PDA

Prikaži potpunu verziju : Counter Strike 1.6

Strane : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

AcMilan91
11.4.2009, 0:50
nikola daj i meni ip da igram i ja malo

DonCorleone91
11.4.2009, 0:59
Ja cs igram od 2000 godine (verzija 1.1 pa 1.3 ). Tad se sirila prica kao "ee ba'te jel znas onu sifru da ti ide sve u glavu" i svi su se lozili na gravitaciju ko muve na med.Sto se tice CS1.5 na netu ga nikad nisam ni igrao, odnosno njega sam i najmanje igrao od svih jel sam tad napravio najvecu pauzu u igranju cs-a. I onda sam poceo da cepam cs1.6 na netu. Kad sam kretao da ga igram bilo je dosta ali bas dosta n00b-ova. Jedini pravi klan je tad bio 4gl koji u to vreme nije imao konkurenciju. Kad je kod nas internet krenuo da se siri sve je bilo vise igraca na netu i svi su bili woone, ali polako su krenuli ozbiljnije da igraju. Danas ima najmanje 10 klanova u srbiji koji mogu da konkurisu ne vise toliko jakom 4gl. Tacno sad kad gledam u zadnjih godinu dana od kad igram cs1.6 na netu ljudi su sve pametniji i pametniji, pocinju da overavaju sve stekova, uce da igraju na zvuk, kupuju ludacke pacove i sluske...ali ne znaju svi da igraju dobro, po meni za to treba dosta provedenog vremena i dobar refleks.
Sto se tice ovih danasnjih servera, ima mozda par dobrih ali i to se u vecini raspada jel su admini ne iskusni i ne znaju da rade dobro svoj posao. I ja sam bio admin na dosta server i pre se tacno videlo ko cituje a ko je dobar igrac, sad se i to jedva primeti. Sto se tice citera, bilo bi ih mnogo manje da nema non_steam servera, jel je to valve lepo resio sa VAC-om i ako citujete od acc za koji ste dali pare. Odnosno pre nego sto su uveli ovaj novi protokol bilo je mnogo vise ljudi u srbiji koji su igrali preko steam-a i bio je mnogo kvalitetniji cs. Sad gledam u zadnje vreme ni KGB serveri vise nisu medju prvima na gametracker-u. Koliba se raspada, beotel je dobar server ali na njemu se stalno vrti grupica ljudi koji se medjusobno druze i kad dodje neko nov verovatno je citer ili je neki klinac koji se dernja na mikrofon pa popije ban.
U svakom slucaju da nebi vise odugovlacio i smarao vas sa mojim izlaganjem (bez smajlija, po prvi put) zavrsicu sa zakljuckom da se u srbiji ne smesi dobra cs scena iz razloga zato sto svako hoce da bude pro pa ne moze,pa lepo upali cit pa se ostali ljudi neviraju i odustaju od cs-a. Kao sto sam gore spomenuo sad postoji 10ak klanova koji su dobri i to je to...

dax94
11.4.2009, 11:11
Ma citovi su prevazidjeni...Sad mozes za 5 evrica da nadjes .cfg file koji prave takoreci "pro" igraci..i to nije cit ali opet je vid varanja....nisam mogao da verujem kad sam video da u jednoj sekundi puca 5 metkova!

dacajak
11.4.2009, 11:20
To su vec skripte i to je zabranjeno. Za bannyhop, moras sam da se potrudis, kao ja ;)

[sq]
11.4.2009, 15:10
hehe
"Tacno sad kad gledam u zadnjih godinu dana od kad igram cs1.6 na netu ljudi su sve pametniji i pametniji, pocinju da overavaju sve stekova, uce da igraju na zvuk, kupuju ludacke pacove i sluske...ali ne znaju svi da igraju dobro, po meni za to treba dosta provedenog vremena i dobar refleks."

' KAKO SI ZNAO DA SAM TU? ' imas wh (a ja pojma nemam o cemu on to govori, i kad ga pitam kaze ajde ne pravi se sada!

"Mnogo se ova najmladja generacija lozhi na rech cheat. U vreme kada sam ja pochinjao da igram CS (josh na starom 1.5 Tehnikomu, Beotelu, YUBC pre ko zna koliko godina), ili je neko bio pro, ili ga neverovatno njake, a kad se ukljuchi cheat to se odmah vidi :P. Ovako kako god udjem na server pochnu da kukaju chim nekog pogodim vishe od 2 puta u glavu :P. Nije retkost da i ban popijem jer su i admini takodje jednako nezrele osobe, pa im lakshe da banuju nego da odu kod mame da se isplachu. Hvala Bogu, uvek se nadje server gde mozhesh da se ugnezdish uz normalne admine, ili se ode na Steam ;)

Putem slabijeg otpora aka "ako ne mozhesh da ih pobedish, pridruzhi im se" necesh nishta postici. Poshto chisto sumnjam da ceo server ima "omg wh i aim", ili se malo izvezhbaj, a ako ipak greshim shto se cheatova tiche, promeni server ili idi na Steam :P"

To se i meni deshava... uletish na neki server i tamo grupica koja je stalno tu i ako napravish koji head odmah gasi cheat bla, bla, bla...
Cesto popijesh ban jer ih pola ne zna da proveri da li imas...

Ma citovi su prevazidjeni...Sad mozes za 5 evrica da nadjes .cfg file koji prave takoreci "pro" igraci..i to nije cit ali opet je vid varanja....nisam mogao da verujem kad sam video da u jednoj sekundi puca 5 metkova!

Pola pro igraca su cheat-eri
Meni to bezze... vishe volim kada ja pobedim comp i shvatim kako mogu da head-ujem bez i jedne shifrice... cheat definitivno meni ne bi bio zanimljiv...

Djordje Turjacanin
11.4.2009, 19:34
Primjetio sam danas jednog cheatera. Mislim sto posto je. Naime na de_dust2 ide jedan terror(ja sam isto terr) tamo ispred CT baze ali na strani B bombsitea. I sad sa druge strane lik ga ubija sa deaglom dok je ovaj skakao. Ali ajde neka, problem je što je i taj sa deaglom trčao i nema šanse da je uspio da mu da head dok je ovaj drugi skakutao.
Inače danas na jednom serveru me izbaciše zbog čita(kojeg naravno nemam) jer sam im pobio sve terrore. ja sam bio CT. Inače sam loš igrač ali ti protiv kojih sam igrao su gori 5 puta od mene. Ti takozvani igrači stoje 5 sekundi ispred mene i ne reaguju. Mislim ne pucaju a odaju unaokolo sa nožekanjom i normlano da sam ih mogao komotno headovati.
Dolje Cheaters gore Fer-Plej
EDIT: sg
koristi citat za prikazivanje tuđih poruka

Doomche
11.4.2009, 19:54
Primjetio sam danas jednog cheatera. Mislim sto posto je. Naime na de_dust2 ide jedan terror(ja sam isto terr) tamo ispred CT baze ali na strani B bombsitea. I sad sa druge strane lik ga ubija sa deaglom dok je ovaj skakao. Ali ajde neka, problem je što je i taj sa deaglom trčao i nema šanse da je uspio da mu da head dok je ovaj drugi skakutao.

I na osnovu jednog killa, za koji nishta ne garantuje da choveka nije u..alo si ti zakljuchio da je on cheater, i to sto posto cheater. Kad bih nabrojao koliko sam ljudi ubio u skoku headom, bio bih banovan sa pola servera u Srbiji :P. Uostalom, shta ga sprechava da dezertom daje head dok trchi??? Nije to AWP :P

Ovo i ovo iznad samo potvrdjuje ono shto sam prethodno rekao :rolleyes:. U fazonu "aaaa ubio me kroz zid u dust2 na B sajtu, banujte cheatera !!!!"

Djordje Turjacanin
11.4.2009, 19:59
Da ali ovaj terror je skakutao tako da ga nema sanse da se pogodi. A on ga je jednim potezom skinuo.
Ali ono što je sigurno da je jedan cheater bio na Rikosheru ali je bannovan. Vidjelo se iz aviona. On iz onoga jdavola Glocka daje headove na udaljenosti na kojoj ni Steyr Aug nije efikasan.
EDIT: Nije deagler skakutao već onaj terror.

Doomche
11.4.2009, 20:04
Da ali ovaj terror je skakutao tako da ga nema sanse da se pogodi. A on ga je jednim potezom skinuo.

Pa shta, chovek je imao srece?

Je li pucao kroz 5 zidova, i znao tachno gde je ko, iako ih nije chuo preko slushalica?
Da li trchi 10 puta brzhe od ostalih pa se i ne vidi?
Da li mu svaki prvi metak ide u glavu, bez obzira na pushku, kretanje, ili mu nishan ima chudno kretanje tokom pucanja, tako da se automatski pomera na protivnika velikom brzinom?

Ako nishta od ovoga ne vidish, a zakljuchio si na osnovu jednog jedinog killa da je on cheater, onda greshish, sinak ;)

DonCorleone91
11.4.2009, 20:06
Nije svako citer ko ubije nekog u skoku ili skoce kad ubija nekog. Par puta se i meni desilo da bzvz opalim awp-om kroz kutiju na dd2 ili na inf i dam neko head kroz kutiju. Onda na dd2 i nuke treba stalno busiti zidove, a da se nauci gde da se busi imate da skinete mape kojima se provide zidovi (naravno to nije cit, jel te mape ne mogu da se ucitaju na net, osim ako tu mapu server ne pusti) tako da, sve je vezba i samo vezba :D i po neki user :D

[sq]
11.4.2009, 20:28
Doomche (http://www.sk.co.rs/forum/member.php?u=7029) je u pravu, greshish
To je jednostavno mogla da bude sreca , mada zaista ima igraca koji to znaju. Ja sam gledao kako skoci sa awp-om i napravi kill.

Naravno, svaka staza ima odredjenu vrednost za probijanje zidova, samo moras da znas gde, sta i kako :). Npr inferno ima 8000 (mislim da je to i max) dok fy_snow ima 6500 itd. Uploadovacu sliku jednog zida u infernu gde nas je lik povaljao cetvoricu (tu je po meni jedino sreca bila sto smo ishli jedan iza drugog u liniji pa je svu cetvoricu ubio) :).

Iztrazi malo sam stazu... svashta mozes da nadjes...

Citat:
sq kaže:

Citat:
Doomche kaže:
Ovo i ovo iznad samo potvrdjuje ono shto sam prethodno rekao :rolleyes:. U fazonu "aaaa ubio me kroz zid u dust2 na B sajtu, banujte cheatera !!!!"

hehe, da :rolleyes:
ja tu uvek jedno punjenje ispucam ;)

Doomche
11.4.2009, 20:44
;758940']Ja sam gledao kako skoci sa awp-om i napravi kill.

Ne mozhe bash u skoku da ubije, jer nema kontrolu nad pushkom, mozhe u doskoku, faktichki je na zemlji ali poshto se brzo izvede chini se kao da je u letu. Taj skok je vrlo lako izvesti, dosta je koristan ali namena je prvenstveno izbegavanje awpa (jer se pomerash u skoku), a tek posle pogadjanje. Ne znam tachan naziv...

[sq]
11.4.2009, 22:22
Ne mozhe bash u skoku da ubije, jer nema kontrolu nad pushkom, mozhe u doskoku, faktichki je na zemlji ali poshto se brzo izvede chini se kao da je u letu. Taj skok je vrlo lako izvesti, dosta je koristan ali namena je prvenstveno izbegavanje awpa (jer se pomerash u skoku), a tek posle pogadjanje. Ne znam tachan naziv...

mislim da nije bio doskok, to je ok... nego on je bio iza jednog paketa i u skoku pucao a nije se micao (kako spomenu doskok... mozda je i imao cheat :)

dacajak
11.4.2009, 22:40
Joj sad sam banovan na 33pro serveru, kakav je to bot, daju admina svakom klincu koji ima 500din. koji nema veze sa zivotom. Dobro jes da sam ja dobro igrao 37:4, pa sam bio sumnjiv, ali sta da radim kad sam dobro igrao i nemam cit, a server pun botova, i kako da ne skupim toliki skor. Ja polako razmisljam da predjem na steam, na public nema vajde ili citeri ili nesposobni admini.
Jako sam razocaran.

E da moram da dodam da je i Nikola87 igrao tada, kakav je svima naredjuje, pravi vodja :)

gavrilo
11.4.2009, 22:55
Joj sad sam banovan na 33pro serveru, kakav je to bot, daju admina svakom klincu koji ima 500din. koji nema veze sa zivotom. Dobro jes da sam ja dobro igrao 37:4, pa sam bio sumnjiv, ali sta da radim kad sam dobro igrao i nemam cit, a server pun botova, i kako da ne skupim toliki skor. Ja polako razmisljam da predjem na steam, na public nema vajde ili citeri ili nesposobni admini.
Jako sam razocaran.

E da moram da dodam da je i Nikola87 igrao tada, kakav je svima naredjuje, pravi vodja :)

mozes da mi das IP od 33pro, igrao sam pre oko pola godine, pa sam prestao, a izgubio sam adresu.:mad:

dacajak
11.4.2009, 22:58
212.200.163.180:27003

Luka.zip
11.4.2009, 23:16
Taj 33pro server je 5h17...
Secam ga se, igrao sam odavno na njemu, dok nije bilo mnogo igraca i uvek sam pravio dobar skor, medjutim tamo je bio i neki bot-admin dootja koji je bio ubedjen da imam wh, pa me je stalno banovao...

dacajak
11.4.2009, 23:18
Ne igra vise tamo duca, jedino je tamo medo iz to klana koji igra i to retko. Mozes se vratiti, ako nemas cit?

