Prikaži potpunu verziju : Counter Strike 1.6
Strane :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
[
22]
Desni klik na igru u biblioteci, klikneš na opciju Properties, kad se otvori prozor odeš na Local files i klikneš na opciju Verify integrity of game cache. To je sve što treba da uradiš.
Idi ponovo u Properties pa na Betas i uveri se da ti je izabrana Opt out of all beta programs opcija.
milosss90
27.2.2013, 15:30
Idi ponovo u Properties pa na Betas i uveri se da ti je izabrana Opt out of all beta programs opcija.
nije... pise Beta-Beta da je izabrano...sada sam stavio NONE-Opt out of all beta programs
milosss90
27.2.2013, 15:35
E HVALA PUNO RADIIIIIIIIIIII! :)
a sta je to? jel znas radi cega mi se desilo ovo...
secam se da sam ja posle onog budjavog updata sto je skrsio steam svima,tu nesto cackao kakoo bih vratio cs na staro...mozda je radi toga...ali posle toga mi je radio cs normalono nekoliko dana i od jednom ovo...
Nađi neki normalan picture hosting, a ne taj sa k*******a i p*****a.
Bojanica91
15.5.2013, 15:50
Pozz svima...imam jedan problem,nadam se da cemo uspeti zajedno da ga resimo... :) reinstalirala sam win xp ,i pre toga mi je cs radio sasvim normalno...sada medjutim je druga prica.Kada udjem u igricu,tj kliknem na ikonicu cs,i udje i posle 2 sekunde me izbaci na desktop!?? reinstalirala sam cs,ne pomaze...instaliran mi je directx ,ne pomaze ni to... update sam najnovije drajvere za moju graficku,ali opet ne vredi...postala sam bukvalno ocajna,jer se problemu ne nazire resenje... :( vidim ovde svi pisu,ne moze da mi udje na server,laga mi tamo vamo,a ja dragi prijatelji ne mogu ni da udjem u cs... :( pa eto,ako neko moze da mi pomogne,bila bih prezadovoljna....da ponovim,pre reinstalacije win, Cs mi je radio gotovo savrseno,nikakvih problema nisam imala hvala unapred...
Pozz svima...imam jedan problem,nadam se da cemo uspeti zajedno da ga resimo... :) reinstalirala sam win xp ,i pre toga mi je cs radio sasvim normalno...sada medjutim je druga prica.Kada udjem u igricu,tj kliknem na ikonicu cs,i udje i posle 2 sekunde me izbaci na desktop!?? reinstalirala sam cs,ne pomaze...instaliran mi je directx ,ne pomaze ni to... update sam najnovije drajvere za moju graficku,ali opet ne vredi...postala sam bukvalno ocajna,jer se problemu ne nazire resenje... :( vidim ovde svi pisu,ne moze da mi udje na server,laga mi tamo vamo,a ja dragi prijatelji ne mogu ni da udjem u cs... :( pa eto,ako neko moze da mi pomogne,bila bih prezadovoljna....da ponovim,pre reinstalacije win, Cs mi je radio gotovo savrseno,nikakvih problema nisam imala hvala unapred...
Jel igras preko steama ?
Bojanica91
15.5.2013, 16:21
Jel igras preko steama ?
ne igram preko steam,i iskrena cu biti,slabo se razumem u kompove,tako da slabo znam sta je steam,ja samo udjem u cs,i pucam to me opusta... a sve drugo,i nisam neki pro ako me razumes.... :)
Ale[x]andar
15.5.2013, 16:40
Kad igraš preko steam-a, igraš zapravo na plaćenom, original CS-u. Otprilike tako, u najkraćim crtama.
A taj CS što je sada instaliran, je l' ista ta verzija instalirana bila pre nego što je sistem reinstaliran?
Bojanica91
15.5.2013, 16:45
andar;1739755']Kad igraš preko steam-a, igraš zapravo na plaćenom, original CS-u. Otprilike tako, u najkraćim crtama.
A taj CS što je sada instaliran, je l' ista ta verzija instalirana bila pre nego što je sistem reinstaliran?
Jeste,istu verziju sam imala i pre reinstalacije sistema...skinula sam cak i neke druge verzije,i isti problem ima,znaci udje mi,pojavi mi se slika pandura ono na pocetku,i samo zacrni i izadje mi skroz....
Si probala da pokrenes hl.exe pa da onda prebacis na cs, i ako si vec pokusavala da resis problem reci nam sta si sve probala.
Bojanica91
15.5.2013, 17:26
Si probala da pokrenes hl.exe pa da onda prebacis na cs, i ako si vec pokusavala da resis problem reci nam sta si sve probala.
pa nista posebno nisam pokusala,jer ne znam sta da radim,sem da sam reinstalirala cs i to je to,koga god sam pitala svi misle da je do tih drajvera za graficku,ali oni su update ,drug mi je to uradio...... a ako mozes da mi objasnis kako se radi to hl.exe.... znam da me verovatno svi gledate kao retarda,ali slabo se razumem u komp,sta da radim.... :(
pa nista posebno nisam pokusala,jer ne znam sta da radim,sem da sam reinstalirala cs i to je to,koga god sam pitala svi misle da je do tih drajvera za graficku,ali oni su update ,drug mi je to uradio...... a ako mozes da mi objasnis kako se radi to hl.exe.... znam da me verovatno svi gledate kao retarda,ali slabo se razumem u komp,sta da radim.... :(
Niko ovde nikog negleda tako, odes u valve folder gde je instaliran i nadjes ikonicu hl.exe i pokrenes, ako udje valjda ima opcija change game(nisam igrao vrlo dugo) da se prebaci na cs.
