.7.2006, 12:25
Od starih rock albuma:
preporuka je sledeca:
ovako:
Aerosmith - Pump 1989 dobar je i Aerosmith - 1973
Bon Jovi - Slipery When Wet 1986

A od novih:
Bon Jovi - Have A Nice day 2005/2006
Rolling Stones ovo novo sa "Rain Fell Down"

A od singlova:
Staro:
Nazareth - Love Hurts (It does :) )
Rolling Stones - Angie
Beatles - Yesterday
Eagles - Hotel California
Bon Jovi - Livin' On A Prayer
Bon Jovi - Runaway
Bon Jovi - You Give Love A Bad Name
Bon Jovi - Bad Medicine
Bon Jovi - Keep The Faith
EDIT:Bon Jovi - It's My Life...dodje mu na staro!(IMA LIO NEKO SA KONCERTA URADJENO KAO BALADA????)
Aerosmith - Love In An Elevator
Aerosmith - Dream On
Aerosmith - Crazy
Aerosmith - Rag Doll
Aerosmith - Janie's Got A Gun
Aerosmith - Living On The Edge
Aerosmith - Cryin'
Aerosmith - Sweet Emotion
Aerosmith - Dude (Looks Like A Lady)
The Doors - Riders On The Storm
The Who - Who Are You

Prilicno cudno za jednog cetrnastogodinjaka, a??? :)
Rock around the clock!

maksbi
22.7.2006, 0:19
Rolling Stones ovo novo sa "Rain Fell Down"

The Rolling Stones - 2005 - A Bigger Bang
http://isohunt.com/torrents.php?ihq=The+Rolling+Stones+-+A+Bigger+Bang++2005

maksbi
22.7.2006, 0:31
Inace,Sehnsucht je izasao '97,a ne 1998.

Tacno.Izvinjavam se eminentnom auditorijumu zbog greske.
:qliranje:

mindspace
22.7.2006, 1:19
a ja cu biti kratak.. Bend kojim se sve vise odusevljavam, a slusam ga vec.. 5 godina cini mi se, je STAIND.. Bas sam nasao slicnost sa njima :D
A inace, rock and rock only :)

P.S. Gods have made heavy metal

Kum Ruzvelt
26.7.2006, 0:56
Bio ja. Svirka pokidala (mada mi je Cavalera blizi srcu, a samim tim i bolji utisak ostavio). I ton i rasveta i scenografija - vrh. Najjaci utisak mi je ostavio tata koje je stajao pozadi sve vreme sa klincom od 5 godina na ramenima. Pa sta ces lepse od toga?

Wolverine
26.7.2006, 9:13
The Rolling Stones - 2005 - A Bigger Bang
http://isohunt.com/torrents.php?ihq=The+Rolling+Stones+-+A+Bigger+Bang++2005

Hvala ali imam dial-upceta!!!!

Rocker
30.7.2006, 14:38
Ekipo, nešto ste se uspavali! Slabo se postuje ovde! Večeras je Whitesnake na Tašu! Ko ide nek se javi! Vidimo se tamo. Biće ludnica!!!:nov_guita :n_klanja: :nov_guita

Rocker
30.7.2006, 16:16
Večeras je Whitesnake na Tašu! Ko ide nek se javi! Vidimo se tamo. Biće ludnica!!!:nov_guita :n_klanja: :nov_guita
Zar baš niko?!!! Znam da je oluja najavio odlazak na svirku, ali gde je svih 167 članova koji su glasali za R'N'R?!!!:eek: 'cm on people!!!:nov_guita

Dimo
30.7.2006, 21:03
Prenesi utiske,nazalost NK je very far from BG :(

voodoo_
30.7.2006, 21:14
Izasao novi Cataract,Hatebreed,Terrorizer...cekamo Slayer. Divno leto...
Izašao je takođe i novi Vader i Blind Guardian (doduše ovaj drugi u procureloj promo varijanti, sa "you are now listening..." voiceoverom jednom po svakoj pesmi).

vladale
30.7.2006, 23:20

Ja sam iz Leskovca, rado bih išao, ali nemam para za tako nešto. Bilo bi mi potrebno oko 6000 za taj koncert. Rocker, ajde uradi neke slike pa ih uploaduj negde, da vidimo! :qliranje:

oluja
31.7.2006, 0:38
Whitesnake... odlican, bilo je bolje nego sto sam predpostavljao.
Pun tash, odlicna atmosfera, odlicna svirka... fenomenalno. :nov_guita
Matorci su stvarno dobro svirali.... :aplauz:

Covenant
31.7.2006, 0:56
Mrzim Whitesnake-ne bi otis'o tamo pa da mi plate
Glam-sljam
Ali ja pricam za sebe i drago mi je da ste se vi lepo proveli:)

B@NE
31.7.2006, 10:18
@ oluja

Imash li neke fotke sa certa?

