TEST PLAY<>
012004<><>

Championship Manager Season 2003/2004

Najprodavaniji fudbalski menadžer se svake jeseni ažurira izdanjima koja pored aktuelnih rasporeda, igrača i klubova sadrže i poneko konkretno unapređenje. Poslednji Championship Manager koji će raditi Sports Interactive (sledećeg leta Eidos raskida ugovor s tvorcima najboljeg menadžera današnjice) sadrži manji broj ne toliko bitnih novina, što naravno neće umanjiti tradicionalno veliku potražnju koja za ovim naslovom na tržištu vlada već nekoliko godina.

Na spisku novina se nalazi mogućnost da jednog igrača dele dva kluba (odnosi se na italijansku ligu), što malo komplikuje stvar kada se takav igrač kupuje jer novčanu ponudu treba uputiti na dve adrese. Izvesne izmene su uvedene i na polju statističke analize učinka igrača, koje se podjednakim aršinima sada primenjuju i na kompjuterski vođene menadžere. Zahvaljujući novoj opciji (slight knock indicator), sada postoji mogućnost boljeg praćenja povreda igrača tokom utakmice. Naime, svi igrači koji tokom meča budu lako povređeni sada se mogu zameniti na vreme, čime se izbegavaju neprijatna iznenađenja u vezi s brojem povređenih igrača (ranije se dešavalo da se utakmica završi navodno bez povređenih igrača, iako je u timu bilo i po nekoliko „ćopavaca” koji se ne mogu koristiti za naredne mečeve).

Trening je u novom Championship Manageru donekle pojednostavljen, a postoji i bolji uvid u konkretan učinak treninga za svakog igrača ponaosob. Značajna je mogućnost slobodnog uređivanja tima, koja je postojala pre četvrte revizije. Grafika je identična kao u CM4, kao i zvučna podloga. Novi su jedino ponovljeni snimci koji se aktiviraju nakon svakog postignutog gola, takođe u 2D perspektivi. Nije beznačajna ni činjenica da nova igra, u odnosu na CM4, ima mnogo manje bagova i sveukupno veću stabilnost. Za kraj možemo da se nadamo da će SI i nakon okončanja saradnje s Eidosom nastaviti da nas snabdeva ovako dobrim igrama.

Gradimir JOKSIMOVIĆ

 
Star Wars: Knights of the Old Republic
Terminator 3: War of the Machines
Deus Ex 2: Invisible War
The Simpsons: Hit & Run
Teenage Mutant: Ninja Turtles
Need for Speed: Underground
Gladiator: Sword of Vengeance
Disciples II: Rise of the Elves
Prince of Persia: Sands of Time
Armed & Dangerous
Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark
Chaos Legion
Spell Force: The Order of Dawn
Secret Weapons over Normandy
Steamland
XIII
Broken Sword: The Sleeping Dragon
Mysterious Journey II: Chameleon
Championship Manager Season 2003/2004
Šta mislite o ovom tekstu?
Euro Club Manager 2003/2004
Premier Manager 03/04
Total Club Manager 2004
Star Wars Galaxies: An Empire Divided

Potrebno:
Pentium 3 600 MHz, 128 MB RAM, D3D 16 MB VRAM
Poželjno:
Pentium 3 1000 MHz, 256 MB RAM
Veličina:
1 CD
Adresa:
www .sigames .com

86
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera