TEST PLAY<>
042013<><>

Runner 2

Runner 2 je moderna platformska igra. Šta sad to znači? Pa, jednostavno, upravljate likom koji se sam kreće (čitaj: trči), a na vama je da u određenim momentima „pozivate” njegove specijalne moći – skok, klizanje iz čučnja, brzo trčanje po ovalu, štit, šut... Jasno vam je da ovaj naslov spada u podžanr planetarno popularnih runner igara i zapravo je novo (osmo) poglavlje serijala Bit.Runner i oficijelni nastavak Bit.Trip Runnera.

Sjajno izvođenje i žestoka akcija.

Glavni junak Komandant Video ovog puta treba da savlada pet oblasti u kojima se nalazi po 14 nivoa. Na tom putu najviše problema praviće mu konfiguracija terena, ali i razna smetala koja mora da izbegne ukoliko ne želi da deonicu kreće ispočetka. Da biste mu pomogli morate imate reflekse oštre kao žilet, dok autori preporučuju da se na putešestvije ne kreće bez džojstika (tastera ima previše, a i „klavijatura” ponekad sporo reaguje na vezane komande). Osnovni cilj je stići do finiš linije i to se može postići uz neograničen broj ponavljanja, pošto u igri ne postoje klasični životi. Usput je važno sakupljati poluge sa zlatom i crvene krstiće, s obzirom na to da oni omogućavaju pristup bonus deonicama.

Osim sjajnog izvođenja i žestoke akcije, igru krase i izuzetne tehničke karakteristike. Dešavanja na ekranu prati muzika u ritmu, a Komandant Video je pravi mali denser i obožava da se uvija i obrće oko prepreka prateći note. Grafika je neodoljiva i podseća nas (donekle) na rešenja viđena u Little Big Planetu. Sve kao da je izašlo iz neke bajke ili naročito kadriranog animiranog filma. Iako težina zna poprilično da isfrustrira, do poslednje kapi znoja vredi se boriti za savršen rezultat. Jedna od nagrada je i tzv. 8-bitni nivo, koji kao da je upravo „sišao” sa igračkih konzola s kraja 80-ih godina prošlog veka.

Vladimir PISODOROV

 
BioShock Infinite
Sniper Elite: Nazi Zombie Army
Dream of the Blood Moon
Battlefield 3: End Game
Tomb Raider
March of the Eagles
Starcraft 2: Heart of the Swarm
The Bridge
Grave Mania 2: Pandemic Pandemonium
Brütal Legend
Luxor 2 HD
Ace Combat: Assault Horizon
Runner 2
Šta mislite o ovom tekstu?
The Showdown Effect
Impire

Veličina:
368,5 MB
Adresa:
www .runner2 .com

91
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera