PHONE ZONE<>
122018<><>

Zoetropic

Evo još jedne aplikacije koja od statičnih pravi „pokretne” slike (efekat poznat kao Cinemagraph). To radi, dodaćemo, na izuzetno kvalitetan način, pa odskače od konkurencije koja poslednjih meseci niče kao na vreme posađene lukovice. Zoetropic je pri tome besplatan, a ako se odlučite na full verziju, bez ograničenja i reklama, moraćete da platite svega jedan dolar i 87 centi.

Nakon što odaberete radnu sliku, očekuje vas odvajanje pokretnog od nepokretnog dela, što se obavlja preko funkcije Stabilize („ucrtavanjem” crvenih tačkica). Pravac kretanja određuje se preko funkcije Motion i to povlačenjem pravih linija na čijem kraju se nalazi strelica koja označava smer. One mogu i da se kombinuju u sekvencu, dok se dužina linija određuje preko naročitog slajdera. Nepokretne delove slike maskirate i tu vam je na raspolaganju opcija podešavanja veličine četkice, ali i gumica ukoliko negde pogrešite. Za vreme rada, slika može da se kropuje, a na meniju je čak i ubacivanje pozadinske muzičke numere.

Po pritiskanju tastera Play možete da vidite kako načinjene izmene deluju u praksi. Brzina kretanja, a samim tim i dužina trajanja animacije, određuje se preko slajdera i to u rasponu od jedne do deset sekundi, u koracima od jedne desetinke. Na raspolaganju je i određivanje broja ponavljanja (od jedan do deset) i definisanje radne rezolucije (od 480 × 360 do 1280 × 960 piksela). Izlazna datoteka može da se snimi u MP4 ili GIF formatu.

Vladimir PISODOROV

 
Samsung Galaxy A7 (2018) i A9
Wiko View2 GO
Alcatel 3V
MLS Phab Space IQW603
Huawei Watch GT
Just Link GY68
AirForShare
Cyrillic Latin Converter
Keep Screen On i Backlight Manager
Zoetropic
Šta mislite o ovom tekstu?
Typography Master
DirectChat
Otter
Run an Empire
Gaming Wallpapers HD
PK Fitness

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
122 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera