Prikaži potpunu verziju : Counter Strike 1.6
Strane :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
19
20
21
22
[]D.[].[]v[].[]D.
5.12.2009, 19:36
SR iliti sillent run je dozvoljen samo na pubovima, ali bindovanje duck na scroll nije dozvoljeno na mecevima :)
Naravno da je to tacno .... Inace ovo i ne koristim tolko , al kad sam na pub-ovima sto da ne , bolji skor imam ... :D
SR iliti sillent run je dozvoljen samo na pubovima, ali bindovanje duck na scroll nije dozvoljeno na mecevima :)
ja sam nesto cito da sad moze na wcg da se radi sr....nego ima li neka zastita za server od hacka??ortak ima dobar server (clarion) ali svaki dan mu neko obori po 5x....zalio sa kgb al nista ima li neka zastita ili nesto?
[]D.[].[]v[].[]D.
5.12.2009, 23:02
ja sam nesto cito da sad moze na wcg da se radi sr....nego ima li neka zastita za server od hacka??ortak ima dobar server (clarion) ali svaki dan mu neko obori po 5x....zalio sa kgb al nista ima li neka zastita ili nesto?
Za Clarion server , pre je bio shit , a sad je dobar ... inace nisam igrao na njemu jedno 3 meseca ... Ko su sada admini ako nije tajna ?;)
D.[].[]v[].[]D.;918503']Na WCG sigurno ne :D a sto se tice Clarion servera , pre je bio shit , a sad je dobar ... inace nisam igrao na njemu jedno 3 meseca ... Ko su sada admini ako nije tajna ?;)
n1ghtmare(gonzo),magic,basshunter,z0x,talamasca... .ne znam ni ja napamet...
Master Neo
6.12.2009, 0:03
Pre neki dan sam bas citao CS pravila sa ovogodisnjeg WCG-a. Sillent run je dozvoljen, ali ono sto nama bitno, jeste da nije dozvoljeno da se na scroll binduje duck, tj. ako hoces da radis SR moras preko tastature da ga radis. E sad, treba nauciti na tastaturi SR... :)
[]D.[].[]v[].[]D.
6.12.2009, 0:28
n1ghtmare(gonzo),magic,basshunter,z0x,talamasca... .ne znam ni ja napamet...
A samo da te pitam ... ovaj basshunter ... jel iz Nisa mozda ako znas :confused::D
Pre neki dan sam bas citao CS pravila sa ovogodisnjeg WCG-a. Sillent run je dozvoljen, ali ono sto nama bitno, jeste da nije dozvoljeno da se na scroll binduje duck, tj. ako hoces da radis SR moras preko tastature da ga radis. E sad, treba nauciti na tastaturi SR... :)
na to sam i mislio samo ja ne znam ni sta treba da kliknem na da da bi sr..na duck je lako...
D.[].[]v[].[]D.;918587']A samo da te pitam ... ovaj basshunter ... jel iz Nisa mozda ako znas :confused::Diz bg...znamo se 10 god ...najbolji ortaci
Master Neo
6.12.2009, 1:50
@ srb1N*
Sillent run radis tako sto naizmenicno kombinujes bindovan duck na skrolu i duck na tastaturi. Tako dobijas trcanje a da pritom ne pravis zvuk koraka, vec besumno trcis :) E sad preko skrola je to mnogo lakse, al na tastaturi moras da bindujes dva duck dugmeta i da ih naizmenicno pritiskas... komplikovano :)
Od kad moze Silent Run na WCG-u?To nisam znao.Inace ne znam sto svi skidaju noviji v48 protokol nepotreban potpuno ja sam mojim v21 sasvim zadovoljan.
Master Neo
6.12.2009, 5:28
Od kad moze Silent Run na WCG-u?To nisam znao.Inace ne znam sto svi skidaju noviji v48 protokol nepotreban potpuno ja sam mojim v21 sasvim zadovoljan.
Nije stvar u tome da li si ti zadovoljan ili ne, nego sa v48 protokolom se mnogo teze cituje i kad jednom dobijes ban, taj ban se ne skida nikako, ni ako reinstaliras cs i win.
DonCorleone91
6.12.2009, 11:44
Nije stvar u tome da li si ti zadovoljan ili ne, nego sa v48 protokolom se mnogo teze cituje i kad jednom dobijes ban, taj ban se ne skida nikako, ni ako reinstaliras cs i win.
ban se zakaci za seriski broj maticne? :facepalm
ban se zakaci za seriski broj maticne? :facepalm
Da.
Ban je "hardverski".
DonCorleone91
6.12.2009, 12:13
uuu napredovase :) otkad nisam igrao cs...moram i ja malo da ispadnem w00na :dzavo:
Instalirao sam Win 7 ultimate, ali mi CS 1.6 V 42 stalno laguje, ping mi ide na 150, a sa xp-om sve radi besprekorno. Da li je jos neko imao ovakav problem ?Inace proc je 3.5 ghz, 2 gb ram, 7300 gt i sbb 1,5 mbit
Hmh, "utepaj" VSync u nVidia Control Panelu. A možda i automatic updates ili widget neki koristi net pa ti laguje... Sredi pozadinske procese i slično pa probaj.
Jel moze neko da mi kaze kako se ubacuje neki cheat i da mi kaze gde da nadjem?
Jel moze neko da mi kaze kako se ubacuje neki cheat i da mi kaze gde da nadjem?
E ovako, u principu ti cheatovi se veoma lako provaljuju npr. wh, tako da je bolje da kucas sifre.
Postoji sifra za takozvani silent aim, i nema sanse da te admini primete da koristis.Jer funkcionise tako sto jednom gadja protivnika u grudi a drugi put u glavu.Znaci svaki drugi kill ce biti headshot.
U konzolu (~) ukucas: bind w kill
Uz ovo ti druge sifre ne trebaju, sasvim je dovoljna da budes prvi na serveru.
Koristim je i ja ponekad. ;) :)
Pazi sto je obrisao poruku... Mora da je isprobao :D
@ srb1N*
Sillent run radis tako sto naizmenicno kombinujes bindovan duck na skrolu i duck na tastaturi. Tako dobijas trcanje a da pritom ne pravis zvuk koraka, vec besumno trcis :) E sad preko skrola je to mnogo lakse, al na tastaturi moras da bindujes dva duck dugmeta i da ih naizmenicno pritiskas... komplikovano :)
za ovo prvo znam nisam bot :Dal nisam znao kako na tastaturi sacu malo da vezbam
[]D.[].[]v[].[]D.
7.12.2009, 0:47
Da li ima jos pacjenata koji se prime na bind w kill :facepalm:facepalm:facepalm !! EPIC FAIL
Master Neo
7.12.2009, 2:20
za ovo prvo znam nisam bot :Dal nisam znao kako na tastaturi sacu malo da vezbam
Mozes i sa skriptama, al jbg, opet nije to to, jer ni one nisu dozvoljene na turnirima...
Ahahaha khm khm khm hahahhaahah. Sad cu da skupim sve postove onih koji su se primili na na bind w kill :kreza: pa da ih psotavim, a luka se uvek javi prvi da pomogne :kreza: hahaha silent aim AHAHAHHAHAHAHAHHAHA, *****i si se to je silent rush cheat, tropas a ne cuje se:kreza:
Mozes i sa skriptama, al jbg, opet nije to to, jer ni one nisu dozvoljene na turnirima...
'ebes skripte jednostavnije je ctrl + skrol unazad (tako ja radim)..probo sma na tastaturi samo jednom sam uspeo umore se prsti:dzavo:
Za****o sam se i probao :facepalm(ovo je za mene:D) I sad crkne cim pritisnem nesto za pomeranje! Jel jedino resenje un-install, ja radije ne bih zato sto imam hiljadu servera i mrzi me ponovo da sve kucam...
Fazon je u tome da nije fazon da citujes, mogo si samo da ides na defaults nisi morao da uninstaliras cs, bind w kill je jednostavna komanda koja binduje slovo w i daje mu funkciju da kad se pritisne da se aktivira kill tacnije da izvrsis samoubistvo. Ali mislim kad neko dodje na SK i pita dajte mi cheat, pa mislim stvarno nije u redu... ko na wcg da dodje neko iz again i da pita organizatora da mu kaze neku sifru :kreza:
Fazon je u tome da nije fazon da citujes, mogo si samo da ides na defaults nisi morao da uninstaliras cs, bind w kill je jednostavna komanda koja binduje slovo w i daje mu funkciju da kad se pritisne da se aktivira kill tacnije da izvrsis samoubistvo. Ali mislim kad neko dodje na SK i pita dajte mi cheat, pa mislim stvarno nije u redu... ko na wcg da dodje neko iz again i da pita organizatora da mu kaze neku sifru :kreza:
A kako da namestim na defaults?
Odes u options pa keybordi samo use defaults.
PS. S**** sam tone ljudi na mom serveru tako xDDD
Ma kucaj bind l kill, i bindovace ti kill za L. Ili stavi neki levi taster koji ni u ludilu ne koristis ;)
http://img39.imageshack.us/img39/9825/lolkhh.jpg
:aplauz:
Od sada menjamo, necemo vise bind w kill nego pricamo bind b kill
Pa neka cituju samo sa pistoljcetom. :D
@COFI vracaj mi zahvalnicu lepo sam ti pomogao. :ciao:
[]D.[].[]v[].[]D.
7.12.2009, 18:53
Moze i bind q kill .... mislim da to pritiska jedno 2325235 puta :rofl:
@luka Nemas pojma koliko si mi pomogao, tako da ne vracam zahvalnicu!
@[]D.[].[]v[].[]D. Nikad mi se nije desilo da pritisnem Q...
@luka Nemas pojma koliko si mi pomogao, tako da ne vracam zahvalnicu!
Pomogao ti je dosta ;). Cheatovanje je gadno kaznjiva rabota na novim serverima. A i nista gore nego biti citer, pokazuje tvoju inferiornost u necemu.
Ako nikad nisi koristio Q u kanteru... Brate, ne znas sta si propustio :D
[]D.[].[]v[].[]D.
7.12.2009, 21:15
:facepalm od kad igras CS ... pre 1 mesec ?
Rofl. Prijateljski savet: igraj se u pesku jos koju godinu, nije CS jos za tebe.
