PHONE ZONE<>
122018<><>

Cyrillic Latin Converter

Šta god mislili o prigodnosti i upotrebnoj vrednosti latinice u srpskom jeziku (ili ćirilice, što da ne, ima i takvih), oba pisma su tu da ostanu. Koegzistencija pisama je manje primetna na elektronskim sokoćalima pošto, za razliku od Rusa, Ukrajinaca i drugih istočnijih naroda, narodne mase nisu preterano insistirale na „internetizaciji” ćirilice. Ipak, ćirilica se digitalizuje rapidno, te smo sve češće u potrebi da manipulišemo srpski napisanim sadržajem na oba pisma na smartfonu.

Zato postoji Cyrillic Latin Converter aplikacija za čiju funkciju se ne morate mnogo raspitivati, it’s right there in the title što bi rekli stari Srblji. Od aplikacije kojoj je titularna funkcija prebacivanje teksta iz ćirilice u latinicu i obrnuto, ne očekujete ništa drugo osim da taj posao dobro radi. Ova aplikacija taj kriterijum odlično ispunjava uz nekoliko zgodnih dodatnih mogućnosti. Opcije za nalepljivanje i korišćenje kao clipboard su odlično urađene. Pored toga, ova aplikacija (pored srpskog) podržava i ruski i ukrajinski jezik, koji su malo komplikovaniji za transkripciju, ali to ne ometa Cyrillic Latin Converter da i taj posao radi onoliko dobro koliko smo mi mogli da ocenimo kvalitet takvog poduhvata.

Veoma laka za korišćenje i odlična u svom poslu, Cyrillic Latin Converter za nas predstavlja go-to aplikaciju za „prevođenje” ćirilice u latinicu za srpski jezik, a i za druga dva ako se potreba ukaže.

Srđan BRDAR

 
Samsung Galaxy A7 (2018) i A9
Wiko View2 GO
Alcatel 3V
MLS Phab Space IQW603
Huawei Watch GT
Just Link GY68
AirForShare
Cyrillic Latin Converter
Šta mislite o ovom tekstu?
Keep Screen On i Backlight Manager
Zoetropic
Typography Master
DirectChat
Otter
Run an Empire
Gaming Wallpapers HD
PK Fitness

Platforma:
Android
Veličina:
2 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera