Prikaži potpunu verziju : Counter Strike 1.6
Strane :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
[
19]
20
21
22
The end of cheaters Public: 91.150.72.229:27050
na tom srv samo igram...Malo me je smorio pa sam opet krenuo da igra igram itd....
Igrao sam i surf al me je smorio stalno sam bio u top 15 na svim srv:D
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=7197
:rolleyes:
FRANKENSTEIN
31.8.2010, 19:49
igram ja cs kad odjednom me izbaci....pise: banovan si sa ovog servera,proverite vasu konzolu??? nisam nista kucao u njoj, ne koristim cit (i ne znam kako se koristi)
miša topola
31.8.2010, 20:00
Možda si izbačen zbog visokog pinga. Proveri ping pa postavi rezultat ovde u temi.
ANGELDEAD
31.8.2010, 20:01
igram ja cs kad odjednom me izbaci....pise: banovan si sa ovog servera,proverite vasu konzolu??? nisam nista kucao u njoj, ne koristim cit (i ne znam kako se koristi)
Neko od admina te banao.
To sto kaze "proveri konzolu" to znaci da vidis dodatne informacije o ban-y. (tako je na steam-y, za razliku od ostalih cs-ova) Tu u console (ako vec nisi izasao) mozes videti koji admin te je banao, kad te banao razlog zasto te banovao, nacin na koji se mozes zaliti za ban itd itd itd. :D
Mozda si psovao ili pricao o nekoj temi koja je zabranjena na tom serveru, a mozda si imao neki nick koji se nie svidjao adminu :(
FRANKENSTEIN
31.8.2010, 20:27
nick je Fr[a]nky^_
mislim da znam sta je......znam ko je admin, zadnja 2-3 puta sam ga ja kill i to laserom......(zombie sevrer 217.26.67.179:27031)
zna li neko srever iz srbije?? mislim da ovaj nije
koliko traje ban???
miša topola
31.8.2010, 21:49
nick je Fr[a]nky^_
mislim da znam sta je......znam ko je admin, zadnja 2-3 puta sam ga ja kill i to laserom......(zombie sevrer 217.26.67.179:27031)
koliko traje ban???
Zavisi od prekršaja. Ako si koristio cit/wh onda - "Boda Tajson, doživotna" :)
ANGELDEAD
31.8.2010, 23:37
nick je Fr[a]nky^_
koliko traje ban???
Za koji dan cu ja da otvorim zm server.
oprema za ljude:
gauss
laseri
minigun
awp
jetpack
...
oprema za zombie:
shield za gauss
inf bomb
knife blink
item magico
madnes
sad nmg da se setim svega al to je ono sto igraci najvise koriste. :D
Poslat cu ti IP preko privatne, pa dodji i igraj ako ti se svidja. :D
imao sam do sada 3/4 zm servera, i nikad nisam nasao nekog citera, banao sam samo zato sto su psovali i reklamirali servere :D
a to server iz srbije nzm sta da ti kazem ja u BiH/RS ovaj sto ce placati server iz SRB... :D
FRANKENSTEIN
2.9.2010, 13:17
Za koji dan cu ja da otvorim zm server.
oprema za ljude:
gauss
laseri
minigun
awp
jetpack
...
oprema za zombie:
shield za gauss
inf bomb
knife blink
item magico
madnes
sad nmg da se setim svega al to je ono sto igraci najvise koriste. :D
Poslat cu ti IP preko privatne, pa dodji i igraj ako ti se svidja. :D
imao sam do sada 3/4 zm servera, i nikad nisam nasao nekog citera, banao sam samo zato sto su psovali i reklamirali servere :D
a to server iz srbije nzm sta da ti kazem ja u BiH/RS ovaj sto ce placati server iz SRB... :D
ovo gauss, jel to anti inf armor?
sta je item magico i madnes?
ovo gauss, jel to anti inf armor?
sta je item magico i madnes?
Gauss-je novo oruzje, slicno awp-u (ispalis jedan metak u zomiba i ubije ga, ali ako on kupi gauss shield ne mozes mu nista :D)
anti inf armor-ima, ali nece da radi morat cu ga izbaciti
item magico-(msm da kosta 10 ammo packs-a) nasumicno dobijas item-e nekad bomb-a, nekad puska, nekad samoubistvo....
madnes-zombie postane crven (ili narandzast, nzm daltonist sam) i manji je knock back i lakse skida hp human-y.
P.S=Izvini ali moj drug hoce zombie server sa opremom 21. veka. :D
On ne voli one servere, sa opremom sredine 20. veka. (bez lasera, jetpack-a...)
nexexcalibur
2.9.2010, 22:48
cs se jos igra? auu koliko bese godina od izlaska...10-11
neverovatno :alealeee: ...ali stvarno vreme joj je da umre...
No way!Trenutno klinci u mojoj skoli beze sa casova samo da bi igrali Cs...
Cs je droga koje sam se ja jedva okanuo ;)
[]D.[].[]v[].[]D.
3.9.2010, 21:29
Ovako, igrao sam CS normalno ovih dana znaci sve ok 100 fps zakucano... i evo danas upalim CS i vidim na onaj graph dole 60 fps, a sve pre toga dok sam palio CS bilo je 101 fps i ne moram nista da kucam u konzolu. E sad pokusao sam da savujem u config.cfg al o5 nece da prihvati ??? U cemu je problem ???
Pogledaj da li je iskljucen Vsync.
[]D.[].[]v[].[]D.
4.9.2010, 0:07
Pogledaj da li je iskljucen Vsync.
Jeste. iskljucen je i za Basic Options, i za HL.exe i za CS 1.6 v42.exe ... Kad ukljucim CS moram samo da kucam taj glupis fps_max 101:n-cc2: dok to nije bilo slucaj juce... evo skinuo sam i nove drivere i nista :mad: moram nekako da nateram config.cfg da pamti zapisane sifre u consolu !!! Iskljucen je Read-Only ako mislite ....:confused:
D.[].[]v[].[]D.;1138937']Jeste. iskljucen je i za Basic Options, i za HL.exe i za CS 1.6 v42.exe ... Kad ukljucim CS moram samo da kucam taj glupis fps_max 101:n-cc2: dok to nije bilo slucaj juce... evo skinuo sam i nove drivere i nista :mad: moram nekako da nateram config.cfg da pamti zapisane sifre u consolu !!! Iskljucen je Read-Only ako mislite ....:confused:
Read-Only treba da je ukljucen...
A ako nije to, onda imas neki userconfig gde ti je podesen fps_max...
Jel zna neko kako moze preko one starije verzije CS-a odnosno No Steam verzije da se napravi Dedicated server i da prosto dobijem IP koji prosledim drugu npr. i on ga doda u favourites i udje i cepamo.. ? pre je htelo, sada kada proba da ga doda nece.. da nije do porta ili nesto drugo ? Ili mozda postoji neki drugi nacin..
Morate da imate "vezu" povezite se preko hamachia nadji na netu imas onaj paket dedicated instaliras sve podignes srv podignes network na hamachiu i das mu ip smao nzm dali tvoj ip ili tvoj hamachiev ip nadji na netu...
Ali kako da napravim da preko tog servera na hamachiu ide CS server.. Mozda je glupo sto pitam ali nikad nisam radio..Tj da taj server bude CS server... :confused:
miša topola
4.9.2010, 9:40
Jel zna neko kako moze preko one starije verzije CS-a odnosno No Steam verzije da se napravi Dedicated server i da prosto dobijem IP koji prosledim drugu npr. i on ga doda u favourites i udje i cepamo.. ? pre je htelo, sada kada proba da ga doda nece.. da nije do porta ili nesto drugo ? Ili mozda postoji neki drugi nacin..
Nađi aplikaciju hlds u glavnom folderu gde je instaliran CS.
@pimp
napravi tekst fajl pod nazivom userconfig.cfg, i u njega upisi sve komande koje bi morao naknadno da kucas, u tvom slucaju ovu
fps_max 101
a mozes da dodas i
rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
ex_interp 0.01
na kraju config-a dodaj exec userconfig.cfg
read only ne treba da bude ukljucen. (bar kod mene nije)
@Dux
Ako se povezete preko hamachija onda je dovoljno samo da odes na new game -> start a ortak ce da te vidi u lan servers.
a ako pravis dedicated server onda u igru ulazi forwardovanje portova sto je malo komplikovanije.
Nađi aplikaciju hlds u glavnom folderu gde je instaliran CS.
Napravim ja server preko toga..ali nece da ga doda u favorites..
@Luka.zip
probacu preko Hamachija ;)
p.s. Cita se DoX :D
Sluske do jedne some sa sto boljim micom, znaci mic mi je na 1. mestu?
Journalist
7.9.2010, 22:11
Нисам играо ЦС баш дуго,уђем данас да играм кад одједном огроман лаг и изађе ми порука следеће садржине:warning cl_flushentitypacket и забагује ми ЦС и тако стално,на сваком серверу,шта да радим,помагајте?!
miša topola
7.9.2010, 22:26
Jel imaš ovaj novi protokol p48?
Meni se to desava samo kad mi je ukljucen neki background Internet program koji vuce kilobajte i koci konekciju sa serverima.. Ako nije nesto od toga probaj reinst CS-a.
pogledaj mozda si nesto skidao sa neta, to se meni desava kad skidam preko torrenta, onda mi je lag preko 200. ;)
Instalirah 1.6 verziju i neki patch ne mogu sad da se setim koja verzija. Sama igra radi dobro, ali ne mogu da nadjem nijedan server na internetu. U cemu je problem?
miša topola
11.9.2010, 14:44
Jel si instalirao CS 1.6 sa p48 protokolom?
Stefan 95
11.9.2010, 15:09
Brate znam da igram cs dobro, bar mi tako kazu :p al jedino sto ne znam je bunny hop .... to kad bi naucio bio bi bolji od heatona i foresta zajedno :p
pogledao sam svaki tutorial al jbg... jel zna neko najlaksi nacina da se nauci b hop ? :eek:
miša topola
11.9.2010, 15:26
Vežbaj i gledaj tutorijale na YT-u, šta da ti drugo kažem :)
[]D.[].[]v[].[]D.
11.9.2010, 15:31
Instalirah 1.6 verziju i neki patch ne mogu sad da se setim koja verzija. Sama igra radi dobro, ali ne mogu da nadjem nijedan server na internetu. U cemu je problem?
Pronadji servere ovde (http://www.gametracker.com/search/cs/RS/) !
@ Stefan 95
Samo vezba !!!;) Nema nikakva fora !! a i ako znas B hop, to je i onako zabranjeno na turnirima tako da ti ako si tolko pr0 :D onda ti i ne treba !!
pogledacu ;) samo me cudi sto sam ne nadje nista, ni od stranih sajtova, a ranije je moglo, mislim na starom kompu.
