Prikaži potpunu verziju : Counter Strike 1.6
Do@ OldSchool
10.12.2005, 3:00
Znam ja da ovde ima dosta counterasa :) ..
Evo vam NON STEAM SERVERA!
SCG (Serbia & Montenegro) NonSteam Servers:
Server Name: <--|--> IP:
-----------------------------------------------------------------------
TehnicomNet Server-1 CS 1.6 --- 62.193.128.128:27016
Server-2 CS 1.6 --- 62.193.128.127:27016
CW-2 CS 1.6 --- 62.193.128.129:27016
Tehnicom CLASSIC-1 CS 1.5 --- 62.193.128.128:27015
Tehnicom CLASSIC-2 CS 1.5 --- 62.193.128.127:27015
Tehnicom CLASSIC-3 CS 1.5 --- 62.193.128.129:27015
G-SERVER 1.5 --- 213.149.105.27:27015
Verat Net CS1.5 Server --- 62.108.98.142:27015
YUBC Server 1.5 --- 212.124.160.7:27015
SCG-CS 1.6 BEOGRID Ser. 1 --- 80.93.230.218:27015
YUBC C.S 1.6 Server --- 212.124.160.7:27020
SSB-Warserver - PW:ssb 1.6 --- 80.239.224.22:27300
SDB C.S 1.6 Server --- 62.93.224.88:27015
LOGIN CS 1.6 Server --- 147.91.172.162:27015
REDisLAW
29.12.2005, 23:56
Pa dobar je Counter... Nisam ga igrao 2 meseca... Sad samo DotA! I šta se bre ljudi svađate? Znate ono: Ukusi su različiti, i o njime ne treba...:icon_smil
Ja visim redovno (skoro svaki dan) na tehnicom 1.6 serveru (62.193.128.128:27016). Nick mi je ZeD.Sherman, pa se mozda vidimo tamo. A i mislim da ova dva druga tehnicom-ova server ne rade (ispravite me ako gresim).
Night Hawk
30.12.2005, 4:18
Da li moze CS1.6 da se igra preko dial-upa ?
Moze preko dial-up-a ali ocekuj ocajan ping, tako da ti preporucujem da se ne bahces time.
a dal moze da se igra sa wireless 64k? (signal onako vise lose nego bolji)
pitam dal ce da secka i ostalo?
a dal moze da se igra sa wireless 64k? (signal onako vise lose nego bolji)
pitam dal ce da secka i ostalo?
Pa jesi li ikad pingovao bilo koji server? Ako je ispod 150 - rokaj!
nisam.
nemam jos cs 1.6 (valjda cu dobiti uskoro :mad: )...pa kad dobijem videcemo...
dal cu da rokam :D
Ajde da ne otvaram novu temu pitam vas u vezi CS:Source,
gde se mogu naci sve objasnjene "sifre" koje se kucaju u konzolu na netu ?
gde mogu da nadjem patch za cs 1.6 (moze najnovi a moze i 21)
hvala onom ko mi kaze!:)
Realno gledano verzija 1.4 je najbolja zato sto moras bas da nanisanis glavu da bi pogodio glavu a ne ovako ko u 1.5, 1.6, CS:S.
Po meni je najbolja verzija 1.5 a malo posle nje 1.6
Counter igram aktivno oko 3 godine :)
Realno gledano verzija 1.4 je najbolja zato sto moras bas da nanisanis glavu da bi pogodio glavu a ne ovako ko u 1.5, 1.6, CS:S.
Salis se, naravno? Pa onda ne bi bilo razlike izmedju noobova i dobrih igraca.
Pa ti dobri igraci su uglavnom useri opali snajperom 2 metra pored glave i opali me u sred glave
Pa dobar je Counter... Nisam ga igrao 2 meseca... Sad samo DotA! I šta se bre ljudi svađate? Znate ono: Ukusi su različiti, i o njime ne treba...:icon_smil
Napred DOTA!!!!!! DOTA rulez!!!!!!!!!
ma kakav 1.4 sve verzije od 1.3 do 1.6 su bzv gledao li si ti neki filmcic od svetskih takmicenja metak pogodi u grudi a gore precrtana noz 1.6 je najbolji pogotovo patch 21
Counter je meni kao plivanje....... :D :D :D
Kada jednom naucis da igras ne zaboravljas
I na svaku novu verziju se brzo naviknem.
Ima leka za sve dobre igrace:stekanje.I to dobro a ne ono tipa sakrijem se na kratko iza stepenica.Kako se samo nerviraju :)
Stekanje je dosadno ja uvek idem prvi na liniju vatre, pa sta bog da
Night Hawk
6.1.2006, 15:53
U Counteru su najvaznije stvari : preciznos i taktika ( narocitno bitna kada se igra klanski )
E ljudi koja vam je omiljena puška? Meni:
394:icon_smil
A imate li ovu:
395:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Night Hawk
8.1.2006, 15:18
Mka , Kalas , Awp
Evo licno pravljen wal. moga klana <DEC> (morao sam da smanjim hvalitet ali inace je slika super 1024-768 i .bmp formata)
http://i33.photobucket.com/albums/d93/Boris_Kozma/7585.jpg
Pa sta mislite?
Znas kako svaki wallpaper Sk.swe je dobar..Jer je tim dobar.Ako ste losi niko nece uzimati sliku za ozbiljno.Mada nije lose.
Omiljeno oruzje: B21 i B22 ;)
Night Hawk
8.1.2006, 19:32
Evo licno pravljen wal. moga klana <DEC> (morao sam da smanjim hvalitet ali inace je slika super 1024-768 i .bmp formata)
http://i33.photobucket.com/albums/d93/Boris_Kozma/7585.jpg
Pa sta mislite?
Steta sto nisi blize BGDu pa da igras protiv mog klana NFL ( no frag limit )
Odlican Wall
Super wall. Samooooooo... ko te učio engleski?:mrgreensa
Steta sto nisi blize BGDu pa da igras protiv mog klana NFL ( no frag limit )
Odlican Wall
Steta, i ja bi voleo da igram protiv vas - ovaj grad me je vec smorio, nikakvi izazovi nista novo - jadno je biti naljbolji zato sto pocinje da nedostaje ono trkanje za rang, mesta na tabeli i priznanje...sto se tice za wall-hvala! p.s - omiljeno oruzije mi je m4a1, hekler, gaili i FaMas
Super wall. Samooooooo... ko te učio engleski?:mrgreensa
Sam sam sebe ucio - sto? Jel si negde primetio gresku?
Jesi li hteo da napišeš:
With a power of a nuke, ili mi se čini. Whit znači mrvica.
FU.. oh well jedna greska ali bice ispravljena !!! thx
Meni je 1.6 super, pre svega zato sto je standalone verzija... ne moram da instaliram trista cuda i Half Life-ova pre same instalacije CS-a. A i vrlo lako sam usao u fazon kada sam prelazio sa 1.3 na 1.5 i kasnije na 1.6 ... po meni sve te promene su imale smisla... tipa da ne mozes besomucno da skaces kao u Quake i jos neke forice koje su dodali.
Sam Fisher
14.1.2006, 20:50
Ajd nek mi neko preporuči dobre botove za CS 1.6. Imam neke Real Boot ali se zablokiraju posle 15-tak min. igranja. Ajd ljudi pomozite. Crkla mi je grafička i sad sam nabo neki GF2 što sam zajmio i ne mogu ništa drugo da igram sa njom dok ne nabavim novu.
PS Ako neko ima neke svoje nek ih samo okači kao fajl na post pa ću ih skinem. Ne bi trebalo da budu više od 1MB zar ne? Hvala u napred, pozdrav.
ja imam neke botove od 9 mb ali razbijaju poseti neki CS site i tamo tje nadjesh
Pa hajde napisi kako se zovu ti tvoji botovi od 9mb da znamo sta da trazimo... ;)
Sam Fisher
16.1.2006, 0:37
ja imam neke botove od 9 mb ali razbijaju poseti neki CS site i tamo tje nadjesh
To su Verovatno Z-bot-ovi. Našao sam ih na nekim sajtovima ali baš zato što su 9MB nisam ih skinuo zbog dial-up-a. Ovi moji su bili 800 KB i skinuo sam ih sa nekog našeg sajta ali su bagoviti R-bot 1.0.
odi ovde i skini http://www.ivpbot.tk/ IVP bot! oni su slicni kao POD BOT (malo pametniji,...) samo su za 1.6:)
Evo ga savrshen sajt http://www.cs-maps.org (http://www.cs-maps.org)
Sve mape se skidaju direkto, bez zavlacenja do besvesti kao na ostalim sajtovima... Tu su i CS 1.6 Botovi, odlicni su...
Night Hawk
16.1.2006, 22:13
Evo ga savrshen sajt http://www.cs-maps.org (http://www.cs-maps.org)
Sve mape se skidaju direkto, bez zavlacenja do besvesti kao na ostalim sajtovima... Tu su i CS 1.6 Botovi, odlicni su...
Hvala care .......... ovako nesto mi je boli preko-potrebno :)
Red Smile
26.1.2006, 16:43
Ja mislim da je Counter-Strike 1.6 uredu, ali takodje i verzija 1.5.
Nadam se da i drugi tako misle.
Ja mislim da je Counter-Strike 1.6 uredu, ali takodje i verzija 1.5.
Nadam se da i drugi tako misle.
Dobro mislis - slazem se sa tobom !!!
cs4ever !!!
Night Hawk
26.1.2006, 18:54
Counter Strike 1.6 ima manjih propusta ( losiji igraci kada ih ***** dolaze do izrazaja ) .
Counter Strike 1.5 ima takodje manjih propusta ( real headshot with granate ) ali milim da je preciznost slabija nego u 1.6 zbog cega ga vecina ljudi jos uvek voli ( u njemu se najbolje vidi preciznost ) .