D.[].[]v[].[]D.;920250']:facepalm od kad igras CS ... pre 1 mesec ?
U pravu si, kanter ne igram dugo, oko 3 meseca, tako da nisam bas dobar...
Rofl. Prijateljski savet: igraj se u pesku jos koju godinu, nije CS jos za tebe.
Zasto cs nije za mene? Zato sto nisam pritiskao Q?!
Master Neo
8.12.2009, 4:00
Ae iskulirajte decka, vidite da se trudi :) Cofi samo nemoj da palis wh aim i te gluposti, uzmi gledaj malo klipove dobrih igraca na youtube-u, a i ceka te puuuno puno fragova i igranja cs-a... :)
Imam problem veliki koristim protocol u cs-u 48...imam taj KGB hosting cs. ali kad udjem u cs nerade komande.tamo gde treba da pise W,A,S,D itd sve je prazno. i onda ja tu svakim put moram kliknuti use defaults da bi se pojavile komande a to me iritira. ali jos gore svaki put kad udjem u cs tamo gde pise ime za polje pise UNNAMED i stalno moram menjati sto je bzvz..jel moze neka pomoc da kad jednom promenim ime i komande to ostane zauvek a ne da moram stalno menjeti svaki put kad udjem u cs ?
@ Da se nadovezem na neov post namenjen COFI-ju
Jos bolje skini demo-e sa hltv.org i gledaj celu rundu a ne samo fragove, kradi im taktike i fazone imitiraj proove i normalno vezbaj :)
@ Faca
Ne znam koj imas patch ali sto se tice domacih patchova za 48 protok nemas veliki izbor, probaj kgb-ov patch v42, a ako ni on ncece imas verovatno problem sa mahinom...
Imam problem veliki koristim protocol u cs-u 48...imam taj KGB hosting cs. ali kad udjem u cs nerade komande.tamo gde treba da pise W,A,S,D itd sve je prazno. i onda ja tu svakim put moram kliknuti use defaults da bi se pojavile komande a to me iritira. ali jos gore svaki put kad udjem u cs tamo gde pise ime za polje pise UNNAMED i stalno moram menjati sto je bzvz..jel moze neka pomoc da kad jednom promenim ime i komande to ostane zauvek a ne da moram stalno menjeti svaki put kad udjem u cs ?
Trebaš da fajl u kom su ti podaci ( config.cfg ) podesiš Read Only.
Verovatno je to,ne znam šta bi drugo moglo biti.
Ae iskulirajte decka, vidite da se trudi :) Cofi samo nemoj da palis wh aim i te gluposti, uzmi gledaj malo klipove dobrih igraca na youtube-u, a i ceka te puuuno puno fragova i igranja cs-a... :)
Ma da, sav se trudi. Igra cs od juce i vec se hvata za citove. However, bice valjda nesto skoro od tog novog protokola pa cemo najzad moci da igramo normalno bez da neki glupi klinac pokvari svima zabavu.
Trebaš da fajl u kom su ti podaci ( config.cfg ) podesiš Read Only.
Verovatno je to,ne znam šta bi drugo moglo biti.imam taj config.cfg ali kad ga otvorim gde da podesim to read only ?
[]D.[].[]v[].[]D.
8.12.2009, 15:21
imam taj config.cfg ali kad ga otvorim gde da podesim to read only ?
Desni klikma config.cfg, Propertis , pa u Generals karticu u polju Attributes: stikliras Read-only . ;)
Ja samo neshvatam to sa silent runom kad ja to radim izgleda jako glupo a kad gledam nekog admina koji je cesto pr0 silen tun izgleda extra jel postoji neka skrpita za ta? :ciao:
Ja samo neshvatam to sa silent runom kad ja to radim izgleda jako glupo a kad gledam nekog admina koji je cesto pr0 silen tun izgleda extra jel postoji neka skrpita za ta? :ciao:
ne kapiram kako moze da izgleda glupo ako radis pravilno???sr je isti i na mom cs i na cs mog dede...jedino ako ti radis duck na misu i na tast a on oba na tastaturi(mozda tako im neke razlike nzm:eek:?)
Master Neo
8.12.2009, 16:56
Vecina njih su skriptasi, retko ko zna da radi pravi silent bez skripti, cak i ja se mucim. Samo vezba, nista vise :)
D.[].[]v[].[]D.;920849']Desni klikma config.cfg, Propertis , pa u Generals karticu u polju Attributes: stikliras Read-only . ;)
uradio sam tako i opet isto ali hvala. jel moze pomoc u vezi ovoga ?
A el mozete da mi date tu scrpitu :P
Master Neo
8.12.2009, 21:47
www.google.com ;)
A zasto ja ne mogu da skinem sa tog google.com
:rofl:
Instalirao sam 1.6 i patch v26, kada pokrenem igru pojavi se glavni meni (ne skroz, jer jos kao ucitava) i onda me izbaci na desktop da kaze nesto tipa openGL nije dostupan startovace igru softwerski, ja kliknem ok, i onda se pojavi crni ekran (vraca me u igru) i onda on tako stoji, stoji stoji i samo stoji:mad:
Sta da uradim da mi je*eni kanteri rade normalno nekada:confused::mad:
probaj da smanjis rezoluciju 1. cs-a 2. monitora 3.stavi software kao mod
Pa to je uradjeno, ali nemogu da udjem u igru, stoji crn ekran:confused:
Sad sam cekao do kraja i izbaci mi:mad:
http://img686.imageshack.us/img686/9599/kanterierror.jpg
Ima li nade?:(
Master Neo
9.12.2009, 14:12
U pitanju su drajveri za graficku, probaj da nadjes novije drajvere pa onda probaj.
Ja sam popio ban (ali nisam citovao nego je nekam adminu p3deru bio sumnjiv moj 20:3 score) i nakon nekoliko dana (garant se promenila IP) sam ponovo usao na server. Sumnjam da je ban hardverski, nisam menjao nista na kompu :)
Sto se tice posta od pre 2-3 strane... Gde nestade tvoj piratski link ili ga jos ima? :p
Daj Boze da je ''samo'' to. Samo ne znam odakle sad odjednom to...
Master Neo
9.12.2009, 15:30
@doctor
Evo ga ;) prelistaj malo unazad ;)
Skini odavde: http://cs-skini.me/csfull/ to je najnoviji cs sa patch-em.
Ili taj server nije jos na v48 protokolu, ili ti taj admin nije dao pravi ban. Da si kod mene igrao i da sam ti ja zalepio ban, mogao bi da udjes samo kad kupis nov komp ;)
Master Neo
9.12.2009, 15:32
De dzaba tebi skripte skini si lijepo ovaj chitic / ima silent /
Zbog takvih indijanaca kao sto si ti, mi normalni igraci ne mozemo da igramo. ccc
>>ScReAmEr>>
9.12.2009, 19:45
Ja sam popio ban (ali nisam citovao nego je nekam adminu p3deru bio sumnjiv moj 20:3 score) i nakon nekoliko dana (garant se promenila IP) sam ponovo usao na server. Sumnjam da je ban hardverski, nisam menjao nista na kompu :)
Sto se tice posta od pre 2-3 strane... Gde nestade tvoj piratski link ili ga jos ima? :p
Brate dobio si ban iz amxmodmenu koji moze da se skine rr modema...da si dobio amx_bancs nick 0 ne bi se vratio na taj server...
Dobio si ban na određeno vreme i on je istekao...
@doctor
Evo ga ;) prelistaj malo unazad ;)
Ili taj server nije jos na v48 protokolu, ili ti taj admin nije dao pravi ban. Da si kod mene igrao i da sam ti ja zalepio ban, mogao bi da udjes samo kad kupis nov komp ;)
Ja se ne secam da sam prigovarao za taj link :icon_scra
Bilo je nesto drugo a mozda nisi ni ti postovao, bitno je da nisam taj link komentarisao sigurno jer znam da je to legalni patch.
Sto se tice bana, ovo je bilo "You have been banned permanently from this server", eh sada kako ide taj "hardverski" ban? Sta u stvari banuju?
Master Neo
11.12.2009, 1:19
Ja se ne secam da sam prigovarao za taj link :icon_scra
Bilo je nesto drugo a mozda nisi ni ti postovao, bitno je da nisam taj link komentarisao sigurno jer znam da je to legalni patch.
Sto se tice bana, ovo je bilo "You have been banned permanently from this server", eh sada kako ide taj "hardverski" ban? Sta u stvari banuju?
Ja sam samo ovo postovao, ko zna sta si ti video :) A banuje se hardverski ID koji se dodeljuje svakom kompu prilikom instalacije windows-a, tako da se otprilike banuje windows. Ako hoces ponovo na server da dodjes, moras da reinstaliras win, a to se bas i ne isplati, tako da jos malo pa nece ni biti citera :)
e ovako ja sam novi na forumu,pa mi treba mala pomoc oko pravljenja servera...neko je prije ovdje pitao kako da napravi server i isto tako mu je neko rekao da je jako jednostavno...desni klik na ikonicu onda find target,pa onda udje u hlds.exe i tu podesi na internet i zapamti ip addresu i pali :p e pa ja sve to tako uradim,i stavim na game counter-strike , i on mi napravi condition zero game??? zashto? u chemu je problem... nadam se da ste razumjeli o cemu pricam :p
A banuje se hardverski ID koji se dodeljuje svakom kompu prilikom instalacije windows-a, tako da se otprilike banuje windows. Ako hoces ponovo na server da dodjes, moras da reinstaliras win, a to se bas i ne isplati, tako da jos malo pa nece ni biti citera :)
nece ni to dugo da traje....nacice se neka budala koja ce da provali kako daga skine videces...uvek se nadje neki retard...
nesa24casa
11.12.2009, 15:48
Zdravo,
na racunaru sa ati 2600 pro sam instalirao CS i radi samo u software i D3D modu
Kada pokusam da pokrenem u opengl dobijam gresku Video mode change failure
Probao sam sa driverima
9.11
8.12
Da li neko ima radeona 2000 i 3000 seriju da mi kaze koje drivere koristi za opengl?
Pozdrav
Ljudi znali neko gde mogu da nadjem download CS 1.6 Srpska Cast...............molim vas pomagajte :D
Skini odavde: http://cs-skini.me/csfull/ to je najnoviji cs sa patch-em.