D.[].[]v[].[]D.;1143826']a i ako znas B hop, to je i onako zabranjeno na turnirima tako da ti ako si tolko pr0 :D onda ti i ne treba !!
wtf? Apsolutno netacno.
miša topola
12.9.2010, 9:39
D.[].[]v[].[]D.;1143826']
Samo vezba !!!;) Nema nikakva fora !! a i ako znas B hop, to je i onako zabranjeno na turnirima tako da ti ako si tolko pr0 :D onda ti i ne treba !!
Pa nije to neki dodatak za skakanje pa da bude zabranjeno, koristiš samo tastaturu i miša :)
Ima ovde neko klan da opalimo neki cw ? :D
NjegovaWisost
12.9.2010, 15:18
Јој што сам нашао добар неки Вождовачки сервер :d АЛи ме нервира, јбна графичка на лаптопу, штека ми кад неко баци димну бомбу, не могу да мрднем...
Ima ovde neko klan da opalimo neki cw ? :D
ocu ja :D
gprincip93@hotmail.com :D
Dodao sam te, veceras igrao neku ligu i sad lik slucajno napise na say " i meni" i posle toga sry i admin nam da 2 opomene i na kraju meca ostao njihov 1 a nasih 3 i lik napise GG i izbace nas sa lige xD
[]D.[].[]v[].[]D.
13.9.2010, 2:31
wtf? Apsolutno netacno.
Skrolanje, B Hop, Silent Run i razni bagovi za C4 i tako to su zabranjene stvari na WCG ;) Silen Run, mozes da radis samo na tastaturi bez pomoci skrola ! Procitao na info i pravilima za WCG iz 2009.;)
Skrol je zabranjen,bhop ne.
U cemu je fora sa ovim p48 protokolom? Sto sad svi serveri kao presli na to, pa moram da skidam onaj v42 patch. Mislim ne bunim se, ali zanima me zbog cega to?
U cemu je fora sa ovim p48 protokolom? Sto sad svi serveri kao presli na to, pa moram da skidam onaj v42 patch. Mislim ne bunim se, ali zanima me zbog cega to?
Na starom, 47 protokolu, su igraci bili autorizovani nikovima koje je mogo svako da promeni, i IP-evima koji su se kod nekih menjali pri svakoj rekonekciji,(zavisi od vrste IP adrese 1)staticka 2)dinamicka) a sad (p48) su igraci autorizovani steam ID-jem koj predstavlja neki jedinstveni broj za svakog igraca, koj ne moze da se promen ni na koj nacin.
Sto opet znaci? :D Manje citera, ako banuju taj broj, sigurni su da se nece pojaviti pod tim nickom or..?
Pa da u principu se na to svodi, tj najvise na banove, jer ono pre neko sa dinamickom ip se rekonektuje i vrati se na server, sto je jos gore ako banuju nik onda od toga nema nista samo promeni nik, ovde umesto toga imas ID. Mada Kolko sam cuo ovaj novi patch sa p48 kazu da manje laguje, ja licno nisam primetio mozda je to samo reklama, ali ja sam cini mi se primetio razliku u fps-u :) nekako mi bolji :D
EDIT: Nije bitan nik ja mogu da citujem i sa nikom jova i sa nikom zika, bitno je da taj igrac odnosno bilo ko sa tog pc-a ne moze da udje na server na kom je banovan :)
Aha, oket. Ako nista, lepsa je ikonica CSa na desktopu :D
U da ico im je skroz full :D
ANGELDEAD
14.9.2010, 18:36
Dok je citeva bit ce i citera!!! :dedica:
Osim ako se sxe incjector i cheating death ne prosvjetle. (tj. da ih svaki cs igrac zna pokrenuti)
sXe injected mi na ranijem kompu nije radio uopste :( Nije postojao nikakav nacin da se pokren uz CS, a i cim se pokrene unisti mi igru i mora reinstall i tako svaki put.
Dok je citeva bit ce i citera!!! :dedica:
Osim ako se sxe incjector i cheating death ne prosvjetle. (tj. da ih svaki cs igrac zna pokrenuti)
Dok je sveta bice i budala :)
ma ima neki UCP koj je neka vrsta programa koj prepoznaje cheat, u praksi: u srbiji kolko ja znam postoji samo jedan server koj podrzava ovu tehnologiju i zove se kalucity i da bi uso na njega moras da upalis UCP koj te odma eliminise ako imas cit, a niko bez upaljenog UCP-a ne moze da udje na server.
miša topola
14.9.2010, 21:56
To je dobro, ali na tom serveru igraju oni koji se razumeju u računare i koji znaju da pores CS pokrenu i taj UPC. :)
Journalist
14.9.2010, 23:14
Нисам играо ЦС баш дуго,уђем данас да играм кад одједном огроман лаг и изађе ми порука следеће садржине:warning cl_flushentitypacket и забагује ми ЦС и тако стално,на сваком серверу,шта да радим,помагајте?!
Има ли неко решење...
Да додам имам кабловски нет од 1024,подељен рутером на 2 компа...
Имам П48...
Стално избацује ову поруку,помагајте?!
To je dobro, ali na tom serveru igraju oni koji se razumeju u računare i koji znaju da pores CS pokrenu i taj UPC. :)
to li je problem dvoklik na ikonicu :)
Има ли неко решење...
Да додам имам кабловски нет од 1024,подељен рутером на 2 компа...
Имам П48...
Стално избацује ову поруку,помагајте?!
stavi ove rejtove:
cl_cmdrate 45
cl_updaterate 45
rate 12000
pogasi sve pozadinske programe, i one ugasene u startupu koje koriste net.
Evo jedno nobovsko pitanje od mene, posto igram cs samo mesec dana zanima me sta sve utice na brze skupljanje nisana kako da se sto brze skupi, ako moze bilo ko da odgovori:D:D:D
Journalist
15.9.2010, 0:22
stavi ove rejtove:
cl_cmdrate 45
cl_updaterate 45
rate 12000
pogasi sve pozadinske programe, i one ugasene u startupu koje koriste net.
Ставио све то,опет иста прича... :confused:
Evo jedno nobovsko pitanje od mene, posto igram cs samo mesec dana zanima me sta sve utice na brze skupljanje nisana kako da se sto brze skupi, ako moze bilo ko da odgovori:D:D:D
Na to utice najvise fps, a fps je najbolji ako imas jak procesor i graficku, a na isti mozes da utices ako iskljucis vsync u podesavanjima graficke karte, na nekim maticnim kao sto je moja psotoji mogucnost da podesis da ti kvalitet slike bude losiji a perofirmanse da budu jace, sto ce pozotivno da utice na fps.
normalno podrazumeva se da u konzolu kucas fps_max 101
Ставио све то,опет иста прича... :confused:
Ne znam onda stvarno... 512 je kolko ja znam dovoljno za net igranje, mozda greska u provajderu..
miša topola
15.9.2010, 15:30
to li je problem dvoklik na ikonicu :)
Nije, nego nabavljanje tog programa :)
Nije, nego nabavljanje tog programa :)
To ti se skine samo kad se konektujes na kalucity ako ga nemas :p
Boja Killer
20.9.2010, 22:10
moze neko da mi da link gde da skinem patch v47 ?
miša topola
20.9.2010, 22:39
Kucaj u Google CS 1.6 patch v 47 download.
da li neko zna link od CS-a 1.6 sa botovima i novim patchom,ako zna bil mi mogo reci ? :):eek:
da li neko zna link od CS-a 1.6 sa botovima i novim patchom,ako zna bil mi mogo reci ? :):eek:
zbot - http://www.filefront.com/4094862/zbots.zip/
cs16 v42 p48 http://www.nol-online.com/index.php?view=weblink&catid=2%3Adownloads&id=1%3Acs&option=com_weblinks&Itemid=56
rspakujes botove u folder cstrike i to si mu je to :)
mada posto si na forumu zakljucio sam da imas net, bolje igraj onlajn.
zbot - http://www.filefront.com/4094862/zbots.zip/
cs16 v42 p48 http://www.nol-online.com/index.php?view=weblink&catid=2%3Adownloads&id=1%3Acs&option=com_weblinks&Itemid=56
rspakujes botove u folder cstrike i to si mu je to :)
mada posto si na forumu zakljucio sam da imas net, bolje igraj onlajn.
pa dobro i planiro sam igrat online,al botove onako radi reda da imam :)
Jel zna neko gde ima da se kupi CS Anthology u BG-u, posto se vise ne uvozi(prodaju samo kljuceve)? Ako neko zna nek mi sibne PM, hvala unapred!
Stefan 95
25.9.2010, 15:41
Imali neko neki dobar predlog za ime klana ???? hvala unapred ....
miša topola
25.9.2010, 17:16
Ma zar je ima klana bitno? Ako dobro igrate, ime će se lako pamtiti među ostalim igračima ;)
Imali neko neki dobar predlog za ime klana ???? hvala unapred ....
MJS - mnogo jak savez i svi ce da predaju pre nego sto pocnete :a_whistli
Aleksandar1987
26.9.2010, 19:29
Ja nemam klan, igram za sebe, klan mi ne znaci nista :)
Mnogi klinci se loze na klanove, misleci da im to nesto znaci, satro daje im neku jacinu...medjutim i dalje nista. :)
Diego Milito 22
26.9.2010, 20:51
Zelimda pitam da li je normalno da mi na confi PentiumIV 3.0 1gb ram i 9500gt 1gb fps u CS-u u nekim trenutcima kad na ekranu ima 2-3 igraca pada na 50-ak fps a kad je veca guzva i na 25-30?
Ja nemam klan, igram za sebe, klan mi ne znaci nista :)
Mnogi klinci se loze na klanove, misleci da im to nesto znaci, satro daje im neku jacinu...medjutim i dalje nista. :)
to jeste, neces ti vestinu da zaradis na cw-u ali realno cs je napravljen za igru 5vs5 tj takozvani cw, a ovi pubovi su ono kao za zebanciju, a ni jedan poznati igrac se nije proslavio na pubu nego na turnirima i sl :)
Zelimda pitam da li je normalno da mi na confi PentiumIV 3.0 1gb ram i 9500gt 1gb fps u CS-u u nekim trenutcima kad na ekranu ima 2-3 igraca pada na 50-ak fps a kad je veca guzva i na 25-30?
U selu na puno slabijem racunaru ( AMD Athlon 1.9 Ghz, 768 MB Ram, Nvidia 6200 256 MB ) je konstantno na 60, smoke niti puno igraca ne smanjuju fps
Diego Milito 22
26.9.2010, 21:51
a ima li kako nacina da dodatno smanjim nisan jer sam sada kupio 22'' monitor i kojugod rezoluciju da stavim nisan mi je preveliki.
miša topola
26.9.2010, 22:33
Imaš u Opcijama da menjaš veličinu nišana. Stavi small.
Aleksandar1987
27.9.2010, 0:13
to jeste, neces ti vestinu da zaradis na cw-u ali realno cs je napravljen za igru 5vs5 tj takozvani cw, a ovi pubovi su ono kao za zebanciju, a ni jedan poznati igrac se nije proslavio na pubu nego na turnirima i sl :)
Ok to, ali vecina klinaca ce igrati na pubovima, turnire nece ni videti...
