Prikaži potpunu verziju : Šta slušate od muzike...
Nego,koncert Tankarda bi trebao da bude super,a karta stvarno nije puno-900din
11 novembar cini mi se,a verovatno cu ici....
Kings Of Beer! :alealeee:
Jos da cujem My Dying Bride,Opeth,Cannibal Corpse,Testament i Kreator i mogu da umrem:D
BTW karta za fensice zvane Hammerfall je 2000din sto je po meni cist bezobrazluk-ljudi izgleda misle da su bolji od Stinga;)
Ne bi otisao na njihov koncert ni za dz....
Necemo da se prozivamo,matori :D ,da ne bih upozorio moderatore...:dzavo: Hammerfall je zbilja odlicna grupa,ali Sting je ipak zvezda...:alealeee:
Wolverine
9.10.2006, 12:53
Primetih da su oni prvi albumi Bon Jovi-a bolji od ovih novijih,dok je kod Aerosmitha to obrnuto!
A jel slusa neko Agathodaimon?
A jel slusa neko Agathodaimon?
Opet neki metal,a?:D Nisam cuo za njih...
Covenant
11.10.2006, 12:18
Nisam ni ja,mada pretpostavljam da je black;)
Preporucujem i Opera IX gde peva-devojka,ali razbija :n_klanja:
Nisam ni ja,mada pretpostavljam da je black;)
Hmmm... Zanimljiva reč Agathodaimon ;)
Davno je bilo kad sam učio u gimnaziji filozofiju, pa pošto se počinje sa Grcima, naučih nekoliko grčkih reči. Ovo je složenica od agathos, što znači dobar (dakle, grčko ime Agathon znači Dobrica ;)) i daimon (ili daemon) što znači duh.
Dakle, Agathodaimon - Dobri duh :D
Mario Pavićević
11.10.2006, 13:21
Hmmm... Zanimljiva reč Agathodaimon ;)
Davno je bilo kad sam učio u gimnaziji filozofiju, pa pošto se počinje sa Grcima, naučih nekoliko grčkih reči. Ovo je složenica od agathos, što znači dobar (dakle, grčko ime Agathon znači Dobrica ;)) i daimon (ili daemon) što znači duh.
Dakle, Agathodaimon - Dobri duh :D
Jeste jos da ih cujes ne bi se bas reklo da pevaju o nekim dobrim duhovima:)
Covenant
11.10.2006, 13:38
Dobro,ne mora da znaci da je satanisticki fazon iako je kod black-a uglavnom tako:)
Dosta cesto je to i neki sacro-culto/ocult fazon bez satane i demona:)
Samo da podsetim, naksutra je Bling Guardian!
http://imagecache2.allposters.com/images/pic/153/856990~Blind-Guardian-Posters.jpg
U međuvremenu, pogledajte spot da se podsetite:
http://www.youtube.com/watch?v=b2a3EZLu7_8
(nije warez, legalni streaming je u pitanju)
Da oni spadaju u black i odlicni su,samo ne mogu nigde da nadjem ceo album,svi zivi me gledaju belo kad ih spomenem!
Full_Metal_Yakuza
14.10.2006, 0:25
Uh,to deluje bas kao neki underground-cesto se ispostavi da takve grupe prave mala remek dela koja su totalno nepoznata siroj publici....
I ja sam ljubitelj black metala,izmedju ostalih pravaca-grupa koju si navela deluje vrlo interesantno,moracu da potrazim;)
Ja mnogo gotivim underground scenu,npr. slusam naseg repera Dragona,za koga niko od mojih ortaka cuo nije,a lik kida...
Hm...Agathodaimon nije bas cist black, ima tu i death metala(Bar sto se novijih albuma tice), mada je danas poprilicno tesko diskutovati o pravcima, Ja imam tri albuma, cini mi se da imaju pet, u svakom slucaju dobri su skroz.
P.S.Slusate li Death?Ja slusam metal negde 9 godina, i do sada nisam naleteo na kompaktniji album od ''The Sound Of Perseverance'' od gore pomenutog band-a.
Chuck Schuldiner R.I.P. - The Greatest Metal Mind Ever!!!
Meni se najviše sviđa prvi ("Scream Bloody Gore") i "Symbolic". Sound of Perseverance mi nije nešto...
Full_Metal_Yakuza
14.10.2006, 14:18
Naravno,Chuck je bio genije kakvog nema...
Cak stavise,mogu reci da mi je Death omiljeni metal bend...
Moj omiljeni albumi su Human i naravno Individual Thought Patterns,mada mora se priznati da je svaki odlican na svoj nacin...
Sound Of Preservance je odlican takodje,mada se vecini ljudi ne svidja vokal-jbg coveka je vec tada uhvatila bolest prilicno pa se to odrazilo i na vokal,ali ne i na svirku
Sve u tom albumu je apsolutni vrh,tekstovi,svirka,pa i vokal(stvar ukusa)
Bas cudno da ti se ''Symbolic'' svidja a ''The Sound...'' ne,posto su relativno slicni, ''Symbolic'' je odlican, ali ''The sound Of Perseverance'' je po meni jos bolji, ozbiljniji, virtuozniji, treba ga samo shvatiti. :)
Highlander
15.10.2006, 0:08
bobi, hvala što si mi preporučio Anathemu...:alealeee: Odlični su!
A sad, ostali, preporučite nešto slično.
:qliranje:
Covenant
15.10.2006, 12:21
Ja licno nikad nisam voleo Anathema-u:)
Ja bi ti preporucio pre svega My Dying Bride,zatim Saturnus,pa Opeth i Lacrimas Profundere.....
Važno:
Koncert Blind Guardiana sutra ne počinje u 22:00 kao na karti, nego u 20:00. Ko ne veruje nek proveri na sajtu. Obavestite sve koje poznajete a koji idu!
Covenant
15.10.2006, 12:49
Da,da-mada dok zavrsi smaranje predgrupa i dok Guardian-i pocnu-bice to sigurno tek negde oko 21h
Lepo se provedi,a obavezno prenesi utiske-tu smo:)
PoZ!
Do@ OldSchool
16.10.2006, 1:36
Rhianna - Pon de replay
Ja slušam Rock tačnije Lordi - Arocalypse
aleluja, za samo par sati koncert :D
osecam da ce biti ludo :kreza: :D
http://img.photobucket.com/albums/v653/mrmotinjo/blind-guardian.jpg
odo ja ;)
nadam se da ne kasnim mnogo ;P
Ja slušam Metal, Rock, House i Techno.
Od Metal i Rock grupa:
Metallica, Iron Maiden, G'n'R, Deep Purple, AcDc..
Ja licno nikad nisam voleo Anathema-u:)
Jesi li slusao Anathemu dok su bili u skroz doom fazonu?
Pa oni su tada bili skoro isto toliko dobri kao My Dying brade.
Serenades, Silent enigma, Alternative 4, Eterenity, Judgment... sve su to izuzetni albumi.
A ovu novu Anathemu sam dao Highlanderu, posto voli rock. :)
Nazalost, danas je Anathema samo jedan dobar rock bend (koji je skoro propao).
Highlander
16.10.2006, 22:15
Jesi li slusao Anathemu dok su bili u skroz doom fazonu?
Pa oni su tada bili skoro isto toliko dobri kao My Dying brade.
Serenades, Silent enigma, Alternative 4, Eterenity, Judgment... sve su to izuzetni albumi.
A ovu novu Anathemu sam dao Highlanderu, posto voli rock. :)
Nazalost, danas je Anathema samo jedan dobar rock bend (koji je skoro propao).
Skinuo sam A natural dissaster i Alternative 4. Ovaj drugi je malo teži, ali su oba odlična... Ima neko neki link? :D
Covenant
16.10.2006, 23:42
Ocekujem izvestaj sa koncerta BG-a koji jos pa malo treba da se zavrsi,ako nije vec(voodoo javi se:) )
Mozda ljudi ne odu odmah u krevet,vec podele utiske sa nama:)
evo na primer ja, koji sam gluvario 2 sata po praznom centru i sad se vratio kuci i ne spava mi se nego idem na forum :)
samo cu da kazem da je bilo fenomenalno, vrh vrhova, ej pevali smo Bard's song, pa za to se zivi :D
I izveli su Mordred's song I Bright eyes I Mirror mirror I Nightfall I Imaginations I moj omiljeni Time Stands Still I jos gomilu mocnih stvari, znaci ovo se prica unucima :D
znaci prvo sto je trajalo duplo duze nego sto smo ocekivali, a bilo je tri puta bolje nego sto smo ocekivali :D
Now you all know, the bards and their songs....
dz dz dz.. pa ja nisam nesto odusevljen pravo da vam kazem, ali bilo je mnogo dobrih pesama, kao sto je Mrmot vec rekao.. ne znam kakav ce mi glas biti tomorrow, we'll take it away.. ili kako ide zaboravio sam reci ali sam ipak pevao...
Meni je bilo sjajno. Odličan koncert u svakom pogledu, osim u pogledu akustike u SKC-u za šta nije kriv bend.
Spisak pesama je bio sledeći, ako neko vidi grešku nek primeti pošto je ja ne sećam najbolje:
War of Wrath
Into The Storm
Born In A Mourning Hall
Nightfall
Fly
Bright Eyes
Valhalla
Time Stands Still
Lost In A Twilight Hall
Another Stranger Me
And Then There Was Silence
bis #1:
Mordred's Song
And The Story Ends
Lord Of The Rings
bis #2:
Imaginations From The Other Side
The Bard's Song
Mirror Mirror
Hansi je izgleda bio gripozan al je opet majstorski otpevao.
Into The Storm
E zbog ove pesme bih ih ja gledao...
"We are following the will of the one, through the darkness and in to the storm... AND WE FOLLOWING THE WIIIILL OF THE ONEE " :)
Stvarno digne ovaj refren.
To je deo kada noldori pevaju, posavsi sa Feanorom silnim iz Valinora. :alealeee:
Zaneo sam se :)
jedino mi je bilo zao sto nije bilo skalds and shadows... ta pesma mi je usla u podsvest :P
Bio sam na Duran Duranu veceras.Bilo je kick ass.:D
Jeste da je akustika losha na sajmu ali je atmosfera bila outstanding.:n_klanja:
Sajmon je josh uvek faca.;)
Wolverine
18.10.2006, 14:54
Konacno pretade metal mania!:D Kada bi Aerosmith ili Bon Jovi imali koncerte u Srbiji!Seal dolazi u Zagreb ali ipak bi ja u BG!
Bio sam na Duran Duranu veceras.Bilo je kick ass.:D
Jeste da je akustika losha na sajmu ali je atmosfera bila outstanding.:n_klanja:
Sajmon je josh uvek faca.;)
I ja sam mislio da idem, ali nisam imao s kim.
Tuzno je to kolko ih ljudi ne slusa u srbiji...narocito mog uzrasta...:(
I ja sam mislio da idem, ali nisam imao s kim.
Tuzno je to kolko ih ljudi ne slusa u srbiji...narocito mog uzrasta...:(
Ja sam ishao sam.Nisam imao sa kime a poshto ih mnogo gotivim odlucio sam da idem sam i bilo mi je OK u tom smislu.Bio sa na manje od 10m od bine (u prvim redovima), bilo je skakanja i pevanja pa mi i ne treba drushtvo.;)
Anyway, sajam je bio dupke pun.
BTW, Duran Duran je bio najpopularniji 80'-ih pa i ne cudi shto ih slabo slushaju 15-ogodishnjaci.
he, ja sam slusao Mark EG-a, u klubu Pojsedon... Ko voli hard techno, iliti schranz techno, a da nije bio, propustio je nesto nevidjeno...
