Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Ostale teme > Brbljaonica
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!)
(Pravila pisanja: kliknite ovde.)

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 12.11.2012, 20:11   #901
Kidja
Deo inventara foruma

Član od: 27.3.2011.
Zahvalnice: 760
Zahvaljeno 658 puta na 461 poruka
Određen forumom Re: TV serije

Mnogo ulazu a nijedna od novijih serija nema neki uspeh i onda su primorani da je ukinu.
Cudi me da Falling Skies nije ukinut vec...
Kidja je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.11.2012, 20:39   #902
player1
V.I.P. Test Play

Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.788
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka

Jezik pregrizo...
player1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.11.2012, 21:09   #903
Shonkas
Banned

Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 1.248
Zahvaljeno 618 puta na 468 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Shonkas

^Koji je fazon izvodjenja, mislim...sve se desava na zemlji? Mislim,Mislim,Mislim,Mislim,Mislim,Mislim,Mislim, -daj u jednoj recenici opis... Procitao sam ovo:"Survivors of an alien attack on earth gather together to fight for their lives and fight back. " , ali mi treba jos po nesto reci o njoj
Shonkas je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.11.2012, 22:24   #904
Skenderevo
Starosedelac

Član od: 20.11.2010.
Zahvalnice: 3.732
Zahvaljeno 979 puta na 534 poruka

^ Ovo i mene zanima.
Skenderevo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.11.2012, 23:18   #905
pedjosav
Starosedelac

Član od: 17.5.2008.
Zahvalnice: 1.194
Zahvaljeno 667 puta na 485 poruka

o seriji ``Falling skies``:

Spoiler za a:
Gledam seriju i mogu vam reci da su ti preziveli sam krem ljudske vrste. Jaki su, neustrasivi, nadmocni u borbi sa tehnoloski naprednijim i fizicki jacim protivnikom. Uz to ih krasi osobina da mogu da se bezbrizno setkaju danju i nocu...

Ali sta cu kad volim SF i nema bas neke alternativne ponude.
pedjosav je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 13.11.2012, 21:42   #906
Dimo
Starośeđelac

Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 417
Zahvaljeno 931 puta na 700 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Dimo Slanje poruke preko Skypea korisniku Dimo

Za one koje još uvijek "žiga" u grudima na pomen Battlestar Galactice, počelo je prikazivanje dugo čekanog prologa Blood and Chrome u formi dvosatne pilot verzije. Film će biti podjeljen na deset manjih epizoda (od po dvanaestak minuta) i premijerno prikazivan svakog petka na internetu, u tranšama od dvije epizode nedeljno.

http://www.denofgeek.com/tv/battlest...1-and-2-review
Dimo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.11.2012, 21:26   #907
nexexcalibur
Deo inventara foruma

Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.796 puta na 1.855 poruka

Koje je misljenje o Elementary? Odgledao sam pilot i vise mi vuce na lose nego na dobro, pa ne znam da li da nastavljam
nexexcalibur je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.11.2012, 22:26   #908
Dreamfall
Banned

Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka

Citat:
Dimo kaže: Pregled poruke
Za one koje još uvijek "žiga" u grudima na pomen Battlestar Galactice
Postoji i neka vrsta pojasnjenja kako su nastali Sajlonci u seriji Caprica , sto je OK odgledati, mada pored zanimljivog pocetka, posle par epizoda izgubi se nit price i javi se onaj osecaj da serija pici samo radi reda, jer se eto tako nesto zapocelo

Sa druge strane je breathtaking serija Continuum , koju bih opisao kao Fringe-ish ostvarenje koje je greota da se ne ispratiti jer je drugacije od onoga sto se danas uglavnom nudi u SF zanru...druga sezona je najavljena, a prva broji 10 epizoda
Dreamfall je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.11.2012, 22:50   #909
Picard
Deo inventara foruma

Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 4.355 puta na 3.596 poruka

Breathtaking? Koliko se ukusi razlikuju ... Meni je prilično daleko od dobre, možda zato što prefriram drugu vrstu SF-a.
Picard je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.11.2012, 23:16   #910
Peruzzi
Veteran

Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 664
Zahvaljeno 183 puta na 135 poruka

Od ovih novijih serija pratim trenutno 666 Park Avenue i Arrow...

gledao sam i ja Continuum, dao bih joj 5/10 ocenu, previse novih serija je failovalo zbog zenskih glumica u glavnoj ulozi (cak i ova u 666 je nekako smor glumica)

a Fringe, pa bio je zanimljiv u prvoj sezoni (mozda cak i druga) sve kasnije sam gledao reda radi..