Counter Strike 1.6 ima manjih propusta ( losiji igraci kada ih ***** dolaze do izrazaja ) .
Counter Strike 1.5 ima takodje manjih propusta ( real headshot with granate ) ali milim da je preciznost slabija nego u 1.6 zbog cega ga vecina ljudi jos uvek voli ( u njemu se najbolje vidi preciznost ) .
Vidi sve ti je to isto samo sto u 1.6 dodat je BulletTime koji cini toliko da metak ne stigne odma tamo gde si ga ispucao nego malo kasni. :) Zbog toga je jedno vreme 1.6 bio nepopularan ali posto su igraonice morale da predju na originale zbog inspekcije a original 1.5 nije vise bio u prodaji kupili su 1.6 i igraci su se malo - pomalo navikli na novu verziju i zato se danas toliko igra.
Night Hawk
26.1.2006, 23:58
U svakom slucaju se razlikuju ....... igram 1.6 kao i vecina planete ......
Ide li neko od vas u igraonicu "Forum" ?
Night Hawk
27.1.2006, 0:02
Steta, i ja bi voleo da igram protiv vas - ovaj grad me je vec smorio, nikakvi izazovi nista novo - jadno je biti naljbolji zato sto pocinje da nedostaje ono trkanje za rang, mesta na tabeli i priznanje...sto se tice za wall-hvala! p.s - omiljeno oruzije mi je m4a1, hekler, gaili i FaMas
Moja omiljena oruzja su AWP , m4a1 , ak47 , usp mada je i galil odlicna puska (ima najbolji rafal) . Voleli bi i mi da igramo sa vama
Moja omiljena oruzja su AWP , m4a1 , ak47 , ups mada je i galil odlicna puska (ima najbolji rafal) . Voleli bi i mi da igramo sa vama
Bilo bi jako strava, ali .... peh sto nemozemo :(
FiresnakE
27.1.2006, 15:05
Mislim da se svi slazemo oko toga da ja CS ubedljivo jedina
igra koja je donela neverovatno veliku revoluciju na igrackim scenama sirom sveta.
TAKO DA SMATRAM DA SUVISNO PRICATI OVAJ CS JE BOLJI OD OVOG I TOME SLICNO.DOVOLJNO JE RECI CS JE NAJBOLJI.I KAO TAKAV CE BITI UPAMCEN.
Ja trenutno pikam CS:Source i nevrerovatno je dobar.
Samo da malo poskidam botova i novih mapa.
Do@ OldSchool
27.1.2006, 17:05
CS SOurce je naslednik CS 1.6
Sad su pocele igre nove da izlaze tako da ce vremenom CS 1.6 da se igra ka sto se sad igra CS 1.5 !
CS SOurce je naslednik CS 1.6
Sad su pocele igre nove da izlaze tako da ce vremenom CS 1.6 da se igra ka sto se sad igra CS 1.5 !
Ajde sad neka mi neko lepo objasni kako se instalira CS 1.6 a kako SOURCE i kakva je razlika
Jel' 1.6 samo nastavak onih 1.3 1.4 1.5...
A sta je Source i ima li taqkvih servera..POZ
U svakom slucaju se razlikuju ....... igram 1.6 kao i vecina planete ......
Ide li neko od vas u igraonicu "Forum" ?
Idem ja, ali ne igram 1.6 (hvala bogu)! :qliranje:
Posto kuci igram Counter Strike - Condition Zero ( 2 CDa piratska verzija :( )
Sta mi je potrebno da bih mogao da ga igram preko neta?
Moze li mi neko objasniti pravu ulogu Steama u svemu tome ? Sta je ustvari Steam?
Lord Elendil
8.5.2006, 21:33
Momci da vam kazem CS je zakon...
Ozbiljno??? :D
Ja sam malo pre prešo CS-Condition Zero... Oduševio me... A toliko sam ga tražio...;)
Tako je kazi im igra je zakon.Counter-Strike 1.6 igram od kako je znam(sutra 100 godina)ali mi jos nije dosadila!:alealeee:
Ma najjaci je 1.3,posle njega Condition Zero,definitivno...:alealeee:
VladarTame
13.5.2006, 11:55
Counter Strike je meni predobra igrica.:tapsh:
Mithrandir
27.5.2006, 16:23
A da ja nesto pitam....da li na ovim 1.6 serverima moze da se igra condition zero? I da li moze da se pravi svoja mapa da se igra sa ortacima?
Thx :alealeee:
fcrs-rap-boy
28.6.2006, 0:47
E da vas pitam posto igram counter na netu (TippNet-u) i strasno mi laguje a imam wierles internet, pa da li moze da se nekako nesto preduzme povodom toga da mi ne laguje tako jako c.s 1.6.
POMOZITE MI MOLIM VAS!!!
E da vas pitam posto igram counter na netu (TippNet-u) i strasno mi laguje a imam wierles internet, pa da li moze da se nekako nesto preduzme povodom toga da mi ne laguje tako jako c.s 1.6.
POMOZITE MI MOLIM VAS!!!
Da li downloadujes dok igras?
fcrs-rap-boy
28.6.2006, 11:33
Naravno da NE.
Nego sam bio naso nesto na ovom sajtu neki fajl sto se ubaci u direktorijum c.s-a:
http://cs.teol.net/index.php?akcija=vijesti&id=27
ali taj fajl nece da se downlouduje.
**Kurtonce**
7.7.2006, 18:42
Sta se tice meni 1.5 i 1.6 su najbolji verzije ta se nekad uradili:tapsh: .A inace ako pricamo za cs source meni se realno ne sviga iako neli ima razni ukusa.A sta se tice meni ja igram cs vec 7 godina i prvi dopir sa kompjuter mi je bilo CS i sa nju sam :dedica: :).Inace za mene je najblolja multy player pucacina igra ikad izasla.Sad kako i svi igre i ona ima neki nedostatoci u grafiku ali pa zato ima bolje dvizenje u igrama:a_bleh: :rofl: .
Moze li meni neko da objasni sta treba sve da instaliram da bi mogao da igram na NO-Steamu
Moze li meni neko da objasni sta treba sve da instaliram da bi mogao da igram na NO-Steamu
Da instaliras CS 1.6 i NoSteam Patch (ja mislim da je sada aktuelan v21). Naravno treba ti server (skroluj malo gore gde sa m napisao beotelov ip).
Da instaliras CS 1.6 i NoSteam Patch (ja mislim da je sada aktuelan v21). Naravno treba ti server (skroluj malo gore gde sa m napisao beotelov ip).
Hvala probacu
mad_skillz
25.8.2006, 17:14
idi na www.klanrur.co.yu i idi na forum pa na cs i tamo imash detaljno uputstvo kako da instalirash...
Lord Elendil
2.10.2006, 23:57
Ej mucacosi ako neko zna kako da demo prebaci u format .avi, .mpg, ili nehsto slicno neka mi kaze bash me interesuje!!! Inace 1.6 rula
Ko je za klanski mec neka se javi, u Bg-u sam 21-og oktobra!!!
ljudi help treba mi ime servera i njegov ip znam samo da pocinje sa "go"dobar server ali sam zaboravio ip a i ime servera :(
p.s nas server
ljudi help treba mi ime servera i njegov ip znam samo da pocinje sa "go"dobar server ali sam zaboravio ip a i ime servera :(
p.s nas server
sam sebe citiram :D nasosam (slucajno i ne uz pomoc googla koji mi nije pomogao :( ) preporucujem svima ovaj server 212.200.164.6:27015 gonet
E gde bih mogao da skinem Non Stream?Zna li neko nekakve dobre sifre za Canter.
Ljudi citam sad temu, ali nigde nisam video da pise kako da se konektujem na neki od onih servera. Ja nikad nisam probao to, niti znam kako to da odradim.... Znaci nemam pojma sta trebam da radim, kucam da bi se konektovao, a mnooogo mi se igra na netu. Dosadili mi botovi. Molim vas da mi neko objasni sta trebam da radim.:n_klanja:
Ljudi citam sad temu, ali nigde nisam video da pise kako da se konektujem na neki od onih servera. Ja nikad nisam probao to, niti znam kako to da odradim.... Znaci nemam pojma sta trebam da radim, kucam da bi se konektovao, a mnooogo mi se igra na netu. Dosadili mi botovi. Molim vas da mi neko objasni sta trebam da radim.:n_klanja:
e i ja se pitam ovo!!ja nadjem kao neke servere ali ni na jedan nece da se prikaci..?:icon_scra
Ma samo ukucate IP (kartica Internet) i pojavice vam se server... dupli klik i gotovo...
E sada treba obratiti paznju na koje servere se konektujete (nosteam ili steam) i da li imate najnoviji patch...
Nisam bas razumeo gde kucam IP, i kako da znam da li je server steam ili nonsteam.
Nisam bas razumeo gde kucam IP, i kako da znam da li je server steam ili nonsteam.
i da li neko zna IP steam?i kako da znam gde mogu da igram a gde ne?:icon_scra
meni lepo nadje sve servere i one koje ukucam IP adresu,ali mi izbacuje Invalid CD Key gresku..
instaliram sam poslednji patch
simakosmos
26.12.2006, 16:48
Ej mucacosi ako neko zna kako da demo prebaci u format .avi, .mpg, ili nehsto slicno neka mi kaze bash me interesuje!!! Inace 1.6 rula
Ko je za klanski mec neka se javi, u Bg-u sam 21-og oktobra!!!
pustish demo i ukljuchish fraps
http://www.pctv.co.yu/software/fraps.htm
mozes fraps da terash i kad igrash, samo ce mnogo da secka
Gardian_Evangel
6.1.2007, 14:23
Help! Please! Ne mogu da igram cs 1.6 online. imam najnoviji pach. Kad krenem da se ulogujem na neki server kaze mi da mi nije dobar cd key. Ja ga imam al NEZNAM GDE DA GA UPISEM!pomoc!:alealeee:
Help! Please! Ne mogu da igram cs 1.6 online. imam najnoviji pach. Kad krenem da se ulogujem na neki server kaze mi da mi nije dobar cd key. Ja ga imam al NEZNAM GDE DA GA UPISEM!pomoc!:alealeee:
...skini non steam pach sa sajta www.stcable.co.yu...imash tamo i njihov server...
