PDA

Prikaži potpunu verziju : Counter Strike 1.6

Strane : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22

Diego Milito 22
17.5.2010, 13:32
imam pitanje. kako da unbanujem nekoga ako sam admin. sta treba da uradim da bih skinuo ban mojim drugovima koje su drugi admini banovali plz. hitno je

gavrilo
17.5.2010, 14:45
amx_unban ID - ako koristi p48
amx_unban IP - ako koristi p47

yanja
17.5.2010, 14:48
Jel neko zna kako da podesim bindove,u counteru za skakanje da sacuvam na onom mestu gde zabrljam????????????

gavrilo
17.5.2010, 16:57
Jel neko zna kako da podesim bindove,u counteru za skakanje da sacuvam na onom mestu gde zabrljam????????????
aj malo pojasni

Luka.zip
17.5.2010, 17:57
Jel mislis na checkpoint u kz-u?

bind nekitaster "say /cp"

ANGELDEAD
17.5.2010, 19:23

Evo ti ovde neki od bind-ova.

bind "TAB" "+showscores"
bind "ENTER" "+attack"
bind "ESCAPE" "cancelselect"
bind "SPACE" "+jump"
bind "'" "+moveup"
bind "+" "sizeup"
bind "," "buyammo1"
bind "-" "sizedown"
bind "." "buyammo2"
bind "/" "+movedown"
bind "0" "slot10"
bind "1" "slot1"
bind "2" "slot2"
bind "3" "slot3"
bind "4" "slot4"
bind "5" "slot5"
bind "6" "slot6"
bind "7" "slot7"
bind "8" "slot8"
bind "9" "slot9"
bind ";" "+mlook"
bind "=" "sizeup"
bind "[" "invprev"
bind "]" "invnext"
bind "`" "toggleconsole"
bind "a" "+moveleft"
bind "b" "buy"
bind "c" "+hook"
bind "d" "+moveright"
bind "e" "+use"
bind "f" "ultimate"
bind "g" "drop"
bind "h" "+commandmenu"
bind "i" "showbriefing"
bind "j" "cheer"
bind "k" "+voicerecord"
bind "m" "chooseteam"
bind "n" "nightvision"
bind "o" "buyequip"
bind "q" "lastinv"
bind "r" "+reload"
bind "s" "+back"
bind "t" "impulse 201"
bind "u" "messagemode2"
bind "w" "+forward"
bind "x" "radio2"
bind "y" "messagemode"
bind "z" "radio1"
bind "~" "toggleconsole"
bind "UPARROW" "+forward"
bind "DOWNARROW" "+back"
bind "LEFTARROW" "+left"
bind "RIGHTARROW" "+right"
bind "ALT" "+strafe"
bind "CTRL" "+duck"
bind "SHIFT" "+speed"
bind "F1" "autobuy"
bind "F2" "rebuy"
bind "F5" "snapshot"
bind "F6" "save quick"
bind "F7" "load quick"
bind "F10" "quit prompt"
bind "INS" "+klook"
bind "PGDN" "+lookdown"
bind "PGUP" "+lookup"
bind "END" "centerview"
bind "MWHEELDOWN" "invnext"
bind "MWHEELUP" "invprev"
bind "MOUSE1" "+attack"
bind "MOUSE2" "+attack2"
bind "MOUSE3" "ultimate"
bind "PAUSE" "pause"

Sry, ali nzm u kom se file-y nalaze bind-ovi, evo ovde lista, pa kucaj, bolje ista nego nista :D

bind je opcija pomocu koje odredjujemo koja tipka ce nam za sta sluziti, ali moramo biti oprezni, zato sto kada pogresimo sve bind-ove moramo nanaovo stavljati, tj. nema edit-a. Ako sta pogresite tu je opcija
unbindall

A sad da ja navedem svoj problem. Radi se o amxmodx-y (poznati skripterski cs program) u skripti (sma file-y) se nalaze
g_trie = TrieCreate();
if( TrieGetCell(g_trie, authid, array_pos) || TrieGetCell(g_trie, ip, array_pos) )
if( TrieKeyExists(g_trie, target_authid) )
if( TrieKeyExists(g_trie, target_ip) )
i jos nekih, pa mi se javlja greska prilikom compiling-a, zbog ovih redaka u file-y.
Probao sam preko amx-ovog site-a, da compile, ali nije uspelo, probao sam preko pawno-a isto nije uspelo, probao sam preko onog programa u cstrike/addons/amxmodx/scripting i isto nece.
Isto tako se desi i kad sa net-a skinem amxx file.
u console dedicated servera izbacuje gresku tamo nes o modules, ali ne moguce da je problem u modules, kada nece da ga compile. Ovo mi lici kao da je greska u skriptanju (pravljenju plugin-a)
Nes u smislu, umesto if napisao fi...itd itd itd.

plugin o kome se radi je: advanced_bans.amxx

Eto citer se bacio u pravljenje servera. :D
Nisam ukljucio cit-a ima mesec, a mozda i 2.

nesa95radusin
17.5.2010, 22:13
DA LI IMA NEKO KO BI PROBAO DA ODVOJI VREMENA ZA OVAJ PROBLEM,ILI DA MI DA NEKI SAVET,HVALA UNAPRED? :)
Imam veliki problem sa igranjem CS-a,fps mi je veoma mali(oko 20-60)...otkad sam presao na windows 7 x86.
Na xp-u fps mi je uvek bio 100...
da li mozete da mi pomognete?
konfiguracija je:
amd 64-bitni procesor
1 gb rama
ati radeon x1550 kartica..

Flexyy
17.5.2010, 23:04
DA LI IMA NEKO KO BI PROBAO DA ODVOJI VREMENA ZA OVAJ PROBLEM,ILI DA MI DA NEKI SAVET,HVALA UNAPRED? :)
Imam veliki problem sa igranjem CS-a,fps mi je veoma mali(oko 20-60)...otkad sam presao na windows 7 x86.
Na xp-u fps mi je uvek bio 100...
da li mozete da mi pomognete?
konfiguracija je:
amd 64-bitni procesor
1 gb rama
ati radeon x1550 kartica..

Isto imam x86 evo udji u nvidia control panel onda menage 3d setings i zadnje vertical sync stavi na force off :cool:

nesa95radusin
18.5.2010, 12:35
Isto imam x86 evo udji u nvidia control panel onda menage 3d setings i zadnje vertical sync stavi na force off :cool:
nemogu da nadjem to nvidia control panel...imam ati graficku
jel moze malo detalnjiji opis ili neka slika? :)

Soho
18.5.2010, 12:45
Ubacivao sam neke nove modele za CT i teroriste. Ali posle nece da ucita nijednu mapu. Posle loadinga vrati me na meni.

ANGELDEAD
18.5.2010, 13:57
Da li si podesavao rate-ove?
stavi ovo obavezno fps_max 101

a za Vsync
Ati CatalystR control center/graphics Settings/3D/All settings/wait for vertical refresh
i pomeraj ga levo desno, dok ne napise dole, da je Always off
(ako ne bude ovde, malo pronjuskaj po tom programu, mora biti.

Ubacivao sam neke nove modele za CT i teroriste. Ali posle nece da ucita nijednu mapu. Posle loadinga vrati me na meni.

cstrike/models/player (u foler-y player izbrisi sve moguce, i otidji na neki server, sacekaj da se to poskuda i onda probaj da napravis svoj, trebao bi raditi. A mozes i na Fpsbanana naci te modele.

Marko069
18.5.2010, 18:28
Moze li neko da mi objasni jednu stvar.Pocnem ja da igram counter posle vise od godinu dana,i na nekim serverima mi se pojavi obavestenje da ne mogu da igram dok ne skinem CS sa protokolom 48.Ja to uradim,skinem kgb-ov CS sa protokolom 48,i u njemu imaju vec cs serveri koje kgb hostuje.Procitam ja malo o tom protokolu gdje se kaze da je on dobar za otklanjanje citera,da admin ne mora da banuje citere nego ih sistem prepoza(koliko sam shvatio kao valve anticheat),medjutim citera i dalje ima,pa ne znam sta je fora,jel neki serveri ne koriste VAC ili trebaju da predju,ili sta vec...??

nesa95radusin
19.5.2010, 12:33
Da li si podesavao rate-ove?
stavi ovo obavezno fps_max 101

a za Vsync
Ati CatalystR control center/graphics Settings/3D/All settings/wait for vertical refresh
i pomeraj ga levo desno, dok ne napise dole, da je Always off
(ako ne bude ovde, malo pronjuskaj po tom programu, mora biti.

cstrike/models/player (u foler-y player izbrisi sve moguce, i otidji na neki server, sacekaj da se to poskuda i onda probaj da napravis svoj, trebao bi raditi. A mozes i na Fpsbanana naci te modele.
probao sam rateove...
a iskljucen mi je vsync...
ima li jos nesto?

yanja
19.5.2010, 15:25
[QUOTE=gavrilo;1057874]aj malo pojasni[/QUOT ako znas u cs-u server samo sto se skace prelazis mapu,pa me zanima kako da namestim bind za save.Naprimer kada stignem do jednig dela mape pa slucajno se zeznem i neskocim dobro pa da nebih morao ponovo iz pocetka da idem.nego da namestim bind kada stignem do jednog dela sacuvam i onda odatle nastavljam...da nebih morao opet celu mapu

lakistrike95
19.5.2010, 16:24
Mene muci jedna stvar oko cs-a, odjednom mi se pojavu CL_flushentity packet i stane igra, ali to je samo na serveru, ima li neko resenje za to, mnogo me to nervira.... Pozz:)

gavrilo
19.5.2010, 17:45
[QUOTE=gavrilo;1057874]aj malo pojasni[/QUOT ako znas u cs-u server samo sto se skace prelazis mapu,pa me zanima kako da namestim bind za save.Naprimer kada stignem do jednig dela mape pa slucajno se zeznem i neskocim dobro pa da nebih morao ponovo iz pocetka da idem.nego da namestim bind kada stignem do jednog dela sacuvam i onda odatle nastavljam...da nebih morao opet celu mapu
Pa rece neko dole /cp valjda treba... a ako oces to da bindujes samo kucas
bind j "say /cp" a muesto j mozes da stavis koje oces slovo i svaki put kad pritisnes to ono automatski pise /cp u say..

yanja
19.5.2010, 18:31
Hvala vam ovako ide bind "F6" "save quick"
bind "F7" "load quick"

Marko069
20.5.2010, 18:29
Moze li neko da mi objasni jednu stvar.Pocnem ja da igram counter posle vise od godinu dana,i na nekim serverima mi se pojavi obavestenje da ne mogu da igram dok ne skinem CS sa protokolom 48.Ja to uradim,skinem kgb-ov CS sa protokolom 48,i u njemu imaju vec cs serveri koje kgb hostuje.Procitam ja malo o tom protokolu gdje se kaze da je on dobar za otklanjanje citera,da admin ne mora da banuje citere nego ih sistem prepoza(koliko sam shvatio kao valve anticheat),medjutim citera i dalje ima,pa ne znam sta je fora,jel neki serveri ne koriste VAC ili trebaju da predju,ili sta vec...??Zna li neko nesto o ovome?

yanja
20.5.2010, 20:12
Naravno naprave novi protokol,sa novim protokolom stize i novi cit za taj protokol pa tako da mu dodje na isto.ali kada ga admin banuje ne moze da restartujem modem i komp pa da udje ponovo...sem kada ga admin unban.Jedino je to novo....

Luka.zip
20.5.2010, 22:40
"Novi" cs donosi emulaciju steam-a, pa svakom igracu dodeljuje jednistveni ID, i kad dobijes ban ne pomaze menjanje ip adrese.

Medjutim citera ce uvek biti, ta maloumna sorta dece se ne moze iskoreniti.

ANGELDEAD
22.5.2010, 12:54
"Novi" cs donosi emulaciju steam-a, pa svakom igracu dodeljuje jednistveni ID, i kad dobijes ban ne pomaze menjanje ip adrese.

Medjutim citera ce uvek biti, ta maloumna sorta dece se ne moze iskoreniti.

pa i na p47 je isto tako bilo, svako je imao id.
e sad, posto se taj id razlikuje kao i patch cs-a, znaci koliko bude patch-eva toliko i id-ova, znaci da bi admin bio siguran od tog citera 100% mora da mu banuje sve cs-ove koje ima.

inace sxe injector i cheting-death su odlicni anti chets
Dok ne ukljucis jedan program (koji sabortira citeve) nece biti dobre igre.
Inace ako ne ukljucite program koji zahteva sexe ili ovaj death, bit ce te kick-ani za 5 sekundi.

Nekad sam bio medju citerima, a sad se borim protiv njih. Sad pravim servere :D

probao sam rateove...
a iskljucen mi je vsync...
ima li jos nesto?

