Prikaži potpunu verziju : Counter Strike 1.6
Strane :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
[
20]
21
22
To je sigurno ali ko li će sad znati koji je to program... :icon_scra
Ma na brzinu sam odgovarao nisam ni procitao ljudski post... Probaj kad ti se otvori to da otvoris task menager (ctrl+alt+delete) i vidi tu koji su ti programi otvoreni, kad procitas kako se zove vidi da ga obrises ako ti nije nesto bitno :) mozda uspe probaj...
xp professor
30.12.2010, 16:55
Ma na brzinu sam odgovarao nisam ni procitao ljudski post... Probaj kad ti se otvori to da otvoris task menager (ctrl+alt+delete) i vidi tu koji su ti programi otvoreni, kad procitas kako se zove vidi da ga obrises ako ti nije nesto bitno :) mozda uspe probaj...
To sam evo i uradio baš sad.
Okačio sam sliku:
http://www.dodaj.rs/t/2z/mS/1uCseQcX/cs-zajedno.jpg (http://www.dodaj.rs/?2z/mS/1uCseQcX/cs-zajedno.jpg)
Ja ne vidim tu nijedan nepoznat program osim hl.exe koji je tu naravno kada sam ušao u cs.
Proverio sam za egui.exe, to je antivirus (NOD)
E sada, ako je u pitanju program koji traži šifru, on onda mora biti pod korisničko ime 1.
AcMilan91
31.12.2010, 2:33
zanimaju me neki osnovni tips&hints ,ocu malo da se poboljsam,kako da pucam sa kalasem i emarom za pocetak,i jel moze source da se igra bez originala ? ? ?
Evo ti neki klipovi :
UTM15uvHj7g
(http://www.youtube.com/watch?v=UTM15uvHj7g/YOUTUBE])V7F82vlG6jE
(http://www.youtube.com/watch?v=UTM15uvHj7g/YOUTUBE])NuOZ1_-4vdg&feature=player_embedded#!
(http://www.youtube.com/watch?v=UTM15uvHj7g/YOUTUBE])
Luka.zip
31.12.2010, 11:46
http://www.balkan-ekspress.com/forum/viewtopic.php?f=73&t=25669
Okačio sam sliku:
http://www.dodaj.rs/t/2z/mS/1uCseQcX/cs-zajedno.jpg (http://www.dodaj.rs/?2z/mS/1uCseQcX/cs-zajedno.jpg)
Ja ne vidim tu nijedan nepoznat program osim hl.exe koji je tu naravno kada sam ušao u cs.
E sada, ako je u pitanju program koji traži šifru, on onda mora biti pod korisničko ime 1.
E pa ne znam, jedino sto mogu da ti kazem je da reinstaliras win ako mislis da je vredan toga :) ne pada mi nista napamet...
ANGELDEAD
31.12.2010, 13:33
Okačio sam sliku:
Kad ti se to pokaze da ukucas password, otvori task manager idi na applications i onda desni klik na to sto trazi password pa onda go to procces, i tako ces videti koji trazi, osim ako ne bude zasticen pa da ne prebaci na explorer.exe :(
AcMilan91
31.12.2010, 16:19
hvala na klipovima,jel vi kad igrate pub gadjate samo u glavu ili rafal pa koristite onaj heaton-ov guide da sve ide u jednu tacku?
Ne igram pub xD, al ono kao sto HeatoN kaze :D, uvek gadjam u glavu, ako promasim pocinjem da rafalisem i spustam nisan dole, a na klipu je pokazano kako da taj svoj rafal usmeris u 1 tacku a ne da ti nisan ide levo desno...
xp professor
31.12.2010, 18:15
E ljudi sad sam shvatio da bio ja u cs ili u Google Chromeu, kad god stisnem CTRL+W uvek mi se pojavi to za traženje šifre. Šta bi to moglo biti?
http://www.dodaj.rs/f/3h/MF/3kaxIZwK/untitled-1-copy.jpg
AcMilan91
31.12.2010, 20:16
Ne igram pub xD, al ono kao sto HeatoN kaze :D, uvek gadjam u glavu, ako promasim pocinjem da rafalisem i spustam nisan dole, a na klipu je pokazano kako da taj svoj rafal usmeris u 1 tacku a ne da ti nisan ide levo desno...
aham,a na kojim serverima igrate?
Ja igram samo DM (deathmatch, tu se radjas cim umres, mada i tamo ima manijaka koji se stekaju, ili sto je najgore kao sinoc lik 10 min trci u isti stek xD i ceka) i igram cw meceve (5na5), pub sam igrao kad sam igrao pre jedno 5-6 god po igraonicama, i kad sam dobio net, kad sam video da od toga nema vajde prestao sam.Mada ti ako si novi igraj malo dok ne naucis neke onsovne stvari i nabacis malo skila.
jel moze neko da ostavi vas cfg
E ljudi sad sam shvatio da bio ja u cs ili u Google Chromeu, kad god stisnem CTRL+W uvek mi se pojavi to za traženje šifre. Šta bi to moglo biti?
http://www.dodaj.rs/f/3h/MF/3kaxIZwK/untitled-1-copy.jpg
Ae vidi dal ti je ukljuceno cuvanje lozinke u chrome-y, mozda tu ima neki bug.
Ako to ne bude, proveri viruse, malware ako vec nisi.
jel moze neko da ostavi vas cfg
Jel to da uzmes nekom setinfo? :dzavo: xD
xp professor
6.1.2011, 2:04
Ae vidi dal ti je ukljuceno cuvanje lozinke u chrome-y, mozda tu ima neki bug.
Ako to ne bude, proveri viruse, malware ako vec nisi.
Čuvanje lozinki sam upravo isključio i opet isto. Ma nema veze. Neću uopšte da pravim veliku frku oko toga.
Ostalo mi je još da proverim to sa virusom. A i skontao sam kako da se rešim toga dok igram cs. Samo idem u task manager-u end process i više me ne gnjavi dok ne ugasim pc. A i ovako ga ne gasim često. :)
nikolapfc89
6.1.2011, 3:15
Bobcycle - jel to Cit il ne ?! Mislim,na nekim serverima se vodi kao cheat...Sta vi mislite o tome?
Čuvanje lozinki sam upravo isključio i opet isto. Ma nema veze. Neću uopšte da pravim veliku frku oko toga.
Ostalo mi je još da proverim to sa virusom. A i skontao sam kako da se rešim toga dok igram cs. Samo idem u task manager-u end process i više me ne gnjavi dok ne ugasim pc. A i ovako ga ne gasim često. :)
Pa tako kazi, ja nisam ni ukapirao da mozes da ga gasis iz task menagera.
Da ti se taj program nebi palio pri podizanju sistema uradi ovo:
Start ---> run ---> u run kucaj msconfig ---> idi u karticu startup ---> i odstikliraj ga sa liste *
:)
*i restartuj pc
Jel to da uzmes nekom setinfo? :dzavo: xD
ma jok,nego mi treba od nekog solidnog igraca
ma jok,nego mi treba od nekog solidnog igraca
Ako je igrac dobar ne znaci da ce njegov cfg da ti odgovara, eo ja sam probao config od Pana, on je kao neka mlada legenda nemacke, ali mi ich ne odgovara i ostavio sam, mozes da uzmes config i od markeloffa i od zeusa sve je individualna stvar, mozda ce da ti odgovara najvise deafultov config, ja koristim delpan-ov config koj sam modifikovao malo :)
Registruj se na SK i tu mozes da downloadujes kolko oces configa od poznatih igraca...
SK - http://www.sk-gaming.com/
Kako da ubacim bot-ove na 1.6?
Kako da ubacim bot-ove na 1.6?
Nisam siguran al mislim da ne moze ako si vec instalirao non steam patch. Posto je on podesen za online. Kada pritisnem H nema nikakvih opcija za botove.
Ima opcija, skine se neki patch i ubaci u odredjeni folder, ali sam zaboravio kako...
Znam da moze, al secam se prvi put kada sam imao kanter instaliran mogao sam da pikam botove, cim sam ubacio tadasnji v21 patch nisam mogao. Sad nisam siguran da li nisam imao zbog patcha ili zato sto sam se konektovao na net pa je on skinuo nesto sa igrackih servera sto ponistava biranje botova preko H tipke.
Evo ti link (http://www.fileplanet.com/182178/180000/fileinfo/Counter-Strike-1.6---Z-Bot).
Sve to extract-uj u scoj counter strike folder.
E sad... s obzirom da sam sinoc instalirao CS na W7 javlja se problem ne otvaranja u OpenGl ili D3D video modu, vec samo u Software koji je uzasan. Da li je neko imao ovakav problem i kako ga resiti?