Naravno tu je i Boardwalk empire ((po meni najbolja serija ikada snimljena, osim Band of Brothers ali to je vec mini-serija) mozda zato sto je i najskuplja? ). Person of Interest, Dexter, TWD i Merlin (i njega gledam reda radi) to je to od serija koje trenutno pratim

Poslednja ispravka: Peruzzi (16.11.2012 u 23:29)
Peruzzi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.11.2012, 23:58   #911
Highlander
information junkie

Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 616
Zahvaljeno 686 puta na 401 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Highlander Slanje poruke preko Skypea korisniku Highlander

Meni je Continuum dobra serija, pre svega zato što su zadržali određeni tempo tokom sezone, nije bilo većih padova i odstupanja u kvalitetu. Naravno, ništa mind blowing, ali se dobro drže, s obzirom da je u pitanju time-travel SF koji obično pre ili kasnije pukne. Čini se da imaju smišljenu priču i da ne rade stvari usput. Videćemo kakva će biti druga sezona.

Ovonedeljna epizoda Revolutiona mi nije bila iritantna kao prethodne, verovatno jer je ono plavo derište uglavnom ćutalo tokom epizode. Koliko čujem naručili su punu sezonu. Bezveze. Flashforward je bio mnooogo zanimljiviji i bolje umeo da prenese osećaj misterije na gledaoce, ali ga otkazaše (čisto poređenja radi).

Castle nije loš, kao da su dali slobodu piscima (i nekoliko psihoaktivnih supstanci), pa mogu da rade šta hoće. Castle nikada nije bio ozbiljna proceduralna serija, nije ni sad, ali postaje sve zabavnija.

Supernatural, The Metalist i Fringe ništa posebno. Mada me je Fringe dosta iznenadio pre neku epizodu, nisam ono očekivao. I izgleda da će postati malo mračnija i zanimljivija sad kad Piter... ma gledajte, nema spojlera

Person of Interest dobra kao i uvek. Malo Ris počeo da mlati kao Sigal, ono, mrdne prstom, svi padaju, ali je za sada podnošljivo.

Pored toga, gledam i Twin Peaks, počeo drugu sezonu juče, gustiram. Deluje jako kompleksno i likovi su jako dobro razvijeni, nešto što današnje serije izgleda ne umeju baš najbolje. Pored toga, ovo je serija sa najviše WTF trenutaka koju sam gledao. Na kojim li su drogama bili dok su pisali ono...
Spoiler za na primer:
Početak druge sezone, agent leži na patosu, upucan tri puta, krv na njemu i oko njega. Ulazi konobar, Metuzalemov stariji brat i više od pet minuta ne može da ukapira da je ovaj ranjen i tako ćaskaju, ovaj leži, sav fin, ne ponavlja da mu treba doktor i ovaj ode, pa se vrati da se pozdravi i namigne mu. WTF?! I iz nekog razloga je bilo urnebesno, pretvorili su ozbiljnu scenu i problem u komediju.

I još dosta takvih.
Spoiler za a da:
Posle par sati je ustao sa tri rupe u sebi, mislim, c'mon! Jedino ona iz Prometeja ga za*****a i ustala sa rezom od 25cm posle par minuta.
Highlander je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.11.2012, 0:42   #912
nexexcalibur
Deo inventara foruma

Revolution me smorio, ali ova zadnja epizoda, tj kraj epizode me je "navuko"...

Spoiler za .:
jbni kolajder i mapa kao iz alcatraza, mozda neka konekcija, ali pre ce biti da Abrams ne moze nista novo da izmisli

Uglavnom, narucena puna sezona, epizoda ce biti do kraja novembra, a onda pauza 4 meseca.

Mentalista je imao odlicnu epizodu, ne znam da li si provalio, mislim da su prikazali Red Dzona glavom i bradom (ili Lizbonin nemesis ili onaj homeland security lik)...generalno kraj epizode je imao neki creepy vibe koji furaju kad je RJ u pitanju
Stara 17.11.2012, 0:54   #913
Dimo
Starośeđelac

Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 417
Zahvaljeno 931 puta na 700 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Dimo Slanje poruke preko Skypea korisniku Dimo

