Prikaži potpunu verziju : Counter Strike 1.6
IgniEtFerro
26.1.2009, 17:50
Instalirao sam CS 1.6,ali kada otvorim igru,kao da nemam net. Imam KasperskyInternetSecurity 2009 I pretpostavljam da on blokira konekciju igre na internet. Zna li neko sta da radim? :)
Laksi nacin je da ides desni klik na KIS (dole u taskbaru) i kliknes "Pause Protection" - laksi ali i dosta nesigurniji nacin. Drugi nacin je da KIS-ov firewall postavis da "ignorise" CS i HL ikonice/programe. ;)
Prvo izgasi KIS da bi bio 100% siguran da je on krivac a posle ces dalje...
[]D.[].[]v[].[]D.
27.1.2009, 0:43
Koji je :
rate ?
cl_updaterate ?
cl_cmdrate ?
sv_maxrate ?
Za internet od 1024/128 Kbps (1Mb) SBB Kablovski internet ! Do sad sam koristio rate 25000, cl_updaterate 25, cL_cmdrate 25, sv_maxrate 25000 ! i lagg mi je bio normalan od 0 - 25 ! a sad samo na KBG Serverima mi je tolki lagg.? u cemu je problem ? jedino mi se lagg na serveru smanji (a inace je od 80-100 sada ) kada udjem na onu karticu internet pa na neki server pa se tek onda vratim na ovaj ? moze pomoc ??:confused:
moze li mi iko reci kako da pravim one sprejeve kad pritisnem t da nebude ono *****e sa kantera vec sta ja ocu i kako da sifre mogu kucati posto ima moj drug igramo jedan na jedan i on koristi chit pa da i ja i ako moze koji da napisete:n_klanja::n_klanja:
evo ti link za sprej, a ovo za shifre valjda ide nesto sv_cheat 1 ili tako nesto. ali online to mozesh samo kad si admin. Ako mislish na komande obicne to nije greh da se napise:dabra stvar je +duck, cl_lw 1,cl_lw 0,cl_d(tab)1,cl_d(tab)0,-duck(kucash redom jedno ispod drugog u konzolu) a ako mislish na ono da ti metak ide u vugla i te za******ije ne znam ni jednu i ne interesuju me.
za sprej:
http://servers.blogger.ba/arhiva/2008/09/21/1801741
P.S. ako se neko ne slaze sa ovim shto sam stavio ove komande neka kaze pa cu da obrishem.
generalno za sve vrste konekcija koristite
rate 15000
cl_cmdrate 50
cl_updaterate 50
net_graph 3 - i ti pratite vash choke i loss, i u zavisnosti od toga menjajte parametre...
neko sa jakom konekcijom moze da drzi i 25000/100/100 ali poshto su nashi serveri takvi kakvi su, to ih gushi... zato drzite 15k/50/50 i variraje to...
generalno za sve vrste konekcija koristite
rate 15000
cl_cmdrate 50
cl_updaterate 50
net_graph 3 - i ti pratite vash choke i loss, i u zavisnosti od toga menjajte parametre...
neko sa jakom konekcijom moze da drzi i 25000/100/100 ali poshto su nashi serveri takvi kakvi su, to ih gushi... zato drzite 15k/50/50 i variraje to...
Ok, imam Counter-Strike Source i imam veliki ping. Znaci u svaki server kada udem da ukucam ovo?
PS. Konekcija mi je 256kb/s
Ok, imam Counter-Strike Source i imam veliki ping. Znaci u svaki server kada udem da ukucam ovo?
PS. Konekcija mi je 256kb/s
e sa CS:S ne znam kako je, verovatno je isto...
i to kucash samo jednom, i to ti vazi za sve vreme dok igrash...bilo online, bilo u lan-u, bilo kako...
mada naravno, ako igrate u lanu drzite 25/100/100 :)))
Al3k5an9ar
29.1.2009, 0:38
Kako se zove onaj program sto onemogućava korišćenje wh-a na serverima, mislim onaj da admin zna da nemam a da ne mora da gleda?
Mislis na sXe Injected (http://www.sxe-injected.com/)?
To je neopevano g0vno, isto kao i HLGuard...
jer moze neko da mi da instalaciju Cs 1.6,i i pejc za online.....
jer moze neko da mi da instalaciju Cs 1.6,i i pejc za online.....
Ne znam koliko je te legalno, pa imas PM od mene.
I ovo nije tema za to.
Moguce... mada... Igram CS vec prilicno dugo i jos nisam doziveo da se neko "provukao" sa citom pored sXe-a. Cuo sam razne price, ali dok licno ne vidim, sumnjam u sve to.
Može i on da se zaobiđe, ali taj program je neverovatno bugovit...
Perica Ognjenovic
30.1.2009, 11:40
Drugar ima sledeci problem, naime kada pokusa da se konektuje na net, ne ide. Ode na onu listu servera i nema nicega, kao da nije uopste konenktovan. Povezan je preko Telekom ADSL-a na 768Mbit, hardverski podrzava Kanter. Isljucili smo Windows Firewall, a od zastite koristi AdAware i AVG.
Ako neko ima bilo kakvu ideju...
ne pokazuje mu nijedan server zato sto ima stari patch, neka skine novi patch v21 i pojavljivace mu se serveri, a moze bez novog patcha i uci preko opcije connect pa ukuca ip i to je to :)
Perica Ognjenovic
30.1.2009, 11:45
obavezno proveri da ti grafika bude 32 bita, u podesavanjima.
imao sam SKROZ isti problem sa SKROZ istim AD[S]L paketom, samo shto sam ja sezampro.
grafika nema nikakve veze sa tvojom internet konekcijom.problem je do tvog provajdera, tj.telekoma na kojeg se svi zale da ne mogu da igraju counter preko neta jer im laguje mnogo..Znaci nazovi njihovu sluzbu i reci im da ti to fiksiraju.Sto se tice rejtova, probao sam milion kombinacija za counter i dosao sam do resenja za korisnike adsl a koji imaju paket 256/64, 512/64 najidealniji rejtovi su rate 14000 cl_cmdrate 40 cl_updaterate 70 i rate 15000 cl_cmdrate 40 i updaterate 101............
Perica Ognjenovic
30.1.2009, 11:48
D.[].[]v[].[]D.;704083']Koji je :
rate ?
cl_updaterate ?
cl_cmdrate ?
sv_maxrate ?
Za internet od 1024/128 Kbps (1Mb) SBB Kablovski internet ! Do sad sam koristio rate 25000, cl_updaterate 25, cL_cmdrate 25, sv_maxrate 25000 ! i lagg mi je bio normalan od 0 - 25 ! a sad samo na KBG Serverima mi je tolki lagg.? u cemu je problem ? jedino mi se lagg na serveru smanji (a inace je od 80-100 sada ) kada udjem na onu karticu internet pa na neki server pa se tek onda vratim na ovaj ? moze pomoc ??:confused:
problem je do tvog provajdera, i on ce se resiti za oko mesec dana kako najavljuju mediji :)
Ne znam koliko je te legalno, pa imas PM od mene.
I ovo nije tema za to.
CS 1.6 je kao besplatna distribucija, steam nije besplatan ... tako de ne bi trebalo da spada pod nelegalno ...:dedica:
[]D.[].[]v[].[]D.
31.1.2009, 0:41
problem je do tvog provajdera, i on ce se resiti za oko mesec dana kako najavljuju mediji :)
Da da . To su mi rekli par mojih drugova, daj boze da sve bude ok . !:n_klanja:
ANGELDEAD
31.1.2009, 16:44
imam probrlm u cs
kad udjem u find servers/favorites (ja ih imam oko 20) svi serveri ne prikazuju mapu ping i one ostale informacije odem na refres (da refresh favortes) on nista ne mjenja tek kad odem desnim klikom na server i refresh server onda prikaze mapu i ping koji je uvijek preko 1000 ponovnim refresovanjem tog servera se prikaze nomalan ping isve bude u redu ali samo sa tim serverom.
ali ja ovo moram ponoviti 40 puta posto imam 20 servera
sta da uradim da ovo ne refresujem 40 puta:icon_scra:icon_scra:icon_scra
imam probrlm u cs
kad udjem u find servers/favorites (ja ih imam oko 20) svi serveri ne prikazuju mapu ping i one ostale informacije odem na refres (da refresh favortes) on nista ne mjenja tek kad odem desnim klikom na server i refresh server onda prikaze mapu i ping koji je uvijek preko 1000 ponovnim refresovanjem tog servera se prikaze nomalan ping isve bude u redu ali samo sa tim serverom.
ali ja ovo moram ponoviti 40 puta posto imam 20 servera
sta da uradim da ovo ne refresujem 40 puta:icon_scra:icon_scra:icon_scra
moze da bude zbog mnogo stvari ako ti nije zao reinstaliraj kanter(ali obavezno sacuvaj foldere maps, sprites i sounds da bi posle mogo da ih vratis u folder gde ti je instalirana igrica da ne moras da opet downloadujes spritove, zvukove i mape. Ako ne uspe mozda je do provajdera ili tako nesto.Ako imas steam probaj da instaliras. ja sam reko sve sto mi je palo na pamet.Mozda neko ima neko drugo resenje...
Al3k5an9ar
1.2.2009, 15:18
E, hvala za sXe, ali sad me zanima jedna komanda u cs-u. Kako da namestim da kad menjam oruzije ono automatski stoji u mojoj ruci(ne ono repetiranje na m4 npr)?
E, hvala za sXe, ali sad me zanima jedna komanda u cs-u. Kako da namestim da kad menjam oruzije ono automatski stoji u mojoj ruci(ne ono repetiranje na m4 npr)?
Ja sam to pre znao (davno), ali dacu ti adresu pa ti sam nadji ako mozes (ako ne bude niko mogao da ti pomogne).
http://hl.gamegate2k.com/halflife/generalconsolecommands
Da li neko zna u kom se fajlu nalazi lista favorites servera(da ne bih kucao servere posle reinstalacije)
Nigde...
Moras ih prepisivati :p
dethknight96
4.2.2009, 21:08
POMOC!!sta da radim dal se nekom nekada desavalo kada udje u favrorites da ukuca ip servera i da nece da se prikaze ili kaze not resporing:confused::confused::confused:
To se i meni sad desilo ,ali ne za sve servere nego za jedan odredjen. Prvo su me BAnovali zato sto sam pro, pa sam im odrzao koju na forumu pa me odbanovali, ali i dalje pise da ne mogu da udjem. Obrisao je sa liste i ponovo upisao IP i nije htelo da se pojavi na listu! Problem nisam resio i dalje mi je tako, ali verujem da bi reinstalacija to resila. (i naravno moras da imas patch v21 min.)
Moj drug je imao drugi problem, na svakom serveru mu je pisalo da je banovan i ako nikad nije igrao tamo i samo mu je reinstal resio problem.
Sad ja kapiram ili je problem taj sto se server ugasio (IP), i drugo zato sto su te banovali pa su ti poremetili taj tvoj IP koji prepoznaju serveri na koje hoces da se konektujes.
MOze biti svasta, i jedino resenje koje ja znam je reinstall.
Thunderman
6.2.2009, 15:52
Ljudi,ajde dajte Link za V21 Non steam Patch.Hvala vam unapred..
Thunderman
6.2.2009, 15:56
Ljudi Izlazi Mi Sledeca Greska:
Your Client.dll,doesn't match the servers Version
*Napomena:
-Nisam Josh Instalirao V21 Patch
-Skinuo Sam Sa FileFronta CS...
Ne moze da nadje na internetu servere,ali kad ih ja addujem u Favorites,rade normalno...
Ljudi,ajde dajte Link za V21 Non steam Patch.Hvala vam unapred..
Evo ti patch> CS 1.6 Patch v21 (http://baltgames.lv/v2/downloads/150/)
ljudi HITNO mi treba cstrike/models/player/vip/vip.mdl treba mi neki poaban file pod ovim nazivom jerne mogu da udjm u ovaj server 91.150.72.229:27032
probao sam da ga izbrisem pa da mi server posalje taj file ali opet isto
i jos izbacuje mi ovu poruku:
Server is enforcing file consistency for models/player/vip/vip.mdl
Bad file Server is enforcing file consistency for models/player/vip/vip.mdl
Unaprijed HVALA
Thunderman
6.2.2009, 18:05
Ljudi Aj Se Organizujemo da igramo Cs na nekom praznom serveru,samo Sk?
Ljudi Aj Se Organizujemo da igramo Cs na nekom praznom serveru,samo Sk?
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=30370
Bese to nekada davno :)
Milos sikimic
6.2.2009, 21:40
DALI NEKO MOZE DA MI OGOVORI KAKO DA SMANJIM NISAN[MUSICU],VISE NEGO STO MOZE NEGO STO JE VEC PONUDJENO U OPCIJI.IGRAM GA NA 22INCA I NISAN JE VECI OD COVEKA KADA JE NA SMALL A REZOLUCIJA 1680x1050,DA LI IMA NEKA KOMANDA U KONZOLI KOJA MOZE DA GA SMANJI ILI SUZI. UNAPRED ZAHVALAN
Ima neko da mi da Niski serveri??????? Unapred hvala:alealeee::alealeee::alealeee:
moze li mi neko dati link gdje mogu da skinem pech za cs 1.6.......HITNO
moze li mi neko dati link gdje mogu da skinem pech za cs 1.6.......HITNO
Izvoli
http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=711841&postcount=472
Devilish Soldier
9.2.2009, 16:44
ovo pitanje je verovatno bilo.dal' moze neko da mi kaze kako se zove program za pravljenje mape u cs-u...hvala
ovo pitanje je verovatno bilo.dal' moze neko da mi kaze kako se zove program za pravljenje mape u cs-u...hvala
Mozda ovo pomogne http://www.superjer.com/learn.php
AcMilan91
10.2.2009, 11:26
jel ima neki server dobar za vezbanje posto tek igram 2 nedelje cs pa de nema mnogo gosu igraca?
AcMilan91
10.2.2009, 23:17
vidis da je pro ima da me iseku ko konja! :)
napravio sam server preko hlds-a
ali ne mogu da restartujem,banujem itd.
nasao sam na netu da treba da instaliram amx mod ali ne znam kako
unapred hvala
jel ima neki server dobar za vezbanje posto tek igram 2 nedelje cs pa de nema mnogo gosu igraca?
Brate moj predlog ti je da igrash u lan-u onda...protiv botova xD
Devilish Soldier
11.2.2009, 14:26
DALI NEKO MOZE DA MI OGOVORI KAKO DA SMANJIM NISAN[MUSICU],VISE NEGO STO MOZE NEGO STO JE VEC PONUDJENO U OPCIJI.IGRAM GA NA 22INCA I NISAN JE VECI OD COVEKA KADA JE NA SMALL A REZOLUCIJA 1680x1050,DA LI IMA NEKA KOMANDA U KONZOLI KOJA MOZE DA GA SMANJI ILI SUZI. UNAPRED ZAHVALAN
probaj ovako.uzmi pistolj i cucni i klikni tamo gde kucas sifre i napisi ovako cl_lw 1
pa onada
cl_lw 0
tako bi trebalo da se smanji
Devilish Soldier
12.2.2009, 0:05
E igrao sam pre u lan-u sa drugovima i jedan "drug" je kucao neke cheat-ove, daj te bre vi neki cheat-ri neki cheat ali da bude dobar i da ima dosta headova :).. Mislim nisam ja cheater ali kad oni kucaj daj da ukucam i ja neki!!! :-):-):-):-):-):-)
ma sta ce ti cit ako igras na serverima provale te roknu ti ban jedino ako igras sa ortacima to uredu mada ja ne bi mogao da ti pomognema ne znam ni jedan cit:(
ma sta ce ti cit ako igras na serverima provale te roknu ti ban jedino ako igras sa ortacima to uredu mada ja ne bi mogao da ti pomognema ne znam ni jedan cit:(
Ehh, imas debila admina koji te banuju jer si najbolji na listi, a nema veze sto mozda ni ne znas bilo kakav cheat. Zato nemojte igrati na levim serverima ciji su admini decica neka koja su prvi put seli za CS od verzije 1.6...
Devilish Soldier
12.2.2009, 1:20
Ehh, imas debila admina koji te banuju jer si najbolji na listi, a nema veze sto mozda ni ne znas bilo kakav cheat. Zato nemojte igrati na levim serverima ciji su admini decica neka koja su prvi put seli za CS od verzije 1.6...
e to si upravu:)
imam problem sa sluskama u cs 1.6.....pritisnem da pricam na K i nistaa..a slusalice normalno rade:confused::confused::confused:p.s slusalice su naravno sa mikrofonom
dajte mi neki server gde imaju nove mape npr estate ili simpsons...ili estate ili assault...plizz!!!!!
dajte mi neki server gde imaju nove mape npr estate ili simpsons...ili estate ili assault...plizz!!!!!
Ja nisam dugo igrao CS,ali znam da nisam ni na jednom serveru video mapu ''The Simpsons'' ( igrao sam pre 3 godine,mada sam instalirao ponovo CS,da se vratim u formu :D ). A assault i estate su default mape ( imash ih kad instalirash CS ) i nisu "nove".... Sve u svemu ja mislim da neces naci sever na kom se igra The Simpson mapa..
imam problem sa sluskama u cs 1.6.....pritisnem da pricam na K i nistaa..a slusalice normalno rade:confused::confused::confused:p.s slusalice su naravno sa mikrofonom
Jesi li u opcijama u kanteru podesio mic??
http://www.astahost.info/images/867_voice_cs.jpg
I pogledaj u "Audio" tab-u da li si sve lepo pojacao i podesio
Devilish Soldier
15.2.2009, 20:12
evo mapa kalemegdan za cs
http://www.fpsbanana.com/maps/1803
Borski Lektra Haul
http://cache.www.gametracker.com/server_info/217.26.212.27:28046/b_560x95.png (http://www.gametracker.com/server_info/217.26.212.27:28046/)
Dodjite da se zabavimo trebaju mi iskusni admini za server.
Bice i nagradne igre za dobre igrache.:alealeee:
Jesi li u opcijama u kanteru podesio mic??
http://www.astahost.info/images/867_voice_cs.jpg
I pogledaj u "Audio" tab-u da li si sve lepo pojacao i podesiojesam sve tako uradio a kada pritisnem K i pricam nista...uopste se ne pojavljuje ono crveno da ja pricam
DonCorleone91
15.2.2009, 23:34
jesam sve tako uradio a kada pritisnem K i pricam nista...uopste se ne pojavljuje ono crveno da ja pricam
Tebi ni netreba da se pojavi "ono crveno" nego samo zuti zvucnik...i ti sebe necujes kad pricas!
pa pojavio se zuti zvucnik i ja pricam i kada pitam nekoga kao jel su culi da sam pricao kazu oni da nisam..to je problem!
DonCorleone91
16.2.2009, 11:31
Jel si pogledao u control panelu da li ti je pojacan mikrofon. Da li si ubacio mikrofon u pravu rupu :) . Da li radi u nekim drugim situacijama???
Evo jednog problema, ne znam jeste li ga spominjali ali stvarno nisam mogao da pretrazujem temu od 1000 postova. Naime, u toku ONLINE igranja dolazi do cudnih desavanja. Nanisanim coveka u glavu i pripucam ali jednostavno meci ne pogadjaju, ponekad i kada iz blizine krenem pucati u telo isto, muka ziva dok meci nesto dokace, a u toku LAN igranja nemam takvih problema. Googlao sam nesto malo i spomine se nekakav update rate. Zna li neko u cemu je problem i kako mogu da ga resim?????
Znam da nema veze sa ovom temom ali voleo bih da mi pomognete.Igram cs 1.6 dosta dugo ali me smorila igra i zelim malo da je igram sa nekim cheatom,npr Aimbot,ali imam problem kada hocu da ga upalim u igri(kliknem INSERT ili END)izbaci me sa servera.Menjao sam dosta cheatova i uvek isti problem.Da li je potrebna druga verzija igre ili nesto drugo?? Pomozite!!!:n_klanja::n_klanja::n_klanja:
Znam da nema veze sa ovom temom ali voleo bih da mi pomognete.Igram cs 1.6 dosta dugo ali me smorila igra i zelim malo da je igram sa nekim cheatom,npr Aimbot,ali imam problem kada hocu da ga upalim u igri(kliknem INSERT ili END)izbaci me sa servera.Menjao sam dosta cheatova i uvek isti problem.Da li je potrebna druga verzija igre ili nesto drugo?? Pomozite!!!:n_klanja::n_klanja::n_klanja:
Nije do cita, nego je do VAC zastite. Te tipke :del, insert, end, F12 itd. su zabranjene bas zbog toga sto 90% citova koristi to. Jedino resenje ti je da promeni .ini i sl. file u citu da ti se pali npr. na neko drugo dugme ili da skines cit "Seren1ty aim bot r4". Kada upalis serenity pre igre on nema potrebe da se podesava u igri, zato sto je sve vec automatski namesteno (WH...). Ima jedan server koji ne koristi VAC zastitu, to je "Backi Petrovac", znaci u njemu mozes da podesavas cit preko del, insert... i sledeci put kad udjes u neki server ostace ti ista ta podesavanja. Ako treba neka pomoc citerima, javite se na PM. Zato sto mi je dosta svega i hocu drugi da se muce sa citerima isto kao sto sam se i ja mucio. Sebican sam ali bas me briga, zato sto sam izgubio vise veru u fer igranje, steam je jedino resenje. Onaj screenshot sa 50 i nesto killova sto sam postavio je sa sXe zasticenog site-a, a kad igram na obicnom jedva imam 25 killova i 10 smrti.
