Prikaži potpunu verziju : Counter Strike 1.6
Strane :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
pardon sad mozemo da ulazimo ne znam ucemu je bio problem.
a zna li neko kako da podesim da kad pucam rafal meci ne seckaju onako- 2-3 metka pa stane nego da puca konstantno samo rafal bez prekida. Cini mi se da je do neke konzolske komande ali ne znam kako da sredim.
K[i]zi[t]O
24.5.2009, 17:03
pardon sad mozemo da ulazimo ne znam ucemu je bio problem.
a zna li neko kako da podesim da kad pucam rafal meci ne seckaju onako- 2-3 metka pa stane nego da puca konstantno samo rafal bez prekida. Cini mi se da je do neke konzolske komande ali ne znam kako da sredim.
to ti je burst fire, nema to svako oruzje...samo famas i glok....jedino ako nisi ubacio neku skriptu... ovako nzm!
Lupate mnogo...
To ti izbacuje zato što ili admin, ili neko sa slotom ima nick isti kao ti(ila bar deo) i on je zaštićen šifrom...
Tako da moraš da uđeš sa drugim nickom...
to znaci ako je server pun a nemas rezervisan slot ne mozes uci na server dok neko ne izadje ...Ja sam rekao sa sam cuo dapostoje cheatovi za steam ne citujem ja svi pogresno shvataju stvari a to me nervira !!!
Ne lupaj, kad je server pun, on te ili redirektujes na sledeci hostovan na njihovo ime ili ti prikaze poruku "server is full".
Kad mu to izadje, sto se i meni stalno desava kad hocu da udjem na kgb servere sa nickom kreator_, imam slot, ali ne ukucam tacno sta treba pod setinfo i password, tj ukucam kako mi kazu ali nece, sto znaci da je taj nick "slotovan" i ako ne ukucas sta treba ne mozes uci, tj mozes ali samo pod drugim imenom.
a zna li neko kako da podesim da kad pucam rafal meci ne seckaju onako- 2-3 metka pa stane nego da puca konstantno samo rafal bez prekida.
Resenje je u ciscenju.
Rasklopi pusku, ocisti sve redom: cev, sarzer... i pucace bez problema.
Desi se ponekad da upadne prasina sa dust2(posto se samo ta mapa igra) pa to hoce da smeta pri pucanju...
adidas1973
24.5.2009, 20:04
Nije to bas tako ima servera bez citera a sta fali non steamu ...saznao sam da sad postoje cheatovi za steam tako da...naravno non steam je sam po sebi ilegalan...ali sto bih uzimao npr. steam koji kosta 800 din. kada mogu da uzmem non-steam za 200 din. ili cak da ga skinem sa neta...mada cu sad zbog klana morati da predjem na steam...
pa sto dajes i 200 kad neces ni 800:) ako si spreman za 200 da das pare , sto ne bi i za 800:)pa nije steam izmisljen za 800 dinara da nebi samo debi uzeli pare , nego oce ljudi da naplate svoj trud , a za tih 800 dinara , bar se naigras cs-a postenog , meni takve pare nisu skupe . znaci cs na steam-u 3-4 godine bez skoro i jednog citera , to mu dodje milina ...razmisli
malo... evo primer udji na non steam server pre toga instaliraj cd hack cit. normalno nemoj da ga koristis i gledaj kao igrac kako se likovi ponasaju i sta rade na najpoznatijim serverima i primetices da svaki drugi gleda kroz zid ili koristi skripte za cs brze reloade silent run banny hopove nabindovane u paketu ( sve u jednom) :)pa ce ti biti jasno , zasto steam a ne non steam .....
pa sto dajes i 200 kad neces ni 800:) ako si spreman za 200 da das pare , sto ne bi i za 800:)pa nije steam izmisljen za 800 dinara da nebi samo debi uzeli pare , nego oce ljudi da naplate svoj trud , a za tih 800 dinara , bar se naigras cs-a postenog , meni takve pare nisu skupe . znaci cs na steam-u 3-4 godine bez skoro i jednog citera , to mu dodje milina ...razmisli
malo... evo primer udji na non steam server pre toga instaliraj cd hack cit. normalno nemoj da ga koristis i gledaj kao igrac kako se likovi ponasaju i sta rade na najpoznatijim serverima i primetices da svaki drugi gleda kroz zid ili koristi skripte za cs brze reloade silent run banny hopove nabindovane u paketu ( sve u jednom) :)pa ce ti biti jasno , zasto steam a ne non steam .....
Pa ja zbog toga Igram samo na Belleamie Senior jel su tamo ozbiljini igraci stariji od mene uglavnom osam godina , admini su veoma iskusni i tamo nema mesta za citere...Za svaku psovku ide 120 s da ne mozes da kucas ali admini uglavnom kickuju ... Ozbiljan server za ozbiljne igrace...:) Headadmin:St.Bobans
Ne lupaj, kad je server pun, on te ili redirektujes na sledeci hostovan na njihovo ime ili ti prikaze poruku "server is full".
Kad mu to izadje, sto se i meni stalno desava kad hocu da udjem na kgb servere sa nickom kreator_, imam slot, ali ne ukucam tacno sta treba pod setinfo i password, tj ukucam kako mi kazu ali nece, sto znaci da je taj nick "slotovan" i ako ne ukucas sta treba ne mozes uci, tj mozes ali samo pod drugim imenom.
Ne mora da znaci da ce da ga redirektuje jer neki serveri nemaju automatski redirect (primer kucas /server u chatu i izadje 1. PUB 2. DM 3. GG i kada kliknete na neke od nekih brojeva nece hteti da vas redirectuje nego morate da kucate ip u favorites i tek onda da udjete) mada kod vecine je to automatski.....
DonCorleone91
25.5.2009, 8:54
To je bas trula stvar kad opsujes da ne mozes da pricas 120 sekundi, jel se desi ljudima u sali da opsuju. A za bezobrazne se koristi lama :)
adidas1973
25.5.2009, 10:09
To je bas trula stvar kad opsujes da ne mozes da pricas 120 sekundi, jel se desi ljudima u sali da opsuju. A za bezobrazne se koristi lama :)
da plugin nije ustelovan automatski prepoznaje rec i kaznjava igraca jaca je fora kad opsujes da se nevidi poruka na primer (k***c) i kraj , i opet moze da se psuje , kako??? pa lepo :) evo primer jjeeeebeees :)
zi[t]O;786742']to ti je burst fire, nema to svako oruzje...samo famas i glok....jedino ako nisi ubacio neku skriptu... ovako nzm!
nisam mislio na burst(nisam tolki bot da ne znam sta je burst:kreza:) nego na svim puskama nekako secka rafal, ali nema veze...
nebojsa986
25.5.2009, 16:00
nisam mislio na burst(nisam tolki bot da ne znam sta je burst:kreza:) nego na svim puskama nekako secka rafal, ali nema veze...
cl_lc 1 i cl_lw 1
Daj napisi IP od tog servera da se malo i ja zezam!! :to_care:
Belle Amie Public Senior: 212.200.163.178:27041 | Belle Amie Junior: 212.200.163.182:26080 |
cl_lc 1 i cl_lw 1
eee to je to nebojsho:tapsh:
e o5 mi treba pomoc...aj neka neko kaze kako da namestom da kad kliknem f izadje ono me da vidim kolko sam ga ojadio...znam da je nsto bind al nzm dalje..plz pomozite.....:(:(:(:(:(:(
Ili mozda jos bolje da stavi say_team
el_corona
26.5.2009, 19:56
Jeste bolje da stavi say_team umesto samo say, da ne bi igraci iz protivnickog tima videli sta "kucate". Komanda bi posle izgledala ovako:
bind f "say_team /me"/hp je da vidite detalje o tome sa koje razdaljine je protivnicki igrac naneo vam dmg i koliko.
Ja iskreno koristim ovu komandu na MOUSE3 kliku (srednji klik). Zasto? Zato sto iz igre mi je lakse da stisnem srednji klik dok pucam kroz zid npr. i vidim odmah da li sam nekome naneo dmg i da li ima smisla i dalje pucati.
Mozda je bolje bindovati ovu komandu na nekom drugom dugmetu koje nije f, jer je na f vec predefinisana lampa.
Da, da da... /hp moze da se koristi samo dok ste mrtvi, i daje info o vasem ubici (koliko mu je helta ostalo, koliko armora, daljina sa koje vas je ubio)...
/me je ono sto njemu treba - da vidi koliko je naneo stete drugima.
Mada sa druge strane je i to neprakticno, jer bi funkcionisalo do prvog fraga, jer bi posle trebao da pamtis i sabiras dmg :kreza:(sto je naravno nemoguce u zaru borbe)
A zna li neko kak da napravim stalnu ip adresu za dedicated server???molim vas ako neko zna neka mi odgovori!!!!pleaseeeeeee...:n_klanja:
DonCorleone91
27.5.2009, 17:06
A zna li neko kak da napravim stalnu ip adresu za dedicated server???molim vas ako neko zna neka mi odgovori!!!!pleaseeeeeee...:n_klanja:
Platis provajderu za staticnu IP adresu i imas je...samo sto se placa 10x vise nego obican net :)
nebojsa986
27.5.2009, 19:29
Zavisi gde igra, negde je to say /me moguce kucati samo kad je dead.
ALI LJUDI!!!!MOJ DRUG JE STALNU IP ADRESU NAPRAVIO BESPLATNO!!!!!A NECE DA MI KAZE KAKO...PA VAS ZATO JA PITAM KAKO DA JE JA NAPRAVIM!!??_POTREBNA MI JE ZA CS DEDICATED SERVER!!!POMAGAJTE!
hwala unapred!:n_klanja:
DonCorleone91
28.5.2009, 0:11
ALI LJUDI!!!!MOJ DRUG JE STALNU IP ADRESU NAPRAVIO BESPLATNO!!!!!A NECE DA MI KAZE KAKO...PA VAS ZATO JA PITAM KAKO DA JE JA NAPRAVIM!!??_POTREBNA MI JE ZA CS DEDICATED SERVER!!!POMAGAJTE!
za to nisu potrebna velika slova.....jel to znaci da se deres, a mi mozemo da cujemo i ovako. A tvom drugu reci da ne laze, jel verovatno ima net kod eunet-a ili telekoma srbije jel onii nekima (kao npr meni) dodeljuju stalno istu IP adresu...zbog manje guzve
el_corona
28.5.2009, 13:01
Mada sa druge strane je i to neprakticno, jer bi funkcionisalo do prvog fraga, jer bi posle trebao da pamtis i sabiras dmg :kreza:(sto je naravno nemoguce u zaru borbe)
Ovako. Ja kad ubijem nekog ili nekoliko igraca vidim dmg npr. 352. Sledeci put kada pucam nekog ili se namucavam samo, stisnem srednji klik (jer sam na njega bindovao say_team /me) i vidim npr. 400 dmg odmah znam da je vreme za HE ako je nisam pre toga bacio. Mada meni ovo sa /me mnogo pomaze za wallbang, da saznam da li ima nekog sa druge strane zida i da ga eventualno ubijem...
Zavisi gde igra, negde je to say /me moguce kucati samo kad je dead.
To jesi upravu, ali uglavnom je to jedna ista skripta koju je provajder ubacuje na servere pa je na vecem broju servera /me moguce i dok si ziv ali ima i onih servera gde ta opcija nije ni omogucena uopste.
Probaj da rucno zadas trenutnu ip adresu iz Windowsa i tako bi trebalo da ti bude uvek ta ip adresa, ali postoji i tu jedna caka. Kada ugasis komp verovatno je to da ce ta adresa nekom da se dodeli i kada ti upalis komp ili neces moci da se konektujes na net ili ce ti javiti da imas konflikt izmedju ip adresa na mrezi (internetu) i neki servisi ti nece raditi. Onda moras da vratis na dodeljivanje ip adresa preko DHCP-a.
Mislim da ti to i nije toliko neophodno jer verovatno imas i ti mali upload sto je imperativ za dobar ping, tj. da nema laga, lossa i chokea. Samo ces se bespotrebno izcimati i neces biti zadovoljan rezultatima. Savetujem te da se organizujes sa drugarima, skupite kintu i uplatite server ako bas hoces da imas svoj server.
za to nisu potrebna velika slova.....jel to znaci da se deres, a mi mozemo da cujemo i ovako. A tvom drugu reci da ne laze, jel verovatno ima net kod eunet-a ili telekoma srbije jel onii nekima (kao npr meni) dodeljuju stalno istu IP adresu...zbog manje guzve
Koju kablovsku imas???
Ovako. Ja kad ubijem nekog ili nekoliko igraca vidim dmg npr. 352. Sledeci put kada pucam nekog ili se namucavam samo, stisnem srednji klik (jer sam na njega bindovao say_team /me) i vidim npr. 400 dmg odmah znam da je vreme za HE ako je nisam pre toga bacio. Mada meni ovo sa /me mnogo pomaze za wallbang, da saznam da li ima nekog sa druge strane zida i da ga eventualno ubijem...
To jesi upravu, ali uglavnom je to jedna ista skripta koju je provajder ubacuje na servere pa je na vecem broju servera /me moguce i dok si ziv ali ima i onih servera gde ta opcija nije ni omogucena uopste.
Probaj da rucno zadas trenutnu ip adresu iz Windowsa i tako bi trebalo da ti bude uvek ta ip adresa, ali postoji i tu jedna caka. Kada ugasis komp verovatno je to da ce ta adresa nekom da se dodeli i kada ti upalis komp ili neces moci da se konektujes na net ili ce ti javiti da imas konflikt izmedju ip adresa na mrezi (internetu) i neki servisi ti nece raditi. Onda moras da vratis na dodeljivanje ip adresa preko DHCP-a.
Mislim da ti to i nije toliko neophodno jer verovatno imas i ti mali upload sto je imperativ za dobar ping, tj. da nema laga, lossa i chokea. Samo ces se bespotrebno izcimati i neces biti zadovoljan rezultatima. Savetujem te da se organizujes sa drugarima, skupite kintu i uplatite server ako bas hoces da imas svoj server.
__________________________________________________ ________________
ali kako to iz windowsa?molim te objasni mi detaljno...please??
ANGELDEAD
28.5.2009, 21:16
Hmmmmm....svaki dan cujem da neko kaze idem da igram kaUnter strajk ili kazu idem da igram kanter strajk....pa kako je pravilnije?!?! Kako vi kazete?! :)
ja kazem kauntera ili cs. treceg kod mene nema
Mixerioza
29.5.2009, 23:19
Ljudi imam problem pa ako neko moze da pomogne nek izvoli :) Instalirao sam CS 1.6 i verziju v22 video sam sa jednog sajta linkove pa skinuo. Ali svaki put kad ukucam connect i neki ip nemoze da ocita stalno izbacuje retrieving connection, kad udjem find servers pa internet ne izbacuje mi nijedan server, imao sam takav problem i pre sa CSom na drugim verzijama ali nikako da ga resim. Hvala
Mixerioza
30.5.2009, 10:04
Probaj patch V21.
Probao sam ali opet isti problem, da li mozes da mi kazes linkove da skinem CS i sve sto mi treba da bi igrao na netu??? Mozda tamo gde si ti skinuo ili vec sta???
Probao sam ali opet isti problem, da li mozes da mi kazes linkove da skinem CS i sve sto mi treba da bi igrao na netu??? Mozda tamo gde si ti skinuo ili vec sta???
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=43417
;)
el_corona
30.5.2009, 15:40
__________________________________________________ ________________
ali kako to iz windowsa?molim te objasni mi detaljno...please??
Otvoris command prompt, cmd (start > accessories > command prompt) pa kucas ovo ipconfig -all. Ostavi prozor otvoren. Zatim idi u Control panel > Network connections > Desnik klik na konekciju ADSL-a > Networking > Odaberi Internet Protocol (TCP/IP) > Properties > Prebaci podesavanja na rucno unosenje i tu unesi podatke koje budes video iz prozora Command prompta koji i otvorio prethodno.
Jos jednom, velika je verovatnoca da ce se taj ip dodeliti nekom drugom ako budes izkljucivao racunar, tako da ti ni rucno zadavanje ip-a nece pomoci.
Na kojim serverima igrate? Čisto da se nekada sretnemo.. :)
77.105.36.103:28019 - Kanterstrofa
nov server i jos uvek praznjikav ali od kad se otvorio na drugima ne igram :D
jel zna neko sta da kucam da mi dolazi vise informacija sa servera
(awp u glavu i nista)
jel zna neko sta da kucam da mi dolazi vise informacija sa servera
(awp u glavu i nista)
Ne razumem tvoj post sta awp u glavu i nista???
kucao sam nesto za smanjivanje pinga jer mi je bio los net
sad sam to sredio,ali posto dobijam manje podataka sa servera,teze mi je igrati
ANGELDEAD
31.5.2009, 11:35
Da li je protocol 47 counter-strike 1.6 , a protocol 48 counter- strike source??? ili kao i obicno grijesim.
DonCorleone91
31.5.2009, 13:09
Da li je protocol 47 counter-strike 1.6 , a protocol 48 counter- strike source??? ili kao i obicno grijesim.
47 protokol se pre koristio za sve cs1.6 servere dok ga steam nije promenio na svim steam serverima na 48....samim tim ni igraci steam-a vise nisu mogli da igraju na non steam serverima....sto je dobar marketinski potez da sto vise igraca predje na protokol 48 odnosno na steam, i naravno da bi valve uzeo vise para :D
ANGELDEAD
31.5.2009, 14:07
Gdje mogu skinuti mapu DE_DAY.bsp HITNO MI TREBA!!!
Gdje mogu skinuti mapu DE_DAY.bsp HITNO MI TREBA!!!
www.fpsbanana.com
ANGELDEAD
31.5.2009, 14:20
www.fpsbanana.com
Izvini te na smetnji mapu sam nasao.
jel zna neko kako jednu poruku vise puta postavim u chat odjednom
DonCorleone91
31.5.2009, 22:49
jel zna neko kako jednu poruku vise puta postavim u chat odjednom
kucaj u konzolu
say blablablabla
a ako oces samo timu kucaj
team_say blablablabla
ewo da pomognem onima koji zele da naprawe swoj grafit za cs 1.6.Znam da owo nije tema za to ali ewo da pomognemo :a_bleh: !!!Kako naprawiti grafit za cs 1.6 skinuti sa interneta program hl TagConverter onda pod 1. open image 2.odaberete sliku 3.adjust image 4.applu changes and convert to 256 colors to kliknete 5.save tag 6.Export to WAD file 7.napises ime teampdecal.wad. pre nego sto snimis 8.udjes u cs gde je instaliran i snimis u folderu cstrike 9.udjes u cstrike folder i nadjes gde je sacuwano i kliknes na njega desnim klikom i odes propertires i obelezis Read-Onu odes applu pa ok 10.udjes na neki serwer i pocnes da pises grafite po zidowima ;)
Kod mene ne moze da se ubaic server, probao sam sa "Add Server" ne moze
Sta da radim? :confused:
A koji je to serv. Najvjerovatnije da je taj server ugasen ili si ti banovan nanjemu pa ti se ne prikaze.
ewo da pomognem onima koji zele da naprawe swoj grafit za cs 1.6....
Gde je tebi nestalo slovo "V" na tastaturi ?? :confused:
Instaliras patch v21 i mozes da ubacis koji hoces u favorites.
Tako je i kod mene bilo dok sam imao v19 pa pola servera nije moglo da se doda.
Jel imas Counter Strike 1.6 sa patchom v21???Ako imas onda ili si banovan ili moras da uninstaliras cs i da ga opet instaliras ili ce ti se pojaviti posle nekog vremena. . . ..
onda ili si banovan ili moras da uninstaliras cs i da ga opet instaliras ili ce ti se pojaviti posle nekog vremena. . . ..
ili si ti banovan nanjemu pa ti se ne prikaze.
Sta ste bre navalili na decka da je banovan, pa on verovatno prvi put instalira cs, jos ne zna ni sta je cheat :D
Samo neka ubaci V21 i bice sve u redu... :dedica:
Djordje Turjacanin
2.6.2009, 21:03
Pa to oni znaju iz iskustva sigurno
Morao sam:D
Ja samo dosao da javim da sam najbolji :P, ae pozdrav.
Ne trudite se vise
Ne trudite se vise
A u ku*ac! 9 godina countera otislo bzvz...
Ne razumeme postove od dace i kisha??:confused:
DonCorleone91
2.6.2009, 23:04
Ne trudite se vise
jbg :) cim sam ja prestao da igram odma dolaze nove mlade ne iskusne generacije :D :p
slusaj daxa sto se izgubio hahaha. Zaebavam se...mada ima donekle istine u tome ;) (samo kako sam krenuo wow ce me upropastiti, moracu ponovo da vezbam)
Corleone, to mlade i neiskusne si mislio na sebe? :P
A ti Kish, sta da ti kazem. Trebao si da sacekas tih 9 god, da se rodi nova CS zvezda...khm, tj. ja :D Vreme je da se penzionises, nema druge.
Mozes li da nas ispratis dax, u ovoj prici? ;) :P
DonCorleone91
3.6.2009, 0:00
Corleone, to mlade i neiskusne si mislio na sebe? :P
hehe :)
eeee,,,,deco deco kad bi vi znali od kad ja igram CS! :D
hahah....sto zvucim ko penzioner ! :D
igram od v1.3 pa pauza 4god pa eo sad 1.6... :D poceo da deljam o5..uf kad pukne head! nijedna igra tako dobro ne prikazuje headshotove! To je draz i svrha svega :D hehe :D
da nisi ti slucajno doktor pucaju wam lobanje?
Sta je vama.Ja sam mlada nada Srpskog Counter-Strike-a :D
(dax94 a.k.a SpawN ahaahahahah :rofl::rofl::rofl:)
ewo da pomognem onima koji zele da naprawe swoj grafit za cs 1.6.Znam da owo nije tema za to ali ewo da pomognemo :a_bleh: !!!Kako naprawiti grafit za cs 1.6 skinuti sa interneta program hl TagConverter onda pod 1. open image 2.odaberete sliku 3.adjust image 4.applu changes and convert to 256 colors to kliknete 5.save tag 6.Export to WAD file 7.napises ime teampdecal.wad. pre nego sto snimis 8.udjes u cs gde je instaliran i snimis u folderu cstrike 9.udjes u cstrike folder i nadjes gde je sacuwano i kliknes na njega desnim klikom i odes propertires i obelezis Read-Onu odes applu pa ok 10.udjes na neki serwer i pocnes da pises grafite po zidowima ;)
Iako sam to uradio, i dalje 'prska' default logo, imas li ideju zasto?
K[i]zi[t]O
3.6.2009, 14:24
Iako sam to uradio, i dalje 'prska' default logo, imas li ideju zasto?
pa ima neki serveri to ne podrzavaju....idi new game i probaj... trebalo bi da radi! a i kada udjes u igru ne ides u opcije pa da tamo menjas ono da gledas....odmah kreni da igras i pokreni new game! ;)
Nemojte da gubite vreme sa tim programom hl tag... kako se vec zove.
Ono sto stvarno dobro radi je Decal Converter (http://www.cstrike-planet.com/files/28)
A evo i uputstva za njegovo koriscenje: (by me :D )
Uputstvo za pravljenje spraya za cs 1.6 preko Decal convertera (v1.3)
Otvoris DC dvostrukim klikom na Decalconverter.exe
1. ides na file--> open picture pa nadji koju sliku hoces (.bmp .gif .jpg )
2. pojavi ti se slika u desnom belom polju ( decal preview )
3. klik na decal--> make decal
4. pa onda-->add-->Folder selection-->tu izaberi desktop-->ok
5. I jos jednom ok
6. Na desktopu ti se pojavi fajl pldecal.wad
7. desni klik na njega pa --> properties
8. oznacis mu dole read-only i promenis mu ime u tempdecal.wad
9. spray je spreman
10. ubacis ga u folder X:\Program Files\Valve\cstrike
11. to je sve....
12. pokreni cs i probaj
13. ako nece.. jbg, verovatno nesto nisi uradio kako treba, pa procitaj sve od pocetka ponovo
**zatvori cs pre nego sto ovo radis i pokreni ga tek kad zavrsis sve**
imam velik problem a to je visok ping na kgb serverima..nekix 110-130..imam web'n'walk internet za lap top i sledecu konfu:c2d T5450 1.6 ghz,3 gb ram,ati HD 3470 512mb..da li je izvodljivo da se taj ping nekako spusti?
