Prikaži potpunu verziju : Counter Strike 1.6
DonCorleone91
22.8.2008, 14:41
Dali neko zna neki cheat za cs 1.6 online.Covek mi lupio 10 headshot-ova za redom sa stoljpom nisam znao gde sam.ako neko zna neki cheat neka mi odgovori
Ako ne znas da igras,onda ne moj da igras ili nauci!!!
Citevi su za idiote.Kad mi udje jedan na server tako bi razlupao sve oko sebe
jel zna neko kako se rade sareni tagovi
ja sam u pocetku stavljao u instalacioni folder sarene slike za tag ali nisu radile
pre neki dan vidim lika na serveru kako pici sliku sa omota Hitmen-a
ja znam da radim one tagove obicne u 4 boje koje su iste kao i originali
To se nestavlja u taj folder.Imas na saitu dole navedenom sa skinove i deo za sprey :D pa ga kopiras nzm tacno gde i svima lepo(al ne radi na svim serverima
gde mogu da nadjem Tonijev skin za CS...znam provereno da ima
i gde uopste da nadjem modove za CS verije naravno 1.6
meni je CS sa skinovima mnogo glupa stvar.To u stvari i nije CS nego neka bzvz igra koja ne lici ninasta.Al sad kako se kome svidja
To je moje misljenje pa sad vi kako ocete
Idi guglaj ako hoćeš čit. Ne bave se svi time...
Uskoro cu poludeti od toga :kreza:
Zna li neko neki mod za botove?Ili mod da bot igra koa npr osoba(Neki pro igrac snimao sebe kako igra pa se napravio ko bot tj svoju igru ubacio u bota):D
DonCorleone91
22.8.2008, 21:10
Zna li neko neki mod za botove?Ili mod da bot igra koa npr osoba(Neki pro igrac snimao sebe kako igra pa se napravio ko bot tj svoju igru ubacio u bota):D
Najbolji botovi su zbotovi A to nasta si ti mislio ne postoji
A sto se tice botova oni imaju jos neidentifikovane citove,osim ovih standardnih!:o
luka kecman
24.8.2008, 21:06
Znam ja da ovde ima dosta counterasa :) ..
Evo vam NON STEAM SERVERA! extraa xvala:)
luka kecman
24.8.2008, 21:12
pomagajte imam problem sa cs instalirao sam patch v_28 i sve je bilo u redu a kad sam hteo da udjem napisao mi je cannot load gfx wad da li neko zna sta da radim???:icon_scra
UNAPRED HVALA:)
krypton_151
25.8.2008, 21:04
Poceo je kanter da mi ispisuje broj frejmova i download/upload (u kb) - u donjem desnom uglu. Da li neko zna kako se to iskljucuje ili brise, jer je mnogo iritantno - ne vidim podatke u tom uglu.....
[]D.[].[]v[].[]D.
25.8.2008, 21:08
Poceo je kanter da mi ispisuje broj frejmova i download/upload (u kb) - u donjem desnom uglu. Da li neko zna kako se to iskljucuje ili brise, jer je mnogo iritantno - ne vidim podatke u tom uglu.....
net_graph 0 ,
i, net_graphposTAB 0
i ovo,
-graph
:) Ipak probaj trece
krypton_151
26.8.2008, 15:40
D.[].[]v[].[]D.;596950']net_graph 0 ,
i, net_graphposTAB 0
i ovo,
-graph
:) Ipak probaj trece
Hvala, uspelo je ovo prvo
Partybreaker
1.9.2008, 21:08
treba mi pomoc napravio sam dedicated server i sve sam postavio ali problem je sto niko ne moze da me nadje! ip mi se nikad ne menja ali kad ukljucim server izbaci mi neku drugu ip adresu 192.168.1.6:27015 a moja je 195.252.73.xx
i kad drugovima dam moju ip sa :27015 ne moze da im nadje server imam ADSL
1024/128
Da nemas mozda ruter tj. delis konekciju na vise kompova?
imam ruter ali neznam sta da radim moj cale ima neki server za tv i neznam da lesto mogu da sje*em a ni ne znam da podesim portove
treba mi hitno objasnjenje posto mi trba za sutra ujutro imamo mijj clan i ja cw a nemamo server
Partybreaker
1.9.2008, 21:18
imam ruter ali neznam sta da radim moj cale ima neki server za tv i neznam da lesto mogu da sje*em a ni ne znam da podesim portove
treba mi hitno objasnjenje posto mi trba za sutra ujutro imamo mijj clan i ja cw a nemamo server
Imam isti problem sa DLink 524 ruterom... Nisam uspeo da pronadjem drugi nacin za "otkrivanje" IP-a. Jednom je usao neki lik na moj serv pa sam ga pitao da napise IP servera i tako sam saznao i rekao ortaku da udje... Ali dzaba taj IP moze da sluzi za jednu partiju, stalno se menja...
zavisi koju ip imas ja imam staticku nikad se nemenja dok moj drug ima dinamicku ali njemu radi server al se ip stalno menja ako si podesio portove odes na whatismyip.com i na nju dodas udp port al meni ni tako ne radi
jel ima neko da zna nesto o tome
Partybreaker
1.9.2008, 21:28
zavisi koju ip imas ja imam staticku nikad se nemenja dok moj drug ima dinamicku ali njemu radi server al se ip stalno menja ako si podesio portove odes na whatismyip.com i na nju dodas udp port al meni ni tako ne radi
Ne znam, isti problem imam i sa hubovima i jako me nervira. Tu sam se ubio da podesam portove, ovde sam samo pokusao i nije uspelo... Radije nadjem prazan serv pa onda zovem nekog da igramo. Jes' da je manje prakticno, al' ne mogu da se nerviram...
[]D.[].[]v[].[]D.
3.9.2008, 18:15
mozete samo da mi objasnite kako se ovo nameshta i cemu sluzi ??? :confused:
http://www.pcigre.com/content/view/13238/2/
jel zan neko kako da sam promenim mapu????
STA MI TREBA?????
:n_klanja::n_klanja::n_klanja::n_klanja::n_klanja:
jer mozze pomoc ljudi, koja mi verzija treba NO-STEAM patcha da bi igro na ovim serverima
mrriddler
11.9.2008, 14:25
Non-steam vishe ne moze da se igra bez cd-key-a? Ili mora neshto da se instalira da se zaobidje ovo njesra?
brain_damage
11.9.2008, 22:35
Non-steam vishe ne moze da se igra bez cd-key-a? Ili mora neshto da se instalira da se zaobidje ovo njesra?
probaj da instaliras patch 21
e ajd neko ako moze da mi da neki link sa mapama za 1 na 1 (tj malim mapama), a mogao bi i neki link sa onim mapama sto se igraju na KGB-u i tim vecim serverima.
HVALA:)
mrriddler
12.9.2008, 12:46
probaj da instaliras patch 21
Ma do skoro je radilo sve okej,chak mislim da imam verziju v21... Ima li neki link za taj patch,da ipak probam?
brain_damage
12.9.2008, 13:26
patch 21 http://iggi.kgb-hq.com/cs/patch/CS1_6%20patch_V21.exe
na kojim serverima igrate????
Ja igram na serbian heavenu...
DonCorleone91
12.9.2008, 23:58
e ajd neko ako moze da mi da neki link sa mapama za 1 na 1 (tj malim mapama), a mogao bi i neki link sa onim mapama sto se igraju na KGB-u i tim vecim serverima.
HVALA:)
Ovde imas zanimljivih stvarcica
www.cs-srbija.com/
hvala ali nasao sam neki sajt ima zilion mapa pa koga bude zanimalo mogu da mu dam link, sve sam skinuo sto mi je trebalo.
Evo vam i SoE Public server. Ima 32 slota i na 8. Mestu je u Srbiji.
79.143.173.164:25014 SoE Public
:to_care:
DonCorleone91
14.9.2008, 9:33
evo moj server OBRISAN JE TWOJ IP ;)
AKO NEKOGA UHVATIM DA CITUJE NA FORUM CU DA STAVIM DA NIKO SA NJIM NIKAD VISE NE IGRA CS
inace primam samo 4 igraca zbog pinga, mozda 6 max
Jel si ti to napravio preko onog programcica uz CS za servere......zato ti je i ping veliki :)
BTW :)
Ja igram na B/Ge(y)otelu :D ,KGB-u,SoE-u,,,
Nema to veze, radio sam preko drugih programa i onda je ping isti.