Luka.zip
11.4.2009, 23:20
Pa mogu, sto da ne.
Naravno da nemam cit, niti sam ga ikad koristio, svoj cs skill koji je sasvim prosecan sam izgradio na posten nacin :)

nikola87
12.4.2009, 9:49
Jako sam razocaran.

xaxaxa
svaka cast, ja bas mislim da tamo nema citera, kako ti je nick?

Da dodam u svoju odbranu, nisam igrao cs malo vise od mesec dana( jues sam prvi put odigrao protiv dumcheta 1 na 1, odvalio me decko (20:11) ali sam kriminalno lose igrao i sto kao i sinoc. Ne znam sta mi je. Realno igram makar 10X bolje.

Sto se tice naredjivanja pa sta da kazem kad na dust 2002 jedina boba koja je postavljena je moja bomba. Sve debili.

dacajak
12.4.2009, 10:06
Ja sam onaj lik D@ch@ sto je imao naj skor na dust2002 oko 37:4 ;) .
Ispostavilo se da me je banovao neki klinac, ali sam ja to sve resio sa glavnim adminom. Dao mi je admina, da ja malo uvedem reda tamo.
I sam si video kakvi botovi igraju, kako da nemam dobar skor?!
Sigorno me se secas, sigorno sam i tebe bio iznervirao sa par headshot-ova :D ?

nikola87
12.4.2009, 10:14
da,da, pretpostavio sam da si on :)
Dobro igras, mada ima mnoooogo likova koji samo trce po frag. Realno mi nisamo mogli ni sajt da probijemo zato sto svako trci za sebe, a vi postavite 4 snapa koji odvale 6 likova odma na pocetku i onda ostatk nase ekipe kao nesto pokusava. Idem sad malo na server, videces za 10-tak dana da mnogo bolje igram. Sad imam jedno pola sata pa idem da vezbam. Znaci bukvalno mi se trese ruka dok igram te tripove uvek imam kad napravim vecu pauzu.

dacajak
12.4.2009, 10:21
Ae, vezbaj. Mada znam ja da ti dobro igras, video sam ja tebe na ovom serveru pre nekih 2 meseca, mozda i vise. I moram da ti kazem da vise volim sa terorima da igram, pogotovo na dust2002, kad stanem na onaj mostic i poskidam par snipera i par botova sto trckaraju po vodi. I jos plus na toj mapi je extra akustika, tacno znas gde je ko, ili u vodi ili par metara od tebe iza zida, a po pucanju i odjeku cijes na kojem kraju mape se nalazi i na radaru gledas samo kako tvoje tackice nestaju i zbrojis 2 i 2 i zakljucis gde se lik nalazi, posto mapa ima 2 puta, iznenadis ga iza ledja. Znaci, pored preciznosti, provezbaj malo i stekove, i bez zvuka nemoj igrati, ne vredi ;)

Luka.zip
12.4.2009, 10:44
i bez zvuka nemoj igrati, ne vredi ;)

Naravno, zvuk mnooogo znaci.Uvek znas odakle ti dolaze.
Nego ajde da odredimo neki server, pa da uvek tu igramo.Moze ovaj 33pro
i dajte jos neki predlog.

A i ja sam pauzirao malo vise od nedelju dana sa igranjem bila teska situacija u skoli :D

Btw. my nick is SuP@k^ :D
Vidimo se preko nisana :Freddy:

dax94
12.4.2009, 12:46
Ae, vezbaj. Mada znam ja da ti dobro igras, video sam ja tebe na ovom serveru pre nekih 2 meseca, mozda i vise. I moram da ti kazem da vise volim sa terorima da igram, pogotovo na dust2002, kad stanem na onaj mostic i poskidam par snipera i par botova sto trckaraju po vodi. I jos plus na toj mapi je extra akustika, tacno znas gde je ko, ili u vodi ili par metara od tebe iza zida, a po pucanju i odjeku cijes na kojem kraju mape se nalazi i na radaru gledas samo kako tvoje tackice nestaju i zbrojis 2 i 2 i zakljucis gde se lik nalazi, posto mapa ima 2 puta, iznenadis ga iza ledja. Znaci, pored preciznosti, provezbaj malo i stekove, i bez zvuka nemoj igrati, ne vredi ;)

Ja ne znam zasto skoro svi pro igraci igraju u terorima,valjda ako si pro pre bi trebalo da igras u ct jer realno gledano kanteri imaju uvek teze zadatke na mapama ( defusiraj bombu,izbavi hostage i to.. ) i valjda se tu ogleda igra pro igraca......moje licno misljenje mozda i gresim..

DonCorleone91
12.4.2009, 13:16
Ma sve jedno sta si, to kod mene vise zavisi do mape :) npr dd2 je skroz izbalansirana mapa, tako da mu tu odgovara da budem i TT i CT.A npr na aztec-u nedo ti bog da si teror jel bukvalno mapa je tako napravljena da terori nemaju sanse da prodju na neki sait (ovo pricam kad se igra CW a ne public, a i tu je slicna situacija). Ja vise gledam koje ti oruzije vise odgovara. Npr ona prckica za koju ne mogu da se setim kako se zove...unaj uzi mali je dusu dao za blizinu, za neverovati. Mozda je neprecizan ali sigurno ce te nekog u blizini skinuti u glavu. Onda npr meni ja ak47 jedno vreme bas odgovarao, dok nisam promenio misa pa mi je sad mnogo lakse da igram sa m4a1. Tako da od mnogo cega zavisi sta si i koje ti orizije odgovara. Evo npr moj ortak uzeo razer-a deathedera i sa njim ne sa jednom puskom da ubija osim awp-om, a na mx518 nemoze coveka na pola metra da pogodi sa awp-om. Opet sam oduzio moje teXtualno izlaganje :D

nikola87
12.4.2009, 13:24
kad se igra CW svaki sajt na svakoj mapi moze da se probije. Tada sve zavisi od skilla, taktike, koomunikacije i uigranosti.
Na nekam mapama je teze igrati kao CT a ne nekima kao T.

npr kada se igra CW na dust 2 sve se svodi na to da ce i u prvoji u drugoj partiji da pobede terori samo je pitanje koliko ce puta kanteri sacuvati sajt. Kad se igra na 15 ako su ekipe slicne uvek su rezultati 12:3, 11:4, 10:5 ...

Naravno ako se igra na serverima 20 na 20 i na ateku si teror pozdravi se sa probijanjem, mada je i to moguce kada bi se malo organizovali.

dacajak
12.4.2009, 13:59
Ja ne znam zasto skoro svi pro igraci igraju u terorima,valjda ako si pro pre bi trebalo da igras u ct jer realno gledano kanteri imaju uvek teze zadatke na mapama ( defusiraj bombu,izbavi hostage i to.. ) i valjda se tu ogleda igra pro igraca......moje licno misljenje mozda i gresim..

Pa ja sam onaj skor napravio u kanterima, ali kazem da vise volim sa terorima da igram, prvenstveno zbog kalasa.

@Nikola87
Sto se tice tog probijanja na mapi aztec na public, kad igramo ja i onaj moj saigrac iz klana, bez obzira sto su tamo kanteri sa AWP-om, mi izletimo iza onih kutija i sve ostalo zavisi od nase preciznosti. Poskidamo sve one snipere i zauzimamo A site. Ja mislim da smo mi jedini koji idu na rush na toj mapi, i to je jedino efektivno resenje za terore. MIslim idu nekad i drugi na rush, ali ne efekisno, jednostavno nisu dovoljno precizni da se usuprotstave AWP-u.

DonCorleone91
12.4.2009, 14:07
Pa ja sam onaj skor napravio u kanterima, ali kazem da vise volim sa terorima da igram, prvenstveno zbog kalasa.

@Nikola87
Sto se tice tog probijanja na mapi aztec na public, kad igramo ja i onaj moj saigrac iz klana, bez obzira sto su tamo kanteri sa AWP-om, mi izletimo iza onih kutija i sve ostalo zavisi od nase preciznosti. Poskidamo sve one snipere i zauzimamo A site. Ja mislim da smo mi jedini koji idu na rush na toj mapi, i to je jedino efektivno resenje za terore. MIslim idu nekad i drugi na rush, ali ne efekisno, jednostavno nisu dovoljno precizni da se usuprotstave AWP-u.

Puf dva tri flesha, par dimova i nsita nevidis :)

nikola87
12.4.2009, 14:13

@Nikola87

jeste ali budimo realno izletite vas dvoica i koliko god da ste dobri ako je sa one strane izaslo 5 likova (kao sto obicno minimum izadje) koje znaju solidno da igraju ima odmah da vas zakopaju a kad to vide vasi saigraci svi ce da smugnu sa vrata u mocvaru i u svoju bazu.

dacajak
12.4.2009, 14:28
Hehe, istina, ali obicno vecina njih ne zna da igra sa AWP-om i imaju slabe reflekse. Znaci nekih 80% ima efikasnosti, taj rush. A i cim mi krenemo odmah njih par nas prate, obicno oni budu zrtveni jarci :) .
I ja izbegavam tu mapu, ne volim je.

Luka.zip
12.4.2009, 14:41
Moja taktika kad sam teror za aztec::D
Kalas/galil + 2 flasha , rush kroz mocvaru i izletim desno na B sajt.
Ako se ct-ovi rese da rushuju preko mosta ja ih skinem odozdo,
ako ne krenu obicno se njih 5-6 nabije u onaj prostor da cuvaju most,
uglavnom niko ne gleda desno, ja izletim iz vode prema njima i ..... :Freddy::boxing:

I nije aztec totalno CT mapa, sve zavisi
npr. odu 2 snajpera da cuvaju most, 5 kroz mocvaru rush, 5 odma na vrata izlete.. u najboljem slucaju,
ali uvek ima noobova koji misle da treba da cuvaju bazu :kreza: pa se ustekaju celu rundu...

Mada u principu svaka de_ mapa je CT friendly jer oni samo treba da se ustekaju na sajt i cekaju.

DonCorleone91
12.4.2009, 14:47
Jok nije...sta ti vredi da cuvas sa awp-om most...ne treba da cekas nego da ides da plantas c4. A to sto niko ne gleda to je do bootica koji ne overavaju stekove :D. Kad udjes u mocvaru gore sa platforme je dovoljno da cekaju dva iskusnija awp-a i nema teorije niko da im prodje :)

Luka.zip
12.4.2009, 14:58
Tu si potpuno u pravu, ali u 80% slucajeva ne postoje ta dva iskusnija igraca koja imaju balls:kreza: da izadju na platformu da je cuvaju, nego ostanu iza onih vrata i nadaju se da ce da naidje neki smotani teror koji ne ocekuje zasedu.:)

tomas
12.4.2009, 16:11
a na kojim vi to serverima igrate kada ste svi "pro" :rofl: ?

dax94
12.4.2009, 18:26
Ja uglavnom rashujem i uvek idem prvi (mozda je to dobro a mozda i ne) i kada rashujes 70 % je sreca 30 % je skill... Najbolja je fora kad izletim prvi a oni jos "vrte nozeve" i podelim im headove :D ..A sto se tice stekanja ja se nikad ne stekam jer ne znam kad se stekam osecam se nesigurno a ovako i kad imam malo helta i krecem se ako protivnik opali rafal po meni u pokretu sam i tesko ce me ubiti...a ionako svi stekovi su provaljeni (osim ako zaboravis na njih pa se iznenadis kad te ubije i j*bes mu sve po spisku :D ) jer igrica postoji vec 9 godina (mozda malo manje) i svi nastavci i mape su radjene po istom kalupu tako da stekanje je po meni promasaj....Sto se tice AWP-a..kada te protivnik puca sa AWP-om najbitnije su tri stvari:
1. Kretanje
2. "Sluh"
3. Refleksi

1. Kretanje je bitno jer ako si u pokretu tesko je da te neko sa AWP-om pogodi a iako te pogodi u vecini slucajeva te "okrzne" pa ti ostane oko 16 hp..2. Sluh je bitan jer treba da cujes kada AWP opali kada krene da repertira da bi mogao da se pripremis za kontra-napad (najcesce bacis flash i malo ga resetas i bacis HE i BOOM! mastovito aaaa ?? :D ) 3.Refleski(a uz reflekse i dobar mis :D ) su najbitniji jer kada izletis a on te promasi pozeljno je da mu ti uzvratis i ako uradis stvar kako valja odmah neiskusni admini daju ti ban i tako....mada ima jos fora i forica ali ja sam se malo raspricao ima i onih koji znaju bolje od mene.....:)

nikola87
12.4.2009, 18:32
nisi video kako tomas igra sa AWP-om, znaci rastura

Evo ja te pustim sa njima 1 na 1 da vidim kako izbegavas te snajpove, posto ja svojevremeno kad sam dobro igrao nisam mogao da izbegnem

Doomche
12.4.2009, 18:55
nisi video kako tomas igra sa AWP-om, znaci rastura

Evo ja te pustim sa njima 1 na 1 da vidim kako izbegavas te snajpove, posto ja svojevremeno kad sam dobro igrao nisam mogao da izbegnem

Vidim, lepo si napisao "1 na 1 sa NJIMA", poshto tomas igra SA ortakom AWP-om :kreza: (sry, nisam mogao da odolim :))

Tachno je to da ti kretanje pored dobrih awp igracha (pod chime ne podrazumevam onu bagru koja skuplja 10 partija za awp, a jedino awpom i zna da ubije nekoga, a takvih je ogromna vecina) nece mnogo znachiti. Vishe ce mu znachiti dobar flash i malo pucanja kroz zidice/coshkove/kutije i sl. da ga malo uspanichi, a mozhe i da mu podeli "FLONG!" kroz zid, dok je ovom sa AWP-om to tezhe da izvede, a iskusniji i ne pucaju kroz zid, jer dok on ponovo napuni svashta mozhe da se izdeshava, a kroz zid ga verovatno nece ubiti :). Na otvorenoj poljani ti cik-cak i slichno nishta nece pomoci ako ovaj zna da igra (i izbegne flash), vec jedino ako ga pogodish u glavu pre nego shto te ubije.

