Prikaži potpunu verziju : Counter Strike 1.6
Strane :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Čuo sam da na Visti radi V26 patch probaj.
Pošaljite PM kad se budete okupljali da vas preslišam... :)
DonCorleone91
31.7.2009, 14:43
jesam,na nekoliko foruma,nesto za AWP:icon_stud:boxing::nov_mad2::mad::n-cc2:
hehehe :) urbane price za malu decu :)
jesam,na nekoliko foruma,nesto za AWP:icon_stud:boxing::nov_mad2::mad::n-cc2:
Daj brate, nemoj da te loze, ispadas glup.........i mani se tih skripti
taj sto je reko da spwan koristi skripte laze vise nego ja :Da ti se jos nalozis..mani se toga i vezbaj normalno...ja sam se pre 5-6 meseci lozio na to mislio igracu bolje i tad sam bio solidan a sad igram normalno i mnogo sam bolji...
Dark Champion
31.7.2009, 23:27
Pre svega nemam predstavu koliko imas slobodne memorije, mozda je i do toga. Drugo poslacu ti u licnoj poruci linkove za download. i patch i ostalo...
jeL zna nEko dal ima neki nas klan need for headshot?prico mo ortak da su na world cyber games 2004 dosli do finala pa ocu bas da vidim dal je istina...posto kaze najaci klan u srbiji a ja mislio da su glorijanci najbolji..
jeL zna nEko dal ima neki nas klan need for headshot?prico mo ortak da su na world cyber games 2004 dosli do finala pa ocu bas da vidim dal je istina...posto kaze najaci klan u srbiji a ja mislio da su glorijanci najbolji..
Trenutno su glorijanci najjaci, ti likovi se ne pojavljuju po turnirima nigde, tako da ne znam....a 4gl je uzela ove godine i wcg kod nas, kao i vecinu turnira...tako da...
Trenutno su glorijanci najjaci, ti likovi se ne pojavljuju po turnirima nigde, tako da ne znam....a 4gl je uzela ove godine i wcg kod nas, kao i vecinu turnira...tako da...
moj klan je igro pre jedno 6 meseci sa 4gl i dobili su nas 16:9 al to im je bio prvi put da zajedno igraju..momci rasturaju..
Pre svega nemam predstavu koliko imas slobodne memorije, mozda je i do toga. Drugo poslacu ti u licnoj poruci linkove za download. i patch i ostalo...
hvala na trudu ... imam slobodne memorije...na C 1gb i nesh (tu mi je sistem Vista 64) a na D imam 15-20gb... RAM je 4gb , procesor amd athlon 500+ , asus radeon 8850 hd , hdd WD 250gb ...mislim da je do viste ...a samo da dodam jos da sam counter skinuo sam rapid-a i da dolazi samo sa potrebnim delovima half-life-a ... bar mislim , ali bi trazio dhalf-life da mu fali nesh od HL-a...
Ljudi,
da li moze da se prijavi nacionalizam na nasem srpskom serveru?
Na primer:
server :217.26.212.31:27055 gde neki Madjari (sa HUN sufiksima) non stop pisu f uck serbia? :mad:
Kako tome stati na put?
Nisam klinac(imam 33god),ali me pogadja kada na srpskom serveru tako nesto dozivim.
Nadam se da nije offtopic.
Pozdrav.
Javi se adminima, ako su iole ozbiljni podeliće banove...
Ako njih boli patka, promeni server na kom igraš...
Naravno da cu da promenim server,ali me nervira sto se to desava kod nas.
P.S.:Admini u tim napusavanjima Srbije i prednjace.:mad:
A јеси ли ти сигуран да су наши сервери , по завршетку рунде пише нешто на мађарском...
Иначе није то национализам , то се зове шовинизам.
Kada se vi obicno okupljate na SK serveru(u kolko sati)?
A јеси ли ти сигуран да су наши сервери , по завршетку рунде пише нешто на мађарском...
Иначе није то национализам , то се зове шовинизам.
Ne,to se zove kretenizam...
moj klan je igro pre jedno 6 meseci sa 4gl i dobili su nas 16:9 al to im je bio prvi put da zajedno igraju..momci rasturaju..
Kako ti se zove klan??
Sta da radim ??? Bas sam se cimao oko te igre , patchovao sam je , poceo da pravim server... bas sam se iscimao ! Molim vas pomozite . Hvala Unapred . ( izvinjavam se sto sam pisao u dve poruke - ali nisam namerno , nije mogao da se pise tekst ispod slike ).
na ikonicu cs-a desni klik pa na properties pa na compability pa stikliraj compability mode i izaberi win wp sp2 ili 3...
na ikonicu cs-a desni klik pa na properties pa na compability pa stikliraj compability mode i izaberi win wp sp2 ili 3...
hvala ti puno !!!
Naravno da cu da promenim server,ali me nervira sto se to desava kod nas.
P.S.:Admini u tim napusavanjima Srbije i prednjace.:mad:
Ma promeni server , ima ih milion....
jel mislio na 4 glory ili an one makedonce 4gl?
jel mislio na 4 glory ili an one makedonce 4gl?
4 glory - Ime klana
4gl - tag klana
4 glory - Ime klana
4gl - tag klana
to znam al imaju neki makedonci isto tag 4gl. jesu to isti likovi?:confused:
to znam al imaju neki makedonci isto tag 4gl. jesu to isti likovi?:confused:
Da,i nisu makedonci :)
ljudi treba mi pomoc imam veliki problem na koji god hocu server da udjem on nece da mi udje napise ми ово "Could not establish connection to Steam servers (steamclient2)" sta je problem???:icon_scra:confused:
Could not establish connection to Steam servers (steamclient2)
DonCorleone91
2.8.2009, 15:59
ljudi treba mi pomoc imam veliki problem na koji god hocu server da udjem on nece da mi udje napise ми ово "Could not establish connection to Steam servers (steamclient2)" sta je problem???:icon_scra:confused:
Could not establish connection to Steam servers (steamclient2)
Koji patch imas? :)
Koji patch imas? :)
ja kad sam instalirao meni je burazer doneo 3 instalacije 1 je half life sa nekim ubdejtom a druga je c.s. 1.6. a treca pise sounter strike 1.6. non steam somulative patch v 21 native systems ????:confused:
ja kad sam instalirao meni je burazer doneo 3 instalacije 1 je half life sa nekim ubdejtom a druga je c.s. 1.6. a treca pise sounter strike 1.6. non steam somulative patch v 21 native systems ????:confused:
Instaliraš prvo drugu,pa onda tu treću.
Instaliraš prvo drugu,pa onda tu treću.
TO SAM I URADIO ALI NECE NI U JEDAN DA MI UDJE SERVER NAPISE MI ONO....COULD NOT CONNECT....
Cuo sam da 4gl trazi jednog igraca i to team-leadera, pa kontaktiraj njih !!!!:)
TO SAM I URADIO ALI NECE NI U JEDAN DA MI UDJE SERVER NAPISE MI ONO....COULD NOT CONNECT....
Druze, po onome sto si napisao vidim da si instalirao non steam , a da pokusavas da udjes na steam servere, a to nece moci nikada.....Nadji non steam servere, kojih ima mali milion kod nas i igraj, madaj je steam zakon
Cuo sam da 4gl trazi jednog igraca i to team-leadera, pa kontaktiraj njih !!!!:)
aj mi daj msn ili bar reci kako da nadjem njih ?
DonCorleone91
2.8.2009, 20:28
Koja ste ložana, znači ne verujem :)
Nemam ja njihove kontakte!!! A frka im je za igrača, jer idu u Kinu na svetsko prvenstvo....tako da požuri .....
Koja ste ložana, znači ne verujem :)
pssstttt !!!:)
ja bre sta ***** oni idu u kinu u full sastavu ja sam mislio na makedonce 4gl. ili kako im vec tag znam da su se svadjala dvojica kad smo igrali cw vs njih a niko nebi bio lud da ode iz 4glory sad kad idi u kinu...
ja bre sta ***** oni idu u kinu u full sastavu ja sam mislio na makedonce 4gl. ili kako im vec tag znam da su se svadjala dvojica kad smo igrali cw vs njih a niko nebi bio lud da ode iz 4glory sad kad idi u kinu...
Samo ti njih zovi....Treba im za kinu pro igrac !!!!! A makednonci nemaju ekipu 4gl
Evo ja sam se sad dogovorio sa likovima, hteo sam da budem i Team manager ali su mi dali samo mesto kapitena ekipe. sad sam samo squad lider...jbg :D
Evo ja sam se sad dogovorio sa likovima, hteo sam da budem i Team manager ali su mi dali samo mesto kapitena ekipe. sad sam samo squad lider...jbg :D
Eto vidis Srb1ine,pozuri dok ima mesta !!!!! :):):):)
Ali moras bas ba bas bas da budes pro, znaci u nicku obavezno da ti pise PRO i mora za*****o da igleda.
tipa nesto ovako:
{--|||Nik0l@'87||||P-R-O}
DonCorleone91
2.8.2009, 22:48
Ali moras bas ba bas bas da budes pro, znaci u nicku obavezno da ti pise PRO i mora za*****o da igleda.
tipa nesto ovako:
{--|||Nik0l@'87||||P-R-O}
njaaaah :D lose si to napisao, zna se bre kako se pise "Pr0" . Ne moj sad da se fo liras :D
aaa izvalio si me :D
Reko malo da promenim, bice bas vidljivo da sam jedan od "pravih" pro igraca
ja sam im sponzor sad su me izabrali!!!!:Doces se kaldimo da imaju makedonci tim 4gl.? znam nisam glup znam skim sam igro i kako pricaju svi ti koji stave pro ili upale cit ili stanu u nekisteka pa tako uzmu neki frag
DonCorleone91
3.8.2009, 0:04
Brate, znam i ja lika koji se potpisuje spwan pa ne zna da igra :)
Brate, znam i ja lika koji se potpisuje spwan pa ne zna da igra :)
pa to ti pricam..kad se bot nalozi na cit pa kaze ja sam spwan samo misli bas je spwan lud da udej na neki klos server..