Nemojte da gubite vreme sa tim programom hl tag... kako se vec zove.
Ono sto stvarno dobro radi je Decal Converter (http://www.cstrike-planet.com/files/28)
A evo i uputstva za njegovo koriscenje: (by me :D )
Koji format slike treba da bude posto meni nece da otvori nijednu sliku
tj izadje mi ovo :Function:cDecal create from file
Error 429 AktiveX component cant create object aa probao sam i gif jpg i bmp formate slika
Koji format slike treba da bude posto meni nece da otvori nijednu sliku
bmp/gif/jpeg bilo koji od ova 3 formata, pise ti gore.
A moguce je da su ti mnogo velike slike, pa mu treba vremena dok ucita.
tj izadje mi ovo :Function:cDecal create from file
Error 429 AktiveX component cant create object aa probao sam i gif jpg i bmp formate slika
A to vec ne bih znao ste je u pitanju, nikad nisam imao error u DC-u.
Pozdrav...
Nisam znao gde da stavim ovo, pa sam stavio ovde :confused:....
Jutros se otvorio moj server za CS 1.6 koji ima 24 slota i pretenduje da bude najbolji server sa ove strane Atlantika :D... salim se... Evo vam ip pa posetite... Admini su korektni , nema citera i tako to... Evo ip-a : 91.150.72.232:27045
DonCorleone91
6.6.2009, 14:38
Pozdrav...
Nisam znao gde da stavim ovo, pa sam stavio ovde :confused:....
Jutros se otvorio moj server za CS 1.6 koji ima 24 slota i pretenduje da bude najbolji server sa ove strane Atlantika :D... salim se... Evo vam ip pa posetite... Admini su korektni , nema citera i tako to... Evo ip-a : 91.150.72.232:27045
Nema citera...JOS! :D (cek samo da cuju za server, odma ce da se nagomilaju)
Inace imas temu besplatni cs server :)
ovako... znam da ce glupo da zvuci,ali ne znam gde da nadjem odgovor na ovo pitanje... Gde mogu da se prijavim da me provere za klan 4gl ili neki bolji u srbiji,posto sam mnooogo dobar,a nigde ne mogu da nadjem igrace iz tih klanova???
DonCorleone91
6.6.2009, 22:50
ovako... znam da ce glupo da zvuci,ali ne znam gde da nadjem odgovor na ovo pitanje... Gde mogu da se prijavim da me provere za klan 4gl ili neki bolji u srbiji,posto sam mnooogo dobar,a nigde ne mogu da nadjem igrace iz tih klanova???
za 4gl ne moz nigde da se prijavis posto oni ne primaju nikog....to su drugari iz kraja!
a mislim da je ovde po forumu bio neki decko koji zna likove iz neWave-a pa moz sa njim da vidis...
and da si toliko dobar to nebi govorio! :D
HLTAGCONVERTO je najjednostavniji za koristiti, samo lociras sliku, otvoris, convertiras na 256 boja i to ti sve pise i spremis u cstrike mapu kao WAD file dva puta, prvo kao tempdecal.wad i onda kao pldecal.wad
Decko koji reklamira klan neWave je prijavljen na forumu pod imenom kreator_
Probaj da ga kontaktiras na mail: http://www.sk.co.yu/forum/images/misc/im_msn.gif (http://www.sk.co.yu/forum/member.php?u=17986#) markotod91@yahoo.com (http://www.sk.co.yu/forum/member.php?u=17986#)
SRECNO!!!
p.s ali ne znam samo kako da udjes kad imas samo 13 godina msm to ti pise na profilu . . .:D
Decko koji reklamira klan neWave je prijavljen na forumu pod imenom kreator_
Probaj da ga kontaktiras na mail: http://www.sk.co.yu/forum/images/misc/im_msn.gif (http://www.sk.co.yu/forum/member.php?u=17986#) markotod91@yahoo.com (http://www.sk.co.yu/forum/member.php?u=17986#)
SRECNO!!!
p.s ali ne znam samo kako da udjes kad imas samo 13 godina msm to ti pise na profilu . . .:D
14 godina... :D i kakve veze imaju godine? valjda se gleda kako se igra...
@DonCorleone - nisu to igraci samo iz kraja,jedan decko iz mog grada igra za njih,ali se "ne podnosimo" pa nmg da ga pitam...
14 godina... :D i kakve veze imaju godine? valjda se gleda kako se igra...
@DonCorleone - nisu to igraci samo iz kraja,jedan decko iz mog grada igra za njih,ali se "ne podnosimo" pa nmg da ga pitam...
sacekaj ti jos koju godinu ....ajde da igramo 1 na 1 da vidim kako igras?
sacekaj ti jos koju godinu ....ajde da igramo 1 na 1 da vidim kako igras?
U svako doba...
U svako doba...
Ustvari koliko dugo igras cs ???
jedno pitanje za swe...igram na ai headmatch serveru i tamo je had admin citer...jel moze to nekom da se kaze da mu se uzme serve ili nesto ili da ga ja nadjem noge i ruke da mu polomim?jel znate jos neki headmatch server?ako neko zna neka da ip plz..i jos nesto jel ima neka fora sem u opcijama i onog u konzulu da se i rezolucije za manji nisan a da je dozvoljena?tnx unapred:D
Ne moze da mu se uzme server zato sto cituje, jedino resenje je da ne ides tamo. Imas gametracker, pa vidi ako ima neki takav server posto ja ne znam ni jedan. http://www.gametracker.com/search/cs/RS/
A sto je tuzno i zalosno sve je vise i vise tih servera gde admini pale cit kada vide da je neko bolji od njih :( ...
Na prste mogu da se nabroje serveri koji su dobri u Srbiji, i gde moze koliko-toliko da se igra normalno bez citera.
ma znam za game tracker al swejedno tnx sam tamo naso samo owaj.a to se zowu kompleski....meni kad neko upali cit dodje da ga nadjem i polomim mu ruke da visie nikad neigra cs...a jel ima nesto za nisan?
kad nemogu da mu uzmu server ja cu da ga nadjem pa da ga bijem jer me citeri izludjuju...ako neumes da igras vezbaj pa ces biti bolji nije resenje u citu....ja kad sam poceo da igram cs preko neta bio sam najveci bot u srbiji a sad kidam...
smije li ko poigrati evo server za 5 minuta 192.168.50.1:27016 server se zove dirty south
da li postoji neki patch ili slicno da ne dobijam onu poruku "could not contact master game server to retrieve server list"kada hocu da vidim servere na internetu?
K[i]zi[t]O
8.6.2009, 18:18
da li postoji neki patch ili slicno da ne dobijam onu poruku "could not contact master game server to retrieve server list"kada hocu da vidim servere na internetu?
http://rapidshare.com/files/53893523/CS1_6_patch_V21.part1.rar
http://rapidshare.com/files/53889089/CS1_6_patch_V21.part2.rar
http://rapidshare.com/files/53884108/CS1_6_patch_V21.part3.rar
probaj to da skines....i install ga!
smije li ko poigrati evo server za 5 minuta 192.168.50.1:27016 server se zove dirty south
:boodala: A kako zamisljas da ti bilo ko udje na taj LAN server...
zi[t]O;797160']http://rapidshare.com/files/53893523/CS1_6_patch_V21.part1.rar
http://rapidshare.com/files/53889089/CS1_6_patch_V21.part2.rar
http://rapidshare.com/files/53884108/CS1_6_patch_V21.part3.rar
probaj to da skines....i install ga!
:boodala: Pa :rofl: Dao si mu 3 RS linka za fajl od 20MB...
Anyway, to ne radi ni kod mene na V21 patchu, a radilo je dok sam imao V19, tako da ako hoces da imas internet servere probaj sa v19.
K[i]zi[t]O
8.6.2009, 19:26
:boodala: Pa :rofl: Dao si mu 3 RS linka za fajl od 20MB...
Anyway, to ne radi ni kod mene na V21 patchu, a radilo je dok sam imao V19, tako da ako hoces da imas internet servere probaj sa v19.
jbg! na to sam prvo naleteo!
aj neka mi neko kaze ima li koja fora za manji nisan a da nije opcije i konzul i rezolucjia?:D
[]D.[].[]v[].[]D.
8.6.2009, 22:04
Koji su ?? :
rate
cl_updaterate
cl_cmdrate
sv_maxrate
za Kablovski Internet SBB 1,5 Mb / 196 Kbps .. Pre sam za 1 Mb koristio
rate 20000
cl_updaterate 50
cl_cmdrate 50
sv_maxrate 20000
i lag mi se kretao od 3- 12 na nasim serverima .. Sad od kad mise povecala brzina lag mi oko 50 - 70 na nekim serverima dok je samo na KGB serverima ok 15 - 20 ??? AKO neko zna nek pomaze .. Hvala unapred :n_klanja::n_klanja::confused:
To ti je onda sve do servera, chim je na jednom ping 20 a na drugom vishe. Ako ja sa 1mbit ADSLom furam 101/101/25000 uz ping 50 uz 24 igracha (na svim serverima je tako, isti ping i sa 101/101 i sa 30/30, damn Uzhice), onda ne vidim razlog da ti ne bi isto to uradio. A sv_maxrate mozhesh da stavish 0 odmah, necesh se previshe usreciti njim, vishe mozhe da odmogne nego shto pomogne.
Evo ovde ima kao nesto objasnjeno oko tih podesavanja:
http://www.overclock.net/pc-games/513495-info-counter-strike-1-6-net.html
Mada visok ping moze da bude i do provajdera,opterecenosti mreze... ja sam se jedno vreme patio sa 120-150ms sa ADSL-om (Telekom),imali su "tehnickih problema" a sad ne prelazi 50, sto je sasvim ok.Ponekad ujutru bude < 30 , mada ne primecujem neku razliku.
btw ovako je meni:
rate 9999
cl_updaterate 40-60
cl_cmdrate 40-60
aj neka mi neko kaze ima li koja fora za manji nisan a da nije opcije i konzul i rezolucjia?:D
Nazalost, nema takve fore. (proguglaj malo, ali mislim da ne moze da bude manji od "small" velicine)
Nazalost, nema takve fore. (proguglaj malo, ali mislim da ne moze da bude manji od "small" velicine)
ok tnx mislo sam mozda ima ka u css....aj dajte neki ip od servera da igramo zajedno al samo da nema citera nemogu da ih gledam
Procitajte ovaj clanak, da vidite u sta moze da preraste jedan obican cs okrsaj:
http://planethalflife.gamespy.com/fullstory.php?id=158086
Stvarno strasno.
DonCorleone91
9.6.2009, 22:12
Procitajte ovaj clanak, da vidite u sta moze da preraste jedan obican cs okrsaj:
Stvarno strasno.
Ovo je vise zbog alkohola i tih idiota, na njih svugde mozes da naidjes :(
Pre mesec i kusur dana kad sam bio kod vuka trebala da se peglaju dva klana dole :) al nista od toga :D
^Kad videli opasnog mafiozu (tebe), odma sturnuli :D
Stvarno strasno.
de ide ovaj svet..cccc
evo jos 1 pitanje pa necu da vas davim...ima li fora da se nisan sporije siri?hwala unapred
[]D.[].[]v[].[]D.
9.6.2009, 22:59
evo jos 1 pitanje pa necu da vas davim...ima li fora da se nisan sporije siri?hwala unapred
evo ti jedno uputstvo za skroz mali nisan odprilike ovakav
ovo vazi i za puske i za pistolj :
Udjes u CS
namestis rez. na 640x480 i na 32 bita.
kucas
cl_dy TAB 0 ENTER
cl_lw ENTER
cl_lc ENTER
udjes u mapu i tad kucas
cl_dy TAB 1 ENTER
cl_lc 0 ENTER
cl_lw 1 ENTER
cl_lw 0 ENTER
Udjes u konzolu izaberes cl_lw 1 ENTER , cucnes (drzis CTRL ne pustas ) odes u konzolu i dalje ne pustas CTRL izaberes strlicom na gore cl_lw 0 i sa misem odes na Submit (ono da potvridis komandu ) izadjes i konzole i mali ti je nisan na pistolji kao i na pusci .