O tome se ovde radi. Vecina satro pravi neke klanove ili ulazi u klanove i igra na pubovima, misleci da su jaki ako imaju klan. :) A da bi usli u neki klan moraju da igraju dobro, jel niko nece botove u klanu. A onda tu pocinje prica citera. Sve ih je vise i vise.
Pocinju tako sto menjaju skinove za oruzije, skinove likova...Vise im se svidja ako m4 izgleda ko neka puska iz Betlfielfda...na kraju zavrsavaju sa wh-om ili aimom.
Davno sam isao na You Tube da vidim kako radi koji cit, i naletim na klip gde klinac koji ne znam dal je krenuo u prvi razred osnovne skole objasnjava kako se koristi wall hack...kad sam cuo taj bebeci glas sve mi je bilo jasno...
Jednom citer, uvek citer!
Sto je najgore jos takvi naprzeni klinci placaju da bi bili admini na serverima. E kad postanu admini onda krece ona prica admin sam i sve mi je dozvoljeno, palim ja cit, a i moji drugari. Ne moze nam niko nista. :)
E takvi nikad nece nauciti da igraju. I ja sam bio nekad klinac ali se nikad nisam sluzio time, nikad nisam hteo sa siframa da budem najbolji. Uvek mi je bio cilj da bez varanja budem najbolji. Igram cs ne znam ni ja sam koliko godina, i znam da ima dosta boljih ljudi od mene, al cu uvek teziti ka tome da budem u samom vrhu. Vece mi je uzivanje kad igram i kad sam u samom vrhu, i kad znam da sam do tog rezultata dosao bez varanja. I plus dodatna motivacija to sto su na suprotnoj strani citeri a ja kidam! :)
Pa ti klanovi sto igraju samo pub, to ni nisu klanovi to su deca koja se prze, njih svaki prosecan klan moze da dobije sa nulom xd
Ok to, ali vecina klinaca ce igrati na pubovima, turnire nece ni videti...
O tome se ovde radi. Vecina satro pravi neke klanove ili ulazi u klanove i igra na pubovima, misleci da su jaki ako imaju klan. :) A da bi usli u neki klan moraju da igraju dobro, jel niko nece botove u klanu. A onda tu pocinje prica citera. Sve ih je vise i vise.
Pocinju tako sto menjaju skinove za oruzije, skinove likova...Vise im se svidja ako m4 izgleda ko neka puska iz Betlfielfda...na kraju zavrsavaju sa wh-om ili aimom.
Davno sam isao na You Tube da vidim kako radi koji cit, i naletim na klip gde klinac koji ne znam dal je krenuo u prvi razred osnovne skole objasnjava kako se koristi wall hack...kad sam cuo taj bebeci glas sve mi je bilo jasno...
Jednom citer, uvek citer!
Sto je najgore jos takvi naprzeni klinci placaju da bi bili admini na serverima. E kad postanu admini onda krece ona prica admin sam i sve mi je dozvoljeno, palim ja cit, a i moji drugari. Ne moze nam niko nista. :)
E takvi nikad nece nauciti da igraju. I ja sam bio nekad klinac ali se nikad nisam sluzio time, nikad nisam hteo sa siframa da budem najbolji. Uvek mi je bio cilj da bez varanja budem najbolji. Igram cs ne znam ni ja sam koliko godina, i znam da ima dosta boljih ljudi od mene, al cu uvek teziti ka tome da budem u samom vrhu. Vece mi je uzivanje kad igram i kad sam u samom vrhu, i kad znam da sam do tog rezultata dosao bez varanja. I plus dodatna motivacija to sto su na suprotnoj strani citeri a ja kidam! :)
Apsolutno tacno... Znaci pre ne znam ni ja... godinu dana.. mi reko lik jel mogu u klan, ali samo da stavim tag, necu da igram cw-ove.. i kad cujem one psovke bebi glasom na cw-u ili pubovima.. strasno.
@Aleksandar1987: I ja se slazem... A i kako moze neko da uziva u igri dok koristi cit? To vise ni nije CS...nije ni 1% interesantno... Misli neko "sad cu da igram sa citom, da nabijem skor 20:0 i da steknem reputaciju" a naravno, citeri se odmah prepoznaju. Samo upropascuju servere tako, pogotovu ako je admin citer...pa naravno da nikad vise necu da igram na tom serveru...
A i to oko klanova...ok ako se skupe ljudi, igraju turnir, sve je to lepo... Ali ovo sto se igra na pubu, to sto zakazuju cw... Eheeee... Kaze decko, veceras u 20h cw na tom i tom serveru... Sta, ja sad treba da budem okacen na civiluk da igram CS kad god se nekom tamo dune da zakaze cw...? Igram lepo ko covek, kad hocu, i kad mogu... A uvece u grad :D ...
e ljudi kako da stavim botove posto ih nije bilo kad sam je skinuo(idjem ja u onaj meni za igru i nema nista za koji nivo tezine,i botova kolko),i sad sam skino botove a nznm gde da stavim molim pomoc :D
gamer4life
29.9.2010, 19:01
OK, meni ništa nije jasno. Imam čistu verziju igre, i Džabe mi sve kad mi na nekim serverima radi na 100 fps, a na nekim pada i na 20 fps. Ima li neko logično objašnjenje?
^^
Pretpostavljam da si ovo skinuo
http://www.filefront.com/4094862/zbots.zip/
Jednostavno, sve fajlove kopiras u odgovarajuci folder.
^
Serveri se hostuju na masinama koje imaju odredjeni limit servera koji mogu da pokrenu da bi normalno radili. Naravno host kompanije gledaju da sto vise zarade pa natrpaju recimo 100 servera na komp gde je predvidjeno 50 i onda dodje do zagusenja koje uzrokuje padom fps-a, lagom i slicnim problemima.
Night Shade
29.9.2010, 22:59
Par pitanja :
1.Da li je tacno da nema citera na steamu?
2.Kupio sam CS Steam ali me nervira to sto su modeli iz CS Condition Zero-a.Video sam na njihovom forumu nacin da se vrate stari modeli ali je dosta naporno.Ima li neki program tipa next,next,finish?Kad se igraju kvalifikacije za WCG,recimo,kakvi su modeli tamo?
3.Da li su ok podesavanja cl_cmdrate 60,cl_updaterate 60,rate 3500,cl_rate 9999?
Pozzz... od Night_Jovanovic
1. Nije.
2. Nema nista naporno, samo treba da skines pakovanje modela i prekopiras u cstrike / player models (tako otprilike ide folder)
Nacicu ti sutra link.
3. Ne.
Rate 20000
cl_updaterate 80
cl_cmdrate 80
Moze mala pomoc, naime igrao sam neki cw i sad lik mi je sumnjiv, ocu da njegov demo proverim sa xpec, ali ka pokrenem njega pa cs, xpec izbaci eror, a kad prvo pokrenem cs pa xspec cs mi zablokira :S, imam steam ali je isti slucaj kod ortaka koji je nonsteam, skinuo sam verziju 1.0 .
Moze mala pomoc, naime igrao sam neki cw i sad lik mi je sumnjiv, ocu da njegov demo proverim sa xpec, ali ka pokrenem njega pa cs, xpec izbaci eror, a kad prvo pokrenem cs pa xspec cs mi zablokira :S, imam steam ali je isti slucaj kod ortaka koji je nonsteam, skinuo sam verziju 1.0 .
Meni se isto desava sa UCP-om...
@Night_Shade
Izvoli standardne modele :)
http://rapidshare.com/files/293410375/CS_1.6_model_fix.zip
Ubacujes ih u
Program Files\Steam\steamapps\Login Name\counter-strike\cstrike\models\player
gdetacno trebaju da se stave botovi??
gdetacno trebaju da se stave botovi??
cstrike
NjegovaWisost
1.10.2010, 16:10
ok to, ali vecina klinaca ce igrati na pubovima, turnire nece ni videti...
O tome se ovde radi. Vecina satro pravi neke klanove ili ulazi u klanove i igra na pubovima, misleci da su jaki ako imaju klan. :) a da bi usli u neki klan moraju da igraju dobro, jel niko nece botove u klanu. A onda tu pocinje prica citera. Sve ih je vise i vise.
Pocinju tako sto menjaju skinove za oruzije, skinove likova...vise im se svidja ako m4 izgleda ko neka puska iz betlfielfda...na kraju zavrsavaju sa wh-om ili aimom.
Davno sam isao na you tube da vidim kako radi koji cit, i naletim na klip gde klinac koji ne znam dal je krenuo u prvi razred osnovne skole objasnjava kako se koristi wall hack...kad sam cuo taj bebeci glas sve mi je bilo jasno...
jednom citer, uvek citer!
sto je najgore jos takvi naprzeni klinci placaju da bi bili admini na serverima. E kad postanu admini onda krece ona prica admin sam i sve mi je dozvoljeno, palim ja cit, a i moji drugari. Ne moze nam niko nista. :)
e takvi nikad nece nauciti da igraju. I ja sam bio nekad klinac ali se nikad nisam sluzio time, nikad nisam hteo sa siframa da budem najbolji. Uvek mi je bio cilj da bez varanja budem najbolji. Igram cs ne znam ni ja sam koliko godina, i znam da ima dosta boljih ljudi od mene, al cu uvek teziti ka tome da budem u samom vrhu. Vece mi je uzivanje kad igram i kad sam u samom vrhu, i kad znam da sam do tog rezultata dosao bez varanja. I plus dodatna motivacija to sto su na suprotnoj strani citeri a ja kidam! :)
То су они исти који Ге Те А играју са шифрама =)
Sansa da osvojite Razer opremu. Vise informacija i registracija na linku.
KLIK (http://l33t.razerzone.com/index.php?user_dtl=1a8b9850f6682666afe81cca259fec3 f)
[]D.[].[]v[].[]D.
2.10.2010, 10:53
Sansa da osvojite Razer opremu. Vise informacija i registracija na linku.
KLIK (http://l33t.razerzone.com/index.php?user_dtl=1a8b9850f6682666afe81cca259fec3 f)
Jel ovde nesto treba da se igra, ili samo se uclanis, das adresu i cekas ako te izvuku ???:confused:
el_corona
2.10.2010, 20:06
Bice da je ovo drugo, samo cekas da te u***** neki mis, podloga...
NjegovaWisost
3.10.2010, 9:22
Bice da je ovo drugo, samo cekas da te u***** neki mis, podloga...
Funjaro, dao si nam svoj link, a nema veze sa Counterom :D
http://l33t.razerzone.com/index.php?user_dtl=3b4b01d135b3dc4906155767967c4af e
Kliknite i na moj. I moder bi to mogao obrisati.
el_corona
3.10.2010, 14:46
Potrebno je da se registruje i potvrdi neko preko tvog linka a ne samo da klikne :). Elem postovao sam ovde jer su ipak CS gameri najveci picani u vezi opreme. Razmisljao sam se da otvorim temu u podforumu ostale komponente ali sam odlucio da je bolje ovde (neko je posle mog posta otvorio temu i tamo). Nije nista lose sto sam ostavio svoj referal link, bolje i to nego samo obican link. Sramota bi bilo da Srbija nema nijednog dobitnika...
Izvinjavam se za ovaj off, mada je prica oko opreme vezana dirktno za CS iako je rec o nagradnoj igri.
Diego Milito 22
11.10.2010, 14:18
Imam pitanje u vezi mouse fix-a za XP. zanima me da li ona opcija u control panelu Enhance pointer precision znaci isto sto i mouse fix tj. da li se dobija isti efekat kada se ona odstrikira i kada se ukljuci mouse fix?
Aleksandar1987
14.10.2010, 13:47
Zasto nece da mi kupuje automatski oruzije na B+A??
miša topola
14.10.2010, 15:14
Možda ti je uključen Caps Lock.
Luka.zip
14.10.2010, 16:15
^ :facepalm :D
Automatski se kupuje na F1 i F2 po defaultu.
Ti naravno mozes da bindujes to na bilo koje dugme.
miša topola
14.10.2010, 17:49
Šta je smešno? Na ovom CS-u koji ja imam ne može da se kupuje B + tastatura, ako je uključen Caps Lock.
Kako da promenim ruku u kojoj drzim oruzje? H komanda ne radi, sluzi za neke opcije s butovima...
thebluephoenix
15.10.2010, 1:33
cl_righthand 0 ili cl_lefthand 1 - jedno od ova dva.
ThiagoLuiz
15.10.2010, 19:30
Pozdravljam vas.
Da li mi neko moze reci, kako da izduzim pusku, ili ruku na CS 1.6 ? :)
Na CS 1.5 jeste dovoljno kucati samo cl_bobcycle 0 .
Dakle, na koji nacin ovde to funkcionise.
Zahvaljujem vam se .
Pozdravljam vas.
Pozdravljam vas.
Da li mi neko moze reci, kako da izduzim pusku, ili ruku na CS 1.6 ? :)
Na CS 1.5 jeste dovoljno kucati samo cl_bobcycle 0 .
Dakle, na koji nacin ovde to funkcionise.
Zahvaljujem vam se .
Pozdravljam vas.
Probaj sve bob komande koje ti ponudi konzola kad kucas cl_bob ...
Diego Milito 22
17.10.2010, 22:19
da li nekako u CS-u moze da se promeni ono osvezavanje ekrana ili kako li se vec zove a izrazava se u Hz meni je na monitoru postavljeno na 60 Hz a da li je moguce da mi u cs-u to bude vece ?
Aleksandar1987
17.10.2010, 22:55
Možda ti je uključen Caps Lock.
Nije mi ukljucen CL...
Mislio sam da je to ali nije..
Do sad sam kupovao B+A.. :S
da li nekako u CS-u moze da se promeni ono osvezavanje ekrana ili kako li se vec zove a izrazava se u Hz meni je na monitoru postavljeno na 60 Hz a da li je moguce da mi u cs-u to bude vece ?
Dodaj u launch options (precica za cs)
-freq 75
@Aleksandar Pogledaj u configu kako ti je namesteno za autobuy. Default je F1.
Na kraju krajeva, zasto bi koristio autobuy?
Mnogo je bolje da kupujes "rucno"
Aleksandar1987
18.10.2010, 2:35
Dodaj u launch options (precica za cs)
-freq 75
@Aleksandar Pogledaj u configu kako ti je namesteno za autobuy. Default je F1.
Na kraju krajeva, zasto bi koristio autobuy?
Mnogo je bolje da kupujes "rucno"
Navikao sam na B+A. I sve kupim u roku od tri sekunde...a ako bih isao rucno potrajalo bi...A u configu mi stoji F1.
ThiagoLuiz
18.10.2010, 14:47
Probaj sve bob komande koje ti ponudi konzola kad kucas cl_bob ...
Zahvaljujem ti se na predlogu.
Isto sam pokusavao pre, pokusao sam naravno posle tvoga predloga.
Ne, nista nije urodilo plodom. Na zalost . :(
Pusku, ruku mogu samo skameniti, ne i izduziti .
Nadam se da ce mi neko proslediti tacan redosled podesavanja .
ThiagoLuiz
18.10.2010, 15:07
Licno sam na ovaj nacin izvrsio podesavanja . :)
Kako ja volim da kazem, opremio sam se u potpunosti za 2, 33 sekunde .
Buy menu (B) - C
Buy primary ammo (,) - MWHEELUP
Buy secondary ammo (.) - MWHEELDOWN
Buy equipment meny (0) - MOUSE3
Jump (SPACE) - MOUSE2
(....ukoliko koristim snajper, ili neku drugu vrstu oruzja kojoj jeste potreban zum....za isto koristim V) . . . . Noz upotrebljavam jedino kada nemam izbora. Dakle opet jeste u pitanju V.
Drop current weapon (G) - CAPSLOCK
Ovo jeste indirektno povezano sa onim o cevu govorite vi.
Pokusajte igrati na ovaj nacin.
Kontrole nisu jednostavne. No meni taj nacin odgovara.
Gledajuci sa druge strane, koncentracija jeste uvek na visokome nivou .
Pozdravljam vas.
Diego Milito 22
18.10.2010, 19:52
zelim da vas pitam nesto ali da se ne smejete :) iako predpostavljam da ne postoji neko jasno pravilo zanima me kako vi (pogotovo oni odlicni igraci) drzite mis tj. da li vam je ruka potpuno opustena ili ga zgrabite cvrsto i napregnete ruku? molim vas da mi stvarno odgovorite a ne da zbijate sale na racun mog posta jer zaista neznam da li da opustim ruku dok igram cs ili da cvrsto uhvatim mis i da stisnem ruku.
Moj ti je savet da opustis ruku dok igras, jer ja cim pocnem da stezem misa znam da postajem nervozniji i samim tim manje precizniji :)
miša topola
18.10.2010, 21:25
Nemoj da stežeš miša dok igraš, jer tako nećeš moći da ubiješ ni roBOTe. A i refleski su ti usporeni.
Opusti ruku, pokreći je prirodno.
[]D.[].[]v[].[]D.
19.10.2010, 13:29
Samo opusteno, nezno ... :D bez nekih naglih i nervoznih pokreta. Nemoj nista divljacki da stiskas i tako to ...... Videces kako ce to uroditi plodom ;) Letece meci na sve strane ...... :kreza:
Cao drugari.Zanima me kako se repetira puska,npr ak47 ili m4.Ne mislim na reload,nego samo repetiranje ako me razumete.Primetio sam da to igraci koriste u igri jer se tako smanjuje nisan pri pucanju(ono kao ispale par metaka,pa repetiraju pa opet pucaju)?Igram od skoro cs,pocinje strasno da mi se svidja igra.Hvala unapred,pozdrav :)
Cao drugari.Zanima me kako se repetira puska,npr ak47 ili m4.Ne mislim na reload,nego samo repetiranje ako me razumete.Primetio sam da to igraci koriste u igri jer se tako smanjuje nisan pri pucanju(ono kao ispale par metaka,pa repetiraju pa opet pucaju)?Igram od skoro cs,pocinje strasno da mi se svidja igra.Hvala unapred,pozdrav :)
Verovatno mislis na brzu promenu na prethodno korisceno oruzje koje se izvrsava tasterom Q. To sto ti zoves repetiranje trebalo bi da je dva puta brzo Q, sto koriste mnogi igraci, pogotovo posle ispaljenog metka iz snajpera. Kao i mnogi i ja koristim Q da smirim zivce i ostanem u ritmu :)
Mozda misli na Q? :D
Verovatno misli na to,ali se time ne smanjuje nisan(osim ako misli na razliku izmedju pusaka i pistolja).
E moguce je da mislim na Q :) Nov sam,razumite me ;) Kad sam dead i kad gledam nekog igraca,ja ne vidim da on vrsi brzu promenu,vec samo da repetira.Probao sam da brzo to uradim ali i dalje primecujem kada menjam npr.
ak47-knife-ak57.Da li to ljudi stvarno brzo rade ili se to ne vidi kad se gleda neki igrac??:confused: Hvala za brz odgovor na proslo pitanje
Da, rade to "bas bas" brzo. :)
Onda ne stignes da izvadis noz i odmah se vraca kalas.
Rado pomazemo novajlijama (spamujemo), slobodno pitaj sve sto te jos interesuje. :D
Pa moras da stiskas Q kao nezdrav :D
Ja ne znam koja je fora s tim Q .. Kao neki trip nesto.. Ja to samo kad nestane municije pa moram odma stoljpi ili noz..a inace ovako zasto.. .znam da "snajperasi" to vole ali oni me smaraju ..posebno u snow..
miša topola
20.10.2010, 11:16
Mozda misli na Q? :D
Ja to radim sa tastetima 1 i 3 (puška i nož) tako mi je lakše :)
Ja ne znam koja je fora s tim Q .. Kao neki trip nesto.. Ja to samo kad nestane municije pa moram odma stoljpi ili noz..a inace ovako zasto.. .znam da "snajperasi" to vole ali oni me smaraju ..posebno u snow..
Ja padam u fizicku zavisnost od tog Q(taster mislim :D) bez ikakvog razloga, jednostavno ga stiskam kad hodam onako po 2x da bi ne znam kako da se izrazim odrzavao koncentraciju, ne znam ni ja i cesto e ubiju u periodu izmedju prvog i drogog Q :) ali jednostavno ne mogu da ga ne pritiskam :)
zlatibor
21.10.2010, 16:33
Kada igram sam mogu da igram protiv kompa,a kada igram sa drugom preko neta onda nece da ubaci botove,ja i on mozemo da igramo protiv ili zajedno,ali kako ubaciti botove???
Igranje preko neta napravio sam server!
miša topola
21.10.2010, 17:25
Samo u LAN-u možeš da igraš sa roBOTima.
Luka.zip
21.10.2010, 17:58
I zato igrajte preko hamachija / garene.
ThiagoLuiz
22.10.2010, 1:03
Kada jesmo kod botova vec....da li mi mozete reci gde bih mogao da skinem iste za Counter - Strike 1.6 . Takodje na koji nacin se vrsi instalacija istih.
Nisam upucen u to. 1.6 verziju nikada nisam posedovao sa botovima.
Sada mi je potrebna, ipak neke osobe zele da nacine preve CS korake.
Siguran sam da ce tim osobama sa botovima biti lakse.
Ah, prijateljice nekada znaju nezgodne biti. Ponavljam prijateljice, nista vise.
Devojka bi me ubila, ukoliko je nesto drugo u pitanju. A i ja bih samome sebi presudio nekako sa pistoljem na vodu. ;) :)
Zahvaljujem vam se na pomoci. Pozdrvljam vas.
