Prikaži potpunu verziju : Šta slušate od muzike...
lijenština
28.5.2010, 9:16
LEEo-smePjc
Pod utiscima od sinoc :(
lEuCXSZm8HM
Srlandand
28.5.2010, 17:15
5sK43Qz7FPI
Sass Drake
28.5.2010, 18:04
@NIx
Ako si već sad pod takvim utiscima, kakav ćeš biti na kraju srednje škole ako budeš imao kvalitetno odjeljenje.
Da ne bude oftopik:
4Hbw6RJyMoE
Icicu u elektrotehnicku koja spada u jedne od najgorih skola u gradu sto zbog profesora sto zbog djaka. Tako da od ovog odelenja sto sam sad imao tesko da cu imati bolje :(
Aj evo i ja da dodam:
moze ovo: http://www.youtube.com/watch?v=jYeReAqfaRQ&feature=related
Neznam da li je bila ali pesam OTKIDA
http://www.youtube.com/watch?v=MUAQF5v1WpI :qliranje:
veseliburek
28.5.2010, 22:19
XjQvk_R20r4
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Z9AaCnIfdDE&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Z9AaCnIfdDE&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Obožavam ovog lika :aplauz::D
http://www.youtube.com/results?search_query=goblini+daleki+put&aq=0
Moze,meni se svidja....
Icicu u elektrotehnicku koja spada u jedne od najgorih skola u gradu sto zbog profesora sto zbog djaka. Tako da od ovog odelenja sto sam sad imao tesko da cu imati bolje :(
Jelan lik sa mog kraja je isao u elektrotehnicku i robijao za pokusaj ubistva jer je gadjao profesora pikslom u glavudzu!
Pod utiskom vecerasnjeg filma...
SQU4torUz-Q
Srlandand
29.5.2010, 14:29
fyvPe0uqjjY
3QuX-z9vR9U
momci odvaljuju :rofl:
anded zombi leš!
29.5.2010, 19:44
@srlandand
nikad jače pesme! :)
ballistic!:nov_guita
----------------
gS8LUZmWk1E
nije metal :)
Tražio sam nešto slično soundtracku iz Tetsua :D, pa naleteh na ovo:
wTEc1X5kgKE
Zna neko nešto slično?
Malo spanskog metala :)
PZt2u_J_wfg
8QSgNM9yNjo Uaa stankovic,kosa mu se zapalila. :D
--ComputerBoy--
30.5.2010, 9:47
Prosto ne mogu da verujem koliko glupa pesma je pobedila. Ja sam navijao za Grcku. :D
E, a ko je pobedio, nisam gledao? Na kom mestu je bio ovaj nas? :D
LoshMeeBre
30.5.2010, 10:48
E, a ko je pobedio, nisam gledao? Na kom mestu je bio ovaj nas? :D
Sta je sa googlom? :D
Iz seknd hend informacija, Nemacka je pobedila, lanMi je bio nesto preko 10 (13?)..
elem
Va3TRZ08L6o
Poslusajte ovaj cover (narocito od 2og minuta), bas je oduvao lik. Nisam znao da je to moguce uraditi na kontrabasu :kreza:
--ComputerBoy--
30.5.2010, 11:29
Nas je bio cetrnaesti. :kreza:
A Nemacka je pobedila.
@LoshMee
Cisto da ne bude zabune, zahvalio sam ti se za Voodoo Child, odlicno zvuci :)
Srlandand
30.5.2010, 13:33
Nisam nesto pratio, ali mi je bas slatka ova Nemica sto je pobedila... a ni pesma nije losa xD
Evo od mene nesto sto nije metal :)
c1kgZLgWpb8
Da se zna ja sam se zahvalio za ovaj dio o njemici. :D A grcka nije mogla da pobjedi ove godine jer nemaju para za organizaciju. Narod bi im nerede napravio, gorelo bi do slovenije :D
http://www.youtube.com/watch?v=Ns-fQRnm9sk
Malo razonode
veseliburek
31.5.2010, 12:08
xzbxizbc0bQ
jedino otvaranje bljakovizije koje je valjalo...
--ComputerBoy--
31.5.2010, 14:00
Ma da, neka ubace elektricnu gitaru i nek' vriste i eto vam pobednika. :rofl:
Ja mislim da nije stavio zbog pesme nego zbog otvaranja koje stvarno lepo izgleda. Ispravi me, ako nisam dobro ukapirao :D
Sh-1n0R9ztM
I od ove pesme znam da se otkacim s tim sto mi naglo poraste potreba za alkoholom.:D I onako je pesma dusu dala za pijanku.:D
h8tgRw8I7U0
Od ove pesme se mnogo trujem u poslednje vreme.:kreza: Verzija koja se cuje na ovom klipu je duza za vise od jednog minuta od regularne.:)
Za mene najbolja IKAD pesma na Evroviziji datira od pre 6 godina... turski ska bend Athena...
kva951_ov0s
--ComputerBoy--
31.5.2010, 14:52
Pesma je ok, refren vrlo zarazan, ali je pesma... Uzasno dosadna. :kreza:
Iris, hvala ti :D
Ovo je pesma koju sam pevao sigurno celu godinu :D Kako su beše završili, četvrti?
Nemam pojma, nisam pratila... zar je bitno? ;)
Imaš dosta njihovih spotova na YT, stvarno nisu loši! Šteta samo što im je većina pesama na turskom.
K_nN8xQUquU
T9rJLtz64Hg ne sjeca se niko bokija 13 :D
--ComputerBoy--
31.5.2010, 15:41
Glupe li pesme. :rofl: Da je on pobedio umesto Molitve, roknuo bih se u glavu istog momenta! :kreza:
Ma da, neka ubace elektricnu gitaru i nek' vriste i eto vam pobednika. :rofl:
Pesma je ok... ali je pesma - uzasno dosadna. :kreza:
Glupe li pesme. :rofl:
Ispravi me ako grešim, ali tebi kao da je svaka pesma glupa ili dosadna... Živo me zanima na šta bi ličila neka tvoja kompozicija? :opanachke
--ComputerBoy-- se ne sviđaju pesme sa eurovision-a i verovatno ne gleda sve to pa zato i toliki prezir svih tih pesama.
Pa dobro, ne prati Evroviziju većina ljudi ovde, računajući i mene, ali ne mogu da kažem da nije bilo bar nekoliko interesantnih nastupa na tom takmičenju u poslednjih desetak-dvadeset godina... Jeste to kič-festival, ali opet, malo kritičnosti bi bilo na mestu.
Imaš dosta njihovih spotova na YT, stvarno nisu loši! Šteta samo što im je većina pesama na turskom.
Kul su, al' bili bi bolji kad pevač ne bi pevao onako "evrovizijski".
Elem, when it comes to ska:
Xz1Zjaqhu3s
anded zombi leš!
31.5.2010, 17:41
--ComputerBoy-- se ne sviđaju pesme sa eurovision-a i verovatno ne gleda sve to pa zato i toliki prezir svih tih pesama.
Ali, ali... njegov neukus se tačno poklapa sa evrovizijom! :D:p
--------
ncE83te8q8M
--ComputerBoy--
31.5.2010, 18:25
Zombi lesu, nemoj samo ti da me ucis o muzickom ukusu, molim te. :p
Iris, poslednja Evrovizija sa dobrim pesmama je bila 2008. u Srbiji (Grcka - Secret Combination, Ukraine - Shady Lady, Armenia - Qele qele itd.), a taj festival je iz godine u godinu sve ocajniji. Stvarno, prosle godine su pesme bile pravo pravcato dno dna osim Norveske! Ove godine je i bilo par pesama koje su se izdvojile i nisu bile lose, ali generalno, za festival takvog kalibra sve pesme su ispodprosecne i uzasno glupe.
Kad već pominjemo Evroviziju, Od pjesama sa Evrovizije u poslednjih par godina mi se sviđaju i moldavska iz 2005-te "Bunika Bate Toba" (Zdub si Zdub), i slovenačka iz 2007-me "Cvet z juga" (Alenka Gotar)
gyrR6cCrL1o
w9bIAVCCLeI
--ComputerBoy--
31.5.2010, 19:00
Cvet z juga je fenomenalna pesma, hvala ti puno sto si me podsetio. A i pevacica me u nastupu podseca na Sindel iz Mortal Kombat-a. :D
anded zombi leš!