DonCorleone91
3.8.2009, 1:03
o tome ti i pricam ;)
...<<< :rofl::rofl: , inace sad je svaki treci lik spawn...ili pro...
ja sam im sponzor sad su me izabrali!!!!:Doces se kaldimo da imaju makedonci tim 4gl.? znam nisam glup znam skim sam igro i kako pricaju svi ti koji stave pro ili upale cit ili stanu u nekisteka pa tako uzmu neki frag
Koji bre makedonci i 4g???
E da, i SK gaming traži igrača !!! Raspitaj se malo...frka im je
pa to ti pricam..kad se bot nalozi na cit pa kaze ja sam spwan samo misli bas je spwan lud da udej na neki klos server..
Ma igra Spawn i na našim publik serverima.....Pričao mi burazer. Baš ga sinoć video na našem fantom publik serveru.....Igrao 1vs10....razlomio.... Nadji taj server i videćeš da je tamo čuveni Spawn......:):)
Ma igra Spawn i na našim publik serverima.....Pričao mi burazer. Baš ga sinoć video na našem fantom publik serveru.....Igrao 1vs10....razlomio.... Nadji taj server i videćeš da je tamo čuveni Spawn......:):)
Mozes ti da ostavis adresu tog fantom publica, zato sto ja nigde ne mogu da ga nadjem:)
Koji bre makedonci i 4g???
E da, i SK gaming traži igrača !!! Raspitaj se malo...frka im je
inace kad smo pravili klan mi sa foruma ja PEtko, master neo, haker aca, tomas i ko je sve bio mi ga nazvali SK team (ili tako nesto), kao da bude svet kompjutera, potpuno smo zaboravili na SK klan (pravi) i svi nas prozivali po netu, pa smo onda promenili na <<Delta4S>>|name
Mozes ti da ostavis adresu tog fantom publica, zato sto ja nigde ne mogu da ga nadjem:)
pa ne mozes da ga nadjes zato sto je fantomski ;)
ebe mi se kako se kaze uglavnom zna se na koga sam mislio..inace ja sam vec u Sk-u
Pa tesko ga je naci....Mada su poceli osim Spawna i ostali da dolaze....Fisker...VIlden i ostali pro igraci....
Srb1ine, samo napred....Fnatic i ostali traze igrace kao sto si ti...Samo napred heatone nas....
Pa tesko ga je naci....Mada su poceli osim Spawna i ostali da dolaze....Fisker...VIlden i ostali pro igraci....
Srb1ine, samo napred....Fnatic i ostali traze igrace kao sto si ti...Samo napred heatone nas....
jel ti znas da me zowu u wM??
Nemam pojma......Objasni mi?
http://www.youtube.com/watch?v=6wnkZyyWKrg evp ti makedonci 4gl..
DonCorleone91
3.8.2009, 22:42
au bajo al sti opasan! :dzavo:
ovde sve neki pro standalone igraci :D
jeste, ali ne potpisuju se svi na kanteru Pr0|Dezurni
ma ja sam bre najbolji ....:Dsalim se nemam ja veze sa csom za te likove nebi mi dali vodu da im nosim...nego aj pomozite da napuni
91.150.72.228:27034 pub
91.150.72.228:27054 cw
91.150.72.228:27074 dm
pancevo serveri udjeite da blejimo zajedno:D
ma ja sam bre najbolji ....:Dsalim se nemam ja veze sa csom za te likove nebi mi dali vodu da im nosim...nego aj pomozite da napuni
91.150.72.228:27034 pub
91.150.72.228:27054 cw
91.150.72.228:27074 dm
pancevo serveri udjeite da blejimo zajedno:D
Srbine koji ti je nick? Da ti pokazem kako se igra igra :)
Srbine koji ti je nick? Da ti pokazem kako se igra igra :)
srb1n/srb1n^ aj ti na kolibu da mi pokazes :Dja ovde igram zato sto su tu likovi koje sam prvi put upozno kad sam poceo cs tu bleyim i odvaljujem nesto a na boljim serverima se trudim...kolko malo igram cs odlican sam:D
jeste, ali ne potpisuju se svi na kanteru Pr0|Dezurni
ili Djole Haubica :D
ajde svi na ovaj nas pa da vam ja pokazem :) na headshot-u sam nepobediv...
Odakle da skinem counter 1.6 ali neki normalan...da nebude ko ovaj stari?;)
DonCorleone91
4.8.2009, 17:39
Odakle da skinem counter 1.6 ali neki normalan...da nebude ko ovaj stari?;)
imas na kgb-hq forumu :)
77.105.36.103:28019 - Kanterstrofa
nov server i jos uvek praznjikav ali od kad se otvorio na drugima ne igram :D
promenjen je ip servera...
217.26.70.21:28015 Kanterstrofa CS 1.6 Server
ovo je novi, nadam se da cemo se sresti :)
:aplauz:
jel zna nek sta mi je sa cs-om?juce sve ok jutros se probudim syebo se sysetem,podignem sve kako treba stavim cs i on secka:mad::confused:?nije ping vec sam probo rr
SolidanCSplayer
5.8.2009, 9:15
Kako da namestim awp nisan da bude bolji...bez onoga gl_s(tab)0,jer kad sam gledao na netu nekako im je drugaciji nisan..
Nego evo jos jedno pitanje reinstalirao sam cs i kad sa usao u server nema mi admina a nisu mi skinuli...sta da radim?:n_klanja:
Nego evo jos jedno pitanje reinstalirao sam cs i kad sa usao u server nema mi admina a nisu mi skinuli...sta da radim?:n_klanja:
ukucaj ponovo setinfo_pw
e aj neka mi neko kaze kako da namestim da mi komp skida one updejtove secka mi cs sad...:confused:
e aj neka mi neko kaze kako da namestim da mi komp skida one updejtove secka mi cs sad...:confused:
Na koje update mislis??? Jel windows update ili ne....?
brate kad oboris sistem i ponovo podignes kad gasis komp ima ono da ti on skida updejtove ja sam to prekino i sad mi sve baguje ......na to mislim
jel zna nek sta mi je sa cs-om?juce sve ok jutros se probudim syebo se sysetem,podignem sve kako treba stavim cs i on secka:mad::confused:?nije ping vec sam probo rr
koji monitor imas,na kojoj rezoluciji igras i koliko je podeseno u cs-u fps max ?
koji monitor imas,na kojoj rezoluciji igras i koliko je podeseno u cs-u fps max ?
ma sve je to ok nisam glup do juce je radilo na istom...nego fale mi neki drajveri naso sam program driver robot al nema licencu ako moze pomoc da je nadjem molim vas........
ma sve je to ok nisam glup do juce je radilo na istom...nego fale mi neki drajveri naso sam program driver robot al nema licencu ako moze pomoc da je nadjem molim vas........
Pa brate ako nisi glup onda resi sam !!!!!!!!!!!! Kakav bre drajver rebout..........Ako su ti obrisani drajveri ne bi mogao ni da igras....Ako mislis da je to instaliraj nove drajvere za sve i cao......I nemoj se praviti mnogo pametan ovde. Ljudi hoce da ti pomognu...
ukucaj ponovo setinfo_pw
Ma kucu sam ali mi nepise da mi je prihvatio pw..?
DonCorleone91
5.8.2009, 15:21
Ma kucu sam ali mi nepise da mi je prihvatio pw..?
Nigde ni ne treba da ti pise
Kad ukucas samo setinfo pisu ti sva setinfo podesavanja :)
Nigde ni ne treba da ti pise
Kad ukucas samo setinfo pisu ti sva setinfo podesavanja :)
Ma ukuco i uso na server ali nista???pls help:n_klanja:
Pa brate ako nisi glup onda resi sam !!!!!!!!!!!! Kakav bre drajver rebout..........Ako su ti obrisani drajveri ne bi mogao ni da igras....Ako mislis da je to instaliraj nove drajvere za sve i cao......I nemoj se praviti mnogo pametan ovde. Ljudi hoce da ti pomognu...
pa aj mi onda reci ti sta je?ja mislim da su drajveri zato sto sam im prekino kad sam sistem obaro prekinosam im skidanje posle..
DonCorleone91
5.8.2009, 15:34
Proveri kod glavnog admina da li je sve u redu.
Proveri kod glavnog admina da li je sve u redu.
Pitao sam ga i kaze da je sve u redu u admin sam i da nezna u cemu je problem.mozda mi treba neki fajl?
DonCorleone91
5.8.2009, 15:59
ja mislim da su drajveri zato sto sam im prekino kad sam sistem obaro prekinosam im skidanje posle..