Citaj malo bolje lepo ovde pise....
I ja igram tu verziju.
Gradimir
11.12.2009, 17:38
^Nije to "srpska čast", to je KGB CS sa novim patchem
. Sumnjam da je ban hardverski, nisam menjao nista na kompu :)
Ma kakav hardverski ban, to nema veze sa mozgom. Sta, promenice se konfiguracija tranzistora na procesoru koja ce te obeleziti za citera do kraja zivota :kreza:
Nicklord
11.12.2009, 18:07
NEEEE
nece da se promeni konfiguracija tranzistora na procesoru nego ce na grafickoj da se zapise da kad kod proba da udje na server da njima izadje ovaj je citer :rofl:
>>ScReAmEr>>
11.12.2009, 18:18
Ja sam samo ovo postovao, ko zna sta si ti video :) A banuje se hardverski ID koji se dodeljuje svakom kompu prilikom instalacije windows-a, tako da se otprilike banuje windows. Ako hoces ponovo na server da dodjes, moras da reinstaliras win, a to se bas i ne isplati, tako da jos malo pa nece ni biti citera :)
Da i manje dobrih igraca koji imaju preku narav...pa kad neopravdano dobiju ban od nesposobnog admina nece doci vise na taj server. Nazalost ali istina je da 80% admina ne zna svoj posao.
boshkodj
11.12.2009, 18:44
Imam problem. Je l' zna neko zasto mi non steam ne laguje ni malo , a kad udjem na steam ping mi je od 100 pa nadalje? Isti config koji mi je na non steamu sam stavio na steam i opet laguje?
Ne možeš da koristiš isti config... Obriši taj što si napravio i ponovo podesi komande i rate-ove... Isto se i meni desilo..
Istina, vecina su neiskusni klinci koji kupe admina za 400 din i misle da su uhvatili boga za ...piiiipp... pa izvode krive drine na serveru.
>>ScReAmEr>>
12.12.2009, 2:56
Pa to je najveci problem...sto se klinci loze da budu admini a meni ne trebaju klinci , a oni koji bi bili dobri admini njima se ne placa i ne zele tu obavezu jer ujedno i svataju da imaju neku obavezu za razliku od klinaca...a ne mogu dati nekom besplatno a drugi da placaju... pre 4,5 meseci dok sam igrao na raznim pub serverima non-stop sam dobijao ban od neiskusnih admina...dzaba meni unban posle kad ja pokidam zivce.:nov_mad2:
Gradimir
12.12.2009, 10:59
Imam problem. Je l' zna neko zasto mi non steam ne laguje ni malo , a kad udjem na steam ping mi je od 100 pa nadalje? Isti config koji mi je na non steamu sam stavio na steam i opet laguje?
Steam bi trebao raditi sa većim rateovima od Non Steama.
**FaCa**
12.12.2009, 11:26
Jel moze pomoc ?? probao sam read only i nece.. a probao sam i ono u konzoli writecfg i isto nece..ali primetio sam kad instaliram taj cs prvi put kad udjem u igru rade sve komande, a kasnije ne..a i u config.cfg pisu sve komande kad se instalira , a kad udjem u igru u tom config.cfg stoji sve prazno i nema komandi..JEl moze pomoc ??:(
Jel moze pomoc ?? probao sam read only i nece.. a probao sam i ono u konzoli writecfg i isto nece..ali primetio sam kad instaliram taj cs prvi put kad udjem u igru rade sve komande, a kasnije ne..a i u config.cfg pisu sve komande kad se instalira , a kad udjem u igru u tom config.cfg stoji sve prazno i nema komandi..JEl moze pomoc ??:(
pokusaj da promenis cfg...cini mi se da je ne neko postovo link od svog cfg-a na predhodnoj strani pa probaj sa tim...
ANGELDEAD
12.12.2009, 15:32
ne postoji hardverski ban. Kao sto znaju mnogi clanovi ovog foruma ja sam bio citer i susretao sam se sa mnogim ban-ovima i za svaki sam imao resenje (naravno nisam reinstal win) ovo sto ti mislis da je hardvesrki ban, taj adm ti je sigurno banovao ip od cs-a uzmi drugi patch pa ces vidjeti moci ces uci (ili taj ko je dobio taj ban) ja imam 2 cs-a i na jednom me banuju, ja mogu na drugom da ujdem na serv, osim ako mi ne banuju static ip, onda samo ip promenim i o5 sam na servu :)
@**FaCa**: probaj reinstal cs-a, i sacuvaj one tamo foldere, maps, models, sounds, sprites... i ako hoces mozes sacuvati servere iz "favorites" (imas u nastavku posta objasnjeno kako da sacuvas servere)
nasao sam jednu zanimljivu stvarcicu na cs-y, rijec je o serverima iz "favorites"-a ako vas mrzi da kucate one silne ip-eve a vec kod druga (ili na drugom razunaru imate cs gde su ukucani ip-evi
on samo kopirajte 3 fajla iz ...\counterstrike\platform\config\ mastersservers.vdf\Server.vdf\Serverbrowser.vdf
nadam se da ce vam ovo pomoci
Ovo sam otkrio dok sam radio defrag
Dobre vesti su te da u poslednje vreme igram bez cita osim ako ne primtim citera na servu, onda ga opomenem nekoliko puta, a ako ne iskljuci onda ja ukljucujem i tako dok on ne iskljuci ili dok ne dodje adm :ciao:
Master Neo
12.12.2009, 16:08
ne postoji hardverski ban. Kao sto znaju mnogi clanovi ovog foruma ja sam bio citer i susretao sam se sa mnogim ban-ovima i za svaki sam imao resenje (naravno nisam reinstal win) ovo sto ti mislis da je hardvesrki ban, taj adm ti je sigurno banovao ip od cs-a uzmi drugi patch pa ces vidjeti moci ces uci (ili taj ko je dobio taj ban) ja imam 2 cs-a i na jednom me banuju, ja mogu na drugom da ujdem na serv, osim ako mi ne banuju static ip, onda samo ip promenim i o5 sam na servu :)
Ovako, razlog zbog kog ti mozes da udjes sa drugim patch-em na server je taj sto stariji patch-evi koriste razlicite i zastarele protokole, pa samim tim kad promenis protokol, server te ne prepozna kao banovanog i mozes da udjes. Naravno sve je to izmenjeno izlaskom najnovijeg v42 patch-a koji u sebi ima v48 protokol, i koji svakom kompjuteru dodeljuje uvek isti steamID. To sto ti kazes, da kad te banuju samo upalis drugi cs, to mozes samo privremeno. Uskoro za koji mesec svi KGB server, a verujem i ostali, preci ce skroz na v48 protokol, tako da od tog tvog menjanja cs-a nema nista. Sto znaci, kad na v42 patch-u dobijes ban, taj ban se ne skida. ;)
Nicklord
12.12.2009, 16:12
Znaci kad bi banovali jednom onda bi banovali ceo CS :D
Sta te kosta da ponovo skines?
Master Neo
12.12.2009, 17:07
A sta vas kosta da za promenu igrate ko i svi ostali bez chita? ;)
A sta vas kosta da za promenu igrate ko i svi ostali bez chita? ;)
Tacno popi*dim kada vidim citera. Zaklo bih ga instant (virtuelnim nozem naravno :))
>>ScReAmEr>>
12.12.2009, 20:48
ANGELDEAD (http://www.sk.co.yu/forum/member.php?u=18572) dodji brate na moj server pa upali cheat...bas imamo masu novih kazna koje nisam isprobao. :D
Psycho13
12.12.2009, 22:06
Kako bih voleo da onaj ko cituje dobije dozivotni ban sa neta...
ANGELDEAD
12.12.2009, 23:20
ANGELDEAD (http://www.sk.co.yu/forum/member.php?u=18572) dodji brate na moj server pa upali cheat...bas imamo masu novih kazna koje nisam isprobao. :D
koji ip???
da vidis kako mi napreduje terapija (odvikavanja od cit-a)
igra sam sa drugom iz razreda prije 10-ak dana u igraoni bez cita i dobio me 10-1 igra li smo dd2 long
Master Neo
13.12.2009, 1:31
Mene ko dobije awp 1na1 dobije admina na mom serveru :) zainteresovani? :)
[]D.[].[]v[].[]D.
13.12.2009, 1:32
Sa zoom ili no zoom :to_care: :rofl: !?! ....
Master Neo
13.12.2009, 5:56
Kakogod :)
boshkodj
13.12.2009, 11:19
Kakogod :)
Ja zainteresovan ;)
i ja sam zainteresovan :)
Ja citrera nebi ban,nego bi mu reko kako je pro i da mi da msn..kad mi da msn pito bi ga da dodje u lan da igramo pa bi ga onda kad se vidimo navato i polomio mu sve kosti...kakv bre ban...
@Neo
Igramo u petak samo da ove nedelje sredim sa skolom
M A C A K
13.12.2009, 23:00
Zasto kada pokusam da udjem na neki server pise "Droped due to slot reservation"???:confused:
I te kako :)
**FaCa**
14.12.2009, 12:38
pokusaj da promenis cfg...cini mi se da je ne neko postovo link od svog cfg-a na predhodnoj strani pa probaj sa tim...
nema nikakav link..kako mislis promenim cfg. ? nemam sta da promenim kad je sve prazno :S neko je napisao reinstalaciju da uradim,probao sam i nece..sad mi je na D disku jer na C nece (pise ono kao dont send)
Istina, vecina su neiskusni klinci koji kupe admina za 400 din i misle da su uhvatili boga za ...piiiipp... pa izvode krive drine na serveru.
Neznam bas, sam sam klinac xD a i admini su isti ko ja mozda godinu dve stariji , kod mene je admin 300din xD
PapaStalin
14.12.2009, 17:09
da ne otvaram bezveze novu temu,
za sve ljubitelje Counter Strike 1.5 ovde imate azuran spisak gomile servera uglavnom iz evrope. Dakle u pitanju su bukvalno stotine aktivnih servera.
http://www.cs15.de/
Fajlovi su podeljeni po zemljama i skidaju se u extenziji .sl28
Otvaraju se u programu HLSW (odlican server browser, po meni mnogo bolja opcija od ingame browsera bilo da je u pitanju CS ili neka druga igra).