31.5.2010, 19:00
Pa ove godine je ukraina imala finu pesmicu...
http://www.youtube.com/watch?v=vFgDbRTkMbM
Ali to je ipak previše za našeg kompjuterčićdečačića :p
--ComputerBoy--
31.5.2010, 19:13
Khm, jos jedan takav ispad i opet ima da kacim folkere. :dzavo:
A sta je sa tripovima ovih sto predstavljaju exyu zemlje da ce bolje proci ako pjevaju na svom jeziku a ne engleskom. izuzimam molitvu.
--ComputerBoy--
31.5.2010, 19:17
Ne znam, ja bih bas voleo da pesma na sledecem Eurosongu bude na engleskom. :) Bilo bi pravo osvezenje.
A sta je sa tripovima ovih sto predstavljaju exyu zemlje da ce bolje proci ako pjevaju na svom jeziku a ne engleskom. izuzimam molitvu.
Interesantno što to pominješ, Molitva je izgleda presedan po više tačaka:
Marija Šerifović's "Molitva" became the first Serbian language song to win the Contest, the first winner since 1989 to be in a language that had never produced a winning song before and the first winner since 1998 to be in a language other than English.
http://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_winners
Ako zanemarimo muzički a gledamo njen socijalni i kulturološki značaj, Evrovizija je krajnje interesantan fenomen...
LoshMeeBre
31.5.2010, 21:50
Mene bas interesuje koliko su ljudi zainteresovani za Evroviziju u ostatku Evrope?? Nekako mi deluje da se ne dize tolika halabuka i fama kao kod nas.. Ali opet, sa druge strane, cujem ulazu se milioni evra u neke pesme (ne znam za sta zaista, ali tako sam cuo :D)
--ComputerBoy--
31.5.2010, 22:33
Milioni evra u pesme? Pesme su uzasno prosecne i glupe! To nema logike...
blast beat
31.5.2010, 22:36
Evo nesto kvalitetno. :D Ovo je demo snimak, snimak na albumu je trunku izmenjen sto se tice muzike, naravno na bolje. :)
b6MyVl45Cek
Mene bas interesuje koliko su ljudi zainteresovani za Evroviziju u ostatku Evrope?? Nekako mi deluje da se ne dize tolika halabuka i fama kao kod nas...
Ovo kod nas nije ništa - znam ljude iz inostranstva koji se iz godine iz godine mesecima spremaju za novu Evroviziju, posećuju volonterske kampove posvećene njoj, putuju na svako takmičenje, gde god da je... čudo koliko su posvećeni, to je pravi fandom!
A ko je rekao da je Evrovizija logična? :D
To je mašinerija, kao i svaka druga, ide se na kvazi-glamur i određeni stil, not necessarily na kvalitet. I kao što Miloš reče, tu se vrte i velike pare, a znamo da gde para vrti, tu obično ništa drugo ne može i neće ;)
LoshMeeBre
31.5.2010, 22:48
Ne mislim ISKLJUCIVO u pesmu, nego promocija, putovanja po zemljama, blah, blah, truc, truc.. Ne znam, mozda imam pogresne informacije :confused:
edit. kasnim :D
Ovo kod nas nije ništa - znam ljude iz inostranstva koji se iz godine iz godine mesecima spremaju za novu Evroviziju, posećuju volonterske kampove posvećene njoj, putuju na svako takmičenje, gde god da je... čudo koliko su posvećeni, to je pravi fandom!
Bolesno.. Al dobro, oni nemaju svako vece grand paradu pa im se nakupi :D
Nista, evo nesto da se odmore usi..
6eTBc7aWBGw&feature=related
veseliburek
31.5.2010, 23:51
Auuuuu, koji sam flejm započeo :a_whistli
Mislio sam na intro, mada se ne bi žalio kad bi opet neki metal bend pobedio...
--ComputerBoy--
1.6.2010, 0:36
Ma daaaaaj, oni Finci su bili uzas.
Pesma - nidje veze.
Kostimi - amaterski.
Spot - katastrofa.
Pevanje - dranje na silu.
Pesma nema ni h od harmonije. :p
Mislio sam na intro, mada se ne bi žalio kad bi opet neki metal bend pobedio...
'beš metal bend kome je najveći uspeh pobeda na evroviziji... :p
_Zko7pBeHkk
anded zombi leš!
1.6.2010, 9:15
Evo nesto kvalitetno. :D Ovo je demo snimak, snimak na albumu je trunku izmenjen sto se tice muzike, naravno na bolje. :)
aaaa, bilo lepo u livingroom-u.:) disk se inače kod mene lepo zavrteo, a tek kod moje sestre... :D
Ma daaaaaj, oni Finci su bili uzas.
Pesma - nidje veze.
Kostimi - amaterski.
Spot - katastrofa.
Pevanje - dranje na silu.
Pesma nema ni h od harmonije. :p
"Armenia - Qele qele" je zato suvi kvalitet!
--ComputerBoy--
1.6.2010, 10:04
"Armenia - Qele qele" je zato suvi kvalitet!
Qele qele je vrlo kicasta pesma, taman u duhu kakav je taj festival uopste i ima harmoniju za razliku od te pesme i prijatnija je za usi od te pesme.
blast beat
1.6.2010, 10:14
aaaa, bilo lepo u livingroom-u.:) disk se inače kod mene lepo zavrteo, a tek kod moje sestre... :D
I kod mene isti slucaj, s' tim sto se kod mene vrti vise nego kod sestre. :D Svaka im cast kako su odsvirali, kao da sviraju vec 10 godina zajedno. :) A i dobar izbor gostiju su imali.
veseliburek
1.6.2010, 10:18
@Sun Tzu
pa ne mora najveći uspeh, al zamisli sve metal hejtere kad metal bend pobedi na njihovom takmičenju :dzavo:
blast beat
1.6.2010, 11:57
E ovo je bio tr00 mJetal na evroviziji! :nov_guita :D
Q3iwCGBXmDI
veseliburek
1.6.2010, 20:15
Inače, Jarkko Ahola (Terrasbetoni) zajendo sa Markom Hietalom (Nightwish), Tonijem Kakkom (Sonata Arctica) i Juhom Pelaulotom (Charon) peva u Northern Kingsima:
xKwQKqQ8MMY
vDLSlg78gFU
fQA2XZbDkdA&feature=related
blast beat
2.6.2010, 12:42
Evo jedna pesma za ljubitelje HIM-a. :D
H9yw6uyDg9g
White Ripper
2.6.2010, 20:58
Jesu pederi ali je extra pjesma.Glam metal je u pitanju.:)
http://www.youtube.com/watch?v=0XIyCKgA8z8
Felix_Domestica
2.6.2010, 21:07
Malo metalcora, doduse balada je u pitanju pa nema screamo elementa... :)
http://www.youtube.com/watch?v=f22JUJ9ezNo
yyttknqNyN8
naletio na pjesmu u filmu o osvajanju IEM ,ekipe natus vincere.
--ComputerBoy--
3.6.2010, 15:12
Evo neceg izuzetno lepog i romanticnog... Jedna od mojih omiljenih pesama. :)
hq2KgzKETBw
Meni ta pesma nit' je izuzetno lepa, a još manje romantična...
Po pitanju lepog i romantičnog predlažem nešto ovako:
jxfdDrKO8uM
--ComputerBoy--
3.6.2010, 16:20
Pesma Alone jeste lepa, ali nije uopste romanticna, narocito refren. Ona pesma je vecini populacije i lepa i izuzetno romanticna.
Pesma Alone jeste lepa, ali nije uopste romanticna, narocito refren. Ona pesma je vecini populacije i lepa i izuzetno romanticna. Па једној већини је и Гранд добар :kreza:
sRYNYb30nxU
--ComputerBoy--
3.6.2010, 16:47
Па једној већини је и Гранд добар :kreza:
Tvoja "duhovitost" nema granice. :rolleyes:
Ona pesma je vecini populacije i lepa i izuzetno romanticna.
Da, mojoj kevi recimo ;)
Ne znam, Bryan Adams mi je pozitivno odvratan. Radije biram nešto ovako (ako pričamo o muškim vokalima):
v3xwCkhmies
Ma ko još sluša Queen majke ti , daj mu nešto od Sirusho :kreza:
aWUK3nQPji0
--ComputerBoy--
3.6.2010, 17:52
Hahaha. :rofl: Ja placem od smeha od Stojadinove duhovitosti. Zaista, takav humor nigde nema.