Sta je pisac 'teo da kaze? :D
@Vuk996:
Koji patch imas, i probaj na nekom drugom kompu da li ti radi admin, ako ti i onda ne radi onda je sigurno do servera :)
Sta je pisac 'teo da kaze? :D
@Vuk996:
Koji patch imas, i probaj na nekom drugom kompu da li ti radi admin, ako ti i onda ne radi onda je sigurno do servera :)
isti patch kao i na prvom cs provericu kod druga dal radi.Hvala
brate znam ja da oces da pomognes al ti kazem nisam tolko glup da mi zbog tog ******* secka...ja sumnjam na drajvere jer sam im jednom prekino update posle dizanja sistema i sad kad palim mi stalno pise ono da imam nove hardware i trazi update...
DonCorleone91
5.8.2009, 16:25
brate znam ja da oces da pomognes al ti kazem nisam tolko glup da mi zbog tog ******* secka...ja sumnjam na drajvere jer sam im jednom prekino update posle dizanja sistema i sad kad palim mi stalno pise ono da imam nove hardware i trazi update...
hardware...kekeke :D
Idi u kontrol panel>administrative tools>computer menagment>device menager>
I tu ti pise ako ti fali neki drajver ili ima gresku, pored njega imas zuti uzvicnik i procitaj sta ti fali pa napisi ovde :)
hardware...kekeke :D
Idi u kontrol panel>administrative tools>computer menagment>device menager>
I tu ti pise ako ti fali neki drajver ili ima gresku, pored njega imas zuti uzvicnik i procitaj sta ti fali pa napisi ovde :)
pci bridge device
pci simple communications controller
sm bus controlle
ta tri i obara mi se fps stalno se krece gore dole?ima li jos nesto za ping sem ovoga[meni je ovako namesteno]rate 6000 fps_max 60 cl_cmrate 60 cl_uprate 60
ispravka fps je ok stalno na 59 a ping juri...sry sto pisem 2x
DonCorleone91
5.8.2009, 17:42
fps_max 101 treba da ti bude. Ping ne mora da bude do kompa vec do provajdera :)
E drugari imam jedan problem, inace nov sam u igranju na serverima i mucime ping. Inace imam SBB-ov 1.5 net, i podesim npr. na karauli cl_updaterate itd po njihovim preporukama i opet mi je iznad 180-200 latency. Tako mi je na svim nasim serverima, koda da sam iz australije a ne iz Zemuna. Ako neko ima neki predlog neka kaze bas mi se igra :) p0z
evo probao sam i na nekom pancevackom, ide oko 240....
fps_max 101 treba da ti bude. Ping ne mora da bude do kompa vec do provajdera :)
hmm...brate kad skidam nesto skida normalno skroz neznam sta vise da mu radim a kad mi je fps na 101 tek onda laguje....
E drugari imam jedan problem, inace nov sam u igranju na serverima i mucime ping. Inace imam SBB-ov 1.5 net, i podesim npr. na karauli cl_updaterate itd po njihovim preporukama i opet mi je iznad 180-200 latency. Tako mi je na svim nasim serverima, koda da sam iz australije a ne iz Zemuna. Ako neko ima neki predlog neka kaze bas mi se igra :) p0z
evo probao sam i na nekom pancevackom, ide oko 240....
probaj cl_cmrate 70 fps_max 70 cl_up +tab 70 rate 6000
Evo probao sam i to, ne vredi! Isto je. Inace na 1min bude 60, pa skoci do 300, i tako stalno varira, ali uglavnom mi je oko 200. Jel moguce da je do kompa? 1.8ghz 2gb rama i grafa 965intel (laptop).
ako ima lcd monitor nikada nece imati 100 fps,moze 75 max i to na rezoluciji 800x600 a ako ima crt moze imati max 100 isto na rezoluciji 800x600...
Evo probao sam i to, ne vredi! Isto je. Inace na 1min bude 60, pa skoci do 300, i tako stalno varira, ali uglavnom mi je oko 200. Jel moguce da je do kompa? 1.8ghz 2gb rama i grafa 965intel (laptop).
nije do kompa sigurno ja sam na salabijoj conf tero cs bez problema al sad nece:nov_mad2:jos mi komp poceo sam da se gasi:confused::nov_mad2:
ako ima lcd monitor nikada nece imati 100 fps,moze 75 max i to na rezoluciji 800x600 a ako ima crt moze imati max 100 isto na rezoluciji 800x600...
nemam lcd sad sam na 15inca stari monitor posto sam lcd 19 s****..
skini program koji se zove refresh lock (nije ni 1mb) u cs-u 800x600,pre pokretanja cs-a pokreni refresh lock i stavi na enable,fps max stavi na 99 ili 100 nikako 101. pa javi kakvi su rezultati i naravno rejtove ono klasika :)
@vuk996
Pitaj glavnog admina kako treba da se kuca setinfo, nije na svim serverima setinfo _pw već može da bude bilo koja kombinacija.
@Spade
Proveri ping na speedtest.net ako ti je tu velik ping onda zovi tehničku podršku.
Nema šanse da ti je do konfiguracije !!! Nisi napisao , ali predpostavljam da ti je upload isto dobar !!! Korisnici SBB interneta imaju katastrofa ping od pre 15-ak dana, jer je Telekom raskinuo ugovor sa SBB-om i više nije tako kvalitetan protok ( mislim stabilan što je najbitnije za counter ). Ja ne vidim drugo objašnjenje,sem da dok igraš da u isto vreme i nešto skidaš ( ali mislim da to ne radiš )...
[quote=srb1N*;832309]nije do kompa sigurno ja sam na salabijoj conf tero cs bez problema al sad nece:nov_mad2:jos mi komp poceo sam da se gasi:confused::nov_mad2:
Ma moraš da reinstaliraš sistem....Vidi se da je neki veći problem.....Rešenje po meni je format c:, pa jovo nanovo, instaliraj sistem i kanter ponovo i radiće....
Dark Champion
5.8.2009, 20:27
Jer zna neko kako da napravim svoj licni server? Zaista nista ne shvatam oko toga. Ako je neko zainteresovan da mi pomogne moze odgovoriti ovde ali bi prakticnije bilo da mi pise licnu poruku.
Hvala unapred...
Jer zna neko kako da napravim svoj licni server? Zaista nista ne shvatam oko toga. Ako je neko zainteresovan da mi pomogne moze odgovoriti ovde ali bi prakticnije bilo da mi pise licnu poruku.
Hvala unapred...
Imaš na netu mnogo uputstava kako se diže server i šta je sve potrebno.....Nikada me to nije zanimalo, ali drugar je dizao svoj server i ima nekih začkoljica...Najbolje je da nadješ nekog ko je to radio da ti pomogne....
e skino sam drajvere sta sad da radim sa njima plz pomozite brate ja sam juce system oborio
Hvala unapred...
Daj mi msn ili nesto preko cega da ti napisem...ali imas i upustvo na netu samo malo googlea:)
DonCorleone91
5.8.2009, 22:21
e skino sam drajvere sta sad da radim sa njima plz pomozite brate ja sam juce system oborio
Dvoklik na ikonicu (driver.exe (gde je driver ime drajvera))>cekas da se podignu failovi>jos cekas>next>next>i agree>next>cekas>cekas>cekas>cekas>finish>yes>simpl iz det
sredio sam to sve sad je ping ok al kad oucam npr meni nisan se nepomera normalno nego ga secne i treba mu godina da se skupi
Osećam da si ostavio software mod umesto OpenGL-a.
aj plz pomoc da nadjem ove drivere other pci bridge device tako se zove molim vas:n_klanja::n_klanja::n_klanja::n_klanja::n_klan ja::n_klanja: ja se ubi trazeci plz pomozite:n_klanja::n_klanja:
to ti ide u okviru chipset drajvera (znaci trazi drajvere za plocu).
Jbt kako si to reinstalirao sistem? Valjda prvo instaliras vse drajvere pa tek onda kreces sa programima i igrama.
Jbt kako si to reinstalirao sistem? Valjda prvo instaliras vse drajvere pa tek onda kreces sa programima i igrama.
On verovatno prvo instalirao cs ! Sta ces, CS JE STRAST :D :D :D
jel zna neko sta se ukuca u konzolu kad menjam sanzer ako mi neko izleti da mogu da pucam ako mi je nesto ostalo u starom(ali da nisu skripte):n_klanja:
Ma koliko ovde mogu da vidim ceo sistem je lose instaliran i pravi ce mu stalno probleme...
jel zna neko sta se ukuca u konzolu kad menjam sanzer ako mi neko izleti da mogu da pucam ako mi je nesto ostalo u starom(ali da nisu skripte):n_klanja:
pritisnes sto brze 2 puta taster Q(prilicno delotvorno) ako su ti default podesavanja.
a za komandu nisam cuo da postoji.
jel mogu da igram na 1.6 serveru a da imam source????:confused:
evo sacu da oborim system pa cu da vidm...posto sam menjo net karticu jel zna neko sta treba da uradim da mi se nepojavljuje ona stara(u network connections treba da bude samo moja sadasnja a meni se pojavi i stara)uradim uninstall ali kad restartujem komp vrati se opet sta da radim da je se resim?:icon_scraizvinite sto vas davim ovoko al nemogu 3 dana bez cs:D
evo sad sam namstio system sredio sve uso u cs igro mali o pojavi mi se u desnom gornjem uglu cl_flush problem cini mi se da je to pisalo brzo je nestalo pa nisam stigo da procitam zna li neko sta je to?e da i instalacija je promenjena..
DonCorleone91
6.8.2009, 23:15
banovase me sa exe-net-a :D auuuu :)
[]D.[].[]v[].[]D.
6.8.2009, 23:54
banovase me sa exe-net-a :D auuuu :)
Sigurno si im pokazao kako se igra CS pa oni mislili da si citer a ti nemas cit, posto si Pr0 !!! :D:D:D
kako je pro, videli smo ga :D
DonCorleone91
7.8.2009, 0:17
kako je pro, videli smo ga :D
ne,ne,ne moj sad o tome :icon_evil
JA SAM Pr0 :D :D :D :D :D
evo system sam sredio uso cs iigro malo i pisee ovako
WARING :CL_flushEntityPacket sta je to?
Ale[x]andar
7.8.2009, 0:33
To te privremeno zeza net... Barem ja mislim.
UPUTSTVO ZA SRBINA!!!! (realno 100 postova je njegovo pa me smara)
1. Stavis win XP u dvd rom
2. restartujes
3. Pustis instalaciju
4. Formatiras HDD
5. Instaliras WIN XP (pozeljno sp3)
6. Instaliras drajvere za chipset (odnosno sve drajvere za plocu)
7. Instaliras drajvere za grafu
8. Ako imas AMD procesor instaliras amd optimizer (skini sa amd sajta)
9. Instaliras dx9 (aprilska verzija je zadnja, mislim)
10. Konfigurises internet (zavisi sta ima, kablovski ili adsl)
11. Ides na www.speedtest.net i proveris brzinu konekcije
12. ping treba da ti je manji od 50,a brzina u zavisnosti od uplacenog paketa
13. kad ti radi net skines sa neta CS 1.6 Standalone (znaci verzija koja radi bez hl instalacije)
14. Skines patch v21 ili v26 non steam
16. Instaliras CS 1.6 standalone
17. prekopiras sadrzaj patcha u folder gde se nalazi CS 1.6
18. Opet napominjem ako ti je ping veliki, znaci MAX 50, oprosti se od igranja CS-a
znam ja da smaram al smara i mene cs:Dsve ja to uradio (nosio sam kod coveka bavi se tim on uradio)meni se jedino to desava sa cs a sve ostalo ok sljaka
ma sta on uradio, ko zna koji je cs stavio i da li je stavio patch i kako je proveio kakva ti je konekcija.
Evo sad te ja pitam, kakva ti je konekcija, koliki ti je ping???
1024adsl cs v21 pec koristim...al sad nebitno namestio sam...hvala svima VAMA sto ste pomogli IZVINITE sto sam vas davio sve mi je bilo ispred nosa na 13 strano fyma ovog
1024adsl cs v21 pec koristim...al sad nebitno namestio sam...hvala svima VAMA sto ste pomogli IZVINITE sto sam vas davio sve mi je bilo ispred nosa na 13 strano fyma ovog
Hvalim te Boze !!!!!!!!!!!!!!
Dj o r dj e
7.8.2009, 13:35
Instalirao sam igru instalirao patch v22...Udjem u igru ubacim server ucitava se i kada pise ,,complete'' kad treba da pocnem da igram igra se samo ugasi i nista ne pise samo me vrati na desktop????POMOC
E jedna fora koju sam ja neko vreme koristio, a skoz zaboravio ovde da reknem ... http://www.kgb-hosting.com/forum/images/smilies/smile.gif
Vrlo efikasna i koristi se na ljudima koji imaju wallhack ...
Radi na svim koji koriste ESP (oni kvadratici koji pokazuju gde su ljudi), a za obican wallhack samo neke (badboy valjda i jos par njih)...
Fora je u amx_glow !
To je ona smesna komanda za stavlanje onih boja oko igraca ... http://www.kgb-hosting.com/forum/images/smilies/biggrin.gif
Koriscenje:
amx_glow [ime] [r] [g] [b] [a]
kao sto vidite, prvi argument je ime, naredna tri rgb koje oznacavaju boje (red, green, blue) to je za boju te "svetlosti" ...
Poslednji argument [a] oznacava Alpha - prozirnost ...
Ako je stavite na 0, igrac kojem ste dali glow ce biti SKROZ nevidljiv ...
I naravno nece ga niko videti osim oni koji imaju wallhack ...
tacno koriscenje:
Code:
amx_glow Massive 000 000 000 000
moraju se tako po tri nule staviti ...
to daje igracu Massive potpunu nevidljivost ...
vracate sa:
Code:
amx_glow Massive 000 000 000 999
kao sto vidite, RGB ne mora da se dira uopste, tako da se glow oko igraca ne pojavljuje uopste, samo igrac postaje nevidljiv ... http://www.kgb-hosting.com/forum/images/smilies/smile.gif
Naravno, tu komandu samo na sebi iskoristite i onda polako hodate po mapi i gledate da li ce se neko okrenuti prema vama ili vas pucati (pazite da walkujete, posto ima igraca koji po zvuku mogu da zakljuce da im je neko iza ledja i da se naglo okrenu i pucaju na prazno) ...
Oni koji imaju ESP wallhack uglavnom budu zbunjeni posto taj kvadratic koji pokazuje igraca kroz zid ce da lebdi oko njih, tako da ce ga prvo zacudjeno gledati malo pa onda poceti da pucaju ... http://www.kgb-hosting.com/forum/images/smilies/biggrin.gif
Oni sa BadBoy wallhackom ja mislim da nece ni primetiti razliku ... http://www.kgb-hosting.com/forum/images/smilies/smile.gif
Pazite da ne izlecete samo u nekoj guzvi posto slucajno mozete da popijete neki metak u vugla ... http://www.kgb-hosting.com/forum/images/smilies/biggrin.gif
I nikom ne spominjete da cete postati nevidljivi, nego samo stavite na sebe i shetaj ... http://www.kgb-hosting.com/forum/images/smilies/smile.gif
Ako vidite da ste poslednji zivi slucajno, konzola i kill ... http://www.kgb-hosting.com/forum/images/smilies/smile.gif
Ova metoda sigurno radi, posto sam ja na taj nacin mnogo ljudi uhvatio ...
Do pre par dana sam imao 100 fps i sve je radilo normalno. Sad,kad na koji god server udjem,fps 7-8,a kad startam novu igru i uključim botove,tada 100 fps i sve normalno. Kad sam isključio Vsync,imam 60 fps i sve je opet ok.Zanima me kako da opet vratim 100 fps?
PS: I ping mi se povećao,ali ne puno.
DonCorleone91
7.8.2009, 17:09
ja vise volim opciju amx_banip :)
:(:(:(kempesh moram da te razocaram opet nece:nov_mad2::nov_mad2::nov_mad2::nov_mad2:fora je da mi cl_cm i cl_up budu 40 rate 8000 i fps_max 101 i to tako radi jedno pola sata i onda cs sam vrati cl_cm 101 cl_up 101 rate 25000...i posle cim vratim ja vrati i on ima li spasa il da uzmem sekiru i slomim komp??:n-cc2::n-cc2::n-cc2::n-cc2::n-cc2:
:(:(:(kempesh moram da te razocaram opet nece:nov_mad2::nov_mad2::nov_mad2::nov_mad2:fora je da mi cl_cm i cl_up budu 40 rate 8000 i fps_max 101 i to tako radi jedno pola sata i onda cs sam vrati cl_cm 101 cl_up 101 rate 25000...i posle cim vratim ja vrati i on ima li spasa il da uzmem sekiru i slomim komp??:n-cc2::n-cc2::n-cc2::n-cc2::n-cc2:
Ooo my god !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne opet!!!!!!!!!! Boze ima li te?
Brate, ti si baš neki maler. Elem, evo ti nekoliko mojih saveta:
1. Obriši sve ponovo, formatiraj hard disk
2. Digni windows ponovo, ali polako i postupno ,kako treba
3. Instaliraj lepo drajvere
4. Instaliraj CS i patch 21 i podesi rate-ove.
Nema šta drugo da bude, još ako je ok konekcija,to je to !!!!!!
U slučaju da ni to ne pomaže, razbij taj komp ( nemoj sekirom ), povadi sve komponente,skrcaj ih čekićem i kremiraj ostatke !!!!!!!
Onda lepo pravac u igraonu i igraj kao čovek sa Spawn-om i ostalim pro igračima, !!!! Skrati muke i sebi i kompu i nama svima......
Veliki pozdrav brate SRB1NE !!!!!!!!!!!
Stavi to u config.cfg pa ga ni Bog ne moze vratiti...
Stavi to u config.cfg pa ga ni Bog ne moze vratiti...
a sho ne stavi taj file da bude raed-only i tako niko nece menjati ono sto prepravi ...
nece sve sam probo 3 put oborio sistem al nece....mozda je do neta .....nebitno necu vise da vas smaram bataljujem cs :(
nece sve sam probo 3 put oborio sistem al nece....mozda je do neta .....nebitno necu vise da vas smaram bataljujem cs :(
ma jok bre , samo stavi da bude read only taj file koj menjas - tako nece da wrati default podesavanja ... e znas kako da uradis to? - werowatno je to mnogo glupo pitanje jer sigurno da znas , al ajd da pitam ....
