![]() |
![]() |
![]() |
#181 | ||
Veteran
Član od: 1.10.2009.
Zahvalnice: 144
Zahvaljeno 273 puta na 158 poruka
|
![]() Citat:
Ne mogu da verujem da svaki dan cekate da vidite pola sata serija sa pola sata reklama a onda cekash josh toliko sutra. Uz to da ono shto se moze videti na nashim televizijama je blago receno djubre. Odavno sam prestao da gledam televiziju. A ako mi je do serije radije cu da je skinem sa neta i gledam kad ja hocu, koliko ja hocu i shto je najbitnije bez reklama. Petplatu placaju moji roditelji a da meno neko pita oterao bi i RTS i drzavu u p***u m*****u i od pretplate ne bi dobili nishta .... Pa makar me utamnicili Citat:
Evo primer vasha Bela Ladja navodno treba da je satira, parodija ili shta vec da kritikuje stanje u drushtvu danas ali je toliko glupo, banalno, neozbiljno, nerealno i besmisleno napravljena da prosto nema veze sa zdravom pamecu. Meni se mnogo vishe svidja Tesna Koza koja ozbiljnije kritikuje drushtvo i pravi paralelu izmedju direktora i radnika u drushtvu gde su svi navodno jednaki. Jeste komedija ali kritika drushtva satira nekako je bre kvalitetnije. I humor je zdraviji. Za razliku od ove nove amaterske serije koja blati sve zivo bez ikakvog smisla. A onoliko spominjanje politike je veliki minus. Gledao par epizoda i cuo dosta o seriji i ne nalazim da je glupiranje Milana Gutovica zanimljivo .... Jednostavno nije smeshno .... Moja preporuka ne gledajte to !!!! Television sucks !!!!! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Poslednja ispravka: __UM__ (8.1.2010 u 13:24) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Poslednja ispravka: __UM__ (8.1.2010 u 13:17) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Veteran
Član od: 1.10.2009.
Zahvalnice: 144
Zahvaljeno 273 puta na 158 poruka
|
![]() Citat:
A koliko su to nashe serije "urnebesne" i to .... nisu. Jednostavno glupiranje Gutovica i stara slava Tihomira Shpica (kako god se zvashe glumac) jednostavno nisu dovoljni. To je trash humor odradjen sa "manjkom inteligencije" kako to rece DonCorleone91 Ponavljaju otrcane fazone jer misle ljudi so to voleli pa ce ga opet gledati. I sa karikiranjem se preteralo ono glupiranje ni ne lici na pokushaj da se govori engleski. Moja baba moze bolje od toga da nabode "Do you speak english" i slicno. I pokazivanje takvog "realnog stanja u drushtvu" (a ne deluje mi realno) nam ne ide u korist. Pravimo budale od sebe nego bi to smatrao sramnim a ne smeshnim. Sve u svemu nabavio bi satelitsku, kablovsku nemam pojma shta neshto shto ima stotinak kanala. A domace televizije goodbye .... I nikad mi nebi palo na pamet da opet gledam neshto "domace". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Član
Član od: 3.11.2009.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Poslednja ispravka: __UM__ (8.1.2010 u 20:14) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.092 puta na 3.804 poruka
|
![]()
doctor who, britanski humor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Veteran
Član od: 10.4.2008.
Zahvalnice: 372
Zahvaljeno 381 puta na 205 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Veteran
|
![]()
hahahahahaha...xD Meni je stvarno smesno ... za vreme novogodisnjih praznika sam to gledao i pucao od smeha iako sam znao o cemu se radi i sta se desava, ko i vecina ostalih...
Edit: barem si se potrudio da procitas moj post...cenim to...xD ![]() Poslednja ispravka: __UM__ (9.1.2010 u 2:33) |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Veteran
|
![]()
Ma, jasno, svako prema svom tripu. Moj post predstavlja moj trip, pogled, kako god, na tu seriju, i jos neke koje si spominjao. Na zalost (ili na srecu?), ne pripadam toj vecini koju spominjes
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Veteran
|
![]()
Ma nisam ja neki zatucani tenkre... ali ipak cenim srpski humor...iako sam odrastao uz satelit i svabski program...evo i sada kada god mi se ukaze prilika odgledam ujutru nesh na satelitu, odradim preko dana sta imam... i onda uvece upalim nas program ili ako bas nema nicega predjem na satelit...Gledao sam mnogo stranih komedija kao i filmova ali ponekada je nesto na srpskom ko melem na ranu... nismo valjda narod osudjen da doveka cita titl ?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Nismo, umemo i da naučimo engleski
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Starosedelac
Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 1.209
Zahvaljeno 370 puta na 287 poruka
|
![]()
Mozda je ne bi stavio na prvo mesto, al stvarno je super serija. Ko nije nikad gledao (bilo je kod nas ako se ne veram na b92 pre jedno 6 godina) moze vrlo lako da nabavi
![]() http://www.imdb.com/title/tt0098904/ Za neupucene. Dzeri Sajnfild je komicar koji koristi dogodjaje iz svog zivota kako bi smisljao fazone za svoju predstavu, a sobzirom ko su mu prijatelji uvek ima dovoljno materijala.. Sve u svemu, obecavam da ce te se nasmejati ![]() A kad smo vec tu, preporucio bih i Curb Your Enthusiasm.. http://www.imdb.com/title/tt0264235/ Covek koji je napravio Sajnfilda ovde glumi glavnu ulogu i pise scenario. Gluma je odlicna (sto nije tesko sobzirom da dosta glumaca glumi SEBE ![]() Kad sam vec tu, moram da preporucim odavno legendarni Black Adder. I za ljubitelje "over the top", south park humora serija Drawn Together.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.166
Zahvaljeno 4.236 puta na 1.274 poruka
|
![]()
Khmmm...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 729
Zahvaljeno 4.355 puta na 3.596 poruka
|
![]()
Oni koji vole engleske krimi serije bi obavezno trebalo da odgledaju A Touch of Frost sa dobrim starim, izuzetnim David-om Jason-om u glavnoj ulozi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Serije grafičkih kartica | Ilke | Grafika | 19 | 14.7.2009 12:40 |
Španske serije | miša topola | Cvet kompjutera | 20 | 17.4.2009 18:05 |
Novi Slax 6.1.0 i zadnji iz serije 6.x | laikexpert | Slobodni softver | 2 | 14.4.2009 16:25 |
Nova kamera starije serije | westorbit | ŠDK - Foto i audio/video | 0 | 18.4.2007 16:13 |