Hteo sa da pitam da li zna neko kako kad promenim nik da mi na tom promenjenom niku bude admin....(ja mislim nesto setinfo _np nick)
kucas setinfo_ pa onda kako ti ide...
Ale[x]andar
14.12.2009, 21:40
Zasto kada pokusam da udjem na neki server pise "Droped due to slot reservation"???:confused:
Pa, da li ti je možda palo na pamet to da je taj server pun?
kucas setinfo_ pa onda kako ti ide...
Jel setinfo_(bez _np) pa nick???izvini zbog smaranja ali glup sam....:confused:
kucas u conzoli setinfo _pw lozinka , stisnes enter pa onda odes u options multiplayer pa stavis nick na kojem ti je admin . zzz!!!
M A C A K
14.12.2009, 23:13
andar;926615']Pa, da li ti je možda palo na pamet to da je taj server pun?
Ma nije pun proverio sam.
kucas u conzoli setinfo _pw lozinka , stisnes enter pa onda odes u options multiplayer pa stavis nick na kojem ti je admin . zzz!!!
ili malo jednostavnije kucas setinfo _pw "pass" , enter i odma u sledecem redu konzole kucas name nik enter, Ali se ne radi o tome lik oce da promeni nik na kom mu je admin, mozes da odradis to i na FTP-u ako imas pristup, ali koliko vidim dali su ti ispod ljudi drugi nacin...
White Ripper
15.12.2009, 0:15
Kako da namjestim da mi ping ne bude previsok da me ne bi izbacivali sa servera?Ako uopste moze:)
Xvala unaprijed
Zavisi od provajdera, telekom ima ocajan ping, e sad ne znam sta drugo da ti kazem osim da izgasis vsync, da stavis rateove na recimo ove vrednosti (kucaj u konzolu sledece)
cl_cmdrate 40
cl_updaterate 40
rate 4500
recimo ako te i tad **** ping vidi da smanjis ove brojke tako da ti ping bude normalan a da brojke budu sto vece...
i iskljuci aplikacije tipa msn, skype i te stvari koje koriste net, zato sto je logincno da kada ti je net zaokupiran samo cs-om, lag bude manji... i da ako bas ne mozes bez ovih stvari tipa msn i to, veliki + daje iskljucivanje istih i ostavljanje u startupu. Ili jednostavnije receno : iskljucivanje, ali ti stoji u desnom delu taskbara tako da ti je pozadninski uvek aktivan...
I tako to..
ili malo jednostavnije kucas setinfo _pw "pass" , enter i odma u sledecem redu konzole kucas name nik enter, Ali se ne radi o tome lik oce da promeni nik na kom mu je admin, mozes da odradis to i na FTP-u ako imas pristup, ali koliko vidim dali su ti ispod ljudi drugi nacin...
Kod mene na serveru ima /admins i tu se mjenjaju admini moze se dodat mjenjat pw davat privilegije nekorsitim ga bas cesto najcesce preko ftp
Ma nije pun proverio sam.
Slot je rezervisan, i uvek je prazan, tako da taj igrac moze da udje uvek na server.
E ljudi treba mi VASA pomoc.Znam da ovde nije mesto da pitam ali mi je hitno.
Treba mi za Coral Draw pomoc.Kako da stavim tekst na neku liniju?Npr.Napisem Srb1n i izvucem liniju neku,onda trebam ovo "Srb1n" da stavim na tu liniju da moze da se pomera?Zna li neko kako?Molim VAS pomagajte!:n_klanja:
E ljudi treba mi VASA pomoc.Znam da ovde nije mesto da pitam ali mi je hitno.
Treba mi za Coral Draw pomoc.Kako da stavim tekst na neku liniju?Npr.Napisem Srb1n i izvucem liniju neku,onda trebam ovo "Srb1n" da stavim na tu liniju da moze da se pomera?Zna li neko kako?Molim VAS pomagajte!:n_klanja:
Nije odgovarajuca tema , napisi mi poruku na pm pa cu ti pokazat !
**FaCa**
15.12.2009, 23:17
molim vas HELP !! ?:confused::o:o:(
Ale[x]andar
17.12.2009, 1:32
Probaj da reinstaliraš CS...
ili skini drugi patch pa probaj opet
Ako si lenj da stisnes 2 dugmeta i ukucas 10 slova,onda stvarno...
Hajde da pitam, da li je poceo sa radom sk server??? Bilo je nekog govora o tome ovde u oktobru , cak su i pare skupljali. Ako radi daj neko ip posto je moj omiljeni server KARAULA juce riknula.Moze i pedlog nekog dobrog servera, nisam bas pro al solidno derem:D
evo ti jedan mnogo dobar server :) : 212.200.163.181:27045 clarion cuo si sigurno, tamo sam redovan, a sto se tice sk servera, imali smo i cw i public ali zbog neke svajde prestali smo sa radom i server je ugasen juce ili prekljuce...
prof.martins
19.12.2009, 20:40
imam wimax 512 i imam problem sa lagom na svim serverima
zna li ko sta da radim
White Ripper
19.12.2009, 20:49
Kucas u konzolu komande
cl_cmdrate 40
cl_updaterate 40
rate 4500
prof.martins
19.12.2009, 20:53
brate fala ti ali to meni nista pomoglo nije...ping je i dalje preko 150 ...
Ljudi kako da smanjim ping preko 100 je, pomagajte? Kucam u konzolu cl_cmdrate 60,cl_updaterate 60 i rate 6000 i nece da mi se smanji.:n_klanja::n_klanja:
**FaCa**
20.12.2009, 20:57
Imam problem veliki koristim protocol u cs-u 48...imam taj KGB hosting cs. ali kad udjem u cs nerade komande.tamo gde treba da pise W,A,S,D itd sve je prazno. i onda ja tu svakim put moram kliknuti use defaults da bi se pojavile komande a to me iritira. ali jos gore svaki put kad udjem u cs tamo gde pise ime za polje pise UNNAMED i stalno moram menjati sto je bzvz..jel moze neka pomoc da kad jednom promenim ime i komande to ostane zauvek a ne da moram stalno menjeti svaki put kad udjem u cs ? I MOLIM VAS bez odgovora reinstaliraj cs,promeni mesto (D,C disk),kucaj writecfg i tako to jer sam probao i nece....PLS POMOC PADAM U OCAJ :(:(
ja i jos neko smo ti odgovorili ispod na poruku(ako je tvoja poruka, a mislim da jeste) Probaj da reinstaliras cs, ako nece skini drugi v42 patch, ako nece vidi da skines v32 ako nece ni on vrati se na v21, i dalje se ljudi ne kikuju sa servera sa 47 protok
EDIT: ako niko ne zna kako da resis problem, resenje nije da ponavljas post, probaj da googlas, da trazis po drugim forumima i tako to...
**FaCa**
20.12.2009, 23:11
ja i jos neko smo ti odgovorili ispod na poruku(ako je tvoja poruka, a mislim da jeste) Probaj da reinstaliras cs, ako nece skini drugi v42 patch, ako nece vidi da skines v32 ako nece ni on vrati se na v21, i dalje se ljudi ne kikuju sa servera sa 47 protok
EDIT: ako niko ne zna kako da resis problem, resenje nije da ponavljas post, probaj da googlas, da trazis po drugim forumima i tako to...Ma znam nego ono :S...izgleda da je problem u config.cfg posto kad udjem u to treba da pisu komande i ta sr*nja a meni je sve prazno.. i kad obrisem config.cfg udjem u cs onda imaju komande i sve ali kad izadjem iz cs taj fajl config.cfg se opet pojavi i nemogu ga obrisati:confused::confused: i prvi put kad instaliram cs sve radi (komande su ok, radi sve) a drugi put se obrise sve iz tog fajla nista neradi.. neznam vise , jel zna neko mozda o ovome ?:confused:
Ne znam nek ti da neko njegov cfg, ja sam ih nadavao dovoljno nemam vise zivce da uploadujem opet :)
brate fala ti ali to meni nista pomoglo nije...ping je i dalje preko 150 ...
Ljudi kako da smanjim ping preko 100 je, pomagajte? Kucam u konzolu cl_cmdrate 60,cl_updaterate 60 i rate 6000 i nece da mi se smanji.:n_klanja::n_klanja:
Resite se vajerlesa pa ce i ping da opadne.
Telekom ima ocajan pink...
Nije vam puno do podešavanja,već do operatera.
Ja imam IKOM kablovski net i nisam nešto zadovoljan ide od 50 do 75. :)
**FaCa**
21.12.2009, 13:19
Ne znam nek ti da neko njegov cfg, ja sam ih nadavao dovoljno nemam vise zivce da uploadujem opet :)
aj posalji mi pls :D
Stavi config.cfg kao read only i trebalo bi da radi.
Stronger
21.12.2009, 16:15
imam telenorov 3G internet,neki mi kazu da je nemoguce igrati counter online sa ovim netom,kao veliki je neki ping,sta vi mislite?
Teo sad da pitam jel zna neko kako da iskljucim V-sync ...Imam graficku ati radeon 9550...Probao sam ono desni klik propertis>settings>advance> ali ni tu ga nema:mad:..Pomoc pls..:confused::confused::
@ stronger
sta da ti kazem... probaj sam... cs je igra od 600mb..
@vuk
pogledaj na YT za tvoj model, a ako nema pogledaj i ostale mozda ce da ti pomogne ako vidis kako se gasi na drugim grafickim
@faca
Jel si sredio problem, koristeci read only opciju ili da ti ipak saljem config?
energy *
21.12.2009, 21:25
Clarion serveri [Steam+NonSteam]
DeathMatch : 217.26.212.27:28010
Dust2 24/7 : 217.26.212.27:28011
PaintBall : 217.26.212.27:28012
Hide'n'Seek : 217.26.75.218:27063
Minimalan ping 10-30
Vidimo se na nisanu
[]D.[].[]v[].[]D.