A Queen su super, jos uvek se svuda slusa We Will Rock You.
Ko sad ne zna za Queen, a, Stojadine? :kreza:
Hahaha. :rofl: Ja placem od smeha od Stojadinove duhovitosti. Zaista, takav humor nigde nema.
A Queen su super, jos uvek se svuda slusa We Will Rock You.
Ko sad ne zna za Queen, a, Stojadine? :kreza:
Ti :D
Jel znaš još neku pesmu osim te i EVENTUALNO Bohemian Rhapsody?
Stepski Vuk
3.6.2010, 18:01
tgbNymZ7vqY
Da, mojoj kevi recimo ;)
Ne znam, Bryan Adams mi je pozitivno odvratan ...
Niti ja ne volim baš nesimpatično hrapav glas Bryana Adamsa, ali su tekstovi i poruke ljubavi u njegovim pjesmama stvarno dobre, bar meni. Zato i obožavam već pomenutu "Have You Ever Really Loved a Woman," kao i "I Do It For You" i "Do I Have to Say the Words."
A stvarno, Queen mi je odličan spoj fenomenalnog vokala, odličnog sviranja i dobrih tekstova, kao i sveukupne atmosfere i poruka u pjesmama. Imaju dosta pjesama koje se bave tužnim mislima, i taman kad pomisliš da je situacija o kojoj se pjeva beznadežna, odjednom se u par stihova probudi nada ... Na primjer "These are the Days of Our Lives," "Show Must Go On" i "Who Wants to Live Forever."
--ComputerBoy--
3.6.2010, 18:17
Ti :D
We are the champions?
Felix_Domestica
3.6.2010, 18:23
Romantika je subjektivna stvar...
Recimo, meni je ova stvar koja uopste nema nikakav tekst izuzetno romanticna...
http://www.youtube.com/watch?v=j6p3Qe8xyMg (http://www.youtube.com/watch?v=eb5XUs7gF_E&feature=related)
EDIT: Vec treci put menjam link, nikako da nadjem bolji kvalitet na youtube-u. xd
Da, romantika je definitivno subjektivna stvar... koliko god interesantan ovaj instrumental bio, čim počne repetitivan ritam, u trenutku izgubim sve svoje romantične (i ostale) pretenzije ;)
To mi je najžalije, što ljudi uglavnom znaju samo najveće hitove velikih bendova, pa i grupe Queen. A opet, ja najtoplije preporučujem da poslušate i njihove manje poznate pesme, recimo sa ranijih albuma, kao što su npr. '39 ili Mustapha.
Oq6OoPB5FIM
pAnpGXPYAIQ
Felix_Domestica
3.6.2010, 19:41
Da, romantika je definitivno subjektivna stvar... koliko god interesantan ovaj instrumental bio, čim počne repetitivan ritam, u trenutku izgubim sve svoje romantične (i ostale) pretenzije ;)
Ukusi su razliciti... :) A i nije ovo tip muzike koji se slusa sedeci... ;) Ako densas uz ovu pesmu, stvar dobija totalno drugu dimenziju... :qliranje:
Hahahaha, to bi volela da vidim, romantično "densanje" :D
Setih se jednog sjajnog instrumentala koji davno nisam čula, pa evo, da ga podelim sa ostalima:
-fissRZIw4c
Od Enya-e obozavam Orinoco Flow
xfVJ11GXzXQ
lNoB-JuGa_o
Isto to samo malo drugačije :n_klanja:
Pa recimo ako ovo uzmemo i poslusamo odvojeno od filma moze biti romaticno. Ali kada gledate film postaje tuzno i nekako baca u bedak.
EmhVRQuEoPg I ako niste gledali film opet ga preporucujem.
Stepski Vuk
4.6.2010, 0:41
2PUFJmsCZLE&feature=related
blast beat
4.6.2010, 16:38
Queen mi je omiljeni bend, a ovo jedna od omiljenih pesama. Samo sto je pored Bohemian rhapsody na albumu retko ko i primecuje. :(
Y_AxOqzetdE
Isto to samo malo drugačije :n_klanja:
Još da mu gitara bolje zvuči... :kreza:
Queen mi je omiljeni bend, a ovo jedna od omiljenih pesama. Samo sto je pored Bohemian rhapsody na albumu retko ko i primecuje. :(
The Prophet's Song je fantastična pesma, najlepše ti hvala što si me podsetio na nju :aplauz:. Čitav album je zapravo fantastičan...
anded zombi leš!
5.6.2010, 10:32
qV1Fe9de0dA
Inače najprecenjeniji bend ikada.
nigrutin87
5.6.2010, 11:13
Mmz77V2J2sI
Neverovatan bend
Stepski Vuk
5.6.2010, 11:29
Evo još jedne "fine" pesme od Queen-a nastale u kolaboraciji sa David-om Bowie-m :dzavo:
x63EDuNGVi8&feature=related
(http://www.youtube.com/watch?v=M8BxbdQqMRE&feature=related)
^ O.o
Nego, sto se tice romanticne pesme, eve jedne od mojih omiljenih...
WpmILPAcRQo
Nego, sto se tice romanticne pesme, eve jedne od mojih omiljenih...
Pesma za "densanje", što bi rekao Mačor :D
U tom filmu ima sjajnih pesama iz '60-ih godina, ritmova i plesnih numera koje te navuku na salsu i mambo samo tako...
Mada je među najromantičnijima verovatno:
jqVrNK4uiB4
Stepski Vuk
5.6.2010, 21:17
Evo baš lepe romantične pesme o eksplozivnoj ljubavi jednog elektrona i jednog neutrona :love::nov_explo
_1fLeigCSbE
Hahahaha, excellent! :aplauz:
Evo još jedne "eksplozivne" balade:
NZ3tBQNRoiE
req-oDf2ZRc
Accept is back:n_klanja:
Hail Santa :kreza:
E92zCs4sWto
veseliburek
7.6.2010, 17:00
rNQRfBAzSzo
Jedna zanimljiva pesma i još zanimljiviji spot ... uživajte
dpg_b3IpsT8
anded zombi leš!
8.6.2010, 9:38
nova mejden pesma:
D5k_p2_nxjE
na prvo slušanje jeste smor, ali posle trećeg ne pušta :D
Trenutno ove zbog SP.:D
W4ou3AtgV8Q
Ova pesma je izasla neposredno pre utakmice Srbija-Francuska prosle godine.
mljszi6vlPs
Za ovu pesmu sam tek cuo ove subote na stadionu Partizana kada je Ivana nastupala i ta verzija je mnogo zivlja i energicnija od ove.Imam na mobu,al nesto me mrzi da uploadujem 80 megabajta,al mozda postavim na fb,pa dam link.
Sjajna dok učiš...
BLKiMbC6s2k
Marshall George
8.6.2010, 18:03
http://www.youtube.com/watch?v=Uahd8hLacQQ&feature=related
Jedna od njegovih najboljih balada i jedna od najboljih rok balada uopšte.Kada sam bio klinac, 4. osnovne, kupio sam ovaj album na kaseti i slušao sam, skoro svaka pesma mi se svidela, a ova najviše...Danas kada je opet slušam nakon toliko godina,mogu potpuno da je razumem i sada mi se mnogo više sviđa nego pre..
CO1jkh9lacs&feature=related
Njihova najbolja pesma ... :nov_guita
Immediate music - electric Romeo
1kzj6wdJuyQ
blast beat
9.6.2010, 15:39
Izvukoh ih iz naftalina pre nedelju, dve i sad ih non stop vrtim u Amaroku. :D
T2YDEePVouQ
veseliburek
9.6.2010, 15:42
DFcwKqjIW2c
Hmmm... :a_whistli
8VXy4Z6IkWQ
U poslednje vreme sa nabavio dosta muzike iz različitih delova sveta pa samo to slušam. Evo 3 pesme koje bih izdvojio:
Erick Manana - Ny Fitiavako An'I Mama (Madagaskar)
http://www.youtube.com/watch?v=bFS1P14JCSk
Kostas Mantzios - Eleni (Grčka)
http://www.youtube.com/watch?v=ppUfo_RPiV0
Dropkick Murphys - Johnny I hardly knew ya (Američka celtic punk grupa, a pesma je obrada jedne tradicionalne Irske anti ratne pesme)
http://www.youtube.com/watch?v=Yg_rf2d894k
--ComputerBoy--
9.6.2010, 18:11
I evo ga najnoviji spot od Lady GaGe... Samo sto mi vise lici da metalci imaju ovako bolesne spotove, ali opet...
niqrrmev4mA
Pesma kao pesma je OK, ali je spot malo fiju-fiju i uopste se ne uklapa u pesmu.