Probaj prvo da apdejtujes drajvere za grafu ako nece skini drugi CS...
Mozda nije mesto da pitam ovde al doro znamo se :)
Jel virtual memory ustvari ram?
EDIT* otvorio sam neki program i pise mi da nemam dovoljno virtualne memorije da ga pokrene
Mozda nije mesto da pitam ovde al doro znamo se :)
Jel virtual memory ustvari ram?
EDIT* otvorio sam neki program i pise mi da nemam dovoljno virtualne memorije da ga pokrene
Nije ram, to je bukvalno memorija sa hard diska, to se obicno namesti da bude x1.5 velicine trenutne ram memorije u kompjuteru. Ako npr imas 1 GB rama, virtalnu podesis na 1.5 gb ili 1536 mb., ako imas 2, stavis 2.5. Uvek za 512 mb povecas. Virtualna memorija preuzme ulogu kada RAM memorija bude u full loadu, i ako npr hoces da otvoris jos jednu aplikaciju, vram preuzme dok se ne oslobodi ram. Samo nemoj previse da se uzbudjujes, vram je mnogo sporiji od RAMa i osetices pad performansi jednom kad preuzme.
Moze link gde da skinem zadnju verziju CS 1.6 exe fajl? ono sto ja nalazim je steaminstall exe...
www.cs-skini.me/cs-full (http://www.cs-skini.me/csfull)
miša topola
10.1.2011, 15:35
Ne radi link.
Nije ram, to je bukvalno memorija sa hard diska, to se obicno namesti da bude x1.5 velicine trenutne ram memorije u kompjuteru. Ako npr imas 1 GB rama, virtalnu podesis na 1.5 gb ili 1536 mb., ako imas 2, stavis 2.5. Uvek za 512 mb povecas. Virtualna memorija preuzme ulogu kada RAM memorija bude u full loadu, i ako npr hoces da otvoris jos jednu aplikaciju, vram preuzme dok se ne oslobodi ram. Samo nemoj previse da se uzbudjujes, vram je mnogo sporiji od RAMa i osetices pad performansi jednom kad preuzme.
E hvala za detaljno objasnjenje
Samo sta bi znacilo (ne mislim na bukvala prevod :) ) To increase available memory quit flash, and allocate more virtual memory in the system properitis dialog box ? tj kako to da oslobodim vise te memorije, to mi se pojavljuje kad otvorim jedan sajt u swf-u, kaze da fale neki objekti zato sto nema dovoljno te memorije, jeste malo kompleksniji sajt ali mi se nije ranije ovo desavalo...
Mada radio sam neki OC graficke skoro... ali sam vratio na default i opet nema te memorije...
Moze link gde da skinem zadnju verziju CS 1.6 exe fajl? ono sto ja nalazim je steaminstall exe...
cs.1.6 je samo jedan i ne postoje verzije 1.6 :) Postoje verzije patcha i preporucujem ti v42.
E hvala za detaljno objasnjenje
Samo sta bi znacilo (ne mislim na bukvala prevod :) ) To increase available memory quit flash, and allocate more virtual memory in the system properitis dialog box ? tj kako to da oslobodim vise te memorije, to mi se pojavljuje kad otvorim jedan sajt u swf-u, kaze da fale neki objekti zato sto nema dovoljno te memorije, jeste malo kompleksniji sajt ali mi se nije ranije ovo desavalo...
Mada radio sam neki OC graficke skoro... ali sam vratio na default i opet nema te memorije...
To je sve zbog male virtualne memorije.
Podesi je
Desni klik na "My Computer" ikonicu na desktopu i klikni "Properties"
Klikni "Advanced tab", i ispod "Performance" klikni "Settings".
Klikni sledeci "Advanced tab", i ispod "Virtual memory" klikni "Change".
Ispod "Drive [Volume Label]", klikni drive koji sadrzi paging file koji zelis da promenis. Izaberi sistemski disk na kojem je windows instaliran,to je obicno C.
Ispod "Paging file size for selected drive", klikni "Custom size", ukucaj novi paging file velicinu u megabyte-ima (MB) u "Initial size" (MB)(tu kucas 1.5x vrednost tvoje ram memorije. Otvori digitron i pomnozi svoju RAM memoriju sa 1.5 i dobijenu vrednost ukucaj u polje) ili "Maximum size" (MB) polje(ovde ostavis kako jeste, odnosno kako je sistem vec dodelio), i onda klikni "Set".
Zatim klikni "OK" da zatvoris dialog box i onda "apply" promene koje si napravio.
Ne radi link.
Meni radi :P
miša topola
10.1.2011, 17:50
Proradilo. Možete videti na KGB forumu da danas nije radio ovaj link.
opet ne radi :(
kad ste vec tako dobri gde da skinem taj v42? :)
To je sve zbog male virtualne memorije.
Podesi je
Desni klik na "My Computer" ikonicu na desktopu i klikni "Properties"
Klikni "Advanced tab", i ispod "Performance" klikni "Settings".
Klikni sledeci "Advanced tab", i ispod "Virtual memory" klikni "Change".
Ispod "Drive [Volume Label]", klikni drive koji sadrzi paging file koji zelis da promenis. Izaberi sistemski disk na kojem je windows instaliran,to je obicno C.
Ispod "Paging file size for selected drive", klikni "Custom size", ukucaj novi paging file velicinu u megabyte-ima (MB) u "Initial size" (MB)(tu kucas 1.5x vrednost tvoje ram memorije. Otvori digitron i pomnozi svoju RAM memoriju sa 1.5 i dobijenu vrednost ukucaj u polje) ili "Maximum size" (MB) polje(ovde ostavis kako jeste, odnosno kako je sistem vec dodelio), i onda klikni "Set".
Zatim klikni "OK" da zatvoris dialog box i onda "apply" promene koje si napravio.
Sredio sam to, ali opet nema dovoljno memorije... ma kanta obicna mi je pc, nema druge kupujem nov pc za neki dan, hvala u svakom slucaju :)
Radi...
neradiii! :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=RG0dEO_Vi8k
Ovde
http://www.balkan-ekspress.com/csfull/
Ovde
Jel moze samo V42 da se instalira ili mora prvo CS 1.6?
Ovo je instalacija za CS 1.6 v42 protokol 48 to instaliras i igras, nista ne treba naknadno.
Ovo je instalacija za CS 1.6 v42 protokol 48 to instaliras i igras, nista ne treba naknadno.
Nece da radi na Windows 7 u OpenGL modu!!! :n-cc2::nov_mad2::facepalm Sta da radim? Ima li resenja?
E da, sutra idem po nov pc sa win7, pa da pitam, jel u bilo kom slucaju na win7 cs baguje ili samo kod nekih, da znam da ih zovem da im kazem da mi instaliraju xp? Odnosno jel postoji neko ko ima win7 i igra cs normalno : p
miša topola
11.1.2011, 22:26
CS 1.6 radi normalno na Windows 7. Kod mene nema problema.
Radi normalno na win7, nema problema, ima nekih sitnih bagova kad minimizujes cs pa se on sam vrati al to je sve zanemarljivo...
Nece da radi na Windows 7 u OpenGL modu!!! :n-cc2::nov_mad2::facepalm Sta da radim? Ima li resenja?
Win7 ne radi na OpenGL, to je i mene u pocetku iritiralo pa sam onda stavio na D3D :D
Win7 radi na opengl, potrebno je samo instalirati najnovie drajvere za graficku, posto oni WMD kako se vec zovu sto win7 sam instalira nisu dovoljni...
Dobro jesi, ali to ne znaci da na win7 nemoze opengl, nego da ti imas problem oko toga i da kod tebe nece, a to je velika razila...
Pozz terori :).Imam mali problem pa ako moze pomoc.Ja sam jedan mladic od 37god,koji ima klinca od 16 koji solidno pegla ovu igru a ima svoju ekipu koja navodno pegla sve redom.Ja sam obican public igrac,ali mali se malo k...i pa sam mu obaceao da cu da skupim par igraca da ih probamo.Naravno sve u znaku zezanja,pa ako je neko zainteresovan da ih probamo.igrali bi smo uvece 10-11h.Treba mi 4 ozbiljna igraca,posto cu ja verovatno da budem bot u ekipi a klinci nisu sala.
Eto caletu treba pomoc pa ako neko zeli tu sam.
Pozz.
Pozz terori :).Imam mali problem pa ako moze pomoc.Ja sam jedan mladic od 37god,koji ima klinca od 16 koji solidno pegla ovu igru a ima svoju ekipu koja navodno pegla sve redom.Ja sam obican public igrac,ali mali se malo k...i pa sam mu obaceao da cu da skupim par igraca da ih probamo.Naravno sve u znaku zezanja,pa ako je neko zainteresovan da ih probamo.igrali bi smo uvece 10-11h.Treba mi 4 ozbiljna igraca,posto cu ja verovatno da budem bot u ekipi a klinci nisu sala.