Sve u svemu, lood Dj....
http://i15.photobucket.com/albums/a364/trens86/MarkEG-014.gif
eo i dva snimka, pa ko hoce da vidi....
http://www.blejanje.com/klipovi/MarkEG%20014.avi
http://www.blejanje.com/klipovi/MarkEG%20015.avi
:opanachke
dragomix
18.10.2006, 19:11
Rock i Metal su zakon. Slusam Iron Maidena, Rage itd. ROCK!!!!!!!!:qliranje: :qliranje: :alealeee: :icon_evil :cool:
ma ok, jesu zakon, ali je elektronika ustav :p:D
FRIghTMaN
18.10.2006, 19:44
Od raspolozenja zavisi i muzika...ali uglavnom slusham gore grind brutal, black, death...nesto od nu-age pravca, Ramba (koga je Kuzma ispljuvao bez razloga), hLadno pivo...Dark Ambijental...i naravno Skazi :D
seymourc64
18.10.2006, 20:13
Sada ima neki referendum za novi ustav.Techno ode u zaborav :)
he, ja sam slusao Mark EG-a, u klubu Pojsedon... Ko voli hard techno, iliti schranz techno, a da nije bio, propustio je nesto nevidjeno...
Sve u svemu, lood Dj....
http://i15.photobucket.com/albums/a364/trens86/MarkEG-014.gif
eo i dva snimka, pa ko hoce da vidi....
http://www.blejanje.com/klipovi/MarkEG%20014.avi
http://www.blejanje.com/klipovi/MarkEG%20015.avi
:opanachke
kakav mark egg,CONCRETE RULEZ!!!!!:alealeee: :tapsh:
Ma de bwe, ovi nasi nisu ni blizu Mark EG-u. Nego, 11-og, Yahel nastupa...Dobro poznat zvuk, kvalitetan trance... Bas sada slusanm jedan njegov mix...Something to remember...
Ja sam ishao sam.Nisam imao sa kime a poshto ih mnogo gotivim odlucio sam da idem sam i bilo mi je OK u tom smislu.Bio sa na manje od 10m od bine (u prvim redovima), bilo je skakanja i pevanja pa mi i ne treba drushtvo.;)
Anyway, sajam je bio dupke pun.
BTW, Duran Duran je bio najpopularniji 80'-ih pa i ne cudi shto ih slabo slushaju 15-ogodishnjaci.
E jesi face;) Ja bas zato nisam isao, jurio ljude dve tri nedelje i niko nece, smeju se, kao pa oni imaju samo 2-3 dobre pesme:boodala: , bilo mi glupo da banem tamo alone. Jbga, kada dodje Depeche Mode idem i sam pa kud puklo:rolleyes:
Ima dobar remix Durana iz filma 24 Hour (ili 24th Hour), pesme white lines, onaj deo kada su u klubu pri kraju filma...
A pojavili su se neki remixi Come undone singla.
@ KinteC
Zamisli ovo, pre dve nedelje mene i jos par drugara iscima jos jedan drugar da idemo na tog marka ega u posejdon, i kakva ispala, odemo tamo ono pusto ko groblje, posmrzavali se samo tako... A mogao bi da ostavis neki wav fajlcic, da cujemo deo atmosfere(osim ako avi ima zvuka, a ver da ima:boodala: )
ps jel Yahel isto u posejdonu 11-og?
Pa za Yahela ne znam, mislim da ce biti ipak u skc-u. Inace, kada sam dosao u pojsedon, oko 12h, bilo je bas pusto...Ali za manje od sata, sve je bilo prepuno...Dosta pozitivne energije, odlicna muzika...najbolja zurka na kojoj sam bio :D Skakao sam celu noc, a da nisam bio ni pijan ni nadrogiran...Toliko o tome sto svi misle da samo narkomani slusaju elektroniku...Kako kaze u onoj pesmi: Don`t smoke cigarets, don`t take any drogs, don`t go at night, just fu** :D
Kako kaze u onoj pesmi: Don`t smoke cigarets, don`t take any drogs, don`t go at night, just fu** :D
Čuo sam i ja tu "stvar"...i sad to slušaju devojičice od 13-14g i šta da pomisle? Bićemo straight sluts?!:rolleyes: A elektronika&mehanika će biti ustav kad ja budem "kapetan od belu lađu"! Nemo' se ljutiš, nije ništa personal, ali zaista prezirem stihove poput onog koji si naveo!:Battered:
E jesi face;) Ja bas zato nisam isao, jurio ljude dve tri nedelje i niko nece, smeju se, kao pa oni imaju samo 2-3 dobre pesme:boodala: , bilo mi glupo da banem tamo alone. Jbga, kada dodje Depeche Mode idem i sam pa kud puklo:rolleyes:
Ima dobar remix Durana iz filma 24 Hour (ili 24th Hour), pesme white lines, onaj deo kada su u klubu pri kraju filma...
A pojavili su se neki remixi Come undone singla.
Naravno da sam face.:cool:
Bio sam dosta blizu bine, masa je divljala tako da mi je bilo OK shto sam bio sam.Krajem avgusta sam se zeznuo (i zbog toga zalio) shto nisam otishao na Simply Red jer nisam imao sa kime.E, reko' necu i Duran Duran propustiti zbog toga.:)
Ima i opasna stvar od Duran Duran-a, View To A Kill (1985, naslovna numera iz istoimenog filma o Bondu sa Roger Moore-om u glavnoj ulozi).;)
Skakao sam celu noc, a da nisam bio ni pijan ni nadrogiran...Toliko o tome sto svi misle da samo narkomani slusaju elektroniku...Kako kaze u onoj pesmi: Don`t smoke cigarets, don`t take any drogs, don`t go at night, just fu** :D
Naravno, ja celu noc ispijam sprite ili juice:D i super mi je, jos ako ima devojaka ih, vrhunac;)
Krajem avgusta sam se zeznuo (i zbog toga zalio) shto nisam otishao na Simply Red jer nisam imao sa kime.E, reko' necu i Duran Duran propustiti zbog toga.:)
Ima i opasna stvar od Duran Duran-a, View To A Kill (1985, naslovna numera iz istoimenog filma o Bondu sa Roger Moore-om u glavnoj ulozi).;)
Isto, ni ja nisam isao na simply red, ali zato svi hoce u ***eni *ard na **lata...
A znam za View to kill, imam sve pesme Duran Duran, imaju dobrih pesama dosta, Come Undone, Reflex, Rio, Girl on Film, Ordinary World, Save a prayer, Wild boys...
ps Eto i winamp liste tih pesama koje imam.
Evo dodatka na onu listu u zipu, tamo se neke pesme ponavljaju jer su neke live.
Duran Duran - A View To A Kill
Duran Duran - Come Undone
Duran Duran - Is there something I should know
Duran Duran - Ordinary world
Duran Duran - Rio
Duran Duran - Save a prayer
Duran Duran - The Reflex
Duran Duran - White Lines
Duran Duran - Wild boys
A znam za View to kill, imam sve pesme Duran Duran, imaju dobrih pesama dosta, Come Undone, Reflex, Rio, Girl on Film, Ordinary World, Save a prayer, Wild boys...
ps Eto i winamp liste tih pesama koje imam.
Gde ti je zadnji album Astronaut?:D
Naravno da sam face.:cool:
Bio sam dosta blizu bine, masa je divljala tako da mi je bilo OK shto sam bio sam.Krajem avgusta sam se zeznuo (i zbog toga zalio) shto nisam otishao na Simply Red jer nisam imao sa kime.E, reko' necu i Duran Duran propustiti zbog toga.:)
View To A Kill je zakon:alealeee:
Jedna od njihovih pesama koja mi se najvise svidja.
Znam da nije cudno sto ih petnaestogodisnjaci ne slusaju.....nazalost nemaju zivce za to...dosadni su im...:rolleyes: ...to me stvarno nervira.
View To A Kill je zakon:alealeee:
Jedna od njihovih pesama koja mi se najvise svidja.
Znam da nije cudno sto ih petnaestogodisnjaci ne slusaju.....nazalost nemaju zivce za to...dosadni su im...:rolleyes: ...to me stvarno nervira.
Nisam ih ni ja slushao sa 15 godina, mozda ce ih vishe slushati kad udju u trecu deceniju zivota.;)
Kum Ruzvelt
19.10.2006, 20:19
Uf.. trebalo je da snimam DD, dobili akreditacije, sve zavrsili, i onda nas tzv organizator zove tri sata pre koncerta da kaze kako od snimanja nema nista, ali da mozemo da dodjemo da gledamo. A onda, kad smo se pojavili na vratima, kazu nam da akreditacija vazi za jednu osobu?! Valjda ocekuju da novinar snima sam kao na nekim cudnim ovdasnjim televizijama. Prvi put mi je bilo zao sto nismo jos uvek pod Turcima, jer je u ta lepa vremena mas'an kolac bio legalno sredstvo ubedjivanja.
Uf.. trebalo je da snimam DD, dobili akreditacije, sve zavrsili, i onda nas tzv organizator zove tri sata pre koncerta da kaze kako od snimanja nema nista, ali da mozemo da dodjemo da gledamo. A onda, kad smo se pojavili na vratima, kazu nam da akreditacija vazi za jednu osobu?! Valjda ocekuju da novinar snima sam kao na nekim cudnim ovdasnjim televizijama. Prvi put mi je bilo zao sto nismo jos uvek pod Turcima, jer je u ta lepa vremena mas'an kolac bio legalno sredstvo ubedjivanja.
Hocesh da kazesh da je koncert snimljen?
Ako jeste gde naci snimak?
Gde ti je zadnji album Astronaut?:D
Ne znam za to:icon_scra , bio sam ubedjen da su im ovo sve pesme.:rolleyes: Kada je izaslo to? Jel vredi sta?
Ne znam za to:icon_scra , bio sam ubedjen da su im ovo sve pesme.:rolleyes: Kada je izaslo to? Jel vredi sta?
Ha, ha...Gde si bio 2 zadnje godine?:D
Kad su se ponovo okupili (originalana postava) snimili su nov album "Astronaut", 2004. godine.
Dva spota se vrte na muzickim televizijama ((Reach up for the) sunrise i What happens tommorow).Album je odlican, bash kao i stari DD albumi.
BTW, posle Bozica izlazi novi album.:)
Ha, ha...Gde si bio 2 zadnje godine?:D
Kad su se ponovo okupili (originalana postava) snimili su nov album "Astronaut", 2004. godine.
Dva spota se vrte na muzickim televizijama ((Reach up for the) sunrise i What happens tommorow).Album je odlican, bash kao i stari DD albumi.
BTW, posle Bozica izlazi novi album.:)
Pa na faxu i putu do faxa a izmedju na kompu, treninzima, i malo izlasci-znaci tv sam skoro zaboravio itd.:rolleyes: Mozda sam i cuo mada nisam memorisao sigurno:D Mladalacke muke;) Izjuricu to po netu.
Pa na faxu i putu do faxa a izmedju na kompu, treninzima, i malo izlasci-znaci tv sam skoro zaboravio itd.:rolleyes: Mozda sam i cuo mada nisam memorisao sigurno:D Mladalacke muke;) Izjuricu to po netu.
I ja sam na faxu+izlasci+ malo TV-a pa znam.Kad neshto volish ne treba ti TV, mogao si na sajtu DD-a da vidish.
I ja sam na faxu+izlasci+ malo TV-a pa znam.Kad neshto volish ne treba ti TV, mogao si na sajtu DD-a da vidish.
Jeste, ali meni su dovoljne i ove pesme sto imam. A i na dial-up vezi sam pa mi je svaki minut dragocen i onda sve nesto zurim i jurim tako da i neke prece stvari ne zavrsim, a u bg-u dok sam imao adsl sam se jedva povezivao, samo sam skidao 24h 7 dana torente(zato sada imam lepu kolekciju filmova). Skroman sam:) A poslednju pesmu sam skinuo negde krajem 2004 dok sam imao wireless:rolleyes:
ps Znao sam da su se ponovo okupili jos ranije, ali nisam znao da su i snimili album.
Ovo su pevali u bg-u. Sta je od ovoga s novog albuma? Imam skoro sve. Nemam ove sa zvezdicama.