Jbg upload je 192 znaci moze max 5-6 ljudi da igra, kada igraju 4 covka ping je ok krece se oko 30
jagodanbg
14.9.2008, 23:25
resih da igram kaunter nakon 5 godina, i na koji god server se nakacim banuju me zbog preveliokog ping-a! od cega on zavisi i da li mogu da ga smanjim!?
drugo pitanje, kako da prebacim oruzje u desnu ruku!?
hvala!!
ping zavisi od same veze , od paketa i od toga da li u pozadini nesto skidas
A oruzije prebacujes tako sto pritisnes "h" tokom igre i izaci ce ti meni u kome ims da namestis
Hoćemo sutra uveče oko 10-11 da igramo malo, naravno ako je Nikola slobodan jer drugačije nemamo server.. :)
kad neko hoce da igra na mom serveru neka me slobodno cimne ja cu ga ukljuciti(ako mi nije ukljucen lokal) pa se vi zezajte, naravno i ja bih ponekad igrao
Da znate max 5-6 ljudi pa ko udje, ko bude najbrzi ali neki imaju prioritet:)
edit: dzoni brate, majke ti smanji malo to pisanje zabole me glava , po celom forumu pise samo dzoni hsv, znaci preko 60 poruka si napisao danas
Xaxaxa...sta da radim kad je kisa napolju pa nisam bio nigde. :(
A planirao sam da idem na Avalu sa drustvom.
Vikend je pa jos kisovit...bre sta da radim ceo dan.
Znas kako, kad vidis moje ime ti samo okreni glavu.
I mnogo me nesto kritikujes ovih dana, jel ja tebe smaram... Ajde malo se nasalimo ali ti brate, dzonihsv ovo, dzonihsv ono...mislim... Nadji nesto drugo da radis osim da gledas sta ja pisem i radim na forumu. Jel ok?
samo dzoni hsv
Pise se dzonihsv (spojeno) ili samo dzoni ;).
ping zavisi od same veze , od paketa i od toga da li u pozadini nesto skidas
A oruzije prebacujes tako sto pritisnes "h" tokom igre i izaci ce ti meni u kome ims da namestis
pokusao i nece! pritisne H idem na "use right hand" i nista se ne desi!?!? nije mi jasno!!???!!! :confused:
udji u igru pa idi na options pa na advanced pa imas tamo weapon alighment pa stavi right handed
@ moderatori
prebacite sve ovo u odgovarajucu temu
DonCorleone91
15.9.2008, 13:30
Ewo nam ga i sait a uz njega i forum :)
http://www.som-psch.com/
markic242
15.9.2008, 22:09
evo nekom ako treba link za CS 1,6 patch v21 http://juegos.g2khosting.com/cs16patch_full_V21.exe
ljudi imam problema sa pingovima
imam wireless net upload 256/download 256
jel moze nesto da se uradi povodom toga?
Isti slucaj ovde. Tesko, obicno je do provajdera. Moje sam zvao 10-ak puta i nista. Srede da je ok sat vremena i onda se opet vrati na staro :(
Ima da im odem tamo na Karaburmu.. :). Nego koji ti je provajder?
provajder mi je KBC net
poludecu. na pola partije me izbaci
mislio sam da je do servara, ali nije
hvala u svakom slucaju
DonCorleone91
16.9.2008, 0:01
Wairles+Lose vreme=slaba veza sa predajnikom = PING
brain_damage
16.9.2008, 12:09
imam jedan problem sa cs 1.6 kada probam da udjem na neki server pise mi retrying to connect to server i na kraju pise failed to connect to server, da li neko zna u cemu je problem
brain_damage
16.9.2008, 14:45
imam patch 21
provajder mi je KBC net
poludecu. na pola partije me izbaci
mislio sam da je do servara, ali nije
hvala u svakom slucaju
Nasao sam resenje. Problem je bio do ESS 3.0... Znaci ako imas ESS uninstall i instaliraj neki drugi av i radice sve ok.
Svaka cast za tehnicku podrsku KBC-a :), jer bez njih ne bih provalio (ne mogu da verujem da ovo govorim :) ).
Treba mi pomoc oko pinga. Ping mi se stalno vrti oko 50 pa ne mogu lepo da kontrolisem oruzje. Imam adsl ptt 512/64 (kupljen kao 256/64 ali ubrzan kasnije, bilo je reci o ovome u sku) i trebaju mi rateovi za ovaj net. Hvala!
1. pa posto ti je mali upload normalno je da je ping malo veci, inace mislim da je 50 ok za normalno igranje
2. imas sajt www.speedtest.net pa tamo testiraj ping i brzinu paketa
DonCorleone91
19.9.2008, 12:08
1. pa posto ti je mali upload normalno je da je ping malo veci, inace mislim da je 50 ok za normalno igranje
2. imas sajt www.speedtest.net pa tamo testiraj ping i brzinu paketa
Nezavisi ping od uploada (tolko)
nego od stabilnosti veze.kod mog druga je brzina neta (kablovskog)64k a upload mu je i manji...a ping mu neprelazi 20 :)
Ljudi...jel cemo da igramo malo CS ? Veceras, sutra... :)
MasterDavid
21.9.2008, 0:07
E ljudi ako neko hoce da igra u klanu neka poseti www.escclan.forumotion.net! Forum je skoro napravljen tako da vas molim da saljete sta bilo i da napravimo dobar forum! S postovanjem eSc^| Klan! :biglaugh::biglaugh::biglaugh:
[]D.[].[]v[].[]D.
21.9.2008, 20:25
Koj rate , cl_updaterate , cl_cmdrate, sv_maxrate treba da ukucam za internet SBB Kablovski 1024/128 Kbps ???
Pomoc !!!
DonCorleone91
21.9.2008, 22:29
D.[].[]v[].[]D.;612557']Koj rate , cl_updaterate , cl_cmdrate, sv_maxrate treba da ukucam za internet SBB Kablovski 1024/128 Kbps ???
Pomoc !!!
rate 25000
cl_updaterate 25
cl_cmdrate 25
fps_max 101
ja sam jako poznat bio na artkomu ali sam odustao od njega prevenstveno zato sto su skoro svi koristili sifre(jer je sxe provaljen) a drugo sto su stalno stavljali neke retardirane mape.
Inace pozz za Skillera i kompaniju
Pozz i za onog Punto... ili kako vec. Njega se** to nije normalno :).
aaa Punto sporting, dobar je ali ni ja nisam za bacanje;)
Marko_maverick1988
26.9.2008, 1:46
E imam jedno pitanje.Imam counter 1.6 obican!Nevidim chet dok igram,a kad ubacim pach 21 radi.Ali tada imam problem zato sto nece da mi otvori skoro pola servera!Na kartici internet mi otvori jedno stotinak servera ali na pola mi pise invalid cd key.Sta da radim?:icon_scraHvala unapred!
Jamiroquai
26.9.2008, 1:50
Stavi v29 patch...
I kupi Steam :)
Marko_maverick1988
27.9.2008, 15:07
Gde da nadjem v29?Daj neki link!:n_klanja:
DonCorleone91
27.9.2008, 19:24
Probaj odavde:
http://rapidshare.com/files/21662874/cs16patch_full_v29.exe
Koliko znam zabranjeno je davati linkove za ilegalan softver.
A da bi dosao do tog pecha jednostavno mozes da ukucas u google-u :)
I kupi Steam :)
Upotpunosti se slazem :)
barem sto se CS-a tice :D
Jamiroquai
27.9.2008, 19:25
To nije ilegalan softver.
DonCorleone91
27.9.2008, 19:30
To nije ilegalan softver.
Jeste.Sluzi za pecovanje igre koja se prodaje.I koja ima autorska prava.
Tako da je ilegalno.
Zasto kada ukucam neki server i addujem gaq u favorites on se ne pojavi?:mad:
DonCorleone91
28.9.2008, 13:56
Jel kad kopiras IP obrises onaj razmak(ako ga ima) pre prvog broja ?
zidan grobar
28.9.2008, 15:31
Zasto kada ukucam neki server i addujem gaq u favorites on se ne pojavi?:mad:
Imas li sve sto ti treba:
1.igru :D
2.V21 patch
Imam jedan retarirani problem koji je poceo da mi se javlja pre 3 dana. Naime oruzije(bilo koje) je pocelo da se ponasa kao kad stojis na merdevinama pa pucas(samo u manjoj meri) znaci trza nenormalno i mnogo mi otezava samo igranje. Sta moze da bude resenje?