OC GPU-a.
i pazi jos nes, ako ti je CPU (procesor) slab, onda moras sve programe koji ti ne trebaju iskljuciti, i to zna zezat :D

a ovo OC GPU-a, to ti je overclock graficke kartice, sa klokom se dobija jos Frejmova. Ali sa time treba biti pazljiv, jer ako se pretera, mora se sto pre vratiti, ako se ne vrati, oticice graficka (tj. crknut ce).

gavrilo
22.5.2010, 14:24
e sad, posto se taj id razlikuje kao i patch cs-a, znaci koliko bude patch-eva toliko i id-ova, znaci da bi admin bio siguran od tog citera 100% mora da mu banuje sve cs-ove koje ima.

Inace ako ne ukljucite program koji zahteva sexe ili ovaj death, bit ce te kick-ani za 5 sekundi.

OC GPU-a.
i pazi jos nes, ako ti je CPU (procesor) slab, onda moras sve programe koji ti ne trebaju iskljuciti, i to zna zezat :D

a ovo OC GPU-a, to ti je overclock graficke kartice, sa klokom se dobija jos Frejmova. Ali sa time treba biti pazljiv, jer ako se pretera, mora se sto pre vratiti, ako se ne vrati, oticice graficka (tj. crknut ce).
Kolko ja znam igraci u p47 su bili autorizovani nikovima i IP-jevima..(id valjda nije postojao u не стиму do sad)

nesa95radusin
22.5.2010, 14:41

OC GPU-a.

mene samo muci kako to nista nije trebalo na xp-u a ovde treba 100 cuda...? :)

Luka.zip
22.5.2010, 21:04
U principu, komp ti nije bas za Win 7, mozes da probas da namestis "adjust for best performance" , zatim da iskljucis aero temu i pogasis nepotrebne procese.

nesa95radusin
22.5.2010, 22:39
U principu, komp ti nije bas za Win 7, mozes da probas da namestis "adjust for best performance" , zatim da iskljucis aero temu i pogasis nepotrebne procese.

a znam da mi nije neki komp,ali imam 32-bitnu verziju win 7,pa je malo bezboblnije....
probao sam sa tim aero temama nista do nepomaze...a kako da ugasim te nepotrebne procese(ako ih ima uopste)posto mi je sistem prilicno nov...? :)

ANGELDEAD
23.5.2010, 17:07
mene samo muci kako to nista nije trebalo na xp-u a ovde treba 100 cuda...? :)

Pa kod tebe je problem direvers.
Skini najnovije drajvere za graficku i neke codec-e i sve ce da ti bude u redu.
I meni se to desavalo nekad reinstaliram system, a zaboravim drajvere, pa fps nece vise od 20.

Kolko ja znam igraci u p47 su bili autorizovani nikovima i IP-jevima..(id valjda nije postojao u не стиму do sad)

Ocito se vidi da nisu bio banan koliko ja. Bio sam citer, pa znam. Nekad mi banuju ip, ja resetartujem modem i o5 udjem na server, a nekad menjam nick restartujem modem, nece pa nece, ping 2000 server not ressponding.
Jedino da mi je ban static ip, ali mislim da to nije moguce na ADSL-y.

nesa95radusin
23.5.2010, 20:27
[QUOTE=ANGELDEAD;1062113]Pa kod tebe je problem direvers.
I meni se to desavalo nekad reinstaliram system, a zaboravim drajvere, pa fps nece vise od 20.

e to me muci sto sam skinuo najnovije drajvere....a jel mozes da mi nadejs neke codec-e za ati radeon x1550 256 mb...posto se u to nerazumem bas...
hvala :)

ANGELDEAD
24.5.2010, 20:43
[QUOTE=ANGELDEAD;1062113]Pa kod tebe je problem direvers.

e to me muci sto sam skinuo najnovije drajvere....a jel mozes da mi nadejs neke codec-e za ati radeon x1550 256 mb...posto se u to nerazumem bas...

Imas ovde (http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx), smao sto moras popuniti jedan mali test, naravno moras ga ispravno popuniti, posto ti onda nece hteti instalirati driver, a ako instalira, ne bi radio dobro.

a codec, eto ti na privatnoj poruci, posto nzm, dal je dozvoljen link te stranice postavljati ovde.

Diego Milito 22
27.5.2010, 19:00
zelio bih da sa nekoliko drugova napravim clan ali neznam kako to da uradimo. mislim ono damo ime i to ali treba li jos nesto i dali se mecevi zakazuju onako slucajno ili se prijavljuje negde

ANGELDEAD
27.5.2010, 19:19
zelio bih da sa nekoliko drugova napravim clan ali neznam kako to da uradimo. mislim ono damo ime i to ali treba li jos nesto i dali se mecevi zakazuju onako slucajno ili se prijavljuje negde

Najlakse kako ce te to uraditi je otvaranje counter strike ClanWar servera.
Mecevi: To se u mnogo slucajeva zakazuje preko internet-a, na nekog public serveru. A mozete i preko gametracer-a naci neki clan i kontaktirati ih preko email-a dogovoriti mesto i vreme i udri :D

Diego Milito 22
29.5.2010, 16:52
ima li neka komanda pomocu koje se moze napraviti da igrac stane odma cim pustim WAS ili D a ne da nastavi da se krece jos onaj jedan dodatni korak

gavrilo
29.5.2010, 16:55
Ne postoji komanda za to... inercija je cudo..

Luka.zip
29.5.2010, 23:35
Pa kod tebe je problem direvers.

Imas ovde (http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx), smao sto moras popuniti jedan mali test, naravno moras ga ispravno popuniti, posto ti onda nece hteti instalirati driver, a ako instalira, ne bi radio dobro.

a codec, eto ti na privatnoj poruci, posto nzm, dal je dozvoljen link te stranice postavljati ovde.
wtf, kakve su ovo nebuloze, kodeci za graficku kartu i popunjavanje testa pre skidanja drajvera? :eek: :facepalm

e ajde dA napravimo cs 1.6 klan koj bi se zvao <^>MCXX<^> ajde ovi napravio sam temu oni Se Ru nesto ko majmuni.Napravimo to i dajem nekom ko se najbolje pokaze moze da bude lider(vodja)ali niko nemoj da je napisao "Oce neko u klan" potpuno besmisleno .xexexe.
X3x3XзЗ e ban incoming^^.
Bolje da se napravi SK klan pa da se izabre 10 igraca sa sk/foruma......mozda se i proslavimo :)
Bio je takav pokusaj pre oko 2 godine cini mi se, pa je na kraju sve propalo :D

stepanov
30.5.2010, 12:39
jel potrebno instalirati patch nakon instalacije igre?
meni pise CS FULL v42, da li to znaci da mi ne treba patch?
kako da instaliram zbotove?

Soho
30.5.2010, 13:00
Kolko' ja znam SK klan postoji :a_whistli

De ti amateri.:p

N.K.P.D.
1.6.2010, 3:13
Da li je moguce skin od AWPa iz CS Source prebaciti u CS 1.6?!?! ;)

Moguce je...i to ne samo awp vec skoro sve. Evo ovde (http://www.filefront.com/7642845/TheTerminators-Skin-Pack/) skini skin pack i instaliraj. Instalacija ide u cstrike folder. (Nadji gde ti je CS instaliran pa u folder cstrike).

lOOOD 100%
1.6.2010, 20:32
moze neko da mi napise neke od osnofnih sifara...msm ono za nisan za brzo kretanje levo desno..i tako....xwala..unapred...:icon_stud

acok97
1.6.2010, 20:54
moze neko da mi napise neke od osnofnih sifara...msm ono za nisan za brzo kretanje levo desno..i tako....xwala..unapred...:icon_stud
Sifre ne postoje , jedino postoje chitovi a mozes ih skinuti ovdje
http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare :to_care:

JankoJan3
2.6.2010, 19:51
Relativno kratko igram CS 1.6, nekih 4-5 meseci i to samo sa botovima. Pre par dana skinuo sam sa KGB sajta njihov CS 1.6 i prvi put poceo da igram online. Primetio sam da se igraci drugacije krecu nego ja (poskakivanje, necujno skakanje, neko sitno i jako nisko poskakivanje (uglavnom na awp serverima), itd...). Niko se u stvari ni ne krece normalno nego svi nesto poskakuju ali ne normalno skakanje nego drugacije. Takodje sam zakljucio da kucaju neke silne sifre u konzolu za koje ja nemam pojma cemu sluze ali im verovatno pomazu cim to kucaju. Ja to nista ne radim, igram CS onako kako sam ga skinuo. Molio bih vas, ako neko ima strpljenja, da mi objasni koje se to sifre kucaju, kako se koriste i cemu sluze, kako se postize to poskakivanje i kretanje u cs 1.6? Moze i link gde je sve objasnjeno na srpskom jeziku. Hvala unapred!

miša topola
2.6.2010, 19:54
Mislim da to neće moći.
Pogledaj zašto (http://www.sk.rs/forum/announcement.php?f=40) ;)

JankoJan3
2.6.2010, 20:04
Mislim da to neće moći.
Pogledaj zašto (http://www.sk.rs/forum/announcement.php?f=40) ;)
Ne mislim na citove vec na sifre tipa cl_nesto nesto, to svi koriste na serveru ali ja ne znam sta to znaci.

Luka.zip
2.6.2010, 20:19
Mišo, čovek ne traži nikakav piratski sadržaj, već ga zanimaju stvari vezane za samu igru. :)

Janko, ti "skakači" imaju namesten cucanj na tockic misa (Options->keyboard->duck mwheeldown), i onda misle da su "pro" kad ga vrte, Ili su nasli na internetu neku skriptu za skakanje sto se smatra cheatovanjem.
Inace pokušavaju da rade silent run koji je dozvoljen samo preko tastature. Retki su igraci koji znaju tako da rade.

Sve u svemu to je nesto sto ne treba da te opterecuje.

Za pocetak ukucaj ove sifre:
cl_dynamiccrosshair 0
hud_fastswitch 1

Pitaj sta te dalje interesuje :D

icemama
2.6.2010, 20:20
Relativno kratko igram CS 1.6, nekih 4-5 meseci i to samo sa botovima. Pre par dana skinuo sam sa KGB sajta njihov CS 1.6 i prvi put poceo da igram online. Primetio sam da se igraci drugacije krecu nego ja (poskakivanje, necujno skakanje, neko sitno i jako nisko poskakivanje (uglavnom na awp serverima), itd...). Niko se u stvari ni ne krece normalno nego svi nesto poskakuju ali ne normalno skakanje nego drugacije. Takodje sam zakljucio da kucaju neke silne sifre u konzolu za koje ja nemam pojma cemu sluze ali im verovatno pomazu cim to kucaju. Ja to nista ne radim, igram CS onako kako sam ga skinuo. Molio bih vas, ako neko ima strpljenja, da mi objasni koje se to sifre kucaju, kako se koriste i cemu sluze, kako se postize to poskakivanje i kretanje u cs 1.6? Moze i link gde je sve objasnjeno na srpskom jeziku. Hvala unapred!
Evo ti tutorijal za to skakutanje:
http://www.youtube.com/watch?v=iTr_FgV2jMA
A ono drugo to je silent run, i on je zabranjen da se radi kad ctrl bindujes na skrol ( u prevodu, kada komandu za cucanj namestis na tockic, kad tockic pomeris gore ili dole), ipak iako je zabranjeno, mnogi skroluju, ali moj savet ti je da od pocetka to radis na ctrl (2x brzo pritisnes)...

JankoJan3
2.6.2010, 20:36
Mišo, čovek ne traži nikakav piratski sadržaj, već ga zanimaju stvari vezane za samu igru. :)

Janko, ti "skakači" imaju namesten cucanj na tockic misa (Options->keyboard->duck mwheeldown), i onda misle da su "pro" kad ga vrte, Ili su nasli na internetu neku skriptu za skakanje sto se smatra cheatovanjem.
Inace pokušavaju da rade silent run koji je dozvoljen samo preko tastature. Retki su igraci koji znaju tako da rade.

Sve u svemu to je nesto sto ne treba da te opterecuje.

