PHONE ZONE<>
122018<><>

PK Fitness

Zašto se oko PK Fitnessa diže tolika prašina kada je u pitanju, naizgled, samo još jedna alatka za praćenje utrošenih kalorija, broja načinjenih koraka i sličnih fitness elemenata? Odgovor leži u inovativnom matematičkom modelu koji u realnom vremenu korisniku pokazuje koliko truda ulaže u obavljanje neke vežbe. Rezultat se prikazuje na skali od 0 do 100 i personalizovan je, što znači da odgovara baš vama i vašoj trenutnoj fizičkoj spremi.

PK Fitness donosi podršku za gotovo neograničen broj tipova vežbi i sportova. Basket, badminton, planinarenje, šetnja, tenis, dizanje tegova, mačevanje, joga... samo su neke od aktivnosti koje se nalaze na podužoj listi. Koliko su autori ozbiljno shvatili posao pokazuje i podatak da se među vežbama nalazi i zagrevanje, koje se tako često zaobilazi u programima ove vrste. Osim pomenutog PK rezultata, korisnik na kraju vežbanja dobija podatke i o pređenom putu, broju načinjenih koraka, sagorenim kalorijama i tempu.

Drugi segment aplikacije odnosi se na mogućnost praćenja uspeha drugih korisnika i upoređivanje rezultata. Tu je na raspolaganju stavljena čitava društvena mreža gde korisnici mogu jedni druge da prate i stupaju u komunikaciju. Postoji i treći deo – izazovi, ali ova mogućnost u momentu pisanja teksta još uvek nije bila dostupna. PK Fitness slabo sarađuje sa fitness dodacima (pogotovo narukvicama), što znači da mobilni telefon morate nositi u džepu za vreme vežbanja ukoliko želite relevantne podatke.

Vladimir PISODOROV

 
Samsung Galaxy A7 (2018) i A9
Wiko View2 GO
Alcatel 3V
MLS Phab Space IQW603
Huawei Watch GT
Just Link GY68
AirForShare
Cyrillic Latin Converter
Keep Screen On i Backlight Manager
Zoetropic
Typography Master
DirectChat
Otter
Run an Empire
Gaming Wallpapers HD
PK Fitness
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
53,45 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .pkfitness .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera