![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#421 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.792 puta na 1.851 poruka
|
![]()
Ja mislim da autori namerno ostavljaju stvari nedorecenim, jer zele da ljude uhvati pomama, kao sto su sa "izgubljenima" odradili, iskreno, danas sam dobrih pola sata razmisljao o mogucim uzrocno posledicnim vezama i pokusao da shvatim seriju, ali je prosto nemoguce, kao sto su utvrdili i svi ostali gledaoci serije. Licno bih voleo da vidim nastavak, mastam da budu nekako povezani Alcatraz i npr Lost ili FF univerzumi...
Drugi paragraf: Pogledao sam konacno pilot Castle-a i resio da skinem ostatak sezone. Serija neverovatno podseca na Mentalistu, neke scene su totalno iste (tipa 'konsultant' upada u rec zenskom agentu tokom ispitivanja i za to bude prekoren ![]() Malko sam se razocarao Stanom Katic, citao sam po domacim sajtovima kakva je macka, ovo ono...nista posebno imo...doduse malo sam guglao i fantasticno mi sto je hrvatski sajtovi nazivaju hrvatskom glumicom, a srpski srpskom...znam da je iz predela hrvatske, cale srbin, keva hrvatica (ali valjda se gleda oceva linija?!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
information junkie
|
![]()
Oni definitivno žele da zainteresuju gledaoce tako što ostavljaju stvari nedorečene, ali kako mi se čini, to kod velikog dela publike ne uspeva i izaziva suprotan efekat. Deluje kao da je seriju pisao totalni početnik, koji ne ume da stvori dramu, tenziju i onu vrstu nestrpljivosti kod gledalaca koja će ih naterati da jedva čekaju novu epizodu. Voleo bih da vidim barem kako se završava, šta su zamislili, ako ništa drugo da pročitam negde.
Ej bre, šta fali Stani? ![]() ![]() Inače, Castle je super serija, ima neki poseban šarm, prvenstveno zbog likova, a sviđa mi se i kako je napisana, konkretno to što likovi donose mnogo pogrešnih zaključaka, zato što nemaju sve delove slagalice. Tek na kraju kad skupe sve dokaze, mogu da sklope i celu sliku. To se ne viđa često u filmovima i serijama, najčešće likovi odmah znaju šta se dešavalo čim vide dlaku na patosu i sl... (a to je oprošteno samo Frenku Bleku) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Član
Član od: 6.2.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Zanima me da li postoji mozda neka serija zasnovana na ljubavnim problemima, tipa kao sto su filmovi "The Ice Storm","Lymelife","Unfaithful","Indecent Proposal"... dakle nevernost i emotivno pucanje,besparica,nesigurnost i okruglo problemi u brakovima? Naravno NE Spanske/Turske i Indijske kretenizme. Dakle nesto ozbiljno i da je radnja vezana i neizvesna kroz serijal u tom nekom smislu.. hvala
Od serija sam jedino gledao X-files u svoje vreme i to je bio zakon i neki vrhunac za mene sto se Sci-Fi-a tice. Pratim: Game of Thrones - odlicna 10/10 Spartacusa - nije losh ( prva sezona) Fringe ( da smara me preteranost ali eto barem mali mali zadah Dosije X-a i cesto stanem da je gledam jer nije toliko povezana pa ju lako zapustim) The Walking Dead (druga sezona odlicna) Hvala svima unapred. Pozz Poslednja ispravka: Jack Sparrow (18.4.2012 u 0:04) |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Mozes da mi se zahvalis nakon sto odgledas nekoliko sezona ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Starosedelac
Član od: 20.11.2010.
Zahvalnice: 3.732
Zahvaljeno 979 puta na 534 poruka
|
![]()
Moze li neko ko je gledao, da mi kaze kakva je druga sezona Rima?
Upravo sam zavrsio s gledanjem prve i prezadovoljan sam, kakva droga od serije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.3.2011.
Zahvalnice: 760
Zahvaljeno 658 puta na 461 poruka
|
![]()
Treba mi neka serija kao sto je Jericho ili barem priblizno slicna da bude.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Član
Član od: 6.2.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Deo inventara foruma
|
![]()
hehe, ko god mi trazi preporuku za seriju, samo kazem Breaking Bad i svi se zahvaljuju posle nakon sto odgledaju...
Zavrsi te 4 sezone, stize peta u maju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Član
Član od: 1.3.2012.