Bojanica91
15.5.2013, 18:55
Niko ovde nikog negleda tako, odes u valve folder gde je instaliran i nadjes ikonicu hl.exe i pokrenes, ako udje valjda ima opcija change game(nisam igrao vrlo dugo) da se prebaci na cs.
nazalost ne moze ni tako......ne moze da udje.... a inace su mi jako cudne ikonice kad udjem u folder cs-a .... da kazem bele,dosta njih kad kliknem ne mogu ni da udjem,ne znam dal vam to nesto znaci.
Voja Paunic
17.7.2013, 20:02
Значи да мораш да реинсталираш или ЦС или Виндовс :)
^ Valjda je resila problem posle 2 meseca :D
Voja Paunic
17.7.2013, 23:05
Тема је била при врху, тако да нисам ни гледао датум :confused:
Pozdrav svima, imamo problem sa serverom.
Ne radi nam timeleft i amx_unban na serveru, a head admin nije u mogucnosti da trenutno to popravi. E sad jedan admin je dobio pristup panelu samo ne zna da popravi, verovatno ne rade neki plug-inovi, ne znam ne razumem se ni ja. Dakle, kad se ukuca /timeleft nista ne prikazuje, a banovanom igracu ne mozemo da damo unban ni na steam ni ip, ni nik, pise da je unbanovan i u konzoli da je skinut sa ban liste al' opet ne moze da udje. Pa ako nekom nije problem da nam kaze kako se to radi, koji plug-inovi nam trebaju gde se stavljaju i tako to, bili bi zaista zahvalni, jer se stvarno ne razumemo, pa da ja to posaljem onom adminu sto je dobio panel.
Kako se bese u tdm ponovo bira oruzje ako sam vec izabrao 3 da mi se posle svake smrti bira ista kombinacija?
Ale[x]andar
19.11.2013, 11:05
Kucaš /guns
Može link na pp za neki CS? Igrao bih na ovim domaćim serverima malo, nisam neki gejmer, ali me je ranije opuštalo to :)
Imam problem sa padajućim menijem u igri, onim gde se ukucavaju kodovi, kada ga spustim na ~ dugme, i krenem da kucam bilo šta, on ga podigne nazad, kao da sam ja to uradio. Ako može pomoć kako se zove taj meni in english da probam da izguglam.
Takođe svaki put kada uđem u samu igricu, kada je pokrenem sa desktopa, on automatski krene da se konektuje na neke random servere, ili me čak izbaci sa izabranog servera i sam me konektuje na neki tamo levi server...
Imam problem sa padajućim menijem u igri, onim gde se ukucavaju kodovi, kada ga spustim na ~ dugme, i krenem da kucam bilo šta, on ga podigne nazad, kao da sam ja to uradio. Ako može pomoć kako se zove taj meni in english da probam da izguglam.
Takođe svaki put kada uđem u samu igricu, kada je pokrenem sa desktopa, on automatski krene da se konektuje na neke random servere, ili me čak izbaci sa izabranog servera i sam me konektuje na neki tamo levi server...
Sto se tice zatvaranja konzole to je problem to jezika u windowsu ( za tastaturu).
Namesti English US.
Namestio, i dalje isto.
Pa jel si ga stavio kao default, probaj da otvoris notepad i 2x otkucaj ove navodnike "" i vidi dal ce ti ih napisati oba u isto vreme, a ne jedan po jedan.
Drugo resenje je da prvo otkucas slovo >A< u konzoli, pa kucas sta zelis.
E nisam, probaću to. Naleteo sam i na tu foru da 'a' na netu...
Evo jos neki moji klipovi
Au1EMLPqpkc
Ljudi da li je moguce namestiti grafiku za monitor 22.5 inca? Znam da je max grafika kod mene 1280x1034 a meni treba 1920x1080 ili tako nesto
Chicharito 14
3.6.2014, 18:34
Stavi na widescreen. Pa onda 1920x1080.
Poz ljudi, mucim se oko necega. Jos davno sam saznao za hl tag converter i nisam imao niakd problema kad sam pravio sprejeve u cs-u, ali sad sam odlucio da skinem neki sprej sa gamebanana i evo kako to izgleda http://prntscr.com/4s103v Znaci i kad odem na ovo unblock ono se opet vrati i opet to pise kao da nisam nista ni uradio i nemam sprej taj sto hocu kad igram.. Da li neko zna u cemu je problem ?
Clint Westwood
1.12.2014, 15:14
Drugari, jedno pitanje:
Ako odem negde (tipa KGB) i upotrebim u CS-u 1.6 ovakve bind-ove:
bind mwheelup "invprev;+attack;wait;-attack"
bind mwheeldown "invnext;+attack;wait;-attack"
Da li će neko zbog toga da mi prigovori?
Svrha ovih bind-ova je da se omogući pravi fast-switch, tj. da se oružje menja prostim okretanjem točkića (na kraju krajeva, ta opcija, bezu dodatnih bind-ova, postoji i u poslednjoj reviziji originalnog CS 1.6).
[]D.[].[]v[].[]D.
18.3.2025, 22:36
https://www.youtube.com/watch?v=PspuiHlF5dM
:eek::eek::eek:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.