Sad za manji nisan na zumki kucas gl_s TAB 0 ENTER i gamma 101 ENTER
moj savet koristi tamno roze nisan jer je najbolji
a sifra je cl_cr TAB "222 22 222 ENTER
eto malo sam ti valjda pomogao .... ti vidi tu jos stavis da ti radi na fps_max 101 i to znas ...
:to_care:
[]D.[].[]v[].[]D.
9.6.2009, 23:02
prevod by Google translate
То је питање које не постоје неке играче, посебно у високо конкурентан Цоунтер-Стрике заједнице, који се игра мало превише озбиљно. У Новосибирск, Русија, једноставна један на један игра Цоунтер-Стрике завршила у бруталном убиство од седамнаест година (Алексеи) по његовим четрнаест година такмац (Александер).
Према истраживању о новосибирског Тужилаштво уебсите, два су дечаци су се састали на локалном цыбер цаффе играти Цоунтер-Стрике заједно. Алексеи, старији од двојице младића је континуирано поражен његов млађи супарника који су довели до неколико туцце разбијање ван, само да се разбије од стране администратора кафић. Током ноћи, и дечаци су пиеуе и наставила играти игру, без обзира на њихово убрзано понижавајући однос.
Александер је напустио кафић први и, с друге, старији пријатељ, док чека ван Алексеи завршио играње ат 3:00. По изласку, Александер је наставила да ударим Алексеи изнад глава са опеке док суццумбед његовим повреде. Половине тела покопан је откривена следећег јутра по становника.
Тхе убица сведочио на суду да је његова седамнаест-годишњи пријатељ немам ништа с убиство или покуа̨али располагање телу. Александар је био проглашен кривим и осуђен на четири године затвора на казнионица за малољетнике. Дечак је осуђен на основу члана 111, став 4 који се наводи да је, док је напад био хотимичну и да узрок тешких телесних зло, да је смрт била случајна, дакле кратке реченице. Процесуирању адвоката покушала је жалба, али казну остатака.
mogao si i sam to da uradis .. sad znas :opanachke
D.[].[]v[].[]D.;798070']evo ti jedno uputstvo za skroz mali nisan odprilike ovakav
ovo vazi i za puske i za pistolj :
Udjes u CS
namestis rez. na 640x480 i na 32 bita.
kucas
cl_dy TAB 0 ENTER
cl_lw ENTER
cl_lc ENTER
udjes u mapu i tad kucas
cl_dy TAB 1 ENTER
cl_lc 0 ENTER
cl_lw 1 ENTER
cl_lw 0 ENTER
Udjes u konzolu izaberes cl_lw 1 ENTER , cucnes (drzis CTRL ne pustas ) odes u konzolu i dalje ne pustas CTRL izaberes strlicom na gore cl_lw 0 i sa misem odes na Submit (ono da potvridis komandu ) izadjes i konzole i mali ti je nisan na pistolji kao i na pusci .
Sad za manji nisan na zumki kucas gl_s TAB 0 ENTER i gamma 101 ENTER
moj savet koristi tamno roze nisan jer je najbolji
a sifra je cl_cr TAB "222 22 222 ENTER
eto malo sam ti valjda pomogao .... ti vidi tu jos stavis da ti radi na fps_max 101 i to znas ...
:to_care:
kako nisi hvala puno...gram ja dobro al nzm te fore..tnx
kako nisi hvala puno...gram ja dobro al nzm te fore..tnx
brate ljubicasti nepostoji
[]D.[].[]v[].[]D.
10.6.2009, 0:19
brate ljubicasti nepostoji
ima kucaj
cl_crosshair_color "222 22 222 (sa navodnicima obavezno !)
najlepsi i najbolji nisan (po mom misljenju) ! :D
ehmm ....imas ovde sve boje :
http://www.home.no/alurcard2/farg%20koder.html
Stvarno strasno.
aaa znam za ovo strasno. . . .Nikad vise u lanu sa ne poznatima....Long live your gaming soul....
e o5 vas davim al valjda se neljutite?:Ddali neko moze da mi nadje botove za skidanje imo sam ih al me citer iznerviro i obriso cs i o5 skino drugi kad neam botarda...ako vas nemrzi nadjite plz...ja trazio i na googlu i na fpsbanani i nisat il sam ja glop ili nema...
K[i]zi[t]O
10.6.2009, 16:03
e o5 vas davim al valjda se neljutite?:Ddali neko moze da mi nadje botove za skidanje imo sam ih al me citer iznerviro i obriso cs i o5 skino drugi kad neam botarda...ako vas nemrzi nadjite plz...ja trazio i na googlu i na fpsbanani i nisat il sam ja glop ili nema...
http://www.icyhell.net/2008/04/20/zbot-for-counter-strike/
imas pise ti Zbot (8.9 MiB, 5,150 hits) ....na to kliknes...i krene download! ;)
ako nemas u command menu-ju komande za add bot...evo ti neke koje kucas u konzolu....
bot_add = adds a bot
bot_add_t = adds a bot to the terrorist team
bot_add_ct = adds a bot to the counter-terrorist team
bot_kill = kills bots so a new round will start
bot_kick = kicks bots
zi[t]O;798512']http://www.icyhell.net/2008/04/20/zbot-for-counter-strike/
imas pise ti Zbot (8.9 MiB, 5,150 hits) ....na to kliknes...i krene download! ;)
ako nemas u command menu-ju komande za add bot...evo ti neke koje kucas u konzolu....
bot_add = adds a bot
bot_add_t = adds a bot to the terrorist team
bot_add_ct = adds a bot to the counter-terrorist team
bot_kill = kills bots so a new round will start
bot_kick = kicks bots
e hwala ja trazio al nisam naso..
K[i]zi[t]O
10.6.2009, 17:09
jel znas da ih ubacis?!
ne:Dal nema veze igracu samo na netu nego mi trebaju da vezbam malo
ja ih ubacio kad ono nece da udje u cs...
jel moze neko da mi kaze koji je najbolji pech tj gde najmanje baca puska?ja igram v 22
DonCorleone91
10.6.2009, 23:55
jel moze neko da mi kaze koji je najbolji pech tj gde najmanje baca puska?ja igram v 22
nema tu ovde vise, ovde manje :) a najbolji je v21 :)
K[i]zi[t]O
11.6.2009, 15:27
Srbine kad ovo oko botova ne umes da uradis, idi igraj tetris....!!! xD :D
l0l.....xD....
K[i]zi[t]O
11.6.2009, 15:28
Misilim da sam ovo jednom pitao i nisam dobio odgovor!! Slusajte meni nece da pokaze servera kad kliknem na INTERNET evo i slike http://www.500images.com/uploads/438701694CS.JPG moze li pomoc?! Tnx... :D
ja pre...dok sam igrao bez patch-a cs...mogao sam to da otvorim i da igram na tim "internet" serverima, a da mi nisu u favorite...a sad skoro sam install patch v21 i isto ne mogu to...a nzm do cega je! isto ta mi je slika! :S
[]D.[].[]v[].[]D.
11.6.2009, 19:38
Jel' ovaj puk'o, ko ce ti ovo sve ukucati po ovim uputstvima?! Sta zezas tog "coveka"!?!??!?! :D
Jel sam tebi nesto reko :mad:. Decko je lepo pitao kako da smanji nisan ja sam mu do detalja objasnio i on mi se zahvalio . Tebi ako ne odgovara ovo nemoj onda da se bunis !:boxing:
K[i]zi[t]O
11.6.2009, 20:22
D.[].[]v[].[]D.;799239']Jel sam tebi nesto reko :mad:. Decko je lepo pitao kako da smanji nisan ja sam mu do detalja objasnio i on mi se zahvalio . Tebi ako ne odgovara ovo nemoj onda da se bunis !:boxing:
decko,opusteno...i nemoj ovde na forumu da se seljacis.... smiri se i iskuliraj! ;)
zi[t]O;799270']decko,opusteno...i nemoj ovde na forumu da se seljacis.... smiri se i iskuliraj! ;)
Ne seljaci se on i ja bih e ljutio decko lepo sve napisao u detalj i da mu neko kaze ko ce ovo da kuca...ma znas gde ga oteram....:D
[]D.[].[]v[].[]D.
12.6.2009, 15:10
zi[t]O;799270']decko,opusteno...i nemoj ovde na forumu da se seljacis.... smiri se i iskuliraj! ;)
Ja se ne seljacim .... tako nemoj da prosipas gluposti da ovaj razgovor ne krene u svadju... kao sto je dax94 rekao da sam se iznervirao jel sam mu sve do detalja objasnio a sad neko samo ladno da me poklopi sa par reci kao ma daj sta izmishljas i to .. nije mi ni bila namera da se svadjam sa nekim !
Ma nesto mi ovo sumnjivo, jel' stvarno ovo se sve uradi i smanji se nisan?!?! :D
Stvarno izvini, mislio sam lika da zezas!! Sorry...oprstas mi?! :D :)
ma ok nista .... nije mi do svadja samo sam se iznervirao .. Tebi ako je tesko , nemoj ono sve da radis ako ti je tesko. Vidi proveri ako ti odgovara nisan onda ostavi. Ja svaki put tako uradim i igram ! :D
xaxa igro sam ja i tetris al mi cs bolje ide:D:D
nema tu ovde vise, ovde manje :) a najbolji je v21 :)
nzm bar meni se razlikuju 21 po mom misljenu bolji...:D
i nezeza lik ono stvarno radi al ja ili sam uporavi ili tripujem da mi kad to uradim metak neide de nisan nego malo pored?
Partybreaker
12.6.2009, 18:42
Ja sam smanjio nišan na sledeći način:CL_LW 1
+DUCK
CL_LW 0
-DUCKSve ovo, naravno, kucate u konzolu.
Iako bezazleno deluje, kucati na svoju odgovornost! ;) Ja sam nakon kucanja imao par poteškoća:
1. Prvi problem je bio da mi je "lagovalo" pri menjanju oružja pomoću tastera Q. Nije klasičan lag (samim tim što je nemoguće da se ping baš u tom trenutku povisi i kasnije smanji), ali nije išlo tečno kao što treba da ide.
2. Drugi je bio taj da mi je pri odabiru noža dotični stajao u levoj ruci, dok su puška i pištolj stajali u desnoj (Help -> Use Right Hand nije pomagalo čak ni kad je odabran nož u trenutku podešavanja).
3. Treća stvar je način ispaljivanja municije. Mnogo je brže ispaljivalo, po 3 metka za redom k'o od šale.
Čak i nakon izlaska iz igre i restartovanja kompjutera su neki od ovih problema znali da ostanu zapamćeni i iritirali su me. Da li se još nekom dešavalo ovako nešto?
Inače, problem je rešen. Problem je posle par dana sam od sebe nestao (što volim takva rešenja :)) i danas mi je sve identično glatko išlo kao pre kucanja ove "šifre", čak mi je i nišan bio smanjen. Doduše ne znam koliko će još dugo...
shadow_man
12.6.2009, 20:23
ne mogu da udjem na jedan server nikako.
Stalno mi pise:
You have been disconnected from server.
Reason : Bad file server is enforcing file consistency for models/player/terror/terror.mdl
moze li mi neko reci u cemu je problem i kako da ga rijesim???
:)
sve fileove u folderu "models" izbrisi (ili jos bolje napravi novi folder negdje na desktopu i tu ih prebaci)
sad kad ti je prazan taj folder udji na taj server
pokrenut ce ti se automatsko skidanje default skinova za cs koji ti trebaju da bi igrao tamo
shadow_man
12.6.2009, 20:31
pokusao sam to ali nece xD
pogledaj ovo
http://gamers.ba/procitaj.php?id=43340&forum=1
ok:Daj ako vas ne mrzi da mi neko kaze kako i dali moze da nametsim da npr.kad kliknem m misan bude mali a kad kliknem v bude veliku postoji li nesto tako?i da mi brze izbacuje nisan na awp?e i kako se u hltv namesta nisan za awp video sam od hogara.. i jos nesto zasta sluzi program binder jel sme da se koristi bhop skripta i sta su texture?
shadow_man
13.6.2009, 11:26
GR@dimir (http://www.sk.rs/forum/member.php?u=19517) hvala ti puno pomoglo mi je :))))))))))))
pozzzzz
K[i]zi[t]O
13.6.2009, 11:33
ok:Daj ako vas ne mrzi da mi neko kaze kako i dali moze da nametsim da npr.kad kliknem m misan bude mali a kad kliknem v bude veliku postoji li nesto tako?i da mi brze izbacuje nisan na awp?e i kako se u hltv namesta nisan za awp video sam od hogara.. i jos nesto zasta sluzi program binder jel sme da se koristi bhop skripta i sta su texture?
ja msm da to ne moze za nisan...(nzm stvarno)....bhop ili bilo koje skripte su zabranjene...a texture, to su ti povrsine na nekoj mapi, msm boje...ili tome sl!