Da li bi mogao da mi das link gde da skinem cit???:):):)
Da li bi mogao da mi das link gde da skinem cit???:):):)
Imas PM
Ovo ne radi kako treba nije sve automatski podeseno.Jel imas jos neki server koji nema VAC zastitu posto onaj nece da mi primi!!!:n_klanja:
Radi server ali ne znam kako da upalim cit :D :D
Veljko the King
16.2.2009, 16:44
ja igram na:
rate 9999
cl_cmdrate 65
cl_updaterate 65
i radi odlicno.Probaj to da ukucas u consolu pa javi
Evo jednog problema, ne znam jeste li ga spominjali ali stvarno nisam mogao da pretrazujem temu od 1000 postova. Naime, u toku ONLINE igranja dolazi do cudnih desavanja. Nanisanim coveka u glavu i pripucam ali jednostavno meci ne pogadjaju, ponekad i kada iz blizine krenem pucati u telo isto, muka ziva dok meci nesto dokace, a u toku LAN igranja nemam takvih problema. Googlao sam nesto malo i spomine se nekakav update rate. Zna li neko u cemu je problem i kako mogu da ga resim?????zato sto pucas rafal..lol..ostavite msn da se dogovorimo oko servera gde cemo igrati i to ok..?
kada ukucam ip adresu u favorites nece da nadje server sta da radim po tom pitanju pojedine ip nadje
kada ukucam ip adresu u favorites nece da nadje server sta da radim po tom pitanju pojedine ip nadje
Pokrecesh li CS kao administrator ili pod nalogom koji nema "punomoc" ? To mozhe da bude problem.
@Engineer - taj updaterate i commandrate se odnose na download/upload, u zavisnosti od toga kakav internet imash se podeshava. Evo npr, ja na 1 mbit/128k igram na cl_updaterate 100 cl_cmdrate 60 rate 15000, i ping je obichno 20-40, na shta sam i navikao. U zavisnosti od brzine se smanjuju, secam se da sam na 256k/64k igrao na upd 40 cmd 40 rate 8000...
zato sto pucas rafal..lol..ostavite msn da se dogovorimo oko servera gde cemo igrati i to ok..?
OK.
@Engineer - taj updaterate i commandrate se odnose na download/upload, u zavisnosti od toga kakav internet imash se podeshava. Evo npr, ja na 1 mbit/128k igram na cl_updaterate 100 cl_cmdrate 60 rate 15000, i ping je obichno 20-40, na shta sam i navikao. U zavisnosti od brzine se smanjuju, secam se da sam na 256k/64k igrao na upd 40 cmd 40 rate 8000...[/quote]
Ma, radio sam nesto na smanjenju ping-a i mislim da mogu probati sa vecim updaterate-om i sl....
Merci!
DonCorleone91
17.2.2009, 9:15
Evo jednog problema, ne znam jeste li ga spominjali ali stvarno nisam mogao da pretrazujem temu od 1000 postova. Naime, u toku ONLINE igranja dolazi do cudnih desavanja. Nanisanim coveka u glavu i pripucam ali jednostavno meci ne pogadjaju, ponekad i kada iz blizine krenem pucati u telo isto, muka ziva dok meci nesto dokace, a u toku LAN igranja nemam takvih problema. Googlao sam nesto malo i spomine se nekakav update rate. Zna li neko u cemu je problem i kako mogu da ga resim?????
Ukucaj u konzolu net_graph 3. U donjem uglu ces videti koliki ti je upload i download. I sto ti je u ovom trenutku videces koliki ti je loss. Cim je vise od 0 znaci da ti ne dolaze svi podaci sa servera do tebe. A samim tim i tvoji meci kasne za protivnikom :)
Kucaj u konzolu connect pa IP adresa. A desava se kad kopiras IP adresu da prekopiras razmak pre prvog broja pa onda nece da se add-uje. :)
hVALA LJUDI. Meni je prosecan gubitak na netgraph-u oko 15-20. Sta to znaci i sta da radim jer ne moze se bas opusteno igrati kad meci nece da ubiju zbog net-a. Pix.
Nisi Me Razumeo Lepo Imam Adsl 2mb/s
Udjem U Favorites Dodaj Server Ukucam Ip 192.168.0.239:27016 I Uopste Ne Nadje Nista A Kada Ukucam U Dodaj Server Ip 927itd Onda Nadje Kgb Ili Balkan Ekspres.
I Mogo Bi Da Mi Posaljes Podesavanja Za 2mb/s.hvala
За 2 mb/s, стави слободно max:
rate 20000
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
koristim inace sbb-ov paket 256 download upload 2:1 , 32/16. Is it good enough???
Partybreaker
18.2.2009, 16:46
Jes it iz.
AcMilan91
18.2.2009, 17:13
ljudi juche sam formatirao c i d i ping mi je preko 500 u kanteru sta da radim?
imam 4mbit sbb
http://www.speedtest.net/result/413460345.png (http://www.speedtest.net)
imam problem ... naime kad udjem u CS (1.6 sa patchom v21) kad kliknem na server list uopste mi se ne prijavljuje ni jedan server pise could not contact to master server to show server list (nesto tako)..a kad probam preko konzole na connect u ip adresu ukucam uopste nece da udje na sever pise establishing netwprk connection to server i tako ponavlja to...molim vas pomozite :confused: :confused:
Da li moze neko da mi da link gde da skinem Half Life+Counter Strike 1.5 ....???Mnogo mi se igra:D:D:D:D
p.s Skinuo sam ja vec ali ima u sebi cit pa me banuju sa svakog servera :D
Ja znam jedan server gde se igraju samo te default mape(i neke nove)ali je za Counter Strike 1.5...ako hoces posalji mi pm pa cu ti da ti ip ....
Brate moj predlog ti je da igrash u lan-u onda...protiv botova xD
A sto da igra uopste u lanu??Bolje igraj prvo malo sa botovima a onda preko neta na nekom serveru...
Nisi cuo nikad za opciju "edit post"?
A i ko da je bitno dal mora prvo sa botovima da igra, tako se igralo pre 5 godina, i ako je kompletni nub, moze da krene odmah na nekom serveru.
Nisi cuo nikad za opciju "edit post"?
A i ko da je bitno dal mora prvo sa botovima da igra, tako se igralo pre 5 godina, i ako je kompletni nub, moze da krene odmah na nekom serveru.
Ne razmisljas kreator ako ne udje u stos sa botovima i ako krene odmah da igra ne serveru bice mu tesko i smorice ga brzo..a to nije poenta:a_bleh:
Nisam cuo za edit post jel mozes da mi posaljes pm da mi objasnis sta je to??
A sto da igra uopste u lanu??Bolje igraj prvo malo sa botovima a onda preko neta na nekom serveru...
Slazem se sa Kreatorom,jedino ako je totalni nub onda neka igra sa botovima na easy,neka ode u neku igraonicu sa par ortaka i neka igra u lanu,jednostavnije je,a i on ce se ushemiti ako nije dosad igrao CS
P.S:Stvarno je nub,nije nikad igrao CS,ja sam CS pocheo da igram sa 7-8 godina,kao i vecina sveta :D
Ja sam cs poceo da igram od verzije 1.5 ....Jako mi je zao sto je propao a mnogo je dobar...Da nisu poceli serveri masovno da se gase i da ljudi prelaze na 1.6 nikada nebih presao na 1.6...CS 1.5 ZAKON!!! 4ever in my heart.....:(
@Dax94:Sinko, igrao sam CS jos od prve beta verzije 2000. i znam da se, igrajuci sa botovima, ne moze nauciti nista. Za CS ti ne treba pola godine ili godinu dana bi naucio osnovne stvari. Jeste da ce ga ubijati ko stigne, ali bar ce videti kako se uopste igra na vecini servera. Posle druge-trece mape, pocece da shvata odredjene stvari, posle pete ce vec imati neki skor i tako dalje. Sa botovima se igralo u 1.3, 1.4 i pomalo u 1.5 verziji, nema sta da nauci igrajuci protiv njih.
I nauci da editujes postove, ne zbog mene, ruzno je sto se sprdas samnom, a i dobijaces opomene od moderatora zbog double-postinga (u tvom slucaju triple-posting).
Ja sam cs poceo da igram od verzije 1.5 ....Jako mi je zao sto je propao a mnogo je dobar...Da nisu poceli serveri masovno da se gase i da ljudi prelaze na 1.6 nikada nebih presao na 1.6...CS 1.5 ZAKON!!! 4ever in my heart.....
To je zato sto si verovatno skoro presao na 1.6 verziju, i ja kada sam seo pre par godina prvi put za 1.6icu, bilo mi je njesra, i nagovarao sam moje saigrace da nastavimo sa peticom, ali sestica je postala toliko popularna da je previse malo igraca ostalo na petici.
@Dax94:Sinko, igrao sam CS jos od prve beta verzije 2000. i znam da se, igrajuci sa botovima, ne moze nauciti nista. Za CS ti ne treba pola godine ili godinu dana bi naucio osnovne stvari. Jeste da ce ga ubijati ko stigne, ali bar ce videti kako se uopste igra na vecini servera. Posle druge-trece mape, pocece da shvata odredjene stvari, posle pete ce vec imati neki skor i tako dalje. Sa botovima se igralo u 1.3, 1.4 i pomalo u 1.5 verziji, nema sta da nauci igrajuci protiv njih.