Pretpostavljao sam da moze hamachi-jem...
miša topola
22.10.2010, 9:44
Kada jesmo kod botova vec....da li mi mozete reci gde bih mogao da skinem iste za Counter - Strike 1.6 . Takodje na koji nacin se vrsi instalacija istih.
http://www.filefront.com/4094862/zbots.zip/ :ciao:
arandjel
23.10.2010, 10:47
Pozdrav hakeri.Da li mozete da mi objasnite kako da odgledam neki demo koji sam skinuo,posto nisam nasao neki player koji to pusta? :paranoia: Hvala unapred
Luka.zip
23.10.2010, 11:17
Demo ubacis u cstrike folder, i kad udjes u igru u konzolu kucas
viewdemo ime
npr, demo se zove arandjel.dem
u konzolu kucas
viewdemo arandjel
Demo koji je snimljen na p47 neces moci da gledas na p48 i obrnuto.
A postoji i dobar player za to:
http://www.sk-gaming.com/file/3265-SK_Player_v11
http://club.itdrom.com/files/program_files/program_other/49_1.JPG
Demo ubacis u cstrike folder, i kad udjes u igru u konzolu kucas
viewdemo ime
npr, demo se zove arandjel.dem
u konzolu kucas
viewdemo arandjel
Demo koji je snimljen na p47 neces moci da gledas na p48 i obrnuto.
A postoji i dobar player za to:
http://www.sk-gaming.com/file/3265-SK_Player_v11
http://club.itdrom.com/files/program_files/program_other/49_1.JPG
E da, sta mu dodje ovo fix demo?
ThiagoLuiz
23.10.2010, 18:11
Izgleda da niko ne zna gde bih mogao da skinem C-S - Condition Zero . :(
miša topola
23.10.2010, 18:27
Ma samo kucaj na Google-u CS Condition Zero download. ;)
Ništa specijalno.
Imam problem sa CS 1.6. pre godinu dana sam imao cs instaliran i radio je normalno pa sam ga izbrisao zato sto me smorio, medjutim pre neki dan sam ga opet insatlirao kad ono sipak ne radi. u video opcijama treba da stoji OPENGl, kad namestim OPENGL izbaci mi iz igre i pise mi Video softver not supported, ne znam kako da namestom da mi radi?Da li je neko imao ovaj problem i ako jeste kako ga je resio?
saledelagano
25.10.2010, 8:24
Sto bi se cimao s tim pleyerom kad moze jednostavno da pusti iz konzole..
Aj kad sam vec tu ljudi banite na owaj server skroz je gotiva ekipica...
|DELAGANO| Public 217.26.212.61:27021 (http://delaganoserver.forumotion.com/delagano-public-new-ip-217262126127021-f3/)
Luka.zip
25.10.2010, 11:20
Imam problem sa CS 1.6. pre godinu dana sam imao cs instaliran i radio je normalno pa sam ga izbrisao zato sto me smorio, medjutim pre neki dan sam ga opet insatlirao kad ono sipak ne radi. u video opcijama treba da stoji OPENGl, kad namestim OPENGL izbaci mi iz igre i pise mi Video softver not supported, ne znam kako da namestom da mi radi?Da li je neko imao ovaj problem i ako jeste kako ga je resio?
reinstal drajvere za graficku
Reinstalirao sam drajevere al opet isto. izbrisao i opet instalirao al iste posto su to najnoviji i opet nece
PapaStalin
26.10.2010, 9:01
Ja padam u fizicku zavisnost od tog Q(taster mislim :D) bez ikakvog razloga, jednostavno ga stiskam kad hodam onako po 2x da bi ne znam kako da se izrazim odrzavao koncentraciju, ne znam ni ja i cesto e ubiju u periodu izmedju prvog i drogog Q :) ali jednostavno ne mogu da ga ne pritiskam :)
Obsessive–compulsive disorder :rofl:
http://en.wikipedia.org/wiki/Obsessive%E2%80%93compulsive_disorder
Obsessive–compulsive disorder :rofl:
http://en.wikipedia.org/wiki/Obsessive%E2%80%93compulsive_disorder
haha:D
nenadkrusevac
28.10.2010, 1:50
Zdravo ljudi nov sam na forumu a cs sam skoro poceo da igram, posle 9 godina pauze... :)
Video sam da nekim igracima kad pucaju rafal meci idu na dole, jel se to nesto meni ucinilo ili ima neka komanda za to?
Kad sam igrao cs pre 9 godina to je bilo u igraonicama, tad nije bilo tih citova i ostalih stvari sto sada vidim.Ja igram na Relexu i Yuznjacima, kakvi su to serveri, mislim jel nisu botovski kao sto kazu, xexe...
el_corona
28.10.2010, 11:42
To sto nekom rasipa metkove "na dole" ne mora nista da znaci a pogotovo da ima cit. Korisna komanda je cl_lc 1 ili cl_lc 0, tice se samog recoila ili ti trzaja oruzja i ne predstavlja cit. Medjutim ona zavisi od rate-ova donekle kojima ces bolje da sredis recoil ako su veci ali tu je problem tvojeg pinga i internet konekcije koji moze da predstavlja problem pa da dovede do laga ako su ti rate-ovi preveliki.. To da citeva nije bilo pre devet godina, gresis. Secam se popularnih OGC hookova i aimbotova jos od vezije CS 1.3 samo sto u igraonicama nije bilo citovanja koliko online. Nisu losi serveri, ti na kojima igras.
ili mozda kontrolise recoil, ne pusta ga da skoci...
ljudi koji je maximalni dpi koji moze da se koristi u cs-u..?
ljudi koji je maximalni dpi koji moze da se koristi u cs-u..?
dpi ili sensitivity ?
sens prakticno mozes da stavis i na 200, ali je skroz bezkoristno...
dpi je nesto drugo...
na dpi mislim..uzimam novog misa pa me zanima koliki je maksimalni dpi koji moze da podrzi cs...
na dpi mislim..uzimam novog misa pa me zanima koliki je maksimalni dpi koji moze da podrzi cs...
Pa ako je za misa mislim da ne zavisi od igre kolko moze da podrzi dpi-a. Tj da nema neku granicu...
Diego Milito 22
29.10.2010, 23:30
kada udjem u CS svi serveri su mi Not Responding a internet mi u pretrazivacima normalno radi da li neko zna u cemu je problem?
Prso je KGB. Igraj na nekim serverima koji nisu njihovi ...
arandjel
29.10.2010, 23:33
E da to i mene zanima,sta se desava? Ocu da pucam :(
>>ScReAmEr>>
30.10.2010, 1:12
Nesposobni kgb. Ceo dan me smaraju zbog servera :mad: Sto ne radi pa sto ne radi?! Jel ste ga ugasili?! NE Nego je Iggy alav i nesposoban! Ionako laguje 90% servera a sad uopste ni ne rade :Battered:
>>ScReAmEr>>
30.10.2010, 3:01
Ja sam bio na hostingu koji se lizao sa kgb-om al nije bio na njihovim masinama. Ladno nas prebacili na kgb masine bez pitanja i obavestenja...kao sto ne radi server...radimo nesto na masinama. Od kad su ga prebacili nema igre na serveru.
Guta metkove ko :mad:
nenadkrusevac
30.10.2010, 6:58
Jao ljudi sad vidim da me je fps mnooogo zezao, bio je ogranicen grafickom na 60 fps-a, sad mi kida koliko brze puca konstantno je na 100 na nekim sovjetskim serverima, jedva cekam da prorade ovi nasi serveri... :nov_guita
El Corona hvala na odgovoru da nisam gledao ovo za rejtove sto si rekao ne bih ni proverio fps.
Luka.zip
30.10.2010, 15:46
O cemu se radi...
http://img168.imageshack.us/img168/6190/29565137.jpg
NIDZA bOj
30.10.2010, 16:08
Solucija je hakovala kgb .
miša topola
30.10.2010, 16:15
Jel ovo istina? :icon_scra
>>ScReAmEr>>
30.10.2010, 17:50
hahahha za promenu neko i njih da hackuje :dzavo: NE znam da li je istina....a i masine su im outdated.
Diego Milito 22
30.10.2010, 18:55
ima li jos koji dobar server a da nije KGB-ov a da je sa ovih prostora?
ANGELDEAD
31.10.2010, 11:40
ima li jos koji dobar server a da nije KGB-ov a da je sa ovih prostora?
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=7197 Sretno :ciao:
Drug i ja imamo jedan KGB-ov premium server 12 slota pub mod(komplikujemo) i serv radi odlicno, jeste da se na GP ne moze, al serv radi.
evo ip: 78.46.46.147:27164
Takodje radi i Surf+DM server od mog druga hostan kod KGB-a.
IP: 88.198.22.243:27060
BTW: http://cs-skini.me/csfull tj. najpoznatiji link na balkanu za skidanje cs 1.6 p48 je nedostupan od kada je KGB hack-ovan, a http://cs-skini.me/cs tj. patch za nadogradnju na p48 radi. (cisto onako informativno da se ne mucite) :D
Serbiangamers..... 217.26.212.40:27016 ... za redovno posecivanje se dobija slot..neki ce dobiti i admina... za ostala pitanja ... na forum.....
www.serbiangamers.com/forum
Poz..pucamo se ; )
ANGELDEAD
31.10.2010, 23:05
Serbiangamers..... 217.26.212.40:27016 ... za redovno posecivanje se dobija slot..neki ce dobiti i admina... za ostala pitanja ... na forum.....
www.serbiangamers.com/forum (http://www.serbiangamers.com/forum)
Poz..pucamo se ; )
ne reklamira se ovde nego OVDE (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=7197)
Excess^TeAm DzonI
1.11.2010, 1:42
zZz rodjaci nov sam na forumu :D ali nadam se da cu se lepo uklopiti.Daklem,zanima me samo kako da pretvorim demo file u avi file.Imam vec par demoa ali ne mogu da ih upladujem na facebook ili na youtube ako ne snimam preko FRAPSA a ne mogu da nadjem celu verziju jer program nije free :( .
Zanima me i takodje da li je normalno da klip u .avi formatu zauzima oko 200Mb tako da mi je jako tesko da ga uploadujem na youtube (tj) mnogo se ceka. !Hvala svima.
el_corona
1.11.2010, 10:48
Pustis demo sa play ili playdemo i onda snimis frapsom. Mogao bi da limitiras fps_max na 25 jer ako je 100 onda ce fraps na izlazu da napravi video zapis sa fpsom od 100 sto ce rezultirati vecem fajlu (4 puta vecem). E sad ako si dobar da Vegas Studiom ili After Effectsom onda mozes i da malo sredis neke nedostatke ili da se izivljavas kao sto mnogi rade sa svoijm filmovima.
Zanima me i takodje da li je normalno da klip u .avi formatu zauzima oko 200Mb tako da mi je jako tesko da ga uploadujem na youtube (tj) mnogo se ceka. !Hvala svima.
