![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
|
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ozbiljno... Pogledaj i sam pa vidi. 40 minuta je samo pricanje i to ono smorno, sa vracanjem u proslost.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Veteran
|
![]() ![]() Preporucio bih BSG fanovima da pogledaju pilot serije Caprica,koja je izasla na DVD ,a emitovanje bi trebalo da pocne sledece godine...Na glumu nemam zamerki, a onaj robot i njegovi pokreti mi se mnogo vise svidja nego isti u galaktici! Ja sam pogledao cisto radi reda jer je povezano sa BSG svetom, i potpuno sam se iznenadio koliko je dobro odradjen ovaj pilot. Nisam uopste ocekivao da ce ovako da ispadne ,tako da mogu da kazem da jedva cekam da pocne emitovanje ![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Malo i animiranih: Futurama, Drawn Together. Preporuka za mini seriju The Lost Room. Star Trek: Enterprise, The Next Generatoin, Deep Space 9, Voyager kao i animirana Star Trek The Animated, samo 1 sezona, 22 ep.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]() Citat:
Amozda im je jednostavno vec u pocetnim sezonama ponestalo pravih ideja, ko zna?! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.760
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
^ Nije retrospektiva, nego vazni dogadjaju iz proslosti koji sluze da popune backstory.
Dzonihsv-u se to nije svidelo, ali ja se ne slazem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jesu dogadjaji iz proslosti ali smaraju sa time. Moja baba je mogla bolje da uradi to "podsecanje".
Jednostavno, izgleda da im fali ideja jer su poceli da furaju na fazon Prison Break-a (jedno te isto samo malo drugacije). PS: A nekada je bila super serija. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Serije grafičkih kartica | Ilke | Grafika | 19 | 14.7.2009 12:40 |
Španske serije | miša topola | Cvet kompjutera | 20 | 17.4.2009 18:05 |
Novi Slax 6.1.0 i zadnji iz serije 6.x | laikexpert | Slobodni softver | 2 | 14.4.2009 16:25 |
Nova kamera starije serije | westorbit | ŠDK - Foto i audio/video | 0 | 18.4.2007 16:13 |