Gardian_Evangel
6.1.2007, 20:34
...skini non steam pach sa sajta www.stcable.co.yu...imash tamo i njihov server...
C:\Documents and Settings\AS\My Documents\My Pictures\vule\Young-Kakashi.jpg
Hvala puno Inuyasha-san:Freddy:
HELPPPP>> Zasto ne mogu da ubacim nijedan server u cs 1.6?????? Imam cs path v21 ii cs non steam 1.6, a nemogu da ubacim nijedan server.
C:\Documents and Settings\AS\My Documents\My Pictures\vule\Young-Kakashi.jpg
Hvala puno Inuyasha-san:Freddy:
Np :)
btw, da bi ona slikica radila treba da je uploadujesh na net....mozesh to da odradish preko ovoga foruma (mala spajalica u tool-baru naprednoga editora) ili odesh na www.photobucket.com i napravish nalog ;)
Hitno,hitmo potrebna pomoc:n_klanja: :n_klanja: :n_klanja:
Odem da igram 1.6 na internetu prikacim se na neki server a on mi kaze:LAN server are restricted to local clients (class C):n_klanja: :n_klanja: Sta da radim:n_klanja:
Master Neo
11.1.2007, 15:25
Odem da igram 1.6 na internetu prikacim se na neki server a on mi kaze:LAN server are restricted to local clients (class C):n_klanja: :n_klanja: Sta da radim:n_klanja:
Reinstaliraj igru i patch, i pazi kako instaliras patch, tj. da li ga instaliras na dobro mesto. Treba u folder gde je igra instalirana.
Pokusao si da udjes na STEAM server sa piratskom verzijom igre. Googlaj i nadji neki NO-STEAM server.
Ja nisam nista skinuo sa interneta pa mi recite sta trebam da skinem:confused:
Mozda ja pravim gresku da jedno pitanje gde da ukucam ovo 80.93.238.71:27015 to je za vojvodinu(no steam)
Mozda ja pravim gresku da jedno pitanje gde da ukucam ovo 80.93.238.71:27015 to je za vojvodinu(no steam)
udjes u CS>find servers>favorites>desni klik na praznu povrsinu pa "add server" i ukucas taj ip 80.93.238.71:27015
Da vidimo...nece sad mi je mesto refres napiso stop refres pa se vratio na refres(Ne znam da li sam dobro napiso ovo refres kako vec):D
Master Neo
13.1.2007, 23:27
Da vidimo...nece sad mi je mesto refres napiso stop refres pa se vratio na refres(Ne znam da li sam dobro napiso ovo refres kako vec):D
Kad udjes u CS ides na find server ili find game nesto tako, pa onda favorites, pa tu ubacis servere koje su u ovoj temi napisali drugi clanovi. Najbolji su Tehnikom, SBB i KGB. Ako nece da ubaci ni jedan, onda moras da reinstaliras igru.
http://www.enemydown.co.uk/forumreplies.php?id=65890
Vrlo duhovit guide pocetnicima.
Rammstein
27.1.2007, 14:19
Ima li iko da mi kaze kako da napravim da mi nema laga na cs 1.6 sa botovima kuci ka igram na ovoj konfig.:
amd Athlon 1700+
1 gb sdr
radeon 9200 se:n-cc2:
hard 40gb
pomagajte!!
nebi trebalo da laguje.. proveri video opcije mozda si tu nesto zeznuo ;)
Da li neko moze da mi detaljno objasni instalaciju CS 1.6 posto sam se skroz izbubio od silnih fajlova :) DETALJNO I HITNO !!! hvala :)
Da li neko moze da mi detaljno objasni instalaciju CS 1.6 posto sam se skroz izbubio od silnih fajlova :) DETALJNO I HITNO !!! hvala :)
1.6 bese ono sa misijama? Davno sam ga igrao, secam se da sam ga dobio INSTALIRANOG na 3 CD-a ali, posle kopiranja na hdd i skidanja read-only, sve je sljakalo. Ako ti je ovo ikako pomoglo, naci cu svoj unutarnji mir u saznanju da sam bio od koristi to community... :opanachke :kreza:
nije 1.6 sa misijama,condition zero je sa misijama
Uh, da: condition zero... vs. steam. Da, bilo je u kompletu, ako se dobro secam :dedica:
E molim vas,jel moze meni neko da objasni kako ja da igram kanter na nekom nasem serveru,ja mogu da igram sa nekim iz ***** materine ali nemogu da nadjem ni jedan nas server.Vidim da ste ostavljali neke ovde servere ali kako da ih upotrebim,kako da igram na nekom nasem serveru?:n_klanja:
Imam jedan problem. Kad pokusam da igram CS 1.6 ispise mi poruku:
"Your system has been modified. Remove the modification to play on this server! Code[127]"
Ne znam u cemu je fora. Probao sam da reinstaliram igricu par puta, ali ne radi
Imam jedan problem. Kad pokusam da igram CS 1.6 ispise mi poruku:
"Your system has been modified. Remove the modification to play on this server! Code[127]"
Ne znam u cemu je fora. Probao sam da reinstaliram igricu par puta, ali ne radi
Koristiš piratsku verziju igre, zato ti izbacuje poruku da je sistem modifikovan. Sa piratom nema online igranja.
Ma nemoj, pa kako je onda do sad radilo?
Uostalom, posle sam je pustio preko fajla hl.exe i radi.
Uzgred, eto resenja, samo nadam se da ce i dalje raditi
Sa piratom nema online igranja.
Da li si siguran u tvoju tvrdnju?
Ljudi ja imam potpuno drugachiji problem...
Probao sam da igra sa drugom ali ja imam condition zero! Tako da vas pitam kako da ga prebacim u cs? Napishe ne moze da se konektuje na server jer server koristi cstrike. Molimo restartujte vashu igru u cstrike!!!
Pomagajte!!!
Pazi, nisam nikad igrao Condition Zero, ali probaj da pronadjes opciju Change Game. Ako tako nesto ne postoji, jednostavno instaliraj Counter Strike :opanachke
Pazi, nisam nikad igrao Condition Zero, ali probaj da pronadjes opciju Change Game. Ako tako nesto ne postoji, jednostavno instaliraj Counter Strike :opanachke
Pretpostavio sam da tako neshto postoji i ja ali nema...
Da li si siguran u tvoju tvrdnju?
Ako је u pitanju zvaničan server, ne mož' da se igra.
Piratska verzija moze da se igra na Non-Steam serverima kojih ima malo i mislim da je 99,99% privatno... A ovo za Condition Zero - Pa ovako:
1. nacin - Udjes u folder nadjes czero.exe fajl koji pokreces copiras ga na isto mesto i nazoves tu kopiju cstrike.exe (Naravno namestis i shortcut od ovog fajla)
2. nacin - Desni klik na ikonicu CZ-a i u text box u kome je path ka exe fajlu dodaj sledece : -game cstrike
Mali offt.
Imam cs...(piratski):D ,ali uvek kada ocu da udjem u neku igru kaze-invalid cd key:D Pa:icon_stud ...de se namesta cd key?:a_whistli:D :ciao:
Zna neko za map-editor za:ciao: Counter 1.6 'de mogu da skinem i da li on uopste postoji?
Moze li neko da mi objasni kako da ubacim svoju sliku za grafit?
vuk_sa_ontarija
6.3.2007, 10:44
kad odes na find servers otidji na favorites i klikni na add server i tu ukucaj ip i pojavice ti se server
vuk_sa_ontarija
6.3.2007, 10:46
skini patch v21
Dva pitanja:
1. Gde ima u Beogradu da se kupi Counter Strike 1.6 (naravno original) i po kojoj ceni? Tražio sam po netu ali nema.
2. Pošto imam original Half Life i Counter Strike 1.0 dali bih mogao pomoću nekog update-a da dobijem verziju 1.6 i da bude legalna da bih mogao da igram na svim serverima a ne da dobijam poruku CD-Key is not valid kao sa ovom piratskom verzijom koju sad imam.
mad_skillz
8.3.2007, 15:44
mislim da to moze da se izvede preko valve-ovog site-a, idi tamo na support ili download i trebalo bi da moze neshto da se skine..
@ Fat Guy
map editor mozes pronaci ovde (Evo ti vidi ovdje http://www.cs.cmu.edu/~carmen/map_editor.html)!
Moze li neko da mi objasni kako da ubacim svoju sliku za grafit?
Skini program Decal converter (http://www.cstrike-planet.com/files/28)
Otvoris PAINT napravis sliku u odgovarajucoj rezoluciji koja je prikazana na linku ispod
http://www.cstrike-planet.com/tutorial/2
i tu sliku koju napravis otvoris sa programom Decal, i export u CSTRIKE folder i taj file rename u tempdecal.wad i ukljucis opcije READ-Only!
Budi kreativan;)
mozete li mi kao pocetniku u CS-u pomoci
koje oruzje od svake vrste je najbolje, najpreciznije...