Eto caletu treba pomoc pa ako neko zeli tu sam.
Pozz.
Haha blago vama :) e kad bi ja sa celetom igrao cs :D ae eo ja mogu da odigram mix neki :)
Hehe,kad je bio mali,mozda je imao 6-7 god,ja ga odvedem u igraonicu i ko ludaci do 5 ujutru,a mama htela da nas napusti.sada imamo dva kompa dobar net i nemoze nam niko nista hehh.Gavrilo prati forum pa kad se prikupimo igramo.klinci svako vece cepaju ligu a nas cekaju.Iskreno se nadam da si dobar,nebih bas da nas osasave.ja sam dugo pauzirao sa kanterom a poceo sam pre mesec dana konstantno da visim pa se vracam u formu.
fali jos troje a moze i neka rezerva.Pozz.
gamer4life
12.1.2011, 15:52
Puno sreće. Ja bih igrao, ali ove nedelje sam svako veče zauzet. samo javi kada vam treba igrač, pa javim dal mogu.
Btw, na kojem serveru igraš, i ti i tvoj klinac? Da vidim koliko su dobri, da se pripremim. :D
Igrao bih i ja ali me net zeza od 19h-00 :S , e ako mozes da mi kazes TAG njihov pa cu da ti kazem dal peglaju sve redom :D
www.gmp-team.000space.com
Evo ovde mozes da im pogledas rezultate.
Vidim Subotica,al bih na klopu do bossa :)
Pozz.
Igrao bih i ja ali me net zeza od 19h-00 :S , e ako mozes da mi kazes TAG njihov pa cu da ti kazem dal peglaju sve redom :D
Tag je gmp
Pozz. :)
Heh , znam ovog 1 (imam ga i na steam, iako nema cs na acc) zadnji put kad sam igrao sa njim nisu nam uzeli nijednu rundu ja mislim xD, dok sam igrao u bivsem klanu...
Ovaj moj je Fenix.Ukom klanu si igrao bas da ga pitam,pa ako si u pravu malo da ga *****avam lol.I ovako ga nerviram kad mu kazem da cemo da ih pocepamo.hehh
s3kS[u]4lN!
12.1.2011, 17:11
da li zna neko kako da iskljucim ovo.....kad pritisnem shift i idem walk imam naviku da pritisnem TAB....do skora je moglo sad mi samo minimizira cs ?? moze li da se iskljuci i kako? reinsalirao sam cs ali o5 isto ??
s3kS[u]4lN!
12.1.2011, 17:50
hoce li neko da mi pomogneeee ??? ili da izlupam komp ?? :D
Igrao sam za Teslu, tag |T|, nick FLAsHbAck, a taj sto ga ja znam je onaj dCH, e sad dal je bas to bila ova ekipa ne znam, al igrao sam vs njega, mislim da ce cak i zvao u taj klan xD. E da jos nesto trazim lan klan bg 92 god minimum :D, samo ozbiljno .
Samo jos ovaj oftopik :)
Posto se jos upoznajem sa win7 pre sat mi stigo pc...
1) sta je u win7 ono sto je bilo u xp-u add & remove programs, tj jel postoji nesto slitcno tome u win7
2) instalirao sam msn 2011 ali mi se ne svidja obrisao sam ga rucno(folder) i kad instaliram 2009 kaze mi da imam noviju verziju, a kad instaliram 2011 opet kaze da je messenger vec instaliran, i kako sad da skroz obrisem 2011 da bi instalirao 2009?
Za ovo prvo Control Panel, Program, uninstall program.
gamer4life
12.1.2011, 20:35
Probaj da nabaviš Windows Install Clean Up.
U spisku nađeš MSN, Messenger, šta god, i ukloniš ga.
Za ovo prvo Control Panel, Program, uninstall program.
Kaze da je obrisan u uninstall i skinuo sam ga sa liste tamo, a idalje ne moze da se instalira jer imam jbnu noviju verziju (a ustvari je nemam) doro nista ty u svakom slucaju.
s3kS[u]4lN!
12.1.2011, 20:47
brate probaj da vratish vreme u nazad ??
Probaj da nabaviš Windows Install Clean Up.
U spisku nađeš MSN, Messenger, šta god, i ukloniš ga.
Kad skinem instalaciju toga izadje mi greska neka... Microsoft VBScript runtime error . . .
4lN!;1231275']brate probaj da vratish vreme u nazad ??
Pa da znas da cu da probam ako ne nadjem resenje...
s3kS[u]4lN!
12.1.2011, 20:52
to ti je veoma efikasno....ja to radim stalno kad mi burazer zezne komp.....hoce li meni neko pomoci ??
Aleksandar1987
12.1.2011, 20:59
Mene interesuje da li postoji neki program koji demo iz csa prebacuje u avi format?
Mene interesuje da li postoji neki program koji demo iz csa prebacuje u avi format?
I da postoji nije potreba, nadji neki program koj radi po sistemu frapsa, (jedino nelicencirani fraps ima mogucnost da snima 30sek) i snimas direktno preko cs-a...
ej buraz mozes li mi dat link za download 1.5 cs???
Aleksandar1987
12.1.2011, 21:39
I da postoji nije potreba, nadji neki program koj radi po sistemu frapsa, (jedino nelicencirani fraps ima mogucnost da snima 30sek) i snimas direktno preko cs-a...
Da ali fraps ugusi cs i ne moze lepo da se igra...
To jeste tacno, ali se nikada ne snima dok igras, em sto ti smanji fps em sto sto nemas toliki Hard jer snimci iz frapsa bas puno zauzimaju, tako da se uvek snima kad pustis vec odigranog meca.
Aleksandar1987
13.1.2011, 0:49
To jeste tacno, ali se nikada ne snima dok igras, em sto ti smanji fps em sto sto nemas toliki Hard jer snimci iz frapsa bas puno zauzimaju, tako da se uvek snima kad pustis vec odigranog meca.
A kako se pusti odigran mec majke ti???
Pa kucas u konzolu viewdemo, ili playdemo pa naziv demo-a i onda tu pusti :D
Ne znam da li je tema na pravom mjestu,ali molim nekoga za savjet.Moj klinac igra CS i odskora se javio ping koji prelazi 250-300.Ranije ni na jednom serveru nije bio veci od 50.Imam ADSL 384/64 i modem Huawei.
Moze li neko da pomogne da ili bar da kaze misljenje zbog cega se promijenio ping.
water wizard
13.1.2011, 1:09
prijatelju, pod hitno da menjaš provajdera, 384/64 :confused:
Bosna i Hercegovina cini cuda.
Licno sam prije imao taj paket i nisam imao problema.
Da proba smanjit ratove ?
Osim gavrila nema vise nikog,za igru :(.Gavrilo kada mozes ovih dana uvece,pa cemo naci jos nekog na publicu.Ili ako imas neke drugare da su dobri,pa da zakazemo mec.
Sinoc sam ih gledao do tri ujutru-za*****i klinci.Razradili su taktike bice cupavo lol.
gamer4life
13.1.2011, 12:24
E, ja ipak mogu večeras. Nisam pro, ali umem da igram. Javi mi se na PM da se dogovorimo.
www.gmp-team.000space.com (http://www.gmp-team.000space.com)
Evo ovde mozes da im pogledas rezultate.
Vidim Subotica,al bih na klopu do bossa :)
Pozz.
Boze Boze, do pre nedelju dana sam igrao u ovom klanu. :)
Pala je neka "rekonstrukcija" tako da je pola tima zamenjeno, sa Dachom sam igrao u gomilu klanova, a sa Ljubom sam pre igrao mixeve redovno...
gamer4life
13.1.2011, 13:09
Revo Uninstaller?
FRANKENSTEIN
13.1.2011, 13:13
Kako se zove staza,izgleda kao WC ?
de_rats samo ne znam koji.
Veljko the King
13.1.2011, 14:26
Da proba da zove provajdera ? Ako mu je sve lepo radilo ranije, mora da mu radi i sad.
Boze Boze, do pre nedelju dana sam igrao u ovom klanu. :)
Pala je neka "rekonstrukcija" tako da je pola tima zamenjeno, sa Dachom sam igrao u gomilu klanova, a sa Ljubom sam pre igrao mixeve redovno...
A sa fenixom?Ako hoces primamo te da ih malo opeglamo.Sto je malo verovatno :D
Samo mi pusti pm kad se dogovorite :)
A sa fenixom?Ako hoces primamo te da ih malo opeglamo.Sto je malo verovatno :D
Igrao sam sa nekim fenixom, '95 godiste...
Sad sve redje igram, ali hvala na pozivu :)
Moze li mi neko ikako pomoci? Skinuo sam V48 verziju CS-a ali ni ona mi ne radi na W7 Ultimate 32bita. Imam neki problem sa grafikom ali ne mogu da otkrijem gde je kvaka. Imam Intel Pentium 4 2.8 Ghz, 3gb ddr, Asus AGP P4P800 i ATI Radeon HD 3850 AGP. Skinuo sam zadnji hotfix 10.12 za AGP HD 3xxx, i probao da compatibility postavim na Windows XP SP2 ali i dalje nista. Ne mogu da otvorim u OpenGL modu i gotovo. Uspeo sam u D3D, ali je nemoguce igrati jer odziv neverovatno kasni. Sta jos mogu da probam?
Ja mogu da ti kazem samo da instaliras drajvere, jer sam posle jednog dana koriscenja win7 vratio komp u servis i trazio im xp :)
178.63.10.215:27096 sad skoro otvori server traze se dobri i ozbiljni igraci ulazite kgb host
178.63.10.215:27096
:d
Diego Milito 22
18.1.2011, 16:29
Kako da uklonim nekome ban ako sam admin? sta treba da kucam probao sam amx_unban nick ali nece molim vas pomozite hitno je.
Probaj da ga unban preko IP :D
Preko steam id-ja ga odbanuj.
Veljko the King
18.1.2011, 19:33
Ne moze se vise preko komande skidati ban pa moras ovako: Kad udjes na ftp udjes u "cstrike" folder i tamo imash fajl "banned.cfg". Odatle brises banove, nakon brisanja moras da restartujes server da bi se ban uklonio.
Aleksandar1987
21.1.2011, 20:31
Ljudi, kad prebacim na direct3D meni su slova nekako iskrzana. Zasto je to tako?
Da, nema potrebe da se igra na 3d, mada ko bas oces da sredis to instaliraj najnovije drajvere i probaj na razlicitim rezolucijama da igras 3d...
Aleksandar1987
21.1.2011, 22:55
Igrao sam do sad na OpenGl al mi lepse deluje igra na D3D, samo sto su slova iskrzana...A drajveri najnoviji.
jakonicki93
22.1.2011, 1:01
Ja mogu da ti kazem samo da instaliras drajvere, jer sam posle jednog dana koriscenja win7 vratio komp u servis i trazio im xp :)
^ omg n00b
Haha Luka.rar :kreza: Ovi su mi najjaci sto i dalje koriste XP.
gavrilo brate, koliko imas FPS-a na toj konfiguraciji...
Imam jedno pitanje za tebe, kako meni nije samo jednom u zivotu izbacio bilo kakav error, W7 incompatibility ili nesto tako...
...or I'm missing the point? :to_care:
Jel zna neko zasto mi koci CS 1.6, ping mi je 20 do 30??? hvala unapred :D
Haha Luka.rar :kreza: Ovi su mi najjaci sto i dalje koriste XP.
gavrilo brate, koliko imas FPS-a na toj konfiguraciji...
Imam jedno pitanje za tebe, kako meni nije samo jednom u zivotu izbacio bilo kakav error, W7 incompatibility ili nesto tako...
...or I'm missing the point? :to_care:
Xp koristim jer duplo manje opterecuje ram, a dizajn mi uopste nije bitan.
Fps mi je 100 konstanto u bilo kojoj situaciji, i nisam imao nikakve probleme sa sedmicom samo mi je bagovala konzola nesto ali nebitno to nije bio razlog sto sam instalirao xp nego jednostavno naviko sam i stvarno ne znam sta je tolko cudno u tome sto koristim xp...
Jel zna neko zasto mi koci CS 1.6, ping mi je 20 do 30??? hvala unapred :D
Moze da bude zbog podesavanja graficke zbog par komandi ili ako ti je stara graficka odnosno ako je nesto preterano slaba...
Iskljuci vsync u podesavanjima graficke, namesti da ti sve karakteristike idu na performance a ne na quality i kucaj u konzolu fps_max 101 i eventualno developer 1, ili ne znam oc-uj graficku ako mislis da treba ...
Diego Milito 22
23.1.2011, 21:37
da li vama fps ikada drasticno opada misli normalno je da u nekoj guzvi padne na nekih 50-60 ali da li je normalno da padne na nekih 29fps i to ne u prevelikoj guzvi?
i da vas pitam jos nesto vezano za samu igru. igram vrlo dobro ali imam problema sa koncentracijom tj. kad se uzivim u igru onda stvarno igram fenomenalno ali kad se ''ohladim'' nisam ni priblizno dobar pa ako neki pro moze da mi da savet kako drzati paznju ako je to uopste i mogucem i takodje me interesuje da li vi kada nisanite i pucate gledate tacno u nisan i onda ciljate protivnika ili pogledom fiksirate protivnika pa tek onda obracate paznju na nisan? izvinite zbog ovakvih pitanja koja ce vam mozda djelovati glupo ali stvarno sam u nedoumici kada su ove stvari u pitanju
da li vama fps ikada drasticno opada misli normalno je da u nekoj guzvi padne na nekih 50-60 ali da li je normalno da padne na nekih 29fps i to ne u prevelikoj guzvi?
i da vas pitam jos nesto vezano za samu igru. igram vrlo dobro ali imam problema sa koncentracijom tj. kad se uzivim u igru onda stvarno igram fenomenalno ali kad se ''ohladim'' nisam ni priblizno dobar pa ako neki pro moze da mi da savet kako drzati paznju ako je to uopste i mogucem i takodje me interesuje da li vi kada nisanite i pucate gledate tacno u nisan i onda ciljate protivnika ili pogledom fiksirate protivnika pa tek onda obracate paznju na nisan? izvinite zbog ovakvih pitanja koja ce vam mozda djelovati glupo ali stvarno sam u nedoumici kada su ove stvari u pitanju
Fps-a sto se tice sumnjam da ima nesto sto mogu da ti pomognem jer i sam znas dovoljno oko toga jer si kolko ja vidim redovan na forumu...
A ovo koncentracije sto se tice ja mislim da na netu nebi mogo da nadjes konkretniji odgovor od ovog :)
http://www.youtube.com/watch?v=WY58qx_vSLo&feature=related
Ako znas eng. sve na tu temu ti je objasnjeno.
dario didak
24.1.2011, 16:53
e ljudi treba mi hitno....
dali znate kako da da smanjim zvuk pucanja i tih zezancija a da pojacam zvuk na mikrofonu tj.da cujem glasnije kad pricamo preko mikrofona...
ak je ikako moguce da mi na e-mail odgovorite je slabo ulazim na forume
e-mail mi je dario.didak@hotmail.com
molim vas hitno mi treba...
ja kad smanjim zvuk pucanja smanji mi se i mikrofonija i nikako nemogu nastimati...
dalito ima negdje u opcijama na kanteru ili na kompu...
da mi detaljno objasnite...
e ljudi treba mi hitno....
dali znate kako da da smanjim zvuk pucanja i tih zezancija a da pojacam zvuk na mikrofonu tj.da cujem glasnije kad pricamo preko mikrofona...
ak je ikako moguce da mi na e-mail odgovorite je slabo ulazim na forume
e-mail mi je dario.didak@hotmail.com
molim vas hitno mi treba...
ja kad smanjim zvuk pucanja smanji mi se i mikrofonija i nikako nemogu nastimati...
dalito ima negdje u opcijama na kanteru ili na kompu...
da mi detaljno objasnite...
Hah :)
Pod 1 Mikrofonija nije glasnoca zvuka mikrofona nego onaj "pisak" koj se stvara kad priblizis mic zvucniku odnosno kad ono sto mic snima, prepoznaje zvucnik pa zvucnik reprodukuje to nekakvo skripanje i sl...
Da bi pojacao zvuk mica, jednostavno skini Teamspeak ( http://www.teamspeak.com/?page=downloads )
I u cs-u smanjis mp3 volume i sound effects volume na kolko ti odgovara i pikas :)
dario didak
25.1.2011, 2:38
da skino sam ja taj program al sto ga neznam koristiti za prokleti cs...:D
heheh nemoj mi se smijati...
pa ako bi mi objasno otprilike :D
Ale[x]andar
26.1.2011, 1:27
Ovaj... Pošto sam ja pre bio aktivan igrač (prestao sam ga igrati zbog prelošeg interneta), sada bih da se vratim u igračke vode, jer sam posle ko zna koliko vremena čekanja dobio ADSL.