Za pocetak ukucaj ove sifre:
cl_dynamiccrosshair 0
hud_fastswitch 1

Pitaj sta te dalje interesuje :D
Cemu sluze te sifre? Koje su jos korisne? Kako da radim taj silent run preko tastature? Pokusao sam ovo preko tockica ali mi je naporno pa sumnjam da cu to koristiti. Izvini ako smaram.

icemama
2.6.2010, 22:20
Cemu sluze te sifre? Koje su jos korisne? Kako da radim taj silent run preko tastature? Pokusao sam ovo preko tockica ali mi je naporno pa sumnjam da cu to koristiti. Izvini ako smaram.
Prva je da ti se ne siri nisan kad se pomeras, ides uz stepenice, uvek je iste velicine sem kad pucas, a druga je da cim pritisnes npr. broj 1 on ti odma prebaci na pusku bez onog dodatnog klika za potvrdu, naravno korisno je ako ne menjas oruzja na tockic a nadam se da ne menjas :D

JankoJan3
2.6.2010, 22:43
O.k. Hvala ti Icemama. Nasao sam na netu neke sifre i objasnjena pa cu se snaci vec nekako. Ovo cl_dynamiccrosshair 0 stvarno pomaze. :aplauz:

K[i]zi[t]O
4.6.2010, 11:14
ooo ljudi, evo i mene, vratih se... :) nego, imam pitanje za malo iskusnije igrace,drug ima problem a ja ne znam kako da mu pomognem vise, sve smo pokusavali...
ovako: hteo je da promeni rezoluciju u igrici i kada je promenio na ekranu mu je izbacilo "Out of range",zvuk u igrici se i dalje cuje, a ekran crn,nista se ne vidi...izadje iz igrice, udje ponovo, ne pomaze...reinstalira igru, opet isto... jel bi znao neko u cemu je problem i kako bi mogli to da popravimo? Hvala unapred :)

[]D.[].[]v[].[]D.
4.6.2010, 12:00
zi[t]O;1071113']ooo ljudi, evo i mene, vratih se... :) nego, imam pitanje za malo iskusnije igrace,drug ima problem a ja ne znam kako da mu pomognem vise, sve smo pokusavali...
ovako: hteo je da promeni rezoluciju u igrici i kada je promenio na ekranu mu je izbacilo "Out of range",zvuk u igrici se i dalje cuje, a ekran crn,nista se ne vidi...izadje iz igrice, udje ponovo, ne pomaze...reinstalira igru, opet isto... jel bi znao neko u cemu je problem i kako bi mogli to da popravimo? Hvala unapred :)

Pronadjite u Counter Strike folderu ,,, ili ikonici na ekranu ( odakle pusta CS ) pa desni klik na nju > Properties > pa u polje Target na kraju odvoji (za jedno SPACE) i stavi -h [npr.800] -w [npr.600] (ovde pises koje oces brojke ) . Javi dal` ste uspeli !:rolleyes:

el_corona
4.6.2010, 13:09
Ako je KGBova verzija CSa onda ce morati sa hl.exe da izvede shortcut jer KGB cs ima onu ikonicu za direktno ukljucivanje CSa ali u .exe formatu ne u .bat npr. tako da ako bude problema da zna covek sta drugo da proba.

npr: C:\games\CS 1.6 v42 FULL\cstrike\hl.exe -game cstrike -h 640 -w 480

gavrilo
5.6.2010, 12:23
Ili 3. nacin :)
ikonica--->desniKlik--->properitis--->compatibikity(kartica)--->run in 640x480 screen resolution

K[i]zi[t]O
6.6.2010, 14:52
hvala vam svima....:)

Ako je KGBova verzija CSa onda ce morati sa hl.exe da izvede shortcut jer KGB cs ima onu ikonicu za direktno ukljucivanje CSa ali u .exe formatu ne u .bat npr. tako da ako bude problema da zna covek sta drugo da proba.

npr: C:\games\CS 1.6 v42 FULL\cstrike\hl.exe -game cstrike -h 640 -w 480

ovo je bilo resenja...i sredili smo... :D hvalaa :D

Pesoholichar
6.6.2010, 19:45
Zdravo ljudi! :D Javljam se povodom problema sa c.s 1.6 ..naime do pre par dana imao sam ping od 10 pa do 50,sve je radilo odlicno i bez laga,sve do juce.Od juce mi je ping stalno od 100-300 i igra mi neverovatno laguje....mozda je do operatera(jos uvek nisam zvao telekom centar),a pokusavao sam da kucam razne rate-ove i nigde pomoci i dalje je isto...imam internet Telekom ADSL 1024.Ako neko zna sta treba da radim,koje tacno rate-ove da kucam bio bih mu puno zahvalan.Hvala unapred!

-ImportedNoob-
6.6.2010, 20:14
Cs 1.6 v42 ti je sa najnovijim patchom i cs taj sluzi za igranje online. A imas na raznim adresama da skines cs sa botovima ili samo botove.

Reap3R
6.6.2010, 21:05
Sta vam znaci igranje sa botovima:confused: .

acok97
6.6.2010, 21:33
To su ti kompjuterski igraci , da mozes igrati i kad nisi online
nisu bas jaki ko real-life players ali sta ces :D

nesa95radusin
6.6.2010, 21:34
Sta vam znaci igranje sa botovima:confused: .

Igranje sa botovima,ti je igranje sa kompjuterski napravljenim igracima...
Njih mozes da podesis prema nivou koji ti odgovar(easy,normal,hard,very hard)
I njih sam ubacujes u igru,i mozes da ih ubacis maximalno 32... :)

nesa95radusin
6.6.2010, 21:35
momci jel moze neko da mi da uputstvo i program kako da kreiram sopstveni logo? :)
hvala.

acok97
6.6.2010, 21:47
Sve objasnjeno ovdje http://www.kgb-hosting.com/forum/showthread.php?1825-Uputstvo-Kako-napraviti-svoj-sprej-%28tag%29
PS. Na dnu je samom

nesa95radusin
6.6.2010, 21:58
Sve objasnjeno ovdje http://www.kgb-hosting.com/forum/showthread.php?1825-Uputstvo-Kako-napraviti-svoj-sprej-%28tag%29
PS. Na dnu je samom

nemoze da se downloaduje onaj program,kaze stranica ne postoji,jel ima jos nesto?

Aleksandar1987
7.6.2010, 11:26
Zasto nece da mi otvori ovu mapu??

http://i48.tinypic.com/a5faz6.png

Luka.zip
7.6.2010, 12:05
Zato sto ti nedostaje taj fajl (de_wegas.wad).
Skini odavde http://www.cstrike-planet.com/wads/172-de_vegas
i ubaci u folder cstrike.

.wad fajlovi su zaduzeni za teksture u igri, tj. iz njih se ucitavaju.

Pesoholichar
7.6.2010, 12:05
Trening pred online :D,salim se.Jel ima neko odgovor na moje pitanje?

ANGELDEAD
7.6.2010, 12:59
Trening pred online :D,salim se.Jel ima neko odgovor na moje pitanje?

www.speedtest.net

ae uradi test, pa okaci ovde da vidimo. I kod mene je ADSL 1024
http://www.speedtest.net/result/839263111.png (http://www.speedtest.net)

Normalan mi je ping.
Da nisi nes radio oko driver-a ili ti je neko bio na komp-y, pa ih je dirao?

acok97
7.6.2010, 14:03
www.speedtest.net (http://www.speedtest.net)

ae uradi test, pa okaci ovde da vidimo. I kod mene je ADSL 1024
http://www.speedtest.net/result/839263111.png (http://www.speedtest.net)

Normalan mi je ping.
Da nisi nes radio oko driver-a ili ti je neko bio na komp-y, pa ih je dirao?
Slabo angeldead
http://www.speedtest.net/result/839312543.png (http://www.speedtest.net)

Reap3R
7.6.2010, 14:34
Igranje sa botovima,ti je igranje sa kompjuterski napravljenim igracima...
Njih mozes da podesis prema nivou koji ti odgovar(easy,normal,hard,very hard)
I njih sam ubacujes u igru,i mozes da ih ubacis maximalno 32... :)

Ma znam sta su botovi nego pitao sam kako im nije smor kad igraju sa botovima, jedni ako nemaju net...

ANGELDEAD
7.6.2010, 14:48
Slabo angeldead
http://www.speedtest.net/result/839312543.png (http://www.speedtest.net)

pa uzmimo u obzir da sam oko 1.5 km udaljen od poste. A ti si sigurno 200/300 metara.

acok97
7.6.2010, 15:09
Ja sam oko 750m xD

Aleksandar1987
7.6.2010, 17:12
Ako neko zeli da pika CS preko neta nek se javi. Bilo bi lepo da ovi iz SK-a naprave jedan svoj server, pa da malo igramo. :D

ANGELDEAD
7.6.2010, 17:22
Ako neko zeli da pika CS preko neta nek se javi. Bilo bi lepo da ovi iz SK-a naprave jedan svoj server, pa da malo igramo. :D

Pa bilo bi lepo, ali vec je bilo govora o tome. Uvek ih neki problem abortira. Mozda im je vise i dosadilo da vijecaju o tome.

Koliko se sjecam, da je neko rekao da sk.rs vec ima COD4 ili COD2 server, a mozda me i sjecanje vara.

Aleksandar1987
7.6.2010, 18:08
Dzabe ti serveri kad nemaju CS 1.6 server. :)

gavrilo
7.6.2010, 19:33
Imali smo i cs server pre jedno godinu dana, ja sam bio admin izmedju ostalih, i na sve moguce nacine smo reklamirali server, i svi pricali lepo bi bilo ovo ono, a dolazilo je redovno par ljudi i po ceo dan se pikao jbni snow.. tako da je to bacanje para...

icemama
7.6.2010, 20:14
Al to ne znaci da ne mozemo neki mix da opalimo :D

gavrilo
7.6.2010, 20:22
To stoji :)

Aleksandar1987
7.6.2010, 20:36
E pa vidis ja nisam znao za to, to treba prvo izreklamirati dobro. Al prvo ovde na forumu, pa na fbu itd...Al ne ovde tako sto ce neko u temi da pomene, vec se lepo pusti kruzna poruka svim clanovima foruma, tako ce jedino svi clanovi saznati za to. A na fbu se zna kako se reklamira :D
I tako dalje, ja kazem svojim prijateljima, ti svojim itd...i tako polako pocnemo da punimo server..

NjegovaWisost
7.6.2010, 21:36
E ljudi, kako da igram CS preko garene? Skinuo sam neku verziju, skinuo i neki v22 patch, to valjda instalirao, uđem na garenu, uđem u sobi, ali nigdje servera, a trebalo bi...

gavrilo
7.6.2010, 22:34
E pa vidis ja nisam znao za to, to treba prvo izreklamirati dobro. Al prvo ovde na forumu, pa na fbu itd...Al ne ovde tako sto ce neko u temi da pomene, vec se lepo pusti kruzna poruka svim clanovima foruma, tako ce jedino svi clanovi saznati za to. A na fbu se zna kako se reklamira :D
I tako dalje, ja kazem svojim prijateljima, ti svojim itd...i tako polako pocnemo da punimo server..
Ma meni je krivo sto nisu dolazili ljudi sa foruma, jer smo se mi bas ponadali da ce da bude fino da otvorimo server za forumase i 3 meseca, svadje ovo ono ne znam ni ja i na kraju q jedan veliki.A i to malo ljudi sto je dolazilo je bilo vecinom van foruma.
Meni su licno pubovi dosadi. Ako bi i organizovali nesto ja bi pre dao pare za cw (isto pokusavano stalno bez uspeha), i da se ogranizujemo u klan(klanove jos bolje po meni), a meni ako je do admina ja cu da kupim admina na razradjenom serveru, a ako kupujem server povodom foruma onda hocu i da forumasi dolaze na isti, ali je glupo ponavljati istu gresku.

Aleksandar1987
7.6.2010, 23:17
Ma meni je krivo sto nisu dolazili ljudi sa foruma, jer smo se mi bas ponadali da ce da bude fino da otvorimo server za forumase i 3 meseca, svadje ovo ono ne znam ni ja i na kraju q jedan veliki.A i to malo ljudi sto je dolazilo je bilo vecinom van foruma.
Meni su licno pubovi dosadi. Ako bi i organizovali nesto ja bi pre dao pare za cw (isto pokusavano stalno bez uspeha), i da se ogranizujemo u klan(klanove jos bolje po meni), a meni ako je do admina ja cu da kupim admina na razradjenom serveru, a ako kupujem server povodom foruma onda hocu i da forumasi dolaze na isti, ali je glupo ponavljati istu gresku.

Iskreno da ti kazem ja prvi ne bi dao pare da bi bio admin, jer nisam napaljeni klinac koji bi dao pare da bi bio samo admin. Bio bi admin samo u cilju da poboljsam server, da izbacujem citere i to je to, jer niko nece da igra na serveru gde ima citera, a danasnji klinci kupuju admina i pale cit i dovode drugare koji koriste cit. Kao sto rekoh bio bih samo tad admin al pare za admina nikad ne bih dao. A server moze da uspe ako se lepo izreklamira, drugacije ne moze. Evo recimo ja nisam ni znao za taj server sto je postojao. Da sam znao dolazio bi.

nesa95radusin
7.6.2010, 23:32
E ljudi, kako da igram CS preko garene? Skinuo sam neku verziju, skinuo i neki v22 patch, to valjda instalirao, uđem na garenu, uđem u sobi, ali nigdje servera, a trebalo bi...