SUNRISE *
HUNGRY LIKE THE WOLF
PLANET EARTH
SERIOUS/NICE UNION OF THE SNAKE
COME UNDONE
WHAT HAPPENS TOMORROW *
HOLD BACK THE RAIN *
SOME LIKE IT HOT / MY OWN WAY *
THE REFLEX
THE CHAUFFEUR
ORDINARY WORLD
SAVE A PRAYER
A VIEW TO A KILL
NOTORIOUS
ELECTRIC BARBARELLA
CARELESS MEMORIES
WILD BOYS
GIRLS ON FILM
RIO
Jeste, ali meni su dovoljne i ove pesme sto imam. A i na dial-up vezi sam pa mi je svaki minut dragocen i onda sve nesto zurim i jurim tako da i neke prece stvari ne zavrsim, a u bg-u dok sam imao adsl sam se jedva povezivao, samo sam skidao 24h 7 dana torente(zato sada imam lepu kolekciju filmova). Skroman sam:) A poslednju pesmu sam skinuo negde krajem 2004 dok sam imao wireless:rolleyes:
ps Znao sam da su se ponovo okupili jos ranije, ali nisam znao da su i snimili album.
Ovo su pevali u bg-u. Sta je od ovoga s novog albuma? Imam skoro sve. Nemam ove sa zvezdicama.
SUNRISE *
HUNGRY LIKE THE WOLF
PLANET EARTH
SERIOUS/NICE UNION OF THE SNAKE
COME UNDONE
WHAT HAPPENS TOMORROW *
HOLD BACK THE RAIN *
SOME LIKE IT HOT / MY OWN WAY *
THE REFLEX
THE CHAUFFEUR
ORDINARY WORLD
SAVE A PRAYER
A VIEW TO A KILL
NOTORIOUS
ELECTRIC BARBARELLA
CARELESS MEMORIES
WILD BOYS
GIRLS ON FILM
RIO
Prva pesma koju sam vec pomenuo se zove (Reach up for the) Sunrise i jeste sa novog albuma. Sa novog albuma je i pesma Nice koju si ti stavio u SERIOUS/NICE UNION OF THE SNAKE kao i WHAT HAPPENS TOMORROW.
MY OWN WAY je sa drugog albuma a SOME LIKE IT HOT je pesma Power Station-a (grupa Andy-ja i John-a Taylora posle razlaza sa DD 85').
HOLD BACK THE RAIN je sa drugog albuma (Rio) i nije mi jasno kako to nemash.
Prva pesma koju sam vec pomenuo se zove (Reach up for the) Sunrise i jeste sa novog albuma. Sa novog albuma je i pesma Nice koju si ti stavio u SERIOUS/NICE UNION OF THE SNAKE kao i WHAT HAPPENS TOMORROW.
MY OWN WAY je sa drugog albuma a SOME LIKE IT HOT je pesma Power Station-a (grupa Andy-ja i John-a Taylora posle razlaza sa DD 85').
HOLD BACK THE RAIN je sa drugog albuma (Rio) i nije mi jasno kako to nemash.
Ne znam kako to da nemam, a imam serious:confused: Ove albume imam->Arena, Big thing, Decade, DD, Liberty, Living in fear, Medazzaland, Seven and the Ragged tiger. S tim sto mi onaj dodatak nije full album, a ono je valjda rio pa verovatno zato nemam.
To im je na oficijelnom sajtu tako spojeno serious i nice, kao spisak pesama s koncerta u Beogradu.(duranduran.com)
Ne znam kako to da nemam, a imam serious:confused: Ove albume imam->Arena, Big thing, Decade, DD, Liberty, Living in fear, Medazzaland, Seven and the Ragged tiger. S tim sto mi onaj dodatak nije full album, a ono je valjda rio pa verovatno zato nemam.
To im je na oficijelnom sajtu tako spojeno serious i nice, kao spisak pesama s koncerta u Beogradu.(duranduran.com)
Svirali su spojeno Serious i Nice.Serious je sa Liberty albuma a Nice sa zadnjeg.
Kum Ruzvelt
20.10.2006, 15:48
Hocesh da kazesh da je koncert snimljen?
Ako jeste gde naci snimak?
Ma neeee... Hocu da kazem da je trebalo da snimam (prve tri pesme, kao i obicno na velikim desavanjima), ali su nas izjahali u zadnjem momentu (samo da saznam ko je to odlucio, :Battered: ). U svakom slucaju, ako je neko snimao zvanicno - snimao je prve tri stvari, a za publiku ne garantujem, Srbi su cudo...
Ma neeee... Hocu da kazem da je trebalo da snimam (prve tri pesme, kao i obicno na velikim desavanjima), ali su nas izjahali u zadnjem momentu (samo da saznam ko je to odlucio, :Battered: ). U svakom slucaju, ako je neko snimao zvanicno - snimao je prve tri stvari, a za publiku ne garantujem, Srbi su cudo...
Hm, nije loshe ni tri stvari.
Wolverine
21.10.2006, 9:03
Jao ljudi, sta sam nasao kod caleta od diskova...RHCP,Simon&Garfunkel,G'N'R,Cash,Redding,Joplinova...umalo me slog nije strefio!Odusevio sam se mada cale ne slusa pola od toga!
RHCP,Simon&Garfunkel,G'N'R
Cale ti ima dobar ukus,a i ti ako slusas ove stvari
ma najbolji je iron maiden. nego jel zna neko od vas link za mp3 soundtrek iz prince of persia:confused:
Jao ljudi, sta sam nasao kod caleta od diskova...RHCP,Simon&Garfunkel,G'N'R,Cash,Redding,Joplinova...umalo me slog nije strefio!Odusevio sam se mada cale ne slusa pola od toga!
RHCP su zakon.
Ozbiljno, poslusaj sve sto imas.
King Arthur
21.10.2006, 22:59
Samo da nisu narodnjaci sve moze (rock, techno, rap...)
RHCP su zakon.
Ozbiljno, poslusaj sve sto imas.
Meni se od RHCP-a jedino svidjela pjesma Tear koja je kao neka balada,ali nema dubinu ili suptilnost da bi se izdvojila iz prosjeka...
Meni se svidjaju skoro sve njihove pesme, ali necemo sada o tome sta je bolje jer su ukusi razliciti.
Novi album je isto odlican (stadium arcadium), topla preporuka svima.
a niko ne pominje guns n roses
Pominjali smo ih na vise mjesta,uglavnom,po mom misljenju,njihov najveci adut je odlicno gitarsko umjece i ok pjesme,a sto se Axlovog glasa tice,katastrofa.Mada neko rece da mu je ogrubio na zadnjem albumu,sto samo moze da bude dobro.
Sta fali glasu???
Bas mi se svidja sto je piskav.
Narocito pred kraj Sweet Child-a.
ko ne pominje gunse?oni su carevi...:alealeee:
Wolverine
23.10.2006, 14:48
Axlov glas je stvarno dobar.Gitara jos bolja ali kad ode Slash...
Preporuka:Paradise City,Sweet Child O' Mine(ko ovo ne zna napamet ne moze sebe da smatra za fana G'N'Ra),November Rain,Knockin On A Heavens Door,Don't Cry....
...(ko ovo ne zna napamet ne moze sebe da smatra za fana G'N'Ra)....
She's got a smile that it seems to me
Reminds me a childhood memory
Where everything
Was as precious as a bright blue sky
Now and then when I see her face
it takes me away to that special place
And if I'll stare too long
I'll probably break down and cry
woah oh oh
Sweet child o' mine
woah oh oh oh
Sweet love of mine
She's got eyes of the bluest skies
As if they thought of rain
I hate to look into those eyes
And see an ounce of pain
Her hair reminds me of a warm safe place
Where as a child I'd hide
And pray for the thunder
And the rain
To quietly pass me by
woah oh oh
Sweet child o' mine
woah oh oh oh x4
Sweet love of mine
Where do we go
Where do we go now
Where do we go x4
Where do we go now
Where do we go
Sweet child o' mine
Where do we go now
ah ah aiai ai ai
Where do we go now
Where do we go
Where do we go
Where do we go now
where do we
where do we go now
sweet child
sweet child of mine
Svi na ucenje ;)
Sta fali glasu???
Bas mi se svidja sto je piskav.
Tebi se svidja,meni se ne svijda.To je poenta mog posta.Kraj.
Btw,ne kapiram kome moze da se svidja pistanje i zavijanje,ali postujem tudje stavove.;)
Mi imamo potpuno razlicit ukus :)
Necemo vise da raspravljamo o muzici :)
Mi imamo potpuno razlicit ukus :)
Necemo vise da raspravljamo o muzici :)
Nemamo potpuno razlicit ukus,ti volis rock,ja metal,a to je usko povezano,u nekim pjesmama je tesko i razluciti.Stvar je u tome sto ja obozavam najdublje basove(kakav je i moj sam),a posebno kad krenu da urlaju u pjesmama...,a glasovi tipa Brucea Dickinskona,Dogiea Whitea i slicnih me nerviraju.
Covenant
23.10.2006, 17:09
Axlov glas je stvarno dobar.Gitara jos bolja ali kad ode Slash...
Preporuka:Paradise City,Sweet Child O' Mine(ko ovo ne zna napamet ne moze sebe da smatra za fana G'N'Ra),November Rain,Knockin On A Heavens Door,Don't Cry....
Knockin On A Heavens Door je obrada istoimene pesme Bob Dyllan-a i orginal zvuci 5x bolje nego ti pozeri...
No offense-ali zaista ne podnosim Gunse kao i celu tu glam rock/hard-rock/metal kompaniju(moje misljenje:) )
Knockin je obrada,ali je po meni mnogo bolji nego original od Dylana
Nemamo potpuno razlicit ukus,ti volis rock,ja metal,a to je usko povezano,u nekim pjesmama je tesko i razluciti.Stvar je u tome sto ja obozavam najdublje basove(kakav je i moj sam),a posebno kad krenu da urlaju u pjesmama...,a glasovi tipa Brucea Dickinskona,Dogiea Whitea i slicnih me nerviraju.
Ja volim najdubje tonove i najvise tonove.
Sredina je super, ali ovo je najbolje.
Narocito kad skace sa najdubljih na najvisi.
Plus postujem sve odlicne guitar soloe, nije vazno koji su tonovi (npr. Child in time)
Rock on:nov_guita :D
Wolverine
25.10.2006, 15:28
Knockin je obrada,ali je po meni mnogo bolji nego original od Dylana
Menis e svidja onaj deo sa telefonskim razgovorom...
Patra - Pull Up to the Bumper
A sto ima dobar spot za tu pesmu:biglaugh:
Jerry McLafllin
25.10.2006, 17:31
Nemate vi pojma...
Sherif Konjevich is The Best!!!
Serif Konjevic - Budi uvek u mojoj blizini
Ja ne volim kad se rastajemo
vise volim kad se sastajemo
kad nas ljudi vide zagrljene
sve je lepse kad si pored mene
REFREN
Budi uvek u mojoj blizini
jer ne volim kad si u daljini
da ne brinem cudna su vremena
kad si sa mnom nisi usamljena
Niz ledja ti kosa raspletena
kao da si jos ne poljubljena
lepsu nikad necu pozeleti
kako cu te mladu sacuvati
REFREN
Najsrecniji kad se zagrlimo
znam da tada svima prkosimo
nemoj nikad biti uplakana
najlepsa si kad si nasmejana
REFREN
http://becki-informator.at/bilder/planet/SerifPlanet/DSCF0020%20copy.jpg
:to_care:
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!:)
eo jedne lepe pesmice, kada smo vec kod textova...