I nauci da editujes postove, ne zbog mene, ruzno je sto se sprdas samnom, a i dobijaces opomene od moderatora zbog double-postinga (u tvom slucaju triple-posting).
To je zato sto si verovatno skoro presao na 1.6 verziju, i ja kada sam seo pre par godina prvi put za 1.6icu, bilo mi je njesra, i nagovarao sam moje saigrace da nastavimo sa peticom, ali sestica je postala toliko popularna da je previse malo igraca ostalo na petici.
izvini precenio sam te...
izvini precenio sam te...
Jesi, sad bar znas za ubuduce.
Nisi Me Razumeo Lepo Imam Adsl 2mb/s
Udjem U Favorites Dodaj Server Ukucam Ip 192.168.0.239:27016 I Uopste Ne Nadje Nista A Kada Ukucam U Dodaj Server Ip 927itd Onda Nadje Kgb Ili Balkan Ekspres.
I Mogo Bi Da Mi Posaljes Podesavanja Za 2mb/s.hvala
probaj da promenis port(npr. kod tog servera je port 27016 ti stavi 27015)...:qliranje:
kreator aj mi daj tvoj yahoo messenger ili msn pa da se dogovorimo jer nece da mi procita licnu poruku...???:D
Ne mogu da verujem, znaci WoW kutak ima Pavleta, ova tema izgleda ima novog pretendenta za to mesto...
Rekao sam ti da necu da igram sa klincima koji svoje pishe mere odigranim partijama CSa... Ja ionako ne igram aktivno CS vec 3-4 godine, mozda jednom u dve nedelje sa drugarima u LANu...
Imam ja server, nov je, trenutno 12 slotova, u roku od nekoliko dana povecavam broj slotova na 24! tako da ce moci da igra vishe igraca!:aplauz:
Svi su dobro dosli, zato svratite da igramo! :alealeee: Ja sam glavni, head admin, Nemke-61-. IP servera je: 91.150.72.229:27035 vidimo se
probaj da promenis port(npr. kod tog servera je port 27016 ti stavi 27015)...:qliranje:
probao sam i to i dalje nece da nadje server pokusavao sam vise puta kao da nece da nadje ip adrese koje pocinju sa 1 i 2
pozz
samo jedno pitanje: da li je normalno sto meni uvek pise: (nesto tamo)ChatAllDead na mestu gde bi trebao da bude chat? I ako to nije do adminskih podesavanja ako neko zna kako da ukljucim chat neka javi.:Freddy:
Nije normalno. Instaliraj V21 patch i biće OK.
Nije normalno. Instaliraj V21 patch i biće OK.
e hvala ti puno
probao sam i to i dalje nece da nadje server pokusavao sam vise puta kao da nece da nadje ip adrese koje pocinju sa 1 i 2
ne znam...pitaj nekog veterana na forumu za pomoc..ja imam sbb 1mb/s i imao sam problema sa ukucavanjem servera ali svaki port promenim na 27015...cak i tad nekad nece da ukuca ali posle nekog vremena mi se pojavi u favorites serverima...:)
ne znam...pitaj nekog veterana na forumu za pomoc..ja imam sbb 1mb/s i imao sam problema sa ukucavanjem servera ali svaki port promenim na 27015...cak i tad nekad nece da ukuca ali posle nekog vremena mi se pojavi u favorites serverima...:)
Kakve to veze ima ako server se zavrsava sa 27016 ti promenis na 27015???!!!
To ce samo da te prebaci na drugi server...:boodala:
imam problem sa mapama u cs1.6 ..nerade mi mape fy_simpsons itd itd..jel ima neko isti taj problem ili je to samo meni?inace mape su za cs 1.6... izbaci me i pise "couldn open fy_simpsons.wad"...p.s skinuo sam yapb bota za cs.1.6 i molim vas da mi kazete u tacno koji foldaer da ga instaliram !ubacivao sam ga u 20 foldera i nema ga..
imam problem sa mapama u cs1.6 ..nerade mi mape fy_simpsons itd itd..jel ima neko isti taj problem ili je to samo meni?inace mape su za cs 1.6... izbaci me i pise "couldn open fy_simpsons.wad"...p.s skinuo sam yapb bota za cs.1.6 i molim vas da mi kazete u tacno koji foldaer da ga instaliram !ubacivao sam ga u 20 foldera i nema ga..
Ako hoces da igras sa botovima treba ti Zbot, samo otkucaj u gugl i lako ces da nadjes download.Raspakujes ga valjda u cstrike ili nesto slicno to ces lako da nadjes, posle kad udjes u CS pritisnes H i onda je lako samo kliknes add bot(u meniju koj ti je izaso kad kliknes H) a ovo za mape je i meni isto ne rade mi de_nuke i de_nuke1 a imam ih. Za to ne znam da ti pomognem
evo sad sam proverio, u cstrike treba da iskopiras
NFS_SALE_95
22.2.2009, 14:28
ko hoce samnom cs 1.6 preko hamacija????neka mi se javi na moj msn!
DonCorleone91
22.2.2009, 14:39
OMG...cs preko hamacija....cemu to??? kad mozes da igras preko neta na bilo kom serveru :) sa desetinama drugih ljudi :)
pa dobro hoce da igras sam sa ortacima. Ja to stalno radim. Imam svoj server koji moze da primi 8 igraca i stalno na njemu igram.
NFS_SALE_95
22.2.2009, 15:05
pa dobro hoce da igras sam sa ortacima. Ja to stalno radim. Imam svoj server koji moze da primi 8 igraca i stalno na njemu igram.
Pa jeste hocu sa svojim ortacima koji je tvoj server?
sorry ali ne delim ga po forumu. Samo za odabranu ekipu. :)
NFS_SALE_95
22.2.2009, 15:26
sorry ali ne delim ga po forumu. Samo za odabranu ekipu. :)
a kako kada se ja i moj drug povezemo i udjemo u counter sta onda da radimo???
ne ne, ja nisam pravio pomocu hamachija vec sam pravio internet server pomocu dedicated servera (to je ona crvena ikonica u instalacionom folderu). Onda sam uradio dedserver update preko hl update-a da bi bio sto manji ping.
NFS_SALE_95
22.2.2009, 15:35
ne ne, ja nisam pravio pomocu hamachija vec sam pravio internet server pomocu dedicated servera (to je ona crvena ikonica u instalacionom folderu). Onda sam uradio dedserver update preko hl update-a da bi bio sto manji ping.
Da a sta da napisem u onom sto pise RCON Pasword????
samo jos jedno glupo pitanje:D: da li neko zna komandu(konzolsku) ili neko podesavanje kako da mi meci idu u centar? nije mi bitno za rafal, ali me nervira to sto npr. kad pucam desertom 2 metka idu u centar, pa tri u gornju crticu nisana. A video sam da drugima idu u centar. PS kad igram u new game u centar idu
PS2 imam patch v21
Da a sta da napisem u onom sto pise RCON Pasword????
rcon ti je pass za preuzimanje servera, znaci da postanes admin sta moras da ukucas:dedica:
Borski Lektra Haul
http://cache.www.gametracker.com/server_info/217.26.212.27:28046/b_560x95.png (http://www.gametracker.com/server_info/217.26.212.27:28046/)
Dodjite da se zabavimo trebaju mi iskusni admini za server.
Bice i nagradne igre za dobre igrache.:alealeee:
Hah! Dobio sam ban. Server je ocajan. Jos jedan od onih gde admini ni izdaleka nisu videli Rikosher, Balkan ili Kolibu, pa lupe ban svima ko ih rasturi a prave citere nisu u stanju da primete. Tuzno.
znate sta je najtuznije sto su mog ortaka koji igra 2x slabije od mene banovali na rikoseru jer je imao skor 24:0
jel igra neko na koloseumu?
SoE Public - 212.200.163.180:25014 32 slota
pun 24 : 00 (standardne mape)
Jedan od naj servera u srbiji
navratite ;)
dobar je
NFS_SALE_95
24.2.2009, 14:14
Treba mi pomoc ajde neka neko stavi link odakle mogu da skinem Citove pls pls:n_klanja:
zao mi je sto moram sebe da citiram ali nadam se da ce se naci neko ko ce mi pomoci !
pa reinstaliraj CS, makar to nije problem, traje 2min.
Sto se tice botova u readme-u pogledaj kako se pale (ubauju), mozda su oni instalirani ali u igri treba da se ukljuce na recimo
1. + dugme
2. H dugme
3. komandom add_bot ili add_bot_cs(t) ili bot_add
4...
5..
6.
Thunderman
24.2.2009, 21:21
Ajde Ljudi Hocete Veceras Se Nadjemo Na Nekom Serveru,Slobodan Sam :D?
AcMilan91
25.2.2009, 20:13
e ljudi zna li neko sto mi se ne cuje ono multi kill i sve to a ostalo se cuje....kod ortaka se cuje???
Hah! Dobio sam ban. Server je ocajan. Jos jedan od onih gde admini ni izdaleka nisu videli Rikosher, Balkan ili Kolibu, pa lupe ban svima ko ih rasturi a prave citere nisu u stanju da primete. Tuzno.
Prvo neznam ko ti je dao ban a i ako si ga dobio zasluzio si mozda si se nedolichno izrazavao neznam provericu ali ako je zbog cita vise neces uci na server veruj mi,i da ako ti je krivo sto nisi dobio admina pa sad blatis server ok,imas pravo da blatis ali nisi u pravu.
A to sto ne razlikujemo citere tvoj ban je dokaz da ih razlikujemo itekako ako hoces da postavim ban shot ok nije problem.Toliko od mene.
AcMilan91
25.2.2009, 22:33
oce neko da pomogne ?
e ljudi zna li neko sto mi se ne cuje ono multi kill i sve to a ostalo se cuje....kod ortaka se cuje???
to su zvukovi koje poseduju odredjeni serveri i oni se sami ucitaju kad odes na te servere. Pitaj ortakja gde igra.
Inace mene zanima kako te zvukove da izbrisem i zasto serveri stavljaju ta *****a.