U nekim scenama ima frizuru istu kao Lokica Stefanovic. :D :D
Felix_Domestica
9.6.2010, 18:28
http://www.youtube.com/watch?v=pdZ_EtgBHTY
Screamo! <3
Samo sto mi vise lici da metalci imaju ovako bolesne spotove, ali opet...
:rolleyes:
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gRvo4x6pdZI&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gRvo4x6pdZI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
I evo ga najnoviji spot od Lady GaGe... Samo sto mi vise lici da metalci imaju ovako bolesne spotove, ali opet...
Imam osećaj da je ovo bilo namerno :D
anded zombi leš!
9.6.2010, 20:12
lejdi gago ajd lepo idi gledaj/slušaj b92! tvoj ukus i predrasude se savršeno uklapaju sa njihovim, možda ti čak daju i da vodiš top listu! :p
----------------------
uxelXPg961M
(btw, ovaj spot nije reakcija na provokaciju... čak mi se ni ne sviđa, al pesma kida:nov_guita)
blast beat
9.6.2010, 20:16
Inace ih ne slusam, ali je dobar ovaj clean vokal u refrenu. :D
joEAb_y7ZYA
lejdi gago ajd lepo idi gledaj/slušaj b92! tvoj ukus i predrasude se savršeno uklapaju sa njihovim, možda ti čak daju i da vodiš top listu! :p
----------------------
uxelXPg961M
(btw, ovaj spot nije reakcija na provokaciju... čak mi se ni ne sviđa, al pesma kida:nov_guita)
Odlicna pesma, medjutim mene nesto drugo muci. Ovo me sve podseca kao da su samo finci izmislili muziku. Jos ovaj spot ima puno snega. Zasto neko drugi ne radi ovu vrstu muzike negpo samo oni. Zar nepostoji neka grupa iz centralne Afrike ili srednje Amerike?!
veseliburek
9.6.2010, 20:57
Odlicna pesma, medjutim mene nesto drugo muci. Ovo me sve podseca kao da su samo finci izmislili muziku. Jos ovaj spot ima puno snega. Zasto neko drugi ne radi ovu vrstu muzike negpo samo oni. Zar nepostoji neka grupa iz centralne Afrike ili srednje Amerike?!
Ćuti, bolje što je rade samo skandinavci, zamisli kakam mainstream krš bi izašao kad bi ameri radili ovo... :opanachke
Btw, gde nađe centralnu afriku? :kreza:
anded zombi leš!
9.6.2010, 21:23
...Mastodon jeste iz SAD-a :D I tamo su prilično blizu mejnstrima!
Metalcore bendovi, šta god neki o njima mislili, su preko bare konačno podigli interesovanje za Metal, gde je on sredinom devedesetih (baš kao i u vreme panka) proglašen najvećim zlom koje se desilo muzici... :rolleyes: Tako da se danas polako probijaju i zaista vredni bendovi, poput ovog. :)
@Todos
Svira se metal svuda, čak i u Srbiji :O A kada nekoliko hiljada ljudi ovde zna za naše najbolje bednove, a najpopularniji su oni koji mogu da napune malu salu SKC-a, nije čudo što za njih niko vani, sem totalnih zaluđenika, ne zna... ista je stvar i sa bendovima iz centralne amerike ili bilo kog drugog dela sveta gde metal nije posebno popularan...
Alejandro :kreza: spot pun gejlorda... Lord Gago je prevazišao samog sebe...
--ComputerBoy--
9.6.2010, 21:50
Aha, znaci, imam novi nadimak. Lepo, lepo... Vidi se da nemas blagog pojma o zivotu, a kamoli o mom. Nemas ti pojma o mojim stavovima. Da, zato sto si les! :p I iskreno, mene bas zabole uvo za tvoje misljenje, kao da je uopste nekome ono i bitno. Da li ja mogu jedan spot da stavim, a da me neko ne popljuje? Sta tebe boli uvo sta ja slusam, get a life!
Za kaznu, evo jos malo folkera, pa ti vidi sledeci put da li ces smeti da mi stanes na zulj. :p
_FE_bBJoBMA
Sledeci put stize plejada. :dzavo:
Alejandro :kreza: spot pun gejlorda... Lord Gago je prevazišao samog sebe...
Slazem se. Spot jeste bas uvrnut. Meni se, recimo, uopste ne uklapa u pesmu, ali, eto, ako pesma nije hit, uz odgovarajuci spot ima velike sanse da to bude, ma koliko pesma bila glupa. To se dosta puta pokazalo kao tacno.
veseliburek
9.6.2010, 21:53
the battle is on...
XVGcS5YWg_M
Da li ja mogu jedan spot da stavim, a da me neko ne popljuje? Možeš. :)
Ali sam si spomenuo metal u postu, šta očekuješ onda? :p Da nisi, sumnjam da bi iko išta rekao, ovako ide spam metala... :kreza:
--ComputerBoy--
9.6.2010, 22:00
Možeš. :)
Ali sam si spomenuo metal u postu, šta očekuješ onda? :p Da nisi, sumnjam da bi iko išta rekao, ovako ide spam metala... :kreza:
Samo sam rekao da je spot malo fiju-fiju, kao kod metalaca, jesam li nesto slagao? :D 'Ajde, budite realni. ;)
Nego me nervira neko ko je od juce na forumu da mi soli pamet. :rolleyes:
Da li ja mogu jedan spot da stavim, a da me neko ne popljuje?
Ko ti je kriv što si morao da nas prozivaš.
Sledeći put kada ti metal padne na pamet ti se lepo ugrizi za jezik i videćeš da ti niko neće komentaristi pesme.
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/N_UGFLT0VMY&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/N_UGFLT0VMY&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
veseliburek
9.6.2010, 22:04
Aj ti budi realan, spot lepe brene gde vidiš gomilu budala kako se klacka levo-desno je zanimljiv?
I7UZ5RrV_Tw
--ComputerBoy--
9.6.2010, 22:08
Ko ti je kriv što si morao da nas prozivaš.
Ma neeeeemoj, a vi smete sve zivo da pljujete sta ja slusam, a ja ne?
Aj ti budi realan, spot lepe brene gde vidiš gomilu budala kako se klacka levo-desno je zanimljiv?
Ono nije spot, a ja nisam ni rekao da je zanimljiv. ;)
Neka ljudi komentarisu pesme, naravno, svako ima pravo na svoje misljenje, ali ne i na to da pljuje mene jer nam se ne poklapaju muzicki ukusi. Rekao sam, postujte sta ja slusam da bih ja postovao vas.
Ma neeeeemoj, a vi smete sve zivo da pljujete sta ja slusam, a ja ne?
Jedino pljuvanje na tvoju "muziku" se dešava kada ti započneš raspravu.
Od muke slušam ovog konja:
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gJZ0xZuW7mw&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gJZ0xZuW7mw&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
--ComputerBoy--
9.6.2010, 22:15
Ahahahahaha, gledao sam to. :kreza:
Izgleda da je sad postalo u modi da na najseljackiji nacin izrepujes, napravih zesceg debila od sebe i okacis na YouTube.
Klinci su ubedljivo najjaci. Molim te, Vule, okaci ona 2 prvaka sto pricaju o utoci, moram da pokazem jednom mom drugu koji bi da krene tim hip hop stopama. :D
anded zombi leš!
9.6.2010, 22:18
Nego me nervira neko ko je od juce na forumu da mi soli pamet. :rolleyes:
Argument na nivou, nema šta! :nov_guita:nov_guita:nov_guita
Od 2006. na ovom forumu, imaš svo moje poštovanje! Zaiiiiiistaaaaaa!