It's no good
Gonna take my time
I have all the time in the world
To make you mine
It is written in the stars above
The gods decree
You'll be right here by my side
Right next to me
You can run but you cannot hide
Don't say you want me
Don't say you need me
Don't say you love me
It's understood
Don't say you're happy
Out there without me
I know you can't be
Cos it's no good
I'll be fine
I'll be waiting patiently
Till you see the signs
And come running to my open arms
When will you realize
Do we have to wait till our worlds collide
Open up your eyes
You've got to back the tide
Don't say you want me
Don't say you need me
Don't say you love me
It's understood
Don't say you're happy
Out there without me
I know you can't be
Cos it's no good
Gonna take my time
I have all the time in the world
To make you mine
It is written in the stars above
Don't say you want me
Don't say you need me
Don't say you love me
It's understood
Don't say you're happy
Out there without me
I know you can't be
Cos it's no good
http://www.baja-mali-knindza.com a sta kazete na ovo? :nov_guita
Serif Konjevic - Budi uvek u mojoj blizini
kad nas ljudi vide zagrljene
sve je lepse kad si pored mene
REFREN
Budi uvek u mojoj blizini
jer ne volim kad si u daljini
da ne brinem cudna su vremena
kad si sa mnom nisi usamljena
lepsu nikad necu pozeleti
kako cu te mladu sacuvati
REFREN
Najsrecniji kad se zagrlimo
znam da tada svima prkosimo
nemoj nikad biti uplakana
najlepsa si kad si nasmejana
REFREN
Kako neko moze ovo da slusa, text jednostavno nema smisla, glup je, a muziku necu ni da zamisljam.
Ozbiljno, odvratno je.
Najgore je to sto se ovakva muzika sve vise slusa kod nas.
Stvarno zabrinjavajuce.:(
Jerry McLafllin
25.10.2006, 19:13
Ma to je bre vrhuska umetnost!!!:D
Iz pomenutog teksta mogu se saznati neke vrlo poucne stvari.
Obratite paznju npr. na sledeci stih:
Dakle tu je sve jasno.Njena kosa raspletena njemu govori da je ona "jos ne poljubljena".Iz pomenutog stiha mozemo saznati da "nepoljubljene" devojke mozemo najlakse prepoznati po tome sto im je kosa raspletena.U tome je mudrost.Znaci ako devojka ima vezanu kosu,onda je potpuno ocigledno da je "poljubljena".Znacenje reci "nepoljubljena" i "poljubljena" naravno ne treba shvatati bukvalno,vec kao metaforu,koju ovom prilikom necu objasnjavati zbog populacije mladje od 18 godina.
:rofl:
^Duboko nema sta:D
Ma ne s*ri!!:D
pa lepo je sto je on nacionalista, ali muzika je....:kreza: Evo na primer kako je Paul Van Dyke napravio pesmu...
Day by day, year by year
When I'm walking along this street
I'm seeing the ruins crowing up to houses
Many windows still stay empty
There was no return for many people
About the things what just happened
No one speaks about it anymore
But I'm still asking who we are
We're what we are
We're standing here
Divided, defeated and else
We are still alive!
We're what we are
We're standing here
It can't be over yet
No time for sadness
We're what we are
We're standing here
We're what we are
We thought 'resurrection from the ruins'
Dreams had to come true
40 years of united power
We made ashes into gold
Now everything changed
Things from the past are worthless today
Now we can get everything
But didn't we want more than that?
And I'm asking where we are
We're what we are
We're standing here
Reunited in one country
Rich and burned out
We're what we are
We're standing here
we're not going down
No time to be angry
We're what we are
We're standing here
We're what we are
We're what we are
Finally, we still exist!
We're what we are
We will get over it
Because life has to go on
We're what we are
This is just a bad phase
We will never give up!
pesma je u originalu na nemackom...i kao sto se vidi, peva o nemackom narodu, koji je pretrpeo poraz nakon wwII
Kad smo vec kod znacenja tekstova jel neko odgonetnuo Stairway to Heaven.
Ja sam uspeo Bohemian Rapsody, i napisao sastav za skolu o njoj, i jos citao na casu i dobio 5 :to_care:
pa lepo je sto je on nacionalista, ali muzika je....:kreza: Evo na primer kako je Paul Van Dyke napravio pesmu...
Day by day, year by year
When I'm walking along this street
I'm seeing the ruins crowing up to houses
Many windows still stay empty
There was no return for many people
About the things what just happened
No one speaks about it anymore
But I'm still asking who we are
We're what we are
We're standing here
We are still alive!
We're what we are
We're standing here
It can't be over yet
No time for sadness
We're what we are
We're standing here
We're what we are
We thought 'resurrection from the ruins'
Dreams had to come true
40 years of united power
We made ashes into gold
Now everything changed
Things from the past are worthless today
Now we can get everything
But didn't we want more than that?
And I'm asking where we are
We're what we are
We're standing here
Reunited in one country
Rich and burned out
We're what we are
We're standing here
we're not going down
No time to be angry
We're what we are
We're standing here
We're what we are
We're what we are
Finally, we still exist!
We're what we are
We will get over it
Because life has to go on
We're what we are
This is just a bad phase
We will never give up!
pesma je u originalu na nemackom...i kao sto se vidi, peva o nemackom narodu, koji je pretrpeo poraz nakon wwII
Kako se zove pesma ? A ja trenutno slusham: Da Hool - Met Her At The Loveparade, trance klasik...
pedhodna navedena pesma od Paul Van Dyke-a zove se wir sind wir (mi smo mi) :)
ko ima brzu net vezu, moze da vidi i spot..
http://video.google.com/videoplay?docid=943350376251558572
Nemam brzu vezu pa ne mogu da vidim, a jel to onaj crno-beli spot gde onaj lik kao slika izgradnju Berlinskog zida i sl. ?
Slusao sam tu pjesmu,jedno vrijeme se spot stalno vrtio na Vivi,iz spota sam zakljucio o cemu se radi u tekstu,vrh tekst zaista.
Shlaymara
25.10.2006, 21:25
Kad smo vec kod znacenja tekstova jel neko odgonetnuo Stairway to Heaven.
Ja sam uspeo Bohemian Rapsody, i napisao sastav za skolu o njoj, i jos citao na casu i dobio 5 :to_care:
Jedan moj drugar iz gimnazije je skoro uvek pisao sastave po tekstovima Nirvane, i uvek je dobro prolzio.
A ja sam jednom pokusao da napisem sastav po Sex Pistolsima i jedva dobio 2. Eto sta znaci biti dobro muzicki opredeljen.
A ja sam jednom pokusao da napisem sastav po Sex Pistolsima i jedva dobio 2. Eto sta znaci biti dobro muzicki opredeljen.
Pa gdje njih nadje? :D Mora da si pisao prema textu Anarchy in UK?
Shlaymara
25.10.2006, 21:56
Pa gdje njih nadje? :D Mora da si pisao prema textu Anarchy in UK?
Mislim da nije bilo ono UK, ali ostalo jeste:D
Tako smo prolazili ja i jos 10 sapatnika sa gornje liste:kreza:
edit
kad sam vec tu...ajde neka se na PP jave oni koji su medju 11 velicanstvenih da obavimo neku menjazu.
Ma to je bre vrhuska umetnost!!!:D
Iz pomenutog teksta mogu se saznati neke vrlo poucne stvari.
Obratite paznju npr. na sledeci stih:
Dakle tu je sve jasno.Njena kosa raspletena njemu govori da je ona "jos ne poljubljena".Iz pomenutog stiha mozemo saznati da "nepoljubljene" devojke mozemo najlakse prepoznati po tome sto im je kosa raspletena.U tome je mudrost.Znaci ako devojka ima vezanu kosu,onda je potpuno ocigledno da je "poljubljena".Znacenje reci "nepoljubljena" i "poljubljena" naravno ne treba shvatati bukvalno,vec kao metaforu,koju ovom prilikom necu objasnjavati zbog populacije mladje od 18 godina.
:rofl:
Veoma veoma veoma sam se slatko nasmejala...umetnost nema sta!!!ma daj...
Evo sta sam ja uradio:
Stairway to Heaven znaci overdose, znaci She's buying a stairway to heaven znaci da ce ona da se predozira, tj da izvrsi samoubistvo.
Dalje nis' ne razumem, ono sa sumom i kolutima dima itd.
E sad onaj deo kada kaze da postoje dva puta po kojima mozes da ides u zivotu, ali da, iako si davno krenuo jednim ipak mozes da promenis put znaci da ipak za nju ima nade i da moze da se izvuce.
Help Please braco rokeri, lomim glavu oko ovoga vec mesec dana.
Jedan moj drugar iz gimnazije je skoro uvek pisao sastave po tekstovima Nirvane, i uvek je dobro prolzio.
Ja sam u svoje vreme u Gimnaziji koristio tekstove Milana Mladenovica (EKV) i naravno dobio 5.:to_care:
Nemam neki muzicki pravac koga se striktno drzim, slusam sve i svasta;
Pop, Rock, R'n'B, Techno, Rap i Hip-Hop ali i Jazz i Blues. Jednostavno slusam ono sto mi se dopada i sto mi prija u datom momentu.:)
Zaboravih da pomenem da nasu zabavnu muziku slusam vrlo, vrlo retko, a narodnjake i ostali novokompovani shit prezirem iz dubine duse!:kreza:
Shlaymara
26.10.2006, 0:11
...Zaboravih da pomenem da nasu zabavnu muziku...
Posto sam uskog gledista sto se tice muzike, ajde neka mi neko objasni sta je to zabavna muzika. Koliko kontam to postoji samo kod nas, sta je zabavna muzika na zapadu?
Mislim stvarno, bez zaje*bancije, kakav je to pravac zabavna muzika?
Zabavan :D
Sad ozbiljno. Taj pravac je izmisljen i postoji samo kod nas na balkanu.
Zabavna muzika u ostatku sveta je ono sto je kod nas "strana" muzika.
Znaci muzika uopste.
Ajoj:boodala:
Добро дошли на првом фенсајту посвећеном
БАЈИ МАЛОМ КНИНЏИ
Uzas zivi.
Ne znaju ni padeze.
Dreamfall
26.10.2006, 0:47
Jer cuo neko pesmu od avenged Sevenfold-Seize The Day.Zbog nje sam danas dobio 5 iz muzickog jer sam profesoru na gitari odsvirao skoro celu pesmu i on skocio od srece pa sam mu odsvirao i malo od Guns 'n' Roses-a Don't Cry a lik mi zakljucio 5 iz muzickog za kraj godine.Pa nije ni cudo kada sam gitaru dobio sa 6 godina i neko vreme cak i spavao sa njom a evo sva vezba svirke mi se isplatila:dzavo:
aerochivija
26.10.2006, 3:54
Ajoj:boodala:
Uzas zivi.
Ne znaju ni padeze.
Мрзијо математику волијо књижевност.
А спрема и збирку по(ј)езије :cool:
Posto sam uskog gledista sto se tice muzike, ajde neka mi neko objasni sta je to zabavna muzika. Koliko kontam to postoji samo kod nas, sta je zabavna muzika na zapadu?
Mislim stvarno, bez zaje*bancije, kakav je to pravac zabavna muzika?
Kod nas se "tradicionalno" pod time podrazumeva ljigavi pop kakav se slušao nekada na Mesamu a danas na kojekakvim Radijskim festivalima. Samo što su tada kopirali glem rok a danas grčko-turski stil.
Ozbiljno, kad ti neko spomene da sluša "i zabavnu i narodnu muziku", odma' vidiš koliko je sati.
Po meni zabavna muzika sluzi za ispiranje mozga,odnosno kao manipulacija sirokim narodnim masama.Cim vidim kako se neko lozi cim cuje neku Cecinu pesmu,odmah znam ko je i kakav je.
Licno slusam gotovo iskljucivo hip-hop i metal(pod ovim podrazumevam i rock) i ponekad eventualno neki dobar tehno,tako da kada cujem narodnjake,a i te zabavnjake zaledim se.
Ceca je folk,a ne pop.Druga stvar je sto je njeni obozavatelji izmicu iz okrilja Granda da bi opravdali svoj muzicki neukus,a da se ne poistovjete sa folkom.
Zatim,nije isto folk i narodna muzika.Izraz "narodnjaci" nije bas pravilan naziv za Grandove "pjevace",to je u neku ruku uvreda za nasu pravu narodnu,izvornu,pa i starogradsku muziku.Mislim,kako staviti Kseniju Cicvaric,Merimu Njegomir i ostale velicine nase izvorne muzike u isti nazivni kos kao smece tipa Mila Kitica,Tanje Savic,Tine,Mine,Rine,Bine i slicnog.Ja ne slusam nasu izvornu muziku,ali postujem to kao dio nase bogate tradicije i zato mi smeta ovo poistovjecivanje sa raznoraznim gov*ima,makar samo po imenu.