Skripte jesu zabranjene, ali nece niko da te banuje na serveru zbog auto bhopa...jedino na tamicenjima bi bio diskvalifikovan.Mada ne vidim poentu tog bhopa, osim da neko misli da je pro ako zna da skakuce.
To za nisan je bug u hltv-u... bilo je price o tome.
Teksture- slike koje se "lepe" na povrsine objekata u igri.
K[i]zi[t]O
13.6.2009, 12:38
evo ti pa nauci bhop i bez skripte...pogledaj http://www.youtube.com/watch?v=bdbG59PuMJM
zi[t]O;800376']evo ti pa nauci bhop i bez skripte...pogledaj http://www.youtube.com/watch?v=bdbG59PuMJM
znam ja da uradim bhop nije mi porblem to nego sam gledo
da lik radi stalno to...pa reko da vidim ako sme da uzmem i
ja ako ne onda nista..hvala svim...a jel moze neko da mi objasno sta treba da uradim za taj bag da bi imo nisan i sta je binder tj zasta sluzi?samo ovaj radi drugacije nego ja ja radim samo prave.e da i ako vas nemrzi plz recite kako da montiram ove botove..e da i ja namestio neki mous fixer ili tako nesto i sad [posto igram na sen 2.5]kad mrdam mis koda mi je sen.1 zna li neko kako da namestim?
shadow_man
13.6.2009, 15:06
nije da sam citer nego me nervira sto neko ima cit i ne gasi a admini nista pa mozes li mi neko send link da skinem neki dobar cit koji ima samo wh...
naravno da nema virusa:))))
nije da sam citer nego me nervira sto neko ima cit i ne gasi a admini nista pa mozes li mi neko send link da skinem neki dobar cit koji ima samo wh...
naravno da nema virusa:))))
sta ce ti cit samo iskuliras ja sam jednom zbog toga puko skroz i uplaimo fajtersa i ceo dan se izivljavo posle mesec dana nisam mogo slona u **** da pogodim..sj*** skil skroz..moj savet ti je samo ih iskuliras i to je to...e da jel cuo neko za cs 1.6 vaska 94 build ako jeste plz link za downlaod
K[i]zi[t]O
13.6.2009, 15:30
znam ja da uradim bhop nije mi porblem to nego sam gledo
da lik radi stalno to...pa reko da vidim ako sme da uzmem i
ja ako ne onda nista..hvala svim...a jel moze neko da mi objasno sta treba da uradim za taj bag da bi imo nisan i sta je binder tj zasta sluzi?samo ovaj radi drugacije nego ja ja radim samo prave.e da i ako vas nemrzi plz recite kako da montiram ove botove..e da i ja namestio neki mous fixer ili tako nesto i sad [posto igram na sen 2.5]kad mrdam mis koda mi je sen.1 zna li neko kako da namestim?
e ovako....
1) to za botove.... kada si skinuo...otvoris taj zip fajl...unutra se negde nalazi cstrike folder... onda taj cstrike folder extraktujes tamo gde si ti install cs...ubacis ga u taj folder, pita te da li hoces da zamenis taj cstrike folder...ti kliknes YES TO ALL.... i kraj! udjes i pikas sa njima....bio sam ti dao neke komande za botove!
2) mouse fixer, imao sam...ali sam i bio nasao nesto, da skinem taj mouse fixer...(ne znam gde mi je fajl, trazio sam ga :S )-znam da je zesca glupost!
3) binder...nzm sta je...msm nzm na koji binder mislis...mislis,nesto slicno onom bind kill...pa sta znaci to bind...
4) nisan za awp!? to je zabranjeno, znam kako se stavlja!
K[i]zi[t]O
13.6.2009, 15:33
sta ce ti cit samo iskuliras ja sam jednom zbog toga puko skroz i uplaimo fajtersa i ceo dan se izivljavo posle mesec dana nisam mogo slona u **** da pogodim..sj*** skil skroz..moj savet ti je samo ih iskuliras i to je to...e da jel cuo neko za cs 1.6 vaska 94 build ako jeste plz link za downlaod
ovde se cs igra BEZ CITA! ;)
zi[t]O;800483']e ovako....
1) to za botove.... kada si skinuo...otvoris taj zip fajl...unutra se negde nalazi cstrike folder... onda taj cstrike folder extraktujes tamo gde si ti install cs...ubacis ga u taj folder, pita te da li hoces da zamenis taj cstrike folder...ti kliknes YES TO ALL.... i kraj! udjes i pikas sa njima....bio sam ti dao neke komande za botove!
2) mouse fixer, imao sam...ali sam i bio nasao nesto, da skinem taj mouse fixer...(ne znam gde mi je fajl, trazio sam ga :S )-znam da je zesca glupost!
3) binder...nzm sta je...msm nzm na koji binder mislis...mislis,nesto slicno onom bind kill...pa sta znaci to bind...
4) nisan za awp!? to je zabranjeno, znam kako se stavlja!
neki binder kad udjes imam tastaturu ...aj plz reci kako samo za opkladu mi treba plz.ako nedobijem na opkladi nemam kintu za adapter plz
evo ja se javno izvinjavam svima koje sam ubio koristeci fajtersa 8.8.2008 mrizm citere a ti link trazi negde drugde od mene ga neces dobiti kak oda se resim mouse fixa?
milanjkoer
13.6.2009, 16:39
imam jedan veliki problem...
dok igram cs, nebitno da li na netu ili sa botovima, jedva se krecem dok drzim WSA ili D, dok se na strelicama krecem normalno. do juce je sve radilo kako treba, ali se danas nesto pokvarili. obrisao sam cs i ponovo ga instalirao, ali opet isto... Molim vas pomozite mi da resim ovaj problem
K[i]zi[t]O
13.6.2009, 17:28
neki binder kad udjes imam tastaturu ...aj plz reci kako samo za opkladu mi treba plz.ako nedobijem na opkladi nemam kintu za adapter plz
ne kontam...kakav binder?!
@milanjkoer
mozda si u cucnju sve vreme(+duck)
a meni se isto to desilo ali ne mogu da se setim kako sam resio
probaj da kucas +duck, cl_lw 1, cl_lw 0, -duck, a probaj ako ne radi isto to samo bez cucnja(cl_lw 1, cl_lw 0 dok stojis). cini mi se da sam tako nekako resio.
AXA_MIXTAKE
13.6.2009, 23:10
E LJUDI ,vidite imam jedan problem,nisam igrao cs duze vreme i kupio sam novi komp itd,otvorio sam portove sve sam uradio pre mi je radio dedicated,ali sad izbaci mi ono normalno local ip 192.168.1.4:27017 i to prekopiram i netje da mi nadje u favorites,a npr druge servere hoce,pazite ne da netje mojim drugovima nego meni netje da nadje,a drugovima ono normalno saljem svoju javnu ip,moze li pomoc ????ako je neko imao slican problem:n_klanja:
Pa sta ce ti uopste tvoj server u favoritima, kucaj ip u konzolu u udji ;)
zi[t]O;800578']ne kontam...kakav binder?!
aj mi reci za nisan plz..ako neces javno evo ti msn dejan92_@hotmail.com..plz treba mi kinta za monitor plz..e da i da mi neko kaze kako ide ona fora da malo brze izbacxuje nisan od awp kad kliknem desni klik i jel ima mogucnost da prii menjanu puske ne repetira?
Jbt Srbine sta ti vise hoces, da se sam krece, sam skace, da sam puca, da komp igra umesto tebe... :boodala: bez uvrede, ali preterujes malo.
Ne postoje tu nikakve fore za brze pucanje, brze vadjenje pistolja, veci zum, duzi skok,nereperiranje, nisan na awp-u itd. ...
E a za b-hop(konkretno mislim na snimak ispod), znaci zaletis se na W, pustis ga, mis levo-desno i na tastaturi A i D, to mi je jasno a sad znaci nikad se vise na pritiska W? Mislim samo prvi put pre nego sto pocnes???
Taj klip je bezveze, tip koristi skriptu/plugin nesto tako.. pogledaj komentare dole.
Dude...Who Can Bunny Hop without The PLugin ??? Even if you use scripts and u dont have the plugin, u cant Bunny hop. If u cannot jump at all..that means u dont have bunny hop plugin ;) ^n00b :D
Ovaj je kao bolji tutorial: potrazi jos neke...
http://www.youtube.com/watch?v=M7dXXeAAUCE&feature=related
Jbt Srbine sta ti vise hoces, da se sam krece, sam skace, da sam puca, da komp igra umesto tebe... :boodala: bez uvrede, ali preterujes malo.
Ne postoje tu nikakve fore za brze pucanje, brze vadjenje pistolja, veci zum, duzi skok,nereperiranje, nisan na awp-u itd. ...
nisan na awp postoji vec sam namesto samo nzm kako,za repetiranje znam da ima igro sam u forumu i na svakom cs je tako,za bhop sam pito jel sme da se koristi a da izbacjue brze nisan na awp i to postoji al nzm kako.to mi je namestio jedan lik...
to su sve neke skripte koje su ZABRANJENE!!
shadow_man
14.6.2009, 16:07
Meni je limit 5 GB.Svaki dan i ja i brat igramo cs tako da mi.. ne da skida MB nego ih ''vuče''.Ako ima ikakav program ili bilo sta da mi cs manje skida MB PLS JAVITE JER OVO STVARNO PUNO SKIDA A IGRA MI SE.
K[i]zi[t]O
14.6.2009, 16:12
Meni je limit 5 GB.Svaki dan i ja i brat igramo cs tako da mi.. ne da skida MB nego ih ''vuče''.Ako ima ikakav program ili bilo sta da mi cs manje skida MB PLS JAVITE JER OVO STVARNO PUNO SKIDA A IGRA MI SE.
nzm sta da ti kazem....ja sam pre imao net...kojem je limit 1.5 GB...i igrao sam skoro mesec dana... (tacnije 22 dana) cs...i nije mi bilo lose...ja da imam 5 gb...ne bi se bunio!
sada uplacujem flat internet.... 1,5 m/s :D:):love:
shadow_man
14.6.2009, 16:14
da mi ne igra brat pa haj nego se stalno mijenjamo po cijeli daN puno ode MB jbg zato mi treba neki program da mi ne vuče ovako MB
Nema program...
Probaj da smanjiš rejtove, to bi trebalo da smanji protok.
Probaj ovako:
cl_updaterate 35
cl_cmdrate 35
rate 8000
shadow_man
14.6.2009, 16:17
Kizito Znas Li Kako Kad Npr Uprem Na NoŽ To Je Broj 3 I Onda Mi Se Gore Pojavi Slika NoŽa I Onda Da Bi Ga UZeo Moram Da Uprem Lijevi Klik A Moze Li Ikako Da Se Namjesti Kad Uprem 3 Da Mi Odma Noz Bude U Ruci,,,...
Ako Si Me Skontao Haha
K[i]zi[t]O
14.6.2009, 16:54
^ Moze.
hud_fastswitch 1
da, to ti je najbolja komanda u cs-u... :)
A da li postoji neka komanda da se oruzije isto tako promeni,samo sa tockicom od misa (kao u source)?