RaleVuk
31.7.2006, 16:20
http://imagegen.last.fm/basicrt10/recenttracks/5/Reggaesaurus.gif (http://www.last.fm/user/Reggaesaurus/?chartstyle=basicrt10)

Rocker
31.7.2006, 16:51
Pa i nije! Ja sam prekjuče doputovao baš iz Nikšića. Bio malo kod familije. Hteli da me ubiju kad su čuli da bežim samo zbog nekog glupog koncerta.:to_care: Džaba priča kako ga čekam godinama. Svirka je bila EXTRA! Samo što je kratko trajala (samo sat i po). Odlično zvuče uživo, samo je Taš bio premali za sve ljude koji su došli. Ja sam bio u prvim redovima i bilo je momenata kad nisam mogao da se mrdnem. Dobro, uvek je gužva u prvim redovima, ali i na tribinama je bilo prepuno. I predgrupe su bile odlične! Jel' bio još neko?!

vladale
1.8.2006, 0:16
Evo, bio sam na bazenu sa drugom koji je došao sa koncerta. Pričao mi je o koncertu, kako nisu mogli da unesu fotoaparat(na ulaznicama je to pisalo) ali su kasnije redari puštali fanove da uđu sa fotoaparatom. Predgrupe: Alogia, kasnije Kraljevski Apartman. A zatim - Whitesnake! Uzimam sutra slike koje je on slikao mobilnim aparatom i neke slike sa fotoaparata. Žao mi je što nisam bio :(

Vuckovic Veljko
1.8.2006, 14:22
Ja sam pomalo na svaku stranu Santana,Bon Jovi,Aerosmith,Guns n roses,Led zepelin,Eric Clapton,a od domacih Bijelo dugme,Azra,Parni valjak i Tose Proeski.

Whitesnake
Pa kako sam mogao da Zaboravim?

Rocker
1.8.2006, 22:18
Rocker, ajde uradi neke slike pa ih uploaduj negde, da vidimo! :qliranje:
I ja sam "pao" na foru sa kartom. Pisalo je da nije dozvoljeno da se unosi bilo kakva oprema za snimanje zvuka i slike i ja da budem fin, poslušam. Kad sam došao tamo i kad je pao pretres video sam da sam 'ladno mogao Kalaš da prošvercujem ili bar Heckler!:boodala: Mada, možda i bolje. S obzirom da sam bio u prvim redovima gde je bila extra gužva (šutke da ne pominjem) teško da bi digitalac preživeo i prvih 10 minuta svirke! Uzdam se u oluju da je nešto nešto uslikao ;) Bilo ko, ko ima neke slike, neka mi se javi na PM. Na forumu ne mogu da se postave veće od 640x480 a ja bih voleo da ih vidim u originalu!

Covenant
2.8.2006, 22:20
Je'l bio neko na Animalsima?
Rekose mi da je bilo ekstra,matorci su razvalili,dva sata svirali:)
Well?

Rocker
3.8.2006, 0:04
Ljudi, ima li ko neku sličicu sa Whitesnake-a?! vladale, šta bi sa onima što si obećao?!;)

SV 84
3.8.2006, 23:41
На првом месту Iron Maiden, па затим Slayer, Opeth, Kreator, Death...

Rocker
4.8.2006, 22:43
Ljudi, sinoć u Zaječaru na Gitarijadi...Uriah Heep!!! kix ass! Samo što su počeli ranije (u 22h umesto u 01h) pa su mnogi ljudi zakasnili. Jel' bio ko još?!

Rocker
4.8.2006, 22:45
Zaboravih... 15.-og Avgusta TOTO svira na Tašu! Ovog leta su se organizatori baš potrudili! Gomila odličnih svirki :aplauz: :nov_guita

Dimo
4.8.2006, 23:02
Negdje pocetkom novembra(drugi ili treci novembar,cini mi se)koncert povodom 6 godina emisije Rock Karavan,cuh danas u toku emisije,gostuje Punkreas iz Niksica :qliranje:

oluja
5.8.2006, 0:07
Zaboravih... 15.-og Avgusta TOTO svira na Tašu! Ovog leta su se organizatori baš potrudili! Gomila odličnih svirki :aplauz: :nov_guita
Samo da ovi likovi iz Sky musica ne useru sa ozvucenjem, sto im se desavalo... :mad:

vladale
5.8.2006, 0:46
Ljudi, ima li ko neku sličicu sa Whitesnake-a?! vladale, šta bi sa onima što si obećao?!;)