Na kojim serverima? Pa u zadnjih par nedelja sam u nekoj guzhvi, pa i nemam vremena za CS, ali obichno sam visio na Karavozdu Beta (odatle znam da me nece banovati :P, 50/50 shanse da bude ekipa koja dobro igra, svracaju ponekad i iz nashih top klanova ljudi, ali takodje ima dosta onih koji ne znaju, a josh vishe onih koji kukaju za cheatove, a admini fala Bogu banuju koga stignu :P) ili na nekom Gungame-u, da se rasteretim. Pre par godina, dok sam josh "ozbiljnije" igrao, sam bio na KGB Alpha i ponekad na Terri... sad mi nekako mrsko da idem :P. Ali nikad se nece vratiti slava i zabava 1.5 na Tehnikomu/Beotelu :kreza:

Doomche
12.4.2009, 20:28
I eto, odem ja na taj Karavozd da opikam koju partiju posle duzhe vremena, kad ono imam shta da vidim, neko sa foruma primetio post za server:

http://img26.imageshack.us/img26/444/32722625.jpg

:kreza: i josh ga pitam pre toga je li sa SK foruma, al' on ne konta...:cool:. Dodushe, jesam pogodio jednog awpera kroz zid u tikvu tu partiju, iz 1 metka :D

[sq]
12.4.2009, 22:16
212.200.163.180:27003

hmmm... mozda i ja doletim, samo nemojte da bude mnogo head-ova, ja skoro jednu godinu nisam igrao :)
verovatno pod imenom SK|sq da znate da sam sa foruma :)

DonCorleone91
12.4.2009, 22:19
Protiv dobrog awp-a na otvorenom nemas sanse, jel cs sam po sebi laze, ne moras da ga pogodis nego samo da predjes nisanom preko njega i da opalis i najverovatnije ces ga ubiti...mozda ovako zvuci glupo ali kad igras tako je :)
Evo znam jednog lika (gledao sam kad je igrao) koji je bez zuma na dd2 na b pobio svu petoricu, tako da sve zavisi protiv kog awp-a igras :D naravno nije ni njemu bas svaki dan srecan :)

A sto se tice servera na kojima igra....trenutno, odnosno zadnjuh par meseci ne igram uopste jel ne mogu da se nerviram sa fps-om koji ne prelazi 30 tako da cekam da se visa sila otvori za novi komp :D

Thunderman
12.4.2009, 22:21
Jao Ima Neki doom Citer Na Kolibi Big.
Rece Mi Drug Ekstra Server,A Ono Pola Njih Citeri :gloop:

kreator_
12.4.2009, 22:22
I eto, odem ja na taj Karavozd da opikam koju partiju posle duzhe vremena, kad ono imam shta da vidim, neko sa foruma primetio post za server:

http://img26.imageshack.us/img26/444/32722625.jpg

:kreza: i josh ga pitam pre toga je li sa SK foruma, al' on ne konta...:cool:. Dodushe, jesam pogodio jednog awpera kroz zid u tikvu tu partiju, iz 1 metka :D

Da, pitao si me i odgovorio sam ti sa "yup" (engleski sleng izraz za "da").
A i mnogo brzo si nabio vise nego dobar skor, bio si prvi na mapi i bukvalno svaki metak ti je bio head, naravno da cu da posumnjam da imas cheat kad svako ovde prica o njima kao o nekoj normalnoj pojavi...

kreator_
12.4.2009, 22:49
Bitan je i upload da ti ne bi seckalo. Recimo 64k up je relativno malo.

nikola87
12.4.2009, 22:52
bitan je i ping pored uploada

Idite na www.speedtest.net i testirajte brzinu i odziv vaseg neta.

Ako vam ping prelazi preko 70 pozdravite se sa normalnim CS-om

king_james
12.4.2009, 23:02
Mnogo se ova najmladja generacija lozhi na rech cheat. U vreme kada sam ja pochinjao da igram CS (josh na starom 1.5 Tehnikomu, Beotelu, YUBC pre ko zna koliko godina), ili je neko bio pro, ili ga neverovatno njake, a kad se ukljuchi cheat to se odmah vidi :P. Ovako kako god udjem na server pochnu da kukaju chim nekog pogodim vishe od 2 puta u glavu :P. Nije retkost da i ban popijem jer su i admini takodje jednako nezrele osobe, pa im lakshe da banuju nego da odu kod mame da se isplachu. Hvala Bogu, uvek se nadje server gde mozhesh da se ugnezdish uz normalne admine, ili se ode na Steam ;)

Putem slabijeg otpora aka "ako ne mozhesh da ih pobedish, pridruzhi im se" necesh nishta postici. Poshto chisto sumnjam da ceo server ima "omg wh i aim", ili se malo izvezhbaj, a ako ipak greshim shto se cheatova tiche, promeni server ili idi na Steam :P
Ma kad vidim da svi imaju onda ocu i ja da upalim...znam ja da ima nekih botova pa mi kazu kad ih izrokam da imam cit....ja nisam taj....ja vidim kad nema nikoga ispred mene a on me puni..dobro da je to jednom bilo nego 20 puta pa sam onda ga oterao u PM...na kraju se ispostavi da je to bio admin :) al ima zaista puno ljudi sa citom

tomas
12.4.2009, 23:39
ti sto koriste aim i wall hackove su nobovi koji ne znaju da igraju i da im se pruzi sansa da nauce nikada nece nauciti da igraju jer jednostavno nisu za to...

@nikola87

ne igram ja samo awp,sad u poslednje vreme furam emku, i naravno sam opet admin na dm serveru tako da sam jos uvek u formi.

nikola87
12.4.2009, 23:45
@ tomas

jeste , razumem ja da ti sve koristis ali sa m1 nikad nisi znao, dok sa snajpom jos i mozes nekoga da ubijes ako se malo losije krece :kreza:

Salim se Tomas je veliki igrac na prostorima SRB i okolina + Australija i Novi Zeland, znaci decko kida :)

nenop
12.4.2009, 23:55
Pozz svima od mene

Vjerovatno su vam poznati Crna Gora^Gaming serveri....
Ovom prilikom zelim da Vas obavjestim da ste mi Vashim kritikama mnogo pomogli u sredjivanju server... Pa evo da vam javim da sam konacno posle dugo vremena zavrshio sve sto je potrebno za jedan kvalitetan i jednostavan server.... Uvjerite se i sami, ali ako imate neku kritiku molim da je iznesete ovdje....

Evo opet da ostavim informacije:

¤ Crna Gora^Gaming by EUnet.rs Server: 217.26.212.28:28028
http://cache.www.gametracker.com/server_info/217.26.212.28:28028/b_560x95.png (http://www.gametracker.com/server_info/217.26.212.28:28028/)

¤ Crna Gora^Gaming CW Server: 217.26.212.28:27002
http://cache.www.gametracker.com/server_info/217.26.212.28:27002/b_560x95.png (http://www.gametracker.com/server_info/217.26.212.28:27002/)

Evo vam link http://cg-gaming.ucoz.com/ (http://cg-gaming.ucoz.com/) konacno zavrshenog sajta/foruma servera i zelim da se svi registujete na forum radi svih informacija o radu servera!!!
Evo ja garantujem da nece biti cheatera na serveru jer kao prvo na serveru je ubacen plugin za banshot( za informacije mozete vidjeti na forumu http://cg-gaming.ucoz.com/forum/8 (http://cg-gaming.ucoz.com/forum/8)) , a kao drugo na serveru ima 8 admina i uvjek je barem jedan na serveru )

*da zakazete cw morate se registrovati na forum i ostaviti informacije u koje vrijeme zelite cw http://cg-gaming.ucoz.com/forum/12 (http://cg-gaming.ucoz.com/forum/12) ovdje

LJUDI ZIVJELI HVALA NA SVEMU http://forum.cafemontenegro.com/images/smilies/smile.gif http://forum.cafemontenegro.com/images/smilies/respekt.gif

Luka.zip
13.4.2009, 16:06
Evo jedne zanimljive slike koja pokazuje sta terori mogu da urade dok se kanteri smiluju da krenu po taoce: :D:D

http://img4.imageshack.us/img4/7528/n1056044487302940291858.jpg (http://img4.imageshack.us/my.php?image=n1056044487302940291858.jpg)

http://www.sk.rs/forum/%5Burl=http://img4.imageshack.us/my.php?image=n1056044487302940291858.jpg%5D%5Bimg= http://img4.imageshack.us/img4/7528/n1056044487302940291858.jpg%5D%5B/url%5D

dacajak
13.4.2009, 16:35
Hehehe, dobra slika. Sad me ovo podseti, jeste li znali (vecina vas jeste) da kada pucas u ono gov**o u WC solji na mapi militia, da explodira? :)

DonCorleone91
13.4.2009, 17:47
hahahaha :) kako je dobra slika :D :D :D fenomenalno!!!

Luka.zip
13.4.2009, 18:55
jeste li znali (vecina vas jeste) da kada pucas u ono gov**o u WC solji na mapi militia, da explodira? :)
lol ja nisam znao, idem sad odma da probam :kreza:

P.S. Dacho, video si danas kako sam igrao- sasvim prosecno(SuP@k^).
Nego jel si primetio da mi skoro svaki drugi lik mi kaze da gasim wh...
to je ono sto me najvise nervira kad neko umisli da sam citer...
Jeste da je moj stil igre takav da moze lako da se posumnja, dosta busim zidove, izlecem prema stekovima ali noobovi ne shvataju da uvek cujem odakle mi dolaze.

P.P.S sta samo kazete dobra slika, dajte zahvalnice :D:kreza::to_care:

dacajak
13.4.2009, 19:10
Je li explodiralo, samo pazi da ti se ne razmaze po licu :rofl: ?

Luka.zip
13.4.2009, 19:14
Ahahahahahha jeste bio je boom :rofl:
Samo dok sam se ja setio gde je bese klozet na militii nisam odavno igrao tu mapu, pa sam jedno 5 minuta obilazio prvi sprat kao bot :kreza:

nikola87
13.4.2009, 19:21
lol ja nisam znao, idem sad odma da probam :kreza:

P.S. Dacho, video si danas kako sam igrao- sasvim prosecno(SuP@k^).
Nego jel si primetio da mi skoro svaki drugi lik mi kaze da gasim wh...
to je ono sto me najvise nervira kad neko umisli da sam citer...
Jeste da je moj stil igre takav da moze lako da se posumnja, dosta busim zidove, izlecem prema stekovima ali noobovi ne shvataju da uvek cujem odakle mi dolaze.

P.P.S sta samo kazete dobra slika, dajte zahvalnice :D:kreza::to_care:

Izvini jel ti igras mozda na 33 pro playground-u, bio tamo neki lik nije imao los skor ali sto je lose pokrivao saigrace strasno. (mozda si ti??)

Luka.zip
13.4.2009, 19:31
Da, to sam ja.Igram ponovo na 33pro od pre 2 dana od kada je dacha ovde stavio ip.
Juce si igrao samnom u terorima na train-u :)
Sta da ti kazem za pokrivanje... to mi je slaba strana, mada niko nikoga ne pokriva na ovakvim serverima gde igra 30 igraca..Ludnica.. Jedva sacuvas svoju glavu
jos trebas i druge da pazis.Aj sledeci put kad igramo vise cu da obratim paznje na to.

nikola87
13.4.2009, 19:45
xa, jeste bas sam mislio na train

Znaci brateee, nisi los za pucanje i tako to ali sve nas pobiju zbog tebe i izleces svaki put u pogresnom trenutku :)

Nije da se nesto ljutim ali probaj to da popravis, igras bukvalno kao da je deadmatch a ne timska igra. Ja gledam dobijes po partiji 3-4 fraga sve nesto muljavo a ja se pravim kao neki mudonja i popijem metak posle prvog eventualno drugog fraga svaki put. Mada ja sam los na ovim serverima gde ima 15 na 15. Ne umem to da igram. Posto nema timske igre, to je svako za sebe pa sta bilo....

Luka.zip
13.4.2009, 20:17
Pa to ti kazem u 15 na 15 nema teorije o pokrivanju.I ja sam relativno los kad ima toliko igraca.Za neko normalno igranje po meni najvise bi trebalo da bude
14-16 igraca.Hvala na kritici, popravicu se za sledeci put. :)

Luka.zip
13.4.2009, 21:37
Ap ti je armor points odnosno u ovom slucaju koliko mu je jos armora ostalo.

dax94
13.4.2009, 22:28
bitan je i ping pored uploada

Idite na www.speedtest.net (http://www.speedtest.net) i testirajte brzinu i odziv vaseg neta.