K[i]zi[t]O
14.6.2009, 17:09
A da li postoji neka komanda da se oruzije isto tako promeni,samo sa tockicom od misa (kao u source)?
namestis u svojim komandama... kada hoces npr pistolj to ti stoji pod 2, onda namestis mwhellup...a kada hoces noz mwhelldw (ili kako se vec pise, na dole je kuglica) ....i eto ti! a za bombu se snadji! :))))
E imam problem.Sada od kad u SBB povecali na 1.5 mb/s ping u kanteru mi je veliki sta da kucam da smanjim???...i interesuje me da li koristite m4a1 sa prigusom ili bez...??:D
E imam problem.Sada od kad u SBB povecali na 1.5 mb/s ping u kanteru mi je veliki sta da kucam da smanjim???...i interesuje me da li koristite m4a1 sa prigusom ili bez...??:D
kucas ovo u konzolu:
rate 7500
cl_cmdrate 30
cl_updaterate 30
a za m4,ja koristim bez,nekako bolje nisanim :D
K[i]zi[t]O
14.6.2009, 23:34
te komande necu da ti kucam...Gradmir je vec uradio...a m4 slusaj...zavisi sta hoces...prezicniji metak, ili jaci?! ako hoces precizniji stavi prigus, a ako hoces jaci...ne stavljaj!
ja licno volim JACI, pa ne stavljam! :)
E ja volim sa prigusivacem i uvek igram sa njim ;)
E ja volim sa prigusivacem i uvek igram sa njim ;)
Ja posto igram na 640x480 sa prigusom ne mogu nikog da pogodim a bez head head i head pobij sve d*bile .....:D
DonCorleone91
15.6.2009, 12:38
Ja posto igram na 640x480 sa prigusom ne mogu nikog da pogodim a bez head head i head pobij sve d*bile .....:D
Nije bitno na kojoj rezoluciji igras i da li mozes sa necim ili ne :) najbolje je kad znas sa svime
Nije bitno na kojoj rezoluciji igras i da li mozes sa necim ili ne :) najbolje je kad znas sa svime
Naravno da je to najbolje ali primer ja sam pre uzasno mrzeo awp zbog toga sto nisam znao da igram nisam imao dovoljno razvijen refleks da bih ga koristio i mrzeo kad me neko ubije iz awp-a...ali kada sam shvatio kakva je njegova moc uziveo sam se i sad stalno na deathmatch-u idem AWP/Deagle...
e da molim vas kliknite na ovaj link http://s2.katsuro.rs/woo.php?id=9228 vama nista nece skoditi ameni ce dobro doci...Hvala!
K[i]zi[t]O
15.6.2009, 17:15
evo vam jedan sajt...pa vi gledajte, sta koje oruzje radi...msm koliko steta skida... ja sam stalno na njemu!
http://www.ggf-gaming.de/weapons/dc_version3.php
zi[t]O;801645']te komande necu da ti kucam...Gradmir je vec uradio...a m4 slusaj...zavisi sta hoces...prezicniji metak, ili jaci?! ako hoces precizniji stavi prigus, a ako hoces jaci...ne stavljaj!
ja licno volim JACI, pa ne stavljam! :)
malo je nelogicno ali emka ima veci dmg sa prigusivacem:dedica:
DonCorleone91
15.6.2009, 20:33
Naravno da je to najbolje ali primer ja sam pre uzasno mrzeo awp zbog toga sto nisam znao da igram nisam imao dovoljno razvijen refleks da bih ga koristio i mrzeo kad me neko ubije iz awp-a...ali kada sam shvatio kakva je njegova moc uziveo sam se i sad stalno na deathmatch-u idem AWP/Deagle...
e da molim vas kliknite na ovaj link http://s2.katsuro.rs/woo.php?id=9228 vama nista nece skoditi ameni ce dobro doci...Hvala!
Sve je stvar navike :) evo npr moj drugar ne moze da igra sa malim nisanem nikako nego ga stavi na lardz :) i cepa :) na rez 800x600
K[i]zi[t]O
15.6.2009, 22:58
ja isto igram sa velikim nisanom...(lakse i brze naciljam glavu) i kada probam da vratim na mali...jako mi je cudno...rezolucija mi je 640x480...isto kao i za veliki/mali nisan...tako mi je i za ruku u kojoj mi je oruzje...pre mi je bilo u desnoj...sada u levoj...kada vratim u desnu, ne mogu nikog da kill...a ovako! :D
K[i]zi[t]O
16.6.2009, 17:24
snimak nije los...xD....jos da si radio sa komandama kroz konzolu i da ga obradis frpasom....
onda evo i ja malo da se hvalim...pogledajte moj snimak... :DD
http://www.youtube.com/watch?v=Iy2DWP6HNrw
K[i]zi[t]O
16.6.2009, 20:57
E, tebra, nesto mi nece fraps, a znam za komande kroz konzolu, mislis na RECORD i onda na programcic i to se sve lepo sredi, al' meni net 256kbps i onda nesto nece da mi otvori program kad otvorim HLTV....da ne obljasnjavam!!! Aj evo jos jedan snimak, al' tada nisam ni znao ni za konzolu pa RECORD, nego me ortak snimao... :D http://www.youtube.com/watch?v=5gM2-IvCwLY !!! A za tvoj snimak, dobar si, nego koji ti je ovo DeathMach, da stavim na YouTube moj snimak sa DM-a, po njih 8 awp-om, a oni mene ni jednom!!! Al' nemam zivaca da snimam i da ga posle stavljam jeer mi nece frpas!! :paranoia:
serbian programing...se zove server! a ja jos snimao preko frapsa...i onda ga obradio u VEGASU! najlosija je pesma,nisam znao sta da staviM! :S
zi[t]O;803004']serbian programing...se zove server! a ja jos snimao preko frapsa...i onda ga obradio u VEGASU! najlosija je pesma,nisam znao sta da staviM! :S
Izvini na zamerci,ali spor si sa awp...
To jeste...:cool:
K[i]zi[t]O
17.6.2009, 14:41
:Freddy: ma sta izvini...jbt... svako ima svoje misljenje... ;) a i ja sam kazem, da bas nisam nesto brz za awp-om :n-cc2:....a i jako mi je mali sensitiity 1.11..... (pre sam igrao na 15)! :rolleyes: a movie,kao movie...je mogao biti bolji...msm moja igra! :n-hang: :biglaugh:
K[i]zi[t]O
17.6.2009, 17:00
Omg, kaze da igra na 1.11, ja igram na 1 sensitivity i o5, kazem za sebe da sam brz sa awp-om, a i meni je pre bio 15, tacnije 16.8!!! :D E, a sta mislis da ja tebi dam neke demo-e i ti da mi uradis preko frapsa i da mi posaljes MSNom ili E-MAILom?! :D Tnx, ako hoces... Dogovoricemo se kako!! :D
l0l...snadji se, pomogao sam ti oko fraps...pa snimi sam...ne kontas to za sens...ali nema veze...svakom je razlicito,taj sens 1...ja dok se okrenem za jedan ceo krug, ruka mi otpadne....
Hh, kako je FragNation (:sandwars: tako nešto?) nubovski server... Malopre uđem, imam skor 12:0 na DD2 (defuse + 9 fragova) i odma' Ban od Admina maz.Meteora.psy! Kad sam promenio IP i zatražio Demo opet sam dobio Ban! Toliko o tom serveru.
K[i]zi[t]O
17.6.2009, 23:25
Hh, kako je FragNation (:sandwars: tako nešto?) nubovski server... Malopre uđem, imam skor 12:0 na DD2 (defuse + 9 fragova) i odma' Ban od Admina maz.Meteora.psy! Kad sam promenio IP i zatražio Demo opet sam dobio Ban! Toliko o tom serveru.
naravno Rajke...ti si iz KI...PRO covek... mi smo *****ati... msm ja sam bot... xD ali kidam i ja na FragNatioN....
Hh, pa naravno Nešo :)
P.S. Za divna čuda, Admin FragNation Foruma mi još nije aktivirao nalog, ccc...
Hh, pa naravno Nešo :)
P.S. Za divna čuda, Admin FragNation Foruma mi još nije aktivirao nalog, ccc...
Sto igrate na tim propalim serverima gde admini te banuju ocas posla...Dodjite na Belleamie...
dax94, taj "propali server" su članovi dacajak i Luka.zip (valjda?) promovisali kao vrh-vrhova... Pa rek'o da odem da vidim!
Hh, kako je FragNation (:sandwars: tako nešto?) nubovski server...
Covece sigurno te ne bi banovali da nisi imao neki hack, nema razloga da sad ovde prosipas mrznju i neazdovoljstvo sto te je admin "uhvatio"
zi[t]O;803842']naravno Rajke...ti si iz KI...
Da, da opsani ste vi iz KI...
Jel ti je rajko nick i u cs-u? Mislim da sam te video dok igras, bio si uglavnom u donjem delu tabele...
Tako da se lako dolazi do zakljucka kako si dosao do tih 9 fragova.
Sto igrate na tim propalim serverima gde admini te banuju ocas posla...Dodjite na Belleamie...
:boodala: :rofl:
dax94, taj "propali server" su članovi dacajak i Luka.zip (valjda?) promovisali kao vrh-vrhova... Pa rek'o da odem da vidim!
Ja ga nisam nigde reklamirao, ali server jeste medju boljima.
Svi su tamo potpuno korektni, i nema mnogo botova.
Izvini, ali nisam imao chit!
Inače, nisam Rajko nego Rajke, pošto se prezivam Rajić ;)
Nick mi je Restruck ^.-
Korektni? Khm, ae važi...
Ovo sam planirao da postavim na Forum, ali kad sam video kakav je... Nemaju ni deo za žalbe -.-
http://www.astahost.info/view-790_admin1.jpg
http://www.astahost.info/view-357_admin2.jpg
EDIT: Na koliko držite zum sensitiv? Meni je 0.5
K[i]zi[t]O
18.6.2009, 13:40
Covece sigurno te ne bi banovali da nisi imao neki hack, nema razloga da sad ovde prosipas mrznju i neazdovoljstvo sto te je admin "uhvatio"
Da, da opsani ste vi iz KI...
Jel ti je rajko nick i u cs-u? Mislim da sam te video dok igras, bio si uglavnom u donjem delu tabele...
Tako da se lako dolazi do zakljucka kako si dosao do tih 9 fragova.
:boodala: :rofl:
Ja ga nisam nigde reklamirao, ali server jeste medju boljima.
Svi su tamo potpuno korektni, i nema mnogo botova.
moze da kaze ko sta hoce....Rajke je PRO lik...i mozda si ga i video na donjem delu tabele (ali tek kada je krenuo da igra na tom srv-u)...covek bas extra igra!
Dobro, de, Nešo ne mora' me 'fališ :D Mogu da dokažem lako :D
P.S. Je l' ima neko ovaj problem -> http://www.astahost.info/view-877_cs.png
K[i]zi[t]O
18.6.2009, 13:50
pa dobro, malo samo....ali opet! DOKAZI,DOKAZI... ;)
http://www.dodaj.rs/f/3N/dA/uhUbOhA/deinferno0003.jpg
http://www.dodaj.rs/f/3m/Xw/GsirsJq/dedust20013.jpg
http://www.dodaj.rs/f/2G/Ly/JtDtH4o/dedust20010.jpg
http://www.dodaj.rs/f/1h/sr/3UgNl7Cl/detrain0002.jpg
http://www.dodaj.rs/f/X/eP/3CjshWm2/cs-11.jpg
http://www.dodaj.rs/f/c/KW/lNdqU6c/cs-10.jpg
http://www.dodaj.rs/f/3T/QC/svVtPZ6/cs-8.jpg
http://www.dodaj.rs/f/21/10X/4tIgZw7z/cs-12.jpg
http://www.dodaj.rs/f/1e/t1/14YPljkE/cs-7.jpg
http://www.dodaj.rs/f/1a/t/26khj2ER/cs-9.jpg
http://www.dodaj.rs/f/3m/nS/2pfBA1me/cs-3.jpg
http://www.dodaj.rs/f/2N/ql/19PeFc7h/cs-4.jpg
http://www.dodaj.rs/f/20/J0/1M3mLECd/cs-6.jpg
http://www.dodaj.rs/f/1K/C1/3raPWsYL/cs-2.jpg
http://www.dodaj.rs/f/1J/7p/3gEqGzXl/cs-1.jpg
http://www.dodaj.rs/f/1g/pb/3Tvgukn8/cs-5.jpg
Stavio bih i demo-e, ali mrzi me da upload :P
maz.Meteora.psy
18.6.2009, 19:04
Prvi ban si dobio zbog wh-a, nisam snimao demo zato sto sam sluchajno naleteo na tebe i posmatrao te bzvz. Onda si pocheo da pucash kroz vrata gde se inache ne puca noob-u! + nisi ni video ni chuo lika
Drugi ban si dobio zbog izbegavanja prvog, sve ostale si dobio zbog pretnji kako cesh mi skinuti admina! Imash forum, zali se! Prihvacena ti je registracija! Od sada cesh biti sniman, uzivaj u igri...