Glupo pitanje...pa valjda ono sa kojim najbolje umes da baratas. Bices precizniji ako drzis shift pri rafalu, i ako cucnes(ctrl), sad imas fora svako oruzje koje je za koju mapu, protiv koga igras, i sa svakim znas kako treba da pucas i gde.
cs igram odkad znam za sebe najaca je igra ali najaca nista ne moze da je zameni ..evo liste servera:
Ove mozhete naci neke svetske a i domace servere za counter naravno vecina je non steam poshto malo ko od nas ima steam.
===IME SERVERA======= =======IP===========
Evo nekih balkanskih servera
87.250.37.114:27015 EuroProNet. 80.65.162.110
LoL kao LogosoftOnLine Public 217.75.192.82:27015
LoL CW kao LogosoftOnLine Clanwar cs.lol.ba 217.75.192.82:27016
Terra public kao TerraNet Publc 212.200.139.132:27015
Terra CW kao TerraNet Clanwar
TerraNet 1 vs 1 212.200.139.133:27016
Simfonika kao Pincom 1 vs 1 62.193.128.133:27016
TEHNICOM 1.6 | 62.193.128.128:27016
BEOTEL 1.6 | 194.106.162.211:27015
LESINARI 1.6 | 213.114.166.23:27015
PANET 1.6 | 194.106.172.9:27015
SAT-TRAKT 1.6 | 212.200.78.13:27016
MAKSNET 1.6 | 62.108.109.214:27015
SBB 1.6 | 82.117.194.227:27016
EUNET 1.6 | 194.247.192.43:27015
SDB 1.6 | 82.98.250.30:27015
KING & SKS CS 1.6 | 212.200.112.2:27015
YUBC 1.6 | 212.124.160.7:27015
APATIN ONLINE | 212.200.40.40:27015
pincom 80.71.144.172:27015
BihNet CW 195.222.33.247:27016
BihNet public 195.222.33.247:27015
GoNet DM 212.200.164.9:27015
GoNet CW 212.200.164.7:27015
GoNet trening 212.200.164.11:27015
GoNet 212.200.164.6:27015
VoOnline 91.143.223.50:27015
G-server 1.5 - 213.149.105.27:27015
Ept 1.5 - 147.91.202.11:27015
Bihnet DM 195.222.33.247:27017
KGB CS 1.6 : 87.250.37.114:27015
LOLCW 217.75.192.82:27016
81.93.64.230:27015 ilija
212.200.40.40:27015 apatinonline
212.200.139.133:27016 Terra 2
212.200.139.132:27015 Terra
85.214.34.190:27016 Extreme cs
62.193.128.134:27016 sinfonika 2
85.222.180.150:24020 maks net CW
82.114.65.200:27015 kosovo
62.108.109.214:27015 maksnet
Tehnicom 1.6 - 62.193.128.128:27016
Lesinari 1.6 - 213.114.166.23:27015
Panet 1.6 - 194.106.172.9:27015
Sat-trakt 1.6 - 212.200.78.13:27016
Maksnet 1.6 - 62.108.109.214:27015
Bus 1.6 - 82.208.201.35:27015
Sbb 1.6 - 82.117.194.227:27016
Terranet 1.6 - 212.200.139.132:27015
Eunet 1.6 - 194.247.192.43:27015
Sdb 1.6 - 82.98.250.30:27015
King & Sks Cs 1.6 - 212.200.112.2:27015
Yubc 1.6 - 212.124.160.7:27015
Apatin Online - 212.200.40.40:27015
Serbian Killers - 209.40.100.106:27015
Sbb 1.5 - 82.117.194.227:27015
G-server 1.5 - 213.149.105.27:27015
Ept 1.5 - 147.91.202.11:27015
Sat-trakt 1.5 - 212.200.78.13:27015
62.193.128.133:27016 sinfonika
Beotel (nema non-steam)
- Counter-Strike 1.5 194.106.162.253:27015
- Counter-Strike 1.6 Steam 194.106.162.211:27015
- Counter-Strike 1.6 CW 194.106.162.180:27015
Evo josh severa
=======IP=========== ===SERVER NAME=======
List of Qatar Non-Steam Servers:
213.130.116.18:27016 QATAR yassinoo strike EL MASSELAH
List of Belarus Non-Steam Servers:
212.98.167.126:27015 | CS.BN.BY
List of BULGARIA Non-Steam Servers:
213.240.250.133:27015 | IBGC.fml
217.9.224.69:27015 | IBGC #6 CS1.6v7
List of CZECH REPUBLIC Non-Steam servers:
212.11.122.250:27018 | HUSITA NoSteam Public
List of CHINA Non-Steam Servers:
218.1.64.80:27015 | ShangHai Telecom [RHA] NoSteam CS 1.6 Server
218.1.64.80:27016 | ShangHai Telecom [RHA] NoSteam CS 1.6 Server
218.78.212.233:27015 | ShangHai Telecom [RHA] NoSteam CS 1.6 Server
218.78.212.233:27016 | ShangHai Telecom [RHA] NoSteam CS 1.6 Server
61.132.73.248:27015 | Nanjing Telecom NoSteam VAC
61.132.73.248:27016 | Nanjing Telecom NoSteam VAC
61.132.73.248:27017 | Nanjing Telecom NoSteam VAC
61.132.73.248:27018 | Nanjing Telecom NoSteam VAC
61.175.193.196:27015 | !CCF sharin's 11 CS 1.6 VIP NoSteam NOcd Server
61.175.193.196:27025 | !CCF sharin's 12 CS 1.6 VIP NoSteam NOcd server
List of EGYPT Non-Steam server:
82.129.241.6:27015 | Egyption server ( Half Life Net Cafe )
List of Malaysia Non-Steam server:
202.71.104.244:27018 | Crazetech CS1.6 - Malaysia
List of ESTONIA Non-Steam server:
212.7.7.94:27015 | Xservu.com - Cs1.6
213.35.134.7:28000 | D.ZONE.clan
cs.fill.ee | c.F.e Public Server [http://cs.fill.ee]
List of FINLAND Non-Steam Servers:
62.44.221.53:27015 | Finnish non-steam server VAC (VERY GOOD PING)
List of GREEK Non-Steam Servers:
193.92.64.28:27015 | GNET Public 1 1.6 No Steam Server
193.92.64.28:27016 | GNET Public 2 1.6 No Steam Server
i ima ih jos:
List of LATIN AMERICAN Non-Steam Servers:
195.245.229.5:27015 | counter-strike.lt -=SERVER 1=- (need c-d)
200.32.4.115:27016 | Brotherhood of SteeL / BOS| v14 (password Required)
200.32.4.115:27019 | Powered by TeraServer
200.32.4.13:27020 | Red Line CS 1.6 #1 [C-D]
200.32.4.13:27021 | Red-Line #02 - Cerrado CS 1.6 [con C-D] (password Required)
200.32.4.13:27022 | Red Line CS 1.6 #3 [C-D]
212.94.96.110:27015 | InterNet City CS 1.6 Server
62.183.50.131:27015 | Kuban CS 1.6 Server
195.112.224.150:27015 | [Krasnet] CS 1.6
80.82.34.45:27015 | cs2.VSI.ru
213.171.58.18:27016 | iTs clanwar server
212.164.71.5:27020 | SNT Counter-Strike 1.6
cs.no-more.kiev.ua | No-More CS 1.6 Server
62.4.74.248:30000 | #OSC CS 1.6 Server [C-D]
cs.netbynet.ru:27015 | cs.NetByNet.ru Pub (VERY GOOD PING) )
cs2.cstrike.ru:27015 | CStrike.ru 1.6 [3] HPB Only 56k dialup. only.
cs.kryto.ru:27015 cs.kryto.ru | Realy KryTo cs1.6 LPB server
cs.mtelcom.ru:27015 | Mlan Telecom CS 1.6 server (VERY GOOD PING)
cs.ingame.ru:27015 | inGame.ru [VAC] CS 1.6 Server (VERY GOOD PING)
cs.dadazik.ru:27015 | Dadazik.ru CS 1.6 Server
game.sochi.ru:27015 // Sochi CS 1.6 Server (NEW)
List of SERBIA AND MONTENEGRO Non-Steam Servers:
80.74.163.122:27015 | 1.6 BraveHeart Counter-Strike Server
80.74.163.122:27016 | Counter-warcraft-Strike 1.6 Server
List of SLOVAKIA Non-Steam Servers:
193.87.160.180:27016 | SVK STRENIX CS 1.6
List of SWEDEN Non-Steam Servers:
zubziro.no-ip.org:27015 | Counter-Strike 1.6 Server
skovde.servebeer.com:27015 | Skovde 2004 *10mbit*
List of TURKEY non steam server:
213.248.162.96:27015 | Cs.Cs.TrGaMe.Net
List of UKRAINE Non-Steam Servers:
62.244.55.199:27015 | CS#1 LuckyNet Server 1.6 nosteam
62.244.55.200:27015 | CS#2 LuckyNet Server 1.6 nosteam
62.244.55.205:27015 | CS#4 LuckyNet Server 1.6 nosteam
195.112.224.150:27015 | [Krasnet] CS 1.6
213.130.5.58:27015 | Farlep Counter-Strike 1.6 Server
List of USA Non-Steam Servers:
65.25.179.218:27015 | Non steam server
66.165.90.78:27015 | Countdown to Extinction
69.56.207.42:27017 | BRz | Clan Server 1.6
24.20.34.250:27015 | ]sP[ PUBLIC SERVER (NO STEAM) , USA (New)
List of Canada Non Steam Servers:
24.222.247.172:27015 | SoLaRiS
List of YUGOSLAVIA Non-Steam Servers:
82.114.65.194:27015 | -n4s- Clan Match Server
82.114.65.200:27015 | -n4s- #1 1.6 -=KoSoVa=-
62.193.128.128:27015 | Classic-0 server
62.193.128.127:27015 | Classic-1 server
62.193.128.129:27015 | Clan Wars
62.193.128.128:27016 | Classic CS 1.6 NOSTEAM patch V13
62.193.128.127:27016 | Clan Wars 1 CS 1.6 NOSTEAM patch V13
62.193.128.129:27016 | Clan Wars 2 CS 1.6 NOSTEAM patch V13
62.193.128.128:27015 | Tehnicom CLASSIC-0 CS 1.5
List of UNKNOWN COUNTRIES Non-Steam Servers:
211.93.62.43:27015 | [#1]¾«Á鹤KOR��£*·´¿Ö1.6 [NoSteam-VAC]
200.68.95.201:27015 | Area51 CS 1.6 v13 DeathMatch
xservu.com:27015 | Xservu - CS 1.6 [C-D Req.]