Ako vam ping prelazi preko 70 pozdravite se sa normalnim CS-om

Wau !!!! Zadivljen sam!!!! kakva mocna stvar eXtra :D

Download speed:1.09 mb/s
Upload:0.12 mb/s
Ping:29 ms

Mozete samo da mi zavidite (salim se) :D

Au al sam se zeznuo ovo je samo u lokalnoj mrezi a na Farskim ostrvima mi je ping 198 :D

AcMilan91
13.4.2009, 23:07
dax de igras?

Željko
14.4.2009, 15:22
Ae da opalimo neki mix, da vidimo kakvi ste... :)

Ae kad nas najviše može... ?

nikola87
14.4.2009, 15:24
ja mogu uvece ali ne danas, imam neki poslovni sastanak

Mario Pavićević
14.4.2009, 15:30
Izvini jel ti igras mozda na 33 pro playground-u, bio tamo neki lik nije imao los skor ali sto je lose pokrivao saigrace strasno. (mozda si ti??)
Ne igras na fragnation-u?

nikola87
14.4.2009, 15:33
ne, ma slabo sad igram, nemam nesto vremena, zavrsavam fax pa sam se zaleteo na ucenje i radim malo neke druge stvari. Igrao sma ova dva dana i nisam ni 20% od onoga kako sam igrao pre mesec-dva (ne znam kako)

Mario Pavićević
14.4.2009, 15:40
ne, ma slabo sad igram, nemam nesto vremena, zavrsavam fax pa sam se zaleteo na ucenje i radim malo neke druge stvari. Igrao sma ova dva dana i nisam ni 20% od onoga kako sam igrao pre mesec-dva (ne znam kako)
Eh,kako,ispadne se iz fazona.Ja nisam igrao nedelju dana,i usao,ne znam gde bijem,sav sam usporen,zastajem,ciljam tri dana...:)

Željko
14.4.2009, 17:15
Ne igras na fragunaton-u?

FragNation bre... :)

Luka.zip
14.4.2009, 17:20
Ae da opalimo neki mix, da vidimo kakvi ste... :)

Ae kad nas najviše može... ?

Ja mogu od cetvrtka u bilo koje vreme kad kazete...
Mislim da bi mozda bilo najbolje sad za vikend, praznici su pa ne bi trebalo da imate neke velike obaveze.

tomas
14.4.2009, 17:51
ja mogu kad ocete posle 18:00,pikao sam na fragu ali sam otisao na game arenu zbog deathmatcha koji sada headshoot...

DonCorleone91
14.4.2009, 18:49
Ocu i ja da odigram jedan mix sa woonama :D samo me pm-uite kad se dog svi :D

Mario Pavićević
14.4.2009, 18:58
FragNation bre... :)
Krenuo sam da pisem frag,pa rekoh daj da napisem celo,pa na kraju ispade svasta:D

dax94
14.4.2009, 19:42
Pomozite meni da skupimo pare za moj novi komp kako bih mogao da igram cs sa normalim fps-om :D

Jedno pitanje: Koji je normalan fps????? :D

vukoja
14.4.2009, 19:51
Oko 25 FPS. Ali to isto zavisi od coveka do coveka.

Luka.zip
14.4.2009, 20:03
Ljudsko oko najvise moze da vidi 23-25 slika u sekundi, tako da je to neki minimum za normalno igranje.

Mada u CS-u nije bas normalno da imas mali fps s obzirom koliko je stara igra,
(a i pozeljno je da bude sto vise)
rekao bih da ne bi smeo da ti ide ispod 60, meni je konstantno 75, ni vise ni manje i bez problema igram.
Kad smo vec kod toga, imam i ja pitanje:
Kako,ako moze, da ga nateram da idem preko 75, npr da bude oko 100 ??

(i jedno noob pitanje: da li to mozda zavisi od refresh rate-a monitora,
jer je meni najveci rate 75, pa sam pomislio da je mozda povezano sa tim ??)

Željko
14.4.2009, 20:04
fps_max 100

Luka.zip
14.4.2009, 20:06
Meni je vec ukucano fps_max 301 :kreza:
Nije do toga.

Aleksandar1987
14.4.2009, 21:26
Ljudi imam gadan problem. U poslednje vreme ne mogu da igram cs 1.6 uopste. Kad udjem da igram mnogo se gusi, ne verujem da je do neta jer sam povecao protok sad u aprilu i imam 4Mbps.
Mislim da je u pitanju moja graficka karta, Radeon 9200SE 128MB.
Ranije mi je sve ok radilo. Sta da radim po tom pitanju i kako da resim problem. Formatirao sam bio ceo hard i sve ponovo instalirao ali nista. Pokusavao sam i sa nekim drajverima ali nece. :n-cc2: Pomagajte sto pre!!!

Unapred HVALA!

Doomche
14.4.2009, 22:04
@Luka - Je li ti ukljuchen mozhda Vertical Sync, koji obichno zakucava max fps na 60, mada mozhe opet da pravi problem na ovaj nachin? Ne verujem da je do refresh rate-a monitora, jer se FPS chita sa grafichke kartice, a monitor samo izlaz prilagodi max refresh rate-u...

@Aleksandar - pojasni malo koji vid "gushenja"...

tomas
14.4.2009, 22:21
jednom za sva vremena morate shvatiti da se 100fps moze imati jedino ako imate crt monitor...

nikola87
14.4.2009, 22:23
uff, ovo prvi put cujem :eek:

Moze neko obajsnjenje??? To nisam znao.

Doomche
14.4.2009, 22:28
jednom za sva vremena morate shvatiti da se 100fps moze imati jedino ako imate crt monitor...

Ovo apsolutno nije tachno, pa ja imam 100 fps :icon_scra

Luka.zip
14.4.2009, 22:31
Moze neko obajsnjenje???

Takodje i ja bih bio zahvalan za neko objasnjenje.

@Luka - Je li ti ukljuchen mozhda Vertical Sync, koji obichno zakucava max fps na 60, mada mozhe opet da pravi problem na ovaj nachin? Ne verujem da je do refresh rate-a monitora, jer se FPS chita sa grafichke kartice, a monitor samo izlaz prilagodi max refresh rate-u...

Nisam siguran za vsync, mislim da nije ukljucen.
Ali vidis, ti kazes da monitor prilagodi max refreshu, a meni je 75 max refresh na ovom monitoru... (samsung 940bw)... :icon_scra:icon_scra :confused:

DonCorleone91
14.4.2009, 22:53
Oko 25 FPS. Ali to isto zavisi od coveka do coveka.

Da li si ti normalan.....za cs je ovo katastrofa....meni tek ne smeta kad je iznad 75, ali osetim kad varira od 75 do 100. Meni se fps vrti oko 30 i ne ogu nikog da ubijem :(

Doomche
14.4.2009, 22:54
Da, ali FPS brojach chita broj slika koji mu kartica daje, a ne onaj koji monitor prilagodjava :). Npr, kartica daje monitoru 120 slika u sekundi, ali ti imash samo refresh rate od 75 Hz, znachi mozhe maksimalno da prikazhe 75 slika (zavisnosti od toga koliko ih puta pre-projektuje pre prikazivanja, shto takodje ulazi u refresh rate, obichno bude i do nekoliko puta manje od 75), FPS brojach ce da ti prikazhe 120...

Mozhe da se zakljuchi suprotno jer recimo Fraps kad prvo pogledash, chini se da gleda bash na monitor, ali i on prati signal od kartice, ne znam ni ja tachno kako, nisam zalazio dublje...

nikola87
14.4.2009, 22:56
hoces reci da mi na monitoru od 60hz (tft) ne mozemo da vidimo vise od 60 slicica bez obzira sto fraps pokauje npr 95fps

Doomche
14.4.2009, 23:05
hoces reci da mi na monitoru od 60hz (tft) ne mozemo da vidimo vise od 60 slicica bez obzira sto fraps pokauje npr 95fps

Eh, da je tako jednostavno :). Sve shto ja znam je da CRT i TFT monitori zbog totalno druge tehnike prikazivanja slika imaju razlichito ponashanje refresh rate-a, pa onih 60 Hz nema mnogo veze sa 60 Hz na CRT monitoru, jer LCD osvetljenje radi na 200 Hz. Uglavnom, to gore pravilo bi trebalo da se primenjuje na CRT monitore, ali ne znam 100% kako funkcionishe, i meni zvuchi sumnjivo. Poenta je bila da se FPS chita sa kartice a ne monitora, pa zato mislim da nema veze sa refresh rate-om. Mrzi me sad detaljnije da istrazhujem :opanachke, to oko razlike u refresh rate-ovima me zanimalo jer sam i sam pri prelasku sa CRT-a na TFT pomislio da cu videti razliku u odnosu na starih 85 Hz.

Usput, 75 Hz nije 75 slika jer se neke od slika crtaju vishe puta.

akon convicte
15.4.2009, 0:22
Jel Zna Neko Sifru Za Cs 1.6 Kad Pucam Rafal Da Ne Baca Mnogo????ogd.pls

tomas
15.4.2009, 8:24
mrzi me vise 100903023 put da objasnjvam... tih 75 fps na lcd je isto kao 100 fps na crt,znaci ne secka,ne trza i igra ide tecno... naravno da se pravilno podese rejtovi i to je to...

kish
15.4.2009, 8:55
Jel Zna Neko Sifru Za Cs 1.6 Kad Pucam Rafal Da Ne Baca Mnogo????ogd.pls

bind w "kill"

Aleksandar1987
15.4.2009, 10:10

Pa latency mi je prvo bio od 50 do 100. Kad sam instalirao omega driver latencey mi je od 20 do 60. Kako bi mogao jos da sredim ovo?

nikola87
15.4.2009, 11:02
mrzi me vise 100903023 put da objasnjvam... tih 75 fps na lcd je isto kao 100 fps na crt,znaci ne secka,ne trza i igra ide tecno... naravno da se pravilno podese rejtovi i to je to...

ok, ako te ne mrzi, daj onda link na postove gde si to objasnjavao posto nista ne razumem i prvi put ovo cujem a hocu da znam o cemu se radi.

dacajak
15.4.2009, 11:27
bind w "kill"

Kish nije lepo davati dezinformacije, nije mislio nista lose? Odmah na cit pomislite.

dax94
15.4.2009, 14:04
LJUDI POMAGAJTE HITNO!!!Posle mesec dana trazenja ip-a od nekog domaceg dm+hs servera ocu da ga dodam u favorites ali nece da mi se pojavi.....STA DA RADIM HITNO!!!:n_klanja::n_klanja::n_klanja:

dacajak
15.4.2009, 14:41
Daj IP da proverim, da nije mozda ukinut ili da nesto ne valja sa serverom, ako je sve ok, onda je reinstalacija CS-a neizbezna?

vukoja
15.4.2009, 15:05
Da li si ti normalan.....za cs je ovo katastrofa....meni tek ne smeta kad je iznad 75, ali osetim kad varira od 75 do 100. Meni se fps vrti oko 30 i ne ogu nikog da ubijem :(
Ja sam mislio da covek moze da registurje oko 25 "slika po sekundi". Kako ti onda ne smeta kad gledas film koji nema preko 30 fps.I takodje sam rekao da variria od coveka do coveka . Sto znaci da nekome moze ici glatko na 20 a nekome da secka na 30 fps

Doomche
15.4.2009, 18:12
LJUDI POMAGAJTE HITNO!!!Posle mesec dana trazenja ip-a od nekog domaceg dm+hs servera ocu da ga dodam u favorites ali nece da mi se pojavi.....STA DA RADIM HITNO!!!:n_klanja::n_klanja::n_klanja:

Ili je ovo shto Dacha reche, ili nemash administratorski nalog na rachunaru, to mozhe da pravi probleme prilikom addovanja.

dzonihsv
15.4.2009, 18:13
Isto se i meni desilo sa par servera, jednostavno sam izgasio i upalio CS i serveri su bili tu. Ne znam zbog cega je to tako bilo (mada me sada ni ne zanima).

Aleksandar1987
15.4.2009, 21:31
I niko meni da odgovori....

Luka.zip
15.4.2009, 22:18
I niko meni da odgovori....

........dakle... ???

Doomche
15.4.2009, 22:30
Pojasnio je vid gushenja, rekao je da mu je ping veci. Nemam pojma kakve veze ima grafichka kartica sa pingom, niti drajveri za istu, ako prichash o tim omega drajverima :confused:.

Takodje probaj da smanjish cl_cmdrate, cl_updaterate i rate (stavi, recimo, 40/40/8000), ne bi trebalo da grafika ima veze sa tim. Takodje je vrlo moguce da je do servera, a ne do tebe, probaj neki drugi sa manje igracha, pa javi koliki je onda ping (latency).