Da, normalno je, bolje to konvertuj u mpeg :)
Excess^TeAm DzonI
1.11.2010, 14:15
Da, normalno je, bolje to konvertuj u mpeg :)
A koliko bi meg zauzimao?Mislim kolicniski u megabajtima?Od prilike video od 30 sekundi koliko bi zauzimao?
el_corona
1.11.2010, 17:04
A koliko bi meg zauzimao?Mislim kolicniski u megabajtima?Od prilike video od 30 sekundi koliko bi zauzimao?
Zavisi koju rezoluciju videa bi zadrzao, da li bi je kropovao, koji bitrate, da li bi stavio neku audio podlogu... Probaj, pa pogledaj velicinu pa ako nisi zadovoljan onda rekompresuj ponovo ali sa nesto losijim podesavaljima itd.
Pa zavisi sto kaze ovaj zavisi od rezolucije najvise, ali sigurno 3-5 puta manje od avi-a.
Koga zanima moze da procita iGGijevo saopstenje povodom pada servera
Sta se ovo desilo zapravo? (http://www.kgb-hosting.com/forum/showthread.php?12452-Sta-se-ovo-desilo-zapravo&p=103803&viewfull=1#post103803)
Ljudi mozete li mi reci kako da podesim rejtove?Koliko sam razumeo to je bitno u cs-u? :confused: :icon_stud Ucim da igram...
WhenDarknessFalls
6.11.2010, 17:33
Ako ti je ping dobar (ne secka ti dok igras), nemoj da diras rejtove uopste ;)
Niko ne voli da igra sa low rejterima ...
>>ScReAmEr>>
6.11.2010, 18:34
cl_updaterate 100
cl_cmdrate 100
rate 20000
cl_updaterate 100
cl_cmdrate 100
rate 20000
da, sa netom od 4mb/s
zavisi od provajdera i od mnogo toga, namesti da ti ove vrednosti budu sto vece a da ti ne laguje. neka donja granica nek ti bude cmdrate i updarate 70 a rate nekih 15000
Ja sa ADSL-om od 1Mib:
cl_updaterate 10
cl_cmdrate 101
rate 0
i na premium serverima ping 0-30
(naravno gledam preko net_graph 2)
256kbps
rate 7500
cl_rate 6500
cl_cmdrate 20
cl_updaterate 21
512kbps
rate 9500
cl_rate 8000
cl_cmdrate 32
cl_updaterate 31
768kbps
rate 25000
cl_updaterate70
cl_cmdrate 70
ex_interp 0.1
Kablovska/Wireless
128kbps
rate : 7500
cl_updaterate : 25
cl_cmdrate : 18
cl_rate : 9999
256kbps
rate 5000
cl_latency -70
cl_updaterate 31
cl_cmdrate 35
512kbps
rate 7000
cl_latency -50
cl_updaterate 35
cl_cmdrate 35
56k Modem
rate 4000
cl_latency -120
cl_updaterate 20
cl_cmdrate 30
http://scripting.elxdraco.net/tools/ratecalc.html
Sustina je da danas svi kada bi hteli mogu da stave
rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
ex_interp 0.01
ANGELDEAD, delete cs.
ANGELDEAD
8.11.2010, 14:15
ANGELDEAD, delete cs.
Whyy???
updaterate 10?
Imas li ti obzira malo prema ostalim igracima?
ANGELDEAD
10.11.2010, 15:55
Pa niko se ne zali, da mu lagam.
nesa95radusin
10.11.2010, 17:29
Nedavno sam kupio slusalice sa mikrofonom,i slusalice rade odlicno i mikrofon radi odlicno na skajpu,na msn-u,teamspeak-u....ali u cs-u kad idem Test microphone krci nenormalno,probija usi,i nista se necuje sot ja pricam nego samo to suskanje,probao sam svasta,ali isto.
Da li neko zna u cemu je problem?
Pa niko se ne zali, da mu lagam.
Pa nije fazon sto ces da lagas nego sto ces da gutas metkove ...
Marko069
16.11.2010, 18:13
Koji rate da stavim za net 5 Mbit/s,i koje su ono komande za update(zaboravio sam :) )
Veljko the King
16.11.2010, 18:24
Rate 25000
cl_cmdrate 100
cl_updaterate 100
stevanone
17.11.2010, 17:35
Da li je neko u mogucnosti da mi objasni kako da napravim cs server,jer zelim da se zezam sa prijateljima cisto onako sportski...bio bih veoma zahvalan....hvala unaperd
Da li je neko u mogucnosti da mi objasni kako da napravim cs server,jer zelim da se zezam sa prijateljima cisto onako sportski...bio bih veoma zahvalan....hvala unaperd
Moras imati dobar upload...
Rate 25000
cl_cmdrate 100
cl_updaterate 100Nesto je pocelo da mi laguje od kako sam stavio ovaj rate.Koji je kod tebe,a koji je default,moracu da vratim...
Ja sa ADSL-om od 1Mib:
cl_updaterate 10
cl_cmdrate 101
rate 0
i na premium serverima ping 0-30
(naravno gledam preko net_graph 2)
ti nisi svestan koliko metaka gutas... podigni to bar na 60, minimum.
Rate stavi prema maxrate-u servera, obicno je to 20000.
Rate stavi prema maxrate-u servera, obicno je to 20000.Sta ja da stavim,stavio sam rate 25000 pa mi sad nesto laguje imam 5Mb/s adsl?
ANGELDEAD
18.11.2010, 23:18
Ja to "gutanje metaka" i ne primetim, zato sto vecinu vremena provodim u pawno-y i na ftp-y, na cs udjem samo da proverim dal ima problema i kad ubacujem neki plugin dal radi, a igra slabo kad.
Pa ti i neces da primetis nego igraci koji pokusavaju da te ubiju.
Isprazne ceo sarzer u tebe a pogode te 2 puta npr.
miša topola
19.11.2010, 14:50
Jel mogu to da isprobam, a da ne primete admini na serveru?
bojanjov
23.11.2010, 21:58
Kako da proverim fps u cs? :)
Luka.zip
23.11.2010, 22:04
Recimo preko
net_graph 1/2/3
Aleksandar1987
26.11.2010, 16:41
Hoces da kazes ako podesi na manje da guta metkove?
Pa ajmo onda svi to da spustimo na sto manje, da ne mogu da nas pogode. :)
toponicar
27.11.2010, 13:42
Do skoro sam bio citer, ali iskreno sam se pokajao... nov sam u svemu ovome, a ljudski je prastati... Dali su mi ``Amx fuck off``, i cim udjem na bilo koji server, kada pocne runda, pritisnem bilo koje dugme, odmah sam mrtav. jel bi neko mogao ovde da mi pomogne, ili da me uputi kome da se javim, da mi skinu to... unapred zahvalan Aleksandar...
Pozdrav
Do skoro sam bio citer, ali iskreno sam se pokajao... nov sam u svemu ovome, a ljudski je prastati... Dali su mi ``Amx fuck off``, i cim udjem na bilo koji server, kada pocne runda, pritisnem bilo koje dugme, odmah sam mrtav. jel bi neko mogao ovde da mi pomogne, ili da me uputi kome da se javim, da mi skinu to... unapred zahvalan Aleksandar...
Pozdrav
Probaj kao prvo da izbrises config pa onda udji u cs ( obrisi ga dok ti cs nije ukljucen) posle ako nece reinstaliraj cs..
Luka.zip
27.11.2010, 21:40
Pozdrav
Kad izbrises congig.cfg i vratis sve komande na default, ukucaj u konzolu kad igras bind w kill tako nece moci vise da ti daju to sto si dobio jer sifra "ubija" vecinu adminovih komandi koje se odnose na tebe. (medju kojima i f*** off)
Veljko the King
27.11.2010, 21:45
Bas si duhovit Luka...
To bind w kill pomaze i kod koznih oboljenja ako neko nije pomenuo : p ma sve probleme resava : p
Marko069
29.11.2010, 21:28
Imam sledeci problem sa cs-om,konf iz profila net 5Mb/s podesio sam rate na 25000 i sve ostalo sta treba,stavio max fps 101 i iskljucio V Sync da mi fps ne ogranicava na 60fps,e sad imam fps 100 ali je problem sto su mi se pojavile providne crte koje kao da cijepaju sliku,a laga uopste nema.Kad vratim v sync sve je u redu,al mi je fps 60?
Daj sta *****avate covjeka, idi samo u options pa keyboard i stisni ono da vrati na default.
Imam sledeci problem sa cs-om,konf iz profila net 5Mb/s podesio sam rate na 25000 i sve ostalo sta treba,stavio max fps 101 i iskljucio V Sync da mi fps ne ogranicava na 60fps,e sad imam fps 100 ali je problem sto su mi se pojavile providne crte koje kao da cijepaju sliku,a laga uopste nema.Kad vratim v sync sve je u redu,al mi je fps 60?
Probaj da instaliras novije drajvere za graficku... pade mi napamet
Najnoviji su instalirani...
>>ScReAmEr>>
30.11.2010, 9:49
Najnoviji su instalirani...
Mozda su oni i problem. Probaj sa starijim.
el_corona
30.11.2010, 10:36
providne crte koje kao da cijepaju sliku,a laga uopste nema.Kad vratim v sync sve je u redu,al mi je fps 60?
Sasvim normalna situacija kada je vsync off, ne samo za CS vec i za sve ostale igre. Problem je sto mnogi ne "vide" te linije kao ja, ti i mnogo zahtevnih korisnika. Jednio resenje ti je da se naviknes na to ako zelis 100 frejmova u CS, dok je za ostale igre bolje da je uljucen i sam znas zbog cega.
Sasvim normalna situacija kada je vsync off, ne samo za CS vec i za sve ostale igre. Problem je sto mnogi ne "vide" te linije kao ja, ti i mnogo zahtevnih korisnika. Jednio resenje ti je da se naviknes na to ako zelis 100 frejmova u CS, dok je za ostale igre bolje da je uljucen i sam znas zbog cega.
Meni je vertical sync iskljucen i nemam apsolutno nikakve smetnje i te linije..
Ili ih pa ja ne primecujem :S mada verovatno je ovo prvo :)
Marko069
30.11.2010, 16:15
Ma nije nikakav problem i da igram na 60fps,nego vidim svi igraju na 100 a niko se ne zali na ovo.Ovaj problem sam imao i sa PES 09,ista situacija kad je V Sync off.
el_corona
30.11.2010, 18:21
@Marko069
Igraj na 100 fps-a ako ti ne smeta to sa linijom, sigurno ces nesto bolje nisaniti nego sa 60 fps.
@gavrilo
Neutreniranom oku to lako izmice i moj ti je savet da se ne zagledas u to jer ako primetis tu liniju/linije/deo linije... moze da pocne da ti pici po zivcima i sl. :) a smetnje i probleme nece da ti uzrokuje.
Marko069
30.11.2010, 21:25
Vjerovatno bi se stvar ispravila(a mozda i ne bi posto je cs vec matora igra)sa starijim drajverima,ali sad treba trazit koji odgovaraju...