195.78.44.20:27015 | LMX-net CS 1.6 Server
Rammstein
22.3.2007, 15:49
Da li neko moze da mi kaze gdje mogu da skinem mape za cs 1.6 koje su iskljucuvo strejferske!!na primjer mapa kz_megahop
NIDZONSON
25.3.2007, 21:09
Pozzz svima,da li neko moze da mi kaze sta je potrebno da igram counter na nekim serverima,koji patch,sta treba da radim... ??? unapred HVALA !!!
Ovako,interesuje me jedna stvar :Kako ide cheat za beskonacno tagova u CS 1.6-ici?Plzzzzzz....
da li mogu sa piratskim cs:cz da igram preko interneta?
ja mislim da moze, samo je mnogo tesko da nadjes server.I preporucujem ti da nabavis nekako CS 1.6 i da ga pachujes na verziju 26, nadjes server (preporucujem KGB) i cepas...
Bojan_LFC
22.4.2007, 11:47
sta treba od programa ili patcheva da bi ja igrao CS 1.6 ili CS Condition Zero a bogami i CS Source online?
Goran_NISH
22.4.2007, 12:16
Bilo bi pozeljno da imas cs16full_v7.exe instalaciju,onda cs16patch_full_v28_(3382) i zavisi od servera na nekima ti treba cheathing-death v.4.33.4!
gde se tacno kucaju ove ip adrese
pozzzzzzzzzzz.ajd neko nek mi pomogne.ja imam counter strike 1.6,i patchovo sam ga sa cs16patch_full_V21.kada odem na connect on mi kaze invalid key.
pozzzzzzzzz.moze neko da mi pomogne.imam counter strike 1.6`patcovo sam ga sa cs16patch_full_V21.kada odem na server on mi kazeinvalid key[B]:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
ZNA NEKO PROGRAM DE ME NEMOGU KICKOVATI NASA SERVERA?????????:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :n_klanja: :n_klanja: :n_klanja: :n_klanja: :n_klanja: :n_klanja: :n_klanja: :n_klanja: :n_klanja: :n_klanja: :n_klanja: :n_klanja: :n_klanja: :n_klanja:
Zna li neko da li moze da se digne server sa ADSL-om
Ljudi,izvinte na polu-offtopicu,al zavoleo sam cs 1.6 pre neki dan u lan-u u igraonici,pa bi bio iz sveg srca zahvalan kada bi mi neko rekao,sta mi je sve potrebno da bi imao cs,i da bi ga igrao na net-u kod kuce,i gde i kako i sta..:D
Ljudi,izvinte na polu-offtopicu,al zavoleo sam cs 1.6 pre neki dan u lan-u u igraonici,pa bi bio iz sveg srca zahvalan kada bi mi neko rekao,sta mi je sve potrebno da bi imao cs,i da bi ga igrao na net-u kod kuce,i gde i kako i sta..:D
Zna neko?:confused: :ciao:
Cini mi se da sam odgovorio vec u ovoj temi na slicno pitanje...
Treba ti igra i internet konekcija(brza,stabilna), oko detalja igranja na internetu postoje dve varijante ako igras sa originalom na stream serverima i sa kopijom ako igras na non steam serverima. Nadam se da sam ti ipak malo razjasnio sliku oko samo igre i principa online igranja.
poz
Ja imam neku terru...provalio sam kako se ukucava ip za server ali uvek kad ocu da udjem kaze:"Invalid cd key"...molim vas pomagajte:ciao:
Tu nema spasa od nas, samo ti je spas original igra koju sad trenutno nemas:)
Tu nema spasa od nas, samo ti je spas original igra koju sad trenutno nemas:)
GDE IMA DA SE UZME original?:eek:
Ne razumem..kad udjem u neku igru,kaze mi da imam ping oko 300 i onda fatal eror u C++:confused: :confused: Ali opet,kada igram na b-netu,ne laguje i Guild wars sam igrao bez problema(256k/s)
Naravno da moze. ako si mogao da igras i preko ISDN a zasto ne bi mogao preko ADSL a? U svakom slucaju ako imas dobrog provajdera i ako ti net ne laguje onda ce ti Counter leteti.
Spisak domacih cs 1.6 non steam servera!
212.200.139.134:27015-Terranet
82.117.194.227:27016-SBB
82.117.194.227:27015-KGB
82.117.194.227:27017-KGB CW
194.106.172.9:27015-Panet
195.26.159.86:27019-Max Public 1
195.26.159.86:27016-Max Public 2
62.193.128.128:27016-Tehnicom
212.200.164.6:27015-Gonet 1
212.200.164.9:27015-Gonet 2
212.200.164.7:27015-Gonet CW
82.114.65.200:27015-Siptarski
195.26.159.86:27019-Max Deathmatch
195.26.159.82:27016-by Insomnia
195.26.159.82:27016-by Ins.Onlin
80.65.168.12:27015-EUnet
212.200.164.16:27015-frag arena
212.200.164.14:27015-GamePlanet
89.216.32.30:27015-MaxNet
zidan grobar
27.5.2007, 18:33
Ako si terorista najbolje je kalasnjikov,dezert,bilo koja sotka,hekler(u igri B(buy),3,2)
Ako si kanter onda EMCICA,dezert,hekler(B(buy),3,2)
KiB0rG3000xII
29.5.2007, 12:35
Ako si terorista najbolje je kalasnjikov,dezert,bilo koja sotka,hekler(u igri B(buy),3,2)
Ako si kanter onda EMCICA,dezert,hekler(B(buy),3,2)
Imas i boljih Oruzija:ciao:
hitmanneverdead
8.6.2007, 22:38
sve ip adrese se kucaju u polju favourites pa add server(ili nesto slicno):to_care:
Kako da smanjim ping nista ne downloadujem, konekcija mi je 256kb:confused:
Ilic Marko
10.6.2007, 19:39
Posto nisam uspeo da nadjem original CS 1.6 , pretrazio sam malo po netu i skinuo neku instalaciju CS 1.6 od 299mb (neka verzija 2.0.0.24) ... Instalirao, radi iz prve, samo udjem u igru, kliknem na "find servers" i na neki od 50-ak servera sa liste i uzivanje moze da pocne, igrao na tehnicom-u, i jos nekim serverima...
Inace imam wireless 384/192 , radi solidno, nisam primetio problema sa velikim ping-om i sl..
Imam 2 pitanja :
1. neki serveri (skoro 50% njih) pise da su "injected"(ponegde pise i "Sxe") , kad se na njih konektujem, prilikom kretanja sa nove runde, kick-ovan sam i pise nesto da treba biti "injected", i pominje se "update" ... Takodje slicna greska - pominje se "buster". Sta to moze da znaci i da li ce instalacija patcha V21 da resi stvar ?
2.Gde da raspakujem ovaj patch V21 ? U osnovni direktorijum ove moje verzije CS-a: - C:\Program Files\Counter-Strike 1.6 , ili u: - C:\Program Files\Counter-Strike 1.6\cstrike , ili u: C:\Program Files\Counter-Strike 1.6\valve ? ? ?
Hvala unapred ! :)
mislim da se patch instalira u direktorijum cstrike ali nisam siguran a za pitanje pod jedan odgovor je da ti treba program sXs injected koji mozes besplatno skinuti sa neta, sad sam zaboravio tacnu adresu ali uzmi malo guglaj pa ces naci.. to ti je kao onaj cheatin death na cs 1.5 i kad ga instaliras pre startovanja igre obavezno startuj njega prvo i neces imati problema
ako ne uspes da ga nadjes javi mi se na pp pa cemo se dogovoriti oko preuyimanja
pozz
KiB0rG3000xII
15.6.2007, 19:40
Gde da skinem patch i gde da prebacim failove za botove i kada igrate
donator99
20.6.2007, 23:54
Instalirao sam CS 1.6 Non Steam ali imam problem.
Kad kliknem da igram na internetu pise getting new server list i onda se ne pojavi jedan server i pise no servers have passed ur filter setting ili tako nesto.Takodje kad dodam jedan od onih servera koji ste napisali nista se ne desi i on se ne konektuje na njih.
Ubaci servere tako sto ces ici na add server, i zatim posle refresh samo i tu su. Ako se nista ne dogodo nabolje je da restartujes igru i moci ce.
Potencijalna greska:
82.117.194.227:27015-KGB kucaj samo 82.117.194.227:27015
I budi uporan serveri su uvek skoro puni, pronadji neki koji je rasterecen i igraj na njemu.
Evo sad skidam v26 patch.
To sam i radio, dobio sam jos nekih 10 servera u favorutie listi odmah cim sam prvi put startovao igru, ali pored svakog pise not responding.
Restartovao sam nekoliko puta, nije islo...
Nemam pojma sta mu je.
Sad cu da instaliram patch pa da vidim da li ce da pomogne.