Ispao sam iz fazona, totalno. Upućen sam toliko da znam da mi je potreban patch sa protokolom 48. E, koliko se sećam (dok sam pre igrao) bio je popularan KGB-ov patch, koji se meni nikako nije sviđao. Interfejs, skin i ono na srpskom jeziku mi je stvaralo odbojnost prema igri. Svestan sam ja da to nema nikakve veze sa samom igrom, ali opet, šta da radim kada sam takav. :D
Dakle, da li postoji patch koji sadrži protokol 48 u sebi, a da pritom ne menja interfejs? Ono, da bude sve kao default instaliran cs, bez ikakvih patcheva, modova, skinova i slično? Guglao sam, ali nisam uspeo da nađem ništa osim nekog ruskog patcha (a ne želim da mi sve piše na ruskom :D). Hvala unapred.
koji patch treba da skinem da bih mogao da se igram na netu ?
na kojoj rez igrate i koji vam je sens?
Danas sam pokusao da upalim kanter i krashovao mi se.Error je 'gfx.wad doesnt have WAD3 id'.Jel mogu ovo nekako da popravim osim reinstalom?
Probaj reinstall, vjerovatno da ce uspjeti.
Danas sam pokusao da upalim kanter i krashovao mi se.Error je 'gfx.wad doesnt have WAD3 id'.Jel mogu ovo nekako da popravim osim reinstalom?
Khm,khm.Nemam instalaciju kod sebe,uskoro menjam hard,tako da me mrzi da se bakcem,zato necu reinstal.:D
da skino sam ja taj program al sto ga neznam koristiti za prokleti cs...:D
heheh nemoj mi se smijati...
pa ako bi mi objasno otprilike :D
Odes u connections -> connect pa onda popunjavas
Addres ti je teamspeak server na kome se skupljate ti i tvoja ekipa (normalno svi iz tvog klana moraju da imaju ts3 (teamspeak3) da bi ste pricali.)
Adrese ts3 servera mozes da nadjes na gametracker ( http://www.gametracker.com/search/ts3/RS/ )
Samo ukucaj punu ip adresu u addres a port ce sam da se "popuni"
Nick znamo svi sta znaci :)
A server password ostavis prazan
onda kad se konektujes na server kliknes desni klik preko liste sa sobama u prazno (ne preko neke druge sobe) i izaberes create channel
Imenujes sobu stavis pw das drugovima oni udju u tvoju sobu i pricate :)
Ako se zbunis oko necega pitaj.
I da nisam napomenuo program instaliras bilo gde na hardu, nije vezan za cs jednostavno igras cs a ts3 ti stoji u taskbaru u pozadini.
andar;1242027']Ovaj... Pošto sam ja pre bio aktivan igrač (prestao sam ga igrati zbog prelošeg interneta), sada bih da se vratim u igračke vode, jer sam posle ko zna koliko vremena čekanja dobio ADSL.
Ispao sam iz fazona, totalno. Upućen sam toliko da znam da mi je potreban patch sa protokolom 48. E, koliko se sećam (dok sam pre igrao) bio je popularan KGB-ov patch, koji se meni nikako nije sviđao. Interfejs, skin i ono na srpskom jeziku mi je stvaralo odbojnost prema igri. Svestan sam ja da to nema nikakve veze sa samom igrom, ali opet, šta da radim kada sam takav. :D
Dakle, da li postoji patch koji sadrži protokol 48 u sebi, a da pritom ne menja interfejs? Ono, da bude sve kao default instaliran cs, bez ikakvih patcheva, modova, skinova i slično? Guglao sam, ali nisam uspeo da nađem ništa osim nekog ruskog patcha (a ne želim da mi sve piše na ruskom :D). Hvala unapred.
Imas BE verziju patcha sa default skinom
http://www.cs-skini.me/csfull
Nisam 100% siguran da je to taj patch, ali ako posle instalacije u favorites imas BE servere onda je sigurno taj :)
Evo ti ceo cs, ne menja skin, samo ces imati BE servere po defaultu u favoritima.
dario didak
26.1.2011, 19:42
e gdje se moze skiniti novi c.s.1.6.
malo da je noviji...
miša topola
26.1.2011, 22:41
Link u postu iznad tvog posta.
Ale[x]andar
27.1.2011, 3:18
Evo ti ceo cs, ne menja skin, samo ces imati BE servere po defaultu u favoritima.
Da, da. Skinuo sam već sa tog istog linka. Samo, nisam editovao poruku i napisao da sam našao. :mad: Hvala u svakom slučaju. :ciao:
Diego Milito 22
27.1.2011, 20:35
sta bi ovo moglo da bude. admin sam na jednom serveru i juce sam igrao normalno kao admin i danas takodje kad onda odjednom mi pise da sam kicked i nesto kao da nemam pristup serveru a kad promjenim nik na kojem mi je admin u neki drugi onda mogu da udjem normalno?
Ljudi, ortak ima umrezenih par kompova gajbi. Probali smo da igrano counter 1.6 on LAN ali nismo mogli da nadjemo server koji je kreirao na jodnom od kompova.
Kako da napravimo server a da ga vide ostali kompovi?
Ima jedan problem, nema pristup internetu. Znaci hamachi otpada.
Puff,i mi u skoli imamo taj problem.Samo na jednom kompu moze da se napraavi lan a da ga ostali vide...mislim da je to do instalacije,ali nisam siguran.
sta bi ovo moglo da bude. admin sam na jednom serveru i juce sam igrao normalno kao admin i danas takodje kad onda odjednom mi pise da sam kicked i nesto kao da nemam pristup serveru a kad promjenim nik na kojem mi je admin u neki drugi onda mogu da udjem normalno?
Samo podesi setinfo i nik opet lepo pre nego sto udjes na server i ce da se sredi.
ajde gde pucate da uletim :)
Ljudi, ortak ima umrezenih par kompova gajbi. Probali smo da igrano counter 1.6 on LAN ali nismo mogli da nadjemo server koji je kreirao na jodnom od kompova.
Kako da napravimo server a da ga vide ostali kompovi?
Ima jedan problem, nema pristup internetu. Znaci hamachi otpada.
Iz konzole connect IP od tog kompa na kome je kreiran server.
koji patch treba da skinem da bih mogao da se igram na netu ?
Mislim da ovde imaš sve što ti treba
http://www.balkangamingarena.com/index.php/topic,3408.45.html
DragonSlayer
28.1.2011, 10:24
Gde može da se kupi/skine igra? El je freeware ili kako ? Može i PM ....
Stalno slušam o tom "kanteru", pa da probam ....
Freeware je, naravno.
http://www.cs-skini.me/csfull ili
:ciao:
*cough* pa nije bash,al ok.
Kad pricam na ts-u nekako se osim onoga sto pricam sajle i line-in zvuk, tj oni koji me slusaju osim onoga sto pricam cuju i zvuk koj ja slusam na pc-u. Jel zna neko kako da iskljucim tu line-in opciju?
Puff,i mi u skoli imamo taj problem.Samo na jednom kompu moze da se napraavi lan a da ga ostali vide...mislim da je to do instalacije,ali nisam siguran.
Ovako smo uspeli :)
Jedan komp je mogao da se vidi :)
EDIT:Jel zna neko neki dobar sajt, gde mogu da skidam neke zanimljive mape?
Da mogu da vidim slike mape koju skidam i tako to.
nesa24casa
28.1.2011, 19:02
Zdravo,
imam cudan problem sa CS 1.6 a to je lag u LAN-u.
U ostalim igrama nemam tih problema i lag je najvise do 10 ( obicno 5-7 )dok je u CS-u nestabilan protok u mrezi ( od 3ms do 30ms sa net_graph 3).
Da li neko moze da mi pomogne oko ovoga ?
Pozdrav
Kako da udjem u neki server a da ne budem samo posmatrac. Dajte IP... :(
AcMilan91
29.1.2011, 12:31
jedno simple pitanje,jel vi uvek gadjate u glavu?
miša topola
29.1.2011, 12:38
Ofkors ;)
Nije ovo Wolfenstein pa da su noge smrtonosnije od glave.
AcMilan91
29.1.2011, 12:41
a jel dm najpre moze da me ucini ''pro'' igracem?
AcMilan91
29.1.2011, 13:10
Ne.
5char
5char :O?
miša topola
29.1.2011, 13:14
Nije mogao da napiše samo "Ne." pošto morao da bude najmanje 5 karaktera u poruci, pa je stavio to 5char = 5 karaktera.
[]D.[].[]v[].[]D.