Probaj da skines Protocol 48...
http://www.milf-cs.info/index.php?option=com_content&view=article&id=79:novi-protokol&catid=3:newsflash
evo ti link :)

NjegovaWisost
8.6.2010, 5:31
Probaj da skines Protocol 48...
http://www.milf-cs.info/index.php?option=com_content&view=article&id=79:novi-protokol&catid=3:newsflash
evo ti link :)

Ajde probaću pa javljam. Ovo drugo samo? Je li moguće da niko ne igra preko garene? =)

Veljko the King
8.6.2010, 15:27
Pa nema potrebe da se igra preko toga.

K[i]zi[t]O
8.6.2010, 23:32
Pa nema potrebe da se igra preko toga.

ne mora da se instalira taj patch,ali kada bi hteo da igras na nekim jacim i boljim serverima, ne bi mogao, jer upravo oni traze taj protocol 48... ;)

gavrilo
9.6.2010, 10:35
Kolko sam ja iz konteksta recenice shvatio on kaze da nema potrebe preko garene da se igra :)
pi es. nemam sta da radim smorio sam se pa malo spamujem

Veljko the King
10.6.2010, 16:58
gavrilo dobro si shvatio xD

SAJEVAC
16.6.2010, 17:31
Jel treba nekom igrac za klan ?

dax94
17.6.2010, 11:32
http://img695.imageshack.us/i/wtfcg.jpg/ :eek:

Zasto mi ovo izadje kad pokrenem instalaciju cs-a ?

[]D.[].[]v[].[]D.
17.6.2010, 20:39
http://img695.imageshack.us/i/wtfcg.jpg/ :eek:

Zasto mi ovo izadje kad pokrenem instalaciju cs-a ?

Znaci da ti je CD izgreban ili ti ne dostaje neki file u instalaciji !!

dax94
18.6.2010, 8:40
D.[].[]v[].[]D.;1081551']Znaci da ti je CD izgreban ili ti ne dostaje neki file u instalaciji !!

Nije pokrenuta instalacija sa cd-a...ali dva puta sam skinuo cs a onog sajta cs skini me ...Jel zna neko sta da radim?

Luka.zip
18.6.2010, 8:54
Premesti instalaciju u neki drugi folder ciji naziv nije na cirilici i pokreni odatle.

Cannabis
21.6.2010, 23:37
Ovako,interesuje me jedna stvar :Kako ide cheat za beskonacno tagova u CS 1.6-ici?Plzzzzzz....

E brate to i meni treba. Mesecima trazim tu sifru i nmg da nadjem !
Znao sam je pre ali k. :P
MOLIM VAS JEL NEKO ZNA SIFRU ZA BESKONACNO TAGOVA (GRAFITA) ????

gavrilo
22.6.2010, 11:32
Jel si siguran da si je znao pre?

Ili mozda ona uopste i ne postoji

miša topola
22.6.2010, 11:37
Ja sam pre na nekim serverima krečio zidove bez ograničenja :) Ne znam kako.

[]D.[].[]v[].[]D.
22.6.2010, 13:59
Ne verujem da postoji to u CS 1.6 ! Za CS 1.5 ti je ovako :
stisnes (~)- konzolu i kucas
decaTAB 1

I svrljas kolko oces. To mozes da radis samo sa Bot-ovima, a na serverima ne. Inace jedino mozda mogu scripte neke, al su zabranjene !

DylaN
22.6.2010, 14:01
Ja sam pre na nekim serverima krečio zidove bez ograničenja :) Ne znam kako.

To je moguce na jednom deathrun serveru :)

Luka.zip
22.6.2010, 17:07
@all

postoji komanda za to, i naravno zavisi od servera do servera kako je podesena.

Glasi decalfrequency, po defaultu je 30.

Ako server namesti na manje mocices vise /češće da "farbaš"

Da bi mogao neprekidno to da radis treba da se stavi na 0 (decalfrequency 0)

DylaN
22.6.2010, 17:14
A mi super hed admini :cool: kako to da namestimo amx_decalfrequency npr 20 ? :)

Luka.zip
22.6.2010, 18:01
Probaj

amx_cvar decalfrequency 0

Cannabis
24.6.2010, 1:54
D.[].[]v[].[]D.;1084640']Ne verujem da postoji to u CS 1.6 ! Za CS 1.5 ti je ovako :
stisnes (~)- konzolu i kucas
decaTAB 1

I svrljas kolko oces. To mozes da radis samo sa Bot-ovima, a na serverima ne. Inace jedino mozda mogu scripte neke, al su zabranjene !

HVALA TI PUNO BRATE !!! ...::One Love::... :alealeee:

[]D.[].[]v[].[]D.
24.6.2010, 2:26
HVALA TI PUNO BRATE !!! ...::One Love::... :alealeee:

Nema na cemu .... Ako ti jos nesto zatreba obrati se ... Uvek sam spreman pomoci !;)

miša topola
24.6.2010, 14:57
Zašto neće da mi pronađe ni jedan server za igru? Pre nisam morao ništa da podešavam.

miša topola
24.6.2010, 19:57
Evo u čemu je problem:
Sorry, no stream p47 clients... nisu dozvoljeni na serveru.

Kako ovo da rešim?
Izvinjavam se zbog duplog posta.

acok97
24.6.2010, 20:49
Nemozes uci na taj server sa p47, rjesenje skines novi cs koji je p48

nesa95radusin
24.6.2010, 22:04
Odavde mozes da skines novi Protocol 48. :)

miša topola
24.6.2010, 22:32
Već downloadujem drugi CS ;)

osasa
25.6.2010, 9:33
Instalirao sam Windows 7 i na cs 1.6 full v42 mi je jako losa grafika oruzije je u levoj ruci i nemoze se prebaciti u desnoj.Da li neko moze da mi pomogne da resim problem?

miša topola
25.6.2010, 10:00
Da malo prođeš po opcijama za igru :)
Podesi grafiku i general opcije.

ANGELDEAD
25.6.2010, 13:05
Evo u čemu je problem:

Kako ovo da rešim?

Pa vidim vec ste resili problem, ali postoji jos jedno resenje, da taj server instalira dproto, mod koji dozvoljava igracima da ulaze na server bez obzira koji im je protocol. (Koliko znam ima samo p47 i p48, za ostale nisam cuo) :D

nesa95radusin
25.6.2010, 13:09
Novi DeathRun srv je otvoren posetite ga da se malo igramo 78.46.46.147.27145 :)

nesa95radusin
25.6.2010, 16:58
Instalirao sam Windows 7 i na cs 1.6 full v42 mi je jako losa grafika oruzije je u levoj ruci i nemoze se prebaciti u desnoj.Da li neko moze da mi pomogne da resim problem?

Moras da instaliras drajvere za graficku... :)
Koju imas graficku da ti pomognem da nadjes drajvere? :)

MiKi-_-
26.6.2010, 17:49
E, ljudi napravio sam vlastiti cs 1.6 server ali moram da nadjem plugin za hns jel imate neke ideje posto treba mi onaj plugin koji moze sa 100 airaccelerate I da meri samo lj i cj hvala unapred :)

miša topola
26.6.2010, 18:19
Samo prva reč u rečenici počinje sa velikim slovom, sve ostale ako nisu vlastite počinju sa malim slovom ;)

E sad, uredi post pa da pročitamo šta ti treba.

mikookim
27.6.2010, 21:09
Resio sam moj problem sa counterom!:alealeee: Caka je bila da se namesti compatability mode na xp sp2, samo ne na counteru nego na half-life-u(hl.exe)

e de molim te objasni mi detaljno kak to uradis i ja imam isti problem...pls pls pls..

mikookim
27.6.2010, 21:12
de objasni detaljno kaks i to uradiioooo

acok97
27.6.2010, 21:33
Stisnes desni na ikonu od counter strike, properties, stisnes tab compatibilty izaberes xp sp2. Onda odes u c:/program files/valve/
nadjes hl.exe stisnes desni na njega compatibilty tab i ponovo xp sp2

Mario Pavićević
1.7.2010, 8:39
Za sve korisnike SBB-a, a i ostale, SBB je podigao svoj CS 1.6 server koji se nalazi na adresi:
82.117.200.1:27015

miša topola
1.7.2010, 15:38
Jel imaju server za igru jedan na jedan, tri na tri, itd...

K[i]zi[t]O
1.7.2010, 22:47
Novi DeathRun srv je otvoren posetite ga da se malo igramo 78.46.46.147.27145 :)

Za sve korisnike SBB-a, a i ostale, SBB je podigao svoj CS 1.6 server koji se nalazi na adresi:
82.117.200.1:27015

Ja koliko znam da postoji druga tema za postavljanje servera...;)

K[i]zi[t]O
1.7.2010, 22:51
E sada da i ja priupitam...skinuo sam botove sa neta (ZBOTPROv1.0.0) zbog burazera i ja njih ubacim u igricu, oni postoje,igram ja sa njima,ali ne mogu da podesim njihov "skill" tj na koju cu tezinu igrati sa njima (U command menu-ju imam komande za podesavanje njihovog "skilla"), jer cim udjem u mapu (New game) on mi njih ubaci u igru...to je 100% neka auto komanda koju ja ne mogu da pronadjem,tacnije ne znam koja je. Da li neko ima resenja za taj problem? :)

nesa95radusin
2.7.2010, 0:26
zi[t]O;1091413']E sada da i ja priupitam...skinuo sam botove sa neta (ZBOTPROv1.0.0) zbog burazera i ja njih ubacim u igricu, oni postoje,igram ja sa njima,ali ne mogu da podesim njihov "skill" tj na koju cu tezinu igrati sa njima (U command menu-ju imam komande za podesavanje njihovog "skilla"), jer cim udjem u mapu (New game) on mi njih ubaci u igru...to je 100% neka auto komanda koju ja ne mogu da pronadjem,tacnije ne znam koja je. Da li neko ima resenja za taj problem? :)

Mora biti resenja. :)
To su verovatno botovi koji su odradjeni da budu samo na jednom levelu...npr.samo normal i nema podesavanja...
Skini nove botove ubaci...i radice...samo moras da se potrudis da nadjes da imaju tu opciju...

gavrilo
2.7.2010, 10:46
zi[t]O;1091413']E sada da i ja priupitam...skinuo sam botove sa neta (ZBOTPROv1.0.0) zbog burazera i ja njih ubacim u igricu, oni postoje,igram ja sa njima,ali ne mogu da podesim njihov "skill" tj na koju cu tezinu igrati sa njima (U command menu-ju imam komande za podesavanje njihovog "skilla"), jer cim udjem u mapu (New game) on mi njih ubaci u igru...to je 100% neka auto komanda koju ja ne mogu da pronadjem,tacnije ne znam koja je. Da li neko ima resenja za taj problem? :)

Treba da raspakujes u cstrike folder ono zipovano ili rarovano sto si dobio, i laganim pritiskom na taster h :) ti izlazi meni u kome podesavas skill. Mada ne mogu da ti pomognem mnogo oko toga jer sam igrao poslednji put sa botovima pre vise od godinu ipo.

K[i]zi[t]O
2.7.2010, 11:50
Mora biti resenja. :)
To su verovatno botovi koji su odradjeni da budu samo na jednom levelu...npr.samo normal i nema podesavanja...
Skini nove botove ubaci...i radice...samo moras da se potrudis da nadjes da imaju tu opciju...

Nisu takvi botovi, znam da mogu da se podesavaju...instalirao sam taj novi cs(v48 FULL) i u njemu ne rade...dok je pre,dok sam imao stariji cs, mogli su da rade...a kad sam radio sistem na racunaru i ubacim ih za burazera, oni ne rade tako kako ja hocu... ;)

Treba da raspakujes u cstrike folder ono zipovano ili rarovano sto si dobio, i laganim pritiskom na taster h :) ti izlazi meni u kome podesavas skill. Mada ne mogu da ti pomognem mnogo oko toga jer sam igrao poslednji put sa botovima pre vise od godinu ipo.

Znam ja za to... raspakovano je sve, ubaceno je u cstrike folder, ali on odmah na pocetku igre mi njih ubaci i ne mogu da im podesim skill,niti broj igraca....

srb1N*
2.7.2010, 13:57
Pozzz ljudi..Evo posle pola godine opet sam nabavio cs instalirao,ali nemam gde da igram,tj. vecina onih servera gde sam igrao vise ne postoji,pa ako imate vi neki zajedniciki(msm kao pre sto je bilo da forum ima svoj server) ostavite ip..Hvalaa :love:

miša topola
2.7.2010, 19:02
Evo u čemu je problem:

Kako ovo da rešim?