Luka.zip
15.4.2009, 22:52
Aha, nisam mu video drugi post.
Pa cekaj malo, on kaze da mu je ping jos manji posle instaliranja tih drajvera,
mada to stvarno nema nikakve veze jedno sa drugim.(50-100 >> 20-60).
To je sasvim normalan ping.Nzm sta je onda problem.
Jedino moze da bude do provajdera, da trenutno vrse neke radove na mrezi pa odatle dolaze smetnje.
Net ti je odlican(4mbps) nema teorije da se zbog toga "gusi"
Meni je dok sam jos imao 512kbps adsl, ping bio 40-60 na velikim serverima(30 igraca) a sad na 1mbps je uvek ispod 40.(20-40 sve zavisi)

Morandi
15.4.2009, 23:38
BOTOVI
kad budete imali skor na deathmacu 305-99
javite se!!;)
I to na mapi train ;)

dacajak
16.4.2009, 0:03
Ja sam imao toliko na public-u :D ;)

Morandi
16.4.2009, 0:09
I sta se desilo kad ti pao jorgan?

kreator_
16.4.2009, 0:12
BOTOVI
javite se!!;)
I to na mapi train ;)

PICS OR IT DIDNT HAPPEN!

Aleksandar1987
16.4.2009, 0:31
Aha, nisam mu video drugi post.
Pa cekaj malo, on kaze da mu je ping jos manji posle instaliranja tih drajvera,
mada to stvarno nema nikakve veze jedno sa drugim.(50-100 >> 20-60).
To je sasvim normalan ping.Nzm sta je onda problem.
Jedino moze da bude do provajdera, da trenutno vrse neke radove na mrezi pa odatle dolaze smetnje.
Net ti je odlican(4mbps) nema teorije da se zbog toga "gusi"
Meni je dok sam jos imao 512kbps adsl, ping bio 40-60 na velikim serverima(30 igraca) a sad na 1mbps je uvek ispod 40.(20-40 sve zavisi)

Ne znam ni ja kakve veze ima driver sa pingom ali tako je, a kad ima manje igraca onda je ok. A inace tih 4mbps deli nas 5. U mrezi smo. Al opet ne verujem ni da je to. Kod mog ortaka koji je samnom u mrezi sve je ok, njemu radi ok, bez problema.

dacajak
16.4.2009, 0:36
Evo sad sam i banovan na GS server. Boze koliko klinaca ima kao admina to je strasno. Banovali me sa skorom 23:10??!! Banovan sam na Karavozda (kakovec), na ovaj GS i na MEdak. Trebam da uslikam onu favorites listu i da je uramim, da se divim kako dobro igram.
Bio sam banovan i na fragnation, zbog skora 3:2, igrao sam 3 min ???????!!! Sreca pa nije bio trajan ban, ali kad vidim ko sve tamo igra ni ne posecujem ga. Jedino gde mogu normalno da igram je 33Pro, gde sam admin i miran sam. Evo dajem rec da cu do leta preci na STEAM, da igram sa pravim igracima.

Željko
16.4.2009, 0:44
Onda lepo odeš na forum da vidiš zbog čega si dobio ban a ne odma da kreneš da pljuješ server po forumima... Možda je samo greška...

nikola87
16.4.2009, 0:56
@daca

ma sta greska, sve sabani, namerno to rade samo da te nerviraju.

JA sam rekao ako ikada budemo nasli mogucnost da se vidi sa koje adrese me neko *****ava ja prvi uzimam bejzbolku i idem da odvaljujem lobanje.

Inace sta igras po sabanskim serverima.

btw, nisi bas toliko dobar :)

nikola87
16.4.2009, 1:46
nije citer sta lupas ja igram sa njim i 100% ne cituje

AcMilan91
16.4.2009, 2:03
nije citer bio sam ja na 33pro dobar igrach nije citer ;)

Luka.zip
16.4.2009, 7:31
BOTOVI
javite se!!;)
I to na mapi train ;)
Pa koliko je trajala ta mapa... 2h ??? Mada si verovatno imao cit, pre nekoliko strana si sav ponosan pricao kako koristis cit...

Ja sam toliki skor jedva skupio sa botovima kad sam igrao...
I jos sam kucao neku sifru bot_stop 1 ali opet sam ih jedva ubijao.. :kreza:

PICS OR IT DIDNT HAPPEN!
Tako je ! :) Daj dokaz !
Pa ti si jb ni citer!?!?!?!? :eek::eek::eek:
Vlajko nemoj da mlatis......
Dacha je pro :D (al stvarno)

Doomche
16.4.2009, 11:39
Ma Dacha je chiter najgori bre, tishina :D

BTW, ne znam shta je tu toliko extra, 305-99 mu dodje isto ko 30-10 samo posle 3 sata :P. Imam ja sa publica 27-0 i 51-2, to je bila ista mapa samo ovo drugo nisam SS-ovao :kreza:, i nekoliko puta po 10 ili 11 killova na serveru gde je max 24 igracha :). Ali ne mogu tako na publicu da furam shtekove da guram skor sa nulom, ili da pojacham slushalice do yaya pa da se celu partiju shunjam, smorim se. Uvek imam najvishe killova ali i gomilu smrti, a ovo je bilo kad sam bio narochito inspirisan za bushenje azteca :P

kreator_
16.4.2009, 13:34
Evo sad sam i banovan na GS server. Boze koliko klinaca ima kao admina to je strasno. Banovali me sa skorom 23:10??!! Banovan sam na Karavozda (kakovec), na ovaj GS i na MEdak. Trebam da uslikam onu favorites listu i da je uramim, da se divim kako dobro igram.
Bio sam banovan i na fragnation, zbog skora 3:2, igrao sam 3 min ???????!!! Sreca pa nije bio trajan ban, ali kad vidim ko sve tamo igra ni ne posecujem ga. Jedino gde mogu normalno da igram je 33Pro, gde sam admin i miran sam. Evo dajem rec da cu do leta preci na STEAM, da igram sa pravim igracima.

Daj mi nick sa kojim igras na KaraVozdu da mozda sredimo nesto da te odbanuju.

dacajak
16.4.2009, 14:45
D@ch@
IP preko PM-a.

dax94
16.4.2009, 15:19
BOTOVI
javite se!!;)
I to na mapi train ;)

E botino na train-u je najlakse imati dobar skor jos dm..pihhh

E da sto je daca pomenuo treba preci na steam ovi citeri i gl*pi admini ne mogu vise da se trpe samo sto ja ne znam nijedan nas server za steam.....msm mogu ja da igram i na stranim serverima ali Srpsko,svetsko a nase :D

tomas
16.4.2009, 17:04
morandi je poreklom iz rumunije pa me ne čudi ova njegova izjava :D

DonCorleone91
16.4.2009, 17:51
BOTOVI
javite se!!;)
I to na mapi train ;)

sam si sebe ispalio....igrao si protiv botova....hahaha :D

Luka.zip
17.4.2009, 14:46
Reinstalirao sam cs pre 2-3 dana i malo sam ga "doterao" KGB gui-jem pa imam par pitanja:

1) Sa ovim gui-jem su dosli cfg fajlovi, i promenili neke komande,
pa sad kad pritisnem " , " da kupim municiju, automatski mi kupi odmah 3 sarzera, i zezne me jer mi onda ne ostane $ za npr. bombu ili def.
Ja sam navikao da kupujem samo 1 sarzer, jer ionako nikad ne potrosim vise od toga.Bio bih zahvalan da mi neko kaze sta treba da promenim, eno dole tog cfg-a.
2) Sta da ukucam da bih promenio boju slova na chatu u belu ??

Doomche
17.4.2009, 15:39
Za bela slova u chatu kucaj: con_color "255 255 255"

U configu promeni bind na "," sa "primammo" na "buyammo1" i kupovace samo 1 sharzher, isto vazhi i za ".", stavi "buyammo2" i kupovace za pishtolj...

Ne znam shto se uopshte opterecujesh tim bezveznim configovima, ajde GUI ako ti se vishe svidja, ali meni to nabavljanje tudjih configova totalno sux. Lepo brishi configove, uchitaj default pa namesti kako tebi odgovara ;).

Luka.zip
17.4.2009, 16:56
Hvala puno, i za boju slova i za municiju, upalilo je. :)
A nema razloga da idem sa cfg-om od pocetka(defaulta),
vec sam sve namestio, samo me je jos ovo za ammo zezalo.
I da, gui je veoma lep.Malo za promenu, smorila me vise ona dvojica. :)

dacajak
17.4.2009, 17:01
Znas sta, da se ne mucis, da cu ti ja moj default cfg file.

Vidim da si nasao resenje, nema veze nek stoji.

Luka.zip
17.4.2009, 17:13
Uuuuuu fino.... dobio sam besplatni pro cfg ! :D

dacajak
17.4.2009, 17:16
Nije pro, ja imam drugi, nego uvek cuvam kopiju def cfg file-a :P . Mozda ima par izmena ovde, kao sto su na skrol, skok i cucanj, nista preterano.

icemama
17.4.2009, 19:43
Ljudi imam problem dok igram cs preko neta nonstop izbacuje kako sam napisao Want to buy a server call pa neki tamo broj telefona, a ja nista nisam uradio.I na svaka dva minuta tako i onda me banuju kao posto reklamiram sta da radim??

Luka.zip
17.4.2009, 19:50
To ti je neka vrsta cs-trojanca (virusa) koji su ti ubacili na nekom
n00B-h4x0r serveru.Kad pritisnes odredjeno dugme automatski posaljes poruku na chat sa reklamom tog servera.
A jedino resenje je reinstalacija igre.

el_corona
17.4.2009, 20:18
I ako to ne pomogne trebace ti čišćenje registry baze.

Nego, da se razumemo oko ovog zvanja "PRO". Pro je covek koji uzima novac za svoju igru, tj. osoba iza koje stoje sponzori i razne firme koje doniraju opremu i slično a ne tamo neki istripovani klinar koji moze da veže dva heda jedan za drugim i odma umisli da je tzv "pro".

nikola87
17.4.2009, 20:26
Ni meni nije jasno kako tek tako nekoga mogu da zovu pro.

Parti zna kako sam ja podelio igrace kantera:

1. noob koji ne zna da se orijentise u prostoru
2. noob koji zna da se krece ali ne i da puca u pokretu i obavezno igra uglavnom na sabanskim serverima
3. noob koji zna i kretanje i pucanje ali nije svestan okruzenja (isto sabanski serveri)
4. noob koji pored svega ovoga zna povremeno i da veze malo bolju seriju
5. lik koji ok igra ali nije konstatan
6. lik koji konstatno spolidno igra na ozbiljnim serverima
7. lik koji ima dobre skorove na serverima ali igra dosta sablonski
8. lik koji odlicno igra , gadja kao lud, krece se brzo, smisljeno ali nema osecaj za timsku igru
9. sve isto kao 8 samo zna sta je timska igra
10. lik koji odvaljuje sve likovie na nasim boljim serverima sablonskom igrom
11. lik koji sve odvaljuje ali pokazuje respekt znanje i taktiku
12. lik koji ide na turnire i ima sponzore i bolji je od svih ti kao najboljih sa servera, upoznat sa CW igrom i taktikama za sve poznate mape
13. strani frik lik koji odvaljuje ovog naseg sa 10 i vise razlike na turnirima
14. strani lik koji odvali ovog pod brojem 13

Znaci, 11 je polu pro, 12, 13, 14 su pro. Ja za sebe mislim da sam br 5

Devilish Soldier
17.4.2009, 20:31
Ni meni nije jasno kako tek tako nekoga mogu da zovu pro.

Parti zna kako sam ja podelio igrace kantera:

1. noob koji ne zna da se orijentise u prostoru
2. noob koji zna da se krece ali ne i da puca u pokretu i obavezno igra uglavnom na sabanskim serverima
3. noob koji zna i kretanje i pucanje ali nije svestan okruzenja (isto sabanski serveri)
4. noob koji pored svega ovoga zna povremeno i da veze malo bolju seriju
8. lik koji odlicno igra , gadja kao lud, krece se brzo, smisljeno ali nema osecaj za timsku igru
9. sve isto kao 8 samo zna sta je timska igra
10. lik koji odvaljuje sve likovie na nasim boljim serverima sablonskom igrom
11. lik koji sve odvaljuje ali pokazuje respekt znanje i taktiku
12. lik koji ide na turnire i ima sponzore i bolji je od svih ti kao najboljih sa servera, upoznat sa CW igrom i taktikama za sve poznate mape
13. strani frik lik koji odvaljuje ovog naseg sa 10 i vise razlike na turnirima
14. strani lik koji odvali ovog pod brojem 13

Znaci, 11 je polu pro, 12, 13, 14 su pro. Ja za sebe mislim da sam br 5
lose mislis ti si iznad br. 5

DonCorleone91
17.4.2009, 20:39
Samo mi nije jasno zasto mislis da su strani igraci bolji od nasih. Ja sam igrao gomilu cw-ova, znam gomilu taktika, klan u kome sam igrao imao je sponzore :D , nepamtim kad sam zadnji put igrao na public-u ali i dalje mislim za sebe da nisam pro igrac i nikad necu ni misliti :)

nikola87
17.4.2009, 20:43
Kad vidis neku nasu ekipu da na ozbiljno turniru osvoji neko od prva tri mesta onda cu napisati da su nasi bolji. A i ako ima 1-2 nase ekipe koje nekad nesto i urade (makar malo) opet na njih ide 120 stranih ekipa.
Nije pro onaj koji igra CW i ima sponzora nego onaj koji u konkurenciji najboljih moze da opstane.