Gledao sam sve postavke su u redu(mislim na one iz menija), ja nista nisam kupao u konzoli jedino ako se nesto samo promenilo.
Provericu jos da nije zbog toga sto mi je ukljucen lokal posto sam pravalio da me u poslednje vreme on dosta zeza.
DonCorleone91
29.9.2008, 11:21
Najlakse je da uzmes da reinstaliras igru (5 minuta posla)
Posto imaju za to neka podesavanja tamo u onim TXT failovima
pod /cstrike/........
Ali kad obrises igru obrisi i ceo fail valve ili steak sta vec imas
pa instaliraj opet
luka kecman
29.9.2008, 23:00
da li neko zna kako da smanjim ping uvek mi je 300 250 da li neko zna? net mi je 128
luka kecman
29.9.2008, 23:03
na kojim serverima igrate? ja igram na beotelnetu na maxnetu kgb...
Koji internet imaš, adsl, wireless, kablovski?
ko hoce samnom da se nadmece u counter-strike-u neka mi se javi na pm da se dogovorimo http://www.pcigre.com/forum/Smileys/default/icon_razz.gif...u svetu sam 3843. ...btw,tek sam skoro poceo da igram online
http://www.pcigre.com/forum/Themes/default/images/icons/modify_inline.gif
sta u svetu sam 3843???:confused:
zidan grobar
1.10.2008, 12:08
sta u svetu sam 3843???:confused:
Pa on zauzima 3843 mesto na svetu.
p.s. daj nam link ka sajtu sa tom rang listom igraca.
sta bre????
Ko to racuna, sta ima neka rang lista??
paaa...kada igrate pritisnete "y"(say) i napisete /rank i reci ce vam...ali to morate uraditi u javnom serveru da bi se svi igraci uracunali u listu...
ps-jos nema dobrovoljaca za :Battered:
evo hocu ja cs, ajd daj neki server da vidim. A to sto ti kazes za kucanje to ne znaci koji si na svetu, nego na serveru i tu se broje samo fragovi i naravno ima milion likova sa 100nickova tako da se njima ti fragovi ne sabiraju.
Svaki iole "ozbiljniji" server ima tu opciju. Pocev od tog /rank, /top15, /me...
Nije nikakva novina.
@nikola - ne broje se samo fragovi, nego procenat preciznosti i tako te stvari. Tj. gleda se koeficijent. Znaci mozes da imas 100 fragova a drugi na listi da ima oko 60-70 i opet taj 2. ce da bude na prvom mestu ;). Jer, taj lik nije kao i ti istrosio ceo kamion municije da ubije nekog. Po meni vrlo extra stvar, jer ne moras da igras kao kreten na nekom serveru da bi bio prvi.
ma znam, nego mrzelo me da kuckam, ali sve jedno moras da igras kao kreten po ceo dan da bi bio prvi.
Istina za to, ako hoces da budes prvi ima da igras kao boodala. A sve evo trcim da igram ceo dan :boodala:.
DonCorleone91
3.10.2008, 22:22
Ako ocete stvarno da budete prvi u svetu
lepo odete na game tracker i prijavite se i onda vas oni prate (nzm kako)
i lepo se tamo rangirate :)
/rank i /top15 su neverovatne gluposti.. Oni su najveći krivac što se klinci kad dođu na server štekaju...
Partybreaker
3.10.2008, 23:53
Nema laga, ali ima double posta... ;)
moze li mi neko dati link za downloadovajne patcha v2.3 ili v2.6
DonCorleone91
4.10.2008, 19:40
Sto bi neki ovde na forumu rekli
"Google cini cuda!!!"
Lepo ukucas download patch v29 ili koji god oces
p.s.
I zar vam nije jasno da je taj pec ilegalna stvar!
Obrenovac Gam!ng Public Server otvoren IP 212.200.163.181:27110 posetite !
Partybreaker
4.10.2008, 19:49
Patch-evi su savim legalni, dok full igre nisu. ;) Jel' si video negde u prodaji neki patch?
DonCorleone91
4.10.2008, 22:11
Da, ali ovaj patch sluzi za "crackovanje" igre da moze da se igra na netu
a inace da bi igrao CS 1.6 na netu treba ti steam preko koga se ulazi u igru.
A steam se prodaje tako da mislim da je nelegalno.
Ako neko nadje negde na netu da je non steam legalan neka okaci link
Samo kod nas postoje non steam serveri i u blizoj okolini(turska,bugarska,rumunija i malo dalje rusija)inace za sve pstalo ti treba steam da bi igra
Da, ali ovaj patch sluzi za "crackovanje" igre da moze da se igra na netu
a inace da bi igrao CS 1.6 na netu treba ti steam preko koga se ulazi u igru.
A steam se prodaje tako da mislim da je nelegalno.
Ako neko nadje negde na netu da je non steam legalan neka okaci link
Samo kod nas postoje non steam serveri i u blizoj okolini(turska,bugarska,rumunija i malo dalje rusija)inace za sve pstalo ti treba steam da bi igra
Sto znaci da nin steam nije nelegalan na ovim prostorima.
Sto se tice googlovanja, prvo sam to uradio pa tek onda postavio pitanje, jel na googlu sam naso samo full torent kantere vec patchovane, a meni treba novi patch, posto imam lag sa v21 zbog amd procesora. Moj drug ima intel i to slabiji i nema ni trunke laga. I koji bih tacno patch trebao da downloadujem za amd procesor? Hvala
Možda tvoj drug ima drugačiji pristup internetu...
DonCorleone91
5.10.2008, 0:01
pogledaj ovde (http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=616949&postcount=554)!
Mrzim sebe sto sam ovo uradio al da pomognem coveku :D :D :D
p.s.
Zar ono sto je zasticeno pod copyright ne vazi za sve zemlje.
Ljudi pomagajte imam problem,kada udjem na neki server,zabada mi na 2 minuta i onda se rekonektujem i budu dva stefana(to mi je nick) znaci :
(1)stefan i stefan,i tako vec nedelju dana onda sam kupio original cs ( sa steam-om) i dalje je bagovalo,reinstalirao sam windows i dalje ista pricha!
SHTA DA RADIM LJUDI!?!? POMOZITE :confused:
DonCorleone91
5.10.2008, 15:39
Kakav/koji net imas ?
Kakav/koji net imas ?
imam sbb-ov surf paket 1024/128 ali i pre sam imao tu konekciju i full je bilo...
a jel ti se to deshava na svim serverima ili samo na jednom?
da li taj server zahteva mozda neku anticheat zashtitu koji ti nemash aktiviranu, pa te na taj nachin sprechava da igrash?
updateuj steam u svakom sluchaju :)
na svim serverima ! :S a to se desavalo pre steam-a tkd ne vredi update...-
DonCorleone91
6.10.2008, 13:54
Jel si sa istim CD-om reinstalirao Windows?
Koji SP imas?
Navedi koja ti je konfiguracija
Ljudi pomagajte imam problem,kada udjem na neki server,zabada mi na 2 minuta i onda se rekonektujem i budu dva stefana(to mi je nick) znaci :
(1)stefan i stefan,i tako vec nedelju dana onda sam kupio original cs ( sa steam-om) i dalje je bagovalo,reinstalirao sam windows i dalje ista pricha!
to se dogadja kada ti naglo pukne konekcija sa Sbb-om.
Tada ostaje tvoj "cikica" ne serveru onako zabode i ti kada se ponovo rekonektujes moras da dobije prefiks(1) posto je na serveru i dalje zabagovani "cikica" sa tvojim imenom.
99,9% sam siguran da je do tvoje konekcije sa SBB-om, odnosno da ona nije dobra.
Imas foru(samo sam zaboravio kako) da se pinguje non stop sbb-ov server i taman tu u real time-u mozes da vidis kakav je prenos paketa tj da li je konstantan(a ja sam ubedjen da nije)
Simke_BBRS
6.10.2008, 14:10
Zna li neko da mi kaze kako da smanjim latency na cs 1.6 . imam wimax 256kbps. stalno mi je latency 60, 70
to se dogadja kada ti naglo pukne konekcija sa Sbb-om.
Tada ostaje tvoj "cikica" ne serveru onako zabode i ti kada se ponovo rekonektujes moras da dobije prefiks(1) posto je na serveru i dalje zabagovani "cikica" sa tvojim imenom.