častim te čistim kvalitetom:
http://www.youtube.com/watch?v=Cpz6Kb7d4aE
btw, iz grčke... ti voliš te lake mediteranske note!
Molim te, Vule, okaci ona 2 prvaka sto pricaju o utoci, moram da pokazem jednom mom drugu koji bi da krene tim hip hop stopama. :D
Kolko sam se iskidao kad sam video taj klip. :rofl:
http://www.youtube.com/watch?v=cTix6BUald0
Nije ni embeda vredan.
On topic
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/2rd6pTvujp4&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/2rd6pTvujp4&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
--ComputerBoy--
9.6.2010, 22:23
častim te čistim kvalitetom:
http://www.youtube.com/watch?v=Cpz6Kb7d4aE
btw, iz grčke... ti voliš te lake mediteranske note!
Fuj! Ova muzika je zlo! Aaaaaaaaa! :D :D
Dajte, ljudi, nemojte nasedati na sve sto napisem. To je strasno na koje su se stvari koje ja napisem ovde ljudi upecali. :D Zezam se ja cesto, nemojte da me shvatite ozbiljno u vecini slucajeva. ;)
Elem, ovo uvek kazem, ali vas necu provocirati. Ne samo ovde, nego bilo gde drugde. U mnogim temama u nameri da malo zacinim, to ode predaleko. Isto se, kazem, desilo i u mnogim temama, kao na primer u onoj za domen i jos mnogim drugim. :)
Evo, izvol'te pesmu koja je za kafanchinu u 5 ujutru. :)
U2eTQrNOFtM
anded zombi leš!
9.6.2010, 22:26
Njah... zaista nema ukusa. :( Da je bar linkovao Acu Lukasa ili Amadeus Bend, pa da mu i zahvalnicu lupim... ovako, jbg! :(
:D
--ComputerBoy--
9.6.2010, 22:34
Stize odma'. ;)
njPHOFm5x4w
anded zombi leš!
9.6.2010, 22:39
...mada ima boljih: http://www.youtube.com/watch?v=O058Lxjmvok
Ja ipak najviše volim njegove uplive u spoken word:
http://www.youtube.com/watch?v=9p5sda78Gqw
--ComputerBoy--
9.6.2010, 22:54
Legendarna pesma. :) Inace, ne slusam ga, ali ima dosta pesama koje su stvarno vredne paznje. ;)
A ono sto je kul kod te pesme je to sto kad slusas na slusalice, jedan stih kaze na jednu, a drugi na drugu slusalicu, bas je kul osecaj. :D
Compboy,dva puta me preduhitri po tome sta sam hteo da ukucam na postu(sto retko ko to meni uradi) pa dobi dve zahvalnice od moje malenkosti.
Da ja nastavim u svom duhu SP.:D
UOUphoZnR-c
--ComputerBoy--
9.6.2010, 23:05
XNnUjIboxZQ
nigrutin87
9.6.2010, 23:24
clOu4n7WzZ4
kakvi carevi, mnogo jake obrade i prerade imaju :D
Pandemonium
9.6.2010, 23:28
Morao sam negde ovo da okačim. Ja ne mogu da verujem koliko ovaj fail ima slojeva, počevši od toga da su mentoli pogrešno spelovali sopstveno ime, pa preko "spota". Ovo je gore čak i od zvezde u usponu Napoleona (http://www.youtube.com/watch?v=sF2FaFG8oVQ&feature=related)
CxZGfobgh3g
:facepalm
Stepski Vuk
9.6.2010, 23:29
Evo malo da se podsetite šta je kvalitetan hip - hop :kreza:
OXDI8GF0I1M&feature=related
Ako mislish na metal u celini a ne samo na metalcore ...
Postoje grupe i iz treceg sveta ... Centralna Amerika dobro ne bash centralna ali latino amerika ima metal scenu najpoznatija Sepultura iz Brazila ...
Ima nekih dokumetaraca ja mislim da se zovu "Metal A Headbanger's Journey" i "Global Metal" koji govore o metalu uopshte u svetu ... Postoje Japanski bendovi pa cak fanovi i u Indiji i Arapskim zemljama ... i amaterski bendovi naravno ... Dakle ne zele samo Skandinavci da prave takvu muziku ... Ali valjda imaju kvalitet i medijsku pokrivenost za razliku od afrike da to dopre i do drugih zemalja ... Britanija, Nemacka itd. itekako imaju poznate bendove ... E bash neznam za grupe u centralnoj africi ... Ima i par domacih Nadimac, Space Eaters i Mortal Combat za koje sam cuo po ovom forumu ... :D
I da ovi nisu Finci nego Ameri ...
Je li josh aktuelna rasprava metalci protiv ostalih odnosno forum protiv Computer Boy-a ??? Da pridodam neshto shto slusham u zadnje vreme ... :to_care:
39uL9ML7dkE
Rock n' roll je bila jedna od pesama koje su me navukle na ovaj zvuk, negde u 6-7 razredu sam uzeo od druga iz odeljenja kasetu na kojoj su bile samo tri pesme, prva je bila rock n' roll a druge dve su bile master of the puppets i battery.:nov_guita Onda sam poceo da slusam metalmaniju subotom u 21.00 i ostalo je istorija.:D
Btw kad je vec bilo reci o skandinavskim bendovima evo jednog genijalnog klasika.
07B42TVgmyQ
--ComputerBoy--
10.6.2010, 13:25
e li josh aktuelna rasprava metalci protiv ostalih odnosno forum protiv Computer Boy-a ???
Nije vise aktuelno niti ce biti vise. :D Navedeno je zasto. ;)
Stepski Vuk
10.6.2010, 15:07
Nije vise aktuelno niti ce biti vise. :D Navedeno je zasto. ;)
Stvarno, ja ne primećujem nikakvu promenu:kreza:
Felix_Domestica
10.6.2010, 16:33
The Faulty - Raining
http://www.youtube.com/watch?v=V54x7Bv4WP4
Sjajan post-hardcore, screamo bend. Steta sto su samo nekoliko pesama izbacili pre nego sto su se raspali, mada se suska da nakon 6,7 godina rade na novom albumu. Tekst pesme je bolesno fenomenelan! :))
anded zombi leš!
10.6.2010, 18:45
90xgxQR78wM
92hJ09tIung
druga čak i nije metal! :O :D
Felix_Domestica
10.6.2010, 18:56
http://www.youtube.com/watch?v=JLzHJkDCNBE
Ovaj remix taaako dize adrenalin da to nije normalno... K'o stvorena za rejv. :D
Ali koji fail... Remix je rađen na note Betovenove pete simfonije, a postavili su portret Mocarta! :facepalm
WhenDarknessFalls
10.6.2010, 21:09
LvIp4tRIUJI
Jedan od serijala sa definitivno najlepsom muzikom :) I da, you nostalgia, you lose :p
Felix_Domestica
10.6.2010, 21:58
Ahahahah, sad sam skontao. Kakav kralj lol...
joximovic
10.6.2010, 23:36
Prosto je bolesno dobra izvedba ove pjesme, De La Rocha je sabio ovde ^^
bTWuoAjQgCE
Partybreaker
11.6.2010, 14:55
^ Pravi je badass. :D Ima i manje poznatih stvari van RATM-a:
6mKtt7F0rPU
Inače, izgleda da će Rage Against The Machine tokom sledeće godine početi sa izradom novog albuma (http://popboks.com/vest.php?ID=13073)! :)
Stepski Vuk
11.6.2010, 16:35
uAXL4R_keTY
LoshMeeBre
11.6.2010, 18:11
Kada smo vec u tim vodama
FgFwHd7lr4g
Koga ne mrzi nek' obrati paznju na fenomenalan tekst, malo je poduzi, Saul se po obicaju raspisao (narocito poslednji verse)
This is a call out to all the youth in the ghettos, suburbs, villages, townships
To all the kids who download this song for free
By any means
To all the kids short on loot but high on dreams
All the kids watching TV like, "Yo, I wish that was me."