Ti dokazi da nisi imao wh!
] amx_ban Restruck ^.-
[AMXX] Client "Restruck ^.-" banned
Restruck ^.- has left the game
Restruck ^.- : hocu demo
ADMIN: ban Restruck ^.- permanently
Restruck ^.- connected
Restruck ^.- is joining the Counter-Terrorist force
*DEAD* Restruck ^.- : /forum
Restruck ^.- dropped
Restruck ^.- has left the game
Restruck ^.- adminima : hocu demo bre
TSAY maz.Meteora.psy : podnesi
Battman connected
Restruck ^.- adminima : podnosim zalbu na forumu protiv tebe
Restruck ^.- connected
Restruck ^.- is joining the Terrorist force
Restruck ^.- adminima : Cekam da mi Admin aktivira nalog pa dobijas zalbu
*** InfernaL killed momic with a headshot from awp ***
Restruck ^.- adminima : I hocu demo!
Restruck ^.- : joj jedva cekam da mi admin aktivira nalog
Restruck ^.- : da ovaj meteora nema admina vise
Restruck ^.- adminima : oprosti se od admina :)
TSAY maz.Meteora.psy : vidi ovog sto mi preti
TSAY maz.Meteora.psy : ajde cao bre
Restruck ^.- adminima : hed ce ti admina skinuti
Restruck ^.- adminima : ja hocu demo
Restruck ^.- adminima : kako chitujem
TSAY maz.Meteora.psy : ti cesh da mi kazesh da ce neko da mi skine admina
TSAY maz.Meteora.psy : ajde pali
Restruck ^.- adminima : da
Restruck ^.- adminima : ja hocu damo
Restruck ^.- adminima : demo*
TSAY maz.Meteora.psy : necesh dobiti demo zato sto si nov na serveru
Restruck ^.- adminima : kako chitujem i kako imam WH\
TSAY maz.Meteora.psy : sada dobijash ban zato sto zaobilazish ban
maz.Meteora.psy
18.6.2009, 19:13
Izvini, ali nisam imao chit!
Inače, nisam Rajko nego Rajke, pošto se prezivam Rajić ;)
Nick mi je Restruck ^.-
Korektni? Khm, ae važi...
Ovo sam planirao da postavim na Forum, ali kad sam video kakav je... Nemaju ni deo za žalbe -.-
http://www.astahost.info/view-790_admin1.jpg
http://www.astahost.info/view-357_admin2.jpg
EDIT: Na koliko držite zum sensitiv? Meni je 0.5
Vidish koliki si noob! nisi ni pogledao forum!
Imash deo za zalbe!
Serveri/ban/unban!
Nemoj da pljujesh po serveru!
Dodji i garantujem ti da te od sada niko nece banovati bez demoa!
Imao sam ali kada sam ubacio drugi cfg...
Luka ne znam sta je smesno ..:confused: Sad cu da dodjem na taj server da vidim kakav moj nick je BaroN^....
malo je glupo sto stavlate demo sa DM ili ovaj sa pol day ja pokusavam da napravim sa cw al neznam kako....evo o meni jednogo od najboljih igraca u srbiji http://www.youtube.com/watch?v=M3SB1xMoapo http://www.youtube.com/watch?v=2n4eqgsuoZI&feature=related
i dodjite na starcevo gaming dobar je server nije stalno pun al igra dosta dobrih igraca evo ip 212.200.163.179:27070
http://www.youtube.com/watch?v=4VWPpJaA4X8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=42kfbKQSqPY&feature=related
K[i]zi[t]O
18.6.2009, 20:56
malo je glupo sto stavlate demo sa DM ili ovaj sa pol day ja pokusavam da napravim sa cw al neznam kako....evo o meni jednogo od najboljih igraca u srbiji http://www.youtube.com/watch?v=M3SB1xMoapo http://www.youtube.com/watch?v=2n4eqgsuoZI&feature=related
i dodjite na starcevo gaming dobar je server nije stalno pun al igra dosta dobrih igraca evo ip 212.200.163.179:27070
http://www.youtube.com/watch?v=4VWPpJaA4X8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=42kfbKQSqPY&feature=related
pa ko te pitao da li je glupo ili ne...ja sam i objasnio (sada da li sam na forumu, ili na yt) ali negde jesam, zasto je to dm.... a decko nije los!
DonCorleone91
18.6.2009, 21:33
hehehe :)
Udjem ti ja tako malo pre na sg (valjda) neki server...i napravim pokolj :D posle tri meseca ne pipanja CS-a....bila i neka rada :D :p odavde sa foruma to da potvrdi :D ...i promenise oni tako na aim_aztec...i ja se dovati awp-a prvu rundu i u 3 sekunde poskidah ih 4 :D i rada me strefi metkom u celenku :) tad se ja smorio i izasao :D
Elem, ovako... Chit nemam, možem slobodno da igramo na Steam-u, nema frke! Kroz vrata nisam pucao, dajem krv da nisam! A inače, defuse + 9 fragova od toga što sam 6 lika dočekao na B, plus par komada na 2 na MID i 1 na A... Ma Admin si do jaja! Zakon! Za poželeti! Banove sam zaobilazio lako zato što imam IP Changer, ako znaš šta je to!
zi[t]O;804375']pa ko te pitao da li je glupo ili ne...ja sam i objasnio (sada da li sam na forumu, ili na yt) ali negde jesam, zasto je to dm.... a decko nije los!
pa nekazem ja da je lose nego bvze je to lepse izgleda sa cw a z0x je lud decko kako igra jedan od najboljih u srbiji..
K[i]zi[t]O
18.6.2009, 23:04
pa nekazem ja da je lose nego bvze je to lepse izgleda sa cw a z0x je lud decko kako igra jedan od najboljih u srbiji..
pa jbg...bice i toga...pa cu staviti...evo malo pre na jednom srvu...nisam krenuo da snimam demo, skor sa awp-om 12 0....stavio snimam demo skor 29 5... :/ inace dobro igra taj....
maz.Meteora.psy
18.6.2009, 23:25
Elem, ovako... Chit nemam, možem slobodno da igramo na Steam-u, nema frke! Kroz vrata nisam pucao, dajem krv da nisam! A inače, defuse + 9 fragova od toga što sam 6 lika dočekao na B, plus par komada na 2 na MID i 1 na A... Ma Admin si do jaja! Zakon! Za poželeti! Banove sam zaobilazio lako zato što imam IP Changer, ako znaš šta je to!
Nemoj ti mene da vredjash, znam da si menjao ip, ja ti kazem da si zbog toga dobio ban! Kada jednom dobijesh perm idesh na forum pa se zalish! Mogao si da imash i 30-0 skor, da je sve ok bilo ne bih te banovao!
Nisi igrao na sluh, nisi video lika, pucao si kroz vrata na B-site. Ubio lika rafalchinom kroz ista... Ne moramo da se ubedjujemo, nemash ni ti dokaz a nemam ni ja. Igraj slobodno i sledeci put ce biti demo ako te provalimo i cao zdravo.
Nemoj da ti rade kompleksi i da vredjash i mene i server!
LoL, ae mrš.
Valjda znam kako sam igrao, lol
DonCorleone91
18.6.2009, 23:36
Ae smrdite obojica....ne mojte ovde da se svadjate...nadjite se na msn-u il negde pa resite to negde drugde...
HH, je l' zna neko zbog čega je ovo?
http://www.astahost.info/view-877_cs.png
DonCorleone91
19.6.2009, 0:13
HH, je l' zna neko zbog čega je ovo?
http://www.astahost.info/view-877_cs.png
Otisao ti je RAM :)
Sve lepo radi osim CS-a i RAM mi otiš'o :paranoia:?
DonCorleone91
19.6.2009, 1:13
Sve lepo radi osim CS-a i RAM mi otiš'o :paranoia:?
Lupio sam, zakljucak po samo procitanom error-u
Jel si proba da reinstaliras cs...itditd..?
DonCorleone91
19.6.2009, 19:21
Samo da vas obavestim, danas je 10 godina od kad je zvanicno izdat prvi CS mod za HL
Samo da vas obavestim, danas je 10 godina od kad je zvanicno izdat prvi CS mod za HL
moramo to da proslavimo...ajde neka neko objasni kako da sklepam demo plz..al u detalje.plz
Kad uđeš u CS, ideš u konzolu pa kucaš "record imedema" (bez navodnika)
Onda kad završiš to kucaš stop!
Onda kucaš "viewdemo imedema" (bez navodnika :kreza:) i usporiš ga 4 puta. Zatim otvoriš neki program za snimanje (tipa - Fraps, GameCam) i snimiš to.
Onda otvoriš Sony Vegas i taj klip ubrzaš 4 puta. Sad je klip normalan :kreza: Onda možeš da dodaješ neke efekte :a_bleh:
a jel moze ako postoji besplatna verzija toga vegasa i frapsa da das link, pa da se i ja snimam malo:kreza:?
DonCorleone91
20.6.2009, 15:20
a jel moze ako postoji besplatna verzija toga vegasa i frapsa da das link, pa da se i ja snimam malo:kreza:?
Postoji trial :p
Koji jel 19 ili 20 juna???
DonCorleone91
20.6.2009, 18:40
Koji jel 19 ili 20 juna???
kad sam napisao :p juce :p
kad sam napisao :p juce :p
OMG!!!!Znaci prvi HL mod je izasao 19 juna na moj RODJENDAN!!!!!AAAAAA!!!!NE MOGU DA VERUJEM!!!
e jel zna neko zasto mi nema krvi kad nekog rokam 2 puta sam reinstal cs i o5 isto jel vam nije problem da stavite one fajlove negde i ostavite linkove da skinem tnx unapred
Kucaj u konzolu
gl_spriteblend 0 (tako nešto :D)
violence_ pa ima Hgibs, i još neka 3 (postavi vrednost na 1)
A inače, ako nema pancir (odnosno kevlar ako gađaš u glavu) biće krvi, a ako ima... :D
imam dva pitanja pa ako moze pomoc
1.kako da namesti da mi se cuje multikill,first blood........
2.kad se podpisujem sprejem na zid sta god da stavim u opcijama ono mi pokazuje jednu istu sliku stalno
hvala!!!!
DonCorleone91
21.6.2009, 9:27
imam dva pitanja pa ako moze pomoc
1.kako da namesti da mi se cuje multikill,first blood........
2.kad se podpisujem sprejem na zid sta god da stavim u opcijama ono mi pokazuje jednu istu sliku stalno
hvala!!!!
1.Ta gomila (po meni jako glupih i ne potrebnih) zvugkova je beskorisna. Njih ne mozes ti da ubacis, oni dolaze sa servera, i samo ako server ima isntalira odredjeni plug-in ti ces ih cuti.
2.Verovatno su ti obrisani nekako
Imam problem kanter mi je radio ali od skoro cim udjem u meni pocinje da se koci i zvuk je usporen...inace konfiguracija je sledeca Intel Pentium 2.53Ghz, 768mb ram, ATI 9200pro 128mb itd...
1.Ta gomila (po meni jako glupih i ne potrebnih) zvugkova je beskorisna. Njih ne mozes ti da ubacis, oni dolaze sa servera, i samo ako server ima isntalira odredjeni plug-in ti ces ih cuti.
2.Verovatno su ti obrisani nekako
Nisu obrisali nego na nekim serverima se svima ne vidi sprej samo ono kao inonica HL-a samo uvecana :D...Pozelite mi srecu sutra mi je prijemni :D
da li si probao reinstal?
Nisu obrisali nego na nekim serverima se svima ne vidi sprej samo ono kao inonica HL-a samo uvecana :D...Pozelite mi srecu sutra mi je prijemni :D
srecno na prijemnom:kreza:
a ovaj, postoji li neki program koj prevodi demo format u .avi ili bilo koj standardni video zapis?