Nemoj tako radikalne mere !!!!!!
ma jok bre , samo stavi da bude read only taj file koj menjas - tako nece da wrati default podesavanja ... e znas kako da uradis to? - werowatno je to mnogo glupo pitanje jer sigurno da znas , al ajd da pitam ....
brate izgleda da ovo tvoje radi!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:Dreci de zivis posaljem ti prase i gajbu piva na kucu:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:Dsamo da se ne*****e
brate izgleda da ovo tvoje radi!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:Dreci de zivis posaljem ti prase i gajbu piva na kucu:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:Dsamo da se ne*****e
Srb1in je ponovo u igri !!!!!!!!!!!!! KAMAN !!!!!!
I moje radi sigurno,ali ti ocigledno nisi umeo da uradis ono sto sam ja napisao :dedica:
uradio sam brate nisam glup iso u valve/cstrike config.cfg naso cl_cm I cl_up namestio i zatvorio i sacuvo...i da kazem sa cs sam zavrsio gotovo je nece da radi vise uopste malo je radio i o5 nece :mad::mad::mad::nov_mad2::nov_mad2::nov_mad2::nov_ mad2::nov_mad2::nov_mad2::nov_explo:nov_explo:nov_ explo:nov_explo:nov_explo
e aj se malo smiri sa tim emotikonima u postovima, zesce smara. Edituj postove i ovoga puta izostavi iste. Ili jos bolje, obrisite vas trojica ovih zadnjih 5-6 postova.
DonCorleone91
8.8.2009, 1:26
e aj se malo smiri sa tim emotikonima u postovima, zesce smara. Edituj postove i ovoga puta izostavi iste. Ili jos bolje, obrisite vas trojica ovih zadnjih 5-6 postova.
Laki je malo nervozan :dzavo:
Nisam nervozan ali ne mogu da podnesem shasrenish u svakoj drugoj temi.
a sto ti to smeta?ja nebi stavljo da nisam tolko ljut i iznerviran zbog ******* cs-a
Znam ali stavis jbt 25 emotikona, dovoljno je da stavis 1 ili 2.
Shvatamo da si ljut ali ja i dalje ne verujem da ti nisi kriv za to sto ne radi.
Najvaznije je da proveris konekciju na sajtu www.speedtest.net i DA NAM DAS REZULTATE NA UVID, a posle toga da skines normalnu verizju standalone Countera.
ping 43 download 98 i upload 10 eto rezultata...cs sam skino sa kgb sajta i v21 isto...dao sam 2000din coveku da mi podigne system a uradio isto sto i ja....neznam u cemu bi mogo biti problem ako je do mene?jedino jos ako neko zna i da li je mozda zbog toga kad ukljucm net_graph 1 ono sto pise in skace i opada strasno...eto
Posto ne mogu ponovo da citam o cemu se radi samod apitam da li ti mozes da instaliras igru, ako mozes da li mozes sam da napravis server i da pikas protiv botova?
da insatll je opusteno botovi neprave nikakav problem igram sa njima normalno al na netu jednostavno secka...
xmm, jel si probao na vise servera?
Kad gledas na spisak servera (u favorites) koliki ping ti detektuje? Koliki ti je ping na netu kad igras?
ping mi bude ok 15-30 a secka a nekad skoci odjednom pa se vrati i da se isparvim vs botova secka al malo samo onako nzm kako da ti objasnim na manje odsekund uspori pa normalno o5
DonCorleone91
8.8.2009, 2:21
ne pise se o5 nego opet :) i tebi je najverovatnije problem do neta. odnosno do provajdera. Znaci ti tu ne mozes nista :)
ne pise se o5 nego opet :) i tebi je najverovatnije problem do neta. odnosno do provajdera. Znaci ti tu ne mozes nista :)
mogu da odem tamo da im yebem majku svima ...oce se to namestiti ili da im yebem mamu?ne ozbiljno jel se to samo sredi ili?!i jos jedino nasta ja sumnjam je posto sam menjo net karticu prosla je bila integrisana na maticnoj ploci sad kad sam digo system imam obe u network conection jedino jos to da nije mozda zbog toga?dok nisam imo radilo je normalno!
Koji komp imas?
Evo ti moj licni primer iz prakse. Na jednom racunaru sa sis chipsetom net radi ali realno lose, znaci kad odem na speedtest net on mi napise da je ping oko 50 ali je realno sigurno veci. Kad igram kanter ping je exstremno nestabilan (znaci ide ovako 30,40,80,120,30,40...) E onda prebacim na drugi komp(koji je mnogo bolji) modem (iskoristim isti kabl za povezivanje modela i isti signalni kabl) i sve poleti. Ping zakucan na manje od 10.
Tako da nemoj odmaj nikome da jebes majku.
brate komp mi je super za cs znaci od kad imam net nisam nijednom imo slicnih problema dok nisam promenio net karticu...znaci jedino sto jos mislim da je to zato sto kad sam dizo system opet mi se pojavljuje u networku stara net kartica i u device menager isto.....to pre 10 dana nije bilo ii teralo je normalno...jedino jos to ...a cs mi je pre 1 mesec radio na owoj net kartici fenomenalno znaci ping nije preso 20 nijednom..dal nekako mogu da obrisem to sto je ostalo od stare?:confused:evo msn srb1ncs1.6@hotmail.com pa ako neko zna preko team wiewera da mi sredi
Probaj da u BIOS-u ugasiš LAN na ploči pa vidi...
Nema šanse da ti je do konfiguracije !!! Nisi napisao , ali predpostavljam da ti je upload isto dobar !!! Korisnici SBB interneta imaju katastrofa ping od pre 15-ak dana, jer je Telekom raskinuo ugovor sa SBB-om i više nije tako kvalitetan protok ( mislim stabilan što je najbitnije za counter ). Ja ne vidim drugo objašnjenje,sem da dok igraš da u isto vreme i nešto skidaš ( ali mislim da to ne radiš )...
Na kraju sam presao na komp u spavacoj sobi i tu mi je sve ok npr. na karauli imam najbolji ping od sve dece :) A na laptopu ne mogu da se sastavim i dalje ali nema veze, mada ja na kraju mislim da je to definitivno do wireless-a jer sam na laptopu povezan na net preko kucnog wireless-a.
Nego sad imam neke nove nedoumice, sobzirom da sada igram na 22' ne znam koliki sensitivity da stavim, kapiram da je to kako kome odgovara, ali ako vec trebam da se navikavam koja je to optimalna vrednost u odnosu na tu velicinu monitora. Pozdrav i hvala svima na odgovorima.
Na kraju sam presao na komp u spavacoj sobi i tu mi je sve ok npr. na karauli imam najbolji ping od sve dece :) A na laptopu ne mogu da se sastavim i dalje ali nema veze, mada ja na kraju mislim da je to definitivno do wireless-a jer sam na laptopu povezan na net preko kucnog wireless-a.
Nego sad imam neke nove nedoumice, sobzirom da sada igram na 22' ne znam koliki sensitivity da stavim, kapiram da je to kako kome odgovara, ali ako vec trebam da se navikavam koja je to optimalna vrednost u odnosu na tu velicinu monitora. Pozdrav i hvala svima na odgovorima.
Definitivno je do wireles konekcije, nisi rekao u proslom postu. Nema sanse da ti radi na wireles kucnoj konekciji na lap topu !!!
Sto se sensa tice, to je individualno...Brate probaj pa vidi koji ti odgovara
Thunderman
8.8.2009, 19:11
Samo vi cekajte da se vratim sa mora u BG,pa da vas kidam,a ne ovde u igraonici sve neki botovi igraju :D
mene neko *****ava 100% radi mi cs 2h odlicno i onda neigram 3h i upalim i opet nece
mene neko *****ava 100% radi mi cs 2h odlicno i onda neigram 3h i upalim i opet nece
Ajde brate molim te nemoj vise. Pretvori se ovaj forum u tvoj !!!! Stvarno, ako ne umes da namestis prestani nas sve da smaras s tim!!!! 5 strana je oko tvog problema. POkusali su svi da ti pomognu, prestani vise !!!!!!!!!!!!!! Idi brate u igraonicu i odmori nas vise
ok brate samo cu jos ovo da pitam i nema me vise na 4umu kad se ukuca net_graph 1 ima ono in koje su komande za to?
Ma nije problem sto je njegovih 5 strana vec sto niko ove ne moze da resi problem, mada sam ja sad 99% siguran da je do konakcije.
Srbine svaka ti cast imas preko 100 poruka a sve su na temu CS 1.6 "brate"
imam problem sa ulaskom na jedan server kad god hocu da udjem pise mi ovo:You have been disconnected from the server.Reason: Kicked:"You have no entry to the server".
neam pojma sta je ovo a drugi mogu igrati na tom serveru
Promeni nick.
Tvoj nick ili deo njega je rezervisan za admina ili igrača sa slotom.
Ja ne kapiram napravim sliku u paint-u i...?:icon_scra
Hypnotized
9.8.2009, 16:58
E momcovi,pomoc! Kako da promenim brzinu vracanja nisana u cs-u? Znaci nenormalno sporo se vraca posle pucanja u normal,ima nesto da se ukuca u konzolu da bi se vratilo na "kako Bog zapoveda">>?? PoZz svima i ko hoce 1n1 nek' se javi:dzavo:...
E momcovi,pomoc! Kako da promenim brzinu vracanja nisana u cs-u? Znaci nenormalno sporo se vraca posle pucanja u normal,ima nesto da se ukuca u konzolu da bi se vratilo na "kako Bog zapoveda">>?? PoZz svima i ko hoce 1n1 nek' se javi:dzavo:...
cl_observercrosshair 1 mozda owo?ja nzm nizasta drugo
SolidanCSplayer
9.8.2009, 21:29
Ljudi nasi serveri su sra*** u odnosu na Poljske...igrao sam tamo extra serveri sve namesteno do bola..imas jednom kao slicno dustu skocis i otvori ti se padobran....ko zna kolko jso fora ima,ili kad pocinjes da igras pa one zezancije..i mozes od mrtvog da pokupis bombu i ostalo...samo je jedni problem sto su poljaci u odnosu na nas n00bovi....ja sam bio 2 neki iz Kragujevca 1...okacicu screenshot da vidite ...
Ljudi nasi serveri su sra*** u odnosu na Poljske...igrao sam tamo extra serveri sve namesteno do bola..imas jednom kao slicno dustu skocis i otvori ti se padobran....ko zna kolko jso fora ima,ili kad pocinjes da igras pa one zezancije..i mozes od mrtvog da pokupis bombu i ostalo...samo je jedni problem sto su poljaci u odnosu na nas n00bovi....ja sam bio 2 neki iz Kragujevca 1...okacicu screenshot da vidite ...
Daj taj server!
Jel to pricas o steam ili non steam serverima??? Takvih steam servera imas mnogo....To su razni modovi....TI si upao na takav,a ima ih kakvih hoces....
Ne mozes takvu sliku da ubacis na sprej!!!! Ima tutorial za to na netu gde hoces !!! Program se zove HL logo kreator i ima uputstvo....U paint-u mozes na primer nesto da napises,sacuvas to u folderu gde stoje sprejovi i da ti radi....
http://www.cstrike-planet.com/tutorial?print=2
Ovako da se obratim za pomoc:Igram vec kanter dugo vreme na netu.I od jedanput ne mogu da vidim ni jedan server kada osevezim listu na internet.Kazi te mi sta da radim.Dali se to pec nesto poremetio ili sta vec?
Ovako da se obratim za pomoc:Igram vec kanter dugo vreme na netu.I od jedanput ne mogu da vidim ni jedan server kada osevezim listu na internet.Kazi te mi sta da radim.Dali se to pec nesto poremetio ili sta vec?
Reinstaliras cs.Mene je neki grozni admin banovao zbog fudbalske utakmice i nisam mogao uci ni na jedan server.Admini mogu svasta !!!I resenje je reinstaliranje, to je makar brzo
Pokusacu da uradim to pa javljam sta se desava.
Probaj da ulaziš na serveru iz konzole.
Npr.
connect 217.26.212.39:27060
Probaj da ulaziš na serveru iz konzole.
Npr.
connect 217.26.212.39:27060
Imam neke svoje stalne servere sto igram naprimer tuborg.Probao sam i nece.
SolidanCSplayer
10.8.2009, 19:55
Jel to pricas o steam ili non steam serverima??? Takvih steam servera imas mnogo....To su razni modovi....TI si upao na takav,a ima ih kakvih hoces....
non steam:to_care:
Instalirao sam kanter.Sad mi samo dajte link gde da skinem pec?Ako moze narvno?Probao sam pec v26 i nece!
Instalirao sam kanter.Sad mi samo dajte link gde da skinem pec?Ako moze narvno?Probao sam pec v26 i nece!
http://lmgtfy.com/?q=download+patch+v21
E ovako gospodo znalci :)
Danas sam uninstalirao windows na kompu, i posle instalacije sam namestio steam counter strike.. Problem je sa sensitivity.. Ne mogu da iskljucim onu acceleraciju misa sto ima da se stiklira u windows podesavanju misa. Ima windows sens misa da namestis i ispod onaj kvadratic za ubrzanje. Ja to ugasim i u windowsu bude spor mis al kad udjem u cs leti mi mis kao da je akceleracija ukljucena.. I ne mogu da nadjem sens u cs-u zbog toga.. Sta je to moglo da se zabaguje da se to desava ??
Dakle ugasim windows acc misa i kad udjem u CS vidim opet mis leti kao da je ukljucena :nov_mad2::nov_mad2:
Evo pogledaj te.Ubacio sam pec v21 i evo sta se desava.
E ovako gospodo znalci :)
Danas sam uninstalirao windows na kompu, i posle instalacije sam namestio steam counter strike.. Problem je sa sensitivity.. Ne mogu da iskljucim onu acceleraciju misa sto ima da se stiklira u windows podesavanju misa. Ima windows sens misa da namestis i ispod onaj kvadratic za ubrzanje. Ja to ugasim i u windowsu bude spor mis al kad udjem u cs leti mi mis kao da je akceleracija ukljucena.. I ne mogu da nadjem sens u cs-u zbog toga.. Sta je to moglo da se zabaguje da se to desava ??
Dakle ugasim windows acc misa i kad udjem u CS vidim opet mis leti kao da je ukljucena :nov_mad2::nov_mad2:
Treba ti mouse fix:
http://www.techpowerup.com/downloads/763/CPL_Mouse_Fix.html
Evo pogledaj te.Ubacio sam pec v21 i evo sta se desava.
Skini ovo: http://www.cstrike-planet.com/wads/196-gfx i ubaci u cstrike folder.
SolidanCSplayer
11.8.2009, 13:33
http://www.gamers.ba/forum/1/59095/-tut-smanjite-lag-/ ja ovog lika ne razumem...moze li neko da mi objasni ovo oko ovoga preko msn-a amguros@live.com.....pogl (amguros@live.com...pogl)edajte ovo sta je ovaj rekao pa mi javite...hvala unapred!
http://www.gamers.ba/forum/1/59095/-tut-smanjite-lag-/ ja ovog lika ne razumem...moze li neko da mi objasni ovo oko ovoga preko msn-a amguros@live.com.....pogl (amguros@live.com...pogl)edajte ovo sta je ovaj rekao pa mi javite...hvala unapred!
To su podesavanja modema ,odnosno ip adresu koju je rekao da se ukuca je adresa modema za adsl gde se radi podesavanja.....Isprati uputstvo pa vidi radi li ...PRosto je,koliko vidim samo se stikliraju dve opcije i to je to i restartuje se modem.....Imam kablovski net koji sljaka super pa mi ovo nije potrebno...ali to ti je to
Skinuo sam al opet isto izlazi.Ja sam samo iskopirao to.Jel ima neko detaljnije objasnjenje.
Sorry, pogrešio sam, ide u:
C:\Program Files\Valve\valve
Tu ga kopiraj i trebalo bi da radi...
Sorry, pogrešio sam, ide u:
C:\Program Files\Valve\valve
Tu ga kopiraj i trebalo bi da radi...
Evo sad sta mi izlazi opet.Ovako posto sam ga instalirao u dis d i tu je napravio folder kanter kada ga otvorim,imam valve i tu sam iskopirao.To je valve od tog peca v21 .Sad imam jos jedan folder cs i to kad otvorim opet imam valve folder.
Tebi se onda gadno zaebala instalacija.
Obriši to što si instalirao i probaj da ga instaliraš kako ide po default-u pa vidi da li će raditi.
Tebi se onda gadno zaebala instalacija.
Obriši to što si instalirao i probaj da ga instaliraš kako ide po default-u pa vidi da li će raditi.
Vec sam probao al bude uvek isto.Counter-Strike 1.6 No Steam v.23b FULL - v.2.5 .
Evo to je verzija kantera koju koristim mozda je to problem?
Vec sam probao al bude uvek isto.Counter-Strike 1.6 No Steam v.23b FULL - v.2.5 .
Evo to je verzija kantera koju koristim mozda je to problem?
Naravno da je to problem. Obrisi ti to sve, mislim ceo kanter , instaliraj ponovo i instaliraj V21. TO je to , mora da radi....
Jel da instaliram samo v 21 ili i onaj kanter zajedno sa njim?Posto sam tu kombinaciju vec probao i nece da radi.
E jesi biser :kreza:
Pa kako zamisljas da bilo sta radi ako instaliras samo patch?Naravno da instaliras i onaj kanter.
Ides ovim redom:
1. Counter-Strike 1.6 v7 Full ~300MB
2. Non-Steam Patch v21 ~20MB (instaliras ga gde ti kaze, ne menjas putanju)
3. Ako hoces dodas Zbot ~10MB
4. Ides na www.gametracker.com (http://www.gametracker.com) i nalazis servere
5. Uzivas u igri
Prethodno ocistis sve ostatke CS-a kog trenutno imas instalirano.
Treba ti mouse fix:
http://www.techpowerup.com/downloads/763/CPL_Mouse_Fix.html
Probacu pa ce videti sta ce da se desi.
Danny Crane
11.8.2009, 19:52
Da li moze neko da mi kaze gde da nadjem i kako da ukljucim cit za fles(da mogu da vidim kroz fles)?Vise mi je puna glava imbecila i debila koji mi bacaju fles pod noge:nov_explo:nov_explo:nov_explo:nov_explo:nov_e xplo
Da li moze neko da mi kaze gde da nadjem i kako da ukljucim cit za fles(da mogu da vidim kroz fles)?Vise mi je puna glava imbecila i debila koji mi bacaju fles pod noge:nov_explo:nov_explo:nov_explo:nov_explo:nov_e xplo
nemoj biti bot ....fles je sastavni deo igre ko awp(i jamrzim awp pa nista)a owde ti niko nece dati to *****e sigurno...ako ti vec smeta fles kad vidis da ide ka tebi okrenes se i nece da te uvati....