99,9% sam siguran da je do tvoje konekcije sa SBB-om, odnosno da ona nije dobra.
Imas foru(samo sam zaboravio kako) da se pinguje non stop sbb-ov server i taman tu u real time-u mozes da vidis kakav je prenos paketa tj da li je konstantan(a ja sam ubedjen da nije)
shta da uradim? da promenim konekciju?!
pa bilo bi dobro da ti neko kaze kako da proveris konekciju sa serverom, znam da se radi iz run-a/cmd/ping )pa valjda sbb adresa, ali ne znam koja je)
Ajd hakeri pomozite decku
evo idi na ovu (http://192.168.100.1/) adresu u pogledaj malo temu "vase iskustvo sa sbb-om"
ps. ovo za ping valjda treba da se kuca ping 192.168.100.1(mada nisam siguran, sad sam gledao, salje samo 4 paketa a treba non stop da salje)
Danilo Cvjeticanin
6.10.2008, 16:51
Sta ti znaci "baguje", objasni??? Secka ti CS, sta se desava? Koji procesor imas? Sa tvojom konekcijom cs mora da radi extra, znaci ping ti mora biti max 40!!!
Ako imas neki AMD dual core procesor, instaliraj ovo i bice sve ok.
http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/DCO_1.1.4.zip
pa bilo bi dobro da ti neko kaze kako da proveris konekciju sa serverom, znam da se radi iz run-a/cmd/ping )pa valjda sbb adresa, ali ne znam koja je)
evo idi na ovu (http://192.168.100.1/) adresu u pogledaj malo temu "vase iskustvo sa sbb-om"
ps. ovo za ping valjda treba da se kuca ping 192.168.100.1(mada nisam siguran, sad sam gledao, salje samo 4 paketa a treba non stop da salje)
ok,hvala!
Sta ti znaci "baguje", objasni??? Secka ti CS, sta se desava? Koji procesor imas? Sa tvojom konekcijom cs mora da radi extra, znaci ping ti mora biti max 40!!!
Ako imas neki AMD dual core procesor, instaliraj ovo i bice sve ok.
pa kao sto sam rekao,stane na dva minuta i pise u gornjem desnom uglu connection warning,rekonektujem ste i imam dvojnika,i tako stalno,ma ping mi je minimalno 9,a skinuo sam ovo sto si rekao ali i dalje isti problem....
Danilo Cvjeticanin
6.10.2008, 18:58
Jel problem samo sa CS-om ili se problem javlja i u drugim igricama koje igras preko neta?
Uradio sam ovo sto si rekao,i meni pise da salje 4 paketa da prima 4 paketa,sta dalje?
ma to sam ti stavio kao neku malu prveru. Postoji fora da ti non stop pinguje (ALi ne znam kako). Tu ce sigurno da ti pokaze gubitke(onosno prekide) u prenosu.
Jel problem samo sa CS-om ili se problem javlja i u drugim igricama koje igras preko neta?
pa ne igram ni jednu drugu igricu preko neta...:)
Danilo Cvjeticanin
6.10.2008, 19:53
ma to sam ti stavio kao neku malu prveru. Postoji fora da ti non stop pinguje (ALi ne znam kako). Tu ce sigurno da ti pokaze gubitke(onosno prekide) u prenosu.
C:\>ping -t www.sbb.co.yu
Taj ping ide stalno, tu naravno mozes da vidis u kom trenutku skace ping.
Kucaj u CS-u net_graph 1 i prati ping, loss, choke...
Kucaj u CS-u net_graph 1 i prati ping, loss, choke...
uradio sam i shta onda?
DonCorleone91
6.10.2008, 21:24
I tu lepo gledas sta ti se koliko salje ka serveru i sta koliko primas sa servera
i pise ti koliki ti je fps
I tu lepo gledas sta ti se koliko salje ka serveru i sta koliko primas sa servera
i pise ti koliki ti je fps
ok,ali kako ce mi to pomoci?!
DonCorleone91
6.10.2008, 22:13
Tako sto ces videti dal ti nesto previse salje ili prima vise nego sto moze da propusti itd itd...
Cim krene da luduje ona zelena linija odnosno da mnogo skace i pada nesto nije u redu
Simke_BBRS
7.10.2008, 12:02
Dajte ljudi pomagajte. kako da smanjim latency na cs1.6? imam wimax 256kbps. latency mi je u proseku 70, s tim što skače na momente na 150 ili vise ali to kratko traje. jel postoje neke šifre koje trebam da unesem da bih smanjio latency. MOLIM VAS ODGOVORITE
DonCorleone91
7.10.2008, 14:13
Ping ti je sasvim normalan!
osim sto po nekad skoci a to ti se desava zato sto ti je
nestabilna veza sa provajderom
p.s.
Mozda ovo pomogne
Ovo ukucas u konzolu ` :D
rate 25000
cl_updaterate 25
cl_cmdrate 25
fps_max 101
^ Može to gore ali smanji rate na bar 3000....
gde mogu skinuti hackove bez virusa???odg odma treba mi hitno!!!plz...
Skini program Decal converter (http://www.cstrike-planet.com/files/28)
Otvoris PAINT napravis sliku u odgovarajucoj rezoluciji koja je prikazana na linku ispod
http://www.cstrike-planet.com/tutorial/2
i tu sliku koju napravis otvoris sa programom Decal, i export u CSTRIKE folder i taj file rename u tempdecal.wad i ukljucis opcije READ-Only!
Budi kreativan;)
Mozes da pojasnis?ja sve ovo uradim i ubacim u cstrike ali gde da ukljucim Read-only
DonCorleone91
7.10.2008, 16:07
gde mogu skinuti hackove bez virusa???odg odma treba mi hitno!!!plz...
Ako ne znas kao covek da igras kanter onda ne moj da ga igras!!!
Mislis da ce neko da te ceni na serveru ako nabijes skor pomocu cita,
e pa onda se varas!!!
ali sta radi ta slika covece???!!!uradio sam sve kako treba...
igram kanter vec 4 godine vec mi je dosadilo pa hocu da probam sa hackovima
DonCorleone91
7.10.2008, 16:22
Ja igram kanter vec skoro 9 godina (od 2000ite :D ) pa mi nikad nije dosadilo
na kom serveru igras ti corleone91???
da li postoje srpski non steam serveri???ako ih ima molim vas napisite njihove ip adrese
DonCorleone91
7.10.2008, 17:43
Ja igram na Beotel-u,KGB-u i SoE-u i ::soM|Public::-u (ako te tu vidim sa citom ide ban :p ):)
Za citove ti nikad necu reci gde da ih skines iz dva razloga
Kao prvo vec sam ih napisao dole a ti sad vidi kako oces
Kao drugo ne znam odakle da ih skines
Evo ti i odgovor na trece pitanje
Svi (vecina) srpskih servera je non steam
a njihove IP eve imas ovde (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=7197)
Simke_BBRS
7.10.2008, 22:40
znači, da unesem ovako
rate 3000
cl_cmdrate 25
cl_updaterate 25
fps_max 101
dal treba jos nesto?
ima li jos nesto sto bi smanjilo ping???
DonCorleone91
7.10.2008, 22:42
Ima
Das jos 500 dinara i uzmes duplo brzi net :dzavo:
Kada igram CS,ping mi bude oko 20-30 znaci normalno,a onda odjednom poludi i skace tako na 300 pa cak i do 1000...
To mi se desava samo u cs-u i kada restartujem modem nekad ostane visok ping,a nekad dodje u normalu...
Jel zna neko u cemu je problem???
DonCorleone91
8.10.2008, 0:48
Daj bre procitajte stranu unazad...vec pet ljudi je pitalo za isti problem :D
Ako imas steam onda ti ping skace kad se steam updatuje
a ako nemas onda ti je nestabilna veza sa provajderom.
Koji net imas(kod kog provajdera i koja brzina) :)
Blah, instaliram danas CS 1.6, nisam igrao od 2003/04, uđem na neki slovački server i krenem malo da igram, sreća pa mi je survivor mapa poznata malo, taman napravim 7/7 score u nekih 10-ak rundi i banuju me iz čista mira... jedino ako nije zbog pinga, imao sam konstantno 110+ a ostali 30-40...
Uglavnom skontao sam da se igra sad krša nekih novih mapa koje treba proučiti offline...
