![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#2681 |
Starosedelac
Član od: 5.1.2006.
Zahvalnice: 1.365
Zahvaljeno 2.322 puta na 924 poruka
|
![]()
[FALA] nex (za wire info)
Inace, naravno, uspeo sam sebi da spoilujem kraj polu-sezone WD-a. Sad kad sam odgledao, razmisljam gde ce oni i kako ce oni da vuku ovu seriju dalje... Sad cemo da ih gledamo opet kako se smucaju okolo-naokolo do sledece sezone, a onda nadju neki fejk safe haven i tako ukrug. btw. Nadam se da imaju neki kraj u vidu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2682 |
Banned
Član od: 12.9.2007.
Zahvalnice: 744
Zahvaljeno 471 puta na 264 poruka
|
![]()
Broadchurch odlicna u prve dve epizode. Serija podseca na Bridge, jedno ubistvo, jedna zajednica, jedna misterija. Nadam se samo da nece da ga useru nekim neverovatnim preokretima kao sto su to uradili Svedjani pa je serija ispala go *****.
Poslednja ispravka: Highlander (4.12.2014 u 15:53) Razlog: ju, ružne reči |
![]() |
![]() |
![]() |
#2683 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Spoiler za .:
Broadchurch se meni bas svideo, znaju Englezi da naprave kvalitetnu dramu i pored ogranicenih finansijskih resursa.Pre par meseci sam se dvoumio da li da pogledam Broadchurch ili da sacekam na remake, izabrao sam ovo prvo i uopste se ne kajem zbog donesene odluke.Bice druge sezone dogodine. Svedsko-danski Most tek trebam da pogledam u skorije vreme, ali tek nakon sto zavrsim sa Justified, Peaky Blinders i Twin Peaks. ![]() Posto pratim MF na Fox-u moram reci da mi je za sada treca sezona bolja od prethodne dve.Desi se neka slabija epizoda, ali uglavnom uspevaju da sve tri price budu zanimljive gledaocima i smesne.I pored toga sto je serija puna klisea i donekle predvidljiva(uspevaju u nekim situacijama da to prikriju ili da se desi neki neocekivan obrt), gledam ponajvise zato sto je bilo vreme da Al Bandi postane uspesan preduzetnik i da nakon svih tih pehova koji su ga pratili oseti slast pobede. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2684 |
Veteran
Član od: 14.1.2011.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 140 puta na 103 poruka
|
![]()
Mislio sam dok je, ne čim stige na položaj. Moj lapsus.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2685 |
Veteran
Član od: 22.6.2011.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 166 puta na 110 poruka
|
![]()
Krenem skoro ponovo da gledam Supernatural, evo još malo pa kraj druge sezone i ne mogu da se otmem utisku da su mi mnogo bolji bili tada. Ne mislim da su kasnije loši, prosto ovde na početku je sve nekako jednostavno i manje dramatično i usiljeno. Recimo, zanimljivo mi je to koliko su im epizode iz prvih sezona strašne, baš je bilo horor momenata, dok se kasnije to dosta ublažilo i razvodnilo.
Odgledah nekoliko epizoda prve sezone, pod "moranje" u moju odbranu, neke serije Almost human i mogu da primetim da nije loša, mada ne bih baš preporučio, malo mi je neozbiljna i nedorečena, sa ubačenim usiljenim flertom i tako, ali glavni glumci nisu loši, to moram da priznam. Gledao sam ja i Kastla koji je neozbiljan pa mi je bio fenomenalan, a ovo je kao ozbiljno-neozbiljno ne znam ni sam, ostavlja mi neki loš utisak, al to sam samo ja možda. Ono što se kanim da gledam je novi Šerlok, ali me sve nekako mrzi, jer je meni ipak Jeremy Brett neprevaziđen, pa ne bih da pokvarim. Međutim, pogledao sam par emisija gde je gostovao onaj Kamberbač ili kako se već zove i deluje mi lik baš ok, a i novi Watson isto tako pa možda bi ipak to trebalo da pogledam. Jel može neko mišljenje na tu temu, ko je gledao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2686 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.792 puta na 1.851 poruka
|
![]()
Ma kakav Kamberbač
![]() Spoiler za M:
Gledaj Sherlock prvo, ima tipa 6 ili 9 epizoda, dugackih kao prosecan film, ali ipak je to nista... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2687 |
Veteran
|
![]()
Dobar je Sherlock, druga epizoda sezone je uvek najslabija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2688 |
Starośeđelac
|
![]()
Ne zavedite čovjeka na krivi put! Nek prvo sačeka da prispije četvrta sezona, pa onda pogleda prve tri. Ovako, ima da svisne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2689 | |
Veteran
Član od: 22.6.2011.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 166 puta na 110 poruka
|
![]() Citat:
![]() Ne znam sad, jel da gledam il da ne gledam ![]() Kako je to druga epizoda sezone uvek najslabija i zašto ću da svisnem? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2690 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2691 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Gledaj, i tako lepo, ima tri epizode po sezoni, i iz nekog razloga druga je uvek gora od prve i treće. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2692 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Stavljam gledanje vecinu serija i filmova na pauzu. Hold my beer, i'm going in
Nadam se da cu uspeti, vec sam jednom skidao batman tas torent od cirke 30 giga pa sam odustao nakon nekoliko epizoda. Ovo ce biti pravi test mog binge-mojo-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2693 |
Banned
Član od: 12.9.2007.