Nemozes uci na taj server sa p47, rjesenje skines novi cs koji je p48

Ovako sam ja rešio problem ;) Znači nađeš p48.

nesa95radusin
2.7.2010, 22:05
Ovako sam ja rešio problem ;) Znači nađeš p48.

p48. :)

boshkodj
2.7.2010, 23:41
Da li neko zna kako da poboljsam fps na windows 7?

Dok sam bio na XPu nisam imao nikakvih problema... instalirao sam najnovije drajvere za graficku.

Ne bih da se vracam na xp samo zbog cs-a :)

[]D.[].[]v[].[]D.
3.7.2010, 1:00

Dok sam bio na XPu nisam imao nikakvih problema... instalirao sam najnovije drajvere za graficku.

Da pokusas da stavis Compatibility na Windows XP

Desni klik na hl.exe u folderu gde si instalirao CS i Properties pa tab Compatibility pa odkljucas pa stavis Windows XP. Inace ako imas Nvidia graficku, pokusaj da u Nvidia Control Panel iskljucis V-syns (da ga stavis na Forces Off)

Javi sta si napravio ... ;)

doctor
3.7.2010, 2:10
Compatibility, by the way :D

[]D.[].[]v[].[]D.
3.7.2010, 12:37
Compatibility, by the way :D

Ma to kucam napamet :p jbg... ljudski je gresiti :kreza:

boshkodj
3.7.2010, 12:44
D.[].[]v[].[]D.;1092289']Da pokusas da stavis Compatibility na Windows XP

Desni klik na hl.exe u folderu gde si instalirao CS i Properties pa tab Compatibility pa odkljucas pa stavis Windows XP. Inace ako imas Nvidia graficku, pokusaj da u Nvidia Control Panel iskljucis V-syns (da ga stavis na Forces Off)

Javi sta si napravio ... ;)
Pokusavao sam, ne vredi :o Ima li jos nekih resenja?
ATI graficka...

gavrilo
3.7.2010, 14:52
Pokusavao sam, ne vredi :o Ima li jos nekih resenja?
ATI graficka...
Probaj ovaj config, meni su ga prodali kao najbolju kombinaciju za fps :)
Samo podesi bindove jer nije bindovana ni jedna komanda
I dodaj u konzolu
fps_max 101
//Set all to 1 for ingame voice
voice_scale "1"
voice_enable "1"
voice_modenable "1"
sv_voiceenable "1"
//
s_eax "0"
s_a3d "0"
rate "25000"
cl_updaterate "100"
cl_cmdrate "72"
cl_lc "1"
cl_lw "1"
ex_interp "0.1"
gl_cull "1"
gl_keeptjunctions "0"
gl_texsort "0"
gl_palette_tex "1"
r_norefresh "0"
gl_round_down "3"
gl_picmip "2"
gl_playermip "2"
gl_ztrick "1"
gl_texturemode "GL_LINEAR_MIPMAP_NEAREST"
viewsize "120"
brightness "1"
gamma "3"
fps_max "72"
max_shells "0"
cl_corpsestay "0"
max_smokepuffs "0"
mp_decals "0"
d_spriteskip "0"
cl_himodels "0"
model "gordon"
topcolor "30"
bottomcolor "6"
gl_affinemodels "1"
gl_alphamin "0.25"
gl_clear "0"
gl_dither "1"
gl_flipmatrix "0"
gl_flashblend "0"
gl_lightholes "0"
developer "0"
r_dynamic "0"
r_novis "0"
r_traceglow "1"
r_wateralpha "1"
r_mirroralpha "0"
r_bmodelhighfrac "5.0"
r_lightmap "0"
precache "1"
m_filter "0
ati_npatch "0"
ati_subdiv "0"
r_mmx "1"
cl_righthand 0
_cl_autowepswitch "0"
setinfo _vgui_menus "0"
//Blood. Set all these to 1 if you want blood
violence_ablood 0
violence_hblood 0
violence_agibs 0
violence_hgibs 0
//
ati_npatch "0"
ati_subdiv "0"
gl_keeptjunctions 0
gl_texsort 0
r_mmx 1
joystick 0
gl_dither 1
gl_smoothmodels 0
vid_wait
cl_weather 0
cl_minmodels 1
gl_round_down 4
gl_picmip 2
gl_playermip 2
//Texture size
gl_max_size 16
//
fastsprites 2

nesa95radusin
3.7.2010, 18:15

Potpuno isti problem kod mene.
Ja sam isto radio sto i ti,cak i dosta vise...i nevredi tako da nemoj puno da se trudis,definitivno neces uspeti.:facepalm
Stavio sam FPS MAX 40 i tako sam se kao 'utesio',moze da se igra ali secka ponekad,jedino ti to ostaje da probas,ja igram tako...;)

miša topola
3.7.2010, 20:02
Jel 'oće neko da pravimo CS klan? :)

[]D.[].[]v[].[]D.
3.7.2010, 21:43
@ Gavrilo

nek` kuca fps_max 101 ;)

nesa95radusin
3.7.2010, 22:49
D.[].[]v[].[]D.;1092771']@ Gavrilo

nek` kuca fps_max 101 ;)

Nemoze bre tako,ubi lag...
Sve sam probao.

gavrilo
4.7.2010, 0:32
D.[].[]v[].[]D.;1092771']@ Gavrilo

nek` kuca fps_max 101 ;)
Pa doro fps lapsus :)
nego meni ovaj config mnogo pomogo, fps mi mnogo bolji i rafal je sa mnogo manje recoila i mnogo kvalitetniji kako vec da se izrazim :) .

@nesa
ja sam stavio ceo config a uz njega da dodas i fps_max 101, da ne mislis da je ovo jedina komanda koju sam ti dao...
samo mi nije jasno kako ova komanda utice na ping.

boshkodj
4.7.2010, 0:36
Pa doro fps lapsus :)
nego meni ovaj config mnogo pomogo, fps mi mnogo bolji i rafal je sa mnogo manje recoila i mnogo kvalitetniji kako vec da se izrazim :) .

@nesa
ja sam stavio ceo config a uz njega da dodas i fps_max 101, da ne mislis da je ovo jedina komanda koju sam ti dao...
samo mi nije jasno kako ova komanda utice na ping.
fps_max ne utice na ping, nego kao sto iz samog naziva vidis, na fps ;)
A za moj problem, sve sam probao, nece pa nece da se sredi :kreza:

gavrilo
4.7.2010, 0:43
Nesa rece "Ne moze bre tako, ubi lag" pa sam ja dao repliku kako ova komanda utice na ping, misleci da nije video spoiler sa configom, al ok da ne mrsimo po mnogo :)

DaRa
4.7.2010, 18:04
Ljudi mene bas namuci counter... Neki mozda znaju za moj prob sa win7 koji sam navodno resio, ali nista od toga. I resim ja da se vratim na xp. Naso sam clean sp2 verziju koju sam ranije koristio. I sve ja lepo instaliram i kgb-ov counter i sav srecan sto cu napokon da igran kad ono secka:mad: Nije to bas seckanje konstantno nego na desetak sec secne... I bas nervira! U sred borbe meni tako secne i zaj*be me... Probao sam raznorazne drivere za grafu, opet isto!!! A do neta nebi trebalo da je(telekom adsl 1Mb) niti neki program koristi net... Ima li neko neki predlog? Ili counter jednostavno i ne voli bas moj komp:(:(:(
EDIT: Skinuo sam config sto je dao gavrilo (http://www.sk.rs/forum/member.php?u=18175), i situacija se samo pogorsala, drasticno! Secka ko ludo

Kako mogu skinut da mi se ne mrda puška dok pucam :Freddy:

Nikola16789
4.7.2010, 18:20
nikako, to je varanje, i ne ocekuj da ti neko ovde pomogne oko toga...

nesa95radusin
4.7.2010, 18:36
Probaj ovaj config, meni su ga prodali kao najbolju kombinaciju za fps :)
Samo podesi bindove jer nije bindovana ni jedna komanda
I dodaj u konzolu
fps_max 101
//Set all to 1 for ingame voice
voice_scale "1"
voice_enable "1"
voice_modenable "1"
sv_voiceenable "1"
//
s_eax "0"
s_a3d "0"
rate "25000"
cl_updaterate "100"
cl_cmdrate "72"
cl_lc "1"
cl_lw "1"
ex_interp "0.1"
gl_cull "1"
gl_keeptjunctions "0"
gl_texsort "0"
gl_palette_tex "1"
r_norefresh "0"
gl_round_down "3"
gl_picmip "2"
gl_playermip "2"
gl_ztrick "1"
gl_texturemode "GL_LINEAR_MIPMAP_NEAREST"
viewsize "120"
brightness "1"
gamma "3"
fps_max "72"
max_shells "0"
cl_corpsestay "0"
max_smokepuffs "0"
mp_decals "0"
d_spriteskip "0"
cl_himodels "0"
model "gordon"
topcolor "30"
bottomcolor "6"
gl_affinemodels "1"
gl_alphamin "0.25"
gl_clear "0"
gl_dither "1"
gl_flipmatrix "0"
gl_flashblend "0"
gl_lightholes "0"
developer "0"
r_dynamic "0"
r_novis "0"
r_traceglow "1"
r_wateralpha "1"
r_mirroralpha "0"
r_bmodelhighfrac "5.0"
r_lightmap "0"
precache "1"
m_filter "0
ati_npatch "0"
ati_subdiv "0"
r_mmx "1"
cl_righthand 0
_cl_autowepswitch "0"
setinfo _vgui_menus "0"
//Blood. Set all these to 1 if you want blood
violence_ablood 0
violence_hblood 0
violence_agibs 0
violence_hgibs 0
//
ati_npatch "0"
ati_subdiv "0"
gl_keeptjunctions 0
gl_texsort 0
r_mmx 1
joystick 0
gl_dither 1
gl_smoothmodels 0
vid_wait
cl_weather 0
cl_minmodels 1
gl_round_down 4
gl_picmip 2
gl_playermip 2
//Texture size
gl_max_size 16
//
fastsprites 2
Da li se ovo sve kuca u konzolu? :)

gavrilo
4.7.2010, 19:21
Da li se ovo sve kuca u konzolu? :)
Pritisni n dugme prikazi i sve odatle iskopiras i zalepis u Cstrike--->config (desni klik na config pa open with notepad) i tu stavis tekst iz spoilera(zamenis postojeci ovim). Samo moras sve komande da namestis jer ovde nije nista bindovano.
Eventualno mozes da sacuvas trenutni config cisto u slucaju da ti ovaj ne pomaze.

A jedino komanda fps_max 101 ide direktno u konzolu.
:)

icemama
4.7.2010, 19:34
Ex_interp ide 0.01
Sve komande koje pocinje sa ati se ne stavljaju 0 ako imas Ati graficke kartice, to je za Geforce ;)

[]D.[].[]v[].[]D.
4.7.2010, 21:12
Kako mogu skinut da mi se ne mrda puška dok pucam :Freddy:

probaj u konzolu (~) da ukucas :
cl_bobTAB 0

nesa95radusin
4.7.2010, 21:50
Pritisni n dugme prikazi i sve odatle iskopiras i zalepis u Cstrike--->config (desni klik na config pa open with notepad) i tu stavis tekst iz spoilera(zamenis postojeci ovim). Samo moras sve komande da namestis jer ovde nije nista bindovano.
Eventualno mozes da sacuvas trenutni config cisto u slucaju da ti ovaj ne pomaze.

A jedino komanda fps_max 101 ide direktno u konzolu.
:)

Probao sam,malo je bolje ali vrlo malo pa sma vratio ovaj stari posto tamo nemogu sve kontrole da namestim...u svakom slucaju hvala.

miša topola
4.7.2010, 21:53
Jel zna neko kako da podesim da mi se ne menja nick u igri. Uvek kada isključim igru i kada je ponovo startujem nick mi je KGB player?

acok97
4.7.2010, 21:55
Options-Multiplayer I promjenis nik
nemoj menjati nik u konzoli onda se vrati na ono prijasnje

miša topola
4.7.2010, 21:58
:rolleyes: Tolika budala nisam.
Sve to uradim ali, opet se vraća na KBG player.

nesa95radusin
4.7.2010, 22:02
[QUOTE=miša topola;1093345]:rolleyes: Tolika budala nisam.
Sve to uradim ali, opet se vraća na KBG player.[/QUOTE

Kucaj u konzoli name pa ime. :)

icemama
4.7.2010, 22:08
Tvoj config ej sigurno read only, i u njemu stoji kgb player za nick.

[]D.[].[]v[].[]D.
5.7.2010, 1:50
:rolleyes: Tolika budala nisam.
Sve to uradim ali, opet se vraća na KBG player.