Verovatno je zbog ping-a... Trulo je kad svi lepo igraju a ti "seckaš" po mapi... :)
Imaš dosta naših servera, preporučujem ti Rikosher i FragNation... :)
DarkNemos
13.10.2008, 14:36
Imam problem sa CS 1.6 koji radi(ne radi) na mom XP 64bit.
Jel moguce uopste da radi na XP 64bit?
Imao sam problem da ga pokrenem u prvo vreme jer mi je javljao error koji kaze memory less than 15mb. To sam uspeo da resim (nasao neki file na netu) ali sad je jos jedan problem. Kada pokusam da pokrenem server izbaci mi error "Unable to load authentication library, Exiting..."
Ima li nekog resenja za ovo?
E imam neke probleme sa CS 1.6 molio bih vas da mi pomognete! Kada udjem u igricu sve je normalno i lepo radi prvih 5 minuta i onda pocinje problem. Kada igram protiv botova pocinje da mi irica ide sve brze i brze mnogo brzo trci, kliknem jednom on ispaki 5 metka i tako slicno i botovi se mnogo brzo krecu! A kad igram na net pocne da mi koci i isto tako brzo da puca! Ja sam mislio da je zbog PINGA ali nije ping mi je 20! Moio bh vas ako znate da mi pomognete da resim ovaj problem na primer ako ima neka sifra ili postavka da se to sredi ! POMOZITE!!!!!!!!!!!
dzonihsv
13.10.2008, 15:55
Ako imas AMD procesor i to X2 skini AMD DC optimizer.
Meni je pomoglo oko ubrzane igre, ne CS-a konkretno ali mi je pomoglo u svakom slucaju.
Ako imas AMD procesor i to X2 skini AMD DC optimizer.
Meni je pomoglo oko ubrzane igre, ne CS-a konkretno ali mi je pomoglo u svakom slucaju.
e DzONI stvarno si car!!!!!!!! Hvala ti puno uspelo je !!! hvala, hvala, hvala!!!!!:aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::tapsh:: tapsh::tapsh::tapsh:
Simke_BBRS
14.10.2008, 15:51
Jel zna neko postoji li skin za cs 1.6, da kada bacim dimnu bombu (o5) dim koji ona ispusta bude crven??? ako neko zna sajt odakle ima da se skine neka postavi. Unapred hvala
www.fpsbanana.com
Tu vrlo verovatno ima...
DarkNemos
16.10.2008, 21:11
Imam problem sa CS 1.6 koji radi(ne radi) na mom XP 64bit.
Jel moguce uopste da radi na XP 64bit?
Imao sam problem da ga pokrenem u prvo vreme jer mi je javljao error koji kaze memory less than 15mb. To sam uspeo da resim (nasao neki file na netu) ali sad je jos jedan problem. Kada pokusam da pokrenem server izbaci mi error "Unable to load authentication library, Exiting..."
Ima li nekog resenja za ovo?
Imal nekog resenja ljudi za ovo?
DonCorleone91
17.10.2008, 2:01
Jel imas neki pech za CS?
Meni radi lepo, tako da nije do OS.
Da li mozda neko zna da mi kaze swe AMX kontrole jer imam admi na ali neznam bas swe amx kontrole a preko su mi potrebne! Ako vec hoce da mi pomogne molio bih ga i da mi ukratko objasni koja je komanda za sta! MOlim vas pomozite!:n-cc2::n-cc2:
DonCorleone91
19.10.2008, 20:01
posalji mi PP-om e-mail ili msn
pa cu ti posaljem
mrzi me da kopiram :)
Jer zna neko gde mogu da nadjem swa AMX uputstva za CS 1.6 jer imam CW server a neznam swe kontrole!?
DarkNemos
20.10.2008, 16:15
Jel imas neki pech za CS?
Imam 1.7 ali i bez njega isti error i sa njim. Dunno
http://www.amxmodx.org/doc/index.html?page=source%2Fcommands%2Fcmds.htm#admin
^ AMX Komande...
DonCorleone91
20.10.2008, 20:31
Imam 1.7 ali i bez njega isti error i sa njim. Dunno
pach 1.7 :eek::boodala: xaxaxaxa izvini al sad sam se stvarno nasmejao :)
To ti nije pach nego samo mod da ti izmeni skinove i tako to....
Prelistaj malo zadnjih par strana i skini pach v29
srecno! :)
Chika_Antun
20.10.2008, 21:25
Pozdrav svima.
Imam jedno pitanje,koje me dugo muci.
Dok igram CS,nemam Chat... :icon_evil
Znaci mogu da pisem,ali kada izbacim taj text,ili neko drugi kada pise pise mi Cstrike_Chat_All
i tako svaki put?
Da li neko moze da mi pomogne?
DonCorleone91
20.10.2008, 21:30
Lepo uninstaliras CS.Uzmes iz faila c:/program files/valve obrises sve ostatke
i opet instaliras.To bi trebalo da resi problem...5 minuta posla
Chika_Antun
20.10.2008, 21:54
Da li postoje serveri koji imaju i internet stranicu na kojoj ima statistika o ubistvima,raznim oruzjima i ostale stvari?
DonCorleone91
20.10.2008, 22:25
Evo! (http://www.gametracker.com)
Chika_Antun
20.10.2008, 22:32
Evo! (http://www.gametracker.com)
Mislio sam za Srbiju,gde ima sve na nasem,u svakom slucaju hvala..:aplauz:
Chika_Antun
21.10.2008, 13:25
I dalje nemam chat.
Da li iko zna kako da resim problem?:confused:
Chika_Antun
21.10.2008, 19:04
Pa gde da ga nadjem?
ajde nije valjda da niko ne zna...auu!?
Pa gde da ga nadjem?
ajde nije valjda da niko ne zna...auu!?
ajde probaj da skinesh odavde cs i patch pa instaliraj,onda cemo da vidimo... http://www.balkan-ekspress.com/download.php
Chika_Antun
21.10.2008, 20:02
hvala care,mozes misliti kakvo je *****e bez chata,svi se drkaju ti nemas pojma.... skidam upravo,nadam se da ce moci..
DonCorleone91
21.10.2008, 20:06
Javi ako uspe...ako ne idemo dalje... :)
Ako treba nekom, znam ja gde mozete da skinete CS 1.6 sa v35 patchom ugradjenim. Ja sam probao sve radi odlicno. Znaci ako neko hoce nek me pita na private da ne bih ponovo dobio opomenu zbog piraterije.
EDIT: Ima i najnovija verzija Source. Mnogo lepsa grafika. Obe igre su NON-STEAM.
hvala care,mozes misliti kakvo je *****e bez chata,svi se drkaju ti nemas pojma.... skidam upravo,nadam se da ce moci..
prvo skini,pa cemo da vidimo...ja mislim da bi trebalo da radi!
Chika_Antun
21.10.2008, 22:16
prvo skini,pa cemo da vidimo...ja mislim da bi trebalo da radi!
Ne radi mi opet.Mislim da sam taj vec imao instaliran,da li ima neki drugi da probam?
Skini ovo:
http://rapidshare.com/files/29658470/cs16patch_full_V21.rar
Skini ovo:
http://rapidshare.com/files/29658470/cs16patch_full_V21.rar
Cekajte jel ovo piraterija. Jer mogu i ja da postujem linkove ka verziji CS 1.6 sa ugradjenim v35 patchom. Imam linkove ka RapidShare, jos jednom drugom sajtu i torrent na TPB. Opet kazem ako nekom treba CS 1.6 imam linkove ka instalaciji sa ugradjdenim patchom v35.
To je samo patch.. Ako je piraterija onda će modovi obrisati...
To je samo patch.. Ako je piraterija onda će modovi obrisati...
Jao izvini nisam znao da je patch. Sorry. :o
luka kecman
22.10.2008, 16:32
imam adsl
luka kecman
22.10.2008, 16:38
na kojim serverima igrate? ako mozete dajte mi neke srpske servere...dosta vise igram na nekim levim
FragNation: 91.185.97.7:27015
Rikosher PUB: 91.185.97.2:27015
DonCorleone91
22.10.2008, 20:37
E evo da vam resim pitanje piraterije :) barem sto se CS-a tice :p
Citiram ono sta pise na kutiji i u kutiji Steam CS-a
copyrights 2005 Valve Corporation. All rights reserved, Valve, the Valve logo, Counter Strike, the Counter-Strike logo, the gumman logo and Counter-Strike, Coundition Zero are trademarks or registered trademarks od Valve Corporation in the United States and/or other countries, All other trademarks and property of their respective owners.