AXA_MIXTAKE
25.2.2009, 22:57
Borski Lektra Haul
je jedan od najboljih servera koje sam ikad video,svi ljudi koji igraju na njemu su extra,admini su krajnje korektni,ako su ikog banovali to je zbog koriscenja citova kao sto su wall hack i ostali,tako da tvrdim da su na ovom serveru odlicni ljudi,super su drugovi a likovi sa kojima sam igrao mogu komotno da kazem da su najbolji,najposteniji,najbolji drugovi i takodje mogu reci da extra igraju,a ovi koji su manje korektni,tj citeri,za njih se normalno ocekuje da ce biti banovani!!!ljudi dodjite na ovaj server pa se uverite IP evo opet da napisem je
217.26.212.27:28046,pa izvolte proveriti necete se sigurno pokajati,igram cs vec dosta dugo i znam koji su dobri serveri a koji nisu!!!
P.S
AKO STE CITER VERUJTE BICETE BANOVANI ISTOG TRENUTKA CIM VAS ADMIN BUDE OTKRIO,ADMINI SU STVARNO EXTRA I ZNAJU STA RADE. PRIDRUZITE SE DA ZAJEDNO IGRAMO:qliranje:
Prvo to ti je plugin zove se ultimate_sound moras ako ga nemas skinuti sa http://www.cstrike.ro/amx_plugins.php?amx=29 kad ga skines otvoris server i ubacis u adons/amxmodx/configs/plugins kad to uradis ides u adons /amxmodx/configs/plugins.ini i tu upises plugin [ultimate_sound.amxx] i radece.
Prvo neznam ko ti je dao ban a i ako si ga dobio zasluzio si mozda si se nedolichno izrazavao neznam provericu ali ako je zbog cita vise neces uci na server veruj mi,i da ako ti je krivo sto nisi dobio admina pa sad blatis server ok,imas pravo da blatis ali nisi u pravu.
A to sto ne razlikujemo citere tvoj ban je dokaz da ih razlikujemo itekako ako hoces da postavim ban shot ok nije problem.Toliko od mene.
O, boze... Brate, boli me ku**c i za tebe, i za tvoj server, i za tvog admina. Kao sto sam i reko pre nego sto sam dobio ban: Ima milion servera na netu, nemam nikakvog razloga da igram bas kod tebe. Admini su losi a igraci su n00bovi. Skinuo mi ban ili ne, nemam razloga da se vracam tamo.
I aj postavi taj ban shot (iskreno, ni ne znam sta je to), radoznao sam.
citerchino zasto si mi skinuo citat jer zato sto sam u pravu KISH NAJVECI CITER KOGA ZNAM pa gledaj skini i ovaj citat
Dalje, ja nisam admin na ovom forumu i ne mogu da brisem nicije poruke. To je verovatno uradio neko od admina. Mora da si se jako lepo izrazio...
KISH MOLIM TE daj stavi link odkle da skinem citove pls pls ajdeeee.......MOLIM TE!!!!!!!!!!!!!
Tebe mi najvise zao...
Borski Lektra Haul
je jedan od najboljih servera koje sam ikad video,svi ljudi koji igraju na njemu su extra,admini su krajnje korektni...
Nice try...
AcMilan91
25.2.2009, 23:12
gde da nadjem to adons???i koji server otvorim?
Borski Lektra Haul
je jedan od najboljih servera koje sam ikad video,svi ljudi koji igraju na njemu su extra,admini su krajnje korektni,ako su ikog banovali to je zbog koriscenja citova kao sto su wall hack i ostali,tako da tvrdim da su na ovom serveru odlicni ljudi,super su drugovi a likovi sa kojima sam igrao mogu komotno da kazem da su najbolji,najposteniji,najbolji drugovi i takodje mogu reci da extra igraju,a ovi koji su manje korektni,tj citeri,za njih se normalno ocekuje da ce biti banovani!!!ljudi dodjite na ovaj server pa se uverite IP evo opet da napisem je
217.26.212.27:28046,pa izvolte proveriti necete se sigurno pokajati,igram cs vec dosta dugo i znam koji su dobri serveri a koji nisu!!!
P.S
AKO STE CITER VERUJTE BICETE BANOVANI ISTOG TRENUTKA CIM VAS ADMIN BUDE OTKRIO,ADMINI SU STVARNO EXTRA I ZNAJU STA RADE. PRIDRUZITE SE DA ZAJEDNO IGRAMO:qliranje:
DEFINITIVNO IZBEGAVAJTE OVAJ FORUM
SVE ***** DO *****
nisam mogao da verujem imao sam skor 24:7 i banovali me bez obzira sto sam im govorio non stop da nisam citer i da m posmatraju, a ti admine evo pitaj ovde sve da li sam citer, dosta njih zna kako ja igram
U svakom slucaju smesni ste
^ mislis "server", ne "forum" :)
DEFINITIVNO IZBEGAVAJTE OVAJ FORUM
SVE ***** DO *****
nisam mogao da verujem imao sam skor 24:7 i banovali me bez obzira sto sam im govorio non stop da nisam citer i da m posmatraju, a ti admine evo pitaj ovde sve da li sam citer, dosta njih zna kako ja igram
U svakom slucaju smesni ste
Bio sam i ja tu kad je dobio BAN. Stvarno smesan server. Za izbegavati.
jel si video, sve ih razvalim, a sto je najgore jos sam i lose igrao, mogu 2x bolje.
Kompleksasi najgori, jos me admin gleda i ja zabadam sve hedove i on kao "citujes brate" ja gledam ne mogu da verujem koji debili.
Ubili me 2-3 puta normalno sve ostalo dok sam kucao poruku svadjajuci se sa adminom...cccc
pa jbt covece evo pitaj ljude sa foruma kako igram. Evo ti biraj server, ja protiv tebe da vidis. Neka me neko gleda.
OMG ja ne mogu da verujem sta sve necu doziveti
jel si video, sve ih razvalim, a sto je najgore jos sam i lose igrao, mogu 2x bolje.
Kompleksasi najgori, jos me admin gleda i ja zabadam sve hedove i on kao "citujes brate" ja gledam ne mogu da verujem koji debili.
Ubili me 2-3 puta normalno sve ostalo dok sam kucao poruku svadjajuci se sa adminom...cccc
Sam video. A lik koji je imao 49:20 deli hedove ko dobar dan. Jos kad smo kretali iz baze, ispred mene zid i paf head.
pa jbt covece evo pitaj ljude sa foruma kako igram. Evo ti biraj server, ja protiv tebe da vidis. Neka me neko gleda.
OMG ja ne mogu da verujem sta sve necu doziveti
Ma imas milion takvih servera, nije usamljen slucaj. Tako ti je to kad mali Perica napravi server. Tako da, sta ima da mu se dokazujes? Dodjes lepo na FragNation, gde uvek ima (dobrog) admina, a nije prepunjen, i uzivas.
ma nije stvar u tome, znam ja gde treba da se igra ali reko ajd da odem da vidim posto vi svi pricate da su admini *****ri.
Npr juce sam bio i imao sam 10:3 skor i to sa zezanjem i niko mi nista nije rekao. Danas dodjem 27:9 oni odma ban. Jos kazem decku adminu da me gleda i da vidi da ne citujem i on me sto je najgore gleda i kaze "aj gasi sifre".
JBT da li je moguce
Tako sam jednog na skoro smrt premlatio u igraonici kad je doso tako da ****.
AcMilan91
25.2.2009, 23:32
aahahaha stvarnno si ga prebio?
da, otkinuo ga od batina, jedva su ga spasili
AcMilan91
25.2.2009, 23:34
hahaha,e ljudi dolazim i ja vecheras na nikolin server
Tako smo mi pred neki cw, kao zagrevanje i ulaze likovi, jedan wh, jedan aim... Ceo moj klan spamuje adminsay da ih banuju, kad odjednom jedan od čitera šalje na TSAY: Ugasiću kasnije... Odma' smo izašli.. :)
Btw, obavezno na FragNation... :)
Hey,imam problem :rofl:
Napravim Dedicated server i sve lepo,ja mogu da ga nadjem preko IP,ali moji drugovi i kad ga dodaju i favourites,prosto im se ne pojavi.Sva podesavanja u HLDS su dobra,ali oni i dalje ne vide moj server.
Imam EUnet ADSL 1024/128 Flat .
Iskljucio sam Firewall i AV...
Jel mozda moram da imam orginal CS da bi hostovao server?
(Moj drug ima neorginal,isti net,a moze da hostuje....:n-cc2:)
Jel mozete da mi pomognete,u cemu je problem?
eto malo smo se okupili na mom serveru, bilo nas je 7 i stvarno je bilo ok. Zezanje i tako.
Pravicu nesto slicno u subotu ili nedelju ali malo ozbiljnije.
Recite mi koje mape da skinem.
Jes' bilo zezanje ali je6eni lag... Ima sutra ceo dan da smaram provajdera.
Svi oni koji koriste Win 7 i zele da igraju CS1.6 - naoruzajte se strpljenjem i skidajte sve moguce patch-ove koje vidite... Meni je tak 7-mi patch proradio. :(
koji je bas dobar mish za cs 1.6???da ima ovde da se kupi ako moze neka slika il neki link?
Joj to za admine po rumunjesku serverima je najjača stvar. Ima mesta gde su ljudi u fznu: "Pa mi tako igramo...". MAjke mi ne razumem takve tipove. Još su mi jadniji oni bednici što igraju za skor, koriste čitove i svako čas resetuju skor. Mis`im ko da je to važno??
Inače CS nisam pikao par godina, a i ranije sam ga igrao samo nekoliko puta u igraoni. Skoro sam počeo opet, pošto imam, je li, ok net, pa kao da se malo istresam.
Najjača stvar je kad upadneš u neko rasulo od servera sa nekim beduinima i kada te optuže da si čiter, samo zato što si 1. bolji od njih 2. imao sreće.
pre neki dan na infernu, pičim kao cs, i ostalo nas dva tri, a terori postavili bombu na a sajtu. ja naravno, na b sajtu, krećem ka A, i upadnem u ono Sra*** od rupe na b sajtu, kad tu neki teror, ledjima okrenut. Roknem ga, i nekako se zaglavim. Car ladno kaže "Kako si znao da sam tu??? Čitteru?" Moj skor naravno neka beda, a njegov isto tako, al ima wh. očigledan.
da, za kraj. da li je moguće da sve toliko zavisi od admina, da li će biti čitera ili ne? mislim zar ne postoji neka kul provera da li se koristi nešto nešto ili ne? Malo mi to glupo.