Nisam dolazio na forum, a što se slika tiče, postovaću ih za dan-dva. Do tada, evo Vam ovo:

http://imagecloset.net/img2/out.php/i51753_whitesnake.jpg
http://imagecloset.net/img2/out.php/i51699_whitesnake.jpg

Rocker, nadam se da si zadovoljan :D

black
5.8.2006, 0:49
Ljudi, sinoć u Zaječaru na Gitarijadi...Uriah Heep!!! kix ass! Samo što su počeli ranije (u 22h umesto u 01h) pa su mnogi ljudi zakasnili. Jel' bio ko još?!

da,da,da,da ja bila...mada sam se slucajno nasla tamo bilo je lepo...

Rocker
5.8.2006, 3:23
Nisam dolazio na forum, a što se slika tiče, postovaću ih za dan-dva. Do tada, evo Vam ovo:

http://imagecloset.net/img2/out.php/i51753_whitesnake.jpg
http://imagecloset.net/img2/out.php/i51699_whitesnake.jpg

Rocker, nadam se da si zadovoljan :D
I nisam baš, ja sam uslikao kartu dok je još bila cela...evo:
Čekam da vidim slike sa svirke!

Rocker
5.8.2006, 3:25
Samo da ovi likovi iz Sky musica ne useru sa ozvucenjem, sto im se desavalo... :mad:
Držimo palčeve i nadamo se da neće...:a_whistli

Vladimiros
6.8.2006, 20:42
Zna li neko gde mogu da se za Dz download-uju klasici? Koliko znam prosao im je copyright, tako da nije piraterija :a_bleh: .

Ubih se trazeci a ne mogu da nadjem celu Betoven-ovu 9. simfoniju zadovoljavajuceg kvaliteta(audiofil ovde :qliranje: ).

Akumu
7.8.2006, 11:20
Najvishe metal,mada znam i sve puno narodnjaka zbog izlazaka s drushtvom, poshto se ne druzhim sa metalcima.Kad kazhem metal,ne mislim na Korn,Slipknot itd.,nego na pravi metal.

black
7.8.2006, 15:22
Najvishe metal,mada znam i sve puno narodnjaka zbog izlazaka s drushtvom i cuganja,poshto se ne druzhim sa metalcima.Kad kazhem metal,ne mislim na Korn,Slipknot itd.,nego na pravi metal.

a sta ti podrazumevas pravim metalom?

Akumu
7.8.2006, 15:54
Naveshcu ti shta sam slushao danas:Keep of Kalessin,Kalmah,Zyklon,The Shattering,Lost Soul,Yyrkoon.

voodoo_
7.8.2006, 17:15
Zna se šta je pravi metal: heavy, thrash, death, black & power, šta tu ima da se objašnjava? :D

Dimo
7.8.2006, 18:16
Ne znam ja,ima nas danas raznih...
Sretao sam mnogo primjera podjele medju metalcima, npr. neko voli samo black,death i gothic a prezire ostatak,a neko drugi obozava heavy,trash,hard core,ali ne voli ove malo suptilnije pravce tipa blacka i gothica.

black
7.8.2006, 18:56
pa sta ces,svako ima svoj ukus a o tome ne treba raspravljati! mada dosta metalaca koje ja poznajem(i stariji i mladji) su u fazonu sve sve samo EMO i LOVE(i slicno) ne! ali ima i onih koji sebi zacrtaju samo BLACK ili DEATH ili nesto drugo a ostatak nece ni da cuju!

Rocker
7.8.2006, 23:23
Najvishe metal,mada znam i sve puno narodnjaka zbog izlazaka s drushtvom i cuganja,poshto se ne druzhim sa metalcima.l.
Iskreno, mrzim to foliranje! Ovamo sam metalac/roker/punker a ovamo se oblačim k'o šaban i izlazim s takvom ekipom na takva mesta. Nema styling veze sa muzikom, ali ipak ići na splavove i vrištati uz narodnjake... :eek: :n-hang: Ako se već mora (mada ne znam zašto bi), onda lepo CD/mp3 player u džep, sluške u uši i :qliranje: Na takvim mestima je muzika ionako preglasna da bi ljudi mogli da pričaju tako da su prinuđeni da ćute i slušaju žalopojke.

voodoo_
7.8.2006, 23:57
Kad živiš u malom mestu, nema tu ovo/ono...

black
8.8.2006, 0:09
Najvishe metal,mada znam i sve puno narodnjaka zbog izlazaka s drushtvom i cuganja,poshto se ne druzhim sa metalcima.Kad kazhem metal,ne mislim na Korn,Slipknot itd.,nego na pravi metal.

a da,i jos nesto:ako stvarno slusas metal i ako se malo provuces po nekim svirkama ili mestima gde se skupljaju metalci oni ce te sigurno prihvatiti i poceces da se druzis i sa njima,a veruj i metelci i rokeri i pankeri su mnogo gotivniji od onih nafuranih fensera!i sa njima imas cugu i slicno!ne mislim da treba da prestanes da se druzis sa tim svojim drustvom,samo malo da upoznas i nesto drugo!veruj mi,pricam iz licnog iskustva!