Iz ovoga se da zakljuciti da je bilo koja verzija CS-a ilegalna
osim one koju Valve prodaje... :)
Jolpaz Jolpaz
23.10.2008, 0:36
Par pitanja:
1. Instalirao sam CS (tacnije prekopirao) i radio je na zakucanih 100 fps, kada sam posle par dana reinstall win, fps je 100 al u guzvi pada i do 50. Imam radeona 9600pro, valjda je dosta za konstanthih 100, omega drajvere (spustio sam sve sta moze da se spusti i iskljuci), giga rama, amd 2600+...
2. Zasto komanda _cl_autowepswitch 0 ne radi online, radi u lanu.
3. Jel postoji nacin da u in game chatu koristim Srpski raspored tastera, smara me "y" i "z".
4. Bunny Hopping, Cemu? Mislim skontao sam kako, ali kakva je prakticna upotreba toga?
5. sitnica: Heaton u colt video guideu kaze da koristi silencer samo kada "server feels bad", sta mu to znaci?
DonCorleone91
23.10.2008, 0:44
Par pitanja:
1. Instalirao sam CS (tacnije prekopirao) i radio je na zakucanih 100 fps, kada sam posle par dana reinstall win, fps je 100 al u guzvi pada i do 50. Imam radeona 9600pro, valjda je dosta za konstanthih 100, omega drajvere (spustio sam sve sta moze da se spusti i iskljuci), giga rama, amd 2600+...
2. Zasto komanda _cl_autowepswitch 0 ne radi online, radi u lanu.
3. Jel postoji nacin da u in game chatu koristim Srpski raspored tastera, smara me "y" i "z".
4. Bunny Hopping, Cemu? Mislim skontao sam kako, ali kakva je prakticna upotreba toga?
5. sitnica: Heaton u colt video guideu kaze da koristi silencer samo kada "server feels bad", sta mu to znaci?
1. Provrti par strana u nazad i potrazi pech za amd procesore.Fps ne zavisi samo od grafe vec i od RAM-a
2.Nzm tacno za tu komandu.Ja koristim jednu drugu (nzm sad ovako napamet koju,ako nadjem napisacu).
3.Ne
4.Bunny hopping je pre bio zabranjen na turnirima jel si bukvalno mogao celu mapu u 3 koraka da preskocis (pricam za CS 1.1 i 1.3).To se desavalo zbog lose fizike u igri.Sada jednostavno moze da ti koristi da pobegnes nekome ko ima AWP.A i to tesko ako jeki malo iskusniji igrac.
5. E ovo ne znam :) .U svakom slucaju sta ce ti video za ucenje CS-a
Najbolji nacin da podizes svoj skil je da cepas svaki dan po nekoliko sati :D i da igras na deadmach serverima.
Jolpaz Jolpaz
23.10.2008, 0:51
Zar to nije za dual core procesore? Znaci radilo je na 100 pre reinstalla windowsa.
Pa gledo sam taj video, i pomogao je malo, podstakao me covek da pustim malo rafal...
DonCorleone91
23.10.2008, 0:58
Evo ti ovaj sait pa skidaj demo-e sa svih velikih turnira i svih "pro" klanova.Tu sam otkrio mnogo dobrih fora (http://www.gotfrag.com)
Jolpaz Jolpaz
23.10.2008, 1:34
E, gledao sam pre 100 godina neki frag movie, neki svedski klan "dynamic crew".
Sada ne mogu da ga nadjem nigde.
Rezolucija ocajna, fragovi nista posebno al nekako sve fino izrezirano uz odlicnu muziku.
Jel ga ima iko ili da zna gde da ga nadjem, googlo sam ko majmun i nisam nasao. Sad imaju neki novi film "frags of your fathers", ima i na youtubeu, al to je njesra, taj stari mi treba.
I da.. Prethodna pitanja stoje otvorena, ali posto su sada na prethodnoj strani, niko ih nece videt. =(
Telepatic
23.10.2008, 13:56
Evo ti ovaj sait pa skidaj demo-e sa svih velikih turnira i svih "pro" klanova.Tu sam otkrio mnogo dobrih fora (http://www.gotfrag.com)
Sta je demo,i kako se koristi za gledanje?
(Izvini sto smaram,ali me mrzi da se registrujem na sajt i da ga skidam ako nije to ono sto trazim).
Jolpaz Jolpaz
23.10.2008, 14:41
Snimak meca, koji gledas iz igre, komandom playdemo "ime fajla". u konzoli.
Telepatic
23.10.2008, 15:16
Snimak meca, koji gledas iz igre, komandom playdemo "ime fajla". u konzoli.
A gde ga savuvam?U cs folderu?
edit:nema veze,provalio sam. :P
Imate i dosta toga na YT-u...
Obavezno skinite "hales" mape sa providnim zidovima, da znate gde da pucate ako mislite da je neko u šteku.. :P (za Nuke je obavezno pogledati mapu.. :) )
Marko_maverick1988
23.10.2008, 19:36
Koji je najbolji pach za CS 1,6 NON STRIM VERZIJU,I GDE MOGU DA GA SKINEM!
DonCorleone91
23.10.2008, 19:49
Ovo ti je najbolji pach ;)
copyrights 2005 Valve Corporation. All rights reserved, Valve, the Valve logo, Counter Strike, the Counter-Strike logo, the gumman logo and Counter-Strike, Coundition Zero are trademarks or registered trademarks od Valve Corporation in the United States and/or other countries, All other trademarks and property of their respective owners.
Hocu da napravim CW server ! kako? (imam konekciju 2048/256)
DonCorleone91
23.10.2008, 20:07
Imas onaj dodicated server i tamo lepo odes i napravis :)
Moraš imati javnu IP adresu...
La.Prestige
23.10.2008, 20:34
koji net i koliko rama treba da imas da bih imao jedan lep server?
DonCorleone91
23.10.2008, 21:09
Bitan ti je upload i stabilnost veze.RAM-i manje vise :) odlicno je i sa 512MBRAM-a na 800MHz ali sto vise to bolje
Imas onaj dodicated server i tamo lepo odes i napravis :)
daj ne zezaj,pa tamo laguje... !! :n-cc2:
Moraš imati javnu IP adresu...
kako da znam da li imam javnu?
Pa zavisi gde i kakav pristup internetu si uzeo.. Ako je ADSL onda verovatno nemaš javnu IP adresu...
dzonihsv
23.10.2008, 23:30
Ljudi, al mali help. Iako mi je ping relativno mali (oko 30ms) meni opet laguje u CS-u...znaci ono cima me povremeno...Jel ima resenja za ovo?
DonCorleone91
24.10.2008, 0:05
daj ne zezaj,pa tamo laguje... !! :n-cc2:
Sto bi te zezao.To ti je jedini nacin da napravis svoj server.Ako oces pravi server lepo platis 1600din i imas svoj CW server
Ljudi, al mali help. Iako mi je ping relativno mali (oko 30ms) meni opet laguje u CS-u...znaci ono cima me povremeno...Jel ima resenja za ovo?
Koja ti je konfiguracija?
I ako igras na serverima sa puno plug-in-ova i ostalih *****a
naravno da ce da laguje
Imas u mom profilu.
Ma de, koji serveri sa puno plug-inova... Obicno igram na Topola online ili SerbianHeaven.
DonCorleone91
24.10.2008, 0:22
Prelistaj koju stranu unazad
neko je ostavio link za skidanje pach-a za
optimizaciju CS-a za dvoglave AMD procesore :)
To sam ja ostavio taj link za X2 :).
DonCorleone91
25.10.2008, 1:40
AAAAAAAA STEAM JE U SRBIJI DOZIVEO PROPAST!!!
Ko ima steam vise ne moze da igra na non steam serverima :n-cc2::mad:
U zadnjem update-u steam-a promenjen je protokol
sa 47 na 48.Tako da nema vise legalnog CS-a u srbiji
sve dok nasi nesto neizhakuju da promene protokol i na
non steam serverima :mad:
**FaCa**
25.10.2008, 11:29
kad hocu da igram bilo koji server na counter 1.6 pise mi""retrying conection to the server"i onda u zgradi pise"1" pa"2" pa "3" i onda me izbaci..sta treba da radim da igram counter normalno online?