Zahvalnice: 53
Zahvaljeno 10 puta na 9 poruka
|
![]()
Ako volite drame preporučujem One Tree Hill. Nebitno od koje sezone počinjete-brzo ćete skapirati radnju, mada je najbolje da počnete od početka. Ako hoćete komediju, onda su svakako Prijatelji("Friends") pravi izbor, a ako volite forenzičarske serije onda je tu Bouns.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
information junkie
|
![]()
Taman sam napisao poduži post i nestane struje...
![]() Zato ću sada na brzinu, možda me opet zezne... Dakle, dugo sam odlagao gledanje Firefly-ja, jer sam mislio da reči "space" i "western" ne idu zajedno, ali sad znam šta znače neosnovane predrasud(ic)e i koliko sam grešio. Serija je sjajna, zanimljiva, drži pažnju i terala me da je gledam epizodu za epizodom. Jedna od najboljih sci-fi serija koje sam gledao (nije da ih ima mnogo). Stvarno šteta što je tako brzo i prerano otkazana. Prokleti Fox... Kada sam pogledao seriju, sve sam začinio filmom Serenity, koji je nastavak i zaokružuje jednu priču. Malo je ozbiljniji i mračniji od serije, ima težu atmosferu i malo manje "western", a malo više sci-fi elemenata. Kada se sabere ceo dosadašnji uradak Whedona (Buffy, Angel...), ovo je najbolje što je napisao. Čekamo Avengerse i normalan snimak Cabin in the woods da vidimo da li je opet prosečan ili je sve uradio kako treba. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Starosedelac
Član od: 20.11.2010.
Zahvalnice: 3.732
Zahvaljeno 979 puta na 534 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jel prati neko Parks and Recreation?
Serija nista posebno, ali kad god vidim lik Rona Swansona pocnem nekontrolisano da se smejem, lik ima neverovatnu facu, plus bolesne izjave |
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Veteran
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 664
Zahvaljeno 183 puta na 135 poruka
|
![]()
Poslednja epizoda Fringe-a, wtf al' su ga iskomplikovali... Mada je nekako dosta zanimljivije sad
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Bojim se da ce kraj ove serije da bude kao u "The Lost" neka nevidjenja glupost posto su ga dosta iskomplikovali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Veteran
Član od: 28.10.2007.
Zahvalnice: 274
Zahvaljeno 129 puta na 95 poruka
|
![]()
Neki kazu da je to trebela da bude prva epizode 5. sezone, drugi kazu da sve zavisi od FOX-a.
Odnosno, snimili su dva kraja, u zavisnosti da li ce se serija ukinuti ili ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Obozavao sam da gledam ovu crtanu seriju.
Samuraj Dzek http://www.imdb.com/title/tt0278238/ Mislim da cu ponovo poceti da je gledam. Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |
Član
Član od: 26.12.2011.
Zahvalnice: 101
Zahvaljeno 113 puta na 80 poruka
|
![]() Citat:
![]() Тартаковски је једно време причао о филму који би завршио причу, али нисам ништа више чуо о томе. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
information junkie
|
![]()
Odgledah Fringe, dobra epizoda. John Noble bio odličan.
![]() Inače, poslednja epizoda je backdoor pilot za petu sezonu, ako Fox odluči da produži seriju, četvrta će se završiti sa cliffhangerom, a nova sezona će biti o ovome. Ako ipak ne budu zadovoljni gledanošću, poslednja epizoda će zaokružiti seriju i to će biti to. Koliko sam pročitao, ako Fringe uđe u petu sezonu, biće samo 12, 13 epizoda, i to bih voleo da vidim. Spoiler za što se tiče povezanosti sa prethodnim:
Spoiler za wtf:
I **beš budućnost u kojoj se kafa žvaće... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Veteran
Član od: 28.10.2007.
Zahvalnice: 274
Zahvaljeno 129 puta na 95 poruka
|
![]() Spoiler za Observeri:
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Serije grafičkih kartica | Ilke | Grafika | 19 | 14.7.2009 12:40 |
Španske serije | miša topola | Cvet kompjutera | 20 | 17.4.2009 18:05 |
Novi Slax 6.1.0 i zadnji iz serije 6.x | laikexpert | Slobodni softver | 2 | 14.4.2009 16:25 |
Nova kamera starije serije | westorbit | ŠDK - Foto i audio/video | 0 | 18.4.2007 16:13 |