E jesi biser :kreza:
Pa kako zamisljas da bilo sta radi ako instaliras samo patch?Naravno da instaliras i onaj kanter.
Ides ovim redom:
1. Counter-Strike 1.6 v7 Full ~300MB
2. Non-Steam Patch v21 ~20MB (instaliras ga gde ti kaze, ne menjas putanju)
3. Ako hoces dodas Zbot ~10MB
4. Ides na www.gametracker.com (http://www.gametracker.com) i nalazis servere
5. Uzivas u igri
Prethodno ocistis sve ostatke CS-a kog trenutno imas instalirano.
Pa to sam sve vec uradio.Izadje mi dve ikone kantera.Jedna je od peca,a druga od kantera originalna.Kada kliknem na onu od peca desava se ono sto sam poslao na forum,ima slika.Kada kliknem na onu drugu ikonu od kantera koja je ista kao i ona prethodna udje u igru al kad osvezim listu internet nema nista.
speedy323
11.8.2009, 21:56
nemoj biti bot ....fles je sastavni deo igre ko awp(i jamrzim awp pa nista)a owde ti niko nece dati to *****e sigurno...ako ti vec smeta fles kad vidis da ide ka tebi okrenes se i nece da te uvati....
Dobro ti je srbin reko nemoj biti bot ja sam 98 ali koliko igram CS....Da sa svakog servera znam sve igrace salim se naravno sve je stvar u iskustvu kad ti neko baci fles prebaci na noz(jer se tako brze kreces)ako poznajes mapu znao bi sam da se sakrijes meni to uvek uspe i onda ih samo docekam sa M4:D
;)
Danny Crane
11.8.2009, 22:33
Dobro ti je srbin reko nemoj biti bot ja sam 98 ali koliko igram CS....Da sa svakog servera znam sve igrace salim se naravno sve je stvar u iskustvu kad ti neko baci fles prebaci na noz(jer se tako brze kreces)ako poznajes mapu znao bi sam da se sakrijes meni to uvek uspe i onda ih samo docekam sa M4:D
;)
easyer sead then done
kada te tvoji gadjaju flesom sguza,a protivnici granatama i flesom spreda,tesko da bi znao da se orijentises bas svaki put
Mnogo nesto prazno ovde,odo ja na ekstrim da pikam kanter,aj pozz
speedy323
11.8.2009, 23:18
easyer sead then done
kada te tvoji gadjaju flesom sguza,a protivnici granatama i flesom spreda,tesko da bi znao da se orijentises bas svaki put
Mnogo nesto prazno ovde,odo ja na ekstrim da pikam kanter,aj pozz
Tacno,tacno :tapsh:ali mi kad igramo dd2 long ili tako te manje mape flesovi nisu ni zasta al ponekad mi uspe i na dd2 i aztec..Ali svakako je bolje resenje nego da samo cucnete i cekate...
Pa to sam sve vec uradio.Izadje mi dve ikone kantera.Jedna je od peca,a druga od kantera originalna.Kada kliknem na onu od peca desava se ono sto sam poslao na forum,ima slika.Kada kliknem na onu drugu ikonu od kantera koja je ista kao i ona prethodna udje u igru al kad osvezim listu internet nema nista.
Pa da , na onu drugu ikonicu i treba da klikneš.....U listi internet i ne mora ništa da ima.....Nadji neki server na gametrakeru,onda u kanteru idi na tab favorites ,idi na add server, ukucaj ip adresu i ulaziš na server.....Naravno izabereš non steam servere.........
Meni se čini da nisi uneo dobru putanju kad si instalirao patch.
Pokreni ponovo njegovu instalaciju i podesi da se instalira tamo gde ti je osnovna instalacija CS-a.
Meni se čini da nisi uneo dobru putanju kad si instalirao patch.
Pokreni ponovo njegovu instalaciju i podesi da se instalira tamo gde ti je osnovna instalacija CS-a.
Ma lik misli samo da klikne na tab internet kada udje u cs....Samo treba na add favorites ubaci ip i to je to.....Kako je napisao , mislim da je to to
Jel postoji neki anti cheat za cs 1.6??? :n-cc2:
DonCorleone91
14.8.2009, 0:27
Steam.
Ne pomaze vise ni vac :( uvek procure informacije iz firme pre update-a tako da se citeri pripreme :(
Jel postoji neki anti cheat za cs 1.6??? :n-cc2:
MOTKA!!!!uzmes motku polomis citeru kosti pa da vidis kad ce opet da upali?
Ne pomaze vise ni vac :( uvek procure informacije iz firme pre update-a tako da se citeri pripreme :(
Dobro, nije steam 100% bez citera, ali je ipak manji procenat tih debila.(po nekom mom misljenju)
Jer kad ti banuju acc, ne mo's vise da igras , a sad ne verujem bas da ima mnogo tih koji ce na svaka 3 dana da placaju nov nalog.Ili nisam u pravu.. ?
:to_care:
A, kako se koristi taj Steam... Hvala na pomoci...
DonCorleone91
14.8.2009, 6:38
Paaa mozes ti slobodno da ga skines i da napravis akaunt i da vidis kako sve to izgleda, ali jedina fora ti je sto neces moci nista da igras zato sto ne mas nijednu igru aktiviranu preko steam-a, odnosno nisi ni jednu kupio :)
Steam je legalan kanter....Kosta sada valjda oko 1.000,00 dinara,dobijaš svoj acc i super je. Pa samo se još kod nas i još malo gde igra non steam . Steam je mnogo bolji...stabilniji, mnogo manje ima i choke-a i loss-a i sasvim je glupo igrati non steam. Preko steam-a možeš da igraš i sa strancima i da odigraš neki pravi meč i da nešto naučiš i tu nema mnogo čitera ( vrlo, vrlo retko )
Non steam je mislim samo kod nas još zastupljen i u okolnim zemljama....Što pre počneš da igraš na steam-u , pre ćeš naučiti da igraš !!!!:):)
Ako igraš iole ozbiljnije mečeve, nema čitera. Nema ni na DM
DonCorleone91
14.8.2009, 9:33
Ako igraš iole ozbiljnije mečeve, nema čitera. Nema ni na DM
Ma ima ih svuda, sve zavisi kako kad koji naidje. ima ih i na geteru al se ne zadrze dugo, al ih ipak ima! :dedica:
Ma ima ih svuda, sve zavisi kako kad koji naidje. ima ih i na geteru al se ne zadrze dugo, al ih ipak ima! :dedica:
Na ozbiljnijim serverima DM-a,,kao što su alternative dm, headquarter...itd ih ima jako malo, ili ih nema uopšte
Ja sam mislio mečeve u mixu 5vs5 preko quake net-a....Geter je po meni čista glupost i bacanje vremena.....
Zanima me kako da napravim svoj server..pa ako moze POMOC. kad instaliram CS i patch v 21 pokrenem dedicated server(onu crvenu ikonicu) i napravim server ovo ono posaljem drugovima ip i oni nemogu da lociraju server :confused: ...inace koristim SBB pa jel bi trebao neki posebni brojevi da budu u sastavu IP-a (npr. :27037) da bi server radio drugima ? a imam i STEAM profil i kada preko crne ikonice Dedicated servera napravim svoj server nece da mi udje zbog nekog klijenta zato sto imam 47 a treba 48 ...jel ima neko iskustva sa ovim ako moze pomoc kako da mi radi server ?????
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=40892
Iako mi se svidja ideja, nijedan citer nije vredan toliko paznje. Predjes na drugi server... a ako se i tamo neki pojavi onda na terci itd. Servera barem ima dosta. Jedino tako ce vlasnici tih servera uvideti da ako imaju citere niko im nece koristiti server, pa onda vise nece moci svaki klinac da bude admin nego samo oni koji se i razumeju u to.
Zanima me kako da napravim svoj server..pa ako moze POMOC. kad instaliram CS i patch v 21 pokrenem dedicated server(onu crvenu ikonicu) i napravim server ovo ono posaljem drugovima ip i oni nemogu da lociraju server :confused: ...inace koristim SBB pa jel bi trebao neki posebni brojevi da budu u sastavu IP-a (npr. :27037) da bi server radio drugima ? a imam i STEAM profil i kada preko crne ikonice Dedicated servera napravim svoj server nece da mi udje zbog nekog klijenta zato sto imam 47 a treba 48 ...jel ima neko iskustva sa ovim ako moze pomoc kako da mi radi server ?????
Kada bi bilo tako lako dići server, svi bi ga pravili......Elem, imaš na netu mnogo, ali baš mnogo tutorijala za dizanje servera i šta ti sve treba. Guglaj malo i naći ćeš sve, mada ti je moj predlog da ti neko što je već to radio pomogne,jer nije baš tako jednostavno ako sam hoćeš prvi put...
Iako mi se svidja ideja, nijedan citer nije vredan toliko paznje. Predjes na drugi server... a ako se i tamo neki pojavi onda na terci itd. Servera barem ima dosta. Jedino tako ce vlasnici tih servera uvideti da ako imaju citere niko im nece koristiti server, pa onda vise nece moci svaki klinac da bude admin nego samo oni koji se i razumeju u to.
brate posvetis mu tad malo paznje i nemors vise nikad..:D
Imam jedan problem. Kupio sam server u solucija.ba i kada ukucam skrptu - amx_match ct tt mr15 esl recdemo izadje mi ovo:
amx_match ct tt mr15 esl
* | esl.cfg |
* This config file doesn't exist.