21.12.2009, 23:36
Clarion serveri [Steam+NonSteam]
DeathMatch : 217.26.212.27:28010
Dust2 24/7 : 217.26.212.27:28011
PaintBall : 217.26.212.27:28012
Hide'n'Seek : 217.26.75.218:27063
Minimalan ping 10-30
Vidimo se na nisanu
Vec si reklamiro server u temi za koju je predvidjeno to ... Nemoj ovde ;)
Mi, neki sa foruma, smo otvorili solucijin server, koj je imao ocajan ali ocajan pink, hocu da kazem ping kao brojka je bio od 10 do 20 recimo, ali kad zabaguje, kad ukoci nesto ili kad zalaguje na 5 sekundi samo je namestaj leteo po sobi, tako da propagiranje servera po sistemu: server je*e oca, mnogo dobar ping ne prelazi 30 je glupost.
energy *
22.12.2009, 13:29
Ovi serveri koje sam gore naveo su KGB hosting.Trenutno najbolji hosting na balkanu,a solucija ima plugin koji zavarava pingove.Pokazuje da je sve ok pingovi od (20-40) u stvari nema veze sa vezom.Kucaj fps pa ces videti koje je pravo stanje,ima se zgranes ;)
**FaCa**
22.12.2009, 15:59
@ stronger
sta da ti kazem... probaj sam... cs je igra od 600mb..
@vuk
pogledaj na YT za tvoj model, a ako nema pogledaj i ostale mozda ce da ti pomogne ako vidis kako se gasi na drugim grafickim
@faca
Jel si sredio problem, koristeci read only opciju ili da ti ipak saljem config?salji config :D nece ni ovo read only.
Nece da mi radi cit bad boy v4.2 udjem u njega pokrenem ga load hack udjem u igricu i neradi mi cit sta da radim pomagajte.:n_klanja::n_klanja:
Skinuo sam najnovije drajvere i instalirao ali opet nece da mi predje.kako da predjem.:n-cc2::n-cc2:
Luka.zip
22.12.2009, 20:28
neradi mi cit sta da radim pomagajte.:n_klanja::n_klanja:
Izadji malo napolje, udahni svez vazduh, sankaj se sa drugarima... ;)
Nece da mi radi cit bad boy v4.2 udjem u njega pokrenem ga load hack udjem u igricu i neradi mi cit sta da radim pomagajte.:n_klanja::n_klanja:
Cak si i za cheat preveliki bot izgleda :to_care:
ahHHHAHAHAHAHHAHAHAHH bo2 , xDDD aj napisi mi na pm pa cu ti ja dati jedno lagano rijesenje / a ima sve /
[]D.[].[]v[].[]D.
22.12.2009, 22:36
ahHHHAHAHAHAHHAHAHAHH bo2 , xDDD aj napisi mi na pm pa cu ti ja dati jedno lagano rijesenje / a ima sve /
prvaljeno je da ces da mu das bind w kill :kreza: koji likovi je***e :facepalm
http://nobrain.dk/ pogledaj zasto nece.....
Jedno pitanje, jel mozhe da se igra cs preko neta na 1mb/s na vektoru?
javi se na pm dacu ti link sa citom koji ja koristim....ili ima ona fora bind q "disconnect" kucas to u konzoli i kada udjes na server samo stisni Q i on ga upali...ali moras da budes uporan na nekim serverima ce da te izbaci...samo budu uporan i nacices gde moze!
@ zvrk
idi u pm, dodjes na jedan od najjacih foruma u srbiji u ovoj oblasti i spomenjas cit http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gif
**FaCa**
23.12.2009, 23:49
@ zvrk
idi u pm, dodjes na jedan od najjacih foruma u srbiji u ovoj oblasti i spomenjas cit http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gif
@faca
moj config http://rapidshare.com/files/324790920/config.cfg.htmlnece da skine pise da moram biti premium member..ajd plis daj da skinem bez registracija i to :aplauz::D
Master Neo
24.12.2009, 0:25
@ gavrilo
Normalan config, nista spec. :)
@ gavrilo
Normalan config, nista spec. :)
Pa jeste normalan, nego lik ima problem nesto sa cs-om pa da probamo da resimo problem tako sto cu da mu dam nov config... Ali ne znam zasto mu trazi registrovan profil... Daj mi email adresu na PM ili ovde kako tebi vise odgovara pa cu da ti posaljem attach...
Imam ja taj fajl,evo sad sam ga okačio na net,skini ga odavde:
http://www.mediafire.com/download.php?iml3miwdydj
i kopiraj u C:\Program Files\Valve\cstrike\gfx ,ili ako ti je u nekom drugom folderu instaliran CS,onda tamo.
e a gde sad da ga iskopiram kad udjem u ovo gore navedeno ja imam datoteke:env, shell i vgui , pa gde da instaliram ???
:Freddy:
mmilutin1
24.12.2009, 3:57
Ljudi mene bas namuci counter... Neki mozda znaju za moj prob sa win7 koji sam navodno resio, ali nista od toga. I resim ja da se vratim na xp. Naso sam clean sp2 verziju koju sam ranije koristio. I sve ja lepo instaliram i kgb-ov counter i sav srecan sto cu napokon da igran kad ono secka:mad: Nije to bas seckanje konstantno nego na desetak sec secne... I bas nervira! U sred borbe meni tako secne i zaj*be me... Probao sam raznorazne drivere za grafu, opet isto!!! A do neta nebi trebalo da je(telekom adsl 1Mb) niti neki program koristi net... Ima li neko neki predlog? Ili counter jednostavno i ne voli bas moj komp:(:(:(
EDIT: Skinuo sam config sto je dao gavrilo (http://www.sk.rs/forum/member.php?u=18175), i situacija se samo pogorsala, drasticno! Secka ko ludo
Luka.zip
24.12.2009, 12:54
Au crni Milutine :D
Resenje je bar jednostavno, nadji na amd-ovom sajtu AMD Dual Core optimizer, skini, instaliraj i uzivaj u davanju headshotova.
A posle uzimanja configa od gavrila (bota) dobio si i druge rateove pa ti zato jos vise secka.Znaci kad ubacis ovaj optimizer, reinstaliraj i cs i onda polako podesi sve sitnice kako ti odgovaraju.
@all ne uzimajte tudje configove !
LukO lukO... na**** si ga... ima samo da vices mwah mojim direktima! :kreza:
sace vidis...
Deratori luka se nepravilno izrazava!!! Sale kako sam ja dobio kaznu kad sam stavio RS link, kazni i njega! :kreza:.... reko mi da sam bot :kreza:
**FaCa**
24.12.2009, 13:40
@gavrilo hvala ali nece....isto se to desava i sa tvojim congfig kao i sa mojim pre....znaci ubacim ga udjem u igru i normalno igra,a kad izadjem iz igre to congfig znaci sve prazno u njemu(nema komandi i to..) :(:(:(:(
Znaci probao sam sa writecfg u konzoli,sa podesavanjem read only,sa reinstalacijom cs,sa prebacivanjem sa D na C disk ,sa drugim config ......i nista nece , neznam vise...:( :( :(
EDIT:uspeo sam :D morao sam prvo pre ulaska u igru podesiti read only i upalilo je...ali sad imam drugi problem xD kad udjem u igru pise ime nesto Don Princip tako nesto sto si mi dao tvoj config , ali kad ja promenim npr. na Milos ime i kad sledeci put udjem u igru pise opet prethodno ime..xD jel znas sta tu mozda da radim ?:)
jos jedan EDIT:uspeo sam i to ,ali sam morao u config fajlu podesaati opcije..i jos samo nesto:kako da u config.cfg podesim da mi bude nisan svetlo plave boje(ltblue tako nesto) ? i zvuk mi je katastrofa dok igram ,cak mi se na 5 sek skroz izgubi ..sta tu treba da radim ?
@gavrilo hvala ali nece....isto se to desava i sa tvojim congfig kao i sa mojim pre....znaci ubacim ga udjem u igru i normalno igra,a kad izadjem iz igre to congfig znaci sve prazno u njemu(nema komandi i to..) :(:(:(:(
Znaci probao sam sa writecfg u konzoli,sa podesavanjem read only,sa reinstalacijom cs,sa prebacivanjem sa D na C disk ,sa drugim config ......i nista nece , neznam vise...:( :( :(
EDIT:uspeo sam :D morao sam prvo pre ulaska u igru podesiti read only i upalilo je...ali sad imam drugi problem xD kad udjem u igru pise ime nesto Don Princip tako nesto sto si mi dao tvoj config , ali kad ja promenim npr. na Milos ime i kad sledeci put udjem u igru pise opet prethodno ime..xD jel znas sta tu mozda da radim ?:)
jos jedan EDIT:uspeo sam i to ,ali sam morao u config fajlu podesaati opcije..i jos samo nesto:kako da u config.cfg podesim da mi bude nisan svetlo plave boje(ltblue tako nesto) ?
E ako je tako sad probaj da ne koristis moj config... Ako shvatis svaka cast, ali nemoj da se izjasnjavas.. Probaj defaultov config da koristis, sad kad hoce pa ako nece ja cu default da ti posaljem na email... a ocigledno imas problem sa configom sto nece da ga zapamti... ne znam :)
mmilutin1
24.12.2009, 15:18
Skinuo sam dual core optimizer i reinstalirao counter. A kako da znam sta i koliko treba da podesim?
gavrilo a sta si ti podesavao sve u tvom config-u pa puska onako ne mrda? Odavno nisam igrao counter pa sam ispao iz tih tokova....
EDIT: Sjlaka sad ko ludo posle optimizera! Hvala Luka.zip (http://www.sk.rs/forum/member.php?u=20413):alealeee::alealeee::alealeee:! !!!E a za sta je ova komanda (setinfo "_pw" "skcscar")? Dajte jos neku bitnu komandu...
Skinuo sam dual core optimizer i reinstalirao counter. A kako da znam sta i koliko treba da podesim?
gavrilo a sta si ti podesavao sve u tvom config-u pa puska onako ne mrda? Odavno nisam igrao counter pa sam ispao iz tih tokova....
EDIT: Sjlaka sad ko ludo posle optimizera! Hvala Luka.zip (http://www.sk.rs/forum/member.php?u=20413):alealeee::alealeee::alealeee:! !!!E a za sta je ova komanda (setinfo "_pw" "skcscar")? Dajte jos neku bitnu komandu...
Axaxaxa ostavio mu pass....milutine tebi ta komanda ne treba kucaj u konzolu setinfo _pw 1111...