Rocker
8.8.2006, 0:21
Kad živiš u malom mestu, nema tu ovo/ono...
I ja sam živeo u malom mestu dok nisam došao na fax, ali ja nisam dao provinciji i njenim "zakonima" da me pojedu!:dzavo: Uh, al se qrčim:to_care:

Rocker
8.8.2006, 0:23
veruj i metelci i rokeri i pankeri su mnogo gotivniji od onih nafuranih fensera!
Damn right!!! :n_klanja: Imaš rep. od mene!:ciao:

black
8.8.2006, 0:52
Damn right!!! :n_klanja: Imaš rep. od mene!:ciao:

hvala

Akumu
8.8.2006, 8:51
a da,i jos nesto:ako stvarno slusas metal i ako se malo provuces po nekim svirkama ili mestima gde se skupljaju metalci oni ce te sigurno prihvatiti i poceces da se druzis i sa njima,a veruj i metelci i rokeri i pankeri su mnogo gotivniji od onih nafuranih fensera!i sa njima imas cugu i slicno!ne mislim da treba da prestanes da se druzis sa tim svojim drustvom,samo malo da upoznas i nesto drugo!veruj mi,pricam iz licnog iskustva!
Druzhio sam se ranije s metalcima,dok nisam shvatio kakvi su to kreteni.Ne prate sport,nose iskljuchivo crno i samo prichaju kako su fenseri jadni i glupi.Ne,hvala.

kinteC
8.8.2006, 10:47
Alo ljudi, sta vam je, koji crni fenseri metalci i ostalo...po meni, glupo je uopste pljuvati i bacati hejt na tamo neke fensere...to je njihov problem. I sto se tice ko je gotivniji ili ne, nema to veze, recimo, moji najbolji ortaci, jedan slusa metal, nosi martninke, i svu pratecu opremu, :) drugi obozava kafansku muziku, a treci voli komercijalu, tj sve i svasta, dok ja slusam elektroniku...i opet, extra smo ortaci...Naravno, imam ekipu sa kojom idem na rejv...

oluja
8.8.2006, 10:54
Alo ljudi, sta vam je, koji crni fenseri metalci i ostalo...po meni, glupo je uopste pljuvati i bacati hejt na tamo neke fensere...to je njihov problem. I sto se tice ko je gotivniji ili ne, nema to veze, recimo, moji najbolji ortaci, jedan slusa metal, nosi martninke, i svu pratecu opremu, :) drugi obozava kafansku muziku, a treci voli komercijalu, tj sve i svasta, dok ja slusam elektroniku...i opet, extra smo ortaci...Naravno, imam ekipu sa kojom idem na rejv...
:aplauz:
Naravno, o ukusima ne vredi raspravljati :dedica: (rece macka i nastavi da lize d*** ;) ).

BTW. cujem da je Arena dobila upotrebnu dozvolu (konacno), ima li nekih informacija ko bi mogao da gostuje tamu u skorije vreme???

Dimo
8.8.2006, 12:00
Druzhio sam se ranije s metalcima,dok nisam shvatio kakvi su to kreteni.Ne prate sport,nose iskljuchivo crno i samo prichaju kako su fenseri jadni i glupi.Ne,hvala.
To si naisao na neke "otpadnike" iz metal drustva,jesi siguran da su to stvarno metalci,mozda su u nekom tripu?Fenseri jesu jadni i glupi(ali pusti ljude i sazaljevaj ih),crna je najljepsa boja,a to za sport...ne znam sta da ti kazem,to nema veze sa muzikom vec sa psihom,ja obozavam metal,ali pratim redovno sport.

Wolverine
8.8.2006, 13:58
:aplauz:

BTW. cujem da je Arena dobila upotrebnu dozvolu (konacno), ima li nekih informacija ko bi mogao da gostuje tamu u skorije vreme???