* Here is the list of available config file
.....
Kako da namestim ovo?
nebojsa986
16.8.2009, 22:38
Kupio sam server u solucija.ba
Sa ovim si se posebno usrecio. Inace cfg fajlovi koji se ucitavaju pri pokretanju mecha se nalaze u /cstrike/addons/amxmodx/configs/amxmd/leagues pa ga ubaci tamo ako ga nemas.
Zanima me kako admini prate ima li neko cheat,imaju li neki poseban program ili sta?I kako funkcionise anti cheat na valve serverima?
Dark Champion
17.8.2009, 0:20
Svako ko je imalo zainteresovan za učestvovanje na turniru u Counter Striku može se registrovati na ovaj forum i prijaviti se u temi predvidjenoj za prijavu. Igra se po timovi od 5 igraca. Link cu vam dati kasnije...
Inace forum je sasvim nov i tek takmičenja počinju. Neće to biti jedini turnir... Svi zainteresovani samo izvolite .... :opanachke:):opanachke:)
Imam jedan problem. Kupio sam server u solucija.ba i kada ukucam skrptu - amx_match ct tt mr15 esl recdemo izadje mi ovo:
amx_match ct tt mr15 esl
* | esl.cfg |
* This config file doesn't exist.
* Here is the list of available config file
.....
Kako da namestim ovo?
moguce je da tije instalirana skripta, to se resava preko ftp/a , nek ti to odradi onaj ko ti je izdao server , a ako ti to ne odradi , javi se mene preko pm , pa cu te usmjeriti , objasniti kako i dje da editujes , imam ja cini mi se nedje snimljen text file , dje su komande .cfg, pa cu ti dati to i ti to loaduj
http://www.kgb-hq.com/forum
registruj se odje , naci ces na forumu temu o ovome , iznajmi od iggija server , saradjivao sam sa njim na ovome planu , dok sam drzao neke servere, dobar je za saradnju a i mali je ping ,
ti ne mozes nikako da napravis server bez mashine i link itd itd :)
Dark Champion
17.8.2009, 12:20
Svako ko je imalo zainteresovan za učestvovanje na turniru u Counter Striku može se registrovati na ovaj forum i prijaviti se u temi predvidjenoj za prijavu. Igra se po timovi od 5 igraca. Link forum je: http://counter-c.forumotion.net/index.htm
Inace forum je sasvim nov i tek takmičenja počinju. Neće to biti jedini turnir... Svi zainteresovani samo izvolite .... :opanachke:):opanachke:)
Zanima me kako admini prate ima li neko cheat,imaju li neki poseban program ili sta?I kako funkcionise anti cheat na valve serverima?Jel zna neko?
Ukratko :
Admin mora (ali mora:) da je odlican igrac sa vise godina radnog staza, to je prvi i jedan od najvecih uslova.
imas raznih cheatova , u sustini se dijele na AIM i WH
Aim - taj cheat je lako prepoznati igrac kome je upaljen ovaj cheat sve headuje bukvalno.i u sustini mnogo ga je lako prepoznati, najbolje resenje protiv njega ti je da udjes u spec ako si vec admin i da pazljivo proucis igru i ponasanje NISANA igraca za kojeg sumljas da cheatuje. pogledas i zakljucis, zbog toga kazem da je mnogo bitno ISKUSTVO ADMINA !
edit : ako vidis koga da se okrece brzo oko svoje ose i dijeli headove to je aim
Wh - popularni wall hack , samo rijec ti govori da se radi o cheatu koji ti omogucava da svoje protivnike uocavas kroz zidove , kroz brdo kucu itd . dosta zeznut cheat , njega je mnogo teze uociti, jednostavno napravis snimak igraca u prvom licu posle pustis na svoj komp i upalis neki wh i vidjeces sam. ponovoda naglasim tu se radi samo o ISKUSTVU ADMINA
Mi admini sa SOE (sada sid ) servera koristimo program X SPEC za otkrivanje wh , ako si zaintresovan okacicu post i detaljno objasniti kako radi :)
i da ti dam koristana savjet , ako ne uzivas privilegiju da si head admin ili neki super admin na nekom serveru , kada nijesi siguran , da neko ima cheat zovni nekog starijeg i iskusnijeg kolegu , pa ce ti pomoci ...moras ici postepeno :)
GL HF
Dark Champion
17.8.2009, 17:10
Jer ima nekoga zainteresovanog? http://counter-c.forumotion.net/index.htm
Jer ima nekoga zainteresovanog? http://counter-c.forumotion.net/index.htm
izreklamiraj to na ruru i na kgb hq ?
Devilish Soldier
17.8.2009, 17:20
Jel zna neko?
cesto prati igraca kako se krece to je u slucaju ako ima cit kojim vidis kroz zid ili tako nesto
mada treba da pazi dobro da pogleda posto ima igraca koji se krecu na zvuk(prm. nisani u vazduh nedje ili sl. a ipak "osjeca" dje su protivnici i ide na njih),dobro pogledaj.....ako nijesi siguran 100% zovi nekog da da misljenje :)
Većina servera za otkrivanje cheatera koristi ESP.
On adminima omogućava da kad su mrtvi ili u specu vide kroz zidove, vide linije kuda igrači nišane i još brdo stvari, zavisi kako admin podesi.
Dark Champion
18.8.2009, 1:34
izreklamiraj to na ruru i na kgb hq ?
Sta je to i gde je to uopste?
Sta je to i gde je to uopste?
klanrur (http://www.klanrur.co.rs/forum/index.php)
kgb-hq.com (http://www.kgb-hq.com/forum/)
Dark Champion
18.8.2009, 11:34
Hvala ti puno...
Hvala ti puno...
Znao sam da nisi trebao da kacis na ruru obavestenje o turniru. Znao sam da ce se sprdati....******...
To su umisljeni igraci ,koji non stop vise tamo, dokolicari , nista drugo i ne radi, vec samo hejtuju....
Zanima me na kom sajtu ima da se skine CS 1.6 sa novim skinovima oruzja i igraca i da radi dobro bez kocenja (neuzimam u obzir skinovi tipa sva oruzja zlatne boje i tako to) HVALA.
speedy323
19.8.2009, 15:28
jer zna neko odakle mogu da skinem neki demo i kako se on pusta (po mogucnosti bez registrovanja)
speedy323
19.8.2009, 17:13
zar niko nezna a meni je bas hitno!
jer zna neko odakle mogu da skinem neki demo i kako se on pusta (po mogucnosti bez registrovanja)
Evo ti sajt za demoe na pr...mada ih ima koliko hoćeš...
http://www.hltv.org/?pageid=28&demoid=5989
To ti je meč fanatica i we made fox....taz je...a imaš kao što ćeš videti milion tu pa biraj.....
A pusta se...Jel imaš steam ili non steam. Ovo su sve steam demoi, tako da ti treba steam counter...Ako ne znaš šta je to onda tupimo praznu priču....Ako imaš steam, reci mi pa ću ti reći kako se dalje pusta demo...prosto je
Zanima me na kom sajtu ima da se skine CS 1.6 sa novim skinovima oruzja i igraca i da radi dobro bez kocenja (neuzimam u obzir skinovi tipa sva oruzja zlatne boje i tako to) HVALA.
oce li mi neko odg?:confused:
oce li mi neko odg?:confused:
Na koje skinove ti misliš druže? Ne razmem te .
mozda misli na one sto idu u v35?imas i skiniove za 1.6 od sourca
mozda misli na one sto idu u v35?imas i skiniove za 1.6 od sourca
OOOO desi brate Srb1ine....Pa nema te? Kako napreduje cs. Jesi li sredio sve,ili cepas iz igraone??:):):)
Dreamfall
19.8.2009, 22:35
Znao sam da nisi trebao da kacis na ruru obavestenje o turniru. Znao sam da ce se sprdati....******...
To su umisljeni igraci ,koji non stop vise tamo, dokolicari , nista drugo i ne radi, vec samo hejtuju....
Mene su na RUR-u isto ismevali pre 4 god pa sam im predlozio jedan fajt moja vs njihova ekipa 1na1 i ispusili su,taj forum je najveca rupa,i tamo zive trolovi koji su jedva naucili pravila sa raznih turnira gde su mogli da budu samo spec. jer sa igrom veze nisu imali...ali jbg ja sam sad totalno ispao iz forme nemogu bot-a na hard(cs:source) da pogodim kako treba sa 1,5 virtuelnih metra :paranoia: a kamoli da vratim par RUR-ovaca tamo gde im je mesto :(
OOOO desi brate Srb1ine....Pa nema te? Kako napreduje cs. Jesi li sredio sve,ili cepas iz igraone??:):):)
ma naso sam neki program game boster i sad radi...mada nece stalno al nema veze...nisam teo da smaram ljude....
speedy323
20.8.2009, 12:01
Evo ti sajt za demoe na pr...mada ih ima koliko hoćeš...
http://www.hltv.org/?pageid=28&demoid=5989
To ti je meč fanatica i we made fox....taz je...a imaš kao što ćeš videti milion tu pa biraj.....
A pusta se...Jel imaš steam ili non steam. Ovo su sve steam demoi, tako da ti treba steam counter...Ako ne znaš šta je to onda tupimo praznu priču....Ako imaš steam, reci mi pa ću ti reći kako se dalje pusta demo...prosto je
provalio sam ja kako se pusta al ja imam non steam:icon_stud
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.