Ceca je folk,a ne pop.Druga stvar je sto je njeni obozavatelji izmicu iz okrilja Granda da bi opravdali svoj muzicki neukus,a da se ne poistovjete sa folkom.
Zatim,nije isto folk i narodna muzika.Izraz "narodnjaci" nije bas pravilan naziv za Grandove "pjevace",to je u neku ruku uvreda za nasu pravu narodnu,izvornu,pa i starogradsku muziku.Mislim,kako staviti Kseniju Cicvaric,Merimu Njegomir i ostale velicine nase izvorne muzike u isti nazivni kos kao smece tipa Mila Kitica,Tanje Savic,Tine,Mine,Rine,Bine i slicnog.Ja ne slusam nasu izvornu muziku,ali postujem to kao dio nase bogate tradicije i zato mi smeta ovo poistovjecivanje sa raznoraznim gov*ima,makar samo po imenu.
"Peva Kurta, peva Murta, dok muzika grozno svira, peva hitić Mile Kitić...":dzavo:
Basshunter - Botten Anna :qliranje:
Basshunter - Botten Anna :qliranje:
i ja sam se odusevio kada sam cuo tu pesmu...ali, toliko su mi ispirali mozak sa tom pesmom, tako da mi i nije sada nesto....(24h su je vrteli na radiju, zurkama.... u svedskoj ) Interesantno je sto je pesma o kompjuterskom botu, a pola ljudi koji slusa, nema pojma sta je bot...lol
botten anna
(basshunter)
I know a bot,
her name is Anna, Anna is her name
And she can ban, ban you so hard
She cleans up in our channel
I wanna tell you, that I know a Bot
I know a bot,
That always watches everyone here
And makes us out of trouble
There is no Take-over that succeeds
Remember that it's I who know this Bot
The bot that no one else can beat
And she kicks even if she shouldn't
She gets rid of everyone that "spams"
Yes, nothing can beat our Bot
(Ready for take off)
(Are you ready?)
I know a bot,
I wanna tell you, that I know a bot
And then came the day I didn't think was real
The channel was out of control
I never thought I would be so wrong
But Anna wrote and said
"I'm not a Bot,
I'm a really beautiful girl"
Which is, unluckely, now very strange to me
But nothing needs to be explained
Because for me you will always be a Bot
Her name is Anna, Anna is her name
That always watches everyone here
And makes us out of trouble
There is no Take-over that succeeds
Remember that it's I who know this Bot
The Bot that no one else can beat
And she kicks even if she shouldn't
She gets rid of everyone that "spams"
Yes, nothing can beat our Bot
Ma bre ljudi gadi mi se kad cujem narodnjake zabavnu itd.Ja ne znam sta je sa ovim ljudima danas ali ponekad mi dodje da im roknem jednu krusku na onim glupim koncertima cisto malo da ih razdrmam:D :D .A ja slusam System of a down i moze jos po nesto u njihovom rangu da se provuce i to je to :dzavo: .
...A ja slusam System of a down .....
Takodje, odlicni su, narocito mi se svidja stil pevanja.
Nego cujem da se raspadaju:(
shin-bojan
26.10.2006, 20:44
Takodje, odlicni su, narocito mi se svidja stil pevanja.
Nego cujem da se raspadaju:(
I treba.
Posle fenomenalnoh prvog i solidnog drugog albuma kakva sve s****a izbacise.
Misliš, posle par bezveze nu-metal albuma, najzad izbaciše kršteni skoro-pa-metal :)
I treba.
Posle fenomenalnoh prvog i solidnog drugog albuma kakva sve s****a izbacise.
Sta fali Mesmerizeu i Hypnotizeu?Ovaj prvi je sjajan,a ovaj drugi isto uzimajuci u obzir da je pravljen od ostataka sa prethodnog albuma.Nekoliko pjesama se zaista isticu,kao npr.Holy Mountains,Lonely Day,Soldier Side(sa fantasticnim tekstom)...Ipak,po meni je najbolji njihov drugi album Toxicity,stvarno je remek dijelo.
i ja sam se odusevio kada sam cuo tu pesmu...ali, toliko su mi ispirali mozak sa tom pesmom, tako da mi i nije sada nesto....(24h su je vrteli na radiju, zurkama.... u svedskoj ) Interesantno je sto je pesma o kompjuterskom botu, a pola ljudi koji slusa, nema pojma sta je bot...lol
Da, dobra je pesma, a skoro (pre jedno 2 meseca) je izbacio i pesmu o Doti, mada nije neshto, ova je bolja...
iMa_NeKo_PljUgU
27.10.2006, 1:19
Botten anna:love: :love: :love:
Aaa Paul Van Dyke, bas je dobar, imam njegovih 10-tak pesama. Mada ne znam uopste sta je i da li je izbacio nesto posle singla "Nothing but you", ima tri godine kako nisam cuo nista novo od njega, ili mozda jesam pa se ne secam:rolleyes:
Paul je king!pravi car,mada dugo nishta novo nije objavio
Djordje81
27.10.2006, 18:13
Pišu da je fiti cent pristao da dođe u beograd uz čistu zaradu od 200000 evra
Mislio sam da je to otvaranje neka vrsta kulturnog događaja... :a_whistli
Djordje81
27.10.2006, 18:40
Trebali bi nekom da dozvole da snimi ceo koncert, 50 cent the legend
Sta fali Mesmerizeu i Hypnotizeu?Ovaj prvi je sjajan,a ovaj drugi isto uzimajuci u obzir da je pravljen od ostataka sa prethodnog albuma.Nekoliko pjesama se zaista isticu,kao npr.Holy Mountains,Lonely Day,Soldier Side(sa fantasticnim tekstom)...Ipak,po meni je najbolji njihov drugi album Toxicity,stvarno je remek dijelo.
Ma ljudi razbijaju nista bolje za razbijanje stresa i napetosti neces naci ni u apoteci:D .A sto se tice albuma ma svi su dobri.Nego navukao sam i brata od 13 god na System mali je otkacio nacisto:qliranje: .
Mmmmmmm....
Toxi City od SOAD-a je stvarno odlican,a ostatak pa onako-nista specijalno;)
A sto se tice narodnjaka/granda/pinka-vrlo kratko i jasno-MRZIM IH!
I tu naravno ne mislim na starogradsku,izvornu/narodnu i na nas folklror-to mi je skroz OK....
Djordje81
28.10.2006, 1:21
Mmmmmmm....
A sto se tice narodnjaka/granda/pinka-vrlo kratko i jasno-MRZIM IH!
Uvek je bilo i biće dobrih narodnjaka
Pearl Jam - Black :qliranje:
Uvek je bilo i biće dobrih narodnjaka
Ne slazem se,svi oni uzimaju pesme jedne od drugih,a pesme im nista ne porucuju,kao slusas neke narodnjake uzmes flasu i kao baja si u stilu,mislim,tebra,ko jos gotivi tu pricu...
Nije tako:opanachke , sada je u modi cela gajba na pod, noga na gajbu (obelezavanje vlasnistva...:icon_scra ), i jedno po jedno iz gajbe, a po mogucstvu neki crni auto s lose zatamljenim staklima i velikim spojlerima parkiran ispred lokala:D
Iz ovoga sledi da ima toga po Srbiji ALI ko je iole normalan nema ga u toj prici:) Mislim da narod polako ali sigurno shvata poentu postojanja one "nama ne drage produkcijske kuce" koja je lider u proizvodnji te bezdusne muzike i da to izumire polako.;) Ili se bar nadam da je tako.
Djordje81
28.10.2006, 12:27
Alo, koje flaše, gajbe, zatemnjena stakla, kad slušam radio uvek čujem neku dobru narodnu pesmu, mada nisu to narodnjaci što su nekad bili, ali ništa nije tako polarizovano, dobri vs. loši
Kazes, gresili smo
kazes, resili smo
da se promenimo i da oprostimo
da prebolimo
Kazes, moracemo da se okrenemo
novim pobedama
kazes, shvaticemo
da se volimo
Zar da verujem u mir
tamo gde je bio rat
ljubav posle ljubavi
tu se vise ne moze
tu se srce ostavi
tu jos gore snegovi
Kazes, uspecemo
sve da ostavimo
da zaboravimo i da nastavimo
da prebolimo
Shlaymara
28.10.2006, 19:50
Da li neko slusa ove girl bandove, ili jos bolje, da li neko ima nesto od ovih bendova?
The Mo-dettes
Penetration
The Raincoats
The Slits
Liliput
The Gymslips
Vice Squad
The Sirens
А да ли неко слуша Iced Earth?
Alo, koje flaše, gajbe, zatemnjena stakla, kad slušam radio uvek čujem neku dobru narodnu pesmu, mada nisu to narodnjaci što su nekad bili, ali ništa nije tako polarizovano, dobri vs. loši
U svakom slučaju poštujem tvoj izbor i tvoje opredeljenje ka narodnjacima...
svoju ljubav i pažnju poklanjaš po svom izboru, šta te briga šta drugi misle.
Ovo što se sada naziva narodnom muzikom bi moglo da se svrsta u bezobrazluk.
Niti je to narodna, bar ja ne spadam u taj narod ...
niti je muzika... a pevanje bi se često moglo podvesti pod arlaukanje i zapomaganje.
Podseti me da li ima bar jedna ''pesma'' koja nema neke paćeničke reči, kao da ih pišu u centrima za socijalno ugrožene, za nervno neuravnotežene i emotivno nedozrele ...
citat iz jedne ''narodne''
... ko te ljubi, boljeli ga zubi ... :kreza:
sasha vukelic
29.10.2006, 3:09
ne znam sto svi uporno pricaju o turbo folk-u kao narodnoj muzici
to nije narodna muzika
zna se dobro sta je narodna muzika i tu je mnogo finih pjesama koje i ja volim (iako slusam rock i zesce)
i jos jednom: narodnjaci nisu narodna muzika, iako su im imena slicna. narodnjaci su sleng za turbo folk.
EDIT: evo primjer, ne znam sada lupicu ime pjesme: kafu mi draga ispeci... to je jedna fina stara narodna pjesma. to nije narodnjak - mislim da i vi odmah osjetite kada bi rekli da je ta pjesma narodnjak, da tu nesto ne sjedi.
Girl bendovi,hm, pussycat dolls;) nego jel ste citali kako je onaj nemac usmrtio srbina zbog turbo folk muzike koju je ovaj slusao glasno,bila aktuelna vest pre nekih 4 meseca.
Shlaymara
29.10.2006, 4:55
Girl bendovi,hm, pussycat dolls;)
Kakav je ovo mambo-dzambo? Ovo je neki komercijalni shit. Ja pricam o pravim girl bandovima( punk i oi! )
Girl bendovi?Da sam na tvom mestu,ozbiljno bih se zapitao da li je sa mnom sve u redu...
Do@ OldSchool
29.10.2006, 11:04
Cherish - Thai boi ...
Shlaymara
29.10.2006, 12:48
Girl bendovi?Da sam na tvom mestu,ozbiljno bih se zapitao da li je sa mnom sve u redu...
Da li je sa mnom sve u redu?
OK, i sta sad. Sta fali girl bendovima? Mislim na one koje sam naveo u postu 1647.
Da li je sa mnom sve u redu?
OK, i sta sad. Sta fali girl bendovima? Mislim na one koje sam naveo u postu 1647.