Luka.zip
17.4.2009, 20:45
Pro je covek koji uzima novac za svoju igru, tj. osoba iza koje stoje sponzori i razne firme koje doniraju opremu i slično a ne tamo neki istripovani klinar koji moze da veže dva heda jedan za drugim i odma umisli da je tzv "pro".

:kreza:

8. lik koji odlicno igra , gadja kao lud, krece se brzo, smisljeno ali nema osecaj za timsku igru......

I ja sam realno negde oko broja 5-6 po ovoj podeli, ali povremeno skocim i do 8-9 (a ako me nekad bas mnogo ukenj* mogu i 10 :D)

Naravno, podrazumeva se da znamo ko je i sta je pravi "pro" igrac...
Ovde ne upotrebljavamo tu rec sa pravim znacenjem.

el_corona
17.4.2009, 21:28
Prema nikolinom rangu ja bih sebe skromno svrstao kao br 7 iako pretendujem ka br 10 a sve to mi zavisi od opreme koju trenutno koristim za igru :). Inace imam drugara, cimer, kolega sa faxa njemu bi lezao br 11.

@dacajak
Video sam te pre neki dan na onom 33pro serveru i javio sasm ti se, reko da sam sa foruma sk. Dobar si, igrali smo de_inferno cini mi se. Igao sam samo poslednjih 7 rundi cini mi se i bio sam drugi a ti prvi, obzirom da igra previse botova, nisam imao dovoljno vremena da te prestignem. BTW, tvoj head admin (bra1n) igra kod mog drugara na SoE http://www.stateofeast.rs/forum/ navrati i ti negde tamo tj. navraqtite svi. Dobar je server, nije los najmanje botova ima na SoE public 1. A i SoE public 2 je promenjen u SoE DM pa izvolite.

@Partybraker
I tebe sam video na FragNation ali si bio AFK ili sta vec. Bio tri runde i zapalio.

@Luka.zip
Znao sam da mi je to mač sa dve ostrice. To sam namerno stavio u tagu zbog nekih ljudi i jer se svi tripuju da su proovi a ja ispred celog mog klan TFC jedini stavim to pro u tagu da ih khm khm ... provociram a da i tu mi covek stavio slot tako da moram da ga koristim :paranoia:

Inace CS igram radnim danima na SoE, KGB, TerraNet, a od sad i na ovaj 33pro i FragNation. Pucamo se tamo.

nikola87
17.4.2009, 21:40
ZA ALI FORA JE STO NA SVIM OVIM MASOVNIM SERVERIMA LIKOVI SA SNJPOM IMAJU UBEDLJIVO NAJBOLJI SKOR.

Malopre sam bio na playground i napravio do sada nevidjenih 0-4 zato sto nam lik sa snajpom polomi celu nasu bot neorganizovanu(svako za sebe ekipu) i ima 38:7 skor

dax94
17.4.2009, 21:54
ZA ALI FORA JE STO NA SVIM OVIM MASOVNIM SERVERIMA LIKOVI SA SNJPOM IMAJU UBEDLJIVO NAJBOLJI SKOR.

Malopre sam bio na playground i napravio do sada nevidjenih 0-4 zato sto nam lik sa snajpom polomi celu nasu bot neorganizovanu(svako za sebe ekipu) i ima 38:7 skor

ja sam pod brojem 7. To je tacno na serverima posto uglavnom nema timske igre (mislim na public) i ponavljam kao u trista predhodnih poruka misle samo na fragove!!!(LJUDI KANTER NIJE IGRA ZA FRAGOVE TO JE TIMSKA IGRA!!!!:mad:)
likovi sa AWP-ovima najbolje prolaze....

Jel mozete da mi date ip od 33pro i fragation ??? (pm-om pls :D )????

el_corona
17.4.2009, 21:58
Ae da vas prosvetlim za nesto. Sada skoro svi serveri imaju one statsme ili kako već skripte gde kad ukucate timeleft, nextmap, me, hp, rank... i sl dobijete neku povratnu informaciju zavisno sta ste ukucali. Uglavnom ove komande postoje na nekim public serverima ali ne i na CW. Meni dossta pomaze kada iz igre kucam /me tj. bindovao sam kljuc za /me
bind "MOUSE3" "say_team /me"i iz igre kada cujem ili posumljam da ima nekoga iza kutije u nekom šteku ili iza zida opalim koji metak pa stisnem ovo dugme (mouse3=srednji klik na misu) i ako izbaci da je nanet neki dmg ja nastavim da pucam i ubijem protivnika.
AWP aka AWM mi mnogo dobro lezi iako nije uvek koristan. Mogli bi i neki ScreanShoot da okacimo da se proqr***o malo :D

dax94
17.4.2009, 22:28
Ae da vas prosvetlim za nesto. Sada skoro svi serveri imaju one statsme ili kako već skripte gde kad ukucate timeleft, nextmap, me, hp, rank... i sl dobijete neku povratnu informaciju zavisno sta ste ukucali. Uglavnom ove komande postoje na nekim public serverima ali ne i na CW. Meni dossta pomaze kada iz igre kucam /me tj. bindovao sam kljuc za /me
bind "MOUSE3" "say_team /me"i iz igre kada cujem ili posumljam da ima nekoga iza kutije u nekom šteku ili iza zida opalim koji metak pa stisnem ovo dugme (mouse3=srednji klik na misu) i ako izbaci da je nanet neki dmg ja nastavim da pucam i ubijem protivnika.
AWP aka AWM mi mnogo dobro lezi iako nije uvek koristan. Mogli bi i neki ScreanShoot da okacimo da se proqr***o malo :D

ScreanShoot !!!! (never!!!).....ScreenShoot :D

icemama
18.4.2009, 0:20
Da ne preteujem ja sam pod brojem 9. a sto se tice onog mog problema resio sam reinstalacijom hvala na pomoci.

DonCorleone91
18.4.2009, 0:23
Kad vidis neku nasu ekipu da na ozbiljno turniru osvoji neko od prva tri mesta onda cu napisati da su nasi bolji. A i ako ima 1-2 nase ekipe koje nekad nesto i urade (makar malo) opet na njih ide 120 stranih ekipa.
Nije pro onaj koji igra CW i ima sponzora nego onaj koji u konkurenciji najboljih moze da opstane.

Nisam ni rekao da sam pro :p nego samo da sam jedno vreme malo ozbiljnije igrao cs :) (mesec,dva posle sam batalio) i sad vise skoro ni ne igram cs. Ovako mislim da je trulo da svako sebe ocenjuje...mogu ja da mislim da ste svi dobri igraci po prici...sve dok ne ukrstimo nisane nema vajde od price :p :)

nikola87
18.4.2009, 0:27
gde sam ja to rekao da si ti rekao da si pro i gde sam ja to rekao da mislim da si ti pro :)
Sto se tice ocenjivanja samog sebe to nista ne znaci svako ima svoje misljenje. I kao sto si rekao nema nista dok se nisani ne ukrste.

DonCorleone91
18.4.2009, 0:31
gde sam ja to rekao da si ti rekao da si pro i gde sam ja to rekao da mislim da si ti pro :)
Sto se tice ocenjivanja samog sebe to nista ne znaci svako ima svoje misljenje. I kao sto si rekao nema nista dok se nisani ne ukrste.

mozda sam pogresno shvatio...sry...jbg :D :p

dax94
18.4.2009, 7:47
Gde da ubacim ovaj cfg sto je daca postavio ??? Stavio sam ga u cstrike folder ali neosecam nikakve promene u cs-?? :D

[sq]
18.4.2009, 9:38
al i to shto kazu nikola87 i DonCorleone91... nishta, "sve dok ne ukrstimo
nisane nema vajde od price" :D
Kakav pro :D , ja igram iz zabave :)

@el corona
to gde si postavio /me command-u je super
ja se cesto sklonim kada pucam kroz zid, pa kucam /me da vidim jel ko bio tamo... :D

@nikola87
jao podseti me na aztec... zaglave se na onim vratima ili na mostu a ct ih sa awp-om razvalishe! Na kraju ostanesh protiv 10 igraca. Jer cekash da se ne bi i ti zaglavio sa njima i nishta od te runde!

tomas
18.4.2009, 10:15
aj bre da ukrstimo nisane,imam ja par ip-ova gde su maltene prazni serveri a ne laguje mnogo...

Luka.zip
18.4.2009, 10:23
Ajd! Let the battle begin !

Jel mozete svi danas? Da konacno odigramo tu dugo iscekivanu bitku.

tomas
18.4.2009, 10:52
ja sam tu uvek posle 18h radnim danima,posle 16h subotom i nedeljom posle 14h...

[sq]
18.4.2009, 11:38
Ma samo vi javnite... ;)

DonCorleone91
18.4.2009, 11:38
Ja mogu, ali racunajte da mi je fps 30 :( tako da....necu biti Pr0 :D :D :D

AcMilan91
18.4.2009, 11:49
ocu i ja samo recite koji server

nikola87
18.4.2009, 12:48
i ja sam tu popodne mada ne bih sa tomasom nesto da se ukrstam, igram u njgovoj ekipi - pvi reko :p:p:p:p:p

[sq]
18.4.2009, 13:14
Ja mogu, ali racunajte da mi je fps 30 :( tako da....necu biti Pr0 :D :D :D

daa... i kod mene + ping mi je oko 100!
E zasto ne moze veci fps da mi bude? Kada tek udjem u cs bude 60 i onda kada se konektujem, dok ucitava samo odjednom padne na 30! Monitor mi je na 85 hz!
???

nikola87
18.4.2009, 13:21
e glupo je da igraju likovi sa pingom 100, mislim ajd 70-80 i da se trpi ali 100 je mnogo, necu da se nerviram sto nemogu da te ubodem iz 20 metaka. Meni je ping oko 20

tomas
18.4.2009, 13:32
;763124']daa... i kod mene + ping mi je oko 100!
E zasto ne moze veci fps da mi bude? Kada tek udjem u cs bude 60 i onda kada se konektujem, dok ucitava samo odjednom padne na 30! Monitor mi je na 85 hz!
???

ako nisi iskljuci vsync i skini programce refreshlock,u konzoli probaj da umesto maxfps 100 stavi maxfps 84/85,cl_rate 20000,cl_cmd rate 101,cl_updaterate 101. ako nema poboljšanja onda cl_rate 10000,cl_cmd rate 60,cl_updaterate 60.
85 hz je na rezi vecoj od 800x600 a provaj da spustis rezu na 800x600 i maxfps 100/101.
Srecno :)

maker
18.4.2009, 13:40
Ja mogu,samo mene nesto zeze ping mi normalan 60-100 ali mi steka nesto,ali svejedno mogu samo dajte ip i vidite da napravimo neki turnir?:)Sk turnir sta mislite?

Mario Pavićević
18.4.2009, 14:18
Malo sam se vratio u formu.
http://img207.imageshack.us/img207/5553/decbble0000o.th.jpg (http://img207.imageshack.us/my.php?image=decbble0000o.jpg)
http://img207.imageshack.us/img207/3903/deinferno0000x.th.jpg (http://img207.imageshack.us/my.php?image=deinferno0000x.jpg)

icemama
18.4.2009, 14:25
E ljudi dajte neki server pa da igramo mi izmedju nas da vidimo ko je najbolji!! :to_care:

DonCorleone91
18.4.2009, 17:02
e glupo je da igraju likovi sa pingom 100, mislim ajd 70-80 i da se trpi ali 100 je mnogo, necu da se nerviram sto nemogu da te ubodem iz 20 metaka. Meni je ping oko 20

Ma meni je ping oko ~50, samo sto mi fps 30 a ne znam de na radeonu9600 da iskljucim vsync :D

tomas
18.4.2009, 17:52
217.26.212.10:27030 sirium pub,uvek polu prazan i lepo radi,meni je latency od 10 do 30...

nikola87
18.4.2009, 17:55
ok, kad da dojemo na taj server??

Ajd sad zvanicno da se dogovorimo.

tomas
18.4.2009, 18:03
kad god ocete

[sq]
18.4.2009, 19:23

Ehehehe...
Nije uvek ali kada nas je preko 15 na serveru obicno vrti oko 100, inace je oko 60 i varira! :opanachke

@tomas
stavio sam zahvalnicu :)
Nadam se da ce da pomogne... mada malo me zeza upload (512/64)
Sledeci mesec cu da uplatim jaci ;)

Željko
18.4.2009, 19:42
Ae danas oko 9 ako hoćete odigramo mix, imam server...

nikola87
18.4.2009, 20:15
ja sam za

Evo ako potvdi jos 6-7 ljudi dolazim 100%

el_corona
18.4.2009, 20:30
Evo ovde http://www.sk.rs/forum/forumdisplay.php?f=77 moze da se kreira tema ili u nekoj potojecoj da se zakaze neki online susret. Drugi pod forum u okviru podforuma Mrezne igre. Ne bi bila losa ideja i da se razmene neki msn-ovi.

tomas
18.4.2009, 20:40
ja sam tu

@sq

jel pomoglo nesto ?

Željko
18.4.2009, 20:43
91.150.72.227:27061
Password: fncw
Budite tu u 21, ako bude falilo, zvaćemo neke druge likove...