E teo sam da pitam dal moze da se namesti da mi kad promenim oruzije da mi ne repertira nego da odma mogu da pucam(a da nisu skripte ili nesto illegalno)....:n_klanja::n_klanja:
mmilutin1
24.12.2009, 16:57
:DNije je mi je moj config. Nego sam video to u njegovom pa nisam znao sta znaci...:D
Luka.zip
24.12.2009, 19:48
Kad igras na pubu stavi na 16bita da se ne bi nervirao kad te ubijaju kroz dim, nadji razoluciju koja ti najvise odgovara, open gl i:
hud_fastswitch 1
rate 9000
cl_updaterate 60
cl_cmdrate 60
Sto se tice nisana, po zelji velicina i boja, ako neces da se siri dok trcis:
cl_dynamiccrosshair 0
Za bela slova na chatu:
con_color "255 255 255"
.... reko mi da sam bot :kreza:
:facepalm Veruj mi, nisam jedini koji tako misli :D
E teo sam da pitam dal moze da se namesti da mi kad promenim oruzije da mi ne repertira nego da odma mogu da pucam....:n_klanja::n_klanja:
Da, a moze i da se namesti da se sam krece :kreza:
Ja mislim da je luka bot :D
[]D.[].[]v[].[]D.
25.12.2009, 1:23
@ Luka.zip
samo botovi igraju na 16 bita ;)
:DNije je mi je moj config. Nego sam video to u njegovom pa nisam znao sta znaci...:D
Al ako si kopirao njegov konfi znaci imas isti taj...za svaki slucaj kucaj u konzolu
setinfo _pw 1111 i name "pa nik koji hoces da ti bude" posto ako udjes na neki server de i on igra sa njegovim nickom i _pw-om(pass) mozes da napravis neko sra*e....
mmilutin1
25.12.2009, 2:51
Ma nemas brige, sve je na defaultu!;)
e imam ja jedno pitanje..igro sinoc neki cw i posle cw mi lik trazi demo...i sad da ne duzm pricu...pogledo on demo sve i kaze mi da mi ex_interep 0.1 a ex_extrapmax 1.2 i da to nesme tako???posle mi nesto srao...a ja uopste ne znam cemu ta komanda sluzi i jel to moze tako :confused:?
mmilutin1
25.12.2009, 19:56
@lamborghini (http://www.sk.rs/forum/member.php?u=23838) Ako imas AMD dual core skini amd dual core optimizer. Meni su to reki i sredilo se seckanje!
ANGELDEAD
25.12.2009, 20:03
jel zna neko zasto mi secka cs????? radi na 99 fps pa od jednom padne na dvaes pa se digne na 30 pa opet 99 kako to da nabudzim? imam dobru makinu nije do toga!!!!!
A drivers za graficku???
Defrag???
Je si li mjenjao neke komponente???
Je si li radio reinstal win-a???
nis mi vise ne pada, na pamet. :)
@ srb1N*
Pogledaj ove klipove... http://www.youtube.com/results?search_query=ex_interp&search_type=&aq=f
Mada ja ovu komandu smatram za legalnu... cim su je stavili u konzolu nekako mi je cudno da je nelegalno...
A za ovo extrap... to vec ne znam...
e moze neko da mi kaze link gde mogu da skinem cs 1.6 no steam(treba mi za vistu home premium)
Nicklord
26.12.2009, 12:58
A da ti ukljucis
www.google.com ? :D
LOL i jesam,....ali ne mogu da nadjem,aj ti ukljuci pa posalji :)
Luka.zip
26.12.2009, 13:49
Evo:
http://www.kgb-hosting.com/forum/showthread.php?2578-Ovde-mozes-skinuti-CS-v42-!!!
Dzoni<3Jecu
26.12.2009, 21:57
ewo da dodam na listu non steam serwera :D
188.40.66.75:27134 P@DINSK@ SKEL@ PUBLIC
188.40.66.75:27134 P@DINSK@ SKEL@ PUBLIC
dobar je serwer,nema citera,nema lagga,ping ok,SWI SU POZELJNI OSIM CITERA tako da
WIDIMO SE TAMO ;):D:D:Battered:
@ srb1N*
Pogledaj ove klipove... http://www.youtube.com/results?search_query=ex_interp&search_type=&aq=f
Mada ja ovu komandu smatram za legalnu... cim su je stavili u konzolu nekako mi je cudno da je nelegalno...
A za ovo extrap... to vec ne znam...
hmm...zanimljivo..pa jel sme da se koristi na ligama i koji je normalan?necu da popijem ban negde zbog *****a ?a ovo je meni namestio jedan lik preko neta kad sam imo onaj problem sa cs
pa ex_interp je default 0.1, a za ex_onodrugo ja nisam ni cuo i ne znam sta je, a mislim da na ligi ne mogu da te provale ako to ukljucis, a ionako je na klipovima prikazan default a ne neke za*****e opcije.
**FaCa**
27.12.2009, 20:12
MA moram kad hocu u cs da nesto menjam to moram sve promeniti u config.cfg jer ako u igri promenim nece sacuvati ! i moram kad promenim u config zameniti ga sa starim da bi radilo..ma 100 cuda jeb*te cs......jel zna neko kako da u cs podesim ono voice jacinu(mikrofon) skroz do kraja ali u config.cfg ???? imam jos jedan problem....dok igram cs nakon svakih 5 min me iz igre izbaci u taskbar(ne skroz iz igre nego samo na taskbar) i pocinje nervirati jer se desi da u toku rokanja me izbaci i onda me ubiju...Cini mi se da mi se to vec desavalo sa GTA SAn Andreasom..jel moze help?:confused::o:o
petrixs123
27.12.2009, 22:13
Ljudi kako da smanjim ping u cs-u. imam vektor radijus d. o. o. od 1 megabita. kAKO DA SMANJIM PING. DOSTIZEMI I DO 1000
Master Neo
28.12.2009, 4:03
imam intel procesor, difjuziro sam hard disk nije do toga, driver za graficku imam najnoviji (ne beta) ali kanter seka li secka, iam gts250 graficku 2 gb rama. ok ali do pre par dana radio je normalno i samo odednom ja udjem i ono nesto koci ja ukucam u konzoli cl_showfps 1 i ono pokazuje da fps pada i do 20. znaci od 20 do 99 ide fps i to nestabilno prvo krene da ide pa uspori pa ubrza i sve tako.
Stavi cs u openGL mod, mislim da je na def stavljen u D3D. takodje kucaj developer 1 i fps_max 100. Fps hoce da pada i zbog background programa, tipa msn, mozilla, skype... Pogasi sve to. Takodje kucaj net_graph 1, i proveri internet, linija mora da bude prava ko strela, ne sme da ima oscilacije gore dole. Samo ovo mi pada na pamet...
Ljudi kako da smanjim ping sve sam pogasijo i msn i skayp samo mi anti virus NOD32 ostao upaljen a u CS ping mi se penje do 400-500................i naravno sve mi laguje.......
SolidanCSplayer
28.12.2009, 22:07
Ниси једини..Мени се лаг више попе на к**** .. не знам шта да радим..мени на серверу пише да ми се лаг креће од 20 до 30 , ја куцам у конзолу пинг и пише 40..ја размислим 40 је ОК...почнем да пуцам слика се трееесее...ал ненормално и кад пуцам меткови мало багују тј спорије испаљује некако..ја не знам шта да радим..нет ми је ја мислим ОК АДСЛ 1000 мб ...и не морате се мучити да ми пишете рејтове јер то не ради..ја сам све пробао и неки ПИНГ ФИКСЕР..и фпс ми је 100..играм већ 1 и по год цс..и само у неким деловима дана мало престане да лагује..знате ли шта да радим? можда ми је нешто укључено што користи нет а ја то не знам..шта радити?
[]D.[].[]v[].[]D.
29.12.2009, 16:06
Ниси једини..Мени се лаг више попе на к**** .. не знам шта да радим..мени на серверу пише да ми се лаг креће од 20 до 30 , ја куцам у конзолу пинг и пише 40..ја размислим 40 је ОК...почнем да пуцам слика се трееесее...ал ненормално и кад пуцам меткови мало багују тј спорије испаљује некако..ја не знам шта да радим..нет ми је ја мислим ОК АДСЛ 1000 мб ...и не морате се мучити да ми пишете рејтове јер то не ради..ја сам све пробао и неки ПИНГ ФИКСЕР..и фпс ми је 100..играм већ 1 и по год цс..и само у неким деловима дана мало престане да лагује..знате ли шта да радим? можда ми је нешто укључено што користи нет а ја то не знам..шта радити?
jedino ako ti nije neki mali virus upao ... :icon_scra probaj da defragmujes HDD i ocistis registry bazu .... ;) mozda pomogne !:D
boshkodj
29.12.2009, 16:15
Ljudi kako da smanjim ping sve sam pogasijo i msn i skayp samo mi anti virus NOD32 ostao upaljen a u CS ping mi se penje do 400-500................i naravno sve mi laguje.......
Je l se ti sa nama salis ovde ili ti stvarno ne znas da se ne pise bijo , pogasijo neznam itd?
ANGELDEAD
29.12.2009, 20:26
imam intel procesor, difjuziro sam hard disk nije do toga, driver za graficku imam najnoviji (ne beta) ali kanter seka li secka, iam gts250 graficku 2 gb rama. ok ali do pre par dana radio je normalno i samo odednom ja udjem i ono nesto koci ja ukucam u konzoli cl_showfps 1 i ono pokazuje da fps pada i do 20. znaci od 20 do 99 ide fps i to nestabilno prvo krene da ide pa uspori pa ubrza i sve tako.
skini malwarebytes i antivirus koji imas pa zvakni scan sa obojicom, naravno ako sta nadju brisi!!!
Ako ne pomogne onda reinstal CS-a (obavezno snimi i foldere u cstrike: models, sprites, maps, media, sounds...)
ali kad ga reinstaliras, prvo probaj da udjes u neki server, (prije nego sto ubacis ove foldere iz cstrike foldera) meni se tako jedanput desilo zezao me cs zato sto sam imao neki problem u tim folderima gde su mape, zvuci, modeli...
ae pa javi...
koji net imas, jel ti se to dogadja samo na jednom servu??? Koju ti je patch cs-a??? da li ti je taj problem od kad imas cs ili je prije nekoliko dana nastao???
Daj nekih informacija, nismo mi ovde proroci da znamo sta ko ima!!!