AAAAAAAA STEAM JE U SRBIJI DOZIVEO PROPAST!!!
Ko ima steam vise ne moze da igra na non steam serverima :n-cc2::mad:
U zadnjem update-u steam-a promenjen je protokol
sa 47 na 48.Tako da nema vise legalnog CS-a u srbiji
sve dok nasi nesto neizhakuju da promene protokol i na
non steam serverima :mad:
Prekopiraš cfg sa steam-a na non-steam i pičiš... :)
DMC freak
25.10.2008, 19:02
Gde da skinem mape za cs 1.6?
dzonihsv
25.10.2008, 19:03
http://www.fpsbanana.com/maps/games/3
Pogledaj ovde... ima dosta maps-ova ;).
Aman ljudi, koristite Google...
dzonihsv
25.10.2008, 19:17
Iliti ovo ;) (http://www.google.com/search?q=counter+strike+1.6+maps&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a)
DonCorleone91
25.10.2008, 20:26
Prekopiraš cfg sa steam-a na non-steam i pičiš... :)
Mislis sa non steam-a u steam?
Ae upload-uji fail ako ti nije problem
jel me sada mrzi da skidam non steam
plz
Ne kapiraš me... :)
Uzmeš svoja podešavanja (sens, zoomsens, rate itd.) sa Steam verzije CS-a i prebaciš na nonsteam i igraš tu verziju... Nema druge... Nećeš osetiti razliku ako nisi navikao da chatuješ preko Steam-a dok si mrtav.. :P
DonCorleone91
25.10.2008, 21:44
aaa sad sam provalio sta si mislio.
Da prebacim svoj config u non steam :(
Da na to sam mislio..
Ništa ti drugo ne preostaje...
Možeš da igraš samo na steam serverima kojih je kod nas veoma malo...
DonCorleone91
25.10.2008, 22:16
Ma uzdam se ja u nase mlade nade
da ce da smisle za jedno mesec dana da
ce svi non steam serveri raditi na novom protokolu!!!
Inace...:n-cc2:
Čuo sam da bi uskoro trebalo da se pojavi novi protokol i za nonsteam ali onda ce i svi sa nonsteam-a morati da instaliraju novi patch...
DonCorleone91
25.10.2008, 23:36
Barem u srbiji to nije problem.Verovatno ce bas sad u skorije vreme to da urade.Glupo je da na KGB ne mozes da udjes sa steam-om.Mislim....:(
**FaCa**
27.10.2008, 10:28
i preko cs 1.6 non steam mi nece igrati nijednu mapu
<<Alija>>
27.10.2008, 16:32
Isključi VSync...
Imao sam ja tu grafu i išlo je lepo... 60-70 fps-a ako se dobro sećam...
a gdj da udjem da nadjem taj VSYNc mislim znam da je u grafickoj.ali i meni treba..molim detaljan opis...unapred hvala
DonCorleone91
27.10.2008, 16:39
Pretpostavimo da imas ATI karticu
Skini ATI Tray Tool
I koliko imas RAM-a
od njih dosta zavisi koliki ce da ti bude FPS :)
THE_BOSS
27.10.2008, 17:57
BUILD 3651 SERVER (0 CRC)
Server # 63
Couldn't find map maps/de_dust4ever.bsp, server will download the map
Host_Error: UserMsg: Not Present on Client
meni se ovaj problem pojavljuje..sta da radim??/
<<Alija>>
27.10.2008, 19:05
Pretpostavimo da imas ATI karticu
Skini ATI Tray Tool
I koliko imas RAM-a
od njih dosta zavisi koliki ce da ti bude FPS :)
instalirao sam ovaj ATI tray tool ali ne smanjio mi se ping dosta ali ne znam gdje na njemu da idem da iskljucim onaj VSync mislim treba li jos sta uradit da se ping smanji..unaprijed hvala
Dzamy014
28.10.2008, 21:17
212.200.163.182:27038 Valjevo Gaming Zone !!!!!
212.200.163.182:27038 Valjevo Gaming Zone !!!!!
Server tek pocheo sa radom ,Adsl serv.. mali ping ..Dodjite i proverite !!!!!!!
Imam jedno zanimljivo pitanje...Imam ADSL od telefonike u spaniji, brzina download-a je 6 mb/s ali uglavnom skida oko 5000 kb/s a upload mi je 512 kb/s ....instalirao sam counter strike 1.6 a ping mi je 140 ...U beogradu sam imao 512 download i 64 upload radilo je kao munja...Ima li neko bilo kakvo objasnjenje??!Ili neki savet sta da uradim P.S samo ne da se vratim u bg
brzina download-a mi je 6 mega upload mi je 512 ping mi je 150 ...ne razumem? nije valjda da mi treba vise od ovoga da bi mogao da igram counter strike online?!
DonCorleone91
29.10.2008, 10:13
Ping ti najvise zavisi od stabilnosti veze, pa tek onda upload-a, pa onda od kompa koji imas.Navedi koja ti je konfiguracija, mozda i to moze da pomogne.
p.s.
Daj meni malo download ;) :D
@dzami014
Imas temu dva mesto ispod ove gde se stavljaju non steam serveri.
I mrzim kad vidim kad napisu mali ping, to najmanje zavisi od servera
pa onda od tebe odnosno kao sto sam gore naveo od stabilnosti veze :)
brzina download-a mi je 6 mega upload mi je 512 ping mi je 150 ...ne razumem? nije valjda da mi treba vise od ovoga da bi mogao da igram counter strike online?!
nije do konekcije,da li znash shta je 6 mb !? to je previshe! i sa 256 mozesh opushteno da igrash !
Cofi1234
29.10.2008, 14:44
E ovako, imam problem sa packet lossom, na net graphu su non stop crvene tackice. Dok sam imao 512/256 stalno je postojao packet loss, a pre neki dan su duplirali net, sad imam 1024/256 ali se nista nije promenilo sto se tice countera i packet lossa. Jel znate sta da radim??
luka kecman
30.10.2008, 22:27
koliki je dozvoljen ping??? meni je oko 50- nekad 60 da li je to ok?
:icon_scra
Da...
Većina servera kikuje ako je ping preko ~100ms...
milos babic 93
31.10.2008, 16:02
[quote=Željko;633701]Ne kapiraš me... :)
kako da igram cs 1.6 1 na 1 sa d
rugom preko neta
luka kecman
31.10.2008, 22:45
zeljko na kom serveru ti igras? ako imas plz mi daj neki server gungame ili deathmach ako nemas daj neki obican ali srpski...
mlata_zamlata
1.11.2008, 2:39
Imam jedan mali problem,pa ako mozete pomozite mi. Na jednom serveru de igram traze sXe 6.9,ja imam sXe 6.9 skinuo sam i cs16patch_full_V21, instalirao sam patch i kada ukljucim da igram na serveru dobijem kick tacnije REASON: KICKED: ERROR EN CLIENTE, VERIFICAL LOGS!!! jel znate sta treba da radim, posto ja ne znam...
DonCorleone91
1.11.2008, 11:03
rugom preko neta
Nadjes neki prazam CW server ili ako znas nekog admina koji ima CW server
pa njega zamolis da vam ga zakljuca da niko ne ulazi
Imam jedan mali problem,pa ako mozete pomozite mi. Na jednom serveru de igram traze sXe 6.9,ja imam sXe 6.9 skinuo sam i cs16patch_full_V21, instalirao sam patch i kada ukljucim da igram na serveru dobijem kick tacnije REASON: KICKED: ERROR EN CLIENTE, VERIFICAL LOGS!!! jel znate sta treba da radim, posto ja ne znam...
Batali igranje na serverima na kojima ne potreban sXe. To je najbagovitiji program koji je ikada napravljen. Imaš dosta kvalitetnih servera na kojima nije potreban sXe.
Ne kapiraš me... :)
rugom preko neta
Mozes ovako kao sto rece Corleone, a mozete ti i tvoj drug da se umrezite, pa igrate preko LAN-a
psycho_prase
2.11.2008, 21:26
Postovani igraci,
Ovim putem zelimo da vas obavestimo da je jedan od najboljih CS 1.6 servera sa ovih prostora prebacen na STEAM. Server je relativno pun 18h na dan, na serveru jako retko ima cheatera, ali su tu uvek admini koji ce da ih sankcionisu. Lag na server je minimalan i ne skace iznad 30.
Dodjite i igrajte sa nama...
GL ^ HF!