AcMilan91
18.4.2009, 20:46
91.150.72.227:27061
Password: fncw
Budite tu u 21, ako bude falilo, zvaćemo neke druge likove...

usao....

kish
18.4.2009, 20:50
Omg, taman za 10 minuta. Ulecem.

nikola87
18.4.2009, 20:51
uu al ce jaka ekipa da bude, ima najgori da budem

SV 84
18.4.2009, 21:04
Сад одиграх мало на овом серверу 33pro (ник Emp^) и сморих се. Нису прошле две рунде и већ кренуше прозивке да имам чит, прво од админа па после и од пар играча... Све у свему толико о игрању на поменутом серверу (очекивао сам да је бар мало бољи од Колибе), тако да ћу се и даље држати макснета, тере и кгб-а... ;)

DonCorleone91
18.4.2009, 21:44
uu al ce jaka ekipa da bude, ima najgori da budem

haha :) nisi :D koji sam bootic ispao...sa mojim tako dobrim fps-om :D

nikola87
18.4.2009, 21:45
evo sad samo zavrsili ok je bilo, solidna ekipa se skupila samo neke nisam znao (neki rfljdasd nikovi). I da pobedili smo :)

Da napomenem da Zeljko i Kish igraju sasvim solidno ( ali to sam znao i ranije)

DonCorleone91
18.4.2009, 21:47
evo sad samo zavrsili ok je bilo, solidna ekipa se skupila samo neke nisam znao (neki rfljdasd nikovi). I da pobedili smo :)

Da napomenem da Zeljko i Kish igraju sasvim solidno ( ali to sam znao i ranije)

a moje botovsko igranje neces ni da spomenes :D c.c.c. :D

Željko
18.4.2009, 21:50
Eo SS sa poluvremena i kraja...
http://img411.imageshack.us/img411/9559/sk1.th.jpg (http://img411.imageshack.us/my.php?image=sk1.jpg)
http://img299.imageshack.us/img299/8136/sk2.th.jpg (http://img299.imageshack.us/my.php?image=sk2.jpg)

Luka.zip
18.4.2009, 21:53
Sto je zanimljivo, prvi deo se zavrsio kad sam ja ubio nikolu, a drugi kad je on mene :)
Sve u svemu nije bilo lose...

Željko
18.4.2009, 21:55
Malo nas je bilo, treba da bude lepo 5 na 5...

Moraćemo da se bolje organizujemo... :)

nikola87
18.4.2009, 21:56
Rezultat je bio blizu ali sam ja zasro zadnje dve kad smo bili kanteri 1 na 1 ko najgori saban

Ko su bare i supak??

Luka.zip
18.4.2009, 22:15
bare pretpostavljam da je DonCorleone
a supak sam ja :D (imam izgovor za ovako losu igru: celo popodne sam bio na basketu, pa sam mrtav umoran igrao :) jedva sam mogao da drzim oruzje)

DonCorleone91
18.4.2009, 22:17
bare pretpostavljam da je DonCorleone
a supak sam ja :D (imam izgovor za ovako losu igru: celo popodne sam bio na basketu, pa sam mrtav umoran igrao :) jedva sam mogao da drzim oruzje)

jeste :p ja sam bare...kao tt sam pola igrao sa glockom :D

nikola87
18.4.2009, 22:20
ajd sad ok su izgovori ali basket i pola sata sa glokom, mislimmm :rolleyes:

Mogli ste da kazete smara me keva i imam mis od 250din :paranoia:

U svakom slucaju bilo je super, jos samo 10 da nas je bilo

dacajak
18.4.2009, 22:21
Sta vam je uradio Nikola, izgleda se vratio u formu ;)

nikola87
18.4.2009, 22:23
Sta vam je uradio Nikola, izgleda se vratio u formu ;)

e stvarno sam dobro igrao, realno nisam ocekivao da cu tako da odigram, i dalje je daleko od prave forme ali mnogo bolje nego prethodna 3 dana (koliko igram aktivno, posto sma pravio veliku pauzu)

Mislim znam po tome sto je zeljko dosta dobar a ubijao sam ga tako da nije bilo lose, makar sa moje strane.

Cisto da se ne uvrede on i Kish, mislim da su bolji od mene i to dosta

Luka.zip
18.4.2009, 22:29
Mogli ste da kazete ....... i imam mis od 250din :paranoia:
U svakom slucaju bilo je super, jos samo 10 da nas je bilo
Ali ja stvarno imam mis od 250din :kreza: :D
http://www.pc1.hr/Img/Artikli/16647.jpg
I da, nikola se definitivno vratio u formu.

icemama
18.4.2009, 22:41
Hocemo da igramo sutra??Ja imam mis od 270 din isti samo crn i poce da me zeza sinoc dok sam igrao kanter a posle ne i samo kad igram kanter me zeza, strasno ali nekazem da me je zezao veceras, ja mogu mnogo bolje ustvari bar 4 puta bolje.Nije mi islo nesto, Nikola svaka cast. ;)

DonCorleone91
18.4.2009, 22:43
Ja imam razera :p al imam zato i kantu od kompa :D

icemama
18.4.2009, 22:47
razera sam ja vieo jednog da kosta oko 7 hiljada ali to ne znaci da ce da igra kanter umesto tebe. :opanachke

nikola87
18.4.2009, 22:48
Pa ja sam losije igrao zato sto:

1. Velika mi vlasnost u sobi
2. U drugoj sobi je upaljen TV pa me nervira onaj visokofrekventni zvuk koji se cuje
3. Pas mi je spavao u korpi pored mene pa me je nervirao zvuk
4. Nisam navikao na veliki ping od 22
5. FPS mi je bio izmedju 60 i 70 pa me je neriralo seckanje
6. Podloga za misa je nesto hrapava pa nije dobro klizio
7. Prvi klik se nekako cudno cuje pa me nevira
8. Zastakljena mi je terasa, a stakla mi malo lupaju posto duva jak vetar
9. Ceo dan sam bio na fudbalu na Juznom Bulevaru pa sam umoran (drhte mi noge)
10. Imam prasinu na stolu pa mi ruke nkako shushkaju pri dodiru sa stolom
11. Imam neke ispite, a nervira me sto nisam dobro spremio

:opanachke:opanachke:):):)

icemama
18.4.2009, 22:51
Haha koji si lik bas sam se slatko nasmejao, meni keva ulazila nekoliko puta pa me smarala nesto itd, ah da i zvezda izgubi pa sam bio iznerviran, nije izgovor mora covek na sve da se navikne.

DonCorleone91
18.4.2009, 23:51
kod mene poceo neki ker napolju da laje pa sam popizdeo :D

[sq]
19.4.2009, 1:17
hehehe

kreator_
19.4.2009, 10:58
Da, ja sam saznao na vestima sta rade nevinim ljudima na Bliskom Istoku i nisam mogao normalno da igram CS :/

Luka.zip
19.4.2009, 10:59
Evo jedna slika u duhu praznika: :kreza:

http://www.wizzhack.co.uk/wp-content/uploads/2008/02/wallhack.jpg

(dokaz da su i pre 2000 godina znali za/koristili citove. :D )

NemanjaS
19.4.2009, 11:52
hahahhahahahahhahahahahahhahahahaha wrhhhhhhhhhhhhh hahahaha :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

darkom
19.4.2009, 15:52
može li mi neko objasniti kako da napravim svoj server za cs 1.6, pošto sam probavao, ima ovdje negdje objašnjeno i radio sam po tom ali mi u console prijavljuje 64.8 fps 0/16 on de_dust2
Console initialized.
Protocol version 47
Exe version 1.1.2.5 (cstrike)
Exe build: 17:29:12 Jun 6 2005 (3147)
STEAM Auth Server
Server IP address 192.168.1.2:27015
No IPX Support.
LoadLibrary failed on .\cstrike\addons\cdeath\cdmod.dll (126)
Downloading Security Module from Speakeasy.net ...
Error downloading Security Module from Speakeasy.net
Server is not Secure.
couldn't exec listip.cfg
couldn't exec banned.cfg
Master server communication disabled.
?

darkom
19.4.2009, 15:57
A ovako piše u console kada pokrenem server što sam napravio:64.0 fps 1/16 on de_dust2
Console initialized.
Protocol version 47
Exe version 1.1.2.5 (cstrike)
Exe build: 17:29:12 Jun 6 2005 (3147)
STEAM Auth Server
Server IP address 192.168.1.2:27015
No IPX Support.
LoadLibrary failed on .\cstrike\addons\cdeath\cdmod.dll (126)
Downloading Security Module from Speakeasy.net ...
Error downloading Security Module from Speakeasy.net
Server is not Secure.
couldn't exec listip.cfg
couldn't exec banned.cfg
Master server communication disabled.
Could not establish connection to Steam servers.
No auth servers parsed
Disabling Valve Authentication.
SteamStartValidatingUserIDTicket: No Valve Auth servers defined

nikola87
19.4.2009, 16:02
potrazi malo po cs temama ima na nekoliko mesta stavljen tutorial

darkom
19.4.2009, 18:13
potrazi malo po cs temama ima na nekoliko mesta stavljen tutorial
trazio sam, ali nikako da nađem gdje ima sve fino objašnjeno sa slikama i na srpskom

Luka.zip
19.4.2009, 18:22
Uputstvo za pravljenje servera (http://www.ludomanija.net/counter-strike/server.htm)

Slike ti tu ne trebaju.
Samo prati pazljivo sta pise.

kreator_
19.4.2009, 18:35
Juce sam bio na rostiljadi organozivanoj od strane kgb e-sports communitija. Svaka cast adminima foruma i servera kgb da organizuju tako dobro okupljanje, malo se popilo vise, jedan od admina se razbio ko bulja, ostao bi da prenoci na Adi :D

Evo vojvodjanske ekipe tu su i admini r0n^10 i SPIDER, ja sam u havajkama i CAMO PEJB majici.
http://img264.imageshack.us/img264/7277/img2002i.jpg

ja, LESkO iz HDxa, ProtA i uNkind iz neWavea.
http://img185.imageshack.us/img185/3778/img2039.jpg

Pryda, SPIDER, Dek1TJM i Mrk1TJM, Pajser
http://i41.tinypic.com/2aj0wux.jpg

Ovo je deo grupne velike slike, sdesna na levo LESkO, Andr1a 4glory, GenKy, Eyel, Terrorz itd itd.

Ima mnogo slika, nemoguce da okacim sve.

darkom
19.4.2009, 18:43
Uputstvo za pravljenje servera (http://www.ludomanija.net/counter-strike/server.htm)

Slike ti tu ne trebaju.
Samo prati pazljivo sta pise.
Baš po ovome sam i pravio, ostao sam noćas do 2 sata oko ovoga ali džaba, prijavljuje mi dole navedene greške što sam postavio.

darkom
19.4.2009, 23:29
Zanima me da li server za cs može raditi pomoću javne ip adrese ili može i pomoću privatne?

AcMilan91
19.4.2009, 23:30
na koji sens igrate?

darkom
19.4.2009, 23:48
Imam ADSL internet i zanima me da li mogu preko njegove ip adrese pokrenuti cs, da li je to moguće?

[sq]
20.4.2009, 11:15
Sens podeshavam u zavisnosti gde igram... inace kuci je na 1.5

[sq]
20.4.2009, 11:17
ja sam tu

@sq

jel pomoglo nesto ?

Ne :(

[sq]
20.4.2009, 11:22
Evo jedna slika u duhu praznika: :kreza:

http://www.wizzhack.co.uk/wp-content/uploads/2008/02/wallhack.jpg

(dokaz da su i pre 2000 godina znali za/koristili citove. :D )

E ae molim vas recite mi kako da postavim ovo za tag u cs-u :D
skinuo sam Decal_Converter ali ne znam kako da radim sa njim...
pls

Luka.zip
20.4.2009, 11:56
na koji sens igrate?
Opet ti sa tim pitanjem..... :boodala: Pa vec smo razjasnili da svako stavlja sens kako mu odgovara... Meni je 9

Uputstvo za pravljenje spraya za cs 1.6 preko Decal convertera (v1.3)

Otvoris DC dvostrukim klikom na Decalconverter.exe
1. ides na file--> open picture pa nadji koju sliku hoces (.bmp .gif .jpg )
2. pojavi ti se slika u desnom belom polju ( decal preview )
3. klik na decal--> make decal
4. pa onda-->add-->Folder selection-->tu izaberi desktop-->ok
5. I jos jednom ok
6. Na desktopu ti se pojavi fajl pldecal.wad
7. desni klik na njega pa --> properties
8. oznacis mu dole read-only i promenis mu ime u tempdecal.wad
9. spray je spreman
10. ubacis ga u folder X:\Program Files\Valve\cstrike
11. to je sve....
12. pokreni cs i probaj
13. ako nece.. jbg, verovatno nesto nisi uradio kako treba, pa procitaj sve od pocetka ponovo

**zatvori cs pre nego sto ovo radis i pokreni ga tek kad zavrsis sve**
**Program je veoma lak za koriscenje, posle 2 uradjena spraya znacete da radite i bez uputstva**

To je sve.
:) :ciao:

dacajak
20.4.2009, 12:02
Ja kad pravim tagove preko HlTagConverter-a, snimim i u pldecal.wad i u tempdecal.wad .

Željko
20.4.2009, 13:09
Najbolje je tempdecal.wad i staviti ga da bude ReadOnly...

Ivan-94
20.4.2009, 13:17
E imam problem instalirao sam patch v23,i kada hocu da upalim Non steam izbaci mi ovo:

Fatal error
W_LoadWAdFile:couldn't load gfx.wad
Sta da radim???:confused::confused::confused:

dacajak
20.4.2009, 13:19
Evo odavde skidaj sve stop ti igricu bude trazila, mada mislim da bi ovde najbolje bilo odraditi reinstalaciju i staviti v21?

http://www.cstrike-planet.com/wads/196

icemama
20.4.2009, 16:04
Opet ti sa tim pitanjem..... :boodala: Pa vec smo razjasnili da svako stavlja sens kako mu odgovara... Meni je 9

5. I jos jednom ok
9. spray je spreman
11. to je sve....
12. pokreni cs i probaj
13. ako nece.. jbg, verovatno nesto nisi uradio kako treba, pa procitaj sve od pocetka ponovo

**Program je veoma lak za koriscenje, posle 2 uradjena spraya znacete da radite i bez uputstva**

To je sve.
Ja sam 10 puta (sa razlicitim programima) pokusavao to da uradim i nije htelo, a imam i verziju cs 1.6 koji se nalazi u c/programfiles/counter strike 1.6/cstrike a ne valve jel mozda do toga??

[sq]
20.4.2009, 19:13

5. I jos jednom ok
9. spray je spreman
11. to je sve....
12. pokreni cs i probaj

To je sve.

hvala :)

Nemac91
20.4.2009, 23:23
Ima neko neki solidan klan,a da prima igrace?

AcMilan91
21.4.2009, 12:32
na kojoj rezoluciji igrate

relexhosting
21.4.2009, 12:39
Obrati se meni ako budes imao problema sa pingom ja sam na diel-upu igrao 2 meseca cs 1.6 sto nebi mogao da se igra ?

DonCorleone91
21.4.2009, 12:43

640x480

AcMilan91
21.4.2009, 12:44
a conf koji?

[sq]
21.4.2009, 12:52

1024x768

[sq]
21.4.2009, 12:53
Kako da namestim, ili ako treba skinem OpenGL grafiku? Ne mogu da prebacim na OpenGL... sada je na D3D

kreator_
21.4.2009, 12:59
Vecina boljih igraca igra na 640x480 rezoluciji.

DonCorleone91
21.4.2009, 13:08

Ne mora da znaci, neki igraju i na 600x800...sve zavisi kako naviknes :)
Ajd kad smo krenuli sa ovim pitanjima :D sta vise volite usp/glock/iGl

Ja najvise volim glock.....samo flave padaju :D

AcMilan91
21.4.2009, 13:10
ljudi jel mozete da mi pomognete nekako ,igram cs vec 3 meseca znachi slabo bas znam onako...gde da uchim sta da radim i ostalo cfg koji da skidam ...posto ocu posteno da nauccim a ne cit i ta *****a...btw najvise volim usp glock slabo igram sa njim ali je mnogo precizan ...

zdravkelja
21.4.2009, 13:29
Meni Desert najvise odgovara.
U boljim danima sam snajperiste skroz na drugom kraju mape skidao sa njim. :)
Padali hedovi ko ludi.
Sad sam bas zaboravio, nisam igrao vise od godine.

dacajak
21.4.2009, 13:50
ljudi jel mozete da mi pomognete nekako ,igram cs vec 3 meseca znachi slabo bas znam onako...gde da uchim sta da radim i ostalo cfg koji da skidam ...posto ocu posteno da nauccim a ne cit i ta *****a...btw najvise volim usp glock slabo igram sa njim ali je mnogo precizan ...

Evo ti neke informacije koliko koje oruzije daje damage, kada ga pogodis u odredjen deo tela itd.

http://www.ggf-gaming.de/weapons/dc_version3.php

Ko zna za sta moze da posluzi ovo znanje?

DonCorleone91
21.4.2009, 13:54
Ma batali te cfg-ove. Namesti kako tebi najvise odgovara... :)

AcMilan91
21.4.2009, 14:42
Evo ti neke informacije koliko koje oruzije daje damage, kada ga pogodis u odredjen deo tela itd.

http://www.ggf-gaming.de/weapons/dc_version3.php

Ko zna za sta moze da posluzi ovo znanje?

daco jel mozes cfg tvoj da mi posaljes?

Luka.zip
21.4.2009, 14:50
Probaj da upadnes u neki od ovih klanova SK MyM 3D .... Sasvim su prosecni, raspitaj se... mislim da drze audicije ovih dana :D
1152x864, openGL, 19" monitor... nekad 16 nekad 32 bita :to_care:
Da, navodno je ta najbolja rezolucija.... Mada je to stvar navike.

Ajd kad smo krenuli sa ovim pitanjima :D sta vise volite usp/glock/iGl
Ja najvise volim glock.....samo flave padaju :D
Sva 3 podjednako...

Ne mozemo mi nikako da ti pomognemo da naucis da igras cs,
dok ti licno ne ukapiras neke fore, uvezbas reflekse, itd. ...
I stvarno mani tudje cgf-ove neces od toga da igras bolje.

AcMilan91
21.4.2009, 14:56
a gde se najbolje uchi ja igram na pabliku stalno

Luka.zip
21.4.2009, 15:02
Trazi neke servere sa manje igraca dok ne ukapiras osnove, tesko da ces na jakim serverima, ( kgb,koliba,fragnation,rikosher)... kao pocetnik da mnogo naucis. Takodje probaj i na deathmatch serverima, oni su odlicni za practise.

kreator_
21.4.2009, 15:14

www.kgb-hq.com/forum
Tu imas temu Predstavljanje igraca koji traze klan, napises nesto o sebi i svojoj istoriji igranja CSa, a mislim da tu postuju ovi sto traze igrace za klanove.

DonCorleone91
21.4.2009, 15:40
a gde se najbolje uchi ja igram na pabliku stalno

Pucanje se najbolje uci na deadmach serverima....igraj tu par sati i videces kako ces bolje da igras :) .A sto se tice kretanja, sunjanja, stekanja...kako ko voli :) samo mix-evi,mix-evi i samo mix-evi dok ne nadjes neki klan :)
Ako imas steam mozes da igras preko getera....kad god oces mozes mix da igras :)

Luka.zip
21.4.2009, 15:47
Sto kaze DonCorleone, kad smo vec krenuli ajd jos neko pitanje: :D

1. scout vs awp ?
2. ak47 vs m4a1 ?
3. aug vs sg552 ?

Iznesite vasa misljenja i utiske... :D

Moji odgovori: skaut, kalas, komando :alealeee:

btw. ovo mi je 100. jubilarni post :D:D ....sve vas castim....
headshotovima :D

Doomche
21.4.2009, 15:47
Ne mozhe nikako jedna rezolucija biti najbolja, jer se svaka razlichito ponasha na monitorima razlichite velichine. Ja igram na 800x600, na 20" monitoru, iskljuchen 1:1 pixel mapping pa imam crne trake sa strane da se ne rashiri na wide-u.

@AcMilan91 - nemoj uzimati tudje cfgove, najbolje da podesish onako kako tebi odgovara. To ti je isto kao da uzimash tudje cipele :p. Ako sada ne znash detaljno da podeshavash, za time ce biti potrebe tek kad navezhbash da igrash, za shta preporuchujem ili neki public server, ili ako bash ne znash osnove igranja, onda skini Zbot pa vezhbaj sa njima...

P.S. Dadoshe mi admina na Karavozdu, pa navratite ;)

dacajak
21.4.2009, 15:50
Ja ne mogu da svratim na karavozd zato sto su mi dali ban. Valjda nisu navikli na dobre igrace. Mozete i da svratite na 33Pro Plaground, ja sam tamo admin :P

AcMilan91
21.4.2009, 15:51
pa nije da bas ne znam al ono ae dodjite na ovaj server extra je...collosum zf public da vidite jedan sto se potpisuje sk|spawn kako igra dobro 217.26.70.69:27011

DonCorleone91
21.4.2009, 15:53
@Luka.zip
awp uvek....iako volim da idem sa patkicom bez zuma...ona ima prednost da necima u hodu....i sa njom se ide najbrze :)

sto se tice ak47 vs m4a1 sve jedno...kako mi kad dodje....al vise volim emkom da igram...stvar navike.

Ova poslednja dva nikad ni ne koristim...

I da, oni mali prdavci.....uzi i ostale gluposti dusu su dale za snow....mozda izgledaju glupo al kad trcis sami meci idu u glavu :D

DonCorleone91
21.4.2009, 15:54
pa nije da bas ne znam al ono ae dodjite na ovaj server extra je...collosum zf public da vidite jedan sto se potpisuje sk|spawn kako igra dobro 217.26.70.69:27011

hahaha :) taj sigurno neigra dovoljno dobro ko pravi spawn :p

edit: dva posta za redom...al sam gloop :D

AcMilan91
21.4.2009, 16:02
hahaha :) taj sigurno neigra dovoljno dobro ko pravi spawn :p

edit: dva posta za redom...al sam gloop :D
ae dodji evo sad igra da vidim dal si bolji :)

Luka.zip
21.4.2009, 16:07
Spawn je jedan od najbolji igraca na svetu.Taj sto mu je ukrao nick(pretpostavljam da je citer) moze samo da mu se sagne.

Evo vam par klipova da vidite kako igra covek.Stvarno neverovatno.

Video 1 (http://www.youtube.com/watch?v=c6D1issP2tU&feature=related) (must see)

Video 2 (http://www.youtube.com/watch?v=84CXsP6r85Y&feature=related) (must see)

Ima jos gomila njegovih majstorija, slobodno pogledajte...

Djordje Turjacanin
21.4.2009, 16:16
@Luka.Zip
Awp vs. Scout
AWP, zašto? zbog velke razorne moći ali problem što ima malo metkova
Ak-47 vs. M4A1
AK47, zbog ubojitosti i preciznosti ko se puca metak po metak
Aug vs SG550
Što kaže corleone njih nikad ne koristim.

DonCorleone91
21.4.2009, 16:22
Mislim da gresis sto se tice awp-a....da ima malo metkova. Sasvim dovoljno za neki cw...imas 40 metkova a 5 igraca koje treba da pobijes :p

Djordje Turjacanin
21.4.2009, 16:25
Jest za CW ali za neki public sa 20-30 igrača i nije baš toliko.

DonCorleone91
21.4.2009, 16:27
Jest za CW ali za neki public sa 20-30 igrača i nije baš toliko.

Opet greska :p ne moze u jednom timu biti vise od 16 igraca :D odnosno moze...ako nije ukljucen auto balans....posto...racunaj...max igraca za server je 32 kad se podele na 2 jednako 16 :)

Doomche
21.4.2009, 16:36
Ja ne mogu da svratim na karavozd zato sto su mi dali ban. Valjda nisu navikli na dobre igrace. Mozete i da svratite na 33Pro Plaground, ja sam tamo admin :P

Ma bilo je chishcenje onih klinaca admina pre neki dan, gotovo svima su poskidane ban opcije, dosta je izgubilo i celog admina (tako to bude kad vecina na serveru placa admina, pa ga ima ko stigne :P). Daj IP na PM pa cu odbanovati, ali morash ostaviti banshot na forumu. Ako nema banshot opet javi na PM.

Shto se tiche awp-a i malo metaka, ne lupajte :rolleyes:. Kao da ce na publicu od 16 igracha iz protivnichkog tima bash svih 16 ici na isto mesto i to bash na tebe ;). Nikad ni ne kupujem vishe od 1 punjenja za awp, 20 metaka je vishe nego dovoljno za prosechnu partiju. Osim ako si dovoljno vrljav da omashish svakoga vishe od 2 puta :kreza:

Luka.zip
21.4.2009, 16:38
Za awp je i vise nego dovoljno 10 metkova, setite se kad ste poslednji put potrosili vise od jednog sarzera u jednoj rundi...skoro nikad. ;)Dobrom snajperisti i ne treba vise od jednog metka da ubije. A ako prvi put koristite awp ni 80 metaka vam nece biti dovoljno :kreza:

Ja nikada ne kupujem municiju kad uzmem awp, a za druge puske samo po jedan sarzer.I to je sasvim dovoljno.Mnogi misle da im treba 120 metaka, a sasvim je dovoljno duplo manje.Pa i u igri 16 na 16.

P.S. Probajte nekad da igrate sa ovim,ali bez zuma, mislim da ima najmanji recoil ;)

@corleone kgb alfa ima 35 slotova tako da.... :D:D

edit: neverovatno, dok ja pisem odgovor neko mora da me preduhitri :(

Doomche
21.4.2009, 17:04
@Luka - manji recoil ima AUG (bez zooma), iako neki i dalje misle da je pushka za totalne pochetnike, na mapama kada je jedino bitno ko ce koga pre pogoditi u glavu (recimo fy_snow sa par dobrih igracha) pushka izuva, znam jer je i lichno koristim na takvim mapama. Na obichnim ne koristim, jer ima previshe mali dmg kada se njime puca preko kevlara, koji u shootout mapama u vecini sluchajeva nemash.

TMP je uvek i bio shampion recoila, ali isuvishe slab za bilo kakvu normalniju upotrebu. Treba pogoditi choveka 3-4 puta u glavu, a da pre toga ne umresh :P

////cs////
21.4.2009, 17:56
pa dobro hoce da igras sam sa ortacima. Ja to stalno radim. Imam svoj server koji moze da primi 8 igraca i stalno na njemu igram.
Kako si napravio server

////cs////
21.4.2009, 18:07
Kako si napravio server
zna li ko kako se pravi server