E ovako,da dodam i ja nesto.Ja igram cs sa konekcijom 150/64,ping mi nikada nije presao 30,sto je dobro,kada vas server izbaci i pise SXE-Inject odete i skinete taj program,zatim istalirate i onda kliknete na tu ikonicu,update i samo onda ne izadjete iz njega nego pokrenete cs i igrate.A kada vidite da vas neko kroz zid ubije,javite se meni,i ja cu vam pomoci da to tako radite :)
To je samo na osvetu,ne dajem iz zadovoljstva :),tj ne dam cheat ako hocete da i vi zezate servere :)
donator99
21.6.2007, 15:50
Treba mi pomoc.
Instalirao sam i skinuo CS 1.6 NS i patchovo sa v26(setupu sam zadao folder sa CS-om).
Medjutim kad udjem u igru kliknem na find servers i on ne nadje ni jedan!
Kad kliknem add server u favourite ukucam tacno IP ali se opet nista ne desi.
Moze pomoc?
sve to zavisi od servera.Neke prijavljuje, neke ne.Probaj sa ovim: cs.terra.net.ba:27015
donator99
23.6.2007, 11:12
Novi patch se pojavio:
Counter Strike 1.6 v28 patch!
http://leechme.info/2007/05/23/counter-strike-16-v28-digitalzone/
Nikola_GTS
24.6.2007, 23:19
Gde da se obrati u vezi sa SK klanom zeleo bih da udjem u Sk klan
javi se PETKU on je izgleda glavni.
Tema za klan (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=17117)
Dodji na server da malo vidimo kako igras pa cemo glasati demokratski i uces u klan. Posteno?
E na koji server visite??? Ja bih zeleo malo da vidim koliko vredim!
Za sad serveri su varijabilni, tako da nemamo odredjen. Pitaj nekog iz klana preko pp i cuces.
Evo,ja sam prvi put danas na vasem serveru,tj gde ste vi bili,ne znam dal je vas :)
Svideo mi se server mnogo,nema pinga(sto je bitno),a nisam ni primjetio cheatere(sto je jos bitnije),jer na kom god serveru da odes,terra,lol,teol(pogotovo),imaju cheateri,igrao sam tamo jer nisam mogao naci bolji,al sada,sad je vec ok,imam server,gde mogu da igram kako treba.Jedino sto mi smeta,samo brate govorite,cheateri,cheateri,a na mene ste se okomili,al ajd,necu o tome.SK|manjina-extra igras,samo brate polako:),nigde ne zuri,a za NEO-pa ti brate da ti ej samo da ispalis,a gde,to te ne zanima :),gledao sam te preko snipea,samo pucas,lakse i bio bio najbolji :),da vise ne komentarisem,dosadan sam,a i niko me nece poslusati ;),PozZz svima,lijepo mi je vas bilo upoznati,a jos ljepse u prvoj semi KLAT :),jest da sam izgino,al sam dosta puta zaklao
Master Neo
26.6.2007, 2:41
Evo,ja sam prvi put danas na vasem serveru,tj gde ste vi bili,ne znam dal je vas :)
Svideo mi se server mnogo,nema pinga(sto je bitno),a nisam ni primjetio cheatere(sto je jos bitnije),jer na kom god serveru da odes,terra,lol,teol(pogotovo),imaju cheateri,igrao sam tamo jer nisam mogao naci bolji,al sada,sad je vec ok,imam server,gde mogu da igram kako treba.Jedino sto mi smeta,samo brate govorite,cheateri,cheateri,a na mene ste se okomili,al ajd,necu o tome.SK|manjina-extra igras,samo brate polako:),nigde ne zuri,a za NEO-pa ti brate da ti ej samo da ispalis,a gde,to te ne zanima :),gledao sam te preko snipea,samo pucas,lakse i bio bio najbolji :),da vise ne komentarisem,dosadan sam,a i niko me nece poslusati ;),PozZz svima,lijepo mi je vas bilo upoznati,a jos ljepse u prvoj semi KLAT :),jest da sam izgino,al sam dosta puta zaklao
Prvo: nije manjina, nego Manjane - satrovacki od Nemanja ;)
Drugo, nece me danas, a i nikako sensitivity da namestim kako treba, sutra ce valjda biti bolje, a i nesto sam umoran, ova vrucina me izmorila, ruke mi se znoje...
Trece: dobar si, samo nauci da igras timski, bitna je pobeda, ne fragovi.
Izvini na gresci.Znam ja timski,samo nije fora,kad nisam igrao sa svojim timom :)
Master Neo
26.6.2007, 3:31
@ Gangster, Zbog onog ispada nocas, razmatracemo tvoj ulazak u klan, jer tvoje ponasanje nije bilo na mestu. Olako donosis zakljucke o drugima, i sto je najgore, gresis a mislis da si u pravu. Ako mislis da udjes u tim, sloga je na prvom mestu pa sve ostalo. Toliko od mene.
OK,samo vi razmisljajte,samo ne znam na koje ponasalje mislis ?Ako mislis kako sam ne timski igrao,pa pogledaj malo,sto bih igrao kad je svaki put moj tim pobjedio,vas 3 nalet na mene,vi se izgubite,kao da nikada terora niste vidjeli,samo stojite,ja vas ubijem,vi kazete KAKO.Prvo ispeci pa tek onda reci,to sto ce te razmotriti,to je uvjek tako,ne moze samo jedan iz tima reci,ovaj zna da igra,primaj,nego mora cijeli tim da se slozi,u sklopu sa lederom
Master Neo
26.6.2007, 4:04
OK,samo vi razmisljajte,samo ne znam na koje ponasalje mislis ?Ako mislis kako sam ne timski igrao,pa pogledaj malo,sto bih igrao kad je svaki put moj tim pobjedio,vas 3 nalet na mene,vi se izgubite,kao da nikada terora niste vidjeli,samo stojite,ja vas ubijem,vi kazete KAKO.Prvo ispeci pa tek onda reci,to sto ce te razmotriti,to je uvjek tako,ne moze samo jedan iz tima reci,ovaj zna da igra,primaj,nego mora cijeli tim da se slozi,u sklopu sa lederom
Ne, nisam na to mislio. Uostalom, MI cemo odluciti da li ulazis ili ne. Dotle uzivaj... :)
Haha kako ti volis da naglasavas to "MI"
lol
zna li neko cd-key za counter????????
jbg,zavisi koji imas CS,npr zavisi ko je napravio cs,kod mene neki lik napravio cs,i cd key,VENGE(sve jeto)
dok kod drugih
su samo brojevi
a kako igra srbenda tj. ja :D
Master Neo
1.7.2007, 11:03
a kako igra srbenda tj. ja :D
Dobar si, ako nisi chiter. Ali protiv tima niko ne moze. :D Mozda se uskoro dogovorimo o stvaranju novog tima, mada ne znam da li ce se ostali sloziti. Ako se sloze, imaces priliku da udjes u klan. Ako ne...
pa ja kad bi saznao da neko koristi sifre i znam gde zivi ne bi mu bilo sve jedno,a counter igram još od beta verzije i radio sam po igraonicama i naravno dok je bio pupolaran platonet...
Ja imam kod sebe par chitova, ukljucio sam ih par puta i mogu reci da je to jedno obicno njesra...Ljepse je igrati normalno. Nikakav uzitak nije biti najbolji sa cheatom.
Toliko od mene. Pozzz
Master Neo
1.7.2007, 13:27
Ma to klinci vole da se gube...
P.S.
Ubacio sam i servere sa www.balkan-server.com, ali mislim da se kod mene ne vide svi
Pa ni kod mene, nego samo neki,ponekad su otvoreni, ali ja mislim da su ti oni sto imaju sasvim dobri+dodaas ti jos neki koji oces i to je to.:)
Goran_NISH
19.7.2007, 14:27
Ponovo radi Tehnikom 1.6 no-steam,pa tako svi koji su voleli tehnikomov CS-1.5 mogu ponovo da igraju.:alealeee::alealeee:
Ja kad neradim dan-dva i kad dodjem obavezno smo banovani sa nekog servera!Zato ja kad vidim neko dijete da igra sa shiframa banujem ga iz igraonice.
Serveri na kojima igram su :King, Herbie, Maksnet, Tehnicom!Gonet i Terranet kad su ovi popunjeni!Cs igram od 1.1 verzije!
E posto sam novi owde da postawim par pitanja...
usput skinuo sam patch v26 sa neta
koja mi verzija treba da bi trenutno igrao preko neta?i dajte neku IP adresu uz to molim vas..posto sam ja nesto pokusavao ali nijedna nece(od navedenih sa owog 4uma) zato mi pomozite molim vas...:(
E posto sam novi owde da postawim par pitanja...
usput skinuo sam patch v26 sa neta
koja mi verzija treba da bi trenutno igrao preko neta?i dajte neku IP adresu uz to molim vas..posto sam ja nesto pokusavao ali nijedna nece(od navedenih sa owog 4uma) zato mi pomozite molim vas...:(
212.200.139.134:27015-Terranet
82.117.194.227:27016-SBB
82.117.194.227:27015-KGB
82.117.194.227:27017-KGB CW
194.106.172.9:27015-Panet
195.26.159.86:27019-Max Public 1
195.26.159.86:27016-Max Public 2
62.193.128.128:27016-Tehnicom
212.200.164.6:27015-Gonet 1
212.200.164.9:27015-Gonet 2
212.200.164.7:27015-Gonet CW
82.114.65.200:27015-Siptarski
195.26.159.86:27019-Max Deathmatch
195.26.159.82:27016-by Insomnia
195.26.159.82:27016-by Ins.Onlin
80.65.168.12:27015-EUnet
212.200.164.16:27015-frag arena
212.200.164.14:27015-GamePlanet
89.216.32.30:27015-MaxNet
v28.
