![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#3001 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 729
Zahvaljeno 4.355 puta na 3.596 poruka
|
![]()
TWD je treća najbolja serija u poslednjih 5 godina? Prva sezona je dobra, ostalo užas. Fale neke manje poznate, a vrlo kvalitetne serije. Lik je nabrojao sve poznate serije i kao da je napisao ne znam šta.
![]() @toxic: pa dobro, poslužiće za ubijanje vremena, ionako nema nekog SF-a vrednog pažnje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3002 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.3.2011.
Zahvalnice: 760
Zahvaljeno 658 puta na 461 poruka
|
![]()
Jel to neki relevantan sajt? Cak i da jeste to je subjetivno misljenje autora.
Iako gledam vecinu od tih koje je naveo ne bi ih uvrstio u 20 najboljih. Cak i vi koje ste spomenuli neke, nisu dostojne da se nadju na tom spisku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3003 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Izgubio je kod mene bilo kakav kredibilitet cim je stavio Flash i Arrow.Justified bi trebalo da bude blizu top10, blam me je kada vidim da su te dve serije nekom ispred Luthera.Suits isto dobra serija, trebalo je naci mesta i za nju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3004 |
Član
Član od: 20.1.2010.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 215 puta na 125 poruka
|
![]() The Transformers (1984-1987) Odgledao Transformerse generaciju 1 sve epizode ukupno 98 po prvi put, kao mnogi od vas odrastao sam uz RTB sinhronizaciju koja nije nikada kompletirana do kraja(stali su kod druge sezone), sama serija a i Transformersi kao ideja roboti koji se transformišu u vozila mi je bila strava kao klincu a i danas kao odrasloj osobi takodje. Pored kul transformersa koji se pojavljuju u seriji do nekoliko odličnih epizoda opet serija ima mane ima i loših epizoda autori su od druge sezone malo pustili maštu na volju takodje u seriji ima i par WTF momenata koji se dogode neočekivano, moja omiljena epizoda u seriji je koja je podeljena iz tri dela More Than Meets the Eye od koje je sve počelo a što se tiče najgore epizode Carnage in C-minor kakav užas od epizode ![]() E sad u ovoj priči teško je a da se ne pomene film iz 86 koji dolazi nakon druge sezone i koji je povezan sa serijom, za razliku od serije film prati pojedine kontroveze dosta je mračan i drži se svog slogana sa postera, film je podpuno promenio seriju trebalo je imati petlje da se uradi tako nešto i mislim da su malo preterali, samo su kod dece navukli traumu koja su videla tada film u bioskopu mada i pored toga film je ima svoje momente i muzika je dobra generalno nije loš barem je sto puta bolji od Majk Bejovih Transformersa ![]() ![]() U nedostatku dobrih serija vredi pogledati Transformerse, nakon ove serije pojavilo se brdo drugih verzija serije ali ni jedna po meni nije uspela da nadmaši originalnu seriju ili da mi zadrži pažnju, voleo bi da čujem vaše mišlenje o ovome. Poslednja ispravka: sloba89 (10.3.2015 u 1:15) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3005 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Nex ove sto si pobrojao moras ali bas moras odgledati sto prije,ne znam sta cekas
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3006 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.792 puta na 1.851 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3007 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pre svega Peaky Blinders, brza je i dinamicnija od Boardwalk Empire.Trebao bi obe da pogledas(uz Vikinge i The Knick), ali pretpostavljam da si stao kod BE zato sto ti je bila spora.
Mada secam se da si za Knick pricao zasto si stao, nema zurbe za tim. Ja cu na Marka i Boscha malo da pricekam, imam ja sta da gledam u narednom periodu.Nisam ni 100% siguran da cu da pogledam obe serije.Od tih koje su izasle u poslednjih pet godina, jedino imam nameru da pogledam Shameless u skorije vreme.Samo nikako da dodje na red. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3008 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Moracu cesce da posecujem ovu temu, verovatno je neko vec spomenuo, al ja sam tek sad video preko 9gag-a, seriju Forever. Tamo kazu u komentarima da je odlicna, sad je skidam, pa cu uvece da je pocnem gledati.
Volim ovakve misteriozne serije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3009 |
Veteran
|
![]()
Forever je jedan od bolji procedurala u poslednjih par godina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3010 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.759
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
The 100, uhh...