Ne treba imati predrasuda naravno,cak i ako je rijec o punk/rock girl metal bendovima.Ali ako je ono sto si nabrojao nesto slicno kao Vanilla Ninja,onda ostaje samo da se :rofl:
Shlaymara
29.10.2006, 13:45
Ne treba imati predrasuda naravno,cak i ako je rijec o punk/rock girl metal bendovima.Ali ako je ono sto si nabrojao nesto slicno kao Vanilla Ninja,onda ostaje samo da se :rofl:
Ma kakva Vanilla. Vidi ovde (http://www.lastrockers.com/musicreviews.html)
Djevojke se zesce pomamile...:) Samo da su taj bijes prenijele u muziku i bice ok.
Covenant
29.10.2006, 14:08
The Donnas je prava stvar za tebe:)
Bend cine cetri cure i sve cetiri se zovu Donna:D
Pored nabrojanih stvari one zvuce skroz OK-tipicni americki punk rokic,a nije bas toliko u teen fazonu;)
Poslusaj,nije lose,cak stavise....
Shlaymara
29.10.2006, 14:46
Gde se nadju same Done, inace imao sam kera koji se zvao Dona:(
Male nisu lose ali...vise mi lezi ol` school, tete koje bi ovde vecini mogle biti mame pa cak i babe:D
seymourc64
29.10.2006, 22:58
Vice Squad su zakon : Stand strong,stand proud :qliranje:
lijenština
29.10.2006, 23:13
Trenutno slušam Pink Floyd -Time (live) :qliranje:
Bob Marley - Get Up Stand Up
Trenutno slusam brata kako susi kosu fenom.:kreza:
Dajte ljudi napuniste temu ovakvim porukama.
Nije pitanje sta slusate trenutno, nego uopste.
Kakav je ovo mambo-dzambo? Ovo je neki komercijalni shit. Ja pricam o pravim girl bandovima( punk i oi! )
Komercijalni oni bili ili ne meni se ona Nicole svidja do bola:biglaugh: Mada nije milf (ne jos), pa ne ispunjava zadate kriterijume s tvoje strane.;) btw Ova tvoja Beki iz Vice Squad-a u nekom sado-mazo fazonu. Zato ti juris te bendove:kreza:
hm, a gde to pise, najbolje je da kombinujemo;)
GrimReaper
30.10.2006, 0:25
Slusha li neko odavde Rammstein? Moram da priznam da sam se u zadnjih par nedelja prilichno navukao. :nov_guita Jeste da nemaju neke tekstove (uglavnom), ali intrumentalni delovi zato rokaju. :qliranje: Jel ima neko ideju da li bi mozhda dolazili u neko skorije vreme u nashu ubogu zemlju Srbiju? :D
Rammstein ima zanimljive clanove, imaju sve od lekara do automehanicara.:opanachke A i cudne tekstove, nekome ce biti zanimljivi.
lijenština
30.10.2006, 0:51
Trenutno slusam brata kako susi kosu fenom.:kreza:
Dajte ljudi napuniste temu ovakvim porukama.
Uh izvini... Ovih 1660 i nešto poruka na ovoj temi me je navelo na zaključak da se u ovoj temi vodi računa da se ne postuje previše.;)
Rammstein ima zanimljive clanove, imaju sve od lekara do automehanicara.:opanachke A i cudne tekstove, nekome ce biti zanimljivi.
Bash tako.Njih dosta gotivim,mada Sonata i Hammerfall su mi dalkeo iznad njih
Shlaymara
30.10.2006, 12:16
Ova tvoja Beki iz Vice Squad-a u nekom sado-mazo fazonu. Zato ti juris te bendove:kreza:
Ma to su izgleda neki novi modni trendovi. Ja Vice Squad poznajemi iz nekih starijih vremena, kao sto je neko vec napisao Stand Strong, Stand Proud i slicne stvari. Pocetak 80ih. I svi girl bendovi koje sam spomenuo svirali su krajem 70ih, jedino The Sirenes su iz sadadnjosti.
Uh izvini... Ovih 1660 i nešto poruka na ovoj temi me je navelo na zaključak da se u ovoj temi vodi računa da se ne postuje previše.;)
Ma nisam se ja ljutio, nego samo napominjem :)
Evo ja trenutno slusam Stairway, ali ne moram to da delim sa vama.
Kada prodje ova pesma ide Sweet Child i Welcome to the Junge.
Sta sad, trebam da napisem po poruku za svaku pesmu???
Vrlo Oprezno
30.10.2006, 12:59
Zanimljivo, ovo do sad nisam primetio, na Tehnopolisu (B92) sam procitao ovu vest. Jako je dobro, upravo sam probao. Ukucao sam kao kljucnu rec Van Gogh, i izaslo je 211 rezultata, a kad sam filrirao samo audio, pojavilo se 38 pesama sa sve nazivom, a ponegde se nasao i naziv albuma.
Predlazem da probate. :qliranje:
A, da, adresa je ... http://www.pogodak.co.yu/index.jsp?tab=multimedia&q=
ivke90znik
30.10.2006, 14:26
Techno, house...
U zadnje vreme sam se zaludeo s pesmom Exaile - New Kick On The Block
Slusha li neko odavde Rammstein? Moram da priznam da sam se u zadnjih par nedelja prilichno navukao. :nov_guita Jeste da nemaju neke tekstove (uglavnom), ali intrumentalni delovi zato rokaju. :qliranje: Jel ima neko ideju da li bi mozhda dolazili u neko skorije vreme u nashu ubogu zemlju Srbiju? :D
Slusam ja,veliki sam njihov fan i zaista su odlicni.Najbolji albumi po meni su im Sensucht i Mutter,posle toga nailazi Reise,Reise gdje su vec poceli da tonu u komercijalu(neke balade i polubalade,najbolje su im sa tog albuma Mein Teil,Keine Lust,Amerika sa svojim fantasticnim tekstom i Ohne Dich,vrlo lijepa balada).Ostalo je manje vise prosjecno.A onda su izdali zadnji album Rosenrot kojim su se spustili na grane na koje nikad ne bih pomislio da su kadri da se spuste.Cijeli album je jedan veliki shit u poredjenju sa njihovim predhodnim ostvarenjima,naravno ima dobrih pjesama tipa Benzin,Mann Gegen Mann,Spring,Te Queiro Putai i to je sve.Ostalo ne vrijedi da se pomene.Sad su izdali jos neki DVD sa koncerata,ne znam tacno ime,gledacu da ga nabavim,gledao sam samo spot za pjesmu Ich Will sa toga DVD-ja,Till je ludji nego ikada :)
Sto se tekstova tice,tu se ne slazem sa tobom,textovi su im sjajni,mada su im cesto nerazumljivi i dvosmisleni,ali u tome je car metala,je li?Sto pjevas za sebe i svoju dusu,i sto te boli ona stvar razumije li to ko ili ne i svidja li se kome.Pjevas za sebe i svoje fanove,a ne da bi privukao neke diletante bez trunke sluha i osjecaja za muziku samo da bi se nagutao novca.Nazalost,tim putem je Rammstein krenuo zadnjim albumom,izgleda...
Covenant
30.10.2006, 16:44
Ovaj,Rammstein nije metal-to je bre industrial rock;)
Nekada sam bas,bas gotivio Rammstein a onda kada sam cuo Sepulturu i Metalllica-u i zaboravio sam sve:)
Mnogo su mi se iskomercijalizovali-poceli su sa nekim bljutavim baladicama koje im uopste ne stoje-tja gde nestade onaj naboj koji se tako oseca u sjajnim stvarima poput Engel,Du Reicht So Gut ili Sonne
Sve u svemu-zadnji dobar album mi je Mutter,a i ostali do Muttera su sjajni....
Ako volite Rammstein poslusajte malo i slovencaki Laibach-stim da su oni daleko vise bas bas pravi industrial sa dosta elektronike i pokojom gitarom...
jel neko gledao spot za rosenrot? zesci je
Ako volite Rammstein poslusajte malo i slovencaki Laibach-stim da su oni daleko vise bas bas pravi industrial sa dosta elektronike i pokojom gitarom...
Hmmm, poređenje ti nije baš najsrećnije. Porediti Rammstein i Laibach je slično poređenju Jarbola i Stonesa. U pitanju je slična vrsta muzike (preciznije, u pitanju su daleki rođaci po industrialu), pri čemu se Laibachovi tekstovi, muzika, mit, zaostavština jednom rečju, ni u kom pogledu ne mogu porediti sa napaljenim klincima iz Nemačke...
Ovaj,Rammstein nije metal-to je bre industrial rock;)
Isti ?,to se danas i ne uzima kao posebno,Rammstein,NIN,Godflesh,Laibach-sve je to jedno isto(sa variranjima u kvalitetu,naravno,ali isti pravac).
@Pile Gledao sam ga 10-tak puta,nije los,ali nije nesto posebno ili ja ne kapiram poruku.Jedan od njihovih najboljih spotova,ako ne i najbolji,po meni je za pjesmu Du Reicht So Gut,morbidno je perfektan.
Slusha li neko odavde Rammstein? Moram da priznam da sam se u zadnjih par nedelja prilichno navukao. :nov_guita Jeste da nemaju neke tekstove (uglavnom), ali intrumentalni delovi zato rokaju.
Pre bih rekao da je obrnuto. Instrumentalno nisu bas neki profesionalci, ali textovi su u 99% fenomenalni (likovi bas vole morbidnu dvosmislenost i simboliku). Ipak uzivo su najbolji! Ko je ikada gledao Rammstein - Live In Berlin zna o cemu pricam: dok nisam video nisam ni znao da je moguce uraditi tako nesto sa pirotehnikom :nov_explo . Inace najbolji spot po mom misljenju je Ich Will :dzavo: .
Ovaj,Rammstein nije metal-to je bre industrial rock
Zar se ne kaze industrial-metal? :icon_scra
Ko je ikada gledao Rammstein - Live In Berlin zna o cemu pricam: dok nisam video nisam ni znao da je moguce uraditi tako nesto sa pirotehnikom :nov_explo . Inace najbolji spot po mom misljenju je Ich Will :dzavo:
Slazem se,imam posebno CD sa pjesamama,a posebno DVD sa tog koncerta,a gledao sam ga i na TV-u vise puta.Atmosfera je fantasticna,ona piromanska cuda,publika u delirijumu,Till kao naduvan :) Za Ich Will imaju dva spota,jedan kad pljackaju onu banku i stavljaju bombu prikacenu na Flakea Lorenza(sto je kasnije inspirisalo mnoge wallpaper kreatore),drugi sa ovoga zadnjeg albuma,kao izvod sa koncerta.
Zar se ne kaze industrial-metal? :icon_scra
Kaze,industrial rock,industrial metal,it's all the same.
Covenant
30.10.2006, 22:14
Hmmm, poređenje ti nije baš najsrećnije. Porediti Rammstein i Laibach je slično poređenju Jarbola i Stonesa. U pitanju je slična vrsta muzike (preciznije, u pitanju su daleki rođaci po industrialu), pri čemu se Laibachovi tekstovi, muzika, mit, zaostavština jednom rečju, ni u kom pogledu ne mogu porediti sa napaljenim klincima iz Nemačke...
Nije poredjenje nego preporuka;)
Laibach su umetnici dok su Rammstein "napaljeni klinici" kako si i sam rekao:)
Inace,daleko vise gotivim pravi industrial poput Ministry ili NIN-a nego Rammstein....
Doduse porediti Rammstein i Ministry(iako je to pitanje ukusa,ili mozda neukusa:) ) je totalno deplasirano(naravno,u korist ovih prvih;) )
Industrial rock,metal i cyber industrial nikako nije isto jer je industrial vrlo sirok pojam;)
TheReaper
30.10.2006, 22:48
Hmmmm nikada nisam gotivio Rammstain.
Btw ja slusam Death i Black metal.
Nekada poneki rock ili 'obican' metal.
Metal to Metalheads!!!!!