Ma ima onaj HL Guard i SxE Ijected. Za HL Guard znam da je njesra i da se lako zaobilazi, a SxE mozda bolji ali se retko koristi, a cuo sam slicne price i za njega... Jedino da kupis Steam nalog gde je anticheat uradjen do jaja imiran si. Pitanje je samo, jeli, dal ti se daju pare za original CS :)
Ma ima onaj HL Guard i SxE Ijected. Za HL Guard znam da je njesra i da se lako zaobilazi, a SxE mozda bolji ali se retko koristi, a cuo sam slicne price i za njega... Jedino da kupis Steam nalog gde je anticheat uradjen do jaja imiran si. Pitanje je samo, jeli, dal ti se daju pare za original CS :)
Pa dao bih ja pare za original CS, nego se pitam je l` mi posle treba neka pretplata za steam ili nešto slično?
Veljko the King
26.2.2009, 18:00
Nema nikakave pretplate.Ti mozes i sad da napravis steam acc za dzabe, samo sto nemash serial code da otkljucas cs.Znaci samo platis igru i miran si.
Nema nikakave pretplate.Ti mozes i sad da napravis steam acc za dzabe, samo sto nemash serial code da otkljucas cs.Znaci samo platis igru i miran si.
Kul, a je l` ima srpskih servera na steamu? Ili bar nekih gde ima Srba? Volim da se mlatim sa ljudima koji razumeju psovke :D
Ko ne zna da igra,bolje da ne instalira cs u opste. Igrao sam na kgb,rikoser,soe i fragnation serverima,admini su korektni i rade svoj posao odlicno.
Nista nije u raspadu, bas je dobro :)
Salim se, naravno, ali moram nesto da pitam, pa se nadam da ce neko iskreno da odgovori (narocito ovi koji otvoreno traze programcice za varanje i ostale nacine da budu "najbolji").
U cemu je fora? Je l' se na to prze vase devojcice ili vasi decaci? Je l' se skupite posle i pricate kako ste najbolji? Je l' imate ikakvu satisfakciju kad pucate kroz zid ili vas komp automatski okrece ka neprijatelju? Za koji se joypad - joystick tad drzite? Da li ste vi normalni? Ljudi, to je igra, pa makar bila i toliko dobra kao CS.
Ja CS odavno ne igram, ali zbog drugih MP igara koje igram i danas mogu da shvatim svo ogorcenje vasim "ponasanjem", pa me bas interesuje da meni (a pretpostavljam da i ostale normalne ljude interesuje) objasnite - u cemu je fora? U cemu je satisfakcija?
Ma stvar je u tome (kao sto je neko rekao) sto ima mnooogo iskompleksiranih ludaka koji misle da dobro igraju, a bukvalno ne de ne igraju dobro nego nemaju veze sa vezom. Ja realno sa sebe ne mislim da sam neki igrac jer sam igrao protiv likova koji me dobiju sa 20:0 ali ti likovi su vec polu pro.
I sad ti dojdjes na server i normalno imas neki skill a to znaci da ,mogu uvek da zabodem u glavu lika sa jednim metkom kad se lose krece. Inace svi znamo da se noobovi extra lose krecu i to je onda bukvalno laksi trening.
Npr na onom serveru skoro svi se lose krecu, jaodem na neko uzvisenje zakucam jednog koji trci ravno ko daska, dok druga dvojica stoje i ne gledaju u mene. I ja im zakucam 3 heda sa 2 sec zato sto su losi i naravno dodje nubcina i kaze "TI SI CITER" i sad kako da mu ja dokazem.
Znaci nema tu resenja, sem ako je u igraonici, onda ga rasklopis od batina. Jedini drugi nacin je da ne idemo na njihove servere.
sta vredi im vredi sifra kad ni sa njom nisu mogli da me ubiju,ehh kad se setim dana...
ko je zainteresovan uskoro ce biti podignut nov dm server (fragnation) samo se ceka optika da ne bude laga,jedan od admina cu biti ja tako da citera nece biti dok sam ja na serveru...
Je l' imate ikakvu satisfakciju kad pucate kroz zid ili vas komp automatski okrece ka neprijatelju?
That is why my nick is Vs_machines :D
i da, ja se izgleda jako lose krecjem. Ali ok, zato znam dobro prsa u prsa :boxing:
AcMilan91
27.2.2009, 18:53
ljudi kako da namestim da se cuje ono first blood multi kill i sve to ne cuje mi se na colosseumu serveru a ortaku se cuje -.- i nikako to da namestim
evo na sta mislim ovo sto je zaokruzeno znachi server to ima al moram nekako zvuk da ubacim?
http://img205.imageshack.us/img205/8118/adada.th.jpg (http://img205.imageshack.us/my.php?image=adada.jpg)
NFS_SALE_95
27.2.2009, 21:36
Ja sam skinuo cit onaj badboy i kako da namestim da svaki metek ide u celo jedio znam da namestim da vidimi kroz zidove pomazite!!!!!!!:(
AcMilan91
27.2.2009, 22:01
omg ne spamuj o citovima citeru bre!
Ja sam skinuo cit onaj badboy i kako da namestim da svaki metek ide u celo jedio znam da namestim da vidimi kroz zidove pomazite!!!!!!!:(
Daće Bog da nikada ne namestiš...:boxing:
Kliknes na onu ikonicu sa okom, ides na Load Hack, udjes na servu, pritisnes END dugme i cit je aktiviran i vidis kroz zidove, a ako hoces da ukljucis aim pritisnes Insert, pa na prvu opciju klik i cuces glas koji ce ti potvrditi da si aktivirao cit. A ako drzis Q i tstere za kretanje, dobices malo...brzine:dzavo:
Ali zapamti da i citeri dobiju svoje:boxing:
DonCorleone91
27.2.2009, 23:40
Kliknes na onu ikonicu sa okom, ides na Load Hack, udjes na servu, pritisnes END dugme i cit je aktiviran i vidis kroz zidove, a ako hoces da ukljucis aim pritisnes Insert, pa na prvu opciju klik i cuces glas koji ce ti potvrditi da si aktivirao cit. A ako drzis Q i tstere za kretanje, dobices malo...brzine:dzavo:
Au nisam znao da ima ovoliko citera i ovde :( oooo bozeeeeee...kako bi ja sve to lepo amx_banip #001 permanent :(
Au nisam znao da ima ovoliko citera i ovde :( oooo bozeeeeee...kako bi ja sve to lepo amx_banip #001 permanent :(
Ma, ja sam probo samo jednom u skoli kd smo igrali LAN:dzavo: inace ga ni ne koristim,a trenutno ni ne igram CS, bakcem se sa GTA IV:boodala:
ima li iko password za MAX Arena CW1 server
hwala unapred:ciao:
Aleksandar-93
28.2.2009, 13:41
http://www.xfire.com/clans/gsrs/
Ko hoće, neka slobodno uđe. Imamo "CS 1.6 CW 12 slotova" server i uskoro ćemo imati i COD-4 server. :)
www.gs.rs/forum (http://www.gs.rs/forum)
A evo CS 1.6 server: 91.150.72.227:27031 :alealeee:
da li neko moze da mi da spisak dobrih fy_mapa i dobrih manjih mapa za 1 na 1 2 na 2 i 3 na 3.
Naravno i sa kog sajta je najbolje da ih skinem?
imas mnogo malih mapa, a mozes da ih skines na:
1) http://www.filefront.com/
2) http://www.cstrike-planet.com/maps ovde ima 1500+mapa
za pod 2 samo otkucaj fy u search i meni su izasle 250 fy mapa
Kad je neko vec spominjao FragNation , izvolte posetite nas.Serveri su trenutno u losem stanju zbog problema koje ima lik kod kojeg hostujemo servere.Uskoro ce se i to resiti i na serveru nece biti vise laga i loss i choke bice ponavo 0.Inace na serveru je atmosfera skroz opustena, iskljucivo je podignut radi zabave tako da pozivamo sve kanterase da nam se pridruze.
FragNation Public: 91.150.72.227:27060 24+2
FragNation CW: 91.150.72.227:27061 (Dostupan za rezervaciju) 12+2
Forum: www.fragnation-hq.net (http://www.fragnation-hq.net/)
Evo jednih ok servera:
Five Elements Gaming Arena [Pub] (http://www.gametracker.com/server_info/217.26.70.22:27015/) : 217.26.70.22:27015
Five Elements Gaming Arena [CW] (http://www.gametracker.com/server_info/217.26.70.69:27026/) : 217.26.70.69:27026
danas igrao na nekom serveru i prvih 10 min ok. kad su posle popalili citove to nije bilo normalno plus su admini bili tu i nista kao oni su u fazonu "ma nema on cit znam ja njega" a lik nama petorici u grupi jednim rafalom podelio head-ove i ono standardno kroz zid head kroz vrata head kroz sve da head
Na kom serveru si igrao?
Mala Krsna Arena ili Novo Selo Deathmatch?
Igrajte na pravim serverima, zato sam ja nabacio Steam i igram samo na "sigurnim" serverima.
al ima negde da se igra gun game ako ima dait ip da vas cepam malo :)
Kad je neko vec spominjao FragNation , izvolte posetite nas.Serveri su trenutno u losem stanju zbog problema koje ima lik kod kojeg hostujemo servere.Uskoro ce se i to resiti i na serveru nece biti vise laga i loss i choke bice ponavo 0.Inace na serveru je atmosfera skroz opustena, iskljucivo je podignut radi zabave tako da pozivamo sve kanterase da nam se pridruze.
FragNation CW: 91.150.72.227:27061 (Dostupan za rezervaciju) 12+2
Forum: www.fragnation-hq.net (http://www.fragnation-hq.net/)
potvrdjujem,odlican server :aplauz:
Na kom serveru si igrao?
Mala Krsna Arena ili Novo Selo Deathmatch?
Igrajte na pravim serverima, zato sam ja nabacio Steam i igram samo na "sigurnim" serverima.
zove se nesto MP public dust2. usao sam na server jer je dd2 playground jer obozavam dd2 mapu
NFS_SALE_95
1.3.2009, 21:24
Ja sam usao na jedan server mapa se zove fy snow kad ono svi popalili citove:mad: i svaki metak u celo da li neko zna kako da namestim da svaki metak ide u celo da i ja njih malo razvaljujem :pja imam badboy v5
Sta je ovo, sve cheater do cheatera...
Ne razumem te likove koji koriste hackove u mreznim igrama.. Odrastite ljudi i pustite druge da uzivaju u igri.. To samo dokazuje koliko nemate skill-a, morala i karaktera.. Bolje bi bilo da cutite nego da se javno izjasnjavate da cheatujete :boodala:
da li neko moze da mi da spisak dobrih fy_mapa i dobrih manjih mapa za 1 na 1 2 na 2 i 3 na 3.