U cstrike folderu nadji config.cfg i otvori ga pomocu Notpada i promeni u stavci name stavi svoj nick ! I iskljuci opciju Read-Only !;)

duxxxx
5.7.2010, 8:10
Posetite moje servere :)

NooBot Alfa -----------------> 217.26.75.26:27035
NooBot de_dust2 -----------> 188.72.202.107:27037
NooBot DeathMatch --------> 188.72.202.107:27051
NooBot GunGame -----------> 188.72.202.107:27087

acok97
5.7.2010, 8:33
Posetite moje servere :)

NooBot Alfa -----------------> 217.26.75.26:27035
NooBot de_dust2 -----------> 188.72.202.107:27037
NooBot DeathMatch --------> 188.72.202.107:27051
NooBot GunGame -----------> 188.72.202.107:27087
To pises u ovoj temi http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=7197&page=24

[]D.[].[]v[].[]D.
5.7.2010, 13:37
Uf imam problem ... Na starom PC-u imam CS 1.6 i reko ae da odigram malo posle duzeg vremena. Primetim da mi je fps stalno 60 . Odem ja u nVidia control panel i ikljucim Vsync na Force Off i stisnem apply al nista. Stavim posebno za hl.exe da bude Vsync na Force Off al o5 nece da makne vise od 60 fps. Kako da resim problem jel cim iskljucim Vsync u Nvidia Control Panelu i cim izadjem iz njega ono se vrati na ON.:mad: Kako da resim taj problem ... Inace komp je 8600 GT 256 Mb, 2GB RAM i Dual Core AMD 2.1 GHz !:confused:

tomas
5.7.2010, 13:45
jel monitor crt ili lcd? i proveri u konzoli fps_max

[]D.[].[]v[].[]D.
5.7.2010, 13:55
jel monitor crt ili lcd? i proveri u konzoli fps_max

LCD LG L1953 19" 4:3 5000:1 75 Hz refres rate... ma kucam fps_max 101 al nista. Zakoceno na 60 fps. Kao da ne reaguje kad postavim Forces off i stisnem apply. Cim izadjem iz Control Panel-a on je na Forces On. Kako da ga iskljucim dozivotno :kreza:

tomas
5.7.2010, 14:02
D.[].[]v[].[]D.;1093652']LCD LG L1953 19" 4:3 5000:1 75 Hz refres rate... ma kucam fps_max 101 al nista. Zakoceno na 60 fps. Kao da ne reaguje kad postavim Forces off i stisnem apply. Cim izadjem iz Control Panel-a on je na Forces On. Kako da ga iskljucim dozivotno :kreza:

onda moras znati da nikada neces izvuci 100fps na monitoru kojem je 75 Hz refres rate,on ce ti prokazati da je kao 100fps ali to je samo vizuelno,probaj max_fps 74 ili 73,probaj da skines nove divere za grafu i monitor i nakraju probaj sa programom PowerStrip 3.75 :)

[]D.[].[]v[].[]D.
5.7.2010, 14:37
onda moras znati da nikada neces izvuci 100fps na monitoru kojem je 75 Hz refres rate,on ce ti prokazati da je kao 100fps ali to je samo vizuelno,probaj max_fps 74 ili 73,probaj da skines nove divere za grafu i monitor i nakraju probaj sa programom PowerStrip 3.75 :)

Ma bio mi je pre 101 fps zakucano, cak sam i sa develTAB 1 imao i oko 200 + fps. Znam razliku izmedju 100 fps i 60 fps. I mnogo mi smeta :icon_evil Probao sam fps_max 74 i dalje je 60 fps. Problem je samo taj Vsync koji nece da se ugasi :mad:

tomas
5.7.2010, 15:04
Cek bre jel ti stvarno tvrdis da ti monitor moze prikazati 100fps kad ima 75hz refresh rate,mislim objasni mi. To sto ti u cs-u pise da je zakucano to je samo vizuelno. Stavi taj tvoj monitor pored crt-a iste dijagonale i videces kiloko kasni za crt-om,Pricam ti to jer sam ja to vec radio. Bas si me lepo nasmejao 200fps+ na 75hz refreshu :D. Ja resimo imam 24"5ms (imao sam 20"2ms i 22"2ms) lcd i kad stavim fps_101 secka mi cs a kad stavim 74 ide podmazano ko puter,znaci bez obzira dali je lcd 5 ili 2 ms. Samo bi voleo prkarsi da mi objasnis kako monitor koji ima 75hz moze prikazati 100hz? :)

gavrilo
5.7.2010, 15:12
D.[].[]v[].[]D.;1093676']Ma bio mi je pre 101 fps zakucano, cak sam i sa develTAB 1 imao i oko 200 + fps. Znam razliku izmedju 100 fps i 60 fps. I mnogo mi smeta :icon_evil Probao sam fps_max 74 i dalje je 60 fps. Problem je samo taj Vsync koji nece da se ugasi :mad:
jel ti stoji konstantno na 60 ili se menja ali ne prelazi 60?

[]D.[].[]v[].[]D.
5.7.2010, 15:52
jel ti stoji konstantno na 60 ili se menja ali ne prelazi 60?
Konstantno je 60 fps ... znam da mi je pre bilo 100 fps zakucano menja se do 99 al znam da je bilo :(

EDIT:
Resio sam problem tako sto sam instalirao nove 257.21 drivere i podesio Forces Off i sad sve lepo radi !!! Cak mi i neke igre rade brze ;D

FRANKENSTEIN
5.7.2010, 20:21
kaze mi server sorry, no-stream p47 clients are not allowed on this server, znam da mi treba protocol 48, moze li da se skine, ali da nije preko torenta?
link?

nesa95radusin
5.7.2010, 22:27
kaze mi server sorry, no-stream p47 clients are not allowed on this server, znam da mi treba protocol 48, moze li da se skine, ali da nije preko torenta?
link?

Samo da si malo procesljao temu,nasao bi link koji sam postavio.
http://www.milf-cs.info/index.php?op...id=3:newsflash link za p48.

FRANKENSTEIN
6.7.2010, 13:04
na ovom linku sam skinuo i protocol48 i igru cs 1.6 radi super, ja sam hteo samo ako moze da se skine protoclo48 i da ga instaliram na instalaciju cs-a koji sam imao?

acok97
6.7.2010, 13:12
Ima i zato link potrazi malo jbt

miša topola
6.7.2010, 14:03
na ovom linku sam skinuo i protocol48 i igru cs 1.6 radi super, ja sam hteo samo ako moze da se skine protoclo48 i da ga instaliram na instalaciju cs-a koji sam imao?

Sledeći put da koristiš pretragu!

http://www.cs-skini.me/cs/

SAJEVAC
7.7.2010, 14:54
Ima gadan problem.Posvadjao sam se sa adminom na jednom serveru i banovao me je.Od kako je to uradio ja vise nmg da igra cs uopste.Cim udjem u igru ona blokida i zakucava.Sve igre rade normalno kao i komp sam.

[]D.[].[]v[].[]D.
7.7.2010, 15:55
Ima gadan problem.Posvadjao sam se sa adminom na jednom serveru i banovao me je.Od kako je to uradio ja vise nmg da igra cs uopste.Cim udjem u igru ona blokida i zakucava.Sve igre rade normalno kao i komp sam.
Jel imas protocol 48 ???
Pokusaj reinstall cS-a ???

SAJEVAC
7.7.2010, 16:02
D.[].[]v[].[]D.;1095380']Jel imas protocol 48 ???
Pokusaj reinstall cS-a ???
Ima stari pec v 21.ne bi se bavio uninstalacijom jel imam puno sr u favorit na kojima igram.Ima li spasa?Toliko je zakucala igra ni sa botovima nmg da igram bez interneta.

K[i]zi[t]O
7.7.2010, 16:47
Ima stari pec v 21.ne bi se bavio uninstalacijom jel imam puno sr u favorit na kojima igram.Ima li spasa?Toliko je zakucala igra ni sa botovima nmg da igram bez interneta.

probaj da skines patch,protocol 48 i instaliraj... ;)

[]D.[].[]v[].[]D.
7.7.2010, 17:38

Pa sacuvaj file Master Server.cfg i prekopiraj ga o5 na novu instalaciju i imaces sve servere iz Favourites-a.;) Btw. kao sto je K[i]zi[t]O (http://www.sk.rs/forum/member.php?u=21626) (http://www.sk.rs/forum/member.php?u=21626)
rekao instaliraj novi protocol 48 i mozda proradi. Inace skoro 90 % servera su na p48 tako da ti je to najbolja preporuka !;)

nesa95radusin
7.7.2010, 22:37

OVO JE PRAVI ODGOVOR.
Admin te je banovao dao ti je takozvanu "cenzuru" i ti vise nemozes igrati taj cs zato sto cenzura unisti cs. Jedino resenje reinstal cs-a,a za servere iz favorita nema leka,cenzura sve unistava. :)

miša topola
7.7.2010, 23:09
Zeznut je ovaj novi p48 :boxing:

[]D.[].[]v[].[]D.
8.7.2010, 1:18
Zeznut je ovaj novi p48 :boxing:
pa decko i nema p48.. vec verziju v21 to je staro ;)

miša topola
8.7.2010, 13:19
Jel zna neko kako da podesim da mi se ne menja nick u igri. Uvek kada isključim igru i kada je ponovo startujem nick mi je KGB player?

Jel zna neko ovo. I da, moram uvek kada startujem CS da podesim brzinu miša i ne mogu da menjam grafite :) Ima li rešenja za ovo?

SAJEVAC
8.7.2010, 13:37
OVO JE PRAVI ODGOVOR.
Admin te je banovao dao ti je takozvanu "cenzuru" i ti vise nemozes igrati taj cs zato sto cenzura unisti cs. Jedino resenje reinstal cs-a,a za servere iz favorita nema leka,cenzura sve unistava. :)
Upravo to.Primetio sam da umesto mog nika pise cenzurisan.Jedno me samo cudi.Kako je to uspeo da odradi kad imam kis 2011.

Mario Pavićević
8.7.2010, 14:05
Jel zna neko ovo. I da, moram uvek kada startujem CS da podesim brzinu miša i ne mogu da menjam grafite :) Ima li rešenja za ovo?
Vec je odogovoreno na to:
D.[].[]v[].[]D.;1093468']U cstrike folderu nadji config.cfg i iskljuci opciju Read-Only !;)

Nikola16789
8.7.2010, 14:24
Upravo to.Primetio sam da umesto mog nika pise cenzurisan.Jedno me samo cudi.Kako je to uspeo da odradi kad imam kis 2011.

Sta ti nije jasno, firewall otvara prolaz za igru, nijedan AV/FW ti ne znaci u tom slucaju...

nesa95radusin
8.7.2010, 16:48

Zato sto to nije virus.Mozes da imas kaspersky internest security 2100 nece ti nista naci. :)
Samo uradi reinstal cs-a i resen problem. :)

miša topola
8.7.2010, 19:52
Vec je odogovoreno na to:

Ma neće to, probao sam pre nego što sam pitao ;)

[]D.[].[]v[].[]D.
8.7.2010, 20:17
Ma neće to, probao sam pre nego što sam pitao ;)

pa to je resenje....:paranoia: u cstrike folderu nadjes config.cfg, otvoris ga preko notpada, upises u name "svoj nik" u sensitivity "stavis odredenju cifru" i save-ujes. I da bude iskljucena opcija Read-Only ako je ukljucena !;)

miša topola
8.7.2010, 21:22
Radi.
A kako da podesim da mi se menjaju grafiti, uvek je onaj naradžasti, kao slovo A, samo bez ove crtice po sredini :)

[]D.[].[]v[].[]D.
9.7.2010, 2:09
Radi.
A kako da podesim da mi se menjaju grafiti, uvek je onaj naradžasti, kao slovo A, samo bez ove crtice po sredini :)

Pogledaj na google Decal Converter ili neki slican program ... od neke slike napravi svoj grafit i ubaci ga u folder od CS-a. Nakon toga samo njega koristi a uputstvo ti je ovde !;) (http://fps-forum.darkbb.com/kako-da-se-promeni-sprej-f2/owakosamo-pratite-uputstwa-t4.htm)

Luka.zip
9.7.2010, 9:21
To kao slovo a bez crte se zove lambda.

