![]() |
![]() |
![]() |
#301 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 | |
Veteran
Član od: 19.12.2005.
Zahvalnice: 535
Zahvaljeno 194 puta na 118 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Veteran
Član od: 10.4.2008.
Zahvalnice: 372
Zahvaljeno 381 puta na 205 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Član
Član od: 4.9.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 14 puta na 9 poruka
|
![]()
Odgledao sam harper's island. Da je kojim slucajem onaj ko ju je ovde preporucio bio samnom nakon sto se zavrsila poslednja epizoda, neko bi zavrsio u zatvoru a neko na groblju.
Nadam se da se sad nece naci neko bistar da pita zasto sam je uopste gledao do kraja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.399
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
Član
Član od: 4.9.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 14 puta na 9 poruka
|
![]() Citat:
Neki likovi su prosto zaboravljeni i nije objasnjeno sta je bilo sa njima. Neki su poginuli od tako bezazlenih stvari kao sto je pad u vodu sa 10-ak metara. Ponasanje vecine likova je toliko nelogicno da sam se stalno pitao koji je to producent odobrio ovakav scenario - naoruzani puskama beze od golorukog ubice koji ih onda ubija jedno po jedno, a navodno svi umeju da koriste oruzje; otac i cerka u setnji prezive smrtonosnu zamku i onda nastave dalje ni ne pogledavsi sta ih je udarilo, a diskutuju o tome sta je to moglo biti - moglo bi se ovako na vise strana nabrajati. Bolje da ne ulazim u to kako je serija zavrsena, u poredjenju sa tim je sve sto je pre bilo sasvim ok. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 864
Zahvaljeno 261 puta na 147 poruka
|
![]()
Dok se čekaju nove sezone Dextera, Housea, Heroja, i Californication, gleda se
Burn notice ![]() Simpatična serija o simpatičnom špijunu koji je izbačen iz posla, i sada bez svojih starih konekcija i sredstava, pokušava da sazna zašto mu se to desilo, dok u isto vreme zarađuje za život pomažući ljudima uz pomoć svog prijatelja i bivše devojke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Veteran
|
![]()
Samo sto Heroja koliko ja znam nece vise biti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Veteran
Član od: 19.12.2005.
Zahvalnice: 535
Zahvaljeno 194 puta na 118 poruka
|
![]() Citat:
![]() Back on topic, poceo sam da gledam ''Southland'' http://www.imdb.com/title/tt1299368/, prica o policajcima iz LA. Posebno mi se svidelo sto serija odise slicnim duhom kao nesto starija ''Homicide life on the streets''. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Starosedelac
Član od: 29.6.2009.
Zahvalnice: 429
Zahvaljeno 378 puta na 288 poruka
|
![]()
Dok cekam nastavak Dexter-a (finale 4 sezone =
![]() ![]() ![]() The Wire Heroes Weeds Koliko sam skontao o njima se najvise pise po netu. (Ni Dexter-a ne bih poceo pratiti da nije bilo foruma) |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Veteran
|
![]()
Odgledaj The 4400, posto su to kao Heroes samo mnogo bolje! Druge dve nisam gledao ,ali za The Wire sam cuo samo reci hvale tako da ako volis krimice slobodno gledaj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Veteran
Član od: 10.4.2008.
Zahvalnice: 372
Zahvaljeno 381 puta na 205 poruka
|
![]()
The Wire - nisam gledao, ali sam čuo od kolege da je odličan.
Heroes - težak smor, barem meni Weeds - sjajan Što se Dextera tiče, ja bih kraj 4. sezone stavio da bude kraj serije, jer je onaj kraj praktično bio zatvoren krug za Dextera. Ipak, i ja jedva čekam da počne 5. sezona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Starosedelac
|
![]()
Tipovao sam da ce ljudi predloziti Heroes, jer sam procitao par pohvala i par klipova koje sam pogledao na YouTube su bili cool. Ali sam takodje cuo da kasnije postane smor, (Prison Break
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dobar je ''Heroes'', samo što negde od treće sezone mnogo počinju da ubijaju sa ''diskusijama'' i malo mesta ostane za neki dobar zaplet/fajt i slično.
Ako si ljubitelj ovog tipa serija (sci fi), slobodno pogledaj. Ako nisi, ne diraj je ni štapom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Starosedelac
|
![]()
Jako gotivim Sci fi ali mrzim kad me serija ubije u pojam. Prison Break sam gledao samo prve dve sezone. Koliko Heroes postane smor kasnije? Mnogo? Ne bih da pocinjem ako prica kasnije postaje bas suplja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Starośeđelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Priča ne postaje šuplja, ali postaje nekako ''na silu odrađena''. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Starosedelac
|
![]()
Hvala dzoni, ali mislim da cu je ipak preskociti. Mislim da je preveliki pad kvaliteta. Jedino ako druge 2 budu bas teski smor vraticu se na Heroes.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
Mislim da je pad kvaliteta Heroja i malo smora primetan samo u jednom delu epizoda trece sezone ali da je cetvrta sezona opet donela porast kvaliteta tako da me je nakon svega toga malo i iznenadilo zasto nije snimana peta sezona.
@ mp3lopov Moja preporuka jeste da definitivno pogledas jer sve zavisi od toga kakav je kvalitet serije bio na pocetku a kvalitet Heroja je tkav da cak ni pad kvaliteta od 50% (ako je uopste toliko) nista ne znaci i da je cak i kao takva bolja od vecine serija u njihovom najboljem izdanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Starosedelac
|
![]()
Odgledao pola prve sezone Weeds i imam utisak da je serija nekako zenska, mislim serija nije losa ima jakih momenata ali je moj utisak da je nekako za zene. Da li nastaviti ili prekinuti sa gledanjem?
Iako sam odgledao samo 2 epizode Heroes prezadovoljan sam za sad. Hvala na preporuci. BTW: Ko prvi odgleda Boardwalk Empire neka iznese utiske (jeste da je jedna epizoda malo) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Serije grafičkih kartica | Ilke | Grafika | 19 | 14.7.2009 12:40 |
Španske serije | miša topola | Cvet kompjutera | 20 | 17.4.2009 18:05 |
Novi Slax 6.1.0 i zadnji iz serije 6.x | laikexpert | Slobodni softver | 2 | 14.4.2009 16:25 |
Nova kamera starije serije | westorbit | ŠDK - Foto i audio/video | 0 | 18.4.2007 16:13 |