29.1.2011, 16:26
Kad pogledam ovako nesto odma mi se priigra Source !!! :D
CSS - Incorporated 2 by ClaYmaN - HD w// Sound
http://www.youtube.com/watch?v=o30lcEr49cY&feature=player_embedded#
;)
evo i ja jednom da imam neki solidan skor
http://i51.tinypic.com/35hlohd.png
Imam jedan problem.Ne mogu da iskljucim boost microfone u podesavanjima u Counteru.Odstikliram boost microfone,idem apply pa ok i izadjem.Odmah zatim udjem da proverim i ono je stilklirano :confused:?? Any help??? Pleaseeeee
@AcMilan91 Uuuuvek u glavu! :D
a sto se tice mic boost-a, ume 1.6 tako po nekad da zeza sa podesavanjima. sam se "odstiklira" jer ne registruje da si cekirao... samo stikliraj, apply i ok dok ne ostane cekirano. i gledaj da kad izlazis iz igrice izlazis "propisno"...a ne preko task managera, alt+F4 i tome slicno...
AcMilan91
30.1.2011, 17:37
na koju rezoluciju igrate i koji nisan koristite,ja nmg sebi da nadjem nesto sto mi odgovara :S
800x600
large crosshair : p
EDIT Svetlo plavi
640, medium, white (moze i zeleni) :ciao:
800x600
small crosshair
zeleni
miša topola
30.1.2011, 22:30
800x600
small crosshair
zeleni
Isto. Probao sam plavi ali nije to ubitačna boja, pa sam se vratio na zeleni :)
sto niko ne igra na vecu rezoluciju ?
[]D.[].[]v[].[]D.
31.1.2011, 0:07
Ja koristim :
rezolucija: 640x480 32-bita (OpenGL)
nisan !
boja: cl_crosshair_color "222 22 222
size : Large
Е и каква је то фора са мањим резолуцијама? Чуо сам нешто као већи су вам играчи па лакше делите хедшотове, не? На пример ја на 22 инча сам приметио да је много теже да се игра него на мањим мониторима...
kako da postanem frager :D
kako da postanem frager :D
Ja sad vidim tek da su spominjali DM :)
U principu DM i jeste najbolji za vezbanje pucacke sposobnosti :) Ili neki dm+hs, ali to ne znaci da ces da budes dobar igrac u timu ako znas da pucas, gledaj redovno i demo-e sa hltv.org da bi naucio da se kreces, da bi naucio da koristis bagove, da busis itd itd...
AcMilan91
31.1.2011, 20:24
kako da se gleda demo,nikad nisam gledao? :(
Pogledajte ovaj klip http://www.youtube.com/watch?v=h4UxUTAvgWk&feature=youtube_gdata i sta mislite????Moj prvi Cs klip,za pocetak nije losh.
ja igram na 1024:768,nisan beli,size small
Pogledajte ovaj klip http://www.youtube.com/watch?v=h4UxUTAvgWk&feature=youtube_gdata i sta mislite????Moj prvi Cs klip,za pocetak nije losh.
Nije lose za pocetak.Nemoj praviti movie s fragovima sa puba... stavljaj samo one s cw-ova. Koristi HLAE za snimanje (imas tutove na yt), nemoj fraps. Nabavi i hud removal... izgleda ljepse bez hud-a. ;)
BTW: Sto ne iskljucis vsync? Vidim da ti je fps zakucan na 60...
size: 1
collor: "250 150 250" msm da mi je tako neka svetlo roze
nego da vas pitam koju podlogu za MX518 da stavim hitno nek mi neko posalje na PM hvala :D
size: 1
collor: "250 150 250" msm da mi je tako neka svetlo roze
nego da vas pitam koju podlogu za MX518 da stavim hitno nek mi neko posalje na PM hvala :D
Bilo koju, ako koristis mali sens (1-1.5 recimo zavisi od sensa na pc-u i dpi-a) bolje uzmi neku vecu podlogu, ali skupe su prilicno, a za veci sens mozes bukvalno bilo koju samo ne one praistorijske debele po cm. Ja licno imam a4tech x7 podlogu, jes malo mala al ok je..ne daju mi se 2 some na podlogu.
Bilo koju, ako koristis mali sens (1-1.5 recimo zavisi od sensa na pc-u i dpi-a) bolje uzmi neku vecu podlogu, ali skupe su prilicno, a za veci sens mozes bukvalno bilo koju samo ne one praistorijske debele po cm. Ja licno imam a4tech x7 podlogu, jes malo mala al ok je..ne daju mi se 2 some na podlogu.
Izdvojio sam 2000din za podlogu igram sa malim sensom a velikim dpi...tako da mi treba dobra podloga recimo SteelSeries neka...a imam 24" monitor tako da mi je potrebna bas bas!
Pa onda tu nema mnogo razmisljanja, Qck+ ce lepo da ti legne ;)
Izdvojio sam 2000din za podlogu igram sa malim sensom a velikim dpi...tako da mi treba dobra podloga recimo SteelSeries neka...a imam 24" monitor tako da mi je potrebna bas bas!
E pa onda pogledaj razerove neke imas fine podlogice, imas valjda i a4tech vece neke, a kolko ja znam steelseries su ti pa bas skuplje (nista pouzdano) ja bi ti preporucio nekog veceg razera onda nebitan je model...
Steelseries qck je 1400din. Odlicna podloga.Razer goliathus omega (koja je dosta manja) je i skuplja, najbolje da sam odlucis koja ti vise odgovara.
jel mozete da mi preporucite dobro mis i postolje al da ne kosta nesto mnogo da je dobro samo za cs...
evo verovatno cu uzeti mx 518
ali ne znam koju podlogu da nije mnogo skupa,imam kod kuce mis g5 ali se s***** laser,ne verujem da moze da se popravi
optimus Z600
3.2.2011, 12:38
Odem ja da igram na claron knife arena, bilo vec 10 na 10 igraca, odigram 2-3 fraga, ukucam /top15, i odjednom me banuju, odem u konzolu, kaze razlog 2v1 ?
Sta ovo znaci?
Da nije mozda nisam promenio nick, stoji na Player?
[]D.[].[]v[].[]D.
3.2.2011, 15:45
Rece mi drugar da je uzeo neki mis, ono kao brate extra je. Kolko si ga platio ? on rece 2500 din i kaze ( KOPIJA RAZER-a ) :eek: ja kazem aj ne lupaj.... i odem da vidim kad ono stvarno lici na razer al i dalje ne verujem da je to to ...:confused:
http://www.tehnoms.net/product_info.php?rid=22091
Odem ja da igram na claron knife arena, bilo vec 10 na 10 igraca, odigram 2-3 fraga, ukucam /top15, i odjednom me banuju, odem u konzolu, kaze razlog 2v1 ?
Sta ovo znaci?
Da nije mozda nisam promenio nick, stoji na Player?
Zato sto ste vas dvojica isli nozem na jednog.
SolidanCSplayer
3.2.2011, 16:50
Ja se izvinjavam ali ne znam da li ovde moze da se reklamira,ali otvoren je novi server Dee Jay Public 178.63.20.199:27045 dodjite i posetite nas,ja i ortak otvorili cilj nam je da se malo zabavimo i da pored Jagodine 4 ladno pivo ovo bude nasa druga kuca.. p .s . premestite poruku ako joj ovde nije mesto.hvala
Veljko the King
3.2.2011, 16:55
u temi koja je ispod ove teme, a zove se "Besplatni CS 1.6 serveri".
optimus Z600
3.2.2011, 18:39
U favorite imam 18 servera, nasao sam jos 10-ak da ih isprobam. Ukucam jedan, pa drugi i dodam ih na listu, ali 3,4,..ne ubaci u listu, nema ih uopste?
imam amd 2.4, 768 mb ram, i 7600 agp 256 mb i 128 bit... i iskljucen v sync, ali cs nece da mi radi na visokom nivou, vec je fps u najboljem slucaju 60... jel imate resenje ili mi spasa nema ?
imam amd 2.4, 768 mb ram, i 7600 agp 256 mb i 128 bit... i iskljucen v sync, ali cs nece da mi radi na visokom nivou, vec je fps u najboljem slucaju 60... jel imate resenje ili mi spasa nema ?
fps_max 101 ?
Ljudi nnmg da ukljucim OpenGL na windows 7 nego ga prebaci na software...jel ima neko resenje?
fps_max 101 ?
ne hvala :D pa to se sve podrazumeva... mislio sam mozda ima jos neko podesavanje van igre kao sto je v sync...
Veljko the King
4.2.2011, 13:29
Ljudi nnmg da ukljucim OpenGL na windows 7 nego ga prebaci na software...jel ima neko resenje?
update driver-a ?
optimus Z600
4.2.2011, 14:59
CS 1.6 mi secka kad igram online i sa botovima?
net_graph 1 kaze 99-100 fps. Samo kada igram ZM spusti se na 40-50 fps.
Moze pomoc za ovo i za moj post 5028? :D
Djordje Turjacanin
4.2.2011, 17:21
Kako da na serveru isključim FF? Kako god da ga podesim u server.cfg on se vraća, čak sam našao i u nekom misc.cgf fajlu i stavio 0 ali opet se pojavi friendly fire.
ko bre useri gledaj malo kako igraju pa ce da vidis, to ti neznas, ali on te tacno u glavu pukne
jel ima neko da igra na malo veci sens osim mene ,ja igram na 2.5 :S,i btw skoro me uvek ubijaju kad idem jedan na jedan na 10-20 metara :S
Djordje Turjacanin
4.2.2011, 23:25
ja igram na 5.3 :D
sto heaton kaze da nikad ne treba prvi da se cucne ?:S
Da li bi neko znao kako se zove onaj "meni" kada u toku igre stisnem "h" ?
Hvala unapred.
Pozz
Da li bi neko znao kako se zove onaj "meni" kada u toku igre stisnem "h" ?
Hvala unapred.
Pozz
commandmenu
sto heaton kaze da nikad ne treba prvi da se cucne ?:S
Pa mozes da zamislis sta bi se desilo u slucaju da je protivnik gay :paranoia:
commandmenu
Hvala.. :aplauz:
Pozz
jel ima neki frager ovde,da udje na jedan server da im objasni neke stvari?
PEDJA CZBG
9.2.2011, 18:36
Da li postoji neki nacin da smanjim ping? :confused: Igram cs 1.6, ali mi secka k'o blesav.:( Imam SBB kablovski net 4mb/s.
Uradi test ovde : http://www.pingtest.net/
Pa baci rezultate. Mada ovih dana korisnici sbb-a imaju probleme sa ordedjenim serverima.
PEDJA CZBG
9.2.2011, 19:22
Kaze da mi je ping 28 :confused:
PEDJA CZBG
9.2.2011, 19:36
a jiter ?
20 или 21, не сећам се
To i nije bas najbolji rezultat, tako je meni bilo dok nisam proemnio net i nisam mogao lepo da igram, probaj da smanjis rejtove :
cl_cmdrate 60
cl_updaterare 60
rate 6000 ili 9000
PEDJA CZBG
9.2.2011, 19:49
To i nije bas najbolji rezultat, tako je meni bilo dok nisam proemnio net i nisam mogao lepo da igram, probaj da smanjis rejtove :
cl_cmdrate 60
cl_updaterare 60
rate 6000 ili 9000
Hvala. . .
Imam ja jedan veliki problem.
Nešto mi se zeznulo te nisam mogao da pokrenem uopšte računar. Nije mogao da se upali.
Reinstall sam Win 7 i instalirao CS... Tu dolazi i problem..Grafika stoji na "Software" , a ne može se staviti "OpenGL" . Može se staviti "D3D" ali mi nije fora da igram CS a da ne vidim pola mape..
EDIT: Kad stavim na "OpenGL" izbaci mi neki text i kada kliknem OK isključi CS.
Nadam se da neko ima rešenje za moj problem.
Hvala unapred.
Pozz
Nista,resio sam problem. Bila je fora u instaliranju novih drivera za graficku. Hvala u svakom slucaju.
AcMilan91
13.2.2011, 21:41
kako da promenim jezik ,ne pise mi ono dmg i to neko na svedskom :S,posto sam skinuo neki config jbni :S
Ne znam da li je to do configa, mozda je verzija igre prevedena na svedski, ali za svaki slucaj u konzoli kucaj unbind all, pa vidi da li je promenjeno. Vidim da si slicna fragerksa pitanja postavljao i na BE. Procitaj tamo onaj guide koji ti je decko dao, a sto se tice samog skora, to ide vremenom
kako da promenim jezik ,ne pise mi ono dmg i to neko na svedskom :S,posto sam skinuo neki config jbni :S
Probaj u konzolu amx_langmenu...
optimus Z600
14.2.2011, 0:42
cl_cmdrate 60
cl_updaterare 60
rate 6000 ili 9000
imam adsl 4mbit net, rekao mi drug da kucam
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
rate 25000
sta je bolje ovo moje ili ti sto si napisao?
imam adsl 4mbit net, rekao mi drug da kucam
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
rate 25000
sta je bolje ovo moje ili ti sto si napisao?
Tvoje naravno, moje je samo za one koji imaju problema sa net-om i lagom. Sto veci rejtovi to bolje za igru.
optimus Z600
14.2.2011, 9:13
Tvoje naravno, moje je samo za one koji imaju problema sa net-om i lagom. Sto veci rejtovi to bolje za igru.
Ovo ukucam samo jednom u toku online igranja i sledeci put ne mora?
Ovo ukucam samo jednom u toku online igranja i sledeci put ne mora?
da
5char
PEDJA CZBG
14.2.2011, 20:52
Meni isto. OS Win7, net SBB 4Mb/s, a ping divlja (od 150 do 300) :mad:
Evo vam jedan predobar server
1st Alpha Server 217.26.75.26:27067
Citeri se zadrzavaju max 5 min na serv. Vrhunski admin team, mogucnost relativno lakog dojanja admina samo je potrebno biti redovan.
Udjite ,ako vam se svidja zovite jos nekog :D
Ja nzm gde da stavim ovo? :P mozda promaseno mesto za temu?
Ovako, pre sam imao 2mb net, XP OS, a sad, 4mb net i WIN 7, pre ping bio 8-15, a sad 20-35.. KATASTROFALNO, ja nmg da se naviknem, nisam stari igrac, znaci, nije to TO ! Ne razumem sta je ovo :O zar na 4mb, ne bi trebao da mi bude bolji ping, a ne ovako veliki O.o zna neko? :P
http://www.pingtest.net/result/34610745.png
EDIT: U css mi ide preko 30 - 40 :/
Ti se jos i zalis, ljudi imaju ping po 300-400:rofl: i igraju. A i predosecam da ovo ide u "I NA kraju...":Freddy: Samo sacekaj Iris.:ciao:
Ja nzm gde da stavim ovo? :P mozda promaseno mesto za temu?
Ovako, pre sam imao 2mb net, XP OS, a sad, 4mb net i WIN 7, pre ping bio 8-15, a sad 20-35.. KATASTROFALNO, ja nmg da se naviknem, nisam stari igrac, znaci, nije to TO ! Ne razumem sta je ovo :O zar na 4mb, ne bi trebao da mi bude bolji ping, a ne ovako veliki O.o zna neko? :P
http://www.pingtest.net/result/34610745.png
EDIT: U css mi ide preko 30 - 40 :/
Pingovi se sad ne prikazuju realno, prakticno kompanije koje drze hosting diktiraju ping koj hoce da se prikazuje. Obrati paznju na ms u net_graphu, a ne na onaj latency na skorbordu : p i vidi dal nisi mozda uporedio recimo pre na neki kgb-ov premium, a sad na nekom litle serveru, a ako ti je SBB provajder nisi jedini koj se zali, drugaru iz klana 3put veci ping a ima net ko ja (4mb/s) samo sto sam ja na sezam :)
Ti se jos i zalis, ljudi imaju ping po 300-400:rofl: i igraju. A i predosecam da ovo ide u "I NA kraju...":Freddy: Samo sacekaj Iris.:ciao:
A da neko moze da igra na 300 :) ne verujem :)
AcMilan91
15.2.2011, 17:00
kako bre da vratim jezik na engleski da pise damage a ne skada :S
AcMilan91
15.2.2011, 17:48
EDIT: uspeo
Pingovi se sad ne prikazuju realno, prakticno kompanije koje drze hosting diktiraju ping koj hoce da se prikazuje. Obrati paznju na ms u net_graphu, a ne na onaj latency na skorbordu : p i vidi dal nisi mozda uporedio recimo pre na neki kgb-ov premium, a sad na nekom litle serveru, a ako ti je SBB provajder nisi jedini koj se zali, drugaru iz klana 3put veci ping a ima net ko ja (4mb/s) samo sto sam ja na sezam :)
Pa zar ne vidis da pise ISP Lelekom Srbija, Ovo je super ping za njih!:ciao:
AcMilan91
18.2.2011, 23:16
ljudi nece da mi radi _cl_autowepswitch 0 nz zasto :S
ljudi nece da mi radi _cl_autowepswitch 0 nz zasto :S
Pa mora da radi.. ne znam sta si ti ocekivao od te komande, ali to sluzi da kad prodjes pored puske a imas samo pistolj automatski pokupi pusku i prebaci na nju odnosno ne prebaci u zavisnosti od 1/0
Jer zna neko kako da ubacim plugin da bi video koliko ima jos admina na serveru tjs koji su i jel to moguce samo za admine...