@ANGELDEAD (http://www.sk.co.yu/forum/member.php?u=18572)
1.Problem je nastao kad je pao sneg :D
2.Imam patch V21
3.Imam ADSL
4.Dogadja mi se na svim serverima
....................
Dwight Stifler
29.12.2009, 21:38
Meni kad ulazim na neke servere pokuša download fajla gfx-1-tga i ne uspe i ne mogu na te servere da uđem šta da radim?
probaj da izgasis wlan na modemu od neta meni to pomoglo :paranoia:
Ljud sta mislite da nije zato meni velik lag sto se preko jednog modema ide na tri kompa 1 moj 1 od tate i wlan od sestri................:nov_mad2:
[]D.[].[]v[].[]D.
30.12.2009, 12:49
Ljud sta mislite da nije zato meni velik lag sto se preko jednog modema ide na tri kompa 1 moj 1 od tate i wlan od sestri................:nov_mad2:
pa ako ste svi u isto vreme na netu normalno da jeste :rofl: Jedino ako imas 20 Mb net pa da kazemo da ti nece laguje ;)
mmilutin1
30.12.2009, 15:19
Pa zavisi i koji adsl imas. Ja imam od 1Mb i brat i ja igramo bez problema. 30,40 ping. Ali ako jedan ukljuci npr youtube, gotov kanter!
i zavisi koj je provajder tog adsl-a
Ne otac skida filmove sa neta dok ja igram :)
Ne otac skida filmove sa neta dok ja igram :)
PA sta onda ocekujes :D, ja imam 2 mb/s i kad pocnem da skidam nesto bratu odma laguje...
Dwight Stifler
30.12.2009, 19:47
Meni kad ulazim na neke servere pokuša download fajla gfx-1-tga i ne uspe i ne mogu na te servere da uđem šta da radim?
Ako nisi instalirao patch v21 instaliraj, a ako to ne pomogne jos bolje instaliraj patch v42... jos malo pa nece moci da igraju igraci za 47 protokol, tako da najbolje instaliraj v42..
Da vam bacim jedan savet:
OBAVEZNO developer 0 nikako 1!!!
Sporije se trci i puca iz npr USP-a ako je developer 1.
Uostalom uverite se i sami :) Ovo je ovako kod mene ne znam za vas!
ANGELDEAD
31.12.2009, 16:34
@ANGELDEAD (http://www.sk.co.yu/forum/member.php?u=18572)
1.Problem je nastao kad je pao sneg :D
2.Imam patch V21
3.Imam ADSL
4.Dogadja mi se na svim serverima
....................
nis druze, mi ti tu ne mozemo pomoci, probaj sa ADSL centrom prijaviti kvar. Jedino sto mozes uraditi (a sigurno neces) da uzmes fen ili neku suvu krpu i da taj kabal od net obrises/osusis. znaci od tvog modem-a/router-a do postanske centrale.
probaj ovo prvo da prijavis kvar.
je si li provjeraovao na http://support.teol.net/speedtest/
Meni su jednaput dali ovaj link i rekli ako je ispod 600 DL da ih nazovem da bi oni mogli prijaviti kvar (tad sam imao net 728/64)
a tako ce i tebi reci sigurno.
Da nisi slucajno smanjio net kao i ja???
nis druze, mi ti tu ne mozemo pomoci, probaj sa ADSL centrom prijaviti kvar. Jedino sto mozes uraditi (a sigurno neces) da uzmes fen ili neku suvu krpu i da taj kabal od net obrises/osusis. znaci od tvog modem-a/router-a do postanske centrale.
je si li provjeraovao na www.teol.net/speedtest/ (http://www.teol.net/speedtest/)
Meni su jednaput dali ovaj link i rekli ako je ispod 600 DL da ih nazovem da bi oni mogli prijaviti kvar (tad sam imao net 728/64)
Ovaj link neradi.......
Luka.zip
31.12.2009, 17:27
Da vam bacim jedan savet:
OBAVEZNO developer 0 nikako 1!!!
Sporije se trci i puca iz npr USP-a ako je developer 1.
Uostalom uverite se i sami :) Ovo je ovako kod mene ne znam za vas!
Slazem se za developer 0, ali se zanimljive stvari dese kad se stavi na 1.
Npr. mogu da dobijem 1000 frejmova :D
A igra izgleda kao slow motion.
je si li provjeraovao na www.teol.net/speedtest/ (http://www.teol.net/speedtest/)
Ma uvideli smo gde je problem.
Otac se bavi xxx sadrzajem dok on igra cs. :kreza: :rofl:
Ovaj link neradi.......
www.speedtest.net
www.pingtest.net
SRECNA NOVA... jos malo.. citajte SK i budite srecni :kreza:
Master Neo
1.1.2010, 17:23
Da objasnim u vezi developer komande:
Developer 1 komanda daje mogucnost ukljucivanja dodatnih opcija kao sto su fps_max 101 recimo. Ali nemojte tu stavljati fps_max 300-500-1000 jer onda igrica uspori makar ti imao core i7 i 5970 grafiku, jednostavno, za igranje vam je dovoljno 100 fps. Ako stavite vise od toga, usporice se igra ;)
Dali neko moze da mi objasni kako da izmenim uniformw kod CT i T...........znam da skinem sa fpskbanana i ubacim ali bi jos nesto doradijo na uniformama......msm da mi objasnite kako da ih izmenim...
Fps dosta zavisi i od mape tj. da li su sredjene teksture.
A ja imam tih 100 frejmova i bez developer 1.
Da objasnim u vezi developer komande:
Developer 1 komanda daje mogucnost ukljucivanja dodatnih opcija kao sto su fps_max 101 recimo. Ali nemojte tu stavljati fps_max 300-500-1000 jer onda igrica uspori makar ti imao core i7 i 5970 grafiku, jednostavno, za igranje vam je dovoljno 100 fps. Ako stavite vise od toga, usporice se igra ;)
Sa developer 1 dobio sam ping 100 (koji je obicno 30-60) i dobio sam fps 15-20 (koji je inace 60), Sta reci, mozda je developer za jake komp-ove, a ne za ovu kantu koju ja imam.
Znaci definitivno prelazim na steam servere :D
Na non-steam svi neozbiljni i botovi,stalno me banuju zbog ,,cita,, menjaju mapu na svake 2 runde:mad:
A ko te lagao da je na Steam serverima bolje?Jedino sto je normalno je da igras preko srpskog gathera,jer to su bas dobri mixovi.
Ponadao sam se da je bolje ;):D
steam je 10 x bolji ...igro sam nekoliko puta i mnogo je gotivnije....bolji ping,igraci i jos 1000 stvari...
PS: SRECNA NOVA!!!!;)
Plus je čini mi se CS bio na novogodišnjoj akciji Steam-a i mogao se kupiti za 2-3 evra...
petrixs123
3.1.2010, 13:33
Kod pinga imam kablovski interne(Radijus Vekttor) od 1024 kb\s...
Ali pink u cs-u na 100 servera mi je 300-1200.
Nemam nikakvih programa ukljucenih nista neskidam i to....
Neverujem da je do provajdera jer vec duze vreme mi je tako...
sta da radim namestao sam rate na 7200 fps na 101 i to....
Sta da radim?
Kod pinga imam kablovski interne(Radijus Vekttor) od 1024 kb\s...
Ali pink u cs-u na 100 servera mi je 300-1200.
Nemam nikakvih programa ukljucenih nista neskidam i to....
Neverujem da je do provajdera jer vec duze vreme mi je tako...
sta da radim namestao sam rate na 7200 fps na 101 i to....
Sta da radim?
stavi rate na ~4000, cl_cmdrate na 40 i cl_updaterate na 40
A samo ne znam kako povezujes to da nije do provajdera zbog toga sto dugo imas problem
Naravno da je do provajdera, ne mozes ti tu nista.
Prijavite se na turnir : http://www.knezevic-studios.com/extremegaming/forum/index.php
Daj malo informacija o turniru. :D
Daj malo informacija o turniru. :D
Pfff , organizuje eXtreme Gaming .
Prvo mjesto dobija 3 admina
drugo 2 admina
trece jedan admin.
Uspjeli smo dobiti jedan server ali se stalno igraju cw-ovi , pa ce biti samo 8 timova , to jest jos 2 tima se mogu prijaviti.. Knockout se igra gubitnici polufinala igraju za trece mjesto . Svi ce biti obavjesteni emailom koji ostave u prijavi ( satnice ce biti poslane mailom a i objavljene na forumu ), ip servera je 88.198.47.67:27036 . Prijaviti se ovdje : http://www.knezevic-studios.com/extremegaming/forum/viewtopic.php?f=10&t=5
PS. Jedino ako ovdje bude vise clanova mozda budem prosirio na 16 ali nevjerujem da ima ovdje toliko cs playera
Nagrade su za ovaj srw 188.40.57.132:27154
steam je 10 x bolji ...igro sam nekoliko puta i mnogo je gotivnije....bolji ping,igraci i jos 1000 stvari...
PS: SRECNA NOVA!!!!;)
Nema steam veze sa pingom, ako ne valja na non steam nece ni na steamu da se proslavi, mada uvijek postoji mogucnost ili faktori koji bi mogli uticati na poboljsanje situacije, ali to ne zavisi od steam-a.
Pozdrav.
Da pitam kako mogu zastiti server od upada hakera , cesto mi se desava da neko provali
Jer zna neko kako da promenim skin za noz gledao sam nesto na guglu ali nikako da nadje kaako to da uradim i gde da skinem skin ? :icon_smil
Evo vam jedan awp_server ako hocete da naucite awp-om da igrate,ja samo na tom serveru igram 217.26.75.26:27036 zove se Borgata server.Ja sam Shadows.Dodjite da igramo zajedno.
Da pitam kako mogu zastiti server od upada hakera , cesto mi se desava da neko provali
Ne daj admina svakom botu.
Ima nacina da se provali mada je skoro nemoguce... Dakle, podesi server tako da te automatski loguje svaki put (ako to vec ne radi).
SolidanCSplayer
6.1.2010, 19:19
probaj da izgasis wlan na modemu od neta meni to pomoglo :paranoia:kako to?
SolidanCSplayer
6.1.2010, 19:22
ja sad skidam full verziju patcha v42 .. al me zanima,posto ako te jednom banuje kraj,sta ako te banuje neki bot a nemas cit?