Aerosmith, molim te BOZE!!!!!:n_klanja: (Ili Bon Jovi)

voodoo_
8.8.2006, 16:12
Kreator, Emperor, Cannibal Corpse pliz pliz pliz pliz pliiiiiz :D
Šalim se, al doći će i ovi kad-tad, doduše ne u Arenu :)

Rocker
8.8.2006, 22:13
Pa šta ako ne prate sport?! Samim tim nisu normalni, jel'?! Ne pratim ni ja sport (bar ne ove "obične") a bavim se sportom (padobranstvo).

Covenant
8.8.2006, 23:04
Kreator, Emperor, Cannibal Corpse pliz pliz pliz pliz pliiiiiz :D
Šalim se, al doći će i ovi kad-tad, doduše ne u Arenu :)

Cannibal Corpse verovatno dolazi u feburaru 2007-ne propustam pa makar bila apokalipsa sveta-necu sebi oprostiti sto nisam bio onda u SKC-u-svi odreda se slazu i kunu da je to bio najbolji koncert koji su imali u zivotu....
Kreator i meni omiljeni Testament-tesko da ce doci,zasad:)

Dimo
8.8.2006, 23:51
Ma lako mi je za Cannibal Corpse :D Da 'oce da dodju Dimmu Borgir ili Satyricon u PG,covjece,sta bih dao...Prema personalnim predvidjanjima,to se nece desiti prije 2030...:)

aerochivija
9.8.2006, 4:10
Malo sam zakasnio, ali bolje ikad... Vidite smanjenu verziju logoa grupe Whitesnake, a arhiva u narednom postu sadrži wallpaper varijantu 1024x768.
Ne smem da obećam i fotografije, ali mož' bit'.
U međuvremenu, ako niste, posetite http://www.whitesnake.com

aerochivija
9.8.2006, 4:16
Kao što rekoh, zipovan jpg WS wallpaper 1024x768...

saraba
9.8.2006, 10:06
ovo me podseca na tipicno tinejdzersko muvanje: prvo pitanje je: Koju muziku slusas? To je uvek diskutabilno, jer muzika zavisi od raspolozenja. Ja na priomer volim da slusam ambijentalnu i jazz muziku kad sam u stanju blage meditacije. Medjutim kad sam hiperaktivna bitno mi je da mjuza bude brza jer obozavam da djuska. E, onda tu dolazi disko 80-tih, RNB, moze i dobar hip hop.

Covenant
9.8.2006, 10:30
oTo je uvek diskutabilno, jer muzika zavisi od raspolozenja

Ja uvek slusam metal:dzavo:
U principu mogu da slusam sve sem narodnjaka-to nikad i amin za to:)

pyost
9.8.2006, 10:47

Uf, ja se uopste ne bih bunio da dovedu Radiohead :n_klanja: :alealeee:

3LANCER
9.8.2006, 15:48
ja bih da placem sto nisam imao dovoljno para za Bizzare contact... ali i to je proslo, valjda Astral projection nece da nas ispale pa da ne dodju na jesen.

voodoo_
9.8.2006, 17:10
Oni ionako dolaze svake godine...

Rocker
11.8.2006, 2:42
Ljudi, šta bi sa fotkama sa Whitesnake-a?! Nije valjda da niko ništa nema?!:eek:

black
15.8.2006, 17:44
jel zna neko mozda da li postoji neki sajt gde mogu da se skinu tekstovi pesama sa prevodom na srpski?

Rocker
15.8.2006, 18:08
jel zna neko mozda da li postoji neki sajt gde mogu da se skinu tekstovi pesama sa prevodom na srpski?
Bilo koja pesma, ako se prevede gubi svoj šmek i ne liči ni na šta! Meni je par puta padalo na pamet da zamislim neke od mojih omiljenih stvari na srpskom...:rofl: Da bi neka pesma (recimo, koja je na engleskom u originalu) zvučala kako treba na srpskom, mora da se prepeva a to je opet dosta različito od originala. Bolje malo nauči strane jezike, veruj mi mnogo više ćeš uživati!

Rocker
15.8.2006, 18:09
Ljudi, večeras svira TOTO na Tašu! Jel' ide neko? Ako ne, preneću vam utiske!:nov_guita

black
15.8.2006, 18:19
Bilo koja pesma, ako se prevede gubi svoj šmek i ne liči ni na šta! Meni je par puta padalo na pamet da zamislim neke od mojih omiljenih stvari na srpskom...:rofl: Da bi neka pesma (recimo, koja je na engleskom u originalu) zvučala kako treba na srpskom, mora da se prepeva a to je opet dosta različito od originala. Bolje malo nauči strane jezike, veruj mi mnogo više ćeš uživati!

normalno da mi ne trebaju prevodi za to,nego je neka opklada u pitanju al nije bitno!a sto se tice jezika tu si se malo zeznuo jer ja engleski govorim perfektno(sto za moje godine nije normalno)ali talenat je talenat!a i nemacki,i spanski mi ne idu lose!

black
15.8.2006, 18:21
a,sutra svira morbid angel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jel se ide?

vladale
15.8.2006, 18:47

Ne slušam sataniste. :a_bleh:

3LANCER
15.8.2006, 19:14
sad ce krene prepucavanje...

zna neko sta je ovim Goasapiensima? sve im zurke u Smederevu.