K[i]zi[t]O
22.6.2009, 15:05
srecno na prijemnom:kreza:
a ovaj, postoji li neki program koj prevodi demo format u .avi ili bilo koj standardni video zapis?
ja za tako neki program nisam cuo...znam samo za fraps, preko kojeg snimis taj demo, ali u .avi formaru...a da ima bilo bi EXTRA! ne bi morao da cekam fraps da mi snimi i da mi zauzima gigabajte na hardu, nego ovako brzo namesti... :))))
ja sam cacko nesto po konzoli i sad su mi ono de pise pare i sat sve crveno jel zna neko kako da se vrati na zeleno i jel imaj jos neke boje?
Pa cini mi se da ti je najbolje da reinstaliras cs zato sto ti onda sve vraca na fabricko podesavanje, ali mislim bukvalno da ga brises, sve iz valve i onda instaliraj cs iz pocetka(samo ostavi mape sprajtove i te zaebancije(i prepisi IP od servera)). A licno za tu komandu za te boje nisam cuo.
K[i]zi[t]O
22.6.2009, 19:29
Pa cini mi se da ti je najbolje da reinstaliras cs zato sto ti onda sve vraca na fabricko podesavanje, ali mislim bukvalno da ga brises, sve iz valve i onda instaliraj cs iz pocetka(samo ostavi mape sprajtove i te zaebancije(i prepisi IP od servera)). A licno za tu komandu za te boje nisam cuo.
ja msm da je to glupost, da to moze da se vrati...samo neka jos malo cacka...ali neka!! ae videcu da nadjem!! ;-)
Nije bas glupost, pa reinstal cs-a je bar najmanji problem, za 3 minuta se odradi...
Samo ostavis cfg i mape i vratis ih posle ...
Sto se tice problema, na pamet mi pada jedino komanda bottomcolor pa isprobaj, default je 6.
jednom sam bio reinstal pa o5 isto al sad sa skino drugi cs i ok je
K[i]zi[t]O
22.6.2009, 20:49
jednom sam bio reinstal pa o5 isto al sad sa skino drugi cs i ok je
www.gametracker.com tu imas servera koliko neces!! snadji se! ;-)
marko_indjija
22.6.2009, 21:13
jel neko ima neki zombi server? ali nije obican zombi server,nego izgleda ovako: kad pocne runda 20 sekundi traje gravitacija da bi ljudi mogli da skoce negde i da se tu ustekaju,pa onda zombiji treba da nadju nacin da ubiju ljude. nadam se da sam dobro objasnio i da ce mi neko brzo odgovoriti.
K[i]zi[t]O
22.6.2009, 21:59
jel neko ima neki zombi server? ali nije obican zombi server,nego izgleda ovako: kad pocne runda 20 sekundi traje gravitacija da bi ljudi mogli da skoce negde i da se tu ustekaju,pa onda zombiji treba da nadju nacin da ubiju ljude. nadam se da sam dobro objasnio i da ce mi neko brzo odgovoriti.
www.gametracker.com pogledaj tu!!! mozda nadjes neki koji ti odgovara!!
marko_indjija
22.6.2009, 22:07
brate ne znas koliko ima zombijskih servera,trazio sam tamo. ovde sam pitao jer sam pomislio da mozda neko igra takav kakav trazim
K[i]zi[t]O
22.6.2009, 23:28
brate ne znas koliko ima zombijskih servera,trazio sam tamo. ovde sam pitao jer sam pomislio da mozda neko igra takav kakav trazim
pa naravno da znam da ima mnogo srv-a....pa stavi neke parametre, jbt... da li je iz Srbije...pa stavi...ako znas kojim slucajem na koje slovo pocinje srv...stavi da ti trazim samo za cs 1.6... :))) mozda ga i nadjes! :)
K[i]zi[t]O
22.6.2009, 23:30
Balkan-Ekspress Zombie 217.26.212.31:27053
-=Experts-Zone=- Zombie 217.26.212.27:28036
probaj neka od ta dva!!!
e da ovo uvek zaboravim da pitam :D Da li mogu nekako da namestim da mi je noz u levoj ruci a ostala oruzja u desnoj ili je to samo HLTV bug?
pa ja bi reko da je bug, ali postize se cini mi se na sledeci nacin:D:+duck, cl_lw 1, cl_lw 0, -duck. trebalo bi da ga izazove ova komanda.
Daj gavrilo, seme mu j...m, pa šta sam ja napisao na prošloj strani? Je l' sam napisao kako demo da se snimi? omfG
koj demo sad? Samo sam reko coveku za noz nisam spominjao demo.
K[i]zi[t]O
23.6.2009, 21:20
Daj gavrilo, seme mu j...m, pa šta sam ja napisao na prošloj strani? Je l' sam napisao kako demo da se snimi? omfG
hahaha...Rajke, pa nije spimnjao demo...nego kako da se namesti...a i opusteno, bez naglih pokreta!! ;) :D
koj demo sad? Samo sam reko coveku za noz nisam spominjao demo.
opusteno!! ;-) nije dobro procitao!!
ma ok:D
a rajke ako si mislio na neku raniju poruku citiraj je pa da znam o cemu se radi, a ne ovako...
ajde recite kako da sklepam demo plz nesto detaljno probo sam kako mi je ovaj lik rek o al nece
skines program FRAPS sa interneta. Ne mora da bude registrovan, trial verzija ima ogranicenje 30 sec max snimanja ali posto se snimanje filma svodi na spajanje najboljih kill-ova ovo je vise nego dovoljno. Skines program Vegas sa RapidShare-a. imas patch u paketu koj downloadujes i samo ga instaliras, tako da imas full verziju za dz. Kad udjes u Kanter otvoris konzolu(`:D) i kucas record imedemoa i kad ga snimis kucas stop da prekines snimanje. onda skines program SK player sa LUDOMANIJE.
upalis FRAPS i minimiziras ga, onda otvoris demo SKplayerom kad ga otvoris pritisnes enter da ti se otvori pravougaonik kojim ubrzavas usporavas i kontrolises demo. Onaj deo demoa koj oces da snimis, snimis tako sto pritisnes F9 i tada pocne snimanje, prekines snimanje opet na F9 i snimak ti je u hard-u. Pomocu vegasa ih spojis i dodajes effekte. Ako imas neko pitanje u vezi Vegasa ili svega ovog slobodno pitaj.
Konkretno odgovor na tvoje pitanje je vezan samo za demo a odgovor je boldovan iznad, ali verovatno si mislio na snimanje svog filma o tvom gameplay-u.
:D:D
SK player: http://www.ludomanija.net/counter-strike/counter-strike.htm
FRAPS: http://www.fraps.com/download.php
Djordje Turjacanin
24.6.2009, 12:14
Alo to je piraterija koliko ja znam. Neka koristi WeGame a timnemoj da mu turaš piratsku verziju preko rapida + bi mogao da dobiješ karton.
K[i]zi[t]O
24.6.2009, 12:17
Alo to je piraterija koliko ja znam. Neka koristi WeGame a timnemoj da mu turaš piratsku verziju preko rapida + bi mogao da dobiješ karton.
oke!! ;) nisam znao! ;)
Sad ja imam jedno pitanje :kreza:
Skoro sam reinstalirao cs, i sad mi se pojavljuju one bezvezne poruke
"you have spotted an enemy" , "You killed an enemy..." i te gluposti, kako da to sredim da se ne pojavljuje?? Pre sam ga regulisao nekako al se ne secam ??
Pozz svima od mene
Non-steam server za cs 1.6
Evo da vam javim da sam konacno posle dugo vremena zavrshio sve sto je potrebno za jedan kvalitetan i jednostavan crnogorski server.... Uvjerite se i sami, ali ako imate neku kritiku molim da je iznesete ovdje....
Evo opet da ostavim informacije:
¤ Crna Gora^Gaming Server: 217.26.212.28:28028
Evo vam link http://cg-gaming.ucoz.com/ konacno zavrshenog sajta/foruma servera i zelim da se svi registujete na forum radi svih informacija o radu servera!!!
LJUDI ZIVJELI VIDIMO SE NA NISANU
http://i41.tinypic.com/6tpcuq.jpg
Djordje Turjacanin
24.6.2009, 14:00
Aman čovječe ne postuj u dvije teme isto. Imaš temu bepslatnio serveri. Ovde se ne pišu serveri.
LJudi pomaagjte!!Kako da povecam fps u kanteru ne mogu vise da igram sa 20 !!!:mad: Moja budjava graficka nema v-sync...kako da povecam!?:n_klanja:
Partybreaker
24.6.2009, 14:28
LJudi pomaagjte!!Kako da povecam fps u kanteru ne mogu vise da igram sa 20 !!!:mad: Moja budjava graficka nema v-sync...kako da povecam!?:n_klanja:
Uopšte nije pametno paliti V-Sync sa tako malim framerateom. Izdvoji oko 1000 dinara i kupi bar neku polovnu ATI 9550 grafičku, pa je po potrebi OC-uj.
Mada, probaj prvo da očistiš komp od virusa i ostalo (defragmentacija, gašenje background programa itd.), ali mislim da ti nova grafička ne gine.
K[i]zi[t]O
24.6.2009, 16:10
Sad ja imam jedno pitanje :kreza:
Skoro sam reinstalirao cs, i sad mi se pojavljuju one bezvezne poruke
"you have spotted an enemy" , "You killed an enemy..." i te gluposti, kako da to sredim da se ne pojavljuje?? Pre sam ga regulisao nekako al se ne secam ??
ps...sta i to moze?! :-o meni se pojavi samo jednom i to kada krecem da igram...i vise ne.... :S
K[i]zi[t]O
24.6.2009, 19:32
ljudi, imam jednog lika, nije registrovan na forumu ima problem, a ja nzm sta da mu kazem tj da mu uradim (jer sam kod njega)...slusajte...
radi mu na 101 fps i onda odjednom krene malo da secka,padne da radi od 10-30 fps i tako 2 min.....i onda opet lepo radi i tako opet... kucao sam mu one komande rate, itd...i ponovo fps_max 101 i opet nista...zna neko resenje?!
skines program FRAPS sa interneta. Ne mora da bude registrovan, trial verzija ima ogranicenje 30 sec max snimanja ali posto se snimanje filma svodi na spajanje najboljih kill-ova ovo je vise nego dovoljno. Skines program Vegas sa RapidShare-a. imas patch u paketu koj downloadujes i samo ga instaliras, tako da imas full verziju za dz. Kad udjes u Kanter otvoris konzolu(`:D) i kucas record imedemoa i kad ga snimis kucas stop da prekines snimanje. onda skines program SK player sa LUDOMANIJE.
upalis FRAPS i minimiziras ga, onda otvoris demo SKplayerom kad ga otvoris pritisnes enter da ti se otvori pravougaonik kojim ubrzavas usporavas i kontrolises demo. Onaj deo demoa koj oces da snimis, snimis tako sto pritisnes F9 i tada pocne snimanje, prekines snimanje opet na F9 i snimak ti je u hard-u. Pomocu vegasa ih spojis i dodajes effekte. Ako imas neko pitanje u vezi Vegasa ili svega ovog slobodno pitaj.
Konkretno odgovor na tvoje pitanje je vezan samo za demo a odgovor je boldovan iznad, ali verovatno si mislio na snimanje svog filma o tvom gameplay-u.
:D:D
SK player: http://www.ludomanija.net/counter-strike/counter-strike.htm
FRAPS: http://www.fraps.com/download.php
xaxa vicete moj demo gledati sledece godine....hvala brate al nema sanse da se snadjem
zi[t]O;808248']ljudi, imam jednog lika, nije registrovan na forumu ima problem, a ja nzm sta da mu kazem tj da mu uradim (jer sam kod njega)...slusajte...
radi mu na 101 fps i onda odjednom krene malo da secka,padne da radi od 10-30 fps i tako 2 min.....i onda opet lepo radi i tako opet... kucao sam mu one komande rate, itd...i ponovo fps_max 101 i opet nista...zna neko resenje?!
To se i meni desavalo (samo sto meni sa 30 fps na 4 :D ) ja mislim da se to zove drop...nista strasno mala preopterecenost...
ja samom sebi nisam jasan imam 2 cs 1 kidam a drugi nemam pojma a isti su...ccc:confused:
evo i ja sam okacio svoj gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=LPpspK5yvQg
:D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.