Zahvalnice: 744
Zahvaljeno 471 puta na 264 poruka
|
![]()
Nije strasno sto si odustao, strasno je ako nisi ratio popeo bar do jedinice.
![]() Svi hvale crtanog Betmena iz '92, ja ga par puta zapocinjao i nije to to. Malo me razmazio Nolan, pa mi animacija deluje naivno, a serija je bar u prvoj sezoni na nivou jedne price po epizodi, CSI Gotham. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2694 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Iako sam moralan, dl/ul ratio kod nas mi ne dozvoljava 1:1 ratio, ali zato uvek gledam da uploadujem polovinu velicine torenta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2695 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mozda je tesko malo upasti u taj kolosek sada kada si stariji. Ja povremeno obrnem koji klip na YT, ali nije to to kao kada sam bio klinac i sedeo zalepljen ispred TV-a kad pocne serija na CN (ili gdegod da se emitovala). Znam samo da nije bilo prevoda i da sam manje-vise uz Batman TAS naucio engleski
![]() Naravno, u pitanju je crtac klasican, ne moze se ocekivati nivo scenarija kao za igrani film (osim Batman and Robin filma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2696 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Zavrsi se Sons of Anarchy,strasna serija.Nazalost kraj i ocekivan
I the Newsroom sad zavrsava u nedelju,steta dobra je serija Homeland je masu popravio kvalitet u zadnjih 4 epizode |
![]() |
![]() |
![]() |
#2697 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja pricam odavno, Homeland trenutno nesto najbolje na televiziji!
SOA konacno zavrsise, pocelo je da smara zesce, zadnje dve sezone generalno nepotrebne... Za newsroom nisam znao da ce samo 6 epizoda biti, odgledao sam prvu iz najnovije sezone, sacekacu finalnu pa odjednom. Marvel Agents sam isto zapostavio, smorila me malo, ali bila je vest juce da ce tie-inovati u novi Avengers film, tako da kad dodje vreme odgledace se. Primetio sam da se bas dosta serija zavrsava ove sezone, za neke steta, za neke URA ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2698 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Za mog druga nexe-a neka se okusa ponovo u prognozama, vazi i za ostale ko je vecinu toga pogledao.
![]() Spoiler za Golden Globe nominations:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2699 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Crvena = moja prognoza za pobednika edit: Krenuo sam, ali sam batalio, jednostavno je nemoguce izabrati pobednika ako nisi gledao sve. Sto je najgore oni prijavljuju jednu epizodu iz sezone i iz na osnovu nje biraju pobednike, glupost ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2700 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Ja ipak mislim da Kevin Spacey ovo uzima
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Serije grafičkih kartica | Ilke | Grafika | 19 | 14.7.2009 12:40 |
Španske serije | miša topola | Cvet kompjutera | 20 | 17.4.2009 18:05 |
Novi Slax 6.1.0 i zadnji iz serije 6.x | laikexpert | Slobodni softver | 2 | 14.4.2009 16:25 |
Nova kamera starije serije | westorbit | ŠDK - Foto i audio/video | 0 | 18.4.2007 16:13 |