Za seriju za koju sam u poceku mislio da ce da bude teenage fantasy drama, kao u vecina programa CW mreze (prvih par epizoda sam jedva izdrzao da gledam), zestoko su je smraciili. In a good way. . . . Spoiler za 2. sezona finale:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3011 |
Član
Član od: 22.4.2010.
Zahvalnice: 39
Zahvaljeno 52 puta na 44 poruka
|
![]()
Ovaj the 100 je poceo kao obican mediokritet ako i toliko. Stigao sam do 8 epizode i prepoznajem one klasicne glupe fazone.
Spoiler za Misljenje:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3012 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.759
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Eee... jos si u prvoj sezoni...
![]() Kad se samo setim kako su likovi bili bajni i sjajni u prvoj sezoni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3013 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.792 puta na 1.851 poruka
|
![]()
Preskocio sam prosle nedelje i sad odgledah finale The 100 kako bog zapoveda.
Spoiler za .:
Interjvu sa Rotenbergom, sta ocekivati u sezoni 3 Poslednja ispravka: nexexcalibur (13.3.2015 u 0:58) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3014 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Odličan kraj sezone za The 100. Malu su nas naveli na jedno na početku serije sad se okrivaju neki drugi uzroci prošlosti.
Jako mi se sviđa ovo menjanje neprijatelja i mesta radnje iz sezone u sezonu. Serija baš teče i razvija se, ne samo preko likova već i okruženja. Definitivno ću se radovati Sezoni 3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3015 |
Starosedelac
Član od: 11.12.2005.
Zahvalnice: 487
Zahvaljeno 329 puta na 171 poruka
|
![]()
Gleda li ko Vikings? Imam pitanje.
Spoiler za ...:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3016 |
Član
Član od: 22.4.2010.
Zahvalnice: 39
Zahvaljeno 52 puta na 44 poruka
|
![]()
Evo upravo sam i ja dovrsio 2 sezonu the 100, moram priznati da je otisla dosta dublje. Imam osecaj da ce 3 biti jos gora, nadam se da nece potpuno urnisati likove, vec onako umereno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3017 |
Član
Član od: 9.10.2011.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 75 puta na 47 poruka
|
![]()
Kampen om tungtvannet
(The Heavy Water War: Stopping Hitler's Atomic Bomb) Naslov sve govori. Norveska serija od 6 epizoda (ima prevoda) - 4 dobro provedena sata. Preporuka. ------------------------------------- Edit: Kad sam kod Skandinavaca evo jos jedne serije koju trenutno gledam: Jordskott (2015) - 10 epizoda "Detektivka Eva Thörnbladh se vraća u svoj rodni grad nakon sedam godina od nestanka ćerke, pokušavajući da nađe vezu nestanka sa slučajevima na kojima trenutno radi. " Kraj prve epizode ce mnoge iznenaditi i verovatno jos vise zainteresovati, ali meni nije "legao", jer serija krece u pravcu koji nisam zeleo. Ipak nastavljam sa gledanjem, a dokle... Pocela je sredinom februara i ima prevoda za do sada emitovane epizode. Poslednja ispravka: vlad (18.3.2015 u 0:46) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3018 |
information junkie
|
![]()
Mislio sam da će iZombie biti krš od serije, ali je zapravo odlična. Sama premisa mi se i ne sviđa preterano, ali način na koji je serija napisana, dinamika, likovi, dijalozi, sve je totalno simpatično i gledljivo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3019 |
Starosedelac
Član od: 21.8.2012.
Zahvalnice: 514
Zahvaljeno 495 puta na 418 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3020 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.400
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka
|
![]()
iZombie odličan početak! Mislio sam da će prva epizoda biti spora, kao uvod, ali uopšte nije...
Sviđa mi se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Serije grafičkih kartica | Ilke | Grafika | 19 | 14.7.2009 12:40 |
Španske serije | miša topola | Cvet kompjutera | 20 | 17.4.2009 18:05 |
Novi Slax 6.1.0 i zadnji iz serije 6.x | laikexpert | Slobodni softver | 2 | 14.4.2009 16:25 |
Nova kamera starije serije | westorbit | ŠDK - Foto i audio/video | 0 | 18.4.2007 16:13 |