Traži na googlu cs16patch_full_v28_(3382).
nebojsa986
12.8.2007, 11:07
Meni ne registruje nijedan server koji pocinje sa 212.200.XXX.XXX, jednostavno ih ne prikazuje kad ukucam IP,dok ostale normalno prikazuje, ima neko neki savet kako da ih ubacim ??
UltraCigan
17.8.2007, 18:04
Jel moze neko da mi kaze gde mogu da kupim CS 1.6 Steam???
Molim vas ako znate ostavite mi adresu gde mogu da skinem patch 2.1 za CS........ Hvala unapred
Jel zna neko kako se koristi teleport kod Humana u Counter-Warcraftu?:n_klanja:
bind mouse3 (ili koje vec dugme hocesh) "ultimate"
bar ja mislim da je tako... tako je nekad bilo za sve te spec funkcije...
Postavljen je novi javni CS-Server "BeskaNet". Nadam se da ce vam se svideti!
http://beskanet.phpbb24.com/index.php
IP: 217.169.219.78:27015
zidan grobar
8.9.2007, 22:04
Dajte mi neki sajt za skidanje botova za CS 1.6
Ne znam da li sam odabrao pravo mesto za moje pitanje ali negde moram da pitam :)
Ako instaliram HL2: episode one, da li mogu na njega da instaliram Counter 1.6. i da mi naravno radi ili trebam da nabavim HL1 ?
postoji CS 1.6 koji moze da se instalira bez bilo kakve druge instalacije hl-a, tako da je to najbolja varijanta.
Inace, ako ne nadjem tu nezavisnu verziju od HL-a, da li ova moja kombinacija moze da radi ?
CS 1.5 ti je 'pod igra' HL1
CS 1.6 je 'pod igra' CS:CZ, a ne HL2
mada moze i zasebno da se instalira i igra!
ljudi za sve te dl koristite google ili torrente...
ili jednostavno kupite za 10e steam, skinite cs preko njega i igrajte na steam (ili ti original) serverima i mirni ste...
Ne znam da li sam odabrao pravo mesto za moje pitanje ali negde moram da pitam :)
Ako instaliram HL2: episode one, da li mogu na njega da instaliram Counter 1.6. i da mi naravno radi ili trebam da nabavim HL1 ?
misli da ne moze ,,ali za cs 1.6 ti ne treba hl1,barem ja imam instalaciu kaja ne trazi hl1
misli da ne moze ,,ali za cs 1.6 ti ne treba hl1,barem ja imam instalaciu kaja ne trazi hl1
drugi put.. ne treba hl1 jer postoji samostalna verzija cs 1.6 koja ne trazi nista da se ima instalirano na kompjuteru.
Inace velicina te verzije je 290mb.
Evo ga taj samostalni fajl o kome Nikola87 prica:
http://games.sugardas.lt/cs16stats/downloads/cs16full_v3.exe
A sada da se bacim na download.
Iron Maiden
10.9.2007, 16:23
cekajte, jel samo sa ovim fajlom moze bez problema besplatno da se igra CS online?
acavitesse
10.9.2007, 17:05
moze li neko da mi da adresu da skinem non steam verziju ......ne mogu nigde da nadjem ......unapred zahvalan
Pomuci se sam, davanje takvog linka je krsenje pravilnika foruma.
acavitesse
10.9.2007, 18:48
neka mi onda posalje na acaredstar@hotmail.com unapred zahvalan
Iron Maiden
10.9.2007, 19:50
U cemu je fora? Instalirao sam cs sa jednog od linkova iznad, i jednostavno ne pokazuje ni jedan jedini server. Molim za pomoc (btw, potpuni sam laik sto se ovoga tice)
Jel si probao da manuelno ubacis servere?
Iron Maiden
10.9.2007, 19:59
ubacio sam ip clanrur servera u listi favorites, ali opet posle refresha ne pokazuje nista
Pa probaj ubaci jos servera, vece su sanse. Mozda clanrur trenutno nije u funkciji...
U cemu je fora? Instalirao sam cs sa jednog od linkova iznad, i jednostavno ne pokazuje ni jedan jedini server. Molim za pomoc (btw, potpuni sam laik sto se ovoga tice)
Ako si instalirao sa linka iz mog posta iznad, treba ti jos ovaj patch:
http://juegos.g2khosting.com/cs16patch_full_V21.exe
Onda mozes da igras na domacim i ex-yu serverima. Ostale non st. servere nisam isprobavao.
Rikosher Cs 1.6
Adresa: 91.185.97.2:27015
Potreban sxe zbog mnoooogo citera.
Sxe Injected Se Moze Skinuti na sledecim linku
http://ftp.cgv.se/sxe/sXeInjectedClient3.9.rar
Sve ostale informacije, http://forum.rikosher.net/index.php
na tom rikoseru igram skorosvaki dan i jedino sto mogu da kazem je da i pored tog programa opet ima citera.
Pelagijska Argosija
29.9.2007, 14:38
Jel igra neko na KGB serverima?
Pelagijska Argosija
29.9.2007, 15:07
ja igram
Koji ti je nik?:D Ja sam igrao kao Call of Ktulu i Mando verd, a od skora igram kao Ronald Manookian. Inace igrao sam ranije dosta na MAX Public serverima ali Makedonci cim vide da neko veze 4-5 fragova zaredom odma banuju:mad:. Sad igram uglavnom na KGB Beti.
iMa_NeKo_PljUgU
29.9.2007, 15:57
Igram i ja na KGB-ovim serverima...:D
Jedno pitanje...:D
Na Richoser serveru su uveli sXe Injected zastitu... Imam neki CS 1.6 chist tj. bez half-life instalacije.... Stvar je u tome sto kad pokrenem sXe i startujem igru stalno me izbacuje na desktop:icon_scra
Da li ima neki fazon kako se Sxe instalira i gde se instalira (CS 1.6 mi je na D particiji):confused:
EDIT: Nevermind...Namestio sam:D
Koji ti je nik?:D Ja sam igrao kao Call of Ktulu i Mando verd, a od skora igram kao Ronald Manookian. Inace igrao sam ranije dosta na MAX Public serverima ali Makedonci cim vide da neko veze 4-5 fragova zaredom odma banuju:mad:. Sad igram uglavnom na KGB Beti.
hDs|nikola87
Nadje se sigurno 1 citer u 7 dana. Sxe je mnogo dobra stvar. Ja sam opusteno testirao admine na tehnodromu i jos nekim serverima likovi jednostavno ne izvaljuju da imam wh, aim i ko zna sta jos.
edit:Nikola bice da si ti onaj koji se odma buni ako neko ima skor 20:2 da je citer, ustvari je dobar igrac.
Nadje se sigurno 1 citer u 7 dana. Sxe je mnogo dobra stvar. Ja sam opusteno testirao admine na tehnodromu i jos nekim serverima likovi jednostavno ne izvaljuju da imam wh, aim i ko zna sta jos.
edit:Nikola bice da si ti onaj koji se odma buni ako neko ima skor 20:2 da je citer, ustvari je dobar igrac.
moguce ali ja ne govorim to na osnovu skora vec gledam(dok sam mrtav) kako on igra. Nema sanse neko da me ubedi da nije citer kada igra kanter koad da gadja patkice na segi. Znaci sve u glavu i u roku od 10 sec u onoj ludnici on zabada po 3 lika. Ma da vazi.
teshko da si na tehu koristio bilo koj cheat, a da nisi primecen i banovan, ako je tu bio neko od starijih admina...
jer veruj mi... ja imam uspeshnost banovanja cheatera preko 95%... znachi nema koga nisam izvalio, i retko kad greshim kad banujem za cheat...
naravno...kad sam online :)
@Pelagijska Argosija
btw nije tachno da na maxu banuju posle par vezanih fragova, ili ako imash imba skor...
pa ja tamo ponekad igram i vezem po 15+ fragova u nizu za 2-3 partije, bez smrti, pa niko nishta ne kaze...
bice da si ti bio opako sumnjiv, pa je zato pao ban, ili tako neshto...
Night Hawk
29.9.2007, 18:17
moguce ali ja ne govorim to na osnovu skora vec gledam(dok sam mrtav) kako on igra. Nema sanse neko da me ubedi da nije citer kada igra kanter koad da gadja patkice na segi. Znaci sve u glavu i u roku od 10 sec u onoj ludnici on zabada po 3 lika. Ma da vazi.
Igram zaista dugo Counter i nikada nisam kucao neke cheatove za recimo headshot (a nisam ni cuo da postoje) , dosta likova koji igraju Counter misle da je neko cheater ako dobro igra.
Pelagijska Argosija
29.9.2007, 20:28
@Pelagijska Argosija
btw nije tachno da na maxu banuju posle par vezanih fragova, ili ako imash imba skor...
pa ja tamo ponekad igram i vezem po 15+ fragova u nizu za 2-3 partije, bez smrti, pa niko nishta ne kaze...
bice da si ti bio opako sumnjiv, pa je zato pao ban, ili tako neshto...
Pazi, kad igram cs uvek igram iz KGB-a i to obicno u nepusackoj sobi. Jedino ako neko tamo nije kucao nesto ali ja stvarno ne primecujem. Samo mi posle 15-20 min. (kako kad, nekad i pola sata) igranja izadje: "You have been added to the ban list" ili nesto tome slicno, a moja reakcija je :eek::confused:
Igram zaista dugo Counter i nikada nisam kucao neke cheatove za recimo headshot (a nisam ni cuo da postoje) , dosta likova koji igraju Counter misle da je neko cheater ako dobro igra.
sv_autoaim 9999 ako se dobro secam, uglavnom to koriste oni koji te kroz 3 kutije i jedna vrata skinu u glavu svaku partiju ;)
Night Hawk
29.9.2007, 21:02
sv_autoaim 9999 ako se dobro secam, uglavnom to koriste oni koji te kroz 3 kutije i jedna vrata skinu u glavu svaku partiju ;)
Ako stoji na serveru sv_cheats 0 ta komanda ne pali kao i vecina slicnih .
ljudi bre o cemu vi pricate, to su smesne stvari. Prave sifre nisu bas sifre koje se kucaju u konzoli vec bukvalno programi koji se pale istovremeno kad i CS.