Dimo
15.8.2006, 20:34
Slusao sam ponesto sa Covenanta i Dominatea,ali ipak nisam bas neki veliki njihov fan da bih mlatio do BG-a,kupovao kartu i iznajmljivao sobu za nocenje.Kad dodju u PG,eto mene.

shin-bojan
15.8.2006, 21:24

Jbg,nema se para:( .

blastmaster
16.8.2006, 1:41
Slipknot
Within Temptation
Guano Apes
Murderdolls
Rammstein
Iron Maiden
Bruce Dickinson
Stone Sour
Rage Against The Machine
Judas Priest

Da li neko zna metal/rok forum na srpskom, a da to nije yumetal.net?

vladale
16.8.2006, 2:29
Ja sam imao sajt o rock muzici - rock-serbia.com, nažalost više ne. Nije se imalo para da nastavim projekat.

Rocker
16.8.2006, 2:36
Slusao sam ponesto sa Covenanta i Dominatea,ali ipak nisam bas neki veliki njihov fan da bih mlatio do BG-a,kupovao kartu i iznajmljivao sobu za nocenje.Kad dodju u PG,eto mene.
Nema baš soba, ali imaš krevet kod mene kad god poželiš na neku svirku! :) Ja sam znao da spavam i po parkovima za neku dobru svirku!:to_care:

Rocker
16.8.2006, 2:39
TOTO je otkin'o večeras! Sky music nije izneverio, ozvučenje je bilo sasvim OK! I opet pun TAŠ! Matorci su stvarno odsvirali pošteno!:nov_guita Ako je neko slikao, molim da okači ovde!

bobi
16.8.2006, 6:42
Nema baš soba, ali imaš krevet kod mene kad god poželiš na neku svirku! :) Ja sam znao da spavam i po parkovima za neku dobru svirku!:to_care:
A ja sam znao i da promasim klupu na parku i da se ispruzim po travi, a u par navrata sam spavao i ispod bine :)

Ehh... dobri moj rokeru...
A da li ti je palo na pamet da taj neki tekst koji prevodis na srpski i zvuci bedno, mozda nije kvalitetan?
Recimo, ja kada slusam prevod "Gavrana" od Edgara Alan Poa, ne mogu da se odlucim jeli mi bolji original ili prevod na nasem.

a sto se tice jezika tu si se malo zeznuo jer ja engleski govorim perfektno(sto za moje godine nije normalno)ali talenat je talenat!a i nemacki,i spanski mi ne idu lose!
Nista ti ja snajke to ne priznajem ako ne znas da spremis kacamak :) , a mogla bi i svoj nepatvoreni talenat da usmeris ka stavljanju zareza i velikih slova.
Nemoj sad da pravis neku voodoo lutkicu-kopiju mene i przis je na vatri. :)

blastmaster
16.8.2006, 13:43
Ja sam imao sajt o rock muzici - rock-serbia.com, nažalost više ne. Nije se imalo para da nastavim projekat.

Ok, a jel znas neki forum?

Neuro
16.8.2006, 14:40
TOTO je otkin'o večeras! Sky music nije izneverio, ozvučenje je bilo sasvim OK! I opet pun TAŠ! Matorci su stvarno odsvirali pošteno!:nov_guita Ako je neko slikao, molim da okači ovde!
Izgleda da je neko malo "sviruckao" na plejbek...

oluja
16.8.2006, 15:19
Izgleda da je neko malo "sviruckao" na plejbek...
Odakle ti to, kako si dosao do tog zakljucka...

Bilo je odlicno, bas sam napunio baterije. TOTO je liga za sebe, tek kad ih cujes uzivo ukapiras koliko su dobri. :qliranje:

Neuro
16.8.2006, 15:42
Odakle ti to, kako si dosao do tog zakljucka...
Mediji ceo dan bruje o tome kako je Kimbelu (ako se ne varam) pukao glas već posle druge pesme, te je ostatak koncerta išao na plejbek (osim solaža)...

aerochivija
16.8.2006, 16:06
Bilo koja pesma, ako se prevede gubi svoj šmek i ne liči ni na šta! Meni je par puta padalo na pamet da zamislim neke od mojih omiljenih stvari na srpskom... Da bi neka pesma (recimo, koja je na engleskom u originalu) zvučala kako treba na srpskom, mora da se prepeva a to je opet dosta različito od originala. Bolje malo nauči strane jezike, veruj mi mnogo više ćeš uživati!

Ehh... dobri moj rokeru...
A da li ti je palo na pamet da taj neki tekst koji prevodis na srpski i zvuci bedno, mozda nije kvalitetan?
Recimo, ja kada slusam prevod "Gavrana" od Edgara Alan Poa, ne mogu da se odlucim jeli mi bolji original ili prevod na nasem.

Prevodi, tj. prepevi Jesenjina na srpski ne umanjuju kvalitet njegove poezije. Pošto dobro znam ruski, usudio bih se da tvrdim da su neki prepevi čak i bolji od originala - na primer, "Pesma o keruši".
Da ne idem off topic, ostavljam svoj prepev antologijske rok pesme “Hotel California”, jedne od meni omiljenih grupa - “Eagles”:

Hotel “Kalifornia”

Na mračnom pustinjskom putu,
svež vetar struji kroz kosu.
Dok topli miris kafe
pada na prvu rosu

Negde u daljini,
vidi se svetlucanje.
Glava mi teška, pogled još teži,
vreme je za spavanje...

Stajala je na vratima
uz zvuke crkvenog zvona.
Da li iz raja ili pakla
pojavila se ona?

Upalila je sveću,
obasjala mi put,
začuše se glasovi,
kroz plamen bledo žut.

“Dobro došao u hotel ‘Kalifornija’
to divno, predivno mesto,
imamo mnogo soba,
slobodna se nađe često”.

Luda je za dijamantima,
jedan dragulj, jedna želja,
ima mnogo mladića,
il’ kako kaže, „prijatelja“.

I svi igraju pored nje,
oko prsta ih vrti.
Sladunjav miris znoja širi
taj ples zaborava i smrti.

Zamolio sam momka
da mi donese vino. Reče:
“Odavno se nije desilo
nešto ovako fino”.

I još me oni glasovi
dozivaju iz daleka,
usred noći me budi
njihova glasna jeka:

“Dobro došao u hotel ‘Kalifornija’
mesto dostojno divljenja,
za sve svoje probleme
ovde ćeš naći rešenja”.

Ogledala na plafonu,
roze šampanjac na ledu,
“Svi mi smo zatočeni
u sopstvenom ogledu.

U odajama Gospodnjim
mi slavimo svoj pir.
Srebrna sečiva ubadaju,
ali ne donose mir”.

Poslednje čega se sećam,
trčao sam ka vratima,
uzalud tražeći izlaz
– potrajalo je satima.

“Opusti se”, čujem vratara
govori sneno, k’o da drema:
“Kad jednom uđeš ovamo,
izlaska više nema”.

Ovo nije jedini srpski prepev ove pesme, samo je nastao pre nego što sam pročitao druge, tako da je originalan bar zato što nije pisan pod bilo čijim uticajem. Na vama je da kažete da li se izgubio „šmek“ originala koji možete naći na ovoj adresi: http://www.reallyrics.com/Lyrics/E000200010001.asp

B@NE
16.8.2006, 16:10
Neznam kako si se odlucio da prevodis HC ,ta pesma se ubraja u sektaske po mnogim muzickim kriticarima,a to se moze i zakljuciti i po njenim rimama.
Svaka cast na trudu!

aerochivija
16.8.2006, 16:22
Neznam kako si se odlucio da prevodis HC ,ta pesma se ubraja u sektaske po mnogim muzickim kriticarima,a to se moze i zakljuciti i po njenim rimama.
Svaka cast na trudu!

A možda je i upozorenje?
U svakom slučaju, hvala!

oluja
16.8.2006, 19:08
Svaka cast na trudu!
Uobicajna zabluda vezana za tu pesmu. :boodala:
Kao sto aerochivija rece, upozorenje. :icon_stud

Rocker
17.8.2006, 0:25
Bilo je odlicno, bas sam napunio baterije. TOTO je liga za sebe, tek kad ih cujes uzivo ukapiras koliko su dobri. :qliranje:
Ovo sam i ja čuo od nekih veterana koji su ih slušali nekad, negde...i bili su u pravu! To što pričaju po medijima...nek pričaju, nije bilo nikakvog playbacka!

a sto se tice jezika tu si se malo zeznuo jer ja engleski govorim perfektno(sto za moje godine nije normalno)ali talenat je talenat!a i nemacki,i spanski mi ne idu lose!
Zašto nije normalno? Pa učiš bar jedan strani jezik od 5.-og osnovne, tj. već 4 godine! Ja sam u tvojim godinama sasvim dobro znao engleski i ruski (kasnije sam naičio i švapski). Nevermind...;)

@bobi, aerochivija
Ljudi, vi pričate o poeziji. Te prepeve su radili mnogo pametni i obrazovani ljudi (profesori, akademici i ta branša). Pesma o keruši je stvarno odlična i na srpskom, ali ipak čar originala se gubi iako je prepev odličan. Znate li da je Gete učio srpski da bi našu epsku i lirsku narodnu poeziju doživeo u "punom izdanju"? LM, kad je popularna muzika u pitanju, niko se ne trudi previše da je prepeva kako treba a pitanje je i da li bi moglo da se prepeva i uklopi sa muzikom (ili ja možda imam takav utisak).

aerochivija
17.8.2006, 7:27
@Rocker
Naravno, retki su prepevi koji ne zvuče, da tako kažem, nakaradno. Možda je izuzetak "My Way" (prepevao i prvi izveo na engleskom Paul Anka, a proslavili je Frank Sinatra i Elvis Presley). Originalan naslov pesme je "Comme D'habitude" (ako se ne varam na francuskom znači "Kao i obično", pevao je Claude Francois). Žao mi je što ne znam francuski da bih mogao da uporedim original i prepev, ali i engleske reči su izuzetne. "What is the man/What has he got/If not himself/Then he has not...
Ili pesma Adriana Celentana "Susanna", u prepevu grupe "Art Company"... Sjet' se, Huso!

Svi navedeni izvođači nalaze se u mojoj kolekciji, koliko da se držim teme, a "My Way" je svakako jedna od meni najomiljenijih pesama.
Kako bi ono što još želim da kažem ovde bilo OT, moja šira razmišljanja o tome šta između ostalog "slušam od muzike", tekstovima, prepevima, ako nekog interesuju, nalaze se ovde: http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=1459&page=11

vladale
17.8.2006, 12:34
Whitesnake u Beogradu - linkovi ka slikama:

http://imagecloset.com/out.php/i121787_whitesnake10.jpg
http://imagecloset.com/out.php/i121786_whitesnake09.jpg
http://imagecloset.com/out.php/i121785_whitesnake07.jpg
http://imagecloset.com/out.php/i121784_whitesnake08.jpg
http://imagecloset.com/out.php/i121783_whitesnake06.jpg
http://imagecloset.com/out.php/i121782_whitesnake05.jpg
http://imagecloset.com/out.php/i121781_whitesnake04.jpg
http://imagecloset.com/out.php/i121780_whitesnake03.jpg
http://imagecloset.com/out.php/i121779_whitesnake02.jpg
http://imagecloset.com/out.php/i121778_whitesnake01.jpg

Slike sam dobio juče, uživajte! :ciao:

voodoo_
17.8.2006, 13:17
Uh, svaki put kad poslušam Blind Guardian i Angru, samo potvrdim da je power metal ultimativni, najkvalitetniji i najjači rokenrol izrod ever!

shin-bojan
17.8.2006, 13:23
Svaka cast na trudu!

Pa cak i da jeste kakve to veze ima?

B@NE
17.8.2006, 13:44
paa nikakve,necemo se valjda sad oko toga prepirati,
Dalja diskusija bi odvela u verske i religijske sukobe, a mi to nezelimo.
teraj dalje...

uros@3D
17.8.2006, 21:47
Idemo dalje :D

Prvih 20 pesama na mojoj Hit Listi su od Linkin Parka, veliki sam fan :alealeee:
Otkidaju, ali ono baš otkidaju :boxing: Najbolja pesma je naravno Numb HIT LISTA kaže ovako:

1. NUMB
2. NUMB (LIVE)
3. NUMB INSTRUMENTAL
4. DJ UKi - NUMB INSTRUMENTAL (DA, DA MOJA VERZIJA U FRUITY LOOPS-U)
5. Jamelia - NUMB (DA NE POVERUJEŠ!!!!)
6. LP&JAY-Z - NUMB/ENCORE
7. LP&JAY-Z - NUMB/ENCORE LIVE
8. LP&JAY-Z - NUMB/ENCORE INSTRUMENTAL

Ovako slušam i Fort Minor, R&B, Rap, Hip-Hop ITD.... :opanachke

Peruzzi
17.8.2006, 21:49
ma ja bre slusam samo rep..

Rocker
17.8.2006, 23:22
vladale, car si!!!:n_klanja: THNX za fotkice. Ako na sajtu nisu u punoj rezoluciji, javi mi se na PM da ti ostavim mail, pa mi pošalji ako nije frx. Ako neko ima još koju fotku, nek se javi.