@Marko069
@gavrilo
Neutreniranom oku to lako izmice i moj ti je savet da se ne zagledas u to jer ako primetis tu liniju/linije/deo linije... moze da pocne da ti pici po zivcima i sl. :) a smetnje i probleme nece da ti uzrokuje.
Pa i to sto kazes ako je neko oko neutrenirano to je moje sigurno jer sam oslepeo od kompa :) za 5-6 god kolko igram cs tu liniju u nisam vido :kreza:
el_corona
2.12.2010, 23:51
Takav problem imao moj burazer stim sto bi znalo da mu zakoci na 2-3 sec, los bio neki win7 (stariju build), skinuo sa neta novoviju verziju i onda mu je radilo normalno. Nije mi dao da procackam da vidim sta pravi problem, a automatic update je bio iskljucen tako da moze biti svasta. Nek skine najsveziji Win7 sp1 i nek to zategne, drajveri ali ne moj da instalirava dodatke nego nek proba CS odma po instaliaciji sistema sa drajverima od grafike.
Ima li ko ovde da hoce da igra malo cs 1vs1?Pise moj msn,nek se javi.Svi mogu osim principa :D,sa njim sam se vec obracunavao.
Diego Milito 22
12.12.2010, 23:57
moze li neko da mi kaze odakle bih mogao da skinem demo nekog dobrog meca pro igraca i kako da ga pogledam
ANGELDEAD
13.12.2010, 1:45
moze li neko da mi kaze odakle bih mogao da skinem demo nekog dobrog meca pro igraca i kako da ga pogledam
demo pro igraca, hmm...
Jedino da ti je neki dobar drug pa da njega zamolis da snimi demo i da ti ga posalje ili probaj naci neki forum od nekog clan-a/community-a i probaj kod njih naci neki demo. Tesko je danas naci takve demo-e ako ne poznajes tu osobu u stvarnosti, jer vecina ukljuci cit, snimi demo i onda postavi na YT i pocne se hvaliti.
ako ga uspijes naci i skinuti, ubacis ga u cstrike folder udjes u cs i otvoris console i kucas
playdemo ime demo-a
i sagledas demo :D
demo pro igraca, hmm...
Jedino da ti je neki dobar drug pa da njega zamolis da snimi demo i da ti ga posalje ili probaj naci neki forum od nekog clan-a/community-a i probaj kod njih naci neki demo. Tesko je danas naci takve demo-e ako ne poznajes tu osobu u stvarnosti, jer vecina ukljuci cit, snimi demo i onda postavi na YT i pocne se hvaliti.
ako ga uspijes naci i skinuti, ubacis ga u cstrike folder udjes u cs i otvoris console i kucas
playdemo ime demo-a
i sagledas demo :D
Brate demoe "pro igraca" nikada nije bilo lakse pogledati ovde (http://www.hltv.org/), mozes da biras da gledas hltv demo, na njemu mozes da gledas bilo kog igraca od svih 10, ili neciji pov demo odnosno originalni demo sa njegovog raunara...Za gledanje je nnajbolje da skines sk player, ili u konzolu da kucas viewdemo pa naziv demoa pod navodnicima ako je iz vise reci.
ljudi nervira me jedna sitnica, neki server mi je dodao u glavnom meniju csa SUPER-SERVER kao sto se vidi u atachmentu, moze li to nekako da se obrise?
Luka.zip
13.12.2010, 16:18
idi u folder cstrike\resource
otvori fajl gamemenu.res notepadom i obrisi to.
edit:
preko tog resource fodlera mozes da sredjujes look&feel cs-a :D
Evo kako sam ga ja namestio kombinacijom nekoliko stvari
Diego Milito 22
13.12.2010, 19:14
da li se meni cini ili se neki igraci na klipovima koje gledam krecu brze od mene, naravno nemislim na speed hack vec mise jednostavno cini da drugi igraci brze ubrzavaju odmene tj. cim stisnu npr A igrac odma punom brzinom krene u lijevo dok kod mene nekako sporije ubrzava i tek onda krene punom brzinom pa se zato pitam da li postoji neka komanda za consolu ili nesto drugo cime se to postize.
interesuje me jos kako da podesim mic idem tamo u meni za voice i kao da ga ne prepoznaje, dok mi u skajpu radi normalno...btw stavio sam u contorl panelu da mi bude default mic taj sto radi.
interesuje me jos kako da podesim mic idem tamo u meni za voice i kao da ga ne prepoznaje, dok mi u skajpu radi normalno...btw stavio sam u contorl panelu da mi bude default mic taj sto radi.
Najbolje ti je da za voice chat koristis Teamspeak...
CLARION-WOLF
13.12.2010, 20:46
http://i45.tinypic.com/20589vo.png
CLARION serveri
CLARION-Public - 212.200.163.181:27015
CLARION-Dust2 24/7 - 217.26.212.27:28011
CLARION-DeathRun - 212.200.163.181:27016
CLARION-DeathMatch - 217.26.212.27:28010
CLARION-DM+HS - 217.26.67.179:27068
CLARION-Surf - 217.26.67.179:27056
CLARION-Zombie - 217.26.67.178:27023
CLARION-KZ - 217.26.212.27:28012
CLARION-Knife Arena - 217.26.75.218:27063
CLARION-AWP - 212.200.163.178:27027
CLARION - EPS ClanWar Server [1000 fps] - 217.26.212.48:27026
CLARION Team Speak3 - 217.26.212.50:9982
Sponzor: www.coolermaster.com
Forum: www.coolermaster-clarion.com
CLARION CS: www.clarion-cs.info/csfull
FaceBook Grupa: http://www.facebook.com/group.php?gid=154893319020&ref=ts
STEAM Grupa: http://steamcommunity.com/groups/clarioncommunity
SK Grupa: http://www.sk-gaming.com/group/15328
CLARION Reklama: http://www.youtube.com/watch?v=2op-Ctj4eGk
Kontakt: podrska@coolermaster-clarion.com
CLARION dodeljuje besplatne slotove bez obzira na vreme provedeno na serveru.
Sve sto treba,a to je da posaljete:
STEAM_ID
Nick
Na kojem serveru zelite slot
Na e-mail: podrska@coolermaster-clarion.com
da li se meni cini ili se neki igraci na klipovima koje gledam krecu brze od mene, naravno nemislim na speed hack vec mise jednostavno cini da drugi igraci brze ubrzavaju odmene tj. cim stisnu npr A igrac odma punom brzinom krene u lijevo dok kod mene nekako sporije ubrzava i tek onda krene punom brzinom pa se zato pitam da li postoji neka komanda za consolu ili nesto drugo cime se to postize.
Bolje skini POV demo nego hltv, jer ima bezbroj bagova, ovo ti je najrealniji demo koj mozes da skines. Mozda ti se zbog toga ucinilo da idu brze od tebe. http://www.hltv.org/?pageid=198&ref=quickmenu eto ti POV demoi pa izaberi neki fin :)
instalirao sam counter strike 1.6 ali kda uđem samo mi se pojavi ona slika i nista!!!!!!
Pomagajte!
lakistrike95
15.12.2010, 11:59
instalirao sam counter strike 1.6 ali kda uđem samo mi se pojavi ona slika i nista!!!!!!
Pomagajte!
To ti je do CS-a, nadju drugu instalaciju... Ta ocigledno nije dobra... :)
Koja "ona slika" lol? Daj detaljnije opisi, sta si skinuo / uzeo, instalirao, patchovao, okaci screenshotove da znaju ljudi kako da ti pomognu.
DavidovicN.S
22.12.2010, 16:03
ljudi, laguje mi kanter nenormalno, imam 4mb/s upload 256kb/s internet ping mi je normalan izmedju 12 i 20 ali laguje mnogo, u pocetku samo na 4-5 sekundi, ali vec posle deset minuta igranja pocne da bude nepodnosljivo... Kucao sam cl_updaterate 25 cl_cmdrate 25 rate 25000, i menjao sam vrednosti na 60 i 9999 ali nista ne pomaze. Reinstalirao sam xp i opet isto. Skidao sam druge verzije kantera, opet isto. sta da radim?
miša topola
22.12.2010, 17:42
ljudi, laguje mi kanter nenormalno, imam 4mb/s upload 256kb/s internet ping mi je normalan izmedju 12 i 20 ali laguje mnogo, u pocetku samo na 4-5 sekundi, ali vec posle deset minuta igranja pocne da bude nepodnosljivo... Kucao sam cl_updaterate 25 cl_cmdrate 25 rate 25000, i menjao sam vrednosti na 60 i 9999 ali nista ne pomaze. Skidao sam druge verzije kantera, opet isto. sta da radim?
Možda je problem do servera na kome igraš.
Da ti nije uključen WLAN pa se neko nakačio na tvoju konekciju.
Reinstalirao sam xp i opet isto.
:a_whistli:rolleyes:
DavidovicN.S
22.12.2010, 18:10
Možda je problem do servera na kome igraš.
Da ti nije uključen WLAN pa se neko nakačio na tvoju konekciju.
:a_whistli:rolleyes:
Reinstalirao sam xp, skinuo sam 5 razlicitih instalacija, probao sve moguce rate-ove, a mislis da mi nije palo na pamet da probam neki drugi server?
... Mislim iz navedenog se cini da je u pitanju windows xp ali ovaj isti windows je instaliran na jos najmanje 2 ortakova kompjutera na kojima radi kanter savrseno.
Nemam wireless ruter imam obican zicani.
kreator_
22.12.2010, 19:25
Džabe si se cimao da reinstaliraš XP, operativni sistem nema nikakve veze sa in-game lagom.
gamer4life
24.12.2010, 11:15
Ajde da ovo ne bude tema samo za tehničku podršku, ja bih da kažem par reči o samoj igri, tj. o sadašnjoj situaciji na serverima. Pa ako neko hoće, neka se pridruži diskusiji i razgovoru.
Elem, pošto dosta vremena nisam igrao CS, nekoliko meseci, ja opet skinuo CS, nabavio IP nekih servera i lepo krenuo da igram. Ne kažem da sam ikada bio pro, ali nije da nisam imao i da sad nemam skilla. Mislim ono, klasično, kontrola spraya, kroz zidove i sl. Naravno, i precizno ciljanje, sa ovim A4 tech gov*om od 600 din. pa nije za čudo kada nekad lepo naređam nekoliko instant headshotova. Valjda tu ima malo skilla.
Tu se stvara problem. Ovi novopečeni igrači, koji imaju orgazme dok igraju CS i to izdašno dele preko mikrofona, naravno da optužuju da sam hacker, cheater i sl. Aim, WallHack i to, klasika. A to što većina njih nema još ni stidne dlake, to ih ne sprečava da me nazivaju majmunom i smradom ako ih ubijem.
Sve bi ovo bilo OK da ima admina koji to ume da reguliše i prepozna pravog cheatera. Ali, ne lezi vraže, on se još 'ladno iživljava na meni i konstantno me kickuje, jer mu je dosadno i ne zna šta će od života. A jedini razlog zašto je admin jeste zato što ga je:
a) kupio
b) dobio, kao bliski prijatelj nekog head admina, da se, citiram, malo za*ebava.