Night Hawk
30.9.2007, 8:22
ljudi bre o cemu vi pricate, to su smesne stvari. Prave sifre nisu bas sifre koje se kucaju u konzoli vec bukvalno programi koji se pale istovremeno kad i CS.
Za ovo vec ne znam. Mada ako postoje traineri za vecinu igara sto ne bi postojali i za CS.
Pazi, kad igram cs uvek igram iz KGB-a i to obicno u nepusackoj sobi. Jedino ako neko tamo nije kucao nesto ali ja stvarno ne primecujem. Samo mi posle 15-20 min. (kako kad, nekad i pola sata) igranja izadje: "You have been added to the ban list" ili nesto tome slicno, a moja reakcija je :eek::confused:
onda nisi dobio ban ti verovatno, nego josh neko ko igra iz kgb-a...
pravilo servera... svih servera...
svi iz iste igraone moraju da budu u istoj ekipi... jer ima gledacha...
a ne moze admin bash da kontrolishe da li si ti u ne pushachkoj sobi, a onaj drugi gde god...
jbg... zato ide ban...
btw, sve te shifre tipa sv_sve u glavu i tako to ne funkcionishu... mozda su radile nekada sa 1.5, za 1.6 nisam siguran... u svakom sluchaju na svim javnim serverima NE funkcionishu...
ljudi koji koriste cheateve uglavnom koriste botove - samostalne programe koji se startuju pre cs-a, i onda se dotichni korisne...
naravno, ima budala koje otvoreno chituju i oni oma dobiju perm...
ovi shto kao pokushavaju da sakriju, provale se kad tad...
naravno, kad masa na serveru zaurliche ovaj chiter, onaj chiter nije za uzbudjivati se... uglavnom su to low-mid skill igrachi koji misle da su vrh, pa ih neko sabije, i onda su im svi chiteri... :D
kanteras ali cs 1.5
30.9.2007, 18:05
Ljudi potpuni sam freak za cs 1.5 ALI OCU DA PREDJEM NA CS 1.6. Ako moze link ka FREE NON STEAM sajtovima ali da rade serveri preko neta i moguci patch za dat cs 1.6 Hvala
vec je bilo puno govora o tome . Pretrazi CS teme na ovom forumu, ima ih 2-3.
Inace postoji stand alone verzija cs 1.6 i mora patcj min v26 i neki anti chit program
kanteras ali cs 1.5
30.9.2007, 18:12
vec je bilo puno govora o tome . Pretrazi CS teme na ovom forumu, ima ih 2-3.
Inace postoji stand alone verzija cs 1.6 i mora patcj min v26 i neki anti chit program
toliko sam dugo i butao i butao ako mozes da ponovis :n_klanja:
sta da ponovim pa sad sam ti rekao sta ti treba. Linkove imas na forumu u te 2-3 teme.
kanteras ali cs 1.5
30.9.2007, 18:18
Hvala ti mnoooogo. Jos samo da provalim ove patcheve koji da instaliram. Fora je u tome sto imam cs 1.6 ali nece da udje ni na 1 server. instalirao sam neke patcheve o kojima ste pricali i isto INVALID CD KEY jbg. Probacu jos ovo i kraj.
jel moze neko da mi objasni kako uopste da udjem na neki server stalno pise invalid CD key inace imam non-steam ako nesto uopste znaci:confused::confused::confused:
pa skines cs 1.6 stand alone verziju(znaci ona sto jos nije potreban 1.5 da bi se instalirala). Onda skine patch v 26 ili v28. Onda skine neki anti chit program kao npr sxe injected. Pokrenes taj program pre nego sto udjes u kanter. Odes na neki od SBB ,KGB servera(ja iram na rikoser serveru i povremeno na KGB). I to je to.
kanteras ali cs 1.5
30.9.2007, 20:06
E kad si vec tu znas foru za ping u cs 1.6? ja znam za 1.5. Dal ce da uspe rate, cl_rate, cl_cmdrate, fps_max, cl_updaterate i tako to? Ili treba nesto drugo?
znam da su mnogo pokusavali te fore ali nije se nista popravilo. Znaci ako ti je normalan provajder na 64 upload ping je oko 60 na 128 ping je oko 30.
kanteras ali cs 1.5
30.9.2007, 20:10
meni je net neki ITSNet 256 kb/s. Jel mogu sa onim pomenutim patchevima da igram na svim serverima, ili samo na serverima iz podrucja EXYU? Jbt jos mi skida kanter :D
bitan ti je i upload. Znaci ako ti je upload manji od 128 imaces problema sa pingom.
To na kom ce serveru igrati zavisi od servera do servera jer ima puno servera koji traze razlicite vrste antichit programa. JBG za neke servere moras da se raspitas sta traze od dodatnih programa.
Master Neo
30.9.2007, 20:41
bitan ti je i upload. Znaci ako ti je upload manji od 128 imaces problema sa pingom.
To na kom ce serveru igrati zavisi od servera do servera jer ima puno servera koji traze razlicite vrste antichit programa. JBG za neke servere moras da se raspitas sta traze od dodatnih programa.
Ovo za upload je netacno. Ja vec par meseci igram sa konekcijom 256/64, i nikad nisam imao problema sa lag-om, osim kad je net stvarno opterecen, recimo vikendom... Mada to je slucaj samo za mog provajdera, jer nema puno korisnika pa nema laga, ne verujem da bi bas tako bilo da sam na SBB ili nekom drugom velikom provajderu, osecam da bi lagovalo samo tako...
normalno da upload ima veze sa pingom.
JA eto imam kablovsku kod sbb-a i imam 128upload i imam kostatno ping izmedju 25-30 a inace mi je veza savrsena. Ti i ja igramo na istom serveru i bas sam primetio da uvek imas veci ping od mene. 60 je vec na granici normalnog. Ja nisam rekao da nece moci da igra vec da bi moglo biti neugodno.
kanteras ali cs 1.5
30.9.2007, 20:57
normalno da upload ima veze sa pingom.
JA eto imam kablovsku kod sbb-a i imam 128upload i imam kostatno ping izmedju 25-30 a inace mi je veza savrsena. Ti i ja igramo na istom serveru i bas sam primetio da uvek imas veci ping od mene. 60 je vec na granici normalnog. Ja nisam rekao da nece moci da igra vec da bi moglo biti neugodno.
Ovo za upload je netacno. Ja vec par meseci igram sa konekcijom 256/64, i nikad nisam imao problema sa lag-om, osim kad je net stvarno opterecen, recimo vikendom... Mada to je slucaj samo za mog provajdera, jer nema puno korisnika pa nema laga, ne verujem da bi bas tako bilo da sam na SBB ili nekom drugom velikom provajderu, osecam da bi lagovalo samo tako...
Na kojim vi serverim auopste igrate i koji vam je nick da bih vas pitao dok igram (a i da trazim ip). Jel vi koristite original cs 1.6 ili steamless?
:icon_stud
ja igram na KGB i na rikoser serveru.
IP za rikoser 91.185.97.2:27015
IP za KGB 82.117.194.227:27015
eto probaj pa vidi kako ti ide.
Inace koristim steamless verzije
kanteras ali cs 1.5
30.9.2007, 21:21
Hvala ti mnogo. Ako oces ae samo sek na Ricosher ili tako nesto da mi das poslednje instrukcije _Dragon_Slayer*_ ae pls. Cekacu te 5 min. Ne vracam se vamo. POZZ
kanteras ali cs 1.5
30.9.2007, 21:31
jao jbt o5 mi prijavljuje Invalid cd key. STA DA RADIM?!!!! A imam licence key na kompu!!!! Gde da ukucam. IMA LI MI SPASA?! I extractovo sam patch v36 u counter-strike i sve lepo zamenio!!!! Ae odg. jos ovo i odo da spavam popizdecu
Kratko pitanje.
Kada udjem u CS 1.6, ekran pocinje da treperi i nastavlja da treperi cak i kad udjem u igru. Dali neko zna kako da sredim ovaj problem?
kanteras ali cs 1.5
30.9.2007, 21:35
Veruj mi ja pojma nemam, Chekam nikolu da mi odgovori. U svakom slucaju meni se
to nije desavalo. Kakav ti je komp? tj graficka
ma ne mogu da udjem na server zato sto je pun!!!!
Sta te zanima jos?
kanteras ali cs 1.5
30.9.2007, 21:39
ma ok to vidim i ja da je pun. STO OPET IMAM PROBLEM SA LICENCE KEYOM?! sve sam uradio kao sto pise tamo negde, na 2, 3, strani A TI SI AUTOR. zezam se. ae jos ovo, jel ni ja vise neam strpljenja majkemi
Pa ne znam sta moze da bude problem. Da li si patchovao igru na verziju v26?
Veruj mi ja pojma nemam, Chekam nikolu da mi odgovori. U svakom slucaju meni se
to nije desavalo. Kakav ti je komp? tj graficka
Radeon 9250
512 RAM
AMD Sempron 3000+
kanteras ali cs 1.5
30.9.2007, 21:44
Pa ne znam sta moze da bude problem. Da li si patchovao igru na verziju v26?
patchovo sam na v31 jel moze to?
:icon_scra
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.