GrimReaper
30.10.2006, 23:17
Slusam ja,veliki sam njihov fan i zaista su odlicni.Najbolji albumi po meni su im Sensucht i Mutter,posle toga nailazi Reise,Reise gdje su vec poceli da tonu u komercijalu(neke balade i polubalade,najbolje su im sa tog albuma Mein Teil,Keine Lust,Amerika sa svojim fantasticnim tekstom i Ohne Dich,vrlo lijepa balada).Ostalo je manje vise prosjecno.A onda su izdali zadnji album Rosenrot kojim su se spustili na grane na koje nikad ne bih pomislio da su kadri da se spuste.Cijeli album je jedan veliki shit u poredjenju sa njihovim predhodnim ostvarenjima,naravno ima dobrih pjesama tipa Benzin,Mann Gegen Mann,Spring,Te Queiro Putai i to je sve.Ostalo ne vrijedi da se pomene.Sad su izdali jos neki DVD sa koncerata,ne znam tacno ime,gledacu da ga nabavim,gledao sam samo spot za pjesmu Ich Will sa toga DVD-ja,Till je ludji nego ikada :)
Sto se tekstova tice,tu se ne slazem sa tobom,textovi su im sjajni,mada su im cesto nerazumljivi i dvosmisleni,ali u tome je car metala,je li?Sto pjevas za sebe i svoju dusu,i sto te boli ona stvar razumije li to ko ili ne i svidja li se kome.Pjevas za sebe i svoje fanove,a ne da bi privukao neke diletante bez trunke sluha i osjecaja za muziku samo da bi se nagutao novca.Nazalost,tim putem je Rammstein krenuo zadnjim albumom,izgleda...
U potpunosti se slazhem. Mutter im je ubedljivo najbolji album, odmah za njim Sehnsucht. Najbolje pesme... pa - Mutter, Links 234, Spieluhr (pogledajte prevod texta na http://herzeleid.com, fanstastichno :aplauz: ), Engel, Tier, Rammstein, Sonne, Reise, Reise, Moskau, Te quiero Puta! itd. Umorih se vishe. :kreza:
Nije poredjenje nego preporuka;)
Laibach su umetnici dok su Rammstein "napaljeni klinici" kako si i sam rekao:)
Inace,daleko vise gotivim pravi industrial poput Ministry ili NIN-a nego Rammstein....
Doduse porediti Rammstein i Ministry(iako je to pitanje ukusa,ili mozda neukusa:) ) je totalno deplasirano(naravno,u korist ovih prvih;) )
Industrial rock,metal i cyber industrial nikako nije isto jer je industrial vrlo sirok pojam;)
E sad se razumemo. :)
6am3 Fana71c
31.10.2006, 15:38
Jel moze neko da mi kaze tacan naziv i izvodjaca od ove pesme [navodim deo refrena]:
Ti si zena mog zivota, Nasu pjesmu nocas sviraju, A ja krijem svoje suze, Ja ih krijem one padaju
U pitanju je neka stara narodna pesma.Jos ako prilozi i download link, vala car je :ciao:
Miroslav Radovanović se zove, traži na P2P...
3*.v1ru5
31.10.2006, 23:38
covenant, jel tebi u stvari smeta sto ne razumes textove?
protiv ministryja nemam nista protiv, ali su NIN... jel slusas ti tekst ili samo muziku?
ljudi ko nije cuo ovu pesmu odma nek se ubije! odvaljuje!
http://www.sendspace.com/file/qslq1i , u pitanju je bomfunk mc´s freestyler
^ lol, to mi je ringtone na mobu :)
Pile pa to je staro ko kajmak i izlizano od pustanja ko dobosi na zastavi posle 25k km.
Evo par saveta:
Playground - Number one
Supermode - Tell me why
Wonderland avenue - White horse
Bon garcon - freak u
:biglaugh:
Dobar je i Sandstorm...ima extra ritam
Josh par predloga:
Beatfreakz - Sombody's Watching Me
Iio - Raputre
Sabijaju pesme :)
Jer neko slusa Ajs Nigrutina?
Ja mislim da njega svi slusaju, ali samo kao zaebanciju.
Nije to ozbiljna muzika.
Ja mislim da njega svi slusaju, ali samo kao zaebanciju.
Nije to ozbiljna muzika.
Pa dobro!
On inace u svakoj pesmi nesto ****!:)
Jer neko slusa Ajs Nigrutina?
Naravno da ga slusam,Ajs je carina!:alealeee:
Lucic Nemanja
1.11.2006, 12:51
Naravno da ga slusam,Ajs je carina!:alealeee:
Ajs carina.:boodala: :boodala: On da bude carina:boodala: :boodala:
ON JE BOG!!!!!!!!:to_care: :to_care: :n_klanja: :n_klanja:
A da ne zboravimo Marcela.Oj ima bas EXTRA pesme :)
Marcelo ima odlicne textove, a Ajs samo nesto *****.:)
On je takav prirodno, osecam da moze da snimi ceo album za 3-4 dana.
Zamisli kolki fond reci treba da imas da bi tako brzo rimovao.
Covek je genije:n_klanja: :n_klanja: :n_klanja:
seymourc64
1.11.2006, 18:26
Upravo sam cuo novi album grupe "Covek bez sluha" iz Kragujevca.Peva im Miki iz Six Packa.Znaci...Ne znam,ali toliko iskrenosti na jednom tonskom zapisu nisam cuo...nikada...Pesme su dosta sporije od Six Packa,znaci sporije od pesama i sa La Musique od Six Packa.Definitivno album nije za muskarcine,ali za sve one koji znaju sta je ljubav,bol,nemoc,apatija,prolaznost,nezadovoljstvo ...Solaze koje cepaju srce(nisu samo jednostavne pentatonike kao kod Six Packa),rifovi koji teraju na plac,sjajni melodijski pasazi koji ispunjavaju dusu,Mikijev glas koji istovremeno i daje nadu i olaksava stopstvenu nemoc da se bilo sta promeni.Za sve one koji muziku i teskt(ove) gledaju podjednako...Ovakav prvi utisak na mene je ostavio samo Alphaville sa Forever young-om kada sam ga prvi put cuo...
Album je izasao jos 2004. ali ja sam ga tek sada cuo,tako da ne zamerite na tome sto sam gore napisao novi album.
Shlaymara
1.11.2006, 18:49
^ eto nekog ko zna sta je dobra muzika.
CBS je retko kvalitetna grupa sa nasih prostora, i kao takva verujem da je sirokom krugu ljudi nepoznata. Imaju jako dobre tekstove i muziku. Je imam prva dva albuma(prvom ne znam ime a drugi je Secanje na zadnjeg klovna), ali na kasetama:( Kazes da imaju novi? Da nemas CBS u mp3ojkama pa da izvrsimo neku menjazu?
seymourc64
1.11.2006, 19:12
Imam sva tri albuma u mp3.Moze,kontaktiraj me na private pa cemo se dogovoriti.A moze i bilo ko drugi ako mu treba.By the way ja sam za njih cuo tek danas i odusevili su me.Inace ovaj treci album se poprilicno razlikuje od ona prva 2,jer uopste nije hc/punk(uticaj Mikija i odrastanja?!?),tako da ti se mozda nece svideti,posto kontam da volis tvrdji zvuk(verujem da vecini ljudi ovaj album zvuci gay :) )
Drugi album se zove Mrzim ovaj grad.
Inace posto si i ti iz Novog Sada(dobro ja nisam bas iz Ns-a,ali...),sada me podseti na nesto na sta sam se takodje popalio od skora:GBB i Gagijeva raja.
P.S. Jesi li bio na premijeri onog filma o Ns punku 90-tih?Ja bio i bilo je bas zanimljivo,mada svirka posle i nije bila nesto.Vise bih voleo da su svirali Blitzkrieg(oni su zakon) ili GBB umesto Mitesersa...
Shlaymara
1.11.2006, 19:35
A nije to bila promocija knjige? Trebao sam da idem ali se nesto izjalovilo pa nisam.
GBB je ol` school..dobri su. Probaj negde da nadjes Vrisak generacije(ja nemam:( )i oni su dobri. A i UMT/DMT nisu losi. Ma ima dosta solidnih demo grupa u ns.
A sto se tice CBS, ako je ovo zadnje samo pola od onog ranije, ja sam zadovoljan. Ako te interesuje nabavi i Zvoncekovu Bileznicu(imam na kaseti), takodje iz KG.Cela ekipa bendova koja se okuplja kod Cesnjak Rekordsa iz KG je jako dobra.
seymourc64
1.11.2006, 19:43
Kod nas na lokalnoj mrezi ima lik koji ima sherovano manje vise sve sto si ti naveo(Zvoncekovu beleznicu(ne svidja mi se,previse vuce na engleski punk,koji bas i ne volim),Vrisak(cuo sam i ranije kao klinac i nije mi se nesto svidelo ni onda,a ni sada)).UMT i DMT ne znam sta je,mozda da napises cela imena :)?
Promocija knjige je bila jos pre 100 godina gradilistu,ovo je bilo pre 5 dana u bioskopu.
dodatak:Ipak sam se setio sta su: UMT-ujed motorne testere,DMT-distorzija motorne testere.Ne?
Shlaymara
1.11.2006, 19:52
Nisam znao da ima i film? Jako zanimljivo...
UMT Ujed motorne testere
DMT Distorzija motorne testere
DMT je postojao ranije pa je nastao UMT, pa su se onda spojili i sad postoji samo UMT.Ako sam sve dobro povatao...Jos bi mogao da spomenem Lude Krawe(cini mi se da je pevac clan ovog foruma:D ) i TSP(total shit projects)
seymourc64
1.11.2006, 20:00
Lude krave sam slusao jednom na gradilistu i dobri su.Kada su poceli da sviraju punk verziju Stand by me od Ben E King-a ja sam se odusevio.Za TSP prvi put cujem.Jbg ja i nisam neki fan koji prati sta se desava na sceni,vec kada naleti nesto i ako mi se svidi onda je ok.A i ne slusam hc/punk uglavnom,to su sve zaostaci iz rane mladosti :).
Shlaymara
1.11.2006, 20:02
Ma ne pratim ni ja, ali pevac iz Krawa je moj skolski drugar a na TSP sam slucajno naleteo na nekom ftp serveru, nisu losi a cini mi se da su iz Kaca.
A jel slusa neko Damageplan? Bili su ok.
DorianGrey
2.11.2006, 18:34
Evo ja ovih dana bas dosta slusam The Kovenant, jeste da imaju samo dva albuma, ali su extra, jel slusa jos ko?:)
shin-bojan
3.11.2006, 10:27
Slusam ja....ponekad.
Vise su mi se svidjali dok su se zvali Covenant.
A jel slusa neko Damageplan? Bili su ok.
Ok,mada ima boljih svakako
Da li neko zna kada ce Marcelo da izda svoju prvu knjigu?
slusa li neko ac/dc, iron maiden, aerosmith, motorhead?
seymourc64
3.11.2006, 17:52
Uf,opet se popalih na punk.Sada bas slusam Los Fastidios...Antifa hooligans!!
Ja slusam AC/DC i Aerosmith, izmedju ostalog.:cool:
Wolverine
3.11.2006, 19:47
Ja sam zaludjenik za Aerosmithom...
Trenutno slusham Duran Duran - Nice (Eric Prydz Remix), onako je gotivna pesma, sa albuma MOS Annual 2007, u sushtini nije losh, ali mi je 2006 bolji...
DorianGrey
3.11.2006, 21:44
Ha, jos pitas, pored jos gomile drugih bendova :D
Slusam Iron maiden i Aerosmith,Motorhead ne gotivim,a ac/dc ponekad otslusam zbog Ride On
Пре неки дан сам набавио нови албум групе My Dying Bride - A Line of Deathless Kings, и могу рећи да није лош...:qliranje:
Препорука
Пре неки дан сам набавио нови албум групе My Dying Bride - A Line of Deathless Kings, и могу рећи да није лош...:qliranje:
Препорука
Eh,gdje je Bobi da izrazi svoje bezgranicno odusevljenje i svima ga momentalno preporuci :)
Lucic Nemanja
5.11.2006, 16:59
Jel slusa neko Gorillaz?
Jel slusa neko Gorillaz?
Naravno :)
pre sam ih slusao intenzivno, a sad manje.
Najbolje su mi pesme Clint Eastwood, Feel good inc., Drty Harry, El manana, i jos mnoge, ali ne mogu da se setim imena.