Naravno i sa kog sajta je najbolje da ih skinem?
http://www.fpsbanana.com (http://www.fpsbanana.com/) Najbolji sajt za dl najrazlicitijih stvari za cs.;)
evo ti neke fine mape:
ss_knifewrestling, aim_assault, aim_crazyjump, fy_anywhere, fy_16fighter,
fy_aztec, fy_kag, fy_temper, he_glass, he_tennis, mini_dust2, de_rats......
pls pomazite!!!!!!!imam zadnja 3 dana preveliki ping u kanteru od 400 do 2000 otprilike..imam net brzine 100 kbs SBB..nisam do sada imao problema sa pingom ali eto sada imam:D..inace sam probavao cl_updaterate 10 i ta *****a i sifre i nista ne pomaze..
Ja sam usao na jedan server mapa se zove fy snow kad ono svi popalili citove:mad: i svaki metak u celo da li neko zna kako da namestim da svaki metak ide u celo da i ja njih malo razvaljujem :pja imam badboy v5
Pogledaj par postova nize. napisao sam ti:)
DonCorleone91
2.3.2009, 0:30
Pogledaj par postova nize. napisao sam ti:)
c.c.c....pogresno ucenje omladine... :(
pls pomazite!!!!!!!imam zadnja 3 dana preveliki ping u kanteru od 400 do 2000 otprilike..imam net brzine 100 kbs SBB..nisam do sada imao problema sa pingom ali eto sada imam:D..inace sam probavao cl_updaterate 10 i ta *****a i sifre i nista ne pomaze..
Prvi put cujem za net brzine 100kb/s...
Ako stvarno postoji takav, nije ni cudo sto ti je ping toliki, bez 256/512 nema 'leba...
Kod druga sam igrao cs 1.6 ali koristi steam....Ima jako zanimljivih servera npr...Kada protivnika pucas da bi ga ubio to mora da bude head shot...i paintball serveri(puske i pistolji izgledaju kao puske za paintball i municija je takva..) .. Da li postoje takvi serveri za cs 1.6 NON-STEAM...??(ako postoje naravno zaleo bih da dobijem ip adresu od tih servera ...:D:D:D)))?????
Imam problem u counter strike 1.6!!!!
Slucajno sam ukucao u konzolu BIND W KILL..i kad stisnem w da idem napred on se sam ubije...
Ne znam sta da radim..nemogu da igram bez w...moze POMOC :n-cc2::n-cc2::n-hang::icon_scra:(:(:(
Pa ukucaj "Bind X Kill", "X" ne koristis 100%. Prosto a jednostavno. ;)
Jel tacno da je KGB server propao ...??jer u poslendje vreme pola servera mi ne rade...ako je tako onda cu da se :n-hang: salim se..:D
Presli su na novi hosting, nove IP adrese, sve moz nadjes na njihovom sajtu.
Slucajno sam ukucao u konzolu BIND W KILL..i kad stisnem w da idem napred on se sam ubije...
Ne znam sta da radim..nemogu da igram bez w...moze POMOC :n-cc2::n-cc2::n-hang::icon_scra:(:(:(
Muaaahahahaha! Priznaj, neko te gadno za**bao.
Rekao sam da ce FragNation proradeti i da ce lag biti sredjen , to je i ucinjeno.Server radi super nadamo se da ce tako biti i u nastavku.Ko je zeljan igre i zezanja neka nas poseti ;)
pozz
Nemoze...bog te jeb.....ne znam sta cu osim da ponovo instaliram counter....ako jos neko zna neka javi.............
Ja na ovoj temi ne vidim nikog ko je upoznat sa CS scenom i komjunitijem. Ovde se samo postavljaju pitanja vezana za ping i njihovi odgovori. Zasto ne bismo recimo, kao i na drugim forumima, pricali o vazniji turnirima, klanovima i tako tim stvarima, evo recimo danas se zavrsile regionalne kvalifikacije za odlazak u Rusiju na Kode5 turnir koji je slican World Cyber Games medjunarodnom turniru. Entity je osvojio danas u KGB igraonici, i on ide u Moskvu. Mozemo i kasnije, kad se bude znalo o WCG2009 diskutovati, jbg, da sam ranije dosao na forum, diskutovali bi o WCG2008 na kom sam ja sudio prvog dana kvalifikacija CS mecheve. Nadam se da podrzavate moju zamisao.
Ja na ovoj temi ne vidim nikog ko je upoznat sa CS scenom i komjunitijem. Ovde se samo postavljaju pitanja vezana za ping i njihovi odgovori. Zasto ne bismo recimo, kao i na drugim forumima, pricali o vazniji turnirima, klanovima i tako tim stvarima, evo recimo danas se zavrsile regionalne kvalifikacije za odlazak u Rusiju na Kode5 turnir koji je slican World Cyber Games medjunarodnom turniru. Entity je osvojio danas u KGB igraonici, i on ide u Moskvu. Mozemo i kasnije, kad se bude znalo o WCG2009 diskutovati, jbg, da sam ranije dosao na forum, diskutovali bi o WCG2008 na kom sam ja sudio prvog dana kvalifikacija CS mecheve. Nadam se da podrzavate moju zamisao.
Ima li na kom te forumu nema? xD
Mi se poznajemo :D?
Nisam samo na Krstarici, odnosno jesam, ali sam zabatalio zbog glupih clanova i jos glupljih moderatora :/
NFS_SALE_95
2.3.2009, 22:42
HVALA MNOGOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n_klanja:NAJBOLJI SI ISPROBAO SAM I SVE RAD KAKO SI REKAO HVALA!!!!!!!!!!!!!!
Jeli neko zna ovo sa BIND W KILL.....ako zna neka javi....PLEASE...nemogu da igram
Options > Keyboard > Use Default > Ok
Jeli neko zna ovo sa BIND W KILL.....ako zna neka javi....PLEASE...nemogu da igram
Udjes u cstrike folder, otvoris tamo config.cfg u notepad-u, nadjes i obrises
bind "w" "kill"
i to je to.:)
NFS_SALE_95
3.3.2009, 16:42
Ako stvarno postoji takav, nije ni cudo sto ti je ping toliki, bez 256/512 nema 'leba...
E ja imam dial up i brzina je 56 kb i ping je 120-140:)
Kad je neko vec spominjao FragNation , izvolte posetite nas.Inace na serveru je atmosfera skroz opustena, iskljucivo je podignut radi zabave tako da pozivamo sve kanterase da nam se pridruze.
Da li moze neko da mi objasni o cemu se ovde radi?
Prvi put pokusavam da udjem na ovaj server, i izlazi poruka da sam tu banovan:eek:(wtf):confused: Kako i zasto se to desilo ? :icon_scra
Ponovo napominjem da nikad nisam igrao na FragNation serveru.
Prvi put pokusavam da udjem na ovaj server, i izlazi poruka da sam tu banovan:eek:(wtf):confused: Kako i zasto se to desilo ? :icon_scra
ako imas adsl net resetuj modem pa pokusaj opet,verovatno je neko ko koristi isti provajder kao i ti popio dinamik ban pa je zahvatilo i tvoj ip...
Hvala, ali ni to ne pomaze...
Udjes u cstrike folder, otvoris tamo config.cfg u notepad-u, nadjes i obrises
bind "w" "kill"
i to je to.:)
BRATE HVALA TI PUNO....HTEO SAM DA IZBRISEM COUNTER ZBOG TOGA...........HVALA HVALA:tapsh::aplauz::tapsh::aplauz::):)
za konekciju 2mb/s koje rateove treba staviti?
Dobio se DynBan na nekom drugom serveru, a pošto većina servera koristi isti plug in nećeš moći ni na jednom da igraš... Osim ako... nastavak na PM... :)
Ako stvarno postoji takav, nije ni cudo sto ti je ping toliki, bez 256/512 nema 'leba...aj pls ne lupetaj..dali mi neko moze stvarno pomoci za moj problem sa pingom?inace nemam 100 kbs nego kada mi se nesto downluduje ide oko 80-100 kbs...sve sa siframa sam pokusavao i nece..
Ako vidis da ti nisam pomogao na pitanje, ne moras ruznima komentarima da odgovaras, al' dobro, jos si mlad, naucices.
@Faca
Kao prvo nije lepo da kazes starijem od tebe da lupeta.:boodala:
Nije tvoj net 100kB/s nego je 1Mbps (1024kbps za download) ...
A taj problem sa pingom ti je trenutan ne bi trebalo da je do tebe, provajder
verovatno nesto radi pa utice na protok.
@Zeljko Hvala ti puno, sredio sam problem.:)
sta da ukucam kad promenim sa noza na pusku da ne mora onako da repetira nego kao oni pro sto im je namesteno da samo onako se odjednom stvori m4 npr ili kad se baca bomba da se ne vidi ono kad skida onaj osigurach nego samo baci???jel razumete sta ocu da kazem?
sta da ukucam kad promenim sa noza na pusku da ne mora onako da repetira nego kao oni pro sto im je namesteno da samo onako se odjednom stvori m4 npr ili kad se baca bomba da se ne vidi ono kad skida onaj osigurach nego samo baci???jel razumete sta ocu da kazem?
Brate, to je sve varanje. Sitno, ali varanje.
Može da skineš takav skin, ali opet nećeš moći da koristiš pušku odma, nego tek kad prođe potrebno vreme za "vađenje".
ne moze biti varanje ako koriste na turnirima -.-
Evo vam odlichan sajt za skinove za oruzja,mape itd - http://www.fpsbanana.com/
ma znam za taj sajt al mene zanima ono kad se menja oruzje da ne repetira i sve to... ?
DonCorleone91
6.3.2009, 20:31
ma znam za taj sajt al mene zanima ono kad se menja oruzje da ne repetira i sve to... ?
haha...mnogo hoces :)
Zeljko je u pravu, mora da se zavrsi animacija menjanja oruzja pre nego sto ces moci da zapucas.Mora da bude repetiranja.
Verovatno si gledao neki klip na jutubu kako neko igra pa si tu video to "brzo menjanje".
To tako izgleda zbog HLTV-a. ;) Ne znam zasto, valjda je neki bug u pitanju ali kada se neko spectatuje preko HLTV-a, ne vide se te animacije.
To je bilo i u CS 1.5... :) AWP + dgl smrtonosna kombinacija..:)
ne moze biti varanje ako koriste na turnirima -.-
Ja sam sudio na WCGu CS mecheve i opet nikog nisam video da je to koristio. Svi su igrali najnormalnije...
purposemaker
6.3.2009, 23:27
ja znam za foru korisnu u deadmatch-u (ili malim mapama tipa iceworld, poolday, itd) recimo ako koristish prigushivach na M4A1 ili ti M-ci i kad se spawnujesh svaki put opet stavlja prigushivach shto je dosta sporo, ispalish 1 metak i on je vec nameshten bez chekanja
jel koristi neko usp sa prigusivachem nisam primetio da je nesto efikasno?
Ljudi treba mi pomoc hitno.....
Kako da smanjim ping.....imam adsl 1024/128 (mislim da je 128)....a neznam kako da smanjim ping......
jel koristi neko usp sa prigusivachem nisam primetio da je nesto efikasno?
pa i nije...ja koristim USP bez prigusivaca i mnogo mi bolje lezi od Deagle(nevolim deagle mnogo je spor tesko se da ju headshotovi a i ima samo 7 metkova u sanzeru dok USP ima 12 ....jeste da deagle ima bolji damage od USP-a ali brzina je presudna...)
Jel moze neko da mi objasni sta je BIND W KILL ??:confused:
jel moze neko da mi kaze sta i gde trebam da ubacim kada skinem mapu kalemegdan
DonCorleone91
7.3.2009, 22:02
jel moze neko da mi kaze sta i gde trebam da ubacim kada skinem mapu kalemegdan
c:/program files/valve/cstrike/maps
a ako imas steam
c:/program files/steam/steam apps/user (tvoj STEAM ID ) /cstrike/maps :)
@AcMilan91:
Po meni je najbolji glock :D nemasi glave :D
Jel moze neko da mi objasni sta je BIND W KILL ??:confused:
To je jedna od mnogih sifara koje iskusni citeri koriste.
Ukucaj to u konzolu, i kad runda pocne samo pritisnes W i mocices da ubijes nekoliko igraca iz protivnickog tima.Provereno.
lozi te nemoj to da radis ,ako to uradis pritisnes W i odma umres...
lozi te nemoj to da radis ,ako to uradis pritisnes W i odma umres...
tnx....... kako me nalozio covek :mad:
Thunderman
8.3.2009, 12:04
Ma Kraljevi :D
White Tiger
8.3.2009, 18:07
jel moze neko da mi pomogne, imam SBB i kada udjem u neki server posle 3-4 sekundi u gornjem desnom uglu crvenim slovima mi se pojavi cl_flush entity packet i onda nemogu da igram...kada igram sa botovima sve je super, jel zna neko kako da resim ovaj problem???
DonCorleone91
8.3.2009, 19:33
jel moze neko da mi pomogne, imam SBB i kada udjem u neki server posle 3-4 sekundi u gornjem desnom uglu crvenim slovima mi se pojavi cl_flush entity packet i onda nemogu da igram...kada igram sa botovima sve je super, jel zna neko kako da resim ovaj problem???
Proveri kablove da li su ti dobro povezani! :)
to se i meni desava na odredjenim serverima al kraje 2-3 sekunde i onda dobro ide:ciao:
ljudi HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kad napravim svoj dedicated server i posaljem drugima ip servera njima nece da udje...jel to treba da se zavrsava sa 27016 ili kako??
Pretpostavljam da na nakoj od ovih 50-tak strana to stoji,ali stvarno ne mogu da citam... :( Jel moze neko da mi kaze kako da napravim Deathmatch server za igranje u mrezi?Ima nas tu 10-tak ljudi povezanih u mrezu i to bi bila stvarno dobra ideja! :) Pomagajte. Imam Steam CS 1.6 . (Mozda nije Steam,nisam 100% )
DonCorleone91
10.3.2009, 9:27
Ja sam 99.9% siguran da nije steam :D posto se steam placa 800 dinara :D . E sad...da bi napravio dedmec server prvo moras da napravis server preko dodikejded servera. Prvo gore izaberes opciju lan i dalje verujem da ce ti sve biti jasno. I kad to lepo napravis moras da nadjes skriptu na netu za dedmec servere i da je ubacis u dodikejdet server :)
p.s.
Sto volim da pisem engleske reci na srpskom :dzavo:
ljudi HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kad napravim svoj dedicated server i posaljem drugima ip servera njima nece da udje...jel to treba da se zavrsava sa 27016 ili kako??
http://www.tutorialecstrike.com/csserver_installation.html
ja sam video nekolko postova dole ove tutorijale, meni su pomogli mnogo. Ipak nije to samo kliknes hlds pa start server, treba jos mnogo stvari da uradis. aj probaj pa javi sta je bilo.
Bas tako, ima 1000 stvari koje treba da uradis da bi ti server radio na netu.
Jer ovako kad samo kliknes start server uvek dobijes LAN ip(192.168)
(Normalno niko nece moci da udje na server)
Ja sam 99.9% siguran da nije steam :D posto se steam placa 800 dinara :D . E sad...da bi napravio dedmec server prvo moras da napravis server preko dodikejded servera. Prvo gore izaberes opciju lan i dalje verujem da ce ti sve biti jasno. I kad to lepo napravis moras da nadjes skriptu na netu za dedmec servere i da je ubacis u dodikejdet server :)
p.s.
Sto volim da pisem engleske reci na srpskom :dzavo:
http://i39.tinypic.com/mjsoz9.jpg
Ne mogu da napravim Dedicated server.Ili je to ili ne umem da nadjem.I jos samo jedna stvar.Jel moze pomoc sa nalazenjem te skripte? :)
Ne mogu da napravim Dedicated server.Ili je to ili ne umem da nadjem.I jos samo jedna stvar.Jel moze pomoc sa nalazenjem te skripte? :)
Ne trazis na dobrom mestu.;)
Dedicated server se nalazi u folderu Valve- nadji gde je instaliran cs
X:/Program files/Valve pa nadjes crvenu ikonicu hlds.exe pa pokrenes DS.
Za skripte ne mogu da ti pomognem, nzm nista oko toga:(
:ciao:
pogledaj u ovim dole tutorijalima koje sam dao faci, i predji ih od pocetka do kraja. obicno se ne koristi hlds koji dobijes uz valve nego treba da ti jedan program, ciji download imas u tutorijalu, skine sa neta 315mb pa tu radis neke gluposti i onda imas hlds.exe u tome sto si skinuo.Uostalom sve pise u tutorijalu. A i skript ti je u tutorijalu
Bas tako, ima 1000 stvari koje treba da uradis da bi ti server radio na netu.
Jer ovako kad samo kliknes start server uvek dobijes LAN ip(192.168)
(Normalno niko nece moci da udje na server)znam to..ali moj drug isto tako napravi i ide start server i mi igramo normalno..
znam to..ali moj drug isto tako napravi i ide start server i mi igramo normalno..
on onda vec ima to skinuto sa interneta(nisam 100%siguran ali mi najvise lici na to), kad jednom zavrsis (mislim na onih 315mb i ceo postupak pravljenja servera) onda samo start server i hoce. Server mora da ima zavrsenu konfiguraciju odakle cita podatke, da prepozna admine i tako to, a i bilo bi glupo da na svom serveru ne budes admin... A ne vidim razlog sto nebi napravio server uz pomoc tutoriala:icon_stud kad hoces da igras na hlds, u folderu u kome uz igru dobijes hlds nemas neke stvari koje su ti potrebne za server.
Ja sam probao pravljenje DS-a preko tog tutorijala(tih 315 MB) ranije a evo i pre 2 dana opet, sve lepo odradim kao sto kazu ali uvek dobijam LAN adresu.Ili ja nesto ne radim kako treba ili je taj tutorijal pravi sh*t.Mada najverovatnije je neki problem kod mene. Vise mi ne pada napamet sta da isprobam.
Samo cu da se iznerviram jos vise...
Ne znam sta da ti kazem ja sam ih pratio i uspeo sam, i meni pre nije htelo, a sad hoce. Mozda neko ima neko drugo resenje.
iMa_NeKo_PljUgU
13.3.2009, 0:41
Borski Lektra Haul je jedan od najboljih servera koje sam ikad video...
DEFINITIVNO IZBEGAVAJTE OVAJ FORUM...
Slažem se sa Nikolom... Izbegavajte taj server banuju bez razloga.... :mad:
necu da smaram ali gde sam to napisao "izbegavajte ovaj forum" (verovatno sam mislio na server :boodala::boodala:)
Sto se tice tog borsog servera, jel i dalje banuju?
Zato sto sam ja imao neki dogovor sa adminom oko tog banovanja.
iMa_NeKo_PljUgU
13.3.2009, 0:53
Ma znam šta si hteo da kažeš (Klikni na strelicu u tvom citatu i odvešće te na poruku gde si to napisao):D
Inače sad me banovaše... I to sam imao neki glup skor 9:0 (tako nešto), ali sam svaki put ubijao admina pa jbg... Nije mu se svidelo...
Inače moj nik je O_o ja sam onaj noob sa ptičarkom, pa ko me prepozna :D
SAD SAM OPET POPIO BAN A NISAM NI IGRAO, SAMO SAM REKAO JEDNOM ADMINU DA HOCU DA RAZGOVARAMO, NAPISAO STA IMA I TRAS BAN!!!
Znaci taj server je za izbegavanje a ako neko od admina(sem axa) ikad bude imao uzivo prilike da me sretne, samo da naglasim da je bolje da pored sebe ima nekoga iz preduzeca JKP Pogrebne Usluge
iMa_NeKo_PljUgU
13.3.2009, 0:56
Ma izgleda trs'o lik... Čini mi se da mu je nik Razor... A na kraju krajeva ko ih šiša... :D
@Gavrilo
Kada napravim server preko ovog tutoriala , u onom programu uvek dobijem IP koji svi dobiju koji prave server , znaci : 192.168.1.2:27015 . Koji sada IP da dam onom koji hoce da udje na taj server , posto preko ovog gore nece ? U consoli pise :
Setmaster <add | remove | enable | disable> <IP: port>
Current:
1: 195.149.21.9:27010
2: 68.142.72.250:27010
3: 207.173.177.11:27010
4: 72.165.61.189:27010
5: 69.28.151.162:27010
I sada mislim da nesto tu treba da se uradi , samo pitanje sta?
PLSS HELP!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.