AcMilan91
25.2.2011, 18:57
reinstalirao sam cs i sad radi :)
Parlament TM je podigao i deathmatch server.Public server je odlicno popunjen tokom veceg dijela dana,a uvjek na njemu ima po nekoliko admina tako da necete imati problema sa citerima.;)
212.200.163.179:27015 PARLAMENT Public Server
212.200.163.179:27016 PARLAMENT Deathmatch Server
Adresa naseg sajta : http://www.parlament-cs.com/
Adresa naseg foruma : http://parlament-cs.com/forum/
Head admini : The Gunner,Zoom,Ana,Savke,PTJ Branki,Basivity.
Posetite nas :to_care:
gamer4life
1.3.2011, 10:37
Mislim da si omašio temu. Imaš gde da reklamiraš servere. :ciao:
Sa DM-a (parlament) sam banovan bez razloga :) valjda misle da je aim :)
optimus Z600
2.3.2011, 15:49
Da li ping zavisi od same instalacije igre-konkretno imam instalaciju iz 2009 god. sa patchom v42 protocol 48...ping za server u gradu gde ja zivim je 15-20-25...imam 4mbit adsl.....
A par mojih drugova imaju 1.5mbit paket i imaju ping 10 i ispod?
Veljko the King
2.3.2011, 17:20
Ne zavisi od instalacije vec od rate-ova.
imam problem sa serverom <Boljevci Arena> u svaki drugi server mogu da udjem i da igram normalno ali na boljevacki ne mogu, ne prepoznaje ga uopste... Nekada uvece kada udjem na CS mogu da udjem i na taj server ali vecinom ne mogu. imam dosta prijatelja koji svaki dan igraju i admina sam pitao na FB da li imam Ban on je rakao da nemam ali da ce me ipak un-ban da proba i tako da resi moj problem ali bez uspesno... da li neko zna zasto je to tako??? bio bi vam jako zahvalan da mi odgovorite ako znate bilo sta... PS ponovo sam instalirao CS 1.6 i cak obarao windows zbog toga ali nista...
optimus Z600
2.3.2011, 23:37
Ne zavisi od instalacije vec od rate-ova.
Rate-ovi kod mene su
rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
Da li je ovo ok ili moze bolje?
Kao sto rekoh imam ADSL 4mbit
I jos nesto kada igram online/a probao sam i sa botovima desava se da npr. nosim AK-47/ubijem 2-3 i odjednom mi se prebaci noz u ruku i protivnik me naravno kill?
POMOĆ!
Skinuo sam counter strike 1.6 sa softpedie, oću da igram sa botovima, ali ne mogu. Šta da radim?
miša topola
3.3.2011, 14:37
http://www.filefront.com/4094862/zbots.zip/
skinuo sam to sa linka: http://www.filefront.com/4094862/zbots.zip/, odzipovao, i sta sad?
E poz :D ... Hteo bih da mi neko da sugestiju koju taster da stavim kao komandu za "Weapon's specialiality" ( ne zove se bas tako al znate na sta mislim, da zumiram na awp, prigusivac na emci i to... :) ). Ocu da naucim fast scope na awp-u al mi ne ide brzo kliktanje desni pa levi ba bih voleo da mi neko preporuci neki komandu na tastaturi umesto desnog klika na misu... pozzz
E poz :D ... Hteo bih da mi neko da sugestiju koju taster da stavim kao komandu za "Weapon's specialiality" ( ne zove se bas tako al znate na sta mislim, da zumiram na awp, prigusivac na emci i to... :) ). Ocu da naucim fast scope na awp-u al mi ne ide brzo kliktanje desni pa levi ba bih voleo da mi neko preporuci neki komandu na tastaturi umesto desnog klika na misu... pozzz
Pa mozes da probas spejs da stavis ali ja bi ti licno reko da ucis na desni da radis :)
A ako ti space eventualno sluzi za skakanje mozes kao sav normalan svet da skaces na mwheelup :)
Pomoc!
Sad to odzipovano stavis u cstrike i na taster H imas neki meni sa komandama za kontrolu botova. Afkors prvo napravis lan server pa kad startujes igru pritisnes H i dodajes botove..
Ale[x]andar
7.3.2011, 3:03
Zanima me, da li još nekom izgleda početna strana CS-a ovako? Mislim na ove Šabačke servere... Odjednom se samo pojavilo to, a pritom nisam igrao ni na jednom Šabačkom serveru...
http://www5.picturepush.com/photo/a/5209543/220/5209543.jpg (http://picturepush.com/public/5209543)
[]D.[].[]v[].[]D.
7.3.2011, 13:03
andar;1277794']Zanima me, da li još nekom izgleda početna strana CS-a ovako? Mislim na ove Šabačke servere... Odjednom se samo pojavilo to, a pritom nisam igrao ni na jednom Šabačkom serveru...
http://www5.picturepush.com/photo/a/5209543/220/5209543.jpg (http://picturepush.com/public/5209543)
I meni se ovo desilo, samo je meni izaslo Skill Arena Pub !:D Nista strasno, samo cepaj normalno, kao i pre ! ;)
imam problem sa serverom <Boljevci Arena> u svaki drugi server mogu da udjem i da igram normalno ali na boljevacki ne mogu, ne prepoznaje ga uopste... Nekada uvece kada udjem na CS mogu da udjem i na taj server ali vecinom ne mogu. imam dosta prijatelja koji svaki dan igraju i admina sam pitao na FB da li imam Ban on je rakao da nemam ali da ce me ipak un-ban da proba i tako da resi moj problem ali bez uspesno... da li neko zna zasto je to tako??? bio bi vam jako zahvalan da mi odgovorite ako znate bilo sta... PS ponovo sam instalirao CS 1.6 i cak obarao windows zbog toga ali nista...
Ko ce ga znati, mozda si pokupio ip nekog banovanog igraca
Kako se preskacu rupe na surfu?
Veljko the King
9.3.2011, 18:49
Vezbom. Ne znm kako da ti objasnim :D
Ljudi,treba mi pomoc. Da li neko zna kako da nadjem sve mape?(ne bas sve, ali bar oko 50)Znam da imaju instaleri za to,samo nisam uspeo da ih nadjem...
miša topola
10.3.2011, 21:55
http://maps.counter-strike.com/
A da li postoje vec zapakovane mape,u formi instalera ili samo nabacene u isti folder?
Pa ne znam sta ce ti to, jer ti server downloaduje svaku mapu koja ti treba...
miša topola
11.3.2011, 14:18
A da li postoje vec zapakovane mape,u formi instalera ili samo nabacene u isti folder?
Sve mape se nalaze u istom folderu .../.../.../pa valjda maps Mape se ne instaliraju, nego igra uzma podatke iz foldera za mape i proverava da li imaš tu mapu, ako nemaš onda se mapa downloaduje sa servera, a ako imaš onda uzma podatke mape koja je na snazi i igraš.
Ali ne znam što ih downloaduješ kada tvoj računar, kao što reče @gavrilo, downloaduje sa servera mapu koju nemaš.
Znam sve to,ali trebalo mi je za druga koji nema net,pa oce da igra sa botovima.Nasao sam na netu map instaler sa valjda 100+ mapa.Hvala svejedno
miša topola
12.3.2011, 1:53
Pa ti mu downloaduj ove mape i prebaci ih na USB fleš. Posle kod njega na računaru samo iskopiraš u folder /.../.../.../maps.
mmilutin1
15.3.2011, 16:42
Ljudi treba mi pomoc. Naime na telekomovom adslu sam normalno igrao kanter(ping i te stvari). Medjutim preselio sam se u Nis i uzeo net kod provajdera jotel 1.5 Mbps. I gotovo ne moze da se igra :mad: Ping je u redu, medjutim ona vrednost ispre ms(ukljucen je net_graph) varira od 30,40 do 450. I kad udari preko 400 secne, kao da zakasni. Podesavao sam rate-ove(60,101) ista prica. Dal' tu moze nesto da se uradi ili je to do neta?:confused:
cold beer
22.3.2011, 20:15
Na koji način se može namjestiti veća frekvencija osvježavanja ekrana u CS-u? Kod mene je veoma loših 59 Hz (rezolucija 1024/768 16bit), što posle dužeg igranja ostavlja negativne posledice.
Ako imas steam u launch options kucas :
-freq x (x broj koji oznacava herce).
I namesti 32bita ko covek.
Ako nemas steam, onda mozes tako sto ces ici na edsni klik na precicu CSa>properties>Location, i tu dodas -freq 75 npr, ne znam koliko tvoj monitor podrzava. I, namesti na 32 bita :)
I namesti 32bita ko covek.
X2
5char
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.