Pod pretpostavkom da znas sa Options -> Multiplayer -> spraypaint image, ovako mozes da promenis spray preko configa

cl_logofile "...."
izmedju navodnika ubacis nesto od ovoga:
lambda
v_1
smiley
tiki
chuckskull
splatt
gun1
devl1
8ball1
andre
camp1
chick1A ovako menjas boju

cl_logocolor "#Valve_xxxx"

Umesto xxxx moze da stoji

Orange
Red
Yellow
Ltblue
Blue
DkGrey
Green
LtGrey
Brown

zyllion
11.7.2010, 0:43
da li ima neka mogucnost igranja mixeva preko nekog sign sistema (kao u nekim dota channelima), posotjao je ranije gather.rs (za steam korisnike) sada je ugashen,mislim...pa trazim neki drugi nacin svi predlozi su dobrodosli,preko (m)IRC-a,msn-a itd... studiram tako da nemam mnogo vremena al eto mine me zelja da da se vratim cs-u partiju dve...
a pubovi su mi postala nocna mora sa 16v16,team flasevima i silnim analitickim amx sr*njima...

icemama
11.7.2010, 1:10
Imas ePlay evo link (http://eplay.cc/), tutorijal kako se registrovati : link (http://www.topgame.rs/forum/viewtopic.php?f=76&t=19) ,ako oces da napredujes batali to i nadji ozbiljan klan, ako igras iz zezanja zezaj se xD.

ANGELDEAD
11.7.2010, 4:04
U console mi se prikazuje ova poruka jedno 200 puta. Tokom igre. Koliko znam RIFF foldera nema u cs-y.

Missing RIFF/WAVE chunkU cemu je problem?

Server mod: ZP 4.3
Hosting: KGB
Imam Panel i FTP od servera.

A ovo mi se desavalo i na drugim, serverima, ali posto od ovog imam pristup FTP-y, da resim ako je moguce. Dosta mi je sto na chat-y spamaju, a ne i ova poruka.

nikolapfc89
13.7.2010, 23:46
Kako da namestim na Win7 da mi radi na opengl :boodala:
Radi mi samo na software modu pomoc !:facepalm

icemama
13.7.2010, 23:57
Moras da skines drajvere sa neta, ono sto win7 skine nije dovoljno da bi igrao na open gl, posle iskljuci vsync u ctrl panelu od graficke da bi dobio fps 100.

saledelagano
15.7.2010, 8:42
|DELAGANO| PUBLIC IP : 217.26.75.118:27070 (http://delaganoserver.forumotion.com/delagano-public-ip-217267511827070-f3/)

Svratite ljudi mnooogo dobar server iz BEGEA,sa hip hop muzikom :):):):)

[]D.[].[]v[].[]D.
15.7.2010, 10:47
|DELAGANO| PUBLIC IP : 217.26.75.118:27070 (http://delaganoserver.forumotion.com/delagano-public-ip-217267511827070-f3/)

Svratite ljudi mnooogo dobar server iz BEGEA,sa hip hop muzikom :):):):)

To trebas da postujes ovde (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=7197) a ne u ovoj temi !:cool:

BoRA_357
17.7.2010, 16:59
Novo otvoren server,HighSchool cs 1.6 server IP:217.26.212.28:27032
Head admini su Virus i Kira:alealeee::tapsh:

[]D.[].[]v[].[]D.
17.7.2010, 17:43
Novo otvoren server,HighSchool cs 1.6 server IP:217.26.212.28:27032
Head admini su Virus i Kira:alealeee::tapsh:
I za tebe ista situacija .... gledaj malo

To trebas da postujes ovde (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=7197) a ne u ovoj temi !:cool:

miša topola
17.7.2010, 21:39
Baš njih briga gde postavljaju info o serverima, oni su se registrovali kako bi ga izreklamirali u svakoj temi koja u naslovu sadrži slova CS ;)

BoRA_357
17.7.2010, 23:44
nije brate ...zurio sam pa nisam citao bas sve...jbg

Gunner4Life
18.7.2010, 11:46
Treba mi pomoc ... Danas sam se nesto zezao sa rezolucijom i stavio na 1600x1200 i kada pokrenem cs svaki put je crna slika samo se cuje zvuk u pozadini ... Da li neko zna kako da resim ovaj problem :icon_scra ?

Luka.zip
18.7.2010, 12:03
Desni klik na ikonicu -> properties -> shortcut tab i u polje target dodas na kraju
-h 800 -w 600

Ili neke druge cifre u zavisnosti koju rezoluciju hoces

Gunner4Life
18.7.2010, 13:08
Ne moze .... The name "D:\Program Files\Valve\Counter-Strike.exe-h 800 -w 600" specified in the Target box is not valid . :icon_scra

[]D.[].[]v[].[]D.
18.7.2010, 17:31
Ne moze .... The name "D:\Program Files\Valve\Counter-Strike.exe-h 800 -w 600" specified in the Target box is not valid . :icon_scra

Pa treba ovako da ti izgleda :

D:\Program Files\Valve\Counter-Strike.exe" -h 800 -w 600

Ali kako ti pise Counter-Strike.exe trebalo bi da pise hl.exe ili cs.exe. Inace to sto ti je u target samo posle navodnika (") stisni SPACE i kucaj ovo -h 800 -w 600

Gunner4Life
18.7.2010, 19:06
Imam novi protokol i sa njime sam dobio counter strike.exe .

Gunner4Life
18.7.2010, 19:11
E hvala :aplauz: uspeo sam ... trebalo je samo da hl.exe izbacim da desktop i onda to odradim .Na counter-strike.exe nije moglo ....

miša topola
21.7.2010, 17:16
Da li neko zna gde može da se downloaduje original CS 1.6 bez reklama stranih servera unutar igre, i da može da se igra sa roBOTima? Pošaljite mi link na LM ili preko MSN-a/Skype-a.

nesa95radusin
21.7.2010, 18:49
Da li neko zna gde može da se downloaduje original CS 1.6 bez reklama stranih servera unutar igre, i da može da se igra sa roBOTima? Pošaljite mi link na LM ili preko MSN-a/Skype-a.

Original se kupuje,neskida se.

Luka.zip
21.7.2010, 19:10
http://store.steampowered.com/app/10/

Dikka
22.7.2010, 8:57
ljudi kako da namestim mikrofon za cs 1.6 plss odgovorite mi!!!!!!!:(

Dikka
22.7.2010, 8:59
molim vas ko oce da mi kaze kako da namestim mikrofon na cs 1.6 prvo idem options pa voice i test microphone.testiram i nista,ko hoce i zeli da mi pomogne nek odg. i nek mi kaze kako to da uradim znaci sveee!!!!

acok97
22.7.2010, 10:20
Prvo ukljucis mikrofon ( rozi steker ), onda ides na sound - svojstva -
izaberes input ili mikrofon ( sta se bude pojavilo kod tebe ) cekiras
mikrofon u tom prozoru ako nije vec stisnes ok cekiras mikrofon u tom
novom prozoru pojacas ga do kraja , i probaj u cs dal radi .:kreza:

miša topola
22.7.2010, 11:28
Ne bi trebalo ništa da podešavaš u Sound opcijama na računaru, samo uključi mic u odgovarajuću rupu na kućištu, startuj CS onda Opcije -> Voice -> Test Microphone. Tamo ćeš videti da li ti radi mikrofon. Imaš opciju Enable voice in this game, ti je samo odčekiraj.

k_bozon
26.7.2010, 2:19
Da li neko zna kakav je problem u pitanju: manje vise, uvijek mi se javlja choke dok igram cs. Imam adsl 5 mbit/s. Probao sam sa raznim podesavanjima (cl_updaterate, rate...), ali svakih 15-20sec slika mi se "zamrzne"

k_bozon
26.7.2010, 2:25
Imam wireless router zyxel p-660hw i d-link dwl-g510 wireless pci karticu, w7 32bita, ako je od pomoci...

ANGELDEAD
26.7.2010, 15:51
Da li neko zna kakav je problem u pitanju: manje vise, uvijek mi se javlja choke dok igram cs. Imam adsl 5 mbit/s. Probao sam sa raznim podesavanjima (cl_updaterate, rate...), ali svakih 15-20sec slika mi se "zamrzne"
zamrzava se?
Jel ti se to zamrzavanje desava samo na cs-y ili jos negde?
Proveriti temperature HWmonitor.
Da li si radio overclock masine?

k_bozon
27.7.2010, 2:00
na net_graph-u choke nije 0 nego npr. 32, i to traje par sekundi. Slika na monitoru se zamrzne tih par sekundi. nisam radio overclock, temperature graficke i procesora su u redu

k_bozon
27.7.2010, 2:09
to se desava samo kada igram cs, sigurno nije do racunara. kada skidam sa neta, pri max brzini od nekih 600 kb/sec, brzina mi se na kratko smanjuje na nekih 350 kb/sec. npr. ide 600 minut pa par sekundi 350, i sve tako... mozda ima neke veze sa tim. da li da probam sa kablom da spojim router i komp, mozda se stabilizuje protok?

ANGELDEAD
27.7.2010, 21:48
@k_bozon Koji ti je cs? Koji je patch? Da li si ga kupio kod steam-a

Andross
28.7.2010, 1:07
Par pitanja vezana za CS 1.6 server posto google nije bas od pomoci:

1. Kako dodati da se na /rs resetuje skor.
2. Kako ukinuti/menjati rank listu. Znaci da uopste ne postoji /rank i /rankstats

ANGELDEAD
28.7.2010, 23:00
Par pitanja vezana za CS 1.6 server posto google nije bas od pomoci:

1. Kako dodati da se na /rs resetuje skor.
2. Kako ukinuti/menjati rank listu. Znaci da uopste ne postoji /rank i /rankstats

1. postoji plugin za to. (ako ga zelis kontaktiraj me na msn, angeldead95@hotmail.com) (angeldead95@hotmail.com)
2. udjes u console `kucas amxmodmenu i izbacit ce ti menu u kom ces naci Stats Configuration udjes tu i ukljuci ili iskljuci ono sto ti treba. Ili jednostavno izbrises csstats.amxx fajl na FTP-y servera. lokacija ovog fajla je: cstrike/addons/amxmodx/data

Stefan1090_
1.8.2010, 17:35
imam wireless internet 768 ali mi protok cesto varira zbog bezivne veze tako se od prilike prosecna brzina moze naci na 650kbs
zanima me koju verziju Counter Strike 1.6 bi bilo najbolje da skinem da mi ne koci?
kako da podesim rejtove?
vidjao sam na youtube da neki inraci u doljnjmem desnom uglu, kad udju u CS, imaju integrisan merac brzine interneta pa gde bi to mogao da nadjem?
i koje pacheve za kanter vi koristite?
Unapred hvala

Luka.zip
1.8.2010, 18:42
Sada se koristi protokol 48 na gotovo svim normalnim serverima, tako da ako skines neki stariju verziju cs-a neces moci da igras.
http://www.balkan-ekspress.com/csfull/
Tu je vec ubacen patch v42, znaci nista ne treba naknadno da instaliras.

Probaj sa ovim rejtovima:
cl_updaterate 60
cl_cmdrate 60
rate 20000
pa smanjuj ako ne odgovaraju

A taj integrisani merac neta se dobija kada u konzolu ukucas net_graph
Imas 3 varijante

net_graph 1
http://img833.imageshack.us/img833/4963/48607627.jpg

net_graph 2
http://img148.imageshack.us/img148/2936/66030608.jpg

net_graph 3
http://img844.imageshack.us/img844/7186/46518952.jpg

http://img844.imageshack.us/i/46518952.jpg/

Stefan1090_
1.8.2010, 19:16
Hvala za ovo...
A jel mozda znas neke botove ali da su stvarno dobri pa da vezbam, jer odo onih na serveru ja ne mogu da maknem

Luka.zip
1.8.2010, 19:52
zbot
http://www.filefront.com/4094862/zbots.zip/

deathmatch mod + dm botovi
http://www.megaupload.com/?d=TPPLO3OX

Sve fajlove moras da ubacis u odgovarajuci folder inace nece raditi.

k_bozon
2.8.2010, 16:44
@k_bozon Koji ti je cs? Koji je patch? Da li si ga kupio kod steam-a

1.6, v42, non steam

ANGELDEAD
2.8.2010, 19:15
1.6, v42, non steam

Odakle si skinuo cs? Probaj ovaj cs (http://www.balkan-ekspress.com/csfull/), pa javi

k_bozon
2.8.2010, 23:29
Probao, isti problem

ANGELDEAD
3.8.2010, 0:11
Probao, isti problem

Probaj ovo:
cl_updaterate 20
cl_cmdrate 30
rate 8000
fps_max 101

Iskljuci i Vsync
Skini Malwarebytes program i scan-eniraj komp. isto tako i sa nekim AV-om. (Kaspersky, Avast, Avira, AVG...)
Instaliraj i najnovije driver-e za graficku karticu.

k_bozon
3.8.2010, 0:50
mam najnovije drivere, imam AM+AV+firewall, sve je to u redu, komp je ok.
Probacu sa parametrima i vsync off

k_bozon
3.8.2010, 0:56
Isto:confused:

Stefan1090_
3.8.2010, 16:40
i ja sam imao veliki problem sa tim, nikako nije htelo sve sam probaio i rejtove i sve. ali od kad sam instalirao ovaj cs

i dodao mu KGB pach

http://cs-skini.me/cs/CS1.6%20v42%20Patch%20Clean%20-%20Protocol%2048.exe

radi mnogo bolje, cak i na punom serveru.
Koci, ali dosta manje
i nista nisam dirao oko rejtova

k_bozon
5.8.2010, 21:37
i ja sam imao veliki problem sa tim, nikako nije htelo sve sam probaio i rejtove i sve. ali od kad sam instalirao ovaj cs

i dodao mu KGB pach

http://cs-skini.me/cs/CS1.6%20v42%20Patch%20Clean%20-%20Protocol%2048.exe

radi mnogo bolje, cak i na punom serveru.
Koci, ali dosta manje
i nista nisam dirao oko rejtova

Probao sam, isti problem.