@Dimo
Novi album My Dying Bride-a "Line Of Deathless Kings" po meni nije nista specijalno,nije ni do kolena odlicnom(i prethodnom) Songs Of Darkness Words Of Light;)
A sada spektakl-upravo je u toku koncert careva zvanih Tankard-ko je bio neka prenosi utiske,ja mislim da ce biti ludnica-Kings Of Beer!
Ja bi mozda i isao na koncert da se nisam totalno pogubio-'ladno sam utripovao da je koncert 11-og,a danas mi drug rece da je Tankard-danas!
Ne bi bio problem,ali ja nisam trenutno u Bg,tako da u p* lepu m*:n-cc2:
Bas mi je krivo,jbg:(
Naravno :)
pre sam ih slusao intenzivno, a sad manje.
Najbolje su mi pesme Clint Eastwood, Feel good inc., Drty Harry, El manana, i jos mnoge, ali ne mogu da se setim imena.
A Dare?
A Dare?
I dare;)
Kako sam ovo zaboravio 4115
A jel slusa ovde neko Red Hot Chili Peppers?
:)
I naravno Toma Zdravkovic:rolleyes:
I mozda od njega - Ej Branka;)
ps Mada bi se mozda bolje uklopilo neko drugo ime.
@Dimo
Novi album My Dying Bride-a "Line Of Deathless Kings" po meni nije nista specijalno,nije ni do kolena odlicnom(i prethodnom) Songs Of Darkness Words Of Light;)
Ne'am pojma,nisam nikad slusao njih(vidis,majku mu,kako to da nikad nisam potrazio negdje kod frendova CD njihov da cujem...nikad mi nije ni palo na pamet),ali znam da je Bobi njihov fan,zato.
@Dimo
Узми, преслушај одлични су... Мени омиљени албуми су The Angel and the Dark River и The Light at the End of the World.
ko slusa bob marley-a?
Slusam ja,on je kralj kewe mi!
No Woman No Cry :alealeee:
Slusam ja,on je kralj kewe mi!
No Woman No Cry :alealeee:
i get up stand up, buffalo soldier, three little birds, could you be loved,..:qliranje:
Mannibalseat
7.11.2006, 3:25
Samo psihodeliju.malo HC....se oporavishem,uglavnom elektriku...
i ovakav sam :paranoia: :paranoia: :to_care: :qliranje: :opanachke :rolleyes:
i get up stand up, buffalo soldier, three little birds, could you be loved,..:qliranje:
I to su dobre stvari,ali No Woman No Cry je ipak legenda!
6am3 Fana71c
7.11.2006, 18:48
Jel bio neko sinoc na koncertu 50 cent-a u BG? Kakvi su utisci?
Dobio sam karte, ali sam ih dao starijem bratu.
Ne volim ga jednostavno.
Ali cuo sam da su cekali 2 sata da bi ga slusali sat vremena.:a_whistli
pa ipak 50 cent je zvezda,zao mi je sto nisam bio na 'certu:( ima li neko neke fotke,ako je smeo da se unese aparat?
Naravno da je smelo, bio je direktan prenos na nekom sajtu-ne znam kom, to sam cuo danas od kolega, a bio je i insert na b92 sinoc ili preksinoc kad vec, uzivo-gledao ja. Meni se on gadi ali zato Olivia ne;)
Eh,kad bi samo AEROSMITH i/ili BON JOVI dosli ovde...(mozda RHCP)
Ili Cult i hit She Sells Sanctuary! E to bih mogao da slusam deset puta za redom.
Pa posto su ove godine dolazile u nasu zemlju mnoge svetske zvezde i zvezdice, mozda i njih mozemo uskoro da ocekujemo, na prolece 2007, to bi bilo cool.:)
Eh kada bi.....:o
Znaci ne bi nista razmisljao, odmah bi uzeo najsuplje karte i mozda backstage ulaznicu, makar ne jeo leba mesec dana.
Narocito za peperse, ipak njih slusam najduze.
Na Aerosmith ili Bon Jovi zaista vredi otici,mozda i oni navrate do nas za koju godinu
Wolverine
8.11.2006, 16:44
Eh kad bi dosli...Nego samo Stevenov glas bi izazvao nestanak struje u BGu a i sire....;) :D
A za Bona bi trebalo da se probijamo kroz zensku masu fanova...:D
A kad bi dosli Gunsi popeo bih se na binu i napuco Axla,jednostavno se unakazio covek a i glas mu vise nije nesto...:( ...'dala!Mada kad bi se covek vratio u normalu i sa starim bendom(including Slash) odsvirao November Rain i Don't Cry i SWOM e pa castio bih ga kilom pecenja...
A kad bi dosli Gunsi popeo bih se na binu i napuco Axla,jednostavno se unakazio covek a i glas mu vise nije nesto...:( ...'dala!Mada kad bi se covek vratio u normalu i sa starim bendom(including Slash) odsvirao November Rain i Don't Cry i SWOM e pa castio bih ga kilom pecenja...
Ispravka, popeo bi se na binu, pokusao da ga napucas, bio napusan od strane gorile i pao u publiku :D :D :D
Eh kada bi se vratili pravi Gunsi....:o
Ne bih ni minut razmisljao dal da idem ili ne.
Ma isao bih i na SOD kada bi se sastavili ponovo.
Samo sto je to samo mastanje i ne verujem da ce doci, ali me tesi to sto je bila Metallica....valjda ce i drugi videti to i doci...
A za Bona bi trebalo da se probijamo kroz zensku masu fanova...:D
Sve se bojim, teško bi ti palo!;)
A kad bi dosli Gunsi popeo bih se na binu i napuco Axla,jednostavno se unakazio covek a i glas mu vise nije nesto...:( ...'dala!
Ih bre i ti! Nisi još ni čuo kako zvuči a već bi ga razbijao!:rolleyes:
Mada kad bi se covek vratio u normalu i sa starim bendom(including Slash) odsvirao November Rain i Don't Cry i SWOM e pa castio bih ga kilom pecenja...
Pa što baš te tugaljive?! Šta je sa Welcome to the jungle, nightrain, right next door to hell...
@Sir Duck 91
e kad bi dosli gunsi odmah bih pazario kartu!za njih vredi ziveti!
@Sir Duck 91
e kad bi dosli gunsi odmah bih pazario kartu!za njih vredi ziveti!
I opet, eh kad bi...:(
To bi bio ispunjen san mnogim ljudima.
Jos kupis backstage ulaznice...
Ali ljudi bila je metallica, sto ne mogu i oni?
Sto ne dodju i drugi?
eh.....:(
Lucic Nemanja
9.11.2006, 23:53
Ko voli da slusa Shakiru?JA bih sve dao da ona dodje u BG i da odrzava koncert.Ne bih tu priliku propustio nizasta na svetu.Prosto je obozavam:opanachke !!!!!Kakva su vasa misljenja o njoj.
Omiljene pesme su mi:
1)Dont bother
2)Hips dont lie
3)Underneath your clotes
4)........ma sve su joj super:)
Jel volis da gledas njene spotove ili slusas muziku?
Lucic Nemanja
10.11.2006, 0:27
I jedno i drugo.Zasto pitas?Zbog toga sto dobro igra?;)
Meni se licno svidja ona pesma La Tortura, ali da je gledam ;)
Salim se, dobra je shakira, slusao sam je neko vreme.
Najbolja pesma po meni je Tango, ali verzija na spanskom.
PS: Jel smeju ovde da se stavljaju linkovi sa muziku koja je uploadovana na rapidshare??
Pretpostavljam da nije, ali ajd da pitam :)
Lucic Nemanja
10.11.2006, 0:43
Neznam zast,ali niko od mojih drugova ne gotivi Shakiru.A uostalom i bas me briga,vazno je da se meni svidja.Po meni ona ima najlepsi glas od svih znskih pevacica,posle su mu Britney,Beyonce,Rihhana itd....
A koji vam je omiljeni reper?Meni 50Cent (strano),Ajs Nigrutin (nase).
Reper, ajs od nasih, a od stranih nema, mada sam neko vreme bio zaludjen za eminema :opanachke
A shakira stvarno ima najlepsi glas od svih pevacica.
A i lepo.....igra 4194 :D
I opet, eh kad bi...:(
To bi bio ispunjen san mnogim ljudima.
Jos kupis backstage ulaznice...
Dal' bi išao u backstage kao neka baba koja ne može da stoji?! :to_care: Uostalom, karte za backstage se ne kupuju, nego imaš pristup samo ako si pozvan a moraš da budeš baš neka velika zverka da bi te tamo pozvali (ne bend nego organizator)
Ali ljudi bila je metallica, sto ne mogu i oni?!?!?!?!?!?
Sto ne dodju i drugi?!?!?!?!
Zato što nisu imali svirku godinama i zvanično su se raspali. Sad AXL kao skuplja ekipu, koga će da skupi, videćemo. Samo to nikako neće biti oni Gunsi na koje smo navikli!:cool: A ostali dolaze, nije da nije!:nov_guita
Reper, ajs od nasih, a od stranih nema, mada sam neko vreme bio zaludjen za eminema
Kakav AJS i Eminem? Ovamo kao neki rokić a ovamo nigga shit?!:boodala:
A shakira stvarno ima najlepsi glas od svih pevacica.
WTF?! Ona naj glas?!:rofl: A i neko pomenu Britni kao ima dobar glas? Znate, to baš i nije njiov glas, nego ga je neki procesor malo smutio da liči na nešto. Jeste li čuli npr. Allanis Morissette? To vam je dovoljno za početak da čujete malo fini ženski vokal.
Skinuo sam nove Gunse i nije to to bez Slash-a, bas je slabo.Evo morao sam da skidam njihove stare pesme da se malo povratim......
@ Rocker
Znam za backstage ulaznice.
Pogresno sam napisao, umesto kupis, mislio sam nabavis, nekako....uostalom to je bilo samo mastanje, sasavim sam svestan da je to samo za velike zverke :)
Kakav AJS i Eminem? Ovamo kao neki rokić a ovamo nigga shit?!
Ajs se slusa iz zaebancije, jer su textovi zanimljivi i smesni, a eminem sam slusao pre 3 god, znaci neko vreme. Plus ni jedan ni drugi nisu crni :rolleyes:
A shakira ne mislim da vara, slusao sam live nastupe i ne razlikuju se tolko od pravih.
A Britney je jedno ODVRATNO stvorenje koje ne zna ni da peva, a i ruzna je ko :dzavo:
Ajs se slusa iz zaebancije, jer su textovi zanimljivi i smesni, a eminem sam slusao pre 3 god, znaci neko vreme.
Smešno je psovanje i prozivanje 'rava i svega i svakoga?:rolleyes:
Plus ni jedan ni drugi nisu crni :rolleyes:
Nisu, ali se trude!:dzavo: Pokušavaju da budu crnci iz geta!:to_care:
A shakira ne mislim da vara, slusao sam live nastupe i ne razlikuju se tolko od pravih.
A koji su live a koji "pravi" nastupi?:icon_scra Svejedno, obrada zvuka/glasa danas ide bez problema real time! Razmisli, kako je sa gitarom npr. ? Gitarista nagazi papučicu na proc-u i gitara reže k'o testera, zgazi još jednom i cigulji k'o violina!
Smešno je psovanje i prozivanje 'rava i svega i svakoga?:rolleyes:
Aha :D !!!!!
Narocito sto nista nema smisla.
I sta mi sad to treba, da kuliram sva sr*ja, put mi je poplocan sa vise kila granja.
Vise kila granja sa vise kila granja, danas sam podigo pantalone sa pranja.
Zar nije smesno?:D
A za glasove ne znam, valjda ne menjaju, ali ako je to moguce onda svi menjaju po malo, nije niko cist :dzavo:
Geronimo
10.11.2006, 15:47
Slusam Rock/Metal, ranije sam najvise slusao ACDC, Gunse i Maiden ali sad nekako najvise Judas Priest i Manowar.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.