Ma admini botovi jos ne znaju da koriste taj "hardverski" ban... Mene banuju doslovno svaki dan sa raznih servera... Kad-tad im se vratim i osvetim :) (ne, cheat ne palim)
SolidanCSplayer
6.1.2010, 19:30
E dajte mi link za taj v42..sad sam neki skinuo al ne radi.. :S
Protocol 48 v42 Patch... (cs-skini.me/v42)
Jer zna neko kako da promenim skin za noz gledao sam nesto na guglu ali nikako da nadje kaako to da uradim i gde da skinem skin ? :icon_smil
:( ?
http://www.fpsbanana.com/skins/games/3
Ovde imas na hiljade skinova, skines sta ti se svidja i ubacis u cstrike\models
Diego Milito 22
7.1.2010, 15:48
Pozdrav svima, izvinjavam se ako je ovo pitanje vec bili ali nov sam na forumu pa neznam. zanima me kako da mi fps uvek bude 100 i da ne pada ako je moguce. iskljuvio sam v-sync i podesio rate i ostalo loss i choke mi je uvek 0 i fps mi je 100 ali nekad pogotovo kad pucam pada i na 40 ako neko zna neka mi pomogne inace imam ADSL 1mbps i pentium4 1gb ram i 9500gt 1gb i mislim da je to dovoljno za 100 fps. hvala i izvinjavam se zbog dugog posta
Probaj sa drugim drajverima ili vidi ako ti u video options za renderer stoji Direct3D stavi ga na OpenGL.
Pozdrav svima, izvinjavam se ako je ovo pitanje vec bili ali nov sam na forumu pa neznam. zanima me kako da mi fps uvek bude 100 i da ne pada ako je moguce. iskljuvio sam v-sync i podesio rate i ostalo loss i choke mi je uvek 0 i fps mi je 100 ali nekad pogotovo kad pucam pada i na 40 ako neko zna neka mi pomogne inace imam ADSL 1mbps i pentium4 1gb ram i 9500gt 1gb i mislim da je to dovoljno za 100 fps. hvala i izvinjavam se zbog dugog posta
Jesi li siguran da nemas Celeron procesor? Skini ovaj (http://www.cpuid.com/cpuz.php) program ako nisi siguran.
Btw, rate-ovi, choke i loss nemaju veze sa FPS-om. ;)
Diego Milito 22
7.1.2010, 19:16
Nije celeron P4 je sigurno,(dok mi rade CoD mwf2,Call of Huarez 2,Crisis...)El Corona hvala probacu kasnije sa driverima
Diego Milito 22
7.1.2010, 21:34
Bili neko od boljih igraca mogao da mi posalje svoj cfg, znam da ako imam neciji cfg da necu igrati kao on ali sam nesto cackao po cfg pa sad nemogu da vratim kako mi je bilo a default cfg je los i sa njim slabije igram, pogotovo ako bi mogo da mi posalje neko ko ima net kao ja(ADSL 1mbps) i da super igra.hvala unapred:)
[]D.[].[]v[].[]D.
7.1.2010, 23:30
Bili neko od boljih igraca mogao da mi posalje svoj cfg, znam da ako imam neciji cfg da necu igrati kao on ali sam nesto cackao po cfg pa sad nemogu da vratim kako mi je bilo a default cfg je los i sa njim slabije igram, pogotovo ako bi mogo da mi posalje neko ko ima net kao ja(ADSL 1mbps) i da super igra.hvala unapred:)
samo izbrisi taj config.cfg i pusti kanter i imaces default cfg i onda namestaj , al pazi da ne zezens o5 !;)
Diego Milito 22
8.1.2010, 0:01
ma namestio bih ja kad bi znao sta treba nego to mi jedan drug bio namestio a ja izbriso pa sad neznam to opet da podesim pa zato sam i pitao da mi neko posalje ako moze,jer nije sve bilo na default nego je on to bio namestio da bude bolje za igranje. send plz
[]D.[].[]v[].[]D.
8.1.2010, 1:00
ma namestio bih ja kad bi znao sta treba nego to mi jedan drug bio namestio a ja izbriso pa sad neznam to opet da podesim pa zato sam i pitao da mi neko posalje ako moze,jer nije sve bilo na default nego je on to bio namestio da bude bolje za igranje. send plz
Pa o tome ti i pricam... skoro svi imamo razlicite config.cfg -ove ... Razlicita podeshavanja, ne igramo na istoj rezoluciji , sensitiviti misa , rate-ovi za internet i ostala razna podesavanja .. ovako ces morati da se navikavas na necija podeshavanja , dok ti mozes sam sebi da podesis kako je tebi najbolje za igranje . nije sve u cfg-u , moras da nabacas skill malo!:D :p
Diego Milito 22
8.1.2010, 12:09
znam ja to ali neznam da podesim to za internet pa sam zato mislio da mi neko ko ima net kao ja (1mbps/128kbps)i ko dobro igra posalje .cfg a ja bi onda normalno promenio sens,rezoluciju... Jer nije isto koji cfg imate posto sam ja sa onim starim igrao duplo bolje nego sad imao sam uvek 100fps,brze mi je pucalo(ispaljivalo je 2 metka za isto vreme u kojem sad ispali 1)i znam da je skill najbitniji ali mipak mi je lakse da ucim kad znam da mi je sve dobro podeseno.
Mislim da je ova tema vec bila ali oko podesavanja za net mozes staviti:
rate 9999
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
Ako imas lag sa ovim podesavanjima smanji vrednosti (rate 5000, cl_updaterate 44, cl_cmdrate 44).
cl_dynamiccrosshair (vrednost 1 ili 0 u zavisnosti da li volis sirenje nisana u toku pucanja ili ne)
fps_max 101
sensitivity 1 do 20 (custom podesavanja)
Komande podesavas jednostavno iz Menija i to je uglavnom to.
Nema neka posebna podesavanja .cfg kao npr. u Quake 3.
I kada sve podesis kucas:
writecfg mojnick.cfg
config pozivas sa exec mojnick.cfg
Diego Milito 22
8.1.2010, 14:47
Hvala Ivan.a. nego imali tu jos nekih podesavanja npr. one komande koje pocinju sa cl_... i ostale, jer ja mislim da i to utice na igru, a ovo osnovno znam (podesiti kontrole,nisan,fps.itd.)Skidao sam i neke cfg sa neta ali to su ipak vise za lan a meni treba za ADSL.
Ima, ali default podešavanja su sasvim ok za normalno igranje.
Komande:
cl_ - klijent komande, sv_ - server komande, gl_ i r_ vezane za grafiku...
cl_cmdrate 101 (vrednost ista kao kod cl_updaterate)
Brzina kretanja (default vrednost - 400):
cl_backspeed 400 , cl_forwardspeed 400 , cl_sidespeed 400 (nazad, napred, u stranu-strafe; poželjno je da svuda bude ista vrednost)
cl_dlmax 80 (bitno je da stoji na 80 ili 120, zbog povećanja buffer-a što minimizira dobijanje svc_bad error)
cl_crosshair_color 250 250 50 (boja nisana. RGB - red, green, blue format)
cl_crosshair_translucent 0 (vrednosti 1 ili 0 - providni nisan ili ne)
cl_himodels 0
cl_lc 0
cl_lw 0 ("centriranje" animacije pucanja - tkz. pucanje offline - animacija se odvija na tvom kompjuteru bez čekanja da server obradi. Ne utice toliko na preciznost ako imas kvalitetan internet...)
cl_righthand 1 (oružje u desnoj ruci - 1, leva ruka - 0)
Korisna komanda je i net_graph gde možeš pratiti protok saobraćaja u toku igre i na osnovu toga podesiti rate, updaterate i ostalo. Vrednosti su net_graph 1,2 ili 3.
Ostale bitne i nebitne komande ovde (http://www.counter-strike.com/commands/half_life_1/client_console_server/).
Da li neko ovdje zna kako napraviti redirekciju , ali ne onu /server , nego
onu kad je npr. pun server da se taj igrac koji se probava connect prebaci
na drugi server tj. moj !
[]D.[].[]v[].[]D.
8.1.2010, 23:18
Znam da serveri koji imaju kgb hosting i ulazis na taj server, a on je pun, on te prebaci na neki drugi koji se slobodan a isto podrzava kgb hosting ! ja mislmi da to tako radi ???:icon_scra Ispravite me ako gresim !
D.[].[]v[].[]D.;947595']Znam da serveri koji imaju kgb hosting i ulazis na taj server, a on je pun, on te prebaci na neki drugi koji se slobodan a isto podrzava kgb hosting ! ja mislmi da to tako radi ???:icon_scra Ispravite me ako gresim !
Da ali meni treba da mi prebaci na moj , imam jednog druga i ima pun server 24/7 pa bih visak igraca sebi da prebacim a ima neko upustvo na kgb tamo ali nevjerujem da je to ovo , nego da je ono samo kad ukucas
/server da te prebaci
EEEEE imam problem! kako da ukljucim da radi SAY (chat)?? kad ukucam nesto samo mi pise chat_all dead tako nesto,i to u LAN-u!!!!!! ima neko resenje da to iskljucim?:n-cc2:
Plugin se zove xREDIRECT (http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=29886)
Samo ga podesis da korisnici ne mogu rucno menjati servere.
EEEEE imam problem! kako da ukljucim da radi SAY (chat)?? kad ukucam nesto samo mi pise chat_all dead tako nesto,i to u LAN-u!!!!!! ima neko resenje da to iskljucim?:n-cc2:
Steam je resenje za tebe. Ne verujem da ce postaviti neko link za download CS no-steam 1.6 posto, u skladu sa pravilima foruma, piraterija (ili sirenje, spominjanje piraterije) nije dozvoljena.
E a kojim banuju dinamickim ili obicnim ako je obicnim pomocu coveku :D
Oako Kad gledam demoe koje skinem sa hltv.org na 48. protokolu imam ocajan bug.. Kad deca :) (na demou) pucaju rafal meni se prikazuje po metak dva na sekundu dve tako nesto.. imam osecaj da se prikazuju samo oni metkovi koji pogode u ceveka.. tako mi se desava da covek sa awp nanisani drugog coveka i onda se njemu raspadne tikva a ovaj nije ni puknuo... moze li taj bug da se sredi nekako?
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.