Luka.
11.8.2010, 16:29
Imate neki server gde igra vecina forumasa? :)

gavrilo
11.8.2010, 17:08
Nema, jedino da izaberemo neki prazniji publik.

nebojsa986
11.8.2010, 21:12
KGB Hosting - Epopeja o vuku u jagnjecoj kozi

Ovo sto dole mozete procitati je jedna interesantna prica o gore navedenoj firmi, njenom javnom licu i njenom pravom licu
i ljudima koji u njoj rade. Dakle odakle poceti, KGB se oduvek trudio da ima imidz dobre prijateljske i komsijske firme kojoj
je skoro pa blam da uzmu vama pare za server, ali ih ipak uzmu. Ipak ispod te bajkovite spoljasnosti je jedan vrlo emotivno
neuravnotozen covek, znamo svi ko je to, Igor Krnic alias iGGi. Njegov cilj da bude monopolista na trzistu cs hostinga mu se
ostvario i postigao je skoro pa totalnu dominaciju na ovom polju ( osim jednog malog galskog sela :D )sto mu je totalno pomutilo
normalno poslovno rasudjivanje (da ne spominjem utaju poreza koja se vrsi preko 15 privatnih racuna za uplate koje niko zivi ne moze da pohvata).
Poceo je sa oversellingom svojih osrednjih servera koji su poceli ocajno da rade, a sa druge strane
sve normalne poruke o tome su gusene gotovo idolopoklonickim komentarima njegovih opcinjenih korisnika. Naravno ja sam trpeo
koliko sam mogao takvu situaciju dok nisam presekao i odlucio da se preselim ko drugih, logicno uvidevsi da se situacija kod
njih nece promeniti i da moze da postane samo gore. I sad da ceo ovaj uvod ne bude rage rant dolazimo do glavnog dela, sta se desilo
kad sam ja otkazao njihovu uslugu ? Dan posle mog prelaska, tacnije ni nepunih 12 sati nakon toga server pocinje neobjasnjivo da laguje.
Buduci da ja nisam neko ko se ne razume u to kako serveri rade, te odmah ni ne krecem da se zalim hostingu ( sto je jasno bio njegov
cilj sve sa tim da mu se vratim podvijenog repa) pokusavam da vidim sta je problem, i utvrdjujem sledece preko logova

L 08/10/2010 - 18:19:19: Rcon: "rcon 531404044 "daredjekibalti" status" from "109.93.215.30:52873"
L 08/10/2010 - 18:19:27: Rcon: "rcon 531404044 "daredjekibalti" sys_ticrate 1" from "109.93.215.30:52873"
L 08/10/2010 - 18:20:44: Rcon: "rcon 531404044 "daredjekibalti" sys_ticrate " from "109.93.215.30:52873"

dakle neko podmuklo pokusava da iscenira lagovanje servera. Ja naravno odmah menjam rcon i ftp podatke i kontaktiram hosting da
sa njima utvrdim problem, zakljucujemo pricu sa simnjom ka kgb ali nista javno ne pricamo bez dokaza. Sutradan, tj danas se ponavalja
ista situacija

L 08/11/2010 - 13:40:23: Rcon: "rcon 469360825 "shalabajzer" status" from "109.93.215.30:59688"
L 08/11/2010 - 13:40:28: Rcon: "rcon 469360825 "shalabajzer" status" from "109.93.215.30:59688"
L 08/11/2010 - 13:40:33: Rcon: "rcon 469360825 "shalabajzer" sys_ticrate 1" from "109.93.215.30:59688"

Sad vec smo pomalo zabrinuti, niko nema login podatke, i krecemo metodom eliminacije, iskljucujemo mogucnost hackovanja hosting masine
jer realno niko u KGBu nije ni priblizno sposoban za nesto takvo, te spadamo na to da postoji backdoor u pluginovima. Ubrzano pregledam
listu aktivnih pluginova i gledam koji nisam licno pregledao i kompajlirao i nalazim odmah plugin svcbad_fix.amxx. Jesam ispao
naivan prebacivsi kompajliran plugin, to u tom momentu uvidjam i ubrzano pregledam ponovo logove dok pocinjem dekompajliranje datog plugina, sasvim
slucajno zagledam u adminentry.txt otvarajuci sve moguce fajlove

L 08/11/2010 - 13:40:55: Name: mon1k Real name: iGGi IP: 109.93.215.30
L 08/11/2010 - 16:54:46: Name: mon1k Real name: iGGi IP: 109.93.215.30

Iako je sad sve vise manje jasno, dekomajliran plugin, iako bez vecine native poziva otkriva odmah backdoor, hardcoded stringove
koje je iGGi iskoristio da dobije rcon ( setinfo _un iGGi, setinfo _pw 159, Rcon chat poruka, rcon_password cvar string, posalji funkcija itd.)
Dakle vrlo vazno upozorenje svim vlasnicima aktivnih KGB servera, sklanjajte pod hitno taj plugin dok vam neko ne napravi haos od servera
,evo primer kako je lako saznati rcon jednog od servera. Sto se tice onoga ko je pisao ovaj plugin, to je u nebo uzdizani tursija,
za ovo nemam tako cvrste dokaze, ali on je jedini srpki amxx "coder" koji koristi srpske reci za nazive funkcija (posalji)/

http://www.freestyle-cs.info/stuff/decompile.png

date: Wed Aug 11 20:41:07 2010 map: de_train
type | name | calls | time / min / max
-------------------------------------------------------------------
n | register_plugin | 1 | 0.000001 / 0.000001 / 0.000001
n | get_user_info | 1 | 0.000001 / 0.000001 / 0.000001
n | strcmp | 1 | 0.000000 / 0.000000 / 0.000000
n | set_task | 1 | 0.000003 / 0.000003 / 0.000003
n | get_cvar_string | 3 | 0.000038 / 0.000011 / 0.000014
n | strcat | 3 | 0.000001 / 0.000000 / 0.000001
n | client_print | 3 | 0.000014 / 0.000004 / 0.000005
p | client_connect | 1 | 0.000001 / 0.000001 / 0.000001
p | plugin_init | 1 | 0.000001 / 0.000001 / 0.000001
p | posalji | 3 | 0.000006 / 0.000002 / 0.000003
0 natives, 0 public callbacks, 3 function calls were not executed.

Ono sto se ovde vidi, pored njegovog vrlo iskvarenog karaktera, je da je potpuno nesposoban da i lose stvari sprovede pravilno,
imajuci rcon pristup on nije koristio ni proxy za konektovanje niti je promenio tako ocigledne setinfo podatke koji se ne mogu
povezati ni sa kim drugim do sa njim ( _un iGGi, _pw 159, aluzija na alfu romeo 159), a kao sto se vidi na screenshotu, ovo je
njegova "mala proljava tajna" koju je podvalio svim vlasnicima serera.

http://www.freestyle-cs.info/stuff/spin.png

I na kraju ne mislim da se krijem, moje ime je Nebojsa Strika, 24god iz Obrenovca , na vecini online lokacija i servera poznat
pod nickom Djeki/Jack a sve sto hocete da me pitate o upravo napisanom mozete na adresi www.freestyle-cs.info.

gamer4life
12.8.2010, 11:30
Njegov cilj da bude monopolista na trzistu cs hostinga mu se ostvario i postigao je skoro pa totalnu dominaciju na ovom polju ( osim jednog malog galskog sela :D )
Na koga mislis?

MarXxz
27.8.2010, 12:03
Moze pomoc......moj drug ima graficku od 250 i on moze openGL u cs a ja imam grafu od 512 i meni nemoze openGL zna neko zasto??!??:)

Luka.zip
27.8.2010, 22:14
Premalo je sve to... treba vam bar graficka od 1000.

instaliraj drajvere za grafu.

acok97
27.8.2010, 22:27
Premalo je sve to... treba vam bar graficka od 1000.

instaliraj drajvere za grafu.
Kod nekih jednostavno crashuje stalno opengl, kod mene je to bio slucaj, na starom racunaru.

MarXxz
28.8.2010, 14:40
netreba moj drug grafu od 250 i moze openGL mozete da mi date linkove da skinem drahjvere

PSP man
28.8.2010, 21:38
imam quad core i grafu 9800 gt 1gb rama ,kanter 1.6 mi ide ubrzano. imam win 7 32bit... st amoze da bude??

miša topola
28.8.2010, 22:01
imam quad core i grafu 9800 gt 1gb rama ,kanter 1.6 mi ide ubrzano. imam win 7 32bit... st amoze da bude??

Kako misliš, ubrzano?

acok97
28.8.2010, 22:45
Previse brzo ga ubiju ljudi :facepalm
Ubrzano nemoze biti nikako :icon_scra

miša topola
28.8.2010, 23:07
Možda igra na nekom serveru gde svi koriste speed :)

PSP man
29.8.2010, 11:23
pa kad igram ovako sa botovima onda je malo ubrzano a na serveru je dosta brzo ... to je to

miša topola
29.8.2010, 11:53
Pa šta je ubrzano i u odnosu na šta?

PSP man
29.8.2010, 12:40
sve je ubrazano
kao kad pustis film i onda ides premotavas u napred sve je ubrzano krecemo se ko u tim filmovima nije kao normalno da se sve kree kako treba neke sve je ubrzano

acok97
29.8.2010, 12:44
Mogao bi snimiti sa frapsom jer ja to nemogu nikako ukapirat " ubrzano "

FRANKENSTEIN
29.8.2010, 15:32
sta znaci ovo: you have been disconnected from the server. reason: bad file server is enforcing file consis tency for models/player/guerilla/guerill.mdl. ne mogu da igram stazu zm_cave i jos neke online (server je: zombie 217.26.67.179:27031)

acok97
29.8.2010, 15:41
sta znaci ovo: you have been disconnected from the server. reason: bad file server is enforcing file consis tency for models/player/guerilla/guerill.mdl. ne mogu da igram stazu zm_cave i jos neke online (server je: zombie 217.26.67.179:27031)
Imas problem sa modelom guerilla warfare. Reinstaliraj igru, mozda pomogne

FRANKENSTEIN
29.8.2010, 15:44
da nije mozda zbog anti virusa, koristim avast 5-cu, cuo sam da hoce i on da zez cs?
da ja lepo obrisem igru, pa da je ponovo instal?

Flexyy
29.8.2010, 15:55
Obrisi ti samo lepo fajl guerill.mdl. koji se nalazi u models/player/guerilla/
i onda udji na srv trebalo bi da pomogne

NenadN
30.8.2010, 1:55
Jel zna neko u cemu je fora sa ovim v42 Counter-om, kada napravim lan server, ostali racunari u mrezi to ne vide, ali imam isto neki stariji CS isto p48 on radi, ali navodno nije dobar za online zato sto nije v42 nego v40 i stalno me kickuju sa servera i ako je p48 regularno.

[]D.[].[]v[].[]D.
30.8.2010, 11:56
Jel zna neko u cemu je fora sa ovim v42 Counter-om, kada napravim lan server, ostali racunari u mrezi to ne vide, ali imam isto neki stariji CS isto p48 on radi, ali navodno nije dobar za online zato sto nije v42 nego v40 i stalno me kickuju sa servera i ako je p48 regularno.

Pa kad napravis server u lan-u samo pogledaj IP servera u konzolu i nek svi kucaju .... to je problem do te verzije v42 .... znaci ip ti ide 192.168.0.x (pogledaj koj broj) taj IP nek kucaju svi u (~) connect 192.168.0.x pa ENTER !;)

Wyrx
30.8.2010, 16:08
Dobar stari Counter Strike... Igrao sam pre 3 godine, ali sam se dosta smorio tako da sam sad presao na neke malo lepse igrice :)

PerFeX.007
30.8.2010, 23:13
The end of cheaters Public: 91.150.72.229:27050
na tom srv samo igram...Malo me je smorio pa sam opet krenuo da igra igram itd....
Igrao sam i surf al me je smorio stalno sam bio u top 15 na svim srv:D