87.250.37.114:27050 Balkan-Ekspress STEAM Public
87.250.37.114:27052 Balkan-Ekspress DM STEAM
87.250.37.114:27053 Balkan-Ekspress STEAM CW
http://www.balkan-ekspress.com/forum
Konačno domaći steam server... :)
pozz svima ce da mi neko da ip. od Gungame svi koi ima da bi mogo da igram jer kad ja dodjem ono uvek puno i da imam nekoliko da bi imalo mesto za mene hvala unaped
Partybreaker
10.11.2008, 16:53
Imam problem sa CS-om koji se ispoljava u vidu zaglavljivanja pre nego sto krenem da igram. Dakle, prvo se zaglavljivao kad ulazi na server pri "parsing game info". Izbrisao sam CS, prekopirao ponovo na hdd (posto imam takvu "instalaciju"), probao, i isti simptomi + se zaglavljivao pri izlasku iz igre (kada otkucam "quit" u konzoli ili pritisnem dugme). "Nabavio" sam i pravu (exe) instalaciju, kao i non steam patch i ponovo nista. Blokirao se kada sam hteo da promenim rezoluciju (640x480 na 20" nije bas lepo gledati...). Kako da resim ovaj problem? CS mi je pre toga radio besprekorno, sigurno godinu dana. Sto je najgore, kad se zablokira, ne pomaze nista sem pritiska dugmeta "restart" na kucistu.
Nikola Lavrnja
10.11.2008, 17:32
[quote=Željko;633701]Ne kapiraš me... :)
rugom preko neta
Ako neko od vas ima dobar upload (256 bi trebalo da bude dovoljno) nek jednostavno napravi server
Partybreaker
10.11.2008, 18:21
Zaboravite prethodni problem, nabavio sam trecu verziju i radi... :D Ali se pojavio novi, doduse manji, problem. Sve u igri je ubrzano, pa me interesuje da li postoji nesto poput AMD-ovog Dual Core optimizer-a, samo za Intel? Ne znam sta bi drugo moglo da bude... Konfa je iz profila.
Spusti ga na 2,8GHz :) Ne znam, kod mene lepo radi na "skoro C2D", nikakve patcheve nisam instalirao. Radi lepo i na Windowsu i na Linuxu.
[]D.[].[]v[].[]D.
10.11.2008, 19:31
Imam problem. Dok igram neku aim mapu tima aim_map , aim_ak_colt fps mi pada i ispod 30 fps , dok kod svish ostalih mapa mi je zakucan na 100 fps !! ??
Ovo je i kad igram preko neta , a pokushao sam i sa botovima i isti problem.
Ako mu nema spasa onda mi bar recite koj je fail za sve servere koje imam i gde se nalazi da ga sacuvam pa kad reinstaliram igru da ga samo ubacim i nastavim ???:n_klanja:
DonCorleone91
10.11.2008, 19:38
To ti nema veze sa CS-om... to je do mape :)
Imam problem sa Counterom.Za svo ovo vreme koliko igram cs preko interneta (a to je vise od 2 godine)ovo mi se nije desilo.Naime udjem na neki nas server ping mi bude 40-50 sto je onako solidno i onda naglo skoci na 250 i cs mi zabaguje 5-6 sekundi, i onda opet prestane da laguje,taman odigram rundu i on opet naglo skoci.Ovo mi se desava od kada sam formatirao disk,pre toga sve je bilo ok .Ne zelim da vasi odgovori budu tipa"smanji rateove ili imas virus ili spyware, ili iskljuci sve programe dok igras cs" jer do toga nije 100%, jer imam izuzetno brz internet ADSL 20/2 mb/s graficku ATI HD3560 AMD 3800+... Kao sto vidite konfiguracija pc-a mi je odlicna ali jednostavno ping skace. I da ne zaboravim ovo mi se desava kod COUNTER STRIKE -SOURCE- ne na 1.6 ili nekoj slabijoj i starijoj verziji zato ako neko ima resenje neka kaze kako i sta da radim a i konsolu ne mogu da otvorim jer (da ne ispadnem glup) i neznam kako da je otvorim
DonCorleone91
12.11.2008, 2:47
U source-u konzola ne postoji :p :D .Ako nemas STEAM proveri da li imas najnoviji update za steam odnosno za CS:S . Ako imas STEAM onda proveri da li ti se u tom trenutku STEAM update-uje posto mozda to nebi osetio sa tom brzinom neta. :)
EDIT: :)
Mislio sam na poslednje update za CS:S koji se updatuju zajedno sa steam-om
Valjda je sad jasnije :) Posto svakih mesec dana izlaze zakrpe za CS:S
pa moguce da je do toga problem :)
Jamiroquai
12.11.2008, 2:52
Ako nema steam da proveri da li ima najnoviji update za steam ? :S Koristi edit, zbunićeš čoveka.
Toti, jel ti je modem zakačen preko mrežne ili usb-a ?
Preko usb-a vdsl wireless i nije do update sigurno jer i ranije mi je vrsio update ali nije lagovao i ima source konsolu jer sam je imao upaljenu e sad posle formatiranja mi se to izbrisalo a kako sam je namestio nemam pojma
DonCorleone91
12.11.2008, 21:35
Ja sam mislio da nema :( :D a i nisam nesto mnogo igrao source...mada imam steam ali nema nasih servera :)
el_corona
14.11.2008, 20:32
Ljudi, jel ima neki server foruma sveta kompjutera i onaj FSK klan u kom bi da pristupim :D, i ako ima, ko to finansira. SK ili neko drustvance? Javno pozivam na megdan one clanove sto su igrali za FSK. Posto sam procitao ove tri teme u toku jednog dana ne mogu da se setim tacno tih clanova - previse inf. za kratko vreme :D. Mislim da bejase nikola87, havebreak, petko....
nikola87
14.11.2008, 20:43
Ja inace imam svoj privatni server na kom igram sa najboljim ortacima, moe da udje 6 ljudi i da ping bude oko 40 sto je ok, sa vise nisam probao.
Posto vidim da je Genius otisao samo da mu se zahvalim(ako nekad bude video) sto nam je omogucio onaj server makar i na mesec dana.
Inace ne mogu da dam ip od mog servera...sorry
el_corona
14.11.2008, 22:45
Ja inace imam svoj privatni server na kom igram sa najboljim ortacima, moe da udje 6 ljudi i da ping bude oko 40 sto je ok, sa vise nisam probao.
Posto vidim da je Genius otisao samo da mu se zahvalim(ako nekad bude video) sto nam je omogucio onaj server makar i na mesec dana.
Inace ne mogu da dam ip od mog servera...sorry
Ma nema frke, razumem te u potpunosti. Usput, koliki ti je down/up link? A bas sam nesto imao volju da poigram sa nekim sa foruma i da ozivimo FSK| klan da se zna da forum ima svoju "guildu". A koga da pitam nesto vise o tome i o serveru foruma (ako postoji).
384/192 i 6 igraca(ako imaju normalnu vezu 100% mogu sa pingom oko 40). Ja verujem da 192UP moze da primi i 8 igraca.
el_corona
15.11.2008, 1:02
Kod SBB-a. Pa extra je to za 192 kbps, a dal bi moglo 8 igraca, mislim da bi i to sa pingom <70 sto je opet igrivo, ali javi kad probas. A ja burazera nagovorio da sa flat home plusa 384/192 predje na onaj obicni flat home 1024/128 kbps :opanachke. Nego evo jednog charta sa cstrike-planeta u vezi servera i odnosa broja igraca i protoka (uplink) za extra ping i jedna sa odnosom memorijskih resursa i broja igraca (player slots).
Posle par godina rekoh da se oprobam u CS-u opet, ali mi nešto ne radi kako treba. Instalirao sam CS 1.6 v32 (koja radi normalno kod par mojih ortaka), konfa iz profila i ADSL 768\64. Prikačim se na jedan lokalni server i igra krene normalno da radi par sekundi, a zatim se ukoči (mogu da gledam, ali ne i da se krećem), ping ode u par hiljada. I onda čas radi, čas ne... ne igrivo je skroz. Nisam puno iskusan u online igranju, tako da je svaka pomoć dobrodošla...
chlan mog klana je hteo da udje na server da igramo cw i nije htelo ulazi na sve druge ali na taj nece... da li neko zna u chemu je problem???? kada pokusha da udje na server izbaci ga iz cele igrice
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.