Citat:
Dreamfall kaže: Pregled poruke
Postoji i neka vrsta pojasnjenja kako su nastali Sajlonci u seriji Caprica , sto je OK odgledati, mada pored zanimljivog pocetka, posle par epizoda izgubi se nit price i javi se onaj osecaj da serija pici samo radi reda, jer se eto tako nesto zapocelo
Capricu planiram da pogledam nakon obnavljanja gradiva iz BSG - a i završetka ovog bolno kratkog prequela. Znam da je uglavnom dosadna i ispunjena filler epizodama, ali kažu da je vrijedi istrpjeti do zapanjujućeg kraja, odnosno do momenta kad se radnja prelama u ono na šta se na kraju temelji originalna serija.
Dimo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.11.2012, 1:03   #914
pentraksil
Deo inventara foruma

Član od: 14.4.2007.
Zahvalnice: 4.593
Zahvaljeno 3.925 puta na 2.444 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pentraksil

Mene je u novom Walking Dead-u odusevila
Spoiler za Spojler:
Rikova reakcija na smrt Lori, zaista maestralno odradjen ceo taj kraj

Inace American Horror Story druga sezona je takodje odlicna, dobra fora je sto nema veze sa prvom (bar za sada) sve isti glumci a potpuno druga prica
pentraksil je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.11.2012, 1:09   #915
Highlander
information junkie

Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 616
Zahvaljeno 686 puta na 401 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Highlander Slanje poruke preko Skypea korisniku Highlander

@nex: Ne verujem da je homeland security guy Red John, njega smo ili već videli negde ili će ga ostaviti za kraj sezone (ili serije). A ovaj lik se već pojavljivao, na kraju pete epizode, kada Mineli razgovara sa Aleksom Šulc, koja je u limuzini i ovaj lik sedi preko puta nje. Takođe ne verujem da je Volker RJ, psihološki profil ne odgovara. :/
Meni je i dalje Kristina Fraj najsumnjivija kao RJ, ali opet... kod svakog osumnjičenog nešto nedostaje, kao da je Red John svi oni: Bret Stajls, Kristina Fraj, Volker, Bertram itd. Red John ispoljava ponešto od svih njih, a opet niko od njih ne odgovara kompletno Red Johnu...
Highlander je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.11.2012, 1:14   #916
Kidja
Deo inventara foruma

Član od: 27.3.2011.
Zahvalnice: 760
Zahvaljeno 658 puta na 461 poruka

Citat:
pentraksil kaže: Pregled poruke
Mene je u novom Walking Dead-u odusevila
Spoiler za Spojler:
Rikova reakcija na smrt Lori, zaista maestralno odradjen ceo taj kraj

Fenomenalan je , mada ako cemo posteno cela glumacka postava je sasvim solidna ako ne i vise.
Ove naredne epizode bice dosta vise dinamicnije nego ove poslednje mada nije bas da se radnja sporo odvija kao npr u proslog sezoni.
Nego mi je mnogo krivo za jedan spojler sto sam video , ne mogu da prezalim sto sam kliknuo na sliku ali dobro...
Kidja je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.11.2012, 1:14   #917
dex3108
V.I.P. Test Play

Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.668 puta na 4.100 poruka

http://www.ign.com/articles/2012/11/...ncelled-by-abc
dex3108 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.11.2012, 1:24   #918
nexexcalibur
Deo inventara foruma

Sucks ballz, ajde 666, gledao sam pilot i batalio, ali Last Resort je obecavao, zaista steta.
Uglavnom tu su krs serije kao Neigbours, Whitney, Two and a half men pa i ocajni Once upon a time...abc se bas vodi brojkama
Stara 17.11.2012, 1:40   #919
Dreamfall
Banned

Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka

Citat:
nexexcalibur kaže: Pregled poruke
...abc se bas vodi brojkama
A tek SyFy...nisu hteli da iskesiraju jos par milki da k'o ljudi zavrse Stargate serijal nego su izasli sa pricom da ce da bude reboot za par godina...yeah right
Dreamfall je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 19.11.2012, 17:15   #920
nexexcalibur
Deo inventara foruma

Mentalista zadnja epizoda

Spoiler za ...:
Razmisljam i padne mi napamet, da nije mozda Lorelai Red John? "od trenutka kad ste se rukovali, znala sam da ste slicni" :mindblown:
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Serije grafičkih kartica Ilke Grafika 19 14.7.2009 12:40
Španske serije miša topola Cvet kompjutera 20 17.4.2009 18:05
Novi Slax 6.1.0 i zadnji iz serije 6.x laikexpert Slobodni softver 2 14.4.2009 16:25
Nova kamera starije serije westorbit ŠDK - Foto i audio/video 0 18.4.2007 16:13

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 9:44.