And all the kids pressing rewind on Let's Get Free
I hear you
To all the people within the sound of my voice
Spit for the hated, the reviled, the unrefined
The no ones, the nobodies, the last in line
Shakespeare
Spit for the hated, the reviled, the unrefined
The no ones, the nobodies, the last in line
I didn't vote for this state of affairs
My emotional state's got me prostrate, fearing my fears
In all reality I'm under prepared
'Cause I'm ready for war but not sure if I'm ready to care
And that's why I'm under prepared
'Cause I'm ready to fight
But most fights got me fighting back tears
'Cause the truth is really I'm scared
Not scared of the truth
But just scared of the length you'll go to fight it
I tried to hold my tongue, son
I tried to bite it
I'm not trying to start a riot or incite it
'Cause Brutus is an honorable man
It's just coincidence that oil men would wage war on an oil rich land
And this one goes out to my man
taking cover in the trenches with a gun in his hand
then gets home and no one flinches when he can't feed his fam
But Brutus is an honorable man
Chorus
If you have tears prepare to shed them now
For you share the guilt of blood spilt in accordance with the Dow Jones
Dow drops fresh crop skull and bones
A machete in the heady, Hutu, Tutsi, Leone
An Afghani in a shanty, doodle dandy yank on
An Iraqi in Gap khaki, Coca Coma come on
Be ye bishop or pawn
In the streets or the lawn
You should know that these example could go on and on and
What since does it make to keep your ears to the street
As long as oils in the soil, truth is never concrete
So we dare to represent those with the barest of feet
'Cause the laws to which we're loyal keep the soil deplete
It's our job to not let history repeat
Chorus
So here's the plan
The ides of march are always at hand
And when the power hungry strike
They strike the poorest of man
And if you dare put up a fight
They'll come and fight for your land
And they'll call it liberation or salvation
A call to the youth
Your freedom ain't so free, it's just loose
But the power of your voice could redirect any truth
Shift and shape the world you want
And keep your fears in a noose
Let them dangle from a banner star spangled
I'm willing and able
To lift my dreams up out of their cradle
Nurse and nurture my ideals
'Til they're much more than a fable
I can be all I can be and do much more than I'm paid to
And I won't be a slave to
What authorities say do
My desire to live within a nation on fire
Where creative passions burn and raise the stakes ever higher
Where no person is addicted top some twisted supplier
Who promotes the sort of freedom sold to the highest buyer
We demand a truth naturally at one with the land
Not a plant that photosynthesizes bombs on demand
Or a search for any weapons we let fall from our hands
I got beats and a plan
I'mma do what I can
And what you do is question everything they say do
Every goal ideal or value they keep pushing on you
If they ask you to believe it question whether it's true
If they ask you to achieve, is it for them or for you?
You're the one they're asking to go carry a gun
Warfare ain't humanitarian
You're scaring me, son
Why not fight to feed the homeless, jobless, fight inflation?
Why not fight for our own healthcare and our education?
And instead, invest in that erasable lead
'Cause their twisted propaganda can't erase all the dead
And the pile of corpses pyramid on top of our heads
Or nevermind, said the shotgun to the head
Upravo gledam snimak koncerta gde su između ostalog odsvirali ceo British Steel album.
Jednom rečju: KVLT
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vFg5ECUl08E&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vFg5ECUl08E&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
veseliburek
12.6.2010, 15:14
I438RH1oUJc
--ComputerBoy--
12.6.2010, 21:59
hd9tfvLb0LA
Ovo je najbolja pesma od doticnog koja je pala pod senku pesme Lane moje...
veseliburek
12.6.2010, 22:56
zCc_jLctZkA
blast beat
13.6.2010, 10:20
^
Ovo zagrevanje za koncert? :D
exUVChKnay0
anded zombi leš!
13.6.2010, 11:37
OMufU0azxjU
0dUlpTPLOvY
Ajde neka badass playlista, ne mora da bude zanr kao ove pjesme dolje ali da bude ono.. energicno :D
T5Q7edm-Wo0
VY_I6doz6Qk
T5y-0ckrCoU
QPh8dgaCymU
Felix_Domestica
14.6.2010, 2:13
Badass playlista(iskljucivo elektronska zika, ravers united! :qliranje: ):
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Rr1qQmSPcnY&hl=en_GB&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Rr1qQmSPcnY&hl=en_GB&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6jcMqofpHs8&hl=en_GB&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6jcMqofpHs8&hl=en_GB&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fKBBEcERlo8&hl=en_GB&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/fKBBEcERlo8&hl=en_GB&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/sdzcla4wkwg&hl=en_GB&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/sdzcla4wkwg&hl=en_GB&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JULBjlPQmEk&hl=en_GB&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JULBjlPQmEk&hl=en_GB&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Uzivajte! :love:
EDIT: Greh je ovo slusati ako zvucnici nisu bar pristojno puno odvrnuti! :kreza:
Bedes plejlista (isključivo neo jazz hop):
http://www.youtube.com/watch?v=aaHBWZ5tEP4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=yrz3VOMH8y4
http://www.youtube.com/watch?v=vlek-1cR4g4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Bqadao-t5oA
http://www.youtube.com/watch?v=M2GBisvkI5g&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=V2YeatFhsbw&feature=related
I tako dalje...
Stepski Vuk
14.6.2010, 2:59
zyY7iocn0PE
Felix_Domestica
14.6.2010, 14:43
Uff i jos ova stvar. Ne znam kako sam je preskocio... :boodala:
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SN8WqJi1au8&hl=en_GB&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SN8WqJi1au8&hl=en_GB&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Izem ti zivot!
5KpNM1UC804
--ComputerBoy--
15.6.2010, 1:11
Moje usi krvare. :eek:
Felix_Domestica
15.6.2010, 1:28
Mene vise brine sto u gornjem levom uglu pise "FOX" i to sto Seka Aleksic se pojavljuje na njemu.
Srlandand
15.6.2010, 10:09
Mene vise brine sto u gornjem levom uglu pise "FOX" i to sto Seka Aleksic se pojavljuje na njemu.
Jbg, ceo rialiti sou ima. Hoce 0,40€ da bude... (ako neko nije shvatio) (http://www.google.com/#hl=en&q=50+cents+to+euros&aq=f&aqi=k1&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=610e7dd948e54cca)
Da ne bude off
cQ84UpkmwX0
iPvTOwxCecM
predivno :qliranje:
anded zombi leš!
15.6.2010, 18:04
hahaha, moj komšija svira sa sekom aleksić! :nov_guita :nov_guita:nov_guita
----
gw-6IIBXNSQ
--ComputerBoy--
15.6.2010, 18:22
Da, inace, ovo je doticnoj satro spot.
1Qf0KdonDhY
Pa mis'im, spotovi "ja pevam, a pozadina se menja" su davno prosli. Ono sad svako moze da napravi, a neko je veoma slicno tome jos pre 15 godina uradio (http://www.youtube.com/watch?v=lcNh3Y8I55A)...
fpmGzga465s
Ali sa robotech videom :dzavo: :to_care:
White Ripper
16.6.2010, 22:17
Ovi su dobri,a mogu reci da je Flea masina svirac!
bp1PMo3s0dw
I ova pjesma je kul.Nezgodna je za sviranje.
IiCFDt3weLY
Ovi su dobri,a mogu reci da je Flea masina svirac!
RHCP - Otherside
I ova pjesma je kul.Nezgodna je za sviranje.
RHCP - Snow
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fDAiYlZDZKU&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/fDAiYlZDZKU&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Ja ipak mislim da je ovo njihova najjača pesma :D
White Ripper
17.6.2010, 22:35
Pripada zanru world music.Ova me pjesma cijelog najezi kad je slusam.Poslusajte.:)
MBYiFl-7kRA
Ovo mi je danas omiljeni bend. Ne razumem nista o cemu pevaju, a mozda je tako i bolje:D
6xlr9tm8uLo
kuku sta slusate :kreza::D
http://www.youtube.com/watch?v=0JaY1KCZBZo
--ComputerBoy--
18.6.2010, 10:34
@Shlaymara Bas je simpaticno. :D
Srlandand
18.6.2010, 11:25
Kult!
g5NSvtWirS4
Sjajan koncert su održali sinoć u KST-u:
HZczKcjlvKM
anded zombi leš!
18.6.2010, 12:59
Kult!