A najveći problem je što sam ja stvarno dobar samo na malim mapama, i kada je npr 3v3. Ne volim gužvu. Naravno, koga će smarati nego prvog koji igra dobro.
Znam da i od najboljeg ima bolji, pa je meni totalno svejedno ako mene neko konstantno ubija, samo dok znam da nije cheater i da nije kreten koji voli da zeza ljude oko sebe.
Ja sam bio admin na nekoliko servera, i znam da je to težak posao, ali mislim da se ovo ipak treba drugačije raditi. Kako ja, casual igrač, da se opustim, kad nemam gde?
To je sve, za sad.
Ajde da ovo ne bude tema samo za tehničku podršku, ja bih da kažem par reči o samoj igri, tj. o sadašnjoj situaciji na serverima. Pa ako neko hoće, neka se pridruži diskusiji i razgovoru.
Elem, pošto dosta vremena nisam igrao CS, nekoliko meseci, ja opet skinuo CS, nabavio IP nekih servera i lepo krenuo da igram. Ne kažem da sam ikada bio pro, ali nije da nisam imao i da sad nemam skilla. Mislim ono, klasično, kontrola spraya, kroz zidove i sl. Naravno, i precizno ciljanje, sa ovim A4 tech gov*om od 600 din. pa nije za čudo kada nekad lepo naređam nekoliko instant headshotova. Valjda tu ima malo skilla.
Tu se stvara problem. Ovi novopečeni igrači, koji imaju orgazme dok igraju CS i to izdašno dele preko mikrofona, naravno da optužuju da sam hacker, cheater i sl. Aim, WallHack i to, klasika. A to što većina njih nema još ni stidne dlake, to ih ne sprečava da me nazivaju majmunom i smradom ako ih ubijem.
Sve bi ovo bilo OK da ima admina koji to ume da reguliše i prepozna pravog cheatera. Ali, ne lezi vraže, on se još 'ladno iživljava na meni i konstantno me kickuje, jer mu je dosadno i ne zna šta će od života. A jedini razlog zašto je admin jeste zato što ga je:
a) kupio
b) dobio, kao bliski prijatelj nekog head admina, da se, citiram, malo za*ebava.
A najveći problem je što sam ja stvarno dobar samo na malim mapama, i kada je npr 3v3. Ne volim gužvu. Naravno, koga će smarati nego prvog koji igra dobro.
Znam da i od najboljeg ima bolji, pa je meni totalno svejedno ako mene neko konstantno ubija, samo dok znam da nije cheater i da nije kreten koji voli da zeza ljude oko sebe.
Ja sam bio admin na nekoliko servera, i znam da je to težak posao, ali mislim da se ovo ipak treba drugačije raditi. Kako ja, casual igrač, da se opustim, kad nemam gde?
To je sve, za sad.
JEdnostavno ne zivciraj se i igraj samo cw-ove i cepaj DM. Sto bi se opterecivao na glupim pubovima :)
AcMilan91
25.12.2010, 3:28
jel moze neko u pp da mi napise neke osnovne forice za cs ,ocu da postanem bolji igrac :)
WhenDarknessFalls
25.12.2010, 4:00
@gamer4life, razumemo se skroz :) U tome i jeste problem, sto admine kupuje ko hoce, i onda se izivljavaju kao kreteni jer ne razumeju sta znaci biti admin. Onda i nije cudo kad vidis poruke tipa "ko kupi AWP ide ban", "ko se steka u kuci na de_inferno ide ban", "ko baca dimne, ide ban" (da, cak sam i to video par puta).
Dalje, citeri. Razumem ja sve to, i da su piratski serveri, te da ce uvek da bude citera, ali ako vec ima po 5 admina uvek, jel je toliko problem da se izbaci neko ko ima skor 40:5 i svaki kill je headshot. I jos lik otvoreno priznaje da ima wallhack i da ga boli uvo.
Mada generalno, najveci problem sa CSom je taj sto se non stop igraju jedne te iste mape. Jedan te isti mapcycle, dust2/inferno/aztek/nuke, i to je to. A kad se server zezne pa sam slucajno prebaci na neku drugu mapu, odmah pocnu svi da vicu "Daj d2, daj d2". Pa bre ljudi, kako vam ne dosadi vise to?
Kad bih nasao neke ljude koji bi da igraju malo nesto drugo, tipa Assault/Assault_upc/Assault_2001, Militia, 5star, Mansion, Estate, Storm, i mali milion drugih mapa koje su realno bolje od ovoga sto se samo sad igra.
I tako...
Da kazem i ja nesto kao dugogodisnji igrac cs-a. Pub sam prestao pre god dana da igram, na mnogim serverima su ono sto vi pricate neki klinci admini ili nesto slicno koji rade sta oce i citere ne banuju ali banuju one bez cita. Imao sam neke goste pre neki dan i sad reko aj da pokazem liku kako igram i posto nisam mogao da nadjem mix udjem na neki pub, resim 2 i odma ban posle 2 min ravno, katasrofa. I tako ja pocnem samo da igramo cw-ove. Ali problem je sto ni tamo nije nista bolje jer i tamo te klinci banuju u sred cw-a jer ne mogu da podnesu da ima neko bolji od njih. Sto je najgore i lige su poceli da organizuju klinci, koji to rade samo radi clanova na forumu, pa sam tako 2-3 puta banovan na sred lige, a jednom smo drali domacine u prvom kolu pa nas ban na 7-0 rez i rekli kako imamo 16 bita, skrolamo i slicne gluposti. E zbog toga svega i tih klinaca koji misle da znaju nesto jesmo jedni od najgorih u cs-u i svi nas deru...
E a sad ja nesto da kazem..................kako se radi bunnyhop?:D
miša topola
25.12.2010, 10:28
E a sad ja nesto da kazem..................kako se radi bunnyhop?:D
http://www.youtube.com/watch?v=bdbG59PuMJM
:)
gamer4life
25.12.2010, 11:53
@WhenDarknessFalls
To što kažeš za mapcycle, isto te razumem. Ranije sam se skontao sa nekim likovima iz Sombora koji su iznajmili sebi server, i to je bila uživancija. bilo nas je uvek oko 10ak na serveru, a to su sve bili stariji likovi, a ne neki tamo klinci. Mogao sam da igram kako hoću, i nikoga nije bilo briga dali sam čiter. To je ta suština igranja, zabava, koja se izgubila negde u vremenu. Na kraju je ostala samo potreba da se bude najbolji. Na žalost, bilo je nekih problema sa hostom i iznajmljivanjem, pa se i to prekinulo. Moraću da okupim ponovo neke likove, da zajedno skupimo pare za server i igramo ko ljudi.
Kad sam već kod toga, koji host preporučujete?
@WhenDarknessFalls
Kad sam već kod toga, koji host preporučujete?
kgb naravno :)
DavidovicN.S
25.12.2010, 13:22
Džabe si se cimao da reinstaliraš XP, operativni sistem nema nikakve veze sa in-game lagom.
Polazeci od cinjenice da na win7 radi kanter bez problema, dosao sam do zakljucka da nesto nije u redu sa xp-om. Zvao sam tehnicku podrsku za adsl, oni su mi rekli da nije do njih, znaci neko mene ovde je*e. Kad sam imao 512/128 radilo je dobro, a sad kad imam 4098/256 nece... Na kraju krajeva, je*es kanter, nije do toga, nego mi je krivo sto kad vec placam 4mb ocekujem i da dobijem odredjeni kvalitet za te pare.
**** kanter, ja da imam 4mb ja bih pevao na sva vrata i naskidao bih se vise nego Misha Tumbas na Partizanovim utakmicama. Proveri obavezno da li ti se apdejtuje Steam, ako igras preko njega, mene je ranije to zezalo da upalim odmah CS preko Steam-a, a da se on automatski apdejtuje bas u tom trenutku dok sam igrao, i tek kasnije izvalim da mi zbog toga laguje.
AcMilan91
29.12.2010, 19:11
jel ima ovde neko ko ima bas iskustva i dobar je u cs-u?
kreator_
29.12.2010, 21:37
Nisam dobar, ali imam iskustva itekako.
miša topola
29.12.2010, 23:24
jel ima ovde neko ko ima bas iskustva i dobar je u cs-u?
Ja sam dobar (ocena 3) :)
xp professor
30.12.2010, 0:54
Ljudi posle dugo vremena sam ušao u cs i malo krenuo da igram, kad ono posle 2-3 min. izađe mi iz igre (ne izađe bukbalno, ''spusti je dole'') i traži neku šifru
Isto to mi se dešava i na Google Chromu od nedavno, prilikom prečice CTRL+W (da zatvorim tab)
Evo screenshot pa ako pomogne. Ne mogu da igram lepo cs.
http://www.dodaj.rs/f/3h/MF/3kaxIZwK/untitled-1-copy.jpg
Čak sam i pokušao da ukucam neke meni poznate šifre koje koristim i ništa.
Borko Motorko
30.12.2010, 1:19
Milose, lose si ocenio sebe, bar zasluzujes 4- :) Uvek si me kidao :D
Ljudi posle dugo vremena sam ušao u cs i malo krenuo da igram, kad ono posle 2-3 min. izađe mi iz igre (ne izađe bukbalno, ''spusti je dole'') i traži neku šifru
Isto to mi se dešava i na Google Chromu od nedavno, prilikom prečice CTRL+W (da zatvorim tab)
Evo screenshot pa ako pomogne. Ne mogu da igram lepo cs.
http://www.dodaj.rs/f/3h/MF/3kaxIZwK/untitled-1-copy.jpg
Čak sam i pokušao da ukucam neke meni poznate šifre koje koristim i ništa.
Samo mi kazi odakle ti instalacija, sa nekog cd-a ili si sknuo sa neta? I nadam se da je to 1.6 verzija, secam se da je 1.5 pa nadole trazio neke serijske brojeve dok je cs bio vlasnistvo sierre, ali 1.6 ne trazi nista. Probaj drugu instalaiciju...
xp professor
30.12.2010, 2:14
Samo mi kazi odakle ti instalacija, sa nekog cd-a ili si sknuo sa neta? I nadam se da je to 1.6 verzija, secam se da je 1.5 pa nadole trazio neke serijske brojeve dok je cs bio vlasnistvo sierre, ali 1.6 ne trazi nista. Probaj drugu instalaiciju...
Sigurno nije do instalacije jer sam cs instalirao još davnih dana i sve je bilo u redu. Tada mi nije tražio nikakvu šifru.
Pa ako mu se to desava i u Chromu onda nije do cs-a, nego si instalirao neki program koji nisi aktivirao pa te smara -.-.
xp professor
30.12.2010, 15:16
Pa ako mu se to desava i u Chromu onda nije do cs-a, nego si instalirao neki program koji nisi aktivirao pa te smara -.-.
To je sigurno ali ko li će sad znati koji je to program... :icon_scra
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.