10 najsmesnijih blek metal spotova
hahahaaa!!!
a kada sam znao da će immortal najviše da na*ebe!
inače, sredina liste je, što se muzike tiče, pokidala! ona pesma satirikona... :love:
----
jedni od retkih koji danas zaista sviraju originalan metal (a ne nikako komponovanu papazjaniju stilova)
ko4dui0KYkA
Stepski Vuk
18.6.2010, 16:34
^^
Lepa pesma, samo je kvari ovaj chorus neanderthalensis u pozadini :kreza:
--ComputerBoy--
18.6.2010, 21:53
Eeee, ovo iskopah danas. :D Spot koji svaki geek mora da odgleda. Videcete i zasto. ;)
_Ey6SvSHf2c
Zašto nema ozbiljne,funk, disko i pop? Ipak si ovi pravci (pored rock `n` rolla) obeležili čitave decenije pa i vekove (ozbiljna). Punk i metal ipak spadaju pod rock `n` roll (koliko god to neki pokušavali samouvereno da negiraju)
Evo nešto za stariju publiku:
http://www.youtube.com/watch?v=MII3ns2KTBc
http://www.youtube.com/watch?v=Fvs8tdddn2o
Zašto nema ozbiljne,funk, disko i pop? Ipak si ovi pravci (pored rock `n` rolla) obeležili čitave decenije pa i vekove (ozbiljna). Punk i metal ipak spadaju pod rock `n` roll (koliko god to neki pokušavali samouvereno da negiraju)
Zato što oni spadaju pod techno/electro. (koliko god to neki pokušavali samouvereno da negiraju) :kreza:
Zato što oni spadaju pod techno/electro. (koliko god to neki pokušavali samouvereno da negiraju) :kreza:
hahaha po tebi je suvi vrat stariji od svinje. No comment
hahaha po tebi je suvi vrat stariji od svinje. No comment
A ti stavljaš njega
http://www.millners.nu/main/images/stories/artister/elvis.jpg
i njih
http://www.foroswebgratis.com/imagenes_foros/9/2/9/4/2/444505immortal.jpg
Pod isti koš. :facepalm
У сваком житу има кукоља...
Ваљда се каже у исти кош (који нема везе са кошарком)...
anded zombi leš!
19.6.2010, 0:01
nQitsTvGvko
kakve sličnosti ova pesma ima sa klasičnim rok "strofa-refren-strofa-refren-refren" pesmicama od tri minuta?
a prvi talas punka jeste r'n'r, ali kasniji HC je raskrstio sa njim!
kakve sličnosti ova pesma ima sa klasičnim rok "strofa-refren-strofa-refren-refren" pesmicama od tri minuta?
a prvi talas punka jeste r'n'r, ali kasniji HC je raskrstio sa njim!
--ComputerBoy--
19.6.2010, 12:05
Na zalost, moje iskustvo ti kaze da ako kacis pop da ces naici na vredjanje i pljuvanje, narocito ako vredjas njihov ljubljeni zanr, iako to i oni rade tebi, pa nikom nista. Preporucujem ti da ne pises u ovoj temi, bezveze ces da se nerviras. Drugi su se ovde osilili maksimalno.
I dalje mislim da treba da se edituje anketa, ali mislim da cemo pre pobediti na svetskom prvenstvu nego sto ce to da se desi. :to_care:
Meni nikad neće biti jasne te rasprave o muzici, ona je tu da se u njoj uživa a svako uživa na drugačiji način :)
-6uX0MWetHA
:n_klanja::n_klanja::n_klanja:
Obožavam ovo :D
Highlander
19.6.2010, 14:48
Eeee, ovo iskopah danas. :D Spot koji svaki geek mora da odgleda. Videcete i zasto. ;)
_Ey6SvSHf2c
Ja mislio zato što dobra ženska, a ono lik igra igricu... :D
P.S. Nemoj da plašiš guštere, tebe nisu pojeli metalci, neće ni njih (njega). ;)
LoshMeeBre
19.6.2010, 22:43
Hahhahaha, ljudi davno se nismo zanrovski svadjali, svrbe prsti a? :D :D
Nego, neko rekao funk?
oVHrvx-Ua68
_YZpbYqOw4o
Nisu bas karakteristicni funk jam primeri (nije funk - funk ako ne vrti groove bar 5 minuta :kreza: ) ali u poslednje vreme mnogo vrtim ove pesme, pa ETO.. Ko nije cuo narocito preporucujem prvu ;)
http://www.youtube.com/watch?v=oRDgVGHB6eM
Prelepo :)
Ma kakvi Ajroni, Mejdni, Motorhedovi, Kuinovi...
Ja u poslednje vreme slusam samo ZUUUUUUUUmmmmm......... ZUUUUUUUmmmmmm.... ZUUUUUUUmmmmmmmmmm..........
DA ! Pogodili ste - To je to...
VUVUZELA ROCKS !!! :nov_guita
Ja u poslednje vreme slusam samo ZUUUUUUUUmmmmm......... ZUUUUUUUmmmmmm.... ZUUUUUUUmmmmmmmmmm..........
Nije to uopšte loše!
8DvbO6-k_SM
blast beat
20.6.2010, 18:32
Evo malo domace muzike. :)
qUU0hjuwUNY
590Khn5vlNo
thebluephoenix
20.6.2010, 19:11
OLkABxWn8wU
XWjVffR5EdM
Highlander
20.6.2010, 19:31
Ne bih da budem cepidlaka, ali zar se ne kaže deža vi, a ne deža vu? (odnosi se na prvu pesmu iz blast beatovog posta)
Inače, simpatična pesmica, samo mi ovo zapalo za uvo...
*Kolovrat*
0hCdlBfpEF0 :)
blast beat
20.6.2010, 20:59
Ne bih da budem cepidlaka, ali zar se ne kaže deža vi, a ne deža vu? (odnosi se na prvu pesmu iz blast beatovog posta)
Inače, simpatična pesmica, samo mi ovo zapalo za uvo...
Jedno je hrvatski, a jedno nas izraz, i koliko sam ja upucen oba su pravilna. :)
anded zombi leš!
20.6.2010, 21:36
i6EqIp6e-7Q
tkJNyQfAprY
thebluephoenix
21.6.2010, 1:07
lRcQZ2tnWeg
Večeras prži Bili Ajdol. :)
Evo i set liste koga zanima:
Set lista
1. Ready Steady Go
2. White Wedding
3. Love Is Strange
4. Scream
5. Flesh For Fantasy
6. Bitter Pill
7. Eyes Without a Face
8. Kings And Queens Of The Underground
9. Dancing With Myself
10. Kiss Me Deadly
11. King Rocker
12. Running With The Boss Sound
13. Blue Highway
14. Rebel Yell
15. Hot In The City
16. LA Woman
17. Mony Mony
18. Baba O’Reilly
19. Highway Star
Highlander
21.6.2010, 16:08
Jedno je hrvatski, a jedno nas izraz, i koliko sam ja upucen oba su pravilna. :)
Pošto sam ja vezadžija za francuski, pitao sam cimera anglističara (?!:opanachke) i on mi reče da se pravilno izgovara sa u. Međutim, rečnik Euroword kaže da se čita sa i. Izgleda da je "vi" odomaćeno kod nas.
Inače, je l' čuo neko za guitarcore? :)
nyTvFN0hVNU
Srlandand
22.6.2010, 10:35
Beer Fest MUZIČKI PROGRAM FESTIVALA:
Dan:Sreda 18.08.2010
Instant Karma 18:15 - 18:45
Hot Club of Beograd 19:00 - 19:30
Zdenka Kovacicek Tribute Janis Joplin 19:45 - 00:30
Ana Popovic 20::45 - 21:30
Partibrejkersi 22:00 - 23:30
Kiril Dzajkovski 23:45 - 01:00
Vatromet
DJ program
Gramophonedzi 01:00 - 02:15
Beny Benasi 02:15 - 04:00
Dan: Četvrtak - Jelan Datum: 19.08.2010
SuperVajB 18:00 - 18:30
Zona B 18:45 - 19:45
Legende 20 :00 - 21:00
Jurica Padjan I Aerodrom 21 :15 - 22:15
Riblja Chorba 22:30 - 24:00
Inspektor Blaza I Kljunovi 00:15 - 01:30
S.A.R.S 01 : 45 - 02:30
Kall 02 :45 - 03:45
Dan: Petak - Jelen Datum: 20.08.2010
Porshe Lynn 18:00 - 18:30
ZZ Top Unreal Tribute 18:30-19:00
Santos Brothers 19:00 - 19:45
Rage against the mashine real tribute 20 :00 - 21:00
Pankrti 21 :15 - 22:00
Bajaga & Instruktori 22:30 - 00:00
Del Arno Bend 00:15 - 01:30
Bjelo Dugme tribute 01:45 - 03:00
Skroz 03 :15 - 04:00
Dan: Subota - Amstel Datum: 21.08.2010
Prilicno Prazni 18:00 - 18:30
Stereotype Incorporated 18:45 - 19:30
Jimi Xendrix Tribute 19 :45 - 20:30
Siddharta 20 :45 - 21:45
Sunshine 22:00 - 23:30
Yu Grupa 00:00 - 01:00
Kelti 01 : 15 - 02:30
Luis 02:45 - 04:00
Dan: Nedelja - Lavovski Datum 22.08.2010
Rolling Stones Tribute Band 18:00 - 18:30
Nebojsha Buhin 18:45 - 19:30
Bilja Krstic 19 :45 - 20:30
Dejan Cukic 20 :45 - 21:45
Neno Belan&Fjumens 22:00 - 23:00
Van Gogh 23:15 - 00:45
DJ Maus I DJ lapac 01:00 - 04:00
izvor (http://www.facebook.com/profile.php?id=1279570441&v=wall&story_fbid=137351482944043#!/event.php?eid=129450597086469&ref=ts)
Nisi u pravu. Ako već koristiš strani izraz, treba da ga izgovaraš onako kako je u originalu, a original je francuski. U francuskom se praktično svako "u" izgovara kao zatvoreno "i" (namestiš usta za "u" a izgovoriš "i"), što se kod nas transkribuje kao "i". I tu nema dalje priče, kobajagi srpski, hrvatski, tajlandski...
A to što se to u engleskom čita sa "u", to nema veze sa engleskim izgovorom. Uopšte, u engleskom se francuska imena izgovaraju "prilagođeno", dakle, "u" kao "ju", mukli suglasnici na kraju reči se izgovaraju (a u francuskom ne) itd. Dobar primer je kapetan "Enterprajza" u seriji Star Trek - The Next Generation Jean-Luc Picard. Čak i on sam to izgovara "Žan-Luk Pikard", jer je serija na engleskom, iako bi na francuskom trebalo da se izgovara Žan-Lik Pikar. Postoji i jedan stripski junak sa karakterističnim francuskim imenom - Bernard Princ. Naši genijalni prevodioci uporno ostavljaju sve u originalu, mada je strip belgijski i ime bi trebalo da se čita Bernar Prens.
E sad, kad su u pitanju lična imena koja potiču iz jednog jezika a koriste se u drugom jeziku, onda važi pravilo da se kod nas transkribuju onako kako se čitaju u jeziku u kom se koriste. Dakle, pravilno bi bilo Žan-Luk Pikard jer je serija engleska. Međutim, kad su u pitanju pozajmljene reči i pozajmljene fraze, tu važi pravilo da se transkribuju po izgovoru u jeziku iz kog potiču, pa je zato "deža vi" a ne "deža vu".
Kad su mrtvi jezici u pitanju (grčki i latinski), za koje se ne zna kakav je tačno izgovor bio, ili se zna, ali je ustaljen i standardizovan izgovor, koristi se taj ustaljen izgovor onako kako je usvojeno u našoj zemlji, a ne onako kako je usvojeno u nekom drugom jeziku. Recimo, fraza "Alea iacta est" ("Kocka je bačena) na francuskom se izgovara "Alea žakta est". Fraza "Veni, vidi, vici" ("Dođoh, videh, pobedih") na engleskom se izgovara "Veni, vidi, viki". Izgovor kod nas je tzv. tradicionalni, a bazira se na nemačkom, pa kod nas nije pravilno izgovarati "žakta" i "viki" i slično.
Dve male ispravke:
Postoji i jedan stripski junak sa karakterističnim francuskim imenom - Bernard Princ. Naši genijalni prevodioci uporno ostavljaju sve u originalu, mada je strip belgijski i ime bi trebalo da se čita Bernar Prens.
Zapravo, čita se Bernar Prans, sa dugim "a". Isto kao što se izgovara Port-au-Prince.
Izgovor kod nas je tzv. tradicionalni, a bazira se na nemačkom, pa kod nas nije pravilno izgovarati "viki" i slično.
I mi često čitamo C kao K u latinskom, posebno kada je slovo na početku reči, npr. caverna, caelum, contortio i sl. Kada se c nalazi negde u reči, može da se čita i kao c i kao k, u zavisnosti gde se nalazi u reči, kako se menja kod deklinacija... npr. lucifer, imbecillus, pactus, victoria itd.
On topic, jedna pesma na latinskom...
nDJ31h91hGs
Partybreaker
22.6.2010, 21:55
...
Jimi XendrixTribute 19 :45 - 20:30
...
Eto, kad fejsbukovci kucaju plan. :p
Hvala puno za info. Ovo se ne sme propustiti zbog grupe Legende i DJ Mausa... :D Šalim se naravno, bitno da su tu Kelti, kao i svake godine, a ima još sjajnih izvođača. :)
Po meni je daleeeeko bolji lajnap nego prosle godine :aplauz:
blast beat
23.6.2010, 0:52
Da su recimo u subotu ubacili Mortal Kombat pa i da dodjem. :D Ima grupa koje volim, ali sve sam ih vec X puta slusao.
MD_cH4bOSzU
Malo je reci da je bolji lajnap. :)
Samo da ovo sve bude istina, bez nekih vecih promena.
ZQyuU2RtTWc&playnext_from=TL&videos=OAYLvsjPzQA
lijenština
25.6.2010, 10:21
Isis se raspao kao bend , tako da je Wavering Radiant njihov poslednji LP album. :(
Evo pesme bonus pesme sa njega (reizdato na splitu Ep-u sa Melvins-ima to još nisam čuo).
4U867B6uaGc
goodlikesweeper
25.6.2010, 11:25
Isis se raspao kao bend
STA?! Au, ne mogu da verujem...:( Poslednji album je bas bio dobar. :(
Da li je Aaron Turner objavio neke planove za sledeci projekat, mozda?
PS hvala za bonus pesmu, uopste nisam znao za nju.
anded zombi leš!
25.6.2010, 12:03
auuu, ni ja nisam znao da su prsli...
9Omo64I8cds
Okej SKF, volis li izazov? :p
Nadji bolju DnB od ove!
eRVKb2VJYiA
Srecno, ja nisam uspio.
Evo za sve vas kojima je s vremena na vreme potreban neki relax:
Deuter - East Of The Full Moon
http://www.youtube.com/watch?v=K-0F7XSNmnA&feature=related
Delerium - Terra Firma
http://www.youtube.com/watch?v=LKUxE8UE7S0
...i ovo mi je upravo palo na pamet... Azam Ali, Buckethead and Serj Tankian - Coma:
http://www.youtube.com/watch?v=J49OYL1jnNw&feature=related
Bombay Dub Orchestra - Amina
http://www.youtube.com/watch?v=MynZ6tIz2y0
Lep pozdrav svima :qliranje:
Greko Darstiva
29.6.2010, 16:31
Majesty - Thunder in the Silence
http://www.youtube.com/watch?v=l9LTHBsiJCk
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/md1MtPK2yws&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/md1MtPK2yws&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
anded zombi leš!
30.6.2010, 0:50
Tool:
NNojdoI_D_M
NU7H3zy__os
:love::love::love:
Srlandand
30.6.2010, 12:14
Bio sinoc na Soulfly. Bilo kul, mnogo ljudi bilo (u jednom trenutku i previse jbt), ali je Maks zakazao pomalo, dok su ostali clanovi benda bili na visini zadatka.
Prva pesma od njih koju sam cuo, i dan danas je mnogo volim. :D
sKKt2KHE53U
LoshMeeBre
2.7.2010, 13:57
Evo jedna opustenija stvar. Uzivajte :ciao:
f-iHRJMWAKY
thebluephoenix
3.7.2010, 12:02
4_0umDHCfSE
Zanimljiv kraj.:D
xGPp4f3-U34
_ext6QIOB-I
Opet sam u YU GRUPA modu :)
bHYPSUuNJHw
:qliranje::qliranje:
Jos jedna od pesama koja me dobro dirne u dusu.:qliranje:
pudOFG5X6uA
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.